Nedelja, 18.11.2018.

22:35

Švajcarska velikim preokretom protiv Belgije do plej-ofa Lige A

Fudbaleri Švajcarske pobedili su pred domaćom publikom Belgiju sa 5:2 u poslednjem kolu druge grupe Lige nacija A.

Izvor: PT

Švajcarska velikim preokretom protiv Belgije do plej-ofa Lige A IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

Vicešampion Sveta

pre 5 godina

zvezda je bila titom projekt jugoslovena ,srba,hrvata ,albanaca,slovenaca
ajde sta se pravis blesav
kad si vec nacionalista napisi sta si sam uradio u fudbala kao srbi,ne kao jugosloven
ovde spocitavas hrvatima,pa onda budi srbi ne jugosloven zvezda iz 1979

hrvat iz Bgd

pre 5 godina

nama srbima je 2.mesto hrvata na Mundijalu pomutilo mozak..strasno nas to pece,da niti samo ne znamo da se sami nalazimo u grupi C nadomak grupe D.oni i da padnu u nasu grupu C ,finale Mundijala im nitko nece nikada oduzeti.ajde da mi dodjemo barem u osminufinala na Mundijalu

da je meni tvoja glava ...

pre 5 godina

@drago Sosa redovan hahhahah, ti ni sam ne znas sta pises, i zaboravio si da napises da vam je falio Suker i Boban

drago

pre 5 godina

Istina boli

Ma pusti ovog tipa. Pa mi u odnosu na SP jucer nismo imali Subasica, Vrsaljka (rano je izasao zbog ozlijede), Corluku, Strinica, Pivarica (nedovoljno oporavljen), Rakitica, Kovacica, Mandzukica, Kalinica, nema ni Srne koji jos dobro igra. To je 5 standarnih igraca, 9 ukupno, sa Srnom 10. Pa onda mladi Sosa, standardan u Stuttgartu, puno bolji od puno starijeg Milica iz Anderlechta zbog kojeg smo dobili oba gola. To je 11, pola tima, cijela jedna postava. Samo da je bio Pivaric zdrav, usao bi lijevo a Jedvaj bi isao desno. Jos nam stave 2 i po dana izmedju tekmi a Englezi odmorni. Da je ovo bitno bili bi kompletni i da je kasnije startalo prosetali bi se.
Koliko je bitno govori podatak da je od polufinalista SP plasman na zavrsni turnir izborila samo Engleska. Plasirali su se Svicarska i Portugal koji su igrali osminu na SP i vjv Nizozemska koje nije ni bilo na SP.

Pravednik

pre 5 godina

I Crvena zvezda je 1979. igrala finale Kupa Uefa, izgubila od Borusije Menhengladbah, pa se ne hvalimo da smo "doprvaci".

Naravoucenije: pobedi u finalu, pa se hvali da si PRVAK, a ne "doprvak"!

Ok frende. Hajde ti nama sad lijepo objasni kakve veze ima klub iz Jugoslavije sa uspjehom Srbije i vase reprezentacije? Nikako da nadjem poveznicu.
Drugo pitanje. Koji su uspjesi CZ nakon raspada Juge, kada je ponudila pravi srpski nogomet u od tada, srpskom klubu?
I samo jedno objasnjenje: Zamisli da se Katalonija odvoji. Da li bi dotadasnji uspjesi Barce bili katalonski ili španjolski?!?
Realnosti ljudi, realnosti. Lako se kititi tudjim perjem.
Uzmite loptu u svoje noge i napravite nesto kao Srbija.
Podcjenjujete doprvake svijeta, a sami niste napravili nikada nista, ispadate kompleksasi i jalni ljudi. A ne mora biti tako jer imate Noleta i vrsne košarkaše. Što meni nije teško priznati i pokazati respekt. Ne razumijem zasto je to vama toliko tesko.

mnogo ste uzeli za ozbiljno, izgubljeno finale

pre 5 godina

Par reci ovima kojima su puna usta "DOPRVAKA":

I Crvena zvezda je 1979. igrala finale Kupa Uefa, izgubila od Borusije Menhengladbah, pa se ne hvalimo da smo "doprvaci".

Naravoucenije: pobedi u finalu, pa se hvali da si PRVAK, a ne "doprvak"!

Istina boli

pre 5 godina

Xhodeh

Meni bi bilo neugodno da za Djokovica pisem da je pobjedjivao na srecu, čak i kada je pobjedjivao na srecu. Kada cijeli svijet zna kakva je on veličina, ispao bih mali iskompleksirani Hrvat, jalan na uspjeh komšija. Srecom, nisam zadojen mržnjom i volim i postujem Noleta i njegove rezultate.
Ali sam isto tako siguran da svaki normalan Srbin kada pročita tvoje ljubomorne komentare kojima omalovazavas i podcjenjujes uspjeh i talent Hrvata u nogometu, siguran sam da im je neugodno. Hrvati su zasluženo 3. i zasluženo 2. na svijetu, sa klasama od igrača, a svatko tko misli drugačije pojma o nogometu nema ili ga puno boli. Samo u zadnja 4 dana odigrali smo 2 atraktivna meča za pamćenje s velikanima (1 pobjeda, 1 poraz), što se vama, kad me vec vučeš za jezik, ne može ni slučajno dogoditi.
Slučajna može biti jedna pobjeda, dvije, ali cijeli turnir nikako. Ali kako očekivati da to shvati netko zadojen mržnjom, jalom i zavisti? Ljube te doprvaci svijeta, i to zasluženi.

Xhodeh

pre 5 godina

Slučajno smo ušli u finale??? Da si pratio istoriju svetskih prvenstava vidio bi kako je Argentina došla do finala 1990. Kako se Italija provukla do finala 1994. Ti imaš ozbiljan problem s nepoznavanjem ove igre jer sreća je sastavni dio uspjeha i hvala Bogu da smo je imali.
(nebitno, 19. novembar 2018 11:44)

Hahahahaha,ti sebe poredis sa Argentinom?! Dvostrukim svetskim prvakom i ko zna koliko jos puta finalistom, polufinalistom i cetvrtfinalistom? Italijom,cetvorostrukim svetskim prvakom i ko zna koliko jos puta finalistom, polufinalistom i cetvrtfinalistom? Ozbiljan problem imas jedino ti,jer odbijas da kazes istinu,koliko god je dobro znao.Sreca jeste sastavni deo uspeha,ali ne u svakom mecu i ne u celom zrebu.Ako Nigeriju dobijete tako sto sami sebi daju gol pa skrive neverovatno glup penal,ako protiv Argentine nista ne pokazate pa onda Kabaljero napravi glupost veka i pokloni vam pobedu,ako ne budete bolji ni od Danske ni od Rusije,pa obe prodjete na penale,i pritom i u samim penalima imate srecu sa odbicima i slicno,ako vas Engleska oduci od fudbala i promasi nekoliko sansi da vas dobije,a onda dodje Francuska pa krene ka osmici ali stane iz sazaljenja na cetvorci,koga ste to onda dobili bez poklona protivnika i neverovatne srece? Samo nezainteresovani Island.Pritom pogledaj deo zreba u kom su bili Francuska,Argentina,Belgija i Brazil,a pogledaj vas.Tako nikog ne bi prosli,vi to dobro znate

F16

pre 5 godina

Xnodeh, 19. novembar 2018 11:27)

Imamo 45-46 natjecateljskih utakmica s nogometnim velesilama.
Argentina
Brazil
Španjolska
Francuska
Engleska
Italija
Njemačka
Imamo 14-15 pobjede
Izgubljene 19-20
Neodlucene 12-13 
I sve to slucajno i na srecu.

nebitno

pre 5 godina

Ok, znači sreća smije važiti za ostale samo za Hrvatsku ne? Bravo majstore. Ali samo te molim da pogledaš sažetke utakmice Brazil-Argentina 1990. pa da vidiš što se zove sreća kad te spašavaju vratnice i protivnik totalno nadigra, pa Argentina prođe sa 1:0. Penali protiv Jugoslavije, penali protiv Italije, uz samo 2 postignuta gola u nokaut fazi su ušli u finale. Italija isto 1994. jedva su prošli dalje kao 3. u grupi i došli do finala. Mi smo u grupi imali 3 pobede. Znam da ti nije draga Hrvatska repka ali istorija je zapisana i ne možeš je promeniti, žao mi je.

Xnodeh

pre 5 godina

Ok, znači sreća smije važiti za ostale samo za Hrvatsku ne? Bravo majstore. Ali samo te molim da pogledaš sažetke utakmice Brazil-Argentina 1990. pa da vidiš što se zove sreća kad te spašavaju vratnice i protivnik totalno nadigra, pa Argentina prođe sa 1:0. Penali protiv Jugoslavije, penali protiv Italije, uz samo 2 postignuta gola u nokaut fazi su ušli u finale. Italija isto 1994. jedva su prošli dalje kao 3. u grupi i došli do finala. Mi smo u grupi imali 3 pobede. Znam da ti nije draga Hrvatska repka ali istorija je zapisana i ne možeš je promeniti, žao mi je.
(nebitno, 19. novembar 2018 12:31)

Tacno,istorija je zapisana!Francuska je usla u klub 2!Uzela je drugu svetsku titulu tako sto je dominatno dobila 6 od 7 meceva,a i sedmi bi da bukvalno nije izasla da potrosi vreme protiv Danske za 0:0 bez da potrosi 1% energije.I to je jedina istorija koja ostaje zapisana.Kojekakve Turske,Svedske,Velsovi i Hrvatske kojima se potrefi sreca i slucajno kroz penale prodju uz neverovatan lak zreb,ne pamte dalje od tih mesec dana.Zao mi je,istina je cesto bolna bas

Xnodeh

pre 5 godina

E moj komsija, stvarno mi te žao tako ranjenog, i nakon 4mj ne mozes da prihvatiš istinu. Sanjat ces ti jos doprvake svijeta, a da budu ponosni njima imat ce privilegiju NAŠA djeca. Nazalost, vasa djeca ce opet biti krivo učena, kako su Hrvati slucajni doprvaci, slučajni 3.na svijet 98., sa slučajno najboljim igračem svijeta, Europe, SP-a, sa slučajno 3 Hrvata u Top30 kandidata za Balon d’or....a Srbija jednom u zivotu pobijedila veci tim, Njemacku i to je cijeli uspjeh vase povijesti. Hr je na zadnjem SP-u zabila vise golova nego tvoja zemlja u cijeloj svojoj povijesti SP-ova. Ali ti se i dalje usudjujes da se usporedjujes i da omalovažavaš 2 klase bolji tim..Zato i jeste gdje jeste i pomjeriti se necete. Nikada necete ginuti za svoj dres kao Hrvati. Nikada! Jer ste demagozi sa lažnim alibijima! A tvoj komentar samo to potvrdjuje. Pozdrav od doprvaka svijeta! PRAVOG! :*
(Žao mi te, 19. novembar 2018 09:49)

Konstantni kompleksi koje izbacujete boraveci ovde su najbolji pokazatelj koliko ste svesni da ste mali u odnosu nas i da ste istine koju ovde procitate duboko svesni. Kad god vas podsetim da ste slucajni doprvaci i to u penalima samo, vi krenete da se poredite sa nama. Ja nijednog trenutka nisam poredio nas i vas jer je nas problem u fudbalu poznat. I bice kad tad prevazidjen pa cete uzivati u uspehu Srbije to budite sigurni, samo polako. I Svedska je bila treca nekad, i Turska dva puta dolazila do polufinala u ovom veku. Grcka je cak osvojila EP, totalno dekadentnim pristupom, ali makar je regularno pobedjivala, a ne slucajno. Pa evo gde su sad. Vels je igrao polufinale pre dve godine, pa jesu sila? Uvek i na svakom turniru nekome se poklopi sreca i zreb. S tim da se nikom nikad toliko srece i zreba pogodilo nije kao vama sada. Koliko zaista pripadate visokom drustvu pokazalo se samo pet meseci kasnije. Ekspresno ste ispali u takmicenju i bili najgori u drustvu Engleske i Spanije. I to prosecne Engleske i posrnule Spanije.Pozdrav od klupskog prvata Evrope i sveta i dvostrukog prvaka u mladjim kategorijama :*

nebitno

pre 5 godina

Slučajno smo ušli u finale??? Da si pratio istoriju svetskih prvenstava vidio bi kako je Argentina došla do finala 1990. Kako se Italija provukla do finala 1994. Ti imaš ozbiljan problem s nepoznavanjem ove igre jer sreća je sastavni dio uspjeha i hvala Bogu da smo je imali.

deniro

pre 5 godina

.....aman ljudi,prizemljite malo - nemate igrače....igrate fudbal od pre 30 godina....opasno zaostajete u struci i ne postoji ama baš nikakva šansa da budete neki faktor u fudbalu.Al ste zato smehotresni u opravdavanjima.

