Utorak, 25.09.2018.

15:26

Mirković: Bili smo utučeni, Stojkoviću ne treba "drati kožu"

Trener Partizana Zoran Mirković rekao je da su fudbaleri bili utučeni posle derbija, ali da su sada dobro i da im je neophodan kontinuitet da bi bili pravi.

Izvor: PT

Mirkoviæ: Bili smo utuèeni, Stojkoviæu ne treba "drati kožu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Peđa

pre 5 godina

Dečko, niko ne spori da je prešla gol liniju, ali niko ne garantuje da je to učinila celim obimom. Ako ti uopšte znaš šta je obim!?
(Milko Đurovski, 25. septembar 2018 22:45)
Tako je, niko ne garantuje da je prešla celim obimom ali niko ne garantuje ni da nije prešla celim obimom ali zato vi kukate da ste pokradeni samo zato što je u jednoj teškoj i diskutabilnoj situaciji donete odluka koja se vama ne sviđa. Kada je Milijašu poništen očigledno čist gol, vi ste se radovali. Najbliži događaju je bio pomoćni sudija koji je i signalizirao Grujiću da je gol. Pomoćni sudija je član Mažićeve ekipe sudija, koja je jedna od najboljih na svetu.

severac

pre 5 godina

Dobro je da vi ste koji ste gledali na TV ili mozda i bili na tribinama 30ak ili vise metara od gola 100% sigurni da je sudija koji je bio na metar od gola manje od vas siguran da li je lopta presla liniju.

Milko Đurovski

pre 5 godina

Niko ne spori da je lopta prešla gol liniju, samo je pitanje koliko je prešla ali vi jedini lajete da ste pokradeni. 
(Peđa, 25. septembar 2018 18:02)
Dečko, niko ne spori da je prešla gol liniju, ali niko ne garantuje da je to učinila celim obimom. Ako ti uopšte znaš šta je obim!?

Milanche

pre 5 godina

Voleo bih da prvenstvo odluci sumnjivi penal u derbiju na Mari u 6. minutu produzetka uz prethodno iskljucenje neke od zebrica. Da pocepaju licne karte, da im se overe pasosi i da se napokon vrate odakle su i dosli.
(Toto-ko-tunjo, 25. septembar 2018 18:29)

Znam sine da bi ti voleo da nas nema, pa da možete da dominirate jer ne možete da podnesete konkurenciju, ali ne brini, tvoj prljavi klub uskoro će se vratiti u blato, gde mu je objektivno i mesto.

Komi

pre 5 godina

Pravila igre su jasna: gol se priznaje samo ako sudija proceni (vidi) da je lopta celim svojim prečnikom i obimom prešla gol liniju.

To nijedan od sudijskih eksperata do sada nije utvrdio, a 1000 puta su gledali snimak. To nije mogao da vidi ni glavni sudija na utakmkici, niti pomoćni kod korner linije. Ni on nije signalizirao da je gol.

Postavlja se pitanje kako je to mogao da vidi iz svog ugla, zaklonjen golmanom Stojkovićem, pomoćni sudija iza gola ? Naravno, nikako. Nije mogao da vidi, a pogotovo nije mogao biti 100 posto siguran da je lopta preška gol liniju kako pravila nalažu.

Dakle, zašto je rekao glavnom sudiji da je video ono što nije video, to jest ono što nije mogao videti ?

Ili je video ono što želi da vidi, ili ono što mu je naređeno.

U takvim problematičnim situacijama gol se priznaje samo ako je sudija 100 posto siguran da je video loptu iza gol linije, sem ako ne postoji video VAR tehnologija. U svim drugim slučajevima, manja je greška ne priznati gol nego priznati ga, i sudije tako postupaju.

Svuda osim u Vučićevoj Srbiji, osim kada je PETOKRAKA CRVENA u pitanju.

Delija sid

pre 5 godina

Ljudi bli ste bolji , imali 15 sansi a niste dali jos jedan gol . Mi dali jedan jedva i u cemu je problem....
Morate imati igrace koji daju golove a ne muftiju koji place... Inace kleo se u Zvezdu ....

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Mrkela nista nije pogresio. Pripremite neku psiholosku pomoc u slucaju da budete "utuceni", da ne cepate pasose i izigravate zrtve, ne govorite da vas je neko pokrao ako nemate dokaze, ne kukate da vam drzava ne daje kada sipa i kapom i sakom uz ponizno zahvaljivanje.

Peđa

pre 5 godina

Tako da, to što smo mi loši je jedna stvar. To što vas guraju i rukama i nogama - to je nešto sasvim drugo!
(Mr. Bojangles, 25. septembar 2018 16:15)
Vi smatrate da sudija gura protivnika čim mu ne poništi čist gol protiv vas. Niko ne spori da je lopta prešla gol liniju, samo je pitanje koliko je prešla ali vi jedini lajete da ste pokradeni. Bolje ste vi ćoravci videli preko tv nego pomoćni sudija koji je bio član Mažićevog sudijskog tima. A kamere iza gola ste sklonili na vreme, za svaki (ovakav) slučaj. Nas guraju i odguraše nas u ligu šampiona dok ste se vi jedva dogegali do plejofa LE i tu pregaženi sa 3 razlike od ekipe koja u najmanju ruku nije jača od one koju smo mi izbacili za ulaz u Lš.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Voleo bih da prvenstvo odluci sumnjivi penal u derbiju na Mari u 6. minutu produzetka uz prethodno iskljucenje neke od zebrica. Da pocepaju licne karte, da im se overe pasosi i da se napokon vrate odakle su i dosli.

mrki

pre 5 godina

Mrkoviću niste bili utučeni, ti si dva dana pre utakmice već napadao sudije zbog grešaka koje će napraviti. Ovo je vama normalno ponašanje bar zadnjih dvadeset gidina, iako ste uspešniji od Zvezde u tom periodu. Mada vam se takav način ponašanja razbija od glavu i dalje forsirate istu priču, dokle više?

