Ponedeljak, 22.10.2018.

08:05

Jokić srušio i NBA šampiona VIDEO

Nikola Jokić odigrao je još jednu sjajnu partiju u trećoj uzastopnoj pobedi Denver Nagetsa u novoj NBA sezoni.

Izvor: AK

Jokiæ srušio i NBA šampiona VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

126 Komentari

Sortiraj po:

objavite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Jokićev prosek u tri dosadašnje utakmice je 26.3 poena, 10.3 skokova i 7.3 asistencija.  
Dečko je definitivno naš(sadašnji i budući) najbolji igrač u NBA 
(objavite komentar vi sa O2, 22. oktobar 2018 08:31) 


Jош само да објасниш како је наш? 
А да је класа, јесте.
(мм, 22. oktobar 2018 16:59)

122 komentara i samo tebi nije jasno!? Treba li ti bolje objašnjenje?
Ali hajde, nemam nameru da se prepirem, niti svađam pa ću ti objasniti nešo što je svima jasno, sem tebi. Pod "naš" podrazumevam srpski, dakle od Paspalja, Đorđeviđa (koji su bili epizodisti), te Danilovića i sličnih mu koji su imali zapaženih partija, pa do Divca, Stojakovića i ostalih koji su pokazali vrhunsku klasu u NBA. Nadam se da ti je sada "jasnije". Pozdrav

neaktivan

pre 5 godina

@мм
Tako sto i dalje igra pod nasom zastavom iako ga narod najbezobzirnije vredja i to za nesto sto jednog naseg drugog sportistu kada istu stvar uradi maltene podrzava,iako odsustvo prvog se u reprezentaciji jedva oseti a odsustvo drugog direktno gura tim u poraz

zemunski kej

pre 5 godina

Strasna utakmica, Bez Vila Bartona,GSW stvarno mocan tim ,Curry odlican, Denver je usao u zadnih 2~3 minuta sa 10tak koseva u plusu ali ovi stegli i cini se da je utakmica bila jos 10 sekundi duza izgubili bi i u produzetku bi izgubili, Huancho Hernangomez odigrao najbolje u zivotu plus taj potez, Nikola se nije naigrao iako je bio dobar ,Zamislite cuvao ga Kevin Durent,Ako se ne povrede glavni igraci tesko ce da gube utakmice,Gledamo kako tim raste vec trecu godinu, Jokic ima tek 23 godine, Kako igra do 37 godina ce igrati lagano,

мм

pre 5 godina

Jokićev prosek u tri dosadašnje utakmice je 26.3 poena, 10.3 skokova i 7.3 asistencija. 
Dečko je definitivno naš(sadašnji i budući) najbolji igrač u NBA
(objavite komentar vi sa O2, 22. oktobar 2018 08:31)


Jош само да објасниш како је наш?
А да је класа, јесте.

Linda ali ne Hamilton

pre 5 godina

Pa i ovaj ne igra za reprezentaciju Srbije i što pišete o njemu. Otišo tamo da zaradi pare i neka si igra za amerikance.
(Dejca-LE, 22. oktobar 2018 12:33)
Vidi ovog gegule
(Hogar, 22. oktobar 2018 13:33)

I on došao u Lindu, iz Pečenjevce.

rd7

pre 5 godina

Evo opet komentarisu "ultra Srbende"... Ajde lepo preskocite vest sa svojim limitiranim razmisljanjem i ostavite ljude koje ove vesti zapravo zanimaju, hvala!

marko

pre 5 godina

(Mirko, 22. oktobar 2018 12:42)Hvala marko na podrsci, mada mi ovo izgleda sarkasticno. Mozda je samo napad na moju seksualnu orijentaciju.
(BODIBOND, 22. oktobar 2018 13:08)
Ti si decko izgubljen u svemiru, kakva crna orijentacija pa jos seksualna!

Maki

pre 5 godina

Sta Jokara radi je nevrovatno. U jednoj razmeni ceo tim GS Je stao i gledao ga sa sta ce da uradi sa loptom..nema rotacije..samo stali i gledali..kao macori u farove..Majstor!

Milutin

pre 5 godina

Zasto se dize u nebesa i prati svaki njegov mec sa velikom paznjom u Srbiji? Cime je on to zasluzio? Treba ga se odreci javno,kako dolikuje!
(shone, 22. oktobar 2018 09:15)

Kad možemo da trpimo takve kao ti, zašto ne bi onda i Nikolu?

On nam je doneo srebro na Olimpijadi, a šta si ti uradio za ovu zemlju?

Điu,Liu i Sadriu

pre 5 godina

Denver od gotovog napravi veresiju,mogli su komotno da pebede 15-20 razlike,18 bacanja omaše,nekoliko zicera u zadnjoj četvrtini,sudije,ne daj bože nikome...

Jaran

pre 5 godina

Jesu Jokic i Heris bili sjajni (statisticki najbolji) ali pravi heroji su Monte Moris, Tori Kreg i Huanco Ernangomez:
- Monte je i u napadu i u odbrani UNISTAVAO Karija i imali su Nagetsi ozbiljnu prednost zbog njega,
- Tori Kreg je igrao SJAJNU odbranu protiv Durenta, a to je nesto sto retko ko moze u poslednjih 10 godina da uradi,
- Huanco je jedini koji je cepao mrezicu za 3, a njegova blokada je donela pobedu.

Neverovatno je da onaj Denver iz prethodne 2 sezone igra ovakvu BRUTALNU timsku odbranu, svaka cast Melounu i ostatku ekipe koja ih je spremala za ovu sezonu!

Janez

pre 5 godina

Jako bitno! bitno kao kada bi objavili vest o meni i to da sam gej. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 22. oktobar 2018 10:48) 
Tako je, to i nije vest.Većina ovde to zna

SUPERMAN

pre 5 godina

I na kraju, mislim da bi trebao da se potrudi da ima više asistencija po večeri, ne bi li došao do što više tripl-dablova, pošto sa poenima i skokovima nema problema - uvek mu zafali neka asistencija da bi imao tripl-dabl, mislim da će mu to biti ključno za ovogodišnji All Star, na koji bih želeo da ga pozovu, a i on je rekao da mu je to cilj.
(Mirko, 22. oktobar 2018 12:59)

Pa ako si gledao ovaj mec mogao si viedeti da decko do poslednje cetvrtine nije ozbiljno ni igrao tek tada je krenula prava borba na obe strane,a sto se tice asistencija sinoc je dodao milion lopti ali ne vredi kad su ovi sve to promasili,tako da on svoj posao uradi,e sad to sto ostali promasuju to je njohov problem.

Alan Ford

pre 5 godina

Čovjek kao 41. pik preporodio franšizu, dvije godine pobjeda/dvije ih je dijelila od plej ofa, ove godine sigurno idu. Nikola ima 23 godine i najbolji je igrač, momak je suvo zlato.

GM

pre 5 godina

Kako ne obozavati ove zakljucke posle 3 utakmice...

Prosle godine medju najgorima odbrambeno, posle 82 utakmice, a sada medju najboljima, posle 3 utakmice.

Opustite se ljudi, uzivajte u kosarci, da ce nesto uraditi u plejofu nece, tako da gledajte mec po mec, a ne prognoze i predvidjanja, od toga nema nista.

Mane

pre 5 godina

Ne razumem ove negativne komentare na racun jokica taj momak ce biti dobar za buducnost tako isto prozivate novaka a koliko puta je samo izasao na teren i povredjen i zdrav.

Milutin Mladjenović

pre 5 godina

Život i priključenije gro kometatora ovde zavisi od toga, da li će Jokić igrati za Srbiju ili neće?
Vaši roditelji i vi radite za 200€ ako i to imate, ali vas to ne tangira koliko Jokićevo neigranje za lopovsku Srbiju.

BODIBOND

pre 5 godina

Istina je da to ne bi bila vest za nas, to već znamo, a ovo za Jokića je novo i veoma nas zanima. I to što je pobedio i što je imao dobru partiju, a posebno to što je pobedio šampione GSW! Sinoć sam čekao do 2h utakmicu, gledao negde do poluvremena i nisam mogao da izdržim više - naravno da mi je krivo što nisam odgledao uživo. 
Sad ću verovatno pogledati skraćeno ili možda čak i celu. 

Aj pozdrav, živ bio, nije ti lako ovih dana, al ne odustaj - vidiš kolika si zvezda ovde, čak se upoređuješ sa Jokićem, mora da ti je ego do neba naras'o. Makar nešto da ti naraslo...
(Mirko, 22. oktobar 2018 12:42)

Hvala marko na podrsci, mada mi ovo izgleda sarkasticno. Mozda je samo napad na moju seksualnu orijentaciju.

Hogar

pre 5 godina

Pa i ovaj ne igra za reprezentaciju Srbije i što pišete o njemu. Otišo tamo da zaradi pare i neka si igra za amerikance.
(Dejca-LE, 22. oktobar 2018 12:33)
Vidi ovog gegule

Jax Teller

pre 5 godina

Jako bitno! bitno kao kada bi objavili vest o meni i to da sam gej.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 22. oktobar 2018 10:48)

pa koji se muvas ovde, kad te ne zanima???

Bookie

pre 5 godina

Sutirati 3 od 9 slobodnjake u zavrsnici ovakve utakmice , na domacem terenu , je sramno.Ukupno 42 od 24 ali kada sutiras u kljucnim momentima , skoncentrisi se malo!
Harris nemoguci ulaz ubaci , pa dodatno slobodno masi , Jokic nakon njega oba , onda i Millsap , pa Murray koji se nesto ljuti sto mu ne daju loptu , a lik polaganje ne umije spustiti pa jos ni oba slobodna kada ga fauliraju...

Sudije su tek smijurija.Pa ako jos moras navlaciti ovakom timu zvijezda da dobiju mec , a ubili su interesantnos NBA..?!Sviraju Jokicu faul u napadu , a Igoudala nesretni ostao na njemu i kako nema resenje da ga zaustavi , bolje pasti kao da ga udarilo 22000V na normalno pokret , bez odgurivanja rukom , tijelo u tijelo.Posebna smijurija je gledanje snimka 10-ak sekundi do kraja meca , Green promasuje slobodno , Jones pravi faul nad Jokicem u skoku ga baca pod obruc , u doskoku iz faula Jokic njega bukvalno 2x faulira , lopta odlazi u aut i sudija gleda ko je posljednji dirao istu :D Vrhunsko pravilo gledanja snimka , nije bitno sto se tuku , vec ko je dirao loptu.Srecom , pa i tu nisu pokusali vratiti loptu gostima!

Pravda na kraju u vidu blokade Hernangomeza sa ledja Jonesu u posljednjoj sekundi.

Ko nije gledao mec , u posljednjih 5 min Jokic je disao na skrge , a ni Harris nije mnogo bolje izgledao hvatajuci vazduh pri pauzama.Millsap se najvise radovao Hernangomezu , valjda ipak ima nesto srama za platu koliku prima i sa pruza za te pare?!

hyper

pre 5 godina

GSW ni blizu punog gasa izgubili 2 razlike, svi sem Karija podbacili, ali to ne menja cinjenicu da je Denver odlican a Jokic stvarno melje.
(Ufo, 22. oktobar 2018 08:31)

I Denver igrao sa pola gasa, Marej i Milsap podbacili totalno.

Paranoid Android

pre 5 godina

Uvek pratim sve nase koji imaju bilo kakvu minutazu, pomalo sam subjektivan pri komentarisanju ucinka istih, ali moram reci da Jokic u ovom mecu protiv GS nije pokazao ono sto se od njega ocekuje - stalozenost u zavrsnici!

Poslednjih par minuta - promasena oba bacanja i to je to. Cinjenica, odigrali su odbranu u prve 3 cetvrtine da konstantno budu u prednosti, ali se GS raspucase pred kraj ... Pored toga, da su pogodili bar pola promasenih bacanja, nikada rezultat ne bi dosao u pitanje.

Bice Jokic sve bolji, ne sumnjam uoopste u to, samo da se otarasi "tezine" ugovora.

Muki Blejlok

pre 5 godina

@JPR24

Hjuston ima dosta šutera, Bobi je prespor da zatvori nekoga na liniji za 3 poena, to je razlog što nije omao veliku minutažu, prespor je da čuva i Kapelu.
Svaka čast Jokiću ali nije ovo samo njegova pobeda, Denver igra kao pravi tim ove sezone.

па то је сјајно!

pre 5 godina

Koliko su sad besmisleni komentari grobarskih botova koji su mu predvidjali mizernu sezonu jer nije igrao kvalifikacije kada se po njima postaje igrac. Ma kida bre Jokicu majstore
(nista o nicemu, 22. oktobar 2018 09:35)

Шта је са тобом? Је л' си ми добро? Имам "преко" родбину, па ако треба за лекове, јави...Наши смо.

cezar

pre 5 godina

sve najbolje u srbiji dolazi iz crne gore. nevjerovatno!
(Papričica from Leskovac, 22. oktobar 2018 08:59)

Ali i sve najgore. Da ne nabrajam pošto je lista pozamašna ali za početak Slobodan Milošević, Arkan.

