Sreda, 19.09.2018.

21:59

Da li je Ronaldo zaslužio crveni karton ili je Brih opet briljirao?!

Kristijano Ronaldo je dobio crveni karton na debiju za Juventus u Ligi šampiona, u 33. minutu utakmice sa Valensijom.

Izvor: B92

Da li je Ronaldo zaslužio crveni karton ili je Brih opet briljirao?! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

Falcon

pre 5 godina

Brih - netalentovani nemač pojma, potkovan tradicionalnom nemačkom nadmenošću. Sinoćna utakmica je postala običan cirkus u režiji jednog klovna. Pa pogledajte samo penal za Valensiju - to se racionalno ne može objasniti!

Igorko

pre 5 godina

Ne razumem se i ne komentarisem pristrasno niti sam navijac Ronalda. Ali svi najveci poznavaoci i sudije su rekli da je za ovo trebao da dobije zuti karton jer nije bilo nasilnog udarca vec reakcije na prethodno povlacenje koja je bila blaga. Mislim da od zutog kartona nije smeo da pomisli vise da pokaze.

karager

pre 5 godina

Zasluzio je crveni....a srbi kad treba da se vade na sudije tu su najjaci, a kad treba da urade nesto, da odigraju malo bolje, to slabije..

Armadajj

pre 5 godina

crveni je dat Ronaldu zbog nesportskog ponasanja, tj. pokusaja cupanja a ne zbog nepostojeceg faula....A da sam ja na Ronaldovom ne znam sta bih uradio ovom sto je tako smesno simulirao

markoni

pre 5 godina

@pgman e moj pgmanu, obostrano povlačenje, u pravu si, ali obostrano od strane dvojice protivničkih igrača prema mitroviću, pojma ti nemaš sa životom

gratis

pre 5 godina

je li moguce da covek sa 34 godine ovako place?? ajd da je finale bilo, ali prva utakmica?!
Real se oslobodio ovog placljivca i to za doobre pare

borisbl

pre 5 godina

Brih ce vrlo brzozavrsiti karijeru u uefa i fifa.. katastrofalna odluka. Da je Ronaldo uradio nesto, pokusao da picupa ili udariigraca to stoji al da je to crven, mozda u zanzibaru....

danny

pre 5 godina

Al je ovaj Ronaldo placljivko!!! Čovek ima 30 i kusur, a on zaplače tako lako kao malo dete. Kao čovek mi se nikada nije dopadao, a kao fudbaler je dobar.

Simon

pre 5 godina

Ovaj sudija je rešio da ostane u centru pažnje po svaku cenu. Brih je velika sramota za fudbal tako da utakmice koje vidim da on sudi sigurno neću gledati, ni reportažu, ni golove, ništa. Ovo nije bilo za crveni ni u njegovim snovima. Kakva glupost, UEFA, sklonite tog Briha.

markokiki

pre 5 godina

Slažem se da i Ronaldo treba jednom direktan da dobije, i verovato nije ni on cvećka. Al ovaj slučaj je greška sudije i tu nema pogovora. Ja bas i negotiv Ronalda al ovo za direktan crveni nije ni kod nas u beton ligi.

mrmlj

pre 5 godina

prvo je gurnuo protivnika koji je potom pao a onda ga, dok je sedeo na zemlji, uhvatio za kosu i uneo mu se u lice. nego sta je nego crveni? sta on ili bilo ko drugi ima da dodiruje protivnika po glavi? da je samo gurnuo protivnika, dobio bi zuti ili ni to, ali mora on da se pravi pametan i pokazuje ne znam ni ja sta. jedino mu odajem proznanje sto se nije gurao kod sudije, nije ga vukao za ruku, vikao na njega i sl.

nista o nicemu

pre 5 godina

Brih da ima obraza posle svakog dosudjenog faula na mecu uzeo bi mikrofon i rekao sviram faul, a na SP sam za mnogo jaci kontakt svirao kontrafaul Mitru i izvinjavam se Srbiji zbog toga. Za svaki faul do kraja karijere.

PG_man

pre 5 godina

Odlična odluka, zaslužen crveni karton, ne mogu se vući za kosu protivničkih igrači, to je protiv pravila igre. Odličan i hrabar sudija.I ono protiv Srbije sa Mitrovićem je bila odlična odluka, međusobno povlačenje.

www

pre 5 godina

Subert@ A zašto je sada poslušao kolegu sudiju a na Svetskom prvenstvu nije? Misliš opametio se? Ne, taj se nikada neće opametiti...

bogoljub

pre 5 godina

Kakvi komentari. Najsmesnije sto su svi ujedinjeni da je penal nad Mitrovicem ali su i ujedinjeninda je Krstajic ocajan jer nije prosao u drzgi krug.
Taj penal nije bas toliko ocigledan bio a ovde je ocigledno da je Ronaldo napravio neki problem.

Sale

pre 5 godina

Šta je to sa nama Srbima? Svetsko prvenstvo je bilo pre tri meseca a mi i dalje pominjemo kako nam Švaba nije dosudio penal. Ne kapiram kakav je to mentalitet. Da smo nešto valjali, prošli bi dalje. Od Kostarike smo bili bolji i to smo dobili. Od Švajcaraca i Brazilaca nismo, i tako smo i prošli.
Ovo što je bilo sa Ronaldom je druga situacija i nema potrebe spominjati Srbiju.

aleksa

pre 5 godina

nije slucajno izabran ovaj sudija...
tu je da odradi posao...
ronaldo je fakticki sprecen da igra 3 utakmice
ova i plus min 2 utakmice suspenzije zboh durektnog crvenog
sto bi rekao nas narod para vrti ...

Marx

pre 5 godina

Brih je bio okrenut leđima što se i vidi na snimku. Ovo je dosudio na osnovu konsultacije sa pomoćnim sudijom.

A opet, lepo je, što reče neko, da Ronaldo vidi kako se drugi osećaju kad se bez razloga valja po terenu.

Ismail

pre 5 godina

Zar ovi iz UEFA i FIFA tog čoveka opet puštaju da sudi?
Da li je neko proveravao odakle mu 2 miliona eura na računu...
FSS treba da pošalje protestno pismo i da zahteva da taj čovek više ne sudi utakmice koje organizuju UEFA i FIFA.

