Subota, 01.12.2018.

11:00

Razočaranja sezone – Ronaldov "naslednik" i dvojica Srba

Izvor: B92

Razoèaranja sezone – Ronaldov "naslednik" i dvojica Srba IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

bvb

pre 5 godina

Odlaskom Ronalda se vidi kakav je "motor ekipe" Modric... Ono sto godinama pricaju ljudi. Kada igraju super i in je dobar, kada igraju lose on je ocajan umesto da pokrece ekipu.

slazemse

pre 5 godina

Slažem se sa izborom razočaranja. Nekad interesdžije unište karijeru mladim igračima jer ih prvo dignu u nebo (da bi ih što bolje prodali) a onda tresnu na zemlju iz oblaka i postanu razočarenje godine. Isto je bilo sa hrvatskim igračem Alenom Halilovićem. Proglasavali ga novim Prosinečkim, pa sin je oca fudbalera, pa maki je fudbalski genije, pjej mejker, genijalan tehničar, roler i dribler, brz, a na kraju ništa, mali skoro propade, a imao je potencijala i kogao je postići mnogo više da ga nisu manipulisali i da je imao realni tretman.

мики

pre 5 godina

(lol, 01. decembar 2018 13:45)

стварно лол. Хрватска је у лиги б да Србијом, и тренутно јој је ту и место. убудуће може само још горе да вам буде. плашим се да ће бити самоубистава када вас Србија победи, пошто нисте свесни колико сте просечни.

Xhodeh

pre 5 godina

Stava sam da je ipak to decko bio ....plavi ,mali velikog nosa .....
(Kajverson, 1. decembar 2018 14:26)

Nisam ti skinuo tog decka,plavog malog.Ne brini!Slobodno mozes da planiras vencanje s njim

Millennium

pre 5 godina

Kao što sam mnogo puta rekao Sergej je žrtva medija i menadžera. Tolika fama se digla zbog njega, prvo je oteran Muslin, pa onda licitacija gde prelazi i za koje pare, a njega tu zapravo niko ništa nije ni pitao. On je samo čovek i fudbaler, a ljudi se različito nose sa pritiskom. Predosetio sam šta će da bude. Kada ode Muslin da će javnost očekivati da Sergej bude Mesi, da metne dva gola Brazilu i vodi Orlove to finala. Ne može to tako. Ja zapravo i dalje verujem u njega, samo mu treba skinuti pritisak sa ramena.

мики

pre 5 godina

znaci Muslin je bio u pravu o SMS-u.. Sta cemo sad?
(Joy, 01. decembar 2018 12:16)

Муслин није био у праву, али Крстаја не уме као Паун. да смо имали правог селектора, Сергеј би био играч турнира у Русији, а Србија би у финалу победила Француску. у принципу се не шалим.

мики

pre 5 godina

Неко ко каже да је Немања разочарење ове сезоне у Манчестеру очигледно се не разуме у фудбал.
(Неша, 01. decembar 2018 12:38).

не вреди Нешо, изгледа да коментаре на Б92 углавном остављају лузери да све леве ноге. тешко таквима објаснити да би им Матић изгледао као Супермен лично, када би се неким чудом Наполи на фудбалском терену да њим. онај извикани Модрић бежи од Матића као ђаво од крста. слично и други фудбалери.

Stari čačanin

pre 5 godina

(lol, 01. decembar 2018 13:45)

A ko ovde priča o finalu svetskog prvenstva. Ja prvenstveno pričam o onome posle SP. Modrić je uvek igrao dobro ako je imao dobru ekipu oko sebe, a sada jednostavno se utapa u sivilo Reala. Po meni najbolji igrač sveta mora da pokrene ekipu kada joj ne ide, da potezom promeni situaciju, a ne ako ekipa igra dobro onda i on igra dobro. Sve u svemu odličan igrač, ali ne i najbolji.

Kajverson

pre 5 godina

Ovom xnodeh-u neki na hrvatskom primorju odvojio devojku.
(Labud, 01. decembar 2018 12:27)

Evo sad znamo, zašto je pobegla od njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pupi, 1. decembar 2018 13:28.....
Stava sam da je ipak to decko bio ....plavi ,mali velikog nosa .....

jsx

pre 5 godina

Manje-vise ceo tim Reala ne funkcionise kao sto bi mogli, ali trebalo je staviti prvenstveno inace fantasticnog Modric. Varan je medju najboljim defanzivac na svetu, ali su trenutno gotovo svi najbolji igraci sveta napadaci ili vezni igraci. SMS jeste i po nekim stranim sajtovima imao veliku cenu, ali nisam video nikog da prica o njemu, tako da je nebitan u svetskim okvirima. Salah isto treba da stoji, kao i pola Bajerna.

nnnn

pre 5 godina

Profil Sergeja Milinkovića Savića na tranfermarkt:
https://www.transfermarkt.com/sergej-milinkovic-savic/marktwertverlauf/spieler/266302
Najskuplji igrač na svetu koji igra na poziciji centralnog veznog.
Najskuplji igrač na svetu rođen 1995.
15-esti najskuplji igrač sveta.
Četvrti najskuplji u Seriji A.

nnn

pre 5 godina

Interesantno da i ove i prošle sezone Sergej ima bolje ocene od Luke Modrića prema whoscored.com, ali je Luka Modrić navodno najbolji igrač sveta, dok je Sergej koji igra na istoj poziciji "razočarenje sezone".

Kajverson

pre 5 godina

Bitno da ste stavili Sergeja sa tek 23 godine, a niste Luku Modrica koji je ocajan mesecima. Podvlacim ocajan! Pa nije Varan glavni krivac sto Real ovako igra nego onaj koji treba da bude organizator igre, pokretac, narocito posle odlaska Ronalda. Jos da sramota bude veca, doticni ce da dobiju jos jednu nagradu. Ne znam samo za sta? Od 12 meseci u ovoj godini vrhunski je odigrao mozda 3.Na SP je promasio penal protiv Danske, protiv Rusije pukom srecom pogodio uz pomoc Akinfejeva i stative, u finalu je delovao kao dete u vrticu naspram francuskih azdaja na sredini terena. O ocaju posle SP sa Realom necu da pricam ponovo.I on sad nije razocarenje, ali jeste SMS pred kojim je tek buducnost i jesu Varan i Asensio od kojih niko ne pravi lazne Zlatne lopte, kao sto to pravi od ovog kapitena slucajnih penal doprvaka. I vi ste komedija, ocigledno uzivate u najezdi kompleksa iz susedstva ovde cim im jos dodatno dajete krila umesto da kazete istinu kakva jeste
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Xnodeh, 1. decembar 2018 11:50)......pa ti jos boksas protiv viceprvaka svijeta....

Etiko

pre 5 godina

Ne primam se na cirkus oko tog SMSa, a poznajem fudbal.
Nego mi je ponižavajuće da tako budalasta prčia bude mač jedinom ozbiljnom treneru,Muslinu.
Nisu time zataškali ništa ovi kriminalci iz FSSa... Naprotiv otkrili su beznađe srpskog bolesnog fudbala upakovano u0 trenutni peividni uspeh C.Zvezde od koje se još vijori samo IME...samo njeno IME.
Najgore što je nakaradni sistem toliko jak i pohranjen milionima iz FIFA da se nemožemo ilečiti nikada.
A takvi su nam i svi ostali segmenti države.

Xhodeh

pre 5 godina

Xnodeh, 01. decembar 2018 11:50)

Još se nisi umorio?
(lol, 01. decembar 2018 13:06)

Izvini, ali ovoga puta je sasvim u pravu.
(Stari čačanin, 01. decembar 2018 13:19)

Po cemu je danas u pravu?
Penal koji je fulao on je gurnuo Rebicu loptu u for.

Strani novinar su prionuli istraživanju. Na koncu iščitavanja statističkih podataka zaključili su kako je finale Francuske i Hrvatske "jedna od najčudnijih nogometnih utakmica u povijesti".
(lol, 1. decembar 2018 13:45)

Umorio od razotkrivanja prevare zvani lazni doprvaci u slucajnim penalima i prevara zvana Luka Modric?! Umoriti se moze samo onaj ko laze pa mora da pazi sta je lagao.Kad pricas istinu koja nije promenljiva umaranja nema.I naravno da sam u pravu kao sto kaze @Stari cacanin.Kad ste kao tako "nadigrali" Francusku u finalu,a ona vam utrpala 4 bez da se oznojala i mogla jos 4 da je htela i imala koncetracije do kraja,sta bi zaista onda bilo da je ona vas nadigrala? Jel sad razume sav apsurd vaseg umisljanja da ste zasluzeno dosli do finala i da zaista mozete da se poredite sa Francuskom,Spanijom ili Belgijom trenutno?!

мики

pre 5 godina

Najbolje ocenjeni od standardnih igrača Luis Alberto (takođe u idealnoj postavi sezone italijanske lige) i Sergej: 
https://www.whoscored.com/Teams/77/Archive/Italy-Lazio?stageId=15404
(zhg, 01. decembar 2018 13:56)

џаба причати нашим "стручњацима". Сергеј је врхунски фудбалер, чудо од играча, али је фудбал тимска игра. ни Меси се на терену не види када екипа није у форми. ко не тролује, нека погледа Сергеја на Јутјубу, и нек се дам шокира како дечко доминира у старту, како гради лопту и каква додавања прави. топ играч кога би буквално свака екипа на свету могла да искористи.

Xhodeh

pre 5 godina

Ovom xnodeh-u neki na hrvatskom primorju odvojio devojku.
(Labud, 1. decembar 2018 12:27)

Koliko devojaka je tek vama u Srbiji odvojeno kad visite ovde u desetinama svaki dan? S tim sto ja na vase primorje nisam nikad krocio niti cu,ali zato vase devojke svaki vikend provode ovde

Boris Banović

pre 5 godina

Sergej Milinković Savić je najveća fudbalska prevara u ovih 18 godina 21.veka ! Gde su one stotine miliona evra, na koliko ga "stručnjaci" proceniše ? Što smeniše Muslina, zbog koga ? Kokeza predsednik FSS, čovek je fudbalski promil , otkud on na mestu predsednika !?

