Utorak, 23.10.2018.

12:30

Stiglo pojačanje iz NBA: Braun i zvanično u Partizanu

Kоšarkaški klub Partizan posle Stefana Jankovića pojačao se još jednim igračem, a u pitanju Entoni Braun, bivši NBA igrač.

Izvor: B92

Stiglo pojaèanje iz NBA: Braun i zvanièno u Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

229 Komentari

Sortiraj po:

F 99

pre 5 godina

Nekima ovde su dr. Čović i Nolan Smit najveće legende kluba! Pa ti sad snjima polemiši o basketu. Čitam neki se smeju što igramo u Areni. A oni nisu videli Arenu iznutra do 2012!!!

Space Jam

pre 5 godina

Nadajmo se da će Partizan sa ovim novim pojačanjima moći ravnopravno da se nosi sa C.Zvezdom, Budućnošću i Cedevitom za titulu u ABA ligi. Zaista, sa Pecarskim, Aranitovićem, Gegićem i Golubovićem istovremeno u timu, to bi bilo gotovo nemoguće. Sada Partuzan ima bar deset kvalitetnih igrača na koje može da se osloni u svakom trenutku.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 5 godina

Košarkaška Srpska vaga, zdanjih 50 godina, da izvaga,
na jednom tasu: Cvetković,Slavnić, Kapidzic, Lj. Simonović, Z.Radović,
Žižić, Avdija, Bogosavljev, Karadžić, Stojaković, Rakočević...
na drugom tasu: Kićanović, Dalipagić, Divac, Djordjević, Danilović, Paspalj,
Rebrača, Drobnjak, Tomašević, Grbović, Obradović, Bogdanović.....
Šta god da sam, za bilo koga da navijam oni sa prvog tasa popadaše....
Tu je kraj cele priče o tome ko je bolji. Jedino se može diskutovati zašto je to bilo tako.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Budzet Partizana je za studente. 
Budzet fmp je za evroligaske igrace. 
Aparthejd? Ma neeeee
(Karaburac, 23. oktobar 2018 17:38)

xaxaxaxa...ti stvarno jos verujes u Deda mraza ?!

EUFORIJA

pre 5 godina

Koliko god da imaju godina sigurno su placeni dosta vise od koledz igraca! Ja nisam pisao,jer ja pratim kosarku i znam da iskustvo cesto znaci vise od sirove snage. Cirbes placen manje? Ok,cak i da jeste sigirno nije jeftiniji od Lendejla! O tome ja pricam,prozivate Partizan ciji stranci vrede minimum duplo manje od vasih stranaca!
(Admiral, 23. oktobar 2018 16:50)

Sve si u pravu, samo nam reci odakle pare za te vase strance. Partizan nije igrao Evroligu, imao je 1 pobedu u Evrokupu, nije usao u plej of Aba lige, nije igrao ni finale nase lige, imao je malo gledaoca na tribinama. Elem, odakle pare za vase strance?

EUFORIJA

pre 5 godina

Super...Zagorac ce sada da dobije vecu minutazu..Hahaha..kako los potez 
(vladan, 23. oktobar 2018 14:45) 

Kakve veze ima Zagorac sa ovim?? Igraju na razlcitim pozicijama! Stvarno kako vas nije blam da pisete a pojma nemate?!
(Admiral, 23. oktobar 2018 16:57)

Strucnjace, Zagorac i Braun igraju na ISTIM pozicijama, tj. bek - krilo. Prvo se DOBRO informisi, pa onda pricaj o blamovima.

Advokat

pre 5 godina

Ovaj godinu dana nigds nije igrao.To sto je amerikanac i sto.je odigrao po par utakmica u nekim tomovima NBA nista ne znaci. Kao kada bi neki nas kosarkas koji je odigrao nekoliko utakmica u Zvezdi ili Partizanu otisao u Vijetnam i tamo predstavljen kao zvezda.Ovde se postavlja pitanje odakle novac pa makrar kostao i 30 hiljada do kraja sezone. Kosta ceo pogon, igra se EC , ABA, treba placati avione, hotele, igracima dnevnica. Zna se da sve to kosta min 3 miliona evra.Kada se pogleda sponzorski pul Partizana vidi se da su glavni sponzori NIS i Mts znaci drzava.Posmatrajuci listu duznika Ministarstva finansija Partizan je idalje sa dugom od 85 miliona dinara.Znaci to je dug drzavi. Moralo je da se plati 150 hiljada evra trojici igraca po odluci FIBA, Jos uvek se duguje Vujosevicu, Otvoteni novi procesi za igrace Gordon i trener Bozic. Mora da se plati dvorana A.Nikolic. Do dan danas bez obzira ko je vidio klub nikada niko javno nije izasao da pokaze finansijskj konstrukciju, prihode i rashode

EUFORIJA

pre 5 godina

Sve je tacno sto si rekao! Samo nam reci od kojih para kupujete te anonimuse? 
(EUFORIJA, 23. oktobar 2018 16:12). A ti nama reci gde odoše 50 miliona evra od projekata Evropska Zvezda ?
(FMP ILR, 23. oktobar 2018 17:11)

Klinac, gde si nasao 50 miliona evra? Da li ti je izvor tegetlija?

Istina

pre 5 godina

Samo vi kmecite, dovodimo polovnjake i trpacemo vas na kraju. Ali neverovatna mi je cinjenica da je ovde 95% pantera. Pratite vas klub i plasite se.
(dps, 23. oktobar 2018 15:50)

Što se trpanja tiče,videćemo već uskoro,ko će koga i sa koliko da trpa,to nam nije nikakav problem a isto će biti i na kraju prvenstva,ako dođete na F4 ili stignete do finala KLS jer niste uspeli poslednje dve godine.Gotovo sam siguran da ćete u januaru šutnuti nekoga od ovih stranaca,koje sada veličate.Evo ovog Pejdža već prozivate,milion posto će tako biti i sa ovim jadnikom koji je danas stigao jer vi ne znate šta hoćete.Plaćate igrače bez para a svesni ste da ne možete do titule,čak ni do finala a od sutra će i ovo malo minutaže što su imali vaši mladi igrači,da je izgube i ponovo krećete od nule naredne sezone.Shvatite da vas je Nolan Smit vratio na fabrička podešavanja a odlično znate da kad startujete od nule,potrebna vam je 31 godina do titule.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

. A ti nama reci gde odoše 50 miliona evra od projekata Evropska Zvezda ?
(FMP ILR, 23. oktobar 2018 17:11)

Sad je 50 ?! Nije vise 16 ? hahaha, pa vi ste CIRKUS

KKP

pre 5 godina

. A ti nama reci gde odoše 50 miliona evra od projekata Evropska Zvezda ?(FMP ILR, 23. oktobar 2018 17:11)Sad je 50 ?! Nije vise 16 ? hahaha, pa vi ste CIRKUS
(Zasto nemas mozak, 23. oktobar 2018 18:26)50 je bio projekat,ostalo 16 duga...

marko992

pre 5 godina

Vidim da je vise komentara sa pitanjem odakle pare kada Partizan ne igra evro ligu.Odgovor je jednostavan,izvor je isti kao i zvezdin sto je bio nakon totalnog propadanja kluba,vec u prvoj sezoni Zvezda je imala jaku ekipu.Treba li pricati o tome odakle pare?

KKP

pre 5 godina

Odakle novci za 15 pojacanja? Kog igraca ste prodali, koji uspeh ostvarili prosle sezone? Gde se to zaradilo toliko?
(Ljubisa livac, 23. oktobar 2018 18:11)legla lova za sezonu 91/92

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Shvatite da vas je Nolan Smit vratio na fabrička podešavanja a odlično znate da kad startujete od nule,potrebna vam je 31 godina do titule.
(Istina, 23. oktobar 2018 18:33)

Nolane ruke ti se pozlatile...

Toma

pre 5 godina

Više nema dileme da definitivnu ubrzanu propast tog kluba, niko ne može da zaustavi. I to ponajviše zbog njih samih. Pogubili su se potpuno, ne znaju gde je levo.

FMP ILR

pre 5 godina

Recite mi kad ste poslednji put prodali nekog igraca da biste dovodili ovakva pojacanja, ne igrate evroligu vec godinama, u evrokupu se brukate, zadnje dve godine niste igrali ni finale kls, sto ce reci da ste 3.-4. klub u Srbiji u ovom trenutku... tako da ste sa tim rezultatima i sponzorima neinteresantni, tako da-otkud partizanu novac? A zvezde sto se tice- dosta uspeha zadnjih godina, da ne nabrajam sve, ali i DOSTA PRODATIH IGRACA-guduric za milion, kalinic za milion, crnac sto je dosao u zvezdu iz fmp-a, odradio pripreme i otisao u makabi za 600 000... da ne nabrajam jos neke igrace, samo ta 3 igraca 2 600 000 za dve godine... a vi? I jos kazete da smo mi drzavni projekat...
(DSZ, 23. oktobar 2018 16:09). Ma reci ti nama kako ste uspeli da igrate Evrokup i dovodite igrače pri dugu od 15 miliona evra 2011 ?

ZZ

pre 5 godina

@lol
Nisam mislio na naše reprezentativce...nego na mlade igrače koji treba da postanu reprezentativci, a talenata ima u izobilju.
Igranje u KLS može biti prvi korak, ali tu neće postati igrači.
Imali smo trenere u srpskoj košarci koji su imali hrabrosti da forsiraju talentovane igrače. Sada nam ostaje samo Mega, iako je to dosta specifično...

Milos

pre 5 godina

Admiral, ok ali koliko su placeni Partizanovi stranci? Faje decko igrao u Grckoj za 80k, ispasce do kraja sezone da ima milion u Zvezdi. Za Peperoglua je Covic rekao da kosta 250k. Ali koliko kosta Si u drugoj godini ugovora? Von u drugoj godini ugovora? Mislis da Amerikanac sa NBA iskustvom dolazi od 26 godina dolazi da igra za 130k? Svako ie logika da je Cirbes skuplji od Lendjla. Ali ono sto je meni smesno su cifre. Kad se setim da su pre nekih 20 godina, Tomasevic i Rakocevic imali u Buducnosti po milion, da je Drobnjak imao 500k, da je Jestratijevic imao 400k, Cubrilo 300k...dovoljno govori koliko je kosarka nazadovala, a ne napredovala.

FMP ILR

pre 5 godina

Sve je tacno sto si rekao! Samo nam reci od kojih para kupujete te anonimuse?
(EUFORIJA, 23. oktobar 2018 16:12). A ti nama reci gde odoše 50 miliona evra od projekata Evropska Zvezda ?

otac makarije cudotvorac

pre 5 godina

zvzda fmp ko god da je ostane bez el naredne sezone jos jaca. partizan ostane bez el kanal 5 godina. sta nam to govori

*Grobar do groba*

pre 5 godina

otac makarije cudotvorac....
Zvezda ispadne iz ABA lige ,sledece sezone kupi,Marjanovica,Jovica,Kalinica,Nelsona....odakle im para odjednom.Secam se kada je Dule Vujosevic rekao :Partizana u zivot odrzava Igranje u EL,bez EL Partizanu se crno pise.....tacka

EUFORIJA

pre 5 godina

Druze,nije samo bitan kvantitet vec i kvalitet tih stranaca,a bog me i cena. Jedan vas kosta kao tri nasa! Ne mozes uporedjivati iskusnog Cirbesa koji je igrao godinama i EK i EL sa Lendejlom koji je dosao sa koledza. Ne mozes uporedjivati Reglanda koji je prejak plej,iskusan,godine igranja po jakim timovima sa Pejdzom koji je takodje dosao sa koledza. Ne mozes uporedjivati Berona koji je takodje strasan suter,jako kvalitetan sa iskustvom iz evropskih ekipa i ovog Brauna koji dolazi iz razvojne lige ili Gegica koji je jos klinac i jako zelen. Ne mozes uporedjivati klasu igraca kao sto je Perperoglu i Sija koji je dosao iz evropskog kluba ali je jako limitiran. Mada sta vredi pricati vama,vi verujete samo Covicu.
(Admiral, 23. oktobar 2018 15:16)

Sve je tacno sto si rekao! Samo nam reci od kojih para kupujete te anonimuse?

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Budzet Partizana je manji nego Simanicev ugovor.
Skacite panteri koliko hocete ali niko nije glup i slep da ne vidi aparthejd prema Partizanu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djalma, 23. oktobar 2018 16:15

Ja vecu nebulozu nisam skoro procitao ! Vas budzet manji od Simanicevog ugovora ??? Hahahahhahahah
ZASTO SE STIDITE , SLOBODNO PRIZNAJTE DA STE SNS-klubić !!!
Krecu izbori, treba da se glasacko telo oraspolozi i jednostavno se dreši kesa za vas !
Zato umesto sto pises nebuloze, lepo priznaj sam sebi, ZAHVALI SE PREDSEDNIKU...pa nije to sramota ! buhahahaha

Admiral

pre 5 godina

@ Super...Zagorac ce sada da dobije vecu minutazu..Hahaha..kako los potez
(vladan, 23. oktobar 2018 14:45)

Kakve veze ima Zagorac sa ovim?? Igraju na razlcitim pozicijama! Stvarno kako vas nije blam da pisete a pojma nemate?!

Ujka Žitko

pre 5 godina

Samo vi kmecite, dovodimo polovnjake i trpacemo vas na kraju. Ali neverovatna mi je cinjenica da je ovde 95% pantera. Pratite vas klub i plasite se.
(dps, 23. oktobar 2018 15:50)

Čega? Ali čega se ko plaši? Trpa vas ko stigne. Alo, krka i trento... Vama je onaj vaš lažni mag upropastio razmišljanje, ubedio vas da ste neko i nešto kad je uništio klub, da skrene krivicu, sad vam traži pare i dotući će vas, a vi terate istu politiku...

Djalma

pre 5 godina

Budzet Partizana je manji nego Simanicev ugovor.
Skacite panteri koliko hocete ali niko nije glup i slep da ne vidi aparthejd prema Partizanu.

FMP ILR

pre 5 godina

kakvi komentari, niko da napiše nešto konstruktivno...  
kakav je igrač, da li je neko gledao nekad u igri momka.  
do sad smo navikli i na crvene i na crne da imaju lovu, zivite u srbiji gde je sve na foru, dokle sa komentarima na nivou šestog razreda osnovne. 
(D1, 23. oktobar 2018 14:52) 
Pa kakav igrač kad godinu dana nije igrao nigde
(Partizan Igokea od 2007 godine, 23. oktobar 2018 15:30). Da, državni bankomat dovodi igrače koji nigde nisu igrali, a prepošteni FMP ILR proverene pojedince iz Barselone, Lokomotiva i Olimpijakosa, koji nastupaju za kikiriki.

Milos

pre 5 godina

Admiral, jel ti znas koliko godina imaju Peperoglu i Faje? Zar niste vi sami pisali da su obojica istroseni veterani? Cirbes sigurno igra za manje pare nego u Nemackoj. Beron i Regland su placeni, ali njihove plate su se oslobodile odlaskok Recestija i Feldina, kao i prodajom Lesora.

lal

pre 5 godina

@zz: pa to je zato sto bajern ima novca da ih plati... mislim da bi i zvezda i partizan najvise voleli da im osovina tima budu teo i jokic...
sta bi ti uradio da ti dodje brat zeljko i ponudi milion za gudurica??? ili dodje po bogdana???
ne brinem se ja za nasu kosarku, imamo mi dosta mladih igraca, na zalost domacih klubova i na srecu reprezentacije, prerasli su aba ligu...
a ovi klinci sto su sada tu, moraju da shvate da se minuti obezbedjuju na treningu... kad imas radnu etiku kao bogdan, ili m*** kao guduric, nema brige za minute i razvoj... ako nemas kvaliteta, promeni klub... ili profesiju...

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Panteri ne galamite, pa samo Regland i Beron vrede više od celog našeg tima. Pa Reglanda Lokomotiva nije mogla da izdržava finansijski pa ga se rešila

Admiral

pre 5 godina

@ Admiral, jel ti znas koliko godina imaju Peperoglu i Faje? Zar niste vi sami pisali da su obojica istroseni veterani? Cirbes sigurno igra za manje pare nego u Nemackoj. Beron i Regland su placeni, ali njihove plate su se oslobodile odlaskok Recestija i Feldina, kao i prodajom Lesora.
(Milos, 23. oktobar 2018 16:38)

Koliko god da imaju godina sigurno su placeni dosta vise od koledz igraca! Ja nisam pisao,jer ja pratim kosarku i znam da iskustvo cesto znaci vise od sirove snage. Cirbes placen manje? Ok,cak i da jeste sigirno nije jeftiniji od Lendejla! O tome ja pricam,prozivate Partizan ciji stranci vrede minimum duplo manje od vasih stranaca!

Boćko

pre 5 godina

Recite mi kad ste poslednji put prodali nekog igraca da biste dovodili ovakva pojacanja, ne igrate evroligu vec godinama, u evrokupu se brukate, zadnje dve godine niste igrali ni finale kls, sto ce reci da ste 3.-4. klub u Srbiji u ovom trenutku... tako da ste sa tim rezultatima i sponzorima neinteresantni, tako da-otkud partizanu novac? A zvezde sto se tice- dosta uspeha zadnjih godina, da ne nabrajam sve, ali i DOSTA PRODATIH IGRACA-guduric za milion, kalinic za milion, crnac sto je dosao u zvezdu iz fmp-a, odradio pripreme i otisao u makabi za 600 000... da ne nabrajam jos neke igrace, samo ta 3 igraca 2 600 000 za dve godine... a vi? I jos kazete da smo mi drzavni projekat...
(DSZ, 23. oktobar 2018 16:09)

A kako ste došli do toga da prodajete igrače i igrate EL? Dobrim radom uprave? I to preko noći? Ne pravi se naivan...

DSZ

pre 5 godina

Recite mi kad ste poslednji put prodali nekog igraca da biste dovodili ovakva pojacanja, ne igrate evroligu vec godinama, u evrokupu se brukate, zadnje dve godine niste igrali ni finale kls, sto ce reci da ste 3.-4. klub u Srbiji u ovom trenutku... tako da ste sa tim rezultatima i sponzorima neinteresantni, tako da-otkud partizanu novac? A zvezde sto se tice- dosta uspeha zadnjih godina, da ne nabrajam sve, ali i DOSTA PRODATIH IGRACA-guduric za milion, kalinic za milion, crnac sto je dosao u zvezdu iz fmp-a, odradio pripreme i otisao u makabi za 600 000... da ne nabrajam jos neke igrace, samo ta 3 igraca 2 600 000 za dve godine... a vi? I jos kazete da smo mi drzavni projekat...

Miodrag

pre 5 godina

Iz ovoga do sada napisanog mogu da se slozim ,da ovo sto radi KKP nije bas najbolja varijanta.
MNOGO BOLJA VARIJANTA JE DA SE DOVEDU REGLAND,ZIRBES,PEPEROGLU,FAJE,BERON,
ODZO,I RISTIC ZA OKO 3MIL EVRA. OVO JE SIGURNO PAMETNIJE ULAGANJE....
I TOMIC ZA 300-400 HILJADA. OVI NASI UKUPNO OKO 1.5MIL I SUMA SUMARUM NA IGRACE I STRUCNI STAB OKO 5 MIL EVRA+ SVE OSTALO
Ovo je mnogo pametnije nego ovo sto se radi za 2-2.5 mil evra u Partizanu)))) Troskovi DrMr ce biti odvojeno predstavljeni.transparetno u Exelu..Jednog dana a mozda i kasnije))))
Da li je ovo nekome nejasno????

Partizan Igokea od 2007 godine

pre 5 godina

kakvi komentari, niko da napiše nešto konstruktivno... 
kakav je igrač, da li je neko gledao nekad u igri momka. 
do sad smo navikli i na crvene i na crne da imaju lovu, zivite u srbiji gde je sve na foru, dokle sa komentarima na nivou šestog razreda osnovne.
(D1, 23. oktobar 2018 14:52)
Pa kakav igrač kad godinu dana nije igrao nigde

Milos

pre 5 godina

Petar, inace su Miler koji je dosao direktno sa koledza i Dzenkis iz razvojne NBA lige bili nosioci Lejkersa koji su imali 20 miliona eur po sezoni pre dolaska u Zvezdu?

