Četvrtak, 11.10.2018.

22:26

"Kao junior nisam imao para ni za žeton, Teslu vozim zbog Nikole"

Srpski teniser Novak Đoković govorio je za RTS o tome šta je prelomilo da se vrati na vrhunski nivo, koja je bila uloga porodice i zašto vozi automobil Tesla.

Izvor: MLJ

"Kao junior nisam imao para ni za žeton, Teslu vozim zbog Nikole" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

neba_dj

pre 5 godina

@Tapa
Novak Djokovic, Seiko Astron $2.200
Rodzer Federer, Rolex Oyster Perpetual Datejust II $11.000
Rafael Nadal, Richard Mille Tourbillon RM 027 $165,000

Hvala za informaciju, ja se nesto razmisljam, pa Nole je ustvari najbolja investicija za sponzora, jer verujem da na svakog onog ko sebi moze priustiti Nadalov, dodje bar 200 onih koji mogu kupiti samo Noletov sat...

onako

pre 5 godina

@kimi
?
A i ovi koji ti daju plus su znak pitanja.
Gledao pre neki dan izjavu da su bili podstanari dugo dugo. Nisam stekao utisak da lažu oko toga. Takođe Boba, Višković ... svi su pričali o tome da bukvalno su preživljavali i da su ih vodili kod raznih bankara da garantuju za kredite. Ispada da ovde ti znaš bolje i da su ustvari plivali u izobilju.
Kako god bilo nadam se da si svestan koliko košta da postaneš profesionalni igrač bilo kakav, ne mora top. Ako nisi raspitaj se.
Ne možeš da osporiš da su sve uložili u njega i zadužili se i na njihovu sreću vratilo im se. To se zove životni rizik a za to respekt mora da postoji.
Izuzetno cenim ljude koji su spremni da sve žrtvuju, najviše sebe radi prosperiteta svoje porodice, ne mora da budu sportisti, mogu da budu obični privrednici, preduzimači, vlasnici kioska, poljoprivrednici ...

Tapa

pre 5 godina

Za one koje intersuju satEvi!

Trenutno treci teniser sveta, Novak Djokovic, je ,,amabasador" Seiko Astron sata koji kosta oko $2200.

Trenutno drugi teniser sveta, Rodzer Federer, je ,,ambasador" Oyster Perpetual Datejust II sata koji kosta oko $11000.

Trenutno prvi teniser sveta, Rafael Nadal, je ,,amabasador" Richard Mille Tourbillon RM 027 sata koji kosta oko $165000.

Ovo su trenutne (najpovoljnije) cene. Imajte u vidu potencijal svakog imena koji im se pripisuje kao ,,brend" pa cete videti da je tu Federer neuopredivo iznad Nadala i mnogo vise Novaka.

Inace je intervju bio jako simpatican i ne razumem ljude koji ne shavatju da je u pitanju jedna pitka TV emisija koja je ocigledno bila popularnija i od fudbalske utakmice koja je isla paralelno!

nemi posmatrač

pre 5 godina

Uđoh da pročitam komentare, nisam ni morao, dominiraju sledbenici Duloa koji je takođe imao "težak život" sa NIS, MTS, Dunav, KOmBanka, Zepter ... evo još traži siroma svoje, doduše iz budžeta ali njegovo je.
Koliko bi od Novakovog poreza otišlo na Lovrenje, Bertanse,Vrabce na sreću ove države nikada nećemo saznati. Još kad to izreketiraju frakcije, pa milina.
Čovek je za vas ali baš nedodirljiv. Opušteno gazi.

Dare

pre 5 godina

Citam komentare i zgrozen sam sa ovima sto pljuju Novaka.
Ko je sinoc gledao emisuju na RTS, mogao je da vidi kako treba da zivi i da se ponasa jedan normalan i kulturan covek.Novaka volim i nigada ga nisam pljuvao, ni kad je lose igrao.Kakav god da je on je naa, predstavlja Srviju i trudi se da to uvek rasi na najbolji moguci nacin.Od sinoc Novaka volim i cenim jos vise.
A. i srbende koji ga pljujete, okrenite se i vratite u Lidl, i tamo nastavite siriti svoju kulturu od juce.To je vas nacin da predstavite Srbiju Stidim se takvih ljudi.Svi ste najpametniji, sve znate, a ne zna se odakle ste suplji.Trebalo bi da smo ponosni na Novaka, de ko izuzetno kulturan, vaspitan, pozitivan. vidi se da je covek obisao ceo svet, a ne ko ovi zatupljeni sto nisu mrdnuli iz svpg sela, i nasli njemu da sole pamet.

kimi

pre 5 godina

Cale ti je drzao restoran na Kopaoniku, to su ona vremena kasa deca nisu ni mogla otici do planine a kamo li da im roditelji tamo nesto plate. Daleko si ti bio od siromastva novace.

pozdrav

pre 5 godina

"kakve veze druze ima Nikola Tesla sa ovim autom osim imena?"
@ (ledenjak, 12. oktobar 2018 07:50)

I da je samo do imena, malo li je?
+
Ali nije samo do imena. I supstantivno, za EV ''Tesla'', najzaslužniji je upravo Nikola Tesla.
Naime, pogonski motor je tipa asinhronog (ili indukcionog, kako ga još nazivaju), koga je patentirao Nikola 1988. god. Po svojoj jednostavnosti to je 1 od najgenijalnijih izuma u istoriji čovečanstva. Da NIŠTA DRUGO Nikola nije uradio u životu osim patentiranja tog motora, bilo bi dovoljno da ga smatramo jednim od 5 najvećih izuma u istoriji. Osim jednostavnosti, ta je mašina prava stvar za EV, po svojoj pouzdanosti, upravljivosti, dimenzijama, održavanju i niskoj ceni.

