Ponedeljak, 19.11.2018.

08:15

Lebron ubacio 51, Lilard 40, Nurkić i Vučević blizu tripl-dablova

Sjajna partija Lebrona Džejmsa i Demijena Lilarda te novi poraz Golden Stejt Voriorsa obeležili su proteklu noć u NBA ligi.

Izvor: AK

Lebron ubacio 51, Lilard 40, Nurkiæ i Vuèeviæ blizu tripl-dablova IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

Goran

pre 5 godina

Durant je odlican igrac ali on je cijelu svoju NBA karijeru igrao samo sa MVP igracima. Prvo Westbruk i Harden a sada Kari i all star igraci Tompson i Grin. On moze biti lider u takvim ekipama. Vidimo sta se desava cim ostane sam. On da svojih 30 poena ali ekipa gubi. Ne moze se porediti sa Le Bronom koji je sa Pavlovicem i Iglauskasom dolazio do finala . Le Bron je covjek-ekipa. Durant to nije.

petarczv

pre 5 godina

Dokle će ovaj Lebron na snagu sipati trojke... 
(JeRemija, 19. novembar 2018 09:08) 

Ako ti nije tesko da nam objasnis kako se na snagu sipaju trojke.
(Zarko, 19. novembar 2018 11:15)

Koliko god jeremija lupao o lebronu i plus sto je reko da nece da komentarise vise moram da stanem u njegovu odbranu, konkretno u ovom komentaru je bio ironican zato sto se 90% lebronove igre zasniva na snazi to jest na poentiranju oko obruca kad ugurava igrace... Zato takav komentar...

Sasa

pre 5 godina

najjaca su braca sto kazu ubacio 51 sa pola snage. . .ahahahahahahahaah. . .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (stefan, 19. novembar 2018 12:31)

# Link komentara

To sam i ja primetio ali ne misle bukvalno. (:

Znam

pre 5 godina

@Zarko Jeremija je ironican. U fazonu, svi pisu kako LeBron nema sut i samo igra na snagu. Pa je on apropo toga napisao kako LeBron sipa trojke na snagu.

Dexter Morgan

pre 5 godina

Ima i jedna dobra prica ovde Lebron i Lonzo zajedno 53 poena kao onomad Jordan i King 70,69+1 :D Lepo si to primetio za Velickovica i Keselja samo ti je negde promakao podatak da Lebron u toku jedne nedelje unese u sebe vise nego sto ovi zarade za godinu dana,sto dozvoljenog sto nedozvoljenog plus ceo tim vrhunskih nutricionista i svega ostalog. Nego koliko su godina imali Jason Kidd,Jason Terry,Marion sa Dirkom od 31 kada su ih prali u finalu u punoj snazi a koliko godina su imali Tim Duncan,Ginobili itd..ops :D

Jezekilj

pre 5 godina

kemba je dao 60 pre neko vece i najbolji je strelac lige... Jel on najbolji igrac svih vremena?
(petarczv, 19. novembar 2018 10:40)

Hahaha... ajd sad opet pogledaj na sajtu ESPN-a ko je najbolji strijelac lige... iznenadićeš se.

Swift

pre 5 godina

@Malkom

Stvarno svasta pises. Durent nije lider, a covek doneo dve titule, bio najbolji igrac ekipe, MVP finala? Pa ko je tu onda bio lider? Zar je toliko cudo sto su sad izgubili par utakmica, bez nekoliko bitnih igraca? Pa svaki tim bi bio znatno slabiji u takvoj situaciji, da ne pricam sto je tek rani deo sezone, daleko su jos od plejof forme. Inace, gubio je i Dzejms utakmice, imao periode losih rezultata u Klivlendu, Majamiju, zaboravljaju to ljudi. Samo sto se onda prica kako on igra na 20%, niko ne poteze pricu kako nije lider. To da je vodio boraniju do plejofa, Klivlend i Majami su bile najjace ekipe na istoku, kakva crna boranija. Mnogo ovde ima mitova i nerealnih ocekivanja.
Inace, bas me zanima, koji su to igraci onda lideri, kada jedan Durent nije? Ok, da kazemo Dzejms, ali ko jos? Koji to igrac moze da vodi desetkovanu ekipu do silnih pobeda? I za Dzejmsa je to veoma tezak zadatak, a da ne pricamo za ostale. Stvar je prosta, ko hoce rezultate, mora da ima jaku ekipu. Ne postoji igrac koji moze sam da donese titulu. Titulu osvaja tim, ne pojedinac.

bojaaan

pre 5 godina

15 pogodjenih suteva NA SNAGU van reketa, nekoliko lucidnih asistencija jednostavno najkompletniji igrac svih vremena racunajuci sve sportove.

lion

pre 5 godina

Da li ovdje pojedinci lamentiraju nad formom i igrom Vucevica samo zato jer je on Nikola, a Nurkica šatro ne vide jer je on Jusuf? Nemojte padati tako nisko, imate sve napredne statistike, imate valorizaciju igraca npr. na ESPN (PER), imate MVP ratings na mnogim specijalizovanim poortalima (gdje je Juka na 14. mjestu u ligi!), svugdje su Nurkic i Vucevic u pet deka, a ako bismo racunali vrijeme na parketu (Vucevic igra prilicno vise) Nurk bi bio iznad Vucevica po svim parametrima. U zadnjih 10 utakmica Nurkic ima oko 17/12/3/2, uz nevjerovatan utjecaj na igru. Dakle, ne mora niko nikoga voljeti, ali hajdemo se postovati.

