Četvrtak, 01.11.2018.

08:30

Jokić opet blizu tripl-dabla, Milsap mu "ukrao" slavu VIDEO

Srpski košarkaš Nikola Jokić opet je blistao u NBA ligi i zabeležio dabl-dabl.

Izvor: AK

Jokiæ opet blizu tripl-dabla, Milsap mu "ukrao" slavu VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Zmaj1984

pre 5 godina

Pogledajte ove šuteve za 3, ne može novina proći. Nestvarno.
(WillyWonka, 01. novembar 2018 13:56)

Kao Milenko Topić nekada...

Che Gevara

pre 5 godina

Jokića provalili u napadu... Odbrana klasično tragična... Ne sme nikad da povuče kad se lomi.
(Mrav, 01. novembar 2018 09:07)

Objektivan si .... ko redovan pratilac Zadruge!
Prvo, Jokicu ovo nije najsjajnije izdanje ali je presudne poene dao!Drugo, odbrana mu je mnogo bolja ali taktika drugih klubova ide da napad i zavrsnica ide preko Jokica jer je on glavni kreator igre Denvera, pa da ga opterete faulovima!Za sada im ta taktika ne prolazi sto daje 6-1 u korist Denvera!Milsap je dao pobedonosni kos, Jokic nije upisao TD a to govori, koliko je timski duh ima ekipa Denver Nuggets-a!
Osvrnuo bi se na statistiku velikog MJ i njeovih 17 TD u karijeri, a Jokic vec 14 TD!Sam stil igre se promenio i danas teska 5-ica, daje puno poena, kreira igru i salje lopte u napad, skace i u napadu i u odbrani tako da se lakse stize do TD kroz peticu nego u vreme Jordana i njegove pozicije play-a!Jordan, je bio za ono vreme .... vanzemaljac!
Nepodcenjujem Jokica, koji je mlad igrac i da nece imati bolje brojke nego veliki MJ, samo govorim da se petice ukljucile u igru i kreiranje igre kao i u sutu za tri poena!Ranije petice su poentirake ili ispod obruca ili sa neke poludistance!

Pera

pre 5 godina

biču iskre iako volim,da gledam jokaru on je u ovoj utakmici bio uzasan...
@slaviša šmigič
Delimicno si u pravu, ali samo do zavrsnice. Delimicno, jer i sa takvom igrom je bio blizu TD, a to ne moze da bude uzasno. A u zavrsnici se trgao i rasturio, u napadu mu je sve ulazilo, odbrana odlicna, doneo je timu pobedu. To puno govori o njemu - zanimljiva kombinacija, po prirodi je lenj i opusten, voli da se igra, ali ima i jak takmicarski duh. Zato je i prosle sezone imao utakmice koje je otaljavao, a onda u svim zadnjim, odlucujucim, blistao. U ovu sezonu je usao resen da se to ne ponovi (jos ga boli poraz u produzetku od Minesote), vodio tim, postao igrac nedelje na zapadu, a onda naisli laksi protivnici, opet se opustio. Al kad oce da igra, vise je nego impresivan.

slaviša šmigič

pre 5 godina

biču iskre iako volim,da gledam jokaru on je u ovoj utakmici bio uzasan svi koševi su padali preko njeg nije uspevao nikoga,da pokrije a imao je oko 10.izgubljenih lopti koje su mu zive otimali iz ruke vračanje u odbranu mu je bilo jedno od najgorih otkako pratim košarku.sem tih 20 poena sve ostalo ide u zaborav,da jih nisu pogurale sudije najgora ekipa chikaga bi trebala lagano,da pobedi ali su bili konstantno pokradeni od strane sudaca.ovo šta nam je jokič prezentiro je blagi uzas.

nemaninho

pre 5 godina

pa sta znam, grumenasi su ove godine u fazonu da se pokidaju u odbrani...ali u napadu ne mogu da uhvate ritam od prosle godine. jokara je dobar, ne hvata TD zato sto se trosi u odbrani pa ima vise minuta na klupi. ako se kompletiraju i uhavate ritam odbrana/napad mogu plejof. samo mi se cini da jokara jos uvek ne moze fizicki u oba pravca majstorski da odigra.

Pera

pre 5 godina

Genijalni Jokic!
U poslednjim sekundama asistencija Milsapu od table za tripl-dabl i pobedu!
Nazalost, zapisnicari ne mogu to da shvate...

Ojsa

pre 5 godina

pa sta znam, grumenasi su ove godine u fazonu da se pokidaju u odbrani...ali u napadu ne mogu da uhvate ritam od prosle godine. jokara je dobar, ne hvata TD zato sto se trosi u odbrani pa ima vise minuta na klupi. ako se kompletiraju i uhavate ritam odbrana/napad mogu plejof. samo mi se cini da jokara jos uvek ne moze fizicki u oba pravca majstorski da odigra.
(nemaninho, 01. novembar 2018 14:03

Ma plejof im je zagarantovan. Ako se dovedu u red u potpunosti, eto ih u finalu konferencije.

zemunski kej

pre 5 godina

Kako lepa utakmica,nije mi zao sto ne spavam, Jokica nije islo ,ali je skupljao odpadke i dosao do 22 poena uz to u poroduzetku ga je i krenulo,Nedostaje im Vil Barton, Cini se da se dosta trose i verovatno ce neku i izbubiti na ovim gostovanjima ali su pozitivno iznenadjenje,Denver ima skor 6 prema 1 to je odlicno za ovaj tim koji nije toliko popularan u USA,

JPR24

pre 5 godina

Najveci kosarkas svih vremena Majk Dzordan ima 31 tripl dabl, a jokic ih ima 17, jos samo 14 komada sto se ocekuje da ce biti tokom 2020, i presticice najveceg svih vremena, pa vi vidite koja velicina je Jokic.(Nikola, 01. novembar 2018 08:55)
Jokicu svaka cast, i neka tera sto dalje i vise. Ali ni priblizno Jokic nema protivnike kakve je imao Jordan.

WillyWonka

pre 5 godina

Tako smotan, spor, neatraktivan, neskočan, a GENIJALAN. Često se pitam kako uspijeva? Vjerovatno je u pitanju vanserijska inteligencija, jer ljudi moji, ovaj čovjek uopšte ne skače. Pogledajte ove šuteve za 3, ne može novina proći. Nestvarno.

Suncokreten

pre 5 godina

Čudi mi da niko ne komentariše kako se Jokara jedini uopšte nije obradovao pogotku Milsapa. Svi ostali su potrčali ka njemu. Izgleda da vlada zla krv među njima, afroameri ne mogu tako lako da prihvate da lopta mora jednom debelu belcu da ide kad se sve rešava.

Само кажем

pre 5 godina

За све оне који воле да прате наше у НБА вечерас од поноћи прави специјалитет...Од 00:00 Денвер игра у гостима против Кливленда,Клиперси у истом термину гостују Филаделфији док Сакраменто гостује Атланти пола сата касније.Вјерујем да уз добре стримове можете да комбинујете преносе и гледате наше што је више могуће.Нема на чему... :)

koki

pre 5 godina

Najveci kosarkas svih vremena Majk Dzordan ima 31 tripl dabl, a jokic ih ima 17, jos samo 14 komada sto se ocekuje da ce biti tokom 2020, i presticice najveceg svih vremena, pa vi vidite koja velicina je Jokic.
(Nikola, 01. novembar 2018 08:55)

Pa tog Dzordana su cuvala cetvorica, a peti je cuvao Pipena.

ivan78bg

pre 5 godina

@Mrav
Pa ako su ga provalili u napadu kako im je ubacio 8 poena i produzetku.Ako je tragican u odbrani kako im je lupio 2 banane u istom tom produzetku?
Cutimo jel.:)

Del Piero#10

pre 5 godina

Zapravo Milsap mu je sačuvao guzicu. Njegov promašaj je pospremio u koš, za pobedu. Inače Jokić je igrao odličan produžetak, ali je i uveo ekipu u isti onom blokadom na Levinu.

