Utorak, 30.10.2018.

08:24

Bjelica nastavlja da briljira, Jokiću falio skok za novi tripl-dabl!

Srpski košarkaši Nemanja Bjelica i Nikola Jokić nastavili su sjajnim partijama u NBA ligi.

Izvor: B92

Bjelica nastavlja da briljira, Jokiæu falio skok za novi tripl-dabl! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

Mali dil za Belog, veliki napredak za Sac

pre 5 godina

Kings-nakon dugo vremena, ubodose sa dovodjenjem igraca, Bjelica im daje takvu sirinu u igri, ali i Stein je iskusniji, i jos kad im se vrato Bogi, uh....
(sasa the red baron)

Stein je objektivno najvise dobio dolaskom Bjelice, jer ga Beli puni asistencijama, siri mu reket u napadu jer izvlaci protivnicku cetvorku na trojku, a zatvara reket u odbrani tako da Stein lakse dolazi do defanzivnog skoka. Nije lako biti objektivan, jer je Beli nas i mnogima omiljen igrac, ali je ovo klasican primer kako samo jedan igrac moze da pokrene celu ekipu. Divac je odradio kraljevski posao i sebi osigurao stolicu na neko vreme, sto se cinilo gotovo nemoguce kad je poslao Bagija u Pelikane. Jos kad se vrati Bogi, bice neprospavanih noci.

baron

pre 5 godina

Pratim NBA dugi niz godina, maltene 20god. Da nema Golden State NBA je mogla da stavi katanac na vrata. Zadnjih par godina samo osrednji timovi.
Manjak talenta sa drafta, priliv osrednjih evropskih igraca koji u svakom timu igraju prvu postavu. Evroliga propala, NBA dolaskom osrednjih igraca postala krajnje izjednacena liga. Srecom, na scenu stupa fantasticni Golden State koji se u vremenu bez odbrana i igranju na kos vise, snasao maestralno.
Ostali za klasu slabiji, i to nema veze sa Durantom. Bili bi oni to i bez Duranta. Naslednici su San Antonia koji ide u istoriju.

Da nema Golden State, ne znam da li bih uopste mogao pratiti NBA.
Nekih zanimljivih igraca nema, nekih vrhunskih igraca nema.
Od nasih, Bjelica mi je drag, odlican igrac, mozda nas najbolji kosarkas.
Jokic mi je medijski izvikan, ne svidja mi se igrac koji igra samo na jednoj strani terena, pritom ni ta igra u napadu protiv horde prosecnih centara, koji jedino sto u odbrani znaju je da podignu ruke, ne izgleda impresivno.
Vise je to odsustvo kvaliteta pod obrucem nego neki neki veliki talenat igraca koji nema snage za 30min meca.

Mnogi kukaju na Malouna. Kakav god da je trener, on je stvorio od Jokica igraca. Retko ko bi dao sansu 41.piku.
Da je otisao u Pelicanse, Memfis, Majami do sada bi se vec vratio u Megu.

Sto se tice Doncica, iako u njemu nikada nisam video velikog kosarkaskog majstora, bice on sasvim pristojan NBA igrac.
Da su 90-e ne bi ni na klupi imao mesta, srecom po njega nisu.

bla

pre 5 godina

Par reci o minutazi nasih igraca, Pogledajte statistiku najboljih NBA igraca ,imate na sajtu NBA,Kevin Durent igra 25~26 minuta, Zasto bi Jokic igrao vise, tim ima 16 igraca a sezona ima preko 80 utakmica.Kada god imate priliku odmarate najbolje i cuvate od povreda, Pratim utakmice i Kingsa i Nugetsa i te kako se vidi razlika izmedju prvog i drugog tima, Jedni nabiju razliku a ovi drugi je izgube ili u najboljem slucaju odrzavaju,
(zemunski kej, 30. oktobar 2018 13:42)

Jokic igra otprilike jedno poluvreme po utakmici.
Jasno mi je da je sezona duga i da treba da stedi najbolje igrace kad god se ukaze prilika, ali 30 - 35 min bi morao da igra najbolji igrac ekipe kod svakog iole kvalitetnog trenera.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rendom, 30. oktobar 2018 14:27)

kd igra oko 35 minuta po utakmici a Jokic igra 30 minuta po utakmici. kada denver ima resenu utakmicu jokic ce odmarati. to je normalno u danasnjoj nba ligi. ja se nadam da ce bjelica zadrzati minutazu koju ima ove sezone.

sasa the red baron

pre 5 godina

Svaki igrac cim pobegne iz Minesote , procveta!Iskreno,na Bjelici se jsno vidi da je zdrav, odmoran, i da je gladan basketa.
Kings-nakon dugo vremena, ubodose sa dovodjenjem igraca, Bjelica im daje takvu sirinu u igri, ali i Stein je iskusniji, i jos kad im se vrato Bogi, uh....
Nisu ekipa za titulu, ali za play-off, definitivno..

Hmm

pre 5 godina

GSW i Tompson imaju POSEBNU vest na ovom portalu govori o tome.Ovde uzivamo u igrama naših... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Hmm, 30. oktobar 2018 09:42) 

Vasih? Ti i ko jos ste rodjaci nekim kosarkasima? Nisam znao, eee onda se izviNJajem
(Ufo, 30. oktobar 2018 10:57)

Ovako izgleda kad čovek ispadne pglu pa se dodatno ukopava...A o humoru da ne pričam...

Rendom

pre 5 godina

Jokic igra otprilike jedno poluvreme po utakmici.
Jasno mi je da je sezona duga i da treba da stedi najbolje igrace kad god se ukaze prilika, ali 30 - 35 min bi morao da igra najbolji igrac ekipe kod svakog iole kvalitetnog trenera.

vlado

pre 5 godina

Klipersi su skroz druga priča. Izuzetno duboka ekipa, sa kako jedan kolega već napisa, gomilom specijalista i prekaljenim trenerom (setite se kako je prošle godine vodio ekipu i do tri kola pred kraj bio u plej ofu uz sve povrede koje su ih pratile cele sezone). Svakoj ekipi može timski da parira odgovarajućom petrokom. Ako protivnik ima centra koji ne širi igru rasturiće ih Bobijem, ako slabo brani pik igru, uništiće ih Trez Harel sa Teom i Luom koji će uz put svakome da ubaci 20 poena (kad mu nije veče), ako protivnici imaju dobre bekove usopriće ih Bredlijem i Beverlijem. Haris i Galinari im daju širinu svojim šutem za 3 poena, što za sada mali SGA koristi da probija do kraja, a obojica itekako mogu doro da napadnu ulazom. Ako protivnik dobro napada sa krila tu imaju Luc Mbah Mutea odličnog defanzivca. Prava ekipa, bez pravog "superstara" što u ovakvom sastavu može samo da im bude + nikako -. Liče mi na Pistonse iz 2003. ;) Raspored im se namestio tako da u prvih 15 utakmica igraju samo protiv 2 tima koji prošle godine nisu igrali plej of a sigurno nece i ove, tako da mislim da ćemo posle sledećih 8-9 utakmica znati koliko ovi Klipersi mogu. Svakako se po mom mišljenju niko neće naigrati protiv njih uključujući i GS.

Pera

pre 5 godina

Denver 5-1
Klipersi 4-2
Kingsi 4-3
Tek je pocetak, ali odlican pocetak!
Za Jokica raduje sto je i juce (kao i kad je imao TD pre neki dan) odigrao bez izgubljene lopte. Izgleda da se Bjelica konacno razigrao, a bice jos bolji kad dodje Bogdanovic. Teo bi mogao, ako izbegne povrede, korak po korak da izbori znacajniju ulogu. I on i Boban kad igraju igraju vrlo dobro.

vlado

pre 5 godina

Rano je jos za procenjivanje koje će ekipe u plej of na Zapadu. Kingsi su odlično započeli, uhvatili su protivnike na "prepad". Ubace ih u masinu, stalno napadaju "u ledja", šutiraju čim im se otvori prilika. Hoće ih šut. Nemanja im daje širinu u igri, prostor u reketu, koju bekovi, a naročito WCS pa i Begli koriste maksimalno jer im je mnogo lakše da napadaju koš kroz "prazniji reket" nego kada oko reketa imaju 2 svoja i 2 protivnička igrača. Prošle godine su imali taj problem. Stalno su im oko reketa "kampovala" 2 igrača (Z-Bo, WCS, Kosta, Skal) sa svojim čuvarima koji su lako pomagali saigraču koji čuva igrača sa loptom ako ovaj krene na prodor. Tu Irving ne bi mogao lako proći do obruča. Bogdan kada se vrati 99% će im igrati startno krilo. Mada bih ja više voleo da malo "uravnoteže" petorke. Da im Bogdan igra 25-30 minuta sa klupe, a da sa Foksom, Badijem, Belim i WCS završava utakmice. Nešto kao što je Manu igrao za SA. Prva petorka već ima tri dobra dodavača (Foksa, Nemanju i, da da, WCStajna). Mnogo bi Bogi koristio rezervama u igri, pogotovo Dzajlsu i MB-u, naročito u pozicionom napadu. Kingsima bi bilo odlično da imaju sezonu kakvu su Lejkersi imali prošle godine. Što više pobeda, razvoj mladih igrača, bez plej ofa po svaku cenu jer bi to značilo više minuta za veterane, a manje za MB-a i Dzajlsa. Protivnici će vrlo brzo, posle 1/4 sezone maks, početi da ih shvataju "ozbiljno" i da ne ulaze sa njima u trku, a onda će im biti mnogo teže da pobeđuju.

Nešque

pre 5 godina

Beli je postao veći ali i brzi. U odnosu na prošlu sezonu gde je izgledao manji ali jako trom. Izgleda da se profesoru opustila ruka.

zemunski kej

pre 5 godina

Par reci o minutazi nasih igraca, Pogledajte statistiku najboljih NBA igraca ,imate na sajtu NBA,Kevin Durent igra 25~26 minuta, Zasto bi Jokic igrao vise, tim ima 16 igraca a sezona ima preko 80 utakmica.Kada god imate priliku odmarate najbolje i cuvate od povreda, Pratim utakmice i Kingsa i Nugetsa i te kako se vidi razlika izmedju prvog i drugog tima, Jedni nabiju razliku a ovi drugi je izgube ili u najboljem slucaju odrzavaju,

moje ime, tako je

pre 5 godina

@da dodam, onaj murray pojma nema, ovo nije prvi put da ovo pisem. On je glavni krivac zasto Jokic igra slabije, prvestveno sto je sebican i citava njegova igra se svodi na to da on sebi napravi poziciju za sut, ako to ne uspe onda doda neku losu loptu posto je ostalo nekih 5-6 sekundi do kraja napada. Treba mu najmanje 10 sekundi da skonta sta ce biti sa napadom. Jokicu samo zna da doda kad mu da loptu iz ruke u ruku(bukvalno), Milsap takodje pojma nema, krene na trojicu pod kosem, Jokic mu mase rukama sam iza linije za tri, i ovaj uporno masi ili direktno u blok i nece da doda. Ja da sam Jokic poludeo bi posle jedne utakmice takve, a ovo se konstantno desava iz utakmice u utakmicu. Ej 8 suteva!? od toga 3 posto je morao da sutira zbog isteka napada. samo 2 poena u drugom poluvremenu? Igra ispod 30 minuuta (prosjecno!) kao francise igrac? zadnju cetvrtinu igra nekih 5 minuta? to franchise igrac?:D hahaha. Malo sutra. Bas me interresuje jel u istoriji nba i jedan franchise igrac imao tako malu minutazu? i tako malu minutazu u zadnjoj cetvrtini?
(genijalac, 30. oktobar 2018 11:21)

Sve se slazem osim ovog za minutazu, to si uzeo za primer u ovoj poslednjoj utakmici, a Jokic nije atletski jak igrac da moze da igra svaku utakmicu 30 i vise minuta bez problema sa faulovima i slicno.... na ovoj je imao ulogu da vise asistira nego da pogadja, ali sto se minutaze tice vec ce u sledecoj imati te minute o kojima si ti pricao, pozz

Aleks

pre 5 godina

(genijalac, 30. oktobar 2018 11:21)

Slazem se u potpunosti, koja je Murray prevara od igraca, kosarku igra inteligencija, a on decko dve vijuge vise od kokoske, tek da zna sta je lopta a sta kos. Svaku petu tekmu ga hoce pa ubaci 20 poena, ostalo dzabe pare. I on je plej? Micic je za njega Teodosic licno, Parker, Stokton bogotac.