Zarko

pre 5 godina

Dokle će ovaj Lebron na snagu sipati trojke...
(JeRemija, 19. novembar 2018 09:08)

Ako ti nije tesko da nam objasnis kako se na snagu sipaju trojke.

Dexter Morgan

pre 5 godina

Lebron kompletan igrac koji ni slobodna bacanja ne ume da gadja,dok Bird ili Nes na primer zatvorenih ociju??? Lebron covek koji je sutirao trojke 22% u prvom finalu i od tada ih navezbava a od pojave Karija duplo vise,on je navezbani suter koji igra u ligi bez odbrana a sam je prosecan odbrambeni igrac,dok je 1 na 1 ispod prosecan,lik zapravo i ne igra odbranu zadnjih sezona jer tu maksimalno stedi energiju za "diskretno" jurenje statistike. A sa obzirom na svoju visinu,snagu i small ball postava,nije ni neki skakac. Daleko od najkomoletnijeg igraca,samo je HGH korisnik dugogodisnji gde se hiluje kao Wolverine..his Jaws says everything :D

nbalive

pre 5 godina

Još jedna izluda od igrača me fascinira-ovaj Trae Young iz Atlante.
Umislio lik sada ću da igram kao Curry i prangija trojke kao mamen,samo što Curry gađa preko 40% a ovaj pazi sad-22%
Mislim da zadnjih par gađa 7-50.Stvarno se svašta dopušta danas

Jezekilj

pre 5 godina

Može LeBron kako hoće i dokle hoće. Jer samo se on pita. Još ako ubaci ove trojke u svoj arsenal oružja, pa ni nebo više nije granica.

A Golden Stejt će se vratiti iz ovog kanala. U to nema sumnje.

boki

pre 5 godina

evo juce smo imali prilike da gledamo u pristojno vreme grizlije kako deru timbervulvse, a ovde su svi popljuvali denver kako gubi od dijabola... a oni prvi u diviziji... cak je licilo na evropsku kosarku po broju poena i igri, memfis se vraca na stari recept i igra bas jaku odbranu.

vince carter

pre 5 godina

@Jorgovan hmm interesantna je stvar da ja nijednom nisam ostavljao komentare na kraju sezone kad Lebron gubi finala kad su vecina na "aparatima" :)) U danasnjoj Nba i Kemba Walker ubaci 60,sipaju i Joe Ingles,cak i Rubio povremeno ubaci 30 a Lonzo Ball i pojedini sto ne znaju da sutnu igraju,nista cudno!!! Kevin Durant je sada u problemu ali on je igrao bez Westbruka na 37 utakmica i oklahoma je bila na vrhu zapada a on MVP te sezone,2010 je kao ubedljivo najbolji sa 22 godine predvodio USA do svetske titule dok je Lebron u istim godinama sa Wejdom i ostalima ispao u polufinalu 2006. Tako da vam ta prica ne pije vodu samo se vidi nezadovoljstvo trenutnog igranja a i kley thompson igra jako slabo,cini mi se da su i prosle godine igrali bez Karija neko vreme pa su pobedjivali.

Luckyone

pre 5 godina

Lebron fenomen nemam reci.Durent pod pritiskom puca ispod 40%suta of kad Kari nije tu Vucevic zadnjih 6 meca 26poena 12skoka.Oldridz najpotcenjeniji igrac lige

Чендлер Бинг

pre 5 godina

Нуркић и Вучевић флертовали са трипл даблом. :) Иначе, Гордон је после 5-6мин игре већ имао 20поена уз само један промашен шут (7 од 8 чини ми се) што је нестварно. Очекивао сам да заврши меч са бар 40+ поена јер против Никса није поставио рекорд каријере само ко није хтео, али се Вучко разиграо па је зато Гордон остао на "само" 31.

Dizeldorf

pre 5 godina

Dokle će ovaj Lebron na snagu sipati trojke...
(JeRemija, 19. novembar 2018 09:08)

Dokle ces ti komentarisati a rekao si da neces....

@znanje-imanje

pre 5 godina

Nauci pravila. Ako odbrana postavljena nepravilno (ruke izvan cilindra) je faul odbrane cak i ako napad inicira kontakt. Naravno kontakt mora biti ne-marginalan

nbalive

pre 5 godina

Lebron vidio da mora sve sam ako hoće da ide u Playoff,Lonza su trebali trejdati za nekog krštenog igrača,ja bih dao i njega i Kuzmu u paketu,za to mogu dobiti superstara manje više.
Ovaj Ntilknina iz New Yorka mi se čini kao žešći promašaj kao i Lonzo

Malkom

pre 5 godina

Durent je igrač koji fantastično igra kad ne mora sa vodi ekipu. On nije stvoren kao lider, pa zato kada god nema nekog od ključnih igrača u GSW, a pogotovu Karija, Durent ne može ništa da učini. To je važno napomenuti onima koji pokušavaju da ga upoređuju sa Lebronom koji i s boranijom u timu može da se dočepa PO, a možda i više.

