Utorak, 04.12.2018.

20:12

Sjajne Srpkinje nadigrale Dansku

Rukometašice Srbije odigrale su najbolji meč na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. U poslednjem meču A grupe pobedile su Dansku sa 30:25.

Izvor: Z.K.

Sjajne Srpkinje nadigrale Dansku IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

HanSolo

pre 5 godina

U Norveskoj kada prodjem uvece pored bilo koje skole,.... 
(Milos, 04. decembar 2018 22:41) 

igrali smo protiv danske a ne norveske .
(Goran, 05. decembar 2018 00:00)

Čovek napisao celoj Skandinaviji, ali ajde.. Kad polupismen želi da pokaže kako (ne)ume da čita..

Zdenko

pre 5 godina

E sad tek dolazi do izražaja meč sa Švedskom. Da smo imali više sreće i pameti, mogli smo ladno dobiti tu utakmicu. Sad bi imali 4 boda i veliku priliku da se plasiramo u polufinale. Ali, šta je tu je. Hrabro sa Rusijom, one nisu tako brze kao mi, ali imaju snagu za odbranu. Ako ih je dobila Crna Gora, možemo i mi. Sretno devojke.

marko

pre 5 godina

definitivno jedan od najboljih mečeva ženske reprezentacije u 21. veku, ovako brz i atraktivan rukomet nismo igrali ni onda kad amo igrali finale kod kuće na svetskom. iskreno sam se iznenadio, posebno jer kod nas nakon poraza uvek sledi potop i još ovde gde bodovi nisu bili ključni za prolaz (mada bitni ako želimo visok plasman), ovo je rukomet koji treba da se forsira a ne ono što gledamo prethodnih 20 godina u našem rukometu, imamo individualno superiorne pojedince ali nikada nismo napravili tim sa konstantnim rezultatimа, neka makar ove devojke skrenu pažnju na očajno stanje našeg rukometa i pre svega stanje klupskog rukometa , koje na kraju krajeva je i stvorilo ove igračice.

jabreja

pre 5 godina

Puno srce!
Pored nesumnjivog kvaliteta, Dankinje su to, igraju jako prgavo, bezobrazno zapravo - guraju, udaraju, stipaju, cupaju... Verujem da je vecina nasih devojaka posle meca poseglo za oblogama na dojkama, koje su neprekidno bile meta nemocnih Dankinja.
Uz ovakvu igru, niko na svetu ne moze da nam natruni vodu!

1Beogradjanin

pre 5 godina

Вјероватно има опет незадовољних што неће бити 15 разлике.... Прави навијачи пружају подршку и када не иде, а не пљују све од реда. Срећа да су ови други ипак у мањини!!!
(делија нс, 4. decembar 2018 22:17)

Sve naše reprezentativne selekcije, bez obzira koji sport je u pitanju, imaju tu "boljku" da vrlo, vrlo retko razbijaju protivnika iako su u stanju to da urade. Osim, naravno, kada je razlika u kvalitetu prevelika. E to ja zameram svima, ne samo sad rukometašicama. Npr. ova utakmica je mogla da se dobije i sa 10 razlike! Da ih oduče od rukometa i izgaze onako "muški", ali su naše posustale u završnici. Zašto? Nema potrebe za tim. Da smo mi bili na mestu Danske, a umesto nas npr. Nemice ugazile bi nas i kidale bi do poslednje sekunde. Inače, što se generalno igre tiče, odbrana sasvim solidna, napad i dalje nekako mi sve to deluje kao na "gurku", teško. Bilo je odličnih akcija za pivote, ali bez razigravanja krila. I dalje bekovi suviše vode glavnu reč.

Paganin (i)

pre 5 godina

@ "Komentator nicim izazvan prizove isključenje, covek zvani losa sreca za Srbiju."
(GOSPODIN POSEBNI, 4. decembar 2018 21:49)

Tebe jos niko nije obavestio da zivis u 21. veku? takve tvoje vradzbine su prolazile samo u predistoriji.

Nikola

pre 5 godina

Gde su sad oni koji pricaju kako ce Danska pobediti 5 do 10 golova!Ovakvom igrom mogu dosta samo da se greske jos malo koriguju Lekic je odigrala kako treba napokon uz nekoliko gresaka ali pokazala da je pravi lider!Samo napred u nastavku!!!Svaka cast!!!

jovica

pre 5 godina

Свака част ђевојке. Идемо даље!
(Херцеговина_РС, 04. decembar 2018 23:46)

sta znaci rec "ђевојке" ?