Ivan

pre 5 godina

Ma niko Stojketa ne dira niti proziva, sam je sebe stavio na stub srama, sam je svoje nezadovoljstvo suđenjem na Derbiju uporedio ni manje ni vise nego sa - DRŽAVLJANSTVOM SRBIJE i sam je rekao da će ga se odreći zbog - SUĐENJA U DERBIJU, što je nezapamćen gest ikada viđen na javnoj sceni! Da se jedan iskusni sportista, dugogodišnji reprezentativac, odriće državljanstva svojeg naroda zbog nezadovoljstva suđenjem u Derbiju što je veliki skandal I sramota naravno! Tim suludim gestom Stojke je sam sebe stavio na stub srama!

4k4.Dex

pre 5 godina

Sudija je svirao odlicno ceo derbi. Ova situacija je glupa za raepravljati uopste, pomocni je jedan od najboljih sudija sveta i tu se prica zavrsava.
A sudija sigurno da je hteo da namesti ne bi cekao 75min da lopta bude na liniji... svirao bi penal pre toga i gotovo zato nemoj da lupetate kako je namesteno i kako vas krade drzava ili ko vec.

vlado

pre 5 godina

@hmm
.Bata Mirkovic je bio vrhunski fudbaler,koji nije dao na sebe.Svaka njegova izjava je korektna i na mestu.Zvezda u svom postojanju nije imala kvalitetnijeg odbrambenog fudbalera ukljucujuci i onu generaciju iz Barija.

vlado

pre 5 godina

@Miodrag
Slazem se druze sa tvojim komentarom,a da bar malo iz korektnosti pogledas i u tvoje dvoriste i ocenis izjave Terzica,Mrkele....

mohikanac

pre 5 godina

@psiholog
Kako je teško, oseća se nemoć , nakupljena srdžba. Uh ne bio ti u koži.
I od svega jel ti bar malo laknulo?
Znam nije , odigrali ovi 5 min ozbiljno i opet te isfrustrirali.

Šaomi

pre 5 godina

Stojke ja još malo pa odoh podržavam te skroz iako sam Zvezdaš. A o batici je suvišno trošiti reči, šmeker bio, šmeker ostao. Nikad nisam prestao da volim moju Zvezdu bez obzira da li je prva ili poslednja. Ljubav bi uvek i jedino nestajala kada bi me izneverila onda kada bi je neki zli sponzori voleli navodno više nego ja ili kad bi je video u lošem društvu. Ali uvek se jedno drugom vraćamo. Tu su ožiljci još od 95 i rukometa na Banjici tad sam imao 16 majka me nije prepoznala kući ali nisam pobegao pa preko 100 derbija kad su grobari zasuli zapadnu tribinu a milion srče i kamenja palo oko mene i nijedna na mene tad shvatio da smo neraskidivo vezani i da je naša ljubav velika. Bilo je još mnogo i batina i bola ali bilo je pre svega čuda kakva samo na Mari možeš da doživiš. Zvezda se voli sve ostalo su sitnice!!

Lesser watch

pre 5 godina

Svaka izjava na mestu, koncizna, precizna, ponekad kad treba i duhovita. Takva je bila i igra Partizana u derbiju. A na konferencijama prethodnog trenera sam konstantno imao transfer blama. Nejasno, nedoreceno, nedoraslo. A takva mu je bila i igra.

Psiholog

pre 5 godina

Nije nam sviran penal na derbiju punih pet meseci, odricemo se pasosa.
@pfc

Ovaj komentar, slucajno napisan, je slika i prilika kakav je tretman Partizan imao kod sudija svih ovih decenija.

Mr. Bojangles

pre 5 godina

@Ivan, 25. septembar 2018 15:45
Možda mi nismo dobri... možda je ovo jedan od lošijih Partizana u istoriji... ali ipak su razlozi nerešenog u nedelju to što imate neopisivu gurku od sudija, koja sada već traje godinama.

Tako da, to što smo mi loši je jedna stvar. To što vas guraju i rukama i nogama - to je nešto sasvim drugo!

cudak

pre 5 godina

hmm Strasno,pa Bata je igrao za Juventus Fener Atalantu dok je drugi doziveo da bude trener u vreme vodje. Bunkeras trener koji je imao puno vise srece nego pameti i prosle sezone i u kvalifikacijama ove.A npr o igrackim kvalitetima ili pak o oblacenju ili o cemu god drugo bilo bi strasno porediti njih dvojicu.

Bodibond

pre 5 godina

Voleo bih da neki sudija u Evropi ovako ošteti Zvezdu i oduzme joj pobedu. 

Da malo osete nepravdu na svojoj koži.
(Ostoja, 25. septembar 2018 15:40)

Ne bi imao nista protiv, bar bi uzeli bod u tom slucaju a to je 900000 eu, sto je za vas samo san. Cao !!!

kozak

pre 5 godina

Samo zaista ogorčen čovek reaguje kako je Vlada reagovao posle utakmice, ne razumem zašto je toliko bitno bilo šta što je izgovorio pod tim nabojem. Zamislite da ste vi odbranili taj gol za dlaku, u derbiju, gde cela Srbija očekuje da primite barem 3 komada, nadigrate protivnika bolje nego Napoli i svi vide gol osim vas..uh, o ljudima samo sa što više razumevanja! Vlado srbine!

018018

pre 5 godina

Savrsen scenario za Upravu kluba da kupi vreme. Sumnjiv gol im je dosao na kec na deset. Kao odigrali smo mnogo dobro (zapravo Zvezda nije ni igrala fudbala), prvi put smo povezali nekoliko pasova od kraja avgusta i odmah smo evropski Partizan, odmah nas sabotiraju, ne daju nam da budemo prvaci blabla.. Vidjena fora sto puta. Rasprodali ste sampionski tim, vucete ocajne poteze, netransparentno poslujete, imamo pocetnika za trenera, ne igramo Evropu (iz koje smo ispali sramotnom igrom) i u perspektivi se nece nista promeniti. Odlazite!