Nenad

pre 5 godina

Pola lige ima prosek od 20pts koja smejurija. Koliko ovaj Lebron ima srece sto igra u ovoj eri tako da ce i u narednih 5 sezona imati prosek 25poena. Pa sta reci za ovaj danasnji NBA kad jedan Jokic obori neke rekorde stare vise od pola veka a lik jedva trci. Dobar je on igrac ali ipak smesno...

aca

pre 5 godina

@Nenad, znam da je nemoguce ali bih stvarno voleo kad udjem na NBA komentare ne citam kako je danasnji NBA smesan i kako se najbolje igralo pre 25-30 godina, smarate.

znanje-imanje

pre 5 godina

Težak haos i krkljanac biće Zapad do kraja. GSW puca... izuzev Feniksa random štetu će praviti čak i Dalas, a na mahove Minesota i Sakramento. San Antonio iako nikad slabiji biće bar težak do kraja... nakon dugo vremena NBA bi mogao biti zanimljiv...
... još samo kad bi mogao da se gleda! Uspeo sam 2 minuta da bacim na snimak Kingsi-Hjuston. Kris Pol iz teške situacije diže ruke u igrača koji ima ruku ka napolju - gle, to je faul, kao sprečio ga da šutira. Dva napada kasnije još gora situacija, čuvar na njemu radi dobru odbranu, ne da mu da iskoristi blok od centra, Pol sada iz tapkanja grabi loptu i cima ruke u vis, iznuđujući kontakt svojim podlakticama na one od čuvara. Mislim - vrlo glupo. Ali nije, glup sam ja, a on je Kris Pol i za tu glupost njemu daju faul tj. u bonusu slobodna bacanja.
Cirkus. Od svega tu mi je najdraže što su Teo i Bobi, umesto da se za neki novac lomataju po Evropi, oni uspeli da za dupli novac sede u USA. Ovi koji su tužni što im "propadaju sezone" su iz pogrešnog crtaća.
Za dva super beka Portlanda ovo je ta sezona, sad ili nikad šansa za titulu. Efektivno jedini normalan tim na Zapadu. Ali realno je jedino očekivati da sudije, nakon što u finišu eliminišu paore tipa Utah ili Denver, na samom kraju eliminišu i Portland zarad dopune neke "legende".

jorgovan

pre 5 godina

Perica i Vince na aparatima. Koja lakoca postizanja 50 poena. Jedino da se prihvati cinjenica da je Lonzo novi Rondo u najboljem slucaju i da se od njega ne ocekuju poeni. Primecuje se malo umor kod Megija a posebno Tajsona. Onih prvih par utakmica Tajson igrao na svezinu, a nije ni prosao trening kapm ovog leta. Bice to sve bolje kako vreme bude odmicalo. Ostaje da vidimo kako ce Klivlend proci sledecu.

Mladen

pre 5 godina

Vašington je najbezličnija ekipa u ligi.
Divim se ljudima koji vide tu organizaciju.
Vol i Bil su ... Ne znam šta reći za šta ta dva momka uzimaju silne milione,Vol još i nekako, ali ovaj... Čovek pravi namerne faulove kad ga ne ide da izađe iz igre,pa to nema ni u kadetskim ligama kad se klinci naljute na sudiju ili trenera...
Neka se ugledaju na tandem Portlanda koji godinama vuče više nego prosečan sastav na svojim leđima,**da do poda obojica i u rat !

the answer

pre 5 godina

@nenad

jokic jedva trci? u pravu si, eno i Nowitcki i braca Gasol, sve prasinu ostavljaju za sobom, koliko su brzi, i nikakve karijere nisu napravili...

Malkom

pre 5 godina

Durent je igrač koji fantastično igra kad ne mora sa vodi ekipu. On nije stvoren kao lider, pa zato kada god nema nekog od ključnih igrača u GSW, a pogotovu Karija, Durent ne može ništa da učini. To je važno napomenuti onima koji pokušavaju da ga upoređuju sa Lebronom koji i s boranijom u timu može da se dočepa PO, a možda i više.

Mladen

pre 5 godina

Vašington je najbezličnija ekipa u ligi.
Divim se ljudima koji vide tu organizaciju.
Vol i Bil su ... Ne znam šta reći za šta ta dva momka uzimaju silne milione,Vol još i nekako, ali ovaj... Čovek pravi namerne faulove kad ga ne ide da izađe iz igre,pa to nema ni u kadetskim ligama kad se klinci naljute na sudiju ili trenera...
Neka se ugledaju na tandem Portlanda koji godinama vuče više nego prosečan sastav na svojim leđima,**da do poda obojica i u rat !

the answer

pre 5 godina

@nenad

jokic jedva trci? u pravu si, eno i Nowitcki i braca Gasol, sve prasinu ostavljaju za sobom, koliko su brzi, i nikakve karijere nisu napravili...

aca

pre 5 godina

@Nenad, znam da je nemoguce ali bih stvarno voleo kad udjem na NBA komentare ne citam kako je danasnji NBA smesan i kako se najbolje igralo pre 25-30 godina, smarate.

