Četvrtak, 15.11.2018.

22:00

Federer osvojio set i overio plasman u polufinale

Švajcarski teniser Rodžer Federer je i matematički obezbedio polufinale Završnog mastersa u Londonu.

Izvor: MLJ

Federer osvojio set i overio plasman u polufinale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

no name

pre 5 godina

Da li je posle 15 god vreme za doping kontrolu. (zule, 15. novembar 2018 22:44) Ako se Federer dopinguje koji jedini igra ofanzivno, kome najkrace traju mecevi i koji se najmanje trosi u svojim mecevima, sta li tek rade ovi ostali prebacivaci loptice dok protivnik ne pogresi, sto su bili alergicni na sve zivo i odjednom postali najizdrzljiviji na atp turu i AO 2012 igrali polufinale 5 a finale 6 sati... Za toliko sati je Federer umeo ceo turnir da osvoji a ne da igra toliko dva kola... Mislim ako cemo tako, onda da postavimo stvari kako treba... Cijem stilu igre je vise potreban doping odnosno ciji stil igre zahteva mnogo vise snage...? Odgovori na ta dva pitanja iskreno i sve ce ti se samo reci... Prijatno i laku noc!(no name, 15. novembar 2018 23:25)Toga na koga mislis testiraju dva puta mesecno a Federera kako je sam priznao nisu testirali 15 godina.
(zule, 16. novembar 2018 01:29)
To se tebi Djokovic i kompanija jadali da ih stalno teraju da uriniraju u flasicu i daju krv svaki cas ili ti je mozda Federer u poverenju rekao da ga nisu testirali 15 god...? Izvini, ali stvarno nisam znao da ih poznajes licno... A sad da ti ja objasnim nesto u poverenju... Ako se iko od njih dopinguje, dzaba testiranja kad su njihovi timovi 10 god ispred agencija za doping kontrolu... Ne bi ni Armstronga i ostale uhvatili da nisu priznali, a redovno su davali krv i urin... A ja nisam rekao da se dopinguje samo sam rekao da je pre potreban doping Djokovicu i Nadalu koji “rudare” svaki poen nego Federeru koji gleda da sto pre zavrsi svoj mec i da se sto manje istrosi... A ti nisi izgleda jos uvek sebi odgovorio na ona pitanja koja sam ti postavio... Sta mislim cijem stilu igre su potrebnija doping sredstva odnosno cijem stilu igre je potrebnije vise snage? Federerovom ili Djokovicevom i Nadalovom stilu igre? Srdacan pozdrav!

antiDebil

pre 5 godina

antiDebil, 15. novembar 2018 23:21)
Svako ima pravo da pravi pauzu kad hoce i da rasporedjuje turnire kako hoce tako da to sto pises apsolutno nikakvog smisla nema i da je tako kao sto kazes ali...da l sto si sa one strane brda pa slabo kapiras meni je fascinantno da mozes da pomislis da Nadal ista laze posle toliko godina tenisa i evidentnim problemima sa kolenima, ta crno bela varijanta ti unapred odstupi osecaj realnosti koji kaze zasto ja Rafa Nadal odustajem od turnira koji nikada nisam osvojio??? Ne, ti to ne mozes da skapiras!!! Nadal koji je mozda i najveci fajter u istoriji tenisa ne zasluzuje takve optuzbe!
(anica, 15. novembar 2018 23:30)

Nadal je igrac koji neko vreme ne igra zbog povrede kolena, onda otkaze turnire zbog povrede stomacnih misica i nakon toga ode na operaciju skocnog zgloba, mislim da to dovoljno objasnjava o cemu se tu radi !
Dalje, o tome da turnir na sljaci nije preskocio preko 10 godina ne vredi ni trositi reci. Manje ga bole kolena kada 5 sati trci na sljaci nego kada vozi automobil...
Sto se tice strane brda, posto je tebe mafijaska pudlica uspela da ubedi da je njegov fmp ustvari crvena zvezda uopste i ne cudi sto ne mozes da shvatis ove stvari !!!

Boston

pre 5 godina

@antiDebil
Odakle ti to da je Djokovicevo prolazno vreme bolje od Federerovog? Federer sa 31 godinom imao 17 GS i skoro 300 nedelja na prvom mestu. Sto se skora tice, ne brzaj, 3 pobede su realno nista, nije to neka velika prednost, nikako nedostizna.

zule

pre 5 godina

Da li je posle 15 god vreme za doping kontrolu.
(zule, 15. novembar 2018 22:44)
Ako se Federer dopinguje koji jedini igra ofanzivno, kome najkrace traju mecevi i koji se najmanje trosi u svojim mecevima, sta li tek rade ovi ostali prebacivaci loptice dok protivnik ne pogresi, sto su bili alergicni na sve zivo i odjednom postali najizdrzljiviji na atp turu i AO 2012 igrali polufinale 5 a finale 6 sati... Za toliko sati je Federer umeo ceo turnir da osvoji a ne da igra toliko dva kola... Mislim ako cemo tako, onda da postavimo stvari kako treba... Cijem stilu igre je vise potreban doping odnosno ciji stil igre zahteva mnogo vise snage...? Odgovori na ta dva pitanja iskreno i sve ce ti se samo reci... Prijatno i laku noc!
(no name, 15. novembar 2018 23:25)

Toga na koga mislis testiraju dva puta mesecno a Federera kako je sam priznao nisu testirali 15 godina.

BODIBOND

pre 5 godina

Da li je posle 15 god vreme za doping kontrolu.
(zule, 15. novembar 2018 22:44)

A kad ja napisem da treba Djokovica podvrgnuti doping kontroli to se ne objavi a ovo prodje. Bato moj, nije Federer dosao od 22. pozicije do prve pozicije na Atp listi za samo 4 meseca, i zato nema razloga da ga kontrolisu i ispituju, i nije Federer vikao: "Suumeece tableteee" i konzumirao ih. Federer da je radio nesto protiv pravila to bi se saznalo. Zasto nisi ovaj komentar napisao nakon sto je Federer izgubio od Borne Corica na nekom turniru ove sezone, sto ovo nisi napisao kad je izgubio od Nisikorija ovde u Londonu? Nego cekas da pobedi pa da pocnes da provociras i omalovazavas najboljeg tenisera u proteklih 20 godina, (jos od Pit Samprasa) , i buduceg nosioca zvanja GOAT a to je zvanje kojim moze da se pohvali mali broj tenisera ali i sportista generalno.

zdimio

pre 5 godina

Anice, odustaje od turnira koje zna da ne moze da osvoji zato sto je jedan obicni prevarant koji laze kako je povredjen a nikad na sljaci da se povredi

antiDebil

pre 5 godina

(cek, 15. novembar 2018 22:51)

Kako da se spusti krov protiv Nadala kada je mec poceo sa zatvorenim krovom ? Spustanje krova bi bilo najgrublje krsenje pravila.
Dovoljno je bilo to sto je Nadal iscvileo prekid finala RG 2012 godine u trenutku kada je poceo da bude mleven, novo krsenje pravila u njegovu korist bi bilo malo previse...

