Petak, 28.09.2018.

13:00

Kreće ABA – Zvezda i Cedevita u remontu, šta je s ostalima?

Izvor: B92

Kreæe ABA – Zvezda i Cedevita u remontu, šta je s ostalima? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

ogicg: a šta ćeš da pevaš kad vas Zvezda otrese u drugom kolu, nasred Podgorice?! Koju pesmu? Nije stiglo pojačanje, čuvate se za Euroligu....?!

cole

pre 5 godina

@cinik...sport klub nije ni prenosio aba ligu. bar ne u poslednjih nekoliko sezona. pravo na prenose aba lige kupila je arena sport i kod njih ce biti prenos gomile utakmica, ako ne i svih. ulebova takmicenja, evroligu i evrokup kupio je sport klub, kao i prethodnih godina, tako da ce prenosi tih utakmica biti na sk. spansku i grcku ligu kupila je arena, tako da ce se i taj basket gledati kod njih. pravo na nba ima sk...jel dovoljno?

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Zvezda prva bez lažne skromnosti!! Kako, zašto? Biće vam ubrzo jasno!! Cedevita bi trebala da zauzme drugu poziciju, a u borbi za treće mesto su Partizan i Budućnost!! Možda se nekom i ne sviđa ovakav poredak, ali živi bili pa videli!!

ferdinand

pre 5 godina

@ Drugo kolo u Moraci ce vam dat sve odgovore.Bice vam jasno da je Buducnost prejaka za Aba ligu.Zar mislite da je Buducnost ulozila toliko para u halu i tim da bi jednu godinu igrala EL.Naravno da nije. 
(ogicg, 28. septembar 2018 16:41) 

Ajde objasni zašto je to drugo kolo u Morači, po tvom pisanju i shvatanju, utakmica svih utakmica?
Kad vam krene ritam EL-ABA, nećete znati gde ste, pa će takvih "utakmica svih utakmica " biti svake nedelje. Plus stariji igrački kadar, umor, povrede... Teško da ćete izdržati pritisak jer toliki igrački i trenerski kvalitet jednostavno nemate, to je činjenica.

vazda

pre 5 godina

Cedevita realno prejak tim ima, ali to ne mora nužno da znači da su najbolja ekipa. Budućnost, kao što napisa neko, neće tek tako lako da isprati ritam el. Uostalom i nemaju neku igru, loše to izgleda. Partizan sasvim solidan, vidim ne daju mu velike šanse, ali ovaj tim sad i liči na nešto, videćemo dokle će otići. A Zvezda nije više toliko jaka, tako da manje loženja i zakazivanja finala, da vam se ne obije o glavu. To bi bile 4 ekipe za playoff, baš teško da iko može tu da se umeša.. Neka bude da je Cibona najbliža, a opet je daleko..
(Terzura, 28. septembar 2018 14:39) Burazeru, sezona jos nije ni pocela ti vec znas kako neko igra? Molim te, objasni mi kako

Miskec

pre 5 godina

"Mislite, fmp2 i Cedevita ?
(ntt, 28. septembar 2018 16:32)"
Jeste, svi mislimo fmp2, a i vi mislite na njih, kao i na fmp1 jer koji god da igra sa vama suri vas redovno!

Admiral

pre 5 godina

@ Drugo kolo u Moraci ce vam dat sve odgovore.Bice vam jasno da je Buducnost prejaka za Aba ligu.Zar mislite da je Buducnost ulozila toliko para u halu i tim da bi jednu godinu igrala EL.Naravno da nije.
(ogicg, 28. septembar 2018 16:41)

Iako uopste ne gotivim Zvezdu,navijacu iz sve snage da vas nakantaju sa 40 razlike,samo zbog tebe! Bezgranicno si nerealan,bezobrazan i provociras bez ikakvog osnova. Sta mislis,da ce Omic da vas izvadi je li?! Realno prvi favorit za osvajanje je Zvezda. Buducnost solidno jaka ali ne verujem da moze do titule,bar ne lagano kao sto doticni tvrdi. Cedevita besmisleni klub,skup gomile stranaca,bez publike,mislim da nemaju sansi. Partizan,nazalost,mislim da ne moze do trofeja ali se nadam da konacno krece sa dna,ekipa je solidna,mlada,ambiciozna ali za vrh jos uvek tanka. Ostali manje vise kao i do sad,ali ajde da vidimo,konacno krece trka :-)

kamikaza

pre 5 godina

Ko god da je dosao u Cedevitu, taj tim bih lagano precrtao kao kandidata za najvisi plasman. Ipak, sada to ne mogu. Njihovo ubedljivo najjace pojacanje jeste odlazak osovine Zoric-Tomas pa mozda sad i pocnu da igraju kosarku...

