Sreda, 14.11.2018.

08:08

Dobra partija Jokića, Hjuston produbio krizu Denvera

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Hjuston Rokitsa u noći između utorka i srede 109:99.

Izvor: MLJ

Dobra partija Jokiæa, Hjuston produbio krizu Denvera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

bskfan

pre 5 godina

@pandora pamenjakovicu, objasni kako je to Jokic prosle godine drugi deo sezone igrao po 36 minuta po utakmici a sada odjednom nema snage za vise od 29 minuta? Jokic ove sezone u proseku igra puna 3 minuta manje nego prosle sezone, uz slican ucinak kao i prosle godine, sto je pri ovim okolnostima uspeh.

I kako to da Jokic nama snage a onda mu ponekad igra 12 minuta bez prekida, a onda se desi da ga potpuno oladi na klupi i ubaci ga 5 minuta pre kraja?

Jedna od najvaznijih statistickih stavki je procenat suta (pre svega procenat suta za 3 poena i tzv true shooting, i Jokic je to poboljasao u odnosu na proslu godinu dok je kod Mareja i Harisa tu strasan pad. Marej tu vazi za najboljeg sutera a sinoc je recimo imao samo tri suta za tri poena i sva tri promasio. Protiv Milvokija je imao samo jedan sut za tri poena i taj jedan promasio. Kako da se boris za plejoff kada dva glavna sutera, Marej i Haris, ove godine sutiraju 3 poena sa oko 28% ? Denver je trenutno na 24. mestu po procentu suta za 3 poena.

pandora

pre 5 godina

@pandora pamenjakovicu, objasni kako je to Jokic prosle godine drugi deo sezone igrao po 36 minuta po utakmici a sada odjednom nema snage za vise od 29 minuta?

Ne znam, to moras pitati kondicionog trenera Denver Nuggetsa.
Ja sam bivsi fudbaler, ne trener.

pandora

pre 5 godina

Samo da mi je znati, da li je iko od vas koji kritikujete Malonea, a branite Jokica, ikada trenirao neki sport?
Ja se slazem da se Malonea cesto gubi, donosi lose odluke.
Medjutim, nije Malone kriv zbog Jokiceve minutaze.
Ja sam trenirao fudbal. Igrao na sredini terena podjednako dobro u napadu i odbrani, medjutim, nisam bio nikada u dobroj fizickoj spremi koju je fudbal zahtevao.
Veliki talenat je bio nesporan, ali nista nije znacio bez kondicije.
Koliko god nespreman za Jokica sam bio Husein Bolt.

To je najveci problem sa Jokicem. On nema snage za vise od 30min meca, a igra samo na jednoj strani terena. Ako bi igrao par utakmica preko 30min rizikuje povredu. To zna Malone, to svi u Denveru vide.
Kako da uzme 20suteva kada nema snage da pretrci teren 20puta?

Jokic igra u ligi punoj atleta, terminatora sto zahteva max fizicku spremu.
Da budem iskren, ja se cudim kako on tamo uopste igra.
Verovatno zato jer je NBA zadnjih godina postao poput baleta.
Da su devedesete, ili da je 2005.god, nema sanse da bi Jokic prosao tamo sa ovom igrom.
Jokic se uspeo nametnuti jer je pored svog talenta imao neverovatnu srecu.
No, sada mu sreca nece pomoci ako ne pocne ozbiljno da trenira na svom telu.

zoran ivkovic

pre 5 godina

mislim da ce Hjuston u ući u ekipe za razigravanje ako treba trejdovaće .Lejkersi sa Lebronom sigurno ce izgledati sve bolje .ovde vezes 3 pobede i vec si super pozicija . mislim da Denver će imati problema i ako su 3 na zapadu . Kingsi tesko kao i Juta a i Oklahoma .

bskfan

pre 5 godina

Problem je u tome sto je doslo do nekog sukoba a za sada svi cute o tome. Malone stalno trazi nekog "vokalnog lidera" u timu ne shvatajuci da ako svi pocnu da pricaju moze da se lako da pretvori u svadju. Nisu svi ljudi isti, nekima je zaista potrebno da neko stalno vice na njih, a neki funkcionisu drugacije, mozes na pripremamam da im kazes sta mislis a na utakmici moras da ih pustis da igraju bez pritiska. Ko se sa kime sve sukobio to jos nije jasno, ali ce se saznati. Marej je na nekim utakmicama vikao na Jokica i ovaj na njega, Harisov govor tela takodje ukazuje da ni on nije postedjen, Krega je ubio Malone stavljajuci ga u nemogucu situaciju da direktno iz D lige pocinje kao starter (a onda ga odjednom potpuno izbaci iz rotacije), Juancha nema nigde a onda sinoc odjednom odigra neverovatnih 39 minuta (skoro celo drugo poluvreme dok Lyles dobije svega 9 minuta), Beasli odigra sjajno a onda dobije svega par minuta itd. Onaj Plamli je ziva paljevina, odigra svoje minute dobro na nekoliko utakmica a onda odmah misli da treba da bude starter itd.

Za sve je kriv trener koji ne zna sta radi. Za razliku od Popove filozofije, da ne ukalupljava igrace u sistem, vec da sistem prilagodjava igracima, Malone u glavi ima neki svoj sistem i sve igrace zeli da ukalupi u taj sistem, a to ne moze. Ima jedan od najtelentovanijih napadackih timova u ligi a on zeli da od njih napravi top 5 defanzivni tim. Kao sto rekoh, moze da spasi samo Barton ili IT inace ce sve da popuca.

Dragan

pre 5 godina

Ostao je bez podrske tima, sad je tim bez njegove podrske. Igra za sebe i otaljava ugovor. Bice na kraju koliko dabl dabla je ima i sl i to ce biti OK statistika. Mozda i dodje u reprezentaciju, cisto da ih najedi i pokaze kako igra kada hoce. To nije durenje.

bios

pre 5 godina

Na kraju nece ni u plej of. GS, Hjuston, Portland, Nju Orleans, Juta, Klipersi, San Antonio, Lejkersi, OKC. Sve ove ekipe su realno bolje od Denvera. 
? (b, 26. oktobar 2018 00:27)  

# Link komentara 
Preporučujem (+5) 
Ne preporučujem (-26 

Komentar poslat nakon pobede protiv Sakramenta i skora od 4-0 kada su mnogi Denver vec videli u finalu konferencije.
(b, 14. novembar 2018 12:02)

verujem da ćeš se setiti da iskopaš ova dva komentara i na kraju regularne sezone kad Denver glatko bude ušao u plej of.

jap

pre 5 godina

Neko je lijepo napisao opet se duri deran . Prvo je tjerao inat treneru i nije htjeo da igra, izgube dvije relativno lake utakmice Memfis i Bruklin a sad ga odvale protivnicki centri... Milvoki i Hjuston... sada prpa i koga ce da okrive ? Njega....

Milan

pre 5 godina

Jokic je posle utakmice otisao odma da snima saku. Izlgeda da ima neku povredu koju mozda vuce, ali nije to bitno. Mislim da se svi slazemo da mora i moze bolje, da treba da se nametne vise, jer on je ipak svesno odabran da bude lice fransize, mora to da prihvati i da krene da se ponasa adekvatno. Naravno, nije to lako. Ima puno dobrih kosarkasa koji u njegovim godinama to nisu mogli da iznesu, Durent i Westbrook na primer iz OKC dana, Davis do pre koju godinu, itd.

Ono sto mene prvenstveno smara je trener Malone. Evo skoro 3 godine kao "pratim", "navijam", bodrim Denver jer posle SAC dana, prvi put da imamo nekog naseg koji pravi razliku na terenu (pozitivnu). Ja verujem da svi grobari koji su pratili EL uzivo, ili mi cigani uz DR-a, siguran sam da bi doticnom gospodinu Malone-u zvizdali u pioniru posle 2 meseca. Sta on covek radi dobro? Jel ima neke specijale iz auta, posle tajma? Jel mu tim igra granitnu odbranu u stilu DR-a ili cak ranijeg DV-a? Jel im napad ide tecno, sa dosta otvorenih suteva ili mozda svako malo kad ne zna sta ce muze Jokica da organizuje nesto? Kada vuce izmene, tj jel ima lik rotacije dobre? Jel nekad uso u teren besan, psovo, obrusio Jokicu i posla ga na klupu zbog nedostatka koncentracije u odbrani ili truda? Nije! Covek je beskicmenjak koji se ne zamera "zvezdama", vec u intervjuima kao bocka pojedine igrace. Jos mu Denver dao novi ugovor letos. Neka mi neko od pametnih ljubitelja kosarke sa b92 ovde napise sta doticni radi dobro. Molim vas.

b

pre 5 godina

Na kraju nece ni u plej of. GS, Hjuston, Portland, Nju Orleans, Juta, Klipersi, San Antonio, Lejkersi, OKC. Sve ove ekipe su realno bolje od Denvera.
? (b, 26. oktobar 2018 00:27) 

# Link komentara
Preporučujem (+5)
Ne preporučujem (-26

Komentar poslat nakon pobede protiv Sakramenta i skora od 4-0 kada su mnogi Denver vec videli u finalu konferencije.

danny

pre 5 godina

Pogledajte post match intervju Jokićev, kakvo durenje, nivo 4godišnjaka. Nije trebalo da laje, zna da su Amerikanci politički maksimalno korektni, nema sprdačine ni sa kim. 25000$ si popio, cvrc, idemo dalje.

А. Петров

pre 5 godina

Јокић не сме да одигра “солидно” у оваквим мечевима. Он мора да има пресудну улогу у тиму. За то су га платили.

marko

pre 5 godina

Бек извртео центра, а нико се не пита одкуд центар на плеју, вероватно умислио да је плеј. Ова двојица су међу најбољима на свету, и ко њих сачува, тај је муња у одбрани, а такав се још није појавио. Погледајте снимак како су на прошлој Харден и Пол, прво један па други, извртели Леброна, па овај није знао где је лево. Чињеница је да Денвер нема игру, и изгледа немају ни атмосферу. Неко је ту са неким у озбиљној свађи, а мирише на жалост и да је Јокић једна од страна. Имам утисак да је често на клупи, и да понекад Денвер игра и боље без њега. Чудно се нешто дешава код њих.

Mitar

pre 5 godina

Kažem ja ovim mojim drugarima Tražiće Denver očajnički klub za trejd Jokića za godinu najviše dve ali će svi da nestanu.

Jokić nije vođa.
Mek karakter, bez krvoločnosti (mislim sportske krvoločnosti).
Jokić nije stalan u dobrim igrama.
Jokić nestaje kad je gusto i važno.
Jokić može biti 3-4 opcija u ozbiljnom klubu, nešto kao nekad Kukoč u Čikagu, on da vuče i lomi nema šanse.

Nemam ništa protiv Jokića ali to je ta građa.

Pozdrav vernicima košarke.

aleksandar

pre 5 godina

Ne pljuj te Nikolu, kosarka je timska igra i u napadu i u odbrani. Mogao bi da bude malo agresivniji u odbrani u reketu, sve drugo radi dobro. Trener treba da pokrene igru, previse je blag.....nek zove Obradovica za savet

jsx

pre 5 godina

@genijalac
Ne bi im se gledalo kao dobra utakmica (eventualno u plej-ofu ako su npr. dobro igrali odbranu i imali dosta asistencija uz pobedu ekipe), a Jokicu je sad na tom nivou da ne treba ni njemu da se gleda kao dobra utakmica. A slazem se da je vrhunski igrac i dalje i da ne treba seci vene.

a smejali ste se Divcu

pre 5 godina

@genijalac, pre svega nije imao niti 50% šuta, a da si odgledo utakmicu video bi da je odigrao stvarno loše u odbrani, prosto, za igrača franšize i max ugovor mora to bolje.