Ojsa

pre 5 godina

Jel si realan da tako poredis Jokica sa Dzordanom, imas 12 godina vrv.
(NebaCar, 01. novembar 2018 09:46)

Jokić će biti veći o Majkla, ako već sada nije.

burke

pre 5 godina

Baš gledam kako danas igrači izgledaju a kako su izgledali prije.... Ovo su monstrumi... dok prije mršavi npr Lari Brd bi danas sa onakvo građom bio neprimjetan jel bi ga ovi pojeli... Sad da i klinci od 19,20g prirodno imaju tijela od 30 godišnjaka.... baš ne vjerujem.. Pa nemoguće da su svi đenetik frikovi... i tu je jedna velika razlika od Divca i Dražena od ovih danas.. pa i Đordan sa onim tankim nogicama nikad ne bi bio Đordan da ga staviš među ove životinje... Mnogo konjetine se uzima danas... ili kako oni kažu vitamina...

asd

pre 5 godina

Gledao prvo poluvreme, nije ga islo i malo je igrao zavrsio ga sa po 5 poena , skokova i asistencija, trener forsirao mareja celu utakmicu a ovaj je srljao kao muva bez glave. Jokic tek u produzetku se probudio i pokazao sta moze.

Mirko

pre 5 godina

Bila je mnogo teška i neizvesna utakmica. Po skoru u dosadašnjem delu sezone Bulsi su bili autsajderi u ovom meču, ali nošeni publikom osetili su da mogu da se nose sa Denverom a možda i da pobede. Mlada je ekipa i ima taj potreban sportski bezobrazluk, ali nema iskustva. Uništavali su Denver skočnošću, brzinom i ukradenim loptama.
A Jokić je školovao njihovog centra celu utakmicu iako ima 21(22) godine i svega dve godine je stariji od njega.
Bulsi su igrali mnogo jaku odbranu i presing, tako da je bilo teško Denveru da dođe do otvorenog šuta. I sam rezultat govori o tome da se igrala veoma jaka odbrana na obe strane. K'o da su igrali u ABA ligi! :P
Jokića nije išlo poenterski do pred kraj, ali je pred kraj dokazao koliko je strpljiv i dobar - preuzeo je svoju lidersku ulogu i praktično sam rešio poslednju četvrtinu i uz pogodak Milsapa za kraj i čitavu utakmicu.

Da, malo počinje da nervira što mu već koji put fali jedna asistencija za TD, ali šta da se radi - čovek je timski igrač i zato njegov tim pobeđuje, za razliku od Westbruka koji sipa TD-ove a njegov tim gubi(barem je tako bilo do ove sezone).

Sve u svemu - Jokić je klasa.

NbgDeki

pre 5 godina

Drago mi je sto nije kreten, pa da juri taj jedan skok ili asistenciju. Svi vide koliko je dobar i bez toga da pise da je imao tripl dabl. Pojedini igraci su poslednjih godina obesmislili statistiku.

JPR24

pre 5 godina

Dobar dvojac Jokic Milsap sinoc... Samo tako da nastave. 7-1.. Ne znam da li je ko ocekivao ovako dobar pocetak. Rouz 50 komada, super ! Zasluzuje, posle onoliko povreda, nije se predao, i nadam se da ce nastaviti tako.

Genijalac

pre 5 godina

Jokic standardno izvrsan, Millsap konacno znacajno doprinosi. Mislim da niko u timu nije ocekivao ovakav pocetak sezone.
(Pseudoharms, 1. novembar 2018 09:41)
Da milsap doprinosi losim napadom i zatvori reket tako da jokic rijetko poentira iz reketa. Tako doprinosi.

Cika Toni

pre 5 godina

@ mrav ..."Jokica provalili u napadu ... Odbrana klasicno tragicna .... Ne sme nikad da povuce kad se lomi.".... Inteligencija u skladu sa nickneim-om.

louggi

pre 5 godina

milsep nije ukrao nikome slavu, već spasio denver.
jokara & ekipa denvera obećava ove sezone. od 82, tek se odogralo 7-8 tekmi. da ostanu zdravi i čvrsti u odbrani narednih sedam meseci.

Dragan Feliks

pre 5 godina

U poslednjih 5 minuta regularnog dela i u produžetku zagrizao i prelomio (12 poena, 5 skoka, 3 asistencije i 2 blokade) pa i pored dva promašaja i dve izgubljene lopte u tom periodu dokazao da postaje neosporni lider. Milsap večeras takođe vrlo dobar. Za bolji rezultat od plasmana u doigravanje potreban im je još jedan kvalitetan igrač na poziciji krila. Napred Nikola.

ATG

pre 5 godina

Sto bi rekli. Vestbruk bi poslednih 5 min uzimao loptu i dodavao, valjda neko ubode. :D. Trebalo bi proveriti, ali sigurno njemu nikad nije nedostajao skok ili dva ili 1,2 asistencije.

PEK Gora Kragujevac

pre 5 godina

Jokić je oscilirao, ali treba reći da je postigao 8 od 10 poena u produžetku, 2 trojke. Praktično je dao sve poene Denvera u 4:59.9min, ali je promašio odlučujući šut i srećom Milsap naleteo za pobedu.

Uzbudljiva utakmica, većim delom neizvesna. Uživanje.

cvele

pre 5 godina

Neko je iskomentarisao ispod video klipa u fazonu: kakav je ovo covek kad odigra ocajno 3 ipo cetvrtine na poslednje dve utakmice i u obe je na jednan skok ili asistenciju od TD.

pedrito

pre 5 godina

Jokić je imao lošu partiju, sve do produžetka a onda je od 10 poena postigao prvih 8 (dve trojke). Jedini njegov promašaj je Milsap pretvorio u pobedu. Pokazao je da može biti agresivan kada mora i da hoće da rešava, ali za sada još nije "clutch" jer mi se čini da nije dao nijedan koš za pobedu. Ali polako, ima vremena... Samo napred Srbine!

napadaj

pre 5 godina

U prvom poluvremenu se vukljao po terenu, bacao loše pasove, mrzelo ga je da se krece, natrpali ga svi koje je čuvao... Tek posle se trgnuo i odigrao kako ume.

Petar

pre 5 godina

Ne smem ni da zamislim kako će to izgledati kada Marej i Heris konačno počnu da pogađaju za 3 poena, kada uz konstantno bedan šut imaju 6-1 skor. I da, Barton baš nedostaje, mnogo smo ga potcenili a odličan je igrač.