Mirko

pre 5 godina

Meni se samo jos jedna stvar ne svidja kod njega a to je skromnost.Nece da sutira vise od 13 '14 puta prvi je igrac tima,ya rayliku od Herrisa koji se ne libi da sutne i 20 puta kao i na prosloj utakmici.
(Moe, 22. oktobar 2018 09:04)

Skroz si u pravu i lepo si rekao, ali fazon je u tome da je Herisu to primarna funkcija - bek-šuter, i on to mora da radi, nema ništa drugo, osim što povremeno ide u prodore na koš i to isto dobro radi. Uopšte nije loše kad ti saigrač da 28 poena po meču - ne bih se uopšte bunio, makar i sa slabijim procentom šuta, jer ko god da šutira više-više i greši - svi osim Jokića u prošloj utakmici, ali to je izuzetak...

BODIBOND

pre 5 godina

Dzabe da sam pobedi i Sparse kad Jokic ne igra za repku. Moze upisati tripl dabl na 5 utakmica zaredom, ali ne vredi dok ne bude reprezentativac. Mozda poput Borjana i Raonica ceka kanadski pasos?

Mirko

pre 5 godina

Jako bitno! bitno kao kada bi objavili vest o meni i to da sam gej.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 22. oktobar 2018 10:48)

Istina je da to ne bi bila vest za nas, to već znamo, a ovo za Jokića je novo i veoma nas zanima. I to što je pobedio i što je imao dobru partiju, a posebno to što je pobedio šampione GSW! Sinoć sam čekao do 2h utakmicu, gledao negde do poluvremena i nisam mogao da izdržim više - naravno da mi je krivo što nisam odgledao uživo.
Sad ću verovatno pogledati skraćeno ili možda čak i celu.

Aj pozdrav, živ bio, nije ti lako ovih dana, al ne odustaj - vidiš kolika si zvezda ovde, čak se upoređuješ sa Jokićem, mora da ti je ego do neba naras'o. Makar nešto da ti naraslo...

12

pre 5 godina

Odmah da budem jasan nemam nista protiv Jokica, samo imam problem sa naslovom nivinara. Jokic jeste igracina, ali je lako uci na nba.com i videti, za one koji nisu gledali, da je sa Jokicem u igri Denver imao -4 poena, za razliku od nekih saigraca sa kojima su imali i +18, cime naslov automatski pada u vodu.
(daxns, 22. oktobar 2018 11:22)

Ti bolje pogledaj neku utakmicu pa se javi da komentarises

Mirko

pre 5 godina

Meni je fantastično kako jednostavno igra - svi se trude da imaju neke atraktivne poteze, većina i uspeva, a onda Jokić uradi nešto jednostavno, kao što je prosto ubacivanje u koš na metar i po od mrežice i kad pogodi - ovi protivnički igrači ko pop...ni. Prilično je porazno za njih da jedan GSW, šampion, prima tako proste koševe ko nrea dečjem igralištu.
A da ne pričam da uguravanja ispod koša K.Durenta,Greena,ovog njihovog mlađeg centra i svih ostalih. Čudo!
Što reče kolega u komentaru dole - masa je keva! :)

I na kraju, mislim da bi trebao da se potrudi da ima više asistencija po večeri, ne bi li došao do što više tripl-dablova, pošto sa poenima i skokovima nema problema - uvek mu zafali neka asistencija da bi imao tripl-dabl, mislim da će mu to biti ključno za ovogodišnji All Star, na koji bih želeo da ga pozovu, a i on je rekao da mu je to cilj.

Aleksandar

pre 5 godina

@ sve najbolje u srbiji dolazi iz crne gore. nevjerovatno!

Pa to je sve Srbija, da li dolazi iz Sumadije, Vojvodine ili Crne Gore nema nikakve razlike. Pozdrav brate Srbine.

Niki

pre 5 godina

@peradetlic
Saosecam tebra,ali iskreno,nasmeja me. Veceras popravni🙂
A za @shoneta ne znam šta da kažem,ok treba dobiti Jokara kritiku zbog reprezentacije,ali ko bi se na njegovom mestu odlucio da rizikuje fransizno mesto i da obezbedi narednih 15pokolenja? Ljudi,potpisao je max ugovor,ja ne bi lično rizikovao da izadjem iz kuće da mi se ukaže takva prilika. A biće utakmica za reprezentaciju još dosta.
Sto se sinocnih mečeva,svi ‘kiksnuli’ ali i to je dobro za košarku i def ova Oklohoma uzas užasa.

Washuu

pre 5 godina

Drago mi je zbog Jokare, ali drugo su warriorsi u regularnom toku sezone, a drugo kada udju u playoff mode,nazalost kao da okrenu prekidac sa off na on u po, prosle godine su pred po izgubili od Jute sa 30-40 koseva razlike, ne secam se tacno i svi su bili zabrinuti ili presrecni kako za koga sta ce biti sa njima u playoff, oni usli u po i krenuli sve da melju...

Svedok

pre 5 godina

"papričica from Leskovac"

Joj druže srbofili su na reanimaciji posle tvog kometara.
A istinu si napisao, a to ljudi u Srbiji najviše mrze.
Častili te sa brdo minusa.
Ha, ha, ha...

daxns

pre 5 godina

Odmah da budem jasan nemam nista protiv Jokica, samo imam problem sa naslovom nivinara. Jokic jeste igracina, ali je lako uci na nba.com i videti, za one koji nisu gledali, da je sa Jokicem u igri Denver imao -4 poena, za razliku od nekih saigraca sa kojima su imali i +18, cime naslov automatski pada u vodu.

Sir Djavo

pre 5 godina

Kakve veze ima gradja sa igrom, bas je gotivnije sto je bucko pa ih kida ko djecu, eno Rouz gradjen ko zmaj a pucaju noge ko da su od stakla ili Rasel kome je mozak iskljucen kad treba. Bravo Nikola, da nabacis jos 20 kila opet bi ih oducio od zivota, basket se igra glavom.

Mileva

pre 5 godina

sve najbolje u srbiji dolazi iz crne gore. nevjerovatno!
(Papričica from Leskovac, 22. oktobar 2018 08:59)
Sav kriminal i plemenski mentalitet dolazi u Srbiju iz crne Gore!

Sir Giggs

pre 5 godina

@Shone

Pre bih se odrekao vas što prozivate Jokića zbog reprezentacije. Pazi ti njega, on bi da se odriče. Ahahaha. Mnogo vi zamišljate da imate neku moć samo jer ste na strani većine.

bob

pre 5 godina

Konentatori iz Denvera na kraju utakmice govore "Najružnija lepa pobeda koje se sećaju" i dodaju da je utakmicu dobila odbrana. Denveru je ovo treća utakmica gde su 1. pobedili 2. zadržali protivnika ispod 100 poena. Takođe uspeli su da promaše 18 slobodnih i opet su pobedili.

miro

pre 5 godina

bio bi ovo lagan tripl dabl, ali su šutirali trojke 3 od 24 u prvom poluvremenu, pa je Nikola imao samo jednu asistenciju pre velikog odmora.

dukat

pre 5 godina

kako da ne buddu losi, kad im je prva ,,zvezda,, Kevin Lav, provaljen lik, Cedi Osman im je novi Lebron, a Sexton novi Irving..i da,Clarkson koji nije imao mesta u lejkersima ima slobodu da opali jedno 20x po utakmici. 
najbolje da trejduju lava,za neke mlade,i za pikove,tankuju ovu sezonu, tako ce najbrze preboleti odlazak Dzejmsa.
(the answer, 22. oktobar 2018 08:55)

Pokusavali su oni vec da uvale Lovea, jos dok je Lebron bio tamo, ali kao sto kazes provaljen je igrac i niko nece da preuzme tu platu, plus niko ne zeli da im da nesto dobro zauzvrat, tako da je trade za Wigginsa ispao los, mada ni on nije postao petina igraca kako se ocekivalo da ce biti. U svakom slucaju su uzeli prsten, tako da se valjda isplatilo kratkorocno.

Walter

pre 5 godina

I ranije su oni znali da dobiju u gostima često prilicno nemotivisane voriorse bar kad je regulatna sezona u pitanju,i dalje mislim da neće videti plej ofa.

Hogar

pre 5 godina

Koliko su sad besmisleni komentari grobarskih botova koji su mu predvidjali mizernu sezonu jer nije igrao kvalifikacije kada se po njima postaje igrac. Ma kida bre Jokicu majstore
(nista o nicemu, 22. oktobar 2018 09:35)
Opa, vidim dobio si produžen vikend ili štrajkuju u ludnici???

anica

pre 5 godina

Zasto se dize u nebesa i prati svaki njegov mec sa velikom paznjom u Srbiji? Cime je on to zasluzio? Treba ga se odreci javno,kako dolikuje! 
(shone, 22. oktobar 2018 09:15) 
Ako te ne zanima nemoj komentarisati, zasluzio je podrsku od svog naroda zbog toga sto je nas, mlad, uspesan i dobar decko...

Just

pre 5 godina

Zasto se dize u nebesa i prati svaki njegov mec sa velikom paznjom u Srbiji? Cime je on to zasluzio? Treba ga se odreci javno,kako dolikuje!
(shone, 22. oktobar 2018 09:15)
Još jedan mizerni život ... Mukica

JPR24

pre 5 godina

OKC=Smejurija se nastavlja. Beli svaka cast, ali treba i on da shvati da treba da igra vise za sebe. Kingsi su skup klinaca koji tek treba da nauce sta ke kolektiv. Bobi, 5 minuta... vidim da i Gortat nije igrao bas puno, nisam gledao, pa ko jeste, neka objasni da li je Hjuston vise igrao sa nizom petorkom pa je to u skladu, ili pak Rivers opet pocinje klasicno sablon sablon sablon.
Jokara odlican, mada nije jedini u Denveru, i naravno odbrana za sad deluje mnogo bolje nego qto su igrali prethodnih sezona. 3 tekme, jos nisu primili vise od 100 poena !

bzvz

pre 5 godina

Pratim NBA bas na ovaj nacin, citajuci izvestaje i vase komentare, ali sinoc odgledah prvo poluvreme utakmice. Frapirah se kada ugledah Jokica. Pa, on je debeo covek sa bar desetak kila viska. Jedva trci, a skok mu je dizanje na prste. Sjajan osecaj za igru je nesporan, ali biti onako debeo nema smisla. Moze da se zaigra pa stvarno skoci, nadam se da se tada nece povrediti.

peradetlić

pre 5 godina

U subotu na nedelju ubodem 5 tekmi na kladionici, i sa tim entuzijazmom odlučim da dobitak singliram na noćašnju utakmicu neku. I dvoumim se da li da stavim na Denver, kao imao sam osećaj da će ih dobiti, ali smirim se i odigram racionalno na Oklahomu...Glup sam kao noć

Leti vreme

pre 5 godina

Ali sta sudije rade to je pravi cirkus. Puste 5 min udaranja,rvanja i po nekoliko ocitih faula u svakom napadu a zatim sviraju za mrki pogled. Jokic je imao koji poen manje od Herisa ali 11 skokova i 6 asistencija ga prave liderom.
P.S. Da je Denver imao normalan prosek slobodnih bacanja utakmica bi bila ranije resena a ovako su pogadjali bacanja kao prosecni ABA ligas. Milsap je nba Djoko Salic,uzima sebi prostora 1 na 1, u 2/3 slucaja baci frljoku a ako izvuce faul na sutu promasi oba bacanja

nista o nicemu

pre 5 godina

Koliko su sad besmisleni komentari grobarskih botova koji su mu predvidjali mizernu sezonu jer nije igrao kvalifikacije kada se po njima postaje igrac. Ma kida bre Jokicu majstore

Clay

pre 5 godina

PO nije upitan. O čemu pričamo?
Mnogo bolje igraju, jedino im je klupa tanka i u slučaju peha sa povredama mogu da ugrize plasnam u PO.
Ove godine će biti u prve 4 ekipe na zapadu. Realno.

