Ponedeljak, 29.10.2018.

15:29

Ronaldo: Peres me nije želeo, gledao me samo kao poslovnog partnera

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo prvi put je javno govorio o napuštanju Real Madrida u letnjem prelaznom roku.

Izvor: B92

Ronaldo: Peres me nije želeo, gledao me samo kao poslovnog partnera IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

b

pre 5 godina

CR7 ne trpi nikog, pa tako ni Florentina. Oces mi dati vecu platu.? - Necu !! - Ok, dovidjenja, cao !! Niko nije iznad legende CR7, pa tako ni jedan Real.

Negativni

pre 5 godina

(gremlin, 29. oktobar 2018 17:11)

Lepo si opisao Ronalda, ali si malo preterao kada si Mesija uporedio sa Hendriksom. Mesi može da bude Klepton ili Džeger, ali Hendriks nikako. Hendriks može da bude samo Ronaldinjo i niko više. Kratka karijera, ali neponovljiva. Direktno sa zvezda.

kiki

pre 5 godina

Ili pretposle godine protiv Juventusa kada nisu imali sansu za 180 minuta.
(The truth, 29. oktobar 2018 18:38)

I jos nesto, predprosla godina je nebitna u izboru za zlatnu loptu ove godine. Druga stvar je sto ti to spominjes u nedostatku argumenata. A cak nisi ni upravu. Samo Mesi je napravio dve 100% sanse Iniesti i Suarezu u prvoj utakmici.

Promasaj Inieste nakon pasa koji samo Mesi zna poslati - https://www.youtube.com/watch?v=Mwsd4i8XMkg

Umesto da Barselona izjednaci na 1-1 oni su iz sledeceg napada primili gol za 2-0 i posle Mesi kriv?

miki_pirs

pre 5 godina

Analiticar

Mislim da je momak napisao odlican komentar, dugo nisam procitao bolje poredjenje. I jasno je da kad kaze klasika,rock,dzez,misli na fudbal. Njegovu dubinu i umetnicku formu
. Simbolicno i slikovito je naoravio komparaciju. Upravo si sam dokazao da su fanovi ronalda pomalo plitki i povrsni ovim komentarom. Jos jednom,odlican komentar gremlina.

kiki

pre 5 godina

Covjek je zasluzio loptu definitivno, najbolji kada je najpotrebnije protiv najboljih. Ne nego Mesi treba da dobije kojeg jedna Roma raskanta i ziv se ne cuje. Ronaldo je covjek masina, covjek koji resava velike utakmice rutinski, da to izgleda veoma lako.
(The truth, 29. oktobar 2018 18:38)


Dosadni ste vise sa tom Romom. Samo Roma, Roma i Roma. Ronaldo davao golove protiv Juventusa i PSZ-a, a nigde ga nije bilo protiv Liverpula i Bajerna, a Mesi dao 3 gola protiv Celzija, a nigde ga nije bilo protiv Rome. Na SPu je Portugal zbog Ronalda i njegovog promasenog penala protiv Irana morao ici na tezeg protivnika u osminifinala gde opet nije napravio nista protiv Urugvaja, a Mesi je ucestovao kod 2 gola Argentine protiv Francuske i Argentina je ispala iskljucivo zbog slabe obrane. U zadnje 32 godine Argentina je jedina reprezentacija koja je ispala sa SP-a iako su dali 3 gola. A sta tek reci za ligu gde je Mesi mnoge bitne utakmice odlucio protiv Reala, Atletika, Viljareala, Sevilje dok Ronalda nigde nije bilo kada je Real igrao 0-0 protiv Atletika, Bilbaoa, kada su izgubili 3-0 od Barse itd... Ako se gledaju bitne utakmice Ronaldo je kilometrima iza Mesija u prosloj sezoni. Pa Barselona je prosle sezone izgubila samo 1 utakmicu u citavoj sezoni sa Mesijem u timu, a to je bilo protiv Rome kada su potcenili protivnika. Ronaldo nikako nije zasluzio biti ispred Mesija prosle sezone.

Gazza

pre 5 godina

analiticar_amater, 29. oktobar 2018 19:17

Upravo si potvrdio sve ono sto je gremlin napisao. Od onakvog odlicnog komentara, ti video poveznicu sa licnoscu igraca a ne sa igrom..au brate.. Briljantan komentar "gremlina" koji ocigledno ne mogu shvatit mnogi, bas kao i na zalost sire narodne mase koje ne mogu shvatit ekv ili smak, pa slusaju rastu i gledaju zadrugu.

analiticar_amater

pre 5 godina

Mesi je avangarda, pravi mali fudbalski Mozart, Hudini...On je fudbalski Jimi Hendriks. Kao i svaki veliki umetnik,on ne govori o sebi,vec drugi govore o njemu..S druge strane imamo Ronalda koji je Jastin Biber modernog fudbala. Arogantan, glasan, samohvalilac, narciosidan, sebican, njegova igra je plitka,a njegovi fanovi su povrsni..Ronaldo je turbo folk, Mesi je klasika, rock, dzez.. Ronaldo je Jelena Karleusa u nasim okvirima,nema dubinu, esenciju, umetnicku nit u njegovom loptanju..Ma razlika je velika, i nikakve zlatne lopte to ne mogu nadomestit..
(gremlin, 29. oktobar 2018 17:11)

Au brate. Reci za jednog Mesija koji je covek bez trunke harizme, totalno neubedljiv i neprimetan kao licnost da je "klasika, rok, dzez", zaista tera na povracanje. I ti onda optuzujes nekoga da je povrsan. Au brate...