Sića

pre 5 godina

Lekic, Cvijic, Pop - Lazic i Krpez - Slezak... To je krem zenskog Rukometa..
(Milo Sevic, 4. decembar 2018 21:31)
Stoljković i Lavko, naročito ova prva, pa ja nisam skoro video ovako dobar i snažan, a uz to i precizan skok šut. Svaka čast, kao muškarac, u najpozitivnijem smislu, ima šut. I koristi ga mnogo više u narednim utakmicama.

PATRIOTA

pre 5 godina

Naše pobedile Poljsku protiv koje su bile favorit i ostvarile primarni cij plasman u drugu fazu.
Izgubile od Švedske pa šta Švedska na SP 2017 bila Četvrta znači nisu izgubile od kikiriki ekipe.
Pobedile Dansku koja je bila Četvrta na EP 2016
Igraju još sa Rusijom olimpijskim pobednikom iz Ria 2016,Francuskom svetskim prvakom iz 2017 koja je i domaćin a i olimpijski vicešampion,te Crnom Gorom koja nam ne leži,znači najbitnije je da naše daju sve od sebe pa ako i ne prođu u polufinale ne treba im zameriti ipak su protivnici najače svetske ekipe.Treba verovati u naše u nijednoj utakmici nisu favorit pa mogu da igraju rasterćeno i samo pametno kao danas i polufinale nije nemoguće.Napred SRBIJA!!!

my way

pre 5 godina

Браво, девојке! Показале сте да можете много и да можете са сваким да играте и победите. Најбољи рукомет далеко у групи смо приказали и заслужено са првог места идемо у другу фазу. Свакаквих глупости се овде могло прочитати, да смо друга рукометна лига, да ће нас Данска лагано тући, да је група са којом се укрштамо малтене мушка, састављена од неких ванземаљаца где немамо шта да тражимо, да је Обрадовић лош селектор, да Андреа не треба да игра, све "стручњак" до стручњака. Но, тако ваљда мора да буде. Елем, Србија чврсто у својим рукама држи пут до полуфинала. У овом систему где након 2 фазе иде полуфинале нема бодовних залиха које обезбеђују пласман. Такве калкулације не пале. Само победе, просто и једноставно, а наше девојке могу да добију свакога. Неће бити неопходно остварити све 3, али као што рекох, рачуница ту нема него са сваким храбро на победу, баш као вечерас. Да ли су пренета 2 или 4 бода ту ништа не мења ако желиш врх, борбу за медаље, а наше девојке квалитет за то имају.

делија нс

pre 5 godina

Вјероватно има опет незадовољних што неће бити 15 разлике.... Прави навијачи пружају подршку и када не иде, а не пљују све од реда. Срећа да су ови други ипак у мањини!!!

bradina

pre 5 godina

Sjajna igra nasih devojaka!Cestitke,uz zamerku da su mogle ubedljivije dobiti ovu utakmicu,ali sta je tu je,pobedi se u zube ne gleda.Napred u sledece pobede da nas jos vise obradujete.Obradovicu posebne cestitke za solidno vodjenu utakmicu!

Milos

pre 5 godina

U Norveskoj kada prodjem uvece pored bilo koje skole, devojke treniraju rukomet.Mislim da je slicno u svim skandinavskim zemljama.Rukomet je veoma popularan sport ovde.Ovo je ogroman uspeh narode!

Dr Hitch

pre 5 godina

Jao, jao, koliko tek sad boli meč protiv Švedske, bili bi tako blizu polufinala...Ali ovo večeras deluje odlično i jako obećavajuće pred drugu fazu, samo hrabro i srećno devojke.

bizmark

pre 5 godina

Bravo devojke.Hrabra igra i odlicna partija.Prestoje nam 3 bas teske utakmice.Kljucne su protiv crne gore i francuske,Videcemo samo hrabro pa sta bude

dadada

pre 5 godina

U Norveskoj kada prodjem uvece pored bilo koje skole, devojke treniraju rukomet.Mislim da je slicno u svim skandinavskim zemljama.Rukomet je veoma popularan sport ovde.Ovo je ogroman uspeh narode!
(Milos, 04. decembar 2018 22:41)

Hahhaa pa kralju kako ti vidis sta one treniraju.
Al dobro, poz za Norvesku, shvatili.

Olimpijac

pre 5 godina

Vidim ovde ima gomila reprezentativaca svih mogucih sportova i ucesnika velikog broja svetskih i evropskih prvenstava.. zanimljivo.. sve sami trenerski i igracki krem ovde komentarise..

