Nedelja, 07.10.2018.

13:00

Zvezda se mučila u Zemunu, pa pobedila golom Marina u nadoknadi!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su gostima Zemun sa 2:1 u meču 11. kola Superlige Srbije.

Izvor: MLJ

Zvezda se muèila u Zemunu, pa pobedila golom Marina u nadoknadi! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

505 Komentari

Sortiraj po:

Ričmond Boaći

pre 5 godina

Koliko se secam u derbiju je bilo je nereseno. 
@d 

Partizan je pobedio 1-0.
(FMP 2011, 07. oktobar 2018 17:16)
Ahahahahahaha

Vladan R

pre 5 godina

@ Milan

Da ne ulazimo u to kako ne pratis, a da znas da je u padu forme. Sve ekipe tokom sezone osciliraju u formi. Kvalitetne ekipe sa dobrim trenerom, pik forme podesavaju za najvaznije utakmice, a za CZ je to bio avgust mesec. Dalje, upravo to sto ekipa u padu forme, ipak pobedjuje, dodatno govori o njenoj snazi, i tu se prakticno osvaja titula. Kad je u formi onda gazi a tako je bilo u prvenstvu, do meceva sa Salcburgom, odnosno Napolijem, a bice tako i u nastavku sezone, kad se opet podigne forma. Isto tako, LS je oprtecenje i za ekipe poput Bajerna, Reala, Barselone. Za vikend su posebno lose odigrala dva prvoimenovana kluba, izbgubivsi bez postignutog gola. Na zalost uvek je bilo i bice onih koji jedva cekaju, dve tri lose utakmice, da bi pljuvali po svemu iz samo njima znanih razloga. Tako je nekima, ova sezona ocajna u Evropi, a klub usao u LS, te prvi poraz doziveo tek u desetoj utakmici, i to od jedne od najjacih ekipa.

Proto Ganci

pre 5 godina

Partizan je izgubio od Videotona 0-5, ali je prvi meč u BG dobio 2-0, tako da je u ukupnom bilansu Videoton bio bolji ne za 5, nego za 3 gola.
(Staro gvozdje, stare akumulatore..., 7. oktobar 2018 16:50)

Nisi dobro procitao na netu, u prvoj utakmici je bilo 5:0, a u drugoj na JNA je bilo 2:0.

Prokuplje

pre 5 godina

Utisak dana: kontakt prstom Pavkova i golmana Zemuna bio je jaceg intenziteta nekog kontakt nesrecnog beka Zemuna sa napadacem Zvezde, pri cemu je ovaj drugi kontakt okarakterissan kao "prekrsaj" za jedanaesterac...

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

A onda ih u Evropi vrate na fabrička podešavanja! 
(Tito toto idioto!, 07. oktobar 2018 15:21) 

U Evropi u kojoj nema ni traga ni glasa od vas ?! Aha, pa ok onda... 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zasto nemas mozak, 7. oktobar 2018 18:11) 

Kaze navijac kluba koji je za 25 godina tri puta stigao da odigra par utakmica u Evropi. I to govori navijacu kluba koji ima 12 ucesca u grupnim fazama. Licemerje veliko.
(andrejka, 07. oktobar 2018 18:47)

Zasto bas 25 godina, zasto ne 30 ? Da ti se Usonja ne isplazi?

.

pre 5 godina

Posle duzeg vremena gledao sam utakmicu domaceg sampionata. A da nije derbi. Utisak je sledeci. Zvezda je u velikom padu forma. Potrosena i prilicno procitana. Sa Stojkovicem koji igra desno krilo. A ne desnog beka i sredinom gde osim Marina nema igraca sa trunkom lucidnosti. Nisam tip koji veruje u zavere. Trudim se da svaku pobedu dozivim kao plod bje igre. Ovo danas sto sam gledao od 60 minuta ne treba Zvezdi. Uzece se titula. Bicemo prvi u selu. Ali ajde da radimo na tome da budemo neko i u gradu (citaj Evropi). Ponasanje zadnje linije Zemuna u poslednjih pola sata, posebno desnog beka i stopera je sramno. Ekipa je odjednom odlucilla da se povuce. Nestao je pritisak na sredini. Da nije bilo golmana koji realno nije bio upoznat sa tim sta treba da se radi ne bi se cekao 91 minut. Ovako pobeda sa gorkim ukusom. Opet cemo pricati kako je slatka i grobarima u inat. Ali je verujte ruzna i klubu i igracima ne donosi nista dobro.
(Milan, 7. oktobar 2018 15:15)

Posle dužeg vremena si gledao utakmicu domaćeg prvenstva a znaš da je Zvezda u padu forme. Da li osim sendviča uzimaš i jogurt?

Aleksa

pre 5 godina

Пенал је смејурија. Лига је смејурија. Увек је и била. Зато што је лига смејурија, зато нам се патлиџан шампињон и приближио по броју титула....неспорно смо најбољи, али то помагање Звезди и Партизану да буду на врху је брука...

Али...
Неки статистичар је тражио неке податке, па сам му написао а написаћу и овде

У последњих 11 утакмица ПСЖ је постигао 45 голова, и примио 10.
Од Ливерпула 3, од Звезде 1 и од осталих 9 тимова 6 голова.
У последњих 10 победа ПСЖ је постизао 4,2 гола, Звезди је дао 30% више, али је примио 7 голова, и Звезда је дала 30% више. Дакле, статистички гледано, победа ПСЖ над Звездом је утакмица која је била 30% боља од 9 осталих утакмица у којима је ПСЖ победио.

novica

pre 5 godina

Cela Srbija se smeje ovakvim "pobedama" Zvezde. Sledi epizoda Liverpul, odnosno, repriza Pariza. Da li će biti 5 ili 6, pitanje je sad.

analiza

pre 5 godina

"Nikad ne bih mogla tako nesto da izgovorim...objektivna sam, ti nisi iskren Zvezdas, veruj mi!"
(anica)
"Ma jes vala, u pravu si, treba da hvalim NEMOĆ svog tima da se nosi u Ligi šampiona sa evro velikanima? Izvini Anice, toliki autodestruktivac nisam srećom, moj rođeni sin kada odvali neku glupost ja ga dobrano iskritikujem i ukorim, ne aplaudiram mu na to upravo zbog njegovog dobra naravno. A ti izvoli, slobodno aplaudoraj NEMOĆI tima za kog navijaš. Ono nije bila igra, ono je bila BRUKA, da ponovim opet, nije srramota od višestruko bogatijeg i moćnijeg od sebe izgubiti sa 1:6 ali je sramota NE UMETI BORITI SE, PREDATI SE I PRE SAMOG POČETKA UTAKMICE! To nimalo ne dolkuje ex evro šampionu, jednom od samo 22 tima sa titulom šampiona Evrope i ja ću to uvek javno da kažem upravo zato jer je to moj klub koji volim i za kog navijam od detinjstva. I najlepše bih te zamolio da ubuduće lepo PRESKOČIŠ moje komentare čim ti nisam "iskren" zvezdaš, tutor mi nije potreban, vrlo dobro znam šta pišem! Pozdrav Anice!"
(Ivan Veljković)
U pravu ste,Ivane.Najvise me nervira kad je neko potpuno slep za nedostatke svog tima-voljene osobe-drzave.To sto kritikujes,ne znaci da ne volis,vec,naprotiv,zelis da budu mnogo bolji.I slazem se,nije blam izgubiti od PSG,blam je onako "igrati" a popiti 6 komada.Slepo odobravanje(i dodvoravanje vecini)dovelo nas je tu gde jesmo.Mec sa Napolijem je bio pravi nacin(pristup,trcanje,stav).I to kazem kao navijac Par.

anica

pre 5 godina

Ivan Veljković, 07. oktobar 2018 18:47)
Ne ulazim u to sta si ali Zvezdas nisi, govoriti tako o klubu koji volis a ograditi se kako realno razmisljas je u najmanju ruku ljigavo. Sam ovogodisnji ulazak u Ligu Sampiona je veliki uspeh i nigde nisam videla da su se igraci predali, igrali su koliko su mogli, budi siguran da svaki igrac Zvezde i pravi navijac nebitno kojeg je doba iskreno postuje crveno belu boju, a to sto si se ti zaneo pa umislio da mozemo da igramo sa PSZ to je tvoj problem ali nemoj govoriti o blamiranju, sport je to...veliki novac se obrce kod tih klubova, takmicenje sa najvecim klubovima i Zvezda je tu. Na kraju, mi smo upisani velikim slovima tamo gde mnogi klubovi mogu da sanjaju i da razmisljas pre nego sto napises tako nesto iz postovanja bi se ustukao. Izvini ako sam te uvredila...pozdrav!

analiza

pre 5 godina

"Posle duzeg vremena gledao sam utakmicu domaceg sampionata. A da nije derbi. Utisak je sledeci. Zvezda je u velikom padu forma. Potrosena i prilicno procitana. Sa Stojkovicem koji igra desno krilo. A ne desnog beka i sredinom gde osim Marina nema igraca sa trunkom lucidnosti. Nisam tip koji veruje u zavere. Trudim se da svaku pobedu dozivim kao plod bje igre. Ovo danas sto sam gledao od 60 minuta ne treba Zvezdi. Uzece se titula. Bicemo prvi u selu. Ali ajde da radimo na tome da budemo neko i u gradu (citaj Evropi). Ponasanje zadnje linije Zemuna u poslednjih pola sata, posebno desnog beka i stopera je sramno. Ekipa je odjednom odlucilla da se povuce. Nestao je pritisak na sredini. Da nije bilo golmana koji realno nije bio upoznat sa tim sta treba da se radi ne bi se cekao 91 minut. Ovako pobeda sa gorkim ukusom. Opet cemo pricati kako je slatka i grobarima u inat. Ali je verujte ruzna i klubu i igracima ne donosi nista dobro."
(Milan)
E,konacno da procitam normalan komentar.Nisam gledao mec,pa verujem vasoj proceni kretanja igraca Zemuna.Ali,odgledah penal.Zivi blam.Penal iz kategorije "trcanje pored igrca".Kada bi sudije prestale da navalce za CZ i Par,bile bi jace utakmice u prvenstvu i mogli bi lakse da se nose sa protivnicima iz Evrope.Ali,bitno je biti prvi u selu.Tj da Par ne stigne(a sa ovom ekipom Par i ovakvim sudjenjem,nikako ne moze).I,da,nervira me kada slicne faulove-redje penale,sviraju za Par.

slobinator

pre 5 godina

(Ivan Veljković, 7. oktobar 2018 17:56)
kažeš da pratiš dve decenije fudbal.e pa ja pratim četiri i mogu ti reći da si se izlupetao.godinu dana ili dve pre nego što je igrala finale kupa uefa zvezda je u kupu šampiona razbijena od borusije menhengladbah sa 5:1 kod kuće i 3:0 u gostima.eto samo godinu dve potom zvezda je igrom potpuno razbila tu borusiju u finalu kupa uefa,ali joj sudija i nedostatak sreće nisu dozvolili da osvoji trofej.hteo sam reći da se takvi debakli u fudbalu dešavaju i najboljima.recimo barsa je prošle godine ispustila 4:1 sa svog terena izgubivši od u evropskim okvirima prosečne rome sa 3:0.juventus je finale lige šampiona izgubio pre dve sezone sa 4:1 pa ga niko nije omalovažavao.porto je prošle godine kod kuće izgubio od liverpula sa 5:0.plzen koji je lako izbacio zimus partizan,u sredu je izgubio opet od pomenute rome sa 5:0,a ta ista roma je sa totijem pre par sezona izgubila od reala sa 7:1.naročito navijači partizana nemaju zbog čega da likuju.oni su izgubili od preskromnog bešiktaša sa 3:0 i nema ih u evropi,dok je zvezda možda u najjačoj grupi lige šampiona već uzela bod,dala gol i zaradila oko 20 miliona.znači bruke nema,a ubeđen sam da će do kraja takmičenja da padne još neki skalp ili da se zaradi bar neko milionče

Ivan Veljković

pre 5 godina

Nikad ne bih mogla tako nesto da izgovorim...objektivna sam, ti nisi iskren Zvezdas, veruj mi!
(anica, 7. oktobar 2018 18:29)

Ma jes vala, u pravu si, treba da hvalim NEMOĆ svog tima da se nosi u Ligi šampiona sa evro velikanima? Izvini Anice, toliki autodestruktivac nisam srećom, moj rođeni sin kada odvali neku glupost ja ga dobrano iskritikujem i ukorim, ne aplaudiram mu na to upravo zbog njegovog dobra naravno. A ti izvoli, slobodno aplaudoraj NEMOĆI tima za kog navijaš. Ono nije bila igra, ono je bila BRUKA, da ponovim opet, nije srramota od višestruko bogatijeg i moćnijeg od sebe izgubiti sa 1:6 ali je sramota NE UMETI BORITI SE, PREDATI SE I PRE SAMOG POČETKA UTAKMICE! To nimalo ne dolkuje ex evro šampionu, jednom od samo 22 tima sa titulom šampiona Evrope i ja ću to uvek javno da kažem upravo zato jer je to moj klub koji volim i za kog navijam od detinjstva. I najlepše bih te zamolio da ubuduće lepo PRESKOČIŠ moje komentare čim ti nisam "iskren" zvezdaš, tutor mi nije potreban, vrlo dobro znam šta pišem! Pozdrav Anice!

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

A onda ih u Evropi vrate na fabrička podešavanja!
(Tito toto idioto!, 07. oktobar 2018 15:21)

U Evropi u kojoj nema ni traga ni glasa od vas ?! Aha, pa ok onda...

andrejka

pre 5 godina

A onda ih u Evropi vrate na fabrička podešavanja!
(Tito toto idioto!, 07. oktobar 2018 15:21)

U Evropi u kojoj nema ni traga ni glasa od vas ?! Aha, pa ok onda...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zasto nemas mozak, 7. oktobar 2018 18:11)

Kaze navijac kluba koji je za 25 godina tri puta stigao da odigra par utakmica u Evropi. I to govori navijacu kluba koji ima 12 ucesca u grupnim fazama. Licemerje veliko.

Nebojsa

pre 5 godina

Nisam nikad kritikovao igru C.Zvezde i kad nisu bili na nivou od kad je Milojevic preuzeo funkciju trenera.
Zadnje tri utakmice super lige (Partizan,Mladost,Zemun) su pokazele da je to veoma slabo i da to nije dobro.
Neznam da li je do trenera zasto igraci koji izadju na teren ne pokazuju nikavu zelju, zalaganje vec se setkaju po terenu.
Pouku treba izvucu i da posle pauze se vise ne ponavljaju ovakve blede utakmice.

Spale

pre 5 godina

Grobarska sreća je sto upadosmo u ovu grupu sa aždajama, pa onda mogu uvek da pišu videćete vi kad dodje PSG ili Liverpool ili Napoli, pa kad vas razbiju. Eto imate čemu da se radujete. 500 komentara na meč Zemun-Zvezda..? Auu grobari tužni li ste...

Ivan Veljković

pre 5 godina

Nova katastrofalna partija Zvezde! Nije ni čudo što su nam Parižani dali 6 pre pre pre previše laganih komada i još se i smilovali pa spuštali gas većim delom utakmice jer komotno da su hteli mogli su da nam zabiju dva tuceta golova na toj utakmici! Evo danas u Gornjoj Varoši u Zemunu nova užasna partija Zvezde, na jedevite jade u nadoknadi vremena savladali su preskromni Zemun! Ovo mi liči na nove teške poraze Zvezde u Ligi šampiona u nastavku jeseni. Očigledno je da smo i sa ovako lošom igrom za tzv "Superligu" Srbije dovoljno jaki da i takvi odbranimo titulu, ali brate, za nešto ozbiljnije nismo. Ovakvom igrom, ovakvim sastavom, daleko smo od nekog ozbiljnog fudbala, i mi i komšije koje nam se, iz neke primitivne zlobe, smeju, mada nemaju nimalo razloga za to, i mi a i oni smo u velikom čabru. Dobro je što ide ova reprezentativna pauza pa se možda Zvezda presabere za to vreme i možda uspe da odigra u nastavku sezone koliko toliko ozbiljnije u Evropi i bar za neku nijansicu kvalitetnije, pa da izbegnemo nove velike blamaže i da što pre stavimo tačku i zavesu na ovu tragikomičnu sezonu u Evropi.

redbarone

pre 5 godina

Milosevic kriv kod oba gola. Cak imam utisak kao da je namerno uradio sve to. Samo da kažem nisam navijač ni Zvezde ni Partizana. Volim da gledam fudbal , al ovo više stvarno ne liči ni na sta pozitivno. Isti su i Zv. i Partizan.

dule

pre 5 godina

Nešto štima, a rekao bih da je zbog novajlija. Marin je vrh i baš se uklipio, ali Čaušić mi nešto sumnjiv... Gde su Srnić, Jovančić, Gobeljić?

maklo

pre 5 godina

Sticem utisak da bi i najbolji igraci evrope u nasoj ligi pali i ne bi igrali nista bolje od ovih nasih. Mora mnogo jaca liga i cvrsce utakmice da bi napolju bio malo konkuretniji.

analiticar_amater

pre 5 godina

Ali zato imate najviše bodova. Pa vas i PSG da igra u našoj ligi ne bi smeo da dobije. Do sada na terenu dobacili ste maximum do drugog mesta
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grr, 7. oktobar 2018 16:17)

Imamo najvise bodova jer je Zvezda odlicno startovala i igrala jako dobro u nasem prvenstvu. Losa igra je evidenta u poslednjih par utakmica, ali razlika u kvalitetu u odnosu na protivnike je ipak velika sto se videlo i danas. Pobeda cista ko suza i sasvim zasluzena.

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

Zvezdas sam od kad znam za sebe i ocekivao sam losu igru posle pariza,ali penal koji je dosusjen danas je sramota na kub.Obozavam Zvezdu ali isto tako prezirem nepostenje,protekcionizam i zakulisne radnje!Cinimo sebi medvedju uslugu i radimo isto ono sto je Partizan radio u eri Tomislava Karadzica,a to se uvek lose zavrsi jer kad nemas adekvatan i fer otpor u domacem takmicenju vrlo lako postajes kanta za napucavanje u evropi!

d

pre 5 godina

Koliko se secam u derbiju je bilo je nereseno. 
@d 

Partizan je pobedio 1-0.
(FMP 2011, 07. oktobar 2018 17:16)

AMIN, i Zvezda je izgubila od Marseja finale. Samo da tebi bude zivot laksi druze.

Zlatko

pre 5 godina

Jel gledate vi grobarcici ove utakmice kad komentarisete?Zašto je saplitanje sa ledja van šesnaesterca faul a unutra nije penal?Kakvi poklonjeni golovi?Zemun se branio i folirao,trošio vreme koliko je mogao!Sudija nam je pomagao? Kako? Tako što nije pokazao crveni karton,drugi žuti, golmanu Zemuna,za očigledno simuliranje udarca po licu,a da ga niko nije pipnuo!Vidim ja da će vaša agonija potrajati,jer nikako da potražite rešenja za svoj klub,nego samo opravdanja!

Ivan Veljković

pre 5 godina

Tragikomicna sezona u Evropi, ahahhhahaah...crni Ivane
(anica, 7. oktobar 2018 17:36)

Anice sele moja, opet ti sa tvojim egzibicijama haha! Anice, ja jesam veliki zvezdaš, ma na Zvezdu ne dam prašinica da padne, ali Anice, to me ne sprečava da budem objektivan i kritičan prema njima kad zasluže to! Veruj mi Anice, fudbal pratim skoro preko 2 decenije, pomno pratim, veliki sam navijač Zvezde i veliki fan Lige šampiona i svih ozbiljnijih evropskih klubova, obožavam dobar fudbal, evo upravo gledam na TV veliki engleski derbi Liverpul - Mančester Siti i apropo svega toga mogu ti reći da gori tim, nemoćniji tim, uplašeniji tim, zbunjeniji tim, od Zvezde u Parizu onomad ja u Ligi šampiona pre toga nisam gledao. Ono je Anice bila totalna blamaža slavnog kluba sa oreolom evropskog šampiona iz 1991. godine. Jednostavno nedopustiva blamaža. Nije problem 1:6, gube i mnogi velikani ponekad sa 1:6 upravo taj PSŽ je od Barse pretprošle sezone izgubio na Nou Kampu sa 1:6, ali problem je tragikomična, jadna, nikakva, nikakva "igra" Zvezde na toj utakmici. Zato s pravom tvrdim da je tragikomedija ovo Zvezdino učešće u Ligi šampiona ove sezone. Doduše, imaju još 4 kola da me koliko toliko demantuju i malo poprave utisak, utisak koji je za sada jadan.

C.Z

pre 5 godina

Miloje, da se ne ljubimo.

Daleko, jako daleko si ti od ozbiljnog trenera. Ti si "Grof" 2.
Ovo danas je sramota, koja crna pobeda. Samo deca se mogu tome radovati, ali ne i mi koji pamtimo neka druga vremena i istinske legende ovog kluba.
Ovo Zvezdi ne treba niti koristi.

piki

pre 5 godina

Kad se setim nekih mučenika koji u Ligi Šampiona nisu uzeli ni jedan bod u grupi sa Bragom i Šahtjorom a komentarišu jedan PSG i Liverpul stvarno jadno.. Mi smo zato za vas Liverpul, - 7 a tek počeo oktobar

Bunkerizan

pre 5 godina

Nik ti je uzas,ali nema veze...Kazes sekesfehervar,a?Mali si ti,mozda i decak cim pises o toj utakmici...Partizan je tamo igrao fudbal,imao pregrst sansi,promasivao je nemoguce,i primio koliko je primio,posrecilo im se,i to je to...ali je za razliku od vas igrao fudbal,napadao.Plod slucajnosti su ta 5 goa Videotona,bar vecina njih,a u revansu???E,da je sudio onaj cist penal u prvom pol. na 2:0 za partizan...mozda bi se desio opet "QPR" zaredom....ustvari siguran sam !!
(Eto ! Bas hocu !!!, 07. oktobar 2018 15:37)
Klasičan grobar, izgubili 5:0 od Videotona a kaže igrali fudbal, Videoton im slučajno dao ni manje ni više nego pet komada. Videoton vas je u toj utakmici DEMOLIRAO a vi možete da baljezgate o hrabroj igri i napadačkoj koliko hoćete. Da ste igrali fudbal ne bi ste primili pet komada a da ne date ni jedan. Znači da vaša odbrana nije postojala na terenu, sredina doživela fijasko čim nije pomogla odbrani a ni napadu, napad jalov. Šta sve čovek neće ovde pročitati?! Pa kakav je onda Videoton bio ako ste vi igrali dobro?!

Toto-ko-tunjo-pricajuci-vic

pre 5 godina

@@@ Ljudi trebamo biti objektivni. Igramo ocajan fudbal ! 
(sars, 07. oktobar 2018 15:55) 

Ali zato imate najviše bodova. Pa vas i PSG da igra u našoj ligi ne bi smeo da dobije. Do sada na terenu dobacili ste maximum do drugog mesta
(Grr, 07. oktobar 2018 16:17)

I tako, caskaju dva grobara. Svako u svom tripu.

Srećko

pre 5 godina

Ovo “Kao veliki zvezdaš” je dokaz da sam uvek subjektivni kad pričamo o svom timu. Penala nigde nije bilo, nevezano ko za koga navija. Napred Zvezda!

Sofronije

pre 5 godina

Minut 73, 1:1.
Kume, u 100 marke da će da svirnu penal i/ili crveni?
(Igor, 7. oktobar 2018 14:33) # Link komentara

Kume, dođeš mi 100 marke.

Bunkerizan

pre 5 godina

Partizan igra sjajno protiv malih klubova poput Zvezde, video si i sam.
(Terzic ministar finansija, 07. oktobar 2018 15:27)
Kako izgleda bilans između Partizana i Zvezde?

MT Vračar

pre 5 godina

Sto mi je drago, kako su se samo radovali komsije pobedi tima koji vredi skoro pa milijardu protiv nasih limitiranih igraca.
Idemo Zvezdo, u inat dusmanima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (d, 7. oktobar 2018 16:07)

Aha, sada ćemo opet o vrednosti timova... OK. Koliko vredi Zemun u odnosu na Zvezdu? I opet vam trebaju poklonjeni golovi i izmišljeni penali kako bi jedva izvukli tri boda...

bulls

pre 5 godina

@piki

a sto smo oducili real od fudbala u beogradu u poatavi sa zidanom, gutijem, figom,bekamom, karlosom, to nista...ne secam se da smo primili vise od jednog gola u madridu...mislim da smo primili 8 golova u celoj grupi

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Miloje, da se ne ljubimo. 

Daleko, jako daleko si ti od ozbiljnog trenera. Ti si "Grof" 2. 
Ovo danas je sramota, koja crna pobeda. Samo deca se mogu tome radovati, ali ne i mi koji pamtimo neka druga vremena i istinske legende ovog kluba. 
Ovo Zvezdi ne treba niti koristi.
(C.Z, 07. oktobar 2018 16:08)

Niti je kod vas i dolazio, niti nam je jasno sto bi se s vama i ljubio... On je Zvezdin trener i to ce i ostati. A dobro je da priznajete da pamtite istinske legende ovog kluba.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Posle onog u Parizu ocekivaste goleadu i leprsavu igru na gostovanju jednom Zemunu? Ajte malo realnosti. Kontam da je 99,9% ovih razocaranih "Zvezdasa" iz redova komsijskih nesrecnika sto spavaju na Zvezdinim vestima, ali cisto da razjasnim zbog 0,1% nasih sto lako klonu duhom.

d

pre 5 godina

Sto mi je drago, kako su se samo radovali komsije pobedi tima koji vredi skoro pa milijardu protiv nasih limitiranih igraca.
Idemo Zvezdo, u inat dusmanima.

d

pre 5 godina

Kakav igrač ovaj Marin majko moja?! 
(sah 88, 07. oktobar 2018 14:39) 
Videli smo na derbiju.
(Zemunac, 07. oktobar 2018 16:05)

Sto, ko je pobedio? Koliko se secam bilo je nereseno.

Grr

pre 5 godina

@@@ Ljudi trebamo biti objektivni. Igramo ocajan fudbal !
(sars, 07. oktobar 2018 15:55)

Ali zato imate najviše bodova. Pa vas i PSG da igra u našoj ligi ne bi smeo da dobije. Do sada na terenu dobacili ste maximum do drugog mesta

Staro gvozdje, stare akumulatore...

pre 5 godina

Klasičan grobar, izgubili 5:0 od Videotona a kaže igrali fudbal, Videoton im slučajno dao ni manje ni više nego pet komada. Videoton vas je u toj utakmici DEMOLIRAO a vi možete da baljezgate o hrabroj igri i napadačkoj koliko hoćete. Da ste igrali fudbal ne bi ste primili pet komada a da ne date ni jedan. Znači da vaša odbrana nije postojala na terenu, sredina doživela fijasko čim nije pomogla odbrani a ni napadu, napad jalov. Šta sve čovek neće ovde pročitati?! Pa kakav je onda Videoton bio ako ste vi igrali dobro?!
(Bunkerizan, 7. oktobar 2018 16:31)

Partizan je izgubio od Videotona 0-5, ali je prvi meč u BG dobio 2-0, tako da je u ukupnom bilansu Videoton bio bolji ne za 5, nego za 3 gola. Mađari su tada imali moćan tim, stigli do finala kupa UEFA, dakle u tom takmičenju nisu ništa gori od Zvezde, koja je takođe to jednom postigla.

Kada pišeš po nečemu, lepo je da pomeneš sve činjenice. Takođe je pristojno i da kažeš da je Partizan razbio isti taj Videoton 4-0 i to u Mađarskoj ne tako davno, verujem da se sećaš toga verovatno si plakao.

Toto-ko-tunjo-iscekujuci-tastatura-frakcije

pre 5 godina

Ajdeeeee inace partizan uvek igra sjajno i uvek pobedjuje... Pa u kom svetu vi zivite? 
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:22) 

Partizan igra sjajno protiv malih klubova poput Zvezde, video si i sam.
(Terzic ministar finansija, 07. oktobar 2018 15:27)

Ma videsmo. Muka samo protiv velikana iz Surdulice.

KAZNA KRU

pre 5 godina

Umor kod igrača posle svake utakmice lige šampiona je u domaćem prvenstvu evidentan, kondiciona sprema im je očajna gledano u odnosu na ozbiljne evropske ekipe, ali biće to sve mnogo bolje u drugom delu prvenstva.

Nenad

pre 5 godina

Ju ju ju...potresao se usonja ne moze da odmara.
(anica, 07. oktobar 2018 15:44)

sreco, osim "usonje" i dobrih kiflica, jel znas za jos nesto?

Kale

pre 5 godina

Ok penal ali smo pobedili bez tog penala koji je promasen, grobari bolje bi vam bilo da se toplo obucete, porazboljevacete se na toliki minus.

Hari

pre 5 godina

Trebali bi narednih 10 godina da nam sude nepostojece penale da izjednacimo sve kradje i otimacine koje je imao Partizan iz doba Tadica
(Kale, 07. oktobar 2018 15:38)

Bravo!

Millennium

pre 5 godina

Dok se ne završi LŠ ovako će biti. Sa opasnim zverkama smo u LŠ i mora da se kalkuliše sa timom i formom. Ne bi valjalo da se ponovi rezultat iz Pariza. Kada to prođe, tim će se ustaliti kao i igra. Do tada, taman koliko treba. Što bi rekao naš narod, drži vodu dok majstori odu.

miško

pre 5 godina

Nenade baš si nestrpljiv,vidiš kako se Zvezda muči za bodove.Od 70' nema fudbala,golman odugovlači,odugovlači,dobije žiti pa opet odugovlači,odugovlači,pa lažira povredu,pa svaki duel igrača Zemuna ,simuliranje povrede pa izmena od koje se odustaje jer je primljen gol.Odvratna igra Zemuna,možda bi nešto i zaslužili da su igrali pošteno.Loš Zvezdin dan baš kao i teren, na koji se nisu prilagodili ali pravda je stigla.

Nikola

pre 5 godina

Draga gospodo sa druge strane brda. Gledajte malo vaš mali klub i ostavite našeg šampiona. Toliko pucate zbog zlobe i kompleksa da više mrzite naš klub nego što volite vaš mali klub. Kada ste vi proteklih godina uživali sa vrlo čudnim i na neki način smešnim golovima iz vrlo čudnih odluka onda je sve bilo lepo i mirno i "regularno". Sportski pozdrav

Takenardi

pre 5 godina

Pa da, igraće Šaćiri. Daće tri gola u sred Beograda.
(Adriano_Galliani, 7. oktobar 2018 15:18)

Za tvoju informaciju Saciri ne dolazi u Beograd, zbog politicke provokacije i tenzije. Niko ne zeli da rizikuje a posebno on. A realno ne treba im Saciri, mogu da dovedu 5 igraca omladinaca i opet bi pobedili ali sa 2:0. Ovo je strasno, kako ljudi imaju neverovatna ocekivanja,a ne shvataju koliko je liga na Balkanu slaba, pa koliko treba postici LS nivo. Evo Olimpijakos vec decenijama dominira u ligi i finansijski jaki, i opet nista ne uradi u LS vec godinama, a da ne pricamo za Dinamo (konacno im je krenulo u LE ali eto koliko im trebalo vremena). Budite ozbiljni i realni. Grobari bolje vi gledajte svoje dvoriste da ne bi ste doziveli kao Zvezda u Parizu pa da se ne prica kako brukate Srbiju kao sto vi pricate. Znate ono "nije lepo se smejati tudjoj nesreci jer moze i vama da se desi isto a mozda i gore". Da ne bude kao ona scena "dobi i ti".

MirosLAV

pre 5 godina

uvideli pojedinci da se lako ubiraju lajkovi na foru "lep dan, zasto ne setas sa curom nego komentarises vesti" i sad svaki 100ti takav ... Milojevic ocigledno eksperimentisao neku novu taktiku, sto vise sa krila prebaci na centarforove 4-3-3 ,a ne 4-3-2-1 ... Marin klasa za JSL , steta za takvog igraca realno da igra utakmice ovako niskog kvaliteta

Duka

pre 5 godina

Moram da gledam partizanov vesnik da vidim jeli Zvezda regularno pobedila ili nije...hahahaha...pričaju o poštenju, a 6 toletovi titula je najveća krađa u istoriji srpskog fudbala.

nenad

pre 5 godina

i onda su se Zemuci sklonili da igrač zvezde da gol.Sve po planu i programu utanacenom pre utakmice.Ovo više nije sport.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djoka, 7. oktobar 2018 14:52)
a ha i psž se sklonioo marinu kako da ne, dečko zna kad je u poziciji šta se radi sa loptom

Sremac

pre 5 godina

Bruka i sramota od lige. Zvezdo jadna si da jadnija ne mozes biti. Sudija svira sve sto moze, zemunovi igraci ih pustaju da se setaju na 16 metara od gola, ali nista ne vredi kada ovi toliko ne znaju pa cak i u sklanjalici ne mogu da daju gol. Pratim fudbal 40 godina (nisam grobar) ali ovo je odavno izgubilo svaki smisao.
(neko, 7. oktobar 2018 15:00)

Pratis fudbal 40 godina????? Jeste ako si dodao nulu. Ako sad imas 13 godina , plafon je da si sa 9 poceo da pratis

prisutan na času

pre 5 godina

@Vlada
Našao si poređenje koje opravdava botovanje?
Interesuje me da li ovo sami smišljate ili vam neko piše ove gluposti?
Pazi Liverpul koji uz PSŽ ima jedan od 3 najbolja napada u Evropi i onda botuješ "videćete", dobro nije raspali Arsenal Braga i takva evro boranija pa ne uzmeš bod.
Život zebri nije lak, kad ste vi došli do ekstaze zbog PSŽ Liverpula Napolija sve je jasno.

Eto ! Bas hocu !!!

pre 5 godina

Neko u Parizu,neko u Sekešfehervaru...
(Crvena Zvezda 1913,
Nik ti je uzas,ali nema veze...Kazes sekesfehervar,a?Mali si ti,mozda i decak cim pises o toj utakmici...Partizan je tamo igrao fudbal,imao pregrst sansi,promasivao je nemoguce,i primio koliko je primio,posrecilo im se,i to je to...ali je za razliku od vas igrao fudbal,napadao.Plod slucajnosti su ta 5 goa Videotona,bar vecina njih,a u revansu???E,da je sudio onaj cist penal u prvom pol. na 2:0 za partizan...mozda bi se desio opet "QPR" zaredom....ustvari siguran sam !!

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

A sto bi izgubili ako ne moramo? 
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:28) 

A sto da ne izgubite kad ste losi? Mali Real izgubi od Alavesa a Zvezda ne sme od Zemuna.
(Ruud Van Nisteroy, 07. oktobar 2018 15:24)

Trudimo se, al' nece pa nece. A vas hoce te hoce. Razradjeno.

Mladen cg

pre 5 godina

Evidentan je pad forme , fudbalera C.Zvezde. Veoma je bolan poraz u Parizu. Taj poraz je pokazatelj odnosa snaga između najbogatijih evropskih klubova i klubova sa Balkana. Djeluje surovo taj odnos , ali to je realnost. Nadam se da će Milojević pripremiti svoje fudbalere za nastavak sezone. Ogroman je teret očekivanja i neka im je Bog u pomoć, da sačuvaju čast i dostojanstvo našeg fudbala! Prvenstvo se neće osvojiti bez borbe , i nadam se da su svjesni te činjenice , u klubu. Penal je smiješan, i ovakvo suđenje samo stvara dodatni pritisak fudbalerima Zvezde, jer su neuporedivo bolji od svih timova u Srbiji.

србујем

pre 5 godina

Evo vam ga Joveljic, jeste li konacno videli da ne bi ni u Zemunu imao mesto?! Jeste li? Ono, konacno?!!!
(qqlele, 07. oktobar 2018 13:48)

Господине Марин, да ли сте ви можда инфлуенсер?

miško

pre 5 godina

Grobari da vam nisam u koži ako iz nje niste izašli u medjuvremenu.Posle sklanjalice Voždovca,mogli ste da se približite na -5 ali pravda je pobedila.U Zemunu sve crnogorci,hteli bi da leže i igraju fudbal.

Nikola Bugarčić i Krcun

pre 5 godina

Ahahhaha a kod vas svi realni i posteni., ne znam dal ste ikad priznali da je bio penal za zvezdu..
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:55 Pa kako da priznamo kad vam se sude ovakvi penali?

Jocko

pre 5 godina

Milojevic definitivno ne zna sta radi nerazumljivi potezi sa njegove strane,najveci krivac za lose partije u zadnje vreme,totalni raspad sistema.

Miloš

pre 5 godina

I opet navijači Partizana liječe komplekse... na krivom mjestu.
Dovedite normalnu upravu, pristojne igrače i derite.
A priče o sudijama, Vučiću i bogtepitavišečemu ostavite za kladionice i kafane.

neko

pre 5 godina

Bruka i sramota od lige. Zvezdo jadna si da jadnija ne mozes biti. Sudija svira sve sto moze, zemunovi igraci ih pustaju da se setaju na 16 metara od gola, ali nista ne vredi kada ovi toliko ne znaju pa cak i u sklanjalici ne mogu da daju gol. Pratim fudbal 40 godina (nisam grobar) ali ovo je odavno izgubilo svaki smisao.

.

pre 5 godina

Хњо хњо хњооооо.. Ухх што ми је драгоооооо!!! Значи слађе од овога није моглооо!!

BODIBOND

pre 5 godina

Ovako mi je slađe kad damo u 91 minutu, neg9 da smo pobedili 10:0
(Шомика_ЦЗВ, 07. oktobar 2018 14:57)

Kojih 10:0 sine? U prvom poluvremenu da nije bilo penala ne bi tvoj mali klub uputio sut na gol.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

i onda su se Zemuci sklonili da igrač zvezde da gol.Sve po planu i programu utanacenom pre utakmice.Ovo više nije sport.
(Djoka, 07. oktobar 2018 14:52)

Hahahaha može nam se, plači.

Delije Čikago

pre 5 godina

U opasnom smo padu, šta je uzrok pitanje je, ali Zvezda ovako ne može da igra, Marin pokazao šta znači kad si bolji od ostalih, nadam se zimskom prelaznom roku sa mnogo bržim i kvalitetnijim igračima, ovako Zvezda ne sme da igra.

Anhel Di Marija

pre 5 godina

Ajde neka neko proveri kvotu X-2 posto ce Zvezda preokrenuti, imam taj osecaj.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 14:04)

Bravo majstore, dobra procena.

konstatacija

pre 5 godina

Jedva cekam da vas L'pool deklasira! Rezimski klub!
(čovek iz senke, 7. oktobar 2018 15:05)

Vas deklasirao polu raspadniti matori rezervni tim Besiktas gde igra Kvaresma sa 35 godina.Tim iz turske lige gde igraju izsluzeni evropski igraci

webb

pre 5 godina

Sad ce to Liverpul postaviti na mesto. Raznece vas tako da vam sva namestanja nece pomoci da prodjete uspod pet komada. Sramotni ste i vi vas najveci navijac. Pa bre ovo nema ni u Tunguziji!
(asa, 07. oktobar 2018 14:53)

A sta toga nema u Tunguziji? Zvezda dobila sa dva regularna gola. Aman vise botici dosadni ste

Smogovci

pre 5 godina

Šta je sporno oko golova? Neki problem što pobedila Zvezda?
Juče ste "otvorili" Voždovac kako? Pa ostala vam lopta slučajno ali ovde balavite o golu Joveljića imate teoriju. Verovatno treba da imamo teoriju da Voždovac namerno nije hteo da da gol na praznu mrežu?
5 ste dobili bez ikakve igre, 3 od toga ste igrali bunker, pa može i Zvezda da dobije neku tako ili ne?
Zvezda ima ozbiljan problem, niti može da igra Evropu u ovoj grupi niti ima motiv za JSL. To je očigledno, što pre završi avanturu u LŠ biće bolje po tim. Poleteli su previše, malo je i do gomile igrača neki čak nisu evo 10.oktobar ni u takmičarskoj formi.

Ruud Van Nisteroy

pre 5 godina

A sto bi izgubili ako ne moramo?
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:28)

A sto da ne izgubite kad ste losi? Mali Real izgubi od Alavesa a Zvezda ne sme od Zemuna.

duledudule

pre 5 godina

89:40 ili tako nesto nije nadoknada.Gronarski tres romantizam portalu.a vi lopatari skinite dres od Zemuna i obucite plavi od Buducnosti.Ima jos utakmica za vas na kojima mozete da navijate protiv Zvezde.Zelim vam sve najgore u ostatku sezone kako fudbalske tako i kosarkaske

Eto ! Bas hocu !!!

pre 5 godina

Neko u Parizu,neko u Sekešfehervaru...
(Crvena Zvezda 1913,
Nik ti je uzas,ali nema veze...Kazes sekesfehervar,a?Mali si ti,mozda i decak cim pises o toj utakmici...Partizan je tamo igrao fudbal,imao pregrst sansi,promasivao je nemoguce,i primio koliko je primio,posrecilo im se,i to je to...ali je za razliku od vas igrao fudbal,napadao.Plod slucajnosti su ta 5 goa Videotona,bar vecina njih,a u revansu???E,da je sudio onaj cist penal u prvom pol. na 2:0 za partizan...mozda bi se desio opet "QPR" zaredom....ustvari siguran sam !!A,vi ste trebali 11...12 komada da primite,pogubili ste se,niste znali gde je levo gde desno.

