Nedelja, 11.11.2018.

17:11

Sitijeva lekcija Junajtedu, šampion do pobede u šestoj brzini

Fudbaleri Mančester sitija pobednici su 177. mančesterskog derbija. Šampion Engleske je na "Etihadu" savladao rivalski tim Mančester junajteda sa 3:1.

Izvor: Z.K.

Sitijeva lekcija Junajtedu, šampion do pobede u šestoj brzini IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

91 Komentari

Sortiraj po:

jsx

pre 5 godina

@Miki

U fudbalu, za razliku od vecine drugih sportova je retko videti igraca da ne igra za svoju reprezentaciju (pod svoju mislim gde je rodjen ili makar proveo detinjstvo). Prema tome, ako ti je do domacih igraca, gledaj reprezentacije.

neutralni felsh

pre 5 godina

Matić se šeta po terenu kao paun traži cvet misli da ga izgubio dok ih Siti razbija kao dete ZVEČKU.Prava slika Srpskog reprezentativca folera.
(Branko Stojanovic selo Sasilovac, 11. novembar 2018 23:49)


nemoj tako, on je najbolji, nije hteo da nosi onaj imperijalisticki cvet...

pedja

pre 5 godina

Steta sto nismo sa MU u grupi uLS iako mi je to omiljeni tim poslije moje CZ,mislim da bi imali realne sanse da im uzmemo svih 6 bodova i lagano udjemo u LE,Murinjo zlo fudbala!

Milos

pre 5 godina

Okej, da probam da postavim malo nezgodnije pitanje. Koliko se Engleza zaista pita na terenu?
(Mikii, 11. novembar 2018 21:52) Taman koliko i Spanaca u Barseloni,Italijana u Juventusu,Nemaca u Bajernu... Koja je poenta pitanja?

Branko Stojanovic selo Sasilovac

pre 5 godina

Matić se šeta po terenu kao paun traži cvet misli da ga izgubio dok ih Siti razbija kao dete ZVEČKU.Prava slika Srpskog reprezentativca folera.

Milos

pre 5 godina

Matic, Felaini, Lingard...Stvarno neko ocekuje da tim.sa ovim triom moze nekog ozbiljnog da pobedi??
(mairondrake, 11. novembar 2018 20:41). Sančez,Lukaku i Mata na klupi? Mora da sam ja kriv sto je od Sanceza i onakve igracine postalo ovo sto smo danas videli? Koliko je placen Lukaku? Lik je placen vise od bilo kog igraca Sitija a greje klupu? U cemu je problem? Murinjo da nije?

Mikii

pre 5 godina

Voker, Stouns, Sterling, Foden.
Smoling, Sho, Yang, Lingard, Rasford. Ima ih vise nego sto mislis...
(bole, 11. novembar 2018 21:01)

Okej, da probam da postavim malo nezgodnije pitanje. Koliko se Engleza zaista pita na terenu?

bole

pre 5 godina

Ima li 3 Engleza na terenu?
(Alarm, 11. novembar 2018 19:16)

Voker, Stouns, Sterling, Foden.
Smoling, Sho, Yang, Lingard, Rasford. Ima ih vise nego sto mislis...

MiLaN

pre 5 godina

Mene interesuje zašto Matić sada nosi makov cvet,a nije prošlog puta. Jel' ponos trajao nedelju dana ili je nešto drugo u pitanju?
(Zinjak, 11. novembar 2018 18:31)

Ovo nije cvet maka. Ovim svetom se obelezava godisnjice primirja u prvom svetskom ratu. Raspitaj se malo sta je danas, imas internet, nije tesko.

Borivoje Surdilovic

pre 5 godina

Utakmica pocela , igra se 15. minut City vodi sa 1:0 a MY se brani kao da oni vode 3:0 !?? Nikad necu shvatiti kako su oni u Sredu dobili Juventusa ?? Oni su postali prosecna ekipa, nesto kao Everton ili Leicester......

presheva

pre 5 godina

Ja ovaj man.city poredim sa salzburga iz asutrije.. u ligu svi gaze a u evropsko takmicenje razocaranje.. samo razlika salzburg ne ulozi koliko i city iako dve razlicite lige su.. al city kazem favorit je veliki svuda.. al moje mislenje u LS posle grupe nece biti nista.. u premier ligu nakupice sve kupova kao ovaj salzburg u austrijsku

Kol

pre 5 godina

@(BOSS, 11. novembar 2018 19:30)

Boli ga uvo, takvo je trziste on je naplatio svoju formu iz Arsenala, to sto sad igra na nivou nase lige je problem koji Junajted treba da resi!

Beograd

pre 5 godina

Demoliranje MU u svim segmentima igre jer Siti igra atomski fudbal zahvaljujuci Gvardioli koji je profesor doktor za onog klovna iz Portugalije na klupi MU. Sa njim MU nema igru nema ideje jer ckvek nema znanje kao Pep da nesto revolucionarno napravi. Drao ga je Pep sem tako i u Spaniji dok je vodio Barsu a Murinjo bio trener Reala. Ostao mu jd i onaj nadimak Letardinjo iz onog klasika kad je pukla petarda. Jednostavno ovaj fudbal sto igraju Pepove ekipe su jedan veci nivo od Murinjovih i on to ne moze nikad ali nikad da odigra sa svojim klubovima. Pep je institucija za njega sto se tice fudbala u svakom smislu reci. Oterao ih je Siiti na -12 i bice zestoka borba MU za LE ali bolje za njih da se otarase sto pre onog klovna od menadzera.

MU

pre 5 godina

Svaki komentar je suvisan razlika u klasi je enormna sa jedne strane Rasford, Lingard pa i Marsijal sa druge Silva, Bernardno S, Sterling i to sve kazem kao navijac MU

Antisha

pre 5 godina

najava Uniteda je bila bezvezna traljava partija protiv Juventusa. uzas a Murinjo je izgleda privilegiran mozda da United padne ispod 10og mjesta bi gae otpustili. mozda ni tada, uzas.

Gajetano

pre 5 godina

Mancester Siti je trenutno reper za Premijer ligu, njihovu brzinu i protok lopte niko u PL ne moze da prati. A koliko je ovo mocan tim, pazite ovo: De Brujne, njihov najuticajniji igrac prethodne sezone, prakticno ove i ne igra. I niko ga ne spominje!

A sto se tica Man Junajteda: okretali su rezultat protiv Njukastla, Bornmuta, Juventusa... Ovde dali gol iz jednog jedinog suta na gol i to iz penala nakon nesrecnog starta Edersona, inace vrhunskog golmana. A koliko im je Siti ukrao loptu pre treceg gola? 2-3 minuta? I onda bum.

Brutalna dominacija.