živela demagogija

pre 5 godina

Kao veliki nematerijalista živi u Monaku, gde je poznato samo nematerijalisti žive.
Otac mu je takođe poznat kao veliki nematerijalista koji je velikodušan prema svojim zaposlenima.

Vlada

pre 5 godina

nije imao za zeton,a.trenirao tenis....bar 300maraka je trebalo za treniranje istog
(muamua, 12. oktobar 2018 06:42)

Zato i nije imao za žeton. Jer je sve što je imao uložio u ono u šta je verovao. Da to umeš da shvatiš i da si u stanju i ti tako nešto da uradiš, ne bi ostavljao ovakve komentare. Patetično...

voste

pre 5 godina

moze li mi neko reci kako se zove model noletovog sata sa slike? hvala :)
(tzazazazaz, 11. oktobar 2018 22:42)


SEIKO SOLAR WATCH PA TRAZI KOLEKCIJU NOVAK DJOKOVIC

Vani

pre 5 godina

a ovi jadnici sto su se juce tukli za kilogram pijetine i secera sad su ispunjeni, uspeli su u zivoti i mogu da mu sole pamet kako se zivi i dolazi do uspeha nek si ti nama ziv i zdrav i jos mnogo uspeha

ledenjak

pre 5 godina

zbog cega? auuu. na proslom turniru sam se smejao zasto vozi Teslu pa su nasi komentatori to obrazlozili da je Tesla sponzor turnira itt itt. kakve veze druze ima Nikola Tesla sa ovim autom osim imena?

123

pre 5 godina

Ali zasto ima potrebu da preteruje u vezi sa detinjstvom uopste ne razumem. Susili carape na ulicnoj svetiljci pa daj molim te. Tenis je bogataski sport i njegovi su bili dobrostojeci ljudi i mogli su to da mu priuste. Nema nikakve sramote u tome da nisi imao tesko detinjstvo. Mislim da bi ljudima u Srbiji od tih populistickih izjava mnogo vise znacilo da shvate koliko je odricanja i truda bilo potrebno da Novak postigne to sto jeste.

bleja

pre 5 godina

@tzazazazaz 
Taj sat se zove 'Sat koji tzazazazaz nikad neces da ima'.
(mile, 11. oktobar 2018 23:29)

sat košta 1850 €, zašto ga nebi imao( ako mu je baš baš želja) kao tri malo bolja telefona.
recimo sat koji šeta Nadal je veoma skup, i njega i sa velikom željom i ne znam koliko odricanja i truda , možda može kupiti 0,02 % čitaoca ovog portala.

bleja

pre 5 godina

" Sa suprugom je otišao na planinu kod Marseja i tu se ponovo upalila žar prema tenisu ..."

kako ono kažu, gasi internet, motaj kablove

Ratko Jevtovic

pre 5 godina

@Henry Chinasky
‘De si Henry Srbine Kineskoga neba! Otkud ti ovom, neusiljenom, zemaljskom forumu?
Novace, svaka cast! Zivim u Australiji od 1992 i cerka mi je 2005 rekla da ima jedan nas Novak koji ce izgleda biti veliki. Velika mi je i cast i zadovoljstvo da sam njegov savremenik, veliki postovalac i nacijac! Uneo je mnogo radosti u delic nasih srca posvecenog sportu i nadam se da ce barem jos nekoliko godina nastaviti sjajnim rezultatima i ostati dugogodisnji ambasador sporta. Ako niste duze ziveli van Srbije verovatno nemate jasniju predstavu o velicini i svetskom postovanju prema Novaku.
Gde i kako crpite negativnu energiju i emociju prema njemu nece mi nikada biti jasno, ali ne zaboravite, mrznja je destruktivna.
Uzgred busi receno, razgovor sa Novakom je sjajan!
Srdacno Vas navijac i pstovalac iz Perta, Australija

sidji do reke

pre 5 godina

a od svih mogućih termina PTC ubacio intervju sa Noletom bas u vreme kada na Sportklubu igraju S-CG. Ok, njihovo pravo, njihova uredjivacka politika, ali svejedno mislim da je moglo to i drugacije da se izvede. ako nista drugo, sami sebi su uskratili gomilu gledalaca. da li su terali inat, ne znam. glupa odluka.

Mishko

pre 5 godina

Nole, nije to taj Nikola. Nas Nidza nije imao iseju da stavlja baterije u auto. To kad se totalno isprazni je veliki ekoliski problem. Tog Teslu su smislili bogatuni da napave novac.

botovi92

pre 5 godina

@ moze li mi neko reci kako se zove model noletovog sata sa slike? hvala :) 
(tzazazazaz, 11. oktobar 2018 22:42) 

Koji je model nemam pojma ali znam da je ovo slikano u 16:46 po lokalnom vremenu, ako ti nesto znaci :-)

achitwn

pre 5 godina

moze li mi neko reci kako se zove model noletovog sata sa slike? hvala :)
(tzazazazaz, 11. oktobar 2018 22:42)
Imaju dva razlicita. Prvi je apple watch a drugi je macintosh watch.