NebaCar

pre 5 godina

Najveci kosarkas svih vremena Majk Dzordan ima 31 tripl dabl, a jokic ih ima 17, jos samo 14 komada sto se ocekuje da ce biti tokom 2020, i presticice najveceg svih vremena, pa vi vidite koja velicina je Jokic.
(Nikola, 01. novembar 2018 08:55)

Jel si realan da tako poredis Jokica sa Dzordanom, imas 12 godina vrv.

ejs

pre 5 godina

jeste Milsap odlučio ali šta ključne poene je Nikola dao. Pogledajte snimak, isplati se. Nije sad o njemu reč, ali i Bjelica u zadnje 2 tekme sve važne šuteve uzima kad se rezultat lomi.
odlično, samo još Milošu da daju više prostora, ali dok pobedniku, teško.

v

pre 5 godina

verujem da će im malo opasti forme, imali su i sreće u pobedama. nadam se plej-ofu da se i tamo Jokić pokaže, velika je razlika između lokalnog prenosa i prenosa na nacionalnim televizijama.

Ufo

pre 5 godina

Dobro bre prekinite vise sa tim FALIO MU SKOK do tripla dabla. To se ne racuna, tj postoji i dabl dabl, i kvardipldabl koji se desio par puta u istoriji lige, ali to je glup podatak. Igra odlicno i Denver za sada, doduse uglavnom igrajuci kuci, dobija meceve. E a Curry samo 37 pts trojke 7/11

Nikola

pre 5 godina

Nikola Sokic dobro igra, a Denver 6>1 sto vec sada mozemo da kazemo da su velike sanse da se Denver plasira u plej of, a to je i cilj Denvera.

Nikola po obicaju juri tripl dablove, ali dobro, kada se pogledaju poeni, milion njih u NBA ima 20-35 poena po mecu i niko ne odskace, osim ako ne da 50-60 poena, tako da i ti tripl dablovi nisu losi.

Najveci kosarkas svih vremena Majk Dzordan ima 31 tripl dabl, a jokic ih ima 17, jos samo 14 komada sto se ocekuje da ce biti tokom 2020, i presticice najveceg svih vremena, pa vi vidite koja velicina je Jokic.

tocka

pre 5 godina

A Jokićeve dve vezane trojke kada se lomio rezultat?
Ne znam koja je fora da ga puštaju na teren taman toliko da ne napravi triple double. Tri blokade, i ovo mu vec postaje normalno.

S

pre 5 godina

Znam da ovo zvuči nelogično kada se pogleda statistika, ali nije baš da je blistao, izgledao je nezainteresovano većim dijelom utakmice, i uopšte napad čitave ekipe Denvera izgleda nekako tromo. Ali je zato u produžetku uzeo stvari u svoje ruke - ubacio prvi koš, i onda vezao dvije trojke. Milsap ponekad frustrira jer je nekonzistentan u napadu, ali ima veteransku igru, riješio im je utakmicu pametnim pozicioniranjem, o odbrani da ne govorim.

Ono što je važno, ove godine rješavaju utakmice protiv lošijih timova, i počeli su da uzimaju i utakmice na putu. I Nikola zapravo igra odbranu, što je ogromna stvar. Napad će se dovesti u red.

the show must go on

pre 5 godina

Ali bbbbrrraaaatttteee 1 asistencija!!!!Zar je moguće!!!Vec 2 utakmicu jedno dodavanje ili skok za perfeknost!!!Jjjjoookkkaarrraaa!!!!

leandro

pre 5 godina

Sjajan meč. Lavin postao skroz dobar igrač, nije toliki siledžija kao ranije, iako se mnogo toga u bulsima vrti oko njega. Ruki iz Čikaga koji je čuvao Jokića je zapao za oko svima. Maestralna partija. Odlično je odigrao. Problem za Denver je katastrofalna pick n roll igra. Nznm da li su jednom odigrali noćas kako treba. Delom i zbog dobre odbrane Čikaga, ali Marej i Heris od početka sezone nemaju taj pas u reket nakon bloka visokih igrača. Mislim da im je ovakav protivnik koji je prethodno ponižen od gsw bio dobar test da to razrade i uvežbaju, ali desilo se to da odigraju najgori meč i opet nekako pobede na iskustvo i sreću. Jokićeva odbrana je presudila. Kad je trebalo, imao je blokade, kradje i postavljanja. Onako trapav zbuni protivnika, a i sudije ga bolje tretiraju. Lepa sezona Denvera je pred nama. Verujem da će ih ovo razdrmati.

Toske

pre 5 godina

Milsap jeste bio junak na kraju ako se gleda poslednja sekunda samo, ali Jokara je izdominirao celu tekmu, pa i produzetak tako da je sve jasno!

Dresden

pre 5 godina

D.Rose 50 poena kako mi je drago zbog njega sto je pokazao da jos uvek moze, i sada kada igra na svojih 60-70% sasvim dobar igrac u NBA

the answer

pre 5 godina

nije milsap nego Jokic junak nagetsa,zato sto je lupio rampu u zadnjem napadu reg.toka, zatim dao 8 poena u produzetku a i u tom produzetku lupio rampu i ukrao loptu u zasnjem napadu cikaga.. Odbrana level 100. JOKIC MVP

MaironDrake

pre 5 godina

Pocinje da iritira ovo kada mu fali skok ili asistencija za TD...Skoncentrisi se covece, u NBA se broj TD izuzetno ceni. Da si zapeo malo, mogao si da imas vec tri :)

Milan

pre 5 godina

Rekao bih da je ipak Jokić bio junak Nagetsa, postigao je sve poene za svoj tim u produžetku kada se svima skratila ruka, stigao da udari dve jako važne blokade u trenucima kada se lomilo.

the show must go on

pre 5 godina

Ali bbbbrrraaaatttteee 1 asistencija!!!!Zar je moguće!!!Vec 2 utakmicu jedno dodavanje ili skok za perfeknost!!!Jjjjoookkkaarrraaa!!!!

Milan

pre 5 godina

Rekao bih da je ipak Jokić bio junak Nagetsa, postigao je sve poene za svoj tim u produžetku kada se svima skratila ruka, stigao da udari dve jako važne blokade u trenucima kada se lomilo.

the answer

pre 5 godina

nije milsap nego Jokic junak nagetsa,zato sto je lupio rampu u zadnjem napadu reg.toka, zatim dao 8 poena u produzetku a i u tom produzetku lupio rampu i ukrao loptu u zasnjem napadu cikaga.. Odbrana level 100. JOKIC MVP

tocka

pre 5 godina

A Jokićeve dve vezane trojke kada se lomio rezultat?
Ne znam koja je fora da ga puštaju na teren taman toliko da ne napravi triple double. Tri blokade, i ovo mu vec postaje normalno.

S

pre 5 godina

Znam da ovo zvuči nelogično kada se pogleda statistika, ali nije baš da je blistao, izgledao je nezainteresovano većim dijelom utakmice, i uopšte napad čitave ekipe Denvera izgleda nekako tromo. Ali je zato u produžetku uzeo stvari u svoje ruke - ubacio prvi koš, i onda vezao dvije trojke. Milsap ponekad frustrira jer je nekonzistentan u napadu, ali ima veteransku igru, riješio im je utakmicu pametnim pozicioniranjem, o odbrani da ne govorim.

Ono što je važno, ove godine rješavaju utakmice protiv lošijih timova, i počeli su da uzimaju i utakmice na putu. I Nikola zapravo igra odbranu, što je ogromna stvar. Napad će se dovesti u red.

cvele

pre 5 godina

Neko je iskomentarisao ispod video klipa u fazonu: kakav je ovo covek kad odigra ocajno 3 ipo cetvrtine na poslednje dve utakmice i u obe je na jednan skok ili asistenciju od TD.

PEK Gora Kragujevac

pre 5 godina

Jokić je oscilirao, ali treba reći da je postigao 8 od 10 poena u produžetku, 2 trojke. Praktično je dao sve poene Denvera u 4:59.9min, ali je promašio odlučujući šut i srećom Milsap naleteo za pobedu.

