Utorak, 16.10.2018.

22:45

Mažić svirao dva penala – Francuzi preokretom gurnuli Nemce ka Ligi B

U derbi meču poslednjeg dana drugog termina Lige nacija, Francuzi su u duelu poslednja dva prvaka sveta savladali Nemačku 2:1, posle preokreta u Sen Deniju.

Izvor: AK

Mažiæ svirao dva penala – Francuzi preokretom gurnuli Nemce ka Ligi B IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Profesionalac

pre 5 godina

Gresi i Mazic! 1 penal da! Nema napucane ruke U 16 m. (Za strucnjake sudjenja ovde). Malo ko je primetio da Mazic komunicira sa sudijom iza gola, koji klima potvrdno glavom, bio je tu i video. 2. Penal ne. Mazic je video pad francuza, nevidevsi da je francuz stao na nogu nemca. U svakom slucaju greska Mazica.

P1

pre 5 godina

Da li je samo Gojko video da je Humels stao na nogu Matuidiu?!
(Zicma, 16. oktobar 2018 23:35)

Ja ne znam sta je covek gledao. Prikazan ponovljeni snimak iz svakog moguceg ugla, iz svakog ugla se videlo da je Matuidi zgazio Humelsa, a Gojko ponavlja, Humels je stao na nogu Matuidija, Humels je nagazio Matuidija... :)

SV

pre 5 godina

"U poslednjem minutu prvog perioda Olivije Žiru je bio u situaciji da izjednači, ali je iz dobre pozicije šutirao preko gola."

Siguran sam da sam ja igrao umesto njega da bih za sve ovo vreme otkako on nije sutnuo u okvir gola, ja bar jednom to ucinio.

ogledalo naroda

pre 5 godina

A šta uradi "nesrećni" makedonski golman !!! Sva četiri gola su "njegova". Ne znam kako će to komentarisati u Makedoniji, ali da je to uradio neko od naših golmana mislim da bi ga ovde zajedno sa Krstajićem, Kokezom "pojeli" "komentaristi"

Macak

pre 5 godina

Spektakularno takmicenje!
Od sledece utakmice zavisi da li ce Srbija u narednom ciklusu igrati u rangu sa Njemackom ili mozda sa Gibraltarom!

Ikac Jagodinac

pre 5 godina

Kakvo je ovo takmičenje ?? Igraš grupu sa još dve ekipe - reprezentacije .. i ispadaš u B diviziju samo zbog 2-3 slabije odigrane utakmice ??? I sada zamislite sledeći derbi , npr Bugarska - Nemačka ?!!? Još je gluplje sto su neke reprezentacije u toj A diviziji , poput Hrvatske , kojoj "šestar" od Španije dovoljno govori da su "zalutali" u to društvo , ustvari precenjene i još jedan pokazatelj da rang lista Uefe nikako nije pravi pokazatelj snage reprezentacije . Ne kažem da su Hrvati slabi , nego nisu , jednostavno , elita , liga im je slaba , očajna , a tu sve kreće što se tiče jačine reprezentacije . Ista je priča i sa nama , razumete ??

Ante

pre 5 godina

Kako ide nemcima bez Ozila?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan, 16. oktobar 2018 23:12)
Sigurno nije zbog Ozila, on je ionako igrač za male utakmice. Nađi jednu njegovu dobru partiju protiv velikih ekipa bilo klub ili reprezentacija. Njemački nogomet u kompletu je upao u krizu zadnjih dvije godine.

Genau

pre 5 godina

Oba penala nepostojeća. Pogledati snimke - iz aviona se vidi da je napucana lopta u ruku (nije bilo namere) i da je Matuidi stao na nogu Hummelsu i zato pao.
Ko hoće da vidi.
Ko neće će i dalje tvrditi da je Mažić dobro sudio.

Ona stvar

pre 5 godina

Mažić je ovim sudjenjem dokazao da je trenutno No1 u svetu! Svaka mu čast.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ostap Bender, 16. oktobar 2018 23:01)

Oba penala nepostojeća.

presheva

pre 5 godina

Mazic dobro sudio celu utakmicu.. al penal za francuze totalna greska.. al gresi se i on je ljudsko bice!! a penal za nemce bio ko suza ne sme igrac krenuti na taj polozaj ruka dignuta na gore namerom

tomica chicago

pre 5 godina

Cenim da su Nemci bili jaka ekipa kad im je vecina tima bila iz Bajerna! Sad su stvari malo drugacije... Prebacis 70 % tima u repku a igraci igraju zajedno nekoliko godina plus dobro fizicki pripremljeni. Nemci su i dalje jak tim ali sad ima jacih i od njih! Francuzi su ih razbili u drugom a verovatno bi ih rastavili i u prvom ali ih je gol iz nepostojeceg penala malo zbunio! Po meni je realniji penal za Francuze nego penal za Nemce! Tesko ce Nemci u narednim godinama do nekog pehara bilo to svetsko ili evropsko prvenstvo! Sva

baki

pre 5 godina

penal za fra cist ko suza. hummels startuje i ne uspeva da izbaci lopru, u nastavku kretanja ostvaruje kontakt sa matuidiem koji zbog kontakta pada. sta vama nije jasno?? skolski primer prekrsaja