Dušan

pre 5 godina

naravno da ce teslu da vozi. a ne tamo neki x6, q7.. nije iz cizama i opanaka juce izasao pa da pati za traktorom
(abraham, 11. oktobar 2018 23:03)

Pogledaj na Novakovom Instagramu, često objavljuje fotke iz automobila. Gotovo uvek je u pitanju Mercedes GLS. Teslu verovatno samo poseduje.

petar

pre 5 godina

Covjek je jednostavno okrenuo igricu zvanu tenis . Sad se takmiči samo sa sobom . Ovima sto ljube tudje se to ne svidja ali jednostavno je tako

Valter

pre 5 godina

S obzirom da se Tesla isto ponosio domovinom Hrvatskom i Srpskim rodom,normalno da uz Srbiju,genijalni Nole uvijek navija i podržava Hrvatske sportaše.Na njega bi Tesla sigurno bio ponosan!

tzazazazaz

pre 5 godina

@tzazazazaz
Taj sat se zove 'Sat koji tzazazazaz nikad neces da ima'.
(mile, 11. oktobar 2018 23:29)

Druze zasto toliko negativnosti, nije bitno hocu li kupiti ili ne, volim satove, ovaj model mi deluje interesantno i zanimao me naziv, jel zabranjeno pitati? ;)

Hogar

pre 5 godina

Naterao sam sebe da pogledam intervju. Kad ne govori o tenisu i sportu ovaj čovek pokušava da bude zanimljiv, a ustvari nije. Katastrofalan i usiljen intervju, mada ima dara za političara. Mnogo priča, a ne kaže ništa.
(Henry Chinasky, 11. oktobar 2018 22:45)
Kaže on dosta ali ti ne možeš da shvatiš. Nije do Novaka, do tebe je

kimiko

pre 5 godina

Nole prica sasvim normalno, postuje velike ljude i jos je vrhunski sportista. I sta bi trebalo jos da uradi, pitam ja vas !? ...U Srbiji, ovakvoj današnjoj, izgleda da je "demode" kada se pominje Tesla, da nije "cool" biti pozitivan jer to smara, da je ishrana njegova pogrešna...itd. Sve naopako ljudi izvrnuli, pa jos i ubedjuju...E pa gospodo moja, ne moze to tako. Ne moze se protiv prirode. Eto.

Djido

pre 5 godina

Naterao sam sebe da pogledam intervju...
(Henry Chinasky, 11. oktobar 2018 22:45)

Da, da, naterao si sebe. Svi vi sebe nešto terate, da gledate intervju od sat i po, da čitate tekstove o njemu, da se budite u dva noću i da do zore gledate Novakov meč, da dolazite na ovaj forum iako vam je Novak dosadio i godinama ostavljate uvredljive komentare...

E pa braćo, nemojte da se silite i naterujete ni na šta, radite šta volite i odlazite odavde. Ili ako ste već ovde, prestanite da kukate kako ste se naterali na nešto ili kako vam je sve dosadilo.

b191

pre 5 godina

“Samo zbog njega, mada je i ekološki auto, ali sa druge strane najviše zbog njega. Tesla je naše gore list i najgenijalniji um svih vremena. Ja stalno tražim ljude koji su reproducirali lik i delo Tesle. To mi je hobi. Ono što me najviše oduševljava kod njega nije samo to što je bio toliko skroman i normalan, i što je sve svoje izume podredio evoluciji čovečanstva, a nije to uradio iz materijalnih razloga”.

Imaš li i Tesla telefon i tv?

clock

pre 5 godina

moze li mi neko reci kako se zove model noletovog sata sa slike? hvala :)
(tzazazazaz, 11. oktobar 2018 22:42)

Seiko Astron Limited Edition
SSE143J1

Texas navija za Fulham

pre 5 godina

moze li mi neko reci kako se zove model noletovog sata sa slike? hvala :)
(tzazazazaz, 11. oktobar 2018 22:42)
Kao veliki poznavalac satova, mogu ti reci da se ovaj zove “Mucho dinero”!

Henry Chinasky

pre 5 godina

Naterao sam sebe da pogledam intervju. Kad ne govori o tenisu i sportu ovaj čovek pokušava da bude zanimljiv, a ustvari nije. Katastrofalan i usiljen intervju, mada ima dara za političara. Mnogo priča, a ne kaže ništa.

botovi92

pre 5 godina

Najupecatljivije pitanje Olivere mi je bilo kad ga je onako ozbiljno pogledala i rekla "jel nekad naredjujes". Naravno odgovor je bio nikad. Doduse ponekad kad pokusa, verovatno Jeca ga odmah smiri sa "kako se to ponasas majke ti".

Texas navija za Fulham

pre 5 godina

moze li mi neko reci kako se zove model noletovog sata sa slike? hvala :)
(tzazazazaz, 11. oktobar 2018 22:42)
Kao veliki poznavalac satova, mogu ti reci da se ovaj zove “Mucho dinero”!

Hogar

pre 5 godina

Naterao sam sebe da pogledam intervju. Kad ne govori o tenisu i sportu ovaj čovek pokušava da bude zanimljiv, a ustvari nije. Katastrofalan i usiljen intervju, mada ima dara za političara. Mnogo priča, a ne kaže ništa.
(Henry Chinasky, 11. oktobar 2018 22:45)
Kaže on dosta ali ti ne možeš da shvatiš. Nije do Novaka, do tebe je

botovi92

pre 5 godina

Najupecatljivije pitanje Olivere mi je bilo kad ga je onako ozbiljno pogledala i rekla "jel nekad naredjujes". Naravno odgovor je bio nikad. Doduse ponekad kad pokusa, verovatno Jeca ga odmah smiri sa "kako se to ponasas majke ti".

Djido

pre 5 godina

Naterao sam sebe da pogledam intervju...
(Henry Chinasky, 11. oktobar 2018 22:45)

Da, da, naterao si sebe. Svi vi sebe nešto terate, da gledate intervju od sat i po, da čitate tekstove o njemu, da se budite u dva noću i da do zore gledate Novakov meč, da dolazite na ovaj forum iako vam je Novak dosadio i godinama ostavljate uvredljive komentare...

