Četvrtak, 18.10.2018.

09:15

Zvezda angažovala najbolju advokatsku kancelariju u Francuskoj

Crvena zvezda je angažovala najbolju advokatsku kancelariju u Francuskoj "Dipon-Moreti i Ve" iz Pariza u slučaju protiv prestižnog lista "Ekip" (L'Equipe).

Izvor: B92

Zvezda angažovala najbolju advokatsku kancelariju u Francuskoj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

Velja Nevolja

pre 5 godina

Evo po francuskim medijima pocela da se pusta prica, odnosno video prilog, njihovog "free lancer" novinara Molinoa, o tome ko je Zvezdan Terzic, namestanjima, Interpolu, bekstvu. Cisto da i javnost tamo ima malo vise informacija. Ne prica se o Zvezdi nego o Terzicu. Mozda ne i bilo zgoreg da i navijaci Zvezde to shvate. Zvezda nije Terzic, i ako mu dopustite da vas odvuce u svoje blato, sami ste krivi.

Sirano

pre 5 godina

@Dobro obavesteni Emilo,
daj objasni mi molim te,zasto je Zvezda "namestila" da izgubi sa tacno pet golova razlike(a L'ekip tvrdi da jeste ,juce je objavio i analizu sumnjivih golova) ako doticni funkcioner ipak nije uspeo da uplati famozni tiket od cca 5 milijuna evra!?Zaneli se ili ...? Halo Bing,kako brat...?
@Necika
Mnogo toga bratac,tebi nije jasno.Zvezda se ne brani nego tuzi L'Ekip tako da Zvezdin advokat ne moze nikako da bude advokat odbrane nego advokat tuzioca i pokusace da dokaze da je pisanje L'Ekipa zaista i narusilo ugled Zvezde.I kad se tuzi jedan tako mocan medij koji ima privilegiju da utice na javno mnjenje logicno je da se angazuje advokatska kancelarija koja ugledom moze da parira tuzenoj strani.Na kraju, mislis da bi tako ugledna kancelarija prihvatila slucaj a da nije namirisala dobar novac?

Sudija ...ali Dredd

pre 5 godina

Gomila nebuloznih i komentara prozetih mrznjom.Sami po sebi nisu strasni(da nema svacega ne bi bilo nicega)ali zabrinjava broj onih koje te nebuloze prihvataju i podrzavaju.O kakvom ublazavanju kazne ili posrednom priznavanju krivice pisete ovde ljudi!?Zvezda u ovom sporu nije tuzena strana nego tuzilac!!! Zvezda se ne brani nego optuzuje!!! Siva mozdana maso,ima li te!?

nesto tako

pre 5 godina

Ostoja@. Nije osvojena na terenu jer ma teren niste izasli dok su drugi igrali. Dao vam sud, kao i onu koju je Vardar osvojio i svi im priznali, a vi je brojite kao svoju. To ce morati da se resi i da vam se obe oduzmu.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Pa svaki serijski ubica uzima najskuplje advokate.... Da nisu krivi i ovi naši kvazi advokati bi ih zastupali... 
(Bard Živa, 18. oktobar 2018 09:21) 
Ja sam izgubio na sudu iako sam bio skroz nevin zbog kvazi advokata, stvarno sam se pitao kako loš advokat moraš da budeš da ne odbrani nevini osobu, tako da u ovom slučaju gde je moguće izbaciti zvezdu na po 10 godina, naravno da ne treba rizikovati, + kvazi advokat im sigurno neće doneti ošteti od lekipa, ovaj možda se i isplati. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (..., 18. oktobar 2018 12:27) 

Докторе, ви ли сте? Дајте неко саопштење, сви га чекамо данима!
(слободан, 18. oktobar 2018 15:20)

Doktor nikada nije osudjen. Mada verujem da nije tako u frakcijskom paralelnom univerzumu.

Dabu

pre 5 godina

Samo da pojasnim ovima koji stavljaju link sa teksta i L'ekip-a. Tamo lepo pise da je advokatska kancelarija angazovana da brani interese i reputaciju Zvezde u postupku protiv casopisa, a ne pred tuzilastvom. Pisu francuzi défendre ses intérêts et sa réputation. Prevedite pa ce vam biti jasno.

Emilo

pre 5 godina

(Emilo, 18. oktobar 2018 11:46

Niti zivis u francuskoj niti imas pojma sta pise francuski list.Fa zivis u Francuskoj znao bi da ne moze veca sumaod 10 holjada evra da se uplati. Koje je to NN lice? Da li ja mogu ili ti da budes NN lice
NN lice mora redakciji da prilozi dokaz. Nisi ti u zivotu bio u kladionici i nemas pojma kako to funkcionise.Ne ptenosi se nista vec se svaki dan menja prica
(Gipsy, 18. oktobar 2018 14:40)

E moj ti. Pratis moj GPS, tako? Imas li ti imalo logike? Pa ko ce da otkriva NN lice dok istraga traje? Nije ti to seoska pijaca, pa da kazu Pera je uzeo Mici tri pileta za 25 dinara a preprodao ih po 125. Da li zaista mislis da bi francusko tuzilastvo pokrenulo istragu da nemaju neki opipljiv trag ili dokaz? Briga njih za nebitan klub kakav je Zvezda, ali ih je ipak briga za kriminal zato sto im je posao da resavaju takve stvari. Mozes li barem to da shvatis, ili treba da ti se crta?

слободан

pre 5 godina

Pa svaki serijski ubica uzima najskuplje advokate.... Da nisu krivi i ovi naši kvazi advokati bi ih zastupali...
(Bard Živa, 18. oktobar 2018 09:21)
Ja sam izgubio na sudu iako sam bio skroz nevin zbog kvazi advokata, stvarno sam se pitao kako loš advokat moraš da budeš da ne odbrani nevini osobu, tako da u ovom slučaju gde je moguće izbaciti zvezdu na po 10 godina, naravno da ne treba rizikovati, + kvazi advokat im sigurno neće doneti ošteti od lekipa, ovaj možda se i isplati.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (..., 18. oktobar 2018 12:27)

Докторе, ви ли сте? Дајте неко саопштење, сви га чекамо данима!

Ostoja

pre 5 godina

Auuu, pa to Sud udruženog rada ima ogranak i u pariskoj Kominterni?
(Negativni, 18. oktobar 2018 14:35)

Slutim da aludiraš na titulu koju je Sud udruženog rada dodelio Partizanu 1986. Reč je o tituli osvojenoj NA TERENU, koju je Slavko Šajber iz Hrvatske, zbog animoziteta prema Partizanu (Dinamo i Zvezda su bili bratski klubovi) oduzeo crno-belima zbog navodne nameštaljke koja nikada nije dokazana. Vi ste, dakle, dobili titulu za zelenim stolom, a Sud udruženog rada je samo vratio Partizanu ono što je na terenu osvojio. Ali razumem te, neistine, spinovi i lažni mitovi sastavni su deo indentiteta kluba za koji navijaš, o čemu će najzad i cela Evropa biti obaveštena.

Coco Bill

pre 5 godina

Za sve dusebriznike koji pominju placanje advokata, kratko i jasno:
ako L'Equipe izgubi spor, platice sve troskove sudjenja, tacka! Niko ne podnosi tuzbu ocekujuci da ce biti u minusu, logicno za svakoga ko ima malo mozga.
(Lako pitanje, 18. oktobar 2018 11:59)

U pravu nema logike i svako zastupanje se plaća, ponavljam plaća, jer nije siguran da će "slučaj" dobiti. Ako ništa drugo to ste bar mogli da vidite iz niza zapadnih filmova. E sad dali će Zvezda "dobiti" ili neće to je drugo pitanje, jer i taj L'ekip nije novina od juče i znaju da i oni mogu da budu tuženi, a i oni najverovatnije imaju kako svoje pravnike koji su zaposleni pri listu, tako i neki svoj "sličan" advokatski tim koji će ih zastupati, tako da to sve nije tako "logično" ni jednostavno. Uzgred pročitajte komentar, čini mi se "emijija", no to vam se izgleda "ne sviđa" jer ne ide niz vodu "našeg" mišljenja

Malomorgen

pre 5 godina

Kako je odbranio Karabatica, tako ce i Zvezdu.
(Nazalost Srbin, 18. oktobar 2018 09:17

Ne zaboravi da je Karabatić igra za Francusku

Bojan

pre 5 godina

Emilo, pa upravo spinovi o kojima pisem, da li si procitao originalni tekst L'Ekipa? Rezultat 5 golova razlike postaje vise od 5, sastanak tog nekog iz Zvezde sa predsednikom PSG da bi namestili rezultat koji se nije ni desio se vise ne spominje, uplata i isplata u Parizu postaje neka tamo online uplata tamo negde u Aziji, kladjenje sa 5M postaje kljadjenje na 5M, istraga koja je pocela pre utakmice, pre nkoliko nedelja sada postaje neka nova istraga od "juce, prekjuce"... Sto se tice botova, tacno to, ponavljanje iz dana u dan uvreda i neistina koje nemaju veze sa originalnim tekstom...

Zvezdas

pre 5 godina

Да се протумачити да је истрага покренута јер је неки таблоид писао данима о нечему, па макар и најгорој лажи.  

Не, истрага је покренута јер постоји СУМЊА и постоје ДОКАЗИ да је неко у Звезди желео да заради и да је у томе могао да има одређени степен контроле, што је, наравно, забрањено.  

Звезди се црно пише, лако могу да одузму трофеј из 1991. 
(adriano_galliani, 18. oktobar 20

SUMNJA postoji ali DOKAZA nema.Prvi tekst LEkipa.Da postoji DOKAZ bilo bi objavljeno ime.U Francuskoj ne postoje inicijali vec puno ime i prezime.Ozasli bi francuzi sa dokazom koliko sutra dan posle utakmice a ne deset dana. Vec juce i danas ni reci. Hoce li i tvom Milanu da uzmu

Negativni

pre 5 godina

Звезди се црно пише, лако могу да одузму трофеј из 1991.
(adriano_galliani, 18. oktobar 2018 11:30)


Auuu, pa to Sud udruženog rada ima ogranak i u pariskoj Kominterni?

MaironDrake

pre 5 godina

Колико видим, ови нису никог одбранили, већ су смањили штету. Испада да, ангажујући ову агенцију, Црвена Звезда признаје кривицу и иде на смањење штете. Нису ми јасни навијачи Црвене Звезде. Знате ко вам је у клубу, знате ко вам се мува око клуба и правите се луди. Купе вас са једном - две титуле и онда претворе клуб у монету за поткусуривање, па се десе овакве ствари. Сви пишете да је на сцени завера против вашег клуба, а смете ли да ставите руку у ватру или се кладите у неку велику цифру да неко од препоштених чланова управе није урадио оно за шта га оптужују? Да је Партизан у питању, не бих смео да се кладим да неко из наше такође "препоштене" управе неби то урадио, а број година затвора и подигнутих оптужница не могу да се пореде, екипа из Црвене Звезде их жестоко шије у том сегменту. Тако да, не куните се у људе који вам седе у управама, клубови су играчке на њиховом путу до личне користи.
(Штилцована катаболцна, 18. oktobar 2018 09:57)

Ja verujem u zdrav razum zato sto je nemoguce uplatiti 5 miliona evra na jednu utakmicu.

Hogar i Helga

pre 5 godina

Cin angazovanja advokata koji brani teske kriminalce, meni govori da gledamo poslednje trzaje nekada velikog kluba, a sada kluba koji ce u svetu fudbala biti sinonim za nesto sto se u sportu ne sme raditi. Sramota koju je ovim cinom Zvezda nanela srpskom sportu je nemerljiva, jer ce nas svi sada gledati kao najgore krimose. Sa druge strane je to dobro, jer bar drugim klubovima nece ni na pamet pasti ovo sto je neko iz Zvezde ili njenog okruzenja, izgleda definitivno uradio.

Cika Djura

pre 5 godina

Samo jedna napomena: Zvezda nije angažovala advokata da ih brani od optužbi, nego da tuži L'Ekip. Da bi tužba uspela, nije potrebno dokazati nevinost, nego samo dokazati da je L'Ekip iznosio nedokazane tvrdnje. A ukoliko u istrazi ne bude nedvosmisleno potvrđeno da se neko kladio na način koji je L'Ekip naveo, to je dovoljno da Zvezda dobije slučaj protiv lista. Dakle, nije suština da li se neko kladio, nego da li će se to dokazati. Ako se nameštaljka ne dokaže, a L'Ekip je iznosio takve tvrdnje, moraće da plati, to je sigurno. A to da li je bilo nameštaljke ispituje se u odvojenoj istrazi. 
(zzzzz, 18. oktobar 2018 09:52) 

Niste mi jasni stvarno. Zasto samo Lekip kad je i gomila drugih listova prenela vest da je francusko tuzilastvo pokrenulo istragu. Cak je Marka najdalje otisla jer je objavljivala "masne" detalje o uplatama na tu utakmicu. Onda, ovo je advokat odbrane, a ne advokat tuzitelj. Sta brani Terzic? Sebe, nekog drugog iz Zvezde. Na to mi lici. Trece, sta pricas...Ne postoje odvojene istrage. Niko ne istrazuje Lekip, nego samo da li je bilo pokusaja prevare preko kladionice, u sta je stvarno po svoj prilici umesan neko iz Zvezde, cim su oni unajmili ovako skupog branioca. E ovo dobijes kad logicki razmisljas, a ne ostrasceno. A vi i dalje branite Terzica i tu ekipu, kao da ne znate sa kim imate posla. I posle ce vam Lekip, Marka, Partizan biti krivi sto ce vam klub biti bukvalno unisten, jer bez Evrope koji je smisao postojanja uopste? Niste vi Vranje.
(Necika, 18. oktobar 2018 12:28

Tuzi se onaj ko je prvi plasirao vest.Ne mozes da tuzis Politiku, B92 koji su rakodje premeli.Vama grobarima su Terza i Covke trn u oku.Zvezda upravo tuzi LEkip zbog lazi a istrazni organi ako veruju u pisanje neka istrazuju.Ja mogu da se predstavim kao jedan od celnika Zvezde i da klub ispasta.Ako imaju dokaz ime prezime video snimak neka napisu

Dabu

pre 5 godina

Samo da napomenem da odluku o tome ko je kriv ne donosi istraga tuzilastva, vec sud. Sud odlucuje, a tuzilastvo je samo jedna strana u postupku.

T-Rex

pre 5 godina

Zasto PSG nije tuzio Lekip? Zato sto znaju da su cisti. Ovi sto nisu cisti vicu "drzite lopova". Tako je bilo od kada je sveta i veka. Ovo sto je Zvezda uradila me samo dodatno uverilo da jesu nesto mutljali.

Kool

pre 5 godina

Da svaki dan daje izjave onda bi bilo sta se branis?Zvezda nije ni zasta kriva vec je ovo sve kuhinja tvog malog kluba i ti to dobro znas a isto tako znas da je veliko je pitanje da li ce uopste postojati.Igrali ste sve na crveno a svako sa imalo mozga vidi da ce loptica stati na crno i da ste gotovi.
(Borky, 18. oktobar 2018 13:29)

Ovo kad da pise sam Dalibor sa Red Star foruma. Partizan je toliko uticajan, da uspe da pod sebe uzme UEFA, francusko tuzilastvo, Lekip, Marku. Kakvi ste vi likovi. Odes ti u UEFA ili tuzilastvo i kazes nesto ti sumnjivo be ijednog dokaza, mislis da bi te iko uzeo za ozbiljno? E kad dodje neko ko ima i dokaze i sve, e tu se vec tuzilastvo zapita, i onda ispita te sumnje, a ovde je ocigledno bilo i vise od sumnje, onda otvara postupak. Tako ti to funkcionise druze moj. A ne, Partizan nam smestio. Ne, smestio vam je neko vas ko je je pokusao da se na brzinu obogati i tako vam unistio klub. Uzet je advokat odbrane, sta ti to govori? Da cete se braniti, a ne tuziti nekoga? Od koga cete se braniti? Od Partizana, ili francuskog tuzilastva? Jel ti bar malo jasnije, ili i dalje mislis da je u svetskim razmerama svemocni Partizan, sve ovo zakuvao. Stvarno svakakvih ljudi ima.

Malomorgen

pre 5 godina

Neverovatno je koliko ste neobavešteni ili ne želite da budete. Prvo nije Lequipe udarila po zvezdi zato što im je dosadno već prenela informacije UEFA i policije. UEFA je prva dobila info o mogućem nameštanju i obavestila policiju koja je pokrenula istragu. Nakon toga je Lequipe preneo vest. Hoće zvezda da tuži Lequipe a faktički kucaju na vrata UEFA. U članku i današnoj vesti istog lista lepo piše pored informacije da je zvezda angažovala advokata a na kraju teksta piše da je UEFA prva koja je dobila info o mogućem nameštanju 7 dana pre utakmice. Pametnom dovoljno.

Gipsy

pre 5 godina

Da li je iko od grobarskih botova procitao tekst ili samo naslov, a mozda se ponavljaju isti spinovi koji nemaju veze sa tekstom po nalogu "kredibilnog dousnika"? Zvezdu nema sta da brani, L'Ekip nije tuzio klub vec je objavio besmislen tekst i za to mora da odgovara, sta se i kako se radi po vasim selima je stvarno vasa stvar i nema veze sa tuzbom koju pokrece Zvezda 
(Bojan, 18. oktobar 2018 10:43) 

Evo javlja ti se covek koji je niti grobar, niti , daleko bilo, bot i porucujem ti da umesto sto vredjas ljude, realno sagledas sve. Igrom slucaja zivim u Francuskoj vec tridesetak godina, pa ajde malo da ti priblizim stvari. Ovde je ovaj slucaj velika tema. I niko ne spominje PSG kao faktor, nego svi samo i iskljucivo Crvenu Zvezdu. Novine su prenele da je finanijsko tuzilastvo pokrenulo istragu i tu nema promila sanse da Zvezda tuzi list zbog toga. Advokat koga je klub angazovao je ovde poznat po nadimku "djavolji advokat" jer brani uglavnom ljude koji su pocinili teska krivicna dela. I da, dobro si procitao, on je advokat odbrane, kakva crna tuzba. Sto se dousnika tice, po ovdasnjim medijima stvar je tekla sledecim tokom. Prijava o mogucoj prevari Zvezde jeste stigla od za sad NN lica, sto je i normalno, nece sigurno da objavljuju ime coveka koji je to dojavio dok istraga traje, ali je prava istraga pocela tek posle dojave od strane kladionica, tako da su kladionice ustvari dousnici. Preneo sam ti sta se ovde prenosi o tom slucaju, jer vidim da nisi bas dobro obavesten.
(Emilo, 18. oktobar 2018 11:46

Niti zivis u francuskoj niti imas pojma sta pise francuski list.Fa zivis u Francuskoj znao bi da ne moze veca sumaod 10 holjada evra da se uplati. Koje je to NN lice? Da li ja mogu ili ti da budes NN lice
NN lice mora redakciji da prilozi dokaz. Nisi ti u zivotu bio u kladionici i nemas pojma kako to funkcionise.Ne ptenosi se nista vec se svaki dan menja prica

Nikolai Romanov II

pre 5 godina

Ne angazuju da bi dokazali da su nevini, nego da bi tuzili list za neistine. Procitajte tekst pre komentara, i ovi sto vam daju pluseve!?

milos

pre 5 godina

Borky,
tacno sam znao da krece vas poznati manir-izvrtanje cinjenica.Dakle,samo sam cekao da krene prica kako je nekom lopovu iz njihove uprave kriv Partizan.Klinac,krivi ste,platicete.Vasa uprava je kriva.Ne citaj informer,ukljuci mozak.