Vlajzi

pre 5 godina

Hahahahahahahaha, sa zvezdanom uvek neka komedija! Cirkuzani.
Ko sto rece onaj njihov lik pre neki dan: ocekujemo standardnu trening utakmicu, neki penal, sklanjalicu, sta god, pobedjujemo svejedno. :)
Zato plakanje u Evrope. I treba da placete... Hahahahahahahaha

Tumbas

pre 5 godina

Posle standardne utakmice sa penalom, golovima u nadoknadama, prizeljkuje se jos jedan izgubljen set u Evropi, koja je jedino merilo.
(el_kiddo, 07. oktobar 2018 15:23)

U toj Evropi "koja je jedino merilo", nigde nema Partizana...

fitolog

pre 5 godina

MARIN

im./ Imenica muškog roda. Srpsko prezime koje se često sreće u Bosni i Hercegovini.
Primer upotrebe u rečenici: "Igrao se 90. minut utakmice, a onda je Marin, lakoćom leptira u rano proleće, protutnjio kroz odbranu i postigao pogodak".

prid./ Pridev muškog roda. Sinonim za hrabrost u odlučujućim trenucima.
Primer upotrebe u rečenici: "Uzima stvar u svoje ruke kad je najteže. Pravi je Marin".

Nikola Bugarčić i Krcun

pre 5 godina

Najduže se pamte Kroacija i Fljamurtari.
(Marko, 07. oktobar 2018 15:09) Ja pamtim Seltu,Psv,Zenit,Levadiju,Zerminal Ekeren...a ti to zaboravio?

Nenad

pre 5 godina

Posle standardne utakmice sa penalom, golovima u nadoknadama, prizeljkuje se jos jedan izgubljen set u Evropi, koja je jedino merilo.
(el_kiddo, 07. oktobar 2018 15:23)

bas tako...ovo je smejurija, zato ih i pune u Evropi . Nije ni cudo da se onaj novinar zapitao otkud ovaj tim ima toliko utakmica bez poraza.

slaviša šmigič

pre 5 godina

zvezdina igra je u totalnom padu setimo se kada su prodali mladog igraca mancesteru,zvezdina igra se raspala sad kad su prodali radonjica ista priča.šteta što klubovi kako bi preziveli moraju,da prodaju najbolje igrace a kupuju polovne koji mogu samo u nasoj ligi,da igraju jer drugi jih niko nezeli.kad bi ostali mladi a doveli kvalitetne liga bi se mnogo pojacala.ali moraju klubovi pre toga,da se privatizuju kako bi liga zazivela jer je trg mali što se tice naših klubova.dovodimo nespremne i izduvane strance strašno

Skeptik

pre 5 godina

da reMiziramo...Znaci drugovi PARTIZANI, pevenstvo u bilo kom sportu je regularno samo ako ste vi sampioni.Pa PSZ i Liverpul su razmoniravali mnoge ekipe pa mogu i Zvezdu,trenutno je uspeh meni kao zvezdasa da udjemo u ligu sampiona...a ako udjemo u ligu evrope -druga faza...ja neznam da li je nekog razmontirala Kroacija i Tikva kao vas drugovi PARTIZANI..

zz

pre 5 godina

(el gladijator, 07. oktobar 2018 13:39)

Izvuci statistiku penala i crvenih za prošle 2 sezone.. Ne sećam se meča Partizana bez penala ili crvenog za protivnika protekle sezone..
Setite se samo Novog Pazara..

Stefan

pre 5 godina

Trebali bi narednih 10 godina da nam sude nepostojece penale da izjednacimo sve kradje i otimacine koje je imao Partizan iz doba Tadica (Kale)
Druze, za vreme Tadica grobari su mu bili najveci protivnici, ceo stadion mu je skandirao onu cuvenu, a tebi zelim da grickas sendvice jos dugo dugo.

vp

pre 5 godina

Ladno komentator kaze kako golman Zemuna reklamira povredu aloo bre. Bilo bi dobro da je ovaj malo manje ostrascen. Bato, neki igrac na njemu je napravio faul.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 14:46)

Reklamira dete ne znaci simulira... To se moze reci i prijavljuje povredu

Neđo Valderama

pre 5 godina

Već duže vreme želim da napišem moje viđenje...sprečavale su me razne euforije. Naš fudbal je predugo u krizi. Em je loše prvenstvo, em sve oko reprezentacije je loše takođe. Toliko vremena da mi nemamo jednog dobrog igrača. To nisu ni oni koji igraju u stranim klubovima. Ne nazire se nov početak. Ne nazire se promena...sve stagnira. Zvezda po meni nema dobar tim iako su se "pojačali". Nema 2 igrača koji su u stanju da pretrce igrace protivnickih timova u Evropi. Ako ne shvate da mnogo toga treba da se menja, fudbal će umreti u Srbiji.

Nenad

pre 5 godina

Nenad 
Sta je o vasem obrazu pa vi ste imali vise penala i crvenih u svoju koristi prosle sezone kao i nadoknade od 10 min cuti molim te o postenju..
(Srbija, 07. oktobar 2018 14:54)

Prosle sezone 9 za vas, 8 za nas. Pretprosle 18 za vas 8 za nas. Sta rece ti o postenju i obrazu?

Smogovci

pre 5 godina

@boro
Ne razumem, pa šta reći? U čemu je problem tačno? Što nije taj penal odlučio?
Stičem utisak da ti je krivo zbog toga, nemoj da ti bude, dali smo dva opušteno.
Čoveče spovodili ste se 10 utakmice, trebali da kaskate ne 7 već 15 boda, odigrali derbi poluvreme i još 2 utakmice uz sreću kod prvog gola i Vi bi šta? Titulu? Zašta za poluvreme jedno?
Ma daj neozbiljni ste totalno.

Grr

pre 5 godina

Državna mezimica na aparatima za održavanje prvog mesta. Samozvani najveći klub na Balkanu i šire, i dalje prima sudijsku infuziju. Šok terapija u Parizu nije pomogla.

Aleksej

pre 5 godina

Izvukli smo se,pamet u glavu od sada,sramota me zbog penala drago mi je sto je Ebisilio promasio,Marin klasa,Grobari na aparatima.Lose smo igrali ali ovako se titule uzimaju!Sad ce nam odlicno doci ova pauza.Da se ustali prvi sastav.Kafu promasaj,Stoiljkovic promasaj
,Causic promasaj.Boaci,Marin,Ben vrh pojacanja.Ajmo Zvezdo!Pozdrav od laznog Zvezdasa kojeg je sramota onog penala!

делија нс

pre 5 godina

Навијачи ПСЖ-а, останите дослиједни. 24.10.'18. свим срцем уз ЦЗ на Енфилду јер би одговарала сензација (неким чудом 0:0). А и Наполију би одговарало, свим срцем сте били уз исти!

Ruben Van der Meyde

pre 5 godina

Evo ja sam veliki grobar i znam da vam placaju sendvice da botujete protiv zvezde na svakoj mogucoj vesti.
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:18)

Manenoj? A juce na vesti o utakmici Partizana ( i kosarka i fudbal), svaki treci komentar tvojih pobratima sa severne tribine.

Neko

pre 5 godina

1:2, golovi iz igre, cisti, regularni, penal nije bio ali nije ni uticao na rezultat, cista pobeda, sta nije jasno? Najsmesnije mi je kad ti neko drzi moralne pridike ko je godinama u ligi imao pola klubova za filijale, ko o cemu...

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Zvezdu u nasoj ligi ne bi pobedio ni PSG.
(Radoslav, 07. oktobar 2018 14:53)

PSG ne igra našu ligu, ali neće pobediti na našem stadionu u jednoj drugoj ligi!

BODIBOND

pre 5 godina

Pozdravio vas Marko Marin i porucio da ne placete mnogo!
(CzBg89!, 07. oktobar 2018 14:58)

Jel igrao taj Marin protiv Psz i Partizana? To je taj mocni Marin, bivsi igrac Verdera, Celsija i Olimpijakosa.

One night in May

pre 5 godina

A onda dodje Evropa!,i sve se vrati!,pamtice se se rezultati iz Napulja,Pariza i Liverpula,ove domace namestaljke ce biti zaboravljene!
(Vlada, 7. oktobar 2018 14:57)


Evropa dodje za one koji je igraju. I to ne bilo koja Evropa - nego Liga sampiona.

Sa druge strane, za uboge jadnike koji ni Ligu Evrope ne igraju, Evropa ne dodje nikad. Oni osudjeni na domace namestaljke...jer Evropu gledaju samo kad igra Zvezda!

Zvezdas

pre 5 godina

Kojih 10:0 sine? U prvom poluvremenu da nije bilo penala ne bi tvoj mali klub uputio sut na gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 7. oktobar 2018 15:14)

Opet tvoja muka na delu,A nastavicese kada kosarka pocne, Kakav je tvoj zdravsveni ,telesni problem kada ceo dan sedis na tastaturi.Lep jeseni dan idealan za setnju sa dragom osobom

Nenad

pre 5 godina

Ma ovde je stvar o cistoj vasoj mrznji, kukate na promaseni penal aman bre, ocete na silu da uzmete titulu...
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:58)

posto ne shvatas poentu, za deset godina ostaces samo ti i tebi slicni ljudi u zemlji. Ne pricam o navijanju decace. Da li ti znas uopste sta je mrznja, to je ono sto ti osecas prema Partizanu. Svaka cast za drugi gol, ali da se ne lazemo...

Ivan

pre 5 godina

Ajde neka neko proveri kvotu X-2 posto ce Zvezda preokrenuti, imam taj osecaj.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 14:04)

Cekaj ti hoces da kazes da je nemoguce da se desi da zvezda pobedi kada je neresen rezultat na poluvremenu i pritom je apsolutni favorit protiv svih prtivnika iz lige?

Vojmijaoca

pre 5 godina

Ja ne verujem da čoveka koji je Zvezdu u par sezona digo na drugi nivo, uveo u ligu evrope, prezimio u evropi, doneo ligu šampiona, doneo milione i milione evra, nazivaju trenerom za nižerazredne klubove i da je njegova krivica ovo ili ono. Pa stvarno smo 0 od naroda, i to NULA velikim slovima. I to se ponavlja sa svakim ko malo bude uspešan i na prvi znak pada forme ide pljuvanje. Što dalje odavde !!!

Pedja

pre 5 godina

Ovo su mi najsladje pobede. Ovi grobari tastatura bi posle 5:0 odustali d agledaju, ovako se nadali do poslednjeg casa, a onda gol. Marin je neverovatno dobar za nase uslove, kad udje u punu formu, niko ga nece moci zaustaviti. Steta sto nema jos jedan takav. Inace, onaj golman Zemuna je trebao da dobije crveni za ono foliranje tj drugi zuti karton. Pavkov prolazi pored njega, a ovaj pada i hvata se za glavu. Sve cesce su takva simuliranja na utakmicama i sudije trebaju nemilosrdno za svaki takav pokusaj, odmah zuti. Napravi 2 simulacije i dobijas crveni.

kikiriki semenke

pre 5 godina

Fudbal je umro kod nas.
Kada bude sledece kolo treba ga odloziti i svim ekipama naloziti pred tv i gledajte kako se igra fudbal u Engleskoj,Nemackoj,Spaniji,Italiji...pa napraviti anketu sa pitanjem,Ako oni igraju fudbal,s kojim sportom se mi bavimo???

Crna ovca drustva uvek bela vrana

pre 5 godina

Cime se vi nasladjujete, svesno kradete i slavite pobede. Mene je sramota sto sam drzavljanin iste zemlje kao i vi. Sve ovo neko gleda vratice vam se za ovo. Nicija do zore nije gorela. Istupiti iz ove lakrdije.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Kojih 10:0 sine? U prvom poluvremenu da nije bilo penala ne bi tvoj mali klub uputio sut na gol.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 15:14

Koji je minut u Surdulici?

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Ljudi ne lozite se, Liverpul ce odmarati pola tima protiv C. Zvezde i da neki rezervisti razigraju. Bice im prioritet Premijer liga jer su sada "sad ili nikad" da osvoje. Cilj im je da osvoje sto vise bodova pre nego sto udju u decembarsko-januarsko ludilo u ligi.
(Takenardi, 07. oktobar 2018 15:08)

Pa da, igraće Šaćiri. Daće tri gola u sred Beograda.

Marko

pre 5 godina

onda dodje Evropa!,i sve se vrati!,pamtice se se rezultati iz Napulja,Pariza i Liverpula,ove domace namestaljke ce biti zaboravljene!
(Vlada, 07. oktobar 2018 14:57)

Najduže se pamte Kroacija i Fljamurtari.

Milan

pre 5 godina

Posle duzeg vremena gledao sam utakmicu domaceg sampionata. A da nije derbi. Utisak je sledeci. Zvezda je u velikom padu forma. Potrosena i prilicno procitana. Sa Stojkovicem koji igra desno krilo. A ne desnog beka i sredinom gde osim Marina nema igraca sa trunkom lucidnosti. Nisam tip koji veruje u zavere. Trudim se da svaku pobedu dozivim kao plod bje igre. Ovo danas sto sam gledao od 60 minuta ne treba Zvezdi. Uzece se titula. Bicemo prvi u selu. Ali ajde da radimo na tome da budemo neko i u gradu (citaj Evropi). Ponasanje zadnje linije Zemuna u poslednjih pola sata, posebno desnog beka i stopera je sramno. Ekipa je odjednom odlucilla da se povuce. Nestao je pritisak na sredini. Da nije bilo golmana koji realno nije bio upoznat sa tim sta treba da se radi ne bi se cekao 91 minut. Ovako pobeda sa gorkim ukusom. Opet cemo pricati kako je slatka i grobarima u inat. Ali je verujte ruzna i klubu i igracima ne donosi nista dobro.

Petar

pre 5 godina

Ja pamtim Seltu,Psv,Zenit,Levadiju,Zerminal Ekeren...a ti to zaboravio?
(Nikola Bugarčić i Krcun, 07. oktobar 2018 15:28)

Pored toga dodao bih i CSKA Kijev..Slovan..

Aco_bl

pre 5 godina

S obzirom da se igra na livadama ,Marin se odlicno i tu snalazi i resava utakmicu prijemom i lagano u mrezu ... kvalitet kosta ...u svemu

kupus

pre 5 godina

Bruka i sramota od lige. Zvezdo jadna si da jadnija ne mozes biti. Sudija svira sve sto moze, zemunovi igraci ih pustaju da se setaju na 16 metara od gola, ali nista ne vredi kada ovi toliko ne znaju pa cak i u sklanjalici ne mogu da daju gol. Pratim fudbal 40 godina (nisam grobar) ali ovo je odavno izgubilo svaki smisao.
(neko, 07. oktobar 2018 15:00)

a za koga navijas sve te godine, da nije Botafogo u pitanju?

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Po stoti put cu reci Donald i Kanga.. To je ono sto nedostaje. Ne znam da li ovi igraci mogu vremenom da ih zamene ali trenutno to ne ide kako treba...

Kosjan

pre 5 godina

Bruka i sramota od lige. Zvezdo jadna si da jadnija ne mozes biti. Sudija svira sve sto moze, zemunovi igraci ih pustaju da se setaju na 16 metara od gola, ali nista ne vredi kada ovi toliko ne znaju pa cak i u sklanjalici ne mogu da daju gol. Pratim fudbal 40 godina (nisam grobar) ali ovo je odavno izgubilo svaki smisao.
(neko, 07. oktobar 2018 15:00)

3000 za gospodina Bota.

BOBA DELIJA

pre 5 godina

Najdraze mi sto je Marin ovo resio. Najinteligentniji igrac, najbolja tehnika. Lagano je sutnuo ali taman tamo gde ne moze ni da reaguje golman. Oseca loptu, prostor... Rodica je nekoliko puta lepo izbacio ali dzaba jad ovaj nije znao sta ce sa loptom. I druge je ali neki ne reauguju ili ne mogu da skontaju sta im odigra.
Sve u svemu, sad je pobeda bika najbitnija u ovom periodu lose igre. U pauzi ozbiljan rad i da mec pre LS treba da odigra isti onaj koji ce u Liverpulu. Naravno to ne znaci da ce taj tim nesto uraditi j Liverpulu ali mora malo da se iskristalise i i forsira startnih 11,do recimo 13,14 igraca.

miško

pre 5 godina

I 20' nadoknade bilo bi malo za onako sramnu igru Zemuna.Napravili su bar 50 faulova,izležavali se bar 20' pa vidite koliko se igralo.Po onakvom terenu, da su igrali bez izležavanja i foliranja, mogli su bar do boda.Grobarska filijala se baš obrukala.Zašto Simić nije igrao,piznaje teren i igrače.

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 5 godina

1. Zvezda je danas igrala lose
2. Zvezda je sasvim zasluzeno pobedila i pored lose igre
3. Zvezda ovo kao da je tempirala da Grobari polude. Mozete da zamislite koliko su se mucenici nadali da ce da smanje razliku...a onda gol u nadoknadi vremena. I to cist. Gol kome nema prigovora. Sad treba da smisle pakost a da ne ispadnu.... Hahde da vidimo koliko su mastoviti.

Takenardi

pre 5 godina

Ljudi ne lozite se, Liverpul ce odmarati pola tima protiv C. Zvezde i da neki rezervisti razigraju. Bice im prioritet Premijer liga jer su sada "sad ili nikad" da osvoje. Cilj im je da osvoje sto vise bodova pre nego sto udju u decembarsko-januarsko ludilo u ligi.

Nikola Bugarčić i Krcun

pre 5 godina

Ovaj Zemun je proslo kolo unisten od Proletera u N.Sadu 4-1! A ova velesila iz Ljutice Bogdana ih dobi tako sto su morali da se ovi mucenici sklone! Da,sklone,jer zna se ko drzi Zemun!

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

A onda dodje Evropa!,i sve se vrati!,pamtice se se rezultati iz Napulja,Pariza i Liverpula,ove domace namestaljke ce biti zaboravljene!
(Vlada, 07. oktobar 2018 14:57)

Neko u Parizu,neko u Sekešfehervaru...

Terzic ministar finansija

pre 5 godina

Ajdeeeee inace partizan uvek igra sjajno i uvek pobedjuje... Pa u kom svetu vi zivite?
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:22)

Partizan igra sjajno protiv malih klubova poput Zvezde, video si i sam.

BODIBOND

pre 5 godina

da li su se grobari ponadali ......malo sutra. grobarcici ,a i vas ćemo spustiti na zemlju sledeci derbi!
(skywalker, 07. oktobar 2018 14:56)

Ti rece i za ovaj nedavni derbi da cete nas spustiti na zemlju, da cete nas pobediti tipa 6:0 i sa B timom, kad ono medjutim Psz vas utisao.

Sabre

pre 5 godina

Grobari isplačite se još malo. Do pre derbija ste dali ukupno 8 golova, onda naprasno rapsodija protiv voždovca i vi nekome pričate o sklanjalicama. A da ga Marin nije dao bilo bi evo rezultata kad ne nameštaju... tužan je grobarski život, zaista.

ljupce

pre 5 godina

teska srca cu ovo napisati,ali za mene je zvezda ovu utakmicu izgubila iako rezultat kaze drugacije.mislim da sam danas prvi put u istoriji fudbala video da igrac i to jos omladinac kad da gol bude nagradjen slanjem na klupu umesto da odigra svih 90 minuta.zaista neshvatljivo za mene.lepo pocnes sa dva napadaca i onda ubaci se kafu koji je krilo i ostanes samo sa jednim spicem pa kad je djavo odneo salu ubacuj boacija da budu ponovo dva spica.gde to ima molim vas da mi kazete?stojkovic i rodic izgleda misle da su roben i riberi,odu u napad i ostave rupu po strani gde igraci zemuna trce kao po poljani.strasno zaista.kafu dribla sam sebe ili pusti loptu da mu prodje ni da krene na nju.covek je izgubljen u prostoru i vremenu.zemun zaista nije imao srece jer su oba gola primili u nadoknadi,a odigrali su dobru utakmicu.podsetio bih svoje zvezdase koji sad kukaju i placu za srnicem neka procitaju sta su pisali za njega dok sam ga ja branio.kako ono bese placa miloju da ga gura,igrac manje,nema pojma itd.a navijacima ovih frakcija bih porucio da kad govore o sklanjanju nek pogledaju golmana vozdovca kako stoji iza zivog zida umesto pored da bi video loptu,a ne da izviruje kako bi je video.onakvo postavljanje necete videti ni u petlicima.pogledajte tabelu koeficijenata videcete da su psg,napoli i liverpul na 7,14 i 15 mestu sto znaci da imamo najjacu mogucu grupu i da je realno da svaku gubimo kao u parizu.e sad izvinite sto nije tako i sto imamo bod,a ne 0 i -50 gol razliku.

Delija

pre 5 godina

Meni ovde nista nije smesno nzm sto se podsmevate navijacima Partizana a oni igraju dosa bolji fudbal a nasa igra je katastrofalna i razocaravajuca da nema Marina nzm sta bi bilo od nas osvojicemo mi titulu posto je nasa liga jadna ali sa cemo za Evropu pa kad nam dodje u 2 kolu za LS Setik ili Ludogorec ili ponovo Salzburg tesko bogami igramo potrebna je potpuna rekonsrukcija zadnje linije da ostane eventualno jedan stoper ostalo je sve lose za Evropu onda mi jos nemamo pravu zamenu za Kangu i naravno treba nam krilo i spic ne bi li usli barem u LE i pravili pristojne rezultate tamo.

Ruben Van der Meyde

pre 5 godina

Nisam znao da je sramota kada ti sviraju penal za saplitanje.,
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:17)

Mnogo ti toga ne znas.

Doprvak

pre 5 godina

Ajde polako, 2:1 je na kraju i bolje je Zvezda igrala od Zemuna sto je ocekivano. Oba gola iz igre.

Dajte momcima sansu, na utakmici protiv Napolija su shvatili koliko CZ i nas fudbal zaostaju za LS i to je sjajna stvar! Ja bih bio zabrinut da im nije pala forma, jer to bi znacilo da haluciniraju i stvarno veruju kako je bod protiv Napolija "uspeh".

I ne ocekujte da ce Liverpul ponizavati Zvezdu, igrace otprilike kao PSG koji je mogao da postigne barem 12 golova, ali nije. Zvezda je postovana u svetu - ali i napadana - upravo zbog toga sto je osvajac LS iz jedne balkanske, socijalisticke zemlje (a to nije smelo da se dogodi).

Sad dolazi vreme za nove promene, nove igrace, trenere, mora da se napreduje.

Anhel Di Marija

pre 5 godina

Botovanje vucelinih botova nikad jace.
(Strasno, 07. oktobar 2018 14:08)

A kad ste vi Terzini botovi juce botovali na kosarkasku ALI i fudbalsku utakmicu Partizana bilo ti lepo? Prihvati ovo jer od 19 sati igrate i drugu utakmicu. :))

Mifo

pre 5 godina

E videli ste sta je klasa. Prvo Boacijeva asistencija, onda Markov prijem u trku, kontrola lopte i onda golmanov pogled u nebranjen ugao.

Pozdrav i za sve verne grobare koji verno prate zvezdu.

делија нс

pre 5 godina

спортски уметник@ Зато и кажем надљудским напором и искључиво квалитетом и поштењем је Партизан остварио то што јесте. За разлику од нас, просто нисмо такви као Ви. Настави да живиш у свом реалном свијету, све најбоље....

Strasno

pre 5 godina

Cim zaskripi, tu je zvezdanesterac..ali zato u LS je njihova realnost..
(Danko, 07. oktobar 2018 13:54)

Da jer je bolje ne igrati nista nego igrati LS, vi ste komedija...

делија нс

pre 5 godina

Ипак намјештено! Прије него га дадосмо (из склањалице, наравно) судије кажу 5' надокнаде. Е, у вријеме ДС-а Партизан је добијао по 8' минимум када треба. Вучићу, смјенићемо те..... Шта веле навијачи ПСЖ-а?

Aleksej

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa stvarno ne bih voleo da pobedjujemo i skupljamo bodove na osnovu ovakvih penala zaista.Srecom promasio je Ebisilio neka to bude neka vrsta karme i od sad pamet u glavu!!

Strasno

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица? 
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49) 

Pitaj stopera Zemuna. Lepa asistencija za 1:1.
(Gazda Dojkan, 07. oktobar 2018 13:52)

Ahahhaah slusaj ovo...

miki

pre 5 godina

Marin u 85min u sesnaestercu Zemuna uklizava sa dve noge igracu Zemuna,sudija nista,pusta prednost igracima Zvezde koji posle tog starta imaju polusansu. Dobro da nije mesto toga svirao penal za Zvezdu.Sta reci a ne zaplakati

Vladimir

pre 5 godina

Eto sta se radi deci,da gol i odmah ga izvodi...Zašto,ionako retko kad dobiju šansu,slična situacija Jovica sa sikimićem....

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Do skoro sam mislio da Zvezda postaje ozbilan klub i da je ubedljivo najbolja u nasoj ligi.Sada sam siguran ,a narocito posle susreta sa Partizanom ,a da ne pricam o mecu protiv PSG da je to ipak tim skromnih mogucnosti i svi rezultati i dominacija u domacem prvenstvu su plod namestenih utakmica.Sto se tice plasmana u LS cista sreca i slabi protivnici.
(Partizanovac, 07. oktobar 2018 14:15)

Ajdeeeee inace partizan uvek igra sjajno i uvek pobedjuje... Pa u kom svetu vi zivite?

Kolee

pre 5 godina

@Aleksej i Zadruga je gledanija od bilo kog koncerta na Kolarcu, ali to ne znaci da je Zadruga bolja, jednostavno vecina ljudi nema ukusa, tako ti je i u sportu i u svemu!

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Odakle izvirete lazni zvezdasi? 
(Pitanje, 07. oktobar 2018 14:01) 

posten zvedas ce reci - sta nam treba ovoliko namestanje, a cigan tj. delija ce se zaliti sto jos jedan penal nihe sviran. Razlika je ocigledna. Jedni dodju sa decom na stadion a drugi sa stanglom i bakljom u rukama.
(Nenad, 07. oktobar 2018 14:30)

Ahahhaha a kod vas svi realni i posteni., ne znam dal ste ikad priznali da je bio penal za zvezdu..

Strasno

pre 5 godina

Ovo je tuga velika sta se svira i kakvi penali se sude za zvezdanu...
(Petar, 07. oktobar 2018 13:58)

Ijaoo muke vase, zamisli sviran je penal tako ocigledan da se nisu ni igraci Zemuna bunili.

спортски уметник

pre 5 godina

Успеше ли више да се успешно сконе? Цело полувреме покушавају, али џаба кад су ови из државне миљенице шунтави, па не могу ништа да погоде

moravac

pre 5 godina

Hehehe kako nakon gola Zvezde odjednom nema izlezavanja od strane fudbalera
Zvezda uzasno losa vec duze vreme. Nadam se da su u strucnom stabu svesni toga i da rade na tome.

Aleksej

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)Evo ga jos jedan lazni navijac zvezde..
(lol, 07. oktobar 2018 13:56)Prati malo moje komentare na b92 pa ces videti da li nisam Zvezdas!I da sramota me je ovog penala drago mi je sto je Ebisilio promasio.

Milan

pre 5 godina

Evo citam komentare i vidim da su se mnogi grobari primili na retoriku onog Pantica koji istice u prvi plan sve greske protiv Partizana(dakako da ih ima ali verujte na 10x ima vise protivnicima) a i gura tu kako se Zvezda gura i stvara atmosferu gde je svaka odluka sudije pod lupom.Eh bas zato mi je drago sto smo bez igre uspeli ovde da izvucemo 3 boda(pogotovo sto dolazi tekma posle LS. Ko se seca kako je Partizan prosipao bodove kad je dolazila tekma posle LE tako smo napravili onu razliku od 30 bodova pre neku sezonu)...Lako je reci protivnici se sklanjaju protivniku i nas kradu kad igrate lose...Ocigledno je da je tim u padu forme i da se tek uigravaju ova 3-4 igraca sto su dosla....

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Videcemo protiv Liverpula kad nebude sklanjalice
(ljubimica mora biti prva, 07. oktobar 2018 14:37)

Sad ipak sklanjalica?Odlucite se vise..

BODIBOND

pre 5 godina

Morace i drugi da svira, ovaj prvi je bio samo za probu.
(Dokle vise, 07. oktobar 2018 13:27)

Samo za probu hahaha bravo kralju. Druze nije sto sam Partizanovac, ali pre svega ljubitelj fudbala, ovo nije ni videlo penala.

Srbija

pre 5 godina

Nenad
Sta je o vasem obrazu pa vi ste imali vise penala i crvenih u svoju koristi prosle sezone kao i nadoknade od 10 min cuti molim te o postenju..

ćiril stipsa

pre 5 godina

Ovde je rec o realnosti , kako vas bre nije sramota vise da lazete sami sebe kad god vam dosude ovakav smesan penal ili kad vam bukvalno doda loptu protivnicki igrac. Liga nam je bedna bas zbog ovih stvari, da je realno i Zvezda bi se ponekad mucila za bodove, i jaca bi nam bila liga samim tim i klubovi. Javi se poneki posteni Zvezdas vi ga odmah napadnete, da li imate uopste obraza ako znate sta je to.
(Nenad, 7. oktobar 2018 14:41)

Nego jel' se tebi svideo Marinov gol?

Dzony

pre 5 godina

zvezdaš jesam, ali penala nije bilo
(Bijela, 07. oktobar 2018 13:24)

Okoreli sam cigan, al me sramota
(baki, 07. oktobar 2018 13:22)

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.
(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)

Odakle izvirete lazni zvezdasi?

Nikola Bugarčić i Krcun

pre 5 godina

Grobari na aparatimaaaaa +7 idemoooo
(Facio, 07. oktobar 2018 13:53) Ja nisam na aparatima uzeo pare,ali na 7+ u Parizu sam lepo dopunio budzet!

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Nisi zvezdas, jasno je ko dan. Oni se nicega ne stide.
(Mikii, 07. oktobar 2018 13:58)

Ви о стиду ?? хахахаха

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!  
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)  

Ahahhaa pa ovi lazni navijaci zvezde samo naviru... 
(lol, 07. oktobar 2018:) 

Ja nisam lazni,i da ti kazem da me je sramota....Jesi ti video sta se desilo?
(CZ99, 07. oktobar 2018 14:07)

Evo ja sam veliki grobar i znam da vam placaju sendvice da botujete protiv zvezde na svakoj mogucoj vesti.

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)Evo ga jos jedan lazni navijac zvezde.. 
(lol, 07. oktobar 2018 13:56)Prati malo moje komentare na b92 pa ces videti da li nisam Zvezdas!I da sramota me je ovog penala drago mi je sto je Ebisilio promasio.
(Aleksej, 07. oktobar 2018 14:19)

Ijaooo zamisli tvoje brendirano ime, sve bre preposteni navijaci zvezde pored toliko grobara moraju i oni da kazu kako eto nije bio penal koji je cak i promasen. Svugde se u evropi sviraju penali postojeci i nepostojeci jedino je za zvezdu nepostojeci svaki , i ne moze da se svira.

делија нс

pre 5 godina

С обзиром да је намјештено игра се док га не постигнемо, је ли тако навијачи ПСЖ-а?

piki

pre 5 godina

Nije lako biti grobar, potpuno vas razumem.. Deremo vas u svim sportovima, više pratite Zvezdu nego partizai...Prvo Evroliga, sad Liga Šampiona a kompleksi ubijaju.. Navijači podeljeni u 15 frakcija, izgubili indetitet, plaćaju Hrvate da biju svoje. Napredna uprava i u košarci i fudbalu sa 20 državnih sponzora a ovamo mi kao državni projekat.. Patite i dalje nas pratite, vaše kmečanje je pesma za naše uši

bachi

pre 5 godina

Velika je sramota ovo sto se desava.Zvezda je ogromnim zaradama od prodaje igraca i Lige sampiona trebala dovesti igrace koji ce razliku napraviti da titula bude osvojena rutinski.Zvezda vec 3. nedelje igra ocajno to je cinjenica,Partizan je bio bolji u derbiju,malo smo bljesnuli protiv Napretka ali sada gubimo od Zemuna nereseno ce biti maksimum na ovom mecu.Sramota je da nam dosudjuju toliko penala zaista s obzirom na igracki kadar koji imamo moramo da pobedjujemo sve sa minimum 2,3:0.Najveci problem je sto se svake utakmice menjaju igraci i ne moze da se uspostavi sistem koji ce da meljw kao prosle godine.Causic totalni promasaj,enigma zasto ne igra Ebisilio svaku utakmicu,Stoiljkovic promasaj,zasto je doveden Meleg da greje klupu mozda?Kafu van forme..Mora to mnogo bolje.Umesto da se sa sastavom koji imamo izivljavamo mi igramo sve gore i gore.I pod hitno da se vrati borbensot i zelja kod igraca ili otkazi da padaju.
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:48)
Koja ogromna zarada? A šta je sa dugom od 60 miliona? To će penzioneri da vraćaju umesto vas? Rendžers je zbog duga od 40 miliona završio u poslednjoj ligi iako je najtrofejniji klub škotske! Pa da ima iole pravne države vi bi bili u srpskoj ligi beograd. Partizan je uništen u basketu zbog duga od 6 miliona. Ali ne kaže slučajno dr. Zamena Te(r)zić "da nema vučića zvezda bi bila mrtav klub" (ako ne veruješ ukucaj ovaj citat u google). Ali vi ste "stub" srBstva pa ste navikli na otvoren bankomat pa je sad frka što niste kupili nekog igrača iz reala. A pare od lige šampiona se dobijaju tek sledeće jeseni ali vi to ne možete da znate jer ste u poslednjih 26 godina učestvovali samo 3 puta u evropskim takmičenjima! Onu prevaru veka i pranje para otetih od Srba sa Kosova u kk crvenazvezdafmpbgd železnik neću ni da opisujem ovde, mrzi me.

asa

pre 5 godina

Sad ce to Liverpul postaviti na mesto. Raznece vas tako da vam sva namestanja nece pomoci da prodjete uspod pet komada. Sramotni ste i vi vas najveci navijac. Pa bre ovo nema ni u Tunguziji!

mohikanac

pre 5 godina

@drHaus
Misliš kad su prvenstva počinjala sa +25, od kada se dele bodovi nema dominacije?
Od 1992. imate 3 titule sa negativnim skorom u derbiju tih sezona dok Zvezda nema niti jednu.
Eto stigli ste i da ne šutnete na gol, a usta puna ipak prvo Zemun posle Budućnost, nedelja jede se sendvič i laže.

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Sramno sudjenje, sve će se videti u engleskoj....
(exit, 07. oktobar 2018 14:34)

Rezultat nema veze sa sudjenjem.. zvezda je bolja i pobedila je.

Dexim

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица? 
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49) 

Pitaj stopera Zemuna. Lepa asistencija za 1:1.
(Gazda Dojkan, 07. oktobar 2018 13:52)

Pa sta god zvezda uradi je namesteno tako i ulaz u LS je namesten...

Som Tojer

pre 5 godina

Vidim da svi pričaju o penalu... Penal čist kao suza, ali i glup da ne može gluplji... Saplitanje igrača koji izlazi iz šesnaesterca... Kontakt postoji, penal čist... Ali mnogo glupo bi bilo da Zvezda izjednači iz takvog penala, bez šanse... Tako da je promašen penal idealno razrešenje ove situacije... Pobediće Zvezda i bez tog gola koji bi bacio ljagu na pobedu...

делија нс

pre 5 godina

То што смо најбољи не мора значити да судија не може свирати 2-3 пенала за нас. Навијачи ПСЖ-а, шта кажете?

Cirkus liga

pre 5 godina

Ahahahah ...pa koji vec penal za cz !?!? Jovancic se jako brzo uklopio u taj mentalitet , protiv Vojvodine je pao kao pokosen a sada i bez kontakta....sramotan klub i jos gori navijaci koji ovo opravdavaju i uzdizu

Samo zvezda ima luksuz da evidentan pad forme krs igru isprati sa svim pobedama u domacem prvenstvu....u normalnim ligama je pad forme propracen i gubitkom kojeg boda samo zvezdana sa kombinovanim timom bez igre gazi sve po redu

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Na kraju ce igraci Zemuna sami sebi morati da daju gol
(ljubimica mora biti prva, 07. oktobar 2018 14:33)

Zato igrači Voždovca izginuše da prime četiri...

marek hamšiković

pre 5 godina

Teško je naći motiv da se igra Zemunom, Partizanom i drugim seoskim klubovima.. Nije to naše društvo..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (piki, 7. oktobar 2018 13:20)

Naravno da niste naše društvo,vi ste u društvu Mrakića I njegovih podanika Đokića,Obradovića,Jovanovića,Vujovića,Obradovića,Širokog,Šegrta itd.

Pitanje

pre 5 godina

zvezdaš jesam, ali penala nije bilo
(Bijela, 07. oktobar 2018 13:24)

Okoreli sam cigan, al me sramota
(baki, 07. oktobar 2018 13:22)

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.
(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)

Odakle izvirete lazni zvezdasi?

Nenad

pre 5 godina

Tek sam sad video penal hahahahahaaaa....ljudi, DA LI SE STIDITE OVOGA ?! Zato nam i cveta u drzavi, zato se ljudi sele...ovo je jedan segment drustva koji je preslikan.

Džoni

pre 5 godina

Izgleda da PSG i nije toliko dobar koliko smo mi u zadnje vreme loši? Mi ni protiv Zemuna ne možemo da vežemo dva krštena pasa, a hoćemo da se nadigravamo sa Evropskom elitom? Nešto ozboljno škripi u igri i ako trener ne pronađe uzrok tolikoj haotičnosti i smušenosti bojim se da nam se loše piše! Salsburg nas je nadigrao, ali smo se nekako sa ona dva gola iščupali, Napoli nas je vozao kao petliće ali nekako smo se odbranili, Partizan nas je totalno nadigrao ali i tu smo iščupali bod, sve je došlo na naplatu(veoma loša igra koja u stvari ni ne postoji) protiv PSG, a evo bojim se da se taj trend nastavlja. Nemamo igrača koji će da poveže ekipu. Na celoj utakmici ne možemo da napravimo dva smislena i organizovana napada. Loše je to poprilično!

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Minut 73, 1:1. 
Kume, u 100 marke da će da svirnu penal i/ili crveni?
(Igor, 07. oktobar 2018 14:33)

Ajde u 100 marke da neće.

Vucelic predsednik

pre 5 godina

O grobarskoj mrznji ce se jednog dana pisati ozbiljne socioloske studije.  
Neverovatno koliko su nisko pali sa svojom zlobom.  
Nezabelezeno u istoriji modernog sporta. 
(Ranko, 07. oktobar 2018 14:35) 

Decace gde ti vidis mrznju? Ovde je rec o realnosti , kako vas bre nije sramota vise da lazete sami sebe kad god vam dosude ovakav smesan penal ili kad vam bukvalno doda loptu protivnicki igrac. Liga nam je bedna bas zbog ovih stvari, da je realno i Zvezda bi se ponekad mucila za bodove, i jaca bi nam bila liga samim tim i klubovi. Javi se poneki posteni Zvezdas vi ga odmah napadnete, da li imate uopste obraza ako znate sta je to.
(Nenad, 07. oktobar 2018 14:41)

Ma ovde je stvar o cistoj vasoj mrznji, kukate na promaseni penal aman bre, ocete na silu da uzmete titulu...

CZ99

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!! 
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51) 

Ahahhaa pa ovi lazni navijaci zvezde samo naviru...
(lol, 07. oktobar 2018:)

Ja nisam lazni,i da ti kazem da me je sramota....Jesi ti video sta se desilo?

Partizanovac

pre 5 godina

Do skoro sam mislio da Zvezda postaje ozbilan klub i da je ubedljivo najbolja u nasoj ligi.Sada sam siguran ,a narocito posle susreta sa Partizanom ,a da ne pricam o mecu protiv PSG da je to ipak tim skromnih mogucnosti i svi rezultati i dominacija u domacem prvenstvu su plod namestenih utakmica.Sto se tice plasmana u LS cista sreca i slabi protivnici.

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Kakav penal im je sviran, ovo više nema smisla ni igrati, sramota.
(denal, 07. oktobar 2018 14:02)

Nisam znao da je sramota kada ti sviraju penal za saplitanje.,

Aleksej

pre 5 godina

Najgadniji klub svemira
(KKP, 07. oktobar 2018 13:56)Najlepsi klub u svemiru dokaz sto ga svi prate.Neki mrze neki vole,ali svi Zvezdu vole da gledaju.Gigant u sportu je Zvezda ubedljivo nakvece ime na Balkanu i najgledaniji klub na Balkanu!

BODIBOND

pre 5 godina

Ladno komentator kaze kako golman Zemuna reklamira povredu aloo bre. Bilo bi dobro da je ovaj malo manje ostrascen. Bato, neki igrac na njemu je napravio faul.

