Nedelja, 04.11.2018.

23:38

Slaba partija Bjelice – strašni Adetokumbo ponizio Kingse VIDEO

Košarkaši Milvoki Baksa pobedili su Sakramento Kingse sa 144:109.

Izvor: PT

Slaba partija Bjelice – strašni Adetokumbo ponizio Kingse VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

vlado

pre 5 godina

Ocekivao sam ovakvu pobedu Milvokija. Toliko su visoka i "duga" ekipa, da kada stanu u reket i rasire ruke teren pocne da lici kao da je trojka na 6.25 m, a unutar linije trojke ne mozes proterati loptu nigde a kamoli probiti do kosa u pozicionoj postavci. I na sve to su jos i brzi i dobri kondiciono tako da Kingsi nisu mogli ni da ih "pretrce". U takvoj situaciji nije bilo ni "space-a" a ni "pace-a" za igru Kingsa i sve se svelo na uzaludne pokusaje iz neizgradjenih pozicija za 3-poena i neke prodore koji su se vrlo retko zavrsavali uspesno. Samljeli su mlade Kingse defanzivno i to pre svega fizicki. U jednom trenutku mi je licilo kao da su Baksi visi za glavu u proseku od Kingsa a da su im ruke duze za pola metra svakom :) Unistili su ih odbranom, skokom (narocito ofanzivnim s kraja I i u II cetvrtini). Iz ta dva elementa su dobili i krila za sut i onda je krenulo sve da im ulazi, a ako bi Kingsi i uspevali da im izadju na sut dovoljo brzo Janis bi ih unistio kroz reket... Kao da je sinoc igrala prekaljena seniorska ekipa protiv jos fiziciki nedoraslih kadeta. Naravno da start 6-3 Kingsa nije realan, ali ipak ocekujem od njih dosta bolju sezonu od prethodne. Dosta su napredovali individualno Fox, Hild i WCS i ostali igraci, Bjelica je odlicno pojacanje, Bogdan se vraca uskoro. Imaju stil igre koji odgovara igrackom kadru i to ce im doneti jos dosta pobeda ove sezone. Sledecih 10-ak utakmica ce manje vise pokazati domete Kingsa koji su po meni ove godine negde oko 35 pobeda.

CarloNS

pre 5 godina

Izdržao sam 3 četvrtine i nisam mogao više. To što je igrao Sakramento nije ličilo ni na šta. Malo im je jedna lopta. Ako tako nastave neće biti ništa od tih klinaca. Završiće kao Viggins koji nazaduje već treću sezonu zaredom. A i trener im ima dobre živce. Željko bi završio u urgentnom.

Vracarac

pre 5 godina

Najjaci su mi ovi sto prozivaju NBA da je cirkus zbog divljanja Foxa i jos par indijanskih ekipa. A sta cemo sa 10-ak fantasticno mocnih ekipa koji melju i timski i individualno. Prestanite se sramotiti, NBA je jaca nego ikada, i igracki i po zanimljivosti i na parketu i van parketa. Smesno je kao reper za NBA uzimati divljanje mladog Foxa, pogledajte malo kako igraju Toronto, Ratnici, Portland, Denver, Boston itd. Otprilike 30% utakmica su bezglava jurnjava, ali vecina su ipak teski obracuni modernih hibrida sa jakim odbranama i raznovrsnim napadima. Eto vam ciglasi iz Evrolige pa gledajte usporene snimke igrace sporace ko puzeve i tehnicki i atletski jako prosecne, kome se gleda rudarenje nek gleda Evroligu i ABA ligu, kome se gleda atomska kosarka nek gleda NBA, smesni ste sa tim cirkusom, sport je zabava i ja zelim da me neko zabavlja atraktivno, a ne da gledam 65-63 sporace gde ne mozes videti 3 lepa poteza celu utakmicu

petarczv

pre 5 godina

nije mi jasno zasto se u svakom tekstu forsira da se naglasi "bivsi igrac crvene zvezde" ??? 
kao da posle zvezde nije igrao jos u dva kluba ?
(mile kornjaca, 05. novembar 2018 09:35)

Bas te to boli a? Vidi da je ovo turski, americki ili pak austrijski portal a da bjelica nije srbin mozda bi pisali o njemu pomenute zemlje i naglasavali da je igrao u njihovom klubu ovako je na tvoju zalost Srbin i Zvezdas...

petarczv

pre 5 godina

I sta sad?! Posle onog texta sa bombasticnim naslovom tipa "a sumnjali ste u divca" ili tako nesto, reko sam da je ekipa i dalje krs i da su imali lagan raspored i da kad im naidje prva jaca ekipa ima da se vidi prava snaga sacramenta... I dalje tvrdim da je divac najlosiji GM u ligi..

Brofasa

pre 5 godina

“Jurcanje” i “divljenje” Sakramenta je posledica verovanja igrača i trenera da imaju vece sanse da pobede ako igraju brzo. Oslanjaju se na mladost i atleticizam, i ta igra im je donela 5 pobeda za redom. Bjelica je savršen small ball streč centar u takvoj ultra brzoj postavci. SAC je ekipa sa medju najvecim brojem poseda po meču u NBA, slično kao i GSW. Medjutim, nemaju taj nivo talenta, uigranosti i defanzivne discipline kao GSW, kako bi takav brz stil svaki put bez greske sproveli (uostalom niko u NBA to ne moze, a dosta ekipa pokusava). Medjutim, ako se Fox, Hild, Begli, Džajls i Džekson razviju u sjajne igrače, za šta definitivno imaju potencijala i ako zadrže Bjelicu i Bogdanovića- imaju čemu da se nadaju. U svakom slučaju, Baksi su predobra ekipa za SAC trenutno, ali Kingsi mogu svakoga da pobede ako imaju svoje veče.

Gde ja živim

pre 5 godina

Čim ja uzmem da gledam i ponadam se dobroj partiji Nemanje mora da bude opšte rasulo. Previše srljanja u napadu i promaje u odbrani. Nije moglo bolje od ovog rezultata nikako. Džekson se upalio u drugoj četvrtini i krenuo da šutira čim primi loptu. Odrade 3 dobre odbrane, promaše 2 trojke i izgube loptu jer svi trče jedan preko drugog. Ne ide tako. Janis zver od igrača. Biće bolje Nemandža, idemo dalje, nema posustajanja.

Destrukcija

pre 5 godina

Bez sve sale, da li postoji neko ko moze odgledati jedan NBA mec?
Od pocetka do kraja.
(MikiP, 05. novembar 2018 08:26)

Razumem te, ja nisam mogao. Ovu utakmicu nikako. Mi smo na fizičkom pre 15 godina igrali sa više smisla.

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Gledao sam do polovine 3/4 utakmicu. Ono nije bila utakmica. Ono je sramota za kosarku. Primiti 70 poena za poluvreme... Ispucavanje u napadu. Nije mi jasno kako uopste onaj Jeger ima zivaca da ih i trenira. Uzas!

Hastali šejtan

pre 5 godina

Probao sam gledati sinoć ovaj cirkus zvani NBA i nisam izdržao!
Ja ne znam za šta tamo služe treneri!? Druga ABA liga je za NBA, ozbiljno takmičenje!

DrManhatan

pre 5 godina

Bjelica je bio očajan, izgubljen totalno, ne znam da li je bio gori u odbrani ili u napadu. Kasnio je, prolazili su ga kako su hteli, delovao je tromo, zalepili ga par puta. Pocetak utakmice, SAC stavi 14p za 3 minuta, a onda 3-4 faula za Milvoki, par loših napada za SAC i raspad sistema. Do kraja su igrali ko kako hoće. Verovao sam da su mladi igrači Sakramenta sazreli, ali očigledno su daleko od ozbiljne ekipe. Max domet je 0.4 ove sezone za sakramneto, dakle 30+ pobeda

mile kornjaca

pre 5 godina

nije mi jasno zasto se u svakom tekstu forsira da se naglasi "bivsi igrac crvene zvezde" ???
kao da posle zvezde nije igrao jos u dva kluba ?

jsx

pre 5 godina

@luka
A napumpani visoki pikovi svi listom dolaze u Evropu. Ako i dodje neki visoki pik, kao Benet npr, tad su ga svi vec odavno otpisali i sigurno ga u Americi ne shvataju za ozbiljno.