Чендлер Бинг

pre 5 godina

Нуркић и Вучевић флертовали са трипл даблом. :) Иначе, Гордон је после 5-6мин игре већ имао 20поена уз само један промашен шут (7 од 8 чини ми се) што је нестварно. Очекивао сам да заврши меч са бар 40+ поена јер против Никса није поставио рекорд каријере само ко није хтео, али се Вучко разиграо па је зато Гордон остао на "само" 31.

Luckyone

pre 5 godina

Lebron fenomen nemam reci.Durent pod pritiskom puca ispod 40%suta of kad Kari nije tu Vucevic zadnjih 6 meca 26poena 12skoka.Oldridz najpotcenjeniji igrac lige

Nenad

pre 5 godina

Pola lige ima prosek od 20pts koja smejurija. Koliko ovaj Lebron ima srece sto igra u ovoj eri tako da ce i u narednih 5 sezona imati prosek 25poena. Pa sta reci za ovaj danasnji NBA kad jedan Jokic obori neke rekorde stare vise od pola veka a lik jedva trci. Dobar je on igrac ali ipak smesno...

nbalive

pre 5 godina

Lebron vidio da mora sve sam ako hoće da ide u Playoff,Lonza su trebali trejdati za nekog krštenog igrača,ja bih dao i njega i Kuzmu u paketu,za to mogu dobiti superstara manje više.
Ovaj Ntilknina iz New Yorka mi se čini kao žešći promašaj kao i Lonzo

jorgovan

pre 5 godina

Perica i Vince na aparatima. Koja lakoca postizanja 50 poena. Jedino da se prihvati cinjenica da je Lonzo novi Rondo u najboljem slucaju i da se od njega ne ocekuju poeni. Primecuje se malo umor kod Megija a posebno Tajsona. Onih prvih par utakmica Tajson igrao na svezinu, a nije ni prosao trening kapm ovog leta. Bice to sve bolje kako vreme bude odmicalo. Ostaje da vidimo kako ce Klivlend proci sledecu.

znanje-imanje

pre 5 godina

Težak haos i krkljanac biće Zapad do kraja. GSW puca... izuzev Feniksa random štetu će praviti čak i Dalas, a na mahove Minesota i Sakramento. San Antonio iako nikad slabiji biće bar težak do kraja... nakon dugo vremena NBA bi mogao biti zanimljiv...
... još samo kad bi mogao da se gleda! Uspeo sam 2 minuta da bacim na snimak Kingsi-Hjuston. Kris Pol iz teške situacije diže ruke u igrača koji ima ruku ka napolju - gle, to je faul, kao sprečio ga da šutira. Dva napada kasnije još gora situacija, čuvar na njemu radi dobru odbranu, ne da mu da iskoristi blok od centra, Pol sada iz tapkanja grabi loptu i cima ruke u vis, iznuđujući kontakt svojim podlakticama na one od čuvara. Mislim - vrlo glupo. Ali nije, glup sam ja, a on je Kris Pol i za tu glupost njemu daju faul tj. u bonusu slobodna bacanja.
Cirkus. Od svega tu mi je najdraže što su Teo i Bobi, umesto da se za neki novac lomataju po Evropi, oni uspeli da za dupli novac sede u USA. Ovi koji su tužni što im "propadaju sezone" su iz pogrešnog crtaća.
Za dva super beka Portlanda ovo je ta sezona, sad ili nikad šansa za titulu. Efektivno jedini normalan tim na Zapadu. Ali realno je jedino očekivati da sudije, nakon što u finišu eliminišu paore tipa Utah ili Denver, na samom kraju eliminišu i Portland zarad dopune neke "legende".

Dizeldorf

pre 5 godina

Dokle će ovaj Lebron na snagu sipati trojke...
(JeRemija, 19. novembar 2018 09:08)

Dokle ces ti komentarisati a rekao si da neces....

nbalive

pre 5 godina

Još jedna izluda od igrača me fascinira-ovaj Trae Young iz Atlante.
Umislio lik sada ću da igram kao Curry i prangija trojke kao mamen,samo što Curry gađa preko 40% a ovaj pazi sad-22%
Mislim da zadnjih par gađa 7-50.Stvarno se svašta dopušta danas

boki

pre 5 godina

evo juce smo imali prilike da gledamo u pristojno vreme grizlije kako deru timbervulvse, a ovde su svi popljuvali denver kako gubi od dijabola... a oni prvi u diviziji... cak je licilo na evropsku kosarku po broju poena i igri, memfis se vraca na stari recept i igra bas jaku odbranu.

lion

pre 5 godina

Da li ovdje pojedinci lamentiraju nad formom i igrom Vucevica samo zato jer je on Nikola, a Nurkica šatro ne vide jer je on Jusuf? Nemojte padati tako nisko, imate sve napredne statistike, imate valorizaciju igraca npr. na ESPN (PER), imate MVP ratings na mnogim specijalizovanim poortalima (gdje je Juka na 14. mjestu u ligi!), svugdje su Nurkic i Vucevic u pet deka, a ako bismo racunali vrijeme na parketu (Vucevic igra prilicno vise) Nurk bi bio iznad Vucevica po svim parametrima. U zadnjih 10 utakmica Nurkic ima oko 17/12/3/2, uz nevjerovatan utjecaj na igru. Dakle, ne mora niko nikoga voljeti, ali hajdemo se postovati.