Nebitno

pre 5 godina

Ljudi,pa tko je ovaj Xnoden!?
Je li moguce da on/ona pise onoliko nebuloza zadnjih dana!?
Ovo je vec zabrinjavajuce... cak ako je I botina!

Jaran

pre 5 godina

the shining
Sergeju ovo nije limit, covek i dalje nije u onoj formi od prosle sezone. Lacio generalno igra lose, a jedini koji igra na nivou je Ciro Imobile.

lol

pre 5 godina

Xnodeh, 01. decembar 2018 11:50)  

Još se nisi umorio? 
(lol, 01. decembar 2018 13:06) 

Izvini, ali ovoga puta je sasvim u pravu.
(Stari čačanin, 01. decembar 2018 13:19)

Po cemu je danas u pravu?
Penal koji je fulao on je gurnuo Rebicu loptu u for.

Strani novinar su prionuli istraživanju. Na koncu iščitavanja statističkih podataka zaključili su kako je finale Francuske i Hrvatske "jedna od najčudnijih nogometnih utakmica u povijesti".

"Francuska je pobijedila 4:2, no apsolutno svaki statistički podatak i sve analize nakon utakmice govore potpuno drugačije. Što dulje su razmišljali o utakmici, rezultat ima manje smisla".

Hrvatska je prema posjedu lopte (61:39) i ukupnim brojem dodavanja (547:271) bila znatno dominantnija, no naposljetku je izgubila taktičku bitku.

"Razliku je donijela obrana i, sasvim iskreno, sreća. Pogledajte samo prvi gol Francuske. Čista sreća. Prekršaj na Griezmannu nije postojao, Mandžukić je zabio autogol na koji je utjecao Pogba koji je bio u zaleđu. Subašić je, pak, ostao na krivoj nozi", pojasnili su i osvrnuli se na taktiku obojice izbornika.

"Kada malo bolje razmislite, uopće ne čudi iznenađujuća taktika dvaju izbornika. Francuzi su jasno znali da Hrvatska ima jedan od najboljih veznih redova svijeta, ako ne i najbolji. Luka Modrić igra od jednog do drugog kaznenog prostora, a uz njega su defenzivno dominirali Ivan Rakitić i Marcelo Brozović. Prebacivanje spomenute trojke visokim loptama bilo je očekivano. Uz to, Francuska je svojom taktikom mogla iskoristiti svoje najveće prednosti - brzinu i nadmoć u skoku. Ipak, šokantno je vidjeti da takvu taktiku koristi momčad koja je prepuna talenta. Prije smo takvu taktiku gledali na primjeru slabijih momčadi u okršajima s nogometnim divovima", podvukli su novinari.

Milan

pre 5 godina

Varan je odlican stoper, ali ni slucajno najbolji igrac sveta. Pa jedini razlog zbog cega pricaju o njemu je sto je "presek skupova" klupskog prvaka Evrope i reprezentativnog prvaka sveta, sto nije mala stvar ali je birokratski nacin biranja najbiljeg igraca sveta. Upravo zbog toga je deo tekst u kom se navode razlozi sbog kojih bi on trebalo da dobije zlatnu loptu pun opstih mesta i floskula, bez pominjanja jedne konkretne utakmice na kojoj je briljirao.
A na listi definitivno fale: Sančes, mozda Fred (50 miliona), Klopovi preskupi grejaci klupe (Fabinho i Keita), a nisam primetio ni da se skupo placeni Lemar posebno pokazao u Atletiku jos uvek.

zhg

pre 5 godina

Idealni tim italijanske lige za prošlu sezonu:
https://www.goal.com/en/lists/douglas-costa-jorginho-the-serie-a-team-of-the-season/zlwgyljd26jq1047ou7odv9gs#1593sapk8umzn10pbu2szp0maj
U timu Sergej Milinkovic Savic, kao i još dvojica igrača Lacija.
Prosečne ocene igrača Lacija prošle sezone. Najbolje ocenjeni od standardnih igrača Luis Alberto (takođe u idealnoj postavi sezone italijanske lige) i Sergej:
https://www.whoscored.com/Teams/77/Archive/Italy-Lazio?stageId=15404

nnn

pre 5 godina

Nije SMS nikad vredeo toliko nego su naduvali pricu Kezman i novinari.
(Petar, 1. decembar 2018 11:13)

To što Muslinovi ili ko zna kakvi botovi ovde pišu je za ediciju gluposti.Sergej je prošle sezone bio u idealnoj postavi italijanske lige:
https://www.goal.com/en/lists/douglas-costa-jorginho-the-serie-a-team-of-the-season/zlwgyljd26jq1047ou7odv9gs#1593sapk8umzn10pbu2szp0maj
Prošle sezone je učestvovao kod 22 gola, 14 je dao sam, a namestio je još osam iako nije napadač. Ne postoji fudbaler u ligama petice koji je igrao na toj poziciji, a da je dao više golova od Sergeja.
Centralni vezni je pozicija organizatora gde uglavnom igraju iskusniji igrači.Modrić koji igra na istoj poziciji je u Sergejevim godinama još uvek igrao u Dinamu.
Na SP je Sergej bio igrač utakmnice na prvoj utakmici.Na drugoj utakmici sa Švajcarcima je igrao na poziciji odmah iza Mitrovića, a čuvala su ga dvojica , pa čak i trojica Švajcaraca, a čak i kad se oslobodio čuvara nije imao kome dodati loptu jer saigrača u blizini nije bilo. Vezivanje toliko protivničkih igrača za Sergeja je moglo otvoriti prostor drugim srpskim igračima koji su bili slabije čuvani.Na trećoj utakmici sa Brazilom opet je igrao na drugoj poziciji. Ovog puta defanzivnim kvaliztetima sprečio daleko teži poraz Srbije. Eto to su te "razočaravajuće" igre Sergeja na SP.

Jeste, Sergej je pao u odnosu na prošlu sezonu, ali se većina srpskih reprezentativaca nikad u karijeri neće uspentrati tamno gde je Sergej pao.

pupi

pre 5 godina

Ovom xnodeh-u neki na hrvatskom primorju odvojio devojku.
(Labud, 01. decembar 2018 12:27)

Evo sad znamo, zašto je pobegla od njega.

lol

pre 5 godina

Bitno da ste stavili Sergeja sa tek 23 godine, a niste Luku Modrica koji je ocajan mesecima. Podvlacim ocajan! Pa nije Varan glavni krivac sto Real ovako igra nego onaj koji treba da bude organizator igre, pokretac, narocito posle odlaska Ronalda. Jos da sramota bude veca, doticni ce da dobiju jos jednu nagradu. Ne znam samo za sta? Od 12 meseci u ovoj godini vrhunski je odigrao mozda 3.Na SP je promasio penal protiv Danske, protiv Rusije pukom srecom pogodio uz pomoc Akinfejeva i stative, u finalu je delovao kao dete u vrticu naspram francuskih azdaja na sredini terena. O ocaju posle SP sa Realom necu da pricam ponovo.I on sad nije razocarenje, ali jeste SMS pred kojim je tek buducnost i jesu Varan i Asensio od kojih niko ne pravi lazne Zlatne lopte, kao sto to pravi od ovog kapitena slucajnih penal doprvaka. I vi ste komedija, ocigledno uzivate u najezdi kompleksa iz susedstva ovde cim im jos dodatno dajete krila umesto da kazete istinu kakva jeste
(Xnodeh, 01. decembar 2018 11:50)

Još se nisi umorio?

Stari čačanin

pre 5 godina

(Xnodeh, 01. decembar 2018 11:50) 

Još se nisi umorio?
(lol, 01. decembar 2018 13:06)

Izvini, ali ovoga puta je sasvim u pravu.

oluk

pre 5 godina

Odlican tekst. Jedino bih napomenuo da Matic nije toliko pao u formi koliko mu je Murinjo dodelio ocajnu rolu i ugusio mu kreativnost. Pre bih izdvojio najplacenineg na ostrvu, Sanceza, kao ogromno razocaranje.
(Šavi, 01. decembar 2018 12:32)

Murinjo ugusio Maticu kreativnost?
Kad je to Matic bio kreativan igrac?
Nikad nije bio

Nemus

pre 5 godina

(room 1408, 1. decembar 2018 11:00)

Ti znaš, a neznaš da fudbal u opšteno zavisi od celog tima. Bukvalno svaki igrač na ovoj listi je u lošoj formi kao i klub a ti našao da palamudiš. Osim donekle Diega Koste pošto Atletiko gura, svi ostali imaju sezone kao njihov klub. Prilično skromne. Šta ako Lacijo proradi misliš da to neće uticati i na Sergejove igra. Naravno da hoće. Tako ti je Bobi igrao dobro kao i Salah sad su skromni jer Liverpul ne pravi ni blizu rezultate koje je pravio prošle godine.

Неша

pre 5 godina

Немања Матић игра врхунски ове сезоне. Његова статистика је фантастична. Неко ко каже да је Немања разочарење ове сезоне у Манчестеру очигледно се не разуме у фудбал.

Superbike

pre 5 godina

Ma ko placa novinare da dizu u nebesa Sergeja Milinkovica Savica?
(dino, 1. decembar 2018 11:04)

Иначе волим ове питалице, само што ова није тешка.
Одговор је, Матеја Кежман.

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 5 godina

Ne znam za koga je Asensio najveće razočarenje. Nije on loš igrač, ali daleko od vrhunskog. Nikad neće nositi tim, reprezentaciju, donositi vrhunski rezultat svojim igrama u kontinuitetu. Biće dobar ako je odličnom timu, solidan u solidnom, loš u lošem.

Šavi

pre 5 godina

Odlican tekst. Jedino bih napomenuo da Matic nije toliko pao u formi koliko mu je Murinjo dodelio ocajnu rolu i ugusio mu kreativnost. Pre bih izdvojio najplacenineg na ostrvu, Sanceza, kao ogromno razocaranje.

miro-Ireland

pre 5 godina

Dobra lista. Ali tu je moralo biti mesta za Lukakua. Modrića takođe. Sančez možda. Savića bih izbacio sa liste jer je lik manje bitan svakako i od pre (naduvana priča).

