Subota, 10.11.2018.

14:45

Zvezda se "prošetala" kroz Surdulicu i pobedila Dinamo

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Dinamo iz Vranja na gostovanju u 16. kolu Superlige Srbije sa 3:0.

Izvor: LN

Zvezda se "prošetala" kroz Surdulicu i pobedila Dinamo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

Pterodaktil

pre 5 godina

I Liverpul je znao da mora izgubiti od VELIKANA SVETSKOG FUDBALA - CRVENE ZVEZDE!
CC BY 3.0) (EUFORIJA,

Pa,ako se dokaze da je zvezda namestila sa PSGom,onda ce vrlo verovatno biti da je i sa Liverpulom isto...A,ne brinite,zaboravicete vi Liverpul,i to mnogo brzo kad vas Napoli napuni....kad vam da 7 komada,pa na kraju PSG opet 6tica,event & komada.....ili ce te opet pamtiti Liverpul?E,tek tada ce te biti najveci luzeri.Inace ovo juce...prvi gol,samo zvezda ga moze tako dati,em faul,em namerno golman dribla ovog na 10 metara...:)

Pero

pre 5 godina

Naša "superliga" je mučenje igrača i publike. Zvezdi ne trebaju utakmice sa ekipama koje u SFRJ ne bi bile ni trećeligaši.Nama treba liga sa 8 do 10 klubova, a još bolja bi bila regionalna liga.

oberin martel

pre 5 godina

Čaušić je plaćen Boga oca,čak više i od Rikardinja a ne igra u ovakvoj,prijateljskoj utakmici,takođe nema ni Jevtovića,Melega,Kafua i Sumaile,nema veze bitno da se dovodi 20 igrača svaki prelazni rok a oni uopšte ne igraju,a bitno da je Suma promašaj veka,a ovi?
(marek hamšiković, 10. novembar 2018 15:15)

Čaušić se povredio protiv Liverpula a Meleg na treningu. Čudi me da Jevtović i Sumaila nisu igrali ali ima vremena za njih. Što se Kafua tiče on odlazi iz Zvezde u januaru.

Zoran

pre 5 godina

Davno neko rece pre pocetka sezone, Zvezda i sa trecim timom lagano osvaja titulu bez da se oznoje....svi ostali daleko ispod proseka....

Osvaja i sa trecim timom,samo je bitno da je Mrakicev tim u punom sastavu.

navijac

pre 5 godina

@Svaka banka ima pravo u skladu sa svojom poslovnom politikom da oprosti dug jer u bilansu svake svetske banke stoji stavka "Sumnjiva i nenaplativa," potrazivanja.Londonski i pariski klub su SiCg posle petog oktobra otpisali 1,5 mlrd dolara.Zvezda je vise duga imala prema privatnim poveriocima nego prema bankama.Sa svima moze da se potpise reprogram duga
(NY, 10. novembar 2018 16:18)

Haha slusaj ovog bankara! Pa Zvezda je u tom trenutku I dalje poslovala, a imala I stadion, tako da tesko da su ti dugovi bili stvarno nenaplativi! Pre ce biti da je neko iz vrha drzave (pitam se ko) malo intervenisao kod banaka! A gle cuda, ovih dana se uvodi minimalni I maksimalni kurs evra, koji eto, nece vaziti za banke. To je verovatno samo jedan od ustupaka koji placamo zbog mezimice!!!

EA7

pre 5 godina

gazi uz pomoc sudija!!Faul kod prvog gola i penal za Dinamo nista!!!
(Grobar, 10. novembar 2018 16:19)
Logično bi bilo da se bune navijači drugoplasirane ekipe, a ne trećeplasirane. Ali kmečanje ne zna šta je tabela..

NBGD

pre 5 godina

Čaušić je plaćen Boga oca,čak više i od Rikardinja a ne igra u ovakvoj,prijateljskoj utakmici,takođe nema ni Jevtovića,Melega,Kafua i Sumaile,nema veze bitno da se dovodi 20 igrača svaki prelazni rok a oni uopšte ne igraju,a bitno da je Suma promašaj veka,a ovi?
(marek hamšiković, 10. novembar 2018 15:15)

Jel' si to naucio od svog "gospodina" Pantica?

K-9 se javlja na raport

pre 5 godina

@(mohikanac, 10. novembar 2018 17:22)

Visak igraca je nastao jer nije bilo planirano da se plasiramo u LS. Kad smo se plasirali doveli smo jos 3 igraca na vec veliki tim koji je bio projektovan da se bori u LE i domacem prvenstvu.

Bice sigurno prodaja na zimu, doduse ne verujem da ce biti drastican broj igraca. Na krilnim pozicijama(a neki od tih igraca mogu da igraju i kao ofanzivni vezisti) imamo pre svega preveliki broj igraca i tu ocekujem da ce biti nekih desavanja. Naravno, moguce da ce otici jos neko, ali sem u slucaju jakih ponuda, ne verujem da ce to biti bas veliki broj prodaja. Treba imati u vidu i da je par igraca ovde na pozajmicama (Stoiljkovic, Kafu, Sumaila), tako da ce svakako da se smanji broj igraca kada im isteknu pozajmice.

coofi

pre 5 godina

@mohikanac
decko kad se zaradi treba I da se ulozi..a ne da se progutaju pare kao u partizanu...
bez ulaganja nema ni rezultata..a zvezda je jaca nego ikada

Ga(U)zenje "institucije"

pre 5 godina

Davno neko rece pre pocetka sezone, Zvezda i sa trecim timom lagano osvaja titulu bez da se oznoje....svi ostali daleko ispod proseka....

Milos

pre 5 godina

navijac, ja sam objasnio milion puta do sada da je Zvezda zaradila samo prodajom preko 40 miliona do sada. Vec sam dosta puta nabrojao sve transfere, pa da se ne ponavljam. Kada na to dodas jos 25 miliona od UEFA u zadnje dve sezone, dolazi se do cifre od 65 miliona eur. Budzet je za ovu sezonu 20, prethodnih je bio 10. Sto je ukupno 50 miliona za prethodnih 4 sezone. Kada se doda Gasprom i Telekom (ukupno 5 miliona po sezoni) dobija se jos 20 miliona. Znaci, prihodi za poslednje 4 sezone 85 miliona, troskovi 50. Zvezda u plusu 35 miliona, a dug je i dalje oko 15. Svima je to jasno, to svi znaju, sve je transparentno i opet se javljaju grobari sa nekakvim pokusajima spinovanja.

Sale

pre 5 godina

Ocajno sudjenje, Stojiljkovicev gol je nakon faula, a dva cista gola Joveljica ponistena. Ebesilio imao retko losu utakmicu, mozda ga poremetilo sto nije bio ni na klupi protiv Liverpula pa hajde to da razumem. Marin klasa sve napade on organizuje a procvetali smo izlaskom Milica koga moraju prodati na zimu, iako se momak trudi nema kvalitet ni za treci tim, to je svima jasno...

Tresemo Liverpul kada god ga sretnemo

pre 5 godina

Stvarno proslogodisnje i ovogodisnje prvenstvo nije regularno. Kako bre moze Zvezda da pobedjuje i u Evropi i u Srbiji? Regularno i normalno je bilo kada je Tole bio predsednik a Partizan vezao 6 titula... Normalno je bilo da ono kada je mali beznacajni klub bio veci od velikog kluba prvaka Evrope i Sveta sa okolinom. I sada se Div probudio stao na noge a komsija mali se vratio na svoje mesto u cosku i to mu tesko pada.

mohikanac

pre 5 godina

@Zvezdin vesnik
Ja ne vidim drugo rešenje za prodaju, drugo šta će nam Ebisilio ili Savić, šta donose prevagu? Krstičić sada ima cenu i nikad više, dr doveo si Čaušića za 1mil, logično da igra proleće i sl sezonu. Babić 800k, igra kad? Kome da prodaš igrače koji ne igraju, Jevtović, Meleg, Joveljić, Hajdin, ...Cafu, Milić, Srna sad dobio šansu pa ko zna kad.
A ako misliš da može bez LŠ da se izdržava 26,27 profi igrača onda si na nivou grobara kada komentarišu svoj KKP.
Pogotovu sa platama koje imaju.
Rasteretiti se i uzeti keš inače nazad gde smo bili.
Cafu 700k plata, pozajmica 0
Meleg 300k obeštećenje, plata?
Stoiljković 350k pozajmica, plata?
Ebisilio 600k o eštećenje, plata?
Babić 800k obeštećenje, plata?
Sumaila 200k obeštećenje, plata?
Boaći 2,5mil + plata
Čaušić 1mil + plata
mrzi me dalje, imaš gore još ponekog ŠTA OVI LJUDI RADE U ZVEZDI?
6,7 mil bačeno + plate , plaćaš ih za Vranje, Surdulicu?
Gde su ovi što igraju? Ja sam svestan da ima trenutno, ali šta će biti kad ne bude 45mil zarada, i što moraš da bacaš i kad ima?

Pedja

pre 5 godina

Zvezdi je u ovoj utakmici ponisteno 3 cistih gola koje je dao Joveljic. Zatresao je 2 puta mrezu, a treci put je zaobisao golmana i stao posto je sudija svirao. Kada se pogleda snimak, nijednom od toga nije bio u ofsajdu i zao mi je ne zbog golova, vec zato sto je mlad igrac. Pokazuje veliki potencijal i iako neki pisu da MIlojevic treba vise da ga forsira, mislim da je taman ovako. Milojevic ne zeli da ga preforsira, da sagori, vec da bude sve bolji. Zahvaljujuci omladinskoj LS ima priliku da odigra dobre i jake utakmice. U nasoj ligi ga Milojevic uvodi kad god Zvezda ubedljivo vodi. Sto se tice ostatka tima, Stojiljkovic je promasaj, steta jer je bio bas dobar igrac, ali tesko da se popravi. Takodje me razocarava i Ebesilio, koji i dalje ima viska kilograma koji ga usporavaju.

Znam sve ne pitaj te me kako

pre 5 godina

Gospodo sa druge strane, ako je bio faul, zašto ga ni sam golman nije tražio ? 
Manje gledajte Željka Pantića....
(joy, 10. novembar 2018 15:

Zasto nije trazio?Pa da je trazio dobio bi karton od sudije kao i po obicaju ko kod prigovara nesto sudiji.

mohikanac

pre 5 godina

Nije se slilo 20 već 45mil sa prelaznim rokom i rasprodatom Marakanom.
U januaru očekujem još 15mil, jer prodaće nekoga sigurno, bili bi blesavi ako ne bi. Ovo je zadnji voz da se stane na noge, iskoristiti na najbolje mlade igrače u zemlji i gurati ka LE sledeće.
Jeste budžet baš veliki (20), ranije su CZ i FKp živeli sa 9-12, zbog toga rasprodati i ratosiljati se stranaca, neminovno je. Boaći, Cafu, Ebisilio, Sumaila doviđenja u januaru ili na kraju. Može i Žule, kupljen je onaj Slovak, vidim ga kao beka a ne krilo, agresivan je baš.
Krstičić obavezno, Milić, Stoiljkoviću se zahvaliti, Savić vrv.

