Ponedeljak, 10.09.2018.

23:42

Krstajić: Mogu da kažem da smo dobro igrali, ali ostaje gorak ukus

Selektor fudbalera Srbije Mladen Krstajić čestitao je igračima na zalaganju i "dobroj igri", ali da ostaje gorak ukus zbog rezultata protiv Rumunije.

Izvor: LN

Krstajiæ: Mogu da kažem da smo dobro igrali, ali ostaje gorak ukus IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

MDV

pre 5 godina

Dovesti Karlosa Dungu ! da budemo reprezentacija ko Portugal - kratak pâs, driblinzi, brze kontre, visok presing, sut iz svake pozicije...

Fica

pre 5 godina

Ljudi, da se manemo mi sastava, formacije i taktike - sustina je da nam SVE propada i devalvira i to zbog bahatog i potpuno laickog pokusaja upravljanja SVIME iz jednog centra. A neznalice su i nista ne znaju, dok pametni i kompetentni nece da se brukaju ni da saradjuju sa njima. Ovom reprezentacijom gazduje isti onaj kojem se tri puta ruse zidovi na koridoru, helikopteri, kome se muzicka Slavija raspada, kome svakodnevno ginu ljudi, eksplodiraju i pale se vozila i obracunava se mafija na ulicama punim dece u sred bela dana. Pri svemu tome nas i vredjaju sa SVIH svojih televizija - pa pogledajte selektora, ponasanje identicno njegovom gazdi - prs'o na svom poslu, neznalica, sve mu se rusi i raspada, ali on osiono i bahato drzi predavanja!!! Osvestimo se vec jednom i makar sebi recimo istinu kad se pogledamo u ogledalu!

dex

pre 5 godina

Naivno primljen gol protiv Svajcarske, Brazila, umalo protiv Litvanije, i sada dva naivna od Rumunije. I Krstajicu je i dalje sve ok... Svakakve trenere smo imali na klupi, ali nekog kao ovog poverenika jos nismo.

357

pre 5 godina

Evo pišem iz Hrvatske, gledao sam vas na tv jučer. Svi smo mi u istom košu, jadni i siromašni sa ovih prostora,ne vjerujemo onima koji nas vode, ali me stvarno neugodno iznenadila očajna podrška svojoj reprezentaciji. Pa sve je bilo ko u pozorištu, rekli bi vi Srbi.To se kod nas nebi nikad dogodilo. Volimo svoju državu i igrače koji igraju, ali ovo jučer stvarno ne mogu vjerovati, zar ste stvarno toliko potonuli?
(MAX, 11. septembar 2018 09:27)

Сусјед, боље и "позоришна" атмосфера, него да на стадион дођу неандерталци који ће звиждати, вређати и провоцирати наше фудбалере јер су играли за клуб који се њима не свиђа или, просто, до подне мрзе себе а од подне читав свет. Таквима треба забранити приступ стадиону, да нас не срамоте пред странцима.

MAX

pre 5 godina

Evo pišem iz Hrvatske, gledao sam vas na tv jučer. Svi smo mi u istom košu, jadni i siromašni sa ovih prostora,ne vjerujemo onima koji nas vode, ali me stvarno neugodno iznenadila očajna podrška svojoj reprezentaciji. Pa sve je bilo ko u pozorištu, rekli bi vi Srbi.To se kod nas nebi nikad dogodilo. Volimo svoju državu i igrače koji igraju, ali ovo jučer stvarno ne mogu vjerovati, zar ste stvarno toliko potonuli?

japke

pre 5 godina

Koji je razlog sto je mesto desnog beka zacementirano za Rukavinu? Coveku svaka cast, ali on se nezvanicno preko izjave novinarima oprostio od reprezentacije odmah nakon utakmice protiv Brazila. Odavno nije u nekoj formi a na EP ce imati 36 godina.
Ne ulazim dublje u Krstajicevu (ne) strucnost, samo me zanima sta bi odgovorio pitanje

DCHH

pre 5 godina

Postavke kod prekida su deo taktike. Taktički igramo kao trećaci svi trče za loptom, bez lopte niko. Mogli smo ovo pobediti, realno mogli su i oni dati u 90 min.