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

...iskreno ja sam veliki Zvezdaš, izbegavam da kažem, Delija, ali mi je drago što Partizan pravi kvalitetan tim i što dovodi ovakva pojačanja, sa obzirom koliko Grobari vole košarku

Opala

pre 5 godina

Nema para, aparthejd, a ovamo najviše para od države od svih kk. Pritom samo u dve sezone je Zvezda imala više para od države iako neuporedivo bolje rezultate imala u Evorpi. Čak i za period kada optužuju Zvezdu da je imala više para ni tada nije bilo tačno nego se uprava zaduzivala suludim ugovorima bez pokrića. Uglavnom nema se, ali se dovodi i otpusta 20 igrača po sezoni. Jadni mali ugrozeni Partizan

Admiral

pre 5 godina

@ Eto, sada i Zvezda i Partizan imaju po 6 stranaca, pošto je Grobarima mnogo smetalo to kod Zvezde sad me zanima smeta li im u nnihovom klubu?
(no, 23. oktobar 2018 13:04)

Druze,nije samo bitan kvantitet vec i kvalitet tih stranaca,a bog me i cena. Jedan vas kosta kao tri nasa! Ne mozes uporedjivati iskusnog Cirbesa koji je igrao godinama i EK i EL sa Lendejlom koji je dosao sa koledza. Ne mozes uporedjivati Reglanda koji je prejak plej,iskusan,godine igranja po jakim timovima sa Pejdzom koji je takodje dosao sa koledza. Ne mozes uporedjivati Berona koji je takodje strasan suter,jako kvalitetan sa iskustvom iz evropskih ekipa i ovog Brauna koji dolazi iz razvojne lige ili Gegica koji je jos klinac i jako zelen. Ne mozes uporedjivati klasu igraca kao sto je Perperoglu i Sija koji je dosao iz evropskog kluba ali je jako limitiran. Mada sta vredi pricati vama,vi verujete samo Covicu.

santa justa

pre 5 godina

Pih, razumem da je ovaj za 4 klase bolji od Aranitovica, ali nije. Ovako ce Aranitovic van 12, a tu gubi i on a i grobosi. Isto kao sto je za transfer Jankovica najveci dobitnik Simanic, a najveci gubitnik Pecarski.

dps

pre 5 godina

Samo vi kmecite, dovodimo polovnjake i trpacemo vas na kraju. Ali neverovatna mi je cinjenica da je ovde 95% pantera. Pratite vas klub i plasite se.

Objektivno

pre 5 godina

Odakle pare za 6.stranca? Bivši igrači i treneri ih tuže jer im duguju pare već nekoliko godina,nijednog igrača nisu prodali,da bi imali bar neki izvor prihoda a doveli su 10-tak igrača ove sezone,verovatno za kikiriki. Vrhunac licemerstva je što navijači kukaju na Vučića a ipak im sve ovo on omogućava jer ne bi bilo dobro poznato hvala predsedniku od strane uprave.

Djorkaef

pre 5 godina

Pa koje sad državni projekat za godinu dana doveli ste 20 stranaca i još dovodite lako je dok je tu država a ne Ostoja koji samo kuka kako nema para.I ovi će kao i mnogi pre oprostiti dug za čiste papire i nestati kad vide u kakav su klub došli.

Zz

pre 5 godina

I Partizan i Zvezda su sastavili ocajne timove, nezanimljive, nalik ruskim, gomila stranaca za velike pare.
Navijaci velicaju svoje uprave i prepucavaju se ko je vise, a ko manje potrosio... a srpska kosarka na ogromnom gubitku.
Kome je interesantno da gleda gomilu isluzenih stranaca, nakar u EL. Bajern ima vise srpskih igraca od Partizana i Zvezde.

Milos

pre 5 godina

Miodrag, o cemu pricas to? Zar pred pocetak sezone nisu Faje i Peperoglu bili veterani koji nicemu ne sluze? Zirbes igrac koji samo u Zvezdi moze da igra? Odzo i Ristic amateri? Faje dosao iz osrednjeg Grckog tima? Ali po gorbarima igra za pola miliona? Odzo iz FMP-a verovatno ima milion? Odakle vama 2.5 miliona kada nikoga niste prodali zadnjih 5 godina?

cika Djura

pre 5 godina

Čuj ti limenke kako se raskokodakale!Da je ovo normalna drzava fmp -czv bi igrao beton ligu!!!Zna se ko je i sta je PARTIZAN !!!!!!!!Jedini brend na ovim prostorima ,klub koji je dao najvise nba igraca od svih klubova iz Evrope!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Inspektor torentte?, 23. oktobar 2018 14:56)

Ma vi ste Evropski Boston Seltiksi.Nema vam ravne u Evropi.I Rimsko carstvo je nekada bilo pojam.Ali da tecika Djura necem nauci.tada kada ste osvojili lS pogledaj sastav timova koji su igrali.Pola ili ne postoje ili osrednja klasa u svojim zemljama.Pogledaj nivo igraca koji su igrali.Koledz igraci iz Amerike.I vas kao i njih nema nigde.Da nije saveza i da nije drzave koja vam za dugove gleda kroz prste vi bi igrali zanemarljivu ulogu u ABA i prvenstvu Srbije.Dugovi se ne smanjuju a dovode se igraci.Taj balon mora da pukne kad tad.Nemam nista protiv sto pokusavate da se ugurate u vrh ali licn mislim da je to mrka kapa jer osim drzeve nemate ni jednog relevantnog sponzora

Milos

pre 5 godina

Miodrag, kad pre promeniste pricu o Zvezdinim pojacanjima? Da se podsetimo pocetka sezone: Peperglu i Faje su bili istroseni veterani koje niko nece. Zirbrs igrac koji moze samo u Zvezdi da igra. Za Reglanda ste govorili kako ga ne bi dzaba Obradovic pustio da je valjao. Smejali ste se Zvezdinim pojacanjima. Sad odjednom, oni su nikad bolji i nikad skuplji igraci?

Clasic

pre 5 godina

Sada je I Partizan top konkurentan tim za titulu ABA, jednako kao I Buducnost ,Zvezda I Cedevita !!! malo od pozadi prijete Mornar ,Olimpija,Mega I Igokea a nije naivna ni Cibona. Imamo dosta interesantnu ligu .

Dragan Lo

pre 5 godina

Vucic je otvoreno rekao da Partizanu cak i vise pomaze nego Zvezdi!To se vidi i na ovom primeru!
(igor, 23. oktobar 2018 13:30)

Jeste, a onda je vuk dunuo i odneo im kuću.

Petar

pre 5 godina

Al najjace je kad neko spominje strance koji su anonimusi i mesa to sa kvinski milerom, dzenkinsom... i onda kaze radi bankomat.. Pa gde je obraz... Zna se za koga sve radi u svim sportovima

JocaBoca

pre 5 godina

Bankomat ne staje. Ovaj nije ispod 500k dolara. I to placa klub koji navodno duguje 4 miliona eur? Napredno.
(Milos, 23. oktobar 2018 12:52)

Ostalo nam od obeštećenja za Jankovića :)))

Baloni za gospodina V.

pre 5 godina

6. stranac po redu, i vi nekome nešto pričate.
E, da, kako vam je pošlo za rukom 3 poraza u nizu, kada ste ekipa bez limita? Ahahahahahahaha
(Ivan NS, 23. oktobar 2018 13:14)
Oni su ekipa bez budžetskog limita, a to nema veze sa nizom poraza.

Šruder protiv Šredera

pre 5 godina

Bankomat ne staje. Ovaj nije ispod 500k dolara. I to placa klub koji navodno duguje 4 miliona eur? Napredno.
(Milos, 23. oktobar 2018 12:52)

Ma šta 500k, 5 miliona bre! Ovakav igrač se rađa jednom u 200 godina i mora papreno da se plati!

njami

pre 5 godina

Jedino je sigurno da su prva dva mesta obezbedjena za Zvezdu i Budućnost! Ostala dva(trece, cetvrto) kako stvari stoje Olimpija, Mega, Mornar, Partizan i Cedevita!
(njami, 23. oktobar 2018 14:33)

Daj ovi sto mi udariše minuse, neka obrazloze sa cime se ne slazu...

D1

pre 5 godina

kakvi komentari, niko da napiše nešto konstruktivno...
kakav je igrač, da li je neko gledao nekad u igri momka.
do sad smo navikli i na crvene i na crne da imaju lovu, zivite u srbiji gde je sve na foru, dokle sa komentarima na nivou šestog razreda osnovne.

Dousnik iz Pariza

pre 5 godina

Na komentarima vesti o Partizanu ne možeš da pronađeš grobara. Sve delija do delije, iznose svoje frustracije. Nemojte se srditi, braćo grobari, trebalo bi ih razumeti, znaju da je ovaj Braun Lebron naspram Reglanda.

njami

pre 5 godina

Jedino je sigurno da su prva dva mesta obezbedjena za Zvezdu i Budućnost! Ostala dva(trece, cetvrto) kako stvari stoje Olimpija, Mega, Mornar, Partizan i Cedevita!

Vlada

pre 5 godina

Volim Partizan, ali moram da se zapitam, odakle večitima novca za ovakva pojačanja. Partizan dovodi nekadašnje zvezde NCAA košarke za koje se sigurno postoji ogromno interesovanje. S obzirom, da je ovo zemlja sa velikim socijalnim problemima i veoma zapostavljenom infrastrukturom, pitam se da li treba da bojkotujemo Zvezdu i Partizan dok se taj novac ne usmeri na stvarne probleme, a klubovi nek se izbore samo na tržištu uz neku minimalnu pomoć države ako baš zatreba.

Miljan

pre 5 godina

Stoji da su malo jači nego juce, ali ništa to. Zvezda će sigurno reagovati, ali kad bude pravo vrijeme.
Dva puta se ne pravi ista greska.
Hvala!

Ujka Žitko

pre 5 godina

Partizan nema novac kao komsinica,pa da kupuje igrace od 400 000-500 000 eura.Ovo je sasvim pristojna cena...mada...koliko para,toliko muzike
(SAMO KONSTATUJEM, 23. oktobar 2018 13:40)

Hahahahhahahhahahahahahahahahahahahahahaahha mnooogooo para vi bacate i to tuđe, a muzike nigde već 5 godina...

Grobarchina

pre 5 godina

Svesni smo da i pored ovih pojačanja i dalje imamo tanji tim od CZ FMP DIVA IDEE, ili dođavola kako li se već zovu. Jer se sa njima ne možemo po budžetu meriti.

Cilj nam je da spomenutom projektu uzmemo jedan trofej, svejedno koji, kao i prošle godine, što je realno i ostvarljivo.

Cilj je plasman na F4 ABA lige i u finale plej - ofa šampionata Srbije.

Cilj je takođe da pokušamo da ostvarimo neki solidan rezultat u ovogodišnjem evropskom takmičenju, u skladu sa mogućnostima odnosno budžetom i igračkim kadrom.

Cilj je i da se afirmišu mladi igrači, konsoliduje tim i klub i privuče Partizanova publika da u opet u većem broju dolazi u "Pionir" i bodri svoje ljubimce.

A sve ovo treba da bude u funkciji konačnog cilja kome zajednički teže i uprava kluba i igrači i navijači - da se Partizan opet vrati na trofejne staze u Srbiji, u regionu i u Evropi.

Inspektor torentte?

pre 5 godina

Čuj ti limenke kako se raskokodakale!Da je ovo normalna drzava fmp -czv bi igrao beton ligu!!!Zna se ko je i sta je PARTIZAN !!!!!!!!Jedini brend na ovim prostorima ,klub koji je dao najvise nba igraca od svih klubova iz Evrope!!!

asdf

pre 5 godina

Kako vam vise ne dosadi da se svakodnevno prepucavate ko koliki budzet ima i ko dovodi strance za koliko para. Oni su dosli pa su dosli i vasi komentari nista nece promeniti. Svaki dan istu pricu vrtite dajte malo da se prica o kosarci. Kako mozete takav zivot da zivite nije mi jasno?!?!

kao

pre 5 godina

Kao što Tegi kaže Zvezda je dovela strance jer želi rezultat, ekipa je pravljena da osvoji aba ligu. Šta će reći sad za Partizan koji ima 6 stranaca? I budžet od 4 miliona? Kad kažem budžet to su onda plate svim igračima sadašnjim, putovanja, i plqte bivšim igračima i trenerima.

Jugram Haschwalth

pre 5 godina

Lepo piše do kraja godine, a do kraja godine je dva meseca. Teško li je podeliti ovaj iznos sa 2, pa dobiti koliko košta mesečno? Dobro, za nekog je nemoguće, kao i shvatiti ono što si upravo pročitao
(Simpatizer, 23. oktobar 2018 13:56)

Procitaj ti jos jednom.

Đorđe

pre 5 godina

Ovaj forum je izgubio svaki smisao. Nekada se ovde zapravo moglo pročitati nešto o igraču koji je došao u Partizan ili Zvezdu, dok su sada svi komentari "finansijske" prirode, to jest, svi se znaju koji igrač je za koliko novca potpisao i koliko je to opterećenje za budžet Republike Srbije. Lepo je videti koliko pametnih ekonomskih eksperata komentariše ove vesti. A često komentarišu i pravnici, pa odlično znaju sve o UPPR-u Zvezde i FMP-a, o statusnim promenama, franšizingu i ko je pod kojim imenom upisan u APR, a znaju i sve o poslovno tehničkoj saradnji Partizana i Igokee od pre nekoliko godina. Ma milina jedna, zaista se osećam produhovljeno kad pročitam ovakve intelektualno superiorne komentare.

Džoni

pre 5 godina

Partizan ne zna šta hoće? Krene sezonu sa uglavnom našim mladim igračima i kao cilj je stvarati i razigravati naše mlade uz par iskusnijih pa onda kada se doživi poneki poraz uz pritisak navijača koji hoće rezultate sad i odmah uprava nasedne i uleće se u kupovinu i dovođenje novih igrača koji će možda povećati kvalitet, ali ništa značajno da bi se ambicije promenile i cilj bio osvajanje titula, samim tim ti novi igrači ograničiće minute ovim postojećim i tako opet na kraju sezone neće biti titula, dugovi će biti još veći, neće iskočiti ti mladi koji su trebali da dobiju priliku, navijači će biti nezadovoljni... Ovako nešto Partizan radi već ko zna koju sezonu po redu. Onda opet sledeće sve iz početka.

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Sada je I Partizan top konkurentan tim za titulu ABA, jednako kao I Buducnost ,Zvezda I Cedevita !!! malo od pozadi prijete Mornar ,Olimpija,Mega I Igokea a nije naivna ni Cibona. Imamo dosta interesantnu ligu .
(Clasic, 23. oktobar 2018 14:01)

Ozbiljan?
Kao i Cedevita,nabacani igrači bez koncepcije...

gospodin Radnik

pre 5 godina

juce pisete "skupocena " pojacanja cedevite pa sta su ova pojacanja , o zvezdinim ne treba ni trositi reci .. cene svih drugih znate i da su skupocena , a ovih beogradskih naprednjackih blizanaca ne znate ... u vreme Duleta 2 - 3 stranca sada ovi nasi blizanci po 5, 6 . 7 ..zvezda dovodi igrace sa ozbiljnom karijerom i to su kao jeftini igraci , partizan nesto jeftinije i losije ali sve to kosta .dugovanja nestaju , firme prisiljavaju na sponzorisanje ... ali eto raja srecna ...

Naša posla...

pre 5 godina

Ova dva igrača donijeće određenu dozu kvaliteta...

Ali utisak mi je da Partizan nema ideju “šta i kako”...
Po meni, bolje dva skupa stranca i Pecarski, Trifunović, Marinković, Zagorac, Aranitović, nego 8-9 “polufabrikata” koji koštaju kao dva ozbiljna stranca....

Ovako umjesto -20 protiv Zvezde, biće -10 i iduće godine ponovo počinješ sa -20, vjerovatno bez Pecarskog... Nije mu ni čudo...

Savjet za njega, iduće godine Mega, pa pravac NBA...

ja

pre 5 godina

Eto sad imate isto stranaca kao i Zvezda. Ajd opet kukajte kako vam je mali budžet. Perperoglu došao u Zvezdu samo zbog Tomića, 34 godine uskoro završava karijeru, Cirbes bivši igrač, Odžo iz Fmp, Faje iz grčke lige 33 godine ima. Jedina ekstra klasa je Regland.

EUFORIJA

pre 5 godina

Za ove postene sto pitaju odakle pare- tamo odakle su i njima dolazile godinama, sa Sagadinom i ostalima.
(Jugram Haschwalth, 23. oktobar 2018 12:53)
Znaci priznajete da vam Vucko trpa lovu?!

Ivan NS

pre 5 godina

6. stranac po redu, i vi nekome nešto pričate.
E, da, kako vam je pošlo za rukom 3 poraza u nizu, kada ste ekipa bez limita? Ahahahahahahaha

Surreal

pre 5 godina

Sta se bre ovo desava sa panterima,na ovoj vesti su i definitivno oboroli rekord po broju komentara,a sve iste fraze koriste godinama,a one su na nivou dete od 10 godina.

Hahaah

pre 5 godina

Hahhahah pa ovaj je bez kluba godinu dana i plaćaju ga toliko. Država se otvorila opet. Sipaj u fuzionisani klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koš, 23. oktobar 2018 12:48) # Lin

Kako se drzava otvorila ako Partizan dovodi igraca koji godinu dana nema klub !?
Jest da si panter al bar malo ukljuci mozak....
Jankovica ste nam vi doveli , vi placate njegove plate , nemoj da te ovi panteri sa Rsb lazu...po njima ste i na Lesoru zaradili tako sto je otisao za dzabe a gazda nece placati preostalu godinu ugovora 😂😂😂👏👏👏

EUFORIJA

pre 5 godina

Placa ga Zeljko Obradovic. Gurnuli mu neku kintu u pasos kad je poslednji put bio u Srbiji, da mu se nadje.
(NbgDeki, 23. oktobar 2018 13:11)
Javio tegi da ga Obradovic placa(kao i Gosa) da bi pomogao partizanu, pa ce ga Zeljko otkupiti u martu, kada grobari tradicionalno zavrsavaju sezonu i idu na raspust.Ili ce Braun kao Gos u Oly!?

Utin

pre 5 godina

Pa sve je ovo nista u odnosu na vas. Vi ste dobili toliko da deset partizana ne bi stalo u tu vrecu. Budite realni. I kk i fk su dugnuti iz mrtvih ne zbog sposobnosti ljudi iz uprave nego drzavnog novca

turista

pre 5 godina

Budzet veci od Zvezdinog,a nigde rezultata vec 5 godina,nijedan uspeh u Evropi,nijedan prodat igrac,karte se dele ili je ulaz slobodan... 
Gomila drzavnih sponzora,naprednjacka uprava... 
Drzavni mezimac,bio i ostao...
(Parter B, 23. oktobar 2018 12:58)


Prvo i osnovno za budzet si slagao, drugo vidim Zvezda sve nize uspehe u Evropi, cak je i ABA ligu uzela, ako ne racunamo Buducnost. Trece, Zvezda Beograd nije clan SD Crvena Zvezda, vec privatno drustvo registrovan kao Sportsko drustvo iz Zeleznika sa adresom sedista u Zelezniku.
Svi ugovori sponzorski su prosle godine objavljeni javno i znacajno su manji bili za prethodne dve godine nego kod Covicevog kluba.

GM

pre 5 godina

Nije Dodik dzabe dosao u Beograd, kao odbojkasice.

Red je da dva predsednika docekaju NBA igraca, koji im u ime novog kluba donosi pehar starog kluba, sa posvetom... Hvala predsednici.

Mora bre neki pozlacen poklon, nesto, ne moze vise samo hvala predsedniku.

Ribs

pre 5 godina

Bice kukanja kad nam reprezentacija pocne da opada... Nije tu kriva ni aba liga ni izgubljeno mesto u EL, nego i zvezda i partizan a i mega samo nakrcavaju strance

Del Piero#10

pre 5 godina

Bankomat ne staje. Ovaj nije ispod 500k dolara. I to placa klub koji navodno duguje 4 miliona eur? Napredno.
(Milos, 23. oktobar 2018 12:52) Kojih bre 500.000... Vrednost ugovor je 126.000 dolara, tako su preneli i Amerikanci.

no

pre 5 godina

Eto, sada i Zvezda i Partizan imaju po 6 stranaca, pošto je Grobarima mnogo smetalo to kod Zvezde sad me zanima smeta li im u nnihovom klubu?

EUFORIJA

pre 5 godina

125 000 dolara za sedam meseci, cisto da znas....ali u strahu su izgleda velike oci.
(Pfc, 23. oktobar 2018 13:07)
Kojih 7 meseci kada vi idete na raspust u martu?

sasa the red baron

pre 5 godina

I OPET::

Jako je tesko uvideti pravac u kom ide KKP? Sta li zele, sta li je cilj? Niti idu na titulu, jer i sa ovim "pojacanjima" nisu tim za titulu, a niti vracaju pare, jer tesko je reci da KKP se bas nesto raspada zbog duga. I ako ni trener Jovanovic jos nije isplacen, a tome ima vec barem 10 godina... Seca li se neko kad je igrao Gist? Jos je tu plejada igraca iz prosle generacije koja nije placena? Zasto juriti rezultat dok se ne ocistis od tog? Pa tu nece bti ni rezultata ni otplate duge, i na kraju nova uprava ce zateci istu situaciju, samo ovaj put ko zna koliki dug ce biti. Od onog Danilovicevog "oko 4 miliona eura" do 7 miliona skocilo u roku od 3 godine..
Koji je plan?