Fert 14

pre 5 godina

Jeste popravio odbranu jedan na jedan ali mene fascinira kako komanduje odbranom iz reketa, i koliko pomaže kretnjama. Nikad ne igra tipacan flaster na svom igraču. Sam igra poluzonu. Još mi bolje kako gura ledjima u napadu. Masa je mama. Hehe

Basketball_Guru

pre 5 godina

Jokić i kad odigra solidno, ima neverovatne brojke, što govori u kakvog superstara je izrastao. Onaj Milsap dečko je zalutao u ovu franšizu Denvera, očajan je, za igrača koji je plačen oko 30 miliona po sezoni ono je sramota... Čovek šutira iz igre 7/1, bacanja 8/3, glavinja, ne dodaje kad treba da oda, gubi lopte, jednom rečju užas... Velika greška Denvera je što se obavezali trogodišnjim ugovorom za igrača koji ove sezone puni 34 godine, bespotrebno puni seleri kep, ne uklapa se, a karijera mu je u rapidnom padu... Svakako se nadam plej ofu ove gosine, i pored očajnog Milsapa, mada se uljeza treba otarasiti što pre, realno kvari sve što Jokić napravi, onaj ko prati Denver zna...

el

pre 5 godina

Pruzio je dobru partiju ali ceo tim je odigrao dobro, pre svega odbranu. Da je napad bolje funkcionisao, imao bi i td jer su saigraci promasili dosta otvorenih suteva na njegove asistencije. Utakmica ne bi bila cak.ni neizvesna da su bolje gadjali penale. 16 promasenih, ako se ne varam, je zaista mnogo. Heris vrhunski, Marej mora bolje mada je njegova povreda malo unela nervozu, srecom ne deluje ozbiljno. Posle Bartona, takav peh im bas ne treba a pritom jos cekaju na Portera i Tomasa. Bice zanimljivo videti i njih na terenu. Klupa konacno zaigrala, a to je najvise i uticalo na utakmicu. Nekoliko nesviranih faulova pre svega nad Jokicem, npr kad ga je KD zaskocio mada je kasnije dobio tehnicku, Igodalin flop za faul u napadu i iscudjavanje za svaki sviran prekrsaj bezgresnih igraca GSW samo cine ovu pobedu jos sladjom. Ne bi bila cak ni toliko neizvesna utakmica da nisu promasili, ako se ne varam, 16 slobodnjaka.

Dragan Feliks

pre 5 godina

Denver je najviše napredovao u odbrani. Napad im u većini utakmica neće biti problem ali odbrana mora biti konstantna da bi zabeležili bolji rezultat nego prethodnih sezona. Nikola za sada konstantno vrlo dobar i uticajan. Samo da tako nastave.

MaironDrake

pre 5 godina

MaironDrake, 22. oktobar 2018 08:36)

Jedini test je bio ovaj sad.. A pravi kreće tek u playoffu, kakvi Pelikani druže, ima još tuca bitnih i nebitnih utakmica da se igra :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (a jeste sad kao šta?, 22. oktobar 2018 08:53)

Test protiv Pelikana ce biti u pravom smislu te reci test, jer su i jedni i drugi naprzeni na startu sezone. Osim toga, bice sudar dva visoka igraca koja su do sada najvise pokazala...Takodje cemo videti kako ce se Jokic nositi sa Dejvisom.
Voriorsi na pocetku sezone nikako nisu pravi test...I prosle godine ih je Denver dobio.

Moe

pre 5 godina

Meni se samo jos jedna stvar ne svidja kod njega a to je skromnost.Nece da sutira vise od 13 '14 puta prvi je igrac tima,ya rayliku od Herrisa koji se ne libi da sutne i 20 puta kao i na prosloj utakmici.

Raci

pre 5 godina

Jokic poprilicno lagano dolazi do ovih cifara, takoreci konstantno je na ivici tripledabla...i sve to za 30-32 min, opustene igre.
sta bi tek bilo da se razigra do kraja, nema granice...

MarcoPolo

pre 5 godina

Ajde budite malo realni. Jeste Jokić odigrao dobro i bio jedan od najboljih u ekipi, ali je ipak najzaslužniji za pobedu i najbolji bio Geri Heris. Treba biti umeren u hvalospevima, a ne ovoliko preterivati.

objavite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Jokićev prosek u tri dosadašnje utakmice je 26.3 poena, 10.3 skokova i 7.3 asistencija.
Dečko je definitivno naš(sadašnji i budući) najbolji igrač u NBA

Blue Moon 1176

pre 5 godina

Nije srusio Jokic nego Denver kao tim,Denver je ovo mogao i rutinski da dobije ali 18 promasenih bacanja je zaista previse, Marej jako los veceras on mora da se prikljuci Herisu i Jokic kako bi Denver bio siguran za plej-of. Deluje Denver dobro na pocetku sezone videcemo za dalje.

Petar

pre 5 godina

Dečko je mogao do nikad lakšeg tripl dabl-a samo da su saigrači bilo šta pogađali iz otvorenih šuteva i polaganja. Kao da ima kompjuter u glavi, neverovatno kako vidi teren ispred sebe, mapira sve u sekundi i bira najbolja rešenja.

goblin

pre 5 godina

Ako počne da uzima više šuteva(20+) i da postiže malo više poena,Jokić postaje legitimni kandidat za MVP nagradu,uz "Obrvu",Lenarda,Janisa i možda nekog iz Golden Stejta.

Marko

pre 5 godina

On moze da bude mvp vrlo lako ako nastavi i pocne da sutira jos vise zato sto ce Denver biti top 3 sigurno, i onda imas Lebrona koji ce biti 6-7 mesto dakle nema sanse kao i AD, Kari i Durant odmaraju dosta utakmica tako da tesko mogu i oni, jedini koji je ispred Jokica je Kawai Lenard ali lik se dosta povredjuje moguce je da propusti 15-20 utakmica.. Jokic ima sanse ne velike ali ima samo mora da vise sutira ja ne znam ta braca sta rade sta mu govore...

Nikola Jokic

pre 5 godina

Konacno Denver igra i odbranu. Jokic je u fokusu od starta, prelezao je decije bolesti i konacno postao pravi lider. Samo jos i klupa da se popuni i nema razloga da ne udju u PO.

we will rock you

pre 5 godina

Šta reci za ovog momka,kada ima ovakve brojke protiv najjačeg košarkaškog tima na svetu?!Gde je skoro stigao do triple double osim jedno BRAVO MAJSTORE!!

el

pre 5 godina

Gledao... Da su imali bolji sut sa penala, ne bi bila ni neizvesna utakmica. Klupa je odigrala dobro, Heris najbolji a Jokica iako nije islo pun gas, pruzio sjajnu partiju. Dao je par vaznih poena, odbranu odigrao sjajno, da nisu toliko promasivali saigraci imao bi jos jedan tripl-dabl. Odbrana i klupa za mene definitivno je ostavila najjaci utisak.

dag kolins

pre 5 godina

dobar Denver.. ako nastave u slicnom ritmu, prolaze u razigravanje.. Jokic sada vec standardan, u svome, nadam se, ovosezonskom prosjeku.. opravdace vec ove sezone svaki ulozeni dolar.. samo da ga zdravlje posluzi..

Milan

pre 5 godina

Najslađe su ove pobede koje se dobiju na odbranu. Da mi je neko pričao da će ovako da kidaju ne bih mu verovao. GS ni u jednom trenutku nije dolazio do lakih šuteva. Nikolinih 23-11-6 su, čini mi se, ovosezonski prosek, kada ima "obično veče. Mnogo je popravio odbranu, tih par kg mišića koje je nabacio mu mnogo pomažu u reketu. Tako je lako "uzidao" Grina par puta kao da je neki klinac.

a jeste sad kao šta?

pre 5 godina

MaironDrake, 22. oktobar 2018 08:36)

Jedini test je bio ovaj sad.. A pravi kreće tek u playoffu, kakvi Pelikani druže, ima još tuca bitnih i nebitnih utakmica da se igra :)

the answer

pre 5 godina

@timmy

kako da ne buddu losi, kad im je prva ,,zvezda,, Kevin Lav, provaljen lik, Cedi Osman im je novi Lebron, a Sexton novi Irving..i da,Clarkson koji nije imao mesta u lejkersima ima slobodu da opali jedno 20x po utakmici.
najbolje da trejduju lava,za neke mlade,i za pikove,tankuju ovu sezonu, tako ce najbrze preboleti odlazak Dzejmsa.

objavite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Jokićev prosek u tri dosadašnje utakmice je 26.3 poena, 10.3 skokova i 7.3 asistencija.
Dečko je definitivno naš(sadašnji i budući) najbolji igrač u NBA

Mateja

pre 5 godina

Pogledajte komentare amera na youtube-u,
svi pričaju kako je natalentovaniji "big man" i kako svi izgledaju smešno kad igraju protiv našeg Somborca.

MaironDrake

pre 5 godina

Denveru se otvorilo da se protiv Pelikana bori za skor 6-0...Ni najveci optimisti nisu ocekivali tako nesto. Sledeci mec protiv Sakramenta, pa onda protiv LAL, kako igraju, ne bi trebalo da imaju problema. E onda pravi test protiv Pelikana :)

objavite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Jokićev prosek u tri dosadašnje utakmice je 26.3 poena, 10.3 skokova i 7.3 asistencija.
Dečko je definitivno naš(sadašnji i budući) najbolji igrač u NBA

we will rock you

pre 5 godina

Šta reci za ovog momka,kada ima ovakve brojke protiv najjačeg košarkaškog tima na svetu?!Gde je skoro stigao do triple double osim jedno BRAVO MAJSTORE!!

objavite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Jokićev prosek u tri dosadašnje utakmice je 26.3 poena, 10.3 skokova i 7.3 asistencija.
Dečko je definitivno naš(sadašnji i budući) najbolji igrač u NBA

MaironDrake

pre 5 godina

Denveru se otvorilo da se protiv Pelikana bori za skor 6-0...Ni najveci optimisti nisu ocekivali tako nesto. Sledeci mec protiv Sakramenta, pa onda protiv LAL, kako igraju, ne bi trebalo da imaju problema. E onda pravi test protiv Pelikana :)

Blue Moon 1176

pre 5 godina

Nije srusio Jokic nego Denver kao tim,Denver je ovo mogao i rutinski da dobije ali 18 promasenih bacanja je zaista previse, Marej jako los veceras on mora da se prikljuci Herisu i Jokic kako bi Denver bio siguran za plej-of. Deluje Denver dobro na pocetku sezone videcemo za dalje.

Petar

pre 5 godina

Dečko je mogao do nikad lakšeg tripl dabl-a samo da su saigrači bilo šta pogađali iz otvorenih šuteva i polaganja. Kao da ima kompjuter u glavi, neverovatno kako vidi teren ispred sebe, mapira sve u sekundi i bira najbolja rešenja.

Mateja

pre 5 godina

Pogledajte komentare amera na youtube-u,
svi pričaju kako je natalentovaniji "big man" i kako svi izgledaju smešno kad igraju protiv našeg Somborca.

Milan

pre 5 godina

Najslađe su ove pobede koje se dobiju na odbranu. Da mi je neko pričao da će ovako da kidaju ne bih mu verovao. GS ni u jednom trenutku nije dolazio do lakih šuteva. Nikolinih 23-11-6 su, čini mi se, ovosezonski prosek, kada ima "obično veče. Mnogo je popravio odbranu, tih par kg mišića koje je nabacio mu mnogo pomažu u reketu. Tako je lako "uzidao" Grina par puta kao da je neki klinac.

peradetlić

pre 5 godina

U subotu na nedelju ubodem 5 tekmi na kladionici, i sa tim entuzijazmom odlučim da dobitak singliram na noćašnju utakmicu neku. I dvoumim se da li da stavim na Denver, kao imao sam osećaj da će ih dobiti, ali smirim se i odigram racionalno na Oklahomu...Glup sam kao noć

dag kolins

pre 5 godina

dobar Denver.. ako nastave u slicnom ritmu, prolaze u razigravanje.. Jokic sada vec standardan, u svome, nadam se, ovosezonskom prosjeku.. opravdace vec ove sezone svaki ulozeni dolar.. samo da ga zdravlje posluzi..

Nikola Jokic

pre 5 godina

Konacno Denver igra i odbranu. Jokic je u fokusu od starta, prelezao je decije bolesti i konacno postao pravi lider. Samo jos i klupa da se popuni i nema razloga da ne udju u PO.

Just

pre 5 godina

Zasto se dize u nebesa i prati svaki njegov mec sa velikom paznjom u Srbiji? Cime je on to zasluzio? Treba ga se odreci javno,kako dolikuje!
(shone, 22. oktobar 2018 09:15)
Još jedan mizerni život ... Mukica

objavite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Jokićev prosek u tri dosadašnje utakmice je 26.3 poena, 10.3 skokova i 7.3 asistencija.
Dečko je definitivno naš(sadašnji i budući) najbolji igrač u NBA

goblin

pre 5 godina

Ako počne da uzima više šuteva(20+) i da postiže malo više poena,Jokić postaje legitimni kandidat za MVP nagradu,uz "Obrvu",Lenarda,Janisa i možda nekog iz Golden Stejta.

