Četvrtak, 11.10.2018.

19:28

Lovernj: Odmalena sam želeo da igram za Partizan

Novi košarkaš Fenerbahčea Žofri Lovernj rekao je u intervjuu za sajt Evrolige da je odmalena želeo da igra za Partizan.

Izvor: B92

Lovernj: Odmalena sam želeo da igram za Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

malo mere nije na odmet

pre 5 godina

I maginarna
N epostojeća
S amoproklamovana
T abloidna
I luzorna
T ragična
U plakana
C ipiripi
I dolopoklonička
J alova
A utodestruktivna

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Neko je Lovernj, a neko Zvezdin stranac koji blokira razvoj srpske kosarke. Neko jeftini domaci Zagorac, a neko preskupi paket izradjenih stranaca menjanih za jednog domaceg uz nesto kajmaka u dzep.

Četnik druga Krcuna

pre 5 godina

@mohikanac
"Mogu sebi da priustim da za Partizan igram iz ljubavi" - Milan Macvan. Pavlovic??? Mislis da je covek koji je zaradio milione u NBA imao neke posebne finansijske zahteve prema klubu za koji navija i u koji je 2014 dosao "zbog straha navijaca da se nece osvojiti titula". Muric je imao trogodisnji ugovor na 500k. Dallo, Kuzeloglu? Hahahaha, pa da l' si ozbiljan???? Nego, od kojih to prihoda je Cz dovodila Eltona Browna (jaca ponuda nego iz KKP), M. Williamsa, Mekela za 50k mesecno, produzavala Jenkinsa...?

SrbEUin

pre 5 godina

Da je Smit promašio taj šut, Partizan bi igrao Euroligu ali sa kojim i kakvim igračima je veliko pitanje, jer "tamo negde" je doneta odluka da se Partizan uništi. Dakle nije ugašen već je uništen suštinski i sistemski, ali ne na parketu več na mestima koja veze sa sportom nemaju.
(Resistance, 11. oktobar 2018 22:53)

Vi samo kukate, naričete i spinujete: ni zašta niste sami krivi već uvek neko drugi: CIA, BIA, UEFA, i naravno AV.

Kako to uništen “tamo negde”?
Što ne kažeš lepo, država im smanjila budžet, pa se bez dodatnih stipendija najtalentovaniji tim u istoriji SFRY razbežao. Ni duple sarmice ni dodatni džakovi kikirikija više ih nisu mogli zadržati.
A što im je država smanjila budžet?
Pa zato što ne igraju EL. Ko igra EL dobije veće pare, ko igra EC - malo manje, ko igra FIBALŠ, još manje. Šta je tu sporno i nepravedno??? Problem je to što Dulo bez velikih para nije mogao osvojiti ni KLS, a kamo li… Znači, ipak vas je Nolan Sveti uništio, a ne tamo neki drugi kao što sve vreme spinujete.

U stvarnosti jedini veliki tim koji je država uništila je CZT 2016/2017 koja je izborila EL i osvojila tripletu, a onda je uskraćena za zaslužene pare i na kraju morala rasprodati (rasturiti) tim: Radonja, Jović, Simon, Luka, Đenka, Kuzmić, Štimac, Gudurić, … koji je bio konkurentan za F4 u BG.

Kit Karson

pre 5 godina

@mohikanac

Druže, mešaš babe i žabe. Taj tim Partizana je bio u proseku 21god. Igrao EL. Vujošević je izjavio da je najtalentovanija generacija. Tvoj klub je imao sezonu života u EL jer su momci bili na okupu dve godine. Uporedi sada njihove karijere i karijere Partizanovog tima. Kapiraš?
Taj naš tim nije smeo iz nekih razloga da opstane. Ne, nije paranoja, dokaz su ti vaša pojačanja ove sezone kada se igra Cipiripi. Moraš se složiti da Partizan nikad nije dovodio imena poput Reglenda i Peperoglua u EL, o nižerazrednim takmičenjima da ne pričamo.
Dakle, da je onaj tim Partizana ostao bar još dve godine (ponavljam, nakon dve godine prosek bi im bio 23), bili bi favoriti za F4 i iznenađenje ako se ne bi plasirali. Te 23 godine su ništa, jer se ti ložiš na Borišu i Dobrića, ja i dalje čekam Vanju, a to su te godine. Ako bilo koga od njih trojice možeš da uporediš Bogdanom, Leom, Bertom, Žofrijem onda dalja diskusija nema smisla.

mohikanac

pre 5 godina

@Četnik..
Pitao sam šta su a ne ko ih draftovao, draftovano je i 11 Hrvata pa ih šetaju po Americi ko atrakcije. Legitimni plej za EL ozbiljno? Reprezentativci zašto? Zato što imaš 12 otkaza pa došli na red.
Za Bogdana sam se složio i mislim da je jedan od 5 najbolja evropska igrača trenutno, Žofri bi trebalo da odigra ok u Evropi, Milutinov na putu ali je to baš daleko. Ostalo kao što sam napisao prosek EC a EL i ne vide.
Realno oko Gagija i Lučića što Željko njih nije kupio a ne neke druge naše igrače? Jeftiniji su sigurno. Ako može neki smislen odgovor što oni sede uz Muslija Gagića Gordića na marginama čak nemaju ni tu minute.
Gde su tu Real, CSKA, Fener, bar raspala Barsa ili Makabi, Armani ? Svi svake godine menjaju roster ali ovih veličina nema evo 6 godina.