Milan

pre 5 godina

Za vecinu igraca ovo je samo realno stanje, ko je ocekivao vise taj pojma o fudbalu nema. Za Matica je problem igra tima u koju bi se on uklopio, nedostaje kreativaca, sto on nije. A Varan, u kom paralelnom svemiru je igrac kome u nokaut fazi lige sampiona ne sviraju po jedan ocigledan penal na svakoj utakmici najbolji. Nije bolji od nesrecnog svadjanina u MU, to se desava kad se prosecan igrac nadje pred izazovom da pokaze koliko stvarno vredi.

Jaran

pre 5 godina

room 1408

1.Zvezda nije Kijevo 
2.Napoli ove i prošle sezone nebo i zemlja 
3.Zvezda se neće braniti protiv kluba koji ti vodiš 
4.Najruzniji fudbal igra svaka tvoja ekipa 
5.Imas sastav vredan 100-ne miliona € a tim ti igra na nivou Kijeva
(room 1408, 25. novembar 2018 19:45)

Strucnjak, na spavanje.

zurio sam

pre 5 godina

noyer je imao ozbiljnu povredu nije igrao celu sezonu ne bi me cudilo da se ne vrati u staru formu
bas mi je zao mozda se ne vrati u formu

dragan

pre 5 godina

(Downtown, 1. decembar 2018 11:13)

Čoveče pročitaj malo tekst bukvalno ti o tome piše. Kao veliki igrač se ne vidi 15-20 minuta. Pa evo ti Varan,Diego Kosta, Asensio, Nojer, Bobi dodaš i Salaha. Svi igrači su znatno veliki igrači i imaju prilično loše sezone manje više ili ti skromne. Poenta igre Sergeja jest i ne baš toliko dobra igra Lacija. Pa ne igra on sam na tom terenu. Zašto je Jović dobar jer Anjtraht igra dobro. U formi je on i formi je i klub. Pa se to vidi. To nemožeš reći za Lacijo. Evo ti njihov navalni igrač Immobile je za sada dao 9 golova iz 17 mečeva. On je prošlu godnu rasturio iz 47 dao 41. Kontaš u čemu je problem. Čim Lacijo počne da igra kao prošlu sezonu eto nama i Sergeja na pravom putu.

TotalnoLud

pre 5 godina

jedno od najvecih rivalstava Juve Fiorentina? :) evo vecih kojih mogu da se setim odmah : najveci derbi u italiji je Inter Juve. Zatim Inter Milan, Lacio Roma, Djenova Sampdorija, Napoli Juve, Empoli Atalanta... neka rivalstva su zbog titula, neka zbog gradova iz kojih su klubovi, neka zbog regija itd. Fiorentina nema titule da moze da parira Juveu niti bilo sta drugo. bolji poznavaoci Kalca ce se setiti jos utakmica, tu je i Parma koja je trenutno u kanalu ali se vraca.

room 1408

pre 5 godina

Jeste Matić pao dosta u formi sto ne znaci da u drugom delu sezone neće se vratiti na staro...SMS nema šanse.Njegov limit je ovo sto sad prikazuje...Firmino nije kriv sto Liverpool loše igra.Jedna lasta ne čini prolece.Dok je bilo Buvaca dotle je bilo i Firmina...

Xnodeh

pre 5 godina

Bitno da ste stavili Sergeja sa tek 23 godine, a niste Luku Modrica koji je ocajan mesecima. Podvlacim ocajan! Pa nije Varan glavni krivac sto Real ovako igra nego onaj koji treba da bude organizator igre, pokretac, narocito posle odlaska Ronalda. Jos da sramota bude veca, doticni ce da dobiju jos jednu nagradu. Ne znam samo za sta? Od 12 meseci u ovoj godini vrhunski je odigrao mozda 3.Na SP je promasio penal protiv Danske, protiv Rusije pukom srecom pogodio uz pomoc Akinfejeva i stative, u finalu je delovao kao dete u vrticu naspram francuskih azdaja na sredini terena. O ocaju posle SP sa Realom necu da pricam ponovo.I on sad nije razocarenje, ali jeste SMS pred kojim je tek buducnost i jesu Varan i Asensio od kojih niko ne pravi lazne Zlatne lopte, kao sto to pravi od ovog kapitena slucajnih penal doprvaka. I vi ste komedija, ocigledno uzivate u najezdi kompleksa iz susedstva ovde cim im jos dodatno dajete krila umesto da kazete istinu kakva jeste

Nemus

pre 5 godina

(Petar, 1. decembar 2018 11:13)

Trenutna vrednost mu je oko 80. To ti je tako kad misliš da si pametan. Koji novinari ili ti čiji. Nisu samo naši mediji pisali o njemu ali to ti je kad nemaš poštovanja prema nekom. Kežman se matori ništa ne pita ako je igrač pod ugovor shvati čoveče on se samo pita za uslove igrača u klubu ništa više. Menadžeri ako nisi znao od skora više nemaju nikakav uticaj i 3 strana ti je ukinuta.

Downtown

pre 5 godina

Nije to razočaranje nego realnost. Decko nije kvalitet za Barselonu, Real i ostale za koje su ga mediji potpisivali posle jedne dobro odigrane sezone. Svi koji su bili u nedoumici kakav je igrac sada to i znaju. Velikim igracima se ne desava da ih na terenu nema po 15-20 utakmica. Sada bolje malo vise paznje posvetite Jovicu i Milenkovicu, dvojici igraca koji su u najboljoj formi od svih nasih fudbalera, ali ovoga puta sa umerenošću i nemojte ih odmah dizati u nebesa, bice kao i sa ovim nesrecnim Sergejem

Petar

pre 5 godina

Nije SMS nikad vredeo toliko nego su naduvali pricu Kezman i novinari. Mogu da garantujem da se niko nikad nije raspitivao za njega za sumu vecu od 30mil.

Nikola

pre 5 godina

Zaboravlja se da nije imao pauzu od početka kalendarske godine. Svoj vrhunac je dao u pola jula meseca. Telo se verovatno odmorilo, ali um nije. Čoveče u dva meseca titule prvo LŠ pa Svetska. Ispunio je sve moguće lične planove. Tek na proleće će biti onaj stari kao i Modrić, Kros i mnogi drugi. Samo ne i mašina CR7

Nikola MNE

pre 5 godina

Nijedan igrac ne moze sam, ekipu cine 11 igraca na terenu plus ostali na klupi. Ovdje o fudbalu pricaju oni koji su igrali za Sećeranac ili Slogu iz Krtola. Stavili Matica za razocarenje a citav Mancester ne moze sa loptom da se sastavi evo godinu dana skoro. Sto je onda Pogba ako je Matic razocarenje??

Petar

pre 5 godina

Nije SMS nikad vredeo toliko nego su naduvali pricu Kezman i novinari. Mogu da garantujem da se niko nikad nije raspitivao za njega za sumu vecu od 30mil.

Downtown

pre 5 godina

Nije to razočaranje nego realnost. Decko nije kvalitet za Barselonu, Real i ostale za koje su ga mediji potpisivali posle jedne dobro odigrane sezone. Svi koji su bili u nedoumici kakav je igrac sada to i znaju. Velikim igracima se ne desava da ih na terenu nema po 15-20 utakmica. Sada bolje malo vise paznje posvetite Jovicu i Milenkovicu, dvojici igraca koji su u najboljoj formi od svih nasih fudbalera, ali ovoga puta sa umerenošću i nemojte ih odmah dizati u nebesa, bice kao i sa ovim nesrecnim Sergejem

room 1408

pre 5 godina

Jeste Matić pao dosta u formi sto ne znaci da u drugom delu sezone neće se vratiti na staro...SMS nema šanse.Njegov limit je ovo sto sad prikazuje...Firmino nije kriv sto Liverpool loše igra.Jedna lasta ne čini prolece.Dok je bilo Buvaca dotle je bilo i Firmina...

Xnodeh

pre 5 godina

Bitno da ste stavili Sergeja sa tek 23 godine, a niste Luku Modrica koji je ocajan mesecima. Podvlacim ocajan! Pa nije Varan glavni krivac sto Real ovako igra nego onaj koji treba da bude organizator igre, pokretac, narocito posle odlaska Ronalda. Jos da sramota bude veca, doticni ce da dobiju jos jednu nagradu. Ne znam samo za sta? Od 12 meseci u ovoj godini vrhunski je odigrao mozda 3.Na SP je promasio penal protiv Danske, protiv Rusije pukom srecom pogodio uz pomoc Akinfejeva i stative, u finalu je delovao kao dete u vrticu naspram francuskih azdaja na sredini terena. O ocaju posle SP sa Realom necu da pricam ponovo.I on sad nije razocarenje, ali jeste SMS pred kojim je tek buducnost i jesu Varan i Asensio od kojih niko ne pravi lazne Zlatne lopte, kao sto to pravi od ovog kapitena slucajnih penal doprvaka. I vi ste komedija, ocigledno uzivate u najezdi kompleksa iz susedstva ovde cim im jos dodatno dajete krila umesto da kazete istinu kakva jeste

Nikola MNE

pre 5 godina

Nijedan igrac ne moze sam, ekipu cine 11 igraca na terenu plus ostali na klupi. Ovdje o fudbalu pricaju oni koji su igrali za Sećeranac ili Slogu iz Krtola. Stavili Matica za razocarenje a citav Mancester ne moze sa loptom da se sastavi evo godinu dana skoro. Sto je onda Pogba ako je Matic razocarenje??

