Ponedeljak, 24.09.2018.

12:10

FK Partizan: Stojković osetljiv na nepravdu, ne odriče se pasoša

Fudbalski klub Partizan izneo je zvanično saopštenje posle događaja na 158. "večitom derbiju".

Izvor: LN

FK Partizan: Stojkoviæ osetljiv na nepravdu, ne odrièe se pasoša IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

195 Komentari

Sortiraj po:

ja

pre 5 godina

@ (aaa, 24. septembar 2018 16:30)

Apsolutno! Gomeš se od 70. minuta previja po terenu zbog grčeva, a polovini ekipe je bila duša u nosu već na poluvremenu...

aaa

pre 5 godina

Utakmicu i ne samo ovu mnoge u evropi izgubio je kondicioni trener partizana. Svi cute i Mirkovic a Partizan je nespremna ekipa fizicki. Kada je u drugom poluvremenu trebao da naplati Zvezdi napoli Paartizan je stao jer nemaju snage. To se desilo i protiv Kijeva i Besiktasa i covek koji vodi racuna o fizickoj spremi fudbalera godinama nema pojma.

ja

pre 5 godina

Heh, najbolji golman kojeg je Srbija imala u poslednje dve decenije? Po čemu?

Po talentu bih rekao da je to Svilar.
Po osvojenim trofejima - birajte sami: Kralj, Milojević, Jevrić, čak i Đorđe Pantić imaju više trofeja.
Po prikazanom u reprezentaciji - mislim da je tu neprikosnoven Jevrić. Čovek je ostao nesavladan na 7 mečeva uzastopce u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo. Primio je samo 1 gol i to od Španije. Ne znam dal je primio ukupno 15 golova za skoro 50 utakmica i to računajući onih 10 na SP 2006 kad nam se cela reprezentacija raspala u grupnoj fazi...
Po karijeri - rekao bih, Avramov. Čovek je radio, gradio i izborio se za svoju karijeru daleko od naše lige, menadžera i ostalih. 200 utakmica u jednoj od najjačih svetskih liga...

Ponovo, po kojim kriterijumima je Stojković naš najbolji golman? Po igrama za naša 2 državna projekta? Ili po napunjenoj mreži u nekolicini utakmica koje je odigrao u ozbiljnim ligama?

Sabre

pre 5 godina

A jel veruješ Grobarčini Borjanu?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Uzmi pare pudli, 24. septembar 2018 13:07)

Da. A znas zasto? Zato sto, cak i da jeste grobarcina on nikada nije pricao da je zadrti grobar da bi posle pricao da treba da mu se oprastaju lupetanja. Nikada nije trovao klince mrznjom prvo prema jednom pa posle prema drugom klubu, vec je, evo koliko juce, davao pozitivan primer kada je prvi pritrcao vasem igracu, da vidi da li je dobro. A pritom, kakve veze on ima sa golom,inace?!

King

pre 5 godina

Ajdeeeee...

bas sam mislio da ce da uradi to sto je majavio.

Linijas kiksara... kao da mu je prvi put da primi ovakav gol. Uvek drugi kriv.

TecHiFi

pre 5 godina

Pasoš može i da zadrži, ali ako IKAD zaigra za reprezentaciju ponovo posle ovoga, ceo stadion mora da mu zviždi ceo meč, bez prestanka. I njemu i Mladenu divim-se-vođi Krstajiću, a.k.a. SNS selektoru, čoveku kome je ovaj ogavni sistem najnegativnijom mogućom selekcijom omogućio da kao đače prvače ide na trenersku školicu u A tim reprezentacije! I to posle takve sramne Milinković-Savić histerije i menadžerski instruisane smene čoveka koji nas je posle toliko godina ponovo odveo na SP. Da čovek povrati.

Miodrag

pre 5 godina

Steta! Ja sam mislio da vise necemo biti pripadnici istog naroda i silno sam se obradovao. Znaci ponovo obmanjivanje javnosti od strane Stojkovica. Nije nista bolji ni Partizan. U svega nekoliko recenica tolika gomila lazi.

posmatrač

pre 5 godina

Nek se odrekne, mene je sramota sto sam Srbin kao i on.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (za b93, 24. septembar 2018 13:07)
Pošto je on rešio da se ne odrekne, onda ako si karakter, odreci se ti, i pokaži mu kakva si velićina od čoveka.

Aleksej

pre 5 godina

Stojke je veci Srbin od Borjana i Degeneka, toliko.
(BODIBOND, 24. septembar 2018 14:30)Video bih koliko je Srbin da su njemu porodici terali puskama,kao Hrvat bi se izjasnjavao samo da se povadi,obraza bez.,,U meni tece crveno bela krv”, ,,Cepam pasos”..Takav covek je kvalifikova. samo za Partizan.

chox

pre 5 godina

Ovo ponasanje navijaca Partizana u zadnje vreme sve vise naginje na sektu , cuj svi oni videli da nije bio gol , Tegeltija sa tribine bolje video od pomocnog sudije koji je bio udaljen 5 metara i tvrdi da "Stojke nije lagao" . Boze sacuvaj !

Barba Žvane

pre 5 godina

Pa, dobro... Šta sve i sami ne kažemo u ljutini? Zamislite kad bi to neko zapisivao ili snimao i puštao nam to kao dokaz da nismo patriote? Bez veze, zar ne? Dečku je bilo krivo, osetio je nepravdu, jer veruje u svoju priču. I treba da veruje kao, uostalom, i svako od nas sve dok mu se ne dokaže da nije u pravu. Ljudski je to.

slaviša šmigič

pre 5 godina

ovo su te poštenjačine jedno misle drugo pricaju a treče rade isti su poput stojkoviča koji je prevazišo nivo familije slobodana miloševiča.ovo su oni koji su odlučili,da smene muslina zbog ličnih interesa dosta je kad jim vidiš face,tragikomično.

Urke

pre 5 godina

Zabava za narod - Zvezdi nalozeno da ne zapinje, narodu treba igara, posto hleba nema. Jos juce pre podne je pola grada pricalo. A sta mislite zasto Vujadin Savic nije igrao? E naivcine naivne...

Nesto_je_trulo_u_drzavi_Danskoj

pre 5 godina

Zasto, neka se odrekne. Neka drzi svoje "ja" i obecanje. Nepravda je bila Stojke, usla lopa 20cm a nije udarila u mrezu, ja ne verujem da je gol dok se mreza ne zatrese.
Odreci se molim te.

BODIBOND

pre 5 godina

Kakav golman takav klub
(samo iskreno, 24. septembar 2018 12:17)

Zamisli kakva je onda tvoja Zvezda kad ju je nikakav klub sinoc oducio od fudbala. Sine, imali ste svega DVA suta u okvir gola za citavu utakmicu. To je ta mocna Zvezda koja je Napoliju uzela bod. Ali vidi ovo, Partizan vam dao gol a Napoli to nije uspeo.

Konstatacija

pre 5 godina

Na koju nepravdu je osetljiv? Mozda jos uvek ne zna pravila pa misli da lopta mora da dodirne mrezu kod svakog gola i da nije dovoljno da u vazduhu predje 30-tak cm gol liniju. Zasto nije bio osetljiv na nepravdu,da kao 3.golman drugoligaske ekipe,dobija pozive za reprezentaciju i jos bude prvi golman? To je prihvatao kao pravdu,kad je menadzer pretio i uslovljavao selektore da MORA da brani,da bi uzeo jos neku kintu od narednog transfera. Gde je ovde nepravda,kad svako ko ima makar prosecan vid,jasno vidi da je lopta presla gol liniju a tek na ponovljenom i zumiranom snimku bi mogli i slepi da vide.

Zlatan

pre 5 godina

Ma kom se pravdate svaki derbi smo pokradeni. Pola metra kada izađe lopta Zvezdi se sudi da nije izašla, izmišljeni penali isključenja, sada izmislite gol. Jadan je učesnik Lige œampiona kada igra bunker protiv najslabijeg Partizana u istoriji kluba.

Cvele

pre 5 godina

Dokle bre više. Kada sumčjivo Partizan se izvuče u Surduluci onda je sve ok.. Posle toga u Kruševcu isto sve cool. A sada kukaju kao mala deca. Gde vam bila hrabrost kada ste ispali od Turaka u Ligi Evrope..

Djalma

pre 5 godina

Poturici niko ne veruje...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kavkaz, 24. septembar 2018 12:30)

Bosancic, Radonjic, Novak Djokovic...hahahah ha panteru sad si ih ukanalio.

slobodan

pre 5 godina

Pa kad zvezda nije zapinjala jer se cuva za LS.!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dejansd, 24. septembar 2018 12:56)

Vezbala bunker.

BODIBOND

pre 5 godina

Treba da ti se oduzme sveti srpski pasoš.
(Шомика_ЦЗВ, 24. septembar 2018 12:43)

Kao i tebi pravo da koristis internet.

Uzmi pare pudli

pre 5 godina

Rekao je on i da mu je krv crveno-bela, pa znamo sta je posle bilo. Ljiga bio, ljiga ostao, ko jos njemu veruje na rec, sem prosecnog ostrascenog grobara?
(Sabre, 24. septembar 2018 12:59) A jel veruješ Grobarčini Borjanu?

Ivan

pre 5 godina

I ja sam osetljiv na otvorene lazi. Na primer koje je Vazura izrekao juce zeleci da ispadne veliki smeker, a ispao je vrlo glup. Rekao je bez imalo srama da od kada je uveden sistem podele bodova, onaj ko dobije derbi dobija i titulu!? I samim tim sudije su osvojile titulu Zvezdi. Prosle sezone Zvezda imala 30 I kusur bodova vise pre, I 15 posle podele bodova, i ovaj prica da odlucuje derbi titulu. Da li vi shvatate ko radi u vasem klubu? Pritom za samu utakmicu takodje zeleci da ispadne mnogo ubedljiv, lagao je da Zvezda po zvanicnoj statistici nije imala sut u okvir gola... A sta je onda onaj gol koji je stojkovic izvadio pola metra od linije? Plus stopostotna sansa Bena, i sutevi Rodica... Od njih se to ocekuje, ali ne znam, nikako da se naviknem na glupost.

pedja

pre 5 godina

KAKO JE MOGAO DA VIDI DALI JE GOL ILI NIJE?PA LJUDI ON NIJE MOGAO DA GLEDA LINIJU AKO JE POKUSAO DA IZBACI IZ GOLA,A LOPTA JE MALTENE POLA METRA VEC BILA U GOLU,POGLEDAJTE GDJE ON PADA POLA METRA JE VEC U MREZI,KOJA LAZOVCINA,OSIM TOGA JA BIH MU POSLE OVIH IZJAVA ODUZEO PASOS!!!!!!!!!!

Nikola

pre 5 godina

Stojke?
Vracam pasos.... ipak ne vracam

Nema para za koje bih presao u partizan... pa potpise ugovor sa partizanom


Stojke... covek od reci!!!

goblin

pre 5 godina

Baš me briga da li je gol ili nije,Stojkoviću budi čovek od reči i odrekni se državljanstva i vrati pasoš.Nikada u nekom stranom klubu(Nant,Vigan,Notingem...)nije bio prvi golman,sve i jedan transfer je napravio ZAHVALJUJUĆI TOME ŠTO JE BRANIO ZA REPREZENTACIJU SRBIJE(mlađe kategorije,A tim),i kad je bio u formi i kada nije,bio je prvi golman,i zaradio velike novce pomocu toga.Siguran sam da pare koje sada zarađuje u Partizanu nigde u inostranstvu ne bi mogao da dobije,PARTIZAN NIJE PRIVATNI KLUB,VEC U VLASNIŠTVU DRŽAVE SRBIJE.Sramna izjava,budi čovek od reči!!!

