Ponedeljak, 24.09.2018.

14:12

Partizan isplatio igračima premije za "pobedu" u derbiju

Uprava Partizana isplatila je fudbalerima premije za pobedu u 158. večitom derbiju, uprkos tome što je utakmica protiv Crvene zvezde završena rezultatom 1:1.

Izvor: LN

Partizan isplatio igraèima premije za "pobedu" u derbiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

127 Komentari

Sortiraj po:

да да

pre 5 godina

Већина људи у Србији целог свог живота не зараде колико они добију за ту њихову премију ....

marko992

pre 5 godina

Chupavi
U pravu si,Napoli,Salcburg,Trnava...krivi su sto su nedovoljno angazovano usli u mec sa vama pa ste se zbog toga i izvukli. jer ste realno zasluzili visoke poraze.

Moca Novi Sad

pre 5 godina

I mi iskreni Partizanovci zaslužujemo nadoknadu za pretrpljen i neizdrživ bol, a on se ogleda u sledećem: UPRAVA (UVLAKAČI) MARŠ IZ SVETINjE!!!

Ray Donovan

pre 5 godina

@zvezdale
Sram te bilo, taj polu igrač je dao više za svoju zemlju nego sto ćeš ti za pet svojih života. Bogdan i da je najgori, stavio je na crtu svoju karijeru i sad ide na operaciju i ti si se našao pametan njega da pljujes.

Saul Goodman

pre 5 godina

Sada će Vučela i ekipa imati opravdanje da ostanu u foteljama još 10 godina. Jedan zapaljivi govor biće dovoljan da mu pritupasti navijači poveruju..

neutralni felsh

pre 5 godina

Svakom po 500 dinara.
(Шомика_ЦЗВ, 24. septembar 2018 15:22)

00

Odakle pare?
(Шомика_ЦЗВ, 24. septembar 2018 15:21)

00

Pa za grobare je i bod kao pobeda!
(King, 24. septembar 2018 15:21)

00

Hahahhah aha! Njima je bod kao pobeda
(Velja, 24. septembar 2018 15:21)

00

Pa za grobare je i bod kao pobeda!
(King, 24. septembar 2018 15:20)



botovanje, zanat najstariji.

србујем

pre 5 godina

Колико њима значи да играју против европске Звезде кад добијају и премије чак и за нерешен резултат.

Sale

pre 5 godina

Igraci jesu zasluzili premije i jeste nadigrali Zvezdu, ali vam je pobeda ko Djuricevih 5-0... Po snimcima Arene izgleda da je cist gol, a bolje pricajte o tome kako vam dvojica cuvaju Boacija i umesto da skoce jedan spava a drugi ga vuce za dres i cudi se kako lopta i dalje ide ka golu... A price o sudjenju manite, jer vam ocigledno ne smeta kada igrate 100+ minuta...

dupli_kantar

pre 5 godina

aaaaaaaaaaaaaahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaha

Kakvi carevi...

Naklon do poda. Isplatite igračima premiju za titulu prošle sezone. Ipak je zvezdi titulu doneo Veliki Vođa, sudije, fss, Kokeza, najezda skakavaca....

zz

pre 5 godina

Hahaha.. Ahhahahah...
Ovo je već očigledno zamlaćivanje za široke narodne mase... Da se sklone oči od pravih problema.. I to koriste oba kluba (partizan više jer je trenutno u goroj situaciji, al je i Mrkela rešio da ispadne seljak) .. Znači lože navijače Partizana za neku nepravdu i 'apartjehd' dok iza leđa kradu pare iz kluba...
Slično i kod nas, samo postoje rezultati poslednje 2 sezone, pa se niko ne buni.. Kada to prođe ista će priča biti..

Ćobi Brajan

pre 5 godina

Super!!!Neka isplate i one premije za pobedu protiv OFK Bgd pošto Ješić i dan danas tvrdi da su pobedili i na toj utakmici!!!
(Vasilije, 24. septembar 2018 14:47)

Svaka čast. I ja sam se setio Ješićevih "računica" posle ove izjave. To samo kod njih ima. Ali iskreno sam oduševljen ovakvim karambolom. Evo iskreno, ja ne mogu da tvrdim da je bio gol... Definitivno je u pitanju neki santimetar, možda čak i milimetar... A da ti na osnovu tako teške odluke zasnivaš celu utakmicu i sve urađeno??? Pa msm... A što malo ne objasne gde im je najskuplje pojačanje u istoriji kluba? Što nema Ilijeva u javnosti od početka sezone, a bio je kao mala nevesta jedno vreme-svaki dan po epizoda. Njima ovakav derbi dobro dođe... Sad je u njihovim glavama sledeće: "uf, dobro je, sad možemo da se vadimo na krađu... Sad nas neće smarati javnost za loš prelazni rok i lošu struku". Iskreno, i jedan i drugi klub su lep posao za DB, ali ovo nije takva zemlja.