KakavDanakNeiskustvu

pre 5 godina

Koliko je tek plakao kada su kasnije dosudjena 2 penala koja nije mogao da sutira. Mada stvarno ne znam zasto je dobio crveni, on mnogo gore stvari radi na svakoj utakmici (simuliranje, udaranje laktom i pesnicama tokom duela).

nlo

pre 5 godina

Jeste teatralan, ali ako mu ne smanje kaznu za direktan crveni, propustiće povratak na Old Traford. Mislim da je delimično i zbog toga plakao, ali isto tako mislim da će mu smanjiti kaznu od 2 dodatne utakmice.
(Vračarac, 19. septembar 2018 23:16)

Crveni karton u LS nije automatski dve utakmice neigranja, nego jedna. Komisija odlucuje da li treba veca kazna.
Tako da sigurno propusta jednu, a za moguce ostale, zavisi od odluke komisije

Sasa

pre 5 godina

(4ever). Tačkom od reci do reci . Nisi napomenuo da se to drugačije zove marketing igrači . To je isto kao kad bi neko rekao da je Melo najbolji kosarkas ikada.

1Beogradjanin

pre 5 godina

Naravno da je lakše nama ispred TV-a da ocenimo situaciju kada imamo usporeni snimak, nego sudiji na terenu koji mora da donese odluku u tom momentu, ali zato je on i vrlo dobro plaćen za to što radi. Ovo, realno, uzimajući u obzir i autoritet Ronalda, je bilo za usmenu opomenu. Ako je hteo da ga spusti na zemlju i pokaže da je on glavni, sudija je mogao da mu pokaže žuti karton, pa ako baš želi da isključi Ronalda onda da vreba priliku za još jedan karton. Ovo definitivno nije za direktan crveni! Naravno, ostaje pitanje šta je pomoćni sudija preneo glavnom. Preko TV-a i nije delovalo tako dramatično.

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Nije Brih doneo odluku - pitao je pomocnog sudiju koji je rekao da je bilo “dodira” , Brih ga pitao da li je siguran, ovaj potvrdio. Nemojte odmah napadati coveka. Mislim da nije za crveni iskreno.

Vračarac

pre 5 godina

Jeste teatralan, ali ako mu ne smanje kaznu za direktan crveni, propustiće povratak na Old Traford. Mislim da je delimično i zbog toga plakao, ali isto tako mislim da će mu smanjiti kaznu od 2 dodatne utakmice.

I Ja Sam Zvezdaš

pre 5 godina

Prestrogo dosudjen crveni ! (Bilo bi sasvim dovoljno da mu je dao žuti , ...)
Zašto nije i igraču Valensije dao žuti ?!
Ovom sudiji Brihu treba oduzeti "dozvolu (licencu) za sudjenje UEFA i FIFA tekmi" - poslati ga u penziju bez penzije .

Joca

pre 5 godina

Naravno da nije crveni. Naišao sam na jedan klip na kom je Ronaldo u krupnom kadru. Ronaldo nije čak bio ni blizu ovom liku iz Valensije kad je pao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 19. septembar 2018 22:11)

Naravno da nije za crveni...ali cisto malo da vide ove zvezde kako je kad se oni valjaju po podu a neduzni dobijaju crvene kartone i Ronaldo se posteno valjao i kad je trebalo i kad nije.

Nikola

pre 5 godina

Naravno da nije crveni. Naišao sam na jedan klip na kom je Ronaldo u krupnom kadru. Ronaldo nije čak bio ni blizu ovom liku iz Valensije kad je pao.

Milis

pre 5 godina

Meni je fascinantna Ronaldova gluma da nista nije uradio,a izbacili klip gde se jasno vidi da ga čupa po kosi,nije mu prvi put da ovako nesto radi kada sudija ne gleda.

4ever

pre 5 godina

Udario je igraca po glavi dok je bio na zemlji i to je crveni po svim pravilima.Ali ono sto je najjace od svega je to da on nekome drzi pridike da simulira , hej, Cristiano Ronaldo nekome drzi predavanje o simuliranju !!! Nweverovatno ! On i Nejmar dva najveca padaviraca i simulatora u zadnjih 10-15 god sigurno. Kakva dva foliranta. A nije mu ovo prvi put i da udara protivnike bez lopte. Ovde nije jak kontakt,al to nije bitno,bitna je namera. Crveni i cao ! Brih je smesan sudija al ovde nije pogresio. A ovaj narcis da se zahvali i to dozivotno ljudima u crnom jer da nije bilo njih, ne bi bilo ni jedne LS koju je osvojio sa Realom njiti ti kvazi zlatnih lopti. Koliko samo golova iz ofsajda, nepostojecih penala, nepravednih iskljucenja protivnika i sl. Mislio sam da gore od drugog spanskog blizanca ne moze, ali Real je debelo nadmasio Barcelonu.Katalonci su znali i isamarat pola evrope sa stilom iako su imali i podrsku sudija, dok su ovi imali samo vetar u ledja i to ogroman,to je tajfun bio. Koliko nam vredjaju inteligenciju ,to je strasno.

