Nedelja, 21.10.2018.

09:30

Najbolja Dončićeva partija u NBA karijeri donela pobedu Dalasu

Košarkaši Dalasa iznenadili su Minesotu i slavili na domaćem terenu rezultatom 140:136.

Izvor: LN

Najbolja Donèiæeva partija u NBA karijeri donela pobedu Dalasu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Иван

pre 5 godina

Стефане, читаш ли икад између редова? Као мали Перица, замишљаш да један тренер долази у тим који треба да подигне из пепела, а не консултује се за састав. Мање ријалитија гледај, више шетај се крећи, сам, и размишљај притом.

ElHombre

pre 5 godina

Doncic ima samo 19 godina, a izgleda na parketu kao da ima 28 tako se i krece i ponasa.
Dalas je sebi nasao novog Dirka u razvoju.
Jokic i Doncic - dva imena sa ovih prostora koja ce ostaviti trag u NBA, prvi posle Stojakovica.

sut 2/10

pre 5 godina

Glupo je porediti naseg Bogdanovica i Doncica. Prvi je prosecan evroligaski igrac a Doncic ce biti NBA zvezda. Ovi sto lupetaju da je spor i ima slab sut tada se nece javljati. Bogdan bi u SFRJ doba igrao u nekom jacem drugoligasu, treba Divca da ljubi u ruku do kraja zivota za tolike pare koje dobio.

remax

pre 5 godina

Знам да се многима неће свидети ово али НБА је вашар хамбургер, коле и сувенира. Треба чекати завршне утакмице лиге или плеј-оф, па одгледати неку озбиљну кошарку. Много ми је дражи резултат 68:62, него овај циркус, који по озбиљности личи на још глупље професионално рвање. Овде би Хулк и Татанка "уболи" неки кош.
(па то је сјајно!, 21. oktobar 2018 10:26)

Džabe je čekati plej-of jer će i u finalu istog prosek poena biti 250.
Današnja NBA liga je američko rvanje, cirkus.
Nekad je u regularnom delu bilo mnogo utakmica od 170-180 poena, o plej-ofu da ne govorim.

Stefan COYG

pre 5 godina

@@ Иван

Ivane druze saberi se. Treneri ne biraju igrace na draftu... to radi GM... koji ponekada moze da bude i trener... kao Van Gandi sto je bio u Detroitu...
A sto Kokoskov svakako nije u Finiksu.

Svako dobro.

Slobodan

pre 5 godina

Ovde mnogi izgleda ne kapiraju kako funkcionise NBA pa spominju Doncica i Bogdana. Doncic je otisao u mrtvi Dalas koji u njemu gleda nadu ali sanse su im vece na lotou nego da Doncic postane All star igrac i njihov Fransizni igrac pa tako on moze da sutira ovoliko. Dok na primer taj Sacramento koji je cesto ismevan ima 15 ekstremno talentovanih igraca koji se vrte u igri i kada ispliva NBA klasa ne samo da ce igrati u Play off-u nego ce imati i vece ambicije. Samo vidite koliko malo suteva uzme Bogdan. Dalas u narednih 20 godina nece uci u Play off pa Doncic kao Vucevic moze da bude zvezda u rupi za trpanje. I upamtite mera za kvalitet je Play off utakmica ovo ostalo je cirkus i najmanje se igraci oitaju ko ce biti zvezda.

$$$

pre 5 godina

Citam neke komentare (cirkus, veliki broj poena, nema odbrana)...

Gde to pise da je mali broj poena uvek odlika "odlicnih" odbrana?
Gde to pise da napad mora da traje 20 sekundi, a ne 10?
Jel vi stvarno mislite da je isto igrati odbranu protiv Simonovica (Evropa) ili Duranta (NBA)?

hmm

pre 5 godina

@Slobodni Klikeri
U takvoj utakmici, sa takvim tempom ti bi uginuo posle 2 minuta. Znamo kako ove strahovito
mocne evropske odbrane prolaze kada naidju na treci tim SAD-a. Puca stotka i kad Ameri igraju sa 30% snage.

Ivan

pre 5 godina

ZA dva games uradeo vise puno od bogdan i teodosic za jedna godin. pretkene i divac i stojakovic. SRCE FROM SLOVENIA! SPORT SPIRIT LEVEL MAX. Congrats Luka, u are the best player ever from Yugoslavia!!! Vodi nasi do zlato na world championsip u Kina!
(Marek SLO, 21. oktobar 2018 14:12)

A sta je Jokic kukavce kompleksaski? Da nije Rumun? Uzme tu kao nabraja igrace, I slucajno zaboravi Jokica...

Ivan

pre 5 godina

Sto je Doncic uradio na 2-3 meca u NBA, to je Bogdan uradio za citavu sezonu. Ako se ne varam, prosle sezone je samo jednom prebacio 25 poena.
 (b, 21. oktobar 2018 12:35)

Evo ja da ti kazem kao navijac zvezde, da si tezak kompleksas. Bogdanovic je imao na desetine utakmica sa 15-20 plus poena prosle sezone.

Иван

pre 5 godina

Гледам Дончића и мени је то као да гледам Бодирогу у НБА. Наравно, има и разлика, Дејан је имао неке један-на-један цаке које су свуда и увек практично могле да прођу, а Лука се баш мучио у почетку (првом полувремену). Али свеједно, овај мали уме превише тога да не би био ефикасан и поред не баш поузданог шута.

Док сам гледао прво полувреме стално ми се вртело по глави да га Кокошков није бирао у Сансе јер је био свестан да Дончић неће у НБА моћи да ради оно што је чинио у Европи, и мали је заиста деловао тако. Али Карлајл му заиста даје велику шансу, и Лука је то на крају искористио.

Larry

pre 5 godina

Naslov treba da bude 'Bolja Donciceva...', sobzirom da je odigrao samo 2 meca
(Larry, 21. oktobar 2018 12:13)

Ne znam da li slučajno ili namerno, sad vidim da neko koristi isti nick kao i moj iako već par godina koristim ovaj nick. Ako je kojim slučajem to učinjeno s namerom, bilo bi poželjno da se sa tom praksom prekine. U suprotnom autor bi mogao da napravi distinkciju od mog nicka kako ne bi dolazilo do zabune.

JPR24

pre 5 godina

Rezultat 140-136...bez produžetaka. Dalas šutirao 98 puta, od toga 50 puta za tri... Kakav circkus od košarke.
Minesota smešna. Jedino sto raduje je solidna partija Derika Rouza. Ostalo, nivo za boraniju.

