Ponedeljak, 24.09.2018.

23:30

Momak sa Velebita ušao u fudbalsku istoriju FOTO

Nagrada koju je Luka Modrić dobio od FIFA je znatno više od priznanja za najboljeg igrača u proteklih godinu dana.

Izvor: AK

Momak sa Velebita ušao u fudbalsku istoriju FOTO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

drago

pre 5 godina

Jugo tugo nisi dugo. Radojkin mali, Srbin po majci. On je samo jedan u nizu. A jos vecu su: Drazen Petrovic od oca Jovana, Komazec, Prso Milad ala Dado, Miki Rapajic, Ognjen Vukojevic, Zivkovic...te razni Boskovici, Obradovici, Bogdanovici, Sarici i ostali. Ajmo sad terapija kako je Djokovicu mama Rvatica. A nije cak ni to.

Anti ex-yu

Navedi mi di je ikad pisalo sta mu je majka? Samo nemoj da je iz nekog Kurira. Drazen ok, Komazec nista posebno nije napravio kao ni i Rapaic, Prso (bio je bitan ali tad nista nismo postigli), Vukojevic isto nista, Zivkovic nogometas je Hrvat iz BIH kao i Bogdanovic. Saric ok ali isto nista posebno zasad, vise nas kosta njegova igra soliranja nego sto donosi. Vaterpolisti Boskovic i Obradovic su Hrvati iz Dubrovnika.
Djokovic je u intervjuu Novoj TV sam rekao.

Vedran

pre 5 godina

@la "Lukina majka je Srpkinja, Radojka..."

Lukina majka da je cijenila srbe ne bi se udala za susjeda hrvata. To joj je bila kljucna odluka zivota, inace bi joj sin sjedio na klupi negdje u sumadiji.

Nina

pre 5 godina

Opet krvna zrnca? Munta Bunta iz plemena Srbunta tvrdi da je Kunta Gunta iz plemena Hrvunta ustvari Srbunta. A neko ko sa strane posmatra tu dzunglu, vidi samo hordu bucnih koji se ganjaju . Dokle vise ljudi? Kako vam ne dosadi?

anti ex-YU

pre 5 godina

@la "Lukina majka je Srpkinja, Radojka, iz porodice Dopudj, selo Krusevo, grad Obrovac, Krajina, Dalmacija."

jučer su za njega isto govorili "kapiten Krajine" jelde?
teško ti je i na tastaturi napisati Hrvatska
(jugo, 25. septembar 2018 13:21)

Jugo tugo nisi dugo. Radojkin mali, Srbin po majci. On je samo jedan u nizu. A jos vecu su: Drazen Petrovic od oca Jovana, Komazec, Prso Milad ala Dado, Miki Rapajic, Ognjen Vukojevic, Zivkovic...te razni Boskovici, Obradovici, Bogdanovici, Sarici i ostali. Ajmo sad terapija kako je Djokovicu mama Rvatica. A nije cak ni to.

veljko

pre 5 godina

On je u top 5 igrača kao i Hrvatska reprezentacija e sad sticajem srećnih okolnosti Hrvati su završili 2 na svetu ispred jačih od sebe Belgije, Španije i Brazila što je i malo uticalo na odluku o Modriću...

jugo

pre 5 godina

@la "Lukina majka je Srpkinja, Radojka, iz porodice Dopudj, selo Krusevo, grad Obrovac, Krajina, Dalmacija."

jučer su za njega isto govorili "kapiten Krajine" jelde?
teško ti je i na tastaturi napisati Hrvatska

Mik

pre 5 godina

Veliki dan za srpski fudbal. Prvi put je pola našeg igrača izabrano za najboljeg fudbalera. Ne treba na tome da se zaustavimo. Idemo na 100%!!!

lol

pre 5 godina

Da li hrvati pišu o našim sportistima ovako?
(imei, 25. septembar 2018 08:49)

Nemamo šta pisat o Teodosiću i SMS-u. Pisali smo o Novaku kad je bio proglašen najboljim sportašm.

la

pre 5 godina

Malo cinjenica: Trebalo bi i nas da raduje njegov uspeh jednako kao hrvate. Lukina majka je Srpkinja, Radojka, iz porodice Dopudj, selo Krusevo, grad Obrovac, Krajina, Dalmacija. Ne zna se ko je iz siromasnijeg okruzenja, da li majka ili otac. Rat u Krajini napravio je jos vecu dramu u Lukinom zivotu, siromastvo, izbeglistvo, nije mu bilo lako. Porodica Lukine majke bila je brojna i, malo je reci siromasna. Gotovo sve ih je zbrinuo i obezbedio, a to nije malo, 9 tetki, ujak, baba, svi ostali bez icega. Luka fizicki lici na svog ruznog dedu Peću, al to je nebitno. Ironija je sto je deda bio hrom, sa kracom nogom :)...Al imao druge kvalitete...devet cerki..?. I uspeh i novac nekad dodje bas u prave ruke, Luka je sve zasluzio.

kimi vg

pre 5 godina

mislim da je pravedno , dosta igraca zadnjih deset godina nije proglaseno za najboljeg , zato sto su mesi i ronaldo favorizovani , 91 kada je zvezda osvojila titulu prvaka evrope , papen je proglasen a iza njega cio zvezdin tim i tada je bilo nepravde

Miodrag

pre 5 godina

Zasto toliki tekstovi o Modricu? Na hrvatskim portalima kad Novak osvoji GS par recenica. (Kad su neke vanteniske stvari u pitanju onda pljuste tekstovi).
Najbolji je fudbaler i tacka. Idemo dalje.

Shawn Kemp

pre 5 godina

Snajder 2010, imao je situaciju da je bio najbolji ali u vreme kad su sponzori I mediji tek zahuktavali rivalstvo Mesi I Ronaldo

kaokakao

pre 5 godina

Veliko bravo za Luku! Fantastican fudbaler, skroman momak, izvanredna sezona, apsolutno zasluzeno! Osvojio cetiri LS, vicesampion sveta! I veliki dokaz svima da mozes uspeti i sa ovog tuznog Balkana, da ne moras biti frajer, da se ne moras voziti privatnim avionima i reklamirati kreme i torbe, da mozes svojim trudom, talentom i magijom biti najbolji i kad si prirodan i normalan! Svaka cast!
(Dejan, 24. septembar 2018 23:57)

Da... i da svjedocis lazno na sudu, utajis porez... Moze, sve moze. Ne velicaj mi Modrica, aman! Ima boljih igraca. Ova nagrada nekad ode u prave ruke nekad ne. Zavisi vise od ekipe nego od pojedinca. Da je npr. Brazil osvojio svjetsko prvenstvo, vjerovatno bi nagradu uzeo Marselo.