Fudbal

pre 5 godina

Preposteni Mazic odjednom progledao ! Ovo je u rangu velikih cuda kada uzmemo u obzir sta radi u nasoj ligi i kakve sve stvari "dosudjuje". Kako sejes,tako z'njes ! Neka ti je na cast virtuoze za "dosudjivanje" penala !

Cuckaricku

pre 5 godina

Za to vreme cekamo navijace Hrvatske i njihovu najezdu na nas portal za zadatkom da brane Nemce.A onda kad mi pocnemo da im odgovarmo,oni ce da menjaju teze i pricaju kako mi samo o njima razmisljamo. 😅😅😅 Komedija!
Upravo si sa utakmice Francuska-Nemacka dosao do Hrvata,ocito ti razmialjas o njima haha

gadni

pre 5 godina

(Xnodeh, 16. oktobar 2018 23:29)

Od svih nabrojanih zaboravio si engleze, imaju najmladju reprezentaciju, brutalni potencijal. Samo da nadju plemenitog veznjaka i vladat ce narednim godinama

gigglessmoke

pre 5 godina

Kakva katastrofa od sudije, UEFA treba ekspresno reagirati i poslati ga u niži rang da se kali. Nevjerovatno šta je uradio Njemcima večeras.

Xnodeh

pre 5 godina

Nemacka je u ozbiljnom padu. Ne zato sto ima lose rezultate, nego zato sto ne deluje na terenu nimalo dobro pre svega. Moglo se ovako nesto ocekivati. Nemci su punih 10 godina svakom EP i SP najmanje igrali polufinale 2006-2016.Bili su najkonstantnija reprezentacija na svetu. Prirodno je da dodje do pada. Cak ni tako velike fudbalske masine sa izgradjenim sistemima (nama nazalost nezamislivim) ne mogu stalno da uklope i proizvedi vrhunski tim. Naravno ovo je trenutno i oni ce se vratiti. Cinjenica jeste da narednih godina ocekujeno dominaciju Francuske pre svega, Spanije, uzdizanje Holandije (neverovatno posle cetvorogodisnje krize ponovo su na putu brutalnog tima), Brazila sa jos iskusnijom timom mladim pre svega, pa i povratak Argentine,i naravno Belgije koja je fantasticna i tek dostize vrhunac generacije. Italiju i Nemacku ocekuje sporednija uloga narednih godina iako se povratak tih sila ne dovodi u pitanje,to svakako moramo da znamo

impeRAtor

pre 5 godina

Mazic i pomocnici ocajni. Nije bilo penala ni za Nemacku ni za Francusku, utakmicu je produzio 3min,a pustio da se igra 5, nije svirao dosta sitnih faulova... Jako lose sudjenje veceras... Nemacka je smesan tim.

F16

pre 5 godina

Voleo bih da u novembru mogu da kazem... 

...AUFIDERZEN! ? 

Za to vreme cekamo navijace Hrvatske i njihovu najezdu na nas portal za zadatkom da brane Nemce.A onda kad mi pocnemo da im odgovarmo,oni ce da menjaju teze i pricaju kako mi samo o njima razmisljamo. ??? Komedija!
(Ime,prezime,itd,itd., 16. oktobar 2018 22:55)

Od 11 komentara niti jedan iz Hrvatske. A Bogami kad je nogomet u pitanju itekako o nama razmišljate. evo ti si se sjetio Hrvatske, a znamo i razlog.

Dado

pre 5 godina

Nemci napravili smenu generacije i više nema ko da im igra, narednih 4-5 god to če biti prosečna ekipa tipa poljska, ukrajina i sl. Sa druge strane ovi francuzi da sastave sa igračima preko 30, opet najbolji, da im je tim do 25 opet bi bili glavni favoriti. Mogu kako hoće, imaju tri tima ali bukvalno.

only fools and horses

pre 5 godina

Znači za Mažića je igranje rukom u šesnaestercu penal? Makar i bilo slučajno, makar i bila napucana lopta, makar i lopta nije išla prema golu? Valjda je tako po pravilima.
Nisam siguran, jel piše negde u tim pravilima da se ne sudi ukoliko je igrač protivnik Partizana?

