Petak, 19.10.2018.

22:10

Jovićeva rapsodija oborila rekord Bundeslige

Srpski fudbaler Luka Jović pet puta je pogodio mrežu Fortune iz Dizeldorfa i time postao rekorder Bundeslige.

Izvor: LN

Joviæeva rapsodija oborila rekord Bundeslige IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

ja

pre 5 godina

@ (Samo čovek, 19. oktobar 2018 22:23)

Istina je da moderni fudbal ne toleriše 2 napadača, ali sve više se igra 3-4-3 ili 4-3-3 formacija gde, pored špica, igraju 2 polutke koje se vraćaju nazad u fazi odbrane i kvare protivnički napad, ili pritiskaju zadnju liniju protivnika. Voleo bih da vidim na jednoj utakmici reprezentacije takvu formaciju, čisto da vidim kako bi se pokazali. U veznom redu Matić i SMS (niko ne bi mogao da nas dobije u vazdušnom duelu na sredini), Jovičić (oduševljen sam njegovom fizikom, napornim radom, mogućnošću da krene napred i predribla čitav protivnički tim, te da opali po lopti kao Roberto Karlos) i Bleki. A u navali Radonjić-Jović-Tadić. Brzi, jaki, dobri tehničari i vredni radnici. Mislim da bismo mogli da sameljemo svakog protivnika...

Objašnjenje

pre 5 godina

(јд123, 20. oktobar 2018 11:59)

Ti misliš da će Jović imati zacementirano mesto u prvoj postavi do kraja prvenstva? Nema ništa od toga,mada zaslužuje ali čim se vrati Rebić,igraće sa Kostićem po bokovima a Haler i Jović će deliti minutažu i eventualno još neki put biti u paru ali ovo je bio sticaj okolnosti da su izašli sa dva špica.

јд123

pre 5 godina

Drugo,niko ne igra više sa dva špica,već traži dva brzanca sa strane,pored jedinog špica a on mora biti Jović jer je bolji,raznovrsniji i zaslužuje mesto startera
(Objašnjenje, 20. oktobar 2018 08:07)

Ти да пратиш Франкфурт знао би да они играју са два шпица. Халер је класични центарфор. Прошлу сезону Ковач је убацивао Јовића уместо Халера, који је при крају сезоне био незадовољан, јер је доведен да буде тај једини шпиц о коме ти говориш, а Ковач пуштао Јовића као стартера а Халер улазио са клупе. Дошао нови тренер, видео какве играче има на располагању и њима прилагодио формацију. Донекле су га и повреде приморале на то. Не знам какву би шансу добијао Јовић да Ребић није био повређен, јер би Ребић сигурно био стартер а Јовић вероватно улазио са клупе.

По теби тренер Франкфурта је требао и даље да форсира игру са једним шпицем Халером, јер "нико не игра више са два шпица"? Уместо тога човек видео какве играче има и прилагодио игру да извуче максимум из сваког играча. Костићу пронашао друго место, на којем овај игра као препорођен. Ти да си тренер Франкфурта, Халер би био једини шпиц, замена Јовић, два брза са стране би били Ребић и Костић или њихове замене Гаћиновић и још неко. Добро, Гаћиновић је већ доказао да може играти више позиција, као јуче када је уствари играо задњег везног. Многи су заборавили да је против Грузије играо десног бека уместо Рукавине и то одлично одрадио. Велика је грешка била таквог играча не повести на СП, као и Муслина који га је после Грузије опет пребацио на клупу.

jojo

pre 5 godina

@mozdajeglupo Prijatelju jesi li ti nekad čuo za igrača po imenu Dušan Tadić? I on i Gaćinović su bolji za to desno krilo od Živkovića pogotovu jer je to onda neki wing back koji mora i odbranu da igra dobro. A u sredini tu fale i Maksimovic i Fejsa i Milivojević u nekoj rotaciji. Definitino nam jedino fale top bekovi jer je Kolarov u godinama a desnog bi mogao i ja da igram u sadašnjoj konkurenciji. Možda odmah probati sa malim Gajićem jer je svakako budućnost a igra u respektabilnom Bordou valjda.

Objašnjenje

pre 5 godina

Evo ne znam,mozda ce biti glupo ali sto ne bi Srbija probala igrati 3-5-2
Sa 3 stopera (Veljkovic,Nastasic,Milenkovic), Kostica na poziciji levog veznog kao sto igra u Ajntrahtu,desnog veznog Zivkovic jer je vrlo dobro igrao na toj poziciji u Benfici (dok je jos igrao,steta),3 vezna-Gačinović-Matić-SMS i napred sve spice Mitrovic-Jovic...
(mozdajeglupo, 19. oktobar 2018 22:52)

I jeste glupo ali mnogo glupo,da ne staviš našeg najboljeg igrača među 11,Tadića.Drugo,niko ne igra više sa dva špica,već traži dva brzanca sa strane,pored jedinog špica a on mora biti Jović jer je bolji,raznovrsniji i zaslužuje mesto startera,za razliku od Mitrovića,koji samo snagom dolazi do šanse i treba mu mnoštvo zicera da bi dao gol.Treće,odbrana je katastrofalna sa Milenkovićem i Veljkovićem jer su najveći kikseri.

