Subota, 06.10.2018.

08:15

Le Talek: PSŽ je PSŽ, mnogi će od njih primiti šest komada

Fudbaler Monpeljea Damjan Le Talek rekao je da će Pari Sen Žermen ima kvalitet da napuni mreže mnogih timova na svom terenu.

Izvor: MLJ

Le Talek: PSŽ je PSŽ, mnogi æe od njih primiti šest komada IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

otvori filtere

pre 5 godina

Samo sto je u JSL 20mil bar jedno 30 igraca. Uz fer uslove dupla kruna za bilo koji klub iz JSL.
(acika, 06. oktobar 2018 10:20)
Pa nije CZ kupila igrače koji vrede 20+ miliona nego je postojećem igračkom kadru skočila vrednost zbog dobrih rezultata u poslednje dve sezone. Na pojačanja nije potrošeno više od 5 miliona.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bunkerizan, 6. oktobar 2018 10:32)

Dečko nije ni rekao da su kupljeni za 20+miliona
Koliko ja razumem napisao je upravo da 20miliona znači tim koji osvaja titulu u Srbiji.
Mislim da je poenta u onom što mnogi ne prihvataju sada jer sve opravdava loša igra Zvezde(za mene očekivano čak i više gol i bod i previše u ovom trenutku) a ponta je da u Srbiji 20miliona razlika od 30igraca dok u evropskim ekipa ni 300miliona ne mora da znači ništa posebno.
Mislim da je upravo zbog toga napisan komentar
Pozdrav

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Posle meca Napoli-Liverpul,gde je Napoli takodje promasio 4-5 gol sansi, kao i protiv Zvezde,a Liverpul nije promasio nista,jer nista nije ni stvorio,bojim se da vrlo lako moze da se desi da Liverpul protiv PSZ-a primi 4-5 komada i da je Letelek upravu.

maticeee

pre 5 godina

vidi ga esco sto je istrazivao u kojim tekmama je psg davao 5+ hahahahah. opusteno, burazeru, ne moras da trosis svoje vreme na to samo da bi ti bilo malo lakse

Pterodaktil

pre 5 godina

E moje komsije, pa vi ste pred gasenjem. Pa jedina prilika za radost vam je poraz Zvezde u LS i neka pobeda Partizana od 7:1 iz doba krpenjaca. Tuzno, tuzno...
(iznogud,
Kazes "neka"???
6:0
6:1
&:1
5:0....su "NEKE" pobde????Sve ovo od Partizana,nemate potrebe da trazite tamo neke PSZ PSV..Seltika,Selte..Berlina it itd.Ovo je njihova katastrofa !1

Nenad

pre 5 godina

Cekajuci podelu bodova petu sezonu zaredom...
(Ivan, 06. oktobar 2018 13:48)

???!!!!

Jel i tebi majka rekla- " ustaj sine, sedam je" , a ti pitas majku - " jel Kavani?". Malo vise buncas, cini mi se.

Nenad

pre 5 godina

Mare, 06. oktobar 2018 11:31)

jedan od ptedvodnika navijacke grupe Zvezde, poznati kao "google delije", a pod grupa statisticari ... Kad su trebali da igraju sa PSG niko nije gledao tu statistiku, nego je Miloje govorio "dosao je najveci klub sa Balkana" hahahahaaaa...sa vama uvek komedija.

Ja

pre 5 godina

Šta bude neka bude, bitno da mali klub iz Pariza neće osvojiti trofej najboljeg kluba u Evropi - to šeikovi milioni ne mogu da kupe !
(ACM, 06. oktobar 2018 14:33)

mali klub ?! Hahahaaaa...e stvarno zasluzujete jos jedan transparent kao protiv Makabija.

Doprvak

pre 5 godina

Sto se tice LŠ, kao navijač Partizana svake sezone sam umesto LŠ priželjkivao LE. Daleko je bilo koji klub odavde od normalnog ravnopravnig ucešća u LŠ.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Anti, 6. oktobar 2018 14:05)


Imate niske ambicije, bas kao i "susjedi". Zato igrate finala, a nikad nista ne osvajate...

Perica Ognjenovic

pre 5 godina

Nije problem izgubiti 6:1, vec sto zvezda zadnjih 6 meceva nije stvorila 3prilike!! Partizan nas je ubio u pojam i bojim se da nas u liverpulu ceka jos vece resetanje...

Anti

pre 5 godina

@ivan....podela bodova na predlog Crvene Zvezde. Partizan bio protiv. Zar je moguće da imate tako kratko pamćenje. Sto se tice LŠ, kao navijač Partizana svake sezone sam umesto LŠ priželjkivao LE. Daleko je bilo koji klub odavde od normalnog ravnopravnig ucešća u LŠ.

Anti

pre 5 godina

@ Don corleone....tacno je da se Realu, Barsi i drugima desi los dan. Ali to je samo los dan. Nemoj da se zezamo. I protiv Salcburga i Napolija i PSG ste jedva par puta centar Presli. To nije loš dan, nego nedostatak kvaliteta.

експерт

pre 5 godina

Хајде да коначно разјаснимо нешто. Да је Црвена Звезда задржала прошлогодишњу екипу и довела још 2-3 појачања, е то би била озбиљна екипа. Овако, овај тим је 30% слабији од прошлогодишњег. Јесте нешто скупљи, то је тачно, али је и доста слабији. Да Звезда има толико новца она не би пред почетак квалификација продала тројицу својих најбољих играча. Ово је само почетак стабилизације клуба. Далеко је од неког стабилног стања како се представља. За пар година можда, када се дуг отплати. А ово сада, када више продајеш него што доводиш проглашавати просперитетом и најјачим и најскуољим тимом је извртање чињеница.

Dario Zagreb

pre 5 godina

Ma nije problem u visokom porazu, nego u igri tj. statiranju i gledanju kako te pune...nema borbe, inati nego odma bijela zastava. Zvezdi ne treba pregovarati što igra Ligu prvaka, a ne El jer iskreno svi bi rado tamo da se okusaju sa najboljima...žao mi je što Dinamo ove godine nije tamo jer sam siguran da sad napokon imaju ekipu za malo više..ali odlično im ide u El što će im i financijski i za koeficijent dobro doći u buducnosti...Nekad su klubovi s ovih prostora bili jaki, da se malo više potrude ne bi se sramotiti jer i na drugoj strani su samo ljudi dvonozci

Марко

pre 5 godina

Хајде да коначно разјаснимо нешто. Да је Црвена Звезда задржала прошлогодишњу екипу и довела још 2-3 појачања, е то би била озбиљна екипа. Овако, овај тим је 30% слабији од прошлогодишњег. Јесте нешто скупљи, то је тачно, али је и доста слабији. Да Звезда има толико новца она не би пред почетак квалификација продала тројицу својих најбољих играча. Ово је само почетак стабилизације клуба. Далеко је од неког стабилног стања како се представља. За пар година можда, када се дуг отплати. А ово сада, када више продајеш него што доводиш проглашавати просперитетом и најјачим и најскуољим тимом је извртање чињеница.
(експерт, 6. oktobar 2018 13:33)

Не само што је Звезда продала најбољег играча, него га је продала за 12 милиона евра, а ПСЖ је довео играча за 130 милиона евра. А да смо задржали екипу од прошле године, и довелии 2-3 појачања, не бисмо много боље прошли. Опет бисмо били најгори у овој групи. Много је велика разлика. Сви противници у нашој групи имају играчки кадар од 400 милиона евра и више, а ми само 40. Сви су 10 до 20 пута скупљи. Није ми јасно како смо успели да ишчупамо бод против Наполија, против Ливерпула су показали да уопште нису наивна екипа.

Djokoc

pre 5 godina

Budi majka sina kaze" ustaj sine sedam je" a sin ce " Kavani a?"
(Milos, 06. oktobar 2018 08:16)

Mislim da je trenutno 4, ali Zvezda ima utakmicu manje ;)

MOE32

pre 5 godina

Pa dobro... neko izgubi od kluba vrednijeg od cele Super lige a neko od Fljamurtarija, Videotona..
(Dragan, 6. oktobar 2018 08:14)

A neko od Cernomoreca npr, pa od Kairata? Je l to taj fazon? Da krenemo da nabrajamo timove? Ili da spomenem Borac iz Cacka i cuvenu petardu na Marakani kada je Zvezda osvojila titulu sa 30 bodova vise od Partizana? Poenta ove teme uopste nije Partizan ali izgleda da vi za sve imate poredjenje sa Partizanom. Da Partizan ne postoji uopste, sta li bi onda pisao zivo me zanima. Verovatno nista pametno kao i sada jer cim nemas neki argument ti svoje neuspehe pravdaj Partizanovim.