Aleksej

pre 5 godina

@Aleksej i Zadruga je gledanija od bilo kog koncerta na Kolarcu, ali to ne znaci da je Zadruga bolja, jednostavno vecina ljudi nema ukusa, tako ti je i u sportu i u svemu!
(Kolee, 07. oktobar 2018 14:42)hahahaha kakva logika!!!Sine ovo je sport ono kultura sine nebo zemlja je to,uporedjujes babae i zabe.

red

pre 5 godina

O grobarskoj mrznji ce se jednog dana pisati ozbiljne socioloske studije.
Neverovatno koliko su nisko pali sa svojom zlobom.
Nezabelezeno u istoriji modernog sporta.
(Ranko, 07. oktobar 2018 14:35)

Decace gde ti vidis mrznju? Ovde je rec o realnosti , kako vas bre nije sramota vise da lazete sami sebe kad god vam dosude ovakav smesan penal ili kad vam bukvalno doda loptu protivnicki igrac. Liga nam je bedna bas zbog ovih stvari, da je realno i Zvezda bi se ponekad mucila za bodove, i jaca bi nam bila liga samim tim i klubovi. Javi se poneki posteni Zvezdas vi ga odmah napadnete, da li imate uopste obraza ako znate sta je to.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nenad, 7. oktobar 2018 14:41) # Link komentara

E moj Nenade,a vi kao neke cvečke jel?Koliko penala su vama sudili prošle sezone?Aj pokrij se po ušima i nemoj se blamirati.

only fools and horses

pre 5 godina

Nisu mi jasni grobari zar stvarno mislite da mozete da uzmete titulu?
(Goran, 07. oktobar 2018 13:45)

Normalno da ne mislimo. Onakav propust i izgubljena već nameštena titula, se više ne može desiti.

Delija

pre 5 godina

Ovako kako je igrac Zemuna izbacio do Jovrljica panicno tako je Krsticic u Parizu a ja nzm sta su oni to naucili u Parizu jadna vam vasa skola,jedan pas ne znamo da povezemo pa brate igrate fudbal 20 godina. Stojkovic ne zna da centrira, pa ostani 2h posle treninga i centriraj sunce mu poljubim. Rodic jos gori nzm sta da kazem za igru a i ove sudije preterase, sta guras, pa nek se pomuce, pa nek dobiju a ne ovako. zato smo tu i gde smo pokazao nam je Psz koji nam je mogao roknuti 12-13komada i kakav presing igraju da nemas sansu za kontru a ovi ne mogu Zemun da pritisnu. prosto razocaran sam igrom.

Ranko

pre 5 godina

O grobarskoj mrznji ce se jednog dana pisati ozbiljne socioloske studije.
Neverovatno koliko su nisko pali sa svojom zlobom.
Nezabelezeno u istoriji modernog sporta.

BODIBOND

pre 5 godina

Ne mogu da verujem koliko prostora igraci Zemuna ostavljaju Zvezdi za suteve, moraju malo bolje da ih markiraju. Kruscicu sta je sa tim markiranjem covek na coveka? Sta ovi Zemunci rade na treninzima kad niti znaju da driblaju ni da prave defanzivni blok??

Nenad

pre 5 godina

O grobarskoj mrznji ce se jednog dana pisati ozbiljne socioloske studije. 
Neverovatno koliko su nisko pali sa svojom zlobom. 
Nezabelezeno u istoriji modernog sporta.
(Ranko, 07. oktobar 2018 14:35)

Decace gde ti vidis mrznju? Ovde je rec o realnosti , kako vas bre nije sramota vise da lazete sami sebe kad god vam dosude ovakav smesan penal ili kad vam bukvalno doda loptu protivnicki igrac. Liga nam je bedna bas zbog ovih stvari, da je realno i Zvezda bi se ponekad mucila za bodove, i jaca bi nam bila liga samim tim i klubovi. Javi se poneki posteni Zvezdas vi ga odmah napadnete, da li imate uopste obraza ako znate sta je to.

Aleksej

pre 5 godina

Nisu mi jasni grobari zar stvarno mislite da mozete da uzmete titulu?(Goran, 07. oktobar 2018 13:45)Naravno da mozemo..i uzecemo je!
(Petar, 07. oktobar 2018 13:53)hahahah docice te na Rajku vi samo polako!

Dexim

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица? 
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49) 

Pitaj stopera Zemuna. Lepa asistencija za 1:1.
(Gazda Dojkan, 07. oktobar 2018 13:52)

Pa sto nam ranije nisu asistirali??? vi ste smejurija.

Sidon

pre 5 godina

Necu da komentarisem penale jer nam se sviraju bar jedan po utakmici i imamo sirok spektar da biramo or najregularnijih do smehotresnih. Navijaci Partizana sa druge strane ne treba da komentarisu jer su njihove utakmice jos komicnije, a kad ga nameste, bude sramota i redare na stadionu. Svakako cirkus od lige...
E sad, sto se Zvezdine igre tice, treba neko staviti prst na celo i pitati se, gde je igra? Bilo koji protivnik da je u pitanju. I da pobedimo Liverpool, treba se zapitati sta rade ovi ljudi na terenu?
Samo se setite kakav tok lopte i kakvu igru je imao Robi kao trener, a imao je jako skroman tim.
Plus, mislim da bi bio voljan da se vrati...

karlito

pre 5 godina

Domacin si, vodis, a kvota na gosta u tom trenutku 1.66. Sve regularno.
(Ivan kg, 07. oktobar 2018 13:46)

Covece,pa Partizan je imao ubedljivo najvise prelaza prosle sezone,o cemu ti pricas??? Proslu ili pretproslu je isto gubio pa na kraju pobedio.

Ivan

pre 5 godina

E moj miloje sta se sa tobom desava u poslednje vreme... Izbacujes Joveljica pored zivog Pavkova koji je opasan po nas gol, ne po protivnicki. Pravi im kontre pasovima u nazad direktno u noge, a ti izbacujes strelce golova za nas...

zemunski kej

pre 5 godina

Ocajno poluvreme za Zvezdu,Joveljic i Pavkov ,kakva nelogicna kombinacija,Moj Zemun veze nema 6 puta imaju situaciji 3prema dva ili 4 prema dva i bez veze se zavlace,Onaj Vukadinovic ne da loptu misli da je zvezda.
Zvezda ce pobediti od 50 sansi neki sut mora da udje,Zemun da da jos neki gol jako tesko ,mislim teoretski moguce ali kada su one sanse upropastili,

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Ahahahah ...pa koji vec penal za cz !?!? Jovancic se jako brzo uklopio u taj mentalitet , protiv Vojvodine je pao kao pokosen a sada i bez kontakta....sramotan klub i jos gori navijaci koji ovo opravdavaju i uzdizu 

Samo zvezda ima luksuz da evidentan pad forme krs igru isprati sa svim pobedama u domacem prvenstvu....u normalnim ligama je pad forme propracen i gubitkom kojeg boda samo zvezdana sa kombinovanim timom bez igre gazi sve po redu
(Cirkus liga, 07. oktobar 2018 14:13)

Jer nikad partizanu nije poklonjen penal preposteni grobari...dal je realno sta vi pisete i kako placete.

Nenad

pre 5 godina

Odakle izvirete lazni zvezdasi?
(Pitanje, 07. oktobar 2018 14:01)

posten zvedas ce reci - sta nam treba ovoliko namestanje, a cigan tj. delija ce se zaliti sto jos jedan penal nihe sviran. Razlika je ocigledna. Jedni dodju sa decom na stadion a drugi sa stanglom i bakljom u rukama.

Grobar do Groba*****

pre 5 godina

lol,
Aleksej je navijac Zvezde,ja ti to kao Grobar garantujem.A ti,sta si??Par puta sam mu odgovorio na njegove komentare.

sale xiaomi

pre 5 godina

Kako je rekao obaj novinar, neporazeni 34 utakmice?!?! Pa protiv koga su igrali..

Ljut sam na mbapea i neimara sto su bili onoliko neozbiljni, trebalo je biti 10:1, cisto da se vidi gde je 'superliga' i Srbija u odnosu na Evropu..

raznosacpice

pre 5 godina

KAKO JE MOGUCE DA MOJA CRVENA ZVEZDA SAMPION SRBIJE, EVROPE, SVETA I UNIVERZUMA JEDVA PARIRA SA ZEMUNOM!!???!?????!! Mala sala ipak sam ja iskompleksirani grobar. Hocemo penal za zvezdu!!

tek onako

pre 5 godina

Decace gde ti vidis mrznju? Ovde je rec o realnosti , kako vas bre nije sramota vise da lazete sami sebe kad god vam dosude ovakav smesan penal ili kad vam bukvalno doda loptu protivnicki igrac. Liga nam je bedna bas zbog ovih stvari, da je realno i Zvezda bi se ponekad mucila za bodove, i jaca bi nam bila liga samim tim i klubovi. Javi se poneki posteni Zvezdas vi ga odmah napadnete, da li imate uopste obraza ako znate sta je to.
(Nenad, 07. oktobar 2018 14:41)

Kad smo vec kod dodavanja, i vama na derbiju Boaci dodade loptu... Hmmm, mislite o tome...

Milan

pre 5 godina

Nisam lažni navijač...jednostavno, ne sviđa mi se igra. Jesmo dobili, ali kako ? Pa bez trenera, na "mišiće", na indivudalni kvalitet, bez igre koja bi bila prepoznatljiva. Milojević je trener za nižerazredne klubove.

Nenad

pre 5 godina

Tako se to radi, umesto da izbacis u gol aut, ti dodas njima.. ne krivim coveka, mozda je i morao tako nesto da uradi. Inace vezni red Zemuna se ubi od fudbala, ali zadnja linija hahahahaaaa...zato nam je takva i liga.

MilanSpanac

pre 5 godina

Milojevic sve dobro sto je uradio baca u vodu konstantno.. NE MOGU igraci da igraju na poziciji koji ti odredis.. malo spic malo krilo malo vezni.. uigravaj igrace na jednoj poziciji ako igra krilo nek igra krilo i nek ima zamenu, jednu dve tri nema veze, ali nemoj ih seljakati sa pozicije na poziciju.. ne treniras barselonu nego zvezdu, mada ni barsa to ne radi..

србујем

pre 5 godina

Evo vam ga Joveljic, jeste li konacno videli da ne bi ni u Zemunu imao mesto?! Jeste li? Ono, konacno?!!!
(qqlele, 07. oktobar 2018 13:48)

Ок

BODIBOND

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица?
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49)

Jeste, zato sto ce Zvezda preokrenuti ovo, X-2 je jako dobra kvota. Zemun je ovaj gol dao samo da bi se dil gurnuo pod tepih.

BODIBOND

pre 5 godina

Ako bude fer I pošteno suđenje Zemun uzima bod ako ne I sva 3.
(marek hamšiković, 07. oktobar 2018 12:58)

Da sve bude lepse Zemun poveo hahaha. Ja rekao bice 2:2 kao u Backoj Palanci, tad Backa oba puta vodila, a evo i ovde pocelo slicno.

Sale

pre 5 godina

Pavkov i Joveljic skroz nepovezani, opet placamo danak tom silnom rotiranju ekipe. Jovancic i Ebesilio veoma slabi, a lopta bas nece u gol, iako slabo igramo nismo zasluzili da gubimo na poluvremenu...

lol

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.
(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)

Evo ga jos jedan lazni navijac zvezde..

Aleksej

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.
(Milan, 07. oktobar 2018 13:45 Nisi ti nikakav Delija nego Grobar iskompleksirani kome je Miloje nabio komplekse.

Nenad

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица?
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49)

Jel si ti slep decace? Kako se zove kad ti odbrambeni igrac doda loptu u petercu. Ma sta se sa vama ima polemisati, obraz kao djon. I onda se cudite kad dobijete 6 komada u Evropi.

el gladijator

pre 5 godina

sezona 2018/2019
CZV - penala 3, crvena 2 protivnicima

PAR - penal 1, bez crvenih protivnicima,1 isključen

Uzastopni šampioni u dosuđivanju penala u svoju korist i crvenih protivnicima od 2006-te, nastavljaju svoj niz

Predsednik sudijske komisije je i dalje Mrakić, čuven po svojoj izjavi "Dok sam ja sudio, srce nije dalo da Zvezda izgubi"

dragi navijači CZV, nije vam nadimak za džabe...

Petar

pre 5 godina

Nisu mi jasni grobari zar stvarno mislite da mozete da uzmete titulu?
(Goran, 07. oktobar 2018 13:45)

Naravno da mozemo..i uzecemo je!

спортски уметник

pre 5 godina

Ако преокренемо (што не мора бити случај) биће да је Вучић био на полувремену да регулише исто. У сваком случају, надам се да вежемо барем 6 титула као комшије (е то је био фудбал, напето, неизвјесно, судије и тада свирале против комшија, али надљудским напором и квалитетом 15-ак бодова разлике као од шале)..... Без шале, шта би било да ЦЗ оствари резултате као Партизан у претходних 25 година, што у фудбалу то у кошарци?
(делија нс, 07. oktobar 2018 13:42)

Тих 6 година звезди су свирани свакојаки пенали кРадуа, признавани голови из офсајда, и по више таквих по мечу, на дербијима су разна колена били пенали, поништен гол Богуну, црвени Мореири јер је дављен итд итд....а ти настави да живиш у свом шареном свету лажи, љуби те чика са потернице

Aleksej

pre 5 godina

Mnogo ce nam doci dobro ova pauza da ponovo suzbijemo redove vidi se da iz nedelje u nedelju sve slabije igramo,ne racunam Psg realno to je top 3. najbolje svetske ekipe,niko van zapadne Evrope ne moze da se nosi sa njima.Ali Partizan,pa sad Zemun kayastrofa igra.Treba vec jednom da se ustali jedan sastav koji ce da bude okosnica i da se vrse smislene izmene ovo svake utakmice nov tim izlazi na teren.

некле

pre 5 godina

Ови несрећници могу да победе неког само у овој вучић президент лиги, и то уз помоћ судије, црвени, пенали, па ово је срамота!
Колко је пенала до сада свирано за звезду у задњих пар година?!
Срамота, уефа да их затвори на једно 20 година!
Ал добро ту је лига шампиона, где вам не гину нова брукања у најави, још четри меча, шта ће вам се дешавати, ово у паризу биће бања.
Газиће вас само тако.
Најжалосније од свега су ови играчи клубова у Србији, који морају да се склањају неком дегенеку, ебисилију и комапнији, или да их судија краде против истих.

Realan partizanovac

pre 5 godina

Opustite se zvezdasi,ide ovo lagano u dvojku i ako gubite.. Cak, ako su Kokeza i drustvo zategli tiket negde u Aziji tipujem iz 1 u 2..

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица?
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49)

Pitaj stopera Zemuna. Lepa asistencija za 1:1.

Bojan

pre 5 godina

Evo ga Zvezdanaesterac klasičan....niko ga nikada ne bi dosudio nego Zvezdi.Ovo je strašno.Svaka utakmica izmisljen penal.Biće ih ovde jos posto nije gol

dalje

pre 5 godina

o kom velikom padu u igri pričate rođaci?! pa neverovatnim spletom sretnih okolnosti je ova skupina poluprofesionalaca dogurala do evrope. o nameštenom vođinom prvenstvu ne treba trošiti reči...

dr. Haos

pre 5 godina

Ladno porede nasih 6 titula i skor u derbiju bez poraza (tipa, 10 meceva) i njihove kradje sa egal skorom u derbijima. Plus...mi jesmo bili kifla za punjenje u Evropi ali ovo sto je zvezda danas...jos uvek nema naziva.
Sramota!!!

nadam se da username nije zauzet

pre 5 godina

Zemun ni da napadne, povukli se od prvog minuta. Ali nema veze, napasce kad se sastanu sa Partizanom.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 13:09)
Da sve bude lepse Zemun poveo hahaha.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 13:13)

Pa dobro majstore, da te brat grobar pita, kako su dali gol ako su se povukli, pa ni da napadnu?
BTW, i treba da napadnu protiv Partizana, necu da nam se sklanjaju, gde je tu zabava, i kakva je vrednost takve titule?

Grobari

pre 5 godina

Vratili ih na fabricka podesavanja posle PSG i zemun ih nadigrao ali kao i uvek mora penal da se svira za miljenicu cudo da ga je promasio...

treba biti realan

pre 5 godina

Eto vam jovancica i marina i ebisilija i dva napadaca...Pobedicemo mi ovo...Ali igre nema...Zamena a kamoli pojacanja u odnosu na proslogodisnji tim koji je igra LE a ne LS nema...

1. Otisao LeTalek zamena Degenek, Babic
2. Otisao kakav god ali brz i opasan radonjic, zamena ko? Kafu, Simic, ko?
3. Umesto Kange: Ebisilio, Causic? Kanga koji nije za nivo LS je modric za ovoga. koliko god ga velicali, covek do sada dao 2 valjana pasa i 2 suta
4. Ko menja Srnica koga su bacili u kanal. Igraca koji je igrao napred i nazad igrao u meso, ma kakav god, pokrivao i stojkovica? Ben za krilo nije. Za poluspica da ali u postavci zvezde 4 5 1 od kojih i 3 budu zadnja vezna piluspica nema. Kao ni gorepomenute 10tke (kange). Pa nema ni igre.
5. Marin bi mogao biti nekakvo pojacanje ali ja sam iskreno ocekivao da on sam pravi razliku bez obzira s kim igra. Pa on nije sam sebi izfradio nista protiv otuznih (bez uvrede ali to i grobari misle) bekova Partizana.
6. Zamena za Donalda, ko? Jovancic? Oporavljeni Jovicic? Donald je znao (ako izuzmemo poslednju polusezonu kad se prodao) i da iznese loptu i da asiatira i bome da raspali. Mogu li ovi momci to.
7. Onaj sastav je prosle godine imao neku igru, borbenost srcanost znali su u oar pasova da dodju do gola a ovo...Pa bolje da su 2 krstena centarhalfa kupili...umesto svega ovoga...
8. Zasto se Krsticicu ne da sekunda odmora? ili proba s njim na 10tci? Protiv Parrtizana nije smeo igrati kao ni jos 4 5 igraca.
9. Ponovo: Gde je SRNIC. Pa jesmo li toliko menadzerski klub....itd...

Ovo je sve istina vi kako hocete. izvinite dragi moji zvezdasi ali utakmice protiv surdulice proletera sa klise i sl.ne racunam

BODIBOND

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)

I treba, ali pravda je zadovoljena i Ebesilio pogodio stativu. Ovako ste protiv Backe u Palanci prosle sezone, gubili 1:0 i 2:1 i promasili penal da bi rezultat bio 2:2, bilo bi lepo da i sada bude tako.

спортски уметник

pre 5 godina

Хахахахахаххахахахахаххаа

Хоће ли, ако звезда случајно поведе, опет као на дербију, прво полувреме бити продужено дуже него друго?

Delija

pre 5 godina

Uzas i katastrofa od igre ko bi rekao da su ovi igraci u sredu igrali protiv zvezda svetskog fudbala i kakva crna skola koju su naucili oni igraju jos jadnije i bednije cak mi deluje ekipa kod Bozovica kvalitetnije i bolje povezana a sve zbog Guelora Kange koji za klasu bolji od Ebisilija,Bena i Krsticica jer od kako je on otisao mi smo nepovezani u napadu, osvojice se titula a LS nema sanse da igramo da nam naleti Ludogorec,Psv ili Seltik ne gine nam 4-5 komada u gostima,ove godine smo imali srece sa protivnicima sledece necemo i Milojevic ozbiljno mora da razmislja da dovede nekog veznjaka dobrog na zimu inace nista od Evrope.

Aleksej

pre 5 godina

Milojevic nije trener za veliku Zvezdu, hvala mu za ovo do sada, ali ako klub zeli da raste, vreme je za promene!
(kadinjaca ipak pala, 07. oktobar 2018 13:30)Hoces Zidana,Ancelotija,Fergusona iz penzije?Miloje je doktor i jos pet godina minimum treba ostati na klupi!!

goxi

pre 5 godina

Za sada je 1-0 za Zemun. Ali u nastavku ocekujemo ulazak u igru najboljeg Zvezdinog igraca, koji ce da iznudi penal za Zvezdu i crveni za igrace Zemuna. P.S. valjda svi svi znamo da je najbolji igrac u Zvezde u Super ligi u poslednjih nekoliko godina GLAVNI SUDIJA.

matori

pre 5 godina

zvezdaš jesam, ali penala nije bilo
(Bijela, 07. oktobar 2018 13:24)

Evo ih ovi "zvezdas sam" pa dobro bre, evo ja sam grobar i bio je penal.

србујем

pre 5 godina

Хвала Ебесилију за промашен пенал, јер га није ни било! Сад може да се настави игра и да будем миран.

Neimar

pre 5 godina

Igra sam Zvezda ima penal posle voćstva Zemuna i dobih. Sada posle promašaja igram još jedan penal za Zvezdu.
PS pozdravio vas novinar iz Pariza i Neimar

Marko

pre 5 godina

Moj drugar iz detinjstva je prvotimac u jednom od "blizanaca". Rekao mi je sledece:"Sudije ejsu lose i namestaju, ali ne toliko koliko to rade igraci manjih klubova kada igraju protiv Zvezde ili Partizana. U tim klubovima igraci navijaju za jedan od va navedena kluba i kada se njihov tim sastane sa ovima , oni jednostavno podbacuju namerno ili ulaze u , navodno, slucajne greske." Rece mi drugar da masu penala ti igraci prave namerno kako bi pomogli tim za koji navijaju. Jednostavno ljudi bez karaktera.
Tako, dragi moji, nasem fudbalu spasa nema, jer kao nacija smo na jako niskom stepenu razvoja. Drustvena svest ne postoji.

Uros

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.
(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)

Posle prve 3 reci sam shvatio da si grobar, evo ide 1-1 u nadoknadi, dzabe si se ponadao.

Severko

pre 5 godina

Zašto Borjan nije kapiten? Po "rezultatima na radu", ubedljivo najstandardniji igrač i pravi autoritet. Savić to nije, a nisu ni njegovi nerazdvojnici Žule i Gobeljić...

Milos

pre 5 godina

Domacin si, vodis, a kvota na gosta u tom trenutku 1.66. Sve regularno.
(Ivan kg, 07. oktobar 2018 13:46)

Tako je to kada si najjaci u svojoj ligi i Barselona kada gubi bude i 1.30 za preokret, slabo se razumes ali dobro.

Mikii

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)

Nisi zvezdas, jasno je ko dan. Oni se nicega ne stide.

Grobar

pre 5 godina

Vracaju se na sklanjalice po nasim livadama a cim izadju sledi demoliranje pa se onda strani novinari cude otkud taj niz nepobedivosti!!

marek hamšiković

pre 5 godina

Najjači je komentator Milovanović,kaže mislim da ga je malo dodirnuo I da je postojao minimalan kontakt,pa reci čoveče da nije,znaš da nije ali da zabranjeno mu je da kaže...

BOBA DELIJA

pre 5 godina

Blag kontakt i zato mi i drago sto je promasio.
Vrli lose igramo u poslednje vreme i skroz pogresno. Samo se ispucava gde Rodic prednjaci, po 20 puta na mecu bez ikakve potrebe samo samara loptu. Preskace se sredina, gde je Krsticic u poslednje vreme najslabiji. Drasticno je pao.
Mora Milojevic ozbiljno da poradi na igri u ovoj reprezentativnoj pauzi. I dobro sto je pauza jer ni trkacki ne deluju sveze.
Samo da se ovo pobedi i onda rad, rad i rad. Posle pauze mora to mnogo dominantnije u domacoj ligi!

Nenad

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица?
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49)

Da, mislim da si ti i slicni tebi olicenje srpstva, u svakom smislu...od fudbala pa do politike.

BODIBOND

pre 5 godina

Kukulicic Mbappe za siromasne hahaha. Ali u akciji Zvezde iz koje je izjednacila, ocajno je reagovao igrac Zemuna sa brojem 5, imao je loptu na nozi. Mora ga trener Kruscic ostaviti u svlacionici i a uvede onog Japanca.

Nenad

pre 5 godina

Без шале, шта би било да ЦЗ оствари резултате као Партизан у претходних 25 година, што у фудбалу то у кошарци?
(делија нс, 07. oktobar 2018 13:42)

Bez sale, kad bi vi ostvarili takve rezultate u Evropi niko se nebi cudio. Ovo je presmesno kako vam namestaju. Bolje da je dao autogol igrac Zemuna nego sto je dodao vasem igracu. Mislim, da se svaki posteni Zvezdas ovakve pobede ( ne dovodi se u pitanje) stidi.

lol

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)

Ahahhaa pa ovi lazni navijaci zvezde samo naviru...

it’s mi life

pre 5 godina

Onaj osecaj kada sa parka prinčeva dodjes na gradski stadion Zemun,i kada sa Kavanija,Mbape-a i Neimara spadnes da igras sa Trajkovica,Stojikovica,Milosevica,...I posle sto 6 komada?

.

pre 5 godina

Igraju sirovo nema mekoće u vladanju loptom, nema celovite taktike, to su samo sabrani malo bolji igrači a ne ekipa koja zna fudbal, svaki igrač je sličan kao iz tima koji se bori za opstanak.

Aleksej

pre 5 godina

Domacin si, vodis, a kvota na gosta u tom trenutku 1.66. Sve regularno.
(Ivan kg, 07. oktobar 2018 13:46Da regularno je tako je i Partizan kad igra razlog jednostavan sve pare srpskog fudbala idu na te dve ekipe i to je to.

meća

pre 5 godina

Ako su za ovo svirali Zvezdi penal,onda je ovo sramota...Zvezda je sigurno najbolji tim u zemlji i mislim da joj ovakva pomoć ne treba..

Kit Karson

pre 5 godina

Onaj osecaj kada sa parka prinčeva dodjes na gradski stadion Zemun,i kada sa Kavanija,Mbape-a i Neimara spadnes da igras sa Trajkovica,Stojikovica,Milosevica,...I posle sto 6 komada?
(it’s mi life, 07. oktobar 2018 13:09)

Nisam sumnjao da je do vas, već do Zemuna ona šestica sa Parka prinčeva..

Ivan kg

pre 5 godina

1-0 ovi videli od PSŽ kako se radi pa i oni tako...p.s.sad čekamo penal za CZ...
(gremlin, 7. oktobar 2018 13:12)

haha bravo majstore, nismo ga dugo cekali :D

србујем

pre 5 godina

Zemun ni da napadne, povukli se od prvog minuta. Ali nema veze, napasce kad se sastanu sa Partizanom.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 13:09)

Очигледно.

делија нс

pre 5 godina

Ако преокренемо (што не мора бити случај) биће да је Вучић био на полувремену да регулише исто. У сваком случају, надам се да вежемо барем 6 титула као комшије (е то је био фудбал, напето, неизвјесно, судије и тада свирале против комшија, али надљудским напором и квалитетом 15-ак бодова разлике као од шале)..... Без шале, шта би било да ЦЗ оствари резултате као Партизан у претходних 25 година, што у фудбалу то у кошарци?

Aleksej

pre 5 godina

Velika je sramota ovo sto se desava.Zvezda je ogromnim zaradama od prodaje igraca i Lige sampiona trebala dovesti igrace koji ce razliku napraviti da titula bude osvojena rutinski.Zvezda vec 3. nedelje igra ocajno to je cinjenica,Partizan je bio bolji u derbiju,malo smo bljesnuli protiv Napretka ali sada gubimo od Zemuna nereseno ce biti maksimum na ovom mecu.Sramota je da nam dosudjuju toliko penala zaista s obzirom na igracki kadar koji imamo moramo da pobedjujemo sve sa minimum 2,3:0.Najveci problem je sto se svake utakmice menjaju igraci i ne moze da se uspostavi sistem koji ce da meljw kao prosle godine.Causic totalni promasaj,enigma zasto ne igra Ebisilio svaku utakmicu,Stoiljkovic promasaj,zasto je doveden Meleg da greje klupu mozda?Kafu van forme..Mora to mnogo bolje.Umesto da se sa sastavom koji imamo izivljavamo mi igramo sve gore i gore.I pod hitno da se vrati borbensot i zelja kod igraca ili otkazi da padaju.

Sale

pre 5 godina

Sjajno sto je bas Joveljic dao zbog samopouzdanja jer je imao veoma lose poluvreme... Zemun skroz ok igra sa tim visokim presingom, samo je primetan manjak kvaliteta u zadnjoj liniji, par smesnih kikseva su imali steta sto smo samo ovaj poslednji iskoristili...

it’s mi life

pre 5 godina

Onaj osecaj kada sa parka prinčeva dodjes na gradski stadion Zemun,i kada sa Kavanija,Mbape-a i Neimara spadnes da igras sa Trajkovica,Stojikovica,Milosevica,...I posle sto 6 komada?

србујем

pre 5 godina

Хвала Ебесилију за промашен пенал, јер га није ни било! Сад може да се настави игра и да будем миран.

Ranko

pre 5 godina

O grobarskoj mrznji ce se jednog dana pisati ozbiljne socioloske studije.
Neverovatno koliko su nisko pali sa svojom zlobom.
Nezabelezeno u istoriji modernog sporta.

Nenad

pre 5 godina

O grobarskoj mrznji ce se jednog dana pisati ozbiljne socioloske studije. 
Neverovatno koliko su nisko pali sa svojom zlobom. 
Nezabelezeno u istoriji modernog sporta.
(Ranko, 07. oktobar 2018 14:35)

Decace gde ti vidis mrznju? Ovde je rec o realnosti , kako vas bre nije sramota vise da lazete sami sebe kad god vam dosude ovakav smesan penal ili kad vam bukvalno doda loptu protivnicki igrac. Liga nam je bedna bas zbog ovih stvari, da je realno i Zvezda bi se ponekad mucila za bodove, i jaca bi nam bila liga samim tim i klubovi. Javi se poneki posteni Zvezdas vi ga odmah napadnete, da li imate uopste obraza ako znate sta je to.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Minut 73, 1:1. 
Kume, u 100 marke da će da svirnu penal i/ili crveni?
(Igor, 07. oktobar 2018 14:33)

Ajde u 100 marke da neće.

Hari

pre 5 godina

Trebali bi narednih 10 godina da nam sude nepostojece penale da izjednacimo sve kradje i otimacine koje je imao Partizan iz doba Tadica
(Kale, 07. oktobar 2018 15:38)

Bravo!

konstatacija

pre 5 godina

Jedva cekam da vas L'pool deklasira! Rezimski klub!
(čovek iz senke, 7. oktobar 2018 15:05)

Vas deklasirao polu raspadniti matori rezervni tim Besiktas gde igra Kvaresma sa 35 godina.Tim iz turske lige gde igraju izsluzeni evropski igraci

Toto-ko-tunjo-pricajuci-vic

pre 5 godina

@@@ Ljudi trebamo biti objektivni. Igramo ocajan fudbal ! 
(sars, 07. oktobar 2018 15:55) 

Ali zato imate najviše bodova. Pa vas i PSG da igra u našoj ligi ne bi smeo da dobije. Do sada na terenu dobacili ste maximum do drugog mesta
(Grr, 07. oktobar 2018 16:17)

I tako, caskaju dva grobara. Svako u svom tripu.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Miloje, da se ne ljubimo. 

Daleko, jako daleko si ti od ozbiljnog trenera. Ti si "Grof" 2. 
Ovo danas je sramota, koja crna pobeda. Samo deca se mogu tome radovati, ali ne i mi koji pamtimo neka druga vremena i istinske legende ovog kluba. 
Ovo Zvezdi ne treba niti koristi.
(C.Z, 07. oktobar 2018 16:08)

Niti je kod vas i dolazio, niti nam je jasno sto bi se s vama i ljubio... On je Zvezdin trener i to ce i ostati. A dobro je da priznajete da pamtite istinske legende ovog kluba.

dalje

pre 5 godina

o kom velikom padu u igri pričate rođaci?! pa neverovatnim spletom sretnih okolnosti je ova skupina poluprofesionalaca dogurala do evrope. o nameštenom vođinom prvenstvu ne treba trošiti reči...

piki

pre 5 godina

Kad se setim nekih mučenika koji u Ligi Šampiona nisu uzeli ni jedan bod u grupi sa Bragom i Šahtjorom a komentarišu jedan PSG i Liverpul stvarno jadno.. Mi smo zato za vas Liverpul, - 7 a tek počeo oktobar

Duka

pre 5 godina

Moram da gledam partizanov vesnik da vidim jeli Zvezda regularno pobedila ili nije...hahahaha...pričaju o poštenju, a 6 toletovi titula je najveća krađa u istoriji srpskog fudbala.

goxi

pre 5 godina

Za sada je 1-0 za Zemun. Ali u nastavku ocekujemo ulazak u igru najboljeg Zvezdinog igraca, koji ce da iznudi penal za Zvezdu i crveni za igrace Zemuna. P.S. valjda svi svi znamo da je najbolji igrac u Zvezde u Super ligi u poslednjih nekoliko godina GLAVNI SUDIJA.

el gladijator

pre 5 godina

sezona 2018/2019
CZV - penala 3, crvena 2 protivnicima

PAR - penal 1, bez crvenih protivnicima,1 isključen

Uzastopni šampioni u dosuđivanju penala u svoju korist i crvenih protivnicima od 2006-te, nastavljaju svoj niz

Predsednik sudijske komisije je i dalje Mrakić, čuven po svojoj izjavi "Dok sam ja sudio, srce nije dalo da Zvezda izgubi"

dragi navijači CZV, nije vam nadimak za džabe...

Toto-ko-tunjo-iscekujuci-tastatura-frakcije

pre 5 godina

Ajdeeeee inace partizan uvek igra sjajno i uvek pobedjuje... Pa u kom svetu vi zivite? 
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:22) 

Partizan igra sjajno protiv malih klubova poput Zvezde, video si i sam.
(Terzic ministar finansija, 07. oktobar 2018 15:27)

Ma videsmo. Muka samo protiv velikana iz Surdulice.

d

pre 5 godina

Kakav igrač ovaj Marin majko moja?! 
(sah 88, 07. oktobar 2018 14:39) 
Videli smo na derbiju.
(Zemunac, 07. oktobar 2018 16:05)

Sto, ko je pobedio? Koliko se secam bilo je nereseno.

Sofronije

pre 5 godina

Minut 73, 1:1.
Kume, u 100 marke da će da svirnu penal i/ili crveni?
(Igor, 7. oktobar 2018 14:33) # Link komentara

Kume, dođeš mi 100 marke.

делија нс

pre 5 godina

То што смо најбољи не мора значити да судија не може свирати 2-3 пенала за нас. Навијачи ПСЖ-а, шта кажете?

Bunkerizan

pre 5 godina

Partizan igra sjajno protiv malih klubova poput Zvezde, video si i sam.
(Terzic ministar finansija, 07. oktobar 2018 15:27)
Kako izgleda bilans između Partizana i Zvezde?

Zlatko

pre 5 godina

Jel gledate vi grobarcici ove utakmice kad komentarisete?Zašto je saplitanje sa ledja van šesnaesterca faul a unutra nije penal?Kakvi poklonjeni golovi?Zemun se branio i folirao,trošio vreme koliko je mogao!Sudija nam je pomagao? Kako? Tako što nije pokazao crveni karton,drugi žuti, golmanu Zemuna,za očigledno simuliranje udarca po licu,a da ga niko nije pipnuo!Vidim ja da će vaša agonija potrajati,jer nikako da potražite rešenja za svoj klub,nego samo opravdanja!

d

pre 5 godina

Koliko se secam u derbiju je bilo je nereseno. 
@d 

Partizan je pobedio 1-0.
(FMP 2011, 07. oktobar 2018 17:16)

AMIN, i Zvezda je izgubila od Marseja finale. Samo da tebi bude zivot laksi druze.

slobinator

pre 5 godina

(Ivan Veljković, 7. oktobar 2018 17:56)
kažeš da pratiš dve decenije fudbal.e pa ja pratim četiri i mogu ti reći da si se izlupetao.godinu dana ili dve pre nego što je igrala finale kupa uefa zvezda je u kupu šampiona razbijena od borusije menhengladbah sa 5:1 kod kuće i 3:0 u gostima.eto samo godinu dve potom zvezda je igrom potpuno razbila tu borusiju u finalu kupa uefa,ali joj sudija i nedostatak sreće nisu dozvolili da osvoji trofej.hteo sam reći da se takvi debakli u fudbalu dešavaju i najboljima.recimo barsa je prošle godine ispustila 4:1 sa svog terena izgubivši od u evropskim okvirima prosečne rome sa 3:0.juventus je finale lige šampiona izgubio pre dve sezone sa 4:1 pa ga niko nije omalovažavao.porto je prošle godine kod kuće izgubio od liverpula sa 5:0.plzen koji je lako izbacio zimus partizan,u sredu je izgubio opet od pomenute rome sa 5:0,a ta ista roma je sa totijem pre par sezona izgubila od reala sa 7:1.naročito navijači partizana nemaju zbog čega da likuju.oni su izgubili od preskromnog bešiktaša sa 3:0 i nema ih u evropi,dok je zvezda možda u najjačoj grupi lige šampiona već uzela bod,dala gol i zaradila oko 20 miliona.znači bruke nema,a ubeđen sam da će do kraja takmičenja da padne još neki skalp ili da se zaradi bar neko milionče

Spale

pre 5 godina

Grobarska sreća je sto upadosmo u ovu grupu sa aždajama, pa onda mogu uvek da pišu videćete vi kad dodje PSG ili Liverpool ili Napoli, pa kad vas razbiju. Eto imate čemu da se radujete. 500 komentara na meč Zemun-Zvezda..? Auu grobari tužni li ste...

d

pre 5 godina

Sto mi je drago, kako su se samo radovali komsije pobedi tima koji vredi skoro pa milijardu protiv nasih limitiranih igraca.
Idemo Zvezdo, u inat dusmanima.

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 5 godina

1. Zvezda je danas igrala lose
2. Zvezda je sasvim zasluzeno pobedila i pored lose igre
3. Zvezda ovo kao da je tempirala da Grobari polude. Mozete da zamislite koliko su se mucenici nadali da ce da smanje razliku...a onda gol u nadoknadi vremena. I to cist. Gol kome nema prigovora. Sad treba da smisle pakost a da ne ispadnu.... Hahde da vidimo koliko su mastoviti.

analiticar_amater

pre 5 godina

Ali zato imate najviše bodova. Pa vas i PSG da igra u našoj ligi ne bi smeo da dobije. Do sada na terenu dobacili ste maximum do drugog mesta
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grr, 7. oktobar 2018 16:17)

Imamo najvise bodova jer je Zvezda odlicno startovala i igrala jako dobro u nasem prvenstvu. Losa igra je evidenta u poslednjih par utakmica, ali razlika u kvalitetu u odnosu na protivnike je ipak velika sto se videlo i danas. Pobeda cista ko suza i sasvim zasluzena.

Grr

pre 5 godina

Državna mezimica na aparatima za održavanje prvog mesta. Samozvani najveći klub na Balkanu i šire, i dalje prima sudijsku infuziju. Šok terapija u Parizu nije pomogla.

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

A onda ih u Evropi vrate na fabrička podešavanja!
(Tito toto idioto!, 07. oktobar 2018 15:21)

U Evropi u kojoj nema ni traga ni glasa od vas ?! Aha, pa ok onda...

andrejka

pre 5 godina

A onda ih u Evropi vrate na fabrička podešavanja!
(Tito toto idioto!, 07. oktobar 2018 15:21)

U Evropi u kojoj nema ni traga ni glasa od vas ?! Aha, pa ok onda...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zasto nemas mozak, 7. oktobar 2018 18:11)

Kaze navijac kluba koji je za 25 godina tri puta stigao da odigra par utakmica u Evropi. I to govori navijacu kluba koji ima 12 ucesca u grupnim fazama. Licemerje veliko.

duledudule

pre 5 godina

89:40 ili tako nesto nije nadoknada.Gronarski tres romantizam portalu.a vi lopatari skinite dres od Zemuna i obucite plavi od Buducnosti.Ima jos utakmica za vas na kojima mozete da navijate protiv Zvezde.Zelim vam sve najgore u ostatku sezone kako fudbalske tako i kosarkaske

marek hamšiković

pre 5 godina

Najjači je komentator Milovanović,kaže mislim da ga je malo dodirnuo I da je postojao minimalan kontakt,pa reci čoveče da nije,znaš da nije ali da zabranjeno mu je da kaže...

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Posle onog u Parizu ocekivaste goleadu i leprsavu igru na gostovanju jednom Zemunu? Ajte malo realnosti. Kontam da je 99,9% ovih razocaranih "Zvezdasa" iz redova komsijskih nesrecnika sto spavaju na Zvezdinim vestima, ali cisto da razjasnim zbog 0,1% nasih sto lako klonu duhom.

Mifo

pre 5 godina

E videli ste sta je klasa. Prvo Boacijeva asistencija, onda Markov prijem u trku, kontrola lopte i onda golmanov pogled u nebranjen ugao.

Pozdrav i za sve verne grobare koji verno prate zvezdu.

Skeptik

pre 5 godina

da reMiziramo...Znaci drugovi PARTIZANI, pevenstvo u bilo kom sportu je regularno samo ako ste vi sampioni.Pa PSZ i Liverpul su razmoniravali mnoge ekipe pa mogu i Zvezdu,trenutno je uspeh meni kao zvezdasa da udjemo u ligu sampiona...a ako udjemo u ligu evrope -druga faza...ja neznam da li je nekog razmontirala Kroacija i Tikva kao vas drugovi PARTIZANI..

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

A sto bi izgubili ako ne moramo? 
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:28) 

A sto da ne izgubite kad ste losi? Mali Real izgubi od Alavesa a Zvezda ne sme od Zemuna.
(Ruud Van Nisteroy, 07. oktobar 2018 15:24)

Trudimo se, al' nece pa nece. A vas hoce te hoce. Razradjeno.

Ivan

pre 5 godina

Ajde neka neko proveri kvotu X-2 posto ce Zvezda preokrenuti, imam taj osecaj.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 14:04)

Cekaj ti hoces da kazes da je nemoguce da se desi da zvezda pobedi kada je neresen rezultat na poluvremenu i pritom je apsolutni favorit protiv svih prtivnika iz lige?