The truth

pre 5 godina

Ponekad preskocim vijest o ronaldu, da ne vidim poneke gadluke sto pisu o njemu. Jeste covjek narcis, pun sebe i sve to. Al da je los covjek to nidje nema veze. Svi igraci koji su igrali sa njim samo rijeci hvale. Covjek je zasluzio loptu definitivno, najbolji kada je najpotrebnije protiv najboljih. Ne nego Mesi treba da dobije kojeg jedna Roma raskanta i ziv se ne cuje. Ili pretposle godine protiv Juventusa kada nisu imali sansu za 180 minuta. Ronaldo je covjek masina, covjek koji resava velike utakmice rutinski, da to izgleda veoma lako. Da mi neko kaze hoces 1000 evra ili da Ronaldo ponovo osvoji ligu sa Juventusom, ladno bih rekao liga sampiona. Jer mi jako smeta nipodostavanje jednog velikog covjeka i jos veceg sportiste.

gremlin

pre 5 godina

Mesi je avangarda, pravi mali fudbalski Mozart, Hudini...On je fudbalski Jimi Hendriks. Kao i svaki veliki umetnik,on ne govori o sebi,vec drugi govore o njemu..S druge strane imamo Ronalda koji je Jastin Biber modernog fudbala. Arogantan, glasan, samohvalilac, narciosidan, sebican, njegova igra je plitka,a njegovi fanovi su povrsni..Ronaldo je turbo folk, Mesi je klasika, rock, dzez.. Ronaldo je Jelena Karleusa u nasim okvirima,nema dubinu, esenciju, umetnicku nit u njegovom loptanju..Ma razlika je velika, i nikakve zlatne lopte to ne mogu nadomestit..

Zeljko

pre 5 godina

Gospo'n čo'ek i tačka!
(MunzeKonza, 29. oktobar 2018 15:34)

Gospodin koji za sebe kaze da je najbolji u istoriji i da mu nije bitna zlatna lopta ali da treba da je osvoji...

4k4.Dex

pre 5 godina

Pa nije ti to posebni... to je jedan jedini bog fudbala i svega oko njega Florrntino Perez. Ti si za njega samo hodajuci novac i slava.

hmm

pre 5 godina

Роналдо мора да добије златну лопту, реално био је најбољи прошле године, а ако баш мора неко други, онда Гризман.
(некле, 29. oktobar 2018 15:52)


Mesi je izmislio fudbal i za Ronalda i za Grizmana. A Ronaldo prosle sezone nije bio bolji ni od Salaha. To sto je Realu poklonjena titula LŠ-a ne znaci sada da i Ronaldo treba dobiti zlatnu loptu. Videlo se u Primeri koliko su dobri i on i Real gde nisu mogli biti ni ispred Atletika.

peglica

pre 5 godina

Jedan vise razlog zašto najviše od svega na svetu mrzim Real Madrid.Klub bez duše i srca.Samo kako su se krajnje nekorektno poneli prema svoje dve velike legende(Raul i Kasiljas),...
(the show must go on, 29. oktobar 2018 15:32)

Kako su se to poneli prema Raulu I Kasiljasu?
Njih dvojica nisu zeleli da budu rezerve, hteli su da igraju. U tim sezonama nisu bili za prvu postavu, bili su pored njih bolji igraci u tim trenucima.
Raul se posle zavrsetka karijere vratio u Real, vratice se I Kasiljas sigurno

waltwrw

pre 5 godina

Bolje mu je da ćuti. Da mu nije bilo Pereza ne bi video minimum 2 zlatne lopte i Lige Sampiona i jednu ligu. A ovi sto komentarisu da Ronaldo treba da osvoji ove godine zlatnu loptu, morate da se preuspitate, kako moze igrac koji je odigrao 3 dobre utakmice protiv jakih ekipa u celoj godini da dobije zlatnu loptu? Ja sam ga video protiv Spanije, u prvoj tekmi protiv Juvea, i u jednoj peotiv PSG-a . To je to od ovog coveka za celu 2018 godinu. Ostalo sve neki golovi iz peterca i sa penala. Evo pre neki dan je dao lep gol Empoliju i vi opet zlatna lopta, pa zlatna lopta. Dosadni ste vise sa ovim manekenom

Messi Masinerija

pre 5 godina

Mogao si se vratiti u Junajted ali momku se igra ozbiljan fudbal pa je izabrao Juve. S obzirom sta se desava sa Realom i kakav Juve ima start 100 miliona se cini kao sitnica. Perez je otpustio Del Boskea, prodao Makelelea, bio nekorektan prema Etou i sve ga je to skupo kostalo. Jos jedna greska dolazi na naplatu.