Djalma

pre 5 godina

Jel vam je sad Terzinjo smešan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Шомика_ЦЗВ, 19. oktobar 2018 22:26)

Nama smesan tvoj nick. Ali stvarno, mislim Somika.

Realno

pre 5 godina

Da su on ili Prijović imali Mitrovićevu minutažu u ovom kupu nacija ili kako se već zove takmičenje,dali bi više golova,milion posto.Prijović 5-6 a Jović 7-8 komada.Neverovatno je da se neko uporno forsira,sa manjkom znanja,brzine,tehnike i samo sa sirovom snagom a bolji igrači greju klupu ili se ne pozivaju.

naložen sam, navijam za CZ i ne razumem se u fudbal

pre 5 godina

Luka je bolji i od Mesija i od Ronalda, već posle ove utakmice je jasno da mu je cena barem kao za Nejmara, a sledeće sezone kada Ajntraht bude igrao u LŠ i kada Luka bude prvi strelac LŠ biće barem 300 miliona. Očekujem da još koji put da pet golova i prestigne Milera kao najbolji strelac Bundeslige.

Željko Buvač?

pre 5 godina

Ajntraht igra u formaciji 3-5-2 Attacking u tom klubu igraju trojica srpskih reprezentativaca link (https://www.transfermarkt.com/eintracht-frankfurt/startseite/verein/24). Reprezentacija Srbije vec dugo kuburi sa kvalitetnim bekovima, a ima gomilu kvalitetnih štopera i defanzivnih veznih, nekoliko solidnih krilnih i ofanzivnih veznih igrača. Svi vidimo kako Mitrović i Jović igraju ove sezone. Logičan sled je da i reprezentacija igra u formaciji 3-5-2 link (https://www.transfermarkt.com/spieler-statistik/teuersteelf/marktwertetop/plus/0?nebenpositionen=1&taktik_id=15&land_id=215&altersklasse=&kontinent_id=0&yt0=Generate+XI)

DovlAa

pre 5 godina

Mene Luka vise podsjeca na Aguera nego na Falkaa, brz, tehnika, sut, i sto je najvaznije nocas se najbolje vidjelo kako se idealno pozicionira, uvijek je tu gdje treba, golovi iz svih pozicija, sa peterca van sesnaesterca, vrhunski.

Krstajicu, ODLAZI!

pre 5 godina

Napad nam je ne najjaca tacka nego ono... bez problema mozemo sa tri spica u napadu.
Volim Zigu, Mitra, Savu, Priju kao oka dva. Jovic je prvi spic od Mijata koji ume da se krece, ume sam sa loptom, da utrci iza odbrane, da ne zavisi od drugih. I to je svaku vrstu gola dao! Fenomenalan volej za spice, gol glavom, instinktivni sutevi u kaznenom prostoru, protiv Duseldorfa koji je respektabilna defanzivna ekipa... ne interesuje me ako bude promasio 100 sansi u narednih par nedelja, ne bude li poceo protiv Rumunije ili Litvanije, uveren sam da ce biti totalni bojkot od strane svih.

Fun fact: Od Milosa Krasica niko nije dao het-trik u ligama petice. To je bilo 2010.

Kostic je procvetao na toj poziciji levog bocnog u ovoj formaciji. Ubedjen sam da imamo zamenu za Kolarova. A Gacinovic je sve lopte pokupio veceras, ma milina gledati. Pod hitno dovesti bilo kog osim Krstajica jer su svi kompetentniji.

Mare Maronne

pre 5 godina

Maestralno,jos da je Krstajic gledao ko mu greje klupu...imamo navalu kakvu odavno nismo imali i neke stvari nikad ali nikad necu da razumem kod nas,da je negde drugde igrao bi u startnih 11 ili bi selektor kreirao formaciju gde bi mu takvi igraci igrali u startnih 11,sve u svemu bravo jos jednom,momak cuti i radi na sebi,a ne znam dali je jos uvek na pozajmici iz Benfike,ako ga je Ajntraht otkupio Lisabonski Orlovi mogu samo da se ujedaju za dupe kakvog igraca su propustili,kazem AKO,sportski pozdrav svima!

File

pre 5 godina

Svaka mu cast.Ali ono sto mi je pokvarilo vece je to da Eurosport nastavlja visegodisnje maltretiranje
gledalalaca sa kafanskim komentarisanjem one dvojice,pa ono je katastrofa,bruka i sramota.

Stefan

pre 5 godina

Нек је стрпао и Бајерну пет, селектор је Крстајић, тако да, смирела... са два нападача заиграћемо у квалификацијама за СП 2054.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Alal vera mali! Svi koju su ga pratili su znali da je zverka, kompletan moderan napadač koji će biti 9ka isključivo u Madridu, Barsi, Mančesteru, Londonu, Parizu. Ali polako samo prizemno uz još jači trening. Goreće noćas Bijeljina i frankfurtske diskoteke.

mozdajeglupo

pre 5 godina

Evo ne znam,mozda ce biti glupo ali sto ne bi Srbija probala igrati 3-5-2
Sa 3 stopera (Veljkovic,Nastasic,Milenkovic), Kostica na poziciji levog veznog kao sto igra u Ajntrahtu,desnog veznog Zivkovic jer je vrlo dobro igrao na toj poziciji u Benfici (dok je jos igrao,steta),3 vezna-Gačinović-Matić-SMS i napred sve spice Mitrovic-Jovic...

