Ponedeljak, 19.11.2018.

17:43

Krstajić: Mnogi su sumnjali, a mi smo prvi

Selektor Srbije Mladen Krstajić rekao je da maksimalno ozbiljno shvata utakmicu protiv Litvanije u Beogradu za overu prve pozicije u grupi C Lige nacija.

Izvor: MLJ

Krstajiæ: Mnogi su sumnjali, a mi smo prvi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

Negativni

pre 5 godina

U pravu je čovek. Ovo je pravi uspeh a ne Muslinovo sramno osvajanje prvog mesta u nikad lakšoj grupi. Ovo je demonstracija majstorskog fudbala a ne ono sramno ulaženje u finale Hrvata koji su to dobili srećom, na penale i sa lakim protivnicima poput Argentine, Danske, Rusije, Engleske...ma ovo je taj dugo čekani srpski pobednički mentalitet i nebeski talenat. Samo tako Krstajiću! Ne daj da te autošovinisti i mrzitelji- pljuvači sputavaju u derbiju sa Litvanijom!
Volimo te, diko naša!!!

Realno

pre 5 godina

U ovakvoj grupi je neuspeh i ako odigraš nerešeno sa nekom od ovih reprezentacija.Selekcija naše lige bi se lagano prošetala do prvog mesta u grupi.

Muslin

pre 5 godina

Prizivate Muslina koga je Austrija dva puta pregazila a svi znamo kakva su sila.Sada kada smo prvi to je jer su drugi slabi.Jel se sećate igre za vreme Muslina ili Klementea ili Savićevića,Đorića.Kakve legende i strašna igra a tada smo imali igrače svetske klase.Sad imamo dva do tri.Meni je stvarno žao što je selektor grobar ali istrpite ili gledajde zvezdanu a ovde sačekajte neko novog Đorića

Juhu huuuuuuuuu

pre 5 godina

Pa to se odnosi na Hrvatsku.
(Doprvak,

Niti si razumio moj komentar, niti koncept Lige nacija. Da ti pomognem, odnosi se na vas koji ste iz nižih divizija pobjedama nad žnj timovima došli do viših divizija.. Čeka vas spektakl, gledatelje takodjer :)))

Grr

pre 5 godina

Gde je bio posle SP da obrazloži igru i rezultate reprezentacije. Nije imao vremena, a sada odgovara i na pitanja koja ga niko i ne pita. Odjednom je i prepoznao neke imaginarne neprijatelje.

Koliko patite

pre 5 godina

Neka bolje idu sa selektorom i braniteljima da slave pobedu protiv Engleza? Ah da...nije bilo penala.
(Steva,

Hvala komšija, ne slavimo nebitne tekme.
Mi smo proslavili 16.7., kad smo postali DOPRVACI svijeta!!!
I slavit cemo svaki dan, dok ne osvojimo zlato!
Nismo trideset i neki, već drugi u svijetu, pa možemo sanjati da budemo 1.
I bit cemo!

Max

pre 5 godina

Ova liga nije merilo nase snage jer je grupa laka pa tako uz nikakvo preterano zalaganje dolazimo do bodova.Krstajicu ne zanosi se da ovde ti imas nekih zasluga jer protiv ovih ekipa koje su em slabije em desetkovane tvoja taktika nema nikakav smisao.

Doprvak

pre 5 godina

Osobno, veselim se dobroj zabavi koja slijedi, kada se oni slabiji koji se ufuraju, dodju velesilama u ralje... ju hu huuuu :)))))
(Juhu huuuuuuuuuu, 19. novembar 2018 18:21)


Pa to se odnosi na Hrvatsku.

fdfsd

pre 5 godina

Sta je lagao? Ako je Luka to stvarno javno rekao, moj naklon do poda.
Nastasic je i sam potvrdio da je bio zdrav i da mu nije bilo jasno zasto nije pozvan...da to nije ocekivao i da ga 'selektor' nije zvao uopste.
(kole, 19. novembar 2018 20:35)

Čak i da je to tačno, pozvati nedovoljno oporavljenog igrača na SP bio bi vrhunac neodgovornosti od strane selektora.

Druga stvar, Nastasić je ove sezone kikser svog tima, krivac za nekoliko primljenih golova,što je logično rezultiralo slanjem na klupu od strane trenera i ustupanjem mesta boljim. Tako se to radi u Nemačkoj, dok se kod nas soli pamet selektoru i očekuje poziv u reprezentaciju iako si izgubio mesto i u svom klubu.

LorD

pre 5 godina

Mnogi spominju neke sporne odluke u korist Srbije, a ne spominju nedosudjen cist penal protiv Svajcarske na SP.
Usput ta Svajcarska koju vecina od vas omalovazava je zavrsila prva u grupi sa mocnom Belgijom.
Pljuvaci nadjite neku drugu zanimaciju.

Steva

pre 5 godina

Sta je bre sa ovim Hrvatima? I na ovoj vesti ima skoro cetvrtina njihovih komentara???

Neka bolje idu sa selektorom i braniteljima da slave pobedu protiv Engleza? Ah da...nije bilo penala.

kole

pre 5 godina

(rv12aval, 19. novembar 2018 18:38)

Sta je lagao? Ako je Luka to stvarno javno rekao, moj naklon do poda.
Nastasic je i sam potvrdio da je bio zdrav i da mu nije bilo jasno zasto nije pozvan...da to nije ocekivao i da ga 'selektor' nije zvao uopste.

Zvonko Mihajlovski

pre 5 godina

Pod hitno da se čoveku poveća plata i da se veže dugogodišnjim ugovorom. Nemojte da ispadnemo naivni i da nam neka velesila otme trenutno najtalentovanijeg mladog trenera na planeti.

Da prostite...

pre 5 godina

Da se zahvališ sudiji što Crnogorcima nije priznao čist gol zbog navodnog ofsajda, inače bi sad pričao drugu priču.
Prijatelju, nije ovaj posao za tebe!

brza fotografija

pre 5 godina

Mislim da bi trebalo napraviti film o krstajiću, neka ga glumi ristovski iz mlađih dana. Šta, ne može iz mlađih dana? Tada nije bio u sns-u? Svašta.

Марко

pre 5 godina

To je rekao i Muslin prošle godine.
(samo, 19. novembar 2018 18:31)

Муслин је иза себе оставио Велс и Аустрију и то у много важнијем такмичењу.

Doktor - al sa licencom, za razliku od selektora

pre 5 godina

Ma da li je moguće!!! Bravo Krle Majstore, prvi si u trećoj evropskoj ligi!! Kakav uspeh! A sad pošto si prešao igricu, aj molim te idi! Samo idi, idi i idi, i nemoj da se okrećeš molim te!!

sale

pre 5 godina

Rukavina je ocajan niko ne moze da me ubedi da Bane Ivanovic ne bi igrao bolje barem u napadu .. Rukavina je tragican 1 na 1 nema igru pas samo najblizem do sebe , centarsut misaona imenica ..
Maksimovic igra standardno u Napoliju desnog beka u cemu je problem ?
Lukic izmena u Torinu , Radonjic ni na klupi Marseja u cemu je fora ?
Nije da imamo neku siroku rotaciju fenomenalnih igraca ali ne mogu da ti budu deo reprezentacije igraci koji nisu standardni u oaredniim evropskim klubovima ..
Veljkovic igra u Werderu ali je jos uvek nezreo igrac za 11 tesko odrzava koncentraciju 90 min ..
Vukovic je isto sramota da se zove to nije igrac ni za Rad ali menadzere koji ga iz Kijeva prebacuju u Olimpijakos u kome je bio i onaj Albanac Hasi preko koga su oni menadzeri radili seme..

Veljkovic na klupu i naci Milenkovicu adekvatnog saigraca .

slow

pre 5 godina

Prvi u konkurenciji nikad u istoriji slabije Rumunije,Litvanije i CG.

Da li se iko seća kada smo mi zadnji put pobedili neku selekciju tipa Španija,Argentina,Farncuska,Engleska,
Belgija,Portugal,Italija,Holandija,Brazil,
Nemačka.....dobro nemce smo nekako pobedili pre 8 god. u J.Africi.