Kale

pre 5 godina

Ok penal ali smo pobedili bez tog penala koji je promasen, grobari bolje bi vam bilo da se toplo obucete, porazboljevacete se na toliki minus.

Vojmijaoca

pre 5 godina

Ja ne verujem da čoveka koji je Zvezdu u par sezona digo na drugi nivo, uveo u ligu evrope, prezimio u evropi, doneo ligu šampiona, doneo milione i milione evra, nazivaju trenerom za nižerazredne klubove i da je njegova krivica ovo ili ono. Pa stvarno smo 0 od naroda, i to NULA velikim slovima. I to se ponavlja sa svakim ko malo bude uspešan i na prvi znak pada forme ide pljuvanje. Što dalje odavde !!!

Staro gvozdje, stare akumulatore...

pre 5 godina

Klasičan grobar, izgubili 5:0 od Videotona a kaže igrali fudbal, Videoton im slučajno dao ni manje ni više nego pet komada. Videoton vas je u toj utakmici DEMOLIRAO a vi možete da baljezgate o hrabroj igri i napadačkoj koliko hoćete. Da ste igrali fudbal ne bi ste primili pet komada a da ne date ni jedan. Znači da vaša odbrana nije postojala na terenu, sredina doživela fijasko čim nije pomogla odbrani a ni napadu, napad jalov. Šta sve čovek neće ovde pročitati?! Pa kakav je onda Videoton bio ako ste vi igrali dobro?!
(Bunkerizan, 7. oktobar 2018 16:31)

Partizan je izgubio od Videotona 0-5, ali je prvi meč u BG dobio 2-0, tako da je u ukupnom bilansu Videoton bio bolji ne za 5, nego za 3 gola. Mađari su tada imali moćan tim, stigli do finala kupa UEFA, dakle u tom takmičenju nisu ništa gori od Zvezde, koja je takođe to jednom postigla.

Kada pišeš po nečemu, lepo je da pomeneš sve činjenice. Takođe je pristojno i da kažeš da je Partizan razbio isti taj Videoton 4-0 i to u Mađarskoj ne tako davno, verujem da se sećaš toga verovatno si plakao.

BODIBOND

pre 5 godina

Ladno komentator kaze kako golman Zemuna reklamira povredu aloo bre. Bilo bi dobro da je ovaj malo manje ostrascen. Bato, neki igrac na njemu je napravio faul.

miško

pre 5 godina

I 20' nadoknade bilo bi malo za onako sramnu igru Zemuna.Napravili su bar 50 faulova,izležavali se bar 20' pa vidite koliko se igralo.Po onakvom terenu, da su igrali bez izležavanja i foliranja, mogli su bar do boda.Grobarska filijala se baš obrukala.Zašto Simić nije igrao,piznaje teren i igrače.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Kojih 10:0 sine? U prvom poluvremenu da nije bilo penala ne bi tvoj mali klub uputio sut na gol.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 15:14

Koji je minut u Surdulici?

Bojan

pre 5 godina

Evo ga Zvezdanaesterac klasičan....niko ga nikada ne bi dosudio nego Zvezdi.Ovo je strašno.Svaka utakmica izmisljen penal.Biće ih ovde jos posto nije gol

Tumbas

pre 5 godina

Posle standardne utakmice sa penalom, golovima u nadoknadama, prizeljkuje se jos jedan izgubljen set u Evropi, koja je jedino merilo.
(el_kiddo, 07. oktobar 2018 15:23)

U toj Evropi "koja je jedino merilo", nigde nema Partizana...

Kolee

pre 5 godina

@Aleksej i Zadruga je gledanija od bilo kog koncerta na Kolarcu, ali to ne znaci da je Zadruga bolja, jednostavno vecina ljudi nema ukusa, tako ti je i u sportu i u svemu!

Marko

pre 5 godina

onda dodje Evropa!,i sve se vrati!,pamtice se se rezultati iz Napulja,Pariza i Liverpula,ove domace namestaljke ce biti zaboravljene!
(Vlada, 07. oktobar 2018 14:57)

Najduže se pamte Kroacija i Fljamurtari.

Millennium

pre 5 godina

Dok se ne završi LŠ ovako će biti. Sa opasnim zverkama smo u LŠ i mora da se kalkuliše sa timom i formom. Ne bi valjalo da se ponovi rezultat iz Pariza. Kada to prođe, tim će se ustaliti kao i igra. Do tada, taman koliko treba. Što bi rekao naš narod, drži vodu dok majstori odu.

prisutan na času

pre 5 godina

@Vlada
Našao si poređenje koje opravdava botovanje?
Interesuje me da li ovo sami smišljate ili vam neko piše ove gluposti?
Pazi Liverpul koji uz PSŽ ima jedan od 3 najbolja napada u Evropi i onda botuješ "videćete", dobro nije raspali Arsenal Braga i takva evro boranija pa ne uzmeš bod.
Život zebri nije lak, kad ste vi došli do ekstaze zbog PSŽ Liverpula Napolija sve je jasno.

Ivan kg

pre 5 godina

1-0 ovi videli od PSŽ kako se radi pa i oni tako...p.s.sad čekamo penal za CZ...
(gremlin, 7. oktobar 2018 13:12)

haha bravo majstore, nismo ga dugo cekali :D

Nenad

pre 5 godina

Odakle izvirete lazni zvezdasi?
(Pitanje, 07. oktobar 2018 14:01)

posten zvedas ce reci - sta nam treba ovoliko namestanje, a cigan tj. delija ce se zaliti sto jos jedan penal nihe sviran. Razlika je ocigledna. Jedni dodju sa decom na stadion a drugi sa stanglom i bakljom u rukama.

Bunkerizan

pre 5 godina

Nik ti je uzas,ali nema veze...Kazes sekesfehervar,a?Mali si ti,mozda i decak cim pises o toj utakmici...Partizan je tamo igrao fudbal,imao pregrst sansi,promasivao je nemoguce,i primio koliko je primio,posrecilo im se,i to je to...ali je za razliku od vas igrao fudbal,napadao.Plod slucajnosti su ta 5 goa Videotona,bar vecina njih,a u revansu???E,da je sudio onaj cist penal u prvom pol. na 2:0 za partizan...mozda bi se desio opet "QPR" zaredom....ustvari siguran sam !!
(Eto ! Bas hocu !!!, 07. oktobar 2018 15:37)
Klasičan grobar, izgubili 5:0 od Videotona a kaže igrali fudbal, Videoton im slučajno dao ni manje ni više nego pet komada. Videoton vas je u toj utakmici DEMOLIRAO a vi možete da baljezgate o hrabroj igri i napadačkoj koliko hoćete. Da ste igrali fudbal ne bi ste primili pet komada a da ne date ni jedan. Znači da vaša odbrana nije postojala na terenu, sredina doživela fijasko čim nije pomogla odbrani a ni napadu, napad jalov. Šta sve čovek neće ovde pročitati?! Pa kakav je onda Videoton bio ako ste vi igrali dobro?!

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

Zvezdas sam od kad znam za sebe i ocekivao sam losu igru posle pariza,ali penal koji je dosusjen danas je sramota na kub.Obozavam Zvezdu ali isto tako prezirem nepostenje,protekcionizam i zakulisne radnje!Cinimo sebi medvedju uslugu i radimo isto ono sto je Partizan radio u eri Tomislava Karadzica,a to se uvek lose zavrsi jer kad nemas adekvatan i fer otpor u domacem takmicenju vrlo lako postajes kanta za napucavanje u evropi!

raznosacpice

pre 5 godina

KAKO JE MOGUCE DA MOJA CRVENA ZVEZDA SAMPION SRBIJE, EVROPE, SVETA I UNIVERZUMA JEDVA PARIRA SA ZEMUNOM!!???!?????!! Mala sala ipak sam ja iskompleksirani grobar. Hocemo penal za zvezdu!!

.

pre 5 godina

Хњо хњо хњооооо.. Ухх што ми је драгоооооо!!! Значи слађе од овога није моглооо!!

Nikola

pre 5 godina

Draga gospodo sa druge strane brda. Gledajte malo vaš mali klub i ostavite našeg šampiona. Toliko pucate zbog zlobe i kompleksa da više mrzite naš klub nego što volite vaš mali klub. Kada ste vi proteklih godina uživali sa vrlo čudnim i na neki način smešnim golovima iz vrlo čudnih odluka onda je sve bilo lepo i mirno i "regularno". Sportski pozdrav

zz

pre 5 godina

(el gladijator, 07. oktobar 2018 13:39)

Izvuci statistiku penala i crvenih za prošle 2 sezone.. Ne sećam se meča Partizana bez penala ili crvenog za protivnika protekle sezone..
Setite se samo Novog Pazara..

MT Vračar

pre 5 godina

Sto mi je drago, kako su se samo radovali komsije pobedi tima koji vredi skoro pa milijardu protiv nasih limitiranih igraca.
Idemo Zvezdo, u inat dusmanima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (d, 7. oktobar 2018 16:07)

Aha, sada ćemo opet o vrednosti timova... OK. Koliko vredi Zemun u odnosu na Zvezdu? I opet vam trebaju poklonjeni golovi i izmišljeni penali kako bi jedva izvukli tri boda...

Severko

pre 5 godina

Zašto Borjan nije kapiten? Po "rezultatima na radu", ubedljivo najstandardniji igrač i pravi autoritet. Savić to nije, a nisu ni njegovi nerazdvojnici Žule i Gobeljić...

Zvezdas

pre 5 godina

Kojih 10:0 sine? U prvom poluvremenu da nije bilo penala ne bi tvoj mali klub uputio sut na gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 7. oktobar 2018 15:14)

Opet tvoja muka na delu,A nastavicese kada kosarka pocne, Kakav je tvoj zdravsveni ,telesni problem kada ceo dan sedis na tastaturi.Lep jeseni dan idealan za setnju sa dragom osobom

Sremac

pre 5 godina

Bruka i sramota od lige. Zvezdo jadna si da jadnija ne mozes biti. Sudija svira sve sto moze, zemunovi igraci ih pustaju da se setaju na 16 metara od gola, ali nista ne vredi kada ovi toliko ne znaju pa cak i u sklanjalici ne mogu da daju gol. Pratim fudbal 40 godina (nisam grobar) ali ovo je odavno izgubilo svaki smisao.
(neko, 7. oktobar 2018 15:00)

Pratis fudbal 40 godina????? Jeste ako si dodao nulu. Ako sad imas 13 godina , plafon je da si sa 9 poceo da pratis

Terzic ministar finansija

pre 5 godina

Ajdeeeee inace partizan uvek igra sjajno i uvek pobedjuje... Pa u kom svetu vi zivite?
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:22)

Partizan igra sjajno protiv malih klubova poput Zvezde, video si i sam.

C.Z

pre 5 godina

Miloje, da se ne ljubimo.

Daleko, jako daleko si ti od ozbiljnog trenera. Ti si "Grof" 2.
Ovo danas je sramota, koja crna pobeda. Samo deca se mogu tome radovati, ali ne i mi koji pamtimo neka druga vremena i istinske legende ovog kluba.
Ovo Zvezdi ne treba niti koristi.

KAZNA KRU

pre 5 godina

Umor kod igrača posle svake utakmice lige šampiona je u domaćem prvenstvu evidentan, kondiciona sprema im je očajna gledano u odnosu na ozbiljne evropske ekipe, ali biće to sve mnogo bolje u drugom delu prvenstva.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Tragikomicna sezona u Evropi, ahahhhahaah...crni Ivane
(anica, 7. oktobar 2018 17:36)

Anice sele moja, opet ti sa tvojim egzibicijama haha! Anice, ja jesam veliki zvezdaš, ma na Zvezdu ne dam prašinica da padne, ali Anice, to me ne sprečava da budem objektivan i kritičan prema njima kad zasluže to! Veruj mi Anice, fudbal pratim skoro preko 2 decenije, pomno pratim, veliki sam navijač Zvezde i veliki fan Lige šampiona i svih ozbiljnijih evropskih klubova, obožavam dobar fudbal, evo upravo gledam na TV veliki engleski derbi Liverpul - Mančester Siti i apropo svega toga mogu ti reći da gori tim, nemoćniji tim, uplašeniji tim, zbunjeniji tim, od Zvezde u Parizu onomad ja u Ligi šampiona pre toga nisam gledao. Ono je Anice bila totalna blamaža slavnog kluba sa oreolom evropskog šampiona iz 1991. godine. Jednostavno nedopustiva blamaža. Nije problem 1:6, gube i mnogi velikani ponekad sa 1:6 upravo taj PSŽ je od Barse pretprošle sezone izgubio na Nou Kampu sa 1:6, ali problem je tragikomična, jadna, nikakva, nikakva "igra" Zvezde na toj utakmici. Zato s pravom tvrdim da je tragikomedija ovo Zvezdino učešće u Ligi šampiona ove sezone. Doduše, imaju još 4 kola da me koliko toliko demantuju i malo poprave utisak, utisak koji je za sada jadan.

tek onako

pre 5 godina

Decace gde ti vidis mrznju? Ovde je rec o realnosti , kako vas bre nije sramota vise da lazete sami sebe kad god vam dosude ovakav smesan penal ili kad vam bukvalno doda loptu protivnicki igrac. Liga nam je bedna bas zbog ovih stvari, da je realno i Zvezda bi se ponekad mucila za bodove, i jaca bi nam bila liga samim tim i klubovi. Javi se poneki posteni Zvezdas vi ga odmah napadnete, da li imate uopste obraza ako znate sta je to.
(Nenad, 07. oktobar 2018 14:41)

Kad smo vec kod dodavanja, i vama na derbiju Boaci dodade loptu... Hmmm, mislite o tome...

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Na kraju ce igraci Zemuna sami sebi morati da daju gol
(ljubimica mora biti prva, 07. oktobar 2018 14:33)

Zato igrači Voždovca izginuše da prime četiri...

kupus

pre 5 godina

Bruka i sramota od lige. Zvezdo jadna si da jadnija ne mozes biti. Sudija svira sve sto moze, zemunovi igraci ih pustaju da se setaju na 16 metara od gola, ali nista ne vredi kada ovi toliko ne znaju pa cak i u sklanjalici ne mogu da daju gol. Pratim fudbal 40 godina (nisam grobar) ali ovo je odavno izgubilo svaki smisao.
(neko, 07. oktobar 2018 15:00)

a za koga navijas sve te godine, da nije Botafogo u pitanju?

Mladen cg

pre 5 godina

Evidentan je pad forme , fudbalera C.Zvezde. Veoma je bolan poraz u Parizu. Taj poraz je pokazatelj odnosa snaga između najbogatijih evropskih klubova i klubova sa Balkana. Djeluje surovo taj odnos , ali to je realnost. Nadam se da će Milojević pripremiti svoje fudbalere za nastavak sezone. Ogroman je teret očekivanja i neka im je Bog u pomoć, da sačuvaju čast i dostojanstvo našeg fudbala! Prvenstvo se neće osvojiti bez borbe , i nadam se da su svjesni te činjenice , u klubu. Penal je smiješan, i ovakvo suđenje samo stvara dodatni pritisak fudbalerima Zvezde, jer su neuporedivo bolji od svih timova u Srbiji.

Kosjan

pre 5 godina

Bruka i sramota od lige. Zvezdo jadna si da jadnija ne mozes biti. Sudija svira sve sto moze, zemunovi igraci ih pustaju da se setaju na 16 metara od gola, ali nista ne vredi kada ovi toliko ne znaju pa cak i u sklanjalici ne mogu da daju gol. Pratim fudbal 40 godina (nisam grobar) ali ovo je odavno izgubilo svaki smisao.
(neko, 07. oktobar 2018 15:00)

3000 za gospodina Bota.

Smogovci

pre 5 godina

@boro
Ne razumem, pa šta reći? U čemu je problem tačno? Što nije taj penal odlučio?
Stičem utisak da ti je krivo zbog toga, nemoj da ti bude, dali smo dva opušteno.
Čoveče spovodili ste se 10 utakmice, trebali da kaskate ne 7 već 15 boda, odigrali derbi poluvreme i još 2 utakmice uz sreću kod prvog gola i Vi bi šta? Titulu? Zašta za poluvreme jedno?
Ma daj neozbiljni ste totalno.

Realan partizanovac

pre 5 godina

Opustite se zvezdasi,ide ovo lagano u dvojku i ako gubite.. Cak, ako su Kokeza i drustvo zategli tiket negde u Aziji tipujem iz 1 u 2..

webb

pre 5 godina

Sad ce to Liverpul postaviti na mesto. Raznece vas tako da vam sva namestanja nece pomoci da prodjete uspod pet komada. Sramotni ste i vi vas najveci navijac. Pa bre ovo nema ni u Tunguziji!
(asa, 07. oktobar 2018 14:53)

A sta toga nema u Tunguziji? Zvezda dobila sa dva regularna gola. Aman vise botici dosadni ste

analiza

pre 5 godina

"Posle duzeg vremena gledao sam utakmicu domaceg sampionata. A da nije derbi. Utisak je sledeci. Zvezda je u velikom padu forma. Potrosena i prilicno procitana. Sa Stojkovicem koji igra desno krilo. A ne desnog beka i sredinom gde osim Marina nema igraca sa trunkom lucidnosti. Nisam tip koji veruje u zavere. Trudim se da svaku pobedu dozivim kao plod bje igre. Ovo danas sto sam gledao od 60 minuta ne treba Zvezdi. Uzece se titula. Bicemo prvi u selu. Ali ajde da radimo na tome da budemo neko i u gradu (citaj Evropi). Ponasanje zadnje linije Zemuna u poslednjih pola sata, posebno desnog beka i stopera je sramno. Ekipa je odjednom odlucilla da se povuce. Nestao je pritisak na sredini. Da nije bilo golmana koji realno nije bio upoznat sa tim sta treba da se radi ne bi se cekao 91 minut. Ovako pobeda sa gorkim ukusom. Opet cemo pricati kako je slatka i grobarima u inat. Ali je verujte ruzna i klubu i igracima ne donosi nista dobro."
(Milan)
E,konacno da procitam normalan komentar.Nisam gledao mec,pa verujem vasoj proceni kretanja igraca Zemuna.Ali,odgledah penal.Zivi blam.Penal iz kategorije "trcanje pored igrca".Kada bi sudije prestale da navalce za CZ i Par,bile bi jace utakmice u prvenstvu i mogli bi lakse da se nose sa protivnicima iz Evrope.Ali,bitno je biti prvi u selu.Tj da Par ne stigne(a sa ovom ekipom Par i ovakvim sudjenjem,nikako ne moze).I,da,nervira me kada slicne faulove-redje penale,sviraju za Par.

Neimar

pre 5 godina

Igra sam Zvezda ima penal posle voćstva Zemuna i dobih. Sada posle promašaja igram još jedan penal za Zvezdu.
PS pozdravio vas novinar iz Pariza i Neimar

Aleksej

pre 5 godina

Velika je sramota ovo sto se desava.Zvezda je ogromnim zaradama od prodaje igraca i Lige sampiona trebala dovesti igrace koji ce razliku napraviti da titula bude osvojena rutinski.Zvezda vec 3. nedelje igra ocajno to je cinjenica,Partizan je bio bolji u derbiju,malo smo bljesnuli protiv Napretka ali sada gubimo od Zemuna nereseno ce biti maksimum na ovom mecu.Sramota je da nam dosudjuju toliko penala zaista s obzirom na igracki kadar koji imamo moramo da pobedjujemo sve sa minimum 2,3:0.Najveci problem je sto se svake utakmice menjaju igraci i ne moze da se uspostavi sistem koji ce da meljw kao prosle godine.Causic totalni promasaj,enigma zasto ne igra Ebisilio svaku utakmicu,Stoiljkovic promasaj,zasto je doveden Meleg da greje klupu mozda?Kafu van forme..Mora to mnogo bolje.Umesto da se sa sastavom koji imamo izivljavamo mi igramo sve gore i gore.I pod hitno da se vrati borbensot i zelja kod igraca ili otkazi da padaju.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

i onda su se Zemuci sklonili da igrač zvezde da gol.Sve po planu i programu utanacenom pre utakmice.Ovo više nije sport.
(Djoka, 07. oktobar 2018 14:52)

Hahahaha može nam se, plači.

Anhel Di Marija

pre 5 godina

Ajde neka neko proveri kvotu X-2 posto ce Zvezda preokrenuti, imam taj osecaj.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 14:04)

Bravo majstore, dobra procena.

MirosLAV

pre 5 godina

uvideli pojedinci da se lako ubiraju lajkovi na foru "lep dan, zasto ne setas sa curom nego komentarises vesti" i sad svaki 100ti takav ... Milojevic ocigledno eksperimentisao neku novu taktiku, sto vise sa krila prebaci na centarforove 4-3-3 ,a ne 4-3-2-1 ... Marin klasa za JSL , steta za takvog igraca realno da igra utakmice ovako niskog kvaliteta

Nebojsa

pre 5 godina

Nisam nikad kritikovao igru C.Zvezde i kad nisu bili na nivou od kad je Milojevic preuzeo funkciju trenera.
Zadnje tri utakmice super lige (Partizan,Mladost,Zemun) su pokazele da je to veoma slabo i da to nije dobro.
Neznam da li je do trenera zasto igraci koji izadju na teren ne pokazuju nikavu zelju, zalaganje vec se setkaju po terenu.
Pouku treba izvucu i da posle pauze se vise ne ponavljaju ovakve blede utakmice.

vp

pre 5 godina

Ladno komentator kaze kako golman Zemuna reklamira povredu aloo bre. Bilo bi dobro da je ovaj malo manje ostrascen. Bato, neki igrac na njemu je napravio faul.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 14:46)

Reklamira dete ne znaci simulira... To se moze reci i prijavljuje povredu

maklo

pre 5 godina

Sticem utisak da bi i najbolji igraci evrope u nasoj ligi pali i ne bi igrali nista bolje od ovih nasih. Mora mnogo jaca liga i cvrsce utakmice da bi napolju bio malo konkuretniji.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Nikad ne bih mogla tako nesto da izgovorim...objektivna sam, ti nisi iskren Zvezdas, veruj mi!
(anica, 7. oktobar 2018 18:29)

Ma jes vala, u pravu si, treba da hvalim NEMOĆ svog tima da se nosi u Ligi šampiona sa evro velikanima? Izvini Anice, toliki autodestruktivac nisam srećom, moj rođeni sin kada odvali neku glupost ja ga dobrano iskritikujem i ukorim, ne aplaudiram mu na to upravo zbog njegovog dobra naravno. A ti izvoli, slobodno aplaudoraj NEMOĆI tima za kog navijaš. Ono nije bila igra, ono je bila BRUKA, da ponovim opet, nije srramota od višestruko bogatijeg i moćnijeg od sebe izgubiti sa 1:6 ali je sramota NE UMETI BORITI SE, PREDATI SE I PRE SAMOG POČETKA UTAKMICE! To nimalo ne dolkuje ex evro šampionu, jednom od samo 22 tima sa titulom šampiona Evrope i ja ću to uvek javno da kažem upravo zato jer je to moj klub koji volim i za kog navijam od detinjstva. I najlepše bih te zamolio da ubuduće lepo PRESKOČIŠ moje komentare čim ti nisam "iskren" zvezdaš, tutor mi nije potreban, vrlo dobro znam šta pišem! Pozdrav Anice!

Takenardi

pre 5 godina

Pa da, igraće Šaćiri. Daće tri gola u sred Beograda.
(Adriano_Galliani, 7. oktobar 2018 15:18)

Za tvoju informaciju Saciri ne dolazi u Beograd, zbog politicke provokacije i tenzije. Niko ne zeli da rizikuje a posebno on. A realno ne treba im Saciri, mogu da dovedu 5 igraca omladinaca i opet bi pobedili ali sa 2:0. Ovo je strasno, kako ljudi imaju neverovatna ocekivanja,a ne shvataju koliko je liga na Balkanu slaba, pa koliko treba postici LS nivo. Evo Olimpijakos vec decenijama dominira u ligi i finansijski jaki, i opet nista ne uradi u LS vec godinama, a da ne pricamo za Dinamo (konacno im je krenulo u LE ali eto koliko im trebalo vremena). Budite ozbiljni i realni. Grobari bolje vi gledajte svoje dvoriste da ne bi ste doziveli kao Zvezda u Parizu pa da se ne prica kako brukate Srbiju kao sto vi pricate. Znate ono "nije lepo se smejati tudjoj nesreci jer moze i vama da se desi isto a mozda i gore". Da ne bude kao ona scena "dobi i ti".

One night in May

pre 5 godina

A onda dodje Evropa!,i sve se vrati!,pamtice se se rezultati iz Napulja,Pariza i Liverpula,ove domace namestaljke ce biti zaboravljene!
(Vlada, 7. oktobar 2018 14:57)


Evropa dodje za one koji je igraju. I to ne bilo koja Evropa - nego Liga sampiona.

Sa druge strane, za uboge jadnike koji ni Ligu Evrope ne igraju, Evropa ne dodje nikad. Oni osudjeni na domace namestaljke...jer Evropu gledaju samo kad igra Zvezda!

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

A onda dodje Evropa!,i sve se vrati!,pamtice se se rezultati iz Napulja,Pariza i Liverpula,ove domace namestaljke ce biti zaboravljene!
(Vlada, 07. oktobar 2018 14:57)

Neko u Parizu,neko u Sekešfehervaru...

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Videcemo protiv Liverpula kad nebude sklanjalice
(ljubimica mora biti prva, 07. oktobar 2018 14:37)

Sad ipak sklanjalica?Odlucite se vise..

Nikola Bugarčić i Krcun

pre 5 godina

Najduže se pamte Kroacija i Fljamurtari.
(Marko, 07. oktobar 2018 15:09) Ja pamtim Seltu,Psv,Zenit,Levadiju,Zerminal Ekeren...a ti to zaboravio?

делија нс

pre 5 godina

С обзиром да је намјештено игра се док га не постигнемо, је ли тако навијачи ПСЖ-а?

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Sramno sudjenje, sve će se videti u engleskoj....
(exit, 07. oktobar 2018 14:34)

Rezultat nema veze sa sudjenjem.. zvezda je bolja i pobedila je.

Vucelic predsednik

pre 5 godina

O grobarskoj mrznji ce se jednog dana pisati ozbiljne socioloske studije.  
Neverovatno koliko su nisko pali sa svojom zlobom.  
Nezabelezeno u istoriji modernog sporta. 
(Ranko, 07. oktobar 2018 14:35) 

Decace gde ti vidis mrznju? Ovde je rec o realnosti , kako vas bre nije sramota vise da lazete sami sebe kad god vam dosude ovakav smesan penal ili kad vam bukvalno doda loptu protivnicki igrac. Liga nam je bedna bas zbog ovih stvari, da je realno i Zvezda bi se ponekad mucila za bodove, i jaca bi nam bila liga samim tim i klubovi. Javi se poneki posteni Zvezdas vi ga odmah napadnete, da li imate uopste obraza ako znate sta je to.
(Nenad, 07. oktobar 2018 14:41)

Ma ovde je stvar o cistoj vasoj mrznji, kukate na promaseni penal aman bre, ocete na silu da uzmete titulu...

Pedja

pre 5 godina

Ovo su mi najsladje pobede. Ovi grobari tastatura bi posle 5:0 odustali d agledaju, ovako se nadali do poslednjeg casa, a onda gol. Marin je neverovatno dobar za nase uslove, kad udje u punu formu, niko ga nece moci zaustaviti. Steta sto nema jos jedan takav. Inace, onaj golman Zemuna je trebao da dobije crveni za ono foliranje tj drugi zuti karton. Pavkov prolazi pored njega, a ovaj pada i hvata se za glavu. Sve cesce su takva simuliranja na utakmicama i sudije trebaju nemilosrdno za svaki takav pokusaj, odmah zuti. Napravi 2 simulacije i dobijas crveni.

Delije Čikago

pre 5 godina

U opasnom smo padu, šta je uzrok pitanje je, ali Zvezda ovako ne može da igra, Marin pokazao šta znači kad si bolji od ostalih, nadam se zimskom prelaznom roku sa mnogo bržim i kvalitetnijim igračima, ovako Zvezda ne sme da igra.

fitolog

pre 5 godina

MARIN

im./ Imenica muškog roda. Srpsko prezime koje se često sreće u Bosni i Hercegovini.
Primer upotrebe u rečenici: "Igrao se 90. minut utakmice, a onda je Marin, lakoćom leptira u rano proleće, protutnjio kroz odbranu i postigao pogodak".

prid./ Pridev muškog roda. Sinonim za hrabrost u odlučujućim trenucima.
Primer upotrebe u rečenici: "Uzima stvar u svoje ruke kad je najteže. Pravi je Marin".

Grr

pre 5 godina

@@@ Ljudi trebamo biti objektivni. Igramo ocajan fudbal !
(sars, 07. oktobar 2018 15:55)

Ali zato imate najviše bodova. Pa vas i PSG da igra u našoj ligi ne bi smeo da dobije. Do sada na terenu dobacili ste maximum do drugog mesta

Mikii

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)

Nisi zvezdas, jasno je ko dan. Oni se nicega ne stide.

miki

pre 5 godina

Marin u 85min u sesnaestercu Zemuna uklizava sa dve noge igracu Zemuna,sudija nista,pusta prednost igracima Zvezde koji posle tog starta imaju polusansu. Dobro da nije mesto toga svirao penal za Zvezdu.Sta reci a ne zaplakati

Ivan Veljković

pre 5 godina

Nova katastrofalna partija Zvezde! Nije ni čudo što su nam Parižani dali 6 pre pre pre previše laganih komada i još se i smilovali pa spuštali gas većim delom utakmice jer komotno da su hteli mogli su da nam zabiju dva tuceta golova na toj utakmici! Evo danas u Gornjoj Varoši u Zemunu nova užasna partija Zvezde, na jedevite jade u nadoknadi vremena savladali su preskromni Zemun! Ovo mi liči na nove teške poraze Zvezde u Ligi šampiona u nastavku jeseni. Očigledno je da smo i sa ovako lošom igrom za tzv "Superligu" Srbije dovoljno jaki da i takvi odbranimo titulu, ali brate, za nešto ozbiljnije nismo. Ovakvom igrom, ovakvim sastavom, daleko smo od nekog ozbiljnog fudbala, i mi i komšije koje nam se, iz neke primitivne zlobe, smeju, mada nemaju nimalo razloga za to, i mi a i oni smo u velikom čabru. Dobro je što ide ova reprezentativna pauza pa se možda Zvezda presabere za to vreme i možda uspe da odigra u nastavku sezone koliko toliko ozbiljnije u Evropi i bar za neku nijansicu kvalitetnije, pa da izbegnemo nove velike blamaže i da što pre stavimo tačku i zavesu na ovu tragikomičnu sezonu u Evropi.

miško

pre 5 godina

Grobari da vam nisam u koži ako iz nje niste izašli u medjuvremenu.Posle sklanjalice Voždovca,mogli ste da se približite na -5 ali pravda je pobedila.U Zemunu sve crnogorci,hteli bi da leže i igraju fudbal.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Zvezdu u nasoj ligi ne bi pobedio ni PSG.
(Radoslav, 07. oktobar 2018 14:53)

PSG ne igra našu ligu, ali neće pobediti na našem stadionu u jednoj drugoj ligi!

Ruud Van Nisteroy

pre 5 godina

A sto bi izgubili ako ne moramo?
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:28)

A sto da ne izgubite kad ste losi? Mali Real izgubi od Alavesa a Zvezda ne sme od Zemuna.

dule

pre 5 godina

Nešto štima, a rekao bih da je zbog novajlija. Marin je vrh i baš se uklipio, ali Čaušić mi nešto sumnjiv... Gde su Srnić, Jovančić, Gobeljić?

redbarone

pre 5 godina

Milosevic kriv kod oba gola. Cak imam utisak kao da je namerno uradio sve to. Samo da kažem nisam navijač ni Zvezde ni Partizana. Volim da gledam fudbal , al ovo više stvarno ne liči ni na sta pozitivno. Isti su i Zv. i Partizan.

Stefan

pre 5 godina

Trebali bi narednih 10 godina da nam sude nepostojece penale da izjednacimo sve kradje i otimacine koje je imao Partizan iz doba Tadica (Kale)
Druze, za vreme Tadica grobari su mu bili najveci protivnici, ceo stadion mu je skandirao onu cuvenu, a tebi zelim da grickas sendvice jos dugo dugo.

Grobari

pre 5 godina

Vratili ih na fabricka podesavanja posle PSG i zemun ih nadigrao ali kao i uvek mora penal da se svira za miljenicu cudo da ga je promasio...

neko

pre 5 godina

Bruka i sramota od lige. Zvezdo jadna si da jadnija ne mozes biti. Sudija svira sve sto moze, zemunovi igraci ih pustaju da se setaju na 16 metara od gola, ali nista ne vredi kada ovi toliko ne znaju pa cak i u sklanjalici ne mogu da daju gol. Pratim fudbal 40 godina (nisam grobar) ali ovo je odavno izgubilo svaki smisao.

Smogovci

pre 5 godina

Šta je sporno oko golova? Neki problem što pobedila Zvezda?
Juče ste "otvorili" Voždovac kako? Pa ostala vam lopta slučajno ali ovde balavite o golu Joveljića imate teoriju. Verovatno treba da imamo teoriju da Voždovac namerno nije hteo da da gol na praznu mrežu?
5 ste dobili bez ikakve igre, 3 od toga ste igrali bunker, pa može i Zvezda da dobije neku tako ili ne?
Zvezda ima ozbiljan problem, niti može da igra Evropu u ovoj grupi niti ima motiv za JSL. To je očigledno, što pre završi avanturu u LŠ biće bolje po tim. Poleteli su previše, malo je i do gomile igrača neki čak nisu evo 10.oktobar ni u takmičarskoj formi.

anica

pre 5 godina

Ivan Veljković, 07. oktobar 2018 18:47)
Ne ulazim u to sta si ali Zvezdas nisi, govoriti tako o klubu koji volis a ograditi se kako realno razmisljas je u najmanju ruku ljigavo. Sam ovogodisnji ulazak u Ligu Sampiona je veliki uspeh i nigde nisam videla da su se igraci predali, igrali su koliko su mogli, budi siguran da svaki igrac Zvezde i pravi navijac nebitno kojeg je doba iskreno postuje crveno belu boju, a to sto si se ti zaneo pa umislio da mozemo da igramo sa PSZ to je tvoj problem ali nemoj govoriti o blamiranju, sport je to...veliki novac se obrce kod tih klubova, takmicenje sa najvecim klubovima i Zvezda je tu. Na kraju, mi smo upisani velikim slovima tamo gde mnogi klubovi mogu da sanjaju i da razmisljas pre nego sto napises tako nesto iz postovanja bi se ustukao. Izvini ako sam te uvredila...pozdrav!

ćiril stipsa

pre 5 godina

Ovde je rec o realnosti , kako vas bre nije sramota vise da lazete sami sebe kad god vam dosude ovakav smesan penal ili kad vam bukvalno doda loptu protivnicki igrac. Liga nam je bedna bas zbog ovih stvari, da je realno i Zvezda bi se ponekad mucila za bodove, i jaca bi nam bila liga samim tim i klubovi. Javi se poneki posteni Zvezdas vi ga odmah napadnete, da li imate uopste obraza ako znate sta je to.
(Nenad, 7. oktobar 2018 14:41)

Nego jel' se tebi svideo Marinov gol?

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Ljudi ne lozite se, Liverpul ce odmarati pola tima protiv C. Zvezde i da neki rezervisti razigraju. Bice im prioritet Premijer liga jer su sada "sad ili nikad" da osvoje. Cilj im je da osvoje sto vise bodova pre nego sto udju u decembarsko-januarsko ludilo u ligi.
(Takenardi, 07. oktobar 2018 15:08)

Pa da, igraće Šaćiri. Daće tri gola u sred Beograda.

Srećko

pre 5 godina

Ovo “Kao veliki zvezdaš” je dokaz da sam uvek subjektivni kad pričamo o svom timu. Penala nigde nije bilo, nevezano ko za koga navija. Napred Zvezda!

Aleksej

pre 5 godina

Najgadniji klub svemira
(KKP, 07. oktobar 2018 13:56)Najlepsi klub u svemiru dokaz sto ga svi prate.Neki mrze neki vole,ali svi Zvezdu vole da gledaju.Gigant u sportu je Zvezda ubedljivo nakvece ime na Balkanu i najgledaniji klub na Balkanu!

Nenad

pre 5 godina

Posle standardne utakmice sa penalom, golovima u nadoknadama, prizeljkuje se jos jedan izgubljen set u Evropi, koja je jedino merilo.
(el_kiddo, 07. oktobar 2018 15:23)

bas tako...ovo je smejurija, zato ih i pune u Evropi . Nije ni cudo da se onaj novinar zapitao otkud ovaj tim ima toliko utakmica bez poraza.

MilanSpanac

pre 5 godina

Milojevic sve dobro sto je uradio baca u vodu konstantno.. NE MOGU igraci da igraju na poziciji koji ti odredis.. malo spic malo krilo malo vezni.. uigravaj igrace na jednoj poziciji ako igra krilo nek igra krilo i nek ima zamenu, jednu dve tri nema veze, ali nemoj ih seljakati sa pozicije na poziciju.. ne treniras barselonu nego zvezdu, mada ni barsa to ne radi..

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Do skoro sam mislio da Zvezda postaje ozbilan klub i da je ubedljivo najbolja u nasoj ligi.Sada sam siguran ,a narocito posle susreta sa Partizanom ,a da ne pricam o mecu protiv PSG da je to ipak tim skromnih mogucnosti i svi rezultati i dominacija u domacem prvenstvu su plod namestenih utakmica.Sto se tice plasmana u LS cista sreca i slabi protivnici.
(Partizanovac, 07. oktobar 2018 14:15)

Ajdeeeee inace partizan uvek igra sjajno i uvek pobedjuje... Pa u kom svetu vi zivite?

Aleksej

pre 5 godina

Izvukli smo se,pamet u glavu od sada,sramota me zbog penala drago mi je sto je Ebisilio promasio,Marin klasa,Grobari na aparatima.Lose smo igrali ali ovako se titule uzimaju!Sad ce nam odlicno doci ova pauza.Da se ustali prvi sastav.Kafu promasaj,Stoiljkovic promasaj
,Causic promasaj.Boaci,Marin,Ben vrh pojacanja.Ajmo Zvezdo!Pozdrav od laznog Zvezdasa kojeg je sramota onog penala!

Nikola Bugarčić i Krcun

pre 5 godina

Ovaj Zemun je proslo kolo unisten od Proletera u N.Sadu 4-1! A ova velesila iz Ljutice Bogdana ih dobi tako sto su morali da se ovi mucenici sklone! Da,sklone,jer zna se ko drzi Zemun!

Nenad

pre 5 godina

Ju ju ju...potresao se usonja ne moze da odmara.
(anica, 07. oktobar 2018 15:44)

sreco, osim "usonje" i dobrih kiflica, jel znas za jos nesto?

делија нс

pre 5 godina

Ако преокренемо (што не мора бити случај) биће да је Вучић био на полувремену да регулише исто. У сваком случају, надам се да вежемо барем 6 титула као комшије (е то је био фудбал, напето, неизвјесно, судије и тада свирале против комшија, али надљудским напором и квалитетом 15-ак бодова разлике као од шале)..... Без шале, шта би било да ЦЗ оствари резултате као Партизан у претходних 25 година, што у фудбалу то у кошарци?

спортски уметник

pre 5 godina

Ако преокренемо (што не мора бити случај) биће да је Вучић био на полувремену да регулише исто. У сваком случају, надам се да вежемо барем 6 титула као комшије (е то је био фудбал, напето, неизвјесно, судије и тада свирале против комшија, али надљудским напором и квалитетом 15-ак бодова разлике као од шале)..... Без шале, шта би било да ЦЗ оствари резултате као Партизан у претходних 25 година, што у фудбалу то у кошарци?
(делија нс, 07. oktobar 2018 13:42)

Тих 6 година звезди су свирани свакојаки пенали кРадуа, признавани голови из офсајда, и по више таквих по мечу, на дербијима су разна колена били пенали, поништен гол Богуну, црвени Мореири јер је дављен итд итд....а ти настави да живиш у свом шареном свету лажи, љуби те чика са потернице

BODIBOND

pre 5 godina

Ne mogu da verujem koliko prostora igraci Zemuna ostavljaju Zvezdi za suteve, moraju malo bolje da ih markiraju. Kruscicu sta je sa tim markiranjem covek na coveka? Sta ovi Zemunci rade na treninzima kad niti znaju da driblaju ni da prave defanzivni blok??

red

pre 5 godina

O grobarskoj mrznji ce se jednog dana pisati ozbiljne socioloske studije.
Neverovatno koliko su nisko pali sa svojom zlobom.
Nezabelezeno u istoriji modernog sporta.
(Ranko, 07. oktobar 2018 14:35)

Decace gde ti vidis mrznju? Ovde je rec o realnosti , kako vas bre nije sramota vise da lazete sami sebe kad god vam dosude ovakav smesan penal ili kad vam bukvalno doda loptu protivnicki igrac. Liga nam je bedna bas zbog ovih stvari, da je realno i Zvezda bi se ponekad mucila za bodove, i jaca bi nam bila liga samim tim i klubovi. Javi se poneki posteni Zvezdas vi ga odmah napadnete, da li imate uopste obraza ako znate sta je to.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nenad, 7. oktobar 2018 14:41) # Link komentara

E moj Nenade,a vi kao neke cvečke jel?Koliko penala su vama sudili prošle sezone?Aj pokrij se po ušima i nemoj se blamirati.