Malomorgen

pre 5 godina

Za neupućene,pročitajte zadnja dva pasusa.

https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Soupcons-de-trucage-eric-dupond-moretti-defend-l-etoile-rouge-belgrade/950583 

crvena zvezda tirana 1945.

pre 5 godina

Ova advokatska kancelarija baš ima uglednu klijentelu. Prosto je neverovatno da je i FKCZ u tako probranom društvu.

NY

pre 5 godina

Netacno. Ne postoji takav tekst, samo izmisljas. 
(nista o nicemu, 18. oktobar 2018 11:19 
--- 
https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Soupcons-de-trucage-eric-dupond-moretti-defend-l-etoile-rouge-belgrade/950583
(le le Kipe šta im radiš, 18. oktob

A sada onima koji ne znaju francuski prevedi ovo sto si postavio.Predpostavljam da znas franciski. Da to ja ne radim

Bojan

pre 5 godina

Coco Bill, glavno pitanje je da li je L'Ekip objavio cinjenice ili ne (a nije, pisali su gomilu spekulacija, o uplati koje nije bilo, sastancima koji se nisu desili, isplati na osnovu uplate koja se nije desila...), naravno da ako nekog angazujes moras i da ga platis, ja sam samo napisao da ce na kraju ceo racun biti ispostavlje upravo njima, bez ulazenja u detalje, sta su trebali da angazuju najboljeg sefa kuhinje u Parizu kako bi tuzili L'Ekip?

ja

pre 5 godina

Odrati! L'Equipe je deo Amauri grupe, koja ima godišnji profit od oko 50 miliona evra. Cela grupa vredi oko pola milijarde, dakle imaju para. Nekoliko procenata od te vrednosti i Zvezda je vratila sve dugove...

NoName

pre 5 godina

Ne kažem da je Zvezda direktno umešana, kako bih to uopšte mogao znati, ali mi je sve mnogo sumnjivo. Bojim se lošeg ishoda... 
(Dox, 18. oktobar 2018 10:05) 

Умешан је неко од руководиоца, јер иначе др плане на сваку изјаву и драми данима по новинама иначе. Нема га већ две недеље, ко зна да ли је уопште у Србији још увек. 

Тако да, нема ту шта да ли је Звезда умешана или није, јер Терзић "алфа и омега" Звезде? Јесте. Дакле, Звезда је умешана, крива и биће строго кажњена. 

Толико о томе како Звезда припада Лиги Шампиона и том друштву.
(adriano_galliani, 18. oktobar 2018 11:26)

Pusti ti Zvezdu, za početak nauči kada se koristi jer a kada jel'?

Pravnik Advokat

pre 5 godina

Kancelarija se uzima zbog tuzbe protiv LEquipa zbog lazi i neistine a ne
zbog istrage.LEquipe maora da dokaze istinitost pisanja.U Pravnom smislu tuzba zbog lazi
(Pravnik Advokat, 18. oktobar 2018 10:52)
--
Šta bre pričaš, koja bre tužba protiv tog lista. Da li znaš koliko je bilo članaka u drugim zemljama o tom slučaju koji su na osnovu tog pisanja krenuli u istragu? Koji su im rezultati te istrage? Čak i ako tuže taj list to že biti spin za naše podnevlje.

Da li znaš da se u istragu uključili ne samo UEFA nego i francusko pravosuđe i interpol? Da li si svestan šta že biti ako se uopšte to znači i kave posledice mogu biti?

To što naši sportski portali ne prenose ništa i ne vode neke svoje istrage, nego bacaju ovdemaglu i izvrću činjenice dovoljno govori o njima.
(Kakav klijent takva i odbrana,

Decace pises nesto sto ne znas. Prvi tekst je bio da se SUMNJA ali nema dokaza.Sumnja ni na jednom sudu po kontinentalnom i po anglosaksonskom pravu nije dokaz.Sumnja mora da bude potkrepljena dokazom na osnovu cega se vrsi istraga i sudski proces.Neko je kao nesto pokusao ali bez dokaza.Pokusaj ubistva ili pljacke morada potkrepljuje dokaz.Sumnja takodje.Onda pocinje prica da su od UEFA dobilii nsajderskuinformaciju.UEFA ne daje bilo koji mmedijima bilo kakvu informaciju vec kada zavrse proces to stave na sajt a mediji prenose.Onda selediprica da je nekou Aziji online pokusao da uplati.Svaka on line uplata imavezu sa racunom uplatioca pa se tako moze saznati

Zvezdas

pre 5 godina

Blagosloven bio gugl prevodilac u Le kipu čitam da je advokat angažovan radi odbrane, a ne da tuže njih.
(le le kipe šta im radiš, 18. oktobar 2018 10:19)

Takve vesti ni juce ni danas nema.Ne izmisljaj.Meni ne treba gugl prevodilac svaki dan sada otvorim LEquipe

lol

pre 5 godina

Kod nas na selu kad nisi kriv i ne uzimaš advokata.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Debeli Sava, 18. oktobar 2018 09:23)
U danasnjem svetu 'pravde' samo budala moze da izadje pred 'postene' sudije bez advokata

Borky

pre 5 godina

Умешан је неко од руководиоца, јер иначе др плане на сваку изјаву и драми данима по новинама иначе. Нема га већ две недеље, ко зна да ли је уопште у Србији још увек.

Тако да, нема ту шта да ли је Звезда умешана или није, јер Терзић "алфа и омега" Звезде? Јесте. Дакле, Звезда је умешана, крива и биће строго кажњена.

Толико о томе како Звезда припада Лиги Шампиона и том друштву.
(adriano_galliani, 18. oktobar 2018 11:26)

Da svaki dan daje izjave onda bi bilo sta se branis?Zvezda nije ni zasta kriva vec je ovo sve kuhinja tvog malog kluba i ti to dobro znas a isto tako znas da je veliko je pitanje da li ce uopste postojati.Igrali ste sve na crveno a svako sa imalo mozga vidi da ce loptica stati na crno i da ste gotovi.

Savatiye

pre 5 godina

Kako su naivni ovi Francuzi, sakupljaju neke dokaze, pokreću istrage, pišu tekstove!?
Samo treba da okrenu DCC i Željka Pantića i čuju presudu.
Mada bi mogli da čuju i Galijanija, Patricka, xxx, Coco Billa I ostale stručnjake, koji sude potpuno čistog srca, zabrinuti za pravdu. Bez obzira što Zvezdu sanjaju i kada nisu u snu!

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Sve to penzioneri jadni placaju. A i poreski obveznici.
(neko, 18. oktobar 2018 10:55)

Sto, frka ti da te keva nece vise izdrzavati od penzije ? Ukidanje kinte za kladzu i pivo ispred samiške ?!

Necika

pre 5 godina

Samo jedna napomena: Zvezda nije angažovala advokata da ih brani od optužbi, nego da tuži L'Ekip. Da bi tužba uspela, nije potrebno dokazati nevinost, nego samo dokazati da je L'Ekip iznosio nedokazane tvrdnje. A ukoliko u istrazi ne bude nedvosmisleno potvrđeno da se neko kladio na način koji je L'Ekip naveo, to je dovoljno da Zvezda dobije slučaj protiv lista. Dakle, nije suština da li se neko kladio, nego da li će se to dokazati. Ako se nameštaljka ne dokaže, a L'Ekip je iznosio takve tvrdnje, moraće da plati, to je sigurno. A to da li je bilo nameštaljke ispituje se u odvojenoj istrazi.
(zzzzz, 18. oktobar 2018 09:52)

Niste mi jasni stvarno. Zasto samo Lekip kad je i gomila drugih listova prenela vest da je francusko tuzilastvo pokrenulo istragu. Cak je Marka najdalje otisla jer je objavljivala "masne" detalje o uplatama na tu utakmicu. Onda, ovo je advokat odbrane, a ne advokat tuzitelj. Sta brani Terzic? Sebe, nekog drugog iz Zvezde. Na to mi lici. Trece, sta pricas...Ne postoje odvojene istrage. Niko ne istrazuje Lekip, nego samo da li je bilo pokusaja prevare preko kladionice, u sta je stvarno po svoj prilici umesan neko iz Zvezde, cim su oni unajmili ovako skupog branioca. E ovo dobijes kad logicki razmisljas, a ne ostrasceno. A vi i dalje branite Terzica i tu ekipu, kao da ne znate sa kim imate posla. I posle ce vam Lekip, Marka, Partizan biti krivi sto ce vam klub biti bukvalno unisten, jer bez Evrope koji je smisao postojanja uopste? Niste vi Vranje.

...

pre 5 godina

Pa svaki serijski ubica uzima najskuplje advokate.... Da nisu krivi i ovi naši kvazi advokati bi ih zastupali...
(Bard Živa, 18. oktobar 2018 09:21)
Ja sam izgubio na sudu iako sam bio skroz nevin zbog kvazi advokata, stvarno sam se pitao kako loš advokat moraš da budeš da ne odbrani nevini osobu, tako da u ovom slučaju gde je moguće izbaciti zvezdu na po 10 godina, naravno da ne treba rizikovati, + kvazi advokat im sigurno neće doneti ošteti od lekipa, ovaj možda se i isplati.

GM

pre 5 godina

Znaci ako uzimas advokata, da bi skinuo ljagu sa sebe i mozda kontra tuzbom, ako se na to odluce, i profitirao...

To znaci da priznajes da si kriv i da se branis iz tog razloga?!

Srbija 2018.

le le Kipe šta im radiš

pre 5 godina

@ Netacno. Ne postoji takav tekst, samo izmisljas.
(nista o nicemu, 18. oktobar 2018 11:19
---
https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Soupcons-de-trucage-eric-dupond-moretti-defend-l-etoile-rouge-belgrade/950583

Lako pitanje

pre 5 godina

Za sve dusebriznike koji pominju placanje advokata, kratko i jasno:
ako L'Equipe izgubi spor, platice sve troskove sudjenja, tacka! Niko ne podnosi tuzbu ocekujuci da ce biti u minusu, logicno za svakoga ko ima malo mozga.

Dox

pre 5 godina

@ cika toni Veruj, grešiš! U cilju zaustavljanja daljeg propadanja našeg fudbala, loš ishod bi za mene predstavljao kažnjavanje Zvezde ili bilo kog našeg kluba. Uostalom, ne znam šta sam netačno napisao.....a ti misli šta hoćeš.

nista o nicemu

pre 5 godina

Blagosloven bio gugl prevodilac u Le kipu čitam da je advokat angažovan radi odbrane, a ne da tuže njih.
(le le kipe šta im radiš, 18. oktobar 2018 10:19)

Netacno. Ne postoji takav tekst, samo izmisljas.

d

pre 5 godina

Да се протумачити да је истрага покренута јер је неки таблоид писао данима о нечему, па макар и најгорој лажи. 

Не, истрага је покренута јер постоји СУМЊА и постоје ДОКАЗИ да је неко у Звезди желео да заради и да је у томе могао да има одређени степен контроле, што је, наравно, забрањено. 

Звезди се црно пише, лако могу да одузму трофеј из 1991.
(adriano_galliani, 18. oktobar 2018 11:30)

Ovo je novi nivo ludila, Zvezdi da oduzmu titulu prvaka Evrope osvojenu pre 28 godina? Teska patnja, bas teska. Jasno mi je polako da to ostavlja traume kako na one generacije koje su gledala to finale pre toliko godina, kao i na one koje nikad nisu gledala. Kao zvezdasu mi nekad bude zao sto smo uzeli tada titulu, društvo bi nam bilo uravnotezenije u psihickom smislu da Zvezda nije trijumfovala.

adriano_galliani

pre 5 godina

Dakle postoji osnovana sumnja da je L'Equipe bez ikakvog dokaza poveo hajku protiv PSG i Zvezde pre nego sto je bilo kakva istraga pokrenuta.
(Kanta, 18. oktobar 2018 10:18)

Да се протумачити да је истрага покренута јер је неки таблоид писао данима о нечему, па макар и најгорој лажи.

Не, истрага је покренута јер постоји СУМЊА и постоје ДОКАЗИ да је неко у Звезди желео да заради и да је у томе могао да има одређени степен контроле, што је, наравно, забрањено.

Звезди се црно пише, лако могу да одузму трофеј из 1991.

Coco Bill

pre 5 godina

Da li je iko od grobarskih botova procitao tekst ili samo naslov, a mozda se ponavljaju isti spinovi koji nemaju veze sa tekstom po nalogu "kredibilnog dousnika"? Najbolji advokati, normalno, nece da angazuju amatere, troskove sudjenja pa i advokata ce platiti L'Ekip i treba im nabiti sto vece troskove. Zvezdu nema sta da brani, L'Ekip nije tuzio klub vec je objavio besmislen tekst i za to mora da odgovara, sta se i kako se radi po vasim selima je stvarno vasa stvar i nema veze sa tuzbom koju pokrece Zvezda
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Bojan, 18. oktobar 2018 10:43)

Ma šta kažete, to će da plati L'ekip ?!. Jel' Vi to mislite, ako sam dobro shvatio, oni će da rade, sve to "besplatno", dok ne dođe presuda, a onda će iz te presude da naplate od L'ekipa i to ako bude "pozitivna" presuda. E pa ovako, ja koliko znam, a to je bogami i kod nas, kod takvih advokata, samo da se "uđe" u njihovu kancelariju je nekoliko hiljada evra i to samo za neki pravni savet, a posebno se naplaćuje ako preuzmu "slučaj". Maravno da posle presude, ako bude povoljna, oni mogu da se "poravnaju", sa svojim klijentom, naravno po dogovoru, ili bolje reći ugovoru, ali sve dotle, ima klijent da plati uslugu prema cenovniku koji ima taj vrhunsji advokat ili njegova kancelarija. Nego zgleda vi svi želite da opravdate ove "posebne" zvezdine troškove, koje će neko morati da da. A ko će to da da, e to je glavno pitanje !!!

Kakav klijent takva i odbrana

pre 5 godina

Kancelarija se uzima zbog tuzbe protiv LEquipa zbog lazi i neistine a ne
zbog istrage.LEquipe maora da dokaze istinitost pisanja.U Pravnom smislu tuzba zbog lazi
(Pravnik Advokat, 18. oktobar 2018 10:52)
--
Šta bre pričaš, koja bre tužba protiv tog lista. Da li znaš koliko je bilo članaka u drugim zemljama o tom slučaju koji su na osnovu tog pisanja krenuli u istragu? Koji su im rezultati te istrage? Čak i ako tuže taj list to že biti spin za naše podnevlje.

Da li znaš da se u istragu uključili ne samo UEFA nego i francusko pravosuđe i interpol? Da li si svestan šta že biti ako se uopšte to znači i kave posledice mogu biti?

To što naši sportski portali ne prenose ništa i ne vode neke svoje istrage, nego bacaju ovdemaglu i izvrću činjenice dovoljno govori o njima.

Emilo

pre 5 godina

Da li je iko od grobarskih botova procitao tekst ili samo naslov, a mozda se ponavljaju isti spinovi koji nemaju veze sa tekstom po nalogu "kredibilnog dousnika"? Zvezdu nema sta da brani, L'Ekip nije tuzio klub vec je objavio besmislen tekst i za to mora da odgovara, sta se i kako se radi po vasim selima je stvarno vasa stvar i nema veze sa tuzbom koju pokrece Zvezda
(Bojan, 18. oktobar 2018 10:43)

Evo javlja ti se covek koji je niti grobar, niti , daleko bilo, bot i porucujem ti da umesto sto vredjas ljude, realno sagledas sve. Igrom slucaja zivim u Francuskoj vec tridesetak godina, pa ajde malo da ti priblizim stvari. Ovde je ovaj slucaj velika tema. I niko ne spominje PSG kao faktor, nego svi samo i iskljucivo Crvenu Zvezdu. Novine su prenele da je finanijsko tuzilastvo pokrenulo istragu i tu nema promila sanse da Zvezda tuzi list zbog toga. Advokat koga je klub angazovao je ovde poznat po nadimku "djavolji advokat" jer brani uglavnom ljude koji su pocinili teska krivicna dela. I da, dobro si procitao, on je advokat odbrane, kakva crna tuzba. Sto se dousnika tice, po ovdasnjim medijima stvar je tekla sledecim tokom. Prijava o mogucoj prevari Zvezde jeste stigla od za sad NN lica, sto je i normalno, nece sigurno da objavljuju ime coveka koji je to dojavio dok istraga traje, ali je prava istraga pocela tek posle dojave od strane kladionica, tako da su kladionice ustvari dousnici. Preneo sam ti sta se ovde prenosi o tom slucaju, jer vidim da nisi bas dobro obavesten.

Milanche

pre 5 godina

recimo i da se ostvare tvoji vlažni snovi, da li si svestan da bi bio srećan samo par dana - dok ne ukapiraš da si i dalje frustrirani navijač malog beskućnika bez ugleda i trofeja...
(mladići borovi, devojke jele, 18. oktobar 2018 10:25)

Reče navijač kluba koji je bruka Srbije, koji otima šakom i kapom.

By the way, da li si i ti satkan od istog ljudskog materijala kao i gromada od čoveka - predsednik kluba tvog ?

adriano_galliani

pre 5 godina

Ne kažem da je Zvezda direktno umešana, kako bih to uopšte mogao znati, ali mi je sve mnogo sumnjivo. Bojim se lošeg ishoda...
(Dox, 18. oktobar 2018 10:05)

Умешан је неко од руководиоца, јер иначе др плане на сваку изјаву и драми данима по новинама иначе. Нема га већ две недеље, ко зна да ли је уопште у Србији још увек.

Тако да, нема ту шта да ли је Звезда умешана или није, јер Терзић "алфа и омега" Звезде? Јесте. Дакле, Звезда је умешана, крива и биће строго кажњена.

Толико о томе како Звезда припада Лиги Шампиона и том друштву.

adriano_galliani

pre 5 godina

Samo jedna napomena: Zvezda nije angažovala advokata da ih brani od optužbi, nego da tuži L'Ekip. Da bi tužba uspela, nije potrebno dokazati nevinost, nego samo dokazati da je L'Ekip iznosio nedokazane tvrdnje. A ukoliko u istrazi ne bude nedvosmisleno potvrđeno da se neko kladio na način koji je L'Ekip naveo, to je dovoljno da Zvezda dobije slučaj protiv lista. Dakle, nije suština da li se neko kladio, nego da li će se to dokazati. Ako se nameštaljka ne dokaže, a L'Ekip je iznosio takve tvrdnje, moraće da plati, to je sigurno. A to da li je bilo nameštaljke ispituje se u odvojenoj istrazi.
(zzzzz, 18. oktobar 2018 09:52)

Ти као да никада ниси прочитао ниједан новинарски чланак. Ако напишу "постоји сумња да је утакмица намештена" и покрене се истрага о томе (као у овом случају) Л`Екип је тада У ПРАВУ.

Дакле, истрага је потврдила писања Л`Екипа, који није тврдио да је утакмица намештена већ да ПОСТОЈИ СУМЊА.

На суду се доказује кривица, али у медијима се доказује невиност, није ово ништа ново.