Federer je i protiv Corica odjednom zaboravio da igra, a i u Cincinatiju je izgledao kao da je zaboravio. Desava se njemu cesto da u mecevima protiv Novaka ili u mecu pre eventualnog meca sa Novakom on zaboravi da igra ili da mu se stegne rucica, nista tu nije cudno, kao recimo u finalu Wimbledona 2015, ili kao sto se stegao u finalu Wimbledona 2014. Uostalom Federer nikada u karijeri nije dobio Djokovica u tajbrejku odlucujuceg seta a i generalno tu ima slab ucinak, za razliku recimo od Djokovica...
Nadal ne igra par meseci zbog ,,povrede'' kolena, onda otkaze 2 turnira zbog ,,povrede'' stomacnih misica i sutradan ode na operaciju clanka ?!?!? Nikakve tu povrede nema, vec samo obicno foliranje i to nije tako od juce ili od pre par meseci, to traje vec 12 godina !!

Koklinda

pre 5 godina

Miodraže mudri, velika je zavera u pitanju, protiv svih nas... ja sam prozore zakucao...
(Miloš, 15. novembar 2018 23:21)

I predsednika Vučića stavili u treći red sporedne tribine. Ja sam prozore zazidao, sada živim u mraku ali sam bezbedan. Treniram odbranu, po mraku, kako bih spremno dočekao napad.

bmiles

pre 5 godina

Napisao sam posle prvog kola da je Novak dva korak ispred Federera a miljama ispred ostalih.Dobro je za tenis sto ce se ova dva majstora jedino moci naci u finalu i donekle spasu jedan od najgorih finalnih zavrsnih turnira odrzanih u Londonu!Pobedi li u ovom eventualnom mecu,nas sampion ce zauvek zacepiti usta svima koji ga godinama nepravdano osporavaju. Bez obzira na Federovu neverovatnu formu za njegove godine,a odsustvom Nadala,ostalo je da ova dvojica odluce koje najbolji,sto je zaista u redu!ATP lista ne laze njih dvojica ce odluciti koje sampion i ko u trci za GOAT popravlja sansu za to priznanje!Jedino je sigurno da majbolji ove godine bez obzira sta ce se desiti do kraja ovog turnira je Djokovic,koji do Vimbldona brani nekih 300 poena pa ce na tom tronu ostati sve do kraja Maja sledece godine a time popraviti skor i u tom segmentu.Pozelimo mu zdravlje i jos pobeda!

antiDebil

pre 5 godina

Shvatite da medjusobni skor H2H se ne boduje za najboljeg svih vremena. Prvo se broje GS titule, pa ukupan broj titula, pa broj nedelja na prvom mestu, pa broj Mastersa, zatim broi finala GS, pa broj titula ATP 500. Federer, Nadal, Djokovic, to je trenutan redosled na zvanicnoj GOAT listi, i samo u Srbiji se ima neka cudna logika.
(eagle, 15. novembar 2018 22:48)

Na zvanicnoj goat listi je raspored Federer, Djokovic, Nadal...
Djokovicevo prolazno vreme, posto valjda znas da je 6 godina mladji od Federera, je ispred Federerovog, tako da cemo sacekati jos nekih 6 godina da vidimo kako ce se ta prica zavrsiti. Sto se tice medjusobnog skora, tu ne moramo nista da cekamo, prica je zavrsena u Djokovicevu korist !

hihi

pre 5 godina

@eagle
Ma znaju oni to, nego nemaju nista drugo pa samo o tome pricaju. A znaju sve kako stvari stoje, zato i mrze ceo svet, zato su besni i puni frustracija :)

anica

pre 5 godina

antiDebil, 15. novembar 2018 23:21)
Svako ima pravo da pravi pauzu kad hoce i da rasporedjuje turnire kako hoce tako da to sto pises apsolutno nikakvog smisla nema i da je tako kao sto kazes ali...da l sto si sa one strane brda pa slabo kapiras meni je fascinantno da mozes da pomislis da Nadal ista laze posle toliko godina tenisa i evidentnim problemima sa kolenima, ta crno bela varijanta ti unapred odstupi osecaj realnosti koji kaze zasto ja Rafa Nadal odustajem od turnira koji nikada nisam osvojio??? Ne, ti to ne mozes da skapiras!!! Nadal koji je mozda i najveci fajter u istoriji tenisa ne zasluzuje takve optuzbe!

no name

pre 5 godina

Da li je posle 15 god vreme za doping kontrolu.
(zule, 15. novembar 2018 22:44)
Ako se Federer dopinguje koji jedini igra ofanzivno, kome najkrace traju mecevi i koji se najmanje trosi u svojim mecevima, sta li tek rade ovi ostali prebacivaci loptice dok protivnik ne pogresi, sto su bili alergicni na sve zivo i odjednom postali najizdrzljiviji na atp turu i AO 2012 igrali polufinale 5 a finale 6 sati... Za toliko sati je Federer umeo ceo turnir da osvoji a ne da igra toliko dva kola... Mislim ako cemo tako, onda da postavimo stvari kako treba... Cijem stilu igre je vise potreban doping odnosno ciji stil igre zahteva mnogo vise snage...? Odgovori na ta dva pitanja iskreno i sve ce ti se samo reci... Prijatno i laku noc!