Superbike

pre 5 godina

Ma ko placa novinare da dizu u nebesa Sergeja Milinkovica Savica?
(dino, 1. decembar 2018 11:04)

Иначе волим ове питалице, само што ова није тешка.
Одговор је, Матеја Кежман.

bvb

pre 5 godina

Odlaskom Ronalda se vidi kakav je "motor ekipe" Modric... Ono sto godinama pricaju ljudi. Kada igraju super i in je dobar, kada igraju lose on je ocajan umesto da pokrece ekipu.

lol

pre 5 godina

Bitno da ste stavili Sergeja sa tek 23 godine, a niste Luku Modrica koji je ocajan mesecima. Podvlacim ocajan! Pa nije Varan glavni krivac sto Real ovako igra nego onaj koji treba da bude organizator igre, pokretac, narocito posle odlaska Ronalda. Jos da sramota bude veca, doticni ce da dobiju jos jednu nagradu. Ne znam samo za sta? Od 12 meseci u ovoj godini vrhunski je odigrao mozda 3.Na SP je promasio penal protiv Danske, protiv Rusije pukom srecom pogodio uz pomoc Akinfejeva i stative, u finalu je delovao kao dete u vrticu naspram francuskih azdaja na sredini terena. O ocaju posle SP sa Realom necu da pricam ponovo.I on sad nije razocarenje, ali jeste SMS pred kojim je tek buducnost i jesu Varan i Asensio od kojih niko ne pravi lazne Zlatne lopte, kao sto to pravi od ovog kapitena slucajnih penal doprvaka. I vi ste komedija, ocigledno uzivate u najezdi kompleksa iz susedstva ovde cim im jos dodatno dajete krila umesto da kazete istinu kakva jeste
(Xnodeh, 01. decembar 2018 11:50)

Još se nisi umorio?

miro-Ireland

pre 5 godina

Dobra lista. Ali tu je moralo biti mesta za Lukakua. Modrića takođe. Sančez možda. Savića bih izbacio sa liste jer je lik manje bitan svakako i od pre (naduvana priča).

Millennium

pre 5 godina

Kao što sam mnogo puta rekao Sergej je žrtva medija i menadžera. Tolika fama se digla zbog njega, prvo je oteran Muslin, pa onda licitacija gde prelazi i za koje pare, a njega tu zapravo niko ništa nije ni pitao. On je samo čovek i fudbaler, a ljudi se različito nose sa pritiskom. Predosetio sam šta će da bude. Kada ode Muslin da će javnost očekivati da Sergej bude Mesi, da metne dva gola Brazilu i vodi Orlove to finala. Ne može to tako. Ja zapravo i dalje verujem u njega, samo mu treba skinuti pritisak sa ramena.

Nemus

pre 5 godina

(room 1408, 1. decembar 2018 11:00)

Ti znaš, a neznaš da fudbal u opšteno zavisi od celog tima. Bukvalno svaki igrač na ovoj listi je u lošoj formi kao i klub a ti našao da palamudiš. Osim donekle Diega Koste pošto Atletiko gura, svi ostali imaju sezone kao njihov klub. Prilično skromne. Šta ako Lacijo proradi misliš da to neće uticati i na Sergejove igra. Naravno da hoće. Tako ti je Bobi igrao dobro kao i Salah sad su skromni jer Liverpul ne pravi ni blizu rezultate koje je pravio prošle godine.

Milan

pre 5 godina

Za vecinu igraca ovo je samo realno stanje, ko je ocekivao vise taj pojma o fudbalu nema. Za Matica je problem igra tima u koju bi se on uklopio, nedostaje kreativaca, sto on nije. A Varan, u kom paralelnom svemiru je igrac kome u nokaut fazi lige sampiona ne sviraju po jedan ocigledan penal na svakoj utakmici najbolji. Nije bolji od nesrecnog svadjanina u MU, to se desava kad se prosecan igrac nadje pred izazovom da pokaze koliko stvarno vredi.

nnn

pre 5 godina

Interesantno da i ove i prošle sezone Sergej ima bolje ocene od Luke Modrića prema whoscored.com, ali je Luka Modrić navodno najbolji igrač sveta, dok je Sergej koji igra na istoj poziciji "razočarenje sezone".

Šavi

pre 5 godina

Odlican tekst. Jedino bih napomenuo da Matic nije toliko pao u formi koliko mu je Murinjo dodelio ocajnu rolu i ugusio mu kreativnost. Pre bih izdvojio najplacenineg na ostrvu, Sanceza, kao ogromno razocaranje.

Boris Banović

pre 5 godina

Sergej Milinković Savić je najveća fudbalska prevara u ovih 18 godina 21.veka ! Gde su one stotine miliona evra, na koliko ga "stručnjaci" proceniše ? Što smeniše Muslina, zbog koga ? Kokeza predsednik FSS, čovek je fudbalski promil , otkud on na mestu predsednika !?

slazemse

pre 5 godina

Slažem se sa izborom razočaranja. Nekad interesdžije unište karijeru mladim igračima jer ih prvo dignu u nebo (da bi ih što bolje prodali) a onda tresnu na zemlju iz oblaka i postanu razočarenje godine. Isto je bilo sa hrvatskim igračem Alenom Halilovićem. Proglasavali ga novim Prosinečkim, pa sin je oca fudbalera, pa maki je fudbalski genije, pjej mejker, genijalan tehničar, roler i dribler, brz, a na kraju ništa, mali skoro propade, a imao je potencijala i kogao je postići mnogo više da ga nisu manipulisali i da je imao realni tretman.

Nebitno

pre 5 godina

Ljudi,pa tko je ovaj Xnoden!?
Je li moguce da on/ona pise onoliko nebuloza zadnjih dana!?
Ovo je vec zabrinjavajuce... cak ako je I botina!

dragan

pre 5 godina

(Downtown, 1. decembar 2018 11:13)

Čoveče pročitaj malo tekst bukvalno ti o tome piše. Kao veliki igrač se ne vidi 15-20 minuta. Pa evo ti Varan,Diego Kosta, Asensio, Nojer, Bobi dodaš i Salaha. Svi igrači su znatno veliki igrači i imaju prilično loše sezone manje više ili ti skromne. Poenta igre Sergeja jest i ne baš toliko dobra igra Lacija. Pa ne igra on sam na tom terenu. Zašto je Jović dobar jer Anjtraht igra dobro. U formi je on i formi je i klub. Pa se to vidi. To nemožeš reći za Lacijo. Evo ti njihov navalni igrač Immobile je za sada dao 9 golova iz 17 mečeva. On je prošlu godnu rasturio iz 47 dao 41. Kontaš u čemu je problem. Čim Lacijo počne da igra kao prošlu sezonu eto nama i Sergeja na pravom putu.

мики

pre 5 godina

znaci Muslin je bio u pravu o SMS-u.. Sta cemo sad?
(Joy, 01. decembar 2018 12:16)

Муслин није био у праву, али Крстаја не уме као Паун. да смо имали правог селектора, Сергеј би био играч турнира у Русији, а Србија би у финалу победила Француску. у принципу се не шалим.

oluk

pre 5 godina

Odlican tekst. Jedino bih napomenuo da Matic nije toliko pao u formi koliko mu je Murinjo dodelio ocajnu rolu i ugusio mu kreativnost. Pre bih izdvojio najplacenineg na ostrvu, Sanceza, kao ogromno razocaranje.
(Šavi, 01. decembar 2018 12:32)

Murinjo ugusio Maticu kreativnost?
Kad je to Matic bio kreativan igrac?
Nikad nije bio

nnn

pre 5 godina

Nije SMS nikad vredeo toliko nego su naduvali pricu Kezman i novinari.
(Petar, 1. decembar 2018 11:13)

To što Muslinovi ili ko zna kakvi botovi ovde pišu je za ediciju gluposti.Sergej je prošle sezone bio u idealnoj postavi italijanske lige:
https://www.goal.com/en/lists/douglas-costa-jorginho-the-serie-a-team-of-the-season/zlwgyljd26jq1047ou7odv9gs#1593sapk8umzn10pbu2szp0maj
Prošle sezone je učestvovao kod 22 gola, 14 je dao sam, a namestio je još osam iako nije napadač. Ne postoji fudbaler u ligama petice koji je igrao na toj poziciji, a da je dao više golova od Sergeja.
Centralni vezni je pozicija organizatora gde uglavnom igraju iskusniji igrači.Modrić koji igra na istoj poziciji je u Sergejevim godinama još uvek igrao u Dinamu.
Na SP je Sergej bio igrač utakmnice na prvoj utakmici.Na drugoj utakmici sa Švajcarcima je igrao na poziciji odmah iza Mitrovića, a čuvala su ga dvojica , pa čak i trojica Švajcaraca, a čak i kad se oslobodio čuvara nije imao kome dodati loptu jer saigrača u blizini nije bilo. Vezivanje toliko protivničkih igrača za Sergeja je moglo otvoriti prostor drugim srpskim igračima koji su bili slabije čuvani.Na trećoj utakmici sa Brazilom opet je igrao na drugoj poziciji. Ovog puta defanzivnim kvaliztetima sprečio daleko teži poraz Srbije. Eto to su te "razočaravajuće" igre Sergeja na SP.

Jeste, Sergej je pao u odnosu na prošlu sezonu, ali se većina srpskih reprezentativaca nikad u karijeri neće uspentrati tamno gde je Sergej pao.

мики

pre 5 godina

(lol, 01. decembar 2018 13:45)

стварно лол. Хрватска је у лиги б да Србијом, и тренутно јој је ту и место. убудуће може само још горе да вам буде. плашим се да ће бити самоубистава када вас Србија победи, пошто нисте свесни колико сте просечни.

мики

pre 5 godina

Najbolje ocenjeni od standardnih igrača Luis Alberto (takođe u idealnoj postavi sezone italijanske lige) i Sergej: 
https://www.whoscored.com/Teams/77/Archive/Italy-Lazio?stageId=15404
(zhg, 01. decembar 2018 13:56)

џаба причати нашим "стручњацима". Сергеј је врхунски фудбалер, чудо од играча, али је фудбал тимска игра. ни Меси се на терену не види када екипа није у форми. ко не тролује, нека погледа Сергеја на Јутјубу, и нек се дам шокира како дечко доминира у старту, како гради лопту и каква додавања прави. топ играч кога би буквално свака екипа на свету могла да искористи.