Ttio-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Nisu samo fudbaleri.Recimo sudija Djokic je dao fantastican gol u derbiju.I Milojevic se divio udelio kompliment da je cist kao suza.
Gospodine Milojevicu, duboki naklon i ogromno postovanje!!!
(Zoran, 10. novembar 2018 16:35)

I sve ti to napričao geometar, a ti mu veruješ više nego arhitekti ?!
Jer tako Zoki ?!
A, da odmoriš malo od Zvezde ?! Kapiram komplekse ali mislim biće ti bolje ako prestaneš da pratiš Zvezdu,a ?!

maxy

pre 5 godina

@zz Kad ti se sliva 20M bla bla a Partizanu kome se ne sliva je mnogo da plati Sumu? Pa, druze moj, ti fudbal pratis jednako dugo verovatno kao i kosarku. Partizan je u poslednjih 15 godina 11 puta igrao Evropu, pa se to Boga mi sliva mnogo mnogo vise, nego vase dve-tri sezone u poslednjih deset godina. Genije, misli o tome ;)

Nebitno ili nije bitno

pre 5 godina

@ Luke Babbitt gravedigger
Ma u pravu si. Stvarno je lakrdija da ekipa koja je pobedila Liverpul vodi protiv moćnog Dinama. Ah da, oni su moćni za neku drugu ekipu. Sada je jasno zašto toliko boli. A tek još što gledaš i pratiš Zvezdu je neprocenjivo.

EUFORIJA

pre 5 godina

Opet ovaj RUMENI Đokić pomaže zvezdi,stvarno nema smisla.Treba RUMENI da poplavi,bre.
(džegodin siti, 10. novembar 2018

Nama pomazu sudije i protiv Vranja i protiv Liverpula! Sta cete kada smo VELIKAN!

navijac

pre 5 godina

@Medjutim de ti meni reci od cega vi placate plate koje su oko 10 miliona eura godisnje?Ne igrate europu,ne prodajete igrace,nemate publike,nemate nista a imate platni budzet od 10 miliona.
(Borky, 10. novembar 2018 16:03)

Objasnicu ti odmah cim ti meni objasnis kako je nestalo 50 miliona evra duga i kako su to banke oprastale kredite po principu platis jedan, oprostimo sedam miliona!?

Poznavalac

pre 5 godina

Nikakvih 50 miliona duga nije nestalo, kao sto nije nestalo ni u KK Zvezda 15 miliona niti navodno 4 miliona u KK Partizan. Ljudi su navijacki obojeni pa ne vide ispred nosa. U KK Zvezda je plaćeno preko 5 miliona na kraju da bi se završio UPPR. Ostatak je otpisan prema važećim zakonima UPPR. U KK Partizan i FK Zvezda nisu nestali dugovi jer su oni poprilično stvarni idalje samo dvojica koji vode klubove malo se zalecu. Zvezda će po planu ovu fiskalnu godinu završiti sa oko 38 miliona duga (tu ne spada otpis kod dve banke još), KK Partizan je otpisao sve dugove prema gradu (izasli u susret) i jedan deo prema igračima, a jedan deo reprogramirao tako da se ne vode kao dug jer ne dospeva do sledeće godine. Malo manje slušajte šta nam pričaju i malo više zadjite po finansijskim izvestajima i videćete i sami.

Borky

pre 5 godina

Sliva se 20 miliona, ali vasi troskovi tj vas budzet ove godine iznosi tacno 20 miliona evra, i to po recima Terzica!
(navijac, 10. novembar 2018 15:44)

Druze plate su oko 12 a potroseno je oko 8 na transfere.Zaradjeno je preko 50 sa trasferima,uefa nagrade,ulaznice itd. Nemoj da spinujete kad i sami znate da je to istina i to se lako koze sve sabrati i provjeriti.Medjutim de ti meni reci od cega vi placate plate koje su oko 10 miliona eura godisnje?Ne igrate europu,ne prodajete igrace,nemate publike,nemate nista a imate platni budzet od 10 miliona.

Alićo sam ja

pre 5 godina

I Pavkov da se kazni jer je ne jednom, nego dva puta faulirao golmana Liverpula. Narocito je za suspenziju onaj drugi faul koji je Pavkov nacinio sa 20 metara udaljenosti, koji (Alison) uzgred budi receno kosta vise od celog tima Zvezde sa sve stadionom. Ejvala

EUFORIJA

pre 5 godina

Gospodo sa druge strane, ako je bio faul, zašto ga ni sam golman nije tražio ?  
Manje gledajte Željka Pantića.... 
(joy, 10. novembar 2018 15:46) 

Зато што и сам зна да мора да изгуби ову утакмицу....мање конзумирај доктора потерницу
(спортски уметник, 10. novembar 2018 15:51)
I Liverpul je znao da mora izgubiti od VELIKANA SVETSKOG FUDBALA - CRVENE ZVEZDE!

NY

pre 5 godina

Objasnicu ti odmah cim ti meni objasnis kako je nestalo 50 miliona evra duga i kako su to banke oprastale kredite po principu platis jedan, oprostimo sedam miliona!?
(navijac, 10. novembar 2018 16:1

Svaka banka ima pravo u skladu sa svojom poslovnom politikom da oprosti dug jer u bilansu svake svetske banke stoji stavka "Sumnjiva i nenaplativa," potrazivanja.Londonski i pariski klub su SiCg posle petog oktobra otpisali 1,5 mlrd dolara.Zvezda je vise duga imala prema privatnim poveriocima nego prema bankama.Sa svima moze da se potpise reprogram duga

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Kada ti se sliva 20M € u klub zbog igranja u Evropi, promašiti 2M nije toliko strašno.. Međutim za Partizan koji nit igra Evropu, nit puni stadione, nit prodaje igrače.. 2M je mnogo.. 
Doduše ima bankomat.. 
(zz, 10. novembar 2018 15:31) 

Sliva se 20 miliona, ali vasi troskovi tj vas budzet ove godine iznosi tacno 20 miliona evra, i to po recima Terzica!
(navijac, 10. novembar 2018 15:44)

Lepo je covek napisao: zbog igranja u Evropi. Nije racunao transfere, marketing, sponzore itd. Ne spinuj.

Zvezdas

pre 5 godina

Kada ti se sliva 20M € u klub zbog igranja u Evropi, promašiti 2M nije toliko strašno.. Međutim za Partizan koji nit igra Evropu, nit puni stadione, nit prodaje igrače.. 2M je mnogo.. 
Doduše ima bankomat.. 
(zz, 10. novembar 2018 15:31) 

Sliva se 20 miliona, ali vasi troskovi tj vas budzet ove godine iznosi tacno 20 miliona evra, i to po recima Terzica!
(navijac, 10. novemb

U troskove spada i renoviranje terena iznad juzne tribine, sminkanje stadiona, otplata dela duga.Najmanji trosak su igraci

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Gledam na Areni, u uglu najave ABA: Olimpija-Zvezda, pa Partizan- Cibona. A, trenutno gledam Zvezdu protiv Vranja?! Mislim, gledam...pijemo kafu, pricamo, setam po netu...
Uz puno postovanje nasim Vranjancima...dajte ljudi regionalnu ligu vise, aman. Da Zvezda trenutno gostuje Dinamu, ali iz Zagreba, ili na Poljudu, Kosevu, pod Kantridom ili sl. itekako bi pratio mec.

xxx

pre 5 godina

Крстичић, Ебесилио и Савић никако. И баш ти је лош коментар, задњи воз да се стане на ноге? Друже, већ смо стали на ноге, јел видиш шта ми радимо у Европи? Играћемо ми Европу још дуже време, само ако остане Милојевић, али наравно, не треба никако продавати цео тим, ова хемија међу играчима је изванредна!
(Звездин весник, 10. novembar 2018 16:18). Vama je najvažniji igrač AV.

Zoran

pre 5 godina

golove za zvezdu u ovoj sezoni, do sada, postiglo je VEC 18 fudbalera. Gospodine Milojevicu, duboki naklon i ogromno postovanje!!!

Nisu samo fudbaleri.Recimo sudija Djokic je dao fantastican gol u derbiju.I Milojevic se divio udelio kompliment da je cist kao suza.
Gospodine Milojevicu, duboki naklon i ogromno postovanje!!!

vasilije

pre 5 godina

Gollll....3-0 Veljko Simić.....Nije ova liga naš renome,naš renome su PSŽ,Liverpul,Napoli i ostali....franjevci jedva dobise radnik iz surdulice sa 1-0 sa sudijama..Ova liga je njihov renome

slaviša šmigič

pre 5 godina

kakvom greškom je doveden ebisiljo neznam. A joveljič je igrač koga treba forsirati uz pavkova ako milojevič nevidi kolika klasa je joveljič onda nemamo više o čemu pričati.Isto kao što sam slao komentare,da mora igrati pavkov jer ga krase neke druge osobine i jedini je u napadu koji moze,da se izbori sa igračem na ledjima.joveljič je drugčiji tip igrača koji bi se dobro snašao uz pavkova u špici zbog izuzetne tehnike i snalazljivosti.vidi se da sam 100 posto u pravu.

Cole

pre 5 godina

Komsija mali navikni se da sudija mora da respektuje najveci,najpopularniji i najtrofejniji klub Srbije. Ipak ceo svet zna ko je bio prvak Sveta i Evrope i to postuje. Eto i Liverpul nas ispostovao ...

Звездин весник

pre 5 godina

Nije se slilo 20 već 45mil sa prelaznim rokom i rasprodatom Marakanom. 
U januaru očekujem još 15mil, jer prodaće nekoga sigurno, bili bi blesavi ako ne bi. Ovo je zadnji voz da se stane na noge, iskoristiti na najbolje mlade igrače u zemlji i gurati ka LE sledeće. 
Jeste budžet baš veliki (20), ranije su CZ i FKp živeli sa 9-12, zbog toga rasprodati i ratosiljati se stranaca, neminovno je. Boaći, Cafu, Ebisilio, Sumaila doviđenja u januaru ili na kraju. Može i Žule, kupljen je onaj Slovak, vidim ga kao beka a ne krilo, agresivan je baš. 
Krstičić obavezno, Milić, Stoiljkoviću se zahvaliti, Savić vrv.
(mohikanac, 10. novembar 2018 16:11)

Крстичић, Ебесилио и Савић никако. И баш ти је лош коментар, задњи воз да се стане на ноге? Друже, већ смо стали на ноге, јел видиш шта ми радимо у Европи? Играћемо ми Европу још дуже време, само ако остане Милојевић, али наравно, не треба никако продавати цео тим, ова хемија међу играчима је изванредна!

Zipped

pre 5 godina

Grobari se oporavili od šoka od pre par dana pa sada koriste svoje mehanizme odbrane: negiranje uspeha Crvene Zvezde i neki novi jadni cinizam; valjda im je tako lakše da ne bi skroz izludeli.