Nirvana

pre 5 godina

"Nisam opsednut Zlatnom loptom, ali pošto sam jedan od najboljih u istoriji, mislim da sam je zaslužio", zaključio je Ronaldo.

Sta reci?

Petar

pre 5 godina

@sasajokic a jel moze sa Zvezdom uzeti CL? Vidis, nije do para..nego je do uspeha. U Juventusu ima najvecu priliku uzeti CL opet od svih ostalih klubova

Petar

pre 5 godina

Sto su se nekorektno poneli prema Raulu i Casillasu? Ni jedan ni drugi nisu zeleli biti na klupi nego su trazili garantovano mesto u ekipi na konto imena a kvalitet im je bio vec u ogromnom padu za takav nivo fudbala i posto nisu pristali na klupu otisli. I Del Piero je sedeo na klupi, Totti je igrao jer se Roma raspadala, nisu mogli ni blizu titule a kamoli CL, a Buffon npr i danas brani vrhunsko dok je Iker postao velika kiksara tada i cak sad za Porto kiksira redovno...jednostavno kolika god da si legenda kluba ti si samo igrac i legenda upravo TOG kluba, koji je uvek iznad tebe. Jedino ako si takva legenda da si ga sam izdigao na taj nivo, na to ime, na tu velicinu. A to mogu biti samo stare institucije poput Di Stefana a ne ovi moderni igraci vec najveceg kluba na svetu

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

... all you need is love..
uaba ba ba
.. a novac, ma neeee, maaaa kakvi, pa svima je jasno da to nije presudilo... MAAAA... HOW YES NO !

Pedja

pre 5 godina

Zbog cega nije ostao da igra za 20m u Real nego potrcao u Juventus za 30m?
(Patrik, 29. oktobar 2018 15:41)

Zbog ljubavi prema Juventusu. XD

seljacka posla

pre 5 godina

Pljuje po coveku zbog koga je trenutno tu gde jeste.
(Matori, 29. oktobar 2018 15:46)

Sta je sa tobom Matori? Pa Ronaldo nikad losu rec nije rekao o Fergusonu

некле

pre 5 godina

Овај Перез је тешка гњида.
Цео свет зна да је средио фифину награду Модрићу да би се осветио Роналду, иако је Роналдо па једно 50 пута више заслужио од Модрића то.
Тако је и Куртои ни из чега средио трофеј најбољег голмана за прошлу годину?!!
Еј поред Љориса и Де гее, па и Наваса, добије Куртоа за прошлу годину, за шта, за бламирање са Челзијем у премијер лиги?!!
Роналдо мора да добије златну лопту, реално био је најбољи прошле године, а ако баш мора неко други, онда Гризман.
Ако је добије Модрић биће то тешка срамота.

the show must go on

pre 5 godina

Jedan vise razlog zašto najviše od svega na svetu mrzim Real Madrid.Klub bez duše i srca.Samo kako su se krajnje nekorektno poneli prema svoje dve velike legende(Raul i Kasiljas),...

Krkerke

pre 5 godina

@Matori

Mislim da je tu gde je zbog Fergusona. A to ga Juce zeli u ovim godinama i placa jos vise,govori dovoljno o kakvoj se klasi radi. Jos ako osvoje i ligu sampiona..mislim da je sva polemika oko njega i Mesija gotova.

the show must go on

pre 5 godina

Jedan vise razlog zašto najviše od svega na svetu mrzim Real Madrid.Klub bez duše i srca.Samo kako su se krajnje nekorektno poneli prema svoje dve velike legende(Raul i Kasiljas),...

некле

pre 5 godina

Овај Перез је тешка гњида.
Цео свет зна да је средио фифину награду Модрићу да би се осветио Роналду, иако је Роналдо па једно 50 пута више заслужио од Модрића то.
Тако је и Куртои ни из чега средио трофеј најбољег голмана за прошлу годину?!!
Еј поред Љориса и Де гее, па и Наваса, добије Куртоа за прошлу годину, за шта, за бламирање са Челзијем у премијер лиги?!!
Роналдо мора да добије златну лопту, реално био је најбољи прошле године, а ако баш мора неко други, онда Гризман.
Ако је добије Модрић биће то тешка срамота.

gremlin

pre 5 godina

Mesi je avangarda, pravi mali fudbalski Mozart, Hudini...On je fudbalski Jimi Hendriks. Kao i svaki veliki umetnik,on ne govori o sebi,vec drugi govore o njemu..S druge strane imamo Ronalda koji je Jastin Biber modernog fudbala. Arogantan, glasan, samohvalilac, narciosidan, sebican, njegova igra je plitka,a njegovi fanovi su povrsni..Ronaldo je turbo folk, Mesi je klasika, rock, dzez.. Ronaldo je Jelena Karleusa u nasim okvirima,nema dubinu, esenciju, umetnicku nit u njegovom loptanju..Ma razlika je velika, i nikakve zlatne lopte to ne mogu nadomestit..

seljacka posla

pre 5 godina

Pljuje po coveku zbog koga je trenutno tu gde jeste.
(Matori, 29. oktobar 2018 15:46)

Sta je sa tobom Matori? Pa Ronaldo nikad losu rec nije rekao o Fergusonu

Nirvana

pre 5 godina

"Nisam opsednut Zlatnom loptom, ali pošto sam jedan od najboljih u istoriji, mislim da sam je zaslužio", zaključio je Ronaldo.