DrMr

pre 5 godina

FK Partizan je uvek imao bolji PR od FK Crvena zvezda, sto se ne može tvrditi za kosarkaski klub. Smekerski potez uprave Partizana, ako mene pitate.

Chupavi

pre 5 godina

Zvezda je ocigledno usla umorna u ovaj mec, jos i potcenjivacki prema rivalu mozda, i to joj se odbilo o glavu na kraju prvog poluvremena. Ako analiziramo sve ove slike i snimke koji su se pojavili posle meca utisak je da je gol Zvezde regularan. Ne mozemo biti 100% sigurni ali zato imamo sudiju iza gola, njegov posao je da to potvrdi sto je i ucinio. A sve ove izjave partizanovih clanova uprave su samo spin i zamajavanje javnosti, a pre svih njihovih navijaca. Derbi je bio preloman trenutak za njih kako su mnogo puta izjavili, a ovako kupuju vreme koje nemaju. Krivi su svi, Zvezda, sudije, FSS, drzava, samo ne oni. Dobro mozda i Zvezda koja nije usla ozbiljnije u mec i razbila ih sa bar 3 gola razlike, za koliko je realno i kvalitetnija...

King

pre 5 godina

I treba. Jesu moralni pobednici i zasluzili su borbenoscu to, sto za moju Zvezdu ne mogu da kazem. Izasli su i podcenili partizan kao da su sa Javorom igrali.

Navijam za Zvezdu i nedopustivo je da u nasem derbiju mi nemamo kamere, senzore i sve ostalo.

Nisu igraci niti jednog tima krivi, niti sudije.

Realno je lopta usla u gol, ali ipak to treba i moze se i puno bolje dokumentovati.

CzBg89!

pre 5 godina

ahahahaahah koja komedija majko moja, magovi spinovanja stvarnosti u neko njihovo grobarsko "moralstvo" pa zato vam sve i vraca. Oce da poniste gol Boaviju penal ni da cuju, ruku Miletica ne pominju, ali zato bi precke pomerali sudili za njih sve i svasta. Vise se ne moze zasto sada kukate????????

Z-nk

pre 5 godina

xaxaxa koja patetika,a plate da im isplatite,razmislite o tome malo.Pripazite na novcanik trebace vam svaki dinar u narednim godinama.

Миксон82

pre 5 godina

Хахаха... Колективно лудило! Још само да прганизују сопствену табелу, преправе бодове и све је ок. Колико неко тррба да је луд, свака им част! Поента је да навијам за Звезду, да је Партизан боље одиграо и искључиво неквалитетим својих играча није материјализовао већу жељу, енергију.... Сматрам да је гол Боаћија регуларан, али опет да 1:1 није реалан резултат по прилазаном, али исправан јер је гол био .

Peđa

pre 5 godina

I posle nisu mali klub? Za koju pobedu? Isplatili su premije za remi protiv našeg najvećeg kluba i učesnika Lš. Ovo rade i Čukarički, Spartak, Bačka kada otkinu bod Zvezdi. Nego, šta kažu grobari ako nije gol (kako tvrde) da li je onda bio penal nad Boaćiem pošto ga je Miletić držao za dres? I zašto je Stojković rekao da se "ovakvi golovi ne sude u derbiju"?

Sabre

pre 5 godina

Sad ih treba kazniti dodatno za ovakav cirkus. Dokle vise bre, mi nismo pravili ovakvo skandalozno cirkuzanisanje za vas poslednji, u NAJBOLJEM slucaju diskutabilan penal u derbiju za Ozega?!

Gorki

pre 5 godina

Nista cudno sa njihobe strane. Pa oni su bez imalo stida prisili sebi dve titule koje im je svojevremeno dodelio nekakav sud udruzenog rada!!!!! Cak ih nije bilo sramota i cinjenice da im te titule UEFA nikada nije priznala !!!! Njih nije bilo sramota ni titule koju im je doneo Bjekovic golom u 97om minutu u periodu kada produzenog vremena NIJE BILO !!! Za njihov obraz, ovo sto racunaju kao da su pobedili je NISTA !!!!!!

