Četvrtak, 20.09.2018.

22:54

LE: Dinamo "pregazio" Fener, Salcburg umalo kao sa Zvezdom

Fudbaleri Dinamo Zagreba lako su savladali Fenerbahče na domaćem terenu rezultatom 4:1 u prvom kolu Lige Evrope.

Izvor: LN

LE: Dinamo "pregazio" Fener, Salcburg umalo kao sa Zvezdom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

nemke

pre 5 godina

Sta sve necu da procitam... Dok neki gledaju tim za koji navijaju u najelitnijem takmicenju, radi ih emocija, euforija i ostalo... Ostali (ne mislim na navijace Dinama), gledaju neke klubove za koje ih nista ne vezuje (osim sto su mogli biti gradski rivali, da ih nisu prebacili u Srb.), i porede ih sa Zvezdom! Zasto? Mene kao navijaca CZ, ne interesuju rezultati i uspesi (neuspesi), klubova iz regiona i domacih klubova! Na LS gledam u ovom trenutku samo kao mesto gde se uz veliki trud (sto smo mi i ostvarili, jer nije lako u nikad tezem sistemu kvalifikacija, krenuti od prvog kola i proci u grupnu fazu LS), moze fantasticno zaraditi! Malo li je za sada 20mil za ulazak u grupe i 3-5mil od prodatih ulaznica... Sto se mene tice neka mi igramo i "najruzniji" fudbal, samo neka on donosi prihode! 900.000e za remi!? Hvala! Zvezda je u ovom trenutku tim koji ima limitirana finansijska sredstva, jer ima velikih problema sa dugovanjima! A igra u grupi gde timovi skoro pa imaju neogranicene budzete! Neko rece ne igra novac, slazem se, ali se novcem moze dovesti bolji igrac, i tako poboljsati kvalitet ekipe! Sa vise prihoda, bice i boljih igraca... da mi vezemo 3-4 god. "Evropu", ostvarimo prihode, saniramo dugovanja, pa da se posle nadigravamo sa ostalima... Za ostale, ne brinite vi za Zvezdu, ne morate ni da je gledate (jer ja ne pratim ostale klubove)... zz

zg tom

pre 5 godina

Hajde krenulo je ponovno sa pobjedama naših timova, Zagreb u rukometnoj ligi prvaka doslovce razbio Flensburg u Njemačkoj, Dinamo također razbio Fener,u drami dobili SAD u Davisu za treće finale u tenisu. Nakon poraza nogometne repke i košarkaša ovo je sada dobro i čekamo dalje sportsku jesen ovih timova. Tu je i Jug i Mladost u ligi prvaka u vaterpolu.

mickey ward

pre 5 godina

Dani Olmo kakav igrac brutala svaka cast Dinamo kad su uspeli tako dobrog spanca da dovedu a pritom mlad zaradice na njemu bruka!!!

mario

pre 5 godina

LŠ I LE ne mogu pa se porede. Pozdrav.
(Шомика_ЦЗВ, 20. septembar 2018 23:41)
To je istina samo vi niste ništa pokazali jedino kako se igra bunker.

mario

pre 5 godina

Sva sreca sto smo izvukli polufinalistu LE, a ne veliki Dinamo, kojima dele lekcije Skenderbeg i Young Boys, koje je nikad slabiji Partizan pobedio...
(Sale, 20. septembar 2018 23:58)
A tko je vama 26 godina dijelio lekcije daj pojasni??Nakon 26 uđete u LP i odmah ste najbolji i ne znam što znači nakon 26 godina i dižete se u nebesa.

Boro iz Pobede

pre 5 godina

Svaka čast na učestvovanju u Ligi šampiona nakon toliko godina, ali ovaj Dinamo bi Zvezdu rastavio u 9 od 10 mečeva. Kako igra ima glavu i rep, kako su jaki u glavi, ne znam jesam li ikada gledao neki exyu tim da tako igra. Bravo Zagrepčani, pozdrav iz Novog Sada!
(Stojanov, 20. septembar 2018 23:13)

Jang Bojs je jači od Reala!

Dario Zagreb

pre 5 godina

Dinamo stvarno igra dobro, najviše mi se sviđa što nikoga previše ne respektiraju...trener i kad se gostuje govori da idu po sva tri boda! tako treba, jer ako ne vjeruješ da možeš kako ćeš? Još je rano, ali mislim da Dinamo prolazi ovu grupu čim je Fenera ovako odalamio.

jok

pre 5 godina

Ko bi koga rastavio gospodo zavidni imate teren pa se suprostavite Vladanu i momcima...krenuli smo od prvog kola a poraz nismo upisali,mislite o tome.
Udarali su visestruko jaci od Dinama na nas za ove dve godine u Evropi mi smo svoje pokazali na terenu...a vi blebecite jer ste ostrasceni i neostvareni likovi sa 200 kinti u dzepu.

Antisha

pre 5 godina

E sad recite da regionalna liga ne bi bila zanimljiva... puni stadioni... prave utakmice...bolji igrači...
(Panac, 20. septembar 2018 23:10)

a sta cemo s navijacima?! nemate ni vi ni mi Margaret Thacher da uvede reda.

Dare

pre 5 godina

Sto mi vise muka kad neki pisu i porede vrednosti timova. pa kao Zvezfa vredi 44 miliona, a Napoli 450 miliona. i sta sad, kakve vezr imaju vrednosti na trzistu.Koliko vredi Spartak Trnava, pa su eto prosli u Ligu Evrope, i dobise bogatili Anderleht.Nemojte vise pisati te gluposti kao ovi vrede ovoliko.To nije merilo na terenu.

militto

pre 5 godina

kad krenu ova poredjenja ekipa rivala vecitih,muka me uhvati. nema nijedan komentar o pametnim fudbalskim stvarima. mene vec nekoliko utakmica unazad fascinira mali Olmo iz Dinama. neverovatna je kako su imali njuha za njega. Decko je paklen igrac.

Fikio

pre 5 godina

Fenerbahce uopste nije u formi. Proslu utakmicu su najedvite jade pobedili u prvenstvu (a bili su zecse nadigrani), a pre toga su izgubili 3 utakmice za redom, od prosecnih ekipa, i sad su 11 na tabeli... Dinamo je dobra ekipa, al nista vise od toga.

Holyfield

pre 5 godina

Sva sreca pa smo izbjegli Dinamo,ovo sto sam veceras gledao je bas top fudbal,mislim da bi nas lako dobili...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delije Banja Luka, 20. septembar 2018 23:31)

Dinamo nije mogao dobiti ni Young Boyse. A ovo kako je Fenerbache igrao odbranu,je bio nivo Slaven Belupa. Vidim da neko ovdje piše da su igrali i bez 5 igrača danas a kod 0-2, na početku drugog poluvremena, su zabili za 1-2 i počeli puno bolje igrati i onda su doslovce poklonili treći gol i tu je bio kraj. U uzvratu će rutinski pobjediti Dinamo. Ovo kako su danas igrali odbranu, ako nastave isto mislim da će ispasti u drugu tursku ligu ali vratiće im se ovi igrači.

T A Flo

pre 5 godina

Pristup velikih ekipa u LE i LS nemaju nikakve veze...LE godinama radja iznenadjenja svako svakog gazi jer su manji timovi popaljeni za razliku od vecih ekipa koje kalkulisu i ne igraju kako mogu da su npr u LS.
Videli smo Dinamo u LS, ekipa koja se obrukala gde ih je gazio ko je stigao.