ATG

pre 5 godina

Meni nije jasno jasno sto ne igramo kao protiv Bolivije. To je bila najbolja postavka igre. Onda je svako bio na mestu gde treba da bude. Sad cete reci Bolivija je slaba. Pa sogurno nisu slabiji od Litvanije. Ljaljoc treba da igra u sredini ako igra, a ne na krilu. Sa krila on ne moze bas nista da uradi. Protov Bolivije je i Sergej nesto napravio. A onda su faktocki obojica bili u sredini. Ljaljic samo naprad okrenut, Segej i napred i nazad i Matic nazad. Pri cemu je kod svakog odlaska napred levog ili desnog beka, automatski Sergej ili Matic vracali nazad i uvek smo imali cetvoricu u liniji nazad.

mile

pre 5 godina

Bruka od taktike.Bruka od tima.Bruka od selektora.Bruka od igre.Sklanjajte se svi iz Saveza,nemojte da vas skljanjaju navijaci.
Mitre,svaka ti cast

Malina NS

pre 5 godina

Video sam ga na prenosu a opet nisam siguran da je bio na utakmici kad tako priča. Odavno se zna šta znači reč TIM. Ovi naši su ličili na dečurliju na poljančetu. Bilo je tragikomično kad se njih 7-8 nadje u 10m2 na sredini terena...

boban

pre 5 godina

pogotovo zadnja linija i veza.Nemas igraca sa stosom Ljajic i Matic to nisu pogotovo ovsj drugi.Tadic obicno cinculira,Maksimovic "poslovsn"i to je to.Stoperi "lutaju".Npr prvi gol Veljkovic kao stub,Spajic tanak.Spolja u ofanzivi korektno u defanzivi duva.

Milos Jovanovic

pre 5 godina

Htedoh reći personama koje su oterale Muslina i postavile Krstajica "SVAKA ČAST",na takav način se zahvaliti Muslinu koji nas je makar malo podigao i dao tračak nade da će se opet gledati dobar fudbal sa reprezentacijom. Prema mom skromnom viđenju stvari,Krstajić je jedino uspeo da otera reprezentativce koji su ginuli za tim (Tošić i Milivojević) i da napravi raskol među igračima.

tender

pre 5 godina

Reci mi jednog ali samo jednog igraca Rumunije kog bi pozeleo u svom timu?
Igras ligu C, a ponasas se kao da igras A. Lici mi taj spin na nekoga vec. Nekog tebi bliskog. Nekog ko te je postavio tu.

odlzite dunsteri

pre 5 godina

Nema pas igre sve se svodi na gadjanje Mitra, mnogo staromodan fudbal. Ovo moze da se igra bez selektora.
A SMS tek pa Muslin je bio u pravu, sve sto ima dobro je Kezmanova reklama u medijima. Njega trazio Ronaldo u Juventusu!? Ahahaha

dejan

pre 5 godina

Bilo ko da nam je selektor ovde bi mogli samo kritike da čitamo. Nisam ni ja zadovoljan rezultatom ali vidim nešto pozitivno a to je da ima novih imena i da se daje šansa svima. Voleo bih da vidim Vujadina Savića sledeći put, Krtičića i Jovičića

мики

pre 5 godina

(Bane, 11. septembar 2018 00:02)

грдно се вараш. ова две комбиноване генерације фудбалера могу да буду прваци Европе, али не са имбецилом на клупи који не зна ни шта је добро ни шта је лоше у игри нити има наде да било када то научи. Крстајић се показао да је лош селектор, још гори тренер, а најгори човек. срамота да се упропасте још две генерације фудбалера. Милоје би да овим играчима прашио и у А лиги, а не Ц.

One night in May

pre 5 godina

Portugal i Italija igrali sa rezervama jedni protiv drugih a nama smeta sto mi to radimo. Liga nacija je, uglavnom je ekipe koriste za uigravanje. Opustite se malo...
(MOE32, 10. septembar 2018 23:50)

Bata Krstaja je i Svetsko prvenstvo koristio za uigravanje. Sad i Liga nacija za uigravanje...