Leti vreme

pre 5 godina

Ali sta sudije rade to je pravi cirkus. Puste 5 min udaranja,rvanja i po nekoliko ocitih faula u svakom napadu a zatim sviraju za mrki pogled. Jokic je imao koji poen manje od Herisa ali 11 skokova i 6 asistencija ga prave liderom.
P.S. Da je Denver imao normalan prosek slobodnih bacanja utakmica bi bila ranije resena a ovako su pogadjali bacanja kao prosecni ABA ligas. Milsap je nba Djoko Salic,uzima sebi prostora 1 na 1, u 2/3 slucaja baci frljoku a ako izvuce faul na sutu promasi oba bacanja

Fert 14

pre 5 godina

Jeste popravio odbranu jedan na jedan ali mene fascinira kako komanduje odbranom iz reketa, i koliko pomaže kretnjama. Nikad ne igra tipacan flaster na svom igraču. Sam igra poluzonu. Još mi bolje kako gura ledjima u napadu. Masa je mama. Hehe

objavite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Jokićev prosek u tri dosadašnje utakmice je 26.3 poena, 10.3 skokova i 7.3 asistencija.
Dečko je definitivno naš(sadašnji i budući) najbolji igrač u NBA

Sir Giggs

pre 5 godina

@Shone

Pre bih se odrekao vas što prozivate Jokića zbog reprezentacije. Pazi ti njega, on bi da se odriče. Ahahaha. Mnogo vi zamišljate da imate neku moć samo jer ste na strani većine.

Dragan Feliks

pre 5 godina

Denver je najviše napredovao u odbrani. Napad im u većini utakmica neće biti problem ali odbrana mora biti konstantna da bi zabeležili bolji rezultat nego prethodnih sezona. Nikola za sada konstantno vrlo dobar i uticajan. Samo da tako nastave.

Basketball_Guru

pre 5 godina

Jokić i kad odigra solidno, ima neverovatne brojke, što govori u kakvog superstara je izrastao. Onaj Milsap dečko je zalutao u ovu franšizu Denvera, očajan je, za igrača koji je plačen oko 30 miliona po sezoni ono je sramota... Čovek šutira iz igre 7/1, bacanja 8/3, glavinja, ne dodaje kad treba da oda, gubi lopte, jednom rečju užas... Velika greška Denvera je što se obavezali trogodišnjim ugovorom za igrača koji ove sezone puni 34 godine, bespotrebno puni seleri kep, ne uklapa se, a karijera mu je u rapidnom padu... Svakako se nadam plej ofu ove gosine, i pored očajnog Milsapa, mada se uljeza treba otarasiti što pre, realno kvari sve što Jokić napravi, onaj ko prati Denver zna...

Raci

pre 5 godina

Jokic poprilicno lagano dolazi do ovih cifara, takoreci konstantno je na ivici tripledabla...i sve to za 30-32 min, opustene igre.
sta bi tek bilo da se razigra do kraja, nema granice...

the answer

pre 5 godina

@timmy

kako da ne buddu losi, kad im je prva ,,zvezda,, Kevin Lav, provaljen lik, Cedi Osman im je novi Lebron, a Sexton novi Irving..i da,Clarkson koji nije imao mesta u lejkersima ima slobodu da opali jedno 20x po utakmici.
najbolje da trejduju lava,za neke mlade,i za pikove,tankuju ovu sezonu, tako ce najbrze preboleti odlazak Dzejmsa.

Janez

pre 5 godina

Jako bitno! bitno kao kada bi objavili vest o meni i to da sam gej. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 22. oktobar 2018 10:48) 
Tako je, to i nije vest.Većina ovde to zna

Hogar

pre 5 godina

Koliko su sad besmisleni komentari grobarskih botova koji su mu predvidjali mizernu sezonu jer nije igrao kvalifikacije kada se po njima postaje igrac. Ma kida bre Jokicu majstore
(nista o nicemu, 22. oktobar 2018 09:35)
Opa, vidim dobio si produžen vikend ili štrajkuju u ludnici???

Hogar

pre 5 godina

Pa i ovaj ne igra za reprezentaciju Srbije i što pišete o njemu. Otišo tamo da zaradi pare i neka si igra za amerikance.
(Dejca-LE, 22. oktobar 2018 12:33)
Vidi ovog gegule

bob

pre 5 godina

Konentatori iz Denvera na kraju utakmice govore "Najružnija lepa pobeda koje se sećaju" i dodaju da je utakmicu dobila odbrana. Denveru je ovo treća utakmica gde su 1. pobedili 2. zadržali protivnika ispod 100 poena. Takođe uspeli su da promaše 18 slobodnih i opet su pobedili.

cezar

pre 5 godina

sve najbolje u srbiji dolazi iz crne gore. nevjerovatno!
(Papričica from Leskovac, 22. oktobar 2018 08:59)

Ali i sve najgore. Da ne nabrajam pošto je lista pozamašna ali za početak Slobodan Milošević, Arkan.

a jeste sad kao šta?

pre 5 godina

MaironDrake, 22. oktobar 2018 08:36)

Jedini test je bio ovaj sad.. A pravi kreće tek u playoffu, kakvi Pelikani druže, ima još tuca bitnih i nebitnih utakmica da se igra :)

Moe

pre 5 godina

Meni se samo jos jedna stvar ne svidja kod njega a to je skromnost.Nece da sutira vise od 13 '14 puta prvi je igrac tima,ya rayliku od Herrisa koji se ne libi da sutne i 20 puta kao i na prosloj utakmici.

MaironDrake

pre 5 godina

MaironDrake, 22. oktobar 2018 08:36)

Jedini test je bio ovaj sad.. A pravi kreće tek u playoffu, kakvi Pelikani druže, ima još tuca bitnih i nebitnih utakmica da se igra :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (a jeste sad kao šta?, 22. oktobar 2018 08:53)

Test protiv Pelikana ce biti u pravom smislu te reci test, jer su i jedni i drugi naprzeni na startu sezone. Osim toga, bice sudar dva visoka igraca koja su do sada najvise pokazala...Takodje cemo videti kako ce se Jokic nositi sa Dejvisom.
Voriorsi na pocetku sezone nikako nisu pravi test...I prosle godine ih je Denver dobio.

JPR24

pre 5 godina

OKC=Smejurija se nastavlja. Beli svaka cast, ali treba i on da shvati da treba da igra vise za sebe. Kingsi su skup klinaca koji tek treba da nauce sta ke kolektiv. Bobi, 5 minuta... vidim da i Gortat nije igrao bas puno, nisam gledao, pa ko jeste, neka objasni da li je Hjuston vise igrao sa nizom petorkom pa je to u skladu, ili pak Rivers opet pocinje klasicno sablon sablon sablon.
Jokara odlican, mada nije jedini u Denveru, i naravno odbrana za sad deluje mnogo bolje nego qto su igrali prethodnih sezona. 3 tekme, jos nisu primili vise od 100 poena !

hyper

pre 5 godina

GSW ni blizu punog gasa izgubili 2 razlike, svi sem Karija podbacili, ali to ne menja cinjenicu da je Denver odlican a Jokic stvarno melje.
(Ufo, 22. oktobar 2018 08:31)

I Denver igrao sa pola gasa, Marej i Milsap podbacili totalno.

el

pre 5 godina

Gledao... Da su imali bolji sut sa penala, ne bi bila ni neizvesna utakmica. Klupa je odigrala dobro, Heris najbolji a Jokica iako nije islo pun gas, pruzio sjajnu partiju. Dao je par vaznih poena, odbranu odigrao sjajno, da nisu toliko promasivali saigraci imao bi jos jedan tripl-dabl. Odbrana i klupa za mene definitivno je ostavila najjaci utisak.

Aleksandar

pre 5 godina

@ sve najbolje u srbiji dolazi iz crne gore. nevjerovatno!

Pa to je sve Srbija, da li dolazi iz Sumadije, Vojvodine ili Crne Gore nema nikakve razlike. Pozdrav brate Srbine.

Clay

pre 5 godina

PO nije upitan. O čemu pričamo?
Mnogo bolje igraju, jedino im je klupa tanka i u slučaju peha sa povredama mogu da ugrize plasnam u PO.
Ove godine će biti u prve 4 ekipe na zapadu. Realno.

nista o nicemu

pre 5 godina

Koliko su sad besmisleni komentari grobarskih botova koji su mu predvidjali mizernu sezonu jer nije igrao kvalifikacije kada se po njima postaje igrac. Ma kida bre Jokicu majstore

Sir Djavo

pre 5 godina

Kakve veze ima gradja sa igrom, bas je gotivnije sto je bucko pa ih kida ko djecu, eno Rouz gradjen ko zmaj a pucaju noge ko da su od stakla ili Rasel kome je mozak iskljucen kad treba. Bravo Nikola, da nabacis jos 20 kila opet bi ih oducio od zivota, basket se igra glavom.

12

pre 5 godina

Odmah da budem jasan nemam nista protiv Jokica, samo imam problem sa naslovom nivinara. Jokic jeste igracina, ali je lako uci na nba.com i videti, za one koji nisu gledali, da je sa Jokicem u igri Denver imao -4 poena, za razliku od nekih saigraca sa kojima su imali i +18, cime naslov automatski pada u vodu.
(daxns, 22. oktobar 2018 11:22)

Ti bolje pogledaj neku utakmicu pa se javi da komentarises

dukat

pre 5 godina

kako da ne buddu losi, kad im je prva ,,zvezda,, Kevin Lav, provaljen lik, Cedi Osman im je novi Lebron, a Sexton novi Irving..i da,Clarkson koji nije imao mesta u lejkersima ima slobodu da opali jedno 20x po utakmici. 
najbolje da trejduju lava,za neke mlade,i za pikove,tankuju ovu sezonu, tako ce najbrze preboleti odlazak Dzejmsa.
(the answer, 22. oktobar 2018 08:55)

Pokusavali su oni vec da uvale Lovea, jos dok je Lebron bio tamo, ali kao sto kazes provaljen je igrac i niko nece da preuzme tu platu, plus niko ne zeli da im da nesto dobro zauzvrat, tako da je trade za Wigginsa ispao los, mada ni on nije postao petina igraca kako se ocekivalo da ce biti. U svakom slucaju su uzeli prsten, tako da se valjda isplatilo kratkorocno.

Mirko

pre 5 godina

Meni se samo jos jedna stvar ne svidja kod njega a to je skromnost.Nece da sutira vise od 13 '14 puta prvi je igrac tima,ya rayliku od Herrisa koji se ne libi da sutne i 20 puta kao i na prosloj utakmici.
(Moe, 22. oktobar 2018 09:04)

Skroz si u pravu i lepo si rekao, ali fazon je u tome da je Herisu to primarna funkcija - bek-šuter, i on to mora da radi, nema ništa drugo, osim što povremeno ide u prodore na koš i to isto dobro radi. Uopšte nije loše kad ti saigrač da 28 poena po meču - ne bih se uopšte bunio, makar i sa slabijim procentom šuta, jer ko god da šutira više-više i greši - svi osim Jokića u prošloj utakmici, ali to je izuzetak...

el

pre 5 godina

Pruzio je dobru partiju ali ceo tim je odigrao dobro, pre svega odbranu. Da je napad bolje funkcionisao, imao bi i td jer su saigraci promasili dosta otvorenih suteva na njegove asistencije. Utakmica ne bi bila cak.ni neizvesna da su bolje gadjali penale. 16 promasenih, ako se ne varam, je zaista mnogo. Heris vrhunski, Marej mora bolje mada je njegova povreda malo unela nervozu, srecom ne deluje ozbiljno. Posle Bartona, takav peh im bas ne treba a pritom jos cekaju na Portera i Tomasa. Bice zanimljivo videti i njih na terenu. Klupa konacno zaigrala, a to je najvise i uticalo na utakmicu. Nekoliko nesviranih faulova pre svega nad Jokicem, npr kad ga je KD zaskocio mada je kasnije dobio tehnicku, Igodalin flop za faul u napadu i iscudjavanje za svaki sviran prekrsaj bezgresnih igraca GSW samo cine ovu pobedu jos sladjom. Ne bi bila cak ni toliko neizvesna utakmica da nisu promasili, ako se ne varam, 16 slobodnjaka.

Milutin

pre 5 godina

Zasto se dize u nebesa i prati svaki njegov mec sa velikom paznjom u Srbiji? Cime je on to zasluzio? Treba ga se odreci javno,kako dolikuje!
(shone, 22. oktobar 2018 09:15)

Kad možemo da trpimo takve kao ti, zašto ne bi onda i Nikolu?

On nam je doneo srebro na Olimpijadi, a šta si ti uradio za ovu zemlju?

Mirko

pre 5 godina

Jako bitno! bitno kao kada bi objavili vest o meni i to da sam gej.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 22. oktobar 2018 10:48)

Istina je da to ne bi bila vest za nas, to već znamo, a ovo za Jokića je novo i veoma nas zanima. I to što je pobedio i što je imao dobru partiju, a posebno to što je pobedio šampione GSW! Sinoć sam čekao do 2h utakmicu, gledao negde do poluvremena i nisam mogao da izdržim više - naravno da mi je krivo što nisam odgledao uživo.
Sad ću verovatno pogledati skraćeno ili možda čak i celu.