Psiholog

pre 5 godina

Licno bih voleo da cujem onog komentatora tv b92 sto je najavio bar 5 golova u mrezi Partizana.
Kad ono, medjutim.
Mirkovic je objasnio Milojevicu kako se takticki postavlja utakmica.
Odbrana Partizana granitna, Zvezdina bezglava.
Sredina terena, Zdjelar i Scekic obezglavila milionska pojacanja Ben, Kafu, Marin.
Napad Partizana, Pantic i Jankovic zverovi.
apisite o tome ako imate herca.

Миодраг

pre 5 godina

Ja sam Zvezdas od malena a imam dosta godina, ali mislim da je Partizan dobio dobrog trenera u Mirkovicu. Nisam procitao ni jednu njegovu izjavu (za razliku od ljudi koji vode Partizan) da je bila problematicna, a I sada oko gola ima potpuno pravilan pristup. Takodje smatram da polako i igra Partizana nije vise tako losa. Ono protiv Besiktasa je bila maltene prva njegova utakmica i nije merilo. Bice to , komsije, sa njim sve ok, jer ima sportski pristup igri, a a to je nekad mnogo vaznije od iskustva.

Balea

pre 5 godina

Voleo bih da neki sudija u Evropi ovako ošteti Zvezdu i oduzme joj pobedu. 

Da malo osete nepravdu na svojoj koži.
(Ostoja, 25. septembar 2018 15:40)

Dule, ti li si?

boris

pre 5 godina

Mirkovića sam kroz neki posao upoznao lično, čestit, kulturan, zdrav čovek iz svakoga ugla. Ja mu i kao Delija želim uspehe, nema jake Zvezde bez jakoga nam Partizana.

nele

pre 5 godina

@Ostoja
pa malo li grese protiv nas u Evropi. Crveni protiv Arsenala, penal protiv Krasnodara, 2gola iz ofsajda protiv Ludogoreca u produzetku. To je ono sto je vidljivo da su bile greske. Vi se bunite za nesto za sta nemate NIKAKAV dokaz da je greska. Dovodite u sumnju odluku coveka koji je zaduzen za to I nalazio se na najboljem mestu uz obrazlozenje da se na snimku ne vidi da je u pravu?? A ne vidi se ni da je pogresio. 2x skidate dres Boaciju I nema penala? A posle kukate da je bio penal nad Mitrovicem?
Pre par godina, "zasto nije sudio da je lopta presla liniju", sada"zasto je sudio da je presla". Pa odlucite se vec jednom.

hmm

pre 5 godina

GOSPODIN za razliku od Milojevica!!
(Grobar, 25. septembar 2018 15:39)

Gospodin Milojevica igra LS, a Batica gospodin a svi znamo kakav je bio gospodin tokom igracke karijere ne igra nista...

Bodibond

pre 5 godina

Moram da pohvali novinara koji je pisao ovaj clanak. Muka mi je od nepismenih koji cesto objavljuju reci koje pokupe od nepismenog sveta iz rijalitija. Konacno neko pravilno napisao ,, IZVINIO" a ne ,, IZVINUO". Bravo !!!

Mane

pre 5 godina

Ranije sam mislio da je ovaj Mirkovic neki buzdovan, tipican fudbaler, ali moram priznati da me je vrlo prijatno iznenadio zdravim razumom, vokabularom i izrazavanjem

Аки

pre 5 godina

Не треба, од њега се нешто смислено не може очекивати. Сам је себи највећа санкција.

dr. Haos

pre 5 godina

Niko nije siguran da li jeste bio gol ili nije...samo Terza i njegova bolumenta. Srbijo majko...posle ovih na vlasti ni pakao nam nece tesko pasti.

Ivan

pre 5 godina

Jedino Mirkovicu mogu da cestitam iz partizana na celokupnom ponasanju posle derbija. Nije dozvolio sebi da kao 99 posto funkcionera i igraca dize seljacku bunu, na osnovu jedne utakmice koju su dobro odigrali. Do juce pljuvali svi zivi po njima, a posle jedne utakmice odjednom svemirska nepravda, hoce sve i odmah da vrate posle ovog derbija koji nisu ni dobili. Proglasili prvenstvo nistavnim jer su navodno bili bolji, a utakmicu nisu pobedili. Ljudi ne moze to tako, budite malo realni. Ovo sto je Zvezda izgradila, nista nije doslo preko noci. Gospodinu Mirkovicu skidam kapu. Razloge sto niste dobili trazite u svojim redovima, a ne kod sudija.

Mane

pre 5 godina

Ranije sam mislio da je ovaj Mirkovic neki buzdovan, tipican fudbaler, ali moram priznati da me je vrlo prijatno iznenadio zdravim razumom, vokabularom i izrazavanjem

Ivan

pre 5 godina

Jedino Mirkovicu mogu da cestitam iz partizana na celokupnom ponasanju posle derbija. Nije dozvolio sebi da kao 99 posto funkcionera i igraca dize seljacku bunu, na osnovu jedne utakmice koju su dobro odigrali. Do juce pljuvali svi zivi po njima, a posle jedne utakmice odjednom svemirska nepravda, hoce sve i odmah da vrate posle ovog derbija koji nisu ni dobili. Proglasili prvenstvo nistavnim jer su navodno bili bolji, a utakmicu nisu pobedili. Ljudi ne moze to tako, budite malo realni. Ovo sto je Zvezda izgradila, nista nije doslo preko noci. Gospodinu Mirkovicu skidam kapu. Razloge sto niste dobili trazite u svojim redovima, a ne kod sudija.

Bodibond

pre 5 godina

Moram da pohvali novinara koji je pisao ovaj clanak. Muka mi je od nepismenih koji cesto objavljuju reci koje pokupe od nepismenog sveta iz rijalitija. Konacno neko pravilno napisao ,, IZVINIO" a ne ,, IZVINUO". Bravo !!!

dr. Haos

pre 5 godina

Niko nije siguran da li jeste bio gol ili nije...samo Terza i njegova bolumenta. Srbijo majko...posle ovih na vlasti ni pakao nam nece tesko pasti.

hmm

pre 5 godina

GOSPODIN za razliku od Milojevica!!
(Grobar, 25. septembar 2018 15:39)

Gospodin Milojevica igra LS, a Batica gospodin a svi znamo kakav je bio gospodin tokom igracke karijere ne igra nista...

