Subota, 03.07.2004.

21:03

Kecman u grčkom Makedonikosu

Izvor: B92

Kecman u grèkom Makedonikosu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

volim broj 7

pre 19 godina

Mozda jeste delija ali je za Partizan igrao srcem. I to onim najvecim do poslednjeg daha,do poslednje utakmice sa povredjenom nogom koja jos nije oporavljena sasvim.
Nije istina da nije hteo da ostane, zeleo je to potajno do poslednjeg trenutka, ali nije se stiglo do dogovora. Igras fenomenalno dve sezone a oni samo "krate" ugovore.
Nadam se da ce kao i uvek pokazati koliki je covek,ostati sa svima u dobrim odnosima ,pa ko zna, mozda jednog dana opet u Pioniru budemo gledali onu najsjajniju do sada crno- belu sedmicu.
Nadam se da ces u Makedonikusu napredovati istom brzinom kao i do sada, da ces naci jos vise prostora za sut, i da ce i njihova publika imati mogucnosti da uziva u tvojim divnim asistencijama.
Partizan je doveo Suputa,mozda ce se i to sa Lukom srediti, ali svima njima je potrebno vreme adaptacije, jer Partizan je mnogo drugaciji od drugih klubova u nasoj ligi, a i naporan rad kod Duska Vujosevica ne moze svako da prati. Iskreno ne verujem da ce moci da te zamene, pogotovu ne u odbrani.
Jedino KAMERIX moze da izvuce stvar kao i uvek, zato se iskreno nadam da ce ostati jer sam oduvek bila Grobarka i ne bi volela da sa tvojim odlaskom Partizan skroz propadne. Volela bi samo da shvati sta je izgubio.
Moje " srecno" ti ne treba sada vec ces ga dobiti pre svake utakmice pocevsi od te 3 oktobra.
Sve bre znam!!!!!!!!

Elena

pre 19 godina

Vrlo je verovatno da se ne razumem bas najbolje u kosarku, ali ono sto pouzdano znam je to da je Dusan Kecman jedan od najpristojnijih i najkulturnijih momaka koje poznajem. Koliko sam procitala u ovim komentarima, srpska kosarka ce izgubiti jednog od najboljih kosarkasa, a ovaj grad jos jednog (a vrlo malo ih je preostalo) kulturnog momka. Svakako, puno srece, gde god da si Duso.. i vrati nam se brzo!

Soli

pre 19 godina

Makedonikos mozda nije klub renomea Partizana, ali ocigledno klub sa odlicnom vizijom sta zele u ovoj novoj sezoni. Ako su vec doveli super extra pojacanje u vidu Dusana, a tu je i Canak, a koliko znam i Rimac stize, ta prica kako je to neki bez veze klub pada u vodu. Partizan se olako odrekao svog najkvalitetnijeg pojedinca, koji mozda ne pleni igrom i nije strelac-ubica, ali igrac koga je milina gledati na terenu. Pa ljudi, ne secam se da je Danilovic igrao one-man show, ali kad pogledate njegovu statistiku, uvek je najbolji....Dusanu zelim sve najbolje i da dokaze svoje kvalitete i u Grckoj, gde ce imati prilike da se iskaze u potpunosti... Samo napred majstore!

byeki

pre 19 godina

Zaista bih zeleo ovom prilikom da demantujem sve kvaziinformacije i komentare koji su se ovde pojavili, a ticu se Dusana Kecmana.Posto sam njegov blizak prijatelj iz detinjstva, i neko ko je dobro upucen u sva desavanja oko ovog momka, osecam potrebu da se javim.Kao prvo, Dusan nije trazio od Partizana 600 000 eura, cak ni priblizno toliko i smatram da je bolesno i pomisliti tako nesto! Po zavrsetku sezone, Dusan i Partizan su seli i razgovarali, svako je ponudio svoje uslove i na miran nacin se razisli, kao prijatelji - ne treba zaboraviti da je Dusan u 2 godine osvojio 2 titule i dao znacajan doprinos igrama svog kluba.Rastanak je bio prijateljski uz uzajamno uverenje da ce Dusan uvek moci da se vrati u klub svoje potpune afirmacije.Grci su izasli sa korektnom ponudom, ambiciozno prave tim i igraju ULEB kup i to je bilo presudno za odlazak.Drugo, naklapanja za koga Dusan navija su beskorisna, dusom i telom je pripadao crno-belima, a pravi Grobari to znaju da cene, na cemu im zahvaljujem u njegovo ime!
Molim moderatora da objavi ovo pismo u celosti kao neku vrstu zakljucka ove diskusije, ali i samog Dusana.Pozelimo mu uspesan nastavak karijere i hvala na prostoru.

Dzimrija

pre 19 godina

Alo bre ljudi, Cmanke navija za zvezdu, poznavao sam mu burazera rodjenog...ali nije bitno, jeste videli kako je igro ove dve godine?