ogicg

pre 5 godina

Drugo kolo u Moraci ce vam dat sve odgovore.Bice vam jasno da je Buducnost prejaka za Aba ligu.Zar mislite da je Buducnost ulozila toliko para u halu i tim da bi jednu godinu igrala EL.Naravno da nije.

srb

pre 5 godina

al je jaka cedevita strasno. Po imenima prvi favorit za osvajanje aba lige ali ne mora to nista da znaci, mslm da ce na kraju odluciti ko ce bolje da uigra ekipu

nenad rs

pre 5 godina

Realno, Budućnost, jaka je i Cedevita, Zvezda bez pritiska može mnogo, i ova,, naša, '' Igokea može svakog dobiti ali njih niko ne voli ni ovdje, Partizan ću ispratiti zbog Pecarskog, taj mladić obećava, naravno za njih ne navijaš ali podrška Pecarskom i naravno Megi. Nedostaje tu Split i Šibenik, naravno i Bosna pa da to bude pravo ali ok.

kako da kazem

pre 5 godina

Antabija Voler se vratio u Mornar pre dve sezone igrao vrhunski vodio ih do finala kupa i finala lige crne gore. Imao dobru sezonu u Italiji i vraca se slobodno mogu da kazem ozbiljno pojacanje koje bi trebalo sigurno (80%) da ih odvuce u plejoff

Блаф

pre 5 godina

Идемо Звездо, играј и побиједи, сами против свих, као и увијек. Можемо ми то. Увијек уз вас, вјерујем у вас.

Gipsy

pre 5 godina

opet zvezda ima najskuplju ekipu... I opet će ih Cedevita ili Budućnost pobediti, jer previše novca su dali starim i istrošenim igračima, koji će igrati shodno godinama na kraju sezone...
(Bard Živa, 28. septembar 20

Kazes ti. Nemas ti decko pojma.Istroseni igraci sa 32 godine.? Koliko imaju LeBron, Nivicki, Durent i to jos u NBA.Pogledaj sastav Reala. gotovo vecina preko 32. Rudy , Ljulj 38 i 36

Baš zato što te znamo

pre 5 godina

Čović je shvatio da su klučne utakmice u play-off -u tako da, radi uštede para, prava pojačanja će dovesti u januaru.Prate se tri igrača NBA formata koji bi trebali da stave tačku na kraju.

Piksel

pre 5 godina

Prvo kao sto rekoh i prije nama je najbitnije da vise Alimpijevic nije na klupi, vec ozbiljan trener, koji ima autoritet i kod kojeg nema opustanja, pa igrao protiv autsajdera, kao sto nije bilo ni kod Radonjica ... Ali vidjecemo, nisam mogao da iscekam da pocne sezona, ova pauza je stvarno prevelika, ali evo pocinje i sad da se uziva :) ...

Nevezano za ovo, al jes za kosarku, jutros svrljam po jutjubu i morao sam po ko zna koji put da upalim Kecmanovu trojku :D :D :D ... Ne volim komsije ali onakav sled dogadjaja i to bas na gostujucem terenu u Hrvatsku, ne moze bolje, iskreno bas mislim da ne moze bolje ! :)

Nek je sa srecom svima ove sezone, izgleda da ce ovo biti sezona sa dosta jakih utakmica, bez favorita koji ce da se odlijepe odma, a to mi se svidja ... borba u svakoj tekmi ! Pa najbolji neka osvoji ! :) Svima sve najbolje !

xxx

pre 5 godina

Sta bi od one price kako u OLimpiju stizu sponzori i budzet od 7 miliona? 
Ah, nema tog budzeta kojeg Lisac ne moze u svoj dzep staviti... 
Iskreno, zar bilo ko u ABA ligi ocekuje bilo sta drugo osim finala CZ-CED?
(sasa the red baron, 28. septembar 2018 13:30). Ne, očekujemo Partizan u finalu.

zvezdas-RajvoSa

pre 5 godina

I opet zvezda ima najskuplju ekipu... I opet će ih Cedevita ili Budućnost pobediti, jer previše novca su dali starim i istrošenim igračima, koji će igrati shodno godinama na kraju sezone...
(Bard Živa, 28. septembar 2018 13:43)
Zvezda najskuplji tim? Sito Alonso iz Barselone direktno, ovaj iz Atalante (NBA) direktno. Samo jednu informaciju da podelim. Majkl Odzo u Zvezdi igra za 60.000 eura godisnje. Nisu to kikiriki ali je sigurno medju najeftinijim centrima u Aba ligi. Druga je stvar sto ce taj isti Odzo da upropasti sve Gagice, Australijance i ostale u toku sezone pa ce tamo u aprilu da bude da ga Zvezda placa 700, 800 hiljada eura,a on igra za samo 60.000 eura i ubedjen sam da Odzo ide u nekog evropskog bogatasa za milionski iznos.