Jezekilj

pre 5 godina

Može LeBron kako hoće i dokle hoće. Jer samo se on pita. Još ako ubaci ove trojke u svoj arsenal oružja, pa ni nebo više nije granica.

A Golden Stejt će se vratiti iz ovog kanala. U to nema sumnje.

bojaaan

pre 5 godina

15 pogodjenih suteva NA SNAGU van reketa, nekoliko lucidnih asistencija jednostavno najkompletniji igrac svih vremena racunajuci sve sportove.

Jezekilj

pre 5 godina

kemba je dao 60 pre neko vece i najbolji je strelac lige... Jel on najbolji igrac svih vremena?
(petarczv, 19. novembar 2018 10:40)

Hahaha... ajd sad opet pogledaj na sajtu ESPN-a ko je najbolji strijelac lige... iznenadićeš se.

Goran

pre 5 godina

Durant je odlican igrac ali on je cijelu svoju NBA karijeru igrao samo sa MVP igracima. Prvo Westbruk i Harden a sada Kari i all star igraci Tompson i Grin. On moze biti lider u takvim ekipama. Vidimo sta se desava cim ostane sam. On da svojih 30 poena ali ekipa gubi. Ne moze se porediti sa Le Bronom koji je sa Pavlovicem i Iglauskasom dolazio do finala . Le Bron je covjek-ekipa. Durant to nije.

Zarko

pre 5 godina

Dokle će ovaj Lebron na snagu sipati trojke...
(JeRemija, 19. novembar 2018 09:08)

Ako ti nije tesko da nam objasnis kako se na snagu sipaju trojke.

Znam

pre 5 godina

@Zarko Jeremija je ironican. U fazonu, svi pisu kako LeBron nema sut i samo igra na snagu. Pa je on apropo toga napisao kako LeBron sipa trojke na snagu.

petarczv

pre 5 godina

Dokle će ovaj Lebron na snagu sipati trojke... 
(JeRemija, 19. novembar 2018 09:08) 

Ako ti nije tesko da nam objasnis kako se na snagu sipaju trojke.
(Zarko, 19. novembar 2018 11:15)

Koliko god jeremija lupao o lebronu i plus sto je reko da nece da komentarise vise moram da stanem u njegovu odbranu, konkretno u ovom komentaru je bio ironican zato sto se 90% lebronove igre zasniva na snazi to jest na poentiranju oko obruca kad ugurava igrace... Zato takav komentar...

Dexter Morgan

pre 5 godina

Ima i jedna dobra prica ovde Lebron i Lonzo zajedno 53 poena kao onomad Jordan i King 70,69+1 :D Lepo si to primetio za Velickovica i Keselja samo ti je negde promakao podatak da Lebron u toku jedne nedelje unese u sebe vise nego sto ovi zarade za godinu dana,sto dozvoljenog sto nedozvoljenog plus ceo tim vrhunskih nutricionista i svega ostalog. Nego koliko su godina imali Jason Kidd,Jason Terry,Marion sa Dirkom od 31 kada su ih prali u finalu u punoj snazi a koliko godina su imali Tim Duncan,Ginobili itd..ops :D

@znanje-imanje

pre 5 godina

Nauci pravila. Ako odbrana postavljena nepravilno (ruke izvan cilindra) je faul odbrane cak i ako napad inicira kontakt. Naravno kontakt mora biti ne-marginalan

vince carter

pre 5 godina

@Jorgovan hmm interesantna je stvar da ja nijednom nisam ostavljao komentare na kraju sezone kad Lebron gubi finala kad su vecina na "aparatima" :)) U danasnjoj Nba i Kemba Walker ubaci 60,sipaju i Joe Ingles,cak i Rubio povremeno ubaci 30 a Lonzo Ball i pojedini sto ne znaju da sutnu igraju,nista cudno!!! Kevin Durant je sada u problemu ali on je igrao bez Westbruka na 37 utakmica i oklahoma je bila na vrhu zapada a on MVP te sezone,2010 je kao ubedljivo najbolji sa 22 godine predvodio USA do svetske titule dok je Lebron u istim godinama sa Wejdom i ostalima ispao u polufinalu 2006. Tako da vam ta prica ne pije vodu samo se vidi nezadovoljstvo trenutnog igranja a i kley thompson igra jako slabo,cini mi se da su i prosle godine igrali bez Karija neko vreme pa su pobedjivali.