Pozdrav,

troll level 100

pre 5 godina

Ma united je smešan. Nije mi jasno kako su ovoliko loši. Ljudi na 2 utakmice nemaju gol iz igre. Slobodan udarac, autogol i penal. Sramota.

jsx

pre 5 godina

Treci gol poezija.Smirili igru i strpljivo, strpiljivo, a kad se javila pukotina to je bilo to. Sta god pricali o Pogbi, covek je najbolji igrac Junajteda (sto ne znaci da igra na nesto spektakulranom nivou), ali i Siti je igrao bez svog verovatno najboljeg igraca, De Brujnea. Steta je sto u fudbalu, za razliku od tenisa, ne moras da igras prvi deo sezone da bi uzeo ono sto je ubedljivo najvrednije (ne moras ni u kosarci, ali u NBA-u je finale makar na 4 dobijene) inace mislim da bi u formatu Superlige Pep imao bar jos dve titule u Barseloni, a velo moguce i sa Sitijem prosle sezone. Mozda ima problem sa kup takmicenjima, tako da ih i dalje necu staviti za favorite u Ls, ali za Ligu je ubedljivo najbolji trener na svetu (dok je sa Ancelotijem ili Zidanom skroz suprotno) i verujem da ce na kraju biti ispred Liverpula.

mr.wolf

pre 5 godina

Igraju kao da ih Bolt trenira, brzo i bez mozga. Takticki jaka ekipa ih dobija bez problema. Engleska varijanta PSG-a.  
Ne bi me iznenadilo da MU preokrene rezultat...
(Very stable genius, 11. novembar 2018 18:30) 

Iz ove izjave se da videti koliko ne znas fudbal...Siti igra jedan od taktickih najjacih fudbala koje sam gledao ...
(mislis, 11. novembar 2018 18:49)

I iz tvoje "izjave" se da videti da fudbal pratis najvise 3 godine. Ako ti je ovo takticki najjaci fudbal, veruj mi, nema sta da polemisemo.
Sa druge strane United blago uzasan, sto zbog lose forme nekih igraca, sto zbog taktike Murinja, sto zbog nekvalitetnih igraca. Glavni uzrok, na zalost, Matic. Covek nista ne igra, ovo ja mogu da igram. To je Unitedov najveci problem ove sezone. Niti doprinosi napadu, a jos gori je u odbrani ove sezone. I onako tanka odbrana Uniteda nema apsolutno nikakvu pomoc zadnjeg veznog i ostalih veznjaka, zato duva promaja nevidjena.

Nishavac

pre 5 godina

Ovi sto mesaju nasu Zvezdu sa ovom utakmicom..ma kontam da bi nasa Zvezda ladno se prpsetala kroz Premier ligu po vasim poredjenjem i osvojila..u najgorem slucaju bila bi iza Man Citija :)). Ponavljam ovo samo odgovaram ovima sto ubacuju nas tim u sve ovo..i uporedjuju zabe i vamzemaljce. Pozdrav.

XiDe

pre 5 godina

Iz ove izjave se da videti koliko ne znas fudbal...Siti igra jedan od taktickih najjacih fudbala koje sam gledao ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mislis, 11. novembar 2018 18:49)

Ma jasta Italijani placu...Gledam utakmicu i cenim da bi ih ekipe i jednog i drugog kluba od pre par godina otresli kao sljive...

Dr Hitch

pre 5 godina

Pa kad sudija navija za Utd.Zeljko Pantic
(Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 11. novembar 2018 18:58)
Tebra, je l' realno da ti na svakoj vesti pominjes Partizan? :) Cetiri gola pala, dobra utakmica, Siti oducio Junajted, a ti opet o Partizanu, cemu? Nisi jedini nazalost, ima vas sa obe strane... Sad i ja ceo komentar posvetih tebi i tako malo skocih sebi u usta, ali zaista takve stvari nikada necu moci da razumem, iskreno.

theinternetmaster

pre 5 godina

Matić je u top tri najgora igrača Mančestera ove sezone. Totalno usporen, izgubljen, i bezidejan. Njegovo ponašanje kod trećeg gola je sramno. Nije ni pokušao da skoči, a kamoli da isprati igrača. Lindelof mu je čak i pokazao da bude obazriviji, ali covek ne. Neka odmara koje kolo, definitivno mu je potrebna pauza. A i kupili su Freda, za 50 miliona, i lik je na klupi non stop... Neka poveže koju tekmu umesto Matića. Gori od ovog ne može da bude.

the_clash

pre 5 godina

Samarcinu bi opalio svim ovim fanovima Murinha kad krenu pljuvat po Unitedu i omalovazavat njegov kvalitet samo kako bi opravdali lose rezultate njihovog ljubimca. Gospodo, ovaj United nista losiji nije od Liveroola, Spursa ,Chelsea i Arsenala a svima gleda u ledja ,niej ni u top 4 a morao bi se boriti za titulu. Kod Gvardiole su svi napredovali. Covek nije doveo gotove super zvezde,vec talente koji igraju, ali svi! napravio od praznoglavog Sterlinga igraca, Sane eksplodirao, De brune na novi nivo podigao igru, Silva kao mladic igra, Bernardo se uklopio, odbrana svi se uklopili ,Jesus se snasao odlicno za jednog mladica iz Brazila . A sta vidimo u Unitedu !? Miktarijana doveo,pa prodao, nije izvukao max iz njega,pa Sancez mu potonuo, Pogba takodje,LUkaku ..Martial i Rasford takva dva talenta ne zna izvuc max iz njih, Mata za razliku od Silve gluvari na klupi, ni iz njega nije izvukao najbolje.Pa i Matic potonuo..Odbranu koju je i on dobrim delom kupovao, takodje nije poslozio !!I onda mi pricate kako su ovo losi igraci, kako nije Murinho kriv !?? Ma samo za samare ! Napolje iz svetinje , koliko ce nam vise cupati nerve svojim odvratnim fudbalom i ponasanjem. Nekad su svima tresle gace pred Unitedom,sada se sprdaju s njim Tuga !

Baneb

pre 5 godina

Igrači Man Utd su kao zombiji. Oni se slepo pridržavaju ultradosadne Murinjove taktike, čak i kad gube, kao da nisu svesni rezultata. Uvek isto, polako, svaka druga lopta unazad, pasovi na 5-6 metara (jedino Matić na 2-3 metra)...

Nenad

pre 5 godina

Generalno im u Engleskoj ne moze niko nista, Liverpul je tu, ali nemaju jak tim kao oni. Oni igraju bez De Brujna, ali sa klupe uvode Gundogana i Sanea, to je nestvarno. Jednostavno imaju zamenu na svakom delu terena i kad ne ide zameni ga. Mada opet sam siguran da LS videti nece, nece cak ni do finala stici.

mislis

pre 5 godina

Igraju kao da ih Bolt trenira, brzo i bez mozga. Takticki jaka ekipa ih dobija bez problema. Engleska varijanta PSG-a. 
Ne bi me iznenadilo da MU preokrene rezultat...
(Very stable genius, 11. novembar 2018 18:30)

Iz ove izjave se da videti koliko ne znas fudbal...Siti igra jedan od taktickih najjacih fudbala koje sam gledao ...

livin’ on a prayer

pre 5 godina

Danas prilikom početka utakmice Liverpool-Fulham bar 5 puta je u punom kadru bio Aleksandar Mitrovic.Sto?Pitanje je sad?!
(livin’ on a prayer,11.novembar 2018 17:27)
Kakve to veze ima sa ovom utakmicom?
(VENOM,11.novembar 2018 17:56)
Zar je moguće da ne primecujes zbog čega u ovom momentu “gori” ostrvo?Steta sto gledaš samo pravo...

hoodie melo

pre 5 godina

Danas prilikom početka utakmice Liverpool-Fulham bar 5 puta je u punom kadru bio Aleksandar Mitrovic.Sto?Pitanje je sad?!
(livin’ on a prayer, 11. novembar 2018 17:27)


Pa mozda zato sto je najbolji strelac ekipe, i verovatno najbolji igrac. Evo i Luka Jovic je isto tako veceras pre pocetka utakmice bio u krupnom kadru. Je l' i za to ima neka teorija zavere?