Delije Čikago

pre 5 godina

Zvetdaši, Delije, ne pominjite više taj mali klub u našim vestima niti ulaziti na njihove, shvatite to već jednom, Jovelja kida...

Borky

pre 5 godina

@zz Kad ti se sliva 20M bla bla a Partizanu kome se ne sliva je mnogo da plati Sumu? Pa, druze moj, ti fudbal pratis jednako dugo verovatno kao i kosarku. Partizan je u poslednjih 15 godina 11 puta igrao Evropu, pa se to Boga mi sliva mnogo mnogo vise, nego vase dve-tri sezone u poslednjih deset godina. Genije, misli o tome ;)
(maxy, 10. novembar 2018 16:00)

Hoces reci da vi imate ustedjevinu?Druze vi ste u dugovima vecim nego sto smo mi bili a igraci vam odlaze tako sto oprastaju dugovanja.Igracki kadar vam ne vredi ni 10 milona,nikoga ne mozete prodati,raspadate se po svim savovima a slusate onog sto cuva svoju stolicu i zamajava vas Zvezdom koja cvjeta.

sve će se to lani zvati

pre 5 godina

Kakvo je stanje u predsednik ligi videlo se juče na utakmici Radničkog.
Samo teški kompleksaši kojima su godine tuge napravile ozbiljne poslednice mogu da se lože na ovu ligu i na "uspehe".

zz

pre 5 godina

 bitno da je Suma promašaj veka,a ovi?
(marek hamšiković, 10. novembar 2018 15:15)

Kada ti se sliva 20M € u klub zbog igranja u Evropi, promašiti 2M nije toliko strašno.. Međutim za Partizan koji nit igra Evropu, nit puni stadione, nit prodaje igrače.. 2M je mnogo..
Doduše ima bankomat..

Kića

pre 5 godina

Miloje, vadi Marina iz igre, povrediće se na ovoj njivi od terena.. Najvažniji nam je igrač, nema potrebe da se forsira, imamo pristojne zamene.. Ionako su već povređeni Stojković, Jovančić, Čaušić, Savić, Boaći.. još samo fali da se i Marin povredi, a dečko je veoma sklon povredama.

спортски уметник

pre 5 godina

Gospodo sa druge strane, ako je bio faul, zašto ga ni sam golman nije tražio ? 
Manje gledajte Željka Pantića....
(joy, 10. novembar 2018 15:46)

Зато што и сам зна да мора да изгуби ову утакмицу....мање конзумирај доктора потерницу

Boka UE

pre 5 godina

Od prepune Marakane i cepanja vice sampiona evrope, do finih Vranjanaca i njive na jugu Srbije za samo 4 dana... I posle se neko pita zasto je pobeda protiv Liverpula istorijska!? Zato sto jedna ekipa koja svake nedelje igra protiv Vranja, Surdulice, Macve, Backe i Macke treba da pruzi 1000% svojih mogucnosti samo da ne dozivi katastrofu, a kamoli da sanja pobedu i, ljudi su toga mahom svesni, e zato je ta pobeda neverovatna!!
(Fikio, 10. novembar 2018 15:16)

Izostavio si Partizan u tom nizu.. :)

спортски уметник

pre 5 godina

Ђокић? То беше онај с црвеном главуџом, што је једини 'видео гол' на дербији?

Zlatan

pre 5 godina

Nije greška golmana već smešna greška ili namera sudije. Zvezda ove godine ima ubedljovo najboji tim i zar joj je još uvek potrebna obilata pomoć sudija?

Ču prečutim, na da pcujem

pre 5 godina

@ Nije greska golmana vec rumenog Djokica!
(Dejan, 10. novembar 2018 15:41)

Kakva greška, NAMERNO ! Jedva je dočeko!

Baxi

pre 5 godina

I opet sklanjalica, pa dokle vise? Sad ce bar da imaju izgovor "je l' se i Liverpul sklonio?" I sami ste videli i komentarisali juce kako je nikad ociglednija namestaljka, sta onda ocekivati od mezimceta...dovoljno je videti ovu majstoriju od gola i sve vam je jasno.

Ivan

pre 5 godina

Ako je penal, nikada nije penal, ako je gol iz igre, onda je faul, ako zvezda pobedi Liverpul, nikada slabiji Liverpul, a kada izgubi to je realno stanje i brukanje Srbije, ako je Zvezda prvak, vucic, sns, Gazprom, vanzemaljci... Ko ce vama ugoditi.

srb

pre 5 godina

grobariiii...jel nas cujete...
naravno da cujete jer visite na vestima o zvezdi kao sunke u pusnici, batalite zvezdu izadjite napolje lepo je vreme. Nego, deluje da je cist faul nad golmanom. Pozdrav svim grobarima koji prate zvezdu, zbog vas smo jos veci

marek hamšiković

pre 5 godina

Čaušić je plaćen Boga oca,čak više i od Rikardinja a ne igra u ovakvoj,prijateljskoj utakmici,takođe nema ni Jevtovića,Melega,Kafua i Sumaile,nema veze bitno da se dovodi 20 igrača svaki prelazni rok a oni uopšte ne igraju,a bitno da je Suma promašaj veka,a ovi?

panco

pre 5 godina

Zvezda za sad nista posebno. Niko mi ne odskace nesto specijalno. Mozda je cak i Dinamo bolji. Ali ovaj stadion i teeen kao da su 3,4 liga.. l zasto nema Joveljica. Zasto glumimo nekako ludilo.Kao jos je on mlad. Kao da smo Real Madrid

Qantas

pre 5 godina

Čaušić je plaćen Boga oca,čak više i od Rikardinja a ne igra u ovakvoj,prijateljskoj utakmici,takođe nema ni Jevtovića,Melega,Kafua i Sumaile,nema veze bitno da se dovodi 20 igrača svaki prelazni rok a oni uopšte ne igraju,a bitno da je Suma promašaj veka,a ovi?
(marek hamšiković, 10. novembar 2018 15:15)
Causic je povredjen u mecu protiv Liverpula, mucio se po terenu zadnjih 20 minuta jer vise nije bilo prava na izmene. Suma nije promasaj veka, nego svih vremena..

Amin CZ

pre 5 godina

Pa dobro posle onakvog uspeha i velike bitke u Evropi sudija malo pomaže da se ne potrošimo mnogo ionako bi pobedili i bez pomoći sudije.
Treba misliti na Napoli zna sudija to treba sačuvati igrače da bi Zvezda prošla grupu u pitanju je nacionalni koeficijent, da bi i ostali mogli da igraju Evropu.... Tako da tu ništa nije sporno!?

Fikio

pre 5 godina

Od prepune Marakane i cepanja vice sampiona evrope, do finih Vranjanaca i njive na jugu Srbije za samo 4 dana... I posle se neko pita zasto je pobeda protiv Liverpula istorijska!? Zato sto jedna ekipa koja svake nedelje igra protiv Vranja, Surdulice, Macve, Backe i Macke treba da pruzi 1000% svojih mogucnosti samo da ne dozivi katastrofu, a kamoli da sanja pobedu i, ljudi su toga mahom svesni, e zato je ta pobeda neverovatna!!

navijac

pre 5 godina

@Kada ti se sliva 20M € u klub zbog igranja u Evropi, promašiti 2M nije toliko strašno.. Međutim za Partizan koji nit igra Evropu, nit puni stadione, nit prodaje igrače.. 2M je mnogo..
Doduše ima bankomat..
(zz, 10. novembar 2018 15:31)

Sliva se 20 miliona, ali vasi troskovi tj vas budzet ove godine iznosi tacno 20 miliona evra, i to po recima Terzica!

Fikio

pre 5 godina

Od prepune Marakane i cepanja vice sampiona evrope, do finih Vranjanaca i njive na jugu Srbije za samo 4 dana... I posle se neko pita zasto je pobeda protiv Liverpula istorijska!? Zato sto jedna ekipa koja svake nedelje igra protiv Vranja, Surdulice, Macve, Backe i Macke treba da pruzi 1000% svojih mogucnosti samo da ne dozivi katastrofu, a kamoli da sanja pobedu i, ljudi su toga mahom svesni, e zato je ta pobeda neverovatna!!

zz

pre 5 godina

 bitno da je Suma promašaj veka,a ovi?
(marek hamšiković, 10. novembar 2018 15:15)

Kada ti se sliva 20M € u klub zbog igranja u Evropi, promašiti 2M nije toliko strašno.. Međutim za Partizan koji nit igra Evropu, nit puni stadione, nit prodaje igrače.. 2M je mnogo..
Doduše ima bankomat..

Zipped

pre 5 godina

Grobari se oporavili od šoka od pre par dana pa sada koriste svoje mehanizme odbrane: negiranje uspeha Crvene Zvezde i neki novi jadni cinizam; valjda im je tako lakše da ne bi skroz izludeli.

Tresemo Liverpul kada god ga sretnemo

pre 5 godina

Stvarno proslogodisnje i ovogodisnje prvenstvo nije regularno. Kako bre moze Zvezda da pobedjuje i u Evropi i u Srbiji? Regularno i normalno je bilo kada je Tole bio predsednik a Partizan vezao 6 titula... Normalno je bilo da ono kada je mali beznacajni klub bio veci od velikog kluba prvaka Evrope i Sveta sa okolinom. I sada se Div probudio stao na noge a komsija mali se vratio na svoje mesto u cosku i to mu tesko pada.

Delije Čikago

pre 5 godina

Zvetdaši, Delije, ne pominjite više taj mali klub u našim vestima niti ulaziti na njihove, shvatite to već jednom, Jovelja kida...

Alićo sam ja

pre 5 godina

I Pavkov da se kazni jer je ne jednom, nego dva puta faulirao golmana Liverpula. Narocito je za suspenziju onaj drugi faul koji je Pavkov nacinio sa 20 metara udaljenosti, koji (Alison) uzgred budi receno kosta vise od celog tima Zvezde sa sve stadionom. Ejvala

EA7

pre 5 godina

gazi uz pomoc sudija!!Faul kod prvog gola i penal za Dinamo nista!!!
(Grobar, 10. novembar 2018 16:19)
Logično bi bilo da se bune navijači drugoplasirane ekipe, a ne trećeplasirane. Ali kmečanje ne zna šta je tabela..

NBGD

pre 5 godina

Čaušić je plaćen Boga oca,čak više i od Rikardinja a ne igra u ovakvoj,prijateljskoj utakmici,takođe nema ni Jevtovića,Melega,Kafua i Sumaile,nema veze bitno da se dovodi 20 igrača svaki prelazni rok a oni uopšte ne igraju,a bitno da je Suma promašaj veka,a ovi?
(marek hamšiković, 10. novembar 2018 15:15)

Jel' si to naucio od svog "gospodina" Pantica?

Cole

pre 5 godina

Komsija mali navikni se da sudija mora da respektuje najveci,najpopularniji i najtrofejniji klub Srbije. Ipak ceo svet zna ko je bio prvak Sveta i Evrope i to postuje. Eto i Liverpul nas ispostovao ...