Uzbudljiva utakmica, većim delom neizvesna. Uživanje.

leandro

pre 5 godina

Sjajan meč. Lavin postao skroz dobar igrač, nije toliki siledžija kao ranije, iako se mnogo toga u bulsima vrti oko njega. Ruki iz Čikaga koji je čuvao Jokića je zapao za oko svima. Maestralna partija. Odlično je odigrao. Problem za Denver je katastrofalna pick n roll igra. Nznm da li su jednom odigrali noćas kako treba. Delom i zbog dobre odbrane Čikaga, ali Marej i Heris od početka sezone nemaju taj pas u reket nakon bloka visokih igrača. Mislim da im je ovakav protivnik koji je prethodno ponižen od gsw bio dobar test da to razrade i uvežbaju, ali desilo se to da odigraju najgori meč i opet nekako pobede na iskustvo i sreću. Jokićeva odbrana je presudila. Kad je trebalo, imao je blokade, kradje i postavljanja. Onako trapav zbuni protivnika, a i sudije ga bolje tretiraju. Lepa sezona Denvera je pred nama. Verujem da će ih ovo razdrmati.

Petar

pre 5 godina

Ne smem ni da zamislim kako će to izgledati kada Marej i Heris konačno počnu da pogađaju za 3 poena, kada uz konstantno bedan šut imaju 6-1 skor. I da, Barton baš nedostaje, mnogo smo ga potcenili a odličan je igrač.

Mirko

pre 5 godina

Bila je mnogo teška i neizvesna utakmica. Po skoru u dosadašnjem delu sezone Bulsi su bili autsajderi u ovom meču, ali nošeni publikom osetili su da mogu da se nose sa Denverom a možda i da pobede. Mlada je ekipa i ima taj potreban sportski bezobrazluk, ali nema iskustva. Uništavali su Denver skočnošću, brzinom i ukradenim loptama.
A Jokić je školovao njihovog centra celu utakmicu iako ima 21(22) godine i svega dve godine je stariji od njega.
Bulsi su igrali mnogo jaku odbranu i presing, tako da je bilo teško Denveru da dođe do otvorenog šuta. I sam rezultat govori o tome da se igrala veoma jaka odbrana na obe strane. K'o da su igrali u ABA ligi! :P
Jokića nije išlo poenterski do pred kraj, ali je pred kraj dokazao koliko je strpljiv i dobar - preuzeo je svoju lidersku ulogu i praktično sam rešio poslednju četvrtinu i uz pogodak Milsapa za kraj i čitavu utakmicu.

Da, malo počinje da nervira što mu već koji put fali jedna asistencija za TD, ali šta da se radi - čovek je timski igrač i zato njegov tim pobeđuje, za razliku od Westbruka koji sipa TD-ove a njegov tim gubi(barem je tako bilo do ove sezone).

Sve u svemu - Jokić je klasa.

ivan78bg

pre 5 godina

@Mrav
Pa ako su ga provalili u napadu kako im je ubacio 8 poena i produzetku.Ako je tragican u odbrani kako im je lupio 2 banane u istom tom produzetku?
Cutimo jel.:)

ejs

pre 5 godina

jeste Milsap odlučio ali šta ključne poene je Nikola dao. Pogledajte snimak, isplati se. Nije sad o njemu reč, ali i Bjelica u zadnje 2 tekme sve važne šuteve uzima kad se rezultat lomi.
odlično, samo još Milošu da daju više prostora, ali dok pobedniku, teško.

NbgDeki

pre 5 godina

Drago mi je sto nije kreten, pa da juri taj jedan skok ili asistenciju. Svi vide koliko je dobar i bez toga da pise da je imao tripl dabl. Pojedini igraci su poslednjih godina obesmislili statistiku.

Toske

pre 5 godina

Milsap jeste bio junak na kraju ako se gleda poslednja sekunda samo, ali Jokara je izdominirao celu tekmu, pa i produzetak tako da je sve jasno!

pedrito

pre 5 godina

Jokić je imao lošu partiju, sve do produžetka a onda je od 10 poena postigao prvih 8 (dve trojke). Jedini njegov promašaj je Milsap pretvorio u pobedu. Pokazao je da može biti agresivan kada mora i da hoće da rešava, ali za sada još nije "clutch" jer mi se čini da nije dao nijedan koš za pobedu. Ali polako, ima vremena... Samo napred Srbine!

Dragan Feliks

pre 5 godina

U poslednjih 5 minuta regularnog dela i u produžetku zagrizao i prelomio (12 poena, 5 skoka, 3 asistencije i 2 blokade) pa i pored dva promašaja i dve izgubljene lopte u tom periodu dokazao da postaje neosporni lider. Milsap večeras takođe vrlo dobar. Za bolji rezultat od plasmana u doigravanje potreban im je još jedan kvalitetan igrač na poziciji krila. Napred Nikola.

ATG

pre 5 godina

Sto bi rekli. Vestbruk bi poslednih 5 min uzimao loptu i dodavao, valjda neko ubode. :D. Trebalo bi proveriti, ali sigurno njemu nikad nije nedostajao skok ili dva ili 1,2 asistencije.

Del Piero#10

pre 5 godina

Zapravo Milsap mu je sačuvao guzicu. Njegov promašaj je pospremio u koš, za pobedu. Inače Jokić je igrao odličan produžetak, ali je i uveo ekipu u isti onom blokadom na Levinu.

Само кажем

pre 5 godina

За све оне који воле да прате наше у НБА вечерас од поноћи прави специјалитет...Од 00:00 Денвер игра у гостима против Кливленда,Клиперси у истом термину гостују Филаделфији док Сакраменто гостује Атланти пола сата касније.Вјерујем да уз добре стримове можете да комбинујете преносе и гледате наше што је више могуће.Нема на чему... :)

v

pre 5 godina

verujem da će im malo opasti forme, imali su i sreće u pobedama. nadam se plej-ofu da se i tamo Jokić pokaže, velika je razlika između lokalnog prenosa i prenosa na nacionalnim televizijama.

NebaCar

pre 5 godina

Najveci kosarkas svih vremena Majk Dzordan ima 31 tripl dabl, a jokic ih ima 17, jos samo 14 komada sto se ocekuje da ce biti tokom 2020, i presticice najveceg svih vremena, pa vi vidite koja velicina je Jokic.
(Nikola, 01. novembar 2018 08:55)

Jel si realan da tako poredis Jokica sa Dzordanom, imas 12 godina vrv.

koki

pre 5 godina

Najveci kosarkas svih vremena Majk Dzordan ima 31 tripl dabl, a jokic ih ima 17, jos samo 14 komada sto se ocekuje da ce biti tokom 2020, i presticice najveceg svih vremena, pa vi vidite koja velicina je Jokic.
(Nikola, 01. novembar 2018 08:55)

Pa tog Dzordana su cuvala cetvorica, a peti je cuvao Pipena.

JPR24

pre 5 godina

Dobar dvojac Jokic Milsap sinoc... Samo tako da nastave. 7-1.. Ne znam da li je ko ocekivao ovako dobar pocetak. Rouz 50 komada, super ! Zasluzuje, posle onoliko povreda, nije se predao, i nadam se da ce nastaviti tako.