zrenjaninac

pre 5 godina

Savrsen fudbaler, da izgleda lepse i da puni zutu stampu imao bi veci ugovor, vise pisali o njemu, bio idol klincima,..ovako je samo savrsen igrac:)

cukce

pre 5 godina

Nerealna 10 godisnja dominacija Mesija i Ronalda! Cavi, Inijesta, Roben, Lam su sigurno zasluzili epitet najboljeg na svetu pa i mozda i neko od sledecih je mogo jos jednom da bude Alonso, Riberi, Ibrahimovic, Di Marija, Suarez. Realno Ronaldo i Mesi 4-5 puta najvise!

cvele

pre 5 godina

Kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi dao je glas Modriću, dok je Cristiano Ronaldo dao glas Francuzu Raphaelu Varaneu.
Bravo Luka
(F16, 24. septembar 2018 23:41)

Ne pratim ko je za koga tacno glasao, ali ako je tacno to sto si napisao jos mi vise objasnjava ko je kakav covek cinjenica da je bivsi Modricev saigrac iz Reala, sa kojim je osvojio 4 titule LŠ i delio poslednjih 5-6 godina teren i svlacionicu glasao protiv njega, a najbolji igrac omrazene Barselone je glasao za Modrica. Pa onda uporedis Mesija (koji glasa najrealnije po rezultatima za svog velikog protivnika) i Ronalda (koji je glasao za nekoga ko nije po meni imao neke velike sanse za ovo priznanje i time sebi povecao sanse da ga osvoji).

Dusan

pre 5 godina

Ne daje mnogo golova, nema mnogo asistencija, nema neke briljantne driblinge koji podizu publiku na noge... Mogli bi se zapitati pa sta on to radi na terenu. Stvar je u tome da on na terenu radi tacno ono sto je potrebno da bi njegov tim igrao dobro, a to nije ono sto najveci deo ljudi moze da primeti i razume, niti da time bude impresioniran.

Washington

pre 5 godina

Kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi dao je glas Modriću, dok je Cristiano Ronaldo dao glas Francuzu Raphaelu Varaneu.
Bravo Luka
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (F16, 24. septembar 2018 23:41)

Nebitna informacija.

Beograd

pre 5 godina

Ali koji glasovi Mesi daje glas Modricu kao prvom igracu Ronaldo daje Varanu svoje glasove. Koji egoizam i sebicluk Portugalca jos ne dodje da mu cestita ni na dodjeli za igraca Evrope niti za igraca Fife. Kakav lik trebas ds budes da ne ispostujes coveka koji te je do juce hranio loptama i delio nesebicno asistencije.

Nikola MNE

pre 5 godina

Bravo Luka majstore!A ovima sto je krivo da porucim i onda kad su neki bili blizu bili su Crnogorac i Makedonac iza Papena.Srba moze biti na listi u kateogoriji defanzivni vezni(DM) jer mislim da ste zemlja sa prosjecno najvise defanzivnih veznih na svijet'.

Marko

pre 5 godina

Luka je vrhunski igrac bez dileme ali nikad mi nece biti jasni kriterijumi FIFA-e. Kurtoa najbolji golman a nije u idealnom timu??? Golcina Bejla u finalu nije najlepsi gol??? Salah sa onakvom sezonom u najjacoj ligi na svetu i LS je definitivno najbolji u prethodnoj sezoni. Ali ako Salah nije pobedio zbog neosvojenog trofeja, gde je onda Grizman? Sve veca i veca smejurija.

vojvodjanin

pre 5 godina

Gospodo pre nego sto pocnete nekoga da pljujete, procitajte sta je sve Luka Modric ove godine postigo , ne znam koji od vas je napisao da Luka nije cak ni medzu prvih deset. E pa proverite ko je medzu uefin tim snova ove godine, netreba nekoga osudzivati samo zato sto je Hrvat, daj boze da sutra neko od nasih igraca postigne to sto je Luka, ne bi smo voleli da neko tako komentarise za njega.

pazi ovo

pre 5 godina

Lukica...samo da znaš da si igrao u 11 reprezentaciji svijeta svih vremena po rezultatima na SP koja postoji 27 godina , kada bi računali broj stanovnika , onda si igrao u 2 najboljoj repki svih vremena, mali smo , ali smo jakiiiiiiiiiii :-)

susjed

pre 5 godina

Nije dugo trebalo da se razviju rasprave.
Klasične balkanske priče.
No da se vratim na Luku.Stvarno zasluženo.
Treba uzeti u obzir da je ova nagrada i priznanje poziciji koju igra Modrić--kreativni playmaker koji obavlja jako puno defanzivnih uloga..To su oni igrači koji krvare da bi tipovi kao što je Ronaldo ili Mesi skupljali statistiku.Bez obzira na kvalitetu Mesija i Ronalda oni su ipak jednodimenzionalni tj.ofenzivni igrači..a ove godine niti u toj ulozi nisu briljirali bez obzira na statistiku.Isto tako je i Varane isključivo obrambeni igrač..Griezman je polivalentniji ali nije toliko dobar i plus kamera ga je uhvatila te dokazal da je simulaant
Ukupno gledano kroz dosta godina i meni je Mesi najbolji ali ove godine nije bio najbolji...Ostrašćeni fanovi Mesija i Ronalda su malo u zabludi
Kada im ide dobro i kada zabijaju onda su onii zaslužni, a kada im ne ide onda su njihovi suigrači krivi...
Mesi je protiv Hrvatske na SPu bio kriminalan...kažu njegovi fanboys nema s kim igrati u reprezentaciji...
Ako je on toliki vanzemaljac mogao je nešto i sam napraviti
ISto tako je i Kristina u polufinalu i finalu UEFA Lige prvaka bila nevidljiva.