Ivan

pre 5 godina

Google Delije najnovija navijacka grupa ili bolje reci statisticari...kako ste smesni. Pa jel ste hteli da udjete u LS, e pa gospodo skinite gace.
 (Ja, 6. oktobar 2018 10:27)

Cekajuci podelu bodova petu sezonu zaredom...

Don Corleone

pre 5 godina

Neće svi.Timovi kao naši hoće,ali ozbiljni Evropski timovi kao sto su Juve,Real,Barsa nema šanse.Mi smo 5 nivoa ispod toga,...Nema teorije da ti timovi prime toliko komada,...
(it’s my life, 06. oktobar 2018 08:10)

Naravno da su bolji,ali desi se i njima kiks.Real gubio od Barse 6:2,5:0,PSŽ tukao Barsu 4:0,pa pukao 6:1,svima se ponekad desi slab dan.

bzvz

pre 5 godina

u kojoj par igraca imaju ugovore milion evra po sezoni, tim u koji se ulaze od strane drzave zadnjih desetak godina u proseku 5 miliona evra svake sezone...
(mezimica, 6. oktobar 2018 12:06)

Hahahaha, dobar si. Milion evra po sezoni. Hahahaha. A te pare je drzava verovatno uzela iz Partizanove kase. Nego kazi mi, da li si vec naucio "You`ll never walk alone". Pozuri

mezimica

pre 5 godina

Psg je primio šet komada protiv barse. To je u LŠ uobičajan rezultat. Za zvezdu nije sramota jer je igrala protiv ekipe sveta vrednoj 800 miliona evra. Pa šta ste očekivali? Da ih dobijemo? Pa to ti je isto kao kada bi Mega igrala protiv Golden Stejta u košarci. Ovo šta se dešava je žalosno za sport, jer sve sve svelo na par klubova koji dele kolač. Ostali učestvuju tek radi reda.
(dule, 6. oktobar 2018 08:52}
Ova Zvezda nije kao KK Mega, ova Zvezda je najskuplji, najplaceniji tim u srpskoj istoriji, u kojoj par igraca imaju ugovore milion evra po sezoni, tim u koji se ulaze od strane drzave zadnjih desetak godina u proseku 5 miliona evra svake sezone...

Student

pre 5 godina

@ (it’s my life, 06. oktobar 2018 08:10)

Psg izgubio od Barse istim rezultatom 6-1. Real gubio od Barse u El Klasiku 5-0. Real dobio Bajern u Minhenu 4-0. Da ne nastavljam dalje...

Mare

pre 5 godina

Rezultati PSG-a prošle sezone

Liga Šampiona

PSG-Celtic 7:1
Celtic-PSG 0:5
PSG-Anderlecht 5:0
Anderlecht-PSG 0:4
PSG-Bayern 3:0


Liga

PSG-Toulouse 6:2
Metz-PSG 1:5
PSG-Bordeaux 6:2
Angers-PSG 0:5
PSG-Dijon 8:0
PSG-Monaco 7:1

Mozak operacije

pre 5 godina

Odavde postoje dva puta:

1) privatizacija CZ, PAR i cele lige. Ali ne sa Arapima, jer necemo da se glavni stadion u zemlji zove "Emirati" ili "Alkaida". Ima drugih opcija. Onda idu konstantna ulaganja i podizanje nivoa. Bilo bi potrebno 10-15 godina da se postane konkurentan, a jos duze da se osvoji nesto.

2) povratak pravog fudbala. Do 2017. ovo je bilo nezamislivo, od Brexit-a je moguce. Ukidanjem cuvenog Bosmanovog pravila, peracima novca fudbal bi postao mnogo manje zanimljiv, i ponovo bismo imali nacionalne klubove sa domacim igracima koji, zapravo, vole taj klub.

Opcija 1 je realnija, Opcija 2 je lepsa i bolja. Smucilo mi se dok sam slusao komentatora na PSG-CZ - te ovaj igrac kosta 100 miliona, ovaj 200 miliona, kao da gledam prenos licitacije a ne fudbalsku utakmicu! Nijedan lep, inteligentan potez, samo masine koje sutnu loptu i zatrce se iz sve snage. VRATITE NAM FUDBAL.

U neku ruku, povratak CZ je simbolican i istorijski, zna dobro UEFA ko je Zvezda. 2018 je prelomna godina, i zbog CZ, i zbog SP u Rusiji. Ili ce Zapadni sistem preci na Istok, ili ce se stvari vratiti u normalu. Ali, nista vise nece biti kao ranije...

Aleksej

pre 5 godina

A kako objasniti da igrači Zvezde ni aut nisu znali i mogli da izvedu. Skupo će nas koštati učešće i ligi šampiona.
(boris, 06. oktobar 2018 08:21)Skupo preko 20. miliona eura u najjacoj grupi u ovogodisnjoj Ligi sampiona.

acika

pre 5 godina

Najjaci su komentari u fazonu kako je to enormmo bogat klub za razliku od Zvezde. Tako isto Zvezda je enormno skupa za timove poput Javora, Vozdovca i da ne nabrajam ali ih ne naprave ****ama kao ovi sto su Zvezdu. Na kraju Zvezda je duplo skuplja od Partizana pa smo vidjeli kako igraju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 6. oktobar 2018 08:48)

Decko nije isto kada uporedjujes 20 i 40 miliona i 40 i 800 miliona,razlika od 20 miliona je u evropskom fudbalu JEDAN igrac. A sto se derbija tice taj rezultat najvise odgovara Zvezdi,vi se busate kako ste nas razbili a ostala vam uprava i svi problemi oko igre i rezultata gurnuti pod tepih.
(pdjoni, 6. oktobar 2018 09:17)

Samo sto je u JSL 20mil bar jedno 30 igraca. Uz fer uslove dupla kruna za bilo koji klub iz JSL.

Bunkerizan

pre 5 godina

Najace mi je od svega kako sad guglaju kolko je sve partizan gubio i kolko je psz ubedljivo pobedjivao. Valjda da ublaze tu bol koja je nastala, steta sto to nije ubedjivije bilo.
(re, 06. oktobar 2018 10:03)
Više vas boli Boaćiev gol nego nas ovaj poraz koji ćemo naplatiti 30 miliona evra. A kada dobijemo te pare od UEFE vi ćete plakati još više. Svesni ste da titulu nećete videti dugo, znate vi dobro šta sve učešće u Lš može da nam donese osim igranja sa najjačima pa zato i koristite ovaj naš poraz da bar na kratko stavite osmeh na ta vaša pakosna lica. Uživajte u našim porazima u LŠ dok polako postajete treći klub u Srbiji jer Radnički vam opasno preti.

re

pre 5 godina

Najace mi je od svega kako sad guglaju kolko je sve partizan gubio i kolko je psz ubedljivo pobedjivao. Valjda da ublaze tu bol koja je nastala, steta sto to nije ubedjivije bilo.

Ja

pre 5 godina

Ma sve ok, ali Fljamurtari..!???? Hahahahaahaha
(Djuro, 06. oktobar 2018 09:37)

kako ste jadni sa tim, pa sta...izgubili ste i vi petardom od Dinama...bitno je da nemate jaci argument od toga. Kaze Miloje vratio je Zvezdu gde pripada, a PSG je upravo to uradio. Sad jos jedna sestica na Enfildu, samo brukate Srbiju bolje da ste lepo igrali u LE to vam je mera.

Bunkerizan

pre 5 godina

Samo sto je u JSL 20mil bar jedno 30 igraca. Uz fer uslove dupla kruna za bilo koji klub iz JSL.
(acika, 06. oktobar 2018 10:20)
Pa nije CZ kupila igrače koji vrede 20+ miliona nego je postojećem igračkom kadru skočila vrednost zbog dobrih rezultata u poslednje dve sezone. Na pojačanja nije potrošeno više od 5 miliona.