Ivica

pre 5 godina

Koja komedija od uprave i kluba. Toliko ih boli zvezdin uspeh i plasman u LŠ da isplaćuju premije za pobedu u meču koji je završen 1-1. Za partizan bi bilo bolje da je ovaj derbi izgubio sa 2,3 gola razlike pa da se konačno otera ova uprava,a ovako će ovi iz uprave i dalje da se kriju iza zavese i dalje će uništavati ovaj klub a titulu neće videti još par sezona.

zvezdale

pre 5 godina

Ovako je i onaj poluigrač Bogdan pretio neigranjem za reprezentaciju, da bi izvršio pritisak na sudije i uspelo mu je, pa sad ovaj polučovek i polugolman pokušava istim principom.
Ako poslušate njegov intervju, čućete da on nigde ne poriče da je gol, nego se žali jer se, po njegovom mišljenju, takav gol ne priznaje u derbijima?!

#samoPitam

pre 5 godina

Ako i treba. Neće biti bliži pobedi uderbiju unarednih 10-ak godina. Da l će Stojketu sad morai i inostranu dnevnicu da plaćaju?

Nik

pre 5 godina

Ma daaaaj, dosta više, navijam za Partizan ali ovo je već previše - pa ljudi, bio je gol i šta sad, mesec dana svaki dan bili smo bolji, nije bio gol, premije za pobedu... dosta više. 1-1 i kraj, bolje se saberite za sledeće utakmice. Užas

ViscoSalejo

pre 5 godina

Ono kad ih nateras da remi slave kao pobedu!!


Ima neka premija ako od Radnickog puknu manje od 3 razlike?

Sad idu Lalatu na ispovest, neka im je Bog u pomoci, izbusice ih gore nego brucosi profesora Vuletica.

crni_redstar

pre 5 godina

lepo...znaci ima se para za bacanje. bili ste bolji, ali ko vam kriv sto niste sacuvali gol. odlika sampiona je da se ne predaju i kad igraju lose.

Radovan Osamnaesti

pre 5 godina

ahahahahahahahhahaha. pa ja razumem da nam je celokupan fudbal komedija, sa sve velikim vođom zbog koga mi se ogadila zvezda i vučelom i ostalim prikazama u oba najveća kluba, ali ovi ga preteraše. treba ugasiti svaki klub koji je na državnoj sisi ili prodati pa ako može da funkcioniše kao privatni - sjajno, ako ne - da prestanu više da nagrađaju polupismene i nepismene "zvezde" našim parama.

veliki strumf

pre 5 godina

Ponašanje uprave, igrača i navijača Partizana najbolje pokazuje njihovo pravo lice, ko su i šta su oni! Svako normalan vidi da je gol, a oni uporno negiraju ono sto je očigledno. Čak neće ni da gledaju snimak, već veruju golmanu kome je glava više od pola metra u golu i nikako ne može da vidi da li je lopta prešla liniju. Hoće sebe da naprave žrtvama a sve nas slepima. I tako iz godine u godinu...

Пазарац

pre 5 godina

хахахаааааа...комедија од клуба!!! и сад ми треба да верујемо да су стварно исплатили...па они ни плате не дају а камо ли премије...који год играч оде он опрашта дугове

Пазарац

pre 5 godina

хахахаааааа...комедија од клуба!!! и сад ми треба да верујемо да су стварно исплатили...па они ни плате не дају а камо ли премије...који год играч оде он опрашта дугове

crni_redstar

pre 5 godina

lepo...znaci ima se para za bacanje. bili ste bolji, ali ko vam kriv sto niste sacuvali gol. odlika sampiona je da se ne predaju i kad igraju lose.

zvezdale

pre 5 godina

Ovako je i onaj poluigrač Bogdan pretio neigranjem za reprezentaciju, da bi izvršio pritisak na sudije i uspelo mu je, pa sad ovaj polučovek i polugolman pokušava istim principom.
Ako poslušate njegov intervju, čućete da on nigde ne poriče da je gol, nego se žali jer se, po njegovom mišljenju, takav gol ne priznaje u derbijima?!

србујем

pre 5 godina

Колико њима значи да играју против европске Звезде кад добијају и премије чак и за нерешен резултат.

dupli_kantar

pre 5 godina

aaaaaaaaaaaaaahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaha

Kakvi carevi...

Naklon do poda. Isplatite igračima premiju za titulu prošle sezone. Ipak je zvezdi titulu doneo Veliki Vođa, sudije, fss, Kokeza, najezda skakavaca....