Sportando

pre 5 godina

@Bard Živa
Da, ali sezona je drugačija. Zvezda će imati mnogo manje utakmica ove godine, pa će igrači spremnije dočekati završnicu. Takođe, klupa je značajno duža. Od starijih igrača tu se Perperoglu i Faje, ostali svi su ispod 30. Zamena za 4 fali, ali popunjavace Perperoglu i Davidovac. Simanića će uprava verovatno trpeti jedno pola sezone, pa ako konačno krene super, ako ne reagovaće i svi stariji igrači će imati dobre zamene.

skywalker-kze

pre 5 godina

Moja prognoza:

1.Crvena Zvezda
2.Cedevita
3.Buducnost
4.Partizan
5.Igokea
6.Mornar
7.Olimpija
8.FMP
9.Mega
10. Cibona
11.Krka
12.Zadar

Terzura

pre 5 godina

Cedevita realno prejak tim ima, ali to ne mora nužno da znači da su najbolja ekipa.
Budućnost, kao što napisa neko, neće tek tako lako da isprati ritam el. Uostalom i nemaju neku igru, loše to izgleda.
Partizan sasvim solidan, vidim ne daju mu velike šanse, ali ovaj tim sad i liči na nešto, videćemo dokle će otići.
A Zvezda nije više toliko jaka, tako da manje loženja i zakazivanja finala, da vam se ne obije o glavu.
To bi bile 4 ekipe za playoff, baš teško da iko može tu da se umeša.. Neka bude da je Cibona najbliža, a opet je daleko..

Millennium

pre 5 godina

Zvezda i Partizan se bore za titulu. Možda i Cedevita. Najbolji igrač Budućnosti prošle godine je bio Alimpijević. Od sledeće godine ponovo srpski tim u EL. Videćemo koji.

sasa the red baron

pre 5 godina

THE:::

Sta bi od one price kako u OLimpiju stizu sponzori i budzet od 7 miliona?
Ah, nema tog budzeta kojeg Lisac ne moze u svoj dzep staviti...
Iskreno, zar bilo ko u ABA ligi ocekuje bilo sta drugo osim finala CZ-CED?

TheBeard

pre 5 godina

Zvezda i Cedevita najjači,Budućnost nema teorije da izdrži ritam.Samo da nam ne oduzmu mesto u EL zbog Budućnosti koja će biti napunjena.

dukat

pre 5 godina

Sada ce tek videti Buducnost sta je pakleni ritam, posebno pred sam kraj sezone kada krece play off ABA Lige. Cedevita i Buducnost po imenima i ulozenom novcu imaju dve najjace ekipe. Zvezda je pogodila sa pojacanjima ali ono sto je najvaznije sa trenerom Tomicem, tako da ocekujem te tri ekipe u glavnoj borbi za Evroligu sledece godine. Odmah iza je Partizan ali mislim da nemaju sanse za titulu ali je play off realan domet.

Bard Živa

pre 5 godina

I opet zvezda ima najskuplju ekipu... I opet će ih Cedevita ili Budućnost pobediti, jer previše novca su dali starim i istrošenim igračima, koji će igrati shodno godinama na kraju sezone...

dukat

pre 5 godina

Sada ce tek videti Buducnost sta je pakleni ritam, posebno pred sam kraj sezone kada krece play off ABA Lige. Cedevita i Buducnost po imenima i ulozenom novcu imaju dve najjace ekipe. Zvezda je pogodila sa pojacanjima ali ono sto je najvaznije sa trenerom Tomicem, tako da ocekujem te tri ekipe u glavnoj borbi za Evroligu sledece godine. Odmah iza je Partizan ali mislim da nemaju sanse za titulu ali je play off realan domet.

TheBeard

pre 5 godina

Zvezda i Cedevita najjači,Budućnost nema teorije da izdrži ritam.Samo da nam ne oduzmu mesto u EL zbog Budućnosti koja će biti napunjena.

sasa the red baron

pre 5 godina

THE:::

Sta bi od one price kako u OLimpiju stizu sponzori i budzet od 7 miliona?
Ah, nema tog budzeta kojeg Lisac ne moze u svoj dzep staviti...
Iskreno, zar bilo ko u ABA ligi ocekuje bilo sta drugo osim finala CZ-CED?

skywalker-kze

pre 5 godina

Moja prognoza:

1.Crvena Zvezda
2.Cedevita
3.Buducnost
4.Partizan
5.Igokea
6.Mornar
7.Olimpija
8.FMP
9.Mega
10. Cibona
11.Krka
12.Zadar