Eladan

pre 19 godina

Neka mu je srećno u novom klubu, on je igrač koji je možda i najzaslužniji što je Partizan uzeo ovu poslednju titulu svojom racionalnom i smirenom igrom (ej, on je bio i najbolji trojkaš lige, još jedan dokaz koliko je dobar. Svake godine je napredovao u po nekoj kategoriji, tako da je sad naš najbolji allround igrač posle dana slave Milenka Topića (mislim na igrače iz domaće lige)). I stvarno je greh na selektorsku dušu što ga zadnje dve godine zaobilaze, momak je to odavno zaslužio

Cane Kurbla

pre 19 godina

I eto ode jos jedan super kvalitetan kosarkas iz nase lige.Kakva steta,za sve nas prave ljubitelje i poznavaoce magicne igre pod obrucima.Iako sam dosta dugo sumnjao u Kecmanove igracke kvalitete,on nije prestajao da me iznenadjuje svojim napretkom. Pocev od Beopetrola gde izgradio ime,pa preko FMP-a i sad Partizana,dokazao je da se radi o zaista vrhunskom igracu,sposobnom da igra i velike i male utakmice.Ono sto je posebno mene divilo je njegova smirenost i odmerenost,kao i to da njega nikad niste videli u zutoj stampi,niti u bilo kom drugom tresh casopisu. A decko,ruku na srce,lepo izgleda,beogradsko je dete i popularan je. Kako li mu je uspelo? Na stranu sto su se svi selektori debelo ogresili o njega,pocev od juniorske selekcije pa preko A tima.Steta,Partizan ostaje bez svoje,po misljenju dosta ljudi,motorne snage,kako u odbrani tako i u napadu.Neka neko kaze protiv cinjenice da je on najbolji skakac tima,iako u timu ima igrace preko 210!!! Zelim mu svu srecu u Makedonikosu,s zeljom da dokaze svim nevernim Tomama da je lider i vodja ekipe.....I nadam se da ce jednog dana ponovo igrati na nasim parketima,kako bi mladi igraci imali sta da nauce od ovog ultra skolovanog igraca.....

Dragan

pre 19 godina

Alo bre Kecman je Grobar....I kakve su to price - "kao nadam se da ce se vratiti u crno beli klub (iako znam da navija za zvezdu)" Ocigledno da si neki ganci koji se teshi zbog ne dolaska Kecmana u cergu.... Ma mozda ja tripujem :) , mozda sam gledao dublera od Dusana kada je rekao da ni za koje pare ne bi obukao zvezdin dres........Dok je god takvih strucnjaka kao sto si ti bice interesantno citati ove komentare Jos jednom Kecmane srecno uvek uz tebe tvoji Grobari!!!!!!!!!!!

cmanke:)

pre 19 godina

partizn mozda gresi,sto ga nije zadrzao bar jos jednu sezonu,ali drago mi je zbog njega sto ce probati nesto drugacije!!!Nadam se da ce se vratiti u crno-beli klub kada zavrsi sa Evropom (iako znam da navija za zvezdu)SRECNO

smotan je sigurno

pre 19 godina

Pa normalnio je da covek ide ...Trazi dosta para kao i Vesa Petrovic..misle Divac ce da daje milione za njih..pa nisu oni Gurovic,Scepo..to su igraci klasa i ostace samo ako dobiju iste pare kao i preko..

Dule srecan put , kako rece JURIS dole imamo mi Suputa da te menja i bolje da igra , a jos je i GROBAR do koske provereno..

Ima da jede teren sa Millojevicem zeljan dokazivanja...

Srecno Dule ...i ne dovodite ovog malog ciganina Luku ..taj ne igra odbranu uopste.. a jos ce na derbiju da se zaplace..taj nije u Partizanu bio na skolovanju pa je smotan sigurno...

jug

pre 19 godina

PA ne, ne, neeeeeeeeeeeeee!!! Tog čoveka nisu upotrebili ni u Partizanu, ni pre, u FMP-u, a kao klinac je bio fenomenalan, i može da igraaaaaaaaa!!! Omrznuo sam zvezdu, za koju sam nekad navijao, sad ću da omrznem i našu košarku. Pa zašto ljudi tako?

JURIS

pre 19 godina

DRUGARI...

NAMA NE TREBA NI KEC NI LUKA ..IMAMO BRE SUPUTA KOJI CE DA IH ONESVESTI .. KAO STO JE TO RADIO I U VOJVODINI..NISAM VIDEO TAKO DOBROG IGRACA KOJI SKACE, SUTA, IGRA ODBRANU, A JAK KAO CRNA ZEMLJA ..SIGURAN IGRAC POSTO CEMO IGRATI EVROLIGU I GUMA LIGU ONDA NAM TREBA I DOBAR PLAY I 5 ICA PA DA UBIJAMO...
NPR. ZOROSKI I STJUART SU SUPER I JURIS NA TITULE...