Aj pozdrav, živ bio, nije ti lako ovih dana, al ne odustaj - vidiš kolika si zvezda ovde, čak se upoređuješ sa Jokićem, mora da ti je ego do neba naras'o. Makar nešto da ti naraslo...

Maki

pre 5 godina

Sta Jokara radi je nevrovatno. U jednoj razmeni ceo tim GS Je stao i gledao ga sa sta ce da uradi sa loptom..nema rotacije..samo stali i gledali..kao macori u farove..Majstor!

Marko

pre 5 godina

On moze da bude mvp vrlo lako ako nastavi i pocne da sutira jos vise zato sto ce Denver biti top 3 sigurno, i onda imas Lebrona koji ce biti 6-7 mesto dakle nema sanse kao i AD, Kari i Durant odmaraju dosta utakmica tako da tesko mogu i oni, jedini koji je ispred Jokica je Kawai Lenard ali lik se dosta povredjuje moguce je da propusti 15-20 utakmica.. Jokic ima sanse ne velike ali ima samo mora da vise sutira ja ne znam ta braca sta rade sta mu govore...

Milutin Mladjenović

pre 5 godina

Život i priključenije gro kometatora ovde zavisi od toga, da li će Jokić igrati za Srbiju ili neće?
Vaši roditelji i vi radite za 200€ ako i to imate, ali vas to ne tangira koliko Jokićevo neigranje za lopovsku Srbiju.

anica

pre 5 godina

Zasto se dize u nebesa i prati svaki njegov mec sa velikom paznjom u Srbiji? Cime je on to zasluzio? Treba ga se odreci javno,kako dolikuje! 
(shone, 22. oktobar 2018 09:15) 
Ako te ne zanima nemoj komentarisati, zasluzio je podrsku od svog naroda zbog toga sto je nas, mlad, uspesan i dobar decko...

Mileva

pre 5 godina

sve najbolje u srbiji dolazi iz crne gore. nevjerovatno!
(Papričica from Leskovac, 22. oktobar 2018 08:59)
Sav kriminal i plemenski mentalitet dolazi u Srbiju iz crne Gore!

па то је сјајно!

pre 5 godina

Koliko su sad besmisleni komentari grobarskih botova koji su mu predvidjali mizernu sezonu jer nije igrao kvalifikacije kada se po njima postaje igrac. Ma kida bre Jokicu majstore
(nista o nicemu, 22. oktobar 2018 09:35)

Шта је са тобом? Је л' си ми добро? Имам "преко" родбину, па ако треба за лекове, јави...Наши смо.

Mirko

pre 5 godina

Meni je fantastično kako jednostavno igra - svi se trude da imaju neke atraktivne poteze, većina i uspeva, a onda Jokić uradi nešto jednostavno, kao što je prosto ubacivanje u koš na metar i po od mrežice i kad pogodi - ovi protivnički igrači ko pop...ni. Prilično je porazno za njih da jedan GSW, šampion, prima tako proste koševe ko nrea dečjem igralištu.
A da ne pričam da uguravanja ispod koša K.Durenta,Greena,ovog njihovog mlađeg centra i svih ostalih. Čudo!
Što reče kolega u komentaru dole - masa je keva! :)

I na kraju, mislim da bi trebao da se potrudi da ima više asistencija po večeri, ne bi li došao do što više tripl-dablova, pošto sa poenima i skokovima nema problema - uvek mu zafali neka asistencija da bi imao tripl-dabl, mislim da će mu to biti ključno za ovogodišnji All Star, na koji bih želeo da ga pozovu, a i on je rekao da mu je to cilj.

Alan Ford

pre 5 godina

Čovjek kao 41. pik preporodio franšizu, dvije godine pobjeda/dvije ih je dijelila od plej ofa, ove godine sigurno idu. Nikola ima 23 godine i najbolji je igrač, momak je suvo zlato.

Jax Teller

pre 5 godina

Jako bitno! bitno kao kada bi objavili vest o meni i to da sam gej.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 22. oktobar 2018 10:48)

pa koji se muvas ovde, kad te ne zanima???

Linda ali ne Hamilton

pre 5 godina

Pa i ovaj ne igra za reprezentaciju Srbije i što pišete o njemu. Otišo tamo da zaradi pare i neka si igra za amerikance.
(Dejca-LE, 22. oktobar 2018 12:33)
Vidi ovog gegule
(Hogar, 22. oktobar 2018 13:33)

I on došao u Lindu, iz Pečenjevce.

Jaran

pre 5 godina

Jesu Jokic i Heris bili sjajni (statisticki najbolji) ali pravi heroji su Monte Moris, Tori Kreg i Huanco Ernangomez:
- Monte je i u napadu i u odbrani UNISTAVAO Karija i imali su Nagetsi ozbiljnu prednost zbog njega,
- Tori Kreg je igrao SJAJNU odbranu protiv Durenta, a to je nesto sto retko ko moze u poslednjih 10 godina da uradi,
- Huanco je jedini koji je cepao mrezicu za 3, a njegova blokada je donela pobedu.

Neverovatno je da onaj Denver iz prethodne 2 sezone igra ovakvu BRUTALNU timsku odbranu, svaka cast Melounu i ostatku ekipe koja ih je spremala za ovu sezonu!

Muki Blejlok

pre 5 godina

@JPR24

Hjuston ima dosta šutera, Bobi je prespor da zatvori nekoga na liniji za 3 poena, to je razlog što nije omao veliku minutažu, prespor je da čuva i Kapelu.
Svaka čast Jokiću ali nije ovo samo njegova pobeda, Denver igra kao pravi tim ove sezone.

zemunski kej

pre 5 godina

Strasna utakmica, Bez Vila Bartona,GSW stvarno mocan tim ,Curry odlican, Denver je usao u zadnih 2~3 minuta sa 10tak koseva u plusu ali ovi stegli i cini se da je utakmica bila jos 10 sekundi duza izgubili bi i u produzetku bi izgubili, Huancho Hernangomez odigrao najbolje u zivotu plus taj potez, Nikola se nije naigrao iako je bio dobar ,Zamislite cuvao ga Kevin Durent,Ako se ne povrede glavni igraci tesko ce da gube utakmice,Gledamo kako tim raste vec trecu godinu, Jokic ima tek 23 godine, Kako igra do 37 godina ce igrati lagano,

bzvz

pre 5 godina

Pratim NBA bas na ovaj nacin, citajuci izvestaje i vase komentare, ali sinoc odgledah prvo poluvreme utakmice. Frapirah se kada ugledah Jokica. Pa, on je debeo covek sa bar desetak kila viska. Jedva trci, a skok mu je dizanje na prste. Sjajan osecaj za igru je nesporan, ali biti onako debeo nema smisla. Moze da se zaigra pa stvarno skoci, nadam se da se tada nece povrediti.

rd7

pre 5 godina

Evo opet komentarisu "ultra Srbende"... Ajde lepo preskocite vest sa svojim limitiranim razmisljanjem i ostavite ljude koje ove vesti zapravo zanimaju, hvala!

miro

pre 5 godina

bio bi ovo lagan tripl dabl, ali su šutirali trojke 3 od 24 u prvom poluvremenu, pa je Nikola imao samo jednu asistenciju pre velikog odmora.

SUPERMAN

pre 5 godina

I na kraju, mislim da bi trebao da se potrudi da ima više asistencija po večeri, ne bi li došao do što više tripl-dablova, pošto sa poenima i skokovima nema problema - uvek mu zafali neka asistencija da bi imao tripl-dabl, mislim da će mu to biti ključno za ovogodišnji All Star, na koji bih želeo da ga pozovu, a i on je rekao da mu je to cilj.
(Mirko, 22. oktobar 2018 12:59)

Pa ako si gledao ovaj mec mogao si viedeti da decko do poslednje cetvrtine nije ozbiljno ni igrao tek tada je krenula prava borba na obe strane,a sto se tice asistencija sinoc je dodao milion lopti ali ne vredi kad su ovi sve to promasili,tako da on svoj posao uradi,e sad to sto ostali promasuju to je njohov problem.

MarcoPolo

pre 5 godina

Ajde budite malo realni. Jeste Jokić odigrao dobro i bio jedan od najboljih u ekipi, ali je ipak najzaslužniji za pobedu i najbolji bio Geri Heris. Treba biti umeren u hvalospevima, a ne ovoliko preterivati.

Bookie

pre 5 godina

Sutirati 3 od 9 slobodnjake u zavrsnici ovakve utakmice , na domacem terenu , je sramno.Ukupno 42 od 24 ali kada sutiras u kljucnim momentima , skoncentrisi se malo!
Harris nemoguci ulaz ubaci , pa dodatno slobodno masi , Jokic nakon njega oba , onda i Millsap , pa Murray koji se nesto ljuti sto mu ne daju loptu , a lik polaganje ne umije spustiti pa jos ni oba slobodna kada ga fauliraju...

Sudije su tek smijurija.Pa ako jos moras navlaciti ovakom timu zvijezda da dobiju mec , a ubili su interesantnos NBA..?!Sviraju Jokicu faul u napadu , a Igoudala nesretni ostao na njemu i kako nema resenje da ga zaustavi , bolje pasti kao da ga udarilo 22000V na normalno pokret , bez odgurivanja rukom , tijelo u tijelo.Posebna smijurija je gledanje snimka 10-ak sekundi do kraja meca , Green promasuje slobodno , Jones pravi faul nad Jokicem u skoku ga baca pod obruc , u doskoku iz faula Jokic njega bukvalno 2x faulira , lopta odlazi u aut i sudija gleda ko je posljednji dirao istu :D Vrhunsko pravilo gledanja snimka , nije bitno sto se tuku , vec ko je dirao loptu.Srecom , pa i tu nisu pokusali vratiti loptu gostima!

Pravda na kraju u vidu blokade Hernangomeza sa ledja Jonesu u posljednjoj sekundi.

Ko nije gledao mec , u posljednjih 5 min Jokic je disao na skrge , a ni Harris nije mnogo bolje izgledao hvatajuci vazduh pri pauzama.Millsap se najvise radovao Hernangomezu , valjda ipak ima nesto srama za platu koliku prima i sa pruza za te pare?!

Niki

pre 5 godina

@peradetlic
Saosecam tebra,ali iskreno,nasmeja me. Veceras popravni🙂
A za @shoneta ne znam šta da kažem,ok treba dobiti Jokara kritiku zbog reprezentacije,ali ko bi se na njegovom mestu odlucio da rizikuje fransizno mesto i da obezbedi narednih 15pokolenja? Ljudi,potpisao je max ugovor,ja ne bi lično rizikovao da izadjem iz kuće da mi se ukaže takva prilika. A biće utakmica za reprezentaciju još dosta.
Sto se sinocnih mečeva,svi ‘kiksnuli’ ali i to je dobro za košarku i def ova Oklohoma uzas užasa.

Điu,Liu i Sadriu

pre 5 godina

Denver od gotovog napravi veresiju,mogli su komotno da pebede 15-20 razlike,18 bacanja omaše,nekoliko zicera u zadnjoj četvrtini,sudije,ne daj bože nikome...

marko

pre 5 godina

(Mirko, 22. oktobar 2018 12:42)Hvala marko na podrsci, mada mi ovo izgleda sarkasticno. Mozda je samo napad na moju seksualnu orijentaciju.
(BODIBOND, 22. oktobar 2018 13:08)
Ti si decko izgubljen u svemiru, kakva crna orijentacija pa jos seksualna!

Mane

pre 5 godina

Ne razumem ove negativne komentare na racun jokica taj momak ce biti dobar za buducnost tako isto prozivate novaka a koliko puta je samo izasao na teren i povredjen i zdrav.

Walter

pre 5 godina

I ranije su oni znali da dobiju u gostima često prilicno nemotivisane voriorse bar kad je regulatna sezona u pitanju,i dalje mislim da neće videti plej ofa.

objavite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Jokićev prosek u tri dosadašnje utakmice je 26.3 poena, 10.3 skokova i 7.3 asistencija.  
Dečko je definitivno naš(sadašnji i budući) najbolji igrač u NBA 
(objavite komentar vi sa O2, 22. oktobar 2018 08:31) 


Jош само да објасниш како је наш? 
А да је класа, јесте.
(мм, 22. oktobar 2018 16:59)

122 komentara i samo tebi nije jasno!? Treba li ti bolje objašnjenje?
Ali hajde, nemam nameru da se prepirem, niti svađam pa ću ti objasniti nešo što je svima jasno, sem tebi. Pod "naš" podrazumevam srpski, dakle od Paspalja, Đorđeviđa (koji su bili epizodisti), te Danilovića i sličnih mu koji su imali zapaženih partija, pa do Divca, Stojakovića i ostalih koji su pokazali vrhunsku klasu u NBA. Nadam se da ti je sada "jasnije". Pozdrav

мм

pre 5 godina

Jokićev prosek u tri dosadašnje utakmice je 26.3 poena, 10.3 skokova i 7.3 asistencija. 
Dečko je definitivno naš(sadašnji i budući) najbolji igrač u NBA
(objavite komentar vi sa O2, 22. oktobar 2018 08:31)


Jош само да објасниш како је наш?
А да је класа, јесте.

