Utorak, 06.11.2018.

22:53

Klop: Pavkov se i sam iznenadio kada je dao drugi gol

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je posle poraza od Crvene zvezde u Ligi šampiona da je njegova ekipa samo u određenim trenucima igrala na nivou.

Izvor: LN

Klop: Pavkov se i sam iznenadio kada je dao drugi gol IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

Sport

pre 5 godina

Da je Zvezda dala gol iz onog kornera na Enfildu možda i ta utakmica ne bi otišla u pravcu u kome je otišla. Da ne spominjemo smesnog sudiju tamo, a i ovog u Beogradu koji nije svirao cist penal! Liverpul sinoc nije izgledao dobro i Zvezda ga je nadigrala. Nije ono bila pobeda na mišice ili sreću već je Liverpul nadigran u potpunosti sto govori i broj šuteva u okvir gola. Posed lopte imao i Prosinečki sa Zvezdom pa Ren pregazio Zvezdu.

impeRAtor

pre 5 godina

impeRAtor, 06. novembar 2018 23:04)
Izgleda da si samo naslov procitao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dani, 7. novembar 2018 01:50) # Link komentara

Ako nesto mrzim to su ovakva perfidna spustanja od strane doticnog. Pobedili ste, bili ste bolji sve super ali samo da primetim da se i igrac koji nas je pobedio iznenadio sto je dao gol. Jedini koji su bili iznenadjeni su bili on i rupa na golu koju je platio 80 miliona sto im se jasno videlo na licu posle tog gola. I dosta vise te hvale i dizanje u nebesa drugih samo zato sto su neko ime. Ovaj cirkuzant je dosao u Beograd da se sprda uveren u sigurnu pobedu, dobio je lekciju od Milojevica i bas ne bi trebalo mnogo da pametuje oko toga ko je bio iznenadjen, ko ne i zasto je to bilo tako. I mogao bi nekad da skine taj kacket sa glave i da se ponasa onako kako se ponasaju svi ostali treneri u LS, gospodski.

JPR24

pre 5 godina

23:18)Kakve ti to frustracije imas pa da moras nas da pominjes kad ti je ekipa pobedila u LS, i to Liverpul ! Umesto da uzivas kao covek, da si radostan kao navijac cije je ekipa igrala odlicno, i zasluzeno pobedil, ti nadjes da se lecis nekih frustracija koje sam i izmismjas.(JPR24, 07. novembar 2018 07:31) Mislim da je to ipak odgovor na vaše fristracije od prethodnih mesec dana gde ste bili bahati, sprdali se sa Zvezdinim partijama, navijali naravno za sve Zvezdine protivnike, a sad maca pojela jezik, pa kao što nas spominjete, uživajte u pobedi. Da, uživamo, ali je važno da znate gde vam je mesto kad sledeći put pričate o Zvezdi!
(Kontraš, 07. novembar 2018 09:22)

Prvo čitaj komentare, pa razlikuj kad ljudi pričaju i klinje koje bubaju gluposti na svaku sportsku novost. Da si moje komentare pročitao, još na utakmici sa Napolijem, razumeo bi. Tada sam još govorio da je Zvezda uz malo hrabriju igru, kao sinoc, mogla da okine i Napoli, koji tada nije bio još u ritmu, i da uzme 3 boda. Sa Parižanima sam rekao da je ekipa igrala previše stisnuto, pa kad već puknes, onda igraj. A za prvu sa Liverpulom, znamo svi da vas je sudija ubio, u vrh glave je realno bilo 2-0, sto bi sad značilo puno posle sinoćnje pobede. Za dalje, Padavca da razvalite i to je super. Ako igrate kao sinoc, sa Napolijem se može igrati, nažalost na strani, ali nije nemoguće, sa PSŽ-om, kući, teško ali nikad se ne zna. I za kraj, ne znam da li je realno da se nadate nekom prolazu, ali trece mesto i LE sa igrom od sinoc, nije utopija. Eto toliko, a drugi put, reakcije čuvaj za balavce, ili ih ignoriši, pa da možemo razgovarati ljudski kako ide i dolikuje.

Negativni

pre 5 godina

Tako i onaj iz Fljamurtarija pljesnuo loptu iz okreta i dao gol Partizanu ni iz cega. Ostalo je istorija...
Ali sreca prati hrabre - ko je kriv Klopu sto su krenuli opusteno za Beograd...
(LB, 7. novembar 2018 08:18)

Da, ali je pre toga Fljamurtari pobedio 2-0 kući. Ništa sreća, druže...u stoosamdeset minuta daš 3 a primiš dva - to je to. Sreća je izgovor za neznalice. Od kada je čudno da šut sa dvadesetak metara završi u golu? Pa to gledamo svaki vikend u svim ligama sveta. Što nije dao gol Firmino, ili Salah...kao Pavkov? Daš gol ili ne daš gol, prosto k'o pasulj.

Kontraš

pre 5 godina

23:18)Kakve ti to frustracije imas pa da moras nas da pominjes kad ti je ekipa pobedila u LS, i to Liverpul ! Umesto da uzivas kao covek, da si radostan kao navijac cije je ekipa igrala odlicno, i zasluzeno pobedil, ti nadjes da se lecis nekih frustracija koje sam i izmismjas.
(JPR24, 07. novembar 2018 07:31) Mislim da je to ipak odgovor na vaše fristracije od prethodnih mesec dana gde ste bili bahati, sprdali se sa Zvezdinim partijama, navijali naravno za sve Zvezdine protivnike, a sad maca pojela jezik, pa kao što nas spominjete, uživajte u pobedi. Da, uživamo, ali je važno da znate gde vam je mesto kad sledeći put pričate o Zvezdi!

Gile

pre 5 godina

Klope care. Od činjenice da je ostavio Đerdana , iako im je falio , da nas ne bi provocirao - dok bi ga neko baš zato poveo , pa do toga da je nosio Natalijinu ramondu , isključivo srpski cvet i simbol.

LB

pre 5 godina

Tako i onaj iz Fljamurtarija pljesnuo loptu iz okreta i dao gol Partizanu ni iz cega. Ostalo je istorija...
Ali sreca prati hrabre - ko je kriv Klopu sto su krenuli opusteno za Beograd...

мики

pre 5 godina

Ovaj poraz ce te kostati druge runde, ali tako i treba!
(navijac, 06. novembar 2018 23:17)

Даље иду Звезда и Ливерпул. очекујем бод у Београду и три у Напуљу. то је осам. Ливерпул све победе, и то је то.

мики

pre 5 godina

po cemu su to neymar di marija i mbape bolji od manea salaha i firminja???
(Mongolija, 06. novembar 2018 23:50)

пре свега по фудбалским могућностима. само је Фирмино класа ПСЖ нападача. Мане и Салах дамо због Клипове поставке игре дају прегршт голова. не би се видели у неком Брижу, ПСВ-у или Марсеју ове године.

Hudini

pre 5 godina

Bravo za Crvenu Zvezdu! Ovo je velika pobeda srpskog fudbala i sporta uopšte. Nadam se da će ovo da bude dodatni motiv i injekcija samopouzdanja svim klubovima i igračima u srpskom fudbalu.

Konstatacija

pre 5 godina

Ovaj Klop sve zna cim zna da je Pavkov i protiv Salzburga postigao gol.
(Darko, 06. novembar 2018 23:00)
Nije Pavkov postigao gol protiv Salcburga niti je to Klop rekao. Vec je kazao da je promenio igru Zvezde (kad je usao).

A golove su u tom istorijskom mecu postigli Ben i Degenek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dule Pacov, 6. novembar 2018 23:31)

Ben je postigao oba gola.

кућо

pre 5 godina

a tek mogu zamislit ta lica uplakanih komsija kad su vidjeli drugi gol...(RUM, 06. novembar 2018 23:18). Да је обрнуто, ја се данас не бих сетио Звезде.
(па то је сјајно!, 06. novembar 2018 23:53)
Највећа победа јуче је била реклама на арени за вашу утакмицу са Радничким за викенд хахаха јер да се не лажемо
апсолутно сте се сећали Звезде свих ових дана у Лиги Шампиона са вицевима подбадањима како смо само храна за ове па оне приче “вама је битан спектакл” ај класично гробарско да и комшији умре крава, сад кад су уста запушена сад иде улога разумног комшије

neko

pre 5 godina

Jel vam bio Vučić na tekmi?
(Liga Šampiona, 06. novembar 2018 23:47)

Da jeste, dosao predsednik drzave da gleda najbolji i najveci klub u drzavi!