Marko27

pre 5 godina

Definitivo se može zaključiti da je Nemačka trenutno u igračkoj krizi, ali će se sigurno oporaviti. I može se zaključiti da je Francuska pakleno jaka, realno su trenutno ubedljivo najači na svetu.
(sah 88, 16. oktobar 2018 22:57)

U obe utakmice Nemacka je bila bolja. U prvoj utakmici stative x2, veceras Mazic...

King Roger

pre 5 godina

@we are the champion.Nemci se ne bune zato sto su disciplinovani i znaju da ne valjaju pa nema potrebe da pljuju po sudiju jer je do njih.Za razliku od njih nama je uvek kriv sudija inace gde bi bio nama kraj.E zato mi nemamo uspeh.Za nemce se ne sekiram kad tad ce ponovo biti najbolji njima malo fali.To nije autoritet.I cisto da znas drugi penal nije trebao da sudi.

Sagat

pre 5 godina

Dobra igra Nemacke pogotovo u prvom poluvremenu ali i dosta nerealizovanih kontra napada! Sane mi deluje pogubljen, Humels bio ocajan, po meni Nikolas Sule bolji i od Humelsa i Boatenga! Tim je bio dosta podmladjen, osim Krosa i Humelsa koji imaju 28-29 god. Moraju Nemci jos dosta da porade, doslo vreme za smenu generacija isti slicaj i sa Bayernom.

sah 88

pre 5 godina

Definitivo se može zaključiti da je Nemačka trenutno u igračkoj krizi, ali će se sigurno oporaviti. I može se zaključiti da je Francuska pakleno jaka, realno su trenutno ubedljivo najači na svetu.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 5 godina

Voleo bih da u novembru mogu da kazem...

...AUFIDERZEN! 😜

Za to vreme cekamo navijace Hrvatske i njihovu najezdu na nas portal za zadatkom da brane Nemce.A onda kad mi pocnemo da im odgovarmo,oni ce da menjaju teze i pricaju kako mi samo o njima razmisljamo. 😅😅😅 Komedija!

soni

pre 5 godina

Diskutabilan penal za Francuze, Humels je isao da izbegne kontakt, a Matuidi mu je bukvalno stak na zglob i pao, jeste bio neoprezan start, ali Mazic je mogao i da pusti igru.. Generalno mislim da Nemci nisu zasluzili poraz, i ovo im je verovatno bila najbolja utakmica u 2018...

milos

pre 5 godina

“Nemci u poslednja dva kola moraju da pobede Holandiju i Francusku, te da se nadaju neuspehu "Oranja" protiv "Trikolora" ukoliko žele da opstanu u prvom rangu Lige nacija” - pa ne igraju tri puta sa Francuzima, ostala im je još samo utakmica sa Holandijom.

we are the champions

pre 5 godina

Na stranu sve.Dobar fudbal,dobra atmosfera,80000 ljudi,svi kao jedan pevaju Marseljezu.Mene su druge stvari oduševile.Odusevilo me je koji autoritet ima Milorad Mazic u svetu.Sa kakvim ushićenjem priča o njemu jedan Hrvat tokom prenosa na sport klubu.Za nepoverovati.Kod drugog sumnjivog penala nije se niko ni pomislio buniti od Nemaca.Veliki si Mazicu!!!Jedino sto vredi u ovoj Srbiji a tiče se fudbala!!!

Stefan

pre 5 godina

Kad vidis kako Njemci igraju danas ,a kako su prije godinu/dve.Kao da je neka druga reorezentacija.
Podatak da su u 3 utakmice dali samo 1 gol(iz penala) sve govori.

we are the champions

pre 5 godina

Na stranu sve.Dobar fudbal,dobra atmosfera,80000 ljudi,svi kao jedan pevaju Marseljezu.Mene su druge stvari oduševile.Odusevilo me je koji autoritet ima Milorad Mazic u svetu.Sa kakvim ushićenjem priča o njemu jedan Hrvat tokom prenosa na sport klubu.Za nepoverovati.Kod drugog sumnjivog penala nije se niko ni pomislio buniti od Nemaca.Veliki si Mazicu!!!Jedino sto vredi u ovoj Srbiji a tiče se fudbala!!!

sah 88

pre 5 godina

Definitivo se može zaključiti da je Nemačka trenutno u igračkoj krizi, ali će se sigurno oporaviti. I može se zaključiti da je Francuska pakleno jaka, realno su trenutno ubedljivo najači na svetu.

milos

pre 5 godina

“Nemci u poslednja dva kola moraju da pobede Holandiju i Francusku, te da se nadaju neuspehu "Oranja" protiv "Trikolora" ukoliko žele da opstanu u prvom rangu Lige nacija” - pa ne igraju tri puta sa Francuzima, ostala im je još samo utakmica sa Holandijom.

