1. Mislim da je najveci protivnik toga bio nas Aleks Smit, jer je zbog Kapernika izgubio mesto u San Francisku. Tacnije, uzeli su Kapernika kada je Smit bio povredjen, ovaj odvalio tu sezonu, oni se pogresno odlucili za Kapernika koji nestaje posle te sezone. Smit je ptpisao za Vasington pred ovu sezonu cetvorogodisnji ugovor za 94 miliona, a po prvim procenama ce biti spreman za sledecu sezonu. Tako da mislim da nije bas spreman da gleda ponovo Kapernika kako ga menja.
  (Pravi Gargamel, 6. decembar 2018 18:59)

  # Link komentara

 2. Ja ne znam zašto se uopšte prati ova američka glupost.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 6. decembar 2018 15:33)

  Pa zato što si ti previše pametan a u prirodi mora da postoji harmonija.
  (...., 6. decembar 2018 16:12)

  # Link komentara

 3. Ma, 'ajde.
  (američki nogomet, 6. decembar 2018 16:02)

  # Link komentara

 4. Najezim se svaki put kad procitam vest o NFL-u jer ima dosta nepreciznosti i generalno slabog poznavanja situacije i igraca. Prezime ste pogresili, Kapernik se izgovara... I covek nece dobiti priliku zbog svojih politickih stavova makar QB morao biti Tight End... (Jordan Reed je bio emergency backup u posledjnoj utakmici)
  (Dusan, 06. decembar 2018 15:01)

  Ja ne znam zašto se uopšte prati ova američka glupost.
   (ja, 6. decembar 2018 15:33)

  # Link komentara

 5. Momak realno nema kvalitet. Imao je onu brutalnu superbol sezonu i sezonu posle ali vrhunsku ofanzivnu liniju plus je doneo nesto novo u NFL tim svojim trcanjem. Medjutim, čim je provaljen nestao je, kao i Robert Grifin. Rasel Vilson i Kem Njutn su u početku isto dosta trčali ali su shvatili šta ih čeka ako se samo oslone na to pa su popravili pas igru.
   (CJC, 6. decembar 2018 15:23)

  # Link komentara

 6. @Dusan

  Nece on dobiti priliku zato sto je krs QB, a ne zbog svojih politickih stavova. Da on zna nesto davno bi ga vec angazovali.
  (ns, 6. decembar 2018 15:22)

  # Link komentara

 7. Najezim se svaki put kad procitam vest o NFL-u jer ima dosta nepreciznosti i generalno slabog poznavanja situacije i igraca. Prezime ste pogresili, Kapernik se izgovara... I covek nece dobiti priliku zbog svojih politickih stavova makar QB morao biti Tight End... (Jordan Reed je bio emergency backup u posledjnoj utakmici)
  (Dusan, 6. decembar 2018 15:01)

  # Link komentara