Karaburac

pre 5 godina

Ладно данас испред турске амбасаде.
(Stefan, 24. septembar 2018 12:37) # Link komentara

To je mesto rezervisano za delije, jel tako?

pajo

pre 5 godina

kakvo saopstenje, cirkus. pogodak cist ko suza, zasto ne vjetuju sudiji kome je to posao, stojkovica na posmatranje a o evropskom kvalitetu partizama ne bih dao komentar.

onako bez lupetanja

pre 5 godina

"Pljuvati pa lizati" je postalo normalno ovde. Nikoga ne interesuje ova izjava usput koju nije umeo sam da da ili napiše. I sad ljudi trebaju sa pravom da se pitaju šta je istina ono sinoć izrečeno ili danas skrojeno saopštenje.
Ovo je direktna posledica ponašanja sl ljudi koja nije sankcionisana na pravi način :
Duško Vujošević
Vladan Lukić
Nebojša Čović
Željko Pantić
Zvezdan Terzić
V V V iz sadašnjeg Partizana.
Možda ima tj verovatno još koja spodoba iz oba tabora ali uglavnom ovo su najodgovorniji ljudi koji su sport postavili na krv i nož, ubiti ili biti ubijen, pitanje života i smrti ... Alo pa ovo je sport.
Koliko je sinoćna utakmica bila važna ljudima iz Partizana i zadojenim navijačima koje isti hrane, jasno se vidi. S jedne strane LŠ, uspeh, keš, igrači , medijska pažnja s druge rasulo, na sve sporna situacija i eto ventila da se izduvaju.
Već sam napisao , igračima i stručnom štabu Partizana svaka čast na prikazanom, nadigrali su Zvezdu i zaslužili pobedu. Mišljenje oko gola je da jeste ali to je moje pristrasno kao navijača kao i ovih da nije. Nećemo se složiti, nije to srašno.
Ono oko čega bi trebalo da se složimo je da je izjava od sinoć SKANDAL.

Piksi

pre 5 godina

za koji dan se vise niko nece sjecati ovog derbija, ovo je bila jedina velika utakmica Partizana ovog dijela sezone, navijaci su imali sto da komentarisu, a sad slijedi trijeznjenje, domaca super liga hahaha a sa druge strane Zvezdi tek dolaze bitne i prave tekme u Ligi Sampiona, a komsije u neverici !!!

belgrado

pre 5 godina

Vec je jednom pogazio svoju rec pa iz Zvezde u Partizan
(NemanjaBB, 24. septembar 2018 12:50)

nije pogazio,
samo je porastao,uozbiljio se
. i shvatio koliko je glup bio kao klinac :d

Draza_Olmajti

pre 5 godina

Evo ja kao partizanovac (ne grobar) vam kazem da ne igrate nikakav fudbal. Nije jedna pristojna utakmica odmah evropski fudbal. Imamo najsmesniji tim jos od Zajica,golmana Darka Bozovica,Lazica malog iz bezanije i ekipe. I nemojte koristi verovatnu sudijsku gresku da prikrijete sve ono sto ste unakazili. Dva krstena igraca imamo alo,i jednog koji igra na voljni momenat (celavi Miletic).

One night in May

pre 5 godina

Tako uobicajeno za sve koji vole Partizan, rec ne vredi nista, obraz djon, kazu jedno, urade drugo...

Sve nas je sramota sto si Srbin.

mr.wolf

pre 5 godina

"Partizan igra evropski fudbal".... to je sustina lose igre Zvezde. Ovi ce sada da nastave da mestare u Partizanu, tvrdeci, eto, kako su ih pokrali. Bravo Zvezdo za pustanje i ostavljanje ovih na celu Partizana.

ONO & DSZ

pre 5 godina

Za primer mu sada treba oduzeti pasoš, kad u sebi nema ni gram nacionalnog ponosa i dostojanstva. Kakva god da je "nepravda" u pitanju, za ovu zemlju su živote dali milioni najhrabrijih i najčasnijih, a jedan "sportista" ovakvom izjavom najdirektnije njihovu žrvu nipodaštava

boban

pre 5 godina

veoma mi je vazno da li se covek koji menja boje svakih par godina odrice pasosa.To govori o njemu a ne o drzavi u kojoj je stekao afirmaciju i dobio sansu da radi ono sto voli i zivi lepo od toga.

East side

pre 5 godina

Nemate vi hrabrosti da se izdignete iz ove situacije, nazovete stvari pravim imenom, napustite takmicenje i budete ponosni i pravi Partizanovci, i na taj nacin zastite nas klub od brutalnih pljacki,i omogucite bolju buducnost...ali nemati vi ono za tako nesto, a i moguce da ste na platnom spisku onog koji u ovoj zemlje sve placa, ili sve oduzima.

Mirko

pre 5 godina

Sve ovo je jasan cilj da se FK Partizan svede na nivo kosarkaskog kluba posle 2014.
Ovo sve sto se desava je organizovano od ljudi sa najviseg drzavnog vrha.
Saopstenje FK Partizan je blago i nista se ovim nece promeniti.
FK Partizan treba da izadje sa zahtevom da se VAR uvede odmah ili da istupi iz lige !!!
Nema dalje !!!
Mi navijaci Partizana vise necemo da ucastvujemo u ovoj lakrdiji od sporta niti cemo dozvoliti da nas bilo ko pravi majmunima u takmicenju koje se zove Super Liga a primerniji naziv je "Super Liga Crvene Zvezde" posto je sve u znaku i bojama iste pocev od grba lige pa preko sudija do fudbalskog saveza!!!

Ovo nema nigde u svetu i ovo mora da se prekine odmah jer nema poente da se igra dalje, sampion je odredjen pre pocetka prvenstva pa neka igraju sa svojim Teleopticima do kraja... neka im sede po terenu a ovi neka naprave gol razliku 200-5 !!!

NAPUSTITE LIGU !!!

Bob barkli

pre 5 godina

Cekajte ljudi, ako se vec pozivate na validnost njegove izjave kada govori kako sto posto nije bio gol a vi kazete da mu verujete 100%, kako mozete da mu verujete ako je vec vise puta otvoreno lagao, prvo ono da ne postoje pare zbog kojih bi otisao u Partizan a onda i ovo obecanje da se odrice pasosa svoje zemlje. Kad me covek jednom slaze taj za mene vise nikakvu validnost i jacinu nema. Ko garantuje da nije lagao i za taj gol?

И он се зове Мустафа

pre 5 godina

Ако се данас није одрекао држављанства, исто му треба одузети. Онда му можда Меркелова одобри азил у Швабији као и осталим Сиријцима, Ирачанима, Курдима.

gile

pre 5 godina

FSS da preduzme mere. Sramna izjava osobe koji mrzi državuz jer je primio gol.Izopštenje iz fudbala pod hitno.Jeste li videli šta je FS Švarcerske uradio povodom ponašanja dvojice Albanaca.

Nolan Smit i gasenje kluba

pre 5 godina

Buahahaha, kako uzivamo, neprocenjiv osecaj. Samo brutalno! Neverovatan klub. Ja sam ocekivao da je vec krenuo putem turske.

Bane

pre 5 godina

Pa naravno da je rekao u afektu. Pod emocijama jer gari tek izašao sa terena gde te ozbiljno drma adrenalin. Gde obično uložiš više sebe nego što bi trebalo jer se radi o sportu. A šta rade ovi sa strane. Umesto da smiruju srasti oni je još više podgrevaju i to spustajući još nije nego sam igrač. Vređajući istog nazivajući ga pogrbnnim imenima. A tu je krivo i društvo i sredina i sama država. Koja to podgreva. Pisajući hiljade i hiljade ovakih tekstova. Jer je u glavi samo bitan tiraž, gledanost uglavnom novac.

BODIBOND

pre 5 godina

.у мојим венама тече црвено-бела крв”, “..... одричем се српског пасоша”, ..... шта је следеће?
(Кики, 24. septembar 2018 12:20)

Sledece je " glasacu za Vucica".

BODIBOND

pre 5 godina

Mene samo interesuje zasto nas derbi ne svira najjbolji evropski sudija Milorad Mazic?covek je dobar za finale ls a za nase seljake nije?
(D, 24. septembar 2018 12:37)

Zato sto je "bio u Kini na seminaru". Gotovo uvek pred derbi ili "ide na seminare," ili odvede psa u setnju... Poznato je da je Zvezda trazila njegovo izuzece.

Стојковић је легенда српског фудбала

pre 5 godina

Са друге стране,Терзић. Кокеза,Мракић,браћа Тончев,Булатовић,Симовић,Милановић... канцер српског фудбала.

Немања

pre 5 godina

Комедија сте. Хоћу пишким, нећу пишким! Буди мушко, стани иза своје речи!

aleksandar

pre 5 godina

ma treba mu oduzeti pasoš i državljanstvo i proterati iz srbije i zabraniti ulazak u zemlju.... nema ocu pikim neću pikim....

Staridz

pre 5 godina

A sad je opet srbin pa sinoc nije bio. Obraz kao đon, GOL ČIST kao grobarska suza. Novo pravilo jsd partizan uvodi, lopta mora da dodirne mrezu da bi gol bio priznat :) Bolje nek se pitaju kako je Boaći magija skočio pored vasa dva igrača i dao gol.

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

SD Partizan je najtrofejnije sportsko drustvo na svetu,Partizan je najveci Srpski i balkanski klub,Partizan zbog svega toga mora da se ponasa gospodski,znam da nas kradu stalno ovi mali sa druge strane brda ali zvlezda ne sme da nam bude reper,mi nismo isti i tako moramo i da se ponasamo,budite Grobari prava gospoda i u ovo ludo vreme

alo srbi

pre 5 godina

stojke stvarno ima problem sa onim drugim u sebi..covek ili laze cim zine il nije bas svoj.. rekao je da nebi prešao u partizan ni za kpje pare na svetu. optuzio onog dečka iz dssa da mu je uzeo 100 000 evra a ispostavilo se da je lagao...cas menja zenu..ces menja srpstvo ....cas menja klub.. DECKO JE MORALNA GROMADA KOJOJ SE VERUJE .

sale

pre 5 godina

Kako se to non-stop piše da je bio najbolji golman prethodne dve decenije? Pa kako nije uspeo onda ni u jednom klubu u inostranstvu? Partizan je jedini klub koji ga je trpeo!

hastali šejtan

pre 5 godina

Zašto se ne uvedu drakonske kazne za komentarisanje sudija? Sudije rade svoj posao koliko i kako mogu. Niko ne može ni na koji način dokazati da nije, ili jeste bio go! Sudija je odlučio da prizna pogodak i to je kraj priče! Golman iz njegovog ugla gledanja, iz gola, nema teorije da bude siguran da lopta nije prešla liniju! Nešto mislim, šta bi bilo kad bi sudija komentarisao rad uprave Partizana ili Zvezde!? Koga su pokrali i koje su crte prešli?!

Duka

pre 5 godina

Evo ja cu da se odreknem pasosa samo neka mi daju bilo koji drugi.
Iz ove zabokrecine se ne ide tek tako. Muka je to.
Stojke ne sekiraj se, veliki si ti Vladimir i mnogo si dao za ovu zemlju.
Terrzijanci i Covicevci ce malo skakati i to je to.

Dr. Brele

pre 5 godina

Izgleda bilo ribanje sinoc od vodje, baš je tako mislio i svi Partizanovci tako misle, stanite jednom iza svog igraca a ne budete celog zivota... UPRAVA NAPOLJE

aca_bg

pre 5 godina

To se na nasem jeziku kaze,'pljuni pa polizi'. Nije Stojke smeo to da kaze i Partizan treba da ga kazni. Samo je dao priliku onima sa druge strane da zamenjuju teze. Ja sam napravio malu 'anketu' medju drugarima... Svi Partizanovci kazu-nije gol. Svi Zvezdasi kazu-gol je. Svi se slazu da nesto ovakvo nikada ne bi bilo svirano protiv Zvezde.

panco

pre 5 godina

ok. I ja kao Zvezdas, kad sam procitao sta je reko pomislio sam vidi budale. Medjutim, poslije svega, svatis da je to reko u afektu, kao sto i mi svi kazemo nesto u afektu i ako to ne mislimo. Pustite ga. a Gol je cist :))

nobody

pre 5 godina

FK saopštenje. Stojković sa trideset i nešto godina, ponovo krši obećanje. ‘Ne postoji novac za koji bih prešao u Partizan’. Svaka ti čast, Stojke. Čovek si od reči.