Milan87

pre 5 godina

Decko izuva vec godinu i po dana unazad. Kad ne daje golove, onda asistira. Mali, nabijen, sa niskim tezistem, dovoljno brz i ima mu..! On i Mitar tandem snova... Da razlicita tipa napadaca, rodjeni da igraju zajedno. A i Kostic je usao u formu. Da imamo nekog selektora sa autoritetom i strahopoatovanjem bili bi kao hrvati.

Samo čovek

pre 5 godina

Igracina! Steta sto moderan fudbal stvarno tesko tolerise dva spica u 11, ali ja bih njega i Mitra na silu ugurao bar jednu zajedno da cepaju, moze to funkcionisati protiv odredjenih ekipa siguran sam. Nazalost nas selektor je stigao da nauci samo jednu formaciju do sad, ali mlad je ima vremena...

we are the champions

pre 5 godina

Zadnju utakmicu u ligi Evrope kada sam ga gledao plesao je po terenu.Bice ovo veliki igrač.Ocigledno je eksplodirao.Nebo je granica!!!

SUPERMAN

pre 5 godina

Brate mozda je i bolje ovako,taj penal je bio na pocetku,da je on sutirao ko zna kako bi se mec dalje odvijao,ne mora znaciti da bi dao vise od ovih 5

Ivan

pre 5 godina

Sta u bundesligi? Navedite jednog naseg igraca koji je dao 5 golova na jednom zvanicnom ligaskom mecu u jednoj od 5 najjacih liga? Nikada niko do ovog trenutka.

Prognoza

pre 5 godina

Da li nudi neko 100 milke za njega? Malo...ajde bar 150 za pocetak pregovora.Nacice se neki bogati seik da pljune kintu,taman da Zvezda bude u plusu.

milos

pre 5 godina

Ja sam jos pre Svetskog govorio da ovaj mora u startnih 11 u Rusiji !!
Videlo se jos prosle sezone da mali ozbiljno kida u Ajntrajhtu. Pa imas li obraza Mladene.??!!

NNN

pre 5 godina

Bravo majstore!

...naravno nikada ti neću oprostiti što si se ludački ispromašivao protiv Borca kada smo izgubili 1:5, a ja tu utakmicu gledao sam malim sinom i njegovim drugom iz vrtića Partizanovcem, pa od tada dete navija za Partizan :(
+ još onaj slepac "Grof" pričao kako je utakmica nebitna - možda je njemu bila nebitna iako je bio masno plaćen da mu bude bitno, meni je bila mnogo bitna i izgubili smo :(((

PS. bio i penal za Ajntraht, mogao je Luka možda i do 6 golova što bio bio rekord Bundeslige!

SUPERMAN

pre 5 godina

Ma znalo se oduvek da ce ovaj covek biti igracina,samo sto u Zvezdi uvek istroseni stranci imaju prednost u odnosu na mlade igrace iz omladinske škole,isti slucaj je sad sa Joveljicem koji dosta podseca na Luku i ocekujem i njega za dve godine dok jos ojaca na slicnom nivou na bude.

Cuckaricki

pre 5 godina

Zamena za Levandovskog za koju godinu! Jeste da je Fortuna neverovatan krš od ekipe ali opet 5 komada...cudo...ali kakve mi mlade spice imamo Mitrovic,Jovic,Vlahovic,Joveljic...

Ivan

pre 5 godina

Sta u bundesligi? Navedite jednog naseg igraca koji je dao 5 golova na jednom zvanicnom ligaskom mecu u jednoj od 5 najjacih liga? Nikada niko do ovog trenutka.

Stefan

pre 5 godina

Нек је стрпао и Бајерну пет, селектор је Крстајић, тако да, смирела... са два нападача заиграћемо у квалификацијама за СП 2054.

Milan87

pre 5 godina

Decko izuva vec godinu i po dana unazad. Kad ne daje golove, onda asistira. Mali, nabijen, sa niskim tezistem, dovoljno brz i ima mu..! On i Mitar tandem snova... Da razlicita tipa napadaca, rodjeni da igraju zajedno. A i Kostic je usao u formu. Da imamo nekog selektora sa autoritetom i strahopoatovanjem bili bi kao hrvati.

we are the champions

pre 5 godina

Zadnju utakmicu u ligi Evrope kada sam ga gledao plesao je po terenu.Bice ovo veliki igrač.Ocigledno je eksplodirao.Nebo je granica!!!

milos

pre 5 godina

Ja sam jos pre Svetskog govorio da ovaj mora u startnih 11 u Rusiji !!
Videlo se jos prosle sezone da mali ozbiljno kida u Ajntrajhtu. Pa imas li obraza Mladene.??!!