Saša

pre 5 godina

Kao Zvezdaš mogu samo da kažem da je ovaj čovek jedan od košarkaških legendi Beograda! Jednom na semaforu u Cvijićevoj on prelazi ulicu a dok je prešao pozdravio se sa jedno 15 ljudi, žena i dece... sa svima lepo, nasmejan. Upalilo se i nama zeleno da vozimo - ali niko ne svira, sve ok... Car.

sryugos

pre 5 godina

Немој Жофри тако, опасно је по здравље становника у Железнику.
(Александар, 11. oktobar 2018 21:27)

Pa sta bi na kraju, jel dosao na cetvrta utakmica?

mohikanac

pre 5 godina

@Resistance
Kako nije na parketu? Prvo Cedevita pa "finansijski i medijski gurano SD" , to je 2 uzastopne godine. A tim "cena sitnica".
Pavlović, Mačvan, Milutinov, Edo (360k), Gagić, Kuzologlu, Dalo, Bezbradica, Tepić, Andrić, Milutinović, Vanja, Luka Bogdanović i za plejof Džoš Akajon. Dule i tu sezonu računa u dug.
E posle te sezone je baš krenuo raspad.
Godinu pre pobegli Leo i Bertans, Žofri otišao, Bogdan prodat.
Pa ajde objasni ko, kada i kako je vama uradio šta?
Prodali ste neke igrače, gde su novci?
I šta misliš samo za ovu trojicu koliko su koštali: Tepić, Mačvan, Pavlović.

Četnik druga Krcuna

pre 5 godina

@mohikanac
Pa evo, Bertans je sa 2 uzastopna ACL-a zavrsio u NBA; Lauvergne takodje bio; Bogdan predvodio Fener do trofeja EL i imao vise nego dobru ruki sezonu; Milutinova draftovali Spursi i prvi je centar Oly-a; Leo nakon ACL-a nije dostigao ocekivano, ali je legitiman EL plejmejker; Gagi i Lucic reprezentativci... Iz najdominantnije generacije Partizana je samo Divac napravio NBA karijeru, Paspalj i Djordjevic nisu prosli, a Danilovic se vratio nakon 2 sezone jer je hteo da osvaja titule.
Taj skor koji pominjes dokazuje konkretno sta? Klinci od 20-22 g su trcali sa sampionima, a niko nije ocekivao da odmah odu na F4. Da klubu nije stavljen svilen gajtan oko vrata (a istovremeno ojacavan klub iz predgradja) i da nije bilo 3 ACL-a u sezoni, oni bi se vec 2014/15 borili za F4.
A nisu mi jasni ovi prigradski, verovatno misle da je Ostoja Zou prislonio pistolj na celo i terao ga da ovo izjavi, a vidim i da im je mnogo smesno sto je jedan Francuz cuo za Partizan, koji je tih godina pravio cuda u EL.

mohikanac

pre 5 godina

@Kit..
Pa sem Bogdana i možda Žofrija gde su i šta ostali? Ko od njih igrao F4 ? Svi margina EL, neki godinama tavore u EC.
Ko je Lučić, Gagi, Gordić za evro košarku, prosek i talog običan. Sede u perifernim klubovima i igraju EL jednom u 4 sezone.
Pa valjda bi ih uzeo neko, razni napraviše karijere. Leo prešo u CSKA i dobio pedalu odmah sa minutažom smešnom.
Milutinov zaslužuje pažnju ali je to daleko od toga što pričaš. Emocije su jedno realnost drugo.
Koja crna najtelentovanija ekipa, pa u smešnoj grupi 3/7 skor sa Nanterom i Ritasom, ni 4 pobede protiv pajsera a o Cedeviti ne bih već je ispričano.

Resistance

pre 5 godina

E, taj strašni tim i samoproklavanu instituciju je ugasila jedna trojka Nolana Smita.
(Neznani junak, 11. oktobar 2018 21:43)

Tim nije ugašen a niti je ta trojka imala neku suštinsku ulogu u uništavanju Partizana zadnjih nekoliko godina. Da je Smit promašio taj šut, Partizan bi igrao Euroligu ali sa kojim i kakvim igračima je veliko pitanje, jer "tamo negde" je doneta odluka da se Partizan uništi. Dakle nije ugašen već je uništen suštinski i sistemski, ali ne na parketu več na mestima koja veze sa sportom nemaju. Iskreno, bolje da smo se ugasili tada,jer ovako samo dajemo legalitet i legitimitet ovoj tiraniji jednog finansijski i medijski favorizovanog kluba, pa i celog Sportskog društva!

Kit Karson

pre 5 godina

E, taj strašni tim i samoproklavanu instituciju je ugasila jedna trojka Nolana Smita.
(Neznani junak, 11. oktobar 2018 21:43)

Nije majstore. Taj tim se prošetao do ABA lige u Laktašima. Nemoj komentarisati košarku kada je površno pratiš.