Marko

pre 5 godina

Pa vi treba da ga isterate vi ste valjda Srpski klub kakve veze ima dal je afekat ili ne ljudi uzmite se upamet neko pljuje po Srbiji vi ga branite .

pdjoni

pre 5 godina

Odigrali ste bolje ali osteceni niste,ovo vam je alibi da ostane uprava ista i dalje,lopta je usla a o golmanu i njegovim gestovima i datim recima je suvisno bilo sta napisati.Ovom tekmom ste se sakrili od 10 prethodnih ocajnih i skrenuli pricu sa Slane bare i Evrope na opet samo vama znane teorije zavere.Pozdrav.

Арса

pre 5 godina

Понашање Стојковића је у крајњу руку детињасто, да не употребим неку другу реч која ближе описује шта мислим о њему, коментар ми неће објавити. Него мене занима јел може он то сам да каже или морате све смислене реченице ви да му склапате.

buleek

pre 5 godina

Šteta što ne ispuni obećanje,znače džabe snimci gde se vidi da je gol čist,džabe snimak gde se vidi penal nad Boacijem vi i dalje tvrdite da ste pokradeni.Samo vi kukajte,nek su vam svi krivi a mi ćemo lepo osvajati titule igrati Evropu pa da vidimo kome će biti bolje.

Аљоша

pre 5 godina

Овима Монтипајтон није раван. Драго ми је што су на челу Партизана, желим им још много година на челу истог.

Sloki

pre 5 godina

U koliko tacno ide u mup da se odrekne pasosa i da izjavi da nije Srbin. Nadam se da ce mediji to adektvatno ispratiti i izvestiti javnost o tome a da ce ga drzava tretirati kao stranca jer se covek tako i oseca.

krajisnik

pre 5 godina

aca bg@
"Svi se slažu da se ovo ne bi Zvezdi sudilo? "
Pantic, onaj bucko što citira Njegoša, Vazura i onaj voditelj sa Arene se isto slažu.
Svi kod oftamologa ,a do tad da im se oduzmu vozačke dozvole i zabrani odlazak u lov

Mare

pre 5 godina

Znaci opet slagao, kako verovati ovome coveku da nije bio gol, kao mnogo puta do sada pokazao je da ne stoji iza svojih reci. Dobar golman nikakav covek, zato nam i jeste takva reprezentacija zato sto je cine takvi ljudi i kako on kaze bog sve vidi pa zato nam bog i vraca zbog takvih kao sto je on.

Sima kosmos iz dalekog svemira

pre 5 godina

Od ranije se znalo da rec ne vredi ni koliko pisljivo zrno boba. Jos kada je izjavio da on nikada ne bi u partzan...

Antibot

pre 5 godina

Ovaj je podelio srbiju i zatrovao je mrznjom potpuno ponizio zdrav razum,drzavu i sve njene institucije,ljudi imaju izbor bot ili ulica,rekordna korupcija iz samog vrha vlasti,predsednik i njegov brat i milion problema ovde drzave,a ovaj se pored milion opravfanih razloga odrice drzavljanstva zbog gola,koji je pritom vrlo verovatno regularan! Sta tek reci za takvog stvora..

neprilagodjen

pre 5 godina

Svi znaju ko je Stojke, tako da nikome nije jasno zašto ste ga pustili da daje bilo kakvu izjavu. Ne samo sinoć, vruće glave, Stojke nikada ne treba da priča u javnosti. Verujem mu kada kaže da je odbranio, ali ponašanje reprezentativca je kao u seoskim ligama. Samo je dao povoda hejterima da ga još više vredjaju. Jednostavno, ume da brani, ne ume da se kontroliše.

it’s my life

pre 5 godina

AhhahahH,pa reko ja sinoć da je ovo Srbija,da iako ceo svet vidi crno,mora da ide izjava da je belo.Nije bitno da li je gol,to je najnebitnija stvar od svega,već na koji način posle samo par sati mora da se piše saopstenje,..Stojketa se zamera izjava,a niko ne kaže šta ako je bio u pravu,niti sudijama ako su pogresile.Pre 2 godine pola metra aut nije aut a sad 11 mm je gol,..Srbija zemlja dembelija,...

gaston

pre 5 godina

Pa pustite pasos, nego pogledajte fotku.
4 jahaca apokalipse .... ostaju u sedlu.
Pa ovo je bolje nego da smo im dali jos jedan, iz ofsajda u nadoknadi.
Blago vama ....

Sabre

pre 5 godina

Rekao je on i da mu je krv crveno-bela, pa znamo sta je posle bilo. Ljiga bio, ljiga ostao, ko jos njemu veruje na rec, sem prosecnog ostrascenog grobara?

Кики

pre 5 godina

... “...у мојим венама тече црвено-бела крв”, “..... одричем се српског пасоша”, ..... шта је следеће?

Vazduplohov

pre 5 godina

Lopta je prešla liniju, o kojoj nepravdi govorite? Partizan i objektivnost ne idu u istu rečenicu nikako. Slepi ste i pored očiju, neverovatno!

Brus

pre 5 godina

Osetljiva duša naša! Toliko je osetljiv na nepravdu da u afektu isprebija suprugu na mrtvo ime. Ko li je ovde bolesniji, on ili onaj ko piše ovakva saopštenja.

kiza

pre 5 godina

Zahvalite se vlastima još jednom što su vas pokrali miševi mali. Dok ste vi na čelu tako će nam i biti jer ste sluge ovog režima koji favorizuju samo Zvezdu i učestvujete u uništavanju Patizana. Sve dok tako bude iskreni navijači neće vas gledati a vi svoju rodbinu dovodite na stadion!

pecko pivo

pre 5 godina

Kog ozbiljnog protivnika je ta fantasticna i nikad jaca Crvena Zvezda dobila u ovoj sezoni? Trnava, Salcburg, Napoli, Partizan...to su bile sve neresene utakmice. U vecini tih utakmica CZ je imala srece, trebalo je da izgubi. Nereseni rezultati, ogromna kolicina srece i sumnjivi golovi...to su pokazatelji jacine svemirske Zvezde? Nikad jaca Zvezda je teskom mukom, uz sumnjiv gol, odigrala nereseno protiv nikad slabijeg Partizana...zanimljivo.

Isaiah

pre 5 godina

"...ili od novinara koji koriste zvanične internet domene našeg kluba..." Da li se ovo odnosi i na "eminentnog" novinara Pantić Željka ili?

Piksel

pre 5 godina

eee to sam cekao ! Ovo je klasicni primjer stanja u Partizanu, kakva im je uprava, kakvi su ljudi i koliko su objektivni i koliko ih treba uzimat za ozbiljno ..... Kazes jedno, radis drugo, pravis se lud, kad ono trece, na kraju ce bit `nisam ja to rekao` montirali ovi iz Zvezde ... hahaha joj geotice male...

Марињо

pre 5 godina

Образ, ђон. Онај ко је очекивао да ће се одрећи пасоша заборављају ко је. А неко је већ рекао, да нам је држава нормална требају они њему да узму пасош сада, пошто је он директно врељао све нас. Ако нам је фудбал највећи проблем где сви краду, онда и требамо да се угасимо као нација. Спортски поздрав!

profa

pre 5 godina

Koliko saopstenja , Kad god nisu u stanju da Igrom nesto naprave onda krene kuknjava I kod zvezde I partizana. Ista prica Samo se menja od sezone do sezone ako se u derbiju odlucuje prvak onda Im ostatak lige I ne Treba neka igraju sami

nikola Cacak

pre 5 godina

Odnesi pasos kako si i kazao!!!! Jer za bolje i nisi,sram da te bude,ti si profesionalac koji nesme tako da govori . Idi gde ti je bolje. Sta sad reko pa poreko. Kada si takav junak hoajde danas predaj pasos i dezavljanstvo kao sto si obecao!!!!!

Sabre

pre 5 godina

Rekao je on i da mu je krv crveno-bela, pa znamo sta je posle bilo. Ljiga bio, ljiga ostao, ko jos njemu veruje na rec, sem prosecnog ostrascenog grobara?

Brus

pre 5 godina

Osetljiva duša naša! Toliko je osetljiv na nepravdu da u afektu isprebija suprugu na mrtvo ime. Ko li je ovde bolesniji, on ili onaj ko piše ovakva saopštenja.

Кики

pre 5 godina

... “...у мојим венама тече црвено-бела крв”, “..... одричем се српског пасоша”, ..... шта је следеће?

hastali šejtan

pre 5 godina

Zašto se ne uvedu drakonske kazne za komentarisanje sudija? Sudije rade svoj posao koliko i kako mogu. Niko ne može ni na koji način dokazati da nije, ili jeste bio go! Sudija je odlučio da prizna pogodak i to je kraj priče! Golman iz njegovog ugla gledanja, iz gola, nema teorije da bude siguran da lopta nije prešla liniju! Nešto mislim, šta bi bilo kad bi sudija komentarisao rad uprave Partizana ili Zvezde!? Koga su pokrali i koje su crte prešli?!

neprilagodjen

pre 5 godina

Svi znaju ko je Stojke, tako da nikome nije jasno zašto ste ga pustili da daje bilo kakvu izjavu. Ne samo sinoć, vruće glave, Stojke nikada ne treba da priča u javnosti. Verujem mu kada kaže da je odbranio, ali ponašanje reprezentativca je kao u seoskim ligama. Samo je dao povoda hejterima da ga još više vredjaju. Jednostavno, ume da brani, ne ume da se kontroliše.

sale

pre 5 godina

Kako se to non-stop piše da je bio najbolji golman prethodne dve decenije? Pa kako nije uspeo onda ni u jednom klubu u inostranstvu? Partizan je jedini klub koji ga je trpeo!

alo srbi

pre 5 godina

stojke stvarno ima problem sa onim drugim u sebi..covek ili laze cim zine il nije bas svoj.. rekao je da nebi prešao u partizan ni za kpje pare na svetu. optuzio onog dečka iz dssa da mu je uzeo 100 000 evra a ispostavilo se da je lagao...cas menja zenu..ces menja srpstvo ....cas menja klub.. DECKO JE MORALNA GROMADA KOJOJ SE VERUJE .

gaston

pre 5 godina

Pa pustite pasos, nego pogledajte fotku.
4 jahaca apokalipse .... ostaju u sedlu.
Pa ovo je bolje nego da smo im dali jos jedan, iz ofsajda u nadoknadi.
Blago vama ....

Арса

pre 5 godina

Понашање Стојковића је у крајњу руку детињасто, да не употребим неку другу реч која ближе описује шта мислим о њему, коментар ми неће објавити. Него мене занима јел може он то сам да каже или морате све смислене реченице ви да му склапате.

krajisnik

pre 5 godina

aca bg@
"Svi se slažu da se ovo ne bi Zvezdi sudilo? "
Pantic, onaj bucko što citira Njegoša, Vazura i onaj voditelj sa Arene se isto slažu.
Svi kod oftamologa ,a do tad da im se oduzmu vozačke dozvole i zabrani odlazak u lov

Antibot

pre 5 godina

Ovaj je podelio srbiju i zatrovao je mrznjom potpuno ponizio zdrav razum,drzavu i sve njene institucije,ljudi imaju izbor bot ili ulica,rekordna korupcija iz samog vrha vlasti,predsednik i njegov brat i milion problema ovde drzave,a ovaj se pored milion opravfanih razloga odrice drzavljanstva zbog gola,koji je pritom vrlo verovatno regularan! Sta tek reci za takvog stvora..

