Sreda, 07.11.2018.

13:10

Šta zna srce šta su milioni

Izvor: Zoran Kecman

Šta zna srce šta su milioni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

El Dijego

pre 5 godina

li ovakvo poredjenje... Ako Partizan pukne od Besiktasa 3:0 i ne sutne na gol 90 minuta, znaci da bi od Liverpula koji je zvanicno 5 puta skuplji tim od Besiktasa primio 15 golova...
(Stella Rossa, 07. novembar 2018 18:03)

A pri tom je taj isti Liverpul unakazio Besiktas u LS sa 8 : 0....

Dani velike patnje za lopatare. Mada, sami su je prizvali. Dolazi karma.

Jednostavno, Liverpul je zgazen i pregazen. Dosli su nespremni i podcenili su Zvezdu. Imace vremena da razmisljaju o tome.

Mirko

pre 5 godina

Са ПСЖ ће бити 1:1
(А. Петров, 7. novembar 2018 20:29)

Kako si pogodio! Sigurno će biti tako.
Ali ne samo to, nego pobeđujemo Napoli u gostima!
I to mi nije jasno kako, isto kao što sam predvideo i pobedu nad Liverpulom,
ali tako će biti i ovo!

Ljudi, verujte nam, živećemo san ponovo!

Mirko

pre 5 godina

Samo ove sezone je u tim Crvene zvezde ulozeno oko 35 miliona evra, za srpske uslove to je astronomoska cifra.
(Aki, 7. novembar 2018 22:01)

Al' mi brale ne igramo samo u spskim uslovima, mi igramo u najvišem evropskom takmičenju sa najboljim klubovima evrope! Taj Liverpul koga smo dobili je 25x skuplji - egzaktan podatak po Transfer Marketu.
Od Evrope do sad smo dobili preko 20 miliona, od prodaje igrača ne znam napamet ali negde između 10 i 15 miliona, tako da je sve pokriveno, a kol'ko ćemo još zaraditi od sledeće dve utakmice i prodaje igrača - možeš da pretpostaviš.
Tako da se samo ti opusti, nikog ne vučemo za rukav da nam daje pare.

Miki London

pre 5 godina

Budi me alarm... vreme je za posao, srecan sam jer je moja Zvezda pobedila, izlazim na cistu ulicu, raspolozen i miran, sinoc je bila dobra utakmica. Pobedili smo mocni Liverpul. Ulazim u autobus, nov, jos mirise na novo,otkucavam kartu i sedam. Ljudi su zauzeti citanjem vesti na androidima. Nema guzve i svi su cini se spremni i doterani za posao.Jutro je suncano u Beogradu i pravo je cudo kako je toplo sredinom novembra.Stizem na posao i sa nekolicinom kolega pricam o utiscima sa utakmice Zvezde koju sam gledao sa cerkom na stadionu Rajko Mitic. Ici cemo u Italiju da je bodrimo, nije toliko skupo, plate su nam vise nego solidne a i njena skola je pokrivena mojom platom.Cekam da odradim posao i pozurim na metro kako bih odgledao reprizu utakmice. Najzad je proslo osam sati i koracam sada vec uzurbano ne bih li sisao dole i stigao na voz.Guzva je sada jer se svi vracaju sa posla.Nailazi voz i radnik podzemne zeleznice me vuce za rukav i vice, Miki budi se... Miki! Zena me budi uz povik"Pozuri zakasnices na posao! "Da li je moguce da sam sve sanjao... pitam je" Jel Pavkov zabio Liverpulu dva komada sinoc? "Nasmejala se i potvrdila. Dobro je... bar je nesto iz sna stvarno.

Aki

pre 5 godina

Najvecu pobedu nekog naseg kluba u poslednjih 27 godina ne morate da kvarite ovako pateticnim naslovima. Samo ove sezone je u tim Crvene zvezde ulozeno oko 35 miliona evra, za srpske uslove to je astronomoska cifra.

Lemi

pre 5 godina

Samo ove sezone je u tim Crvene zvezde ulozeno oko 35 miliona evra, za srpske uslove to je astronomoska cifra.
(Aki, 07. novembar 2018 22:01)

Reče Pantić.

NoName

pre 5 godina

kako Liverpulov navijač proverava stanje kredita na telefonu: 

zvezda 2 0 zvezda taraba
(BMX, 07. novembar 2018 17:47)

Nije ti to tačno. Zvezda jedan zvezda dva taraba

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

..molim sve Partizanovce da se sklone odavde naredna dva sata. Znate, mi Zvezdaši moramo sada da pratimo utakmice LŠ koje počinju u 20:55 h, i da analiziramo moguće protivnike u nokaut fazi na proleću.
Pošto Vas te utakmice manje-više ne zanimaju ( a i zašto bi), spremite se za subotu dolazi Vam Radnik iz Surdulice, a posle toga pravac Zemunelo, i pripremite trening centar pošto "Vam" uskoro dolazi PSŽ u goste. Vodite računa da sve bude oglancano i da blista.

Ајде@

pre 5 godina

Сачекајте, још две су утакмице... Тек ћете после њих видети шта је чудо!
Запамтите то и верујте у то!

BMX

pre 5 godina

Glupost kakvu nisam video - 1000 gostujucih navijaca bilo gde u svetu su na momente "spreceni da se oglasavaju". Niko nije odusevljen ovde nekakvom zvezdom, za Engleze ste drugi tim Hadersfilda, niko bre ziv ne zna ko ste i sta ste.
(S.S. Lazio, 07. novembar 2018 19:28)

Šta rade Partizanovi navijači ovih dana?

Što bi rekli Leskovčani:
-Pa koje će rade....

ludi srbin

pre 5 godina

Delije, dobro jutro/dobar/vece. Da li ste se probudili u bunilu i sa strahom da se nasmejete? Sanjali ste san koji godinama sanjate, zar ne? Velikom Liverpulu slomljena su krila na našoj Marakani. Priznajte, mnogo puta usnili ste moćnu Zvezdu. Onda bi se probudili a na glas ne bi smeli izgovoriti svoj san. On bi ostajao duboko skriven u vama i davao bi vam snagu da verujete, verujete u vašu Zvezdu. Nemojte mi reci da vam nisu govorili kako je vaša ljubav prema klubu smešna i uzaludna. Sanjali ste Ligu šampiona, a susretali se sa Radničkim i Spartakom. Znate, te pobede na terenima, koji su nalik seoskoj ligi, za mene bile se velike. Radovala sam se svakom bodu kao tituli prvaka. A za to vreme slušala o '91.Priznajte bilo je lako navijati za Zvezdu, prvaka sveta. Ali kako je bilo gledati je bez titule 7 godina? Moji drugovi navijali su za Real, Barselona i govorili da je to pravi fudbal, a ja... Ja sam verovala svojim snovima i znala da je mojoj Zvezdi mesto u njihovom društvu. Znate, put zvezdasa mnogo je više od navijanja. To je put ljubavi, prave ljubavi. Ne možete je ni zamisliti. Zvezda je mnogo više od prve simpatije, dobijene petice, kupljene garderobe... Zvezda je emocija, najjača emocija. Zato Zvezdasi moji, ne plašite se, ustanite i ne skrivajte svoju sreću. Niste sanjali, naša Zvezda ponovo je ona stara. Ona o kojoj sam slušala, ali čijoj istoriji nisam svedocila.Generacija kojoj ja svedocim piše nastavak naše istorije. Snimak jedanaesterca Pančeva na neko vreme cu odložiti, zahvaljujući Pavkovu i njegovim golovima. A verujem da je to samo početak ove priče. Priče o velikoj Zvezdi i ostvarenju naših snova!

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Meni je od zreba Liverpul bio najslabija karika za gostovanje na Marakani. Englezi su uvek najslabija karika u fudbalu. Bez obzira na finale LS,za koje su po mom misljenju imali vise srece nego pameti kroz celu sezonu LS.

I ocekivao sam da ako nekog mozemo da dobijemi kuci to su oni.

Imaju par dobrih igraca,ali imaju i ozbiljnih pajsera. Oni igraju toplo-hladno vec decenijama, krenuli su dobro u prvenstvu i pretpostavljao sam da (tradicionalno) ne mogu dugo da izdrze dva jaka fronta i da mora da ih stigne neka,bar mini,crna serija. I da to moze da bude negde u ovo doba godine ili malo kasnije. I jeste. Srecom po nas bas u ovo doba. Dva gostovanja u LS ,dva poraza uz uzasnu igru i par kikseva u prvenstvu.

Jesam se pokolebao u toj misli zbog poraza u Parizu i Liverpulu,ali kada sam video da u Napulju nisu imali blage veze,nisu sutnuli na gol, opet mi se probudila ta nada. Stvar koja mi se odmah svidela u rasporedu je ta sto sa njima odmah igramo revans.

Italijani nam ne leze previse zbog jake taktike,tvrde pozicione igre (Anceloti), PSZ previse jak,a u Liverpulu sam video novu Romu ili PSV (3:2 u BG).

Liverpuli vrlo lako moze da se desi da ne prodje dalje u LS. Cak sam sklon da pomislim da moze da dozivi katastrofu u Parizu slicnu nasoj. I vrlo tesko da mogu da dobiju Napoli kod kuce. Videcemo.
Mada bih ja najvise voleo da PSZ ne prodje dalje u 1/8f zahvaljujuci izgubljenim bodovima na Marakani.

dragan

pre 5 godina

Evo sta je napisao englski Gardian
The stands are rocking in the Belgrade Marakana – the Red Star fans have contrived to make most Premier League crowds seem like Carthusian monks precluded from talking by a vow of silence.
U grubom prevodu: Na tribinma Beogradske Marakane ludilo - navijači Crvene Zvezde su uspeli da učine da većina navijača Permijer Lige izgleda kao Kartezijanski monasi koji su zavetom čutanja sprečeni da se oglašavaju.

nista o nicemu

pre 5 godina

Engleze ste drugi tim Hadersfilda, niko bre ziv ne zna ko ste i sta ste.
(S.S. Lazio, 07. novembar 2018 19:28)

Za Engleze smo kao i za ostale, prvaci Evrope i sveta. Sta ti nije jasno?

sasa

pre 5 godina

Velika zvezda, veliki Terza, veliki Vucic.. Mnogo mocna ekipa. Ponos srbije, ili nesto drugo..... Retko ko ce ovo razumeti, a samo pametni ukapirati poentu..

