Subota, 10.11.2018.

22:24

Trinkijeri: Rano je da u sedam popodne budemo pijani!

Košarkaši Partizana prikazali su odličnu igru uu meču 7. kola ABA lige sa Cibonom. Crno-beli su slavili sa 86:67 i tako ostvarili treći uzastopni trijumf.

Izvor: Z.K.

Trinkijeri: Rano je da u sedam popodne budemo pijani! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Bagg

pre 5 godina

Koliko je, po tvom misljenju, placen? Ja stvarno nemam predstavu, ali ajde, tebe da cujem.
(NbgDeki, 11. novembar 2018 10:40)

I sada bih ja trebao da ovde licitiram i iznosim neke cifre za koje ćete vi da kažete da nisu tačne jer su Informer, Pink, Alo, Kurir, BliCZ i Zvezdina revija poznatija kao Žurnal, pisale o 800.000 evra.
Pa zašto samo 800.000 evra, neka bude 2 miliona, lepo sam rekao.
Ko želi da veruje u gluposti, šta vredi crtati mu.
Ako je Sito Alonso imao 200.000 evra plus bonuse u Cedeviti, to je objavljeno na dan raskida ugovora, a ti vidi koliko može da ima Trinkijeri.
4x više?
Samo u panterskim glavama.
Taj čovek prima manje nego Pešić kada je bio kod vas, ali tada niste pitali odakle pare sa dugovima od 13 miliona evra.

зуке

pre 5 godina

Сад мени јасно
Кад је био кандидат за клупу цз, био је тренер од 1милион €, сад кад је постао тренер ккп испада да је тренер од 100,000€?!?
Дај одлучите се?!?

Petar

pre 5 godina

Lemi, Partizan je bio 6 puta emdju 4 najbolje u Evroligi, ima 3 osvojena evropska kupa Radivoja Koraca uz nekoliko finala ili polufinbala. Igra na svakih desetak godina fajnl for (od kada je pocelo to takmicenje) a trenerska imena su Aca Nikolic, Dusko Vujosevic, Zeljko Obradovic... a igrali su velicine poput Divca, Paspalja, Dodjevica, Dalipagica, Kicanovica, Bogdanovica i jos mnogo igraca koji su tokom karijere osvajali sve sto se osvojiti moze. Kako je to Olimijakos bolji ( Zeljko ima recimo 10 tiula Evrolige) i koga si vec nabrojao. I to traje preko 40 godina. Dete, KKP je GIGANT. Nije kosarka pocela 2012. godine a niti se ozbiljna ( ovakvu kakvu znamo i koja se igra danas) igrala na betonu.

Nešque

pre 5 godina

Za 10 godina, ma kakvi, 2 godine videćete koliko vas je koštala slepa ljubav prema Duletu. I kolko bi ste postigli više, ako Trinki se zadrži duže. Nadam se da je ovo početak za partizan.

Mirko

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete. 
(lice, 10. novembar 2018 23:13) 

Ko je to uzeo tvoje pare? Mnogo si seve shvatio ozbiljnim. Kakve bre tvoje pare? Verovatno si nezaposlen i ne plaćaš nikakav porez, a govoriš o nekim tvojim parama. Nego, uhvatio te strah pred derbi od Trinkija, je li druže? Pa reci tako, nema čega da se stidiš.
(Malkom, 10. novembar 2018 23:19)

Uhvatio me strah?! Pa vi ne možete da se saberete godinama...

NbgDeki

pre 5 godina

Panteri misle da će milion puta ponovljena budalaština o plati od 800.000 evra postati istina kao i ona priča da im nisu ugasili klub nego zakupili franšizu. 
Pitam se samo zašto baš 800.000 evra. 
Dajte bar 2 miliona, jer jednako ste smešni, onda bolje zvuče te veće cifre.
(Bagg, 11. novembar 2018 00:42)

Koliko je, po tvom misljenju, placen? Ja stvarno nemam predstavu, ali ajde, tebe da cujem.

Metropola

pre 5 godina

Necu nista da komentarisem. Ni budzete, ni trenere, ni igrace. Samo znam ko ce se smejati na kraju sezone. A znate i vi.
(Kale dzedaj ima silu, 11. novembar 2018 04:09)... a vidi druze, ko ce se smejati ne znam i na kraju nije ni bitno. Ono sto nas raduje je sto se vidi pocetak oporavka i vracanja naseg sistema u igru i disciplinu. Ako pratis kosarku onda znas da u Partizanu nikad nista nije odjednom i preko noci. Uvek potraje to par godina ali rezultat je zdrava osnova.

Lemi

pre 5 godina

KK Partizan je jedan od 5 najboljih evropskih kosarkasih klubova kada se pogleda broj titula, finala, polufinala, kosartkashih imena bilo da su igraci ili treneri koji izasli odatle. INSTTITUCIJA.
(Petar, 11. novembar 2018 06:51)

Nije. Prestanite da lazete.
Evo nekih koji su bolji: Cibona, Jugoplastika, Real, Barsa, Makabi, Olimpijakos, Panatinaikos, Makabi, .... itd...

Duck Dodgers

pre 5 godina

Човек је реалан, очајни пасови директно у руке противника... па човече од 15 изг. лопти... већина су биле контре, кош фаулови... не може то тако, мора боље... а да може видело се у појединим тренуцима меча... били су таа затегнути као сајла у одбрани и у нападу. Поново у рудник.

Ljubitelj Beogradskog Partizana

pre 5 godina

Tiha voda breg roni. Polako i bez euforije. Imamo trenera, talenat, klub koji mnogo bolje funkcionise nego ranije. Bitno je postaviti zdrave osnove i biti uz klub. Ostoja Mijailovic je uradio mnogo za klub od kada je dosao. Nema tu jos nekih rezultata ali klub je organizaciono progledao. Marketinski takodje. Mora se reci bravo za celu ovu pricu.

Gvozdeni vitez

pre 5 godina

@ Ja bih sa 800.000 bio pijan u 10 ujutru.
(saša ilić, 10. novembar 2018 23:40)
Najbolji komentar ikada, svaka čast ali bravo.

мишко

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete.
(lice, 10. novembar 2018 23:13)
Не кажем да ниси у праву али су те паре уложене да би се створили нови спортски идоли за нашу омладину
Мислим да је то много паметније него сто пута више уложене паре за стварање ријалитија , фарми , .....и осталих глупости које троше паре богзна зашта ??? Ко разуме схватиће ;-)?

sasa.r

pre 5 godina

Partizan će pobjediti u Podgorici jer je za klasu bolji tim od Budućnoti! Sadašnju Budućnost je lako pobjediti.Prvo večeras Mornar, zatim Partizan i onda Zadar!Da li će poslije neizbježnih promjena biti bolji do niko ne zna ali sada je Budućnost među najslabijim ekipama lige.Zato Partizan lagano,kao i Zvezda,dobija u PG.

Zab

pre 5 godina

@ Zvezdin vesnik
Druže idi bre negde šetaju curu neku po nekom lepom parku i tako nemoj ti ovde da prodaješ maglu.
Pričaš brate o ligi šampiona kao da ste redovni učesnici od osnivanja vašeg kluba a da ne pričamo o fmp-u i vašem prepostenom idolu ...ajde.

Dokonjak

pre 5 godina

Prvi sam za to da država ne finasira sportske klubove, da zavise od svojih rezultata i organizacije. Ali da to važi za sve. A vi što se hvatate za tih 800.00 €, ne smeta vam što je mnogostruko više državnih para ulupano u privatni klub Nebojše Čovića, što je npr neki tamo Kopernikus od "vaših" para kupljen za 200 miliona €, dok je PKB prodat za manje... Lepo je što brinete o načinu trošenja državnih para, ali nemojte selektivno.