Milsap najveca komedija u NBA.

Slobodan Zika Jalovina

pre 5 godina

Bravo Nemanja tako igra reprezentativac Srbije !!!
(Nebojsa, 30. oktobar 2018 11:08)

Uf kad Jokic procita ovaj komenatar, crci ce od muke!

KOSTA1703

pre 5 godina

Ne mogu da shvatim kako je moguće da ovd ekomentare ostavljaju oni koji su košarku gledali nekoliko puta u životu, a misle da sve znaju?
Jokiću skraćuju minutažu?
Pa naravno da mu skraćuju, jer ne postoji nijedan tim u NBA, uključujući tu i Lebronove Lejkerse , koji toliko zavisi od jednog igrača kao Denver.
Oni su bez Jokića prosto jedna bezlična gomila na terenu, bez glave i repa, koja može samo da prangija do besvesti.
E zato će Meloun kad god može izvesti Jokića sa terena, čuvajući ga da se ne povredi, nekad i po cenu da se zbog toga odigra i neka neizvesna završnica, čak i izgubi neki meč.
Sezona je duga, cilj je plejof, i treba gledati napred.

genijalac

pre 5 godina

da dodam, onaj murray pojma nema, ovo nije prvi put da ovo pisem. On je glavni krivac zasto Jokic igra slabije, prvestveno sto je sebican i citava njegova igra se svodi na to da on sebi napravi poziciju za sut, ako to ne uspe onda doda neku losu loptu posto je ostalo nekih 5-6 sekundi do kraja napada. Treba mu najmanje 10 sekundi da skonta sta ce biti sa napadom. Jokicu samo zna da doda kad mu da loptu iz ruke u ruku(bukvalno), Milsap takodje pojma nema, krene na trojicu pod kosem, Jokic mu mase rukama sam iza linije za tri, i ovaj uporno masi ili direktno u blok i nece da doda. Ja da sam Jokic poludeo bi posle jedne utakmice takve, a ovo se konstantno desava iz utakmice u utakmicu. Ej 8 suteva!? od toga 3 posto je morao da sutira zbog isteka napada. samo 2 poena u drugom poluvremenu? Igra ispod 30 minuuta (prosjecno!) kao francise igrac? zadnju cetvrtinu igra nekih 5 minuta? to franchise igrac?:D hahaha. Malo sutra. Bas me interresuje jel u istoriji nba i jedan franchise igrac imao tako malu minutazu? i tako malu minutazu u zadnjoj cetvrtini?

genijalac

pre 5 godina

Mora da pocne da vodi racuna malo i o tome, pa sta ako se nekad namerno pojuri statistika, u pitanju je bio JEDAN SKOOOK !
(Goran, 30. oktobar 2018 08:52)
jos je imao nekih tri minute da pokupi taj jedan skok. Ne znam zasto je takav, moguce je da je malo mutav. Cak je imao lagan taj skok, kad su ovi promasili slobodno bacanje, i on gradi onog randle'a, a covjek uopste nije zainteresovan u skok, i malik beasley pokupi skok:D beasly koji je uostalom igrao duze od Jokica u toj utakmici. Jokic kad udje u zadnjoj cetvrtini, toliko je bio na klupi da je covjek totalno van ritma. U prvom poluvremenu od 24 minute on igra nekih 14 minuta:D pa to je malo vise od jedne cetvrtine. On pola meca provede na klupi, pa ni jedan jedini franchise igrac ne igra tako malo! Jos ga uvijek( ponizavajuci vadi) na kraju posto kao ne igra odbranu? Imao je mismatch pod kosem jedno 5 puta gdje njegovi saigraci Prvenstveno harris murray i milsap, NECE da mu dodaju loptu za lagane poene. Imam utisak da su bas ta trojica zesce ljubomorni na cinjenicu da je Jokic glavni, i svi pokusavaju na silu da preuzmu tu ulogu, ispucavajuci se i ne dodavati loptu jokicu. Kao sto rekoh, ne znam jeli Jokic mulac, pa ne zna da pisne, ili je on i sam djelomicno kriv posto je pasivan? Dali je do njega ili do malone'a. On ima moc da kaze ovako i ovako ili idem, i gotovo, takva je NBA liga. Ili on ili ja, za kojeg god igraca i trenera moze to reci, Nebi ja dozvolio da me tako ponizavaju.

genijalac

pre 5 godina

Vasih? Ti i ko jos ste rodjaci nekim kosarkasima? Nisam znao, eee onda se izviNJajem
(Ufo, 30. oktobar 2018 10:57)

hahahahhahahahahahaahahahaha joj jesi smjesan covjece. Evo ne mogu da prestanem da se smijem, toliko si originalan, i toliko duhovit, ti si prosto izmislio humor. HAhahahahahaha ne mogu da prestanem da se smejem. IzviNJajem se.

go nidzo go

pre 5 godina

Jokicu čoveče, otišao si u krajnost, preteruješ sa tom skromnošću! Uzmi svaki TD, sruši sve rekorde kad ti se već nude na tacni, aman upiši se u večnost

Bane

pre 5 godina

Vasih? Ti i ko jos ste rodjaci nekim kosarkasima? Nisam znao, eee onda se izviNJajem
(Ufo, 30. oktobar 2018 10:57)

Valjda si onda mislio na reč moji jer je to definicija za familiju. Znaš ono moj rođa Beli danas ubo 20+ poena. A kad se kaže naši to se obično misli na ljude istog porekla ili nacionalnosti.

Sas

pre 5 godina

Imao bi Beli i vise, samo da je pogadjao slobodna bacanja ! Kad sam video da je Klej ubacio 22p za 10 min, nisam mogao da poverujem, ostalo je istorija :)

Ufo

pre 5 godina

GSW i Tompson imaju POSEBNU vest na ovom portalu govori o tome.Ovde uzivamo u igrama naših...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Hmm, 30. oktobar 2018 09:42)

Vasih? Ti i ko jos ste rodjaci nekim kosarkasima? Nisam znao, eee onda se izviNJajem

Milan

pre 5 godina

Koliko god da je Bjelica uticao na dobar start kingsa, činjenica je da je ključni čovek zapravo Fox! Dečko je ostvari ogroman napredak u odnosu na prošlu sezonu i postao pravi vođa ekipe. Po EFF u odnosu na prošlu sezonu sada je u top 3 u generaciji.

Alan Ford

pre 5 godina

@dare
Nije Sakremento nista bolji po tom pitanju, ali Dalas ima 2-5 omjer, a Sakremento 4-3, to govori da je njima stalo da pobjedjuju, a Dalasu je malo vise stalo da razigraju mlade igrace, inace su losa ekipa, Doncicu svaka cast, ali sad reci da ce biti jedan od najboljih evropskih igraca u NBA, pretenciozno, 7 utakmica odigrano, ima igraca koji su zaduzili NBA poput Dirka, Paua, Pedje, Parkera, polako i malo postovanja prema legendama, i svako od njih je osvajao makar jedan prsten, pravo ogledalo je plej of i prave takmicarske utakmice, takvih se desi maksimalno 20 u ligaskom dijelu. Sportski pozdrav

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

...Nikad mi nece biti jasno sta se desava u njegovoj glavi.Umesto da trpa i nabija statistiku kao svi ovi tamnoputi igraci...
(Moe, 30. oktobar 2018 08:46)
U glavi mu je da radi svoj posao i da to vide ljudi, koji treba da vide. I vide, dali su mu max. ugovor. Sto bi Ameri rekli: "Job done."

Sas

pre 5 godina

Imao bi Beli i vise, samo da je pogadjao slobodna bacanja ! Kad sam video da je Klej ubacio 22p za 10 min, nisam mogao da poverujem, ostalo je istorija :)

siro

pre 5 godina

Alo bre, kakav Bjelica kakav Jokic, pa Klay Thompson je za 26 minuta dao 52 poena i postavio novi NBA rekord sa 14 trojki!!! 
(Ufo, 30. oktobar 2018 09:01) 

GSW i Tompson imaju POSEBNU vest na ovom portalu govori o tome.Ovde uzivamo u igrama naših...
(Hmm, 30. oktobar 2018 09:42)


Ispravite me ako gresim, ali taj Klay imao 14 trojki al iz 24 pokusaja, tako da to i nije neka vauuu vest.

Oko

pre 5 godina

Hjuston i Oklahoma ce sigurno u razigravanje,LAC i MEM ispadaju iz 8 i za poslednje mesto ce biti zestoka borba Portlanda,LAL i Kingsa. Kada se vrati Bogi i ako Sac nastavi da igra zrelo tada uopste nije nemoguce da Kingse gledamo u PO. Duga je sezona, OKC,LAL,Portland pa donekle i Hjuston zavise od jednog coveka,dovoljno je da se nekom od njih desi povreda i propusti dva meseca i Kingsi lagano ulaze.
P.S. Sakramento igra bez najboljeg i gazi redom , na istoku bi trenutno bili u top 5 a LAC i MEM su sa 3:2 ispred Kingsa koji imaju 4:3. Nidje veze

Laki

pre 5 godina

papasle, 30. oktobar 2018 09:39)

Ne mogu da se složim s tobom, bar ne u potpunosti, oko Jokićeve odbrane. On je najvažniji napadački šraf Denvera i napadaju ga u odbrani da bi ga opteretili faulovima, pa on ne sme da igra čvršće, ali su zadnji napadi Pelikansa, kada su krenuli preko njega, vrlo vešto hvatani u zamku, pa je bilo nekoliko ključnih ukradenih lopti koje su i rešile utakmicu. Beli najzad prodisao u Sakramentu!

Marko

pre 5 godina

Jokić se juče planski odmarao imaju dve "lagane" dan za danom u Čikagu i Klivendu. A osigurali su pobedu vrlo brzo. Tamo bi lagano mogao da padne neki rekord karijere jer u Čikagu redovno ima 3D a Klivend bez povređenog Lava neće imati ni jednu pobedu i imaće već sada skoro sigurno najgori skor u sezoni. U Nedelju u Evropskom terminu igraju Baksi i Kingsi pa eto prilike da naši NBA fanovi gledaju Bjelicu u OK terminu.

Rašo

pre 5 godina

Pa ti što kažeš da Bjelica ne može Gasolovim stopama, tj da bi mogao da je 10 tak godina mladji, ali posto je mladji samo nekoliko onda je glupo porediti..Pa evo ja kao neutralni da ti kazem, Bjelica je mladji od Gasola tacno 8,5 godina... 1980-1988 Jel to moze da prodje za tvojih 10 tak ???

maki1982

pre 5 godina

Klej Tompson poludeo, trener ga povukao na klupu da ne da 20 trojki. Bjelica je doktor kosarke, a sad samo dokazuje. Jokara standardan iako je malo igrao. Svaka cast i Doncicu, bice medju najboljim Evropljanima koji su igrali u NBA.

papasle

pre 5 godina

Nije problem Jokari malo datih poean... Provalio je da su Heris i Marej u gasu pa ih je razigravao. Problem je njegova odbrana. Brdo poena je dato preko njega. To što mu u napadu njegova glava plejmejkera pravi prednost, toliko mu u odbrani oduzima, skakuće pored lopte, gleda da uzme ukradenu ili blokadu, umesto da samim tvrdim stavom natera protivnike da dobro razmisle da l će preko njega da uzimaju šut... Ovako se utrkuju ko će da ga napadne iz pika... Svakako je momak zver, al superstar kad pojača odbranu... Bjelkan doktor, žali bože propuštenih sezona u Minesoti...