SAMO KONSTATUJEM

pre 5 godina

Partizan nema novac kao komsinica,pa da kupuje igrace od 400 000-500 000 eura.Ovo je sasvim pristojna cena...mada...koliko para,toliko muzike

Pfc

pre 5 godina

@Bankomat ne staje. Ovaj nije ispod 500k dolara. I to placa klub koji navodno duguje 4 miliona eur? Napredno.

125 000 dolara za sedam meseci, cisto da znas....ali u strahu su izgleda velike oci.

Ivan

pre 5 godina

Jos dva poraza i eto njima jos nova dva pojacanja. Samo sipaj ne pita odakle. 38 stranac ove sezone, a rezultat poraz od slovenackog sela.

Nikad normalni, nepokradeni i uredjeni

pre 5 godina

Ziv je i zdrav komunizam u Srbiji. Narod navija za to. Neverovatno smo bogata drzava kad imamo da bacamo pare na nepotrebno dok nemamo osnovne stvari.

dunster

pre 5 godina

deceniju nisu prodali igraca, debeli dugovi, a sad budzet ko lejkersi?
pa dobro bre botovi, imate li vi meru? i opet cete da bacite pare.

Nebojsa dr Covic,Popovic

pre 5 godina

KK Cz je clan SD CZ ,prestanite da lazete sami sebe,a za preporod naseg kk Dr Nebojsa Covic je nagradjen mestom predsednika skupstine SD.Terzic i on su bukaalno napravili cudo i kapa dole.Sto se tice Brauna,Bogu hvala,sto ste jaci meni je sladje da vas deremo,bice fenomenalnih derbija i naravno 20.titula za Cz.Dobar suter,ali u ligi gde nema odbrane.Lazic ce ga staviti u dzep,kao i sve vase NBA zvezde,do sad,pocev od Sase Pavlovic, pozz

no

pre 5 godina

Eto, sada i Zvezda i Partizan imaju po 6 stranaca, pošto je Grobarima mnogo smetalo to kod Zvezde sad me zanima smeta li im u nnihovom klubu?

dane007

pre 5 godina

Prethodne godine igrao je u razvojnoj ligi, u ekipi Ajove Vulvsa, a pred novu sezonu NBA lige nije uspeo da se nametne u ekipi Filadelfije.

I kako je onda ovo pojačanje iz NBA ?

Sabre

pre 5 godina

U zelezniku muk
(Pfk Bgd, 23. oktobar 2018 12:43)

Muk je zapravo svugde. Svi su zanemeli vise koliko se sipa u zebrasto mezimce na propale a preskupe strance, dok njegovi navijaci i dalje tripuju neki aparthejt i pricaju bajke o promociji domacih igraca.

IS

pre 5 godina

Ljudi nemojte se loziti. Lik je bio statista u NBA. Prosecno manje od 4 poena uz prosek suta za 3 ispod 30%, a za 2 jedva nesto preko 30%. Jedini potez koji ima je eurostep dvokorak i to je to. Nit posebne brzine, nit nekog ogromnog znanja (pogotovo postavke igre kakva se igra u evropi).

Ceo zivot visio po razvojnim timovima, gde se igra smesna kosarka sa uglavnom poluproizvodima sa koledza.

Sto se tice cene, LA ga je placao izmedju 700 i 900 hiljada, ali to je bila plata odmah nakon drafta. Nakon sto su videli koliko vredi plata mu je bila smesna cak i za nase prilike. Uzeo Nju Orleansu oko 100 soma, a 16/17 od Orlanda dobio 50 hiljada dolara nakon cega su ga otpustili. Nakon toga imao two-way u Minesoti na minimalcu i posle otpusten od Filadelfije nakon probe.

Nemojte se loziti za dzabe. Ja se nadam da ce decko odigrati dobro i da ce biti pojacanje, ali ovo su oni "na kilo" igraci, tj. klasicna macka u dzaku pa ako proradi super. Cifra mu sigurno nije preko tih oko 150k kako se spekulise.

Del Piero#10

pre 5 godina

126k? Ha,ha,ha..igrac sa bogatim NBA iskustvom nije ispod 300k.
(Milos, 23. oktobar 2018 12:49) Sa bogatim NBA iskustvom možda, ovaj je odigrao 41. utakmicu u NBA u četiri različita kluba Lejkersi (29), Nju Orleans (9), Orlando (2),Minesota (1). To baš i nije neko prebogato NBA iskustvo, ali svakako značajno. Mnogo više koštaju igrači sa velikim iskustvom u Evropi, koji ne moraju da se prilagođavaju na naš sistem.

Blue Moon 1181

pre 5 godina

Opet se panteri raspisali, para imamo za NBA pojacnje sa prosekom 4 poena jer je Ostoja prodao 2 RR i skupio pare za dva skupocena igraca nego da Vas pitam jel dobija Covic 200.000€???

Ne beri gajde

pre 5 godina

Sta su se svi zabrinuli odakle pare.?
Doktorskom logikom se namece sasvim jednostavan odgovor.
Skupljali pare za Jankovica 200.000, posto se nesto sa njegovim placanjem izjalovilo dosao Braun za oko 130.000 sto znaci da je Partizan na ova dva transfera zaradio oko 70.000

Simpatizer

pre 5 godina

126.000 
hahhahahahahahhahahahhhahhhhahhahhhhhahhahahahhahaahhahahahahaha pa u ovo ne veruje ni sam Limar
(zumzum, 23. oktobar 2018 13:37)

Lepo piše do kraja godine, a do kraja godine je dva meseca. Teško li je podeliti ovaj iznos sa 2, pa dobiti koliko košta mesečno? Dobro, za nekog je nemoguće, kao i shvatiti ono što si upravo pročitao

Prvi covek SNS-A u Cacku

pre 5 godina

U zelezniku muk 
(Pfk Bgd, 23. oktobar 2018 12:43) 

Mogu ti reci, izgleda da se FMP uplasio, mozda ove godine ipak vi budete igrali finale KLS sa Zvezdom, a ne oni. Ne da ste zaboravili kako je boriti se za EL kroz ABA ligu, nego vise ne znate kakav je osecaj igrati za tofej ove nase mucene KLS.

Запад

pre 5 godina

U Lejkersima je imao preko 600K evra platu.
(FČ3, 23. oktobar 2018 12:46)

И Регленд у Локомотиви преко милион.

Auspuh Retrovizor

pre 5 godina

Strašan igrač, odigrao 41 meč u NBA, u 4 različita kluba!
On i Janković zajedno k'o jedan skoro dobar!
Budete videli ...

Sabre

pre 5 godina

U zelezniku muk
(Pfk Bgd, 23. oktobar 2018 12:43)

Svugde je muk, zapravo. Niko vise ne moze da veruje koliko se para nemilice sipa u jednu propalu investiciju, ciji navijaci pritom i dalje kukaju o nekom aparthejdu.

Milan

pre 5 godina

Cestitam dovodjenje Jankovica i Brauna. Normalno je da svaki klub pokusava da dovede sto bolje igrace i tu nista nije sporno. Ono sto je sporno je cinjenica da je Ostoja na nagovor Dragutinovica i Loncara usao u igraca druge ekipe. Ok,Zvezdin je problem ako nije na vreme izmirila onaveze ali analogno tome Zvezda bi verovatno mogla da udje u bilo kog igraca KKP,pa i bilo kog igraca iz ABA jer verovatno nijedan klub nije tacan u dan. U redu je treba skinuti rukavice i ne ponavljati greske da se kao za vrene Pekovica izlazi u susret molbama Djilasa i Vucica i KKP vadi sa poslednjeg mesta direktnim porazom u derbiju. Doktor je za taj gest dobio samo pljuvanje od navijaca CZ, a od dervisa umesto zahvalnosti jos strasnije uvrede i izlive mrznje. Ono sto se mora priznati je slepo verovanje navijaca KKP onomad Duletu sada Ostoji. I danas je 80% njih medju kojima svakako i visokoobrazovanih i ljudi u godinama koji bi glavu na panj da igraci u KKP dolaze zbog imena,institucije, navijaca,ljubavi,kikirikija,sarmica,pesme Dubrovackih trubadura... zbog svega, ali ne i zbog para. Ni izjava Todorica o enormnim ugovorima,ni BaT-ovi koji na svetlost dana izbace ogromne cifre,ni angazovanje ogromnog broja stranih igraca- nista ne moze razuveriti te nazovi navijace da Partizan ne dozivljava aparthejd. O mantri sa FMP necu ni da pricam.

ja

pre 5 godina

Nema se para, aparthejd, a pojacanja kao na traci. Isto kao i prosle godine uostalom.
(dex, 23. oktobar 2018 12:41)

Vaši komentari kao na traci, isti kao prošle godine.

Millennium

pre 5 godina

Ok, pojačavate klub, dovodite igrače koji mogu da vam pomognu u ciljevima. Sve je to normalno. Koliko košta vaša je briga. Ali bar jednom, makar jednom da ne budete licemeri i prozivate Zvezdu za njene igrače i koliko primaju. Ovaj sigurno ne igra iz ljubavi i za kikiriki, što je i normalno, profesionalac je. Al bar budite ljudi jednom.

Grr

pre 5 godina

Pa ne može CZB da bude samo jaka ako je Partizan slab. Mora malo i da se radi i da se zna posao, a ne troši samo enormno tuđe pare dovodi proverene i skupe igrače i ništa od rezultata.

Sir Oliver

pre 5 godina

Da je u pitanji Larry Brown, mozda bi i bila vest...
ovako samo jos jedan poluistroseni amerikanac upitnih kvaliteta....
Da valja nesto igrao bi vec u Teheranu ili tamo negde....

nikci

pre 5 godina

Još samo da proradi veliki Bandja Su, da Jankovic dođe na svoj prosek od 3,2 PPG, i Salo da završi sezonu u pecanju i pali se mašina. A, da, fali još samo plej hahahahahahahahahah

Blue Moon 1180

pre 5 godina

Tim je sad kompletan, e sad da vidimo kako ce sve izgledati poraz od Krke nam nije trebao i morace da se krene sa pobedama u gostima ako zelimo da se uguramo u plej-of. Veceras ponovo da napunimo Pionir i da podrzimo ekipu.

Seneka

pre 5 godina

Strašno, pa ovo je aparthejd nad Partizanom! Sad kad su svi ovi došli, sad će konačno i Pecarski dobiti svoju šansu. Ili ipak neće? I hoće li navijači Partizana i sada brojati poene domaćim igračima kao i strancima?

Parter B

pre 5 godina

Budzet veci od Zvezdinog,a nigde rezultata vec 5 godina,nijedan uspeh u Evropi,nijedan prodat igrac,karte se dele ili je ulaz slobodan...
Gomila drzavnih sponzora,naprednjacka uprava...
Drzavni mezimac,bio i ostao...

jaa

pre 5 godina

U zelezniku muk
(Pfk Bgd, 23. oktobar 2018 12:43)
kakve veze ima FMP sa tim sto.vi dovodite milionski placenog amera u trenutku kad se vodi alarthejd protiv vas i igraci i dalje igraju za kikiriki, cak i ovih 6 stranaca koje dovedoste?

Svetski Mega Car

pre 5 godina

Na poziciji 2 je Partizan bio najtanji, jer sem Marinkovica nije bilo drugog kvalitetnog igraca na toj poziciji. Ovo je dobra vest. Takodje dolaskom Jankovica su pokrivene pozicije 4 i 5. Videcemo da li ce Partizan da ima bolje rezultate sada, verovatno da hoce.

dukat

pre 5 godina

Samo nek se prica kako je Zvezda drzavno mezimce, a konstantno se dovode pojacanja u Partizanu u kom su prihodi minuscina plus malo malo Bat aktiviran.

Ujka Žitko

pre 5 godina

Kako kad nemate pare? A mi smo državni bankomat? Ili sad ide priča ,, puj pike ne važi"? Ili ,, Došao je iz ljubavi",, sanjao od malena da igra za partizan" i ostale forice. Pa opet kuknjava u martu. Je l' zna neko da objasni ovaj fenomen? I opet ćemo da vam natrpamo stotku...

gremlin

pre 5 godina

Pali se mašina?!smešno vam...dobro imak 13x ZA REDOM BOLI...opustite se,favoriti ste...ali “niko legendi ne može da zabrani kako će da se zove”mi ćemo baciti rukavicu...ako ste bolji svaka čast...napred Partizan...

jeste

pre 5 godina

Da mi Dule i navijac nisu objasnili na onoj tribini,ja bi idalje mislio da se ovde igra za kikiriki i sarnice,a da se ozbiljni trebinzi pretpostavljaju davljenju i sutiranju preko metle. Volim i to dugorocno planiranje ove ugovore o laznim pozajmicama i do kraja sezone. Nekako mi ide znak jednakosti uz aparthejd i KKP 26 igraca dovedeno, 2/3 bacene pare...a onda ce opet bude kiku majko!

milos.k

pre 5 godina

Los potez. To znaci da ostaju bez minuta mladi igraci, Aranitovic, Gegic. Partizanu je trebao plej, Pejdz nije za Partizan, fizicki je slab, skroman sut, za ulaz je preslab, a za odbranu nikakav. Mnogi misle da je Aranitovic slab, ali on ima ogroman prostor za napredak, od trenera zavisi, ni Bogdan nije igrao kod Jovanovica, pa je sa 20 poceo da igra kod Duleta i postao najbolji u Evropi. Jankovic mi je ok, treba nam u rotaciji jer Gagic brzo pravi licne greske, ali ovaj je visak, nista necemo dobiti.

Jugram Haschwalth

pre 5 godina

E ovo vec deluje nesto bolje, sad Sy moze da se oporavi kako treba posto je tu Jankovic a imamo i sutera da popravi uzasan procenat suta za 3.

Za ove postene sto pitaju odakle pare- tamo odakle su i njima dolazile godinama, sa Sagadinom i ostalima.

Dragan Lo

pre 5 godina

Nema se para, aparthejd, a pojacanja kao na traci. Isto kao i prosle godine uostalom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 23. oktobar 2018 12:41) # Link komentara

Osim Radanova i Simanića, koji igrač predgrađa prima 126.000,00?

haha

pre 5 godina

a posle nama nešto kažu u fazonu Dovodite samo strance za veliki novac. pretpostavljam da je ovaj momak rođen u Loznici i da će igrati samo za topli obrok

haha

pre 5 godina

a posle nama nešto kažu u fazonu Dovodite samo strance za veliki novac. pretpostavljam da je ovaj momak rođen u Loznici i da će igrati samo za topli obrok

Seneka

pre 5 godina

Strašno, pa ovo je aparthejd nad Partizanom! Sad kad su svi ovi došli, sad će konačno i Pecarski dobiti svoju šansu. Ili ipak neće? I hoće li navijači Partizana i sada brojati poene domaćim igračima kao i strancima?

nikci

pre 5 godina

Još samo da proradi veliki Bandja Su, da Jankovic dođe na svoj prosek od 3,2 PPG, i Salo da završi sezonu u pecanju i pali se mašina. A, da, fali još samo plej hahahahahahahahahah

Ujka Žitko

pre 5 godina

Kako kad nemate pare? A mi smo državni bankomat? Ili sad ide priča ,, puj pike ne važi"? Ili ,, Došao je iz ljubavi",, sanjao od malena da igra za partizan" i ostale forice. Pa opet kuknjava u martu. Je l' zna neko da objasni ovaj fenomen? I opet ćemo da vam natrpamo stotku...

Parter B

pre 5 godina

Budzet veci od Zvezdinog,a nigde rezultata vec 5 godina,nijedan uspeh u Evropi,nijedan prodat igrac,karte se dele ili je ulaz slobodan...
Gomila drzavnih sponzora,naprednjacka uprava...
Drzavni mezimac,bio i ostao...

dukat

pre 5 godina

Samo nek se prica kako je Zvezda drzavno mezimce, a konstantno se dovode pojacanja u Partizanu u kom su prihodi minuscina plus malo malo Bat aktiviran.

Sabre

pre 5 godina

U zelezniku muk
(Pfk Bgd, 23. oktobar 2018 12:43)

Muk je zapravo svugde. Svi su zanemeli vise koliko se sipa u zebrasto mezimce na propale a preskupe strance, dok njegovi navijaci i dalje tripuju neki aparthejt i pricaju bajke o promociji domacih igraca.

jaa

pre 5 godina

U zelezniku muk
(Pfk Bgd, 23. oktobar 2018 12:43)
kakve veze ima FMP sa tim sto.vi dovodite milionski placenog amera u trenutku kad se vodi alarthejd protiv vas i igraci i dalje igraju za kikiriki, cak i ovih 6 stranaca koje dovedoste?

Milan

pre 5 godina

Cestitam dovodjenje Jankovica i Brauna. Normalno je da svaki klub pokusava da dovede sto bolje igrace i tu nista nije sporno. Ono sto je sporno je cinjenica da je Ostoja na nagovor Dragutinovica i Loncara usao u igraca druge ekipe. Ok,Zvezdin je problem ako nije na vreme izmirila onaveze ali analogno tome Zvezda bi verovatno mogla da udje u bilo kog igraca KKP,pa i bilo kog igraca iz ABA jer verovatno nijedan klub nije tacan u dan. U redu je treba skinuti rukavice i ne ponavljati greske da se kao za vrene Pekovica izlazi u susret molbama Djilasa i Vucica i KKP vadi sa poslednjeg mesta direktnim porazom u derbiju. Doktor je za taj gest dobio samo pljuvanje od navijaca CZ, a od dervisa umesto zahvalnosti jos strasnije uvrede i izlive mrznje. Ono sto se mora priznati je slepo verovanje navijaca KKP onomad Duletu sada Ostoji. I danas je 80% njih medju kojima svakako i visokoobrazovanih i ljudi u godinama koji bi glavu na panj da igraci u KKP dolaze zbog imena,institucije, navijaca,ljubavi,kikirikija,sarmica,pesme Dubrovackih trubadura... zbog svega, ali ne i zbog para. Ni izjava Todorica o enormnim ugovorima,ni BaT-ovi koji na svetlost dana izbace ogromne cifre,ni angazovanje ogromnog broja stranih igraca- nista ne moze razuveriti te nazovi navijace da Partizan ne dozivljava aparthejd. O mantri sa FMP necu ni da pricam.

sasa the red baron

pre 5 godina

I OPET::

Jako je tesko uvideti pravac u kom ide KKP? Sta li zele, sta li je cilj? Niti idu na titulu, jer i sa ovim "pojacanjima" nisu tim za titulu, a niti vracaju pare, jer tesko je reci da KKP se bas nesto raspada zbog duga. I ako ni trener Jovanovic jos nije isplacen, a tome ima vec barem 10 godina... Seca li se neko kad je igrao Gist? Jos je tu plejada igraca iz prosle generacije koja nije placena? Zasto juriti rezultat dok se ne ocistis od tog? Pa tu nece bti ni rezultata ni otplate duge, i na kraju nova uprava ce zateci istu situaciju, samo ovaj put ko zna koliki dug ce biti. Od onog Danilovicevog "oko 4 miliona eura" do 7 miliona skocilo u roku od 3 godine..
Koji je plan?

Ujka Žitko

pre 5 godina

Partizan nema novac kao komsinica,pa da kupuje igrace od 400 000-500 000 eura.Ovo je sasvim pristojna cena...mada...koliko para,toliko muzike
(SAMO KONSTATUJEM, 23. oktobar 2018 13:40)

Hahahahhahahhahahahahahahahahahahahahahaahha mnooogooo para vi bacate i to tuđe, a muzike nigde već 5 godina...

Ivan

pre 5 godina

Jos dva poraza i eto njima jos nova dva pojacanja. Samo sipaj ne pita odakle. 38 stranac ove sezone, a rezultat poraz od slovenackog sela.

Auspuh Retrovizor

pre 5 godina

Strašan igrač, odigrao 41 meč u NBA, u 4 različita kluba!
On i Janković zajedno k'o jedan skoro dobar!
Budete videli ...

Džoni

pre 5 godina

Partizan ne zna šta hoće? Krene sezonu sa uglavnom našim mladim igračima i kao cilj je stvarati i razigravati naše mlade uz par iskusnijih pa onda kada se doživi poneki poraz uz pritisak navijača koji hoće rezultate sad i odmah uprava nasedne i uleće se u kupovinu i dovođenje novih igrača koji će možda povećati kvalitet, ali ništa značajno da bi se ambicije promenile i cilj bio osvajanje titula, samim tim ti novi igrači ograničiće minute ovim postojećim i tako opet na kraju sezone neće biti titula, dugovi će biti još veći, neće iskočiti ti mladi koji su trebali da dobiju priliku, navijači će biti nezadovoljni... Ovako nešto Partizan radi već ko zna koju sezonu po redu. Onda opet sledeće sve iz početka.