DovlAa

pre 5 godina

Mene Luka vise podsjeca na Aguera nego na Falkaa, brz, tehnika, sut, i sto je najvaznije nocas se najbolje vidjelo kako se idealno pozicionira, uvijek je tu gdje treba, golovi iz svih pozicija, sa peterca van sesnaesterca, vrhunski.

SUPERMAN

pre 5 godina

Ma znalo se oduvek da ce ovaj covek biti igracina,samo sto u Zvezdi uvek istroseni stranci imaju prednost u odnosu na mlade igrace iz omladinske škole,isti slucaj je sad sa Joveljicem koji dosta podseca na Luku i ocekujem i njega za dve godine dok jos ojaca na slicnom nivou na bude.

Samo čovek

pre 5 godina

Igracina! Steta sto moderan fudbal stvarno tesko tolerise dva spica u 11, ali ja bih njega i Mitra na silu ugurao bar jednu zajedno da cepaju, moze to funkcionisati protiv odredjenih ekipa siguran sam. Nazalost nas selektor je stigao da nauci samo jednu formaciju do sad, ali mlad je ima vremena...

Krstajicu, ODLAZI!

pre 5 godina

Napad nam je ne najjaca tacka nego ono... bez problema mozemo sa tri spica u napadu.
Volim Zigu, Mitra, Savu, Priju kao oka dva. Jovic je prvi spic od Mijata koji ume da se krece, ume sam sa loptom, da utrci iza odbrane, da ne zavisi od drugih. I to je svaku vrstu gola dao! Fenomenalan volej za spice, gol glavom, instinktivni sutevi u kaznenom prostoru, protiv Duseldorfa koji je respektabilna defanzivna ekipa... ne interesuje me ako bude promasio 100 sansi u narednih par nedelja, ne bude li poceo protiv Rumunije ili Litvanije, uveren sam da ce biti totalni bojkot od strane svih.

Fun fact: Od Milosa Krasica niko nije dao het-trik u ligama petice. To je bilo 2010.

Kostic je procvetao na toj poziciji levog bocnog u ovoj formaciji. Ubedjen sam da imamo zamenu za Kolarova. A Gacinovic je sve lopte pokupio veceras, ma milina gledati. Pod hitno dovesti bilo kog osim Krstajica jer su svi kompetentniji.

Cuckaricki

pre 5 godina

Zamena za Levandovskog za koju godinu! Jeste da je Fortuna neverovatan krš od ekipe ali opet 5 komada...cudo...ali kakve mi mlade spice imamo Mitrovic,Jovic,Vlahovic,Joveljic...

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Alal vera mali! Svi koju su ga pratili su znali da je zverka, kompletan moderan napadač koji će biti 9ka isključivo u Madridu, Barsi, Mančesteru, Londonu, Parizu. Ali polako samo prizemno uz još jači trening. Goreće noćas Bijeljina i frankfurtske diskoteke.

mozdajeglupo

pre 5 godina

Evo ne znam,mozda ce biti glupo ali sto ne bi Srbija probala igrati 3-5-2
Sa 3 stopera (Veljkovic,Nastasic,Milenkovic), Kostica na poziciji levog veznog kao sto igra u Ajntrahtu,desnog veznog Zivkovic jer je vrlo dobro igrao na toj poziciji u Benfici (dok je jos igrao,steta),3 vezna-Gačinović-Matić-SMS i napred sve spice Mitrovic-Jovic...

File

pre 5 godina

Svaka mu cast.Ali ono sto mi je pokvarilo vece je to da Eurosport nastavlja visegodisnje maltretiranje
gledalalaca sa kafanskim komentarisanjem one dvojice,pa ono je katastrofa,bruka i sramota.

SUPERMAN

pre 5 godina

Brate mozda je i bolje ovako,taj penal je bio na pocetku,da je on sutirao ko zna kako bi se mec dalje odvijao,ne mora znaciti da bi dao vise od ovih 5

Mare Maronne

pre 5 godina

Maestralno,jos da je Krstajic gledao ko mu greje klupu...imamo navalu kakvu odavno nismo imali i neke stvari nikad ali nikad necu da razumem kod nas,da je negde drugde igrao bi u startnih 11 ili bi selektor kreirao formaciju gde bi mu takvi igraci igrali u startnih 11,sve u svemu bravo jos jednom,momak cuti i radi na sebi,a ne znam dali je jos uvek na pozajmici iz Benfike,ako ga je Ajntraht otkupio Lisabonski Orlovi mogu samo da se ujedaju za dupe kakvog igraca su propustili,kazem AKO,sportski pozdrav svima!

NNN

pre 5 godina

Bravo majstore!

...naravno nikada ti neću oprostiti što si se ludački ispromašivao protiv Borca kada smo izgubili 1:5, a ja tu utakmicu gledao sam malim sinom i njegovim drugom iz vrtića Partizanovcem, pa od tada dete navija za Partizan :(
+ još onaj slepac "Grof" pričao kako je utakmica nebitna - možda je njemu bila nebitna iako je bio masno plaćen da mu bude bitno, meni je bila mnogo bitna i izgubili smo :(((

PS. bio i penal za Ajntraht, mogao je Luka možda i do 6 golova što bio bio rekord Bundeslige!