4k4.Dex

pre 5 godina

Sudija je svirao odlicno ceo derbi. Ova situacija je glupa za raepravljati uopste, pomocni je jedan od najboljih sudija sveta i tu se prica zavrsava.
A sudija sigurno da je hteo da namesti ne bi cekao 75min da lopta bude na liniji... svirao bi penal pre toga i gotovo zato nemoj da lupetate kako je namesteno i kako vas krade drzava ili ko vec.

Аки

pre 5 godina

Не треба, од њега се нешто смислено не може очекивати. Сам је себи највећа санкција.

mrki

pre 5 godina

Mrkoviću niste bili utučeni, ti si dva dana pre utakmice već napadao sudije zbog grešaka koje će napraviti. Ovo je vama normalno ponašanje bar zadnjih dvadeset gidina, iako ste uspešniji od Zvezde u tom periodu. Mada vam se takav način ponašanja razbija od glavu i dalje forsirate istu priču, dokle više?

boris

pre 5 godina

Mirkovića sam kroz neki posao upoznao lično, čestit, kulturan, zdrav čovek iz svakoga ugla. Ja mu i kao Delija želim uspehe, nema jake Zvezde bez jakoga nam Partizana.

Ivan

pre 5 godina

Ma niko Stojketa ne dira niti proziva, sam je sebe stavio na stub srama, sam je svoje nezadovoljstvo suđenjem na Derbiju uporedio ni manje ni vise nego sa - DRŽAVLJANSTVOM SRBIJE i sam je rekao da će ga se odreći zbog - SUĐENJA U DERBIJU, što je nezapamćen gest ikada viđen na javnoj sceni! Da se jedan iskusni sportista, dugogodišnji reprezentativac, odriće državljanstva svojeg naroda zbog nezadovoljstva suđenjem u Derbiju što je veliki skandal I sramota naravno! Tim suludim gestom Stojke je sam sebe stavio na stub srama!

018018

pre 5 godina

Savrsen scenario za Upravu kluba da kupi vreme. Sumnjiv gol im je dosao na kec na deset. Kao odigrali smo mnogo dobro (zapravo Zvezda nije ni igrala fudbala), prvi put smo povezali nekoliko pasova od kraja avgusta i odmah smo evropski Partizan, odmah nas sabotiraju, ne daju nam da budemo prvaci blabla.. Vidjena fora sto puta. Rasprodali ste sampionski tim, vucete ocajne poteze, netransparentno poslujete, imamo pocetnika za trenera, ne igramo Evropu (iz koje smo ispali sramotnom igrom) i u perspektivi se nece nista promeniti. Odlazite!

Peđa

pre 5 godina

Tako da, to što smo mi loši je jedna stvar. To što vas guraju i rukama i nogama - to je nešto sasvim drugo!
(Mr. Bojangles, 25. septembar 2018 16:15)
Vi smatrate da sudija gura protivnika čim mu ne poništi čist gol protiv vas. Niko ne spori da je lopta prešla gol liniju, samo je pitanje koliko je prešla ali vi jedini lajete da ste pokradeni. Bolje ste vi ćoravci videli preko tv nego pomoćni sudija koji je bio član Mažićevog sudijskog tima. A kamere iza gola ste sklonili na vreme, za svaki (ovakav) slučaj. Nas guraju i odguraše nas u ligu šampiona dok ste se vi jedva dogegali do plejofa LE i tu pregaženi sa 3 razlike od ekipe koja u najmanju ruku nije jača od one koju smo mi izbacili za ulaz u Lš.

Psiholog

pre 5 godina

Licno bih voleo da cujem onog komentatora tv b92 sto je najavio bar 5 golova u mrezi Partizana.
Kad ono, medjutim.
Mirkovic je objasnio Milojevicu kako se takticki postavlja utakmica.
Odbrana Partizana granitna, Zvezdina bezglava.
Sredina terena, Zdjelar i Scekic obezglavila milionska pojacanja Ben, Kafu, Marin.
Napad Partizana, Pantic i Jankovic zverovi.
apisite o tome ako imate herca.

kozak

pre 5 godina

Samo zaista ogorčen čovek reaguje kako je Vlada reagovao posle utakmice, ne razumem zašto je toliko bitno bilo šta što je izgovorio pod tim nabojem. Zamislite da ste vi odbranili taj gol za dlaku, u derbiju, gde cela Srbija očekuje da primite barem 3 komada, nadigrate protivnika bolje nego Napoli i svi vide gol osim vas..uh, o ljudima samo sa što više razumevanja! Vlado srbine!

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Voleo bih da prvenstvo odluci sumnjivi penal u derbiju na Mari u 6. minutu produzetka uz prethodno iskljucenje neke od zebrica. Da pocepaju licne karte, da im se overe pasosi i da se napokon vrate odakle su i dosli.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Mrkela nista nije pogresio. Pripremite neku psiholosku pomoc u slucaju da budete "utuceni", da ne cepate pasose i izigravate zrtve, ne govorite da vas je neko pokrao ako nemate dokaze, ne kukate da vam drzava ne daje kada sipa i kapom i sakom uz ponizno zahvaljivanje.

nele

pre 5 godina

@Ostoja
pa malo li grese protiv nas u Evropi. Crveni protiv Arsenala, penal protiv Krasnodara, 2gola iz ofsajda protiv Ludogoreca u produzetku. To je ono sto je vidljivo da su bile greske. Vi se bunite za nesto za sta nemate NIKAKAV dokaz da je greska. Dovodite u sumnju odluku coveka koji je zaduzen za to I nalazio se na najboljem mestu uz obrazlozenje da se na snimku ne vidi da je u pravu?? A ne vidi se ni da je pogresio. 2x skidate dres Boaciju I nema penala? A posle kukate da je bio penal nad Mitrovicem?
Pre par godina, "zasto nije sudio da je lopta presla liniju", sada"zasto je sudio da je presla". Pa odlucite se vec jednom.