TotalnoLud

pre 5 godina

jedno od najvecih rivalstava Juve Fiorentina? :) evo vecih kojih mogu da se setim odmah : najveci derbi u italiji je Inter Juve. Zatim Inter Milan, Lacio Roma, Djenova Sampdorija, Napoli Juve, Empoli Atalanta... neka rivalstva su zbog titula, neka zbog gradova iz kojih su klubovi, neka zbog regija itd. Fiorentina nema titule da moze da parira Juveu niti bilo sta drugo. bolji poznavaoci Kalca ce se setiti jos utakmica, tu je i Parma koja je trenutno u kanalu ali se vraca.

pupi

pre 5 godina

Ovom xnodeh-u neki na hrvatskom primorju odvojio devojku.
(Labud, 01. decembar 2018 12:27)

Evo sad znamo, zašto je pobegla od njega.

Stari čačanin

pre 5 godina

(lol, 01. decembar 2018 13:45)

A ko ovde priča o finalu svetskog prvenstva. Ja prvenstveno pričam o onome posle SP. Modrić je uvek igrao dobro ako je imao dobru ekipu oko sebe, a sada jednostavno se utapa u sivilo Reala. Po meni najbolji igrač sveta mora da pokrene ekipu kada joj ne ide, da potezom promeni situaciju, a ne ako ekipa igra dobro onda i on igra dobro. Sve u svemu odličan igrač, ali ne i najbolji.

lol

pre 5 godina

Xnodeh, 01. decembar 2018 11:50)  

Još se nisi umorio? 
(lol, 01. decembar 2018 13:06) 

Izvini, ali ovoga puta je sasvim u pravu.
(Stari čačanin, 01. decembar 2018 13:19)

Po cemu je danas u pravu?
Penal koji je fulao on je gurnuo Rebicu loptu u for.

Strani novinar su prionuli istraživanju. Na koncu iščitavanja statističkih podataka zaključili su kako je finale Francuske i Hrvatske "jedna od najčudnijih nogometnih utakmica u povijesti".

"Francuska je pobijedila 4:2, no apsolutno svaki statistički podatak i sve analize nakon utakmice govore potpuno drugačije. Što dulje su razmišljali o utakmici, rezultat ima manje smisla".

Hrvatska je prema posjedu lopte (61:39) i ukupnim brojem dodavanja (547:271) bila znatno dominantnija, no naposljetku je izgubila taktičku bitku.

"Razliku je donijela obrana i, sasvim iskreno, sreća. Pogledajte samo prvi gol Francuske. Čista sreća. Prekršaj na Griezmannu nije postojao, Mandžukić je zabio autogol na koji je utjecao Pogba koji je bio u zaleđu. Subašić je, pak, ostao na krivoj nozi", pojasnili su i osvrnuli se na taktiku obojice izbornika.

"Kada malo bolje razmislite, uopće ne čudi iznenađujuća taktika dvaju izbornika. Francuzi su jasno znali da Hrvatska ima jedan od najboljih veznih redova svijeta, ako ne i najbolji. Luka Modrić igra od jednog do drugog kaznenog prostora, a uz njega su defenzivno dominirali Ivan Rakitić i Marcelo Brozović. Prebacivanje spomenute trojke visokim loptama bilo je očekivano. Uz to, Francuska je svojom taktikom mogla iskoristiti svoje najveće prednosti - brzinu i nadmoć u skoku. Ipak, šokantno je vidjeti da takvu taktiku koristi momčad koja je prepuna talenta. Prije smo takvu taktiku gledali na primjeru slabijih momčadi u okršajima s nogometnim divovima", podvukli su novinari.

jsx

pre 5 godina

Manje-vise ceo tim Reala ne funkcionise kao sto bi mogli, ali trebalo je staviti prvenstveno inace fantasticnog Modric. Varan je medju najboljim defanzivac na svetu, ali su trenutno gotovo svi najbolji igraci sveta napadaci ili vezni igraci. SMS jeste i po nekim stranim sajtovima imao veliku cenu, ali nisam video nikog da prica o njemu, tako da je nebitan u svetskim okvirima. Salah isto treba da stoji, kao i pola Bajerna.

nnnn

pre 5 godina

Profil Sergeja Milinkovića Savića na tranfermarkt:
https://www.transfermarkt.com/sergej-milinkovic-savic/marktwertverlauf/spieler/266302
Najskuplji igrač na svetu koji igra na poziciji centralnog veznog.
Najskuplji igrač na svetu rođen 1995.
15-esti najskuplji igrač sveta.
Četvrti najskuplji u Seriji A.

Nikola

pre 5 godina

Zaboravlja se da nije imao pauzu od početka kalendarske godine. Svoj vrhunac je dao u pola jula meseca. Telo se verovatno odmorilo, ali um nije. Čoveče u dva meseca titule prvo LŠ pa Svetska. Ispunio je sve moguće lične planove. Tek na proleće će biti onaj stari kao i Modrić, Kros i mnogi drugi. Samo ne i mašina CR7

Xhodeh

pre 5 godina

Ovom xnodeh-u neki na hrvatskom primorju odvojio devojku.
(Labud, 1. decembar 2018 12:27)

Koliko devojaka je tek vama u Srbiji odvojeno kad visite ovde u desetinama svaki dan? S tim sto ja na vase primorje nisam nikad krocio niti cu,ali zato vase devojke svaki vikend provode ovde

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 5 godina

Ne znam za koga je Asensio najveće razočarenje. Nije on loš igrač, ali daleko od vrhunskog. Nikad neće nositi tim, reprezentaciju, donositi vrhunski rezultat svojim igrama u kontinuitetu. Biće dobar ako je odličnom timu, solidan u solidnom, loš u lošem.

Stari čačanin

pre 5 godina

(Xnodeh, 01. decembar 2018 11:50) 

Još se nisi umorio?
(lol, 01. decembar 2018 13:06)

Izvini, ali ovoga puta je sasvim u pravu.

zhg

pre 5 godina

Idealni tim italijanske lige za prošlu sezonu:
https://www.goal.com/en/lists/douglas-costa-jorginho-the-serie-a-team-of-the-season/zlwgyljd26jq1047ou7odv9gs#1593sapk8umzn10pbu2szp0maj
U timu Sergej Milinkovic Savic, kao i još dvojica igrača Lacija.
Prosečne ocene igrača Lacija prošle sezone. Najbolje ocenjeni od standardnih igrača Luis Alberto (takođe u idealnoj postavi sezone italijanske lige) i Sergej:
https://www.whoscored.com/Teams/77/Archive/Italy-Lazio?stageId=15404

Xhodeh

pre 5 godina

Xnodeh, 01. decembar 2018 11:50)

Još se nisi umorio?
(lol, 01. decembar 2018 13:06)

Izvini, ali ovoga puta je sasvim u pravu.
(Stari čačanin, 01. decembar 2018 13:19)

Po cemu je danas u pravu?
Penal koji je fulao on je gurnuo Rebicu loptu u for.

Strani novinar su prionuli istraživanju. Na koncu iščitavanja statističkih podataka zaključili su kako je finale Francuske i Hrvatske "jedna od najčudnijih nogometnih utakmica u povijesti".
(lol, 1. decembar 2018 13:45)

Umorio od razotkrivanja prevare zvani lazni doprvaci u slucajnim penalima i prevara zvana Luka Modric?! Umoriti se moze samo onaj ko laze pa mora da pazi sta je lagao.Kad pricas istinu koja nije promenljiva umaranja nema.I naravno da sam u pravu kao sto kaze @Stari cacanin.Kad ste kao tako "nadigrali" Francusku u finalu,a ona vam utrpala 4 bez da se oznojala i mogla jos 4 da je htela i imala koncetracije do kraja,sta bi zaista onda bilo da je ona vas nadigrala? Jel sad razume sav apsurd vaseg umisljanja da ste zasluzeno dosli do finala i da zaista mozete da se poredite sa Francuskom,Spanijom ili Belgijom trenutno?!

zurio sam

pre 5 godina

noyer je imao ozbiljnu povredu nije igrao celu sezonu ne bi me cudilo da se ne vrati u staru formu
bas mi je zao mozda se ne vrati u formu

Kajverson

pre 5 godina

Bitno da ste stavili Sergeja sa tek 23 godine, a niste Luku Modrica koji je ocajan mesecima. Podvlacim ocajan! Pa nije Varan glavni krivac sto Real ovako igra nego onaj koji treba da bude organizator igre, pokretac, narocito posle odlaska Ronalda. Jos da sramota bude veca, doticni ce da dobiju jos jednu nagradu. Ne znam samo za sta? Od 12 meseci u ovoj godini vrhunski je odigrao mozda 3.Na SP je promasio penal protiv Danske, protiv Rusije pukom srecom pogodio uz pomoc Akinfejeva i stative, u finalu je delovao kao dete u vrticu naspram francuskih azdaja na sredini terena. O ocaju posle SP sa Realom necu da pricam ponovo.I on sad nije razocarenje, ali jeste SMS pred kojim je tek buducnost i jesu Varan i Asensio od kojih niko ne pravi lazne Zlatne lopte, kao sto to pravi od ovog kapitena slucajnih penal doprvaka. I vi ste komedija, ocigledno uzivate u najezdi kompleksa iz susedstva ovde cim im jos dodatno dajete krila umesto da kazete istinu kakva jeste
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Xnodeh, 1. decembar 2018 11:50)......pa ti jos boksas protiv viceprvaka svijeta....

Nemus

pre 5 godina

(Petar, 1. decembar 2018 11:13)

Trenutna vrednost mu je oko 80. To ti je tako kad misliš da si pametan. Koji novinari ili ti čiji. Nisu samo naši mediji pisali o njemu ali to ti je kad nemaš poštovanja prema nekom. Kežman se matori ništa ne pita ako je igrač pod ugovor shvati čoveče on se samo pita za uslove igrača u klubu ništa više. Menadžeri ako nisi znao od skora više nemaju nikakav uticaj i 3 strana ti je ukinuta.

