Sreda, 19.09.2018.

00:35

Milojević o Liverpulu i PSŽ: Napoli mirno da spava, tvrd smo orah

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, rekao je da je zadovoljan učinjenim u prvom kolu Lige šampiona.

Izvor: B92

Milojeviæ o Liverpulu i PSŽ: Napoli mirno da spava, tvrd smo orah IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 5 godina

Koliko si poleteo, e sada cu da te vidim kada je psz u problemu i kada izadju da daju 10 komada, jer ih sejk gleda sa tribina i trlja ruke kako ce da ih pegla ako vam ne daju 6 komada
(doci ce djavo po svoje, 19. septembar 2018 09:37) # Link komentara

"Sejk"? Stvarno? Od cega? Dete, koliko godina imas? Koji si razred osnovne? Ajde nazad u klupu i ne komentarisi ozbiljne stvari.
A Miloju sve cestitke, covek zna da igra na rezultat.

Zvezda le a le a le

pre 5 godina

Veliko BRAVO za Miloja i sve momke na igri i rezultatu protiv nekoga toliko jaceg nije ni moglo mnogo bolje !!!
Grobari molim vas ugasite se,jako je glupo sa vase strane da se uopste javljate osim ako ne zelite da cestitate...

Džoni

pre 5 godina

Miloje je prvi naš trener koji kad igra defanzivno(bunkericu) to uradi kako treba i dođemo do cilja. Kroz istoriju ekipe i Zvezde i reprezentacije kad god su tako igrali dobijale su golove i gubile mečeve. Nikada ni jedna naša ekipa nije znala da igra na rezultat do Milojeve Zvezde i to je njegov veliki kvalitet kao trenera. Kad se igra protiv slabijih i sebi ravnih onda se igra ofanzivno a kada se igra protiv mnogo kvalitetnijih onda defanziva i to i u jednom i u drugom slučaju do sada daje rezultate i to je za svaki respekt.

Džoni

pre 5 godina

Al' su se ovi raskukali nad sudbinom Napolija? Bolje gledajte i učite kako se to radi pa isto tako bunkerom u nedelju da probate da nam otkinete bod ako budete dobri?

Bane

pre 5 godina

(Bojan R., 19. septembar 2018 07:35)

A ne smete kanda da se nadigravate sa Radnikom jer tako. Vaši komentari nakon te pobede je bilo da će te razbiti Napoli da nema šta da traži u grotlu Marakane. I sad čitam kako su oni vanzemaljci a vi igrali sa njima 0-0. Samo se vi iživljavate na slabijima jer za bolje i niste.

Bane

pre 5 godina

(Jah, 19. septembar 2018 01:06)

Da bi drugar imao jake utakmice kao što ih nemaš. Nije poenta da sve pare idu Zvezdi i Partizanu. Normalno da su svi loši kad se iste ne ulaže ni jedan pišljiv dinar. A za to je kriva država jer pumpa pare tamo gde ne treba. I posle se slavi X protiv Napolija a raduje se pobeda nad Radnikom od 6-0. I tu će te ostati godinama.

Hygge

pre 5 godina

Jeste, nezgodna ste ekipa, niste pobedili Trnavu u dve utakmice, Salcburg u dve utakmice i samo nebesa znaju kako ste prosli dalje i onda odigrali tekmu sa 26% poseda, gde je Napoli napucao 20 suteva ka golu uz dve precke i nekoliko ludackih odbrana, izvukoste bod.

Eto malo objektivnosti koliko ste nezgodna ekipa.
(todor, 19. septembar 2018 01:19)

Vidi, to i nije cilj, jer smo u grupi sa mnogo bogatijim ekipama. Da ti objasnim šta je Zvezdin cilj: POTPUNA DOMINACIJA u našoj ligi makar sledećih 20 godina. Uzeti poneki bod, zaraditi novac, vratiti dug, stabilizovati klub i pokušati ulaziti u LŠ svake godine. Porediti današnje klupske velikane sa ostatkom evropskih i svetskih klubova je smešno. Prebacivati Zvezdi što eto nije igrala ofanzivno mogu samo njeni mrzitelji, nikako Zvezdaši. Jasno je da vas plaši Zvezdin zarađen novac jer vas za deceniju ili dve baca u zapećak. TZaj novac obezbeđuje ZVEZDINU DOMINACIJU u našoj ligi!

Kada naši klubovi moraju da prodaju mlade igrače makar sa naznakom talenta - a da bi klubovi preživeli, onda je jasno kakve igrače mogu takvi klubovi da si priušte. Ili slobodan transfer ili nešto malo obeštećenja. I to ne vrhunske i u najboljim godinama već manje poznate i igrače koji su prešli svoj zenit. Sve vi to odlično znate, ali je pakost, naročito kod dežurnih balkanskih mrzitelja Zvezde - za Ginisa.

.

pre 5 godina

Hahaha vidi grobare što nama pričaju o taktici i bunkeru a oni se brane protiv Proletera sa svih 10 u šesnaest zadnjih 20 minuta hahahaha

Miodrag +32 Bozovic Grof

pre 5 godina

Vidim grobarcici posto ne znaju sta ce od muke spominju Ligu sampiona 2003, od tada je fudbal strasno napredovao, vi niste svesni toga... Zvezda se sprdala sa tim partizanom te sezone a sezonu pre toga kada je dobila Partizan 0:3 na Jna a vi namestanjem dosli do titule i ko zna kako...Vidi se da vam je jako teskom
(Dexim, 19. septembar 2018 00:45)


To je cak potvrdio i njihov tadasnji trener

Ciganin

pre 5 godina

Bravo Gospodine kako si pogodio sa izmenom kad si ubacio Jovancica....moze moja Zvezda jos bolje da igra i igrace sledece godine prolazimo grupu.Pozdrav cigani

Ja

pre 5 godina

Ljudi igra jeste bunkerica, ali ovo je za njih novi nivo fudbala, treba im utakmica da bi pod manjim pritiskom igrali.

Videlo se da su svi bili u strahu da se ne odigra pogresan pas i da Napoli napravi visak...