Zlatko

pre 5 godina

Sve sami pravnici! Ko da su ovi advokati debili pa ce pokrenuti postupak ,bez sansi za pare.Oladite malo grobari,bez sikiracije! Uostalom sto god da se desi vi od toga nemate ama bas nista!

Danilo

pre 5 godina

Bravo za upravu i za našeg predsednika što je stao uz srpski klub, uzmite debelu odštetu pa da nastavimo da osvajamo titule stalno i da igramo svake godine Ligu Šampiona. Samo napred

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Kod nas na selu kad nisi kriv i ne uzimaš advokata.
(Debeli Sava, 18. oktobar 2018 09:23)

Blago tebi i tvom selu sa takvim razmišljanjem.

Pravnik Advokat

pre 5 godina

meni ovde nešto nije jasno....ko još angažuje,verovatno preskupu advokatsku kancelariju, za nešto što je još uvek u fazi istrage. koliko znam niko još nije optužen, čak ni okrivljen. logično bi bilo da kada se sve završi i ako se dokaže sve ono što zvezda tvrdi, da se onda krene u proces naplate za "blaćenje lika i dela"....ali s obzirom na klijentelu te kancelarije, meni se pre čini da zvezda kreće u odbranu, ne bi li izvukla što blažu kaznu....nadam se da grešim...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zabrinuti, 18. oktobar 2018 09:26)

Kancelarija se uzima zbog tuzbe protiv LEquipa zbog lazi i neistine a ne
zbog istrage.LEquipe maora da dokaze istinitost pisanja.U Pravnom smislu tuzba zbog lazi

advokat

pre 5 godina

E, baš je Zvezda u lepom društvu, optuženih za pomoć teroristima, za ubistvo, za nelegalno klađenje i nameštanje utakmica. Znate, kad se pojavila vest, mislio sam da je novinarska patka, al kako se sve razvija, saznanje da je istraga ipak otvorena, spinovanje da je važno ko je dojavio, a ne da li je istina, pa sad uzimanje najbolje(čitaj najskuplje ) advokatske kancelarije, ćutanje Terzića koji je inače svaki dan u novinama, pa i iskustvo šta se sve radi u našem sportu, čini mi se da je stvar veoma ozbiljna. Ne kažem da je Zvezda direktno umešana, kako bih to uopšte mogao znati, ali mi je sve mnogo sumnjivo. Bojim se lošeg ishoda...
(Dox, 18. oktobar 2018 10:05)


Care,da li znassta je posao velikih advokatskih kancelarija.Uspesnost se meri dobijenim sporovima.Istraga nije otvorena.Toliko nebuloze u tim novinama u nekloliko dana napisano.Tuzba se podnosi radi pisanje neistine.Novainar na sudu mora da dokaze neistinost teksta. Panaravno da u tuzbiprotif Francuske(lista Francuske) uzima se najbolji advokatski timkojiceda odredi visinu odstetnog zahteva a samim tim i svoju naknadu,StomoraTerzicdaseoglasava.Oglasili se Dzajic i Toza Mijajilovic

Pera

pre 5 godina

Samo da ne skoči gorivo zvog ovoga :)
(Stankela, 18. oktobar 2018 09:30)

Skočiće i gorivo i rudna renta.
Grobari će da plate, kad su već napravili sranje bez razloga
(Bolesnik ŽP)

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

(PFC 1970, 18. oktobar 2018 09:55)

recimo i da se ostvare tvoji vlažni snovi, da li si svestan da bi bio srećan samo par dana - dok ne ukapiraš da si i dalje frustrirani navijač malog beskućnika bez ugleda i trofeja...

Cika Toni

pre 5 godina

@ Dox ...."Bojim se loseg ishoda ..." Iz svega sto si napisao, verujem da se zaista bojis, s tim da "los ishod" za tebe predstavlja odbacivanje krivice Zvezde i dobijanje milionske odstete od strane Ekipa. To tebe muci.

....Gavrilo Milentijevic(Pajovic)... @_*

pre 5 godina

...auuu bas te u banani....
:)
Bice...."sto u ruci donela u gyzi odnela"!
:D
Msm na pare "krvavo zaradjene" :)

Dox

pre 5 godina

E, baš je Zvezda u lepom društvu, optuženih za pomoć teroristima, za ubistvo, za nelegalno klađenje i nameštanje utakmica. Znate, kad se pojavila vest, mislio sam da je novinarska patka, al kako se sve razvija, saznanje da je istraga ipak otvorena, spinovanje da je važno ko je dojavio, a ne da li je istina, pa sad uzimanje najbolje(čitaj najskuplje ) advokatske kancelarije, ćutanje Terzića koji je inače svaki dan u novinama, pa i iskustvo šta se sve radi u našem sportu, čini mi se da je stvar veoma ozbiljna. Ne kažem da je Zvezda direktno umešana, kako bih to uopšte mogao znati, ali mi je sve mnogo sumnjivo. Bojim se lošeg ishoda...

Bojan

pre 5 godina

Da li je iko od grobarskih botova procitao tekst ili samo naslov, a mozda se ponavljaju isti spinovi koji nemaju veze sa tekstom po nalogu "kredibilnog dousnika"? Najbolji advokati, normalno, nece da angazuju amatere, troskove sudjenja pa i advokata ce platiti L'Ekip i treba im nabiti sto vece troskove. Zvezdu nema sta da brani, L'Ekip nije tuzio klub vec je objavio besmislen tekst i za to mora da odgovara, sta se i kako se radi po vasim selima je stvarno vasa stvar i nema veze sa tuzbom koju pokrece Zvezda

Kanta

pre 5 godina

Ajde bre ljudi ne mlatite bez veze! Naravno da ce bilo koji ozbiljan klub da angazuje vrhunske advokate. Pa nece sigurno L'Equipe da angazuje neke dundjere koji ce za 15 dana da izgube slucaj i plate milionsku odstetu, nego i oni imaju vrhunsku advokatsku kancelariju koja ih brani u ovakvim slucajevima. Da li stvarno mislite da bi neki srpski klinac mogao bilo sta da uradi protiv takvog giganta? Nije ovde u pitanju ko je kriv, vec se otvara proces u kom Zvezda moze mnogo da izgubi i na sudu i van njega, tako da su komentari tipa "Zvezda je kriva pa trazi najboljeg" besmisleni. Jos uvek se ne zna da li uopste postoji bilo cija krivica, pa valja biti oprezan i spremiti se za svaki scenario.
Vidim takodje da se ovde raspredaju price poslednjih dana kako Zvezda nema za sta da tuzi L'Equipe jer su oni navodno samo preneli da je pokrenut postupak, sto ja apsolutno netacno. Oni su danima pre pokretanja postupka pisali da je utakmica namestena i iznosili nasumicne ocene ko je i kako uplatio opklade i ko su dosunici. Dakle postoji osnovana sumnja da je L'Equipe bez ikakvog dokaza poveo hajku protiv PSG i Zvezde pre nego sto je bilo kakva istraga pokrenuta. Ako se pokaze da je cela prica oko namestanja izmisljena (ili nedokaziva), mislim da ce i PSG tuziti L'Equipe, a onda ce ih ta avantura kostati uzasno mnogo! Mnogi svetski tabloidi cak funkcionisu po principu "proracunate lazi" kako bi prodali milionske tiraze, unapred znajuci da ce biti tuzeni i kolika bi kazna mogla da bude.

Savatiye

pre 5 godina

Najteže će biti grobarima kada se dokaže da Zvezda nije kriva...
Što se tiče advokatske kancelarije koju su angažovali, nisu mogli bolju, jer treba izvući što više novca od Lekipa a za tako nešto ti trebaju najbolji advokati! Jer koliko vidimo UEFA nije pokrenula postupak u vezi utakmice a oni su objavili da jeste. Dakle, slagali su. Sad neka snose posledice.
Svi ostali bi trebali da shvate da se Zvezda ne brani, nego hoće da naplati blaćenje svog imena.

Kakav klijent takva i odbrana

pre 5 godina

- Kako da znamo da ste nas odbranili?

- Pa ako vas izbace na pet godina iz takmičenja uvek znajte da su mogli i više.

zzzzz

pre 5 godina

Samo jedna napomena: Zvezda nije angažovala advokata da ih brani od optužbi, nego da tuži L'Ekip. Da bi tužba uspela, nije potrebno dokazati nevinost, nego samo dokazati da je L'Ekip iznosio nedokazane tvrdnje. A ukoliko u istrazi ne bude nedvosmisleno potvrđeno da se neko kladio na način koji je L'Ekip naveo, to je dovoljno da Zvezda dobije slučaj protiv lista. Dakle, nije suština da li se neko kladio, nego da li će se to dokazati. Ako se nameštaljka ne dokaže, a L'Ekip je iznosio takve tvrdnje, moraće da plati, to je sigurno. A to da li je bilo nameštaljke ispituje se u odvojenoj istrazi.

Baš realan

pre 5 godina

@ Debeli Sava, 18. oktobar 2018 09:23

Ne uzmeš advokata, a posle se čudiš što si dobio po ušima i pričaš da je sudija korumpiran. Uzgred, advokata uzimaju, jer nameravaju da tuže, a ne da bi se "branili".

BoeserWolf

pre 5 godina

Smatram da je malo što država uzima od poreskih obveznika za zvezdine nestasluke, zato dajte broj da šaljemo Sms za zvezdinog advokata, deca mogu da čekaju, kao i uvek

we are the champions

pre 5 godina

Napokon da čujemo i Terzu.Vrlo brzo ćemo videti rasplet.Sto angazujete advokata koji brani one koji se nelegalno klade?!Mnogo je ovde nejasnoća.Mwni puno srce čim se Terza javio,...

neko iz daleka

pre 5 godina

Po čemu su najbolji? Gde je rang-lista? Na kom takmičenju su pobedili? Naj-lekari, Naj-gradiliste, Naj-lider u regionu.. Povraća mi se kada ćujem Naj... To samo mi na Balkanu tako potvrdjujemo, piœemo i čitamo!

zabrinuti

pre 5 godina

meni ovde nešto nije jasno....ko još angažuje,verovatno preskupu advokatsku kancelariju, za nešto što je još uvek u fazi istrage. koliko znam niko još nije optužen, čak ni okrivljen. logično bi bilo da kada se sve završi i ako se dokaže sve ono što zvezda tvrdi, da se onda krene u proces naplate za "blaćenje lika i dela"....ali s obzirom na klijentelu te kancelarije, meni se pre čini da zvezda kreće u odbranu, ne bi li izvukla što blažu kaznu....nadam se da grešim...

PFC 1970

pre 5 godina

Zvezda nije sportski klub, nego kartel. Leglo nepoštenih i nečasnih radnji je u tom klubu. U Srbiji se iživljavaju, nameštaju utakmice, sudijska organizacija je njihova. Sada su počeli i u Evropi da muvaju, videćemo kako će to da se završi. Mislim da ih treba izbaciti iz Evrope na 20 godina, a u Srbiji ih prebaciti u niži rang takmičenja.

Sabre

pre 5 godina

A sve finansiraju gradjani Srbije...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (panter, 18. oktobar 2018 09:24)

Tacno. Ali ne svi. Uzeli su samo od placucih tastatura grobara koji sad nemaju da idu na utakmice svog tima, pa moraju da nastave krstaski rat po vestima B92 umesto da prate svoj tim.

Umbrisimo

pre 5 godina

Naša Zvezda je žrtva dugo planirane i pažljivo smišljene zavere. Deo tog plana je bila visemesecna kriminalizacija naseg Kluba od strane putem medija. Sasvim je moguće da je neka osoba bliska Klubu pokusala da ovom opkladom uništi Klub. Pamet u glavu Zvezdo !

Штилцована катаболцна

pre 5 godina

Колико видим, ови нису никог одбранили, већ су смањили штету. Испада да, ангажујући ову агенцију, Црвена Звезда признаје кривицу и иде на смањење штете. Нису ми јасни навијачи Црвене Звезде. Знате ко вам је у клубу, знате ко вам се мува око клуба и правите се луди. Купе вас са једном - две титуле и онда претворе клуб у монету за поткусуривање, па се десе овакве ствари. Сви пишете да је на сцени завера против вашег клуба, а смете ли да ставите руку у ватру или се кладите у неку велику цифру да неко од препоштених чланова управе није урадио оно за шта га оптужују? Да је Партизан у питању, не бих смео да се кладим да неко из наше такође "препоштене" управе неби то урадио, а број година затвора и подигнутих оптужница не могу да се пореде, екипа из Црвене Звезде их жестоко шије у том сегменту. Тако да, не куните се у људе који вам седе у управама, клубови су играчке на њиховом путу до личне користи.

bulls

pre 5 godina

@ we are the champions

fora je u tome sto oni nikoga ne odbrane, nego smanjuju kazne...branili karabatice, oni osudjeni ali umesto miliona platili po 30 000 evra...u tome je caka

ZLOBEX

pre 5 godina

A njihovo je samo da dokažu da smo mi stvarno duduci za fudbal, da smo mogli da primimo još 10-ak, da Miloje (sa kajlom) nije postavio 10 beka ispred gola, da blage veze o fudbalu nemamo.
Nikad lakši posao za advokate.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Pa svaki serijski ubica uzima najskuplje advokate.... Da nisu krivi i ovi naši kvazi advokati bi ih zastupali...
(Bard Živa, 18. oktobar 2018 09:21)

To je ta partizanska "logika" !

Dox

pre 5 godina

E, baš je Zvezda u lepom društvu, optuženih za pomoć teroristima, za ubistvo, za nelegalno klađenje i nameštanje utakmica. Znate, kad se pojavila vest, mislio sam da je novinarska patka, al kako se sve razvija, saznanje da je istraga ipak otvorena, spinovanje da je važno ko je dojavio, a ne da li je istina, pa sad uzimanje najbolje(čitaj najskuplje ) advokatske kancelarije, ćutanje Terzića koji je inače svaki dan u novinama, pa i iskustvo šta se sve radi u našem sportu, čini mi se da je stvar veoma ozbiljna. Ne kažem da je Zvezda direktno umešana, kako bih to uopšte mogao znati, ali mi je sve mnogo sumnjivo. Bojim se lošeg ishoda...

we are the champions

pre 5 godina

Napokon da čujemo i Terzu.Vrlo brzo ćemo videti rasplet.Sto angazujete advokata koji brani one koji se nelegalno klade?!Mnogo je ovde nejasnoća.Mwni puno srce čim se Terza javio,...

Штилцована катаболцна

pre 5 godina

Колико видим, ови нису никог одбранили, већ су смањили штету. Испада да, ангажујући ову агенцију, Црвена Звезда признаје кривицу и иде на смањење штете. Нису ми јасни навијачи Црвене Звезде. Знате ко вам је у клубу, знате ко вам се мува око клуба и правите се луди. Купе вас са једном - две титуле и онда претворе клуб у монету за поткусуривање, па се десе овакве ствари. Сви пишете да је на сцени завера против вашег клуба, а смете ли да ставите руку у ватру или се кладите у неку велику цифру да неко од препоштених чланова управе није урадио оно за шта га оптужују? Да је Партизан у питању, не бих смео да се кладим да неко из наше такође "препоштене" управе неби то урадио, а број година затвора и подигнутих оптужница не могу да се пореде, екипа из Црвене Звезде их жестоко шије у том сегменту. Тако да, не куните се у људе који вам седе у управама, клубови су играчке на њиховом путу до личне користи.

PFC 1970

pre 5 godina

Zvezda nije sportski klub, nego kartel. Leglo nepoštenih i nečasnih radnji je u tom klubu. U Srbiji se iživljavaju, nameštaju utakmice, sudijska organizacija je njihova. Sada su počeli i u Evropi da muvaju, videćemo kako će to da se završi. Mislim da ih treba izbaciti iz Evrope na 20 godina, a u Srbiji ih prebaciti u niži rang takmičenja.

Kakav klijent takva i odbrana

pre 5 godina

Kancelarija se uzima zbog tuzbe protiv LEquipa zbog lazi i neistine a ne
zbog istrage.LEquipe maora da dokaze istinitost pisanja.U Pravnom smislu tuzba zbog lazi
(Pravnik Advokat, 18. oktobar 2018 10:52)
--
Šta bre pričaš, koja bre tužba protiv tog lista. Da li znaš koliko je bilo članaka u drugim zemljama o tom slučaju koji su na osnovu tog pisanja krenuli u istragu? Koji su im rezultati te istrage? Čak i ako tuže taj list to že biti spin za naše podnevlje.

Da li znaš da se u istragu uključili ne samo UEFA nego i francusko pravosuđe i interpol? Da li si svestan šta že biti ako se uopšte to znači i kave posledice mogu biti?

To što naši sportski portali ne prenose ništa i ne vode neke svoje istrage, nego bacaju ovdemaglu i izvrću činjenice dovoljno govori o njima.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Pa svaki serijski ubica uzima najskuplje advokate.... Da nisu krivi i ovi naši kvazi advokati bi ih zastupali...
(Bard Živa, 18. oktobar 2018 09:21)

To je ta partizanska "logika" !

neko iz daleka

pre 5 godina

Po čemu su najbolji? Gde je rang-lista? Na kom takmičenju su pobedili? Naj-lekari, Naj-gradiliste, Naj-lider u regionu.. Povraća mi se kada ćujem Naj... To samo mi na Balkanu tako potvrdjujemo, piœemo i čitamo!

Umbrisimo

pre 5 godina

Naša Zvezda je žrtva dugo planirane i pažljivo smišljene zavere. Deo tog plana je bila visemesecna kriminalizacija naseg Kluba od strane putem medija. Sasvim je moguće da je neka osoba bliska Klubu pokusala da ovom opkladom uništi Klub. Pamet u glavu Zvezdo !

adriano_galliani

pre 5 godina

Samo jedna napomena: Zvezda nije angažovala advokata da ih brani od optužbi, nego da tuži L'Ekip. Da bi tužba uspela, nije potrebno dokazati nevinost, nego samo dokazati da je L'Ekip iznosio nedokazane tvrdnje. A ukoliko u istrazi ne bude nedvosmisleno potvrđeno da se neko kladio na način koji je L'Ekip naveo, to je dovoljno da Zvezda dobije slučaj protiv lista. Dakle, nije suština da li se neko kladio, nego da li će se to dokazati. Ako se nameštaljka ne dokaže, a L'Ekip je iznosio takve tvrdnje, moraće da plati, to je sigurno. A to da li je bilo nameštaljke ispituje se u odvojenoj istrazi.
(zzzzz, 18. oktobar 2018 09:52)

Ти као да никада ниси прочитао ниједан новинарски чланак. Ако напишу "постоји сумња да је утакмица намештена" и покрене се истрага о томе (као у овом случају) Л`Екип је тада У ПРАВУ.

Дакле, истрага је потврдила писања Л`Екипа, који није тврдио да је утакмица намештена већ да ПОСТОЈИ СУМЊА.

На суду се доказује кривица, али у медијима се доказује невиност, није ово ништа ново.