Joc@

pre 5 godina

@milutin
Tacno, jedini si koji shvata i koji je prozreo sve sto se desava. Vec mesecima je jasno. Neko je odlucio da su previse dominantni Federer i Nadal i zato je Federer “morao” da izgubi na Vimbldonu iako je vodio 2-0 i imao mec lopte, zato se polufinalo igralo pod krovom iako je bio suncan dan u Londonu, zato je Nadal morao da se “povredi”, zato je Federer “slucajno” izgubio od nekog Milmana i isto tako “slucajno” pravio duple servis greske u mecevima protiv Novaka. Jednostavno, neko je odlucio da je dosadno kada samo Federer i Nadal osvajaju i naredio da neko treci mora da osvaja.Cak iako je taj neko dosta slabiji po kvalitetu.Samo da se mnoze pare, da se prica o trci u broju GS, da bude neizvesno. Sada mora u finalu da bude derbi, zato ce verovatno i Anderson da se “povredi” u polufinalu, sve je to odavno odluceno. I tako jos nekoliko meseci dok se opet ne vrati Englez, pa da se prica o velikoj cetvorci.

Robert

pre 5 godina

Sad još samo Novakovi navijači da se odluče da li Đoković sutra taktički gubi ili juri pobedu. Posle meča ne vredi o tome pričati, kakav god ishod bio. :)

Srdjan

pre 5 godina

Federer ako pobijedi on je prvi jer, prema pravilu sa zvanicnog sajta, ako su 2 igraca izjednacena po pobjedama (u ovom slucaju obojica bi imala po 2 pobjede i poraz) prvo se gleda medjusobni mec. Tek ako su 3 igraca izjednacena onda se gleda set pa gem kolicnik.

King Roger

pre 5 godina

Jel vidite da kad je Federer u formi ne moze mu nikakav Anderson a ni Djokovic.Ono na wimbldon slucajcnost.Ovo osvaja Federer.Samo napred mili moj.Gazi do 100.

Toma

pre 5 godina

Odgledao prvi set. Ni jedan ni drugi nisu bas nikakva pretnja za kralja.

No1eta jedino povreda (ne daj boze) moze da zaustavi da ponese novi pehar.

matori

pre 5 godina

osvojio je on i drugi set, tako da je sada prvi u grupi, i verovatno će moći da igra sa Novakom samo u finalu. mada, koliko su grešili, niko ko se nađe protiv Novaka, nema čemu dobrom da se nada....

eagle

pre 5 godina

Shvatite da medjusobni skor H2H se ne boduje za najboljeg svih vremena. Prvo se broje GS titule, pa ukupan broj titula, pa broj nedelja na prvom mestu, pa broj Mastersa, zatim broi finala GS, pa broj titula ATP 500. Federer, Nadal, Djokovic, to je trenutan redosled na zvanicnoj GOAT listi, i samo u Srbiji se ima neka cudna logika.

Ivan

pre 5 godina

Jos bolje za Noleta da popravi razliku na plus 4 protiv Rodjendana. Nadal se zbog toga i povukao. Jasno mu je da bi na tvrdoj podlozi samo pogorsao medjusobni skor sa Novakom.

cek

pre 5 godina

@Marko
Kome se sklanjaju? Novaku? Mislis da je sumnjivo to sto Federer gubi na Vimbldonu posle 2-0 i mec lopti od Andersona, pa Novak osvaja dok organizatori u sred suncanog dana nece da spuste krov protiv Nadala? Ili sto je Federer odjednom “zaboravio” da igra tenis pa izgubio od Milmana, sto “slucajno” pravi duple greske u taj brejkovima protiv Novaka, sto je Nadal odjednom “povredjen”, sto Novak koji 2 godine ne moze nista da osvoji odjednom osvaja 2 GS? Mislis da je namesteno za Djokovica?

Miodrag Canic

pre 5 godina

Ko se malo razume shvata da je Federer morao da pobedi u 2 seta jer su tako prljavi englezi tj.organizatori odlucili.Nemam nista protiv Rodzera ali je ovo se ocigledno iz aviona videlo..

Ivan

pre 5 godina

Nešto razmišljam,ono što je Džordan u košarku to je Federer u tenis,tu visinu Novak ne može da dosegne,pa da osvoji još 10 slemova,to je moje mišljenje,ne govorim da je tako,prošlo mi kroz glavu noćas dok sam gledao meč.

Marko

pre 5 godina

Da li će Anderson tako da greši i protiv Novaka? Jako teško. Ima da zapne iz sve snage. Da nije smešno, bilo bi žalosno za ovakav tenis . Svi mu se sklanjaju nenamerno.

Srdjan

pre 5 godina

Federer ako pobijedi on je prvi jer, prema pravilu sa zvanicnog sajta, ako su 2 igraca izjednacena po pobjedama (u ovom slucaju obojica bi imala po 2 pobjede i poraz) prvo se gleda medjusobni mec. Tek ako su 3 igraca izjednacena onda se gleda set pa gem kolicnik.

eagle

pre 5 godina

Shvatite da medjusobni skor H2H se ne boduje za najboljeg svih vremena. Prvo se broje GS titule, pa ukupan broj titula, pa broj nedelja na prvom mestu, pa broj Mastersa, zatim broi finala GS, pa broj titula ATP 500. Federer, Nadal, Djokovic, to je trenutan redosled na zvanicnoj GOAT listi, i samo u Srbiji se ima neka cudna logika.

Ivan

pre 5 godina

Nešto razmišljam,ono što je Džordan u košarku to je Federer u tenis,tu visinu Novak ne može da dosegne,pa da osvoji još 10 slemova,to je moje mišljenje,ne govorim da je tako,prošlo mi kroz glavu noćas dok sam gledao meč.

Toma

pre 5 godina

Odgledao prvi set. Ni jedan ni drugi nisu bas nikakva pretnja za kralja.

No1eta jedino povreda (ne daj boze) moze da zaustavi da ponese novi pehar.

no name

pre 5 godina

Da li je posle 15 god vreme za doping kontrolu.
(zule, 15. novembar 2018 22:44)
Ako se Federer dopinguje koji jedini igra ofanzivno, kome najkrace traju mecevi i koji se najmanje trosi u svojim mecevima, sta li tek rade ovi ostali prebacivaci loptice dok protivnik ne pogresi, sto su bili alergicni na sve zivo i odjednom postali najizdrzljiviji na atp turu i AO 2012 igrali polufinale 5 a finale 6 sati... Za toliko sati je Federer umeo ceo turnir da osvoji a ne da igra toliko dva kola... Mislim ako cemo tako, onda da postavimo stvari kako treba... Cijem stilu igre je vise potreban doping odnosno ciji stil igre zahteva mnogo vise snage...? Odgovori na ta dva pitanja iskreno i sve ce ti se samo reci... Prijatno i laku noc!

