Subota, 03.11.2018.

08:12

Novi dabl-dabl Marjanovića, Teodosić počeo da se budi

Los Anđeles Klipersi ostvarili su peti trijumf u novoj sezoni NBA lige u utakmici u kojoj je ponovo sjajno svoju minutažu iskoristio Boban Marjanović.

Izvor: B92

Novi dabl-dabl Marjanoviæa, Teodosiæ poèeo da se budi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Nucky Thompson

pre 5 godina

@analiticar amater, vidis ja sam za Bjelicu uvijek i pisao da je NBA kalibar i da propada u sugavom timu. Za njega sam bio siguran da ce to da pokaze. Teo? Nije isto.

Mare

pre 5 godina

Na pitanje novinara posle meča sa Filom, Dok Rivers je rekao da je Boban igrao toliko dugo jer drugi centri nisu ispunuli zadatke koje je tražio ( drugim rečima, Boban jeste), i eto ga sad je bio starter, a Poljak je sedeo ceo meč, iako nije povređen. Da li ga je odmarao, jer Orlando nije baš jaka ekipa, ili je tu bio po maloj ili većoj i dužoj "kazni" videćemo. Inače za Bobana je opasno da igra duže od 20 min i još plus nekoliko večeri za redom, kolena mu teško izdržavaju, samo da se ne povredi, ostalo će samo doći, ima mekanu ruku, dobro se pozicionira i u napadu i u odbrani, puno trči i bori se...

bskfan

pre 5 godina

@Uros_

Ne znam na sta tacno mislis, Beverlija sam stavio na prvo mesto, mada vise po ranijoj zasluzi nego po sadasnjim igrama. Beverli je dugo bio van terena i izgubio sut tako da trenutno trojke sutira samo 25%. Osim slabog suta prilicno slabo asistira a ako znamo da i Bradli slabo asistira onda znamo i razlog zasto je Gortat tako los. Galinari i Heris se snalaze i bez asistencija jer su jaki iso igraci, ali Gortat ne i zato izgleda potpuno pogubljeno. Boban ce da ima isti problem sa starterima jer nece dobijati dobre lopte a isti problem bi imao i Harold.

U sustini, pored Tea jedino je mali Shei pravi plej, Lu je sjajan igrac ali je kao crna rupa - kad mu das loptu pozdravi se sa njom. Mali Sei je kinac ali odmah se vidi da ce izrasti u sjajnog igraca. Dok zna sta radi; ima sjajnu klupu koja je jedna od najboljih u ligi tako da im daje odlicnu minutazu, tek nesto manju do startera. Ko zna kako Gallo igra jasno mu je da je on uvek sjajno pocinjao mech a da kasnije polako njegov ucinak pada. To je zbog toga sto nikada nije dovoljno fizicki spreman, tako da ga Dok trenutno drzi u igri ispod 30 minuta, a rezultat toga je da Gallo trenutno sutira trojke skoro 48%. I Lu ima manju minutazu i takodje dobro sutira trojke, oko 44%. Teo sada igra svega 12 minuta, odmoran je, i zato sutira trojke sa 62.5% :) I za Tea i za Kliperse bi bilo sjajno da produze saradnju jer Teu vise minuta i ne treba.

-21g

pre 5 godina

Do sada u sezoni trener stavlja Tea u petorku sa novim rookijem koji ima slobodu da radi shta hoce i Williamsom koji igra sam sa sobom, a Teo napravi dve greshke... klupa. Shta on u toj kombinaciji moze da uradi?! On je intelektualno dve svemirske godine ispred svih i on jednostavno nema sa kim da igra svoju igru u ovom timu. A Rivers je precenjena glava od trenera.

realan

pre 5 godina

Teova nesreca sto u Klipersima igra Lu.Koji kad je na terenu sam igra.Inace sinoc kad Teo kreira obavezno ostavi nekog samog.Malo je zakasnio za NBA.Inace je nabacio koji misic haha.Bobi dobar vidi se da su mu centri koji sutiraju za 3 problem.U svvakom slucaj sve najbolje svim nasima.

analiticar_ amater

pre 5 godina

Ka sam pisao i prosle godine da Teo nema sta da trazi u NBA i popio prilicno minusa! Carobnjak ovo ono, kad ga gledam kao slow motion izgleda!
(Nucky Thompson, 3. novembar 2018 11:23)
I zasluženo si popio minuse. Teodosić jeste majstor, ali u ovom timu ne dobija pravu priliku. Isto je bilo i sa Bjelicom koji tek kada je dobio pravu priliku je pokazao šta zna.

Jah

pre 5 godina

Pogledao NBA utakmicu prvi put posle 5-6 godina. Kakvo razočarenje.
Teodosić da je pametan da se vrati u Evropu, ne zbog toga što nije dobar tamo, već što ga ne shvataju, i što crnci igraju divlju košarku. Svi probaju da igraju run and gun stil, odvratno je za gledanje za nekog ko je odrastao na NBA utakmicama iz 90 tih i ranih 2000.
U eri Kingsa takve ekipe su prolazile sa ozbiljnim nakantavanjem, sada se jedino tako i igra.

Nucky Thompson

pre 5 godina

Ka sam pisao i prosle godine da Teo nema sta da trazi u NBA i popio prilicno minusa! Carobnjak ovo ono, kad ga gledam kao slow motion izgleda!