ReD

pre 5 godina

" Listaj goro , cvetaj cvece , 
nasa Zvezda u boj krece . 

Iz tog boja nek svi znaju , 
tri boda nam ostaju . 

Ide ceta sampiona , 
Zvezdinoga bataljona. 

A na celu zna se koje , 
Pravi trener Miloje to je . 

Zvezdini su navijaci , 
Od atomske bombe jaci !"

kobac

pre 5 godina

Kao navijač Vojvodine, sećam se Pavkova iz perioda kad je igrao za nas. Ulazio je u igru na svega par utakmica, uvek nešto pred kraj. I svi na stadionu smo uvek bili u fazonu ''zar je ovo fudbaler?''. Sad gledam dečka kako torpeduje veliki Liverpul i neizmerno mi je drago zbog njega. Eto šta je život, tačnije šta može biti. Otpisan od svih zauvek se upisao u istoriju.

?!?

pre 5 godina

Velika zvezda, veliki Terza, veliki Vucic.. Mnogo mocna ekipa. Ponos srbije, ili nesto drugo..... Retko ko ce ovo razumeti, a samo pametni ukapirati poentu..
(sasa, 07. novembar 2018 19:10)

Ја сам разумео да си ти незадовољан самим собом и својим животом. Нико ти не брани да будеш најбољи у нечему, да то наплатиш и да живиш господски, без обзира на Вучића. И да, основа правописа каже, имена држава се пишу великим словом.

bocko

pre 5 godina

Ah ta magla!Bio sam do rova na severu i video sam Dejin gol.Slican kao Kelnu godinu kasnije.1-0 i igrac vise,Milan u kanalu.Ali nije se dalo.

S.S. Lazio

pre 5 godina

Evo sta je napisao englski Gardian
The stands are rocking in the Belgrade Marakana – the Red Star fans have contrived to make most Premier League crowds seem like Carthusian monks precluded from talking by a vow of silence.
U grubom prevodu: Na tribinma Beogradske Marakane ludilo - navijači Crvene Zvezde su uspeli da učine da većina navijača Permijer Lige izgleda kao Kartezijanski monasi koji su zavetom čutanja sprečeni da se oglašavaju.
(dragan, 7. novembar 2018 19:17)

Glupost kakvu nisam video - 1000 gostujucih navijaca bilo gde u svetu su na momente "spreceni da se oglasavaju". Niko nije odusevljen ovde nekakvom zvezdom, za Engleze ste drugi tim Hadersfilda, niko bre ziv ne zna ko ste i sta ste.

Aca andric

pre 5 godina

Druze, Klop nije napravio gresku vec ti. Klop je rekao da je ulaskom u igru u Salcburgu Pavkov preokrenuo igru. On nije rekao "dao golove", vec "preokrenuo igru". Pa Pavkov je razdrmao sve tamo, sta je pogresno neznalice?

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Ajde vise oladite (da ne kazem nesto primerenije). Svi normalni grobari koje znam juce su svim srcem navijali za vas. Da li mogu pre da navijam za tim u kojem igraju moji Srbi ili jedan Saciri?
(Mare, 07. novembar 2018 17:40)

Ti si prijatelju(na žalost) u manjini, gotovo svi koje znam (a znam ih mnogo) su šokirani zvezdinom pobedom i posebno bi se radovali (eventualnim) golovima Đerdana....

Klaxon

pre 5 godina

@(Djape) A, đe ste do sada bili?
(zvezdoprc, 07. novembar 2018 17:24)

Mi? Ovaj pehar vec imamo u vitrinama. Evo usli smo u to takmicenje i pod nazivom Liga sampiona i osvojili iz 4 utakmice vise nego Partizan iz 12. Ostvarili smo prvu pobedu u LS, dok Partizan tu pobedu nema. Naravno, pored svega toga, imamo vise titula i duplih kruna od Partizana, vise osvojenih kupova, vise odifranih utakmica u Evropi, vise pobeda protiv velikih evropskih klubova...eto dje je Zvezda, nego DJE JE PARTIZAN TU????

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Probudi se jutros mali komsija sav znojav i pomisli kakav kosmar. Sanjao sam Zvezdu da rastura Liverpul. Ops o neeee, to je java.
(Miodrag, 07. novembar 2018 17:50)

Ma idi bre čoveče....
Slatko me nasmeja...

Stella Rossa

pre 5 godina

Sta li bi tek Partizan uradio Liverpulu,Partizan razmontira ovu Crvenu zvezdu u vecitom derbiju i sudija nas pokrade za 1-1,ta ista C.zvezda pobedi Liverpul 2-0,pa po toj logici Partizan bi dobio Liverpul juce bar sa 4-0!
(Jel tako zvezdasi?, 07. novembar 2018 17:50)

Sta bi onda tek Liverpulu uradio Radnik iz Surdulice koji je razmontirao taj mocni Partizan?
Ili ovakvo poredjenje... Ako Partizan pukne od Besiktasa 3:0 i ne sutne na gol 90 minuta, znaci da bi od Liverpula koji je zvanicno 5 puta skuplji tim od Besiktasa primio 15 golova...

sprdnja

pre 5 godina

Ne sprdajte se drugari. Dobio je i Bate Borisov prije neku godinu Bajern Minhen istim rezultatom. Odgovor se krije u kladionicama. Njima milioni, Zvezdi "ponos" a Liverpulu prolaz bez obzira na poraz, svi srećni.

bunjuel

pre 5 godina

Ne znam šta zna srce, ali znam da na transfermarketu lista "most viewed players" trenutno izgleda ovako:
1) Pavkov, 1.13M funti
2) Mesi, 162M funti
3) Mbape, 162M funti
4) C. Ronaldo, 90M funti

(a i Marin je pri vrhu, 7. ili 8.)

Звездин весник

pre 5 godina

Srce od 23 miliona evra uloženih u prelazni rok.. Veliko srce
(PAOK Šampion, 07. novembar 2018 17:06)

Gde ste se vratili?A dva penala za Liverpul?
(Jankovic, 07. novembar 2018 17:06)

Ал је вама добро, комплекси пуцају.

Mare

pre 5 godina

Muk u humskoj.
(GeneralShockwave, 7. novembar 2018 17:10)

Ajde vise oladite (da ne kazem nesto primerenije). Svi normalni grobari koje znam juce su svim srcem navijali za vas. Da li mogu pre da navijam za tim u kojem igraju moji Srbi ili jedan Saciri?

to bi bilo rešenje

pre 5 godina

Sve je ovo super ali ovakvi rezultati ostaće nažalost prava retkost, jer je nedovoljno odigrati svega desetak jačih utakmica kroz sezonu (I to kad naši i uspeju da se plasiraju u grupnu fazu). Sve polazi od domaćih takmičenja, a naša liga je iz godine u godinu sve gora i gora. Ne može Zvezdu ili Partizan za mečeve u Evropi pripremiti meč sa Dinamom iz Vranja, Radnikom iz Surdulice ili Bačkom, na katastofalnim terenima i sa ništa boljim sudijama... Naši klubovi nemaju kontinuitet jakih mečeva da ih pripreme na ono što ih čeka u Evropi. Da ih imaju drugačija to bi bila druga priča. Šteta što je utihnula priča o regionalnoj ligi, ako ne sa Hrvatima i Slovencima onda barem sa Rumunima i Bugarima. Ne cvetaju ni našim komšijama ruže jer i oni istu muku muče, u prvenstvu a sa par kvalitetnih klubova. Ali kad bi npr. na isto mesto stavili Partizan, Zvezdu, Steauu, Kluž, Vitorul, Ludogorec, Levski, CSKA... E to je već nešto. Svi imaju infrastrukturu, veliku bazu navijača... Sastaviti ligu od 14 timova, što je 26. utakmica, posle napraviti i neku domaću mini ligu od osam klubova i tu odigrati još 14 utakmica za nacionalno šampiona i eto. I onako ovde pravo takmičenje počinje od plej-ofa. Takođe 40 utakmica kroz sezonu je potpuno prihvatljivo, ne bi bilo problema ni sa kalendarom.

kentaur

pre 5 godina

Ovde je najveći trik lako su oni vjerovali u sebe da mogu kad ni mi vatreni nismo baš ili ne baš da očekujemo pobjedu.
Onda je tu milojevicevo znanje, i pozrtvovanje igraca na terenu. A, Klop je u pravu za Salzburg jer je ulazak Pavkova pokrenuo trijumf.

Danke, Deutschland. Auf Wiedersehen, Banditen Politikant

pre 5 godina

Vi koji niste te godine bili na Marakani kada se jedan od najjačih timova u istoriji fudbala Milan, provukao protiv Zvezde, Vi koji niste prisustvovali odbrani penala Hugu Sancezu samo minut nakon što je Zvezda povela, datom trećem golu Realu u napadu koji je krenuo od desne korner zastavice kada je Zvezda povela 3:0 golom Cvetkovića, ili prethodnom kad Piksi tek prima loptu iz presecenog napada, još okrenut ka svom golu a Đurović već kao lud trci u kontru Piksi ga nalazi kao rukom i daje gol, Vi koji niste prisustvovali autogolu Augentalera i Piksija u Bariju ne znate šta ste propustili ;-) Zao mi je omladino tih 5 godina 1987-1992 to je bila mnogo moćna Zvezda i ne znate šta ste propustili. A i ja bi voleo da ništa od toga nisam video, sad bi imao 20 godina 😄😄😄

zvezdoprc

pre 5 godina

Pošto juče nisam gledao utakmicu, odgledao sam danas snimak. Nisam uopšte impresioniran Zvezdinom igrom, jer je to bila klasična bunkerica u drugom poluvremenu. To je bio samo loš dan Liverpula.