Neki bi ovdje stvarno trebali malo vremena provesti na portalima kao što su
squawka.com ili whoscored.com da se malo educiraju o modernom nogometu
Također bi bilo jako dobro da se neki ovdje prisjete da su gu glasli treneri i eventualno sportski treneri.i dijelom navijači. Hrvatski ionako nisu globalno najbrojnij

Corleone

pre 5 godina

Ljudi ajde da budemo iskreni i realni. Sve cestitke Modricu ali, slozicete se APSOLUTNO svi. Ronaldo i Mesi (nebitno kojim redosledom) pa 10 praznih mesta pa svi ostali.

nisi sam Luka

pre 5 godina

priznanje struke je najvrijednije, to se gleda...a ljubomorni forumaši i tako se teško mire sa dominacijom HR nogometa na ovim prostorima, Luka...nastavio si samo niz , iza tebe dolaze slijedeći majstori iz Lijepe Naše

Србин

pre 5 godina

@F16 Не лупај молим те, Меси је дао 5 поена Модрићу, 3 Варану и 1 мислим да Мбапеу
А Роналдо је дао 5 Варану, 3 Модрићу и 1 Гризману
за ово по један бод нисам баш сигуран али тако некако је било, а ти пре него што коментаришеш информиши се да имају право да гласају за тројицу фудбалера са 5, 3 и 1 бодом
Мрзите Роналда неки, други Месија а нисте ни свесни шта сте имали прилике да гледате какве две звери у овом спорту

Ilija Čvorović lično

pre 5 godina

Modrica staviti u čitanke, da djeca uče kako možeš uspjeti od čuvara koza do najboljeg igrača svijeta, a ne da ih zatupljujemo farmama i parovima!

partizan

pre 5 godina

Jesam Srbin, ali mi je krivo sto je Modric osvojio nagradu.
(Ivan, 24. septembar 2018 23:34)
I Modric je Srbin po majci, eto bar polovicno budi srecan

Goran

pre 5 godina

Jooj komentara, uzas koliko mrznje.
Evo ja sam srbin 100% ali mi je bas drago zbog Luke.
PS: za ove sto samo gledaju golove, postoje i ostale stvari u fudbalu, osim davanja golova.

некле

pre 5 godina

Ово не да је смешно, ово је жалосно.
Лик није ни међу три најбоља играча реала, а не света.
1 гол у лиги шампиона, 1 гол на светском у групи и проглашен за најбољег?!!
Чак ни у хрватској на светском није био најбољи нити давао кључне голове.
Да хрвати нису имали среће на пеналима и са жребом никад не би дошли до финала а о овоме се не би ни причало.
Такође да је Роналдо остао у Реалу, овај не би никад добио награду.
Једноставно наместило му се све, да је то невероватно, и тотално незаслужено да не могу да верујем.
Брука и срамота за фифу и цео свет, укључујући и обичне навијаче.
Свима су досадили Меси и Роналдо па су једва дочекали овако нешто.
Тотално незаслужено ово иде модрићу, а најжалосније од свега што ће ово остати запамћено у историји заувек.
Брука!

Ex Olimp

pre 5 godina

Njegov životni put od rođenja negdje pod Velebitom pa do danas je puno veća priča od ovoga što čitamo,zapravo priča za film sa puno tuge,borba za goli život. Nije mu bilo lako ali eto došao je do vrha u poslu kojim se bavi i koji voli.Težak i trnovit put.
Bravo Luka.

Jaran

pre 5 godina

nekle
E bas zbog takvih kao sto si ti su Mesi i K. Ronaldo jedini osvajali u poslednjih 10 godina! Dva puta Inijesta, jednom Cavi, jednom Riberi, jednom Snajder,...

Dejan

pre 5 godina

Veliko bravo za Luku! Fantastican fudbaler, skroman momak, izvanredna sezona, apsolutno zasluzeno! Osvojio cetiri LS, vicesampion sveta! I veliki dokaz svima da mozes uspeti i sa ovog tuznog Balkana, da ne moras biti frajer, da se ne moras voziti privatnim avionima i reklamirati kreme i torbe, da mozes svojim trudom, talentom i magijom biti najbolji i kad si prirodan i normalan! Svaka cast!

F16

pre 5 godina

Kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi dao je glas Modriću, dok je Cristiano Ronaldo dao glas Francuzu Raphaelu Varaneu.
Bravo Luka

F16

pre 5 godina

Тотално незаслужено ово иде модрићу, а најжалосније од свега што ће ово остати запамћено у историји заувек. 
Брука!
(некле, 24. septembar 2018 23:33)


Evo kako je Luka nezasluženo došao do nagrade.
U izboru su sudjelovali kapetani nacionalnih vrsta, izbornici, navijači i novinari po jedan medijski djelatnik iz svake zemlje članice FIFA-e. Bodovanje je ključno što svaka skupina ima po četvrtinu učešća u konačnom obračunu te su tako izjednačene po važnosti. Postoci dobivenih glasova u svakoj skupini se podijele s četiri i onda se zbroje sve četiri skupine. Tako se dođe do konačnog rezultata. Bravo Luka

4k4.Dex

pre 5 godina

Strasan na lopti, najbolji na svetu ali po meni nije dovoljno efikasan cak ni opasan po gol da bi bio najbolji.
Dobio je nagrade jer je Hrvatska dogurala do finala SP to je to da nije riga ne bi dobio nista. Ipak strasan veznjak kom ne mozea da pipnes loptu.

Ex Olimp

pre 5 godina

Njegov životni put od rođenja negdje pod Velebitom pa do danas je puno veća priča od ovoga što čitamo,zapravo priča za film sa puno tuge,borba za goli život. Nije mu bilo lako ali eto došao je do vrha u poslu kojim se bavi i koji voli.Težak i trnovit put.
Bravo Luka.

Dejan

pre 5 godina

Veliko bravo za Luku! Fantastican fudbaler, skroman momak, izvanredna sezona, apsolutno zasluzeno! Osvojio cetiri LS, vicesampion sveta! I veliki dokaz svima da mozes uspeti i sa ovog tuznog Balkana, da ne moras biti frajer, da se ne moras voziti privatnim avionima i reklamirati kreme i torbe, da mozes svojim trudom, talentom i magijom biti najbolji i kad si prirodan i normalan! Svaka cast!

F16

pre 5 godina

Kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi dao je glas Modriću, dok je Cristiano Ronaldo dao glas Francuzu Raphaelu Varaneu.
Bravo Luka

F16

pre 5 godina

Тотално незаслужено ово иде модрићу, а најжалосније од свега што ће ово остати запамћено у историји заувек. 
Брука!
(некле, 24. septembar 2018 23:33)


Evo kako je Luka nezasluženo došao do nagrade.
U izboru su sudjelovali kapetani nacionalnih vrsta, izbornici, navijači i novinari po jedan medijski djelatnik iz svake zemlje članice FIFA-e. Bodovanje je ključno što svaka skupina ima po četvrtinu učešća u konačnom obračunu te su tako izjednačene po važnosti. Postoci dobivenih glasova u svakoj skupini se podijele s četiri i onda se zbroje sve četiri skupine. Tako se dođe do konačnog rezultata. Bravo Luka

некле

pre 5 godina

Ово не да је смешно, ово је жалосно.
Лик није ни међу три најбоља играча реала, а не света.
1 гол у лиги шампиона, 1 гол на светском у групи и проглашен за најбољег?!!
Чак ни у хрватској на светском није био најбољи нити давао кључне голове.
Да хрвати нису имали среће на пеналима и са жребом никад не би дошли до финала а о овоме се не би ни причало.
Такође да је Роналдо остао у Реалу, овај не би никад добио награду.
Једноставно наместило му се све, да је то невероватно, и тотално незаслужено да не могу да верујем.
Брука и срамота за фифу и цео свет, укључујући и обичне навијаче.
Свима су досадили Меси и Роналдо па су једва дочекали овако нешто.
Тотално незаслужено ово иде модрићу, а најжалосније од свега што ће ово остати запамћено у историји заувек.
Брука!