Isaiah

pre 5 godina

"...ili od novinara koji koriste zvanične internet domene našeg kluba..." Da li se ovo odnosi i na "eminentnog" novinara Pantić Željka ili?

Piksel

pre 5 godina

eee to sam cekao ! Ovo je klasicni primjer stanja u Partizanu, kakva im je uprava, kakvi su ljudi i koliko su objektivni i koliko ih treba uzimat za ozbiljno ..... Kazes jedno, radis drugo, pravis se lud, kad ono trece, na kraju ce bit `nisam ja to rekao` montirali ovi iz Zvezde ... hahaha joj geotice male...

nikola Cacak

pre 5 godina

Odnesi pasos kako si i kazao!!!! Jer za bolje i nisi,sram da te bude,ti si profesionalac koji nesme tako da govori . Idi gde ti je bolje. Sta sad reko pa poreko. Kada si takav junak hoajde danas predaj pasos i dezavljanstvo kao sto si obecao!!!!!

Aleksej

pre 5 godina

Stojke je veci Srbin od Borjana i Degeneka, toliko.
(BODIBOND, 24. septembar 2018 14:30)Video bih koliko je Srbin da su njemu porodici terali puskama,kao Hrvat bi se izjasnjavao samo da se povadi,obraza bez.,,U meni tece crveno bela krv”, ,,Cepam pasos”..Takav covek je kvalifikova. samo za Partizan.

TecHiFi

pre 5 godina

Pasoš može i da zadrži, ali ako IKAD zaigra za reprezentaciju ponovo posle ovoga, ceo stadion mora da mu zviždi ceo meč, bez prestanka. I njemu i Mladenu divim-se-vođi Krstajiću, a.k.a. SNS selektoru, čoveku kome je ovaj ogavni sistem najnegativnijom mogućom selekcijom omogućio da kao đače prvače ide na trenersku školicu u A tim reprezentacije! I to posle takve sramne Milinković-Savić histerije i menadžerski instruisane smene čoveka koji nas je posle toliko godina ponovo odveo na SP. Da čovek povrati.

chox

pre 5 godina

Ovo ponasanje navijaca Partizana u zadnje vreme sve vise naginje na sektu , cuj svi oni videli da nije bio gol , Tegeltija sa tribine bolje video od pomocnog sudije koji je bio udaljen 5 metara i tvrdi da "Stojke nije lagao" . Boze sacuvaj !

Miodrag

pre 5 godina

Steta! Ja sam mislio da vise necemo biti pripadnici istog naroda i silno sam se obradovao. Znaci ponovo obmanjivanje javnosti od strane Stojkovica. Nije nista bolji ni Partizan. U svega nekoliko recenica tolika gomila lazi.

nobody

pre 5 godina

FK saopštenje. Stojković sa trideset i nešto godina, ponovo krši obećanje. ‘Ne postoji novac za koji bih prešao u Partizan’. Svaka ti čast, Stojke. Čovek si od reči.

pdjoni

pre 5 godina

Odigrali ste bolje ali osteceni niste,ovo vam je alibi da ostane uprava ista i dalje,lopta je usla a o golmanu i njegovim gestovima i datim recima je suvisno bilo sta napisati.Ovom tekmom ste se sakrili od 10 prethodnih ocajnih i skrenuli pricu sa Slane bare i Evrope na opet samo vama znane teorije zavere.Pozdrav.

King

pre 5 godina

Ajdeeeee...

bas sam mislio da ce da uradi to sto je majavio.

Linijas kiksara... kao da mu je prvi put da primi ovakav gol. Uvek drugi kriv.

Sabre

pre 5 godina

A jel veruješ Grobarčini Borjanu?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Uzmi pare pudli, 24. septembar 2018 13:07)

Da. A znas zasto? Zato sto, cak i da jeste grobarcina on nikada nije pricao da je zadrti grobar da bi posle pricao da treba da mu se oprastaju lupetanja. Nikada nije trovao klince mrznjom prvo prema jednom pa posle prema drugom klubu, vec je, evo koliko juce, davao pozitivan primer kada je prvi pritrcao vasem igracu, da vidi da li je dobro. A pritom, kakve veze on ima sa golom,inace?!

ja

pre 5 godina

Heh, najbolji golman kojeg je Srbija imala u poslednje dve decenije? Po čemu?

Po talentu bih rekao da je to Svilar.
Po osvojenim trofejima - birajte sami: Kralj, Milojević, Jevrić, čak i Đorđe Pantić imaju više trofeja.
Po prikazanom u reprezentaciji - mislim da je tu neprikosnoven Jevrić. Čovek je ostao nesavladan na 7 mečeva uzastopce u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo. Primio je samo 1 gol i to od Španije. Ne znam dal je primio ukupno 15 golova za skoro 50 utakmica i to računajući onih 10 na SP 2006 kad nam se cela reprezentacija raspala u grupnoj fazi...
Po karijeri - rekao bih, Avramov. Čovek je radio, gradio i izborio se za svoju karijeru daleko od naše lige, menadžera i ostalih. 200 utakmica u jednoj od najjačih svetskih liga...

Ponovo, po kojim kriterijumima je Stojković naš najbolji golman? Po igrama za naša 2 državna projekta? Ili po napunjenoj mreži u nekolicini utakmica koje je odigrao u ozbiljnim ligama?

Mare

pre 5 godina

Znaci opet slagao, kako verovati ovome coveku da nije bio gol, kao mnogo puta do sada pokazao je da ne stoji iza svojih reci. Dobar golman nikakav covek, zato nam i jeste takva reprezentacija zato sto je cine takvi ljudi i kako on kaze bog sve vidi pa zato nam bog i vraca zbog takvih kao sto je on.

pedja

pre 5 godina

KAKO JE MOGAO DA VIDI DALI JE GOL ILI NIJE?PA LJUDI ON NIJE MOGAO DA GLEDA LINIJU AKO JE POKUSAO DA IZBACI IZ GOLA,A LOPTA JE MALTENE POLA METRA VEC BILA U GOLU,POGLEDAJTE GDJE ON PADA POLA METRA JE VEC U MREZI,KOJA LAZOVCINA,OSIM TOGA JA BIH MU POSLE OVIH IZJAVA ODUZEO PASOS!!!!!!!!!!

Аљоша

pre 5 godina

Овима Монтипајтон није раван. Драго ми је што су на челу Партизана, желим им још много година на челу истог.

Sloki

pre 5 godina

U koliko tacno ide u mup da se odrekne pasosa i da izjavi da nije Srbin. Nadam se da ce mediji to adektvatno ispratiti i izvestiti javnost o tome a da ce ga drzava tretirati kao stranca jer se covek tako i oseca.

Staridz

pre 5 godina

A sad je opet srbin pa sinoc nije bio. Obraz kao đon, GOL ČIST kao grobarska suza. Novo pravilo jsd partizan uvodi, lopta mora da dodirne mrezu da bi gol bio priznat :) Bolje nek se pitaju kako je Boaći magija skočio pored vasa dva igrača i dao gol.

Vazduplohov

pre 5 godina

Lopta je prešla liniju, o kojoj nepravdi govorite? Partizan i objektivnost ne idu u istu rečenicu nikako. Slepi ste i pored očiju, neverovatno!

buleek

pre 5 godina

Šteta što ne ispuni obećanje,znače džabe snimci gde se vidi da je gol čist,džabe snimak gde se vidi penal nad Boacijem vi i dalje tvrdite da ste pokradeni.Samo vi kukajte,nek su vam svi krivi a mi ćemo lepo osvajati titule igrati Evropu pa da vidimo kome će biti bolje.

Marko

pre 5 godina

Pa vi treba da ga isterate vi ste valjda Srpski klub kakve veze ima dal je afekat ili ne ljudi uzmite se upamet neko pljuje po Srbiji vi ga branite .

Марињо

pre 5 godina

Образ, ђон. Онај ко је очекивао да ће се одрећи пасоша заборављају ко је. А неко је већ рекао, да нам је држава нормална требају они њему да узму пасош сада, пошто је он директно врељао све нас. Ако нам је фудбал највећи проблем где сви краду, онда и требамо да се угасимо као нација. Спортски поздрав!

Немања

pre 5 godina

Комедија сте. Хоћу пишким, нећу пишким! Буди мушко, стани иза своје речи!

aleksandar

pre 5 godina

ma treba mu oduzeti pasoš i državljanstvo i proterati iz srbije i zabraniti ulazak u zemlju.... nema ocu pikim neću pikim....

ja

pre 5 godina

@ (aaa, 24. septembar 2018 16:30)

Apsolutno! Gomeš se od 70. minuta previja po terenu zbog grčeva, a polovini ekipe je bila duša u nosu već na poluvremenu...

Sima kosmos iz dalekog svemira

pre 5 godina

Od ranije se znalo da rec ne vredi ni koliko pisljivo zrno boba. Jos kada je izjavio da on nikada ne bi u partzan...

panco

pre 5 godina

ok. I ja kao Zvezdas, kad sam procitao sta je reko pomislio sam vidi budale. Medjutim, poslije svega, svatis da je to reko u afektu, kao sto i mi svi kazemo nesto u afektu i ako to ne mislimo. Pustite ga. a Gol je cist :))

aaa

pre 5 godina

Utakmicu i ne samo ovu mnoge u evropi izgubio je kondicioni trener partizana. Svi cute i Mirkovic a Partizan je nespremna ekipa fizicki. Kada je u drugom poluvremenu trebao da naplati Zvezdi napoli Paartizan je stao jer nemaju snage. To se desilo i protiv Kijeva i Besiktasa i covek koji vodi racuna o fizickoj spremi fudbalera godinama nema pojma.

Dr. Brele

pre 5 godina

Izgleda bilo ribanje sinoc od vodje, baš je tako mislio i svi Partizanovci tako misle, stanite jednom iza svog igraca a ne budete celog zivota... UPRAVA NAPOLJE

Ivan

pre 5 godina

I ja sam osetljiv na otvorene lazi. Na primer koje je Vazura izrekao juce zeleci da ispadne veliki smeker, a ispao je vrlo glup. Rekao je bez imalo srama da od kada je uveden sistem podele bodova, onaj ko dobije derbi dobija i titulu!? I samim tim sudije su osvojile titulu Zvezdi. Prosle sezone Zvezda imala 30 I kusur bodova vise pre, I 15 posle podele bodova, i ovaj prica da odlucuje derbi titulu. Da li vi shvatate ko radi u vasem klubu? Pritom za samu utakmicu takodje zeleci da ispadne mnogo ubedljiv, lagao je da Zvezda po zvanicnoj statistici nije imala sut u okvir gola... A sta je onda onaj gol koji je stojkovic izvadio pola metra od linije? Plus stopostotna sansa Bena, i sutevi Rodica... Od njih se to ocekuje, ali ne znam, nikako da se naviknem na glupost.

mr.wolf

pre 5 godina

"Partizan igra evropski fudbal".... to je sustina lose igre Zvezde. Ovi ce sada da nastave da mestare u Partizanu, tvrdeci, eto, kako su ih pokrali. Bravo Zvezdo za pustanje i ostavljanje ovih na celu Partizana.

Urke

pre 5 godina

Zabava za narod - Zvezdi nalozeno da ne zapinje, narodu treba igara, posto hleba nema. Jos juce pre podne je pola grada pricalo. A sta mislite zasto Vujadin Savic nije igrao? E naivcine naivne...

posmatrač

pre 5 godina

Nek se odrekne, mene je sramota sto sam Srbin kao i on.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (za b93, 24. septembar 2018 13:07)
Pošto je on rešio da se ne odrekne, onda ako si karakter, odreci se ti, i pokaži mu kakva si velićina od čoveka.

goblin

pre 5 godina

Baš me briga da li je gol ili nije,Stojkoviću budi čovek od reči i odrekni se državljanstva i vrati pasoš.Nikada u nekom stranom klubu(Nant,Vigan,Notingem...)nije bio prvi golman,sve i jedan transfer je napravio ZAHVALJUJUĆI TOME ŠTO JE BRANIO ZA REPREZENTACIJU SRBIJE(mlađe kategorije,A tim),i kad je bio u formi i kada nije,bio je prvi golman,i zaradio velike novce pomocu toga.Siguran sam da pare koje sada zarađuje u Partizanu nigde u inostranstvu ne bi mogao da dobije,PARTIZAN NIJE PRIVATNI KLUB,VEC U VLASNIŠTVU DRŽAVE SRBIJE.Sramna izjava,budi čovek od reči!!!