Robert

pre 5 godina

Sad još samo Novakovi navijači da se odluče da li Đoković sutra taktički gubi ili juri pobedu. Posle meča ne vredi o tome pričati, kakav god ishod bio. :)

King Roger

pre 5 godina

Jel vidite da kad je Federer u formi ne moze mu nikakav Anderson a ni Djokovic.Ono na wimbldon slucajcnost.Ovo osvaja Federer.Samo napred mili moj.Gazi do 100.

Marko

pre 5 godina

Da li će Anderson tako da greši i protiv Novaka? Jako teško. Ima da zapne iz sve snage. Da nije smešno, bilo bi žalosno za ovakav tenis . Svi mu se sklanjaju nenamerno.

matori

pre 5 godina

osvojio je on i drugi set, tako da je sada prvi u grupi, i verovatno će moći da igra sa Novakom samo u finalu. mada, koliko su grešili, niko ko se nađe protiv Novaka, nema čemu dobrom da se nada....

cek

pre 5 godina

@Marko
Kome se sklanjaju? Novaku? Mislis da je sumnjivo to sto Federer gubi na Vimbldonu posle 2-0 i mec lopti od Andersona, pa Novak osvaja dok organizatori u sred suncanog dana nece da spuste krov protiv Nadala? Ili sto je Federer odjednom “zaboravio” da igra tenis pa izgubio od Milmana, sto “slucajno” pravi duple greske u taj brejkovima protiv Novaka, sto je Nadal odjednom “povredjen”, sto Novak koji 2 godine ne moze nista da osvoji odjednom osvaja 2 GS? Mislis da je namesteno za Djokovica?

Ivan

pre 5 godina

Jos bolje za Noleta da popravi razliku na plus 4 protiv Rodjendana. Nadal se zbog toga i povukao. Jasno mu je da bi na tvrdoj podlozi samo pogorsao medjusobni skor sa Novakom.

antiDebil

pre 5 godina

Shvatite da medjusobni skor H2H se ne boduje za najboljeg svih vremena. Prvo se broje GS titule, pa ukupan broj titula, pa broj nedelja na prvom mestu, pa broj Mastersa, zatim broi finala GS, pa broj titula ATP 500. Federer, Nadal, Djokovic, to je trenutan redosled na zvanicnoj GOAT listi, i samo u Srbiji se ima neka cudna logika.
(eagle, 15. novembar 2018 22:48)

Na zvanicnoj goat listi je raspored Federer, Djokovic, Nadal...
Djokovicevo prolazno vreme, posto valjda znas da je 6 godina mladji od Federera, je ispred Federerovog, tako da cemo sacekati jos nekih 6 godina da vidimo kako ce se ta prica zavrsiti. Sto se tice medjusobnog skora, tu ne moramo nista da cekamo, prica je zavrsena u Djokovicevu korist !

Koklinda

pre 5 godina

Miodraže mudri, velika je zavera u pitanju, protiv svih nas... ja sam prozore zakucao...
(Miloš, 15. novembar 2018 23:21)

I predsednika Vučića stavili u treći red sporedne tribine. Ja sam prozore zazidao, sada živim u mraku ali sam bezbedan. Treniram odbranu, po mraku, kako bih spremno dočekao napad.

no name

pre 5 godina

Da li je posle 15 god vreme za doping kontrolu. (zule, 15. novembar 2018 22:44) Ako se Federer dopinguje koji jedini igra ofanzivno, kome najkrace traju mecevi i koji se najmanje trosi u svojim mecevima, sta li tek rade ovi ostali prebacivaci loptice dok protivnik ne pogresi, sto su bili alergicni na sve zivo i odjednom postali najizdrzljiviji na atp turu i AO 2012 igrali polufinale 5 a finale 6 sati... Za toliko sati je Federer umeo ceo turnir da osvoji a ne da igra toliko dva kola... Mislim ako cemo tako, onda da postavimo stvari kako treba... Cijem stilu igre je vise potreban doping odnosno ciji stil igre zahteva mnogo vise snage...? Odgovori na ta dva pitanja iskreno i sve ce ti se samo reci... Prijatno i laku noc!(no name, 15. novembar 2018 23:25)Toga na koga mislis testiraju dva puta mesecno a Federera kako je sam priznao nisu testirali 15 godina.
(zule, 16. novembar 2018 01:29)
To se tebi Djokovic i kompanija jadali da ih stalno teraju da uriniraju u flasicu i daju krv svaki cas ili ti je mozda Federer u poverenju rekao da ga nisu testirali 15 god...? Izvini, ali stvarno nisam znao da ih poznajes licno... A sad da ti ja objasnim nesto u poverenju... Ako se iko od njih dopinguje, dzaba testiranja kad su njihovi timovi 10 god ispred agencija za doping kontrolu... Ne bi ni Armstronga i ostale uhvatili da nisu priznali, a redovno su davali krv i urin... A ja nisam rekao da se dopinguje samo sam rekao da je pre potreban doping Djokovicu i Nadalu koji “rudare” svaki poen nego Federeru koji gleda da sto pre zavrsi svoj mec i da se sto manje istrosi... A ti nisi izgleda jos uvek sebi odgovorio na ona pitanja koja sam ti postavio... Sta mislim cijem stilu igre su potrebnija doping sredstva odnosno cijem stilu igre je potrebnije vise snage? Federerovom ili Djokovicevom i Nadalovom stilu igre? Srdacan pozdrav!

anica

pre 5 godina

antiDebil, 15. novembar 2018 23:21)
Svako ima pravo da pravi pauzu kad hoce i da rasporedjuje turnire kako hoce tako da to sto pises apsolutno nikakvog smisla nema i da je tako kao sto kazes ali...da l sto si sa one strane brda pa slabo kapiras meni je fascinantno da mozes da pomislis da Nadal ista laze posle toliko godina tenisa i evidentnim problemima sa kolenima, ta crno bela varijanta ti unapred odstupi osecaj realnosti koji kaze zasto ja Rafa Nadal odustajem od turnira koji nikada nisam osvojio??? Ne, ti to ne mozes da skapiras!!! Nadal koji je mozda i najveci fajter u istoriji tenisa ne zasluzuje takve optuzbe!

