Četvrtak, 11.10.2018.

22:54

Krstajić: Ovo je početak "klinaca" – potpuno podmlađen tim

Mladen Krstajić, selektor reprezentacije Srbije, pohvalio je odnos igrača u utakmici protiv Crne Gore.

Izvor: B92

Krstajiæ: Ovo je poèetak "klinaca" – potpuno podmlaðen tim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

MilanSpanac

pre 5 godina

Da bi bio veliki trener kao sto neki pricaju treba ti rezultat, Antic nas jeste odveo, ali kako nam se zreb u J. Africi otvorio nece mozda nikad vise. Pritom moze se reci isto da je trener Australije Antica postavio na mesto. Da bi bio veliki ne mozes posle neuspeha govoriti igraci su radili sta su hteli.. Trener je sve, pa i pedagog. Samim tim snosi odgovornost za igru, ponasanje i plasman svoje ekipe.. Voditi tri najveca spanska kluba nije mala stvar ali nije ni neka preporuka ne osvojiti sa Barsom ili Realom trofej. Misljenja su razlicita, ali jedno je sigurno- mi trenutno nemamo "velikog" trenera, par njih naginje ka tome i ostaje da vidi da li ce biti.. do tad.. cekamo..

vs

pre 5 godina

@petar
Može dečko da košta i 900 miliona, stvarno nije i formi i trebalo je da ostane na klupi. A druga stvar je što Krstajić nema veze sa fudbalom i poslesnja dobra stvar koju je uradio je kad se penzionisao

dule

pre 5 godina

Nema veze sto neki porede Muslina sa Antarom, pod jedan. Antara je zadnji trener koji je bio veliki, a mozda i jedini od kojekakvih razlaza. Trener Svajcaraca je pokazao Krstajicu gdje je, na stranu albanske "fige", cirkus sudjenja Briha, kao i ostali cirkusi.
(posteno, 12. oktobar 2018 08:50)

Ček stani, dobili nas 2:1 golom par minuta pre kraja gde je naš zadnji morao da pravi faul za crveni naravno.

Pri tom na 1:1 nije suđen očigledan penal za nas plus imali smo jednu ili dve ogromne šanse za gol.

Realno gledajući bili su možda malo bolji, ali malo. A to sigurno nije dovoljno za:

"Trener Svajcaraca je pokazao Krstajicu gdje je".

Sabre

pre 5 godina

Ne razumem ljude koji osporavaju Mladena Krstajića?! Pa on je u fudbalu isto ono što je Željko Obradović u košarci!(menađer, 11. oktobar 2018 22:58)Ako već upoređuješ sa košarkom, ja bih tipovao da je isto što i Željko Lukajić.
(Dag Kristi, 12. oktobar 2018 03:49)
Pre bih reko Alimpijevic...
(JPR24, 12. oktobar 2018 08:37)

Alimpije je ostvario daleko vise pobeda u proseku xD

MilanSpanac

pre 5 godina

@Dado od svih ovih trenera gvardiola se malo razlikuje, ali hteo sam da kazem sustinu, a to je formacija 4-3-3, pas igra i visok presing. Znam da je tesko ali nije nemoguce.. Vecina ekipa ne zna da se izbori sa visokim presingom (pod vecina mislim na ekipe srednjeg ranga gde sad pripadamo) i na taj nacin vecinu utakmica mozes resiti u svoju korist.. Nisu problem modric i rakitic vec neko da objasni kako se igra, i njima je neko objasnio.. Sve se moze kad se hoce, ali kod nas je trulo u korenu pa mozes seci drvo koliko hoces, ne vredi..

MilanSpanac

pre 5 godina

@Petar to je isto kad je rekao imam iznenadjenje za Brazil i iznenadjenje bude Rukavina.. Desni bek od 34 godine da cuva Nejmara, bogme itekako iznenadjenje..

Petar

pre 5 godina

Najjaca mi je logika srpska vremena svih. Sergej nam je kao najbolji igrac tima od 90mio in selektor posle utakmice kaze, da ga je takticki ostavio na klupi da iznenadi Crnu Goru. Zamisli igra Brazil i selektor ostavi Neymara na klupi da iznenadi protivnika

Back in Black

pre 5 godina

Ovaj tim u pravim kvalifikacijama nema nikakve šanse,pobediš jednu zemlju od 300 000 stanovnika i odmah euforija.Francuzi bi nas recimo demolirali kao PSG Zvezdu onomad,sa pola snage.

posteno

pre 5 godina

Nema veze sto neki porede Muslina sa Antarom, pod jedan. Antara je zadnji trener koji je bio veliki, a mozda i jedini od kojekakvih razlaza. Trener Svajcaraca je pokazao Krstajicu gdje je, na stranu albanske "fige", cirkus sudjenja Briha, kao i ostali cirkusi.

Dado

pre 5 godina

@MilanSpanac ajde malo realnosti samo molim te. Kao prvo da bi igrao fudbal kao što forsiraju treneri koje si naveo (s tim da recimo jedan Anceloti sigurno ne gaji isti stil kao Pep), treba prvo da imaš igrače koji to umeju a nakon toga i vreme, da se uigraju šta je u reprezentaciji jako teško. Jedini nacionalni tim koji je igrao tiki-taku i sa njom bio (stil tebi očigledno blizu, meni lično ne, al ok nije to tema) je Španija, u kojoj su igrali tada najbolji veznjaci na svetu, koji su pritom igrali u istom klubu (mislim na Xavija i Iniestu). Hrvatska koju si napomenuo, jeste težila tom stilu ali ni približno toliko kao što to recimo radi Španija, s tim da Hrvatska u veznom redu ima Modrića i Rakitića, dva momka koja igraju u Realu i Barci. Mi nažalost trenutno nemamo takav tip igrača i taj kvalitet zato bi bilo suludo forsirati nešto, za šta nemamo igrače. A za konstataciju da treba biti agresivniji i pre svega brži, svakako se slažem, da na tom polju treba raditi. Mladje igrače moglo bi se "odgojiti" da imaju tu filozofiju, ali pre nego bi uopšte počeli razmišljati o takvim stvarima, moraju se srediti stvari unutar saveza, jer malo malo pa neka nefudbalska tema.