kako da ne

pre 5 godina

Siti prvih 13 minuta 110 dodavanja i to ne nesto pozadi, pa bez ideje vec su ih bas napali. Iako sam od malena fan Junajteda, ne bas navijac ali fan jesam uz one ere Solskjera, Skolsa, Bekama, Verona itd, sada skoro uvek navijam protiv samo zbog Murinja jer veliki Junajted ne moze da igra igru Murinja! Zato je zavrsio u Realu, zato treba da zavrsi i u Junajtedu. Inter, Porto itd moze da vodi i osvoji dosta toga jer se od njih ne ocekuje ne znam i ja sta, tu on vec dobro ‘pliva’ sto se kaze. Za velike klubove on nije. Ne moze jedan Junajted nikada nigde da se povuce, kao sto ne moze ni Real, a to je radio i sa njima. Takvi klubovi se ne povlace ko god da je preko puta. Takodje igraci i izgledaju manje vredno kod njega. Marsijal i Rasford bi mnogo vise napredovali kod nekog drugog, pogotovo npr kod Gvardiole. Mata mu retko kada igra, a to mu je skoro pa jedini igrac koji moze da spoji sredinu i napad. Nego voli tako da pokazuje igracima ko je glavni. Sterling mi je faca haha, lik moze da se saplete i ne izvede nista, a moze da predje njih nekoliko i da da gol. Svakako ga je jako tesko cuvati zbog brzih nogu i ubrzanja koje ima, ne znate gde moze da krene, a mali je pa cak i snaznijima nekako pobegne iz duela. Aguero faca, sto kaze Gvardiola on zna da dodje i da ga mrzi da trenira, nema zelju, ali dodje utakmica i da dva gola, sta da radim? Lepo je sastavio ekipu i sa Marezom i Bernardom. Dobar fudbal.

Bojan

pre 5 godina

Za sad, City rastavlja United na proste faktore. Pitam se dokle ce u unitedu trpit tog Murinha..
(dario, 11. novembar 2018 17:50)

Koga predlažeš, Mihajlovića? Ne budi smešan. UTD ne može bolje od ovog, bar sa ovakvim igračkim kadrom.

Brane

pre 5 godina

E kud nas padne Liverpul u grupi. Ovaj Mančester... ne da bi ih razvalili, rastavili na proste faktore, oducili od fudbala brate. Kakav skup umisljenih zvezdica, iskompleksiranih licnosti i fudbalskih neznalica.

Very stable genius

pre 5 godina

City masina!Strasan fudbal igraju.
(Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 11. novembar 2018 17:59)


Igraju kao da ih Bolt trenira, brzo i bez mozga. Takticki jaka ekipa ih dobija bez problema. Engleska varijanta PSG-a.
Ne bi me iznenadilo da MU preokrene rezultat...

Nikola

pre 5 godina

Toliko o Junajtedu. Ono protiv Juventusa je bila čista sreća i ništa više. I sami ne znaju kako su dobili tu utakmicu. Evo već gube posle deset minuta uz posed od 15%. Nikad jači Murinjo.

VENOM

pre 5 godina

Danas prilikom početka utakmice Liverpool-Fulham bar 5 puta je u punom kadru bio Aleksandar Mitrovic.Sto?Pitanje je sad?!
(livin’ on a prayer, 11. novembar 2018 17:27)

Kakve to ima veze sa ovom utakmicom?

CKM

pre 5 godina

Duplo vise pobeda u medjusobnim sudarima, pucale i petarde sa 8 igraca iz la masije protiv drugih galaktikosa i najskupljeg tima sveta tada..4 god za redom tukao Real na bernabeu.. trasirao i LS preko Murinha, dosao u englesku, Murinhov teren i izdominirao i gorw,poobarao sve moguce rekorde,ocitao fudbalsku bukvicu na old trafordu kad je Unitedu samo pobeda igrala za opstanak u trci za titulu,al se djavoli branili kao misevi..Zadnji derbi ,skroz nebitan,opet ih oduvao City ,al iz 3 suta United zabija 3 gola i pobedjuje, i neko kaze da ce Murinho ponovo ocitat fudbalsku bukvicu Pepu...:) dame i gospodo,totalni fudbal,covek genije, revolucionar i jedan jedini,Pep Gvardiola..

troll level 100

pre 5 godina

Murinjo ce opet pokazati Prevarioli gde mu je i mesto!!
(Ronaldo, 11. novembar 2018 17:13)

Vidim. Evo 15 minuta united dominira cak i gube 1-0. A i objašnjavao je Murinjo Guardioli dok je vodio Real redovno. Hihihi

livin’ on a prayer

pre 5 godina

Murinjo ce opet pokazati Prevarioli gde mu je mesto!!
(Ronaldo,11.novembar 2018 17:13)
Jbga popusti bus.Nadam se boljem nastavku isključivo zbog Matica.Inace smesan komentar dok si kuckao oni već ga primise u svlačionici....

Peca

pre 5 godina

Iskreno se ne secam da je ikada neki klub za pobedu protiv Junajteda imao kvotu 1.45. Ok, ove sezone Siti igra fenomenalno, Junajted najblaze receno cudno, verovatno ce Siti i pobediti.Svakako Junajted je veceras zasluzio vece postovanja i zbog samog imena i tradicije.

livin’ on a prayer

pre 5 godina

Murinjo ce opet pokazati Prevarioli gde mu je mesto!!
(Ronaldo,11.novembar 2018 17:13)
Jbga popusti bus.Nadam se boljem nastavku isključivo zbog Matica.Inace smesan komentar dok si kuckao oni već ga primise u svlačionici....

Nikola

pre 5 godina

Toliko o Junajtedu. Ono protiv Juventusa je bila čista sreća i ništa više. I sami ne znaju kako su dobili tu utakmicu. Evo već gube posle deset minuta uz posed od 15%. Nikad jači Murinjo.

mislis

pre 5 godina

Igraju kao da ih Bolt trenira, brzo i bez mozga. Takticki jaka ekipa ih dobija bez problema. Engleska varijanta PSG-a. 
Ne bi me iznenadilo da MU preokrene rezultat...
(Very stable genius, 11. novembar 2018 18:30)

Iz ove izjave se da videti koliko ne znas fudbal...Siti igra jedan od taktickih najjacih fudbala koje sam gledao ...

troll level 100

pre 5 godina

Murinjo ce opet pokazati Prevarioli gde mu je i mesto!!
(Ronaldo, 11. novembar 2018 17:13)

Vidim. Evo 15 minuta united dominira cak i gube 1-0. A i objašnjavao je Murinjo Guardioli dok je vodio Real redovno. Hihihi

Gajetano

pre 5 godina

Mancester Siti je trenutno reper za Premijer ligu, njihovu brzinu i protok lopte niko u PL ne moze da prati. A koliko je ovo mocan tim, pazite ovo: De Brujne, njihov najuticajniji igrac prethodne sezone, prakticno ove i ne igra. I niko ga ne spominje!

A sto se tica Man Junajteda: okretali su rezultat protiv Njukastla, Bornmuta, Juventusa... Ovde dali gol iz jednog jedinog suta na gol i to iz penala nakon nesrecnog starta Edersona, inace vrhunskog golmana. A koliko im je Siti ukrao loptu pre treceg gola? 2-3 minuta? I onda bum.

Brutalna dominacija.