Sta reci?

Zeljko

pre 5 godina

Gospo'n čo'ek i tačka!
(MunzeKonza, 29. oktobar 2018 15:34)

Gospodin koji za sebe kaze da je najbolji u istoriji i da mu nije bitna zlatna lopta ali da treba da je osvoji...

Messi Masinerija

pre 5 godina

Mogao si se vratiti u Junajted ali momku se igra ozbiljan fudbal pa je izabrao Juve. S obzirom sta se desava sa Realom i kakav Juve ima start 100 miliona se cini kao sitnica. Perez je otpustio Del Boskea, prodao Makelelea, bio nekorektan prema Etou i sve ga je to skupo kostalo. Jos jedna greska dolazi na naplatu.

Krkerke

pre 5 godina

@Matori

Mislim da je tu gde je zbog Fergusona. A to ga Juce zeli u ovim godinama i placa jos vise,govori dovoljno o kakvoj se klasi radi. Jos ako osvoje i ligu sampiona..mislim da je sva polemika oko njega i Mesija gotova.

hmm

pre 5 godina

Роналдо мора да добије златну лопту, реално био је најбољи прошле године, а ако баш мора неко други, онда Гризман.
(некле, 29. oktobar 2018 15:52)


Mesi je izmislio fudbal i za Ronalda i za Grizmana. A Ronaldo prosle sezone nije bio bolji ni od Salaha. To sto je Realu poklonjena titula LŠ-a ne znaci sada da i Ronaldo treba dobiti zlatnu loptu. Videlo se u Primeri koliko su dobri i on i Real gde nisu mogli biti ni ispred Atletika.

Pedja

pre 5 godina

Zbog cega nije ostao da igra za 20m u Real nego potrcao u Juventus za 30m?
(Patrik, 29. oktobar 2018 15:41)

Zbog ljubavi prema Juventusu. XD

waltwrw

pre 5 godina

Bolje mu je da ćuti. Da mu nije bilo Pereza ne bi video minimum 2 zlatne lopte i Lige Sampiona i jednu ligu. A ovi sto komentarisu da Ronaldo treba da osvoji ove godine zlatnu loptu, morate da se preuspitate, kako moze igrac koji je odigrao 3 dobre utakmice protiv jakih ekipa u celoj godini da dobije zlatnu loptu? Ja sam ga video protiv Spanije, u prvoj tekmi protiv Juvea, i u jednoj peotiv PSG-a . To je to od ovog coveka za celu 2018 godinu. Ostalo sve neki golovi iz peterca i sa penala. Evo pre neki dan je dao lep gol Empoliju i vi opet zlatna lopta, pa zlatna lopta. Dosadni ste vise sa ovim manekenom

Negativni

pre 5 godina

(gremlin, 29. oktobar 2018 17:11)

Lepo si opisao Ronalda, ali si malo preterao kada si Mesija uporedio sa Hendriksom. Mesi može da bude Klepton ili Džeger, ali Hendriks nikako. Hendriks može da bude samo Ronaldinjo i niko više. Kratka karijera, ali neponovljiva. Direktno sa zvezda.

peglica

pre 5 godina

Jedan vise razlog zašto najviše od svega na svetu mrzim Real Madrid.Klub bez duše i srca.Samo kako su se krajnje nekorektno poneli prema svoje dve velike legende(Raul i Kasiljas),...
(the show must go on, 29. oktobar 2018 15:32)

Kako su se to poneli prema Raulu I Kasiljasu?
Njih dvojica nisu zeleli da budu rezerve, hteli su da igraju. U tim sezonama nisu bili za prvu postavu, bili su pored njih bolji igraci u tim trenucima.
Raul se posle zavrsetka karijere vratio u Real, vratice se I Kasiljas sigurno

4k4.Dex

pre 5 godina

Pa nije ti to posebni... to je jedan jedini bog fudbala i svega oko njega Florrntino Perez. Ti si za njega samo hodajuci novac i slava.