Stefan

pre 5 godina

Kad vidis kako Njemci igraju danas ,a kako su prije godinu/dve.Kao da je neka druga reorezentacija.
Podatak da su u 3 utakmice dali samo 1 gol(iz penala) sve govori.

Dado

pre 5 godina

Nemci napravili smenu generacije i više nema ko da im igra, narednih 4-5 god to če biti prosečna ekipa tipa poljska, ukrajina i sl. Sa druge strane ovi francuzi da sastave sa igračima preko 30, opet najbolji, da im je tim do 25 opet bi bili glavni favoriti. Mogu kako hoće, imaju tri tima ali bukvalno.

soni

pre 5 godina

Diskutabilan penal za Francuze, Humels je isao da izbegne kontakt, a Matuidi mu je bukvalno stak na zglob i pao, jeste bio neoprezan start, ali Mazic je mogao i da pusti igru.. Generalno mislim da Nemci nisu zasluzili poraz, i ovo im je verovatno bila najbolja utakmica u 2018...

Xnodeh

pre 5 godina

Nemacka je u ozbiljnom padu. Ne zato sto ima lose rezultate, nego zato sto ne deluje na terenu nimalo dobro pre svega. Moglo se ovako nesto ocekivati. Nemci su punih 10 godina svakom EP i SP najmanje igrali polufinale 2006-2016.Bili su najkonstantnija reprezentacija na svetu. Prirodno je da dodje do pada. Cak ni tako velike fudbalske masine sa izgradjenim sistemima (nama nazalost nezamislivim) ne mogu stalno da uklope i proizvedi vrhunski tim. Naravno ovo je trenutno i oni ce se vratiti. Cinjenica jeste da narednih godina ocekujeno dominaciju Francuske pre svega, Spanije, uzdizanje Holandije (neverovatno posle cetvorogodisnje krize ponovo su na putu brutalnog tima), Brazila sa jos iskusnijom timom mladim pre svega, pa i povratak Argentine,i naravno Belgije koja je fantasticna i tek dostize vrhunac generacije. Italiju i Nemacku ocekuje sporednija uloga narednih godina iako se povratak tih sila ne dovodi u pitanje,to svakako moramo da znamo

Cuckaricku

pre 5 godina

Za to vreme cekamo navijace Hrvatske i njihovu najezdu na nas portal za zadatkom da brane Nemce.A onda kad mi pocnemo da im odgovarmo,oni ce da menjaju teze i pricaju kako mi samo o njima razmisljamo. 😅😅😅 Komedija!
Upravo si sa utakmice Francuska-Nemacka dosao do Hrvata,ocito ti razmialjas o njima haha

only fools and horses

pre 5 godina

Znači za Mažića je igranje rukom u šesnaestercu penal? Makar i bilo slučajno, makar i bila napucana lopta, makar i lopta nije išla prema golu? Valjda je tako po pravilima.
Nisam siguran, jel piše negde u tim pravilima da se ne sudi ukoliko je igrač protivnik Partizana?

Sagat

pre 5 godina

Dobra igra Nemacke pogotovo u prvom poluvremenu ali i dosta nerealizovanih kontra napada! Sane mi deluje pogubljen, Humels bio ocajan, po meni Nikolas Sule bolji i od Humelsa i Boatenga! Tim je bio dosta podmladjen, osim Krosa i Humelsa koji imaju 28-29 god. Moraju Nemci jos dosta da porade, doslo vreme za smenu generacija isti slicaj i sa Bayernom.

F16

pre 5 godina

Voleo bih da u novembru mogu da kazem... 

...AUFIDERZEN! ? 

Za to vreme cekamo navijace Hrvatske i njihovu najezdu na nas portal za zadatkom da brane Nemce.A onda kad mi pocnemo da im odgovarmo,oni ce da menjaju teze i pricaju kako mi samo o njima razmisljamo. ??? Komedija!
(Ime,prezime,itd,itd., 16. oktobar 2018 22:55)

Od 11 komentara niti jedan iz Hrvatske. A Bogami kad je nogomet u pitanju itekako o nama razmišljate. evo ti si se sjetio Hrvatske, a znamo i razlog.

impeRAtor

pre 5 godina

Mazic i pomocnici ocajni. Nije bilo penala ni za Nemacku ni za Francusku, utakmicu je produzio 3min,a pustio da se igra 5, nije svirao dosta sitnih faulova... Jako lose sudjenje veceras... Nemacka je smesan tim.

King Roger

pre 5 godina

@we are the champion.Nemci se ne bune zato sto su disciplinovani i znaju da ne valjaju pa nema potrebe da pljuju po sudiju jer je do njih.Za razliku od njih nama je uvek kriv sudija inace gde bi bio nama kraj.E zato mi nemamo uspeh.Za nemce se ne sekiram kad tad ce ponovo biti najbolji njima malo fali.To nije autoritet.I cisto da znas drugi penal nije trebao da sudi.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 5 godina

Voleo bih da u novembru mogu da kazem...