Milan

pre 5 godina

Evo citam komentare i vidim da su se mnogi grobari primili na retoriku onog Pantica koji istice u prvi plan sve greske protiv Partizana(dakako da ih ima ali verujte na 10x ima vise protivnicima) a i gura tu kako se Zvezda gura i stvara atmosferu gde je svaka odluka sudije pod lupom.Eh bas zato mi je drago sto smo bez igre uspeli ovde da izvucemo 3 boda(pogotovo sto dolazi tekma posle LS. Ko se seca kako je Partizan prosipao bodove kad je dolazila tekma posle LE tako smo napravili onu razliku od 30 bodova pre neku sezonu)...Lako je reci protivnici se sklanjaju protivniku i nas kradu kad igrate lose...Ocigledno je da je tim u padu forme i da se tek uigravaju ova 3-4 igraca sto su dosla....

nenad

pre 5 godina

i onda su se Zemuci sklonili da igrač zvezde da gol.Sve po planu i programu utanacenom pre utakmice.Ovo više nije sport.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djoka, 7. oktobar 2018 14:52)
a ha i psž se sklonioo marinu kako da ne, dečko zna kad je u poziciji šta se radi sa loptom

Marko

pre 5 godina

Moj drugar iz detinjstva je prvotimac u jednom od "blizanaca". Rekao mi je sledece:"Sudije ejsu lose i namestaju, ali ne toliko koliko to rade igraci manjih klubova kada igraju protiv Zvezde ili Partizana. U tim klubovima igraci navijaju za jedan od va navedena kluba i kada se njihov tim sastane sa ovima , oni jednostavno podbacuju namerno ili ulaze u , navodno, slucajne greske." Rece mi drugar da masu penala ti igraci prave namerno kako bi pomogli tim za koji navijaju. Jednostavno ljudi bez karaktera.
Tako, dragi moji, nasem fudbalu spasa nema, jer kao nacija smo na jako niskom stepenu razvoja. Drustvena svest ne postoji.

Aleksej

pre 5 godina

@Aleksej i Zadruga je gledanija od bilo kog koncerta na Kolarcu, ali to ne znaci da je Zadruga bolja, jednostavno vecina ljudi nema ukusa, tako ti je i u sportu i u svemu!
(Kolee, 07. oktobar 2018 14:42)hahahaha kakva logika!!!Sine ovo je sport ono kultura sine nebo zemlja je to,uporedjujes babae i zabe.

Aco_bl

pre 5 godina

S obzirom da se igra na livadama ,Marin se odlicno i tu snalazi i resava utakmicu prijemom i lagano u mrezu ... kvalitet kosta ...u svemu

Eto ! Bas hocu !!!

pre 5 godina

Neko u Parizu,neko u Sekešfehervaru...
(Crvena Zvezda 1913,
Nik ti je uzas,ali nema veze...Kazes sekesfehervar,a?Mali si ti,mozda i decak cim pises o toj utakmici...Partizan je tamo igrao fudbal,imao pregrst sansi,promasivao je nemoguce,i primio koliko je primio,posrecilo im se,i to je to...ali je za razliku od vas igrao fudbal,napadao.Plod slucajnosti su ta 5 goa Videotona,bar vecina njih,a u revansu???E,da je sudio onaj cist penal u prvom pol. na 2:0 za partizan...mozda bi se desio opet "QPR" zaredom....ustvari siguran sam !!

analiza

pre 5 godina

"Nikad ne bih mogla tako nesto da izgovorim...objektivna sam, ti nisi iskren Zvezdas, veruj mi!"
(anica)
"Ma jes vala, u pravu si, treba da hvalim NEMOĆ svog tima da se nosi u Ligi šampiona sa evro velikanima? Izvini Anice, toliki autodestruktivac nisam srećom, moj rođeni sin kada odvali neku glupost ja ga dobrano iskritikujem i ukorim, ne aplaudiram mu na to upravo zbog njegovog dobra naravno. A ti izvoli, slobodno aplaudoraj NEMOĆI tima za kog navijaš. Ono nije bila igra, ono je bila BRUKA, da ponovim opet, nije srramota od višestruko bogatijeg i moćnijeg od sebe izgubiti sa 1:6 ali je sramota NE UMETI BORITI SE, PREDATI SE I PRE SAMOG POČETKA UTAKMICE! To nimalo ne dolkuje ex evro šampionu, jednom od samo 22 tima sa titulom šampiona Evrope i ja ću to uvek javno da kažem upravo zato jer je to moj klub koji volim i za kog navijam od detinjstva. I najlepše bih te zamolio da ubuduće lepo PRESKOČIŠ moje komentare čim ti nisam "iskren" zvezdaš, tutor mi nije potreban, vrlo dobro znam šta pišem! Pozdrav Anice!"
(Ivan Veljković)
U pravu ste,Ivane.Najvise me nervira kad je neko potpuno slep za nedostatke svog tima-voljene osobe-drzave.To sto kritikujes,ne znaci da ne volis,vec,naprotiv,zelis da budu mnogo bolji.I slazem se,nije blam izgubiti od PSG,blam je onako "igrati" a popiti 6 komada.Slepo odobravanje(i dodvoravanje vecini)dovelo nas je tu gde jesmo.Mec sa Napolijem je bio pravi nacin(pristup,trcanje,stav).I to kazem kao navijac Par.

србујем

pre 5 godina

Zemun ni da napadne, povukli se od prvog minuta. Ali nema veze, napasce kad se sastanu sa Partizanom.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 13:09)

Очигледно.

CZ99

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!! 
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51) 

Ahahhaa pa ovi lazni navijaci zvezde samo naviru...
(lol, 07. oktobar 2018:)

Ja nisam lazni,i da ti kazem da me je sramota....Jesi ti video sta se desilo?

Aleksej

pre 5 godina

Nisu mi jasni grobari zar stvarno mislite da mozete da uzmete titulu?(Goran, 07. oktobar 2018 13:45)Naravno da mozemo..i uzecemo je!
(Petar, 07. oktobar 2018 13:53)hahahah docice te na Rajku vi samo polako!

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)Evo ga jos jedan lazni navijac zvezde.. 
(lol, 07. oktobar 2018 13:56)Prati malo moje komentare na b92 pa ces videti da li nisam Zvezdas!I da sramota me je ovog penala drago mi je sto je Ebisilio promasio.
(Aleksej, 07. oktobar 2018 14:19)

Ijaooo zamisli tvoje brendirano ime, sve bre preposteni navijaci zvezde pored toliko grobara moraju i oni da kazu kako eto nije bio penal koji je cak i promasen. Svugde se u evropi sviraju penali postojeci i nepostojeci jedino je za zvezdu nepostojeci svaki , i ne moze da se svira.

Neko

pre 5 godina

1:2, golovi iz igre, cisti, regularni, penal nije bio ali nije ni uticao na rezultat, cista pobeda, sta nije jasno? Najsmesnije mi je kad ti neko drzi moralne pridike ko je godinama u ligi imao pola klubova za filijale, ko o cemu...

Milan

pre 5 godina

Posle duzeg vremena gledao sam utakmicu domaceg sampionata. A da nije derbi. Utisak je sledeci. Zvezda je u velikom padu forma. Potrosena i prilicno procitana. Sa Stojkovicem koji igra desno krilo. A ne desnog beka i sredinom gde osim Marina nema igraca sa trunkom lucidnosti. Nisam tip koji veruje u zavere. Trudim se da svaku pobedu dozivim kao plod bje igre. Ovo danas sto sam gledao od 60 minuta ne treba Zvezdi. Uzece se titula. Bicemo prvi u selu. Ali ajde da radimo na tome da budemo neko i u gradu (citaj Evropi). Ponasanje zadnje linije Zemuna u poslednjih pola sata, posebno desnog beka i stopera je sramno. Ekipa je odjednom odlucilla da se povuce. Nestao je pritisak na sredini. Da nije bilo golmana koji realno nije bio upoznat sa tim sta treba da se radi ne bi se cekao 91 minut. Ovako pobeda sa gorkim ukusom. Opet cemo pricati kako je slatka i grobarima u inat. Ali je verujte ruzna i klubu i igracima ne donosi nista dobro.

BODIBOND

pre 5 godina

da li su se grobari ponadali ......malo sutra. grobarcici ,a i vas ćemo spustiti na zemlju sledeci derbi!
(skywalker, 07. oktobar 2018 14:56)

Ti rece i za ovaj nedavni derbi da cete nas spustiti na zemlju, da cete nas pobediti tipa 6:0 i sa B timom, kad ono medjutim Psz vas utisao.

treba biti realan

pre 5 godina

Eto vam jovancica i marina i ebisilija i dva napadaca...Pobedicemo mi ovo...Ali igre nema...Zamena a kamoli pojacanja u odnosu na proslogodisnji tim koji je igra LE a ne LS nema...

1. Otisao LeTalek zamena Degenek, Babic
2. Otisao kakav god ali brz i opasan radonjic, zamena ko? Kafu, Simic, ko?
3. Umesto Kange: Ebisilio, Causic? Kanga koji nije za nivo LS je modric za ovoga. koliko god ga velicali, covek do sada dao 2 valjana pasa i 2 suta
4. Ko menja Srnica koga su bacili u kanal. Igraca koji je igrao napred i nazad igrao u meso, ma kakav god, pokrivao i stojkovica? Ben za krilo nije. Za poluspica da ali u postavci zvezde 4 5 1 od kojih i 3 budu zadnja vezna piluspica nema. Kao ni gorepomenute 10tke (kange). Pa nema ni igre.
5. Marin bi mogao biti nekakvo pojacanje ali ja sam iskreno ocekivao da on sam pravi razliku bez obzira s kim igra. Pa on nije sam sebi izfradio nista protiv otuznih (bez uvrede ali to i grobari misle) bekova Partizana.
6. Zamena za Donalda, ko? Jovancic? Oporavljeni Jovicic? Donald je znao (ako izuzmemo poslednju polusezonu kad se prodao) i da iznese loptu i da asiatira i bome da raspali. Mogu li ovi momci to.
7. Onaj sastav je prosle godine imao neku igru, borbenost srcanost znali su u oar pasova da dodju do gola a ovo...Pa bolje da su 2 krstena centarhalfa kupili...umesto svega ovoga...
8. Zasto se Krsticicu ne da sekunda odmora? ili proba s njim na 10tci? Protiv Parrtizana nije smeo igrati kao ni jos 4 5 igraca.
9. Ponovo: Gde je SRNIC. Pa jesmo li toliko menadzerski klub....itd...

Ovo je sve istina vi kako hocete. izvinite dragi moji zvezdasi ali utakmice protiv surdulice proletera sa klise i sl.ne racunam

Nenad

pre 5 godina

Tako se to radi, umesto da izbacis u gol aut, ti dodas njima.. ne krivim coveka, mozda je i morao tako nesto da uradi. Inace vezni red Zemuna se ubi od fudbala, ali zadnja linija hahahahaaaa...zato nam je takva i liga.

BOBA DELIJA

pre 5 godina

Blag kontakt i zato mi i drago sto je promasio.
Vrli lose igramo u poslednje vreme i skroz pogresno. Samo se ispucava gde Rodic prednjaci, po 20 puta na mecu bez ikakve potrebe samo samara loptu. Preskace se sredina, gde je Krsticic u poslednje vreme najslabiji. Drasticno je pao.
Mora Milojevic ozbiljno da poradi na igri u ovoj reprezentativnoj pauzi. I dobro sto je pauza jer ni trkacki ne deluju sveze.
Samo da se ovo pobedi i onda rad, rad i rad. Posle pauze mora to mnogo dominantnije u domacoj ligi!

Aleksej

pre 5 godina

Milojevic nije trener za veliku Zvezdu, hvala mu za ovo do sada, ali ako klub zeli da raste, vreme je za promene!
(kadinjaca ipak pala, 07. oktobar 2018 13:30)Hoces Zidana,Ancelotija,Fergusona iz penzije?Miloje je doktor i jos pet godina minimum treba ostati na klupi!!

Dexim

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица? 
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49) 

Pitaj stopera Zemuna. Lepa asistencija za 1:1.
(Gazda Dojkan, 07. oktobar 2018 13:52)

Pa sta god zvezda uradi je namesteno tako i ulaz u LS je namesten...

Cirkus liga

pre 5 godina

Ahahahah ...pa koji vec penal za cz !?!? Jovancic se jako brzo uklopio u taj mentalitet , protiv Vojvodine je pao kao pokosen a sada i bez kontakta....sramotan klub i jos gori navijaci koji ovo opravdavaju i uzdizu

Samo zvezda ima luksuz da evidentan pad forme krs igru isprati sa svim pobedama u domacem prvenstvu....u normalnim ligama je pad forme propracen i gubitkom kojeg boda samo zvezdana sa kombinovanim timom bez igre gazi sve po redu

Sidon

pre 5 godina

Necu da komentarisem penale jer nam se sviraju bar jedan po utakmici i imamo sirok spektar da biramo or najregularnijih do smehotresnih. Navijaci Partizana sa druge strane ne treba da komentarisu jer su njihove utakmice jos komicnije, a kad ga nameste, bude sramota i redare na stadionu. Svakako cirkus od lige...
E sad, sto se Zvezdine igre tice, treba neko staviti prst na celo i pitati se, gde je igra? Bilo koji protivnik da je u pitanju. I da pobedimo Liverpool, treba se zapitati sta rade ovi ljudi na terenu?
Samo se setite kakav tok lopte i kakvu igru je imao Robi kao trener, a imao je jako skroman tim.
Plus, mislim da bi bio voljan da se vrati...

Srbija

pre 5 godina

Nenad
Sta je o vasem obrazu pa vi ste imali vise penala i crvenih u svoju koristi prosle sezone kao i nadoknade od 10 min cuti molim te o postenju..

meća

pre 5 godina

Ako su za ovo svirali Zvezdi penal,onda je ovo sramota...Zvezda je sigurno najbolji tim u zemlji i mislim da joj ovakva pomoć ne treba..

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица?
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49)

Pitaj stopera Zemuna. Lepa asistencija za 1:1.

Nenad

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица?
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49)

Da, mislim da si ti i slicni tebi olicenje srpstva, u svakom smislu...od fudbala pa do politike.

Jocko

pre 5 godina

Milojevic definitivno ne zna sta radi nerazumljivi potezi sa njegove strane,najveci krivac za lose partije u zadnje vreme,totalni raspad sistema.

nadam se da username nije zauzet

pre 5 godina

Zemun ni da napadne, povukli se od prvog minuta. Ali nema veze, napasce kad se sastanu sa Partizanom.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 13:09)
Da sve bude lepse Zemun poveo hahaha.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 13:13)

Pa dobro majstore, da te brat grobar pita, kako su dali gol ako su se povukli, pa ni da napadnu?
BTW, i treba da napadnu protiv Partizana, necu da nam se sklanjaju, gde je tu zabava, i kakva je vrednost takve titule?

србујем

pre 5 godina

Evo vam ga Joveljic, jeste li konacno videli da ne bi ni u Zemunu imao mesto?! Jeste li? Ono, konacno?!!!
(qqlele, 07. oktobar 2018 13:48)

Ок

Partizanovac

pre 5 godina

Do skoro sam mislio da Zvezda postaje ozbilan klub i da je ubedljivo najbolja u nasoj ligi.Sada sam siguran ,a narocito posle susreta sa Partizanom ,a da ne pricam o mecu protiv PSG da je to ipak tim skromnih mogucnosti i svi rezultati i dominacija u domacem prvenstvu su plod namestenih utakmica.Sto se tice plasmana u LS cista sreca i slabi protivnici.

Miloš

pre 5 godina

I opet navijači Partizana liječe komplekse... na krivom mjestu.
Dovedite normalnu upravu, pristojne igrače i derite.
A priče o sudijama, Vučiću i bogtepitavišečemu ostavite za kladionice i kafane.

BODIBOND

pre 5 godina

Pozdravio vas Marko Marin i porucio da ne placete mnogo!
(CzBg89!, 07. oktobar 2018 14:58)

Jel igrao taj Marin protiv Psz i Partizana? To je taj mocni Marin, bivsi igrac Verdera, Celsija i Olimpijakosa.

Grobar

pre 5 godina

Vracaju se na sklanjalice po nasim livadama a cim izadju sledi demoliranje pa se onda strani novinari cude otkud taj niz nepobedivosti!!

Džoni

pre 5 godina

Izgleda da PSG i nije toliko dobar koliko smo mi u zadnje vreme loši? Mi ni protiv Zemuna ne možemo da vežemo dva krštena pasa, a hoćemo da se nadigravamo sa Evropskom elitom? Nešto ozboljno škripi u igri i ako trener ne pronađe uzrok tolikoj haotičnosti i smušenosti bojim se da nam se loše piše! Salsburg nas je nadigrao, ali smo se nekako sa ona dva gola iščupali, Napoli nas je vozao kao petliće ali nekako smo se odbranili, Partizan nas je totalno nadigrao ali i tu smo iščupali bod, sve je došlo na naplatu(veoma loša igra koja u stvari ni ne postoji) protiv PSG, a evo bojim se da se taj trend nastavlja. Nemamo igrača koji će da poveže ekipu. Na celoj utakmici ne možemo da napravimo dva smislena i organizovana napada. Loše je to poprilično!

asa

pre 5 godina

Sad ce to Liverpul postaviti na mesto. Raznece vas tako da vam sva namestanja nece pomoci da prodjete uspod pet komada. Sramotni ste i vi vas najveci navijac. Pa bre ovo nema ni u Tunguziji!

Milan

pre 5 godina

Nisam lažni navijač...jednostavno, ne sviđa mi se igra. Jesmo dobili, ali kako ? Pa bez trenera, na "mišiće", na indivudalni kvalitet, bez igre koja bi bila prepoznatljiva. Milojević je trener za nižerazredne klubove.

bulls

pre 5 godina

@piki

a sto smo oducili real od fudbala u beogradu u poatavi sa zidanom, gutijem, figom,bekamom, karlosom, to nista...ne secam se da smo primili vise od jednog gola u madridu...mislim da smo primili 8 golova u celoj grupi

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Odakle izvirete lazni zvezdasi? 
(Pitanje, 07. oktobar 2018 14:01) 

posten zvedas ce reci - sta nam treba ovoliko namestanje, a cigan tj. delija ce se zaliti sto jos jedan penal nihe sviran. Razlika je ocigledna. Jedni dodju sa decom na stadion a drugi sa stanglom i bakljom u rukama.
(Nenad, 07. oktobar 2018 14:30)

Ahahhaha a kod vas svi realni i posteni., ne znam dal ste ikad priznali da je bio penal za zvezdu..

miško

pre 5 godina

Nenade baš si nestrpljiv,vidiš kako se Zvezda muči za bodove.Od 70' nema fudbala,golman odugovlači,odugovlači,dobije žiti pa opet odugovlači,odugovlači,pa lažira povredu,pa svaki duel igrača Zemuna ,simuliranje povrede pa izmena od koje se odustaje jer je primljen gol.Odvratna igra Zemuna,možda bi nešto i zaslužili da su igrali pošteno.Loš Zvezdin dan baš kao i teren, na koji se nisu prilagodili ali pravda je stigla.

BOBA DELIJA

pre 5 godina

Najdraze mi sto je Marin ovo resio. Najinteligentniji igrac, najbolja tehnika. Lagano je sutnuo ali taman tamo gde ne moze ni da reaguje golman. Oseca loptu, prostor... Rodica je nekoliko puta lepo izbacio ali dzaba jad ovaj nije znao sta ce sa loptom. I druge je ali neki ne reauguju ili ne mogu da skontaju sta im odigra.
Sve u svemu, sad je pobeda bika najbitnija u ovom periodu lose igre. U pauzi ozbiljan rad i da mec pre LS treba da odigra isti onaj koji ce u Liverpulu. Naravno to ne znaci da ce taj tim nesto uraditi j Liverpulu ali mora malo da se iskristalise i i forsira startnih 11,do recimo 13,14 igraca.

novica

pre 5 godina

Cela Srbija se smeje ovakvim "pobedama" Zvezde. Sledi epizoda Liverpul, odnosno, repriza Pariza. Da li će biti 5 ili 6, pitanje je sad.

only fools and horses

pre 5 godina

Nisu mi jasni grobari zar stvarno mislite da mozete da uzmete titulu?
(Goran, 07. oktobar 2018 13:45)

Normalno da ne mislimo. Onakav propust i izgubljena već nameštena titula, se više ne može desiti.

Nikola Bugarčić i Krcun

pre 5 godina

Grobari na aparatimaaaaa +7 idemoooo
(Facio, 07. oktobar 2018 13:53) Ja nisam na aparatima uzeo pare,ali na 7+ u Parizu sam lepo dopunio budzet!

lol

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.
(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)

Evo ga jos jedan lazni navijac zvezde..

dr. Haos

pre 5 godina

Ladno porede nasih 6 titula i skor u derbiju bez poraza (tipa, 10 meceva) i njihove kradje sa egal skorom u derbijima. Plus...mi jesmo bili kifla za punjenje u Evropi ali ovo sto je zvezda danas...jos uvek nema naziva.
Sramota!!!

sale xiaomi

pre 5 godina

Kako je rekao obaj novinar, neporazeni 34 utakmice?!?! Pa protiv koga su igrali..

Ljut sam na mbapea i neimara sto su bili onoliko neozbiljni, trebalo je biti 10:1, cisto da se vidi gde je 'superliga' i Srbija u odnosu na Evropu..

moravac

pre 5 godina

Hehehe kako nakon gola Zvezde odjednom nema izlezavanja od strane fudbalera
Zvezda uzasno losa vec duze vreme. Nadam se da su u strucnom stabu svesni toga i da rade na tome.

Nenad

pre 5 godina

Nenad 
Sta je o vasem obrazu pa vi ste imali vise penala i crvenih u svoju koristi prosle sezone kao i nadoknade od 10 min cuti molim te o postenju..
(Srbija, 07. oktobar 2018 14:54)

Prosle sezone 9 za vas, 8 za nas. Pretprosle 18 za vas 8 za nas. Sta rece ti o postenju i obrazu?

Eto ! Bas hocu !!!

pre 5 godina

Neko u Parizu,neko u Sekešfehervaru...
(Crvena Zvezda 1913,
Nik ti je uzas,ali nema veze...Kazes sekesfehervar,a?Mali si ti,mozda i decak cim pises o toj utakmici...Partizan je tamo igrao fudbal,imao pregrst sansi,promasivao je nemoguce,i primio koliko je primio,posrecilo im se,i to je to...ali je za razliku od vas igrao fudbal,napadao.Plod slucajnosti su ta 5 goa Videotona,bar vecina njih,a u revansu???E,da je sudio onaj cist penal u prvom pol. na 2:0 za partizan...mozda bi se desio opet "QPR" zaredom....ustvari siguran sam !!A,vi ste trebali 11...12 komada da primite,pogubili ste se,niste znali gde je levo gde desno.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

A onda ih u Evropi vrate na fabrička podešavanja! 
(Tito toto idioto!, 07. oktobar 2018 15:21) 

U Evropi u kojoj nema ni traga ni glasa od vas ?! Aha, pa ok onda... 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zasto nemas mozak, 7. oktobar 2018 18:11) 

Kaze navijac kluba koji je za 25 godina tri puta stigao da odigra par utakmica u Evropi. I to govori navijacu kluba koji ima 12 ucesca u grupnim fazama. Licemerje veliko.
(andrejka, 07. oktobar 2018 18:47)

Zasto bas 25 godina, zasto ne 30 ? Da ti se Usonja ne isplazi?

Sale

pre 5 godina

Pavkov i Joveljic skroz nepovezani, opet placamo danak tom silnom rotiranju ekipe. Jovancic i Ebesilio veoma slabi, a lopta bas nece u gol, iako slabo igramo nismo zasluzili da gubimo na poluvremenu...

Aleksej

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)Evo ga jos jedan lazni navijac zvezde..
(lol, 07. oktobar 2018 13:56)Prati malo moje komentare na b92 pa ces videti da li nisam Zvezdas!I da sramota me je ovog penala drago mi je sto je Ebisilio promasio.

Sabre

pre 5 godina

Grobari isplačite se još malo. Do pre derbija ste dali ukupno 8 golova, onda naprasno rapsodija protiv voždovca i vi nekome pričate o sklanjalicama. A da ga Marin nije dao bilo bi evo rezultata kad ne nameštaju... tužan je grobarski život, zaista.

BODIBOND

pre 5 godina

Ovako mi je slađe kad damo u 91 minutu, neg9 da smo pobedili 10:0
(Шомика_ЦЗВ, 07. oktobar 2018 14:57)

Kojih 10:0 sine? U prvom poluvremenu da nije bilo penala ne bi tvoj mali klub uputio sut na gol.

slaviša šmigič

pre 5 godina

zvezdina igra je u totalnom padu setimo se kada su prodali mladog igraca mancesteru,zvezdina igra se raspala sad kad su prodali radonjica ista priča.šteta što klubovi kako bi preziveli moraju,da prodaju najbolje igrace a kupuju polovne koji mogu samo u nasoj ligi,da igraju jer drugi jih niko nezeli.kad bi ostali mladi a doveli kvalitetne liga bi se mnogo pojacala.ali moraju klubovi pre toga,da se privatizuju kako bi liga zazivela jer je trg mali što se tice naših klubova.dovodimo nespremne i izduvane strance strašno

делија нс

pre 5 godina

Навијачи ПСЖ-а, останите дослиједни. 24.10.'18. свим срцем уз ЦЗ на Енфилду јер би одговарала сензација (неким чудом 0:0). А и Наполију би одговарало, свим срцем сте били уз исти!

ljupce

pre 5 godina

teska srca cu ovo napisati,ali za mene je zvezda ovu utakmicu izgubila iako rezultat kaze drugacije.mislim da sam danas prvi put u istoriji fudbala video da igrac i to jos omladinac kad da gol bude nagradjen slanjem na klupu umesto da odigra svih 90 minuta.zaista neshvatljivo za mene.lepo pocnes sa dva napadaca i onda ubaci se kafu koji je krilo i ostanes samo sa jednim spicem pa kad je djavo odneo salu ubacuj boacija da budu ponovo dva spica.gde to ima molim vas da mi kazete?stojkovic i rodic izgleda misle da su roben i riberi,odu u napad i ostave rupu po strani gde igraci zemuna trce kao po poljani.strasno zaista.kafu dribla sam sebe ili pusti loptu da mu prodje ni da krene na nju.covek je izgubljen u prostoru i vremenu.zemun zaista nije imao srece jer su oba gola primili u nadoknadi,a odigrali su dobru utakmicu.podsetio bih svoje zvezdase koji sad kukaju i placu za srnicem neka procitaju sta su pisali za njega dok sam ga ja branio.kako ono bese placa miloju da ga gura,igrac manje,nema pojma itd.a navijacima ovih frakcija bih porucio da kad govore o sklanjanju nek pogledaju golmana vozdovca kako stoji iza zivog zida umesto pored da bi video loptu,a ne da izviruje kako bi je video.onakvo postavljanje necete videti ni u petlicima.pogledajte tabelu koeficijenata videcete da su psg,napoli i liverpul na 7,14 i 15 mestu sto znaci da imamo najjacu mogucu grupu i da je realno da svaku gubimo kao u parizu.e sad izvinite sto nije tako i sto imamo bod,a ne 0 i -50 gol razliku.

Ruben Van der Meyde

pre 5 godina

Nisam znao da je sramota kada ti sviraju penal za saplitanje.,
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:17)

Mnogo ti toga ne znas.

BODIBOND

pre 5 godina

Morace i drugi da svira, ovaj prvi je bio samo za probu.
(Dokle vise, 07. oktobar 2018 13:27)

Samo za probu hahaha bravo kralju. Druze nije sto sam Partizanovac, ali pre svega ljubitelj fudbala, ovo nije ni videlo penala.

Grobar do Groba*****

pre 5 godina

lol,
Aleksej je navijac Zvezde,ja ti to kao Grobar garantujem.A ti,sta si??Par puta sam mu odgovorio na njegove komentare.

bachi

pre 5 godina

Velika je sramota ovo sto se desava.Zvezda je ogromnim zaradama od prodaje igraca i Lige sampiona trebala dovesti igrace koji ce razliku napraviti da titula bude osvojena rutinski.Zvezda vec 3. nedelje igra ocajno to je cinjenica,Partizan je bio bolji u derbiju,malo smo bljesnuli protiv Napretka ali sada gubimo od Zemuna nereseno ce biti maksimum na ovom mecu.Sramota je da nam dosudjuju toliko penala zaista s obzirom na igracki kadar koji imamo moramo da pobedjujemo sve sa minimum 2,3:0.Najveci problem je sto se svake utakmice menjaju igraci i ne moze da se uspostavi sistem koji ce da meljw kao prosle godine.Causic totalni promasaj,enigma zasto ne igra Ebisilio svaku utakmicu,Stoiljkovic promasaj,zasto je doveden Meleg da greje klupu mozda?Kafu van forme..Mora to mnogo bolje.Umesto da se sa sastavom koji imamo izivljavamo mi igramo sve gore i gore.I pod hitno da se vrati borbensot i zelja kod igraca ili otkazi da padaju.
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:48)
Koja ogromna zarada? A šta je sa dugom od 60 miliona? To će penzioneri da vraćaju umesto vas? Rendžers je zbog duga od 40 miliona završio u poslednjoj ligi iako je najtrofejniji klub škotske! Pa da ima iole pravne države vi bi bili u srpskoj ligi beograd. Partizan je uništen u basketu zbog duga od 6 miliona. Ali ne kaže slučajno dr. Zamena Te(r)zić "da nema vučića zvezda bi bila mrtav klub" (ako ne veruješ ukucaj ovaj citat u google). Ali vi ste "stub" srBstva pa ste navikli na otvoren bankomat pa je sad frka što niste kupili nekog igrača iz reala. A pare od lige šampiona se dobijaju tek sledeće jeseni ali vi to ne možete da znate jer ste u poslednjih 26 godina učestvovali samo 3 puta u evropskim takmičenjima! Onu prevaru veka i pranje para otetih od Srba sa Kosova u kk crvenazvezdafmpbgd železnik neću ni da opisujem ovde, mrzi me.

Dexim

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица? 
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49) 

Pitaj stopera Zemuna. Lepa asistencija za 1:1.
(Gazda Dojkan, 07. oktobar 2018 13:52)

Pa sto nam ranije nisu asistirali??? vi ste smejurija.

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!  
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)  

Ahahhaa pa ovi lazni navijaci zvezde samo naviru... 
(lol, 07. oktobar 2018:) 

Ja nisam lazni,i da ti kazem da me je sramota....Jesi ti video sta se desilo?
(CZ99, 07. oktobar 2018 14:07)

Evo ja sam veliki grobar i znam da vam placaju sendvice da botujete protiv zvezde na svakoj mogucoj vesti.

Crna ovca drustva uvek bela vrana

pre 5 godina

Cime se vi nasladjujete, svesno kradete i slavite pobede. Mene je sramota sto sam drzavljanin iste zemlje kao i vi. Sve ovo neko gleda vratice vam se za ovo. Nicija do zore nije gorela. Istupiti iz ove lakrdije.

.

pre 5 godina

Posle duzeg vremena gledao sam utakmicu domaceg sampionata. A da nije derbi. Utisak je sledeci. Zvezda je u velikom padu forma. Potrosena i prilicno procitana. Sa Stojkovicem koji igra desno krilo. A ne desnog beka i sredinom gde osim Marina nema igraca sa trunkom lucidnosti. Nisam tip koji veruje u zavere. Trudim se da svaku pobedu dozivim kao plod bje igre. Ovo danas sto sam gledao od 60 minuta ne treba Zvezdi. Uzece se titula. Bicemo prvi u selu. Ali ajde da radimo na tome da budemo neko i u gradu (citaj Evropi). Ponasanje zadnje linije Zemuna u poslednjih pola sata, posebno desnog beka i stopera je sramno. Ekipa je odjednom odlucilla da se povuce. Nestao je pritisak na sredini. Da nije bilo golmana koji realno nije bio upoznat sa tim sta treba da se radi ne bi se cekao 91 minut. Ovako pobeda sa gorkim ukusom. Opet cemo pricati kako je slatka i grobarima u inat. Ali je verujte ruzna i klubu i igracima ne donosi nista dobro.
(Milan, 7. oktobar 2018 15:15)

Posle dužeg vremena si gledao utakmicu domaćeg prvenstva a znaš da je Zvezda u padu forme. Da li osim sendviča uzimaš i jogurt?

Aleksej

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.
(Milan, 07. oktobar 2018 13:45 Nisi ti nikakav Delija nego Grobar iskompleksirani kome je Miloje nabio komplekse.

BODIBOND

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица?
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49)

Jeste, zato sto ce Zvezda preokrenuti ovo, X-2 je jako dobra kvota. Zemun je ovaj gol dao samo da bi se dil gurnuo pod tepih.

Pitanje

pre 5 godina

zvezdaš jesam, ali penala nije bilo
(Bijela, 07. oktobar 2018 13:24)

Okoreli sam cigan, al me sramota
(baki, 07. oktobar 2018 13:22)

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.
(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)

Odakle izvirete lazni zvezdasi?

Nenad

pre 5 godina

Ma ovde je stvar o cistoj vasoj mrznji, kukate na promaseni penal aman bre, ocete na silu da uzmete titulu...
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:58)

posto ne shvatas poentu, za deset godina ostaces samo ti i tebi slicni ljudi u zemlji. Ne pricam o navijanju decace. Da li ti znas uopste sta je mrznja, to je ono sto ti osecas prema Partizanu. Svaka cast za drugi gol, ali da se ne lazemo...

Nenad

pre 5 godina

Tek sam sad video penal hahahahahaaaa....ljudi, DA LI SE STIDITE OVOGA ?! Zato nam i cveta u drzavi, zato se ljudi sele...ovo je jedan segment drustva koji je preslikan.

karlito

pre 5 godina

Domacin si, vodis, a kvota na gosta u tom trenutku 1.66. Sve regularno.
(Ivan kg, 07. oktobar 2018 13:46)

Covece,pa Partizan je imao ubedljivo najvise prelaza prosle sezone,o cemu ti pricas??? Proslu ili pretproslu je isto gubio pa na kraju pobedio.

Strasno

pre 5 godina

Cim zaskripi, tu je zvezdanesterac..ali zato u LS je njihova realnost..
(Danko, 07. oktobar 2018 13:54)

Da jer je bolje ne igrati nista nego igrati LS, vi ste komedija...

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Kakav penal im je sviran, ovo više nema smisla ni igrati, sramota.
(denal, 07. oktobar 2018 14:02)

Nisam znao da je sramota kada ti sviraju penal za saplitanje.,

mohikanac

pre 5 godina

@drHaus
Misliš kad su prvenstva počinjala sa +25, od kada se dele bodovi nema dominacije?
Od 1992. imate 3 titule sa negativnim skorom u derbiju tih sezona dok Zvezda nema niti jednu.
Eto stigli ste i da ne šutnete na gol, a usta puna ipak prvo Zemun posle Budućnost, nedelja jede se sendvič i laže.

Uros

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.
(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)

Posle prve 3 reci sam shvatio da si grobar, evo ide 1-1 u nadoknadi, dzabe si se ponadao.

Nenad

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица?
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49)

Jel si ti slep decace? Kako se zove kad ti odbrambeni igrac doda loptu u petercu. Ma sta se sa vama ima polemisati, obraz kao djon. I onda se cudite kad dobijete 6 komada u Evropi.

Ruben Van der Meyde

pre 5 godina

Evo ja sam veliki grobar i znam da vam placaju sendvice da botujete protiv zvezde na svakoj mogucoj vesti.
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:18)

Manenoj? A juce na vesti o utakmici Partizana ( i kosarka i fudbal), svaki treci komentar tvojih pobratima sa severne tribine.

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Po stoti put cu reci Donald i Kanga.. To je ono sto nedostaje. Ne znam da li ovi igraci mogu vremenom da ih zamene ali trenutno to ne ide kako treba...

lol

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)

Ahahhaa pa ovi lazni navijaci zvezde samo naviru...

Som Tojer

pre 5 godina

Vidim da svi pričaju o penalu... Penal čist kao suza, ali i glup da ne može gluplji... Saplitanje igrača koji izlazi iz šesnaesterca... Kontakt postoji, penal čist... Ali mnogo glupo bi bilo da Zvezda izjednači iz takvog penala, bez šanse... Tako da je promašen penal idealno razrešenje ove situacije... Pobediće Zvezda i bez tog gola koji bi bacio ljagu na pobedu...

спортски уметник

pre 5 godina

Успеше ли више да се успешно сконе? Цело полувреме покушавају, али џаба кад су ови из државне миљенице шунтави, па не могу ништа да погоде

србујем

pre 5 godina

Evo vam ga Joveljic, jeste li konacno videli da ne bi ni u Zemunu imao mesto?! Jeste li? Ono, konacno?!!!
(qqlele, 07. oktobar 2018 13:48)

Господине Марин, да ли сте ви можда инфлуенсер?

kikiriki semenke

pre 5 godina

Fudbal je umro kod nas.
Kada bude sledece kolo treba ga odloziti i svim ekipama naloziti pred tv i gledajte kako se igra fudbal u Engleskoj,Nemackoj,Spaniji,Italiji...pa napraviti anketu sa pitanjem,Ako oni igraju fudbal,s kojim sportom se mi bavimo???

Nikola Bugarčić i Krcun

pre 5 godina

Ahahhaha a kod vas svi realni i posteni., ne znam dal ste ikad priznali da je bio penal za zvezdu..
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:55 Pa kako da priznamo kad vam se sude ovakvi penali?

Anhel Di Marija

pre 5 godina

Botovanje vucelinih botova nikad jace.
(Strasno, 07. oktobar 2018 14:08)

A kad ste vi Terzini botovi juce botovali na kosarkasku ALI i fudbalsku utakmicu Partizana bilo ti lepo? Prihvati ovo jer od 19 sati igrate i drugu utakmicu. :))

Petar

pre 5 godina

Ja pamtim Seltu,Psv,Zenit,Levadiju,Zerminal Ekeren...a ti to zaboravio?
(Nikola Bugarčić i Krcun, 07. oktobar 2018 15:28)

Pored toga dodao bih i CSKA Kijev..Slovan..

Aleksej

pre 5 godina

Domacin si, vodis, a kvota na gosta u tom trenutku 1.66. Sve regularno.
(Ivan kg, 07. oktobar 2018 13:46Da regularno je tako je i Partizan kad igra razlog jednostavan sve pare srpskog fudbala idu na te dve ekipe i to je to.

Ivan

pre 5 godina

E moj miloje sta se sa tobom desava u poslednje vreme... Izbacujes Joveljica pored zivog Pavkova koji je opasan po nas gol, ne po protivnicki. Pravi im kontre pasovima u nazad direktno u noge, a ti izbacujes strelce golova za nas...

Doprvak

pre 5 godina

Ajde polako, 2:1 je na kraju i bolje je Zvezda igrala od Zemuna sto je ocekivano. Oba gola iz igre.

Dajte momcima sansu, na utakmici protiv Napolija su shvatili koliko CZ i nas fudbal zaostaju za LS i to je sjajna stvar! Ja bih bio zabrinut da im nije pala forma, jer to bi znacilo da haluciniraju i stvarno veruju kako je bod protiv Napolija "uspeh".

I ne ocekujte da ce Liverpul ponizavati Zvezdu, igrace otprilike kao PSG koji je mogao da postigne barem 12 golova, ali nije. Zvezda je postovana u svetu - ali i napadana - upravo zbog toga sto je osvajac LS iz jedne balkanske, socijalisticke zemlje (a to nije smelo da se dogodi).

Sad dolazi vreme za nove promene, nove igrace, trenere, mora da se napreduje.

BODIBOND

pre 5 godina

Ako bude fer I pošteno suđenje Zemun uzima bod ako ne I sva 3.
(marek hamšiković, 07. oktobar 2018 12:58)

Da sve bude lepse Zemun poveo hahaha. Ja rekao bice 2:2 kao u Backoj Palanci, tad Backa oba puta vodila, a evo i ovde pocelo slicno.

некле

pre 5 godina

Ови несрећници могу да победе неког само у овој вучић президент лиги, и то уз помоћ судије, црвени, пенали, па ово је срамота!
Колко је пенала до сада свирано за звезду у задњих пар година?!
Срамота, уефа да их затвори на једно 20 година!
Ал добро ту је лига шампиона, где вам не гину нова брукања у најави, још четри меча, шта ће вам се дешавати, ово у паризу биће бања.
Газиће вас само тако.
Најжалосније од свега су ови играчи клубова у Србији, који морају да се склањају неком дегенеку, ебисилију и комапнији, или да их судија краде против истих.