Sve u svemu, s obzirom na afere, barem se ne brukamo u ovoj Ligi nacija. Pobedjujemo timove od kojih smo realno bolji i bio bi red, da napredujemo u tu drugu evropsku ligu, gde realno trenutno i pripadamo a samim tim imačemo i plan B za EURO kvalifikacije u slučaju, da ne uspemo preko klasičnih kvalifikacija.

boss

pre 5 godina

Krstajicu pa ti si jos na klupi?! Jos imas obraza da budes trener?! Idi i prepusti klupu nekom strucnjaku, nisi ti za taj posao!!!

JPR24

pre 5 godina

Ne razumem ljude koji osporavaju Mladena Krstajića?! Pa on je u fudbalu isto ono što je Željko Obradović u košarci!(menađer, 11. oktobar 2018 22:58)Ako već upoređuješ sa košarkom, ja bih tipovao da je isto što i Željko Lukajić.
(Dag Kristi, 12. oktobar 2018 03:49)
Pre bih reko Alimpijevic...

веверица

pre 5 godina

тако је. ложи се сад што си добио црну гору, која је у рангу са војводином или радничким из ниша.

Dag Kristi

pre 5 godina

Ne razumem ljude koji osporavaju Mladena Krstajića?! Pa on je u fudbalu isto ono što je Željko Obradović u košarci!
(menađer, 11. oktobar 2018 22:58)

Ako već upoređuješ sa košarkom, ja bih tipovao da je isto što i Željko Lukajić.

Dag Kristi

pre 5 godina

Najjače mi je bilo prvo kadar na Murinja na tribinama pa u istoj sekundi na Krstajica.Pomislih u sebi:”Covece ovo kao da je Murinjo njegova rezerva i čeka šansu sa tribina”,ajhahahahah
(bankok, 11. oktobar 2018 23:02)

To je zato, što odoka, imaju isti autoritet u svojim ekipama.

blinkibile

pre 5 godina

Pa bas i nisu klinci,najmladji nam je Milenkovic(21), jeste neko ko ima 23-24 god mlad ali mlad je kao covek a kao fudbaler je u godinama kad treba ozbiljno da igra fudbal. Pa ako vec nije prvotimac sa 23-24 god i ako je jos uvek perspektivan to znaci da nije dobar

MilanSpanac

pre 5 godina

Razlicita su shvatanja kako fudbal treba da se igra ocigledno, ali prateci desavanja u fudbalu pobornik sam jednog stila koji se ne igra na ovim prostorima, a to je gvardiolin, zidanov, ancelotijev, pa i sarijev.. 800 kompletiranih pasova na utakmici, dakle veliki posed kroz pas i strasan visoki presing.. Seticu se samo 5 minuta visokog presinga je Srbija odigrala protiv Brazila i nisu mogli da iznesu loptu, doduse fudbal se ne igra 5 minuta ali to je bilo od nas tada.. E taj stil ako naucimo, a komsije hrvati su ga doneli kod sebe(Modric i Raketic), taj stil ti garantuje mesto medju najboljima.. E sad, problem nastaje sto mi nemamo trenera sa takvim karakteristikama.

laki

pre 5 godina

tadić naučio da dodaje loptu igracima u trku ovi nasi navikli da čekaju loptu mora se to uigrati, pogledajte kako razmenjuju lopte u ajaksu pa ce vam biti jasno, uz ovoliko stajanje i ne kretanje nemozemo tri pasa i loptu na drugu polovinu da prenesemo, samo duni na mitra pa sta bude, nece to tako moci, moraju se povezati redovi i igrati krace i brze

RealNo

pre 5 godina

Nastavi da pljuješ, to jedino znaš.
(Globtroter, 11. oktobar 2018 23:37)

Brate moj Globetrotere :) Jesi u pravu da Muslin nije nista posebno napravio...covek ima staro vidjenje fudbala ali je sa tim ispunio cilj i tim je igrao onako kako je on zeleo. Za Muslina se moze reci da je odradio svoj posao i samo da ti kazem da nasa utakmica u Irskoj kada je Muslin vodio je za mene najzrelije odigrana utakmica nase reprezentacije u zadnjih puno godina. Druga star...ovo danas kolika je muka bila gledati Crnogorce, tolika je muka bila gledati i nase koji ne znaju da zadrze loptu, iznesu je, dominiraju protiv slabijeg protivnika. One duge lopte na Mitrovica su tuga Bozija tako su Englezi igrali pre 100godina. Ako mene pitas Muslina bih uvek pre Krstajica stavio na klupu...na stranu to da mi se ni njegova filozofija ne svidja. Ne treba nam samo novi trener nego ceo novi savez ali to je neka druga prica. Gledamo nase jer bi naravno svi voleli da uvek pobedjuju ali ne zanosite se jer nista od nase reprezentacije necete videti na profesionalnom nivou...samo amaterizam. Pozz

Objektivno

pre 5 godina

(Globtroter, 11. oktobar 2018 23:37)

Samo je obezbedio plasman na SP,nekoliko kola pre kraj takmicenja,dok mnogi pre njega nisu mogli ni blizu baraza da se nadju.
Da li je bolje da ostvarujes pobede i plasmane ili da igras za umetnicki dojam i sva velika takmicenja posmatras pored malog ekrana?