Marko

pre 5 godina

Neznalice, Capela daje sve poene iz pic n rola kucanja obicna a to zavisi od toga sta je Meloun odlucio da brani...inace ovaj Harden je nabolji 1 na 1 igrac kog sam video niko ne moze da ga cuva u celoj ligi...

Bookie

pre 5 godina

Da bi komentarisao nesto,valjda to trebas odgledati,a ne koristiti statistiku kao podlogu da iskazete netrpeljivost,dok vam komentari ispadaju kosarkasko neznalicki i komicni.Za losu pik igru,a losa je bila i kada je Plumlee igrao,kriv je trener,a ne jedan igrac!

E,pa,imate na YT da ukucate Capela vs Nuggets pa cete vidjeti da je Jokic od njega 1 na 1 primio samo 2 poene i mozda kriv za jos 2 ili 4,a da mu je bio blizu,bas i nije bio njegov covjek,vec neciji drugo.Ono sto Murray radi u odbrani je totalna komedija.Nesto poput Hardena iz onih komicnih videa gdje ne zna ni kojeg igraca cuve,a ni gdje mu je.U posljednjoj cetvrtini,koju sam gledao , ostao je da cuva na trici uz ceonu liniju igraca i ostao da cuva Caspera kada mu je taj zakucao 4m od njega,a dok mu nije zabio,nije ni znao da taj vise ne stoji tu.Imao je jos defanzivnih akcija gdje ga izbacuju kao nekoga ko nikada nije vidjeo dribling,pa kada naprave visak,moraju pomagati zbog njega i tu se pravi visak koji se pretvara u kos lagano.Tako da bih za krivca prije Murrya naveo za sve sto se desava Denveru,nego li i nesretnog Millsapa,a Jokic je jedino kriv sto ne zatrazi status koji zasluzuje zaradom i krene ispucavati 25 lopti po mecu,poput drugih.Nije Antetokounmpo slucajno dao izjavu da je ovaj na znanje ubacio 20,a da pokusava igrati pleja,izmedju redova mozete procitati -trebao je biti sebican i zabio bi 40 poena,a ne sto daje okolo ovima sto njemu u zivotu ne bi da su obrnute uloge i status igraca-

Bane

pre 5 godina

Slazem se da Hjuston dolazi na svoje, ali ako planiraju plej of igrati bez Karmela to je propast unapred.Karmelo ima ono nesto, pogodice kad se bude lomilo, Ariza npr.nema taj talenat, ove sezone Enis bi mogao biti Ariza!

sarajevo.ba

pre 5 godina

joj gle sve strucnjak do strucnjaka. Em ne valja, lose brojke ovo ono. Pa 14p()na preko50%suta), 12sk, i 7 asistencija su odlicne brojke za sve igrace u NBA ligi, pa cak i da lebron ili durant imaju identicnu statistiku , gledalo bi se kao dobra utakmica. Drugo, ja ne znam dali vi znate engleski i da citate strane medije, ali Jokic je jos uvijek u top 6 igraca u konkurenciji za MVP'a citave lige! razmislite malo o tome. Cuj 14, 12, 7 i jos dve ukradene lopte, losa utakmica:D sta on treba da ima preko 25 poena da bi bila dobra utakmica? jeste nerealni ljudi. A svi tapkaju komentare ovde u radnom vremenu. Ali zato su svi pametni, sve ekspert do eksperta.
(genijalac, 14. novembar 2018 09:37)

6 od 14 ti je drugar 42%, kakvih preko 50% suta.

Alan Ford

pre 5 godina

Nikola je sigurno medju deset najcistijih talenata u NBA, a vi sto mijenjate misljenja toplo-hladno svaku vece prema tome kako on odigra te noci, pozabavite malo necim drugim. Imali su tezak raspored ovih utakmica, jedino je Bruklin kiks, ovaj ce Hjuston biti medju tri na Zapadu i ove godine, ne otpisujte takvu ekipu, Denver ako udje u plej of, veliki uspjeh, Joka je pokretac tima, on je mozda i najstandardniji, a Melounu ne bih bio u kozi jer ima mnogo igraca koji u toku utakmice odrade poteze koji se rijetko vidjaju, a onda grijese u banalnim situacijama. Dobar raspored ispocetka je stvorio neku zalihu bodova i rekao bih kod mnogih pogresnu sliku i nerealna ocekivanja, ovaj tim ce jos da raste i plej of bi im dao mnogo samopouzdanja i iskustva za buducnost. Srecno!

zemunski kej

pre 5 godina

Sad se vidi koliko im vredi Wil Barton. Od kako se povredio Denver se muci.Nedostaje njegovih 15 poena,Trener ne moze da ih pokrene ,kao da su iscedjeni,kada pocnu da gube nema povratka.Nije za poredjenje ali lice na Partizan u kosarci prosle i pocetkom ove sezone, Nemaju samopouzdanja .Da li moze da dovede zamenu za Bartona tesko .Heris i Marej ce u jednom trenutku da proigraju ali otici ce im plej of opet.

Nowitzki

pre 5 godina

E jadni smo li Srbi sa ovim komentarima,sramota! A tek koje ste kosarkaske neznalice.. Koja zavist pa to je nevjerovatno. Treba svaku utakmicu da ima 30 poena i 20 skokova da bi zadovoljio vas velike strucnjake. Nije odigrao najbolju utakmicu ali to je nba,tu su najbolji igraci na svijetu. Sledeci put ce on njima isporuciti 30 poena i to je to. Napred Jokara!

genijalac

pre 5 godina

joj gle sve strucnjak do strucnjaka. Em ne valja, lose brojke ovo ono. Pa 14p()na preko50%suta), 12sk, i 7 asistencija su odlicne brojke za sve igrace u NBA ligi, pa cak i da lebron ili durant imaju identicnu statistiku , gledalo bi se kao dobra utakmica. Drugo, ja ne znam dali vi znate engleski i da citate strane medije, ali Jokic je jos uvijek u top 6 igraca u konkurenciji za MVP'a citave lige! razmislite malo o tome. Cuj 14, 12, 7 i jos dve ukradene lopte, losa utakmica:D sta on treba da ima preko 25 poena da bi bila dobra utakmica? jeste nerealni ljudi. A svi tapkaju komentare ovde u radnom vremenu. Ali zato su svi pametni, sve ekspert do eksperta.

nemke

pre 5 godina

Citam komentare i vidim da se ljudi vise "cimaju" da li ce Denver u PO od Nikole samog! Shvatite, sport kao sport vise ne postoji! Sada je sve to biznis kako u fudbalu tako i u kosarci! Nikola je potpisao max ugovor, i njegovo je da izadje na teren, pa sta bude pobeda ili poraz... To je manje bitno... Nikola svakako nista ne gubi... Pozzz

the answer

pre 5 godina

JEDINI igrac koji dodaje loptu u ovom denver, i koji zeli da lopta kruzi je Jokic..Marej i Haris kad im das loptu odmah ili sutaju ili se zalecu na kos,i kako tu moelze bii igre..i to avi sem Melouna vide.. ali je on nedodirljiv,prosto denever mora da promeni trenera,jer je ovo sramota. da ne spominjem dve god.zaredom sto propustaju plejof zbog Melouna.

jorgovan

pre 5 godina

Hjuston kontrolisao ceo mec bukvalno, Harden doktor igre i Pol je odigrao maestralno. Nemaju ljudi klupu, sa klupe ulaze 2 rukija,dva drveta i Gordon koji je u losoj formi. Ja ne znam kako oni misle sa ovim rosterom, pogotovo sad kad nema Mela. Po meni ovo nije neko iznenadjenje, Hjuston je tu gde treba biti, imali su los start ali stvari dolaze na svoje mesto.

boki

pre 5 godina

au brate koliko strucnjaka ovde! loodilo! nba, sta cekas, ovde ima na pretek pomocnik i glavnih trenera. naravno da ce da opterete jokica u odbrani jer je glavna masina napada denvera. samim tim umara se dosta, nervira jer ne briljira u defanzivi kao i ceo tim i onda malo po malo pocinje da se urusava sigurnost i u napadu. bice to ok, videcete.

aaajde

pre 5 godina

Kapela imao 15.5 u proseku, a sad lagano 24 poena sa 11/15 iz igre. Rezultat Jokiceve "potcenjene" odbrane.
Jos ima losiji +/- od Milsapa, Mareja i Herisa na nivou cele sezone.

soni

pre 5 godina

Dok je bio na rookie ugovoru ovo bi bila dobra partija, s obzirom da je dobio ugovor kao fransizni igrac, ovo ne moze biti dobra partija, samo prosecna, sto se tice brojki a same igre i ispod toga..
Neverovatno je da nikako nije mogao da odbrani pick, pritom cele sezone Houstonu to svi dosta dobro brane, zato i toliko mucenje njihovo na startu sezone, i onda nocas svaki put je proslo pored Nikole, u napadu opet neverovatno pasivan, posle preuzimanja ostane sa Hardenom sam nisko, i umesto da to resi lagano, ili odugovlaci pa ga udvoje i mora da baci pas dalje, ili odma sam vraca loptu napolje.
Sad imaju Atlantu pa 4 teze utakmice, tako da kako sad igraju vrlo moguce da za 7-8 dana budu na 10-8...

Stomps

pre 5 godina

Kontam da posle onog driblinga CP3 da je opet on bezobrazan.... 

A kad je Teo protiv Mela on je car, kralj...
(Milan, 14. novembar 2018 08:10)

Kris Pol je maestralan sa loptom u rukama, a i niži je od Jokića preko 30 cm. Nije iznenađenje što ga je izvrteo kao na toboganu.

Teo je samo dodao loptu Melu kroz noge, nije ga "predriblao". Niti on može to da uradi bilo kome u NBA ligi. Teo je dobar dodavač, ali kontrola lopte mu je među najgorim na poziciji 1 i 2 u NBA ligi.

JPR24

pre 5 godina

Denver ima problem. U periodima u kojima je Nikola van igre, prosto nemaju resenja u napadu i idu u minus. Prvu cetvrtinu, igrao, skoro pa sam.
(Pseudoharms, 14. novembar 2018 08:26)
Sinoc, +/- mu je -14, pa sad vidi, upise dabl dabl, 7 asistencija i pored toga dok je u igri su u minusu od 14 poena !
Najveći problem je sto ne igraju uopšte odbranu koju su igrali na početku, vratili su se istim glupostima od prošle godine. Trener nema zamisao taktičku kad je potrebno. A disciplina rada je izgleda nešto iz bajke. Nije njima napad toliki problem, iako ponekad zalutaju to stoji, ali odbrana ne valja uopšte u zadnjih 5/6 utakmica, i to rezultira sa 4 poraza u nizu, od kojih 3 na svom terenu...

msbravomk

pre 5 godina

ali kakva odlicna partija jer moze malo objektivnost u komentare i od izvestaj utakmice, pa ceo svet mu se smeje ej Harden mu napravio blokadu CP mu e napravio takav dribling da ovaj nije znao gdje se nalazi, pa on e centar sa 150 milionski dogovor sta se 14 poene i 12 nista sa startnog centra

ok

pre 5 godina

dobra partija sa maximalnim ugovorom,ma hajde.....
on je trebao vec da ima prosek za ovu sezonu 20 plus poena i 15 tak skokova ali nema i samo on zna ili ne zna zasto ne grize.......