Millennium

pre 5 godina

Zvezda i Partizan se bore za titulu. Možda i Cedevita. Najbolji igrač Budućnosti prošle godine je bio Alimpijević. Od sledeće godine ponovo srpski tim u EL. Videćemo koji.

zvezdas-RajvoSa

pre 5 godina

I opet zvezda ima najskuplju ekipu... I opet će ih Cedevita ili Budućnost pobediti, jer previše novca su dali starim i istrošenim igračima, koji će igrati shodno godinama na kraju sezone...
(Bard Živa, 28. septembar 2018 13:43)
Zvezda najskuplji tim? Sito Alonso iz Barselone direktno, ovaj iz Atalante (NBA) direktno. Samo jednu informaciju da podelim. Majkl Odzo u Zvezdi igra za 60.000 eura godisnje. Nisu to kikiriki ali je sigurno medju najeftinijim centrima u Aba ligi. Druga je stvar sto ce taj isti Odzo da upropasti sve Gagice, Australijance i ostale u toku sezone pa ce tamo u aprilu da bude da ga Zvezda placa 700, 800 hiljada eura,a on igra za samo 60.000 eura i ubedjen sam da Odzo ide u nekog evropskog bogatasa za milionski iznos.

Baš zato što te znamo

pre 5 godina

Čović je shvatio da su klučne utakmice u play-off -u tako da, radi uštede para, prava pojačanja će dovesti u januaru.Prate se tri igrača NBA formata koji bi trebali da stave tačku na kraju.

Terzura

pre 5 godina

Cedevita realno prejak tim ima, ali to ne mora nužno da znači da su najbolja ekipa.
Budućnost, kao što napisa neko, neće tek tako lako da isprati ritam el. Uostalom i nemaju neku igru, loše to izgleda.
Partizan sasvim solidan, vidim ne daju mu velike šanse, ali ovaj tim sad i liči na nešto, videćemo dokle će otići.
A Zvezda nije više toliko jaka, tako da manje loženja i zakazivanja finala, da vam se ne obije o glavu.
To bi bile 4 ekipe za playoff, baš teško da iko može tu da se umeša.. Neka bude da je Cibona najbliža, a opet je daleko..

Piksel

pre 5 godina

Prvo kao sto rekoh i prije nama je najbitnije da vise Alimpijevic nije na klupi, vec ozbiljan trener, koji ima autoritet i kod kojeg nema opustanja, pa igrao protiv autsajdera, kao sto nije bilo ni kod Radonjica ... Ali vidjecemo, nisam mogao da iscekam da pocne sezona, ova pauza je stvarno prevelika, ali evo pocinje i sad da se uziva :) ...

Nevezano za ovo, al jes za kosarku, jutros svrljam po jutjubu i morao sam po ko zna koji put da upalim Kecmanovu trojku :D :D :D ... Ne volim komsije ali onakav sled dogadjaja i to bas na gostujucem terenu u Hrvatsku, ne moze bolje, iskreno bas mislim da ne moze bolje ! :)

Nek je sa srecom svima ove sezone, izgleda da ce ovo biti sezona sa dosta jakih utakmica, bez favorita koji ce da se odlijepe odma, a to mi se svidja ... borba u svakoj tekmi ! Pa najbolji neka osvoji ! :) Svima sve najbolje !

Sportando

pre 5 godina

@Bard Živa
Da, ali sezona je drugačija. Zvezda će imati mnogo manje utakmica ove godine, pa će igrači spremnije dočekati završnicu. Takođe, klupa je značajno duža. Od starijih igrača tu se Perperoglu i Faje, ostali svi su ispod 30. Zamena za 4 fali, ali popunjavace Perperoglu i Davidovac. Simanića će uprava verovatno trpeti jedno pola sezone, pa ako konačno krene super, ako ne reagovaće i svi stariji igrači će imati dobre zamene.

Admiral

pre 5 godina

@ Drugo kolo u Moraci ce vam dat sve odgovore.Bice vam jasno da je Buducnost prejaka za Aba ligu.Zar mislite da je Buducnost ulozila toliko para u halu i tim da bi jednu godinu igrala EL.Naravno da nije.
(ogicg, 28. septembar 2018 16:41)

Iako uopste ne gotivim Zvezdu,navijacu iz sve snage da vas nakantaju sa 40 razlike,samo zbog tebe! Bezgranicno si nerealan,bezobrazan i provociras bez ikakvog osnova. Sta mislis,da ce Omic da vas izvadi je li?! Realno prvi favorit za osvajanje je Zvezda. Buducnost solidno jaka ali ne verujem da moze do titule,bar ne lagano kao sto doticni tvrdi. Cedevita besmisleni klub,skup gomile stranaca,bez publike,mislim da nemaju sansi. Partizan,nazalost,mislim da ne moze do trofeja ali se nadam da konacno krece sa dna,ekipa je solidna,mlada,ambiciozna ali za vrh jos uvek tanka. Ostali manje vise kao i do sad,ali ajde da vidimo,konacno krece trka :-)