NAJBOLJI ŠMEKER

pre 5 godina

Dinamo najbolji trenutno iz bivše Jugoslavije. Na drugom mestu Zvezda, na trećem i četvrtom nemam pojma ko je, pa na petom opet nemam pojma.

dusanmal

pre 5 godina

Eto, niko ne pominje al kako to da je Leipzig igrao kod kuce u svojim crveno-belim dresovima kad eto Salzburg uvek ima pravo na njih?

remax

pre 5 godina

Nitko me ne moze uvjeriti da je zvijezda jaca od nas. 
(DZG, 20. septembar 2018 23:03) 

Cak ni Young Boys?
(Sale, 20. septembar 2018 23:44)

Čovek verovatno misli na nebesko telo, bar je tako napisao.

Mare

pre 5 godina

Napoli vredi 490 000 000 € a Zvezda vredi 44 000 000 € a budzet Zvezde je 20 000 000 € a Napolijev oko 250 000 000 € a Liverpool vredi 870 000 000 € a PSG 790 000 000 € Realni rezultati po vrednostima timova bi trebalo da budu Napoli-Zvezda 4:0 Liverpool-Zvezda 9:0 i PSG-Zvezda 9:0 ali nece biti tako jer nije sve u parama a Zvezda je u TOP 10 timova na prostoru istocne Evrope,da smo u grupi sa Lokomotivom,Salkeom i Portom sigurno bismo bili 3. a mozda i 2. u grupi,a u Ligi Evrope bismo prosli 7-8 od 12 grupa.Ostvarili bismo svih 6 pobeda u grupi sa Dinamom Kijev Astanom i Jablonecom,zgazili bismo sve u grupi Dinamo Zagreba,tojest Anderlecht Fener i Trnavu,jedino ne bismo prosli grupu Arsenal Sporting Vorskla i Lazio Frankfurt Apolon

Dušan

pre 5 godina

Šta kažu splićani? Nikad slabiji Salzburg tako muke i za Trnavu pričali, pa Trnava dobi Andrleht a Salzburg dade tri komada Lajpcigu, hahahahahahahahah koliko su njihove muke teške. Zvezdo velika si plus igraš Ligu Sampiona što oni neće videti za sto godina a možda ni tad.

polako

pre 5 godina

kakva euforija...fener igrao bez 5 najboljih igrača , čuvaju se za derbi u prvenstvu...Dinamo igrao solidno , nista više od toga, trebalo biti i veća razlika...kada prođemo nakon svih tekmi dižem palac gore, to zna i Bjelica koji je odličan trener, dečki ostavljaju zadnji atom snage , za sada sve ok, ali bilo je puno puta da smo startali odlično

PFC

pre 5 godina

Gledao sam Dinamo. Igraju lepo i brzo, Fener ocajan,zadnje mesto nece prevazici. mogli su da prime jos koji gol da su fudbaleri Dinama bili skoncetrisani i da je sudija pokazao na belu tacku na kraju. Frankfurt takoder solidan, Jovic opet resio kao protiv Salkea prosle godine. Volim da gledam EL, svi timovi imaju sanse, evo i Luksemburzani umalo da iznenade nekada veliki Milan.

mik

pre 5 godina

Samo mi nije jasno kako mogu da igraju Salcburg i Lajpcig jedan protiv drugog jer to nije protivno pravilima posto imaju istog gazdu, valjda postoji opasnost od manipulacija i namestanja?

komentator

pre 5 godina

Jesu li slabi Salcburg i Trnava? Lako je njima sa Lajpcigom i Anderlehtom, nije to Zvezda, hahaha! Baš mi je drago zbog Dinama, mogli su još koji gol da uvale bogatom Feneru! Ruski klubovi očajni, Lokomotiva i Spartak pregaženi, ostali se srećno provukli! Talijani, osim Juvea, mučni za gledanje (Milan, Lacio, Roma)! Šteta za Ludu šumu, ispustili su veliku prednost! Grčki klubovi nemaju šanse u Evropi a Marsej je očajan na startu sezone! Bravo za Luku Jovića i podrška za našu Zvezdu!

Czkl

pre 5 godina

Koja igra, što dominacija Dinama, ne mogu vjerovati !!! Kako sretan bio mladi momci se ne vidi .. i oni su instalirani za ligu prvaka, a onda je sudac odlučuje se igra .. Nema veze, krenimo dalje, idemo do kraja !!! To Dani Olmo Barcelona vrijedi i za 40-50M ako Modrić ode u line-up 35m !!!!!!! igra s Turcima
?

duxi

pre 5 godina

Svaka čast na učestvovanju u Ligi šampiona nakon toliko godina, ali ovaj Dinamo bi Zvezdu rastavio u 9 od 10 mečeva. Kako igra ima glavu i rep, kako su jaki u glavi, ne znam jesam li ikada gledao neki exyu tim da tako igra. Bravo Zagrepčani, pozdrav iz Novog Sada!
(Stojanov, 20. septembar 2018 23:13)
Da ne umanjujem pobedu Dinama, od Fenera je ostalo samo ime ove godine, mislim da nikada nisu imali losiji star, Valbuena, Robredo van protokola, sto i kladionice pokazuju, pa pobedu Fenera kvota varirala do 4!

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Dinamo najbolji trenutno iz bivše Jugoslavije. Na drugom mestu Zvezda, na trećem i četvrtom nemam pojma ko je, pa na petom opet nemam pojma.
(NAJBOLJI ŠMEKER, 20. septembar 2018 23:23)

Toliko o tvom poznavanju fudbala, kada znaš da nabrojiš samo 2 kluba iz bivše SFRJ, a to poređenje dinama i Evropskog i Svetskog prvaka Crvene zvezda neću ni da komentarišem.

ultra

pre 5 godina

Dinamo za razliku od Zvezde igra fudbal!!I vec su dali 4 komada za razliku od Zvezdinih 3 od prosle sezone!!
(Grobar, 20. septembar 2018 23:18)
Ono kad si sentimentalno vezan za nesudjenog gradskog rivala, da vas nisu prebačili u Beograd :) Manje boli onih 0:5 u Zabregu, nego što igramo Lizu ŠampiJona

Panac

pre 5 godina

Svaka čast na učestvovanju u Ligi šampiona nakon toliko godina, ali ovaj Dinamo bi Zvezdu rastavio u 9 od 10 mečeva. Kako igra ima glavu i rep, kako su jaki u glavi, ne znam jesam li ikada gledao neki exyu tim da tako igra. Bravo Zagrepčani, pozdrav iz Novog Sada!
(Stojanov, 20. septembar 2018 23:13)

Anketa:
+ za regionalnu ligu
- protiv reg.lige

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Spartak Trnava pobedila Anderlhelt, Salcburg pobedio Lajpcig. Nadam se da je sada groBarima jasno kakve je AŽDAJE Zvezda uspela da prođe.

Irish Clan

pre 5 godina

Nitko me ne moze uvjeriti da je zvijezda jaca od nas.(DZG, 20. septembar 2018 23:03)Zvezda jeste jaca od vas, sto ces da vidis na primeru Spartak Trnave. Vi taj Spartak Trnavu necete dobiti jer ce vas prebiti.
(zvezdas-RajvoSa, 20. septembar 2018 23:30)

Pa ni Zvezda nije dobila Trnavu u 90 min, dva puta 1-1.
A inace bas si realan, treba da se plase jednog Spartaka iz Trnave a ljudi pregazili Fenerbahce :)

Bane

pre 5 godina

zvezdas-RajvoSa, 20. septembar 2018 23:30)

Druže pa ni Zvezda ih nije dobila u 180 mintua ako se sećaš prošla je tako što je dala gol u produžetku. Dinamo nema taj luksuz kao Zvezda.

Minja Subota

pre 5 godina

Zelim sve najgore igracima Bordoa! Kakva papanska igra protiv Slavije,ljudi to nisam odavno video. Oni za 90 minuta JEDAN sut u okvir gola i to u 84 minutu. Sramota od Francuza! Barem da ih je Slavija nabila,nego 1:0 bzv gol naravno i ostane tako. Jedna od gorih utakmica ove godine.