Malkom

pre 5 godina

Svakako ih je lepo videti u nocnim satima, kao nekada Kingse, ako nista, bar na TV-u.
(Paranoid Android, 03. novembar 2018 08:47)

A nekada si kingse gledao uzivo?
(petarczv, 03. novembar 2018 09:52)

Ahahahahhahhahaha,
znači brate,
ahahahhahahahahhaha.

Hogar

pre 5 godina

Od pocetka sezone objavljujete samo tabelu istoka, svi nasi igraci su na zapadu pa bi bilo lepo da imamo i to.
(paspalj chandler, 03. novembar 2018 10:07)
Hahahahahahahaha pa čoveče ti si kralj.Napusti internet

Hogar

pre 5 godina

Doncic video Hezonju na delu.
(DG85, 03. novembar 2018 08:31)
Jao to je onaj mali što ima 7 poena po meču,1 asistenciju i 2 skoka. Pa ni ovi iz Njujorka ne znaju da on igra za njih.
Bolji komentar bi bio Hezonja video Dončića kako IGRA. Luka ima do sad 20 poena,7 skokova i 5 asistencija po utakmici a ovaj mučenik ni u raspalom Njujorku ne igra.

zemunski kej

pre 5 godina

Klipersi su tim gde ne znas sta je ideja, Trejduju najbolje igrace,vidim da je morao da otera i svog sina Ostina Riversa,Marjanovic i igra nesto skace ,kupi lopte a najmanje 5 puta je jeftiniji od Deandre Jordana od koga ima bolji sut,nije ni sporiji ali je slabiji fizicki, Ipak ga uvodi i koristi kao drugog centra, Teodosic nema nikakav status,verovatno ce raskinuti ugovor sa njim,

Aca86

pre 5 godina

@ paspalj chandler

klikni na western conference, a ako hoces po divizijama imas I to.

A sto se tice sinocnjih utakmnica,

Bobi je u napadu I ranije bio solidan izuzev protiv snaznih centara poput Adamsa. Secam se utakmnice Detroit-Oklahoma gde je Bobi u rezervama bukvalno sam izjednacio, ali se onda vratile prve postave, a Van Gandi ga ostavio I nije islo. Jednostavno svaki napad na Bobija, a u napadu ga Adams izgura od kosa. Ipak, kao rezerva izuzetno koristan, posebno protiv ekipa sa fizicki slabijim centrima.

Goran

pre 5 godina

Objavljuju samo tabelu Istoka!!! Pa sta ti uopste citas??? Zar ne vidis da pise Istok(Eastern conf.) pa pored Zapad(Western) itd. Klikns na link i dobices sve tabele!

marko

pre 5 godina

Marjanović bi bio još bolji da se više igra na njega. Gledao sam kliperse protiv File i saigrači su ga izgnorisali maksimalno retko kad su mu spuštali dole u reket. On svoje minute koristi maksimalno, njegov najveći problem je odbrana i teško može da čuva centre koje se izvlače na trojku a takvih su danas svi centri, Embild je radio šta je hteo protiv njega...

genijalac

pre 5 godina

cek sad, kako ovo. Bobi igrao je 24 minute? i to dve utakmice za redom? u roku od 23 sata? 2 puta po 24 minute je marjanovic igrao u roku od 23 sata? pa kako to? kad su ovde eksperti uporno govorili da on ne moze da igra preko 15 minuta. Kako je onda odigrao dve utakmice u roku od 23 sata preko 20 minuta? i obe utakmice imao dabl dabl ucinak, jos + u odbrani bio. kako to? kad je to nemoguce po ekspertima.

Kol

pre 5 godina

E tako Marjanovic treba da bude starter i da ima 20 minuta svako vece, jednostavno covek ce uvek imati dabl dabl, onaj Gortat bude 20 minuta u igri covek ne ubaci dva kosa! Jedino mi za Tea nije jasno sto i dalje igra ovako malo, kaze da je zdrav!

Leonida

pre 5 godina

Od pocetka sezone objavljujete samo tabelu istoka, svi nasi igraci su na zapadu pa bi bilo lepo da imamo i to.
(paspalj chandler, 03. novembar 2018 10:07)
Druže, možeš da promeniš da bude istok, zapad ili bilo koja od konferencija.

bskfan

pre 5 godina

Ovde vecina samo gleda licnu statistiku ali ne gleda on/off statistiku i uticaj igraca na igru. Teo nastavlja tamo gde je stao prosle godine i potpuno dominira u tom pogledu. Sa Teom na terenu Klipersi postizu najvise koseva, imaju najvise uhvacenih lopti, najvise asistencija, najmanje izgubljenih lopti, najbolji procenat suta i sto je najvaznije - najveci net rejting. Imati igraca kao sto je Teo da ti vodi klupu je velika stvar za Kliperse.

Sto se tice Bobija kao centra, on je tu dosao ne zbog toga sto je tako dobar vec sticajem okolnosti. Gortat igra katastrofalno i najgori je u timu. Kad pogledate netrtg svi igraci su u plusu dok je Gortat u debelom minusu od -6.4. Tu Dok nije imao izbor, morao je da ga menja. Harel je sjajan igrac, ali ima nedovoljnu visinu da bi bio starter, i onda je jedino resenje bilo da Bobi upadne u prvu petorku ali uz manju minutazu. Bobi maksimalno moze da izdrzi 20-22 minuta i toliko ce i igrati. Sta ce biti s Gortatom videcemo, za sada je van rotacije.