BODIBOND

pre 5 godina

Da li je posle 15 god vreme za doping kontrolu.
(zule, 15. novembar 2018 22:44)

A kad ja napisem da treba Djokovica podvrgnuti doping kontroli to se ne objavi a ovo prodje. Bato moj, nije Federer dosao od 22. pozicije do prve pozicije na Atp listi za samo 4 meseca, i zato nema razloga da ga kontrolisu i ispituju, i nije Federer vikao: "Suumeece tableteee" i konzumirao ih. Federer da je radio nesto protiv pravila to bi se saznalo. Zasto nisi ovaj komentar napisao nakon sto je Federer izgubio od Borne Corica na nekom turniru ove sezone, sto ovo nisi napisao kad je izgubio od Nisikorija ovde u Londonu? Nego cekas da pobedi pa da pocnes da provociras i omalovazavas najboljeg tenisera u proteklih 20 godina, (jos od Pit Samprasa) , i buduceg nosioca zvanja GOAT a to je zvanje kojim moze da se pohvali mali broj tenisera ali i sportista generalno.

Joc@

pre 5 godina

@milutin
Tacno, jedini si koji shvata i koji je prozreo sve sto se desava. Vec mesecima je jasno. Neko je odlucio da su previse dominantni Federer i Nadal i zato je Federer “morao” da izgubi na Vimbldonu iako je vodio 2-0 i imao mec lopte, zato se polufinalo igralo pod krovom iako je bio suncan dan u Londonu, zato je Nadal morao da se “povredi”, zato je Federer “slucajno” izgubio od nekog Milmana i isto tako “slucajno” pravio duple servis greske u mecevima protiv Novaka. Jednostavno, neko je odlucio da je dosadno kada samo Federer i Nadal osvajaju i naredio da neko treci mora da osvaja.Cak iako je taj neko dosta slabiji po kvalitetu.Samo da se mnoze pare, da se prica o trci u broju GS, da bude neizvesno. Sada mora u finalu da bude derbi, zato ce verovatno i Anderson da se “povredi” u polufinalu, sve je to odavno odluceno. I tako jos nekoliko meseci dok se opet ne vrati Englez, pa da se prica o velikoj cetvorci.

antiDebil

pre 5 godina

(cek, 15. novembar 2018 22:51)

Kako da se spusti krov protiv Nadala kada je mec poceo sa zatvorenim krovom ? Spustanje krova bi bilo najgrublje krsenje pravila.
Dovoljno je bilo to sto je Nadal iscvileo prekid finala RG 2012 godine u trenutku kada je poceo da bude mleven, novo krsenje pravila u njegovu korist bi bilo malo previse...

Federer je i protiv Corica odjednom zaboravio da igra, a i u Cincinatiju je izgledao kao da je zaboravio. Desava se njemu cesto da u mecevima protiv Novaka ili u mecu pre eventualnog meca sa Novakom on zaboravi da igra ili da mu se stegne rucica, nista tu nije cudno, kao recimo u finalu Wimbledona 2015, ili kao sto se stegao u finalu Wimbledona 2014. Uostalom Federer nikada u karijeri nije dobio Djokovica u tajbrejku odlucujuceg seta a i generalno tu ima slab ucinak, za razliku recimo od Djokovica...
Nadal ne igra par meseci zbog ,,povrede'' kolena, onda otkaze 2 turnira zbog ,,povrede'' stomacnih misica i sutradan ode na operaciju clanka ?!?!? Nikakve tu povrede nema, vec samo obicno foliranje i to nije tako od juce ili od pre par meseci, to traje vec 12 godina !!

zule

pre 5 godina

Da li je posle 15 god vreme za doping kontrolu.
(zule, 15. novembar 2018 22:44)
Ako se Federer dopinguje koji jedini igra ofanzivno, kome najkrace traju mecevi i koji se najmanje trosi u svojim mecevima, sta li tek rade ovi ostali prebacivaci loptice dok protivnik ne pogresi, sto su bili alergicni na sve zivo i odjednom postali najizdrzljiviji na atp turu i AO 2012 igrali polufinale 5 a finale 6 sati... Za toliko sati je Federer umeo ceo turnir da osvoji a ne da igra toliko dva kola... Mislim ako cemo tako, onda da postavimo stvari kako treba... Cijem stilu igre je vise potreban doping odnosno ciji stil igre zahteva mnogo vise snage...? Odgovori na ta dva pitanja iskreno i sve ce ti se samo reci... Prijatno i laku noc!
(no name, 15. novembar 2018 23:25)

Toga na koga mislis testiraju dva puta mesecno a Federera kako je sam priznao nisu testirali 15 godina.

Boston

pre 5 godina

@antiDebil
Odakle ti to da je Djokovicevo prolazno vreme bolje od Federerovog? Federer sa 31 godinom imao 17 GS i skoro 300 nedelja na prvom mestu. Sto se skora tice, ne brzaj, 3 pobede su realno nista, nije to neka velika prednost, nikako nedostizna.

bmiles

pre 5 godina

Napisao sam posle prvog kola da je Novak dva korak ispred Federera a miljama ispred ostalih.Dobro je za tenis sto ce se ova dva majstora jedino moci naci u finalu i donekle spasu jedan od najgorih finalnih zavrsnih turnira odrzanih u Londonu!Pobedi li u ovom eventualnom mecu,nas sampion ce zauvek zacepiti usta svima koji ga godinama nepravdano osporavaju. Bez obzira na Federovu neverovatnu formu za njegove godine,a odsustvom Nadala,ostalo je da ova dvojica odluce koje najbolji,sto je zaista u redu!ATP lista ne laze njih dvojica ce odluciti koje sampion i ko u trci za GOAT popravlja sansu za to priznanje!Jedino je sigurno da majbolji ove godine bez obzira sta ce se desiti do kraja ovog turnira je Djokovic,koji do Vimbldona brani nekih 300 poena pa ce na tom tronu ostati sve do kraja Maja sledece godine a time popraviti skor i u tom segmentu.Pozelimo mu zdravlje i jos pobeda!