...AUFIDERZEN! 😜

Za to vreme cekamo navijace Hrvatske i njihovu najezdu na nas portal za zadatkom da brane Nemce.A onda kad mi pocnemo da im odgovarmo,oni ce da menjaju teze i pricaju kako mi samo o njima razmisljamo. 😅😅😅 Komedija!

gadni

pre 5 godina

(Xnodeh, 16. oktobar 2018 23:29)

Od svih nabrojanih zaboravio si engleze, imaju najmladju reprezentaciju, brutalni potencijal. Samo da nadju plemenitog veznjaka i vladat ce narednim godinama

gigglessmoke

pre 5 godina

Kakva katastrofa od sudije, UEFA treba ekspresno reagirati i poslati ga u niži rang da se kali. Nevjerovatno šta je uradio Njemcima večeras.

Marko27

pre 5 godina

Definitivo se može zaključiti da je Nemačka trenutno u igračkoj krizi, ali će se sigurno oporaviti. I može se zaključiti da je Francuska pakleno jaka, realno su trenutno ubedljivo najači na svetu.
(sah 88, 16. oktobar 2018 22:57)

U obe utakmice Nemacka je bila bolja. U prvoj utakmici stative x2, veceras Mazic...

Ona stvar

pre 5 godina

Mažić je ovim sudjenjem dokazao da je trenutno No1 u svetu! Svaka mu čast.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ostap Bender, 16. oktobar 2018 23:01)

Oba penala nepostojeća.

Genau

pre 5 godina

Oba penala nepostojeća. Pogledati snimke - iz aviona se vidi da je napucana lopta u ruku (nije bilo namere) i da je Matuidi stao na nogu Hummelsu i zato pao.
Ko hoće da vidi.
Ko neće će i dalje tvrditi da je Mažić dobro sudio.

Fudbal

pre 5 godina

Preposteni Mazic odjednom progledao ! Ovo je u rangu velikih cuda kada uzmemo u obzir sta radi u nasoj ligi i kakve sve stvari "dosudjuje". Kako sejes,tako z'njes ! Neka ti je na cast virtuoze za "dosudjivanje" penala !

presheva

pre 5 godina

Mazic dobro sudio celu utakmicu.. al penal za francuze totalna greska.. al gresi se i on je ljudsko bice!! a penal za nemce bio ko suza ne sme igrac krenuti na taj polozaj ruka dignuta na gore namerom

Ikac Jagodinac

pre 5 godina

Kakvo je ovo takmičenje ?? Igraš grupu sa još dve ekipe - reprezentacije .. i ispadaš u B diviziju samo zbog 2-3 slabije odigrane utakmice ??? I sada zamislite sledeći derbi , npr Bugarska - Nemačka ?!!? Još je gluplje sto su neke reprezentacije u toj A diviziji , poput Hrvatske , kojoj "šestar" od Španije dovoljno govori da su "zalutali" u to društvo , ustvari precenjene i još jedan pokazatelj da rang lista Uefe nikako nije pravi pokazatelj snage reprezentacije . Ne kažem da su Hrvati slabi , nego nisu , jednostavno , elita , liga im je slaba , očajna , a tu sve kreće što se tiče jačine reprezentacije . Ista je priča i sa nama , razumete ??

Ante

pre 5 godina

Kako ide nemcima bez Ozila?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan, 16. oktobar 2018 23:12)
Sigurno nije zbog Ozila, on je ionako igrač za male utakmice. Nađi jednu njegovu dobru partiju protiv velikih ekipa bilo klub ili reprezentacija. Njemački nogomet u kompletu je upao u krizu zadnjih dvije godine.

Macak

pre 5 godina

Spektakularno takmicenje!
Od sledece utakmice zavisi da li ce Srbija u narednom ciklusu igrati u rangu sa Njemackom ili mozda sa Gibraltarom!

baki

pre 5 godina

penal za fra cist ko suza. hummels startuje i ne uspeva da izbaci lopru, u nastavku kretanja ostvaruje kontakt sa matuidiem koji zbog kontakta pada. sta vama nije jasno?? skolski primer prekrsaja

ogledalo naroda

pre 5 godina

A šta uradi "nesrećni" makedonski golman !!! Sva četiri gola su "njegova". Ne znam kako će to komentarisati u Makedoniji, ali da je to uradio neko od naših golmana mislim da bi ga ovde zajedno sa Krstajićem, Kokezom "pojeli" "komentaristi"