Sava

pre 5 godina

Srce, srce, srce. Ne znam jesam li ponosniji na neverovatno zalaganje, gvozdenu disciplinu u igri, Pavkova maestra, Milojevića tatu nad tatama, ma sve ... Samo ovaj pristup i dalje i možemo mnogo. Zvezda!!!

Hogar

pre 5 godina

Kazu vratili su se. Gospode Boze. Svaka cast na pobedi, velika pobeda, sjajna igra. Ali da biste se vratili ne smete da imate gol razliku -8
(Quint, 07. novembar 2018 17:12)
Pa i nemamo,imamo -7.

adams

pre 5 godina

Alo liverpul je pao. Stvarno neverovatno. Ja i dalje ne mogu da verujem. Dokaz da pare ne vrede i milijardu evra koliko vredi jedan gigat liverpul. 2:0 . Zgazili ste ih . Svaka cast . Pozdrav od grobara , vasih neprijatelja na tribini , ali vasih braća srba. Cela srbija treba da slavi ovu pobedu!

Jel tako zvezdasi?

pre 5 godina

Sta li bi tek Partizan uradio Liverpulu,Partizan razmontira ovu Crvenu zvezdu u vecitom derbiju i sudija nas pokrade za 1-1,ta ista C.zvezda pobedi Liverpul 2-0,pa po toj logici Partizan bi dobio Liverpul juce bar sa 4-0!

OFFSET

pre 5 godina

Ja mislim da bi se u teoriji pre dogodilo dap Kim Kardasijan postane predsednica Amerike nego ovo sto je Zvezda uradila...

Ja idalje nisam svestan da smo mi dobili Liverpul sa Salahom Maneo i Firminom.

the show must go on

pre 5 godina

I sinoć sam rekao i takvo mišljenje imam i sad da je ovo neverovatan uspeh i Crvene Zvezde i srpskog sporta i fudbala.Pa ljudi moji jedan Van Daj vredi kao čela naša domaća liga,a Pavkov ga odučio od fudbala.Treba da slavite ovaj uspeh svi Zvezdasi a i mi koji smo Srbi.Svaka čast Pavkovu odučio ga je od fudbala,a igra momak za sicu.Respekt!!!!

i tako...

pre 5 godina

@zvezdoprc
Kako gde, pa puštali vas ,Toleta, Džombu i takve da vedre i oblače. Onda rešili da sve to u 4 utakmice prestignemo.
Zamisli ko smo mi a ko vi kad te neko pretrči u 4 utakmice, mislim ta tvoja učešća, velika dostignuća. Pa reč koja opisuje je fudbalska boranija.
I sad muk, neverica.
I treba da ti bude krivo, ispraznite se, isplači se i to je ok.
Ali nemoj više nikad da pitaš gde smo bili, jer smo uvek tamo gde vi nikada niste bili.
U fudbalu mi smo ZVEZDA A KO STE VI

slaviša šmigič

pre 5 godina

svaki put kad sam pisao o pavkovu,da treba igrati evropske utakmice bio sam u pravu isto tako mislim da kad budu dolazili francuzi u beograd,da miloje igra isto sa izuzetkom,da uvede u sastav veljka simica zbog njegove brzine i okretnosti da stavi i zrtvuje simica flasterom na nejmaru kome sude sve zive padalice.napravimo presing na prvu liniju donece zvezdi opet bodove ili barem bod sve dok pavkov pravi razliku u napadu sa benom.gobeljic ako nebude stojkovica i ukljucivanje po levoj strani brzonogog rodica.hrabrost i s

Danke, Deutschland. Auf Wiedersehen, Banditen Politikant

pre 5 godina

Vi koji niste te godine bili na Marakani kada se jedan od najjačih timova u istoriji fudbala Milan, provukao protiv Zvezde, Vi koji niste prisustvovali odbrani penala Hugu Sancezu samo minut nakon što je Zvezda povela, datom trećem golu Realu u napadu koji je krenuo od desne korner zastavice kada je Zvezda povela 3:0 golom Cvetkovića, ili prethodnom kad Piksi tek prima loptu iz presecenog napada, još okrenut ka svom golu a Đurović već kao lud trci u kontru Piksi ga nalazi kao rukom i daje gol, Vi koji niste prisustvovali autogolu Augentalera i Pančeva u Bariju ne znate šta ste propustili ;-) Zao mi je omladino tih 5 godina 1987-1992 to je bila mnogo moćna Zvezda i ne znate šta ste propustili. A i ja bi voleo da ništa od toga nisam video, sad bi imao 20 godina 😄😄😄

Hogar

pre 5 godina

Gde ste se vratili?A dva penala za Liverpul?
(Jankovic, 07. novembar 2018 17:06)Koka bre dva penala?!?A penal za Zvezdu. A dva nepostojeća penala u Engleskoj. Grobari navikli na one sudije "grobari Čokot" što sviraju sve za Partizan. Ovi je Liga šampiona, nije Tole super Liga...

coi

pre 5 godina

Koliko smo samo puta pevali nek nam Bog da srece da se vrate dani, slavni dani nase proslosti.I vratili su se slavni dani, na jednu noc mozda samo, ali vratili su se, Zvezda se vratila makar jedno vece tamo gde istorijom pripada, a mladi navijaci su imali prilike da osete makar deo, izuzetno mali, ali divan deo one lude Aprilske noci 91. godine i 2 2 protiv Bajerna.Uzivajte Zvezdasi jer Zvezda 27 godina nije sijala ovako!

mohikanac

pre 5 godina

@PAOK
?
Uvek me iznenadite, iznova i iznova. Po običaju sve u mržnji, besu i najvažnije nemoći pobrkate. Budžet sa bonusima, platama, troškovima i delom duga za vraćanje je 20mil gore dole. U troškove spada ceo fk sa svim selekcijama.
A ovo o čemu pišeš je daleko ispod toga, oko 7mil. Da i to je mnogo ali se isplatilo.
Na tvoju žalost Zvezda je blizu tih 27mil samo od rezultata, bez tv prava, reklama, karata. Imaš i prelazni rok sa 13-14mil(Radonjič Pešić Adžić ...).
Pa ti piši gluposti, a ovde oko 40 milki i više.
Kvalifikacije 3mil
Lš 15,25mil
Bodovi 3,6 mil
22mil
Trabsferi 14mil
Karte (55000) x prosek paketa(100) 5,5mil
Tv prava, marketing još toliko(svi preuzimaju ove timove)
Suma(ne vaš žongler) oko 45mil minimum.
Ozbiljan novac kada si veliki klub, mnogo navijača, stadion, transferi, atraktivni rivali a bogami i rezultati.

Amin CZ

pre 5 godina

Sreća je da je Boači povređen kad moram tako da kažem inače bi Milojević skoro sigurno počeo sa njim i pitanje je onda da li bi se sve ovako završilo....

adams

pre 5 godina

Alo liverpul je pao. Stvarno neverovatno. Ja i dalje ne mogu da verujem. Dokaz da pare ne vrede i milijardu evra koliko vredi jedan gigat liverpul. 2:0 . Zgazili ste ih . Svaka cast . Pozdrav od grobara , vasih neprijatelja na tribini , ali vasih braća srba. Cela srbija treba da slavi ovu pobedu!

the show must go on

pre 5 godina

I sinoć sam rekao i takvo mišljenje imam i sad da je ovo neverovatan uspeh i Crvene Zvezde i srpskog sporta i fudbala.Pa ljudi moji jedan Van Daj vredi kao čela naša domaća liga,a Pavkov ga odučio od fudbala.Treba da slavite ovaj uspeh svi Zvezdasi a i mi koji smo Srbi.Svaka čast Pavkovu odučio ga je od fudbala,a igra momak za sicu.Respekt!!!!

OFFSET

pre 5 godina

Ja mislim da bi se u teoriji pre dogodilo dap Kim Kardasijan postane predsednica Amerike nego ovo sto je Zvezda uradila...

Ja idalje nisam svestan da smo mi dobili Liverpul sa Salahom Maneo i Firminom.

coi

pre 5 godina

Koliko smo samo puta pevali nek nam Bog da srece da se vrate dani, slavni dani nase proslosti.I vratili su se slavni dani, na jednu noc mozda samo, ali vratili su se, Zvezda se vratila makar jedno vece tamo gde istorijom pripada, a mladi navijaci su imali prilike da osete makar deo, izuzetno mali, ali divan deo one lude Aprilske noci 91. godine i 2 2 protiv Bajerna.Uzivajte Zvezdasi jer Zvezda 27 godina nije sijala ovako!

Danke, Deutschland. Auf Wiedersehen, Banditen Politikant

pre 5 godina

Vi koji niste te godine bili na Marakani kada se jedan od najjačih timova u istoriji fudbala Milan, provukao protiv Zvezde, Vi koji niste prisustvovali odbrani penala Hugu Sancezu samo minut nakon što je Zvezda povela, datom trećem golu Realu u napadu koji je krenuo od desne korner zastavice kada je Zvezda povela 3:0 golom Cvetkovića, ili prethodnom kad Piksi tek prima loptu iz presecenog napada, još okrenut ka svom golu a Đurović već kao lud trci u kontru Piksi ga nalazi kao rukom i daje gol, Vi koji niste prisustvovali autogolu Augentalera i Piksija u Bariju ne znate šta ste propustili ;-) Zao mi je omladino tih 5 godina 1987-1992 to je bila mnogo moćna Zvezda i ne znate šta ste propustili. A i ja bi voleo da ništa od toga nisam video, sad bi imao 20 godina 😄😄😄

Звездин весник

pre 5 godina

Srce od 23 miliona evra uloženih u prelazni rok.. Veliko srce
(PAOK Šampion, 07. novembar 2018 17:06)

Gde ste se vratili?A dva penala za Liverpul?
(Jankovic, 07. novembar 2018 17:06)

Ал је вама добро, комплекси пуцају.