Nebojsa dr Covic,Popovic

pre 5 godina

Zahvalite se Bogu,sto su i vasi glasovi potrebni za 53%,da nije tako i da zivite od marketinga,prodaje karata i igraca,bili bi kao kk Bosna!

armata

pre 5 godina

Ovaj Trinkijeri je obican zabavljac narodne mase. Jedini razlog što je Partizan prekinuo niz poraza je to što su posle smene Nenada Čanka isledili lakši protivnici. Pa i Trinkijeri će sad imati 3-4 vezana poraza kao što je Čanak imao...

zvezda dno i sramota Srbije

pre 5 godina

lice
A sta jе tek drzava mogla da sagradi sa 50 miliona duga fk i 16 miliona kk zvezda-fmp, mnogo vise obdaništa, skoli, bolnica, ali tebe boli Partizan ocigledno, pa lecis svoju frustraciju negde. Drzava oprostila, dovode igrace od po milion evra ugovora a to ti ne smeta, pa dobro. Jedi pastetu na hleb od 3 dana

Petar

pre 5 godina

Svi ovi koji negativno komentarisu Partizan i pricaju o tim velikim parama pokazuju nam kako covek sebe uvek moze smanjiti, uciniti jadnim. KK Partizan je jedan od 5 najboljih evropskih kosarkasih klubova kada se pogleda broj titula, finala, polufinala, kosartkashih imena bilo da su igraci ili treneri koji izasli odatle. INSTTITUCIJA.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

šta nije jasno? Jel plaćen 800.000? da li u ovoj zemlji mogu pametnije da se potroše te pare? Svi vi znate da mogu ali je vama preče da partizan bude bolji od zvezda nego da bolje živite.
(majstor, 10. novembar 2018 23:34)

Mogu pametnije da se potrose. Recimo na direktan tv prenos 9 vojnih vezbi istovremeno. Ili na novogodisnju rasvetu u Beogradu.

Bard Živa

pre 5 godina

Smešni su mi ovi navijači zvezde, pišu da Partizan ima 6 stranaca, a oni 5. A prošle godine su pričali da Ročesti nije stranac, crnogorac je, kao i da Dilan nije stranac, dobio pasoš posle 2 meseca u našoj zemlji, a nama Gegić ( koji pored bosanskog ima i srpski pasoš) stranac i Nikolić (koji pored slovenačkog ima i srpski pasoš) stranac...

Звездин весник

pre 5 godina

Ko je to uzeo tvoje pare? Mnogo si seve shvatio ozbiljnim. Kakve bre tvoje pare? Verovatno si nezaposlen i ne plaćaš nikakav porez, a govoriš o nekim tvojim parama. Nego, uhvatio te strah pred derbi od Trinkija, je li druže? Pa reci tako, nema čega da se stidiš.
(Malkom, 10. novembar 2018 23:19)

Нема од чега да га ухвати страх, а ово око тренера, потпуно бахаћење довести тренера који прима 500 по сезони и његови помоћници 300к, а тих пара се нема. Неколико пута сте били под БАТ-ом, блокирани, некако сте одблокирали (не желим да улазим у то како), доводите НБА појачање, помиње се још једно, а мене занима како, као и све људе који прате кошарку, и уопште спорт. Није нормално дати 800 хиљада на тренера у нашим условима, а тек у вашим, гасите се бла бла, и оп, овакав тренер. А сви снамо како је доведен Тринкијери, нашим парама, сигурно не Партизановим. И не разумем чему одма вређање човека како не ради итд. Али добро, ваљда је у томе разлика између нас и вас. Очекујем одговоре попут, па одакле вама 23 милиона фудбалу, иако сви знамо одакле, не правите се глупи (50 милиона од ЛШ, продаје карата, ТВ права, продаје играча).

Mirko

pre 5 godina

a@-U brzini i srpski grešim jer me mrzi pisati.
(livin’ on a prayer, 10. novembar 2018 23:18

Izvini što se mešam, ali to "..me mrzi pisati", zvuči kao da si iz Dalmacije, Hrvatske.

Mirko

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu,ali svaka čast Trinkijeriju. Ozbiljan trener.
Što se tiče para koje prima,ja to vidim ovako:
Džabe ti ovi igrači i sve pare koje daješ za njih,kad oni bez trenera definitivno pojma nemaju. Znači to mora se plati. I to je tol'ko kol'ko je plaćen.
Ko je dao pare,to su već neke druge stvari i druge priče.
Ali Trinkijeri je prava stvar i mnogo mi je drago da je došao u srpsku košarku,pa makar i u Partizan.Mislim da nas neće ugroziti, jer i mi imamo vrsnog trenera i ozbiljnije igrače.
Od svih naših vrhunskih trenera, naravno, niko se zbog para ne bi vratio u ABA ligu, pre svega tu mislim na Žoca, Karija, Kokoškova, Saleta Đorđevića, itd. Ne bi ni oni koji su vrhunski a u penziji su recimo kao Duda.
A da se ne lažemo, bez dobrog trenera i dobra ekipa je kao raštimovan orkestar.
To je recimo kao što je Barsa bez Karija bila očajna. Ritas isto pre Jasekivičijusa ništa ozbiljno nije mogao da uradi. Zvezda bez Radonjića svojevremeno - isto nije mogla da bude dobra.
Ima puno primera mahom kod klubova koji nisu u evropskom vrhu, ali su blizu, jer Real, Pao, Oly i ostali - nikad nisu imali problem sa trenerima,jer su to bili uvek najbolji treneri u tom trenutku. Ovi ostali bi povremeno,uz malo sreće,dolazili do dobrih trenera ili ih sami razvijali.Retkost da dobar trener dođe u slabiju ligu,u klub slabih rezultata poslednjih godina.Ali on je i zbog toga dobar trener što je došao u Srbiju na izvoriše košarke jer je tražio izazov.

bolex

pre 5 godina

Sacekajte da dodje neki makar mrvu ozbiljniji protivnik, a ne ovi amateri pa onda pricajte... 
(RUM, 10. novembar 2018 23:01) 

Ако си читао текст човек је управо на ту тему причао. Не знм који део је теби остао нејасан?
(Александар, 10. novembar 2018 23:16)

Zeza ga baš taj deo sa čitanjem :))))

Sremac pre svega

pre 5 godina

Od kako su Dule oterali nisam bio u Pioniru, mislim da je konacno vreme da se ponovo vratim drugoj kuci, nakon dosta vremena.

Zab

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete.
(lice, 10. novembar 2018 23:13)

Prijatelju javi se Covicu i Vučiću!

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete. 
(lice, 10. novembar 2018 23:13) 
Ja da ti, kao okoreli ciganin, kazem: dosadni ste. I vi i oni sto pitaju odakle FKCZ pare. Znaci sa obe strane...
Problem je da li ovaj covek uzima 800.000 za dve godine rada? RADA! On te pare zaradjuje i verovatno vredi toliko. Donece osmeh na lice delu Srbije, barem na trenutak. O fudbalu da ne pricam: odakle pare za igrace, samo se o tome prica u toku prelaznog roka. A, kada kazu koliko para su zaradili od transfera ili od UEFA, onda se cuti...do sledeceg prelaznog roka, pa nanovo...
A, za obdaništa i skole: Trinkijerijevih 800.000 je problem, a sto Telekom "kupuje" naprednu firmu za 200 miliona nije? Sto nam gori pola godine novogodisnja rasveta od 2.5 miliona?
Smeta vam kakav je "protok" novca ovde? Pa, ostavite Andreu na miru, nego izadjite i glasajte, kad bude bilo vreme.