Realno

pre 5 godina

@sef strucnog staba a po cemu su to neymar di marija i mbape bolji od manea salaha i firminja???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mongolija, 6. novembar 2018 23:50

Po svemu.

nex

pre 5 godina

Kad uporedim Boacija i njegovo kaskanje po terenu i ono sto je Pavke radio juce,ne samo golovi,pitam se sta bi Miloju da ga ne forsira od ranije

JPR24

pre 5 godina

Naravno,Klop ne prati nasu ligu inace bi znao da je Pavkov vec postigao slican gol sa iste udaljenosti u nasoj ligi navukavsi dva igraca samo sto je lopta isla prizemno...Necu reci protiv koga,ko Zvezdu prati znace za taj gol...Pavkov je konstitucijom pravi prototip rasnog centarfora...Igrac odluke protiv Sslcburga,sad protiv Liverpula,svaku sansu koju je dobio u prvenstvu iskoristio...i takav ugrac ostane na marginama kakvu paznju zasluzuje cak i za reprezentaciju...
(Dejan CZ, 06. novembar 2018 23:41)
Prati nasu ligu, to mu dodje neki oksimoron !
A Pavkov, svaka cast.

JPR24

pre 5 godina

a tek mogu zamislit ta lica uplakanih komsija kad su vidjeli drugi gol...
(RUM, 06. novembar 2018 23:18)

Kakve ti to frustracije imas pa da moras nas da pominjes kad ti je ekipa pobedila u LS, i to Liverpul ! Umesto da uzivas kao covek, da si radostan kao navijac cije je ekipa igrala odlicno, i zasluzeno pobedil, ti nadjes da se lecis nekih frustracija koje sam i izmismjas.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Klop je dao korektnu izjavu, uvek je bio korektan, što se ne bi moglo reći za engleze!! Bravo Zvezdo, sad u Napoliju odigrajte kako znate i možete, i možda nam se i "posreći"!! Protiv PSŽ isto bez respekta i može svašta da bude!

Bluberi2TYÝÝÝSXCCy

pre 5 godina

Sve je korektno sem dela o 2.golu Pavkova. Ispada da nikada nije i neće dati takav gol što,jel, govori o njegovim skromnim kvalitetima.

nikola

pre 5 godina

E moj Klop,smesan si sa tolikim budzetom.A pokazalo kao uvek u sporrtu,da igraju ....,a ne budzet
Moras da verujes da mozes I cuda su moguca.

popov

pre 5 godina

Ovaj Klop sve zna cim zna da je Pavkov i protiv Salzburga postigao gol.
(Darko, 06. novembar 2018 23:00)

To mu je posao da zna. To se pregledava u pripremi utakmice. Klop je pokazao koliko zna. Timovi mu igraju high-octane fudbal. Dok traje, to je zabavno. Posle je raspad.

Gospodin

pre 5 godina

a tek mogu zamislit ta lica uplakanih komsija kad su vidjeli drugi gol...(RUM, 06. novembar 2018 23:18)Еј човече, стварно те не схватам.. Одиграли сте одличну утакмицу, а неко ко није гледао, помислио би да је то једна од оних када срећан тим пређе два пута центар и ували неке фрљоке, а остали део времена игра сеоски фудбал. Али не! Може се рећи да сте одрали рутински. јаки Ливерпул у озбиљној утакмици. Зато вам честитам.А теби је прва мисао о Гробарима? Свашта. Да је обрнуто, ја се данас не бих сетио Звезде.
(па то је сјајно!, 06. novembar 2018 23:53)

Pa shvati ga , on se vise raduje tome sto zna da ce ode na neki forum i “proziva” Grobare zbog Zvezdinog uspeha, nego zbog same pobede i uspega svog kluba...
A takvih je sve vise u nasem drustvu u svakoj sferi zivota....

Wayne R.

pre 5 godina

(па то је сјајно!, 06. novembar 2018 23:53)


Bravo za komentar! To su kvazi navijači neka komšiji crkne krava.

Svaka ti je na mestu i ako ti je za utehu svaki normalan čovek misli isto a ovi pojedinci.. Najbolji lek je IGNORE

gianni commandini

pre 5 godina

Ostao gospodin i u porazu, iako je verovatno ocekivao pobedu. Za razliku od Ancelotija koji nije umeo sportski da podnese onih 0:0. Jasno mu je bilo da je izgubio bodove koje ni u snu nije verovao da ce izgubiti
mozda zato sto su Napoli i Anceloti igrali viktorije sa zvezdom 92 minuta, Liverpool je zasluzio da izgubi

niti je Klop gospodin niti ti nosis kapu

pre 5 godina

Klope, koliki si gospodin. Kapa dole, za komentar i za cvetic na reveru.
(Ludi Milojko, 6. novembar 2018 23:38)

Eto objasnjenja zasto Srbi najcesce izvuku deblji kraj sa zapadnjacima. U najkracem, Srbi su skloni naivnom zakljucivanju, a zapadni covek je sklon maksimi "cilj opravdava sredstvo".

Max

pre 5 godina

Iskreno veceras je Zvezda i mene iznenadila.Staridzova sansa je bila i najbolja na mecu.Prvo poluvreme smo izdominirali a razlog tome je velika zelja i konstantno trcanje napred nazad.Svi su bili na nivou zadatka sem Causica i cudi me da sansu nije pre njega dobio Ebisilijo koji je mnogo jaci na lopti.U svakom slucaju cestitke momcima a Klopu puno srece u narednim utakmicama.

Марко

pre 5 godina

Jel vam bio Vučić na tekmi?
(Liga Šampiona, 6. novembar 2018 23:47)

Не знам. Није то Партизанова утакмица, па да за пар секунди можеш да видиш ко је све дошао.

Samo realno

pre 5 godina

Zamolio bih upravu CZ, da prva investicija od ovih zaradjenih para za pobedu u LŠ, bude momentalni povratak Boaćija u Ugandu, odmah, prvim letom sa četiri-pet presedanja...koliko god, samo odmah. Takav stav, nepoštovanje navijača i kluba, u smislu bezidejnog razvlačenja po terenu, ja to u životu nisam video. Kamo sreće da ga niste ni dovodili.
Pored toga, Jovančić posle ove utakmice, mora...ali apsolutno mora da igra u prvoj postavi.

Igor Pg

pre 5 godina

Nevjerovatno je ono sto se veceras dogodilo! Kakva ironija zivota! Zvezda kao najveci klub u istocnoj Evropi po tradiciji i rezultatima i pored mnogo velikih pobjeda nikad u svojoj istoriji nije pobijedio nekog engleskog velikana sa dva gola razlike.. I to se desava upravo sada kad bas ali bas nikakve sanse nisu postojale! Opet su pokazali taj evropski sampionski gen pobijedili mozda i najjaci evropski tim trenutno i napravili jos jedan vjerovatno nedostizan rezultat za sve klubove sa ovih prostora. Mislim da komsije ovo nece prezivjeti.. Jos jednom im je nabijen kompleks od kojeg ce se oporavljati narednih par decenija..

BlueFortress

pre 5 godina

Klop se trudi da "zmuri" jednim okom na ono sto tek sada upada u oci, nesto o cemu pisem od starta sezone, Salah nikada nece ponoviti ni 60% onog ucinka iz prethodne sezone.
Od starta sezone su neosnovano proglaseni za tim koji ce jedini konkurisati Sitiju, krajnje ambiciozno s obzirom da su zavrsili po 20+ bodova iza poslednja 2 prvaka - Celsija i Sitija. Zelja za tom titulom nakon 3 decenije posta je jedna stvar, hladna realnost je nesto drugo. Njihovi navijaci standardno svake godine "osvajaju" stvari u Oktobru ali sada ih je i medijska masinerija u Engleskoj takodje previse uzdigla, nabila breme koje nisu kadri da izdrze. Siti je koplje ispred trenutno, dok Liverpul nije ni ispred Celsija po pitanju igracke moci a pogotovo iskustva u osvajanju trofeja poslesnjih godina.

Mecevi protiv Hadersfilda i Brajtona su pokazali ozbiljne mane ove ekipe, napad im ne funkcionise ni blizu kao prosle godine, dok je dobra odbrana bila prevaga ali ni to ne moze trajati u nedogled.

impeRAtor

pre 5 godina

@sef strucnog staba a po cemu su to neymar di marija i mbape bolji od manea salaha i firminja???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mongolija, 6. novembar 2018 23:50) # Link komentara

Nejmar, Mbape i Kavani su izmislili fudbal za veseli trojac iz grada vecitih gubitnika.

impeRAtor

pre 5 godina

Iznenadio se? Covek prvo nadskocio odbranu od 400 miliona, posle gadjao gol, pogodio ga pored golmana od 80 miliona eura i izbacio vas iz LS. Flop i njegovo sarlatanstvo su potpuno u skladu sa cirkuzantskim skupom igraca koje vodi. Jedino iznenadjenje je bilo to sto nije dosudjen cist penal. Mada, ako razmislimo i setimo se prosle sezone i favorizovanja Liverpula protiv mnogo vecih klubova od Zvezde, ni to nije cudno.

Sale

pre 5 godina

Sad ce oni koji citaju samo naslov da navale na gospodina iako je ponovo dokazao da je maksimalno korektan i u porazu, cak je i izjavio da je Zvezda zasluzila pobedu!