Milanche

pre 5 godina

jedna interesantna stvar za kladioničare.reprezntacija koja je iz Evrope i osvoji trece mesto na Svetskom prvenstvu,nikada se kasnije nije plasirala na Evropsko prvenstvo...mozete da proverite...neverovatan niz skoro 50 godina..A sada je Belgija ta reprezentacija

Dag Kristi

pre 5 godina

Samo oni koji povrsno prate fudbal ponizavali su kvalitet Svajcarske reprezentacije na SP,oni godinama igraju odlican fudbal i bar za klasu su jaci od nas!!
(DejoneNs, 18. novembar 2018 23:56)

Koliko god branio našu reprezentaciju, a uzdizao u nebesa Švajcarsku, dovoljno je da pogledaš sastave, i onda da zaključiš da je Švajcarska po imenima suvi prosek, koju je selektor doveo tu gde jeste, a mi smo po imenima jači od njih, ali nas je savez, selektor, pa i sudija u međusobnom duelu srozao(li), na najniže grane.

dno i sramota Srbije

pre 5 godina

Milanche
Ne brukaj sebe i ne lazi kladionicare. Nemačka na sp 2006 i 2010 bila treca, pa je igrala na ep i 2008 i 2012. 2008 su bili u finalu a 2012 u polufinalu. Informisi se malo, to sto Svedska, Hrvatska i Turska nisu igrale ep nakon treci mesta na sp, ne znaci da se niz tu zavrsava

Saša

pre 5 godina

Meni je prva asocijacija na reprezentaciju Švajcarske onaj sudija na svetskom koji nam je ukrao penal... i ne mogu toga da se oslobodim iako je Švajcarska definitivno odlična ekipa! Ali držali smo ih fudbalski u mišijoj rupi i nije mi jasno kako smo ono izgubili. Čestitam na ovoj pobedi, ipak je to bila Belgija.

Žao mi te

pre 5 godina

Ono sto su prikazali Svajcarska i Belgija ne moze se ni u ludilu staviti u istu recenicu sa laznim doprvacima penala. Pet komada Kourtoi je jako tesko dati, a Svajcarska je dala. S druge strane slucajni doprvaci su se tri puta sreli sa Englezima a nisu ih nijednom regularno dobili, pritom su sva tri puta Englezi bili bolji. Belgija dominirala ovom grupom ali joj se jedan slab dan osvetio i ostala je bez prvog mesta
(Xnodeh,

E moj komsija, stvarno mi te žao tako ranjenog, i nakon 4mj ne mozes da prihvatiš istinu. Sanjat ces ti jos doprvake svijeta, a da budu ponosni njima imat ce privilegiju NAŠA djeca. Nazalost, vasa djeca ce opet biti krivo učena, kako su Hrvati slucajni doprvaci, slučajni 3.na svijet 98., sa slučajno najboljim igračem svijeta, Europe, SP-a, sa slučajno 3 Hrvata u Top30 kandidata za Balon d’or....a Srbija jednom u zivotu pobijedila veci tim, Njemacku i to je cijeli uspjeh vase povijesti. Hr je na zadnjem SP-u zabila vise golova nego tvoja zemlja u cijeloj svojoj povijesti SP-ova. Ali ti se i dalje usudjujes da se usporedjujes i da omalovažavaš 2 klase bolji tim..Zato i jeste gdje jeste i pomjeriti se necete. Nikada necete ginuti za svoj dres kao Hrvati. Nikada! Jer ste demagozi sa lažnim alibijima! A tvoj komentar samo to potvrdjuje. Pozdrav od doprvaka svijeta! PRAVOG! :*

estiar

pre 5 godina

U grupi lige B imamo BiH, Austriju i Severnu Irsku. Bar 2 od ove 3 reprezentacije su realno za Ligu C. Proci ce jos par sezona dok sve ne dodje na svoje mesto, posto je prvobitno zrebano po listi FIFA.

4k4.Dex

pre 5 godina

Salim se malo naravno ali ne treba ove rezultate previse ozbiljno. Ipak silu ovo skoro prijateljske za vecimu dobrih reprezentacija ovo tamicenje ne znaci mnogo dok za losije moze biti jako dobro i tako ga i igraju.

warlock

pre 5 godina

Ono sto su prikazali Svajcarska i Belgija ne moze se ni u ludilu staviti u istu recenicu sa laznim doprvacima penala. Pet komada Kourtoi je jako tesko dati, a Svajcarska je dala. S druge strane slucajni doprvaci su se tri puta sreli sa Englezima a nisu ih nijednom regularno dobili, pritom su sva tri puta Englezi bili bolji. Belgija dominirala ovom grupom ali joj se jedan slab dan osvetio i ostala je bez prvog mesta
(Xnodeh, 18. novembar 2018 23:04

Ti ih bas sanjas, jel da?

Sabre

pre 5 godina

Samo oni koji povrsno prate fudbal ponizavali su kvalitet Svajcarske reprezentacije na SP,oni godinama igraju odlican fudbal i bar za klasu su jaci od nas!!
(DejoneNs, 18. novembar 2018 23:56)

Zanimljivo kako ta klasa nije bila dovoljna da nas pobede dok do izrazaja nije dosao sudija, pa onda amater od trenera.

Jovan

pre 5 godina

@mnogo si opterecen prika,mi i jos njih 13 je igralo finale za 100 godina,a jedno znam vi nikad necete kao i svi drugi u okruzenju..
(Zigzag, 18. novembar 2018 23:51)

Nikad ne reci nikad.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

švajcarci još jednom pokazali da su vrhunska ekipa, ovo samo pokazuje koliko smo mi mogli da postignemo na svetskom da smo imali normalnog selektora, ovako smo protraćili još jednu solidnu generaciju.
(marko, 18. novembar 2018 23:15)

Belgija je pre dve godine ispala od Velsa, nije Belgija nikakvo merilo, bas kao ni Švajcarska.

Koja crna generacija, Srbija težak prosek u nista vise, bez ikakve fudbalske tradicije.

vlada

pre 5 godina

Ne treba porediti nasu utakmicu protiv Švice sa ovom njihovom protiv Belgije. Niti se porediti sa "susjedima!"
A koliko su slatke muke pred Krstajićem koji ima još da uči, govori i činjenica da bi brdo nas danas stavilo Luku pre Mitra ili Radonjica umesto Gacinovica. Nedavno sam razmisljao o trilingu u spicu sa Jovicem, Mitrom i Prijom a pre toga o 3-5-2 sa Gacinovicem i Kosticem na bekovima koji mogu to da pokriju od 16 do 16. A da ne pricamo da uz Matica i Sergeja ako se vrati u formu imamo Lukica i po meni najsrcanijeg i veoma kvalitetnog Nemanju Maksimovica. ukoliko imate opciju vracanja, pogledajte kako se ovaj momak vraca u def, u punom sprintu svaki put i probajte da ga pratite tokom celog meca- top igrac vec sad. Mislim da cemo biti sve bolji.

Stevan

pre 5 godina

I sad odjednom ljudi zakljucise da je Belgija precenjena ekipa, a Svajcarska reprezentacija top klase. Kad odigras ovakvih 10 meceva vezano, onda mozda moze da se govori o tome kako imas vrhunsku ekipu. Ali posto Svajcarska za to nije sposobna, vec odigraju ovakav mec jednom u dve godine, ovo se moze posmatrati jedino kao slucajnost, dan kad je njima polazilo za rukom sve, a Belgijancima nista ili prosto kao opustanje ekipe Belgije nakon vodjstva od 2:0. Kao sto je onomad Barcelona na Camp Nou izgubila od Betisa 4:3- jel to sad znaci da je Betis ekipa svetske klase a da je Barcelona precenjena ekipa? Dakle, i nakon ovog meca, Belgija ostaje jedna od 5 najboljih ekipa na svetu, a Svajcarska prosecna reprezentacija koja tek ponekad bljesne, dobije nekog velikog, napravi cudo i onda se vrati u prosecnost. Kao sto uostalom i Betis ostaje na sredini tabele, a Barsa se i dalje bori za titulu u La Ligi i Ligi Sampiona.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Eto novog alibija Srbima. Belgija je nestabilna reprezentacija, pa onomad su ispali od Velsa sa 3-1.

Istina je da je Švajcarska prosečna ekipa a Srbija jednostavno loša, bez ikakve šanse da bude bolja u narednih 10 godina.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Kad ovo vidim, a gledao sam utakmicu i Svica ih je razbila ne znam da li je Srbija uopšte toliko loša koliko mi mislimo.
(Slavko Vrekic, 18. novembar 2018 23:01)

Vels je onomad razbio Belgiju, dakle, Srbija je bolja od Belgije.

A da nije, odrali nas u BGu 3-0.

Srbija je daleko lošija nego što bili kod od nas misli, rezultati su odlični u odnosu na kvalitet.

Xnodeh

pre 5 godina

mnogo si opterecen prika,mi i jos njih 13 je igralo finale za 100 godina,a jedno znam vi nikad necete kao i svi drugi u okruzenju..
(Zigzag, 18. novembar 2018 23:51)

Ja opterecen ili ti koji se ne skidas sa srpskih sajtova gde lecis komplekse jer si svestan istine. Sto se ove smejurije tice da nikad niko nece u regionu to uraditi podseticu te na jednu istinitu pricu. Kada ste pre 15-ak godina imali Ivanisevica i osvajali u tenisu trofeje, neki vas fasista i srbomrzitelj je izjavio kako "Srbi nikad nece imati uspjeha u tenisu jer je to gospodski sport a Srbi su zaostali i primitivni". Kako je taj kompleks izbacio pojavio se klinac zanimljivog imena-Novak Djokovic. A on i jos par Srba su u tenisu uradili ono sto vi necete za 1000 godina! Pa ti razmisli o tome. Srbija ce kad tad uzeti nesto veliko i u fudbalu. Nema sporta u kome nije a isto tako je nekad bilo nezamislivo. Pa ce i u fudbalu, samo strpljenja

Bojan

pre 5 godina

Kako se igra Play of? pobednici Gruppe A ukrstaju se sa pobednicima Gruppe C,odnosno grupa B sa grupom D ?ili ide sesir 1 i sesir 2 pa izvlacenje?

Stevan

pre 5 godina

Sta rade Bosanci i Albanci..
Visekulturnost je privilegija.. To je donijelo uspjehe Americi, Brazilu, Francuskoj, Njemackoj, Engleskoj itd..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sandzak, 18. novembar 2018 23:13)

Samo da ti Bosanci i Albanci ne donesu ispeh i napredak.... ahahhahahahahah, o Bozeeee, ima li te, da cujes i procitas ovo? 😂😂😂

rade

pre 5 godina

Svajcarska - UEFA ekipa. Kod 2:0, kao obicno dobijaju nepostojeci, smesan penal i sve krece napred. Sudije ih guraju koliko se moze. Na svakoj utakmici im se pomaze. To se vise neda gledati.

ZG

pre 5 godina

E moji hrvati , sada videte skime smo mi bili na SP u istoj grupi  

Inace vidimo se u Ligi B , pa nek bolji onda pobedi 
(Daki, 18. novembar 2018 22:45) 

A šta bi tek rekao da ste igrali s osvajačem i to ni više ni manje, nego u finalu.