Stella Rossa

pre 5 godina

Sta li bi tek Partizan uradio Liverpulu,Partizan razmontira ovu Crvenu zvezdu u vecitom derbiju i sudija nas pokrade za 1-1,ta ista C.zvezda pobedi Liverpul 2-0,pa po toj logici Partizan bi dobio Liverpul juce bar sa 4-0!
(Jel tako zvezdasi?, 07. novembar 2018 17:50)

Sta bi onda tek Liverpulu uradio Radnik iz Surdulice koji je razmontirao taj mocni Partizan?
Ili ovakvo poredjenje... Ako Partizan pukne od Besiktasa 3:0 i ne sutne na gol 90 minuta, znaci da bi od Liverpula koji je zvanicno 5 puta skuplji tim od Besiktasa primio 15 golova...

bunjuel

pre 5 godina

Ne znam šta zna srce, ali znam da na transfermarketu lista "most viewed players" trenutno izgleda ovako:
1) Pavkov, 1.13M funti
2) Mesi, 162M funti
3) Mbape, 162M funti
4) C. Ronaldo, 90M funti

(a i Marin je pri vrhu, 7. ili 8.)

Danke, Deutschland. Auf Wiedersehen, Banditen Politikant

pre 5 godina

Vi koji niste te godine bili na Marakani kada se jedan od najjačih timova u istoriji fudbala Milan, provukao protiv Zvezde, Vi koji niste prisustvovali odbrani penala Hugu Sancezu samo minut nakon što je Zvezda povela, datom trećem golu Realu u napadu koji je krenuo od desne korner zastavice kada je Zvezda povela 3:0 golom Cvetkovića, ili prethodnom kad Piksi tek prima loptu iz presecenog napada, još okrenut ka svom golu a Đurović već kao lud trci u kontru Piksi ga nalazi kao rukom i daje gol, Vi koji niste prisustvovali autogolu Augentalera i Pančeva u Bariju ne znate šta ste propustili ;-) Zao mi je omladino tih 5 godina 1987-1992 to je bila mnogo moćna Zvezda i ne znate šta ste propustili. A i ja bi voleo da ništa od toga nisam video, sad bi imao 20 godina 😄😄😄

Hogar

pre 5 godina

Kazu vratili su se. Gospode Boze. Svaka cast na pobedi, velika pobeda, sjajna igra. Ali da biste se vratili ne smete da imate gol razliku -8
(Quint, 07. novembar 2018 17:12)
Pa i nemamo,imamo -7.

kobac

pre 5 godina

Kao navijač Vojvodine, sećam se Pavkova iz perioda kad je igrao za nas. Ulazio je u igru na svega par utakmica, uvek nešto pred kraj. I svi na stadionu smo uvek bili u fazonu ''zar je ovo fudbaler?''. Sad gledam dečka kako torpeduje veliki Liverpul i neizmerno mi je drago zbog njega. Eto šta je život, tačnije šta može biti. Otpisan od svih zauvek se upisao u istoriju.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Probudi se jutros mali komsija sav znojav i pomisli kakav kosmar. Sanjao sam Zvezdu da rastura Liverpul. Ops o neeee, to je java.
(Miodrag, 07. novembar 2018 17:50)

Ma idi bre čoveče....
Slatko me nasmeja...

Mare

pre 5 godina

Muk u humskoj.
(GeneralShockwave, 7. novembar 2018 17:10)

Ajde vise oladite (da ne kazem nesto primerenije). Svi normalni grobari koje znam juce su svim srcem navijali za vas. Da li mogu pre da navijam za tim u kojem igraju moji Srbi ili jedan Saciri?

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Ajde vise oladite (da ne kazem nesto primerenije). Svi normalni grobari koje znam juce su svim srcem navijali za vas. Da li mogu pre da navijam za tim u kojem igraju moji Srbi ili jedan Saciri?
(Mare, 07. novembar 2018 17:40)

Ti si prijatelju(na žalost) u manjini, gotovo svi koje znam (a znam ih mnogo) su šokirani zvezdinom pobedom i posebno bi se radovali (eventualnim) golovima Đerdana....

Klaxon

pre 5 godina

@(Djape) A, đe ste do sada bili?
(zvezdoprc, 07. novembar 2018 17:24)

Mi? Ovaj pehar vec imamo u vitrinama. Evo usli smo u to takmicenje i pod nazivom Liga sampiona i osvojili iz 4 utakmice vise nego Partizan iz 12. Ostvarili smo prvu pobedu u LS, dok Partizan tu pobedu nema. Naravno, pored svega toga, imamo vise titula i duplih kruna od Partizana, vise osvojenih kupova, vise odifranih utakmica u Evropi, vise pobeda protiv velikih evropskih klubova...eto dje je Zvezda, nego DJE JE PARTIZAN TU????

Aca andric

pre 5 godina

Druze, Klop nije napravio gresku vec ti. Klop je rekao da je ulaskom u igru u Salcburgu Pavkov preokrenuo igru. On nije rekao "dao golove", vec "preokrenuo igru". Pa Pavkov je razdrmao sve tamo, sta je pogresno neznalice?

mohikanac

pre 5 godina

@PAOK
?
Uvek me iznenadite, iznova i iznova. Po običaju sve u mržnji, besu i najvažnije nemoći pobrkate. Budžet sa bonusima, platama, troškovima i delom duga za vraćanje je 20mil gore dole. U troškove spada ceo fk sa svim selekcijama.
A ovo o čemu pišeš je daleko ispod toga, oko 7mil. Da i to je mnogo ali se isplatilo.
Na tvoju žalost Zvezda je blizu tih 27mil samo od rezultata, bez tv prava, reklama, karata. Imaš i prelazni rok sa 13-14mil(Radonjič Pešić Adžić ...).
Pa ti piši gluposti, a ovde oko 40 milki i više.
Kvalifikacije 3mil
Lš 15,25mil
Bodovi 3,6 mil
22mil
Trabsferi 14mil
Karte (55000) x prosek paketa(100) 5,5mil
Tv prava, marketing još toliko(svi preuzimaju ove timove)
Suma(ne vaš žongler) oko 45mil minimum.
Ozbiljan novac kada si veliki klub, mnogo navijača, stadion, transferi, atraktivni rivali a bogami i rezultati.

Miki London

pre 5 godina

Budi me alarm... vreme je za posao, srecan sam jer je moja Zvezda pobedila, izlazim na cistu ulicu, raspolozen i miran, sinoc je bila dobra utakmica. Pobedili smo mocni Liverpul. Ulazim u autobus, nov, jos mirise na novo,otkucavam kartu i sedam. Ljudi su zauzeti citanjem vesti na androidima. Nema guzve i svi su cini se spremni i doterani za posao.Jutro je suncano u Beogradu i pravo je cudo kako je toplo sredinom novembra.Stizem na posao i sa nekolicinom kolega pricam o utiscima sa utakmice Zvezde koju sam gledao sa cerkom na stadionu Rajko Mitic. Ici cemo u Italiju da je bodrimo, nije toliko skupo, plate su nam vise nego solidne a i njena skola je pokrivena mojom platom.Cekam da odradim posao i pozurim na metro kako bih odgledao reprizu utakmice. Najzad je proslo osam sati i koracam sada vec uzurbano ne bih li sisao dole i stigao na voz.Guzva je sada jer se svi vracaju sa posla.Nailazi voz i radnik podzemne zeleznice me vuce za rukav i vice, Miki budi se... Miki! Zena me budi uz povik"Pozuri zakasnices na posao! "Da li je moguce da sam sve sanjao... pitam je" Jel Pavkov zabio Liverpulu dva komada sinoc? "Nasmejala se i potvrdila. Dobro je... bar je nesto iz sna stvarno.

Hogar

pre 5 godina

Gde ste se vratili?A dva penala za Liverpul?
(Jankovic, 07. novembar 2018 17:06)Koka bre dva penala?!?A penal za Zvezdu. A dva nepostojeća penala u Engleskoj. Grobari navikli na one sudije "grobari Čokot" što sviraju sve za Partizan. Ovi je Liga šampiona, nije Tole super Liga...

Amin CZ

pre 5 godina

Sreća je da je Boači povređen kad moram tako da kažem inače bi Milojević skoro sigurno počeo sa njim i pitanje je onda da li bi se sve ovako završilo....

i tako...

pre 5 godina

@zvezdoprc
Kako gde, pa puštali vas ,Toleta, Džombu i takve da vedre i oblače. Onda rešili da sve to u 4 utakmice prestignemo.
Zamisli ko smo mi a ko vi kad te neko pretrči u 4 utakmice, mislim ta tvoja učešća, velika dostignuća. Pa reč koja opisuje je fudbalska boranija.
I sad muk, neverica.
I treba da ti bude krivo, ispraznite se, isplači se i to je ok.
Ali nemoj više nikad da pitaš gde smo bili, jer smo uvek tamo gde vi nikada niste bili.
U fudbalu mi smo ZVEZDA A KO STE VI

nista o nicemu

pre 5 godina

Engleze ste drugi tim Hadersfilda, niko bre ziv ne zna ko ste i sta ste.
(S.S. Lazio, 07. novembar 2018 19:28)

Za Engleze smo kao i za ostale, prvaci Evrope i sveta. Sta ti nije jasno?

dragan

pre 5 godina

Evo sta je napisao englski Gardian
The stands are rocking in the Belgrade Marakana – the Red Star fans have contrived to make most Premier League crowds seem like Carthusian monks precluded from talking by a vow of silence.
U grubom prevodu: Na tribinma Beogradske Marakane ludilo - navijači Crvene Zvezde su uspeli da učine da većina navijača Permijer Lige izgleda kao Kartezijanski monasi koji su zavetom čutanja sprečeni da se oglašavaju.

to bi bilo rešenje

pre 5 godina

Sve je ovo super ali ovakvi rezultati ostaće nažalost prava retkost, jer je nedovoljno odigrati svega desetak jačih utakmica kroz sezonu (I to kad naši i uspeju da se plasiraju u grupnu fazu). Sve polazi od domaćih takmičenja, a naša liga je iz godine u godinu sve gora i gora. Ne može Zvezdu ili Partizan za mečeve u Evropi pripremiti meč sa Dinamom iz Vranja, Radnikom iz Surdulice ili Bačkom, na katastofalnim terenima i sa ništa boljim sudijama... Naši klubovi nemaju kontinuitet jakih mečeva da ih pripreme na ono što ih čeka u Evropi. Da ih imaju drugačija to bi bila druga priča. Šteta što je utihnula priča o regionalnoj ligi, ako ne sa Hrvatima i Slovencima onda barem sa Rumunima i Bugarima. Ne cvetaju ni našim komšijama ruže jer i oni istu muku muče, u prvenstvu a sa par kvalitetnih klubova. Ali kad bi npr. na isto mesto stavili Partizan, Zvezdu, Steauu, Kluž, Vitorul, Ludogorec, Levski, CSKA... E to je već nešto. Svi imaju infrastrukturu, veliku bazu navijača... Sastaviti ligu od 14 timova, što je 26. utakmica, posle napraviti i neku domaću mini ligu od osam klubova i tu odigrati još 14 utakmica za nacionalno šampiona i eto. I onako ovde pravo takmičenje počinje od plej-ofa. Takođe 40 utakmica kroz sezonu je potpuno prihvatljivo, ne bi bilo problema ni sa kalendarom.