Saul Goodman

pre 5 godina

Sada će Vučela i ekipa imati opravdanje da ostanu u foteljama još 10 godina. Jedan zapaljivi govor biće dovoljan da mu pritupasti navijači poveruju..

zz

pre 5 godina

Hahaha.. Ahhahahah...
Ovo je već očigledno zamlaćivanje za široke narodne mase... Da se sklone oči od pravih problema.. I to koriste oba kluba (partizan više jer je trenutno u goroj situaciji, al je i Mrkela rešio da ispadne seljak) .. Znači lože navijače Partizana za neku nepravdu i 'apartjehd' dok iza leđa kradu pare iz kluba...
Slično i kod nas, samo postoje rezultati poslednje 2 sezone, pa se niko ne buni.. Kada to prođe ista će priča biti..

Ivica

pre 5 godina

Koja komedija od uprave i kluba. Toliko ih boli zvezdin uspeh i plasman u LŠ da isplaćuju premije za pobedu u meču koji je završen 1-1. Za partizan bi bilo bolje da je ovaj derbi izgubio sa 2,3 gola razlike pa da se konačno otera ova uprava,a ovako će ovi iz uprave i dalje da se kriju iza zavese i dalje će uništavati ovaj klub a titulu neće videti još par sezona.

Chupavi

pre 5 godina

Zvezda je ocigledno usla umorna u ovaj mec, jos i potcenjivacki prema rivalu mozda, i to joj se odbilo o glavu na kraju prvog poluvremena. Ako analiziramo sve ove slike i snimke koji su se pojavili posle meca utisak je da je gol Zvezde regularan. Ne mozemo biti 100% sigurni ali zato imamo sudiju iza gola, njegov posao je da to potvrdi sto je i ucinio. A sve ove izjave partizanovih clanova uprave su samo spin i zamajavanje javnosti, a pre svih njihovih navijaca. Derbi je bio preloman trenutak za njih kako su mnogo puta izjavili, a ovako kupuju vreme koje nemaju. Krivi su svi, Zvezda, sudije, FSS, drzava, samo ne oni. Dobro mozda i Zvezda koja nije usla ozbiljnije u mec i razbila ih sa bar 3 gola razlike, za koliko je realno i kvalitetnija...

Ćobi Brajan

pre 5 godina

Super!!!Neka isplate i one premije za pobedu protiv OFK Bgd pošto Ješić i dan danas tvrdi da su pobedili i na toj utakmici!!!
(Vasilije, 24. septembar 2018 14:47)

Svaka čast. I ja sam se setio Ješićevih "računica" posle ove izjave. To samo kod njih ima. Ali iskreno sam oduševljen ovakvim karambolom. Evo iskreno, ja ne mogu da tvrdim da je bio gol... Definitivno je u pitanju neki santimetar, možda čak i milimetar... A da ti na osnovu tako teške odluke zasnivaš celu utakmicu i sve urađeno??? Pa msm... A što malo ne objasne gde im je najskuplje pojačanje u istoriji kluba? Što nema Ilijeva u javnosti od početka sezone, a bio je kao mala nevesta jedno vreme-svaki dan po epizoda. Njima ovakav derbi dobro dođe... Sad je u njihovim glavama sledeće: "uf, dobro je, sad možemo da se vadimo na krađu... Sad nas neće smarati javnost za loš prelazni rok i lošu struku". Iskreno, i jedan i drugi klub su lep posao za DB, ali ovo nije takva zemlja.

Z-nk

pre 5 godina

xaxaxa koja patetika,a plate da im isplatite,razmislite o tome malo.Pripazite na novcanik trebace vam svaki dinar u narednim godinama.

Sale

pre 5 godina

Igraci jesu zasluzili premije i jeste nadigrali Zvezdu, ali vam je pobeda ko Djuricevih 5-0... Po snimcima Arene izgleda da je cist gol, a bolje pricajte o tome kako vam dvojica cuvaju Boacija i umesto da skoce jedan spava a drugi ga vuce za dres i cudi se kako lopta i dalje ide ka golu... A price o sudjenju manite, jer vam ocigledno ne smeta kada igrate 100+ minuta...