Pedja

pre 5 godina

Svaka cast na pobedi. Verujem da nije bilo puno onih koji su razmisljali da bi ovako nesto moglo da se desi. Samo da spomenem onaj cisti penal koji nam nije dosudjen. Za Liverpul su tamo dosudjena 2 penala vise nego smesna, prvi koji nije ni bio, a igrac se smejao na travi, a drugi nakon centarsuta gde je lopta vise okrznula Bena. Sada je upucen sut direktno ka golu, a ruka je zaustavila loptu, vise od oba penala u Liverpulu.

Aleksa

pre 5 godina

jeste sigurno, i inače je izašao na teren da trčkara, a vi da dajete golove... bravo, dečko, najpre za stav, želju i požrtvovanost... tako se to radi...

Ivan

pre 5 godina

Ostao gospodin i u porazu, iako je verovatno ocekivao pobedu. Za razliku od Ancelotija koji nije umeo sportski da podnese onih 0:0. Jasno mu je bilo da je izgubio bodove koje ni u snu nije verovao da ce izgubiti.

navijac

pre 5 godina

Majstore ovo je tvoj poraz! Veliki Dule je jednom rekao 'da bi pobedio ekipu od koje si kvalitetniji, moras da trcis i boris se makar koliko oni'. A tvoji su izasli na teren kao da ce zvezda sama sebi dati golove. Cinjenica je da Pavkov jos 100 puta da sutne onako ne bi gol pogodio, ali on je svoju srecu zasluzio. Ovaj poraz ce te kostati druge runde, ali tako i treba!

обс

pre 5 godina

Не бих се сложио с коментаром Клопа. Код првог гола надвисио је шаблон у одбрани Ливерпула с Ван Дајком. Други гол је ремек дело! Али не због шута!? Шут је могао да заврши у стативу или тик поред гола због јачег дашка ветра који ових дана дува у Београду! Ремек дело је у томе што је Павков имао кретање с лоптом у 30 метара које је поразило шест играча Ливерпула у истом простору! Е, то је ремек дело. Вајналдуму је "забранио" кретање, освојио је простор, потрошио је доста снаге да га избаци из игре слаломом према напред. Шут је био перфектан. Вајналдум је могао да га сруши за картон и ту Клоп има замерку Вајналдуму али неће искрено да каже што се и не очекује. Клоп треба да зна да се сваки играч, интимно, изненади кад да гол. Друго је то што се после датог гола већина играча надмено понаша. Павков је врло фудбалски писмен играч а главни позитивни атрибут му је то што је без предрасуда веровао у своје резоне и што је имао снаге да то оствари. Врло перспективан играч што због снаге, што због добре обуке, телесне конструкције и талента. Од њега очекујем сталност у овим похвалама које сам му доделио. Сталност значи исту посвећеност а мање антиципацију и калкулацију с количином новца којим ће га у будуће обасипати "људске хијене" .

па то је сјајно!

pre 5 godina

a tek mogu zamislit ta lica uplakanih komsija kad su vidjeli drugi gol...
(RUM, 06. novembar 2018 23:18)

Еј човече, стварно те не схватам..
Одиграли сте одличну утакмицу, а неко ко није гледао, помислио би да је то једна од оних када срећан тим пређе два пута центар и ували неке фрљоке, а остали део времена игра сеоски фудбал. Али не! Може се рећи да сте одрали рутински. јаки Ливерпул у озбиљној утакмици. Зато вам честитам.
А теби је прва мисао о Гробарима? Свашта. Да је обрнуто, ја се данас не бих сетио Звезде.

Very stable genius

pre 5 godina

Zvezdi neuporedivo vise odgovaraju Liverpul i Napoli jer nemaju igrace poput Mbapea, Nejmara i Di Marije da jednim vanserijskim potezom rese mec. Ovima zatvoris prostor i ne dopustis trku, i u igri si. Pokusati neko iznenadjenje u Italiji i to je to za ovu godinu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sef strucnog staba, 6. novembar 2018 23:06)


A kakve oni to prave "vanserijske poteze koji resavaju mec"??? PSG ima samo jednu pobedu do sad, i to protiv zbunjene Zvezde na njenom prvom gostovanju.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Zvezdi neuporedivo vise odgovaraju Liverpul i Napoli jer nemaju igrace poput Mbapea, Nejmara i Di Marije da jednim vanserijskim potezom rese mec. Ovima zatvoris prostor i ne dopustis trku, i u igri si. Pokusati neko iznenadjenje u Italiji i to je to za ovu godinu

Chana

pre 5 godina

ZVEZDA JE ODIGRALA MUŠKI, OSTAVILA SRCE NA TERENU - ZATO JE I POBEDILA...
ALI DA JE BAAŠ RAZBILA LIVERPUL, OOOOO, STANTE MALO I POVUCITE KOČNICU !
IZGINUĆEMO...

Dule Pacov

pre 5 godina

Ovaj Klop sve zna cim zna da je Pavkov i protiv Salzburga postigao gol.
(Darko, 06. novembar 2018 23:00)
Nije Pavkov postigao gol protiv Salcburga niti je to Klop rekao. Vec je kazao da je promenio igru Zvezde (kad je usao).

A golove su u tom istorijskom mecu postigli Ben i Degenek.

Dejan CZ

pre 5 godina

Naravno,Klop ne prati nasu ligu inace bi znao da je Pavkov vec postigao slican gol sa iste udaljenosti u nasoj ligi navukavsi dva igraca samo sto je lopta isla prizemno...Necu reci protiv koga,ko Zvezdu prati znace za taj gol...
Pavkov je konstitucijom pravi prototip rasnog centarfora...Igrac odluke protiv Sslcburga,sad protiv Liverpula,svaku sansu koju je dobio u prvenstvu iskoristio...i takav ugrac ostane na marginama kakvu paznju zasluzuje cak i za reprezentaciju...

Dušan

pre 5 godina

hvala ti što si onog semenkara ostavio kući. potcenili ste nas, i uz malo sreće i hrabrog srca, prošli ste kao i mnogi i veći od vas ranije. a nema mnogo većih od vas.

želim vam da osvojite titulu.

Saša

pre 5 godina

Ne bih voleo da sam u koži igrača Liverpula kada ti u svlačionicu uđe Klop, nezadovoljan igrom, i počne sa "onim" svojim izrazom lica i rečima da obrazlaže zašto -a onda iznese nacrt plana kako će se to na treninzima korigovati za naredne utakmice. Teškim, teškim radom...

Ivan

pre 5 godina

Ostao gospodin i u porazu, iako je verovatno ocekivao pobedu. Za razliku od Ancelotija koji nije umeo sportski da podnese onih 0:0. Jasno mu je bilo da je izgubio bodove koje ni u snu nije verovao da ce izgubiti.

Sale

pre 5 godina

Sad ce oni koji citaju samo naslov da navale na gospodina iako je ponovo dokazao da je maksimalno korektan i u porazu, cak je i izjavio da je Zvezda zasluzila pobedu!

Saša

pre 5 godina

Ne bih voleo da sam u koži igrača Liverpula kada ti u svlačionicu uđe Klop, nezadovoljan igrom, i počne sa "onim" svojim izrazom lica i rečima da obrazlaže zašto -a onda iznese nacrt plana kako će se to na treninzima korigovati za naredne utakmice. Teškim, teškim radom...

па то је сјајно!

pre 5 godina

a tek mogu zamislit ta lica uplakanih komsija kad su vidjeli drugi gol...
(RUM, 06. novembar 2018 23:18)

Еј човече, стварно те не схватам..
Одиграли сте одличну утакмицу, а неко ко није гледао, помислио би да је то једна од оних када срећан тим пређе два пута центар и ували неке фрљоке, а остали део времена игра сеоски фудбал. Али не! Може се рећи да сте одрали рутински. јаки Ливерпул у озбиљној утакмици. Зато вам честитам.
А теби је прва мисао о Гробарима? Свашта. Да је обрнуто, ја се данас не бих сетио Звезде.

Dušan

pre 5 godina

hvala ti što si onog semenkara ostavio kući. potcenili ste nas, i uz malo sreće i hrabrog srca, prošli ste kao i mnogi i veći od vas ranije. a nema mnogo većih od vas.

želim vam da osvojite titulu.