hihi

pre 5 godina

@eagle
Ma znaju oni to, nego nemaju nista drugo pa samo o tome pricaju. A znaju sve kako stvari stoje, zato i mrze ceo svet, zato su besni i puni frustracija :)

zdimio

pre 5 godina

Anice, odustaje od turnira koje zna da ne moze da osvoji zato sto je jedan obicni prevarant koji laze kako je povredjen a nikad na sljaci da se povredi

Miodrag Canic

pre 5 godina

Ko se malo razume shvata da je Federer morao da pobedi u 2 seta jer su tako prljavi englezi tj.organizatori odlucili.Nemam nista protiv Rodzera ali je ovo se ocigledno iz aviona videlo..

antiDebil

pre 5 godina

antiDebil, 15. novembar 2018 23:21)
Svako ima pravo da pravi pauzu kad hoce i da rasporedjuje turnire kako hoce tako da to sto pises apsolutno nikakvog smisla nema i da je tako kao sto kazes ali...da l sto si sa one strane brda pa slabo kapiras meni je fascinantno da mozes da pomislis da Nadal ista laze posle toliko godina tenisa i evidentnim problemima sa kolenima, ta crno bela varijanta ti unapred odstupi osecaj realnosti koji kaze zasto ja Rafa Nadal odustajem od turnira koji nikada nisam osvojio??? Ne, ti to ne mozes da skapiras!!! Nadal koji je mozda i najveci fajter u istoriji tenisa ne zasluzuje takve optuzbe!
(anica, 15. novembar 2018 23:30)

Nadal je igrac koji neko vreme ne igra zbog povrede kolena, onda otkaze turnire zbog povrede stomacnih misica i nakon toga ode na operaciju skocnog zgloba, mislim da to dovoljno objasnjava o cemu se tu radi !
Dalje, o tome da turnir na sljaci nije preskocio preko 10 godina ne vredi ni trositi reci. Manje ga bole kolena kada 5 sati trci na sljaci nego kada vozi automobil...
Sto se tice strane brda, posto je tebe mafijaska pudlica uspela da ubedi da je njegov fmp ustvari crvena zvezda uopste i ne cudi sto ne mozes da shvatis ove stvari !!!

Toma

pre 5 godina

Odgledao prvi set. Ni jedan ni drugi nisu bas nikakva pretnja za kralja.

No1eta jedino povreda (ne daj boze) moze da zaustavi da ponese novi pehar.

Ivan

pre 5 godina

Jos bolje za Noleta da popravi razliku na plus 4 protiv Rodjendana. Nadal se zbog toga i povukao. Jasno mu je da bi na tvrdoj podlozi samo pogorsao medjusobni skor sa Novakom.

Ivan

pre 5 godina

Nešto razmišljam,ono što je Džordan u košarku to je Federer u tenis,tu visinu Novak ne može da dosegne,pa da osvoji još 10 slemova,to je moje mišljenje,ne govorim da je tako,prošlo mi kroz glavu noćas dok sam gledao meč.

King Roger

pre 5 godina

Jel vidite da kad je Federer u formi ne moze mu nikakav Anderson a ni Djokovic.Ono na wimbldon slucajcnost.Ovo osvaja Federer.Samo napred mili moj.Gazi do 100.

Marko

pre 5 godina

Da li će Anderson tako da greši i protiv Novaka? Jako teško. Ima da zapne iz sve snage. Da nije smešno, bilo bi žalosno za ovakav tenis . Svi mu se sklanjaju nenamerno.

Miodrag Canic

pre 5 godina

Ko se malo razume shvata da je Federer morao da pobedi u 2 seta jer su tako prljavi englezi tj.organizatori odlucili.Nemam nista protiv Rodzera ali je ovo se ocigledno iz aviona videlo..

eagle

pre 5 godina

Shvatite da medjusobni skor H2H se ne boduje za najboljeg svih vremena. Prvo se broje GS titule, pa ukupan broj titula, pa broj nedelja na prvom mestu, pa broj Mastersa, zatim broi finala GS, pa broj titula ATP 500. Federer, Nadal, Djokovic, to je trenutan redosled na zvanicnoj GOAT listi, i samo u Srbiji se ima neka cudna logika.

antiDebil

pre 5 godina

(cek, 15. novembar 2018 22:51)

Kako da se spusti krov protiv Nadala kada je mec poceo sa zatvorenim krovom ? Spustanje krova bi bilo najgrublje krsenje pravila.
Dovoljno je bilo to sto je Nadal iscvileo prekid finala RG 2012 godine u trenutku kada je poceo da bude mleven, novo krsenje pravila u njegovu korist bi bilo malo previse...

Federer je i protiv Corica odjednom zaboravio da igra, a i u Cincinatiju je izgledao kao da je zaboravio. Desava se njemu cesto da u mecevima protiv Novaka ili u mecu pre eventualnog meca sa Novakom on zaboravi da igra ili da mu se stegne rucica, nista tu nije cudno, kao recimo u finalu Wimbledona 2015, ili kao sto se stegao u finalu Wimbledona 2014. Uostalom Federer nikada u karijeri nije dobio Djokovica u tajbrejku odlucujuceg seta a i generalno tu ima slab ucinak, za razliku recimo od Djokovica...
Nadal ne igra par meseci zbog ,,povrede'' kolena, onda otkaze 2 turnira zbog ,,povrede'' stomacnih misica i sutradan ode na operaciju clanka ?!?!? Nikakve tu povrede nema, vec samo obicno foliranje i to nije tako od juce ili od pre par meseci, to traje vec 12 godina !!

antiDebil

pre 5 godina

Shvatite da medjusobni skor H2H se ne boduje za najboljeg svih vremena. Prvo se broje GS titule, pa ukupan broj titula, pa broj nedelja na prvom mestu, pa broj Mastersa, zatim broi finala GS, pa broj titula ATP 500. Federer, Nadal, Djokovic, to je trenutan redosled na zvanicnoj GOAT listi, i samo u Srbiji se ima neka cudna logika.
(eagle, 15. novembar 2018 22:48)

Na zvanicnoj goat listi je raspored Federer, Djokovic, Nadal...
Djokovicevo prolazno vreme, posto valjda znas da je 6 godina mladji od Federera, je ispred Federerovog, tako da cemo sacekati jos nekih 6 godina da vidimo kako ce se ta prica zavrsiti. Sto se tice medjusobnog skora, tu ne moramo nista da cekamo, prica je zavrsena u Djokovicevu korist !