Sve u svemu, Klipersi imaju sjajno skockan tim, sa cak 4 sjajna niska igraca (Beverli, Teo, Lu i sjajni mali Shei), odlicnog Herisa i Galinarija, i dobre centre. Dobro izbalansiran tim sa dobrim starterima i sjajnom klupom. Nme superzzvezda ali su kao tim odlicni i svi imaju slicnu minutazu.

LadySylvanas

pre 5 godina

Od pocetka sezone objavljujete samo tabelu istoka, svi nasi igraci su na zapadu pa bi bilo lepo da imamo i to.
(paspalj chandler, 03. novembar 2018 10:07)
Pa iznad tabele imaš meni za promenu. East je prvi na listi, pa zato se east uvek prikazuje. Dovoljno kliknuti na west.

tocka

pre 5 godina

Goru košarku od Klipersa ima možda samo Minesota. Čim predješ polovinu loptu ne daj nikom nego juriš pod obruč na ovu trojicu što prave bunker pod reketom.
Čovek u trećoj četvrtini sa najvećim brojem asistencija Teodosić - broj asistencija 3.
Uz to Miloša drže kao beka šutera negde levo u ćošku, umesto pleja, a baždarenog pleja nemaju. Onaj Lu Vilijams šuta trojke sa polovine terena, pa kada upadne onda je heroj.
I Miloš i Bobi su se baš usrećili sa ovom ekipom, ja bih tražio da mi daju telefon na klupi da ne moram da gledam onu katastrofu.

petarczv

pre 5 godina

Teov najveci problem je lu wiliams kad god je u igri i on je sa njim na parketu a on jednostavno carini loptu i u 90% se igra izolacija za njega. Znaci ili on sam povede loptu od pocetka akcije i neda je nikom ili je teo prenese i posle prvog bloka uruci luu... A sto je najgore lu svako vece isporuci poene...

petarczv

pre 5 godina

Svakako ih je lepo videti u nocnim satima, kao nekada Kingse, ako nista, bar na TV-u.
(Paranoid Android, 03. novembar 2018 08:47)

A nekada si kingse gledao uzivo?

@

pre 5 godina

Doncic video Hezonju na delu.
(DG85, 03. novembar 2018 08:31

Eh da Hezonja i ma 36 min. Mario Hezonja 9 min 11 koševa, svih 11 u prvom poluvremenu (5/7). Mladi Slovenac Luka Dončić 34 min 18 koševa

magic

pre 5 godina

Marjanovic odličan s'obzirom na minutažu, jedini problem je ta odbrana pika gde dobri igrači koji sa poludistance imaju odličan šut lako rešavaju jer on ne može da isprati ali očigledno se trudi mada.to nekada nije dovoljno, mora cela odbrana na strani pomoći da se rotira zbog njega, a inače sam primetio da Bobi je u svakoj kontri, uvek istrči do kraja i vraća se u odbranu, ali u svakoj i to je za svaku pohvalu. Teo ima problem ako nije pokretač igre, on bi trebalo da ima više lopte u svom posedu, da kreira , da se igrači uklapaju po njegovom stilu igre, ali to u NBA neće moći, jer on svoj coskarenjem i pojedinim izlascima na duple blokade ne može toliko toga da pokaže, te svoje sposobnosti kada je u.pitanju kreiranje igre, nadam se da će više igrati na 1.

Paranoid Android

pre 5 godina

Bobi starter, odlicna minutaza i jedino bacanja nisu bila na njegovom nivou, ali ne moze stalno imati 75+%

Teo igra "na pogresnoj poziciji" jer dok je LW na terenu, Clippersi igraju 1 vs 5 u napadu, ali covek stvarno ima i + i - faze (100% za 3, 4,5 puta se zakucao na prodoru u protivnicku odbranu a ima po 2,3 saigraca na otvorenom sutu itd.)

Svakako ih je lepo videti u nocnim satima, kao nekada Kingse, ako nista, bar na TV-u.

magic

pre 5 godina

Marjanovic odličan s'obzirom na minutažu, jedini problem je ta odbrana pika gde dobri igrači koji sa poludistance imaju odličan šut lako rešavaju jer on ne može da isprati ali očigledno se trudi mada.to nekada nije dovoljno, mora cela odbrana na strani pomoći da se rotira zbog njega, a inače sam primetio da Bobi je u svakoj kontri, uvek istrči do kraja i vraća se u odbranu, ali u svakoj i to je za svaku pohvalu. Teo ima problem ako nije pokretač igre, on bi trebalo da ima više lopte u svom posedu, da kreira , da se igrači uklapaju po njegovom stilu igre, ali to u NBA neće moći, jer on svoj coskarenjem i pojedinim izlascima na duple blokade ne može toliko toga da pokaže, te svoje sposobnosti kada je u.pitanju kreiranje igre, nadam se da će više igrati na 1.

Hogar

pre 5 godina

Od pocetka sezone objavljujete samo tabelu istoka, svi nasi igraci su na zapadu pa bi bilo lepo da imamo i to.
(paspalj chandler, 03. novembar 2018 10:07)
Hahahahahahahaha pa čoveče ti si kralj.Napusti internet

Paranoid Android

pre 5 godina

Bobi starter, odlicna minutaza i jedino bacanja nisu bila na njegovom nivou, ali ne moze stalno imati 75+%

Teo igra "na pogresnoj poziciji" jer dok je LW na terenu, Clippersi igraju 1 vs 5 u napadu, ali covek stvarno ima i + i - faze (100% za 3, 4,5 puta se zakucao na prodoru u protivnicku odbranu a ima po 2,3 saigraca na otvorenom sutu itd.)

