1. Nije mi jasno kukanje ljudi tipa nedopustivo je da se gube lopte da je odbrana slaba da su centri losi itd. Pa kad se izgubi 20 razlike normalno je da je igra katastrofalna bila. To se svim ekipama dogadja. Bitno je odigrati one bitne utakmice kako treba. Imamo u aba 7 0, u eveokupu tri poraza, od kojih jedino ovaj boli. Isti taj Monako smo dobili u gostima, sto znaci sa je ekipa dobra i da trener ume sa njima. Jedino sto treba promeniti je rezervni plej, i ako se ima para za normalnog centra jer mislim da je Cirbes visak.
  Start sezone uopste nije los,greska je sto smo mi imali prevelika ocekivanja, ekipa je nova, trener nov, podrska na tribinama nikad slabija, a ocekujete osvajanje Evrokupa. Vera u igracei trenera je najbitnija stvar, oni ce nam vratiti onako kako treba, pa Radonja se brukao gubili smo po 40 razlike i sta je bilo na kraju. I ne bi bilo normalno da ova nova ekipa bude igrala kao na startu, bice nazalost i tezih poraza od ovog. Zato podrska u porazu i bez velike euforije u pobedi. Ajmo Zvezdo!
  (Student, 15. novembar 2018 01:12)

  # Link komentara

 2. Nije bitno, ovo je ipak cipiripi kup
   (okili, 14. novembar 2018 22:59)

  # Link komentara

 3. Nije smak sveta, ali deluje tako posle onako dobrog starta i ubedljivih pobeda.
   (Dux, 14. novembar 2018 22:17)

  # Link komentara

 4. Slažem se da nije smak sveta, ali vi blage veze nemate, a vaša koncentracija i zalaganje je ispod svakog nivoa. Za Reglanda i Berona odbrana je nepoznat pojam. Plej izgubi 8 lopti, da desetak koševa, centri ne postoje, trener vodi utakmicu kaoda ga uopšte ne interesuje itd, itd.
   (milke, 14. novembar 2018 22:15)

  # Link komentara

 5. Ima jos dosta da se igra, ali ne sa mojim zivcima. Zalaganje je bilo katastrofalno.
   (*, 14. novembar 2018 22:10)

  # Link komentara

 6. Ma sve smo mi,to sto pričaš,videli nwgo imaš li odgovor.....ZAŠTO ste baš toliko grešili?
   (BELI, 14. novembar 2018 22:08)

  # Link komentara

 7. Intervju sa Dobrićem, interesantno, a veliki trener gde je sad da se oglasi, da kaže na koliko smo posto sada?! Da bude arogantan i glasan, nema ga nešto. Nisi ti kriv Dobriću, ali sa ovim timom i trenerom bolje neće biti. Prvo, da se dovede ozbiljan play i da se zahvalimo Filipu Čoviću. Drugo, po meni umesto Berona, bolje je da igra Nedović ili Radmanov, na pozivi dva imamo još i Lazića i Davidovca, treće Faje ima 33 godine, a Simanić je još mlad, tako da treba rezervn dobra četvorka (mada nekad tu lažnu četvorku može i Perperoglu da pokrije). A i Tomić bi mogao da se upristoji prema novinarima, da se okrene radu i ugleda na Milojevića, fudbalskog trenera, koji je oličenje kulture i pristojnog ponašanja, koji i kad odgovara novinarima to radi sa stilom nikog neprozivajući......
  (Milan, 14. novembar 2018 22:06)

  # Link komentara

 8. Идемо момци! Нека буде борба непрестана!
  (Цигани Минхен, 14. novembar 2018 21:59)

  # Link komentara

 9. Samo hrabro!!!Pamet u glavu,da se dobije sad Mornar i posle Andora na strani vracamo se u kolosek.
  (Aleksej, 14. novembar 2018 21:56)

  # Link komentara