Ali to je realnost da jednom je 10 godina pobedimo nekog iz elite ali i tada user.mo jer nas onda nakantaju Gana i Australija.
I to jednom u 10 godina kada nas vodi stručnjak kao što je Antić a dok nas ovakvi budu vodili na takve pobede će mo ćekati verovatno i po pola veka.

rv12aval

pre 5 godina

Pod Krstajićem se uočava veliki napedak u odnosu na Muslina. Daleko od dobrog, ali veliki napredak.

Srbija je pod Muslinovim vođstvom nakon grozne igre, pukom srećom i kiksevima drugih, otišla na Mundijal nezasluženo. Nikad gore Srbija nije odigrala kvalifikacioni krug.

U Beču je drugi tim Austrije ponizio Srbiju i sam Bog je spasao srpsku reprezentaciju od rezultatske katastrofe i pet-šest golova u mreži. Srbija nije nadigrala čak ni Gruziju u sred Beograda, već smo videli grčevitu odbranu da se sačuva rezultat. Bunker u Beogradu protiv takve sile kao što je Gruzija. A sada se Krstajiću zamera i zbog propuštene pobede nad Rumunijom iako je u obe utakmice Srbija imala izrazitu nadmoć u igri, posedu lopte, stvorenim šansama... svemu... I pored svih mana jedan ogroman pomak u odnosu na sramoćenje pod Muslinovim vođstvom.

Ne znam po kom osnovu tvrditi da bi Srbija pod Muslinom na Mundijalu odjednom zaigrala dobro i to sa Brazilom koji ima najbolje napadače na svetu ili sa uigranim i kompaktnim timom Švajcarske. Ja ne smem ni da zamislim šta bi takvoj Srbiji uradio Šaćiri ili spretni brazilski napadači. Sa igrom koju je forsirao Muslin Srbija bi bila teško ponižena sa hrpom golova u mreži i predmet podsmeha čitavog sveta.

montoya

pre 5 godina

bravo Mladene, kakav galakticki uspeh biti prvi u ovakvoj grupi, uz cinjenicu da jedinog osrednjeg protivnika nismo dobili ni jednom!

Petar Pan

pre 5 godina

Mladene, igrao si trecu ligu, covece... Sta je trebalo da se desi, da se ispadne!? Naprica covek kao da smo gazili Spaniju, Nemacku i Portugal... Mladene, Rumune smo nekada gazili 5-0 ako se secas, mislim i da si igrao...

Sima29Beograd

pre 5 godina

I dalje sumnjamo u tebe , ovakvu grupu da ne prodjemo!? Onda ne treba ni da igramo fudbal,a ti si jedan piun i neznalica i treba da odes .Prosecan bivsi fudbaler koji ne zna dve prosto prosirene a kamoli nesto vise, o trenerskom znanju ne treba polemisati ...Ubedjen sam da pola Srbije ne zeli da dodje da podrzi reprezentaciju dok ti stojis na celu

Nikor

pre 5 godina

Dragi gospodine Krstajicu , posto ste ocigledno igubili realnu sliku kao i nasi srpski novinari koji ne smeju ili ne primecuju neke ocigledne stvari. To su da vi reprezentaciju Rumunije (koja jedina iole jaca reprezentacija pored nase u ovoj grupi ) niste pobedili u ovoj ligi Nacija.Crna Gora koja je ne zeleci da je omalovazavam ali ova koja je igrala u Beogradu lici kao na nasu reprezentaciju od igraca iz domace lige , a poslednjih 15 minuta prvog poluvremena ako gledamo igru koje je po meni plod mnogo veceg individualnog kvaliteta igraca pa je proizasla iz toga a ne vase taktike ili kako ste spremili igrace a i da jeste to je samo 15 minuta od celih 90 minuta koliko se igra utakmica .A da ne komentarise to sto niste nista dobili iz ovih utakmica niti smo dobili neku igru po kojij postajemo prepoznatljivi niti nekog novog mladog igraca, totalno ziheraski samo da se prodje grupa pa da ovo pedstavimo kao neki veliki uspeh. Tebalalo bi da vam je svima jasno da nemate podrsku navijaca niti vi gospodine Krstajicu niti savez . Tako da molim vas ako ste gospodin i cestit i iskren covek kao sto tvrdite priznajte prvo samom sebi pa onda i nama navijacima da niste jos uvek za posao selektora . A gospoda iz saveza to je vec neka druga prica iz koje vi treba da bezite sto pre ako cenite sebe .

rv12aval

pre 5 godina

Ako vrati Nastasića i Milivojevića selektor će pokazati da nema puno autoriteta. Luka Milivojević postade ikona onih koji zagovaraju na bojkot srpskog nacionalnog tima. Pored svega, izrekao je jednu grubu laž koju mu ne bi oprostio nijedan jedini trener. Milivojević tvrdi da Nastasić nije bio povređen u vreme kad je Krstajić saopštio da je povređen i da neće nastupati na Mundijalu.

Luka: "Gde je Nastasić? Za njega je rečeno da je povređen a ja vam garantujem da nije bio povređen."
Pregledom arhivskih tekstova u štampi tog perioda vidimo stepen besmislenosti Lukinih tvrdnji.

Iz tadašnje štampe o povredi Nastasića:
"Očekujemo da period oporavka bude od osam do 12 nedelja, odnosno od dva i po do tri meseca. On za sada nije operisan, gledaćemo da li možemo da probamo neke konzervativne medicinske metode kako bi se u što boljem stanju vratio na teren", rekao je za "Bild" sportski direktor Nastasićevog kluba, Šalkea, Aksel Šuster.
Kako navodi pomenuti nemački list, "trenutno postoje samo teoretske mogućnosti da se Matija Nastasić nađe na spisku putnika na Mundijal, i to pod uslovom da oporavak protekne na idealan način".

Dakle, da li sad verujemo Luki Milivojeviću ijednu jedinu reč ? Ovakve svađalačke torokuše i lažovi - van iz reprezentacije i nikad više u njoj.

NEBAŽDARENI BULDOŽER ŽUTI

pre 5 godina

Idemo, do pobede pa u ligu b, gde objektivno i pripadamo. Nismo za ligu a još uvek, ali ni za c ligu. Taman nam je grupa Danska, Norveška i Ukrajina.

Šaomi

pre 5 godina

Bravo majstore rezultat za svaki respekt, igra vrhunska. Nije mala stvar izboriti prvo mesto pored takvih fudbalskih velesila. Odličan izbor selektora od strane FSS. Ove bivše Jugoslovenske države koje su i mnogo veće i snažnije treba da se ugledaju kakve rezultate pravi njihov najmanji sused. Samo tako nastavite i nebo vam je granica.

Teško

pre 5 godina

Mi smo fenomeni. Uspeli smo da se bez selektora plasiramo u B diviziju Lige nacija. A kad budemo imali selektora sledi borba za A diviziju. Čak možda i nešto više.
(Rado viđen gost)

Ne možete Rumunjsku da pobijedite, a vi bi vec preko ozbiljnih ekipa u B diviziji htjeli do A...
Visoko letiš, da je tako lak put do vrha, svi bi bili finalisti recimo SP-a. Ali ne može.
U 100 godina, 13 zemalja u tome je uspjelo...
Biti skroman, svjestan svoje snage, mentalno jak za veliki rezultat i kontinuitet velikih rezultata, ginuti za sveti dres u svakoj utakmici - i tek tada dolaze uspjesi.

Rado viđen gost

pre 5 godina

Mi smo fenomeni. Uspeli smo da se bez selektora plasiramo u B diviziju Lige nacija. A kad budemo imali selektora sledi borba za A diviziju. Čak možda i nešto više.