Hmm

pre 5 godina

Alo bre, kakav Bjelica kakav Jokic, pa Klay Thompson je za 26 minuta dao 52 poena i postavio novi NBA rekord sa 14 trojki!!!
(Ufo, 30. oktobar 2018 09:01)

GSW i Tompson imaju POSEBNU vest na ovom portalu govori o tome.Ovde uzivamo u igrama naših...

Gde ja živim

pre 5 godina

Bravo momci, samo nastavite. Nemanja, ti posebno. Sve znaš, sve možeš, samo da glava ostane u fokusu. Nidžo, brate slatki, šutiraj malo više.

Svaka čast i Luki, maestralan je. Biće veliki igrač.

O Kleju ne treba trošiti reči, kada krene to je stvarno milina gledati. Brutalan igrač. Njega ima ko da hvali, ne trebamo mu i mi.

SchOne

pre 5 godina

dare, 30. oktobar 2018 08:41

Ja ne primećujem od kad je Bjelica došao u Kingse da igraju divljačku košarku . Uneo je elegantnost i visoki košarkaški iq u Kingse . Još Bogdanović da se vrati i možda će se i boriti kao prošle godine Denver za PO,šta više ja ih već vidim u PO ako Bjelica ,Fox,Villi I ovaj Bagli 3 nastave da igraju ovako sa dodatkom Bogdanovića opasno dobru ekipu imaju čak mi se više sviđaju od Denverove.

зоркаптил

pre 5 godina

Није му фалио скок за триплдабл, већ је као "франшизни играч" играо двадесетак минута и постигао десетак поена!

Sajo

pre 5 godina

Pitam se ko je promenio "znak za trojku", tj. raspored prstiju ruke koja se dize u vazduh kada neko postigne trojku:

nekad je pozdrav bio "srpski", ono sa tri prsta (Otac, Sin i Sveti Duh - pogledajte davnu naslovnu stranu francuskog L'Equipe iz 2000. godine sa ekipom Limoza i nasim Ivanovicem, kad su osvojii Kup Radivoja Koraca, nacionalni kup i prvenstvo - svi sa dignutim "srpskim" pozdravom), a danas su srednji prst, domali i mali u vazduhu, dignuti, dok su kaziprst i palac spojeni u "svevidece oko"...

Ne znam ko je, kako i kad ovo promenio (nas Bogdanovic pravi jos goru verziju kad postigne trojku), "znamo kako to ide u sportu i sou-biznisu", ali od tada ne ustajem nocu da gledam NBA ni ove nase radnike-najamnike...

MaironDrake

pre 5 godina

PG Teodosic, Jovic, Micic
SG Nedovic, Bogdanovic, Guduric
SF Lucic, Kalinic
PF Bjelica
C Marjanovic, Milutinov, Kuzmic (Jokic ako se smiluje)

Dr Hitch

pre 5 godina

Alo bre, kakav Bjelica kakav Jokic, pa Klay Thompson je za 26 minuta dao 52 poena i postavio novi NBA rekord sa 14 trojki!!!
(Ufo, 30. oktobar 2018 09:01)
Druze polako, ovo je vest o nasim igracima, to je valjda najbitnije, da oni odigraju dobro... Bice vest o Kleju i 52p, kao i o Doncicu i 31, Derozan je dao 34 ako se ne varam...

Иван

pre 5 godina

Свиђа ми се лига ове сезоне, за сада. Видиш неки смисао у вођењу тимова, а не као лане кад су се од почетка утркивали ко ће више да губи.

Сакраменто је имао брзину, али није имао главу и реп. Бјелица је то донео, и највећа срећа Кингса је што су Владе и Пеђа знали да он то може да донесе, за разлику од других менаџера. Синоћ су имали важан тест: Мајами није лако победити у гостима, Сакраменто је губио на почетку преко десет поена, али његови играчки нису губили главу.

Клиперси имају тактику да дугом клупом и разноврсним профилом играча (имају гомилу специјалаца) искористе слабости других. Уз доброг тренера, искуство и значајан углед код судија, плове без проблема.

Денвер уопште не бриљира, али се види да је јак.

Могу ли сва три тима у плеј-оф? Сакраменто ту највише шкрипи, али Тандер, Вулфси, Лејкерси по мени уопште нису сигурни за најбољих осам. Видећемо хоће ли Кингси издржати. Засад су мени импресивни, и поред слабости.

Nemanja

pre 5 godina

Strasno sta radi ovaj indijanac Maloun, 12 minuta u prvom poluvremenu najmane od svih konstantno mu krati minutazu bez ikakvog razloga i Jokic se iznervirao i u drugom poluvremenu maltene nije hteo da sutira ko je gledao utakmicu zna o cemu pricam...tretiraju ga kao 6 igraca kao da nije fransizni igrac i to se desavalo i prosle godine i je razlog zasto je proputio all star a i ove ce...pa luka Doncic igra vise minuta nego sto je Jokic ikada igrao potpuno neverovatno...a taj Meloun nek dodje pa Casansu krati minute imao odma da dobije otkaz sutra, koristi to sto je Jokic dobrica pa mu obara statistiku da bi on pokupio pohvale...ziva istina ko prati njihove stranice zna o cemu pricam.

Ivan NS

pre 5 godina

Nije umesno porediti Gasola i Bjelicu. Da je Bjelica 10 godina mladji, a ne par godina, pa da krene Gasolivim stopama. Šta sve ovde neću pročitati.

samo kazem

pre 5 godina

Sinoc dosta glavnih igraca nije igralo u svojim ekipama, tako da je i Jokara pustio gas, Pelikani dobri i bez Obrve, sto je dokaz da ove godine ide u prve 4 na zapadu! Samo sam cekao kad ce Klej da odigra neku brutalnu partiju i kad ono sinoc 52 poena 25 minuta!!! Ljudi, bukvalno je sve uslo i to kakvi sutevi, pogledajte.

ja

pre 5 godina

Bjelica u životnoj formi. Pogledajte koja je strvina postao, a nije izgubio ništa na brzini, tehnici i šutu. Ostaje veliki žal što ovu priliku nije dobio pre 3-4 godine - bio bi novi Gasol, ali jači, brži, precizniji i pametniji...

Moe

pre 5 godina

8 puta sutne na kos a "glavni igrac fransize"..Nikad mi nece biti jasno sta se desava u njegovoj glavi.Umesto da trpa i nabija statistiku kao svi ovi tamnoputi igraci kad vec moze,jer ima znanje, dozvolu jos i pobedjuju on nezainteresovan kao po obicaju.Onaj Murray ako ne sutne ispod 19 puta ne igra uopste.Bjelica se napokon opustio i shvatio da se prvo sebe gleda pa onda druge i neka samo tako nastavi.

the show must go on

pre 5 godina

Fenomenalna partija Bjelice.Sve kolone popunjene.Na prazan hod u 4/4 od nekoliko minuta Beli 3 pa 1 i gasi “vrelinu”!!!Cak je i meč viner!!Fenomenalno.Jokara standardno dobar,...

Milan

pre 5 godina

Jokiću, sledeći put 5 puta da šutneš na koš, mnogo je ovih osam. Šalu na stranu, ako ga nešto bude sprečilo da napravi veću karijeru biće to nedostatak ega. Ne postoji igrač koji toliko ume da sroza svoju statistiku kao Nikola. Pao je na prosek 21 poena sa tendencijom da se to nastavi. Na kraju će Dončić pre da ode na all star koliki se hajp podigao oko njega. Sa pravom doduše, mali kida i uzima 15-20 šuteva bez blama.

dare

pre 5 godina

Koliko je samo Doncic van konkurencije najbolji igrac sa nasih prostora.. Klinac vec sada ubacuje preko 30.. I nemojte da neko kaze, da to je zato sto Dalas igra divljacku kosarku, jer ni Sakramento nije nista bolji po tom pitanju.

the show must go on

pre 5 godina

Fenomenalna partija Bjelice.Sve kolone popunjene.Na prazan hod u 4/4 od nekoliko minuta Beli 3 pa 1 i gasi “vrelinu”!!!Cak je i meč viner!!Fenomenalno.Jokara standardno dobar,...

ja

pre 5 godina

Bjelica u životnoj formi. Pogledajte koja je strvina postao, a nije izgubio ništa na brzini, tehnici i šutu. Ostaje veliki žal što ovu priliku nije dobio pre 3-4 godine - bio bi novi Gasol, ali jači, brži, precizniji i pametniji...

Milan

pre 5 godina

Jokiću, sledeći put 5 puta da šutneš na koš, mnogo je ovih osam. Šalu na stranu, ako ga nešto bude sprečilo da napravi veću karijeru biće to nedostatak ega. Ne postoji igrač koji toliko ume da sroza svoju statistiku kao Nikola. Pao je na prosek 21 poena sa tendencijom da se to nastavi. Na kraju će Dončić pre da ode na all star koliki se hajp podigao oko njega. Sa pravom doduše, mali kida i uzima 15-20 šuteva bez blama.

Moe

pre 5 godina

8 puta sutne na kos a "glavni igrac fransize"..Nikad mi nece biti jasno sta se desava u njegovoj glavi.Umesto da trpa i nabija statistiku kao svi ovi tamnoputi igraci kad vec moze,jer ima znanje, dozvolu jos i pobedjuju on nezainteresovan kao po obicaju.Onaj Murray ako ne sutne ispod 19 puta ne igra uopste.Bjelica se napokon opustio i shvatio da se prvo sebe gleda pa onda druge i neka samo tako nastavi.

Hmm

pre 5 godina

Alo bre, kakav Bjelica kakav Jokic, pa Klay Thompson je za 26 minuta dao 52 poena i postavio novi NBA rekord sa 14 trojki!!!
(Ufo, 30. oktobar 2018 09:01)

GSW i Tompson imaju POSEBNU vest na ovom portalu govori o tome.Ovde uzivamo u igrama naših...

samo kazem

pre 5 godina

Sinoc dosta glavnih igraca nije igralo u svojim ekipama, tako da je i Jokara pustio gas, Pelikani dobri i bez Obrve, sto je dokaz da ove godine ide u prve 4 na zapadu! Samo sam cekao kad ce Klej da odigra neku brutalnu partiju i kad ono sinoc 52 poena 25 minuta!!! Ljudi, bukvalno je sve uslo i to kakvi sutevi, pogledajte.

Иван

pre 5 godina

Свиђа ми се лига ове сезоне, за сада. Видиш неки смисао у вођењу тимова, а не као лане кад су се од почетка утркивали ко ће више да губи.

Сакраменто је имао брзину, али није имао главу и реп. Бјелица је то донео, и највећа срећа Кингса је што су Владе и Пеђа знали да он то може да донесе, за разлику од других менаџера. Синоћ су имали важан тест: Мајами није лако победити у гостима, Сакраменто је губио на почетку преко десет поена, али његови играчки нису губили главу.

Клиперси имају тактику да дугом клупом и разноврсним профилом играча (имају гомилу специјалаца) искористе слабости других. Уз доброг тренера, искуство и значајан углед код судија, плове без проблема.

Денвер уопште не бриљира, али се види да је јак.