Genijalac

pre 5 godina

Jokic standardno izvrsan, Millsap konacno znacajno doprinosi. Mislim da niko u timu nije ocekivao ovakav pocetak sezone.
(Pseudoharms, 1. novembar 2018 09:41)
Da milsap doprinosi losim napadom i zatvori reket tako da jokic rijetko poentira iz reketa. Tako doprinosi.

louggi

pre 5 godina

milsep nije ukrao nikome slavu, već spasio denver.
jokara & ekipa denvera obećava ove sezone. od 82, tek se odogralo 7-8 tekmi. da ostanu zdravi i čvrsti u odbrani narednih sedam meseci.

MaironDrake

pre 5 godina

Pocinje da iritira ovo kada mu fali skok ili asistencija za TD...Skoncentrisi se covece, u NBA se broj TD izuzetno ceni. Da si zapeo malo, mogao si da imas vec tri :)

napadaj

pre 5 godina

U prvom poluvremenu se vukljao po terenu, bacao loše pasove, mrzelo ga je da se krece, natrpali ga svi koje je čuvao... Tek posle se trgnuo i odigrao kako ume.

Nikola

pre 5 godina

Nikola Sokic dobro igra, a Denver 6>1 sto vec sada mozemo da kazemo da su velike sanse da se Denver plasira u plej of, a to je i cilj Denvera.

Nikola po obicaju juri tripl dablove, ali dobro, kada se pogledaju poeni, milion njih u NBA ima 20-35 poena po mecu i niko ne odskace, osim ako ne da 50-60 poena, tako da i ti tripl dablovi nisu losi.

Najveci kosarkas svih vremena Majk Dzordan ima 31 tripl dabl, a jokic ih ima 17, jos samo 14 komada sto se ocekuje da ce biti tokom 2020, i presticice najveceg svih vremena, pa vi vidite koja velicina je Jokic.

asd

pre 5 godina

Gledao prvo poluvreme, nije ga islo i malo je igrao zavrsio ga sa po 5 poena , skokova i asistencija, trener forsirao mareja celu utakmicu a ovaj je srljao kao muva bez glave. Jokic tek u produzetku se probudio i pokazao sta moze.

WillyWonka

pre 5 godina

Tako smotan, spor, neatraktivan, neskočan, a GENIJALAN. Često se pitam kako uspijeva? Vjerovatno je u pitanju vanserijska inteligencija, jer ljudi moji, ovaj čovjek uopšte ne skače. Pogledajte ove šuteve za 3, ne može novina proći. Nestvarno.

Pera

pre 5 godina

Genijalni Jokic!
U poslednjim sekundama asistencija Milsapu od table za tripl-dabl i pobedu!
Nazalost, zapisnicari ne mogu to da shvate...

Cika Toni

pre 5 godina

@ mrav ..."Jokica provalili u napadu ... Odbrana klasicno tragicna .... Ne sme nikad da povuce kad se lomi.".... Inteligencija u skladu sa nickneim-om.

zemunski kej

pre 5 godina

Kako lepa utakmica,nije mi zao sto ne spavam, Jokica nije islo ,ali je skupljao odpadke i dosao do 22 poena uz to u poroduzetku ga je i krenulo,Nedostaje im Vil Barton, Cini se da se dosta trose i verovatno ce neku i izbubiti na ovim gostovanjima ali su pozitivno iznenadjenje,Denver ima skor 6 prema 1 to je odlicno za ovaj tim koji nije toliko popularan u USA,

Dresden

pre 5 godina

D.Rose 50 poena kako mi je drago zbog njega sto je pokazao da jos uvek moze, i sada kada igra na svojih 60-70% sasvim dobar igrac u NBA

Suncokreten

pre 5 godina

Čudi mi da niko ne komentariše kako se Jokara jedini uopšte nije obradovao pogotku Milsapa. Svi ostali su potrčali ka njemu. Izgleda da vlada zla krv među njima, afroameri ne mogu tako lako da prihvate da lopta mora jednom debelu belcu da ide kad se sve rešava.

Ojsa

pre 5 godina

pa sta znam, grumenasi su ove godine u fazonu da se pokidaju u odbrani...ali u napadu ne mogu da uhvate ritam od prosle godine. jokara je dobar, ne hvata TD zato sto se trosi u odbrani pa ima vise minuta na klupi. ako se kompletiraju i uhavate ritam odbrana/napad mogu plejof. samo mi se cini da jokara jos uvek ne moze fizicki u oba pravca majstorski da odigra.
(nemaninho, 01. novembar 2018 14:03

Ma plejof im je zagarantovan. Ako se dovedu u red u potpunosti, eto ih u finalu konferencije.

burke

pre 5 godina

Baš gledam kako danas igrači izgledaju a kako su izgledali prije.... Ovo su monstrumi... dok prije mršavi npr Lari Brd bi danas sa onakvo građom bio neprimjetan jel bi ga ovi pojeli... Sad da i klinci od 19,20g prirodno imaju tijela od 30 godišnjaka.... baš ne vjerujem.. Pa nemoguće da su svi đenetik frikovi... i tu je jedna velika razlika od Divca i Dražena od ovih danas.. pa i Đordan sa onim tankim nogicama nikad ne bi bio Đordan da ga staviš među ove životinje... Mnogo konjetine se uzima danas... ili kako oni kažu vitamina...

Ufo

pre 5 godina

Dobro bre prekinite vise sa tim FALIO MU SKOK do tripla dabla. To se ne racuna, tj postoji i dabl dabl, i kvardipldabl koji se desio par puta u istoriji lige, ali to je glup podatak. Igra odlicno i Denver za sada, doduse uglavnom igrajuci kuci, dobija meceve. E a Curry samo 37 pts trojke 7/11

nemaninho

pre 5 godina

pa sta znam, grumenasi su ove godine u fazonu da se pokidaju u odbrani...ali u napadu ne mogu da uhvate ritam od prosle godine. jokara je dobar, ne hvata TD zato sto se trosi u odbrani pa ima vise minuta na klupi. ako se kompletiraju i uhavate ritam odbrana/napad mogu plejof. samo mi se cini da jokara jos uvek ne moze fizicki u oba pravca majstorski da odigra.

Ojsa

pre 5 godina

Jel si realan da tako poredis Jokica sa Dzordanom, imas 12 godina vrv.
(NebaCar, 01. novembar 2018 09:46)

Jokić će biti veći o Majkla, ako već sada nije.

JPR24

pre 5 godina

Najveci kosarkas svih vremena Majk Dzordan ima 31 tripl dabl, a jokic ih ima 17, jos samo 14 komada sto se ocekuje da ce biti tokom 2020, i presticice najveceg svih vremena, pa vi vidite koja velicina je Jokic.(Nikola, 01. novembar 2018 08:55)
Jokicu svaka cast, i neka tera sto dalje i vise. Ali ni priblizno Jokic nema protivnike kakve je imao Jordan.

Pera

pre 5 godina

biču iskre iako volim,da gledam jokaru on je u ovoj utakmici bio uzasan...
@slaviša šmigič
Delimicno si u pravu, ali samo do zavrsnice. Delimicno, jer i sa takvom igrom je bio blizu TD, a to ne moze da bude uzasno. A u zavrsnici se trgao i rasturio, u napadu mu je sve ulazilo, odbrana odlicna, doneo je timu pobedu. To puno govori o njemu - zanimljiva kombinacija, po prirodi je lenj i opusten, voli da se igra, ali ima i jak takmicarski duh. Zato je i prosle sezone imao utakmice koje je otaljavao, a onda u svim zadnjim, odlucujucim, blistao. U ovu sezonu je usao resen da se to ne ponovi (jos ga boli poraz u produzetku od Minesote), vodio tim, postao igrac nedelje na zapadu, a onda naisli laksi protivnici, opet se opustio. Al kad oce da igra, vise je nego impresivan.