E pa braćo, nemojte da se silite i naterujete ni na šta, radite šta volite i odlazite odavde. Ili ako ste već ovde, prestanite da kukate kako ste se naterali na nešto ili kako vam je sve dosadilo.

kimiko

pre 5 godina

Nole prica sasvim normalno, postuje velike ljude i jos je vrhunski sportista. I sta bi trebalo jos da uradi, pitam ja vas !? ...U Srbiji, ovakvoj današnjoj, izgleda da je "demode" kada se pominje Tesla, da nije "cool" biti pozitivan jer to smara, da je ishrana njegova pogrešna...itd. Sve naopako ljudi izvrnuli, pa jos i ubedjuju...E pa gospodo moja, ne moze to tako. Ne moze se protiv prirode. Eto.

tzazazazaz

pre 5 godina

@tzazazazaz
Taj sat se zove 'Sat koji tzazazazaz nikad neces da ima'.
(mile, 11. oktobar 2018 23:29)

Druze zasto toliko negativnosti, nije bitno hocu li kupiti ili ne, volim satove, ovaj model mi deluje interesantno i zanimao me naziv, jel zabranjeno pitati? ;)

clock

pre 5 godina

moze li mi neko reci kako se zove model noletovog sata sa slike? hvala :)
(tzazazazaz, 11. oktobar 2018 22:42)

Seiko Astron Limited Edition
SSE143J1

Henry Chinasky

pre 5 godina

Naterao sam sebe da pogledam intervju. Kad ne govori o tenisu i sportu ovaj čovek pokušava da bude zanimljiv, a ustvari nije. Katastrofalan i usiljen intervju, mada ima dara za političara. Mnogo priča, a ne kaže ništa.

b191

pre 5 godina

“Samo zbog njega, mada je i ekološki auto, ali sa druge strane najviše zbog njega. Tesla je naše gore list i najgenijalniji um svih vremena. Ja stalno tražim ljude koji su reproducirali lik i delo Tesle. To mi je hobi. Ono što me najviše oduševljava kod njega nije samo to što je bio toliko skroman i normalan, i što je sve svoje izume podredio evoluciji čovečanstva, a nije to uradio iz materijalnih razloga”.

Imaš li i Tesla telefon i tv?

Valter

pre 5 godina

S obzirom da se Tesla isto ponosio domovinom Hrvatskom i Srpskim rodom,normalno da uz Srbiju,genijalni Nole uvijek navija i podržava Hrvatske sportaše.Na njega bi Tesla sigurno bio ponosan!

Vlada

pre 5 godina

nije imao za zeton,a.trenirao tenis....bar 300maraka je trebalo za treniranje istog
(muamua, 12. oktobar 2018 06:42)

Zato i nije imao za žeton. Jer je sve što je imao uložio u ono u šta je verovao. Da to umeš da shvatiš i da si u stanju i ti tako nešto da uradiš, ne bi ostavljao ovakve komentare. Patetično...

Ratko Jevtovic

pre 5 godina

@Henry Chinasky
‘De si Henry Srbine Kineskoga neba! Otkud ti ovom, neusiljenom, zemaljskom forumu?
Novace, svaka cast! Zivim u Australiji od 1992 i cerka mi je 2005 rekla da ima jedan nas Novak koji ce izgleda biti veliki. Velika mi je i cast i zadovoljstvo da sam njegov savremenik, veliki postovalac i nacijac! Uneo je mnogo radosti u delic nasih srca posvecenog sportu i nadam se da ce barem jos nekoliko godina nastaviti sjajnim rezultatima i ostati dugogodisnji ambasador sporta. Ako niste duze ziveli van Srbije verovatno nemate jasniju predstavu o velicini i svetskom postovanju prema Novaku.
Gde i kako crpite negativnu energiju i emociju prema njemu nece mi nikada biti jasno, ali ne zaboravite, mrznja je destruktivna.
Uzgred busi receno, razgovor sa Novakom je sjajan!
Srdacno Vas navijac i pstovalac iz Perta, Australija

Vani

pre 5 godina

a ovi jadnici sto su se juce tukli za kilogram pijetine i secera sad su ispunjeni, uspeli su u zivoti i mogu da mu sole pamet kako se zivi i dolazi do uspeha nek si ti nama ziv i zdrav i jos mnogo uspeha

pozdrav

pre 5 godina

"kakve veze druze ima Nikola Tesla sa ovim autom osim imena?"
@ (ledenjak, 12. oktobar 2018 07:50)

I da je samo do imena, malo li je?
+
Ali nije samo do imena. I supstantivno, za EV ''Tesla'', najzaslužniji je upravo Nikola Tesla.
Naime, pogonski motor je tipa asinhronog (ili indukcionog, kako ga još nazivaju), koga je patentirao Nikola 1988. god. Po svojoj jednostavnosti to je 1 od najgenijalnijih izuma u istoriji čovečanstva. Da NIŠTA DRUGO Nikola nije uradio u životu osim patentiranja tog motora, bilo bi dovoljno da ga smatramo jednim od 5 najvećih izuma u istoriji. Osim jednostavnosti, ta je mašina prava stvar za EV, po svojoj pouzdanosti, upravljivosti, dimenzijama, održavanju i niskoj ceni.

voste

pre 5 godina

moze li mi neko reci kako se zove model noletovog sata sa slike? hvala :)
(tzazazazaz, 11. oktobar 2018 22:42)


SEIKO SOLAR WATCH PA TRAZI KOLEKCIJU NOVAK DJOKOVIC

bleja

pre 5 godina

@tzazazazaz 
Taj sat se zove 'Sat koji tzazazazaz nikad neces da ima'.
(mile, 11. oktobar 2018 23:29)

sat košta 1850 €, zašto ga nebi imao( ako mu je baš baš želja) kao tri malo bolja telefona.
recimo sat koji šeta Nadal je veoma skup, i njega i sa velikom željom i ne znam koliko odricanja i truda , možda može kupiti 0,02 % čitaoca ovog portala.