Dragan

pre 19 godina

Dusane care!Puno srece u novom klubu , da i sa njima osvojish titulu zajedno sa svojim bivshim klupskim drugom Cankom.Kecman je jedan od najkorisnijuh igraca Partizana od kad ja pratim basket (preko 10 godina) , a uz to je i veliki GROBAR , da da pa sam je izjavio da ni za koje pare ne bi obukao zvezdin dres tako da komentari od "dilo_gadzo" i "hvala ti dule....." uopste ne stoje!!!U pravu je "dilo" kad kaze da Luka i Dusan ne igraju istu poziciju , ali upravo je to jedan od razloga prelaska u Partizan nezadovoljstvo Luke jer ga sakatin forsira na poziciji "cetvorke" a njemu kako je sam izjavio najvishe odgovara pozicija krila ("trojke") - znaci igrali bi! A sto se House-a tice sa njim je jasna situacija , on ce sada otici na letnji kamp na probu kod raznih klubova u NBA - znaci ako se niko ne navuce na njega (ja se nadam da nece :) ) naredni potez bi bio vracanje u Partizan .I jos jedna zamerka za B92 juce sam poslao 3 komentara (koji nisu sadrzavali nikakve uvrede itd...) i samo jedan je bio pusten - stvarno demokratski nema sta !!! Mada nije vam prvi put.... evo napisah ovde celu stranicu a mozda ni ovo nece videti svetlost dana - UZAS!!!

dilo_gadzo

pre 19 godina

Pero legendo pa Luka i Kecman ne igraju na istim mestima
"Luka Bogdanovic in Partizan !!! - July 2, 2004 - by Dragan Jankovski"
Ali!!!
"News from the champions: Kecman left,Bozovic stays,Bogdanovic didn't signed yet - July 3, 2004"
Kecman je sjajn igrac kao i svi uostalom koji su bili u onoj sjajnoj ekipi beopetrola koju smo unistili sudjenjem.
Mislim da ce sledece godine da se vrati u nasu ligu ali ce imati Crveno beli dres.
Partizanu je ostao jos samo jedan dan da se prijvi za kako grobari kazu GUMA ligu.

Marko

pre 19 godina

Žao mi je što ide Kecman,... Ali moram da kažem- Sve najbolje jednom od najboljih košarkaša i sportista koji je bio u Partizanu od kad ja pratim sport. Nadam se da će se vratiti. Srećno Dule!

HVALA TI DULE LEGENDO

pre 19 godina

DECKO ..SA OBZIROM DA SI ZVEZDAS ODLICNO SI ODRADIO UGOVOR...HVALA TI ZA DVE TITULE KOJE SI DOBRIM DELOM I TI OSVOJIO I BIO SI KLASA... ALI ZASICENJE LIGOM I DOVODJENJE SCEPA, SUPUTA I LUKE TI SVOJE MESTO GUBIS I KRAJ PRICE ...
A NE VREDIS 600 000 ZA NASE USLOVE... NEMAMO TE PARE ...SRECNO I HVALA TI... STRAVA SI BIO ..JA SAM TE OBOZAVAO...ALI NASLEDNICI SU TU...

Andrija

pre 19 godina

On zasluzuje da igra u prvoj petorci reprezentacije. Videli smo protiv Vojvodine ko je bolji Kecman ili Gurovic. Makedonikos ce sa njim da osvoji titulu.

Grobar

pre 19 godina

Ako je vec morao da ode bolje tamo nego na mali kalemegdan.Verovatno je shvatio da sledece godine ne bi imao prednost na svojoj poziciji,a on je u godinama kada vec mora da igra veoma zapazenu ulogu u ekipi.Dakle trazi novu sansu.To je njegova odluka.Svi bi mi voleli da je ostao...


Pozdrav
Grobar

branko

pre 19 godina

Zasto!!! Zato sto igra za pare a ne za eksere i sto ovi nisu dali koliko treba,a trebali su!!!
Idi Dusane i uzmi gde daju,debelo si zasluzio kao i Ostojic.
Hvala ti za sve!!!

montella

pre 19 godina

znači tuga. i taman sam pomislio da ćemo biti jači sledeće godine, a opet prosek...

Kecman je poslednje dve godine držao igru Partizana. Jedini srpski igrač koji podjednako dobro asistira, skače i krade lopte, a pritom i u napadu igra racionalno

JURIS

pre 19 godina

DRUGARI...

NAMA NE TREBA NI KEC NI LUKA ..IMAMO BRE SUPUTA KOJI CE DA IH ONESVESTI .. KAO STO JE TO RADIO I U VOJVODINI..NISAM VIDEO TAKO DOBROG IGRACA KOJI SKACE, SUTA, IGRA ODBRANU, A JAK KAO CRNA ZEMLJA ..SIGURAN IGRAC POSTO CEMO IGRATI EVROLIGU I GUMA LIGU ONDA NAM TREBA I DOBAR PLAY I 5 ICA PA DA UBIJAMO...
NPR. ZOROSKI I STJUART SU SUPER I JURIS NA TITULE...

montella

pre 19 godina

znači tuga. i taman sam pomislio da ćemo biti jači sledeće godine, a opet prosek...

Kecman je poslednje dve godine držao igru Partizana. Jedini srpski igrač koji podjednako dobro asistira, skače i krade lopte, a pritom i u napadu igra racionalno

branko

pre 19 godina

Zasto!!! Zato sto igra za pare a ne za eksere i sto ovi nisu dali koliko treba,a trebali su!!!
Idi Dusane i uzmi gde daju,debelo si zasluzio kao i Ostojic.
Hvala ti za sve!!!

Grobar

pre 19 godina

Ako je vec morao da ode bolje tamo nego na mali kalemegdan.Verovatno je shvatio da sledece godine ne bi imao prednost na svojoj poziciji,a on je u godinama kada vec mora da igra veoma zapazenu ulogu u ekipi.Dakle trazi novu sansu.To je njegova odluka.Svi bi mi voleli da je ostao...