Che Gevara

pre 5 godina

Jokića provalili u napadu... Odbrana klasično tragična... Ne sme nikad da povuče kad se lomi.
(Mrav, 01. novembar 2018 09:07)

Objektivan si .... ko redovan pratilac Zadruge!
Prvo, Jokicu ovo nije najsjajnije izdanje ali je presudne poene dao!Drugo, odbrana mu je mnogo bolja ali taktika drugih klubova ide da napad i zavrsnica ide preko Jokica jer je on glavni kreator igre Denvera, pa da ga opterete faulovima!Za sada im ta taktika ne prolazi sto daje 6-1 u korist Denvera!Milsap je dao pobedonosni kos, Jokic nije upisao TD a to govori, koliko je timski duh ima ekipa Denver Nuggets-a!
Osvrnuo bi se na statistiku velikog MJ i njeovih 17 TD u karijeri, a Jokic vec 14 TD!Sam stil igre se promenio i danas teska 5-ica, daje puno poena, kreira igru i salje lopte u napad, skace i u napadu i u odbrani tako da se lakse stize do TD kroz peticu nego u vreme Jordana i njegove pozicije play-a!Jordan, je bio za ono vreme .... vanzemaljac!
Nepodcenjujem Jokica, koji je mlad igrac i da nece imati bolje brojke nego veliki MJ, samo govorim da se petice ukljucile u igru i kreiranje igre kao i u sutu za tri poena!Ranije petice su poentirake ili ispod obruca ili sa neke poludistance!

slaviša šmigič

pre 5 godina

biču iskre iako volim,da gledam jokaru on je u ovoj utakmici bio uzasan svi koševi su padali preko njeg nije uspevao nikoga,da pokrije a imao je oko 10.izgubljenih lopti koje su mu zive otimali iz ruke vračanje u odbranu mu je bilo jedno od najgorih otkako pratim košarku.sem tih 20 poena sve ostalo ide u zaborav,da jih nisu pogurale sudije najgora ekipa chikaga bi trebala lagano,da pobedi ali su bili konstantno pokradeni od strane sudaca.ovo šta nam je jokič prezentiro je blagi uzas.

Zmaj1984

pre 5 godina

Pogledajte ove šuteve za 3, ne može novina proći. Nestvarno.
(WillyWonka, 01. novembar 2018 13:56)

Kao Milenko Topić nekada...

Ojsa

pre 5 godina

Jel si realan da tako poredis Jokica sa Dzordanom, imas 12 godina vrv.
(NebaCar, 01. novembar 2018 09:46)

Jokić će biti veći o Majkla, ako već sada nije.

burke

pre 5 godina

Baš gledam kako danas igrači izgledaju a kako su izgledali prije.... Ovo su monstrumi... dok prije mršavi npr Lari Brd bi danas sa onakvo građom bio neprimjetan jel bi ga ovi pojeli... Sad da i klinci od 19,20g prirodno imaju tijela od 30 godišnjaka.... baš ne vjerujem.. Pa nemoguće da su svi đenetik frikovi... i tu je jedna velika razlika od Divca i Dražena od ovih danas.. pa i Đordan sa onim tankim nogicama nikad ne bi bio Đordan da ga staviš među ove životinje... Mnogo konjetine se uzima danas... ili kako oni kažu vitamina...

Ufo

pre 5 godina

Dobro bre prekinite vise sa tim FALIO MU SKOK do tripla dabla. To se ne racuna, tj postoji i dabl dabl, i kvardipldabl koji se desio par puta u istoriji lige, ali to je glup podatak. Igra odlicno i Denver za sada, doduse uglavnom igrajuci kuci, dobija meceve. E a Curry samo 37 pts trojke 7/11

slaviša šmigič

pre 5 godina

biču iskre iako volim,da gledam jokaru on je u ovoj utakmici bio uzasan svi koševi su padali preko njeg nije uspevao nikoga,da pokrije a imao je oko 10.izgubljenih lopti koje su mu zive otimali iz ruke vračanje u odbranu mu je bilo jedno od najgorih otkako pratim košarku.sem tih 20 poena sve ostalo ide u zaborav,da jih nisu pogurale sudije najgora ekipa chikaga bi trebala lagano,da pobedi ali su bili konstantno pokradeni od strane sudaca.ovo šta nam je jokič prezentiro je blagi uzas.

the show must go on

pre 5 godina

Ali bbbbrrraaaatttteee 1 asistencija!!!!Zar je moguće!!!Vec 2 utakmicu jedno dodavanje ili skok za perfeknost!!!Jjjjoookkkaarrraaa!!!!

Nikola

pre 5 godina

Nikola Sokic dobro igra, a Denver 6>1 sto vec sada mozemo da kazemo da su velike sanse da se Denver plasira u plej of, a to je i cilj Denvera.

Nikola po obicaju juri tripl dablove, ali dobro, kada se pogledaju poeni, milion njih u NBA ima 20-35 poena po mecu i niko ne odskace, osim ako ne da 50-60 poena, tako da i ti tripl dablovi nisu losi.

Najveci kosarkas svih vremena Majk Dzordan ima 31 tripl dabl, a jokic ih ima 17, jos samo 14 komada sto se ocekuje da ce biti tokom 2020, i presticice najveceg svih vremena, pa vi vidite koja velicina je Jokic.

koki

pre 5 godina

Najveci kosarkas svih vremena Majk Dzordan ima 31 tripl dabl, a jokic ih ima 17, jos samo 14 komada sto se ocekuje da ce biti tokom 2020, i presticice najveceg svih vremena, pa vi vidite koja velicina je Jokic.
(Nikola, 01. novembar 2018 08:55)

Pa tog Dzordana su cuvala cetvorica, a peti je cuvao Pipena.

JPR24

pre 5 godina

Najveci kosarkas svih vremena Majk Dzordan ima 31 tripl dabl, a jokic ih ima 17, jos samo 14 komada sto se ocekuje da ce biti tokom 2020, i presticice najveceg svih vremena, pa vi vidite koja velicina je Jokic.(Nikola, 01. novembar 2018 08:55)
Jokicu svaka cast, i neka tera sto dalje i vise. Ali ni priblizno Jokic nema protivnike kakve je imao Jordan.

MaironDrake

pre 5 godina

Pocinje da iritira ovo kada mu fali skok ili asistencija za TD...Skoncentrisi se covece, u NBA se broj TD izuzetno ceni. Da si zapeo malo, mogao si da imas vec tri :)

NebaCar

pre 5 godina

Najveci kosarkas svih vremena Majk Dzordan ima 31 tripl dabl, a jokic ih ima 17, jos samo 14 komada sto se ocekuje da ce biti tokom 2020, i presticice najveceg svih vremena, pa vi vidite koja velicina je Jokic.
(Nikola, 01. novembar 2018 08:55)

Jel si realan da tako poredis Jokica sa Dzordanom, imas 12 godina vrv.

Suncokreten

pre 5 godina

Čudi mi da niko ne komentariše kako se Jokara jedini uopšte nije obradovao pogotku Milsapa. Svi ostali su potrčali ka njemu. Izgleda da vlada zla krv među njima, afroameri ne mogu tako lako da prihvate da lopta mora jednom debelu belcu da ide kad se sve rešava.