Srbin

pre 5 godina

Hahaha.. Tvrd ste orah, sa 32% posto poseda lopte i 6 suta na gol od toga dva u okvir gola??? Naspram 68 % poseda protivnika i 21 suta na gol, od toga 10 u okvir gola! Bravoza fudbal u Srbiji.. Hahaha

Ja

pre 5 godina

Jeste, nezgodna ste ekipa, niste pobedili Trnavu u dve utakmice, Salcburg u dve utakmice i samo nebesa znaju kako ste prosli dalje i onda odigrali tekmu sa 26% poseda, gde je Napoli napucao 20 suteva ka golu uz dve precke i nekoliko ludackih odbrana, izvukoste bod. 

Eto malo objektivnosti koliko ste nezgodna ekipa.
(todor, 19. septembar 2018 01:19)

Jel pošla suzica? :(

doci ce djavo po svoje

pre 5 godina

Koliko si poleteo, e sada cu da te vidim kada je psz u problemu i kada izadju da daju 10 komada, jer ih sejk gleda sa tribina i trlja ruke kako ce da ih pegla ako vam ne daju 6 komada

Magelan

pre 5 godina

Ala se ovaj primio.Kakvu ste srecu imali da su vas otvorili primili bi 5 komada i samo je pitanje momenta kada ce te se raspasti a onda ce vas demolirati.To ce ujedno biti i kraj ovog ciklusa nevidjene srece u zeebu i rezultatu gdje se branite grcevito 90 minuta i dva puta predjete centar tako ste se i plasirali u ls.

realno

pre 5 godina

najsrecniji klub pod kapom nebeskom. nece lopta u gol pa to ti je.
bunker 90 min.

ALI ova utakmica je bila / ce biti najlaksa od svih 6.
u sledecim nece im pomoci ni bunker ni sreca. bice crtani film.

ada

pre 5 godina

Samo se vi lozite da ste neka sila,imal iste srece bili su mnogo bolji.Ide derbi pa pazite da ne bude posle nije nam bitan,ovo je bitnije.

Mikii

pre 5 godina

Anceloti i ekipa zaista mogu mirno da spavaju, ispali su iz lige sampiona vec u prvom kolu. Ko ne moze da uvalja gol triput slabijem timu, ni ne zasluzuje bolje.

it’s my life

pre 5 godina

Smirena i odmerena izjava Milojevica.Gledao sam uživo intervju posle utakmice.Veliku količinu energije je potrošio.Kao da je on “špartao” po terenu a ne igrači Zvezde.Ako ovako nastavi vidim ga u budućnosti kao selektora reprezentacije.Misljenja sam da je on glavni “krivac” sto Zvezda igra ligu šampiona.Dzabe Terza ne silazi sa svih sajtova.Zvezda kod nekog drugog trenera ne bi sa ovim sastavom igrala ni ligu Evrope,..Stub je Crvene Zvezde u svakom smislu te reci,...

Bojan R.

pre 5 godina

Hvaaalaa Miloje na svemu, na svoj ovoj sreci ! Svaki normalni/realni navijac Zvezde zna dje smo i koliko smo daleko od ovih timova, da nema nadigravanjansa njima, svaka cast za igru i borbenost sinoc... Uzeti bod pored onakve ekipe je ravno nevjerovatnom !!! A plac komsija, to je tek za nepovjerovat ! Toliko su komentara ostavili da imam da citam par dana i da se dobro ismijem !

bunjuel

pre 5 godina

pa kako tako, Milojeviću, nije ti se uklapao u sistem? Znaš li ti šta se dešava trenerima kojima se igrač po izboru čaršije ne uklapa u sistem?

GM

pre 5 godina

Umesto ovo da se peva
https://www.youtube.com/watch?v=ERweLBw_7Xw

Ono svako malo neke la la pesme, a na severu, stadionu krcato.

Kad se desilo poslednji put da nema pesme Pune tribine ludih navijaca?!

duki

pre 5 godina

za nijansu previse defanzivna partija za moj ukus. mislim da je causic bio visak u postavi jer kada smo napadali cinili smo to uglavnom sa 3 igraca protiv 5-6 njihovih i tesko je bilo bilo sta uraditi. plan je bio da se cekaju njihove greske ali tesko da ce ih napraviti kada ne izvrsimo ozbiljan pritisak tokom meca. s druge strane jedan njihov stoper vredi kao citava nasa ekipa a 2 igraca sa klupe vise nego ceo stadion sa infrastrukturom pa je tesko to zanemariti. najbitniji je rezultat a on je odlican i mozda da smo se otvorili primili bi 2 komada jer su stvarno preozbiljni, ne mogu ni da zamislim liverpul i psg na sta lice. svaka cast miloje, svaka cast momci, svi su ostavili srce i zadnji atom snage na terenu.

Baraba

pre 5 godina

Sećam se da su neki na esport sekciji kukali zato što se koristi reč "roster" za sastave timova na tom delu sajta, zašto sada ne kažete to isto i treneru Zvezde?

George Costanza

pre 5 godina

95% zasluga za prošlu i ovu sezonu sleduje ovom skromnom gospodinu! Bez napadača uz dužno poštovanje Pavkovu koji je za klasu bolji od Pešića i Stojiljkovica, i bez klasičnog plejmejkera uveo nas je u ligu šampiona. Večerašnjom utakmicom sam prezadovoljan. Zadovoljan bih bio da smo svih 6 utakmica izgubili sa 2-3 razlike bez brukanja(6:0, 7:0 itd.), a večerašnji uspeh je prevazišao sva moja očekivanja. Trener mora da bodri ekipu i priča im da se bore za prolaz dalje i da imaju šanse, igrači moraju da bodre sebe da mogu u drugi krug inače ne bi imalo smisla. Ali realno svaki bod i svaki postignut gol vredi kao kuća. Čuda su moguća, da ostvarimo još neki bod ili čak pobedu ali to je sve u domenu sreće. Sve tri ekipe u našoj grupi su mnogo, značajno bolje od nas. Realno za ligu šampiona se bori 10 ekipa, ostale su tu da popune broj, Porto 2003. izuzetak koji potvrđuje pravilo. PSV, Ajax, Benfika, Porto, Marsej, pucaju redovno i nisu konkurenti u Ligu šampiona a naša dva najveća kluba su presrećna kada im prodaju najtalentovanije igrače za 5-8 miliona evra (tolika je godišnja plata osrednjem igraču Napolija) a Nejmar ili Salah imaju godišnju platu u vrednosti kompletnog tima CZ. Svi koji su nezadovoljni Zvezdinom igrom večeras ili su nerealni ili zlonamerni. Ja ne pamtim kvalitetniju Zvezdu u poslednjih 20 godina koliko pratim fudbal a sve zasluge idu Milojeviću. Imala je Zvezda i talentovanije ekipe pune potencijala ali džabe kada su redovno ispadale u kval. zbog neiskustva I nemanja taktike, odnosno trenera koji zna od svakog igrača da izvuče ono najbolje a da prikrije max nedostatke.