Jaran

pre 5 godina

nekle
E bas zbog takvih kao sto si ti su Mesi i K. Ronaldo jedini osvajali u poslednjih 10 godina! Dva puta Inijesta, jednom Cavi, jednom Riberi, jednom Snajder,...

4k4.Dex

pre 5 godina

Strasan na lopti, najbolji na svetu ali po meni nije dovoljno efikasan cak ni opasan po gol da bi bio najbolji.
Dobio je nagrade jer je Hrvatska dogurala do finala SP to je to da nije riga ne bi dobio nista. Ipak strasan veznjak kom ne mozea da pipnes loptu.

la

pre 5 godina

Malo cinjenica: Trebalo bi i nas da raduje njegov uspeh jednako kao hrvate. Lukina majka je Srpkinja, Radojka, iz porodice Dopudj, selo Krusevo, grad Obrovac, Krajina, Dalmacija. Ne zna se ko je iz siromasnijeg okruzenja, da li majka ili otac. Rat u Krajini napravio je jos vecu dramu u Lukinom zivotu, siromastvo, izbeglistvo, nije mu bilo lako. Porodica Lukine majke bila je brojna i, malo je reci siromasna. Gotovo sve ih je zbrinuo i obezbedio, a to nije malo, 9 tetki, ujak, baba, svi ostali bez icega. Luka fizicki lici na svog ruznog dedu Peću, al to je nebitno. Ironija je sto je deda bio hrom, sa kracom nogom :)...Al imao druge kvalitete...devet cerki..?. I uspeh i novac nekad dodje bas u prave ruke, Luka je sve zasluzio.

Ilija Čvorović lično

pre 5 godina

Modrica staviti u čitanke, da djeca uče kako možeš uspjeti od čuvara koza do najboljeg igrača svijeta, a ne da ih zatupljujemo farmama i parovima!

Dusan

pre 5 godina

Ne daje mnogo golova, nema mnogo asistencija, nema neke briljantne driblinge koji podizu publiku na noge... Mogli bi se zapitati pa sta on to radi na terenu. Stvar je u tome da on na terenu radi tacno ono sto je potrebno da bi njegov tim igrao dobro, a to nije ono sto najveci deo ljudi moze da primeti i razume, niti da time bude impresioniran.

zrenjaninac

pre 5 godina

Savrsen fudbaler, da izgleda lepse i da puni zutu stampu imao bi veci ugovor, vise pisali o njemu, bio idol klincima,..ovako je samo savrsen igrac:)

Beograd

pre 5 godina

Ali koji glasovi Mesi daje glas Modricu kao prvom igracu Ronaldo daje Varanu svoje glasove. Koji egoizam i sebicluk Portugalca jos ne dodje da mu cestita ni na dodjeli za igraca Evrope niti za igraca Fife. Kakav lik trebas ds budes da ne ispostujes coveka koji te je do juce hranio loptama i delio nesebicno asistencije.

Goran

pre 5 godina

Jooj komentara, uzas koliko mrznje.
Evo ja sam srbin 100% ali mi je bas drago zbog Luke.
PS: za ove sto samo gledaju golove, postoje i ostale stvari u fudbalu, osim davanja golova.

cvele

pre 5 godina

Kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi dao je glas Modriću, dok je Cristiano Ronaldo dao glas Francuzu Raphaelu Varaneu.
Bravo Luka
(F16, 24. septembar 2018 23:41)

Ne pratim ko je za koga tacno glasao, ali ako je tacno to sto si napisao jos mi vise objasnjava ko je kakav covek cinjenica da je bivsi Modricev saigrac iz Reala, sa kojim je osvojio 4 titule LŠ i delio poslednjih 5-6 godina teren i svlacionicu glasao protiv njega, a najbolji igrac omrazene Barselone je glasao za Modrica. Pa onda uporedis Mesija (koji glasa najrealnije po rezultatima za svog velikog protivnika) i Ronalda (koji je glasao za nekoga ko nije po meni imao neke velike sanse za ovo priznanje i time sebi povecao sanse da ga osvoji).

susjed

pre 5 godina

Nije dugo trebalo da se razviju rasprave.
Klasične balkanske priče.
No da se vratim na Luku.Stvarno zasluženo.
Treba uzeti u obzir da je ova nagrada i priznanje poziciji koju igra Modrić--kreativni playmaker koji obavlja jako puno defanzivnih uloga..To su oni igrači koji krvare da bi tipovi kao što je Ronaldo ili Mesi skupljali statistiku.Bez obzira na kvalitetu Mesija i Ronalda oni su ipak jednodimenzionalni tj.ofenzivni igrači..a ove godine niti u toj ulozi nisu briljirali bez obzira na statistiku.Isto tako je i Varane isključivo obrambeni igrač..Griezman je polivalentniji ali nije toliko dobar i plus kamera ga je uhvatila te dokazal da je simulaant
Ukupno gledano kroz dosta godina i meni je Mesi najbolji ali ove godine nije bio najbolji...Ostrašćeni fanovi Mesija i Ronalda su malo u zabludi
Kada im ide dobro i kada zabijaju onda su onii zaslužni, a kada im ne ide onda su njihovi suigrači krivi...
Mesi je protiv Hrvatske na SPu bio kriminalan...kažu njegovi fanboys nema s kim igrati u reprezentaciji...
Ako je on toliki vanzemaljac mogao je nešto i sam napraviti
ISto tako je i Kristina u polufinalu i finalu UEFA Lige prvaka bila nevidljiva.