Užas je moja furka

pre 5 godina

24 udarca na gol, 4 postignuta zgoditka, stativa, prečka, nedosuđeni penal, tri puta Turci čiste sa gol linije...rapsodija. Istina je da nije igrao najjači Fener, ali nije ni Dinamo bio kompletan. Sudac fenomenalan za razliku od onog Nizozemca koji nas je izbacio iz Lige prvaka.

Ops

pre 5 godina

Kakva igra, kakva dominacija Dinama Zagreb, ne mogu da vjerujem!!! Koliko je sreće imao onaj young boys to nije viđeno.. i njih smo razmontirali za ligu prvaka, a onda sudac odlučuje utakmicu.. Nema veze, idemo dalje, idemo do kraja!!! Ovaj Dani Olmo iz Barcelone ide za 40-50M ako je Modrić otišao za 35M igračina!!!!!!! poigrava se sa turcima

hm

pre 5 godina

Dinamo ove godine igra... Pa... Bolje od bilo koga na ovim prostorima. Puno mladih koji zele da se dokazu. Tko je gledao moglo je 'ladno da bude i 8:1. S ovom igrom, ako nastave, prolece im je sigurno. A i to ne mora da bude kraj. Mozda je i bolje da nisu upali u LS, nego u LE gde ce da dobiju sigurnost.

savatije

pre 5 godina

Dinamo je mozda zasluzio da igra Ligu sampiona ha ha ha.. Najjaci novinarski komentar ikada. Pa sto ne pozovete tu Ligu sampiona i pitate ih?

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Anketa: 
+ za regionalnu ligu 
- protiv reg.lige
(Panac, 20. septembar 2018 23:19)

Može regionalna liga, ali sa Mađarima, Slovacima, Čeisma, Rumunima i Bugarima. Ne pada mi napamet da se naši timovi lome po oranicama nižerazrednih klubova iz bivše SFRJ.

zvezdas-RajvoSa

pre 5 godina

Nitko me ne moze uvjeriti da je zvijezda jaca od nas.
(DZG, 20. septembar 2018 23:03)
Zvezda jeste jaca od vas, sto ces da vidis na primeru Spartak Trnave. Vi taj Spartak Trnavu necete dobiti jer ce vas prebiti. A mi se cujemo u decembru kada budete slavili 50 godina od poslednjeg proleca u Evropi. 50 godina,eeeeeej. Poslednji put 1969 godine?!

drsmrt

pre 5 godina

da li će najveći klub u povijesti uspeti da prezimi u Evropi prvi put u svojoj historiji? hahahaha skoro gledao na wikipediji, najveći uspeh im je 2. kolo KEŠ-a, ko njih stavi u veliku četvorku da mi je znati ..

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Dok neki slave bunker i bod protiv Napoli-a, neki razmontiraju Fenerbahče 4:1 uz nedosuđen penal, i još 3-4 čiste šanse za gol...
(Miki, 20. septembar 2018 23:13)

LŠ I LE ne mogu pa se porede. Pozdrav.

Sale

pre 5 godina

Sva sreca pa smo izbjegli Dinamo,ovo sto sam veceras gledao je bas top fudbal,mislim da bi nas lako dobili...
(Delije Banja Luka, 20. septembar 2018 23:31)
Sva sreca sto smo izvukli polufinalistu LE, a ne veliki Dinamo, kojima dele lekcije Skenderbeg i Young Boys, koje je nikad slabiji Partizan pobedio...

Никола

pre 5 godina

Већина ових резултата показује колико је фантастичан успех Звезде ! Ма, браво !

Stojanov

pre 5 godina

Svaka čast na učestvovanju u Ligi šampiona nakon toliko godina, ali ovaj Dinamo bi Zvezdu rastavio u 9 od 10 mečeva. Kako igra ima glavu i rep, kako su jaki u glavi, ne znam jesam li ikada gledao neki exyu tim da tako igra. Bravo Zagrepčani, pozdrav iz Novog Sada!

Svašta

pre 5 godina

Zvezdo velika si plus igraš Ligu Sampiona što oni neće videti za sto godina a možda ni tad.
(Dušan, 20

Na cemu si ti, lave? :))))
Zadnjih 20 god. Dinamo u Ligi prvaka 6 puta...Zvezda prvi put nakon 26 godina

Fan

pre 5 godina

Daj ono šta je igrala Zvezda se ne pamti u LP. Bukvalno dva puta prešli centar ovo danas što sam gledao je bilo stvarno odlično. Fener se nije vidio i mogu biti sretni sa 4 gola.u mreži..Dinamo ako ovako bude igrao sigurno je prvi u grupi. Pa ljudi su 25 puta pucali po golu jednom Feneru.

neko

pre 5 godina

Trnava je slaba to stoji. Kao i Andrleht. A vi ste sa Redbulom imali vasionsku srecu. Oni su vas oducili od fudbala. Ali ne pobedjuje uvijek bolji. Uzivajte dok mozete i ne galamite.

radetoronto

pre 5 godina

Nitko me ne moze uvjeriti da je zvijezda jaca od nas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DZG, 20. septembar 2018 23:03)

Uopste nije ni bitno da li je Zvezda jaca ili nije, jer igramo u razlicitih prvenstva, i vi niste uspeli da se plasirate u LS a mi jesmo. To svaka prica i pocinje i zavrsava. Srecno u LE, jer stvarno imate solidan tim koji moze prezimiti u Evropi.

Panac

pre 5 godina

Svaka čast na učestvovanju u Ligi šampiona nakon toliko godina, ali ovaj Dinamo bi Zvezdu rastavio u 9 od 10 mečeva. Kako igra ima glavu i rep, kako su jaki u glavi, ne znam jesam li ikada gledao neki exyu tim da tako igra. Bravo Zagrepčani, pozdrav iz Novog Sada!
(Stojanov, 20. septembar 2018 23:13)

Anketa:
+ za regionalnu ligu
- protiv reg.lige

Svašta

pre 5 godina

Zvezdo velika si plus igraš Ligu Sampiona što oni neće videti za sto godina a možda ni tad.
(Dušan, 20

Na cemu si ti, lave? :))))
Zadnjih 20 god. Dinamo u Ligi prvaka 6 puta...Zvezda prvi put nakon 26 godina

militto

pre 5 godina

kad krenu ova poredjenja ekipa rivala vecitih,muka me uhvati. nema nijedan komentar o pametnim fudbalskim stvarima. mene vec nekoliko utakmica unazad fascinira mali Olmo iz Dinama. neverovatna je kako su imali njuha za njega. Decko je paklen igrac.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Spartak Trnava pobedila Anderlhelt, Salcburg pobedio Lajpcig. Nadam se da je sada groBarima jasno kakve je AŽDAJE Zvezda uspela da prođe.

Sale

pre 5 godina

Sva sreca pa smo izbjegli Dinamo,ovo sto sam veceras gledao je bas top fudbal,mislim da bi nas lako dobili...
(Delije Banja Luka, 20. septembar 2018 23:31)
Sva sreca sto smo izvukli polufinalistu LE, a ne veliki Dinamo, kojima dele lekcije Skenderbeg i Young Boys, koje je nikad slabiji Partizan pobedio...

radetoronto

pre 5 godina

Nitko me ne moze uvjeriti da je zvijezda jaca od nas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DZG, 20. septembar 2018 23:03)

Uopste nije ni bitno da li je Zvezda jaca ili nije, jer igramo u razlicitih prvenstva, i vi niste uspeli da se plasirate u LS a mi jesmo. To svaka prica i pocinje i zavrsava. Srecno u LE, jer stvarno imate solidan tim koji moze prezimiti u Evropi.