Xnodeh

pre 5 godina

Oderala ih je Spanija. Engleze u tri susreta nijednom nisu regularno dobili. Englezi svaki put bili bolji. Francuska se sprdala sa njima, nije htela da ide do 8,nije bilo smisla. Prosle godine gubili od Estonije, Islanda, Turske. Ove od Perua. Na poslednjih 8 meceva primili 18 golova.Da ne moraju da postoje penali, Dansku i Rusiju ne bi jos godinu dama dobili. Kad im kazes tu istinu i podsetis ih da su slucajno i uz retko vidjenu srecu postigli to, sto se uzgred nigde sem kod njih nece ni pamtiti,oni ocajnicki posegnu poslednji put sa LUKA MODRIC NAJBOLJI NA SVETU. Onda im kazes i ZORZ VEA je to bio ali ne zato sto je s tim imala veze reprezentacija Liberije, vec sto se sam slepao uz klub koji je osvojio sve pa se tu moze bilo ko naci i pojedinacno proglasiti za najboljeg. Zao mi je slucajni doprvaci u penalima, istina je nekad surova, a vi je znate

vlade

pre 5 godina

ovo nije lose takmicenje, samo da se izbaci ta mogucnost, da pobednik play offa ide direktno na euro ili wc.. nema nikakve logike.. ako u ovom ciklusu pobednici POfova rangova idu na euro, onda bi morali i isti za sezonu 2021 da idu na wc.. inace ovo ne bi bilo pravedno, a i onako ne bi imalo smisla.. pa onda u tom slucaju, farska ostrva bi lagano mogla da se nadju u kataru.. tako da hrvati i nemci, nisu lose prosli, igrace ligu b i za wc boriti sa ekipama iz nizeg ranga..

ime i prezime

pre 5 godina

Ajd da pljujemo i teramoKrstajica sto je izgubio nesrecno u 90.min od ove Svajcarske,ipak smo mi jaca reprezentacija od njih.. Stvarno smo nerealan narod..

Goran

pre 5 godina

Neverovatna mentalna snaga ekipe,gubili su 0:2 i okrenuli na 5:2 protiv jedne Belgije.Istrpeli su sve kritike i sva desavanja oko svega sta se desavalo oko svetskog prvenstva i sa Petkovicem i dalje pobedjuju jake reprezentacije,a sada su medju cetiri i borice se za prvi trofej lige nacija.

Xnodeh

pre 5 godina

Ono sto su prikazali Svajcarska i Belgija ne moze se ni u ludilu staviti u istu recenicu sa laznim doprvacima penala. Pet komada Kourtoi je jako tesko dati, a Svajcarska je dala. S druge strane slucajni doprvaci su se tri puta sreli sa Englezima a nisu ih nijednom regularno dobili, pritom su sva tri puta Englezi bili bolji. Belgija dominirala ovom grupom ali joj se jedan slab dan osvetio i ostala je bez prvog mesta

Spektakl

pre 5 godina

Službeno, najbolja 3 tima na svijetu, Francuska, Hrvatska i Belgija izgubile tekme...tesko se odrzati na vrhu i dokaz kako je prvih 7-8 timova skoro pa izjednačeno! Zato ce ove državice koje su pobjedjivale žnj timove u nižim divizijama lijepo da se opeku kada dodju u ralje svjetskih klasa...Liga nacija tek ce postati zanimljiva i hladan tuš za neke koji se lažno uzdižu, a da toga nisu ni svijesni. Bas cemo se lijepo zabavljati :))))

marko

pre 5 godina

grci su stvarno u kanalu, neverovatno da gube od ovih ispodprosečnih ekipa i to već duži period, iako imaju solidne igrače.

švajcarci još jednom pokazali da su vrhunska ekipa, ovo samo pokazuje koliko smo mi mogli da postignemo na svetskom da smo imali normalnog selektora, ovako smo protraćili još jednu solidnu generaciju.

lol

pre 5 godina

E moji hrvati , sada videte skime smo mi bili na SP u istoj grupi 

Inace vidimo se u Ligi B , pa nek bolji onda pobedi
(Daki, 18. novembar 2018 22:45)

Kad odete na velika natjecanja 10 od 12 puta i nadmašite drugo i trece mjesto skidam kapu.

Zigzag

pre 5 godina

Ono sto su prikazali Svajcarska i Belgija ne moze se ni u ludilu staviti u istu recenicu sa laznim doprvacima penala. Pet komada Kourtoi je jako tesko dati, a Svajcarska je dala. S druge strane slucajni doprvaci su se tri puta sreli sa Englezima a nisu ih nijednom regularno dobili, pritom su sva tri puta Englezi bili bolji. Belgija dominirala ovom grupom ali joj se jedan slab dan osvetio i ostala je bez prvog mesta
(Xnodeh, 18. novembar 2018 23:04)mnogo si opterecen prika,mi i jos njih 13 je igralo finale za 100 godina,a jedno znam vi nikad necete kao i svi drugi u okruzenju..

Da ne povjeruješ

pre 5 godina

E moji hrvati , sada videte skime smo mi bili na SP u istoj grupi

Inace vidimo se u Ligi B , pa nek bolji onda pobedi
(Daki,

Dragi komsija, meni je i dalje nevjerojatno da ima vas koji mislite da smo podjednaki u nogometu. Temeljem čega??? Toga sto je Svicarska pobijedila Belgiju? Prvih 10 repki je izuzetno jako, ostali svi su barem klasu lošiji, ili dvije. Sretno vam ako zaigramo, ali ne zaboravi, nasa i vasa repka nisu za usporedbu. Uz sav respekt. Lp

Sandzak

pre 5 godina

Sta rade Bosanci i Albanci..
Visekulturnost je privilegija.. To je donijelo uspjehe Americi, Brazilu, Francuskoj, Njemackoj, Engleskoj itd..

vlada

pre 5 godina

Mi smo sa ovim istim Svajcarcima igrali sasvim OK, sada kada vidim kako su razbili jednu Belgiju. Realno smo mogli do boda, ali smo isli na sve ili nista, posto Svajcarska sigurno ne bi igrala nereseno sa Kostarikom da nas nisu dobili. Kapiram da ljudi pljuju kada gubis I'd slabijeg, ali i Brazil i Svajcarska su jaci od nas. Posle SP nemamo nijedan poraz, a i meni licno deluje da su ljudi na terenu tim. Zajednicko pozdravljanje na kraju, proslave gola sa Krstajicem i ostalo. Za Luku mi je mnogo zao, ali takodje mislim da nije trebalo da daje onakve izjave i to Engleskom tabloidu.

Zigzag

pre 5 godina

E moji hrvati , sada videte skime smo mi bili na SP u istoj grupiInace vidimo se u Ligi B , pa nek bolji onda pobedi
(Daki, 18. novembar 2018 22:45)vidio sam kad su ispali od svedske koja je glatko pobjedena od strane engleske 2-0..

DejoneNs

pre 5 godina

Samo oni koji povrsno prate fudbal ponizavali su kvalitet Svajcarske reprezentacije na SP,oni godinama igraju odlican fudbal i bar za klasu su jaci od nas!!

sef strucnog staba

pre 5 godina

Mozemo mi da pricamo sta hocemo za Svajcarce i Sacirija, ali oni i on kao njihov vodja i superstar pokazuju neverovatan karakter, to su pokazali i protiv nas na Sp a evo i sad. 90% ekipa bi potonulo kada im mocna Belgija da dva komada za 15min, ali oni su se vrlo brzo vratili i na kraju im dali 5. Nisu neka imena tamo, ali imaju top igrace gde je najbitnije: Bekovi koji igraju odlicno u oba pravca, Dzaka koji drzi vezni red, Saciri koji povezuje odbranu i napad, i Seferovic koji ima top realizaciju i nogom i glavom. Ostali se podrede timu i onda dobijemo ovo. Mogli bismo da se ugledamo i naucimo nesto.

sah 88

pre 5 godina

Zasto ovo nije islo uzivo, nego izvestaj na kraju utakmice, a hrvatska engleska bilo uzivo ovde?! Bliže su nam je Svica i Belgija ako nizbočega ono zbog gastabajtera.

VeljaCZV

pre 5 godina

Ne volim Svajcarce, ali im svaka cast na preokretu videlo se da nisu hteli da se predaju posle 0 2. Nasi bi se samo povukli i primili bi jos golova...

Malkom

pre 5 godina

Švajcarci razvalili moćnu Belgiju. A mi smo se žalili kako smo na SP pokradeni. Treba da se radujemo što nas nisu pokidali, kako stvari stoje, već smo izgubili samo s dva prema jedan.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Mozemo mi da pricamo sta hocemo za Svajcarce i Sacirija, ali oni i on kao njihov vodja i superstar pokazuju neverovatan karakter, to su pokazali i protiv nas na Sp a evo i sad. 90% ekipa bi potonulo kada im mocna Belgija da dva komada za 15min, ali oni su se vrlo brzo vratili i na kraju im dali 5. Nisu neka imena tamo, ali imaju top igrace gde je najbitnije: Bekovi koji igraju odlicno u oba pravca, Dzaka koji drzi vezni red, Saciri koji povezuje odbranu i napad, i Seferovic koji ima top realizaciju i nogom i glavom. Ostali se podrede timu i onda dobijemo ovo. Mogli bismo da se ugledamo i naucimo nesto.

DejoneNs

pre 5 godina

Samo oni koji povrsno prate fudbal ponizavali su kvalitet Svajcarske reprezentacije na SP,oni godinama igraju odlican fudbal i bar za klasu su jaci od nas!!

Malkom

pre 5 godina

Švajcarci razvalili moćnu Belgiju. A mi smo se žalili kako smo na SP pokradeni. Treba da se radujemo što nas nisu pokidali, kako stvari stoje, već smo izgubili samo s dva prema jedan.

VeljaCZV

pre 5 godina

Ne volim Svajcarce, ali im svaka cast na preokretu videlo se da nisu hteli da se predaju posle 0 2. Nasi bi se samo povukli i primili bi jos golova...

Da ne povjeruješ

pre 5 godina

E moji hrvati , sada videte skime smo mi bili na SP u istoj grupi

Inace vidimo se u Ligi B , pa nek bolji onda pobedi
(Daki,

Dragi komsija, meni je i dalje nevjerojatno da ima vas koji mislite da smo podjednaki u nogometu. Temeljem čega??? Toga sto je Svicarska pobijedila Belgiju? Prvih 10 repki je izuzetno jako, ostali svi su barem klasu lošiji, ili dvije. Sretno vam ako zaigramo, ali ne zaboravi, nasa i vasa repka nisu za usporedbu. Uz sav respekt. Lp

Sandzak

pre 5 godina

Sta rade Bosanci i Albanci..
Visekulturnost je privilegija.. To je donijelo uspjehe Americi, Brazilu, Francuskoj, Njemackoj, Engleskoj itd..

lol

pre 5 godina

E moji hrvati , sada videte skime smo mi bili na SP u istoj grupi 

Inace vidimo se u Ligi B , pa nek bolji onda pobedi
(Daki, 18. novembar 2018 22:45)

Kad odete na velika natjecanja 10 od 12 puta i nadmašite drugo i trece mjesto skidam kapu.

Goran

pre 5 godina

Neverovatna mentalna snaga ekipe,gubili su 0:2 i okrenuli na 5:2 protiv jedne Belgije.Istrpeli su sve kritike i sva desavanja oko svega sta se desavalo oko svetskog prvenstva i sa Petkovicem i dalje pobedjuju jake reprezentacije,a sada su medju cetiri i borice se za prvi trofej lige nacija.

Spektakl

pre 5 godina

Službeno, najbolja 3 tima na svijetu, Francuska, Hrvatska i Belgija izgubile tekme...tesko se odrzati na vrhu i dokaz kako je prvih 7-8 timova skoro pa izjednačeno! Zato ce ove državice koje su pobjedjivale žnj timove u nižim divizijama lijepo da se opeku kada dodju u ralje svjetskih klasa...Liga nacija tek ce postati zanimljiva i hladan tuš za neke koji se lažno uzdižu, a da toga nisu ni svijesni. Bas cemo se lijepo zabavljati :))))

marko

pre 5 godina

grci su stvarno u kanalu, neverovatno da gube od ovih ispodprosečnih ekipa i to već duži period, iako imaju solidne igrače.