The truth

pre 5 godina

Ponekad preskocim vijest o ronaldu, da ne vidim poneke gadluke sto pisu o njemu. Jeste covjek narcis, pun sebe i sve to. Al da je los covjek to nidje nema veze. Svi igraci koji su igrali sa njim samo rijeci hvale. Covjek je zasluzio loptu definitivno, najbolji kada je najpotrebnije protiv najboljih. Ne nego Mesi treba da dobije kojeg jedna Roma raskanta i ziv se ne cuje. Ili pretposle godine protiv Juventusa kada nisu imali sansu za 180 minuta. Ronaldo je covjek masina, covjek koji resava velike utakmice rutinski, da to izgleda veoma lako. Da mi neko kaze hoces 1000 evra ili da Ronaldo ponovo osvoji ligu sa Juventusom, ladno bih rekao liga sampiona. Jer mi jako smeta nipodostavanje jednog velikog covjeka i jos veceg sportiste.

miki_pirs

pre 5 godina

Analiticar

Mislim da je momak napisao odlican komentar, dugo nisam procitao bolje poredjenje. I jasno je da kad kaze klasika,rock,dzez,misli na fudbal. Njegovu dubinu i umetnicku formu
. Simbolicno i slikovito je naoravio komparaciju. Upravo si sam dokazao da su fanovi ronalda pomalo plitki i povrsni ovim komentarom. Jos jednom,odlican komentar gremlina.

Petar

pre 5 godina

Sto su se nekorektno poneli prema Raulu i Casillasu? Ni jedan ni drugi nisu zeleli biti na klupi nego su trazili garantovano mesto u ekipi na konto imena a kvalitet im je bio vec u ogromnom padu za takav nivo fudbala i posto nisu pristali na klupu otisli. I Del Piero je sedeo na klupi, Totti je igrao jer se Roma raspadala, nisu mogli ni blizu titule a kamoli CL, a Buffon npr i danas brani vrhunsko dok je Iker postao velika kiksara tada i cak sad za Porto kiksira redovno...jednostavno kolika god da si legenda kluba ti si samo igrac i legenda upravo TOG kluba, koji je uvek iznad tebe. Jedino ako si takva legenda da si ga sam izdigao na taj nivo, na to ime, na tu velicinu. A to mogu biti samo stare institucije poput Di Stefana a ne ovi moderni igraci vec najveceg kluba na svetu

Petar

pre 5 godina

@sasajokic a jel moze sa Zvezdom uzeti CL? Vidis, nije do para..nego je do uspeha. U Juventusu ima najvecu priliku uzeti CL opet od svih ostalih klubova

analiticar_amater

pre 5 godina

Mesi je avangarda, pravi mali fudbalski Mozart, Hudini...On je fudbalski Jimi Hendriks. Kao i svaki veliki umetnik,on ne govori o sebi,vec drugi govore o njemu..S druge strane imamo Ronalda koji je Jastin Biber modernog fudbala. Arogantan, glasan, samohvalilac, narciosidan, sebican, njegova igra je plitka,a njegovi fanovi su povrsni..Ronaldo je turbo folk, Mesi je klasika, rock, dzez.. Ronaldo je Jelena Karleusa u nasim okvirima,nema dubinu, esenciju, umetnicku nit u njegovom loptanju..Ma razlika je velika, i nikakve zlatne lopte to ne mogu nadomestit..
(gremlin, 29. oktobar 2018 17:11)

Au brate. Reci za jednog Mesija koji je covek bez trunke harizme, totalno neubedljiv i neprimetan kao licnost da je "klasika, rok, dzez", zaista tera na povracanje. I ti onda optuzujes nekoga da je povrsan. Au brate...

b

pre 5 godina

CR7 ne trpi nikog, pa tako ni Florentina. Oces mi dati vecu platu.? - Necu !! - Ok, dovidjenja, cao !! Niko nije iznad legende CR7, pa tako ni jedan Real.

kiki

pre 5 godina

Covjek je zasluzio loptu definitivno, najbolji kada je najpotrebnije protiv najboljih. Ne nego Mesi treba da dobije kojeg jedna Roma raskanta i ziv se ne cuje. Ronaldo je covjek masina, covjek koji resava velike utakmice rutinski, da to izgleda veoma lako.
(The truth, 29. oktobar 2018 18:38)


Dosadni ste vise sa tom Romom. Samo Roma, Roma i Roma. Ronaldo davao golove protiv Juventusa i PSZ-a, a nigde ga nije bilo protiv Liverpula i Bajerna, a Mesi dao 3 gola protiv Celzija, a nigde ga nije bilo protiv Rome. Na SPu je Portugal zbog Ronalda i njegovog promasenog penala protiv Irana morao ici na tezeg protivnika u osminifinala gde opet nije napravio nista protiv Urugvaja, a Mesi je ucestovao kod 2 gola Argentine protiv Francuske i Argentina je ispala iskljucivo zbog slabe obrane. U zadnje 32 godine Argentina je jedina reprezentacija koja je ispala sa SP-a iako su dali 3 gola. A sta tek reci za ligu gde je Mesi mnoge bitne utakmice odlucio protiv Reala, Atletika, Viljareala, Sevilje dok Ronalda nigde nije bilo kada je Real igrao 0-0 protiv Atletika, Bilbaoa, kada su izgubili 3-0 od Barse itd... Ako se gledaju bitne utakmice Ronaldo je kilometrima iza Mesija u prosloj sezoni. Pa Barselona je prosle sezone izgubila samo 1 utakmicu u citavoj sezoni sa Mesijem u timu, a to je bilo protiv Rome kada su potcenili protivnika. Ronaldo nikako nije zasluzio biti ispred Mesija prosle sezone.