Savatiye

pre 5 godina

Najteže će biti grobarima kada se dokaže da Zvezda nije kriva...
Što se tiče advokatske kancelarije koju su angažovali, nisu mogli bolju, jer treba izvući što više novca od Lekipa a za tako nešto ti trebaju najbolji advokati! Jer koliko vidimo UEFA nije pokrenula postupak u vezi utakmice a oni su objavili da jeste. Dakle, slagali su. Sad neka snose posledice.
Svi ostali bi trebali da shvate da se Zvezda ne brani, nego hoće da naplati blaćenje svog imena.

zzzzz

pre 5 godina

Samo jedna napomena: Zvezda nije angažovala advokata da ih brani od optužbi, nego da tuži L'Ekip. Da bi tužba uspela, nije potrebno dokazati nevinost, nego samo dokazati da je L'Ekip iznosio nedokazane tvrdnje. A ukoliko u istrazi ne bude nedvosmisleno potvrđeno da se neko kladio na način koji je L'Ekip naveo, to je dovoljno da Zvezda dobije slučaj protiv lista. Dakle, nije suština da li se neko kladio, nego da li će se to dokazati. Ako se nameštaljka ne dokaže, a L'Ekip je iznosio takve tvrdnje, moraće da plati, to je sigurno. A to da li je bilo nameštaljke ispituje se u odvojenoj istrazi.

Kakav klijent takva i odbrana

pre 5 godina

- Kako da znamo da ste nas odbranili?

- Pa ako vas izbace na pet godina iz takmičenja uvek znajte da su mogli i više.

adriano_galliani

pre 5 godina

Ne kažem da je Zvezda direktno umešana, kako bih to uopšte mogao znati, ali mi je sve mnogo sumnjivo. Bojim se lošeg ishoda...
(Dox, 18. oktobar 2018 10:05)

Умешан је неко од руководиоца, јер иначе др плане на сваку изјаву и драми данима по новинама иначе. Нема га већ две недеље, ко зна да ли је уопште у Србији још увек.

Тако да, нема ту шта да ли је Звезда умешана или није, јер Терзић "алфа и омега" Звезде? Јесте. Дакле, Звезда је умешана, крива и биће строго кажњена.

Толико о томе како Звезда припада Лиги Шампиона и том друштву.

Velja Nevolja

pre 5 godina

Evo po francuskim medijima pocela da se pusta prica, odnosno video prilog, njihovog "free lancer" novinara Molinoa, o tome ko je Zvezdan Terzic, namestanjima, Interpolu, bekstvu. Cisto da i javnost tamo ima malo vise informacija. Ne prica se o Zvezdi nego o Terzicu. Mozda ne i bilo zgoreg da i navijaci Zvezde to shvate. Zvezda nije Terzic, i ako mu dopustite da vas odvuce u svoje blato, sami ste krivi.

zabrinuti

pre 5 godina

meni ovde nešto nije jasno....ko još angažuje,verovatno preskupu advokatsku kancelariju, za nešto što je još uvek u fazi istrage. koliko znam niko još nije optužen, čak ni okrivljen. logično bi bilo da kada se sve završi i ako se dokaže sve ono što zvezda tvrdi, da se onda krene u proces naplate za "blaćenje lika i dela"....ali s obzirom na klijentelu te kancelarije, meni se pre čini da zvezda kreće u odbranu, ne bi li izvukla što blažu kaznu....nadam se da grešim...

ZLOBEX

pre 5 godina

A njihovo je samo da dokažu da smo mi stvarno duduci za fudbal, da smo mogli da primimo još 10-ak, da Miloje (sa kajlom) nije postavio 10 beka ispred gola, da blage veze o fudbalu nemamo.
Nikad lakši posao za advokate.

Baš realan

pre 5 godina

@ Debeli Sava, 18. oktobar 2018 09:23

Ne uzmeš advokata, a posle se čudiš što si dobio po ušima i pričaš da je sudija korumpiran. Uzgred, advokata uzimaju, jer nameravaju da tuže, a ne da bi se "branili".

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Kod nas na selu kad nisi kriv i ne uzimaš advokata.
(Debeli Sava, 18. oktobar 2018 09:23)

Blago tebi i tvom selu sa takvim razmišljanjem.

adriano_galliani

pre 5 godina

Dakle postoji osnovana sumnja da je L'Equipe bez ikakvog dokaza poveo hajku protiv PSG i Zvezde pre nego sto je bilo kakva istraga pokrenuta.
(Kanta, 18. oktobar 2018 10:18)

Да се протумачити да је истрага покренута јер је неки таблоид писао данима о нечему, па макар и најгорој лажи.

Не, истрага је покренута јер постоји СУМЊА и постоје ДОКАЗИ да је неко у Звезди желео да заради и да је у томе могао да има одређени степен контроле, што је, наравно, забрањено.

Звезди се црно пише, лако могу да одузму трофеј из 1991.

Sabre

pre 5 godina

A sve finansiraju gradjani Srbije...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (panter, 18. oktobar 2018 09:24)

Tacno. Ali ne svi. Uzeli su samo od placucih tastatura grobara koji sad nemaju da idu na utakmice svog tima, pa moraju da nastave krstaski rat po vestima B92 umesto da prate svoj tim.

Malomorgen

pre 5 godina

Neverovatno je koliko ste neobavešteni ili ne želite da budete. Prvo nije Lequipe udarila po zvezdi zato što im je dosadno već prenela informacije UEFA i policije. UEFA je prva dobila info o mogućem nameštanju i obavestila policiju koja je pokrenula istragu. Nakon toga je Lequipe preneo vest. Hoće zvezda da tuži Lequipe a faktički kucaju na vrata UEFA. U članku i današnoj vesti istog lista lepo piše pored informacije da je zvezda angažovala advokata a na kraju teksta piše da je UEFA prva koja je dobila info o mogućem nameštanju 7 dana pre utakmice. Pametnom dovoljno.

Hogar i Helga

pre 5 godina

Cin angazovanja advokata koji brani teske kriminalce, meni govori da gledamo poslednje trzaje nekada velikog kluba, a sada kluba koji ce u svetu fudbala biti sinonim za nesto sto se u sportu ne sme raditi. Sramota koju je ovim cinom Zvezda nanela srpskom sportu je nemerljiva, jer ce nas svi sada gledati kao najgore krimose. Sa druge strane je to dobro, jer bar drugim klubovima nece ni na pamet pasti ovo sto je neko iz Zvezde ili njenog okruzenja, izgleda definitivno uradio.

BoeserWolf

pre 5 godina

Smatram da je malo što država uzima od poreskih obveznika za zvezdine nestasluke, zato dajte broj da šaljemo Sms za zvezdinog advokata, deca mogu da čekaju, kao i uvek

bulls

pre 5 godina

@ we are the champions

fora je u tome sto oni nikoga ne odbrane, nego smanjuju kazne...branili karabatice, oni osudjeni ali umesto miliona platili po 30 000 evra...u tome je caka

Milanche

pre 5 godina

recimo i da se ostvare tvoji vlažni snovi, da li si svestan da bi bio srećan samo par dana - dok ne ukapiraš da si i dalje frustrirani navijač malog beskućnika bez ugleda i trofeja...
(mladići borovi, devojke jele, 18. oktobar 2018 10:25)

Reče navijač kluba koji je bruka Srbije, koji otima šakom i kapom.

By the way, da li si i ti satkan od istog ljudskog materijala kao i gromada od čoveka - predsednik kluba tvog ?

Coco Bill

pre 5 godina

Da li je iko od grobarskih botova procitao tekst ili samo naslov, a mozda se ponavljaju isti spinovi koji nemaju veze sa tekstom po nalogu "kredibilnog dousnika"? Najbolji advokati, normalno, nece da angazuju amatere, troskove sudjenja pa i advokata ce platiti L'Ekip i treba im nabiti sto vece troskove. Zvezdu nema sta da brani, L'Ekip nije tuzio klub vec je objavio besmislen tekst i za to mora da odgovara, sta se i kako se radi po vasim selima je stvarno vasa stvar i nema veze sa tuzbom koju pokrece Zvezda
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Bojan, 18. oktobar 2018 10:43)

Ma šta kažete, to će da plati L'ekip ?!. Jel' Vi to mislite, ako sam dobro shvatio, oni će da rade, sve to "besplatno", dok ne dođe presuda, a onda će iz te presude da naplate od L'ekipa i to ako bude "pozitivna" presuda. E pa ovako, ja koliko znam, a to je bogami i kod nas, kod takvih advokata, samo da se "uđe" u njihovu kancelariju je nekoliko hiljada evra i to samo za neki pravni savet, a posebno se naplaćuje ako preuzmu "slučaj". Maravno da posle presude, ako bude povoljna, oni mogu da se "poravnaju", sa svojim klijentom, naravno po dogovoru, ili bolje reći ugovoru, ali sve dotle, ima klijent da plati uslugu prema cenovniku koji ima taj vrhunsji advokat ili njegova kancelarija. Nego zgleda vi svi želite da opravdate ove "posebne" zvezdine troškove, koje će neko morati da da. A ko će to da da, e to je glavno pitanje !!!

Emilo

pre 5 godina

(Emilo, 18. oktobar 2018 11:46

Niti zivis u francuskoj niti imas pojma sta pise francuski list.Fa zivis u Francuskoj znao bi da ne moze veca sumaod 10 holjada evra da se uplati. Koje je to NN lice? Da li ja mogu ili ti da budes NN lice
NN lice mora redakciji da prilozi dokaz. Nisi ti u zivotu bio u kladionici i nemas pojma kako to funkcionise.Ne ptenosi se nista vec se svaki dan menja prica
(Gipsy, 18. oktobar 2018 14:40)

E moj ti. Pratis moj GPS, tako? Imas li ti imalo logike? Pa ko ce da otkriva NN lice dok istraga traje? Nije ti to seoska pijaca, pa da kazu Pera je uzeo Mici tri pileta za 25 dinara a preprodao ih po 125. Da li zaista mislis da bi francusko tuzilastvo pokrenulo istragu da nemaju neki opipljiv trag ili dokaz? Briga njih za nebitan klub kakav je Zvezda, ali ih je ipak briga za kriminal zato sto im je posao da resavaju takve stvari. Mozes li barem to da shvatis, ili treba da ti se crta?

Kanta

pre 5 godina

Ajde bre ljudi ne mlatite bez veze! Naravno da ce bilo koji ozbiljan klub da angazuje vrhunske advokate. Pa nece sigurno L'Equipe da angazuje neke dundjere koji ce za 15 dana da izgube slucaj i plate milionsku odstetu, nego i oni imaju vrhunsku advokatsku kancelariju koja ih brani u ovakvim slucajevima. Da li stvarno mislite da bi neki srpski klinac mogao bilo sta da uradi protiv takvog giganta? Nije ovde u pitanju ko je kriv, vec se otvara proces u kom Zvezda moze mnogo da izgubi i na sudu i van njega, tako da su komentari tipa "Zvezda je kriva pa trazi najboljeg" besmisleni. Jos uvek se ne zna da li uopste postoji bilo cija krivica, pa valja biti oprezan i spremiti se za svaki scenario.
Vidim takodje da se ovde raspredaju price poslednjih dana kako Zvezda nema za sta da tuzi L'Equipe jer su oni navodno samo preneli da je pokrenut postupak, sto ja apsolutno netacno. Oni su danima pre pokretanja postupka pisali da je utakmica namestena i iznosili nasumicne ocene ko je i kako uplatio opklade i ko su dosunici. Dakle postoji osnovana sumnja da je L'Equipe bez ikakvog dokaza poveo hajku protiv PSG i Zvezde pre nego sto je bilo kakva istraga pokrenuta. Ako se pokaze da je cela prica oko namestanja izmisljena (ili nedokaziva), mislim da ce i PSG tuziti L'Equipe, a onda ce ih ta avantura kostati uzasno mnogo! Mnogi svetski tabloidi cak funkcionisu po principu "proracunate lazi" kako bi prodali milionske tiraze, unapred znajuci da ce biti tuzeni i kolika bi kazna mogla da bude.

lol

pre 5 godina

Kod nas na selu kad nisi kriv i ne uzimaš advokata.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Debeli Sava, 18. oktobar 2018 09:23)
U danasnjem svetu 'pravde' samo budala moze da izadje pred 'postene' sudije bez advokata

crvena zvezda tirana 1945.

pre 5 godina

Ova advokatska kancelarija baš ima uglednu klijentelu. Prosto je neverovatno da je i FKCZ u tako probranom društvu.

Ostoja

pre 5 godina

Auuu, pa to Sud udruženog rada ima ogranak i u pariskoj Kominterni?
(Negativni, 18. oktobar 2018 14:35)

Slutim da aludiraš na titulu koju je Sud udruženog rada dodelio Partizanu 1986. Reč je o tituli osvojenoj NA TERENU, koju je Slavko Šajber iz Hrvatske, zbog animoziteta prema Partizanu (Dinamo i Zvezda su bili bratski klubovi) oduzeo crno-belima zbog navodne nameštaljke koja nikada nije dokazana. Vi ste, dakle, dobili titulu za zelenim stolom, a Sud udruženog rada je samo vratio Partizanu ono što je na terenu osvojio. Ali razumem te, neistine, spinovi i lažni mitovi sastavni su deo indentiteta kluba za koji navijaš, o čemu će najzad i cela Evropa biti obaveštena.

Pera

pre 5 godina

Samo da ne skoči gorivo zvog ovoga :)
(Stankela, 18. oktobar 2018 09:30)

Skočiće i gorivo i rudna renta.
Grobari će da plate, kad su već napravili sranje bez razloga
(Bolesnik ŽP)

Bojan

pre 5 godina

Da li je iko od grobarskih botova procitao tekst ili samo naslov, a mozda se ponavljaju isti spinovi koji nemaju veze sa tekstom po nalogu "kredibilnog dousnika"? Najbolji advokati, normalno, nece da angazuju amatere, troskove sudjenja pa i advokata ce platiti L'Ekip i treba im nabiti sto vece troskove. Zvezdu nema sta da brani, L'Ekip nije tuzio klub vec je objavio besmislen tekst i za to mora da odgovara, sta se i kako se radi po vasim selima je stvarno vasa stvar i nema veze sa tuzbom koju pokrece Zvezda

....Gavrilo Milentijevic(Pajovic)... @_*

pre 5 godina

...auuu bas te u banani....
:)
Bice...."sto u ruci donela u gyzi odnela"!
:D
Msm na pare "krvavo zaradjene" :)

nista o nicemu

pre 5 godina

Blagosloven bio gugl prevodilac u Le kipu čitam da je advokat angažovan radi odbrane, a ne da tuže njih.
(le le kipe šta im radiš, 18. oktobar 2018 10:19)

Netacno. Ne postoji takav tekst, samo izmisljas.

T-Rex

pre 5 godina

Zasto PSG nije tuzio Lekip? Zato sto znaju da su cisti. Ovi sto nisu cisti vicu "drzite lopova". Tako je bilo od kada je sveta i veka. Ovo sto je Zvezda uradila me samo dodatno uverilo da jesu nesto mutljali.

Pravnik Advokat

pre 5 godina

meni ovde nešto nije jasno....ko još angažuje,verovatno preskupu advokatsku kancelariju, za nešto što je još uvek u fazi istrage. koliko znam niko još nije optužen, čak ni okrivljen. logično bi bilo da kada se sve završi i ako se dokaže sve ono što zvezda tvrdi, da se onda krene u proces naplate za "blaćenje lika i dela"....ali s obzirom na klijentelu te kancelarije, meni se pre čini da zvezda kreće u odbranu, ne bi li izvukla što blažu kaznu....nadam se da grešim...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zabrinuti, 18. oktobar 2018 09:26)

Kancelarija se uzima zbog tuzbe protiv LEquipa zbog lazi i neistine a ne
zbog istrage.LEquipe maora da dokaze istinitost pisanja.U Pravnom smislu tuzba zbog lazi

Negativni

pre 5 godina

Звезди се црно пише, лако могу да одузму трофеј из 1991.
(adriano_galliani, 18. oktobar 2018 11:30)


Auuu, pa to Sud udruženog rada ima ogranak i u pariskoj Kominterni?

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

(PFC 1970, 18. oktobar 2018 09:55)

recimo i da se ostvare tvoji vlažni snovi, da li si svestan da bi bio srećan samo par dana - dok ne ukapiraš da si i dalje frustrirani navijač malog beskućnika bez ugleda i trofeja...

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Sve to penzioneri jadni placaju. A i poreski obveznici.
(neko, 18. oktobar 2018 10:55)

Sto, frka ti da te keva nece vise izdrzavati od penzije ? Ukidanje kinte za kladzu i pivo ispred samiške ?!

Emilo

pre 5 godina

Da li je iko od grobarskih botova procitao tekst ili samo naslov, a mozda se ponavljaju isti spinovi koji nemaju veze sa tekstom po nalogu "kredibilnog dousnika"? Zvezdu nema sta da brani, L'Ekip nije tuzio klub vec je objavio besmislen tekst i za to mora da odgovara, sta se i kako se radi po vasim selima je stvarno vasa stvar i nema veze sa tuzbom koju pokrece Zvezda
(Bojan, 18. oktobar 2018 10:43)

Evo javlja ti se covek koji je niti grobar, niti , daleko bilo, bot i porucujem ti da umesto sto vredjas ljude, realno sagledas sve. Igrom slucaja zivim u Francuskoj vec tridesetak godina, pa ajde malo da ti priblizim stvari. Ovde je ovaj slucaj velika tema. I niko ne spominje PSG kao faktor, nego svi samo i iskljucivo Crvenu Zvezdu. Novine su prenele da je finanijsko tuzilastvo pokrenulo istragu i tu nema promila sanse da Zvezda tuzi list zbog toga. Advokat koga je klub angazovao je ovde poznat po nadimku "djavolji advokat" jer brani uglavnom ljude koji su pocinili teska krivicna dela. I da, dobro si procitao, on je advokat odbrane, kakva crna tuzba. Sto se dousnika tice, po ovdasnjim medijima stvar je tekla sledecim tokom. Prijava o mogucoj prevari Zvezde jeste stigla od za sad NN lica, sto je i normalno, nece sigurno da objavljuju ime coveka koji je to dojavio dok istraga traje, ali je prava istraga pocela tek posle dojave od strane kladionica, tako da su kladionice ustvari dousnici. Preneo sam ti sta se ovde prenosi o tom slucaju, jer vidim da nisi bas dobro obavesten.

Danilo

pre 5 godina

Bravo za upravu i za našeg predsednika što je stao uz srpski klub, uzmite debelu odštetu pa da nastavimo da osvajamo titule stalno i da igramo svake godine Ligu Šampiona. Samo napred

NoName

pre 5 godina

Ne kažem da je Zvezda direktno umešana, kako bih to uopšte mogao znati, ali mi je sve mnogo sumnjivo. Bojim se lošeg ishoda... 
(Dox, 18. oktobar 2018 10:05) 

Умешан је неко од руководиоца, јер иначе др плане на сваку изјаву и драми данима по новинама иначе. Нема га већ две недеље, ко зна да ли је уопште у Србији још увек. 

Тако да, нема ту шта да ли је Звезда умешана или није, јер Терзић "алфа и омега" Звезде? Јесте. Дакле, Звезда је умешана, крива и биће строго кажњена. 

Толико о томе како Звезда припада Лиги Шампиона и том друштву.
(adriano_galliani, 18. oktobar 2018 11:26)

Pusti ti Zvezdu, za početak nauči kada se koristi jer a kada jel'?