švajcarci još jednom pokazali da su vrhunska ekipa, ovo samo pokazuje koliko smo mi mogli da postignemo na svetskom da smo imali normalnog selektora, ovako smo protraćili još jednu solidnu generaciju.

Zigzag

pre 5 godina

Ono sto su prikazali Svajcarska i Belgija ne moze se ni u ludilu staviti u istu recenicu sa laznim doprvacima penala. Pet komada Kourtoi je jako tesko dati, a Svajcarska je dala. S druge strane slucajni doprvaci su se tri puta sreli sa Englezima a nisu ih nijednom regularno dobili, pritom su sva tri puta Englezi bili bolji. Belgija dominirala ovom grupom ali joj se jedan slab dan osvetio i ostala je bez prvog mesta
(Xnodeh, 18. novembar 2018 23:04)mnogo si opterecen prika,mi i jos njih 13 je igralo finale za 100 godina,a jedno znam vi nikad necete kao i svi drugi u okruzenju..

Zigzag

pre 5 godina

E moji hrvati , sada videte skime smo mi bili na SP u istoj grupiInace vidimo se u Ligi B , pa nek bolji onda pobedi
(Daki, 18. novembar 2018 22:45)vidio sam kad su ispali od svedske koja je glatko pobjedena od strane engleske 2-0..

ime i prezime

pre 5 godina

Ajd da pljujemo i teramoKrstajica sto je izgubio nesrecno u 90.min od ove Svajcarske,ipak smo mi jaca reprezentacija od njih.. Stvarno smo nerealan narod..

Dag Kristi

pre 5 godina

Samo oni koji povrsno prate fudbal ponizavali su kvalitet Svajcarske reprezentacije na SP,oni godinama igraju odlican fudbal i bar za klasu su jaci od nas!!
(DejoneNs, 18. novembar 2018 23:56)

Koliko god branio našu reprezentaciju, a uzdizao u nebesa Švajcarsku, dovoljno je da pogledaš sastave, i onda da zaključiš da je Švajcarska po imenima suvi prosek, koju je selektor doveo tu gde jeste, a mi smo po imenima jači od njih, ali nas je savez, selektor, pa i sudija u međusobnom duelu srozao(li), na najniže grane.

vlada

pre 5 godina

Mi smo sa ovim istim Svajcarcima igrali sasvim OK, sada kada vidim kako su razbili jednu Belgiju. Realno smo mogli do boda, ali smo isli na sve ili nista, posto Svajcarska sigurno ne bi igrala nereseno sa Kostarikom da nas nisu dobili. Kapiram da ljudi pljuju kada gubis I'd slabijeg, ali i Brazil i Svajcarska su jaci od nas. Posle SP nemamo nijedan poraz, a i meni licno deluje da su ljudi na terenu tim. Zajednicko pozdravljanje na kraju, proslave gola sa Krstajicem i ostalo. Za Luku mi je mnogo zao, ali takodje mislim da nije trebalo da daje onakve izjave i to Engleskom tabloidu.

estiar

pre 5 godina

U grupi lige B imamo BiH, Austriju i Severnu Irsku. Bar 2 od ove 3 reprezentacije su realno za Ligu C. Proci ce jos par sezona dok sve ne dodje na svoje mesto, posto je prvobitno zrebano po listi FIFA.

Xnodeh

pre 5 godina

Ono sto su prikazali Svajcarska i Belgija ne moze se ni u ludilu staviti u istu recenicu sa laznim doprvacima penala. Pet komada Kourtoi je jako tesko dati, a Svajcarska je dala. S druge strane slucajni doprvaci su se tri puta sreli sa Englezima a nisu ih nijednom regularno dobili, pritom su sva tri puta Englezi bili bolji. Belgija dominirala ovom grupom ali joj se jedan slab dan osvetio i ostala je bez prvog mesta

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Kad ovo vidim, a gledao sam utakmicu i Svica ih je razbila ne znam da li je Srbija uopšte toliko loša koliko mi mislimo.
(Slavko Vrekic, 18. novembar 2018 23:01)

Vels je onomad razbio Belgiju, dakle, Srbija je bolja od Belgije.

A da nije, odrali nas u BGu 3-0.

Srbija je daleko lošija nego što bili kod od nas misli, rezultati su odlični u odnosu na kvalitet.

Jovan

pre 5 godina

@mnogo si opterecen prika,mi i jos njih 13 je igralo finale za 100 godina,a jedno znam vi nikad necete kao i svi drugi u okruzenju..
(Zigzag, 18. novembar 2018 23:51)

Nikad ne reci nikad.

Žao mi te

pre 5 godina

Ono sto su prikazali Svajcarska i Belgija ne moze se ni u ludilu staviti u istu recenicu sa laznim doprvacima penala. Pet komada Kourtoi je jako tesko dati, a Svajcarska je dala. S druge strane slucajni doprvaci su se tri puta sreli sa Englezima a nisu ih nijednom regularno dobili, pritom su sva tri puta Englezi bili bolji. Belgija dominirala ovom grupom ali joj se jedan slab dan osvetio i ostala je bez prvog mesta
(Xnodeh,

E moj komsija, stvarno mi te žao tako ranjenog, i nakon 4mj ne mozes da prihvatiš istinu. Sanjat ces ti jos doprvake svijeta, a da budu ponosni njima imat ce privilegiju NAŠA djeca. Nazalost, vasa djeca ce opet biti krivo učena, kako su Hrvati slucajni doprvaci, slučajni 3.na svijet 98., sa slučajno najboljim igračem svijeta, Europe, SP-a, sa slučajno 3 Hrvata u Top30 kandidata za Balon d’or....a Srbija jednom u zivotu pobijedila veci tim, Njemacku i to je cijeli uspjeh vase povijesti. Hr je na zadnjem SP-u zabila vise golova nego tvoja zemlja u cijeloj svojoj povijesti SP-ova. Ali ti se i dalje usudjujes da se usporedjujes i da omalovažavaš 2 klase bolji tim..Zato i jeste gdje jeste i pomjeriti se necete. Nikada necete ginuti za svoj dres kao Hrvati. Nikada! Jer ste demagozi sa lažnim alibijima! A tvoj komentar samo to potvrdjuje. Pozdrav od doprvaka svijeta! PRAVOG! :*

Xnodeh

pre 5 godina

mnogo si opterecen prika,mi i jos njih 13 je igralo finale za 100 godina,a jedno znam vi nikad necete kao i svi drugi u okruzenju..
(Zigzag, 18. novembar 2018 23:51)

Ja opterecen ili ti koji se ne skidas sa srpskih sajtova gde lecis komplekse jer si svestan istine. Sto se ove smejurije tice da nikad niko nece u regionu to uraditi podseticu te na jednu istinitu pricu. Kada ste pre 15-ak godina imali Ivanisevica i osvajali u tenisu trofeje, neki vas fasista i srbomrzitelj je izjavio kako "Srbi nikad nece imati uspjeha u tenisu jer je to gospodski sport a Srbi su zaostali i primitivni". Kako je taj kompleks izbacio pojavio se klinac zanimljivog imena-Novak Djokovic. A on i jos par Srba su u tenisu uradili ono sto vi necete za 1000 godina! Pa ti razmisli o tome. Srbija ce kad tad uzeti nesto veliko i u fudbalu. Nema sporta u kome nije a isto tako je nekad bilo nezamislivo. Pa ce i u fudbalu, samo strpljenja

warlock

pre 5 godina

Ono sto su prikazali Svajcarska i Belgija ne moze se ni u ludilu staviti u istu recenicu sa laznim doprvacima penala. Pet komada Kourtoi je jako tesko dati, a Svajcarska je dala. S druge strane slucajni doprvaci su se tri puta sreli sa Englezima a nisu ih nijednom regularno dobili, pritom su sva tri puta Englezi bili bolji. Belgija dominirala ovom grupom ali joj se jedan slab dan osvetio i ostala je bez prvog mesta
(Xnodeh, 18. novembar 2018 23:04

Ti ih bas sanjas, jel da?

sah 88

pre 5 godina

Zasto ovo nije islo uzivo, nego izvestaj na kraju utakmice, a hrvatska engleska bilo uzivo ovde?! Bliže su nam je Svica i Belgija ako nizbočega ono zbog gastabajtera.

Saša

pre 5 godina

Meni je prva asocijacija na reprezentaciju Švajcarske onaj sudija na svetskom koji nam je ukrao penal... i ne mogu toga da se oslobodim iako je Švajcarska definitivno odlična ekipa! Ali držali smo ih fudbalski u mišijoj rupi i nije mi jasno kako smo ono izgubili. Čestitam na ovoj pobedi, ipak je to bila Belgija.

hrvat iz Bgd

pre 5 godina

nama srbima je 2.mesto hrvata na Mundijalu pomutilo mozak..strasno nas to pece,da niti samo ne znamo da se sami nalazimo u grupi C nadomak grupe D.oni i da padnu u nasu grupu C ,finale Mundijala im nitko nece nikada oduzeti.ajde da mi dodjemo barem u osminufinala na Mundijalu

Xnodeh

pre 5 godina

Oderala ih je Spanija. Engleze u tri susreta nijednom nisu regularno dobili. Englezi svaki put bili bolji. Francuska se sprdala sa njima, nije htela da ide do 8,nije bilo smisla. Prosle godine gubili od Estonije, Islanda, Turske. Ove od Perua. Na poslednjih 8 meceva primili 18 golova.Da ne moraju da postoje penali, Dansku i Rusiju ne bi jos godinu dama dobili. Kad im kazes tu istinu i podsetis ih da su slucajno i uz retko vidjenu srecu postigli to, sto se uzgred nigde sem kod njih nece ni pamtiti,oni ocajnicki posegnu poslednji put sa LUKA MODRIC NAJBOLJI NA SVETU. Onda im kazes i ZORZ VEA je to bio ali ne zato sto je s tim imala veze reprezentacija Liberije, vec sto se sam slepao uz klub koji je osvojio sve pa se tu moze bilo ko naci i pojedinacno proglasiti za najboljeg. Zao mi je slucajni doprvaci u penalima, istina je nekad surova, a vi je znate

Stevan

pre 5 godina

I sad odjednom ljudi zakljucise da je Belgija precenjena ekipa, a Svajcarska reprezentacija top klase. Kad odigras ovakvih 10 meceva vezano, onda mozda moze da se govori o tome kako imas vrhunsku ekipu. Ali posto Svajcarska za to nije sposobna, vec odigraju ovakav mec jednom u dve godine, ovo se moze posmatrati jedino kao slucajnost, dan kad je njima polazilo za rukom sve, a Belgijancima nista ili prosto kao opustanje ekipe Belgije nakon vodjstva od 2:0. Kao sto je onomad Barcelona na Camp Nou izgubila od Betisa 4:3- jel to sad znaci da je Betis ekipa svetske klase a da je Barcelona precenjena ekipa? Dakle, i nakon ovog meca, Belgija ostaje jedna od 5 najboljih ekipa na svetu, a Svajcarska prosecna reprezentacija koja tek ponekad bljesne, dobije nekog velikog, napravi cudo i onda se vrati u prosecnost. Kao sto uostalom i Betis ostaje na sredini tabele, a Barsa se i dalje bori za titulu u La Ligi i Ligi Sampiona.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Eto novog alibija Srbima. Belgija je nestabilna reprezentacija, pa onomad su ispali od Velsa sa 3-1.

Istina je da je Švajcarska prosečna ekipa a Srbija jednostavno loša, bez ikakve šanse da bude bolja u narednih 10 godina.