Могу ли сва три тима у плеј-оф? Сакраменто ту највише шкрипи, али Тандер, Вулфси, Лејкерси по мени уопште нису сигурни за најбољих осам. Видећемо хоће ли Кингси издржати. Засад су мени импресивни, и поред слабости.

papasle

pre 5 godina

Nije problem Jokari malo datih poean... Provalio je da su Heris i Marej u gasu pa ih je razigravao. Problem je njegova odbrana. Brdo poena je dato preko njega. To što mu u napadu njegova glava plejmejkera pravi prednost, toliko mu u odbrani oduzima, skakuće pored lopte, gleda da uzme ukradenu ili blokadu, umesto da samim tvrdim stavom natera protivnike da dobro razmisle da l će preko njega da uzimaju šut... Ovako se utrkuju ko će da ga napadne iz pika... Svakako je momak zver, al superstar kad pojača odbranu... Bjelkan doktor, žali bože propuštenih sezona u Minesoti...

SchOne

pre 5 godina

dare, 30. oktobar 2018 08:41

Ja ne primećujem od kad je Bjelica došao u Kingse da igraju divljačku košarku . Uneo je elegantnost i visoki košarkaški iq u Kingse . Još Bogdanović da se vrati i možda će se i boriti kao prošle godine Denver za PO,šta više ja ih već vidim u PO ako Bjelica ,Fox,Villi I ovaj Bagli 3 nastave da igraju ovako sa dodatkom Bogdanovića opasno dobru ekipu imaju čak mi se više sviđaju od Denverove.

maki1982

pre 5 godina

Klej Tompson poludeo, trener ga povukao na klupu da ne da 20 trojki. Bjelica je doktor kosarke, a sad samo dokazuje. Jokara standardan iako je malo igrao. Svaka cast i Doncicu, bice medju najboljim Evropljanima koji su igrali u NBA.

Dr Hitch

pre 5 godina

Alo bre, kakav Bjelica kakav Jokic, pa Klay Thompson je za 26 minuta dao 52 poena i postavio novi NBA rekord sa 14 trojki!!!
(Ufo, 30. oktobar 2018 09:01)
Druze polako, ovo je vest o nasim igracima, to je valjda najbitnije, da oni odigraju dobro... Bice vest o Kleju i 52p, kao i o Doncicu i 31, Derozan je dao 34 ako se ne varam...

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

...Nikad mi nece biti jasno sta se desava u njegovoj glavi.Umesto da trpa i nabija statistiku kao svi ovi tamnoputi igraci...
(Moe, 30. oktobar 2018 08:46)
U glavi mu je da radi svoj posao i da to vide ljudi, koji treba da vide. I vide, dali su mu max. ugovor. Sto bi Ameri rekli: "Job done."

Laki

pre 5 godina

papasle, 30. oktobar 2018 09:39)

Ne mogu da se složim s tobom, bar ne u potpunosti, oko Jokićeve odbrane. On je najvažniji napadački šraf Denvera i napadaju ga u odbrani da bi ga opteretili faulovima, pa on ne sme da igra čvršće, ali su zadnji napadi Pelikansa, kada su krenuli preko njega, vrlo vešto hvatani u zamku, pa je bilo nekoliko ključnih ukradenih lopti koje su i rešile utakmicu. Beli najzad prodisao u Sakramentu!

KOSTA1703

pre 5 godina

Ne mogu da shvatim kako je moguće da ovd ekomentare ostavljaju oni koji su košarku gledali nekoliko puta u životu, a misle da sve znaju?
Jokiću skraćuju minutažu?
Pa naravno da mu skraćuju, jer ne postoji nijedan tim u NBA, uključujući tu i Lebronove Lejkerse , koji toliko zavisi od jednog igrača kao Denver.
Oni su bez Jokića prosto jedna bezlična gomila na terenu, bez glave i repa, koja može samo da prangija do besvesti.
E zato će Meloun kad god može izvesti Jokića sa terena, čuvajući ga da se ne povredi, nekad i po cenu da se zbog toga odigra i neka neizvesna završnica, čak i izgubi neki meč.
Sezona je duga, cilj je plejof, i treba gledati napred.

genijalac

pre 5 godina

da dodam, onaj murray pojma nema, ovo nije prvi put da ovo pisem. On je glavni krivac zasto Jokic igra slabije, prvestveno sto je sebican i citava njegova igra se svodi na to da on sebi napravi poziciju za sut, ako to ne uspe onda doda neku losu loptu posto je ostalo nekih 5-6 sekundi do kraja napada. Treba mu najmanje 10 sekundi da skonta sta ce biti sa napadom. Jokicu samo zna da doda kad mu da loptu iz ruke u ruku(bukvalno), Milsap takodje pojma nema, krene na trojicu pod kosem, Jokic mu mase rukama sam iza linije za tri, i ovaj uporno masi ili direktno u blok i nece da doda. Ja da sam Jokic poludeo bi posle jedne utakmice takve, a ovo se konstantno desava iz utakmice u utakmicu. Ej 8 suteva!? od toga 3 posto je morao da sutira zbog isteka napada. samo 2 poena u drugom poluvremenu? Igra ispod 30 minuuta (prosjecno!) kao francise igrac? zadnju cetvrtinu igra nekih 5 minuta? to franchise igrac?:D hahaha. Malo sutra. Bas me interresuje jel u istoriji nba i jedan franchise igrac imao tako malu minutazu? i tako malu minutazu u zadnjoj cetvrtini?

Ivan NS

pre 5 godina

Nije umesno porediti Gasola i Bjelicu. Da je Bjelica 10 godina mladji, a ne par godina, pa da krene Gasolivim stopama. Šta sve ovde neću pročitati.

Gde ja živim

pre 5 godina

Bravo momci, samo nastavite. Nemanja, ti posebno. Sve znaš, sve možeš, samo da glava ostane u fokusu. Nidžo, brate slatki, šutiraj malo više.

Svaka čast i Luki, maestralan je. Biće veliki igrač.

O Kleju ne treba trošiti reči, kada krene to je stvarno milina gledati. Brutalan igrač. Njega ima ko da hvali, ne trebamo mu i mi.

dare

pre 5 godina

Koliko je samo Doncic van konkurencije najbolji igrac sa nasih prostora.. Klinac vec sada ubacuje preko 30.. I nemojte da neko kaze, da to je zato sto Dalas igra divljacku kosarku, jer ni Sakramento nije nista bolji po tom pitanju.

Marko

pre 5 godina

Jokić se juče planski odmarao imaju dve "lagane" dan za danom u Čikagu i Klivendu. A osigurali su pobedu vrlo brzo. Tamo bi lagano mogao da padne neki rekord karijere jer u Čikagu redovno ima 3D a Klivend bez povređenog Lava neće imati ni jednu pobedu i imaće već sada skoro sigurno najgori skor u sezoni. U Nedelju u Evropskom terminu igraju Baksi i Kingsi pa eto prilike da naši NBA fanovi gledaju Bjelicu u OK terminu.

MaironDrake

pre 5 godina

PG Teodosic, Jovic, Micic
SG Nedovic, Bogdanovic, Guduric
SF Lucic, Kalinic
PF Bjelica
C Marjanovic, Milutinov, Kuzmic (Jokic ako se smiluje)

Milan

pre 5 godina

Koliko god da je Bjelica uticao na dobar start kingsa, činjenica je da je ključni čovek zapravo Fox! Dečko je ostvari ogroman napredak u odnosu na prošlu sezonu i postao pravi vođa ekipe. Po EFF u odnosu na prošlu sezonu sada je u top 3 u generaciji.

Rašo

pre 5 godina

Pa ti što kažeš da Bjelica ne može Gasolovim stopama, tj da bi mogao da je 10 tak godina mladji, ali posto je mladji samo nekoliko onda je glupo porediti..Pa evo ja kao neutralni da ti kazem, Bjelica je mladji od Gasola tacno 8,5 godina... 1980-1988 Jel to moze da prodje za tvojih 10 tak ???

Nemanja

pre 5 godina

Strasno sta radi ovaj indijanac Maloun, 12 minuta u prvom poluvremenu najmane od svih konstantno mu krati minutazu bez ikakvog razloga i Jokic se iznervirao i u drugom poluvremenu maltene nije hteo da sutira ko je gledao utakmicu zna o cemu pricam...tretiraju ga kao 6 igraca kao da nije fransizni igrac i to se desavalo i prosle godine i je razlog zasto je proputio all star a i ove ce...pa luka Doncic igra vise minuta nego sto je Jokic ikada igrao potpuno neverovatno...a taj Meloun nek dodje pa Casansu krati minute imao odma da dobije otkaz sutra, koristi to sto je Jokic dobrica pa mu obara statistiku da bi on pokupio pohvale...ziva istina ko prati njihove stranice zna o cemu pricam.

Alan Ford

pre 5 godina

@dare
Nije Sakremento nista bolji po tom pitanju, ali Dalas ima 2-5 omjer, a Sakremento 4-3, to govori da je njima stalo da pobjedjuju, a Dalasu je malo vise stalo da razigraju mlade igrace, inace su losa ekipa, Doncicu svaka cast, ali sad reci da ce biti jedan od najboljih evropskih igraca u NBA, pretenciozno, 7 utakmica odigrano, ima igraca koji su zaduzili NBA poput Dirka, Paua, Pedje, Parkera, polako i malo postovanja prema legendama, i svako od njih je osvajao makar jedan prsten, pravo ogledalo je plej of i prave takmicarske utakmice, takvih se desi maksimalno 20 u ligaskom dijelu. Sportski pozdrav

Sas

pre 5 godina

Imao bi Beli i vise, samo da je pogadjao slobodna bacanja ! Kad sam video da je Klej ubacio 22p za 10 min, nisam mogao da poverujem, ostalo je istorija :)

go nidzo go

pre 5 godina

Jokicu čoveče, otišao si u krajnost, preteruješ sa tom skromnošću! Uzmi svaki TD, sruši sve rekorde kad ti se već nude na tacni, aman upiši se u večnost

Hmm

pre 5 godina

GSW i Tompson imaju POSEBNU vest na ovom portalu govori o tome.Ovde uzivamo u igrama naših... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Hmm, 30. oktobar 2018 09:42) 

Vasih? Ti i ko jos ste rodjaci nekim kosarkasima? Nisam znao, eee onda se izviNJajem
(Ufo, 30. oktobar 2018 10:57)

Ovako izgleda kad čovek ispadne pglu pa se dodatno ukopava...A o humoru da ne pričam...

genijalac

pre 5 godina

Vasih? Ti i ko jos ste rodjaci nekim kosarkasima? Nisam znao, eee onda se izviNJajem
(Ufo, 30. oktobar 2018 10:57)

hahahahhahahahahahaahahahaha joj jesi smjesan covjece. Evo ne mogu da prestanem da se smijem, toliko si originalan, i toliko duhovit, ti si prosto izmislio humor. HAhahahahahaha ne mogu da prestanem da se smejem. IzviNJajem se.