Prognoza

pre 5 godina

Da li nudi neko 100 milke za njega? Malo...ajde bar 150 za pocetak pregovora.Nacice se neki bogati seik da pljune kintu,taman da Zvezda bude u plusu.

Djalma

pre 5 godina

Jel vam je sad Terzinjo smešan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Шомика_ЦЗВ, 19. oktobar 2018 22:26)

Nama smesan tvoj nick. Ali stvarno, mislim Somika.

Objašnjenje

pre 5 godina

Evo ne znam,mozda ce biti glupo ali sto ne bi Srbija probala igrati 3-5-2
Sa 3 stopera (Veljkovic,Nastasic,Milenkovic), Kostica na poziciji levog veznog kao sto igra u Ajntrahtu,desnog veznog Zivkovic jer je vrlo dobro igrao na toj poziciji u Benfici (dok je jos igrao,steta),3 vezna-Gačinović-Matić-SMS i napred sve spice Mitrovic-Jovic...
(mozdajeglupo, 19. oktobar 2018 22:52)

I jeste glupo ali mnogo glupo,da ne staviš našeg najboljeg igrača među 11,Tadića.Drugo,niko ne igra više sa dva špica,već traži dva brzanca sa strane,pored jedinog špica a on mora biti Jović jer je bolji,raznovrsniji i zaslužuje mesto startera,za razliku od Mitrovića,koji samo snagom dolazi do šanse i treba mu mnoštvo zicera da bi dao gol.Treće,odbrana je katastrofalna sa Milenkovićem i Veljkovićem jer su najveći kikseri.

Realno

pre 5 godina

Da su on ili Prijović imali Mitrovićevu minutažu u ovom kupu nacija ili kako se već zove takmičenje,dali bi više golova,milion posto.Prijović 5-6 a Jović 7-8 komada.Neverovatno je da se neko uporno forsira,sa manjkom znanja,brzine,tehnike i samo sa sirovom snagom a bolji igrači greju klupu ili se ne pozivaju.

Željko Buvač?

pre 5 godina

Ajntraht igra u formaciji 3-5-2 Attacking u tom klubu igraju trojica srpskih reprezentativaca link (https://www.transfermarkt.com/eintracht-frankfurt/startseite/verein/24). Reprezentacija Srbije vec dugo kuburi sa kvalitetnim bekovima, a ima gomilu kvalitetnih štopera i defanzivnih veznih, nekoliko solidnih krilnih i ofanzivnih veznih igrača. Svi vidimo kako Mitrović i Jović igraju ove sezone. Logičan sled je da i reprezentacija igra u formaciji 3-5-2 link (https://www.transfermarkt.com/spieler-statistik/teuersteelf/marktwertetop/plus/0?nebenpositionen=1&taktik_id=15&land_id=215&altersklasse=&kontinent_id=0&yt0=Generate+XI)

jojo

pre 5 godina

@mozdajeglupo Prijatelju jesi li ti nekad čuo za igrača po imenu Dušan Tadić? I on i Gaćinović su bolji za to desno krilo od Živkovića pogotovu jer je to onda neki wing back koji mora i odbranu da igra dobro. A u sredini tu fale i Maksimovic i Fejsa i Milivojević u nekoj rotaciji. Definitino nam jedino fale top bekovi jer je Kolarov u godinama a desnog bi mogao i ja da igram u sadašnjoj konkurenciji. Možda odmah probati sa malim Gajićem jer je svakako budućnost a igra u respektabilnom Bordou valjda.

јд123

pre 5 godina

Drugo,niko ne igra više sa dva špica,već traži dva brzanca sa strane,pored jedinog špica a on mora biti Jović jer je bolji,raznovrsniji i zaslužuje mesto startera
(Objašnjenje, 20. oktobar 2018 08:07)

Ти да пратиш Франкфурт знао би да они играју са два шпица. Халер је класични центарфор. Прошлу сезону Ковач је убацивао Јовића уместо Халера, који је при крају сезоне био незадовољан, јер је доведен да буде тај једини шпиц о коме ти говориш, а Ковач пуштао Јовића као стартера а Халер улазио са клупе. Дошао нови тренер, видео какве играче има на располагању и њима прилагодио формацију. Донекле су га и повреде приморале на то. Не знам какву би шансу добијао Јовић да Ребић није био повређен, јер би Ребић сигурно био стартер а Јовић вероватно улазио са клупе.

По теби тренер Франкфурта је требао и даље да форсира игру са једним шпицем Халером, јер "нико не игра више са два шпица"? Уместо тога човек видео какве играче има и прилагодио игру да извуче максимум из сваког играча. Костићу пронашао друго место, на којем овај игра као препорођен. Ти да си тренер Франкфурта, Халер би био једини шпиц, замена Јовић, два брза са стране би били Ребић и Костић или њихове замене Гаћиновић и још неко. Добро, Гаћиновић је већ доказао да може играти више позиција, као јуче када је уствари играо задњег везног. Многи су заборавили да је против Грузије играо десног бека уместо Рукавине и то одлично одрадио. Велика је грешка била таквог играча не повести на СП, као и Муслина који га је после Грузије опет пребацио на клупу.