Paranoid Android

pre 5 godina

Uvek pratim sve nase koji imaju bilo kakvu minutazu, pomalo sam subjektivan pri komentarisanju ucinka istih, ali moram reci da Jokic u ovom mecu protiv GS nije pokazao ono sto se od njega ocekuje - stalozenost u zavrsnici!

Poslednjih par minuta - promasena oba bacanja i to je to. Cinjenica, odigrali su odbranu u prve 3 cetvrtine da konstantno budu u prednosti, ali se GS raspucase pred kraj ... Pored toga, da su pogodili bar pola promasenih bacanja, nikada rezultat ne bi dosao u pitanje.

Bice Jokic sve bolji, ne sumnjam uoopste u to, samo da se otarasi "tezine" ugovora.

Washuu

pre 5 godina

Drago mi je zbog Jokare, ali drugo su warriorsi u regularnom toku sezone, a drugo kada udju u playoff mode,nazalost kao da okrenu prekidac sa off na on u po, prosle godine su pred po izgubili od Jute sa 30-40 koseva razlike, ne secam se tacno i svi su bili zabrinuti ili presrecni kako za koga sta ce biti sa njima u playoff, oni usli u po i krenuli sve da melju...

daxns

pre 5 godina

Odmah da budem jasan nemam nista protiv Jokica, samo imam problem sa naslovom nivinara. Jokic jeste igracina, ali je lako uci na nba.com i videti, za one koji nisu gledali, da je sa Jokicem u igri Denver imao -4 poena, za razliku od nekih saigraca sa kojima su imali i +18, cime naslov automatski pada u vodu.

BODIBOND

pre 5 godina

Dzabe da sam pobedi i Sparse kad Jokic ne igra za repku. Moze upisati tripl dabl na 5 utakmica zaredom, ali ne vredi dok ne bude reprezentativac. Mozda poput Borjana i Raonica ceka kanadski pasos?

neaktivan

pre 5 godina

@мм
Tako sto i dalje igra pod nasom zastavom iako ga narod najbezobzirnije vredja i to za nesto sto jednog naseg drugog sportistu kada istu stvar uradi maltene podrzava,iako odsustvo prvog se u reprezentaciji jedva oseti a odsustvo drugog direktno gura tim u poraz

GM

pre 5 godina

Kako ne obozavati ove zakljucke posle 3 utakmice...

Prosle godine medju najgorima odbrambeno, posle 82 utakmice, a sada medju najboljima, posle 3 utakmice.

Opustite se ljudi, uzivajte u kosarci, da ce nesto uraditi u plejofu nece, tako da gledajte mec po mec, a ne prognoze i predvidjanja, od toga nema nista.

Svedok

pre 5 godina

"papričica from Leskovac"

Joj druže srbofili su na reanimaciji posle tvog kometara.
A istinu si napisao, a to ljudi u Srbiji najviše mrze.
Častili te sa brdo minusa.
Ha, ha, ha...

BODIBOND

pre 5 godina

Istina je da to ne bi bila vest za nas, to već znamo, a ovo za Jokića je novo i veoma nas zanima. I to što je pobedio i što je imao dobru partiju, a posebno to što je pobedio šampione GSW! Sinoć sam čekao do 2h utakmicu, gledao negde do poluvremena i nisam mogao da izdržim više - naravno da mi je krivo što nisam odgledao uživo. 
Sad ću verovatno pogledati skraćeno ili možda čak i celu. 

Aj pozdrav, živ bio, nije ti lako ovih dana, al ne odustaj - vidiš kolika si zvezda ovde, čak se upoređuješ sa Jokićem, mora da ti je ego do neba naras'o. Makar nešto da ti naraslo...
(Mirko, 22. oktobar 2018 12:42)

Hvala marko na podrsci, mada mi ovo izgleda sarkasticno. Mozda je samo napad na moju seksualnu orijentaciju.

bzvz

pre 5 godina

Pratim NBA bas na ovaj nacin, citajuci izvestaje i vase komentare, ali sinoc odgledah prvo poluvreme utakmice. Frapirah se kada ugledah Jokica. Pa, on je debeo covek sa bar desetak kila viska. Jedva trci, a skok mu je dizanje na prste. Sjajan osecaj za igru je nesporan, ali biti onako debeo nema smisla. Moze da se zaigra pa stvarno skoci, nadam se da se tada nece povrediti.

nista o nicemu

pre 5 godina

Koliko su sad besmisleni komentari grobarskih botova koji su mu predvidjali mizernu sezonu jer nije igrao kvalifikacije kada se po njima postaje igrac. Ma kida bre Jokicu majstore

Marko

pre 5 godina

On moze da bude mvp vrlo lako ako nastavi i pocne da sutira jos vise zato sto ce Denver biti top 3 sigurno, i onda imas Lebrona koji ce biti 6-7 mesto dakle nema sanse kao i AD, Kari i Durant odmaraju dosta utakmica tako da tesko mogu i oni, jedini koji je ispred Jokica je Kawai Lenard ali lik se dosta povredjuje moguce je da propusti 15-20 utakmica.. Jokic ima sanse ne velike ali ima samo mora da vise sutira ja ne znam ta braca sta rade sta mu govore...

MarcoPolo

pre 5 godina

Ajde budite malo realni. Jeste Jokić odigrao dobro i bio jedan od najboljih u ekipi, ali je ipak najzaslužniji za pobedu i najbolji bio Geri Heris. Treba biti umeren u hvalospevima, a ne ovoliko preterivati.

мм

pre 5 godina

Jokićev prosek u tri dosadašnje utakmice je 26.3 poena, 10.3 skokova i 7.3 asistencija. 
Dečko je definitivno naš(sadašnji i budući) najbolji igrač u NBA
(objavite komentar vi sa O2, 22. oktobar 2018 08:31)


Jош само да објасниш како је наш?
А да је класа, јесте.

BODIBOND

pre 5 godina

Dzabe da sam pobedi i Sparse kad Jokic ne igra za repku. Moze upisati tripl dabl na 5 utakmica zaredom, ali ne vredi dok ne bude reprezentativac. Mozda poput Borjana i Raonica ceka kanadski pasos?

Walter

pre 5 godina

I ranije su oni znali da dobiju u gostima često prilicno nemotivisane voriorse bar kad je regulatna sezona u pitanju,i dalje mislim da neće videti plej ofa.

Hogar

pre 5 godina

Koliko su sad besmisleni komentari grobarskih botova koji su mu predvidjali mizernu sezonu jer nije igrao kvalifikacije kada se po njima postaje igrac. Ma kida bre Jokicu majstore
(nista o nicemu, 22. oktobar 2018 09:35)
Opa, vidim dobio si produžen vikend ili štrajkuju u ludnici???

daxns

pre 5 godina

Odmah da budem jasan nemam nista protiv Jokica, samo imam problem sa naslovom nivinara. Jokic jeste igracina, ali je lako uci na nba.com i videti, za one koji nisu gledali, da je sa Jokicem u igri Denver imao -4 poena, za razliku od nekih saigraca sa kojima su imali i +18, cime naslov automatski pada u vodu.

BODIBOND

pre 5 godina

Istina je da to ne bi bila vest za nas, to već znamo, a ovo za Jokića je novo i veoma nas zanima. I to što je pobedio i što je imao dobru partiju, a posebno to što je pobedio šampione GSW! Sinoć sam čekao do 2h utakmicu, gledao negde do poluvremena i nisam mogao da izdržim više - naravno da mi je krivo što nisam odgledao uživo. 
Sad ću verovatno pogledati skraćeno ili možda čak i celu. 

Aj pozdrav, živ bio, nije ti lako ovih dana, al ne odustaj - vidiš kolika si zvezda ovde, čak se upoređuješ sa Jokićem, mora da ti je ego do neba naras'o. Makar nešto da ti naraslo...
(Mirko, 22. oktobar 2018 12:42)

Hvala marko na podrsci, mada mi ovo izgleda sarkasticno. Mozda je samo napad na moju seksualnu orijentaciju.

Svedok

pre 5 godina

"papričica from Leskovac"

Joj druže srbofili su na reanimaciji posle tvog kometara.
A istinu si napisao, a to ljudi u Srbiji najviše mrze.
Častili te sa brdo minusa.
Ha, ha, ha...

Just

pre 5 godina

Zasto se dize u nebesa i prati svaki njegov mec sa velikom paznjom u Srbiji? Cime je on to zasluzio? Treba ga se odreci javno,kako dolikuje!
(shone, 22. oktobar 2018 09:15)
Još jedan mizerni život ... Mukica

Hogar

pre 5 godina

Pa i ovaj ne igra za reprezentaciju Srbije i što pišete o njemu. Otišo tamo da zaradi pare i neka si igra za amerikance.
(Dejca-LE, 22. oktobar 2018 12:33)
Vidi ovog gegule

Basketball_Guru

pre 5 godina

Jokić i kad odigra solidno, ima neverovatne brojke, što govori u kakvog superstara je izrastao. Onaj Milsap dečko je zalutao u ovu franšizu Denvera, očajan je, za igrača koji je plačen oko 30 miliona po sezoni ono je sramota... Čovek šutira iz igre 7/1, bacanja 8/3, glavinja, ne dodaje kad treba da oda, gubi lopte, jednom rečju užas... Velika greška Denvera je što se obavezali trogodišnjim ugovorom za igrača koji ove sezone puni 34 godine, bespotrebno puni seleri kep, ne uklapa se, a karijera mu je u rapidnom padu... Svakako se nadam plej ofu ove gosine, i pored očajnog Milsapa, mada se uljeza treba otarasiti što pre, realno kvari sve što Jokić napravi, onaj ko prati Denver zna...

peradetlić

pre 5 godina

U subotu na nedelju ubodem 5 tekmi na kladionici, i sa tim entuzijazmom odlučim da dobitak singliram na noćašnju utakmicu neku. I dvoumim se da li da stavim na Denver, kao imao sam osećaj da će ih dobiti, ali smirim se i odigram racionalno na Oklahomu...Glup sam kao noć

objavite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Jokićev prosek u tri dosadašnje utakmice je 26.3 poena, 10.3 skokova i 7.3 asistencija.
Dečko je definitivno naš(sadašnji i budući) najbolji igrač u NBA

Sir Giggs

pre 5 godina

@Shone

Pre bih se odrekao vas što prozivate Jokića zbog reprezentacije. Pazi ti njega, on bi da se odriče. Ahahaha. Mnogo vi zamišljate da imate neku moć samo jer ste na strani većine.

Paranoid Android

pre 5 godina

Uvek pratim sve nase koji imaju bilo kakvu minutazu, pomalo sam subjektivan pri komentarisanju ucinka istih, ali moram reci da Jokic u ovom mecu protiv GS nije pokazao ono sto se od njega ocekuje - stalozenost u zavrsnici!

Poslednjih par minuta - promasena oba bacanja i to je to. Cinjenica, odigrali su odbranu u prve 3 cetvrtine da konstantno budu u prednosti, ali se GS raspucase pred kraj ... Pored toga, da su pogodili bar pola promasenih bacanja, nikada rezultat ne bi dosao u pitanje.

Bice Jokic sve bolji, ne sumnjam uoopste u to, samo da se otarasi "tezine" ugovora.

MaironDrake

pre 5 godina

Denveru se otvorilo da se protiv Pelikana bori za skor 6-0...Ni najveci optimisti nisu ocekivali tako nesto. Sledeci mec protiv Sakramenta, pa onda protiv LAL, kako igraju, ne bi trebalo da imaju problema. E onda pravi test protiv Pelikana :)

Washuu

pre 5 godina

Drago mi je zbog Jokare, ali drugo su warriorsi u regularnom toku sezone, a drugo kada udju u playoff mode,nazalost kao da okrenu prekidac sa off na on u po, prosle godine su pred po izgubili od Jute sa 30-40 koseva razlike, ne secam se tacno i svi su bili zabrinuti ili presrecni kako za koga sta ce biti sa njima u playoff, oni usli u po i krenuli sve da melju...

we will rock you

pre 5 godina

Šta reci za ovog momka,kada ima ovakve brojke protiv najjačeg košarkaškog tima na svetu?!Gde je skoro stigao do triple double osim jedno BRAVO MAJSTORE!!

objavite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Jokićev prosek u tri dosadašnje utakmice je 26.3 poena, 10.3 skokova i 7.3 asistencija.
Dečko je definitivno naš(sadašnji i budući) najbolji igrač u NBA

goblin

pre 5 godina

Ako počne da uzima više šuteva(20+) i da postiže malo više poena,Jokić postaje legitimni kandidat za MVP nagradu,uz "Obrvu",Lenarda,Janisa i možda nekog iz Golden Stejta.

objavite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Jokićev prosek u tri dosadašnje utakmice je 26.3 poena, 10.3 skokova i 7.3 asistencija.
Dečko je definitivno naš(sadašnji i budući) najbolji igrač u NBA

GM

pre 5 godina

Kako ne obozavati ove zakljucke posle 3 utakmice...