Pseudoharms

pre 5 godina

Denver ima problem. U periodima u kojima je Nikola van igre, prosto nemaju resenja u napadu i idu u minus. Prvu cetvrtinu, igrao, skoro pa sam.

sarajevo.ba

pre 5 godina

Ovog najboljeg stranca u ligi i Capela natrpa, 11 od 15 sut.
Ali kao sto juce u tekstu novinar napisa da nisu kiksali zadnje 4 sad bi bili rame uz rame sa GS.
Jos sad 9 od narednih 12 u gostima.
Falit ce im pola pobjede za PO.

livin’ on a prayer

pre 5 godina

Solidna.Njegova dobra i odlična partija je kada da na ove skokove i asistencije 30+ poena.Jokarina je nesreća da igra u timu koji nikad nije ništa specijalno bio u NBA.Velika šteta je sto takav igrač ne igra u većem i kvalitetnijem timu sa tradicijom od Denvera...

DukiNS

pre 5 godina

Trenutno mi deluje da će na Zapadu ove godine biti još veći krkljanac za play off nego prošle godine. Sem Finiksa, Dalasa i Minesote ostali svi konkurišu za preostalih 7 mesta. Ne računam tu GSW , jer mislim da će oni svakako završiti na prvom mestu pred play off. Denver ponovo nažalost pokazuje neke slabosti od prošle sezone. Nadam se da će se trgnuti na vreme.

Rasko

pre 5 godina

Da bi bio zaista vrhunski sportista moraš imati čeličnu disciplinu i biti pomalo "mangup". E upravo to je osnovni Nikolin problem. Na disciplinu ga teraju a mangup nije ni malo. Zbog toga nema konstantubod 20 poena, što se od njega očekuje. Dečko se ponaša kao dete i u sportu i u životu. Nikako da shvati da kao neko ko je postigao toliki uspeh samo zahvaljujući ogromnom talentu sad tek mora da radi kao nikad a sa druge strane i da se ponaša kako dolikuje nekome na koga se ugledaju hiljade klinaca. Sa takvim uspehom dolazi i društvena odgovornost bez obzira na sve. Pri tome mislim na neigranje u reprezentaciji. Ako ne želi treba da to i kaže, manje bi mu ljudi zamerali kada bi iskreno rekao da li će i kada igrati za reprezentaciju.

NbgDeki

pre 5 godina

Denver ima problem. U periodima u kojima je Nikola van igre, prosto nemaju resenja u napadu i idu u minus. Prvu cetvrtinu, igrao, skoro pa sam.
(Pseudoharms, 14. novembar 2018 08:26)

Brate, dao je 14 poena, ne 50.

qwerty

pre 5 godina

Denver ima isti skor kao Klipersi, ali Klipersi igraju standardno a ne u serijama pa niko ne pise o njima. Ako Denver ne udje u plej of ni ove godine, bolje da ugase klub...

Sibirac

pre 5 godina

Tek se sada vidi koliko je bilo pogrešno što se Jokić inatio na par utakmica. Možda je lično bio u pravu, ali je bespotrebno gurnuo kola nizbrdo, totalno su izgubili onu pobedničku hemiju.

Sada bi imali skor bar 11-3. Nadam se da će bar protiv Atlante u sledećem meču prekinuti niz poraza.

Kecman

pre 5 godina

Denver je luzerska ekipa, jednostavno je tako, koliko su imali dobar start, a sada su na jedan poraz od osmog mesta. Ja bih najviše voleo da onaj nije bio privremen splet okolnosti, ali pokazuje se baš suprotno, iako dva poraza u ovoj seriji jesu od Baksa i Rokitsa, što im se i ne može zameriti. Nadam se da će moći ciljati 3-6 mesta na zapadu, inače neće proći prvu rundu PO, ako uopšte uđu u doigravanje.

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Dobra partija? Postojili i jedan igrac u nba? koga Jokic cuva i koji igra na njegovoj poziciji iz protivnicke ekipe, a da on ne bude najbolji. Ovo sto Jokic igra u odbrani je sramota za kosarku.

Aleksa

pre 5 godina

Moguće je da smo gledali različitu utakmicu. Loša odbrana i loše učešće u timskoj odbrani, nedovoljno ubedljiv u napadu, pogotovo kada postuje Hardena. Trener Denvera zreo za otkaz.

steva

pre 5 godina

Cekajte , da je dobra partija Jokica , nije . Ali ,da je bas on i jedino on bio losu u dobrani , nije ni to istina .
Danas je Hjustonov pickenrol funkicionisao perfektno . Paul -Harden i Capela su "vrteli" pikenrol kao od sale.( a to trener Denvera nije znao kako da brani) Dok je Hjuston odlicno branio pikenrol Dnevera koji obicno "vrte" Jokic -Murray -Harris . Narocito su dobro branili Jokica kad ga je pruzimao "mali" , Harden ili neko drugi . Nikoli nikako nije polazilo za rukom da iskoristi taj "mismatch" . Ljudima mora da postane jasno to da ce ove godine protivnicki treneri obratiti posbenu paznju na Jokica i na te njegove plejmejkerske sposobnosti . Da ce se posebno spremati i truditi da sprece taj pickenrol koji se vrti oko Nikole , ta "katanja" , prolazenja iza ledja , Harrisa i Murraya . I , ne brani samo Nikola pickenrol ...to vam je valjda jasno . Inace , kako stvari za sad stoje , kako to sve izgleda sa strane...7-8 mesto je ove sezone puna kapa za Denver . Videcemo kad Thomas i Porter pocnu da igraju , moza ce se nesto i promeniti .

genijalac

pre 5 godina

haha, gle komentara:D ovaj melbourne poranio i izgelda sam napisao pet od prvih osam komentara, i sve tipa odbrana odbrana:D hahah, pa ne treba valjda Jokic da cuva Hardena, sta je vama ljudi:D Jel vi znate da Jokic igra samo 29,3 minute u prosjeku u prvih 14 utakmica:D? haha,pa to je totalno smjesno. Chris Paul veteran igra 40 minuta, harden igra blizu 40 minuta, neki dan gianis preko 36 u back2back. samo u denveru glavna zveda igra ispod 30 minuta, nije glavni u napadu, saigraci ga ignorisu u vise navrata itd. E moj Jokicu.

dtb_pro

pre 5 godina

Volim ovog momka, ali treba biti realan. Glavni igrač u timu mora imati konstantnost u igri i brojkama na utakmici. Pored toga mora biti sposoban preuzeti odgovornost na sebe da riješi teške trenutke na utakmici, naročito u tijesnim završnicama. Ne mora šutirati, ali može kreirati akciju za otvoren šut ili polaganje.
Jokić više nije ni rookie ni sophomore. Od ove godine ima maksimalni ugovor kao "nosilac franšize" i to zahtjeva drugačiji pristup igri i ponašanje, a ne česta nezainteresovanost i durenje po terenu kao dijete kad mu ne daš lizalicu.
I ono što je najgore, apsolutno svi timovi znaju da se najviše koševa može dati upravo preko Jokića. Tako svako malo protivnički centar postiže ili season-high ili rekord karijere protiv Denvera. Nebitno da li je to nespretni Mekgi, odličan trojkaš kao Lopez ili eto sinoć kvazi-centar Kapela. Jokić ne zna da kvalitetno brani pik-en-rol, ne može da čita akcije za alej-up, a definitivno bez guranja ne može da nadskoči protivnika. U drugim timovima postoje igrači koji su napadačka druga pa i treća opcija u timu, a imaju bolji učinak od Jokića.
Treba biti realan i reći da Jokić nije na nivou na koji ga mi dižemo.

Ufo

pre 5 godina

Boston je prosle sezone na startu ima nesto brda pobeda, bili ubedljivo prvi u celoj ligi da bi na kraju Toronto bio prvi na istoku. Duga je sezona, polako sa predvidjanjima. Setite se Jute prosle sezone. Denver je krenuo odlicno prvih 10 utakmica i sada 4 za redom kanal. A i cim Jokic igra protiv jaceg centra, odbrana mu je losa, napad solidan ali nista posebno. Denver ce morati dooobro da zapne da bi usao u plejof jer je na zapadu ludnica. Hjuston se vraca, Lejkersi su tu, Pelikani i Juta. Zapad je stvarno prejak.

qwerty

pre 5 godina

Denver ima isti skor kao Klipersi, ali Klipersi igraju standardno a ne u serijama pa niko ne pise o njima. Ako Denver ne udje u plej of ni ove godine, bolje da ugase klub...

Aleksa

pre 5 godina

Moguće je da smo gledali različitu utakmicu. Loša odbrana i loše učešće u timskoj odbrani, nedovoljno ubedljiv u napadu, pogotovo kada postuje Hardena. Trener Denvera zreo za otkaz.

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Dobra partija? Postojili i jedan igrac u nba? koga Jokic cuva i koji igra na njegovoj poziciji iz protivnicke ekipe, a da on ne bude najbolji. Ovo sto Jokic igra u odbrani je sramota za kosarku.

Sibirac

pre 5 godina

Tek se sada vidi koliko je bilo pogrešno što se Jokić inatio na par utakmica. Možda je lično bio u pravu, ali je bespotrebno gurnuo kola nizbrdo, totalno su izgubili onu pobedničku hemiju.

Sada bi imali skor bar 11-3. Nadam se da će bar protiv Atlante u sledećem meču prekinuti niz poraza.

Rasko

pre 5 godina

Da bi bio zaista vrhunski sportista moraš imati čeličnu disciplinu i biti pomalo "mangup". E upravo to je osnovni Nikolin problem. Na disciplinu ga teraju a mangup nije ni malo. Zbog toga nema konstantubod 20 poena, što se od njega očekuje. Dečko se ponaša kao dete i u sportu i u životu. Nikako da shvati da kao neko ko je postigao toliki uspeh samo zahvaljujući ogromnom talentu sad tek mora da radi kao nikad a sa druge strane i da se ponaša kako dolikuje nekome na koga se ugledaju hiljade klinaca. Sa takvim uspehom dolazi i društvena odgovornost bez obzira na sve. Pri tome mislim na neigranje u reprezentaciji. Ako ne želi treba da to i kaže, manje bi mu ljudi zamerali kada bi iskreno rekao da li će i kada igrati za reprezentaciju.

dtb_pro

pre 5 godina

Volim ovog momka, ali treba biti realan. Glavni igrač u timu mora imati konstantnost u igri i brojkama na utakmici. Pored toga mora biti sposoban preuzeti odgovornost na sebe da riješi teške trenutke na utakmici, naročito u tijesnim završnicama. Ne mora šutirati, ali može kreirati akciju za otvoren šut ili polaganje.
Jokić više nije ni rookie ni sophomore. Od ove godine ima maksimalni ugovor kao "nosilac franšize" i to zahtjeva drugačiji pristup igri i ponašanje, a ne česta nezainteresovanost i durenje po terenu kao dijete kad mu ne daš lizalicu.
I ono što je najgore, apsolutno svi timovi znaju da se najviše koševa može dati upravo preko Jokića. Tako svako malo protivnički centar postiže ili season-high ili rekord karijere protiv Denvera. Nebitno da li je to nespretni Mekgi, odličan trojkaš kao Lopez ili eto sinoć kvazi-centar Kapela. Jokić ne zna da kvalitetno brani pik-en-rol, ne može da čita akcije za alej-up, a definitivno bez guranja ne može da nadskoči protivnika. U drugim timovima postoje igrači koji su napadačka druga pa i treća opcija u timu, a imaju bolji učinak od Jokića.
Treba biti realan i reći da Jokić nije na nivou na koji ga mi dižemo.

sarajevo.ba

pre 5 godina

Ovog najboljeg stranca u ligi i Capela natrpa, 11 od 15 sut.
Ali kao sto juce u tekstu novinar napisa da nisu kiksali zadnje 4 sad bi bili rame uz rame sa GS.
Jos sad 9 od narednih 12 u gostima.
Falit ce im pola pobjede za PO.