Juhu huuuuuuuuuu

pre 5 godina

Kakav hladan tuš će dočekati ove što se lažno uzdižu pobjedjujući žnj ekipe! Hahahahaha
U višoj diviziji raspast će se kao mjehur od sapunice!
Netko se odlučio malo sprdati pa je uveo ovaj koncept Lige nacija..Osobno, veselim se dobroj zabavi koja slijedi, kada se oni slabiji koji se ufuraju, dodju velesilama u ralje... ju hu huuuu :)))))

Аки

pre 5 godina

Јачи успех победити Црни Гору и Литванију, таман да од њих изгубимо па да се рокнемо.

student

pre 5 godina

Tako je, grupa C je za dičenje, busanje u grudi i sreću, prvi smo pored Rumunije, Crna Gore, Litvanije...
Ali da, zaboravio sam da danas i ostrva u Tihom Okeanu igraju fudbal.

Xnodeh

pre 5 godina

Da toliko nemas obraza. Prvi si tako sto si protiv slabasne Rumunije u oba meca dominirao a nisi uspeo da ih dobijes. Tako sto protiv ovih u subotu umesto da dovrsis prvo poluvreme sa 4:0,ti dodjes do strepnje za pobedu. Sto zoves igrace koji ne igraju u svojim timovima. A izbegavas one koji zasluzuju sansu. Neznalice velika. Imamo potencijalno ultrajaku reprezentaciju sa Jovicem,Mitrom,SMS,Kosticem,Gacinovicem,Milenkovicem,Maksimovicem i par klinaca 98,99,00 koji dolaze... Ali ne, opet cemo kao do sada, sve upropastiti mediokritetima na klupi i raspalim amaterskim Savezom... Uradite li to i ovoj generaciji,mislim da fudbalsku revoluciju necete izbeci ovog puta...

Saguenay Lac-St-Jean

pre 5 godina

Sinoc Bosna u Spaniji sa tri napadaca. Moderan fudbal se igra na gol vise. Odbrana nam je najslabiji tima, zato moramo da imamo jaci napad da damo jedan gol vise od protivnika. Od kad si na klupi, nikom nismo dali vise od 2 gola. Mucimo se sa Litvanijama i Crnim Gorama... Selektor je covek koji prilagodjava taktiku, jer nije svaka utakmica ista. To je inteligencija, svakog selektora da uoci mane i da unapredi igru. Ti umesto Luku i Mitra da uparis pa da dajemo po 4 gola po utakmici, ti forsiras igru sa dva zadnja vezna, ustaljujes u timu nekog Lukica koga je Torino zaboravio. Sramota! Ostavka!

Grobar

pre 5 godina

"Pre početka takmičenja nisam siguran da je bilo poverenja u momke posle Mundijala, da ne kažem mene..."
U tebe, u tebe... Mi druge fudbalere nemamo, a selektore imamo.

pera pavic

pre 5 godina

Bio je i Muslin prvi, pa ode niz vodu. Navodno nije imao igru...

A gde je tebi igra Mladene? Ovo tvoje ne lici ninasta.
Na sta bi tek licilo da igras protiv Spanaca i Engleza (kao komsije), pa centar nebi presao...

Zovi Radonjica i dalje i ne brini za posao...

ivan bg

pre 5 godina

e jaka ti grupa prijatelju ! sepur se tu kao pingvin kao da su ti protivnici u grupi bili top reprezentaciji a ustvari to je tvoj nivo .

slanina

pre 5 godina

Daj bre ne sprdaj se... U sklj grupi ste da realno trecerazrednim reprezentacijama! Sramota je sto ste i ova 4 boda prosuli do sada... Strucnjace!

Millennium

pre 5 godina

On priča kao da smo u grupi sa Engleskom, Belgijom i Francuskom, pa eto niko nije verovao a mi prvi. Čast svakome, ali u grupi u kojoj smo mi, sve manje od prvog mesta je sramota. A i ovako se nismo proslavili, tako da te izjave mi protiv svih koji su sumnjali ostavi za drugi put.

Dare

pre 5 godina

AjdenKrstajicu, sta se lozis, prvi smo u grupi gde su reprezentacije blago recene smesne.U takvoj grupi mi nismo mogli Rumuniju da pobedimo.Koliko smo jaki, videli smo na SP, gde vecito ispadamo u grupi.

marko

pre 5 godina

trebalo bi da te je sramota da sa ovakvim timovima jedva izadjes na kraj, videcemo u ligi B. Sce jedno, volim reprezentaciju i podrzavam ali tebe ne. Pozz

dr mr

pre 5 godina

realno, ko bi ocekivao da budemo prvi u konkurenciji sa mocnim Rumunima, prejakim Crnogorcima i uvek nezgodnim Litvancima...bravo Mladene, magijoo!

wvw

pre 5 godina

Svaka čast! Bravo ko bi se nadao da u grupi sa Španijom, Francuskom u A grupi mi budemo prvi i da imamo takvu igru?! Ops pa mi smo prvi u bezveznoj grupi sa slabim ekipama i nikakvom igrom? E moj sekektore.

Boka UE

pre 5 godina

Djomla, matori, u odnosu na ostale ekipe iz grupe ti imaš Brazilce lično, polako, videćemo gde smo protiv ozbiljnijih ekipa npr Norveške, Finske, itd. :)

Ivan

pre 5 godina

U ovoj grupi bi bio prvi i da je Miki Maus selektor. Kada budemo igrali jacu grupu, svi kiksevi i pogresne odluje krstajica ce doci do izrazaja I praviti razliku na jacim utakmica. Za sve sto ovde nismo kaznjeni, bicemo kaznjeni protiv jacih reprezentacija. Drugo poluvreme protiv CG je nesto najskandaloznije sto sam gledao od reprezentacije u poslednjih desetak godina. Igraci se setkali po terenu, svi po 15 metara udaljeni od protivnika, ovi radili sta su hteli. Igrac koji je dao gol bio sam kao duh na penalu... Te fore, prvi smo uspeli smo, kod ljudi koji se malo razumeju u bubamaru ne prolaze.

slanina

pre 5 godina

Daj bre ne sprdaj se... U sklj grupi ste da realno trecerazrednim reprezentacijama! Sramota je sto ste i ova 4 boda prosuli do sada... Strucnjace!

Dare

pre 5 godina

AjdenKrstajicu, sta se lozis, prvi smo u grupi gde su reprezentacije blago recene smesne.U takvoj grupi mi nismo mogli Rumuniju da pobedimo.Koliko smo jaki, videli smo na SP, gde vecito ispadamo u grupi.

Grobar

pre 5 godina

"Pre početka takmičenja nisam siguran da je bilo poverenja u momke posle Mundijala, da ne kažem mene..."
U tebe, u tebe... Mi druge fudbalere nemamo, a selektore imamo.

Petar Pan

pre 5 godina

Mladene, igrao si trecu ligu, covece... Sta je trebalo da se desi, da se ispadne!? Naprica covek kao da smo gazili Spaniju, Nemacku i Portugal... Mladene, Rumune smo nekada gazili 5-0 ako se secas, mislim i da si igrao...

Doktor - al sa licencom, za razliku od selektora

pre 5 godina

Ma da li je moguće!!! Bravo Krle Majstore, prvi si u trećoj evropskoj ligi!! Kakav uspeh! A sad pošto si prešao igricu, aj molim te idi! Samo idi, idi i idi, i nemoj da se okrećeš molim te!!

Nikor

pre 5 godina

Dragi gospodine Krstajicu , posto ste ocigledno igubili realnu sliku kao i nasi srpski novinari koji ne smeju ili ne primecuju neke ocigledne stvari. To su da vi reprezentaciju Rumunije (koja jedina iole jaca reprezentacija pored nase u ovoj grupi ) niste pobedili u ovoj ligi Nacija.Crna Gora koja je ne zeleci da je omalovazavam ali ova koja je igrala u Beogradu lici kao na nasu reprezentaciju od igraca iz domace lige , a poslednjih 15 minuta prvog poluvremena ako gledamo igru koje je po meni plod mnogo veceg individualnog kvaliteta igraca pa je proizasla iz toga a ne vase taktike ili kako ste spremili igrace a i da jeste to je samo 15 minuta od celih 90 minuta koliko se igra utakmica .A da ne komentarise to sto niste nista dobili iz ovih utakmica niti smo dobili neku igru po kojij postajemo prepoznatljivi niti nekog novog mladog igraca, totalno ziheraski samo da se prodje grupa pa da ovo pedstavimo kao neki veliki uspeh. Tebalalo bi da vam je svima jasno da nemate podrsku navijaca niti vi gospodine Krstajicu niti savez . Tako da molim vas ako ste gospodin i cestit i iskren covek kao sto tvrdite priznajte prvo samom sebi pa onda i nama navijacima da niste jos uvek za posao selektora . A gospoda iz saveza to je vec neka druga prica iz koje vi treba da bezite sto pre ako cenite sebe .