Dexter Morgan

pre 5 godina

Lebron kompletan igrac koji ni slobodna bacanja ne ume da gadja,dok Bird ili Nes na primer zatvorenih ociju??? Lebron covek koji je sutirao trojke 22% u prvom finalu i od tada ih navezbava a od pojave Karija duplo vise,on je navezbani suter koji igra u ligi bez odbrana a sam je prosecan odbrambeni igrac,dok je 1 na 1 ispod prosecan,lik zapravo i ne igra odbranu zadnjih sezona jer tu maksimalno stedi energiju za "diskretno" jurenje statistike. A sa obzirom na svoju visinu,snagu i small ball postava,nije ni neki skakac. Daleko od najkomoletnijeg igraca,samo je HGH korisnik dugogodisnji gde se hiluje kao Wolverine..his Jaws says everything :D

Swift

pre 5 godina

@Malkom

Stvarno svasta pises. Durent nije lider, a covek doneo dve titule, bio najbolji igrac ekipe, MVP finala? Pa ko je tu onda bio lider? Zar je toliko cudo sto su sad izgubili par utakmica, bez nekoliko bitnih igraca? Pa svaki tim bi bio znatno slabiji u takvoj situaciji, da ne pricam sto je tek rani deo sezone, daleko su jos od plejof forme. Inace, gubio je i Dzejms utakmice, imao periode losih rezultata u Klivlendu, Majamiju, zaboravljaju to ljudi. Samo sto se onda prica kako on igra na 20%, niko ne poteze pricu kako nije lider. To da je vodio boraniju do plejofa, Klivlend i Majami su bile najjace ekipe na istoku, kakva crna boranija. Mnogo ovde ima mitova i nerealnih ocekivanja.
Inace, bas me zanima, koji su to igraci onda lideri, kada jedan Durent nije? Ok, da kazemo Dzejms, ali ko jos? Koji to igrac moze da vodi desetkovanu ekipu do silnih pobeda? I za Dzejmsa je to veoma tezak zadatak, a da ne pricamo za ostale. Stvar je prosta, ko hoce rezultate, mora da ima jaku ekipu. Ne postoji igrac koji moze sam da donese titulu. Titulu osvaja tim, ne pojedinac.

Sasa

pre 5 godina

najjaca su braca sto kazu ubacio 51 sa pola snage. . .ahahahahahahahaah. . .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (stefan, 19. novembar 2018 12:31)

# Link komentara

To sam i ja primetio ali ne misle bukvalno. (:

Nenad

pre 5 godina

Pola lige ima prosek od 20pts koja smejurija. Koliko ovaj Lebron ima srece sto igra u ovoj eri tako da ce i u narednih 5 sezona imati prosek 25poena. Pa sta reci za ovaj danasnji NBA kad jedan Jokic obori neke rekorde stare vise od pola veka a lik jedva trci. Dobar je on igrac ali ipak smesno...

Dexter Morgan

pre 5 godina

Lebron kompletan igrac koji ni slobodna bacanja ne ume da gadja,dok Bird ili Nes na primer zatvorenih ociju??? Lebron covek koji je sutirao trojke 22% u prvom finalu i od tada ih navezbava a od pojave Karija duplo vise,on je navezbani suter koji igra u ligi bez odbrana a sam je prosecan odbrambeni igrac,dok je 1 na 1 ispod prosecan,lik zapravo i ne igra odbranu zadnjih sezona jer tu maksimalno stedi energiju za "diskretno" jurenje statistike. A sa obzirom na svoju visinu,snagu i small ball postava,nije ni neki skakac. Daleko od najkomoletnijeg igraca,samo je HGH korisnik dugogodisnji gde se hiluje kao Wolverine..his Jaws says everything :D

vince carter

pre 5 godina

@Jorgovan hmm interesantna je stvar da ja nijednom nisam ostavljao komentare na kraju sezone kad Lebron gubi finala kad su vecina na "aparatima" :)) U danasnjoj Nba i Kemba Walker ubaci 60,sipaju i Joe Ingles,cak i Rubio povremeno ubaci 30 a Lonzo Ball i pojedini sto ne znaju da sutnu igraju,nista cudno!!! Kevin Durant je sada u problemu ali on je igrao bez Westbruka na 37 utakmica i oklahoma je bila na vrhu zapada a on MVP te sezone,2010 je kao ubedljivo najbolji sa 22 godine predvodio USA do svetske titule dok je Lebron u istim godinama sa Wejdom i ostalima ispao u polufinalu 2006. Tako da vam ta prica ne pije vodu samo se vidi nezadovoljstvo trenutnog igranja a i kley thompson igra jako slabo,cini mi se da su i prosle godine igrali bez Karija neko vreme pa su pobedjivali.

Zarko

pre 5 godina

Dokle će ovaj Lebron na snagu sipati trojke...
(JeRemija, 19. novembar 2018 09:08)

Ako ti nije tesko da nam objasnis kako se na snagu sipaju trojke.

Dizeldorf

pre 5 godina

Dokle će ovaj Lebron na snagu sipati trojke...
(JeRemija, 19. novembar 2018 09:08)

Dokle ces ti komentarisati a rekao si da neces....