EUFORIJA

pre 5 godina

Gospodo sa druge strane, ako je bio faul, zašto ga ni sam golman nije tražio ?  
Manje gledajte Željka Pantića.... 
(joy, 10. novembar 2018 15:46) 

Зато што и сам зна да мора да изгуби ову утакмицу....мање конзумирај доктора потерницу
(спортски уметник, 10. novembar 2018 15:51)
I Liverpul je znao da mora izgubiti od VELIKANA SVETSKOG FUDBALA - CRVENE ZVEZDE!

Nebitno ili nije bitno

pre 5 godina

@ Luke Babbitt gravedigger
Ma u pravu si. Stvarno je lakrdija da ekipa koja je pobedila Liverpul vodi protiv moćnog Dinama. Ah da, oni su moćni za neku drugu ekipu. Sada je jasno zašto toliko boli. A tek još što gledaš i pratiš Zvezdu je neprocenjivo.

Milos

pre 5 godina

navijac, ja sam objasnio milion puta do sada da je Zvezda zaradila samo prodajom preko 40 miliona do sada. Vec sam dosta puta nabrojao sve transfere, pa da se ne ponavljam. Kada na to dodas jos 25 miliona od UEFA u zadnje dve sezone, dolazi se do cifre od 65 miliona eur. Budzet je za ovu sezonu 20, prethodnih je bio 10. Sto je ukupno 50 miliona za prethodnih 4 sezone. Kada se doda Gasprom i Telekom (ukupno 5 miliona po sezoni) dobija se jos 20 miliona. Znaci, prihodi za poslednje 4 sezone 85 miliona, troskovi 50. Zvezda u plusu 35 miliona, a dug je i dalje oko 15. Svima je to jasno, to svi znaju, sve je transparentno i opet se javljaju grobari sa nekakvim pokusajima spinovanja.

Boka UE

pre 5 godina

Od prepune Marakane i cepanja vice sampiona evrope, do finih Vranjanaca i njive na jugu Srbije za samo 4 dana... I posle se neko pita zasto je pobeda protiv Liverpula istorijska!? Zato sto jedna ekipa koja svake nedelje igra protiv Vranja, Surdulice, Macve, Backe i Macke treba da pruzi 1000% svojih mogucnosti samo da ne dozivi katastrofu, a kamoli da sanja pobedu i, ljudi su toga mahom svesni, e zato je ta pobeda neverovatna!!
(Fikio, 10. novembar 2018 15:16)

Izostavio si Partizan u tom nizu.. :)

Ttio-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Nisu samo fudbaleri.Recimo sudija Djokic je dao fantastican gol u derbiju.I Milojevic se divio udelio kompliment da je cist kao suza.
Gospodine Milojevicu, duboki naklon i ogromno postovanje!!!
(Zoran, 10. novembar 2018 16:35)

I sve ti to napričao geometar, a ti mu veruješ više nego arhitekti ?!
Jer tako Zoki ?!
A, da odmoriš malo od Zvezde ?! Kapiram komplekse ali mislim biće ti bolje ako prestaneš da pratiš Zvezdu,a ?!

Borky

pre 5 godina

@zz Kad ti se sliva 20M bla bla a Partizanu kome se ne sliva je mnogo da plati Sumu? Pa, druze moj, ti fudbal pratis jednako dugo verovatno kao i kosarku. Partizan je u poslednjih 15 godina 11 puta igrao Evropu, pa se to Boga mi sliva mnogo mnogo vise, nego vase dve-tri sezone u poslednjih deset godina. Genije, misli o tome ;)
(maxy, 10. novembar 2018 16:00)

Hoces reci da vi imate ustedjevinu?Druze vi ste u dugovima vecim nego sto smo mi bili a igraci vam odlaze tako sto oprastaju dugovanja.Igracki kadar vam ne vredi ni 10 milona,nikoga ne mozete prodati,raspadate se po svim savovima a slusate onog sto cuva svoju stolicu i zamajava vas Zvezdom koja cvjeta.

Pero

pre 5 godina

Naša "superliga" je mučenje igrača i publike. Zvezdi ne trebaju utakmice sa ekipama koje u SFRJ ne bi bile ni trećeligaši.Nama treba liga sa 8 do 10 klubova, a još bolja bi bila regionalna liga.

Ga(U)zenje "institucije"

pre 5 godina

Davno neko rece pre pocetka sezone, Zvezda i sa trecim timom lagano osvaja titulu bez da se oznoje....svi ostali daleko ispod proseka....

Pedja

pre 5 godina

Zvezdi je u ovoj utakmici ponisteno 3 cistih gola koje je dao Joveljic. Zatresao je 2 puta mrezu, a treci put je zaobisao golmana i stao posto je sudija svirao. Kada se pogleda snimak, nijednom od toga nije bio u ofsajdu i zao mi je ne zbog golova, vec zato sto je mlad igrac. Pokazuje veliki potencijal i iako neki pisu da MIlojevic treba vise da ga forsira, mislim da je taman ovako. Milojevic ne zeli da ga preforsira, da sagori, vec da bude sve bolji. Zahvaljujuci omladinskoj LS ima priliku da odigra dobre i jake utakmice. U nasoj ligi ga Milojevic uvodi kad god Zvezda ubedljivo vodi. Sto se tice ostatka tima, Stojiljkovic je promasaj, steta jer je bio bas dobar igrac, ali tesko da se popravi. Takodje me razocarava i Ebesilio, koji i dalje ima viska kilograma koji ga usporavaju.

Ivan

pre 5 godina

Ako je penal, nikada nije penal, ako je gol iz igre, onda je faul, ako zvezda pobedi Liverpul, nikada slabiji Liverpul, a kada izgubi to je realno stanje i brukanje Srbije, ako je Zvezda prvak, vucic, sns, Gazprom, vanzemaljci... Ko ce vama ugoditi.

Kića

pre 5 godina

Miloje, vadi Marina iz igre, povrediće se na ovoj njivi od terena.. Najvažniji nam je igrač, nema potrebe da se forsira, imamo pristojne zamene.. Ionako su već povređeni Stojković, Jovančić, Čaušić, Savić, Boaći.. još samo fali da se i Marin povredi, a dečko je veoma sklon povredama.

oberin martel

pre 5 godina

Čaušić je plaćen Boga oca,čak više i od Rikardinja a ne igra u ovakvoj,prijateljskoj utakmici,takođe nema ni Jevtovića,Melega,Kafua i Sumaile,nema veze bitno da se dovodi 20 igrača svaki prelazni rok a oni uopšte ne igraju,a bitno da je Suma promašaj veka,a ovi?
(marek hamšiković, 10. novembar 2018 15:15)

Čaušić se povredio protiv Liverpula a Meleg na treningu. Čudi me da Jevtović i Sumaila nisu igrali ali ima vremena za njih. Što se Kafua tiče on odlazi iz Zvezde u januaru.

Sale

pre 5 godina

Ocajno sudjenje, Stojiljkovicev gol je nakon faula, a dva cista gola Joveljica ponistena. Ebesilio imao retko losu utakmicu, mozda ga poremetilo sto nije bio ni na klupi protiv Liverpula pa hajde to da razumem. Marin klasa sve napade on organizuje a procvetali smo izlaskom Milica koga moraju prodati na zimu, iako se momak trudi nema kvalitet ni za treci tim, to je svima jasno...

coofi

pre 5 godina

@mohikanac
decko kad se zaradi treba I da se ulozi..a ne da se progutaju pare kao u partizanu...
bez ulaganja nema ni rezultata..a zvezda je jaca nego ikada

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Gledam na Areni, u uglu najave ABA: Olimpija-Zvezda, pa Partizan- Cibona. A, trenutno gledam Zvezdu protiv Vranja?! Mislim, gledam...pijemo kafu, pricamo, setam po netu...
Uz puno postovanje nasim Vranjancima...dajte ljudi regionalnu ligu vise, aman. Da Zvezda trenutno gostuje Dinamu, ali iz Zagreba, ili na Poljudu, Kosevu, pod Kantridom ili sl. itekako bi pratio mec.

Qantas

pre 5 godina

Čaušić je plaćen Boga oca,čak više i od Rikardinja a ne igra u ovakvoj,prijateljskoj utakmici,takođe nema ni Jevtovića,Melega,Kafua i Sumaile,nema veze bitno da se dovodi 20 igrača svaki prelazni rok a oni uopšte ne igraju,a bitno da je Suma promašaj veka,a ovi?
(marek hamšiković, 10. novembar 2018 15:15)
Causic je povredjen u mecu protiv Liverpula, mucio se po terenu zadnjih 20 minuta jer vise nije bilo prava na izmene. Suma nije promasaj veka, nego svih vremena..

Zvezdas

pre 5 godina

Kada ti se sliva 20M € u klub zbog igranja u Evropi, promašiti 2M nije toliko strašno.. Međutim za Partizan koji nit igra Evropu, nit puni stadione, nit prodaje igrače.. 2M je mnogo.. 
Doduše ima bankomat.. 
(zz, 10. novembar 2018 15:31) 

Sliva se 20 miliona, ali vasi troskovi tj vas budzet ove godine iznosi tacno 20 miliona evra, i to po recima Terzica!
(navijac, 10. novemb

U troskove spada i renoviranje terena iznad juzne tribine, sminkanje stadiona, otplata dela duga.Najmanji trosak su igraci

EUFORIJA

pre 5 godina

Opet ovaj RUMENI Đokić pomaže zvezdi,stvarno nema smisla.Treba RUMENI da poplavi,bre.
(džegodin siti, 10. novembar 2018

Nama pomazu sudije i protiv Vranja i protiv Liverpula! Sta cete kada smo VELIKAN!

Borky

pre 5 godina

Sliva se 20 miliona, ali vasi troskovi tj vas budzet ove godine iznosi tacno 20 miliona evra, i to po recima Terzica!
(navijac, 10. novembar 2018 15:44)

Druze plate su oko 12 a potroseno je oko 8 na transfere.Zaradjeno je preko 50 sa trasferima,uefa nagrade,ulaznice itd. Nemoj da spinujete kad i sami znate da je to istina i to se lako koze sve sabrati i provjeriti.Medjutim de ti meni reci od cega vi placate plate koje su oko 10 miliona eura godisnje?Ne igrate europu,ne prodajete igrace,nemate publike,nemate nista a imate platni budzet od 10 miliona.

Звездин весник

pre 5 godina

Nije se slilo 20 već 45mil sa prelaznim rokom i rasprodatom Marakanom. 
U januaru očekujem još 15mil, jer prodaće nekoga sigurno, bili bi blesavi ako ne bi. Ovo je zadnji voz da se stane na noge, iskoristiti na najbolje mlade igrače u zemlji i gurati ka LE sledeće. 
Jeste budžet baš veliki (20), ranije su CZ i FKp živeli sa 9-12, zbog toga rasprodati i ratosiljati se stranaca, neminovno je. Boaći, Cafu, Ebisilio, Sumaila doviđenja u januaru ili na kraju. Može i Žule, kupljen je onaj Slovak, vidim ga kao beka a ne krilo, agresivan je baš. 
Krstičić obavezno, Milić, Stoiljkoviću se zahvaliti, Savić vrv.
(mohikanac, 10. novembar 2018 16:11)

Крстичић, Ебесилио и Савић никако. И баш ти је лош коментар, задњи воз да се стане на ноге? Друже, већ смо стали на ноге, јел видиш шта ми радимо у Европи? Играћемо ми Европу још дуже време, само ако остане Милојевић, али наравно, не треба никако продавати цео тим, ова хемија међу играчима је изванредна!