C i n i k

pre 5 godina

Bila je ok igra, po mom ukusu bilo bi bolje da je bilo jos malo vise presinga ispred nj 16m.
Ali ok,CG je slabija od nas to se videlo bas.
Nadajmo se da ce plavi da pobede Rumune..

ja

pre 5 godina

Da nije Muslina mi veliko takmičenje ne bi omirisali, Da nije bilo Antića svojevremeno takođe u Srbiji sve što valja ili ima nagoveštaja da valja to mora da se saseče kako u sportu tako i u politici i svemu ostalom, uspeh se ne prašta.
(šone, 11. oktobar 2018 23:54)

Da nije Muslin imao Austriju, Irsku i Vels u grupi mi veliko takmičenje ne bi omirisali...

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 5 godina

Unisteno sve sto je gospodin Muslin napravio. Sada smo ponovo na pocetku, u totalnom rasulu, igra ne postoji. Ponovo se ne zna ni ko, ni kad, ni gde igra. Anonimusi na sve strane, krstajica ne mogu vise ni da komentarisem.
Bukurest ce pokazati da smo ocajni i da nam sto pre treba ozbiljan selektor.

Globtroter

pre 5 godina

Unisteno sve sto je gospodin Muslin napravio. Sada smo ponovo na pocetku, u totalnom rasulu, igra ne postoji. Ponovo se ne zna ni ko, ni kad, ni gde igra. Anonimusi na sve strane, krstajica ne mogu vise ni da komentarisem.
Bukurest ce pokazati da smo ocajni i da nam sto pre treba ozbiljan selektor.
(Ne dajte se prevariti braco Srbi, 11. oktobar 2018 23:09)

Šta je to "gospodin" Muslin napravio? Ajde pogledaj snimke utakmica iz kvalifikacija pa nam objasni šta je to napravio. Ja se sećam igre sa 7-8 defanzivnih igrača, 5 u zadnjoj liniji, sećam se da smo bili očajni u dosta utakmica, čak i protiv slabijih ekipa i da smo imali više sreće nego pameti. Igru nismo imali.

Ajde opletite ponovo o Krstajiću, a trenutno igramo daleko bolje nego pod Muslinom. I igra postoji, ali ti ne želiš da je vidiš. Imamo probleme sa padovima u igri, posebno u defanzivi, ali to će se popraviti. A napad nam je neuporediv sa igrom iz prošlih kvalifikacija.

Nastavi da pljuješ, to jedino znaš.

Konstatacija

pre 5 godina

Ne lupaj gluposti,Crna Gora je pretposlednja klasa evropskog fudbala,ono D klasa i bilo bi sramota da njih ne dobijemo.Ako ova ekipa izadje Rumuniji na startu utakmice,razbice nas rumuni...zivi bili pa videli.

šone

pre 5 godina

Da nije Muslina mi veliko takmičenje ne bi omirisali, Da nije bilo Antića svojevremeno takođe u Srbiji sve što valja ili ima nagoveštaja da valja to mora da se saseče kako u sportu tako i u politici i svemu ostalom, uspeh se ne prašta.

neutralni posmatrač

pre 5 godina

Ne razumem ljude koji osporavaju Mladena Krstajića?! Pa on je u fudbalu isto ono što je Željko Obradović u košarci!
(menađer, 11. oktobar 2018 22:58)

Ne razumem ni ja tebe, ajde pojasni, molim te! Ne verujem da ozbiljno to misliš a i kao ironija ne može da se shvati!

bankok

pre 5 godina

Najjače mi je bilo prvo kadar na Murinja na tribinama pa u istoj sekundi na Krstajica.Pomislih u sebi:”Covece ovo kao da je Murinjo njegova rezerva i čeka šansu sa tribina”,ajhahahahah

neutralni posmatrač

pre 5 godina

Ne razumem ljude koji osporavaju Mladena Krstajića?! Pa on je u fudbalu isto ono što je Željko Obradović u košarci!
(menađer, 11. oktobar 2018 22:58)

Ne razumem ni ja tebe, ajde pojasni, molim te! Ne verujem da ozbiljno to misliš a i kao ironija ne može da se shvati!

bankok

pre 5 godina

Najjače mi je bilo prvo kadar na Murinja na tribinama pa u istoj sekundi na Krstajica.Pomislih u sebi:”Covece ovo kao da je Murinjo njegova rezerva i čeka šansu sa tribina”,ajhahahahah

Globtroter

pre 5 godina

Unisteno sve sto je gospodin Muslin napravio. Sada smo ponovo na pocetku, u totalnom rasulu, igra ne postoji. Ponovo se ne zna ni ko, ni kad, ni gde igra. Anonimusi na sve strane, krstajica ne mogu vise ni da komentarisem.
Bukurest ce pokazati da smo ocajni i da nam sto pre treba ozbiljan selektor.
(Ne dajte se prevariti braco Srbi, 11. oktobar 2018 23:09)

Šta je to "gospodin" Muslin napravio? Ajde pogledaj snimke utakmica iz kvalifikacija pa nam objasni šta je to napravio. Ja se sećam igre sa 7-8 defanzivnih igrača, 5 u zadnjoj liniji, sećam se da smo bili očajni u dosta utakmica, čak i protiv slabijih ekipa i da smo imali više sreće nego pameti. Igru nismo imali.