Ja

pre 5 godina

Google Delije najnovija navijacka grupa ili bolje reci statisticari...kako ste smesni. Pa jel ste hteli da udjete u LS, e pa gospodo skinite gace.

iznogud

pre 5 godina

E moje komsije, pa vi ste pred gasenjem. Pa jedina prilika za radost vam je poraz Zvezde u LS i neka pobeda Partizana od 7:1 iz doba krpenjaca. Tuzno, tuzno...

pdjoni

pre 5 godina

Najjaci su komentari u fazonu kako je to enormmo bogat klub za razliku od Zvezde. Tako isto Zvezda je enormno skupa za timove poput Javora, Vozdovca i da ne nabrajam ali ih ne naprave ****ama kao ovi sto su Zvezdu. Na kraju Zvezda je duplo skuplja od Partizana pa smo vidjeli kako igraju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 6. oktobar 2018 08:48)

Decko nije isto kada uporedjujes 20 i 40 miliona i 40 i 800 miliona,razlika od 20 miliona je u evropskom fudbalu JEDAN igrac. A sto se derbija tice taj rezultat najvise odgovara Zvezdi,vi se busate kako ste nas razbili a ostala vam uprava i svi problemi oko igre i rezultata gurnuti pod tepih.

Djuro

pre 5 godina

@ Pa dobro... neko izgubi od kluba vrednijeg od cele Super lige a neko od Fljamurtarija, Videotona.. (Dragan, 6. oktobar 2018 08:14) Kairata...Šamroka
(Miki, 06. oktobar 2018 09:02)




Ma sve ok, ali Fljamurtari..!???? Hahahahaahaha

Miki

pre 5 godina

Pa dobro... neko izgubi od kluba vrednijeg od cele Super lige a neko od Fljamurtarija, Videotona.. 
(Dragan, 6. oktobar 2018 08:14) 

Kairata...
Šamroka

Bukephalos

pre 5 godina

Jeste, da će neki primiti 6 golova od njih, ali vi ste po igri dobro prošli, da niste primili 10 komada! Ja sam inace iskren zvezdaš!

Vlajzi

pre 5 godina

Pa dobro... neko izgubi od kluba vrednijeg od cele Super lige a neko od Fljamurtarija, Videotona..
(Dragan, 6. oktobar 2018 08:14)

Kairata...

vp

pre 5 godina

@Vladimir


Ne znam sto onda kada Zvezda nekog odvali u nasoj ligi pricate da su se sklonili? Ti si upravo napisao zasto Zvezda da po 4-5 golova, ne tako retko. A ne bi ni nama PSZ u svakoj utakmici 6 golova dao. Videces da na Rajku necemo vise od 3-4 primiti.

Vladimir

pre 5 godina

Najjaci su komentari u fazonu kako je to enormmo bogat klub za razliku od Zvezde. Tako isto Zvezda je enormno skupa za timove poput Javora, Vozdovca i da ne nabrajam ali ih ne naprave ****ama kao ovi sto su Zvezdu. Na kraju Zvezda je duplo skuplja od Partizana pa smo vidjeli kako igraju.

dule

pre 5 godina

Psg je primio šet komada protiv barse. To je u LŠ uobičajan rezultat. Za zvezdu nije sramota jer je igrala protiv ekipe sveta vrednoj 800 miliona evra. Pa šta ste očekivali? Da ih dobijemo? Pa to ti je isto kao kada bi Mega igrala protiv Golden Stejta u košarci. Ovo šta se dešava je žalosno za sport, jer sve sve svelo na par klubova koji dele kolač. Ostali učestvuju tek radi reda.

Drobnjak iz auta

pre 5 godina

Mogu da se opkladim da niko od njih neće primiti 6 komada. To može samo Crvena zvezda.

Zvezdi želim da i dalje bude punjena u LŠ, s tim da niko ne obori Partizanov rekord od 7-1. To ipak ne bih mogao podneti.

Dakle može 4, 5, 6 komada, ali nemojte 7. Sa srećom!

maxy

pre 5 godina

@drobnjak iz auta Dobro, sta da se radi, mi primimo 7 u Jevropi i onda nasoj miloj komsinici isto toliko damo, cisto da nas se seca :) Liverpul ne moze Zvezdi da da 7, to moze samo Partizan!

esco

pre 5 godina

April 26th 2017
PSG 5 Monaco 0
May 14th 2017
St Etienne 0
PSG 5
September 12th 2017
Celtic 0
PSG 5
September 30th 2017
PSG 6
Bordeaux 2
October 31st 2017
PSG 5
RSC Anderlecht 0
November 22nd 2017
PSG 7
Celtic 1
January 7th 2018
Rennes 1
PSG 6
January 17th 2018
PSG 8
Dijon 0
April 15th 2018
PSG 7
Monaco 1

I ovaj Dijon je cak vredniji klub od Zvezde.Koliko je puta Monako primio petardu i vise od PSGa a vredi bar 6x vise.Ovo je bio realan rezultat ali sta je tu je,ides dalje jer nikad ne znas sta sledeca utakmica donosi...

Mad4Red

pre 5 godina

@drobnjak mislim da nije sramota izgubiti od tima koji vredi koliko i javni dug Srbije... Al jeste izgubitu od Radnika iz Surdulice pa i 1-0... :)

...

pre 5 godina

Neće svi.Timovi kao naši hoće,ali ozbiljni Evropski timovi kao sto su Juve,Real,Barsa nema šanse.Mi smo 5 nivoa ispod toga,...Nema teorije da ti timovi prime toliko komada,...
(it’s my life, 06. oktobar 2018 08:10)
Pa Barsa je prošle godine pukla sa 4ili5:0, tako da ima teorije.

Gogo

pre 5 godina

Druže Le Talek drugačija ti je izjava bila pred meč sa tim istim PSG-om. Mnogo si hvalio cz i spuštao kvalitet PSG. Vi ćete na Ranku drugi set...

it’s my life

pre 5 godina

Neće svi.Timovi kao naši hoće,ali ozbiljni Evropski timovi kao sto su Juve,Real,Barsa nema šanse.Mi smo 5 nivoa ispod toga,...Nema teorije da ti timovi prime toliko komada,...

esco

pre 5 godina

April 26th 2017
PSG 5 Monaco 0
May 14th 2017
St Etienne 0
PSG 5
September 12th 2017
Celtic 0
PSG 5
September 30th 2017
PSG 6
Bordeaux 2
October 31st 2017
PSG 5
RSC Anderlecht 0
November 22nd 2017
PSG 7
Celtic 1
January 7th 2018
Rennes 1
PSG 6
January 17th 2018
PSG 8
Dijon 0
April 15th 2018
PSG 7
Monaco 1

I ovaj Dijon je cak vredniji klub od Zvezde.Koliko je puta Monako primio petardu i vise od PSGa a vredi bar 6x vise.Ovo je bio realan rezultat ali sta je tu je,ides dalje jer nikad ne znas sta sledeca utakmica donosi...

it’s my life

pre 5 godina

Neće svi.Timovi kao naši hoće,ali ozbiljni Evropski timovi kao sto su Juve,Real,Barsa nema šanse.Mi smo 5 nivoa ispod toga,...Nema teorije da ti timovi prime toliko komada,...

...

pre 5 godina

Neće svi.Timovi kao naši hoće,ali ozbiljni Evropski timovi kao sto su Juve,Real,Barsa nema šanse.Mi smo 5 nivoa ispod toga,...Nema teorije da ti timovi prime toliko komada,...
(it’s my life, 06. oktobar 2018 08:10)
Pa Barsa je prošle godine pukla sa 4ili5:0, tako da ima teorije.

Mad4Red

pre 5 godina

@drobnjak mislim da nije sramota izgubiti od tima koji vredi koliko i javni dug Srbije... Al jeste izgubitu od Radnika iz Surdulice pa i 1-0... :)

dule

pre 5 godina

Psg je primio šet komada protiv barse. To je u LŠ uobičajan rezultat. Za zvezdu nije sramota jer je igrala protiv ekipe sveta vrednoj 800 miliona evra. Pa šta ste očekivali? Da ih dobijemo? Pa to ti je isto kao kada bi Mega igrala protiv Golden Stejta u košarci. Ovo šta se dešava je žalosno za sport, jer sve sve svelo na par klubova koji dele kolač. Ostali učestvuju tek radi reda.

Drobnjak iz auta

pre 5 godina

Mogu da se opkladim da niko od njih neće primiti 6 komada. To može samo Crvena zvezda.

Zvezdi želim da i dalje bude punjena u LŠ, s tim da niko ne obori Partizanov rekord od 7-1. To ipak ne bih mogao podneti.