Milanche

pre 5 godina

Pratiš pomalo statistike igrača itd. al realno sezona bez minimuma draži.. ako je cousins i dalje cousins nakon ozljeda, warriorsi (curry,thompson,durant,green,cousins) bi imali više šansi protiv najbolje petorke ostatka lige(lebron,leonard..) nego što druge ekipe imaju protiv njih. Nadam se da će durant otići na ljeto jer je uništio ligu - POTPISUJEM VAS KOMENTAR, BRAVO!

Rendom

pre 5 godina

Beli zalutao u NBA. Ne zato sto je los igrac, naprotiv. Ovo nije basket ovo je jurnjava i prangijanje trojki ko prvi uhvati loptu preko linije sredine terena. Sacremento ne igra odbranu uopste, da covek ne poveruje. NBA treba gledati kad pocne play-of , ovo sad lici vise na all star utakmice. Ranije su zabavljali

publike u tajmout-u, zakucavanjem , akrobatikom, sad je to postalo suvisno, to rade igraci na utakmici.

V

pre 5 godina

Ovakva košarka, bezglavo jurcanje po terenu, šutiranje bez ikakvog plana i taktike, skoro bez asistencija i bez odbrane je potpuno negledljiva. Primiti 70 poena za poluvreme i 140 za ceo meč! Nisam ni za "tvrdu"evropsku košarku ali ovo je cirkus, kao košarka za publiku koja inače gleda kečere.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Ovo ce biti duga sezona gde ce svako svakog pobedjivati, bukvalno, osim Toronta i Ratnika ostalo svako svakog moze dobiti, nikad ujednacenija NBA. Ovo je ocekivan poraz, Milvoki je top 5-6 timova lige trenutno. Sakramentu ce dosta znaciti povratak Bogdana, jer ono je totalni haos sta su igrali. I Bjelica se u tom haosu pogubio, a i mislim da imamo nerealna ocekivanja od njega, dosta je sa vecom masom izgubio na motorici. Statican je sa onolikom masom, ne moze ni da dribla, obozavam ja Bjelicu ali su godine tavorenja u Minesoti i uvecana masa ostavile trag na njegovoj motoricnosti, mogao je biti bolji igrac da je igrao negde godinama, nesiguran je cesto i teze se otkriva sa ovom masivnoscu. Vise ocekujem od Bogdana, mladji je i cini mi se prilagodljiviji ovoj novoj ubrzanoj NBA. Janis je zver, ali on sa prosecnim sutem videti titulu nikad nece, ako ne usavrsi sut barem na solidan sa distance. Ruku na srce Milvoki jeste dosta jaci, ali sudije su im bukvalno sve svirale, 30-ak bacanja su pogodili i 20-ak trojki, mislim da ce sledeci put to biti puno neizvesnija utakmica. Previse soliraju igraci Sakramenta, Fox ima strasan potencijal, ali treba to usmeriti, Badi kad ne pogadja u visokim procentima je destruktivan igrac, a mislim da i boljeg centra moraju naci, dobar je Stein, ali samo dobar, za velike domete trebace im bolji centar. Sad igraju sa mocnim Torontom koji je oduvao Lebrona, jos jedan veliki test za Sakramento, da li sa Bogdanom mogu izbeci oduvavanje od Toronto

bok

pre 5 godina

Pratiš pomalo statistike igrača itd. al realno sezona bez minimuma draži.. ako je cousins i dalje cousins nakon ozljeda, warriorsi (curry,thompson,durant,green,cousins) bi imali više šansi protiv najbolje petorke ostatka lige(lebron,leonard..) nego što druge ekipe imaju protiv njih. Nadam se da će durant otići na ljeto jer je uništio ligu

Dusan iz Nisa

pre 5 godina

ja ne mogu da verujem koliko su puta zaredom kingsi nerezonski sutnuli trojku (i promasili naravno). tu su se baksi odlepili..

boki

pre 5 godina

covece kakva losa igra, bez ideje, ispucavanje trojki, busna odbrana. i jos jednom se pokazuje kakvu glavu ima Beli. Umesto da "profesor" proba nesto ili bar da odigra zrelo, jok. nema sanse. srlja, odbranu igrao ocajno. beli is back.

shurda

pre 5 godina

Ja sam prvi put gledao SAC u novoj sezoni I mogu da kažem da im trener za onakvu igru I ne treba...divljanje bez granica...ko dobaci loptu da mu umre keva. Oni jednostavno nemaju šta da traže protiv ekipa koje igraju malo jaču odbranu kao što se videlo sinoć.

j

pre 5 godina

Gledao sam utakmicu.. Nema nikakve dileme da je NBA kosarka bar 20 puta iznad evropske.. U NBA su napadaci jedno 30 puta bolji nego u evropi... A i odbrana nije losa, nego samo je tesko cuvati ove zverine.

Grdoje

pre 5 godina

Gledao malo. Negledljivi SAC. Njih zabraniti da se prikazuju, ne znam kako se zove njihov sport. MIL odigrao standardno i razvalio ih.

za b93

pre 5 godina

I sad gledajući šta je uradio sinoć čovek bi rekao da je mnooogo bolji od Jokića, kao i Embid a u stvari tu su oni negde samo su ova dvojica mnogo atraktivniji a Jokić to isto odradi samo nekako tromo ali podjednako efikasno, čak možda i efikasnije jer uključuje i saigrače i čini ih boljima.

Ufo

pre 5 godina

Neznalice kosarke i likovi koji sve posmatraju patriJotski su pomislili da kingsi vrede nesto. Nema plejofa za njih. Dobili su Atlantu i slicne lose ekipe, e sada je vreme za prave protivnike gde ce gubiti 20+. Inace utakmica uzass, jurnjava i sutiranje trojki bez odbrane bez jedne jedine akcije. Gianis monstrum. Bjelica nije znao gde bije.

веверица

pre 5 godina

@мишел
реално 3.
1. бостон
2. торонто
3. милвоки
иначе навијам за милвоки од када је јанис код њих. жао ми је што се џабари исповређивао и није више ту. исто тако, жао ми је што бледсо јесте. играч који уопште није по мом укусу. жао ми је и што тон мејкер не може да научи да игра баскет. могао је бити интересантан. осим тога, обожавам баксе.

wlado

pre 5 godina

da da sada neka tesimo jedni druge kako su baksi prvi kandidat za NBA finale :D :D :D

smislite samo jos 11 razloga sto ce kingsi imati toliko poraza u sledecih 14 meceva...
Resetovanje i vracanje na pravo mesto a to je predzadnje mesto na zapadu.

Dag Kristi

pre 5 godina

Bice bolje Beli, bucks ipak prvi kandidat za sampiona Istoka
(Mišel Zubenica, 04. novembar 2018 23:59)

Posle Bostona i Toronta, jeste prvi kandidat.

4

pre 5 godina

kakvi ste vi jadnici stalno se radujete negativnim stvarima po pitanju Srba a sad to već postaje ozbiljno ne poštujete ni sportske klubove u kojima nastupaju Srbi jadno

Powerslave

pre 5 godina

Adetokumbo kad malo unapredi šut, a sigurno će i to doći vremenom, neće imati konkurenciju u ligi za mesto najboljeg igrača.
Dečko ima sve što treba za jednog superstara (sem tog šuta, još uvek nije tolika pretnja da niko ne sme da ga ostavi samog na malo većoj udaljenosti od koša), čak mu je i nadimak idealan, zvučan i moćan, kao stvoren za neku komercijalizaciju koja dolazi sa tim statusom, nije onako dosadnjikav i neoriginalan poput KD, AD (znam da on ima svoj poseban nadimak), CP(3), PG(13) itd...

ko je ovde lud

pre 5 godina

Ništa strašno.
Kingsi su projektovani za poslednje mesto u ligi uz Atlantu i Orlando, a imaju skor 6-4 što niko nije očekivao. Imaju mladu ali super talentovanu ekipu.
GSW i Hjuston su imali očajnu odbranu u prvih par sezona razvoja igrača, pa i Denver prošle sezone je imao lošu odbranu. Za jedno par sezona Kingsi će biti pretendenti za finale zapada, samo strpljivo i ne menja trener al mislim da Divac zna šta radi.

mija

pre 5 godina

Sve ok, ali sta su duvale sudije?! Jeste da su ih Baksi oduvali ali na pocetku kad su Kingsi vodili bilo je smesnih sudiskih odluka... Verujte mi navlakusa cista za domacina!