Delija

pre 5 godina

Uzas i katastrofa od igre ko bi rekao da su ovi igraci u sredu igrali protiv zvezda svetskog fudbala i kakva crna skola koju su naucili oni igraju jos jadnije i bednije cak mi deluje ekipa kod Bozovica kvalitetnije i bolje povezana a sve zbog Guelora Kange koji za klasu bolji od Ebisilija,Bena i Krsticica jer od kako je on otisao mi smo nepovezani u napadu, osvojice se titula a LS nema sanse da igramo da nam naleti Ludogorec,Psv ili Seltik ne gine nam 4-5 komada u gostima,ove godine smo imali srece sa protivnicima sledece necemo i Milojevic ozbiljno mora da razmislja da dovede nekog veznjaka dobrog na zimu inace nista od Evrope.

piki

pre 5 godina

Nije lako biti grobar, potpuno vas razumem.. Deremo vas u svim sportovima, više pratite Zvezdu nego partizai...Prvo Evroliga, sad Liga Šampiona a kompleksi ubijaju.. Navijači podeljeni u 15 frakcija, izgubili indetitet, plaćaju Hrvate da biju svoje. Napredna uprava i u košarci i fudbalu sa 20 državnih sponzora a ovamo mi kao državni projekat.. Patite i dalje nas pratite, vaše kmečanje je pesma za naše uši

Delija

pre 5 godina

Ovako kako je igrac Zemuna izbacio do Jovrljica panicno tako je Krsticic u Parizu a ja nzm sta su oni to naucili u Parizu jadna vam vasa skola,jedan pas ne znamo da povezemo pa brate igrate fudbal 20 godina. Stojkovic ne zna da centrira, pa ostani 2h posle treninga i centriraj sunce mu poljubim. Rodic jos gori nzm sta da kazem za igru a i ove sudije preterase, sta guras, pa nek se pomuce, pa nek dobiju a ne ovako. zato smo tu i gde smo pokazao nam je Psz koji nam je mogao roknuti 12-13komada i kakav presing igraju da nemas sansu za kontru a ovi ne mogu Zemun da pritisnu. prosto razocaran sam igrom.

Milos

pre 5 godina

Domacin si, vodis, a kvota na gosta u tom trenutku 1.66. Sve regularno.
(Ivan kg, 07. oktobar 2018 13:46)

Tako je to kada si najjaci u svojoj ligi i Barselona kada gubi bude i 1.30 za preokret, slabo se razumes ali dobro.

matori

pre 5 godina

zvezdaš jesam, ali penala nije bilo
(Bijela, 07. oktobar 2018 13:24)

Evo ih ovi "zvezdas sam" pa dobro bre, evo ja sam grobar i bio je penal.

Aleksej

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa stvarno ne bih voleo da pobedjujemo i skupljamo bodove na osnovu ovakvih penala zaista.Srecom promasio je Ebisilio neka to bude neka vrsta karme i od sad pamet u glavu!!

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Nisi zvezdas, jasno je ko dan. Oni se nicega ne stide.
(Mikii, 07. oktobar 2018 13:58)

Ви о стиду ?? хахахаха

Aleksej

pre 5 godina

Mnogo ce nam doci dobro ova pauza da ponovo suzbijemo redove vidi se da iz nedelje u nedelju sve slabije igramo,ne racunam Psg realno to je top 3. najbolje svetske ekipe,niko van zapadne Evrope ne moze da se nosi sa njima.Ali Partizan,pa sad Zemun kayastrofa igra.Treba vec jednom da se ustali jedan sastav koji ce da bude okosnica i da se vrse smislene izmene ovo svake utakmice nov tim izlazi na teren.

спортски уметник

pre 5 godina

Хахахахахаххахахахахаххаа

Хоће ли, ако звезда случајно поведе, опет као на дербију, прво полувреме бити продужено дуже него друго?

Strasno

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица? 
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49) 

Pitaj stopera Zemuna. Lepa asistencija za 1:1.
(Gazda Dojkan, 07. oktobar 2018 13:52)

Ahahhaah slusaj ovo...

marek hamšiković

pre 5 godina

Teško je naći motiv da se igra Zemunom, Partizanom i drugim seoskim klubovima.. Nije to naše društvo..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (piki, 7. oktobar 2018 13:20)

Naravno da niste naše društvo,vi ste u društvu Mrakića I njegovih podanika Đokića,Obradovića,Jovanovića,Vujovića,Obradovića,Širokog,Šegrta itd.

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Ahahahah ...pa koji vec penal za cz !?!? Jovancic se jako brzo uklopio u taj mentalitet , protiv Vojvodine je pao kao pokosen a sada i bez kontakta....sramotan klub i jos gori navijaci koji ovo opravdavaju i uzdizu 

Samo zvezda ima luksuz da evidentan pad forme krs igru isprati sa svim pobedama u domacem prvenstvu....u normalnim ligama je pad forme propracen i gubitkom kojeg boda samo zvezdana sa kombinovanim timom bez igre gazi sve po redu
(Cirkus liga, 07. oktobar 2018 14:13)

Jer nikad partizanu nije poklonjen penal preposteni grobari...dal je realno sta vi pisete i kako placete.

Neđo Valderama

pre 5 godina

Već duže vreme želim da napišem moje viđenje...sprečavale su me razne euforije. Naš fudbal je predugo u krizi. Em je loše prvenstvo, em sve oko reprezentacije je loše takođe. Toliko vremena da mi nemamo jednog dobrog igrača. To nisu ni oni koji igraju u stranim klubovima. Ne nazire se nov početak. Ne nazire se promena...sve stagnira. Zvezda po meni nema dobar tim iako su se "pojačali". Nema 2 igrača koji su u stanju da pretrce igrace protivnickih timova u Evropi. Ako ne shvate da mnogo toga treba da se menja, fudbal će umreti u Srbiji.

Vladan R

pre 5 godina

@ Milan

Da ne ulazimo u to kako ne pratis, a da znas da je u padu forme. Sve ekipe tokom sezone osciliraju u formi. Kvalitetne ekipe sa dobrim trenerom, pik forme podesavaju za najvaznije utakmice, a za CZ je to bio avgust mesec. Dalje, upravo to sto ekipa u padu forme, ipak pobedjuje, dodatno govori o njenoj snazi, i tu se prakticno osvaja titula. Kad je u formi onda gazi a tako je bilo u prvenstvu, do meceva sa Salcburgom, odnosno Napolijem, a bice tako i u nastavku sezone, kad se opet podigne forma. Isto tako, LS je oprtecenje i za ekipe poput Bajerna, Reala, Barselone. Za vikend su posebno lose odigrala dva prvoimenovana kluba, izbgubivsi bez postignutog gola. Na zalost uvek je bilo i bice onih koji jedva cekaju, dve tri lose utakmice, da bi pljuvali po svemu iz samo njima znanih razloga. Tako je nekima, ova sezona ocajna u Evropi, a klub usao u LS, te prvi poraz doziveo tek u desetoj utakmici, i to od jedne od najjacih ekipa.

Vlajzi

pre 5 godina

Hahahahahahahaha, sa zvezdanom uvek neka komedija! Cirkuzani.
Ko sto rece onaj njihov lik pre neki dan: ocekujemo standardnu trening utakmicu, neki penal, sklanjalicu, sta god, pobedjujemo svejedno. :)
Zato plakanje u Evrope. I treba da placete... Hahahahahahahaha

Nenad

pre 5 godina

Без шале, шта би било да ЦЗ оствари резултате као Партизан у претходних 25 година, што у фудбалу то у кошарци?
(делија нс, 07. oktobar 2018 13:42)

Bez sale, kad bi vi ostvarili takve rezultate u Evropi niko se nebi cudio. Ovo je presmesno kako vam namestaju. Bolje da je dao autogol igrac Zemuna nego sto je dodao vasem igracu. Mislim, da se svaki posteni Zvezdas ovakve pobede ( ne dovodi se u pitanje) stidi.

Petar

pre 5 godina

Nisu mi jasni grobari zar stvarno mislite da mozete da uzmete titulu?
(Goran, 07. oktobar 2018 13:45)

Naravno da mozemo..i uzecemo je!

Kit Karson

pre 5 godina

Onaj osecaj kada sa parka prinčeva dodjes na gradski stadion Zemun,i kada sa Kavanija,Mbape-a i Neimara spadnes da igras sa Trajkovica,Stojikovica,Milosevica,...I posle sto 6 komada?
(it’s mi life, 07. oktobar 2018 13:09)

Nisam sumnjao da je do vas, već do Zemuna ona šestica sa Parka prinčeva..

Dzony

pre 5 godina

zvezdaš jesam, ali penala nije bilo
(Bijela, 07. oktobar 2018 13:24)

Okoreli sam cigan, al me sramota
(baki, 07. oktobar 2018 13:22)

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.
(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)

Odakle izvirete lazni zvezdasi?

Strasno

pre 5 godina

Ovo je tuga velika sta se svira i kakvi penali se sude za zvezdanu...
(Petar, 07. oktobar 2018 13:58)

Ijaoo muke vase, zamisli sviran je penal tako ocigledan da se nisu ni igraci Zemuna bunili.

Vladimir

pre 5 godina

Eto sta se radi deci,da gol i odmah ga izvodi...Zašto,ionako retko kad dobiju šansu,slična situacija Jovica sa sikimićem....

Delija

pre 5 godina

Meni ovde nista nije smesno nzm sto se podsmevate navijacima Partizana a oni igraju dosa bolji fudbal a nasa igra je katastrofalna i razocaravajuca da nema Marina nzm sta bi bilo od nas osvojicemo mi titulu posto je nasa liga jadna ali sa cemo za Evropu pa kad nam dodje u 2 kolu za LS Setik ili Ludogorec ili ponovo Salzburg tesko bogami igramo potrebna je potpuna rekonsrukcija zadnje linije da ostane eventualno jedan stoper ostalo je sve lose za Evropu onda mi jos nemamo pravu zamenu za Kangu i naravno treba nam krilo i spic ne bi li usli barem u LE i pravili pristojne rezultate tamo.

zemunski kej

pre 5 godina

Ocajno poluvreme za Zvezdu,Joveljic i Pavkov ,kakva nelogicna kombinacija,Moj Zemun veze nema 6 puta imaju situaciji 3prema dva ili 4 prema dva i bez veze se zavlace,Onaj Vukadinovic ne da loptu misli da je zvezda.
Zvezda ce pobediti od 50 sansi neki sut mora da udje,Zemun da da jos neki gol jako tesko ,mislim teoretski moguce ali kada su one sanse upropastili,

делија нс

pre 5 godina

спортски уметник@ Зато и кажем надљудским напором и искључиво квалитетом и поштењем је Партизан остварио то што јесте. За разлику од нас, просто нисмо такви као Ви. Настави да живиш у свом реалном свијету, све најбоље....

Takenardi

pre 5 godina

Ljudi ne lozite se, Liverpul ce odmarati pola tima protiv C. Zvezde i da neki rezervisti razigraju. Bice im prioritet Premijer liga jer su sada "sad ili nikad" da osvoje. Cilj im je da osvoje sto vise bodova pre nego sto udju u decembarsko-januarsko ludilo u ligi.

Proto Ganci

pre 5 godina

Partizan je izgubio od Videotona 0-5, ali je prvi meč u BG dobio 2-0, tako da je u ukupnom bilansu Videoton bio bolji ne za 5, nego za 3 gola.
(Staro gvozdje, stare akumulatore..., 7. oktobar 2018 16:50)

Nisi dobro procitao na netu, u prvoj utakmici je bilo 5:0, a u drugoj na JNA je bilo 2:0.

Sale

pre 5 godina

Sjajno sto je bas Joveljic dao zbog samopouzdanja jer je imao veoma lose poluvreme... Zemun skroz ok igra sa tim visokim presingom, samo je primetan manjak kvaliteta u zadnjoj liniji, par smesnih kikseva su imali steta sto smo samo ovaj poslednji iskoristili...

Aleksa

pre 5 godina

Пенал је смејурија. Лига је смејурија. Увек је и била. Зато што је лига смејурија, зато нам се патлиџан шампињон и приближио по броју титула....неспорно смо најбољи, али то помагање Звезди и Партизану да буду на врху је брука...

Али...
Неки статистичар је тражио неке податке, па сам му написао а написаћу и овде

У последњих 11 утакмица ПСЖ је постигао 45 голова, и примио 10.
Од Ливерпула 3, од Звезде 1 и од осталих 9 тимова 6 голова.
У последњих 10 победа ПСЖ је постизао 4,2 гола, Звезди је дао 30% више, али је примио 7 голова, и Звезда је дала 30% више. Дакле, статистички гледано, победа ПСЖ над Звездом је утакмица која је била 30% боља од 9 осталих утакмица у којима је ПСЖ победио.

Ričmond Boaći

pre 5 godina

Koliko se secam u derbiju je bilo je nereseno. 
@d 

Partizan je pobedio 1-0.
(FMP 2011, 07. oktobar 2018 17:16)
Ahahahahahaha

BODIBOND

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)

I treba, ali pravda je zadovoljena i Ebesilio pogodio stativu. Ovako ste protiv Backe u Palanci prosle sezone, gubili 1:0 i 2:1 i promasili penal da bi rezultat bio 2:2, bilo bi lepo da i sada bude tako.

.

pre 5 godina

Igraju sirovo nema mekoće u vladanju loptom, nema celovite taktike, to su samo sabrani malo bolji igrači a ne ekipa koja zna fudbal, svaki igrač je sličan kao iz tima koji se bori za opstanak.

BODIBOND

pre 5 godina

Kukulicic Mbappe za siromasne hahaha. Ali u akciji Zvezde iz koje je izjednacila, ocajno je reagovao igrac Zemuna sa brojem 5, imao je loptu na nozi. Mora ga trener Kruscic ostaviti u svlacionici i a uvede onog Japanca.

Prokuplje

pre 5 godina

Utisak dana: kontakt prstom Pavkova i golmana Zemuna bio je jaceg intenziteta nekog kontakt nesrecnog beka Zemuna sa napadacem Zvezde, pri cemu je ovaj drugi kontakt okarakterissan kao "prekrsaj" za jedanaesterac...

делија нс

pre 5 godina

Ипак намјештено! Прије него га дадосмо (из склањалице, наравно) судије кажу 5' надокнаде. Е, у вријеме ДС-а Партизан је добијао по 8' минимум када треба. Вучићу, смјенићемо те..... Шта веле навијачи ПСЖ-а?

Ranko

pre 5 godina

O grobarskoj mrznji ce se jednog dana pisati ozbiljne socioloske studije.
Neverovatno koliko su nisko pali sa svojom zlobom.
Nezabelezeno u istoriji modernog sporta.

C.Z

pre 5 godina

Miloje, da se ne ljubimo.

Daleko, jako daleko si ti od ozbiljnog trenera. Ti si "Grof" 2.
Ovo danas je sramota, koja crna pobeda. Samo deca se mogu tome radovati, ali ne i mi koji pamtimo neka druga vremena i istinske legende ovog kluba.
Ovo Zvezdi ne treba niti koristi.

BODIBOND

pre 5 godina

Ladno komentator kaze kako golman Zemuna reklamira povredu aloo bre. Bilo bi dobro da je ovaj malo manje ostrascen. Bato, neki igrac na njemu je napravio faul.

Nenad

pre 5 godina

O grobarskoj mrznji ce se jednog dana pisati ozbiljne socioloske studije. 
Neverovatno koliko su nisko pali sa svojom zlobom. 
Nezabelezeno u istoriji modernog sporta.
(Ranko, 07. oktobar 2018 14:35)

Decace gde ti vidis mrznju? Ovde je rec o realnosti , kako vas bre nije sramota vise da lazete sami sebe kad god vam dosude ovakav smesan penal ili kad vam bukvalno doda loptu protivnicki igrac. Liga nam je bedna bas zbog ovih stvari, da je realno i Zvezda bi se ponekad mucila za bodove, i jaca bi nam bila liga samim tim i klubovi. Javi se poneki posteni Zvezdas vi ga odmah napadnete, da li imate uopste obraza ako znate sta je to.

делија нс

pre 5 godina

То што смо најбољи не мора значити да судија не може свирати 2-3 пенала за нас. Навијачи ПСЖ-а, шта кажете?

Staro gvozdje, stare akumulatore...

pre 5 godina

Klasičan grobar, izgubili 5:0 od Videotona a kaže igrali fudbal, Videoton im slučajno dao ni manje ni više nego pet komada. Videoton vas je u toj utakmici DEMOLIRAO a vi možete da baljezgate o hrabroj igri i napadačkoj koliko hoćete. Da ste igrali fudbal ne bi ste primili pet komada a da ne date ni jedan. Znači da vaša odbrana nije postojala na terenu, sredina doživela fijasko čim nije pomogla odbrani a ni napadu, napad jalov. Šta sve čovek neće ovde pročitati?! Pa kakav je onda Videoton bio ako ste vi igrali dobro?!
(Bunkerizan, 7. oktobar 2018 16:31)

Partizan je izgubio od Videotona 0-5, ali je prvi meč u BG dobio 2-0, tako da je u ukupnom bilansu Videoton bio bolji ne za 5, nego za 3 gola. Mađari su tada imali moćan tim, stigli do finala kupa UEFA, dakle u tom takmičenju nisu ništa gori od Zvezde, koja je takođe to jednom postigla.

Kada pišeš po nečemu, lepo je da pomeneš sve činjenice. Takođe je pristojno i da kažeš da je Partizan razbio isti taj Videoton 4-0 i to u Mađarskoj ne tako davno, verujem da se sećaš toga verovatno si plakao.

MT Vračar

pre 5 godina

Sto mi je drago, kako su se samo radovali komsije pobedi tima koji vredi skoro pa milijardu protiv nasih limitiranih igraca.
Idemo Zvezdo, u inat dusmanima.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (d, 7. oktobar 2018 16:07)

Aha, sada ćemo opet o vrednosti timova... OK. Koliko vredi Zemun u odnosu na Zvezdu? I opet vam trebaju poklonjeni golovi i izmišljeni penali kako bi jedva izvukli tri boda...

dalje

pre 5 godina

o kom velikom padu u igri pričate rođaci?! pa neverovatnim spletom sretnih okolnosti je ova skupina poluprofesionalaca dogurala do evrope. o nameštenom vođinom prvenstvu ne treba trošiti reči...

Grr

pre 5 godina

Državna mezimica na aparatima za održavanje prvog mesta. Samozvani najveći klub na Balkanu i šire, i dalje prima sudijsku infuziju. Šok terapija u Parizu nije pomogla.

Terzic ministar finansija

pre 5 godina

Ajdeeeee inace partizan uvek igra sjajno i uvek pobedjuje... Pa u kom svetu vi zivite?
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:22)

Partizan igra sjajno protiv malih klubova poput Zvezde, video si i sam.

Hari

pre 5 godina

Trebali bi narednih 10 godina da nam sude nepostojece penale da izjednacimo sve kradje i otimacine koje je imao Partizan iz doba Tadica
(Kale, 07. oktobar 2018 15:38)

Bravo!

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Minut 73, 1:1. 
Kume, u 100 marke da će da svirnu penal i/ili crveni?
(Igor, 07. oktobar 2018 14:33)

Ajde u 100 marke da neće.

konstatacija

pre 5 godina

Jedva cekam da vas L'pool deklasira! Rezimski klub!
(čovek iz senke, 7. oktobar 2018 15:05)

Vas deklasirao polu raspadniti matori rezervni tim Besiktas gde igra Kvaresma sa 35 godina.Tim iz turske lige gde igraju izsluzeni evropski igraci

Duka

pre 5 godina

Moram da gledam partizanov vesnik da vidim jeli Zvezda regularno pobedila ili nije...hahahaha...pričaju o poštenju, a 6 toletovi titula je najveća krađa u istoriji srpskog fudbala.

Grr

pre 5 godina

@@@ Ljudi trebamo biti objektivni. Igramo ocajan fudbal !
(sars, 07. oktobar 2018 15:55)

Ali zato imate najviše bodova. Pa vas i PSG da igra u našoj ligi ne bi smeo da dobije. Do sada na terenu dobacili ste maximum do drugog mesta

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

A onda ih u Evropi vrate na fabrička podešavanja!
(Tito toto idioto!, 07. oktobar 2018 15:21)

U Evropi u kojoj nema ni traga ni glasa od vas ?! Aha, pa ok onda...

Nikola Bugarčić i Krcun

pre 5 godina

Najduže se pamte Kroacija i Fljamurtari.
(Marko, 07. oktobar 2018 15:09) Ja pamtim Seltu,Psv,Zenit,Levadiju,Zerminal Ekeren...a ti to zaboravio?

bulls

pre 5 godina

@piki

a sto smo oducili real od fudbala u beogradu u poatavi sa zidanom, gutijem, figom,bekamom, karlosom, to nista...ne secam se da smo primili vise od jednog gola u madridu...mislim da smo primili 8 golova u celoj grupi

Ivan Veljković

pre 5 godina

Tragikomicna sezona u Evropi, ahahhhahaah...crni Ivane
(anica, 7. oktobar 2018 17:36)

Anice sele moja, opet ti sa tvojim egzibicijama haha! Anice, ja jesam veliki zvezdaš, ma na Zvezdu ne dam prašinica da padne, ali Anice, to me ne sprečava da budem objektivan i kritičan prema njima kad zasluže to! Veruj mi Anice, fudbal pratim skoro preko 2 decenije, pomno pratim, veliki sam navijač Zvezde i veliki fan Lige šampiona i svih ozbiljnijih evropskih klubova, obožavam dobar fudbal, evo upravo gledam na TV veliki engleski derbi Liverpul - Mančester Siti i apropo svega toga mogu ti reći da gori tim, nemoćniji tim, uplašeniji tim, zbunjeniji tim, od Zvezde u Parizu onomad ja u Ligi šampiona pre toga nisam gledao. Ono je Anice bila totalna blamaža slavnog kluba sa oreolom evropskog šampiona iz 1991. godine. Jednostavno nedopustiva blamaža. Nije problem 1:6, gube i mnogi velikani ponekad sa 1:6 upravo taj PSŽ je od Barse pretprošle sezone izgubio na Nou Kampu sa 1:6, ali problem je tragikomična, jadna, nikakva, nikakva "igra" Zvezde na toj utakmici. Zato s pravom tvrdim da je tragikomedija ovo Zvezdino učešće u Ligi šampiona ove sezone. Doduše, imaju još 4 kola da me koliko toliko demantuju i malo poprave utisak, utisak koji je za sada jadan.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Nova katastrofalna partija Zvezde! Nije ni čudo što su nam Parižani dali 6 pre pre pre previše laganih komada i još se i smilovali pa spuštali gas većim delom utakmice jer komotno da su hteli mogli su da nam zabiju dva tuceta golova na toj utakmici! Evo danas u Gornjoj Varoši u Zemunu nova užasna partija Zvezde, na jedevite jade u nadoknadi vremena savladali su preskromni Zemun! Ovo mi liči na nove teške poraze Zvezde u Ligi šampiona u nastavku jeseni. Očigledno je da smo i sa ovako lošom igrom za tzv "Superligu" Srbije dovoljno jaki da i takvi odbranimo titulu, ali brate, za nešto ozbiljnije nismo. Ovakvom igrom, ovakvim sastavom, daleko smo od nekog ozbiljnog fudbala, i mi i komšije koje nam se, iz neke primitivne zlobe, smeju, mada nemaju nimalo razloga za to, i mi a i oni smo u velikom čabru. Dobro je što ide ova reprezentativna pauza pa se možda Zvezda presabere za to vreme i možda uspe da odigra u nastavku sezone koliko toliko ozbiljnije u Evropi i bar za neku nijansicu kvalitetnije, pa da izbegnemo nove velike blamaže i da što pre stavimo tačku i zavesu na ovu tragikomičnu sezonu u Evropi.

делија нс

pre 5 godina

Ако преокренемо (што не мора бити случај) биће да је Вучић био на полувремену да регулише исто. У сваком случају, надам се да вежемо барем 6 титула као комшије (е то је био фудбал, напето, неизвјесно, судије и тада свирале против комшија, али надљудским напором и квалитетом 15-ак бодова разлике као од шале)..... Без шале, шта би било да ЦЗ оствари резултате као Партизан у претходних 25 година, што у фудбалу то у кошарци?

redbarone

pre 5 godina

Milosevic kriv kod oba gola. Cak imam utisak kao da je namerno uradio sve to. Samo da kažem nisam navijač ni Zvezde ni Partizana. Volim da gledam fudbal , al ovo više stvarno ne liči ni na sta pozitivno. Isti su i Zv. i Partizan.

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Do skoro sam mislio da Zvezda postaje ozbilan klub i da je ubedljivo najbolja u nasoj ligi.Sada sam siguran ,a narocito posle susreta sa Partizanom ,a da ne pricam o mecu protiv PSG da je to ipak tim skromnih mogucnosti i svi rezultati i dominacija u domacem prvenstvu su plod namestenih utakmica.Sto se tice plasmana u LS cista sreca i slabi protivnici.
(Partizanovac, 07. oktobar 2018 14:15)

Ajdeeeee inace partizan uvek igra sjajno i uvek pobedjuje... Pa u kom svetu vi zivite?

piki

pre 5 godina

Kad se setim nekih mučenika koji u Ligi Šampiona nisu uzeli ni jedan bod u grupi sa Bragom i Šahtjorom a komentarišu jedan PSG i Liverpul stvarno jadno.. Mi smo zato za vas Liverpul, - 7 a tek počeo oktobar

andrejka

pre 5 godina

A onda ih u Evropi vrate na fabrička podešavanja!
(Tito toto idioto!, 07. oktobar 2018 15:21)

U Evropi u kojoj nema ni traga ni glasa od vas ?! Aha, pa ok onda...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zasto nemas mozak, 7. oktobar 2018 18:11)

Kaze navijac kluba koji je za 25 godina tri puta stigao da odigra par utakmica u Evropi. I to govori navijacu kluba koji ima 12 ucesca u grupnim fazama. Licemerje veliko.

el gladijator

pre 5 godina

sezona 2018/2019
CZV - penala 3, crvena 2 protivnicima

PAR - penal 1, bez crvenih protivnicima,1 isključen

Uzastopni šampioni u dosuđivanju penala u svoju korist i crvenih protivnicima od 2006-te, nastavljaju svoj niz

Predsednik sudijske komisije je i dalje Mrakić, čuven po svojoj izjavi "Dok sam ja sudio, srce nije dalo da Zvezda izgubi"

dragi navijači CZV, nije vam nadimak za džabe...

it’s mi life

pre 5 godina

Onaj osecaj kada sa parka prinčeva dodjes na gradski stadion Zemun,i kada sa Kavanija,Mbape-a i Neimara spadnes da igras sa Trajkovica,Stojikovica,Milosevica,...I posle sto 6 komada?

Toto-ko-tunjo-pricajuci-vic

pre 5 godina

@@@ Ljudi trebamo biti objektivni. Igramo ocajan fudbal ! 
(sars, 07. oktobar 2018 15:55) 

Ali zato imate najviše bodova. Pa vas i PSG da igra u našoj ligi ne bi smeo da dobije. Do sada na terenu dobacili ste maximum do drugog mesta
(Grr, 07. oktobar 2018 16:17)

I tako, caskaju dva grobara. Svako u svom tripu.

Nenad

pre 5 godina

Ju ju ju...potresao se usonja ne moze da odmara.
(anica, 07. oktobar 2018 15:44)

sreco, osim "usonje" i dobrih kiflica, jel znas za jos nesto?

Nikola Bugarčić i Krcun

pre 5 godina

Ovaj Zemun je proslo kolo unisten od Proletera u N.Sadu 4-1! A ova velesila iz Ljutice Bogdana ih dobi tako sto su morali da se ovi mucenici sklone! Da,sklone,jer zna se ko drzi Zemun!

Nenad

pre 5 godina

Posle standardne utakmice sa penalom, golovima u nadoknadama, prizeljkuje se jos jedan izgubljen set u Evropi, koja je jedino merilo.
(el_kiddo, 07. oktobar 2018 15:23)

bas tako...ovo je smejurija, zato ih i pune u Evropi . Nije ni cudo da se onaj novinar zapitao otkud ovaj tim ima toliko utakmica bez poraza.

Stefan

pre 5 godina

Trebali bi narednih 10 godina da nam sude nepostojece penale da izjednacimo sve kradje i otimacine koje je imao Partizan iz doba Tadica (Kale)
Druze, za vreme Tadica grobari su mu bili najveci protivnici, ceo stadion mu je skandirao onu cuvenu, a tebi zelim da grickas sendvice jos dugo dugo.

analiza

pre 5 godina

"Posle duzeg vremena gledao sam utakmicu domaceg sampionata. A da nije derbi. Utisak je sledeci. Zvezda je u velikom padu forma. Potrosena i prilicno procitana. Sa Stojkovicem koji igra desno krilo. A ne desnog beka i sredinom gde osim Marina nema igraca sa trunkom lucidnosti. Nisam tip koji veruje u zavere. Trudim se da svaku pobedu dozivim kao plod bje igre. Ovo danas sto sam gledao od 60 minuta ne treba Zvezdi. Uzece se titula. Bicemo prvi u selu. Ali ajde da radimo na tome da budemo neko i u gradu (citaj Evropi). Ponasanje zadnje linije Zemuna u poslednjih pola sata, posebno desnog beka i stopera je sramno. Ekipa je odjednom odlucilla da se povuce. Nestao je pritisak na sredini. Da nije bilo golmana koji realno nije bio upoznat sa tim sta treba da se radi ne bi se cekao 91 minut. Ovako pobeda sa gorkim ukusom. Opet cemo pricati kako je slatka i grobarima u inat. Ali je verujte ruzna i klubu i igracima ne donosi nista dobro."
(Milan)
E,konacno da procitam normalan komentar.Nisam gledao mec,pa verujem vasoj proceni kretanja igraca Zemuna.Ali,odgledah penal.Zivi blam.Penal iz kategorije "trcanje pored igrca".Kada bi sudije prestale da navalce za CZ i Par,bile bi jace utakmice u prvenstvu i mogli bi lakse da se nose sa protivnicima iz Evrope.Ali,bitno je biti prvi u selu.Tj da Par ne stigne(a sa ovom ekipom Par i ovakvim sudjenjem,nikako ne moze).I,da,nervira me kada slicne faulove-redje penale,sviraju za Par.

neko

pre 5 godina

Bruka i sramota od lige. Zvezdo jadna si da jadnija ne mozes biti. Sudija svira sve sto moze, zemunovi igraci ih pustaju da se setaju na 16 metara od gola, ali nista ne vredi kada ovi toliko ne znaju pa cak i u sklanjalici ne mogu da daju gol. Pratim fudbal 40 godina (nisam grobar) ali ovo je odavno izgubilo svaki smisao.

goxi

pre 5 godina

Za sada je 1-0 za Zemun. Ali u nastavku ocekujemo ulazak u igru najboljeg Zvezdinog igraca, koji ce da iznudi penal za Zvezdu i crveni za igrace Zemuna. P.S. valjda svi svi znamo da je najbolji igrac u Zvezde u Super ligi u poslednjih nekoliko godina GLAVNI SUDIJA.

d

pre 5 godina

Kakav igrač ovaj Marin majko moja?! 
(sah 88, 07. oktobar 2018 14:39) 
Videli smo na derbiju.
(Zemunac, 07. oktobar 2018 16:05)

Sto, ko je pobedio? Koliko se secam bilo je nereseno.

Aleksej

pre 5 godina

Najgadniji klub svemira
(KKP, 07. oktobar 2018 13:56)Najlepsi klub u svemiru dokaz sto ga svi prate.Neki mrze neki vole,ali svi Zvezdu vole da gledaju.Gigant u sportu je Zvezda ubedljivo nakvece ime na Balkanu i najgledaniji klub na Balkanu!

BODIBOND

pre 5 godina

Pozdravio vas Marko Marin i porucio da ne placete mnogo!
(CzBg89!, 07. oktobar 2018 14:58)

Jel igrao taj Marin protiv Psz i Partizana? To je taj mocni Marin, bivsi igrac Verdera, Celsija i Olimpijakosa.

Eto ! Bas hocu !!!

pre 5 godina

Neko u Parizu,neko u Sekešfehervaru...
(Crvena Zvezda 1913,
Nik ti je uzas,ali nema veze...Kazes sekesfehervar,a?Mali si ti,mozda i decak cim pises o toj utakmici...Partizan je tamo igrao fudbal,imao pregrst sansi,promasivao je nemoguce,i primio koliko je primio,posrecilo im se,i to je to...ali je za razliku od vas igrao fudbal,napadao.Plod slucajnosti su ta 5 goa Videotona,bar vecina njih,a u revansu???E,da je sudio onaj cist penal u prvom pol. na 2:0 za partizan...mozda bi se desio opet "QPR" zaredom....ustvari siguran sam !!

Ivan Veljković

pre 5 godina

Nikad ne bih mogla tako nesto da izgovorim...objektivna sam, ti nisi iskren Zvezdas, veruj mi!
(anica, 7. oktobar 2018 18:29)

Ma jes vala, u pravu si, treba da hvalim NEMOĆ svog tima da se nosi u Ligi šampiona sa evro velikanima? Izvini Anice, toliki autodestruktivac nisam srećom, moj rođeni sin kada odvali neku glupost ja ga dobrano iskritikujem i ukorim, ne aplaudiram mu na to upravo zbog njegovog dobra naravno. A ti izvoli, slobodno aplaudoraj NEMOĆI tima za kog navijaš. Ono nije bila igra, ono je bila BRUKA, da ponovim opet, nije srramota od višestruko bogatijeg i moćnijeg od sebe izgubiti sa 1:6 ali je sramota NE UMETI BORITI SE, PREDATI SE I PRE SAMOG POČETKA UTAKMICE! To nimalo ne dolkuje ex evro šampionu, jednom od samo 22 tima sa titulom šampiona Evrope i ja ću to uvek javno da kažem upravo zato jer je to moj klub koji volim i za kog navijam od detinjstva. I najlepše bih te zamolio da ubuduće lepo PRESKOČIŠ moje komentare čim ti nisam "iskren" zvezdaš, tutor mi nije potreban, vrlo dobro znam šta pišem! Pozdrav Anice!

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Miloje, da se ne ljubimo. 

Daleko, jako daleko si ti od ozbiljnog trenera. Ti si "Grof" 2. 
Ovo danas je sramota, koja crna pobeda. Samo deca se mogu tome radovati, ali ne i mi koji pamtimo neka druga vremena i istinske legende ovog kluba. 
Ovo Zvezdi ne treba niti koristi.
(C.Z, 07. oktobar 2018 16:08)

Niti je kod vas i dolazio, niti nam je jasno sto bi se s vama i ljubio... On je Zvezdin trener i to ce i ostati. A dobro je da priznajete da pamtite istinske legende ovog kluba.

Spale

pre 5 godina

Grobarska sreća je sto upadosmo u ovu grupu sa aždajama, pa onda mogu uvek da pišu videćete vi kad dodje PSG ili Liverpool ili Napoli, pa kad vas razbiju. Eto imate čemu da se radujete. 500 komentara na meč Zemun-Zvezda..? Auu grobari tužni li ste...

Aleksej

pre 5 godina

@Aleksej i Zadruga je gledanija od bilo kog koncerta na Kolarcu, ali to ne znaci da je Zadruga bolja, jednostavno vecina ljudi nema ukusa, tako ti je i u sportu i u svemu!
(Kolee, 07. oktobar 2018 14:42)hahahaha kakva logika!!!Sine ovo je sport ono kultura sine nebo zemlja je to,uporedjujes babae i zabe.

Milan

pre 5 godina

Nisam lažni navijač...jednostavno, ne sviđa mi se igra. Jesmo dobili, ali kako ? Pa bez trenera, na "mišiće", na indivudalni kvalitet, bez igre koja bi bila prepoznatljiva. Milojević je trener za nižerazredne klubove.

Adriano_Galliani

pre 5 godina

Ljudi ne lozite se, Liverpul ce odmarati pola tima protiv C. Zvezde i da neki rezervisti razigraju. Bice im prioritet Premijer liga jer su sada "sad ili nikad" da osvoje. Cilj im je da osvoje sto vise bodova pre nego sto udju u decembarsko-januarsko ludilo u ligi.
(Takenardi, 07. oktobar 2018 15:08)

Pa da, igraće Šaćiri. Daće tri gola u sred Beograda.

Zlatko

pre 5 godina

Jel gledate vi grobarcici ove utakmice kad komentarisete?Zašto je saplitanje sa ledja van šesnaesterca faul a unutra nije penal?Kakvi poklonjeni golovi?Zemun se branio i folirao,trošio vreme koliko je mogao!Sudija nam je pomagao? Kako? Tako što nije pokazao crveni karton,drugi žuti, golmanu Zemuna,za očigledno simuliranje udarca po licu,a da ga niko nije pipnuo!Vidim ja da će vaša agonija potrajati,jer nikako da potražite rešenja za svoj klub,nego samo opravdanja!

raznosacpice

pre 5 godina

KAKO JE MOGUCE DA MOJA CRVENA ZVEZDA SAMPION SRBIJE, EVROPE, SVETA I UNIVERZUMA JEDVA PARIRA SA ZEMUNOM!!???!?????!! Mala sala ipak sam ja iskompleksirani grobar. Hocemo penal za zvezdu!!

Kolee

pre 5 godina

@Aleksej i Zadruga je gledanija od bilo kog koncerta na Kolarcu, ali to ne znaci da je Zadruga bolja, jednostavno vecina ljudi nema ukusa, tako ti je i u sportu i u svemu!

Ruud Van Nisteroy

pre 5 godina

A sto bi izgubili ako ne moramo?
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:28)

A sto da ne izgubite kad ste losi? Mali Real izgubi od Alavesa a Zvezda ne sme od Zemuna.

BODIBOND

pre 5 godina

Ovako mi je slađe kad damo u 91 minutu, neg9 da smo pobedili 10:0
(Шомика_ЦЗВ, 07. oktobar 2018 14:57)

Kojih 10:0 sine? U prvom poluvremenu da nije bilo penala ne bi tvoj mali klub uputio sut na gol.

Ruben Van der Meyde

pre 5 godina

Nisam znao da je sramota kada ti sviraju penal za saplitanje.,
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:17)

Mnogo ti toga ne znas.

Uvek Zvezdas nikad Delija

pre 5 godina

1. Zvezda je danas igrala lose
2. Zvezda je sasvim zasluzeno pobedila i pored lose igre
3. Zvezda ovo kao da je tempirala da Grobari polude. Mozete da zamislite koliko su se mucenici nadali da ce da smanje razliku...a onda gol u nadoknadi vremena. I to cist. Gol kome nema prigovora. Sad treba da smisle pakost a da ne ispadnu.... Hahde da vidimo koliko su mastoviti.

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Kakav penal im je sviran, ovo više nema smisla ni igrati, sramota.
(denal, 07. oktobar 2018 14:02)

Nisam znao da je sramota kada ti sviraju penal za saplitanje.,

србујем

pre 5 godina

Хвала Ебесилију за промашен пенал, јер га није ни било! Сад може да се настави игра и да будем миран.

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Ahahahah ...pa koji vec penal za cz !?!? Jovancic se jako brzo uklopio u taj mentalitet , protiv Vojvodine je pao kao pokosen a sada i bez kontakta....sramotan klub i jos gori navijaci koji ovo opravdavaju i uzdizu 

Samo zvezda ima luksuz da evidentan pad forme krs igru isprati sa svim pobedama u domacem prvenstvu....u normalnim ligama je pad forme propracen i gubitkom kojeg boda samo zvezdana sa kombinovanim timom bez igre gazi sve po redu
(Cirkus liga, 07. oktobar 2018 14:13)

Jer nikad partizanu nije poklonjen penal preposteni grobari...dal je realno sta vi pisete i kako placete.

Aleksej

pre 5 godina

Nisu mi jasni grobari zar stvarno mislite da mozete da uzmete titulu?(Goran, 07. oktobar 2018 13:45)Naravno da mozemo..i uzecemo je!
(Petar, 07. oktobar 2018 13:53)hahahah docice te na Rajku vi samo polako!

Sidon

pre 5 godina

Necu da komentarisem penale jer nam se sviraju bar jedan po utakmici i imamo sirok spektar da biramo or najregularnijih do smehotresnih. Navijaci Partizana sa druge strane ne treba da komentarisu jer su njihove utakmice jos komicnije, a kad ga nameste, bude sramota i redare na stadionu. Svakako cirkus od lige...
E sad, sto se Zvezdine igre tice, treba neko staviti prst na celo i pitati se, gde je igra? Bilo koji protivnik da je u pitanju. I da pobedimo Liverpool, treba se zapitati sta rade ovi ljudi na terenu?
Samo se setite kakav tok lopte i kakvu igru je imao Robi kao trener, a imao je jako skroman tim.
Plus, mislim da bi bio voljan da se vrati...

d

pre 5 godina

Sto mi je drago, kako su se samo radovali komsije pobedi tima koji vredi skoro pa milijardu protiv nasih limitiranih igraca.
Idemo Zvezdo, u inat dusmanima.

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)Evo ga jos jedan lazni navijac zvezde.. 
(lol, 07. oktobar 2018 13:56)Prati malo moje komentare na b92 pa ces videti da li nisam Zvezdas!I da sramota me je ovog penala drago mi je sto je Ebisilio promasio.
(Aleksej, 07. oktobar 2018 14:19)

Ijaooo zamisli tvoje brendirano ime, sve bre preposteni navijaci zvezde pored toliko grobara moraju i oni da kazu kako eto nije bio penal koji je cak i promasen. Svugde se u evropi sviraju penali postojeci i nepostojeci jedino je za zvezdu nepostojeci svaki , i ne moze da se svira.

Nenad

pre 5 godina

Odakle izvirete lazni zvezdasi?
(Pitanje, 07. oktobar 2018 14:01)

posten zvedas ce reci - sta nam treba ovoliko namestanje, a cigan tj. delija ce se zaliti sto jos jedan penal nihe sviran. Razlika je ocigledna. Jedni dodju sa decom na stadion a drugi sa stanglom i bakljom u rukama.

Jocko

pre 5 godina

Milojevic definitivno ne zna sta radi nerazumljivi potezi sa njegove strane,najveci krivac za lose partije u zadnje vreme,totalni raspad sistema.