обс

pre 5 godina

Не бих се сложио с коментаром Клопа. Код првог гола надвисио је шаблон у одбрани Ливерпула с Ван Дајком. Други гол је ремек дело! Али не због шута!? Шут је могао да заврши у стативу или тик поред гола због јачег дашка ветра који ових дана дува у Београду! Ремек дело је у томе што је Павков имао кретање с лоптом у 30 метара које је поразило шест играча Ливерпула у истом простору! Е, то је ремек дело. Вајналдуму је "забранио" кретање, освојио је простор, потрошио је доста снаге да га избаци из игре слаломом према напред. Шут је био перфектан. Вајналдум је могао да га сруши за картон и ту Клоп има замерку Вајналдуму али неће искрено да каже што се и не очекује. Клоп треба да зна да се сваки играч, интимно, изненади кад да гол. Друго је то што се после датог гола већина играча надмено понаша. Павков је врло фудбалски писмен играч а главни позитивни атрибут му је то што је без предрасуда веровао у своје резоне и што је имао снаге да то оствари. Врло перспективан играч што због снаге, што због добре обуке, телесне конструкције и талента. Од њега очекујем сталност у овим похвалама које сам му доделио. Сталност значи исту посвећеност а мање антиципацију и калкулацију с количином новца којим ће га у будуће обасипати "људске хијене" .

sef strucnog staba

pre 5 godina

Zvezdi neuporedivo vise odgovaraju Liverpul i Napoli jer nemaju igrace poput Mbapea, Nejmara i Di Marije da jednim vanserijskim potezom rese mec. Ovima zatvoris prostor i ne dopustis trku, i u igri si. Pokusati neko iznenadjenje u Italiji i to je to za ovu godinu

Pedja

pre 5 godina

Svaka cast na pobedi. Verujem da nije bilo puno onih koji su razmisljali da bi ovako nesto moglo da se desi. Samo da spomenem onaj cisti penal koji nam nije dosudjen. Za Liverpul su tamo dosudjena 2 penala vise nego smesna, prvi koji nije ni bio, a igrac se smejao na travi, a drugi nakon centarsuta gde je lopta vise okrznula Bena. Sada je upucen sut direktno ka golu, a ruka je zaustavila loptu, vise od oba penala u Liverpulu.

navijac

pre 5 godina

Majstore ovo je tvoj poraz! Veliki Dule je jednom rekao 'da bi pobedio ekipu od koje si kvalitetniji, moras da trcis i boris se makar koliko oni'. A tvoji su izasli na teren kao da ce zvezda sama sebi dati golove. Cinjenica je da Pavkov jos 100 puta da sutne onako ne bi gol pogodio, ali on je svoju srecu zasluzio. Ovaj poraz ce te kostati druge runde, ali tako i treba!

Very stable genius

pre 5 godina

Zvezdi neuporedivo vise odgovaraju Liverpul i Napoli jer nemaju igrace poput Mbapea, Nejmara i Di Marije da jednim vanserijskim potezom rese mec. Ovima zatvoris prostor i ne dopustis trku, i u igri si. Pokusati neko iznenadjenje u Italiji i to je to za ovu godinu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sef strucnog staba, 6. novembar 2018 23:06)


A kakve oni to prave "vanserijske poteze koji resavaju mec"??? PSG ima samo jednu pobedu do sad, i to protiv zbunjene Zvezde na njenom prvom gostovanju.

Dejan CZ

pre 5 godina

Naravno,Klop ne prati nasu ligu inace bi znao da je Pavkov vec postigao slican gol sa iste udaljenosti u nasoj ligi navukavsi dva igraca samo sto je lopta isla prizemno...Necu reci protiv koga,ko Zvezdu prati znace za taj gol...
Pavkov je konstitucijom pravi prototip rasnog centarfora...Igrac odluke protiv Sslcburga,sad protiv Liverpula,svaku sansu koju je dobio u prvenstvu iskoristio...i takav ugrac ostane na marginama kakvu paznju zasluzuje cak i za reprezentaciju...

Dule Pacov

pre 5 godina

Ovaj Klop sve zna cim zna da je Pavkov i protiv Salzburga postigao gol.
(Darko, 06. novembar 2018 23:00)
Nije Pavkov postigao gol protiv Salcburga niti je to Klop rekao. Vec je kazao da je promenio igru Zvezde (kad je usao).

A golove su u tom istorijskom mecu postigli Ben i Degenek.

Aleksa

pre 5 godina

jeste sigurno, i inače je izašao na teren da trčkara, a vi da dajete golove... bravo, dečko, najpre za stav, želju i požrtvovanost... tako se to radi...

Chana

pre 5 godina

ZVEZDA JE ODIGRALA MUŠKI, OSTAVILA SRCE NA TERENU - ZATO JE I POBEDILA...
ALI DA JE BAAŠ RAZBILA LIVERPUL, OOOOO, STANTE MALO I POVUCITE KOČNICU !
IZGINUĆEMO...

impeRAtor

pre 5 godina

Iznenadio se? Covek prvo nadskocio odbranu od 400 miliona, posle gadjao gol, pogodio ga pored golmana od 80 miliona eura i izbacio vas iz LS. Flop i njegovo sarlatanstvo su potpuno u skladu sa cirkuzantskim skupom igraca koje vodi. Jedino iznenadjenje je bilo to sto nije dosudjen cist penal. Mada, ako razmislimo i setimo se prosle sezone i favorizovanja Liverpula protiv mnogo vecih klubova od Zvezde, ni to nije cudno.

Gile

pre 5 godina

Klope care. Od činjenice da je ostavio Đerdana , iako im je falio , da nas ne bi provocirao - dok bi ga neko baš zato poveo , pa do toga da je nosio Natalijinu ramondu , isključivo srpski cvet i simbol.

nex

pre 5 godina

Kad uporedim Boacija i njegovo kaskanje po terenu i ono sto je Pavke radio juce,ne samo golovi,pitam se sta bi Miloju da ga ne forsira od ranije

neko

pre 5 godina

Jel vam bio Vučić na tekmi?
(Liga Šampiona, 06. novembar 2018 23:47)

Da jeste, dosao predsednik drzave da gleda najbolji i najveci klub u drzavi!

Hudini

pre 5 godina

Bravo za Crvenu Zvezdu! Ovo je velika pobeda srpskog fudbala i sporta uopšte. Nadam se da će ovo da bude dodatni motiv i injekcija samopouzdanja svim klubovima i igračima u srpskom fudbalu.

мики

pre 5 godina

Ovaj poraz ce te kostati druge runde, ali tako i treba!
(navijac, 06. novembar 2018 23:17)

Даље иду Звезда и Ливерпул. очекујем бод у Београду и три у Напуљу. то је осам. Ливерпул све победе, и то је то.

Negativni

pre 5 godina

Tako i onaj iz Fljamurtarija pljesnuo loptu iz okreta i dao gol Partizanu ni iz cega. Ostalo je istorija...
Ali sreca prati hrabre - ko je kriv Klopu sto su krenuli opusteno za Beograd...
(LB, 7. novembar 2018 08:18)

Da, ali je pre toga Fljamurtari pobedio 2-0 kući. Ništa sreća, druže...u stoosamdeset minuta daš 3 a primiš dva - to je to. Sreća je izgovor za neznalice. Od kada je čudno da šut sa dvadesetak metara završi u golu? Pa to gledamo svaki vikend u svim ligama sveta. Što nije dao gol Firmino, ili Salah...kao Pavkov? Daš gol ili ne daš gol, prosto k'o pasulj.

Марко

pre 5 godina

Jel vam bio Vučić na tekmi?
(Liga Šampiona, 6. novembar 2018 23:47)

Не знам. Није то Партизанова утакмица, па да за пар секунди можеш да видиш ко је све дошао.

кућо

pre 5 godina

a tek mogu zamislit ta lica uplakanih komsija kad su vidjeli drugi gol...(RUM, 06. novembar 2018 23:18). Да је обрнуто, ја се данас не бих сетио Звезде.
(па то је сјајно!, 06. novembar 2018 23:53)
Највећа победа јуче је била реклама на арени за вашу утакмицу са Радничким за викенд хахаха јер да се не лажемо
апсолутно сте се сећали Звезде свих ових дана у Лиги Шампиона са вицевима подбадањима како смо само храна за ове па оне приче “вама је битан спектакл” ај класично гробарско да и комшији умре крава, сад кад су уста запушена сад иде улога разумног комшије

Realno

pre 5 godina

@sef strucnog staba a po cemu su to neymar di marija i mbape bolji od manea salaha i firminja???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mongolija, 6. novembar 2018 23:50

Po svemu.

Konstatacija

pre 5 godina

Ovaj Klop sve zna cim zna da je Pavkov i protiv Salzburga postigao gol.
(Darko, 06. novembar 2018 23:00)
Nije Pavkov postigao gol protiv Salcburga niti je to Klop rekao. Vec je kazao da je promenio igru Zvezde (kad je usao).

A golove su u tom istorijskom mecu postigli Ben i Degenek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dule Pacov, 6. novembar 2018 23:31)

Ben je postigao oba gola.

Gospodin

pre 5 godina

a tek mogu zamislit ta lica uplakanih komsija kad su vidjeli drugi gol...(RUM, 06. novembar 2018 23:18)Еј човече, стварно те не схватам.. Одиграли сте одличну утакмицу, а неко ко није гледао, помислио би да је то једна од оних када срећан тим пређе два пута центар и ували неке фрљоке, а остали део времена игра сеоски фудбал. Али не! Може се рећи да сте одрали рутински. јаки Ливерпул у озбиљној утакмици. Зато вам честитам.А теби је прва мисао о Гробарима? Свашта. Да је обрнуто, ја се данас не бих сетио Звезде.
(па то је сјајно!, 06. novembar 2018 23:53)

Pa shvati ga , on se vise raduje tome sto zna da ce ode na neki forum i “proziva” Grobare zbog Zvezdinog uspeha, nego zbog same pobede i uspega svog kluba...
A takvih je sve vise u nasem drustvu u svakoj sferi zivota....