Neki bi ovdje stvarno trebali malo vremena provesti na portalima kao što su
squawka.com ili whoscored.com da se malo educiraju o modernom nogometu
Također bi bilo jako dobro da se neki ovdje prisjete da su gu glasli treneri i eventualno sportski treneri.i dijelom navijači. Hrvatski ionako nisu globalno najbrojnij

vojvodjanin

pre 5 godina

Gospodo pre nego sto pocnete nekoga da pljujete, procitajte sta je sve Luka Modric ove godine postigo , ne znam koji od vas je napisao da Luka nije cak ni medzu prvih deset. E pa proverite ko je medzu uefin tim snova ove godine, netreba nekoga osudzivati samo zato sto je Hrvat, daj boze da sutra neko od nasih igraca postigne to sto je Luka, ne bi smo voleli da neko tako komentarise za njega.

lol

pre 5 godina

Da li hrvati pišu o našim sportistima ovako?
(imei, 25. septembar 2018 08:49)

Nemamo šta pisat o Teodosiću i SMS-u. Pisali smo o Novaku kad je bio proglašen najboljim sportašm.

Nikola MNE

pre 5 godina

Bravo Luka majstore!A ovima sto je krivo da porucim i onda kad su neki bili blizu bili su Crnogorac i Makedonac iza Papena.Srba moze biti na listi u kateogoriji defanzivni vezni(DM) jer mislim da ste zemlja sa prosjecno najvise defanzivnih veznih na svijet'.

pazi ovo

pre 5 godina

Lukica...samo da znaš da si igrao u 11 reprezentaciji svijeta svih vremena po rezultatima na SP koja postoji 27 godina , kada bi računali broj stanovnika , onda si igrao u 2 najboljoj repki svih vremena, mali smo , ali smo jakiiiiiiiiiii :-)

partizan

pre 5 godina

Jesam Srbin, ali mi je krivo sto je Modric osvojio nagradu.
(Ivan, 24. septembar 2018 23:34)
I Modric je Srbin po majci, eto bar polovicno budi srecan

nisi sam Luka

pre 5 godina

priznanje struke je najvrijednije, to se gleda...a ljubomorni forumaši i tako se teško mire sa dominacijom HR nogometa na ovim prostorima, Luka...nastavio si samo niz , iza tebe dolaze slijedeći majstori iz Lijepe Naše

cukce

pre 5 godina

Nerealna 10 godisnja dominacija Mesija i Ronalda! Cavi, Inijesta, Roben, Lam su sigurno zasluzili epitet najboljeg na svetu pa i mozda i neko od sledecih je mogo jos jednom da bude Alonso, Riberi, Ibrahimovic, Di Marija, Suarez. Realno Ronaldo i Mesi 4-5 puta najvise!

kimi vg

pre 5 godina

mislim da je pravedno , dosta igraca zadnjih deset godina nije proglaseno za najboljeg , zato sto su mesi i ronaldo favorizovani , 91 kada je zvezda osvojila titulu prvaka evrope , papen je proglasen a iza njega cio zvezdin tim i tada je bilo nepravde

Nina

pre 5 godina

Opet krvna zrnca? Munta Bunta iz plemena Srbunta tvrdi da je Kunta Gunta iz plemena Hrvunta ustvari Srbunta. A neko ko sa strane posmatra tu dzunglu, vidi samo hordu bucnih koji se ganjaju . Dokle vise ljudi? Kako vam ne dosadi?

Shawn Kemp

pre 5 godina

Snajder 2010, imao je situaciju da je bio najbolji ali u vreme kad su sponzori I mediji tek zahuktavali rivalstvo Mesi I Ronaldo

jugo

pre 5 godina

@la "Lukina majka je Srpkinja, Radojka, iz porodice Dopudj, selo Krusevo, grad Obrovac, Krajina, Dalmacija."

jučer su za njega isto govorili "kapiten Krajine" jelde?
teško ti je i na tastaturi napisati Hrvatska

Vedran

pre 5 godina

@la "Lukina majka je Srpkinja, Radojka..."

Lukina majka da je cijenila srbe ne bi se udala za susjeda hrvata. To joj je bila kljucna odluka zivota, inace bi joj sin sjedio na klupi negdje u sumadiji.

Mik

pre 5 godina

Veliki dan za srpski fudbal. Prvi put je pola našeg igrača izabrano za najboljeg fudbalera. Ne treba na tome da se zaustavimo. Idemo na 100%!!!

drago

pre 5 godina

Jugo tugo nisi dugo. Radojkin mali, Srbin po majci. On je samo jedan u nizu. A jos vecu su: Drazen Petrovic od oca Jovana, Komazec, Prso Milad ala Dado, Miki Rapajic, Ognjen Vukojevic, Zivkovic...te razni Boskovici, Obradovici, Bogdanovici, Sarici i ostali. Ajmo sad terapija kako je Djokovicu mama Rvatica. A nije cak ni to.

Anti ex-yu

Navedi mi di je ikad pisalo sta mu je majka? Samo nemoj da je iz nekog Kurira. Drazen ok, Komazec nista posebno nije napravio kao ni i Rapaic, Prso (bio je bitan ali tad nista nismo postigli), Vukojevic isto nista, Zivkovic nogometas je Hrvat iz BIH kao i Bogdanovic. Saric ok ali isto nista posebno zasad, vise nas kosta njegova igra soliranja nego sto donosi. Vaterpolisti Boskovic i Obradovic su Hrvati iz Dubrovnika.
Djokovic je u intervjuu Novoj TV sam rekao.

Marko

pre 5 godina

Luka je vrhunski igrac bez dileme ali nikad mi nece biti jasni kriterijumi FIFA-e. Kurtoa najbolji golman a nije u idealnom timu??? Golcina Bejla u finalu nije najlepsi gol??? Salah sa onakvom sezonom u najjacoj ligi na svetu i LS je definitivno najbolji u prethodnoj sezoni. Ali ako Salah nije pobedio zbog neosvojenog trofeja, gde je onda Grizman? Sve veca i veca smejurija.

kaokakao

pre 5 godina

Veliko bravo za Luku! Fantastican fudbaler, skroman momak, izvanredna sezona, apsolutno zasluzeno! Osvojio cetiri LS, vicesampion sveta! I veliki dokaz svima da mozes uspeti i sa ovog tuznog Balkana, da ne moras biti frajer, da se ne moras voziti privatnim avionima i reklamirati kreme i torbe, da mozes svojim trudom, talentom i magijom biti najbolji i kad si prirodan i normalan! Svaka cast!
(Dejan, 24. septembar 2018 23:57)

Da... i da svjedocis lazno na sudu, utajis porez... Moze, sve moze. Ne velicaj mi Modrica, aman! Ima boljih igraca. Ova nagrada nekad ode u prave ruke nekad ne. Zavisi vise od ekipe nego od pojedinca. Da je npr. Brazil osvojio svjetsko prvenstvo, vjerovatno bi nagradu uzeo Marselo.

Miodrag

pre 5 godina

Zasto toliki tekstovi o Modricu? Na hrvatskim portalima kad Novak osvoji GS par recenica. (Kad su neke vanteniske stvari u pitanju onda pljuste tekstovi).
Najbolji je fudbaler i tacka. Idemo dalje.