Pozdrav,

the_clash

pre 5 godina

Samarcinu bi opalio svim ovim fanovima Murinha kad krenu pljuvat po Unitedu i omalovazavat njegov kvalitet samo kako bi opravdali lose rezultate njihovog ljubimca. Gospodo, ovaj United nista losiji nije od Liveroola, Spursa ,Chelsea i Arsenala a svima gleda u ledja ,niej ni u top 4 a morao bi se boriti za titulu. Kod Gvardiole su svi napredovali. Covek nije doveo gotove super zvezde,vec talente koji igraju, ali svi! napravio od praznoglavog Sterlinga igraca, Sane eksplodirao, De brune na novi nivo podigao igru, Silva kao mladic igra, Bernardo se uklopio, odbrana svi se uklopili ,Jesus se snasao odlicno za jednog mladica iz Brazila . A sta vidimo u Unitedu !? Miktarijana doveo,pa prodao, nije izvukao max iz njega,pa Sancez mu potonuo, Pogba takodje,LUkaku ..Martial i Rasford takva dva talenta ne zna izvuc max iz njih, Mata za razliku od Silve gluvari na klupi, ni iz njega nije izvukao najbolje.Pa i Matic potonuo..Odbranu koju je i on dobrim delom kupovao, takodje nije poslozio !!I onda mi pricate kako su ovo losi igraci, kako nije Murinho kriv !?? Ma samo za samare ! Napolje iz svetinje , koliko ce nam vise cupati nerve svojim odvratnim fudbalom i ponasanjem. Nekad su svima tresle gace pred Unitedom,sada se sprdaju s njim Tuga !

VENOM

pre 5 godina

Danas prilikom početka utakmice Liverpool-Fulham bar 5 puta je u punom kadru bio Aleksandar Mitrovic.Sto?Pitanje je sad?!
(livin’ on a prayer, 11. novembar 2018 17:27)

Kakve to ima veze sa ovom utakmicom?

Borivoje Surdilovic

pre 5 godina

Utakmica pocela , igra se 15. minut City vodi sa 1:0 a MY se brani kao da oni vode 3:0 !?? Nikad necu shvatiti kako su oni u Sredu dobili Juventusa ?? Oni su postali prosecna ekipa, nesto kao Everton ili Leicester......

theinternetmaster

pre 5 godina

Matić je u top tri najgora igrača Mančestera ove sezone. Totalno usporen, izgubljen, i bezidejan. Njegovo ponašanje kod trećeg gola je sramno. Nije ni pokušao da skoči, a kamoli da isprati igrača. Lindelof mu je čak i pokazao da bude obazriviji, ali covek ne. Neka odmara koje kolo, definitivno mu je potrebna pauza. A i kupili su Freda, za 50 miliona, i lik je na klupi non stop... Neka poveže koju tekmu umesto Matića. Gori od ovog ne može da bude.

hoodie melo

pre 5 godina

Danas prilikom početka utakmice Liverpool-Fulham bar 5 puta je u punom kadru bio Aleksandar Mitrovic.Sto?Pitanje je sad?!
(livin’ on a prayer, 11. novembar 2018 17:27)


Pa mozda zato sto je najbolji strelac ekipe, i verovatno najbolji igrac. Evo i Luka Jovic je isto tako veceras pre pocetka utakmice bio u krupnom kadru. Je l' i za to ima neka teorija zavere?

bole

pre 5 godina

Ima li 3 Engleza na terenu?
(Alarm, 11. novembar 2018 19:16)

Voker, Stouns, Sterling, Foden.
Smoling, Sho, Yang, Lingard, Rasford. Ima ih vise nego sto mislis...

Nenad

pre 5 godina

Generalno im u Engleskoj ne moze niko nista, Liverpul je tu, ali nemaju jak tim kao oni. Oni igraju bez De Brujna, ali sa klupe uvode Gundogana i Sanea, to je nestvarno. Jednostavno imaju zamenu na svakom delu terena i kad ne ide zameni ga. Mada opet sam siguran da LS videti nece, nece cak ni do finala stici.

CKM

pre 5 godina

Duplo vise pobeda u medjusobnim sudarima, pucale i petarde sa 8 igraca iz la masije protiv drugih galaktikosa i najskupljeg tima sveta tada..4 god za redom tukao Real na bernabeu.. trasirao i LS preko Murinha, dosao u englesku, Murinhov teren i izdominirao i gorw,poobarao sve moguce rekorde,ocitao fudbalsku bukvicu na old trafordu kad je Unitedu samo pobeda igrala za opstanak u trci za titulu,al se djavoli branili kao misevi..Zadnji derbi ,skroz nebitan,opet ih oduvao City ,al iz 3 suta United zabija 3 gola i pobedjuje, i neko kaze da ce Murinho ponovo ocitat fudbalsku bukvicu Pepu...:) dame i gospodo,totalni fudbal,covek genije, revolucionar i jedan jedini,Pep Gvardiola..

Milos

pre 5 godina

Matic, Felaini, Lingard...Stvarno neko ocekuje da tim.sa ovim triom moze nekog ozbiljnog da pobedi??
(mairondrake, 11. novembar 2018 20:41). Sančez,Lukaku i Mata na klupi? Mora da sam ja kriv sto je od Sanceza i onakve igracine postalo ovo sto smo danas videli? Koliko je placen Lukaku? Lik je placen vise od bilo kog igraca Sitija a greje klupu? U cemu je problem? Murinjo da nije?

kako da ne

pre 5 godina

Siti prvih 13 minuta 110 dodavanja i to ne nesto pozadi, pa bez ideje vec su ih bas napali. Iako sam od malena fan Junajteda, ne bas navijac ali fan jesam uz one ere Solskjera, Skolsa, Bekama, Verona itd, sada skoro uvek navijam protiv samo zbog Murinja jer veliki Junajted ne moze da igra igru Murinja! Zato je zavrsio u Realu, zato treba da zavrsi i u Junajtedu. Inter, Porto itd moze da vodi i osvoji dosta toga jer se od njih ne ocekuje ne znam i ja sta, tu on vec dobro ‘pliva’ sto se kaze. Za velike klubove on nije. Ne moze jedan Junajted nikada nigde da se povuce, kao sto ne moze ni Real, a to je radio i sa njima. Takvi klubovi se ne povlace ko god da je preko puta. Takodje igraci i izgledaju manje vredno kod njega. Marsijal i Rasford bi mnogo vise napredovali kod nekog drugog, pogotovo npr kod Gvardiole. Mata mu retko kada igra, a to mu je skoro pa jedini igrac koji moze da spoji sredinu i napad. Nego voli tako da pokazuje igracima ko je glavni. Sterling mi je faca haha, lik moze da se saplete i ne izvede nista, a moze da predje njih nekoliko i da da gol. Svakako ga je jako tesko cuvati zbog brzih nogu i ubrzanja koje ima, ne znate gde moze da krene, a mali je pa cak i snaznijima nekako pobegne iz duela. Aguero faca, sto kaze Gvardiola on zna da dodje i da ga mrzi da trenira, nema zelju, ali dodje utakmica i da dva gola, sta da radim? Lepo je sastavio ekipu i sa Marezom i Bernardom. Dobar fudbal.

Peca

pre 5 godina

Iskreno se ne secam da je ikada neki klub za pobedu protiv Junajteda imao kvotu 1.45. Ok, ove sezone Siti igra fenomenalno, Junajted najblaze receno cudno, verovatno ce Siti i pobediti.Svakako Junajted je veceras zasluzio vece postovanja i zbog samog imena i tradicije.