REALAN

pre 5 godina

Ovde ja primecujem jednu VRLO JASNU CINJENICU. To je razlika u reakciji igraca Valensije i nasih splavara na svetskom prvenstvu..jel ste videli kako se dize POBUNA kod sudije kad je nesto sporno i kad nesto TREBA da se svira a promaklo je a??? E tako braco moja..a ne ko nasi..ubise Mitra a nasi bedak im da dignu ruku i potraze i na neki nacin naprave frku da se pogleda snimak i mozda cak ovaj zamajani sudija promeni odluku..eee tu se vidi tim i svi za jednog jedan za sve..a kod nas..kad se setim Mitar dole na zemlji a Sergej kao glavom nesto pokusava i prolazi pored Mitra ko da ga ne poznaje. Pa kad mi sami sebe ne postujemo sto bi nas pa ovaj Brih postovao ? A crveni danas..vise je izvikan i kao sto rekoh odlican posao igraca Valensije koji su izdivljali na situaciju nego sto je sam crveni karton..moglo je da prodje i neprimeceni kao vecinom..toliko.

it’s my life

pre 5 godina

Malo pre sam napisao.Ne branim Ronalda.Simpatisem Mesija da ne bude zabune.Covek sa svojom glupošću ubi fudbal.Kakav tempo na početku utakmice.Zbog obične “carke” dodeli crveni karton.Pa 90% timova bi ostalo bez cele postave na terenu,da on sudi sve utakmice.Samo golmani bi po njemu ostali na terenu.Covek “uteruje” neku svoju pravdu,a svi dobro znamo mi u Srbiji koliko je ČASTAN ČESTIT I POŠTEN COVEK!!!!

s

pre 5 godina

Dobro, pogresio je, nema sta. Zna da iritira on nekad sa svojim ponasanjem, ali mora se priznati, da ovakav igrac, kakav je radnik Ronaldo, nije bilo u istoriji. Ko ga prati malo vise, videce da on stalno nesto trenira. I ovo njegovo plakanje, tu se vidi koliko je on zeljan trofoja i dokazivanja. Imamo srece sto mozemo da gledamo njega i Mesija, dva igraca najbolja u istoriji. Ovo prepucavanje ko je bolji ostavimo tinejdzerima

Pedja

pre 5 godina

Ovom Brihu se treba zahvaliti i reci mu da vise ne sudi. On nema pojma o sudjenju, niti vidi situacije, nego uvek zavisi od pomocnika, nekad ih slusa, nekad ne, presudjuje otprilike nesto sto i nije video.

Ime

pre 5 godina

Naravno da nije crveni. Naišao sam na jedan klip na kom je Ronaldo u krupnom kadru. Ronaldo nije čak bio ni blizu ovom liku iz Valensije kad je pao.
(Nikola, 19. septembar 2018 22:11)

Ne brukaj se klinac, u prenosu su prikazali pre pocetka drugog poluvremena, pocupao ga je za kosu.

vlada82

pre 5 godina

Cupanje za kosu je vidim za neke crveni!?!? Pa oni samo prilikom jednog kornera toliko urade jedni drugima da bi, ako se primenjuje ovaj kriterijum, samo golmani ostali i oni sto brane kontru!

GM

pre 5 godina

Sta god da je bilo, ovi to nisu ni videli, nego onako, napamet...

Kad nije video dva igraca kako ruse jednog, onda nije moga ni da vidi da li je ovde nekoga uopste i dodirnuo.

Mare

pre 5 godina

Jeste malo detinjasto to sto je plakao ali ljudi razumite covekove iskrene emocije, voli fudbal, voli gol, voli da bude najbolji, to su prirodne ljudske reakcije i nema mu se sta zameriti.
Zbog ovoga ce i ove sezone u inat biti najbolji.
Proradice mu srspki inat iako je portugalac.

Arch Enemy

pre 5 godina

Ovo nije ni za žuti a za crveni je nestvarno,ove sudije stvarno ponekad upropaste utakmicu sa svojom glupošću,bilo bi dobro kad bi se oformilo neko tijelo koje će nakon utakmica zasjedati i novčano kažnjavati ovakve greške pa da vidim onda te tzv.slobodne procjene sudija!

Bojan R.

pre 5 godina

vidim odje se stalno prica kako Brih nece vise bit sudija, pogrijesio protiv Srbije, a sad iskljucio Ronalda ? Vaau... Mrvu stariji se sjecaju Koline i njegove greske za pamcenje u kako bitnoj utakmici, prozivanje zesce, drvlje, kamenje, a sta bi na kraju ? Eto ga kao predsjednik sudijske komisije, kako god se to zvalo, sad im je glavni... Ne shvatate da sudije stite jedni druge da su ka bijeli medjedi, ni svjesni niste koliko su oni 'jaki', sta su sve radili, u kakve su sve kombinacije umijesani, sta se sve od njih trazilo, pa mi ne mozemo ni zamislit kad bi se sad otvorili da pricaju, koliko li je samo velikih meceva namjesteno, koliko li je samo igraca ugaseno pomocu sudija... Nije sve to tako jednostavno kako mi vidimo... Sto se Briha tice vidjecemo i sami sto ce bit, al daleko od toga da on vise nece bit sudija.....

it’s my life

pre 5 godina

Malo pre sam napisao.Ne branim Ronalda.Simpatisem Mesija da ne bude zabune.Covek sa svojom glupošću ubi fudbal.Kakav tempo na početku utakmice.Zbog obične “carke” dodeli crveni karton.Pa 90% timova bi ostalo bez cele postave na terenu,da on sudi sve utakmice.Samo golmani bi po njemu ostali na terenu.Covek “uteruje” neku svoju pravdu,a svi dobro znamo mi u Srbiji koliko je ČASTAN ČESTIT I POŠTEN COVEK!!!!

Nikola

pre 5 godina

Naravno da nije crveni. Naišao sam na jedan klip na kom je Ronaldo u krupnom kadru. Ronaldo nije čak bio ni blizu ovom liku iz Valensije kad je pao.

I Ja Sam Zvezdaš

pre 5 godina

Prestrogo dosudjen crveni ! (Bilo bi sasvim dovoljno da mu je dao žuti , ...)
Zašto nije i igraču Valensije dao žuti ?!
Ovom sudiji Brihu treba oduzeti "dozvolu (licencu) za sudjenje UEFA i FIFA tekmi" - poslati ga u penziju bez penzije .

Mare

pre 5 godina

Jeste malo detinjasto to sto je plakao ali ljudi razumite covekove iskrene emocije, voli fudbal, voli gol, voli da bude najbolji, to su prirodne ljudske reakcije i nema mu se sta zameriti.
Zbog ovoga ce i ove sezone u inat biti najbolji.
Proradice mu srspki inat iako je portugalac.

Arch Enemy

pre 5 godina

Ovo nije ni za žuti a za crveni je nestvarno,ove sudije stvarno ponekad upropaste utakmicu sa svojom glupošću,bilo bi dobro kad bi se oformilo neko tijelo koje će nakon utakmica zasjedati i novčano kažnjavati ovakve greške pa da vidim onda te tzv.slobodne procjene sudija!