DukiNS

pre 5 godina

Trenutno mi deluje da će na Zapadu ove godine biti još veći krkljanac za play off nego prošle godine. Sem Finiksa, Dalasa i Minesote ostali svi konkurišu za preostalih 7 mesta. Ne računam tu GSW , jer mislim da će oni svakako završiti na prvom mestu pred play off. Denver ponovo nažalost pokazuje neke slabosti od prošle sezone. Nadam se da će se trgnuti na vreme.

NbgDeki

pre 5 godina

Denver ima problem. U periodima u kojima je Nikola van igre, prosto nemaju resenja u napadu i idu u minus. Prvu cetvrtinu, igrao, skoro pa sam.
(Pseudoharms, 14. novembar 2018 08:26)

Brate, dao je 14 poena, ne 50.

Pseudoharms

pre 5 godina

Denver ima problem. U periodima u kojima je Nikola van igre, prosto nemaju resenja u napadu i idu u minus. Prvu cetvrtinu, igrao, skoro pa sam.

Kecman

pre 5 godina

Denver je luzerska ekipa, jednostavno je tako, koliko su imali dobar start, a sada su na jedan poraz od osmog mesta. Ja bih najviše voleo da onaj nije bio privremen splet okolnosti, ali pokazuje se baš suprotno, iako dva poraza u ovoj seriji jesu od Baksa i Rokitsa, što im se i ne može zameriti. Nadam se da će moći ciljati 3-6 mesta na zapadu, inače neće proći prvu rundu PO, ako uopšte uđu u doigravanje.

А. Петров

pre 5 godina

Јокић не сме да одигра “солидно” у оваквим мечевима. Он мора да има пресудну улогу у тиму. За то су га платили.

ok

pre 5 godina

dobra partija sa maximalnim ugovorom,ma hajde.....
on je trebao vec da ima prosek za ovu sezonu 20 plus poena i 15 tak skokova ali nema i samo on zna ili ne zna zasto ne grize.......

soni

pre 5 godina

Dok je bio na rookie ugovoru ovo bi bila dobra partija, s obzirom da je dobio ugovor kao fransizni igrac, ovo ne moze biti dobra partija, samo prosecna, sto se tice brojki a same igre i ispod toga..
Neverovatno je da nikako nije mogao da odbrani pick, pritom cele sezone Houstonu to svi dosta dobro brane, zato i toliko mucenje njihovo na startu sezone, i onda nocas svaki put je proslo pored Nikole, u napadu opet neverovatno pasivan, posle preuzimanja ostane sa Hardenom sam nisko, i umesto da to resi lagano, ili odugovlaci pa ga udvoje i mora da baci pas dalje, ili odma sam vraca loptu napolje.
Sad imaju Atlantu pa 4 teze utakmice, tako da kako sad igraju vrlo moguce da za 7-8 dana budu na 10-8...

JPR24

pre 5 godina

Denver ima problem. U periodima u kojima je Nikola van igre, prosto nemaju resenja u napadu i idu u minus. Prvu cetvrtinu, igrao, skoro pa sam.
(Pseudoharms, 14. novembar 2018 08:26)
Sinoc, +/- mu je -14, pa sad vidi, upise dabl dabl, 7 asistencija i pored toga dok je u igri su u minusu od 14 poena !
Najveći problem je sto ne igraju uopšte odbranu koju su igrali na početku, vratili su se istim glupostima od prošle godine. Trener nema zamisao taktičku kad je potrebno. A disciplina rada je izgleda nešto iz bajke. Nije njima napad toliki problem, iako ponekad zalutaju to stoji, ali odbrana ne valja uopšte u zadnjih 5/6 utakmica, i to rezultira sa 4 poraza u nizu, od kojih 3 na svom terenu...

marko

pre 5 godina

Бек извртео центра, а нико се не пита одкуд центар на плеју, вероватно умислио да је плеј. Ова двојица су међу најбољима на свету, и ко њих сачува, тај је муња у одбрани, а такав се још није појавио. Погледајте снимак како су на прошлој Харден и Пол, прво један па други, извртели Леброна, па овај није знао где је лево. Чињеница је да Денвер нема игру, и изгледа немају ни атмосферу. Неко је ту са неким у озбиљној свађи, а мирише на жалост и да је Јокић једна од страна. Имам утисак да је често на клупи, и да понекад Денвер игра и боље без њега. Чудно се нешто дешава код њих.

livin’ on a prayer

pre 5 godina

Solidna.Njegova dobra i odlična partija je kada da na ove skokove i asistencije 30+ poena.Jokarina je nesreća da igra u timu koji nikad nije ništa specijalno bio u NBA.Velika šteta je sto takav igrač ne igra u većem i kvalitetnijem timu sa tradicijom od Denvera...

steva

pre 5 godina

Cekajte , da je dobra partija Jokica , nije . Ali ,da je bas on i jedino on bio losu u dobrani , nije ni to istina .
Danas je Hjustonov pickenrol funkicionisao perfektno . Paul -Harden i Capela su "vrteli" pikenrol kao od sale.( a to trener Denvera nije znao kako da brani) Dok je Hjuston odlicno branio pikenrol Dnevera koji obicno "vrte" Jokic -Murray -Harris . Narocito su dobro branili Jokica kad ga je pruzimao "mali" , Harden ili neko drugi . Nikoli nikako nije polazilo za rukom da iskoristi taj "mismatch" . Ljudima mora da postane jasno to da ce ove godine protivnicki treneri obratiti posbenu paznju na Jokica i na te njegove plejmejkerske sposobnosti . Da ce se posebno spremati i truditi da sprece taj pickenrol koji se vrti oko Nikole , ta "katanja" , prolazenja iza ledja , Harrisa i Murraya . I , ne brani samo Nikola pickenrol ...to vam je valjda jasno . Inace , kako stvari za sad stoje , kako to sve izgleda sa strane...7-8 mesto je ove sezone puna kapa za Denver . Videcemo kad Thomas i Porter pocnu da igraju , moza ce se nesto i promeniti .

genijalac

pre 5 godina

haha, gle komentara:D ovaj melbourne poranio i izgelda sam napisao pet od prvih osam komentara, i sve tipa odbrana odbrana:D hahah, pa ne treba valjda Jokic da cuva Hardena, sta je vama ljudi:D Jel vi znate da Jokic igra samo 29,3 minute u prosjeku u prvih 14 utakmica:D? haha,pa to je totalno smjesno. Chris Paul veteran igra 40 minuta, harden igra blizu 40 minuta, neki dan gianis preko 36 u back2back. samo u denveru glavna zveda igra ispod 30 minuta, nije glavni u napadu, saigraci ga ignorisu u vise navrata itd. E moj Jokicu.

Bookie

pre 5 godina

Da bi komentarisao nesto,valjda to trebas odgledati,a ne koristiti statistiku kao podlogu da iskazete netrpeljivost,dok vam komentari ispadaju kosarkasko neznalicki i komicni.Za losu pik igru,a losa je bila i kada je Plumlee igrao,kriv je trener,a ne jedan igrac!

E,pa,imate na YT da ukucate Capela vs Nuggets pa cete vidjeti da je Jokic od njega 1 na 1 primio samo 2 poene i mozda kriv za jos 2 ili 4,a da mu je bio blizu,bas i nije bio njegov covjek,vec neciji drugo.Ono sto Murray radi u odbrani je totalna komedija.Nesto poput Hardena iz onih komicnih videa gdje ne zna ni kojeg igraca cuve,a ni gdje mu je.U posljednjoj cetvrtini,koju sam gledao , ostao je da cuva na trici uz ceonu liniju igraca i ostao da cuva Caspera kada mu je taj zakucao 4m od njega,a dok mu nije zabio,nije ni znao da taj vise ne stoji tu.Imao je jos defanzivnih akcija gdje ga izbacuju kao nekoga ko nikada nije vidjeo dribling,pa kada naprave visak,moraju pomagati zbog njega i tu se pravi visak koji se pretvara u kos lagano.Tako da bih za krivca prije Murrya naveo za sve sto se desava Denveru,nego li i nesretnog Millsapa,a Jokic je jedino kriv sto ne zatrazi status koji zasluzuje zaradom i krene ispucavati 25 lopti po mecu,poput drugih.Nije Antetokounmpo slucajno dao izjavu da je ovaj na znanje ubacio 20,a da pokusava igrati pleja,izmedju redova mozete procitati -trebao je biti sebican i zabio bi 40 poena,a ne sto daje okolo ovima sto njemu u zivotu ne bi da su obrnute uloge i status igraca-

Mitar

pre 5 godina

Kažem ja ovim mojim drugarima Tražiće Denver očajnički klub za trejd Jokića za godinu najviše dve ali će svi da nestanu.

Jokić nije vođa.
Mek karakter, bez krvoločnosti (mislim sportske krvoločnosti).
Jokić nije stalan u dobrim igrama.
Jokić nestaje kad je gusto i važno.
Jokić može biti 3-4 opcija u ozbiljnom klubu, nešto kao nekad Kukoč u Čikagu, on da vuče i lomi nema šanse.

Nemam ništa protiv Jokića ali to je ta građa.

Pozdrav vernicima košarke.

Stomps

pre 5 godina

Kontam da posle onog driblinga CP3 da je opet on bezobrazan.... 

A kad je Teo protiv Mela on je car, kralj...
(Milan, 14. novembar 2018 08:10)

Kris Pol je maestralan sa loptom u rukama, a i niži je od Jokića preko 30 cm. Nije iznenađenje što ga je izvrteo kao na toboganu.

Teo je samo dodao loptu Melu kroz noge, nije ga "predriblao". Niti on može to da uradi bilo kome u NBA ligi. Teo je dobar dodavač, ali kontrola lopte mu je među najgorim na poziciji 1 i 2 u NBA ligi.

aaajde

pre 5 godina

Kapela imao 15.5 u proseku, a sad lagano 24 poena sa 11/15 iz igre. Rezultat Jokiceve "potcenjene" odbrane.
Jos ima losiji +/- od Milsapa, Mareja i Herisa na nivou cele sezone.

nemke

pre 5 godina

Citam komentare i vidim da se ljudi vise "cimaju" da li ce Denver u PO od Nikole samog! Shvatite, sport kao sport vise ne postoji! Sada je sve to biznis kako u fudbalu tako i u kosarci! Nikola je potpisao max ugovor, i njegovo je da izadje na teren, pa sta bude pobeda ili poraz... To je manje bitno... Nikola svakako nista ne gubi... Pozzz

sarajevo.ba

pre 5 godina

joj gle sve strucnjak do strucnjaka. Em ne valja, lose brojke ovo ono. Pa 14p()na preko50%suta), 12sk, i 7 asistencija su odlicne brojke za sve igrace u NBA ligi, pa cak i da lebron ili durant imaju identicnu statistiku , gledalo bi se kao dobra utakmica. Drugo, ja ne znam dali vi znate engleski i da citate strane medije, ali Jokic je jos uvijek u top 6 igraca u konkurenciji za MVP'a citave lige! razmislite malo o tome. Cuj 14, 12, 7 i jos dve ukradene lopte, losa utakmica:D sta on treba da ima preko 25 poena da bi bila dobra utakmica? jeste nerealni ljudi. A svi tapkaju komentare ovde u radnom vremenu. Ali zato su svi pametni, sve ekspert do eksperta.
(genijalac, 14. novembar 2018 09:37)

6 od 14 ti je drugar 42%, kakvih preko 50% suta.

the answer

pre 5 godina

JEDINI igrac koji dodaje loptu u ovom denver, i koji zeli da lopta kruzi je Jokic..Marej i Haris kad im das loptu odmah ili sutaju ili se zalecu na kos,i kako tu moelze bii igre..i to avi sem Melouna vide.. ali je on nedodirljiv,prosto denever mora da promeni trenera,jer je ovo sramota. da ne spominjem dve god.zaredom sto propustaju plejof zbog Melouna.