LB

pre 5 godina

Tako i onaj iz Fljamurtarija pljesnuo loptu iz okreta i dao gol Partizanu ni iz cega. Ostalo je istorija...
Ali sreca prati hrabre - ko je kriv Klopu sto su krenuli opusteno za Beograd...

JPR24

pre 5 godina

23:18)Kakve ti to frustracije imas pa da moras nas da pominjes kad ti je ekipa pobedila u LS, i to Liverpul ! Umesto da uzivas kao covek, da si radostan kao navijac cije je ekipa igrala odlicno, i zasluzeno pobedil, ti nadjes da se lecis nekih frustracija koje sam i izmismjas.(JPR24, 07. novembar 2018 07:31) Mislim da je to ipak odgovor na vaše fristracije od prethodnih mesec dana gde ste bili bahati, sprdali se sa Zvezdinim partijama, navijali naravno za sve Zvezdine protivnike, a sad maca pojela jezik, pa kao što nas spominjete, uživajte u pobedi. Da, uživamo, ali je važno da znate gde vam je mesto kad sledeći put pričate o Zvezdi!
(Kontraš, 07. novembar 2018 09:22)

Prvo čitaj komentare, pa razlikuj kad ljudi pričaju i klinje koje bubaju gluposti na svaku sportsku novost. Da si moje komentare pročitao, još na utakmici sa Napolijem, razumeo bi. Tada sam još govorio da je Zvezda uz malo hrabriju igru, kao sinoc, mogla da okine i Napoli, koji tada nije bio još u ritmu, i da uzme 3 boda. Sa Parižanima sam rekao da je ekipa igrala previše stisnuto, pa kad već puknes, onda igraj. A za prvu sa Liverpulom, znamo svi da vas je sudija ubio, u vrh glave je realno bilo 2-0, sto bi sad značilo puno posle sinoćnje pobede. Za dalje, Padavca da razvalite i to je super. Ako igrate kao sinoc, sa Napolijem se može igrati, nažalost na strani, ali nije nemoguće, sa PSŽ-om, kući, teško ali nikad se ne zna. I za kraj, ne znam da li je realno da se nadate nekom prolazu, ali trece mesto i LE sa igrom od sinoc, nije utopija. Eto toliko, a drugi put, reakcije čuvaj za balavce, ili ih ignoriši, pa da možemo razgovarati ljudski kako ide i dolikuje.

мики

pre 5 godina

po cemu su to neymar di marija i mbape bolji od manea salaha i firminja???
(Mongolija, 06. novembar 2018 23:50)

пре свега по фудбалским могућностима. само је Фирмино класа ПСЖ нападача. Мане и Салах дамо због Клипове поставке игре дају прегршт голова. не би се видели у неком Брижу, ПСВ-у или Марсеју ове године.

gianni commandini

pre 5 godina

Ostao gospodin i u porazu, iako je verovatno ocekivao pobedu. Za razliku od Ancelotija koji nije umeo sportski da podnese onih 0:0. Jasno mu je bilo da je izgubio bodove koje ni u snu nije verovao da ce izgubiti
mozda zato sto su Napoli i Anceloti igrali viktorije sa zvezdom 92 minuta, Liverpool je zasluzio da izgubi

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Klop je dao korektnu izjavu, uvek je bio korektan, što se ne bi moglo reći za engleze!! Bravo Zvezdo, sad u Napoliju odigrajte kako znate i možete, i možda nam se i "posreći"!! Protiv PSŽ isto bez respekta i može svašta da bude!

JPR24

pre 5 godina

Naravno,Klop ne prati nasu ligu inace bi znao da je Pavkov vec postigao slican gol sa iste udaljenosti u nasoj ligi navukavsi dva igraca samo sto je lopta isla prizemno...Necu reci protiv koga,ko Zvezdu prati znace za taj gol...Pavkov je konstitucijom pravi prototip rasnog centarfora...Igrac odluke protiv Sslcburga,sad protiv Liverpula,svaku sansu koju je dobio u prvenstvu iskoristio...i takav ugrac ostane na marginama kakvu paznju zasluzuje cak i za reprezentaciju...
(Dejan CZ, 06. novembar 2018 23:41)
Prati nasu ligu, to mu dodje neki oksimoron !
A Pavkov, svaka cast.

JPR24

pre 5 godina

a tek mogu zamislit ta lica uplakanih komsija kad su vidjeli drugi gol...
(RUM, 06. novembar 2018 23:18)

Kakve ti to frustracije imas pa da moras nas da pominjes kad ti je ekipa pobedila u LS, i to Liverpul ! Umesto da uzivas kao covek, da si radostan kao navijac cije je ekipa igrala odlicno, i zasluzeno pobedil, ti nadjes da se lecis nekih frustracija koje sam i izmismjas.

Bluberi2TYÝÝÝSXCCy

pre 5 godina

Sve je korektno sem dela o 2.golu Pavkova. Ispada da nikada nije i neće dati takav gol što,jel, govori o njegovim skromnim kvalitetima.

Kontraš

pre 5 godina

23:18)Kakve ti to frustracije imas pa da moras nas da pominjes kad ti je ekipa pobedila u LS, i to Liverpul ! Umesto da uzivas kao covek, da si radostan kao navijac cije je ekipa igrala odlicno, i zasluzeno pobedil, ti nadjes da se lecis nekih frustracija koje sam i izmismjas.
(JPR24, 07. novembar 2018 07:31) Mislim da je to ipak odgovor na vaše fristracije od prethodnih mesec dana gde ste bili bahati, sprdali se sa Zvezdinim partijama, navijali naravno za sve Zvezdine protivnike, a sad maca pojela jezik, pa kao što nas spominjete, uživajte u pobedi. Da, uživamo, ali je važno da znate gde vam je mesto kad sledeći put pričate o Zvezdi!

Igor Pg

pre 5 godina

Nevjerovatno je ono sto se veceras dogodilo! Kakva ironija zivota! Zvezda kao najveci klub u istocnoj Evropi po tradiciji i rezultatima i pored mnogo velikih pobjeda nikad u svojoj istoriji nije pobijedio nekog engleskog velikana sa dva gola razlike.. I to se desava upravo sada kad bas ali bas nikakve sanse nisu postojale! Opet su pokazali taj evropski sampionski gen pobijedili mozda i najjaci evropski tim trenutno i napravili jos jedan vjerovatno nedostizan rezultat za sve klubove sa ovih prostora. Mislim da komsije ovo nece prezivjeti.. Jos jednom im je nabijen kompleks od kojeg ce se oporavljati narednih par decenija..

impeRAtor

pre 5 godina

@sef strucnog staba a po cemu su to neymar di marija i mbape bolji od manea salaha i firminja???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mongolija, 6. novembar 2018 23:50) # Link komentara

Nejmar, Mbape i Kavani su izmislili fudbal za veseli trojac iz grada vecitih gubitnika.

Sport

pre 5 godina

Da je Zvezda dala gol iz onog kornera na Enfildu možda i ta utakmica ne bi otišla u pravcu u kome je otišla. Da ne spominjemo smesnog sudiju tamo, a i ovog u Beogradu koji nije svirao cist penal! Liverpul sinoc nije izgledao dobro i Zvezda ga je nadigrala. Nije ono bila pobeda na mišice ili sreću već je Liverpul nadigran u potpunosti sto govori i broj šuteva u okvir gola. Posed lopte imao i Prosinečki sa Zvezdom pa Ren pregazio Zvezdu.

Samo realno

pre 5 godina

Zamolio bih upravu CZ, da prva investicija od ovih zaradjenih para za pobedu u LŠ, bude momentalni povratak Boaćija u Ugandu, odmah, prvim letom sa četiri-pet presedanja...koliko god, samo odmah. Takav stav, nepoštovanje navijača i kluba, u smislu bezidejnog razvlačenja po terenu, ja to u životu nisam video. Kamo sreće da ga niste ni dovodili.
Pored toga, Jovančić posle ove utakmice, mora...ali apsolutno mora da igra u prvoj postavi.

niti je Klop gospodin niti ti nosis kapu

pre 5 godina

Klope, koliki si gospodin. Kapa dole, za komentar i za cvetic na reveru.
(Ludi Milojko, 6. novembar 2018 23:38)

Eto objasnjenja zasto Srbi najcesce izvuku deblji kraj sa zapadnjacima. U najkracem, Srbi su skloni naivnom zakljucivanju, a zapadni covek je sklon maksimi "cilj opravdava sredstvo".

Max

pre 5 godina

Iskreno veceras je Zvezda i mene iznenadila.Staridzova sansa je bila i najbolja na mecu.Prvo poluvreme smo izdominirali a razlog tome je velika zelja i konstantno trcanje napred nazad.Svi su bili na nivou zadatka sem Causica i cudi me da sansu nije pre njega dobio Ebisilijo koji je mnogo jaci na lopti.U svakom slucaju cestitke momcima a Klopu puno srece u narednim utakmicama.