HanSolo

pre 5 godina

Hvala bogu na pobedi protiv danske.. Mislim da nema ni jedna televizija u evropi odvratnijeg komentatora od danaca oko rukometa.. Čovek urliče kad danci daju gol i traži izključenje stalno..
Najbolji komentator imaju švedi u legendarnom golmanu Claes Hellgren.. Kako čovek objektivno hvali lep rukomet i ako to nije Švedska.. Ovu utakmicu gledao na Švedsku televiziju i kako ama uvek hvali Srpski rukomet.. On misli da je naš rukomet najlepši kad igramo na nivou.. A specijalno naravno hvali jako Tomaševiću.. Ipak su on i ona golmani.. On bio najbolji sveta.. On je legenda rukometa..

Jelicahgr

pre 5 godina

Koliko mrzim ovaj sistem bodovanja u bilo kom sportu, preneti bodovi i slicno...Umesto lepo grupa A, grupa B , C itd i po 2idu dalje, 1/8,1/4,1/2 i finale i cao!

veliki strumf

pre 5 godina

Andrea - par ingenioznih poteza, pa dve prodaje u ruke koje su nas koštale sa 2 brza gola. Ipak, iz aviona se vidi koliko je majstor.

Srbijanac

pre 5 godina

Kakve mi glupe greske pravimo. Cemu 2 zuta? Krila nase najvece oruzije, a devojke statiraju. Ajmooo devojke! Nemoj da se blamirate!

Darko

pre 5 godina

Toliko puta gledano.Super igra i vodstvo na kraju igra se egal pa poraz od jednog ili dva gola razlike.Gubitnicki istocnoevropski mentalitet.Tako je bilo i protiv Svedske tako ce i sa Danskom.

Lita

pre 5 godina

Ova Lekić je ženski Marko Vujin.. Oboje su kad igraju za klub, najbolji rukometaši sveta, a kad igraju za reprezentaciju ne mogu da se sastave..

veliki strumf

pre 5 godina

I pet selektor Obradovic pravi istu glupost. Devojke igraju fenomenalno, vode 17-12 i imaju napad, kreiraju akciju za +6 a on u tom trenutku traži ta aut (bas kao i protiv Svedske). Ishod isti: više do poluvremena gol nismo dali. Pa zašto ih seces tajm autom čoveče kad igraju odlično??? Neverovatno!

Kami

pre 5 godina

Prejak ritam naših devojaka. Opet mali pad na kraju poluvremena. E sad su valjda svesne da neće da naprave istu grešku kao protiv Svedjanki.
Bilo je tu i grešaka koje nas koštaju brzog primljenog gola, ali i majstorskih poteza.
Idemo do pobede.

Czv

pre 5 godina

Vidi se iz aviona pretrcace nas dankinje u drugom.trebali smo sa plus 7 na odmor.ovo ne valja.zelja je tu ali mogucnosti sasvim nesto drugo.gledajte.nadam se da gresim ali nase mogu sve da upropaste.ima i do trenera.

umetnik

pre 5 godina

Komentatora staviti u stručni štab, jer ima razna saznanja, upozorenja i predviđanja ko će i kako će dati gol u protivničkoj ekipi.

Kami

pre 5 godina

Čemu be ovaj hejt.
Jeste li vi svesni da mi u svim ekipnim sportovima imamo reprezentacije koje se nose sa najboljima. Umesto da uživamo u tome i gledamo vrhunski rukomet, dominira negativna energija u komentarima.
Uživajte.
Devojke, nema opuštanja.
Srećno u drugom poluvremenu.
Raduje brza i raznovrsna igra.

Kami

pre 5 godina

Čemu be ovaj hejt.
Jeste li vi svesni da mi u svim ekipnim sportovima imamo reprezentacije koje se nose sa najboljima. Umesto da uživamo u tome i gledamo vrhunski rukomet, dominira negativna energija u komentarima.
Uživajte.
Devojke, nema opuštanja.
Srećno u drugom poluvremenu.
Raduje brza i raznovrsna igra.

Dr Hitch

pre 5 godina

Jao, jao, koliko tek sad boli meč protiv Švedske, bili bi tako blizu polufinala...Ali ovo večeras deluje odlično i jako obećavajuće pred drugu fazu, samo hrabro i srećno devojke.

PATRIOTA

pre 5 godina

Naše pobedile Poljsku protiv koje su bile favorit i ostvarile primarni cij plasman u drugu fazu.
Izgubile od Švedske pa šta Švedska na SP 2017 bila Četvrta znači nisu izgubile od kikiriki ekipe.
Pobedile Dansku koja je bila Četvrta na EP 2016
Igraju još sa Rusijom olimpijskim pobednikom iz Ria 2016,Francuskom svetskim prvakom iz 2017 koja je i domaćin a i olimpijski vicešampion,te Crnom Gorom koja nam ne leži,znači najbitnije je da naše daju sve od sebe pa ako i ne prođu u polufinale ne treba im zameriti ipak su protivnici najače svetske ekipe.Treba verovati u naše u nijednoj utakmici nisu favorit pa mogu da igraju rasterćeno i samo pametno kao danas i polufinale nije nemoguće.Napred SRBIJA!!!