Блаф

pre 5 godina

Идемо Звездо, играј и побиједи, сами против свих, као и увијек. Можемо ми то. Увијек уз вас, вјерујем у вас.

ferdinand

pre 5 godina

@ Drugo kolo u Moraci ce vam dat sve odgovore.Bice vam jasno da je Buducnost prejaka za Aba ligu.Zar mislite da je Buducnost ulozila toliko para u halu i tim da bi jednu godinu igrala EL.Naravno da nije. 
(ogicg, 28. septembar 2018 16:41) 

Ajde objasni zašto je to drugo kolo u Morači, po tvom pisanju i shvatanju, utakmica svih utakmica?
Kad vam krene ritam EL-ABA, nećete znati gde ste, pa će takvih "utakmica svih utakmica " biti svake nedelje. Plus stariji igrački kadar, umor, povrede... Teško da ćete izdržati pritisak jer toliki igrački i trenerski kvalitet jednostavno nemate, to je činjenica.

Bard Živa

pre 5 godina

I opet zvezda ima najskuplju ekipu... I opet će ih Cedevita ili Budućnost pobediti, jer previše novca su dali starim i istrošenim igračima, koji će igrati shodno godinama na kraju sezone...

xxx

pre 5 godina

Sta bi od one price kako u OLimpiju stizu sponzori i budzet od 7 miliona? 
Ah, nema tog budzeta kojeg Lisac ne moze u svoj dzep staviti... 
Iskreno, zar bilo ko u ABA ligi ocekuje bilo sta drugo osim finala CZ-CED?
(sasa the red baron, 28. septembar 2018 13:30). Ne, očekujemo Partizan u finalu.

Gipsy

pre 5 godina

opet zvezda ima najskuplju ekipu... I opet će ih Cedevita ili Budućnost pobediti, jer previše novca su dali starim i istrošenim igračima, koji će igrati shodno godinama na kraju sezone...
(Bard Živa, 28. septembar 20

Kazes ti. Nemas ti decko pojma.Istroseni igraci sa 32 godine.? Koliko imaju LeBron, Nivicki, Durent i to jos u NBA.Pogledaj sastav Reala. gotovo vecina preko 32. Rudy , Ljulj 38 i 36

srb

pre 5 godina

al je jaka cedevita strasno. Po imenima prvi favorit za osvajanje aba lige ali ne mora to nista da znaci, mslm da ce na kraju odluciti ko ce bolje da uigra ekipu

kamikaza

pre 5 godina

Ko god da je dosao u Cedevitu, taj tim bih lagano precrtao kao kandidata za najvisi plasman. Ipak, sada to ne mogu. Njihovo ubedljivo najjace pojacanje jeste odlazak osovine Zoric-Tomas pa mozda sad i pocnu da igraju kosarku...

Miskec

pre 5 godina

"Mislite, fmp2 i Cedevita ?
(ntt, 28. septembar 2018 16:32)"
Jeste, svi mislimo fmp2, a i vi mislite na njih, kao i na fmp1 jer koji god da igra sa vama suri vas redovno!

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Zvezda prva bez lažne skromnosti!! Kako, zašto? Biće vam ubrzo jasno!! Cedevita bi trebala da zauzme drugu poziciju, a u borbi za treće mesto su Partizan i Budućnost!! Možda se nekom i ne sviđa ovakav poredak, ali živi bili pa videli!!

kako da kazem

pre 5 godina

Antabija Voler se vratio u Mornar pre dve sezone igrao vrhunski vodio ih do finala kupa i finala lige crne gore. Imao dobru sezonu u Italiji i vraca se slobodno mogu da kazem ozbiljno pojacanje koje bi trebalo sigurno (80%) da ih odvuce u plejoff

nenad rs

pre 5 godina

Realno, Budućnost, jaka je i Cedevita, Zvezda bez pritiska može mnogo, i ova,, naša, '' Igokea može svakog dobiti ali njih niko ne voli ni ovdje, Partizan ću ispratiti zbog Pecarskog, taj mladić obećava, naravno za njih ne navijaš ali podrška Pecarskom i naravno Megi. Nedostaje tu Split i Šibenik, naravno i Bosna pa da to bude pravo ali ok.