Dakle može 4, 5, 6 komada, ali nemojte 7. Sa srećom!

Bukephalos

pre 5 godina

Jeste, da će neki primiti 6 golova od njih, ali vi ste po igri dobro prošli, da niste primili 10 komada! Ja sam inace iskren zvezdaš!

Vlajzi

pre 5 godina

Pa dobro... neko izgubi od kluba vrednijeg od cele Super lige a neko od Fljamurtarija, Videotona..
(Dragan, 6. oktobar 2018 08:14)

Kairata...

Mare

pre 5 godina

Rezultati PSG-a prošle sezone

Liga Šampiona

PSG-Celtic 7:1
Celtic-PSG 0:5
PSG-Anderlecht 5:0
Anderlecht-PSG 0:4
PSG-Bayern 3:0


Liga

PSG-Toulouse 6:2
Metz-PSG 1:5
PSG-Bordeaux 6:2
Angers-PSG 0:5
PSG-Dijon 8:0
PSG-Monaco 7:1

pdjoni

pre 5 godina

Najjaci su komentari u fazonu kako je to enormmo bogat klub za razliku od Zvezde. Tako isto Zvezda je enormno skupa za timove poput Javora, Vozdovca i da ne nabrajam ali ih ne naprave ****ama kao ovi sto su Zvezdu. Na kraju Zvezda je duplo skuplja od Partizana pa smo vidjeli kako igraju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 6. oktobar 2018 08:48)

Decko nije isto kada uporedjujes 20 i 40 miliona i 40 i 800 miliona,razlika od 20 miliona je u evropskom fudbalu JEDAN igrac. A sto se derbija tice taj rezultat najvise odgovara Zvezdi,vi se busate kako ste nas razbili a ostala vam uprava i svi problemi oko igre i rezultata gurnuti pod tepih.

iznogud

pre 5 godina

E moje komsije, pa vi ste pred gasenjem. Pa jedina prilika za radost vam je poraz Zvezde u LS i neka pobeda Partizana od 7:1 iz doba krpenjaca. Tuzno, tuzno...

Vladimir

pre 5 godina

Najjaci su komentari u fazonu kako je to enormmo bogat klub za razliku od Zvezde. Tako isto Zvezda je enormno skupa za timove poput Javora, Vozdovca i da ne nabrajam ali ih ne naprave ****ama kao ovi sto su Zvezdu. Na kraju Zvezda je duplo skuplja od Partizana pa smo vidjeli kako igraju.

Djuro

pre 5 godina

@ Pa dobro... neko izgubi od kluba vrednijeg od cele Super lige a neko od Fljamurtarija, Videotona.. (Dragan, 6. oktobar 2018 08:14) Kairata...Šamroka
(Miki, 06. oktobar 2018 09:02)




Ma sve ok, ali Fljamurtari..!???? Hahahahaahaha

Gogo

pre 5 godina

Druže Le Talek drugačija ti je izjava bila pred meč sa tim istim PSG-om. Mnogo si hvalio cz i spuštao kvalitet PSG. Vi ćete na Ranku drugi set...

Bunkerizan

pre 5 godina

Najace mi je od svega kako sad guglaju kolko je sve partizan gubio i kolko je psz ubedljivo pobedjivao. Valjda da ublaze tu bol koja je nastala, steta sto to nije ubedjivije bilo.
(re, 06. oktobar 2018 10:03)
Više vas boli Boaćiev gol nego nas ovaj poraz koji ćemo naplatiti 30 miliona evra. A kada dobijemo te pare od UEFE vi ćete plakati još više. Svesni ste da titulu nećete videti dugo, znate vi dobro šta sve učešće u Lš može da nam donese osim igranja sa najjačima pa zato i koristite ovaj naš poraz da bar na kratko stavite osmeh na ta vaša pakosna lica. Uživajte u našim porazima u LŠ dok polako postajete treći klub u Srbiji jer Radnički vam opasno preti.

Bunkerizan

pre 5 godina

Samo sto je u JSL 20mil bar jedno 30 igraca. Uz fer uslove dupla kruna za bilo koji klub iz JSL.
(acika, 06. oktobar 2018 10:20)
Pa nije CZ kupila igrače koji vrede 20+ miliona nego je postojećem igračkom kadru skočila vrednost zbog dobrih rezultata u poslednje dve sezone. Na pojačanja nije potrošeno više od 5 miliona.

Aleksej

pre 5 godina

A kako objasniti da igrači Zvezde ni aut nisu znali i mogli da izvedu. Skupo će nas koštati učešće i ligi šampiona.
(boris, 06. oktobar 2018 08:21)Skupo preko 20. miliona eura u najjacoj grupi u ovogodisnjoj Ligi sampiona.

re

pre 5 godina

Najace mi je od svega kako sad guglaju kolko je sve partizan gubio i kolko je psz ubedljivo pobedjivao. Valjda da ublaze tu bol koja je nastala, steta sto to nije ubedjivije bilo.

maxy

pre 5 godina

@drobnjak iz auta Dobro, sta da se radi, mi primimo 7 u Jevropi i onda nasoj miloj komsinici isto toliko damo, cisto da nas se seca :) Liverpul ne moze Zvezdi da da 7, to moze samo Partizan!

Ja

pre 5 godina

Google Delije najnovija navijacka grupa ili bolje reci statisticari...kako ste smesni. Pa jel ste hteli da udjete u LS, e pa gospodo skinite gace.

Ja

pre 5 godina

Ma sve ok, ali Fljamurtari..!???? Hahahahaahaha
(Djuro, 06. oktobar 2018 09:37)

kako ste jadni sa tim, pa sta...izgubili ste i vi petardom od Dinama...bitno je da nemate jaci argument od toga. Kaze Miloje vratio je Zvezdu gde pripada, a PSG je upravo to uradio. Sad jos jedna sestica na Enfildu, samo brukate Srbiju bolje da ste lepo igrali u LE to vam je mera.

vp

pre 5 godina

@Vladimir


Ne znam sto onda kada Zvezda nekog odvali u nasoj ligi pricate da su se sklonili? Ti si upravo napisao zasto Zvezda da po 4-5 golova, ne tako retko. A ne bi ni nama PSZ u svakoj utakmici 6 golova dao. Videces da na Rajku necemo vise od 3-4 primiti.

Mozak operacije

pre 5 godina

Odavde postoje dva puta:

1) privatizacija CZ, PAR i cele lige. Ali ne sa Arapima, jer necemo da se glavni stadion u zemlji zove "Emirati" ili "Alkaida". Ima drugih opcija. Onda idu konstantna ulaganja i podizanje nivoa. Bilo bi potrebno 10-15 godina da se postane konkurentan, a jos duze da se osvoji nesto.

2) povratak pravog fudbala. Do 2017. ovo je bilo nezamislivo, od Brexit-a je moguce. Ukidanjem cuvenog Bosmanovog pravila, peracima novca fudbal bi postao mnogo manje zanimljiv, i ponovo bismo imali nacionalne klubove sa domacim igracima koji, zapravo, vole taj klub.

Opcija 1 je realnija, Opcija 2 je lepsa i bolja. Smucilo mi se dok sam slusao komentatora na PSG-CZ - te ovaj igrac kosta 100 miliona, ovaj 200 miliona, kao da gledam prenos licitacije a ne fudbalsku utakmicu! Nijedan lep, inteligentan potez, samo masine koje sutnu loptu i zatrce se iz sve snage. VRATITE NAM FUDBAL.

U neku ruku, povratak CZ je simbolican i istorijski, zna dobro UEFA ko je Zvezda. 2018 je prelomna godina, i zbog CZ, i zbog SP u Rusiji. Ili ce Zapadni sistem preci na Istok, ili ce se stvari vratiti u normalu. Ali, nista vise nece biti kao ranije...

mezimica

pre 5 godina

Psg je primio šet komada protiv barse. To je u LŠ uobičajan rezultat. Za zvezdu nije sramota jer je igrala protiv ekipe sveta vrednoj 800 miliona evra. Pa šta ste očekivali? Da ih dobijemo? Pa to ti je isto kao kada bi Mega igrala protiv Golden Stejta u košarci. Ovo šta se dešava je žalosno za sport, jer sve sve svelo na par klubova koji dele kolač. Ostali učestvuju tek radi reda.
(dule, 6. oktobar 2018 08:52}
Ova Zvezda nije kao KK Mega, ova Zvezda je najskuplji, najplaceniji tim u srpskoj istoriji, u kojoj par igraca imaju ugovore milion evra po sezoni, tim u koji se ulaze od strane drzave zadnjih desetak godina u proseku 5 miliona evra svake sezone...