Anhel Di Marija

pre 5 godina

Botovanje vucelinih botova nikad jace.
(Strasno, 07. oktobar 2018 14:08)

A kad ste vi Terzini botovi juce botovali na kosarkasku ALI i fudbalsku utakmicu Partizana bilo ti lepo? Prihvati ovo jer od 19 sati igrate i drugu utakmicu. :))

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Posle onog u Parizu ocekivaste goleadu i leprsavu igru na gostovanju jednom Zemunu? Ajte malo realnosti. Kontam da je 99,9% ovih razocaranih "Zvezdasa" iz redova komsijskih nesrecnika sto spavaju na Zvezdinim vestima, ali cisto da razjasnim zbog 0,1% nasih sto lako klonu duhom.

miki

pre 5 godina

Marin u 85min u sesnaestercu Zemuna uklizava sa dve noge igracu Zemuna,sudija nista,pusta prednost igracima Zvezde koji posle tog starta imaju polusansu. Dobro da nije mesto toga svirao penal za Zvezdu.Sta reci a ne zaplakati

Nenad

pre 5 godina

Ma ovde je stvar o cistoj vasoj mrznji, kukate na promaseni penal aman bre, ocete na silu da uzmete titulu...
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:58)

posto ne shvatas poentu, za deset godina ostaces samo ti i tebi slicni ljudi u zemlji. Ne pricam o navijanju decace. Da li ti znas uopste sta je mrznja, to je ono sto ti osecas prema Partizanu. Svaka cast za drugi gol, ali da se ne lazemo...

Bunkerizan

pre 5 godina

Nik ti je uzas,ali nema veze...Kazes sekesfehervar,a?Mali si ti,mozda i decak cim pises o toj utakmici...Partizan je tamo igrao fudbal,imao pregrst sansi,promasivao je nemoguce,i primio koliko je primio,posrecilo im se,i to je to...ali je za razliku od vas igrao fudbal,napadao.Plod slucajnosti su ta 5 goa Videotona,bar vecina njih,a u revansu???E,da je sudio onaj cist penal u prvom pol. na 2:0 za partizan...mozda bi se desio opet "QPR" zaredom....ustvari siguran sam !!
(Eto ! Bas hocu !!!, 07. oktobar 2018 15:37)
Klasičan grobar, izgubili 5:0 od Videotona a kaže igrali fudbal, Videoton im slučajno dao ni manje ni više nego pet komada. Videoton vas je u toj utakmici DEMOLIRAO a vi možete da baljezgate o hrabroj igri i napadačkoj koliko hoćete. Da ste igrali fudbal ne bi ste primili pet komada a da ne date ni jedan. Znači da vaša odbrana nije postojala na terenu, sredina doživela fijasko čim nije pomogla odbrani a ni napadu, napad jalov. Šta sve čovek neće ovde pročitati?! Pa kakav je onda Videoton bio ako ste vi igrali dobro?!

Bunkerizan

pre 5 godina

Partizan igra sjajno protiv malih klubova poput Zvezde, video si i sam.
(Terzic ministar finansija, 07. oktobar 2018 15:27)
Kako izgleda bilans između Partizana i Zvezde?

analiticar_amater

pre 5 godina

Ali zato imate najviše bodova. Pa vas i PSG da igra u našoj ligi ne bi smeo da dobije. Do sada na terenu dobacili ste maximum do drugog mesta
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grr, 7. oktobar 2018 16:17)

Imamo najvise bodova jer je Zvezda odlicno startovala i igrala jako dobro u nasem prvenstvu. Losa igra je evidenta u poslednjih par utakmica, ali razlika u kvalitetu u odnosu na protivnike je ipak velika sto se videlo i danas. Pobeda cista ko suza i sasvim zasluzena.

slobinator

pre 5 godina

(Ivan Veljković, 7. oktobar 2018 17:56)
kažeš da pratiš dve decenije fudbal.e pa ja pratim četiri i mogu ti reći da si se izlupetao.godinu dana ili dve pre nego što je igrala finale kupa uefa zvezda je u kupu šampiona razbijena od borusije menhengladbah sa 5:1 kod kuće i 3:0 u gostima.eto samo godinu dve potom zvezda je igrom potpuno razbila tu borusiju u finalu kupa uefa,ali joj sudija i nedostatak sreće nisu dozvolili da osvoji trofej.hteo sam reći da se takvi debakli u fudbalu dešavaju i najboljima.recimo barsa je prošle godine ispustila 4:1 sa svog terena izgubivši od u evropskim okvirima prosečne rome sa 3:0.juventus je finale lige šampiona izgubio pre dve sezone sa 4:1 pa ga niko nije omalovažavao.porto je prošle godine kod kuće izgubio od liverpula sa 5:0.plzen koji je lako izbacio zimus partizan,u sredu je izgubio opet od pomenute rome sa 5:0,a ta ista roma je sa totijem pre par sezona izgubila od reala sa 7:1.naročito navijači partizana nemaju zbog čega da likuju.oni su izgubili od preskromnog bešiktaša sa 3:0 i nema ih u evropi,dok je zvezda možda u najjačoj grupi lige šampiona već uzela bod,dala gol i zaradila oko 20 miliona.znači bruke nema,a ubeđen sam da će do kraja takmičenja da padne još neki skalp ili da se zaradi bar neko milionče

Mikii

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)

Nisi zvezdas, jasno je ko dan. Oni se nicega ne stide.

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!  
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)  

Ahahhaa pa ovi lazni navijaci zvezde samo naviru... 
(lol, 07. oktobar 2018:) 

Ja nisam lazni,i da ti kazem da me je sramota....Jesi ti video sta se desilo?
(CZ99, 07. oktobar 2018 14:07)

Evo ja sam veliki grobar i znam da vam placaju sendvice da botujete protiv zvezde na svakoj mogucoj vesti.

BODIBOND

pre 5 godina

da li su se grobari ponadali ......malo sutra. grobarcici ,a i vas ćemo spustiti na zemlju sledeci derbi!
(skywalker, 07. oktobar 2018 14:56)

Ti rece i za ovaj nedavni derbi da cete nas spustiti na zemlju, da cete nas pobediti tipa 6:0 i sa B timom, kad ono medjutim Psz vas utisao.

Mifo

pre 5 godina

E videli ste sta je klasa. Prvo Boacijeva asistencija, onda Markov prijem u trku, kontrola lopte i onda golmanov pogled u nebranjen ugao.

Pozdrav i za sve verne grobare koji verno prate zvezdu.

Eto ! Bas hocu !!!

pre 5 godina

Neko u Parizu,neko u Sekešfehervaru...
(Crvena Zvezda 1913,
Nik ti je uzas,ali nema veze...Kazes sekesfehervar,a?Mali si ti,mozda i decak cim pises o toj utakmici...Partizan je tamo igrao fudbal,imao pregrst sansi,promasivao je nemoguce,i primio koliko je primio,posrecilo im se,i to je to...ali je za razliku od vas igrao fudbal,napadao.Plod slucajnosti su ta 5 goa Videotona,bar vecina njih,a u revansu???E,da je sudio onaj cist penal u prvom pol. na 2:0 za partizan...mozda bi se desio opet "QPR" zaredom....ustvari siguran sam !!A,vi ste trebali 11...12 komada da primite,pogubili ste se,niste znali gde je levo gde desno.

BODIBOND

pre 5 godina

Ne mogu da verujem koliko prostora igraci Zemuna ostavljaju Zvezdi za suteve, moraju malo bolje da ih markiraju. Kruscicu sta je sa tim markiranjem covek na coveka? Sta ovi Zemunci rade na treninzima kad niti znaju da driblaju ni da prave defanzivni blok??

miško

pre 5 godina

Grobari da vam nisam u koži ako iz nje niste izašli u medjuvremenu.Posle sklanjalice Voždovca,mogli ste da se približite na -5 ali pravda je pobedila.U Zemunu sve crnogorci,hteli bi da leže i igraju fudbal.

Sremac

pre 5 godina

Bruka i sramota od lige. Zvezdo jadna si da jadnija ne mozes biti. Sudija svira sve sto moze, zemunovi igraci ih pustaju da se setaju na 16 metara od gola, ali nista ne vredi kada ovi toliko ne znaju pa cak i u sklanjalici ne mogu da daju gol. Pratim fudbal 40 godina (nisam grobar) ali ovo je odavno izgubilo svaki smisao.
(neko, 7. oktobar 2018 15:00)

Pratis fudbal 40 godina????? Jeste ako si dodao nulu. Ako sad imas 13 godina , plafon je da si sa 9 poceo da pratis

Grobar

pre 5 godina

Vracaju se na sklanjalice po nasim livadama a cim izadju sledi demoliranje pa se onda strani novinari cude otkud taj niz nepobedivosti!!

Som Tojer

pre 5 godina

Vidim da svi pričaju o penalu... Penal čist kao suza, ali i glup da ne može gluplji... Saplitanje igrača koji izlazi iz šesnaesterca... Kontakt postoji, penal čist... Ali mnogo glupo bi bilo da Zvezda izjednači iz takvog penala, bez šanse... Tako da je promašen penal idealno razrešenje ove situacije... Pobediće Zvezda i bez tog gola koji bi bacio ljagu na pobedu...

Nikola Bugarčić i Krcun

pre 5 godina

Ahahhaha a kod vas svi realni i posteni., ne znam dal ste ikad priznali da je bio penal za zvezdu..
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:55 Pa kako da priznamo kad vam se sude ovakvi penali?

samo ostro i bez veze

pre 5 godina

Zvezdas sam od kad znam za sebe i ocekivao sam losu igru posle pariza,ali penal koji je dosusjen danas je sramota na kub.Obozavam Zvezdu ali isto tako prezirem nepostenje,protekcionizam i zakulisne radnje!Cinimo sebi medvedju uslugu i radimo isto ono sto je Partizan radio u eri Tomislava Karadzica,a to se uvek lose zavrsi jer kad nemas adekvatan i fer otpor u domacem takmicenju vrlo lako postajes kanta za napucavanje u evropi!

делија нс

pre 5 godina

С обзиром да је намјештено игра се док га не постигнемо, је ли тако навијачи ПСЖ-а?

Crna ovca drustva uvek bela vrana

pre 5 godina

Cime se vi nasladjujete, svesno kradete i slavite pobede. Mene je sramota sto sam drzavljanin iste zemlje kao i vi. Sve ovo neko gleda vratice vam se za ovo. Nicija do zore nije gorela. Istupiti iz ove lakrdije.

Milan

pre 5 godina

Posle duzeg vremena gledao sam utakmicu domaceg sampionata. A da nije derbi. Utisak je sledeci. Zvezda je u velikom padu forma. Potrosena i prilicno procitana. Sa Stojkovicem koji igra desno krilo. A ne desnog beka i sredinom gde osim Marina nema igraca sa trunkom lucidnosti. Nisam tip koji veruje u zavere. Trudim se da svaku pobedu dozivim kao plod bje igre. Ovo danas sto sam gledao od 60 minuta ne treba Zvezdi. Uzece se titula. Bicemo prvi u selu. Ali ajde da radimo na tome da budemo neko i u gradu (citaj Evropi). Ponasanje zadnje linije Zemuna u poslednjih pola sata, posebno desnog beka i stopera je sramno. Ekipa je odjednom odlucilla da se povuce. Nestao je pritisak na sredini. Da nije bilo golmana koji realno nije bio upoznat sa tim sta treba da se radi ne bi se cekao 91 minut. Ovako pobeda sa gorkim ukusom. Opet cemo pricati kako je slatka i grobarima u inat. Ali je verujte ruzna i klubu i igracima ne donosi nista dobro.

prisutan na času

pre 5 godina

@Vlada
Našao si poređenje koje opravdava botovanje?
Interesuje me da li ovo sami smišljate ili vam neko piše ove gluposti?
Pazi Liverpul koji uz PSŽ ima jedan od 3 najbolja napada u Evropi i onda botuješ "videćete", dobro nije raspali Arsenal Braga i takva evro boranija pa ne uzmeš bod.
Život zebri nije lak, kad ste vi došli do ekstaze zbog PSŽ Liverpula Napolija sve je jasno.

Toto-ko-tunjo-iscekujuci-tastatura-frakcije

pre 5 godina

Ajdeeeee inace partizan uvek igra sjajno i uvek pobedjuje... Pa u kom svetu vi zivite? 
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:22) 

Partizan igra sjajno protiv malih klubova poput Zvezde, video si i sam.
(Terzic ministar finansija, 07. oktobar 2018 15:27)

Ma videsmo. Muka samo protiv velikana iz Surdulice.

Strasno

pre 5 godina

Cim zaskripi, tu je zvezdanesterac..ali zato u LS je njihova realnost..
(Danko, 07. oktobar 2018 13:54)

Da jer je bolje ne igrati nista nego igrati LS, vi ste komedija...

Aleksej

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)Evo ga jos jedan lazni navijac zvezde..
(lol, 07. oktobar 2018 13:56)Prati malo moje komentare na b92 pa ces videti da li nisam Zvezdas!I da sramota me je ovog penala drago mi je sto je Ebisilio promasio.

asa

pre 5 godina

Sad ce to Liverpul postaviti na mesto. Raznece vas tako da vam sva namestanja nece pomoci da prodjete uspod pet komada. Sramotni ste i vi vas najveci navijac. Pa bre ovo nema ni u Tunguziji!

Takenardi

pre 5 godina

Ljudi ne lozite se, Liverpul ce odmarati pola tima protiv C. Zvezde i da neki rezervisti razigraju. Bice im prioritet Premijer liga jer su sada "sad ili nikad" da osvoje. Cilj im je da osvoje sto vise bodova pre nego sto udju u decembarsko-januarsko ludilo u ligi.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Zvezdu u nasoj ligi ne bi pobedio ni PSG.
(Radoslav, 07. oktobar 2018 14:53)

PSG ne igra našu ligu, ali neće pobediti na našem stadionu u jednoj drugoj ligi!

Petar

pre 5 godina

Ja pamtim Seltu,Psv,Zenit,Levadiju,Zerminal Ekeren...a ti to zaboravio?
(Nikola Bugarčić i Krcun, 07. oktobar 2018 15:28)

Pored toga dodao bih i CSKA Kijev..Slovan..

Zvezdas

pre 5 godina

Kojih 10:0 sine? U prvom poluvremenu da nije bilo penala ne bi tvoj mali klub uputio sut na gol.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BODIBOND, 7. oktobar 2018 15:14)

Opet tvoja muka na delu,A nastavicese kada kosarka pocne, Kakav je tvoj zdravsveni ,telesni problem kada ceo dan sedis na tastaturi.Lep jeseni dan idealan za setnju sa dragom osobom

tek onako

pre 5 godina

Decace gde ti vidis mrznju? Ovde je rec o realnosti , kako vas bre nije sramota vise da lazete sami sebe kad god vam dosude ovakav smesan penal ili kad vam bukvalno doda loptu protivnicki igrac. Liga nam je bedna bas zbog ovih stvari, da je realno i Zvezda bi se ponekad mucila za bodove, i jaca bi nam bila liga samim tim i klubovi. Javi se poneki posteni Zvezdas vi ga odmah napadnete, da li imate uopste obraza ako znate sta je to.
(Nenad, 07. oktobar 2018 14:41)

Kad smo vec kod dodavanja, i vama na derbiju Boaci dodade loptu... Hmmm, mislite o tome...

d

pre 5 godina

Koliko se secam u derbiju je bilo je nereseno. 
@d 

Partizan je pobedio 1-0.
(FMP 2011, 07. oktobar 2018 17:16)

AMIN, i Zvezda je izgubila od Marseja finale. Samo da tebi bude zivot laksi druze.

Kosjan

pre 5 godina

Bruka i sramota od lige. Zvezdo jadna si da jadnija ne mozes biti. Sudija svira sve sto moze, zemunovi igraci ih pustaju da se setaju na 16 metara od gola, ali nista ne vredi kada ovi toliko ne znaju pa cak i u sklanjalici ne mogu da daju gol. Pratim fudbal 40 godina (nisam grobar) ali ovo je odavno izgubilo svaki smisao.
(neko, 07. oktobar 2018 15:00)

3000 za gospodina Bota.

Bojan

pre 5 godina

Evo ga Zvezdanaesterac klasičan....niko ga nikada ne bi dosudio nego Zvezdi.Ovo je strašno.Svaka utakmica izmisljen penal.Biće ih ovde jos posto nije gol

marek hamšiković

pre 5 godina

Najjači je komentator Milovanović,kaže mislim da ga je malo dodirnuo I da je postojao minimalan kontakt,pa reci čoveče da nije,znaš da nije ali da zabranjeno mu je da kaže...

спортски уметник

pre 5 godina

Ако преокренемо (што не мора бити случај) биће да је Вучић био на полувремену да регулише исто. У сваком случају, надам се да вежемо барем 6 титула као комшије (е то је био фудбал, напето, неизвјесно, судије и тада свирале против комшија, али надљудским напором и квалитетом 15-ак бодова разлике као од шале)..... Без шале, шта би било да ЦЗ оствари резултате као Партизан у претходних 25 година, што у фудбалу то у кошарци?
(делија нс, 07. oktobar 2018 13:42)

Тих 6 година звезди су свирани свакојаки пенали кРадуа, признавани голови из офсајда, и по више таквих по мечу, на дербијима су разна колена били пенали, поништен гол Богуну, црвени Мореири јер је дављен итд итд....а ти настави да живиш у свом шареном свету лажи, љуби те чика са потернице

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица?
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49)

Pitaj stopera Zemuna. Lepa asistencija za 1:1.

.

pre 5 godina

Хњо хњо хњооооо.. Ухх што ми је драгоооооо!!! Значи слађе од овога није моглооо!!

Kale

pre 5 godina

Ok penal ali smo pobedili bez tog penala koji je promasen, grobari bolje bi vam bilo da se toplo obucete, porazboljevacete se na toliki minus.

anica

pre 5 godina

Ivan Veljković, 07. oktobar 2018 18:47)
Ne ulazim u to sta si ali Zvezdas nisi, govoriti tako o klubu koji volis a ograditi se kako realno razmisljas je u najmanju ruku ljigavo. Sam ovogodisnji ulazak u Ligu Sampiona je veliki uspeh i nigde nisam videla da su se igraci predali, igrali su koliko su mogli, budi siguran da svaki igrac Zvezde i pravi navijac nebitno kojeg je doba iskreno postuje crveno belu boju, a to sto si se ti zaneo pa umislio da mozemo da igramo sa PSZ to je tvoj problem ali nemoj govoriti o blamiranju, sport je to...veliki novac se obrce kod tih klubova, takmicenje sa najvecim klubovima i Zvezda je tu. Na kraju, mi smo upisani velikim slovima tamo gde mnogi klubovi mogu da sanjaju i da razmisljas pre nego sto napises tako nesto iz postovanja bi se ustukao. Izvini ako sam te uvredila...pozdrav!

Grobari

pre 5 godina

Vratili ih na fabricka podesavanja posle PSG i zemun ih nadigrao ali kao i uvek mora penal da se svira za miljenicu cudo da ga je promasio...

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Sramno sudjenje, sve će se videti u engleskoj....
(exit, 07. oktobar 2018 14:34)

Rezultat nema veze sa sudjenjem.. zvezda je bolja i pobedila je.

спортски уметник

pre 5 godina

Успеше ли више да се успешно сконе? Цело полувреме покушавају, али џаба кад су ови из државне миљенице шунтави, па не могу ништа да погоде

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

i onda su se Zemuci sklonili da igrač zvezde da gol.Sve po planu i programu utanacenom pre utakmice.Ovo više nije sport.
(Djoka, 07. oktobar 2018 14:52)

Hahahaha može nam se, plači.

Ruben Van der Meyde

pre 5 godina

Evo ja sam veliki grobar i znam da vam placaju sendvice da botujete protiv zvezde na svakoj mogucoj vesti.
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:18)

Manenoj? A juce na vesti o utakmici Partizana ( i kosarka i fudbal), svaki treci komentar tvojih pobratima sa severne tribine.

novica

pre 5 godina

Cela Srbija se smeje ovakvim "pobedama" Zvezde. Sledi epizoda Liverpul, odnosno, repriza Pariza. Da li će biti 5 ili 6, pitanje je sad.

webb

pre 5 godina

Sad ce to Liverpul postaviti na mesto. Raznece vas tako da vam sva namestanja nece pomoci da prodjete uspod pet komada. Sramotni ste i vi vas najveci navijac. Pa bre ovo nema ni u Tunguziji!
(asa, 07. oktobar 2018 14:53)

A sta toga nema u Tunguziji? Zvezda dobila sa dva regularna gola. Aman vise botici dosadni ste

Marko

pre 5 godina

onda dodje Evropa!,i sve se vrati!,pamtice se se rezultati iz Napulja,Pariza i Liverpula,ove domace namestaljke ce biti zaboravljene!
(Vlada, 07. oktobar 2018 14:57)

Najduže se pamte Kroacija i Fljamurtari.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Kojih 10:0 sine? U prvom poluvremenu da nije bilo penala ne bi tvoj mali klub uputio sut na gol.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 15:14

Koji je minut u Surdulici?

Skeptik

pre 5 godina

da reMiziramo...Znaci drugovi PARTIZANI, pevenstvo u bilo kom sportu je regularno samo ako ste vi sampioni.Pa PSZ i Liverpul su razmoniravali mnoge ekipe pa mogu i Zvezdu,trenutno je uspeh meni kao zvezdasa da udjemo u ligu sampiona...a ako udjemo u ligu evrope -druga faza...ja neznam da li je nekog razmontirala Kroacija i Tikva kao vas drugovi PARTIZANI..

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

A sto bi izgubili ako ne moramo? 
(Vucelic predsednik, 07. oktobar 2018 14:28) 

A sto da ne izgubite kad ste losi? Mali Real izgubi od Alavesa a Zvezda ne sme od Zemuna.
(Ruud Van Nisteroy, 07. oktobar 2018 15:24)

Trudimo se, al' nece pa nece. A vas hoce te hoce. Razradjeno.

Millennium

pre 5 godina

Dok se ne završi LŠ ovako će biti. Sa opasnim zverkama smo u LŠ i mora da se kalkuliše sa timom i formom. Ne bi valjalo da se ponovi rezultat iz Pariza. Kada to prođe, tim će se ustaliti kao i igra. Do tada, taman koliko treba. Što bi rekao naš narod, drži vodu dok majstori odu.

Aleksej

pre 5 godina

Velika je sramota ovo sto se desava.Zvezda je ogromnim zaradama od prodaje igraca i Lige sampiona trebala dovesti igrace koji ce razliku napraviti da titula bude osvojena rutinski.Zvezda vec 3. nedelje igra ocajno to je cinjenica,Partizan je bio bolji u derbiju,malo smo bljesnuli protiv Napretka ali sada gubimo od Zemuna nereseno ce biti maksimum na ovom mecu.Sramota je da nam dosudjuju toliko penala zaista s obzirom na igracki kadar koji imamo moramo da pobedjujemo sve sa minimum 2,3:0.Najveci problem je sto se svake utakmice menjaju igraci i ne moze da se uspostavi sistem koji ce da meljw kao prosle godine.Causic totalni promasaj,enigma zasto ne igra Ebisilio svaku utakmicu,Stoiljkovic promasaj,zasto je doveden Meleg da greje klupu mozda?Kafu van forme..Mora to mnogo bolje.Umesto da se sa sastavom koji imamo izivljavamo mi igramo sve gore i gore.I pod hitno da se vrati borbensot i zelja kod igraca ili otkazi da padaju.

piki

pre 5 godina

Nije lako biti grobar, potpuno vas razumem.. Deremo vas u svim sportovima, više pratite Zvezdu nego partizai...Prvo Evroliga, sad Liga Šampiona a kompleksi ubijaju.. Navijači podeljeni u 15 frakcija, izgubili indetitet, plaćaju Hrvate da biju svoje. Napredna uprava i u košarci i fudbalu sa 20 državnih sponzora a ovamo mi kao državni projekat.. Patite i dalje nas pratite, vaše kmečanje je pesma za naše uši

Zasto nemas mozak

pre 5 godina

Nisi zvezdas, jasno je ko dan. Oni se nicega ne stide.
(Mikii, 07. oktobar 2018 13:58)

Ви о стиду ?? хахахаха

Partizanovac

pre 5 godina

Do skoro sam mislio da Zvezda postaje ozbilan klub i da je ubedljivo najbolja u nasoj ligi.Sada sam siguran ,a narocito posle susreta sa Partizanom ,a da ne pricam o mecu protiv PSG da je to ipak tim skromnih mogucnosti i svi rezultati i dominacija u domacem prvenstvu su plod namestenih utakmica.Sto se tice plasmana u LS cista sreca i slabi protivnici.

red

pre 5 godina

O grobarskoj mrznji ce se jednog dana pisati ozbiljne socioloske studije.
Neverovatno koliko su nisko pali sa svojom zlobom.
Nezabelezeno u istoriji modernog sporta.
(Ranko, 07. oktobar 2018 14:35)

Decace gde ti vidis mrznju? Ovde je rec o realnosti , kako vas bre nije sramota vise da lazete sami sebe kad god vam dosude ovakav smesan penal ili kad vam bukvalno doda loptu protivnicki igrac. Liga nam je bedna bas zbog ovih stvari, da je realno i Zvezda bi se ponekad mucila za bodove, i jaca bi nam bila liga samim tim i klubovi. Javi se poneki posteni Zvezdas vi ga odmah napadnete, da li imate uopste obraza ako znate sta je to.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nenad, 7. oktobar 2018 14:41) # Link komentara

E moj Nenade,a vi kao neke cvečke jel?Koliko penala su vama sudili prošle sezone?Aj pokrij se po ušima i nemoj se blamirati.

Vlajzi

pre 5 godina

Hahahahahahahaha, sa zvezdanom uvek neka komedija! Cirkuzani.
Ko sto rece onaj njihov lik pre neki dan: ocekujemo standardnu trening utakmicu, neki penal, sklanjalicu, sta god, pobedjujemo svejedno. :)
Zato plakanje u Evrope. I treba da placete... Hahahahahahahaha

zz

pre 5 godina

(el gladijator, 07. oktobar 2018 13:39)

Izvuci statistiku penala i crvenih za prošle 2 sezone.. Ne sećam se meča Partizana bez penala ili crvenog za protivnika protekle sezone..
Setite se samo Novog Pazara..

Ivan

pre 5 godina

Ajde neka neko proveri kvotu X-2 posto ce Zvezda preokrenuti, imam taj osecaj.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 14:04)

Cekaj ti hoces da kazes da je nemoguce da se desi da zvezda pobedi kada je neresen rezultat na poluvremenu i pritom je apsolutni favorit protiv svih prtivnika iz lige?

dr. Haos

pre 5 godina

Ladno porede nasih 6 titula i skor u derbiju bez poraza (tipa, 10 meceva) i njihove kradje sa egal skorom u derbijima. Plus...mi jesmo bili kifla za punjenje u Evropi ali ovo sto je zvezda danas...jos uvek nema naziva.
Sramota!!!

Srbija

pre 5 godina

Nenad
Sta je o vasem obrazu pa vi ste imali vise penala i crvenih u svoju koristi prosle sezone kao i nadoknade od 10 min cuti molim te o postenju..

Nikola

pre 5 godina

Draga gospodo sa druge strane brda. Gledajte malo vaš mali klub i ostavite našeg šampiona. Toliko pucate zbog zlobe i kompleksa da više mrzite naš klub nego što volite vaš mali klub. Kada ste vi proteklih godina uživali sa vrlo čudnim i na neki način smešnim golovima iz vrlo čudnih odluka onda je sve bilo lepo i mirno i "regularno". Sportski pozdrav

Smogovci

pre 5 godina

@boro
Ne razumem, pa šta reći? U čemu je problem tačno? Što nije taj penal odlučio?
Stičem utisak da ti je krivo zbog toga, nemoj da ti bude, dali smo dva opušteno.
Čoveče spovodili ste se 10 utakmice, trebali da kaskate ne 7 već 15 boda, odigrali derbi poluvreme i još 2 utakmice uz sreću kod prvog gola i Vi bi šta? Titulu? Zašta za poluvreme jedno?
Ma daj neozbiljni ste totalno.

Srećko

pre 5 godina

Ovo “Kao veliki zvezdaš” je dokaz da sam uvek subjektivni kad pričamo o svom timu. Penala nigde nije bilo, nevezano ko za koga navija. Napred Zvezda!

Nenad

pre 5 godina

Tako se to radi, umesto da izbacis u gol aut, ti dodas njima.. ne krivim coveka, mozda je i morao tako nesto da uradi. Inace vezni red Zemuna se ubi od fudbala, ali zadnja linija hahahahaaaa...zato nam je takva i liga.

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Videcemo protiv Liverpula kad nebude sklanjalice
(ljubimica mora biti prva, 07. oktobar 2018 14:37)

Sad ipak sklanjalica?Odlucite se vise..

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Na kraju ce igraci Zemuna sami sebi morati da daju gol
(ljubimica mora biti prva, 07. oktobar 2018 14:33)

Zato igrači Voždovca izginuše da prime četiri...

Vucelic predsednik

pre 5 godina

O grobarskoj mrznji ce se jednog dana pisati ozbiljne socioloske studije.  
Neverovatno koliko su nisko pali sa svojom zlobom.  
Nezabelezeno u istoriji modernog sporta. 
(Ranko, 07. oktobar 2018 14:35) 

Decace gde ti vidis mrznju? Ovde je rec o realnosti , kako vas bre nije sramota vise da lazete sami sebe kad god vam dosude ovakav smesan penal ili kad vam bukvalno doda loptu protivnicki igrac. Liga nam je bedna bas zbog ovih stvari, da je realno i Zvezda bi se ponekad mucila za bodove, i jaca bi nam bila liga samim tim i klubovi. Javi se poneki posteni Zvezdas vi ga odmah napadnete, da li imate uopste obraza ako znate sta je to.
(Nenad, 07. oktobar 2018 14:41)

Ma ovde je stvar o cistoj vasoj mrznji, kukate na promaseni penal aman bre, ocete na silu da uzmete titulu...

ćiril stipsa

pre 5 godina

Ovde je rec o realnosti , kako vas bre nije sramota vise da lazete sami sebe kad god vam dosude ovakav smesan penal ili kad vam bukvalno doda loptu protivnicki igrac. Liga nam je bedna bas zbog ovih stvari, da je realno i Zvezda bi se ponekad mucila za bodove, i jaca bi nam bila liga samim tim i klubovi. Javi se poneki posteni Zvezdas vi ga odmah napadnete, da li imate uopste obraza ako znate sta je to.
(Nenad, 7. oktobar 2018 14:41)

Nego jel' se tebi svideo Marinov gol?

fitolog

pre 5 godina

MARIN

im./ Imenica muškog roda. Srpsko prezime koje se često sreće u Bosni i Hercegovini.
Primer upotrebe u rečenici: "Igrao se 90. minut utakmice, a onda je Marin, lakoćom leptira u rano proleće, protutnjio kroz odbranu i postigao pogodak".

prid./ Pridev muškog roda. Sinonim za hrabrost u odlučujućim trenucima.
Primer upotrebe u rečenici: "Uzima stvar u svoje ruke kad je najteže. Pravi je Marin".

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

A onda dodje Evropa!,i sve se vrati!,pamtice se se rezultati iz Napulja,Pariza i Liverpula,ove domace namestaljke ce biti zaboravljene!
(Vlada, 07. oktobar 2018 14:57)

Neko u Parizu,neko u Sekešfehervaru...

Vojmijaoca

pre 5 godina

Ja ne verujem da čoveka koji je Zvezdu u par sezona digo na drugi nivo, uveo u ligu evrope, prezimio u evropi, doneo ligu šampiona, doneo milione i milione evra, nazivaju trenerom za nižerazredne klubove i da je njegova krivica ovo ili ono. Pa stvarno smo 0 od naroda, i to NULA velikim slovima. I to se ponavlja sa svakim ko malo bude uspešan i na prvi znak pada forme ide pljuvanje. Što dalje odavde !!!

делија нс

pre 5 godina

Навијачи ПСЖ-а, останите дослиједни. 24.10.'18. свим срцем уз ЦЗ на Енфилду јер би одговарала сензација (неким чудом 0:0). А и Наполију би одговарало, свим срцем сте били уз исти!

lol

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)

Ahahhaa pa ovi lazni navijaci zvezde samo naviru...

Pitanje

pre 5 godina

zvezdaš jesam, ali penala nije bilo
(Bijela, 07. oktobar 2018 13:24)

Okoreli sam cigan, al me sramota
(baki, 07. oktobar 2018 13:22)

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.
(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)

Odakle izvirete lazni zvezdasi?

Pedja

pre 5 godina

Ovo su mi najsladje pobede. Ovi grobari tastatura bi posle 5:0 odustali d agledaju, ovako se nadali do poslednjeg casa, a onda gol. Marin je neverovatno dobar za nase uslove, kad udje u punu formu, niko ga nece moci zaustaviti. Steta sto nema jos jedan takav. Inace, onaj golman Zemuna je trebao da dobije crveni za ono foliranje tj drugi zuti karton. Pavkov prolazi pored njega, a ovaj pada i hvata se za glavu. Sve cesce su takva simuliranja na utakmicama i sudije trebaju nemilosrdno za svaki takav pokusaj, odmah zuti. Napravi 2 simulacije i dobijas crveni.

duledudule

pre 5 godina

89:40 ili tako nesto nije nadoknada.Gronarski tres romantizam portalu.a vi lopatari skinite dres od Zemuna i obucite plavi od Buducnosti.Ima jos utakmica za vas na kojima mozete da navijate protiv Zvezde.Zelim vam sve najgore u ostatku sezone kako fudbalske tako i kosarkaske

miško

pre 5 godina

I 20' nadoknade bilo bi malo za onako sramnu igru Zemuna.Napravili su bar 50 faulova,izležavali se bar 20' pa vidite koliko se igralo.Po onakvom terenu, da su igrali bez izležavanja i foliranja, mogli su bar do boda.Grobarska filijala se baš obrukala.Zašto Simić nije igrao,piznaje teren i igrače.

Takenardi

pre 5 godina

Pa da, igraće Šaćiri. Daće tri gola u sred Beograda.
(Adriano_Galliani, 7. oktobar 2018 15:18)

Za tvoju informaciju Saciri ne dolazi u Beograd, zbog politicke provokacije i tenzije. Niko ne zeli da rizikuje a posebno on. A realno ne treba im Saciri, mogu da dovedu 5 igraca omladinaca i opet bi pobedili ali sa 2:0. Ovo je strasno, kako ljudi imaju neverovatna ocekivanja,a ne shvataju koliko je liga na Balkanu slaba, pa koliko treba postici LS nivo. Evo Olimpijakos vec decenijama dominira u ligi i finansijski jaki, i opet nista ne uradi u LS vec godinama, a da ne pricamo za Dinamo (konacno im je krenulo u LE ali eto koliko im trebalo vremena). Budite ozbiljni i realni. Grobari bolje vi gledajte svoje dvoriste da ne bi ste doziveli kao Zvezda u Parizu pa da se ne prica kako brukate Srbiju kao sto vi pricate. Znate ono "nije lepo se smejati tudjoj nesreci jer moze i vama da se desi isto a mozda i gore". Da ne bude kao ona scena "dobi i ti".

KAZNA KRU

pre 5 godina

Umor kod igrača posle svake utakmice lige šampiona je u domaćem prvenstvu evidentan, kondiciona sprema im je očajna gledano u odnosu na ozbiljne evropske ekipe, ali biće to sve mnogo bolje u drugom delu prvenstva.

lol

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.
(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)

Evo ga jos jedan lazni navijac zvezde..

BODIBOND

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица?
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49)

Jeste, zato sto ce Zvezda preokrenuti ovo, X-2 je jako dobra kvota. Zemun je ovaj gol dao samo da bi se dil gurnuo pod tepih.

Dexim

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица? 
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49) 

Pitaj stopera Zemuna. Lepa asistencija za 1:1.
(Gazda Dojkan, 07. oktobar 2018 13:52)

Pa sta god zvezda uradi je namesteno tako i ulaz u LS je namesten...

Nenad

pre 5 godina

Nenad 
Sta je o vasem obrazu pa vi ste imali vise penala i crvenih u svoju koristi prosle sezone kao i nadoknade od 10 min cuti molim te o postenju..
(Srbija, 07. oktobar 2018 14:54)

Prosle sezone 9 za vas, 8 za nas. Pretprosle 18 za vas 8 za nas. Sta rece ti o postenju i obrazu?

Tumbas

pre 5 godina

Posle standardne utakmice sa penalom, golovima u nadoknadama, prizeljkuje se jos jedan izgubljen set u Evropi, koja je jedino merilo.
(el_kiddo, 07. oktobar 2018 15:23)

U toj Evropi "koja je jedino merilo", nigde nema Partizana...

Anhel Di Marija

pre 5 godina

Ajde neka neko proveri kvotu X-2 posto ce Zvezda preokrenuti, imam taj osecaj.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 14:04)

Bravo majstore, dobra procena.

Ivan kg

pre 5 godina

1-0 ovi videli od PSŽ kako se radi pa i oni tako...p.s.sad čekamo penal za CZ...
(gremlin, 7. oktobar 2018 13:12)

haha bravo majstore, nismo ga dugo cekali :D

karlito

pre 5 godina

Domacin si, vodis, a kvota na gosta u tom trenutku 1.66. Sve regularno.
(Ivan kg, 07. oktobar 2018 13:46)

Covece,pa Partizan je imao ubedljivo najvise prelaza prosle sezone,o cemu ti pricas??? Proslu ili pretproslu je isto gubio pa na kraju pobedio.

Neko

pre 5 godina

1:2, golovi iz igre, cisti, regularni, penal nije bio ali nije ni uticao na rezultat, cista pobeda, sta nije jasno? Najsmesnije mi je kad ti neko drzi moralne pridike ko je godinama u ligi imao pola klubova za filijale, ko o cemu...

One night in May

pre 5 godina

A onda dodje Evropa!,i sve se vrati!,pamtice se se rezultati iz Napulja,Pariza i Liverpula,ove domace namestaljke ce biti zaboravljene!
(Vlada, 7. oktobar 2018 14:57)


Evropa dodje za one koji je igraju. I to ne bilo koja Evropa - nego Liga sampiona.

Sa druge strane, za uboge jadnike koji ni Ligu Evrope ne igraju, Evropa ne dodje nikad. Oni osudjeni na domace namestaljke...jer Evropu gledaju samo kad igra Zvezda!

kupus

pre 5 godina

Bruka i sramota od lige. Zvezdo jadna si da jadnija ne mozes biti. Sudija svira sve sto moze, zemunovi igraci ih pustaju da se setaju na 16 metara od gola, ali nista ne vredi kada ovi toliko ne znaju pa cak i u sklanjalici ne mogu da daju gol. Pratim fudbal 40 godina (nisam grobar) ali ovo je odavno izgubilo svaki smisao.
(neko, 07. oktobar 2018 15:00)

a za koga navijas sve te godine, da nije Botafogo u pitanju?

Neimar

pre 5 godina

Igra sam Zvezda ima penal posle voćstva Zemuna i dobih. Sada posle promašaja igram još jedan penal za Zvezdu.
PS pozdravio vas novinar iz Pariza i Neimar

Uros

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.
(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)

Posle prve 3 reci sam shvatio da si grobar, evo ide 1-1 u nadoknadi, dzabe si se ponadao.

Aleksej

pre 5 godina

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.
(Milan, 07. oktobar 2018 13:45 Nisi ti nikakav Delija nego Grobar iskompleksirani kome je Miloje nabio komplekse.

Dexim

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица? 
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49) 

Pitaj stopera Zemuna. Lepa asistencija za 1:1.
(Gazda Dojkan, 07. oktobar 2018 13:52)

Pa sto nam ranije nisu asistirali??? vi ste smejurija.

Strasno

pre 5 godina

Ovo je tuga velika sta se svira i kakvi penali se sude za zvezdanu...
(Petar, 07. oktobar 2018 13:58)

Ijaoo muke vase, zamisli sviran je penal tako ocigledan da se nisu ni igraci Zemuna bunili.

Prokuplje

pre 5 godina

Utisak dana: kontakt prstom Pavkova i golmana Zemuna bio je jaceg intenziteta nekog kontakt nesrecnog beka Zemuna sa napadacem Zvezde, pri cemu je ovaj drugi kontakt okarakterissan kao "prekrsaj" za jedanaesterac...

meća

pre 5 godina

Ako su za ovo svirali Zvezdi penal,onda je ovo sramota...Zvezda je sigurno najbolji tim u zemlji i mislim da joj ovakva pomoć ne treba..