BMX

pre 5 godina

Glupost kakvu nisam video - 1000 gostujucih navijaca bilo gde u svetu su na momente "spreceni da se oglasavaju". Niko nije odusevljen ovde nekakvom zvezdom, za Engleze ste drugi tim Hadersfilda, niko bre ziv ne zna ko ste i sta ste.
(S.S. Lazio, 07. novembar 2018 19:28)

Šta rade Partizanovi navijači ovih dana?

Što bi rekli Leskovčani:
-Pa koje će rade....

Sava

pre 5 godina

Srce, srce, srce. Ne znam jesam li ponosniji na neverovatno zalaganje, gvozdenu disciplinu u igri, Pavkova maestra, Milojevića tatu nad tatama, ma sve ... Samo ovaj pristup i dalje i možemo mnogo. Zvezda!!!

kentaur

pre 5 godina

Ovde je najveći trik lako su oni vjerovali u sebe da mogu kad ni mi vatreni nismo baš ili ne baš da očekujemo pobjedu.
Onda je tu milojevicevo znanje, i pozrtvovanje igraca na terenu. A, Klop je u pravu za Salzburg jer je ulazak Pavkova pokrenuo trijumf.

bocko

pre 5 godina

Ah ta magla!Bio sam do rova na severu i video sam Dejin gol.Slican kao Kelnu godinu kasnije.1-0 i igrac vise,Milan u kanalu.Ali nije se dalo.

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

..molim sve Partizanovce da se sklone odavde naredna dva sata. Znate, mi Zvezdaši moramo sada da pratimo utakmice LŠ koje počinju u 20:55 h, i da analiziramo moguće protivnike u nokaut fazi na proleću.
Pošto Vas te utakmice manje-više ne zanimaju ( a i zašto bi), spremite se za subotu dolazi Vam Radnik iz Surdulice, a posle toga pravac Zemunelo, i pripremite trening centar pošto "Vam" uskoro dolazi PSŽ u goste. Vodite računa da sve bude oglancano i da blista.

ludi srbin

pre 5 godina

Delije, dobro jutro/dobar/vece. Da li ste se probudili u bunilu i sa strahom da se nasmejete? Sanjali ste san koji godinama sanjate, zar ne? Velikom Liverpulu slomljena su krila na našoj Marakani. Priznajte, mnogo puta usnili ste moćnu Zvezdu. Onda bi se probudili a na glas ne bi smeli izgovoriti svoj san. On bi ostajao duboko skriven u vama i davao bi vam snagu da verujete, verujete u vašu Zvezdu. Nemojte mi reci da vam nisu govorili kako je vaša ljubav prema klubu smešna i uzaludna. Sanjali ste Ligu šampiona, a susretali se sa Radničkim i Spartakom. Znate, te pobede na terenima, koji su nalik seoskoj ligi, za mene bile se velike. Radovala sam se svakom bodu kao tituli prvaka. A za to vreme slušala o '91.Priznajte bilo je lako navijati za Zvezdu, prvaka sveta. Ali kako je bilo gledati je bez titule 7 godina? Moji drugovi navijali su za Real, Barselona i govorili da je to pravi fudbal, a ja... Ja sam verovala svojim snovima i znala da je mojoj Zvezdi mesto u njihovom društvu. Znate, put zvezdasa mnogo je više od navijanja. To je put ljubavi, prave ljubavi. Ne možete je ni zamisliti. Zvezda je mnogo više od prve simpatije, dobijene petice, kupljene garderobe... Zvezda je emocija, najjača emocija. Zato Zvezdasi moji, ne plašite se, ustanite i ne skrivajte svoju sreću. Niste sanjali, naša Zvezda ponovo je ona stara. Ona o kojoj sam slušala, ali čijoj istoriji nisam svedocila.Generacija kojoj ja svedocim piše nastavak naše istorije. Snimak jedanaesterca Pančeva na neko vreme cu odložiti, zahvaljujući Pavkovu i njegovim golovima. A verujem da je to samo početak ove priče. Priče o velikoj Zvezdi i ostvarenju naših snova!

?!?

pre 5 godina

Velika zvezda, veliki Terza, veliki Vucic.. Mnogo mocna ekipa. Ponos srbije, ili nesto drugo..... Retko ko ce ovo razumeti, a samo pametni ukapirati poentu..
(sasa, 07. novembar 2018 19:10)

Ја сам разумео да си ти незадовољан самим собом и својим животом. Нико ти не брани да будеш најбољи у нечему, да то наплатиш и да живиш господски, без обзира на Вучића. И да, основа правописа каже, имена држава се пишу великим словом.

Lemi

pre 5 godina

Samo ove sezone je u tim Crvene zvezde ulozeno oko 35 miliona evra, za srpske uslove to je astronomoska cifra.
(Aki, 07. novembar 2018 22:01)

Reče Pantić.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Meni je od zreba Liverpul bio najslabija karika za gostovanje na Marakani. Englezi su uvek najslabija karika u fudbalu. Bez obzira na finale LS,za koje su po mom misljenju imali vise srece nego pameti kroz celu sezonu LS.

I ocekivao sam da ako nekog mozemo da dobijemi kuci to su oni.

Imaju par dobrih igraca,ali imaju i ozbiljnih pajsera. Oni igraju toplo-hladno vec decenijama, krenuli su dobro u prvenstvu i pretpostavljao sam da (tradicionalno) ne mogu dugo da izdrze dva jaka fronta i da mora da ih stigne neka,bar mini,crna serija. I da to moze da bude negde u ovo doba godine ili malo kasnije. I jeste. Srecom po nas bas u ovo doba. Dva gostovanja u LS ,dva poraza uz uzasnu igru i par kikseva u prvenstvu.

Jesam se pokolebao u toj misli zbog poraza u Parizu i Liverpulu,ali kada sam video da u Napulju nisu imali blage veze,nisu sutnuli na gol, opet mi se probudila ta nada. Stvar koja mi se odmah svidela u rasporedu je ta sto sa njima odmah igramo revans.

Italijani nam ne leze previse zbog jake taktike,tvrde pozicione igre (Anceloti), PSZ previse jak,a u Liverpulu sam video novu Romu ili PSV (3:2 u BG).

Liverpuli vrlo lako moze da se desi da ne prodje dalje u LS. Cak sam sklon da pomislim da moze da dozivi katastrofu u Parizu slicnu nasoj. I vrlo tesko da mogu da dobiju Napoli kod kuce. Videcemo.
Mada bih ja najvise voleo da PSZ ne prodje dalje u 1/8f zahvaljujuci izgubljenim bodovima na Marakani.

Mirko

pre 5 godina

Samo ove sezone je u tim Crvene zvezde ulozeno oko 35 miliona evra, za srpske uslove to je astronomoska cifra.
(Aki, 7. novembar 2018 22:01)

Al' mi brale ne igramo samo u spskim uslovima, mi igramo u najvišem evropskom takmičenju sa najboljim klubovima evrope! Taj Liverpul koga smo dobili je 25x skuplji - egzaktan podatak po Transfer Marketu.
Od Evrope do sad smo dobili preko 20 miliona, od prodaje igrača ne znam napamet ali negde između 10 i 15 miliona, tako da je sve pokriveno, a kol'ko ćemo još zaraditi od sledeće dve utakmice i prodaje igrača - možeš da pretpostaviš.
Tako da se samo ti opusti, nikog ne vučemo za rukav da nam daje pare.

slaviša šmigič

pre 5 godina

svaki put kad sam pisao o pavkovu,da treba igrati evropske utakmice bio sam u pravu isto tako mislim da kad budu dolazili francuzi u beograd,da miloje igra isto sa izuzetkom,da uvede u sastav veljka simica zbog njegove brzine i okretnosti da stavi i zrtvuje simica flasterom na nejmaru kome sude sve zive padalice.napravimo presing na prvu liniju donece zvezdi opet bodove ili barem bod sve dok pavkov pravi razliku u napadu sa benom.gobeljic ako nebude stojkovica i ukljucivanje po levoj strani brzonogog rodica.hrabrost i s

Ајде@

pre 5 godina

Сачекајте, још две су утакмице... Тек ћете после њих видети шта је чудо!
Запамтите то и верујте у то!

ReD

pre 5 godina

" Listaj goro , cvetaj cvece , 
nasa Zvezda u boj krece . 

Iz tog boja nek svi znaju , 
tri boda nam ostaju . 

Ide ceta sampiona , 
Zvezdinoga bataljona. 

A na celu zna se koje , 
Pravi trener Miloje to je . 

Zvezdini su navijaci , 
Od atomske bombe jaci !"

Mirko

pre 5 godina

Са ПСЖ ће бити 1:1
(А. Петров, 7. novembar 2018 20:29)

Kako si pogodio! Sigurno će biti tako.
Ali ne samo to, nego pobeđujemo Napoli u gostima!
I to mi nije jasno kako, isto kao što sam predvideo i pobedu nad Liverpulom,
ali tako će biti i ovo!