Perica Ognjenovic

pre 5 godina

Nije problem izgubiti 6:1, vec sto zvezda zadnjih 6 meceva nije stvorila 3prilike!! Partizan nas je ubio u pojam i bojim se da nas u liverpulu ceka jos vece resetanje...

Марко

pre 5 godina

Хајде да коначно разјаснимо нешто. Да је Црвена Звезда задржала прошлогодишњу екипу и довела још 2-3 појачања, е то би била озбиљна екипа. Овако, овај тим је 30% слабији од прошлогодишњег. Јесте нешто скупљи, то је тачно, али је и доста слабији. Да Звезда има толико новца она не би пред почетак квалификација продала тројицу својих најбољих играча. Ово је само почетак стабилизације клуба. Далеко је од неког стабилног стања како се представља. За пар година можда, када се дуг отплати. А ово сада, када више продајеш него што доводиш проглашавати просперитетом и најјачим и најскуољим тимом је извртање чињеница.
(експерт, 6. oktobar 2018 13:33)

Не само што је Звезда продала најбољег играча, него га је продала за 12 милиона евра, а ПСЖ је довео играча за 130 милиона евра. А да смо задржали екипу од прошле године, и довелии 2-3 појачања, не бисмо много боље прошли. Опет бисмо били најгори у овој групи. Много је велика разлика. Сви противници у нашој групи имају играчки кадар од 400 милиона евра и више, а ми само 40. Сви су 10 до 20 пута скупљи. Није ми јасно како смо успели да ишчупамо бод против Наполија, против Ливерпула су показали да уопште нису наивна екипа.

Djokoc

pre 5 godina

Budi majka sina kaze" ustaj sine sedam je" a sin ce " Kavani a?"
(Milos, 06. oktobar 2018 08:16)

Mislim da je trenutno 4, ali Zvezda ima utakmicu manje ;)

Anti

pre 5 godina

@ Don corleone....tacno je da se Realu, Barsi i drugima desi los dan. Ali to je samo los dan. Nemoj da se zezamo. I protiv Salcburga i Napolija i PSG ste jedva par puta centar Presli. To nije loš dan, nego nedostatak kvaliteta.

Miki

pre 5 godina

Pa dobro... neko izgubi od kluba vrednijeg od cele Super lige a neko od Fljamurtarija, Videotona.. 
(Dragan, 6. oktobar 2018 08:14) 

Kairata...
Šamroka

bzvz

pre 5 godina

u kojoj par igraca imaju ugovore milion evra po sezoni, tim u koji se ulaze od strane drzave zadnjih desetak godina u proseku 5 miliona evra svake sezone...
(mezimica, 6. oktobar 2018 12:06)

Hahahaha, dobar si. Milion evra po sezoni. Hahahaha. A te pare je drzava verovatno uzela iz Partizanove kase. Nego kazi mi, da li si vec naucio "You`ll never walk alone". Pozuri

Dario Zagreb

pre 5 godina

Ma nije problem u visokom porazu, nego u igri tj. statiranju i gledanju kako te pune...nema borbe, inati nego odma bijela zastava. Zvezdi ne treba pregovarati što igra Ligu prvaka, a ne El jer iskreno svi bi rado tamo da se okusaju sa najboljima...žao mi je što Dinamo ove godine nije tamo jer sam siguran da sad napokon imaju ekipu za malo više..ali odlično im ide u El što će im i financijski i za koeficijent dobro doći u buducnosti...Nekad su klubovi s ovih prostora bili jaki, da se malo više potrude ne bi se sramotiti jer i na drugoj strani su samo ljudi dvonozci

acika

pre 5 godina

Najjaci su komentari u fazonu kako je to enormmo bogat klub za razliku od Zvezde. Tako isto Zvezda je enormno skupa za timove poput Javora, Vozdovca i da ne nabrajam ali ih ne naprave ****ama kao ovi sto su Zvezdu. Na kraju Zvezda je duplo skuplja od Partizana pa smo vidjeli kako igraju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 6. oktobar 2018 08:48)

Decko nije isto kada uporedjujes 20 i 40 miliona i 40 i 800 miliona,razlika od 20 miliona je u evropskom fudbalu JEDAN igrac. A sto se derbija tice taj rezultat najvise odgovara Zvezdi,vi se busate kako ste nas razbili a ostala vam uprava i svi problemi oko igre i rezultata gurnuti pod tepih.
(pdjoni, 6. oktobar 2018 09:17)

Samo sto je u JSL 20mil bar jedno 30 igraca. Uz fer uslove dupla kruna za bilo koji klub iz JSL.

Student

pre 5 godina

@ (it’s my life, 06. oktobar 2018 08:10)

Psg izgubio od Barse istim rezultatom 6-1. Real gubio od Barse u El Klasiku 5-0. Real dobio Bajern u Minhenu 4-0. Da ne nastavljam dalje...

Don Corleone

pre 5 godina

Neće svi.Timovi kao naši hoće,ali ozbiljni Evropski timovi kao sto su Juve,Real,Barsa nema šanse.Mi smo 5 nivoa ispod toga,...Nema teorije da ti timovi prime toliko komada,...
(it’s my life, 06. oktobar 2018 08:10)

Naravno da su bolji,ali desi se i njima kiks.Real gubio od Barse 6:2,5:0,PSŽ tukao Barsu 4:0,pa pukao 6:1,svima se ponekad desi slab dan.

експерт

pre 5 godina

Хајде да коначно разјаснимо нешто. Да је Црвена Звезда задржала прошлогодишњу екипу и довела још 2-3 појачања, е то би била озбиљна екипа. Овако, овај тим је 30% слабији од прошлогодишњег. Јесте нешто скупљи, то је тачно, али је и доста слабији. Да Звезда има толико новца она не би пред почетак квалификација продала тројицу својих најбољих играча. Ово је само почетак стабилизације клуба. Далеко је од неког стабилног стања како се представља. За пар година можда, када се дуг отплати. А ово сада, када више продајеш него што доводиш проглашавати просперитетом и најјачим и најскуољим тимом је извртање чињеница.

MOE32

pre 5 godina

Pa dobro... neko izgubi od kluba vrednijeg od cele Super lige a neko od Fljamurtarija, Videotona..
(Dragan, 6. oktobar 2018 08:14)

A neko od Cernomoreca npr, pa od Kairata? Je l to taj fazon? Da krenemo da nabrajamo timove? Ili da spomenem Borac iz Cacka i cuvenu petardu na Marakani kada je Zvezda osvojila titulu sa 30 bodova vise od Partizana? Poenta ove teme uopste nije Partizan ali izgleda da vi za sve imate poredjenje sa Partizanom. Da Partizan ne postoji uopste, sta li bi onda pisao zivo me zanima. Verovatno nista pametno kao i sada jer cim nemas neki argument ti svoje neuspehe pravdaj Partizanovim.

Doprvak

pre 5 godina

Sto se tice LŠ, kao navijač Partizana svake sezone sam umesto LŠ priželjkivao LE. Daleko je bilo koji klub odavde od normalnog ravnopravnig ucešća u LŠ.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Anti, 6. oktobar 2018 14:05)


Imate niske ambicije, bas kao i "susjedi". Zato igrate finala, a nikad nista ne osvajate...

Ivan

pre 5 godina

Google Delije najnovija navijacka grupa ili bolje reci statisticari...kako ste smesni. Pa jel ste hteli da udjete u LS, e pa gospodo skinite gace.
 (Ja, 6. oktobar 2018 10:27)

Cekajuci podelu bodova petu sezonu zaredom...

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Posle meca Napoli-Liverpul,gde je Napoli takodje promasio 4-5 gol sansi, kao i protiv Zvezde,a Liverpul nije promasio nista,jer nista nije ni stvorio,bojim se da vrlo lako moze da se desi da Liverpul protiv PSZ-a primi 4-5 komada i da je Letelek upravu.

Anti

pre 5 godina

@ivan....podela bodova na predlog Crvene Zvezde. Partizan bio protiv. Zar je moguće da imate tako kratko pamćenje. Sto se tice LŠ, kao navijač Partizana svake sezone sam umesto LŠ priželjkivao LE. Daleko je bilo koji klub odavde od normalnog ravnopravnig ucešća u LŠ.