živela demagogija

pre 5 godina

Kao veliki nematerijalista živi u Monaku, gde je poznato samo nematerijalisti žive.
Otac mu je takođe poznat kao veliki nematerijalista koji je velikodušan prema svojim zaposlenima.

123

pre 5 godina

Ali zasto ima potrebu da preteruje u vezi sa detinjstvom uopste ne razumem. Susili carape na ulicnoj svetiljci pa daj molim te. Tenis je bogataski sport i njegovi su bili dobrostojeci ljudi i mogli su to da mu priuste. Nema nikakve sramote u tome da nisi imao tesko detinjstvo. Mislim da bi ljudima u Srbiji od tih populistickih izjava mnogo vise znacilo da shvate koliko je odricanja i truda bilo potrebno da Novak postigne to sto jeste.

Dare

pre 5 godina

Citam komentare i zgrozen sam sa ovima sto pljuju Novaka.
Ko je sinoc gledao emisuju na RTS, mogao je da vidi kako treba da zivi i da se ponasa jedan normalan i kulturan covek.Novaka volim i nigada ga nisam pljuvao, ni kad je lose igrao.Kakav god da je on je naa, predstavlja Srviju i trudi se da to uvek rasi na najbolji moguci nacin.Od sinoc Novaka volim i cenim jos vise.
A. i srbende koji ga pljujete, okrenite se i vratite u Lidl, i tamo nastavite siriti svoju kulturu od juce.To je vas nacin da predstavite Srbiju Stidim se takvih ljudi.Svi ste najpametniji, sve znate, a ne zna se odakle ste suplji.Trebalo bi da smo ponosni na Novaka, de ko izuzetno kulturan, vaspitan, pozitivan. vidi se da je covek obisao ceo svet, a ne ko ovi zatupljeni sto nisu mrdnuli iz svpg sela, i nasli njemu da sole pamet.

kimi

pre 5 godina

Cale ti je drzao restoran na Kopaoniku, to su ona vremena kasa deca nisu ni mogla otici do planine a kamo li da im roditelji tamo nesto plate. Daleko si ti bio od siromastva novace.

petar

pre 5 godina

Covjek je jednostavno okrenuo igricu zvanu tenis . Sad se takmiči samo sa sobom . Ovima sto ljube tudje se to ne svidja ali jednostavno je tako

sidji do reke

pre 5 godina

a od svih mogućih termina PTC ubacio intervju sa Noletom bas u vreme kada na Sportklubu igraju S-CG. Ok, njihovo pravo, njihova uredjivacka politika, ali svejedno mislim da je moglo to i drugacije da se izvede. ako nista drugo, sami sebi su uskratili gomilu gledalaca. da li su terali inat, ne znam. glupa odluka.

bleja

pre 5 godina

" Sa suprugom je otišao na planinu kod Marseja i tu se ponovo upalila žar prema tenisu ..."

kako ono kažu, gasi internet, motaj kablove

Mishko

pre 5 godina

Nole, nije to taj Nikola. Nas Nidza nije imao iseju da stavlja baterije u auto. To kad se totalno isprazni je veliki ekoliski problem. Tog Teslu su smislili bogatuni da napave novac.

Dušan

pre 5 godina

naravno da ce teslu da vozi. a ne tamo neki x6, q7.. nije iz cizama i opanaka juce izasao pa da pati za traktorom
(abraham, 11. oktobar 2018 23:03)

Pogledaj na Novakovom Instagramu, često objavljuje fotke iz automobila. Gotovo uvek je u pitanju Mercedes GLS. Teslu verovatno samo poseduje.

onako

pre 5 godina

@kimi
?
A i ovi koji ti daju plus su znak pitanja.
Gledao pre neki dan izjavu da su bili podstanari dugo dugo. Nisam stekao utisak da lažu oko toga. Takođe Boba, Višković ... svi su pričali o tome da bukvalno su preživljavali i da su ih vodili kod raznih bankara da garantuju za kredite. Ispada da ovde ti znaš bolje i da su ustvari plivali u izobilju.
Kako god bilo nadam se da si svestan koliko košta da postaneš profesionalni igrač bilo kakav, ne mora top. Ako nisi raspitaj se.
Ne možeš da osporiš da su sve uložili u njega i zadužili se i na njihovu sreću vratilo im se. To se zove životni rizik a za to respekt mora da postoji.
Izuzetno cenim ljude koji su spremni da sve žrtvuju, najviše sebe radi prosperiteta svoje porodice, ne mora da budu sportisti, mogu da budu obični privrednici, preduzimači, vlasnici kioska, poljoprivrednici ...

botovi92

pre 5 godina

@ moze li mi neko reci kako se zove model noletovog sata sa slike? hvala :) 
(tzazazazaz, 11. oktobar 2018 22:42) 

Koji je model nemam pojma ali znam da je ovo slikano u 16:46 po lokalnom vremenu, ako ti nesto znaci :-)

nemi posmatrač

pre 5 godina

Uđoh da pročitam komentare, nisam ni morao, dominiraju sledbenici Duloa koji je takođe imao "težak život" sa NIS, MTS, Dunav, KOmBanka, Zepter ... evo još traži siroma svoje, doduše iz budžeta ali njegovo je.
Koliko bi od Novakovog poreza otišlo na Lovrenje, Bertanse,Vrabce na sreću ove države nikada nećemo saznati. Još kad to izreketiraju frakcije, pa milina.
Čovek je za vas ali baš nedodirljiv. Opušteno gazi.

ledenjak

pre 5 godina

zbog cega? auuu. na proslom turniru sam se smejao zasto vozi Teslu pa su nasi komentatori to obrazlozili da je Tesla sponzor turnira itt itt. kakve veze druze ima Nikola Tesla sa ovim autom osim imena?