Jelicahgr

pre 5 godina

Koliko mrzim ovaj sistem bodovanja u bilo kom sportu, preneti bodovi i slicno...Umesto lepo grupa A, grupa B , C itd i po 2idu dalje, 1/8,1/4,1/2 i finale i cao!

делија нс

pre 5 godina

Вјероватно има опет незадовољних што неће бити 15 разлике.... Прави навијачи пружају подршку и када не иде, а не пљују све од реда. Срећа да су ови други ипак у мањини!!!

Milos

pre 5 godina

U Norveskoj kada prodjem uvece pored bilo koje skole, devojke treniraju rukomet.Mislim da je slicno u svim skandinavskim zemljama.Rukomet je veoma popularan sport ovde.Ovo je ogroman uspeh narode!

HanSolo

pre 5 godina

Hvala bogu na pobedi protiv danske.. Mislim da nema ni jedna televizija u evropi odvratnijeg komentatora od danaca oko rukometa.. Čovek urliče kad danci daju gol i traži izključenje stalno..
Najbolji komentator imaju švedi u legendarnom golmanu Claes Hellgren.. Kako čovek objektivno hvali lep rukomet i ako to nije Švedska.. Ovu utakmicu gledao na Švedsku televiziju i kako ama uvek hvali Srpski rukomet.. On misli da je naš rukomet najlepši kad igramo na nivou.. A specijalno naravno hvali jako Tomaševiću.. Ipak su on i ona golmani.. On bio najbolji sveta.. On je legenda rukometa..

umetnik

pre 5 godina

Komentatora staviti u stručni štab, jer ima razna saznanja, upozorenja i predviđanja ko će i kako će dati gol u protivničkoj ekipi.

jabreja

pre 5 godina

Puno srce!
Pored nesumnjivog kvaliteta, Dankinje su to, igraju jako prgavo, bezobrazno zapravo - guraju, udaraju, stipaju, cupaju... Verujem da je vecina nasih devojaka posle meca poseglo za oblogama na dojkama, koje su neprekidno bile meta nemocnih Dankinja.
Uz ovakvu igru, niko na svetu ne moze da nam natruni vodu!

Nikola

pre 5 godina

Gde su sad oni koji pricaju kako ce Danska pobediti 5 do 10 golova!Ovakvom igrom mogu dosta samo da se greske jos malo koriguju Lekic je odigrala kako treba napokon uz nekoliko gresaka ali pokazala da je pravi lider!Samo napred u nastavku!!!Svaka cast!!!

veliki strumf

pre 5 godina

Andrea - par ingenioznih poteza, pa dve prodaje u ruke koje su nas koštale sa 2 brza gola. Ipak, iz aviona se vidi koliko je majstor.

Kami

pre 5 godina

Prejak ritam naših devojaka. Opet mali pad na kraju poluvremena. E sad su valjda svesne da neće da naprave istu grešku kao protiv Svedjanki.
Bilo je tu i grešaka koje nas koštaju brzog primljenog gola, ali i majstorskih poteza.
Idemo do pobede.

Sića

pre 5 godina

Lekic, Cvijic, Pop - Lazic i Krpez - Slezak... To je krem zenskog Rukometa..
(Milo Sevic, 4. decembar 2018 21:31)
Stoljković i Lavko, naročito ova prva, pa ja nisam skoro video ovako dobar i snažan, a uz to i precizan skok šut. Svaka čast, kao muškarac, u najpozitivnijem smislu, ima šut. I koristi ga mnogo više u narednim utakmicama.

my way

pre 5 godina

Браво, девојке! Показале сте да можете много и да можете са сваким да играте и победите. Најбољи рукомет далеко у групи смо приказали и заслужено са првог места идемо у другу фазу. Свакаквих глупости се овде могло прочитати, да смо друга рукометна лига, да ће нас Данска лагано тући, да је група са којом се укрштамо малтене мушка, састављена од неких ванземаљаца где немамо шта да тражимо, да је Обрадовић лош селектор, да Андреа не треба да игра, све "стручњак" до стручњака. Но, тако ваљда мора да буде. Елем, Србија чврсто у својим рукама држи пут до полуфинала. У овом систему где након 2 фазе иде полуфинале нема бодовних залиха које обезбеђују пласман. Такве калкулације не пале. Само победе, просто и једноставно, а наше девојке могу да добију свакога. Неће бити неопходно остварити све 3, али као што рекох, рачуница ту нема него са сваким храбро на победу, баш као вечерас. Да ли су пренета 2 или 4 бода ту ништа не мења ако желиш врх, борбу за медаље, а наше девојке квалитет за то имају.