Ljudi, verujte nam, živećemo san ponovo!

sprdnja

pre 5 godina

Ne sprdajte se drugari. Dobio je i Bate Borisov prije neku godinu Bajern Minhen istim rezultatom. Odgovor se krije u kladionicama. Njima milioni, Zvezdi "ponos" a Liverpulu prolaz bez obzira na poraz, svi srećni.

Jel tako zvezdasi?

pre 5 godina

Sta li bi tek Partizan uradio Liverpulu,Partizan razmontira ovu Crvenu zvezdu u vecitom derbiju i sudija nas pokrade za 1-1,ta ista C.zvezda pobedi Liverpul 2-0,pa po toj logici Partizan bi dobio Liverpul juce bar sa 4-0!

zvezdoprc

pre 5 godina

Pošto juče nisam gledao utakmicu, odgledao sam danas snimak. Nisam uopšte impresioniran Zvezdinom igrom, jer je to bila klasična bunkerica u drugom poluvremenu. To je bio samo loš dan Liverpula.

sasa

pre 5 godina

Velika zvezda, veliki Terza, veliki Vucic.. Mnogo mocna ekipa. Ponos srbije, ili nesto drugo..... Retko ko ce ovo razumeti, a samo pametni ukapirati poentu..

NoName

pre 5 godina

kako Liverpulov navijač proverava stanje kredita na telefonu: 

zvezda 2 0 zvezda taraba
(BMX, 07. novembar 2018 17:47)

Nije ti to tačno. Zvezda jedan zvezda dva taraba

El Dijego

pre 5 godina

li ovakvo poredjenje... Ako Partizan pukne od Besiktasa 3:0 i ne sutne na gol 90 minuta, znaci da bi od Liverpula koji je zvanicno 5 puta skuplji tim od Besiktasa primio 15 golova...
(Stella Rossa, 07. novembar 2018 18:03)

A pri tom je taj isti Liverpul unakazio Besiktas u LS sa 8 : 0....

Dani velike patnje za lopatare. Mada, sami su je prizvali. Dolazi karma.

Jednostavno, Liverpul je zgazen i pregazen. Dosli su nespremni i podcenili su Zvezdu. Imace vremena da razmisljaju o tome.

S.S. Lazio

pre 5 godina

Evo sta je napisao englski Gardian
The stands are rocking in the Belgrade Marakana – the Red Star fans have contrived to make most Premier League crowds seem like Carthusian monks precluded from talking by a vow of silence.
U grubom prevodu: Na tribinma Beogradske Marakane ludilo - navijači Crvene Zvezde su uspeli da učine da većina navijača Permijer Lige izgleda kao Kartezijanski monasi koji su zavetom čutanja sprečeni da se oglašavaju.
(dragan, 7. novembar 2018 19:17)

Glupost kakvu nisam video - 1000 gostujucih navijaca bilo gde u svetu su na momente "spreceni da se oglasavaju". Niko nije odusevljen ovde nekakvom zvezdom, za Engleze ste drugi tim Hadersfilda, niko bre ziv ne zna ko ste i sta ste.

Aki

pre 5 godina

Najvecu pobedu nekog naseg kluba u poslednjih 27 godina ne morate da kvarite ovako pateticnim naslovima. Samo ove sezone je u tim Crvene zvezde ulozeno oko 35 miliona evra, za srpske uslove to je astronomoska cifra.

sprdnja

pre 5 godina

Ne sprdajte se drugari. Dobio je i Bate Borisov prije neku godinu Bajern Minhen istim rezultatom. Odgovor se krije u kladionicama. Njima milioni, Zvezdi "ponos" a Liverpulu prolaz bez obzira na poraz, svi srećni.

zvezdoprc

pre 5 godina

Pošto juče nisam gledao utakmicu, odgledao sam danas snimak. Nisam uopšte impresioniran Zvezdinom igrom, jer je to bila klasična bunkerica u drugom poluvremenu. To je bio samo loš dan Liverpula.

Jel tako zvezdasi?

pre 5 godina

Sta li bi tek Partizan uradio Liverpulu,Partizan razmontira ovu Crvenu zvezdu u vecitom derbiju i sudija nas pokrade za 1-1,ta ista C.zvezda pobedi Liverpul 2-0,pa po toj logici Partizan bi dobio Liverpul juce bar sa 4-0!

S.S. Lazio

pre 5 godina

Evo sta je napisao englski Gardian
The stands are rocking in the Belgrade Marakana – the Red Star fans have contrived to make most Premier League crowds seem like Carthusian monks precluded from talking by a vow of silence.
U grubom prevodu: Na tribinma Beogradske Marakane ludilo - navijači Crvene Zvezde su uspeli da učine da većina navijača Permijer Lige izgleda kao Kartezijanski monasi koji su zavetom čutanja sprečeni da se oglašavaju.
(dragan, 7. novembar 2018 19:17)

Glupost kakvu nisam video - 1000 gostujucih navijaca bilo gde u svetu su na momente "spreceni da se oglasavaju". Niko nije odusevljen ovde nekakvom zvezdom, za Engleze ste drugi tim Hadersfilda, niko bre ziv ne zna ko ste i sta ste.

sasa

pre 5 godina

Velika zvezda, veliki Terza, veliki Vucic.. Mnogo mocna ekipa. Ponos srbije, ili nesto drugo..... Retko ko ce ovo razumeti, a samo pametni ukapirati poentu..

Aki

pre 5 godina

Najvecu pobedu nekog naseg kluba u poslednjih 27 godina ne morate da kvarite ovako pateticnim naslovima. Samo ove sezone je u tim Crvene zvezde ulozeno oko 35 miliona evra, za srpske uslove to je astronomoska cifra.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Ajde vise oladite (da ne kazem nesto primerenije). Svi normalni grobari koje znam juce su svim srcem navijali za vas. Da li mogu pre da navijam za tim u kojem igraju moji Srbi ili jedan Saciri?
(Mare, 07. novembar 2018 17:40)

Ti si prijatelju(na žalost) u manjini, gotovo svi koje znam (a znam ih mnogo) su šokirani zvezdinom pobedom i posebno bi se radovali (eventualnim) golovima Đerdana....

adams

pre 5 godina

Alo liverpul je pao. Stvarno neverovatno. Ja i dalje ne mogu da verujem. Dokaz da pare ne vrede i milijardu evra koliko vredi jedan gigat liverpul. 2:0 . Zgazili ste ih . Svaka cast . Pozdrav od grobara , vasih neprijatelja na tribini , ali vasih braća srba. Cela srbija treba da slavi ovu pobedu!

the show must go on

pre 5 godina

I sinoć sam rekao i takvo mišljenje imam i sad da je ovo neverovatan uspeh i Crvene Zvezde i srpskog sporta i fudbala.Pa ljudi moji jedan Van Daj vredi kao čela naša domaća liga,a Pavkov ga odučio od fudbala.Treba da slavite ovaj uspeh svi Zvezdasi a i mi koji smo Srbi.Svaka čast Pavkovu odučio ga je od fudbala,a igra momak za sicu.Respekt!!!!

Mare

pre 5 godina

Muk u humskoj.
(GeneralShockwave, 7. novembar 2018 17:10)

Ajde vise oladite (da ne kazem nesto primerenije). Svi normalni grobari koje znam juce su svim srcem navijali za vas. Da li mogu pre da navijam za tim u kojem igraju moji Srbi ili jedan Saciri?

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Probudi se jutros mali komsija sav znojav i pomisli kakav kosmar. Sanjao sam Zvezdu da rastura Liverpul. Ops o neeee, to je java.
(Miodrag, 07. novembar 2018 17:50)

Ma idi bre čoveče....
Slatko me nasmeja...

ReD

pre 5 godina

" Listaj goro , cvetaj cvece , 
nasa Zvezda u boj krece . 

Iz tog boja nek svi znaju , 
tri boda nam ostaju . 

Ide ceta sampiona , 
Zvezdinoga bataljona. 

A na celu zna se koje , 
Pravi trener Miloje to je . 

Zvezdini su navijaci , 
Od atomske bombe jaci !"

OFFSET

pre 5 godina

Ja mislim da bi se u teoriji pre dogodilo dap Kim Kardasijan postane predsednica Amerike nego ovo sto je Zvezda uradila...

Ja idalje nisam svestan da smo mi dobili Liverpul sa Salahom Maneo i Firminom.

Звездин весник

pre 5 godina

Srce od 23 miliona evra uloženih u prelazni rok.. Veliko srce
(PAOK Šampion, 07. novembar 2018 17:06)

Gde ste se vratili?A dva penala za Liverpul?
(Jankovic, 07. novembar 2018 17:06)

Ал је вама добро, комплекси пуцају.

Hogar

pre 5 godina

Gde ste se vratili?A dva penala za Liverpul?
(Jankovic, 07. novembar 2018 17:06)Koka bre dva penala?!?A penal za Zvezdu. A dva nepostojeća penala u Engleskoj. Grobari navikli na one sudije "grobari Čokot" što sviraju sve za Partizan. Ovi je Liga šampiona, nije Tole super Liga...

ludi srbin

pre 5 godina

Delije, dobro jutro/dobar/vece. Da li ste se probudili u bunilu i sa strahom da se nasmejete? Sanjali ste san koji godinama sanjate, zar ne? Velikom Liverpulu slomljena su krila na našoj Marakani. Priznajte, mnogo puta usnili ste moćnu Zvezdu. Onda bi se probudili a na glas ne bi smeli izgovoriti svoj san. On bi ostajao duboko skriven u vama i davao bi vam snagu da verujete, verujete u vašu Zvezdu. Nemojte mi reci da vam nisu govorili kako je vaša ljubav prema klubu smešna i uzaludna. Sanjali ste Ligu šampiona, a susretali se sa Radničkim i Spartakom. Znate, te pobede na terenima, koji su nalik seoskoj ligi, za mene bile se velike. Radovala sam se svakom bodu kao tituli prvaka. A za to vreme slušala o '91.Priznajte bilo je lako navijati za Zvezdu, prvaka sveta. Ali kako je bilo gledati je bez titule 7 godina? Moji drugovi navijali su za Real, Barselona i govorili da je to pravi fudbal, a ja... Ja sam verovala svojim snovima i znala da je mojoj Zvezdi mesto u njihovom društvu. Znate, put zvezdasa mnogo je više od navijanja. To je put ljubavi, prave ljubavi. Ne možete je ni zamisliti. Zvezda je mnogo više od prve simpatije, dobijene petice, kupljene garderobe... Zvezda je emocija, najjača emocija. Zato Zvezdasi moji, ne plašite se, ustanite i ne skrivajte svoju sreću. Niste sanjali, naša Zvezda ponovo je ona stara. Ona o kojoj sam slušala, ali čijoj istoriji nisam svedocila.Generacija kojoj ja svedocim piše nastavak naše istorije. Snimak jedanaesterca Pančeva na neko vreme cu odložiti, zahvaljujući Pavkovu i njegovim golovima. A verujem da je to samo početak ove priče. Priče o velikoj Zvezdi i ostvarenju naših snova!