Swift

pre 5 godina

@Malkom

Stvarno svasta pises. Durent nije lider, a covek doneo dve titule, bio najbolji igrac ekipe, MVP finala? Pa ko je tu onda bio lider? Zar je toliko cudo sto su sad izgubili par utakmica, bez nekoliko bitnih igraca? Pa svaki tim bi bio znatno slabiji u takvoj situaciji, da ne pricam sto je tek rani deo sezone, daleko su jos od plejof forme. Inace, gubio je i Dzejms utakmice, imao periode losih rezultata u Klivlendu, Majamiju, zaboravljaju to ljudi. Samo sto se onda prica kako on igra na 20%, niko ne poteze pricu kako nije lider. To da je vodio boraniju do plejofa, Klivlend i Majami su bile najjace ekipe na istoku, kakva crna boranija. Mnogo ovde ima mitova i nerealnih ocekivanja.
Inace, bas me zanima, koji su to igraci onda lideri, kada jedan Durent nije? Ok, da kazemo Dzejms, ali ko jos? Koji to igrac moze da vodi desetkovanu ekipu do silnih pobeda? I za Dzejmsa je to veoma tezak zadatak, a da ne pricamo za ostale. Stvar je prosta, ko hoce rezultate, mora da ima jaku ekipu. Ne postoji igrac koji moze sam da donese titulu. Titulu osvaja tim, ne pojedinac.

znanje-imanje

pre 5 godina

Težak haos i krkljanac biće Zapad do kraja. GSW puca... izuzev Feniksa random štetu će praviti čak i Dalas, a na mahove Minesota i Sakramento. San Antonio iako nikad slabiji biće bar težak do kraja... nakon dugo vremena NBA bi mogao biti zanimljiv...
... još samo kad bi mogao da se gleda! Uspeo sam 2 minuta da bacim na snimak Kingsi-Hjuston. Kris Pol iz teške situacije diže ruke u igrača koji ima ruku ka napolju - gle, to je faul, kao sprečio ga da šutira. Dva napada kasnije još gora situacija, čuvar na njemu radi dobru odbranu, ne da mu da iskoristi blok od centra, Pol sada iz tapkanja grabi loptu i cima ruke u vis, iznuđujući kontakt svojim podlakticama na one od čuvara. Mislim - vrlo glupo. Ali nije, glup sam ja, a on je Kris Pol i za tu glupost njemu daju faul tj. u bonusu slobodna bacanja.
Cirkus. Od svega tu mi je najdraže što su Teo i Bobi, umesto da se za neki novac lomataju po Evropi, oni uspeli da za dupli novac sede u USA. Ovi koji su tužni što im "propadaju sezone" su iz pogrešnog crtaća.
Za dva super beka Portlanda ovo je ta sezona, sad ili nikad šansa za titulu. Efektivno jedini normalan tim na Zapadu. Ali realno je jedino očekivati da sudije, nakon što u finišu eliminišu paore tipa Utah ili Denver, na samom kraju eliminišu i Portland zarad dopune neke "legende".

lion

pre 5 godina

Da li ovdje pojedinci lamentiraju nad formom i igrom Vucevica samo zato jer je on Nikola, a Nurkica šatro ne vide jer je on Jusuf? Nemojte padati tako nisko, imate sve napredne statistike, imate valorizaciju igraca npr. na ESPN (PER), imate MVP ratings na mnogim specijalizovanim poortalima (gdje je Juka na 14. mjestu u ligi!), svugdje su Nurkic i Vucevic u pet deka, a ako bismo racunali vrijeme na parketu (Vucevic igra prilicno vise) Nurk bi bio iznad Vucevica po svim parametrima. U zadnjih 10 utakmica Nurkic ima oko 17/12/3/2, uz nevjerovatan utjecaj na igru. Dakle, ne mora niko nikoga voljeti, ali hajdemo se postovati.

Malkom

pre 5 godina

Durent je igrač koji fantastično igra kad ne mora sa vodi ekipu. On nije stvoren kao lider, pa zato kada god nema nekog od ključnih igrača u GSW, a pogotovu Karija, Durent ne može ništa da učini. To je važno napomenuti onima koji pokušavaju da ga upoređuju sa Lebronom koji i s boranijom u timu može da se dočepa PO, a možda i više.

Dexter Morgan

pre 5 godina

Ima i jedna dobra prica ovde Lebron i Lonzo zajedno 53 poena kao onomad Jordan i King 70,69+1 :D Lepo si to primetio za Velickovica i Keselja samo ti je negde promakao podatak da Lebron u toku jedne nedelje unese u sebe vise nego sto ovi zarade za godinu dana,sto dozvoljenog sto nedozvoljenog plus ceo tim vrhunskih nutricionista i svega ostalog. Nego koliko su godina imali Jason Kidd,Jason Terry,Marion sa Dirkom od 31 kada su ih prali u finalu u punoj snazi a koliko godina su imali Tim Duncan,Ginobili itd..ops :D

bojaaan

pre 5 godina

15 pogodjenih suteva NA SNAGU van reketa, nekoliko lucidnih asistencija jednostavno najkompletniji igrac svih vremena racunajuci sve sportove.

aca

pre 5 godina

@Nenad, znam da je nemoguce ali bih stvarno voleo kad udjem na NBA komentare ne citam kako je danasnji NBA smesan i kako se najbolje igralo pre 25-30 godina, smarate.

jorgovan

pre 5 godina

Perica i Vince na aparatima. Koja lakoca postizanja 50 poena. Jedino da se prihvati cinjenica da je Lonzo novi Rondo u najboljem slucaju i da se od njega ne ocekuju poeni. Primecuje se malo umor kod Megija a posebno Tajsona. Onih prvih par utakmica Tajson igrao na svezinu, a nije ni prosao trening kapm ovog leta. Bice to sve bolje kako vreme bude odmicalo. Ostaje da vidimo kako ce Klivlend proci sledecu.