Je l' ima neko takmicenje gde ce Srbija da igra takmicarski? Daj neku prijateljsku, mozda tad bude igrao prvi tim, pa da se onda opet uigravamo u kvalifikacijama... Jedini selektor na svetu koji ugirava tim da bi ih spremio za prijateljske!

sasha

pre 5 godina

ova omladina u publici sa podeljenim kartama za mene je najveci poraz. u ovoj zemlji sve moze da se kupi za male pare, a ne selektor saveza da se postavi da menadzeri zaradjuju velike. nebitni su selektor i kapiten, kad i obican svet cine sitne duse.

Gosa

pre 5 godina

Nekad stvarno zamisljam da zivim u nekoj normalnoj zemlji gdje stvari malo drugacije funkcionisu.
Tamo bi vjerovatno selektor imao obavezu da odgovori na pitanja novinara, a novinari bi vjerovatno pitali ono sto interesuje javnost?
Pitali bi selektora, da li on stvarno zasluzuje tu poziciju i cime?
Pitali bi ga koje su njegove reference, i na osnovu kojih referenci smatra da je dobio taj posao?
Pitali bi ga da li uopste smatra da je potrebno bilo kakvo trenersko iskustvo za mjesto selektora?
Da li oni sto su ga doveli bi trebali na mjesto selektora dovesti trenera sa bilo kakvim ili nikakvim iskustvom, njegovo misljenje ?
Da li je on kada je radio u Partizanu i Radniku iz Bijeljine prilikom dovodjenja trenera se zalagao da ta osoba posjeduje nekakvo iskustvo u svome poslu?
Da li smatra da je prethodni selektor napravio uspjeh i da li je prethodnik zasluzio da vodi tu reprezentaciju na SP?
Da li je on smatra izdao prethodnika prethodnika, sa obzirom da je preuzeo njegov posao, sa pozicije clana strucnog staba na koju ga je doveo prethodnik, jer mu je vjerovao i postovao ga?
Da li je sada u kontaktu sa prethodnim selektorom, i ako nije , zasto nije?
Da li smatra da igra reprezentacije kod prethodnog selektora i izbor igraca nije bio dobar?
Ako jeste izbor igraca i igra bila dobra, zasto smo mijenjali selektora?
Ako nije igra bila dobra, sta je promijenio i da li smatra da je sada igra dobra i u cemu se ta promjena na
bolje najvise ogleda ?
Ako izbor igraca nije bio dobar, sta je promijenio i zasto su neki igraci otisli a drugi dosli?
Da li su njegove promjene donijele napredak reprezentaciji i u cemu se taj boljitak nabolje osjeti i vidi?

Da li bi u slucaju neuspjeha na SP i u kvalifikacijama podnio ostavku?

Sta nam je bio cilj na SP i da li smo stigli do njega?
P.S. Zaboravio sam da ovakva osoba sa ovim trenerskim pedigreom u normalnoj zemlji ne moze biti selektor, onda nista.

Dag Kristi

pre 5 godina

........... Nas može da vodi i Murinjo nije to problem. Problem je naša liga koja sa sistemom koji vlada već 30+ godina ništa dobro ne pridnosi boljitku jer klupski interes stavljen ispred reprezentativnog.
(Bane, 11. septembar 2018 00:02)

Druže, nije nikakav problem u sistemu, već u činjeničnom stanju koje naš narod ne želi da prihvati-mi nismo fudbalska nacija, niti ćemo to ikada biti. Mi trebamo da slavimo svaki prolazak u nokaut fazu nekog velikog takmičenja.

BojanNS

pre 5 godina

Sta napadate Krstajica, pa covek ima iskustva, ne moze se mnogo ekipa pohvaliti da imaju selektora koji je vodio neku reprezentaciju na SP.
Sada stvarno, Krstajicu, daj ostavku. Ne znam uopste kako si mogao prihvatiti da postanes selektor bez iskustva vodjenja nekog ozbiljnijeg tima i to nakon sto smo se kvalifikovali na SP. Muslin je trebao da ode, ali ti nisi taj koji je trebao da zauzme njegovo mesto.