Peđa

pre 5 godina

I posle nisu mali klub? Za koju pobedu? Isplatili su premije za remi protiv našeg najvećeg kluba i učesnika Lš. Ovo rade i Čukarički, Spartak, Bačka kada otkinu bod Zvezdi. Nego, šta kažu grobari ako nije gol (kako tvrde) da li je onda bio penal nad Boaćiem pošto ga je Miletić držao za dres? I zašto je Stojković rekao da se "ovakvi golovi ne sude u derbiju"?

Миксон82

pre 5 godina

Хахаха... Колективно лудило! Још само да прганизују сопствену табелу, преправе бодове и све је ок. Колико неко тррба да је луд, свака им част! Поента је да навијам за Звезду, да је Партизан боље одиграо и искључиво неквалитетим својих играча није материјализовао већу жељу, енергију.... Сматрам да је гол Боаћија регуларан, али опет да 1:1 није реалан резултат по прилазаном, али исправан јер је гол био .

neutralni felsh

pre 5 godina

Svakom po 500 dinara.
(Шомика_ЦЗВ, 24. septembar 2018 15:22)

00

Odakle pare?
(Шомика_ЦЗВ, 24. septembar 2018 15:21)

00

Pa za grobare je i bod kao pobeda!
(King, 24. septembar 2018 15:21)

00

Hahahhah aha! Njima je bod kao pobeda
(Velja, 24. septembar 2018 15:21)

00

Pa za grobare je i bod kao pobeda!
(King, 24. septembar 2018 15:20)



botovanje, zanat najstariji.

#samoPitam

pre 5 godina

Ako i treba. Neće biti bliži pobedi uderbiju unarednih 10-ak godina. Da l će Stojketu sad morai i inostranu dnevnicu da plaćaju?

ViscoSalejo

pre 5 godina

Ono kad ih nateras da remi slave kao pobedu!!


Ima neka premija ako od Radnickog puknu manje od 3 razlike?

Sad idu Lalatu na ispovest, neka im je Bog u pomoci, izbusice ih gore nego brucosi profesora Vuletica.

Nik

pre 5 godina

Ma daaaaj, dosta više, navijam za Partizan ali ovo je već previše - pa ljudi, bio je gol i šta sad, mesec dana svaki dan bili smo bolji, nije bio gol, premije za pobedu... dosta više. 1-1 i kraj, bolje se saberite za sledeće utakmice. Užas

CzBg89!

pre 5 godina

ahahahaahah koja komedija majko moja, magovi spinovanja stvarnosti u neko njihovo grobarsko "moralstvo" pa zato vam sve i vraca. Oce da poniste gol Boaviju penal ni da cuju, ruku Miletica ne pominju, ali zato bi precke pomerali sudili za njih sve i svasta. Vise se ne moze zasto sada kukate????????

Sabre

pre 5 godina

Sad ih treba kazniti dodatno za ovakav cirkus. Dokle vise bre, mi nismo pravili ovakvo skandalozno cirkuzanisanje za vas poslednji, u NAJBOLJEM slucaju diskutabilan penal u derbiju za Ozega?!

veliki strumf

pre 5 godina

Ponašanje uprave, igrača i navijača Partizana najbolje pokazuje njihovo pravo lice, ko su i šta su oni! Svako normalan vidi da je gol, a oni uporno negiraju ono sto je očigledno. Čak neće ni da gledaju snimak, već veruju golmanu kome je glava više od pola metra u golu i nikako ne može da vidi da li je lopta prešla liniju. Hoće sebe da naprave žrtvama a sve nas slepima. I tako iz godine u godinu...

Gorki

pre 5 godina

Nista cudno sa njihobe strane. Pa oni su bez imalo stida prisili sebi dve titule koje im je svojevremeno dodelio nekakav sud udruzenog rada!!!!! Cak ih nije bilo sramota i cinjenice da im te titule UEFA nikada nije priznala !!!! Njih nije bilo sramota ni titule koju im je doneo Bjekovic golom u 97om minutu u periodu kada produzenog vremena NIJE BILO !!! Za njihov obraz, ovo sto racunaju kao da su pobedili je NISTA !!!!!!

Radovan Osamnaesti

pre 5 godina

ahahahahahahahhahaha. pa ja razumem da nam je celokupan fudbal komedija, sa sve velikim vođom zbog koga mi se ogadila zvezda i vučelom i ostalim prikazama u oba najveća kluba, ali ovi ga preteraše. treba ugasiti svaki klub koji je na državnoj sisi ili prodati pa ako može da funkcioniše kao privatni - sjajno, ako ne - da prestanu više da nagrađaju polupismene i nepismene "zvezde" našim parama.