Stella Rossa

pre 5 godina

Sta li bi tek Partizan uradio Liverpulu,Partizan razmontira ovu Crvenu zvezdu u vecitom derbiju i sudija nas pokrade za 1-1,ta ista C.zvezda pobedi Liverpul 2-0,pa po toj logici Partizan bi dobio Liverpul juce bar sa 4-0!
(Jel tako zvezdasi?, 07. novembar 2018 17:50)

Sta bi onda tek Liverpulu uradio Radnik iz Surdulice koji je razmontirao taj mocni Partizan?
Ili ovakvo poredjenje... Ako Partizan pukne od Besiktasa 3:0 i ne sutne na gol 90 minuta, znaci da bi od Liverpula koji je zvanicno 5 puta skuplji tim od Besiktasa primio 15 golova...

bunjuel

pre 5 godina

Ne znam šta zna srce, ali znam da na transfermarketu lista "most viewed players" trenutno izgleda ovako:
1) Pavkov, 1.13M funti
2) Mesi, 162M funti
3) Mbape, 162M funti
4) C. Ronaldo, 90M funti

(a i Marin je pri vrhu, 7. ili 8.)

nista o nicemu

pre 5 godina

Engleze ste drugi tim Hadersfilda, niko bre ziv ne zna ko ste i sta ste.
(S.S. Lazio, 07. novembar 2018 19:28)

Za Engleze smo kao i za ostale, prvaci Evrope i sveta. Sta ti nije jasno?

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

..molim sve Partizanovce da se sklone odavde naredna dva sata. Znate, mi Zvezdaši moramo sada da pratimo utakmice LŠ koje počinju u 20:55 h, i da analiziramo moguće protivnike u nokaut fazi na proleću.
Pošto Vas te utakmice manje-više ne zanimaju ( a i zašto bi), spremite se za subotu dolazi Vam Radnik iz Surdulice, a posle toga pravac Zemunelo, i pripremite trening centar pošto "Vam" uskoro dolazi PSŽ u goste. Vodite računa da sve bude oglancano i da blista.

coi

pre 5 godina

Koliko smo samo puta pevali nek nam Bog da srece da se vrate dani, slavni dani nase proslosti.I vratili su se slavni dani, na jednu noc mozda samo, ali vratili su se, Zvezda se vratila makar jedno vece tamo gde istorijom pripada, a mladi navijaci su imali prilike da osete makar deo, izuzetno mali, ali divan deo one lude Aprilske noci 91. godine i 2 2 protiv Bajerna.Uzivajte Zvezdasi jer Zvezda 27 godina nije sijala ovako!

i tako...

pre 5 godina

@zvezdoprc
Kako gde, pa puštali vas ,Toleta, Džombu i takve da vedre i oblače. Onda rešili da sve to u 4 utakmice prestignemo.
Zamisli ko smo mi a ko vi kad te neko pretrči u 4 utakmice, mislim ta tvoja učešća, velika dostignuća. Pa reč koja opisuje je fudbalska boranija.
I sad muk, neverica.
I treba da ti bude krivo, ispraznite se, isplači se i to je ok.
Ali nemoj više nikad da pitaš gde smo bili, jer smo uvek tamo gde vi nikada niste bili.
U fudbalu mi smo ZVEZDA A KO STE VI

dragan

pre 5 godina

Evo sta je napisao englski Gardian
The stands are rocking in the Belgrade Marakana – the Red Star fans have contrived to make most Premier League crowds seem like Carthusian monks precluded from talking by a vow of silence.
U grubom prevodu: Na tribinma Beogradske Marakane ludilo - navijači Crvene Zvezde su uspeli da učine da većina navijača Permijer Lige izgleda kao Kartezijanski monasi koji su zavetom čutanja sprečeni da se oglašavaju.

Hogar

pre 5 godina

Kazu vratili su se. Gospode Boze. Svaka cast na pobedi, velika pobeda, sjajna igra. Ali da biste se vratili ne smete da imate gol razliku -8
(Quint, 07. novembar 2018 17:12)
Pa i nemamo,imamo -7.

Klaxon

pre 5 godina

@(Djape) A, đe ste do sada bili?
(zvezdoprc, 07. novembar 2018 17:24)

Mi? Ovaj pehar vec imamo u vitrinama. Evo usli smo u to takmicenje i pod nazivom Liga sampiona i osvojili iz 4 utakmice vise nego Partizan iz 12. Ostvarili smo prvu pobedu u LS, dok Partizan tu pobedu nema. Naravno, pored svega toga, imamo vise titula i duplih kruna od Partizana, vise osvojenih kupova, vise odifranih utakmica u Evropi, vise pobeda protiv velikih evropskih klubova...eto dje je Zvezda, nego DJE JE PARTIZAN TU????

?!?

pre 5 godina

Velika zvezda, veliki Terza, veliki Vucic.. Mnogo mocna ekipa. Ponos srbije, ili nesto drugo..... Retko ko ce ovo razumeti, a samo pametni ukapirati poentu..
(sasa, 07. novembar 2018 19:10)

Ја сам разумео да си ти незадовољан самим собом и својим животом. Нико ти не брани да будеш најбољи у нечему, да то наплатиш и да живиш господски, без обзира на Вучића. И да, основа правописа каже, имена држава се пишу великим словом.

BMX

pre 5 godina

Glupost kakvu nisam video - 1000 gostujucih navijaca bilo gde u svetu su na momente "spreceni da se oglasavaju". Niko nije odusevljen ovde nekakvom zvezdom, za Engleze ste drugi tim Hadersfilda, niko bre ziv ne zna ko ste i sta ste.
(S.S. Lazio, 07. novembar 2018 19:28)

Šta rade Partizanovi navijači ovih dana?

Što bi rekli Leskovčani:
-Pa koje će rade....

Ајде@

pre 5 godina

Сачекајте, још две су утакмице... Тек ћете после њих видети шта је чудо!
Запамтите то и верујте у то!

Mirko

pre 5 godina

Са ПСЖ ће бити 1:1
(А. Петров, 7. novembar 2018 20:29)

Kako si pogodio! Sigurno će biti tako.
Ali ne samo to, nego pobeđujemo Napoli u gostima!
I to mi nije jasno kako, isto kao što sam predvideo i pobedu nad Liverpulom,
ali tako će biti i ovo!

Ljudi, verujte nam, živećemo san ponovo!

Miki London

pre 5 godina

Budi me alarm... vreme je za posao, srecan sam jer je moja Zvezda pobedila, izlazim na cistu ulicu, raspolozen i miran, sinoc je bila dobra utakmica. Pobedili smo mocni Liverpul. Ulazim u autobus, nov, jos mirise na novo,otkucavam kartu i sedam. Ljudi su zauzeti citanjem vesti na androidima. Nema guzve i svi su cini se spremni i doterani za posao.Jutro je suncano u Beogradu i pravo je cudo kako je toplo sredinom novembra.Stizem na posao i sa nekolicinom kolega pricam o utiscima sa utakmice Zvezde koju sam gledao sa cerkom na stadionu Rajko Mitic. Ici cemo u Italiju da je bodrimo, nije toliko skupo, plate su nam vise nego solidne a i njena skola je pokrivena mojom platom.Cekam da odradim posao i pozurim na metro kako bih odgledao reprizu utakmice. Najzad je proslo osam sati i koracam sada vec uzurbano ne bih li sisao dole i stigao na voz.Guzva je sada jer se svi vracaju sa posla.Nailazi voz i radnik podzemne zeleznice me vuce za rukav i vice, Miki budi se... Miki! Zena me budi uz povik"Pozuri zakasnices na posao! "Da li je moguce da sam sve sanjao... pitam je" Jel Pavkov zabio Liverpulu dva komada sinoc? "Nasmejala se i potvrdila. Dobro je... bar je nesto iz sna stvarno.

Danke, Deutschland. Auf Wiedersehen, Banditen Politikant

pre 5 godina

Vi koji niste te godine bili na Marakani kada se jedan od najjačih timova u istoriji fudbala Milan, provukao protiv Zvezde, Vi koji niste prisustvovali odbrani penala Hugu Sancezu samo minut nakon što je Zvezda povela, datom trećem golu Realu u napadu koji je krenuo od desne korner zastavice kada je Zvezda povela 3:0 golom Cvetkovića, ili prethodnom kad Piksi tek prima loptu iz presecenog napada, još okrenut ka svom golu a Đurović već kao lud trci u kontru Piksi ga nalazi kao rukom i daje gol, Vi koji niste prisustvovali autogolu Augentalera i Piksija u Bariju ne znate šta ste propustili ;-) Zao mi je omladino tih 5 godina 1987-1992 to je bila mnogo moćna Zvezda i ne znate šta ste propustili. A i ja bi voleo da ništa od toga nisam video, sad bi imao 20 godina 😄😄😄

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Meni je od zreba Liverpul bio najslabija karika za gostovanje na Marakani. Englezi su uvek najslabija karika u fudbalu. Bez obzira na finale LS,za koje su po mom misljenju imali vise srece nego pameti kroz celu sezonu LS.