no name

pre 5 godina

Da li je posle 15 god vreme za doping kontrolu.
(zule, 15. novembar 2018 22:44)
Ako se Federer dopinguje koji jedini igra ofanzivno, kome najkrace traju mecevi i koji se najmanje trosi u svojim mecevima, sta li tek rade ovi ostali prebacivaci loptice dok protivnik ne pogresi, sto su bili alergicni na sve zivo i odjednom postali najizdrzljiviji na atp turu i AO 2012 igrali polufinale 5 a finale 6 sati... Za toliko sati je Federer umeo ceo turnir da osvoji a ne da igra toliko dva kola... Mislim ako cemo tako, onda da postavimo stvari kako treba... Cijem stilu igre je vise potreban doping odnosno ciji stil igre zahteva mnogo vise snage...? Odgovori na ta dva pitanja iskreno i sve ce ti se samo reci... Prijatno i laku noc!

matori

pre 5 godina

osvojio je on i drugi set, tako da je sada prvi u grupi, i verovatno će moći da igra sa Novakom samo u finalu. mada, koliko su grešili, niko ko se nađe protiv Novaka, nema čemu dobrom da se nada....

Joc@

pre 5 godina

@milutin
Tacno, jedini si koji shvata i koji je prozreo sve sto se desava. Vec mesecima je jasno. Neko je odlucio da su previse dominantni Federer i Nadal i zato je Federer “morao” da izgubi na Vimbldonu iako je vodio 2-0 i imao mec lopte, zato se polufinalo igralo pod krovom iako je bio suncan dan u Londonu, zato je Nadal morao da se “povredi”, zato je Federer “slucajno” izgubio od nekog Milmana i isto tako “slucajno” pravio duple servis greske u mecevima protiv Novaka. Jednostavno, neko je odlucio da je dosadno kada samo Federer i Nadal osvajaju i naredio da neko treci mora da osvaja.Cak iako je taj neko dosta slabiji po kvalitetu.Samo da se mnoze pare, da se prica o trci u broju GS, da bude neizvesno. Sada mora u finalu da bude derbi, zato ce verovatno i Anderson da se “povredi” u polufinalu, sve je to odavno odluceno. I tako jos nekoliko meseci dok se opet ne vrati Englez, pa da se prica o velikoj cetvorci.

Robert

pre 5 godina

Sad još samo Novakovi navijači da se odluče da li Đoković sutra taktički gubi ili juri pobedu. Posle meča ne vredi o tome pričati, kakav god ishod bio. :)

cek

pre 5 godina

@Marko
Kome se sklanjaju? Novaku? Mislis da je sumnjivo to sto Federer gubi na Vimbldonu posle 2-0 i mec lopti od Andersona, pa Novak osvaja dok organizatori u sred suncanog dana nece da spuste krov protiv Nadala? Ili sto je Federer odjednom “zaboravio” da igra tenis pa izgubio od Milmana, sto “slucajno” pravi duple greske u taj brejkovima protiv Novaka, sto je Nadal odjednom “povredjen”, sto Novak koji 2 godine ne moze nista da osvoji odjednom osvaja 2 GS? Mislis da je namesteno za Djokovica?

anica

pre 5 godina

antiDebil, 15. novembar 2018 23:21)
Svako ima pravo da pravi pauzu kad hoce i da rasporedjuje turnire kako hoce tako da to sto pises apsolutno nikakvog smisla nema i da je tako kao sto kazes ali...da l sto si sa one strane brda pa slabo kapiras meni je fascinantno da mozes da pomislis da Nadal ista laze posle toliko godina tenisa i evidentnim problemima sa kolenima, ta crno bela varijanta ti unapred odstupi osecaj realnosti koji kaze zasto ja Rafa Nadal odustajem od turnira koji nikada nisam osvojio??? Ne, ti to ne mozes da skapiras!!! Nadal koji je mozda i najveci fajter u istoriji tenisa ne zasluzuje takve optuzbe!

zule

pre 5 godina

Da li je posle 15 god vreme za doping kontrolu.
(zule, 15. novembar 2018 22:44)
Ako se Federer dopinguje koji jedini igra ofanzivno, kome najkrace traju mecevi i koji se najmanje trosi u svojim mecevima, sta li tek rade ovi ostali prebacivaci loptice dok protivnik ne pogresi, sto su bili alergicni na sve zivo i odjednom postali najizdrzljiviji na atp turu i AO 2012 igrali polufinale 5 a finale 6 sati... Za toliko sati je Federer umeo ceo turnir da osvoji a ne da igra toliko dva kola... Mislim ako cemo tako, onda da postavimo stvari kako treba... Cijem stilu igre je vise potreban doping odnosno ciji stil igre zahteva mnogo vise snage...? Odgovori na ta dva pitanja iskreno i sve ce ti se samo reci... Prijatno i laku noc!
(no name, 15. novembar 2018 23:25)

Toga na koga mislis testiraju dva puta mesecno a Federera kako je sam priznao nisu testirali 15 godina.

bmiles

pre 5 godina

Napisao sam posle prvog kola da je Novak dva korak ispred Federera a miljama ispred ostalih.Dobro je za tenis sto ce se ova dva majstora jedino moci naci u finalu i donekle spasu jedan od najgorih finalnih zavrsnih turnira odrzanih u Londonu!Pobedi li u ovom eventualnom mecu,nas sampion ce zauvek zacepiti usta svima koji ga godinama nepravdano osporavaju. Bez obzira na Federovu neverovatnu formu za njegove godine,a odsustvom Nadala,ostalo je da ova dvojica odluce koje najbolji,sto je zaista u redu!ATP lista ne laze njih dvojica ce odluciti koje sampion i ko u trci za GOAT popravlja sansu za to priznanje!Jedino je sigurno da majbolji ove godine bez obzira sta ce se desiti do kraja ovog turnira je Djokovic,koji do Vimbldona brani nekih 300 poena pa ce na tom tronu ostati sve do kraja Maja sledece godine a time popraviti skor i u tom segmentu.Pozelimo mu zdravlje i jos pobeda!