Миле

pre 5 godina

Букси су моћни ту нису имали шта тражити.
Владо Дивче, не дозволи да ти се тим претвори у Минесоту. Ово је вечерас било дивљање. Није ни чудно онда да Бјелица игра онако како је играо.

anti-reklamozder

pre 5 godina

kostas koufos je pokazao izuzetan talenat da napravi gotovo sve licne na janisu... sigurno ako ne naj ,a ono medju 3 najslabija igraca na svojoj poziciji u ligi,zali Divce para.i nace pocinje da bude malo muka od ovih 250+ meceva. na igrici s pokvarenim kontrolerima moze bolja odbrana da se odigra...

sportski pozdrav :)

Nocibesane

pre 5 godina

Oborili su rekord fransize po postignutim trojkama. Kingsi nisu imali nikakve sanse. Ko god je maltene sutnuo od baksa za 3 pogodio je. Brutalna partija Janisa.

pelinho

pre 5 godina

Janis!!!! Brutalno ! Lagano postaje najdominantiji kosarkas današnjice , uz danasnju fizičku košarku i plus njegov šut , čini mi se da mu nema ravnog u godinama koje dolaze !!!

samo ja

pre 5 godina

gledao utakmicu, igra sakramenta je kao da si pustio copor pasa da juri kokosku, igra bez glave i repa sa ispucavanjima foksa u 2 sekundi napada. ne znam kako neko moze da igra onako, ono nije kosarka.

ljAXE

pre 5 godina

Baksi su stisli odbranu od pocetka. Sakramento je delovao da ce da tankuje ako ovi krenu ostro i tako je i bilo. Nije samo Bjelica podbacio vec svi u Kingsima. Pametan poraz da se dodje do predaha jer su Baksi trenutno uigraniji i kvalitetniji. Kingsi bi trebalo da traze sansu protiv slabijih ekipa i maksimalno uigraju tim za sledecu godinu. Skockali su okvir ekipe i mogu da rade na finim podesavanjima. Opste je misljenje da im umnogome nedostaje Bogdanovic jer imaju vise opcija u napadu, mogu da rasire i ubrzaju igru a Bogdan igra i kvalitetnu odbranu.

luka

pre 5 godina

144:109 sta je ovo cirkus pravi.
Ništa mi nije draže nego kad dodje neki napumpani visoko rangirani pik u evropu i klati se sluša hip hop a kad počne tekma izadje napolje sa 5 ličnih u napadu zaleti se na celu odbranu kao kuglanje Bog te. Sve je tamo gud gejm gud gejm. Sto kaže Duda Ivković, mi na večeri sa protivničkim timom i sve je Gud gejm kakoooo bre gud izgubili smo svi se smeju.
Nema košarke bez evropske. Nema baba i starih ljudi da masu zastavicama. Znamo pravila svi, i ako promašiš 3 trojke za redom psovacemo te i beži na klupu odmori.

IRONemke

pre 5 godina

Pozdrav za sve strucnjake koji ocekuju dobre partije kingsa sa divcom na celu... nece se niko buditi ponovo zbog ovih kao zbog onih starih... mada zali boze i sto sam se budio 2000tih, ni veliko finale nisu videli tada. Baceno vreme. Pozdrav od Lakerfana.

a jeste sad kao šta?

pre 5 godina

Bice bolje Beli, bucks ipak prvi kandidat za sampiona Istoka
(Mišel Zubenica, 04. novembar 2018 23:59)

Jesu jesu, ako živimo u 71' možda :)

zemunski kej

pre 5 godina

Nista neocekivano, Kingsi ima koga da pobedjuju, Ovde ce i Denver da stane Imali su jedan trenutak kada su Kingsi mogli da se odlepe ali ih nije islo, Milvoki previse zavisi od jednog igraca a on igra svom snagom, kao nekada Derik Rouz moze da unisti kolena jer ima masu ,nije kao Jordan kost prekrivena kozom.

Strucnjak

pre 5 godina

Sad je bio termin da svi vidimo "doktora", "jednog od najboljih Evropljana", "Igrac koji donosi pobjede Kingsima", "Bjelica, Bobi, Teo... i da se napada zlato na OI."... I ono najjace "Kingsi su ponovo u modi".
Covjek je igrao protiv ekipe koja ozbiljno igra i ima ozbiljnu cetvorku i bio je presmijesan i preruzan za vidjeti. A Kingsi vise nisu u modi. p.s. Malo bolje je izgledao na terenu kad je imao te odlicne partije. E samo sto ga niko tad nije gledao jer su igrali rano ujutru, dok ja eto jesam pa sam vidio svu tragikomediju te ekipe, s Bjelicom na celu.

Pošteni pronalazač

pre 5 godina

Sakramento igra toliko slabu odbranu da je to sramotno. Bjelica ne ulazi dovoljno agresivno prema košu, zavlači se i onda izvodi frljoke koje ne prolaze. Sporo se i otvara za prijem lopte pa nema ni otvoren šut kad je dobije.
Ostali su nepovezani i protok lopte je slab. Izgleda da im Bogdanović fali malo više nego što su mislili.

shurda

pre 5 godina

Ja sam prvi put gledao SAC u novoj sezoni I mogu da kažem da im trener za onakvu igru I ne treba...divljanje bez granica...ko dobaci loptu da mu umre keva. Oni jednostavno nemaju šta da traže protiv ekipa koje igraju malo jaču odbranu kao što se videlo sinoć.

V

pre 5 godina

Ovakva košarka, bezglavo jurcanje po terenu, šutiranje bez ikakvog plana i taktike, skoro bez asistencija i bez odbrane je potpuno negledljiva. Primiti 70 poena za poluvreme i 140 za ceo meč! Nisam ni za "tvrdu"evropsku košarku ali ovo je cirkus, kao košarka za publiku koja inače gleda kečere.

j

pre 5 godina

Gledao sam utakmicu.. Nema nikakve dileme da je NBA kosarka bar 20 puta iznad evropske.. U NBA su napadaci jedno 30 puta bolji nego u evropi... A i odbrana nije losa, nego samo je tesko cuvati ove zverine.

Destrukcija

pre 5 godina

Bez sve sale, da li postoji neko ko moze odgledati jedan NBA mec?
Od pocetka do kraja.
(MikiP, 05. novembar 2018 08:26)

Razumem te, ja nisam mogao. Ovu utakmicu nikako. Mi smo na fizičkom pre 15 godina igrali sa više smisla.

samo ja

pre 5 godina

gledao utakmicu, igra sakramenta je kao da si pustio copor pasa da juri kokosku, igra bez glave i repa sa ispucavanjima foksa u 2 sekundi napada. ne znam kako neko moze da igra onako, ono nije kosarka.

Rendom

pre 5 godina

Beli zalutao u NBA. Ne zato sto je los igrac, naprotiv. Ovo nije basket ovo je jurnjava i prangijanje trojki ko prvi uhvati loptu preko linije sredine terena. Sacremento ne igra odbranu uopste, da covek ne poveruje. NBA treba gledati kad pocne play-of , ovo sad lici vise na all star utakmice. Ranije su zabavljali

publike u tajmout-u, zakucavanjem , akrobatikom, sad je to postalo suvisno, to rade igraci na utakmici.

Dusan iz Nisa

pre 5 godina

ja ne mogu da verujem koliko su puta zaredom kingsi nerezonski sutnuli trojku (i promasili naravno). tu su se baksi odlepili..

Миле

pre 5 godina

Букси су моћни ту нису имали шта тражити.
Владо Дивче, не дозволи да ти се тим претвори у Минесоту. Ово је вечерас било дивљање. Није ни чудно онда да Бјелица игра онако како је играо.

