Obradović zadovoljan: Na pravom smo putu

Selektor ženske rukometne reprezentacije Ljubomir Obradović bio je zadovoljan posle pobede nad Danskom u poslednjem meču grupne faze Evropskog prvenstva.

PT Izvor: B92, zvanični sajt
Pošaljite komentar
 1. Импонује ми како је Обрадовић успио да од "раскалашене банде" створи прилично респектабилан тим. Својом смиреношћу и стручношћу улива сигурност и доприноси самопоуздању екипе. Друга је ствар што се неке играчице не носе са теретом одговорности, стреса и притиска великог такмичења. Ипак бих указао на неколико ставри:
  1) Није требао тражити тајмаут при водству од 3 гола у 27.мин меча против Шведске кад смо имали резултат, контролу игре, а Швеђанке биле потпуно дезоријентисане и разбијене.
  2) Недопустиво је изгубити од екипе која је за класу слабија од нас. Ту утамицу није Шведска добила, ми смо је изгубили (поклонили својим грешкама).
  3) Што се тиче кратког времена за припреме, претпостављам да је свим репрезентацијама тако.
  4) Свиђа ми се што не бјежи од одговорности и каже да им је циљ био да пренесу 4 бода у међуфазу. Без великих, али реалних планова нема ни великих резултата.
  Ако поради са играчицама на концентрацији и смањимо број техничких грешки само за 20-25% могло би свашта да се деси. И то позитивно и велико.
  (Василе Стинга, 6. decembar 2018 12:30)

  # Link komentara