Neznani junak

pre 5 godina

Pljuvali su Dula kada je rekao da ima najtalentovaniji tim u Evropi. Bogdan, Lučić, Gagi, Milutinov, Berta, Leo, Žofri, Gordić, Musli, Čakarević, Đekić i Gagić.

Ko prati košarku zna gde momci igraju i kakav je to tim za Evropu. Tada skoro svi po 20-21-22 godine. Sada su naslovne kad Vanja sa 22 godine u Evrokupu ubaci 15 poena ili Dobrić sa 24 postigne 10 poena.

Zbog čega priča o 8 poena srpskih igrača po meču KK CZ u ovoj sezoni? Zato što se ovaj tim Partizana razapinjao jer ima Letonca i Francuze u timu. Partizan je tad radio protiv srpske košarke.

Veliki si Dule! Veliki je Partizan! Vratiće se "evropski Seltiksi", kako nas zovu u Americi, tamo gde pripadaju!

Živ bio Žofri kapitenu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kit Karson, 11. oktobar 2018 20:06)
E, taj strašni tim i samoproklavanu instituciju je ugasila jedna trojka Nolana Smita.

gospodin Radnik

pre 5 godina

A onda je upoznao Dula i pobego.
(Dexter, 11. oktobar 2018 20:23
Zvezdino upoznavanje Duleta je dovelo do gasenja iste , da prihvatite adresu u zelezniku , da vam Covic postane legenda kluba .... a njega eto Dule vinuo u NBA ... ..zato ga i spominjes , zar ne ?

est

pre 5 godina

Kapitenu,
jedan sam od onih iz Bersija 2010. i jedan od mnogih koji su te smatrali i dalje smatramo pravim grobarom. Uvek ćeš biti deo familije. Svako dobro, a možda se ponovo vidimo u "Pioniru".
(Stara kuka, 11. oktobar 2018 19:37)
u tom bersiju se niste culi kao i uvek lad postoji protivnicka ekipa.

Kit Karson

pre 5 godina

Pljuvali su Dula kada je rekao da ima najtalentovaniji tim u Evropi. Bogdan, Lučić, Gagi, Milutinov, Berta, Leo, Žofri, Gordić, Musli, Čakarević, Đekić i Gagić.

Ko prati košarku zna gde momci igraju i kakav je to tim za Evropu. Tada skoro svi po 20-21-22 godine. Sada su naslovne kad Vanja sa 22 godine u Evrokupu ubaci 15 poena ili Dobrić sa 24 postigne 10 poena.

Zbog čega priča o 8 poena srpskih igrača po meču KK CZ u ovoj sezoni? Zato što se ovaj tim Partizana razapinjao jer ima Letonca i Francuze u timu. Partizan je tad radio protiv srpske košarke.

Veliki si Dule! Veliki je Partizan! Vratiće se "evropski Seltiksi", kako nas zovu u Americi, tamo gde pripadaju!

Živ bio Žofri kapitenu!

bankok

pre 5 godina

Mene je kupio kada je istetovirao ispod lakta grb Partizana.Ono gledaš ga u ekipi sa Parkerom,Batumom,Diao-m Ive co.i vidiš grb Partizana.Neprocenjivo.Ostalo je totalno nebitno!

Stara kuka

pre 5 godina

Kapitenu,
jedan sam od onih iz Bersija 2010. i jedan od mnogih koji su te smatrali i dalje smatramo pravim grobarom. Uvek ćeš biti deo familije. Svako dobro, a možda se ponovo vidimo u "Pioniru".

vozd

pre 5 godina

Jedan od najvecih ljudi koji su igrali u nasem Partizanu uvek se zahvaljuje i pominje Duleta,Partizan i Srbiju veci covek nego vecina nasih bivsih igraca.

bankok

pre 5 godina

Mene je kupio kada je istetovirao ispod lakta grb Partizana.Ono gledaš ga u ekipi sa Parkerom,Batumom,Diao-m Ive co.i vidiš grb Partizana.Neprocenjivo.Ostalo je totalno nebitno!

vozd

pre 5 godina

Jedan od najvecih ljudi koji su igrali u nasem Partizanu uvek se zahvaljuje i pominje Duleta,Partizan i Srbiju veci covek nego vecina nasih bivsih igraca.

Stara kuka

pre 5 godina

Kapitenu,
jedan sam od onih iz Bersija 2010. i jedan od mnogih koji su te smatrali i dalje smatramo pravim grobarom. Uvek ćeš biti deo familije. Svako dobro, a možda se ponovo vidimo u "Pioniru".

Kit Karson

pre 5 godina

Pljuvali su Dula kada je rekao da ima najtalentovaniji tim u Evropi. Bogdan, Lučić, Gagi, Milutinov, Berta, Leo, Žofri, Gordić, Musli, Čakarević, Đekić i Gagić.

Ko prati košarku zna gde momci igraju i kakav je to tim za Evropu. Tada skoro svi po 20-21-22 godine. Sada su naslovne kad Vanja sa 22 godine u Evrokupu ubaci 15 poena ili Dobrić sa 24 postigne 10 poena.

Zbog čega priča o 8 poena srpskih igrača po meču KK CZ u ovoj sezoni? Zato što se ovaj tim Partizana razapinjao jer ima Letonca i Francuze u timu. Partizan je tad radio protiv srpske košarke.