vazda

pre 5 godina

Cedevita realno prejak tim ima, ali to ne mora nužno da znači da su najbolja ekipa. Budućnost, kao što napisa neko, neće tek tako lako da isprati ritam el. Uostalom i nemaju neku igru, loše to izgleda. Partizan sasvim solidan, vidim ne daju mu velike šanse, ali ovaj tim sad i liči na nešto, videćemo dokle će otići. A Zvezda nije više toliko jaka, tako da manje loženja i zakazivanja finala, da vam se ne obije o glavu. To bi bile 4 ekipe za playoff, baš teško da iko može tu da se umeša.. Neka bude da je Cibona najbliža, a opet je daleko..
(Terzura, 28. septembar 2018 14:39) Burazeru, sezona jos nije ni pocela ti vec znas kako neko igra? Molim te, objasni mi kako

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

ogicg: a šta ćeš da pevaš kad vas Zvezda otrese u drugom kolu, nasred Podgorice?! Koju pesmu? Nije stiglo pojačanje, čuvate se za Euroligu....?!

cole

pre 5 godina

@cinik...sport klub nije ni prenosio aba ligu. bar ne u poslednjih nekoliko sezona. pravo na prenose aba lige kupila je arena sport i kod njih ce biti prenos gomile utakmica, ako ne i svih. ulebova takmicenja, evroligu i evrokup kupio je sport klub, kao i prethodnih godina, tako da ce prenosi tih utakmica biti na sk. spansku i grcku ligu kupila je arena, tako da ce se i taj basket gledati kod njih. pravo na nba ima sk...jel dovoljno?

ogicg

pre 5 godina

Drugo kolo u Moraci ce vam dat sve odgovore.Bice vam jasno da je Buducnost prejaka za Aba ligu.Zar mislite da je Buducnost ulozila toliko para u halu i tim da bi jednu godinu igrala EL.Naravno da nije.

sasa the red baron

pre 5 godina

THE:::

Sta bi od one price kako u OLimpiju stizu sponzori i budzet od 7 miliona?
Ah, nema tog budzeta kojeg Lisac ne moze u svoj dzep staviti...
Iskreno, zar bilo ko u ABA ligi ocekuje bilo sta drugo osim finala CZ-CED?

TheBeard

pre 5 godina

Zvezda i Cedevita najjači,Budućnost nema teorije da izdrži ritam.Samo da nam ne oduzmu mesto u EL zbog Budućnosti koja će biti napunjena.

Bard Živa

pre 5 godina

I opet zvezda ima najskuplju ekipu... I opet će ih Cedevita ili Budućnost pobediti, jer previše novca su dali starim i istrošenim igračima, koji će igrati shodno godinama na kraju sezone...

ogicg

pre 5 godina

Drugo kolo u Moraci ce vam dat sve odgovore.Bice vam jasno da je Buducnost prejaka za Aba ligu.Zar mislite da je Buducnost ulozila toliko para u halu i tim da bi jednu godinu igrala EL.Naravno da nije.

dukat

pre 5 godina

Sada ce tek videti Buducnost sta je pakleni ritam, posebno pred sam kraj sezone kada krece play off ABA Lige. Cedevita i Buducnost po imenima i ulozenom novcu imaju dve najjace ekipe. Zvezda je pogodila sa pojacanjima ali ono sto je najvaznije sa trenerom Tomicem, tako da ocekujem te tri ekipe u glavnoj borbi za Evroligu sledece godine. Odmah iza je Partizan ali mislim da nemaju sanse za titulu ali je play off realan domet.

skywalker-kze

pre 5 godina

Moja prognoza:

1.Crvena Zvezda
2.Cedevita
3.Buducnost
4.Partizan
5.Igokea
6.Mornar
7.Olimpija
8.FMP
9.Mega
10. Cibona
11.Krka
12.Zadar

xxx

pre 5 godina

Sta bi od one price kako u OLimpiju stizu sponzori i budzet od 7 miliona? 
Ah, nema tog budzeta kojeg Lisac ne moze u svoj dzep staviti... 
Iskreno, zar bilo ko u ABA ligi ocekuje bilo sta drugo osim finala CZ-CED?
(sasa the red baron, 28. septembar 2018 13:30). Ne, očekujemo Partizan u finalu.

Terzura

pre 5 godina

Cedevita realno prejak tim ima, ali to ne mora nužno da znači da su najbolja ekipa.
Budućnost, kao što napisa neko, neće tek tako lako da isprati ritam el. Uostalom i nemaju neku igru, loše to izgleda.
Partizan sasvim solidan, vidim ne daju mu velike šanse, ali ovaj tim sad i liči na nešto, videćemo dokle će otići.
A Zvezda nije više toliko jaka, tako da manje loženja i zakazivanja finala, da vam se ne obije o glavu.
To bi bile 4 ekipe za playoff, baš teško da iko može tu da se umeša.. Neka bude da je Cibona najbliža, a opet je daleko..