Džoni

pre 5 godina

Ovaj NBA je uvek bio cirkus a sad ga vala preteraše. Daš 140, primiš 136 poena? Igrači imaju ogromne ugovore i to se mora opravdati poenima pa na tom skoru može šest, sedam igrača da ima po dvadesetak poena. Treba to sve ispoštovati. Jokić da 35, da toliko da u evropskoj ekipi ostalh 11 igrača moralo bi da raspodeli ostalih 35. Ne umanjujem ničiji uspeh, ali za mene je NBA cirkus koji nema puno veze sa ozbiljnim takmičenjem. Za ove što će da kažu da kad se sretnu sa nama natrpaju nam brdo koševa je istina ali ipak ja lično više volim košarku kada se igra čvršće i kada postoji neka strategija i prepoznatljiva igra, pečat trenera i sl. Oni su jednostavno fizički dominantniji, skočniji i sa puno više snage(ko zna odakle sve to dolazi) pa samim tim i majstori košarke kakvih u evropi ima sijaset pored tako uklopljene ekipe deluju kao juniori iako poseduju više košarkaškog talenta. Džaba tebi da imaš magiju u rukama kada ovaj skoči sa ivice reketa, preskoči i razgrne sve ispred sebe i zakuca i tako može do sutra bez da se umori??

bellamy

pre 5 godina

Vucicevica niko ne pominje a i on noca tripldabl 27 poena,13 skokova,12 asistencija.
(dzoni, 21. oktobar 2018 11:34)

Odličan je bio, trener kopira Denver, pa mu je dodelio Jokićevu ulogu, bilo je komentara na američkoj televiziji o tome.

marlone

pre 5 godina

Jesmo li mi Slovenci da citamo vijesti o Slovenackim reprezentativcima, mogli ste umjesto ovoga clanka napraviti neki afirmativan clanak o mladim srpskim igracima.

zz

pre 5 godina

A govorili su nije za NBA
(Karlton Majers, 21. oktobar 2018 09:36)

Ko je to mogao da govori, vodile su se rasprave da li je najtalentovaniji Evropski igrač, možda ikad, a kamoli dal treba u NBA da ide.. Ne, treba u Olimpiu da ide i igra ABA ligu..

Da, I...?

pre 5 godina

Sto je Doncic uradio na 2-3 meca u NBA, to je Bogdan uradio za citavu sezonu. Ako se ne varam, prosle sezone je samo jednom prebacio 25 poena.
(b, 21. oktobar 2018 12:35)

A Teodosić neće to uraditi - nikad.

True Batman Fan

pre 5 godina

@slobodni klikeri

Posto nisi gledao utakmicu, ne znam zbog cega komentarises... Itekako se igrala odbrana ali su igraci bili veoma raspolozeni nocas. Kada vec gledas rezultate a ne utakmicu, pogledaj i procente suta pa ce ti mozda biti jasnije

b

pre 5 godina

Sto je Doncic uradio na 2-3 meca u NBA, to je Bogdan uradio za citavu sezonu. Ako se ne varam, prosle sezone je samo jednom prebacio 25 poena.

Kokki

pre 5 godina

citat: ""pazi ovako, nije ni cudo sto niko iz NBA lige vise nece u Evropu. pa ovo ovde je ladjenje prepona, ej ekipe koje nisu usle u plej off odmaraju od Marta meseca, ejj 7 meseci(dobro ste procitali, 7 meseci!!!) i jos su placeni troduplo vise nego u Evropi i onda pocne ovaj cirkus satro liga na kojoj bude 300 koseva za 48 minuta takozvani suterski trening, ma ajte molim vas, kakva je bre ovo sprdnja!!! pa ovde je sramota ako igras duze od 25 minuta po mecu dati ispod 20 poena!! jedino radovanje posle dobijene utakmice jeste kada se da trojka u zadnjoj sekundi za pobedu!! jedini razlog pracenje ovog cirkusa jeste upravo to, pogledam zakucavanja i to je to, a to koliko je ko dao poena ili asistencija je jedan smehotres!!""

Klasičan komentar nekog matorca koji se i dalje "kune u Praju i Kiću"! Šta je sa tobom čoveče? Mislim ok, misli šta hoćeš, to je tvoja racionalizacija životnih okolnosti.

Evo ti ga Teodosić koji je "hard core" evropski igrač, koji 15 godina igra pod "čeličnom pesnicom" trenera koji vide igru sa loptom kao "život i smrt", ne može sa životom da se sastavi u NBA.

Što se malo "ne poigra" sa ovim "glupim Amerima", kad dolazi iz "ozbiljne" u ovu "neozbiljnu" sredinu?

I ne samo Teo, već su i 90% vrhunskih evropskih igrača, neslavno završii svoje epizode u NBA... jednostavno i pošteno, nisu dovoljno dobri iako su profesionalci...

To što ovi momci igraju i daju koševe pa to izgleda "lako" je samo iluzija za nekog ko posmatra da to "može svako"...

Piksel

pre 5 godina

Aoo ko nije gledao klip neka pogleda, a posebno obrati paznju na 01:00, hahah kako izlomi lika pa ga jos onda posla po burek i lagan kos... aooo ... Nema greske sa Lukom, jer je on toliko pun samopouzdanja, zna da MOZE, a naravno ima nevjerovatan talenat, ali ovo prvo je presudno kad je siguran u sebe, to izdvaja najbolje od prosjecnih...

niki

pre 5 godina

pazi ovako, nije ni cudo sto niko iz NBA lige vise nece u Evropu. pa ovo ovde je ladjenje prepona, ej ekipe koje nisu usle u plej off odmaraju od Marta meseca, ejj 7 meseci(dobro ste procitali, 7 meseci!!!) i jos su placeni troduplo vise nego u Evropi i onda pocne ovaj cirkus satro liga na kojoj bude 300 koseva za 48 minuta takozvani suterski trening, ma ajte molim vas, kakva je bre ovo sprdnja!!! pa ovde je sramota ako igras duze od 25 minuta po mecu dati ispod 20 poena!! jedino radovanje posle dobijene utakmice jeste kada se da trojka u zadnjoj sekundi za pobedu!! jedini razlog pracenje ovog cirkusa jeste upravo to, pogledam zakucavanja i to je to, a to koliko je ko dao poena ili asistencija je jedan smehotres!!