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

... all you need is love..
uaba ba ba
.. a novac, ma neeee, maaaa kakvi, pa svima je jasno da to nije presudilo... MAAAA... HOW YES NO !

kiki

pre 5 godina

Ili pretposle godine protiv Juventusa kada nisu imali sansu za 180 minuta.
(The truth, 29. oktobar 2018 18:38)

I jos nesto, predprosla godina je nebitna u izboru za zlatnu loptu ove godine. Druga stvar je sto ti to spominjes u nedostatku argumenata. A cak nisi ni upravu. Samo Mesi je napravio dve 100% sanse Iniesti i Suarezu u prvoj utakmici.

Promasaj Inieste nakon pasa koji samo Mesi zna poslati - https://www.youtube.com/watch?v=Mwsd4i8XMkg

Umesto da Barselona izjednaci na 1-1 oni su iz sledeceg napada primili gol za 2-0 i posle Mesi kriv?

Gazza

pre 5 godina

analiticar_amater, 29. oktobar 2018 19:17

Upravo si potvrdio sve ono sto je gremlin napisao. Od onakvog odlicnog komentara, ti video poveznicu sa licnoscu igraca a ne sa igrom..au brate.. Briljantan komentar "gremlina" koji ocigledno ne mogu shvatit mnogi, bas kao i na zalost sire narodne mase koje ne mogu shvatit ekv ili smak, pa slusaju rastu i gledaju zadrugu.

gremlin

pre 5 godina

Mesi je avangarda, pravi mali fudbalski Mozart, Hudini...On je fudbalski Jimi Hendriks. Kao i svaki veliki umetnik,on ne govori o sebi,vec drugi govore o njemu..S druge strane imamo Ronalda koji je Jastin Biber modernog fudbala. Arogantan, glasan, samohvalilac, narciosidan, sebican, njegova igra je plitka,a njegovi fanovi su povrsni..Ronaldo je turbo folk, Mesi je klasika, rock, dzez.. Ronaldo je Jelena Karleusa u nasim okvirima,nema dubinu, esenciju, umetnicku nit u njegovom loptanju..Ma razlika je velika, i nikakve zlatne lopte to ne mogu nadomestit..

некле

pre 5 godina

Овај Перез је тешка гњида.
Цео свет зна да је средио фифину награду Модрићу да би се осветио Роналду, иако је Роналдо па једно 50 пута више заслужио од Модрића то.
Тако је и Куртои ни из чега средио трофеј најбољег голмана за прошлу годину?!!
Еј поред Љориса и Де гее, па и Наваса, добије Куртоа за прошлу годину, за шта, за бламирање са Челзијем у премијер лиги?!!
Роналдо мора да добије златну лопту, реално био је најбољи прошле године, а ако баш мора неко други, онда Гризман.
Ако је добије Модрић биће то тешка срамота.

the show must go on

pre 5 godina

Jedan vise razlog zašto najviše od svega na svetu mrzim Real Madrid.Klub bez duše i srca.Samo kako su se krajnje nekorektno poneli prema svoje dve velike legende(Raul i Kasiljas),...

hmm

pre 5 godina

Роналдо мора да добије златну лопту, реално био је најбољи прошле године, а ако баш мора неко други, онда Гризман.
(некле, 29. oktobar 2018 15:52)


Mesi je izmislio fudbal i za Ronalda i za Grizmana. A Ronaldo prosle sezone nije bio bolji ni od Salaha. To sto je Realu poklonjena titula LŠ-a ne znaci sada da i Ronaldo treba dobiti zlatnu loptu. Videlo se u Primeri koliko su dobri i on i Real gde nisu mogli biti ni ispred Atletika.

analiticar_amater

pre 5 godina

Mesi je avangarda, pravi mali fudbalski Mozart, Hudini...On je fudbalski Jimi Hendriks. Kao i svaki veliki umetnik,on ne govori o sebi,vec drugi govore o njemu..S druge strane imamo Ronalda koji je Jastin Biber modernog fudbala. Arogantan, glasan, samohvalilac, narciosidan, sebican, njegova igra je plitka,a njegovi fanovi su povrsni..Ronaldo je turbo folk, Mesi je klasika, rock, dzez.. Ronaldo je Jelena Karleusa u nasim okvirima,nema dubinu, esenciju, umetnicku nit u njegovom loptanju..Ma razlika je velika, i nikakve zlatne lopte to ne mogu nadomestit..
(gremlin, 29. oktobar 2018 17:11)

Au brate. Reci za jednog Mesija koji je covek bez trunke harizme, totalno neubedljiv i neprimetan kao licnost da je "klasika, rok, dzez", zaista tera na povracanje. I ti onda optuzujes nekoga da je povrsan. Au brate...