зоркаптил

pre 5 godina

Није му фалио скок за триплдабл, већ је као "франшизни играч" играо двадесетак минута и постигао десетак поена!

vlado

pre 5 godina

Rano je jos za procenjivanje koje će ekipe u plej of na Zapadu. Kingsi su odlično započeli, uhvatili su protivnike na "prepad". Ubace ih u masinu, stalno napadaju "u ledja", šutiraju čim im se otvori prilika. Hoće ih šut. Nemanja im daje širinu u igri, prostor u reketu, koju bekovi, a naročito WCS pa i Begli koriste maksimalno jer im je mnogo lakše da napadaju koš kroz "prazniji reket" nego kada oko reketa imaju 2 svoja i 2 protivnička igrača. Prošle godine su imali taj problem. Stalno su im oko reketa "kampovala" 2 igrača (Z-Bo, WCS, Kosta, Skal) sa svojim čuvarima koji su lako pomagali saigraču koji čuva igrača sa loptom ako ovaj krene na prodor. Tu Irving ne bi mogao lako proći do obruča. Bogdan kada se vrati 99% će im igrati startno krilo. Mada bih ja više voleo da malo "uravnoteže" petorke. Da im Bogdan igra 25-30 minuta sa klupe, a da sa Foksom, Badijem, Belim i WCS završava utakmice. Nešto kao što je Manu igrao za SA. Prva petorka već ima tri dobra dodavača (Foksa, Nemanju i, da da, WCStajna). Mnogo bi Bogi koristio rezervama u igri, pogotovo Dzajlsu i MB-u, naročito u pozicionom napadu. Kingsima bi bilo odlično da imaju sezonu kakvu su Lejkersi imali prošle godine. Što više pobeda, razvoj mladih igrača, bez plej ofa po svaku cenu jer bi to značilo više minuta za veterane, a manje za MB-a i Dzajlsa. Protivnici će vrlo brzo, posle 1/4 sezone maks, početi da ih shvataju "ozbiljno" i da ne ulaze sa njima u trku, a onda će im biti mnogo teže da pobeđuju.

genijalac

pre 5 godina

Mora da pocne da vodi racuna malo i o tome, pa sta ako se nekad namerno pojuri statistika, u pitanju je bio JEDAN SKOOOK !
(Goran, 30. oktobar 2018 08:52)
jos je imao nekih tri minute da pokupi taj jedan skok. Ne znam zasto je takav, moguce je da je malo mutav. Cak je imao lagan taj skok, kad su ovi promasili slobodno bacanje, i on gradi onog randle'a, a covjek uopste nije zainteresovan u skok, i malik beasley pokupi skok:D beasly koji je uostalom igrao duze od Jokica u toj utakmici. Jokic kad udje u zadnjoj cetvrtini, toliko je bio na klupi da je covjek totalno van ritma. U prvom poluvremenu od 24 minute on igra nekih 14 minuta:D pa to je malo vise od jedne cetvrtine. On pola meca provede na klupi, pa ni jedan jedini franchise igrac ne igra tako malo! Jos ga uvijek( ponizavajuci vadi) na kraju posto kao ne igra odbranu? Imao je mismatch pod kosem jedno 5 puta gdje njegovi saigraci Prvenstveno harris murray i milsap, NECE da mu dodaju loptu za lagane poene. Imam utisak da su bas ta trojica zesce ljubomorni na cinjenicu da je Jokic glavni, i svi pokusavaju na silu da preuzmu tu ulogu, ispucavajuci se i ne dodavati loptu jokicu. Kao sto rekoh, ne znam jeli Jokic mulac, pa ne zna da pisne, ili je on i sam djelomicno kriv posto je pasivan? Dali je do njega ili do malone'a. On ima moc da kaze ovako i ovako ili idem, i gotovo, takva je NBA liga. Ili on ili ja, za kojeg god igraca i trenera moze to reci, Nebi ja dozvolio da me tako ponizavaju.

vlado

pre 5 godina

Klipersi su skroz druga priča. Izuzetno duboka ekipa, sa kako jedan kolega već napisa, gomilom specijalista i prekaljenim trenerom (setite se kako je prošle godine vodio ekipu i do tri kola pred kraj bio u plej ofu uz sve povrede koje su ih pratile cele sezone). Svakoj ekipi može timski da parira odgovarajućom petrokom. Ako protivnik ima centra koji ne širi igru rasturiće ih Bobijem, ako slabo brani pik igru, uništiće ih Trez Harel sa Teom i Luom koji će uz put svakome da ubaci 20 poena (kad mu nije veče), ako protivnici imaju dobre bekove usopriće ih Bredlijem i Beverlijem. Haris i Galinari im daju širinu svojim šutem za 3 poena, što za sada mali SGA koristi da probija do kraja, a obojica itekako mogu doro da napadnu ulazom. Ako protivnik dobro napada sa krila tu imaju Luc Mbah Mutea odličnog defanzivca. Prava ekipa, bez pravog "superstara" što u ovakvom sastavu može samo da im bude + nikako -. Liče mi na Pistonse iz 2003. ;) Raspored im se namestio tako da u prvih 15 utakmica igraju samo protiv 2 tima koji prošle godine nisu igrali plej of a sigurno nece i ove, tako da mislim da ćemo posle sledećih 8-9 utakmica znati koliko ovi Klipersi mogu. Svakako se po mom mišljenju niko neće naigrati protiv njih uključujući i GS.

Pera

pre 5 godina

Denver 5-1
Klipersi 4-2
Kingsi 4-3
Tek je pocetak, ali odlican pocetak!
Za Jokica raduje sto je i juce (kao i kad je imao TD pre neki dan) odigrao bez izgubljene lopte. Izgleda da se Bjelica konacno razigrao, a bice jos bolji kad dodje Bogdanovic. Teo bi mogao, ako izbegne povrede, korak po korak da izbori znacajniju ulogu. I on i Boban kad igraju igraju vrlo dobro.

Nešque

pre 5 godina

Beli je postao veći ali i brzi. U odnosu na prošlu sezonu gde je izgledao manji ali jako trom. Izgleda da se profesoru opustila ruka.

Slobodan Zika Jalovina

pre 5 godina

Bravo Nemanja tako igra reprezentativac Srbije !!!
(Nebojsa, 30. oktobar 2018 11:08)

Uf kad Jokic procita ovaj komenatar, crci ce od muke!

Sas

pre 5 godina

Imao bi Beli i vise, samo da je pogadjao slobodna bacanja ! Kad sam video da je Klej ubacio 22p za 10 min, nisam mogao da poverujem, ostalo je istorija :)

Bane

pre 5 godina

Vasih? Ti i ko jos ste rodjaci nekim kosarkasima? Nisam znao, eee onda se izviNJajem
(Ufo, 30. oktobar 2018 10:57)

Valjda si onda mislio na reč moji jer je to definicija za familiju. Znaš ono moj rođa Beli danas ubo 20+ poena. A kad se kaže naši to se obično misli na ljude istog porekla ili nacionalnosti.

sasa the red baron

pre 5 godina

Svaki igrac cim pobegne iz Minesote , procveta!Iskreno,na Bjelici se jsno vidi da je zdrav, odmoran, i da je gladan basketa.
Kings-nakon dugo vremena, ubodose sa dovodjenjem igraca, Bjelica im daje takvu sirinu u igri, ali i Stein je iskusniji, i jos kad im se vrato Bogi, uh....
Nisu ekipa za titulu, ali za play-off, definitivno..

siro

pre 5 godina

Alo bre, kakav Bjelica kakav Jokic, pa Klay Thompson je za 26 minuta dao 52 poena i postavio novi NBA rekord sa 14 trojki!!! 
(Ufo, 30. oktobar 2018 09:01) 

GSW i Tompson imaju POSEBNU vest na ovom portalu govori o tome.Ovde uzivamo u igrama naših...
(Hmm, 30. oktobar 2018 09:42)


Ispravite me ako gresim, ali taj Klay imao 14 trojki al iz 24 pokusaja, tako da to i nije neka vauuu vest.

zemunski kej

pre 5 godina

Par reci o minutazi nasih igraca, Pogledajte statistiku najboljih NBA igraca ,imate na sajtu NBA,Kevin Durent igra 25~26 minuta, Zasto bi Jokic igrao vise, tim ima 16 igraca a sezona ima preko 80 utakmica.Kada god imate priliku odmarate najbolje i cuvate od povreda, Pratim utakmice i Kingsa i Nugetsa i te kako se vidi razlika izmedju prvog i drugog tima, Jedni nabiju razliku a ovi drugi je izgube ili u najboljem slucaju odrzavaju,

Rendom

pre 5 godina

Jokic igra otprilike jedno poluvreme po utakmici.
Jasno mi je da je sezona duga i da treba da stedi najbolje igrace kad god se ukaze prilika, ali 30 - 35 min bi morao da igra najbolji igrac ekipe kod svakog iole kvalitetnog trenera.

Aleks

pre 5 godina

(genijalac, 30. oktobar 2018 11:21)

Slazem se u potpunosti, koja je Murray prevara od igraca, kosarku igra inteligencija, a on decko dve vijuge vise od kokoske, tek da zna sta je lopta a sta kos. Svaku petu tekmu ga hoce pa ubaci 20 poena, ostalo dzabe pare. I on je plej? Micic je za njega Teodosic licno, Parker, Stokton bogotac.

Milsap najveca komedija u NBA.

moje ime, tako je

pre 5 godina

@da dodam, onaj murray pojma nema, ovo nije prvi put da ovo pisem. On je glavni krivac zasto Jokic igra slabije, prvestveno sto je sebican i citava njegova igra se svodi na to da on sebi napravi poziciju za sut, ako to ne uspe onda doda neku losu loptu posto je ostalo nekih 5-6 sekundi do kraja napada. Treba mu najmanje 10 sekundi da skonta sta ce biti sa napadom. Jokicu samo zna da doda kad mu da loptu iz ruke u ruku(bukvalno), Milsap takodje pojma nema, krene na trojicu pod kosem, Jokic mu mase rukama sam iza linije za tri, i ovaj uporno masi ili direktno u blok i nece da doda. Ja da sam Jokic poludeo bi posle jedne utakmice takve, a ovo se konstantno desava iz utakmice u utakmicu. Ej 8 suteva!? od toga 3 posto je morao da sutira zbog isteka napada. samo 2 poena u drugom poluvremenu? Igra ispod 30 minuuta (prosjecno!) kao francise igrac? zadnju cetvrtinu igra nekih 5 minuta? to franchise igrac?:D hahaha. Malo sutra. Bas me interresuje jel u istoriji nba i jedan franchise igrac imao tako malu minutazu? i tako malu minutazu u zadnjoj cetvrtini?
(genijalac, 30. oktobar 2018 11:21)

Sve se slazem osim ovog za minutazu, to si uzeo za primer u ovoj poslednjoj utakmici, a Jokic nije atletski jak igrac da moze da igra svaku utakmicu 30 i vise minuta bez problema sa faulovima i slicno.... na ovoj je imao ulogu da vise asistira nego da pogadja, ali sto se minutaze tice vec ce u sledecoj imati te minute o kojima si ti pricao, pozz

Sajo

pre 5 godina

Pitam se ko je promenio "znak za trojku", tj. raspored prstiju ruke koja se dize u vazduh kada neko postigne trojku:

nekad je pozdrav bio "srpski", ono sa tri prsta (Otac, Sin i Sveti Duh - pogledajte davnu naslovnu stranu francuskog L'Equipe iz 2000. godine sa ekipom Limoza i nasim Ivanovicem, kad su osvojii Kup Radivoja Koraca, nacionalni kup i prvenstvo - svi sa dignutim "srpskim" pozdravom), a danas su srednji prst, domali i mali u vazduhu, dignuti, dok su kaziprst i palac spojeni u "svevidece oko"...

Ne znam ko je, kako i kad ovo promenio (nas Bogdanovic pravi jos goru verziju kad postigne trojku), "znamo kako to ide u sportu i sou-biznisu", ali od tada ne ustajem nocu da gledam NBA ni ove nase radnike-najamnike...

bla

pre 5 godina

Par reci o minutazi nasih igraca, Pogledajte statistiku najboljih NBA igraca ,imate na sajtu NBA,Kevin Durent igra 25~26 minuta, Zasto bi Jokic igrao vise, tim ima 16 igraca a sezona ima preko 80 utakmica.Kada god imate priliku odmarate najbolje i cuvate od povreda, Pratim utakmice i Kingsa i Nugetsa i te kako se vidi razlika izmedju prvog i drugog tima, Jedni nabiju razliku a ovi drugi je izgube ili u najboljem slucaju odrzavaju,
(zemunski kej, 30. oktobar 2018 13:42)

Jokic igra otprilike jedno poluvreme po utakmici.
Jasno mi je da je sezona duga i da treba da stedi najbolje igrace kad god se ukaze prilika, ali 30 - 35 min bi morao da igra najbolji igrac ekipe kod svakog iole kvalitetnog trenera.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rendom, 30. oktobar 2018 14:27)

kd igra oko 35 minuta po utakmici a Jokic igra 30 minuta po utakmici. kada denver ima resenu utakmicu jokic ce odmarati. to je normalno u danasnjoj nba ligi. ja se nadam da ce bjelica zadrzati minutazu koju ima ove sezone.