Grdoje

pre 5 godina

Zbog malog sam gledao EL i Real. Posle Drazena jedini sa ovog prostora koji ima malo magije u rukama.
U redu, ima puno igraca iz Srbije koji su dizali lestvicu u Evropi i NBA ali, realno, ono nesto je imao jedino S.Danilovic ali nije bio svestran igrac, nije bio igrac tempa, nije uticao na igru i protivnika u takvoj meri.
Ako se bude brusio kako treba, bice zastitno lice NBA vec za par godina.

Nenad Krstić

pre 5 godina

Koga je beše Divac birao sa druge pozicije i zašto nije izabrao Dončića?
(srdjan, 21. oktobar 2018 10:37)

Divac je napravio nebrojeno mnogo grešaka, ali Dončić nije jedna od njih. Momak jednostavno nije želeo da ide u Sakramento.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Bilo je oprečnih mišljenja u vezi Dončića u NBA, ali već na drugoj utakmici 26 poena...lik objasnio, lično nisam ni sumnjao da će da bude senzacija kao ruki, tipa Mičela, Simonsa i Tejtuma od prošle sezone, ali da može da ima 20+ koševa u proseku u prvoj sezoni, nisam verovao...svaka čast, Luka...oduševljen sam !!!

Šilja

pre 5 godina

Zašto toliko forsirate ovog stranog igrača?
(Dika, 21. oktobar 2018 09:44)
Ima sveta i van Srbije. Nekog interesuje košarka u svetu a tebi ako se ne sviđa preskoči vest i rešen problem.Mene ne interesuju vesti o tehnici, jer treba da tražim da se te vesti ne objavljuju. Vodi bre svoj život.

Запад

pre 5 godina

Zašto toliko forsirate ovog stranog igrača?
(Dika, 21. oktobar 2018 09:44)

Па скоро је исто пружио Србији као појединци који се више форсирају.

Свака част!! Дати 26 поена у другој утакмици...

brm

pre 5 godina

ljudi pa kakva je to kosarka sa 300 koseva na utakmici...to je suterski trening....
(milan, 21. oktobar 2018 10:12)

To je brza i moderna košarka. Poziciona košarka je zastarela. Ne daje se mnogo koševa zato što su odbrane loše, nego zato što se napadi brže završavaju. Sve analize su pokazale da su napadi najefikasniji kada se završavaju u prvih 10-12 sekundi napada kada odbrane nisu u potpunosti postavljene. Što se više čeka, to mogućnost bolje odbrane raste. Vrlo često i nakon skoka i nakon primljenog koša protivnih odmah napada, praktično dok je odbrana okrenuta leđima. Ta košarka je i mnogo iscrpljujuća i nije uopšte divlja kako se nekima ovde čini, samo je nije lako igrati.

tamoneko

pre 5 godina

decko ce do kraja sezone biti u top 10 plejeva lige.. istina, na 10. mestu ali vanserijski je talenat

i svi oni sa kojima je bila rasprava izmedju NCAA "zvezdi" i izgradjenog evropskog igraca. on je najbolji pokazatelj sta znaci kada odlican igrac iz evrope dobije sansu, a ne zabode se na klupu (kao Bobi, Teo)

samo da ga povrede mimoidju jer ima slave zglobove

bice sigurno ili ruki godine ili ce na "guranje" tu titulu da uzme ovaj iz Sansa

па то је сјајно!

pre 5 godina

Знам да се многима неће свидети ово али НБА је вашар хамбургер, коле и сувенира. Треба чекати завршне утакмице лиге или плеј-оф, па одгледати неку озбиљну кошарку. Много ми је дражи резултат 68:62, него овај циркус, који по озбиљности личи на још глупље професионално рвање. Овде би Хулк и Татанка "уболи" неки кош.

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

140:136? Prvo sam pomislio da su igrali produzetak onda sam pogledao snimak. Odbrane na nivou "olstar" utakmice,bez cimanja,revijalno. U takvoj situaciji verovatno bih i ja zabelezio neki poen.

Stevo

pre 5 godina

Pored naših Jokare i ostalih obavezno pratim Dončića. Zašto, zato što je vanserijski talenat, njegova igra magija, tako lako igra, brz, nepredvidiv , harizmatičan, klinac, ma sve ima... Kako čovjek da ga ne voli?! Pride naš:-)

hveil

pre 5 godina

Kakav je ovo naslov. Decko nije odigrao 200 utakmica u NBA karijeri, nego citave dve. Mozda mu vec sledeca ponovo bude "najbolja partija u NBA karijeri"

hveil

pre 5 godina

Kakav je ovo naslov. Decko nije odigrao 200 utakmica u NBA karijeri, nego citave dve. Mozda mu vec sledeca ponovo bude "najbolja partija u NBA karijeri"

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

140:136? Prvo sam pomislio da su igrali produzetak onda sam pogledao snimak. Odbrane na nivou "olstar" utakmice,bez cimanja,revijalno. U takvoj situaciji verovatno bih i ja zabelezio neki poen.

Stevo

pre 5 godina

Pored naših Jokare i ostalih obavezno pratim Dončića. Zašto, zato što je vanserijski talenat, njegova igra magija, tako lako igra, brz, nepredvidiv , harizmatičan, klinac, ma sve ima... Kako čovjek da ga ne voli?! Pride naš:-)

Šilja

pre 5 godina

Zašto toliko forsirate ovog stranog igrača?
(Dika, 21. oktobar 2018 09:44)
Ima sveta i van Srbije. Nekog interesuje košarka u svetu a tebi ako se ne sviđa preskoči vest i rešen problem.Mene ne interesuju vesti o tehnici, jer treba da tražim da se te vesti ne objavljuju. Vodi bre svoj život.

brm

pre 5 godina

ljudi pa kakva je to kosarka sa 300 koseva na utakmici...to je suterski trening....
(milan, 21. oktobar 2018 10:12)

To je brza i moderna košarka. Poziciona košarka je zastarela. Ne daje se mnogo koševa zato što su odbrane loše, nego zato što se napadi brže završavaju. Sve analize su pokazale da su napadi najefikasniji kada se završavaju u prvih 10-12 sekundi napada kada odbrane nisu u potpunosti postavljene. Što se više čeka, to mogućnost bolje odbrane raste. Vrlo često i nakon skoka i nakon primljenog koša protivnih odmah napada, praktično dok je odbrana okrenuta leđima. Ta košarka je i mnogo iscrpljujuća i nije uopšte divlja kako se nekima ovde čini, samo je nije lako igrati.