Baš zato što te znamo

pre 5 godina

Čović je shvatio da su klučne utakmice u play-off -u tako da, radi uštede para, prava pojačanja će dovesti u januaru.Prate se tri igrača NBA formata koji bi trebali da stave tačku na kraju.

zvezdas-RajvoSa

pre 5 godina

I opet zvezda ima najskuplju ekipu... I opet će ih Cedevita ili Budućnost pobediti, jer previše novca su dali starim i istrošenim igračima, koji će igrati shodno godinama na kraju sezone...
(Bard Živa, 28. septembar 2018 13:43)
Zvezda najskuplji tim? Sito Alonso iz Barselone direktno, ovaj iz Atalante (NBA) direktno. Samo jednu informaciju da podelim. Majkl Odzo u Zvezdi igra za 60.000 eura godisnje. Nisu to kikiriki ali je sigurno medju najeftinijim centrima u Aba ligi. Druga je stvar sto ce taj isti Odzo da upropasti sve Gagice, Australijance i ostale u toku sezone pa ce tamo u aprilu da bude da ga Zvezda placa 700, 800 hiljada eura,a on igra za samo 60.000 eura i ubedjen sam da Odzo ide u nekog evropskog bogatasa za milionski iznos.

kako da kazem

pre 5 godina

Antabija Voler se vratio u Mornar pre dve sezone igrao vrhunski vodio ih do finala kupa i finala lige crne gore. Imao dobru sezonu u Italiji i vraca se slobodno mogu da kazem ozbiljno pojacanje koje bi trebalo sigurno (80%) da ih odvuce u plejoff

Millennium

pre 5 godina

Zvezda i Partizan se bore za titulu. Možda i Cedevita. Najbolji igrač Budućnosti prošle godine je bio Alimpijević. Od sledeće godine ponovo srpski tim u EL. Videćemo koji.

Блаф

pre 5 godina

Идемо Звездо, играј и побиједи, сами против свих, као и увијек. Можемо ми то. Увијек уз вас, вјерујем у вас.

Gipsy

pre 5 godina

opet zvezda ima najskuplju ekipu... I opet će ih Cedevita ili Budućnost pobediti, jer previše novca su dali starim i istrošenim igračima, koji će igrati shodno godinama na kraju sezone...
(Bard Živa, 28. septembar 20

Kazes ti. Nemas ti decko pojma.Istroseni igraci sa 32 godine.? Koliko imaju LeBron, Nivicki, Durent i to jos u NBA.Pogledaj sastav Reala. gotovo vecina preko 32. Rudy , Ljulj 38 i 36

Piksel

pre 5 godina

Prvo kao sto rekoh i prije nama je najbitnije da vise Alimpijevic nije na klupi, vec ozbiljan trener, koji ima autoritet i kod kojeg nema opustanja, pa igrao protiv autsajdera, kao sto nije bilo ni kod Radonjica ... Ali vidjecemo, nisam mogao da iscekam da pocne sezona, ova pauza je stvarno prevelika, ali evo pocinje i sad da se uziva :) ...

Nevezano za ovo, al jes za kosarku, jutros svrljam po jutjubu i morao sam po ko zna koji put da upalim Kecmanovu trojku :D :D :D ... Ne volim komsije ali onakav sled dogadjaja i to bas na gostujucem terenu u Hrvatsku, ne moze bolje, iskreno bas mislim da ne moze bolje ! :)

Nek je sa srecom svima ove sezone, izgleda da ce ovo biti sezona sa dosta jakih utakmica, bez favorita koji ce da se odlijepe odma, a to mi se svidja ... borba u svakoj tekmi ! Pa najbolji neka osvoji ! :) Svima sve najbolje !

srb

pre 5 godina

al je jaka cedevita strasno. Po imenima prvi favorit za osvajanje aba lige ali ne mora to nista da znaci, mslm da ce na kraju odluciti ko ce bolje da uigra ekipu

Admiral

pre 5 godina

@ Drugo kolo u Moraci ce vam dat sve odgovore.Bice vam jasno da je Buducnost prejaka za Aba ligu.Zar mislite da je Buducnost ulozila toliko para u halu i tim da bi jednu godinu igrala EL.Naravno da nije.
(ogicg, 28. septembar 2018 16:41)

Iako uopste ne gotivim Zvezdu,navijacu iz sve snage da vas nakantaju sa 40 razlike,samo zbog tebe! Bezgranicno si nerealan,bezobrazan i provociras bez ikakvog osnova. Sta mislis,da ce Omic da vas izvadi je li?! Realno prvi favorit za osvajanje je Zvezda. Buducnost solidno jaka ali ne verujem da moze do titule,bar ne lagano kao sto doticni tvrdi. Cedevita besmisleni klub,skup gomile stranaca,bez publike,mislim da nemaju sansi. Partizan,nazalost,mislim da ne moze do trofeja ali se nadam da konacno krece sa dna,ekipa je solidna,mlada,ambiciozna ali za vrh jos uvek tanka. Ostali manje vise kao i do sad,ali ajde da vidimo,konacno krece trka :-)