Sima29Beograd

pre 5 godina

I dalje sumnjamo u tebe , ovakvu grupu da ne prodjemo!? Onda ne treba ni da igramo fudbal,a ti si jedan piun i neznalica i treba da odes .Prosecan bivsi fudbaler koji ne zna dve prosto prosirene a kamoli nesto vise, o trenerskom znanju ne treba polemisati ...Ubedjen sam da pola Srbije ne zeli da dodje da podrzi reprezentaciju dok ti stojis na celu

Ivan

pre 5 godina

U ovoj grupi bi bio prvi i da je Miki Maus selektor. Kada budemo igrali jacu grupu, svi kiksevi i pogresne odluje krstajica ce doci do izrazaja I praviti razliku na jacim utakmica. Za sve sto ovde nismo kaznjeni, bicemo kaznjeni protiv jacih reprezentacija. Drugo poluvreme protiv CG je nesto najskandaloznije sto sam gledao od reprezentacije u poslednjih desetak godina. Igraci se setkali po terenu, svi po 15 metara udaljeni od protivnika, ovi radili sta su hteli. Igrac koji je dao gol bio sam kao duh na penalu... Te fore, prvi smo uspeli smo, kod ljudi koji se malo razumeju u bubamaru ne prolaze.

dr mr

pre 5 godina

realno, ko bi ocekivao da budemo prvi u konkurenciji sa mocnim Rumunima, prejakim Crnogorcima i uvek nezgodnim Litvancima...bravo Mladene, magijoo!

Šaomi

pre 5 godina

Bravo majstore rezultat za svaki respekt, igra vrhunska. Nije mala stvar izboriti prvo mesto pored takvih fudbalskih velesila. Odličan izbor selektora od strane FSS. Ove bivše Jugoslovenske države koje su i mnogo veće i snažnije treba da se ugledaju kakve rezultate pravi njihov najmanji sused. Samo tako nastavite i nebo vam je granica.

Da prostite...

pre 5 godina

Da se zahvališ sudiji što Crnogorcima nije priznao čist gol zbog navodnog ofsajda, inače bi sad pričao drugu priču.
Prijatelju, nije ovaj posao za tebe!

slow

pre 5 godina

Prvi u konkurenciji nikad u istoriji slabije Rumunije,Litvanije i CG.

Da li se iko seća kada smo mi zadnji put pobedili neku selekciju tipa Španija,Argentina,Farncuska,Engleska,
Belgija,Portugal,Italija,Holandija,Brazil,
Nemačka.....dobro nemce smo nekako pobedili pre 8 god. u J.Africi.

Ali to je realnost da jednom je 10 godina pobedimo nekog iz elite ali i tada user.mo jer nas onda nakantaju Gana i Australija.
I to jednom u 10 godina kada nas vodi stručnjak kao što je Antić a dok nas ovakvi budu vodili na takve pobede će mo ćekati verovatno i po pola veka.

Saguenay Lac-St-Jean

pre 5 godina

Sinoc Bosna u Spaniji sa tri napadaca. Moderan fudbal se igra na gol vise. Odbrana nam je najslabiji tima, zato moramo da imamo jaci napad da damo jedan gol vise od protivnika. Od kad si na klupi, nikom nismo dali vise od 2 gola. Mucimo se sa Litvanijama i Crnim Gorama... Selektor je covek koji prilagodjava taktiku, jer nije svaka utakmica ista. To je inteligencija, svakog selektora da uoci mane i da unapredi igru. Ti umesto Luku i Mitra da uparis pa da dajemo po 4 gola po utakmici, ti forsiras igru sa dva zadnja vezna, ustaljujes u timu nekog Lukica koga je Torino zaboravio. Sramota! Ostavka!

Boka UE

pre 5 godina

Djomla, matori, u odnosu na ostale ekipe iz grupe ti imaš Brazilce lično, polako, videćemo gde smo protiv ozbiljnijih ekipa npr Norveške, Finske, itd. :)

montoya

pre 5 godina

bravo Mladene, kakav galakticki uspeh biti prvi u ovakvoj grupi, uz cinjenicu da jedinog osrednjeg protivnika nismo dobili ni jednom!

Rado viđen gost

pre 5 godina

Mi smo fenomeni. Uspeli smo da se bez selektora plasiramo u B diviziju Lige nacija. A kad budemo imali selektora sledi borba za A diviziju. Čak možda i nešto više.

Zvonko Mihajlovski

pre 5 godina

Pod hitno da se čoveku poveća plata i da se veže dugogodišnjim ugovorom. Nemojte da ispadnemo naivni i da nam neka velesila otme trenutno najtalentovanijeg mladog trenera na planeti.

Grr

pre 5 godina

Gde je bio posle SP da obrazloži igru i rezultate reprezentacije. Nije imao vremena, a sada odgovara i na pitanja koja ga niko i ne pita. Odjednom je i prepoznao neke imaginarne neprijatelje.

Max

pre 5 godina

Ova liga nije merilo nase snage jer je grupa laka pa tako uz nikakvo preterano zalaganje dolazimo do bodova.Krstajicu ne zanosi se da ovde ti imas nekih zasluga jer protiv ovih ekipa koje su em slabije em desetkovane tvoja taktika nema nikakav smisao.

Millennium

pre 5 godina

On priča kao da smo u grupi sa Engleskom, Belgijom i Francuskom, pa eto niko nije verovao a mi prvi. Čast svakome, ali u grupi u kojoj smo mi, sve manje od prvog mesta je sramota. A i ovako se nismo proslavili, tako da te izjave mi protiv svih koji su sumnjali ostavi za drugi put.

Xnodeh

pre 5 godina

Da toliko nemas obraza. Prvi si tako sto si protiv slabasne Rumunije u oba meca dominirao a nisi uspeo da ih dobijes. Tako sto protiv ovih u subotu umesto da dovrsis prvo poluvreme sa 4:0,ti dodjes do strepnje za pobedu. Sto zoves igrace koji ne igraju u svojim timovima. A izbegavas one koji zasluzuju sansu. Neznalice velika. Imamo potencijalno ultrajaku reprezentaciju sa Jovicem,Mitrom,SMS,Kosticem,Gacinovicem,Milenkovicem,Maksimovicem i par klinaca 98,99,00 koji dolaze... Ali ne, opet cemo kao do sada, sve upropastiti mediokritetima na klupi i raspalim amaterskim Savezom... Uradite li to i ovoj generaciji,mislim da fudbalsku revoluciju necete izbeci ovog puta...

wvw

pre 5 godina

Svaka čast! Bravo ko bi se nadao da u grupi sa Španijom, Francuskom u A grupi mi budemo prvi i da imamo takvu igru?! Ops pa mi smo prvi u bezveznoj grupi sa slabim ekipama i nikakvom igrom? E moj sekektore.

brza fotografija

pre 5 godina

Mislim da bi trebalo napraviti film o krstajiću, neka ga glumi ristovski iz mlađih dana. Šta, ne može iz mlađih dana? Tada nije bio u sns-u? Svašta.

ivan bg

pre 5 godina

e jaka ti grupa prijatelju ! sepur se tu kao pingvin kao da su ti protivnici u grupi bili top reprezentaciji a ustvari to je tvoj nivo .

pera pavic

pre 5 godina

Bio je i Muslin prvi, pa ode niz vodu. Navodno nije imao igru...

A gde je tebi igra Mladene? Ovo tvoje ne lici ninasta.
Na sta bi tek licilo da igras protiv Spanaca i Engleza (kao komsije), pa centar nebi presao...