Nenad

pre 5 godina

Cekajuci podelu bodova petu sezonu zaredom...
(Ivan, 06. oktobar 2018 13:48)

???!!!!

Jel i tebi majka rekla- " ustaj sine, sedam je" , a ti pitas majku - " jel Kavani?". Malo vise buncas, cini mi se.

Nenad

pre 5 godina

Mare, 06. oktobar 2018 11:31)

jedan od ptedvodnika navijacke grupe Zvezde, poznati kao "google delije", a pod grupa statisticari ... Kad su trebali da igraju sa PSG niko nije gledao tu statistiku, nego je Miloje govorio "dosao je najveci klub sa Balkana" hahahahaaaa...sa vama uvek komedija.

Pterodaktil

pre 5 godina

E moje komsije, pa vi ste pred gasenjem. Pa jedina prilika za radost vam je poraz Zvezde u LS i neka pobeda Partizana od 7:1 iz doba krpenjaca. Tuzno, tuzno...
(iznogud,
Kazes "neka"???
6:0
6:1
&:1
5:0....su "NEKE" pobde????Sve ovo od Partizana,nemate potrebe da trazite tamo neke PSZ PSV..Seltika,Selte..Berlina it itd.Ovo je njihova katastrofa !1

maticeee

pre 5 godina

vidi ga esco sto je istrazivao u kojim tekmama je psg davao 5+ hahahahah. opusteno, burazeru, ne moras da trosis svoje vreme na to samo da bi ti bilo malo lakse

Ja

pre 5 godina

Šta bude neka bude, bitno da mali klub iz Pariza neće osvojiti trofej najboljeg kluba u Evropi - to šeikovi milioni ne mogu da kupe !
(ACM, 06. oktobar 2018 14:33)

mali klub ?! Hahahaaaa...e stvarno zasluzujete jos jedan transparent kao protiv Makabija.

otvori filtere

pre 5 godina

Samo sto je u JSL 20mil bar jedno 30 igraca. Uz fer uslove dupla kruna za bilo koji klub iz JSL.
(acika, 06. oktobar 2018 10:20)
Pa nije CZ kupila igrače koji vrede 20+ miliona nego je postojećem igračkom kadru skočila vrednost zbog dobrih rezultata u poslednje dve sezone. Na pojačanja nije potrošeno više od 5 miliona.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bunkerizan, 6. oktobar 2018 10:32)

Dečko nije ni rekao da su kupljeni za 20+miliona
Koliko ja razumem napisao je upravo da 20miliona znači tim koji osvaja titulu u Srbiji.
Mislim da je poenta u onom što mnogi ne prihvataju sada jer sve opravdava loša igra Zvezde(za mene očekivano čak i više gol i bod i previše u ovom trenutku) a ponta je da u Srbiji 20miliona razlika od 30igraca dok u evropskim ekipa ni 300miliona ne mora da znači ništa posebno.
Mislim da je upravo zbog toga napisan komentar
Pozdrav

Drobnjak iz auta

pre 5 godina

Mogu da se opkladim da niko od njih neće primiti 6 komada. To može samo Crvena zvezda.

Zvezdi želim da i dalje bude punjena u LŠ, s tim da niko ne obori Partizanov rekord od 7-1. To ipak ne bih mogao podneti.

Dakle može 4, 5, 6 komada, ali nemojte 7. Sa srećom!

it’s my life

pre 5 godina

Neće svi.Timovi kao naši hoće,ali ozbiljni Evropski timovi kao sto su Juve,Real,Barsa nema šanse.Mi smo 5 nivoa ispod toga,...Nema teorije da ti timovi prime toliko komada,...

Vladimir

pre 5 godina

Najjaci su komentari u fazonu kako je to enormmo bogat klub za razliku od Zvezde. Tako isto Zvezda je enormno skupa za timove poput Javora, Vozdovca i da ne nabrajam ali ih ne naprave ****ama kao ovi sto su Zvezdu. Na kraju Zvezda je duplo skuplja od Partizana pa smo vidjeli kako igraju.

Vlajzi

pre 5 godina

Pa dobro... neko izgubi od kluba vrednijeg od cele Super lige a neko od Fljamurtarija, Videotona..
(Dragan, 6. oktobar 2018 08:14)

Kairata...

Gogo

pre 5 godina

Druže Le Talek drugačija ti je izjava bila pred meč sa tim istim PSG-om. Mnogo si hvalio cz i spuštao kvalitet PSG. Vi ćete na Ranku drugi set...

Mad4Red

pre 5 godina

@drobnjak mislim da nije sramota izgubiti od tima koji vredi koliko i javni dug Srbije... Al jeste izgubitu od Radnika iz Surdulice pa i 1-0... :)

...

pre 5 godina

Neće svi.Timovi kao naši hoće,ali ozbiljni Evropski timovi kao sto su Juve,Real,Barsa nema šanse.Mi smo 5 nivoa ispod toga,...Nema teorije da ti timovi prime toliko komada,...
(it’s my life, 06. oktobar 2018 08:10)
Pa Barsa je prošle godine pukla sa 4ili5:0, tako da ima teorije.

esco

pre 5 godina

April 26th 2017
PSG 5 Monaco 0
May 14th 2017
St Etienne 0
PSG 5
September 12th 2017
Celtic 0
PSG 5
September 30th 2017
PSG 6
Bordeaux 2
October 31st 2017
PSG 5
RSC Anderlecht 0
November 22nd 2017
PSG 7
Celtic 1
January 7th 2018
Rennes 1
PSG 6
January 17th 2018
PSG 8
Dijon 0
April 15th 2018
PSG 7
Monaco 1

I ovaj Dijon je cak vredniji klub od Zvezde.Koliko je puta Monako primio petardu i vise od PSGa a vredi bar 6x vise.Ovo je bio realan rezultat ali sta je tu je,ides dalje jer nikad ne znas sta sledeca utakmica donosi...

pdjoni

pre 5 godina

Najjaci su komentari u fazonu kako je to enormmo bogat klub za razliku od Zvezde. Tako isto Zvezda je enormno skupa za timove poput Javora, Vozdovca i da ne nabrajam ali ih ne naprave ****ama kao ovi sto su Zvezdu. Na kraju Zvezda je duplo skuplja od Partizana pa smo vidjeli kako igraju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 6. oktobar 2018 08:48)

Decko nije isto kada uporedjujes 20 i 40 miliona i 40 i 800 miliona,razlika od 20 miliona je u evropskom fudbalu JEDAN igrac. A sto se derbija tice taj rezultat najvise odgovara Zvezdi,vi se busate kako ste nas razbili a ostala vam uprava i svi problemi oko igre i rezultata gurnuti pod tepih.

maxy

pre 5 godina

@drobnjak iz auta Dobro, sta da se radi, mi primimo 7 u Jevropi i onda nasoj miloj komsinici isto toliko damo, cisto da nas se seca :) Liverpul ne moze Zvezdi da da 7, to moze samo Partizan!

Miki

pre 5 godina

Pa dobro... neko izgubi od kluba vrednijeg od cele Super lige a neko od Fljamurtarija, Videotona.. 
(Dragan, 6. oktobar 2018 08:14) 

Kairata...
Šamroka

Ja

pre 5 godina

Google Delije najnovija navijacka grupa ili bolje reci statisticari...kako ste smesni. Pa jel ste hteli da udjete u LS, e pa gospodo skinite gace.

mezimica

pre 5 godina

Psg je primio šet komada protiv barse. To je u LŠ uobičajan rezultat. Za zvezdu nije sramota jer je igrala protiv ekipe sveta vrednoj 800 miliona evra. Pa šta ste očekivali? Da ih dobijemo? Pa to ti je isto kao kada bi Mega igrala protiv Golden Stejta u košarci. Ovo šta se dešava je žalosno za sport, jer sve sve svelo na par klubova koji dele kolač. Ostali učestvuju tek radi reda.
(dule, 6. oktobar 2018 08:52}
Ova Zvezda nije kao KK Mega, ova Zvezda je najskuplji, najplaceniji tim u srpskoj istoriji, u kojoj par igraca imaju ugovore milion evra po sezoni, tim u koji se ulaze od strane drzave zadnjih desetak godina u proseku 5 miliona evra svake sezone...

iznogud

pre 5 godina

E moje komsije, pa vi ste pred gasenjem. Pa jedina prilika za radost vam je poraz Zvezde u LS i neka pobeda Partizana od 7:1 iz doba krpenjaca. Tuzno, tuzno...

re

pre 5 godina

Najace mi je od svega kako sad guglaju kolko je sve partizan gubio i kolko je psz ubedljivo pobedjivao. Valjda da ublaze tu bol koja je nastala, steta sto to nije ubedjivije bilo.