Sir Oliver

pre 5 godina

Da je u pitanji Larry Brown, mozda bi i bila vest...
ovako samo jos jedan poluistroseni amerikanac upitnih kvaliteta....
Da valja nesto igrao bi vec u Teheranu ili tamo negde....

turista

pre 5 godina

Budzet veci od Zvezdinog,a nigde rezultata vec 5 godina,nijedan uspeh u Evropi,nijedan prodat igrac,karte se dele ili je ulaz slobodan... 
Gomila drzavnih sponzora,naprednjacka uprava... 
Drzavni mezimac,bio i ostao...
(Parter B, 23. oktobar 2018 12:58)


Prvo i osnovno za budzet si slagao, drugo vidim Zvezda sve nize uspehe u Evropi, cak je i ABA ligu uzela, ako ne racunamo Buducnost. Trece, Zvezda Beograd nije clan SD Crvena Zvezda, vec privatno drustvo registrovan kao Sportsko drustvo iz Zeleznika sa adresom sedista u Zelezniku.
Svi ugovori sponzorski su prosle godine objavljeni javno i znacajno su manji bili za prethodne dve godine nego kod Covicevog kluba.

santa justa

pre 5 godina

Pih, razumem da je ovaj za 4 klase bolji od Aranitovica, ali nije. Ovako ce Aranitovic van 12, a tu gubi i on a i grobosi. Isto kao sto je za transfer Jankovica najveci dobitnik Simanic, a najveci gubitnik Pecarski.

Hahaah

pre 5 godina

Hahhahah pa ovaj je bez kluba godinu dana i plaćaju ga toliko. Država se otvorila opet. Sipaj u fuzionisani klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koš, 23. oktobar 2018 12:48) # Lin

Kako se drzava otvorila ako Partizan dovodi igraca koji godinu dana nema klub !?
Jest da si panter al bar malo ukljuci mozak....
Jankovica ste nam vi doveli , vi placate njegove plate , nemoj da te ovi panteri sa Rsb lazu...po njima ste i na Lesoru zaradili tako sto je otisao za dzabe a gazda nece placati preostalu godinu ugovora 😂😂😂👏👏👏

Ivan NS

pre 5 godina

6. stranac po redu, i vi nekome nešto pričate.
E, da, kako vam je pošlo za rukom 3 poraza u nizu, kada ste ekipa bez limita? Ahahahahahahaha

EUFORIJA

pre 5 godina

125 000 dolara za sedam meseci, cisto da znas....ali u strahu su izgleda velike oci.
(Pfc, 23. oktobar 2018 13:07)
Kojih 7 meseci kada vi idete na raspust u martu?

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Shvatite da vas je Nolan Smit vratio na fabrička podešavanja a odlično znate da kad startujete od nule,potrebna vam je 31 godina do titule.
(Istina, 23. oktobar 2018 18:33)

Nolane ruke ti se pozlatile...

Milos

pre 5 godina

Miodrag, kad pre promeniste pricu o Zvezdinim pojacanjima? Da se podsetimo pocetka sezone: Peperglu i Faje su bili istroseni veterani koje niko nece. Zirbrs igrac koji moze samo u Zvezdi da igra. Za Reglanda ste govorili kako ga ne bi dzaba Obradovic pustio da je valjao. Smejali ste se Zvezdinim pojacanjima. Sad odjednom, oni su nikad bolji i nikad skuplji igraci?

ja

pre 5 godina

Eto sad imate isto stranaca kao i Zvezda. Ajd opet kukajte kako vam je mali budžet. Perperoglu došao u Zvezdu samo zbog Tomića, 34 godine uskoro završava karijeru, Cirbes bivši igrač, Odžo iz Fmp, Faje iz grčke lige 33 godine ima. Jedina ekstra klasa je Regland.

EUFORIJA

pre 5 godina

Druze,nije samo bitan kvantitet vec i kvalitet tih stranaca,a bog me i cena. Jedan vas kosta kao tri nasa! Ne mozes uporedjivati iskusnog Cirbesa koji je igrao godinama i EK i EL sa Lendejlom koji je dosao sa koledza. Ne mozes uporedjivati Reglanda koji je prejak plej,iskusan,godine igranja po jakim timovima sa Pejdzom koji je takodje dosao sa koledza. Ne mozes uporedjivati Berona koji je takodje strasan suter,jako kvalitetan sa iskustvom iz evropskih ekipa i ovog Brauna koji dolazi iz razvojne lige ili Gegica koji je jos klinac i jako zelen. Ne mozes uporedjivati klasu igraca kao sto je Perperoglu i Sija koji je dosao iz evropskog kluba ali je jako limitiran. Mada sta vredi pricati vama,vi verujete samo Covicu.
(Admiral, 23. oktobar 2018 15:16)

Sve je tacno sto si rekao! Samo nam reci od kojih para kupujete te anonimuse?

jeste

pre 5 godina

Da mi Dule i navijac nisu objasnili na onoj tribini,ja bi idalje mislio da se ovde igra za kikiriki i sarnice,a da se ozbiljni trebinzi pretpostavljaju davljenju i sutiranju preko metle. Volim i to dugorocno planiranje ove ugovore o laznim pozajmicama i do kraja sezone. Nekako mi ide znak jednakosti uz aparthejd i KKP 26 igraca dovedeno, 2/3 bacene pare...a onda ce opet bude kiku majko!

Dousnik iz Pariza

pre 5 godina

Na komentarima vesti o Partizanu ne možeš da pronađeš grobara. Sve delija do delije, iznose svoje frustracije. Nemojte se srditi, braćo grobari, trebalo bi ih razumeti, znaju da je ovaj Braun Lebron naspram Reglanda.

Nebojsa dr Covic,Popovic

pre 5 godina

KK Cz je clan SD CZ ,prestanite da lazete sami sebe,a za preporod naseg kk Dr Nebojsa Covic je nagradjen mestom predsednika skupstine SD.Terzic i on su bukaalno napravili cudo i kapa dole.Sto se tice Brauna,Bogu hvala,sto ste jaci meni je sladje da vas deremo,bice fenomenalnih derbija i naravno 20.titula za Cz.Dobar suter,ali u ligi gde nema odbrane.Lazic ce ga staviti u dzep,kao i sve vase NBA zvezde,do sad,pocev od Sase Pavlovic, pozz

Đorđe

pre 5 godina

Ovaj forum je izgubio svaki smisao. Nekada se ovde zapravo moglo pročitati nešto o igraču koji je došao u Partizan ili Zvezdu, dok su sada svi komentari "finansijske" prirode, to jest, svi se znaju koji igrač je za koliko novca potpisao i koliko je to opterećenje za budžet Republike Srbije. Lepo je videti koliko pametnih ekonomskih eksperata komentariše ove vesti. A često komentarišu i pravnici, pa odlično znaju sve o UPPR-u Zvezde i FMP-a, o statusnim promenama, franšizingu i ko je pod kojim imenom upisan u APR, a znaju i sve o poslovno tehničkoj saradnji Partizana i Igokee od pre nekoliko godina. Ma milina jedna, zaista se osećam produhovljeno kad pročitam ovakve intelektualno superiorne komentare.

no

pre 5 godina

Eto, sada i Zvezda i Partizan imaju po 6 stranaca, pošto je Grobarima mnogo smetalo to kod Zvezde sad me zanima smeta li im u nnihovom klubu?

Baloni za gospodina V.

pre 5 godina

6. stranac po redu, i vi nekome nešto pričate.
E, da, kako vam je pošlo za rukom 3 poraza u nizu, kada ste ekipa bez limita? Ahahahahahahaha
(Ivan NS, 23. oktobar 2018 13:14)
Oni su ekipa bez budžetskog limita, a to nema veze sa nizom poraza.

cika Djura

pre 5 godina

Čuj ti limenke kako se raskokodakale!Da je ovo normalna drzava fmp -czv bi igrao beton ligu!!!Zna se ko je i sta je PARTIZAN !!!!!!!!Jedini brend na ovim prostorima ,klub koji je dao najvise nba igraca od svih klubova iz Evrope!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Inspektor torentte?, 23. oktobar 2018 14:56)

Ma vi ste Evropski Boston Seltiksi.Nema vam ravne u Evropi.I Rimsko carstvo je nekada bilo pojam.Ali da tecika Djura necem nauci.tada kada ste osvojili lS pogledaj sastav timova koji su igrali.Pola ili ne postoje ili osrednja klasa u svojim zemljama.Pogledaj nivo igraca koji su igrali.Koledz igraci iz Amerike.I vas kao i njih nema nigde.Da nije saveza i da nije drzave koja vam za dugove gleda kroz prste vi bi igrali zanemarljivu ulogu u ABA i prvenstvu Srbije.Dugovi se ne smanjuju a dovode se igraci.Taj balon mora da pukne kad tad.Nemam nista protiv sto pokusavate da se ugurate u vrh ali licn mislim da je to mrka kapa jer osim drzeve nemate ni jednog relevantnog sponzora

Boćko

pre 5 godina

Recite mi kad ste poslednji put prodali nekog igraca da biste dovodili ovakva pojacanja, ne igrate evroligu vec godinama, u evrokupu se brukate, zadnje dve godine niste igrali ni finale kls, sto ce reci da ste 3.-4. klub u Srbiji u ovom trenutku... tako da ste sa tim rezultatima i sponzorima neinteresantni, tako da-otkud partizanu novac? A zvezde sto se tice- dosta uspeha zadnjih godina, da ne nabrajam sve, ali i DOSTA PRODATIH IGRACA-guduric za milion, kalinic za milion, crnac sto je dosao u zvezdu iz fmp-a, odradio pripreme i otisao u makabi za 600 000... da ne nabrajam jos neke igrace, samo ta 3 igraca 2 600 000 za dve godine... a vi? I jos kazete da smo mi drzavni projekat...
(DSZ, 23. oktobar 2018 16:09)

A kako ste došli do toga da prodajete igrače i igrate EL? Dobrim radom uprave? I to preko noći? Ne pravi se naivan...

EUFORIJA

pre 5 godina

Za ove postene sto pitaju odakle pare- tamo odakle su i njima dolazile godinama, sa Sagadinom i ostalima.
(Jugram Haschwalth, 23. oktobar 2018 12:53)
Znaci priznajete da vam Vucko trpa lovu?!

Millennium

pre 5 godina

Ok, pojačavate klub, dovodite igrače koji mogu da vam pomognu u ciljevima. Sve je to normalno. Koliko košta vaša je briga. Ali bar jednom, makar jednom da ne budete licemeri i prozivate Zvezdu za njene igrače i koliko primaju. Ovaj sigurno ne igra iz ljubavi i za kikiriki, što je i normalno, profesionalac je. Al bar budite ljudi jednom.

Prvi covek SNS-A u Cacku

pre 5 godina

U zelezniku muk 
(Pfk Bgd, 23. oktobar 2018 12:43) 

Mogu ti reci, izgleda da se FMP uplasio, mozda ove godine ipak vi budete igrali finale KLS sa Zvezdom, a ne oni. Ne da ste zaboravili kako je boriti se za EL kroz ABA ligu, nego vise ne znate kakav je osecaj igrati za tofej ove nase mucene KLS.

Ujka Žitko

pre 5 godina

Samo vi kmecite, dovodimo polovnjake i trpacemo vas na kraju. Ali neverovatna mi je cinjenica da je ovde 95% pantera. Pratite vas klub i plasite se.
(dps, 23. oktobar 2018 15:50)

Čega? Ali čega se ko plaši? Trpa vas ko stigne. Alo, krka i trento... Vama je onaj vaš lažni mag upropastio razmišljanje, ubedio vas da ste neko i nešto kad je uništio klub, da skrene krivicu, sad vam traži pare i dotući će vas, a vi terate istu politiku...

Advokat

pre 5 godina

Ovaj godinu dana nigds nije igrao.To sto je amerikanac i sto.je odigrao po par utakmica u nekim tomovima NBA nista ne znaci. Kao kada bi neki nas kosarkas koji je odigrao nekoliko utakmica u Zvezdi ili Partizanu otisao u Vijetnam i tamo predstavljen kao zvezda.Ovde se postavlja pitanje odakle novac pa makrar kostao i 30 hiljada do kraja sezone. Kosta ceo pogon, igra se EC , ABA, treba placati avione, hotele, igracima dnevnica. Zna se da sve to kosta min 3 miliona evra.Kada se pogleda sponzorski pul Partizana vidi se da su glavni sponzori NIS i Mts znaci drzava.Posmatrajuci listu duznika Ministarstva finansija Partizan je idalje sa dugom od 85 miliona dinara.Znaci to je dug drzavi. Moralo je da se plati 150 hiljada evra trojici igraca po odluci FIBA, Jos uvek se duguje Vujosevicu, Otvoteni novi procesi za igrace Gordon i trener Bozic. Mora da se plati dvorana A.Nikolic. Do dan danas bez obzira ko je vidio klub nikada niko javno nije izasao da pokaze finansijskj konstrukciju, prihode i rashode

Naša posla...

pre 5 godina

Ova dva igrača donijeće određenu dozu kvaliteta...

Ali utisak mi je da Partizan nema ideju “šta i kako”...
Po meni, bolje dva skupa stranca i Pecarski, Trifunović, Marinković, Zagorac, Aranitović, nego 8-9 “polufabrikata” koji koštaju kao dva ozbiljna stranca....

Ovako umjesto -20 protiv Zvezde, biće -10 i iduće godine ponovo počinješ sa -20, vjerovatno bez Pecarskog... Nije mu ni čudo...

Savjet za njega, iduće godine Mega, pa pravac NBA...

kao

pre 5 godina

Kao što Tegi kaže Zvezda je dovela strance jer želi rezultat, ekipa je pravljena da osvoji aba ligu. Šta će reći sad za Partizan koji ima 6 stranaca? I budžet od 4 miliona? Kad kažem budžet to su onda plate svim igračima sadašnjim, putovanja, i plqte bivšim igračima i trenerima.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Budzet Partizana je manji nego Simanicev ugovor.
Skacite panteri koliko hocete ali niko nije glup i slep da ne vidi aparthejd prema Partizanu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djalma, 23. oktobar 2018 16:15

Ja vecu nebulozu nisam skoro procitao ! Vas budzet manji od Simanicevog ugovora ??? Hahahahhahahah
ZASTO SE STIDITE , SLOBODNO PRIZNAJTE DA STE SNS-klubić !!!
Krecu izbori, treba da se glasacko telo oraspolozi i jednostavno se dreši kesa za vas !
Zato umesto sto pises nebuloze, lepo priznaj sam sebi, ZAHVALI SE PREDSEDNIKU...pa nije to sramota ! buhahahaha

Clasic

pre 5 godina

Sada je I Partizan top konkurentan tim za titulu ABA, jednako kao I Buducnost ,Zvezda I Cedevita !!! malo od pozadi prijete Mornar ,Olimpija,Mega I Igokea a nije naivna ni Cibona. Imamo dosta interesantnu ligu .

Milos

pre 5 godina

Miodrag, o cemu pricas to? Zar pred pocetak sezone nisu Faje i Peperoglu bili veterani koji nicemu ne sluze? Zirbes igrac koji samo u Zvezdi moze da igra? Odzo i Ristic amateri? Faje dosao iz osrednjeg Grckog tima? Ali po gorbarima igra za pola miliona? Odzo iz FMP-a verovatno ima milion? Odakle vama 2.5 miliona kada nikoga niste prodali zadnjih 5 godina?

Surreal

pre 5 godina

Sta se bre ovo desava sa panterima,na ovoj vesti su i definitivno oboroli rekord po broju komentara,a sve iste fraze koriste godinama,a one su na nivou dete od 10 godina.

Šruder protiv Šredera

pre 5 godina

Bankomat ne staje. Ovaj nije ispod 500k dolara. I to placa klub koji navodno duguje 4 miliona eur? Napredno.
(Milos, 23. oktobar 2018 12:52)

Ma šta 500k, 5 miliona bre! Ovakav igrač se rađa jednom u 200 godina i mora papreno da se plati!

EUFORIJA

pre 5 godina

Placa ga Zeljko Obradovic. Gurnuli mu neku kintu u pasos kad je poslednji put bio u Srbiji, da mu se nadje.
(NbgDeki, 23. oktobar 2018 13:11)
Javio tegi da ga Obradovic placa(kao i Gosa) da bi pomogao partizanu, pa ce ga Zeljko otkupiti u martu, kada grobari tradicionalno zavrsavaju sezonu i idu na raspust.Ili ce Braun kao Gos u Oly!?

Ne beri gajde

pre 5 godina

Sta su se svi zabrinuli odakle pare.?
Doktorskom logikom se namece sasvim jednostavan odgovor.
Skupljali pare za Jankovica 200.000, posto se nesto sa njegovim placanjem izjalovilo dosao Braun za oko 130.000 sto znaci da je Partizan na ova dva transfera zaradio oko 70.000

DSZ

pre 5 godina

Recite mi kad ste poslednji put prodali nekog igraca da biste dovodili ovakva pojacanja, ne igrate evroligu vec godinama, u evrokupu se brukate, zadnje dve godine niste igrali ni finale kls, sto ce reci da ste 3.-4. klub u Srbiji u ovom trenutku... tako da ste sa tim rezultatima i sponzorima neinteresantni, tako da-otkud partizanu novac? A zvezde sto se tice- dosta uspeha zadnjih godina, da ne nabrajam sve, ali i DOSTA PRODATIH IGRACA-guduric za milion, kalinic za milion, crnac sto je dosao u zvezdu iz fmp-a, odradio pripreme i otisao u makabi za 600 000... da ne nabrajam jos neke igrace, samo ta 3 igraca 2 600 000 za dve godine... a vi? I jos kazete da smo mi drzavni projekat...

Blue Moon 1180

pre 5 godina

Tim je sad kompletan, e sad da vidimo kako ce sve izgledati poraz od Krke nam nije trebao i morace da se krene sa pobedama u gostima ako zelimo da se uguramo u plej-of. Veceras ponovo da napunimo Pionir i da podrzimo ekipu.

Jugram Haschwalth

pre 5 godina

E ovo vec deluje nesto bolje, sad Sy moze da se oporavi kako treba posto je tu Jankovic a imamo i sutera da popravi uzasan procenat suta za 3.

Za ove postene sto pitaju odakle pare- tamo odakle su i njima dolazile godinama, sa Sagadinom i ostalima.

dane007

pre 5 godina

Prethodne godine igrao je u razvojnoj ligi, u ekipi Ajove Vulvsa, a pred novu sezonu NBA lige nije uspeo da se nametne u ekipi Filadelfije.

I kako je onda ovo pojačanje iz NBA ?

Djalma

pre 5 godina

Budzet Partizana je manji nego Simanicev ugovor.
Skacite panteri koliko hocete ali niko nije glup i slep da ne vidi aparthejd prema Partizanu.

EUFORIJA

pre 5 godina

Koliko god da imaju godina sigurno su placeni dosta vise od koledz igraca! Ja nisam pisao,jer ja pratim kosarku i znam da iskustvo cesto znaci vise od sirove snage. Cirbes placen manje? Ok,cak i da jeste sigirno nije jeftiniji od Lendejla! O tome ja pricam,prozivate Partizan ciji stranci vrede minimum duplo manje od vasih stranaca!
(Admiral, 23. oktobar 2018 16:50)

Sve si u pravu, samo nam reci odakle pare za te vase strance. Partizan nije igrao Evroligu, imao je 1 pobedu u Evrokupu, nije usao u plej of Aba lige, nije igrao ni finale nase lige, imao je malo gledaoca na tribinama. Elem, odakle pare za vase strance?

dunster

pre 5 godina

deceniju nisu prodali igraca, debeli dugovi, a sad budzet ko lejkersi?
pa dobro bre botovi, imate li vi meru? i opet cete da bacite pare.

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Panteri ne galamite, pa samo Regland i Beron vrede više od celog našeg tima. Pa Reglanda Lokomotiva nije mogla da izdržava finansijski pa ga se rešila

*Grobar do groba*

pre 5 godina

otac makarije cudotvorac....
Zvezda ispadne iz ABA lige ,sledece sezone kupi,Marjanovica,Jovica,Kalinica,Nelsona....odakle im para odjednom.Secam se kada je Dule Vujosevic rekao :Partizana u zivot odrzava Igranje u EL,bez EL Partizanu se crno pise.....tacka

KKP

pre 5 godina

Odakle novci za 15 pojacanja? Kog igraca ste prodali, koji uspeh ostvarili prosle sezone? Gde se to zaradilo toliko?
(Ljubisa livac, 23. oktobar 2018 18:11)legla lova za sezonu 91/92

Sabre

pre 5 godina

U zelezniku muk
(Pfk Bgd, 23. oktobar 2018 12:43)

Svugde je muk, zapravo. Niko vise ne moze da veruje koliko se para nemilice sipa u jednu propalu investiciju, ciji navijaci pritom i dalje kukaju o nekom aparthejdu.

Nikad normalni, nepokradeni i uredjeni

pre 5 godina

Ziv je i zdrav komunizam u Srbiji. Narod navija za to. Neverovatno smo bogata drzava kad imamo da bacamo pare na nepotrebno dok nemamo osnovne stvari.