Kool

pre 5 godina

Da svaki dan daje izjave onda bi bilo sta se branis?Zvezda nije ni zasta kriva vec je ovo sve kuhinja tvog malog kluba i ti to dobro znas a isto tako znas da je veliko je pitanje da li ce uopste postojati.Igrali ste sve na crveno a svako sa imalo mozga vidi da ce loptica stati na crno i da ste gotovi.
(Borky, 18. oktobar 2018 13:29)

Ovo kad da pise sam Dalibor sa Red Star foruma. Partizan je toliko uticajan, da uspe da pod sebe uzme UEFA, francusko tuzilastvo, Lekip, Marku. Kakvi ste vi likovi. Odes ti u UEFA ili tuzilastvo i kazes nesto ti sumnjivo be ijednog dokaza, mislis da bi te iko uzeo za ozbiljno? E kad dodje neko ko ima i dokaze i sve, e tu se vec tuzilastvo zapita, i onda ispita te sumnje, a ovde je ocigledno bilo i vise od sumnje, onda otvara postupak. Tako ti to funkcionise druze moj. A ne, Partizan nam smestio. Ne, smestio vam je neko vas ko je je pokusao da se na brzinu obogati i tako vam unistio klub. Uzet je advokat odbrane, sta ti to govori? Da cete se braniti, a ne tuziti nekoga? Od koga cete se braniti? Od Partizana, ili francuskog tuzilastva? Jel ti bar malo jasnije, ili i dalje mislis da je u svetskim razmerama svemocni Partizan, sve ovo zakuvao. Stvarno svakakvih ljudi ima.

Cika Toni

pre 5 godina

@ Dox ...."Bojim se loseg ishoda ..." Iz svega sto si napisao, verujem da se zaista bojis, s tim da "los ishod" za tebe predstavlja odbacivanje krivice Zvezde i dobijanje milionske odstete od strane Ekipa. To tebe muci.

Savatiye

pre 5 godina

Kako su naivni ovi Francuzi, sakupljaju neke dokaze, pokreću istrage, pišu tekstove!?
Samo treba da okrenu DCC i Željka Pantića i čuju presudu.
Mada bi mogli da čuju i Galijanija, Patricka, xxx, Coco Billa I ostale stručnjake, koji sude potpuno čistog srca, zabrinuti za pravdu. Bez obzira što Zvezdu sanjaju i kada nisu u snu!

Pravnik Advokat

pre 5 godina

Kancelarija se uzima zbog tuzbe protiv LEquipa zbog lazi i neistine a ne
zbog istrage.LEquipe maora da dokaze istinitost pisanja.U Pravnom smislu tuzba zbog lazi
(Pravnik Advokat, 18. oktobar 2018 10:52)
--
Šta bre pričaš, koja bre tužba protiv tog lista. Da li znaš koliko je bilo članaka u drugim zemljama o tom slučaju koji su na osnovu tog pisanja krenuli u istragu? Koji su im rezultati te istrage? Čak i ako tuže taj list to že biti spin za naše podnevlje.

Da li znaš da se u istragu uključili ne samo UEFA nego i francusko pravosuđe i interpol? Da li si svestan šta že biti ako se uopšte to znači i kave posledice mogu biti?

To što naši sportski portali ne prenose ništa i ne vode neke svoje istrage, nego bacaju ovdemaglu i izvrću činjenice dovoljno govori o njima.
(Kakav klijent takva i odbrana,

Decace pises nesto sto ne znas. Prvi tekst je bio da se SUMNJA ali nema dokaza.Sumnja ni na jednom sudu po kontinentalnom i po anglosaksonskom pravu nije dokaz.Sumnja mora da bude potkrepljena dokazom na osnovu cega se vrsi istraga i sudski proces.Neko je kao nesto pokusao ali bez dokaza.Pokusaj ubistva ili pljacke morada potkrepljuje dokaz.Sumnja takodje.Onda pocinje prica da su od UEFA dobilii nsajderskuinformaciju.UEFA ne daje bilo koji mmedijima bilo kakvu informaciju vec kada zavrse proces to stave na sajt a mediji prenose.Onda selediprica da je nekou Aziji online pokusao da uplati.Svaka on line uplata imavezu sa racunom uplatioca pa se tako moze saznati

Malomorgen

pre 5 godina

Kako je odbranio Karabatica, tako ce i Zvezdu.
(Nazalost Srbin, 18. oktobar 2018 09:17

Ne zaboravi da je Karabatić igra za Francusku

Coco Bill

pre 5 godina

Za sve dusebriznike koji pominju placanje advokata, kratko i jasno:
ako L'Equipe izgubi spor, platice sve troskove sudjenja, tacka! Niko ne podnosi tuzbu ocekujuci da ce biti u minusu, logicno za svakoga ko ima malo mozga.
(Lako pitanje, 18. oktobar 2018 11:59)

U pravu nema logike i svako zastupanje se plaća, ponavljam plaća, jer nije siguran da će "slučaj" dobiti. Ako ništa drugo to ste bar mogli da vidite iz niza zapadnih filmova. E sad dali će Zvezda "dobiti" ili neće to je drugo pitanje, jer i taj L'ekip nije novina od juče i znaju da i oni mogu da budu tuženi, a i oni najverovatnije imaju kako svoje pravnike koji su zaposleni pri listu, tako i neki svoj "sličan" advokatski tim koji će ih zastupati, tako da to sve nije tako "logično" ni jednostavno. Uzgred pročitajte komentar, čini mi se "emijija", no to vam se izgleda "ne sviđa" jer ne ide niz vodu "našeg" mišljenja

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Pa svaki serijski ubica uzima najskuplje advokate.... Da nisu krivi i ovi naši kvazi advokati bi ih zastupali... 
(Bard Živa, 18. oktobar 2018 09:21) 
Ja sam izgubio na sudu iako sam bio skroz nevin zbog kvazi advokata, stvarno sam se pitao kako loš advokat moraš da budeš da ne odbrani nevini osobu, tako da u ovom slučaju gde je moguće izbaciti zvezdu na po 10 godina, naravno da ne treba rizikovati, + kvazi advokat im sigurno neće doneti ošteti od lekipa, ovaj možda se i isplati. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (..., 18. oktobar 2018 12:27) 

Докторе, ви ли сте? Дајте неко саопштење, сви га чекамо данима!
(слободан, 18. oktobar 2018 15:20)

Doktor nikada nije osudjen. Mada verujem da nije tako u frakcijskom paralelnom univerzumu.

слободан

pre 5 godina

Pa svaki serijski ubica uzima najskuplje advokate.... Da nisu krivi i ovi naši kvazi advokati bi ih zastupali...
(Bard Živa, 18. oktobar 2018 09:21)
Ja sam izgubio na sudu iako sam bio skroz nevin zbog kvazi advokata, stvarno sam se pitao kako loš advokat moraš da budeš da ne odbrani nevini osobu, tako da u ovom slučaju gde je moguće izbaciti zvezdu na po 10 godina, naravno da ne treba rizikovati, + kvazi advokat im sigurno neće doneti ošteti od lekipa, ovaj možda se i isplati.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (..., 18. oktobar 2018 12:27)

Докторе, ви ли сте? Дајте неко саопштење, сви га чекамо данима!

d

pre 5 godina

Да се протумачити да је истрага покренута јер је неки таблоид писао данима о нечему, па макар и најгорој лажи. 

Не, истрага је покренута јер постоји СУМЊА и постоје ДОКАЗИ да је неко у Звезди желео да заради и да је у томе могао да има одређени степен контроле, што је, наравно, забрањено. 

Звезди се црно пише, лако могу да одузму трофеј из 1991.
(adriano_galliani, 18. oktobar 2018 11:30)

Ovo je novi nivo ludila, Zvezdi da oduzmu titulu prvaka Evrope osvojenu pre 28 godina? Teska patnja, bas teska. Jasno mi je polako da to ostavlja traume kako na one generacije koje su gledala to finale pre toliko godina, kao i na one koje nikad nisu gledala. Kao zvezdasu mi nekad bude zao sto smo uzeli tada titulu, društvo bi nam bilo uravnotezenije u psihickom smislu da Zvezda nije trijumfovala.

Necika

pre 5 godina

Samo jedna napomena: Zvezda nije angažovala advokata da ih brani od optužbi, nego da tuži L'Ekip. Da bi tužba uspela, nije potrebno dokazati nevinost, nego samo dokazati da je L'Ekip iznosio nedokazane tvrdnje. A ukoliko u istrazi ne bude nedvosmisleno potvrđeno da se neko kladio na način koji je L'Ekip naveo, to je dovoljno da Zvezda dobije slučaj protiv lista. Dakle, nije suština da li se neko kladio, nego da li će se to dokazati. Ako se nameštaljka ne dokaže, a L'Ekip je iznosio takve tvrdnje, moraće da plati, to je sigurno. A to da li je bilo nameštaljke ispituje se u odvojenoj istrazi.
(zzzzz, 18. oktobar 2018 09:52)

Niste mi jasni stvarno. Zasto samo Lekip kad je i gomila drugih listova prenela vest da je francusko tuzilastvo pokrenulo istragu. Cak je Marka najdalje otisla jer je objavljivala "masne" detalje o uplatama na tu utakmicu. Onda, ovo je advokat odbrane, a ne advokat tuzitelj. Sta brani Terzic? Sebe, nekog drugog iz Zvezde. Na to mi lici. Trece, sta pricas...Ne postoje odvojene istrage. Niko ne istrazuje Lekip, nego samo da li je bilo pokusaja prevare preko kladionice, u sta je stvarno po svoj prilici umesan neko iz Zvezde, cim su oni unajmili ovako skupog branioca. E ovo dobijes kad logicki razmisljas, a ne ostrasceno. A vi i dalje branite Terzica i tu ekipu, kao da ne znate sa kim imate posla. I posle ce vam Lekip, Marka, Partizan biti krivi sto ce vam klub biti bukvalno unisten, jer bez Evrope koji je smisao postojanja uopste? Niste vi Vranje.

milos

pre 5 godina

Borky,
tacno sam znao da krece vas poznati manir-izvrtanje cinjenica.Dakle,samo sam cekao da krene prica kako je nekom lopovu iz njihove uprave kriv Partizan.Klinac,krivi ste,platicete.Vasa uprava je kriva.Ne citaj informer,ukljuci mozak.

Sirano

pre 5 godina

@Dobro obavesteni Emilo,
daj objasni mi molim te,zasto je Zvezda "namestila" da izgubi sa tacno pet golova razlike(a L'ekip tvrdi da jeste ,juce je objavio i analizu sumnjivih golova) ako doticni funkcioner ipak nije uspeo da uplati famozni tiket od cca 5 milijuna evra!?Zaneli se ili ...? Halo Bing,kako brat...?
@Necika
Mnogo toga bratac,tebi nije jasno.Zvezda se ne brani nego tuzi L'Ekip tako da Zvezdin advokat ne moze nikako da bude advokat odbrane nego advokat tuzioca i pokusace da dokaze da je pisanje L'Ekipa zaista i narusilo ugled Zvezde.I kad se tuzi jedan tako mocan medij koji ima privilegiju da utice na javno mnjenje logicno je da se angazuje advokatska kancelarija koja ugledom moze da parira tuzenoj strani.Na kraju, mislis da bi tako ugledna kancelarija prihvatila slucaj a da nije namirisala dobar novac?

Dox

pre 5 godina

@ cika toni Veruj, grešiš! U cilju zaustavljanja daljeg propadanja našeg fudbala, loš ishod bi za mene predstavljao kažnjavanje Zvezde ili bilo kog našeg kluba. Uostalom, ne znam šta sam netačno napisao.....a ti misli šta hoćeš.

Zvezdas

pre 5 godina

Blagosloven bio gugl prevodilac u Le kipu čitam da je advokat angažovan radi odbrane, a ne da tuže njih.
(le le kipe šta im radiš, 18. oktobar 2018 10:19)

Takve vesti ni juce ni danas nema.Ne izmisljaj.Meni ne treba gugl prevodilac svaki dan sada otvorim LEquipe

MaironDrake

pre 5 godina

Колико видим, ови нису никог одбранили, већ су смањили штету. Испада да, ангажујући ову агенцију, Црвена Звезда признаје кривицу и иде на смањење штете. Нису ми јасни навијачи Црвене Звезде. Знате ко вам је у клубу, знате ко вам се мува око клуба и правите се луди. Купе вас са једном - две титуле и онда претворе клуб у монету за поткусуривање, па се десе овакве ствари. Сви пишете да је на сцени завера против вашег клуба, а смете ли да ставите руку у ватру или се кладите у неку велику цифру да неко од препоштених чланова управе није урадио оно за шта га оптужују? Да је Партизан у питању, не бих смео да се кладим да неко из наше такође "препоштене" управе неби то урадио, а број година затвора и подигнутих оптужница не могу да се пореде, екипа из Црвене Звезде их жестоко шије у том сегменту. Тако да, не куните се у људе који вам седе у управама, клубови су играчке на њиховом путу до личне користи.
(Штилцована катаболцна, 18. oktobar 2018 09:57)

Ja verujem u zdrav razum zato sto je nemoguce uplatiti 5 miliona evra na jednu utakmicu.

Dabu

pre 5 godina

Samo da pojasnim ovima koji stavljaju link sa teksta i L'ekip-a. Tamo lepo pise da je advokatska kancelarija angazovana da brani interese i reputaciju Zvezde u postupku protiv casopisa, a ne pred tuzilastvom. Pisu francuzi défendre ses intérêts et sa réputation. Prevedite pa ce vam biti jasno.

Sudija ...ali Dredd

pre 5 godina

Gomila nebuloznih i komentara prozetih mrznjom.Sami po sebi nisu strasni(da nema svacega ne bi bilo nicega)ali zabrinjava broj onih koje te nebuloze prihvataju i podrzavaju.O kakvom ublazavanju kazne ili posrednom priznavanju krivice pisete ovde ljudi!?Zvezda u ovom sporu nije tuzena strana nego tuzilac!!! Zvezda se ne brani nego optuzuje!!! Siva mozdana maso,ima li te!?

GM

pre 5 godina

Znaci ako uzimas advokata, da bi skinuo ljagu sa sebe i mozda kontra tuzbom, ako se na to odluce, i profitirao...

To znaci da priznajes da si kriv i da se branis iz tog razloga?!

Srbija 2018.

ja

pre 5 godina

Odrati! L'Equipe je deo Amauri grupe, koja ima godišnji profit od oko 50 miliona evra. Cela grupa vredi oko pola milijarde, dakle imaju para. Nekoliko procenata od te vrednosti i Zvezda je vratila sve dugove...

Borky

pre 5 godina

Умешан је неко од руководиоца, јер иначе др плане на сваку изјаву и драми данима по новинама иначе. Нема га већ две недеље, ко зна да ли је уопште у Србији још увек.

Тако да, нема ту шта да ли је Звезда умешана или није, јер Терзић "алфа и омега" Звезде? Јесте. Дакле, Звезда је умешана, крива и биће строго кажњена.

Толико о томе како Звезда припада Лиги Шампиона и том друштву.
(adriano_galliani, 18. oktobar 2018 11:26)

Da svaki dan daje izjave onda bi bilo sta se branis?Zvezda nije ni zasta kriva vec je ovo sve kuhinja tvog malog kluba i ti to dobro znas a isto tako znas da je veliko je pitanje da li ce uopste postojati.Igrali ste sve na crveno a svako sa imalo mozga vidi da ce loptica stati na crno i da ste gotovi.

Bojan

pre 5 godina

Coco Bill, glavno pitanje je da li je L'Ekip objavio cinjenice ili ne (a nije, pisali su gomilu spekulacija, o uplati koje nije bilo, sastancima koji se nisu desili, isplati na osnovu uplate koja se nije desila...), naravno da ako nekog angazujes moras i da ga platis, ja sam samo napisao da ce na kraju ceo racun biti ispostavlje upravo njima, bez ulazenja u detalje, sta su trebali da angazuju najboljeg sefa kuhinje u Parizu kako bi tuzili L'Ekip?

Dabu

pre 5 godina

Samo da napomenem da odluku o tome ko je kriv ne donosi istraga tuzilastva, vec sud. Sud odlucuje, a tuzilastvo je samo jedna strana u postupku.

advokat

pre 5 godina

E, baš je Zvezda u lepom društvu, optuženih za pomoć teroristima, za ubistvo, za nelegalno klađenje i nameštanje utakmica. Znate, kad se pojavila vest, mislio sam da je novinarska patka, al kako se sve razvija, saznanje da je istraga ipak otvorena, spinovanje da je važno ko je dojavio, a ne da li je istina, pa sad uzimanje najbolje(čitaj najskuplje ) advokatske kancelarije, ćutanje Terzića koji je inače svaki dan u novinama, pa i iskustvo šta se sve radi u našem sportu, čini mi se da je stvar veoma ozbiljna. Ne kažem da je Zvezda direktno umešana, kako bih to uopšte mogao znati, ali mi je sve mnogo sumnjivo. Bojim se lošeg ishoda...
(Dox, 18. oktobar 2018 10:05)


Care,da li znassta je posao velikih advokatskih kancelarija.Uspesnost se meri dobijenim sporovima.Istraga nije otvorena.Toliko nebuloze u tim novinama u nekloliko dana napisano.Tuzba se podnosi radi pisanje neistine.Novainar na sudu mora da dokaze neistinost teksta. Panaravno da u tuzbiprotif Francuske(lista Francuske) uzima se najbolji advokatski timkojiceda odredi visinu odstetnog zahteva a samim tim i svoju naknadu,StomoraTerzicdaseoglasava.Oglasili se Dzajic i Toza Mijajilovic

le le Kipe šta im radiš

pre 5 godina

@ Netacno. Ne postoji takav tekst, samo izmisljas.
(nista o nicemu, 18. oktobar 2018 11:19
---
https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Soupcons-de-trucage-eric-dupond-moretti-defend-l-etoile-rouge-belgrade/950583

Bojan

pre 5 godina

Emilo, pa upravo spinovi o kojima pisem, da li si procitao originalni tekst L'Ekipa? Rezultat 5 golova razlike postaje vise od 5, sastanak tog nekog iz Zvezde sa predsednikom PSG da bi namestili rezultat koji se nije ni desio se vise ne spominje, uplata i isplata u Parizu postaje neka tamo online uplata tamo negde u Aziji, kladjenje sa 5M postaje kljadjenje na 5M, istraga koja je pocela pre utakmice, pre nkoliko nedelja sada postaje neka nova istraga od "juce, prekjuce"... Sto se tice botova, tacno to, ponavljanje iz dana u dan uvreda i neistina koje nemaju veze sa originalnim tekstom...