Tapa

pre 5 godina

Za one koje intersuju satEvi!

Trenutno treci teniser sveta, Novak Djokovic, je ,,amabasador" Seiko Astron sata koji kosta oko $2200.

Trenutno drugi teniser sveta, Rodzer Federer, je ,,ambasador" Oyster Perpetual Datejust II sata koji kosta oko $11000.

Trenutno prvi teniser sveta, Rafael Nadal, je ,,amabasador" Richard Mille Tourbillon RM 027 sata koji kosta oko $165000.

Ovo su trenutne (najpovoljnije) cene. Imajte u vidu potencijal svakog imena koji im se pripisuje kao ,,brend" pa cete videti da je tu Federer neuopredivo iznad Nadala i mnogo vise Novaka.

Inace je intervju bio jako simpatican i ne razumem ljude koji ne shavatju da je u pitanju jedna pitka TV emisija koja je ocigledno bila popularnija i od fudbalske utakmice koja je isla paralelno!

achitwn

pre 5 godina

moze li mi neko reci kako se zove model noletovog sata sa slike? hvala :)
(tzazazazaz, 11. oktobar 2018 22:42)
Imaju dva razlicita. Prvi je apple watch a drugi je macintosh watch.

neba_dj

pre 5 godina

@Tapa
Novak Djokovic, Seiko Astron $2.200
Rodzer Federer, Rolex Oyster Perpetual Datejust II $11.000
Rafael Nadal, Richard Mille Tourbillon RM 027 $165,000

Hvala za informaciju, ja se nesto razmisljam, pa Nole je ustvari najbolja investicija za sponzora, jer verujem da na svakog onog ko sebi moze priustiti Nadalov, dodje bar 200 onih koji mogu kupiti samo Noletov sat...

Henry Chinasky

pre 5 godina

Naterao sam sebe da pogledam intervju. Kad ne govori o tenisu i sportu ovaj čovek pokušava da bude zanimljiv, a ustvari nije. Katastrofalan i usiljen intervju, mada ima dara za političara. Mnogo priča, a ne kaže ništa.

Valter

pre 5 godina

S obzirom da se Tesla isto ponosio domovinom Hrvatskom i Srpskim rodom,normalno da uz Srbiju,genijalni Nole uvijek navija i podržava Hrvatske sportaše.Na njega bi Tesla sigurno bio ponosan!

b191

pre 5 godina

“Samo zbog njega, mada je i ekološki auto, ali sa druge strane najviše zbog njega. Tesla je naše gore list i najgenijalniji um svih vremena. Ja stalno tražim ljude koji su reproducirali lik i delo Tesle. To mi je hobi. Ono što me najviše oduševljava kod njega nije samo to što je bio toliko skroman i normalan, i što je sve svoje izume podredio evoluciji čovečanstva, a nije to uradio iz materijalnih razloga”.

Imaš li i Tesla telefon i tv?

Hogar

pre 5 godina

Naterao sam sebe da pogledam intervju. Kad ne govori o tenisu i sportu ovaj čovek pokušava da bude zanimljiv, a ustvari nije. Katastrofalan i usiljen intervju, mada ima dara za političara. Mnogo priča, a ne kaže ništa.
(Henry Chinasky, 11. oktobar 2018 22:45)
Kaže on dosta ali ti ne možeš da shvatiš. Nije do Novaka, do tebe je

botovi92

pre 5 godina

Najupecatljivije pitanje Olivere mi je bilo kad ga je onako ozbiljno pogledala i rekla "jel nekad naredjujes". Naravno odgovor je bio nikad. Doduse ponekad kad pokusa, verovatno Jeca ga odmah smiri sa "kako se to ponasas majke ti".

Djido

pre 5 godina

Naterao sam sebe da pogledam intervju...
(Henry Chinasky, 11. oktobar 2018 22:45)

Da, da, naterao si sebe. Svi vi sebe nešto terate, da gledate intervju od sat i po, da čitate tekstove o njemu, da se budite u dva noću i da do zore gledate Novakov meč, da dolazite na ovaj forum iako vam je Novak dosadio i godinama ostavljate uvredljive komentare...

E pa braćo, nemojte da se silite i naterujete ni na šta, radite šta volite i odlazite odavde. Ili ako ste već ovde, prestanite da kukate kako ste se naterali na nešto ili kako vam je sve dosadilo.

kimiko

pre 5 godina

Nole prica sasvim normalno, postuje velike ljude i jos je vrhunski sportista. I sta bi trebalo jos da uradi, pitam ja vas !? ...U Srbiji, ovakvoj današnjoj, izgleda da je "demode" kada se pominje Tesla, da nije "cool" biti pozitivan jer to smara, da je ishrana njegova pogrešna...itd. Sve naopako ljudi izvrnuli, pa jos i ubedjuju...E pa gospodo moja, ne moze to tako. Ne moze se protiv prirode. Eto.

Texas navija za Fulham

pre 5 godina

moze li mi neko reci kako se zove model noletovog sata sa slike? hvala :)
(tzazazazaz, 11. oktobar 2018 22:42)
Kao veliki poznavalac satova, mogu ti reci da se ovaj zove “Mucho dinero”!

ledenjak

pre 5 godina

zbog cega? auuu. na proslom turniru sam se smejao zasto vozi Teslu pa su nasi komentatori to obrazlozili da je Tesla sponzor turnira itt itt. kakve veze druze ima Nikola Tesla sa ovim autom osim imena?