Xnodeh

pre 5 godina

E moj komsija, stvarno mi te žao tako ranjenog, i nakon 4mj ne mozes da prihvatiš istinu. Sanjat ces ti jos doprvake svijeta, a da budu ponosni njima imat ce privilegiju NAŠA djeca. Nazalost, vasa djeca ce opet biti krivo učena, kako su Hrvati slucajni doprvaci, slučajni 3.na svijet 98., sa slučajno najboljim igračem svijeta, Europe, SP-a, sa slučajno 3 Hrvata u Top30 kandidata za Balon d’or....a Srbija jednom u zivotu pobijedila veci tim, Njemacku i to je cijeli uspjeh vase povijesti. Hr je na zadnjem SP-u zabila vise golova nego tvoja zemlja u cijeloj svojoj povijesti SP-ova. Ali ti se i dalje usudjujes da se usporedjujes i da omalovažavaš 2 klase bolji tim..Zato i jeste gdje jeste i pomjeriti se necete. Nikada necete ginuti za svoj dres kao Hrvati. Nikada! Jer ste demagozi sa lažnim alibijima! A tvoj komentar samo to potvrdjuje. Pozdrav od doprvaka svijeta! PRAVOG! :*
(Žao mi te, 19. novembar 2018 09:49)

Konstantni kompleksi koje izbacujete boraveci ovde su najbolji pokazatelj koliko ste svesni da ste mali u odnosu nas i da ste istine koju ovde procitate duboko svesni. Kad god vas podsetim da ste slucajni doprvaci i to u penalima samo, vi krenete da se poredite sa nama. Ja nijednog trenutka nisam poredio nas i vas jer je nas problem u fudbalu poznat. I bice kad tad prevazidjen pa cete uzivati u uspehu Srbije to budite sigurni, samo polako. I Svedska je bila treca nekad, i Turska dva puta dolazila do polufinala u ovom veku. Grcka je cak osvojila EP, totalno dekadentnim pristupom, ali makar je regularno pobedjivala, a ne slucajno. Pa evo gde su sad. Vels je igrao polufinale pre dve godine, pa jesu sila? Uvek i na svakom turniru nekome se poklopi sreca i zreb. S tim da se nikom nikad toliko srece i zreba pogodilo nije kao vama sada. Koliko zaista pripadate visokom drustvu pokazalo se samo pet meseci kasnije. Ekspresno ste ispali u takmicenju i bili najgori u drustvu Engleske i Spanije. I to prosecne Engleske i posrnule Spanije.Pozdrav od klupskog prvata Evrope i sveta i dvostrukog prvaka u mladjim kategorijama :*

ZG

pre 5 godina

E moji hrvati , sada videte skime smo mi bili na SP u istoj grupi  

Inace vidimo se u Ligi B , pa nek bolji onda pobedi 
(Daki, 18. novembar 2018 22:45) 

A šta bi tek rekao da ste igrali s osvajačem i to ni više ni manje, nego u finalu.

dno i sramota Srbije

pre 5 godina

Milanche
Ne brukaj sebe i ne lazi kladionicare. Nemačka na sp 2006 i 2010 bila treca, pa je igrala na ep i 2008 i 2012. 2008 su bili u finalu a 2012 u polufinalu. Informisi se malo, to sto Svedska, Hrvatska i Turska nisu igrale ep nakon treci mesta na sp, ne znaci da se niz tu zavrsava

Sabre

pre 5 godina

Samo oni koji povrsno prate fudbal ponizavali su kvalitet Svajcarske reprezentacije na SP,oni godinama igraju odlican fudbal i bar za klasu su jaci od nas!!
(DejoneNs, 18. novembar 2018 23:56)

Zanimljivo kako ta klasa nije bila dovoljna da nas pobede dok do izrazaja nije dosao sudija, pa onda amater od trenera.

rade

pre 5 godina

Svajcarska - UEFA ekipa. Kod 2:0, kao obicno dobijaju nepostojeci, smesan penal i sve krece napred. Sudije ih guraju koliko se moze. Na svakoj utakmici im se pomaze. To se vise neda gledati.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

švajcarci još jednom pokazali da su vrhunska ekipa, ovo samo pokazuje koliko smo mi mogli da postignemo na svetskom da smo imali normalnog selektora, ovako smo protraćili još jednu solidnu generaciju.
(marko, 18. novembar 2018 23:15)

Belgija je pre dve godine ispala od Velsa, nije Belgija nikakvo merilo, bas kao ni Švajcarska.

Koja crna generacija, Srbija težak prosek u nista vise, bez ikakve fudbalske tradicije.

vlada

pre 5 godina

Ne treba porediti nasu utakmicu protiv Švice sa ovom njihovom protiv Belgije. Niti se porediti sa "susjedima!"
A koliko su slatke muke pred Krstajićem koji ima još da uči, govori i činjenica da bi brdo nas danas stavilo Luku pre Mitra ili Radonjica umesto Gacinovica. Nedavno sam razmisljao o trilingu u spicu sa Jovicem, Mitrom i Prijom a pre toga o 3-5-2 sa Gacinovicem i Kosticem na bekovima koji mogu to da pokriju od 16 do 16. A da ne pricamo da uz Matica i Sergeja ako se vrati u formu imamo Lukica i po meni najsrcanijeg i veoma kvalitetnog Nemanju Maksimovica. ukoliko imate opciju vracanja, pogledajte kako se ovaj momak vraca u def, u punom sprintu svaki put i probajte da ga pratite tokom celog meca- top igrac vec sad. Mislim da cemo biti sve bolji.

F16

pre 5 godina

Xnodeh, 19. novembar 2018 11:27)

Imamo 45-46 natjecateljskih utakmica s nogometnim velesilama.
Argentina
Brazil
Španjolska
Francuska
Engleska
Italija
Njemačka
Imamo 14-15 pobjede
Izgubljene 19-20
Neodlucene 12-13 
I sve to slucajno i na srecu.

Istina boli

pre 5 godina

Xhodeh

Meni bi bilo neugodno da za Djokovica pisem da je pobjedjivao na srecu, čak i kada je pobjedjivao na srecu. Kada cijeli svijet zna kakva je on veličina, ispao bih mali iskompleksirani Hrvat, jalan na uspjeh komšija. Srecom, nisam zadojen mržnjom i volim i postujem Noleta i njegove rezultate.
Ali sam isto tako siguran da svaki normalan Srbin kada pročita tvoje ljubomorne komentare kojima omalovazavas i podcjenjujes uspjeh i talent Hrvata u nogometu, siguran sam da im je neugodno. Hrvati su zasluženo 3. i zasluženo 2. na svijetu, sa klasama od igrača, a svatko tko misli drugačije pojma o nogometu nema ili ga puno boli. Samo u zadnja 4 dana odigrali smo 2 atraktivna meča za pamćenje s velikanima (1 pobjeda, 1 poraz), što se vama, kad me vec vučeš za jezik, ne može ni slučajno dogoditi.
Slučajna može biti jedna pobjeda, dvije, ali cijeli turnir nikako. Ali kako očekivati da to shvati netko zadojen mržnjom, jalom i zavisti? Ljube te doprvaci svijeta, i to zasluženi.

Pravednik

pre 5 godina

I Crvena zvezda je 1979. igrala finale Kupa Uefa, izgubila od Borusije Menhengladbah, pa se ne hvalimo da smo "doprvaci".

Naravoucenije: pobedi u finalu, pa se hvali da si PRVAK, a ne "doprvak"!

Ok frende. Hajde ti nama sad lijepo objasni kakve veze ima klub iz Jugoslavije sa uspjehom Srbije i vase reprezentacije? Nikako da nadjem poveznicu.
Drugo pitanje. Koji su uspjesi CZ nakon raspada Juge, kada je ponudila pravi srpski nogomet u od tada, srpskom klubu?
I samo jedno objasnjenje: Zamisli da se Katalonija odvoji. Da li bi dotadasnji uspjesi Barce bili katalonski ili španjolski?!?
Realnosti ljudi, realnosti. Lako se kititi tudjim perjem.
Uzmite loptu u svoje noge i napravite nesto kao Srbija.
Podcjenjujete doprvake svijeta, a sami niste napravili nikada nista, ispadate kompleksasi i jalni ljudi. A ne mora biti tako jer imate Noleta i vrsne košarkaše. Što meni nije teško priznati i pokazati respekt. Ne razumijem zasto je to vama toliko tesko.

nebitno

pre 5 godina

Slučajno smo ušli u finale??? Da si pratio istoriju svetskih prvenstava vidio bi kako je Argentina došla do finala 1990. Kako se Italija provukla do finala 1994. Ti imaš ozbiljan problem s nepoznavanjem ove igre jer sreća je sastavni dio uspjeha i hvala Bogu da smo je imali.

vlade

pre 5 godina

ovo nije lose takmicenje, samo da se izbaci ta mogucnost, da pobednik play offa ide direktno na euro ili wc.. nema nikakve logike.. ako u ovom ciklusu pobednici POfova rangova idu na euro, onda bi morali i isti za sezonu 2021 da idu na wc.. inace ovo ne bi bilo pravedno, a i onako ne bi imalo smisla.. pa onda u tom slucaju, farska ostrva bi lagano mogla da se nadju u kataru.. tako da hrvati i nemci, nisu lose prosli, igrace ligu b i za wc boriti sa ekipama iz nizeg ranga..

Milanche

pre 5 godina

jedna interesantna stvar za kladioničare.reprezntacija koja je iz Evrope i osvoji trece mesto na Svetskom prvenstvu,nikada se kasnije nije plasirala na Evropsko prvenstvo...mozete da proverite...neverovatan niz skoro 50 godina..A sada je Belgija ta reprezentacija

nebitno

pre 5 godina

Ok, znači sreća smije važiti za ostale samo za Hrvatsku ne? Bravo majstore. Ali samo te molim da pogledaš sažetke utakmice Brazil-Argentina 1990. pa da vidiš što se zove sreća kad te spašavaju vratnice i protivnik totalno nadigra, pa Argentina prođe sa 1:0. Penali protiv Jugoslavije, penali protiv Italije, uz samo 2 postignuta gola u nokaut fazi su ušli u finale. Italija isto 1994. jedva su prošli dalje kao 3. u grupi i došli do finala. Mi smo u grupi imali 3 pobede. Znam da ti nije draga Hrvatska repka ali istorija je zapisana i ne možeš je promeniti, žao mi je.

Vicešampion Sveta

pre 5 godina

zvezda je bila titom projekt jugoslovena ,srba,hrvata ,albanaca,slovenaca
ajde sta se pravis blesav
kad si vec nacionalista napisi sta si sam uradio u fudbala kao srbi,ne kao jugosloven
ovde spocitavas hrvatima,pa onda budi srbi ne jugosloven zvezda iz 1979

Xhodeh

pre 5 godina

Slučajno smo ušli u finale??? Da si pratio istoriju svetskih prvenstava vidio bi kako je Argentina došla do finala 1990. Kako se Italija provukla do finala 1994. Ti imaš ozbiljan problem s nepoznavanjem ove igre jer sreća je sastavni dio uspjeha i hvala Bogu da smo je imali.
(nebitno, 19. novembar 2018 11:44)

Hahahahaha,ti sebe poredis sa Argentinom?! Dvostrukim svetskim prvakom i ko zna koliko jos puta finalistom, polufinalistom i cetvrtfinalistom? Italijom,cetvorostrukim svetskim prvakom i ko zna koliko jos puta finalistom, polufinalistom i cetvrtfinalistom? Ozbiljan problem imas jedino ti,jer odbijas da kazes istinu,koliko god je dobro znao.Sreca jeste sastavni deo uspeha,ali ne u svakom mecu i ne u celom zrebu.Ako Nigeriju dobijete tako sto sami sebi daju gol pa skrive neverovatno glup penal,ako protiv Argentine nista ne pokazate pa onda Kabaljero napravi glupost veka i pokloni vam pobedu,ako ne budete bolji ni od Danske ni od Rusije,pa obe prodjete na penale,i pritom i u samim penalima imate srecu sa odbicima i slicno,ako vas Engleska oduci od fudbala i promasi nekoliko sansi da vas dobije,a onda dodje Francuska pa krene ka osmici ali stane iz sazaljenja na cetvorci,koga ste to onda dobili bez poklona protivnika i neverovatne srece? Samo nezainteresovani Island.Pritom pogledaj deo zreba u kom su bili Francuska,Argentina,Belgija i Brazil,a pogledaj vas.Tako nikog ne bi prosli,vi to dobro znate

da je meni tvoja glava ...

pre 5 godina

@drago Sosa redovan hahhahah, ti ni sam ne znas sta pises, i zaboravio si da napises da vam je falio Suker i Boban

Stevan

pre 5 godina

Sta rade Bosanci i Albanci..
Visekulturnost je privilegija.. To je donijelo uspjehe Americi, Brazilu, Francuskoj, Njemackoj, Engleskoj itd..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sandzak, 18. novembar 2018 23:13)

Samo da ti Bosanci i Albanci ne donesu ispeh i napredak.... ahahhahahahahah, o Bozeeee, ima li te, da cujes i procitas ovo? 😂😂😂

4k4.Dex

pre 5 godina

Salim se malo naravno ali ne treba ove rezultate previse ozbiljno. Ipak silu ovo skoro prijateljske za vecimu dobrih reprezentacija ovo tamicenje ne znaci mnogo dok za losije moze biti jako dobro i tako ga i igraju.