Nenad Krstić

pre 5 godina

Koga je beše Divac birao sa druge pozicije i zašto nije izabrao Dončića?
(srdjan, 21. oktobar 2018 10:37)

Divac je napravio nebrojeno mnogo grešaka, ali Dončić nije jedna od njih. Momak jednostavno nije želeo da ide u Sakramento.

па то је сјајно!

pre 5 godina

Знам да се многима неће свидети ово али НБА је вашар хамбургер, коле и сувенира. Треба чекати завршне утакмице лиге или плеј-оф, па одгледати неку озбиљну кошарку. Много ми је дражи резултат 68:62, него овај циркус, који по озбиљности личи на још глупље професионално рвање. Овде би Хулк и Татанка "уболи" неки кош.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Bilo je oprečnih mišljenja u vezi Dončića u NBA, ali već na drugoj utakmici 26 poena...lik objasnio, lično nisam ni sumnjao da će da bude senzacija kao ruki, tipa Mičela, Simonsa i Tejtuma od prošle sezone, ali da može da ima 20+ koševa u proseku u prvoj sezoni, nisam verovao...svaka čast, Luka...oduševljen sam !!!

Piksel

pre 5 godina

Aoo ko nije gledao klip neka pogleda, a posebno obrati paznju na 01:00, hahah kako izlomi lika pa ga jos onda posla po burek i lagan kos... aooo ... Nema greske sa Lukom, jer je on toliko pun samopouzdanja, zna da MOZE, a naravno ima nevjerovatan talenat, ali ovo prvo je presudno kad je siguran u sebe, to izdvaja najbolje od prosjecnih...

niki

pre 5 godina

pazi ovako, nije ni cudo sto niko iz NBA lige vise nece u Evropu. pa ovo ovde je ladjenje prepona, ej ekipe koje nisu usle u plej off odmaraju od Marta meseca, ejj 7 meseci(dobro ste procitali, 7 meseci!!!) i jos su placeni troduplo vise nego u Evropi i onda pocne ovaj cirkus satro liga na kojoj bude 300 koseva za 48 minuta takozvani suterski trening, ma ajte molim vas, kakva je bre ovo sprdnja!!! pa ovde je sramota ako igras duze od 25 minuta po mecu dati ispod 20 poena!! jedino radovanje posle dobijene utakmice jeste kada se da trojka u zadnjoj sekundi za pobedu!! jedini razlog pracenje ovog cirkusa jeste upravo to, pogledam zakucavanja i to je to, a to koliko je ko dao poena ili asistencija je jedan smehotres!!

Kokki

pre 5 godina

citat: ""pazi ovako, nije ni cudo sto niko iz NBA lige vise nece u Evropu. pa ovo ovde je ladjenje prepona, ej ekipe koje nisu usle u plej off odmaraju od Marta meseca, ejj 7 meseci(dobro ste procitali, 7 meseci!!!) i jos su placeni troduplo vise nego u Evropi i onda pocne ovaj cirkus satro liga na kojoj bude 300 koseva za 48 minuta takozvani suterski trening, ma ajte molim vas, kakva je bre ovo sprdnja!!! pa ovde je sramota ako igras duze od 25 minuta po mecu dati ispod 20 poena!! jedino radovanje posle dobijene utakmice jeste kada se da trojka u zadnjoj sekundi za pobedu!! jedini razlog pracenje ovog cirkusa jeste upravo to, pogledam zakucavanja i to je to, a to koliko je ko dao poena ili asistencija je jedan smehotres!!""

Klasičan komentar nekog matorca koji se i dalje "kune u Praju i Kiću"! Šta je sa tobom čoveče? Mislim ok, misli šta hoćeš, to je tvoja racionalizacija životnih okolnosti.

Evo ti ga Teodosić koji je "hard core" evropski igrač, koji 15 godina igra pod "čeličnom pesnicom" trenera koji vide igru sa loptom kao "život i smrt", ne može sa životom da se sastavi u NBA.

Što se malo "ne poigra" sa ovim "glupim Amerima", kad dolazi iz "ozbiljne" u ovu "neozbiljnu" sredinu?

I ne samo Teo, već su i 90% vrhunskih evropskih igrača, neslavno završii svoje epizode u NBA... jednostavno i pošteno, nisu dovoljno dobri iako su profesionalci...

To što ovi momci igraju i daju koševe pa to izgleda "lako" je samo iluzija za nekog ko posmatra da to "može svako"...

zz

pre 5 godina

A govorili su nije za NBA
(Karlton Majers, 21. oktobar 2018 09:36)

Ko je to mogao da govori, vodile su se rasprave da li je najtalentovaniji Evropski igrač, možda ikad, a kamoli dal treba u NBA da ide.. Ne, treba u Olimpiu da ide i igra ABA ligu..

JPR24

pre 5 godina

Rezultat 140-136...bez produžetaka. Dalas šutirao 98 puta, od toga 50 puta za tri... Kakav circkus od košarke.
Minesota smešna. Jedino sto raduje je solidna partija Derika Rouza. Ostalo, nivo za boraniju.

bellamy

pre 5 godina

Vucicevica niko ne pominje a i on noca tripldabl 27 poena,13 skokova,12 asistencija.
(dzoni, 21. oktobar 2018 11:34)

Odličan je bio, trener kopira Denver, pa mu je dodelio Jokićevu ulogu, bilo je komentara na američkoj televiziji o tome.

b

pre 5 godina

Sto je Doncic uradio na 2-3 meca u NBA, to je Bogdan uradio za citavu sezonu. Ako se ne varam, prosle sezone je samo jednom prebacio 25 poena.

Ivan

pre 5 godina

ZA dva games uradeo vise puno od bogdan i teodosic za jedna godin. pretkene i divac i stojakovic. SRCE FROM SLOVENIA! SPORT SPIRIT LEVEL MAX. Congrats Luka, u are the best player ever from Yugoslavia!!! Vodi nasi do zlato na world championsip u Kina!
(Marek SLO, 21. oktobar 2018 14:12)

A sta je Jokic kukavce kompleksaski? Da nije Rumun? Uzme tu kao nabraja igrace, I slucajno zaboravi Jokica...

