1. Nesportsko ponasanje je zuti karton. Start nije ni bezobziran ni sa zeljom da se povredi protivnicki igrac. Losa procena sudije, svejedno, jedna utakmica neigranja.
   (nele, 20. septembar 2018 20:16)

  # Link komentara

 2. Direktan crveni Ronalda, trebao bi dobiti 3 meca suspenzije. Richarlison je nedavno za slicnu blazu stvar dobio 3 meca, pa cemo vidjeti da li su kriteriji jednaki.
  Inace, cist crveni, kuci pa prosipaj silu.
  (ppp, 20. septembar 2018 17:16)

  # Link komentara

 3. Ovo jeste bilo za crveni karton tu nema sta da se odlucuje.Ne sme se ovako cupati za kosu.Svaka cast za sudiju kad je ovo video.
   (King Roger, 20. septembar 2018 16:57)

  # Link komentara

 4. Sta ima tu da se odlucuje? Dao crveni, posle im dosudio dva penala da se opravda i to je to. Sto ne odlucuju od spornim penalim, prvi je trebao biti eventalno opasna igra i indirekt a ne penal, drugi smesan. Tako da je ovaj amater upropastio utakmicu ali je doneo bodove Juveu, tako da trebaju da budu srecni! Svakako da Ronald nije zasluzio crveni, ali se sudija, ponavlja, opravdao sa dva penala. Jedna do dve kazne i to je to. I ne smaeaj te vise, vise smarte o ronaldo nego kad je nas ovaj amater ubio proti Al... Svajcarske. Me znam kako moze da sudi ozbiljne meceve i jedan od derbija kola!
   (soren, 20. septembar 2018 15:45)

  # Link komentara

 5. Apsolutno nezasluženo dobijen crveni karton što je svako mogao da vidi na usporenom snimku . Ako postoji kažnjavanje fudbalera za greške ,zašto ne postoji isto tako rigorozno kažnjavanje sudija koje neretko kreiraju kako će se završiti neki duel . U bližoj i daljoj prošlosti se to toliko puta dešavalo da mi je i glupo da navodim primere sudijskih kreiranja rezultata u svim mogućim takmičenjima (sv. prvenstva,ev.prvenstva,lige šampiona, ... ) . U konkretnom slučaju žuti karton je trebao da dobije igrač Valensije . Za sudije bi adekvatna kazna bila zabrana najmanjem 6 meseci deljenja "pravde" na sportskim terenima ,ali to se neće desiti pošto je sudijska mafija jača i od same uefe i fife . Uzgred i nisam " fan " Ronalda ali u ovom slučaju je ispao žrtveno jagnje
  (Vladica, 20. septembar 2018 15:45)

  # Link komentara

 6. (Sandzak, 20. septembar 2018 14:44)

  Čuj ovog skandal. Da ne preteruješ malo. Pošto se radi o direktnom crvenom sledeći meč suspenzije i to je uredu. Da ti nekom kaznu toliku da propusti oko 70-80% utakmica u grupnoj fazi je ludost. Niti ga je udario niti taj igrač posle toga nije mogao da nastavi. 3 meča suspenzije bi trebalo da bude da udaranje u lice igrača ili ako povrediš igrača i tako ga izbaciš iz igre.
  (Bane, 20. septembar 2018 15:18)

  # Link komentara

 7. Možda je čoveku glupo da igra protiv Mančestera pa mu ovo bio najlakši izlaz. HAahahahahaha!
  (Miloš, 20. septembar 2018 14:50)

  # Link komentara

 8. 3 meca, sve manje od toga je skandal.
  Neka sebi cupa kosu kuci..
   (Sandzak, 20. septembar 2018 14:44)

  # Link komentara