Pozdrav
Grobar

Andrija

pre 19 godina

On zasluzuje da igra u prvoj petorci reprezentacije. Videli smo protiv Vojvodine ko je bolji Kecman ili Gurovic. Makedonikos ce sa njim da osvoji titulu.

HVALA TI DULE LEGENDO

pre 19 godina

DECKO ..SA OBZIROM DA SI ZVEZDAS ODLICNO SI ODRADIO UGOVOR...HVALA TI ZA DVE TITULE KOJE SI DOBRIM DELOM I TI OSVOJIO I BIO SI KLASA... ALI ZASICENJE LIGOM I DOVODJENJE SCEPA, SUPUTA I LUKE TI SVOJE MESTO GUBIS I KRAJ PRICE ...
A NE VREDIS 600 000 ZA NASE USLOVE... NEMAMO TE PARE ...SRECNO I HVALA TI... STRAVA SI BIO ..JA SAM TE OBOZAVAO...ALI NASLEDNICI SU TU...

Marko

pre 19 godina

Žao mi je što ide Kecman,... Ali moram da kažem- Sve najbolje jednom od najboljih košarkaša i sportista koji je bio u Partizanu od kad ja pratim sport. Nadam se da će se vratiti. Srećno Dule!

dilo_gadzo

pre 19 godina

Pero legendo pa Luka i Kecman ne igraju na istim mestima
"Luka Bogdanovic in Partizan !!! - July 2, 2004 - by Dragan Jankovski"
Ali!!!
"News from the champions: Kecman left,Bozovic stays,Bogdanovic didn't signed yet - July 3, 2004"
Kecman je sjajn igrac kao i svi uostalom koji su bili u onoj sjajnoj ekipi beopetrola koju smo unistili sudjenjem.
Mislim da ce sledece godine da se vrati u nasu ligu ali ce imati Crveno beli dres.
Partizanu je ostao jos samo jedan dan da se prijvi za kako grobari kazu GUMA ligu.

Dragan

pre 19 godina

Dusane care!Puno srece u novom klubu , da i sa njima osvojish titulu zajedno sa svojim bivshim klupskim drugom Cankom.Kecman je jedan od najkorisnijuh igraca Partizana od kad ja pratim basket (preko 10 godina) , a uz to je i veliki GROBAR , da da pa sam je izjavio da ni za koje pare ne bi obukao zvezdin dres tako da komentari od "dilo_gadzo" i "hvala ti dule....." uopste ne stoje!!!U pravu je "dilo" kad kaze da Luka i Dusan ne igraju istu poziciju , ali upravo je to jedan od razloga prelaska u Partizan nezadovoljstvo Luke jer ga sakatin forsira na poziciji "cetvorke" a njemu kako je sam izjavio najvishe odgovara pozicija krila ("trojke") - znaci igrali bi! A sto se House-a tice sa njim je jasna situacija , on ce sada otici na letnji kamp na probu kod raznih klubova u NBA - znaci ako se niko ne navuce na njega (ja se nadam da nece :) ) naredni potez bi bio vracanje u Partizan .I jos jedna zamerka za B92 juce sam poslao 3 komentara (koji nisu sadrzavali nikakve uvrede itd...) i samo jedan je bio pusten - stvarno demokratski nema sta !!! Mada nije vam prvi put.... evo napisah ovde celu stranicu a mozda ni ovo nece videti svetlost dana - UZAS!!!

jug

pre 19 godina

PA ne, ne, neeeeeeeeeeeeee!!! Tog čoveka nisu upotrebili ni u Partizanu, ni pre, u FMP-u, a kao klinac je bio fenomenalan, i može da igraaaaaaaaa!!! Omrznuo sam zvezdu, za koju sam nekad navijao, sad ću da omrznem i našu košarku. Pa zašto ljudi tako?

smotan je sigurno

pre 19 godina

Pa normalnio je da covek ide ...Trazi dosta para kao i Vesa Petrovic..misle Divac ce da daje milione za njih..pa nisu oni Gurovic,Scepo..to su igraci klasa i ostace samo ako dobiju iste pare kao i preko..

Dule srecan put , kako rece JURIS dole imamo mi Suputa da te menja i bolje da igra , a jos je i GROBAR do koske provereno..

Ima da jede teren sa Millojevicem zeljan dokazivanja...

Srecno Dule ...i ne dovodite ovog malog ciganina Luku ..taj ne igra odbranu uopste.. a jos ce na derbiju da se zaplace..taj nije u Partizanu bio na skolovanju pa je smotan sigurno...

cmanke:)

pre 19 godina

partizn mozda gresi,sto ga nije zadrzao bar jos jednu sezonu,ali drago mi je zbog njega sto ce probati nesto drugacije!!!Nadam se da ce se vratiti u crno-beli klub kada zavrsi sa Evropom (iako znam da navija za zvezdu)SRECNO

Dragan

pre 19 godina

Alo bre Kecman je Grobar....I kakve su to price - "kao nadam se da ce se vratiti u crno beli klub (iako znam da navija za zvezdu)" Ocigledno da si neki ganci koji se teshi zbog ne dolaska Kecmana u cergu.... Ma mozda ja tripujem :) , mozda sam gledao dublera od Dusana kada je rekao da ni za koje pare ne bi obukao zvezdin dres........Dok je god takvih strucnjaka kao sto si ti bice interesantno citati ove komentare Jos jednom Kecmane srecno uvek uz tebe tvoji Grobari!!!!!!!!!!!