Bodibond

pre 5 godina

Voleo bih da neki sudija u Evropi ovako ošteti Zvezdu i oduzme joj pobedu. 

Da malo osete nepravdu na svojoj koži.
(Ostoja, 25. septembar 2018 15:40)

Ne bi imao nista protiv, bar bi uzeli bod u tom slucaju a to je 900000 eu, sto je za vas samo san. Cao !!!

mohikanac

pre 5 godina

@psiholog
Kako je teško, oseća se nemoć , nakupljena srdžba. Uh ne bio ti u koži.
I od svega jel ti bar malo laknulo?
Znam nije , odigrali ovi 5 min ozbiljno i opet te isfrustrirali.

Balea

pre 5 godina

Voleo bih da neki sudija u Evropi ovako ošteti Zvezdu i oduzme joj pobedu. 

Da malo osete nepravdu na svojoj koži.
(Ostoja, 25. septembar 2018 15:40)

Dule, ti li si?

Lesser watch

pre 5 godina

Svaka izjava na mestu, koncizna, precizna, ponekad kad treba i duhovita. Takva je bila i igra Partizana u derbiju. A na konferencijama prethodnog trenera sam konstantno imao transfer blama. Nejasno, nedoreceno, nedoraslo. A takva mu je bila i igra.

vlado

pre 5 godina

@hmm
.Bata Mirkovic je bio vrhunski fudbaler,koji nije dao na sebe.Svaka njegova izjava je korektna i na mestu.Zvezda u svom postojanju nije imala kvalitetnijeg odbrambenog fudbalera ukljucujuci i onu generaciju iz Barija.

Delija sid

pre 5 godina

Ljudi bli ste bolji , imali 15 sansi a niste dali jos jedan gol . Mi dali jedan jedva i u cemu je problem....
Morate imati igrace koji daju golove a ne muftiju koji place... Inace kleo se u Zvezdu ....

Komi

pre 5 godina

Pravila igre su jasna: gol se priznaje samo ako sudija proceni (vidi) da je lopta celim svojim prečnikom i obimom prešla gol liniju.

To nijedan od sudijskih eksperata do sada nije utvrdio, a 1000 puta su gledali snimak. To nije mogao da vidi ni glavni sudija na utakmkici, niti pomoćni kod korner linije. Ni on nije signalizirao da je gol.

Postavlja se pitanje kako je to mogao da vidi iz svog ugla, zaklonjen golmanom Stojkovićem, pomoćni sudija iza gola ? Naravno, nikako. Nije mogao da vidi, a pogotovo nije mogao biti 100 posto siguran da je lopta preška gol liniju kako pravila nalažu.

Dakle, zašto je rekao glavnom sudiji da je video ono što nije video, to jest ono što nije mogao videti ?

Ili je video ono što želi da vidi, ili ono što mu je naređeno.

U takvim problematičnim situacijama gol se priznaje samo ako je sudija 100 posto siguran da je video loptu iza gol linije, sem ako ne postoji video VAR tehnologija. U svim drugim slučajevima, manja je greška ne priznati gol nego priznati ga, i sudije tako postupaju.

Svuda osim u Vučićevoj Srbiji, osim kada je PETOKRAKA CRVENA u pitanju.

Миодраг

pre 5 godina

Ja sam Zvezdas od malena a imam dosta godina, ali mislim da je Partizan dobio dobrog trenera u Mirkovicu. Nisam procitao ni jednu njegovu izjavu (za razliku od ljudi koji vode Partizan) da je bila problematicna, a I sada oko gola ima potpuno pravilan pristup. Takodje smatram da polako i igra Partizana nije vise tako losa. Ono protiv Besiktasa je bila maltene prva njegova utakmica i nije merilo. Bice to , komsije, sa njim sve ok, jer ima sportski pristup igri, a a to je nekad mnogo vaznije od iskustva.

Šaomi

pre 5 godina

Stojke ja još malo pa odoh podržavam te skroz iako sam Zvezdaš. A o batici je suvišno trošiti reči, šmeker bio, šmeker ostao. Nikad nisam prestao da volim moju Zvezdu bez obzira da li je prva ili poslednja. Ljubav bi uvek i jedino nestajala kada bi me izneverila onda kada bi je neki zli sponzori voleli navodno više nego ja ili kad bi je video u lošem društvu. Ali uvek se jedno drugom vraćamo. Tu su ožiljci još od 95 i rukometa na Banjici tad sam imao 16 majka me nije prepoznala kući ali nisam pobegao pa preko 100 derbija kad su grobari zasuli zapadnu tribinu a milion srče i kamenja palo oko mene i nijedna na mene tad shvatio da smo neraskidivo vezani i da je naša ljubav velika. Bilo je još mnogo i batina i bola ali bilo je pre svega čuda kakva samo na Mari možeš da doživiš. Zvezda se voli sve ostalo su sitnice!!

Psiholog

pre 5 godina

Nije nam sviran penal na derbiju punih pet meseci, odricemo se pasosa.
@pfc

Ovaj komentar, slucajno napisan, je slika i prilika kakav je tretman Partizan imao kod sudija svih ovih decenija.

cudak

pre 5 godina

hmm Strasno,pa Bata je igrao za Juventus Fener Atalantu dok je drugi doziveo da bude trener u vreme vodje. Bunkeras trener koji je imao puno vise srece nego pameti i prosle sezone i u kvalifikacijama ove.A npr o igrackim kvalitetima ili pak o oblacenju ili o cemu god drugo bilo bi strasno porediti njih dvojicu.

Mr. Bojangles

pre 5 godina

@Ivan, 25. septembar 2018 15:45
Možda mi nismo dobri... možda je ovo jedan od lošijih Partizana u istoriji... ali ipak su razlozi nerešenog u nedelju to što imate neopisivu gurku od sudija, koja sada već traje godinama.

Tako da, to što smo mi loši je jedna stvar. To što vas guraju i rukama i nogama - to je nešto sasvim drugo!