Zeljko

pre 5 godina

Gospo'n čo'ek i tačka!
(MunzeKonza, 29. oktobar 2018 15:34)

Gospodin koji za sebe kaze da je najbolji u istoriji i da mu nije bitna zlatna lopta ali da treba da je osvoji...

waltwrw

pre 5 godina

Bolje mu je da ćuti. Da mu nije bilo Pereza ne bi video minimum 2 zlatne lopte i Lige Sampiona i jednu ligu. A ovi sto komentarisu da Ronaldo treba da osvoji ove godine zlatnu loptu, morate da se preuspitate, kako moze igrac koji je odigrao 3 dobre utakmice protiv jakih ekipa u celoj godini da dobije zlatnu loptu? Ja sam ga video protiv Spanije, u prvoj tekmi protiv Juvea, i u jednoj peotiv PSG-a . To je to od ovog coveka za celu 2018 godinu. Ostalo sve neki golovi iz peterca i sa penala. Evo pre neki dan je dao lep gol Empoliju i vi opet zlatna lopta, pa zlatna lopta. Dosadni ste vise sa ovim manekenom

Nirvana

pre 5 godina

"Nisam opsednut Zlatnom loptom, ali pošto sam jedan od najboljih u istoriji, mislim da sam je zaslužio", zaključio je Ronaldo.

Sta reci?

seljacka posla

pre 5 godina

Pljuje po coveku zbog koga je trenutno tu gde jeste.
(Matori, 29. oktobar 2018 15:46)

Sta je sa tobom Matori? Pa Ronaldo nikad losu rec nije rekao o Fergusonu

The truth

pre 5 godina

Ponekad preskocim vijest o ronaldu, da ne vidim poneke gadluke sto pisu o njemu. Jeste covjek narcis, pun sebe i sve to. Al da je los covjek to nidje nema veze. Svi igraci koji su igrali sa njim samo rijeci hvale. Covjek je zasluzio loptu definitivno, najbolji kada je najpotrebnije protiv najboljih. Ne nego Mesi treba da dobije kojeg jedna Roma raskanta i ziv se ne cuje. Ili pretposle godine protiv Juventusa kada nisu imali sansu za 180 minuta. Ronaldo je covjek masina, covjek koji resava velike utakmice rutinski, da to izgleda veoma lako. Da mi neko kaze hoces 1000 evra ili da Ronaldo ponovo osvoji ligu sa Juventusom, ladno bih rekao liga sampiona. Jer mi jako smeta nipodostavanje jednog velikog covjeka i jos veceg sportiste.

peglica

pre 5 godina

Jedan vise razlog zašto najviše od svega na svetu mrzim Real Madrid.Klub bez duše i srca.Samo kako su se krajnje nekorektno poneli prema svoje dve velike legende(Raul i Kasiljas),...
(the show must go on, 29. oktobar 2018 15:32)

Kako su se to poneli prema Raulu I Kasiljasu?
Njih dvojica nisu zeleli da budu rezerve, hteli su da igraju. U tim sezonama nisu bili za prvu postavu, bili su pored njih bolji igraci u tim trenucima.
Raul se posle zavrsetka karijere vratio u Real, vratice se I Kasiljas sigurno

Petar

pre 5 godina

Sto su se nekorektno poneli prema Raulu i Casillasu? Ni jedan ni drugi nisu zeleli biti na klupi nego su trazili garantovano mesto u ekipi na konto imena a kvalitet im je bio vec u ogromnom padu za takav nivo fudbala i posto nisu pristali na klupu otisli. I Del Piero je sedeo na klupi, Totti je igrao jer se Roma raspadala, nisu mogli ni blizu titule a kamoli CL, a Buffon npr i danas brani vrhunsko dok je Iker postao velika kiksara tada i cak sad za Porto kiksira redovno...jednostavno kolika god da si legenda kluba ti si samo igrac i legenda upravo TOG kluba, koji je uvek iznad tebe. Jedino ako si takva legenda da si ga sam izdigao na taj nivo, na to ime, na tu velicinu. A to mogu biti samo stare institucije poput Di Stefana a ne ovi moderni igraci vec najveceg kluba na svetu

Petar

pre 5 godina

@sasajokic a jel moze sa Zvezdom uzeti CL? Vidis, nije do para..nego je do uspeha. U Juventusu ima najvecu priliku uzeti CL opet od svih ostalih klubova

b

pre 5 godina

CR7 ne trpi nikog, pa tako ni Florentina. Oces mi dati vecu platu.? - Necu !! - Ok, dovidjenja, cao !! Niko nije iznad legende CR7, pa tako ni jedan Real.