Joca

pre 5 godina

Naravno da nije crveni. Naišao sam na jedan klip na kom je Ronaldo u krupnom kadru. Ronaldo nije čak bio ni blizu ovom liku iz Valensije kad je pao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 19. septembar 2018 22:11)

Naravno da nije za crveni...ali cisto malo da vide ove zvezde kako je kad se oni valjaju po podu a neduzni dobijaju crvene kartone i Ronaldo se posteno valjao i kad je trebalo i kad nije.

Pedja

pre 5 godina

Ovom Brihu se treba zahvaliti i reci mu da vise ne sudi. On nema pojma o sudjenju, niti vidi situacije, nego uvek zavisi od pomocnika, nekad ih slusa, nekad ne, presudjuje otprilike nesto sto i nije video.

s

pre 5 godina

Dobro, pogresio je, nema sta. Zna da iritira on nekad sa svojim ponasanjem, ali mora se priznati, da ovakav igrac, kakav je radnik Ronaldo, nije bilo u istoriji. Ko ga prati malo vise, videce da on stalno nesto trenira. I ovo njegovo plakanje, tu se vidi koliko je on zeljan trofoja i dokazivanja. Imamo srece sto mozemo da gledamo njega i Mesija, dva igraca najbolja u istoriji. Ovo prepucavanje ko je bolji ostavimo tinejdzerima

GM

pre 5 godina

Sta god da je bilo, ovi to nisu ni videli, nego onako, napamet...

Kad nije video dva igraca kako ruse jednog, onda nije moga ni da vidi da li je ovde nekoga uopste i dodirnuo.

Bojan R.

pre 5 godina

vidim odje se stalno prica kako Brih nece vise bit sudija, pogrijesio protiv Srbije, a sad iskljucio Ronalda ? Vaau... Mrvu stariji se sjecaju Koline i njegove greske za pamcenje u kako bitnoj utakmici, prozivanje zesce, drvlje, kamenje, a sta bi na kraju ? Eto ga kao predsjednik sudijske komisije, kako god se to zvalo, sad im je glavni... Ne shvatate da sudije stite jedni druge da su ka bijeli medjedi, ni svjesni niste koliko su oni 'jaki', sta su sve radili, u kakve su sve kombinacije umijesani, sta se sve od njih trazilo, pa mi ne mozemo ni zamislit kad bi se sad otvorili da pricaju, koliko li je samo velikih meceva namjesteno, koliko li je samo igraca ugaseno pomocu sudija... Nije sve to tako jednostavno kako mi vidimo... Sto se Briha tice vidjecemo i sami sto ce bit, al daleko od toga da on vise nece bit sudija.....

REALAN

pre 5 godina

Ovde ja primecujem jednu VRLO JASNU CINJENICU. To je razlika u reakciji igraca Valensije i nasih splavara na svetskom prvenstvu..jel ste videli kako se dize POBUNA kod sudije kad je nesto sporno i kad nesto TREBA da se svira a promaklo je a??? E tako braco moja..a ne ko nasi..ubise Mitra a nasi bedak im da dignu ruku i potraze i na neki nacin naprave frku da se pogleda snimak i mozda cak ovaj zamajani sudija promeni odluku..eee tu se vidi tim i svi za jednog jedan za sve..a kod nas..kad se setim Mitar dole na zemlji a Sergej kao glavom nesto pokusava i prolazi pored Mitra ko da ga ne poznaje. Pa kad mi sami sebe ne postujemo sto bi nas pa ovaj Brih postovao ? A crveni danas..vise je izvikan i kao sto rekoh odlican posao igraca Valensije koji su izdivljali na situaciju nego sto je sam crveni karton..moglo je da prodje i neprimeceni kao vecinom..toliko.

Vračarac

pre 5 godina

Jeste teatralan, ali ako mu ne smanje kaznu za direktan crveni, propustiće povratak na Old Traford. Mislim da je delimično i zbog toga plakao, ali isto tako mislim da će mu smanjiti kaznu od 2 dodatne utakmice.

vlada82

pre 5 godina

Cupanje za kosu je vidim za neke crveni!?!? Pa oni samo prilikom jednog kornera toliko urade jedni drugima da bi, ako se primenjuje ovaj kriterijum, samo golmani ostali i oni sto brane kontru!

4ever

pre 5 godina

Udario je igraca po glavi dok je bio na zemlji i to je crveni po svim pravilima.Ali ono sto je najjace od svega je to da on nekome drzi pridike da simulira , hej, Cristiano Ronaldo nekome drzi predavanje o simuliranju !!! Nweverovatno ! On i Nejmar dva najveca padaviraca i simulatora u zadnjih 10-15 god sigurno. Kakva dva foliranta. A nije mu ovo prvi put i da udara protivnike bez lopte. Ovde nije jak kontakt,al to nije bitno,bitna je namera. Crveni i cao ! Brih je smesan sudija al ovde nije pogresio. A ovaj narcis da se zahvali i to dozivotno ljudima u crnom jer da nije bilo njih, ne bi bilo ni jedne LS koju je osvojio sa Realom njiti ti kvazi zlatnih lopti. Koliko samo golova iz ofsajda, nepostojecih penala, nepravednih iskljucenja protivnika i sl. Mislio sam da gore od drugog spanskog blizanca ne moze, ali Real je debelo nadmasio Barcelonu.Katalonci su znali i isamarat pola evrope sa stilom iako su imali i podrsku sudija, dok su ovi imali samo vetar u ledja i to ogroman,to je tajfun bio. Koliko nam vredjaju inteligenciju ,to je strasno.

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Nije Brih doneo odluku - pitao je pomocnog sudiju koji je rekao da je bilo “dodira” , Brih ga pitao da li je siguran, ovaj potvrdio. Nemojte odmah napadati coveka. Mislim da nije za crveni iskreno.