Beograd

pre 5 godina

Demoliranje MU u svim segmentima igre jer Siti igra atomski fudbal zahvaljujuci Gvardioli koji je profesor doktor za onog klovna iz Portugalije na klupi MU. Sa njim MU nema igru nema ideje jer ckvek nema znanje kao Pep da nesto revolucionarno napravi. Drao ga je Pep sem tako i u Spaniji dok je vodio Barsu a Murinjo bio trener Reala. Ostao mu jd i onaj nadimak Letardinjo iz onog klasika kad je pukla petarda. Jednostavno ovaj fudbal sto igraju Pepove ekipe su jedan veci nivo od Murinjovih i on to ne moze nikad ali nikad da odigra sa svojim klubovima. Pep je institucija za njega sto se tice fudbala u svakom smislu reci. Oterao ih je Siiti na -12 i bice zestoka borba MU za LE ali bolje za njih da se otarase sto pre onog klovna od menadzera.

troll level 100

pre 5 godina

Ma united je smešan. Nije mi jasno kako su ovoliko loši. Ljudi na 2 utakmice nemaju gol iz igre. Slobodan udarac, autogol i penal. Sramota.

Kol

pre 5 godina

@(BOSS, 11. novembar 2018 19:30)

Boli ga uvo, takvo je trziste on je naplatio svoju formu iz Arsenala, to sto sad igra na nivou nase lige je problem koji Junajted treba da resi!

Baneb

pre 5 godina

Igrači Man Utd su kao zombiji. Oni se slepo pridržavaju ultradosadne Murinjove taktike, čak i kad gube, kao da nisu svesni rezultata. Uvek isto, polako, svaka druga lopta unazad, pasovi na 5-6 metara (jedino Matić na 2-3 metra)...

MiLaN

pre 5 godina

Mene interesuje zašto Matić sada nosi makov cvet,a nije prošlog puta. Jel' ponos trajao nedelju dana ili je nešto drugo u pitanju?
(Zinjak, 11. novembar 2018 18:31)

Ovo nije cvet maka. Ovim svetom se obelezava godisnjice primirja u prvom svetskom ratu. Raspitaj se malo sta je danas, imas internet, nije tesko.

Dr Hitch

pre 5 godina

Pa kad sudija navija za Utd.Zeljko Pantic
(Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 11. novembar 2018 18:58)
Tebra, je l' realno da ti na svakoj vesti pominjes Partizan? :) Cetiri gola pala, dobra utakmica, Siti oducio Junajted, a ti opet o Partizanu, cemu? Nisi jedini nazalost, ima vas sa obe strane... Sad i ja ceo komentar posvetih tebi i tako malo skocih sebi u usta, ali zaista takve stvari nikada necu moci da razumem, iskreno.

Antisha

pre 5 godina

najava Uniteda je bila bezvezna traljava partija protiv Juventusa. uzas a Murinjo je izgleda privilegiran mozda da United padne ispod 10og mjesta bi gae otpustili. mozda ni tada, uzas.

Milos

pre 5 godina

Okej, da probam da postavim malo nezgodnije pitanje. Koliko se Engleza zaista pita na terenu?
(Mikii, 11. novembar 2018 21:52) Taman koliko i Spanaca u Barseloni,Italijana u Juventusu,Nemaca u Bajernu... Koja je poenta pitanja?

MU

pre 5 godina

Svaki komentar je suvisan razlika u klasi je enormna sa jedne strane Rasford, Lingard pa i Marsijal sa druge Silva, Bernardno S, Sterling i to sve kazem kao navijac MU

Nishavac

pre 5 godina

Ovi sto mesaju nasu Zvezdu sa ovom utakmicom..ma kontam da bi nasa Zvezda ladno se prpsetala kroz Premier ligu po vasim poredjenjem i osvojila..u najgorem slucaju bila bi iza Man Citija :)). Ponavljam ovo samo odgovaram ovima sto ubacuju nas tim u sve ovo..i uporedjuju zabe i vamzemaljce. Pozdrav.

pedja

pre 5 godina

Steta sto nismo sa MU u grupi uLS iako mi je to omiljeni tim poslije moje CZ,mislim da bi imali realne sanse da im uzmemo svih 6 bodova i lagano udjemo u LE,Murinjo zlo fudbala!

jsx

pre 5 godina

Treci gol poezija.Smirili igru i strpljivo, strpiljivo, a kad se javila pukotina to je bilo to. Sta god pricali o Pogbi, covek je najbolji igrac Junajteda (sto ne znaci da igra na nesto spektakulranom nivou), ali i Siti je igrao bez svog verovatno najboljeg igraca, De Brujnea. Steta je sto u fudbalu, za razliku od tenisa, ne moras da igras prvi deo sezone da bi uzeo ono sto je ubedljivo najvrednije (ne moras ni u kosarci, ali u NBA-u je finale makar na 4 dobijene) inace mislim da bi u formatu Superlige Pep imao bar jos dve titule u Barseloni, a velo moguce i sa Sitijem prosle sezone. Mozda ima problem sa kup takmicenjima, tako da ih i dalje necu staviti za favorite u Ls, ali za Ligu je ubedljivo najbolji trener na svetu (dok je sa Ancelotijem ili Zidanom skroz suprotno) i verujem da ce na kraju biti ispred Liverpula.

Brane

pre 5 godina

E kud nas padne Liverpul u grupi. Ovaj Mančester... ne da bi ih razvalili, rastavili na proste faktore, oducili od fudbala brate. Kakav skup umisljenih zvezdica, iskompleksiranih licnosti i fudbalskih neznalica.

mr.wolf

pre 5 godina

Igraju kao da ih Bolt trenira, brzo i bez mozga. Takticki jaka ekipa ih dobija bez problema. Engleska varijanta PSG-a.  
Ne bi me iznenadilo da MU preokrene rezultat...
(Very stable genius, 11. novembar 2018 18:30) 

Iz ove izjave se da videti koliko ne znas fudbal...Siti igra jedan od taktickih najjacih fudbala koje sam gledao ...
(mislis, 11. novembar 2018 18:49)

I iz tvoje "izjave" se da videti da fudbal pratis najvise 3 godine. Ako ti je ovo takticki najjaci fudbal, veruj mi, nema sta da polemisemo.
Sa druge strane United blago uzasan, sto zbog lose forme nekih igraca, sto zbog taktike Murinja, sto zbog nekvalitetnih igraca. Glavni uzrok, na zalost, Matic. Covek nista ne igra, ovo ja mogu da igram. To je Unitedov najveci problem ove sezone. Niti doprinosi napadu, a jos gori je u odbrani ove sezone. I onako tanka odbrana Uniteda nema apsolutno nikakvu pomoc zadnjeg veznog i ostalih veznjaka, zato duva promaja nevidjena.

Bojan

pre 5 godina

Za sad, City rastavlja United na proste faktore. Pitam se dokle ce u unitedu trpit tog Murinha..
(dario, 11. novembar 2018 17:50)

Koga predlažeš, Mihajlovića? Ne budi smešan. UTD ne može bolje od ovog, bar sa ovakvim igračkim kadrom.