Dag Kristi

pre 5 godina

Bice bolje Beli, bucks ipak prvi kandidat za sampiona Istoka
(Mišel Zubenica, 04. novembar 2018 23:59)

Posle Bostona i Toronta, jeste prvi kandidat.

Powerslave

pre 5 godina

Adetokumbo kad malo unapredi šut, a sigurno će i to doći vremenom, neće imati konkurenciju u ligi za mesto najboljeg igrača.
Dečko ima sve što treba za jednog superstara (sem tog šuta, još uvek nije tolika pretnja da niko ne sme da ga ostavi samog na malo većoj udaljenosti od koša), čak mu je i nadimak idealan, zvučan i moćan, kao stvoren za neku komercijalizaciju koja dolazi sa tim statusom, nije onako dosadnjikav i neoriginalan poput KD, AD (znam da on ima svoj poseban nadimak), CP(3), PG(13) itd...

za b93

pre 5 godina

I sad gledajući šta je uradio sinoć čovek bi rekao da je mnooogo bolji od Jokića, kao i Embid a u stvari tu su oni negde samo su ova dvojica mnogo atraktivniji a Jokić to isto odradi samo nekako tromo ali podjednako efikasno, čak možda i efikasnije jer uključuje i saigrače i čini ih boljima.

Nocibesane

pre 5 godina

Oborili su rekord fransize po postignutim trojkama. Kingsi nisu imali nikakve sanse. Ko god je maltene sutnuo od baksa za 3 pogodio je. Brutalna partija Janisa.

boki

pre 5 godina

covece kakva losa igra, bez ideje, ispucavanje trojki, busna odbrana. i jos jednom se pokazuje kakvu glavu ima Beli. Umesto da "profesor" proba nesto ili bar da odigra zrelo, jok. nema sanse. srlja, odbranu igrao ocajno. beli is back.

Ufo

pre 5 godina

Neznalice kosarke i likovi koji sve posmatraju patriJotski su pomislili da kingsi vrede nesto. Nema plejofa za njih. Dobili su Atlantu i slicne lose ekipe, e sada je vreme za prave protivnike gde ce gubiti 20+. Inace utakmica uzass, jurnjava i sutiranje trojki bez odbrane bez jedne jedine akcije. Gianis monstrum. Bjelica nije znao gde bije.

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Gledao sam do polovine 3/4 utakmicu. Ono nije bila utakmica. Ono je sramota za kosarku. Primiti 70 poena za poluvreme... Ispucavanje u napadu. Nije mi jasno kako uopste onaj Jeger ima zivaca da ih i trenira. Uzas!

luka

pre 5 godina

144:109 sta je ovo cirkus pravi.
Ništa mi nije draže nego kad dodje neki napumpani visoko rangirani pik u evropu i klati se sluša hip hop a kad počne tekma izadje napolje sa 5 ličnih u napadu zaleti se na celu odbranu kao kuglanje Bog te. Sve je tamo gud gejm gud gejm. Sto kaže Duda Ivković, mi na večeri sa protivničkim timom i sve je Gud gejm kakoooo bre gud izgubili smo svi se smeju.
Nema košarke bez evropske. Nema baba i starih ljudi da masu zastavicama. Znamo pravila svi, i ako promašiš 3 trojke za redom psovacemo te i beži na klupu odmori.

Grdoje

pre 5 godina

Gledao malo. Negledljivi SAC. Njih zabraniti da se prikazuju, ne znam kako se zove njihov sport. MIL odigrao standardno i razvalio ih.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Ovo ce biti duga sezona gde ce svako svakog pobedjivati, bukvalno, osim Toronta i Ratnika ostalo svako svakog moze dobiti, nikad ujednacenija NBA. Ovo je ocekivan poraz, Milvoki je top 5-6 timova lige trenutno. Sakramentu ce dosta znaciti povratak Bogdana, jer ono je totalni haos sta su igrali. I Bjelica se u tom haosu pogubio, a i mislim da imamo nerealna ocekivanja od njega, dosta je sa vecom masom izgubio na motorici. Statican je sa onolikom masom, ne moze ni da dribla, obozavam ja Bjelicu ali su godine tavorenja u Minesoti i uvecana masa ostavile trag na njegovoj motoricnosti, mogao je biti bolji igrac da je igrao negde godinama, nesiguran je cesto i teze se otkriva sa ovom masivnoscu. Vise ocekujem od Bogdana, mladji je i cini mi se prilagodljiviji ovoj novoj ubrzanoj NBA. Janis je zver, ali on sa prosecnim sutem videti titulu nikad nece, ako ne usavrsi sut barem na solidan sa distance. Ruku na srce Milvoki jeste dosta jaci, ali sudije su im bukvalno sve svirale, 30-ak bacanja su pogodili i 20-ak trojki, mislim da ce sledeci put to biti puno neizvesnija utakmica. Previse soliraju igraci Sakramenta, Fox ima strasan potencijal, ali treba to usmeriti, Badi kad ne pogadja u visokim procentima je destruktivan igrac, a mislim da i boljeg centra moraju naci, dobar je Stein, ali samo dobar, za velike domete trebace im bolji centar. Sad igraju sa mocnim Torontom koji je oduvao Lebrona, jos jedan veliki test za Sakramento, da li sa Bogdanom mogu izbeci oduvavanje od Toronto

Brofasa

pre 5 godina

“Jurcanje” i “divljenje” Sakramenta je posledica verovanja igrača i trenera da imaju vece sanse da pobede ako igraju brzo. Oslanjaju se na mladost i atleticizam, i ta igra im je donela 5 pobeda za redom. Bjelica je savršen small ball streč centar u takvoj ultra brzoj postavci. SAC je ekipa sa medju najvecim brojem poseda po meču u NBA, slično kao i GSW. Medjutim, nemaju taj nivo talenta, uigranosti i defanzivne discipline kao GSW, kako bi takav brz stil svaki put bez greske sproveli (uostalom niko u NBA to ne moze, a dosta ekipa pokusava). Medjutim, ako se Fox, Hild, Begli, Džajls i Džekson razviju u sjajne igrače, za šta definitivno imaju potencijala i ako zadrže Bjelicu i Bogdanovića- imaju čemu da se nadaju. U svakom slučaju, Baksi su predobra ekipa za SAC trenutno, ali Kingsi mogu svakoga da pobede ako imaju svoje veče.

ko je ovde lud

pre 5 godina

Ništa strašno.
Kingsi su projektovani za poslednje mesto u ligi uz Atlantu i Orlando, a imaju skor 6-4 što niko nije očekivao. Imaju mladu ali super talentovanu ekipu.
GSW i Hjuston su imali očajnu odbranu u prvih par sezona razvoja igrača, pa i Denver prošle sezone je imao lošu odbranu. Za jedno par sezona Kingsi će biti pretendenti za finale zapada, samo strpljivo i ne menja trener al mislim da Divac zna šta radi.

wlado

pre 5 godina

da da sada neka tesimo jedni druge kako su baksi prvi kandidat za NBA finale :D :D :D

smislite samo jos 11 razloga sto ce kingsi imati toliko poraza u sledecih 14 meceva...
Resetovanje i vracanje na pravo mesto a to je predzadnje mesto na zapadu.