Etiko

pre 5 godina

Ne primam se na cirkus oko tog SMSa, a poznajem fudbal.
Nego mi je ponižavajuće da tako budalasta prčia bude mač jedinom ozbiljnom treneru,Muslinu.
Nisu time zataškali ništa ovi kriminalci iz FSSa... Naprotiv otkrili su beznađe srpskog bolesnog fudbala upakovano u0 trenutni peividni uspeh C.Zvezde od koje se još vijori samo IME...samo njeno IME.
Najgore što je nakaradni sistem toliko jak i pohranjen milionima iz FIFA da se nemožemo ilečiti nikada.
A takvi su nam i svi ostali segmenti države.

Jaran

pre 5 godina

the shining
Sergeju ovo nije limit, covek i dalje nije u onoj formi od prosle sezone. Lacio generalno igra lose, a jedini koji igra na nivou je Ciro Imobile.

мики

pre 5 godina

Неко ко каже да је Немања разочарење ове сезоне у Манчестеру очигледно се не разуме у фудбал.
(Неша, 01. decembar 2018 12:38).

не вреди Нешо, изгледа да коментаре на Б92 углавном остављају лузери да све леве ноге. тешко таквима објаснити да би им Матић изгледао као Супермен лично, када би се неким чудом Наполи на фудбалском терену да њим. онај извикани Модрић бежи од Матића као ђаво од крста. слично и други фудбалери.

Jaran

pre 5 godina

room 1408

1.Zvezda nije Kijevo 
2.Napoli ove i prošle sezone nebo i zemlja 
3.Zvezda se neće braniti protiv kluba koji ti vodiš 
4.Najruzniji fudbal igra svaka tvoja ekipa 
5.Imas sastav vredan 100-ne miliona € a tim ti igra na nivou Kijeva
(room 1408, 25. novembar 2018 19:45)

Strucnjak, na spavanje.

Неша

pre 5 godina

Немања Матић игра врхунски ове сезоне. Његова статистика је фантастична. Неко ко каже да је Немања разочарење ове сезоне у Манчестеру очигледно се не разуме у фудбал.

Milan

pre 5 godina

Varan je odlican stoper, ali ni slucajno najbolji igrac sveta. Pa jedini razlog zbog cega pricaju o njemu je sto je "presek skupova" klupskog prvaka Evrope i reprezentativnog prvaka sveta, sto nije mala stvar ali je birokratski nacin biranja najbiljeg igraca sveta. Upravo zbog toga je deo tekst u kom se navode razlozi sbog kojih bi on trebalo da dobije zlatnu loptu pun opstih mesta i floskula, bez pominjanja jedne konkretne utakmice na kojoj je briljirao.
A na listi definitivno fale: Sančes, mozda Fred (50 miliona), Klopovi preskupi grejaci klupe (Fabinho i Keita), a nisam primetio ni da se skupo placeni Lemar posebno pokazao u Atletiku jos uvek.

Kajverson

pre 5 godina

Ovom xnodeh-u neki na hrvatskom primorju odvojio devojku.
(Labud, 01. decembar 2018 12:27)

Evo sad znamo, zašto je pobegla od njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pupi, 1. decembar 2018 13:28.....
Stava sam da je ipak to decko bio ....plavi ,mali velikog nosa .....

Xhodeh

pre 5 godina

Stava sam da je ipak to decko bio ....plavi ,mali velikog nosa .....
(Kajverson, 1. decembar 2018 14:26)

Nisam ti skinuo tog decka,plavog malog.Ne brini!Slobodno mozes da planiras vencanje s njim

Petar

pre 5 godina

Nije SMS nikad vredeo toliko nego su naduvali pricu Kezman i novinari. Mogu da garantujem da se niko nikad nije raspitivao za njega za sumu vecu od 30mil.

Xnodeh

pre 5 godina

Bitno da ste stavili Sergeja sa tek 23 godine, a niste Luku Modrica koji je ocajan mesecima. Podvlacim ocajan! Pa nije Varan glavni krivac sto Real ovako igra nego onaj koji treba da bude organizator igre, pokretac, narocito posle odlaska Ronalda. Jos da sramota bude veca, doticni ce da dobiju jos jednu nagradu. Ne znam samo za sta? Od 12 meseci u ovoj godini vrhunski je odigrao mozda 3.Na SP je promasio penal protiv Danske, protiv Rusije pukom srecom pogodio uz pomoc Akinfejeva i stative, u finalu je delovao kao dete u vrticu naspram francuskih azdaja na sredini terena. O ocaju posle SP sa Realom necu da pricam ponovo.I on sad nije razocarenje, ali jeste SMS pred kojim je tek buducnost i jesu Varan i Asensio od kojih niko ne pravi lazne Zlatne lopte, kao sto to pravi od ovog kapitena slucajnih penal doprvaka. I vi ste komedija, ocigledno uzivate u najezdi kompleksa iz susedstva ovde cim im jos dodatno dajete krila umesto da kazete istinu kakva jeste

lol

pre 5 godina

Bitno da ste stavili Sergeja sa tek 23 godine, a niste Luku Modrica koji je ocajan mesecima. Podvlacim ocajan! Pa nije Varan glavni krivac sto Real ovako igra nego onaj koji treba da bude organizator igre, pokretac, narocito posle odlaska Ronalda. Jos da sramota bude veca, doticni ce da dobiju jos jednu nagradu. Ne znam samo za sta? Od 12 meseci u ovoj godini vrhunski je odigrao mozda 3.Na SP je promasio penal protiv Danske, protiv Rusije pukom srecom pogodio uz pomoc Akinfejeva i stative, u finalu je delovao kao dete u vrticu naspram francuskih azdaja na sredini terena. O ocaju posle SP sa Realom necu da pricam ponovo.I on sad nije razocarenje, ali jeste SMS pred kojim je tek buducnost i jesu Varan i Asensio od kojih niko ne pravi lazne Zlatne lopte, kao sto to pravi od ovog kapitena slucajnih penal doprvaka. I vi ste komedija, ocigledno uzivate u najezdi kompleksa iz susedstva ovde cim im jos dodatno dajete krila umesto da kazete istinu kakva jeste
(Xnodeh, 01. decembar 2018 11:50)

Još se nisi umorio?

room 1408

pre 5 godina

Jeste Matić pao dosta u formi sto ne znaci da u drugom delu sezone neće se vratiti na staro...SMS nema šanse.Njegov limit je ovo sto sad prikazuje...Firmino nije kriv sto Liverpool loše igra.Jedna lasta ne čini prolece.Dok je bilo Buvaca dotle je bilo i Firmina...

Downtown

pre 5 godina

Nije to razočaranje nego realnost. Decko nije kvalitet za Barselonu, Real i ostale za koje su ga mediji potpisivali posle jedne dobro odigrane sezone. Svi koji su bili u nedoumici kakav je igrac sada to i znaju. Velikim igracima se ne desava da ih na terenu nema po 15-20 utakmica. Sada bolje malo vise paznje posvetite Jovicu i Milenkovicu, dvojici igraca koji su u najboljoj formi od svih nasih fudbalera, ali ovoga puta sa umerenošću i nemojte ih odmah dizati u nebesa, bice kao i sa ovim nesrecnim Sergejem

dragan

pre 5 godina

(Downtown, 1. decembar 2018 11:13)

Čoveče pročitaj malo tekst bukvalno ti o tome piše. Kao veliki igrač se ne vidi 15-20 minuta. Pa evo ti Varan,Diego Kosta, Asensio, Nojer, Bobi dodaš i Salaha. Svi igrači su znatno veliki igrači i imaju prilično loše sezone manje više ili ti skromne. Poenta igre Sergeja jest i ne baš toliko dobra igra Lacija. Pa ne igra on sam na tom terenu. Zašto je Jović dobar jer Anjtraht igra dobro. U formi je on i formi je i klub. Pa se to vidi. To nemožeš reći za Lacijo. Evo ti njihov navalni igrač Immobile je za sada dao 9 golova iz 17 mečeva. On je prošlu godnu rasturio iz 47 dao 41. Kontaš u čemu je problem. Čim Lacijo počne da igra kao prošlu sezonu eto nama i Sergeja na pravom putu.

Xhodeh

pre 5 godina

Ovom xnodeh-u neki na hrvatskom primorju odvojio devojku.
(Labud, 1. decembar 2018 12:27)

Koliko devojaka je tek vama u Srbiji odvojeno kad visite ovde u desetinama svaki dan? S tim sto ja na vase primorje nisam nikad krocio niti cu,ali zato vase devojke svaki vikend provode ovde

Xhodeh

pre 5 godina

Stava sam da je ipak to decko bio ....plavi ,mali velikog nosa .....
(Kajverson, 1. decembar 2018 14:26)

Nisam ti skinuo tog decka,plavog malog.Ne brini!Slobodno mozes da planiras vencanje s njim

Nemus

pre 5 godina

(Petar, 1. decembar 2018 11:13)

Trenutna vrednost mu je oko 80. To ti je tako kad misliš da si pametan. Koji novinari ili ti čiji. Nisu samo naši mediji pisali o njemu ali to ti je kad nemaš poštovanja prema nekom. Kežman se matori ništa ne pita ako je igrač pod ugovor shvati čoveče on se samo pita za uslove igrača u klubu ništa više. Menadžeri ako nisi znao od skora više nemaju nikakav uticaj i 3 strana ti je ukinuta.

Stari čačanin

pre 5 godina

(Xnodeh, 01. decembar 2018 11:50) 

Još se nisi umorio?
(lol, 01. decembar 2018 13:06)

Izvini, ali ovoga puta je sasvim u pravu.

lol

pre 5 godina

Xnodeh, 01. decembar 2018 11:50)  

Još se nisi umorio? 
(lol, 01. decembar 2018 13:06) 

Izvini, ali ovoga puta je sasvim u pravu.
(Stari čačanin, 01. decembar 2018 13:19)

Po cemu je danas u pravu?
Penal koji je fulao on je gurnuo Rebicu loptu u for.

Strani novinar su prionuli istraživanju. Na koncu iščitavanja statističkih podataka zaključili su kako je finale Francuske i Hrvatske "jedna od najčudnijih nogometnih utakmica u povijesti".