Objašnjenje

pre 5 godina

(јд123, 20. oktobar 2018 11:59)

Ti misliš da će Jović imati zacementirano mesto u prvoj postavi do kraja prvenstva? Nema ništa od toga,mada zaslužuje ali čim se vrati Rebić,igraće sa Kostićem po bokovima a Haler i Jović će deliti minutažu i eventualno još neki put biti u paru ali ovo je bio sticaj okolnosti da su izašli sa dva špica.

naložen sam, navijam za CZ i ne razumem se u fudbal

pre 5 godina

Luka je bolji i od Mesija i od Ronalda, već posle ove utakmice je jasno da mu je cena barem kao za Nejmara, a sledeće sezone kada Ajntraht bude igrao u LŠ i kada Luka bude prvi strelac LŠ biće barem 300 miliona. Očekujem da još koji put da pet golova i prestigne Milera kao najbolji strelac Bundeslige.

ja

pre 5 godina

@ (Samo čovek, 19. oktobar 2018 22:23)

Istina je da moderni fudbal ne toleriše 2 napadača, ali sve više se igra 3-4-3 ili 4-3-3 formacija gde, pored špica, igraju 2 polutke koje se vraćaju nazad u fazi odbrane i kvare protivnički napad, ili pritiskaju zadnju liniju protivnika. Voleo bih da vidim na jednoj utakmici reprezentacije takvu formaciju, čisto da vidim kako bi se pokazali. U veznom redu Matić i SMS (niko ne bi mogao da nas dobije u vazdušnom duelu na sredini), Jovičić (oduševljen sam njegovom fizikom, napornim radom, mogućnošću da krene napred i predribla čitav protivnički tim, te da opali po lopti kao Roberto Karlos) i Bleki. A u navali Radonjić-Jović-Tadić. Brzi, jaki, dobri tehničari i vredni radnici. Mislim da bismo mogli da sameljemo svakog protivnika...

Prognoza

pre 5 godina

Da li nudi neko 100 milke za njega? Malo...ajde bar 150 za pocetak pregovora.Nacice se neki bogati seik da pljune kintu,taman da Zvezda bude u plusu.

File

pre 5 godina

Svaka mu cast.Ali ono sto mi je pokvarilo vece je to da Eurosport nastavlja visegodisnje maltretiranje
gledalalaca sa kafanskim komentarisanjem one dvojice,pa ono je katastrofa,bruka i sramota.

Realno

pre 5 godina

Da su on ili Prijović imali Mitrovićevu minutažu u ovom kupu nacija ili kako se već zove takmičenje,dali bi više golova,milion posto.Prijović 5-6 a Jović 7-8 komada.Neverovatno je da se neko uporno forsira,sa manjkom znanja,brzine,tehnike i samo sa sirovom snagom a bolji igrači greju klupu ili se ne pozivaju.

naložen sam, navijam za CZ i ne razumem se u fudbal

pre 5 godina

Luka je bolji i od Mesija i od Ronalda, već posle ove utakmice je jasno da mu je cena barem kao za Nejmara, a sledeće sezone kada Ajntraht bude igrao u LŠ i kada Luka bude prvi strelac LŠ biće barem 300 miliona. Očekujem da još koji put da pet golova i prestigne Milera kao najbolji strelac Bundeslige.

milos

pre 5 godina

Ja sam jos pre Svetskog govorio da ovaj mora u startnih 11 u Rusiji !!
Videlo se jos prosle sezone da mali ozbiljno kida u Ajntrajhtu. Pa imas li obraza Mladene.??!!

SUPERMAN

pre 5 godina

Ma znalo se oduvek da ce ovaj covek biti igracina,samo sto u Zvezdi uvek istroseni stranci imaju prednost u odnosu na mlade igrace iz omladinske škole,isti slucaj je sad sa Joveljicem koji dosta podseca na Luku i ocekujem i njega za dve godine dok jos ojaca na slicnom nivou na bude.

mozdajeglupo

pre 5 godina

Evo ne znam,mozda ce biti glupo ali sto ne bi Srbija probala igrati 3-5-2
Sa 3 stopera (Veljkovic,Nastasic,Milenkovic), Kostica na poziciji levog veznog kao sto igra u Ajntrahtu,desnog veznog Zivkovic jer je vrlo dobro igrao na toj poziciji u Benfici (dok je jos igrao,steta),3 vezna-Gačinović-Matić-SMS i napred sve spice Mitrovic-Jovic...

Objašnjenje

pre 5 godina

Evo ne znam,mozda ce biti glupo ali sto ne bi Srbija probala igrati 3-5-2
Sa 3 stopera (Veljkovic,Nastasic,Milenkovic), Kostica na poziciji levog veznog kao sto igra u Ajntrahtu,desnog veznog Zivkovic jer je vrlo dobro igrao na toj poziciji u Benfici (dok je jos igrao,steta),3 vezna-Gačinović-Matić-SMS i napred sve spice Mitrovic-Jovic...
(mozdajeglupo, 19. oktobar 2018 22:52)

I jeste glupo ali mnogo glupo,da ne staviš našeg najboljeg igrača među 11,Tadića.Drugo,niko ne igra više sa dva špica,već traži dva brzanca sa strane,pored jedinog špica a on mora biti Jović jer je bolji,raznovrsniji i zaslužuje mesto startera,za razliku od Mitrovića,koji samo snagom dolazi do šanse i treba mu mnoštvo zicera da bi dao gol.Treće,odbrana je katastrofalna sa Milenkovićem i Veljkovićem jer su najveći kikseri.