BODIBOND

pre 5 godina

.у мојим венама тече црвено-бела крв”, “..... одричем се српског пасоша”, ..... шта је следеће?
(Кики, 24. septembar 2018 12:20)

Sledece je " glasacu za Vucica".

И он се зове Мустафа

pre 5 godina

Ако се данас није одрекао држављанства, исто му треба одузети. Онда му можда Меркелова одобри азил у Швабији као и осталим Сиријцима, Ирачанима, Курдима.

onako bez lupetanja

pre 5 godina

"Pljuvati pa lizati" je postalo normalno ovde. Nikoga ne interesuje ova izjava usput koju nije umeo sam da da ili napiše. I sad ljudi trebaju sa pravom da se pitaju šta je istina ono sinoć izrečeno ili danas skrojeno saopštenje.
Ovo je direktna posledica ponašanja sl ljudi koja nije sankcionisana na pravi način :
Duško Vujošević
Vladan Lukić
Nebojša Čović
Željko Pantić
Zvezdan Terzić
V V V iz sadašnjeg Partizana.
Možda ima tj verovatno još koja spodoba iz oba tabora ali uglavnom ovo su najodgovorniji ljudi koji su sport postavili na krv i nož, ubiti ili biti ubijen, pitanje života i smrti ... Alo pa ovo je sport.
Koliko je sinoćna utakmica bila važna ljudima iz Partizana i zadojenim navijačima koje isti hrane, jasno se vidi. S jedne strane LŠ, uspeh, keš, igrači , medijska pažnja s druge rasulo, na sve sporna situacija i eto ventila da se izduvaju.
Već sam napisao , igračima i stručnom štabu Partizana svaka čast na prikazanom, nadigrali su Zvezdu i zaslužili pobedu. Mišljenje oko gola je da jeste ali to je moje pristrasno kao navijača kao i ovih da nije. Nećemo se složiti, nije to srašno.
Ono oko čega bi trebalo da se složimo je da je izjava od sinoć SKANDAL.

Piksi

pre 5 godina

za koji dan se vise niko nece sjecati ovog derbija, ovo je bila jedina velika utakmica Partizana ovog dijela sezone, navijaci su imali sto da komentarisu, a sad slijedi trijeznjenje, domaca super liga hahaha a sa druge strane Zvezdi tek dolaze bitne i prave tekme u Ligi Sampiona, a komsije u neverici !!!

slaviša šmigič

pre 5 godina

ovo su te poštenjačine jedno misle drugo pricaju a treče rade isti su poput stojkoviča koji je prevazišo nivo familije slobodana miloševiča.ovo su oni koji su odlučili,da smene muslina zbog ličnih interesa dosta je kad jim vidiš face,tragikomično.

Nikola

pre 5 godina

Stojke?
Vracam pasos.... ipak ne vracam

Nema para za koje bih presao u partizan... pa potpise ugovor sa partizanom


Stojke... covek od reci!!!

Nolan Smit i gasenje kluba

pre 5 godina

Buahahaha, kako uzivamo, neprocenjiv osecaj. Samo brutalno! Neverovatan klub. Ja sam ocekivao da je vec krenuo putem turske.

aca_bg

pre 5 godina

To se na nasem jeziku kaze,'pljuni pa polizi'. Nije Stojke smeo to da kaze i Partizan treba da ga kazni. Samo je dao priliku onima sa druge strane da zamenjuju teze. Ja sam napravio malu 'anketu' medju drugarima... Svi Partizanovci kazu-nije gol. Svi Zvezdasi kazu-gol je. Svi se slazu da nesto ovakvo nikada ne bi bilo svirano protiv Zvezde.

Cvele

pre 5 godina

Dokle bre više. Kada sumčjivo Partizan se izvuče u Surduluci onda je sve ok.. Posle toga u Kruševcu isto sve cool. A sada kukaju kao mala deca. Gde vam bila hrabrost kada ste ispali od Turaka u Ligi Evrope..

One night in May

pre 5 godina

Tako uobicajeno za sve koji vole Partizan, rec ne vredi nista, obraz djon, kazu jedno, urade drugo...

Sve nas je sramota sto si Srbin.

ONO & DSZ

pre 5 godina

Za primer mu sada treba oduzeti pasoš, kad u sebi nema ni gram nacionalnog ponosa i dostojanstva. Kakva god da je "nepravda" u pitanju, za ovu zemlju su živote dali milioni najhrabrijih i najčasnijih, a jedan "sportista" ovakvom izjavom najdirektnije njihovu žrvu nipodaštava

Konstatacija

pre 5 godina

Na koju nepravdu je osetljiv? Mozda jos uvek ne zna pravila pa misli da lopta mora da dodirne mrezu kod svakog gola i da nije dovoljno da u vazduhu predje 30-tak cm gol liniju. Zasto nije bio osetljiv na nepravdu,da kao 3.golman drugoligaske ekipe,dobija pozive za reprezentaciju i jos bude prvi golman? To je prihvatao kao pravdu,kad je menadzer pretio i uslovljavao selektore da MORA da brani,da bi uzeo jos neku kintu od narednog transfera. Gde je ovde nepravda,kad svako ko ima makar prosecan vid,jasno vidi da je lopta presla gol liniju a tek na ponovljenom i zumiranom snimku bi mogli i slepi da vide.

gile

pre 5 godina

FSS da preduzme mere. Sramna izjava osobe koji mrzi državuz jer je primio gol.Izopštenje iz fudbala pod hitno.Jeste li videli šta je FS Švarcerske uradio povodom ponašanja dvojice Albanaca.

Nesto_je_trulo_u_drzavi_Danskoj

pre 5 godina

Zasto, neka se odrekne. Neka drzi svoje "ja" i obecanje. Nepravda je bila Stojke, usla lopa 20cm a nije udarila u mrezu, ja ne verujem da je gol dok se mreza ne zatrese.
Odreci se molim te.

profa

pre 5 godina

Koliko saopstenja , Kad god nisu u stanju da Igrom nesto naprave onda krene kuknjava I kod zvezde I partizana. Ista prica Samo se menja od sezone do sezone ako se u derbiju odlucuje prvak onda Im ostatak lige I ne Treba neka igraju sami

pajo

pre 5 godina

kakvo saopstenje, cirkus. pogodak cist ko suza, zasto ne vjetuju sudiji kome je to posao, stojkovica na posmatranje a o evropskom kvalitetu partizama ne bih dao komentar.

pecko pivo

pre 5 godina

Kog ozbiljnog protivnika je ta fantasticna i nikad jaca Crvena Zvezda dobila u ovoj sezoni? Trnava, Salcburg, Napoli, Partizan...to su bile sve neresene utakmice. U vecini tih utakmica CZ je imala srece, trebalo je da izgubi. Nereseni rezultati, ogromna kolicina srece i sumnjivi golovi...to su pokazatelji jacine svemirske Zvezde? Nikad jaca Zvezda je teskom mukom, uz sumnjiv gol, odigrala nereseno protiv nikad slabijeg Partizana...zanimljivo.

Draza_Olmajti

pre 5 godina

Evo ja kao partizanovac (ne grobar) vam kazem da ne igrate nikakav fudbal. Nije jedna pristojna utakmica odmah evropski fudbal. Imamo najsmesniji tim jos od Zajica,golmana Darka Bozovica,Lazica malog iz bezanije i ekipe. I nemojte koristi verovatnu sudijsku gresku da prikrijete sve ono sto ste unakazili. Dva krstena igraca imamo alo,i jednog koji igra na voljni momenat (celavi Miletic).

boban

pre 5 godina

veoma mi je vazno da li se covek koji menja boje svakih par godina odrice pasosa.To govori o njemu a ne o drzavi u kojoj je stekao afirmaciju i dobio sansu da radi ono sto voli i zivi lepo od toga.

Bob barkli

pre 5 godina

Cekajte ljudi, ako se vec pozivate na validnost njegove izjave kada govori kako sto posto nije bio gol a vi kazete da mu verujete 100%, kako mozete da mu verujete ako je vec vise puta otvoreno lagao, prvo ono da ne postoje pare zbog kojih bi otisao u Partizan a onda i ovo obecanje da se odrice pasosa svoje zemlje. Kad me covek jednom slaze taj za mene vise nikakvu validnost i jacinu nema. Ko garantuje da nije lagao i za taj gol?

it’s my life

pre 5 godina

AhhahahH,pa reko ja sinoć da je ovo Srbija,da iako ceo svet vidi crno,mora da ide izjava da je belo.Nije bitno da li je gol,to je najnebitnija stvar od svega,već na koji način posle samo par sati mora da se piše saopstenje,..Stojketa se zamera izjava,a niko ne kaže šta ako je bio u pravu,niti sudijama ako su pogresile.Pre 2 godine pola metra aut nije aut a sad 11 mm je gol,..Srbija zemlja dembelija,...

Uzmi pare pudli

pre 5 godina

Rekao je on i da mu je krv crveno-bela, pa znamo sta je posle bilo. Ljiga bio, ljiga ostao, ko jos njemu veruje na rec, sem prosecnog ostrascenog grobara?
(Sabre, 24. septembar 2018 12:59) A jel veruješ Grobarčini Borjanu?

Duka

pre 5 godina

Evo ja cu da se odreknem pasosa samo neka mi daju bilo koji drugi.
Iz ove zabokrecine se ne ide tek tako. Muka je to.
Stojke ne sekiraj se, veliki si ti Vladimir i mnogo si dao za ovu zemlju.
Terrzijanci i Covicevci ce malo skakati i to je to.

kiza

pre 5 godina

Zahvalite se vlastima još jednom što su vas pokrali miševi mali. Dok ste vi na čelu tako će nam i biti jer ste sluge ovog režima koji favorizuju samo Zvezdu i učestvujete u uništavanju Patizana. Sve dok tako bude iskreni navijači neće vas gledati a vi svoju rodbinu dovodite na stadion!

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

SD Partizan je najtrofejnije sportsko drustvo na svetu,Partizan je najveci Srpski i balkanski klub,Partizan zbog svega toga mora da se ponasa gospodski,znam da nas kradu stalno ovi mali sa druge strane brda ali zvlezda ne sme da nam bude reper,mi nismo isti i tako moramo i da se ponasamo,budite Grobari prava gospoda i u ovo ludo vreme

BODIBOND

pre 5 godina

Kakav golman takav klub
(samo iskreno, 24. septembar 2018 12:17)

Zamisli kakva je onda tvoja Zvezda kad ju je nikakav klub sinoc oducio od fudbala. Sine, imali ste svega DVA suta u okvir gola za citavu utakmicu. To je ta mocna Zvezda koja je Napoliju uzela bod. Ali vidi ovo, Partizan vam dao gol a Napoli to nije uspeo.

Стојковић је легенда српског фудбала

pre 5 godina

Са друге стране,Терзић. Кокеза,Мракић,браћа Тончев,Булатовић,Симовић,Милановић... канцер српског фудбала.

BODIBOND

pre 5 godina

Treba da ti se oduzme sveti srpski pasoš.
(Шомика_ЦЗВ, 24. septembar 2018 12:43)

Kao i tebi pravo da koristis internet.