Cane Kurbla

pre 19 godina

I eto ode jos jedan super kvalitetan kosarkas iz nase lige.Kakva steta,za sve nas prave ljubitelje i poznavaoce magicne igre pod obrucima.Iako sam dosta dugo sumnjao u Kecmanove igracke kvalitete,on nije prestajao da me iznenadjuje svojim napretkom. Pocev od Beopetrola gde izgradio ime,pa preko FMP-a i sad Partizana,dokazao je da se radi o zaista vrhunskom igracu,sposobnom da igra i velike i male utakmice.Ono sto je posebno mene divilo je njegova smirenost i odmerenost,kao i to da njega nikad niste videli u zutoj stampi,niti u bilo kom drugom tresh casopisu. A decko,ruku na srce,lepo izgleda,beogradsko je dete i popularan je. Kako li mu je uspelo? Na stranu sto su se svi selektori debelo ogresili o njega,pocev od juniorske selekcije pa preko A tima.Steta,Partizan ostaje bez svoje,po misljenju dosta ljudi,motorne snage,kako u odbrani tako i u napadu.Neka neko kaze protiv cinjenice da je on najbolji skakac tima,iako u timu ima igrace preko 210!!! Zelim mu svu srecu u Makedonikosu,s zeljom da dokaze svim nevernim Tomama da je lider i vodja ekipe.....I nadam se da ce jednog dana ponovo igrati na nasim parketima,kako bi mladi igraci imali sta da nauce od ovog ultra skolovanog igraca.....

Eladan

pre 19 godina

Neka mu je srećno u novom klubu, on je igrač koji je možda i najzaslužniji što je Partizan uzeo ovu poslednju titulu svojom racionalnom i smirenom igrom (ej, on je bio i najbolji trojkaš lige, još jedan dokaz koliko je dobar. Svake godine je napredovao u po nekoj kategoriji, tako da je sad naš najbolji allround igrač posle dana slave Milenka Topića (mislim na igrače iz domaće lige)). I stvarno je greh na selektorsku dušu što ga zadnje dve godine zaobilaze, momak je to odavno zaslužio

Dzimrija

pre 19 godina

Alo bre ljudi, Cmanke navija za zvezdu, poznavao sam mu burazera rodjenog...ali nije bitno, jeste videli kako je igro ove dve godine?

byeki

pre 19 godina

Zaista bih zeleo ovom prilikom da demantujem sve kvaziinformacije i komentare koji su se ovde pojavili, a ticu se Dusana Kecmana.Posto sam njegov blizak prijatelj iz detinjstva, i neko ko je dobro upucen u sva desavanja oko ovog momka, osecam potrebu da se javim.Kao prvo, Dusan nije trazio od Partizana 600 000 eura, cak ni priblizno toliko i smatram da je bolesno i pomisliti tako nesto! Po zavrsetku sezone, Dusan i Partizan su seli i razgovarali, svako je ponudio svoje uslove i na miran nacin se razisli, kao prijatelji - ne treba zaboraviti da je Dusan u 2 godine osvojio 2 titule i dao znacajan doprinos igrama svog kluba.Rastanak je bio prijateljski uz uzajamno uverenje da ce Dusan uvek moci da se vrati u klub svoje potpune afirmacije.Grci su izasli sa korektnom ponudom, ambiciozno prave tim i igraju ULEB kup i to je bilo presudno za odlazak.Drugo, naklapanja za koga Dusan navija su beskorisna, dusom i telom je pripadao crno-belima, a pravi Grobari to znaju da cene, na cemu im zahvaljujem u njegovo ime!
Molim moderatora da objavi ovo pismo u celosti kao neku vrstu zakljucka ove diskusije, ali i samog Dusana.Pozelimo mu uspesan nastavak karijere i hvala na prostoru.

Soli

pre 19 godina

Makedonikos mozda nije klub renomea Partizana, ali ocigledno klub sa odlicnom vizijom sta zele u ovoj novoj sezoni. Ako su vec doveli super extra pojacanje u vidu Dusana, a tu je i Canak, a koliko znam i Rimac stize, ta prica kako je to neki bez veze klub pada u vodu. Partizan se olako odrekao svog najkvalitetnijeg pojedinca, koji mozda ne pleni igrom i nije strelac-ubica, ali igrac koga je milina gledati na terenu. Pa ljudi, ne secam se da je Danilovic igrao one-man show, ali kad pogledate njegovu statistiku, uvek je najbolji....Dusanu zelim sve najbolje i da dokaze svoje kvalitete i u Grckoj, gde ce imati prilike da se iskaze u potpunosti... Samo napred majstore!