Milanche

pre 5 godina

Voleo bih da prvenstvo odluci sumnjivi penal u derbiju na Mari u 6. minutu produzetka uz prethodno iskljucenje neke od zebrica. Da pocepaju licne karte, da im se overe pasosi i da se napokon vrate odakle su i dosli.
(Toto-ko-tunjo, 25. septembar 2018 18:29)

Znam sine da bi ti voleo da nas nema, pa da možete da dominirate jer ne možete da podnesete konkurenciju, ali ne brini, tvoj prljavi klub uskoro će se vratiti u blato, gde mu je objektivno i mesto.

vlado

pre 5 godina

@Miodrag
Slazem se druze sa tvojim komentarom,a da bar malo iz korektnosti pogledas i u tvoje dvoriste i ocenis izjave Terzica,Mrkele....

Milko Đurovski

pre 5 godina

Niko ne spori da je lopta prešla gol liniju, samo je pitanje koliko je prešla ali vi jedini lajete da ste pokradeni. 
(Peđa, 25. septembar 2018 18:02)
Dečko, niko ne spori da je prešla gol liniju, ali niko ne garantuje da je to učinila celim obimom. Ako ti uopšte znaš šta je obim!?

severac

pre 5 godina

Dobro je da vi ste koji ste gledali na TV ili mozda i bili na tribinama 30ak ili vise metara od gola 100% sigurni da je sudija koji je bio na metar od gola manje od vas siguran da li je lopta presla liniju.

Peđa

pre 5 godina

Dečko, niko ne spori da je prešla gol liniju, ali niko ne garantuje da je to učinila celim obimom. Ako ti uopšte znaš šta je obim!?
(Milko Đurovski, 25. septembar 2018 22:45)
Tako je, niko ne garantuje da je prešla celim obimom ali niko ne garantuje ni da nije prešla celim obimom ali zato vi kukate da ste pokradeni samo zato što je u jednoj teškoj i diskutabilnoj situaciji donete odluka koja se vama ne sviđa. Kada je Milijašu poništen očigledno čist gol, vi ste se radovali. Najbliži događaju je bio pomoćni sudija koji je i signalizirao Grujiću da je gol. Pomoćni sudija je član Mažićeve ekipe sudija, koja je jedna od najboljih na svetu.

hmm

pre 5 godina

GOSPODIN za razliku od Milojevica!!
(Grobar, 25. septembar 2018 15:39)

Gospodin Milojevica igra LS, a Batica gospodin a svi znamo kakav je bio gospodin tokom igracke karijere ne igra nista...

dr. Haos

pre 5 godina

Niko nije siguran da li jeste bio gol ili nije...samo Terza i njegova bolumenta. Srbijo majko...posle ovih na vlasti ni pakao nam nece tesko pasti.

vlado

pre 5 godina

@hmm
.Bata Mirkovic je bio vrhunski fudbaler,koji nije dao na sebe.Svaka njegova izjava je korektna i na mestu.Zvezda u svom postojanju nije imala kvalitetnijeg odbrambenog fudbalera ukljucujuci i onu generaciju iz Barija.

Ivan

pre 5 godina

Jedino Mirkovicu mogu da cestitam iz partizana na celokupnom ponasanju posle derbija. Nije dozvolio sebi da kao 99 posto funkcionera i igraca dize seljacku bunu, na osnovu jedne utakmice koju su dobro odigrali. Do juce pljuvali svi zivi po njima, a posle jedne utakmice odjednom svemirska nepravda, hoce sve i odmah da vrate posle ovog derbija koji nisu ni dobili. Proglasili prvenstvo nistavnim jer su navodno bili bolji, a utakmicu nisu pobedili. Ljudi ne moze to tako, budite malo realni. Ovo sto je Zvezda izgradila, nista nije doslo preko noci. Gospodinu Mirkovicu skidam kapu. Razloge sto niste dobili trazite u svojim redovima, a ne kod sudija.

Psiholog

pre 5 godina

Licno bih voleo da cujem onog komentatora tv b92 sto je najavio bar 5 golova u mrezi Partizana.
Kad ono, medjutim.
Mirkovic je objasnio Milojevicu kako se takticki postavlja utakmica.
Odbrana Partizana granitna, Zvezdina bezglava.
Sredina terena, Zdjelar i Scekic obezglavila milionska pojacanja Ben, Kafu, Marin.
Napad Partizana, Pantic i Jankovic zverovi.
apisite o tome ako imate herca.

Mr. Bojangles

pre 5 godina

@Ivan, 25. septembar 2018 15:45
Možda mi nismo dobri... možda je ovo jedan od lošijih Partizana u istoriji... ali ipak su razlozi nerešenog u nedelju to što imate neopisivu gurku od sudija, koja sada već traje godinama.

Tako da, to što smo mi loši je jedna stvar. To što vas guraju i rukama i nogama - to je nešto sasvim drugo!

cudak

pre 5 godina

hmm Strasno,pa Bata je igrao za Juventus Fener Atalantu dok je drugi doziveo da bude trener u vreme vodje. Bunkeras trener koji je imao puno vise srece nego pameti i prosle sezone i u kvalifikacijama ove.A npr o igrackim kvalitetima ili pak o oblacenju ili o cemu god drugo bilo bi strasno porediti njih dvojicu.

kozak

pre 5 godina

Samo zaista ogorčen čovek reaguje kako je Vlada reagovao posle utakmice, ne razumem zašto je toliko bitno bilo šta što je izgovorio pod tim nabojem. Zamislite da ste vi odbranili taj gol za dlaku, u derbiju, gde cela Srbija očekuje da primite barem 3 komada, nadigrate protivnika bolje nego Napoli i svi vide gol osim vas..uh, o ljudima samo sa što više razumevanja! Vlado srbine!

mrki

pre 5 godina

Mrkoviću niste bili utučeni, ti si dva dana pre utakmice već napadao sudije zbog grešaka koje će napraviti. Ovo je vama normalno ponašanje bar zadnjih dvadeset gidina, iako ste uspešniji od Zvezde u tom periodu. Mada vam se takav način ponašanja razbija od glavu i dalje forsirate istu priču, dokle više?