Xnodeh

pre 5 godina

Ok, znači sreća smije važiti za ostale samo za Hrvatsku ne? Bravo majstore. Ali samo te molim da pogledaš sažetke utakmice Brazil-Argentina 1990. pa da vidiš što se zove sreća kad te spašavaju vratnice i protivnik totalno nadigra, pa Argentina prođe sa 1:0. Penali protiv Jugoslavije, penali protiv Italije, uz samo 2 postignuta gola u nokaut fazi su ušli u finale. Italija isto 1994. jedva su prošli dalje kao 3. u grupi i došli do finala. Mi smo u grupi imali 3 pobede. Znam da ti nije draga Hrvatska repka ali istorija je zapisana i ne možeš je promeniti, žao mi je.
(nebitno, 19. novembar 2018 12:31)

Tacno,istorija je zapisana!Francuska je usla u klub 2!Uzela je drugu svetsku titulu tako sto je dominatno dobila 6 od 7 meceva,a i sedmi bi da bukvalno nije izasla da potrosi vreme protiv Danske za 0:0 bez da potrosi 1% energije.I to je jedina istorija koja ostaje zapisana.Kojekakve Turske,Svedske,Velsovi i Hrvatske kojima se potrefi sreca i slucajno kroz penale prodju uz neverovatan lak zreb,ne pamte dalje od tih mesec dana.Zao mi je,istina je cesto bolna bas

deniro

pre 5 godina

.....aman ljudi,prizemljite malo - nemate igrače....igrate fudbal od pre 30 godina....opasno zaostajete u struci i ne postoji ama baš nikakva šansa da budete neki faktor u fudbalu.Al ste zato smehotresni u opravdavanjima.

drago

pre 5 godina

Istina boli

Ma pusti ovog tipa. Pa mi u odnosu na SP jucer nismo imali Subasica, Vrsaljka (rano je izasao zbog ozlijede), Corluku, Strinica, Pivarica (nedovoljno oporavljen), Rakitica, Kovacica, Mandzukica, Kalinica, nema ni Srne koji jos dobro igra. To je 5 standarnih igraca, 9 ukupno, sa Srnom 10. Pa onda mladi Sosa, standardan u Stuttgartu, puno bolji od puno starijeg Milica iz Anderlechta zbog kojeg smo dobili oba gola. To je 11, pola tima, cijela jedna postava. Samo da je bio Pivaric zdrav, usao bi lijevo a Jedvaj bi isao desno. Jos nam stave 2 i po dana izmedju tekmi a Englezi odmorni. Da je ovo bitno bili bi kompletni i da je kasnije startalo prosetali bi se.
Koliko je bitno govori podatak da je od polufinalista SP plasman na zavrsni turnir izborila samo Engleska. Plasirali su se Svicarska i Portugal koji su igrali osminu na SP i vjv Nizozemska koje nije ni bilo na SP.

mnogo ste uzeli za ozbiljno, izgubljeno finale

pre 5 godina

Par reci ovima kojima su puna usta "DOPRVAKA":

I Crvena zvezda je 1979. igrala finale Kupa Uefa, izgubila od Borusije Menhengladbah, pa se ne hvalimo da smo "doprvaci".

Naravoucenije: pobedi u finalu, pa se hvali da si PRVAK, a ne "doprvak"!

Bojan

pre 5 godina

Kako se igra Play of? pobednici Gruppe A ukrstaju se sa pobednicima Gruppe C,odnosno grupa B sa grupom D ?ili ide sesir 1 i sesir 2 pa izvlacenje?

Zigzag

pre 5 godina

Ono sto su prikazali Svajcarska i Belgija ne moze se ni u ludilu staviti u istu recenicu sa laznim doprvacima penala. Pet komada Kourtoi je jako tesko dati, a Svajcarska je dala. S druge strane slucajni doprvaci su se tri puta sreli sa Englezima a nisu ih nijednom regularno dobili, pritom su sva tri puta Englezi bili bolji. Belgija dominirala ovom grupom ali joj se jedan slab dan osvetio i ostala je bez prvog mesta
(Xnodeh, 18. novembar 2018 23:04)mnogo si opterecen prika,mi i jos njih 13 je igralo finale za 100 godina,a jedno znam vi nikad necete kao i svi drugi u okruzenju..

Sandzak

pre 5 godina

Sta rade Bosanci i Albanci..
Visekulturnost je privilegija.. To je donijelo uspjehe Americi, Brazilu, Francuskoj, Njemackoj, Engleskoj itd..

Malkom

pre 5 godina

Švajcarci razvalili moćnu Belgiju. A mi smo se žalili kako smo na SP pokradeni. Treba da se radujemo što nas nisu pokidali, kako stvari stoje, već smo izgubili samo s dva prema jedan.

ime i prezime

pre 5 godina

Ajd da pljujemo i teramoKrstajica sto je izgubio nesrecno u 90.min od ove Svajcarske,ipak smo mi jaca reprezentacija od njih.. Stvarno smo nerealan narod..

Da ne povjeruješ

pre 5 godina

E moji hrvati , sada videte skime smo mi bili na SP u istoj grupi

Inace vidimo se u Ligi B , pa nek bolji onda pobedi
(Daki,

Dragi komsija, meni je i dalje nevjerojatno da ima vas koji mislite da smo podjednaki u nogometu. Temeljem čega??? Toga sto je Svicarska pobijedila Belgiju? Prvih 10 repki je izuzetno jako, ostali svi su barem klasu lošiji, ili dvije. Sretno vam ako zaigramo, ali ne zaboravi, nasa i vasa repka nisu za usporedbu. Uz sav respekt. Lp

lol

pre 5 godina

E moji hrvati , sada videte skime smo mi bili na SP u istoj grupi 

Inace vidimo se u Ligi B , pa nek bolji onda pobedi
(Daki, 18. novembar 2018 22:45)

Kad odete na velika natjecanja 10 od 12 puta i nadmašite drugo i trece mjesto skidam kapu.

DejoneNs

pre 5 godina

Samo oni koji povrsno prate fudbal ponizavali su kvalitet Svajcarske reprezentacije na SP,oni godinama igraju odlican fudbal i bar za klasu su jaci od nas!!

Xnodeh

pre 5 godina

Ono sto su prikazali Svajcarska i Belgija ne moze se ni u ludilu staviti u istu recenicu sa laznim doprvacima penala. Pet komada Kourtoi je jako tesko dati, a Svajcarska je dala. S druge strane slucajni doprvaci su se tri puta sreli sa Englezima a nisu ih nijednom regularno dobili, pritom su sva tri puta Englezi bili bolji. Belgija dominirala ovom grupom ali joj se jedan slab dan osvetio i ostala je bez prvog mesta

sah 88

pre 5 godina

Zasto ovo nije islo uzivo, nego izvestaj na kraju utakmice, a hrvatska engleska bilo uzivo ovde?! Bliže su nam je Svica i Belgija ako nizbočega ono zbog gastabajtera.

vlada

pre 5 godina

Mi smo sa ovim istim Svajcarcima igrali sasvim OK, sada kada vidim kako su razbili jednu Belgiju. Realno smo mogli do boda, ali smo isli na sve ili nista, posto Svajcarska sigurno ne bi igrala nereseno sa Kostarikom da nas nisu dobili. Kapiram da ljudi pljuju kada gubis I'd slabijeg, ali i Brazil i Svajcarska su jaci od nas. Posle SP nemamo nijedan poraz, a i meni licno deluje da su ljudi na terenu tim. Zajednicko pozdravljanje na kraju, proslave gola sa Krstajicem i ostalo. Za Luku mi je mnogo zao, ali takodje mislim da nije trebalo da daje onakve izjave i to Engleskom tabloidu.

Spektakl

pre 5 godina

Službeno, najbolja 3 tima na svijetu, Francuska, Hrvatska i Belgija izgubile tekme...tesko se odrzati na vrhu i dokaz kako je prvih 7-8 timova skoro pa izjednačeno! Zato ce ove državice koje su pobjedjivale žnj timove u nižim divizijama lijepo da se opeku kada dodju u ralje svjetskih klasa...Liga nacija tek ce postati zanimljiva i hladan tuš za neke koji se lažno uzdižu, a da toga nisu ni svijesni. Bas cemo se lijepo zabavljati :))))

vlade

pre 5 godina

ovo nije lose takmicenje, samo da se izbaci ta mogucnost, da pobednik play offa ide direktno na euro ili wc.. nema nikakve logike.. ako u ovom ciklusu pobednici POfova rangova idu na euro, onda bi morali i isti za sezonu 2021 da idu na wc.. inace ovo ne bi bilo pravedno, a i onako ne bi imalo smisla.. pa onda u tom slucaju, farska ostrva bi lagano mogla da se nadju u kataru.. tako da hrvati i nemci, nisu lose prosli, igrace ligu b i za wc boriti sa ekipama iz nizeg ranga..

Zigzag

pre 5 godina

E moji hrvati , sada videte skime smo mi bili na SP u istoj grupiInace vidimo se u Ligi B , pa nek bolji onda pobedi
(Daki, 18. novembar 2018 22:45)vidio sam kad su ispali od svedske koja je glatko pobjedena od strane engleske 2-0..

sef strucnog staba

pre 5 godina

Mozemo mi da pricamo sta hocemo za Svajcarce i Sacirija, ali oni i on kao njihov vodja i superstar pokazuju neverovatan karakter, to su pokazali i protiv nas na Sp a evo i sad. 90% ekipa bi potonulo kada im mocna Belgija da dva komada za 15min, ali oni su se vrlo brzo vratili i na kraju im dali 5. Nisu neka imena tamo, ali imaju top igrace gde je najbitnije: Bekovi koji igraju odlicno u oba pravca, Dzaka koji drzi vezni red, Saciri koji povezuje odbranu i napad, i Seferovic koji ima top realizaciju i nogom i glavom. Ostali se podrede timu i onda dobijemo ovo. Mogli bismo da se ugledamo i naucimo nesto.

Stevan

pre 5 godina

Sta rade Bosanci i Albanci..
Visekulturnost je privilegija.. To je donijelo uspjehe Americi, Brazilu, Francuskoj, Njemackoj, Engleskoj itd..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sandzak, 18. novembar 2018 23:13)

Samo da ti Bosanci i Albanci ne donesu ispeh i napredak.... ahahhahahahahah, o Bozeeee, ima li te, da cujes i procitas ovo? 😂😂😂

rade

pre 5 godina

Svajcarska - UEFA ekipa. Kod 2:0, kao obicno dobijaju nepostojeci, smesan penal i sve krece napred. Sudije ih guraju koliko se moze. Na svakoj utakmici im se pomaze. To se vise neda gledati.

Xnodeh

pre 5 godina

Oderala ih je Spanija. Engleze u tri susreta nijednom nisu regularno dobili. Englezi svaki put bili bolji. Francuska se sprdala sa njima, nije htela da ide do 8,nije bilo smisla. Prosle godine gubili od Estonije, Islanda, Turske. Ove od Perua. Na poslednjih 8 meceva primili 18 golova.Da ne moraju da postoje penali, Dansku i Rusiju ne bi jos godinu dama dobili. Kad im kazes tu istinu i podsetis ih da su slucajno i uz retko vidjenu srecu postigli to, sto se uzgred nigde sem kod njih nece ni pamtiti,oni ocajnicki posegnu poslednji put sa LUKA MODRIC NAJBOLJI NA SVETU. Onda im kazes i ZORZ VEA je to bio ali ne zato sto je s tim imala veze reprezentacija Liberije, vec sto se sam slepao uz klub koji je osvojio sve pa se tu moze bilo ko naci i pojedinacno proglasiti za najboljeg. Zao mi je slucajni doprvaci u penalima, istina je nekad surova, a vi je znate

marko

pre 5 godina

grci su stvarno u kanalu, neverovatno da gube od ovih ispodprosečnih ekipa i to već duži period, iako imaju solidne igrače.