Vracarac

pre 5 godina

Najjaci su mi ovi sto prozivaju NBA da je cirkus zbog divljanja Foxa i jos par indijanskih ekipa. A sta cemo sa 10-ak fantasticno mocnih ekipa koji melju i timski i individualno. Prestanite se sramotiti, NBA je jaca nego ikada, i igracki i po zanimljivosti i na parketu i van parketa. Smesno je kao reper za NBA uzimati divljanje mladog Foxa, pogledajte malo kako igraju Toronto, Ratnici, Portland, Denver, Boston itd. Otprilike 30% utakmica su bezglava jurnjava, ali vecina su ipak teski obracuni modernih hibrida sa jakim odbranama i raznovrsnim napadima. Eto vam ciglasi iz Evrolige pa gledajte usporene snimke igrace sporace ko puzeve i tehnicki i atletski jako prosecne, kome se gleda rudarenje nek gleda Evroligu i ABA ligu, kome se gleda atomska kosarka nek gleda NBA, smesni ste sa tim cirkusom, sport je zabava i ja zelim da me neko zabavlja atraktivno, a ne da gledam 65-63 sporace gde ne mozes videti 3 lepa poteza celu utakmicu

Gde ja živim

pre 5 godina

Čim ja uzmem da gledam i ponadam se dobroj partiji Nemanje mora da bude opšte rasulo. Previše srljanja u napadu i promaje u odbrani. Nije moglo bolje od ovog rezultata nikako. Džekson se upalio u drugoj četvrtini i krenuo da šutira čim primi loptu. Odrade 3 dobre odbrane, promaše 2 trojke i izgube loptu jer svi trče jedan preko drugog. Ne ide tako. Janis zver od igrača. Biće bolje Nemandža, idemo dalje, nema posustajanja.

bok

pre 5 godina

Pratiš pomalo statistike igrača itd. al realno sezona bez minimuma draži.. ako je cousins i dalje cousins nakon ozljeda, warriorsi (curry,thompson,durant,green,cousins) bi imali više šansi protiv najbolje petorke ostatka lige(lebron,leonard..) nego što druge ekipe imaju protiv njih. Nadam se da će durant otići na ljeto jer je uništio ligu

anti-reklamozder

pre 5 godina

kostas koufos je pokazao izuzetan talenat da napravi gotovo sve licne na janisu... sigurno ako ne naj ,a ono medju 3 najslabija igraca na svojoj poziciji u ligi,zali Divce para.i nace pocinje da bude malo muka od ovih 250+ meceva. na igrici s pokvarenim kontrolerima moze bolja odbrana da se odigra...

sportski pozdrav :)

petarczv

pre 5 godina

I sta sad?! Posle onog texta sa bombasticnim naslovom tipa "a sumnjali ste u divca" ili tako nesto, reko sam da je ekipa i dalje krs i da su imali lagan raspored i da kad im naidje prva jaca ekipa ima da se vidi prava snaga sacramenta... I dalje tvrdim da je divac najlosiji GM u ligi..

Strucnjak

pre 5 godina

Sad je bio termin da svi vidimo "doktora", "jednog od najboljih Evropljana", "Igrac koji donosi pobjede Kingsima", "Bjelica, Bobi, Teo... i da se napada zlato na OI."... I ono najjace "Kingsi su ponovo u modi".
Covjek je igrao protiv ekipe koja ozbiljno igra i ima ozbiljnu cetvorku i bio je presmijesan i preruzan za vidjeti. A Kingsi vise nisu u modi. p.s. Malo bolje je izgledao na terenu kad je imao te odlicne partije. E samo sto ga niko tad nije gledao jer su igrali rano ujutru, dok ja eto jesam pa sam vidio svu tragikomediju te ekipe, s Bjelicom na celu.

Pošteni pronalazač

pre 5 godina

Sakramento igra toliko slabu odbranu da je to sramotno. Bjelica ne ulazi dovoljno agresivno prema košu, zavlači se i onda izvodi frljoke koje ne prolaze. Sporo se i otvara za prijem lopte pa nema ni otvoren šut kad je dobije.
Ostali su nepovezani i protok lopte je slab. Izgleda da im Bogdanović fali malo više nego što su mislili.

DrManhatan

pre 5 godina

Bjelica je bio očajan, izgubljen totalno, ne znam da li je bio gori u odbrani ili u napadu. Kasnio je, prolazili su ga kako su hteli, delovao je tromo, zalepili ga par puta. Pocetak utakmice, SAC stavi 14p za 3 minuta, a onda 3-4 faula za Milvoki, par loših napada za SAC i raspad sistema. Do kraja su igrali ko kako hoće. Verovao sam da su mladi igrači Sakramenta sazreli, ali očigledno su daleko od ozbiljne ekipe. Max domet je 0.4 ove sezone za sakramneto, dakle 30+ pobeda

a jeste sad kao šta?

pre 5 godina

Bice bolje Beli, bucks ipak prvi kandidat za sampiona Istoka
(Mišel Zubenica, 04. novembar 2018 23:59)

Jesu jesu, ako živimo u 71' možda :)

ljAXE

pre 5 godina

Baksi su stisli odbranu od pocetka. Sakramento je delovao da ce da tankuje ako ovi krenu ostro i tako je i bilo. Nije samo Bjelica podbacio vec svi u Kingsima. Pametan poraz da se dodje do predaha jer su Baksi trenutno uigraniji i kvalitetniji. Kingsi bi trebalo da traze sansu protiv slabijih ekipa i maksimalno uigraju tim za sledecu godinu. Skockali su okvir ekipe i mogu da rade na finim podesavanjima. Opste je misljenje da im umnogome nedostaje Bogdanovic jer imaju vise opcija u napadu, mogu da rasire i ubrzaju igru a Bogdan igra i kvalitetnu odbranu.

mile kornjaca

pre 5 godina

nije mi jasno zasto se u svakom tekstu forsira da se naglasi "bivsi igrac crvene zvezde" ???
kao da posle zvezde nije igrao jos u dva kluba ?

pelinho

pre 5 godina

Janis!!!! Brutalno ! Lagano postaje najdominantiji kosarkas današnjice , uz danasnju fizičku košarku i plus njegov šut , čini mi se da mu nema ravnog u godinama koje dolaze !!!

4

pre 5 godina

kakvi ste vi jadnici stalno se radujete negativnim stvarima po pitanju Srba a sad to već postaje ozbiljno ne poštujete ni sportske klubove u kojima nastupaju Srbi jadno

веверица

pre 5 godina

@мишел
реално 3.
1. бостон
2. торонто
3. милвоки
иначе навијам за милвоки од када је јанис код њих. жао ми је што се џабари исповређивао и није више ту. исто тако, жао ми је што бледсо јесте. играч који уопште није по мом укусу. жао ми је и што тон мејкер не може да научи да игра баскет. могао је бити интересантан. осим тога, обожавам баксе.

Hastali šejtan

pre 5 godina

Probao sam gledati sinoć ovaj cirkus zvani NBA i nisam izdržao!
Ja ne znam za šta tamo služe treneri!? Druga ABA liga je za NBA, ozbiljno takmičenje!

zemunski kej

pre 5 godina

Nista neocekivano, Kingsi ima koga da pobedjuju, Ovde ce i Denver da stane Imali su jedan trenutak kada su Kingsi mogli da se odlepe ali ih nije islo, Milvoki previse zavisi od jednog igraca a on igra svom snagom, kao nekada Derik Rouz moze da unisti kolena jer ima masu ,nije kao Jordan kost prekrivena kozom.

petarczv

pre 5 godina

nije mi jasno zasto se u svakom tekstu forsira da se naglasi "bivsi igrac crvene zvezde" ??? 
kao da posle zvezde nije igrao jos u dva kluba ?
(mile kornjaca, 05. novembar 2018 09:35)

Bas te to boli a? Vidi da je ovo turski, americki ili pak austrijski portal a da bjelica nije srbin mozda bi pisali o njemu pomenute zemlje i naglasavali da je igrao u njihovom klubu ovako je na tvoju zalost Srbin i Zvezdas...

CarloNS

pre 5 godina

Izdržao sam 3 četvrtine i nisam mogao više. To što je igrao Sakramento nije ličilo ni na šta. Malo im je jedna lopta. Ako tako nastave neće biti ništa od tih klinaca. Završiće kao Viggins koji nazaduje već treću sezonu zaredom. A i trener im ima dobre živce. Željko bi završio u urgentnom.

IRONemke

pre 5 godina

Pozdrav za sve strucnjake koji ocekuju dobre partije kingsa sa divcom na celu... nece se niko buditi ponovo zbog ovih kao zbog onih starih... mada zali boze i sto sam se budio 2000tih, ni veliko finale nisu videli tada. Baceno vreme. Pozdrav od Lakerfana.