ultra

pre 5 godina

Alo bre ljudi, dajte mu sansu...samo neke kritike...treba vremena, naucice on trenerski zanat u reprezentaciji, treba godina i godina da se kali trenerski zanat, ne moze preko noci

marko15

pre 5 godina

krstajicu za karijeru svaka čast voleo sam te kao igrača a naročito kada si se vratio u partizan ali.ovo što radiš kao selektor je van svakog morala da mi je neko rekao da ces biti kokezin pijun nikada nebi poverovao prvo spisak bez konferencije kukavicki drugo veceras posle meča ne daješ izjavu za sportbklub već saljes pomoćnika skandal odmah otkaz momentalni treće milivojevica i ne cenim nešto ali verujem čoveku 100% još samo da se još jednom zahvalis predsedniku i da zacementiras svoju poziciju jer tvoja prva rečenica na prvoj konferenciji pred sp je bila divim.se A.V. sram te bilo za sta si se prodao posle takve karijere bez ijedne mrlje

Beda

pre 5 godina

Krstajicu, nemas ti sta da kazes, pokrij se usima! Nisi za ovog posla, ali zinulo du.e! I nije tacno - kako mnogi misle - da Srbija nema igrace upravo na osetljivim pozicijama, narocito u odbrani. Dakle, dok se ne nametne neki novi golman, jos uvek je Stojkovic prvi izbor! Kolarov je nepouzdan, imamo odlicnog Mihaila Ristica na levom beku, ni u Zvezdi a ni sad niko nece da ga primeti! Na desnom beku vredi forsirati Milenkovica, mlad je i veliki borac. Pozadi vidim jos trojku Milivojevic, Nastasic i jedan od Nemanja, mozda pre Maksimovic nego Matic. Na krilima Gacinovic i Radonjic (ili Katai), u sredini Mitrovic (ili Prijovic - nekad i obojica), ofanzivni vezni SMS i Tadic.
Samo, ko da ih vodi? Mozda Krstajicev pomocnik Obradovic! Kao sto je Krstajic izdao Muslina, mogao bi i Obradovic Krstajica...

C i n i k

pre 5 godina

Neverovatno je kakav je ovo covek?
Gde ti je obraz ?
El treba da cekas da ti pola ove ekipe otkaze sledeci mec?
Veceras ti je sef doveo botove na stadion da ti glume navijace,daje ti laznu nadu,nema coveka koji za tebe moze da kaze bilo sta pozitivno. Trebalo je da odes kad je Sns najurio Muslina jer Muslin te je i doveo,a ti sta si uradio? Nikad nisi vodio ekipu pa si preko noci umislio da je super prosto a jos se i lepo placa?!

делија нс

pre 5 godina

Није проблем Крстајић, проблем су они који су га поставили. Па овакву атмосферу и хаос у и око репрезентације смо имали непосредно послије смјене Антића. И 8 година смо чекали да се квалификујемо на неко такмичење.... И сада ћемо поново чекати 10 година да се квалификујемо на ЕП или СП гдје игра пола Европе (редовно страшни Ирци, Велшани, Аустријанци, Чеси, Шкоти.... чешће од нас Мађарска, Словенија, Бугарска.... чекају се Гибралтар, Фарска Острва).

slaviša šmigič

pre 5 godina

smučio mi se ovaj fss sve dok neodu nema ništa od srbije i draze mi je,da se ne kvalifikujemo nego,da igraju tatini sinovi i opet se pokazalo,da trener nepostoji a sergej milinkovič opet najgori igrač nije čudo zašto ga nije hteo nijedan selektor svaki put kad neigra ovaj baksuz srbija ima neke šanse a sa sergejom srbija nije dobila niti jednu utakmicu.jednostavno nije kalibar za reprezentaciju nama supersila ej rumunija na jna napuca 2.komada bez muke.nazalost lacio je več uplatio novac i sergej mora igrati a nezna.

Zigzag

pre 5 godina

Mi smo sa TV-Serviserom prosli skupinu tukli spanjolce bez modrica i rakitica i nesretno ispali od Portugalaca....eto toliko smo jaci..

Mifo

pre 5 godina

Trebamo mu pruziti podrsku, ipak je nov u ovom poslu! Imajmo razumevanja!
(doktor, 10. septembar 2018 23:52)

Jesu to počeli da vam daju i rakiju uz sendviče?