Bagg

pre 5 godina

Panteri misle da će milion puta ponovljena budalaština o plati od 800.000 evra postati istina kao i ona priča da im nisu ugasili klub nego zakupili franšizu.
Pitam se samo zašto baš 800.000 evra.
Dajte bar 2 miliona, jer jednako ste smešni, onda bolje zvuče te veće cifre.

gremlin

pre 5 godina

@sabre
Pričaj mi o 800000 € jel misliš na Pešića i Šakotu,onog kog kog ste grb založili,Sagadina i Vesica...Žeželja,Viznevskog,Adamsa,Ekeziea,Pena...pusti me te brige...KKP se oporavlja i vidim da vam je strah,čega?!Legenda i Fica vas čuvaju...

Pfc

pre 5 godina

Zamisli samo koliko neko treba da bude bez obraza,da uopste i pita odakle nama pare za trenera...oni koji su bili duzni 20 miliona eura, menjali ime,ulozili u naredne timove bar jos duplo toliko, oni nasli za shodno da pitaju odakle pare...neverovatno.

Dare

pre 5 godina

kazu nema poraz od.kako je dosao.Pa proti. takvih timova, ne bi ni ja imao poraz.Cekaj sad kad dodju u Podgoricu sledece kola, eto poraza, a posle i od Zvezde.

Sabre

pre 5 godina

Ljudi ovo je takav car i sigurno da ce POSTAVITI TEMELJE NOVOG I JAKOG PARTIZANA!!!Puna podrška i njemu i Ostoji...pa nek Panteri i dalje nas potcenjuju mi smo našli svetlo iz tunela...
(gremlin, 10. novembar 2018 22:57)

Lako je tebra naci svetlo sa 800 iljada, pravo pitanje je gde ste nasli tih 800? A nema sta da se podcenjuje jedan odlican trener, svakako je za onog lika kog ste sa ulice pokupili ili iz nekog paba bog otac licno u trenerskom smislu. Nas problem je vise kako to da tim koji belezi katastrofalne rezultate godinama i duguje svim zivima a drzava non stop zaleze za njega moze da se isprsi posle svih ovogodisnjih pojacanja i za trenera koga mi nismo mogli da priustimo.

Александар

pre 5 godina

Sacekajte da dodje neki makar mrvu ozbiljniji protivnik, a ne ovi amateri pa onda pricajte...
(RUM, 10. novembar 2018 23:01)

Ако си читао текст човек је управо на ту тему причао. Не знм који део је теби остао нејасан?

Henry Chinasky

pre 5 godina

Ne sviđa mi se stanje u našoj košarci. U Partizanu 5-6 stranaca i trener stranac, a u Zvezdi 5 stranaca. Ne valja to ništa. Trinkijeri jeste osveženje, ali na duže staze teško da će tu nešto biti sa ovim mladim igračima. Tako je bilo u svim klubovima gde je radio. Došao je za lepe novce i pitanje je koliko će ga uprava podržati u teškim trenucima. Tomić neiskusan u samostalnom vođenju tima, ali za sada deluje odlučno i samouvereno. Nadam se da će pružiti šansu i našim, uglavnom mladim igračima, jer će mu trebati u maju.

a

pre 5 godina

Fenomenalno je sto je ovaj gospodin trener Partizana.Jedina svjetla tacka u zadnje pola decenije.
(livin’ on a player, 10. novembar 2018 22:52)

Idi nauči ENG. Jer nemaš pojma!!!

lbj23

pre 5 godina

Napokon! Posle nekoliko godina srljanja nakon Duleta konacno trener sa vizijom!Bice ovo dobro, puna podrska.
Vreme je da se pravi navijaci vrate na tribine. Poziv za sve grobare da podrzimo ovog coveka i ovaj tim.

Malkom

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete.
(lice, 10. novembar 2018 23:13)

Ko je to uzeo tvoje pare? Mnogo si seve shvatio ozbiljnim. Kakve bre tvoje pare? Verovatno si nezaposlen i ne plaćaš nikakav porez, a govoriš o nekim tvojim parama. Nego, uhvatio te strah pred derbi od Trinkija, je li druže? Pa reci tako, nema čega da se stidiš.

Djuma

pre 5 godina

Ko je doveo ovog Brauna???
Lik totalno pogubljen i nespreman.
Za te pare treba da ubacuje 15+ svaku utakmicu, doveden je da pravi razliku. Odmah!
Kakvo bre prilagođavanje, plaćen si da budeš nosilac.
Ako to nisi ili ne mozes biti, dovidjenja...

majstor

pre 5 godina

šta nije jasno? Jel plaćen 800.000? da li u ovoj zemlji mogu pametnije da se potroše te pare? Svi vi znate da mogu ali je vama preče da partizan bude bolji od zvezda nego da bolje živite.

lice

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete.

gremlin

pre 5 godina

Ljudi ovo je takav car i sigurno da ce POSTAVITI TEMELJE NOVOG I JAKOG PARTIZANA!!!Puna podrška i njemu i Ostoji...pa nek Panteri i dalje nas potcenjuju mi smo našli svetlo iz tunela...

Александар

pre 5 godina

Sacekajte da dodje neki makar mrvu ozbiljniji protivnik, a ne ovi amateri pa onda pricajte...
(RUM, 10. novembar 2018 23:01)

Ако си читао текст човек је управо на ту тему причао. Не знм који део је теби остао нејасан?

Pfc

pre 5 godina

Zamisli samo koliko neko treba da bude bez obraza,da uopste i pita odakle nama pare za trenera...oni koji su bili duzni 20 miliona eura, menjali ime,ulozili u naredne timove bar jos duplo toliko, oni nasli za shodno da pitaju odakle pare...neverovatno.

lbj23

pre 5 godina

Napokon! Posle nekoliko godina srljanja nakon Duleta konacno trener sa vizijom!Bice ovo dobro, puna podrska.
Vreme je da se pravi navijaci vrate na tribine. Poziv za sve grobare da podrzimo ovog coveka i ovaj tim.

Malkom

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete.
(lice, 10. novembar 2018 23:13)

Ko je to uzeo tvoje pare? Mnogo si seve shvatio ozbiljnim. Kakve bre tvoje pare? Verovatno si nezaposlen i ne plaćaš nikakav porez, a govoriš o nekim tvojim parama. Nego, uhvatio te strah pred derbi od Trinkija, je li druže? Pa reci tako, nema čega da se stidiš.

gremlin

pre 5 godina

Ljudi ovo je takav car i sigurno da ce POSTAVITI TEMELJE NOVOG I JAKOG PARTIZANA!!!Puna podrška i njemu i Ostoji...pa nek Panteri i dalje nas potcenjuju mi smo našli svetlo iz tunela...

Djuma

pre 5 godina

Ko je doveo ovog Brauna???
Lik totalno pogubljen i nespreman.
Za te pare treba da ubacuje 15+ svaku utakmicu, doveden je da pravi razliku. Odmah!
Kakvo bre prilagođavanje, plaćen si da budeš nosilac.
Ako to nisi ili ne mozes biti, dovidjenja...