Wayne R.

pre 5 godina

(па то је сјајно!, 06. novembar 2018 23:53)


Bravo za komentar! To su kvazi navijači neka komšiji crkne krava.

Svaka ti je na mestu i ako ti je za utehu svaki normalan čovek misli isto a ovi pojedinci.. Najbolji lek je IGNORE

popov

pre 5 godina

Ovaj Klop sve zna cim zna da je Pavkov i protiv Salzburga postigao gol.
(Darko, 06. novembar 2018 23:00)

To mu je posao da zna. To se pregledava u pripremi utakmice. Klop je pokazao koliko zna. Timovi mu igraju high-octane fudbal. Dok traje, to je zabavno. Posle je raspad.

BlueFortress

pre 5 godina

Klop se trudi da "zmuri" jednim okom na ono sto tek sada upada u oci, nesto o cemu pisem od starta sezone, Salah nikada nece ponoviti ni 60% onog ucinka iz prethodne sezone.
Od starta sezone su neosnovano proglaseni za tim koji ce jedini konkurisati Sitiju, krajnje ambiciozno s obzirom da su zavrsili po 20+ bodova iza poslednja 2 prvaka - Celsija i Sitija. Zelja za tom titulom nakon 3 decenije posta je jedna stvar, hladna realnost je nesto drugo. Njihovi navijaci standardno svake godine "osvajaju" stvari u Oktobru ali sada ih je i medijska masinerija u Engleskoj takodje previse uzdigla, nabila breme koje nisu kadri da izdrze. Siti je koplje ispred trenutno, dok Liverpul nije ni ispred Celsija po pitanju igracke moci a pogotovo iskustva u osvajanju trofeja poslesnjih godina.

Mecevi protiv Hadersfilda i Brajtona su pokazali ozbiljne mane ove ekipe, napad im ne funkcionise ni blizu kao prosle godine, dok je dobra odbrana bila prevaga ali ni to ne moze trajati u nedogled.

impeRAtor

pre 5 godina

impeRAtor, 06. novembar 2018 23:04)
Izgleda da si samo naslov procitao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dani, 7. novembar 2018 01:50) # Link komentara

Ako nesto mrzim to su ovakva perfidna spustanja od strane doticnog. Pobedili ste, bili ste bolji sve super ali samo da primetim da se i igrac koji nas je pobedio iznenadio sto je dao gol. Jedini koji su bili iznenadjeni su bili on i rupa na golu koju je platio 80 miliona sto im se jasno videlo na licu posle tog gola. I dosta vise te hvale i dizanje u nebesa drugih samo zato sto su neko ime. Ovaj cirkuzant je dosao u Beograd da se sprda uveren u sigurnu pobedu, dobio je lekciju od Milojevica i bas ne bi trebalo mnogo da pametuje oko toga ko je bio iznenadjen, ko ne i zasto je to bilo tako. I mogao bi nekad da skine taj kacket sa glave i da se ponasa onako kako se ponasaju svi ostali treneri u LS, gospodski.

nikola

pre 5 godina

E moj Klop,smesan si sa tolikim budzetom.A pokazalo kao uvek u sporrtu,da igraju ....,a ne budzet
Moras da verujes da mozes I cuda su moguca.

impeRAtor

pre 5 godina

Iznenadio se? Covek prvo nadskocio odbranu od 400 miliona, posle gadjao gol, pogodio ga pored golmana od 80 miliona eura i izbacio vas iz LS. Flop i njegovo sarlatanstvo su potpuno u skladu sa cirkuzantskim skupom igraca koje vodi. Jedino iznenadjenje je bilo to sto nije dosudjen cist penal. Mada, ako razmislimo i setimo se prosle sezone i favorizovanja Liverpula protiv mnogo vecih klubova od Zvezde, ni to nije cudno.

navijac

pre 5 godina

Majstore ovo je tvoj poraz! Veliki Dule je jednom rekao 'da bi pobedio ekipu od koje si kvalitetniji, moras da trcis i boris se makar koliko oni'. A tvoji su izasli na teren kao da ce zvezda sama sebi dati golove. Cinjenica je da Pavkov jos 100 puta da sutne onako ne bi gol pogodio, ali on je svoju srecu zasluzio. Ovaj poraz ce te kostati druge runde, ali tako i treba!

Chana

pre 5 godina

ZVEZDA JE ODIGRALA MUŠKI, OSTAVILA SRCE NA TERENU - ZATO JE I POBEDILA...
ALI DA JE BAAŠ RAZBILA LIVERPUL, OOOOO, STANTE MALO I POVUCITE KOČNICU !
IZGINUĆEMO...

sef strucnog staba

pre 5 godina

Zvezdi neuporedivo vise odgovaraju Liverpul i Napoli jer nemaju igrace poput Mbapea, Nejmara i Di Marije da jednim vanserijskim potezom rese mec. Ovima zatvoris prostor i ne dopustis trku, i u igri si. Pokusati neko iznenadjenje u Italiji i to je to za ovu godinu

па то је сјајно!

pre 5 godina

a tek mogu zamislit ta lica uplakanih komsija kad su vidjeli drugi gol...
(RUM, 06. novembar 2018 23:18)

Еј човече, стварно те не схватам..
Одиграли сте одличну утакмицу, а неко ко није гледао, помислио би да је то једна од оних када срећан тим пређе два пута центар и ували неке фрљоке, а остали део времена игра сеоски фудбал. Али не! Може се рећи да сте одрали рутински. јаки Ливерпул у озбиљној утакмици. Зато вам честитам.
А теби је прва мисао о Гробарима? Свашта. Да је обрнуто, ја се данас не бих сетио Звезде.

Aleksa

pre 5 godina

jeste sigurno, i inače je izašao na teren da trčkara, a vi da dajete golove... bravo, dečko, najpre za stav, želju i požrtvovanost... tako se to radi...

Very stable genius

pre 5 godina

Zvezdi neuporedivo vise odgovaraju Liverpul i Napoli jer nemaju igrace poput Mbapea, Nejmara i Di Marije da jednim vanserijskim potezom rese mec. Ovima zatvoris prostor i ne dopustis trku, i u igri si. Pokusati neko iznenadjenje u Italiji i to je to za ovu godinu
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sef strucnog staba, 6. novembar 2018 23:06)


A kakve oni to prave "vanserijske poteze koji resavaju mec"??? PSG ima samo jednu pobedu do sad, i to protiv zbunjene Zvezde na njenom prvom gostovanju.

обс

pre 5 godina

Не бих се сложио с коментаром Клопа. Код првог гола надвисио је шаблон у одбрани Ливерпула с Ван Дајком. Други гол је ремек дело! Али не због шута!? Шут је могао да заврши у стативу или тик поред гола због јачег дашка ветра који ових дана дува у Београду! Ремек дело је у томе што је Павков имао кретање с лоптом у 30 метара које је поразило шест играча Ливерпула у истом простору! Е, то је ремек дело. Вајналдуму је "забранио" кретање, освојио је простор, потрошио је доста снаге да га избаци из игре слаломом према напред. Шут је био перфектан. Вајналдум је могао да га сруши за картон и ту Клоп има замерку Вајналдуму али неће искрено да каже што се и не очекује. Клоп треба да зна да се сваки играч, интимно, изненади кад да гол. Друго је то што се после датог гола већина играча надмено понаша. Павков је врло фудбалски писмен играч а главни позитивни атрибут му је то што је без предрасуда веровао у своје резоне и што је имао снаге да то оствари. Врло перспективан играч што због снаге, што због добре обуке, телесне конструкције и талента. Од њега очекујем сталност у овим похвалама које сам му доделио. Сталност значи исту посвећеност а мање антиципацију и калкулацију с количином новца којим ће га у будуће обасипати "људске хијене" .

Dušan

pre 5 godina

hvala ti što si onog semenkara ostavio kući. potcenili ste nas, i uz malo sreće i hrabrog srca, prošli ste kao i mnogi i veći od vas ranije. a nema mnogo većih od vas.

želim vam da osvojite titulu.

Ivan

pre 5 godina

Ostao gospodin i u porazu, iako je verovatno ocekivao pobedu. Za razliku od Ancelotija koji nije umeo sportski da podnese onih 0:0. Jasno mu je bilo da je izgubio bodove koje ni u snu nije verovao da ce izgubiti.

Saša

pre 5 godina

Ne bih voleo da sam u koži igrača Liverpula kada ti u svlačionicu uđe Klop, nezadovoljan igrom, i počne sa "onim" svojim izrazom lica i rečima da obrazlaže zašto -a onda iznese nacrt plana kako će se to na treninzima korigovati za naredne utakmice. Teškim, teškim radom...

Sale

pre 5 godina

Sad ce oni koji citaju samo naslov da navale na gospodina iako je ponovo dokazao da je maksimalno korektan i u porazu, cak je i izjavio da je Zvezda zasluzila pobedu!