Ja

pre 5 godina

Ma sve ok, ali Fljamurtari..!???? Hahahahaahaha
(Djuro, 06. oktobar 2018 09:37)

kako ste jadni sa tim, pa sta...izgubili ste i vi petardom od Dinama...bitno je da nemate jaci argument od toga. Kaze Miloje vratio je Zvezdu gde pripada, a PSG je upravo to uradio. Sad jos jedna sestica na Enfildu, samo brukate Srbiju bolje da ste lepo igrali u LE to vam je mera.

dule

pre 5 godina

Psg je primio šet komada protiv barse. To je u LŠ uobičajan rezultat. Za zvezdu nije sramota jer je igrala protiv ekipe sveta vrednoj 800 miliona evra. Pa šta ste očekivali? Da ih dobijemo? Pa to ti je isto kao kada bi Mega igrala protiv Golden Stejta u košarci. Ovo šta se dešava je žalosno za sport, jer sve sve svelo na par klubova koji dele kolač. Ostali učestvuju tek radi reda.

Bunkerizan

pre 5 godina

Najace mi je od svega kako sad guglaju kolko je sve partizan gubio i kolko je psz ubedljivo pobedjivao. Valjda da ublaze tu bol koja je nastala, steta sto to nije ubedjivije bilo.
(re, 06. oktobar 2018 10:03)
Više vas boli Boaćiev gol nego nas ovaj poraz koji ćemo naplatiti 30 miliona evra. A kada dobijemo te pare od UEFE vi ćete plakati još više. Svesni ste da titulu nećete videti dugo, znate vi dobro šta sve učešće u Lš može da nam donese osim igranja sa najjačima pa zato i koristite ovaj naš poraz da bar na kratko stavite osmeh na ta vaša pakosna lica. Uživajte u našim porazima u LŠ dok polako postajete treći klub u Srbiji jer Radnički vam opasno preti.

vp

pre 5 godina

@Vladimir


Ne znam sto onda kada Zvezda nekog odvali u nasoj ligi pricate da su se sklonili? Ti si upravo napisao zasto Zvezda da po 4-5 golova, ne tako retko. A ne bi ni nama PSZ u svakoj utakmici 6 golova dao. Videces da na Rajku necemo vise od 3-4 primiti.

Djuro

pre 5 godina

@ Pa dobro... neko izgubi od kluba vrednijeg od cele Super lige a neko od Fljamurtarija, Videotona.. (Dragan, 6. oktobar 2018 08:14) Kairata...Šamroka
(Miki, 06. oktobar 2018 09:02)




Ma sve ok, ali Fljamurtari..!???? Hahahahaahaha

Bukephalos

pre 5 godina

Jeste, da će neki primiti 6 golova od njih, ali vi ste po igri dobro prošli, da niste primili 10 komada! Ja sam inace iskren zvezdaš!

Djokoc

pre 5 godina

Budi majka sina kaze" ustaj sine sedam je" a sin ce " Kavani a?"
(Milos, 06. oktobar 2018 08:16)

Mislim da je trenutno 4, ali Zvezda ima utakmicu manje ;)

MOE32

pre 5 godina

Pa dobro... neko izgubi od kluba vrednijeg od cele Super lige a neko od Fljamurtarija, Videotona..
(Dragan, 6. oktobar 2018 08:14)

A neko od Cernomoreca npr, pa od Kairata? Je l to taj fazon? Da krenemo da nabrajamo timove? Ili da spomenem Borac iz Cacka i cuvenu petardu na Marakani kada je Zvezda osvojila titulu sa 30 bodova vise od Partizana? Poenta ove teme uopste nije Partizan ali izgleda da vi za sve imate poredjenje sa Partizanom. Da Partizan ne postoji uopste, sta li bi onda pisao zivo me zanima. Verovatno nista pametno kao i sada jer cim nemas neki argument ti svoje neuspehe pravdaj Partizanovim.

Doprvak

pre 5 godina

Sto se tice LŠ, kao navijač Partizana svake sezone sam umesto LŠ priželjkivao LE. Daleko je bilo koji klub odavde od normalnog ravnopravnig ucešća u LŠ.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Anti, 6. oktobar 2018 14:05)


Imate niske ambicije, bas kao i "susjedi". Zato igrate finala, a nikad nista ne osvajate...

Mare

pre 5 godina

Rezultati PSG-a prošle sezone

Liga Šampiona

PSG-Celtic 7:1
Celtic-PSG 0:5
PSG-Anderlecht 5:0
Anderlecht-PSG 0:4
PSG-Bayern 3:0


Liga

PSG-Toulouse 6:2
Metz-PSG 1:5
PSG-Bordeaux 6:2
Angers-PSG 0:5
PSG-Dijon 8:0
PSG-Monaco 7:1

Ivan

pre 5 godina

Google Delije najnovija navijacka grupa ili bolje reci statisticari...kako ste smesni. Pa jel ste hteli da udjete u LS, e pa gospodo skinite gace.
 (Ja, 6. oktobar 2018 10:27)

Cekajuci podelu bodova petu sezonu zaredom...

Bunkerizan

pre 5 godina

Samo sto je u JSL 20mil bar jedno 30 igraca. Uz fer uslove dupla kruna za bilo koji klub iz JSL.
(acika, 06. oktobar 2018 10:20)
Pa nije CZ kupila igrače koji vrede 20+ miliona nego je postojećem igračkom kadru skočila vrednost zbog dobrih rezultata u poslednje dve sezone. Na pojačanja nije potrošeno više od 5 miliona.

Mozak operacije

pre 5 godina

Odavde postoje dva puta:

1) privatizacija CZ, PAR i cele lige. Ali ne sa Arapima, jer necemo da se glavni stadion u zemlji zove "Emirati" ili "Alkaida". Ima drugih opcija. Onda idu konstantna ulaganja i podizanje nivoa. Bilo bi potrebno 10-15 godina da se postane konkurentan, a jos duze da se osvoji nesto.

2) povratak pravog fudbala. Do 2017. ovo je bilo nezamislivo, od Brexit-a je moguce. Ukidanjem cuvenog Bosmanovog pravila, peracima novca fudbal bi postao mnogo manje zanimljiv, i ponovo bismo imali nacionalne klubove sa domacim igracima koji, zapravo, vole taj klub.

Opcija 1 je realnija, Opcija 2 je lepsa i bolja. Smucilo mi se dok sam slusao komentatora na PSG-CZ - te ovaj igrac kosta 100 miliona, ovaj 200 miliona, kao da gledam prenos licitacije a ne fudbalsku utakmicu! Nijedan lep, inteligentan potez, samo masine koje sutnu loptu i zatrce se iz sve snage. VRATITE NAM FUDBAL.

U neku ruku, povratak CZ je simbolican i istorijski, zna dobro UEFA ko je Zvezda. 2018 je prelomna godina, i zbog CZ, i zbog SP u Rusiji. Ili ce Zapadni sistem preci na Istok, ili ce se stvari vratiti u normalu. Ali, nista vise nece biti kao ranije...

bzvz

pre 5 godina

u kojoj par igraca imaju ugovore milion evra po sezoni, tim u koji se ulaze od strane drzave zadnjih desetak godina u proseku 5 miliona evra svake sezone...
(mezimica, 6. oktobar 2018 12:06)

Hahahaha, dobar si. Milion evra po sezoni. Hahahaha. A te pare je drzava verovatno uzela iz Partizanove kase. Nego kazi mi, da li si vec naucio "You`ll never walk alone". Pozuri

acika

pre 5 godina

Najjaci su komentari u fazonu kako je to enormmo bogat klub za razliku od Zvezde. Tako isto Zvezda je enormno skupa za timove poput Javora, Vozdovca i da ne nabrajam ali ih ne naprave ****ama kao ovi sto su Zvezdu. Na kraju Zvezda je duplo skuplja od Partizana pa smo vidjeli kako igraju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 6. oktobar 2018 08:48)

Decko nije isto kada uporedjujes 20 i 40 miliona i 40 i 800 miliona,razlika od 20 miliona je u evropskom fudbalu JEDAN igrac. A sto se derbija tice taj rezultat najvise odgovara Zvezdi,vi se busate kako ste nas razbili a ostala vam uprava i svi problemi oko igre i rezultata gurnuti pod tepih.
(pdjoni, 6. oktobar 2018 09:17)

Samo sto je u JSL 20mil bar jedno 30 igraca. Uz fer uslove dupla kruna za bilo koji klub iz JSL.