Stojanov

pre 5 godina

Svaka čast na učestvovanju u Ligi šampiona nakon toliko godina, ali ovaj Dinamo bi Zvezdu rastavio u 9 od 10 mečeva. Kako igra ima glavu i rep, kako su jaki u glavi, ne znam jesam li ikada gledao neki exyu tim da tako igra. Bravo Zagrepčani, pozdrav iz Novog Sada!

PFC

pre 5 godina

Gledao sam Dinamo. Igraju lepo i brzo, Fener ocajan,zadnje mesto nece prevazici. mogli su da prime jos koji gol da su fudbaleri Dinama bili skoncetrisani i da je sudija pokazao na belu tacku na kraju. Frankfurt takoder solidan, Jovic opet resio kao protiv Salkea prosle godine. Volim da gledam EL, svi timovi imaju sanse, evo i Luksemburzani umalo da iznenade nekada veliki Milan.

remax

pre 5 godina

Nitko me ne moze uvjeriti da je zvijezda jaca od nas. 
(DZG, 20. septembar 2018 23:03) 

Cak ni Young Boys?
(Sale, 20. septembar 2018 23:44)

Čovek verovatno misli na nebesko telo, bar je tako napisao.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Dok neki slave bunker i bod protiv Napoli-a, neki razmontiraju Fenerbahče 4:1 uz nedosuđen penal, i još 3-4 čiste šanse za gol...
(Miki, 20. septembar 2018 23:13)

LŠ I LE ne mogu pa se porede. Pozdrav.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Anketa: 
+ za regionalnu ligu 
- protiv reg.lige
(Panac, 20. septembar 2018 23:19)

Može regionalna liga, ali sa Mađarima, Slovacima, Čeisma, Rumunima i Bugarima. Ne pada mi napamet da se naši timovi lome po oranicama nižerazrednih klubova iz bivše SFRJ.

savatije

pre 5 godina

Dinamo je mozda zasluzio da igra Ligu sampiona ha ha ha.. Najjaci novinarski komentar ikada. Pa sto ne pozovete tu Ligu sampiona i pitate ih?

ultra

pre 5 godina

Dinamo za razliku od Zvezde igra fudbal!!I vec su dali 4 komada za razliku od Zvezdinih 3 od prosle sezone!!
(Grobar, 20. septembar 2018 23:18)
Ono kad si sentimentalno vezan za nesudjenog gradskog rivala, da vas nisu prebačili u Beograd :) Manje boli onih 0:5 u Zabregu, nego što igramo Lizu ŠampiJona

Fan

pre 5 godina

Daj ono šta je igrala Zvezda se ne pamti u LP. Bukvalno dva puta prešli centar ovo danas što sam gledao je bilo stvarno odlično. Fener se nije vidio i mogu biti sretni sa 4 gola.u mreži..Dinamo ako ovako bude igrao sigurno je prvi u grupi. Pa ljudi su 25 puta pucali po golu jednom Feneru.

NAJBOLJI ŠMEKER

pre 5 godina

Dinamo najbolji trenutno iz bivše Jugoslavije. Na drugom mestu Zvezda, na trećem i četvrtom nemam pojma ko je, pa na petom opet nemam pojma.

duxi

pre 5 godina

Svaka čast na učestvovanju u Ligi šampiona nakon toliko godina, ali ovaj Dinamo bi Zvezdu rastavio u 9 od 10 mečeva. Kako igra ima glavu i rep, kako su jaki u glavi, ne znam jesam li ikada gledao neki exyu tim da tako igra. Bravo Zagrepčani, pozdrav iz Novog Sada!
(Stojanov, 20. septembar 2018 23:13)
Da ne umanjujem pobedu Dinama, od Fenera je ostalo samo ime ove godine, mislim da nikada nisu imali losiji star, Valbuena, Robredo van protokola, sto i kladionice pokazuju, pa pobedu Fenera kvota varirala do 4!

komentator

pre 5 godina

Jesu li slabi Salcburg i Trnava? Lako je njima sa Lajpcigom i Anderlehtom, nije to Zvezda, hahaha! Baš mi je drago zbog Dinama, mogli su još koji gol da uvale bogatom Feneru! Ruski klubovi očajni, Lokomotiva i Spartak pregaženi, ostali se srećno provukli! Talijani, osim Juvea, mučni za gledanje (Milan, Lacio, Roma)! Šteta za Ludu šumu, ispustili su veliku prednost! Grčki klubovi nemaju šanse u Evropi a Marsej je očajan na startu sezone! Bravo za Luku Jovića i podrška za našu Zvezdu!

zvezdas-RajvoSa

pre 5 godina

Nitko me ne moze uvjeriti da je zvijezda jaca od nas.
(DZG, 20. septembar 2018 23:03)
Zvezda jeste jaca od vas, sto ces da vidis na primeru Spartak Trnave. Vi taj Spartak Trnavu necete dobiti jer ce vas prebiti. A mi se cujemo u decembru kada budete slavili 50 godina od poslednjeg proleca u Evropi. 50 godina,eeeeeej. Poslednji put 1969 godine?!

Никола

pre 5 godina

Већина ових резултата показује колико је фантастичан успех Звезде ! Ма, браво !

mario

pre 5 godina

Sva sreca sto smo izvukli polufinalistu LE, a ne veliki Dinamo, kojima dele lekcije Skenderbeg i Young Boys, koje je nikad slabiji Partizan pobedio...
(Sale, 20. septembar 2018 23:58)
A tko je vama 26 godina dijelio lekcije daj pojasni??Nakon 26 uđete u LP i odmah ste najbolji i ne znam što znači nakon 26 godina i dižete se u nebesa.

Dušan

pre 5 godina

Šta kažu splićani? Nikad slabiji Salzburg tako muke i za Trnavu pričali, pa Trnava dobi Andrleht a Salzburg dade tri komada Lajpcigu, hahahahahahahahah koliko su njihove muke teške. Zvezdo velika si plus igraš Ligu Sampiona što oni neće videti za sto godina a možda ni tad.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Dinamo najbolji trenutno iz bivše Jugoslavije. Na drugom mestu Zvezda, na trećem i četvrtom nemam pojma ko je, pa na petom opet nemam pojma.
(NAJBOLJI ŠMEKER, 20. septembar 2018 23:23)

Toliko o tvom poznavanju fudbala, kada znaš da nabrojiš samo 2 kluba iz bivše SFRJ, a to poređenje dinama i Evropskog i Svetskog prvaka Crvene zvezda neću ni da komentarišem.

Užas je moja furka

pre 5 godina

24 udarca na gol, 4 postignuta zgoditka, stativa, prečka, nedosuđeni penal, tri puta Turci čiste sa gol linije...rapsodija. Istina je da nije igrao najjači Fener, ali nije ni Dinamo bio kompletan. Sudac fenomenalan za razliku od onog Nizozemca koji nas je izbacio iz Lige prvaka.

Ops

pre 5 godina

Kakva igra, kakva dominacija Dinama Zagreb, ne mogu da vjerujem!!! Koliko je sreće imao onaj young boys to nije viđeno.. i njih smo razmontirali za ligu prvaka, a onda sudac odlučuje utakmicu.. Nema veze, idemo dalje, idemo do kraja!!! Ovaj Dani Olmo iz Barcelone ide za 40-50M ako je Modrić otišao za 35M igračina!!!!!!! poigrava se sa turcima

drsmrt

pre 5 godina

da li će najveći klub u povijesti uspeti da prezimi u Evropi prvi put u svojoj historiji? hahahaha skoro gledao na wikipediji, najveći uspeh im je 2. kolo KEŠ-a, ko njih stavi u veliku četvorku da mi je znati ..

hm

pre 5 godina

Dinamo ove godine igra... Pa... Bolje od bilo koga na ovim prostorima. Puno mladih koji zele da se dokazu. Tko je gledao moglo je 'ladno da bude i 8:1. S ovom igrom, ako nastave, prolece im je sigurno. A i to ne mora da bude kraj. Mozda je i bolje da nisu upali u LS, nego u LE gde ce da dobiju sigurnost.

mario

pre 5 godina

LŠ I LE ne mogu pa se porede. Pozdrav.
(Шомика_ЦЗВ, 20. septembar 2018 23:41)
To je istina samo vi niste ništa pokazali jedino kako se igra bunker.