Naslovi i izjave...

pre 5 godina

Pukom srećom nije 5:0 za Napoli, šta vi pričate....

A volite remi više nego leba.

Kakva jaka dva šuta na gol bruka.

Zašto nisu bili penali?

Gde je Milojko Pantić?

Jah

pre 5 godina

Da odigramo nereseno protiv PSG i Liverpula kuci to bi bilo odlicno, ostalo nek nas izbuse. Nek bude sve 0:0 kuci i nek ne damo ni jedan gol na strani mi i dalje smo dosta uradili sa ovakvim protivnicima.
Od svih grupa ova je bukvalno najteza.
Napoli je promenio trenera, doveo OK igrace i idu na skudeto
Liverpul je godinama konstntna ekipa i ide na LS i na PL
PSG je vec sampion Francuske i ako je tek pocelo prvensto, i ovo im je prioritet

A nama, pa nama je prioritet da i sledece godine budemo tu, tako da i sve da izgubimo do kraja bitno je da ovi igraci budu tu i sledece godine.
Da ne krenemo od prvog kola kao do sada
Da mozemo da igramo sa svima u kvalifikacijama, jer tesko ce se ponoviti ovakvi protivnici i sreca. Moramo da idemo na znanje i na igrace.
Ovaj tim da ostane i da se doda jos po neki dobar igrac eto nas ponovo u LS.
Pogotovo, sto kao sto se i sada vidi, najbitnije je da tim ostane na okupu i da se igraju jake utakmice. Ne moze nama jedan Partizan koji se raspada (steta sto je tako) i Vojvodina (koja je jos gora) da budu pripreme za jedan PSG, Napoli ili Liverpul

todor

pre 5 godina

Jeste, nezgodna ste ekipa, niste pobedili Trnavu u dve utakmice, Salcburg u dve utakmice i samo nebesa znaju kako ste prosli dalje i onda odigrali tekmu sa 26% poseda, gde je Napoli napucao 20 suteva ka golu uz dve precke i nekoliko ludackih odbrana, izvukoste bod.

Eto malo objektivnosti koliko ste nezgodna ekipa.

clouds

pre 5 godina

Kad slusam Milojevica i igrace zvezde ubedjen sam da u timu Napolija igraju golman i 10 kloniranih Ronalda sa maskom na licu da ih ne
prepoznamo.

sasa jokic

pre 5 godina

Miloje, cemu ono Borjanovo ispucavanje svake lopte, koje su sve bile poklon Napoliju? Krenite sa zemlje pobogu, zasto prodavati desetine tesko osvojenih lopti?

Sale

pre 5 godina

Miloje je najbolja stvar koja se dogodila Zvezdi od svetske titule. Preko noci zameni sramocenje od Kairata sa 0-0 protiv ovakvog Napolija, covek je zaista trenerski mag.

Ljovisna

pre 5 godina

Od vremena Ambasadora( Branka stankovica,koji je Zvezdu doveo u prvo evropsko finale 1979-e)Zvezda nije imala ovakvog gospodina na klupi.Bilo je trenera koji su osvajali titule,vodili Zvezdu do prvaka Evrope,do titule svetskog prvaka, do 1/4,1/2 finala evrokupova,ali jedan je Miloje, naravno uz veliko postovanje prema Miljanu,Ljupku,Gojku,Vladici,slavoljubu...

Trance

pre 5 godina

Samo obratite paznju na broj i sadrzinu grobarskih komentara.... Od Forza Napoli do besa na koji nacin zvezda igra, nigde nisam video tako nesto da se neko toliko potresa kako neki tim igra...ovo ako nije kompleks ne znam sta je..

Dexim

pre 5 godina

Vidim grobarcici posto ne znaju sta ce od muke spominju Ligu sampiona 2003, od tada je fudbal strasno napredovao, vi niste svesni toga... Zvezda se sprdala sa tim partizanom te sezone a sezonu pre toga kada je dobila Partizan 0:3 na Jna a vi namestanjem dosli do titule i ko zna kako...Vidi se da vam je jako teskom

it’s my life

pre 5 godina

Smirena i odmerena izjava Milojevica.Gledao sam uživo intervju posle utakmice.Veliku količinu energije je potrošio.Kao da je on “špartao” po terenu a ne igrači Zvezde.Ako ovako nastavi vidim ga u budućnosti kao selektora reprezentacije.Misljenja sam da je on glavni “krivac” sto Zvezda igra ligu šampiona.Dzabe Terza ne silazi sa svih sajtova.Zvezda kod nekog drugog trenera ne bi sa ovim sastavom igrala ni ligu Evrope,..Stub je Crvene Zvezde u svakom smislu te reci,...

Bojan R.

pre 5 godina

Hvaaalaa Miloje na svemu, na svoj ovoj sreci ! Svaki normalni/realni navijac Zvezde zna dje smo i koliko smo daleko od ovih timova, da nema nadigravanjansa njima, svaka cast za igru i borbenost sinoc... Uzeti bod pored onakve ekipe je ravno nevjerovatnom !!! A plac komsija, to je tek za nepovjerovat ! Toliko su komentara ostavili da imam da citam par dana i da se dobro ismijem !

Sale

pre 5 godina

Miloje je najbolja stvar koja se dogodila Zvezdi od svetske titule. Preko noci zameni sramocenje od Kairata sa 0-0 protiv ovakvog Napolija, covek je zaista trenerski mag.

Ja

pre 5 godina

Jeste, nezgodna ste ekipa, niste pobedili Trnavu u dve utakmice, Salcburg u dve utakmice i samo nebesa znaju kako ste prosli dalje i onda odigrali tekmu sa 26% poseda, gde je Napoli napucao 20 suteva ka golu uz dve precke i nekoliko ludackih odbrana, izvukoste bod. 