Dokonjak

pre 5 godina

Prvi sam za to da država ne finasira sportske klubove, da zavise od svojih rezultata i organizacije. Ali da to važi za sve. A vi što se hvatate za tih 800.00 €, ne smeta vam što je mnogostruko više državnih para ulupano u privatni klub Nebojše Čovića, što je npr neki tamo Kopernikus od "vaših" para kupljen za 200 miliona €, dok je PKB prodat za manje... Lepo je što brinete o načinu trošenja državnih para, ali nemojte selektivno.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

šta nije jasno? Jel plaćen 800.000? da li u ovoj zemlji mogu pametnije da se potroše te pare? Svi vi znate da mogu ali je vama preče da partizan bude bolji od zvezda nego da bolje živite.
(majstor, 10. novembar 2018 23:34)

Mogu pametnije da se potrose. Recimo na direktan tv prenos 9 vojnih vezbi istovremeno. Ili na novogodisnju rasvetu u Beogradu.

majstor

pre 5 godina

šta nije jasno? Jel plaćen 800.000? da li u ovoj zemlji mogu pametnije da se potroše te pare? Svi vi znate da mogu ali je vama preče da partizan bude bolji od zvezda nego da bolje živite.

Sabre

pre 5 godina

Ljudi ovo je takav car i sigurno da ce POSTAVITI TEMELJE NOVOG I JAKOG PARTIZANA!!!Puna podrška i njemu i Ostoji...pa nek Panteri i dalje nas potcenjuju mi smo našli svetlo iz tunela...
(gremlin, 10. novembar 2018 22:57)

Lako je tebra naci svetlo sa 800 iljada, pravo pitanje je gde ste nasli tih 800? A nema sta da se podcenjuje jedan odlican trener, svakako je za onog lika kog ste sa ulice pokupili ili iz nekog paba bog otac licno u trenerskom smislu. Nas problem je vise kako to da tim koji belezi katastrofalne rezultate godinama i duguje svim zivima a drzava non stop zaleze za njega moze da se isprsi posle svih ovogodisnjih pojacanja i za trenera koga mi nismo mogli da priustimo.

Petar

pre 5 godina

Svi ovi koji negativno komentarisu Partizan i pricaju o tim velikim parama pokazuju nam kako covek sebe uvek moze smanjiti, uciniti jadnim. KK Partizan je jedan od 5 najboljih evropskih kosarkasih klubova kada se pogleda broj titula, finala, polufinala, kosartkashih imena bilo da su igraci ili treneri koji izasli odatle. INSTTITUCIJA.

Dare

pre 5 godina

kazu nema poraz od.kako je dosao.Pa proti. takvih timova, ne bi ni ja imao poraz.Cekaj sad kad dodju u Podgoricu sledece kola, eto poraza, a posle i od Zvezde.

zvezda dno i sramota Srbije

pre 5 godina

lice
A sta jе tek drzava mogla da sagradi sa 50 miliona duga fk i 16 miliona kk zvezda-fmp, mnogo vise obdaništa, skoli, bolnica, ali tebe boli Partizan ocigledno, pa lecis svoju frustraciju negde. Drzava oprostila, dovode igrace od po milion evra ugovora a to ti ne smeta, pa dobro. Jedi pastetu na hleb od 3 dana

мишко

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete.
(lice, 10. novembar 2018 23:13)
Не кажем да ниси у праву али су те паре уложене да би се створили нови спортски идоли за нашу омладину
Мислим да је то много паметније него сто пута више уложене паре за стварање ријалитија , фарми , .....и осталих глупости које троше паре богзна зашта ??? Ко разуме схватиће ;-)?

Henry Chinasky

pre 5 godina

Ne sviđa mi se stanje u našoj košarci. U Partizanu 5-6 stranaca i trener stranac, a u Zvezdi 5 stranaca. Ne valja to ništa. Trinkijeri jeste osveženje, ali na duže staze teško da će tu nešto biti sa ovim mladim igračima. Tako je bilo u svim klubovima gde je radio. Došao je za lepe novce i pitanje je koliko će ga uprava podržati u teškim trenucima. Tomić neiskusan u samostalnom vođenju tima, ali za sada deluje odlučno i samouvereno. Nadam se da će pružiti šansu i našim, uglavnom mladim igračima, jer će mu trebati u maju.

Metropola

pre 5 godina

Necu nista da komentarisem. Ni budzete, ni trenere, ni igrace. Samo znam ko ce se smejati na kraju sezone. A znate i vi.
(Kale dzedaj ima silu, 11. novembar 2018 04:09)... a vidi druze, ko ce se smejati ne znam i na kraju nije ni bitno. Ono sto nas raduje je sto se vidi pocetak oporavka i vracanja naseg sistema u igru i disciplinu. Ako pratis kosarku onda znas da u Partizanu nikad nista nije odjednom i preko noci. Uvek potraje to par godina ali rezultat je zdrava osnova.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete. 
(lice, 10. novembar 2018 23:13) 
Ja da ti, kao okoreli ciganin, kazem: dosadni ste. I vi i oni sto pitaju odakle FKCZ pare. Znaci sa obe strane...
Problem je da li ovaj covek uzima 800.000 za dve godine rada? RADA! On te pare zaradjuje i verovatno vredi toliko. Donece osmeh na lice delu Srbije, barem na trenutak. O fudbalu da ne pricam: odakle pare za igrace, samo se o tome prica u toku prelaznog roka. A, kada kazu koliko para su zaradili od transfera ili od UEFA, onda se cuti...do sledeceg prelaznog roka, pa nanovo...
A, za obdaništa i skole: Trinkijerijevih 800.000 je problem, a sto Telekom "kupuje" naprednu firmu za 200 miliona nije? Sto nam gori pola godine novogodisnja rasveta od 2.5 miliona?
Smeta vam kakav je "protok" novca ovde? Pa, ostavite Andreu na miru, nego izadjite i glasajte, kad bude bilo vreme.

Duck Dodgers

pre 5 godina

Човек је реалан, очајни пасови директно у руке противника... па човече од 15 изг. лопти... већина су биле контре, кош фаулови... не може то тако, мора боље... а да може видело се у појединим тренуцима меча... били су таа затегнути као сајла у одбрани и у нападу. Поново у рудник.

Zab

pre 5 godina

@ Zvezdin vesnik
Druže idi bre negde šetaju curu neku po nekom lepom parku i tako nemoj ti ovde da prodaješ maglu.
Pričaš brate o ligi šampiona kao da ste redovni učesnici od osnivanja vašeg kluba a da ne pričamo o fmp-u i vašem prepostenom idolu ...ajde.

lice

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete.

Mirko

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu,ali svaka čast Trinkijeriju. Ozbiljan trener.
Što se tiče para koje prima,ja to vidim ovako:
Džabe ti ovi igrači i sve pare koje daješ za njih,kad oni bez trenera definitivno pojma nemaju. Znači to mora se plati. I to je tol'ko kol'ko je plaćen.
Ko je dao pare,to su već neke druge stvari i druge priče.
Ali Trinkijeri je prava stvar i mnogo mi je drago da je došao u srpsku košarku,pa makar i u Partizan.Mislim da nas neće ugroziti, jer i mi imamo vrsnog trenera i ozbiljnije igrače.
Od svih naših vrhunskih trenera, naravno, niko se zbog para ne bi vratio u ABA ligu, pre svega tu mislim na Žoca, Karija, Kokoškova, Saleta Đorđevića, itd. Ne bi ni oni koji su vrhunski a u penziji su recimo kao Duda.
A da se ne lažemo, bez dobrog trenera i dobra ekipa je kao raštimovan orkestar.
To je recimo kao što je Barsa bez Karija bila očajna. Ritas isto pre Jasekivičijusa ništa ozbiljno nije mogao da uradi. Zvezda bez Radonjića svojevremeno - isto nije mogla da bude dobra.
Ima puno primera mahom kod klubova koji nisu u evropskom vrhu, ali su blizu, jer Real, Pao, Oly i ostali - nikad nisu imali problem sa trenerima,jer su to bili uvek najbolji treneri u tom trenutku. Ovi ostali bi povremeno,uz malo sreće,dolazili do dobrih trenera ili ih sami razvijali.Retkost da dobar trener dođe u slabiju ligu,u klub slabih rezultata poslednjih godina.Ali on je i zbog toga dobar trener što je došao u Srbiju na izvoriše košarke jer je tražio izazov.