Ajde opletite ponovo o Krstajiću, a trenutno igramo daleko bolje nego pod Muslinom. I igra postoji, ali ti ne želiš da je vidiš. Imamo probleme sa padovima u igri, posebno u defanzivi, ali to će se popraviti. A napad nam je neuporediv sa igrom iz prošlih kvalifikacija.

Nastavi da pljuješ, to jedino znaš.

Konstatacija

pre 5 godina

Ne lupaj gluposti,Crna Gora je pretposlednja klasa evropskog fudbala,ono D klasa i bilo bi sramota da njih ne dobijemo.Ako ova ekipa izadje Rumuniji na startu utakmice,razbice nas rumuni...zivi bili pa videli.

šone

pre 5 godina

Da nije Muslina mi veliko takmičenje ne bi omirisali, Da nije bilo Antića svojevremeno takođe u Srbiji sve što valja ili ima nagoveštaja da valja to mora da se saseče kako u sportu tako i u politici i svemu ostalom, uspeh se ne prašta.

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 5 godina

Unisteno sve sto je gospodin Muslin napravio. Sada smo ponovo na pocetku, u totalnom rasulu, igra ne postoji. Ponovo se ne zna ni ko, ni kad, ni gde igra. Anonimusi na sve strane, krstajica ne mogu vise ni da komentarisem.
Bukurest ce pokazati da smo ocajni i da nam sto pre treba ozbiljan selektor.

веверица

pre 5 godina

тако је. ложи се сад што си добио црну гору, која је у рангу са војводином или радничким из ниша.

laki

pre 5 godina

tadić naučio da dodaje loptu igracima u trku ovi nasi navikli da čekaju loptu mora se to uigrati, pogledajte kako razmenjuju lopte u ajaksu pa ce vam biti jasno, uz ovoliko stajanje i ne kretanje nemozemo tri pasa i loptu na drugu polovinu da prenesemo, samo duni na mitra pa sta bude, nece to tako moci, moraju se povezati redovi i igrati krace i brze

blinkibile

pre 5 godina

Pa bas i nisu klinci,najmladji nam je Milenkovic(21), jeste neko ko ima 23-24 god mlad ali mlad je kao covek a kao fudbaler je u godinama kad treba ozbiljno da igra fudbal. Pa ako vec nije prvotimac sa 23-24 god i ako je jos uvek perspektivan to znaci da nije dobar

Petar

pre 5 godina

Najjaca mi je logika srpska vremena svih. Sergej nam je kao najbolji igrac tima od 90mio in selektor posle utakmice kaze, da ga je takticki ostavio na klupi da iznenadi Crnu Goru. Zamisli igra Brazil i selektor ostavi Neymara na klupi da iznenadi protivnika

MilanSpanac

pre 5 godina

Razlicita su shvatanja kako fudbal treba da se igra ocigledno, ali prateci desavanja u fudbalu pobornik sam jednog stila koji se ne igra na ovim prostorima, a to je gvardiolin, zidanov, ancelotijev, pa i sarijev.. 800 kompletiranih pasova na utakmici, dakle veliki posed kroz pas i strasan visoki presing.. Seticu se samo 5 minuta visokog presinga je Srbija odigrala protiv Brazila i nisu mogli da iznesu loptu, doduse fudbal se ne igra 5 minuta ali to je bilo od nas tada.. E taj stil ako naucimo, a komsije hrvati su ga doneli kod sebe(Modric i Raketic), taj stil ti garantuje mesto medju najboljima.. E sad, problem nastaje sto mi nemamo trenera sa takvim karakteristikama.

Back in Black

pre 5 godina

Ovaj tim u pravim kvalifikacijama nema nikakve šanse,pobediš jednu zemlju od 300 000 stanovnika i odmah euforija.Francuzi bi nas recimo demolirali kao PSG Zvezdu onomad,sa pola snage.

MilanSpanac

pre 5 godina

@Petar to je isto kad je rekao imam iznenadjenje za Brazil i iznenadjenje bude Rukavina.. Desni bek od 34 godine da cuva Nejmara, bogme itekako iznenadjenje..

Dag Kristi

pre 5 godina

Najjače mi je bilo prvo kadar na Murinja na tribinama pa u istoj sekundi na Krstajica.Pomislih u sebi:”Covece ovo kao da je Murinjo njegova rezerva i čeka šansu sa tribina”,ajhahahahah
(bankok, 11. oktobar 2018 23:02)

To je zato, što odoka, imaju isti autoritet u svojim ekipama.

MilanSpanac

pre 5 godina

Da bi bio veliki trener kao sto neki pricaju treba ti rezultat, Antic nas jeste odveo, ali kako nam se zreb u J. Africi otvorio nece mozda nikad vise. Pritom moze se reci isto da je trener Australije Antica postavio na mesto. Da bi bio veliki ne mozes posle neuspeha govoriti igraci su radili sta su hteli.. Trener je sve, pa i pedagog. Samim tim snosi odgovornost za igru, ponasanje i plasman svoje ekipe.. Voditi tri najveca spanska kluba nije mala stvar ali nije ni neka preporuka ne osvojiti sa Barsom ili Realom trofej. Misljenja su razlicita, ali jedno je sigurno- mi trenutno nemamo "velikog" trenera, par njih naginje ka tome i ostaje da vidi da li ce biti.. do tad.. cekamo..

ja

pre 5 godina

Da nije Muslina mi veliko takmičenje ne bi omirisali, Da nije bilo Antića svojevremeno takođe u Srbiji sve što valja ili ima nagoveštaja da valja to mora da se saseče kako u sportu tako i u politici i svemu ostalom, uspeh se ne prašta.
(šone, 11. oktobar 2018 23:54)

Da nije Muslin imao Austriju, Irsku i Vels u grupi mi veliko takmičenje ne bi omirisali...

dule

pre 5 godina

Nema veze sto neki porede Muslina sa Antarom, pod jedan. Antara je zadnji trener koji je bio veliki, a mozda i jedini od kojekakvih razlaza. Trener Svajcaraca je pokazao Krstajicu gdje je, na stranu albanske "fige", cirkus sudjenja Briha, kao i ostali cirkusi.
(posteno, 12. oktobar 2018 08:50)

Ček stani, dobili nas 2:1 golom par minuta pre kraja gde je naš zadnji morao da pravi faul za crveni naravno.