Eto malo objektivnosti koliko ste nezgodna ekipa.
(todor, 19. septembar 2018 01:19)

Jel pošla suzica? :(

Jah

pre 5 godina

Da odigramo nereseno protiv PSG i Liverpula kuci to bi bilo odlicno, ostalo nek nas izbuse. Nek bude sve 0:0 kuci i nek ne damo ni jedan gol na strani mi i dalje smo dosta uradili sa ovakvim protivnicima.
Od svih grupa ova je bukvalno najteza.
Napoli je promenio trenera, doveo OK igrace i idu na skudeto
Liverpul je godinama konstntna ekipa i ide na LS i na PL
PSG je vec sampion Francuske i ako je tek pocelo prvensto, i ovo im je prioritet

A nama, pa nama je prioritet da i sledece godine budemo tu, tako da i sve da izgubimo do kraja bitno je da ovi igraci budu tu i sledece godine.
Da ne krenemo od prvog kola kao do sada
Da mozemo da igramo sa svima u kvalifikacijama, jer tesko ce se ponoviti ovakvi protivnici i sreca. Moramo da idemo na znanje i na igrace.
Ovaj tim da ostane i da se doda jos po neki dobar igrac eto nas ponovo u LS.
Pogotovo, sto kao sto se i sada vidi, najbitnije je da tim ostane na okupu i da se igraju jake utakmice. Ne moze nama jedan Partizan koji se raspada (steta sto je tako) i Vojvodina (koja je jos gora) da budu pripreme za jedan PSG, Napoli ili Liverpul

George Costanza

pre 5 godina

95% zasluga za prošlu i ovu sezonu sleduje ovom skromnom gospodinu! Bez napadača uz dužno poštovanje Pavkovu koji je za klasu bolji od Pešića i Stojiljkovica, i bez klasičnog plejmejkera uveo nas je u ligu šampiona. Večerašnjom utakmicom sam prezadovoljan. Zadovoljan bih bio da smo svih 6 utakmica izgubili sa 2-3 razlike bez brukanja(6:0, 7:0 itd.), a večerašnji uspeh je prevazišao sva moja očekivanja. Trener mora da bodri ekipu i priča im da se bore za prolaz dalje i da imaju šanse, igrači moraju da bodre sebe da mogu u drugi krug inače ne bi imalo smisla. Ali realno svaki bod i svaki postignut gol vredi kao kuća. Čuda su moguća, da ostvarimo još neki bod ili čak pobedu ali to je sve u domenu sreće. Sve tri ekipe u našoj grupi su mnogo, značajno bolje od nas. Realno za ligu šampiona se bori 10 ekipa, ostale su tu da popune broj, Porto 2003. izuzetak koji potvrđuje pravilo. PSV, Ajax, Benfika, Porto, Marsej, pucaju redovno i nisu konkurenti u Ligu šampiona a naša dva najveća kluba su presrećna kada im prodaju najtalentovanije igrače za 5-8 miliona evra (tolika je godišnja plata osrednjem igraču Napolija) a Nejmar ili Salah imaju godišnju platu u vrednosti kompletnog tima CZ. Svi koji su nezadovoljni Zvezdinom igrom večeras ili su nerealni ili zlonamerni. Ja ne pamtim kvalitetniju Zvezdu u poslednjih 20 godina koliko pratim fudbal a sve zasluge idu Milojeviću. Imala je Zvezda i talentovanije ekipe pune potencijala ali džabe kada su redovno ispadale u kval. zbog neiskustva I nemanja taktike, odnosno trenera koji zna od svakog igrača da izvuče ono najbolje a da prikrije max nedostatke.

Dexim

pre 5 godina

Vidim grobarcici posto ne znaju sta ce od muke spominju Ligu sampiona 2003, od tada je fudbal strasno napredovao, vi niste svesni toga... Zvezda se sprdala sa tim partizanom te sezone a sezonu pre toga kada je dobila Partizan 0:3 na Jna a vi namestanjem dosli do titule i ko zna kako...Vidi se da vam je jako teskom

Ja

pre 5 godina

Ljudi igra jeste bunkerica, ali ovo je za njih novi nivo fudbala, treba im utakmica da bi pod manjim pritiskom igrali.

Videlo se da su svi bili u strahu da se ne odigra pogresan pas i da Napoli napravi visak...

Hygge

pre 5 godina

Jeste, nezgodna ste ekipa, niste pobedili Trnavu u dve utakmice, Salcburg u dve utakmice i samo nebesa znaju kako ste prosli dalje i onda odigrali tekmu sa 26% poseda, gde je Napoli napucao 20 suteva ka golu uz dve precke i nekoliko ludackih odbrana, izvukoste bod.

Eto malo objektivnosti koliko ste nezgodna ekipa.
(todor, 19. septembar 2018 01:19)

Vidi, to i nije cilj, jer smo u grupi sa mnogo bogatijim ekipama. Da ti objasnim šta je Zvezdin cilj: POTPUNA DOMINACIJA u našoj ligi makar sledećih 20 godina. Uzeti poneki bod, zaraditi novac, vratiti dug, stabilizovati klub i pokušati ulaziti u LŠ svake godine. Porediti današnje klupske velikane sa ostatkom evropskih i svetskih klubova je smešno. Prebacivati Zvezdi što eto nije igrala ofanzivno mogu samo njeni mrzitelji, nikako Zvezdaši. Jasno je da vas plaši Zvezdin zarađen novac jer vas za deceniju ili dve baca u zapećak. TZaj novac obezbeđuje ZVEZDINU DOMINACIJU u našoj ligi!

Kada naši klubovi moraju da prodaju mlade igrače makar sa naznakom talenta - a da bi klubovi preživeli, onda je jasno kakve igrače mogu takvi klubovi da si priušte. Ili slobodan transfer ili nešto malo obeštećenja. I to ne vrhunske i u najboljim godinama već manje poznate i igrače koji su prešli svoj zenit. Sve vi to odlično znate, ali je pakost, naročito kod dežurnih balkanskih mrzitelja Zvezde - za Ginisa.

duki

pre 5 godina

za nijansu previse defanzivna partija za moj ukus. mislim da je causic bio visak u postavi jer kada smo napadali cinili smo to uglavnom sa 3 igraca protiv 5-6 njihovih i tesko je bilo bilo sta uraditi. plan je bio da se cekaju njihove greske ali tesko da ce ih napraviti kada ne izvrsimo ozbiljan pritisak tokom meca. s druge strane jedan njihov stoper vredi kao citava nasa ekipa a 2 igraca sa klupe vise nego ceo stadion sa infrastrukturom pa je tesko to zanemariti. najbitniji je rezultat a on je odlican i mozda da smo se otvorili primili bi 2 komada jer su stvarno preozbiljni, ne mogu ni da zamislim liverpul i psg na sta lice. svaka cast miloje, svaka cast momci, svi su ostavili srce i zadnji atom snage na terenu.