Komi

pre 5 godina

Pravila igre su jasna: gol se priznaje samo ako sudija proceni (vidi) da je lopta celim svojim prečnikom i obimom prešla gol liniju.

To nijedan od sudijskih eksperata do sada nije utvrdio, a 1000 puta su gledali snimak. To nije mogao da vidi ni glavni sudija na utakmkici, niti pomoćni kod korner linije. Ni on nije signalizirao da je gol.

Postavlja se pitanje kako je to mogao da vidi iz svog ugla, zaklonjen golmanom Stojkovićem, pomoćni sudija iza gola ? Naravno, nikako. Nije mogao da vidi, a pogotovo nije mogao biti 100 posto siguran da je lopta preška gol liniju kako pravila nalažu.

Dakle, zašto je rekao glavnom sudiji da je video ono što nije video, to jest ono što nije mogao videti ?

Ili je video ono što želi da vidi, ili ono što mu je naređeno.

U takvim problematičnim situacijama gol se priznaje samo ako je sudija 100 posto siguran da je video loptu iza gol linije, sem ako ne postoji video VAR tehnologija. U svim drugim slučajevima, manja je greška ne priznati gol nego priznati ga, i sudije tako postupaju.

Svuda osim u Vučićevoj Srbiji, osim kada je PETOKRAKA CRVENA u pitanju.

Аки

pre 5 godina

Не треба, од њега се нешто смислено не може очекивати. Сам је себи највећа санкција.

Milanche

pre 5 godina

Voleo bih da prvenstvo odluci sumnjivi penal u derbiju na Mari u 6. minutu produzetka uz prethodno iskljucenje neke od zebrica. Da pocepaju licne karte, da im se overe pasosi i da se napokon vrate odakle su i dosli.
(Toto-ko-tunjo, 25. septembar 2018 18:29)

Znam sine da bi ti voleo da nas nema, pa da možete da dominirate jer ne možete da podnesete konkurenciju, ali ne brini, tvoj prljavi klub uskoro će se vratiti u blato, gde mu je objektivno i mesto.

Šaomi

pre 5 godina

Stojke ja još malo pa odoh podržavam te skroz iako sam Zvezdaš. A o batici je suvišno trošiti reči, šmeker bio, šmeker ostao. Nikad nisam prestao da volim moju Zvezdu bez obzira da li je prva ili poslednja. Ljubav bi uvek i jedino nestajala kada bi me izneverila onda kada bi je neki zli sponzori voleli navodno više nego ja ili kad bi je video u lošem društvu. Ali uvek se jedno drugom vraćamo. Tu su ožiljci još od 95 i rukometa na Banjici tad sam imao 16 majka me nije prepoznala kući ali nisam pobegao pa preko 100 derbija kad su grobari zasuli zapadnu tribinu a milion srče i kamenja palo oko mene i nijedna na mene tad shvatio da smo neraskidivo vezani i da je naša ljubav velika. Bilo je još mnogo i batina i bola ali bilo je pre svega čuda kakva samo na Mari možeš da doživiš. Zvezda se voli sve ostalo su sitnice!!

vlado

pre 5 godina

@Miodrag
Slazem se druze sa tvojim komentarom,a da bar malo iz korektnosti pogledas i u tvoje dvoriste i ocenis izjave Terzica,Mrkele....

4k4.Dex

pre 5 godina

Sudija je svirao odlicno ceo derbi. Ova situacija je glupa za raepravljati uopste, pomocni je jedan od najboljih sudija sveta i tu se prica zavrsava.
A sudija sigurno da je hteo da namesti ne bi cekao 75min da lopta bude na liniji... svirao bi penal pre toga i gotovo zato nemoj da lupetate kako je namesteno i kako vas krade drzava ili ko vec.

Peđa

pre 5 godina

Tako da, to što smo mi loši je jedna stvar. To što vas guraju i rukama i nogama - to je nešto sasvim drugo!
(Mr. Bojangles, 25. septembar 2018 16:15)
Vi smatrate da sudija gura protivnika čim mu ne poništi čist gol protiv vas. Niko ne spori da je lopta prešla gol liniju, samo je pitanje koliko je prešla ali vi jedini lajete da ste pokradeni. Bolje ste vi ćoravci videli preko tv nego pomoćni sudija koji je bio član Mažićevog sudijskog tima. A kamere iza gola ste sklonili na vreme, za svaki (ovakav) slučaj. Nas guraju i odguraše nas u ligu šampiona dok ste se vi jedva dogegali do plejofa LE i tu pregaženi sa 3 razlike od ekipe koja u najmanju ruku nije jača od one koju smo mi izbacili za ulaz u Lš.

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Mrkela nista nije pogresio. Pripremite neku psiholosku pomoc u slucaju da budete "utuceni", da ne cepate pasose i izigravate zrtve, ne govorite da vas je neko pokrao ako nemate dokaze, ne kukate da vam drzava ne daje kada sipa i kapom i sakom uz ponizno zahvaljivanje.

Psiholog

pre 5 godina

Nije nam sviran penal na derbiju punih pet meseci, odricemo se pasosa.
@pfc

Ovaj komentar, slucajno napisan, je slika i prilika kakav je tretman Partizan imao kod sudija svih ovih decenija.

Bodibond

pre 5 godina

Moram da pohvali novinara koji je pisao ovaj clanak. Muka mi je od nepismenih koji cesto objavljuju reci koje pokupe od nepismenog sveta iz rijalitija. Konacno neko pravilno napisao ,, IZVINIO" a ne ,, IZVINUO". Bravo !!!

Lesser watch

pre 5 godina

Svaka izjava na mestu, koncizna, precizna, ponekad kad treba i duhovita. Takva je bila i igra Partizana u derbiju. A na konferencijama prethodnog trenera sam konstantno imao transfer blama. Nejasno, nedoreceno, nedoraslo. A takva mu je bila i igra.

Bodibond

pre 5 godina

Voleo bih da neki sudija u Evropi ovako ošteti Zvezdu i oduzme joj pobedu. 