švajcarci još jednom pokazali da su vrhunska ekipa, ovo samo pokazuje koliko smo mi mogli da postignemo na svetskom da smo imali normalnog selektora, ovako smo protraćili još jednu solidnu generaciju.

Žao mi te

pre 5 godina

Ono sto su prikazali Svajcarska i Belgija ne moze se ni u ludilu staviti u istu recenicu sa laznim doprvacima penala. Pet komada Kourtoi je jako tesko dati, a Svajcarska je dala. S druge strane slucajni doprvaci su se tri puta sreli sa Englezima a nisu ih nijednom regularno dobili, pritom su sva tri puta Englezi bili bolji. Belgija dominirala ovom grupom ali joj se jedan slab dan osvetio i ostala je bez prvog mesta
(Xnodeh,

E moj komsija, stvarno mi te žao tako ranjenog, i nakon 4mj ne mozes da prihvatiš istinu. Sanjat ces ti jos doprvake svijeta, a da budu ponosni njima imat ce privilegiju NAŠA djeca. Nazalost, vasa djeca ce opet biti krivo učena, kako su Hrvati slucajni doprvaci, slučajni 3.na svijet 98., sa slučajno najboljim igračem svijeta, Europe, SP-a, sa slučajno 3 Hrvata u Top30 kandidata za Balon d’or....a Srbija jednom u zivotu pobijedila veci tim, Njemacku i to je cijeli uspjeh vase povijesti. Hr je na zadnjem SP-u zabila vise golova nego tvoja zemlja u cijeloj svojoj povijesti SP-ova. Ali ti se i dalje usudjujes da se usporedjujes i da omalovažavaš 2 klase bolji tim..Zato i jeste gdje jeste i pomjeriti se necete. Nikada necete ginuti za svoj dres kao Hrvati. Nikada! Jer ste demagozi sa lažnim alibijima! A tvoj komentar samo to potvrdjuje. Pozdrav od doprvaka svijeta! PRAVOG! :*

Milanche

pre 5 godina

jedna interesantna stvar za kladioničare.reprezntacija koja je iz Evrope i osvoji trece mesto na Svetskom prvenstvu,nikada se kasnije nije plasirala na Evropsko prvenstvo...mozete da proverite...neverovatan niz skoro 50 godina..A sada je Belgija ta reprezentacija

Dag Kristi

pre 5 godina

Samo oni koji povrsno prate fudbal ponizavali su kvalitet Svajcarske reprezentacije na SP,oni godinama igraju odlican fudbal i bar za klasu su jaci od nas!!
(DejoneNs, 18. novembar 2018 23:56)

Koliko god branio našu reprezentaciju, a uzdizao u nebesa Švajcarsku, dovoljno je da pogledaš sastave, i onda da zaključiš da je Švajcarska po imenima suvi prosek, koju je selektor doveo tu gde jeste, a mi smo po imenima jači od njih, ali nas je savez, selektor, pa i sudija u međusobnom duelu srozao(li), na najniže grane.

Xnodeh

pre 5 godina

Ok, znači sreća smije važiti za ostale samo za Hrvatsku ne? Bravo majstore. Ali samo te molim da pogledaš sažetke utakmice Brazil-Argentina 1990. pa da vidiš što se zove sreća kad te spašavaju vratnice i protivnik totalno nadigra, pa Argentina prođe sa 1:0. Penali protiv Jugoslavije, penali protiv Italije, uz samo 2 postignuta gola u nokaut fazi su ušli u finale. Italija isto 1994. jedva su prošli dalje kao 3. u grupi i došli do finala. Mi smo u grupi imali 3 pobede. Znam da ti nije draga Hrvatska repka ali istorija je zapisana i ne možeš je promeniti, žao mi je.
(nebitno, 19. novembar 2018 12:31)

Tacno,istorija je zapisana!Francuska je usla u klub 2!Uzela je drugu svetsku titulu tako sto je dominatno dobila 6 od 7 meceva,a i sedmi bi da bukvalno nije izasla da potrosi vreme protiv Danske za 0:0 bez da potrosi 1% energije.I to je jedina istorija koja ostaje zapisana.Kojekakve Turske,Svedske,Velsovi i Hrvatske kojima se potrefi sreca i slucajno kroz penale prodju uz neverovatan lak zreb,ne pamte dalje od tih mesec dana.Zao mi je,istina je cesto bolna bas

Sabre

pre 5 godina

Samo oni koji povrsno prate fudbal ponizavali su kvalitet Svajcarske reprezentacije na SP,oni godinama igraju odlican fudbal i bar za klasu su jaci od nas!!
(DejoneNs, 18. novembar 2018 23:56)

Zanimljivo kako ta klasa nije bila dovoljna da nas pobede dok do izrazaja nije dosao sudija, pa onda amater od trenera.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Eto novog alibija Srbima. Belgija je nestabilna reprezentacija, pa onomad su ispali od Velsa sa 3-1.

Istina je da je Švajcarska prosečna ekipa a Srbija jednostavno loša, bez ikakve šanse da bude bolja u narednih 10 godina.

Xhodeh

pre 5 godina

Slučajno smo ušli u finale??? Da si pratio istoriju svetskih prvenstava vidio bi kako je Argentina došla do finala 1990. Kako se Italija provukla do finala 1994. Ti imaš ozbiljan problem s nepoznavanjem ove igre jer sreća je sastavni dio uspjeha i hvala Bogu da smo je imali.
(nebitno, 19. novembar 2018 11:44)

Hahahahaha,ti sebe poredis sa Argentinom?! Dvostrukim svetskim prvakom i ko zna koliko jos puta finalistom, polufinalistom i cetvrtfinalistom? Italijom,cetvorostrukim svetskim prvakom i ko zna koliko jos puta finalistom, polufinalistom i cetvrtfinalistom? Ozbiljan problem imas jedino ti,jer odbijas da kazes istinu,koliko god je dobro znao.Sreca jeste sastavni deo uspeha,ali ne u svakom mecu i ne u celom zrebu.Ako Nigeriju dobijete tako sto sami sebi daju gol pa skrive neverovatno glup penal,ako protiv Argentine nista ne pokazate pa onda Kabaljero napravi glupost veka i pokloni vam pobedu,ako ne budete bolji ni od Danske ni od Rusije,pa obe prodjete na penale,i pritom i u samim penalima imate srecu sa odbicima i slicno,ako vas Engleska oduci od fudbala i promasi nekoliko sansi da vas dobije,a onda dodje Francuska pa krene ka osmici ali stane iz sazaljenja na cetvorci,koga ste to onda dobili bez poklona protivnika i neverovatne srece? Samo nezainteresovani Island.Pritom pogledaj deo zreba u kom su bili Francuska,Argentina,Belgija i Brazil,a pogledaj vas.Tako nikog ne bi prosli,vi to dobro znate

Adriano_Galliani

pre 5 godina

švajcarci još jednom pokazali da su vrhunska ekipa, ovo samo pokazuje koliko smo mi mogli da postignemo na svetskom da smo imali normalnog selektora, ovako smo protraćili još jednu solidnu generaciju.
(marko, 18. novembar 2018 23:15)

Belgija je pre dve godine ispala od Velsa, nije Belgija nikakvo merilo, bas kao ni Švajcarska.

Koja crna generacija, Srbija težak prosek u nista vise, bez ikakve fudbalske tradicije.

4k4.Dex

pre 5 godina

Salim se malo naravno ali ne treba ove rezultate previse ozbiljno. Ipak silu ovo skoro prijateljske za vecimu dobrih reprezentacija ovo tamicenje ne znaci mnogo dok za losije moze biti jako dobro i tako ga i igraju.

Xnodeh

pre 5 godina

mnogo si opterecen prika,mi i jos njih 13 je igralo finale za 100 godina,a jedno znam vi nikad necete kao i svi drugi u okruzenju..
(Zigzag, 18. novembar 2018 23:51)

Ja opterecen ili ti koji se ne skidas sa srpskih sajtova gde lecis komplekse jer si svestan istine. Sto se ove smejurije tice da nikad niko nece u regionu to uraditi podseticu te na jednu istinitu pricu. Kada ste pre 15-ak godina imali Ivanisevica i osvajali u tenisu trofeje, neki vas fasista i srbomrzitelj je izjavio kako "Srbi nikad nece imati uspjeha u tenisu jer je to gospodski sport a Srbi su zaostali i primitivni". Kako je taj kompleks izbacio pojavio se klinac zanimljivog imena-Novak Djokovic. A on i jos par Srba su u tenisu uradili ono sto vi necete za 1000 godina! Pa ti razmisli o tome. Srbija ce kad tad uzeti nesto veliko i u fudbalu. Nema sporta u kome nije a isto tako je nekad bilo nezamislivo. Pa ce i u fudbalu, samo strpljenja

Bojan

pre 5 godina

Kako se igra Play of? pobednici Gruppe A ukrstaju se sa pobednicima Gruppe C,odnosno grupa B sa grupom D ?ili ide sesir 1 i sesir 2 pa izvlacenje?

Saša

pre 5 godina

Meni je prva asocijacija na reprezentaciju Švajcarske onaj sudija na svetskom koji nam je ukrao penal... i ne mogu toga da se oslobodim iako je Švajcarska definitivno odlična ekipa! Ali držali smo ih fudbalski u mišijoj rupi i nije mi jasno kako smo ono izgubili. Čestitam na ovoj pobedi, ipak je to bila Belgija.

VeljaCZV

pre 5 godina

Ne volim Svajcarce, ali im svaka cast na preokretu videlo se da nisu hteli da se predaju posle 0 2. Nasi bi se samo povukli i primili bi jos golova...

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Kad ovo vidim, a gledao sam utakmicu i Svica ih je razbila ne znam da li je Srbija uopšte toliko loša koliko mi mislimo.
(Slavko Vrekic, 18. novembar 2018 23:01)

Vels je onomad razbio Belgiju, dakle, Srbija je bolja od Belgije.

A da nije, odrali nas u BGu 3-0.

Srbija je daleko lošija nego što bili kod od nas misli, rezultati su odlični u odnosu na kvalitet.

warlock

pre 5 godina

Ono sto su prikazali Svajcarska i Belgija ne moze se ni u ludilu staviti u istu recenicu sa laznim doprvacima penala. Pet komada Kourtoi je jako tesko dati, a Svajcarska je dala. S druge strane slucajni doprvaci su se tri puta sreli sa Englezima a nisu ih nijednom regularno dobili, pritom su sva tri puta Englezi bili bolji. Belgija dominirala ovom grupom ali joj se jedan slab dan osvetio i ostala je bez prvog mesta
(Xnodeh, 18. novembar 2018 23:04

Ti ih bas sanjas, jel da?

ZG

pre 5 godina

E moji hrvati , sada videte skime smo mi bili na SP u istoj grupi  

Inace vidimo se u Ligi B , pa nek bolji onda pobedi 
(Daki, 18. novembar 2018 22:45) 

A šta bi tek rekao da ste igrali s osvajačem i to ni više ni manje, nego u finalu.

