1. @serbianwonder13
  Potez File je krajnje logičan. Trebao im je plej kao i Lejkersima, a nisu hteli Lonza. Boston bi kako god okreneš vukao Tejtuma jer su na kecu imali Ajzeu koji je bio u trci za MVPa te sezone i Rozira. Fila je trejdovala Fulc jer je zaista obećavao na koledžu, povreda je kasnije došla i sve poremetila. Zato je Simons preuzeo poziciju jedan, mada ga sve više pomeraju ka trojci (dvojku zbog šuta ne igra). Za Fulca svakako ima mesta, samo mu treba dati šansu. Pitanje je samo da li će to Fila uraditi ili će ga trejdovati. Pisati da je propali talenat za momka od 20 leta koji izlazi iz povrede nije realno. Pa mladji je dosta od Vanje Marinkovića koga naši mediji smatraju novim Bogdanom, samo da poraste još malo navodno.
   (Jim Beam, 15. novembar 2018 21:21)

  # Link komentara

 2. другачији профил играча, на другачијој позицији, са другачијом улогом.
  али и ја прогнозирам као и остали да че да га трејдују 1. приликом. солидан потенцијал, али не значи им сада.
   (веверица, 15. novembar 2018 20:22)

  # Link komentara

 3. Odgledao Filu sa Batlerom, i ne znam, sada im klupa deluje tanko, Fulc se traži, treba mu vremena, Embid mi opet deluje precenjeno, ili nekako nekošarkaški, uvek bi više voleo Jokić ili Gasol tipa centra od Embida u ekipi. Svakako će im trebati vremena da se uklope, nova zvezda u timu uvek donosi i dobre i loše stvari.
   (big, 15. novembar 2018 18:39)

  # Link komentara

 4. Kako ih je osisao Danny Ainge ja ne mogu da verujem. Uzeo boljeg igraca na draftu sa nize pozicije plus dobio jos dodatnog pika. A sve kao posledica trejda za KG, i Paul Pierce- a u Brooklyn; direktne posledice tog trejda- Jalen Brown, Jason Tatum, Kyrie Irving, i cap space da potpisu Gordona Haywarda i Al Horforda kao slobodne agente. Plus ovog leta imaju 3 pika prve runde.
  (serbianwonder13, 15. novembar 2018 15:31)

  # Link komentara

 5. Znači da uskoro očekujemo trejd. Teško da će se izboriti za startnu petorku sada nakon dolaska Batlera, eventualno ako bi se pokušalo sa ovakvom postavom: Fulc, Redik, Batler, Simons, Embid, ali nema Fila vremena za eksperimentisanje, a i previše bi bilo "ball dominant" igrača u toj potencijalnoj petorci. Najbolje bi bilo i za Fulca i za Filu da se rastanu, a Fulcu pre svega treba dobar psiholog jer sam mišljenja da je više problem sa samopouzdanjem i psihom pri šutu, nego sam šut (mehanika).
  (Čendler Bing, 15. novembar 2018 15:10)

  # Link komentara

 6. Hoće.
   (Jezekilj, 15. novembar 2018 14:04)

  # Link komentara

 7. Iskustvo nas je naučilo da NFL, NBA, a i šire, zvaničnici uglavnom lažu i da je stvarna situacija obrnuta od onoga što govore u oči igračima i u odgovorima na pitanja medija.
  (RealDeal, 15. novembar 2018 14:03)

  # Link komentara