BODIBOND

pre 5 godina

Mene samo interesuje zasto nas derbi ne svira najjbolji evropski sudija Milorad Mazic?covek je dobar za finale ls a za nase seljake nije?
(D, 24. septembar 2018 12:37)

Zato sto je "bio u Kini na seminaru". Gotovo uvek pred derbi ili "ide na seminare," ili odvede psa u setnju... Poznato je da je Zvezda trazila njegovo izuzece.

Mirko

pre 5 godina

Sve ovo je jasan cilj da se FK Partizan svede na nivo kosarkaskog kluba posle 2014.
Ovo sve sto se desava je organizovano od ljudi sa najviseg drzavnog vrha.
Saopstenje FK Partizan je blago i nista se ovim nece promeniti.
FK Partizan treba da izadje sa zahtevom da se VAR uvede odmah ili da istupi iz lige !!!
Nema dalje !!!
Mi navijaci Partizana vise necemo da ucastvujemo u ovoj lakrdiji od sporta niti cemo dozvoliti da nas bilo ko pravi majmunima u takmicenju koje se zove Super Liga a primerniji naziv je "Super Liga Crvene Zvezde" posto je sve u znaku i bojama iste pocev od grba lige pa preko sudija do fudbalskog saveza!!!

Ovo nema nigde u svetu i ovo mora da se prekine odmah jer nema poente da se igra dalje, sampion je odredjen pre pocetka prvenstva pa neka igraju sa svojim Teleopticima do kraja... neka im sede po terenu a ovi neka naprave gol razliku 200-5 !!!

NAPUSTITE LIGU !!!

East side

pre 5 godina

Nemate vi hrabrosti da se izdignete iz ove situacije, nazovete stvari pravim imenom, napustite takmicenje i budete ponosni i pravi Partizanovci, i na taj nacin zastite nas klub od brutalnih pljacki,i omogucite bolju buducnost...ali nemati vi ono za tako nesto, a i moguce da ste na platnom spisku onog koji u ovoj zemlje sve placa, ili sve oduzima.

Zlatan

pre 5 godina

Ma kom se pravdate svaki derbi smo pokradeni. Pola metra kada izađe lopta Zvezdi se sudi da nije izašla, izmišljeni penali isključenja, sada izmislite gol. Jadan je učesnik Lige œampiona kada igra bunker protiv najslabijeg Partizana u istoriji kluba.

belgrado

pre 5 godina

Vec je jednom pogazio svoju rec pa iz Zvezde u Partizan
(NemanjaBB, 24. septembar 2018 12:50)

nije pogazio,
samo je porastao,uozbiljio se
. i shvatio koliko je glup bio kao klinac :d

Barba Žvane

pre 5 godina

Pa, dobro... Šta sve i sami ne kažemo u ljutini? Zamislite kad bi to neko zapisivao ili snimao i puštao nam to kao dokaz da nismo patriote? Bez veze, zar ne? Dečku je bilo krivo, osetio je nepravdu, jer veruje u svoju priču. I treba da veruje kao, uostalom, i svako od nas sve dok mu se ne dokaže da nije u pravu. Ljudski je to.

Djalma

pre 5 godina

Poturici niko ne veruje...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kavkaz, 24. septembar 2018 12:30)

Bosancic, Radonjic, Novak Djokovic...hahahah ha panteru sad si ih ukanalio.

slobodan

pre 5 godina

Pa kad zvezda nije zapinjala jer se cuva za LS.!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dejansd, 24. septembar 2018 12:56)

Vezbala bunker.

Bane

pre 5 godina

Pa naravno da je rekao u afektu. Pod emocijama jer gari tek izašao sa terena gde te ozbiljno drma adrenalin. Gde obično uložiš više sebe nego što bi trebalo jer se radi o sportu. A šta rade ovi sa strane. Umesto da smiruju srasti oni je još više podgrevaju i to spustajući još nije nego sam igrač. Vređajući istog nazivajući ga pogrbnnim imenima. A tu je krivo i društvo i sredina i sama država. Koja to podgreva. Pisajući hiljade i hiljade ovakih tekstova. Jer je u glavi samo bitan tiraž, gledanost uglavnom novac.

Karaburac

pre 5 godina

Ладно данас испред турске амбасаде.
(Stefan, 24. septembar 2018 12:37) # Link komentara

To je mesto rezervisano za delije, jel tako?

Pojedinci nemaju blama

pre 5 godina

SD Partizan je najtrofejnije sportsko drustvo na svetu,Partizan je najveci Srpski i balkanski klub,Partizan zbog svega toga mora da se ponasa gospodski,znam da nas kradu stalno ovi mali sa druge strane brda ali zvlezda ne sme da nam bude reper,mi nismo isti i tako moramo i da se ponasamo,budite Grobari prava gospoda i u ovo ludo vreme

Sabre

pre 5 godina

Rekao je on i da mu je krv crveno-bela, pa znamo sta je posle bilo. Ljiga bio, ljiga ostao, ko jos njemu veruje na rec, sem prosecnog ostrascenog grobara?

it’s my life

pre 5 godina

AhhahahH,pa reko ja sinoć da je ovo Srbija,da iako ceo svet vidi crno,mora da ide izjava da je belo.Nije bitno da li je gol,to je najnebitnija stvar od svega,već na koji način posle samo par sati mora da se piše saopstenje,..Stojketa se zamera izjava,a niko ne kaže šta ako je bio u pravu,niti sudijama ako su pogresile.Pre 2 godine pola metra aut nije aut a sad 11 mm je gol,..Srbija zemlja dembelija,...

aca_bg

pre 5 godina

To se na nasem jeziku kaze,'pljuni pa polizi'. Nije Stojke smeo to da kaze i Partizan treba da ga kazni. Samo je dao priliku onima sa druge strane da zamenjuju teze. Ja sam napravio malu 'anketu' medju drugarima... Svi Partizanovci kazu-nije gol. Svi Zvezdasi kazu-gol je. Svi se slazu da nesto ovakvo nikada ne bi bilo svirano protiv Zvezde.

pecko pivo

pre 5 godina

Kog ozbiljnog protivnika je ta fantasticna i nikad jaca Crvena Zvezda dobila u ovoj sezoni? Trnava, Salcburg, Napoli, Partizan...to su bile sve neresene utakmice. U vecini tih utakmica CZ je imala srece, trebalo je da izgubi. Nereseni rezultati, ogromna kolicina srece i sumnjivi golovi...to su pokazatelji jacine svemirske Zvezde? Nikad jaca Zvezda je teskom mukom, uz sumnjiv gol, odigrala nereseno protiv nikad slabijeg Partizana...zanimljivo.

Duka

pre 5 godina

Evo ja cu da se odreknem pasosa samo neka mi daju bilo koji drugi.
Iz ove zabokrecine se ne ide tek tako. Muka je to.
Stojke ne sekiraj se, veliki si ti Vladimir i mnogo si dao za ovu zemlju.
Terrzijanci i Covicevci ce malo skakati i to je to.

kiza

pre 5 godina

Zahvalite se vlastima još jednom što su vas pokrali miševi mali. Dok ste vi na čelu tako će nam i biti jer ste sluge ovog režima koji favorizuju samo Zvezdu i učestvujete u uništavanju Patizana. Sve dok tako bude iskreni navijači neće vas gledati a vi svoju rodbinu dovodite na stadion!

Стојковић је легенда српског фудбала

pre 5 godina

Са друге стране,Терзић. Кокеза,Мракић,браћа Тончев,Булатовић,Симовић,Милановић... канцер српског фудбала.

Djalma

pre 5 godina

Poturici niko ne veruje...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kavkaz, 24. septembar 2018 12:30)

Bosancic, Radonjic, Novak Djokovic...hahahah ha panteru sad si ih ukanalio.

belgrado

pre 5 godina

Vec je jednom pogazio svoju rec pa iz Zvezde u Partizan
(NemanjaBB, 24. septembar 2018 12:50)

nije pogazio,
samo je porastao,uozbiljio se
. i shvatio koliko je glup bio kao klinac :d

Karaburac

pre 5 godina

Ладно данас испред турске амбасаде.
(Stefan, 24. septembar 2018 12:37) # Link komentara

To je mesto rezervisano za delije, jel tako?

BODIBOND

pre 5 godina

Treba da ti se oduzme sveti srpski pasoš.
(Шомика_ЦЗВ, 24. septembar 2018 12:43)

Kao i tebi pravo da koristis internet.

panco

pre 5 godina

ok. I ja kao Zvezdas, kad sam procitao sta je reko pomislio sam vidi budale. Medjutim, poslije svega, svatis da je to reko u afektu, kao sto i mi svi kazemo nesto u afektu i ako to ne mislimo. Pustite ga. a Gol je cist :))

BODIBOND

pre 5 godina

Kakav golman takav klub
(samo iskreno, 24. septembar 2018 12:17)

Zamisli kakva je onda tvoja Zvezda kad ju je nikakav klub sinoc oducio od fudbala. Sine, imali ste svega DVA suta u okvir gola za citavu utakmicu. To je ta mocna Zvezda koja je Napoliju uzela bod. Ali vidi ovo, Partizan vam dao gol a Napoli to nije uspeo.

Barba Žvane

pre 5 godina

Pa, dobro... Šta sve i sami ne kažemo u ljutini? Zamislite kad bi to neko zapisivao ili snimao i puštao nam to kao dokaz da nismo patriote? Bez veze, zar ne? Dečku je bilo krivo, osetio je nepravdu, jer veruje u svoju priču. I treba da veruje kao, uostalom, i svako od nas sve dok mu se ne dokaže da nije u pravu. Ljudski je to.

Uzmi pare pudli

pre 5 godina

Rekao je on i da mu je krv crveno-bela, pa znamo sta je posle bilo. Ljiga bio, ljiga ostao, ko jos njemu veruje na rec, sem prosecnog ostrascenog grobara?
(Sabre, 24. septembar 2018 12:59) A jel veruješ Grobarčini Borjanu?

BODIBOND

pre 5 godina

Mene samo interesuje zasto nas derbi ne svira najjbolji evropski sudija Milorad Mazic?covek je dobar za finale ls a za nase seljake nije?
(D, 24. septembar 2018 12:37)

Zato sto je "bio u Kini na seminaru". Gotovo uvek pred derbi ili "ide na seminare," ili odvede psa u setnju... Poznato je da je Zvezda trazila njegovo izuzece.

krajisnik

pre 5 godina

aca bg@
"Svi se slažu da se ovo ne bi Zvezdi sudilo? "
Pantic, onaj bucko što citira Njegoša, Vazura i onaj voditelj sa Arene se isto slažu.
Svi kod oftamologa ,a do tad da im se oduzmu vozačke dozvole i zabrani odlazak u lov

Zlatan

pre 5 godina

Ma kom se pravdate svaki derbi smo pokradeni. Pola metra kada izađe lopta Zvezdi se sudi da nije izašla, izmišljeni penali isključenja, sada izmislite gol. Jadan je učesnik Lige œampiona kada igra bunker protiv najslabijeg Partizana u istoriji kluba.

Brus

pre 5 godina

Osetljiva duša naša! Toliko je osetljiv na nepravdu da u afektu isprebija suprugu na mrtvo ime. Ko li je ovde bolesniji, on ili onaj ko piše ovakva saopštenja.

Bane

pre 5 godina

Pa naravno da je rekao u afektu. Pod emocijama jer gari tek izašao sa terena gde te ozbiljno drma adrenalin. Gde obično uložiš više sebe nego što bi trebalo jer se radi o sportu. A šta rade ovi sa strane. Umesto da smiruju srasti oni je još više podgrevaju i to spustajući još nije nego sam igrač. Vređajući istog nazivajući ga pogrbnnim imenima. A tu je krivo i društvo i sredina i sama država. Koja to podgreva. Pisajući hiljade i hiljade ovakih tekstova. Jer je u glavi samo bitan tiraž, gledanost uglavnom novac.

neprilagodjen

pre 5 godina

Svi znaju ko je Stojke, tako da nikome nije jasno zašto ste ga pustili da daje bilo kakvu izjavu. Ne samo sinoć, vruće glave, Stojke nikada ne treba da priča u javnosti. Verujem mu kada kaže da je odbranio, ali ponašanje reprezentativca je kao u seoskim ligama. Samo je dao povoda hejterima da ga još više vredjaju. Jednostavno, ume da brani, ne ume da se kontroliše.

slobodan

pre 5 godina

Pa kad zvezda nije zapinjala jer se cuva za LS.!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dejansd, 24. septembar 2018 12:56)

Vezbala bunker.