bolex

pre 5 godina

Sacekajte da dodje neki makar mrvu ozbiljniji protivnik, a ne ovi amateri pa onda pricajte... 
(RUM, 10. novembar 2018 23:01) 

Ако си читао текст човек је управо на ту тему причао. Не знм који део је теби остао нејасан?
(Александар, 10. novembar 2018 23:16)

Zeza ga baš taj deo sa čitanjem :))))

Bard Živa

pre 5 godina

Smešni su mi ovi navijači zvezde, pišu da Partizan ima 6 stranaca, a oni 5. A prošle godine su pričali da Ročesti nije stranac, crnogorac je, kao i da Dilan nije stranac, dobio pasoš posle 2 meseca u našoj zemlji, a nama Gegić ( koji pored bosanskog ima i srpski pasoš) stranac i Nikolić (koji pored slovenačkog ima i srpski pasoš) stranac...

Zab

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete.
(lice, 10. novembar 2018 23:13)

Prijatelju javi se Covicu i Vučiću!

Bagg

pre 5 godina

Panteri misle da će milion puta ponovljena budalaština o plati od 800.000 evra postati istina kao i ona priča da im nisu ugasili klub nego zakupili franšizu.
Pitam se samo zašto baš 800.000 evra.
Dajte bar 2 miliona, jer jednako ste smešni, onda bolje zvuče te veće cifre.

Gvozdeni vitez

pre 5 godina

@ Ja bih sa 800.000 bio pijan u 10 ujutru.
(saša ilić, 10. novembar 2018 23:40)
Najbolji komentar ikada, svaka čast ali bravo.

Lemi

pre 5 godina

KK Partizan je jedan od 5 najboljih evropskih kosarkasih klubova kada se pogleda broj titula, finala, polufinala, kosartkashih imena bilo da su igraci ili treneri koji izasli odatle. INSTTITUCIJA.
(Petar, 11. novembar 2018 06:51)

Nije. Prestanite da lazete.
Evo nekih koji su bolji: Cibona, Jugoplastika, Real, Barsa, Makabi, Olimpijakos, Panatinaikos, Makabi, .... itd...

Sremac pre svega

pre 5 godina

Od kako su Dule oterali nisam bio u Pioniru, mislim da je konacno vreme da se ponovo vratim drugoj kuci, nakon dosta vremena.

a

pre 5 godina

Fenomenalno je sto je ovaj gospodin trener Partizana.Jedina svjetla tacka u zadnje pola decenije.
(livin’ on a player, 10. novembar 2018 22:52)

Idi nauči ENG. Jer nemaš pojma!!!

Ljubitelj Beogradskog Partizana

pre 5 godina

Tiha voda breg roni. Polako i bez euforije. Imamo trenera, talenat, klub koji mnogo bolje funkcionise nego ranije. Bitno je postaviti zdrave osnove i biti uz klub. Ostoja Mijailovic je uradio mnogo za klub od kada je dosao. Nema tu jos nekih rezultata ali klub je organizaciono progledao. Marketinski takodje. Mora se reci bravo za celu ovu pricu.

gremlin

pre 5 godina

@sabre
Pričaj mi o 800000 € jel misliš na Pešića i Šakotu,onog kog kog ste grb založili,Sagadina i Vesica...Žeželja,Viznevskog,Adamsa,Ekeziea,Pena...pusti me te brige...KKP se oporavlja i vidim da vam je strah,čega?!Legenda i Fica vas čuvaju...

sasa.r

pre 5 godina

Partizan će pobjediti u Podgorici jer je za klasu bolji tim od Budućnoti! Sadašnju Budućnost je lako pobjediti.Prvo večeras Mornar, zatim Partizan i onda Zadar!Da li će poslije neizbježnih promjena biti bolji do niko ne zna ali sada je Budućnost među najslabijim ekipama lige.Zato Partizan lagano,kao i Zvezda,dobija u PG.

Nebojsa dr Covic,Popovic

pre 5 godina

Zahvalite se Bogu,sto su i vasi glasovi potrebni za 53%,da nije tako i da zivite od marketinga,prodaje karata i igraca,bili bi kao kk Bosna!

armata

pre 5 godina

Ovaj Trinkijeri je obican zabavljac narodne mase. Jedini razlog što je Partizan prekinuo niz poraza je to što su posle smene Nenada Čanka isledili lakši protivnici. Pa i Trinkijeri će sad imati 3-4 vezana poraza kao što je Čanak imao...

Petar

pre 5 godina

Lemi, Partizan je bio 6 puta emdju 4 najbolje u Evroligi, ima 3 osvojena evropska kupa Radivoja Koraca uz nekoliko finala ili polufinbala. Igra na svakih desetak godina fajnl for (od kada je pocelo to takmicenje) a trenerska imena su Aca Nikolic, Dusko Vujosevic, Zeljko Obradovic... a igrali su velicine poput Divca, Paspalja, Dodjevica, Dalipagica, Kicanovica, Bogdanovica i jos mnogo igraca koji su tokom karijere osvajali sve sto se osvojiti moze. Kako je to Olimijakos bolji ( Zeljko ima recimo 10 tiula Evrolige) i koga si vec nabrojao. I to traje preko 40 godina. Dete, KKP je GIGANT. Nije kosarka pocela 2012. godine a niti se ozbiljna ( ovakvu kakvu znamo i koja se igra danas) igrala na betonu.

Звездин весник

pre 5 godina

Ko je to uzeo tvoje pare? Mnogo si seve shvatio ozbiljnim. Kakve bre tvoje pare? Verovatno si nezaposlen i ne plaćaš nikakav porez, a govoriš o nekim tvojim parama. Nego, uhvatio te strah pred derbi od Trinkija, je li druže? Pa reci tako, nema čega da se stidiš.
(Malkom, 10. novembar 2018 23:19)

Нема од чега да га ухвати страх, а ово око тренера, потпуно бахаћење довести тренера који прима 500 по сезони и његови помоћници 300к, а тих пара се нема. Неколико пута сте били под БАТ-ом, блокирани, некако сте одблокирали (не желим да улазим у то како), доводите НБА појачање, помиње се још једно, а мене занима како, као и све људе који прате кошарку, и уопште спорт. Није нормално дати 800 хиљада на тренера у нашим условима, а тек у вашим, гасите се бла бла, и оп, овакав тренер. А сви снамо како је доведен Тринкијери, нашим парама, сигурно не Партизановим. И не разумем чему одма вређање човека како не ради итд. Али добро, ваљда је у томе разлика између нас и вас. Очекујем одговоре попут, па одакле вама 23 милиона фудбалу, иако сви знамо одакле, не правите се глупи (50 милиона од ЛШ, продаје карата, ТВ права, продаје играча).

NbgDeki

pre 5 godina

Panteri misle da će milion puta ponovljena budalaština o plati od 800.000 evra postati istina kao i ona priča da im nisu ugasili klub nego zakupili franšizu. 
Pitam se samo zašto baš 800.000 evra. 
Dajte bar 2 miliona, jer jednako ste smešni, onda bolje zvuče te veće cifre.
(Bagg, 11. novembar 2018 00:42)

Koliko je, po tvom misljenju, placen? Ja stvarno nemam predstavu, ali ajde, tebe da cujem.