Branko Stojanovic selo Sasilovac

pre 5 godina

Matić se šeta po terenu kao paun traži cvet misli da ga izgubio dok ih Siti razbija kao dete ZVEČKU.Prava slika Srpskog reprezentativca folera.

presheva

pre 5 godina

Ja ovaj man.city poredim sa salzburga iz asutrije.. u ligu svi gaze a u evropsko takmicenje razocaranje.. samo razlika salzburg ne ulozi koliko i city iako dve razlicite lige su.. al city kazem favorit je veliki svuda.. al moje mislenje u LS posle grupe nece biti nista.. u premier ligu nakupice sve kupova kao ovaj salzburg u austrijsku

livin’ on a prayer

pre 5 godina

Danas prilikom početka utakmice Liverpool-Fulham bar 5 puta je u punom kadru bio Aleksandar Mitrovic.Sto?Pitanje je sad?!
(livin’ on a prayer,11.novembar 2018 17:27)
Kakve to veze ima sa ovom utakmicom?
(VENOM,11.novembar 2018 17:56)
Zar je moguće da ne primecujes zbog čega u ovom momentu “gori” ostrvo?Steta sto gledaš samo pravo...

Mikii

pre 5 godina

Voker, Stouns, Sterling, Foden.
Smoling, Sho, Yang, Lingard, Rasford. Ima ih vise nego sto mislis...
(bole, 11. novembar 2018 21:01)

Okej, da probam da postavim malo nezgodnije pitanje. Koliko se Engleza zaista pita na terenu?

Very stable genius

pre 5 godina

City masina!Strasan fudbal igraju.
(Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 11. novembar 2018 17:59)


Igraju kao da ih Bolt trenira, brzo i bez mozga. Takticki jaka ekipa ih dobija bez problema. Engleska varijanta PSG-a.
Ne bi me iznenadilo da MU preokrene rezultat...

XiDe

pre 5 godina

Iz ove izjave se da videti koliko ne znas fudbal...Siti igra jedan od taktickih najjacih fudbala koje sam gledao ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mislis, 11. novembar 2018 18:49)

Ma jasta Italijani placu...Gledam utakmicu i cenim da bi ih ekipe i jednog i drugog kluba od pre par godina otresli kao sljive...

jsx

pre 5 godina

@Miki

U fudbalu, za razliku od vecine drugih sportova je retko videti igraca da ne igra za svoju reprezentaciju (pod svoju mislim gde je rodjen ili makar proveo detinjstvo). Prema tome, ako ti je do domacih igraca, gledaj reprezentacije.

neutralni felsh

pre 5 godina

Matić se šeta po terenu kao paun traži cvet misli da ga izgubio dok ih Siti razbija kao dete ZVEČKU.Prava slika Srpskog reprezentativca folera.
(Branko Stojanovic selo Sasilovac, 11. novembar 2018 23:49)


nemoj tako, on je najbolji, nije hteo da nosi onaj imperijalisticki cvet...

Very stable genius

pre 5 godina

City masina!Strasan fudbal igraju.
(Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 11. novembar 2018 17:59)


Igraju kao da ih Bolt trenira, brzo i bez mozga. Takticki jaka ekipa ih dobija bez problema. Engleska varijanta PSG-a.
Ne bi me iznenadilo da MU preokrene rezultat...

mr.wolf

pre 5 godina

Igraju kao da ih Bolt trenira, brzo i bez mozga. Takticki jaka ekipa ih dobija bez problema. Engleska varijanta PSG-a.  
Ne bi me iznenadilo da MU preokrene rezultat...
(Very stable genius, 11. novembar 2018 18:30) 

Iz ove izjave se da videti koliko ne znas fudbal...Siti igra jedan od taktickih najjacih fudbala koje sam gledao ...
(mislis, 11. novembar 2018 18:49)

I iz tvoje "izjave" se da videti da fudbal pratis najvise 3 godine. Ako ti je ovo takticki najjaci fudbal, veruj mi, nema sta da polemisemo.
Sa druge strane United blago uzasan, sto zbog lose forme nekih igraca, sto zbog taktike Murinja, sto zbog nekvalitetnih igraca. Glavni uzrok, na zalost, Matic. Covek nista ne igra, ovo ja mogu da igram. To je Unitedov najveci problem ove sezone. Niti doprinosi napadu, a jos gori je u odbrani ove sezone. I onako tanka odbrana Uniteda nema apsolutno nikakvu pomoc zadnjeg veznog i ostalih veznjaka, zato duva promaja nevidjena.

presheva

pre 5 godina

Ja ovaj man.city poredim sa salzburga iz asutrije.. u ligu svi gaze a u evropsko takmicenje razocaranje.. samo razlika salzburg ne ulozi koliko i city iako dve razlicite lige su.. al city kazem favorit je veliki svuda.. al moje mislenje u LS posle grupe nece biti nista.. u premier ligu nakupice sve kupova kao ovaj salzburg u austrijsku

VENOM

pre 5 godina

Danas prilikom početka utakmice Liverpool-Fulham bar 5 puta je u punom kadru bio Aleksandar Mitrovic.Sto?Pitanje je sad?!
(livin’ on a prayer, 11. novembar 2018 17:27)

Kakve to ima veze sa ovom utakmicom?

XiDe

pre 5 godina

Iz ove izjave se da videti koliko ne znas fudbal...Siti igra jedan od taktickih najjacih fudbala koje sam gledao ...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mislis, 11. novembar 2018 18:49)

Ma jasta Italijani placu...Gledam utakmicu i cenim da bi ih ekipe i jednog i drugog kluba od pre par godina otresli kao sljive...

CKM

pre 5 godina

Duplo vise pobeda u medjusobnim sudarima, pucale i petarde sa 8 igraca iz la masije protiv drugih galaktikosa i najskupljeg tima sveta tada..4 god za redom tukao Real na bernabeu.. trasirao i LS preko Murinha, dosao u englesku, Murinhov teren i izdominirao i gorw,poobarao sve moguce rekorde,ocitao fudbalsku bukvicu na old trafordu kad je Unitedu samo pobeda igrala za opstanak u trci za titulu,al se djavoli branili kao misevi..Zadnji derbi ,skroz nebitan,opet ih oduvao City ,al iz 3 suta United zabija 3 gola i pobedjuje, i neko kaze da ce Murinho ponovo ocitat fudbalsku bukvicu Pepu...:) dame i gospodo,totalni fudbal,covek genije, revolucionar i jedan jedini,Pep Gvardiola..

Bojan

pre 5 godina

Za sad, City rastavlja United na proste faktore. Pitam se dokle ce u unitedu trpit tog Murinha..
(dario, 11. novembar 2018 17:50)

Koga predlažeš, Mihajlovića? Ne budi smešan. UTD ne može bolje od ovog, bar sa ovakvim igračkim kadrom.

Mikii

pre 5 godina

Voker, Stouns, Sterling, Foden.
Smoling, Sho, Yang, Lingard, Rasford. Ima ih vise nego sto mislis...
(bole, 11. novembar 2018 21:01)

Okej, da probam da postavim malo nezgodnije pitanje. Koliko se Engleza zaista pita na terenu?