Svakako ih je lepo videti u nocnim satima, kao nekada Kingse, ako nista, bar na TV-u.

tocka

pre 5 godina

Goru košarku od Klipersa ima možda samo Minesota. Čim predješ polovinu loptu ne daj nikom nego juriš pod obruč na ovu trojicu što prave bunker pod reketom.
Čovek u trećoj četvrtini sa najvećim brojem asistencija Teodosić - broj asistencija 3.
Uz to Miloša drže kao beka šutera negde levo u ćošku, umesto pleja, a baždarenog pleja nemaju. Onaj Lu Vilijams šuta trojke sa polovine terena, pa kada upadne onda je heroj.
I Miloš i Bobi su se baš usrećili sa ovom ekipom, ja bih tražio da mi daju telefon na klupi da ne moram da gledam onu katastrofu.

petarczv

pre 5 godina

Teov najveci problem je lu wiliams kad god je u igri i on je sa njim na parketu a on jednostavno carini loptu i u 90% se igra izolacija za njega. Znaci ili on sam povede loptu od pocetka akcije i neda je nikom ili je teo prenese i posle prvog bloka uruci luu... A sto je najgore lu svako vece isporuci poene...

genijalac

pre 5 godina

cek sad, kako ovo. Bobi igrao je 24 minute? i to dve utakmice za redom? u roku od 23 sata? 2 puta po 24 minute je marjanovic igrao u roku od 23 sata? pa kako to? kad su ovde eksperti uporno govorili da on ne moze da igra preko 15 minuta. Kako je onda odigrao dve utakmice u roku od 23 sata preko 20 minuta? i obe utakmice imao dabl dabl ucinak, jos + u odbrani bio. kako to? kad je to nemoguce po ekspertima.

Hogar

pre 5 godina

Doncic video Hezonju na delu.
(DG85, 03. novembar 2018 08:31)
Jao to je onaj mali što ima 7 poena po meču,1 asistenciju i 2 skoka. Pa ni ovi iz Njujorka ne znaju da on igra za njih.
Bolji komentar bi bio Hezonja video Dončića kako IGRA. Luka ima do sad 20 poena,7 skokova i 5 asistencija po utakmici a ovaj mučenik ni u raspalom Njujorku ne igra.

analiticar_ amater

pre 5 godina

Ka sam pisao i prosle godine da Teo nema sta da trazi u NBA i popio prilicno minusa! Carobnjak ovo ono, kad ga gledam kao slow motion izgleda!
(Nucky Thompson, 3. novembar 2018 11:23)
I zasluženo si popio minuse. Teodosić jeste majstor, ali u ovom timu ne dobija pravu priliku. Isto je bilo i sa Bjelicom koji tek kada je dobio pravu priliku je pokazao šta zna.

Leonida

pre 5 godina

Od pocetka sezone objavljujete samo tabelu istoka, svi nasi igraci su na zapadu pa bi bilo lepo da imamo i to.
(paspalj chandler, 03. novembar 2018 10:07)
Druže, možeš da promeniš da bude istok, zapad ili bilo koja od konferencija.

@

pre 5 godina

Doncic video Hezonju na delu.
(DG85, 03. novembar 2018 08:31

Eh da Hezonja i ma 36 min. Mario Hezonja 9 min 11 koševa, svih 11 u prvom poluvremenu (5/7). Mladi Slovenac Luka Dončić 34 min 18 koševa

-21g

pre 5 godina

Do sada u sezoni trener stavlja Tea u petorku sa novim rookijem koji ima slobodu da radi shta hoce i Williamsom koji igra sam sa sobom, a Teo napravi dve greshke... klupa. Shta on u toj kombinaciji moze da uradi?! On je intelektualno dve svemirske godine ispred svih i on jednostavno nema sa kim da igra svoju igru u ovom timu. A Rivers je precenjena glava od trenera.

Goran

pre 5 godina

Objavljuju samo tabelu Istoka!!! Pa sta ti uopste citas??? Zar ne vidis da pise Istok(Eastern conf.) pa pored Zapad(Western) itd. Klikns na link i dobices sve tabele!

Mare

pre 5 godina

Na pitanje novinara posle meča sa Filom, Dok Rivers je rekao da je Boban igrao toliko dugo jer drugi centri nisu ispunuli zadatke koje je tražio ( drugim rečima, Boban jeste), i eto ga sad je bio starter, a Poljak je sedeo ceo meč, iako nije povređen. Da li ga je odmarao, jer Orlando nije baš jaka ekipa, ili je tu bio po maloj ili većoj i dužoj "kazni" videćemo. Inače za Bobana je opasno da igra duže od 20 min i još plus nekoliko večeri za redom, kolena mu teško izdržavaju, samo da se ne povredi, ostalo će samo doći, ima mekanu ruku, dobro se pozicionira i u napadu i u odbrani, puno trči i bori se...