Marko

pre 5 godina

Neznalice, Capela daje sve poene iz pic n rola kucanja obicna a to zavisi od toga sta je Meloun odlucio da brani...inace ovaj Harden je nabolji 1 na 1 igrac kog sam video niko ne moze da ga cuva u celoj ligi...

Milan

pre 5 godina

Jokic je posle utakmice otisao odma da snima saku. Izlgeda da ima neku povredu koju mozda vuce, ali nije to bitno. Mislim da se svi slazemo da mora i moze bolje, da treba da se nametne vise, jer on je ipak svesno odabran da bude lice fransize, mora to da prihvati i da krene da se ponasa adekvatno. Naravno, nije to lako. Ima puno dobrih kosarkasa koji u njegovim godinama to nisu mogli da iznesu, Durent i Westbrook na primer iz OKC dana, Davis do pre koju godinu, itd.

Ono sto mene prvenstveno smara je trener Malone. Evo skoro 3 godine kao "pratim", "navijam", bodrim Denver jer posle SAC dana, prvi put da imamo nekog naseg koji pravi razliku na terenu (pozitivnu). Ja verujem da svi grobari koji su pratili EL uzivo, ili mi cigani uz DR-a, siguran sam da bi doticnom gospodinu Malone-u zvizdali u pioniru posle 2 meseca. Sta on covek radi dobro? Jel ima neke specijale iz auta, posle tajma? Jel mu tim igra granitnu odbranu u stilu DR-a ili cak ranijeg DV-a? Jel im napad ide tecno, sa dosta otvorenih suteva ili mozda svako malo kad ne zna sta ce muze Jokica da organizuje nesto? Kada vuce izmene, tj jel ima lik rotacije dobre? Jel nekad uso u teren besan, psovo, obrusio Jokicu i posla ga na klupu zbog nedostatka koncentracije u odbrani ili truda? Nije! Covek je beskicmenjak koji se ne zamera "zvezdama", vec u intervjuima kao bocka pojedine igrace. Jos mu Denver dao novi ugovor letos. Neka mi neko od pametnih ljubitelja kosarke sa b92 ovde napise sta doticni radi dobro. Molim vas.

genijalac

pre 5 godina

joj gle sve strucnjak do strucnjaka. Em ne valja, lose brojke ovo ono. Pa 14p()na preko50%suta), 12sk, i 7 asistencija su odlicne brojke za sve igrace u NBA ligi, pa cak i da lebron ili durant imaju identicnu statistiku , gledalo bi se kao dobra utakmica. Drugo, ja ne znam dali vi znate engleski i da citate strane medije, ali Jokic je jos uvijek u top 6 igraca u konkurenciji za MVP'a citave lige! razmislite malo o tome. Cuj 14, 12, 7 i jos dve ukradene lopte, losa utakmica:D sta on treba da ima preko 25 poena da bi bila dobra utakmica? jeste nerealni ljudi. A svi tapkaju komentare ovde u radnom vremenu. Ali zato su svi pametni, sve ekspert do eksperta.

Ufo

pre 5 godina

Boston je prosle sezone na startu ima nesto brda pobeda, bili ubedljivo prvi u celoj ligi da bi na kraju Toronto bio prvi na istoku. Duga je sezona, polako sa predvidjanjima. Setite se Jute prosle sezone. Denver je krenuo odlicno prvih 10 utakmica i sada 4 za redom kanal. A i cim Jokic igra protiv jaceg centra, odbrana mu je losa, napad solidan ali nista posebno. Denver ce morati dooobro da zapne da bi usao u plejof jer je na zapadu ludnica. Hjuston se vraca, Lejkersi su tu, Pelikani i Juta. Zapad je stvarno prejak.

zemunski kej

pre 5 godina

Sad se vidi koliko im vredi Wil Barton. Od kako se povredio Denver se muci.Nedostaje njegovih 15 poena,Trener ne moze da ih pokrene ,kao da su iscedjeni,kada pocnu da gube nema povratka.Nije za poredjenje ali lice na Partizan u kosarci prosle i pocetkom ove sezone, Nemaju samopouzdanja .Da li moze da dovede zamenu za Bartona tesko .Heris i Marej ce u jednom trenutku da proigraju ali otici ce im plej of opet.

a smejali ste se Divcu

pre 5 godina

@genijalac, pre svega nije imao niti 50% šuta, a da si odgledo utakmicu video bi da je odigrao stvarno loše u odbrani, prosto, za igrača franšize i max ugovor mora to bolje.

Alan Ford

pre 5 godina

Nikola je sigurno medju deset najcistijih talenata u NBA, a vi sto mijenjate misljenja toplo-hladno svaku vece prema tome kako on odigra te noci, pozabavite malo necim drugim. Imali su tezak raspored ovih utakmica, jedino je Bruklin kiks, ovaj ce Hjuston biti medju tri na Zapadu i ove godine, ne otpisujte takvu ekipu, Denver ako udje u plej of, veliki uspjeh, Joka je pokretac tima, on je mozda i najstandardniji, a Melounu ne bih bio u kozi jer ima mnogo igraca koji u toku utakmice odrade poteze koji se rijetko vidjaju, a onda grijese u banalnim situacijama. Dobar raspored ispocetka je stvorio neku zalihu bodova i rekao bih kod mnogih pogresnu sliku i nerealna ocekivanja, ovaj tim ce jos da raste i plej of bi im dao mnogo samopouzdanja i iskustva za buducnost. Srecno!

jap

pre 5 godina

Neko je lijepo napisao opet se duri deran . Prvo je tjerao inat treneru i nije htjeo da igra, izgube dvije relativno lake utakmice Memfis i Bruklin a sad ga odvale protivnicki centri... Milvoki i Hjuston... sada prpa i koga ce da okrive ? Njega....

Nowitzki

pre 5 godina

E jadni smo li Srbi sa ovim komentarima,sramota! A tek koje ste kosarkaske neznalice.. Koja zavist pa to je nevjerovatno. Treba svaku utakmicu da ima 30 poena i 20 skokova da bi zadovoljio vas velike strucnjake. Nije odigrao najbolju utakmicu ali to je nba,tu su najbolji igraci na svijetu. Sledeci put ce on njima isporuciti 30 poena i to je to. Napred Jokara!

bskfan

pre 5 godina

Problem je u tome sto je doslo do nekog sukoba a za sada svi cute o tome. Malone stalno trazi nekog "vokalnog lidera" u timu ne shvatajuci da ako svi pocnu da pricaju moze da se lako da pretvori u svadju. Nisu svi ljudi isti, nekima je zaista potrebno da neko stalno vice na njih, a neki funkcionisu drugacije, mozes na pripremamam da im kazes sta mislis a na utakmici moras da ih pustis da igraju bez pritiska. Ko se sa kime sve sukobio to jos nije jasno, ali ce se saznati. Marej je na nekim utakmicama vikao na Jokica i ovaj na njega, Harisov govor tela takodje ukazuje da ni on nije postedjen, Krega je ubio Malone stavljajuci ga u nemogucu situaciju da direktno iz D lige pocinje kao starter (a onda ga odjednom potpuno izbaci iz rotacije), Juancha nema nigde a onda sinoc odjednom odigra neverovatnih 39 minuta (skoro celo drugo poluvreme dok Lyles dobije svega 9 minuta), Beasli odigra sjajno a onda dobije svega par minuta itd. Onaj Plamli je ziva paljevina, odigra svoje minute dobro na nekoliko utakmica a onda odmah misli da treba da bude starter itd.

Za sve je kriv trener koji ne zna sta radi. Za razliku od Popove filozofije, da ne ukalupljava igrace u sistem, vec da sistem prilagodjava igracima, Malone u glavi ima neki svoj sistem i sve igrace zeli da ukalupi u taj sistem, a to ne moze. Ima jedan od najtelentovanijih napadackih timova u ligi a on zeli da od njih napravi top 5 defanzivni tim. Kao sto rekoh, moze da spasi samo Barton ili IT inace ce sve da popuca.

boki

pre 5 godina

au brate koliko strucnjaka ovde! loodilo! nba, sta cekas, ovde ima na pretek pomocnik i glavnih trenera. naravno da ce da opterete jokica u odbrani jer je glavna masina napada denvera. samim tim umara se dosta, nervira jer ne briljira u defanzivi kao i ceo tim i onda malo po malo pocinje da se urusava sigurnost i u napadu. bice to ok, videcete.

danny

pre 5 godina

Pogledajte post match intervju Jokićev, kakvo durenje, nivo 4godišnjaka. Nije trebalo da laje, zna da su Amerikanci politički maksimalno korektni, nema sprdačine ni sa kim. 25000$ si popio, cvrc, idemo dalje.

jorgovan

pre 5 godina

Hjuston kontrolisao ceo mec bukvalno, Harden doktor igre i Pol je odigrao maestralno. Nemaju ljudi klupu, sa klupe ulaze 2 rukija,dva drveta i Gordon koji je u losoj formi. Ja ne znam kako oni misle sa ovim rosterom, pogotovo sad kad nema Mela. Po meni ovo nije neko iznenadjenje, Hjuston je tu gde treba biti, imali su los start ali stvari dolaze na svoje mesto.

msbravomk

pre 5 godina

ali kakva odlicna partija jer moze malo objektivnost u komentare i od izvestaj utakmice, pa ceo svet mu se smeje ej Harden mu napravio blokadu CP mu e napravio takav dribling da ovaj nije znao gdje se nalazi, pa on e centar sa 150 milionski dogovor sta se 14 poene i 12 nista sa startnog centra

bios

pre 5 godina

Na kraju nece ni u plej of. GS, Hjuston, Portland, Nju Orleans, Juta, Klipersi, San Antonio, Lejkersi, OKC. Sve ove ekipe su realno bolje od Denvera. 
? (b, 26. oktobar 2018 00:27)  

# Link komentara 
Preporučujem (+5) 
Ne preporučujem (-26 

Komentar poslat nakon pobede protiv Sakramenta i skora od 4-0 kada su mnogi Denver vec videli u finalu konferencije.
(b, 14. novembar 2018 12:02)

verujem da ćeš se setiti da iskopaš ova dva komentara i na kraju regularne sezone kad Denver glatko bude ušao u plej of.

aleksandar

pre 5 godina

Ne pljuj te Nikolu, kosarka je timska igra i u napadu i u odbrani. Mogao bi da bude malo agresivniji u odbrani u reketu, sve drugo radi dobro. Trener treba da pokrene igru, previse je blag.....nek zove Obradovica za savet

jsx

pre 5 godina

@genijalac
Ne bi im se gledalo kao dobra utakmica (eventualno u plej-ofu ako su npr. dobro igrali odbranu i imali dosta asistencija uz pobedu ekipe), a Jokicu je sad na tom nivou da ne treba ni njemu da se gleda kao dobra utakmica. A slazem se da je vrhunski igrac i dalje i da ne treba seci vene.

Bane

pre 5 godina

Slazem se da Hjuston dolazi na svoje, ali ako planiraju plej of igrati bez Karmela to je propast unapred.Karmelo ima ono nesto, pogodice kad se bude lomilo, Ariza npr.nema taj talenat, ove sezone Enis bi mogao biti Ariza!

b

pre 5 godina

Na kraju nece ni u plej of. GS, Hjuston, Portland, Nju Orleans, Juta, Klipersi, San Antonio, Lejkersi, OKC. Sve ove ekipe su realno bolje od Denvera.
? (b, 26. oktobar 2018 00:27) 

# Link komentara
Preporučujem (+5)
Ne preporučujem (-26

Komentar poslat nakon pobede protiv Sakramenta i skora od 4-0 kada su mnogi Denver vec videli u finalu konferencije.