123

pre 5 godina

Ali zasto ima potrebu da preteruje u vezi sa detinjstvom uopste ne razumem. Susili carape na ulicnoj svetiljci pa daj molim te. Tenis je bogataski sport i njegovi su bili dobrostojeci ljudi i mogli su to da mu priuste. Nema nikakve sramote u tome da nisi imao tesko detinjstvo. Mislim da bi ljudima u Srbiji od tih populistickih izjava mnogo vise znacilo da shvate koliko je odricanja i truda bilo potrebno da Novak postigne to sto jeste.

živela demagogija

pre 5 godina

Kao veliki nematerijalista živi u Monaku, gde je poznato samo nematerijalisti žive.
Otac mu je takođe poznat kao veliki nematerijalista koji je velikodušan prema svojim zaposlenima.

kimi

pre 5 godina

Cale ti je drzao restoran na Kopaoniku, to su ona vremena kasa deca nisu ni mogla otici do planine a kamo li da im roditelji tamo nesto plate. Daleko si ti bio od siromastva novace.

Vlada

pre 5 godina

nije imao za zeton,a.trenirao tenis....bar 300maraka je trebalo za treniranje istog
(muamua, 12. oktobar 2018 06:42)

Zato i nije imao za žeton. Jer je sve što je imao uložio u ono u šta je verovao. Da to umeš da shvatiš i da si u stanju i ti tako nešto da uradiš, ne bi ostavljao ovakve komentare. Patetično...

pozdrav

pre 5 godina

"kakve veze druze ima Nikola Tesla sa ovim autom osim imena?"
@ (ledenjak, 12. oktobar 2018 07:50)

I da je samo do imena, malo li je?
+
Ali nije samo do imena. I supstantivno, za EV ''Tesla'', najzaslužniji je upravo Nikola Tesla.
Naime, pogonski motor je tipa asinhronog (ili indukcionog, kako ga još nazivaju), koga je patentirao Nikola 1988. god. Po svojoj jednostavnosti to je 1 od najgenijalnijih izuma u istoriji čovečanstva. Da NIŠTA DRUGO Nikola nije uradio u životu osim patentiranja tog motora, bilo bi dovoljno da ga smatramo jednim od 5 najvećih izuma u istoriji. Osim jednostavnosti, ta je mašina prava stvar za EV, po svojoj pouzdanosti, upravljivosti, dimenzijama, održavanju i niskoj ceni.

clock

pre 5 godina

moze li mi neko reci kako se zove model noletovog sata sa slike? hvala :)
(tzazazazaz, 11. oktobar 2018 22:42)

Seiko Astron Limited Edition
SSE143J1

Vani

pre 5 godina

a ovi jadnici sto su se juce tukli za kilogram pijetine i secera sad su ispunjeni, uspeli su u zivoti i mogu da mu sole pamet kako se zivi i dolazi do uspeha nek si ti nama ziv i zdrav i jos mnogo uspeha

achitwn

pre 5 godina

moze li mi neko reci kako se zove model noletovog sata sa slike? hvala :)
(tzazazazaz, 11. oktobar 2018 22:42)
Imaju dva razlicita. Prvi je apple watch a drugi je macintosh watch.

Dare

pre 5 godina

Citam komentare i zgrozen sam sa ovima sto pljuju Novaka.
Ko je sinoc gledao emisuju na RTS, mogao je da vidi kako treba da zivi i da se ponasa jedan normalan i kulturan covek.Novaka volim i nigada ga nisam pljuvao, ni kad je lose igrao.Kakav god da je on je naa, predstavlja Srviju i trudi se da to uvek rasi na najbolji moguci nacin.Od sinoc Novaka volim i cenim jos vise.
A. i srbende koji ga pljujete, okrenite se i vratite u Lidl, i tamo nastavite siriti svoju kulturu od juce.To je vas nacin da predstavite Srbiju Stidim se takvih ljudi.Svi ste najpametniji, sve znate, a ne zna se odakle ste suplji.Trebalo bi da smo ponosni na Novaka, de ko izuzetno kulturan, vaspitan, pozitivan. vidi se da je covek obisao ceo svet, a ne ko ovi zatupljeni sto nisu mrdnuli iz svpg sela, i nasli njemu da sole pamet.

Ratko Jevtovic

pre 5 godina

@Henry Chinasky
‘De si Henry Srbine Kineskoga neba! Otkud ti ovom, neusiljenom, zemaljskom forumu?
Novace, svaka cast! Zivim u Australiji od 1992 i cerka mi je 2005 rekla da ima jedan nas Novak koji ce izgleda biti veliki. Velika mi je i cast i zadovoljstvo da sam njegov savremenik, veliki postovalac i nacijac! Uneo je mnogo radosti u delic nasih srca posvecenog sportu i nadam se da ce barem jos nekoliko godina nastaviti sjajnim rezultatima i ostati dugogodisnji ambasador sporta. Ako niste duze ziveli van Srbije verovatno nemate jasniju predstavu o velicini i svetskom postovanju prema Novaku.
Gde i kako crpite negativnu energiju i emociju prema njemu nece mi nikada biti jasno, ali ne zaboravite, mrznja je destruktivna.
Uzgred busi receno, razgovor sa Novakom je sjajan!
Srdacno Vas navijac i pstovalac iz Perta, Australija

tzazazazaz

pre 5 godina

@tzazazazaz
Taj sat se zove 'Sat koji tzazazazaz nikad neces da ima'.
(mile, 11. oktobar 2018 23:29)