Jah

pre 5 godina

Pogledao NBA utakmicu prvi put posle 5-6 godina. Kakvo razočarenje.
Teodosić da je pametan da se vrati u Evropu, ne zbog toga što nije dobar tamo, već što ga ne shvataju, i što crnci igraju divlju košarku. Svi probaju da igraju run and gun stil, odvratno je za gledanje za nekog ko je odrastao na NBA utakmicama iz 90 tih i ranih 2000.
U eri Kingsa takve ekipe su prolazile sa ozbiljnim nakantavanjem, sada se jedino tako i igra.

marko

pre 5 godina

Marjanović bi bio još bolji da se više igra na njega. Gledao sam kliperse protiv File i saigrači su ga izgnorisali maksimalno retko kad su mu spuštali dole u reket. On svoje minute koristi maksimalno, njegov najveći problem je odbrana i teško može da čuva centre koje se izvlače na trojku a takvih su danas svi centri, Embild je radio šta je hteo protiv njega...

Kol

pre 5 godina

E tako Marjanovic treba da bude starter i da ima 20 minuta svako vece, jednostavno covek ce uvek imati dabl dabl, onaj Gortat bude 20 minuta u igri covek ne ubaci dva kosa! Jedino mi za Tea nije jasno sto i dalje igra ovako malo, kaze da je zdrav!

LadySylvanas

pre 5 godina

Od pocetka sezone objavljujete samo tabelu istoka, svi nasi igraci su na zapadu pa bi bilo lepo da imamo i to.
(paspalj chandler, 03. novembar 2018 10:07)
Pa iznad tabele imaš meni za promenu. East je prvi na listi, pa zato se east uvek prikazuje. Dovoljno kliknuti na west.

realan

pre 5 godina

Teova nesreca sto u Klipersima igra Lu.Koji kad je na terenu sam igra.Inace sinoc kad Teo kreira obavezno ostavi nekog samog.Malo je zakasnio za NBA.Inace je nabacio koji misic haha.Bobi dobar vidi se da su mu centri koji sutiraju za 3 problem.U svvakom slucaj sve najbolje svim nasima.

Aca86

pre 5 godina

@ paspalj chandler

klikni na western conference, a ako hoces po divizijama imas I to.

A sto se tice sinocnjih utakmnica,

Bobi je u napadu I ranije bio solidan izuzev protiv snaznih centara poput Adamsa. Secam se utakmnice Detroit-Oklahoma gde je Bobi u rezervama bukvalno sam izjednacio, ali se onda vratile prve postave, a Van Gandi ga ostavio I nije islo. Jednostavno svaki napad na Bobija, a u napadu ga Adams izgura od kosa. Ipak, kao rezerva izuzetno koristan, posebno protiv ekipa sa fizicki slabijim centrima.

bskfan

pre 5 godina

Ovde vecina samo gleda licnu statistiku ali ne gleda on/off statistiku i uticaj igraca na igru. Teo nastavlja tamo gde je stao prosle godine i potpuno dominira u tom pogledu. Sa Teom na terenu Klipersi postizu najvise koseva, imaju najvise uhvacenih lopti, najvise asistencija, najmanje izgubljenih lopti, najbolji procenat suta i sto je najvaznije - najveci net rejting. Imati igraca kao sto je Teo da ti vodi klupu je velika stvar za Kliperse.

Sto se tice Bobija kao centra, on je tu dosao ne zbog toga sto je tako dobar vec sticajem okolnosti. Gortat igra katastrofalno i najgori je u timu. Kad pogledate netrtg svi igraci su u plusu dok je Gortat u debelom minusu od -6.4. Tu Dok nije imao izbor, morao je da ga menja. Harel je sjajan igrac, ali ima nedovoljnu visinu da bi bio starter, i onda je jedino resenje bilo da Bobi upadne u prvu petorku ali uz manju minutazu. Bobi maksimalno moze da izdrzi 20-22 minuta i toliko ce i igrati. Sta ce biti s Gortatom videcemo, za sada je van rotacije.

Sve u svemu, Klipersi imaju sjajno skockan tim, sa cak 4 sjajna niska igraca (Beverli, Teo, Lu i sjajni mali Shei), odlicnog Herisa i Galinarija, i dobre centre. Dobro izbalansiran tim sa dobrim starterima i sjajnom klupom. Nme superzzvezda ali su kao tim odlicni i svi imaju slicnu minutazu.

Nucky Thompson

pre 5 godina

@analiticar amater, vidis ja sam za Bjelicu uvijek i pisao da je NBA kalibar i da propada u sugavom timu. Za njega sam bio siguran da ce to da pokaze. Teo? Nije isto.

petarczv

pre 5 godina

Svakako ih je lepo videti u nocnim satima, kao nekada Kingse, ako nista, bar na TV-u.
(Paranoid Android, 03. novembar 2018 08:47)

A nekada si kingse gledao uzivo?

zemunski kej

pre 5 godina

Klipersi su tim gde ne znas sta je ideja, Trejduju najbolje igrace,vidim da je morao da otera i svog sina Ostina Riversa,Marjanovic i igra nesto skace ,kupi lopte a najmanje 5 puta je jeftiniji od Deandre Jordana od koga ima bolji sut,nije ni sporiji ali je slabiji fizicki, Ipak ga uvodi i koristi kao drugog centra, Teodosic nema nikakav status,verovatno ce raskinuti ugovor sa njim,

bskfan

pre 5 godina

@Uros_

Ne znam na sta tacno mislis, Beverlija sam stavio na prvo mesto, mada vise po ranijoj zasluzi nego po sadasnjim igrama. Beverli je dugo bio van terena i izgubio sut tako da trenutno trojke sutira samo 25%. Osim slabog suta prilicno slabo asistira a ako znamo da i Bradli slabo asistira onda znamo i razlog zasto je Gortat tako los. Galinari i Heris se snalaze i bez asistencija jer su jaki iso igraci, ali Gortat ne i zato izgleda potpuno pogubljeno. Boban ce da ima isti problem sa starterima jer nece dobijati dobre lopte a isti problem bi imao i Harold.