Veliki si Dule! Veliki je Partizan! Vratiće se "evropski Seltiksi", kako nas zovu u Americi, tamo gde pripadaju!

Živ bio Žofri kapitenu!

gospodin Radnik

pre 5 godina

A onda je upoznao Dula i pobego.
(Dexter, 11. oktobar 2018 20:23
Zvezdino upoznavanje Duleta je dovelo do gasenja iste , da prihvatite adresu u zelezniku , da vam Covic postane legenda kluba .... a njega eto Dule vinuo u NBA ... ..zato ga i spominjes , zar ne ?

Saša

pre 5 godina

Kao Zvezdaš mogu samo da kažem da je ovaj čovek jedan od košarkaških legendi Beograda! Jednom na semaforu u Cvijićevoj on prelazi ulicu a dok je prešao pozdravio se sa jedno 15 ljudi, žena i dece... sa svima lepo, nasmejan. Upalilo se i nama zeleno da vozimo - ali niko ne svira, sve ok... Car.

Resistance

pre 5 godina

E, taj strašni tim i samoproklavanu instituciju je ugasila jedna trojka Nolana Smita.
(Neznani junak, 11. oktobar 2018 21:43)

Tim nije ugašen a niti je ta trojka imala neku suštinsku ulogu u uništavanju Partizana zadnjih nekoliko godina. Da je Smit promašio taj šut, Partizan bi igrao Euroligu ali sa kojim i kakvim igračima je veliko pitanje, jer "tamo negde" je doneta odluka da se Partizan uništi. Dakle nije ugašen već je uništen suštinski i sistemski, ali ne na parketu več na mestima koja veze sa sportom nemaju. Iskreno, bolje da smo se ugasili tada,jer ovako samo dajemo legalitet i legitimitet ovoj tiraniji jednog finansijski i medijski favorizovanog kluba, pa i celog Sportskog društva!

Kit Karson

pre 5 godina

E, taj strašni tim i samoproklavanu instituciju je ugasila jedna trojka Nolana Smita.
(Neznani junak, 11. oktobar 2018 21:43)

Nije majstore. Taj tim se prošetao do ABA lige u Laktašima. Nemoj komentarisati košarku kada je površno pratiš.

Četnik druga Krcuna

pre 5 godina

@mohikanac
Pa evo, Bertans je sa 2 uzastopna ACL-a zavrsio u NBA; Lauvergne takodje bio; Bogdan predvodio Fener do trofeja EL i imao vise nego dobru ruki sezonu; Milutinova draftovali Spursi i prvi je centar Oly-a; Leo nakon ACL-a nije dostigao ocekivano, ali je legitiman EL plejmejker; Gagi i Lucic reprezentativci... Iz najdominantnije generacije Partizana je samo Divac napravio NBA karijeru, Paspalj i Djordjevic nisu prosli, a Danilovic se vratio nakon 2 sezone jer je hteo da osvaja titule.
Taj skor koji pominjes dokazuje konkretno sta? Klinci od 20-22 g su trcali sa sampionima, a niko nije ocekivao da odmah odu na F4. Da klubu nije stavljen svilen gajtan oko vrata (a istovremeno ojacavan klub iz predgradja) i da nije bilo 3 ACL-a u sezoni, oni bi se vec 2014/15 borili za F4.
A nisu mi jasni ovi prigradski, verovatno misle da je Ostoja Zou prislonio pistolj na celo i terao ga da ovo izjavi, a vidim i da im je mnogo smesno sto je jedan Francuz cuo za Partizan, koji je tih godina pravio cuda u EL.

Neznani junak

pre 5 godina

Pljuvali su Dula kada je rekao da ima najtalentovaniji tim u Evropi. Bogdan, Lučić, Gagi, Milutinov, Berta, Leo, Žofri, Gordić, Musli, Čakarević, Đekić i Gagić.

Ko prati košarku zna gde momci igraju i kakav je to tim za Evropu. Tada skoro svi po 20-21-22 godine. Sada su naslovne kad Vanja sa 22 godine u Evrokupu ubaci 15 poena ili Dobrić sa 24 postigne 10 poena.

Zbog čega priča o 8 poena srpskih igrača po meču KK CZ u ovoj sezoni? Zato što se ovaj tim Partizana razapinjao jer ima Letonca i Francuze u timu. Partizan je tad radio protiv srpske košarke.

Veliki si Dule! Veliki je Partizan! Vratiće se "evropski Seltiksi", kako nas zovu u Americi, tamo gde pripadaju!