Whitesnak

pre 5 godina

Mozda ja previse ocekujem od ovakvih fudbalera to stvarno ne znam. Ali meni je ova igra izgledala poprilicno haoticno, jesmo mi imali sansi i bili bolji ali realno po nekom renomeu fudbalera mi smo ovo trebali manje/vise rutinski da dobijemo... I da, vi vecito stvarate reprezentaciju, vec jedno 20 i kusur godina.

Wllaxy

pre 5 godina

Ja od starta mislim da ti nisi ni trebao da dođeš na mesto selektora, ali to što ti ono bezidejno tumaranje po terenu vidiš kao dobru igru je potvrda mog mišljenja i dokaz da trebaš što pre da ideš pošto samo fudbalski analfabeta može ono da nazove dobrom igrom!

Petar

pre 5 godina

Zelim ti Krstajicu da ostanes jos 100 godina na klupi, samo da bi se jelo 90 posto "poznavalaca" fudbala koji su terali Muslina koji nas je odveo na SP.

Marko

pre 5 godina

Nas može da vodi i Murinjo nije to problem. Problem je naša liga koja sa sistemom koji vlada već 30+ godina ništa dobro ne pridnosi boljitku jer klupski interes stavljen ispred reprezentativnog.
(Bane, 11. septembar 2018 00:02)

Samo ću ti reći Hrvatska. Onda možda shvatiš kako lupetaš.

sah 88

pre 5 godina

Mi navijači možemo da kažemo da je samo kod nas selektor čovek koji nema dana trenerskog rada i iskustva?! Svima nam je gorak ukus, ali šta ćemo takva nam država. Pa čekamo ostavku ili smenu do izbora pravog trenera za selektora.

Radoje

pre 5 godina

Covek bez iskustva, koji bez imalo stida prihvati poziciju selektora. Sta reci o takvom, a puna ih nam je zemlja na svim pozicijama? Zato se sve i raspada.

Silvester

pre 5 godina

Pamet u glavu Mladene.. Za sledeće okupljanje Nastasić i Milivojević.. Od ovih bolje nemamo.. Stojke, Kolarov, Nastasić, Milenković, Rukavina, Matić, Milivojević, Tadić, SMS, Ljajić, Mitar.. Cg zdravo, ćao..

Bane

pre 5 godina

Loše reakcije igrača koje se nam ponavljaju iznova i iznova nemožemo tretirati kao posledica ne iskustva i ne uigranosti. Jer dobar deo njih ako ne i sve su greške indivdualog tipa. Kolarov glupi penal, Rukavina ne brani stativu. To znači jedno i tu treba da se stavi tačka, MI NEMAMO KVALITET. Mi smo tim trećeg ranga takmičenja i to je cela priča. Možemo se mi uigravati do prekosutra ali jednovatno mi nemamo kvalitet za nešto više. Jer greške prave i Kolarov i Matić i Rukavina, Tadić, Ljaljić igrači koji već 10+ godina igraju profesionalni fudbal u ozbiljnim ligama u Evropi.

Nas može da vodi i Murinjo nije to problem. Problem je naša liga koja sa sistemom koji vlada već 30+ godina ništa dobro ne pridnosi boljitku jer klupski interes stavljen ispred reprezentativnog.

Jovan

pre 5 godina

Naravno da ne znas da objasnis kada uopste i nisi trener. Od tebe niko ne trazi objasnjenje, trazimo ostavku tebe i onih koji su te na to mesto postavili.

it’s my life

pre 5 godina

Krstajicu,bio sam na severnoj tribini JNA.Imao sam 17 godina kada sam gledao duel Partizan-Lacio,..U 18 min.meca sam bio najsrecniji covek na svetu zbog tebe sto si dao fenomenalan gol.Mar malo nekih 25 min.napravio si me najsrecniji covekom na svetu.Sad sam jako sa tobom razočaran.Ovo večeras ne lici na ništa.Sta treba da se desi da odeš iz reprezentacije?Poslo ti je nešto za rukom sto nije ni jednom coveku.Ujedinio si i Partizanovce i Zvezdase.To nikad nikom nije u istorije ove zemlje pošlo za rukom.Molim te idi!!!

floro flores

pre 5 godina

Vi cete gospodine dobiti otkaz kad postanete teret Kokezi i ekipi,kao i stranci... Sto se pre to desi,daj Boze u oktobru,to bolje. Nije problem sto ne znate,problem je sto nemate sposobnost iz svojih greska da nesto naucite. S novim selektorom u kvalifikacije,a Krstajic neka zavrsi u Ligi nacija.Postoji mogucnost da zavrsimo u grupi s Kosovom zbog njega!