Dragan

pre 5 godina

Ostao je bez podrske tima, sad je tim bez njegove podrske. Igra za sebe i otaljava ugovor. Bice na kraju koliko dabl dabla je ima i sl i to ce biti OK statistika. Mozda i dodje u reprezentaciju, cisto da ih najedi i pokaze kako igra kada hoce. To nije durenje.

bskfan

pre 5 godina

@pandora pamenjakovicu, objasni kako je to Jokic prosle godine drugi deo sezone igrao po 36 minuta po utakmici a sada odjednom nema snage za vise od 29 minuta? Jokic ove sezone u proseku igra puna 3 minuta manje nego prosle sezone, uz slican ucinak kao i prosle godine, sto je pri ovim okolnostima uspeh.

I kako to da Jokic nama snage a onda mu ponekad igra 12 minuta bez prekida, a onda se desi da ga potpuno oladi na klupi i ubaci ga 5 minuta pre kraja?

Jedna od najvaznijih statistickih stavki je procenat suta (pre svega procenat suta za 3 poena i tzv true shooting, i Jokic je to poboljasao u odnosu na proslu godinu dok je kod Mareja i Harisa tu strasan pad. Marej tu vazi za najboljeg sutera a sinoc je recimo imao samo tri suta za tri poena i sva tri promasio. Protiv Milvokija je imao samo jedan sut za tri poena i taj jedan promasio. Kako da se boris za plejoff kada dva glavna sutera, Marej i Haris, ove godine sutiraju 3 poena sa oko 28% ? Denver je trenutno na 24. mestu po procentu suta za 3 poena.

pandora

pre 5 godina

@pandora pamenjakovicu, objasni kako je to Jokic prosle godine drugi deo sezone igrao po 36 minuta po utakmici a sada odjednom nema snage za vise od 29 minuta?

Ne znam, to moras pitati kondicionog trenera Denver Nuggetsa.
Ja sam bivsi fudbaler, ne trener.

pandora

pre 5 godina

Samo da mi je znati, da li je iko od vas koji kritikujete Malonea, a branite Jokica, ikada trenirao neki sport?
Ja se slazem da se Malonea cesto gubi, donosi lose odluke.
Medjutim, nije Malone kriv zbog Jokiceve minutaze.
Ja sam trenirao fudbal. Igrao na sredini terena podjednako dobro u napadu i odbrani, medjutim, nisam bio nikada u dobroj fizickoj spremi koju je fudbal zahtevao.
Veliki talenat je bio nesporan, ali nista nije znacio bez kondicije.
Koliko god nespreman za Jokica sam bio Husein Bolt.

To je najveci problem sa Jokicem. On nema snage za vise od 30min meca, a igra samo na jednoj strani terena. Ako bi igrao par utakmica preko 30min rizikuje povredu. To zna Malone, to svi u Denveru vide.
Kako da uzme 20suteva kada nema snage da pretrci teren 20puta?

Jokic igra u ligi punoj atleta, terminatora sto zahteva max fizicku spremu.
Da budem iskren, ja se cudim kako on tamo uopste igra.
Verovatno zato jer je NBA zadnjih godina postao poput baleta.
Da su devedesete, ili da je 2005.god, nema sanse da bi Jokic prosao tamo sa ovom igrom.
Jokic se uspeo nametnuti jer je pored svog talenta imao neverovatnu srecu.
No, sada mu sreca nece pomoci ako ne pocne ozbiljno da trenira na svom telu.

zoran ivkovic

pre 5 godina

mislim da ce Hjuston u ući u ekipe za razigravanje ako treba trejdovaće .Lejkersi sa Lebronom sigurno ce izgledati sve bolje .ovde vezes 3 pobede i vec si super pozicija . mislim da Denver će imati problema i ako su 3 na zapadu . Kingsi tesko kao i Juta a i Oklahoma .

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Dobra partija? Postojili i jedan igrac u nba? koga Jokic cuva i koji igra na njegovoj poziciji iz protivnicke ekipe, a da on ne bude najbolji. Ovo sto Jokic igra u odbrani je sramota za kosarku.

livin’ on a prayer

pre 5 godina

Solidna.Njegova dobra i odlična partija je kada da na ove skokove i asistencije 30+ poena.Jokarina je nesreća da igra u timu koji nikad nije ništa specijalno bio u NBA.Velika šteta je sto takav igrač ne igra u većem i kvalitetnijem timu sa tradicijom od Denvera...

Mitar

pre 5 godina

Kažem ja ovim mojim drugarima Tražiće Denver očajnički klub za trejd Jokića za godinu najviše dve ali će svi da nestanu.

Jokić nije vođa.
Mek karakter, bez krvoločnosti (mislim sportske krvoločnosti).
Jokić nije stalan u dobrim igrama.
Jokić nestaje kad je gusto i važno.
Jokić može biti 3-4 opcija u ozbiljnom klubu, nešto kao nekad Kukoč u Čikagu, on da vuče i lomi nema šanse.

Nemam ništa protiv Jokića ali to je ta građa.

Pozdrav vernicima košarke.

sarajevo.ba

pre 5 godina

Ovog najboljeg stranca u ligi i Capela natrpa, 11 od 15 sut.
Ali kao sto juce u tekstu novinar napisa da nisu kiksali zadnje 4 sad bi bili rame uz rame sa GS.
Jos sad 9 od narednih 12 u gostima.
Falit ce im pola pobjede za PO.

Bane

pre 5 godina

Slazem se da Hjuston dolazi na svoje, ali ako planiraju plej of igrati bez Karmela to je propast unapred.Karmelo ima ono nesto, pogodice kad se bude lomilo, Ariza npr.nema taj talenat, ove sezone Enis bi mogao biti Ariza!

genijalac

pre 5 godina

joj gle sve strucnjak do strucnjaka. Em ne valja, lose brojke ovo ono. Pa 14p()na preko50%suta), 12sk, i 7 asistencija su odlicne brojke za sve igrace u NBA ligi, pa cak i da lebron ili durant imaju identicnu statistiku , gledalo bi se kao dobra utakmica. Drugo, ja ne znam dali vi znate engleski i da citate strane medije, ali Jokic je jos uvijek u top 6 igraca u konkurenciji za MVP'a citave lige! razmislite malo o tome. Cuj 14, 12, 7 i jos dve ukradene lopte, losa utakmica:D sta on treba da ima preko 25 poena da bi bila dobra utakmica? jeste nerealni ljudi. A svi tapkaju komentare ovde u radnom vremenu. Ali zato su svi pametni, sve ekspert do eksperta.

Rasko

pre 5 godina

Da bi bio zaista vrhunski sportista moraš imati čeličnu disciplinu i biti pomalo "mangup". E upravo to je osnovni Nikolin problem. Na disciplinu ga teraju a mangup nije ni malo. Zbog toga nema konstantubod 20 poena, što se od njega očekuje. Dečko se ponaša kao dete i u sportu i u životu. Nikako da shvati da kao neko ko je postigao toliki uspeh samo zahvaljujući ogromnom talentu sad tek mora da radi kao nikad a sa druge strane i da se ponaša kako dolikuje nekome na koga se ugledaju hiljade klinaca. Sa takvim uspehom dolazi i društvena odgovornost bez obzira na sve. Pri tome mislim na neigranje u reprezentaciji. Ako ne želi treba da to i kaže, manje bi mu ljudi zamerali kada bi iskreno rekao da li će i kada igrati za reprezentaciju.

Pseudoharms

pre 5 godina

Denver ima problem. U periodima u kojima je Nikola van igre, prosto nemaju resenja u napadu i idu u minus. Prvu cetvrtinu, igrao, skoro pa sam.

nemke

pre 5 godina

Citam komentare i vidim da se ljudi vise "cimaju" da li ce Denver u PO od Nikole samog! Shvatite, sport kao sport vise ne postoji! Sada je sve to biznis kako u fudbalu tako i u kosarci! Nikola je potpisao max ugovor, i njegovo je da izadje na teren, pa sta bude pobeda ili poraz... To je manje bitno... Nikola svakako nista ne gubi... Pozzz

msbravomk

pre 5 godina

ali kakva odlicna partija jer moze malo objektivnost u komentare i od izvestaj utakmice, pa ceo svet mu se smeje ej Harden mu napravio blokadu CP mu e napravio takav dribling da ovaj nije znao gdje se nalazi, pa on e centar sa 150 milionski dogovor sta se 14 poene i 12 nista sa startnog centra

Sibirac

pre 5 godina

Tek se sada vidi koliko je bilo pogrešno što se Jokić inatio na par utakmica. Možda je lično bio u pravu, ali je bespotrebno gurnuo kola nizbrdo, totalno su izgubili onu pobedničku hemiju.

Sada bi imali skor bar 11-3. Nadam se da će bar protiv Atlante u sledećem meču prekinuti niz poraza.

Aleksa

pre 5 godina

Moguće je da smo gledali različitu utakmicu. Loša odbrana i loše učešće u timskoj odbrani, nedovoljno ubedljiv u napadu, pogotovo kada postuje Hardena. Trener Denvera zreo za otkaz.

boki

pre 5 godina

au brate koliko strucnjaka ovde! loodilo! nba, sta cekas, ovde ima na pretek pomocnik i glavnih trenera. naravno da ce da opterete jokica u odbrani jer je glavna masina napada denvera. samim tim umara se dosta, nervira jer ne briljira u defanzivi kao i ceo tim i onda malo po malo pocinje da se urusava sigurnost i u napadu. bice to ok, videcete.

Nowitzki

pre 5 godina

E jadni smo li Srbi sa ovim komentarima,sramota! A tek koje ste kosarkaske neznalice.. Koja zavist pa to je nevjerovatno. Treba svaku utakmicu da ima 30 poena i 20 skokova da bi zadovoljio vas velike strucnjake. Nije odigrao najbolju utakmicu ali to je nba,tu su najbolji igraci na svijetu. Sledeci put ce on njima isporuciti 30 poena i to je to. Napred Jokara!

b

pre 5 godina

Na kraju nece ni u plej of. GS, Hjuston, Portland, Nju Orleans, Juta, Klipersi, San Antonio, Lejkersi, OKC. Sve ove ekipe su realno bolje od Denvera.
? (b, 26. oktobar 2018 00:27) 

# Link komentara
Preporučujem (+5)
Ne preporučujem (-26

Komentar poslat nakon pobede protiv Sakramenta i skora od 4-0 kada su mnogi Denver vec videli u finalu konferencije.

pandora

pre 5 godina

Samo da mi je znati, da li je iko od vas koji kritikujete Malonea, a branite Jokica, ikada trenirao neki sport?
Ja se slazem da se Malonea cesto gubi, donosi lose odluke.
Medjutim, nije Malone kriv zbog Jokiceve minutaze.
Ja sam trenirao fudbal. Igrao na sredini terena podjednako dobro u napadu i odbrani, medjutim, nisam bio nikada u dobroj fizickoj spremi koju je fudbal zahtevao.
Veliki talenat je bio nesporan, ali nista nije znacio bez kondicije.
Koliko god nespreman za Jokica sam bio Husein Bolt.

To je najveci problem sa Jokicem. On nema snage za vise od 30min meca, a igra samo na jednoj strani terena. Ako bi igrao par utakmica preko 30min rizikuje povredu. To zna Malone, to svi u Denveru vide.
Kako da uzme 20suteva kada nema snage da pretrci teren 20puta?