Zovi Radonjica i dalje i ne brini za posao...

student

pre 5 godina

Tako je, grupa C je za dičenje, busanje u grudi i sreću, prvi smo pored Rumunije, Crna Gore, Litvanije...
Ali da, zaboravio sam da danas i ostrva u Tihom Okeanu igraju fudbal.

Steva

pre 5 godina

Sta je bre sa ovim Hrvatima? I na ovoj vesti ima skoro cetvrtina njihovih komentara???

Neka bolje idu sa selektorom i braniteljima da slave pobedu protiv Engleza? Ah da...nije bilo penala.

marko

pre 5 godina

trebalo bi da te je sramota da sa ovakvim timovima jedva izadjes na kraj, videcemo u ligi B. Sce jedno, volim reprezentaciju i podrzavam ali tebe ne. Pozz

Аки

pre 5 godina

Јачи успех победити Црни Гору и Литванију, таман да од њих изгубимо па да се рокнемо.

Марко

pre 5 godina

To je rekao i Muslin prošle godine.
(samo, 19. novembar 2018 18:31)

Муслин је иза себе оставио Велс и Аустрију и то у много важнијем такмичењу.

sale

pre 5 godina

Rukavina je ocajan niko ne moze da me ubedi da Bane Ivanovic ne bi igrao bolje barem u napadu .. Rukavina je tragican 1 na 1 nema igru pas samo najblizem do sebe , centarsut misaona imenica ..
Maksimovic igra standardno u Napoliju desnog beka u cemu je problem ?
Lukic izmena u Torinu , Radonjic ni na klupi Marseja u cemu je fora ?
Nije da imamo neku siroku rotaciju fenomenalnih igraca ali ne mogu da ti budu deo reprezentacije igraci koji nisu standardni u oaredniim evropskim klubovima ..
Veljkovic igra u Werderu ali je jos uvek nezreo igrac za 11 tesko odrzava koncentraciju 90 min ..
Vukovic je isto sramota da se zove to nije igrac ni za Rad ali menadzere koji ga iz Kijeva prebacuju u Olimpijakos u kome je bio i onaj Albanac Hasi preko koga su oni menadzeri radili seme..

Veljkovic na klupu i naci Milenkovicu adekvatnog saigraca .

Doprvak

pre 5 godina

Osobno, veselim se dobroj zabavi koja slijedi, kada se oni slabiji koji se ufuraju, dodju velesilama u ralje... ju hu huuuu :)))))
(Juhu huuuuuuuuuu, 19. novembar 2018 18:21)


Pa to se odnosi na Hrvatsku.

NEBAŽDARENI BULDOŽER ŽUTI

pre 5 godina

Idemo, do pobede pa u ligu b, gde objektivno i pripadamo. Nismo za ligu a još uvek, ali ni za c ligu. Taman nam je grupa Danska, Norveška i Ukrajina.

Koliko patite

pre 5 godina

Neka bolje idu sa selektorom i braniteljima da slave pobedu protiv Engleza? Ah da...nije bilo penala.
(Steva,

Hvala komšija, ne slavimo nebitne tekme.
Mi smo proslavili 16.7., kad smo postali DOPRVACI svijeta!!!
I slavit cemo svaki dan, dok ne osvojimo zlato!
Nismo trideset i neki, već drugi u svijetu, pa možemo sanjati da budemo 1.
I bit cemo!

rv12aval

pre 5 godina

Ako vrati Nastasića i Milivojevića selektor će pokazati da nema puno autoriteta. Luka Milivojević postade ikona onih koji zagovaraju na bojkot srpskog nacionalnog tima. Pored svega, izrekao je jednu grubu laž koju mu ne bi oprostio nijedan jedini trener. Milivojević tvrdi da Nastasić nije bio povređen u vreme kad je Krstajić saopštio da je povređen i da neće nastupati na Mundijalu.

Luka: "Gde je Nastasić? Za njega je rečeno da je povređen a ja vam garantujem da nije bio povređen."
Pregledom arhivskih tekstova u štampi tog perioda vidimo stepen besmislenosti Lukinih tvrdnji.

Iz tadašnje štampe o povredi Nastasića:
"Očekujemo da period oporavka bude od osam do 12 nedelja, odnosno od dva i po do tri meseca. On za sada nije operisan, gledaćemo da li možemo da probamo neke konzervativne medicinske metode kako bi se u što boljem stanju vratio na teren", rekao je za "Bild" sportski direktor Nastasićevog kluba, Šalkea, Aksel Šuster.
Kako navodi pomenuti nemački list, "trenutno postoje samo teoretske mogućnosti da se Matija Nastasić nađe na spisku putnika na Mundijal, i to pod uslovom da oporavak protekne na idealan način".

Dakle, da li sad verujemo Luki Milivojeviću ijednu jedinu reč ? Ovakve svađalačke torokuše i lažovi - van iz reprezentacije i nikad više u njoj.

Juhu huuuuuuuuuu

pre 5 godina

Kakav hladan tuš će dočekati ove što se lažno uzdižu pobjedjujući žnj ekipe! Hahahahaha
U višoj diviziji raspast će se kao mjehur od sapunice!
Netko se odlučio malo sprdati pa je uveo ovaj koncept Lige nacija..Osobno, veselim se dobroj zabavi koja slijedi, kada se oni slabiji koji se ufuraju, dodju velesilama u ralje... ju hu huuuu :)))))

rv12aval

pre 5 godina

Pod Krstajićem se uočava veliki napedak u odnosu na Muslina. Daleko od dobrog, ali veliki napredak.

Srbija je pod Muslinovim vođstvom nakon grozne igre, pukom srećom i kiksevima drugih, otišla na Mundijal nezasluženo. Nikad gore Srbija nije odigrala kvalifikacioni krug.

U Beču je drugi tim Austrije ponizio Srbiju i sam Bog je spasao srpsku reprezentaciju od rezultatske katastrofe i pet-šest golova u mreži. Srbija nije nadigrala čak ni Gruziju u sred Beograda, već smo videli grčevitu odbranu da se sačuva rezultat. Bunker u Beogradu protiv takve sile kao što je Gruzija. A sada se Krstajiću zamera i zbog propuštene pobede nad Rumunijom iako je u obe utakmice Srbija imala izrazitu nadmoć u igri, posedu lopte, stvorenim šansama... svemu... I pored svih mana jedan ogroman pomak u odnosu na sramoćenje pod Muslinovim vođstvom.

Ne znam po kom osnovu tvrditi da bi Srbija pod Muslinom na Mundijalu odjednom zaigrala dobro i to sa Brazilom koji ima najbolje napadače na svetu ili sa uigranim i kompaktnim timom Švajcarske. Ja ne smem ni da zamislim šta bi takvoj Srbiji uradio Šaćiri ili spretni brazilski napadači. Sa igrom koju je forsirao Muslin Srbija bi bila teško ponižena sa hrpom golova u mreži i predmet podsmeha čitavog sveta.

kole

pre 5 godina

(rv12aval, 19. novembar 2018 18:38)

Sta je lagao? Ako je Luka to stvarno javno rekao, moj naklon do poda.
Nastasic je i sam potvrdio da je bio zdrav i da mu nije bilo jasno zasto nije pozvan...da to nije ocekivao i da ga 'selektor' nije zvao uopste.

Teško

pre 5 godina

Mi smo fenomeni. Uspeli smo da se bez selektora plasiramo u B diviziju Lige nacija. A kad budemo imali selektora sledi borba za A diviziju. Čak možda i nešto više.
(Rado viđen gost)

Ne možete Rumunjsku da pobijedite, a vi bi vec preko ozbiljnih ekipa u B diviziji htjeli do A...
Visoko letiš, da je tako lak put do vrha, svi bi bili finalisti recimo SP-a. Ali ne može.
U 100 godina, 13 zemalja u tome je uspjelo...
Biti skroman, svjestan svoje snage, mentalno jak za veliki rezultat i kontinuitet velikih rezultata, ginuti za sveti dres u svakoj utakmici - i tek tada dolaze uspjesi.