Da malo osete nepravdu na svojoj koži.
(Ostoja, 25. septembar 2018 15:40)

Ne bi imao nista protiv, bar bi uzeli bod u tom slucaju a to je 900000 eu, sto je za vas samo san. Cao !!!

Mane

pre 5 godina

Ranije sam mislio da je ovaj Mirkovic neki buzdovan, tipican fudbaler, ali moram priznati da me je vrlo prijatno iznenadio zdravim razumom, vokabularom i izrazavanjem

nele

pre 5 godina

@Ostoja
pa malo li grese protiv nas u Evropi. Crveni protiv Arsenala, penal protiv Krasnodara, 2gola iz ofsajda protiv Ludogoreca u produzetku. To je ono sto je vidljivo da su bile greske. Vi se bunite za nesto za sta nemate NIKAKAV dokaz da je greska. Dovodite u sumnju odluku coveka koji je zaduzen za to I nalazio se na najboljem mestu uz obrazlozenje da se na snimku ne vidi da je u pravu?? A ne vidi se ni da je pogresio. 2x skidate dres Boaciju I nema penala? A posle kukate da je bio penal nad Mitrovicem?
Pre par godina, "zasto nije sudio da je lopta presla liniju", sada"zasto je sudio da je presla". Pa odlucite se vec jednom.

Ivan

pre 5 godina

Ma niko Stojketa ne dira niti proziva, sam je sebe stavio na stub srama, sam je svoje nezadovoljstvo suđenjem na Derbiju uporedio ni manje ni vise nego sa - DRŽAVLJANSTVOM SRBIJE i sam je rekao da će ga se odreći zbog - SUĐENJA U DERBIJU, što je nezapamćen gest ikada viđen na javnoj sceni! Da se jedan iskusni sportista, dugogodišnji reprezentativac, odriće državljanstva svojeg naroda zbog nezadovoljstva suđenjem u Derbiju što je veliki skandal I sramota naravno! Tim suludim gestom Stojke je sam sebe stavio na stub srama!

Toto-ko-tunjo

pre 5 godina

Voleo bih da prvenstvo odluci sumnjivi penal u derbiju na Mari u 6. minutu produzetka uz prethodno iskljucenje neke od zebrica. Da pocepaju licne karte, da im se overe pasosi i da se napokon vrate odakle su i dosli.

Delija sid

pre 5 godina

Ljudi bli ste bolji , imali 15 sansi a niste dali jos jedan gol . Mi dali jedan jedva i u cemu je problem....
Morate imati igrace koji daju golove a ne muftiju koji place... Inace kleo se u Zvezdu ....

Balea

pre 5 godina

Voleo bih da neki sudija u Evropi ovako ošteti Zvezdu i oduzme joj pobedu. 

Da malo osete nepravdu na svojoj koži.
(Ostoja, 25. septembar 2018 15:40)

Dule, ti li si?

boris

pre 5 godina

Mirkovića sam kroz neki posao upoznao lično, čestit, kulturan, zdrav čovek iz svakoga ugla. Ja mu i kao Delija želim uspehe, nema jake Zvezde bez jakoga nam Partizana.

018018

pre 5 godina

Savrsen scenario za Upravu kluba da kupi vreme. Sumnjiv gol im je dosao na kec na deset. Kao odigrali smo mnogo dobro (zapravo Zvezda nije ni igrala fudbala), prvi put smo povezali nekoliko pasova od kraja avgusta i odmah smo evropski Partizan, odmah nas sabotiraju, ne daju nam da budemo prvaci blabla.. Vidjena fora sto puta. Rasprodali ste sampionski tim, vucete ocajne poteze, netransparentno poslujete, imamo pocetnika za trenera, ne igramo Evropu (iz koje smo ispali sramotnom igrom) i u perspektivi se nece nista promeniti. Odlazite!

Миодраг

pre 5 godina

Ja sam Zvezdas od malena a imam dosta godina, ali mislim da je Partizan dobio dobrog trenera u Mirkovicu. Nisam procitao ni jednu njegovu izjavu (za razliku od ljudi koji vode Partizan) da je bila problematicna, a I sada oko gola ima potpuno pravilan pristup. Takodje smatram da polako i igra Partizana nije vise tako losa. Ono protiv Besiktasa je bila maltene prva njegova utakmica i nije merilo. Bice to , komsije, sa njim sve ok, jer ima sportski pristup igri, a a to je nekad mnogo vaznije od iskustva.

mohikanac

pre 5 godina

@psiholog
Kako je teško, oseća se nemoć , nakupljena srdžba. Uh ne bio ti u koži.
I od svega jel ti bar malo laknulo?
Znam nije , odigrali ovi 5 min ozbiljno i opet te isfrustrirali.

Milko Đurovski

pre 5 godina

Niko ne spori da je lopta prešla gol liniju, samo je pitanje koliko je prešla ali vi jedini lajete da ste pokradeni. 
(Peđa, 25. septembar 2018 18:02)
Dečko, niko ne spori da je prešla gol liniju, ali niko ne garantuje da je to učinila celim obimom. Ako ti uopšte znaš šta je obim!?

Peđa

pre 5 godina

Dečko, niko ne spori da je prešla gol liniju, ali niko ne garantuje da je to učinila celim obimom. Ako ti uopšte znaš šta je obim!?
(Milko Đurovski, 25. septembar 2018 22:45)
Tako je, niko ne garantuje da je prešla celim obimom ali niko ne garantuje ni da nije prešla celim obimom ali zato vi kukate da ste pokradeni samo zato što je u jednoj teškoj i diskutabilnoj situaciji donete odluka koja se vama ne sviđa. Kada je Milijašu poništen očigledno čist gol, vi ste se radovali. Najbliži događaju je bio pomoćni sudija koji je i signalizirao Grujiću da je gol. Pomoćni sudija je član Mažićeve ekipe sudija, koja je jedna od najboljih na svetu.

severac

pre 5 godina

Dobro je da vi ste koji ste gledali na TV ili mozda i bili na tribinama 30ak ili vise metara od gola 100% sigurni da je sudija koji je bio na metar od gola manje od vas siguran da li je lopta presla liniju.