Pri tom na 1:1 nije suđen očigledan penal za nas plus imali smo jednu ili dve ogromne šanse za gol.

Realno gledajući bili su možda malo bolji, ali malo. A to sigurno nije dovoljno za:

"Trener Svajcaraca je pokazao Krstajicu gdje je".

Dag Kristi

pre 5 godina

Ne razumem ljude koji osporavaju Mladena Krstajića?! Pa on je u fudbalu isto ono što je Željko Obradović u košarci!
(menađer, 11. oktobar 2018 22:58)

Ako već upoređuješ sa košarkom, ja bih tipovao da je isto što i Željko Lukajić.

RealNo

pre 5 godina

Nastavi da pljuješ, to jedino znaš.
(Globtroter, 11. oktobar 2018 23:37)

Brate moj Globetrotere :) Jesi u pravu da Muslin nije nista posebno napravio...covek ima staro vidjenje fudbala ali je sa tim ispunio cilj i tim je igrao onako kako je on zeleo. Za Muslina se moze reci da je odradio svoj posao i samo da ti kazem da nasa utakmica u Irskoj kada je Muslin vodio je za mene najzrelije odigrana utakmica nase reprezentacije u zadnjih puno godina. Druga star...ovo danas kolika je muka bila gledati Crnogorce, tolika je muka bila gledati i nase koji ne znaju da zadrze loptu, iznesu je, dominiraju protiv slabijeg protivnika. One duge lopte na Mitrovica su tuga Bozija tako su Englezi igrali pre 100godina. Ako mene pitas Muslina bih uvek pre Krstajica stavio na klupu...na stranu to da mi se ni njegova filozofija ne svidja. Ne treba nam samo novi trener nego ceo novi savez ali to je neka druga prica. Gledamo nase jer bi naravno svi voleli da uvek pobedjuju ali ne zanosite se jer nista od nase reprezentacije necete videti na profesionalnom nivou...samo amaterizam. Pozz

Sabre

pre 5 godina

Ne razumem ljude koji osporavaju Mladena Krstajića?! Pa on je u fudbalu isto ono što je Željko Obradović u košarci!(menađer, 11. oktobar 2018 22:58)Ako već upoređuješ sa košarkom, ja bih tipovao da je isto što i Željko Lukajić.
(Dag Kristi, 12. oktobar 2018 03:49)
Pre bih reko Alimpijevic...
(JPR24, 12. oktobar 2018 08:37)

Alimpije je ostvario daleko vise pobeda u proseku xD

Dado

pre 5 godina

@MilanSpanac ajde malo realnosti samo molim te. Kao prvo da bi igrao fudbal kao što forsiraju treneri koje si naveo (s tim da recimo jedan Anceloti sigurno ne gaji isti stil kao Pep), treba prvo da imaš igrače koji to umeju a nakon toga i vreme, da se uigraju šta je u reprezentaciji jako teško. Jedini nacionalni tim koji je igrao tiki-taku i sa njom bio (stil tebi očigledno blizu, meni lično ne, al ok nije to tema) je Španija, u kojoj su igrali tada najbolji veznjaci na svetu, koji su pritom igrali u istom klubu (mislim na Xavija i Iniestu). Hrvatska koju si napomenuo, jeste težila tom stilu ali ni približno toliko kao što to recimo radi Španija, s tim da Hrvatska u veznom redu ima Modrića i Rakitića, dva momka koja igraju u Realu i Barci. Mi nažalost trenutno nemamo takav tip igrača i taj kvalitet zato bi bilo suludo forsirati nešto, za šta nemamo igrače. A za konstataciju da treba biti agresivniji i pre svega brži, svakako se slažem, da na tom polju treba raditi. Mladje igrače moglo bi se "odgojiti" da imaju tu filozofiju, ali pre nego bi uopšte počeli razmišljati o takvim stvarima, moraju se srediti stvari unutar saveza, jer malo malo pa neka nefudbalska tema.

Sve u svemu, s obzirom na afere, barem se ne brukamo u ovoj Ligi nacija. Pobedjujemo timove od kojih smo realno bolji i bio bi red, da napredujemo u tu drugu evropsku ligu, gde realno trenutno i pripadamo a samim tim imačemo i plan B za EURO kvalifikacije u slučaju, da ne uspemo preko klasičnih kvalifikacija.

JPR24

pre 5 godina

Ne razumem ljude koji osporavaju Mladena Krstajića?! Pa on je u fudbalu isto ono što je Željko Obradović u košarci!(menađer, 11. oktobar 2018 22:58)Ako već upoređuješ sa košarkom, ja bih tipovao da je isto što i Željko Lukajić.
(Dag Kristi, 12. oktobar 2018 03:49)
Pre bih reko Alimpijevic...

boss

pre 5 godina

Krstajicu pa ti si jos na klupi?! Jos imas obraza da budes trener?! Idi i prepusti klupu nekom strucnjaku, nisi ti za taj posao!!!