Džoni

pre 5 godina

Ovaj NBA je uvek bio cirkus a sad ga vala preteraše. Daš 140, primiš 136 poena? Igrači imaju ogromne ugovore i to se mora opravdati poenima pa na tom skoru može šest, sedam igrača da ima po dvadesetak poena. Treba to sve ispoštovati. Jokić da 35, da toliko da u evropskoj ekipi ostalh 11 igrača moralo bi da raspodeli ostalih 35. Ne umanjujem ničiji uspeh, ali za mene je NBA cirkus koji nema puno veze sa ozbiljnim takmičenjem. Za ove što će da kažu da kad se sretnu sa nama natrpaju nam brdo koševa je istina ali ipak ja lično više volim košarku kada se igra čvršće i kada postoji neka strategija i prepoznatljiva igra, pečat trenera i sl. Oni su jednostavno fizički dominantniji, skočniji i sa puno više snage(ko zna odakle sve to dolazi) pa samim tim i majstori košarke kakvih u evropi ima sijaset pored tako uklopljene ekipe deluju kao juniori iako poseduju više košarkaškog talenta. Džaba tebi da imaš magiju u rukama kada ovaj skoči sa ivice reketa, preskoči i razgrne sve ispred sebe i zakuca i tako može do sutra bez da se umori??

Ivan

pre 5 godina

Sto je Doncic uradio na 2-3 meca u NBA, to je Bogdan uradio za citavu sezonu. Ako se ne varam, prosle sezone je samo jednom prebacio 25 poena.
 (b, 21. oktobar 2018 12:35)

Evo ja da ti kazem kao navijac zvezde, da si tezak kompleksas. Bogdanovic je imao na desetine utakmica sa 15-20 plus poena prosle sezone.

Da, I...?

pre 5 godina

Sto je Doncic uradio na 2-3 meca u NBA, to je Bogdan uradio za citavu sezonu. Ako se ne varam, prosle sezone je samo jednom prebacio 25 poena.
(b, 21. oktobar 2018 12:35)

A Teodosić neće to uraditi - nikad.

sut 2/10

pre 5 godina

Glupo je porediti naseg Bogdanovica i Doncica. Prvi je prosecan evroligaski igrac a Doncic ce biti NBA zvezda. Ovi sto lupetaju da je spor i ima slab sut tada se nece javljati. Bogdan bi u SFRJ doba igrao u nekom jacem drugoligasu, treba Divca da ljubi u ruku do kraja zivota za tolike pare koje dobio.

tamoneko

pre 5 godina

decko ce do kraja sezone biti u top 10 plejeva lige.. istina, na 10. mestu ali vanserijski je talenat

i svi oni sa kojima je bila rasprava izmedju NCAA "zvezdi" i izgradjenog evropskog igraca. on je najbolji pokazatelj sta znaci kada odlican igrac iz evrope dobije sansu, a ne zabode se na klupu (kao Bobi, Teo)

samo da ga povrede mimoidju jer ima slave zglobove

bice sigurno ili ruki godine ili ce na "guranje" tu titulu da uzme ovaj iz Sansa

Запад

pre 5 godina

Zašto toliko forsirate ovog stranog igrača?
(Dika, 21. oktobar 2018 09:44)

Па скоро је исто пружио Србији као појединци који се више форсирају.

Свака част!! Дати 26 поена у другој утакмици...

Иван

pre 5 godina

Гледам Дончића и мени је то као да гледам Бодирогу у НБА. Наравно, има и разлика, Дејан је имао неке један-на-један цаке које су свуда и увек практично могле да прођу, а Лука се баш мучио у почетку (првом полувремену). Али свеједно, овај мали уме превише тога да не би био ефикасан и поред не баш поузданог шута.

Док сам гледао прво полувреме стално ми се вртело по глави да га Кокошков није бирао у Сансе јер је био свестан да Дончић неће у НБА моћи да ради оно што је чинио у Европи, и мали је заиста деловао тако. Али Карлајл му заиста даје велику шансу, и Лука је то на крају искористио.

Stefan COYG

pre 5 godina

@@ Иван

Ivane druze saberi se. Treneri ne biraju igrace na draftu... to radi GM... koji ponekada moze da bude i trener... kao Van Gandi sto je bio u Detroitu...
A sto Kokoskov svakako nije u Finiksu.

Svako dobro.

Slobodan

pre 5 godina

Ovde mnogi izgleda ne kapiraju kako funkcionise NBA pa spominju Doncica i Bogdana. Doncic je otisao u mrtvi Dalas koji u njemu gleda nadu ali sanse su im vece na lotou nego da Doncic postane All star igrac i njihov Fransizni igrac pa tako on moze da sutira ovoliko. Dok na primer taj Sacramento koji je cesto ismevan ima 15 ekstremno talentovanih igraca koji se vrte u igri i kada ispliva NBA klasa ne samo da ce igrati u Play off-u nego ce imati i vece ambicije. Samo vidite koliko malo suteva uzme Bogdan. Dalas u narednih 20 godina nece uci u Play off pa Doncic kao Vucevic moze da bude zvezda u rupi za trpanje. I upamtite mera za kvalitet je Play off utakmica ovo ostalo je cirkus i najmanje se igraci oitaju ko ce biti zvezda.

marlone

pre 5 godina

Jesmo li mi Slovenci da citamo vijesti o Slovenackim reprezentativcima, mogli ste umjesto ovoga clanka napraviti neki afirmativan clanak o mladim srpskim igracima.

$$$

pre 5 godina

Citam neke komentare (cirkus, veliki broj poena, nema odbrana)...

Gde to pise da je mali broj poena uvek odlika "odlicnih" odbrana?
Gde to pise da napad mora da traje 20 sekundi, a ne 10?
Jel vi stvarno mislite da je isto igrati odbranu protiv Simonovica (Evropa) ili Duranta (NBA)?

remax

pre 5 godina

Знам да се многима неће свидети ово али НБА је вашар хамбургер, коле и сувенира. Треба чекати завршне утакмице лиге или плеј-оф, па одгледати неку озбиљну кошарку. Много ми је дражи резултат 68:62, него овај циркус, који по озбиљности личи на још глупље професионално рвање. Овде би Хулк и Татанка "уболи" неки кош.
(па то је сјајно!, 21. oktobar 2018 10:26)

Džabe je čekati plej-of jer će i u finalu istog prosek poena biti 250.
Današnja NBA liga je američko rvanje, cirkus.
Nekad je u regularnom delu bilo mnogo utakmica od 170-180 poena, o plej-ofu da ne govorim.