Irish Clan

pre 5 godina

Nitko me ne moze uvjeriti da je zvijezda jaca od nas.(DZG, 20. septembar 2018 23:03)Zvezda jeste jaca od vas, sto ces da vidis na primeru Spartak Trnave. Vi taj Spartak Trnavu necete dobiti jer ce vas prebiti.
(zvezdas-RajvoSa, 20. septembar 2018 23:30)

Pa ni Zvezda nije dobila Trnavu u 90 min, dva puta 1-1.
A inace bas si realan, treba da se plase jednog Spartaka iz Trnave a ljudi pregazili Fenerbahce :)

dusanmal

pre 5 godina

Eto, niko ne pominje al kako to da je Leipzig igrao kod kuce u svojim crveno-belim dresovima kad eto Salzburg uvek ima pravo na njih?

neko

pre 5 godina

Trnava je slaba to stoji. Kao i Andrleht. A vi ste sa Redbulom imali vasionsku srecu. Oni su vas oducili od fudbala. Ali ne pobedjuje uvijek bolji. Uzivajte dok mozete i ne galamite.

Dario Zagreb

pre 5 godina

Dinamo stvarno igra dobro, najviše mi se sviđa što nikoga previše ne respektiraju...trener i kad se gostuje govori da idu po sva tri boda! tako treba, jer ako ne vjeruješ da možeš kako ćeš? Još je rano, ali mislim da Dinamo prolazi ovu grupu čim je Fenera ovako odalamio.

mik

pre 5 godina

Samo mi nije jasno kako mogu da igraju Salcburg i Lajpcig jedan protiv drugog jer to nije protivno pravilima posto imaju istog gazdu, valjda postoji opasnost od manipulacija i namestanja?

Boro iz Pobede

pre 5 godina

Svaka čast na učestvovanju u Ligi šampiona nakon toliko godina, ali ovaj Dinamo bi Zvezdu rastavio u 9 od 10 mečeva. Kako igra ima glavu i rep, kako su jaki u glavi, ne znam jesam li ikada gledao neki exyu tim da tako igra. Bravo Zagrepčani, pozdrav iz Novog Sada!
(Stojanov, 20. septembar 2018 23:13)

Jang Bojs je jači od Reala!

Mare

pre 5 godina

Napoli vredi 490 000 000 € a Zvezda vredi 44 000 000 € a budzet Zvezde je 20 000 000 € a Napolijev oko 250 000 000 € a Liverpool vredi 870 000 000 € a PSG 790 000 000 € Realni rezultati po vrednostima timova bi trebalo da budu Napoli-Zvezda 4:0 Liverpool-Zvezda 9:0 i PSG-Zvezda 9:0 ali nece biti tako jer nije sve u parama a Zvezda je u TOP 10 timova na prostoru istocne Evrope,da smo u grupi sa Lokomotivom,Salkeom i Portom sigurno bismo bili 3. a mozda i 2. u grupi,a u Ligi Evrope bismo prosli 7-8 od 12 grupa.Ostvarili bismo svih 6 pobeda u grupi sa Dinamom Kijev Astanom i Jablonecom,zgazili bismo sve u grupi Dinamo Zagreba,tojest Anderlecht Fener i Trnavu,jedino ne bismo prosli grupu Arsenal Sporting Vorskla i Lazio Frankfurt Apolon

Antisha

pre 5 godina

E sad recite da regionalna liga ne bi bila zanimljiva... puni stadioni... prave utakmice...bolji igrači...
(Panac, 20. septembar 2018 23:10)

a sta cemo s navijacima?! nemate ni vi ni mi Margaret Thacher da uvede reda.

mickey ward

pre 5 godina

Dani Olmo kakav igrac brutala svaka cast Dinamo kad su uspeli tako dobrog spanca da dovedu a pritom mlad zaradice na njemu bruka!!!

polako

pre 5 godina

kakva euforija...fener igrao bez 5 najboljih igrača , čuvaju se za derbi u prvenstvu...Dinamo igrao solidno , nista više od toga, trebalo biti i veća razlika...kada prođemo nakon svih tekmi dižem palac gore, to zna i Bjelica koji je odličan trener, dečki ostavljaju zadnji atom snage , za sada sve ok, ali bilo je puno puta da smo startali odlično

Minja Subota

pre 5 godina

Zelim sve najgore igracima Bordoa! Kakva papanska igra protiv Slavije,ljudi to nisam odavno video. Oni za 90 minuta JEDAN sut u okvir gola i to u 84 minutu. Sramota od Francuza! Barem da ih je Slavija nabila,nego 1:0 bzv gol naravno i ostane tako. Jedna od gorih utakmica ove godine.

Bane

pre 5 godina

zvezdas-RajvoSa, 20. septembar 2018 23:30)

Druže pa ni Zvezda ih nije dobila u 180 mintua ako se sećaš prošla je tako što je dala gol u produžetku. Dinamo nema taj luksuz kao Zvezda.

jok

pre 5 godina

Ko bi koga rastavio gospodo zavidni imate teren pa se suprostavite Vladanu i momcima...krenuli smo od prvog kola a poraz nismo upisali,mislite o tome.
Udarali su visestruko jaci od Dinama na nas za ove dve godine u Evropi mi smo svoje pokazali na terenu...a vi blebecite jer ste ostrasceni i neostvareni likovi sa 200 kinti u dzepu.

Czkl

pre 5 godina

Koja igra, što dominacija Dinama, ne mogu vjerovati !!! Kako sretan bio mladi momci se ne vidi .. i oni su instalirani za ligu prvaka, a onda je sudac odlučuje se igra .. Nema veze, krenimo dalje, idemo do kraja !!! To Dani Olmo Barcelona vrijedi i za 40-50M ako Modrić ode u line-up 35m !!!!!!! igra s Turcima
?

T A Flo

pre 5 godina

Pristup velikih ekipa u LE i LS nemaju nikakve veze...LE godinama radja iznenadjenja svako svakog gazi jer su manji timovi popaljeni za razliku od vecih ekipa koje kalkulisu i ne igraju kako mogu da su npr u LS.
Videli smo Dinamo u LS, ekipa koja se obrukala gde ih je gazio ko je stigao.

zg tom

pre 5 godina

Hajde krenulo je ponovno sa pobjedama naših timova, Zagreb u rukometnoj ligi prvaka doslovce razbio Flensburg u Njemačkoj, Dinamo također razbio Fener,u drami dobili SAD u Davisu za treće finale u tenisu. Nakon poraza nogometne repke i košarkaša ovo je sada dobro i čekamo dalje sportsku jesen ovih timova. Tu je i Jug i Mladost u ligi prvaka u vaterpolu.

Fikio

pre 5 godina

Fenerbahce uopste nije u formi. Proslu utakmicu su najedvite jade pobedili u prvenstvu (a bili su zecse nadigrani), a pre toga su izgubili 3 utakmice za redom, od prosecnih ekipa, i sad su 11 na tabeli... Dinamo je dobra ekipa, al nista vise od toga.

Dare

pre 5 godina

Sto mi vise muka kad neki pisu i porede vrednosti timova. pa kao Zvezfa vredi 44 miliona, a Napoli 450 miliona. i sta sad, kakve vezr imaju vrednosti na trzistu.Koliko vredi Spartak Trnava, pa su eto prosli u Ligu Evrope, i dobise bogatili Anderleht.Nemojte vise pisati te gluposti kao ovi vrede ovoliko.To nije merilo na terenu.