Objektivno

pre 5 godina

(Globtroter, 11. oktobar 2018 23:37)

Samo je obezbedio plasman na SP,nekoliko kola pre kraj takmicenja,dok mnogi pre njega nisu mogli ni blizu baraza da se nadju.
Da li je bolje da ostvarujes pobede i plasmane ili da igras za umetnicki dojam i sva velika takmicenja posmatras pored malog ekrana?

C i n i k

pre 5 godina

Bila je ok igra, po mom ukusu bilo bi bolje da je bilo jos malo vise presinga ispred nj 16m.
Ali ok,CG je slabija od nas to se videlo bas.
Nadajmo se da ce plavi da pobede Rumune..

MilanSpanac

pre 5 godina

@Dado od svih ovih trenera gvardiola se malo razlikuje, ali hteo sam da kazem sustinu, a to je formacija 4-3-3, pas igra i visok presing. Znam da je tesko ali nije nemoguce.. Vecina ekipa ne zna da se izbori sa visokim presingom (pod vecina mislim na ekipe srednjeg ranga gde sad pripadamo) i na taj nacin vecinu utakmica mozes resiti u svoju korist.. Nisu problem modric i rakitic vec neko da objasni kako se igra, i njima je neko objasnio.. Sve se moze kad se hoce, ali kod nas je trulo u korenu pa mozes seci drvo koliko hoces, ne vredi..

vs

pre 5 godina

@petar
Može dečko da košta i 900 miliona, stvarno nije i formi i trebalo je da ostane na klupi. A druga stvar je što Krstajić nema veze sa fudbalom i poslesnja dobra stvar koju je uradio je kad se penzionisao

posteno

pre 5 godina

Nema veze sto neki porede Muslina sa Antarom, pod jedan. Antara je zadnji trener koji je bio veliki, a mozda i jedini od kojekakvih razlaza. Trener Svajcaraca je pokazao Krstajicu gdje je, na stranu albanske "fige", cirkus sudjenja Briha, kao i ostali cirkusi.

Ne dajte se prevariti braco Srbi

pre 5 godina

Unisteno sve sto je gospodin Muslin napravio. Sada smo ponovo na pocetku, u totalnom rasulu, igra ne postoji. Ponovo se ne zna ni ko, ni kad, ni gde igra. Anonimusi na sve strane, krstajica ne mogu vise ni da komentarisem.
Bukurest ce pokazati da smo ocajni i da nam sto pre treba ozbiljan selektor.

Globtroter

pre 5 godina

Unisteno sve sto je gospodin Muslin napravio. Sada smo ponovo na pocetku, u totalnom rasulu, igra ne postoji. Ponovo se ne zna ni ko, ni kad, ni gde igra. Anonimusi na sve strane, krstajica ne mogu vise ni da komentarisem.
Bukurest ce pokazati da smo ocajni i da nam sto pre treba ozbiljan selektor.
(Ne dajte se prevariti braco Srbi, 11. oktobar 2018 23:09)

Šta je to "gospodin" Muslin napravio? Ajde pogledaj snimke utakmica iz kvalifikacija pa nam objasni šta je to napravio. Ja se sećam igre sa 7-8 defanzivnih igrača, 5 u zadnjoj liniji, sećam se da smo bili očajni u dosta utakmica, čak i protiv slabijih ekipa i da smo imali više sreće nego pameti. Igru nismo imali.

Ajde opletite ponovo o Krstajiću, a trenutno igramo daleko bolje nego pod Muslinom. I igra postoji, ali ti ne želiš da je vidiš. Imamo probleme sa padovima u igri, posebno u defanzivi, ali to će se popraviti. A napad nam je neuporediv sa igrom iz prošlih kvalifikacija.

Nastavi da pljuješ, to jedino znaš.

Konstatacija

pre 5 godina

Ne lupaj gluposti,Crna Gora je pretposlednja klasa evropskog fudbala,ono D klasa i bilo bi sramota da njih ne dobijemo.Ako ova ekipa izadje Rumuniji na startu utakmice,razbice nas rumuni...zivi bili pa videli.

šone

pre 5 godina

Da nije Muslina mi veliko takmičenje ne bi omirisali, Da nije bilo Antića svojevremeno takođe u Srbiji sve što valja ili ima nagoveštaja da valja to mora da se saseče kako u sportu tako i u politici i svemu ostalom, uspeh se ne prašta.

neutralni posmatrač

pre 5 godina

Ne razumem ljude koji osporavaju Mladena Krstajića?! Pa on je u fudbalu isto ono što je Željko Obradović u košarci!
(menađer, 11. oktobar 2018 22:58)

Ne razumem ni ja tebe, ajde pojasni, molim te! Ne verujem da ozbiljno to misliš a i kao ironija ne može da se shvati!

bankok

pre 5 godina

Najjače mi je bilo prvo kadar na Murinja na tribinama pa u istoj sekundi na Krstajica.Pomislih u sebi:”Covece ovo kao da je Murinjo njegova rezerva i čeka šansu sa tribina”,ajhahahahah

ja

pre 5 godina

Da nije Muslina mi veliko takmičenje ne bi omirisali, Da nije bilo Antića svojevremeno takođe u Srbiji sve što valja ili ima nagoveštaja da valja to mora da se saseče kako u sportu tako i u politici i svemu ostalom, uspeh se ne prašta.
(šone, 11. oktobar 2018 23:54)

Da nije Muslin imao Austriju, Irsku i Vels u grupi mi veliko takmičenje ne bi omirisali...

веверица

pre 5 godina

тако је. ложи се сад што си добио црну гору, која је у рангу са војводином или радничким из ниша.