Mirko

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete. 
(lice, 10. novembar 2018 23:13) 

Ko je to uzeo tvoje pare? Mnogo si seve shvatio ozbiljnim. Kakve bre tvoje pare? Verovatno si nezaposlen i ne plaćaš nikakav porez, a govoriš o nekim tvojim parama. Nego, uhvatio te strah pred derbi od Trinkija, je li druže? Pa reci tako, nema čega da se stidiš.
(Malkom, 10. novembar 2018 23:19)

Uhvatio me strah?! Pa vi ne možete da se saberete godinama...

Mirko

pre 5 godina

a@-U brzini i srpski grešim jer me mrzi pisati.
(livin’ on a prayer, 10. novembar 2018 23:18

Izvini što se mešam, ali to "..me mrzi pisati", zvuči kao da si iz Dalmacije, Hrvatske.

Nešque

pre 5 godina

Za 10 godina, ma kakvi, 2 godine videćete koliko vas je koštala slepa ljubav prema Duletu. I kolko bi ste postigli više, ako Trinki se zadrži duže. Nadam se da je ovo početak za partizan.

Bagg

pre 5 godina

Koliko je, po tvom misljenju, placen? Ja stvarno nemam predstavu, ali ajde, tebe da cujem.
(NbgDeki, 11. novembar 2018 10:40)

I sada bih ja trebao da ovde licitiram i iznosim neke cifre za koje ćete vi da kažete da nisu tačne jer su Informer, Pink, Alo, Kurir, BliCZ i Zvezdina revija poznatija kao Žurnal, pisale o 800.000 evra.
Pa zašto samo 800.000 evra, neka bude 2 miliona, lepo sam rekao.
Ko želi da veruje u gluposti, šta vredi crtati mu.
Ako je Sito Alonso imao 200.000 evra plus bonuse u Cedeviti, to je objavljeno na dan raskida ugovora, a ti vidi koliko može da ima Trinkijeri.
4x više?
Samo u panterskim glavama.
Taj čovek prima manje nego Pešić kada je bio kod vas, ali tada niste pitali odakle pare sa dugovima od 13 miliona evra.

зуке

pre 5 godina

Сад мени јасно
Кад је био кандидат за клупу цз, био је тренер од 1милион €, сад кад је постао тренер ккп испада да је тренер од 100,000€?!?
Дај одлучите се?!?

majstor

pre 5 godina

šta nije jasno? Jel plaćen 800.000? da li u ovoj zemlji mogu pametnije da se potroše te pare? Svi vi znate da mogu ali je vama preče da partizan bude bolji od zvezda nego da bolje živite.

lice

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete.

Sabre

pre 5 godina

Ljudi ovo je takav car i sigurno da ce POSTAVITI TEMELJE NOVOG I JAKOG PARTIZANA!!!Puna podrška i njemu i Ostoji...pa nek Panteri i dalje nas potcenjuju mi smo našli svetlo iz tunela...
(gremlin, 10. novembar 2018 22:57)

Lako je tebra naci svetlo sa 800 iljada, pravo pitanje je gde ste nasli tih 800? A nema sta da se podcenjuje jedan odlican trener, svakako je za onog lika kog ste sa ulice pokupili ili iz nekog paba bog otac licno u trenerskom smislu. Nas problem je vise kako to da tim koji belezi katastrofalne rezultate godinama i duguje svim zivima a drzava non stop zaleze za njega moze da se isprsi posle svih ovogodisnjih pojacanja i za trenera koga mi nismo mogli da priustimo.

Dare

pre 5 godina

kazu nema poraz od.kako je dosao.Pa proti. takvih timova, ne bi ni ja imao poraz.Cekaj sad kad dodju u Podgoricu sledece kola, eto poraza, a posle i od Zvezde.

a

pre 5 godina

Fenomenalno je sto je ovaj gospodin trener Partizana.Jedina svjetla tacka u zadnje pola decenije.
(livin’ on a player, 10. novembar 2018 22:52)

Idi nauči ENG. Jer nemaš pojma!!!

Pfc

pre 5 godina

Zamisli samo koliko neko treba da bude bez obraza,da uopste i pita odakle nama pare za trenera...oni koji su bili duzni 20 miliona eura, menjali ime,ulozili u naredne timove bar jos duplo toliko, oni nasli za shodno da pitaju odakle pare...neverovatno.

Henry Chinasky

pre 5 godina

Ne sviđa mi se stanje u našoj košarci. U Partizanu 5-6 stranaca i trener stranac, a u Zvezdi 5 stranaca. Ne valja to ništa. Trinkijeri jeste osveženje, ali na duže staze teško da će tu nešto biti sa ovim mladim igračima. Tako je bilo u svim klubovima gde je radio. Došao je za lepe novce i pitanje je koliko će ga uprava podržati u teškim trenucima. Tomić neiskusan u samostalnom vođenju tima, ali za sada deluje odlučno i samouvereno. Nadam se da će pružiti šansu i našim, uglavnom mladim igračima, jer će mu trebati u maju.

Malkom

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete.
(lice, 10. novembar 2018 23:13)

Ko je to uzeo tvoje pare? Mnogo si seve shvatio ozbiljnim. Kakve bre tvoje pare? Verovatno si nezaposlen i ne plaćaš nikakav porez, a govoriš o nekim tvojim parama. Nego, uhvatio te strah pred derbi od Trinkija, je li druže? Pa reci tako, nema čega da se stidiš.

Lemi

pre 5 godina

KK Partizan je jedan od 5 najboljih evropskih kosarkasih klubova kada se pogleda broj titula, finala, polufinala, kosartkashih imena bilo da su igraci ili treneri koji izasli odatle. INSTTITUCIJA.
(Petar, 11. novembar 2018 06:51)

Nije. Prestanite da lazete.
Evo nekih koji su bolji: Cibona, Jugoplastika, Real, Barsa, Makabi, Olimpijakos, Panatinaikos, Makabi, .... itd...

gremlin

pre 5 godina

Ljudi ovo je takav car i sigurno da ce POSTAVITI TEMELJE NOVOG I JAKOG PARTIZANA!!!Puna podrška i njemu i Ostoji...pa nek Panteri i dalje nas potcenjuju mi smo našli svetlo iz tunela...

armata

pre 5 godina

Ovaj Trinkijeri je obican zabavljac narodne mase. Jedini razlog što je Partizan prekinuo niz poraza je to što su posle smene Nenada Čanka isledili lakši protivnici. Pa i Trinkijeri će sad imati 3-4 vezana poraza kao što je Čanak imao...

Gvozdeni vitez

pre 5 godina

@ Ja bih sa 800.000 bio pijan u 10 ujutru.
(saša ilić, 10. novembar 2018 23:40)
Najbolji komentar ikada, svaka čast ali bravo.