Ime

pre 5 godina

Naravno da nije crveni. Naišao sam na jedan klip na kom je Ronaldo u krupnom kadru. Ronaldo nije čak bio ni blizu ovom liku iz Valensije kad je pao.
(Nikola, 19. septembar 2018 22:11)

Ne brukaj se klinac, u prenosu su prikazali pre pocetka drugog poluvremena, pocupao ga je za kosu.

Milis

pre 5 godina

Meni je fascinantna Ronaldova gluma da nista nije uradio,a izbacili klip gde se jasno vidi da ga čupa po kosi,nije mu prvi put da ovako nesto radi kada sudija ne gleda.

Simon

pre 5 godina

Ovaj sudija je rešio da ostane u centru pažnje po svaku cenu. Brih je velika sramota za fudbal tako da utakmice koje vidim da on sudi sigurno neću gledati, ni reportažu, ni golove, ništa. Ovo nije bilo za crveni ni u njegovim snovima. Kakva glupost, UEFA, sklonite tog Briha.

Ismail

pre 5 godina

Zar ovi iz UEFA i FIFA tog čoveka opet puštaju da sudi?
Da li je neko proveravao odakle mu 2 miliona eura na računu...
FSS treba da pošalje protestno pismo i da zahteva da taj čovek više ne sudi utakmice koje organizuju UEFA i FIFA.

markokiki

pre 5 godina

Slažem se da i Ronaldo treba jednom direktan da dobije, i verovato nije ni on cvećka. Al ovaj slučaj je greška sudije i tu nema pogovora. Ja bas i negotiv Ronalda al ovo za direktan crveni nije ni kod nas u beton ligi.

Marx

pre 5 godina

Brih je bio okrenut leđima što se i vidi na snimku. Ovo je dosudio na osnovu konsultacije sa pomoćnim sudijom.

A opet, lepo je, što reče neko, da Ronaldo vidi kako se drugi osećaju kad se bez razloga valja po terenu.

mrmlj

pre 5 godina

prvo je gurnuo protivnika koji je potom pao a onda ga, dok je sedeo na zemlji, uhvatio za kosu i uneo mu se u lice. nego sta je nego crveni? sta on ili bilo ko drugi ima da dodiruje protivnika po glavi? da je samo gurnuo protivnika, dobio bi zuti ili ni to, ali mora on da se pravi pametan i pokazuje ne znam ni ja sta. jedino mu odajem proznanje sto se nije gurao kod sudije, nije ga vukao za ruku, vikao na njega i sl.

gratis

pre 5 godina

je li moguce da covek sa 34 godine ovako place?? ajd da je finale bilo, ali prva utakmica?!
Real se oslobodio ovog placljivca i to za doobre pare

1Beogradjanin

pre 5 godina

Naravno da je lakše nama ispred TV-a da ocenimo situaciju kada imamo usporeni snimak, nego sudiji na terenu koji mora da donese odluku u tom momentu, ali zato je on i vrlo dobro plaćen za to što radi. Ovo, realno, uzimajući u obzir i autoritet Ronalda, je bilo za usmenu opomenu. Ako je hteo da ga spusti na zemlju i pokaže da je on glavni, sudija je mogao da mu pokaže žuti karton, pa ako baš želi da isključi Ronalda onda da vreba priliku za još jedan karton. Ovo definitivno nije za direktan crveni! Naravno, ostaje pitanje šta je pomoćni sudija preneo glavnom. Preko TV-a i nije delovalo tako dramatično.

markoni

pre 5 godina

@pgman e moj pgmanu, obostrano povlačenje, u pravu si, ali obostrano od strane dvojice protivničkih igrača prema mitroviću, pojma ti nemaš sa životom

borisbl

pre 5 godina

Brih ce vrlo brzozavrsiti karijeru u uefa i fifa.. katastrofalna odluka. Da je Ronaldo uradio nesto, pokusao da picupa ili udariigraca to stoji al da je to crven, mozda u zanzibaru....

Armadajj

pre 5 godina

crveni je dat Ronaldu zbog nesportskog ponasanja, tj. pokusaja cupanja a ne zbog nepostojeceg faula....A da sam ja na Ronaldovom ne znam sta bih uradio ovom sto je tako smesno simulirao

danny

pre 5 godina

Al je ovaj Ronaldo placljivko!!! Čovek ima 30 i kusur, a on zaplače tako lako kao malo dete. Kao čovek mi se nikada nije dopadao, a kao fudbaler je dobar.

nlo

pre 5 godina

Jeste teatralan, ali ako mu ne smanje kaznu za direktan crveni, propustiće povratak na Old Traford. Mislim da je delimično i zbog toga plakao, ali isto tako mislim da će mu smanjiti kaznu od 2 dodatne utakmice.
(Vračarac, 19. septembar 2018 23:16)

Crveni karton u LS nije automatski dve utakmice neigranja, nego jedna. Komisija odlucuje da li treba veca kazna.
Tako da sigurno propusta jednu, a za moguce ostale, zavisi od odluke komisije

Sale

pre 5 godina

Šta je to sa nama Srbima? Svetsko prvenstvo je bilo pre tri meseca a mi i dalje pominjemo kako nam Švaba nije dosudio penal. Ne kapiram kakav je to mentalitet. Da smo nešto valjali, prošli bi dalje. Od Kostarike smo bili bolji i to smo dobili. Od Švajcaraca i Brazilaca nismo, i tako smo i prošli.
Ovo što je bilo sa Ronaldom je druga situacija i nema potrebe spominjati Srbiju.

www

pre 5 godina

Subert@ A zašto je sada poslušao kolegu sudiju a na Svetskom prvenstvu nije? Misliš opametio se? Ne, taj se nikada neće opametiti...

nista o nicemu

pre 5 godina

Brih da ima obraza posle svakog dosudjenog faula na mecu uzeo bi mikrofon i rekao sviram faul, a na SP sam za mnogo jaci kontakt svirao kontrafaul Mitru i izvinjavam se Srbiji zbog toga. Za svaki faul do kraja karijere.