I ocekivao sam da ako nekog mozemo da dobijemi kuci to su oni.

Imaju par dobrih igraca,ali imaju i ozbiljnih pajsera. Oni igraju toplo-hladno vec decenijama, krenuli su dobro u prvenstvu i pretpostavljao sam da (tradicionalno) ne mogu dugo da izdrze dva jaka fronta i da mora da ih stigne neka,bar mini,crna serija. I da to moze da bude negde u ovo doba godine ili malo kasnije. I jeste. Srecom po nas bas u ovo doba. Dva gostovanja u LS ,dva poraza uz uzasnu igru i par kikseva u prvenstvu.

Jesam se pokolebao u toj misli zbog poraza u Parizu i Liverpulu,ali kada sam video da u Napulju nisu imali blage veze,nisu sutnuli na gol, opet mi se probudila ta nada. Stvar koja mi se odmah svidela u rasporedu je ta sto sa njima odmah igramo revans.

Italijani nam ne leze previse zbog jake taktike,tvrde pozicione igre (Anceloti), PSZ previse jak,a u Liverpulu sam video novu Romu ili PSV (3:2 u BG).

Liverpuli vrlo lako moze da se desi da ne prodje dalje u LS. Cak sam sklon da pomislim da moze da dozivi katastrofu u Parizu slicnu nasoj. I vrlo tesko da mogu da dobiju Napoli kod kuce. Videcemo.
Mada bih ja najvise voleo da PSZ ne prodje dalje u 1/8f zahvaljujuci izgubljenim bodovima na Marakani.

Mirko

pre 5 godina

Samo ove sezone je u tim Crvene zvezde ulozeno oko 35 miliona evra, za srpske uslove to je astronomoska cifra.
(Aki, 7. novembar 2018 22:01)

Al' mi brale ne igramo samo u spskim uslovima, mi igramo u najvišem evropskom takmičenju sa najboljim klubovima evrope! Taj Liverpul koga smo dobili je 25x skuplji - egzaktan podatak po Transfer Marketu.
Od Evrope do sad smo dobili preko 20 miliona, od prodaje igrača ne znam napamet ali negde između 10 i 15 miliona, tako da je sve pokriveno, a kol'ko ćemo još zaraditi od sledeće dve utakmice i prodaje igrača - možeš da pretpostaviš.
Tako da se samo ti opusti, nikog ne vučemo za rukav da nam daje pare.

Amin CZ

pre 5 godina

Sreća je da je Boači povređen kad moram tako da kažem inače bi Milojević skoro sigurno počeo sa njim i pitanje je onda da li bi se sve ovako završilo....

mohikanac

pre 5 godina

@PAOK
?
Uvek me iznenadite, iznova i iznova. Po običaju sve u mržnji, besu i najvažnije nemoći pobrkate. Budžet sa bonusima, platama, troškovima i delom duga za vraćanje je 20mil gore dole. U troškove spada ceo fk sa svim selekcijama.
A ovo o čemu pišeš je daleko ispod toga, oko 7mil. Da i to je mnogo ali se isplatilo.
Na tvoju žalost Zvezda je blizu tih 27mil samo od rezultata, bez tv prava, reklama, karata. Imaš i prelazni rok sa 13-14mil(Radonjič Pešić Adžić ...).
Pa ti piši gluposti, a ovde oko 40 milki i više.
Kvalifikacije 3mil
Lš 15,25mil
Bodovi 3,6 mil
22mil
Trabsferi 14mil
Karte (55000) x prosek paketa(100) 5,5mil
Tv prava, marketing još toliko(svi preuzimaju ove timove)
Suma(ne vaš žongler) oko 45mil minimum.
Ozbiljan novac kada si veliki klub, mnogo navijača, stadion, transferi, atraktivni rivali a bogami i rezultati.

to bi bilo rešenje

pre 5 godina

Sve je ovo super ali ovakvi rezultati ostaće nažalost prava retkost, jer je nedovoljno odigrati svega desetak jačih utakmica kroz sezonu (I to kad naši i uspeju da se plasiraju u grupnu fazu). Sve polazi od domaćih takmičenja, a naša liga je iz godine u godinu sve gora i gora. Ne može Zvezdu ili Partizan za mečeve u Evropi pripremiti meč sa Dinamom iz Vranja, Radnikom iz Surdulice ili Bačkom, na katastofalnim terenima i sa ništa boljim sudijama... Naši klubovi nemaju kontinuitet jakih mečeva da ih pripreme na ono što ih čeka u Evropi. Da ih imaju drugačija to bi bila druga priča. Šteta što je utihnula priča o regionalnoj ligi, ako ne sa Hrvatima i Slovencima onda barem sa Rumunima i Bugarima. Ne cvetaju ni našim komšijama ruže jer i oni istu muku muče, u prvenstvu a sa par kvalitetnih klubova. Ali kad bi npr. na isto mesto stavili Partizan, Zvezdu, Steauu, Kluž, Vitorul, Ludogorec, Levski, CSKA... E to je već nešto. Svi imaju infrastrukturu, veliku bazu navijača... Sastaviti ligu od 14 timova, što je 26. utakmica, posle napraviti i neku domaću mini ligu od osam klubova i tu odigrati još 14 utakmica za nacionalno šampiona i eto. I onako ovde pravo takmičenje počinje od plej-ofa. Takođe 40 utakmica kroz sezonu je potpuno prihvatljivo, ne bi bilo problema ni sa kalendarom.

slaviša šmigič

pre 5 godina

svaki put kad sam pisao o pavkovu,da treba igrati evropske utakmice bio sam u pravu isto tako mislim da kad budu dolazili francuzi u beograd,da miloje igra isto sa izuzetkom,da uvede u sastav veljka simica zbog njegove brzine i okretnosti da stavi i zrtvuje simica flasterom na nejmaru kome sude sve zive padalice.napravimo presing na prvu liniju donece zvezdi opet bodove ili barem bod sve dok pavkov pravi razliku u napadu sa benom.gobeljic ako nebude stojkovica i ukljucivanje po levoj strani brzonogog rodica.hrabrost i s

Aca andric

pre 5 godina

Druze, Klop nije napravio gresku vec ti. Klop je rekao da je ulaskom u igru u Salcburgu Pavkov preokrenuo igru. On nije rekao "dao golove", vec "preokrenuo igru". Pa Pavkov je razdrmao sve tamo, sta je pogresno neznalice?

Sava

pre 5 godina

Srce, srce, srce. Ne znam jesam li ponosniji na neverovatno zalaganje, gvozdenu disciplinu u igri, Pavkova maestra, Milojevića tatu nad tatama, ma sve ... Samo ovaj pristup i dalje i možemo mnogo. Zvezda!!!

Lemi

pre 5 godina

Samo ove sezone je u tim Crvene zvezde ulozeno oko 35 miliona evra, za srpske uslove to je astronomoska cifra.
(Aki, 07. novembar 2018 22:01)

Reče Pantić.

NoName

pre 5 godina

kako Liverpulov navijač proverava stanje kredita na telefonu: 

zvezda 2 0 zvezda taraba
(BMX, 07. novembar 2018 17:47)

Nije ti to tačno. Zvezda jedan zvezda dva taraba

bocko

pre 5 godina

Ah ta magla!Bio sam do rova na severu i video sam Dejin gol.Slican kao Kelnu godinu kasnije.1-0 i igrac vise,Milan u kanalu.Ali nije se dalo.

Danke, Deutschland. Auf Wiedersehen, Banditen Politikant

pre 5 godina

Vi koji niste te godine bili na Marakani kada se jedan od najjačih timova u istoriji fudbala Milan, provukao protiv Zvezde, Vi koji niste prisustvovali odbrani penala Hugu Sancezu samo minut nakon što je Zvezda povela, datom trećem golu Realu u napadu koji je krenuo od desne korner zastavice kada je Zvezda povela 3:0 golom Cvetkovića, ili prethodnom kad Piksi tek prima loptu iz presecenog napada, još okrenut ka svom golu a Đurović već kao lud trci u kontru Piksi ga nalazi kao rukom i daje gol, Vi koji niste prisustvovali autogolu Augentalera i Pančeva u Bariju ne znate šta ste propustili ;-) Zao mi je omladino tih 5 godina 1987-1992 to je bila mnogo moćna Zvezda i ne znate šta ste propustili. A i ja bi voleo da ništa od toga nisam video, sad bi imao 20 godina 😄😄😄

kentaur

pre 5 godina

Ovde je najveći trik lako su oni vjerovali u sebe da mogu kad ni mi vatreni nismo baš ili ne baš da očekujemo pobjedu.
Onda je tu milojevicevo znanje, i pozrtvovanje igraca na terenu. A, Klop je u pravu za Salzburg jer je ulazak Pavkova pokrenuo trijumf.

kobac

pre 5 godina

Kao navijač Vojvodine, sećam se Pavkova iz perioda kad je igrao za nas. Ulazio je u igru na svega par utakmica, uvek nešto pred kraj. I svi na stadionu smo uvek bili u fazonu ''zar je ovo fudbaler?''. Sad gledam dečka kako torpeduje veliki Liverpul i neizmerno mi je drago zbog njega. Eto šta je život, tačnije šta može biti. Otpisan od svih zauvek se upisao u istoriju.

El Dijego

pre 5 godina

li ovakvo poredjenje... Ako Partizan pukne od Besiktasa 3:0 i ne sutne na gol 90 minuta, znaci da bi od Liverpula koji je zvanicno 5 puta skuplji tim od Besiktasa primio 15 golova...
(Stella Rossa, 07. novembar 2018 18:03)

A pri tom je taj isti Liverpul unakazio Besiktas u LS sa 8 : 0....

Dani velike patnje za lopatare. Mada, sami su je prizvali. Dolazi karma.

Jednostavno, Liverpul je zgazen i pregazen. Dosli su nespremni i podcenili su Zvezdu. Imace vremena da razmisljaju o tome.