Stefan

pre 5 godina

Нек је стрпао и Бајерну пет, селектор је Крстајић, тако да, смирела... са два нападача заиграћемо у квалификацијама за СП 2054.

NNN

pre 5 godina

Bravo majstore!

...naravno nikada ti neću oprostiti što si se ludački ispromašivao protiv Borca kada smo izgubili 1:5, a ja tu utakmicu gledao sam malim sinom i njegovim drugom iz vrtića Partizanovcem, pa od tada dete navija za Partizan :(
+ još onaj slepac "Grof" pričao kako je utakmica nebitna - možda je njemu bila nebitna iako je bio masno plaćen da mu bude bitno, meni je bila mnogo bitna i izgubili smo :(((

PS. bio i penal za Ajntraht, mogao je Luka možda i do 6 golova što bio bio rekord Bundeslige!

Ivan

pre 5 godina

Sta u bundesligi? Navedite jednog naseg igraca koji je dao 5 golova na jednom zvanicnom ligaskom mecu u jednoj od 5 najjacih liga? Nikada niko do ovog trenutka.

Milan87

pre 5 godina

Decko izuva vec godinu i po dana unazad. Kad ne daje golove, onda asistira. Mali, nabijen, sa niskim tezistem, dovoljno brz i ima mu..! On i Mitar tandem snova... Da razlicita tipa napadaca, rodjeni da igraju zajedno. A i Kostic je usao u formu. Da imamo nekog selektora sa autoritetom i strahopoatovanjem bili bi kao hrvati.

Krstajicu, ODLAZI!

pre 5 godina

Napad nam je ne najjaca tacka nego ono... bez problema mozemo sa tri spica u napadu.
Volim Zigu, Mitra, Savu, Priju kao oka dva. Jovic je prvi spic od Mijata koji ume da se krece, ume sam sa loptom, da utrci iza odbrane, da ne zavisi od drugih. I to je svaku vrstu gola dao! Fenomenalan volej za spice, gol glavom, instinktivni sutevi u kaznenom prostoru, protiv Duseldorfa koji je respektabilna defanzivna ekipa... ne interesuje me ako bude promasio 100 sansi u narednih par nedelja, ne bude li poceo protiv Rumunije ili Litvanije, uveren sam da ce biti totalni bojkot od strane svih.

Fun fact: Od Milosa Krasica niko nije dao het-trik u ligama petice. To je bilo 2010.

Kostic je procvetao na toj poziciji levog bocnog u ovoj formaciji. Ubedjen sam da imamo zamenu za Kolarova. A Gacinovic je sve lopte pokupio veceras, ma milina gledati. Pod hitno dovesti bilo kog osim Krstajica jer su svi kompetentniji.

Samo čovek

pre 5 godina

Igracina! Steta sto moderan fudbal stvarno tesko tolerise dva spica u 11, ali ja bih njega i Mitra na silu ugurao bar jednu zajedno da cepaju, moze to funkcionisati protiv odredjenih ekipa siguran sam. Nazalost nas selektor je stigao da nauci samo jednu formaciju do sad, ali mlad je ima vremena...

Cuckaricki

pre 5 godina

Zamena za Levandovskog za koju godinu! Jeste da je Fortuna neverovatan krš od ekipe ali opet 5 komada...cudo...ali kakve mi mlade spice imamo Mitrovic,Jovic,Vlahovic,Joveljic...

Mare Maronne

pre 5 godina

Maestralno,jos da je Krstajic gledao ko mu greje klupu...imamo navalu kakvu odavno nismo imali i neke stvari nikad ali nikad necu da razumem kod nas,da je negde drugde igrao bi u startnih 11 ili bi selektor kreirao formaciju gde bi mu takvi igraci igrali u startnih 11,sve u svemu bravo jos jednom,momak cuti i radi na sebi,a ne znam dali je jos uvek na pozajmici iz Benfike,ako ga je Ajntraht otkupio Lisabonski Orlovi mogu samo da se ujedaju za dupe kakvog igraca su propustili,kazem AKO,sportski pozdrav svima!

DovlAa

pre 5 godina

Mene Luka vise podsjeca na Aguera nego na Falkaa, brz, tehnika, sut, i sto je najvaznije nocas se najbolje vidjelo kako se idealno pozicionira, uvijek je tu gdje treba, golovi iz svih pozicija, sa peterca van sesnaesterca, vrhunski.