U sustini, pored Tea jedino je mali Shei pravi plej, Lu je sjajan igrac ali je kao crna rupa - kad mu das loptu pozdravi se sa njom. Mali Sei je kinac ali odmah se vidi da ce izrasti u sjajnog igraca. Dok zna sta radi; ima sjajnu klupu koja je jedna od najboljih u ligi tako da im daje odlicnu minutazu, tek nesto manju do startera. Ko zna kako Gallo igra jasno mu je da je on uvek sjajno pocinjao mech a da kasnije polako njegov ucinak pada. To je zbog toga sto nikada nije dovoljno fizicki spreman, tako da ga Dok trenutno drzi u igri ispod 30 minuta, a rezultat toga je da Gallo trenutno sutira trojke skoro 48%. I Lu ima manju minutazu i takodje dobro sutira trojke, oko 44%. Teo sada igra svega 12 minuta, odmoran je, i zato sutira trojke sa 62.5% :) I za Tea i za Kliperse bi bilo sjajno da produze saradnju jer Teu vise minuta i ne treba.

Nucky Thompson

pre 5 godina

Ka sam pisao i prosle godine da Teo nema sta da trazi u NBA i popio prilicno minusa! Carobnjak ovo ono, kad ga gledam kao slow motion izgleda!

Malkom

pre 5 godina

Svakako ih je lepo videti u nocnim satima, kao nekada Kingse, ako nista, bar na TV-u.
(Paranoid Android, 03. novembar 2018 08:47)

A nekada si kingse gledao uzivo?
(petarczv, 03. novembar 2018 09:52)

Ahahahahhahhahaha,
znači brate,
ahahahhahahahahhaha.

Nucky Thompson

pre 5 godina

Ka sam pisao i prosle godine da Teo nema sta da trazi u NBA i popio prilicno minusa! Carobnjak ovo ono, kad ga gledam kao slow motion izgleda!

petarczv

pre 5 godina

Svakako ih je lepo videti u nocnim satima, kao nekada Kingse, ako nista, bar na TV-u.
(Paranoid Android, 03. novembar 2018 08:47)

A nekada si kingse gledao uzivo?

@

pre 5 godina

Doncic video Hezonju na delu.
(DG85, 03. novembar 2018 08:31

Eh da Hezonja i ma 36 min. Mario Hezonja 9 min 11 koševa, svih 11 u prvom poluvremenu (5/7). Mladi Slovenac Luka Dončić 34 min 18 koševa

zemunski kej

pre 5 godina

Klipersi su tim gde ne znas sta je ideja, Trejduju najbolje igrace,vidim da je morao da otera i svog sina Ostina Riversa,Marjanovic i igra nesto skace ,kupi lopte a najmanje 5 puta je jeftiniji od Deandre Jordana od koga ima bolji sut,nije ni sporiji ali je slabiji fizicki, Ipak ga uvodi i koristi kao drugog centra, Teodosic nema nikakav status,verovatno ce raskinuti ugovor sa njim,

genijalac

pre 5 godina

cek sad, kako ovo. Bobi igrao je 24 minute? i to dve utakmice za redom? u roku od 23 sata? 2 puta po 24 minute je marjanovic igrao u roku od 23 sata? pa kako to? kad su ovde eksperti uporno govorili da on ne moze da igra preko 15 minuta. Kako je onda odigrao dve utakmice u roku od 23 sata preko 20 minuta? i obe utakmice imao dabl dabl ucinak, jos + u odbrani bio. kako to? kad je to nemoguce po ekspertima.

Malkom

pre 5 godina

Svakako ih je lepo videti u nocnim satima, kao nekada Kingse, ako nista, bar na TV-u.
(Paranoid Android, 03. novembar 2018 08:47)

A nekada si kingse gledao uzivo?
(petarczv, 03. novembar 2018 09:52)

Ahahahahhahhahaha,
znači brate,
ahahahhahahahahhaha.

Jah

pre 5 godina

Pogledao NBA utakmicu prvi put posle 5-6 godina. Kakvo razočarenje.
Teodosić da je pametan da se vrati u Evropu, ne zbog toga što nije dobar tamo, već što ga ne shvataju, i što crnci igraju divlju košarku. Svi probaju da igraju run and gun stil, odvratno je za gledanje za nekog ko je odrastao na NBA utakmicama iz 90 tih i ranih 2000.
U eri Kingsa takve ekipe su prolazile sa ozbiljnim nakantavanjem, sada se jedino tako i igra.

tocka

pre 5 godina

Goru košarku od Klipersa ima možda samo Minesota. Čim predješ polovinu loptu ne daj nikom nego juriš pod obruč na ovu trojicu što prave bunker pod reketom.
Čovek u trećoj četvrtini sa najvećim brojem asistencija Teodosić - broj asistencija 3.
Uz to Miloša drže kao beka šutera negde levo u ćošku, umesto pleja, a baždarenog pleja nemaju. Onaj Lu Vilijams šuta trojke sa polovine terena, pa kada upadne onda je heroj.
I Miloš i Bobi su se baš usrećili sa ovom ekipom, ja bih tražio da mi daju telefon na klupi da ne moram da gledam onu katastrofu.

bskfan

pre 5 godina

Ovde vecina samo gleda licnu statistiku ali ne gleda on/off statistiku i uticaj igraca na igru. Teo nastavlja tamo gde je stao prosle godine i potpuno dominira u tom pogledu. Sa Teom na terenu Klipersi postizu najvise koseva, imaju najvise uhvacenih lopti, najvise asistencija, najmanje izgubljenih lopti, najbolji procenat suta i sto je najvaznije - najveci net rejting. Imati igraca kao sto je Teo da ti vodi klupu je velika stvar za Kliperse.