Prosle godine medju najgorima odbrambeno, posle 82 utakmice, a sada medju najboljima, posle 3 utakmice.

Opustite se ljudi, uzivajte u kosarci, da ce nesto uraditi u plejofu nece, tako da gledajte mec po mec, a ne prognoze i predvidjanja, od toga nema nista.

the answer

pre 5 godina

@timmy

kako da ne buddu losi, kad im je prva ,,zvezda,, Kevin Lav, provaljen lik, Cedi Osman im je novi Lebron, a Sexton novi Irving..i da,Clarkson koji nije imao mesta u lejkersima ima slobodu da opali jedno 20x po utakmici.
najbolje da trejduju lava,za neke mlade,i za pikove,tankuju ovu sezonu, tako ce najbrze preboleti odlazak Dzejmsa.

Moe

pre 5 godina

Meni se samo jos jedna stvar ne svidja kod njega a to je skromnost.Nece da sutira vise od 13 '14 puta prvi je igrac tima,ya rayliku od Herrisa koji se ne libi da sutne i 20 puta kao i na prosloj utakmici.

па то је сјајно!

pre 5 godina

Koliko su sad besmisleni komentari grobarskih botova koji su mu predvidjali mizernu sezonu jer nije igrao kvalifikacije kada se po njima postaje igrac. Ma kida bre Jokicu majstore
(nista o nicemu, 22. oktobar 2018 09:35)

Шта је са тобом? Је л' си ми добро? Имам "преко" родбину, па ако треба за лекове, јави...Наши смо.

Janez

pre 5 godina

Jako bitno! bitno kao kada bi objavili vest o meni i to da sam gej. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 22. oktobar 2018 10:48) 
Tako je, to i nije vest.Većina ovde to zna

Blue Moon 1176

pre 5 godina

Nije srusio Jokic nego Denver kao tim,Denver je ovo mogao i rutinski da dobije ali 18 promasenih bacanja je zaista previse, Marej jako los veceras on mora da se prikljuci Herisu i Jokic kako bi Denver bio siguran za plej-of. Deluje Denver dobro na pocetku sezone videcemo za dalje.

Leti vreme

pre 5 godina

Ali sta sudije rade to je pravi cirkus. Puste 5 min udaranja,rvanja i po nekoliko ocitih faula u svakom napadu a zatim sviraju za mrki pogled. Jokic je imao koji poen manje od Herisa ali 11 skokova i 6 asistencija ga prave liderom.
P.S. Da je Denver imao normalan prosek slobodnih bacanja utakmica bi bila ranije resena a ovako su pogadjali bacanja kao prosecni ABA ligas. Milsap je nba Djoko Salic,uzima sebi prostora 1 na 1, u 2/3 slucaja baci frljoku a ako izvuce faul na sutu promasi oba bacanja

12

pre 5 godina

Odmah da budem jasan nemam nista protiv Jokica, samo imam problem sa naslovom nivinara. Jokic jeste igracina, ali je lako uci na nba.com i videti, za one koji nisu gledali, da je sa Jokicem u igri Denver imao -4 poena, za razliku od nekih saigraca sa kojima su imali i +18, cime naslov automatski pada u vodu.
(daxns, 22. oktobar 2018 11:22)

Ti bolje pogledaj neku utakmicu pa se javi da komentarises

Petar

pre 5 godina

Dečko je mogao do nikad lakšeg tripl dabl-a samo da su saigrači bilo šta pogađali iz otvorenih šuteva i polaganja. Kao da ima kompjuter u glavi, neverovatno kako vidi teren ispred sebe, mapira sve u sekundi i bira najbolja rešenja.

Bookie

pre 5 godina

Sutirati 3 od 9 slobodnjake u zavrsnici ovakve utakmice , na domacem terenu , je sramno.Ukupno 42 od 24 ali kada sutiras u kljucnim momentima , skoncentrisi se malo!
Harris nemoguci ulaz ubaci , pa dodatno slobodno masi , Jokic nakon njega oba , onda i Millsap , pa Murray koji se nesto ljuti sto mu ne daju loptu , a lik polaganje ne umije spustiti pa jos ni oba slobodna kada ga fauliraju...

Sudije su tek smijurija.Pa ako jos moras navlaciti ovakom timu zvijezda da dobiju mec , a ubili su interesantnos NBA..?!Sviraju Jokicu faul u napadu , a Igoudala nesretni ostao na njemu i kako nema resenje da ga zaustavi , bolje pasti kao da ga udarilo 22000V na normalno pokret , bez odgurivanja rukom , tijelo u tijelo.Posebna smijurija je gledanje snimka 10-ak sekundi do kraja meca , Green promasuje slobodno , Jones pravi faul nad Jokicem u skoku ga baca pod obruc , u doskoku iz faula Jokic njega bukvalno 2x faulira , lopta odlazi u aut i sudija gleda ko je posljednji dirao istu :D Vrhunsko pravilo gledanja snimka , nije bitno sto se tuku , vec ko je dirao loptu.Srecom , pa i tu nisu pokusali vratiti loptu gostima!

Pravda na kraju u vidu blokade Hernangomeza sa ledja Jonesu u posljednjoj sekundi.

Ko nije gledao mec , u posljednjih 5 min Jokic je disao na skrge , a ni Harris nije mnogo bolje izgledao hvatajuci vazduh pri pauzama.Millsap se najvise radovao Hernangomezu , valjda ipak ima nesto srama za platu koliku prima i sa pruza za te pare?!

Mateja

pre 5 godina

Pogledajte komentare amera na youtube-u,
svi pričaju kako je natalentovaniji "big man" i kako svi izgledaju smešno kad igraju protiv našeg Somborca.

Fert 14

pre 5 godina

Jeste popravio odbranu jedan na jedan ali mene fascinira kako komanduje odbranom iz reketa, i koliko pomaže kretnjama. Nikad ne igra tipacan flaster na svom igraču. Sam igra poluzonu. Još mi bolje kako gura ledjima u napadu. Masa je mama. Hehe

Aleksandar

pre 5 godina

@ sve najbolje u srbiji dolazi iz crne gore. nevjerovatno!

Pa to je sve Srbija, da li dolazi iz Sumadije, Vojvodine ili Crne Gore nema nikakve razlike. Pozdrav brate Srbine.

a jeste sad kao šta?

pre 5 godina

MaironDrake, 22. oktobar 2018 08:36)

Jedini test je bio ovaj sad.. A pravi kreće tek u playoffu, kakvi Pelikani druže, ima još tuca bitnih i nebitnih utakmica da se igra :)

Clay

pre 5 godina

PO nije upitan. O čemu pričamo?
Mnogo bolje igraju, jedino im je klupa tanka i u slučaju peha sa povredama mogu da ugrize plasnam u PO.
Ove godine će biti u prve 4 ekipe na zapadu. Realno.

JPR24

pre 5 godina

OKC=Smejurija se nastavlja. Beli svaka cast, ali treba i on da shvati da treba da igra vise za sebe. Kingsi su skup klinaca koji tek treba da nauce sta ke kolektiv. Bobi, 5 minuta... vidim da i Gortat nije igrao bas puno, nisam gledao, pa ko jeste, neka objasni da li je Hjuston vise igrao sa nizom petorkom pa je to u skladu, ili pak Rivers opet pocinje klasicno sablon sablon sablon.
Jokara odlican, mada nije jedini u Denveru, i naravno odbrana za sad deluje mnogo bolje nego qto su igrali prethodnih sezona. 3 tekme, jos nisu primili vise od 100 poena !

Mirko

pre 5 godina

Jako bitno! bitno kao kada bi objavili vest o meni i to da sam gej.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 22. oktobar 2018 10:48)

Istina je da to ne bi bila vest za nas, to već znamo, a ovo za Jokića je novo i veoma nas zanima. I to što je pobedio i što je imao dobru partiju, a posebno to što je pobedio šampione GSW! Sinoć sam čekao do 2h utakmicu, gledao negde do poluvremena i nisam mogao da izdržim više - naravno da mi je krivo što nisam odgledao uživo.
Sad ću verovatno pogledati skraćeno ili možda čak i celu.

Aj pozdrav, živ bio, nije ti lako ovih dana, al ne odustaj - vidiš kolika si zvezda ovde, čak se upoređuješ sa Jokićem, mora da ti je ego do neba naras'o. Makar nešto da ti naraslo...

Nikola Jokic

pre 5 godina

Konacno Denver igra i odbranu. Jokic je u fokusu od starta, prelezao je decije bolesti i konacno postao pravi lider. Samo jos i klupa da se popuni i nema razloga da ne udju u PO.

MaironDrake

pre 5 godina

MaironDrake, 22. oktobar 2018 08:36)

Jedini test je bio ovaj sad.. A pravi kreće tek u playoffu, kakvi Pelikani druže, ima još tuca bitnih i nebitnih utakmica da se igra :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (a jeste sad kao šta?, 22. oktobar 2018 08:53)

Test protiv Pelikana ce biti u pravom smislu te reci test, jer su i jedni i drugi naprzeni na startu sezone. Osim toga, bice sudar dva visoka igraca koja su do sada najvise pokazala...Takodje cemo videti kako ce se Jokic nositi sa Dejvisom.
Voriorsi na pocetku sezone nikako nisu pravi test...I prosle godine ih je Denver dobio.

el

pre 5 godina

Pruzio je dobru partiju ali ceo tim je odigrao dobro, pre svega odbranu. Da je napad bolje funkcionisao, imao bi i td jer su saigraci promasili dosta otvorenih suteva na njegove asistencije. Utakmica ne bi bila cak.ni neizvesna da su bolje gadjali penale. 16 promasenih, ako se ne varam, je zaista mnogo. Heris vrhunski, Marej mora bolje mada je njegova povreda malo unela nervozu, srecom ne deluje ozbiljno. Posle Bartona, takav peh im bas ne treba a pritom jos cekaju na Portera i Tomasa. Bice zanimljivo videti i njih na terenu. Klupa konacno zaigrala, a to je najvise i uticalo na utakmicu. Nekoliko nesviranih faulova pre svega nad Jokicem, npr kad ga je KD zaskocio mada je kasnije dobio tehnicku, Igodalin flop za faul u napadu i iscudjavanje za svaki sviran prekrsaj bezgresnih igraca GSW samo cine ovu pobedu jos sladjom. Ne bi bila cak ni toliko neizvesna utakmica da nisu promasili, ako se ne varam, 16 slobodnjaka.

Mileva

pre 5 godina

sve najbolje u srbiji dolazi iz crne gore. nevjerovatno!
(Papričica from Leskovac, 22. oktobar 2018 08:59)
Sav kriminal i plemenski mentalitet dolazi u Srbiju iz crne Gore!

Raci

pre 5 godina

Jokic poprilicno lagano dolazi do ovih cifara, takoreci konstantno je na ivici tripledabla...i sve to za 30-32 min, opustene igre.
sta bi tek bilo da se razigra do kraja, nema granice...

cezar

pre 5 godina

sve najbolje u srbiji dolazi iz crne gore. nevjerovatno!
(Papričica from Leskovac, 22. oktobar 2018 08:59)

Ali i sve najgore. Da ne nabrajam pošto je lista pozamašna ali za početak Slobodan Milošević, Arkan.

