1. Iskreno, voleo bi da sednem sa jednim od NBA trenera koji su trenirali Marjanovica, i da mi objasne zasto on ne dobija ozbiljne minute. Kao neko ko je igrao kosarku na americkom fakultetu, mogu samo da pretpostavim da je zato sto je relativno trom i spor u odbrani za atletski vrlo brze i jake crnce, ali opet zasto su ga onda doveli u NBA, i jos mu dali novi trogodisnji ugovor, ako ce da provede 5 godina na klupi bez da dobije ozbiljnu sansu da se dokaze.
  (Fikio, 10. oktobar 2018 22:11)

  # Link komentara

 2. Bobinator :-)
  (SPIDER, 10. oktobar 2018 21:40)

  # Link komentara

 3. Vidi se da je Tobajas Heris baš drugarčina i mnogo gotivan lik, odgledajte par njihovih klipova na jutjubu, urnebesni su. Igrali su i 2 na 2 sa nekim poznatim jutjuberima, gde je Bobi cepao trojke, ali je na kraju Tobi odneo pobedu. Samo napred momčine! Klipersi su sasvim pristojna ekipa, imaju odličan napadački potencijal u Luu, Herisu i Galinariju, odbrambeno tu su Beverli i Bredli, mogu jačim timovima biti nagazna mina, ali i isto tako izgubiti od autsajdera. Biće to zanimljiva sezona. Još 6 dana : )
   (Gambeet, 10. oktobar 2018 17:19)

  # Link komentara

 4. svaka čast ovom momku, bukvalno uživa tamo, u svakom smislu te reči... i najverovatnije će biti najbolji ikada u NBA, ako se gleda učinak prema odigranim minutima... a ko bi pretpostavio samo deo ovakve karijere nakon epizode u CSKA... bravo, Bobi!...
   (Aleksa, 10. oktobar 2018 16:43)

  # Link komentara