Druze zasto toliko negativnosti, nije bitno hocu li kupiti ili ne, volim satove, ovaj model mi deluje interesantno i zanimao me naziv, jel zabranjeno pitati? ;)

nemi posmatrač

pre 5 godina

Uđoh da pročitam komentare, nisam ni morao, dominiraju sledbenici Duloa koji je takođe imao "težak život" sa NIS, MTS, Dunav, KOmBanka, Zepter ... evo još traži siroma svoje, doduše iz budžeta ali njegovo je.
Koliko bi od Novakovog poreza otišlo na Lovrenje, Bertanse,Vrabce na sreću ove države nikada nećemo saznati. Još kad to izreketiraju frakcije, pa milina.
Čovek je za vas ali baš nedodirljiv. Opušteno gazi.

petar

pre 5 godina

Covjek je jednostavno okrenuo igricu zvanu tenis . Sad se takmiči samo sa sobom . Ovima sto ljube tudje se to ne svidja ali jednostavno je tako

sidji do reke

pre 5 godina

a od svih mogućih termina PTC ubacio intervju sa Noletom bas u vreme kada na Sportklubu igraju S-CG. Ok, njihovo pravo, njihova uredjivacka politika, ali svejedno mislim da je moglo to i drugacije da se izvede. ako nista drugo, sami sebi su uskratili gomilu gledalaca. da li su terali inat, ne znam. glupa odluka.

Mishko

pre 5 godina

Nole, nije to taj Nikola. Nas Nidza nije imao iseju da stavlja baterije u auto. To kad se totalno isprazni je veliki ekoliski problem. Tog Teslu su smislili bogatuni da napave novac.

bleja

pre 5 godina

" Sa suprugom je otišao na planinu kod Marseja i tu se ponovo upalila žar prema tenisu ..."

kako ono kažu, gasi internet, motaj kablove

voste

pre 5 godina

moze li mi neko reci kako se zove model noletovog sata sa slike? hvala :)
(tzazazazaz, 11. oktobar 2018 22:42)


SEIKO SOLAR WATCH PA TRAZI KOLEKCIJU NOVAK DJOKOVIC

Tapa

pre 5 godina

Za one koje intersuju satEvi!

Trenutno treci teniser sveta, Novak Djokovic, je ,,amabasador" Seiko Astron sata koji kosta oko $2200.

Trenutno drugi teniser sveta, Rodzer Federer, je ,,ambasador" Oyster Perpetual Datejust II sata koji kosta oko $11000.

Trenutno prvi teniser sveta, Rafael Nadal, je ,,amabasador" Richard Mille Tourbillon RM 027 sata koji kosta oko $165000.

Ovo su trenutne (najpovoljnije) cene. Imajte u vidu potencijal svakog imena koji im se pripisuje kao ,,brend" pa cete videti da je tu Federer neuopredivo iznad Nadala i mnogo vise Novaka.

Inace je intervju bio jako simpatican i ne razumem ljude koji ne shavatju da je u pitanju jedna pitka TV emisija koja je ocigledno bila popularnija i od fudbalske utakmice koja je isla paralelno!

onako

pre 5 godina

@kimi
?
A i ovi koji ti daju plus su znak pitanja.
Gledao pre neki dan izjavu da su bili podstanari dugo dugo. Nisam stekao utisak da lažu oko toga. Takođe Boba, Višković ... svi su pričali o tome da bukvalno su preživljavali i da su ih vodili kod raznih bankara da garantuju za kredite. Ispada da ovde ti znaš bolje i da su ustvari plivali u izobilju.
Kako god bilo nadam se da si svestan koliko košta da postaneš profesionalni igrač bilo kakav, ne mora top. Ako nisi raspitaj se.
Ne možeš da osporiš da su sve uložili u njega i zadužili se i na njihovu sreću vratilo im se. To se zove životni rizik a za to respekt mora da postoji.
Izuzetno cenim ljude koji su spremni da sve žrtvuju, najviše sebe radi prosperiteta svoje porodice, ne mora da budu sportisti, mogu da budu obični privrednici, preduzimači, vlasnici kioska, poljoprivrednici ...

Dušan

pre 5 godina

naravno da ce teslu da vozi. a ne tamo neki x6, q7.. nije iz cizama i opanaka juce izasao pa da pati za traktorom
(abraham, 11. oktobar 2018 23:03)

Pogledaj na Novakovom Instagramu, često objavljuje fotke iz automobila. Gotovo uvek je u pitanju Mercedes GLS. Teslu verovatno samo poseduje.

bleja

pre 5 godina

@tzazazazaz 
Taj sat se zove 'Sat koji tzazazazaz nikad neces da ima'.
(mile, 11. oktobar 2018 23:29)

sat košta 1850 €, zašto ga nebi imao( ako mu je baš baš želja) kao tri malo bolja telefona.
recimo sat koji šeta Nadal je veoma skup, i njega i sa velikom željom i ne znam koliko odricanja i truda , možda može kupiti 0,02 % čitaoca ovog portala.

neba_dj

pre 5 godina

@Tapa
Novak Djokovic, Seiko Astron $2.200
Rodzer Federer, Rolex Oyster Perpetual Datejust II $11.000
Rafael Nadal, Richard Mille Tourbillon RM 027 $165,000

Hvala za informaciju, ja se nesto razmisljam, pa Nole je ustvari najbolja investicija za sponzora, jer verujem da na svakog onog ko sebi moze priustiti Nadalov, dodje bar 200 onih koji mogu kupiti samo Noletov sat...

botovi92

pre 5 godina

@ moze li mi neko reci kako se zove model noletovog sata sa slike? hvala :) 
(tzazazazaz, 11. oktobar 2018 22:42) 

Koji je model nemam pojma ali znam da je ovo slikano u 16:46 po lokalnom vremenu, ako ti nesto znaci :-)