"Francuska je pobijedila 4:2, no apsolutno svaki statistički podatak i sve analize nakon utakmice govore potpuno drugačije. Što dulje su razmišljali o utakmici, rezultat ima manje smisla".

Hrvatska je prema posjedu lopte (61:39) i ukupnim brojem dodavanja (547:271) bila znatno dominantnija, no naposljetku je izgubila taktičku bitku.

"Razliku je donijela obrana i, sasvim iskreno, sreća. Pogledajte samo prvi gol Francuske. Čista sreća. Prekršaj na Griezmannu nije postojao, Mandžukić je zabio autogol na koji je utjecao Pogba koji je bio u zaleđu. Subašić je, pak, ostao na krivoj nozi", pojasnili su i osvrnuli se na taktiku obojice izbornika.

"Kada malo bolje razmislite, uopće ne čudi iznenađujuća taktika dvaju izbornika. Francuzi su jasno znali da Hrvatska ima jedan od najboljih veznih redova svijeta, ako ne i najbolji. Luka Modrić igra od jednog do drugog kaznenog prostora, a uz njega su defenzivno dominirali Ivan Rakitić i Marcelo Brozović. Prebacivanje spomenute trojke visokim loptama bilo je očekivano. Uz to, Francuska je svojom taktikom mogla iskoristiti svoje najveće prednosti - brzinu i nadmoć u skoku. Ipak, šokantno je vidjeti da takvu taktiku koristi momčad koja je prepuna talenta. Prije smo takvu taktiku gledali na primjeru slabijih momčadi u okršajima s nogometnim divovima", podvukli su novinari.

Boris Banović

pre 5 godina

Sergej Milinković Savić je najveća fudbalska prevara u ovih 18 godina 21.veka ! Gde su one stotine miliona evra, na koliko ga "stručnjaci" proceniše ? Što smeniše Muslina, zbog koga ? Kokeza predsednik FSS, čovek je fudbalski promil , otkud on na mestu predsednika !?

Неша

pre 5 godina

Немања Матић игра врхунски ове сезоне. Његова статистика је фантастична. Неко ко каже да је Немања разочарење ове сезоне у Манчестеру очигледно се не разуме у фудбал.

мики

pre 5 godina

znaci Muslin je bio u pravu o SMS-u.. Sta cemo sad?
(Joy, 01. decembar 2018 12:16)

Муслин није био у праву, али Крстаја не уме као Паун. да смо имали правог селектора, Сергеј би био играч турнира у Русији, а Србија би у финалу победила Француску. у принципу се не шалим.

nnn

pre 5 godina

Nije SMS nikad vredeo toliko nego su naduvali pricu Kezman i novinari.
(Petar, 1. decembar 2018 11:13)

To što Muslinovi ili ko zna kakvi botovi ovde pišu je za ediciju gluposti.Sergej je prošle sezone bio u idealnoj postavi italijanske lige:
https://www.goal.com/en/lists/douglas-costa-jorginho-the-serie-a-team-of-the-season/zlwgyljd26jq1047ou7odv9gs#1593sapk8umzn10pbu2szp0maj
Prošle sezone je učestvovao kod 22 gola, 14 je dao sam, a namestio je još osam iako nije napadač. Ne postoji fudbaler u ligama petice koji je igrao na toj poziciji, a da je dao više golova od Sergeja.
Centralni vezni je pozicija organizatora gde uglavnom igraju iskusniji igrači.Modrić koji igra na istoj poziciji je u Sergejevim godinama još uvek igrao u Dinamu.
Na SP je Sergej bio igrač utakmnice na prvoj utakmici.Na drugoj utakmici sa Švajcarcima je igrao na poziciji odmah iza Mitrovića, a čuvala su ga dvojica , pa čak i trojica Švajcaraca, a čak i kad se oslobodio čuvara nije imao kome dodati loptu jer saigrača u blizini nije bilo. Vezivanje toliko protivničkih igrača za Sergeja je moglo otvoriti prostor drugim srpskim igračima koji su bili slabije čuvani.Na trećoj utakmici sa Brazilom opet je igrao na drugoj poziciji. Ovog puta defanzivnim kvaliztetima sprečio daleko teži poraz Srbije. Eto to su te "razočaravajuće" igre Sergeja na SP.

Jeste, Sergej je pao u odnosu na prošlu sezonu, ali se većina srpskih reprezentativaca nikad u karijeri neće uspentrati tamno gde je Sergej pao.

мики

pre 5 godina

Najbolje ocenjeni od standardnih igrača Luis Alberto (takođe u idealnoj postavi sezone italijanske lige) i Sergej: 
https://www.whoscored.com/Teams/77/Archive/Italy-Lazio?stageId=15404
(zhg, 01. decembar 2018 13:56)

џаба причати нашим "стручњацима". Сергеј је врхунски фудбалер, чудо од играча, али је фудбал тимска игра. ни Меси се на терену не види када екипа није у форми. ко не тролује, нека погледа Сергеја на Јутјубу, и нек се дам шокира како дечко доминира у старту, како гради лопту и каква додавања прави. топ играч кога би буквално свака екипа на свету могла да искористи.

мики

pre 5 godina

Неко ко каже да је Немања разочарење ове сезоне у Манчестеру очигледно се не разуме у фудбал.
(Неша, 01. decembar 2018 12:38).

не вреди Нешо, изгледа да коментаре на Б92 углавном остављају лузери да све леве ноге. тешко таквима објаснити да би им Матић изгледао као Супермен лично, када би се неким чудом Наполи на фудбалском терену да њим. онај извикани Модрић бежи од Матића као ђаво од крста. слично и други фудбалери.

Xhodeh

pre 5 godina

Xnodeh, 01. decembar 2018 11:50)

Još se nisi umorio?
(lol, 01. decembar 2018 13:06)

Izvini, ali ovoga puta je sasvim u pravu.
(Stari čačanin, 01. decembar 2018 13:19)

Po cemu je danas u pravu?
Penal koji je fulao on je gurnuo Rebicu loptu u for.

Strani novinar su prionuli istraživanju. Na koncu iščitavanja statističkih podataka zaključili su kako je finale Francuske i Hrvatske "jedna od najčudnijih nogometnih utakmica u povijesti".
(lol, 1. decembar 2018 13:45)

Umorio od razotkrivanja prevare zvani lazni doprvaci u slucajnim penalima i prevara zvana Luka Modric?! Umoriti se moze samo onaj ko laze pa mora da pazi sta je lagao.Kad pricas istinu koja nije promenljiva umaranja nema.I naravno da sam u pravu kao sto kaze @Stari cacanin.Kad ste kao tako "nadigrali" Francusku u finalu,a ona vam utrpala 4 bez da se oznojala i mogla jos 4 da je htela i imala koncetracije do kraja,sta bi zaista onda bilo da je ona vas nadigrala? Jel sad razume sav apsurd vaseg umisljanja da ste zasluzeno dosli do finala i da zaista mozete da se poredite sa Francuskom,Spanijom ili Belgijom trenutno?!

мики

pre 5 godina

(lol, 01. decembar 2018 13:45)

стварно лол. Хрватска је у лиги б да Србијом, и тренутно јој је ту и место. убудуће може само још горе да вам буде. плашим се да ће бити самоубистава када вас Србија победи, пошто нисте свесни колико сте просечни.

Kajverson

pre 5 godina

Bitno da ste stavili Sergeja sa tek 23 godine, a niste Luku Modrica koji je ocajan mesecima. Podvlacim ocajan! Pa nije Varan glavni krivac sto Real ovako igra nego onaj koji treba da bude organizator igre, pokretac, narocito posle odlaska Ronalda. Jos da sramota bude veca, doticni ce da dobiju jos jednu nagradu. Ne znam samo za sta? Od 12 meseci u ovoj godini vrhunski je odigrao mozda 3.Na SP je promasio penal protiv Danske, protiv Rusije pukom srecom pogodio uz pomoc Akinfejeva i stative, u finalu je delovao kao dete u vrticu naspram francuskih azdaja na sredini terena. O ocaju posle SP sa Realom necu da pricam ponovo.I on sad nije razocarenje, ali jeste SMS pred kojim je tek buducnost i jesu Varan i Asensio od kojih niko ne pravi lazne Zlatne lopte, kao sto to pravi od ovog kapitena slucajnih penal doprvaka. I vi ste komedija, ocigledno uzivate u najezdi kompleksa iz susedstva ovde cim im jos dodatno dajete krila umesto da kazete istinu kakva jeste
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Xnodeh, 1. decembar 2018 11:50)......pa ti jos boksas protiv viceprvaka svijeta....

nnnn

pre 5 godina

Profil Sergeja Milinkovića Savića na tranfermarkt:
https://www.transfermarkt.com/sergej-milinkovic-savic/marktwertverlauf/spieler/266302
Najskuplji igrač na svetu koji igra na poziciji centralnog veznog.
Najskuplji igrač na svetu rođen 1995.
15-esti najskuplji igrač sveta.
Četvrti najskuplji u Seriji A.

Nikola

pre 5 godina

Zaboravlja se da nije imao pauzu od početka kalendarske godine. Svoj vrhunac je dao u pola jula meseca. Telo se verovatno odmorilo, ali um nije. Čoveče u dva meseca titule prvo LŠ pa Svetska. Ispunio je sve moguće lične planove. Tek na proleće će biti onaj stari kao i Modrić, Kros i mnogi drugi. Samo ne i mašina CR7

Superbike

pre 5 godina

Ma ko placa novinare da dizu u nebesa Sergeja Milinkovica Savica?
(dino, 1. decembar 2018 11:04)

Иначе волим ове питалице, само што ова није тешка.
Одговор је, Матеја Кежман.

nnn

pre 5 godina

Interesantno da i ove i prošle sezone Sergej ima bolje ocene od Luke Modrića prema whoscored.com, ali je Luka Modrić navodno najbolji igrač sveta, dok je Sergej koji igra na istoj poziciji "razočarenje sezone".