Mali dil za Belog, veliki napredak za Sac

pre 5 godina

Kings-nakon dugo vremena, ubodose sa dovodjenjem igraca, Bjelica im daje takvu sirinu u igri, ali i Stein je iskusniji, i jos kad im se vrato Bogi, uh....
(sasa the red baron)

Stein je objektivno najvise dobio dolaskom Bjelice, jer ga Beli puni asistencijama, siri mu reket u napadu jer izvlaci protivnicku cetvorku na trojku, a zatvara reket u odbrani tako da Stein lakse dolazi do defanzivnog skoka. Nije lako biti objektivan, jer je Beli nas i mnogima omiljen igrac, ali je ovo klasican primer kako samo jedan igrac moze da pokrene celu ekipu. Divac je odradio kraljevski posao i sebi osigurao stolicu na neko vreme, sto se cinilo gotovo nemoguce kad je poslao Bagija u Pelikane. Jos kad se vrati Bogi, bice neprospavanih noci.

Oko

pre 5 godina

Hjuston i Oklahoma ce sigurno u razigravanje,LAC i MEM ispadaju iz 8 i za poslednje mesto ce biti zestoka borba Portlanda,LAL i Kingsa. Kada se vrati Bogi i ako Sac nastavi da igra zrelo tada uopste nije nemoguce da Kingse gledamo u PO. Duga je sezona, OKC,LAL,Portland pa donekle i Hjuston zavise od jednog coveka,dovoljno je da se nekom od njih desi povreda i propusti dva meseca i Kingsi lagano ulaze.
P.S. Sakramento igra bez najboljeg i gazi redom , na istoku bi trenutno bili u top 5 a LAC i MEM su sa 3:2 ispred Kingsa koji imaju 4:3. Nidje veze

Ufo

pre 5 godina

GSW i Tompson imaju POSEBNU vest na ovom portalu govori o tome.Ovde uzivamo u igrama naših...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Hmm, 30. oktobar 2018 09:42)

Vasih? Ti i ko jos ste rodjaci nekim kosarkasima? Nisam znao, eee onda se izviNJajem

baron

pre 5 godina

Pratim NBA dugi niz godina, maltene 20god. Da nema Golden State NBA je mogla da stavi katanac na vrata. Zadnjih par godina samo osrednji timovi.
Manjak talenta sa drafta, priliv osrednjih evropskih igraca koji u svakom timu igraju prvu postavu. Evroliga propala, NBA dolaskom osrednjih igraca postala krajnje izjednacena liga. Srecom, na scenu stupa fantasticni Golden State koji se u vremenu bez odbrana i igranju na kos vise, snasao maestralno.
Ostali za klasu slabiji, i to nema veze sa Durantom. Bili bi oni to i bez Duranta. Naslednici su San Antonia koji ide u istoriju.

Da nema Golden State, ne znam da li bih uopste mogao pratiti NBA.
Nekih zanimljivih igraca nema, nekih vrhunskih igraca nema.
Od nasih, Bjelica mi je drag, odlican igrac, mozda nas najbolji kosarkas.
Jokic mi je medijski izvikan, ne svidja mi se igrac koji igra samo na jednoj strani terena, pritom ni ta igra u napadu protiv horde prosecnih centara, koji jedino sto u odbrani znaju je da podignu ruke, ne izgleda impresivno.
Vise je to odsustvo kvaliteta pod obrucem nego neki neki veliki talenat igraca koji nema snage za 30min meca.

Mnogi kukaju na Malouna. Kakav god da je trener, on je stvorio od Jokica igraca. Retko ko bi dao sansu 41.piku.
Da je otisao u Pelicanse, Memfis, Majami do sada bi se vec vratio u Megu.

Sto se tice Doncica, iako u njemu nikada nisam video velikog kosarkaskog majstora, bice on sasvim pristojan NBA igrac.
Da su 90-e ne bi ni na klupi imao mesta, srecom po njega nisu.

Ufo

pre 5 godina

GSW i Tompson imaju POSEBNU vest na ovom portalu govori o tome.Ovde uzivamo u igrama naših...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Hmm, 30. oktobar 2018 09:42)

Vasih? Ti i ko jos ste rodjaci nekim kosarkasima? Nisam znao, eee onda se izviNJajem

dare

pre 5 godina

Koliko je samo Doncic van konkurencije najbolji igrac sa nasih prostora.. Klinac vec sada ubacuje preko 30.. I nemojte da neko kaze, da to je zato sto Dalas igra divljacku kosarku, jer ni Sakramento nije nista bolji po tom pitanju.

MaironDrake

pre 5 godina

PG Teodosic, Jovic, Micic
SG Nedovic, Bogdanovic, Guduric
SF Lucic, Kalinic
PF Bjelica
C Marjanovic, Milutinov, Kuzmic (Jokic ako se smiluje)

Sajo

pre 5 godina

Pitam se ko je promenio "znak za trojku", tj. raspored prstiju ruke koja se dize u vazduh kada neko postigne trojku:

nekad je pozdrav bio "srpski", ono sa tri prsta (Otac, Sin i Sveti Duh - pogledajte davnu naslovnu stranu francuskog L'Equipe iz 2000. godine sa ekipom Limoza i nasim Ivanovicem, kad su osvojii Kup Radivoja Koraca, nacionalni kup i prvenstvo - svi sa dignutim "srpskim" pozdravom), a danas su srednji prst, domali i mali u vazduhu, dignuti, dok su kaziprst i palac spojeni u "svevidece oko"...

Ne znam ko je, kako i kad ovo promenio (nas Bogdanovic pravi jos goru verziju kad postigne trojku), "znamo kako to ide u sportu i sou-biznisu", ali od tada ne ustajem nocu da gledam NBA ni ove nase radnike-najamnike...

siro

pre 5 godina

Alo bre, kakav Bjelica kakav Jokic, pa Klay Thompson je za 26 minuta dao 52 poena i postavio novi NBA rekord sa 14 trojki!!! 
(Ufo, 30. oktobar 2018 09:01) 

GSW i Tompson imaju POSEBNU vest na ovom portalu govori o tome.Ovde uzivamo u igrama naših...
(Hmm, 30. oktobar 2018 09:42)


Ispravite me ako gresim, ali taj Klay imao 14 trojki al iz 24 pokusaja, tako da to i nije neka vauuu vest.

Oko

pre 5 godina

Hjuston i Oklahoma ce sigurno u razigravanje,LAC i MEM ispadaju iz 8 i za poslednje mesto ce biti zestoka borba Portlanda,LAL i Kingsa. Kada se vrati Bogi i ako Sac nastavi da igra zrelo tada uopste nije nemoguce da Kingse gledamo u PO. Duga je sezona, OKC,LAL,Portland pa donekle i Hjuston zavise od jednog coveka,dovoljno je da se nekom od njih desi povreda i propusti dva meseca i Kingsi lagano ulaze.
P.S. Sakramento igra bez najboljeg i gazi redom , na istoku bi trenutno bili u top 5 a LAC i MEM su sa 3:2 ispred Kingsa koji imaju 4:3. Nidje veze

ja

pre 5 godina

Bjelica u životnoj formi. Pogledajte koja je strvina postao, a nije izgubio ništa na brzini, tehnici i šutu. Ostaje veliki žal što ovu priliku nije dobio pre 3-4 godine - bio bi novi Gasol, ali jači, brži, precizniji i pametniji...

genijalac

pre 5 godina

Mora da pocne da vodi racuna malo i o tome, pa sta ako se nekad namerno pojuri statistika, u pitanju je bio JEDAN SKOOOK !
(Goran, 30. oktobar 2018 08:52)
jos je imao nekih tri minute da pokupi taj jedan skok. Ne znam zasto je takav, moguce je da je malo mutav. Cak je imao lagan taj skok, kad su ovi promasili slobodno bacanje, i on gradi onog randle'a, a covjek uopste nije zainteresovan u skok, i malik beasley pokupi skok:D beasly koji je uostalom igrao duze od Jokica u toj utakmici. Jokic kad udje u zadnjoj cetvrtini, toliko je bio na klupi da je covjek totalno van ritma. U prvom poluvremenu od 24 minute on igra nekih 14 minuta:D pa to je malo vise od jedne cetvrtine. On pola meca provede na klupi, pa ni jedan jedini franchise igrac ne igra tako malo! Jos ga uvijek( ponizavajuci vadi) na kraju posto kao ne igra odbranu? Imao je mismatch pod kosem jedno 5 puta gdje njegovi saigraci Prvenstveno harris murray i milsap, NECE da mu dodaju loptu za lagane poene. Imam utisak da su bas ta trojica zesce ljubomorni na cinjenicu da je Jokic glavni, i svi pokusavaju na silu da preuzmu tu ulogu, ispucavajuci se i ne dodavati loptu jokicu. Kao sto rekoh, ne znam jeli Jokic mulac, pa ne zna da pisne, ili je on i sam djelomicno kriv posto je pasivan? Dali je do njega ili do malone'a. On ima moc da kaze ovako i ovako ili idem, i gotovo, takva je NBA liga. Ili on ili ja, za kojeg god igraca i trenera moze to reci, Nebi ja dozvolio da me tako ponizavaju.

Nemanja

pre 5 godina

Strasno sta radi ovaj indijanac Maloun, 12 minuta u prvom poluvremenu najmane od svih konstantno mu krati minutazu bez ikakvog razloga i Jokic se iznervirao i u drugom poluvremenu maltene nije hteo da sutira ko je gledao utakmicu zna o cemu pricam...tretiraju ga kao 6 igraca kao da nije fransizni igrac i to se desavalo i prosle godine i je razlog zasto je proputio all star a i ove ce...pa luka Doncic igra vise minuta nego sto je Jokic ikada igrao potpuno neverovatno...a taj Meloun nek dodje pa Casansu krati minute imao odma da dobije otkaz sutra, koristi to sto je Jokic dobrica pa mu obara statistiku da bi on pokupio pohvale...ziva istina ko prati njihove stranice zna o cemu pricam.

genijalac

pre 5 godina

da dodam, onaj murray pojma nema, ovo nije prvi put da ovo pisem. On je glavni krivac zasto Jokic igra slabije, prvestveno sto je sebican i citava njegova igra se svodi na to da on sebi napravi poziciju za sut, ako to ne uspe onda doda neku losu loptu posto je ostalo nekih 5-6 sekundi do kraja napada. Treba mu najmanje 10 sekundi da skonta sta ce biti sa napadom. Jokicu samo zna da doda kad mu da loptu iz ruke u ruku(bukvalno), Milsap takodje pojma nema, krene na trojicu pod kosem, Jokic mu mase rukama sam iza linije za tri, i ovaj uporno masi ili direktno u blok i nece da doda. Ja da sam Jokic poludeo bi posle jedne utakmice takve, a ovo se konstantno desava iz utakmice u utakmicu. Ej 8 suteva!? od toga 3 posto je morao da sutira zbog isteka napada. samo 2 poena u drugom poluvremenu? Igra ispod 30 minuuta (prosjecno!) kao francise igrac? zadnju cetvrtinu igra nekih 5 minuta? to franchise igrac?:D hahaha. Malo sutra. Bas me interresuje jel u istoriji nba i jedan franchise igrac imao tako malu minutazu? i tako malu minutazu u zadnjoj cetvrtini?

Moe

pre 5 godina

8 puta sutne na kos a "glavni igrac fransize"..Nikad mi nece biti jasno sta se desava u njegovoj glavi.Umesto da trpa i nabija statistiku kao svi ovi tamnoputi igraci kad vec moze,jer ima znanje, dozvolu jos i pobedjuju on nezainteresovan kao po obicaju.Onaj Murray ako ne sutne ispod 19 puta ne igra uopste.Bjelica se napokon opustio i shvatio da se prvo sebe gleda pa onda druge i neka samo tako nastavi.