Branko Stojanovic selo Sasilovac

pre 5 godina

Matić se šeta po terenu kao paun traži cvet misli da ga izgubio dok ih Siti razbija kao dete ZVEČKU.Prava slika Srpskog reprezentativca folera.

livin’ on a prayer

pre 5 godina

Danas prilikom početka utakmice Liverpool-Fulham bar 5 puta je u punom kadru bio Aleksandar Mitrovic.Sto?Pitanje je sad?!
(livin’ on a prayer,11.novembar 2018 17:27)
Kakve to veze ima sa ovom utakmicom?
(VENOM,11.novembar 2018 17:56)
Zar je moguće da ne primecujes zbog čega u ovom momentu “gori” ostrvo?Steta sto gledaš samo pravo...

troll level 100

pre 5 godina

Murinjo ce opet pokazati Prevarioli gde mu je i mesto!!
(Ronaldo, 11. novembar 2018 17:13)

Vidim. Evo 15 minuta united dominira cak i gube 1-0. A i objašnjavao je Murinjo Guardioli dok je vodio Real redovno. Hihihi

Peca

pre 5 godina

Iskreno se ne secam da je ikada neki klub za pobedu protiv Junajteda imao kvotu 1.45. Ok, ove sezone Siti igra fenomenalno, Junajted najblaze receno cudno, verovatno ce Siti i pobediti.Svakako Junajted je veceras zasluzio vece postovanja i zbog samog imena i tradicije.

Brane

pre 5 godina

E kud nas padne Liverpul u grupi. Ovaj Mančester... ne da bi ih razvalili, rastavili na proste faktore, oducili od fudbala brate. Kakav skup umisljenih zvezdica, iskompleksiranih licnosti i fudbalskih neznalica.

the_clash

pre 5 godina

Samarcinu bi opalio svim ovim fanovima Murinha kad krenu pljuvat po Unitedu i omalovazavat njegov kvalitet samo kako bi opravdali lose rezultate njihovog ljubimca. Gospodo, ovaj United nista losiji nije od Liveroola, Spursa ,Chelsea i Arsenala a svima gleda u ledja ,niej ni u top 4 a morao bi se boriti za titulu. Kod Gvardiole su svi napredovali. Covek nije doveo gotove super zvezde,vec talente koji igraju, ali svi! napravio od praznoglavog Sterlinga igraca, Sane eksplodirao, De brune na novi nivo podigao igru, Silva kao mladic igra, Bernardo se uklopio, odbrana svi se uklopili ,Jesus se snasao odlicno za jednog mladica iz Brazila . A sta vidimo u Unitedu !? Miktarijana doveo,pa prodao, nije izvukao max iz njega,pa Sancez mu potonuo, Pogba takodje,LUkaku ..Martial i Rasford takva dva talenta ne zna izvuc max iz njih, Mata za razliku od Silve gluvari na klupi, ni iz njega nije izvukao najbolje.Pa i Matic potonuo..Odbranu koju je i on dobrim delom kupovao, takodje nije poslozio !!I onda mi pricate kako su ovo losi igraci, kako nije Murinho kriv !?? Ma samo za samare ! Napolje iz svetinje , koliko ce nam vise cupati nerve svojim odvratnim fudbalom i ponasanjem. Nekad su svima tresle gace pred Unitedom,sada se sprdaju s njim Tuga !

mislis

pre 5 godina

Igraju kao da ih Bolt trenira, brzo i bez mozga. Takticki jaka ekipa ih dobija bez problema. Engleska varijanta PSG-a. 
Ne bi me iznenadilo da MU preokrene rezultat...
(Very stable genius, 11. novembar 2018 18:30)

Iz ove izjave se da videti koliko ne znas fudbal...Siti igra jedan od taktickih najjacih fudbala koje sam gledao ...

MiLaN

pre 5 godina

Mene interesuje zašto Matić sada nosi makov cvet,a nije prošlog puta. Jel' ponos trajao nedelju dana ili je nešto drugo u pitanju?
(Zinjak, 11. novembar 2018 18:31)

Ovo nije cvet maka. Ovim svetom se obelezava godisnjice primirja u prvom svetskom ratu. Raspitaj se malo sta je danas, imas internet, nije tesko.

neutralni felsh

pre 5 godina

Matić se šeta po terenu kao paun traži cvet misli da ga izgubio dok ih Siti razbija kao dete ZVEČKU.Prava slika Srpskog reprezentativca folera.
(Branko Stojanovic selo Sasilovac, 11. novembar 2018 23:49)


nemoj tako, on je najbolji, nije hteo da nosi onaj imperijalisticki cvet...

pedja

pre 5 godina

Steta sto nismo sa MU u grupi uLS iako mi je to omiljeni tim poslije moje CZ,mislim da bi imali realne sanse da im uzmemo svih 6 bodova i lagano udjemo u LE,Murinjo zlo fudbala!

Beograd

pre 5 godina

Demoliranje MU u svim segmentima igre jer Siti igra atomski fudbal zahvaljujuci Gvardioli koji je profesor doktor za onog klovna iz Portugalije na klupi MU. Sa njim MU nema igru nema ideje jer ckvek nema znanje kao Pep da nesto revolucionarno napravi. Drao ga je Pep sem tako i u Spaniji dok je vodio Barsu a Murinjo bio trener Reala. Ostao mu jd i onaj nadimak Letardinjo iz onog klasika kad je pukla petarda. Jednostavno ovaj fudbal sto igraju Pepove ekipe su jedan veci nivo od Murinjovih i on to ne moze nikad ali nikad da odigra sa svojim klubovima. Pep je institucija za njega sto se tice fudbala u svakom smislu reci. Oterao ih je Siiti na -12 i bice zestoka borba MU za LE ali bolje za njih da se otarase sto pre onog klovna od menadzera.

Nikola

pre 5 godina

Toliko o Junajtedu. Ono protiv Juventusa je bila čista sreća i ništa više. I sami ne znaju kako su dobili tu utakmicu. Evo već gube posle deset minuta uz posed od 15%. Nikad jači Murinjo.

Nishavac

pre 5 godina

Ovi sto mesaju nasu Zvezdu sa ovom utakmicom..ma kontam da bi nasa Zvezda ladno se prpsetala kroz Premier ligu po vasim poredjenjem i osvojila..u najgorem slucaju bila bi iza Man Citija :)). Ponavljam ovo samo odgovaram ovima sto ubacuju nas tim u sve ovo..i uporedjuju zabe i vamzemaljce. Pozdrav.

Nenad

pre 5 godina

Generalno im u Engleskoj ne moze niko nista, Liverpul je tu, ali nemaju jak tim kao oni. Oni igraju bez De Brujna, ali sa klupe uvode Gundogana i Sanea, to je nestvarno. Jednostavno imaju zamenu na svakom delu terena i kad ne ide zameni ga. Mada opet sam siguran da LS videti nece, nece cak ni do finala stici.

livin’ on a prayer

pre 5 godina

Murinjo ce opet pokazati Prevarioli gde mu je mesto!!
(Ronaldo,11.novembar 2018 17:13)
Jbga popusti bus.Nadam se boljem nastavku isključivo zbog Matica.Inace smesan komentar dok si kuckao oni već ga primise u svlačionici....

MU

pre 5 godina

Svaki komentar je suvisan razlika u klasi je enormna sa jedne strane Rasford, Lingard pa i Marsijal sa druge Silva, Bernardno S, Sterling i to sve kazem kao navijac MU

theinternetmaster

pre 5 godina

Matić je u top tri najgora igrača Mančestera ove sezone. Totalno usporen, izgubljen, i bezidejan. Njegovo ponašanje kod trećeg gola je sramno. Nije ni pokušao da skoči, a kamoli da isprati igrača. Lindelof mu je čak i pokazao da bude obazriviji, ali covek ne. Neka odmara koje kolo, definitivno mu je potrebna pauza. A i kupili su Freda, za 50 miliona, i lik je na klupi non stop... Neka poveže koju tekmu umesto Matića. Gori od ovog ne može da bude.