Ciganin

pre 5 godina

Bravo Gospodine kako si pogodio sa izmenom kad si ubacio Jovancica....moze moja Zvezda jos bolje da igra i igrace sledece godine prolazimo grupu.Pozdrav cigani

Trance

pre 5 godina

Samo obratite paznju na broj i sadrzinu grobarskih komentara.... Od Forza Napoli do besa na koji nacin zvezda igra, nigde nisam video tako nesto da se neko toliko potresa kako neki tim igra...ovo ako nije kompleks ne znam sta je..

Ljovisna

pre 5 godina

Od vremena Ambasadora( Branka stankovica,koji je Zvezdu doveo u prvo evropsko finale 1979-e)Zvezda nije imala ovakvog gospodina na klupi.Bilo je trenera koji su osvajali titule,vodili Zvezdu do prvaka Evrope,do titule svetskog prvaka, do 1/4,1/2 finala evrokupova,ali jedan je Miloje, naravno uz veliko postovanje prema Miljanu,Ljupku,Gojku,Vladici,slavoljubu...

.

pre 5 godina

Hahaha vidi grobare što nama pričaju o taktici i bunkeru a oni se brane protiv Proletera sa svih 10 u šesnaest zadnjih 20 minuta hahahaha

Miodrag +32 Bozovic Grof

pre 5 godina

Vidim grobarcici posto ne znaju sta ce od muke spominju Ligu sampiona 2003, od tada je fudbal strasno napredovao, vi niste svesni toga... Zvezda se sprdala sa tim partizanom te sezone a sezonu pre toga kada je dobila Partizan 0:3 na Jna a vi namestanjem dosli do titule i ko zna kako...Vidi se da vam je jako teskom
(Dexim, 19. septembar 2018 00:45)


To je cak potvrdio i njihov tadasnji trener

Džoni

pre 5 godina

Miloje je prvi naš trener koji kad igra defanzivno(bunkericu) to uradi kako treba i dođemo do cilja. Kroz istoriju ekipe i Zvezde i reprezentacije kad god su tako igrali dobijale su golove i gubile mečeve. Nikada ni jedna naša ekipa nije znala da igra na rezultat do Milojeve Zvezde i to je njegov veliki kvalitet kao trenera. Kad se igra protiv slabijih i sebi ravnih onda se igra ofanzivno a kada se igra protiv mnogo kvalitetnijih onda defanziva i to i u jednom i u drugom slučaju do sada daje rezultate i to je za svaki respekt.

todor

pre 5 godina

Jeste, nezgodna ste ekipa, niste pobedili Trnavu u dve utakmice, Salcburg u dve utakmice i samo nebesa znaju kako ste prosli dalje i onda odigrali tekmu sa 26% poseda, gde je Napoli napucao 20 suteva ka golu uz dve precke i nekoliko ludackih odbrana, izvukoste bod.

Eto malo objektivnosti koliko ste nezgodna ekipa.

Džoni

pre 5 godina

Al' su se ovi raskukali nad sudbinom Napolija? Bolje gledajte i učite kako se to radi pa isto tako bunkerom u nedelju da probate da nam otkinete bod ako budete dobri?

Zvezda le a le a le

pre 5 godina

Veliko BRAVO za Miloja i sve momke na igri i rezultatu protiv nekoga toliko jaceg nije ni moglo mnogo bolje !!!
Grobari molim vas ugasite se,jako je glupo sa vase strane da se uopste javljate osim ako ne zelite da cestitate...

sasa jokic

pre 5 godina

Miloje, cemu ono Borjanovo ispucavanje svake lopte, koje su sve bile poklon Napoliju? Krenite sa zemlje pobogu, zasto prodavati desetine tesko osvojenih lopti?

realno

pre 5 godina

najsrecniji klub pod kapom nebeskom. nece lopta u gol pa to ti je.
bunker 90 min.

ALI ova utakmica je bila / ce biti najlaksa od svih 6.
u sledecim nece im pomoci ni bunker ni sreca. bice crtani film.

bunjuel

pre 5 godina

pa kako tako, Milojeviću, nije ti se uklapao u sistem? Znaš li ti šta se dešava trenerima kojima se igrač po izboru čaršije ne uklapa u sistem?

Naslovi i izjave...

pre 5 godina

Pukom srećom nije 5:0 za Napoli, šta vi pričate....

A volite remi više nego leba.

Kakva jaka dva šuta na gol bruka.

Zašto nisu bili penali?

Gde je Milojko Pantić?

Mikii

pre 5 godina

Anceloti i ekipa zaista mogu mirno da spavaju, ispali su iz lige sampiona vec u prvom kolu. Ko ne moze da uvalja gol triput slabijem timu, ni ne zasluzuje bolje.

GM

pre 5 godina

Umesto ovo da se peva
https://www.youtube.com/watch?v=ERweLBw_7Xw

Ono svako malo neke la la pesme, a na severu, stadionu krcato.

Kad se desilo poslednji put da nema pesme Pune tribine ludih navijaca?!

Magelan

pre 5 godina

Ala se ovaj primio.Kakvu ste srecu imali da su vas otvorili primili bi 5 komada i samo je pitanje momenta kada ce te se raspasti a onda ce vas demolirati.To ce ujedno biti i kraj ovog ciklusa nevidjene srece u zeebu i rezultatu gdje se branite grcevito 90 minuta i dva puta predjete centar tako ste se i plasirali u ls.

ada

pre 5 godina

Samo se vi lozite da ste neka sila,imal iste srece bili su mnogo bolji.Ide derbi pa pazite da ne bude posle nije nam bitan,ovo je bitnije.

Srbin

pre 5 godina

Hahaha.. Tvrd ste orah, sa 32% posto poseda lopte i 6 suta na gol od toga dva u okvir gola??? Naspram 68 % poseda protivnika i 21 suta na gol, od toga 10 u okvir gola! Bravoza fudbal u Srbiji.. Hahaha

clouds

pre 5 godina

Kad slusam Milojevica i igrace zvezde ubedjen sam da u timu Napolija igraju golman i 10 kloniranih Ronalda sa maskom na licu da ih ne
prepoznamo.