Profesionalac

pre 5 godina

Gresi i Mazic! 1 penal da! Nema napucane ruke U 16 m. (Za strucnjake sudjenja ovde). Malo ko je primetio da Mazic komunicira sa sudijom iza gola, koji klima potvrdno glavom, bio je tu i video. 2. Penal ne. Mazic je video pad francuza, nevidevsi da je francuz stao na nogu nemca. U svakom slucaju greska Mazica.

tomica chicago

pre 5 godina

Cenim da su Nemci bili jaka ekipa kad im je vecina tima bila iz Bajerna! Sad su stvari malo drugacije... Prebacis 70 % tima u repku a igraci igraju zajedno nekoliko godina plus dobro fizicki pripremljeni. Nemci su i dalje jak tim ali sad ima jacih i od njih! Francuzi su ih razbili u drugom a verovatno bi ih rastavili i u prvom ali ih je gol iz nepostojeceg penala malo zbunio! Po meni je realniji penal za Francuze nego penal za Nemce! Tesko ce Nemci u narednim godinama do nekog pehara bilo to svetsko ili evropsko prvenstvo! Sva

SV

pre 5 godina

"U poslednjem minutu prvog perioda Olivije Žiru je bio u situaciji da izjednači, ali je iz dobre pozicije šutirao preko gola."

Siguran sam da sam ja igrao umesto njega da bih za sve ovo vreme otkako on nije sutnuo u okvir gola, ja bar jednom to ucinio.

P1

pre 5 godina

Da li je samo Gojko video da je Humels stao na nogu Matuidiu?!
(Zicma, 16. oktobar 2018 23:35)

Ja ne znam sta je covek gledao. Prikazan ponovljeni snimak iz svakog moguceg ugla, iz svakog ugla se videlo da je Matuidi zgazio Humelsa, a Gojko ponavlja, Humels je stao na nogu Matuidija, Humels je nagazio Matuidija... :)

impeRAtor

pre 5 godina

Mazic i pomocnici ocajni. Nije bilo penala ni za Nemacku ni za Francusku, utakmicu je produzio 3min,a pustio da se igra 5, nije svirao dosta sitnih faulova... Jako lose sudjenje veceras... Nemacka je smesan tim.

gigglessmoke

pre 5 godina

Kakva katastrofa od sudije, UEFA treba ekspresno reagirati i poslati ga u niži rang da se kali. Nevjerovatno šta je uradio Njemcima večeras.

Ime,prezime,itd,itd.

pre 5 godina

Voleo bih da u novembru mogu da kazem...

...AUFIDERZEN! 😜

Za to vreme cekamo navijace Hrvatske i njihovu najezdu na nas portal za zadatkom da brane Nemce.A onda kad mi pocnemo da im odgovarmo,oni ce da menjaju teze i pricaju kako mi samo o njima razmisljamo. 😅😅😅 Komedija!

only fools and horses

pre 5 godina

Znači za Mažića je igranje rukom u šesnaestercu penal? Makar i bilo slučajno, makar i bila napucana lopta, makar i lopta nije išla prema golu? Valjda je tako po pravilima.
Nisam siguran, jel piše negde u tim pravilima da se ne sudi ukoliko je igrač protivnik Partizana?

Marko27

pre 5 godina

Definitivo se može zaključiti da je Nemačka trenutno u igračkoj krizi, ali će se sigurno oporaviti. I može se zaključiti da je Francuska pakleno jaka, realno su trenutno ubedljivo najači na svetu.
(sah 88, 16. oktobar 2018 22:57)

U obe utakmice Nemacka je bila bolja. U prvoj utakmici stative x2, veceras Mazic...

we are the champions

pre 5 godina

Na stranu sve.Dobar fudbal,dobra atmosfera,80000 ljudi,svi kao jedan pevaju Marseljezu.Mene su druge stvari oduševile.Odusevilo me je koji autoritet ima Milorad Mazic u svetu.Sa kakvim ushićenjem priča o njemu jedan Hrvat tokom prenosa na sport klubu.Za nepoverovati.Kod drugog sumnjivog penala nije se niko ni pomislio buniti od Nemaca.Veliki si Mazicu!!!Jedino sto vredi u ovoj Srbiji a tiče se fudbala!!!

Fudbal

pre 5 godina

Preposteni Mazic odjednom progledao ! Ovo je u rangu velikih cuda kada uzmemo u obzir sta radi u nasoj ligi i kakve sve stvari "dosudjuje". Kako sejes,tako z'njes ! Neka ti je na cast virtuoze za "dosudjivanje" penala !

gadni

pre 5 godina

(Xnodeh, 16. oktobar 2018 23:29)

Od svih nabrojanih zaboravio si engleze, imaju najmladju reprezentaciju, brutalni potencijal. Samo da nadju plemenitog veznjaka i vladat ce narednim godinama

Ona stvar

pre 5 godina

Mažić je ovim sudjenjem dokazao da je trenutno No1 u svetu! Svaka mu čast.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ostap Bender, 16. oktobar 2018 23:01)

Oba penala nepostojeća.