Elena

pre 19 godina

Vrlo je verovatno da se ne razumem bas najbolje u kosarku, ali ono sto pouzdano znam je to da je Dusan Kecman jedan od najpristojnijih i najkulturnijih momaka koje poznajem. Koliko sam procitala u ovim komentarima, srpska kosarka ce izgubiti jednog od najboljih kosarkasa, a ovaj grad jos jednog (a vrlo malo ih je preostalo) kulturnog momka. Svakako, puno srece, gde god da si Duso.. i vrati nam se brzo!

volim broj 7

pre 19 godina

Mozda jeste delija ali je za Partizan igrao srcem. I to onim najvecim do poslednjeg daha,do poslednje utakmice sa povredjenom nogom koja jos nije oporavljena sasvim.
Nije istina da nije hteo da ostane, zeleo je to potajno do poslednjeg trenutka, ali nije se stiglo do dogovora. Igras fenomenalno dve sezone a oni samo "krate" ugovore.
Nadam se da ce kao i uvek pokazati koliki je covek,ostati sa svima u dobrim odnosima ,pa ko zna, mozda jednog dana opet u Pioniru budemo gledali onu najsjajniju do sada crno- belu sedmicu.
Nadam se da ces u Makedonikusu napredovati istom brzinom kao i do sada, da ces naci jos vise prostora za sut, i da ce i njihova publika imati mogucnosti da uziva u tvojim divnim asistencijama.
Partizan je doveo Suputa,mozda ce se i to sa Lukom srediti, ali svima njima je potrebno vreme adaptacije, jer Partizan je mnogo drugaciji od drugih klubova u nasoj ligi, a i naporan rad kod Duska Vujosevica ne moze svako da prati. Iskreno ne verujem da ce moci da te zamene, pogotovu ne u odbrani.
Jedino KAMERIX moze da izvuce stvar kao i uvek, zato se iskreno nadam da ce ostati jer sam oduvek bila Grobarka i ne bi volela da sa tvojim odlaskom Partizan skroz propadne. Volela bi samo da shvati sta je izgubio.
Moje " srecno" ti ne treba sada vec ces ga dobiti pre svake utakmice pocevsi od te 3 oktobra.
Sve bre znam!!!!!!!!

montella

pre 19 godina

znači tuga. i taman sam pomislio da ćemo biti jači sledeće godine, a opet prosek...

Kecman je poslednje dve godine držao igru Partizana. Jedini srpski igrač koji podjednako dobro asistira, skače i krade lopte, a pritom i u napadu igra racionalno

branko

pre 19 godina

Zasto!!! Zato sto igra za pare a ne za eksere i sto ovi nisu dali koliko treba,a trebali su!!!
Idi Dusane i uzmi gde daju,debelo si zasluzio kao i Ostojic.
Hvala ti za sve!!!

Grobar

pre 19 godina

Ako je vec morao da ode bolje tamo nego na mali kalemegdan.Verovatno je shvatio da sledece godine ne bi imao prednost na svojoj poziciji,a on je u godinama kada vec mora da igra veoma zapazenu ulogu u ekipi.Dakle trazi novu sansu.To je njegova odluka.Svi bi mi voleli da je ostao...


Pozdrav
Grobar

Andrija

pre 19 godina

On zasluzuje da igra u prvoj petorci reprezentacije. Videli smo protiv Vojvodine ko je bolji Kecman ili Gurovic. Makedonikos ce sa njim da osvoji titulu.

HVALA TI DULE LEGENDO

pre 19 godina

DECKO ..SA OBZIROM DA SI ZVEZDAS ODLICNO SI ODRADIO UGOVOR...HVALA TI ZA DVE TITULE KOJE SI DOBRIM DELOM I TI OSVOJIO I BIO SI KLASA... ALI ZASICENJE LIGOM I DOVODJENJE SCEPA, SUPUTA I LUKE TI SVOJE MESTO GUBIS I KRAJ PRICE ...
A NE VREDIS 600 000 ZA NASE USLOVE... NEMAMO TE PARE ...SRECNO I HVALA TI... STRAVA SI BIO ..JA SAM TE OBOZAVAO...ALI NASLEDNICI SU TU...

Marko

pre 19 godina

Žao mi je što ide Kecman,... Ali moram da kažem- Sve najbolje jednom od najboljih košarkaša i sportista koji je bio u Partizanu od kad ja pratim sport. Nadam se da će se vratiti. Srećno Dule!

dilo_gadzo

pre 19 godina

Pero legendo pa Luka i Kecman ne igraju na istim mestima
"Luka Bogdanovic in Partizan !!! - July 2, 2004 - by Dragan Jankovski"
Ali!!!
"News from the champions: Kecman left,Bozovic stays,Bogdanovic didn't signed yet - July 3, 2004"
Kecman je sjajn igrac kao i svi uostalom koji su bili u onoj sjajnoj ekipi beopetrola koju smo unistili sudjenjem.
Mislim da ce sledece godine da se vrati u nasu ligu ali ce imati Crveno beli dres.
Partizanu je ostao jos samo jedan dan da se prijvi za kako grobari kazu GUMA ligu.