Xnodeh

pre 5 godina

E moj komsija, stvarno mi te žao tako ranjenog, i nakon 4mj ne mozes da prihvatiš istinu. Sanjat ces ti jos doprvake svijeta, a da budu ponosni njima imat ce privilegiju NAŠA djeca. Nazalost, vasa djeca ce opet biti krivo učena, kako su Hrvati slucajni doprvaci, slučajni 3.na svijet 98., sa slučajno najboljim igračem svijeta, Europe, SP-a, sa slučajno 3 Hrvata u Top30 kandidata za Balon d’or....a Srbija jednom u zivotu pobijedila veci tim, Njemacku i to je cijeli uspjeh vase povijesti. Hr je na zadnjem SP-u zabila vise golova nego tvoja zemlja u cijeloj svojoj povijesti SP-ova. Ali ti se i dalje usudjujes da se usporedjujes i da omalovažavaš 2 klase bolji tim..Zato i jeste gdje jeste i pomjeriti se necete. Nikada necete ginuti za svoj dres kao Hrvati. Nikada! Jer ste demagozi sa lažnim alibijima! A tvoj komentar samo to potvrdjuje. Pozdrav od doprvaka svijeta! PRAVOG! :*
(Žao mi te, 19. novembar 2018 09:49)

Konstantni kompleksi koje izbacujete boraveci ovde su najbolji pokazatelj koliko ste svesni da ste mali u odnosu nas i da ste istine koju ovde procitate duboko svesni. Kad god vas podsetim da ste slucajni doprvaci i to u penalima samo, vi krenete da se poredite sa nama. Ja nijednog trenutka nisam poredio nas i vas jer je nas problem u fudbalu poznat. I bice kad tad prevazidjen pa cete uzivati u uspehu Srbije to budite sigurni, samo polako. I Svedska je bila treca nekad, i Turska dva puta dolazila do polufinala u ovom veku. Grcka je cak osvojila EP, totalno dekadentnim pristupom, ali makar je regularno pobedjivala, a ne slucajno. Pa evo gde su sad. Vels je igrao polufinale pre dve godine, pa jesu sila? Uvek i na svakom turniru nekome se poklopi sreca i zreb. S tim da se nikom nikad toliko srece i zreba pogodilo nije kao vama sada. Koliko zaista pripadate visokom drustvu pokazalo se samo pet meseci kasnije. Ekspresno ste ispali u takmicenju i bili najgori u drustvu Engleske i Spanije. I to prosecne Engleske i posrnule Spanije.Pozdrav od klupskog prvata Evrope i sveta i dvostrukog prvaka u mladjim kategorijama :*

vlada

pre 5 godina

Ne treba porediti nasu utakmicu protiv Švice sa ovom njihovom protiv Belgije. Niti se porediti sa "susjedima!"
A koliko su slatke muke pred Krstajićem koji ima još da uči, govori i činjenica da bi brdo nas danas stavilo Luku pre Mitra ili Radonjica umesto Gacinovica. Nedavno sam razmisljao o trilingu u spicu sa Jovicem, Mitrom i Prijom a pre toga o 3-5-2 sa Gacinovicem i Kosticem na bekovima koji mogu to da pokriju od 16 do 16. A da ne pricamo da uz Matica i Sergeja ako se vrati u formu imamo Lukica i po meni najsrcanijeg i veoma kvalitetnog Nemanju Maksimovica. ukoliko imate opciju vracanja, pogledajte kako se ovaj momak vraca u def, u punom sprintu svaki put i probajte da ga pratite tokom celog meca- top igrac vec sad. Mislim da cemo biti sve bolji.

nebitno

pre 5 godina

Slučajno smo ušli u finale??? Da si pratio istoriju svetskih prvenstava vidio bi kako je Argentina došla do finala 1990. Kako se Italija provukla do finala 1994. Ti imaš ozbiljan problem s nepoznavanjem ove igre jer sreća je sastavni dio uspjeha i hvala Bogu da smo je imali.

F16

pre 5 godina

Xnodeh, 19. novembar 2018 11:27)

Imamo 45-46 natjecateljskih utakmica s nogometnim velesilama.
Argentina
Brazil
Španjolska
Francuska
Engleska
Italija
Njemačka
Imamo 14-15 pobjede
Izgubljene 19-20
Neodlucene 12-13 
I sve to slucajno i na srecu.

Pravednik

pre 5 godina

I Crvena zvezda je 1979. igrala finale Kupa Uefa, izgubila od Borusije Menhengladbah, pa se ne hvalimo da smo "doprvaci".

Naravoucenije: pobedi u finalu, pa se hvali da si PRVAK, a ne "doprvak"!

Ok frende. Hajde ti nama sad lijepo objasni kakve veze ima klub iz Jugoslavije sa uspjehom Srbije i vase reprezentacije? Nikako da nadjem poveznicu.
Drugo pitanje. Koji su uspjesi CZ nakon raspada Juge, kada je ponudila pravi srpski nogomet u od tada, srpskom klubu?
I samo jedno objasnjenje: Zamisli da se Katalonija odvoji. Da li bi dotadasnji uspjesi Barce bili katalonski ili španjolski?!?
Realnosti ljudi, realnosti. Lako se kititi tudjim perjem.
Uzmite loptu u svoje noge i napravite nesto kao Srbija.
Podcjenjujete doprvake svijeta, a sami niste napravili nikada nista, ispadate kompleksasi i jalni ljudi. A ne mora biti tako jer imate Noleta i vrsne košarkaše. Što meni nije teško priznati i pokazati respekt. Ne razumijem zasto je to vama toliko tesko.

Stevan

pre 5 godina

I sad odjednom ljudi zakljucise da je Belgija precenjena ekipa, a Svajcarska reprezentacija top klase. Kad odigras ovakvih 10 meceva vezano, onda mozda moze da se govori o tome kako imas vrhunsku ekipu. Ali posto Svajcarska za to nije sposobna, vec odigraju ovakav mec jednom u dve godine, ovo se moze posmatrati jedino kao slucajnost, dan kad je njima polazilo za rukom sve, a Belgijancima nista ili prosto kao opustanje ekipe Belgije nakon vodjstva od 2:0. Kao sto je onomad Barcelona na Camp Nou izgubila od Betisa 4:3- jel to sad znaci da je Betis ekipa svetske klase a da je Barcelona precenjena ekipa? Dakle, i nakon ovog meca, Belgija ostaje jedna od 5 najboljih ekipa na svetu, a Svajcarska prosecna reprezentacija koja tek ponekad bljesne, dobije nekog velikog, napravi cudo i onda se vrati u prosecnost. Kao sto uostalom i Betis ostaje na sredini tabele, a Barsa se i dalje bori za titulu u La Ligi i Ligi Sampiona.

Jovan

pre 5 godina

@mnogo si opterecen prika,mi i jos njih 13 je igralo finale za 100 godina,a jedno znam vi nikad necete kao i svi drugi u okruzenju..
(Zigzag, 18. novembar 2018 23:51)

Nikad ne reci nikad.

estiar

pre 5 godina

U grupi lige B imamo BiH, Austriju i Severnu Irsku. Bar 2 od ove 3 reprezentacije su realno za Ligu C. Proci ce jos par sezona dok sve ne dodje na svoje mesto, posto je prvobitno zrebano po listi FIFA.

drago

pre 5 godina

Istina boli

Ma pusti ovog tipa. Pa mi u odnosu na SP jucer nismo imali Subasica, Vrsaljka (rano je izasao zbog ozlijede), Corluku, Strinica, Pivarica (nedovoljno oporavljen), Rakitica, Kovacica, Mandzukica, Kalinica, nema ni Srne koji jos dobro igra. To je 5 standarnih igraca, 9 ukupno, sa Srnom 10. Pa onda mladi Sosa, standardan u Stuttgartu, puno bolji od puno starijeg Milica iz Anderlechta zbog kojeg smo dobili oba gola. To je 11, pola tima, cijela jedna postava. Samo da je bio Pivaric zdrav, usao bi lijevo a Jedvaj bi isao desno. Jos nam stave 2 i po dana izmedju tekmi a Englezi odmorni. Da je ovo bitno bili bi kompletni i da je kasnije startalo prosetali bi se.
Koliko je bitno govori podatak da je od polufinalista SP plasman na zavrsni turnir izborila samo Engleska. Plasirali su se Svicarska i Portugal koji su igrali osminu na SP i vjv Nizozemska koje nije ni bilo na SP.

Vicešampion Sveta

pre 5 godina

zvezda je bila titom projekt jugoslovena ,srba,hrvata ,albanaca,slovenaca
ajde sta se pravis blesav
kad si vec nacionalista napisi sta si sam uradio u fudbala kao srbi,ne kao jugosloven
ovde spocitavas hrvatima,pa onda budi srbi ne jugosloven zvezda iz 1979

Goran

pre 5 godina

Neverovatna mentalna snaga ekipe,gubili su 0:2 i okrenuli na 5:2 protiv jedne Belgije.Istrpeli su sve kritike i sva desavanja oko svega sta se desavalo oko svetskog prvenstva i sa Petkovicem i dalje pobedjuju jake reprezentacije,a sada su medju cetiri i borice se za prvi trofej lige nacija.

deniro

pre 5 godina

.....aman ljudi,prizemljite malo - nemate igrače....igrate fudbal od pre 30 godina....opasno zaostajete u struci i ne postoji ama baš nikakva šansa da budete neki faktor u fudbalu.Al ste zato smehotresni u opravdavanjima.

hrvat iz Bgd

pre 5 godina

nama srbima je 2.mesto hrvata na Mundijalu pomutilo mozak..strasno nas to pece,da niti samo ne znamo da se sami nalazimo u grupi C nadomak grupe D.oni i da padnu u nasu grupu C ,finale Mundijala im nitko nece nikada oduzeti.ajde da mi dodjemo barem u osminufinala na Mundijalu

mnogo ste uzeli za ozbiljno, izgubljeno finale

pre 5 godina

Par reci ovima kojima su puna usta "DOPRVAKA":

I Crvena zvezda je 1979. igrala finale Kupa Uefa, izgubila od Borusije Menhengladbah, pa se ne hvalimo da smo "doprvaci".

Naravoucenije: pobedi u finalu, pa se hvali da si PRVAK, a ne "doprvak"!

nebitno

pre 5 godina

Ok, znači sreća smije važiti za ostale samo za Hrvatsku ne? Bravo majstore. Ali samo te molim da pogledaš sažetke utakmice Brazil-Argentina 1990. pa da vidiš što se zove sreća kad te spašavaju vratnice i protivnik totalno nadigra, pa Argentina prođe sa 1:0. Penali protiv Jugoslavije, penali protiv Italije, uz samo 2 postignuta gola u nokaut fazi su ušli u finale. Italija isto 1994. jedva su prošli dalje kao 3. u grupi i došli do finala. Mi smo u grupi imali 3 pobede. Znam da ti nije draga Hrvatska repka ali istorija je zapisana i ne možeš je promeniti, žao mi je.

Istina boli

pre 5 godina

Xhodeh

Meni bi bilo neugodno da za Djokovica pisem da je pobjedjivao na srecu, čak i kada je pobjedjivao na srecu. Kada cijeli svijet zna kakva je on veličina, ispao bih mali iskompleksirani Hrvat, jalan na uspjeh komšija. Srecom, nisam zadojen mržnjom i volim i postujem Noleta i njegove rezultate.
Ali sam isto tako siguran da svaki normalan Srbin kada pročita tvoje ljubomorne komentare kojima omalovazavas i podcjenjujes uspjeh i talent Hrvata u nogometu, siguran sam da im je neugodno. Hrvati su zasluženo 3. i zasluženo 2. na svijetu, sa klasama od igrača, a svatko tko misli drugačije pojma o nogometu nema ili ga puno boli. Samo u zadnja 4 dana odigrali smo 2 atraktivna meča za pamćenje s velikanima (1 pobjeda, 1 poraz), što se vama, kad me vec vučeš za jezik, ne može ni slučajno dogoditi.
Slučajna može biti jedna pobjeda, dvije, ali cijeli turnir nikako. Ali kako očekivati da to shvati netko zadojen mržnjom, jalom i zavisti? Ljube te doprvaci svijeta, i to zasluženi.

dno i sramota Srbije

pre 5 godina

Milanche
Ne brukaj sebe i ne lazi kladionicare. Nemačka na sp 2006 i 2010 bila treca, pa je igrala na ep i 2008 i 2012. 2008 su bili u finalu a 2012 u polufinalu. Informisi se malo, to sto Svedska, Hrvatska i Turska nisu igrale ep nakon treci mesta na sp, ne znaci da se niz tu zavrsava

da je meni tvoja glava ...

pre 5 godina

@drago Sosa redovan hahhahah, ti ni sam ne znas sta pises, i zaboravio si da napises da vam je falio Suker i Boban