Zoran

pre 5 godina

Davno neko rece pre pocetka sezone, Zvezda i sa trecim timom lagano osvaja titulu bez da se oznoje....svi ostali daleko ispod proseka....

Osvaja i sa trecim timom,samo je bitno da je Mrakicev tim u punom sastavu.

K-9 se javlja na raport

pre 5 godina

@(mohikanac, 10. novembar 2018 17:22)

Visak igraca je nastao jer nije bilo planirano da se plasiramo u LS. Kad smo se plasirali doveli smo jos 3 igraca na vec veliki tim koji je bio projektovan da se bori u LE i domacem prvenstvu.

Bice sigurno prodaja na zimu, doduse ne verujem da ce biti drastican broj igraca. Na krilnim pozicijama(a neki od tih igraca mogu da igraju i kao ofanzivni vezisti) imamo pre svega preveliki broj igraca i tu ocekujem da ce biti nekih desavanja. Naravno, moguce da ce otici jos neko, ali sem u slucaju jakih ponuda, ne verujem da ce to biti bas veliki broj prodaja. Treba imati u vidu i da je par igraca ovde na pozajmicama (Stoiljkovic, Kafu, Sumaila), tako da ce svakako da se smanji broj igraca kada im isteknu pozajmice.

marek hamšiković

pre 5 godina

Čaušić je plaćen Boga oca,čak više i od Rikardinja a ne igra u ovakvoj,prijateljskoj utakmici,takođe nema ni Jevtovića,Melega,Kafua i Sumaile,nema veze bitno da se dovodi 20 igrača svaki prelazni rok a oni uopšte ne igraju,a bitno da je Suma promašaj veka,a ovi?

NY

pre 5 godina

Objasnicu ti odmah cim ti meni objasnis kako je nestalo 50 miliona evra duga i kako su to banke oprastale kredite po principu platis jedan, oprostimo sedam miliona!?
(navijac, 10. novembar 2018 16:1

Svaka banka ima pravo u skladu sa svojom poslovnom politikom da oprosti dug jer u bilansu svake svetske banke stoji stavka "Sumnjiva i nenaplativa," potrazivanja.Londonski i pariski klub su SiCg posle petog oktobra otpisali 1,5 mlrd dolara.Zvezda je vise duga imala prema privatnim poveriocima nego prema bankama.Sa svima moze da se potpise reprogram duga

vasilije

pre 5 godina

Gollll....3-0 Veljko Simić.....Nije ova liga naš renome,naš renome su PSŽ,Liverpul,Napoli i ostali....franjevci jedva dobise radnik iz surdulice sa 1-0 sa sudijama..Ova liga je njihov renome

Zoran

pre 5 godina

golove za zvezdu u ovoj sezoni, do sada, postiglo je VEC 18 fudbalera. Gospodine Milojevicu, duboki naklon i ogromno postovanje!!!

Nisu samo fudbaleri.Recimo sudija Djokic je dao fantastican gol u derbiju.I Milojevic se divio udelio kompliment da je cist kao suza.
Gospodine Milojevicu, duboki naklon i ogromno postovanje!!!

panco

pre 5 godina

Zvezda za sad nista posebno. Niko mi ne odskace nesto specijalno. Mozda je cak i Dinamo bolji. Ali ovaj stadion i teeen kao da su 3,4 liga.. l zasto nema Joveljica. Zasto glumimo nekako ludilo.Kao jos je on mlad. Kao da smo Real Madrid

navijac

pre 5 godina

@Kada ti se sliva 20M € u klub zbog igranja u Evropi, promašiti 2M nije toliko strašno.. Međutim za Partizan koji nit igra Evropu, nit puni stadione, nit prodaje igrače.. 2M je mnogo..
Doduše ima bankomat..
(zz, 10. novembar 2018 15:31)

Sliva se 20 miliona, ali vasi troskovi tj vas budzet ove godine iznosi tacno 20 miliona evra, i to po recima Terzica!

mohikanac

pre 5 godina

@Zvezdin vesnik
Ja ne vidim drugo rešenje za prodaju, drugo šta će nam Ebisilio ili Savić, šta donose prevagu? Krstičić sada ima cenu i nikad više, dr doveo si Čaušića za 1mil, logično da igra proleće i sl sezonu. Babić 800k, igra kad? Kome da prodaš igrače koji ne igraju, Jevtović, Meleg, Joveljić, Hajdin, ...Cafu, Milić, Srna sad dobio šansu pa ko zna kad.
A ako misliš da može bez LŠ da se izdržava 26,27 profi igrača onda si na nivou grobara kada komentarišu svoj KKP.
Pogotovu sa platama koje imaju.
Rasteretiti se i uzeti keš inače nazad gde smo bili.
Cafu 700k plata, pozajmica 0
Meleg 300k obeštećenje, plata?
Stoiljković 350k pozajmica, plata?
Ebisilio 600k o eštećenje, plata?
Babić 800k obeštećenje, plata?
Sumaila 200k obeštećenje, plata?
Boaći 2,5mil + plata
Čaušić 1mil + plata
mrzi me dalje, imaš gore još ponekog ŠTA OVI LJUDI RADE U ZVEZDI?
6,7 mil bačeno + plate , plaćaš ih za Vranje, Surdulicu?
Gde su ovi što igraju? Ja sam svestan da ima trenutno, ali šta će biti kad ne bude 45mil zarada, i što moraš da bacaš i kad ima?

Znam sve ne pitaj te me kako

pre 5 godina

Gospodo sa druge strane, ako je bio faul, zašto ga ni sam golman nije tražio ? 
Manje gledajte Željka Pantića....
(joy, 10. novembar 2018 15:

Zasto nije trazio?Pa da je trazio dobio bi karton od sudije kao i po obicaju ko kod prigovara nesto sudiji.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Kada ti se sliva 20M € u klub zbog igranja u Evropi, promašiti 2M nije toliko strašno.. Međutim za Partizan koji nit igra Evropu, nit puni stadione, nit prodaje igrače.. 2M je mnogo.. 
Doduše ima bankomat.. 
(zz, 10. novembar 2018 15:31) 

Sliva se 20 miliona, ali vasi troskovi tj vas budzet ove godine iznosi tacno 20 miliona evra, i to po recima Terzica!
(navijac, 10. novembar 2018 15:44)

Lepo je covek napisao: zbog igranja u Evropi. Nije racunao transfere, marketing, sponzore itd. Ne spinuj.

srb

pre 5 godina

grobariiii...jel nas cujete...
naravno da cujete jer visite na vestima o zvezdi kao sunke u pusnici, batalite zvezdu izadjite napolje lepo je vreme. Nego, deluje da je cist faul nad golmanom. Pozdrav svim grobarima koji prate zvezdu, zbog vas smo jos veci

спортски уметник

pre 5 godina

Ђокић? То беше онај с црвеном главуџом, што је једини 'видео гол' на дербији?

slaviša šmigič

pre 5 godina

kakvom greškom je doveden ebisiljo neznam. A joveljič je igrač koga treba forsirati uz pavkova ako milojevič nevidi kolika klasa je joveljič onda nemamo više o čemu pričati.Isto kao što sam slao komentare,da mora igrati pavkov jer ga krase neke druge osobine i jedini je u napadu koji moze,da se izbori sa igračem na ledjima.joveljič je drugčiji tip igrača koji bi se dobro snašao uz pavkova u špici zbog izuzetne tehnike i snalazljivosti.vidi se da sam 100 posto u pravu.

Ču prečutim, na da pcujem

pre 5 godina

@ Nije greska golmana vec rumenog Djokica!
(Dejan, 10. novembar 2018 15:41)

Kakva greška, NAMERNO ! Jedva je dočeko!

спортски уметник

pre 5 godina

Gospodo sa druge strane, ako je bio faul, zašto ga ni sam golman nije tražio ? 
Manje gledajte Željka Pantića....
(joy, 10. novembar 2018 15:46)

Зато што и сам зна да мора да изгуби ову утакмицу....мање конзумирај доктора потерницу

sve će se to lani zvati

pre 5 godina

Kakvo je stanje u predsednik ligi videlo se juče na utakmici Radničkog.
Samo teški kompleksaši kojima su godine tuge napravile ozbiljne poslednice mogu da se lože na ovu ligu i na "uspehe".

Zlatan

pre 5 godina

Nije greška golmana već smešna greška ili namera sudije. Zvezda ove godine ima ubedljovo najboji tim i zar joj je još uvek potrebna obilata pomoć sudija?

xxx

pre 5 godina

Крстичић, Ебесилио и Савић никако. И баш ти је лош коментар, задњи воз да се стане на ноге? Друже, већ смо стали на ноге, јел видиш шта ми радимо у Европи? Играћемо ми Европу још дуже време, само ако остане Милојевић, али наравно, не треба никако продавати цео тим, ова хемија међу играчима је изванредна!
(Звездин весник, 10. novembar 2018 16:18). Vama je najvažniji igrač AV.

Poznavalac

pre 5 godina

Nikakvih 50 miliona duga nije nestalo, kao sto nije nestalo ni u KK Zvezda 15 miliona niti navodno 4 miliona u KK Partizan. Ljudi su navijacki obojeni pa ne vide ispred nosa. U KK Zvezda je plaćeno preko 5 miliona na kraju da bi se završio UPPR. Ostatak je otpisan prema važećim zakonima UPPR. U KK Partizan i FK Zvezda nisu nestali dugovi jer su oni poprilično stvarni idalje samo dvojica koji vode klubove malo se zalecu. Zvezda će po planu ovu fiskalnu godinu završiti sa oko 38 miliona duga (tu ne spada otpis kod dve banke još), KK Partizan je otpisao sve dugove prema gradu (izasli u susret) i jedan deo prema igračima, a jedan deo reprogramirao tako da se ne vode kao dug jer ne dospeva do sledeće godine. Malo manje slušajte šta nam pričaju i malo više zadjite po finansijskim izvestajima i videćete i sami.