Holyfield

pre 5 godina

Sva sreca pa smo izbjegli Dinamo,ovo sto sam veceras gledao je bas top fudbal,mislim da bi nas lako dobili...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delije Banja Luka, 20. septembar 2018 23:31)

Dinamo nije mogao dobiti ni Young Boyse. A ovo kako je Fenerbache igrao odbranu,je bio nivo Slaven Belupa. Vidim da neko ovdje piše da su igrali i bez 5 igrača danas a kod 0-2, na početku drugog poluvremena, su zabili za 1-2 i počeli puno bolje igrati i onda su doslovce poklonili treći gol i tu je bio kraj. U uzvratu će rutinski pobjediti Dinamo. Ovo kako su danas igrali odbranu, ako nastave isto mislim da će ispasti u drugu tursku ligu ali vratiće im se ovi igrači.

nemke

pre 5 godina

Sta sve necu da procitam... Dok neki gledaju tim za koji navijaju u najelitnijem takmicenju, radi ih emocija, euforija i ostalo... Ostali (ne mislim na navijace Dinama), gledaju neke klubove za koje ih nista ne vezuje (osim sto su mogli biti gradski rivali, da ih nisu prebacili u Srb.), i porede ih sa Zvezdom! Zasto? Mene kao navijaca CZ, ne interesuju rezultati i uspesi (neuspesi), klubova iz regiona i domacih klubova! Na LS gledam u ovom trenutku samo kao mesto gde se uz veliki trud (sto smo mi i ostvarili, jer nije lako u nikad tezem sistemu kvalifikacija, krenuti od prvog kola i proci u grupnu fazu LS), moze fantasticno zaraditi! Malo li je za sada 20mil za ulazak u grupe i 3-5mil od prodatih ulaznica... Sto se mene tice neka mi igramo i "najruzniji" fudbal, samo neka on donosi prihode! 900.000e za remi!? Hvala! Zvezda je u ovom trenutku tim koji ima limitirana finansijska sredstva, jer ima velikih problema sa dugovanjima! A igra u grupi gde timovi skoro pa imaju neogranicene budzete! Neko rece ne igra novac, slazem se, ali se novcem moze dovesti bolji igrac, i tako poboljsati kvalitet ekipe! Sa vise prihoda, bice i boljih igraca... da mi vezemo 3-4 god. "Evropu", ostvarimo prihode, saniramo dugovanja, pa da se posle nadigravamo sa ostalima... Za ostale, ne brinite vi za Zvezdu, ne morate ni da je gledate (jer ja ne pratim ostale klubove)... zz

Stojanov

pre 5 godina

Svaka čast na učestvovanju u Ligi šampiona nakon toliko godina, ali ovaj Dinamo bi Zvezdu rastavio u 9 od 10 mečeva. Kako igra ima glavu i rep, kako su jaki u glavi, ne znam jesam li ikada gledao neki exyu tim da tako igra. Bravo Zagrepčani, pozdrav iz Novog Sada!

Panac

pre 5 godina

Svaka čast na učestvovanju u Ligi šampiona nakon toliko godina, ali ovaj Dinamo bi Zvezdu rastavio u 9 od 10 mečeva. Kako igra ima glavu i rep, kako su jaki u glavi, ne znam jesam li ikada gledao neki exyu tim da tako igra. Bravo Zagrepčani, pozdrav iz Novog Sada!
(Stojanov, 20. septembar 2018 23:13)

Anketa:
+ za regionalnu ligu
- protiv reg.lige

Mare

pre 5 godina

Napoli vredi 490 000 000 € a Zvezda vredi 44 000 000 € a budzet Zvezde je 20 000 000 € a Napolijev oko 250 000 000 € a Liverpool vredi 870 000 000 € a PSG 790 000 000 € Realni rezultati po vrednostima timova bi trebalo da budu Napoli-Zvezda 4:0 Liverpool-Zvezda 9:0 i PSG-Zvezda 9:0 ali nece biti tako jer nije sve u parama a Zvezda je u TOP 10 timova na prostoru istocne Evrope,da smo u grupi sa Lokomotivom,Salkeom i Portom sigurno bismo bili 3. a mozda i 2. u grupi,a u Ligi Evrope bismo prosli 7-8 od 12 grupa.Ostvarili bismo svih 6 pobeda u grupi sa Dinamom Kijev Astanom i Jablonecom,zgazili bismo sve u grupi Dinamo Zagreba,tojest Anderlecht Fener i Trnavu,jedino ne bismo prosli grupu Arsenal Sporting Vorskla i Lazio Frankfurt Apolon

Sale

pre 5 godina

Sva sreca pa smo izbjegli Dinamo,ovo sto sam veceras gledao je bas top fudbal,mislim da bi nas lako dobili...
(Delije Banja Luka, 20. septembar 2018 23:31)
Sva sreca sto smo izvukli polufinalistu LE, a ne veliki Dinamo, kojima dele lekcije Skenderbeg i Young Boys, koje je nikad slabiji Partizan pobedio...

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Dinamo najbolji trenutno iz bivše Jugoslavije. Na drugom mestu Zvezda, na trećem i četvrtom nemam pojma ko je, pa na petom opet nemam pojma.
(NAJBOLJI ŠMEKER, 20. septembar 2018 23:23)

Toliko o tvom poznavanju fudbala, kada znaš da nabrojiš samo 2 kluba iz bivše SFRJ, a to poređenje dinama i Evropskog i Svetskog prvaka Crvene zvezda neću ni da komentarišem.

neko

pre 5 godina

Trnava je slaba to stoji. Kao i Andrleht. A vi ste sa Redbulom imali vasionsku srecu. Oni su vas oducili od fudbala. Ali ne pobedjuje uvijek bolji. Uzivajte dok mozete i ne galamite.

NAJBOLJI ŠMEKER

pre 5 godina

Dinamo najbolji trenutno iz bivše Jugoslavije. Na drugom mestu Zvezda, na trećem i četvrtom nemam pojma ko je, pa na petom opet nemam pojma.

Fan

pre 5 godina

Daj ono šta je igrala Zvezda se ne pamti u LP. Bukvalno dva puta prešli centar ovo danas što sam gledao je bilo stvarno odlično. Fener se nije vidio i mogu biti sretni sa 4 gola.u mreži..Dinamo ako ovako bude igrao sigurno je prvi u grupi. Pa ljudi su 25 puta pucali po golu jednom Feneru.

Svašta

pre 5 godina

Zvezdo velika si plus igraš Ligu Sampiona što oni neće videti za sto godina a možda ni tad.
(Dušan, 20

Na cemu si ti, lave? :))))
Zadnjih 20 god. Dinamo u Ligi prvaka 6 puta...Zvezda prvi put nakon 26 godina

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Anketa: 
+ za regionalnu ligu 
- protiv reg.lige
(Panac, 20. septembar 2018 23:19)

Može regionalna liga, ali sa Mađarima, Slovacima, Čeisma, Rumunima i Bugarima. Ne pada mi napamet da se naši timovi lome po oranicama nižerazrednih klubova iz bivše SFRJ.

zvezdas-RajvoSa

pre 5 godina

Nitko me ne moze uvjeriti da je zvijezda jaca od nas.
(DZG, 20. septembar 2018 23:03)
Zvezda jeste jaca od vas, sto ces da vidis na primeru Spartak Trnave. Vi taj Spartak Trnavu necete dobiti jer ce vas prebiti. A mi se cujemo u decembru kada budete slavili 50 godina od poslednjeg proleca u Evropi. 50 godina,eeeeeej. Poslednji put 1969 godine?!