Sasa

pre 5 godina

najjaca su braca sto kazu ubacio 51 sa pola snage. . .ahahahahahahahaah. . .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (stefan, 19. novembar 2018 12:31)

# Link komentara

To sam i ja primetio ali ne misle bukvalno. (:

@znanje-imanje

pre 5 godina

Nauci pravila. Ako odbrana postavljena nepravilno (ruke izvan cilindra) je faul odbrane cak i ako napad inicira kontakt. Naravno kontakt mora biti ne-marginalan

petarczv

pre 5 godina

Dokle će ovaj Lebron na snagu sipati trojke... 
(JeRemija, 19. novembar 2018 09:08) 

Ako ti nije tesko da nam objasnis kako se na snagu sipaju trojke.
(Zarko, 19. novembar 2018 11:15)

Koliko god jeremija lupao o lebronu i plus sto je reko da nece da komentarise vise moram da stanem u njegovu odbranu, konkretno u ovom komentaru je bio ironican zato sto se 90% lebronove igre zasniva na snazi to jest na poentiranju oko obruca kad ugurava igrace... Zato takav komentar...

Luckyone

pre 5 godina

Lebron fenomen nemam reci.Durent pod pritiskom puca ispod 40%suta of kad Kari nije tu Vucevic zadnjih 6 meca 26poena 12skoka.Oldridz najpotcenjeniji igrac lige

the answer

pre 5 godina

@nenad

jokic jedva trci? u pravu si, eno i Nowitcki i braca Gasol, sve prasinu ostavljaju za sobom, koliko su brzi, i nikakve karijere nisu napravili...

nbalive

pre 5 godina

Lebron vidio da mora sve sam ako hoće da ide u Playoff,Lonza su trebali trejdati za nekog krštenog igrača,ja bih dao i njega i Kuzmu u paketu,za to mogu dobiti superstara manje više.
Ovaj Ntilknina iz New Yorka mi se čini kao žešći promašaj kao i Lonzo

Jezekilj

pre 5 godina

Može LeBron kako hoće i dokle hoće. Jer samo se on pita. Još ako ubaci ove trojke u svoj arsenal oružja, pa ni nebo više nije granica.

A Golden Stejt će se vratiti iz ovog kanala. U to nema sumnje.

Goran

pre 5 godina

Durant je odlican igrac ali on je cijelu svoju NBA karijeru igrao samo sa MVP igracima. Prvo Westbruk i Harden a sada Kari i all star igraci Tompson i Grin. On moze biti lider u takvim ekipama. Vidimo sta se desava cim ostane sam. On da svojih 30 poena ali ekipa gubi. Ne moze se porediti sa Le Bronom koji je sa Pavlovicem i Iglauskasom dolazio do finala . Le Bron je covjek-ekipa. Durant to nije.

boki

pre 5 godina

evo juce smo imali prilike da gledamo u pristojno vreme grizlije kako deru timbervulvse, a ovde su svi popljuvali denver kako gubi od dijabola... a oni prvi u diviziji... cak je licilo na evropsku kosarku po broju poena i igri, memfis se vraca na stari recept i igra bas jaku odbranu.

Mladen

pre 5 godina

Vašington je najbezličnija ekipa u ligi.
Divim se ljudima koji vide tu organizaciju.
Vol i Bil su ... Ne znam šta reći za šta ta dva momka uzimaju silne milione,Vol još i nekako, ali ovaj... Čovek pravi namerne faulove kad ga ne ide da izađe iz igre,pa to nema ni u kadetskim ligama kad se klinci naljute na sudiju ili trenera...
Neka se ugledaju na tandem Portlanda koji godinama vuče više nego prosečan sastav na svojim leđima,**da do poda obojica i u rat !

nbalive

pre 5 godina

Još jedna izluda od igrača me fascinira-ovaj Trae Young iz Atlante.
Umislio lik sada ću da igram kao Curry i prangija trojke kao mamen,samo što Curry gađa preko 40% a ovaj pazi sad-22%
Mislim da zadnjih par gađa 7-50.Stvarno se svašta dopušta danas

Znam

pre 5 godina

@Zarko Jeremija je ironican. U fazonu, svi pisu kako LeBron nema sut i samo igra na snagu. Pa je on apropo toga napisao kako LeBron sipa trojke na snagu.

Чендлер Бинг

pre 5 godina

Нуркић и Вучевић флертовали са трипл даблом. :) Иначе, Гордон је после 5-6мин игре већ имао 20поена уз само један промашен шут (7 од 8 чини ми се) што је нестварно. Очекивао сам да заврши меч са бар 40+ поена јер против Никса није поставио рекорд каријере само ко није хтео, али се Вучко разиграо па је зато Гордон остао на "само" 31.

Jezekilj

pre 5 godina

kemba je dao 60 pre neko vece i najbolji je strelac lige... Jel on najbolji igrac svih vremena?
(petarczv, 19. novembar 2018 10:40)

Hahaha... ajd sad opet pogledaj na sajtu ESPN-a ko je najbolji strijelac lige... iznenadićeš se.