Admiral

pre 5 godina

@ Super...Zagorac ce sada da dobije vecu minutazu..Hahaha..kako los potez
(vladan, 23. oktobar 2018 14:45)

Kakve veze ima Zagorac sa ovim?? Igraju na razlcitim pozicijama! Stvarno kako vas nije blam da pisete a pojma nemate?!

EUFORIJA

pre 5 godina

Super...Zagorac ce sada da dobije vecu minutazu..Hahaha..kako los potez 
(vladan, 23. oktobar 2018 14:45) 

Kakve veze ima Zagorac sa ovim?? Igraju na razlcitim pozicijama! Stvarno kako vas nije blam da pisete a pojma nemate?!
(Admiral, 23. oktobar 2018 16:57)

Strucnjace, Zagorac i Braun igraju na ISTIM pozicijama, tj. bek - krilo. Prvo se DOBRO informisi, pa onda pricaj o blamovima.

Svetski Mega Car

pre 5 godina

Na poziciji 2 je Partizan bio najtanji, jer sem Marinkovica nije bilo drugog kvalitetnog igraca na toj poziciji. Ovo je dobra vest. Takodje dolaskom Jankovica su pokrivene pozicije 4 i 5. Videcemo da li ce Partizan da ima bolje rezultate sada, verovatno da hoce.

no

pre 5 godina

Eto, sada i Zvezda i Partizan imaju po 6 stranaca, pošto je Grobarima mnogo smetalo to kod Zvezde sad me zanima smeta li im u nnihovom klubu?

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Sada je I Partizan top konkurentan tim za titulu ABA, jednako kao I Buducnost ,Zvezda I Cedevita !!! malo od pozadi prijete Mornar ,Olimpija,Mega I Igokea a nije naivna ni Cibona. Imamo dosta interesantnu ligu .
(Clasic, 23. oktobar 2018 14:01)

Ozbiljan?
Kao i Cedevita,nabacani igrači bez koncepcije...

Milos

pre 5 godina

Admiral, ok ali koliko su placeni Partizanovi stranci? Faje decko igrao u Grckoj za 80k, ispasce do kraja sezone da ima milion u Zvezdi. Za Peperoglua je Covic rekao da kosta 250k. Ali koliko kosta Si u drugoj godini ugovora? Von u drugoj godini ugovora? Mislis da Amerikanac sa NBA iskustvom dolazi od 26 godina dolazi da igra za 130k? Svako ie logika da je Cirbes skuplji od Lendjla. Ali ono sto je meni smesno su cifre. Kad se setim da su pre nekih 20 godina, Tomasevic i Rakocevic imali u Buducnosti po milion, da je Drobnjak imao 500k, da je Jestratijevic imao 400k, Cubrilo 300k...dovoljno govori koliko je kosarka nazadovala, a ne napredovala.

milos.k

pre 5 godina

Los potez. To znaci da ostaju bez minuta mladi igraci, Aranitovic, Gegic. Partizanu je trebao plej, Pejdz nije za Partizan, fizicki je slab, skroman sut, za ulaz je preslab, a za odbranu nikakav. Mnogi misle da je Aranitovic slab, ali on ima ogroman prostor za napredak, od trenera zavisi, ni Bogdan nije igrao kod Jovanovica, pa je sa 20 poceo da igra kod Duleta i postao najbolji u Evropi. Jankovic mi je ok, treba nam u rotaciji jer Gagic brzo pravi licne greske, ali ovaj je visak, nista necemo dobiti.

SAMO KONSTATUJEM

pre 5 godina

Partizan nema novac kao komsinica,pa da kupuje igrace od 400 000-500 000 eura.Ovo je sasvim pristojna cena...mada...koliko para,toliko muzike

IS

pre 5 godina

Ljudi nemojte se loziti. Lik je bio statista u NBA. Prosecno manje od 4 poena uz prosek suta za 3 ispod 30%, a za 2 jedva nesto preko 30%. Jedini potez koji ima je eurostep dvokorak i to je to. Nit posebne brzine, nit nekog ogromnog znanja (pogotovo postavke igre kakva se igra u evropi).

Ceo zivot visio po razvojnim timovima, gde se igra smesna kosarka sa uglavnom poluproizvodima sa koledza.

Sto se tice cene, LA ga je placao izmedju 700 i 900 hiljada, ali to je bila plata odmah nakon drafta. Nakon sto su videli koliko vredi plata mu je bila smesna cak i za nase prilike. Uzeo Nju Orleansu oko 100 soma, a 16/17 od Orlanda dobio 50 hiljada dolara nakon cega su ga otpustili. Nakon toga imao two-way u Minesoti na minimalcu i posle otpusten od Filadelfije nakon probe.

Nemojte se loziti za dzabe. Ja se nadam da ce decko odigrati dobro i da ce biti pojacanje, ali ovo su oni "na kilo" igraci, tj. klasicna macka u dzaku pa ako proradi super. Cifra mu sigurno nije preko tih oko 150k kako se spekulise.

Admiral

pre 5 godina

@ Eto, sada i Zvezda i Partizan imaju po 6 stranaca, pošto je Grobarima mnogo smetalo to kod Zvezde sad me zanima smeta li im u nnihovom klubu?
(no, 23. oktobar 2018 13:04)

Druze,nije samo bitan kvantitet vec i kvalitet tih stranaca,a bog me i cena. Jedan vas kosta kao tri nasa! Ne mozes uporedjivati iskusnog Cirbesa koji je igrao godinama i EK i EL sa Lendejlom koji je dosao sa koledza. Ne mozes uporedjivati Reglanda koji je prejak plej,iskusan,godine igranja po jakim timovima sa Pejdzom koji je takodje dosao sa koledza. Ne mozes uporedjivati Berona koji je takodje strasan suter,jako kvalitetan sa iskustvom iz evropskih ekipa i ovog Brauna koji dolazi iz razvojne lige ili Gegica koji je jos klinac i jako zelen. Ne mozes uporedjivati klasu igraca kao sto je Perperoglu i Sija koji je dosao iz evropskog kluba ali je jako limitiran. Mada sta vredi pricati vama,vi verujete samo Covicu.

Admiral

pre 5 godina

@ Admiral, jel ti znas koliko godina imaju Peperoglu i Faje? Zar niste vi sami pisali da su obojica istroseni veterani? Cirbes sigurno igra za manje pare nego u Nemackoj. Beron i Regland su placeni, ali njihove plate su se oslobodile odlaskok Recestija i Feldina, kao i prodajom Lesora.
(Milos, 23. oktobar 2018 16:38)

Koliko god da imaju godina sigurno su placeni dosta vise od koledz igraca! Ja nisam pisao,jer ja pratim kosarku i znam da iskustvo cesto znaci vise od sirove snage. Cirbes placen manje? Ok,cak i da jeste sigirno nije jeftiniji od Lendejla! O tome ja pricam,prozivate Partizan ciji stranci vrede minimum duplo manje od vasih stranaca!

JocaBoca

pre 5 godina

Bankomat ne staje. Ovaj nije ispod 500k dolara. I to placa klub koji navodno duguje 4 miliona eur? Napredno.
(Milos, 23. oktobar 2018 12:52)

Ostalo nam od obeštećenja za Jankovića :)))

EUFORIJA

pre 5 godina

Sve je tacno sto si rekao! Samo nam reci od kojih para kupujete te anonimuse? 
(EUFORIJA, 23. oktobar 2018 16:12). A ti nama reci gde odoše 50 miliona evra od projekata Evropska Zvezda ?
(FMP ILR, 23. oktobar 2018 17:11)

Klinac, gde si nasao 50 miliona evra? Da li ti je izvor tegetlija?

D1

pre 5 godina

kakvi komentari, niko da napiše nešto konstruktivno...
kakav je igrač, da li je neko gledao nekad u igri momka.
do sad smo navikli i na crvene i na crne da imaju lovu, zivite u srbiji gde je sve na foru, dokle sa komentarima na nivou šestog razreda osnovne.

Milos

pre 5 godina

Petar, inace su Miler koji je dosao direktno sa koledza i Dzenkis iz razvojne NBA lige bili nosioci Lejkersa koji su imali 20 miliona eur po sezoni pre dolaska u Zvezdu?

Istina

pre 5 godina

Samo vi kmecite, dovodimo polovnjake i trpacemo vas na kraju. Ali neverovatna mi je cinjenica da je ovde 95% pantera. Pratite vas klub i plasite se.
(dps, 23. oktobar 2018 15:50)

Što se trpanja tiče,videćemo već uskoro,ko će koga i sa koliko da trpa,to nam nije nikakav problem a isto će biti i na kraju prvenstva,ako dođete na F4 ili stignete do finala KLS jer niste uspeli poslednje dve godine.Gotovo sam siguran da ćete u januaru šutnuti nekoga od ovih stranaca,koje sada veličate.Evo ovog Pejdža već prozivate,milion posto će tako biti i sa ovim jadnikom koji je danas stigao jer vi ne znate šta hoćete.Plaćate igrače bez para a svesni ste da ne možete do titule,čak ni do finala a od sutra će i ovo malo minutaže što su imali vaši mladi igrači,da je izgube i ponovo krećete od nule naredne sezone.Shvatite da vas je Nolan Smit vratio na fabrička podešavanja a odlično znate da kad startujete od nule,potrebna vam je 31 godina do titule.

njami

pre 5 godina

Jedino je sigurno da su prva dva mesta obezbedjena za Zvezdu i Budućnost! Ostala dva(trece, cetvrto) kako stvari stoje Olimpija, Mega, Mornar, Partizan i Cedevita!

otac makarije cudotvorac

pre 5 godina

zvzda fmp ko god da je ostane bez el naredne sezone jos jaca. partizan ostane bez el kanal 5 godina. sta nam to govori

Objektivno

pre 5 godina

Odakle pare za 6.stranca? Bivši igrači i treneri ih tuže jer im duguju pare već nekoliko godina,nijednog igrača nisu prodali,da bi imali bar neki izvor prihoda a doveli su 10-tak igrača ove sezone,verovatno za kikiriki. Vrhunac licemerstva je što navijači kukaju na Vučića a ipak im sve ovo on omogućava jer ne bi bilo dobro poznato hvala predsedniku od strane uprave.

Milos

pre 5 godina

Admiral, jel ti znas koliko godina imaju Peperoglu i Faje? Zar niste vi sami pisali da su obojica istroseni veterani? Cirbes sigurno igra za manje pare nego u Nemackoj. Beron i Regland su placeni, ali njihove plate su se oslobodile odlaskok Recestija i Feldina, kao i prodajom Lesora.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

. A ti nama reci gde odoše 50 miliona evra od projekata Evropska Zvezda ?
(FMP ILR, 23. oktobar 2018 17:11)

Sad je 50 ?! Nije vise 16 ? hahaha, pa vi ste CIRKUS

Simpatizer

pre 5 godina

126.000 
hahhahahahahahhahahahhhahhhhahhahhhhhahhahahahhahaahhahahahahaha pa u ovo ne veruje ni sam Limar
(zumzum, 23. oktobar 2018 13:37)

Lepo piše do kraja godine, a do kraja godine je dva meseca. Teško li je podeliti ovaj iznos sa 2, pa dobiti koliko košta mesečno? Dobro, za nekog je nemoguće, kao i shvatiti ono što si upravo pročitao

Vlada

pre 5 godina

Volim Partizan, ali moram da se zapitam, odakle večitima novca za ovakva pojačanja. Partizan dovodi nekadašnje zvezde NCAA košarke za koje se sigurno postoji ogromno interesovanje. S obzirom, da je ovo zemlja sa velikim socijalnim problemima i veoma zapostavljenom infrastrukturom, pitam se da li treba da bojkotujemo Zvezdu i Partizan dok se taj novac ne usmeri na stvarne probleme, a klubovi nek se izbore samo na tržištu uz neku minimalnu pomoć države ako baš zatreba.

njami

pre 5 godina

Jedino je sigurno da su prva dva mesta obezbedjena za Zvezdu i Budućnost! Ostala dva(trece, cetvrto) kako stvari stoje Olimpija, Mega, Mornar, Partizan i Cedevita!
(njami, 23. oktobar 2018 14:33)

Daj ovi sto mi udariše minuse, neka obrazloze sa cime se ne slazu...

Djorkaef

pre 5 godina

Pa koje sad državni projekat za godinu dana doveli ste 20 stranaca i još dovodite lako je dok je tu država a ne Ostoja koji samo kuka kako nema para.I ovi će kao i mnogi pre oprostiti dug za čiste papire i nestati kad vide u kakav su klub došli.

Del Piero#10

pre 5 godina

126k? Ha,ha,ha..igrac sa bogatim NBA iskustvom nije ispod 300k.
(Milos, 23. oktobar 2018 12:49) Sa bogatim NBA iskustvom možda, ovaj je odigrao 41. utakmicu u NBA u četiri različita kluba Lejkersi (29), Nju Orleans (9), Orlando (2),Minesota (1). To baš i nije neko prebogato NBA iskustvo, ali svakako značajno. Mnogo više koštaju igrači sa velikim iskustvom u Evropi, koji ne moraju da se prilagođavaju na naš sistem.

Partizan Igokea od 2007 godine

pre 5 godina

kakvi komentari, niko da napiše nešto konstruktivno... 
kakav je igrač, da li je neko gledao nekad u igri momka. 
do sad smo navikli i na crvene i na crne da imaju lovu, zivite u srbiji gde je sve na foru, dokle sa komentarima na nivou šestog razreda osnovne.
(D1, 23. oktobar 2018 14:52)
Pa kakav igrač kad godinu dana nije igrao nigde

Opala

pre 5 godina

Nema para, aparthejd, a ovamo najviše para od države od svih kk. Pritom samo u dve sezone je Zvezda imala više para od države iako neuporedivo bolje rezultate imala u Evorpi. Čak i za period kada optužuju Zvezdu da je imala više para ni tada nije bilo tačno nego se uprava zaduzivala suludim ugovorima bez pokrića. Uglavnom nema se, ali se dovodi i otpusta 20 igrača po sezoni. Jadni mali ugrozeni Partizan

Miljan

pre 5 godina

Stoji da su malo jači nego juce, ali ništa to. Zvezda će sigurno reagovati, ali kad bude pravo vrijeme.
Dva puta se ne pravi ista greska.
Hvala!

Inspektor torentte?

pre 5 godina

Čuj ti limenke kako se raskokodakale!Da je ovo normalna drzava fmp -czv bi igrao beton ligu!!!Zna se ko je i sta je PARTIZAN !!!!!!!!Jedini brend na ovim prostorima ,klub koji je dao najvise nba igraca od svih klubova iz Evrope!!!

KKP

pre 5 godina

. A ti nama reci gde odoše 50 miliona evra od projekata Evropska Zvezda ?(FMP ILR, 23. oktobar 2018 17:11)Sad je 50 ?! Nije vise 16 ? hahaha, pa vi ste CIRKUS
(Zasto nemas mozak, 23. oktobar 2018 18:26)50 je bio projekat,ostalo 16 duga...

Запад

pre 5 godina

U Lejkersima je imao preko 600K evra platu.
(FČ3, 23. oktobar 2018 12:46)

И Регленд у Локомотиви преко милион.

Utin

pre 5 godina

Pa sve je ovo nista u odnosu na vas. Vi ste dobili toliko da deset partizana ne bi stalo u tu vrecu. Budite realni. I kk i fk su dugnuti iz mrtvih ne zbog sposobnosti ljudi iz uprave nego drzavnog novca

asdf

pre 5 godina

Kako vam vise ne dosadi da se svakodnevno prepucavate ko koliki budzet ima i ko dovodi strance za koliko para. Oni su dosli pa su dosli i vasi komentari nista nece promeniti. Svaki dan istu pricu vrtite dajte malo da se prica o kosarci. Kako mozete takav zivot da zivite nije mi jasno?!?!

FMP ILR

pre 5 godina

Recite mi kad ste poslednji put prodali nekog igraca da biste dovodili ovakva pojacanja, ne igrate evroligu vec godinama, u evrokupu se brukate, zadnje dve godine niste igrali ni finale kls, sto ce reci da ste 3.-4. klub u Srbiji u ovom trenutku... tako da ste sa tim rezultatima i sponzorima neinteresantni, tako da-otkud partizanu novac? A zvezde sto se tice- dosta uspeha zadnjih godina, da ne nabrajam sve, ali i DOSTA PRODATIH IGRACA-guduric za milion, kalinic za milion, crnac sto je dosao u zvezdu iz fmp-a, odradio pripreme i otisao u makabi za 600 000... da ne nabrajam jos neke igrace, samo ta 3 igraca 2 600 000 za dve godine... a vi? I jos kazete da smo mi drzavni projekat...
(DSZ, 23. oktobar 2018 16:09). Ma reci ti nama kako ste uspeli da igrate Evrokup i dovodite igrače pri dugu od 15 miliona evra 2011 ?

Toma

pre 5 godina

Više nema dileme da definitivnu ubrzanu propast tog kluba, niko ne može da zaustavi. I to ponajviše zbog njih samih. Pogubili su se potpuno, ne znaju gde je levo.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Budzet Partizana je za studente. 
Budzet fmp je za evroligaske igrace. 
Aparthejd? Ma neeeee
(Karaburac, 23. oktobar 2018 17:38)

xaxaxaxa...ti stvarno jos verujes u Deda mraza ?!

GM

pre 5 godina

Nije Dodik dzabe dosao u Beograd, kao odbojkasice.

Red je da dva predsednika docekaju NBA igraca, koji im u ime novog kluba donosi pehar starog kluba, sa posvetom... Hvala predsednici.

Mora bre neki pozlacen poklon, nesto, ne moze vise samo hvala predsedniku.

dps

pre 5 godina

Samo vi kmecite, dovodimo polovnjake i trpacemo vas na kraju. Ali neverovatna mi je cinjenica da je ovde 95% pantera. Pratite vas klub i plasite se.

FMP ILR

pre 5 godina

Sve je tacno sto si rekao! Samo nam reci od kojih para kupujete te anonimuse?
(EUFORIJA, 23. oktobar 2018 16:12). A ti nama reci gde odoše 50 miliona evra od projekata Evropska Zvezda ?

Dragan Lo

pre 5 godina

Nema se para, aparthejd, a pojacanja kao na traci. Isto kao i prosle godine uostalom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 23. oktobar 2018 12:41) # Link komentara

Osim Radanova i Simanića, koji igrač predgrađa prima 126.000,00?

Blue Moon 1181

pre 5 godina

Opet se panteri raspisali, para imamo za NBA pojacnje sa prosekom 4 poena jer je Ostoja prodao 2 RR i skupio pare za dva skupocena igraca nego da Vas pitam jel dobija Covic 200.000€???

Miodrag

pre 5 godina

Iz ovoga do sada napisanog mogu da se slozim ,da ovo sto radi KKP nije bas najbolja varijanta.
MNOGO BOLJA VARIJANTA JE DA SE DOVEDU REGLAND,ZIRBES,PEPEROGLU,FAJE,BERON,
ODZO,I RISTIC ZA OKO 3MIL EVRA. OVO JE SIGURNO PAMETNIJE ULAGANJE....
I TOMIC ZA 300-400 HILJADA. OVI NASI UKUPNO OKO 1.5MIL I SUMA SUMARUM NA IGRACE I STRUCNI STAB OKO 5 MIL EVRA+ SVE OSTALO
Ovo je mnogo pametnije nego ovo sto se radi za 2-2.5 mil evra u Partizanu)))) Troskovi DrMr ce biti odvojeno predstavljeni.transparetno u Exelu..Jednog dana a mozda i kasnije))))
Da li je ovo nekome nejasno????

Ribs

pre 5 godina

Bice kukanja kad nam reprezentacija pocne da opada... Nije tu kriva ni aba liga ni izgubljeno mesto u EL, nego i zvezda i partizan a i mega samo nakrcavaju strance

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

...iskreno ja sam veliki Zvezdaš, izbegavam da kažem, Delija, ali mi je drago što Partizan pravi kvalitetan tim i što dovodi ovakva pojačanja, sa obzirom koliko Grobari vole košarku

Petar

pre 5 godina

Al najjace je kad neko spominje strance koji su anonimusi i mesa to sa kvinski milerom, dzenkinsom... i onda kaze radi bankomat.. Pa gde je obraz... Zna se za koga sve radi u svim sportovima

FMP ILR

pre 5 godina

kakvi komentari, niko da napiše nešto konstruktivno...  
kakav je igrač, da li je neko gledao nekad u igri momka.  
do sad smo navikli i na crvene i na crne da imaju lovu, zivite u srbiji gde je sve na foru, dokle sa komentarima na nivou šestog razreda osnovne. 
(D1, 23. oktobar 2018 14:52) 
Pa kakav igrač kad godinu dana nije igrao nigde
(Partizan Igokea od 2007 godine, 23. oktobar 2018 15:30). Da, državni bankomat dovodi igrače koji nigde nisu igrali, a prepošteni FMP ILR proverene pojedince iz Barselone, Lokomotiva i Olimpijakosa, koji nastupaju za kikiriki.

marko992

pre 5 godina

Vidim da je vise komentara sa pitanjem odakle pare kada Partizan ne igra evro ligu.Odgovor je jednostavan,izvor je isti kao i zvezdin sto je bio nakon totalnog propadanja kluba,vec u prvoj sezoni Zvezda je imala jaku ekipu.Treba li pricati o tome odakle pare?