Milanche

pre 5 godina

Pratiš pomalo statistike igrača itd. al realno sezona bez minimuma draži.. ako je cousins i dalje cousins nakon ozljeda, warriorsi (curry,thompson,durant,green,cousins) bi imali više šansi protiv najbolje petorke ostatka lige(lebron,leonard..) nego što druge ekipe imaju protiv njih. Nadam se da će durant otići na ljeto jer je uništio ligu - POTPISUJEM VAS KOMENTAR, BRAVO!

vlado

pre 5 godina

Ocekivao sam ovakvu pobedu Milvokija. Toliko su visoka i "duga" ekipa, da kada stanu u reket i rasire ruke teren pocne da lici kao da je trojka na 6.25 m, a unutar linije trojke ne mozes proterati loptu nigde a kamoli probiti do kosa u pozicionoj postavci. I na sve to su jos i brzi i dobri kondiciono tako da Kingsi nisu mogli ni da ih "pretrce". U takvoj situaciji nije bilo ni "space-a" a ni "pace-a" za igru Kingsa i sve se svelo na uzaludne pokusaje iz neizgradjenih pozicija za 3-poena i neke prodore koji su se vrlo retko zavrsavali uspesno. Samljeli su mlade Kingse defanzivno i to pre svega fizicki. U jednom trenutku mi je licilo kao da su Baksi visi za glavu u proseku od Kingsa a da su im ruke duze za pola metra svakom :) Unistili su ih odbranom, skokom (narocito ofanzivnim s kraja I i u II cetvrtini). Iz ta dva elementa su dobili i krila za sut i onda je krenulo sve da im ulazi, a ako bi Kingsi i uspevali da im izadju na sut dovoljo brzo Janis bi ih unistio kroz reket... Kao da je sinoc igrala prekaljena seniorska ekipa protiv jos fiziciki nedoraslih kadeta. Naravno da start 6-3 Kingsa nije realan, ali ipak ocekujem od njih dosta bolju sezonu od prethodne. Dosta su napredovali individualno Fox, Hild i WCS i ostali igraci, Bjelica je odlicno pojacanje, Bogdan se vraca uskoro. Imaju stil igre koji odgovara igrackom kadru i to ce im doneti jos dosta pobeda ove sezone. Sledecih 10-ak utakmica ce manje vise pokazati domete Kingsa koji su po meni ove godine negde oko 35 pobeda.

jsx

pre 5 godina

@luka
A napumpani visoki pikovi svi listom dolaze u Evropu. Ako i dodje neki visoki pik, kao Benet npr, tad su ga svi vec odavno otpisali i sigurno ga u Americi ne shvataju za ozbiljno.

mija

pre 5 godina

Sve ok, ali sta su duvale sudije?! Jeste da su ih Baksi oduvali ali na pocetku kad su Kingsi vodili bilo je smesnih sudiskih odluka... Verujte mi navlakusa cista za domacina!

luka

pre 5 godina

144:109 sta je ovo cirkus pravi.
Ništa mi nije draže nego kad dodje neki napumpani visoko rangirani pik u evropu i klati se sluša hip hop a kad počne tekma izadje napolje sa 5 ličnih u napadu zaleti se na celu odbranu kao kuglanje Bog te. Sve je tamo gud gejm gud gejm. Sto kaže Duda Ivković, mi na večeri sa protivničkim timom i sve je Gud gejm kakoooo bre gud izgubili smo svi se smeju.
Nema košarke bez evropske. Nema baba i starih ljudi da masu zastavicama. Znamo pravila svi, i ako promašiš 3 trojke za redom psovacemo te i beži na klupu odmori.

IRONemke

pre 5 godina

Pozdrav za sve strucnjake koji ocekuju dobre partije kingsa sa divcom na celu... nece se niko buditi ponovo zbog ovih kao zbog onih starih... mada zali boze i sto sam se budio 2000tih, ni veliko finale nisu videli tada. Baceno vreme. Pozdrav od Lakerfana.

Strucnjak

pre 5 godina

Sad je bio termin da svi vidimo "doktora", "jednog od najboljih Evropljana", "Igrac koji donosi pobjede Kingsima", "Bjelica, Bobi, Teo... i da se napada zlato na OI."... I ono najjace "Kingsi su ponovo u modi".
Covjek je igrao protiv ekipe koja ozbiljno igra i ima ozbiljnu cetvorku i bio je presmijesan i preruzan za vidjeti. A Kingsi vise nisu u modi. p.s. Malo bolje je izgledao na terenu kad je imao te odlicne partije. E samo sto ga niko tad nije gledao jer su igrali rano ujutru, dok ja eto jesam pa sam vidio svu tragikomediju te ekipe, s Bjelicom na celu.

j

pre 5 godina

Gledao sam utakmicu.. Nema nikakve dileme da je NBA kosarka bar 20 puta iznad evropske.. U NBA su napadaci jedno 30 puta bolji nego u evropi... A i odbrana nije losa, nego samo je tesko cuvati ove zverine.

boki

pre 5 godina

covece kakva losa igra, bez ideje, ispucavanje trojki, busna odbrana. i jos jednom se pokazuje kakvu glavu ima Beli. Umesto da "profesor" proba nesto ili bar da odigra zrelo, jok. nema sanse. srlja, odbranu igrao ocajno. beli is back.

Dragan-Borca

pre 5 godina

Ovo ce biti duga sezona gde ce svako svakog pobedjivati, bukvalno, osim Toronta i Ratnika ostalo svako svakog moze dobiti, nikad ujednacenija NBA. Ovo je ocekivan poraz, Milvoki je top 5-6 timova lige trenutno. Sakramentu ce dosta znaciti povratak Bogdana, jer ono je totalni haos sta su igrali. I Bjelica se u tom haosu pogubio, a i mislim da imamo nerealna ocekivanja od njega, dosta je sa vecom masom izgubio na motorici. Statican je sa onolikom masom, ne moze ni da dribla, obozavam ja Bjelicu ali su godine tavorenja u Minesoti i uvecana masa ostavile trag na njegovoj motoricnosti, mogao je biti bolji igrac da je igrao negde godinama, nesiguran je cesto i teze se otkriva sa ovom masivnoscu. Vise ocekujem od Bogdana, mladji je i cini mi se prilagodljiviji ovoj novoj ubrzanoj NBA. Janis je zver, ali on sa prosecnim sutem videti titulu nikad nece, ako ne usavrsi sut barem na solidan sa distance. Ruku na srce Milvoki jeste dosta jaci, ali sudije su im bukvalno sve svirale, 30-ak bacanja su pogodili i 20-ak trojki, mislim da ce sledeci put to biti puno neizvesnija utakmica. Previse soliraju igraci Sakramenta, Fox ima strasan potencijal, ali treba to usmeriti, Badi kad ne pogadja u visokim procentima je destruktivan igrac, a mislim da i boljeg centra moraju naci, dobar je Stein, ali samo dobar, za velike domete trebace im bolji centar. Sad igraju sa mocnim Torontom koji je oduvao Lebrona, jos jedan veliki test za Sakramento, da li sa Bogdanom mogu izbeci oduvavanje od Toronto

zemunski kej

pre 5 godina

Nista neocekivano, Kingsi ima koga da pobedjuju, Ovde ce i Denver da stane Imali su jedan trenutak kada su Kingsi mogli da se odlepe ali ih nije islo, Milvoki previse zavisi od jednog igraca a on igra svom snagom, kao nekada Derik Rouz moze da unisti kolena jer ima masu ,nije kao Jordan kost prekrivena kozom.

Rendom

pre 5 godina

Beli zalutao u NBA. Ne zato sto je los igrac, naprotiv. Ovo nije basket ovo je jurnjava i prangijanje trojki ko prvi uhvati loptu preko linije sredine terena. Sacremento ne igra odbranu uopste, da covek ne poveruje. NBA treba gledati kad pocne play-of , ovo sad lici vise na all star utakmice. Ranije su zabavljali

publike u tajmout-u, zakucavanjem , akrobatikom, sad je to postalo suvisno, to rade igraci na utakmici.

Hastali šejtan

pre 5 godina

Probao sam gledati sinoć ovaj cirkus zvani NBA i nisam izdržao!
Ja ne znam za šta tamo služe treneri!? Druga ABA liga je za NBA, ozbiljno takmičenje!