Jokic igra u ligi punoj atleta, terminatora sto zahteva max fizicku spremu.
Da budem iskren, ja se cudim kako on tamo uopste igra.
Verovatno zato jer je NBA zadnjih godina postao poput baleta.
Da su devedesete, ili da je 2005.god, nema sanse da bi Jokic prosao tamo sa ovom igrom.
Jokic se uspeo nametnuti jer je pored svog talenta imao neverovatnu srecu.
No, sada mu sreca nece pomoci ako ne pocne ozbiljno da trenira na svom telu.

genijalac

pre 5 godina

haha, gle komentara:D ovaj melbourne poranio i izgelda sam napisao pet od prvih osam komentara, i sve tipa odbrana odbrana:D hahah, pa ne treba valjda Jokic da cuva Hardena, sta je vama ljudi:D Jel vi znate da Jokic igra samo 29,3 minute u prosjeku u prvih 14 utakmica:D? haha,pa to je totalno smjesno. Chris Paul veteran igra 40 minuta, harden igra blizu 40 minuta, neki dan gianis preko 36 u back2back. samo u denveru glavna zveda igra ispod 30 minuta, nije glavni u napadu, saigraci ga ignorisu u vise navrata itd. E moj Jokicu.

dtb_pro

pre 5 godina

Volim ovog momka, ali treba biti realan. Glavni igrač u timu mora imati konstantnost u igri i brojkama na utakmici. Pored toga mora biti sposoban preuzeti odgovornost na sebe da riješi teške trenutke na utakmici, naročito u tijesnim završnicama. Ne mora šutirati, ali može kreirati akciju za otvoren šut ili polaganje.
Jokić više nije ni rookie ni sophomore. Od ove godine ima maksimalni ugovor kao "nosilac franšize" i to zahtjeva drugačiji pristup igri i ponašanje, a ne česta nezainteresovanost i durenje po terenu kao dijete kad mu ne daš lizalicu.
I ono što je najgore, apsolutno svi timovi znaju da se najviše koševa može dati upravo preko Jokića. Tako svako malo protivnički centar postiže ili season-high ili rekord karijere protiv Denvera. Nebitno da li je to nespretni Mekgi, odličan trojkaš kao Lopez ili eto sinoć kvazi-centar Kapela. Jokić ne zna da kvalitetno brani pik-en-rol, ne može da čita akcije za alej-up, a definitivno bez guranja ne može da nadskoči protivnika. U drugim timovima postoje igrači koji su napadačka druga pa i treća opcija u timu, a imaju bolji učinak od Jokića.
Treba biti realan i reći da Jokić nije na nivou na koji ga mi dižemo.

qwerty

pre 5 godina

Denver ima isti skor kao Klipersi, ali Klipersi igraju standardno a ne u serijama pa niko ne pise o njima. Ako Denver ne udje u plej of ni ove godine, bolje da ugase klub...

the answer

pre 5 godina

JEDINI igrac koji dodaje loptu u ovom denver, i koji zeli da lopta kruzi je Jokic..Marej i Haris kad im das loptu odmah ili sutaju ili se zalecu na kos,i kako tu moelze bii igre..i to avi sem Melouna vide.. ali je on nedodirljiv,prosto denever mora da promeni trenera,jer je ovo sramota. da ne spominjem dve god.zaredom sto propustaju plejof zbog Melouna.

Stomps

pre 5 godina

Kontam da posle onog driblinga CP3 da je opet on bezobrazan.... 

A kad je Teo protiv Mela on je car, kralj...
(Milan, 14. novembar 2018 08:10)

Kris Pol je maestralan sa loptom u rukama, a i niži je od Jokića preko 30 cm. Nije iznenađenje što ga je izvrteo kao na toboganu.

Teo je samo dodao loptu Melu kroz noge, nije ga "predriblao". Niti on može to da uradi bilo kome u NBA ligi. Teo je dobar dodavač, ali kontrola lopte mu je među najgorim na poziciji 1 i 2 u NBA ligi.

aaajde

pre 5 godina

Kapela imao 15.5 u proseku, a sad lagano 24 poena sa 11/15 iz igre. Rezultat Jokiceve "potcenjene" odbrane.
Jos ima losiji +/- od Milsapa, Mareja i Herisa na nivou cele sezone.

danny

pre 5 godina

Pogledajte post match intervju Jokićev, kakvo durenje, nivo 4godišnjaka. Nije trebalo da laje, zna da su Amerikanci politički maksimalno korektni, nema sprdačine ni sa kim. 25000$ si popio, cvrc, idemo dalje.

ok

pre 5 godina

dobra partija sa maximalnim ugovorom,ma hajde.....
on je trebao vec da ima prosek za ovu sezonu 20 plus poena i 15 tak skokova ali nema i samo on zna ili ne zna zasto ne grize.......

Milan

pre 5 godina

Jokic je posle utakmice otisao odma da snima saku. Izlgeda da ima neku povredu koju mozda vuce, ali nije to bitno. Mislim da se svi slazemo da mora i moze bolje, da treba da se nametne vise, jer on je ipak svesno odabran da bude lice fransize, mora to da prihvati i da krene da se ponasa adekvatno. Naravno, nije to lako. Ima puno dobrih kosarkasa koji u njegovim godinama to nisu mogli da iznesu, Durent i Westbrook na primer iz OKC dana, Davis do pre koju godinu, itd.

Ono sto mene prvenstveno smara je trener Malone. Evo skoro 3 godine kao "pratim", "navijam", bodrim Denver jer posle SAC dana, prvi put da imamo nekog naseg koji pravi razliku na terenu (pozitivnu). Ja verujem da svi grobari koji su pratili EL uzivo, ili mi cigani uz DR-a, siguran sam da bi doticnom gospodinu Malone-u zvizdali u pioniru posle 2 meseca. Sta on covek radi dobro? Jel ima neke specijale iz auta, posle tajma? Jel mu tim igra granitnu odbranu u stilu DR-a ili cak ranijeg DV-a? Jel im napad ide tecno, sa dosta otvorenih suteva ili mozda svako malo kad ne zna sta ce muze Jokica da organizuje nesto? Kada vuce izmene, tj jel ima lik rotacije dobre? Jel nekad uso u teren besan, psovo, obrusio Jokicu i posla ga na klupu zbog nedostatka koncentracije u odbrani ili truda? Nije! Covek je beskicmenjak koji se ne zamera "zvezdama", vec u intervjuima kao bocka pojedine igrace. Jos mu Denver dao novi ugovor letos. Neka mi neko od pametnih ljubitelja kosarke sa b92 ovde napise sta doticni radi dobro. Molim vas.

Ufo

pre 5 godina

Boston je prosle sezone na startu ima nesto brda pobeda, bili ubedljivo prvi u celoj ligi da bi na kraju Toronto bio prvi na istoku. Duga je sezona, polako sa predvidjanjima. Setite se Jute prosle sezone. Denver je krenuo odlicno prvih 10 utakmica i sada 4 za redom kanal. A i cim Jokic igra protiv jaceg centra, odbrana mu je losa, napad solidan ali nista posebno. Denver ce morati dooobro da zapne da bi usao u plejof jer je na zapadu ludnica. Hjuston se vraca, Lejkersi su tu, Pelikani i Juta. Zapad je stvarno prejak.

Bookie

pre 5 godina

Da bi komentarisao nesto,valjda to trebas odgledati,a ne koristiti statistiku kao podlogu da iskazete netrpeljivost,dok vam komentari ispadaju kosarkasko neznalicki i komicni.Za losu pik igru,a losa je bila i kada je Plumlee igrao,kriv je trener,a ne jedan igrac!

E,pa,imate na YT da ukucate Capela vs Nuggets pa cete vidjeti da je Jokic od njega 1 na 1 primio samo 2 poene i mozda kriv za jos 2 ili 4,a da mu je bio blizu,bas i nije bio njegov covjek,vec neciji drugo.Ono sto Murray radi u odbrani je totalna komedija.Nesto poput Hardena iz onih komicnih videa gdje ne zna ni kojeg igraca cuve,a ni gdje mu je.U posljednjoj cetvrtini,koju sam gledao , ostao je da cuva na trici uz ceonu liniju igraca i ostao da cuva Caspera kada mu je taj zakucao 4m od njega,a dok mu nije zabio,nije ni znao da taj vise ne stoji tu.Imao je jos defanzivnih akcija gdje ga izbacuju kao nekoga ko nikada nije vidjeo dribling,pa kada naprave visak,moraju pomagati zbog njega i tu se pravi visak koji se pretvara u kos lagano.Tako da bih za krivca prije Murrya naveo za sve sto se desava Denveru,nego li i nesretnog Millsapa,a Jokic je jedino kriv sto ne zatrazi status koji zasluzuje zaradom i krene ispucavati 25 lopti po mecu,poput drugih.Nije Antetokounmpo slucajno dao izjavu da je ovaj na znanje ubacio 20,a da pokusava igrati pleja,izmedju redova mozete procitati -trebao je biti sebican i zabio bi 40 poena,a ne sto daje okolo ovima sto njemu u zivotu ne bi da su obrnute uloge i status igraca-

steva

pre 5 godina

Cekajte , da je dobra partija Jokica , nije . Ali ,da je bas on i jedino on bio losu u dobrani , nije ni to istina .
Danas je Hjustonov pickenrol funkicionisao perfektno . Paul -Harden i Capela su "vrteli" pikenrol kao od sale.( a to trener Denvera nije znao kako da brani) Dok je Hjuston odlicno branio pikenrol Dnevera koji obicno "vrte" Jokic -Murray -Harris . Narocito su dobro branili Jokica kad ga je pruzimao "mali" , Harden ili neko drugi . Nikoli nikako nije polazilo za rukom da iskoristi taj "mismatch" . Ljudima mora da postane jasno to da ce ove godine protivnicki treneri obratiti posbenu paznju na Jokica i na te njegove plejmejkerske sposobnosti . Da ce se posebno spremati i truditi da sprece taj pickenrol koji se vrti oko Nikole , ta "katanja" , prolazenja iza ledja , Harrisa i Murraya . I , ne brani samo Nikola pickenrol ...to vam je valjda jasno . Inace , kako stvari za sad stoje , kako to sve izgleda sa strane...7-8 mesto je ove sezone puna kapa za Denver . Videcemo kad Thomas i Porter pocnu da igraju , moza ce se nesto i promeniti .

Marko

pre 5 godina

Neznalice, Capela daje sve poene iz pic n rola kucanja obicna a to zavisi od toga sta je Meloun odlucio da brani...inace ovaj Harden je nabolji 1 na 1 igrac kog sam video niko ne moze da ga cuva u celoj ligi...

Alan Ford

pre 5 godina

Nikola je sigurno medju deset najcistijih talenata u NBA, a vi sto mijenjate misljenja toplo-hladno svaku vece prema tome kako on odigra te noci, pozabavite malo necim drugim. Imali su tezak raspored ovih utakmica, jedino je Bruklin kiks, ovaj ce Hjuston biti medju tri na Zapadu i ove godine, ne otpisujte takvu ekipu, Denver ako udje u plej of, veliki uspjeh, Joka je pokretac tima, on je mozda i najstandardniji, a Melounu ne bih bio u kozi jer ima mnogo igraca koji u toku utakmice odrade poteze koji se rijetko vidjaju, a onda grijese u banalnim situacijama. Dobar raspored ispocetka je stvorio neku zalihu bodova i rekao bih kod mnogih pogresnu sliku i nerealna ocekivanja, ovaj tim ce jos da raste i plej of bi im dao mnogo samopouzdanja i iskustva za buducnost. Srecno!

jap

pre 5 godina

Neko je lijepo napisao opet se duri deran . Prvo je tjerao inat treneru i nije htjeo da igra, izgube dvije relativno lake utakmice Memfis i Bruklin a sad ga odvale protivnicki centri... Milvoki i Hjuston... sada prpa i koga ce da okrive ? Njega....