Živ bio Žofri kapitenu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kit Karson, 11. oktobar 2018 20:06)
E, taj strašni tim i samoproklavanu instituciju je ugasila jedna trojka Nolana Smita.

est

pre 5 godina

Kapitenu,
jedan sam od onih iz Bersija 2010. i jedan od mnogih koji su te smatrali i dalje smatramo pravim grobarom. Uvek ćeš biti deo familije. Svako dobro, a možda se ponovo vidimo u "Pioniru".
(Stara kuka, 11. oktobar 2018 19:37)
u tom bersiju se niste culi kao i uvek lad postoji protivnicka ekipa.

sryugos

pre 5 godina

Немој Жофри тако, опасно је по здравље становника у Железнику.
(Александар, 11. oktobar 2018 21:27)

Pa sta bi na kraju, jel dosao na cetvrta utakmica?

mohikanac

pre 5 godina

@Kit..
Pa sem Bogdana i možda Žofrija gde su i šta ostali? Ko od njih igrao F4 ? Svi margina EL, neki godinama tavore u EC.
Ko je Lučić, Gagi, Gordić za evro košarku, prosek i talog običan. Sede u perifernim klubovima i igraju EL jednom u 4 sezone.
Pa valjda bi ih uzeo neko, razni napraviše karijere. Leo prešo u CSKA i dobio pedalu odmah sa minutažom smešnom.
Milutinov zaslužuje pažnju ali je to daleko od toga što pričaš. Emocije su jedno realnost drugo.
Koja crna najtelentovanija ekipa, pa u smešnoj grupi 3/7 skor sa Nanterom i Ritasom, ni 4 pobede protiv pajsera a o Cedeviti ne bih već je ispričano.

Kit Karson

pre 5 godina

@mohikanac

Druže, mešaš babe i žabe. Taj tim Partizana je bio u proseku 21god. Igrao EL. Vujošević je izjavio da je najtalentovanija generacija. Tvoj klub je imao sezonu života u EL jer su momci bili na okupu dve godine. Uporedi sada njihove karijere i karijere Partizanovog tima. Kapiraš?
Taj naš tim nije smeo iz nekih razloga da opstane. Ne, nije paranoja, dokaz su ti vaša pojačanja ove sezone kada se igra Cipiripi. Moraš se složiti da Partizan nikad nije dovodio imena poput Reglenda i Peperoglua u EL, o nižerazrednim takmičenjima da ne pričamo.
Dakle, da je onaj tim Partizana ostao bar još dve godine (ponavljam, nakon dve godine prosek bi im bio 23), bili bi favoriti za F4 i iznenađenje ako se ne bi plasirali. Te 23 godine su ništa, jer se ti ložiš na Borišu i Dobrića, ja i dalje čekam Vanju, a to su te godine. Ako bilo koga od njih trojice možeš da uporediš Bogdanom, Leom, Bertom, Žofrijem onda dalja diskusija nema smisla.

SrbEUin

pre 5 godina

Da je Smit promašio taj šut, Partizan bi igrao Euroligu ali sa kojim i kakvim igračima je veliko pitanje, jer "tamo negde" je doneta odluka da se Partizan uništi. Dakle nije ugašen već je uništen suštinski i sistemski, ali ne na parketu več na mestima koja veze sa sportom nemaju.
(Resistance, 11. oktobar 2018 22:53)

Vi samo kukate, naričete i spinujete: ni zašta niste sami krivi već uvek neko drugi: CIA, BIA, UEFA, i naravno AV.

Kako to uništen “tamo negde”?
Što ne kažeš lepo, država im smanjila budžet, pa se bez dodatnih stipendija najtalentovaniji tim u istoriji SFRY razbežao. Ni duple sarmice ni dodatni džakovi kikirikija više ih nisu mogli zadržati.
A što im je država smanjila budžet?
Pa zato što ne igraju EL. Ko igra EL dobije veće pare, ko igra EC - malo manje, ko igra FIBALŠ, još manje. Šta je tu sporno i nepravedno??? Problem je to što Dulo bez velikih para nije mogao osvojiti ni KLS, a kamo li… Znači, ipak vas je Nolan Sveti uništio, a ne tamo neki drugi kao što sve vreme spinujete.

U stvarnosti jedini veliki tim koji je država uništila je CZT 2016/2017 koja je izborila EL i osvojila tripletu, a onda je uskraćena za zaslužene pare i na kraju morala rasprodati (rasturiti) tim: Radonja, Jović, Simon, Luka, Đenka, Kuzmić, Štimac, Gudurić, … koji je bio konkurentan za F4 u BG.

malo mere nije na odmet

pre 5 godina

I maginarna
N epostojeća
S amoproklamovana
T abloidna
I luzorna
T ragična
U plakana
C ipiripi
I dolopoklonička
J alova
A utodestruktivna

mohikanac

pre 5 godina

@Resistance
Kako nije na parketu? Prvo Cedevita pa "finansijski i medijski gurano SD" , to je 2 uzastopne godine. A tim "cena sitnica".
Pavlović, Mačvan, Milutinov, Edo (360k), Gagić, Kuzologlu, Dalo, Bezbradica, Tepić, Andrić, Milutinović, Vanja, Luka Bogdanović i za plejof Džoš Akajon. Dule i tu sezonu računa u dug.
E posle te sezone je baš krenuo raspad.
Godinu pre pobegli Leo i Bertans, Žofri otišao, Bogdan prodat.
Pa ajde objasni ko, kada i kako je vama uradio šta?
Prodali ste neke igrače, gde su novci?
I šta misliš samo za ovu trojicu koliko su koštali: Tepić, Mačvan, Pavlović.