Звездин весник

pre 5 godina

Ko je to uzeo tvoje pare? Mnogo si seve shvatio ozbiljnim. Kakve bre tvoje pare? Verovatno si nezaposlen i ne plaćaš nikakav porez, a govoriš o nekim tvojim parama. Nego, uhvatio te strah pred derbi od Trinkija, je li druže? Pa reci tako, nema čega da se stidiš.
(Malkom, 10. novembar 2018 23:19)

Нема од чега да га ухвати страх, а ово око тренера, потпуно бахаћење довести тренера који прима 500 по сезони и његови помоћници 300к, а тих пара се нема. Неколико пута сте били под БАТ-ом, блокирани, некако сте одблокирали (не желим да улазим у то како), доводите НБА појачање, помиње се још једно, а мене занима како, као и све људе који прате кошарку, и уопште спорт. Није нормално дати 800 хиљада на тренера у нашим условима, а тек у вашим, гасите се бла бла, и оп, овакав тренер. А сви снамо како је доведен Тринкијери, нашим парама, сигурно не Партизановим. И не разумем чему одма вређање човека како не ради итд. Али добро, ваљда је у томе разлика између нас и вас. Очекујем одговоре попут, па одакле вама 23 милиона фудбалу, иако сви знамо одакле, не правите се глупи (50 милиона од ЛШ, продаје карата, ТВ права, продаје играча).

Nebojsa dr Covic,Popovic

pre 5 godina

Zahvalite se Bogu,sto su i vasi glasovi potrebni za 53%,da nije tako i da zivite od marketinga,prodaje karata i igraca,bili bi kao kk Bosna!

Djuma

pre 5 godina

Ko je doveo ovog Brauna???
Lik totalno pogubljen i nespreman.
Za te pare treba da ubacuje 15+ svaku utakmicu, doveden je da pravi razliku. Odmah!
Kakvo bre prilagođavanje, plaćen si da budeš nosilac.
Ako to nisi ili ne mozes biti, dovidjenja...

lbj23

pre 5 godina

Napokon! Posle nekoliko godina srljanja nakon Duleta konacno trener sa vizijom!Bice ovo dobro, puna podrska.
Vreme je da se pravi navijaci vrate na tribine. Poziv za sve grobare da podrzimo ovog coveka i ovaj tim.

Александар

pre 5 godina

Sacekajte da dodje neki makar mrvu ozbiljniji protivnik, a ne ovi amateri pa onda pricajte...
(RUM, 10. novembar 2018 23:01)

Ако си читао текст човек је управо на ту тему причао. Не знм који део је теби остао нејасан?

Petar

pre 5 godina

Svi ovi koji negativno komentarisu Partizan i pricaju o tim velikim parama pokazuju nam kako covek sebe uvek moze smanjiti, uciniti jadnim. KK Partizan je jedan od 5 najboljih evropskih kosarkasih klubova kada se pogleda broj titula, finala, polufinala, kosartkashih imena bilo da su igraci ili treneri koji izasli odatle. INSTTITUCIJA.

Zab

pre 5 godina

@ Zvezdin vesnik
Druže idi bre negde šetaju curu neku po nekom lepom parku i tako nemoj ti ovde da prodaješ maglu.
Pričaš brate o ligi šampiona kao da ste redovni učesnici od osnivanja vašeg kluba a da ne pričamo o fmp-u i vašem prepostenom idolu ...ajde.

Mirko

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete. 
(lice, 10. novembar 2018 23:13) 

Ko je to uzeo tvoje pare? Mnogo si seve shvatio ozbiljnim. Kakve bre tvoje pare? Verovatno si nezaposlen i ne plaćaš nikakav porez, a govoriš o nekim tvojim parama. Nego, uhvatio te strah pred derbi od Trinkija, je li druže? Pa reci tako, nema čega da se stidiš.
(Malkom, 10. novembar 2018 23:19)

Uhvatio me strah?! Pa vi ne možete da se saberete godinama...

NbgDeki

pre 5 godina

Panteri misle da će milion puta ponovljena budalaština o plati od 800.000 evra postati istina kao i ona priča da im nisu ugasili klub nego zakupili franšizu. 
Pitam se samo zašto baš 800.000 evra. 
Dajte bar 2 miliona, jer jednako ste smešni, onda bolje zvuče te veće cifre.
(Bagg, 11. novembar 2018 00:42)

Koliko je, po tvom misljenju, placen? Ja stvarno nemam predstavu, ali ajde, tebe da cujem.

Metropola

pre 5 godina

Necu nista da komentarisem. Ni budzete, ni trenere, ni igrace. Samo znam ko ce se smejati na kraju sezone. A znate i vi.
(Kale dzedaj ima silu, 11. novembar 2018 04:09)... a vidi druze, ko ce se smejati ne znam i na kraju nije ni bitno. Ono sto nas raduje je sto se vidi pocetak oporavka i vracanja naseg sistema u igru i disciplinu. Ako pratis kosarku onda znas da u Partizanu nikad nista nije odjednom i preko noci. Uvek potraje to par godina ali rezultat je zdrava osnova.

zvezda dno i sramota Srbije

pre 5 godina

lice
A sta jе tek drzava mogla da sagradi sa 50 miliona duga fk i 16 miliona kk zvezda-fmp, mnogo vise obdaništa, skoli, bolnica, ali tebe boli Partizan ocigledno, pa lecis svoju frustraciju negde. Drzava oprostila, dovode igrace od po milion evra ugovora a to ti ne smeta, pa dobro. Jedi pastetu na hleb od 3 dana

Dokonjak

pre 5 godina

Prvi sam za to da država ne finasira sportske klubove, da zavise od svojih rezultata i organizacije. Ali da to važi za sve. A vi što se hvatate za tih 800.00 €, ne smeta vam što je mnogostruko više državnih para ulupano u privatni klub Nebojše Čovića, što je npr neki tamo Kopernikus od "vaših" para kupljen za 200 miliona €, dok je PKB prodat za manje... Lepo je što brinete o načinu trošenja državnih para, ali nemojte selektivno.

Bagg

pre 5 godina

Panteri misle da će milion puta ponovljena budalaština o plati od 800.000 evra postati istina kao i ona priča da im nisu ugasili klub nego zakupili franšizu.
Pitam se samo zašto baš 800.000 evra.
Dajte bar 2 miliona, jer jednako ste smešni, onda bolje zvuče te veće cifre.

Bard Živa

pre 5 godina

Smešni su mi ovi navijači zvezde, pišu da Partizan ima 6 stranaca, a oni 5. A prošle godine su pričali da Ročesti nije stranac, crnogorac je, kao i da Dilan nije stranac, dobio pasoš posle 2 meseca u našoj zemlji, a nama Gegić ( koji pored bosanskog ima i srpski pasoš) stranac i Nikolić (koji pored slovenačkog ima i srpski pasoš) stranac...

мишко

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete.
(lice, 10. novembar 2018 23:13)
Не кажем да ниси у праву али су те паре уложене да би се створили нови спортски идоли за нашу омладину
Мислим да је то много паметније него сто пута више уложене паре за стварање ријалитија , фарми , .....и осталих глупости које троше паре богзна зашта ??? Ко разуме схватиће ;-)?

sasa.r

pre 5 godina

Partizan će pobjediti u Podgorici jer je za klasu bolji tim od Budućnoti! Sadašnju Budućnost je lako pobjediti.Prvo večeras Mornar, zatim Partizan i onda Zadar!Da li će poslije neizbježnih promjena biti bolji do niko ne zna ali sada je Budućnost među najslabijim ekipama lige.Zato Partizan lagano,kao i Zvezda,dobija u PG.

Sremac pre svega

pre 5 godina

Od kako su Dule oterali nisam bio u Pioniru, mislim da je konacno vreme da se ponovo vratim drugoj kuci, nakon dosta vremena.