Olimpijac

pre 5 godina

Vidim ovde ima gomila reprezentativaca svih mogucih sportova i ucesnika velikog broja svetskih i evropskih prvenstava.. zanimljivo.. sve sami trenerski i igracki krem ovde komentarise..

bizmark

pre 5 godina

Bravo devojke.Hrabra igra i odlicna partija.Prestoje nam 3 bas teske utakmice.Kljucne su protiv crne gore i francuske,Videcemo samo hrabro pa sta bude

bradina

pre 5 godina

Sjajna igra nasih devojaka!Cestitke,uz zamerku da su mogle ubedljivije dobiti ovu utakmicu,ali sta je tu je,pobedi se u zube ne gleda.Napred u sledece pobede da nas jos vise obradujete.Obradovicu posebne cestitke za solidno vodjenu utakmicu!

veliki strumf

pre 5 godina

I pet selektor Obradovic pravi istu glupost. Devojke igraju fenomenalno, vode 17-12 i imaju napad, kreiraju akciju za +6 a on u tom trenutku traži ta aut (bas kao i protiv Svedske). Ishod isti: više do poluvremena gol nismo dali. Pa zašto ih seces tajm autom čoveče kad igraju odlično??? Neverovatno!

Paganin (i)

pre 5 godina

@ "Komentator nicim izazvan prizove isključenje, covek zvani losa sreca za Srbiju."
(GOSPODIN POSEBNI, 4. decembar 2018 21:49)

Tebe jos niko nije obavestio da zivis u 21. veku? takve tvoje vradzbine su prolazile samo u predistoriji.

jovica

pre 5 godina

Свака част ђевојке. Идемо даље!
(Херцеговина_РС, 04. decembar 2018 23:46)

sta znaci rec "ђевојке" ?

1Beogradjanin

pre 5 godina

Вјероватно има опет незадовољних што неће бити 15 разлике.... Прави навијачи пружају подршку и када не иде, а не пљују све од реда. Срећа да су ови други ипак у мањини!!!
(делија нс, 4. decembar 2018 22:17)

Sve naše reprezentativne selekcije, bez obzira koji sport je u pitanju, imaju tu "boljku" da vrlo, vrlo retko razbijaju protivnika iako su u stanju to da urade. Osim, naravno, kada je razlika u kvalitetu prevelika. E to ja zameram svima, ne samo sad rukometašicama. Npr. ova utakmica je mogla da se dobije i sa 10 razlike! Da ih oduče od rukometa i izgaze onako "muški", ali su naše posustale u završnici. Zašto? Nema potrebe za tim. Da smo mi bili na mestu Danske, a umesto nas npr. Nemice ugazile bi nas i kidale bi do poslednje sekunde. Inače, što se generalno igre tiče, odbrana sasvim solidna, napad i dalje nekako mi sve to deluje kao na "gurku", teško. Bilo je odličnih akcija za pivote, ali bez razigravanja krila. I dalje bekovi suviše vode glavnu reč.

marko

pre 5 godina

definitivno jedan od najboljih mečeva ženske reprezentacije u 21. veku, ovako brz i atraktivan rukomet nismo igrali ni onda kad amo igrali finale kod kuće na svetskom. iskreno sam se iznenadio, posebno jer kod nas nakon poraza uvek sledi potop i još ovde gde bodovi nisu bili ključni za prolaz (mada bitni ako želimo visok plasman), ovo je rukomet koji treba da se forsira a ne ono što gledamo prethodnih 20 godina u našem rukometu, imamo individualno superiorne pojedince ali nikada nismo napravili tim sa konstantnim rezultatimа, neka makar ove devojke skrenu pažnju na očajno stanje našeg rukometa i pre svega stanje klupskog rukometa , koje na kraju krajeva je i stvorilo ove igračice.

Lita

pre 5 godina

Ova Lekić je ženski Marko Vujin.. Oboje su kad igraju za klub, najbolji rukometaši sveta, a kad igraju za reprezentaciju ne mogu da se sastave..