Cika Djura

pre 5 godina

Samo jedna napomena: Zvezda nije angažovala advokata da ih brani od optužbi, nego da tuži L'Ekip. Da bi tužba uspela, nije potrebno dokazati nevinost, nego samo dokazati da je L'Ekip iznosio nedokazane tvrdnje. A ukoliko u istrazi ne bude nedvosmisleno potvrđeno da se neko kladio na način koji je L'Ekip naveo, to je dovoljno da Zvezda dobije slučaj protiv lista. Dakle, nije suština da li se neko kladio, nego da li će se to dokazati. Ako se nameštaljka ne dokaže, a L'Ekip je iznosio takve tvrdnje, moraće da plati, to je sigurno. A to da li je bilo nameštaljke ispituje se u odvojenoj istrazi. 
(zzzzz, 18. oktobar 2018 09:52) 

Niste mi jasni stvarno. Zasto samo Lekip kad je i gomila drugih listova prenela vest da je francusko tuzilastvo pokrenulo istragu. Cak je Marka najdalje otisla jer je objavljivala "masne" detalje o uplatama na tu utakmicu. Onda, ovo je advokat odbrane, a ne advokat tuzitelj. Sta brani Terzic? Sebe, nekog drugog iz Zvezde. Na to mi lici. Trece, sta pricas...Ne postoje odvojene istrage. Niko ne istrazuje Lekip, nego samo da li je bilo pokusaja prevare preko kladionice, u sta je stvarno po svoj prilici umesan neko iz Zvezde, cim su oni unajmili ovako skupog branioca. E ovo dobijes kad logicki razmisljas, a ne ostrasceno. A vi i dalje branite Terzica i tu ekipu, kao da ne znate sa kim imate posla. I posle ce vam Lekip, Marka, Partizan biti krivi sto ce vam klub biti bukvalno unisten, jer bez Evrope koji je smisao postojanja uopste? Niste vi Vranje.
(Necika, 18. oktobar 2018 12:28

Tuzi se onaj ko je prvi plasirao vest.Ne mozes da tuzis Politiku, B92 koji su rakodje premeli.Vama grobarima su Terza i Covke trn u oku.Zvezda upravo tuzi LEkip zbog lazi a istrazni organi ako veruju u pisanje neka istrazuju.Ja mogu da se predstavim kao jedan od celnika Zvezde i da klub ispasta.Ako imaju dokaz ime prezime video snimak neka napisu

Zlatko

pre 5 godina

Sve sami pravnici! Ko da su ovi advokati debili pa ce pokrenuti postupak ,bez sansi za pare.Oladite malo grobari,bez sikiracije! Uostalom sto god da se desi vi od toga nemate ama bas nista!

Gipsy

pre 5 godina

Da li je iko od grobarskih botova procitao tekst ili samo naslov, a mozda se ponavljaju isti spinovi koji nemaju veze sa tekstom po nalogu "kredibilnog dousnika"? Zvezdu nema sta da brani, L'Ekip nije tuzio klub vec je objavio besmislen tekst i za to mora da odgovara, sta se i kako se radi po vasim selima je stvarno vasa stvar i nema veze sa tuzbom koju pokrece Zvezda 
(Bojan, 18. oktobar 2018 10:43) 

Evo javlja ti se covek koji je niti grobar, niti , daleko bilo, bot i porucujem ti da umesto sto vredjas ljude, realno sagledas sve. Igrom slucaja zivim u Francuskoj vec tridesetak godina, pa ajde malo da ti priblizim stvari. Ovde je ovaj slucaj velika tema. I niko ne spominje PSG kao faktor, nego svi samo i iskljucivo Crvenu Zvezdu. Novine su prenele da je finanijsko tuzilastvo pokrenulo istragu i tu nema promila sanse da Zvezda tuzi list zbog toga. Advokat koga je klub angazovao je ovde poznat po nadimku "djavolji advokat" jer brani uglavnom ljude koji su pocinili teska krivicna dela. I da, dobro si procitao, on je advokat odbrane, kakva crna tuzba. Sto se dousnika tice, po ovdasnjim medijima stvar je tekla sledecim tokom. Prijava o mogucoj prevari Zvezde jeste stigla od za sad NN lica, sto je i normalno, nece sigurno da objavljuju ime coveka koji je to dojavio dok istraga traje, ali je prava istraga pocela tek posle dojave od strane kladionica, tako da su kladionice ustvari dousnici. Preneo sam ti sta se ovde prenosi o tom slucaju, jer vidim da nisi bas dobro obavesten.
(Emilo, 18. oktobar 2018 11:46

Niti zivis u francuskoj niti imas pojma sta pise francuski list.Fa zivis u Francuskoj znao bi da ne moze veca sumaod 10 holjada evra da se uplati. Koje je to NN lice? Da li ja mogu ili ti da budes NN lice
NN lice mora redakciji da prilozi dokaz. Nisi ti u zivotu bio u kladionici i nemas pojma kako to funkcionise.Ne ptenosi se nista vec se svaki dan menja prica

nesto tako

pre 5 godina

Ostoja@. Nije osvojena na terenu jer ma teren niste izasli dok su drugi igrali. Dao vam sud, kao i onu koju je Vardar osvojio i svi im priznali, a vi je brojite kao svoju. To ce morati da se resi i da vam se obe oduzmu.

Lako pitanje

pre 5 godina

Za sve dusebriznike koji pominju placanje advokata, kratko i jasno:
ako L'Equipe izgubi spor, platice sve troskove sudjenja, tacka! Niko ne podnosi tuzbu ocekujuci da ce biti u minusu, logicno za svakoga ko ima malo mozga.

Zvezdas

pre 5 godina

Да се протумачити да је истрага покренута јер је неки таблоид писао данима о нечему, па макар и најгорој лажи.  

Не, истрага је покренута јер постоји СУМЊА и постоје ДОКАЗИ да је неко у Звезди желео да заради и да је у томе могао да има одређени степен контроле, што је, наравно, забрањено.  

Звезди се црно пише, лако могу да одузму трофеј из 1991. 
(adriano_galliani, 18. oktobar 20

SUMNJA postoji ali DOKAZA nema.Prvi tekst LEkipa.Da postoji DOKAZ bilo bi objavljeno ime.U Francuskoj ne postoje inicijali vec puno ime i prezime.Ozasli bi francuzi sa dokazom koliko sutra dan posle utakmice a ne deset dana. Vec juce i danas ni reci. Hoce li i tvom Milanu da uzmu

NY

pre 5 godina

Netacno. Ne postoji takav tekst, samo izmisljas. 
(nista o nicemu, 18. oktobar 2018 11:19 
--- 
https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Soupcons-de-trucage-eric-dupond-moretti-defend-l-etoile-rouge-belgrade/950583
(le le Kipe šta im radiš, 18. oktob

A sada onima koji ne znaju francuski prevedi ovo sto si postavio.Predpostavljam da znas franciski. Da to ja ne radim

Nikolai Romanov II

pre 5 godina

Ne angazuju da bi dokazali da su nevini, nego da bi tuzili list za neistine. Procitajte tekst pre komentara, i ovi sto vam daju pluseve!?

...

pre 5 godina

Pa svaki serijski ubica uzima najskuplje advokate.... Da nisu krivi i ovi naši kvazi advokati bi ih zastupali...
(Bard Živa, 18. oktobar 2018 09:21)
Ja sam izgubio na sudu iako sam bio skroz nevin zbog kvazi advokata, stvarno sam se pitao kako loš advokat moraš da budeš da ne odbrani nevini osobu, tako da u ovom slučaju gde je moguće izbaciti zvezdu na po 10 godina, naravno da ne treba rizikovati, + kvazi advokat im sigurno neće doneti ošteti od lekipa, ovaj možda se i isplati.

Malomorgen

pre 5 godina

Za neupućene,pročitajte zadnja dva pasusa.

https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Soupcons-de-trucage-eric-dupond-moretti-defend-l-etoile-rouge-belgrade/950583 

Umbrisimo

pre 5 godina

Naša Zvezda je žrtva dugo planirane i pažljivo smišljene zavere. Deo tog plana je bila visemesecna kriminalizacija naseg Kluba od strane putem medija. Sasvim je moguće da je neka osoba bliska Klubu pokusala da ovom opkladom uništi Klub. Pamet u glavu Zvezdo !

Savatiye

pre 5 godina

Najteže će biti grobarima kada se dokaže da Zvezda nije kriva...
Što se tiče advokatske kancelarije koju su angažovali, nisu mogli bolju, jer treba izvući što više novca od Lekipa a za tako nešto ti trebaju najbolji advokati! Jer koliko vidimo UEFA nije pokrenula postupak u vezi utakmice a oni su objavili da jeste. Dakle, slagali su. Sad neka snose posledice.
Svi ostali bi trebali da shvate da se Zvezda ne brani, nego hoće da naplati blaćenje svog imena.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Pa svaki serijski ubica uzima najskuplje advokate.... Da nisu krivi i ovi naši kvazi advokati bi ih zastupali...
(Bard Živa, 18. oktobar 2018 09:21)

To je ta partizanska "logika" !

PFC 1970

pre 5 godina

Zvezda nije sportski klub, nego kartel. Leglo nepoštenih i nečasnih radnji je u tom klubu. U Srbiji se iživljavaju, nameštaju utakmice, sudijska organizacija je njihova. Sada su počeli i u Evropi da muvaju, videćemo kako će to da se završi. Mislim da ih treba izbaciti iz Evrope na 20 godina, a u Srbiji ih prebaciti u niži rang takmičenja.

Sabre

pre 5 godina

A sve finansiraju gradjani Srbije...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (panter, 18. oktobar 2018 09:24)

Tacno. Ali ne svi. Uzeli su samo od placucih tastatura grobara koji sad nemaju da idu na utakmice svog tima, pa moraju da nastave krstaski rat po vestima B92 umesto da prate svoj tim.

Bojan

pre 5 godina

Da li je iko od grobarskih botova procitao tekst ili samo naslov, a mozda se ponavljaju isti spinovi koji nemaju veze sa tekstom po nalogu "kredibilnog dousnika"? Najbolji advokati, normalno, nece da angazuju amatere, troskove sudjenja pa i advokata ce platiti L'Ekip i treba im nabiti sto vece troskove. Zvezdu nema sta da brani, L'Ekip nije tuzio klub vec je objavio besmislen tekst i za to mora da odgovara, sta se i kako se radi po vasim selima je stvarno vasa stvar i nema veze sa tuzbom koju pokrece Zvezda

Pera

pre 5 godina

Samo da ne skoči gorivo zvog ovoga :)
(Stankela, 18. oktobar 2018 09:30)

Skočiće i gorivo i rudna renta.
Grobari će da plate, kad su već napravili sranje bez razloga
(Bolesnik ŽP)

adriano_galliani

pre 5 godina

Dakle postoji osnovana sumnja da je L'Equipe bez ikakvog dokaza poveo hajku protiv PSG i Zvezde pre nego sto je bilo kakva istraga pokrenuta.
(Kanta, 18. oktobar 2018 10:18)

Да се протумачити да је истрага покренута јер је неки таблоид писао данима о нечему, па макар и најгорој лажи.

Не, истрага је покренута јер постоји СУМЊА и постоје ДОКАЗИ да је неко у Звезди желео да заради и да је у томе могао да има одређени степен контроле, што је, наравно, забрањено.

Звезди се црно пише, лако могу да одузму трофеј из 1991.

Gipsy

pre 5 godina

Da li je iko od grobarskih botova procitao tekst ili samo naslov, a mozda se ponavljaju isti spinovi koji nemaju veze sa tekstom po nalogu "kredibilnog dousnika"? Zvezdu nema sta da brani, L'Ekip nije tuzio klub vec je objavio besmislen tekst i za to mora da odgovara, sta se i kako se radi po vasim selima je stvarno vasa stvar i nema veze sa tuzbom koju pokrece Zvezda 
(Bojan, 18. oktobar 2018 10:43) 

Evo javlja ti se covek koji je niti grobar, niti , daleko bilo, bot i porucujem ti da umesto sto vredjas ljude, realno sagledas sve. Igrom slucaja zivim u Francuskoj vec tridesetak godina, pa ajde malo da ti priblizim stvari. Ovde je ovaj slucaj velika tema. I niko ne spominje PSG kao faktor, nego svi samo i iskljucivo Crvenu Zvezdu. Novine su prenele da je finanijsko tuzilastvo pokrenulo istragu i tu nema promila sanse da Zvezda tuzi list zbog toga. Advokat koga je klub angazovao je ovde poznat po nadimku "djavolji advokat" jer brani uglavnom ljude koji su pocinili teska krivicna dela. I da, dobro si procitao, on je advokat odbrane, kakva crna tuzba. Sto se dousnika tice, po ovdasnjim medijima stvar je tekla sledecim tokom. Prijava o mogucoj prevari Zvezde jeste stigla od za sad NN lica, sto je i normalno, nece sigurno da objavljuju ime coveka koji je to dojavio dok istraga traje, ali je prava istraga pocela tek posle dojave od strane kladionica, tako da su kladionice ustvari dousnici. Preneo sam ti sta se ovde prenosi o tom slucaju, jer vidim da nisi bas dobro obavesten.
(Emilo, 18. oktobar 2018 11:46

Niti zivis u francuskoj niti imas pojma sta pise francuski list.Fa zivis u Francuskoj znao bi da ne moze veca sumaod 10 holjada evra da se uplati. Koje je to NN lice? Da li ja mogu ili ti da budes NN lice
NN lice mora redakciji da prilozi dokaz. Nisi ti u zivotu bio u kladionici i nemas pojma kako to funkcionise.Ne ptenosi se nista vec se svaki dan menja prica

Штилцована катаболцна

pre 5 godina

Колико видим, ови нису никог одбранили, већ су смањили штету. Испада да, ангажујући ову агенцију, Црвена Звезда признаје кривицу и иде на смањење штете. Нису ми јасни навијачи Црвене Звезде. Знате ко вам је у клубу, знате ко вам се мува око клуба и правите се луди. Купе вас са једном - две титуле и онда претворе клуб у монету за поткусуривање, па се десе овакве ствари. Сви пишете да је на сцени завера против вашег клуба, а смете ли да ставите руку у ватру или се кладите у неку велику цифру да неко од препоштених чланова управе није урадио оно за шта га оптужују? Да је Партизан у питању, не бих смео да се кладим да неко из наше такође "препоштене" управе неби то урадио, а број година затвора и подигнутих оптужница не могу да се пореде, екипа из Црвене Звезде их жестоко шије у том сегменту. Тако да, не куните се у људе који вам седе у управама, клубови су играчке на њиховом путу до личне користи.

Kakav klijent takva i odbrana

pre 5 godina

Kancelarija se uzima zbog tuzbe protiv LEquipa zbog lazi i neistine a ne
zbog istrage.LEquipe maora da dokaze istinitost pisanja.U Pravnom smislu tuzba zbog lazi
(Pravnik Advokat, 18. oktobar 2018 10:52)
--
Šta bre pričaš, koja bre tužba protiv tog lista. Da li znaš koliko je bilo članaka u drugim zemljama o tom slučaju koji su na osnovu tog pisanja krenuli u istragu? Koji su im rezultati te istrage? Čak i ako tuže taj list to že biti spin za naše podnevlje.

Da li znaš da se u istragu uključili ne samo UEFA nego i francusko pravosuđe i interpol? Da li si svestan šta že biti ako se uopšte to znači i kave posledice mogu biti?

To što naši sportski portali ne prenose ništa i ne vode neke svoje istrage, nego bacaju ovdemaglu i izvrću činjenice dovoljno govori o njima.

adriano_galliani

pre 5 godina

Ne kažem da je Zvezda direktno umešana, kako bih to uopšte mogao znati, ali mi je sve mnogo sumnjivo. Bojim se lošeg ishoda...
(Dox, 18. oktobar 2018 10:05)

Умешан је неко од руководиоца, јер иначе др плане на сваку изјаву и драми данима по новинама иначе. Нема га већ две недеље, ко зна да ли је уопште у Србији још увек.

Тако да, нема ту шта да ли је Звезда умешана или није, јер Терзић "алфа и омега" Звезде? Јесте. Дакле, Звезда је умешана, крива и биће строго кажњена.

Толико о томе како Звезда припада Лиги Шампиона и том друштву.

advokat

pre 5 godina

E, baš je Zvezda u lepom društvu, optuženih za pomoć teroristima, za ubistvo, za nelegalno klađenje i nameštanje utakmica. Znate, kad se pojavila vest, mislio sam da je novinarska patka, al kako se sve razvija, saznanje da je istraga ipak otvorena, spinovanje da je važno ko je dojavio, a ne da li je istina, pa sad uzimanje najbolje(čitaj najskuplje ) advokatske kancelarije, ćutanje Terzića koji je inače svaki dan u novinama, pa i iskustvo šta se sve radi u našem sportu, čini mi se da je stvar veoma ozbiljna. Ne kažem da je Zvezda direktno umešana, kako bih to uopšte mogao znati, ali mi je sve mnogo sumnjivo. Bojim se lošeg ishoda...
(Dox, 18. oktobar 2018 10:05)


Care,da li znassta je posao velikih advokatskih kancelarija.Uspesnost se meri dobijenim sporovima.Istraga nije otvorena.Toliko nebuloze u tim novinama u nekloliko dana napisano.Tuzba se podnosi radi pisanje neistine.Novainar na sudu mora da dokaze neistinost teksta. Panaravno da u tuzbiprotif Francuske(lista Francuske) uzima se najbolji advokatski timkojiceda odredi visinu odstetnog zahteva a samim tim i svoju naknadu,StomoraTerzicdaseoglasava.Oglasili se Dzajic i Toza Mijajilovic

Dox

pre 5 godina

E, baš je Zvezda u lepom društvu, optuženih za pomoć teroristima, za ubistvo, za nelegalno klađenje i nameštanje utakmica. Znate, kad se pojavila vest, mislio sam da je novinarska patka, al kako se sve razvija, saznanje da je istraga ipak otvorena, spinovanje da je važno ko je dojavio, a ne da li je istina, pa sad uzimanje najbolje(čitaj najskuplje ) advokatske kancelarije, ćutanje Terzića koji je inače svaki dan u novinama, pa i iskustvo šta se sve radi u našem sportu, čini mi se da je stvar veoma ozbiljna. Ne kažem da je Zvezda direktno umešana, kako bih to uopšte mogao znati, ali mi je sve mnogo sumnjivo. Bojim se lošeg ishoda...

Danilo

pre 5 godina

Bravo za upravu i za našeg predsednika što je stao uz srpski klub, uzmite debelu odštetu pa da nastavimo da osvajamo titule stalno i da igramo svake godine Ligu Šampiona. Samo napred

zzzzz

pre 5 godina

Samo jedna napomena: Zvezda nije angažovala advokata da ih brani od optužbi, nego da tuži L'Ekip. Da bi tužba uspela, nije potrebno dokazati nevinost, nego samo dokazati da je L'Ekip iznosio nedokazane tvrdnje. A ukoliko u istrazi ne bude nedvosmisleno potvrđeno da se neko kladio na način koji je L'Ekip naveo, to je dovoljno da Zvezda dobije slučaj protiv lista. Dakle, nije suština da li se neko kladio, nego da li će se to dokazati. Ako se nameštaljka ne dokaže, a L'Ekip je iznosio takve tvrdnje, moraće da plati, to je sigurno. A to da li je bilo nameštaljke ispituje se u odvojenoj istrazi.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

(PFC 1970, 18. oktobar 2018 09:55)

recimo i da se ostvare tvoji vlažni snovi, da li si svestan da bi bio srećan samo par dana - dok ne ukapiraš da si i dalje frustrirani navijač malog beskućnika bez ugleda i trofeja...

Baš realan

pre 5 godina

@ Debeli Sava, 18. oktobar 2018 09:23

Ne uzmeš advokata, a posle se čudiš što si dobio po ušima i pričaš da je sudija korumpiran. Uzgred, advokata uzimaju, jer nameravaju da tuže, a ne da bi se "branili".

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Kod nas na selu kad nisi kriv i ne uzimaš advokata.
(Debeli Sava, 18. oktobar 2018 09:23)

Blago tebi i tvom selu sa takvim razmišljanjem.