зоркаптил

pre 5 godina

Није му фалио скок за триплдабл, већ је као "франшизни играч" играо двадесетак минута и постигао десетак поена!

papasle

pre 5 godina

Nije problem Jokari malo datih poean... Provalio je da su Heris i Marej u gasu pa ih je razigravao. Problem je njegova odbrana. Brdo poena je dato preko njega. To što mu u napadu njegova glava plejmejkera pravi prednost, toliko mu u odbrani oduzima, skakuće pored lopte, gleda da uzme ukradenu ili blokadu, umesto da samim tvrdim stavom natera protivnike da dobro razmisle da l će preko njega da uzimaju šut... Ovako se utrkuju ko će da ga napadne iz pika... Svakako je momak zver, al superstar kad pojača odbranu... Bjelkan doktor, žali bože propuštenih sezona u Minesoti...

Ivan NS

pre 5 godina

Nije umesno porediti Gasola i Bjelicu. Da je Bjelica 10 godina mladji, a ne par godina, pa da krene Gasolivim stopama. Šta sve ovde neću pročitati.

baron

pre 5 godina

Pratim NBA dugi niz godina, maltene 20god. Da nema Golden State NBA je mogla da stavi katanac na vrata. Zadnjih par godina samo osrednji timovi.
Manjak talenta sa drafta, priliv osrednjih evropskih igraca koji u svakom timu igraju prvu postavu. Evroliga propala, NBA dolaskom osrednjih igraca postala krajnje izjednacena liga. Srecom, na scenu stupa fantasticni Golden State koji se u vremenu bez odbrana i igranju na kos vise, snasao maestralno.
Ostali za klasu slabiji, i to nema veze sa Durantom. Bili bi oni to i bez Duranta. Naslednici su San Antonia koji ide u istoriju.

Da nema Golden State, ne znam da li bih uopste mogao pratiti NBA.
Nekih zanimljivih igraca nema, nekih vrhunskih igraca nema.
Od nasih, Bjelica mi je drag, odlican igrac, mozda nas najbolji kosarkas.
Jokic mi je medijski izvikan, ne svidja mi se igrac koji igra samo na jednoj strani terena, pritom ni ta igra u napadu protiv horde prosecnih centara, koji jedino sto u odbrani znaju je da podignu ruke, ne izgleda impresivno.
Vise je to odsustvo kvaliteta pod obrucem nego neki neki veliki talenat igraca koji nema snage za 30min meca.

Mnogi kukaju na Malouna. Kakav god da je trener, on je stvorio od Jokica igraca. Retko ko bi dao sansu 41.piku.
Da je otisao u Pelicanse, Memfis, Majami do sada bi se vec vratio u Megu.

Sto se tice Doncica, iako u njemu nikada nisam video velikog kosarkaskog majstora, bice on sasvim pristojan NBA igrac.
Da su 90-e ne bi ni na klupi imao mesta, srecom po njega nisu.

Milan

pre 5 godina

Jokiću, sledeći put 5 puta da šutneš na koš, mnogo je ovih osam. Šalu na stranu, ako ga nešto bude sprečilo da napravi veću karijeru biće to nedostatak ega. Ne postoji igrač koji toliko ume da sroza svoju statistiku kao Nikola. Pao je na prosek 21 poena sa tendencijom da se to nastavi. Na kraju će Dončić pre da ode na all star koliki se hajp podigao oko njega. Sa pravom doduše, mali kida i uzima 15-20 šuteva bez blama.

SchOne

pre 5 godina

dare, 30. oktobar 2018 08:41

Ja ne primećujem od kad je Bjelica došao u Kingse da igraju divljačku košarku . Uneo je elegantnost i visoki košarkaški iq u Kingse . Još Bogdanović da se vrati i možda će se i boriti kao prošle godine Denver za PO,šta više ja ih već vidim u PO ako Bjelica ,Fox,Villi I ovaj Bagli 3 nastave da igraju ovako sa dodatkom Bogdanovića opasno dobru ekipu imaju čak mi se više sviđaju od Denverove.

genijalac

pre 5 godina

Vasih? Ti i ko jos ste rodjaci nekim kosarkasima? Nisam znao, eee onda se izviNJajem
(Ufo, 30. oktobar 2018 10:57)

hahahahhahahahahahaahahahaha joj jesi smjesan covjece. Evo ne mogu da prestanem da se smijem, toliko si originalan, i toliko duhovit, ti si prosto izmislio humor. HAhahahahahaha ne mogu da prestanem da se smejem. IzviNJajem se.

Rašo

pre 5 godina

Pa ti što kažeš da Bjelica ne može Gasolovim stopama, tj da bi mogao da je 10 tak godina mladji, ali posto je mladji samo nekoliko onda je glupo porediti..Pa evo ja kao neutralni da ti kazem, Bjelica je mladji od Gasola tacno 8,5 godina... 1980-1988 Jel to moze da prodje za tvojih 10 tak ???

KOSTA1703

pre 5 godina

Ne mogu da shvatim kako je moguće da ovd ekomentare ostavljaju oni koji su košarku gledali nekoliko puta u životu, a misle da sve znaju?
Jokiću skraćuju minutažu?
Pa naravno da mu skraćuju, jer ne postoji nijedan tim u NBA, uključujući tu i Lebronove Lejkerse , koji toliko zavisi od jednog igrača kao Denver.
Oni su bez Jokića prosto jedna bezlična gomila na terenu, bez glave i repa, koja može samo da prangija do besvesti.
E zato će Meloun kad god može izvesti Jokića sa terena, čuvajući ga da se ne povredi, nekad i po cenu da se zbog toga odigra i neka neizvesna završnica, čak i izgubi neki meč.
Sezona je duga, cilj je plejof, i treba gledati napred.

the show must go on

pre 5 godina

Fenomenalna partija Bjelice.Sve kolone popunjene.Na prazan hod u 4/4 od nekoliko minuta Beli 3 pa 1 i gasi “vrelinu”!!!Cak je i meč viner!!Fenomenalno.Jokara standardno dobar,...

go nidzo go

pre 5 godina

Jokicu čoveče, otišao si u krajnost, preteruješ sa tom skromnošću! Uzmi svaki TD, sruši sve rekorde kad ti se već nude na tacni, aman upiši se u večnost

Bane

pre 5 godina

Vasih? Ti i ko jos ste rodjaci nekim kosarkasima? Nisam znao, eee onda se izviNJajem
(Ufo, 30. oktobar 2018 10:57)

Valjda si onda mislio na reč moji jer je to definicija za familiju. Znaš ono moj rođa Beli danas ubo 20+ poena. A kad se kaže naši to se obično misli na ljude istog porekla ili nacionalnosti.

Rendom

pre 5 godina

Jokic igra otprilike jedno poluvreme po utakmici.
Jasno mi je da je sezona duga i da treba da stedi najbolje igrace kad god se ukaze prilika, ali 30 - 35 min bi morao da igra najbolji igrac ekipe kod svakog iole kvalitetnog trenera.

Marko

pre 5 godina

Jokić se juče planski odmarao imaju dve "lagane" dan za danom u Čikagu i Klivendu. A osigurali su pobedu vrlo brzo. Tamo bi lagano mogao da padne neki rekord karijere jer u Čikagu redovno ima 3D a Klivend bez povređenog Lava neće imati ni jednu pobedu i imaće već sada skoro sigurno najgori skor u sezoni. U Nedelju u Evropskom terminu igraju Baksi i Kingsi pa eto prilike da naši NBA fanovi gledaju Bjelicu u OK terminu.

maki1982

pre 5 godina

Klej Tompson poludeo, trener ga povukao na klupu da ne da 20 trojki. Bjelica je doktor kosarke, a sad samo dokazuje. Jokara standardan iako je malo igrao. Svaka cast i Doncicu, bice medju najboljim Evropljanima koji su igrali u NBA.

Slobodan Zika Jalovina

pre 5 godina

Bravo Nemanja tako igra reprezentativac Srbije !!!
(Nebojsa, 30. oktobar 2018 11:08)

Uf kad Jokic procita ovaj komenatar, crci ce od muke!

Aleks

pre 5 godina

(genijalac, 30. oktobar 2018 11:21)

Slazem se u potpunosti, koja je Murray prevara od igraca, kosarku igra inteligencija, a on decko dve vijuge vise od kokoske, tek da zna sta je lopta a sta kos. Svaku petu tekmu ga hoce pa ubaci 20 poena, ostalo dzabe pare. I on je plej? Micic je za njega Teodosic licno, Parker, Stokton bogotac.

Milsap najveca komedija u NBA.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

...Nikad mi nece biti jasno sta se desava u njegovoj glavi.Umesto da trpa i nabija statistiku kao svi ovi tamnoputi igraci...
(Moe, 30. oktobar 2018 08:46)
U glavi mu je da radi svoj posao i da to vide ljudi, koji treba da vide. I vide, dali su mu max. ugovor. Sto bi Ameri rekli: "Job done."

sasa the red baron

pre 5 godina

Svaki igrac cim pobegne iz Minesote , procveta!Iskreno,na Bjelici se jsno vidi da je zdrav, odmoran, i da je gladan basketa.
Kings-nakon dugo vremena, ubodose sa dovodjenjem igraca, Bjelica im daje takvu sirinu u igri, ali i Stein je iskusniji, i jos kad im se vrato Bogi, uh....
Nisu ekipa za titulu, ali za play-off, definitivno..

Иван

pre 5 godina

Свиђа ми се лига ове сезоне, за сада. Видиш неки смисао у вођењу тимова, а не као лане кад су се од почетка утркивали ко ће више да губи.

Сакраменто је имао брзину, али није имао главу и реп. Бјелица је то донео, и највећа срећа Кингса је што су Владе и Пеђа знали да он то може да донесе, за разлику од других менаџера. Синоћ су имали важан тест: Мајами није лако победити у гостима, Сакраменто је губио на почетку преко десет поена, али његови играчки нису губили главу.

Клиперси имају тактику да дугом клупом и разноврсним профилом играча (имају гомилу специјалаца) искористе слабости других. Уз доброг тренера, искуство и значајан углед код судија, плове без проблема.

Денвер уопште не бриљира, али се види да је јак.

Могу ли сва три тима у плеј-оф? Сакраменто ту највише шкрипи, али Тандер, Вулфси, Лејкерси по мени уопште нису сигурни за најбољих осам. Видећемо хоће ли Кингси издржати. Засад су мени импресивни, и поред слабости.

Alan Ford

pre 5 godina

@dare
Nije Sakremento nista bolji po tom pitanju, ali Dalas ima 2-5 omjer, a Sakremento 4-3, to govori da je njima stalo da pobjedjuju, a Dalasu je malo vise stalo da razigraju mlade igrace, inace su losa ekipa, Doncicu svaka cast, ali sad reci da ce biti jedan od najboljih evropskih igraca u NBA, pretenciozno, 7 utakmica odigrano, ima igraca koji su zaduzili NBA poput Dirka, Paua, Pedje, Parkera, polako i malo postovanja prema legendama, i svako od njih je osvajao makar jedan prsten, pravo ogledalo je plej of i prave takmicarske utakmice, takvih se desi maksimalno 20 u ligaskom dijelu. Sportski pozdrav

Laki

pre 5 godina

papasle, 30. oktobar 2018 09:39)

Ne mogu da se složim s tobom, bar ne u potpunosti, oko Jokićeve odbrane. On je najvažniji napadački šraf Denvera i napadaju ga u odbrani da bi ga opteretili faulovima, pa on ne sme da igra čvršće, ali su zadnji napadi Pelikansa, kada su krenuli preko njega, vrlo vešto hvatani u zamku, pa je bilo nekoliko ključnih ukradenih lopti koje su i rešile utakmicu. Beli najzad prodisao u Sakramentu!