Baraba

pre 5 godina

Sećam se da su neki na esport sekciji kukali zato što se koristi reč "roster" za sastave timova na tom delu sajta, zašto sada ne kažete to isto i treneru Zvezde?

Nikola

pre 5 godina

Koliko si poleteo, e sada cu da te vidim kada je psz u problemu i kada izadju da daju 10 komada, jer ih sejk gleda sa tribina i trlja ruke kako ce da ih pegla ako vam ne daju 6 komada
(doci ce djavo po svoje, 19. septembar 2018 09:37) # Link komentara

"Sejk"? Stvarno? Od cega? Dete, koliko godina imas? Koji si razred osnovne? Ajde nazad u klupu i ne komentarisi ozbiljne stvari.
A Miloju sve cestitke, covek zna da igra na rezultat.

doci ce djavo po svoje

pre 5 godina

Koliko si poleteo, e sada cu da te vidim kada je psz u problemu i kada izadju da daju 10 komada, jer ih sejk gleda sa tribina i trlja ruke kako ce da ih pegla ako vam ne daju 6 komada

Bane

pre 5 godina

(Bojan R., 19. septembar 2018 07:35)

A ne smete kanda da se nadigravate sa Radnikom jer tako. Vaši komentari nakon te pobede je bilo da će te razbiti Napoli da nema šta da traži u grotlu Marakane. I sad čitam kako su oni vanzemaljci a vi igrali sa njima 0-0. Samo se vi iživljavate na slabijima jer za bolje i niste.

Bane

pre 5 godina

(Jah, 19. septembar 2018 01:06)

Da bi drugar imao jake utakmice kao što ih nemaš. Nije poenta da sve pare idu Zvezdi i Partizanu. Normalno da su svi loši kad se iste ne ulaže ni jedan pišljiv dinar. A za to je kriva država jer pumpa pare tamo gde ne treba. I posle se slavi X protiv Napolija a raduje se pobeda nad Radnikom od 6-0. I tu će te ostati godinama.

todor

pre 5 godina

Jeste, nezgodna ste ekipa, niste pobedili Trnavu u dve utakmice, Salcburg u dve utakmice i samo nebesa znaju kako ste prosli dalje i onda odigrali tekmu sa 26% poseda, gde je Napoli napucao 20 suteva ka golu uz dve precke i nekoliko ludackih odbrana, izvukoste bod.

Eto malo objektivnosti koliko ste nezgodna ekipa.

realno

pre 5 godina

najsrecniji klub pod kapom nebeskom. nece lopta u gol pa to ti je.
bunker 90 min.

ALI ova utakmica je bila / ce biti najlaksa od svih 6.
u sledecim nece im pomoci ni bunker ni sreca. bice crtani film.

Srbin

pre 5 godina

Hahaha.. Tvrd ste orah, sa 32% posto poseda lopte i 6 suta na gol od toga dva u okvir gola??? Naspram 68 % poseda protivnika i 21 suta na gol, od toga 10 u okvir gola! Bravoza fudbal u Srbiji.. Hahaha

clouds

pre 5 godina

Kad slusam Milojevica i igrace zvezde ubedjen sam da u timu Napolija igraju golman i 10 kloniranih Ronalda sa maskom na licu da ih ne
prepoznamo.

Magelan

pre 5 godina

Ala se ovaj primio.Kakvu ste srecu imali da su vas otvorili primili bi 5 komada i samo je pitanje momenta kada ce te se raspasti a onda ce vas demolirati.To ce ujedno biti i kraj ovog ciklusa nevidjene srece u zeebu i rezultatu gdje se branite grcevito 90 minuta i dva puta predjete centar tako ste se i plasirali u ls.

Naslovi i izjave...

pre 5 godina

Pukom srećom nije 5:0 za Napoli, šta vi pričate....

A volite remi više nego leba.

Kakva jaka dva šuta na gol bruka.

Zašto nisu bili penali?

Gde je Milojko Pantić?

doci ce djavo po svoje

pre 5 godina

Koliko si poleteo, e sada cu da te vidim kada je psz u problemu i kada izadju da daju 10 komada, jer ih sejk gleda sa tribina i trlja ruke kako ce da ih pegla ako vam ne daju 6 komada

Bane

pre 5 godina

(Bojan R., 19. septembar 2018 07:35)

A ne smete kanda da se nadigravate sa Radnikom jer tako. Vaši komentari nakon te pobede je bilo da će te razbiti Napoli da nema šta da traži u grotlu Marakane. I sad čitam kako su oni vanzemaljci a vi igrali sa njima 0-0. Samo se vi iživljavate na slabijima jer za bolje i niste.

ada

pre 5 godina

Samo se vi lozite da ste neka sila,imal iste srece bili su mnogo bolji.Ide derbi pa pazite da ne bude posle nije nam bitan,ovo je bitnije.

sasa jokic

pre 5 godina

Miloje, cemu ono Borjanovo ispucavanje svake lopte, koje su sve bile poklon Napoliju? Krenite sa zemlje pobogu, zasto prodavati desetine tesko osvojenih lopti?

Bane

pre 5 godina

(Jah, 19. septembar 2018 01:06)

Da bi drugar imao jake utakmice kao što ih nemaš. Nije poenta da sve pare idu Zvezdi i Partizanu. Normalno da su svi loši kad se iste ne ulaže ni jedan pišljiv dinar. A za to je kriva država jer pumpa pare tamo gde ne treba. I posle se slavi X protiv Napolija a raduje se pobeda nad Radnikom od 6-0. I tu će te ostati godinama.

Mikii

pre 5 godina

Anceloti i ekipa zaista mogu mirno da spavaju, ispali su iz lige sampiona vec u prvom kolu. Ko ne moze da uvalja gol triput slabijem timu, ni ne zasluzuje bolje.