Corleone

pre 5 godina

Ljudi ajde da budemo iskreni i realni. Sve cestitke Modricu ali, slozicete se APSOLUTNO svi. Ronaldo i Mesi (nebitno kojim redosledom) pa 10 praznih mesta pa svi ostali.

anti ex-YU

pre 5 godina

@la "Lukina majka je Srpkinja, Radojka, iz porodice Dopudj, selo Krusevo, grad Obrovac, Krajina, Dalmacija."

jučer su za njega isto govorili "kapiten Krajine" jelde?
teško ti je i na tastaturi napisati Hrvatska
(jugo, 25. septembar 2018 13:21)

Jugo tugo nisi dugo. Radojkin mali, Srbin po majci. On je samo jedan u nizu. A jos vecu su: Drazen Petrovic od oca Jovana, Komazec, Prso Milad ala Dado, Miki Rapajic, Ognjen Vukojevic, Zivkovic...te razni Boskovici, Obradovici, Bogdanovici, Sarici i ostali. Ajmo sad terapija kako je Djokovicu mama Rvatica. A nije cak ni to.

Србин

pre 5 godina

@F16 Не лупај молим те, Меси је дао 5 поена Модрићу, 3 Варану и 1 мислим да Мбапеу
А Роналдо је дао 5 Варану, 3 Модрићу и 1 Гризману
за ово по један бод нисам баш сигуран али тако некако је било, а ти пре него што коментаришеш информиши се да имају право да гласају за тројицу фудбалера са 5, 3 и 1 бодом
Мрзите Роналда неки, други Месија а нисте ни свесни шта сте имали прилике да гледате какве две звери у овом спорту

Washington

pre 5 godina

Kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi dao je glas Modriću, dok je Cristiano Ronaldo dao glas Francuzu Raphaelu Varaneu.
Bravo Luka
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (F16, 24. septembar 2018 23:41)

Nebitna informacija.

veljko

pre 5 godina

On je u top 5 igrača kao i Hrvatska reprezentacija e sad sticajem srećnih okolnosti Hrvati su završili 2 na svetu ispred jačih od sebe Belgije, Španije i Brazila što je i malo uticalo na odluku o Modriću...

некле

pre 5 godina

Ово не да је смешно, ово је жалосно.
Лик није ни међу три најбоља играча реала, а не света.
1 гол у лиги шампиона, 1 гол на светском у групи и проглашен за најбољег?!!
Чак ни у хрватској на светском није био најбољи нити давао кључне голове.
Да хрвати нису имали среће на пеналима и са жребом никад не би дошли до финала а о овоме се не би ни причало.
Такође да је Роналдо остао у Реалу, овај не би никад добио награду.
Једноставно наместило му се све, да је то невероватно, и тотално незаслужено да не могу да верујем.
Брука и срамота за фифу и цео свет, укључујући и обичне навијаче.
Свима су досадили Меси и Роналдо па су једва дочекали овако нешто.
Тотално незаслужено ово иде модрићу, а најжалосније од свега што ће ово остати запамћено у историји заувек.
Брука!

4k4.Dex

pre 5 godina

Strasan na lopti, najbolji na svetu ali po meni nije dovoljno efikasan cak ni opasan po gol da bi bio najbolji.
Dobio je nagrade jer je Hrvatska dogurala do finala SP to je to da nije riga ne bi dobio nista. Ipak strasan veznjak kom ne mozea da pipnes loptu.

F16

pre 5 godina

Тотално незаслужено ово иде модрићу, а најжалосније од свега што ће ово остати запамћено у историји заувек. 
Брука!
(некле, 24. septembar 2018 23:33)


Evo kako je Luka nezasluženo došao do nagrade.
U izboru su sudjelovali kapetani nacionalnih vrsta, izbornici, navijači i novinari po jedan medijski djelatnik iz svake zemlje članice FIFA-e. Bodovanje je ključno što svaka skupina ima po četvrtinu učešća u konačnom obračunu te su tako izjednačene po važnosti. Postoci dobivenih glasova u svakoj skupini se podijele s četiri i onda se zbroje sve četiri skupine. Tako se dođe do konačnog rezultata. Bravo Luka

Corleone

pre 5 godina

Ljudi ajde da budemo iskreni i realni. Sve cestitke Modricu ali, slozicete se APSOLUTNO svi. Ronaldo i Mesi (nebitno kojim redosledom) pa 10 praznih mesta pa svi ostali.

kaokakao

pre 5 godina

Veliko bravo za Luku! Fantastican fudbaler, skroman momak, izvanredna sezona, apsolutno zasluzeno! Osvojio cetiri LS, vicesampion sveta! I veliki dokaz svima da mozes uspeti i sa ovog tuznog Balkana, da ne moras biti frajer, da se ne moras voziti privatnim avionima i reklamirati kreme i torbe, da mozes svojim trudom, talentom i magijom biti najbolji i kad si prirodan i normalan! Svaka cast!
(Dejan, 24. septembar 2018 23:57)

Da... i da svjedocis lazno na sudu, utajis porez... Moze, sve moze. Ne velicaj mi Modrica, aman! Ima boljih igraca. Ova nagrada nekad ode u prave ruke nekad ne. Zavisi vise od ekipe nego od pojedinca. Da je npr. Brazil osvojio svjetsko prvenstvo, vjerovatno bi nagradu uzeo Marselo.

Miodrag

pre 5 godina

Zasto toliki tekstovi o Modricu? Na hrvatskim portalima kad Novak osvoji GS par recenica. (Kad su neke vanteniske stvari u pitanju onda pljuste tekstovi).
Najbolji je fudbaler i tacka. Idemo dalje.

Washington

pre 5 godina

Kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi dao je glas Modriću, dok je Cristiano Ronaldo dao glas Francuzu Raphaelu Varaneu.
Bravo Luka
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (F16, 24. septembar 2018 23:41)

Nebitna informacija.