Dejan CZ

pre 5 godina

Naravno,Klop ne prati nasu ligu inace bi znao da je Pavkov vec postigao slican gol sa iste udaljenosti u nasoj ligi navukavsi dva igraca samo sto je lopta isla prizemno...Necu reci protiv koga,ko Zvezdu prati znace za taj gol...
Pavkov je konstitucijom pravi prototip rasnog centarfora...Igrac odluke protiv Sslcburga,sad protiv Liverpula,svaku sansu koju je dobio u prvenstvu iskoristio...i takav ugrac ostane na marginama kakvu paznju zasluzuje cak i za reprezentaciju...

Pedja

pre 5 godina

Svaka cast na pobedi. Verujem da nije bilo puno onih koji su razmisljali da bi ovako nesto moglo da se desi. Samo da spomenem onaj cisti penal koji nam nije dosudjen. Za Liverpul su tamo dosudjena 2 penala vise nego smesna, prvi koji nije ni bio, a igrac se smejao na travi, a drugi nakon centarsuta gde je lopta vise okrznula Bena. Sada je upucen sut direktno ka golu, a ruka je zaustavila loptu, vise od oba penala u Liverpulu.

neko

pre 5 godina

Jel vam bio Vučić na tekmi?
(Liga Šampiona, 06. novembar 2018 23:47)

Da jeste, dosao predsednik drzave da gleda najbolji i najveci klub u drzavi!

мики

pre 5 godina

po cemu su to neymar di marija i mbape bolji od manea salaha i firminja???
(Mongolija, 06. novembar 2018 23:50)

пре свега по фудбалским могућностима. само је Фирмино класа ПСЖ нападача. Мане и Салах дамо због Клипове поставке игре дају прегршт голова. не би се видели у неком Брижу, ПСВ-у или Марсеју ове године.

Dule Pacov

pre 5 godina

Ovaj Klop sve zna cim zna da je Pavkov i protiv Salzburga postigao gol.
(Darko, 06. novembar 2018 23:00)
Nije Pavkov postigao gol protiv Salcburga niti je to Klop rekao. Vec je kazao da je promenio igru Zvezde (kad je usao).

A golove su u tom istorijskom mecu postigli Ben i Degenek.

impeRAtor

pre 5 godina

@sef strucnog staba a po cemu su to neymar di marija i mbape bolji od manea salaha i firminja???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mongolija, 6. novembar 2018 23:50) # Link komentara

Nejmar, Mbape i Kavani su izmislili fudbal za veseli trojac iz grada vecitih gubitnika.

мики

pre 5 godina

Ovaj poraz ce te kostati druge runde, ali tako i treba!
(navijac, 06. novembar 2018 23:17)

Даље иду Звезда и Ливерпул. очекујем бод у Београду и три у Напуљу. то је осам. Ливерпул све победе, и то је то.

Kontraš

pre 5 godina

23:18)Kakve ti to frustracije imas pa da moras nas da pominjes kad ti je ekipa pobedila u LS, i to Liverpul ! Umesto da uzivas kao covek, da si radostan kao navijac cije je ekipa igrala odlicno, i zasluzeno pobedil, ti nadjes da se lecis nekih frustracija koje sam i izmismjas.
(JPR24, 07. novembar 2018 07:31) Mislim da je to ipak odgovor na vaše fristracije od prethodnih mesec dana gde ste bili bahati, sprdali se sa Zvezdinim partijama, navijali naravno za sve Zvezdine protivnike, a sad maca pojela jezik, pa kao što nas spominjete, uživajte u pobedi. Da, uživamo, ali je važno da znate gde vam je mesto kad sledeći put pričate o Zvezdi!

nikola

pre 5 godina

E moj Klop,smesan si sa tolikim budzetom.A pokazalo kao uvek u sporrtu,da igraju ....,a ne budzet
Moras da verujes da mozes I cuda su moguca.

Realno

pre 5 godina

@sef strucnog staba a po cemu su to neymar di marija i mbape bolji od manea salaha i firminja???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mongolija, 6. novembar 2018 23:50

Po svemu.

JPR24

pre 5 godina

a tek mogu zamislit ta lica uplakanih komsija kad su vidjeli drugi gol...
(RUM, 06. novembar 2018 23:18)

Kakve ti to frustracije imas pa da moras nas da pominjes kad ti je ekipa pobedila u LS, i to Liverpul ! Umesto da uzivas kao covek, da si radostan kao navijac cije je ekipa igrala odlicno, i zasluzeno pobedil, ti nadjes da se lecis nekih frustracija koje sam i izmismjas.

LB

pre 5 godina

Tako i onaj iz Fljamurtarija pljesnuo loptu iz okreta i dao gol Partizanu ni iz cega. Ostalo je istorija...
Ali sreca prati hrabre - ko je kriv Klopu sto su krenuli opusteno za Beograd...

impeRAtor

pre 5 godina

impeRAtor, 06. novembar 2018 23:04)
Izgleda da si samo naslov procitao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dani, 7. novembar 2018 01:50) # Link komentara

Ako nesto mrzim to su ovakva perfidna spustanja od strane doticnog. Pobedili ste, bili ste bolji sve super ali samo da primetim da se i igrac koji nas je pobedio iznenadio sto je dao gol. Jedini koji su bili iznenadjeni su bili on i rupa na golu koju je platio 80 miliona sto im se jasno videlo na licu posle tog gola. I dosta vise te hvale i dizanje u nebesa drugih samo zato sto su neko ime. Ovaj cirkuzant je dosao u Beograd da se sprda uveren u sigurnu pobedu, dobio je lekciju od Milojevica i bas ne bi trebalo mnogo da pametuje oko toga ko je bio iznenadjen, ko ne i zasto je to bilo tako. I mogao bi nekad da skine taj kacket sa glave i da se ponasa onako kako se ponasaju svi ostali treneri u LS, gospodski.

Samo realno

pre 5 godina

Zamolio bih upravu CZ, da prva investicija od ovih zaradjenih para za pobedu u LŠ, bude momentalni povratak Boaćija u Ugandu, odmah, prvim letom sa četiri-pet presedanja...koliko god, samo odmah. Takav stav, nepoštovanje navijača i kluba, u smislu bezidejnog razvlačenja po terenu, ja to u životu nisam video. Kamo sreće da ga niste ni dovodili.
Pored toga, Jovančić posle ove utakmice, mora...ali apsolutno mora da igra u prvoj postavi.

кућо

pre 5 godina

a tek mogu zamislit ta lica uplakanih komsija kad su vidjeli drugi gol...(RUM, 06. novembar 2018 23:18). Да је обрнуто, ја се данас не бих сетио Звезде.
(па то је сјајно!, 06. novembar 2018 23:53)
Највећа победа јуче је била реклама на арени за вашу утакмицу са Радничким за викенд хахаха јер да се не лажемо
апсолутно сте се сећали Звезде свих ових дана у Лиги Шампиона са вицевима подбадањима како смо само храна за ове па оне приче “вама је битан спектакл” ај класично гробарско да и комшији умре крава, сад кад су уста запушена сад иде улога разумног комшије

niti je Klop gospodin niti ti nosis kapu

pre 5 godina

Klope, koliki si gospodin. Kapa dole, za komentar i za cvetic na reveru.
(Ludi Milojko, 6. novembar 2018 23:38)

Eto objasnjenja zasto Srbi najcesce izvuku deblji kraj sa zapadnjacima. U najkracem, Srbi su skloni naivnom zakljucivanju, a zapadni covek je sklon maksimi "cilj opravdava sredstvo".

Negativni

pre 5 godina

Tako i onaj iz Fljamurtarija pljesnuo loptu iz okreta i dao gol Partizanu ni iz cega. Ostalo je istorija...
Ali sreca prati hrabre - ko je kriv Klopu sto su krenuli opusteno za Beograd...
(LB, 7. novembar 2018 08:18)

Da, ali je pre toga Fljamurtari pobedio 2-0 kući. Ništa sreća, druže...u stoosamdeset minuta daš 3 a primiš dva - to je to. Sreća je izgovor za neznalice. Od kada je čudno da šut sa dvadesetak metara završi u golu? Pa to gledamo svaki vikend u svim ligama sveta. Što nije dao gol Firmino, ili Salah...kao Pavkov? Daš gol ili ne daš gol, prosto k'o pasulj.

Gospodin

pre 5 godina

a tek mogu zamislit ta lica uplakanih komsija kad su vidjeli drugi gol...(RUM, 06. novembar 2018 23:18)Еј човече, стварно те не схватам.. Одиграли сте одличну утакмицу, а неко ко није гледао, помислио би да је то једна од оних када срећан тим пређе два пута центар и ували неке фрљоке, а остали део времена игра сеоски фудбал. Али не! Може се рећи да сте одрали рутински. јаки Ливерпул у озбиљној утакмици. Зато вам честитам.А теби је прва мисао о Гробарима? Свашта. Да је обрнуто, ја се данас не бих сетио Звезде.
(па то је сјајно!, 06. novembar 2018 23:53)

Pa shvati ga , on se vise raduje tome sto zna da ce ode na neki forum i “proziva” Grobare zbog Zvezdinog uspeha, nego zbog same pobede i uspega svog kluba...
A takvih je sve vise u nasem drustvu u svakoj sferi zivota....