ElHombre

pre 5 godina

Doncic ima samo 19 godina, a izgleda na parketu kao da ima 28 tako se i krece i ponasa.
Dalas je sebi nasao novog Dirka u razvoju.
Jokic i Doncic - dva imena sa ovih prostora koja ce ostaviti trag u NBA, prvi posle Stojakovica.

Grdoje

pre 5 godina

Zbog malog sam gledao EL i Real. Posle Drazena jedini sa ovog prostora koji ima malo magije u rukama.
U redu, ima puno igraca iz Srbije koji su dizali lestvicu u Evropi i NBA ali, realno, ono nesto je imao jedino S.Danilovic ali nije bio svestran igrac, nije bio igrac tempa, nije uticao na igru i protivnika u takvoj meri.
Ako se bude brusio kako treba, bice zastitno lice NBA vec za par godina.

True Batman Fan

pre 5 godina

@slobodni klikeri

Posto nisi gledao utakmicu, ne znam zbog cega komentarises... Itekako se igrala odbrana ali su igraci bili veoma raspolozeni nocas. Kada vec gledas rezultate a ne utakmicu, pogledaj i procente suta pa ce ti mozda biti jasnije

hmm

pre 5 godina

@Slobodni Klikeri
U takvoj utakmici, sa takvim tempom ti bi uginuo posle 2 minuta. Znamo kako ove strahovito
mocne evropske odbrane prolaze kada naidju na treci tim SAD-a. Puca stotka i kad Ameri igraju sa 30% snage.

Larry

pre 5 godina

Naslov treba da bude 'Bolja Donciceva...', sobzirom da je odigrao samo 2 meca
(Larry, 21. oktobar 2018 12:13)

Ne znam da li slučajno ili namerno, sad vidim da neko koristi isti nick kao i moj iako već par godina koristim ovaj nick. Ako je kojim slučajem to učinjeno s namerom, bilo bi poželjno da se sa tom praksom prekine. U suprotnom autor bi mogao da napravi distinkciju od mog nicka kako ne bi dolazilo do zabune.

Иван

pre 5 godina

Стефане, читаш ли икад између редова? Као мали Перица, замишљаш да један тренер долази у тим који треба да подигне из пепела, а не консултује се за састав. Мање ријалитија гледај, више шетај се крећи, сам, и размишљај притом.

па то је сјајно!

pre 5 godina

Знам да се многима неће свидети ово али НБА је вашар хамбургер, коле и сувенира. Треба чекати завршне утакмице лиге или плеј-оф, па одгледати неку озбиљну кошарку. Много ми је дражи резултат 68:62, него овај циркус, који по озбиљности личи на још глупље професионално рвање. Овде би Хулк и Татанка "уболи" неки кош.

niki

pre 5 godina

pazi ovako, nije ni cudo sto niko iz NBA lige vise nece u Evropu. pa ovo ovde je ladjenje prepona, ej ekipe koje nisu usle u plej off odmaraju od Marta meseca, ejj 7 meseci(dobro ste procitali, 7 meseci!!!) i jos su placeni troduplo vise nego u Evropi i onda pocne ovaj cirkus satro liga na kojoj bude 300 koseva za 48 minuta takozvani suterski trening, ma ajte molim vas, kakva je bre ovo sprdnja!!! pa ovde je sramota ako igras duze od 25 minuta po mecu dati ispod 20 poena!! jedino radovanje posle dobijene utakmice jeste kada se da trojka u zadnjoj sekundi za pobedu!! jedini razlog pracenje ovog cirkusa jeste upravo to, pogledam zakucavanja i to je to, a to koliko je ko dao poena ili asistencija je jedan smehotres!!

Запад

pre 5 godina

Zašto toliko forsirate ovog stranog igrača?
(Dika, 21. oktobar 2018 09:44)

Па скоро је исто пружио Србији као појединци који се више форсирају.

Свака част!! Дати 26 поена у другој утакмици...

Šilja

pre 5 godina

Zašto toliko forsirate ovog stranog igrača?
(Dika, 21. oktobar 2018 09:44)
Ima sveta i van Srbije. Nekog interesuje košarka u svetu a tebi ako se ne sviđa preskoči vest i rešen problem.Mene ne interesuju vesti o tehnici, jer treba da tražim da se te vesti ne objavljuju. Vodi bre svoj život.

brm

pre 5 godina

ljudi pa kakva je to kosarka sa 300 koseva na utakmici...to je suterski trening....
(milan, 21. oktobar 2018 10:12)

To je brza i moderna košarka. Poziciona košarka je zastarela. Ne daje se mnogo koševa zato što su odbrane loše, nego zato što se napadi brže završavaju. Sve analize su pokazale da su napadi najefikasniji kada se završavaju u prvih 10-12 sekundi napada kada odbrane nisu u potpunosti postavljene. Što se više čeka, to mogućnost bolje odbrane raste. Vrlo često i nakon skoka i nakon primljenog koša protivnih odmah napada, praktično dok je odbrana okrenuta leđima. Ta košarka je i mnogo iscrpljujuća i nije uopšte divlja kako se nekima ovde čini, samo je nije lako igrati.

Džoni

pre 5 godina

Ovaj NBA je uvek bio cirkus a sad ga vala preteraše. Daš 140, primiš 136 poena? Igrači imaju ogromne ugovore i to se mora opravdati poenima pa na tom skoru može šest, sedam igrača da ima po dvadesetak poena. Treba to sve ispoštovati. Jokić da 35, da toliko da u evropskoj ekipi ostalh 11 igrača moralo bi da raspodeli ostalih 35. Ne umanjujem ničiji uspeh, ali za mene je NBA cirkus koji nema puno veze sa ozbiljnim takmičenjem. Za ove što će da kažu da kad se sretnu sa nama natrpaju nam brdo koševa je istina ali ipak ja lično više volim košarku kada se igra čvršće i kada postoji neka strategija i prepoznatljiva igra, pečat trenera i sl. Oni su jednostavno fizički dominantniji, skočniji i sa puno više snage(ko zna odakle sve to dolazi) pa samim tim i majstori košarke kakvih u evropi ima sijaset pored tako uklopljene ekipe deluju kao juniori iako poseduju više košarkaškog talenta. Džaba tebi da imaš magiju u rukama kada ovaj skoči sa ivice reketa, preskoči i razgrne sve ispred sebe i zakuca i tako može do sutra bez da se umori??

marlone

pre 5 godina

Jesmo li mi Slovenci da citamo vijesti o Slovenackim reprezentativcima, mogli ste umjesto ovoga clanka napraviti neki afirmativan clanak o mladim srpskim igracima.