Cika Toni

pre 5 godina

@ mrav ..."Jokica provalili u napadu ... Odbrana klasicno tragicna .... Ne sme nikad da povuce kad se lomi.".... Inteligencija u skladu sa nickneim-om.

Dresden

pre 5 godina

D.Rose 50 poena kako mi je drago zbog njega sto je pokazao da jos uvek moze, i sada kada igra na svojih 60-70% sasvim dobar igrac u NBA

ATG

pre 5 godina

Sto bi rekli. Vestbruk bi poslednih 5 min uzimao loptu i dodavao, valjda neko ubode. :D. Trebalo bi proveriti, ali sigurno njemu nikad nije nedostajao skok ili dva ili 1,2 asistencije.

Genijalac

pre 5 godina

Jokic standardno izvrsan, Millsap konacno znacajno doprinosi. Mislim da niko u timu nije ocekivao ovakav pocetak sezone.
(Pseudoharms, 1. novembar 2018 09:41)
Da milsap doprinosi losim napadom i zatvori reket tako da jokic rijetko poentira iz reketa. Tako doprinosi.

the answer

pre 5 godina

nije milsap nego Jokic junak nagetsa,zato sto je lupio rampu u zadnjem napadu reg.toka, zatim dao 8 poena u produzetku a i u tom produzetku lupio rampu i ukrao loptu u zasnjem napadu cikaga.. Odbrana level 100. JOKIC MVP

nemaninho

pre 5 godina

pa sta znam, grumenasi su ove godine u fazonu da se pokidaju u odbrani...ali u napadu ne mogu da uhvate ritam od prosle godine. jokara je dobar, ne hvata TD zato sto se trosi u odbrani pa ima vise minuta na klupi. ako se kompletiraju i uhavate ritam odbrana/napad mogu plejof. samo mi se cini da jokara jos uvek ne moze fizicki u oba pravca majstorski da odigra.

tocka

pre 5 godina

A Jokićeve dve vezane trojke kada se lomio rezultat?
Ne znam koja je fora da ga puštaju na teren taman toliko da ne napravi triple double. Tri blokade, i ovo mu vec postaje normalno.

v

pre 5 godina

verujem da će im malo opasti forme, imali su i sreće u pobedama. nadam se plej-ofu da se i tamo Jokić pokaže, velika je razlika između lokalnog prenosa i prenosa na nacionalnim televizijama.

cvele

pre 5 godina

Neko je iskomentarisao ispod video klipa u fazonu: kakav je ovo covek kad odigra ocajno 3 ipo cetvrtine na poslednje dve utakmice i u obe je na jednan skok ili asistenciju od TD.

Del Piero#10

pre 5 godina

Zapravo Milsap mu je sačuvao guzicu. Njegov promašaj je pospremio u koš, za pobedu. Inače Jokić je igrao odličan produžetak, ali je i uveo ekipu u isti onom blokadom na Levinu.

Milan

pre 5 godina

Rekao bih da je ipak Jokić bio junak Nagetsa, postigao je sve poene za svoj tim u produžetku kada se svima skratila ruka, stigao da udari dve jako važne blokade u trenucima kada se lomilo.

leandro

pre 5 godina

Sjajan meč. Lavin postao skroz dobar igrač, nije toliki siledžija kao ranije, iako se mnogo toga u bulsima vrti oko njega. Ruki iz Čikaga koji je čuvao Jokića je zapao za oko svima. Maestralna partija. Odlično je odigrao. Problem za Denver je katastrofalna pick n roll igra. Nznm da li su jednom odigrali noćas kako treba. Delom i zbog dobre odbrane Čikaga, ali Marej i Heris od početka sezone nemaju taj pas u reket nakon bloka visokih igrača. Mislim da im je ovakav protivnik koji je prethodno ponižen od gsw bio dobar test da to razrade i uvežbaju, ali desilo se to da odigraju najgori meč i opet nekako pobede na iskustvo i sreću. Jokićeva odbrana je presudila. Kad je trebalo, imao je blokade, kradje i postavljanja. Onako trapav zbuni protivnika, a i sudije ga bolje tretiraju. Lepa sezona Denvera je pred nama. Verujem da će ih ovo razdrmati.

pedrito

pre 5 godina

Jokić je imao lošu partiju, sve do produžetka a onda je od 10 poena postigao prvih 8 (dve trojke). Jedini njegov promašaj je Milsap pretvorio u pobedu. Pokazao je da može biti agresivan kada mora i da hoće da rešava, ali za sada još nije "clutch" jer mi se čini da nije dao nijedan koš za pobedu. Ali polako, ima vremena... Samo napred Srbine!

Petar

pre 5 godina

Ne smem ni da zamislim kako će to izgledati kada Marej i Heris konačno počnu da pogađaju za 3 poena, kada uz konstantno bedan šut imaju 6-1 skor. I da, Barton baš nedostaje, mnogo smo ga potcenili a odličan je igrač.

Pera

pre 5 godina

Genijalni Jokic!
U poslednjim sekundama asistencija Milsapu od table za tripl-dabl i pobedu!
Nazalost, zapisnicari ne mogu to da shvate...

S

pre 5 godina

Znam da ovo zvuči nelogično kada se pogleda statistika, ali nije baš da je blistao, izgledao je nezainteresovano većim dijelom utakmice, i uopšte napad čitave ekipe Denvera izgleda nekako tromo. Ali je zato u produžetku uzeo stvari u svoje ruke - ubacio prvi koš, i onda vezao dvije trojke. Milsap ponekad frustrira jer je nekonzistentan u napadu, ali ima veteransku igru, riješio im je utakmicu pametnim pozicioniranjem, o odbrani da ne govorim.

Ono što je važno, ove godine rješavaju utakmice protiv lošijih timova, i počeli su da uzimaju i utakmice na putu. I Nikola zapravo igra odbranu, što je ogromna stvar. Napad će se dovesti u red.

Toske

pre 5 godina

Milsap jeste bio junak na kraju ako se gleda poslednja sekunda samo, ali Jokara je izdominirao celu tekmu, pa i produzetak tako da je sve jasno!

JPR24

pre 5 godina

Dobar dvojac Jokic Milsap sinoc... Samo tako da nastave. 7-1.. Ne znam da li je ko ocekivao ovako dobar pocetak. Rouz 50 komada, super ! Zasluzuje, posle onoliko povreda, nije se predao, i nadam se da ce nastaviti tako.

Само кажем

pre 5 godina

За све оне који воле да прате наше у НБА вечерас од поноћи прави специјалитет...Од 00:00 Денвер игра у гостима против Кливленда,Клиперси у истом термину гостују Филаделфији док Сакраменто гостује Атланти пола сата касније.Вјерујем да уз добре стримове можете да комбинујете преносе и гледате наше што је више могуће.Нема на чему... :)

ejs

pre 5 godina

jeste Milsap odlučio ali šta ključne poene je Nikola dao. Pogledajte snimak, isplati se. Nije sad o njemu reč, ali i Bjelica u zadnje 2 tekme sve važne šuteve uzima kad se rezultat lomi.
odlično, samo još Milošu da daju više prostora, ali dok pobedniku, teško.

napadaj

pre 5 godina

U prvom poluvremenu se vukljao po terenu, bacao loše pasove, mrzelo ga je da se krece, natrpali ga svi koje je čuvao... Tek posle se trgnuo i odigrao kako ume.