Mirko

pre 5 godina

Meni je fantastično kako jednostavno igra - svi se trude da imaju neke atraktivne poteze, većina i uspeva, a onda Jokić uradi nešto jednostavno, kao što je prosto ubacivanje u koš na metar i po od mrežice i kad pogodi - ovi protivnički igrači ko pop...ni. Prilično je porazno za njih da jedan GSW, šampion, prima tako proste koševe ko nrea dečjem igralištu.
A da ne pričam da uguravanja ispod koša K.Durenta,Greena,ovog njihovog mlađeg centra i svih ostalih. Čudo!
Što reče kolega u komentaru dole - masa je keva! :)

I na kraju, mislim da bi trebao da se potrudi da ima više asistencija po večeri, ne bi li došao do što više tripl-dablova, pošto sa poenima i skokovima nema problema - uvek mu zafali neka asistencija da bi imao tripl-dabl, mislim da će mu to biti ključno za ovogodišnji All Star, na koji bih želeo da ga pozovu, a i on je rekao da mu je to cilj.

dag kolins

pre 5 godina

dobar Denver.. ako nastave u slicnom ritmu, prolaze u razigravanje.. Jokic sada vec standardan, u svome, nadam se, ovosezonskom prosjeku.. opravdace vec ove sezone svaki ulozeni dolar.. samo da ga zdravlje posluzi..

bob

pre 5 godina

Konentatori iz Denvera na kraju utakmice govore "Najružnija lepa pobeda koje se sećaju" i dodaju da je utakmicu dobila odbrana. Denveru je ovo treća utakmica gde su 1. pobedili 2. zadržali protivnika ispod 100 poena. Takođe uspeli su da promaše 18 slobodnih i opet su pobedili.

dukat

pre 5 godina

kako da ne buddu losi, kad im je prva ,,zvezda,, Kevin Lav, provaljen lik, Cedi Osman im je novi Lebron, a Sexton novi Irving..i da,Clarkson koji nije imao mesta u lejkersima ima slobodu da opali jedno 20x po utakmici. 
najbolje da trejduju lava,za neke mlade,i za pikove,tankuju ovu sezonu, tako ce najbrze preboleti odlazak Dzejmsa.
(the answer, 22. oktobar 2018 08:55)

Pokusavali su oni vec da uvale Lovea, jos dok je Lebron bio tamo, ali kao sto kazes provaljen je igrac i niko nece da preuzme tu platu, plus niko ne zeli da im da nesto dobro zauzvrat, tako da je trade za Wigginsa ispao los, mada ni on nije postao petina igraca kako se ocekivalo da ce biti. U svakom slucaju su uzeli prsten, tako da se valjda isplatilo kratkorocno.

Sir Djavo

pre 5 godina

Kakve veze ima gradja sa igrom, bas je gotivnije sto je bucko pa ih kida ko djecu, eno Rouz gradjen ko zmaj a pucaju noge ko da su od stakla ili Rasel kome je mozak iskljucen kad treba. Bravo Nikola, da nabacis jos 20 kila opet bi ih oducio od zivota, basket se igra glavom.

hyper

pre 5 godina

GSW ni blizu punog gasa izgubili 2 razlike, svi sem Karija podbacili, ali to ne menja cinjenicu da je Denver odlican a Jokic stvarno melje.
(Ufo, 22. oktobar 2018 08:31)

I Denver igrao sa pola gasa, Marej i Milsap podbacili totalno.

Milutin Mladjenović

pre 5 godina

Život i priključenije gro kometatora ovde zavisi od toga, da li će Jokić igrati za Srbiju ili neće?
Vaši roditelji i vi radite za 200€ ako i to imate, ali vas to ne tangira koliko Jokićevo neigranje za lopovsku Srbiju.

Alan Ford

pre 5 godina

Čovjek kao 41. pik preporodio franšizu, dvije godine pobjeda/dvije ih je dijelila od plej ofa, ove godine sigurno idu. Nikola ima 23 godine i najbolji je igrač, momak je suvo zlato.

Milutin

pre 5 godina

Zasto se dize u nebesa i prati svaki njegov mec sa velikom paznjom u Srbiji? Cime je on to zasluzio? Treba ga se odreci javno,kako dolikuje!
(shone, 22. oktobar 2018 09:15)

Kad možemo da trpimo takve kao ti, zašto ne bi onda i Nikolu?

On nam je doneo srebro na Olimpijadi, a šta si ti uradio za ovu zemlju?

Milan

pre 5 godina

Najslađe su ove pobede koje se dobiju na odbranu. Da mi je neko pričao da će ovako da kidaju ne bih mu verovao. GS ni u jednom trenutku nije dolazio do lakih šuteva. Nikolinih 23-11-6 su, čini mi se, ovosezonski prosek, kada ima "obično veče. Mnogo je popravio odbranu, tih par kg mišića koje je nabacio mu mnogo pomažu u reketu. Tako je lako "uzidao" Grina par puta kao da je neki klinac.

anica

pre 5 godina

Zasto se dize u nebesa i prati svaki njegov mec sa velikom paznjom u Srbiji? Cime je on to zasluzio? Treba ga se odreci javno,kako dolikuje! 
(shone, 22. oktobar 2018 09:15) 
Ako te ne zanima nemoj komentarisati, zasluzio je podrsku od svog naroda zbog toga sto je nas, mlad, uspesan i dobar decko...

Muki Blejlok

pre 5 godina

@JPR24

Hjuston ima dosta šutera, Bobi je prespor da zatvori nekoga na liniji za 3 poena, to je razlog što nije omao veliku minutažu, prespor je da čuva i Kapelu.
Svaka čast Jokiću ali nije ovo samo njegova pobeda, Denver igra kao pravi tim ove sezone.

Jax Teller

pre 5 godina

Jako bitno! bitno kao kada bi objavili vest o meni i to da sam gej.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 22. oktobar 2018 10:48)

pa koji se muvas ovde, kad te ne zanima???

rd7

pre 5 godina

Evo opet komentarisu "ultra Srbende"... Ajde lepo preskocite vest sa svojim limitiranim razmisljanjem i ostavite ljude koje ove vesti zapravo zanimaju, hvala!

Điu,Liu i Sadriu

pre 5 godina

Denver od gotovog napravi veresiju,mogli su komotno da pebede 15-20 razlike,18 bacanja omaše,nekoliko zicera u zadnjoj četvrtini,sudije,ne daj bože nikome...

el

pre 5 godina

Gledao... Da su imali bolji sut sa penala, ne bi bila ni neizvesna utakmica. Klupa je odigrala dobro, Heris najbolji a Jokica iako nije islo pun gas, pruzio sjajnu partiju. Dao je par vaznih poena, odbranu odigrao sjajno, da nisu toliko promasivali saigraci imao bi jos jedan tripl-dabl. Odbrana i klupa za mene definitivno je ostavila najjaci utisak.

Dragan Feliks

pre 5 godina

Denver je najviše napredovao u odbrani. Napad im u većini utakmica neće biti problem ali odbrana mora biti konstantna da bi zabeležili bolji rezultat nego prethodnih sezona. Nikola za sada konstantno vrlo dobar i uticajan. Samo da tako nastave.

Niki

pre 5 godina

@peradetlic
Saosecam tebra,ali iskreno,nasmeja me. Veceras popravni🙂
A za @shoneta ne znam šta da kažem,ok treba dobiti Jokara kritiku zbog reprezentacije,ali ko bi se na njegovom mestu odlucio da rizikuje fransizno mesto i da obezbedi narednih 15pokolenja? Ljudi,potpisao je max ugovor,ja ne bi lično rizikovao da izadjem iz kuće da mi se ukaže takva prilika. A biće utakmica za reprezentaciju još dosta.
Sto se sinocnih mečeva,svi ‘kiksnuli’ ali i to je dobro za košarku i def ova Oklohoma uzas užasa.

Mane

pre 5 godina

Ne razumem ove negativne komentare na racun jokica taj momak ce biti dobar za buducnost tako isto prozivate novaka a koliko puta je samo izasao na teren i povredjen i zdrav.

marko

pre 5 godina

(Mirko, 22. oktobar 2018 12:42)Hvala marko na podrsci, mada mi ovo izgleda sarkasticno. Mozda je samo napad na moju seksualnu orijentaciju.
(BODIBOND, 22. oktobar 2018 13:08)
Ti si decko izgubljen u svemiru, kakva crna orijentacija pa jos seksualna!

Maki

pre 5 godina

Sta Jokara radi je nevrovatno. U jednoj razmeni ceo tim GS Je stao i gledao ga sa sta ce da uradi sa loptom..nema rotacije..samo stali i gledali..kao macori u farove..Majstor!

Mirko

pre 5 godina

Meni se samo jos jedna stvar ne svidja kod njega a to je skromnost.Nece da sutira vise od 13 '14 puta prvi je igrac tima,ya rayliku od Herrisa koji se ne libi da sutne i 20 puta kao i na prosloj utakmici.
(Moe, 22. oktobar 2018 09:04)

Skroz si u pravu i lepo si rekao, ali fazon je u tome da je Herisu to primarna funkcija - bek-šuter, i on to mora da radi, nema ništa drugo, osim što povremeno ide u prodore na koš i to isto dobro radi. Uopšte nije loše kad ti saigrač da 28 poena po meču - ne bih se uopšte bunio, makar i sa slabijim procentom šuta, jer ko god da šutira više-više i greši - svi osim Jokića u prošloj utakmici, ali to je izuzetak...

Jaran

pre 5 godina

Jesu Jokic i Heris bili sjajni (statisticki najbolji) ali pravi heroji su Monte Moris, Tori Kreg i Huanco Ernangomez:
- Monte je i u napadu i u odbrani UNISTAVAO Karija i imali su Nagetsi ozbiljnu prednost zbog njega,
- Tori Kreg je igrao SJAJNU odbranu protiv Durenta, a to je nesto sto retko ko moze u poslednjih 10 godina da uradi,
- Huanco je jedini koji je cepao mrezicu za 3, a njegova blokada je donela pobedu.

Neverovatno je da onaj Denver iz prethodne 2 sezone igra ovakvu BRUTALNU timsku odbranu, svaka cast Melounu i ostatku ekipe koja ih je spremala za ovu sezonu!

zemunski kej

pre 5 godina

Strasna utakmica, Bez Vila Bartona,GSW stvarno mocan tim ,Curry odlican, Denver je usao u zadnih 2~3 minuta sa 10tak koseva u plusu ali ovi stegli i cini se da je utakmica bila jos 10 sekundi duza izgubili bi i u produzetku bi izgubili, Huancho Hernangomez odigrao najbolje u zivotu plus taj potez, Nikola se nije naigrao iako je bio dobar ,Zamislite cuvao ga Kevin Durent,Ako se ne povrede glavni igraci tesko ce da gube utakmice,Gledamo kako tim raste vec trecu godinu, Jokic ima tek 23 godine, Kako igra do 37 godina ce igrati lagano,

neaktivan

pre 5 godina

@мм
Tako sto i dalje igra pod nasom zastavom iako ga narod najbezobzirnije vredja i to za nesto sto jednog naseg drugog sportistu kada istu stvar uradi maltene podrzava,iako odsustvo prvog se u reprezentaciji jedva oseti a odsustvo drugog direktno gura tim u poraz

miro

pre 5 godina

bio bi ovo lagan tripl dabl, ali su šutirali trojke 3 od 24 u prvom poluvremenu, pa je Nikola imao samo jednu asistenciju pre velikog odmora.

SUPERMAN

pre 5 godina

I na kraju, mislim da bi trebao da se potrudi da ima više asistencija po večeri, ne bi li došao do što više tripl-dablova, pošto sa poenima i skokovima nema problema - uvek mu zafali neka asistencija da bi imao tripl-dabl, mislim da će mu to biti ključno za ovogodišnji All Star, na koji bih želeo da ga pozovu, a i on je rekao da mu je to cilj.
(Mirko, 22. oktobar 2018 12:59)

Pa ako si gledao ovaj mec mogao si viedeti da decko do poslednje cetvrtine nije ozbiljno ni igrao tek tada je krenula prava borba na obe strane,a sto se tice asistencija sinoc je dodao milion lopti ali ne vredi kad su ovi sve to promasili,tako da on svoj posao uradi,e sad to sto ostali promasuju to je njohov problem.

Linda ali ne Hamilton

pre 5 godina

Pa i ovaj ne igra za reprezentaciju Srbije i što pišete o njemu. Otišo tamo da zaradi pare i neka si igra za amerikance.
(Dejca-LE, 22. oktobar 2018 12:33)
Vidi ovog gegule
(Hogar, 22. oktobar 2018 13:33)

I on došao u Lindu, iz Pečenjevce.

objavite komentar vi sa O2

pre 5 godina

Jokićev prosek u tri dosadašnje utakmice je 26.3 poena, 10.3 skokova i 7.3 asistencija.  
Dečko je definitivno naš(sadašnji i budući) najbolji igrač u NBA 
(objavite komentar vi sa O2, 22. oktobar 2018 08:31) 


Jош само да објасниш како је наш? 
А да је класа, јесте.
(мм, 22. oktobar 2018 16:59)

122 komentara i samo tebi nije jasno!? Treba li ti bolje objašnjenje?
Ali hajde, nemam nameru da se prepirem, niti svađam pa ću ti objasniti nešo što je svima jasno, sem tebi. Pod "naš" podrazumevam srpski, dakle od Paspalja, Đorđeviđa (koji su bili epizodisti), te Danilovića i sličnih mu koji su imali zapaženih partija, pa do Divca, Stojakovića i ostalih koji su pokazali vrhunsku klasu u NBA. Nadam se da ti je sada "jasnije". Pozdrav