Dragan

pre 19 godina

Dusane care!Puno srece u novom klubu , da i sa njima osvojish titulu zajedno sa svojim bivshim klupskim drugom Cankom.Kecman je jedan od najkorisnijuh igraca Partizana od kad ja pratim basket (preko 10 godina) , a uz to je i veliki GROBAR , da da pa sam je izjavio da ni za koje pare ne bi obukao zvezdin dres tako da komentari od "dilo_gadzo" i "hvala ti dule....." uopste ne stoje!!!U pravu je "dilo" kad kaze da Luka i Dusan ne igraju istu poziciju , ali upravo je to jedan od razloga prelaska u Partizan nezadovoljstvo Luke jer ga sakatin forsira na poziciji "cetvorke" a njemu kako je sam izjavio najvishe odgovara pozicija krila ("trojke") - znaci igrali bi! A sto se House-a tice sa njim je jasna situacija , on ce sada otici na letnji kamp na probu kod raznih klubova u NBA - znaci ako se niko ne navuce na njega (ja se nadam da nece :) ) naredni potez bi bio vracanje u Partizan .I jos jedna zamerka za B92 juce sam poslao 3 komentara (koji nisu sadrzavali nikakve uvrede itd...) i samo jedan je bio pusten - stvarno demokratski nema sta !!! Mada nije vam prvi put.... evo napisah ovde celu stranicu a mozda ni ovo nece videti svetlost dana - UZAS!!!

JURIS

pre 19 godina

DRUGARI...

NAMA NE TREBA NI KEC NI LUKA ..IMAMO BRE SUPUTA KOJI CE DA IH ONESVESTI .. KAO STO JE TO RADIO I U VOJVODINI..NISAM VIDEO TAKO DOBROG IGRACA KOJI SKACE, SUTA, IGRA ODBRANU, A JAK KAO CRNA ZEMLJA ..SIGURAN IGRAC POSTO CEMO IGRATI EVROLIGU I GUMA LIGU ONDA NAM TREBA I DOBAR PLAY I 5 ICA PA DA UBIJAMO...
NPR. ZOROSKI I STJUART SU SUPER I JURIS NA TITULE...

jug

pre 19 godina

PA ne, ne, neeeeeeeeeeeeee!!! Tog čoveka nisu upotrebili ni u Partizanu, ni pre, u FMP-u, a kao klinac je bio fenomenalan, i može da igraaaaaaaaa!!! Omrznuo sam zvezdu, za koju sam nekad navijao, sad ću da omrznem i našu košarku. Pa zašto ljudi tako?

smotan je sigurno

pre 19 godina

Pa normalnio je da covek ide ...Trazi dosta para kao i Vesa Petrovic..misle Divac ce da daje milione za njih..pa nisu oni Gurovic,Scepo..to su igraci klasa i ostace samo ako dobiju iste pare kao i preko..

Dule srecan put , kako rece JURIS dole imamo mi Suputa da te menja i bolje da igra , a jos je i GROBAR do koske provereno..

Ima da jede teren sa Millojevicem zeljan dokazivanja...

Srecno Dule ...i ne dovodite ovog malog ciganina Luku ..taj ne igra odbranu uopste.. a jos ce na derbiju da se zaplace..taj nije u Partizanu bio na skolovanju pa je smotan sigurno...

cmanke:)

pre 19 godina

partizn mozda gresi,sto ga nije zadrzao bar jos jednu sezonu,ali drago mi je zbog njega sto ce probati nesto drugacije!!!Nadam se da ce se vratiti u crno-beli klub kada zavrsi sa Evropom (iako znam da navija za zvezdu)SRECNO

Dragan

pre 19 godina

Alo bre Kecman je Grobar....I kakve su to price - "kao nadam se da ce se vratiti u crno beli klub (iako znam da navija za zvezdu)" Ocigledno da si neki ganci koji se teshi zbog ne dolaska Kecmana u cergu.... Ma mozda ja tripujem :) , mozda sam gledao dublera od Dusana kada je rekao da ni za koje pare ne bi obukao zvezdin dres........Dok je god takvih strucnjaka kao sto si ti bice interesantno citati ove komentare Jos jednom Kecmane srecno uvek uz tebe tvoji Grobari!!!!!!!!!!!

Cane Kurbla

pre 19 godina

I eto ode jos jedan super kvalitetan kosarkas iz nase lige.Kakva steta,za sve nas prave ljubitelje i poznavaoce magicne igre pod obrucima.Iako sam dosta dugo sumnjao u Kecmanove igracke kvalitete,on nije prestajao da me iznenadjuje svojim napretkom. Pocev od Beopetrola gde izgradio ime,pa preko FMP-a i sad Partizana,dokazao je da se radi o zaista vrhunskom igracu,sposobnom da igra i velike i male utakmice.Ono sto je posebno mene divilo je njegova smirenost i odmerenost,kao i to da njega nikad niste videli u zutoj stampi,niti u bilo kom drugom tresh casopisu. A decko,ruku na srce,lepo izgleda,beogradsko je dete i popularan je. Kako li mu je uspelo? Na stranu sto su se svi selektori debelo ogresili o njega,pocev od juniorske selekcije pa preko A tima.Steta,Partizan ostaje bez svoje,po misljenju dosta ljudi,motorne snage,kako u odbrani tako i u napadu.Neka neko kaze protiv cinjenice da je on najbolji skakac tima,iako u timu ima igrace preko 210!!! Zelim mu svu srecu u Makedonikosu,s zeljom da dokaze svim nevernim Tomama da je lider i vodja ekipe.....I nadam se da ce jednog dana ponovo igrati na nasim parketima,kako bi mladi igraci imali sta da nauce od ovog ultra skolovanog igraca.....