Miskec

pre 5 godina

"Mislite, fmp2 i Cedevita ?
(ntt, 28. septembar 2018 16:32)"
Jeste, svi mislimo fmp2, a i vi mislite na njih, kao i na fmp1 jer koji god da igra sa vama suri vas redovno!

vazda

pre 5 godina

Cedevita realno prejak tim ima, ali to ne mora nužno da znači da su najbolja ekipa. Budućnost, kao što napisa neko, neće tek tako lako da isprati ritam el. Uostalom i nemaju neku igru, loše to izgleda. Partizan sasvim solidan, vidim ne daju mu velike šanse, ali ovaj tim sad i liči na nešto, videćemo dokle će otići. A Zvezda nije više toliko jaka, tako da manje loženja i zakazivanja finala, da vam se ne obije o glavu. To bi bile 4 ekipe za playoff, baš teško da iko može tu da se umeša.. Neka bude da je Cibona najbliža, a opet je daleko..
(Terzura, 28. septembar 2018 14:39) Burazeru, sezona jos nije ni pocela ti vec znas kako neko igra? Molim te, objasni mi kako

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

ogicg: a šta ćeš da pevaš kad vas Zvezda otrese u drugom kolu, nasred Podgorice?! Koju pesmu? Nije stiglo pojačanje, čuvate se za Euroligu....?!

SAŠA FRANKFURT

pre 5 godina

Zvezda prva bez lažne skromnosti!! Kako, zašto? Biće vam ubrzo jasno!! Cedevita bi trebala da zauzme drugu poziciju, a u borbi za treće mesto su Partizan i Budućnost!! Možda se nekom i ne sviđa ovakav poredak, ali živi bili pa videli!!

Sportando

pre 5 godina

@Bard Živa
Da, ali sezona je drugačija. Zvezda će imati mnogo manje utakmica ove godine, pa će igrači spremnije dočekati završnicu. Takođe, klupa je značajno duža. Od starijih igrača tu se Perperoglu i Faje, ostali svi su ispod 30. Zamena za 4 fali, ali popunjavace Perperoglu i Davidovac. Simanića će uprava verovatno trpeti jedno pola sezone, pa ako konačno krene super, ako ne reagovaće i svi stariji igrači će imati dobre zamene.

nenad rs

pre 5 godina

Realno, Budućnost, jaka je i Cedevita, Zvezda bez pritiska može mnogo, i ova,, naša, '' Igokea može svakog dobiti ali njih niko ne voli ni ovdje, Partizan ću ispratiti zbog Pecarskog, taj mladić obećava, naravno za njih ne navijaš ali podrška Pecarskom i naravno Megi. Nedostaje tu Split i Šibenik, naravno i Bosna pa da to bude pravo ali ok.

ferdinand

pre 5 godina

@ Drugo kolo u Moraci ce vam dat sve odgovore.Bice vam jasno da je Buducnost prejaka za Aba ligu.Zar mislite da je Buducnost ulozila toliko para u halu i tim da bi jednu godinu igrala EL.Naravno da nije. 
(ogicg, 28. septembar 2018 16:41) 

Ajde objasni zašto je to drugo kolo u Morači, po tvom pisanju i shvatanju, utakmica svih utakmica?
Kad vam krene ritam EL-ABA, nećete znati gde ste, pa će takvih "utakmica svih utakmica " biti svake nedelje. Plus stariji igrački kadar, umor, povrede... Teško da ćete izdržati pritisak jer toliki igrački i trenerski kvalitet jednostavno nemate, to je činjenica.

kamikaza

pre 5 godina

Ko god da je dosao u Cedevitu, taj tim bih lagano precrtao kao kandidata za najvisi plasman. Ipak, sada to ne mogu. Njihovo ubedljivo najjace pojacanje jeste odlazak osovine Zoric-Tomas pa mozda sad i pocnu da igraju kosarku...

cole

pre 5 godina

@cinik...sport klub nije ni prenosio aba ligu. bar ne u poslednjih nekoliko sezona. pravo na prenose aba lige kupila je arena sport i kod njih ce biti prenos gomile utakmica, ako ne i svih. ulebova takmicenja, evroligu i evrokup kupio je sport klub, kao i prethodnih godina, tako da ce prenosi tih utakmica biti na sk. spansku i grcku ligu kupila je arena, tako da ce se i taj basket gledati kod njih. pravo na nba ima sk...jel dovoljno?