Destrukcija

pre 5 godina

Bez sve sale, da li postoji neko ko moze odgledati jedan NBA mec?
Od pocetka do kraja.
(MikiP, 05. novembar 2018 08:26)

Razumem te, ja nisam mogao. Ovu utakmicu nikako. Mi smo na fizičkom pre 15 godina igrali sa više smisla.

mija

pre 5 godina

Sve ok, ali sta su duvale sudije?! Jeste da su ih Baksi oduvali ali na pocetku kad su Kingsi vodili bilo je smesnih sudiskih odluka... Verujte mi navlakusa cista za domacina!

Ufo

pre 5 godina

Neznalice kosarke i likovi koji sve posmatraju patriJotski su pomislili da kingsi vrede nesto. Nema plejofa za njih. Dobili su Atlantu i slicne lose ekipe, e sada je vreme za prave protivnike gde ce gubiti 20+. Inace utakmica uzass, jurnjava i sutiranje trojki bez odbrane bez jedne jedine akcije. Gianis monstrum. Bjelica nije znao gde bije.

shurda

pre 5 godina

Ja sam prvi put gledao SAC u novoj sezoni I mogu da kažem da im trener za onakvu igru I ne treba...divljanje bez granica...ko dobaci loptu da mu umre keva. Oni jednostavno nemaju šta da traže protiv ekipa koje igraju malo jaču odbranu kao što se videlo sinoć.

petarczv

pre 5 godina

I sta sad?! Posle onog texta sa bombasticnim naslovom tipa "a sumnjali ste u divca" ili tako nesto, reko sam da je ekipa i dalje krs i da su imali lagan raspored i da kad im naidje prva jaca ekipa ima da se vidi prava snaga sacramenta... I dalje tvrdim da je divac najlosiji GM u ligi..

wlado

pre 5 godina

da da sada neka tesimo jedni druge kako su baksi prvi kandidat za NBA finale :D :D :D

smislite samo jos 11 razloga sto ce kingsi imati toliko poraza u sledecih 14 meceva...
Resetovanje i vracanje na pravo mesto a to je predzadnje mesto na zapadu.

V

pre 5 godina

Ovakva košarka, bezglavo jurcanje po terenu, šutiranje bez ikakvog plana i taktike, skoro bez asistencija i bez odbrane je potpuno negledljiva. Primiti 70 poena za poluvreme i 140 za ceo meč! Nisam ni za "tvrdu"evropsku košarku ali ovo je cirkus, kao košarka za publiku koja inače gleda kečere.

petarczv

pre 5 godina

nije mi jasno zasto se u svakom tekstu forsira da se naglasi "bivsi igrac crvene zvezde" ??? 
kao da posle zvezde nije igrao jos u dva kluba ?
(mile kornjaca, 05. novembar 2018 09:35)

Bas te to boli a? Vidi da je ovo turski, americki ili pak austrijski portal a da bjelica nije srbin mozda bi pisali o njemu pomenute zemlje i naglasavali da je igrao u njihovom klubu ovako je na tvoju zalost Srbin i Zvezdas...

4

pre 5 godina

kakvi ste vi jadnici stalno se radujete negativnim stvarima po pitanju Srba a sad to već postaje ozbiljno ne poštujete ni sportske klubove u kojima nastupaju Srbi jadno

ko je ovde lud

pre 5 godina

Ništa strašno.
Kingsi su projektovani za poslednje mesto u ligi uz Atlantu i Orlando, a imaju skor 6-4 što niko nije očekivao. Imaju mladu ali super talentovanu ekipu.
GSW i Hjuston su imali očajnu odbranu u prvih par sezona razvoja igrača, pa i Denver prošle sezone je imao lošu odbranu. Za jedno par sezona Kingsi će biti pretendenti za finale zapada, samo strpljivo i ne menja trener al mislim da Divac zna šta radi.

bok

pre 5 godina

Pratiš pomalo statistike igrača itd. al realno sezona bez minimuma draži.. ako je cousins i dalje cousins nakon ozljeda, warriorsi (curry,thompson,durant,green,cousins) bi imali više šansi protiv najbolje petorke ostatka lige(lebron,leonard..) nego što druge ekipe imaju protiv njih. Nadam se da će durant otići na ljeto jer je uništio ligu

Pošteni pronalazač

pre 5 godina

Sakramento igra toliko slabu odbranu da je to sramotno. Bjelica ne ulazi dovoljno agresivno prema košu, zavlači se i onda izvodi frljoke koje ne prolaze. Sporo se i otvara za prijem lopte pa nema ni otvoren šut kad je dobije.
Ostali su nepovezani i protok lopte je slab. Izgleda da im Bogdanović fali malo više nego što su mislili.

za b93

pre 5 godina

I sad gledajući šta je uradio sinoć čovek bi rekao da je mnooogo bolji od Jokića, kao i Embid a u stvari tu su oni negde samo su ova dvojica mnogo atraktivniji a Jokić to isto odradi samo nekako tromo ali podjednako efikasno, čak možda i efikasnije jer uključuje i saigrače i čini ih boljima.

Vracarac

pre 5 godina

Najjaci su mi ovi sto prozivaju NBA da je cirkus zbog divljanja Foxa i jos par indijanskih ekipa. A sta cemo sa 10-ak fantasticno mocnih ekipa koji melju i timski i individualno. Prestanite se sramotiti, NBA je jaca nego ikada, i igracki i po zanimljivosti i na parketu i van parketa. Smesno je kao reper za NBA uzimati divljanje mladog Foxa, pogledajte malo kako igraju Toronto, Ratnici, Portland, Denver, Boston itd. Otprilike 30% utakmica su bezglava jurnjava, ali vecina su ipak teski obracuni modernih hibrida sa jakim odbranama i raznovrsnim napadima. Eto vam ciglasi iz Evrolige pa gledajte usporene snimke igrace sporace ko puzeve i tehnicki i atletski jako prosecne, kome se gleda rudarenje nek gleda Evroligu i ABA ligu, kome se gleda atomska kosarka nek gleda NBA, smesni ste sa tim cirkusom, sport je zabava i ja zelim da me neko zabavlja atraktivno, a ne da gledam 65-63 sporace gde ne mozes videti 3 lepa poteza celu utakmicu

samo ja

pre 5 godina

gledao utakmicu, igra sakramenta je kao da si pustio copor pasa da juri kokosku, igra bez glave i repa sa ispucavanjima foksa u 2 sekundi napada. ne znam kako neko moze da igra onako, ono nije kosarka.

Миле

pre 5 godina

Букси су моћни ту нису имали шта тражити.
Владо Дивче, не дозволи да ти се тим претвори у Минесоту. Ово је вечерас било дивљање. Није ни чудно онда да Бјелица игра онако како је играо.

Milanche

pre 5 godina

Pratiš pomalo statistike igrača itd. al realno sezona bez minimuma draži.. ako je cousins i dalje cousins nakon ozljeda, warriorsi (curry,thompson,durant,green,cousins) bi imali više šansi protiv najbolje petorke ostatka lige(lebron,leonard..) nego što druge ekipe imaju protiv njih. Nadam se da će durant otići na ljeto jer je uništio ligu - POTPISUJEM VAS KOMENTAR, BRAVO!

mile kornjaca

pre 5 godina

nije mi jasno zasto se u svakom tekstu forsira da se naglasi "bivsi igrac crvene zvezde" ???
kao da posle zvezde nije igrao jos u dva kluba ?

a jeste sad kao šta?

pre 5 godina

Bice bolje Beli, bucks ipak prvi kandidat za sampiona Istoka
(Mišel Zubenica, 04. novembar 2018 23:59)

Jesu jesu, ako živimo u 71' možda :)

pelinho

pre 5 godina

Janis!!!! Brutalno ! Lagano postaje najdominantiji kosarkas današnjice , uz danasnju fizičku košarku i plus njegov šut , čini mi se da mu nema ravnog u godinama koje dolaze !!!

ljAXE

pre 5 godina

Baksi su stisli odbranu od pocetka. Sakramento je delovao da ce da tankuje ako ovi krenu ostro i tako je i bilo. Nije samo Bjelica podbacio vec svi u Kingsima. Pametan poraz da se dodje do predaha jer su Baksi trenutno uigraniji i kvalitetniji. Kingsi bi trebalo da traze sansu protiv slabijih ekipa i maksimalno uigraju tim za sledecu godinu. Skockali su okvir ekipe i mogu da rade na finim podesavanjima. Opste je misljenje da im umnogome nedostaje Bogdanovic jer imaju vise opcija u napadu, mogu da rasire i ubrzaju igru a Bogdan igra i kvalitetnu odbranu.