Dag Kristi

pre 5 godina

Ne razumem ljude koji osporavaju Mladena Krstajića?! Pa on je u fudbalu isto ono što je Željko Obradović u košarci!
(menađer, 11. oktobar 2018 22:58)

Ako već upoređuješ sa košarkom, ja bih tipovao da je isto što i Željko Lukajić.

RealNo

pre 5 godina

Nastavi da pljuješ, to jedino znaš.
(Globtroter, 11. oktobar 2018 23:37)

Brate moj Globetrotere :) Jesi u pravu da Muslin nije nista posebno napravio...covek ima staro vidjenje fudbala ali je sa tim ispunio cilj i tim je igrao onako kako je on zeleo. Za Muslina se moze reci da je odradio svoj posao i samo da ti kazem da nasa utakmica u Irskoj kada je Muslin vodio je za mene najzrelije odigrana utakmica nase reprezentacije u zadnjih puno godina. Druga star...ovo danas kolika je muka bila gledati Crnogorce, tolika je muka bila gledati i nase koji ne znaju da zadrze loptu, iznesu je, dominiraju protiv slabijeg protivnika. One duge lopte na Mitrovica su tuga Bozija tako su Englezi igrali pre 100godina. Ako mene pitas Muslina bih uvek pre Krstajica stavio na klupu...na stranu to da mi se ni njegova filozofija ne svidja. Ne treba nam samo novi trener nego ceo novi savez ali to je neka druga prica. Gledamo nase jer bi naravno svi voleli da uvek pobedjuju ali ne zanosite se jer nista od nase reprezentacije necete videti na profesionalnom nivou...samo amaterizam. Pozz

posteno

pre 5 godina

Nema veze sto neki porede Muslina sa Antarom, pod jedan. Antara je zadnji trener koji je bio veliki, a mozda i jedini od kojekakvih razlaza. Trener Svajcaraca je pokazao Krstajicu gdje je, na stranu albanske "fige", cirkus sudjenja Briha, kao i ostali cirkusi.

Back in Black

pre 5 godina

Ovaj tim u pravim kvalifikacijama nema nikakve šanse,pobediš jednu zemlju od 300 000 stanovnika i odmah euforija.Francuzi bi nas recimo demolirali kao PSG Zvezdu onomad,sa pola snage.

dule

pre 5 godina

Nema veze sto neki porede Muslina sa Antarom, pod jedan. Antara je zadnji trener koji je bio veliki, a mozda i jedini od kojekakvih razlaza. Trener Svajcaraca je pokazao Krstajicu gdje je, na stranu albanske "fige", cirkus sudjenja Briha, kao i ostali cirkusi.
(posteno, 12. oktobar 2018 08:50)

Ček stani, dobili nas 2:1 golom par minuta pre kraja gde je naš zadnji morao da pravi faul za crveni naravno.

Pri tom na 1:1 nije suđen očigledan penal za nas plus imali smo jednu ili dve ogromne šanse za gol.

Realno gledajući bili su možda malo bolji, ali malo. A to sigurno nije dovoljno za:

"Trener Svajcaraca je pokazao Krstajicu gdje je".

Objektivno

pre 5 godina

(Globtroter, 11. oktobar 2018 23:37)

Samo je obezbedio plasman na SP,nekoliko kola pre kraj takmicenja,dok mnogi pre njega nisu mogli ni blizu baraza da se nadju.
Da li je bolje da ostvarujes pobede i plasmane ili da igras za umetnicki dojam i sva velika takmicenja posmatras pored malog ekrana?

blinkibile

pre 5 godina

Pa bas i nisu klinci,najmladji nam je Milenkovic(21), jeste neko ko ima 23-24 god mlad ali mlad je kao covek a kao fudbaler je u godinama kad treba ozbiljno da igra fudbal. Pa ako vec nije prvotimac sa 23-24 god i ako je jos uvek perspektivan to znaci da nije dobar

boss

pre 5 godina

Krstajicu pa ti si jos na klupi?! Jos imas obraza da budes trener?! Idi i prepusti klupu nekom strucnjaku, nisi ti za taj posao!!!

vs

pre 5 godina

@petar
Može dečko da košta i 900 miliona, stvarno nije i formi i trebalo je da ostane na klupi. A druga stvar je što Krstajić nema veze sa fudbalom i poslesnja dobra stvar koju je uradio je kad se penzionisao

Dag Kristi

pre 5 godina

Najjače mi je bilo prvo kadar na Murinja na tribinama pa u istoj sekundi na Krstajica.Pomislih u sebi:”Covece ovo kao da je Murinjo njegova rezerva i čeka šansu sa tribina”,ajhahahahah
(bankok, 11. oktobar 2018 23:02)

To je zato, što odoka, imaju isti autoritet u svojim ekipama.

Petar

pre 5 godina

Najjaca mi je logika srpska vremena svih. Sergej nam je kao najbolji igrac tima od 90mio in selektor posle utakmice kaze, da ga je takticki ostavio na klupi da iznenadi Crnu Goru. Zamisli igra Brazil i selektor ostavi Neymara na klupi da iznenadi protivnika

C i n i k

pre 5 godina

Bila je ok igra, po mom ukusu bilo bi bolje da je bilo jos malo vise presinga ispred nj 16m.
Ali ok,CG je slabija od nas to se videlo bas.
Nadajmo se da ce plavi da pobede Rumune..