Nebitno

pre 5 godina

Ljudi,pa tko je ovaj Xnoden!?
Je li moguce da on/ona pise onoliko nebuloza zadnjih dana!?
Ovo je vec zabrinjavajuce... cak ako je I botina!

Milan

pre 5 godina

Za vecinu igraca ovo je samo realno stanje, ko je ocekivao vise taj pojma o fudbalu nema. Za Matica je problem igra tima u koju bi se on uklopio, nedostaje kreativaca, sto on nije. A Varan, u kom paralelnom svemiru je igrac kome u nokaut fazi lige sampiona ne sviraju po jedan ocigledan penal na svakoj utakmici najbolji. Nije bolji od nesrecnog svadjanina u MU, to se desava kad se prosecan igrac nadje pred izazovom da pokaze koliko stvarno vredi.

Šavi

pre 5 godina

Odlican tekst. Jedino bih napomenuo da Matic nije toliko pao u formi koliko mu je Murinjo dodelio ocajnu rolu i ugusio mu kreativnost. Pre bih izdvojio najplacenineg na ostrvu, Sanceza, kao ogromno razocaranje.

Jaran

pre 5 godina

room 1408

1.Zvezda nije Kijevo 
2.Napoli ove i prošle sezone nebo i zemlja 
3.Zvezda se neće braniti protiv kluba koji ti vodiš 
4.Najruzniji fudbal igra svaka tvoja ekipa 
5.Imas sastav vredan 100-ne miliona € a tim ti igra na nivou Kijeva
(room 1408, 25. novembar 2018 19:45)

Strucnjak, na spavanje.

bvb

pre 5 godina

Odlaskom Ronalda se vidi kakav je "motor ekipe" Modric... Ono sto godinama pricaju ljudi. Kada igraju super i in je dobar, kada igraju lose on je ocajan umesto da pokrece ekipu.

Nikola MNE

pre 5 godina

Nijedan igrac ne moze sam, ekipu cine 11 igraca na terenu plus ostali na klupi. Ovdje o fudbalu pricaju oni koji su igrali za Sećeranac ili Slogu iz Krtola. Stavili Matica za razocarenje a citav Mancester ne moze sa loptom da se sastavi evo godinu dana skoro. Sto je onda Pogba ako je Matic razocarenje??

TotalnoLud

pre 5 godina

jedno od najvecih rivalstava Juve Fiorentina? :) evo vecih kojih mogu da se setim odmah : najveci derbi u italiji je Inter Juve. Zatim Inter Milan, Lacio Roma, Djenova Sampdorija, Napoli Juve, Empoli Atalanta... neka rivalstva su zbog titula, neka zbog gradova iz kojih su klubovi, neka zbog regija itd. Fiorentina nema titule da moze da parira Juveu niti bilo sta drugo. bolji poznavaoci Kalca ce se setiti jos utakmica, tu je i Parma koja je trenutno u kanalu ali se vraca.

miro-Ireland

pre 5 godina

Dobra lista. Ali tu je moralo biti mesta za Lukakua. Modrića takođe. Sančez možda. Savića bih izbacio sa liste jer je lik manje bitan svakako i od pre (naduvana priča).

Millennium

pre 5 godina

Kao što sam mnogo puta rekao Sergej je žrtva medija i menadžera. Tolika fama se digla zbog njega, prvo je oteran Muslin, pa onda licitacija gde prelazi i za koje pare, a njega tu zapravo niko ništa nije ni pitao. On je samo čovek i fudbaler, a ljudi se različito nose sa pritiskom. Predosetio sam šta će da bude. Kada ode Muslin da će javnost očekivati da Sergej bude Mesi, da metne dva gola Brazilu i vodi Orlove to finala. Ne može to tako. Ja zapravo i dalje verujem u njega, samo mu treba skinuti pritisak sa ramena.

jsx

pre 5 godina

Manje-vise ceo tim Reala ne funkcionise kao sto bi mogli, ali trebalo je staviti prvenstveno inace fantasticnog Modric. Varan je medju najboljim defanzivac na svetu, ali su trenutno gotovo svi najbolji igraci sveta napadaci ili vezni igraci. SMS jeste i po nekim stranim sajtovima imao veliku cenu, ali nisam video nikog da prica o njemu, tako da je nebitan u svetskim okvirima. Salah isto treba da stoji, kao i pola Bajerna.

Stari čačanin

pre 5 godina

(lol, 01. decembar 2018 13:45)

A ko ovde priča o finalu svetskog prvenstva. Ja prvenstveno pričam o onome posle SP. Modrić je uvek igrao dobro ako je imao dobru ekipu oko sebe, a sada jednostavno se utapa u sivilo Reala. Po meni najbolji igrač sveta mora da pokrene ekipu kada joj ne ide, da potezom promeni situaciju, a ne ako ekipa igra dobro onda i on igra dobro. Sve u svemu odličan igrač, ali ne i najbolji.

oluk

pre 5 godina

Odlican tekst. Jedino bih napomenuo da Matic nije toliko pao u formi koliko mu je Murinjo dodelio ocajnu rolu i ugusio mu kreativnost. Pre bih izdvojio najplacenineg na ostrvu, Sanceza, kao ogromno razocaranje.
(Šavi, 01. decembar 2018 12:32)

Murinjo ugusio Maticu kreativnost?
Kad je to Matic bio kreativan igrac?
Nikad nije bio

zhg

pre 5 godina

Idealni tim italijanske lige za prošlu sezonu:
https://www.goal.com/en/lists/douglas-costa-jorginho-the-serie-a-team-of-the-season/zlwgyljd26jq1047ou7odv9gs#1593sapk8umzn10pbu2szp0maj
U timu Sergej Milinkovic Savic, kao i još dvojica igrača Lacija.
Prosečne ocene igrača Lacija prošle sezone. Najbolje ocenjeni od standardnih igrača Luis Alberto (takođe u idealnoj postavi sezone italijanske lige) i Sergej:
https://www.whoscored.com/Teams/77/Archive/Italy-Lazio?stageId=15404

Etiko

pre 5 godina

Ne primam se na cirkus oko tog SMSa, a poznajem fudbal.
Nego mi je ponižavajuće da tako budalasta prčia bude mač jedinom ozbiljnom treneru,Muslinu.
Nisu time zataškali ništa ovi kriminalci iz FSSa... Naprotiv otkrili su beznađe srpskog bolesnog fudbala upakovano u0 trenutni peividni uspeh C.Zvezde od koje se još vijori samo IME...samo njeno IME.
Najgore što je nakaradni sistem toliko jak i pohranjen milionima iz FIFA da se nemožemo ilečiti nikada.
A takvi su nam i svi ostali segmenti države.

Kajverson

pre 5 godina

Ovom xnodeh-u neki na hrvatskom primorju odvojio devojku.
(Labud, 01. decembar 2018 12:27)

Evo sad znamo, zašto je pobegla od njega.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (pupi, 1. decembar 2018 13:28.....
Stava sam da je ipak to decko bio ....plavi ,mali velikog nosa .....

Dule Dabić Gluvaja, selo Gornja Suvaja

pre 5 godina

Ne znam za koga je Asensio najveće razočarenje. Nije on loš igrač, ali daleko od vrhunskog. Nikad neće nositi tim, reprezentaciju, donositi vrhunski rezultat svojim igrama u kontinuitetu. Biće dobar ako je odličnom timu, solidan u solidnom, loš u lošem.

zurio sam

pre 5 godina

noyer je imao ozbiljnu povredu nije igrao celu sezonu ne bi me cudilo da se ne vrati u staru formu
bas mi je zao mozda se ne vrati u formu

Jaran

pre 5 godina

the shining
Sergeju ovo nije limit, covek i dalje nije u onoj formi od prosle sezone. Lacio generalno igra lose, a jedini koji igra na nivou je Ciro Imobile.

Nemus

pre 5 godina

(room 1408, 1. decembar 2018 11:00)

Ti znaš, a neznaš da fudbal u opšteno zavisi od celog tima. Bukvalno svaki igrač na ovoj listi je u lošoj formi kao i klub a ti našao da palamudiš. Osim donekle Diega Koste pošto Atletiko gura, svi ostali imaju sezone kao njihov klub. Prilično skromne. Šta ako Lacijo proradi misliš da to neće uticati i na Sergejove igra. Naravno da hoće. Tako ti je Bobi igrao dobro kao i Salah sad su skromni jer Liverpul ne pravi ni blizu rezultate koje je pravio prošle godine.

Milan

pre 5 godina

Varan je odlican stoper, ali ni slucajno najbolji igrac sveta. Pa jedini razlog zbog cega pricaju o njemu je sto je "presek skupova" klupskog prvaka Evrope i reprezentativnog prvaka sveta, sto nije mala stvar ali je birokratski nacin biranja najbiljeg igraca sveta. Upravo zbog toga je deo tekst u kom se navode razlozi sbog kojih bi on trebalo da dobije zlatnu loptu pun opstih mesta i floskula, bez pominjanja jedne konkretne utakmice na kojoj je briljirao.
A na listi definitivno fale: Sančes, mozda Fred (50 miliona), Klopovi preskupi grejaci klupe (Fabinho i Keita), a nisam primetio ni da se skupo placeni Lemar posebno pokazao u Atletiku jos uvek.

pupi

pre 5 godina

Ovom xnodeh-u neki na hrvatskom primorju odvojio devojku.
(Labud, 01. decembar 2018 12:27)

Evo sad znamo, zašto je pobegla od njega.

slazemse

pre 5 godina

Slažem se sa izborom razočaranja. Nekad interesdžije unište karijeru mladim igračima jer ih prvo dignu u nebo (da bi ih što bolje prodali) a onda tresnu na zemlju iz oblaka i postanu razočarenje godine. Isto je bilo sa hrvatskim igračem Alenom Halilovićem. Proglasavali ga novim Prosinečkim, pa sin je oca fudbalera, pa maki je fudbalski genije, pjej mejker, genijalan tehničar, roler i dribler, brz, a na kraju ništa, mali skoro propade, a imao je potencijala i kogao je postići mnogo više da ga nisu manipulisali i da je imao realni tretman.