F16

pre 5 godina

Kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi dao je glas Modriću, dok je Cristiano Ronaldo dao glas Francuzu Raphaelu Varaneu.
Bravo Luka

Dejan

pre 5 godina

Veliko bravo za Luku! Fantastican fudbaler, skroman momak, izvanredna sezona, apsolutno zasluzeno! Osvojio cetiri LS, vicesampion sveta! I veliki dokaz svima da mozes uspeti i sa ovog tuznog Balkana, da ne moras biti frajer, da se ne moras voziti privatnim avionima i reklamirati kreme i torbe, da mozes svojim trudom, talentom i magijom biti najbolji i kad si prirodan i normalan! Svaka cast!

la

pre 5 godina

Malo cinjenica: Trebalo bi i nas da raduje njegov uspeh jednako kao hrvate. Lukina majka je Srpkinja, Radojka, iz porodice Dopudj, selo Krusevo, grad Obrovac, Krajina, Dalmacija. Ne zna se ko je iz siromasnijeg okruzenja, da li majka ili otac. Rat u Krajini napravio je jos vecu dramu u Lukinom zivotu, siromastvo, izbeglistvo, nije mu bilo lako. Porodica Lukine majke bila je brojna i, malo je reci siromasna. Gotovo sve ih je zbrinuo i obezbedio, a to nije malo, 9 tetki, ujak, baba, svi ostali bez icega. Luka fizicki lici na svog ruznog dedu Peću, al to je nebitno. Ironija je sto je deda bio hrom, sa kracom nogom :)...Al imao druge kvalitete...devet cerki..?. I uspeh i novac nekad dodje bas u prave ruke, Luka je sve zasluzio.

Mik

pre 5 godina

Veliki dan za srpski fudbal. Prvi put je pola našeg igrača izabrano za najboljeg fudbalera. Ne treba na tome da se zaustavimo. Idemo na 100%!!!

Ex Olimp

pre 5 godina

Njegov životni put od rođenja negdje pod Velebitom pa do danas je puno veća priča od ovoga što čitamo,zapravo priča za film sa puno tuge,borba za goli život. Nije mu bilo lako ali eto došao je do vrha u poslu kojim se bavi i koji voli.Težak i trnovit put.
Bravo Luka.

Marko

pre 5 godina

Luka je vrhunski igrac bez dileme ali nikad mi nece biti jasni kriterijumi FIFA-e. Kurtoa najbolji golman a nije u idealnom timu??? Golcina Bejla u finalu nije najlepsi gol??? Salah sa onakvom sezonom u najjacoj ligi na svetu i LS je definitivno najbolji u prethodnoj sezoni. Ali ako Salah nije pobedio zbog neosvojenog trofeja, gde je onda Grizman? Sve veca i veca smejurija.

anti ex-YU

pre 5 godina

@la "Lukina majka je Srpkinja, Radojka, iz porodice Dopudj, selo Krusevo, grad Obrovac, Krajina, Dalmacija."

jučer su za njega isto govorili "kapiten Krajine" jelde?
teško ti je i na tastaturi napisati Hrvatska
(jugo, 25. septembar 2018 13:21)

Jugo tugo nisi dugo. Radojkin mali, Srbin po majci. On je samo jedan u nizu. A jos vecu su: Drazen Petrovic od oca Jovana, Komazec, Prso Milad ala Dado, Miki Rapajic, Ognjen Vukojevic, Zivkovic...te razni Boskovici, Obradovici, Bogdanovici, Sarici i ostali. Ajmo sad terapija kako je Djokovicu mama Rvatica. A nije cak ni to.

partizan

pre 5 godina

Jesam Srbin, ali mi je krivo sto je Modric osvojio nagradu.
(Ivan, 24. septembar 2018 23:34)
I Modric je Srbin po majci, eto bar polovicno budi srecan

Jaran

pre 5 godina

nekle
E bas zbog takvih kao sto si ti su Mesi i K. Ronaldo jedini osvajali u poslednjih 10 godina! Dva puta Inijesta, jednom Cavi, jednom Riberi, jednom Snajder,...

veljko

pre 5 godina

On je u top 5 igrača kao i Hrvatska reprezentacija e sad sticajem srećnih okolnosti Hrvati su završili 2 na svetu ispred jačih od sebe Belgije, Španije i Brazila što je i malo uticalo na odluku o Modriću...

Nikola MNE

pre 5 godina

Bravo Luka majstore!A ovima sto je krivo da porucim i onda kad su neki bili blizu bili su Crnogorac i Makedonac iza Papena.Srba moze biti na listi u kateogoriji defanzivni vezni(DM) jer mislim da ste zemlja sa prosjecno najvise defanzivnih veznih na svijet'.

Србин

pre 5 godina

@F16 Не лупај молим те, Меси је дао 5 поена Модрићу, 3 Варану и 1 мислим да Мбапеу
А Роналдо је дао 5 Варану, 3 Модрићу и 1 Гризману
за ово по један бод нисам баш сигуран али тако некако је било, а ти пре него што коментаришеш информиши се да имају право да гласају за тројицу фудбалера са 5, 3 и 1 бодом
Мрзите Роналда неки, други Месија а нисте ни свесни шта сте имали прилике да гледате какве две звери у овом спорту

Shawn Kemp

pre 5 godina

Snajder 2010, imao je situaciju da je bio najbolji ali u vreme kad su sponzori I mediji tek zahuktavali rivalstvo Mesi I Ronaldo

Vedran

pre 5 godina

@la "Lukina majka je Srpkinja, Radojka..."

Lukina majka da je cijenila srbe ne bi se udala za susjeda hrvata. To joj je bila kljucna odluka zivota, inace bi joj sin sjedio na klupi negdje u sumadiji.

nisi sam Luka

pre 5 godina

priznanje struke je najvrijednije, to se gleda...a ljubomorni forumaši i tako se teško mire sa dominacijom HR nogometa na ovim prostorima, Luka...nastavio si samo niz , iza tebe dolaze slijedeći majstori iz Lijepe Naše

jugo

pre 5 godina

@la "Lukina majka je Srpkinja, Radojka, iz porodice Dopudj, selo Krusevo, grad Obrovac, Krajina, Dalmacija."

jučer su za njega isto govorili "kapiten Krajine" jelde?
teško ti je i na tastaturi napisati Hrvatska

lol

pre 5 godina

Da li hrvati pišu o našim sportistima ovako?
(imei, 25. septembar 2018 08:49)

Nemamo šta pisat o Teodosiću i SMS-u. Pisali smo o Novaku kad je bio proglašen najboljim sportašm.

susjed

pre 5 godina

Nije dugo trebalo da se razviju rasprave.
Klasične balkanske priče.
No da se vratim na Luku.Stvarno zasluženo.
Treba uzeti u obzir da je ova nagrada i priznanje poziciji koju igra Modrić--kreativni playmaker koji obavlja jako puno defanzivnih uloga..To su oni igrači koji krvare da bi tipovi kao što je Ronaldo ili Mesi skupljali statistiku.Bez obzira na kvalitetu Mesija i Ronalda oni su ipak jednodimenzionalni tj.ofenzivni igrači..a ove godine niti u toj ulozi nisu briljirali bez obzira na statistiku.Isto tako je i Varane isključivo obrambeni igrač..Griezman je polivalentniji ali nije toliko dobar i plus kamera ga je uhvatila te dokazal da je simulaant
Ukupno gledano kroz dosta godina i meni je Mesi najbolji ali ove godine nije bio najbolji...Ostrašćeni fanovi Mesija i Ronalda su malo u zabludi
Kada im ide dobro i kada zabijaju onda su onii zaslužni, a kada im ne ide onda su njihovi suigrači krivi...
Mesi je protiv Hrvatske na SPu bio kriminalan...kažu njegovi fanboys nema s kim igrati u reprezentaciji...
Ako je on toliki vanzemaljac mogao je nešto i sam napraviti
ISto tako je i Kristina u polufinalu i finalu UEFA Lige prvaka bila nevidljiva.