Moca Novi Sad

pre 5 godina

I mi iskreni Partizanovci zaslužujemo nadoknadu za pretrpljen i neizdrživ bol, a on se ogleda u sledećem: UPRAVA (UVLAKAČI) MARŠ IZ SVETINjE!!!

Ray Donovan

pre 5 godina

@zvezdale
Sram te bilo, taj polu igrač je dao više za svoju zemlju nego sto ćeš ti za pet svojih života. Bogdan i da je najgori, stavio je na crtu svoju karijeru i sad ide na operaciju i ti si se našao pametan njega da pljujes.

King

pre 5 godina

I treba. Jesu moralni pobednici i zasluzili su borbenoscu to, sto za moju Zvezdu ne mogu da kazem. Izasli su i podcenili partizan kao da su sa Javorom igrali.

Navijam za Zvezdu i nedopustivo je da u nasem derbiju mi nemamo kamere, senzore i sve ostalo.

Nisu igraci niti jednog tima krivi, niti sudije.

Realno je lopta usla u gol, ali ipak to treba i moze se i puno bolje dokumentovati.

DrMr

pre 5 godina

FK Partizan je uvek imao bolji PR od FK Crvena zvezda, sto se ne može tvrditi za kosarkaski klub. Smekerski potez uprave Partizana, ako mene pitate.

marko992

pre 5 godina

Chupavi
U pravu si,Napoli,Salcburg,Trnava...krivi su sto su nedovoljno angazovano usli u mec sa vama pa ste se zbog toga i izvukli. jer ste realno zasluzili visoke poraze.

да да

pre 5 godina

Већина људи у Србији целог свог живота не зараде колико они добију за ту њихову премију ....

DrMr

pre 5 godina

FK Partizan je uvek imao bolji PR od FK Crvena zvezda, sto se ne može tvrditi za kosarkaski klub. Smekerski potez uprave Partizana, ako mene pitate.

zvezdale

pre 5 godina

Ovako je i onaj poluigrač Bogdan pretio neigranjem za reprezentaciju, da bi izvršio pritisak na sudije i uspelo mu je, pa sad ovaj polučovek i polugolman pokušava istim principom.
Ako poslušate njegov intervju, čućete da on nigde ne poriče da je gol, nego se žali jer se, po njegovom mišljenju, takav gol ne priznaje u derbijima?!

Ray Donovan

pre 5 godina

@zvezdale
Sram te bilo, taj polu igrač je dao više za svoju zemlju nego sto ćeš ti za pet svojih života. Bogdan i da je najgori, stavio je na crtu svoju karijeru i sad ide na operaciju i ti si se našao pametan njega da pljujes.

neutralni felsh

pre 5 godina

Svakom po 500 dinara.
(Шомика_ЦЗВ, 24. septembar 2018 15:22)

00

Odakle pare?
(Шомика_ЦЗВ, 24. septembar 2018 15:21)

00

Pa za grobare je i bod kao pobeda!
(King, 24. septembar 2018 15:21)

00

Hahahhah aha! Njima je bod kao pobeda
(Velja, 24. septembar 2018 15:21)

00

Pa za grobare je i bod kao pobeda!
(King, 24. septembar 2018 15:20)



botovanje, zanat najstariji.

marko992

pre 5 godina

Chupavi
U pravu si,Napoli,Salcburg,Trnava...krivi su sto su nedovoljno angazovano usli u mec sa vama pa ste se zbog toga i izvukli. jer ste realno zasluzili visoke poraze.

Пазарац

pre 5 godina

хахахаааааа...комедија од клуба!!! и сад ми треба да верујемо да су стварно исплатили...па они ни плате не дају а камо ли премије...који год играч оде он опрашта дугове

crni_redstar

pre 5 godina

lepo...znaci ima se para za bacanje. bili ste bolji, ali ko vam kriv sto niste sacuvali gol. odlika sampiona je da se ne predaju i kad igraju lose.

србујем

pre 5 godina

Колико њима значи да играју против европске Звезде кад добијају и премије чак и за нерешен резултат.

Peđa

pre 5 godina

I posle nisu mali klub? Za koju pobedu? Isplatili su premije za remi protiv našeg najvećeg kluba i učesnika Lš. Ovo rade i Čukarički, Spartak, Bačka kada otkinu bod Zvezdi. Nego, šta kažu grobari ako nije gol (kako tvrde) da li je onda bio penal nad Boaćiem pošto ga je Miletić držao za dres? I zašto je Stojković rekao da se "ovakvi golovi ne sude u derbiju"?