Željko Buvač?

pre 5 godina

Ajntraht igra u formaciji 3-5-2 Attacking u tom klubu igraju trojica srpskih reprezentativaca link (https://www.transfermarkt.com/eintracht-frankfurt/startseite/verein/24). Reprezentacija Srbije vec dugo kuburi sa kvalitetnim bekovima, a ima gomilu kvalitetnih štopera i defanzivnih veznih, nekoliko solidnih krilnih i ofanzivnih veznih igrača. Svi vidimo kako Mitrović i Jović igraju ove sezone. Logičan sled je da i reprezentacija igra u formaciji 3-5-2 link (https://www.transfermarkt.com/spieler-statistik/teuersteelf/marktwertetop/plus/0?nebenpositionen=1&taktik_id=15&land_id=215&altersklasse=&kontinent_id=0&yt0=Generate+XI)

Djalma

pre 5 godina

Jel vam je sad Terzinjo smešan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Шомика_ЦЗВ, 19. oktobar 2018 22:26)

Nama smesan tvoj nick. Ali stvarno, mislim Somika.

Objašnjenje

pre 5 godina

(јд123, 20. oktobar 2018 11:59)

Ti misliš da će Jović imati zacementirano mesto u prvoj postavi do kraja prvenstva? Nema ništa od toga,mada zaslužuje ali čim se vrati Rebić,igraće sa Kostićem po bokovima a Haler i Jović će deliti minutažu i eventualno još neki put biti u paru ali ovo je bio sticaj okolnosti da su izašli sa dva špica.

we are the champions

pre 5 godina

Zadnju utakmicu u ligi Evrope kada sam ga gledao plesao je po terenu.Bice ovo veliki igrač.Ocigledno je eksplodirao.Nebo je granica!!!

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Alal vera mali! Svi koju su ga pratili su znali da je zverka, kompletan moderan napadač koji će biti 9ka isključivo u Madridu, Barsi, Mančesteru, Londonu, Parizu. Ali polako samo prizemno uz još jači trening. Goreće noćas Bijeljina i frankfurtske diskoteke.

SUPERMAN

pre 5 godina

Brate mozda je i bolje ovako,taj penal je bio na pocetku,da je on sutirao ko zna kako bi se mec dalje odvijao,ne mora znaciti da bi dao vise od ovih 5

јд123

pre 5 godina

Drugo,niko ne igra više sa dva špica,već traži dva brzanca sa strane,pored jedinog špica a on mora biti Jović jer je bolji,raznovrsniji i zaslužuje mesto startera
(Objašnjenje, 20. oktobar 2018 08:07)

Ти да пратиш Франкфурт знао би да они играју са два шпица. Халер је класични центарфор. Прошлу сезону Ковач је убацивао Јовића уместо Халера, који је при крају сезоне био незадовољан, јер је доведен да буде тај једини шпиц о коме ти говориш, а Ковач пуштао Јовића као стартера а Халер улазио са клупе. Дошао нови тренер, видео какве играче има на располагању и њима прилагодио формацију. Донекле су га и повреде приморале на то. Не знам какву би шансу добијао Јовић да Ребић није био повређен, јер би Ребић сигурно био стартер а Јовић вероватно улазио са клупе.

По теби тренер Франкфурта је требао и даље да форсира игру са једним шпицем Халером, јер "нико не игра више са два шпица"? Уместо тога човек видео какве играче има и прилагодио игру да извуче максимум из сваког играча. Костићу пронашао друго место, на којем овај игра као препорођен. Ти да си тренер Франкфурта, Халер би био једини шпиц, замена Јовић, два брза са стране би били Ребић и Костић или њихове замене Гаћиновић и још неко. Добро, Гаћиновић је већ доказао да може играти више позиција, као јуче када је уствари играо задњег везног. Многи су заборавили да је против Грузије играо десног бека уместо Рукавине и то одлично одрадио. Велика је грешка била таквог играча не повести на СП, као и Муслина који га је после Грузије опет пребацио на клупу.

jojo

pre 5 godina

@mozdajeglupo Prijatelju jesi li ti nekad čuo za igrača po imenu Dušan Tadić? I on i Gaćinović su bolji za to desno krilo od Živkovića pogotovu jer je to onda neki wing back koji mora i odbranu da igra dobro. A u sredini tu fale i Maksimovic i Fejsa i Milivojević u nekoj rotaciji. Definitino nam jedino fale top bekovi jer je Kolarov u godinama a desnog bi mogao i ja da igram u sadašnjoj konkurenciji. Možda odmah probati sa malim Gajićem jer je svakako budućnost a igra u respektabilnom Bordou valjda.

ja

pre 5 godina

@ (Samo čovek, 19. oktobar 2018 22:23)

Istina je da moderni fudbal ne toleriše 2 napadača, ali sve više se igra 3-4-3 ili 4-3-3 formacija gde, pored špica, igraju 2 polutke koje se vraćaju nazad u fazi odbrane i kvare protivnički napad, ili pritiskaju zadnju liniju protivnika. Voleo bih da vidim na jednoj utakmici reprezentacije takvu formaciju, čisto da vidim kako bi se pokazali. U veznom redu Matić i SMS (niko ne bi mogao da nas dobije u vazdušnom duelu na sredini), Jovičić (oduševljen sam njegovom fizikom, napornim radom, mogućnošću da krene napred i predribla čitav protivnički tim, te da opali po lopti kao Roberto Karlos) i Bleki. A u navali Radonjić-Jović-Tadić. Brzi, jaki, dobri tehničari i vredni radnici. Mislim da bismo mogli da sameljemo svakog protivnika...