Aleksej

pre 5 godina

A kako objasniti da igrači Zvezde ni aut nisu znali i mogli da izvedu. Skupo će nas koštati učešće i ligi šampiona.
(boris, 06. oktobar 2018 08:21)Skupo preko 20. miliona eura u najjacoj grupi u ovogodisnjoj Ligi sampiona.

Student

pre 5 godina

@ (it’s my life, 06. oktobar 2018 08:10)

Psg izgubio od Barse istim rezultatom 6-1. Real gubio od Barse u El Klasiku 5-0. Real dobio Bajern u Minhenu 4-0. Da ne nastavljam dalje...

Don Corleone

pre 5 godina

Neće svi.Timovi kao naši hoće,ali ozbiljni Evropski timovi kao sto su Juve,Real,Barsa nema šanse.Mi smo 5 nivoa ispod toga,...Nema teorije da ti timovi prime toliko komada,...
(it’s my life, 06. oktobar 2018 08:10)

Naravno da su bolji,ali desi se i njima kiks.Real gubio od Barse 6:2,5:0,PSŽ tukao Barsu 4:0,pa pukao 6:1,svima se ponekad desi slab dan.

експерт

pre 5 godina

Хајде да коначно разјаснимо нешто. Да је Црвена Звезда задржала прошлогодишњу екипу и довела још 2-3 појачања, е то би била озбиљна екипа. Овако, овај тим је 30% слабији од прошлогодишњег. Јесте нешто скупљи, то је тачно, али је и доста слабији. Да Звезда има толико новца она не би пред почетак квалификација продала тројицу својих најбољих играча. Ово је само почетак стабилизације клуба. Далеко је од неког стабилног стања како се представља. За пар година можда, када се дуг отплати. А ово сада, када више продајеш него што доводиш проглашавати просперитетом и најјачим и најскуољим тимом је извртање чињеница.

Марко

pre 5 godina

Хајде да коначно разјаснимо нешто. Да је Црвена Звезда задржала прошлогодишњу екипу и довела још 2-3 појачања, е то би била озбиљна екипа. Овако, овај тим је 30% слабији од прошлогодишњег. Јесте нешто скупљи, то је тачно, али је и доста слабији. Да Звезда има толико новца она не би пред почетак квалификација продала тројицу својих најбољих играча. Ово је само почетак стабилизације клуба. Далеко је од неког стабилног стања како се представља. За пар година можда, када се дуг отплати. А ово сада, када више продајеш него што доводиш проглашавати просперитетом и најјачим и најскуољим тимом је извртање чињеница.
(експерт, 6. oktobar 2018 13:33)

Не само што је Звезда продала најбољег играча, него га је продала за 12 милиона евра, а ПСЖ је довео играча за 130 милиона евра. А да смо задржали екипу од прошле године, и довелии 2-3 појачања, не бисмо много боље прошли. Опет бисмо били најгори у овој групи. Много је велика разлика. Сви противници у нашој групи имају играчки кадар од 400 милиона евра и више, а ми само 40. Сви су 10 до 20 пута скупљи. Није ми јасно како смо успели да ишчупамо бод против Наполија, против Ливерпула су показали да уопште нису наивна екипа.

Perica Ognjenovic

pre 5 godina

Nije problem izgubiti 6:1, vec sto zvezda zadnjih 6 meceva nije stvorila 3prilike!! Partizan nas je ubio u pojam i bojim se da nas u liverpulu ceka jos vece resetanje...

Nenad

pre 5 godina

Cekajuci podelu bodova petu sezonu zaredom...
(Ivan, 06. oktobar 2018 13:48)

???!!!!

Jel i tebi majka rekla- " ustaj sine, sedam je" , a ti pitas majku - " jel Kavani?". Malo vise buncas, cini mi se.

Nenad

pre 5 godina

Mare, 06. oktobar 2018 11:31)

jedan od ptedvodnika navijacke grupe Zvezde, poznati kao "google delije", a pod grupa statisticari ... Kad su trebali da igraju sa PSG niko nije gledao tu statistiku, nego je Miloje govorio "dosao je najveci klub sa Balkana" hahahahaaaa...sa vama uvek komedija.

Ja

pre 5 godina

Šta bude neka bude, bitno da mali klub iz Pariza neće osvojiti trofej najboljeg kluba u Evropi - to šeikovi milioni ne mogu da kupe !
(ACM, 06. oktobar 2018 14:33)

mali klub ?! Hahahaaaa...e stvarno zasluzujete jos jedan transparent kao protiv Makabija.

Pterodaktil

pre 5 godina

E moje komsije, pa vi ste pred gasenjem. Pa jedina prilika za radost vam je poraz Zvezde u LS i neka pobeda Partizana od 7:1 iz doba krpenjaca. Tuzno, tuzno...
(iznogud,
Kazes "neka"???
6:0
6:1
&:1
5:0....su "NEKE" pobde????Sve ovo od Partizana,nemate potrebe da trazite tamo neke PSZ PSV..Seltika,Selte..Berlina it itd.Ovo je njihova katastrofa !1

Anti

pre 5 godina

@ivan....podela bodova na predlog Crvene Zvezde. Partizan bio protiv. Zar je moguće da imate tako kratko pamćenje. Sto se tice LŠ, kao navijač Partizana svake sezone sam umesto LŠ priželjkivao LE. Daleko je bilo koji klub odavde od normalnog ravnopravnig ucešća u LŠ.

maticeee

pre 5 godina

vidi ga esco sto je istrazivao u kojim tekmama je psg davao 5+ hahahahah. opusteno, burazeru, ne moras da trosis svoje vreme na to samo da bi ti bilo malo lakse

Anti

pre 5 godina

@ Don corleone....tacno je da se Realu, Barsi i drugima desi los dan. Ali to je samo los dan. Nemoj da se zezamo. I protiv Salcburga i Napolija i PSG ste jedva par puta centar Presli. To nije loš dan, nego nedostatak kvaliteta.

Dario Zagreb

pre 5 godina

Ma nije problem u visokom porazu, nego u igri tj. statiranju i gledanju kako te pune...nema borbe, inati nego odma bijela zastava. Zvezdi ne treba pregovarati što igra Ligu prvaka, a ne El jer iskreno svi bi rado tamo da se okusaju sa najboljima...žao mi je što Dinamo ove godine nije tamo jer sam siguran da sad napokon imaju ekipu za malo više..ali odlično im ide u El što će im i financijski i za koeficijent dobro doći u buducnosti...Nekad su klubovi s ovih prostora bili jaki, da se malo više potrude ne bi se sramotiti jer i na drugoj strani su samo ljudi dvonozci

Slobodni Klikeri

pre 5 godina

Posle meca Napoli-Liverpul,gde je Napoli takodje promasio 4-5 gol sansi, kao i protiv Zvezde,a Liverpul nije promasio nista,jer nista nije ni stvorio,bojim se da vrlo lako moze da se desi da Liverpul protiv PSZ-a primi 4-5 komada i da je Letelek upravu.

otvori filtere

pre 5 godina

Samo sto je u JSL 20mil bar jedno 30 igraca. Uz fer uslove dupla kruna za bilo koji klub iz JSL.
(acika, 06. oktobar 2018 10:20)
Pa nije CZ kupila igrače koji vrede 20+ miliona nego je postojećem igračkom kadru skočila vrednost zbog dobrih rezultata u poslednje dve sezone. Na pojačanja nije potrošeno više od 5 miliona.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bunkerizan, 6. oktobar 2018 10:32)

Dečko nije ni rekao da su kupljeni za 20+miliona
Koliko ja razumem napisao je upravo da 20miliona znači tim koji osvaja titulu u Srbiji.
Mislim da je poenta u onom što mnogi ne prihvataju sada jer sve opravdava loša igra Zvezde(za mene očekivano čak i više gol i bod i previše u ovom trenutku) a ponta je da u Srbiji 20miliona razlika od 30igraca dok u evropskim ekipa ni 300miliona ne mora da znači ništa posebno.
Mislim da je upravo zbog toga napisan komentar
Pozdrav