Amin CZ

pre 5 godina

Pa dobro posle onakvog uspeha i velike bitke u Evropi sudija malo pomaže da se ne potrošimo mnogo ionako bi pobedili i bez pomoći sudije.
Treba misliti na Napoli zna sudija to treba sačuvati igrače da bi Zvezda prošla grupu u pitanju je nacionalni koeficijent, da bi i ostali mogli da igraju Evropu.... Tako da tu ništa nije sporno!?

navijac

pre 5 godina

@Svaka banka ima pravo u skladu sa svojom poslovnom politikom da oprosti dug jer u bilansu svake svetske banke stoji stavka "Sumnjiva i nenaplativa," potrazivanja.Londonski i pariski klub su SiCg posle petog oktobra otpisali 1,5 mlrd dolara.Zvezda je vise duga imala prema privatnim poveriocima nego prema bankama.Sa svima moze da se potpise reprogram duga
(NY, 10. novembar 2018 16:18)

Haha slusaj ovog bankara! Pa Zvezda je u tom trenutku I dalje poslovala, a imala I stadion, tako da tesko da su ti dugovi bili stvarno nenaplativi! Pre ce biti da je neko iz vrha drzave (pitam se ko) malo intervenisao kod banaka! A gle cuda, ovih dana se uvodi minimalni I maksimalni kurs evra, koji eto, nece vaziti za banke. To je verovatno samo jedan od ustupaka koji placamo zbog mezimice!!!

maxy

pre 5 godina

@zz Kad ti se sliva 20M bla bla a Partizanu kome se ne sliva je mnogo da plati Sumu? Pa, druze moj, ti fudbal pratis jednako dugo verovatno kao i kosarku. Partizan je u poslednjih 15 godina 11 puta igrao Evropu, pa se to Boga mi sliva mnogo mnogo vise, nego vase dve-tri sezone u poslednjih deset godina. Genije, misli o tome ;)

Baxi

pre 5 godina

I opet sklanjalica, pa dokle vise? Sad ce bar da imaju izgovor "je l' se i Liverpul sklonio?" I sami ste videli i komentarisali juce kako je nikad ociglednija namestaljka, sta onda ocekivati od mezimceta...dovoljno je videti ovu majstoriju od gola i sve vam je jasno.

navijac

pre 5 godina

@Medjutim de ti meni reci od cega vi placate plate koje su oko 10 miliona eura godisnje?Ne igrate europu,ne prodajete igrace,nemate publike,nemate nista a imate platni budzet od 10 miliona.
(Borky, 10. novembar 2018 16:03)

Objasnicu ti odmah cim ti meni objasnis kako je nestalo 50 miliona evra duga i kako su to banke oprastale kredite po principu platis jedan, oprostimo sedam miliona!?

mohikanac

pre 5 godina

Nije se slilo 20 već 45mil sa prelaznim rokom i rasprodatom Marakanom.
U januaru očekujem još 15mil, jer prodaće nekoga sigurno, bili bi blesavi ako ne bi. Ovo je zadnji voz da se stane na noge, iskoristiti na najbolje mlade igrače u zemlji i gurati ka LE sledeće.
Jeste budžet baš veliki (20), ranije su CZ i FKp živeli sa 9-12, zbog toga rasprodati i ratosiljati se stranaca, neminovno je. Boaći, Cafu, Ebisilio, Sumaila doviđenja u januaru ili na kraju. Može i Žule, kupljen je onaj Slovak, vidim ga kao beka a ne krilo, agresivan je baš.
Krstičić obavezno, Milić, Stoiljkoviću se zahvaliti, Savić vrv.

Pterodaktil

pre 5 godina

I Liverpul je znao da mora izgubiti od VELIKANA SVETSKOG FUDBALA - CRVENE ZVEZDE!
CC BY 3.0) (EUFORIJA,

Pa,ako se dokaze da je zvezda namestila sa PSGom,onda ce vrlo verovatno biti da je i sa Liverpulom isto...A,ne brinite,zaboravicete vi Liverpul,i to mnogo brzo kad vas Napoli napuni....kad vam da 7 komada,pa na kraju PSG opet 6tica,event & komada.....ili ce te opet pamtiti Liverpul?E,tek tada ce te biti najveci luzeri.Inace ovo juce...prvi gol,samo zvezda ga moze tako dati,em faul,em namerno golman dribla ovog na 10 metara...:)

Zoran

pre 5 godina

golove za zvezdu u ovoj sezoni, do sada, postiglo je VEC 18 fudbalera. Gospodine Milojevicu, duboki naklon i ogromno postovanje!!!

Nisu samo fudbaleri.Recimo sudija Djokic je dao fantastican gol u derbiju.I Milojevic se divio udelio kompliment da je cist kao suza.
Gospodine Milojevicu, duboki naklon i ogromno postovanje!!!

xxx

pre 5 godina

Крстичић, Ебесилио и Савић никако. И баш ти је лош коментар, задњи воз да се стане на ноге? Друже, већ смо стали на ноге, јел видиш шта ми радимо у Европи? Играћемо ми Европу још дуже време, само ако остане Милојевић, али наравно, не треба никако продавати цео тим, ова хемија међу играчима је изванредна!
(Звездин весник, 10. novembar 2018 16:18). Vama je najvažniji igrač AV.

mohikanac

pre 5 godina

@Zvezdin vesnik
Ja ne vidim drugo rešenje za prodaju, drugo šta će nam Ebisilio ili Savić, šta donose prevagu? Krstičić sada ima cenu i nikad više, dr doveo si Čaušića za 1mil, logično da igra proleće i sl sezonu. Babić 800k, igra kad? Kome da prodaš igrače koji ne igraju, Jevtović, Meleg, Joveljić, Hajdin, ...Cafu, Milić, Srna sad dobio šansu pa ko zna kad.
A ako misliš da može bez LŠ da se izdržava 26,27 profi igrača onda si na nivou grobara kada komentarišu svoj KKP.
Pogotovu sa platama koje imaju.
Rasteretiti se i uzeti keš inače nazad gde smo bili.
Cafu 700k plata, pozajmica 0
Meleg 300k obeštećenje, plata?
Stoiljković 350k pozajmica, plata?
Ebisilio 600k o eštećenje, plata?
Babić 800k obeštećenje, plata?
Sumaila 200k obeštećenje, plata?
Boaći 2,5mil + plata
Čaušić 1mil + plata
mrzi me dalje, imaš gore još ponekog ŠTA OVI LJUDI RADE U ZVEZDI?
6,7 mil bačeno + plate , plaćaš ih za Vranje, Surdulicu?
Gde su ovi što igraju? Ja sam svestan da ima trenutno, ali šta će biti kad ne bude 45mil zarada, i što moraš da bacaš i kad ima?

marek hamšiković

pre 5 godina

Čaušić je plaćen Boga oca,čak više i od Rikardinja a ne igra u ovakvoj,prijateljskoj utakmici,takođe nema ni Jevtovića,Melega,Kafua i Sumaile,nema veze bitno da se dovodi 20 igrača svaki prelazni rok a oni uopšte ne igraju,a bitno da je Suma promašaj veka,a ovi?

navijac

pre 5 godina

@Svaka banka ima pravo u skladu sa svojom poslovnom politikom da oprosti dug jer u bilansu svake svetske banke stoji stavka "Sumnjiva i nenaplativa," potrazivanja.Londonski i pariski klub su SiCg posle petog oktobra otpisali 1,5 mlrd dolara.Zvezda je vise duga imala prema privatnim poveriocima nego prema bankama.Sa svima moze da se potpise reprogram duga
(NY, 10. novembar 2018 16:18)

Haha slusaj ovog bankara! Pa Zvezda je u tom trenutku I dalje poslovala, a imala I stadion, tako da tesko da su ti dugovi bili stvarno nenaplativi! Pre ce biti da je neko iz vrha drzave (pitam se ko) malo intervenisao kod banaka! A gle cuda, ovih dana se uvodi minimalni I maksimalni kurs evra, koji eto, nece vaziti za banke. To je verovatno samo jedan od ustupaka koji placamo zbog mezimice!!!

Znam sve ne pitaj te me kako

pre 5 godina

Gospodo sa druge strane, ako je bio faul, zašto ga ni sam golman nije tražio ? 
Manje gledajte Željka Pantića....
(joy, 10. novembar 2018 15:

Zasto nije trazio?Pa da je trazio dobio bi karton od sudije kao i po obicaju ko kod prigovara nesto sudiji.

sve će se to lani zvati

pre 5 godina

Kakvo je stanje u predsednik ligi videlo se juče na utakmici Radničkog.
Samo teški kompleksaši kojima su godine tuge napravile ozbiljne poslednice mogu da se lože na ovu ligu i na "uspehe".

zz

pre 5 godina

 bitno da je Suma promašaj veka,a ovi?
(marek hamšiković, 10. novembar 2018 15:15)

Kada ti se sliva 20M € u klub zbog igranja u Evropi, promašiti 2M nije toliko strašno.. Međutim za Partizan koji nit igra Evropu, nit puni stadione, nit prodaje igrače.. 2M je mnogo..
Doduše ima bankomat..

Zoran

pre 5 godina

Davno neko rece pre pocetka sezone, Zvezda i sa trecim timom lagano osvaja titulu bez da se oznoje....svi ostali daleko ispod proseka....

Osvaja i sa trecim timom,samo je bitno da je Mrakicev tim u punom sastavu.

slaviša šmigič

pre 5 godina

kakvom greškom je doveden ebisiljo neznam. A joveljič je igrač koga treba forsirati uz pavkova ako milojevič nevidi kolika klasa je joveljič onda nemamo više o čemu pričati.Isto kao što sam slao komentare,da mora igrati pavkov jer ga krase neke druge osobine i jedini je u napadu koji moze,da se izbori sa igračem na ledjima.joveljič je drugčiji tip igrača koji bi se dobro snašao uz pavkova u špici zbog izuzetne tehnike i snalazljivosti.vidi se da sam 100 posto u pravu.

Amin CZ

pre 5 godina

Pa dobro posle onakvog uspeha i velike bitke u Evropi sudija malo pomaže da se ne potrošimo mnogo ionako bi pobedili i bez pomoći sudije.
Treba misliti na Napoli zna sudija to treba sačuvati igrače da bi Zvezda prošla grupu u pitanju je nacionalni koeficijent, da bi i ostali mogli da igraju Evropu.... Tako da tu ništa nije sporno!?

Poznavalac

pre 5 godina

Nikakvih 50 miliona duga nije nestalo, kao sto nije nestalo ni u KK Zvezda 15 miliona niti navodno 4 miliona u KK Partizan. Ljudi su navijacki obojeni pa ne vide ispred nosa. U KK Zvezda je plaćeno preko 5 miliona na kraju da bi se završio UPPR. Ostatak je otpisan prema važećim zakonima UPPR. U KK Partizan i FK Zvezda nisu nestali dugovi jer su oni poprilično stvarni idalje samo dvojica koji vode klubove malo se zalecu. Zvezda će po planu ovu fiskalnu godinu završiti sa oko 38 miliona duga (tu ne spada otpis kod dve banke još), KK Partizan je otpisao sve dugove prema gradu (izasli u susret) i jedan deo prema igračima, a jedan deo reprogramirao tako da se ne vode kao dug jer ne dospeva do sledeće godine. Malo manje slušajte šta nam pričaju i malo više zadjite po finansijskim izvestajima i videćete i sami.