Dexim

pre 5 godina

Vidim grobarcici posto ne znaju sta ce od muke spominju Ligu sampiona 2003, od tada je fudbal strasno napredovao, vi niste svesni toga... Zvezda se sprdala sa tim partizanom te sezone a sezonu pre toga kada je dobila Partizan 0:3 na Jna a vi namestanjem dosli do titule i ko zna kako...Vidi se da vam je jako teskom

Ja

pre 5 godina

Jeste, nezgodna ste ekipa, niste pobedili Trnavu u dve utakmice, Salcburg u dve utakmice i samo nebesa znaju kako ste prosli dalje i onda odigrali tekmu sa 26% poseda, gde je Napoli napucao 20 suteva ka golu uz dve precke i nekoliko ludackih odbrana, izvukoste bod. 

Eto malo objektivnosti koliko ste nezgodna ekipa.
(todor, 19. septembar 2018 01:19)

Jel pošla suzica? :(

bunjuel

pre 5 godina

pa kako tako, Milojeviću, nije ti se uklapao u sistem? Znaš li ti šta se dešava trenerima kojima se igrač po izboru čaršije ne uklapa u sistem?

Bojan R.

pre 5 godina

Hvaaalaa Miloje na svemu, na svoj ovoj sreci ! Svaki normalni/realni navijac Zvezde zna dje smo i koliko smo daleko od ovih timova, da nema nadigravanjansa njima, svaka cast za igru i borbenost sinoc... Uzeti bod pored onakve ekipe je ravno nevjerovatnom !!! A plac komsija, to je tek za nepovjerovat ! Toliko su komentara ostavili da imam da citam par dana i da se dobro ismijem !

Trance

pre 5 godina

Samo obratite paznju na broj i sadrzinu grobarskih komentara.... Od Forza Napoli do besa na koji nacin zvezda igra, nigde nisam video tako nesto da se neko toliko potresa kako neki tim igra...ovo ako nije kompleks ne znam sta je..

Miodrag +32 Bozovic Grof

pre 5 godina

Vidim grobarcici posto ne znaju sta ce od muke spominju Ligu sampiona 2003, od tada je fudbal strasno napredovao, vi niste svesni toga... Zvezda se sprdala sa tim partizanom te sezone a sezonu pre toga kada je dobila Partizan 0:3 na Jna a vi namestanjem dosli do titule i ko zna kako...Vidi se da vam je jako teskom
(Dexim, 19. septembar 2018 00:45)


To je cak potvrdio i njihov tadasnji trener

Baraba

pre 5 godina

Sećam se da su neki na esport sekciji kukali zato što se koristi reč "roster" za sastave timova na tom delu sajta, zašto sada ne kažete to isto i treneru Zvezde?

Ciganin

pre 5 godina

Bravo Gospodine kako si pogodio sa izmenom kad si ubacio Jovancica....moze moja Zvezda jos bolje da igra i igrace sledece godine prolazimo grupu.Pozdrav cigani

.

pre 5 godina

Hahaha vidi grobare što nama pričaju o taktici i bunkeru a oni se brane protiv Proletera sa svih 10 u šesnaest zadnjih 20 minuta hahahaha

it’s my life

pre 5 godina

Smirena i odmerena izjava Milojevica.Gledao sam uživo intervju posle utakmice.Veliku količinu energije je potrošio.Kao da je on “špartao” po terenu a ne igrači Zvezde.Ako ovako nastavi vidim ga u budućnosti kao selektora reprezentacije.Misljenja sam da je on glavni “krivac” sto Zvezda igra ligu šampiona.Dzabe Terza ne silazi sa svih sajtova.Zvezda kod nekog drugog trenera ne bi sa ovim sastavom igrala ni ligu Evrope,..Stub je Crvene Zvezde u svakom smislu te reci,...

Hygge

pre 5 godina

Jeste, nezgodna ste ekipa, niste pobedili Trnavu u dve utakmice, Salcburg u dve utakmice i samo nebesa znaju kako ste prosli dalje i onda odigrali tekmu sa 26% poseda, gde je Napoli napucao 20 suteva ka golu uz dve precke i nekoliko ludackih odbrana, izvukoste bod.

Eto malo objektivnosti koliko ste nezgodna ekipa.
(todor, 19. septembar 2018 01:19)

Vidi, to i nije cilj, jer smo u grupi sa mnogo bogatijim ekipama. Da ti objasnim šta je Zvezdin cilj: POTPUNA DOMINACIJA u našoj ligi makar sledećih 20 godina. Uzeti poneki bod, zaraditi novac, vratiti dug, stabilizovati klub i pokušati ulaziti u LŠ svake godine. Porediti današnje klupske velikane sa ostatkom evropskih i svetskih klubova je smešno. Prebacivati Zvezdi što eto nije igrala ofanzivno mogu samo njeni mrzitelji, nikako Zvezdaši. Jasno je da vas plaši Zvezdin zarađen novac jer vas za deceniju ili dve baca u zapećak. TZaj novac obezbeđuje ZVEZDINU DOMINACIJU u našoj ligi!

Kada naši klubovi moraju da prodaju mlade igrače makar sa naznakom talenta - a da bi klubovi preživeli, onda je jasno kakve igrače mogu takvi klubovi da si priušte. Ili slobodan transfer ili nešto malo obeštećenja. I to ne vrhunske i u najboljim godinama već manje poznate i igrače koji su prešli svoj zenit. Sve vi to odlično znate, ali je pakost, naročito kod dežurnih balkanskih mrzitelja Zvezde - za Ginisa.

Džoni

pre 5 godina

Al' su se ovi raskukali nad sudbinom Napolija? Bolje gledajte i učite kako se to radi pa isto tako bunkerom u nedelju da probate da nam otkinete bod ako budete dobri?

Sale

pre 5 godina

Miloje je najbolja stvar koja se dogodila Zvezdi od svetske titule. Preko noci zameni sramocenje od Kairata sa 0-0 protiv ovakvog Napolija, covek je zaista trenerski mag.