Eladan

pre 19 godina

Neka mu je srećno u novom klubu, on je igrač koji je možda i najzaslužniji što je Partizan uzeo ovu poslednju titulu svojom racionalnom i smirenom igrom (ej, on je bio i najbolji trojkaš lige, još jedan dokaz koliko je dobar. Svake godine je napredovao u po nekoj kategoriji, tako da je sad naš najbolji allround igrač posle dana slave Milenka Topića (mislim na igrače iz domaće lige)). I stvarno je greh na selektorsku dušu što ga zadnje dve godine zaobilaze, momak je to odavno zaslužio

Dzimrija

pre 19 godina

Alo bre ljudi, Cmanke navija za zvezdu, poznavao sam mu burazera rodjenog...ali nije bitno, jeste videli kako je igro ove dve godine?

byeki

pre 19 godina

Zaista bih zeleo ovom prilikom da demantujem sve kvaziinformacije i komentare koji su se ovde pojavili, a ticu se Dusana Kecmana.Posto sam njegov blizak prijatelj iz detinjstva, i neko ko je dobro upucen u sva desavanja oko ovog momka, osecam potrebu da se javim.Kao prvo, Dusan nije trazio od Partizana 600 000 eura, cak ni priblizno toliko i smatram da je bolesno i pomisliti tako nesto! Po zavrsetku sezone, Dusan i Partizan su seli i razgovarali, svako je ponudio svoje uslove i na miran nacin se razisli, kao prijatelji - ne treba zaboraviti da je Dusan u 2 godine osvojio 2 titule i dao znacajan doprinos igrama svog kluba.Rastanak je bio prijateljski uz uzajamno uverenje da ce Dusan uvek moci da se vrati u klub svoje potpune afirmacije.Grci su izasli sa korektnom ponudom, ambiciozno prave tim i igraju ULEB kup i to je bilo presudno za odlazak.Drugo, naklapanja za koga Dusan navija su beskorisna, dusom i telom je pripadao crno-belima, a pravi Grobari to znaju da cene, na cemu im zahvaljujem u njegovo ime!
Molim moderatora da objavi ovo pismo u celosti kao neku vrstu zakljucka ove diskusije, ali i samog Dusana.Pozelimo mu uspesan nastavak karijere i hvala na prostoru.

Soli

pre 19 godina

Makedonikos mozda nije klub renomea Partizana, ali ocigledno klub sa odlicnom vizijom sta zele u ovoj novoj sezoni. Ako su vec doveli super extra pojacanje u vidu Dusana, a tu je i Canak, a koliko znam i Rimac stize, ta prica kako je to neki bez veze klub pada u vodu. Partizan se olako odrekao svog najkvalitetnijeg pojedinca, koji mozda ne pleni igrom i nije strelac-ubica, ali igrac koga je milina gledati na terenu. Pa ljudi, ne secam se da je Danilovic igrao one-man show, ali kad pogledate njegovu statistiku, uvek je najbolji....Dusanu zelim sve najbolje i da dokaze svoje kvalitete i u Grckoj, gde ce imati prilike da se iskaze u potpunosti... Samo napred majstore!

Elena

pre 19 godina

Vrlo je verovatno da se ne razumem bas najbolje u kosarku, ali ono sto pouzdano znam je to da je Dusan Kecman jedan od najpristojnijih i najkulturnijih momaka koje poznajem. Koliko sam procitala u ovim komentarima, srpska kosarka ce izgubiti jednog od najboljih kosarkasa, a ovaj grad jos jednog (a vrlo malo ih je preostalo) kulturnog momka. Svakako, puno srece, gde god da si Duso.. i vrati nam se brzo!

volim broj 7

pre 19 godina

Mozda jeste delija ali je za Partizan igrao srcem. I to onim najvecim do poslednjeg daha,do poslednje utakmice sa povredjenom nogom koja jos nije oporavljena sasvim.
Nije istina da nije hteo da ostane, zeleo je to potajno do poslednjeg trenutka, ali nije se stiglo do dogovora. Igras fenomenalno dve sezone a oni samo "krate" ugovore.
Nadam se da ce kao i uvek pokazati koliki je covek,ostati sa svima u dobrim odnosima ,pa ko zna, mozda jednog dana opet u Pioniru budemo gledali onu najsjajniju do sada crno- belu sedmicu.
Nadam se da ces u Makedonikusu napredovati istom brzinom kao i do sada, da ces naci jos vise prostora za sut, i da ce i njihova publika imati mogucnosti da uziva u tvojim divnim asistencijama.
Partizan je doveo Suputa,mozda ce se i to sa Lukom srediti, ali svima njima je potrebno vreme adaptacije, jer Partizan je mnogo drugaciji od drugih klubova u nasoj ligi, a i naporan rad kod Duska Vujosevica ne moze svako da prati. Iskreno ne verujem da ce moci da te zamene, pogotovu ne u odbrani.
Jedino KAMERIX moze da izvuce stvar kao i uvek, zato se iskreno nadam da ce ostati jer sam oduvek bila Grobarka i ne bi volela da sa tvojim odlaskom Partizan skroz propadne. Volela bi samo da shvati sta je izgubio.
Moje " srecno" ti ne treba sada vec ces ga dobiti pre svake utakmice pocevsi od te 3 oktobra.
Sve bre znam!!!!!!!!