LorD

pre 5 godina

Mnogi spominju neke sporne odluke u korist Srbije, a ne spominju nedosudjen cist penal protiv Svajcarske na SP.
Usput ta Svajcarska koju vecina od vas omalovazava je zavrsila prva u grupi sa mocnom Belgijom.
Pljuvaci nadjite neku drugu zanimaciju.

Juhu huuuuuuuuu

pre 5 godina

Pa to se odnosi na Hrvatsku.
(Doprvak,

Niti si razumio moj komentar, niti koncept Lige nacija. Da ti pomognem, odnosi se na vas koji ste iz nižih divizija pobjedama nad žnj timovima došli do viših divizija.. Čeka vas spektakl, gledatelje takodjer :)))

fdfsd

pre 5 godina

Sta je lagao? Ako je Luka to stvarno javno rekao, moj naklon do poda.
Nastasic je i sam potvrdio da je bio zdrav i da mu nije bilo jasno zasto nije pozvan...da to nije ocekivao i da ga 'selektor' nije zvao uopste.
(kole, 19. novembar 2018 20:35)

Čak i da je to tačno, pozvati nedovoljno oporavljenog igrača na SP bio bi vrhunac neodgovornosti od strane selektora.

Druga stvar, Nastasić je ove sezone kikser svog tima, krivac za nekoliko primljenih golova,što je logično rezultiralo slanjem na klupu od strane trenera i ustupanjem mesta boljim. Tako se to radi u Nemačkoj, dok se kod nas soli pamet selektoru i očekuje poziv u reprezentaciju iako si izgubio mesto i u svom klubu.

Muslin

pre 5 godina

Prizivate Muslina koga je Austrija dva puta pregazila a svi znamo kakva su sila.Sada kada smo prvi to je jer su drugi slabi.Jel se sećate igre za vreme Muslina ili Klementea ili Savićevića,Đorića.Kakve legende i strašna igra a tada smo imali igrače svetske klase.Sad imamo dva do tri.Meni je stvarno žao što je selektor grobar ali istrpite ili gledajde zvezdanu a ovde sačekajte neko novog Đorića

Realno

pre 5 godina

U ovakvoj grupi je neuspeh i ako odigraš nerešeno sa nekom od ovih reprezentacija.Selekcija naše lige bi se lagano prošetala do prvog mesta u grupi.

Negativni

pre 5 godina

U pravu je čovek. Ovo je pravi uspeh a ne Muslinovo sramno osvajanje prvog mesta u nikad lakšoj grupi. Ovo je demonstracija majstorskog fudbala a ne ono sramno ulaženje u finale Hrvata koji su to dobili srećom, na penale i sa lakim protivnicima poput Argentine, Danske, Rusije, Engleske...ma ovo je taj dugo čekani srpski pobednički mentalitet i nebeski talenat. Samo tako Krstajiću! Ne daj da te autošovinisti i mrzitelji- pljuvači sputavaju u derbiju sa Litvanijom!
Volimo te, diko naša!!!

rv12aval

pre 5 godina

Ako vrati Nastasića i Milivojevića selektor će pokazati da nema puno autoriteta. Luka Milivojević postade ikona onih koji zagovaraju na bojkot srpskog nacionalnog tima. Pored svega, izrekao je jednu grubu laž koju mu ne bi oprostio nijedan jedini trener. Milivojević tvrdi da Nastasić nije bio povređen u vreme kad je Krstajić saopštio da je povređen i da neće nastupati na Mundijalu.

Luka: "Gde je Nastasić? Za njega je rečeno da je povređen a ja vam garantujem da nije bio povređen."
Pregledom arhivskih tekstova u štampi tog perioda vidimo stepen besmislenosti Lukinih tvrdnji.

Iz tadašnje štampe o povredi Nastasića:
"Očekujemo da period oporavka bude od osam do 12 nedelja, odnosno od dva i po do tri meseca. On za sada nije operisan, gledaćemo da li možemo da probamo neke konzervativne medicinske metode kako bi se u što boljem stanju vratio na teren", rekao je za "Bild" sportski direktor Nastasićevog kluba, Šalkea, Aksel Šuster.
Kako navodi pomenuti nemački list, "trenutno postoje samo teoretske mogućnosti da se Matija Nastasić nađe na spisku putnika na Mundijal, i to pod uslovom da oporavak protekne na idealan način".

Dakle, da li sad verujemo Luki Milivojeviću ijednu jedinu reč ? Ovakve svađalačke torokuše i lažovi - van iz reprezentacije i nikad više u njoj.

Teško

pre 5 godina

Mi smo fenomeni. Uspeli smo da se bez selektora plasiramo u B diviziju Lige nacija. A kad budemo imali selektora sledi borba za A diviziju. Čak možda i nešto više.
(Rado viđen gost)

Ne možete Rumunjsku da pobijedite, a vi bi vec preko ozbiljnih ekipa u B diviziji htjeli do A...
Visoko letiš, da je tako lak put do vrha, svi bi bili finalisti recimo SP-a. Ali ne može.
U 100 godina, 13 zemalja u tome je uspjelo...
Biti skroman, svjestan svoje snage, mentalno jak za veliki rezultat i kontinuitet velikih rezultata, ginuti za sveti dres u svakoj utakmici - i tek tada dolaze uspjesi.

rv12aval

pre 5 godina

Pod Krstajićem se uočava veliki napedak u odnosu na Muslina. Daleko od dobrog, ali veliki napredak.

Srbija je pod Muslinovim vođstvom nakon grozne igre, pukom srećom i kiksevima drugih, otišla na Mundijal nezasluženo. Nikad gore Srbija nije odigrala kvalifikacioni krug.

U Beču je drugi tim Austrije ponizio Srbiju i sam Bog je spasao srpsku reprezentaciju od rezultatske katastrofe i pet-šest golova u mreži. Srbija nije nadigrala čak ni Gruziju u sred Beograda, već smo videli grčevitu odbranu da se sačuva rezultat. Bunker u Beogradu protiv takve sile kao što je Gruzija. A sada se Krstajiću zamera i zbog propuštene pobede nad Rumunijom iako je u obe utakmice Srbija imala izrazitu nadmoć u igri, posedu lopte, stvorenim šansama... svemu... I pored svih mana jedan ogroman pomak u odnosu na sramoćenje pod Muslinovim vođstvom.

Ne znam po kom osnovu tvrditi da bi Srbija pod Muslinom na Mundijalu odjednom zaigrala dobro i to sa Brazilom koji ima najbolje napadače na svetu ili sa uigranim i kompaktnim timom Švajcarske. Ja ne smem ni da zamislim šta bi takvoj Srbiji uradio Šaćiri ili spretni brazilski napadači. Sa igrom koju je forsirao Muslin Srbija bi bila teško ponižena sa hrpom golova u mreži i predmet podsmeha čitavog sveta.

Koliko patite

pre 5 godina

Neka bolje idu sa selektorom i braniteljima da slave pobedu protiv Engleza? Ah da...nije bilo penala.
(Steva,

Hvala komšija, ne slavimo nebitne tekme.
Mi smo proslavili 16.7., kad smo postali DOPRVACI svijeta!!!
I slavit cemo svaki dan, dok ne osvojimo zlato!
Nismo trideset i neki, već drugi u svijetu, pa možemo sanjati da budemo 1.
I bit cemo!

LorD

pre 5 godina

Mnogi spominju neke sporne odluke u korist Srbije, a ne spominju nedosudjen cist penal protiv Svajcarske na SP.
Usput ta Svajcarska koju vecina od vas omalovazava je zavrsila prva u grupi sa mocnom Belgijom.
Pljuvaci nadjite neku drugu zanimaciju.

Juhu huuuuuuuuuu

pre 5 godina

Kakav hladan tuš će dočekati ove što se lažno uzdižu pobjedjujući žnj ekipe! Hahahahaha
U višoj diviziji raspast će se kao mjehur od sapunice!
Netko se odlučio malo sprdati pa je uveo ovaj koncept Lige nacija..Osobno, veselim se dobroj zabavi koja slijedi, kada se oni slabiji koji se ufuraju, dodju velesilama u ralje... ju hu huuuu :)))))

fdfsd

pre 5 godina

Sta je lagao? Ako je Luka to stvarno javno rekao, moj naklon do poda.
Nastasic je i sam potvrdio da je bio zdrav i da mu nije bilo jasno zasto nije pozvan...da to nije ocekivao i da ga 'selektor' nije zvao uopste.
(kole, 19. novembar 2018 20:35)

Čak i da je to tačno, pozvati nedovoljno oporavljenog igrača na SP bio bi vrhunac neodgovornosti od strane selektora.