Zdenko

pre 5 godina

E sad tek dolazi do izražaja meč sa Švedskom. Da smo imali više sreće i pameti, mogli smo ladno dobiti tu utakmicu. Sad bi imali 4 boda i veliku priliku da se plasiramo u polufinale. Ali, šta je tu je. Hrabro sa Rusijom, one nisu tako brze kao mi, ali imaju snagu za odbranu. Ako ih je dobila Crna Gora, možemo i mi. Sretno devojke.

dadada

pre 5 godina

U Norveskoj kada prodjem uvece pored bilo koje skole, devojke treniraju rukomet.Mislim da je slicno u svim skandinavskim zemljama.Rukomet je veoma popularan sport ovde.Ovo je ogroman uspeh narode!
(Milos, 04. decembar 2018 22:41)

Hahhaa pa kralju kako ti vidis sta one treniraju.
Al dobro, poz za Norvesku, shvatili.

Srbijanac

pre 5 godina

Kakve mi glupe greske pravimo. Cemu 2 zuta? Krila nase najvece oruzije, a devojke statiraju. Ajmooo devojke! Nemoj da se blamirate!

Darko

pre 5 godina

Toliko puta gledano.Super igra i vodstvo na kraju igra se egal pa poraz od jednog ili dva gola razlike.Gubitnicki istocnoevropski mentalitet.Tako je bilo i protiv Svedske tako ce i sa Danskom.

Czv

pre 5 godina

Vidi se iz aviona pretrcace nas dankinje u drugom.trebali smo sa plus 7 na odmor.ovo ne valja.zelja je tu ali mogucnosti sasvim nesto drugo.gledajte.nadam se da gresim ali nase mogu sve da upropaste.ima i do trenera.

HanSolo

pre 5 godina

U Norveskoj kada prodjem uvece pored bilo koje skole,.... 
(Milos, 04. decembar 2018 22:41) 

igrali smo protiv danske a ne norveske .
(Goran, 05. decembar 2018 00:00)

Čovek napisao celoj Skandinaviji, ali ajde.. Kad polupismen želi da pokaže kako (ne)ume da čita..

jovica

pre 5 godina

Свака част ђевојке. Идемо даље!
(Херцеговина_РС, 04. decembar 2018 23:46)

sta znaci rec "ђевојке" ?

Czv

pre 5 godina

Vidi se iz aviona pretrcace nas dankinje u drugom.trebali smo sa plus 7 na odmor.ovo ne valja.zelja je tu ali mogucnosti sasvim nesto drugo.gledajte.nadam se da gresim ali nase mogu sve da upropaste.ima i do trenera.

Darko

pre 5 godina

Toliko puta gledano.Super igra i vodstvo na kraju igra se egal pa poraz od jednog ili dva gola razlike.Gubitnicki istocnoevropski mentalitet.Tako je bilo i protiv Svedske tako ce i sa Danskom.

dadada

pre 5 godina

U Norveskoj kada prodjem uvece pored bilo koje skole, devojke treniraju rukomet.Mislim da je slicno u svim skandinavskim zemljama.Rukomet je veoma popularan sport ovde.Ovo je ogroman uspeh narode!
(Milos, 04. decembar 2018 22:41)

Hahhaa pa kralju kako ti vidis sta one treniraju.
Al dobro, poz za Norvesku, shvatili.

Lita

pre 5 godina

Ova Lekić je ženski Marko Vujin.. Oboje su kad igraju za klub, najbolji rukometaši sveta, a kad igraju za reprezentaciju ne mogu da se sastave..

Srbijanac

pre 5 godina

Kakve mi glupe greske pravimo. Cemu 2 zuta? Krila nase najvece oruzije, a devojke statiraju. Ajmooo devojke! Nemoj da se blamirate!

1Beogradjanin

pre 5 godina

Вјероватно има опет незадовољних што неће бити 15 разлике.... Прави навијачи пружају подршку и када не иде, а не пљују све од реда. Срећа да су ови други ипак у мањини!!!
(делија нс, 4. decembar 2018 22:17)

Sve naše reprezentativne selekcije, bez obzira koji sport je u pitanju, imaju tu "boljku" da vrlo, vrlo retko razbijaju protivnika iako su u stanju to da urade. Osim, naravno, kada je razlika u kvalitetu prevelika. E to ja zameram svima, ne samo sad rukometašicama. Npr. ova utakmica je mogla da se dobije i sa 10 razlike! Da ih oduče od rukometa i izgaze onako "muški", ali su naše posustale u završnici. Zašto? Nema potrebe za tim. Da smo mi bili na mestu Danske, a umesto nas npr. Nemice ugazile bi nas i kidale bi do poslednje sekunde. Inače, što se generalno igre tiče, odbrana sasvim solidna, napad i dalje nekako mi sve to deluje kao na "gurku", teško. Bilo je odličnih akcija za pivote, ali bez razigravanja krila. I dalje bekovi suviše vode glavnu reč.