Da, I...?

pre 5 godina

Sto je Doncic uradio na 2-3 meca u NBA, to je Bogdan uradio za citavu sezonu. Ako se ne varam, prosle sezone je samo jednom prebacio 25 poena.
(b, 21. oktobar 2018 12:35)

A Teodosić neće to uraditi - nikad.

Grdoje

pre 5 godina

Zbog malog sam gledao EL i Real. Posle Drazena jedini sa ovog prostora koji ima malo magije u rukama.
U redu, ima puno igraca iz Srbije koji su dizali lestvicu u Evropi i NBA ali, realno, ono nesto je imao jedino S.Danilovic ali nije bio svestran igrac, nije bio igrac tempa, nije uticao na igru i protivnika u takvoj meri.
Ako se bude brusio kako treba, bice zastitno lice NBA vec za par godina.

b

pre 5 godina

Sto je Doncic uradio na 2-3 meca u NBA, to je Bogdan uradio za citavu sezonu. Ako se ne varam, prosle sezone je samo jednom prebacio 25 poena.

Stevo

pre 5 godina

Pored naših Jokare i ostalih obavezno pratim Dončića. Zašto, zato što je vanserijski talenat, njegova igra magija, tako lako igra, brz, nepredvidiv , harizmatičan, klinac, ma sve ima... Kako čovjek da ga ne voli?! Pride naš:-)

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

140:136? Prvo sam pomislio da su igrali produzetak onda sam pogledao snimak. Odbrane na nivou "olstar" utakmice,bez cimanja,revijalno. U takvoj situaciji verovatno bih i ja zabelezio neki poen.

tamoneko

pre 5 godina

decko ce do kraja sezone biti u top 10 plejeva lige.. istina, na 10. mestu ali vanserijski je talenat

i svi oni sa kojima je bila rasprava izmedju NCAA "zvezdi" i izgradjenog evropskog igraca. on je najbolji pokazatelj sta znaci kada odlican igrac iz evrope dobije sansu, a ne zabode se na klupu (kao Bobi, Teo)

samo da ga povrede mimoidju jer ima slave zglobove

bice sigurno ili ruki godine ili ce na "guranje" tu titulu da uzme ovaj iz Sansa

Slobodan

pre 5 godina

Ovde mnogi izgleda ne kapiraju kako funkcionise NBA pa spominju Doncica i Bogdana. Doncic je otisao u mrtvi Dalas koji u njemu gleda nadu ali sanse su im vece na lotou nego da Doncic postane All star igrac i njihov Fransizni igrac pa tako on moze da sutira ovoliko. Dok na primer taj Sacramento koji je cesto ismevan ima 15 ekstremno talentovanih igraca koji se vrte u igri i kada ispliva NBA klasa ne samo da ce igrati u Play off-u nego ce imati i vece ambicije. Samo vidite koliko malo suteva uzme Bogdan. Dalas u narednih 20 godina nece uci u Play off pa Doncic kao Vucevic moze da bude zvezda u rupi za trpanje. I upamtite mera za kvalitet je Play off utakmica ovo ostalo je cirkus i najmanje se igraci oitaju ko ce biti zvezda.

sut 2/10

pre 5 godina

Glupo je porediti naseg Bogdanovica i Doncica. Prvi je prosecan evroligaski igrac a Doncic ce biti NBA zvezda. Ovi sto lupetaju da je spor i ima slab sut tada se nece javljati. Bogdan bi u SFRJ doba igrao u nekom jacem drugoligasu, treba Divca da ljubi u ruku do kraja zivota za tolike pare koje dobio.

hveil

pre 5 godina

Kakav je ovo naslov. Decko nije odigrao 200 utakmica u NBA karijeri, nego citave dve. Mozda mu vec sledeca ponovo bude "najbolja partija u NBA karijeri"

Kokki

pre 5 godina

citat: ""pazi ovako, nije ni cudo sto niko iz NBA lige vise nece u Evropu. pa ovo ovde je ladjenje prepona, ej ekipe koje nisu usle u plej off odmaraju od Marta meseca, ejj 7 meseci(dobro ste procitali, 7 meseci!!!) i jos su placeni troduplo vise nego u Evropi i onda pocne ovaj cirkus satro liga na kojoj bude 300 koseva za 48 minuta takozvani suterski trening, ma ajte molim vas, kakva je bre ovo sprdnja!!! pa ovde je sramota ako igras duze od 25 minuta po mecu dati ispod 20 poena!! jedino radovanje posle dobijene utakmice jeste kada se da trojka u zadnjoj sekundi za pobedu!! jedini razlog pracenje ovog cirkusa jeste upravo to, pogledam zakucavanja i to je to, a to koliko je ko dao poena ili asistencija je jedan smehotres!!""

Klasičan komentar nekog matorca koji se i dalje "kune u Praju i Kiću"! Šta je sa tobom čoveče? Mislim ok, misli šta hoćeš, to je tvoja racionalizacija životnih okolnosti.

Evo ti ga Teodosić koji je "hard core" evropski igrač, koji 15 godina igra pod "čeličnom pesnicom" trenera koji vide igru sa loptom kao "život i smrt", ne može sa životom da se sastavi u NBA.

Što se malo "ne poigra" sa ovim "glupim Amerima", kad dolazi iz "ozbiljne" u ovu "neozbiljnu" sredinu?

I ne samo Teo, već su i 90% vrhunskih evropskih igrača, neslavno završii svoje epizode u NBA... jednostavno i pošteno, nisu dovoljno dobri iako su profesionalci...

To što ovi momci igraju i daju koševe pa to izgleda "lako" je samo iluzija za nekog ko posmatra da to "može svako"...

Larry

pre 5 godina

Naslov treba da bude 'Bolja Donciceva...', sobzirom da je odigrao samo 2 meca
(Larry, 21. oktobar 2018 12:13)

Ne znam da li slučajno ili namerno, sad vidim da neko koristi isti nick kao i moj iako već par godina koristim ovaj nick. Ako je kojim slučajem to učinjeno s namerom, bilo bi poželjno da se sa tom praksom prekine. U suprotnom autor bi mogao da napravi distinkciju od mog nicka kako ne bi dolazilo do zabune.