Četnik druga Krcuna

pre 5 godina

@mohikanac
"Mogu sebi da priustim da za Partizan igram iz ljubavi" - Milan Macvan. Pavlovic??? Mislis da je covek koji je zaradio milione u NBA imao neke posebne finansijske zahteve prema klubu za koji navija i u koji je 2014 dosao "zbog straha navijaca da se nece osvojiti titula". Muric je imao trogodisnji ugovor na 500k. Dallo, Kuzeloglu? Hahahaha, pa da l' si ozbiljan???? Nego, od kojih to prihoda je Cz dovodila Eltona Browna (jaca ponuda nego iz KKP), M. Williamsa, Mekela za 50k mesecno, produzavala Jenkinsa...?

mohikanac

pre 5 godina

@Četnik..
Pitao sam šta su a ne ko ih draftovao, draftovano je i 11 Hrvata pa ih šetaju po Americi ko atrakcije. Legitimni plej za EL ozbiljno? Reprezentativci zašto? Zato što imaš 12 otkaza pa došli na red.
Za Bogdana sam se složio i mislim da je jedan od 5 najbolja evropska igrača trenutno, Žofri bi trebalo da odigra ok u Evropi, Milutinov na putu ali je to baš daleko. Ostalo kao što sam napisao prosek EC a EL i ne vide.
Realno oko Gagija i Lučića što Željko njih nije kupio a ne neke druge naše igrače? Jeftiniji su sigurno. Ako može neki smislen odgovor što oni sede uz Muslija Gagića Gordića na marginama čak nemaju ni tu minute.
Gde su tu Real, CSKA, Fener, bar raspala Barsa ili Makabi, Armani ? Svi svake godine menjaju roster ali ovih veličina nema evo 6 godina.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Neko je Lovernj, a neko Zvezdin stranac koji blokira razvoj srpske kosarke. Neko jeftini domaci Zagorac, a neko preskupi paket izradjenih stranaca menjanih za jednog domaceg uz nesto kajmaka u dzep.

est

pre 5 godina

Kapitenu,
jedan sam od onih iz Bersija 2010. i jedan od mnogih koji su te smatrali i dalje smatramo pravim grobarom. Uvek ćeš biti deo familije. Svako dobro, a možda se ponovo vidimo u "Pioniru".
(Stara kuka, 11. oktobar 2018 19:37)
u tom bersiju se niste culi kao i uvek lad postoji protivnicka ekipa.

Neznani junak

pre 5 godina

Pljuvali su Dula kada je rekao da ima najtalentovaniji tim u Evropi. Bogdan, Lučić, Gagi, Milutinov, Berta, Leo, Žofri, Gordić, Musli, Čakarević, Đekić i Gagić.

Ko prati košarku zna gde momci igraju i kakav je to tim za Evropu. Tada skoro svi po 20-21-22 godine. Sada su naslovne kad Vanja sa 22 godine u Evrokupu ubaci 15 poena ili Dobrić sa 24 postigne 10 poena.

Zbog čega priča o 8 poena srpskih igrača po meču KK CZ u ovoj sezoni? Zato što se ovaj tim Partizana razapinjao jer ima Letonca i Francuze u timu. Partizan je tad radio protiv srpske košarke.

Veliki si Dule! Veliki je Partizan! Vratiće se "evropski Seltiksi", kako nas zovu u Americi, tamo gde pripadaju!

Živ bio Žofri kapitenu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kit Karson, 11. oktobar 2018 20:06)
E, taj strašni tim i samoproklavanu instituciju je ugasila jedna trojka Nolana Smita.

Kit Karson

pre 5 godina

Pljuvali su Dula kada je rekao da ima najtalentovaniji tim u Evropi. Bogdan, Lučić, Gagi, Milutinov, Berta, Leo, Žofri, Gordić, Musli, Čakarević, Đekić i Gagić.

Ko prati košarku zna gde momci igraju i kakav je to tim za Evropu. Tada skoro svi po 20-21-22 godine. Sada su naslovne kad Vanja sa 22 godine u Evrokupu ubaci 15 poena ili Dobrić sa 24 postigne 10 poena.

Zbog čega priča o 8 poena srpskih igrača po meču KK CZ u ovoj sezoni? Zato što se ovaj tim Partizana razapinjao jer ima Letonca i Francuze u timu. Partizan je tad radio protiv srpske košarke.

Veliki si Dule! Veliki je Partizan! Vratiće se "evropski Seltiksi", kako nas zovu u Americi, tamo gde pripadaju!

Živ bio Žofri kapitenu!

mohikanac

pre 5 godina

@Kit..
Pa sem Bogdana i možda Žofrija gde su i šta ostali? Ko od njih igrao F4 ? Svi margina EL, neki godinama tavore u EC.
Ko je Lučić, Gagi, Gordić za evro košarku, prosek i talog običan. Sede u perifernim klubovima i igraju EL jednom u 4 sezone.
Pa valjda bi ih uzeo neko, razni napraviše karijere. Leo prešo u CSKA i dobio pedalu odmah sa minutažom smešnom.
Milutinov zaslužuje pažnju ali je to daleko od toga što pričaš. Emocije su jedno realnost drugo.
Koja crna najtelentovanija ekipa, pa u smešnoj grupi 3/7 skor sa Nanterom i Ritasom, ni 4 pobede protiv pajsera a o Cedeviti ne bih već je ispričano.

bankok

pre 5 godina

Mene je kupio kada je istetovirao ispod lakta grb Partizana.Ono gledaš ga u ekipi sa Parkerom,Batumom,Diao-m Ive co.i vidiš grb Partizana.Neprocenjivo.Ostalo je totalno nebitno!

gospodin Radnik

pre 5 godina

A onda je upoznao Dula i pobego.
(Dexter, 11. oktobar 2018 20:23
Zvezdino upoznavanje Duleta je dovelo do gasenja iste , da prihvatite adresu u zelezniku , da vam Covic postane legenda kluba .... a njega eto Dule vinuo u NBA ... ..zato ga i spominjes , zar ne ?