Paganin (i)

pre 5 godina

@ "Komentator nicim izazvan prizove isključenje, covek zvani losa sreca za Srbiju."
(GOSPODIN POSEBNI, 4. decembar 2018 21:49)

Tebe jos niko nije obavestio da zivis u 21. veku? takve tvoje vradzbine su prolazile samo u predistoriji.

veliki strumf

pre 5 godina

I pet selektor Obradovic pravi istu glupost. Devojke igraju fenomenalno, vode 17-12 i imaju napad, kreiraju akciju za +6 a on u tom trenutku traži ta aut (bas kao i protiv Svedske). Ishod isti: više do poluvremena gol nismo dali. Pa zašto ih seces tajm autom čoveče kad igraju odlično??? Neverovatno!

Jelicahgr

pre 5 godina

Koliko mrzim ovaj sistem bodovanja u bilo kom sportu, preneti bodovi i slicno...Umesto lepo grupa A, grupa B , C itd i po 2idu dalje, 1/8,1/4,1/2 i finale i cao!

HanSolo

pre 5 godina

Hvala bogu na pobedi protiv danske.. Mislim da nema ni jedna televizija u evropi odvratnijeg komentatora od danaca oko rukometa.. Čovek urliče kad danci daju gol i traži izključenje stalno..
Najbolji komentator imaju švedi u legendarnom golmanu Claes Hellgren.. Kako čovek objektivno hvali lep rukomet i ako to nije Švedska.. Ovu utakmicu gledao na Švedsku televiziju i kako ama uvek hvali Srpski rukomet.. On misli da je naš rukomet najlepši kad igramo na nivou.. A specijalno naravno hvali jako Tomaševiću.. Ipak su on i ona golmani.. On bio najbolji sveta.. On je legenda rukometa..

jabreja

pre 5 godina

Puno srce!
Pored nesumnjivog kvaliteta, Dankinje su to, igraju jako prgavo, bezobrazno zapravo - guraju, udaraju, stipaju, cupaju... Verujem da je vecina nasih devojaka posle meca poseglo za oblogama na dojkama, koje su neprekidno bile meta nemocnih Dankinja.
Uz ovakvu igru, niko na svetu ne moze da nam natruni vodu!

umetnik

pre 5 godina

Komentatora staviti u stručni štab, jer ima razna saznanja, upozorenja i predviđanja ko će i kako će dati gol u protivničkoj ekipi.

PATRIOTA

pre 5 godina

Naše pobedile Poljsku protiv koje su bile favorit i ostvarile primarni cij plasman u drugu fazu.
Izgubile od Švedske pa šta Švedska na SP 2017 bila Četvrta znači nisu izgubile od kikiriki ekipe.
Pobedile Dansku koja je bila Četvrta na EP 2016
Igraju još sa Rusijom olimpijskim pobednikom iz Ria 2016,Francuskom svetskim prvakom iz 2017 koja je i domaćin a i olimpijski vicešampion,te Crnom Gorom koja nam ne leži,znači najbitnije je da naše daju sve od sebe pa ako i ne prođu u polufinale ne treba im zameriti ipak su protivnici najače svetske ekipe.Treba verovati u naše u nijednoj utakmici nisu favorit pa mogu da igraju rasterćeno i samo pametno kao danas i polufinale nije nemoguće.Napred SRBIJA!!!

Kami

pre 5 godina

Čemu be ovaj hejt.
Jeste li vi svesni da mi u svim ekipnim sportovima imamo reprezentacije koje se nose sa najboljima. Umesto da uživamo u tome i gledamo vrhunski rukomet, dominira negativna energija u komentarima.
Uživajte.
Devojke, nema opuštanja.
Srećno u drugom poluvremenu.
Raduje brza i raznovrsna igra.

Olimpijac

pre 5 godina

Vidim ovde ima gomila reprezentativaca svih mogucih sportova i ucesnika velikog broja svetskih i evropskih prvenstava.. zanimljivo.. sve sami trenerski i igracki krem ovde komentarise..

Milos

pre 5 godina

U Norveskoj kada prodjem uvece pored bilo koje skole, devojke treniraju rukomet.Mislim da je slicno u svim skandinavskim zemljama.Rukomet je veoma popularan sport ovde.Ovo je ogroman uspeh narode!

Nikola

pre 5 godina

Gde su sad oni koji pricaju kako ce Danska pobediti 5 do 10 golova!Ovakvom igrom mogu dosta samo da se greske jos malo koriguju Lekic je odigrala kako treba napokon uz nekoliko gresaka ali pokazala da je pravi lider!Samo napred u nastavku!!!Svaka cast!!!

Dr Hitch

pre 5 godina

Jao, jao, koliko tek sad boli meč protiv Švedske, bili bi tako blizu polufinala...Ali ovo večeras deluje odlično i jako obećavajuće pred drugu fazu, samo hrabro i srećno devojke.