Krkerke

pre 5 godina

@Matori

Mislim da je tu gde je zbog Fergusona. A to ga Juce zeli u ovim godinama i placa jos vise,govori dovoljno o kakvoj se klasi radi. Jos ako osvoje i ligu sampiona..mislim da je sva polemika oko njega i Mesija gotova.

kiki

pre 5 godina

Covjek je zasluzio loptu definitivno, najbolji kada je najpotrebnije protiv najboljih. Ne nego Mesi treba da dobije kojeg jedna Roma raskanta i ziv se ne cuje. Ronaldo je covjek masina, covjek koji resava velike utakmice rutinski, da to izgleda veoma lako.
(The truth, 29. oktobar 2018 18:38)


Dosadni ste vise sa tom Romom. Samo Roma, Roma i Roma. Ronaldo davao golove protiv Juventusa i PSZ-a, a nigde ga nije bilo protiv Liverpula i Bajerna, a Mesi dao 3 gola protiv Celzija, a nigde ga nije bilo protiv Rome. Na SPu je Portugal zbog Ronalda i njegovog promasenog penala protiv Irana morao ici na tezeg protivnika u osminifinala gde opet nije napravio nista protiv Urugvaja, a Mesi je ucestovao kod 2 gola Argentine protiv Francuske i Argentina je ispala iskljucivo zbog slabe obrane. U zadnje 32 godine Argentina je jedina reprezentacija koja je ispala sa SP-a iako su dali 3 gola. A sta tek reci za ligu gde je Mesi mnoge bitne utakmice odlucio protiv Reala, Atletika, Viljareala, Sevilje dok Ronalda nigde nije bilo kada je Real igrao 0-0 protiv Atletika, Bilbaoa, kada su izgubili 3-0 od Barse itd... Ako se gledaju bitne utakmice Ronaldo je kilometrima iza Mesija u prosloj sezoni. Pa Barselona je prosle sezone izgubila samo 1 utakmicu u citavoj sezoni sa Mesijem u timu, a to je bilo protiv Rome kada su potcenili protivnika. Ronaldo nikako nije zasluzio biti ispred Mesija prosle sezone.

Pedja

pre 5 godina

Zbog cega nije ostao da igra za 20m u Real nego potrcao u Juventus za 30m?
(Patrik, 29. oktobar 2018 15:41)

Zbog ljubavi prema Juventusu. XD

4k4.Dex

pre 5 godina

Pa nije ti to posebni... to je jedan jedini bog fudbala i svega oko njega Florrntino Perez. Ti si za njega samo hodajuci novac i slava.

Najveci zvezdas ikad

pre 5 godina

... all you need is love..
uaba ba ba
.. a novac, ma neeee, maaaa kakvi, pa svima je jasno da to nije presudilo... MAAAA... HOW YES NO !

miki_pirs

pre 5 godina

Analiticar

Mislim da je momak napisao odlican komentar, dugo nisam procitao bolje poredjenje. I jasno je da kad kaze klasika,rock,dzez,misli na fudbal. Njegovu dubinu i umetnicku formu
. Simbolicno i slikovito je naoravio komparaciju. Upravo si sam dokazao da su fanovi ronalda pomalo plitki i povrsni ovim komentarom. Jos jednom,odlican komentar gremlina.

Gazza

pre 5 godina

analiticar_amater, 29. oktobar 2018 19:17

Upravo si potvrdio sve ono sto je gremlin napisao. Od onakvog odlicnog komentara, ti video poveznicu sa licnoscu igraca a ne sa igrom..au brate.. Briljantan komentar "gremlina" koji ocigledno ne mogu shvatit mnogi, bas kao i na zalost sire narodne mase koje ne mogu shvatit ekv ili smak, pa slusaju rastu i gledaju zadrugu.

Messi Masinerija

pre 5 godina

Mogao si se vratiti u Junajted ali momku se igra ozbiljan fudbal pa je izabrao Juve. S obzirom sta se desava sa Realom i kakav Juve ima start 100 miliona se cini kao sitnica. Perez je otpustio Del Boskea, prodao Makelelea, bio nekorektan prema Etou i sve ga je to skupo kostalo. Jos jedna greska dolazi na naplatu.

Negativni

pre 5 godina

(gremlin, 29. oktobar 2018 17:11)

Lepo si opisao Ronalda, ali si malo preterao kada si Mesija uporedio sa Hendriksom. Mesi može da bude Klepton ili Džeger, ali Hendriks nikako. Hendriks može da bude samo Ronaldinjo i niko više. Kratka karijera, ali neponovljiva. Direktno sa zvezda.

kiki

pre 5 godina

Ili pretposle godine protiv Juventusa kada nisu imali sansu za 180 minuta.
(The truth, 29. oktobar 2018 18:38)

I jos nesto, predprosla godina je nebitna u izboru za zlatnu loptu ove godine. Druga stvar je sto ti to spominjes u nedostatku argumenata. A cak nisi ni upravu. Samo Mesi je napravio dve 100% sanse Iniesti i Suarezu u prvoj utakmici.

Promasaj Inieste nakon pasa koji samo Mesi zna poslati - https://www.youtube.com/watch?v=Mwsd4i8XMkg

Umesto da Barselona izjednaci na 1-1 oni su iz sledeceg napada primili gol za 2-0 i posle Mesi kriv?