BODIBOND

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)

I treba, ali pravda je zadovoljena i Ebesilio pogodio stativu. Ovako ste protiv Backe u Palanci prosle sezone, gubili 1:0 i 2:1 i promasili penal da bi rezultat bio 2:2, bilo bi lepo da i sada bude tako.

bachi

pre 5 godina

Velika je sramota ovo sto se desava.Zvezda je ogromnim zaradama od prodaje igraca i Lige sampiona trebala dovesti igrace koji ce razliku napraviti da titula bude osvojena rutinski.Zvezda vec 3. nedelje igra ocajno to je cinjenica,Partizan je bio bolji u derbiju,malo smo bljesnuli protiv Napretka ali sada gubimo od Zemuna nereseno ce biti maksimum na ovom mecu.Sramota je da nam dosudjuju toliko penala zaista s obzirom na igracki kadar koji imamo moramo da pobedjujemo sve sa minimum 2,3:0.Najveci problem je sto se svake utakmice menjaju igraci i ne moze da se uspostavi sistem koji ce da meljw kao prosle godine.Causic totalni promasaj,enigma zasto ne igra Ebisilio svaku utakmicu,Stoiljkovic promasaj,zasto je doveden Meleg da greje klupu mozda?Kafu van forme..Mora to mnogo bolje.Umesto da se sa sastavom koji imamo izivljavamo mi igramo sve gore i gore.I pod hitno da se vrati borbensot i zelja kod igraca ili otkazi da padaju.
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:48)
Koja ogromna zarada? A šta je sa dugom od 60 miliona? To će penzioneri da vraćaju umesto vas? Rendžers je zbog duga od 40 miliona završio u poslednjoj ligi iako je najtrofejniji klub škotske! Pa da ima iole pravne države vi bi bili u srpskoj ligi beograd. Partizan je uništen u basketu zbog duga od 6 miliona. Ali ne kaže slučajno dr. Zamena Te(r)zić "da nema vučića zvezda bi bila mrtav klub" (ako ne veruješ ukucaj ovaj citat u google). Ali vi ste "stub" srBstva pa ste navikli na otvoren bankomat pa je sad frka što niste kupili nekog igrača iz reala. A pare od lige šampiona se dobijaju tek sledeće jeseni ali vi to ne možete da znate jer ste u poslednjih 26 godina učestvovali samo 3 puta u evropskim takmičenjima! Onu prevaru veka i pranje para otetih od Srba sa Kosova u kk crvenazvezdafmpbgd železnik neću ni da opisujem ovde, mrzi me.

Strasno

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица? 
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49) 

Pitaj stopera Zemuna. Lepa asistencija za 1:1.
(Gazda Dojkan, 07. oktobar 2018 13:52)

Ahahhaah slusaj ovo...

Milan

pre 5 godina

Evo citam komentare i vidim da su se mnogi grobari primili na retoriku onog Pantica koji istice u prvi plan sve greske protiv Partizana(dakako da ih ima ali verujte na 10x ima vise protivnicima) a i gura tu kako se Zvezda gura i stvara atmosferu gde je svaka odluka sudije pod lupom.Eh bas zato mi je drago sto smo bez igre uspeli ovde da izvucemo 3 boda(pogotovo sto dolazi tekma posle LS. Ko se seca kako je Partizan prosipao bodove kad je dolazila tekma posle LE tako smo napravili onu razliku od 30 bodova pre neku sezonu)...Lako je reci protivnici se sklanjaju protivniku i nas kradu kad igrate lose...Ocigledno je da je tim u padu forme i da se tek uigravaju ova 3-4 igraca sto su dosla....

Miloš

pre 5 godina

I opet navijači Partizana liječe komplekse... na krivom mjestu.
Dovedite normalnu upravu, pristojne igrače i derite.
A priče o sudijama, Vučiću i bogtepitavišečemu ostavite za kladionice i kafane.

Smogovci

pre 5 godina

Šta je sporno oko golova? Neki problem što pobedila Zvezda?
Juče ste "otvorili" Voždovac kako? Pa ostala vam lopta slučajno ali ovde balavite o golu Joveljića imate teoriju. Verovatno treba da imamo teoriju da Voždovac namerno nije hteo da da gol na praznu mrežu?
5 ste dobili bez ikakve igre, 3 od toga ste igrali bunker, pa može i Zvezda da dobije neku tako ili ne?
Zvezda ima ozbiljan problem, niti može da igra Evropu u ovoj grupi niti ima motiv za JSL. To je očigledno, što pre završi avanturu u LŠ biće bolje po tim. Poleteli su previše, malo je i do gomile igrača neki čak nisu evo 10.oktobar ni u takmičarskoj formi.

Aleksej

pre 5 godina

Izvukli smo se,pamet u glavu od sada,sramota me zbog penala drago mi je sto je Ebisilio promasio,Marin klasa,Grobari na aparatima.Lose smo igrali ali ovako se titule uzimaju!Sad ce nam odlicno doci ova pauza.Da se ustali prvi sastav.Kafu promasaj,Stoiljkovic promasaj
,Causic promasaj.Boaci,Marin,Ben vrh pojacanja.Ajmo Zvezdo!Pozdrav od laznog Zvezdasa kojeg je sramota onog penala!

ljupce

pre 5 godina

teska srca cu ovo napisati,ali za mene je zvezda ovu utakmicu izgubila iako rezultat kaze drugacije.mislim da sam danas prvi put u istoriji fudbala video da igrac i to jos omladinac kad da gol bude nagradjen slanjem na klupu umesto da odigra svih 90 minuta.zaista neshvatljivo za mene.lepo pocnes sa dva napadaca i onda ubaci se kafu koji je krilo i ostanes samo sa jednim spicem pa kad je djavo odneo salu ubacuj boacija da budu ponovo dva spica.gde to ima molim vas da mi kazete?stojkovic i rodic izgleda misle da su roben i riberi,odu u napad i ostave rupu po strani gde igraci zemuna trce kao po poljani.strasno zaista.kafu dribla sam sebe ili pusti loptu da mu prodje ni da krene na nju.covek je izgubljen u prostoru i vremenu.zemun zaista nije imao srece jer su oba gola primili u nadoknadi,a odigrali su dobru utakmicu.podsetio bih svoje zvezdase koji sad kukaju i placu za srnicem neka procitaju sta su pisali za njega dok sam ga ja branio.kako ono bese placa miloju da ga gura,igrac manje,nema pojma itd.a navijacima ovih frakcija bih porucio da kad govore o sklanjanju nek pogledaju golmana vozdovca kako stoji iza zivog zida umesto pored da bi video loptu,a ne da izviruje kako bi je video.onakvo postavljanje necete videti ni u petlicima.pogledajte tabelu koeficijenata videcete da su psg,napoli i liverpul na 7,14 i 15 mestu sto znaci da imamo najjacu mogucu grupu i da je realno da svaku gubimo kao u parizu.e sad izvinite sto nije tako i sto imamo bod,a ne 0 i -50 gol razliku.

Sofronije

pre 5 godina

Minut 73, 1:1.
Kume, u 100 marke da će da svirnu penal i/ili crveni?
(Igor, 7. oktobar 2018 14:33) # Link komentara

Kume, dođeš mi 100 marke.

Petar

pre 5 godina

Nisu mi jasni grobari zar stvarno mislite da mozete da uzmete titulu?
(Goran, 07. oktobar 2018 13:45)

Naravno da mozemo..i uzecemo je!

matori

pre 5 godina

zvezdaš jesam, ali penala nije bilo
(Bijela, 07. oktobar 2018 13:24)

Evo ih ovi "zvezdas sam" pa dobro bre, evo ja sam grobar i bio je penal.

Dzony

pre 5 godina

zvezdaš jesam, ali penala nije bilo
(Bijela, 07. oktobar 2018 13:24)

Okoreli sam cigan, al me sramota
(baki, 07. oktobar 2018 13:22)

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!!
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51)

Navijač sam Zvezde, ali pored ovakve igre navijam za Zemun da vidim leđa amaterskom treneru.
(Milan, 07. oktobar 2018 13:45)

Odakle izvirete lazni zvezdasi?

only fools and horses

pre 5 godina

Nisu mi jasni grobari zar stvarno mislite da mozete da uzmete titulu?
(Goran, 07. oktobar 2018 13:45)

Normalno da ne mislimo. Onakav propust i izgubljena već nameštena titula, se više ne može desiti.

CZ99

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa sramota me je od ovog penala!!! 
(Aleksej, 07. oktobar 2018 13:51) 

Ahahhaa pa ovi lazni navijaci zvezde samo naviru...
(lol, 07. oktobar 2018:)

Ja nisam lazni,i da ti kazem da me je sramota....Jesi ti video sta se desilo?

Vucelic predsednik

pre 5 godina

Odakle izvirete lazni zvezdasi? 
(Pitanje, 07. oktobar 2018 14:01) 

posten zvedas ce reci - sta nam treba ovoliko namestanje, a cigan tj. delija ce se zaliti sto jos jedan penal nihe sviran. Razlika je ocigledna. Jedni dodju sa decom na stadion a drugi sa stanglom i bakljom u rukama.
(Nenad, 07. oktobar 2018 14:30)

Ahahhaha a kod vas svi realni i posteni., ne znam dal ste ikad priznali da je bio penal za zvezdu..

nenad

pre 5 godina

i onda su se Zemuci sklonili da igrač zvezde da gol.Sve po planu i programu utanacenom pre utakmice.Ovo više nije sport.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Djoka, 7. oktobar 2018 14:52)
a ha i psž se sklonioo marinu kako da ne, dečko zna kad je u poziciji šta se radi sa loptom

Doprvak

pre 5 godina

Ajde polako, 2:1 je na kraju i bolje je Zvezda igrala od Zemuna sto je ocekivano. Oba gola iz igre.

Dajte momcima sansu, na utakmici protiv Napolija su shvatili koliko CZ i nas fudbal zaostaju za LS i to je sjajna stvar! Ja bih bio zabrinut da im nije pala forma, jer to bi znacilo da haluciniraju i stvarno veruju kako je bod protiv Napolija "uspeh".

I ne ocekujte da ce Liverpul ponizavati Zvezdu, igrace otprilike kao PSG koji je mogao da postigne barem 12 golova, ali nije. Zvezda je postovana u svetu - ali i napadana - upravo zbog toga sto je osvajac LS iz jedne balkanske, socijalisticke zemlje (a to nije smelo da se dogodi).

Sad dolazi vreme za nove promene, nove igrace, trenere, mora da se napreduje.

nadam se da username nije zauzet

pre 5 godina

Zemun ni da napadne, povukli se od prvog minuta. Ali nema veze, napasce kad se sastanu sa Partizanom.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 13:09)
Da sve bude lepse Zemun poveo hahaha.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 13:13)

Pa dobro majstore, da te brat grobar pita, kako su dali gol ako su se povukli, pa ni da napadnu?
BTW, i treba da napadnu protiv Partizana, necu da nam se sklanjaju, gde je tu zabava, i kakva je vrednost takve titule?

некле

pre 5 godina

Ови несрећници могу да победе неког само у овој вучић президент лиги, и то уз помоћ судије, црвени, пенали, па ово је срамота!
Колко је пенала до сада свирано за звезду у задњих пар година?!
Срамота, уефа да их затвори на једно 20 година!
Ал добро ту је лига шампиона, где вам не гину нова брукања у најави, још четри меча, шта ће вам се дешавати, ово у паризу биће бања.
Газиће вас само тако.
Најжалосније од свега су ови играчи клубова у Србији, који морају да се склањају неком дегенеку, ебисилију и комапнији, или да их судија краде против истих.

Nenad

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица?
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49)

Da, mislim da si ti i slicni tebi olicenje srpstva, u svakom smislu...od fudbala pa do politike.

Aleksej

pre 5 godina

Milojevic nije trener za veliku Zvezdu, hvala mu za ovo do sada, ali ako klub zeli da raste, vreme je za promene!
(kadinjaca ipak pala, 07. oktobar 2018 13:30)Hoces Zidana,Ancelotija,Fergusona iz penzije?Miloje je doktor i jos pet godina minimum treba ostati na klupi!!

BODIBOND

pre 5 godina

Morace i drugi da svira, ovaj prvi je bio samo za probu.
(Dokle vise, 07. oktobar 2018 13:27)

Samo za probu hahaha bravo kralju. Druze nije sto sam Partizanovac, ali pre svega ljubitelj fudbala, ovo nije ni videlo penala.

sale xiaomi

pre 5 godina

Kako je rekao obaj novinar, neporazeni 34 utakmice?!?! Pa protiv koga su igrali..

Ljut sam na mbapea i neimara sto su bili onoliko neozbiljni, trebalo je biti 10:1, cisto da se vidi gde je 'superliga' i Srbija u odnosu na Evropu..

mohikanac

pre 5 godina

@drHaus
Misliš kad su prvenstva počinjala sa +25, od kada se dele bodovi nema dominacije?
Od 1992. imate 3 titule sa negativnim skorom u derbiju tih sezona dok Zvezda nema niti jednu.
Eto stigli ste i da ne šutnete na gol, a usta puna ipak prvo Zemun posle Budućnost, nedelja jede se sendvič i laže.

Delije Čikago

pre 5 godina

U opasnom smo padu, šta je uzrok pitanje je, ali Zvezda ovako ne može da igra, Marin pokazao šta znači kad si bolji od ostalih, nadam se zimskom prelaznom roku sa mnogo bržim i kvalitetnijim igračima, ovako Zvezda ne sme da igra.

MirosLAV

pre 5 godina

uvideli pojedinci da se lako ubiraju lajkovi na foru "lep dan, zasto ne setas sa curom nego komentarises vesti" i sad svaki 100ti takav ... Milojevic ocigledno eksperimentisao neku novu taktiku, sto vise sa krila prebaci na centarforove 4-3-3 ,a ne 4-3-2-1 ... Marin klasa za JSL , steta za takvog igraca realno da igra utakmice ovako niskog kvaliteta

Nebojsa

pre 5 godina

Nisam nikad kritikovao igru C.Zvezde i kad nisu bili na nivou od kad je Milojevic preuzeo funkciju trenera.
Zadnje tri utakmice super lige (Partizan,Mladost,Zemun) su pokazele da je to veoma slabo i da to nije dobro.
Neznam da li je do trenera zasto igraci koji izadju na teren ne pokazuju nikavu zelju, zalaganje vec se setkaju po terenu.
Pouku treba izvucu i da posle pauze se vise ne ponavljaju ovakve blede utakmice.

analiza

pre 5 godina

"Nikad ne bih mogla tako nesto da izgovorim...objektivna sam, ti nisi iskren Zvezdas, veruj mi!"
(anica)
"Ma jes vala, u pravu si, treba da hvalim NEMOĆ svog tima da se nosi u Ligi šampiona sa evro velikanima? Izvini Anice, toliki autodestruktivac nisam srećom, moj rođeni sin kada odvali neku glupost ja ga dobrano iskritikujem i ukorim, ne aplaudiram mu na to upravo zbog njegovog dobra naravno. A ti izvoli, slobodno aplaudoraj NEMOĆI tima za kog navijaš. Ono nije bila igra, ono je bila BRUKA, da ponovim opet, nije srramota od višestruko bogatijeg i moćnijeg od sebe izgubiti sa 1:6 ali je sramota NE UMETI BORITI SE, PREDATI SE I PRE SAMOG POČETKA UTAKMICE! To nimalo ne dolkuje ex evro šampionu, jednom od samo 22 tima sa titulom šampiona Evrope i ja ću to uvek javno da kažem upravo zato jer je to moj klub koji volim i za kog navijam od detinjstva. I najlepše bih te zamolio da ubuduće lepo PRESKOČIŠ moje komentare čim ti nisam "iskren" zvezdaš, tutor mi nije potreban, vrlo dobro znam šta pišem! Pozdrav Anice!"
(Ivan Veljković)
U pravu ste,Ivane.Najvise me nervira kad je neko potpuno slep za nedostatke svog tima-voljene osobe-drzave.To sto kritikujes,ne znaci da ne volis,vec,naprotiv,zelis da budu mnogo bolji.I slazem se,nije blam izgubiti od PSG,blam je onako "igrati" a popiti 6 komada.Slepo odobravanje(i dodvoravanje vecini)dovelo nas je tu gde jesmo.Mec sa Napolijem je bio pravi nacin(pristup,trcanje,stav).I to kazem kao navijac Par.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

A onda ih u Evropi vrate na fabrička podešavanja! 
(Tito toto idioto!, 07. oktobar 2018 15:21) 

U Evropi u kojoj nema ni traga ni glasa od vas ?! Aha, pa ok onda... 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zasto nemas mozak, 7. oktobar 2018 18:11) 

Kaze navijac kluba koji je za 25 godina tri puta stigao da odigra par utakmica u Evropi. I to govori navijacu kluba koji ima 12 ucesca u grupnim fazama. Licemerje veliko.
(andrejka, 07. oktobar 2018 18:47)

Zasto bas 25 godina, zasto ne 30 ? Da ti se Usonja ne isplazi?

BODIBOND

pre 5 godina

Ako bude fer I pošteno suđenje Zemun uzima bod ako ne I sva 3.
(marek hamšiković, 07. oktobar 2018 12:58)

Da sve bude lepse Zemun poveo hahaha. Ja rekao bice 2:2 kao u Backoj Palanci, tad Backa oba puta vodila, a evo i ovde pocelo slicno.

Nenad

pre 5 godina

Гробари, јел вам и ово склањалица?
(србујем, 07. oktobar 2018 13:49)

Jel si ti slep decace? Kako se zove kad ti odbrambeni igrac doda loptu u petercu. Ma sta se sa vama ima polemisati, obraz kao djon. I onda se cudite kad dobijete 6 komada u Evropi.

Grobar do Groba*****

pre 5 godina

lol,
Aleksej je navijac Zvezde,ja ti to kao Grobar garantujem.A ti,sta si??Par puta sam mu odgovorio na njegove komentare.

slaviša šmigič

pre 5 godina

zvezdina igra je u totalnom padu setimo se kada su prodali mladog igraca mancesteru,zvezdina igra se raspala sad kad su prodali radonjica ista priča.šteta što klubovi kako bi preziveli moraju,da prodaju najbolje igrace a kupuju polovne koji mogu samo u nasoj ligi,da igraju jer drugi jih niko nezeli.kad bi ostali mladi a doveli kvalitetne liga bi se mnogo pojacala.ali moraju klubovi pre toga,da se privatizuju kako bi liga zazivela jer je trg mali što se tice naših klubova.dovodimo nespremne i izduvane strance strašno

Mladen cg

pre 5 godina

Evidentan je pad forme , fudbalera C.Zvezde. Veoma je bolan poraz u Parizu. Taj poraz je pokazatelj odnosa snaga između najbogatijih evropskih klubova i klubova sa Balkana. Djeluje surovo taj odnos , ali to je realnost. Nadam se da će Milojević pripremiti svoje fudbalere za nastavak sezone. Ogroman je teret očekivanja i neka im je Bog u pomoć, da sačuvaju čast i dostojanstvo našeg fudbala! Prvenstvo se neće osvojiti bez borbe , i nadam se da su svjesni te činjenice , u klubu. Penal je smiješan, i ovakvo suđenje samo stvara dodatni pritisak fudbalerima Zvezde, jer su neuporedivo bolji od svih timova u Srbiji.

Severko

pre 5 godina

Zašto Borjan nije kapiten? Po "rezultatima na radu", ubedljivo najstandardniji igrač i pravi autoritet. Savić to nije, a nisu ni njegovi nerazdvojnici Žule i Gobeljić...

србујем

pre 5 godina

Zemun ni da napadne, povukli se od prvog minuta. Ali nema veze, napasce kad se sastanu sa Partizanom.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 13:09)

Очигледно.

Realan partizanovac

pre 5 godina

Opustite se zvezdasi,ide ovo lagano u dvojku i ako gubite.. Cak, ako su Kokeza i drustvo zategli tiket negde u Aziji tipujem iz 1 u 2..

treba biti realan

pre 5 godina

Eto vam jovancica i marina i ebisilija i dva napadaca...Pobedicemo mi ovo...Ali igre nema...Zamena a kamoli pojacanja u odnosu na proslogodisnji tim koji je igra LE a ne LS nema...

1. Otisao LeTalek zamena Degenek, Babic
2. Otisao kakav god ali brz i opasan radonjic, zamena ko? Kafu, Simic, ko?
3. Umesto Kange: Ebisilio, Causic? Kanga koji nije za nivo LS je modric za ovoga. koliko god ga velicali, covek do sada dao 2 valjana pasa i 2 suta
4. Ko menja Srnica koga su bacili u kanal. Igraca koji je igrao napred i nazad igrao u meso, ma kakav god, pokrivao i stojkovica? Ben za krilo nije. Za poluspica da ali u postavci zvezde 4 5 1 od kojih i 3 budu zadnja vezna piluspica nema. Kao ni gorepomenute 10tke (kange). Pa nema ni igre.
5. Marin bi mogao biti nekakvo pojacanje ali ja sam iskreno ocekivao da on sam pravi razliku bez obzira s kim igra. Pa on nije sam sebi izfradio nista protiv otuznih (bez uvrede ali to i grobari misle) bekova Partizana.
6. Zamena za Donalda, ko? Jovancic? Oporavljeni Jovicic? Donald je znao (ako izuzmemo poslednju polusezonu kad se prodao) i da iznese loptu i da asiatira i bome da raspali. Mogu li ovi momci to.
7. Onaj sastav je prosle godine imao neku igru, borbenost srcanost znali su u oar pasova da dodju do gola a ovo...Pa bolje da su 2 krstena centarhalfa kupili...umesto svega ovoga...
8. Zasto se Krsticicu ne da sekunda odmora? ili proba s njim na 10tci? Protiv Parrtizana nije smeo igrati kao ni jos 4 5 igraca.
9. Ponovo: Gde je SRNIC. Pa jesmo li toliko menadzerski klub....itd...

Ovo je sve istina vi kako hocete. izvinite dragi moji zvezdasi ali utakmice protiv surdulice proletera sa klise i sl.ne racunam

Aleksej

pre 5 godina

Domacin si, vodis, a kvota na gosta u tom trenutku 1.66. Sve regularno.
(Ivan kg, 07. oktobar 2018 13:46Da regularno je tako je i Partizan kad igra razlog jednostavan sve pare srpskog fudbala idu na te dve ekipe i to je to.

делија нс

pre 5 godina

спортски уметник@ Зато и кажем надљудским напором и искључиво квалитетом и поштењем је Партизан остварио то што јесте. За разлику од нас, просто нисмо такви као Ви. Настави да живиш у свом реалном свијету, све најбоље....

Cirkus liga

pre 5 godina

Ahahahah ...pa koji vec penal za cz !?!? Jovancic se jako brzo uklopio u taj mentalitet , protiv Vojvodine je pao kao pokosen a sada i bez kontakta....sramotan klub i jos gori navijaci koji ovo opravdavaju i uzdizu

Samo zvezda ima luksuz da evidentan pad forme krs igru isprati sa svim pobedama u domacem prvenstvu....u normalnim ligama je pad forme propracen i gubitkom kojeg boda samo zvezdana sa kombinovanim timom bez igre gazi sve po redu

vp

pre 5 godina

Ladno komentator kaze kako golman Zemuna reklamira povredu aloo bre. Bilo bi dobro da je ovaj malo manje ostrascen. Bato, neki igrac na njemu je napravio faul.
(BODIBOND, 07. oktobar 2018 14:46)

Reklamira dete ne znaci simulira... To se moze reci i prijavljuje povredu

kikiriki semenke

pre 5 godina

Fudbal je umro kod nas.
Kada bude sledece kolo treba ga odloziti i svim ekipama naloziti pred tv i gledajte kako se igra fudbal u Engleskoj,Nemackoj,Spaniji,Italiji...pa napraviti anketu sa pitanjem,Ako oni igraju fudbal,s kojim sportom se mi bavimo???

Aco_bl

pre 5 godina

S obzirom da se igra na livadama ,Marin se odlicno i tu snalazi i resava utakmicu prijemom i lagano u mrezu ... kvalitet kosta ...u svemu

Delija

pre 5 godina

Meni ovde nista nije smesno nzm sto se podsmevate navijacima Partizana a oni igraju dosa bolji fudbal a nasa igra je katastrofalna i razocaravajuca da nema Marina nzm sta bi bilo od nas osvojicemo mi titulu posto je nasa liga jadna ali sa cemo za Evropu pa kad nam dodje u 2 kolu za LS Setik ili Ludogorec ili ponovo Salzburg tesko bogami igramo potrebna je potpuna rekonsrukcija zadnje linije da ostane eventualno jedan stoper ostalo je sve lose za Evropu onda mi jos nemamo pravu zamenu za Kangu i naravno treba nam krilo i spic ne bi li usli barem u LE i pravili pristojne rezultate tamo.

Sabre

pre 5 godina

Grobari isplačite se još malo. Do pre derbija ste dali ukupno 8 golova, onda naprasno rapsodija protiv voždovca i vi nekome pričate o sklanjalicama. A da ga Marin nije dao bilo bi evo rezultata kad ne nameštaju... tužan je grobarski život, zaista.

miško

pre 5 godina

Nenade baš si nestrpljiv,vidiš kako se Zvezda muči za bodove.Od 70' nema fudbala,golman odugovlači,odugovlači,dobije žiti pa opet odugovlači,odugovlači,pa lažira povredu,pa svaki duel igrača Zemuna ,simuliranje povrede pa izmena od koje se odustaje jer je primljen gol.Odvratna igra Zemuna,možda bi nešto i zaslužili da su igrali pošteno.Loš Zvezdin dan baš kao i teren, na koji se nisu prilagodili ali pravda je stigla.

Aleksa

pre 5 godina

Пенал је смејурија. Лига је смејурија. Увек је и била. Зато што је лига смејурија, зато нам се патлиџан шампињон и приближио по броју титула....неспорно смо најбољи, али то помагање Звезди и Партизану да буду на врху је брука...

Али...
Неки статистичар је тражио неке податке, па сам му написао а написаћу и овде

У последњих 11 утакмица ПСЖ је постигао 45 голова, и примио 10.
Од Ливерпула 3, од Звезде 1 и од осталих 9 тимова 6 голова.
У последњих 10 победа ПСЖ је постизао 4,2 гола, Звезди је дао 30% више, али је примио 7 голова, и Звезда је дала 30% више. Дакле, статистички гледано, победа ПСЖ над Звездом је утакмица која је била 30% боља од 9 осталих утакмица у којима је ПСЖ победио.

BODIBOND

pre 5 godina

Kukulicic Mbappe za siromasne hahaha. Ali u akciji Zvezde iz koje je izjednacila, ocajno je reagovao igrac Zemuna sa brojem 5, imao je loptu na nozi. Mora ga trener Kruscic ostaviti u svlacionici i a uvede onog Japanca.

Milos

pre 5 godina

Domacin si, vodis, a kvota na gosta u tom trenutku 1.66. Sve regularno.
(Ivan kg, 07. oktobar 2018 13:46)

Tako je to kada si najjaci u svojoj ligi i Barselona kada gubi bude i 1.30 za preokret, slabo se razumes ali dobro.

спортски уметник

pre 5 godina

Хахахахахаххахахахахаххаа

Хоће ли, ако звезда случајно поведе, опет као на дербију, прво полувреме бити продужено дуже него друго?

Vetar u ledja...

pre 5 godina

Po stoti put cu reci Donald i Kanga.. To je ono sto nedostaje. Ne znam da li ovi igraci mogu vremenom da ih zamene ali trenutno to ne ide kako treba...

MilanSpanac

pre 5 godina

Milojevic sve dobro sto je uradio baca u vodu konstantno.. NE MOGU igraci da igraju na poziciji koji ti odredis.. malo spic malo krilo malo vezni.. uigravaj igrace na jednoj poziciji ako igra krilo nek igra krilo i nek ima zamenu, jednu dve tri nema veze, ali nemoj ih seljakati sa pozicije na poziciju.. ne treniras barselonu nego zvezdu, mada ni barsa to ne radi..

Sale

pre 5 godina

Pavkov i Joveljic skroz nepovezani, opet placamo danak tom silnom rotiranju ekipe. Jovancic i Ebesilio veoma slabi, a lopta bas nece u gol, iako slabo igramo nismo zasluzili da gubimo na poluvremenu...

Nenad

pre 5 godina

Без шале, шта би било да ЦЗ оствари резултате као Партизан у претходних 25 година, што у фудбалу то у кошарци?
(делија нс, 07. oktobar 2018 13:42)

Bez sale, kad bi vi ostvarili takve rezultate u Evropi niko se nebi cudio. Ovo je presmesno kako vam namestaju. Bolje da je dao autogol igrac Zemuna nego sto je dodao vasem igracu. Mislim, da se svaki posteni Zvezdas ovakve pobede ( ne dovodi se u pitanje) stidi.

Sale

pre 5 godina

Sjajno sto je bas Joveljic dao zbog samopouzdanja jer je imao veoma lose poluvreme... Zemun skroz ok igra sa tim visokim presingom, samo je primetan manjak kvaliteta u zadnjoj liniji, par smesnih kikseva su imali steta sto smo samo ovaj poslednji iskoristili...

Nikola Bugarčić i Krcun

pre 5 godina

Grobari na aparatimaaaaa +7 idemoooo
(Facio, 07. oktobar 2018 13:53) Ja nisam na aparatima uzeo pare,ali na 7+ u Parizu sam lepo dopunio budzet!

србујем

pre 5 godina

Evo vam ga Joveljic, jeste li konacno videli da ne bi ni u Zemunu imao mesto?! Jeste li? Ono, konacno?!!!
(qqlele, 07. oktobar 2018 13:48)

Господине Марин, да ли сте ви можда инфлуенсер?

dule

pre 5 godina

Nešto štima, a rekao bih da je zbog novajlija. Marin je vrh i baš se uklipio, ali Čaušić mi nešto sumnjiv... Gde su Srnić, Jovančić, Gobeljić?

maklo

pre 5 godina

Sticem utisak da bi i najbolji igraci evrope u nasoj ligi pali i ne bi igrali nista bolje od ovih nasih. Mora mnogo jaca liga i cvrsce utakmice da bi napolju bio malo konkuretniji.

Kit Karson

pre 5 godina

Onaj osecaj kada sa parka prinčeva dodjes na gradski stadion Zemun,i kada sa Kavanija,Mbape-a i Neimara spadnes da igras sa Trajkovica,Stojikovica,Milosevica,...I posle sto 6 komada?
(it’s mi life, 07. oktobar 2018 13:09)

Nisam sumnjao da je do vas, već do Zemuna ona šestica sa Parka prinčeva..

Marko

pre 5 godina

Moj drugar iz detinjstva je prvotimac u jednom od "blizanaca". Rekao mi je sledece:"Sudije ejsu lose i namestaju, ali ne toliko koliko to rade igraci manjih klubova kada igraju protiv Zvezde ili Partizana. U tim klubovima igraci navijaju za jedan od va navedena kluba i kada se njihov tim sastane sa ovima , oni jednostavno podbacuju namerno ili ulaze u , navodno, slucajne greske." Rece mi drugar da masu penala ti igraci prave namerno kako bi pomogli tim za koji navijaju. Jednostavno ljudi bez karaktera.
Tako, dragi moji, nasem fudbalu spasa nema, jer kao nacija smo na jako niskom stepenu razvoja. Drustvena svest ne postoji.

Delija

pre 5 godina

Uzas i katastrofa od igre ko bi rekao da su ovi igraci u sredu igrali protiv zvezda svetskog fudbala i kakva crna skola koju su naucili oni igraju jos jadnije i bednije cak mi deluje ekipa kod Bozovica kvalitetnije i bolje povezana a sve zbog Guelora Kange koji za klasu bolji od Ebisilija,Bena i Krsticica jer od kako je on otisao mi smo nepovezani u napadu, osvojice se titula a LS nema sanse da igramo da nam naleti Ludogorec,Psv ili Seltik ne gine nam 4-5 komada u gostima,ove godine smo imali srece sa protivnicima sledece necemo i Milojevic ozbiljno mora da razmislja da dovede nekog veznjaka dobrog na zimu inace nista od Evrope.

marek hamšiković

pre 5 godina

Teško je naći motiv da se igra Zemunom, Partizanom i drugim seoskim klubovima.. Nije to naše društvo..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (piki, 7. oktobar 2018 13:20)

Naravno da niste naše društvo,vi ste u društvu Mrakića I njegovih podanika Đokića,Obradovića,Jovanovića,Vujovića,Obradovića,Širokog,Šegrta itd.

Ivan

pre 5 godina

E moj miloje sta se sa tobom desava u poslednje vreme... Izbacujes Joveljica pored zivog Pavkova koji je opasan po nas gol, ne po protivnicki. Pravi im kontre pasovima u nazad direktno u noge, a ti izbacujes strelce golova za nas...

.

pre 5 godina

Posle duzeg vremena gledao sam utakmicu domaceg sampionata. A da nije derbi. Utisak je sledeci. Zvezda je u velikom padu forma. Potrosena i prilicno procitana. Sa Stojkovicem koji igra desno krilo. A ne desnog beka i sredinom gde osim Marina nema igraca sa trunkom lucidnosti. Nisam tip koji veruje u zavere. Trudim se da svaku pobedu dozivim kao plod bje igre. Ovo danas sto sam gledao od 60 minuta ne treba Zvezdi. Uzece se titula. Bicemo prvi u selu. Ali ajde da radimo na tome da budemo neko i u gradu (citaj Evropi). Ponasanje zadnje linije Zemuna u poslednjih pola sata, posebno desnog beka i stopera je sramno. Ekipa je odjednom odlucilla da se povuce. Nestao je pritisak na sredini. Da nije bilo golmana koji realno nije bio upoznat sa tim sta treba da se radi ne bi se cekao 91 minut. Ovako pobeda sa gorkim ukusom. Opet cemo pricati kako je slatka i grobarima u inat. Ali je verujte ruzna i klubu i igracima ne donosi nista dobro.
(Milan, 7. oktobar 2018 15:15)

Posle dužeg vremena si gledao utakmicu domaćeg prvenstva a znaš da je Zvezda u padu forme. Da li osim sendviča uzimaš i jogurt?

.

pre 5 godina

Igraju sirovo nema mekoće u vladanju loptom, nema celovite taktike, to su samo sabrani malo bolji igrači a ne ekipa koja zna fudbal, svaki igrač je sličan kao iz tima koji se bori za opstanak.

Nenad

pre 5 godina

Tek sam sad video penal hahahahahaaaa....ljudi, DA LI SE STIDITE OVOGA ?! Zato nam i cveta u drzavi, zato se ljudi sele...ovo je jedan segment drustva koji je preslikan.

Aleksej

pre 5 godina

Kao velikog Zvezdasa stvarno ne bih voleo da pobedjujemo i skupljamo bodove na osnovu ovakvih penala zaista.Srecom promasio je Ebisilio neka to bude neka vrsta karme i od sad pamet u glavu!!

Delija

pre 5 godina

Ovako kako je igrac Zemuna izbacio do Jovrljica panicno tako je Krsticic u Parizu a ja nzm sta su oni to naucili u Parizu jadna vam vasa skola,jedan pas ne znamo da povezemo pa brate igrate fudbal 20 godina. Stojkovic ne zna da centrira, pa ostani 2h posle treninga i centriraj sunce mu poljubim. Rodic jos gori nzm sta da kazem za igru a i ove sudije preterase, sta guras, pa nek se pomuce, pa nek dobiju a ne ovako. zato smo tu i gde smo pokazao nam je Psz koji nam je mogao roknuti 12-13komada i kakav presing igraju da nemas sansu za kontru a ovi ne mogu Zemun da pritisnu. prosto razocaran sam igrom.

Vladimir

pre 5 godina

Eto sta se radi deci,da gol i odmah ga izvodi...Zašto,ionako retko kad dobiju šansu,slična situacija Jovica sa sikimićem....

moravac

pre 5 godina

Hehehe kako nakon gola Zvezde odjednom nema izlezavanja od strane fudbalera
Zvezda uzasno losa vec duze vreme. Nadam se da su u strucnom stabu svesni toga i da rade na tome.

BOBA DELIJA

pre 5 godina

Najdraze mi sto je Marin ovo resio. Najinteligentniji igrac, najbolja tehnika. Lagano je sutnuo ali taman tamo gde ne moze ni da reaguje golman. Oseca loptu, prostor... Rodica je nekoliko puta lepo izbacio ali dzaba jad ovaj nije znao sta ce sa loptom. I druge je ali neki ne reauguju ili ne mogu da skontaju sta im odigra.
Sve u svemu, sad je pobeda bika najbitnija u ovom periodu lose igre. U pauzi ozbiljan rad i da mec pre LS treba da odigra isti onaj koji ce u Liverpulu. Naravno to ne znaci da ce taj tim nesto uraditi j Liverpulu ali mora malo da se iskristalise i i forsira startnih 11,do recimo 13,14 igraca.

BOBA DELIJA

pre 5 godina

Blag kontakt i zato mi i drago sto je promasio.
Vrli lose igramo u poslednje vreme i skroz pogresno. Samo se ispucava gde Rodic prednjaci, po 20 puta na mecu bez ikakve potrebe samo samara loptu. Preskace se sredina, gde je Krsticic u poslednje vreme najslabiji. Drasticno je pao.
Mora Milojevic ozbiljno da poradi na igri u ovoj reprezentativnoj pauzi. I dobro sto je pauza jer ni trkacki ne deluju sveze.
Samo da se ovo pobedi i onda rad, rad i rad. Posle pauze mora to mnogo dominantnije u domacoj ligi!

zemunski kej

pre 5 godina

Ocajno poluvreme za Zvezdu,Joveljic i Pavkov ,kakva nelogicna kombinacija,Moj Zemun veze nema 6 puta imaju situaciji 3prema dva ili 4 prema dva i bez veze se zavlace,Onaj Vukadinovic ne da loptu misli da je zvezda.
Zvezda ce pobediti od 50 sansi neki sut mora da udje,Zemun da da jos neki gol jako tesko ,mislim teoretski moguce ali kada su one sanse upropastili,

Ričmond Boaći

pre 5 godina

Koliko se secam u derbiju je bilo je nereseno. 
@d 

Partizan je pobedio 1-0.
(FMP 2011, 07. oktobar 2018 17:16)
Ahahahahahaha

србујем

pre 5 godina

Evo vam ga Joveljic, jeste li konacno videli da ne bi ni u Zemunu imao mesto?! Jeste li? Ono, konacno?!!!
(qqlele, 07. oktobar 2018 13:48)

Ок

Aleksej

pre 5 godina

Mnogo ce nam doci dobro ova pauza da ponovo suzbijemo redove vidi se da iz nedelje u nedelju sve slabije igramo,ne racunam Psg realno to je top 3. najbolje svetske ekipe,niko van zapadne Evrope ne moze da se nosi sa njima.Ali Partizan,pa sad Zemun kayastrofa igra.Treba vec jednom da se ustali jedan sastav koji ce da bude okosnica i da se vrse smislene izmene ovo svake utakmice nov tim izlazi na teren.

Džoni

pre 5 godina

Izgleda da PSG i nije toliko dobar koliko smo mi u zadnje vreme loši? Mi ni protiv Zemuna ne možemo da vežemo dva krštena pasa, a hoćemo da se nadigravamo sa Evropskom elitom? Nešto ozboljno škripi u igri i ako trener ne pronađe uzrok tolikoj haotičnosti i smušenosti bojim se da nam se loše piše! Salsburg nas je nadigrao, ali smo se nekako sa ona dva gola iščupali, Napoli nas je vozao kao petliće ali nekako smo se odbranili, Partizan nas je totalno nadigrao ali i tu smo iščupali bod, sve je došlo na naplatu(veoma loša igra koja u stvari ni ne postoji) protiv PSG, a evo bojim se da se taj trend nastavlja. Nemamo igrača koji će da poveže ekipu. Na celoj utakmici ne možemo da napravimo dva smislena i organizovana napada. Loše je to poprilično!

делија нс

pre 5 godina

Ипак намјештено! Прије него га дадосмо (из склањалице, наравно) судије кажу 5' надокнаде. Е, у вријеме ДС-а Партизан је добијао по 8' минимум када треба. Вучићу, смјенићемо те..... Шта веле навијачи ПСЖ-а?

Neđo Valderama

pre 5 godina

Već duže vreme želim da napišem moje viđenje...sprečavale su me razne euforije. Naš fudbal je predugo u krizi. Em je loše prvenstvo, em sve oko reprezentacije je loše takođe. Toliko vremena da mi nemamo jednog dobrog igrača. To nisu ni oni koji igraju u stranim klubovima. Ne nazire se nov početak. Ne nazire se promena...sve stagnira. Zvezda po meni nema dobar tim iako su se "pojačali". Nema 2 igrača koji su u stanju da pretrce igrace protivnickih timova u Evropi. Ako ne shvate da mnogo toga treba da se menja, fudbal će umreti u Srbiji.

Proto Ganci

pre 5 godina

Partizan je izgubio od Videotona 0-5, ali je prvi meč u BG dobio 2-0, tako da je u ukupnom bilansu Videoton bio bolji ne za 5, nego za 3 gola.
(Staro gvozdje, stare akumulatore..., 7. oktobar 2018 16:50)

Nisi dobro procitao na netu, u prvoj utakmici je bilo 5:0, a u drugoj na JNA je bilo 2:0.

Vladan R

pre 5 godina

@ Milan

Da ne ulazimo u to kako ne pratis, a da znas da je u padu forme. Sve ekipe tokom sezone osciliraju u formi. Kvalitetne ekipe sa dobrim trenerom, pik forme podesavaju za najvaznije utakmice, a za CZ je to bio avgust mesec. Dalje, upravo to sto ekipa u padu forme, ipak pobedjuje, dodatno govori o njenoj snazi, i tu se prakticno osvaja titula. Kad je u formi onda gazi a tako je bilo u prvenstvu, do meceva sa Salcburgom, odnosno Napolijem, a bice tako i u nastavku sezone, kad se opet podigne forma. Isto tako, LS je oprtecenje i za ekipe poput Bajerna, Reala, Barselone. Za vikend su posebno lose odigrala dva prvoimenovana kluba, izbgubivsi bez postignutog gola. Na zalost uvek je bilo i bice onih koji jedva cekaju, dve tri lose utakmice, da bi pljuvali po svemu iz samo njima znanih razloga. Tako je nekima, ova sezona ocajna u Evropi, a klub usao u LS, te prvi poraz doziveo tek u desetoj utakmici, i to od jedne od najjacih ekipa.