Sto se tice Bobija kao centra, on je tu dosao ne zbog toga sto je tako dobar vec sticajem okolnosti. Gortat igra katastrofalno i najgori je u timu. Kad pogledate netrtg svi igraci su u plusu dok je Gortat u debelom minusu od -6.4. Tu Dok nije imao izbor, morao je da ga menja. Harel je sjajan igrac, ali ima nedovoljnu visinu da bi bio starter, i onda je jedino resenje bilo da Bobi upadne u prvu petorku ali uz manju minutazu. Bobi maksimalno moze da izdrzi 20-22 minuta i toliko ce i igrati. Sta ce biti s Gortatom videcemo, za sada je van rotacije.

Sve u svemu, Klipersi imaju sjajno skockan tim, sa cak 4 sjajna niska igraca (Beverli, Teo, Lu i sjajni mali Shei), odlicnog Herisa i Galinarija, i dobre centre. Dobro izbalansiran tim sa dobrim starterima i sjajnom klupom. Nme superzzvezda ali su kao tim odlicni i svi imaju slicnu minutazu.

marko

pre 5 godina

Marjanović bi bio još bolji da se više igra na njega. Gledao sam kliperse protiv File i saigrači su ga izgnorisali maksimalno retko kad su mu spuštali dole u reket. On svoje minute koristi maksimalno, njegov najveći problem je odbrana i teško može da čuva centre koje se izvlače na trojku a takvih su danas svi centri, Embild je radio šta je hteo protiv njega...

-21g

pre 5 godina

Do sada u sezoni trener stavlja Tea u petorku sa novim rookijem koji ima slobodu da radi shta hoce i Williamsom koji igra sam sa sobom, a Teo napravi dve greshke... klupa. Shta on u toj kombinaciji moze da uradi?! On je intelektualno dve svemirske godine ispred svih i on jednostavno nema sa kim da igra svoju igru u ovom timu. A Rivers je precenjena glava od trenera.

Paranoid Android

pre 5 godina

Bobi starter, odlicna minutaza i jedino bacanja nisu bila na njegovom nivou, ali ne moze stalno imati 75+%

Teo igra "na pogresnoj poziciji" jer dok je LW na terenu, Clippersi igraju 1 vs 5 u napadu, ali covek stvarno ima i + i - faze (100% za 3, 4,5 puta se zakucao na prodoru u protivnicku odbranu a ima po 2,3 saigraca na otvorenom sutu itd.)

Svakako ih je lepo videti u nocnim satima, kao nekada Kingse, ako nista, bar na TV-u.

Hogar

pre 5 godina

Doncic video Hezonju na delu.
(DG85, 03. novembar 2018 08:31)
Jao to je onaj mali što ima 7 poena po meču,1 asistenciju i 2 skoka. Pa ni ovi iz Njujorka ne znaju da on igra za njih.
Bolji komentar bi bio Hezonja video Dončića kako IGRA. Luka ima do sad 20 poena,7 skokova i 5 asistencija po utakmici a ovaj mučenik ni u raspalom Njujorku ne igra.

analiticar_ amater

pre 5 godina

Ka sam pisao i prosle godine da Teo nema sta da trazi u NBA i popio prilicno minusa! Carobnjak ovo ono, kad ga gledam kao slow motion izgleda!
(Nucky Thompson, 3. novembar 2018 11:23)
I zasluženo si popio minuse. Teodosić jeste majstor, ali u ovom timu ne dobija pravu priliku. Isto je bilo i sa Bjelicom koji tek kada je dobio pravu priliku je pokazao šta zna.

LadySylvanas

pre 5 godina

Od pocetka sezone objavljujete samo tabelu istoka, svi nasi igraci su na zapadu pa bi bilo lepo da imamo i to.
(paspalj chandler, 03. novembar 2018 10:07)
Pa iznad tabele imaš meni za promenu. East je prvi na listi, pa zato se east uvek prikazuje. Dovoljno kliknuti na west.

petarczv

pre 5 godina

Teov najveci problem je lu wiliams kad god je u igri i on je sa njim na parketu a on jednostavno carini loptu i u 90% se igra izolacija za njega. Znaci ili on sam povede loptu od pocetka akcije i neda je nikom ili je teo prenese i posle prvog bloka uruci luu... A sto je najgore lu svako vece isporuci poene...

magic

pre 5 godina

Marjanovic odličan s'obzirom na minutažu, jedini problem je ta odbrana pika gde dobri igrači koji sa poludistance imaju odličan šut lako rešavaju jer on ne može da isprati ali očigledno se trudi mada.to nekada nije dovoljno, mora cela odbrana na strani pomoći da se rotira zbog njega, a inače sam primetio da Bobi je u svakoj kontri, uvek istrči do kraja i vraća se u odbranu, ali u svakoj i to je za svaku pohvalu. Teo ima problem ako nije pokretač igre, on bi trebalo da ima više lopte u svom posedu, da kreira , da se igrači uklapaju po njegovom stilu igre, ali to u NBA neće moći, jer on svoj coskarenjem i pojedinim izlascima na duple blokade ne može toliko toga da pokaže, te svoje sposobnosti kada je u.pitanju kreiranje igre, nadam se da će više igrati na 1.