Pravnik Advokat

pre 5 godina

meni ovde nešto nije jasno....ko još angažuje,verovatno preskupu advokatsku kancelariju, za nešto što je još uvek u fazi istrage. koliko znam niko još nije optužen, čak ni okrivljen. logično bi bilo da kada se sve završi i ako se dokaže sve ono što zvezda tvrdi, da se onda krene u proces naplate za "blaćenje lika i dela"....ali s obzirom na klijentelu te kancelarije, meni se pre čini da zvezda kreće u odbranu, ne bi li izvukla što blažu kaznu....nadam se da grešim...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zabrinuti, 18. oktobar 2018 09:26)

Kancelarija se uzima zbog tuzbe protiv LEquipa zbog lazi i neistine a ne
zbog istrage.LEquipe maora da dokaze istinitost pisanja.U Pravnom smislu tuzba zbog lazi

Cika Toni

pre 5 godina

@ Dox ...."Bojim se loseg ishoda ..." Iz svega sto si napisao, verujem da se zaista bojis, s tim da "los ishod" za tebe predstavlja odbacivanje krivice Zvezde i dobijanje milionske odstete od strane Ekipa. To tebe muci.

Milanche

pre 5 godina

recimo i da se ostvare tvoji vlažni snovi, da li si svestan da bi bio srećan samo par dana - dok ne ukapiraš da si i dalje frustrirani navijač malog beskućnika bez ugleda i trofeja...
(mladići borovi, devojke jele, 18. oktobar 2018 10:25)

Reče navijač kluba koji je bruka Srbije, koji otima šakom i kapom.

By the way, da li si i ti satkan od istog ljudskog materijala kao i gromada od čoveka - predsednik kluba tvog ?

we are the champions

pre 5 godina

Napokon da čujemo i Terzu.Vrlo brzo ćemo videti rasplet.Sto angazujete advokata koji brani one koji se nelegalno klade?!Mnogo je ovde nejasnoća.Mwni puno srce čim se Terza javio,...

adriano_galliani

pre 5 godina

Samo jedna napomena: Zvezda nije angažovala advokata da ih brani od optužbi, nego da tuži L'Ekip. Da bi tužba uspela, nije potrebno dokazati nevinost, nego samo dokazati da je L'Ekip iznosio nedokazane tvrdnje. A ukoliko u istrazi ne bude nedvosmisleno potvrđeno da se neko kladio na način koji je L'Ekip naveo, to je dovoljno da Zvezda dobije slučaj protiv lista. Dakle, nije suština da li se neko kladio, nego da li će se to dokazati. Ako se nameštaljka ne dokaže, a L'Ekip je iznosio takve tvrdnje, moraće da plati, to je sigurno. A to da li je bilo nameštaljke ispituje se u odvojenoj istrazi.
(zzzzz, 18. oktobar 2018 09:52)

Ти као да никада ниси прочитао ниједан новинарски чланак. Ако напишу "постоји сумња да је утакмица намештена" и покрене се истрага о томе (као у овом случају) Л`Екип је тада У ПРАВУ.

Дакле, истрага је потврдила писања Л`Екипа, који није тврдио да је утакмица намештена већ да ПОСТОЈИ СУМЊА.

На суду се доказује кривица, али у медијима се доказује невиност, није ово ништа ново.

nista o nicemu

pre 5 godina

Blagosloven bio gugl prevodilac u Le kipu čitam da je advokat angažovan radi odbrane, a ne da tuže njih.
(le le kipe šta im radiš, 18. oktobar 2018 10:19)

Netacno. Ne postoji takav tekst, samo izmisljas.

zabrinuti

pre 5 godina

meni ovde nešto nije jasno....ko još angažuje,verovatno preskupu advokatsku kancelariju, za nešto što je još uvek u fazi istrage. koliko znam niko još nije optužen, čak ni okrivljen. logično bi bilo da kada se sve završi i ako se dokaže sve ono što zvezda tvrdi, da se onda krene u proces naplate za "blaćenje lika i dela"....ali s obzirom na klijentelu te kancelarije, meni se pre čini da zvezda kreće u odbranu, ne bi li izvukla što blažu kaznu....nadam se da grešim...

Kanta

pre 5 godina

Ajde bre ljudi ne mlatite bez veze! Naravno da ce bilo koji ozbiljan klub da angazuje vrhunske advokate. Pa nece sigurno L'Equipe da angazuje neke dundjere koji ce za 15 dana da izgube slucaj i plate milionsku odstetu, nego i oni imaju vrhunsku advokatsku kancelariju koja ih brani u ovakvim slucajevima. Da li stvarno mislite da bi neki srpski klinac mogao bilo sta da uradi protiv takvog giganta? Nije ovde u pitanju ko je kriv, vec se otvara proces u kom Zvezda moze mnogo da izgubi i na sudu i van njega, tako da su komentari tipa "Zvezda je kriva pa trazi najboljeg" besmisleni. Jos uvek se ne zna da li uopste postoji bilo cija krivica, pa valja biti oprezan i spremiti se za svaki scenario.
Vidim takodje da se ovde raspredaju price poslednjih dana kako Zvezda nema za sta da tuzi L'Equipe jer su oni navodno samo preneli da je pokrenut postupak, sto ja apsolutno netacno. Oni su danima pre pokretanja postupka pisali da je utakmica namestena i iznosili nasumicne ocene ko je i kako uplatio opklade i ko su dosunici. Dakle postoji osnovana sumnja da je L'Equipe bez ikakvog dokaza poveo hajku protiv PSG i Zvezde pre nego sto je bilo kakva istraga pokrenuta. Ako se pokaze da je cela prica oko namestanja izmisljena (ili nedokaziva), mislim da ce i PSG tuziti L'Equipe, a onda ce ih ta avantura kostati uzasno mnogo! Mnogi svetski tabloidi cak funkcionisu po principu "proracunate lazi" kako bi prodali milionske tiraze, unapred znajuci da ce biti tuzeni i kolika bi kazna mogla da bude.

BoeserWolf

pre 5 godina

Smatram da je malo što država uzima od poreskih obveznika za zvezdine nestasluke, zato dajte broj da šaljemo Sms za zvezdinog advokata, deca mogu da čekaju, kao i uvek

Cika Djura

pre 5 godina

Samo jedna napomena: Zvezda nije angažovala advokata da ih brani od optužbi, nego da tuži L'Ekip. Da bi tužba uspela, nije potrebno dokazati nevinost, nego samo dokazati da je L'Ekip iznosio nedokazane tvrdnje. A ukoliko u istrazi ne bude nedvosmisleno potvrđeno da se neko kladio na način koji je L'Ekip naveo, to je dovoljno da Zvezda dobije slučaj protiv lista. Dakle, nije suština da li se neko kladio, nego da li će se to dokazati. Ako se nameštaljka ne dokaže, a L'Ekip je iznosio takve tvrdnje, moraće da plati, to je sigurno. A to da li je bilo nameštaljke ispituje se u odvojenoj istrazi. 
(zzzzz, 18. oktobar 2018 09:52) 

Niste mi jasni stvarno. Zasto samo Lekip kad je i gomila drugih listova prenela vest da je francusko tuzilastvo pokrenulo istragu. Cak je Marka najdalje otisla jer je objavljivala "masne" detalje o uplatama na tu utakmicu. Onda, ovo je advokat odbrane, a ne advokat tuzitelj. Sta brani Terzic? Sebe, nekog drugog iz Zvezde. Na to mi lici. Trece, sta pricas...Ne postoje odvojene istrage. Niko ne istrazuje Lekip, nego samo da li je bilo pokusaja prevare preko kladionice, u sta je stvarno po svoj prilici umesan neko iz Zvezde, cim su oni unajmili ovako skupog branioca. E ovo dobijes kad logicki razmisljas, a ne ostrasceno. A vi i dalje branite Terzica i tu ekipu, kao da ne znate sa kim imate posla. I posle ce vam Lekip, Marka, Partizan biti krivi sto ce vam klub biti bukvalno unisten, jer bez Evrope koji je smisao postojanja uopste? Niste vi Vranje.
(Necika, 18. oktobar 2018 12:28

Tuzi se onaj ko je prvi plasirao vest.Ne mozes da tuzis Politiku, B92 koji su rakodje premeli.Vama grobarima su Terza i Covke trn u oku.Zvezda upravo tuzi LEkip zbog lazi a istrazni organi ako veruju u pisanje neka istrazuju.Ja mogu da se predstavim kao jedan od celnika Zvezde i da klub ispasta.Ako imaju dokaz ime prezime video snimak neka napisu

Ostoja

pre 5 godina

Auuu, pa to Sud udruženog rada ima ogranak i u pariskoj Kominterni?
(Negativni, 18. oktobar 2018 14:35)

Slutim da aludiraš na titulu koju je Sud udruženog rada dodelio Partizanu 1986. Reč je o tituli osvojenoj NA TERENU, koju je Slavko Šajber iz Hrvatske, zbog animoziteta prema Partizanu (Dinamo i Zvezda su bili bratski klubovi) oduzeo crno-belima zbog navodne nameštaljke koja nikada nije dokazana. Vi ste, dakle, dobili titulu za zelenim stolom, a Sud udruženog rada je samo vratio Partizanu ono što je na terenu osvojio. Ali razumem te, neistine, spinovi i lažni mitovi sastavni su deo indentiteta kluba za koji navijaš, o čemu će najzad i cela Evropa biti obaveštena.

MaironDrake

pre 5 godina

Колико видим, ови нису никог одбранили, већ су смањили штету. Испада да, ангажујући ову агенцију, Црвена Звезда признаје кривицу и иде на смањење штете. Нису ми јасни навијачи Црвене Звезде. Знате ко вам је у клубу, знате ко вам се мува око клуба и правите се луди. Купе вас са једном - две титуле и онда претворе клуб у монету за поткусуривање, па се десе овакве ствари. Сви пишете да је на сцени завера против вашег клуба, а смете ли да ставите руку у ватру или се кладите у неку велику цифру да неко од препоштених чланова управе није урадио оно за шта га оптужују? Да је Партизан у питању, не бих смео да се кладим да неко из наше такође "препоштене" управе неби то урадио, а број година затвора и подигнутих оптужница не могу да се пореде, екипа из Црвене Звезде их жестоко шије у том сегменту. Тако да, не куните се у људе који вам седе у управама, клубови су играчке на њиховом путу до личне користи.
(Штилцована катаболцна, 18. oktobar 2018 09:57)

Ja verujem u zdrav razum zato sto je nemoguce uplatiti 5 miliona evra na jednu utakmicu.

Emilo

pre 5 godina

(Emilo, 18. oktobar 2018 11:46

Niti zivis u francuskoj niti imas pojma sta pise francuski list.Fa zivis u Francuskoj znao bi da ne moze veca sumaod 10 holjada evra da se uplati. Koje je to NN lice? Da li ja mogu ili ti da budes NN lice
NN lice mora redakciji da prilozi dokaz. Nisi ti u zivotu bio u kladionici i nemas pojma kako to funkcionise.Ne ptenosi se nista vec se svaki dan menja prica
(Gipsy, 18. oktobar 2018 14:40)

E moj ti. Pratis moj GPS, tako? Imas li ti imalo logike? Pa ko ce da otkriva NN lice dok istraga traje? Nije ti to seoska pijaca, pa da kazu Pera je uzeo Mici tri pileta za 25 dinara a preprodao ih po 125. Da li zaista mislis da bi francusko tuzilastvo pokrenulo istragu da nemaju neki opipljiv trag ili dokaz? Briga njih za nebitan klub kakav je Zvezda, ali ih je ipak briga za kriminal zato sto im je posao da resavaju takve stvari. Mozes li barem to da shvatis, ili treba da ti se crta?

neko iz daleka

pre 5 godina

Po čemu su najbolji? Gde je rang-lista? Na kom takmičenju su pobedili? Naj-lekari, Naj-gradiliste, Naj-lider u regionu.. Povraća mi se kada ćujem Naj... To samo mi na Balkanu tako potvrdjujemo, piœemo i čitamo!

Lako pitanje

pre 5 godina

Za sve dusebriznike koji pominju placanje advokata, kratko i jasno:
ako L'Equipe izgubi spor, platice sve troskove sudjenja, tacka! Niko ne podnosi tuzbu ocekujuci da ce biti u minusu, logicno za svakoga ko ima malo mozga.

Borky

pre 5 godina

Умешан је неко од руководиоца, јер иначе др плане на сваку изјаву и драми данима по новинама иначе. Нема га већ две недеље, ко зна да ли је уопште у Србији још увек.

Тако да, нема ту шта да ли је Звезда умешана или није, јер Терзић "алфа и омега" Звезде? Јесте. Дакле, Звезда је умешана, крива и биће строго кажњена.

Толико о томе како Звезда припада Лиги Шампиона и том друштву.
(adriano_galliani, 18. oktobar 2018 11:26)

Da svaki dan daje izjave onda bi bilo sta se branis?Zvezda nije ni zasta kriva vec je ovo sve kuhinja tvog malog kluba i ti to dobro znas a isto tako znas da je veliko je pitanje da li ce uopste postojati.Igrali ste sve na crveno a svako sa imalo mozga vidi da ce loptica stati na crno i da ste gotovi.

ja

pre 5 godina

Odrati! L'Equipe je deo Amauri grupe, koja ima godišnji profit od oko 50 miliona evra. Cela grupa vredi oko pola milijarde, dakle imaju para. Nekoliko procenata od te vrednosti i Zvezda je vratila sve dugove...

bulls

pre 5 godina

@ we are the champions

fora je u tome sto oni nikoga ne odbrane, nego smanjuju kazne...branili karabatice, oni osudjeni ali umesto miliona platili po 30 000 evra...u tome je caka

Necika

pre 5 godina

Samo jedna napomena: Zvezda nije angažovala advokata da ih brani od optužbi, nego da tuži L'Ekip. Da bi tužba uspela, nije potrebno dokazati nevinost, nego samo dokazati da je L'Ekip iznosio nedokazane tvrdnje. A ukoliko u istrazi ne bude nedvosmisleno potvrđeno da se neko kladio na način koji je L'Ekip naveo, to je dovoljno da Zvezda dobije slučaj protiv lista. Dakle, nije suština da li se neko kladio, nego da li će se to dokazati. Ako se nameštaljka ne dokaže, a L'Ekip je iznosio takve tvrdnje, moraće da plati, to je sigurno. A to da li je bilo nameštaljke ispituje se u odvojenoj istrazi.
(zzzzz, 18. oktobar 2018 09:52)

Niste mi jasni stvarno. Zasto samo Lekip kad je i gomila drugih listova prenela vest da je francusko tuzilastvo pokrenulo istragu. Cak je Marka najdalje otisla jer je objavljivala "masne" detalje o uplatama na tu utakmicu. Onda, ovo je advokat odbrane, a ne advokat tuzitelj. Sta brani Terzic? Sebe, nekog drugog iz Zvezde. Na to mi lici. Trece, sta pricas...Ne postoje odvojene istrage. Niko ne istrazuje Lekip, nego samo da li je bilo pokusaja prevare preko kladionice, u sta je stvarno po svoj prilici umesan neko iz Zvezde, cim su oni unajmili ovako skupog branioca. E ovo dobijes kad logicki razmisljas, a ne ostrasceno. A vi i dalje branite Terzica i tu ekipu, kao da ne znate sa kim imate posla. I posle ce vam Lekip, Marka, Partizan biti krivi sto ce vam klub biti bukvalno unisten, jer bez Evrope koji je smisao postojanja uopste? Niste vi Vranje.

crvena zvezda tirana 1945.

pre 5 godina

Ova advokatska kancelarija baš ima uglednu klijentelu. Prosto je neverovatno da je i FKCZ u tako probranom društvu.

Negativni

pre 5 godina

Звезди се црно пише, лако могу да одузму трофеј из 1991.
(adriano_galliani, 18. oktobar 2018 11:30)


Auuu, pa to Sud udruženog rada ima ogranak i u pariskoj Kominterni?

nesto tako

pre 5 godina

Ostoja@. Nije osvojena na terenu jer ma teren niste izasli dok su drugi igrali. Dao vam sud, kao i onu koju je Vardar osvojio i svi im priznali, a vi je brojite kao svoju. To ce morati da se resi i da vam se obe oduzmu.

Kakav klijent takva i odbrana

pre 5 godina

- Kako da znamo da ste nas odbranili?

- Pa ako vas izbace na pet godina iz takmičenja uvek znajte da su mogli i više.

....Gavrilo Milentijevic(Pajovic)... @_*

pre 5 godina

...auuu bas te u banani....
:)
Bice...."sto u ruci donela u gyzi odnela"!
:D
Msm na pare "krvavo zaradjene" :)

Bojan

pre 5 godina

Coco Bill, glavno pitanje je da li je L'Ekip objavio cinjenice ili ne (a nije, pisali su gomilu spekulacija, o uplati koje nije bilo, sastancima koji se nisu desili, isplati na osnovu uplate koja se nije desila...), naravno da ako nekog angazujes moras i da ga platis, ja sam samo napisao da ce na kraju ceo racun biti ispostavlje upravo njima, bez ulazenja u detalje, sta su trebali da angazuju najboljeg sefa kuhinje u Parizu kako bi tuzili L'Ekip?

T-Rex

pre 5 godina

Zasto PSG nije tuzio Lekip? Zato sto znaju da su cisti. Ovi sto nisu cisti vicu "drzite lopova". Tako je bilo od kada je sveta i veka. Ovo sto je Zvezda uradila me samo dodatno uverilo da jesu nesto mutljali.

Nikolai Romanov II

pre 5 godina

Ne angazuju da bi dokazali da su nevini, nego da bi tuzili list za neistine. Procitajte tekst pre komentara, i ovi sto vam daju pluseve!?

Hogar i Helga

pre 5 godina

Cin angazovanja advokata koji brani teske kriminalce, meni govori da gledamo poslednje trzaje nekada velikog kluba, a sada kluba koji ce u svetu fudbala biti sinonim za nesto sto se u sportu ne sme raditi. Sramota koju je ovim cinom Zvezda nanela srpskom sportu je nemerljiva, jer ce nas svi sada gledati kao najgore krimose. Sa druge strane je to dobro, jer bar drugim klubovima nece ni na pamet pasti ovo sto je neko iz Zvezde ili njenog okruzenja, izgleda definitivno uradio.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Pa svaki serijski ubica uzima najskuplje advokate.... Da nisu krivi i ovi naši kvazi advokati bi ih zastupali... 
(Bard Živa, 18. oktobar 2018 09:21) 
Ja sam izgubio na sudu iako sam bio skroz nevin zbog kvazi advokata, stvarno sam se pitao kako loš advokat moraš da budeš da ne odbrani nevini osobu, tako da u ovom slučaju gde je moguće izbaciti zvezdu na po 10 godina, naravno da ne treba rizikovati, + kvazi advokat im sigurno neće doneti ošteti od lekipa, ovaj možda se i isplati. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (..., 18. oktobar 2018 12:27) 

Докторе, ви ли сте? Дајте неко саопштење, сви га чекамо данима!
(слободан, 18. oktobar 2018 15:20)

Doktor nikada nije osudjen. Mada verujem da nije tako u frakcijskom paralelnom univerzumu.

Sirano

pre 5 godina

@Dobro obavesteni Emilo,
daj objasni mi molim te,zasto je Zvezda "namestila" da izgubi sa tacno pet golova razlike(a L'ekip tvrdi da jeste ,juce je objavio i analizu sumnjivih golova) ako doticni funkcioner ipak nije uspeo da uplati famozni tiket od cca 5 milijuna evra!?Zaneli se ili ...? Halo Bing,kako brat...?
@Necika
Mnogo toga bratac,tebi nije jasno.Zvezda se ne brani nego tuzi L'Ekip tako da Zvezdin advokat ne moze nikako da bude advokat odbrane nego advokat tuzioca i pokusace da dokaze da je pisanje L'Ekipa zaista i narusilo ugled Zvezde.I kad se tuzi jedan tako mocan medij koji ima privilegiju da utice na javno mnjenje logicno je da se angazuje advokatska kancelarija koja ugledom moze da parira tuzenoj strani.Na kraju, mislis da bi tako ugledna kancelarija prihvatila slucaj a da nije namirisala dobar novac?