Jugram Haschwalth

pre 5 godina

Lepo piše do kraja godine, a do kraja godine je dva meseca. Teško li je podeliti ovaj iznos sa 2, pa dobiti koliko košta mesečno? Dobro, za nekog je nemoguće, kao i shvatiti ono što si upravo pročitao
(Simpatizer, 23. oktobar 2018 13:56)

Procitaj ti jos jednom.

gremlin

pre 5 godina

Pali se mašina?!smešno vam...dobro imak 13x ZA REDOM BOLI...opustite se,favoriti ste...ali “niko legendi ne može da zabrani kako će da se zove”mi ćemo baciti rukavicu...ako ste bolji svaka čast...napred Partizan...

ja

pre 5 godina

Nema se para, aparthejd, a pojacanja kao na traci. Isto kao i prosle godine uostalom.
(dex, 23. oktobar 2018 12:41)

Vaši komentari kao na traci, isti kao prošle godine.

Del Piero#10

pre 5 godina

Bankomat ne staje. Ovaj nije ispod 500k dolara. I to placa klub koji navodno duguje 4 miliona eur? Napredno.
(Milos, 23. oktobar 2018 12:52) Kojih bre 500.000... Vrednost ugovor je 126.000 dolara, tako su preneli i Amerikanci.

Dragan Lo

pre 5 godina

Vucic je otvoreno rekao da Partizanu cak i vise pomaze nego Zvezdi!To se vidi i na ovom primeru!
(igor, 23. oktobar 2018 13:30)

Jeste, a onda je vuk dunuo i odneo im kuću.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 5 godina

Košarkaška Srpska vaga, zdanjih 50 godina, da izvaga,
na jednom tasu: Cvetković,Slavnić, Kapidzic, Lj. Simonović, Z.Radović,
Žižić, Avdija, Bogosavljev, Karadžić, Stojaković, Rakočević...
na drugom tasu: Kićanović, Dalipagić, Divac, Djordjević, Danilović, Paspalj,
Rebrača, Drobnjak, Tomašević, Grbović, Obradović, Bogdanović.....
Šta god da sam, za bilo koga da navijam oni sa prvog tasa popadaše....
Tu je kraj cele priče o tome ko je bolji. Jedino se može diskutovati zašto je to bilo tako.

gospodin Radnik

pre 5 godina

juce pisete "skupocena " pojacanja cedevite pa sta su ova pojacanja , o zvezdinim ne treba ni trositi reci .. cene svih drugih znate i da su skupocena , a ovih beogradskih naprednjackih blizanaca ne znate ... u vreme Duleta 2 - 3 stranca sada ovi nasi blizanci po 5, 6 . 7 ..zvezda dovodi igrace sa ozbiljnom karijerom i to su kao jeftini igraci , partizan nesto jeftinije i losije ali sve to kosta .dugovanja nestaju , firme prisiljavaju na sponzorisanje ... ali eto raja srecna ...

Pfc

pre 5 godina

@Bankomat ne staje. Ovaj nije ispod 500k dolara. I to placa klub koji navodno duguje 4 miliona eur? Napredno.

125 000 dolara za sedam meseci, cisto da znas....ali u strahu su izgleda velike oci.

Zz

pre 5 godina

I Partizan i Zvezda su sastavili ocajne timove, nezanimljive, nalik ruskim, gomila stranaca za velike pare.
Navijaci velicaju svoje uprave i prepucavaju se ko je vise, a ko manje potrosio... a srpska kosarka na ogromnom gubitku.
Kome je interesantno da gleda gomilu isluzenih stranaca, nakar u EL. Bajern ima vise srpskih igraca od Partizana i Zvezde.

Grobarchina

pre 5 godina

Svesni smo da i pored ovih pojačanja i dalje imamo tanji tim od CZ FMP DIVA IDEE, ili dođavola kako li se već zovu. Jer se sa njima ne možemo po budžetu meriti.

Cilj nam je da spomenutom projektu uzmemo jedan trofej, svejedno koji, kao i prošle godine, što je realno i ostvarljivo.

Cilj je plasman na F4 ABA lige i u finale plej - ofa šampionata Srbije.

Cilj je takođe da pokušamo da ostvarimo neki solidan rezultat u ovogodišnjem evropskom takmičenju, u skladu sa mogućnostima odnosno budžetom i igračkim kadrom.

Cilj je i da se afirmišu mladi igrači, konsoliduje tim i klub i privuče Partizanova publika da u opet u većem broju dolazi u "Pionir" i bodri svoje ljubimce.

A sve ovo treba da bude u funkciji konačnog cilja kome zajednički teže i uprava kluba i igrači i navijači - da se Partizan opet vrati na trofejne staze u Srbiji, u regionu i u Evropi.

lal

pre 5 godina

@zz: pa to je zato sto bajern ima novca da ih plati... mislim da bi i zvezda i partizan najvise voleli da im osovina tima budu teo i jokic...
sta bi ti uradio da ti dodje brat zeljko i ponudi milion za gudurica??? ili dodje po bogdana???
ne brinem se ja za nasu kosarku, imamo mi dosta mladih igraca, na zalost domacih klubova i na srecu reprezentacije, prerasli su aba ligu...
a ovi klinci sto su sada tu, moraju da shvate da se minuti obezbedjuju na treningu... kad imas radnu etiku kao bogdan, ili m*** kao guduric, nema brige za minute i razvoj... ako nemas kvaliteta, promeni klub... ili profesiju...

Grr

pre 5 godina

Pa ne može CZB da bude samo jaka ako je Partizan slab. Mora malo i da se radi i da se zna posao, a ne troši samo enormno tuđe pare dovodi proverene i skupe igrače i ništa od rezultata.

Space Jam

pre 5 godina

Nadajmo se da će Partizan sa ovim novim pojačanjima moći ravnopravno da se nosi sa C.Zvezdom, Budućnošću i Cedevitom za titulu u ABA ligi. Zaista, sa Pecarskim, Aranitovićem, Gegićem i Golubovićem istovremeno u timu, to bi bilo gotovo nemoguće. Sada Partuzan ima bar deset kvalitetnih igrača na koje može da se osloni u svakom trenutku.

ZZ

pre 5 godina

@lol
Nisam mislio na naše reprezentativce...nego na mlade igrače koji treba da postanu reprezentativci, a talenata ima u izobilju.
Igranje u KLS može biti prvi korak, ali tu neće postati igrači.
Imali smo trenere u srpskoj košarci koji su imali hrabrosti da forsiraju talentovane igrače. Sada nam ostaje samo Mega, iako je to dosta specifično...

F 99

pre 5 godina

Nekima ovde su dr. Čović i Nolan Smit najveće legende kluba! Pa ti sad snjima polemiši o basketu. Čitam neki se smeju što igramo u Areni. A oni nisu videli Arenu iznutra do 2012!!!

haha

pre 5 godina

a posle nama nešto kažu u fazonu Dovodite samo strance za veliki novac. pretpostavljam da je ovaj momak rođen u Loznici i da će igrati samo za topli obrok

nikci

pre 5 godina

Još samo da proradi veliki Bandja Su, da Jankovic dođe na svoj prosek od 3,2 PPG, i Salo da završi sezonu u pecanju i pali se mašina. A, da, fali još samo plej hahahahahahahahahah

Seneka

pre 5 godina

Strašno, pa ovo je aparthejd nad Partizanom! Sad kad su svi ovi došli, sad će konačno i Pecarski dobiti svoju šansu. Ili ipak neće? I hoće li navijači Partizana i sada brojati poene domaćim igračima kao i strancima?

Jugram Haschwalth

pre 5 godina

E ovo vec deluje nesto bolje, sad Sy moze da se oporavi kako treba posto je tu Jankovic a imamo i sutera da popravi uzasan procenat suta za 3.

Za ove postene sto pitaju odakle pare- tamo odakle su i njima dolazile godinama, sa Sagadinom i ostalima.

turista

pre 5 godina

Budzet veci od Zvezdinog,a nigde rezultata vec 5 godina,nijedan uspeh u Evropi,nijedan prodat igrac,karte se dele ili je ulaz slobodan... 
Gomila drzavnih sponzora,naprednjacka uprava... 
Drzavni mezimac,bio i ostao...
(Parter B, 23. oktobar 2018 12:58)


Prvo i osnovno za budzet si slagao, drugo vidim Zvezda sve nize uspehe u Evropi, cak je i ABA ligu uzela, ako ne racunamo Buducnost. Trece, Zvezda Beograd nije clan SD Crvena Zvezda, vec privatno drustvo registrovan kao Sportsko drustvo iz Zeleznika sa adresom sedista u Zelezniku.
Svi ugovori sponzorski su prosle godine objavljeni javno i znacajno su manji bili za prethodne dve godine nego kod Covicevog kluba.

Parter B

pre 5 godina

Budzet veci od Zvezdinog,a nigde rezultata vec 5 godina,nijedan uspeh u Evropi,nijedan prodat igrac,karte se dele ili je ulaz slobodan...
Gomila drzavnih sponzora,naprednjacka uprava...
Drzavni mezimac,bio i ostao...

Dousnik iz Pariza

pre 5 godina

Na komentarima vesti o Partizanu ne možeš da pronađeš grobara. Sve delija do delije, iznose svoje frustracije. Nemojte se srditi, braćo grobari, trebalo bi ih razumeti, znaju da je ovaj Braun Lebron naspram Reglanda.

Blue Moon 1180

pre 5 godina

Tim je sad kompletan, e sad da vidimo kako ce sve izgledati poraz od Krke nam nije trebao i morace da se krene sa pobedama u gostima ako zelimo da se uguramo u plej-of. Veceras ponovo da napunimo Pionir i da podrzimo ekipu.

Djalma

pre 5 godina

Budzet Partizana je manji nego Simanicev ugovor.
Skacite panteri koliko hocete ali niko nije glup i slep da ne vidi aparthejd prema Partizanu.

Surreal

pre 5 godina

Sta se bre ovo desava sa panterima,na ovoj vesti su i definitivno oboroli rekord po broju komentara,a sve iste fraze koriste godinama,a one su na nivou dete od 10 godina.

SAMO KONSTATUJEM

pre 5 godina

Partizan nema novac kao komsinica,pa da kupuje igrace od 400 000-500 000 eura.Ovo je sasvim pristojna cena...mada...koliko para,toliko muzike

Inspektor torentte?

pre 5 godina

Čuj ti limenke kako se raskokodakale!Da je ovo normalna drzava fmp -czv bi igrao beton ligu!!!Zna se ko je i sta je PARTIZAN !!!!!!!!Jedini brend na ovim prostorima ,klub koji je dao najvise nba igraca od svih klubova iz Evrope!!!

Luke Babbitt gravedigger

pre 5 godina

Panteri ne galamite, pa samo Regland i Beron vrede više od celog našeg tima. Pa Reglanda Lokomotiva nije mogla da izdržava finansijski pa ga se rešila

*Grobar do groba*

pre 5 godina

otac makarije cudotvorac....
Zvezda ispadne iz ABA lige ,sledece sezone kupi,Marjanovica,Jovica,Kalinica,Nelsona....odakle im para odjednom.Secam se kada je Dule Vujosevic rekao :Partizana u zivot odrzava Igranje u EL,bez EL Partizanu se crno pise.....tacka

dukat

pre 5 godina

Samo nek se prica kako je Zvezda drzavno mezimce, a konstantno se dovode pojacanja u Partizanu u kom su prihodi minuscina plus malo malo Bat aktiviran.

Ivan

pre 5 godina

Jos dva poraza i eto njima jos nova dva pojacanja. Samo sipaj ne pita odakle. 38 stranac ove sezone, a rezultat poraz od slovenackog sela.

Sabre

pre 5 godina

U zelezniku muk
(Pfk Bgd, 23. oktobar 2018 12:43)

Muk je zapravo svugde. Svi su zanemeli vise koliko se sipa u zebrasto mezimce na propale a preskupe strance, dok njegovi navijaci i dalje tripuju neki aparthejt i pricaju bajke o promociji domacih igraca.

Dragan Lo

pre 5 godina

Nema se para, aparthejd, a pojacanja kao na traci. Isto kao i prosle godine uostalom.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dex, 23. oktobar 2018 12:41) # Link komentara

Osim Radanova i Simanića, koji igrač predgrađa prima 126.000,00?

Nebojsa dr Covic,Popovic

pre 5 godina

KK Cz je clan SD CZ ,prestanite da lazete sami sebe,a za preporod naseg kk Dr Nebojsa Covic je nagradjen mestom predsednika skupstine SD.Terzic i on su bukaalno napravili cudo i kapa dole.Sto se tice Brauna,Bogu hvala,sto ste jaci meni je sladje da vas deremo,bice fenomenalnih derbija i naravno 20.titula za Cz.Dobar suter,ali u ligi gde nema odbrane.Lazic ce ga staviti u dzep,kao i sve vase NBA zvezde,do sad,pocev od Sase Pavlovic, pozz

Boćko

pre 5 godina

Recite mi kad ste poslednji put prodali nekog igraca da biste dovodili ovakva pojacanja, ne igrate evroligu vec godinama, u evrokupu se brukate, zadnje dve godine niste igrali ni finale kls, sto ce reci da ste 3.-4. klub u Srbiji u ovom trenutku... tako da ste sa tim rezultatima i sponzorima neinteresantni, tako da-otkud partizanu novac? A zvezde sto se tice- dosta uspeha zadnjih godina, da ne nabrajam sve, ali i DOSTA PRODATIH IGRACA-guduric za milion, kalinic za milion, crnac sto je dosao u zvezdu iz fmp-a, odradio pripreme i otisao u makabi za 600 000... da ne nabrajam jos neke igrace, samo ta 3 igraca 2 600 000 za dve godine... a vi? I jos kazete da smo mi drzavni projekat...
(DSZ, 23. oktobar 2018 16:09)

A kako ste došli do toga da prodajete igrače i igrate EL? Dobrim radom uprave? I to preko noći? Ne pravi se naivan...

gremlin

pre 5 godina

Pali se mašina?!smešno vam...dobro imak 13x ZA REDOM BOLI...opustite se,favoriti ste...ali “niko legendi ne može da zabrani kako će da se zove”mi ćemo baciti rukavicu...ako ste bolji svaka čast...napred Partizan...

Admiral

pre 5 godina

@ Eto, sada i Zvezda i Partizan imaju po 6 stranaca, pošto je Grobarima mnogo smetalo to kod Zvezde sad me zanima smeta li im u nnihovom klubu?
(no, 23. oktobar 2018 13:04)

Druze,nije samo bitan kvantitet vec i kvalitet tih stranaca,a bog me i cena. Jedan vas kosta kao tri nasa! Ne mozes uporedjivati iskusnog Cirbesa koji je igrao godinama i EK i EL sa Lendejlom koji je dosao sa koledza. Ne mozes uporedjivati Reglanda koji je prejak plej,iskusan,godine igranja po jakim timovima sa Pejdzom koji je takodje dosao sa koledza. Ne mozes uporedjivati Berona koji je takodje strasan suter,jako kvalitetan sa iskustvom iz evropskih ekipa i ovog Brauna koji dolazi iz razvojne lige ili Gegica koji je jos klinac i jako zelen. Ne mozes uporedjivati klasu igraca kao sto je Perperoglu i Sija koji je dosao iz evropskog kluba ali je jako limitiran. Mada sta vredi pricati vama,vi verujete samo Covicu.

Ujka Žitko

pre 5 godina

Kako kad nemate pare? A mi smo državni bankomat? Ili sad ide priča ,, puj pike ne važi"? Ili ,, Došao je iz ljubavi",, sanjao od malena da igra za partizan" i ostale forice. Pa opet kuknjava u martu. Je l' zna neko da objasni ovaj fenomen? I opet ćemo da vam natrpamo stotku...

FMP ILR

pre 5 godina

Recite mi kad ste poslednji put prodali nekog igraca da biste dovodili ovakva pojacanja, ne igrate evroligu vec godinama, u evrokupu se brukate, zadnje dve godine niste igrali ni finale kls, sto ce reci da ste 3.-4. klub u Srbiji u ovom trenutku... tako da ste sa tim rezultatima i sponzorima neinteresantni, tako da-otkud partizanu novac? A zvezde sto se tice- dosta uspeha zadnjih godina, da ne nabrajam sve, ali i DOSTA PRODATIH IGRACA-guduric za milion, kalinic za milion, crnac sto je dosao u zvezdu iz fmp-a, odradio pripreme i otisao u makabi za 600 000... da ne nabrajam jos neke igrace, samo ta 3 igraca 2 600 000 za dve godine... a vi? I jos kazete da smo mi drzavni projekat...
(DSZ, 23. oktobar 2018 16:09). Ma reci ti nama kako ste uspeli da igrate Evrokup i dovodite igrače pri dugu od 15 miliona evra 2011 ?

Hahaah

pre 5 godina

Hahhahah pa ovaj je bez kluba godinu dana i plaćaju ga toliko. Država se otvorila opet. Sipaj u fuzionisani klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Koš, 23. oktobar 2018 12:48) # Lin

Kako se drzava otvorila ako Partizan dovodi igraca koji godinu dana nema klub !?
Jest da si panter al bar malo ukljuci mozak....
Jankovica ste nam vi doveli , vi placate njegove plate , nemoj da te ovi panteri sa Rsb lazu...po njima ste i na Lesoru zaradili tako sto je otisao za dzabe a gazda nece placati preostalu godinu ugovora 😂😂😂👏👏👏

Petar

pre 5 godina

Al najjace je kad neko spominje strance koji su anonimusi i mesa to sa kvinski milerom, dzenkinsom... i onda kaze radi bankomat.. Pa gde je obraz... Zna se za koga sve radi u svim sportovima

Miodrag

pre 5 godina

Iz ovoga do sada napisanog mogu da se slozim ,da ovo sto radi KKP nije bas najbolja varijanta.
MNOGO BOLJA VARIJANTA JE DA SE DOVEDU REGLAND,ZIRBES,PEPEROGLU,FAJE,BERON,
ODZO,I RISTIC ZA OKO 3MIL EVRA. OVO JE SIGURNO PAMETNIJE ULAGANJE....
I TOMIC ZA 300-400 HILJADA. OVI NASI UKUPNO OKO 1.5MIL I SUMA SUMARUM NA IGRACE I STRUCNI STAB OKO 5 MIL EVRA+ SVE OSTALO
Ovo je mnogo pametnije nego ovo sto se radi za 2-2.5 mil evra u Partizanu)))) Troskovi DrMr ce biti odvojeno predstavljeni.transparetno u Exelu..Jednog dana a mozda i kasnije))))
Da li je ovo nekome nejasno????

dps

pre 5 godina

Samo vi kmecite, dovodimo polovnjake i trpacemo vas na kraju. Ali neverovatna mi je cinjenica da je ovde 95% pantera. Pratite vas klub i plasite se.

Milan

pre 5 godina

Cestitam dovodjenje Jankovica i Brauna. Normalno je da svaki klub pokusava da dovede sto bolje igrace i tu nista nije sporno. Ono sto je sporno je cinjenica da je Ostoja na nagovor Dragutinovica i Loncara usao u igraca druge ekipe. Ok,Zvezdin je problem ako nije na vreme izmirila onaveze ali analogno tome Zvezda bi verovatno mogla da udje u bilo kog igraca KKP,pa i bilo kog igraca iz ABA jer verovatno nijedan klub nije tacan u dan. U redu je treba skinuti rukavice i ne ponavljati greske da se kao za vrene Pekovica izlazi u susret molbama Djilasa i Vucica i KKP vadi sa poslednjeg mesta direktnim porazom u derbiju. Doktor je za taj gest dobio samo pljuvanje od navijaca CZ, a od dervisa umesto zahvalnosti jos strasnije uvrede i izlive mrznje. Ono sto se mora priznati je slepo verovanje navijaca KKP onomad Duletu sada Ostoji. I danas je 80% njih medju kojima svakako i visokoobrazovanih i ljudi u godinama koji bi glavu na panj da igraci u KKP dolaze zbog imena,institucije, navijaca,ljubavi,kikirikija,sarmica,pesme Dubrovackih trubadura... zbog svega, ali ne i zbog para. Ni izjava Todorica o enormnim ugovorima,ni BaT-ovi koji na svetlost dana izbace ogromne cifre,ni angazovanje ogromnog broja stranih igraca- nista ne moze razuveriti te nazovi navijace da Partizan ne dozivljava aparthejd. O mantri sa FMP necu ni da pricam.