JPR24

pre 5 godina

Rezultat 140-136...bez produžetaka. Dalas šutirao 98 puta, od toga 50 puta za tri... Kakav circkus od košarke.
Minesota smešna. Jedino sto raduje je solidna partija Derika Rouza. Ostalo, nivo za boraniju.

Ivan

pre 5 godina

Sto je Doncic uradio na 2-3 meca u NBA, to je Bogdan uradio za citavu sezonu. Ako se ne varam, prosle sezone je samo jednom prebacio 25 poena.
 (b, 21. oktobar 2018 12:35)

Evo ja da ti kazem kao navijac zvezde, da si tezak kompleksas. Bogdanovic je imao na desetine utakmica sa 15-20 plus poena prosle sezone.

народни херој друг Пера Катаи-Писар

pre 5 godina

Bilo je oprečnih mišljenja u vezi Dončića u NBA, ali već na drugoj utakmici 26 poena...lik objasnio, lično nisam ni sumnjao da će da bude senzacija kao ruki, tipa Mičela, Simonsa i Tejtuma od prošle sezone, ali da može da ima 20+ koševa u proseku u prvoj sezoni, nisam verovao...svaka čast, Luka...oduševljen sam !!!

True Batman Fan

pre 5 godina

@slobodni klikeri

Posto nisi gledao utakmicu, ne znam zbog cega komentarises... Itekako se igrala odbrana ali su igraci bili veoma raspolozeni nocas. Kada vec gledas rezultate a ne utakmicu, pogledaj i procente suta pa ce ti mozda biti jasnije

$$$

pre 5 godina

Citam neke komentare (cirkus, veliki broj poena, nema odbrana)...

Gde to pise da je mali broj poena uvek odlika "odlicnih" odbrana?
Gde to pise da napad mora da traje 20 sekundi, a ne 10?
Jel vi stvarno mislite da je isto igrati odbranu protiv Simonovica (Evropa) ili Duranta (NBA)?

remax

pre 5 godina

Знам да се многима неће свидети ово али НБА је вашар хамбургер, коле и сувенира. Треба чекати завршне утакмице лиге или плеј-оф, па одгледати неку озбиљну кошарку. Много ми је дражи резултат 68:62, него овај циркус, који по озбиљности личи на још глупље професионално рвање. Овде би Хулк и Татанка "уболи" неки кош.
(па то је сјајно!, 21. oktobar 2018 10:26)

Džabe je čekati plej-of jer će i u finalu istog prosek poena biti 250.
Današnja NBA liga je američko rvanje, cirkus.
Nekad je u regularnom delu bilo mnogo utakmica od 170-180 poena, o plej-ofu da ne govorim.

zz

pre 5 godina

A govorili su nije za NBA
(Karlton Majers, 21. oktobar 2018 09:36)

Ko je to mogao da govori, vodile su se rasprave da li je najtalentovaniji Evropski igrač, možda ikad, a kamoli dal treba u NBA da ide.. Ne, treba u Olimpiu da ide i igra ABA ligu..

Piksel

pre 5 godina

Aoo ko nije gledao klip neka pogleda, a posebno obrati paznju na 01:00, hahah kako izlomi lika pa ga jos onda posla po burek i lagan kos... aooo ... Nema greske sa Lukom, jer je on toliko pun samopouzdanja, zna da MOZE, a naravno ima nevjerovatan talenat, ali ovo prvo je presudno kad je siguran u sebe, to izdvaja najbolje od prosjecnih...

Ivan

pre 5 godina

ZA dva games uradeo vise puno od bogdan i teodosic za jedna godin. pretkene i divac i stojakovic. SRCE FROM SLOVENIA! SPORT SPIRIT LEVEL MAX. Congrats Luka, u are the best player ever from Yugoslavia!!! Vodi nasi do zlato na world championsip u Kina!
(Marek SLO, 21. oktobar 2018 14:12)

A sta je Jokic kukavce kompleksaski? Da nije Rumun? Uzme tu kao nabraja igrace, I slucajno zaboravi Jokica...

bellamy

pre 5 godina

Vucicevica niko ne pominje a i on noca tripldabl 27 poena,13 skokova,12 asistencija.
(dzoni, 21. oktobar 2018 11:34)

Odličan je bio, trener kopira Denver, pa mu je dodelio Jokićevu ulogu, bilo je komentara na američkoj televiziji o tome.

hmm

pre 5 godina

@Slobodni Klikeri
U takvoj utakmici, sa takvim tempom ti bi uginuo posle 2 minuta. Znamo kako ove strahovito
mocne evropske odbrane prolaze kada naidju na treci tim SAD-a. Puca stotka i kad Ameri igraju sa 30% snage.

Nenad Krstić

pre 5 godina

Koga je beše Divac birao sa druge pozicije i zašto nije izabrao Dončića?
(srdjan, 21. oktobar 2018 10:37)

Divac je napravio nebrojeno mnogo grešaka, ali Dončić nije jedna od njih. Momak jednostavno nije želeo da ide u Sakramento.

Иван

pre 5 godina

Гледам Дончића и мени је то као да гледам Бодирогу у НБА. Наравно, има и разлика, Дејан је имао неке један-на-један цаке које су свуда и увек практично могле да прођу, а Лука се баш мучио у почетку (првом полувремену). Али свеједно, овај мали уме превише тога да не би био ефикасан и поред не баш поузданог шута.

Док сам гледао прво полувреме стално ми се вртело по глави да га Кокошков није бирао у Сансе јер је био свестан да Дончић неће у НБА моћи да ради оно што је чинио у Европи, и мали је заиста деловао тако. Али Карлајл му заиста даје велику шансу, и Лука је то на крају искористио.

ElHombre

pre 5 godina

Doncic ima samo 19 godina, a izgleda na parketu kao da ima 28 tako se i krece i ponasa.
Dalas je sebi nasao novog Dirka u razvoju.
Jokic i Doncic - dva imena sa ovih prostora koja ce ostaviti trag u NBA, prvi posle Stojakovica.

Stefan COYG

pre 5 godina

@@ Иван

Ivane druze saberi se. Treneri ne biraju igrace na draftu... to radi GM... koji ponekada moze da bude i trener... kao Van Gandi sto je bio u Detroitu...
A sto Kokoskov svakako nije u Finiksu.

Svako dobro.

Иван

pre 5 godina

Стефане, читаш ли икад између редова? Као мали Перица, замишљаш да један тренер долази у тим који треба да подигне из пепела, а не консултује се за састав. Мање ријалитија гледај, више шетај се крећи, сам, и размишљај притом.