Gorki

pre 5 godina

Nista cudno sa njihobe strane. Pa oni su bez imalo stida prisili sebi dve titule koje im je svojevremeno dodelio nekakav sud udruzenog rada!!!!! Cak ih nije bilo sramota i cinjenice da im te titule UEFA nikada nije priznala !!!! Njih nije bilo sramota ni titule koju im je doneo Bjekovic golom u 97om minutu u periodu kada produzenog vremena NIJE BILO !!! Za njihov obraz, ovo sto racunaju kao da su pobedili je NISTA !!!!!!

veliki strumf

pre 5 godina

Ponašanje uprave, igrača i navijača Partizana najbolje pokazuje njihovo pravo lice, ko su i šta su oni! Svako normalan vidi da je gol, a oni uporno negiraju ono sto je očigledno. Čak neće ni da gledaju snimak, već veruju golmanu kome je glava više od pola metra u golu i nikako ne može da vidi da li je lopta prešla liniju. Hoće sebe da naprave žrtvama a sve nas slepima. I tako iz godine u godinu...

King

pre 5 godina

I treba. Jesu moralni pobednici i zasluzili su borbenoscu to, sto za moju Zvezdu ne mogu da kazem. Izasli su i podcenili partizan kao da su sa Javorom igrali.

Navijam za Zvezdu i nedopustivo je da u nasem derbiju mi nemamo kamere, senzore i sve ostalo.

Nisu igraci niti jednog tima krivi, niti sudije.

Realno je lopta usla u gol, ali ipak to treba i moze se i puno bolje dokumentovati.

Radovan Osamnaesti

pre 5 godina

ahahahahahahahhahaha. pa ja razumem da nam je celokupan fudbal komedija, sa sve velikim vođom zbog koga mi se ogadila zvezda i vučelom i ostalim prikazama u oba najveća kluba, ali ovi ga preteraše. treba ugasiti svaki klub koji je na državnoj sisi ili prodati pa ako može da funkcioniše kao privatni - sjajno, ako ne - da prestanu više da nagrađaju polupismene i nepismene "zvezde" našim parama.

#samoPitam

pre 5 godina

Ako i treba. Neće biti bliži pobedi uderbiju unarednih 10-ak godina. Da l će Stojketu sad morai i inostranu dnevnicu da plaćaju?

Sabre

pre 5 godina

Sad ih treba kazniti dodatno za ovakav cirkus. Dokle vise bre, mi nismo pravili ovakvo skandalozno cirkuzanisanje za vas poslednji, u NAJBOLJEM slucaju diskutabilan penal u derbiju za Ozega?!

Z-nk

pre 5 godina

xaxaxa koja patetika,a plate da im isplatite,razmislite o tome malo.Pripazite na novcanik trebace vam svaki dinar u narednim godinama.

ViscoSalejo

pre 5 godina

Ono kad ih nateras da remi slave kao pobedu!!


Ima neka premija ako od Radnickog puknu manje od 3 razlike?

Sad idu Lalatu na ispovest, neka im je Bog u pomoci, izbusice ih gore nego brucosi profesora Vuletica.

Sale

pre 5 godina

Igraci jesu zasluzili premije i jeste nadigrali Zvezdu, ali vam je pobeda ko Djuricevih 5-0... Po snimcima Arene izgleda da je cist gol, a bolje pricajte o tome kako vam dvojica cuvaju Boacija i umesto da skoce jedan spava a drugi ga vuce za dres i cudi se kako lopta i dalje ide ka golu... A price o sudjenju manite, jer vam ocigledno ne smeta kada igrate 100+ minuta...

Chupavi

pre 5 godina

Zvezda je ocigledno usla umorna u ovaj mec, jos i potcenjivacki prema rivalu mozda, i to joj se odbilo o glavu na kraju prvog poluvremena. Ako analiziramo sve ove slike i snimke koji su se pojavili posle meca utisak je da je gol Zvezde regularan. Ne mozemo biti 100% sigurni ali zato imamo sudiju iza gola, njegov posao je da to potvrdi sto je i ucinio. A sve ove izjave partizanovih clanova uprave su samo spin i zamajavanje javnosti, a pre svih njihovih navijaca. Derbi je bio preloman trenutak za njih kako su mnogo puta izjavili, a ovako kupuju vreme koje nemaju. Krivi su svi, Zvezda, sudije, FSS, drzava, samo ne oni. Dobro mozda i Zvezda koja nije usla ozbiljnije u mec i razbila ih sa bar 3 gola razlike, za koliko je realno i kvalitetnija...