Kecman

pre 5 godina

Denver je luzerska ekipa, jednostavno je tako, koliko su imali dobar start, a sada su na jedan poraz od osmog mesta. Ja bih najviše voleo da onaj nije bio privremen splet okolnosti, ali pokazuje se baš suprotno, iako dva poraza u ovoj seriji jesu od Baksa i Rokitsa, što im se i ne može zameriti. Nadam se da će moći ciljati 3-6 mesta na zapadu, inače neće proći prvu rundu PO, ako uopšte uđu u doigravanje.

NbgDeki

pre 5 godina

Denver ima problem. U periodima u kojima je Nikola van igre, prosto nemaju resenja u napadu i idu u minus. Prvu cetvrtinu, igrao, skoro pa sam.
(Pseudoharms, 14. novembar 2018 08:26)

Brate, dao je 14 poena, ne 50.

aleksandar

pre 5 godina

Ne pljuj te Nikolu, kosarka je timska igra i u napadu i u odbrani. Mogao bi da bude malo agresivniji u odbrani u reketu, sve drugo radi dobro. Trener treba da pokrene igru, previse je blag.....nek zove Obradovica za savet

JPR24

pre 5 godina

Denver ima problem. U periodima u kojima je Nikola van igre, prosto nemaju resenja u napadu i idu u minus. Prvu cetvrtinu, igrao, skoro pa sam.
(Pseudoharms, 14. novembar 2018 08:26)
Sinoc, +/- mu je -14, pa sad vidi, upise dabl dabl, 7 asistencija i pored toga dok je u igri su u minusu od 14 poena !
Najveći problem je sto ne igraju uopšte odbranu koju su igrali na početku, vratili su se istim glupostima od prošle godine. Trener nema zamisao taktičku kad je potrebno. A disciplina rada je izgleda nešto iz bajke. Nije njima napad toliki problem, iako ponekad zalutaju to stoji, ali odbrana ne valja uopšte u zadnjih 5/6 utakmica, i to rezultira sa 4 poraza u nizu, od kojih 3 na svom terenu...

zemunski kej

pre 5 godina

Sad se vidi koliko im vredi Wil Barton. Od kako se povredio Denver se muci.Nedostaje njegovih 15 poena,Trener ne moze da ih pokrene ,kao da su iscedjeni,kada pocnu da gube nema povratka.Nije za poredjenje ali lice na Partizan u kosarci prosle i pocetkom ove sezone, Nemaju samopouzdanja .Da li moze da dovede zamenu za Bartona tesko .Heris i Marej ce u jednom trenutku da proigraju ali otici ce im plej of opet.

bios

pre 5 godina

Na kraju nece ni u plej of. GS, Hjuston, Portland, Nju Orleans, Juta, Klipersi, San Antonio, Lejkersi, OKC. Sve ove ekipe su realno bolje od Denvera. 
? (b, 26. oktobar 2018 00:27)  

# Link komentara 
Preporučujem (+5) 
Ne preporučujem (-26 

Komentar poslat nakon pobede protiv Sakramenta i skora od 4-0 kada su mnogi Denver vec videli u finalu konferencije.
(b, 14. novembar 2018 12:02)

verujem da ćeš se setiti da iskopaš ova dva komentara i na kraju regularne sezone kad Denver glatko bude ušao u plej of.

soni

pre 5 godina

Dok je bio na rookie ugovoru ovo bi bila dobra partija, s obzirom da je dobio ugovor kao fransizni igrac, ovo ne moze biti dobra partija, samo prosecna, sto se tice brojki a same igre i ispod toga..
Neverovatno je da nikako nije mogao da odbrani pick, pritom cele sezone Houstonu to svi dosta dobro brane, zato i toliko mucenje njihovo na startu sezone, i onda nocas svaki put je proslo pored Nikole, u napadu opet neverovatno pasivan, posle preuzimanja ostane sa Hardenom sam nisko, i umesto da to resi lagano, ili odugovlaci pa ga udvoje i mora da baci pas dalje, ili odma sam vraca loptu napolje.
Sad imaju Atlantu pa 4 teze utakmice, tako da kako sad igraju vrlo moguce da za 7-8 dana budu na 10-8...

sarajevo.ba

pre 5 godina

joj gle sve strucnjak do strucnjaka. Em ne valja, lose brojke ovo ono. Pa 14p()na preko50%suta), 12sk, i 7 asistencija su odlicne brojke za sve igrace u NBA ligi, pa cak i da lebron ili durant imaju identicnu statistiku , gledalo bi se kao dobra utakmica. Drugo, ja ne znam dali vi znate engleski i da citate strane medije, ali Jokic je jos uvijek u top 6 igraca u konkurenciji za MVP'a citave lige! razmislite malo o tome. Cuj 14, 12, 7 i jos dve ukradene lopte, losa utakmica:D sta on treba da ima preko 25 poena da bi bila dobra utakmica? jeste nerealni ljudi. A svi tapkaju komentare ovde u radnom vremenu. Ali zato su svi pametni, sve ekspert do eksperta.
(genijalac, 14. novembar 2018 09:37)

6 od 14 ti je drugar 42%, kakvih preko 50% suta.

marko

pre 5 godina

Бек извртео центра, а нико се не пита одкуд центар на плеју, вероватно умислио да је плеј. Ова двојица су међу најбољима на свету, и ко њих сачува, тај је муња у одбрани, а такав се још није појавио. Погледајте снимак како су на прошлој Харден и Пол, прво један па други, извртели Леброна, па овај није знао где је лево. Чињеница је да Денвер нема игру, и изгледа немају ни атмосферу. Неко је ту са неким у озбиљној свађи, а мирише на жалост и да је Јокић једна од страна. Имам утисак да је често на клупи, и да понекад Денвер игра и боље без њега. Чудно се нешто дешава код њих.

Dragan

pre 5 godina

Ostao je bez podrske tima, sad je tim bez njegove podrske. Igra za sebe i otaljava ugovor. Bice na kraju koliko dabl dabla je ima i sl i to ce biti OK statistika. Mozda i dodje u reprezentaciju, cisto da ih najedi i pokaze kako igra kada hoce. To nije durenje.

DukiNS

pre 5 godina

Trenutno mi deluje da će na Zapadu ove godine biti još veći krkljanac za play off nego prošle godine. Sem Finiksa, Dalasa i Minesote ostali svi konkurišu za preostalih 7 mesta. Ne računam tu GSW , jer mislim da će oni svakako završiti na prvom mestu pred play off. Denver ponovo nažalost pokazuje neke slabosti od prošle sezone. Nadam se da će se trgnuti na vreme.

jorgovan

pre 5 godina

Hjuston kontrolisao ceo mec bukvalno, Harden doktor igre i Pol je odigrao maestralno. Nemaju ljudi klupu, sa klupe ulaze 2 rukija,dva drveta i Gordon koji je u losoj formi. Ja ne znam kako oni misle sa ovim rosterom, pogotovo sad kad nema Mela. Po meni ovo nije neko iznenadjenje, Hjuston je tu gde treba biti, imali su los start ali stvari dolaze na svoje mesto.

a smejali ste se Divcu

pre 5 godina

@genijalac, pre svega nije imao niti 50% šuta, a da si odgledo utakmicu video bi da je odigrao stvarno loše u odbrani, prosto, za igrača franšize i max ugovor mora to bolje.

А. Петров

pre 5 godina

Јокић не сме да одигра “солидно” у оваквим мечевима. Он мора да има пресудну улогу у тиму. За то су га платили.

bskfan

pre 5 godina

Problem je u tome sto je doslo do nekog sukoba a za sada svi cute o tome. Malone stalno trazi nekog "vokalnog lidera" u timu ne shvatajuci da ako svi pocnu da pricaju moze da se lako da pretvori u svadju. Nisu svi ljudi isti, nekima je zaista potrebno da neko stalno vice na njih, a neki funkcionisu drugacije, mozes na pripremamam da im kazes sta mislis a na utakmici moras da ih pustis da igraju bez pritiska. Ko se sa kime sve sukobio to jos nije jasno, ali ce se saznati. Marej je na nekim utakmicama vikao na Jokica i ovaj na njega, Harisov govor tela takodje ukazuje da ni on nije postedjen, Krega je ubio Malone stavljajuci ga u nemogucu situaciju da direktno iz D lige pocinje kao starter (a onda ga odjednom potpuno izbaci iz rotacije), Juancha nema nigde a onda sinoc odjednom odigra neverovatnih 39 minuta (skoro celo drugo poluvreme dok Lyles dobije svega 9 minuta), Beasli odigra sjajno a onda dobije svega par minuta itd. Onaj Plamli je ziva paljevina, odigra svoje minute dobro na nekoliko utakmica a onda odmah misli da treba da bude starter itd.

Za sve je kriv trener koji ne zna sta radi. Za razliku od Popove filozofije, da ne ukalupljava igrace u sistem, vec da sistem prilagodjava igracima, Malone u glavi ima neki svoj sistem i sve igrace zeli da ukalupi u taj sistem, a to ne moze. Ima jedan od najtelentovanijih napadackih timova u ligi a on zeli da od njih napravi top 5 defanzivni tim. Kao sto rekoh, moze da spasi samo Barton ili IT inace ce sve da popuca.

pandora

pre 5 godina

@pandora pamenjakovicu, objasni kako je to Jokic prosle godine drugi deo sezone igrao po 36 minuta po utakmici a sada odjednom nema snage za vise od 29 minuta?

Ne znam, to moras pitati kondicionog trenera Denver Nuggetsa.
Ja sam bivsi fudbaler, ne trener.

zoran ivkovic

pre 5 godina

mislim da ce Hjuston u ući u ekipe za razigravanje ako treba trejdovaće .Lejkersi sa Lebronom sigurno ce izgledati sve bolje .ovde vezes 3 pobede i vec si super pozicija . mislim da Denver će imati problema i ako su 3 na zapadu . Kingsi tesko kao i Juta a i Oklahoma .

bskfan

pre 5 godina

@pandora pamenjakovicu, objasni kako je to Jokic prosle godine drugi deo sezone igrao po 36 minuta po utakmici a sada odjednom nema snage za vise od 29 minuta? Jokic ove sezone u proseku igra puna 3 minuta manje nego prosle sezone, uz slican ucinak kao i prosle godine, sto je pri ovim okolnostima uspeh.

I kako to da Jokic nama snage a onda mu ponekad igra 12 minuta bez prekida, a onda se desi da ga potpuno oladi na klupi i ubaci ga 5 minuta pre kraja?

Jedna od najvaznijih statistickih stavki je procenat suta (pre svega procenat suta za 3 poena i tzv true shooting, i Jokic je to poboljasao u odnosu na proslu godinu dok je kod Mareja i Harisa tu strasan pad. Marej tu vazi za najboljeg sutera a sinoc je recimo imao samo tri suta za tri poena i sva tri promasio. Protiv Milvokija je imao samo jedan sut za tri poena i taj jedan promasio. Kako da se boris za plejoff kada dva glavna sutera, Marej i Haris, ove godine sutiraju 3 poena sa oko 28% ? Denver je trenutno na 24. mestu po procentu suta za 3 poena.

jsx

pre 5 godina

@genijalac
Ne bi im se gledalo kao dobra utakmica (eventualno u plej-ofu ako su npr. dobro igrali odbranu i imali dosta asistencija uz pobedu ekipe), a Jokicu je sad na tom nivou da ne treba ni njemu da se gleda kao dobra utakmica. A slazem se da je vrhunski igrac i dalje i da ne treba seci vene.