Mirko

pre 5 godina

Bila je mnogo teška i neizvesna utakmica. Po skoru u dosadašnjem delu sezone Bulsi su bili autsajderi u ovom meču, ali nošeni publikom osetili su da mogu da se nose sa Denverom a možda i da pobede. Mlada je ekipa i ima taj potreban sportski bezobrazluk, ali nema iskustva. Uništavali su Denver skočnošću, brzinom i ukradenim loptama.
A Jokić je školovao njihovog centra celu utakmicu iako ima 21(22) godine i svega dve godine je stariji od njega.
Bulsi su igrali mnogo jaku odbranu i presing, tako da je bilo teško Denveru da dođe do otvorenog šuta. I sam rezultat govori o tome da se igrala veoma jaka odbrana na obe strane. K'o da su igrali u ABA ligi! :P
Jokića nije išlo poenterski do pred kraj, ali je pred kraj dokazao koliko je strpljiv i dobar - preuzeo je svoju lidersku ulogu i praktično sam rešio poslednju četvrtinu i uz pogodak Milsapa za kraj i čitavu utakmicu.

Da, malo počinje da nervira što mu već koji put fali jedna asistencija za TD, ali šta da se radi - čovek je timski igrač i zato njegov tim pobeđuje, za razliku od Westbruka koji sipa TD-ove a njegov tim gubi(barem je tako bilo do ove sezone).

Sve u svemu - Jokić je klasa.

louggi

pre 5 godina

milsep nije ukrao nikome slavu, već spasio denver.
jokara & ekipa denvera obećava ove sezone. od 82, tek se odogralo 7-8 tekmi. da ostanu zdravi i čvrsti u odbrani narednih sedam meseci.

WillyWonka

pre 5 godina

Tako smotan, spor, neatraktivan, neskočan, a GENIJALAN. Često se pitam kako uspijeva? Vjerovatno je u pitanju vanserijska inteligencija, jer ljudi moji, ovaj čovjek uopšte ne skače. Pogledajte ove šuteve za 3, ne može novina proći. Nestvarno.

PEK Gora Kragujevac

pre 5 godina

Jokić je oscilirao, ali treba reći da je postigao 8 od 10 poena u produžetku, 2 trojke. Praktično je dao sve poene Denvera u 4:59.9min, ali je promašio odlučujući šut i srećom Milsap naleteo za pobedu.

Uzbudljiva utakmica, većim delom neizvesna. Uživanje.

NbgDeki

pre 5 godina

Drago mi je sto nije kreten, pa da juri taj jedan skok ili asistenciju. Svi vide koliko je dobar i bez toga da pise da je imao tripl dabl. Pojedini igraci su poslednjih godina obesmislili statistiku.

Dragan Feliks

pre 5 godina

U poslednjih 5 minuta regularnog dela i u produžetku zagrizao i prelomio (12 poena, 5 skoka, 3 asistencije i 2 blokade) pa i pored dva promašaja i dve izgubljene lopte u tom periodu dokazao da postaje neosporni lider. Milsap večeras takođe vrlo dobar. Za bolji rezultat od plasmana u doigravanje potreban im je još jedan kvalitetan igrač na poziciji krila. Napred Nikola.

asd

pre 5 godina

Gledao prvo poluvreme, nije ga islo i malo je igrao zavrsio ga sa po 5 poena , skokova i asistencija, trener forsirao mareja celu utakmicu a ovaj je srljao kao muva bez glave. Jokic tek u produzetku se probudio i pokazao sta moze.

Ojsa

pre 5 godina

pa sta znam, grumenasi su ove godine u fazonu da se pokidaju u odbrani...ali u napadu ne mogu da uhvate ritam od prosle godine. jokara je dobar, ne hvata TD zato sto se trosi u odbrani pa ima vise minuta na klupi. ako se kompletiraju i uhavate ritam odbrana/napad mogu plejof. samo mi se cini da jokara jos uvek ne moze fizicki u oba pravca majstorski da odigra.
(nemaninho, 01. novembar 2018 14:03

Ma plejof im je zagarantovan. Ako se dovedu u red u potpunosti, eto ih u finalu konferencije.

Che Gevara

pre 5 godina

Jokića provalili u napadu... Odbrana klasično tragična... Ne sme nikad da povuče kad se lomi.
(Mrav, 01. novembar 2018 09:07)

Objektivan si .... ko redovan pratilac Zadruge!
Prvo, Jokicu ovo nije najsjajnije izdanje ali je presudne poene dao!Drugo, odbrana mu je mnogo bolja ali taktika drugih klubova ide da napad i zavrsnica ide preko Jokica jer je on glavni kreator igre Denvera, pa da ga opterete faulovima!Za sada im ta taktika ne prolazi sto daje 6-1 u korist Denvera!Milsap je dao pobedonosni kos, Jokic nije upisao TD a to govori, koliko je timski duh ima ekipa Denver Nuggets-a!
Osvrnuo bi se na statistiku velikog MJ i njeovih 17 TD u karijeri, a Jokic vec 14 TD!Sam stil igre se promenio i danas teska 5-ica, daje puno poena, kreira igru i salje lopte u napad, skace i u napadu i u odbrani tako da se lakse stize do TD kroz peticu nego u vreme Jordana i njegove pozicije play-a!Jordan, je bio za ono vreme .... vanzemaljac!
Nepodcenjujem Jokica, koji je mlad igrac i da nece imati bolje brojke nego veliki MJ, samo govorim da se petice ukljucile u igru i kreiranje igre kao i u sutu za tri poena!Ranije petice su poentirake ili ispod obruca ili sa neke poludistance!

ivan78bg

pre 5 godina

@Mrav
Pa ako su ga provalili u napadu kako im je ubacio 8 poena i produzetku.Ako je tragican u odbrani kako im je lupio 2 banane u istom tom produzetku?
Cutimo jel.:)

zemunski kej

pre 5 godina

Kako lepa utakmica,nije mi zao sto ne spavam, Jokica nije islo ,ali je skupljao odpadke i dosao do 22 poena uz to u poroduzetku ga je i krenulo,Nedostaje im Vil Barton, Cini se da se dosta trose i verovatno ce neku i izbubiti na ovim gostovanjima ali su pozitivno iznenadjenje,Denver ima skor 6 prema 1 to je odlicno za ovaj tim koji nije toliko popularan u USA,

Pera

pre 5 godina

biču iskre iako volim,da gledam jokaru on je u ovoj utakmici bio uzasan...
@slaviša šmigič
Delimicno si u pravu, ali samo do zavrsnice. Delimicno, jer i sa takvom igrom je bio blizu TD, a to ne moze da bude uzasno. A u zavrsnici se trgao i rasturio, u napadu mu je sve ulazilo, odbrana odlicna, doneo je timu pobedu. To puno govori o njemu - zanimljiva kombinacija, po prirodi je lenj i opusten, voli da se igra, ali ima i jak takmicarski duh. Zato je i prosle sezone imao utakmice koje je otaljavao, a onda u svim zadnjim, odlucujucim, blistao. U ovu sezonu je usao resen da se to ne ponovi (jos ga boli poraz u produzetku od Minesote), vodio tim, postao igrac nedelje na zapadu, a onda naisli laksi protivnici, opet se opustio. Al kad oce da igra, vise je nego impresivan.

Zmaj1984

pre 5 godina

Pogledajte ove šuteve za 3, ne može novina proći. Nestvarno.
(WillyWonka, 01. novembar 2018 13:56)

Kao Milenko Topić nekada...