East side

pre 5 godina

Nemate vi hrabrosti da se izdignete iz ove situacije, nazovete stvari pravim imenom, napustite takmicenje i budete ponosni i pravi Partizanovci, i na taj nacin zastite nas klub od brutalnih pljacki,i omogucite bolju buducnost...ali nemati vi ono za tako nesto, a i moguce da ste na platnom spisku onog koji u ovoj zemlje sve placa, ili sve oduzima.

sale

pre 5 godina

Kako se to non-stop piše da je bio najbolji golman prethodne dve decenije? Pa kako nije uspeo onda ni u jednom klubu u inostranstvu? Partizan je jedini klub koji ga je trpeo!

hastali šejtan

pre 5 godina

Zašto se ne uvedu drakonske kazne za komentarisanje sudija? Sudije rade svoj posao koliko i kako mogu. Niko ne može ni na koji način dokazati da nije, ili jeste bio go! Sudija je odlučio da prizna pogodak i to je kraj priče! Golman iz njegovog ugla gledanja, iz gola, nema teorije da bude siguran da lopta nije prešla liniju! Nešto mislim, šta bi bilo kad bi sudija komentarisao rad uprave Partizana ili Zvezde!? Koga su pokrali i koje su crte prešli?!

Mirko

pre 5 godina

Sve ovo je jasan cilj da se FK Partizan svede na nivo kosarkaskog kluba posle 2014.
Ovo sve sto se desava je organizovano od ljudi sa najviseg drzavnog vrha.
Saopstenje FK Partizan je blago i nista se ovim nece promeniti.
FK Partizan treba da izadje sa zahtevom da se VAR uvede odmah ili da istupi iz lige !!!
Nema dalje !!!
Mi navijaci Partizana vise necemo da ucastvujemo u ovoj lakrdiji od sporta niti cemo dozvoliti da nas bilo ko pravi majmunima u takmicenju koje se zove Super Liga a primerniji naziv je "Super Liga Crvene Zvezde" posto je sve u znaku i bojama iste pocev od grba lige pa preko sudija do fudbalskog saveza!!!

Ovo nema nigde u svetu i ovo mora da se prekine odmah jer nema poente da se igra dalje, sampion je odredjen pre pocetka prvenstva pa neka igraju sa svojim Teleopticima do kraja... neka im sede po terenu a ovi neka naprave gol razliku 200-5 !!!

NAPUSTITE LIGU !!!

pedja

pre 5 godina

KAKO JE MOGAO DA VIDI DALI JE GOL ILI NIJE?PA LJUDI ON NIJE MOGAO DA GLEDA LINIJU AKO JE POKUSAO DA IZBACI IZ GOLA,A LOPTA JE MALTENE POLA METRA VEC BILA U GOLU,POGLEDAJTE GDJE ON PADA POLA METRA JE VEC U MREZI,KOJA LAZOVCINA,OSIM TOGA JA BIH MU POSLE OVIH IZJAVA ODUZEO PASOS!!!!!!!!!!

ja

pre 5 godina

Heh, najbolji golman kojeg je Srbija imala u poslednje dve decenije? Po čemu?

Po talentu bih rekao da je to Svilar.
Po osvojenim trofejima - birajte sami: Kralj, Milojević, Jevrić, čak i Đorđe Pantić imaju više trofeja.
Po prikazanom u reprezentaciji - mislim da je tu neprikosnoven Jevrić. Čovek je ostao nesavladan na 7 mečeva uzastopce u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo. Primio je samo 1 gol i to od Španije. Ne znam dal je primio ukupno 15 golova za skoro 50 utakmica i to računajući onih 10 na SP 2006 kad nam se cela reprezentacija raspala u grupnoj fazi...
Po karijeri - rekao bih, Avramov. Čovek je radio, gradio i izborio se za svoju karijeru daleko od naše lige, menadžera i ostalih. 200 utakmica u jednoj od najjačih svetskih liga...

Ponovo, po kojim kriterijumima je Stojković naš najbolji golman? Po igrama za naša 2 državna projekta? Ili po napunjenoj mreži u nekolicini utakmica koje je odigrao u ozbiljnim ligama?

Кики

pre 5 godina

... “...у мојим венама тече црвено-бела крв”, “..... одричем се српског пасоша”, ..... шта је следеће?

Vazduplohov

pre 5 godina

Lopta je prešla liniju, o kojoj nepravdi govorite? Partizan i objektivnost ne idu u istu rečenicu nikako. Slepi ste i pored očiju, neverovatno!

Marko

pre 5 godina

Pa vi treba da ga isterate vi ste valjda Srpski klub kakve veze ima dal je afekat ili ne ljudi uzmite se upamet neko pljuje po Srbiji vi ga branite .

Piksel

pre 5 godina

eee to sam cekao ! Ovo je klasicni primjer stanja u Partizanu, kakva im je uprava, kakvi su ljudi i koliko su objektivni i koliko ih treba uzimat za ozbiljno ..... Kazes jedno, radis drugo, pravis se lud, kad ono trece, na kraju ce bit `nisam ja to rekao` montirali ovi iz Zvezde ... hahaha joj geotice male...

Urke

pre 5 godina

Zabava za narod - Zvezdi nalozeno da ne zapinje, narodu treba igara, posto hleba nema. Jos juce pre podne je pola grada pricalo. A sta mislite zasto Vujadin Savic nije igrao? E naivcine naivne...

Арса

pre 5 godina

Понашање Стојковића је у крајњу руку детињасто, да не употребим неку другу реч која ближе описује шта мислим о њему, коментар ми неће објавити. Него мене занима јел може он то сам да каже или морате све смислене реченице ви да му склапате.

nobody

pre 5 godina

FK saopštenje. Stojković sa trideset i nešto godina, ponovo krši obećanje. ‘Ne postoji novac za koji bih prešao u Partizan’. Svaka ti čast, Stojke. Čovek si od reči.

Staridz

pre 5 godina

A sad je opet srbin pa sinoc nije bio. Obraz kao đon, GOL ČIST kao grobarska suza. Novo pravilo jsd partizan uvodi, lopta mora da dodirne mrezu da bi gol bio priznat :) Bolje nek se pitaju kako je Boaći magija skočio pored vasa dva igrača i dao gol.

Sloki

pre 5 godina

U koliko tacno ide u mup da se odrekne pasosa i da izjavi da nije Srbin. Nadam se da ce mediji to adektvatno ispratiti i izvestiti javnost o tome a da ce ga drzava tretirati kao stranca jer se covek tako i oseca.

Dr. Brele

pre 5 godina

Izgleda bilo ribanje sinoc od vodje, baš je tako mislio i svi Partizanovci tako misle, stanite jednom iza svog igraca a ne budete celog zivota... UPRAVA NAPOLJE

gile

pre 5 godina

FSS da preduzme mere. Sramna izjava osobe koji mrzi državuz jer je primio gol.Izopštenje iz fudbala pod hitno.Jeste li videli šta je FS Švarcerske uradio povodom ponašanja dvojice Albanaca.

mr.wolf

pre 5 godina

"Partizan igra evropski fudbal".... to je sustina lose igre Zvezde. Ovi ce sada da nastave da mestare u Partizanu, tvrdeci, eto, kako su ih pokrali. Bravo Zvezdo za pustanje i ostavljanje ovih na celu Partizana.

posmatrač

pre 5 godina

Nek se odrekne, mene je sramota sto sam Srbin kao i on.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (za b93, 24. septembar 2018 13:07)
Pošto je on rešio da se ne odrekne, onda ako si karakter, odreci se ti, i pokaži mu kakva si velićina od čoveka.

nikola Cacak

pre 5 godina

Odnesi pasos kako si i kazao!!!! Jer za bolje i nisi,sram da te bude,ti si profesionalac koji nesme tako da govori . Idi gde ti je bolje. Sta sad reko pa poreko. Kada si takav junak hoajde danas predaj pasos i dezavljanstvo kao sto si obecao!!!!!

buleek

pre 5 godina

Šteta što ne ispuni obećanje,znače džabe snimci gde se vidi da je gol čist,džabe snimak gde se vidi penal nad Boacijem vi i dalje tvrdite da ste pokradeni.Samo vi kukajte,nek su vam svi krivi a mi ćemo lepo osvajati titule igrati Evropu pa da vidimo kome će biti bolje.

aleksandar

pre 5 godina

ma treba mu oduzeti pasoš i državljanstvo i proterati iz srbije i zabraniti ulazak u zemlju.... nema ocu pikim neću pikim....

pdjoni

pre 5 godina

Odigrali ste bolje ali osteceni niste,ovo vam je alibi da ostane uprava ista i dalje,lopta je usla a o golmanu i njegovim gestovima i datim recima je suvisno bilo sta napisati.Ovom tekmom ste se sakrili od 10 prethodnih ocajnih i skrenuli pricu sa Slane bare i Evrope na opet samo vama znane teorije zavere.Pozdrav.

Немања

pre 5 godina

Комедија сте. Хоћу пишким, нећу пишким! Буди мушко, стани иза своје речи!

И он се зове Мустафа

pre 5 godina

Ако се данас није одрекао држављанства, исто му треба одузети. Онда му можда Меркелова одобри азил у Швабији као и осталим Сиријцима, Ирачанима, Курдима.

Nesto_je_trulo_u_drzavi_Danskoj

pre 5 godina

Zasto, neka se odrekne. Neka drzi svoje "ja" i obecanje. Nepravda je bila Stojke, usla lopa 20cm a nije udarila u mrezu, ja ne verujem da je gol dok se mreza ne zatrese.
Odreci se molim te.

pajo

pre 5 godina

kakvo saopstenje, cirkus. pogodak cist ko suza, zasto ne vjetuju sudiji kome je to posao, stojkovica na posmatranje a o evropskom kvalitetu partizama ne bih dao komentar.

Ivan

pre 5 godina

I ja sam osetljiv na otvorene lazi. Na primer koje je Vazura izrekao juce zeleci da ispadne veliki smeker, a ispao je vrlo glup. Rekao je bez imalo srama da od kada je uveden sistem podele bodova, onaj ko dobije derbi dobija i titulu!? I samim tim sudije su osvojile titulu Zvezdi. Prosle sezone Zvezda imala 30 I kusur bodova vise pre, I 15 posle podele bodova, i ovaj prica da odlucuje derbi titulu. Da li vi shvatate ko radi u vasem klubu? Pritom za samu utakmicu takodje zeleci da ispadne mnogo ubedljiv, lagao je da Zvezda po zvanicnoj statistici nije imala sut u okvir gola... A sta je onda onaj gol koji je stojkovic izvadio pola metra od linije? Plus stopostotna sansa Bena, i sutevi Rodica... Od njih se to ocekuje, ali ne znam, nikako da se naviknem na glupost.

Aleksej

pre 5 godina

Stojke je veci Srbin od Borjana i Degeneka, toliko.
(BODIBOND, 24. septembar 2018 14:30)Video bih koliko je Srbin da su njemu porodici terali puskama,kao Hrvat bi se izjasnjavao samo da se povadi,obraza bez.,,U meni tece crveno bela krv”, ,,Cepam pasos”..Takav covek je kvalifikova. samo za Partizan.

Isaiah

pre 5 godina

"...ili od novinara koji koriste zvanične internet domene našeg kluba..." Da li se ovo odnosi i na "eminentnog" novinara Pantić Željka ili?