JPR24

pre 5 godina

Naravno,Klop ne prati nasu ligu inace bi znao da je Pavkov vec postigao slican gol sa iste udaljenosti u nasoj ligi navukavsi dva igraca samo sto je lopta isla prizemno...Necu reci protiv koga,ko Zvezdu prati znace za taj gol...Pavkov je konstitucijom pravi prototip rasnog centarfora...Igrac odluke protiv Sslcburga,sad protiv Liverpula,svaku sansu koju je dobio u prvenstvu iskoristio...i takav ugrac ostane na marginama kakvu paznju zasluzuje cak i za reprezentaciju...
(Dejan CZ, 06. novembar 2018 23:41)
Prati nasu ligu, to mu dodje neki oksimoron !
A Pavkov, svaka cast.

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Klop je dao korektnu izjavu, uvek je bio korektan, što se ne bi moglo reći za engleze!! Bravo Zvezdo, sad u Napoliju odigrajte kako znate i možete, i možda nam se i "posreći"!! Protiv PSŽ isto bez respekta i može svašta da bude!

Bluberi2TYÝÝÝSXCCy

pre 5 godina

Sve je korektno sem dela o 2.golu Pavkova. Ispada da nikada nije i neće dati takav gol što,jel, govori o njegovim skromnim kvalitetima.

Konstatacija

pre 5 godina

Ovaj Klop sve zna cim zna da je Pavkov i protiv Salzburga postigao gol.
(Darko, 06. novembar 2018 23:00)
Nije Pavkov postigao gol protiv Salcburga niti je to Klop rekao. Vec je kazao da je promenio igru Zvezde (kad je usao).

A golove su u tom istorijskom mecu postigli Ben i Degenek.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dule Pacov, 6. novembar 2018 23:31)

Ben je postigao oba gola.

Igor Pg

pre 5 godina

Nevjerovatno je ono sto se veceras dogodilo! Kakva ironija zivota! Zvezda kao najveci klub u istocnoj Evropi po tradiciji i rezultatima i pored mnogo velikih pobjeda nikad u svojoj istoriji nije pobijedio nekog engleskog velikana sa dva gola razlike.. I to se desava upravo sada kad bas ali bas nikakve sanse nisu postojale! Opet su pokazali taj evropski sampionski gen pobijedili mozda i najjaci evropski tim trenutno i napravili jos jedan vjerovatno nedostizan rezultat za sve klubove sa ovih prostora. Mislim da komsije ovo nece prezivjeti.. Jos jednom im je nabijen kompleks od kojeg ce se oporavljati narednih par decenija..

popov

pre 5 godina

Ovaj Klop sve zna cim zna da je Pavkov i protiv Salzburga postigao gol.
(Darko, 06. novembar 2018 23:00)

To mu je posao da zna. To se pregledava u pripremi utakmice. Klop je pokazao koliko zna. Timovi mu igraju high-octane fudbal. Dok traje, to je zabavno. Posle je raspad.

Sport

pre 5 godina

Da je Zvezda dala gol iz onog kornera na Enfildu možda i ta utakmica ne bi otišla u pravcu u kome je otišla. Da ne spominjemo smesnog sudiju tamo, a i ovog u Beogradu koji nije svirao cist penal! Liverpul sinoc nije izgledao dobro i Zvezda ga je nadigrala. Nije ono bila pobeda na mišice ili sreću već je Liverpul nadigran u potpunosti sto govori i broj šuteva u okvir gola. Posed lopte imao i Prosinečki sa Zvezdom pa Ren pregazio Zvezdu.

BlueFortress

pre 5 godina

Klop se trudi da "zmuri" jednim okom na ono sto tek sada upada u oci, nesto o cemu pisem od starta sezone, Salah nikada nece ponoviti ni 60% onog ucinka iz prethodne sezone.
Od starta sezone su neosnovano proglaseni za tim koji ce jedini konkurisati Sitiju, krajnje ambiciozno s obzirom da su zavrsili po 20+ bodova iza poslednja 2 prvaka - Celsija i Sitija. Zelja za tom titulom nakon 3 decenije posta je jedna stvar, hladna realnost je nesto drugo. Njihovi navijaci standardno svake godine "osvajaju" stvari u Oktobru ali sada ih je i medijska masinerija u Engleskoj takodje previse uzdigla, nabila breme koje nisu kadri da izdrze. Siti je koplje ispred trenutno, dok Liverpul nije ni ispred Celsija po pitanju igracke moci a pogotovo iskustva u osvajanju trofeja poslesnjih godina.

Mecevi protiv Hadersfilda i Brajtona su pokazali ozbiljne mane ove ekipe, napad im ne funkcionise ni blizu kao prosle godine, dok je dobra odbrana bila prevaga ali ni to ne moze trajati u nedogled.

Марко

pre 5 godina

Jel vam bio Vučić na tekmi?
(Liga Šampiona, 6. novembar 2018 23:47)

Не знам. Није то Партизанова утакмица, па да за пар секунди можеш да видиш ко је све дошао.

Max

pre 5 godina

Iskreno veceras je Zvezda i mene iznenadila.Staridzova sansa je bila i najbolja na mecu.Prvo poluvreme smo izdominirali a razlog tome je velika zelja i konstantno trcanje napred nazad.Svi su bili na nivou zadatka sem Causica i cudi me da sansu nije pre njega dobio Ebisilijo koji je mnogo jaci na lopti.U svakom slucaju cestitke momcima a Klopu puno srece u narednim utakmicama.

Wayne R.

pre 5 godina

(па то је сјајно!, 06. novembar 2018 23:53)


Bravo za komentar! To su kvazi navijači neka komšiji crkne krava.

Svaka ti je na mestu i ako ti je za utehu svaki normalan čovek misli isto a ovi pojedinci.. Najbolji lek je IGNORE

gianni commandini

pre 5 godina

Ostao gospodin i u porazu, iako je verovatno ocekivao pobedu. Za razliku od Ancelotija koji nije umeo sportski da podnese onih 0:0. Jasno mu je bilo da je izgubio bodove koje ni u snu nije verovao da ce izgubiti
mozda zato sto su Napoli i Anceloti igrali viktorije sa zvezdom 92 minuta, Liverpool je zasluzio da izgubi

nex

pre 5 godina

Kad uporedim Boacija i njegovo kaskanje po terenu i ono sto je Pavke radio juce,ne samo golovi,pitam se sta bi Miloju da ga ne forsira od ranije

Hudini

pre 5 godina

Bravo za Crvenu Zvezdu! Ovo je velika pobeda srpskog fudbala i sporta uopšte. Nadam se da će ovo da bude dodatni motiv i injekcija samopouzdanja svim klubovima i igračima u srpskom fudbalu.

Gile

pre 5 godina

Klope care. Od činjenice da je ostavio Đerdana , iako im je falio , da nas ne bi provocirao - dok bi ga neko baš zato poveo , pa do toga da je nosio Natalijinu ramondu , isključivo srpski cvet i simbol.

JPR24

pre 5 godina

23:18)Kakve ti to frustracije imas pa da moras nas da pominjes kad ti je ekipa pobedila u LS, i to Liverpul ! Umesto da uzivas kao covek, da si radostan kao navijac cije je ekipa igrala odlicno, i zasluzeno pobedil, ti nadjes da se lecis nekih frustracija koje sam i izmismjas.(JPR24, 07. novembar 2018 07:31) Mislim da je to ipak odgovor na vaše fristracije od prethodnih mesec dana gde ste bili bahati, sprdali se sa Zvezdinim partijama, navijali naravno za sve Zvezdine protivnike, a sad maca pojela jezik, pa kao što nas spominjete, uživajte u pobedi. Da, uživamo, ali je važno da znate gde vam je mesto kad sledeći put pričate o Zvezdi!
(Kontraš, 07. novembar 2018 09:22)

Prvo čitaj komentare, pa razlikuj kad ljudi pričaju i klinje koje bubaju gluposti na svaku sportsku novost. Da si moje komentare pročitao, još na utakmici sa Napolijem, razumeo bi. Tada sam još govorio da je Zvezda uz malo hrabriju igru, kao sinoc, mogla da okine i Napoli, koji tada nije bio još u ritmu, i da uzme 3 boda. Sa Parižanima sam rekao da je ekipa igrala previše stisnuto, pa kad već puknes, onda igraj. A za prvu sa Liverpulom, znamo svi da vas je sudija ubio, u vrh glave je realno bilo 2-0, sto bi sad značilo puno posle sinoćnje pobede. Za dalje, Padavca da razvalite i to je super. Ako igrate kao sinoc, sa Napolijem se može igrati, nažalost na strani, ali nije nemoguće, sa PSŽ-om, kući, teško ali nikad se ne zna. I za kraj, ne znam da li je realno da se nadate nekom prolazu, ali trece mesto i LE sa igrom od sinoc, nije utopija. Eto toliko, a drugi put, reakcije čuvaj za balavce, ili ih ignoriši, pa da možemo razgovarati ljudski kako ide i dolikuje.