FMP ILR

pre 5 godina

kakvi komentari, niko da napiše nešto konstruktivno...  
kakav je igrač, da li je neko gledao nekad u igri momka.  
do sad smo navikli i na crvene i na crne da imaju lovu, zivite u srbiji gde je sve na foru, dokle sa komentarima na nivou šestog razreda osnovne. 
(D1, 23. oktobar 2018 14:52) 
Pa kakav igrač kad godinu dana nije igrao nigde
(Partizan Igokea od 2007 godine, 23. oktobar 2018 15:30). Da, državni bankomat dovodi igrače koji nigde nisu igrali, a prepošteni FMP ILR proverene pojedince iz Barselone, Lokomotiva i Olimpijakosa, koji nastupaju za kikiriki.

Zz

pre 5 godina

I Partizan i Zvezda su sastavili ocajne timove, nezanimljive, nalik ruskim, gomila stranaca za velike pare.
Navijaci velicaju svoje uprave i prepucavaju se ko je vise, a ko manje potrosio... a srpska kosarka na ogromnom gubitku.
Kome je interesantno da gleda gomilu isluzenih stranaca, nakar u EL. Bajern ima vise srpskih igraca od Partizana i Zvezde.

FMP ILR

pre 5 godina

Sve je tacno sto si rekao! Samo nam reci od kojih para kupujete te anonimuse?
(EUFORIJA, 23. oktobar 2018 16:12). A ti nama reci gde odoše 50 miliona evra od projekata Evropska Zvezda ?

Utin

pre 5 godina

Pa sve je ovo nista u odnosu na vas. Vi ste dobili toliko da deset partizana ne bi stalo u tu vrecu. Budite realni. I kk i fk su dugnuti iz mrtvih ne zbog sposobnosti ljudi iz uprave nego drzavnog novca

Ujka Žitko

pre 5 godina

Partizan nema novac kao komsinica,pa da kupuje igrace od 400 000-500 000 eura.Ovo je sasvim pristojna cena...mada...koliko para,toliko muzike
(SAMO KONSTATUJEM, 23. oktobar 2018 13:40)

Hahahahhahahhahahahahahahahahahahahahahaahha mnooogooo para vi bacate i to tuđe, a muzike nigde već 5 godina...

Grobarchina

pre 5 godina

Svesni smo da i pored ovih pojačanja i dalje imamo tanji tim od CZ FMP DIVA IDEE, ili dođavola kako li se već zovu. Jer se sa njima ne možemo po budžetu meriti.

Cilj nam je da spomenutom projektu uzmemo jedan trofej, svejedno koji, kao i prošle godine, što je realno i ostvarljivo.

Cilj je plasman na F4 ABA lige i u finale plej - ofa šampionata Srbije.

Cilj je takođe da pokušamo da ostvarimo neki solidan rezultat u ovogodišnjem evropskom takmičenju, u skladu sa mogućnostima odnosno budžetom i igračkim kadrom.

Cilj je i da se afirmišu mladi igrači, konsoliduje tim i klub i privuče Partizanova publika da u opet u većem broju dolazi u "Pionir" i bodri svoje ljubimce.

A sve ovo treba da bude u funkciji konačnog cilja kome zajednički teže i uprava kluba i igrači i navijači - da se Partizan opet vrati na trofejne staze u Srbiji, u regionu i u Evropi.

marko992

pre 5 godina

Vidim da je vise komentara sa pitanjem odakle pare kada Partizan ne igra evro ligu.Odgovor je jednostavan,izvor je isti kao i zvezdin sto je bio nakon totalnog propadanja kluba,vec u prvoj sezoni Zvezda je imala jaku ekipu.Treba li pricati o tome odakle pare?

jaa

pre 5 godina

U zelezniku muk
(Pfk Bgd, 23. oktobar 2018 12:43)
kakve veze ima FMP sa tim sto.vi dovodite milionski placenog amera u trenutku kad se vodi alarthejd protiv vas i igraci i dalje igraju za kikiriki, cak i ovih 6 stranaca koje dovedoste?

Pfc

pre 5 godina

@Bankomat ne staje. Ovaj nije ispod 500k dolara. I to placa klub koji navodno duguje 4 miliona eur? Napredno.

125 000 dolara za sedam meseci, cisto da znas....ali u strahu su izgleda velike oci.

Šruder protiv Šredera

pre 5 godina

Bankomat ne staje. Ovaj nije ispod 500k dolara. I to placa klub koji navodno duguje 4 miliona eur? Napredno.
(Milos, 23. oktobar 2018 12:52)

Ma šta 500k, 5 miliona bre! Ovakav igrač se rađa jednom u 200 godina i mora papreno da se plati!

ja

pre 5 godina

Nema se para, aparthejd, a pojacanja kao na traci. Isto kao i prosle godine uostalom.
(dex, 23. oktobar 2018 12:41)

Vaši komentari kao na traci, isti kao prošle godine.

Admiral

pre 5 godina

@ Super...Zagorac ce sada da dobije vecu minutazu..Hahaha..kako los potez
(vladan, 23. oktobar 2018 14:45)

Kakve veze ima Zagorac sa ovim?? Igraju na razlcitim pozicijama! Stvarno kako vas nije blam da pisete a pojma nemate?!

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

...iskreno ja sam veliki Zvezdaš, izbegavam da kažem, Delija, ali mi je drago što Partizan pravi kvalitetan tim i što dovodi ovakva pojačanja, sa obzirom koliko Grobari vole košarku

EUFORIJA

pre 5 godina

Koliko god da imaju godina sigurno su placeni dosta vise od koledz igraca! Ja nisam pisao,jer ja pratim kosarku i znam da iskustvo cesto znaci vise od sirove snage. Cirbes placen manje? Ok,cak i da jeste sigirno nije jeftiniji od Lendejla! O tome ja pricam,prozivate Partizan ciji stranci vrede minimum duplo manje od vasih stranaca!
(Admiral, 23. oktobar 2018 16:50)

Sve si u pravu, samo nam reci odakle pare za te vase strance. Partizan nije igrao Evroligu, imao je 1 pobedu u Evrokupu, nije usao u plej of Aba lige, nije igrao ni finale nase lige, imao je malo gledaoca na tribinama. Elem, odakle pare za vase strance?

Del Piero#10

pre 5 godina

Bankomat ne staje. Ovaj nije ispod 500k dolara. I to placa klub koji navodno duguje 4 miliona eur? Napredno.
(Milos, 23. oktobar 2018 12:52) Kojih bre 500.000... Vrednost ugovor je 126.000 dolara, tako su preneli i Amerikanci.

Simpatizer

pre 5 godina

126.000 
hahhahahahahahhahahahhhahhhhahhahhhhhahhahahahhahaahhahahahahaha pa u ovo ne veruje ni sam Limar
(zumzum, 23. oktobar 2018 13:37)

Lepo piše do kraja godine, a do kraja godine je dva meseca. Teško li je podeliti ovaj iznos sa 2, pa dobiti koliko košta mesečno? Dobro, za nekog je nemoguće, kao i shvatiti ono što si upravo pročitao

JocaBoca

pre 5 godina

Bankomat ne staje. Ovaj nije ispod 500k dolara. I to placa klub koji navodno duguje 4 miliona eur? Napredno.
(Milos, 23. oktobar 2018 12:52)

Ostalo nam od obeštećenja za Jankovića :)))

cika Djura

pre 5 godina

Čuj ti limenke kako se raskokodakale!Da je ovo normalna drzava fmp -czv bi igrao beton ligu!!!Zna se ko je i sta je PARTIZAN !!!!!!!!Jedini brend na ovim prostorima ,klub koji je dao najvise nba igraca od svih klubova iz Evrope!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Inspektor torentte?, 23. oktobar 2018 14:56)

Ma vi ste Evropski Boston Seltiksi.Nema vam ravne u Evropi.I Rimsko carstvo je nekada bilo pojam.Ali da tecika Djura necem nauci.tada kada ste osvojili lS pogledaj sastav timova koji su igrali.Pola ili ne postoje ili osrednja klasa u svojim zemljama.Pogledaj nivo igraca koji su igrali.Koledz igraci iz Amerike.I vas kao i njih nema nigde.Da nije saveza i da nije drzave koja vam za dugove gleda kroz prste vi bi igrali zanemarljivu ulogu u ABA i prvenstvu Srbije.Dugovi se ne smanjuju a dovode se igraci.Taj balon mora da pukne kad tad.Nemam nista protiv sto pokusavate da se ugurate u vrh ali licn mislim da je to mrka kapa jer osim drzeve nemate ni jednog relevantnog sponzora

Blue Moon 1181

pre 5 godina

Opet se panteri raspisali, para imamo za NBA pojacnje sa prosekom 4 poena jer je Ostoja prodao 2 RR i skupio pare za dva skupocena igraca nego da Vas pitam jel dobija Covic 200.000€???

Ne beri gajde

pre 5 godina

Sta su se svi zabrinuli odakle pare.?
Doktorskom logikom se namece sasvim jednostavan odgovor.
Skupljali pare za Jankovica 200.000, posto se nesto sa njegovim placanjem izjalovilo dosao Braun za oko 130.000 sto znaci da je Partizan na ova dva transfera zaradio oko 70.000

Clasic

pre 5 godina

Sada je I Partizan top konkurentan tim za titulu ABA, jednako kao I Buducnost ,Zvezda I Cedevita !!! malo od pozadi prijete Mornar ,Olimpija,Mega I Igokea a nije naivna ni Cibona. Imamo dosta interesantnu ligu .

EUFORIJA

pre 5 godina

Super...Zagorac ce sada da dobije vecu minutazu..Hahaha..kako los potez 
(vladan, 23. oktobar 2018 14:45) 

Kakve veze ima Zagorac sa ovim?? Igraju na razlcitim pozicijama! Stvarno kako vas nije blam da pisete a pojma nemate?!
(Admiral, 23. oktobar 2018 16:57)

Strucnjace, Zagorac i Braun igraju na ISTIM pozicijama, tj. bek - krilo. Prvo se DOBRO informisi, pa onda pricaj o blamovima.

KKP

pre 5 godina

. A ti nama reci gde odoše 50 miliona evra od projekata Evropska Zvezda ?(FMP ILR, 23. oktobar 2018 17:11)Sad je 50 ?! Nije vise 16 ? hahaha, pa vi ste CIRKUS
(Zasto nemas mozak, 23. oktobar 2018 18:26)50 je bio projekat,ostalo 16 duga...

DSZ

pre 5 godina

Recite mi kad ste poslednji put prodali nekog igraca da biste dovodili ovakva pojacanja, ne igrate evroligu vec godinama, u evrokupu se brukate, zadnje dve godine niste igrali ni finale kls, sto ce reci da ste 3.-4. klub u Srbiji u ovom trenutku... tako da ste sa tim rezultatima i sponzorima neinteresantni, tako da-otkud partizanu novac? A zvezde sto se tice- dosta uspeha zadnjih godina, da ne nabrajam sve, ali i DOSTA PRODATIH IGRACA-guduric za milion, kalinic za milion, crnac sto je dosao u zvezdu iz fmp-a, odradio pripreme i otisao u makabi za 600 000... da ne nabrajam jos neke igrace, samo ta 3 igraca 2 600 000 za dve godine... a vi? I jos kazete da smo mi drzavni projekat...

otac makarije cudotvorac

pre 5 godina

zvzda fmp ko god da je ostane bez el naredne sezone jos jaca. partizan ostane bez el kanal 5 godina. sta nam to govori

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Shvatite da vas je Nolan Smit vratio na fabrička podešavanja a odlično znate da kad startujete od nule,potrebna vam je 31 godina do titule.
(Istina, 23. oktobar 2018 18:33)

Nolane ruke ti se pozlatile...

Запад

pre 5 godina

U Lejkersima je imao preko 600K evra platu.
(FČ3, 23. oktobar 2018 12:46)

И Регленд у Локомотиви преко милион.

sasa the red baron

pre 5 godina

I OPET::

Jako je tesko uvideti pravac u kom ide KKP? Sta li zele, sta li je cilj? Niti idu na titulu, jer i sa ovim "pojacanjima" nisu tim za titulu, a niti vracaju pare, jer tesko je reci da KKP se bas nesto raspada zbog duga. I ako ni trener Jovanovic jos nije isplacen, a tome ima vec barem 10 godina... Seca li se neko kad je igrao Gist? Jos je tu plejada igraca iz prosle generacije koja nije placena? Zasto juriti rezultat dok se ne ocistis od tog? Pa tu nece bti ni rezultata ni otplate duge, i na kraju nova uprava ce zateci istu situaciju, samo ovaj put ko zna koliki dug ce biti. Od onog Danilovicevog "oko 4 miliona eura" do 7 miliona skocilo u roku od 3 godine..
Koji je plan?

EUFORIJA

pre 5 godina

Druze,nije samo bitan kvantitet vec i kvalitet tih stranaca,a bog me i cena. Jedan vas kosta kao tri nasa! Ne mozes uporedjivati iskusnog Cirbesa koji je igrao godinama i EK i EL sa Lendejlom koji je dosao sa koledza. Ne mozes uporedjivati Reglanda koji je prejak plej,iskusan,godine igranja po jakim timovima sa Pejdzom koji je takodje dosao sa koledza. Ne mozes uporedjivati Berona koji je takodje strasan suter,jako kvalitetan sa iskustvom iz evropskih ekipa i ovog Brauna koji dolazi iz razvojne lige ili Gegica koji je jos klinac i jako zelen. Ne mozes uporedjivati klasu igraca kao sto je Perperoglu i Sija koji je dosao iz evropskog kluba ali je jako limitiran. Mada sta vredi pricati vama,vi verujete samo Covicu.
(Admiral, 23. oktobar 2018 15:16)

Sve je tacno sto si rekao! Samo nam reci od kojih para kupujete te anonimuse?

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Budzet Partizana je manji nego Simanicev ugovor.
Skacite panteri koliko hocete ali niko nije glup i slep da ne vidi aparthejd prema Partizanu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djalma, 23. oktobar 2018 16:15

Ja vecu nebulozu nisam skoro procitao ! Vas budzet manji od Simanicevog ugovora ??? Hahahahhahahah
ZASTO SE STIDITE , SLOBODNO PRIZNAJTE DA STE SNS-klubić !!!
Krecu izbori, treba da se glasacko telo oraspolozi i jednostavno se dreši kesa za vas !
Zato umesto sto pises nebuloze, lepo priznaj sam sebi, ZAHVALI SE PREDSEDNIKU...pa nije to sramota ! buhahahaha

Dragan Lo

pre 5 godina

Vucic je otvoreno rekao da Partizanu cak i vise pomaze nego Zvezdi!To se vidi i na ovom primeru!
(igor, 23. oktobar 2018 13:30)

Jeste, a onda je vuk dunuo i odneo im kuću.

kao

pre 5 godina

Kao što Tegi kaže Zvezda je dovela strance jer želi rezultat, ekipa je pravljena da osvoji aba ligu. Šta će reći sad za Partizan koji ima 6 stranaca? I budžet od 4 miliona? Kad kažem budžet to su onda plate svim igračima sadašnjim, putovanja, i plqte bivšim igračima i trenerima.

Sir Oliver

pre 5 godina

Da je u pitanji Larry Brown, mozda bi i bila vest...
ovako samo jos jedan poluistroseni amerikanac upitnih kvaliteta....
Da valja nesto igrao bi vec u Teheranu ili tamo negde....

Svetski Mega Car

pre 5 godina

Na poziciji 2 je Partizan bio najtanji, jer sem Marinkovica nije bilo drugog kvalitetnog igraca na toj poziciji. Ovo je dobra vest. Takodje dolaskom Jankovica su pokrivene pozicije 4 i 5. Videcemo da li ce Partizan da ima bolje rezultate sada, verovatno da hoce.

Ivan NS

pre 5 godina

6. stranac po redu, i vi nekome nešto pričate.
E, da, kako vam je pošlo za rukom 3 poraza u nizu, kada ste ekipa bez limita? Ahahahahahahaha

Admiral

pre 5 godina

@ Admiral, jel ti znas koliko godina imaju Peperoglu i Faje? Zar niste vi sami pisali da su obojica istroseni veterani? Cirbes sigurno igra za manje pare nego u Nemackoj. Beron i Regland su placeni, ali njihove plate su se oslobodile odlaskok Recestija i Feldina, kao i prodajom Lesora.
(Milos, 23. oktobar 2018 16:38)

Koliko god da imaju godina sigurno su placeni dosta vise od koledz igraca! Ja nisam pisao,jer ja pratim kosarku i znam da iskustvo cesto znaci vise od sirove snage. Cirbes placen manje? Ok,cak i da jeste sigirno nije jeftiniji od Lendejla! O tome ja pricam,prozivate Partizan ciji stranci vrede minimum duplo manje od vasih stranaca!

Miljan

pre 5 godina

Stoji da su malo jači nego juce, ali ništa to. Zvezda će sigurno reagovati, ali kad bude pravo vrijeme.
Dva puta se ne pravi ista greska.
Hvala!

Istina

pre 5 godina

Samo vi kmecite, dovodimo polovnjake i trpacemo vas na kraju. Ali neverovatna mi je cinjenica da je ovde 95% pantera. Pratite vas klub i plasite se.
(dps, 23. oktobar 2018 15:50)

Što se trpanja tiče,videćemo već uskoro,ko će koga i sa koliko da trpa,to nam nije nikakav problem a isto će biti i na kraju prvenstva,ako dođete na F4 ili stignete do finala KLS jer niste uspeli poslednje dve godine.Gotovo sam siguran da ćete u januaru šutnuti nekoga od ovih stranaca,koje sada veličate.Evo ovog Pejdža već prozivate,milion posto će tako biti i sa ovim jadnikom koji je danas stigao jer vi ne znate šta hoćete.Plaćate igrače bez para a svesni ste da ne možete do titule,čak ni do finala a od sutra će i ovo malo minutaže što su imali vaši mladi igrači,da je izgube i ponovo krećete od nule naredne sezone.Shvatite da vas je Nolan Smit vratio na fabrička podešavanja a odlično znate da kad startujete od nule,potrebna vam je 31 godina do titule.

jeste

pre 5 godina

Da mi Dule i navijac nisu objasnili na onoj tribini,ja bi idalje mislio da se ovde igra za kikiriki i sarnice,a da se ozbiljni trebinzi pretpostavljaju davljenju i sutiranju preko metle. Volim i to dugorocno planiranje ove ugovore o laznim pozajmicama i do kraja sezone. Nekako mi ide znak jednakosti uz aparthejd i KKP 26 igraca dovedeno, 2/3 bacene pare...a onda ce opet bude kiku majko!

Del Piero#10

pre 5 godina

126k? Ha,ha,ha..igrac sa bogatim NBA iskustvom nije ispod 300k.
(Milos, 23. oktobar 2018 12:49) Sa bogatim NBA iskustvom možda, ovaj je odigrao 41. utakmicu u NBA u četiri različita kluba Lejkersi (29), Nju Orleans (9), Orlando (2),Minesota (1). To baš i nije neko prebogato NBA iskustvo, ali svakako značajno. Mnogo više koštaju igrači sa velikim iskustvom u Evropi, koji ne moraju da se prilagođavaju na naš sistem.

ja

pre 5 godina

Eto sad imate isto stranaca kao i Zvezda. Ajd opet kukajte kako vam je mali budžet. Perperoglu došao u Zvezdu samo zbog Tomića, 34 godine uskoro završava karijeru, Cirbes bivši igrač, Odžo iz Fmp, Faje iz grčke lige 33 godine ima. Jedina ekstra klasa je Regland.

Advokat

pre 5 godina

Ovaj godinu dana nigds nije igrao.To sto je amerikanac i sto.je odigrao po par utakmica u nekim tomovima NBA nista ne znaci. Kao kada bi neki nas kosarkas koji je odigrao nekoliko utakmica u Zvezdi ili Partizanu otisao u Vijetnam i tamo predstavljen kao zvezda.Ovde se postavlja pitanje odakle novac pa makrar kostao i 30 hiljada do kraja sezone. Kosta ceo pogon, igra se EC , ABA, treba placati avione, hotele, igracima dnevnica. Zna se da sve to kosta min 3 miliona evra.Kada se pogleda sponzorski pul Partizana vidi se da su glavni sponzori NIS i Mts znaci drzava.Posmatrajuci listu duznika Ministarstva finansija Partizan je idalje sa dugom od 85 miliona dinara.Znaci to je dug drzavi. Moralo je da se plati 150 hiljada evra trojici igraca po odluci FIBA, Jos uvek se duguje Vujosevicu, Otvoteni novi procesi za igrace Gordon i trener Bozic. Mora da se plati dvorana A.Nikolic. Do dan danas bez obzira ko je vidio klub nikada niko javno nije izasao da pokaze finansijskj konstrukciju, prihode i rashode

EUFORIJA

pre 5 godina

125 000 dolara za sedam meseci, cisto da znas....ali u strahu su izgleda velike oci.
(Pfc, 23. oktobar 2018 13:07)
Kojih 7 meseci kada vi idete na raspust u martu?