Fikio

pre 5 godina

Od prepune Marakane i cepanja vice sampiona evrope, do finih Vranjanaca i njive na jugu Srbije za samo 4 dana... I posle se neko pita zasto je pobeda protiv Liverpula istorijska!? Zato sto jedna ekipa koja svake nedelje igra protiv Vranja, Surdulice, Macve, Backe i Macke treba da pruzi 1000% svojih mogucnosti samo da ne dozivi katastrofu, a kamoli da sanja pobedu i, ljudi su toga mahom svesni, e zato je ta pobeda neverovatna!!

navijac

pre 5 godina

@Medjutim de ti meni reci od cega vi placate plate koje su oko 10 miliona eura godisnje?Ne igrate europu,ne prodajete igrace,nemate publike,nemate nista a imate platni budzet od 10 miliona.
(Borky, 10. novembar 2018 16:03)

Objasnicu ti odmah cim ti meni objasnis kako je nestalo 50 miliona evra duga i kako su to banke oprastale kredite po principu platis jedan, oprostimo sedam miliona!?

спортски уметник

pre 5 godina

Gospodo sa druge strane, ako je bio faul, zašto ga ni sam golman nije tražio ? 
Manje gledajte Željka Pantića....
(joy, 10. novembar 2018 15:46)

Зато што и сам зна да мора да изгуби ову утакмицу....мање конзумирај доктора потерницу

спортски уметник

pre 5 godina

Ђокић? То беше онај с црвеном главуџом, што је једини 'видео гол' на дербији?

navijac

pre 5 godina

@Kada ti se sliva 20M € u klub zbog igranja u Evropi, promašiti 2M nije toliko strašno.. Međutim za Partizan koji nit igra Evropu, nit puni stadione, nit prodaje igrače.. 2M je mnogo..
Doduše ima bankomat..
(zz, 10. novembar 2018 15:31)

Sliva se 20 miliona, ali vasi troskovi tj vas budzet ove godine iznosi tacno 20 miliona evra, i to po recima Terzica!

Baxi

pre 5 godina

I opet sklanjalica, pa dokle vise? Sad ce bar da imaju izgovor "je l' se i Liverpul sklonio?" I sami ste videli i komentarisali juce kako je nikad ociglednija namestaljka, sta onda ocekivati od mezimceta...dovoljno je videti ovu majstoriju od gola i sve vam je jasno.

EUFORIJA

pre 5 godina

Gospodo sa druge strane, ako je bio faul, zašto ga ni sam golman nije tražio ?  
Manje gledajte Željka Pantića.... 
(joy, 10. novembar 2018 15:46) 

Зато што и сам зна да мора да изгуби ову утакмицу....мање конзумирај доктора потерницу
(спортски уметник, 10. novembar 2018 15:51)
I Liverpul je znao da mora izgubiti od VELIKANA SVETSKOG FUDBALA - CRVENE ZVEZDE!

mohikanac

pre 5 godina

Nije se slilo 20 već 45mil sa prelaznim rokom i rasprodatom Marakanom.
U januaru očekujem još 15mil, jer prodaće nekoga sigurno, bili bi blesavi ako ne bi. Ovo je zadnji voz da se stane na noge, iskoristiti na najbolje mlade igrače u zemlji i gurati ka LE sledeće.
Jeste budžet baš veliki (20), ranije su CZ i FKp živeli sa 9-12, zbog toga rasprodati i ratosiljati se stranaca, neminovno je. Boaći, Cafu, Ebisilio, Sumaila doviđenja u januaru ili na kraju. Može i Žule, kupljen je onaj Slovak, vidim ga kao beka a ne krilo, agresivan je baš.
Krstičić obavezno, Milić, Stoiljkoviću se zahvaliti, Savić vrv.

Tresemo Liverpul kada god ga sretnemo

pre 5 godina

Stvarno proslogodisnje i ovogodisnje prvenstvo nije regularno. Kako bre moze Zvezda da pobedjuje i u Evropi i u Srbiji? Regularno i normalno je bilo kada je Tole bio predsednik a Partizan vezao 6 titula... Normalno je bilo da ono kada je mali beznacajni klub bio veci od velikog kluba prvaka Evrope i Sveta sa okolinom. I sada se Div probudio stao na noge a komsija mali se vratio na svoje mesto u cosku i to mu tesko pada.

maxy

pre 5 godina

@zz Kad ti se sliva 20M bla bla a Partizanu kome se ne sliva je mnogo da plati Sumu? Pa, druze moj, ti fudbal pratis jednako dugo verovatno kao i kosarku. Partizan je u poslednjih 15 godina 11 puta igrao Evropu, pa se to Boga mi sliva mnogo mnogo vise, nego vase dve-tri sezone u poslednjih deset godina. Genije, misli o tome ;)

Boka UE

pre 5 godina

Od prepune Marakane i cepanja vice sampiona evrope, do finih Vranjanaca i njive na jugu Srbije za samo 4 dana... I posle se neko pita zasto je pobeda protiv Liverpula istorijska!? Zato sto jedna ekipa koja svake nedelje igra protiv Vranja, Surdulice, Macve, Backe i Macke treba da pruzi 1000% svojih mogucnosti samo da ne dozivi katastrofu, a kamoli da sanja pobedu i, ljudi su toga mahom svesni, e zato je ta pobeda neverovatna!!
(Fikio, 10. novembar 2018 15:16)

Izostavio si Partizan u tom nizu.. :)

Zlatan

pre 5 godina

Nije greška golmana već smešna greška ili namera sudije. Zvezda ove godine ima ubedljovo najboji tim i zar joj je još uvek potrebna obilata pomoć sudija?

Cole

pre 5 godina

Komsija mali navikni se da sudija mora da respektuje najveci,najpopularniji i najtrofejniji klub Srbije. Ipak ceo svet zna ko je bio prvak Sveta i Evrope i to postuje. Eto i Liverpul nas ispostovao ...

Ttio-partija-crno bela SNS armija

pre 5 godina

Nisu samo fudbaleri.Recimo sudija Djokic je dao fantastican gol u derbiju.I Milojevic se divio udelio kompliment da je cist kao suza.
Gospodine Milojevicu, duboki naklon i ogromno postovanje!!!
(Zoran, 10. novembar 2018 16:35)

I sve ti to napričao geometar, a ti mu veruješ više nego arhitekti ?!
Jer tako Zoki ?!
A, da odmoriš malo od Zvezde ?! Kapiram komplekse ali mislim biće ti bolje ako prestaneš da pratiš Zvezdu,a ?!

Borky

pre 5 godina

Sliva se 20 miliona, ali vasi troskovi tj vas budzet ove godine iznosi tacno 20 miliona evra, i to po recima Terzica!
(navijac, 10. novembar 2018 15:44)

Druze plate su oko 12 a potroseno je oko 8 na transfere.Zaradjeno je preko 50 sa trasferima,uefa nagrade,ulaznice itd. Nemoj da spinujete kad i sami znate da je to istina i to se lako koze sve sabrati i provjeriti.Medjutim de ti meni reci od cega vi placate plate koje su oko 10 miliona eura godisnje?Ne igrate europu,ne prodajete igrace,nemate publike,nemate nista a imate platni budzet od 10 miliona.

Milos

pre 5 godina

navijac, ja sam objasnio milion puta do sada da je Zvezda zaradila samo prodajom preko 40 miliona do sada. Vec sam dosta puta nabrojao sve transfere, pa da se ne ponavljam. Kada na to dodas jos 25 miliona od UEFA u zadnje dve sezone, dolazi se do cifre od 65 miliona eur. Budzet je za ovu sezonu 20, prethodnih je bio 10. Sto je ukupno 50 miliona za prethodnih 4 sezone. Kada se doda Gasprom i Telekom (ukupno 5 miliona po sezoni) dobija se jos 20 miliona. Znaci, prihodi za poslednje 4 sezone 85 miliona, troskovi 50. Zvezda u plusu 35 miliona, a dug je i dalje oko 15. Svima je to jasno, to svi znaju, sve je transparentno i opet se javljaju grobari sa nekakvim pokusajima spinovanja.

EA7

pre 5 godina

gazi uz pomoc sudija!!Faul kod prvog gola i penal za Dinamo nista!!!
(Grobar, 10. novembar 2018 16:19)
Logično bi bilo da se bune navijači drugoplasirane ekipe, a ne trećeplasirane. Ali kmečanje ne zna šta je tabela..

Delije Čikago

pre 5 godina

Zvetdaši, Delije, ne pominjite više taj mali klub u našim vestima niti ulaziti na njihove, shvatite to već jednom, Jovelja kida...

NBGD

pre 5 godina

Čaušić je plaćen Boga oca,čak više i od Rikardinja a ne igra u ovakvoj,prijateljskoj utakmici,takođe nema ni Jevtovića,Melega,Kafua i Sumaile,nema veze bitno da se dovodi 20 igrača svaki prelazni rok a oni uopšte ne igraju,a bitno da je Suma promašaj veka,a ovi?
(marek hamšiković, 10. novembar 2018 15:15)

Jel' si to naucio od svog "gospodina" Pantica?

EUFORIJA

pre 5 godina

Opet ovaj RUMENI Đokić pomaže zvezdi,stvarno nema smisla.Treba RUMENI da poplavi,bre.
(džegodin siti, 10. novembar 2018

Nama pomazu sudije i protiv Vranja i protiv Liverpula! Sta cete kada smo VELIKAN!

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Gledam na Areni, u uglu najave ABA: Olimpija-Zvezda, pa Partizan- Cibona. A, trenutno gledam Zvezdu protiv Vranja?! Mislim, gledam...pijemo kafu, pricamo, setam po netu...
Uz puno postovanje nasim Vranjancima...dajte ljudi regionalnu ligu vise, aman. Da Zvezda trenutno gostuje Dinamu, ali iz Zagreba, ili na Poljudu, Kosevu, pod Kantridom ili sl. itekako bi pratio mec.

vasilije

pre 5 godina

Gollll....3-0 Veljko Simić.....Nije ova liga naš renome,naš renome su PSŽ,Liverpul,Napoli i ostali....franjevci jedva dobise radnik iz surdulice sa 1-0 sa sudijama..Ova liga je njihov renome

Zvezdas

pre 5 godina

Kada ti se sliva 20M € u klub zbog igranja u Evropi, promašiti 2M nije toliko strašno.. Međutim za Partizan koji nit igra Evropu, nit puni stadione, nit prodaje igrače.. 2M je mnogo.. 
Doduše ima bankomat.. 
(zz, 10. novembar 2018 15:31) 

Sliva se 20 miliona, ali vasi troskovi tj vas budzet ove godine iznosi tacno 20 miliona evra, i to po recima Terzica!
(navijac, 10. novemb

U troskove spada i renoviranje terena iznad juzne tribine, sminkanje stadiona, otplata dela duga.Najmanji trosak su igraci

Ivan

pre 5 godina

Ako je penal, nikada nije penal, ako je gol iz igre, onda je faul, ako zvezda pobedi Liverpul, nikada slabiji Liverpul, a kada izgubi to je realno stanje i brukanje Srbije, ako je Zvezda prvak, vucic, sns, Gazprom, vanzemaljci... Ko ce vama ugoditi.