BODIBOND

pre 5 godina

Da li je posle 15 god vreme za doping kontrolu.
(zule, 15. novembar 2018 22:44)

A kad ja napisem da treba Djokovica podvrgnuti doping kontroli to se ne objavi a ovo prodje. Bato moj, nije Federer dosao od 22. pozicije do prve pozicije na Atp listi za samo 4 meseca, i zato nema razloga da ga kontrolisu i ispituju, i nije Federer vikao: "Suumeece tableteee" i konzumirao ih. Federer da je radio nesto protiv pravila to bi se saznalo. Zasto nisi ovaj komentar napisao nakon sto je Federer izgubio od Borne Corica na nekom turniru ove sezone, sto ovo nisi napisao kad je izgubio od Nisikorija ovde u Londonu? Nego cekas da pobedi pa da pocnes da provociras i omalovazavas najboljeg tenisera u proteklih 20 godina, (jos od Pit Samprasa) , i buduceg nosioca zvanja GOAT a to je zvanje kojim moze da se pohvali mali broj tenisera ali i sportista generalno.

Srdjan

pre 5 godina

Federer ako pobijedi on je prvi jer, prema pravilu sa zvanicnog sajta, ako su 2 igraca izjednacena po pobjedama (u ovom slucaju obojica bi imala po 2 pobjede i poraz) prvo se gleda medjusobni mec. Tek ako su 3 igraca izjednacena onda se gleda set pa gem kolicnik.

antiDebil

pre 5 godina

antiDebil, 15. novembar 2018 23:21)
Svako ima pravo da pravi pauzu kad hoce i da rasporedjuje turnire kako hoce tako da to sto pises apsolutno nikakvog smisla nema i da je tako kao sto kazes ali...da l sto si sa one strane brda pa slabo kapiras meni je fascinantno da mozes da pomislis da Nadal ista laze posle toliko godina tenisa i evidentnim problemima sa kolenima, ta crno bela varijanta ti unapred odstupi osecaj realnosti koji kaze zasto ja Rafa Nadal odustajem od turnira koji nikada nisam osvojio??? Ne, ti to ne mozes da skapiras!!! Nadal koji je mozda i najveci fajter u istoriji tenisa ne zasluzuje takve optuzbe!
(anica, 15. novembar 2018 23:30)

Nadal je igrac koji neko vreme ne igra zbog povrede kolena, onda otkaze turnire zbog povrede stomacnih misica i nakon toga ode na operaciju skocnog zgloba, mislim da to dovoljno objasnjava o cemu se tu radi !
Dalje, o tome da turnir na sljaci nije preskocio preko 10 godina ne vredi ni trositi reci. Manje ga bole kolena kada 5 sati trci na sljaci nego kada vozi automobil...
Sto se tice strane brda, posto je tebe mafijaska pudlica uspela da ubedi da je njegov fmp ustvari crvena zvezda uopste i ne cudi sto ne mozes da shvatis ove stvari !!!

Boston

pre 5 godina

@antiDebil
Odakle ti to da je Djokovicevo prolazno vreme bolje od Federerovog? Federer sa 31 godinom imao 17 GS i skoro 300 nedelja na prvom mestu. Sto se skora tice, ne brzaj, 3 pobede su realno nista, nije to neka velika prednost, nikako nedostizna.

no name

pre 5 godina

Da li je posle 15 god vreme za doping kontrolu. (zule, 15. novembar 2018 22:44) Ako se Federer dopinguje koji jedini igra ofanzivno, kome najkrace traju mecevi i koji se najmanje trosi u svojim mecevima, sta li tek rade ovi ostali prebacivaci loptice dok protivnik ne pogresi, sto su bili alergicni na sve zivo i odjednom postali najizdrzljiviji na atp turu i AO 2012 igrali polufinale 5 a finale 6 sati... Za toliko sati je Federer umeo ceo turnir da osvoji a ne da igra toliko dva kola... Mislim ako cemo tako, onda da postavimo stvari kako treba... Cijem stilu igre je vise potreban doping odnosno ciji stil igre zahteva mnogo vise snage...? Odgovori na ta dva pitanja iskreno i sve ce ti se samo reci... Prijatno i laku noc!(no name, 15. novembar 2018 23:25)Toga na koga mislis testiraju dva puta mesecno a Federera kako je sam priznao nisu testirali 15 godina.
(zule, 16. novembar 2018 01:29)
To se tebi Djokovic i kompanija jadali da ih stalno teraju da uriniraju u flasicu i daju krv svaki cas ili ti je mozda Federer u poverenju rekao da ga nisu testirali 15 god...? Izvini, ali stvarno nisam znao da ih poznajes licno... A sad da ti ja objasnim nesto u poverenju... Ako se iko od njih dopinguje, dzaba testiranja kad su njihovi timovi 10 god ispred agencija za doping kontrolu... Ne bi ni Armstronga i ostale uhvatili da nisu priznali, a redovno su davali krv i urin... A ja nisam rekao da se dopinguje samo sam rekao da je pre potreban doping Djokovicu i Nadalu koji “rudare” svaki poen nego Federeru koji gleda da sto pre zavrsi svoj mec i da se sto manje istrosi... A ti nisi izgleda jos uvek sebi odgovorio na ona pitanja koja sam ti postavio... Sta mislim cijem stilu igre su potrebnija doping sredstva odnosno cijem stilu igre je potrebnije vise snage? Federerovom ili Djokovicevom i Nadalovom stilu igre? Srdacan pozdrav!

hihi

pre 5 godina

@eagle
Ma znaju oni to, nego nemaju nista drugo pa samo o tome pricaju. A znaju sve kako stvari stoje, zato i mrze ceo svet, zato su besni i puni frustracija :)

zdimio

pre 5 godina

Anice, odustaje od turnira koje zna da ne moze da osvoji zato sto je jedan obicni prevarant koji laze kako je povredjen a nikad na sljaci da se povredi

Koklinda

pre 5 godina

Miodraže mudri, velika je zavera u pitanju, protiv svih nas... ja sam prozore zakucao...
(Miloš, 15. novembar 2018 23:21)

I predsednika Vučića stavili u treći red sporedne tribine. Ja sam prozore zazidao, sada živim u mraku ali sam bezbedan. Treniram odbranu, po mraku, kako bih spremno dočekao napad.