F16

pre 5 godina

Voleo bih da u novembru mogu da kazem... 

...AUFIDERZEN! ? 

Za to vreme cekamo navijace Hrvatske i njihovu najezdu na nas portal za zadatkom da brane Nemce.A onda kad mi pocnemo da im odgovarmo,oni ce da menjaju teze i pricaju kako mi samo o njima razmisljamo. ??? Komedija!
(Ime,prezime,itd,itd., 16. oktobar 2018 22:55)

Od 11 komentara niti jedan iz Hrvatske. A Bogami kad je nogomet u pitanju itekako o nama razmišljate. evo ti si se sjetio Hrvatske, a znamo i razlog.

Dado

pre 5 godina

Nemci napravili smenu generacije i više nema ko da im igra, narednih 4-5 god to če biti prosečna ekipa tipa poljska, ukrajina i sl. Sa druge strane ovi francuzi da sastave sa igračima preko 30, opet najbolji, da im je tim do 25 opet bi bili glavni favoriti. Mogu kako hoće, imaju tri tima ali bukvalno.

Cuckaricku

pre 5 godina

Za to vreme cekamo navijace Hrvatske i njihovu najezdu na nas portal za zadatkom da brane Nemce.A onda kad mi pocnemo da im odgovarmo,oni ce da menjaju teze i pricaju kako mi samo o njima razmisljamo. 😅😅😅 Komedija!
Upravo si sa utakmice Francuska-Nemacka dosao do Hrvata,ocito ti razmialjas o njima haha

soni

pre 5 godina

Diskutabilan penal za Francuze, Humels je isao da izbegne kontakt, a Matuidi mu je bukvalno stak na zglob i pao, jeste bio neoprezan start, ali Mazic je mogao i da pusti igru.. Generalno mislim da Nemci nisu zasluzili poraz, i ovo im je verovatno bila najbolja utakmica u 2018...

Ikac Jagodinac

pre 5 godina

Kakvo je ovo takmičenje ?? Igraš grupu sa još dve ekipe - reprezentacije .. i ispadaš u B diviziju samo zbog 2-3 slabije odigrane utakmice ??? I sada zamislite sledeći derbi , npr Bugarska - Nemačka ?!!? Još je gluplje sto su neke reprezentacije u toj A diviziji , poput Hrvatske , kojoj "šestar" od Španije dovoljno govori da su "zalutali" u to društvo , ustvari precenjene i još jedan pokazatelj da rang lista Uefe nikako nije pravi pokazatelj snage reprezentacije . Ne kažem da su Hrvati slabi , nego nisu , jednostavno , elita , liga im je slaba , očajna , a tu sve kreće što se tiče jačine reprezentacije . Ista je priča i sa nama , razumete ??

King Roger

pre 5 godina

@we are the champion.Nemci se ne bune zato sto su disciplinovani i znaju da ne valjaju pa nema potrebe da pljuju po sudiju jer je do njih.Za razliku od njih nama je uvek kriv sudija inace gde bi bio nama kraj.E zato mi nemamo uspeh.Za nemce se ne sekiram kad tad ce ponovo biti najbolji njima malo fali.To nije autoritet.I cisto da znas drugi penal nije trebao da sudi.

baki

pre 5 godina

penal za fra cist ko suza. hummels startuje i ne uspeva da izbaci lopru, u nastavku kretanja ostvaruje kontakt sa matuidiem koji zbog kontakta pada. sta vama nije jasno?? skolski primer prekrsaja

Genau

pre 5 godina

Oba penala nepostojeća. Pogledati snimke - iz aviona se vidi da je napucana lopta u ruku (nije bilo namere) i da je Matuidi stao na nogu Hummelsu i zato pao.
Ko hoće da vidi.
Ko neće će i dalje tvrditi da je Mažić dobro sudio.

sah 88

pre 5 godina

Definitivo se može zaključiti da je Nemačka trenutno u igračkoj krizi, ali će se sigurno oporaviti. I može se zaključiti da je Francuska pakleno jaka, realno su trenutno ubedljivo najači na svetu.

tomica chicago

pre 5 godina

Cenim da su Nemci bili jaka ekipa kad im je vecina tima bila iz Bajerna! Sad su stvari malo drugacije... Prebacis 70 % tima u repku a igraci igraju zajedno nekoliko godina plus dobro fizicki pripremljeni. Nemci su i dalje jak tim ali sad ima jacih i od njih! Francuzi su ih razbili u drugom a verovatno bi ih rastavili i u prvom ali ih je gol iz nepostojeceg penala malo zbunio! Po meni je realniji penal za Francuze nego penal za Nemce! Tesko ce Nemci u narednim godinama do nekog pehara bilo to svetsko ili evropsko prvenstvo! Sva