Druga stvar, Nastasić je ove sezone kikser svog tima, krivac za nekoliko primljenih golova,što je logično rezultiralo slanjem na klupu od strane trenera i ustupanjem mesta boljim. Tako se to radi u Nemačkoj, dok se kod nas soli pamet selektoru i očekuje poziv u reprezentaciju iako si izgubio mesto i u svom klubu.

Muslin

pre 5 godina

Prizivate Muslina koga je Austrija dva puta pregazila a svi znamo kakva su sila.Sada kada smo prvi to je jer su drugi slabi.Jel se sećate igre za vreme Muslina ili Klementea ili Savićevića,Đorića.Kakve legende i strašna igra a tada smo imali igrače svetske klase.Sad imamo dva do tri.Meni je stvarno žao što je selektor grobar ali istrpite ili gledajde zvezdanu a ovde sačekajte neko novog Đorića

Juhu huuuuuuuuu

pre 5 godina

Pa to se odnosi na Hrvatsku.
(Doprvak,

Niti si razumio moj komentar, niti koncept Lige nacija. Da ti pomognem, odnosi se na vas koji ste iz nižih divizija pobjedama nad žnj timovima došli do viših divizija.. Čeka vas spektakl, gledatelje takodjer :)))

slanina

pre 5 godina

Daj bre ne sprdaj se... U sklj grupi ste da realno trecerazrednim reprezentacijama! Sramota je sto ste i ova 4 boda prosuli do sada... Strucnjace!

Steva

pre 5 godina

Sta je bre sa ovim Hrvatima? I na ovoj vesti ima skoro cetvrtina njihovih komentara???

Neka bolje idu sa selektorom i braniteljima da slave pobedu protiv Engleza? Ah da...nije bilo penala.

Doprvak

pre 5 godina

Osobno, veselim se dobroj zabavi koja slijedi, kada se oni slabiji koji se ufuraju, dodju velesilama u ralje... ju hu huuuu :)))))
(Juhu huuuuuuuuuu, 19. novembar 2018 18:21)


Pa to se odnosi na Hrvatsku.

Марко

pre 5 godina

To je rekao i Muslin prošle godine.
(samo, 19. novembar 2018 18:31)

Муслин је иза себе оставио Велс и Аустрију и то у много важнијем такмичењу.

Dare

pre 5 godina

AjdenKrstajicu, sta se lozis, prvi smo u grupi gde su reprezentacije blago recene smesne.U takvoj grupi mi nismo mogli Rumuniju da pobedimo.Koliko smo jaki, videli smo na SP, gde vecito ispadamo u grupi.

kole

pre 5 godina

(rv12aval, 19. novembar 2018 18:38)

Sta je lagao? Ako je Luka to stvarno javno rekao, moj naklon do poda.
Nastasic je i sam potvrdio da je bio zdrav i da mu nije bilo jasno zasto nije pozvan...da to nije ocekivao i da ga 'selektor' nije zvao uopste.

Da prostite...

pre 5 godina

Da se zahvališ sudiji što Crnogorcima nije priznao čist gol zbog navodnog ofsajda, inače bi sad pričao drugu priču.
Prijatelju, nije ovaj posao za tebe!

NEBAŽDARENI BULDOŽER ŽUTI

pre 5 godina

Idemo, do pobede pa u ligu b, gde objektivno i pripadamo. Nismo za ligu a još uvek, ali ni za c ligu. Taman nam je grupa Danska, Norveška i Ukrajina.

Šaomi

pre 5 godina

Bravo majstore rezultat za svaki respekt, igra vrhunska. Nije mala stvar izboriti prvo mesto pored takvih fudbalskih velesila. Odličan izbor selektora od strane FSS. Ove bivše Jugoslovenske države koje su i mnogo veće i snažnije treba da se ugledaju kakve rezultate pravi njihov najmanji sused. Samo tako nastavite i nebo vam je granica.

Petar Pan

pre 5 godina

Mladene, igrao si trecu ligu, covece... Sta je trebalo da se desi, da se ispadne!? Naprica covek kao da smo gazili Spaniju, Nemacku i Portugal... Mladene, Rumune smo nekada gazili 5-0 ako se secas, mislim i da si igrao...

pera pavic

pre 5 godina

Bio je i Muslin prvi, pa ode niz vodu. Navodno nije imao igru...

A gde je tebi igra Mladene? Ovo tvoje ne lici ninasta.
Na sta bi tek licilo da igras protiv Spanaca i Engleza (kao komsije), pa centar nebi presao...

Zovi Radonjica i dalje i ne brini za posao...

Ivan

pre 5 godina

U ovoj grupi bi bio prvi i da je Miki Maus selektor. Kada budemo igrali jacu grupu, svi kiksevi i pogresne odluje krstajica ce doci do izrazaja I praviti razliku na jacim utakmica. Za sve sto ovde nismo kaznjeni, bicemo kaznjeni protiv jacih reprezentacija. Drugo poluvreme protiv CG je nesto najskandaloznije sto sam gledao od reprezentacije u poslednjih desetak godina. Igraci se setkali po terenu, svi po 15 metara udaljeni od protivnika, ovi radili sta su hteli. Igrac koji je dao gol bio sam kao duh na penalu... Te fore, prvi smo uspeli smo, kod ljudi koji se malo razumeju u bubamaru ne prolaze.

montoya

pre 5 godina

bravo Mladene, kakav galakticki uspeh biti prvi u ovakvoj grupi, uz cinjenicu da jedinog osrednjeg protivnika nismo dobili ni jednom!

Sima29Beograd

pre 5 godina

I dalje sumnjamo u tebe , ovakvu grupu da ne prodjemo!? Onda ne treba ni da igramo fudbal,a ti si jedan piun i neznalica i treba da odes .Prosecan bivsi fudbaler koji ne zna dve prosto prosirene a kamoli nesto vise, o trenerskom znanju ne treba polemisati ...Ubedjen sam da pola Srbije ne zeli da dodje da podrzi reprezentaciju dok ti stojis na celu

Doktor - al sa licencom, za razliku od selektora

pre 5 godina

Ma da li je moguće!!! Bravo Krle Majstore, prvi si u trećoj evropskoj ligi!! Kakav uspeh! A sad pošto si prešao igricu, aj molim te idi! Samo idi, idi i idi, i nemoj da se okrećeš molim te!!

slow

pre 5 godina

Prvi u konkurenciji nikad u istoriji slabije Rumunije,Litvanije i CG.

Da li se iko seća kada smo mi zadnji put pobedili neku selekciju tipa Španija,Argentina,Farncuska,Engleska,
Belgija,Portugal,Italija,Holandija,Brazil,
Nemačka.....dobro nemce smo nekako pobedili pre 8 god. u J.Africi.

Ali to je realnost da jednom je 10 godina pobedimo nekog iz elite ali i tada user.mo jer nas onda nakantaju Gana i Australija.
I to jednom u 10 godina kada nas vodi stručnjak kao što je Antić a dok nas ovakvi budu vodili na takve pobede će mo ćekati verovatno i po pola veka.

brza fotografija

pre 5 godina

Mislim da bi trebalo napraviti film o krstajiću, neka ga glumi ristovski iz mlađih dana. Šta, ne može iz mlađih dana? Tada nije bio u sns-u? Svašta.