Prvi covek SNS-A u Cacku

pre 5 godina

U zelezniku muk 
(Pfk Bgd, 23. oktobar 2018 12:43) 

Mogu ti reci, izgleda da se FMP uplasio, mozda ove godine ipak vi budete igrali finale KLS sa Zvezdom, a ne oni. Ne da ste zaboravili kako je boriti se za EL kroz ABA ligu, nego vise ne znate kakav je osecaj igrati za tofej ove nase mucene KLS.

njami

pre 5 godina

Jedino je sigurno da su prva dva mesta obezbedjena za Zvezdu i Budućnost! Ostala dva(trece, cetvrto) kako stvari stoje Olimpija, Mega, Mornar, Partizan i Cedevita!

EUFORIJA

pre 5 godina

Sve je tacno sto si rekao! Samo nam reci od kojih para kupujete te anonimuse? 
(EUFORIJA, 23. oktobar 2018 16:12). A ti nama reci gde odoše 50 miliona evra od projekata Evropska Zvezda ?
(FMP ILR, 23. oktobar 2018 17:11)

Klinac, gde si nasao 50 miliona evra? Da li ti je izvor tegetlija?

milos.k

pre 5 godina

Los potez. To znaci da ostaju bez minuta mladi igraci, Aranitovic, Gegic. Partizanu je trebao plej, Pejdz nije za Partizan, fizicki je slab, skroman sut, za ulaz je preslab, a za odbranu nikakav. Mnogi misle da je Aranitovic slab, ali on ima ogroman prostor za napredak, od trenera zavisi, ni Bogdan nije igrao kod Jovanovica, pa je sa 20 poceo da igra kod Duleta i postao najbolji u Evropi. Jankovic mi je ok, treba nam u rotaciji jer Gagic brzo pravi licne greske, ali ovaj je visak, nista necemo dobiti.

Auspuh Retrovizor

pre 5 godina

Strašan igrač, odigrao 41 meč u NBA, u 4 različita kluba!
On i Janković zajedno k'o jedan skoro dobar!
Budete videli ...

KKP

pre 5 godina

Odakle novci za 15 pojacanja? Kog igraca ste prodali, koji uspeh ostvarili prosle sezone? Gde se to zaradilo toliko?
(Ljubisa livac, 23. oktobar 2018 18:11)legla lova za sezonu 91/92

GM

pre 5 godina

Nije Dodik dzabe dosao u Beograd, kao odbojkasice.

Red je da dva predsednika docekaju NBA igraca, koji im u ime novog kluba donosi pehar starog kluba, sa posvetom... Hvala predsednici.

Mora bre neki pozlacen poklon, nesto, ne moze vise samo hvala predsedniku.

Baloni za gospodina V.

pre 5 godina

6. stranac po redu, i vi nekome nešto pričate.
E, da, kako vam je pošlo za rukom 3 poraza u nizu, kada ste ekipa bez limita? Ahahahahahahaha
(Ivan NS, 23. oktobar 2018 13:14)
Oni su ekipa bez budžetskog limita, a to nema veze sa nizom poraza.

Ujka Žitko

pre 5 godina

Samo vi kmecite, dovodimo polovnjake i trpacemo vas na kraju. Ali neverovatna mi je cinjenica da je ovde 95% pantera. Pratite vas klub i plasite se.
(dps, 23. oktobar 2018 15:50)

Čega? Ali čega se ko plaši? Trpa vas ko stigne. Alo, krka i trento... Vama je onaj vaš lažni mag upropastio razmišljanje, ubedio vas da ste neko i nešto kad je uništio klub, da skrene krivicu, sad vam traži pare i dotući će vas, a vi terate istu politiku...

Milos

pre 5 godina

Admiral, ok ali koliko su placeni Partizanovi stranci? Faje decko igrao u Grckoj za 80k, ispasce do kraja sezone da ima milion u Zvezdi. Za Peperoglua je Covic rekao da kosta 250k. Ali koliko kosta Si u drugoj godini ugovora? Von u drugoj godini ugovora? Mislis da Amerikanac sa NBA iskustvom dolazi od 26 godina dolazi da igra za 130k? Svako ie logika da je Cirbes skuplji od Lendjla. Ali ono sto je meni smesno su cifre. Kad se setim da su pre nekih 20 godina, Tomasevic i Rakocevic imali u Buducnosti po milion, da je Drobnjak imao 500k, da je Jestratijevic imao 400k, Cubrilo 300k...dovoljno govori koliko je kosarka nazadovala, a ne napredovala.

Naša posla...

pre 5 godina

Ova dva igrača donijeće određenu dozu kvaliteta...

Ali utisak mi je da Partizan nema ideju “šta i kako”...
Po meni, bolje dva skupa stranca i Pecarski, Trifunović, Marinković, Zagorac, Aranitović, nego 8-9 “polufabrikata” koji koštaju kao dva ozbiljna stranca....

Ovako umjesto -20 protiv Zvezde, biće -10 i iduće godine ponovo počinješ sa -20, vjerovatno bez Pecarskog... Nije mu ni čudo...

Savjet za njega, iduće godine Mega, pa pravac NBA...

Toma

pre 5 godina

Više nema dileme da definitivnu ubrzanu propast tog kluba, niko ne može da zaustavi. I to ponajviše zbog njih samih. Pogubili su se potpuno, ne znaju gde je levo.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

. A ti nama reci gde odoše 50 miliona evra od projekata Evropska Zvezda ?
(FMP ILR, 23. oktobar 2018 17:11)

Sad je 50 ?! Nije vise 16 ? hahaha, pa vi ste CIRKUS

Grr

pre 5 godina

Pa ne može CZB da bude samo jaka ako je Partizan slab. Mora malo i da se radi i da se zna posao, a ne troši samo enormno tuđe pare dovodi proverene i skupe igrače i ništa od rezultata.

Ribs

pre 5 godina

Bice kukanja kad nam reprezentacija pocne da opada... Nije tu kriva ni aba liga ni izgubljeno mesto u EL, nego i zvezda i partizan a i mega samo nakrcavaju strance

CRVENA ZVEZDA 1913

pre 5 godina

Sada je I Partizan top konkurentan tim za titulu ABA, jednako kao I Buducnost ,Zvezda I Cedevita !!! malo od pozadi prijete Mornar ,Olimpija,Mega I Igokea a nije naivna ni Cibona. Imamo dosta interesantnu ligu .
(Clasic, 23. oktobar 2018 14:01)

Ozbiljan?
Kao i Cedevita,nabacani igrači bez koncepcije...

Milos

pre 5 godina

Admiral, jel ti znas koliko godina imaju Peperoglu i Faje? Zar niste vi sami pisali da su obojica istroseni veterani? Cirbes sigurno igra za manje pare nego u Nemackoj. Beron i Regland su placeni, ali njihove plate su se oslobodile odlaskok Recestija i Feldina, kao i prodajom Lesora.

Sabre

pre 5 godina

U zelezniku muk
(Pfk Bgd, 23. oktobar 2018 12:43)

Svugde je muk, zapravo. Niko vise ne moze da veruje koliko se para nemilice sipa u jednu propalu investiciju, ciji navijaci pritom i dalje kukaju o nekom aparthejdu.

Vlada

pre 5 godina

Volim Partizan, ali moram da se zapitam, odakle večitima novca za ovakva pojačanja. Partizan dovodi nekadašnje zvezde NCAA košarke za koje se sigurno postoji ogromno interesovanje. S obzirom, da je ovo zemlja sa velikim socijalnim problemima i veoma zapostavljenom infrastrukturom, pitam se da li treba da bojkotujemo Zvezdu i Partizan dok se taj novac ne usmeri na stvarne probleme, a klubovi nek se izbore samo na tržištu uz neku minimalnu pomoć države ako baš zatreba.

EUFORIJA

pre 5 godina

Placa ga Zeljko Obradovic. Gurnuli mu neku kintu u pasos kad je poslednji put bio u Srbiji, da mu se nadje.
(NbgDeki, 23. oktobar 2018 13:11)
Javio tegi da ga Obradovic placa(kao i Gosa) da bi pomogao partizanu, pa ce ga Zeljko otkupiti u martu, kada grobari tradicionalno zavrsavaju sezonu i idu na raspust.Ili ce Braun kao Gos u Oly!?

Milos

pre 5 godina

Miodrag, kad pre promeniste pricu o Zvezdinim pojacanjima? Da se podsetimo pocetka sezone: Peperglu i Faje su bili istroseni veterani koje niko nece. Zirbrs igrac koji moze samo u Zvezdi da igra. Za Reglanda ste govorili kako ga ne bi dzaba Obradovic pustio da je valjao. Smejali ste se Zvezdinim pojacanjima. Sad odjednom, oni su nikad bolji i nikad skuplji igraci?

Objektivno

pre 5 godina

Odakle pare za 6.stranca? Bivši igrači i treneri ih tuže jer im duguju pare već nekoliko godina,nijednog igrača nisu prodali,da bi imali bar neki izvor prihoda a doveli su 10-tak igrača ove sezone,verovatno za kikiriki. Vrhunac licemerstva je što navijači kukaju na Vučića a ipak im sve ovo on omogućava jer ne bi bilo dobro poznato hvala predsedniku od strane uprave.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Budzet Partizana je za studente. 
Budzet fmp je za evroligaske igrace. 
Aparthejd? Ma neeeee
(Karaburac, 23. oktobar 2018 17:38)

xaxaxaxa...ti stvarno jos verujes u Deda mraza ?!

njami

pre 5 godina

Jedino je sigurno da su prva dva mesta obezbedjena za Zvezdu i Budućnost! Ostala dva(trece, cetvrto) kako stvari stoje Olimpija, Mega, Mornar, Partizan i Cedevita!
(njami, 23. oktobar 2018 14:33)

Daj ovi sto mi udariše minuse, neka obrazloze sa cime se ne slazu...

Partizan Igokea od 2007 godine

pre 5 godina

kakvi komentari, niko da napiše nešto konstruktivno... 
kakav je igrač, da li je neko gledao nekad u igri momka. 
do sad smo navikli i na crvene i na crne da imaju lovu, zivite u srbiji gde je sve na foru, dokle sa komentarima na nivou šestog razreda osnovne.
(D1, 23. oktobar 2018 14:52)
Pa kakav igrač kad godinu dana nije igrao nigde

dunster

pre 5 godina

deceniju nisu prodali igraca, debeli dugovi, a sad budzet ko lejkersi?
pa dobro bre botovi, imate li vi meru? i opet cete da bacite pare.

EUFORIJA

pre 5 godina

Za ove postene sto pitaju odakle pare- tamo odakle su i njima dolazile godinama, sa Sagadinom i ostalima.
(Jugram Haschwalth, 23. oktobar 2018 12:53)
Znaci priznajete da vam Vucko trpa lovu?!

no

pre 5 godina

Eto, sada i Zvezda i Partizan imaju po 6 stranaca, pošto je Grobarima mnogo smetalo to kod Zvezde sad me zanima smeta li im u nnihovom klubu?

Nikad normalni, nepokradeni i uredjeni

pre 5 godina

Ziv je i zdrav komunizam u Srbiji. Narod navija za to. Neverovatno smo bogata drzava kad imamo da bacamo pare na nepotrebno dok nemamo osnovne stvari.

santa justa

pre 5 godina

Pih, razumem da je ovaj za 4 klase bolji od Aranitovica, ali nije. Ovako ce Aranitovic van 12, a tu gubi i on a i grobosi. Isto kao sto je za transfer Jankovica najveci dobitnik Simanic, a najveci gubitnik Pecarski.

IS

pre 5 godina

Ljudi nemojte se loziti. Lik je bio statista u NBA. Prosecno manje od 4 poena uz prosek suta za 3 ispod 30%, a za 2 jedva nesto preko 30%. Jedini potez koji ima je eurostep dvokorak i to je to. Nit posebne brzine, nit nekog ogromnog znanja (pogotovo postavke igre kakva se igra u evropi).

Ceo zivot visio po razvojnim timovima, gde se igra smesna kosarka sa uglavnom poluproizvodima sa koledza.

Sto se tice cene, LA ga je placao izmedju 700 i 900 hiljada, ali to je bila plata odmah nakon drafta. Nakon sto su videli koliko vredi plata mu je bila smesna cak i za nase prilike. Uzeo Nju Orleansu oko 100 soma, a 16/17 od Orlanda dobio 50 hiljada dolara nakon cega su ga otpustili. Nakon toga imao two-way u Minesoti na minimalcu i posle otpusten od Filadelfije nakon probe.

Nemojte se loziti za dzabe. Ja se nadam da ce decko odigrati dobro i da ce biti pojacanje, ali ovo su oni "na kilo" igraci, tj. klasicna macka u dzaku pa ako proradi super. Cifra mu sigurno nije preko tih oko 150k kako se spekulise.

Opala

pre 5 godina

Nema para, aparthejd, a ovamo najviše para od države od svih kk. Pritom samo u dve sezone je Zvezda imala više para od države iako neuporedivo bolje rezultate imala u Evorpi. Čak i za period kada optužuju Zvezdu da je imala više para ni tada nije bilo tačno nego se uprava zaduzivala suludim ugovorima bez pokrića. Uglavnom nema se, ali se dovodi i otpusta 20 igrača po sezoni. Jadni mali ugrozeni Partizan

Millennium

pre 5 godina

Ok, pojačavate klub, dovodite igrače koji mogu da vam pomognu u ciljevima. Sve je to normalno. Koliko košta vaša je briga. Ali bar jednom, makar jednom da ne budete licemeri i prozivate Zvezdu za njene igrače i koliko primaju. Ovaj sigurno ne igra iz ljubavi i za kikiriki, što je i normalno, profesionalac je. Al bar budite ljudi jednom.

Milos

pre 5 godina

Petar, inace su Miler koji je dosao direktno sa koledza i Dzenkis iz razvojne NBA lige bili nosioci Lejkersa koji su imali 20 miliona eur po sezoni pre dolaska u Zvezdu?

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 5 godina

Košarkaška Srpska vaga, zdanjih 50 godina, da izvaga,
na jednom tasu: Cvetković,Slavnić, Kapidzic, Lj. Simonović, Z.Radović,
Žižić, Avdija, Bogosavljev, Karadžić, Stojaković, Rakočević...
na drugom tasu: Kićanović, Dalipagić, Divac, Djordjević, Danilović, Paspalj,
Rebrača, Drobnjak, Tomašević, Grbović, Obradović, Bogdanović.....
Šta god da sam, za bilo koga da navijam oni sa prvog tasa popadaše....
Tu je kraj cele priče o tome ko je bolji. Jedino se može diskutovati zašto je to bilo tako.

no

pre 5 godina

Eto, sada i Zvezda i Partizan imaju po 6 stranaca, pošto je Grobarima mnogo smetalo to kod Zvezde sad me zanima smeta li im u nnihovom klubu?

dane007

pre 5 godina

Prethodne godine igrao je u razvojnoj ligi, u ekipi Ajove Vulvsa, a pred novu sezonu NBA lige nije uspeo da se nametne u ekipi Filadelfije.

I kako je onda ovo pojačanje iz NBA ?

Milos

pre 5 godina

Miodrag, o cemu pricas to? Zar pred pocetak sezone nisu Faje i Peperoglu bili veterani koji nicemu ne sluze? Zirbes igrac koji samo u Zvezdi moze da igra? Odzo i Ristic amateri? Faje dosao iz osrednjeg Grckog tima? Ali po gorbarima igra za pola miliona? Odzo iz FMP-a verovatno ima milion? Odakle vama 2.5 miliona kada nikoga niste prodali zadnjih 5 godina?

Space Jam

pre 5 godina

Nadajmo se da će Partizan sa ovim novim pojačanjima moći ravnopravno da se nosi sa C.Zvezdom, Budućnošću i Cedevitom za titulu u ABA ligi. Zaista, sa Pecarskim, Aranitovićem, Gegićem i Golubovićem istovremeno u timu, to bi bilo gotovo nemoguće. Sada Partuzan ima bar deset kvalitetnih igrača na koje može da se osloni u svakom trenutku.

D1

pre 5 godina

kakvi komentari, niko da napiše nešto konstruktivno...
kakav je igrač, da li je neko gledao nekad u igri momka.
do sad smo navikli i na crvene i na crne da imaju lovu, zivite u srbiji gde je sve na foru, dokle sa komentarima na nivou šestog razreda osnovne.

gospodin Radnik

pre 5 godina

juce pisete "skupocena " pojacanja cedevite pa sta su ova pojacanja , o zvezdinim ne treba ni trositi reci .. cene svih drugih znate i da su skupocena , a ovih beogradskih naprednjackih blizanaca ne znate ... u vreme Duleta 2 - 3 stranca sada ovi nasi blizanci po 5, 6 . 7 ..zvezda dovodi igrace sa ozbiljnom karijerom i to su kao jeftini igraci , partizan nesto jeftinije i losije ali sve to kosta .dugovanja nestaju , firme prisiljavaju na sponzorisanje ... ali eto raja srecna ...

Djorkaef

pre 5 godina

Pa koje sad državni projekat za godinu dana doveli ste 20 stranaca i još dovodite lako je dok je tu država a ne Ostoja koji samo kuka kako nema para.I ovi će kao i mnogi pre oprostiti dug za čiste papire i nestati kad vide u kakav su klub došli.

Jugram Haschwalth

pre 5 godina

Lepo piše do kraja godine, a do kraja godine je dva meseca. Teško li je podeliti ovaj iznos sa 2, pa dobiti koliko košta mesečno? Dobro, za nekog je nemoguće, kao i shvatiti ono što si upravo pročitao
(Simpatizer, 23. oktobar 2018 13:56)

Procitaj ti jos jednom.

Džoni

pre 5 godina

Partizan ne zna šta hoće? Krene sezonu sa uglavnom našim mladim igračima i kao cilj je stvarati i razigravati naše mlade uz par iskusnijih pa onda kada se doživi poneki poraz uz pritisak navijača koji hoće rezultate sad i odmah uprava nasedne i uleće se u kupovinu i dovođenje novih igrača koji će možda povećati kvalitet, ali ništa značajno da bi se ambicije promenile i cilj bio osvajanje titula, samim tim ti novi igrači ograničiće minute ovim postojećim i tako opet na kraju sezone neće biti titula, dugovi će biti još veći, neće iskočiti ti mladi koji su trebali da dobiju priliku, navijači će biti nezadovoljni... Ovako nešto Partizan radi već ko zna koju sezonu po redu. Onda opet sledeće sve iz početka.

F 99

pre 5 godina

Nekima ovde su dr. Čović i Nolan Smit najveće legende kluba! Pa ti sad snjima polemiši o basketu. Čitam neki se smeju što igramo u Areni. A oni nisu videli Arenu iznutra do 2012!!!

asdf

pre 5 godina

Kako vam vise ne dosadi da se svakodnevno prepucavate ko koliki budzet ima i ko dovodi strance za koliko para. Oni su dosli pa su dosli i vasi komentari nista nece promeniti. Svaki dan istu pricu vrtite dajte malo da se prica o kosarci. Kako mozete takav zivot da zivite nije mi jasno?!?!

lal

pre 5 godina

@zz: pa to je zato sto bajern ima novca da ih plati... mislim da bi i zvezda i partizan najvise voleli da im osovina tima budu teo i jokic...
sta bi ti uradio da ti dodje brat zeljko i ponudi milion za gudurica??? ili dodje po bogdana???
ne brinem se ja za nasu kosarku, imamo mi dosta mladih igraca, na zalost domacih klubova i na srecu reprezentacije, prerasli su aba ligu...
a ovi klinci sto su sada tu, moraju da shvate da se minuti obezbedjuju na treningu... kad imas radnu etiku kao bogdan, ili m*** kao guduric, nema brige za minute i razvoj... ako nemas kvaliteta, promeni klub... ili profesiju...

ZZ

pre 5 godina

@lol
Nisam mislio na naše reprezentativce...nego na mlade igrače koji treba da postanu reprezentativci, a talenata ima u izobilju.
Igranje u KLS može biti prvi korak, ali tu neće postati igrači.
Imali smo trenere u srpskoj košarci koji su imali hrabrosti da forsiraju talentovane igrače. Sada nam ostaje samo Mega, iako je to dosta specifično...

Đorđe

pre 5 godina

Ovaj forum je izgubio svaki smisao. Nekada se ovde zapravo moglo pročitati nešto o igraču koji je došao u Partizan ili Zvezdu, dok su sada svi komentari "finansijske" prirode, to jest, svi se znaju koji igrač je za koliko novca potpisao i koliko je to opterećenje za budžet Republike Srbije. Lepo je videti koliko pametnih ekonomskih eksperata komentariše ove vesti. A često komentarišu i pravnici, pa odlično znaju sve o UPPR-u Zvezde i FMP-a, o statusnim promenama, franšizingu i ko je pod kojim imenom upisan u APR, a znaju i sve o poslovno tehničkoj saradnji Partizana i Igokee od pre nekoliko godina. Ma milina jedna, zaista se osećam produhovljeno kad pročitam ovakve intelektualno superiorne komentare.