Xnodeh

pre 5 godina

Nemacka je u ozbiljnom padu. Ne zato sto ima lose rezultate, nego zato sto ne deluje na terenu nimalo dobro pre svega. Moglo se ovako nesto ocekivati. Nemci su punih 10 godina svakom EP i SP najmanje igrali polufinale 2006-2016.Bili su najkonstantnija reprezentacija na svetu. Prirodno je da dodje do pada. Cak ni tako velike fudbalske masine sa izgradjenim sistemima (nama nazalost nezamislivim) ne mogu stalno da uklope i proizvedi vrhunski tim. Naravno ovo je trenutno i oni ce se vratiti. Cinjenica jeste da narednih godina ocekujeno dominaciju Francuske pre svega, Spanije, uzdizanje Holandije (neverovatno posle cetvorogodisnje krize ponovo su na putu brutalnog tima), Brazila sa jos iskusnijom timom mladim pre svega, pa i povratak Argentine,i naravno Belgije koja je fantasticna i tek dostize vrhunac generacije. Italiju i Nemacku ocekuje sporednija uloga narednih godina iako se povratak tih sila ne dovodi u pitanje,to svakako moramo da znamo

presheva

pre 5 godina

Mazic dobro sudio celu utakmicu.. al penal za francuze totalna greska.. al gresi se i on je ljudsko bice!! a penal za nemce bio ko suza ne sme igrac krenuti na taj polozaj ruka dignuta na gore namerom

Stefan

pre 5 godina

Kad vidis kako Njemci igraju danas ,a kako su prije godinu/dve.Kao da je neka druga reorezentacija.
Podatak da su u 3 utakmice dali samo 1 gol(iz penala) sve govori.

Ante

pre 5 godina

Kako ide nemcima bez Ozila?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan, 16. oktobar 2018 23:12)
Sigurno nije zbog Ozila, on je ionako igrač za male utakmice. Nađi jednu njegovu dobru partiju protiv velikih ekipa bilo klub ili reprezentacija. Njemački nogomet u kompletu je upao u krizu zadnjih dvije godine.

milos

pre 5 godina

“Nemci u poslednja dva kola moraju da pobede Holandiju i Francusku, te da se nadaju neuspehu "Oranja" protiv "Trikolora" ukoliko žele da opstanu u prvom rangu Lige nacija” - pa ne igraju tri puta sa Francuzima, ostala im je još samo utakmica sa Holandijom.

Macak

pre 5 godina

Spektakularno takmicenje!
Od sledece utakmice zavisi da li ce Srbija u narednom ciklusu igrati u rangu sa Njemackom ili mozda sa Gibraltarom!

Sagat

pre 5 godina

Dobra igra Nemacke pogotovo u prvom poluvremenu ali i dosta nerealizovanih kontra napada! Sane mi deluje pogubljen, Humels bio ocajan, po meni Nikolas Sule bolji i od Humelsa i Boatenga! Tim je bio dosta podmladjen, osim Krosa i Humelsa koji imaju 28-29 god. Moraju Nemci jos dosta da porade, doslo vreme za smenu generacija isti slicaj i sa Bayernom.

SV

pre 5 godina

"U poslednjem minutu prvog perioda Olivije Žiru je bio u situaciji da izjednači, ali je iz dobre pozicije šutirao preko gola."

Siguran sam da sam ja igrao umesto njega da bih za sve ovo vreme otkako on nije sutnuo u okvir gola, ja bar jednom to ucinio.

P1

pre 5 godina

Da li je samo Gojko video da je Humels stao na nogu Matuidiu?!
(Zicma, 16. oktobar 2018 23:35)

Ja ne znam sta je covek gledao. Prikazan ponovljeni snimak iz svakog moguceg ugla, iz svakog ugla se videlo da je Matuidi zgazio Humelsa, a Gojko ponavlja, Humels je stao na nogu Matuidija, Humels je nagazio Matuidija... :)

ogledalo naroda

pre 5 godina

A šta uradi "nesrećni" makedonski golman !!! Sva četiri gola su "njegova". Ne znam kako će to komentarisati u Makedoniji, ali da je to uradio neko od naših golmana mislim da bi ga ovde zajedno sa Krstajićem, Kokezom "pojeli" "komentaristi"

Profesionalac

pre 5 godina

Gresi i Mazic! 1 penal da! Nema napucane ruke U 16 m. (Za strucnjake sudjenja ovde). Malo ko je primetio da Mazic komunicira sa sudijom iza gola, koji klima potvrdno glavom, bio je tu i video. 2. Penal ne. Mazic je video pad francuza, nevidevsi da je francuz stao na nogu nemca. U svakom slucaju greska Mazica.