MilanSpanac

pre 5 godina

Razlicita su shvatanja kako fudbal treba da se igra ocigledno, ali prateci desavanja u fudbalu pobornik sam jednog stila koji se ne igra na ovim prostorima, a to je gvardiolin, zidanov, ancelotijev, pa i sarijev.. 800 kompletiranih pasova na utakmici, dakle veliki posed kroz pas i strasan visoki presing.. Seticu se samo 5 minuta visokog presinga je Srbija odigrala protiv Brazila i nisu mogli da iznesu loptu, doduse fudbal se ne igra 5 minuta ali to je bilo od nas tada.. E taj stil ako naucimo, a komsije hrvati su ga doneli kod sebe(Modric i Raketic), taj stil ti garantuje mesto medju najboljima.. E sad, problem nastaje sto mi nemamo trenera sa takvim karakteristikama.

JPR24

pre 5 godina

Ne razumem ljude koji osporavaju Mladena Krstajića?! Pa on je u fudbalu isto ono što je Željko Obradović u košarci!(menađer, 11. oktobar 2018 22:58)Ako već upoređuješ sa košarkom, ja bih tipovao da je isto što i Željko Lukajić.
(Dag Kristi, 12. oktobar 2018 03:49)
Pre bih reko Alimpijevic...

MilanSpanac

pre 5 godina

@Petar to je isto kad je rekao imam iznenadjenje za Brazil i iznenadjenje bude Rukavina.. Desni bek od 34 godine da cuva Nejmara, bogme itekako iznenadjenje..

MilanSpanac

pre 5 godina

Da bi bio veliki trener kao sto neki pricaju treba ti rezultat, Antic nas jeste odveo, ali kako nam se zreb u J. Africi otvorio nece mozda nikad vise. Pritom moze se reci isto da je trener Australije Antica postavio na mesto. Da bi bio veliki ne mozes posle neuspeha govoriti igraci su radili sta su hteli.. Trener je sve, pa i pedagog. Samim tim snosi odgovornost za igru, ponasanje i plasman svoje ekipe.. Voditi tri najveca spanska kluba nije mala stvar ali nije ni neka preporuka ne osvojiti sa Barsom ili Realom trofej. Misljenja su razlicita, ali jedno je sigurno- mi trenutno nemamo "velikog" trenera, par njih naginje ka tome i ostaje da vidi da li ce biti.. do tad.. cekamo..

laki

pre 5 godina

tadić naučio da dodaje loptu igracima u trku ovi nasi navikli da čekaju loptu mora se to uigrati, pogledajte kako razmenjuju lopte u ajaksu pa ce vam biti jasno, uz ovoliko stajanje i ne kretanje nemozemo tri pasa i loptu na drugu polovinu da prenesemo, samo duni na mitra pa sta bude, nece to tako moci, moraju se povezati redovi i igrati krace i brze

Dado

pre 5 godina

@MilanSpanac ajde malo realnosti samo molim te. Kao prvo da bi igrao fudbal kao što forsiraju treneri koje si naveo (s tim da recimo jedan Anceloti sigurno ne gaji isti stil kao Pep), treba prvo da imaš igrače koji to umeju a nakon toga i vreme, da se uigraju šta je u reprezentaciji jako teško. Jedini nacionalni tim koji je igrao tiki-taku i sa njom bio (stil tebi očigledno blizu, meni lično ne, al ok nije to tema) je Španija, u kojoj su igrali tada najbolji veznjaci na svetu, koji su pritom igrali u istom klubu (mislim na Xavija i Iniestu). Hrvatska koju si napomenuo, jeste težila tom stilu ali ni približno toliko kao što to recimo radi Španija, s tim da Hrvatska u veznom redu ima Modrića i Rakitića, dva momka koja igraju u Realu i Barci. Mi nažalost trenutno nemamo takav tip igrača i taj kvalitet zato bi bilo suludo forsirati nešto, za šta nemamo igrače. A za konstataciju da treba biti agresivniji i pre svega brži, svakako se slažem, da na tom polju treba raditi. Mladje igrače moglo bi se "odgojiti" da imaju tu filozofiju, ali pre nego bi uopšte počeli razmišljati o takvim stvarima, moraju se srediti stvari unutar saveza, jer malo malo pa neka nefudbalska tema.

Sve u svemu, s obzirom na afere, barem se ne brukamo u ovoj Ligi nacija. Pobedjujemo timove od kojih smo realno bolji i bio bi red, da napredujemo u tu drugu evropsku ligu, gde realno trenutno i pripadamo a samim tim imačemo i plan B za EURO kvalifikacije u slučaju, da ne uspemo preko klasičnih kvalifikacija.

MilanSpanac

pre 5 godina

@Dado od svih ovih trenera gvardiola se malo razlikuje, ali hteo sam da kazem sustinu, a to je formacija 4-3-3, pas igra i visok presing. Znam da je tesko ali nije nemoguce.. Vecina ekipa ne zna da se izbori sa visokim presingom (pod vecina mislim na ekipe srednjeg ranga gde sad pripadamo) i na taj nacin vecinu utakmica mozes resiti u svoju korist.. Nisu problem modric i rakitic vec neko da objasni kako se igra, i njima je neko objasnio.. Sve se moze kad se hoce, ali kod nas je trulo u korenu pa mozes seci drvo koliko hoces, ne vredi..

Sabre

pre 5 godina

Ne razumem ljude koji osporavaju Mladena Krstajića?! Pa on je u fudbalu isto ono što je Željko Obradović u košarci!(menađer, 11. oktobar 2018 22:58)Ako već upoređuješ sa košarkom, ja bih tipovao da je isto što i Željko Lukajić.
(Dag Kristi, 12. oktobar 2018 03:49)
Pre bih reko Alimpijevic...
(JPR24, 12. oktobar 2018 08:37)

Alimpije je ostvario daleko vise pobeda u proseku xD