PG_man

pre 5 godina

Odlična odluka, zaslužen crveni karton, ne mogu se vući za kosu protivničkih igrači, to je protiv pravila igre. Odličan i hrabar sudija.I ono protiv Srbije sa Mitrovićem je bila odlična odluka, međusobno povlačenje.

karager

pre 5 godina

Zasluzio je crveni....a srbi kad treba da se vade na sudije tu su najjaci, a kad treba da urade nesto, da odigraju malo bolje, to slabije..

KakavDanakNeiskustvu

pre 5 godina

Koliko je tek plakao kada su kasnije dosudjena 2 penala koja nije mogao da sutira. Mada stvarno ne znam zasto je dobio crveni, on mnogo gore stvari radi na svakoj utakmici (simuliranje, udaranje laktom i pesnicama tokom duela).

aleksa

pre 5 godina

nije slucajno izabran ovaj sudija...
tu je da odradi posao...
ronaldo je fakticki sprecen da igra 3 utakmice
ova i plus min 2 utakmice suspenzije zboh durektnog crvenog
sto bi rekao nas narod para vrti ...

bogoljub

pre 5 godina

Kakvi komentari. Najsmesnije sto su svi ujedinjeni da je penal nad Mitrovicem ali su i ujedinjeninda je Krstajic ocajan jer nije prosao u drzgi krug.
Taj penal nije bas toliko ocigledan bio a ovde je ocigledno da je Ronaldo napravio neki problem.

Igorko

pre 5 godina

Ne razumem se i ne komentarisem pristrasno niti sam navijac Ronalda. Ali svi najveci poznavaoci i sudije su rekli da je za ovo trebao da dobije zuti karton jer nije bilo nasilnog udarca vec reakcije na prethodno povlacenje koja je bila blaga. Mislim da od zutog kartona nije smeo da pomisli vise da pokaze.

Falcon

pre 5 godina

Brih - netalentovani nemač pojma, potkovan tradicionalnom nemačkom nadmenošću. Sinoćna utakmica je postala običan cirkus u režiji jednog klovna. Pa pogledajte samo penal za Valensiju - to se racionalno ne može objasniti!

Sasa

pre 5 godina

(4ever). Tačkom od reci do reci . Nisi napomenuo da se to drugačije zove marketing igrači . To je isto kao kad bi neko rekao da je Melo najbolji kosarkas ikada.

4ever

pre 5 godina

Udario je igraca po glavi dok je bio na zemlji i to je crveni po svim pravilima.Ali ono sto je najjace od svega je to da on nekome drzi pridike da simulira , hej, Cristiano Ronaldo nekome drzi predavanje o simuliranju !!! Nweverovatno ! On i Nejmar dva najveca padaviraca i simulatora u zadnjih 10-15 god sigurno. Kakva dva foliranta. A nije mu ovo prvi put i da udara protivnike bez lopte. Ovde nije jak kontakt,al to nije bitno,bitna je namera. Crveni i cao ! Brih je smesan sudija al ovde nije pogresio. A ovaj narcis da se zahvali i to dozivotno ljudima u crnom jer da nije bilo njih, ne bi bilo ni jedne LS koju je osvojio sa Realom njiti ti kvazi zlatnih lopti. Koliko samo golova iz ofsajda, nepostojecih penala, nepravednih iskljucenja protivnika i sl. Mislio sam da gore od drugog spanskog blizanca ne moze, ali Real je debelo nadmasio Barcelonu.Katalonci su znali i isamarat pola evrope sa stilom iako su imali i podrsku sudija, dok su ovi imali samo vetar u ledja i to ogroman,to je tajfun bio. Koliko nam vredjaju inteligenciju ,to je strasno.

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Nije Brih doneo odluku - pitao je pomocnog sudiju koji je rekao da je bilo “dodira” , Brih ga pitao da li je siguran, ovaj potvrdio. Nemojte odmah napadati coveka. Mislim da nije za crveni iskreno.

Ime

pre 5 godina

Naravno da nije crveni. Naišao sam na jedan klip na kom je Ronaldo u krupnom kadru. Ronaldo nije čak bio ni blizu ovom liku iz Valensije kad je pao.
(Nikola, 19. septembar 2018 22:11)

Ne brukaj se klinac, u prenosu su prikazali pre pocetka drugog poluvremena, pocupao ga je za kosu.

Milis

pre 5 godina

Meni je fascinantna Ronaldova gluma da nista nije uradio,a izbacili klip gde se jasno vidi da ga čupa po kosi,nije mu prvi put da ovako nesto radi kada sudija ne gleda.

PG_man

pre 5 godina

Odlična odluka, zaslužen crveni karton, ne mogu se vući za kosu protivničkih igrači, to je protiv pravila igre. Odličan i hrabar sudija.I ono protiv Srbije sa Mitrovićem je bila odlična odluka, međusobno povlačenje.

Nikola

pre 5 godina

Naravno da nije crveni. Naišao sam na jedan klip na kom je Ronaldo u krupnom kadru. Ronaldo nije čak bio ni blizu ovom liku iz Valensije kad je pao.

Mare

pre 5 godina

Jeste malo detinjasto to sto je plakao ali ljudi razumite covekove iskrene emocije, voli fudbal, voli gol, voli da bude najbolji, to su prirodne ljudske reakcije i nema mu se sta zameriti.
Zbog ovoga ce i ove sezone u inat biti najbolji.
Proradice mu srspki inat iako je portugalac.