Dr Hitch

pre 5 godina

Pa kad sudija navija za Utd.Zeljko Pantic
(Aleksej:,,Trinkikikijeri uzrok pada zivotnog standarda”, 11. novembar 2018 18:58)
Tebra, je l' realno da ti na svakoj vesti pominjes Partizan? :) Cetiri gola pala, dobra utakmica, Siti oducio Junajted, a ti opet o Partizanu, cemu? Nisi jedini nazalost, ima vas sa obe strane... Sad i ja ceo komentar posvetih tebi i tako malo skocih sebi u usta, ali zaista takve stvari nikada necu moci da razumem, iskreno.

Gajetano

pre 5 godina

Mancester Siti je trenutno reper za Premijer ligu, njihovu brzinu i protok lopte niko u PL ne moze da prati. A koliko je ovo mocan tim, pazite ovo: De Brujne, njihov najuticajniji igrac prethodne sezone, prakticno ove i ne igra. I niko ga ne spominje!

A sto se tica Man Junajteda: okretali su rezultat protiv Njukastla, Bornmuta, Juventusa... Ovde dali gol iz jednog jedinog suta na gol i to iz penala nakon nesrecnog starta Edersona, inace vrhunskog golmana. A koliko im je Siti ukrao loptu pre treceg gola? 2-3 minuta? I onda bum.

Brutalna dominacija.

Pozdrav,

Borivoje Surdilovic

pre 5 godina

Utakmica pocela , igra se 15. minut City vodi sa 1:0 a MY se brani kao da oni vode 3:0 !?? Nikad necu shvatiti kako su oni u Sredu dobili Juventusa ?? Oni su postali prosecna ekipa, nesto kao Everton ili Leicester......

bole

pre 5 godina

Ima li 3 Engleza na terenu?
(Alarm, 11. novembar 2018 19:16)

Voker, Stouns, Sterling, Foden.
Smoling, Sho, Yang, Lingard, Rasford. Ima ih vise nego sto mislis...

Milos

pre 5 godina

Matic, Felaini, Lingard...Stvarno neko ocekuje da tim.sa ovim triom moze nekog ozbiljnog da pobedi??
(mairondrake, 11. novembar 2018 20:41). Sančez,Lukaku i Mata na klupi? Mora da sam ja kriv sto je od Sanceza i onakve igracine postalo ovo sto smo danas videli? Koliko je placen Lukaku? Lik je placen vise od bilo kog igraca Sitija a greje klupu? U cemu je problem? Murinjo da nije?

kako da ne

pre 5 godina

Siti prvih 13 minuta 110 dodavanja i to ne nesto pozadi, pa bez ideje vec su ih bas napali. Iako sam od malena fan Junajteda, ne bas navijac ali fan jesam uz one ere Solskjera, Skolsa, Bekama, Verona itd, sada skoro uvek navijam protiv samo zbog Murinja jer veliki Junajted ne moze da igra igru Murinja! Zato je zavrsio u Realu, zato treba da zavrsi i u Junajtedu. Inter, Porto itd moze da vodi i osvoji dosta toga jer se od njih ne ocekuje ne znam i ja sta, tu on vec dobro ‘pliva’ sto se kaze. Za velike klubove on nije. Ne moze jedan Junajted nikada nigde da se povuce, kao sto ne moze ni Real, a to je radio i sa njima. Takvi klubovi se ne povlace ko god da je preko puta. Takodje igraci i izgledaju manje vredno kod njega. Marsijal i Rasford bi mnogo vise napredovali kod nekog drugog, pogotovo npr kod Gvardiole. Mata mu retko kada igra, a to mu je skoro pa jedini igrac koji moze da spoji sredinu i napad. Nego voli tako da pokazuje igracima ko je glavni. Sterling mi je faca haha, lik moze da se saplete i ne izvede nista, a moze da predje njih nekoliko i da da gol. Svakako ga je jako tesko cuvati zbog brzih nogu i ubrzanja koje ima, ne znate gde moze da krene, a mali je pa cak i snaznijima nekako pobegne iz duela. Aguero faca, sto kaze Gvardiola on zna da dodje i da ga mrzi da trenira, nema zelju, ali dodje utakmica i da dva gola, sta da radim? Lepo je sastavio ekipu i sa Marezom i Bernardom. Dobar fudbal.

Baneb

pre 5 godina

Igrači Man Utd su kao zombiji. Oni se slepo pridržavaju ultradosadne Murinjove taktike, čak i kad gube, kao da nisu svesni rezultata. Uvek isto, polako, svaka druga lopta unazad, pasovi na 5-6 metara (jedino Matić na 2-3 metra)...

Antisha

pre 5 godina

najava Uniteda je bila bezvezna traljava partija protiv Juventusa. uzas a Murinjo je izgleda privilegiran mozda da United padne ispod 10og mjesta bi gae otpustili. mozda ni tada, uzas.

Milos

pre 5 godina

Okej, da probam da postavim malo nezgodnije pitanje. Koliko se Engleza zaista pita na terenu?
(Mikii, 11. novembar 2018 21:52) Taman koliko i Spanaca u Barseloni,Italijana u Juventusu,Nemaca u Bajernu... Koja je poenta pitanja?

hoodie melo

pre 5 godina

Danas prilikom početka utakmice Liverpool-Fulham bar 5 puta je u punom kadru bio Aleksandar Mitrovic.Sto?Pitanje je sad?!
(livin’ on a prayer, 11. novembar 2018 17:27)


Pa mozda zato sto je najbolji strelac ekipe, i verovatno najbolji igrac. Evo i Luka Jovic je isto tako veceras pre pocetka utakmice bio u krupnom kadru. Je l' i za to ima neka teorija zavere?

jsx

pre 5 godina

Treci gol poezija.Smirili igru i strpljivo, strpiljivo, a kad se javila pukotina to je bilo to. Sta god pricali o Pogbi, covek je najbolji igrac Junajteda (sto ne znaci da igra na nesto spektakulranom nivou), ali i Siti je igrao bez svog verovatno najboljeg igraca, De Brujnea. Steta je sto u fudbalu, za razliku od tenisa, ne moras da igras prvi deo sezone da bi uzeo ono sto je ubedljivo najvrednije (ne moras ni u kosarci, ali u NBA-u je finale makar na 4 dobijene) inace mislim da bi u formatu Superlige Pep imao bar jos dve titule u Barseloni, a velo moguce i sa Sitijem prosle sezone. Mozda ima problem sa kup takmicenjima, tako da ih i dalje necu staviti za favorite u Ls, ali za Ligu je ubedljivo najbolji trener na svetu (dok je sa Ancelotijem ili Zidanom skroz suprotno) i verujem da ce na kraju biti ispred Liverpula.

jsx

pre 5 godina

@Miki

U fudbalu, za razliku od vecine drugih sportova je retko videti igraca da ne igra za svoju reprezentaciju (pod svoju mislim gde je rodjen ili makar proveo detinjstvo). Prema tome, ako ti je do domacih igraca, gledaj reprezentacije.

troll level 100

pre 5 godina

Ma united je smešan. Nije mi jasno kako su ovoliko loši. Ljudi na 2 utakmice nemaju gol iz igre. Slobodan udarac, autogol i penal. Sramota.

Kol

pre 5 godina

@(BOSS, 11. novembar 2018 19:30)

Boli ga uvo, takvo je trziste on je naplatio svoju formu iz Arsenala, to sto sad igra na nivou nase lige je problem koji Junajted treba da resi!