Jah

pre 5 godina

Da odigramo nereseno protiv PSG i Liverpula kuci to bi bilo odlicno, ostalo nek nas izbuse. Nek bude sve 0:0 kuci i nek ne damo ni jedan gol na strani mi i dalje smo dosta uradili sa ovakvim protivnicima.
Od svih grupa ova je bukvalno najteza.
Napoli je promenio trenera, doveo OK igrace i idu na skudeto
Liverpul je godinama konstntna ekipa i ide na LS i na PL
PSG je vec sampion Francuske i ako je tek pocelo prvensto, i ovo im je prioritet

A nama, pa nama je prioritet da i sledece godine budemo tu, tako da i sve da izgubimo do kraja bitno je da ovi igraci budu tu i sledece godine.
Da ne krenemo od prvog kola kao do sada
Da mozemo da igramo sa svima u kvalifikacijama, jer tesko ce se ponoviti ovakvi protivnici i sreca. Moramo da idemo na znanje i na igrace.
Ovaj tim da ostane i da se doda jos po neki dobar igrac eto nas ponovo u LS.
Pogotovo, sto kao sto se i sada vidi, najbitnije je da tim ostane na okupu i da se igraju jake utakmice. Ne moze nama jedan Partizan koji se raspada (steta sto je tako) i Vojvodina (koja je jos gora) da budu pripreme za jedan PSG, Napoli ili Liverpul

duki

pre 5 godina

za nijansu previse defanzivna partija za moj ukus. mislim da je causic bio visak u postavi jer kada smo napadali cinili smo to uglavnom sa 3 igraca protiv 5-6 njihovih i tesko je bilo bilo sta uraditi. plan je bio da se cekaju njihove greske ali tesko da ce ih napraviti kada ne izvrsimo ozbiljan pritisak tokom meca. s druge strane jedan njihov stoper vredi kao citava nasa ekipa a 2 igraca sa klupe vise nego ceo stadion sa infrastrukturom pa je tesko to zanemariti. najbitniji je rezultat a on je odlican i mozda da smo se otvorili primili bi 2 komada jer su stvarno preozbiljni, ne mogu ni da zamislim liverpul i psg na sta lice. svaka cast miloje, svaka cast momci, svi su ostavili srce i zadnji atom snage na terenu.

Nikola

pre 5 godina

Koliko si poleteo, e sada cu da te vidim kada je psz u problemu i kada izadju da daju 10 komada, jer ih sejk gleda sa tribina i trlja ruke kako ce da ih pegla ako vam ne daju 6 komada
(doci ce djavo po svoje, 19. septembar 2018 09:37) # Link komentara

"Sejk"? Stvarno? Od cega? Dete, koliko godina imas? Koji si razred osnovne? Ajde nazad u klupu i ne komentarisi ozbiljne stvari.
A Miloju sve cestitke, covek zna da igra na rezultat.

George Costanza

pre 5 godina

95% zasluga za prošlu i ovu sezonu sleduje ovom skromnom gospodinu! Bez napadača uz dužno poštovanje Pavkovu koji je za klasu bolji od Pešića i Stojiljkovica, i bez klasičnog plejmejkera uveo nas je u ligu šampiona. Večerašnjom utakmicom sam prezadovoljan. Zadovoljan bih bio da smo svih 6 utakmica izgubili sa 2-3 razlike bez brukanja(6:0, 7:0 itd.), a večerašnji uspeh je prevazišao sva moja očekivanja. Trener mora da bodri ekipu i priča im da se bore za prolaz dalje i da imaju šanse, igrači moraju da bodre sebe da mogu u drugi krug inače ne bi imalo smisla. Ali realno svaki bod i svaki postignut gol vredi kao kuća. Čuda su moguća, da ostvarimo još neki bod ili čak pobedu ali to je sve u domenu sreće. Sve tri ekipe u našoj grupi su mnogo, značajno bolje od nas. Realno za ligu šampiona se bori 10 ekipa, ostale su tu da popune broj, Porto 2003. izuzetak koji potvrđuje pravilo. PSV, Ajax, Benfika, Porto, Marsej, pucaju redovno i nisu konkurenti u Ligu šampiona a naša dva najveća kluba su presrećna kada im prodaju najtalentovanije igrače za 5-8 miliona evra (tolika je godišnja plata osrednjem igraču Napolija) a Nejmar ili Salah imaju godišnju platu u vrednosti kompletnog tima CZ. Svi koji su nezadovoljni Zvezdinom igrom večeras ili su nerealni ili zlonamerni. Ja ne pamtim kvalitetniju Zvezdu u poslednjih 20 godina koliko pratim fudbal a sve zasluge idu Milojeviću. Imala je Zvezda i talentovanije ekipe pune potencijala ali džabe kada su redovno ispadale u kval. zbog neiskustva I nemanja taktike, odnosno trenera koji zna od svakog igrača da izvuče ono najbolje a da prikrije max nedostatke.

GM

pre 5 godina

Umesto ovo da se peva
https://www.youtube.com/watch?v=ERweLBw_7Xw

Ono svako malo neke la la pesme, a na severu, stadionu krcato.

Kad se desilo poslednji put da nema pesme Pune tribine ludih navijaca?!

Ja

pre 5 godina

Ljudi igra jeste bunkerica, ali ovo je za njih novi nivo fudbala, treba im utakmica da bi pod manjim pritiskom igrali.

Videlo se da su svi bili u strahu da se ne odigra pogresan pas i da Napoli napravi visak...

Zvezda le a le a le

pre 5 godina

Veliko BRAVO za Miloja i sve momke na igri i rezultatu protiv nekoga toliko jaceg nije ni moglo mnogo bolje !!!
Grobari molim vas ugasite se,jako je glupo sa vase strane da se uopste javljate osim ako ne zelite da cestitate...

Džoni

pre 5 godina

Miloje je prvi naš trener koji kad igra defanzivno(bunkericu) to uradi kako treba i dođemo do cilja. Kroz istoriju ekipe i Zvezde i reprezentacije kad god su tako igrali dobijale su golove i gubile mečeve. Nikada ni jedna naša ekipa nije znala da igra na rezultat do Milojeve Zvezde i to je njegov veliki kvalitet kao trenera. Kad se igra protiv slabijih i sebi ravnih onda se igra ofanzivno a kada se igra protiv mnogo kvalitetnijih onda defanziva i to i u jednom i u drugom slučaju do sada daje rezultate i to je za svaki respekt.

Ljovisna

pre 5 godina

Od vremena Ambasadora( Branka stankovica,koji je Zvezdu doveo u prvo evropsko finale 1979-e)Zvezda nije imala ovakvog gospodina na klupi.Bilo je trenera koji su osvajali titule,vodili Zvezdu do prvaka Evrope,do titule svetskog prvaka, do 1/4,1/2 finala evrokupova,ali jedan je Miloje, naravno uz veliko postovanje prema Miljanu,Ljupku,Gojku,Vladici,slavoljubu...