Dag Kristi

pre 5 godina

Bice bolje Beli, bucks ipak prvi kandidat za sampiona Istoka
(Mišel Zubenica, 04. novembar 2018 23:59)

Posle Bostona i Toronta, jeste prvi kandidat.

Grdoje

pre 5 godina

Gledao malo. Negledljivi SAC. Njih zabraniti da se prikazuju, ne znam kako se zove njihov sport. MIL odigrao standardno i razvalio ih.

Milan Kosanovic

pre 5 godina

Gledao sam do polovine 3/4 utakmicu. Ono nije bila utakmica. Ono je sramota za kosarku. Primiti 70 poena za poluvreme... Ispucavanje u napadu. Nije mi jasno kako uopste onaj Jeger ima zivaca da ih i trenira. Uzas!

anti-reklamozder

pre 5 godina

kostas koufos je pokazao izuzetan talenat da napravi gotovo sve licne na janisu... sigurno ako ne naj ,a ono medju 3 najslabija igraca na svojoj poziciji u ligi,zali Divce para.i nace pocinje da bude malo muka od ovih 250+ meceva. na igrici s pokvarenim kontrolerima moze bolja odbrana da se odigra...

sportski pozdrav :)

веверица

pre 5 godina

@мишел
реално 3.
1. бостон
2. торонто
3. милвоки
иначе навијам за милвоки од када је јанис код њих. жао ми је што се џабари исповређивао и није више ту. исто тако, жао ми је што бледсо јесте. играч који уопште није по мом укусу. жао ми је и што тон мејкер не може да научи да игра баскет. могао је бити интересантан. осим тога, обожавам баксе.

DrManhatan

pre 5 godina

Bjelica je bio očajan, izgubljen totalno, ne znam da li je bio gori u odbrani ili u napadu. Kasnio je, prolazili su ga kako su hteli, delovao je tromo, zalepili ga par puta. Pocetak utakmice, SAC stavi 14p za 3 minuta, a onda 3-4 faula za Milvoki, par loših napada za SAC i raspad sistema. Do kraja su igrali ko kako hoće. Verovao sam da su mladi igrači Sakramenta sazreli, ali očigledno su daleko od ozbiljne ekipe. Max domet je 0.4 ove sezone za sakramneto, dakle 30+ pobeda

Powerslave

pre 5 godina

Adetokumbo kad malo unapredi šut, a sigurno će i to doći vremenom, neće imati konkurenciju u ligi za mesto najboljeg igrača.
Dečko ima sve što treba za jednog superstara (sem tog šuta, još uvek nije tolika pretnja da niko ne sme da ga ostavi samog na malo većoj udaljenosti od koša), čak mu je i nadimak idealan, zvučan i moćan, kao stvoren za neku komercijalizaciju koja dolazi sa tim statusom, nije onako dosadnjikav i neoriginalan poput KD, AD (znam da on ima svoj poseban nadimak), CP(3), PG(13) itd...

Brofasa

pre 5 godina

“Jurcanje” i “divljenje” Sakramenta je posledica verovanja igrača i trenera da imaju vece sanse da pobede ako igraju brzo. Oslanjaju se na mladost i atleticizam, i ta igra im je donela 5 pobeda za redom. Bjelica je savršen small ball streč centar u takvoj ultra brzoj postavci. SAC je ekipa sa medju najvecim brojem poseda po meču u NBA, slično kao i GSW. Medjutim, nemaju taj nivo talenta, uigranosti i defanzivne discipline kao GSW, kako bi takav brz stil svaki put bez greske sproveli (uostalom niko u NBA to ne moze, a dosta ekipa pokusava). Medjutim, ako se Fox, Hild, Begli, Džajls i Džekson razviju u sjajne igrače, za šta definitivno imaju potencijala i ako zadrže Bjelicu i Bogdanovića- imaju čemu da se nadaju. U svakom slučaju, Baksi su predobra ekipa za SAC trenutno, ali Kingsi mogu svakoga da pobede ako imaju svoje veče.

CarloNS

pre 5 godina

Izdržao sam 3 četvrtine i nisam mogao više. To što je igrao Sakramento nije ličilo ni na šta. Malo im je jedna lopta. Ako tako nastave neće biti ništa od tih klinaca. Završiće kao Viggins koji nazaduje već treću sezonu zaredom. A i trener im ima dobre živce. Željko bi završio u urgentnom.

Nocibesane

pre 5 godina

Oborili su rekord fransize po postignutim trojkama. Kingsi nisu imali nikakve sanse. Ko god je maltene sutnuo od baksa za 3 pogodio je. Brutalna partija Janisa.

jsx

pre 5 godina

@luka
A napumpani visoki pikovi svi listom dolaze u Evropu. Ako i dodje neki visoki pik, kao Benet npr, tad su ga svi vec odavno otpisali i sigurno ga u Americi ne shvataju za ozbiljno.

vlado

pre 5 godina

Ocekivao sam ovakvu pobedu Milvokija. Toliko su visoka i "duga" ekipa, da kada stanu u reket i rasire ruke teren pocne da lici kao da je trojka na 6.25 m, a unutar linije trojke ne mozes proterati loptu nigde a kamoli probiti do kosa u pozicionoj postavci. I na sve to su jos i brzi i dobri kondiciono tako da Kingsi nisu mogli ni da ih "pretrce". U takvoj situaciji nije bilo ni "space-a" a ni "pace-a" za igru Kingsa i sve se svelo na uzaludne pokusaje iz neizgradjenih pozicija za 3-poena i neke prodore koji su se vrlo retko zavrsavali uspesno. Samljeli su mlade Kingse defanzivno i to pre svega fizicki. U jednom trenutku mi je licilo kao da su Baksi visi za glavu u proseku od Kingsa a da su im ruke duze za pola metra svakom :) Unistili su ih odbranom, skokom (narocito ofanzivnim s kraja I i u II cetvrtini). Iz ta dva elementa su dobili i krila za sut i onda je krenulo sve da im ulazi, a ako bi Kingsi i uspevali da im izadju na sut dovoljo brzo Janis bi ih unistio kroz reket... Kao da je sinoc igrala prekaljena seniorska ekipa protiv jos fiziciki nedoraslih kadeta. Naravno da start 6-3 Kingsa nije realan, ali ipak ocekujem od njih dosta bolju sezonu od prethodne. Dosta su napredovali individualno Fox, Hild i WCS i ostali igraci, Bjelica je odlicno pojacanje, Bogdan se vraca uskoro. Imaju stil igre koji odgovara igrackom kadru i to ce im doneti jos dosta pobeda ove sezone. Sledecih 10-ak utakmica ce manje vise pokazati domete Kingsa koji su po meni ove godine negde oko 35 pobeda.

Dusan iz Nisa

pre 5 godina

ja ne mogu da verujem koliko su puta zaredom kingsi nerezonski sutnuli trojku (i promasili naravno). tu su se baksi odlepili..

Gde ja živim

pre 5 godina

Čim ja uzmem da gledam i ponadam se dobroj partiji Nemanje mora da bude opšte rasulo. Previše srljanja u napadu i promaje u odbrani. Nije moglo bolje od ovog rezultata nikako. Džekson se upalio u drugoj četvrtini i krenuo da šutira čim primi loptu. Odrade 3 dobre odbrane, promaše 2 trojke i izgube loptu jer svi trče jedan preko drugog. Ne ide tako. Janis zver od igrača. Biće bolje Nemandža, idemo dalje, nema posustajanja.