Neki bi ovdje stvarno trebali malo vremena provesti na portalima kao što su
squawka.com ili whoscored.com da se malo educiraju o modernom nogometu
Također bi bilo jako dobro da se neki ovdje prisjete da su gu glasli treneri i eventualno sportski treneri.i dijelom navijači. Hrvatski ionako nisu globalno najbrojnij

Goran

pre 5 godina

Jooj komentara, uzas koliko mrznje.
Evo ja sam srbin 100% ali mi je bas drago zbog Luke.
PS: za ove sto samo gledaju golove, postoje i ostale stvari u fudbalu, osim davanja golova.

Dusan

pre 5 godina

Ne daje mnogo golova, nema mnogo asistencija, nema neke briljantne driblinge koji podizu publiku na noge... Mogli bi se zapitati pa sta on to radi na terenu. Stvar je u tome da on na terenu radi tacno ono sto je potrebno da bi njegov tim igrao dobro, a to nije ono sto najveci deo ljudi moze da primeti i razume, niti da time bude impresioniran.

cukce

pre 5 godina

Nerealna 10 godisnja dominacija Mesija i Ronalda! Cavi, Inijesta, Roben, Lam su sigurno zasluzili epitet najboljeg na svetu pa i mozda i neko od sledecih je mogo jos jednom da bude Alonso, Riberi, Ibrahimovic, Di Marija, Suarez. Realno Ronaldo i Mesi 4-5 puta najvise!

drago

pre 5 godina

Jugo tugo nisi dugo. Radojkin mali, Srbin po majci. On je samo jedan u nizu. A jos vecu su: Drazen Petrovic od oca Jovana, Komazec, Prso Milad ala Dado, Miki Rapajic, Ognjen Vukojevic, Zivkovic...te razni Boskovici, Obradovici, Bogdanovici, Sarici i ostali. Ajmo sad terapija kako je Djokovicu mama Rvatica. A nije cak ni to.

Anti ex-yu

Navedi mi di je ikad pisalo sta mu je majka? Samo nemoj da je iz nekog Kurira. Drazen ok, Komazec nista posebno nije napravio kao ni i Rapaic, Prso (bio je bitan ali tad nista nismo postigli), Vukojevic isto nista, Zivkovic nogometas je Hrvat iz BIH kao i Bogdanovic. Saric ok ali isto nista posebno zasad, vise nas kosta njegova igra soliranja nego sto donosi. Vaterpolisti Boskovic i Obradovic su Hrvati iz Dubrovnika.
Djokovic je u intervjuu Novoj TV sam rekao.

pazi ovo

pre 5 godina

Lukica...samo da znaš da si igrao u 11 reprezentaciji svijeta svih vremena po rezultatima na SP koja postoji 27 godina , kada bi računali broj stanovnika , onda si igrao u 2 najboljoj repki svih vremena, mali smo , ali smo jakiiiiiiiiiii :-)

zrenjaninac

pre 5 godina

Savrsen fudbaler, da izgleda lepse i da puni zutu stampu imao bi veci ugovor, vise pisali o njemu, bio idol klincima,..ovako je samo savrsen igrac:)

kimi vg

pre 5 godina

mislim da je pravedno , dosta igraca zadnjih deset godina nije proglaseno za najboljeg , zato sto su mesi i ronaldo favorizovani , 91 kada je zvezda osvojila titulu prvaka evrope , papen je proglasen a iza njega cio zvezdin tim i tada je bilo nepravde

vojvodjanin

pre 5 godina

Gospodo pre nego sto pocnete nekoga da pljujete, procitajte sta je sve Luka Modric ove godine postigo , ne znam koji od vas je napisao da Luka nije cak ni medzu prvih deset. E pa proverite ko je medzu uefin tim snova ove godine, netreba nekoga osudzivati samo zato sto je Hrvat, daj boze da sutra neko od nasih igraca postigne to sto je Luka, ne bi smo voleli da neko tako komentarise za njega.

cvele

pre 5 godina

Kapetan argentinske reprezentacije Lionel Messi dao je glas Modriću, dok je Cristiano Ronaldo dao glas Francuzu Raphaelu Varaneu.
Bravo Luka
(F16, 24. septembar 2018 23:41)

Ne pratim ko je za koga tacno glasao, ali ako je tacno to sto si napisao jos mi vise objasnjava ko je kakav covek cinjenica da je bivsi Modricev saigrac iz Reala, sa kojim je osvojio 4 titule LŠ i delio poslednjih 5-6 godina teren i svlacionicu glasao protiv njega, a najbolji igrac omrazene Barselone je glasao za Modrica. Pa onda uporedis Mesija (koji glasa najrealnije po rezultatima za svog velikog protivnika) i Ronalda (koji je glasao za nekoga ko nije po meni imao neke velike sanse za ovo priznanje i time sebi povecao sanse da ga osvoji).

Beograd

pre 5 godina

Ali koji glasovi Mesi daje glas Modricu kao prvom igracu Ronaldo daje Varanu svoje glasove. Koji egoizam i sebicluk Portugalca jos ne dodje da mu cestita ni na dodjeli za igraca Evrope niti za igraca Fife. Kakav lik trebas ds budes da ne ispostujes coveka koji te je do juce hranio loptama i delio nesebicno asistencije.

Ilija Čvorović lično

pre 5 godina

Modrica staviti u čitanke, da djeca uče kako možeš uspjeti od čuvara koza do najboljeg igrača svijeta, a ne da ih zatupljujemo farmama i parovima!

Nina

pre 5 godina

Opet krvna zrnca? Munta Bunta iz plemena Srbunta tvrdi da je Kunta Gunta iz plemena Hrvunta ustvari Srbunta. A neko ko sa strane posmatra tu dzunglu, vidi samo hordu bucnih koji se ganjaju . Dokle vise ljudi? Kako vam ne dosadi?