Irish Clan

pre 5 godina

Nitko me ne moze uvjeriti da je zvijezda jaca od nas.(DZG, 20. septembar 2018 23:03)Zvezda jeste jaca od vas, sto ces da vidis na primeru Spartak Trnave. Vi taj Spartak Trnavu necete dobiti jer ce vas prebiti.
(zvezdas-RajvoSa, 20. septembar 2018 23:30)

Pa ni Zvezda nije dobila Trnavu u 90 min, dva puta 1-1.
A inace bas si realan, treba da se plase jednog Spartaka iz Trnave a ljudi pregazili Fenerbahce :)

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Spartak Trnava pobedila Anderlhelt, Salcburg pobedio Lajpcig. Nadam se da je sada groBarima jasno kakve je AŽDAJE Zvezda uspela da prođe.

drsmrt

pre 5 godina

da li će najveći klub u povijesti uspeti da prezimi u Evropi prvi put u svojoj historiji? hahahaha skoro gledao na wikipediji, najveći uspeh im je 2. kolo KEŠ-a, ko njih stavi u veliku četvorku da mi je znati ..

Ops

pre 5 godina

Kakva igra, kakva dominacija Dinama Zagreb, ne mogu da vjerujem!!! Koliko je sreće imao onaj young boys to nije viđeno.. i njih smo razmontirali za ligu prvaka, a onda sudac odlučuje utakmicu.. Nema veze, idemo dalje, idemo do kraja!!! Ovaj Dani Olmo iz Barcelone ide za 40-50M ako je Modrić otišao za 35M igračina!!!!!!! poigrava se sa turcima

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Dok neki slave bunker i bod protiv Napoli-a, neki razmontiraju Fenerbahče 4:1 uz nedosuđen penal, i još 3-4 čiste šanse za gol...
(Miki, 20. septembar 2018 23:13)

LŠ I LE ne mogu pa se porede. Pozdrav.

savatije

pre 5 godina

Dinamo je mozda zasluzio da igra Ligu sampiona ha ha ha.. Najjaci novinarski komentar ikada. Pa sto ne pozovete tu Ligu sampiona i pitate ih?

polako

pre 5 godina

kakva euforija...fener igrao bez 5 najboljih igrača , čuvaju se za derbi u prvenstvu...Dinamo igrao solidno , nista više od toga, trebalo biti i veća razlika...kada prođemo nakon svih tekmi dižem palac gore, to zna i Bjelica koji je odličan trener, dečki ostavljaju zadnji atom snage , za sada sve ok, ali bilo je puno puta da smo startali odlično

Dušan

pre 5 godina

Šta kažu splićani? Nikad slabiji Salzburg tako muke i za Trnavu pričali, pa Trnava dobi Andrleht a Salzburg dade tri komada Lajpcigu, hahahahahahahahah koliko su njihove muke teške. Zvezdo velika si plus igraš Ligu Sampiona što oni neće videti za sto godina a možda ni tad.

Czkl

pre 5 godina

Koja igra, što dominacija Dinama, ne mogu vjerovati !!! Kako sretan bio mladi momci se ne vidi .. i oni su instalirani za ligu prvaka, a onda je sudac odlučuje se igra .. Nema veze, krenimo dalje, idemo do kraja !!! To Dani Olmo Barcelona vrijedi i za 40-50M ako Modrić ode u line-up 35m !!!!!!! igra s Turcima
?

Bane

pre 5 godina

zvezdas-RajvoSa, 20. septembar 2018 23:30)

Druže pa ni Zvezda ih nije dobila u 180 mintua ako se sećaš prošla je tako što je dala gol u produžetku. Dinamo nema taj luksuz kao Zvezda.

ultra

pre 5 godina

Dinamo za razliku od Zvezde igra fudbal!!I vec su dali 4 komada za razliku od Zvezdinih 3 od prosle sezone!!
(Grobar, 20. septembar 2018 23:18)
Ono kad si sentimentalno vezan za nesudjenog gradskog rivala, da vas nisu prebačili u Beograd :) Manje boli onih 0:5 u Zabregu, nego što igramo Lizu ŠampiJona

hm

pre 5 godina

Dinamo ove godine igra... Pa... Bolje od bilo koga na ovim prostorima. Puno mladih koji zele da se dokazu. Tko je gledao moglo je 'ladno da bude i 8:1. S ovom igrom, ako nastave, prolece im je sigurno. A i to ne mora da bude kraj. Mozda je i bolje da nisu upali u LS, nego u LE gde ce da dobiju sigurnost.

mario

pre 5 godina

Sva sreca sto smo izvukli polufinalistu LE, a ne veliki Dinamo, kojima dele lekcije Skenderbeg i Young Boys, koje je nikad slabiji Partizan pobedio...
(Sale, 20. septembar 2018 23:58)
A tko je vama 26 godina dijelio lekcije daj pojasni??Nakon 26 uđete u LP i odmah ste najbolji i ne znam što znači nakon 26 godina i dižete se u nebesa.

Užas je moja furka

pre 5 godina

24 udarca na gol, 4 postignuta zgoditka, stativa, prečka, nedosuđeni penal, tri puta Turci čiste sa gol linije...rapsodija. Istina je da nije igrao najjači Fener, ali nije ni Dinamo bio kompletan. Sudac fenomenalan za razliku od onog Nizozemca koji nas je izbacio iz Lige prvaka.

mario

pre 5 godina

LŠ I LE ne mogu pa se porede. Pozdrav.
(Шомика_ЦЗВ, 20. septembar 2018 23:41)
To je istina samo vi niste ništa pokazali jedino kako se igra bunker.

T A Flo

pre 5 godina

Pristup velikih ekipa u LE i LS nemaju nikakve veze...LE godinama radja iznenadjenja svako svakog gazi jer su manji timovi popaljeni za razliku od vecih ekipa koje kalkulisu i ne igraju kako mogu da su npr u LS.
Videli smo Dinamo u LS, ekipa koja se obrukala gde ih je gazio ko je stigao.

Holyfield

pre 5 godina

Sva sreca pa smo izbjegli Dinamo,ovo sto sam veceras gledao je bas top fudbal,mislim da bi nas lako dobili...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Delije Banja Luka, 20. septembar 2018 23:31)

Dinamo nije mogao dobiti ni Young Boyse. A ovo kako je Fenerbache igrao odbranu,je bio nivo Slaven Belupa. Vidim da neko ovdje piše da su igrali i bez 5 igrača danas a kod 0-2, na početku drugog poluvremena, su zabili za 1-2 i počeli puno bolje igrati i onda su doslovce poklonili treći gol i tu je bio kraj. U uzvratu će rutinski pobjediti Dinamo. Ovo kako su danas igrali odbranu, ako nastave isto mislim da će ispasti u drugu tursku ligu ali vratiće im se ovi igrači.

remax

pre 5 godina

Nitko me ne moze uvjeriti da je zvijezda jaca od nas. 
(DZG, 20. septembar 2018 23:03) 

Cak ni Young Boys?
(Sale, 20. septembar 2018 23:44)

Čovek verovatno misli na nebesko telo, bar je tako napisao.

Никола

pre 5 godina

Већина ових резултата показује колико је фантастичан успех Звезде ! Ма, браво !

radetoronto

pre 5 godina

Nitko me ne moze uvjeriti da je zvijezda jaca od nas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DZG, 20. septembar 2018 23:03)

Uopste nije ni bitno da li je Zvezda jaca ili nije, jer igramo u razlicitih prvenstva, i vi niste uspeli da se plasirate u LS a mi jesmo. To svaka prica i pocinje i zavrsava. Srecno u LE, jer stvarno imate solidan tim koji moze prezimiti u Evropi.