Aca86

pre 5 godina

@ paspalj chandler

klikni na western conference, a ako hoces po divizijama imas I to.

A sto se tice sinocnjih utakmnica,

Bobi je u napadu I ranije bio solidan izuzev protiv snaznih centara poput Adamsa. Secam se utakmnice Detroit-Oklahoma gde je Bobi u rezervama bukvalno sam izjednacio, ali se onda vratile prve postave, a Van Gandi ga ostavio I nije islo. Jednostavno svaki napad na Bobija, a u napadu ga Adams izgura od kosa. Ipak, kao rezerva izuzetno koristan, posebno protiv ekipa sa fizicki slabijim centrima.

Hogar

pre 5 godina

Od pocetka sezone objavljujete samo tabelu istoka, svi nasi igraci su na zapadu pa bi bilo lepo da imamo i to.
(paspalj chandler, 03. novembar 2018 10:07)
Hahahahahahahaha pa čoveče ti si kralj.Napusti internet

Leonida

pre 5 godina

Od pocetka sezone objavljujete samo tabelu istoka, svi nasi igraci su na zapadu pa bi bilo lepo da imamo i to.
(paspalj chandler, 03. novembar 2018 10:07)
Druže, možeš da promeniš da bude istok, zapad ili bilo koja od konferencija.

Goran

pre 5 godina

Objavljuju samo tabelu Istoka!!! Pa sta ti uopste citas??? Zar ne vidis da pise Istok(Eastern conf.) pa pored Zapad(Western) itd. Klikns na link i dobices sve tabele!

Kol

pre 5 godina

E tako Marjanovic treba da bude starter i da ima 20 minuta svako vece, jednostavno covek ce uvek imati dabl dabl, onaj Gortat bude 20 minuta u igri covek ne ubaci dva kosa! Jedino mi za Tea nije jasno sto i dalje igra ovako malo, kaze da je zdrav!

realan

pre 5 godina

Teova nesreca sto u Klipersima igra Lu.Koji kad je na terenu sam igra.Inace sinoc kad Teo kreira obavezno ostavi nekog samog.Malo je zakasnio za NBA.Inace je nabacio koji misic haha.Bobi dobar vidi se da su mu centri koji sutiraju za 3 problem.U svvakom slucaj sve najbolje svim nasima.

bskfan

pre 5 godina

@Uros_

Ne znam na sta tacno mislis, Beverlija sam stavio na prvo mesto, mada vise po ranijoj zasluzi nego po sadasnjim igrama. Beverli je dugo bio van terena i izgubio sut tako da trenutno trojke sutira samo 25%. Osim slabog suta prilicno slabo asistira a ako znamo da i Bradli slabo asistira onda znamo i razlog zasto je Gortat tako los. Galinari i Heris se snalaze i bez asistencija jer su jaki iso igraci, ali Gortat ne i zato izgleda potpuno pogubljeno. Boban ce da ima isti problem sa starterima jer nece dobijati dobre lopte a isti problem bi imao i Harold.

U sustini, pored Tea jedino je mali Shei pravi plej, Lu je sjajan igrac ali je kao crna rupa - kad mu das loptu pozdravi se sa njom. Mali Sei je kinac ali odmah se vidi da ce izrasti u sjajnog igraca. Dok zna sta radi; ima sjajnu klupu koja je jedna od najboljih u ligi tako da im daje odlicnu minutazu, tek nesto manju do startera. Ko zna kako Gallo igra jasno mu je da je on uvek sjajno pocinjao mech a da kasnije polako njegov ucinak pada. To je zbog toga sto nikada nije dovoljno fizicki spreman, tako da ga Dok trenutno drzi u igri ispod 30 minuta, a rezultat toga je da Gallo trenutno sutira trojke skoro 48%. I Lu ima manju minutazu i takodje dobro sutira trojke, oko 44%. Teo sada igra svega 12 minuta, odmoran je, i zato sutira trojke sa 62.5% :) I za Tea i za Kliperse bi bilo sjajno da produze saradnju jer Teu vise minuta i ne treba.

Nucky Thompson

pre 5 godina

@analiticar amater, vidis ja sam za Bjelicu uvijek i pisao da je NBA kalibar i da propada u sugavom timu. Za njega sam bio siguran da ce to da pokaze. Teo? Nije isto.

Mare

pre 5 godina

Na pitanje novinara posle meča sa Filom, Dok Rivers je rekao da je Boban igrao toliko dugo jer drugi centri nisu ispunuli zadatke koje je tražio ( drugim rečima, Boban jeste), i eto ga sad je bio starter, a Poljak je sedeo ceo meč, iako nije povređen. Da li ga je odmarao, jer Orlando nije baš jaka ekipa, ili je tu bio po maloj ili većoj i dužoj "kazni" videćemo. Inače za Bobana je opasno da igra duže od 20 min i još plus nekoliko večeri za redom, kolena mu teško izdržavaju, samo da se ne povredi, ostalo će samo doći, ima mekanu ruku, dobro se pozicionira i u napadu i u odbrani, puno trči i bori se...