Millennium

pre 5 godina

On priča kao da smo u grupi sa Engleskom, Belgijom i Francuskom, pa eto niko nije verovao a mi prvi. Čast svakome, ali u grupi u kojoj smo mi, sve manje od prvog mesta je sramota. A i ovako se nismo proslavili, tako da te izjave mi protiv svih koji su sumnjali ostavi za drugi put.

wvw

pre 5 godina

Svaka čast! Bravo ko bi se nadao da u grupi sa Španijom, Francuskom u A grupi mi budemo prvi i da imamo takvu igru?! Ops pa mi smo prvi u bezveznoj grupi sa slabim ekipama i nikakvom igrom? E moj sekektore.

ivan bg

pre 5 godina

e jaka ti grupa prijatelju ! sepur se tu kao pingvin kao da su ti protivnici u grupi bili top reprezentaciji a ustvari to je tvoj nivo .

Grobar

pre 5 godina

"Pre početka takmičenja nisam siguran da je bilo poverenja u momke posle Mundijala, da ne kažem mene..."
U tebe, u tebe... Mi druge fudbalere nemamo, a selektore imamo.

Аки

pre 5 godina

Јачи успех победити Црни Гору и Литванију, таман да од њих изгубимо па да се рокнемо.

Saguenay Lac-St-Jean

pre 5 godina

Sinoc Bosna u Spaniji sa tri napadaca. Moderan fudbal se igra na gol vise. Odbrana nam je najslabiji tima, zato moramo da imamo jaci napad da damo jedan gol vise od protivnika. Od kad si na klupi, nikom nismo dali vise od 2 gola. Mucimo se sa Litvanijama i Crnim Gorama... Selektor je covek koji prilagodjava taktiku, jer nije svaka utakmica ista. To je inteligencija, svakog selektora da uoci mane i da unapredi igru. Ti umesto Luku i Mitra da uparis pa da dajemo po 4 gola po utakmici, ti forsiras igru sa dva zadnja vezna, ustaljujes u timu nekog Lukica koga je Torino zaboravio. Sramota! Ostavka!

Nikor

pre 5 godina

Dragi gospodine Krstajicu , posto ste ocigledno igubili realnu sliku kao i nasi srpski novinari koji ne smeju ili ne primecuju neke ocigledne stvari. To su da vi reprezentaciju Rumunije (koja jedina iole jaca reprezentacija pored nase u ovoj grupi ) niste pobedili u ovoj ligi Nacija.Crna Gora koja je ne zeleci da je omalovazavam ali ova koja je igrala u Beogradu lici kao na nasu reprezentaciju od igraca iz domace lige , a poslednjih 15 minuta prvog poluvremena ako gledamo igru koje je po meni plod mnogo veceg individualnog kvaliteta igraca pa je proizasla iz toga a ne vase taktike ili kako ste spremili igrace a i da jeste to je samo 15 minuta od celih 90 minuta koliko se igra utakmica .A da ne komentarise to sto niste nista dobili iz ovih utakmica niti smo dobili neku igru po kojij postajemo prepoznatljivi niti nekog novog mladog igraca, totalno ziheraski samo da se prodje grupa pa da ovo pedstavimo kao neki veliki uspeh. Tebalalo bi da vam je svima jasno da nemate podrsku navijaca niti vi gospodine Krstajicu niti savez . Tako da molim vas ako ste gospodin i cestit i iskren covek kao sto tvrdite priznajte prvo samom sebi pa onda i nama navijacima da niste jos uvek za posao selektora . A gospoda iz saveza to je vec neka druga prica iz koje vi treba da bezite sto pre ako cenite sebe .

Max

pre 5 godina

Ova liga nije merilo nase snage jer je grupa laka pa tako uz nikakvo preterano zalaganje dolazimo do bodova.Krstajicu ne zanosi se da ovde ti imas nekih zasluga jer protiv ovih ekipa koje su em slabije em desetkovane tvoja taktika nema nikakav smisao.

dr mr

pre 5 godina

realno, ko bi ocekivao da budemo prvi u konkurenciji sa mocnim Rumunima, prejakim Crnogorcima i uvek nezgodnim Litvancima...bravo Mladene, magijoo!

marko

pre 5 godina

trebalo bi da te je sramota da sa ovakvim timovima jedva izadjes na kraj, videcemo u ligi B. Sce jedno, volim reprezentaciju i podrzavam ali tebe ne. Pozz

student

pre 5 godina

Tako je, grupa C je za dičenje, busanje u grudi i sreću, prvi smo pored Rumunije, Crna Gore, Litvanije...
Ali da, zaboravio sam da danas i ostrva u Tihom Okeanu igraju fudbal.

Xnodeh

pre 5 godina

Da toliko nemas obraza. Prvi si tako sto si protiv slabasne Rumunije u oba meca dominirao a nisi uspeo da ih dobijes. Tako sto protiv ovih u subotu umesto da dovrsis prvo poluvreme sa 4:0,ti dodjes do strepnje za pobedu. Sto zoves igrace koji ne igraju u svojim timovima. A izbegavas one koji zasluzuju sansu. Neznalice velika. Imamo potencijalno ultrajaku reprezentaciju sa Jovicem,Mitrom,SMS,Kosticem,Gacinovicem,Milenkovicem,Maksimovicem i par klinaca 98,99,00 koji dolaze... Ali ne, opet cemo kao do sada, sve upropastiti mediokritetima na klupi i raspalim amaterskim Savezom... Uradite li to i ovoj generaciji,mislim da fudbalsku revoluciju necete izbeci ovog puta...

Rado viđen gost

pre 5 godina

Mi smo fenomeni. Uspeli smo da se bez selektora plasiramo u B diviziju Lige nacija. A kad budemo imali selektora sledi borba za A diviziju. Čak možda i nešto više.

Zvonko Mihajlovski

pre 5 godina

Pod hitno da se čoveku poveća plata i da se veže dugogodišnjim ugovorom. Nemojte da ispadnemo naivni i da nam neka velesila otme trenutno najtalentovanijeg mladog trenera na planeti.

Grr

pre 5 godina

Gde je bio posle SP da obrazloži igru i rezultate reprezentacije. Nije imao vremena, a sada odgovara i na pitanja koja ga niko i ne pita. Odjednom je i prepoznao neke imaginarne neprijatelje.

Boka UE

pre 5 godina

Djomla, matori, u odnosu na ostale ekipe iz grupe ti imaš Brazilce lično, polako, videćemo gde smo protiv ozbiljnijih ekipa npr Norveške, Finske, itd. :)

Negativni

pre 5 godina

U pravu je čovek. Ovo je pravi uspeh a ne Muslinovo sramno osvajanje prvog mesta u nikad lakšoj grupi. Ovo je demonstracija majstorskog fudbala a ne ono sramno ulaženje u finale Hrvata koji su to dobili srećom, na penale i sa lakim protivnicima poput Argentine, Danske, Rusije, Engleske...ma ovo je taj dugo čekani srpski pobednički mentalitet i nebeski talenat. Samo tako Krstajiću! Ne daj da te autošovinisti i mrzitelji- pljuvači sputavaju u derbiju sa Litvanijom!
Volimo te, diko naša!!!

sale

pre 5 godina

Rukavina je ocajan niko ne moze da me ubedi da Bane Ivanovic ne bi igrao bolje barem u napadu .. Rukavina je tragican 1 na 1 nema igru pas samo najblizem do sebe , centarsut misaona imenica ..
Maksimovic igra standardno u Napoliju desnog beka u cemu je problem ?
Lukic izmena u Torinu , Radonjic ni na klupi Marseja u cemu je fora ?
Nije da imamo neku siroku rotaciju fenomenalnih igraca ali ne mogu da ti budu deo reprezentacije igraci koji nisu standardni u oaredniim evropskim klubovima ..
Veljkovic igra u Werderu ali je jos uvek nezreo igrac za 11 tesko odrzava koncentraciju 90 min ..
Vukovic je isto sramota da se zove to nije igrac ni za Rad ali menadzere koji ga iz Kijeva prebacuju u Olimpijakos u kome je bio i onaj Albanac Hasi preko koga su oni menadzeri radili seme..

Veljkovic na klupu i naci Milenkovicu adekvatnog saigraca .

Realno

pre 5 godina

U ovakvoj grupi je neuspeh i ako odigraš nerešeno sa nekom od ovih reprezentacija.Selekcija naše lige bi se lagano prošetala do prvog mesta u grupi.