Stara kuka

pre 5 godina

Kapitenu,
jedan sam od onih iz Bersija 2010. i jedan od mnogih koji su te smatrali i dalje smatramo pravim grobarom. Uvek ćeš biti deo familije. Svako dobro, a možda se ponovo vidimo u "Pioniru".

vozd

pre 5 godina

Jedan od najvecih ljudi koji su igrali u nasem Partizanu uvek se zahvaljuje i pominje Duleta,Partizan i Srbiju veci covek nego vecina nasih bivsih igraca.

Resistance

pre 5 godina

E, taj strašni tim i samoproklavanu instituciju je ugasila jedna trojka Nolana Smita.
(Neznani junak, 11. oktobar 2018 21:43)

Tim nije ugašen a niti je ta trojka imala neku suštinsku ulogu u uništavanju Partizana zadnjih nekoliko godina. Da je Smit promašio taj šut, Partizan bi igrao Euroligu ali sa kojim i kakvim igračima je veliko pitanje, jer "tamo negde" je doneta odluka da se Partizan uništi. Dakle nije ugašen već je uništen suštinski i sistemski, ali ne na parketu več na mestima koja veze sa sportom nemaju. Iskreno, bolje da smo se ugasili tada,jer ovako samo dajemo legalitet i legitimitet ovoj tiraniji jednog finansijski i medijski favorizovanog kluba, pa i celog Sportskog društva!

Kit Karson

pre 5 godina

E, taj strašni tim i samoproklavanu instituciju je ugasila jedna trojka Nolana Smita.
(Neznani junak, 11. oktobar 2018 21:43)

Nije majstore. Taj tim se prošetao do ABA lige u Laktašima. Nemoj komentarisati košarku kada je površno pratiš.

mohikanac

pre 5 godina

@Resistance
Kako nije na parketu? Prvo Cedevita pa "finansijski i medijski gurano SD" , to je 2 uzastopne godine. A tim "cena sitnica".
Pavlović, Mačvan, Milutinov, Edo (360k), Gagić, Kuzologlu, Dalo, Bezbradica, Tepić, Andrić, Milutinović, Vanja, Luka Bogdanović i za plejof Džoš Akajon. Dule i tu sezonu računa u dug.
E posle te sezone je baš krenuo raspad.
Godinu pre pobegli Leo i Bertans, Žofri otišao, Bogdan prodat.
Pa ajde objasni ko, kada i kako je vama uradio šta?
Prodali ste neke igrače, gde su novci?
I šta misliš samo za ovu trojicu koliko su koštali: Tepić, Mačvan, Pavlović.

sryugos

pre 5 godina

Немој Жофри тако, опасно је по здравље становника у Железнику.
(Александар, 11. oktobar 2018 21:27)

Pa sta bi na kraju, jel dosao na cetvrta utakmica?

malo mere nije na odmet

pre 5 godina

I maginarna
N epostojeća
S amoproklamovana
T abloidna
I luzorna
T ragična
U plakana
C ipiripi
I dolopoklonička
J alova
A utodestruktivna

Četnik druga Krcuna

pre 5 godina

@mohikanac
Pa evo, Bertans je sa 2 uzastopna ACL-a zavrsio u NBA; Lauvergne takodje bio; Bogdan predvodio Fener do trofeja EL i imao vise nego dobru ruki sezonu; Milutinova draftovali Spursi i prvi je centar Oly-a; Leo nakon ACL-a nije dostigao ocekivano, ali je legitiman EL plejmejker; Gagi i Lucic reprezentativci... Iz najdominantnije generacije Partizana je samo Divac napravio NBA karijeru, Paspalj i Djordjevic nisu prosli, a Danilovic se vratio nakon 2 sezone jer je hteo da osvaja titule.
Taj skor koji pominjes dokazuje konkretno sta? Klinci od 20-22 g su trcali sa sampionima, a niko nije ocekivao da odmah odu na F4. Da klubu nije stavljen svilen gajtan oko vrata (a istovremeno ojacavan klub iz predgradja) i da nije bilo 3 ACL-a u sezoni, oni bi se vec 2014/15 borili za F4.
A nisu mi jasni ovi prigradski, verovatno misle da je Ostoja Zou prislonio pistolj na celo i terao ga da ovo izjavi, a vidim i da im je mnogo smesno sto je jedan Francuz cuo za Partizan, koji je tih godina pravio cuda u EL.