делија нс

pre 5 godina

Вјероватно има опет незадовољних што неће бити 15 разлике.... Прави навијачи пружају подршку и када не иде, а не пљују све од реда. Срећа да су ови други ипак у мањини!!!

my way

pre 5 godina

Браво, девојке! Показале сте да можете много и да можете са сваким да играте и победите. Најбољи рукомет далеко у групи смо приказали и заслужено са првог места идемо у другу фазу. Свакаквих глупости се овде могло прочитати, да смо друга рукометна лига, да ће нас Данска лагано тући, да је група са којом се укрштамо малтене мушка, састављена од неких ванземаљаца где немамо шта да тражимо, да је Обрадовић лош селектор, да Андреа не треба да игра, све "стручњак" до стручњака. Но, тако ваљда мора да буде. Елем, Србија чврсто у својим рукама држи пут до полуфинала. У овом систему где након 2 фазе иде полуфинале нема бодовних залиха које обезбеђују пласман. Такве калкулације не пале. Само победе, просто и једноставно, а наше девојке могу да добију свакога. Неће бити неопходно остварити све 3, али као што рекох, рачуница ту нема него са сваким храбро на победу, баш као вечерас. Да ли су пренета 2 или 4 бода ту ништа не мења ако желиш врх, борбу за медаље, а наше девојке квалитет за то имају.

bradina

pre 5 godina

Sjajna igra nasih devojaka!Cestitke,uz zamerku da su mogle ubedljivije dobiti ovu utakmicu,ali sta je tu je,pobedi se u zube ne gleda.Napred u sledece pobede da nas jos vise obradujete.Obradovicu posebne cestitke za solidno vodjenu utakmicu!

bizmark

pre 5 godina

Bravo devojke.Hrabra igra i odlicna partija.Prestoje nam 3 bas teske utakmice.Kljucne su protiv crne gore i francuske,Videcemo samo hrabro pa sta bude

Sića

pre 5 godina

Lekic, Cvijic, Pop - Lazic i Krpez - Slezak... To je krem zenskog Rukometa..
(Milo Sevic, 4. decembar 2018 21:31)
Stoljković i Lavko, naročito ova prva, pa ja nisam skoro video ovako dobar i snažan, a uz to i precizan skok šut. Svaka čast, kao muškarac, u najpozitivnijem smislu, ima šut. I koristi ga mnogo više u narednim utakmicama.

veliki strumf

pre 5 godina

Andrea - par ingenioznih poteza, pa dve prodaje u ruke koje su nas koštale sa 2 brza gola. Ipak, iz aviona se vidi koliko je majstor.

Kami

pre 5 godina

Prejak ritam naših devojaka. Opet mali pad na kraju poluvremena. E sad su valjda svesne da neće da naprave istu grešku kao protiv Svedjanki.
Bilo je tu i grešaka koje nas koštaju brzog primljenog gola, ali i majstorskih poteza.
Idemo do pobede.

Zdenko

pre 5 godina

E sad tek dolazi do izražaja meč sa Švedskom. Da smo imali više sreće i pameti, mogli smo ladno dobiti tu utakmicu. Sad bi imali 4 boda i veliku priliku da se plasiramo u polufinale. Ali, šta je tu je. Hrabro sa Rusijom, one nisu tako brze kao mi, ali imaju snagu za odbranu. Ako ih je dobila Crna Gora, možemo i mi. Sretno devojke.

HanSolo

pre 5 godina

U Norveskoj kada prodjem uvece pored bilo koje skole,.... 
(Milos, 04. decembar 2018 22:41) 

igrali smo protiv danske a ne norveske .
(Goran, 05. decembar 2018 00:00)

Čovek napisao celoj Skandinaviji, ali ajde.. Kad polupismen želi da pokaže kako (ne)ume da čita..

marko

pre 5 godina

definitivno jedan od najboljih mečeva ženske reprezentacije u 21. veku, ovako brz i atraktivan rukomet nismo igrali ni onda kad amo igrali finale kod kuće na svetskom. iskreno sam se iznenadio, posebno jer kod nas nakon poraza uvek sledi potop i još ovde gde bodovi nisu bili ključni za prolaz (mada bitni ako želimo visok plasman), ovo je rukomet koji treba da se forsira a ne ono što gledamo prethodnih 20 godina u našem rukometu, imamo individualno superiorne pojedince ali nikada nismo napravili tim sa konstantnim rezultatimа, neka makar ove devojke skrenu pažnju na očajno stanje našeg rukometa i pre svega stanje klupskog rukometa , koje na kraju krajeva je i stvorilo ove igračice.