Joca

pre 5 godina

Naravno da nije crveni. Naišao sam na jedan klip na kom je Ronaldo u krupnom kadru. Ronaldo nije čak bio ni blizu ovom liku iz Valensije kad je pao.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 19. septembar 2018 22:11)

Naravno da nije za crveni...ali cisto malo da vide ove zvezde kako je kad se oni valjaju po podu a neduzni dobijaju crvene kartone i Ronaldo se posteno valjao i kad je trebalo i kad nije.

s

pre 5 godina

Dobro, pogresio je, nema sta. Zna da iritira on nekad sa svojim ponasanjem, ali mora se priznati, da ovakav igrac, kakav je radnik Ronaldo, nije bilo u istoriji. Ko ga prati malo vise, videce da on stalno nesto trenira. I ovo njegovo plakanje, tu se vidi koliko je on zeljan trofoja i dokazivanja. Imamo srece sto mozemo da gledamo njega i Mesija, dva igraca najbolja u istoriji. Ovo prepucavanje ko je bolji ostavimo tinejdzerima

REALAN

pre 5 godina

Ovde ja primecujem jednu VRLO JASNU CINJENICU. To je razlika u reakciji igraca Valensije i nasih splavara na svetskom prvenstvu..jel ste videli kako se dize POBUNA kod sudije kad je nesto sporno i kad nesto TREBA da se svira a promaklo je a??? E tako braco moja..a ne ko nasi..ubise Mitra a nasi bedak im da dignu ruku i potraze i na neki nacin naprave frku da se pogleda snimak i mozda cak ovaj zamajani sudija promeni odluku..eee tu se vidi tim i svi za jednog jedan za sve..a kod nas..kad se setim Mitar dole na zemlji a Sergej kao glavom nesto pokusava i prolazi pored Mitra ko da ga ne poznaje. Pa kad mi sami sebe ne postujemo sto bi nas pa ovaj Brih postovao ? A crveni danas..vise je izvikan i kao sto rekoh odlican posao igraca Valensije koji su izdivljali na situaciju nego sto je sam crveni karton..moglo je da prodje i neprimeceni kao vecinom..toliko.

it’s my life

pre 5 godina

Malo pre sam napisao.Ne branim Ronalda.Simpatisem Mesija da ne bude zabune.Covek sa svojom glupošću ubi fudbal.Kakav tempo na početku utakmice.Zbog obične “carke” dodeli crveni karton.Pa 90% timova bi ostalo bez cele postave na terenu,da on sudi sve utakmice.Samo golmani bi po njemu ostali na terenu.Covek “uteruje” neku svoju pravdu,a svi dobro znamo mi u Srbiji koliko je ČASTAN ČESTIT I POŠTEN COVEK!!!!

Arch Enemy

pre 5 godina

Ovo nije ni za žuti a za crveni je nestvarno,ove sudije stvarno ponekad upropaste utakmicu sa svojom glupošću,bilo bi dobro kad bi se oformilo neko tijelo koje će nakon utakmica zasjedati i novčano kažnjavati ovakve greške pa da vidim onda te tzv.slobodne procjene sudija!

danny

pre 5 godina

Al je ovaj Ronaldo placljivko!!! Čovek ima 30 i kusur, a on zaplače tako lako kao malo dete. Kao čovek mi se nikada nije dopadao, a kao fudbaler je dobar.

gratis

pre 5 godina

je li moguce da covek sa 34 godine ovako place?? ajd da je finale bilo, ali prva utakmica?!
Real se oslobodio ovog placljivca i to za doobre pare

I Ja Sam Zvezdaš

pre 5 godina

Prestrogo dosudjen crveni ! (Bilo bi sasvim dovoljno da mu je dao žuti , ...)
Zašto nije i igraču Valensije dao žuti ?!
Ovom sudiji Brihu treba oduzeti "dozvolu (licencu) za sudjenje UEFA i FIFA tekmi" - poslati ga u penziju bez penzije .

vlada82

pre 5 godina

Cupanje za kosu je vidim za neke crveni!?!? Pa oni samo prilikom jednog kornera toliko urade jedni drugima da bi, ako se primenjuje ovaj kriterijum, samo golmani ostali i oni sto brane kontru!

bogoljub

pre 5 godina

Kakvi komentari. Najsmesnije sto su svi ujedinjeni da je penal nad Mitrovicem ali su i ujedinjeninda je Krstajic ocajan jer nije prosao u drzgi krug.
Taj penal nije bas toliko ocigledan bio a ovde je ocigledno da je Ronaldo napravio neki problem.

karager

pre 5 godina

Zasluzio je crveni....a srbi kad treba da se vade na sudije tu su najjaci, a kad treba da urade nesto, da odigraju malo bolje, to slabije..

Bojan R.

pre 5 godina

vidim odje se stalno prica kako Brih nece vise bit sudija, pogrijesio protiv Srbije, a sad iskljucio Ronalda ? Vaau... Mrvu stariji se sjecaju Koline i njegove greske za pamcenje u kako bitnoj utakmici, prozivanje zesce, drvlje, kamenje, a sta bi na kraju ? Eto ga kao predsjednik sudijske komisije, kako god se to zvalo, sad im je glavni... Ne shvatate da sudije stite jedni druge da su ka bijeli medjedi, ni svjesni niste koliko su oni 'jaki', sta su sve radili, u kakve su sve kombinacije umijesani, sta se sve od njih trazilo, pa mi ne mozemo ni zamislit kad bi se sad otvorili da pricaju, koliko li je samo velikih meceva namjesteno, koliko li je samo igraca ugaseno pomocu sudija... Nije sve to tako jednostavno kako mi vidimo... Sto se Briha tice vidjecemo i sami sto ce bit, al daleko od toga da on vise nece bit sudija.....

mrmlj

pre 5 godina

prvo je gurnuo protivnika koji je potom pao a onda ga, dok je sedeo na zemlji, uhvatio za kosu i uneo mu se u lice. nego sta je nego crveni? sta on ili bilo ko drugi ima da dodiruje protivnika po glavi? da je samo gurnuo protivnika, dobio bi zuti ili ni to, ali mora on da se pravi pametan i pokazuje ne znam ni ja sta. jedino mu odajem proznanje sto se nije gurao kod sudije, nije ga vukao za ruku, vikao na njega i sl.

Sale

pre 5 godina

Šta je to sa nama Srbima? Svetsko prvenstvo je bilo pre tri meseca a mi i dalje pominjemo kako nam Švaba nije dosudio penal. Ne kapiram kakav je to mentalitet. Da smo nešto valjali, prošli bi dalje. Od Kostarike smo bili bolji i to smo dobili. Od Švajcaraca i Brazilaca nismo, i tako smo i prošli.
Ovo što je bilo sa Ronaldom je druga situacija i nema potrebe spominjati Srbiju.

GM

pre 5 godina

Sta god da je bilo, ovi to nisu ni videli, nego onako, napamet...