ZLOBEX

pre 5 godina

A njihovo je samo da dokažu da smo mi stvarno duduci za fudbal, da smo mogli da primimo još 10-ak, da Miloje (sa kajlom) nije postavio 10 beka ispred gola, da blage veze o fudbalu nemamo.
Nikad lakši posao za advokate.

Coco Bill

pre 5 godina

Da li je iko od grobarskih botova procitao tekst ili samo naslov, a mozda se ponavljaju isti spinovi koji nemaju veze sa tekstom po nalogu "kredibilnog dousnika"? Najbolji advokati, normalno, nece da angazuju amatere, troskove sudjenja pa i advokata ce platiti L'Ekip i treba im nabiti sto vece troskove. Zvezdu nema sta da brani, L'Ekip nije tuzio klub vec je objavio besmislen tekst i za to mora da odgovara, sta se i kako se radi po vasim selima je stvarno vasa stvar i nema veze sa tuzbom koju pokrece Zvezda
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Bojan, 18. oktobar 2018 10:43)

Ma šta kažete, to će da plati L'ekip ?!. Jel' Vi to mislite, ako sam dobro shvatio, oni će da rade, sve to "besplatno", dok ne dođe presuda, a onda će iz te presude da naplate od L'ekipa i to ako bude "pozitivna" presuda. E pa ovako, ja koliko znam, a to je bogami i kod nas, kod takvih advokata, samo da se "uđe" u njihovu kancelariju je nekoliko hiljada evra i to samo za neki pravni savet, a posebno se naplaćuje ako preuzmu "slučaj". Maravno da posle presude, ako bude povoljna, oni mogu da se "poravnaju", sa svojim klijentom, naravno po dogovoru, ili bolje reći ugovoru, ali sve dotle, ima klijent da plati uslugu prema cenovniku koji ima taj vrhunsji advokat ili njegova kancelarija. Nego zgleda vi svi želite da opravdate ove "posebne" zvezdine troškove, koje će neko morati da da. A ko će to da da, e to je glavno pitanje !!!

Zlatko

pre 5 godina

Sve sami pravnici! Ko da su ovi advokati debili pa ce pokrenuti postupak ,bez sansi za pare.Oladite malo grobari,bez sikiracije! Uostalom sto god da se desi vi od toga nemate ama bas nista!

Savatiye

pre 5 godina

Kako su naivni ovi Francuzi, sakupljaju neke dokaze, pokreću istrage, pišu tekstove!?
Samo treba da okrenu DCC i Željka Pantića i čuju presudu.
Mada bi mogli da čuju i Galijanija, Patricka, xxx, Coco Billa I ostale stručnjake, koji sude potpuno čistog srca, zabrinuti za pravdu. Bez obzira što Zvezdu sanjaju i kada nisu u snu!

GM

pre 5 godina

Znaci ako uzimas advokata, da bi skinuo ljagu sa sebe i mozda kontra tuzbom, ako se na to odluce, i profitirao...

To znaci da priznajes da si kriv i da se branis iz tog razloga?!

Srbija 2018.

Zvezdas

pre 5 godina

Да се протумачити да је истрага покренута јер је неки таблоид писао данима о нечему, па макар и најгорој лажи.  

Не, истрага је покренута јер постоји СУМЊА и постоје ДОКАЗИ да је неко у Звезди желео да заради и да је у томе могао да има одређени степен контроле, што је, наравно, забрањено.  

Звезди се црно пише, лако могу да одузму трофеј из 1991. 
(adriano_galliani, 18. oktobar 20

SUMNJA postoji ali DOKAZA nema.Prvi tekst LEkipa.Da postoji DOKAZ bilo bi objavljeno ime.U Francuskoj ne postoje inicijali vec puno ime i prezime.Ozasli bi francuzi sa dokazom koliko sutra dan posle utakmice a ne deset dana. Vec juce i danas ni reci. Hoce li i tvom Milanu da uzmu

NoName

pre 5 godina

Ne kažem da je Zvezda direktno umešana, kako bih to uopšte mogao znati, ali mi je sve mnogo sumnjivo. Bojim se lošeg ishoda... 
(Dox, 18. oktobar 2018 10:05) 

Умешан је неко од руководиоца, јер иначе др плане на сваку изјаву и драми данима по новинама иначе. Нема га већ две недеље, ко зна да ли је уопште у Србији још увек. 

Тако да, нема ту шта да ли је Звезда умешана или није, јер Терзић "алфа и омега" Звезде? Јесте. Дакле, Звезда је умешана, крива и биће строго кажњена. 

Толико о томе како Звезда припада Лиги Шампиона и том друштву.
(adriano_galliani, 18. oktobar 2018 11:26)

Pusti ti Zvezdu, za početak nauči kada se koristi jer a kada jel'?

Sudija ...ali Dredd

pre 5 godina

Gomila nebuloznih i komentara prozetih mrznjom.Sami po sebi nisu strasni(da nema svacega ne bi bilo nicega)ali zabrinjava broj onih koje te nebuloze prihvataju i podrzavaju.O kakvom ublazavanju kazne ili posrednom priznavanju krivice pisete ovde ljudi!?Zvezda u ovom sporu nije tuzena strana nego tuzilac!!! Zvezda se ne brani nego optuzuje!!! Siva mozdana maso,ima li te!?

Velja Nevolja

pre 5 godina

Evo po francuskim medijima pocela da se pusta prica, odnosno video prilog, njihovog "free lancer" novinara Molinoa, o tome ko je Zvezdan Terzic, namestanjima, Interpolu, bekstvu. Cisto da i javnost tamo ima malo vise informacija. Ne prica se o Zvezdi nego o Terzicu. Mozda ne i bilo zgoreg da i navijaci Zvezde to shvate. Zvezda nije Terzic, i ako mu dopustite da vas odvuce u svoje blato, sami ste krivi.

Dox

pre 5 godina

@ cika toni Veruj, grešiš! U cilju zaustavljanja daljeg propadanja našeg fudbala, loš ishod bi za mene predstavljao kažnjavanje Zvezde ili bilo kog našeg kluba. Uostalom, ne znam šta sam netačno napisao.....a ti misli šta hoćeš.

Emilo

pre 5 godina

Da li je iko od grobarskih botova procitao tekst ili samo naslov, a mozda se ponavljaju isti spinovi koji nemaju veze sa tekstom po nalogu "kredibilnog dousnika"? Zvezdu nema sta da brani, L'Ekip nije tuzio klub vec je objavio besmislen tekst i za to mora da odgovara, sta se i kako se radi po vasim selima je stvarno vasa stvar i nema veze sa tuzbom koju pokrece Zvezda
(Bojan, 18. oktobar 2018 10:43)

Evo javlja ti se covek koji je niti grobar, niti , daleko bilo, bot i porucujem ti da umesto sto vredjas ljude, realno sagledas sve. Igrom slucaja zivim u Francuskoj vec tridesetak godina, pa ajde malo da ti priblizim stvari. Ovde je ovaj slucaj velika tema. I niko ne spominje PSG kao faktor, nego svi samo i iskljucivo Crvenu Zvezdu. Novine su prenele da je finanijsko tuzilastvo pokrenulo istragu i tu nema promila sanse da Zvezda tuzi list zbog toga. Advokat koga je klub angazovao je ovde poznat po nadimku "djavolji advokat" jer brani uglavnom ljude koji su pocinili teska krivicna dela. I da, dobro si procitao, on je advokat odbrane, kakva crna tuzba. Sto se dousnika tice, po ovdasnjim medijima stvar je tekla sledecim tokom. Prijava o mogucoj prevari Zvezde jeste stigla od za sad NN lica, sto je i normalno, nece sigurno da objavljuju ime coveka koji je to dojavio dok istraga traje, ali je prava istraga pocela tek posle dojave od strane kladionica, tako da su kladionice ustvari dousnici. Preneo sam ti sta se ovde prenosi o tom slucaju, jer vidim da nisi bas dobro obavesten.

Pravnik Advokat

pre 5 godina

Kancelarija se uzima zbog tuzbe protiv LEquipa zbog lazi i neistine a ne
zbog istrage.LEquipe maora da dokaze istinitost pisanja.U Pravnom smislu tuzba zbog lazi
(Pravnik Advokat, 18. oktobar 2018 10:52)
--
Šta bre pričaš, koja bre tužba protiv tog lista. Da li znaš koliko je bilo članaka u drugim zemljama o tom slučaju koji su na osnovu tog pisanja krenuli u istragu? Koji su im rezultati te istrage? Čak i ako tuže taj list to že biti spin za naše podnevlje.

Da li znaš da se u istragu uključili ne samo UEFA nego i francusko pravosuđe i interpol? Da li si svestan šta že biti ako se uopšte to znači i kave posledice mogu biti?

To što naši sportski portali ne prenose ništa i ne vode neke svoje istrage, nego bacaju ovdemaglu i izvrću činjenice dovoljno govori o njima.
(Kakav klijent takva i odbrana,

Decace pises nesto sto ne znas. Prvi tekst je bio da se SUMNJA ali nema dokaza.Sumnja ni na jednom sudu po kontinentalnom i po anglosaksonskom pravu nije dokaz.Sumnja mora da bude potkrepljena dokazom na osnovu cega se vrsi istraga i sudski proces.Neko je kao nesto pokusao ali bez dokaza.Pokusaj ubistva ili pljacke morada potkrepljuje dokaz.Sumnja takodje.Onda pocinje prica da su od UEFA dobilii nsajderskuinformaciju.UEFA ne daje bilo koji mmedijima bilo kakvu informaciju vec kada zavrse proces to stave na sajt a mediji prenose.Onda selediprica da je nekou Aziji online pokusao da uplati.Svaka on line uplata imavezu sa racunom uplatioca pa se tako moze saznati

Zvezdas

pre 5 godina

Blagosloven bio gugl prevodilac u Le kipu čitam da je advokat angažovan radi odbrane, a ne da tuže njih.
(le le kipe šta im radiš, 18. oktobar 2018 10:19)

Takve vesti ni juce ni danas nema.Ne izmisljaj.Meni ne treba gugl prevodilac svaki dan sada otvorim LEquipe

слободан

pre 5 godina

Pa svaki serijski ubica uzima najskuplje advokate.... Da nisu krivi i ovi naši kvazi advokati bi ih zastupali...
(Bard Živa, 18. oktobar 2018 09:21)
Ja sam izgubio na sudu iako sam bio skroz nevin zbog kvazi advokata, stvarno sam se pitao kako loš advokat moraš da budeš da ne odbrani nevini osobu, tako da u ovom slučaju gde je moguće izbaciti zvezdu na po 10 godina, naravno da ne treba rizikovati, + kvazi advokat im sigurno neće doneti ošteti od lekipa, ovaj možda se i isplati.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (..., 18. oktobar 2018 12:27)

Докторе, ви ли сте? Дајте неко саопштење, сви га чекамо данима!

d

pre 5 godina

Да се протумачити да је истрага покренута јер је неки таблоид писао данима о нечему, па макар и најгорој лажи. 

Не, истрага је покренута јер постоји СУМЊА и постоје ДОКАЗИ да је неко у Звезди желео да заради и да је у томе могао да има одређени степен контроле, што је, наравно, забрањено. 

Звезди се црно пише, лако могу да одузму трофеј из 1991.
(adriano_galliani, 18. oktobar 2018 11:30)

Ovo je novi nivo ludila, Zvezdi da oduzmu titulu prvaka Evrope osvojenu pre 28 godina? Teska patnja, bas teska. Jasno mi je polako da to ostavlja traume kako na one generacije koje su gledala to finale pre toliko godina, kao i na one koje nikad nisu gledala. Kao zvezdasu mi nekad bude zao sto smo uzeli tada titulu, društvo bi nam bilo uravnotezenije u psihickom smislu da Zvezda nije trijumfovala.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Sve to penzioneri jadni placaju. A i poreski obveznici.
(neko, 18. oktobar 2018 10:55)

Sto, frka ti da te keva nece vise izdrzavati od penzije ? Ukidanje kinte za kladzu i pivo ispred samiške ?!

Malomorgen

pre 5 godina

Neverovatno je koliko ste neobavešteni ili ne želite da budete. Prvo nije Lequipe udarila po zvezdi zato što im je dosadno već prenela informacije UEFA i policije. UEFA je prva dobila info o mogućem nameštanju i obavestila policiju koja je pokrenula istragu. Nakon toga je Lequipe preneo vest. Hoće zvezda da tuži Lequipe a faktički kucaju na vrata UEFA. U članku i današnoj vesti istog lista lepo piše pored informacije da je zvezda angažovala advokata a na kraju teksta piše da je UEFA prva koja je dobila info o mogućem nameštanju 7 dana pre utakmice. Pametnom dovoljno.

milos

pre 5 godina

Borky,
tacno sam znao da krece vas poznati manir-izvrtanje cinjenica.Dakle,samo sam cekao da krene prica kako je nekom lopovu iz njihove uprave kriv Partizan.Klinac,krivi ste,platicete.Vasa uprava je kriva.Ne citaj informer,ukljuci mozak.

le le Kipe šta im radiš

pre 5 godina

@ Netacno. Ne postoji takav tekst, samo izmisljas.
(nista o nicemu, 18. oktobar 2018 11:19
---
https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Soupcons-de-trucage-eric-dupond-moretti-defend-l-etoile-rouge-belgrade/950583

...

pre 5 godina

Pa svaki serijski ubica uzima najskuplje advokate.... Da nisu krivi i ovi naši kvazi advokati bi ih zastupali...
(Bard Živa, 18. oktobar 2018 09:21)
Ja sam izgubio na sudu iako sam bio skroz nevin zbog kvazi advokata, stvarno sam se pitao kako loš advokat moraš da budeš da ne odbrani nevini osobu, tako da u ovom slučaju gde je moguće izbaciti zvezdu na po 10 godina, naravno da ne treba rizikovati, + kvazi advokat im sigurno neće doneti ošteti od lekipa, ovaj možda se i isplati.

lol

pre 5 godina

Kod nas na selu kad nisi kriv i ne uzimaš advokata.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Debeli Sava, 18. oktobar 2018 09:23)
U danasnjem svetu 'pravde' samo budala moze da izadje pred 'postene' sudije bez advokata

Kool

pre 5 godina

Da svaki dan daje izjave onda bi bilo sta se branis?Zvezda nije ni zasta kriva vec je ovo sve kuhinja tvog malog kluba i ti to dobro znas a isto tako znas da je veliko je pitanje da li ce uopste postojati.Igrali ste sve na crveno a svako sa imalo mozga vidi da ce loptica stati na crno i da ste gotovi.
(Borky, 18. oktobar 2018 13:29)

Ovo kad da pise sam Dalibor sa Red Star foruma. Partizan je toliko uticajan, da uspe da pod sebe uzme UEFA, francusko tuzilastvo, Lekip, Marku. Kakvi ste vi likovi. Odes ti u UEFA ili tuzilastvo i kazes nesto ti sumnjivo be ijednog dokaza, mislis da bi te iko uzeo za ozbiljno? E kad dodje neko ko ima i dokaze i sve, e tu se vec tuzilastvo zapita, i onda ispita te sumnje, a ovde je ocigledno bilo i vise od sumnje, onda otvara postupak. Tako ti to funkcionise druze moj. A ne, Partizan nam smestio. Ne, smestio vam je neko vas ko je je pokusao da se na brzinu obogati i tako vam unistio klub. Uzet je advokat odbrane, sta ti to govori? Da cete se braniti, a ne tuziti nekoga? Od koga cete se braniti? Od Partizana, ili francuskog tuzilastva? Jel ti bar malo jasnije, ili i dalje mislis da je u svetskim razmerama svemocni Partizan, sve ovo zakuvao. Stvarno svakakvih ljudi ima.

Malomorgen

pre 5 godina

Za neupućene,pročitajte zadnja dva pasusa.

https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Soupcons-de-trucage-eric-dupond-moretti-defend-l-etoile-rouge-belgrade/950583 

Bojan

pre 5 godina

Emilo, pa upravo spinovi o kojima pisem, da li si procitao originalni tekst L'Ekipa? Rezultat 5 golova razlike postaje vise od 5, sastanak tog nekog iz Zvezde sa predsednikom PSG da bi namestili rezultat koji se nije ni desio se vise ne spominje, uplata i isplata u Parizu postaje neka tamo online uplata tamo negde u Aziji, kladjenje sa 5M postaje kljadjenje na 5M, istraga koja je pocela pre utakmice, pre nkoliko nedelja sada postaje neka nova istraga od "juce, prekjuce"... Sto se tice botova, tacno to, ponavljanje iz dana u dan uvreda i neistina koje nemaju veze sa originalnim tekstom...

Coco Bill

pre 5 godina

Za sve dusebriznike koji pominju placanje advokata, kratko i jasno:
ako L'Equipe izgubi spor, platice sve troskove sudjenja, tacka! Niko ne podnosi tuzbu ocekujuci da ce biti u minusu, logicno za svakoga ko ima malo mozga.
(Lako pitanje, 18. oktobar 2018 11:59)

U pravu nema logike i svako zastupanje se plaća, ponavljam plaća, jer nije siguran da će "slučaj" dobiti. Ako ništa drugo to ste bar mogli da vidite iz niza zapadnih filmova. E sad dali će Zvezda "dobiti" ili neće to je drugo pitanje, jer i taj L'ekip nije novina od juče i znaju da i oni mogu da budu tuženi, a i oni najverovatnije imaju kako svoje pravnike koji su zaposleni pri listu, tako i neki svoj "sličan" advokatski tim koji će ih zastupati, tako da to sve nije tako "logično" ni jednostavno. Uzgred pročitajte komentar, čini mi se "emijija", no to vam se izgleda "ne sviđa" jer ne ide niz vodu "našeg" mišljenja

Malomorgen

pre 5 godina

Kako je odbranio Karabatica, tako ce i Zvezdu.
(Nazalost Srbin, 18. oktobar 2018 09:17

Ne zaboravi da je Karabatić igra za Francusku

Dabu

pre 5 godina

Samo da napomenem da odluku o tome ko je kriv ne donosi istraga tuzilastva, vec sud. Sud odlucuje, a tuzilastvo je samo jedna strana u postupku.

NY

pre 5 godina

Netacno. Ne postoji takav tekst, samo izmisljas. 
(nista o nicemu, 18. oktobar 2018 11:19 
--- 
https://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Soupcons-de-trucage-eric-dupond-moretti-defend-l-etoile-rouge-belgrade/950583
(le le Kipe šta im radiš, 18. oktob

A sada onima koji ne znaju francuski prevedi ovo sto si postavio.Predpostavljam da znas franciski. Da to ja ne radim

Dabu

pre 5 godina

Samo da pojasnim ovima koji stavljaju link sa teksta i L'ekip-a. Tamo lepo pise da je advokatska kancelarija angazovana da brani interese i reputaciju Zvezde u postupku protiv casopisa, a ne pred tuzilastvom. Pisu francuzi défendre ses intérêts et sa réputation. Prevedite pa ce vam biti jasno.