Gazda Dojkan

pre 5 godina

šta nije jasno? Jel plaćen 800.000? da li u ovoj zemlji mogu pametnije da se potroše te pare? Svi vi znate da mogu ali je vama preče da partizan bude bolji od zvezda nego da bolje živite.
(majstor, 10. novembar 2018 23:34)

Mogu pametnije da se potrose. Recimo na direktan tv prenos 9 vojnih vezbi istovremeno. Ili na novogodisnju rasvetu u Beogradu.

gremlin

pre 5 godina

@sabre
Pričaj mi o 800000 € jel misliš na Pešića i Šakotu,onog kog kog ste grb založili,Sagadina i Vesica...Žeželja,Viznevskog,Adamsa,Ekeziea,Pena...pusti me te brige...KKP se oporavlja i vidim da vam je strah,čega?!Legenda i Fica vas čuvaju...

Zab

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete.
(lice, 10. novembar 2018 23:13)

Prijatelju javi se Covicu i Vučiću!

bolex

pre 5 godina

Sacekajte da dodje neki makar mrvu ozbiljniji protivnik, a ne ovi amateri pa onda pricajte... 
(RUM, 10. novembar 2018 23:01) 

Ако си читао текст човек је управо на ту тему причао. Не знм који део је теби остао нејасан?
(Александар, 10. novembar 2018 23:16)

Zeza ga baš taj deo sa čitanjem :))))

Ljubitelj Beogradskog Partizana

pre 5 godina

Tiha voda breg roni. Polako i bez euforije. Imamo trenera, talenat, klub koji mnogo bolje funkcionise nego ranije. Bitno je postaviti zdrave osnove i biti uz klub. Ostoja Mijailovic je uradio mnogo za klub od kada je dosao. Nema tu jos nekih rezultata ali klub je organizaciono progledao. Marketinski takodje. Mora se reci bravo za celu ovu pricu.

Mirko

pre 5 godina

a@-U brzini i srpski grešim jer me mrzi pisati.
(livin’ on a prayer, 10. novembar 2018 23:18

Izvini što se mešam, ali to "..me mrzi pisati", zvuči kao da si iz Dalmacije, Hrvatske.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

zašto je ovaj čovek plaćen 800.000? ja ne želim da naše pare troši ovaj čovek. uložite u obdaništa i škole umesto što se razbacujete. 
(lice, 10. novembar 2018 23:13) 
Ja da ti, kao okoreli ciganin, kazem: dosadni ste. I vi i oni sto pitaju odakle FKCZ pare. Znaci sa obe strane...
Problem je da li ovaj covek uzima 800.000 za dve godine rada? RADA! On te pare zaradjuje i verovatno vredi toliko. Donece osmeh na lice delu Srbije, barem na trenutak. O fudbalu da ne pricam: odakle pare za igrace, samo se o tome prica u toku prelaznog roka. A, kada kazu koliko para su zaradili od transfera ili od UEFA, onda se cuti...do sledeceg prelaznog roka, pa nanovo...
A, za obdaništa i skole: Trinkijerijevih 800.000 je problem, a sto Telekom "kupuje" naprednu firmu za 200 miliona nije? Sto nam gori pola godine novogodisnja rasveta od 2.5 miliona?
Smeta vam kakav je "protok" novca ovde? Pa, ostavite Andreu na miru, nego izadjite i glasajte, kad bude bilo vreme.

Petar

pre 5 godina

Lemi, Partizan je bio 6 puta emdju 4 najbolje u Evroligi, ima 3 osvojena evropska kupa Radivoja Koraca uz nekoliko finala ili polufinbala. Igra na svakih desetak godina fajnl for (od kada je pocelo to takmicenje) a trenerska imena su Aca Nikolic, Dusko Vujosevic, Zeljko Obradovic... a igrali su velicine poput Divca, Paspalja, Dodjevica, Dalipagica, Kicanovica, Bogdanovica i jos mnogo igraca koji su tokom karijere osvajali sve sto se osvojiti moze. Kako je to Olimijakos bolji ( Zeljko ima recimo 10 tiula Evrolige) i koga si vec nabrojao. I to traje preko 40 godina. Dete, KKP je GIGANT. Nije kosarka pocela 2012. godine a niti se ozbiljna ( ovakvu kakvu znamo i koja se igra danas) igrala na betonu.

Duck Dodgers

pre 5 godina

Човек је реалан, очајни пасови директно у руке противника... па човече од 15 изг. лопти... већина су биле контре, кош фаулови... не може то тако, мора боље... а да може видело се у појединим тренуцима меча... били су таа затегнути као сајла у одбрани и у нападу. Поново у рудник.

зуке

pre 5 godina

Сад мени јасно
Кад је био кандидат за клупу цз, био је тренер од 1милион €, сад кад је постао тренер ккп испада да је тренер од 100,000€?!?
Дај одлучите се?!?

Mirko

pre 5 godina

Navijam za Zvezdu,ali svaka čast Trinkijeriju. Ozbiljan trener.
Što se tiče para koje prima,ja to vidim ovako:
Džabe ti ovi igrači i sve pare koje daješ za njih,kad oni bez trenera definitivno pojma nemaju. Znači to mora se plati. I to je tol'ko kol'ko je plaćen.
Ko je dao pare,to su već neke druge stvari i druge priče.
Ali Trinkijeri je prava stvar i mnogo mi je drago da je došao u srpsku košarku,pa makar i u Partizan.Mislim da nas neće ugroziti, jer i mi imamo vrsnog trenera i ozbiljnije igrače.
Od svih naših vrhunskih trenera, naravno, niko se zbog para ne bi vratio u ABA ligu, pre svega tu mislim na Žoca, Karija, Kokoškova, Saleta Đorđevića, itd. Ne bi ni oni koji su vrhunski a u penziji su recimo kao Duda.
A da se ne lažemo, bez dobrog trenera i dobra ekipa je kao raštimovan orkestar.
To je recimo kao što je Barsa bez Karija bila očajna. Ritas isto pre Jasekivičijusa ništa ozbiljno nije mogao da uradi. Zvezda bez Radonjića svojevremeno - isto nije mogla da bude dobra.
Ima puno primera mahom kod klubova koji nisu u evropskom vrhu, ali su blizu, jer Real, Pao, Oly i ostali - nikad nisu imali problem sa trenerima,jer su to bili uvek najbolji treneri u tom trenutku. Ovi ostali bi povremeno,uz malo sreće,dolazili do dobrih trenera ili ih sami razvijali.Retkost da dobar trener dođe u slabiju ligu,u klub slabih rezultata poslednjih godina.Ali on je i zbog toga dobar trener što je došao u Srbiju na izvoriše košarke jer je tražio izazov.

Bagg

pre 5 godina

Koliko je, po tvom misljenju, placen? Ja stvarno nemam predstavu, ali ajde, tebe da cujem.
(NbgDeki, 11. novembar 2018 10:40)

I sada bih ja trebao da ovde licitiram i iznosim neke cifre za koje ćete vi da kažete da nisu tačne jer su Informer, Pink, Alo, Kurir, BliCZ i Zvezdina revija poznatija kao Žurnal, pisale o 800.000 evra.
Pa zašto samo 800.000 evra, neka bude 2 miliona, lepo sam rekao.
Ko želi da veruje u gluposti, šta vredi crtati mu.
Ako je Sito Alonso imao 200.000 evra plus bonuse u Cedeviti, to je objavljeno na dan raskida ugovora, a ti vidi koliko može da ima Trinkijeri.
4x više?
Samo u panterskim glavama.
Taj čovek prima manje nego Pešić kada je bio kod vas, ali tada niste pitali odakle pare sa dugovima od 13 miliona evra.

Nešque

pre 5 godina

Za 10 godina, ma kakvi, 2 godine videćete koliko vas je koštala slepa ljubav prema Duletu. I kolko bi ste postigli više, ako Trinki se zadrži duže. Nadam se da je ovo početak za partizan.