Fikio

pre 5 godina

Fenerbahce uopste nije u formi. Proslu utakmicu su najedvite jade pobedili u prvenstvu (a bili su zecse nadigrani), a pre toga su izgubili 3 utakmice za redom, od prosecnih ekipa, i sad su 11 na tabeli... Dinamo je dobra ekipa, al nista vise od toga.

duxi

pre 5 godina

Svaka čast na učestvovanju u Ligi šampiona nakon toliko godina, ali ovaj Dinamo bi Zvezdu rastavio u 9 od 10 mečeva. Kako igra ima glavu i rep, kako su jaki u glavi, ne znam jesam li ikada gledao neki exyu tim da tako igra. Bravo Zagrepčani, pozdrav iz Novog Sada!
(Stojanov, 20. septembar 2018 23:13)
Da ne umanjujem pobedu Dinama, od Fenera je ostalo samo ime ove godine, mislim da nikada nisu imali losiji star, Valbuena, Robredo van protokola, sto i kladionice pokazuju, pa pobedu Fenera kvota varirala do 4!

Dare

pre 5 godina

Sto mi vise muka kad neki pisu i porede vrednosti timova. pa kao Zvezfa vredi 44 miliona, a Napoli 450 miliona. i sta sad, kakve vezr imaju vrednosti na trzistu.Koliko vredi Spartak Trnava, pa su eto prosli u Ligu Evrope, i dobise bogatili Anderleht.Nemojte vise pisati te gluposti kao ovi vrede ovoliko.To nije merilo na terenu.

Boro iz Pobede

pre 5 godina

Svaka čast na učestvovanju u Ligi šampiona nakon toliko godina, ali ovaj Dinamo bi Zvezdu rastavio u 9 od 10 mečeva. Kako igra ima glavu i rep, kako su jaki u glavi, ne znam jesam li ikada gledao neki exyu tim da tako igra. Bravo Zagrepčani, pozdrav iz Novog Sada!
(Stojanov, 20. septembar 2018 23:13)

Jang Bojs je jači od Reala!

militto

pre 5 godina

kad krenu ova poredjenja ekipa rivala vecitih,muka me uhvati. nema nijedan komentar o pametnim fudbalskim stvarima. mene vec nekoliko utakmica unazad fascinira mali Olmo iz Dinama. neverovatna je kako su imali njuha za njega. Decko je paklen igrac.

mik

pre 5 godina

Samo mi nije jasno kako mogu da igraju Salcburg i Lajpcig jedan protiv drugog jer to nije protivno pravilima posto imaju istog gazdu, valjda postoji opasnost od manipulacija i namestanja?

jok

pre 5 godina

Ko bi koga rastavio gospodo zavidni imate teren pa se suprostavite Vladanu i momcima...krenuli smo od prvog kola a poraz nismo upisali,mislite o tome.
Udarali su visestruko jaci od Dinama na nas za ove dve godine u Evropi mi smo svoje pokazali na terenu...a vi blebecite jer ste ostrasceni i neostvareni likovi sa 200 kinti u dzepu.

komentator

pre 5 godina

Jesu li slabi Salcburg i Trnava? Lako je njima sa Lajpcigom i Anderlehtom, nije to Zvezda, hahaha! Baš mi je drago zbog Dinama, mogli su još koji gol da uvale bogatom Feneru! Ruski klubovi očajni, Lokomotiva i Spartak pregaženi, ostali se srećno provukli! Talijani, osim Juvea, mučni za gledanje (Milan, Lacio, Roma)! Šteta za Ludu šumu, ispustili su veliku prednost! Grčki klubovi nemaju šanse u Evropi a Marsej je očajan na startu sezone! Bravo za Luku Jovića i podrška za našu Zvezdu!

Dario Zagreb

pre 5 godina

Dinamo stvarno igra dobro, najviše mi se sviđa što nikoga previše ne respektiraju...trener i kad se gostuje govori da idu po sva tri boda! tako treba, jer ako ne vjeruješ da možeš kako ćeš? Još je rano, ali mislim da Dinamo prolazi ovu grupu čim je Fenera ovako odalamio.

zg tom

pre 5 godina

Hajde krenulo je ponovno sa pobjedama naših timova, Zagreb u rukometnoj ligi prvaka doslovce razbio Flensburg u Njemačkoj, Dinamo također razbio Fener,u drami dobili SAD u Davisu za treće finale u tenisu. Nakon poraza nogometne repke i košarkaša ovo je sada dobro i čekamo dalje sportsku jesen ovih timova. Tu je i Jug i Mladost u ligi prvaka u vaterpolu.

dusanmal

pre 5 godina

Eto, niko ne pominje al kako to da je Leipzig igrao kod kuce u svojim crveno-belim dresovima kad eto Salzburg uvek ima pravo na njih?

nemke

pre 5 godina

Sta sve necu da procitam... Dok neki gledaju tim za koji navijaju u najelitnijem takmicenju, radi ih emocija, euforija i ostalo... Ostali (ne mislim na navijace Dinama), gledaju neke klubove za koje ih nista ne vezuje (osim sto su mogli biti gradski rivali, da ih nisu prebacili u Srb.), i porede ih sa Zvezdom! Zasto? Mene kao navijaca CZ, ne interesuju rezultati i uspesi (neuspesi), klubova iz regiona i domacih klubova! Na LS gledam u ovom trenutku samo kao mesto gde se uz veliki trud (sto smo mi i ostvarili, jer nije lako u nikad tezem sistemu kvalifikacija, krenuti od prvog kola i proci u grupnu fazu LS), moze fantasticno zaraditi! Malo li je za sada 20mil za ulazak u grupe i 3-5mil od prodatih ulaznica... Sto se mene tice neka mi igramo i "najruzniji" fudbal, samo neka on donosi prihode! 900.000e za remi!? Hvala! Zvezda je u ovom trenutku tim koji ima limitirana finansijska sredstva, jer ima velikih problema sa dugovanjima! A igra u grupi gde timovi skoro pa imaju neogranicene budzete! Neko rece ne igra novac, slazem se, ali se novcem moze dovesti bolji igrac, i tako poboljsati kvalitet ekipe! Sa vise prihoda, bice i boljih igraca... da mi vezemo 3-4 god. "Evropu", ostvarimo prihode, saniramo dugovanja, pa da se posle nadigravamo sa ostalima... Za ostale, ne brinite vi za Zvezdu, ne morate ni da je gledate (jer ja ne pratim ostale klubove)... zz

PFC

pre 5 godina

Gledao sam Dinamo. Igraju lepo i brzo, Fener ocajan,zadnje mesto nece prevazici. mogli su da prime jos koji gol da su fudbaleri Dinama bili skoncetrisani i da je sudija pokazao na belu tacku na kraju. Frankfurt takoder solidan, Jovic opet resio kao protiv Salkea prosle godine. Volim da gledam EL, svi timovi imaju sanse, evo i Luksemburzani umalo da iznenade nekada veliki Milan.

Minja Subota

pre 5 godina

Zelim sve najgore igracima Bordoa! Kakva papanska igra protiv Slavije,ljudi to nisam odavno video. Oni za 90 minuta JEDAN sut u okvir gola i to u 84 minutu. Sramota od Francuza! Barem da ih je Slavija nabila,nego 1:0 bzv gol naravno i ostane tako. Jedna od gorih utakmica ove godine.

Antisha

pre 5 godina

E sad recite da regionalna liga ne bi bila zanimljiva... puni stadioni... prave utakmice...bolji igrači...
(Panac, 20. septembar 2018 23:10)

a sta cemo s navijacima?! nemate ni vi ni mi Margaret Thacher da uvede reda.

mickey ward

pre 5 godina

Dani Olmo kakav igrac brutala svaka cast Dinamo kad su uspeli tako dobrog spanca da dovedu a pritom mlad zaradice na njemu bruka!!!