coofi

pre 5 godina

@mohikanac
decko kad se zaradi treba I da se ulozi..a ne da se progutaju pare kao u partizanu...
bez ulaganja nema ni rezultata..a zvezda je jaca nego ikada

srb

pre 5 godina

grobariiii...jel nas cujete...
naravno da cujete jer visite na vestima o zvezdi kao sunke u pusnici, batalite zvezdu izadjite napolje lepo je vreme. Nego, deluje da je cist faul nad golmanom. Pozdrav svim grobarima koji prate zvezdu, zbog vas smo jos veci

NY

pre 5 godina

Objasnicu ti odmah cim ti meni objasnis kako je nestalo 50 miliona evra duga i kako su to banke oprastale kredite po principu platis jedan, oprostimo sedam miliona!?
(navijac, 10. novembar 2018 16:1

Svaka banka ima pravo u skladu sa svojom poslovnom politikom da oprosti dug jer u bilansu svake svetske banke stoji stavka "Sumnjiva i nenaplativa," potrazivanja.Londonski i pariski klub su SiCg posle petog oktobra otpisali 1,5 mlrd dolara.Zvezda je vise duga imala prema privatnim poveriocima nego prema bankama.Sa svima moze da se potpise reprogram duga

Borky

pre 5 godina

@zz Kad ti se sliva 20M bla bla a Partizanu kome se ne sliva je mnogo da plati Sumu? Pa, druze moj, ti fudbal pratis jednako dugo verovatno kao i kosarku. Partizan je u poslednjih 15 godina 11 puta igrao Evropu, pa se to Boga mi sliva mnogo mnogo vise, nego vase dve-tri sezone u poslednjih deset godina. Genije, misli o tome ;)
(maxy, 10. novembar 2018 16:00)

Hoces reci da vi imate ustedjevinu?Druze vi ste u dugovima vecim nego sto smo mi bili a igraci vam odlaze tako sto oprastaju dugovanja.Igracki kadar vam ne vredi ni 10 milona,nikoga ne mozete prodati,raspadate se po svim savovima a slusate onog sto cuva svoju stolicu i zamajava vas Zvezdom koja cvjeta.

Zipped

pre 5 godina

Grobari se oporavili od šoka od pre par dana pa sada koriste svoje mehanizme odbrane: negiranje uspeha Crvene Zvezde i neki novi jadni cinizam; valjda im je tako lakše da ne bi skroz izludeli.

Nebitno ili nije bitno

pre 5 godina

@ Luke Babbitt gravedigger
Ma u pravu si. Stvarno je lakrdija da ekipa koja je pobedila Liverpul vodi protiv moćnog Dinama. Ah da, oni su moćni za neku drugu ekipu. Sada je jasno zašto toliko boli. A tek još što gledaš i pratiš Zvezdu je neprocenjivo.

Ga(U)zenje "institucije"

pre 5 godina

Davno neko rece pre pocetka sezone, Zvezda i sa trecim timom lagano osvaja titulu bez da se oznoje....svi ostali daleko ispod proseka....

Pero

pre 5 godina

Naša "superliga" je mučenje igrača i publike. Zvezdi ne trebaju utakmice sa ekipama koje u SFRJ ne bi bile ni trećeligaši.Nama treba liga sa 8 do 10 klubova, a još bolja bi bila regionalna liga.

panco

pre 5 godina

Zvezda za sad nista posebno. Niko mi ne odskace nesto specijalno. Mozda je cak i Dinamo bolji. Ali ovaj stadion i teeen kao da su 3,4 liga.. l zasto nema Joveljica. Zasto glumimo nekako ludilo.Kao jos je on mlad. Kao da smo Real Madrid

Alićo sam ja

pre 5 godina

I Pavkov da se kazni jer je ne jednom, nego dva puta faulirao golmana Liverpula. Narocito je za suspenziju onaj drugi faul koji je Pavkov nacinio sa 20 metara udaljenosti, koji (Alison) uzgred budi receno kosta vise od celog tima Zvezde sa sve stadionom. Ejvala

Kića

pre 5 godina

Miloje, vadi Marina iz igre, povrediće se na ovoj njivi od terena.. Najvažniji nam je igrač, nema potrebe da se forsira, imamo pristojne zamene.. Ionako su već povređeni Stojković, Jovančić, Čaušić, Savić, Boaći.. još samo fali da se i Marin povredi, a dečko je veoma sklon povredama.

Ču prečutim, na da pcujem

pre 5 godina

@ Nije greska golmana vec rumenog Djokica!
(Dejan, 10. novembar 2018 15:41)

Kakva greška, NAMERNO ! Jedva je dočeko!

Звездин весник

pre 5 godina

Nije se slilo 20 već 45mil sa prelaznim rokom i rasprodatom Marakanom. 
U januaru očekujem još 15mil, jer prodaće nekoga sigurno, bili bi blesavi ako ne bi. Ovo je zadnji voz da se stane na noge, iskoristiti na najbolje mlade igrače u zemlji i gurati ka LE sledeće. 
Jeste budžet baš veliki (20), ranije su CZ i FKp živeli sa 9-12, zbog toga rasprodati i ratosiljati se stranaca, neminovno je. Boaći, Cafu, Ebisilio, Sumaila doviđenja u januaru ili na kraju. Može i Žule, kupljen je onaj Slovak, vidim ga kao beka a ne krilo, agresivan je baš. 
Krstičić obavezno, Milić, Stoiljkoviću se zahvaliti, Savić vrv.
(mohikanac, 10. novembar 2018 16:11)

Крстичић, Ебесилио и Савић никако. И баш ти је лош коментар, задњи воз да се стане на ноге? Друже, већ смо стали на ноге, јел видиш шта ми радимо у Европи? Играћемо ми Европу још дуже време, само ако остане Милојевић, али наравно, не треба никако продавати цео тим, ова хемија међу играчима је изванредна!

Pedja

pre 5 godina

Zvezdi je u ovoj utakmici ponisteno 3 cistih gola koje je dao Joveljic. Zatresao je 2 puta mrezu, a treci put je zaobisao golmana i stao posto je sudija svirao. Kada se pogleda snimak, nijednom od toga nije bio u ofsajdu i zao mi je ne zbog golova, vec zato sto je mlad igrac. Pokazuje veliki potencijal i iako neki pisu da MIlojevic treba vise da ga forsira, mislim da je taman ovako. Milojevic ne zeli da ga preforsira, da sagori, vec da bude sve bolji. Zahvaljujuci omladinskoj LS ima priliku da odigra dobre i jake utakmice. U nasoj ligi ga Milojevic uvodi kad god Zvezda ubedljivo vodi. Sto se tice ostatka tima, Stojiljkovic je promasaj, steta jer je bio bas dobar igrac, ali tesko da se popravi. Takodje me razocarava i Ebesilio, koji i dalje ima viska kilograma koji ga usporavaju.

Qantas

pre 5 godina

Čaušić je plaćen Boga oca,čak više i od Rikardinja a ne igra u ovakvoj,prijateljskoj utakmici,takođe nema ni Jevtovića,Melega,Kafua i Sumaile,nema veze bitno da se dovodi 20 igrača svaki prelazni rok a oni uopšte ne igraju,a bitno da je Suma promašaj veka,a ovi?
(marek hamšiković, 10. novembar 2018 15:15)
Causic je povredjen u mecu protiv Liverpula, mucio se po terenu zadnjih 20 minuta jer vise nije bilo prava na izmene. Suma nije promasaj veka, nego svih vremena..

oberin martel

pre 5 godina

Čaušić je plaćen Boga oca,čak više i od Rikardinja a ne igra u ovakvoj,prijateljskoj utakmici,takođe nema ni Jevtovića,Melega,Kafua i Sumaile,nema veze bitno da se dovodi 20 igrača svaki prelazni rok a oni uopšte ne igraju,a bitno da je Suma promašaj veka,a ovi?
(marek hamšiković, 10. novembar 2018 15:15)

Čaušić se povredio protiv Liverpula a Meleg na treningu. Čudi me da Jevtović i Sumaila nisu igrali ali ima vremena za njih. Što se Kafua tiče on odlazi iz Zvezde u januaru.

Sale

pre 5 godina

Ocajno sudjenje, Stojiljkovicev gol je nakon faula, a dva cista gola Joveljica ponistena. Ebesilio imao retko losu utakmicu, mozda ga poremetilo sto nije bio ni na klupi protiv Liverpula pa hajde to da razumem. Marin klasa sve napade on organizuje a procvetali smo izlaskom Milica koga moraju prodati na zimu, iako se momak trudi nema kvalitet ni za treci tim, to je svima jasno...

Pterodaktil

pre 5 godina

I Liverpul je znao da mora izgubiti od VELIKANA SVETSKOG FUDBALA - CRVENE ZVEZDE!
CC BY 3.0) (EUFORIJA,

Pa,ako se dokaze da je zvezda namestila sa PSGom,onda ce vrlo verovatno biti da je i sa Liverpulom isto...A,ne brinite,zaboravicete vi Liverpul,i to mnogo brzo kad vas Napoli napuni....kad vam da 7 komada,pa na kraju PSG opet 6tica,event & komada.....ili ce te opet pamtiti Liverpul?E,tek tada ce te biti najveci luzeri.Inace ovo juce...prvi gol,samo zvezda ga moze tako dati,em faul,em namerno golman dribla ovog na 10 metara...:)

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Kada ti se sliva 20M € u klub zbog igranja u Evropi, promašiti 2M nije toliko strašno.. Međutim za Partizan koji nit igra Evropu, nit puni stadione, nit prodaje igrače.. 2M je mnogo.. 
Doduše ima bankomat.. 
(zz, 10. novembar 2018 15:31) 

Sliva se 20 miliona, ali vasi troskovi tj vas budzet ove godine iznosi tacno 20 miliona evra, i to po recima Terzica!
(navijac, 10. novembar 2018 15:44)

Lepo je covek napisao: zbog igranja u Evropi. Nije racunao transfere, marketing, sponzore itd. Ne spinuj.

K-9 se javlja na raport

pre 5 godina

@(mohikanac, 10. novembar 2018 17:22)

Visak igraca je nastao jer nije bilo planirano da se plasiramo u LS. Kad smo se plasirali doveli smo jos 3 igraca na vec veliki tim koji je bio projektovan da se bori u LE i domacem prvenstvu.

Bice sigurno prodaja na zimu, doduse ne verujem da ce biti drastican broj igraca. Na krilnim pozicijama(a neki od tih igraca mogu da igraju i kao ofanzivni vezisti) imamo pre svega preveliki broj igraca i tu ocekujem da ce biti nekih desavanja. Naravno, moguce da ce otici jos neko, ali sem u slucaju jakih ponuda, ne verujem da ce to biti bas veliki broj prodaja. Treba imati u vidu i da je par igraca ovde na pozajmicama (Stoiljkovic, Kafu, Sumaila), tako da ce svakako da se smanji broj igraca kada im isteknu pozajmice.