Kad nije video dva igraca kako ruse jednog, onda nije moga ni da vidi da li je ovde nekoga uopste i dodirnuo.

Pedja

pre 5 godina

Ovom Brihu se treba zahvaliti i reci mu da vise ne sudi. On nema pojma o sudjenju, niti vidi situacije, nego uvek zavisi od pomocnika, nekad ih slusa, nekad ne, presudjuje otprilike nesto sto i nije video.

Vračarac

pre 5 godina

Jeste teatralan, ali ako mu ne smanje kaznu za direktan crveni, propustiće povratak na Old Traford. Mislim da je delimično i zbog toga plakao, ali isto tako mislim da će mu smanjiti kaznu od 2 dodatne utakmice.

Marx

pre 5 godina

Brih je bio okrenut leđima što se i vidi na snimku. Ovo je dosudio na osnovu konsultacije sa pomoćnim sudijom.

A opet, lepo je, što reče neko, da Ronaldo vidi kako se drugi osećaju kad se bez razloga valja po terenu.

markokiki

pre 5 godina

Slažem se da i Ronaldo treba jednom direktan da dobije, i verovato nije ni on cvećka. Al ovaj slučaj je greška sudije i tu nema pogovora. Ja bas i negotiv Ronalda al ovo za direktan crveni nije ni kod nas u beton ligi.

borisbl

pre 5 godina

Brih ce vrlo brzozavrsiti karijeru u uefa i fifa.. katastrofalna odluka. Da je Ronaldo uradio nesto, pokusao da picupa ili udariigraca to stoji al da je to crven, mozda u zanzibaru....

Simon

pre 5 godina

Ovaj sudija je rešio da ostane u centru pažnje po svaku cenu. Brih je velika sramota za fudbal tako da utakmice koje vidim da on sudi sigurno neću gledati, ni reportažu, ni golove, ništa. Ovo nije bilo za crveni ni u njegovim snovima. Kakva glupost, UEFA, sklonite tog Briha.

Ismail

pre 5 godina

Zar ovi iz UEFA i FIFA tog čoveka opet puštaju da sudi?
Da li je neko proveravao odakle mu 2 miliona eura na računu...
FSS treba da pošalje protestno pismo i da zahteva da taj čovek više ne sudi utakmice koje organizuju UEFA i FIFA.

aleksa

pre 5 godina

nije slucajno izabran ovaj sudija...
tu je da odradi posao...
ronaldo je fakticki sprecen da igra 3 utakmice
ova i plus min 2 utakmice suspenzije zboh durektnog crvenog
sto bi rekao nas narod para vrti ...

markoni

pre 5 godina

@pgman e moj pgmanu, obostrano povlačenje, u pravu si, ali obostrano od strane dvojice protivničkih igrača prema mitroviću, pojma ti nemaš sa životom

1Beogradjanin

pre 5 godina

Naravno da je lakše nama ispred TV-a da ocenimo situaciju kada imamo usporeni snimak, nego sudiji na terenu koji mora da donese odluku u tom momentu, ali zato je on i vrlo dobro plaćen za to što radi. Ovo, realno, uzimajući u obzir i autoritet Ronalda, je bilo za usmenu opomenu. Ako je hteo da ga spusti na zemlju i pokaže da je on glavni, sudija je mogao da mu pokaže žuti karton, pa ako baš želi da isključi Ronalda onda da vreba priliku za još jedan karton. Ovo definitivno nije za direktan crveni! Naravno, ostaje pitanje šta je pomoćni sudija preneo glavnom. Preko TV-a i nije delovalo tako dramatično.

nista o nicemu

pre 5 godina

Brih da ima obraza posle svakog dosudjenog faula na mecu uzeo bi mikrofon i rekao sviram faul, a na SP sam za mnogo jaci kontakt svirao kontrafaul Mitru i izvinjavam se Srbiji zbog toga. Za svaki faul do kraja karijere.

KakavDanakNeiskustvu

pre 5 godina

Koliko je tek plakao kada su kasnije dosudjena 2 penala koja nije mogao da sutira. Mada stvarno ne znam zasto je dobio crveni, on mnogo gore stvari radi na svakoj utakmici (simuliranje, udaranje laktom i pesnicama tokom duela).

Sasa

pre 5 godina

(4ever). Tačkom od reci do reci . Nisi napomenuo da se to drugačije zove marketing igrači . To je isto kao kad bi neko rekao da je Melo najbolji kosarkas ikada.

www

pre 5 godina

Subert@ A zašto je sada poslušao kolegu sudiju a na Svetskom prvenstvu nije? Misliš opametio se? Ne, taj se nikada neće opametiti...

Armadajj

pre 5 godina

crveni je dat Ronaldu zbog nesportskog ponasanja, tj. pokusaja cupanja a ne zbog nepostojeceg faula....A da sam ja na Ronaldovom ne znam sta bih uradio ovom sto je tako smesno simulirao

Igorko

pre 5 godina

Ne razumem se i ne komentarisem pristrasno niti sam navijac Ronalda. Ali svi najveci poznavaoci i sudije su rekli da je za ovo trebao da dobije zuti karton jer nije bilo nasilnog udarca vec reakcije na prethodno povlacenje koja je bila blaga. Mislim da od zutog kartona nije smeo da pomisli vise da pokaze.

nlo

pre 5 godina

Jeste teatralan, ali ako mu ne smanje kaznu za direktan crveni, propustiće povratak na Old Traford. Mislim da je delimično i zbog toga plakao, ali isto tako mislim da će mu smanjiti kaznu od 2 dodatne utakmice.
(Vračarac, 19. septembar 2018 23:16)

Crveni karton u LS nije automatski dve utakmice neigranja, nego jedna. Komisija odlucuje da li treba veca kazna.
Tako da sigurno propusta jednu, a za moguce ostale, zavisi od odluke komisije

Falcon

pre 5 godina

Brih - netalentovani nemač pojma, potkovan tradicionalnom nemačkom nadmenošću. Sinoćna utakmica je postala običan cirkus u režiji jednog klovna. Pa pogledajte samo penal za Valensiju - to se racionalno ne može objasniti!