SrbEUin

pre 5 godina

Da je Smit promašio taj šut, Partizan bi igrao Euroligu ali sa kojim i kakvim igračima je veliko pitanje, jer "tamo negde" je doneta odluka da se Partizan uništi. Dakle nije ugašen već je uništen suštinski i sistemski, ali ne na parketu več na mestima koja veze sa sportom nemaju.
(Resistance, 11. oktobar 2018 22:53)

Vi samo kukate, naričete i spinujete: ni zašta niste sami krivi već uvek neko drugi: CIA, BIA, UEFA, i naravno AV.

Kako to uništen “tamo negde”?
Što ne kažeš lepo, država im smanjila budžet, pa se bez dodatnih stipendija najtalentovaniji tim u istoriji SFRY razbežao. Ni duple sarmice ni dodatni džakovi kikirikija više ih nisu mogli zadržati.
A što im je država smanjila budžet?
Pa zato što ne igraju EL. Ko igra EL dobije veće pare, ko igra EC - malo manje, ko igra FIBALŠ, još manje. Šta je tu sporno i nepravedno??? Problem je to što Dulo bez velikih para nije mogao osvojiti ni KLS, a kamo li… Znači, ipak vas je Nolan Sveti uništio, a ne tamo neki drugi kao što sve vreme spinujete.

U stvarnosti jedini veliki tim koji je država uništila je CZT 2016/2017 koja je izborila EL i osvojila tripletu, a onda je uskraćena za zaslužene pare i na kraju morala rasprodati (rasturiti) tim: Radonja, Jović, Simon, Luka, Đenka, Kuzmić, Štimac, Gudurić, … koji je bio konkurentan za F4 u BG.

Kit Karson

pre 5 godina

@mohikanac

Druže, mešaš babe i žabe. Taj tim Partizana je bio u proseku 21god. Igrao EL. Vujošević je izjavio da je najtalentovanija generacija. Tvoj klub je imao sezonu života u EL jer su momci bili na okupu dve godine. Uporedi sada njihove karijere i karijere Partizanovog tima. Kapiraš?
Taj naš tim nije smeo iz nekih razloga da opstane. Ne, nije paranoja, dokaz su ti vaša pojačanja ove sezone kada se igra Cipiripi. Moraš se složiti da Partizan nikad nije dovodio imena poput Reglenda i Peperoglua u EL, o nižerazrednim takmičenjima da ne pričamo.
Dakle, da je onaj tim Partizana ostao bar još dve godine (ponavljam, nakon dve godine prosek bi im bio 23), bili bi favoriti za F4 i iznenađenje ako se ne bi plasirali. Te 23 godine su ništa, jer se ti ložiš na Borišu i Dobrića, ja i dalje čekam Vanju, a to su te godine. Ako bilo koga od njih trojice možeš da uporediš Bogdanom, Leom, Bertom, Žofrijem onda dalja diskusija nema smisla.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Neko je Lovernj, a neko Zvezdin stranac koji blokira razvoj srpske kosarke. Neko jeftini domaci Zagorac, a neko preskupi paket izradjenih stranaca menjanih za jednog domaceg uz nesto kajmaka u dzep.

mohikanac

pre 5 godina

@Četnik..
Pitao sam šta su a ne ko ih draftovao, draftovano je i 11 Hrvata pa ih šetaju po Americi ko atrakcije. Legitimni plej za EL ozbiljno? Reprezentativci zašto? Zato što imaš 12 otkaza pa došli na red.
Za Bogdana sam se složio i mislim da je jedan od 5 najbolja evropska igrača trenutno, Žofri bi trebalo da odigra ok u Evropi, Milutinov na putu ali je to baš daleko. Ostalo kao što sam napisao prosek EC a EL i ne vide.
Realno oko Gagija i Lučića što Željko njih nije kupio a ne neke druge naše igrače? Jeftiniji su sigurno. Ako može neki smislen odgovor što oni sede uz Muslija Gagića Gordića na marginama čak nemaju ni tu minute.
Gde su tu Real, CSKA, Fener, bar raspala Barsa ili Makabi, Armani ? Svi svake godine menjaju roster ali ovih veličina nema evo 6 godina.

Četnik druga Krcuna

pre 5 godina

@mohikanac
"Mogu sebi da priustim da za Partizan igram iz ljubavi" - Milan Macvan. Pavlovic??? Mislis da je covek koji je zaradio milione u NBA imao neke posebne finansijske zahteve prema klubu za koji navija i u koji je 2014 dosao "zbog straha navijaca da se nece osvojiti titula". Muric je imao trogodisnji ugovor na 500k. Dallo, Kuzeloglu? Hahahaha, pa da l' si ozbiljan???? Nego, od kojih to prihoda je Cz dovodila Eltona Browna (jaca ponuda nego iz KKP), M. Williamsa, Mekela za 50k mesecno, produzavala Jenkinsa...?

Saša

pre 5 godina

Kao Zvezdaš mogu samo da kažem da je ovaj čovek jedan od košarkaških legendi Beograda! Jednom na semaforu u Cvijićevoj on prelazi ulicu a dok je prešao pozdravio se sa jedno 15 ljudi, žena i dece... sa svima lepo, nasmejan. Upalilo se i nama zeleno da vozimo - ali niko ne svira, sve ok... Car.