Sas

pre 5 godina

Imao bi Beli i vise, samo da je pogadjao slobodna bacanja ! Kad sam video da je Klej ubacio 22p za 10 min, nisam mogao da poverujem, ostalo je istorija :)

samo kazem

pre 5 godina

Sinoc dosta glavnih igraca nije igralo u svojim ekipama, tako da je i Jokara pustio gas, Pelikani dobri i bez Obrve, sto je dokaz da ove godine ide u prve 4 na zapadu! Samo sam cekao kad ce Klej da odigra neku brutalnu partiju i kad ono sinoc 52 poena 25 minuta!!! Ljudi, bukvalno je sve uslo i to kakvi sutevi, pogledajte.

Milan

pre 5 godina

Koliko god da je Bjelica uticao na dobar start kingsa, činjenica je da je ključni čovek zapravo Fox! Dečko je ostvari ogroman napredak u odnosu na prošlu sezonu i postao pravi vođa ekipe. Po EFF u odnosu na prošlu sezonu sada je u top 3 u generaciji.

Sas

pre 5 godina

Imao bi Beli i vise, samo da je pogadjao slobodna bacanja ! Kad sam video da je Klej ubacio 22p za 10 min, nisam mogao da poverujem, ostalo je istorija :)

moje ime, tako je

pre 5 godina

@da dodam, onaj murray pojma nema, ovo nije prvi put da ovo pisem. On je glavni krivac zasto Jokic igra slabije, prvestveno sto je sebican i citava njegova igra se svodi na to da on sebi napravi poziciju za sut, ako to ne uspe onda doda neku losu loptu posto je ostalo nekih 5-6 sekundi do kraja napada. Treba mu najmanje 10 sekundi da skonta sta ce biti sa napadom. Jokicu samo zna da doda kad mu da loptu iz ruke u ruku(bukvalno), Milsap takodje pojma nema, krene na trojicu pod kosem, Jokic mu mase rukama sam iza linije za tri, i ovaj uporno masi ili direktno u blok i nece da doda. Ja da sam Jokic poludeo bi posle jedne utakmice takve, a ovo se konstantno desava iz utakmice u utakmicu. Ej 8 suteva!? od toga 3 posto je morao da sutira zbog isteka napada. samo 2 poena u drugom poluvremenu? Igra ispod 30 minuuta (prosjecno!) kao francise igrac? zadnju cetvrtinu igra nekih 5 minuta? to franchise igrac?:D hahaha. Malo sutra. Bas me interresuje jel u istoriji nba i jedan franchise igrac imao tako malu minutazu? i tako malu minutazu u zadnjoj cetvrtini?
(genijalac, 30. oktobar 2018 11:21)

Sve se slazem osim ovog za minutazu, to si uzeo za primer u ovoj poslednjoj utakmici, a Jokic nije atletski jak igrac da moze da igra svaku utakmicu 30 i vise minuta bez problema sa faulovima i slicno.... na ovoj je imao ulogu da vise asistira nego da pogadja, ali sto se minutaze tice vec ce u sledecoj imati te minute o kojima si ti pricao, pozz

zemunski kej

pre 5 godina

Par reci o minutazi nasih igraca, Pogledajte statistiku najboljih NBA igraca ,imate na sajtu NBA,Kevin Durent igra 25~26 minuta, Zasto bi Jokic igrao vise, tim ima 16 igraca a sezona ima preko 80 utakmica.Kada god imate priliku odmarate najbolje i cuvate od povreda, Pratim utakmice i Kingsa i Nugetsa i te kako se vidi razlika izmedju prvog i drugog tima, Jedni nabiju razliku a ovi drugi je izgube ili u najboljem slucaju odrzavaju,

Hmm

pre 5 godina

Alo bre, kakav Bjelica kakav Jokic, pa Klay Thompson je za 26 minuta dao 52 poena i postavio novi NBA rekord sa 14 trojki!!!
(Ufo, 30. oktobar 2018 09:01)

GSW i Tompson imaju POSEBNU vest na ovom portalu govori o tome.Ovde uzivamo u igrama naših...

Hmm

pre 5 godina

GSW i Tompson imaju POSEBNU vest na ovom portalu govori o tome.Ovde uzivamo u igrama naših... 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Hmm, 30. oktobar 2018 09:42) 

Vasih? Ti i ko jos ste rodjaci nekim kosarkasima? Nisam znao, eee onda se izviNJajem
(Ufo, 30. oktobar 2018 10:57)

Ovako izgleda kad čovek ispadne pglu pa se dodatno ukopava...A o humoru da ne pričam...

Gde ja živim

pre 5 godina

Bravo momci, samo nastavite. Nemanja, ti posebno. Sve znaš, sve možeš, samo da glava ostane u fokusu. Nidžo, brate slatki, šutiraj malo više.

Svaka čast i Luki, maestralan je. Biće veliki igrač.

O Kleju ne treba trošiti reči, kada krene to je stvarno milina gledati. Brutalan igrač. Njega ima ko da hvali, ne trebamo mu i mi.

Dr Hitch

pre 5 godina

Alo bre, kakav Bjelica kakav Jokic, pa Klay Thompson je za 26 minuta dao 52 poena i postavio novi NBA rekord sa 14 trojki!!!
(Ufo, 30. oktobar 2018 09:01)
Druze polako, ovo je vest o nasim igracima, to je valjda najbitnije, da oni odigraju dobro... Bice vest o Kleju i 52p, kao i o Doncicu i 31, Derozan je dao 34 ako se ne varam...

Pera

pre 5 godina

Denver 5-1
Klipersi 4-2
Kingsi 4-3
Tek je pocetak, ali odlican pocetak!
Za Jokica raduje sto je i juce (kao i kad je imao TD pre neki dan) odigrao bez izgubljene lopte. Izgleda da se Bjelica konacno razigrao, a bice jos bolji kad dodje Bogdanovic. Teo bi mogao, ako izbegne povrede, korak po korak da izbori znacajniju ulogu. I on i Boban kad igraju igraju vrlo dobro.

vlado

pre 5 godina

Klipersi su skroz druga priča. Izuzetno duboka ekipa, sa kako jedan kolega već napisa, gomilom specijalista i prekaljenim trenerom (setite se kako je prošle godine vodio ekipu i do tri kola pred kraj bio u plej ofu uz sve povrede koje su ih pratile cele sezone). Svakoj ekipi može timski da parira odgovarajućom petrokom. Ako protivnik ima centra koji ne širi igru rasturiće ih Bobijem, ako slabo brani pik igru, uništiće ih Trez Harel sa Teom i Luom koji će uz put svakome da ubaci 20 poena (kad mu nije veče), ako protivnici imaju dobre bekove usopriće ih Bredlijem i Beverlijem. Haris i Galinari im daju širinu svojim šutem za 3 poena, što za sada mali SGA koristi da probija do kraja, a obojica itekako mogu doro da napadnu ulazom. Ako protivnik dobro napada sa krila tu imaju Luc Mbah Mutea odličnog defanzivca. Prava ekipa, bez pravog "superstara" što u ovakvom sastavu može samo da im bude + nikako -. Liče mi na Pistonse iz 2003. ;) Raspored im se namestio tako da u prvih 15 utakmica igraju samo protiv 2 tima koji prošle godine nisu igrali plej of a sigurno nece i ove, tako da mislim da ćemo posle sledećih 8-9 utakmica znati koliko ovi Klipersi mogu. Svakako se po mom mišljenju niko neće naigrati protiv njih uključujući i GS.

bla

pre 5 godina

Par reci o minutazi nasih igraca, Pogledajte statistiku najboljih NBA igraca ,imate na sajtu NBA,Kevin Durent igra 25~26 minuta, Zasto bi Jokic igrao vise, tim ima 16 igraca a sezona ima preko 80 utakmica.Kada god imate priliku odmarate najbolje i cuvate od povreda, Pratim utakmice i Kingsa i Nugetsa i te kako se vidi razlika izmedju prvog i drugog tima, Jedni nabiju razliku a ovi drugi je izgube ili u najboljem slucaju odrzavaju,
(zemunski kej, 30. oktobar 2018 13:42)

Jokic igra otprilike jedno poluvreme po utakmici.
Jasno mi je da je sezona duga i da treba da stedi najbolje igrace kad god se ukaze prilika, ali 30 - 35 min bi morao da igra najbolji igrac ekipe kod svakog iole kvalitetnog trenera.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rendom, 30. oktobar 2018 14:27)

kd igra oko 35 minuta po utakmici a Jokic igra 30 minuta po utakmici. kada denver ima resenu utakmicu jokic ce odmarati. to je normalno u danasnjoj nba ligi. ja se nadam da ce bjelica zadrzati minutazu koju ima ove sezone.

Mali dil za Belog, veliki napredak za Sac

pre 5 godina

Kings-nakon dugo vremena, ubodose sa dovodjenjem igraca, Bjelica im daje takvu sirinu u igri, ali i Stein je iskusniji, i jos kad im se vrato Bogi, uh....
(sasa the red baron)

Stein je objektivno najvise dobio dolaskom Bjelice, jer ga Beli puni asistencijama, siri mu reket u napadu jer izvlaci protivnicku cetvorku na trojku, a zatvara reket u odbrani tako da Stein lakse dolazi do defanzivnog skoka. Nije lako biti objektivan, jer je Beli nas i mnogima omiljen igrac, ali je ovo klasican primer kako samo jedan igrac moze da pokrene celu ekipu. Divac je odradio kraljevski posao i sebi osigurao stolicu na neko vreme, sto se cinilo gotovo nemoguce kad je poslao Bagija u Pelikane. Jos kad se vrati Bogi, bice neprospavanih noci.

Nešque

pre 5 godina

Beli je postao veći ali i brzi. U odnosu na prošlu sezonu gde je izgledao manji ali jako trom. Izgleda da se profesoru opustila ruka.

vlado

pre 5 godina

Rano je jos za procenjivanje koje će ekipe u plej of na Zapadu. Kingsi su odlično započeli, uhvatili su protivnike na "prepad". Ubace ih u masinu, stalno napadaju "u ledja", šutiraju čim im se otvori prilika. Hoće ih šut. Nemanja im daje širinu u igri, prostor u reketu, koju bekovi, a naročito WCS pa i Begli koriste maksimalno jer im je mnogo lakše da napadaju koš kroz "prazniji reket" nego kada oko reketa imaju 2 svoja i 2 protivnička igrača. Prošle godine su imali taj problem. Stalno su im oko reketa "kampovala" 2 igrača (Z-Bo, WCS, Kosta, Skal) sa svojim čuvarima koji su lako pomagali saigraču koji čuva igrača sa loptom ako ovaj krene na prodor. Tu Irving ne bi mogao lako proći do obruča. Bogdan kada se vrati 99% će im igrati startno krilo. Mada bih ja više voleo da malo "uravnoteže" petorke. Da im Bogdan igra 25-30 minuta sa klupe, a da sa Foksom, Badijem, Belim i WCS završava utakmice. Nešto kao što je Manu igrao za SA. Prva petorka već ima tri dobra dodavača (Foksa, Nemanju i, da da, WCStajna). Mnogo bi Bogi koristio rezervama u igri, pogotovo Dzajlsu i MB-u, naročito u pozicionom napadu. Kingsima bi bilo odlično da imaju sezonu kakvu su Lejkersi imali prošle godine. Što više pobeda, razvoj mladih igrača, bez plej ofa po svaku cenu jer bi to značilo više minuta za veterane, a manje za MB-a i Dzajlsa. Protivnici će vrlo brzo, posle 1/4 sezone maks, početi da ih shvataju "ozbiljno" i da ne ulaze sa njima u trku, a onda će im biti mnogo teže da pobeđuju.