Moca Novi Sad

pre 5 godina

I mi iskreni Partizanovci zaslužujemo nadoknadu za pretrpljen i neizdrživ bol, a on se ogleda u sledećem: UPRAVA (UVLAKAČI) MARŠ IZ SVETINjE!!!

Ivica

pre 5 godina

Koja komedija od uprave i kluba. Toliko ih boli zvezdin uspeh i plasman u LŠ da isplaćuju premije za pobedu u meču koji je završen 1-1. Za partizan bi bilo bolje da je ovaj derbi izgubio sa 2,3 gola razlike pa da se konačno otera ova uprava,a ovako će ovi iz uprave i dalje da se kriju iza zavese i dalje će uništavati ovaj klub a titulu neće videti još par sezona.

zz

pre 5 godina

Hahaha.. Ahhahahah...
Ovo je već očigledno zamlaćivanje za široke narodne mase... Da se sklone oči od pravih problema.. I to koriste oba kluba (partizan više jer je trenutno u goroj situaciji, al je i Mrkela rešio da ispadne seljak) .. Znači lože navijače Partizana za neku nepravdu i 'apartjehd' dok iza leđa kradu pare iz kluba...
Slično i kod nas, samo postoje rezultati poslednje 2 sezone, pa se niko ne buni.. Kada to prođe ista će priča biti..

Saul Goodman

pre 5 godina

Sada će Vučela i ekipa imati opravdanje da ostanu u foteljama još 10 godina. Jedan zapaljivi govor biće dovoljan da mu pritupasti navijači poveruju..

Nik

pre 5 godina

Ma daaaaj, dosta više, navijam za Partizan ali ovo je već previše - pa ljudi, bio je gol i šta sad, mesec dana svaki dan bili smo bolji, nije bio gol, premije za pobedu... dosta više. 1-1 i kraj, bolje se saberite za sledeće utakmice. Užas

CzBg89!

pre 5 godina

ahahahaahah koja komedija majko moja, magovi spinovanja stvarnosti u neko njihovo grobarsko "moralstvo" pa zato vam sve i vraca. Oce da poniste gol Boaviju penal ni da cuju, ruku Miletica ne pominju, ali zato bi precke pomerali sudili za njih sve i svasta. Vise se ne moze zasto sada kukate????????

Миксон82

pre 5 godina

Хахаха... Колективно лудило! Још само да прганизују сопствену табелу, преправе бодове и све је ок. Колико неко тррба да је луд, свака им част! Поента је да навијам за Звезду, да је Партизан боље одиграо и искључиво неквалитетим својих играча није материјализовао већу жељу, енергију.... Сматрам да је гол Боаћија регуларан, али опет да 1:1 није реалан резултат по прилазаном, али исправан јер је гол био .

dupli_kantar

pre 5 godina

aaaaaaaaaaaaaahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahhaha

Kakvi carevi...

Naklon do poda. Isplatite igračima premiju za titulu prošle sezone. Ipak je zvezdi titulu doneo Veliki Vođa, sudije, fss, Kokeza, najezda skakavaca....

Ćobi Brajan

pre 5 godina

Super!!!Neka isplate i one premije za pobedu protiv OFK Bgd pošto Ješić i dan danas tvrdi da su pobedili i na toj utakmici!!!
(Vasilije, 24. septembar 2018 14:47)

Svaka čast. I ja sam se setio Ješićevih "računica" posle ove izjave. To samo kod njih ima. Ali iskreno sam oduševljen ovakvim karambolom. Evo iskreno, ja ne mogu da tvrdim da je bio gol... Definitivno je u pitanju neki santimetar, možda čak i milimetar... A da ti na osnovu tako teške odluke zasnivaš celu utakmicu i sve urađeno??? Pa msm... A što malo ne objasne gde im je najskuplje pojačanje u istoriji kluba? Što nema Ilijeva u javnosti od početka sezone, a bio je kao mala nevesta jedno vreme-svaki dan po epizoda. Njima ovakav derbi dobro dođe... Sad je u njihovim glavama sledeće: "uf, dobro je, sad možemo da se vadimo na krađu... Sad nas neće smarati javnost za loš prelazni rok i lošu struku". Iskreno, i jedan i drugi klub su lep posao za DB, ali ovo nije takva zemlja.

да да

pre 5 godina

Већина људи у Србији целог свог живота не зараде колико они добију за ту њихову премију ....