Mare

pre 5 godina

Znaci opet slagao, kako verovati ovome coveku da nije bio gol, kao mnogo puta do sada pokazao je da ne stoji iza svojih reci. Dobar golman nikakav covek, zato nam i jeste takva reprezentacija zato sto je cine takvi ljudi i kako on kaze bog sve vidi pa zato nam bog i vraca zbog takvih kao sto je on.

Sima kosmos iz dalekog svemira

pre 5 godina

Od ranije se znalo da rec ne vredi ni koliko pisljivo zrno boba. Jos kada je izjavio da on nikada ne bi u partzan...

Аљоша

pre 5 godina

Овима Монтипајтон није раван. Драго ми је што су на челу Партизана, желим им још много година на челу истог.

gaston

pre 5 godina

Pa pustite pasos, nego pogledajte fotku.
4 jahaca apokalipse .... ostaju u sedlu.
Pa ovo je bolje nego da smo im dali jos jedan, iz ofsajda u nadoknadi.
Blago vama ....

Antibot

pre 5 godina

Ovaj je podelio srbiju i zatrovao je mrznjom potpuno ponizio zdrav razum,drzavu i sve njene institucije,ljudi imaju izbor bot ili ulica,rekordna korupcija iz samog vrha vlasti,predsednik i njegov brat i milion problema ovde drzave,a ovaj se pored milion opravfanih razloga odrice drzavljanstva zbog gola,koji je pritom vrlo verovatno regularan! Sta tek reci za takvog stvora..

alo srbi

pre 5 godina

stojke stvarno ima problem sa onim drugim u sebi..covek ili laze cim zine il nije bas svoj.. rekao je da nebi prešao u partizan ni za kpje pare na svetu. optuzio onog dečka iz dssa da mu je uzeo 100 000 evra a ispostavilo se da je lagao...cas menja zenu..ces menja srpstvo ....cas menja klub.. DECKO JE MORALNA GROMADA KOJOJ SE VERUJE .

Draza_Olmajti

pre 5 godina

Evo ja kao partizanovac (ne grobar) vam kazem da ne igrate nikakav fudbal. Nije jedna pristojna utakmica odmah evropski fudbal. Imamo najsmesniji tim jos od Zajica,golmana Darka Bozovica,Lazica malog iz bezanije i ekipe. I nemojte koristi verovatnu sudijsku gresku da prikrijete sve ono sto ste unakazili. Dva krstena igraca imamo alo,i jednog koji igra na voljni momenat (celavi Miletic).

Nolan Smit i gasenje kluba

pre 5 godina

Buahahaha, kako uzivamo, neprocenjiv osecaj. Samo brutalno! Neverovatan klub. Ja sam ocekivao da je vec krenuo putem turske.

Konstatacija

pre 5 godina

Na koju nepravdu je osetljiv? Mozda jos uvek ne zna pravila pa misli da lopta mora da dodirne mrezu kod svakog gola i da nije dovoljno da u vazduhu predje 30-tak cm gol liniju. Zasto nije bio osetljiv na nepravdu,da kao 3.golman drugoligaske ekipe,dobija pozive za reprezentaciju i jos bude prvi golman? To je prihvatao kao pravdu,kad je menadzer pretio i uslovljavao selektore da MORA da brani,da bi uzeo jos neku kintu od narednog transfera. Gde je ovde nepravda,kad svako ko ima makar prosecan vid,jasno vidi da je lopta presla gol liniju a tek na ponovljenom i zumiranom snimku bi mogli i slepi da vide.

boban

pre 5 godina

veoma mi je vazno da li se covek koji menja boje svakih par godina odrice pasosa.To govori o njemu a ne o drzavi u kojoj je stekao afirmaciju i dobio sansu da radi ono sto voli i zivi lepo od toga.

Bob barkli

pre 5 godina

Cekajte ljudi, ako se vec pozivate na validnost njegove izjave kada govori kako sto posto nije bio gol a vi kazete da mu verujete 100%, kako mozete da mu verujete ako je vec vise puta otvoreno lagao, prvo ono da ne postoje pare zbog kojih bi otisao u Partizan a onda i ovo obecanje da se odrice pasosa svoje zemlje. Kad me covek jednom slaze taj za mene vise nikakvu validnost i jacinu nema. Ko garantuje da nije lagao i za taj gol?

onako bez lupetanja

pre 5 godina

"Pljuvati pa lizati" je postalo normalno ovde. Nikoga ne interesuje ova izjava usput koju nije umeo sam da da ili napiše. I sad ljudi trebaju sa pravom da se pitaju šta je istina ono sinoć izrečeno ili danas skrojeno saopštenje.
Ovo je direktna posledica ponašanja sl ljudi koja nije sankcionisana na pravi način :
Duško Vujošević
Vladan Lukić
Nebojša Čović
Željko Pantić
Zvezdan Terzić
V V V iz sadašnjeg Partizana.
Možda ima tj verovatno još koja spodoba iz oba tabora ali uglavnom ovo su najodgovorniji ljudi koji su sport postavili na krv i nož, ubiti ili biti ubijen, pitanje života i smrti ... Alo pa ovo je sport.
Koliko je sinoćna utakmica bila važna ljudima iz Partizana i zadojenim navijačima koje isti hrane, jasno se vidi. S jedne strane LŠ, uspeh, keš, igrači , medijska pažnja s druge rasulo, na sve sporna situacija i eto ventila da se izduvaju.
Već sam napisao , igračima i stručnom štabu Partizana svaka čast na prikazanom, nadigrali su Zvezdu i zaslužili pobedu. Mišljenje oko gola je da jeste ali to je moje pristrasno kao navijača kao i ovih da nije. Nećemo se složiti, nije to srašno.
Ono oko čega bi trebalo da se složimo je da je izjava od sinoć SKANDAL.

One night in May

pre 5 godina

Tako uobicajeno za sve koji vole Partizan, rec ne vredi nista, obraz djon, kazu jedno, urade drugo...

Sve nas je sramota sto si Srbin.

Piksi

pre 5 godina

za koji dan se vise niko nece sjecati ovog derbija, ovo je bila jedina velika utakmica Partizana ovog dijela sezone, navijaci su imali sto da komentarisu, a sad slijedi trijeznjenje, domaca super liga hahaha a sa druge strane Zvezdi tek dolaze bitne i prave tekme u Ligi Sampiona, a komsije u neverici !!!

chox

pre 5 godina

Ovo ponasanje navijaca Partizana u zadnje vreme sve vise naginje na sektu , cuj svi oni videli da nije bio gol , Tegeltija sa tribine bolje video od pomocnog sudije koji je bio udaljen 5 metara i tvrdi da "Stojke nije lagao" . Boze sacuvaj !

Марињо

pre 5 godina

Образ, ђон. Онај ко је очекивао да ће се одрећи пасоша заборављају ко је. А неко је већ рекао, да нам је држава нормална требају они њему да узму пасош сада, пошто је он директно врељао све нас. Ако нам је фудбал највећи проблем где сви краду, онда и требамо да се угасимо као нација. Спортски поздрав!

profa

pre 5 godina

Koliko saopstenja , Kad god nisu u stanju da Igrom nesto naprave onda krene kuknjava I kod zvezde I partizana. Ista prica Samo se menja od sezone do sezone ako se u derbiju odlucuje prvak onda Im ostatak lige I ne Treba neka igraju sami

goblin

pre 5 godina

Baš me briga da li je gol ili nije,Stojkoviću budi čovek od reči i odrekni se državljanstva i vrati pasoš.Nikada u nekom stranom klubu(Nant,Vigan,Notingem...)nije bio prvi golman,sve i jedan transfer je napravio ZAHVALJUJUĆI TOME ŠTO JE BRANIO ZA REPREZENTACIJU SRBIJE(mlađe kategorije,A tim),i kad je bio u formi i kada nije,bio je prvi golman,i zaradio velike novce pomocu toga.Siguran sam da pare koje sada zarađuje u Partizanu nigde u inostranstvu ne bi mogao da dobije,PARTIZAN NIJE PRIVATNI KLUB,VEC U VLASNIŠTVU DRŽAVE SRBIJE.Sramna izjava,budi čovek od reči!!!

Nikola

pre 5 godina

Stojke?
Vracam pasos.... ipak ne vracam

Nema para za koje bih presao u partizan... pa potpise ugovor sa partizanom


Stojke... covek od reci!!!

ONO & DSZ

pre 5 godina

Za primer mu sada treba oduzeti pasoš, kad u sebi nema ni gram nacionalnog ponosa i dostojanstva. Kakva god da je "nepravda" u pitanju, za ovu zemlju su živote dali milioni najhrabrijih i najčasnijih, a jedan "sportista" ovakvom izjavom najdirektnije njihovu žrvu nipodaštava

Cvele

pre 5 godina

Dokle bre više. Kada sumčjivo Partizan se izvuče u Surduluci onda je sve ok.. Posle toga u Kruševcu isto sve cool. A sada kukaju kao mala deca. Gde vam bila hrabrost kada ste ispali od Turaka u Ligi Evrope..

BODIBOND

pre 5 godina

.у мојим венама тече црвено-бела крв”, “..... одричем се српског пасоша”, ..... шта је следеће?
(Кики, 24. septembar 2018 12:20)

Sledece je " glasacu za Vucica".

slaviša šmigič

pre 5 godina

ovo su te poštenjačine jedno misle drugo pricaju a treče rade isti su poput stojkoviča koji je prevazišo nivo familije slobodana miloševiča.ovo su oni koji su odlučili,da smene muslina zbog ličnih interesa dosta je kad jim vidiš face,tragikomično.

Miodrag

pre 5 godina

Steta! Ja sam mislio da vise necemo biti pripadnici istog naroda i silno sam se obradovao. Znaci ponovo obmanjivanje javnosti od strane Stojkovica. Nije nista bolji ni Partizan. U svega nekoliko recenica tolika gomila lazi.

King

pre 5 godina

Ajdeeeee...

bas sam mislio da ce da uradi to sto je majavio.

Linijas kiksara... kao da mu je prvi put da primi ovakav gol. Uvek drugi kriv.

aaa

pre 5 godina

Utakmicu i ne samo ovu mnoge u evropi izgubio je kondicioni trener partizana. Svi cute i Mirkovic a Partizan je nespremna ekipa fizicki. Kada je u drugom poluvremenu trebao da naplati Zvezdi napoli Paartizan je stao jer nemaju snage. To se desilo i protiv Kijeva i Besiktasa i covek koji vodi racuna o fizickoj spremi fudbalera godinama nema pojma.

TecHiFi

pre 5 godina

Pasoš može i da zadrži, ali ako IKAD zaigra za reprezentaciju ponovo posle ovoga, ceo stadion mora da mu zviždi ceo meč, bez prestanka. I njemu i Mladenu divim-se-vođi Krstajiću, a.k.a. SNS selektoru, čoveku kome je ovaj ogavni sistem najnegativnijom mogućom selekcijom omogućio da kao đače prvače ide na trenersku školicu u A tim reprezentacije! I to posle takve sramne Milinković-Savić histerije i menadžerski instruisane smene čoveka koji nas je posle toliko godina ponovo odveo na SP. Da čovek povrati.

Sabre

pre 5 godina

A jel veruješ Grobarčini Borjanu?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Uzmi pare pudli, 24. septembar 2018 13:07)

Da. A znas zasto? Zato sto, cak i da jeste grobarcina on nikada nije pricao da je zadrti grobar da bi posle pricao da treba da mu se oprastaju lupetanja. Nikada nije trovao klince mrznjom prvo prema jednom pa posle prema drugom klubu, vec je, evo koliko juce, davao pozitivan primer kada je prvi pritrcao vasem igracu, da vidi da li je dobro. A pritom, kakve veze on ima sa golom,inace?!

ja

pre 5 godina

@ (aaa, 24. septembar 2018 16:30)

Apsolutno! Gomeš se od 70. minuta previja po terenu zbog grčeva, a polovini ekipe je bila duša u nosu već na poluvremenu...