MyMoon

pre 5 godina

Kraljino bre!! Nastavak kursadzije!! Licno mislim da nije nastupati za reprezentaciju najteze, nego smisliti sve te izjave posle utakmice, ipak to zahteva veliku kreativnost individualca!

djofreza

pre 5 godina

Nisi ti za ovaj posao, proste nemaš kvalitete, da si iole ozbiljna i odgovorna osoba otišao bi sam, teško ćemo mi sa tobom kao selektorom na euro 2020, ali na žalost ti si samo jedan u moru ljudi koji obavlja posao za koji nema ama baš nikakve kvalifikacije, ali si kao i ti ostali podoban, tako da ne vidim nijedan razlog za što bi se nadao bilo kakvom boljitku kada je fudbalska reprezentacija u pitanju

Sale

pre 5 godina

Mogu da kazem da ti veze nemas sa zivotom. Postavka igre nula, Ljajic nije krilni igrac, SMS nije jedno dobro dodavanje imao, oba gola dali na Mitrovo znanje, nigde veze sa igrom. Izmene su ti tek genijalne, Rumunija bunkeraska ekipa, dakle fali neko ko je kreativan ili golgeter, da ume i nogom, glavom itd... Ti (ne)znajuci to, ubacujes samo brzog Kostica, koji nema gde da istrci jer su ovi stalno pozadi! Zasto Prijovica nisi ubacio ranije, bili smo dosta opasniji od tada ali sta moze covek za 10 minuta da uradi? Na srecu tvoju pa smo u ligi C, nedaj boze da smo u grupi sa Rusijom i Svedskom, razlupali bi nas kao srpske tablice u Hrvatskoj...

ja

pre 5 godina

nerealna izjava.Mogao je reći da igramo dobro na momente,da smo lose organizovani u odbrani tj.lose postavljeni na prekidima,svašta je mogao reci sem toga da ovako zelimo da igramo.

navijac

pre 5 godina

Mi nismi igrali dobro, mozda je napad bio solidan ali odbrana katastrofa. Svaki put kad bi dosli sa loptom ispred naseg sesnaesterca vec bi mirisalo na gol! Realno Rukavina, Spajic i Veljkovic nisu za prvu postavu, bolje moli Nastasica da se vrati! Zovi Fejsu covece kad vec Milivojevic nece!

it’s my life

pre 5 godina

Krstajicu,bio sam na severnoj tribini JNA.Imao sam 17 godina kada sam gledao duel Partizan-Lacio,..U 18 min.meca sam bio najsrecniji covek na svetu zbog tebe sto si dao fenomenalan gol.Mar malo nekih 25 min.napravio si me najsrecniji covekom na svetu.Sad sam jako sa tobom razočaran.Ovo večeras ne lici na ništa.Sta treba da se desi da odeš iz reprezentacije?Poslo ti je nešto za rukom sto nije ni jednom coveku.Ujedinio si i Partizanovce i Zvezdase.To nikad nikom nije u istorije ove zemlje pošlo za rukom.Molim te idi!!!

Sale

pre 5 godina

Mogu da kazem da ti veze nemas sa zivotom. Postavka igre nula, Ljajic nije krilni igrac, SMS nije jedno dobro dodavanje imao, oba gola dali na Mitrovo znanje, nigde veze sa igrom. Izmene su ti tek genijalne, Rumunija bunkeraska ekipa, dakle fali neko ko je kreativan ili golgeter, da ume i nogom, glavom itd... Ti (ne)znajuci to, ubacujes samo brzog Kostica, koji nema gde da istrci jer su ovi stalno pozadi! Zasto Prijovica nisi ubacio ranije, bili smo dosta opasniji od tada ali sta moze covek za 10 minuta da uradi? Na srecu tvoju pa smo u ligi C, nedaj boze da smo u grupi sa Rusijom i Svedskom, razlupali bi nas kao srpske tablice u Hrvatskoj...

MyMoon

pre 5 godina

Kraljino bre!! Nastavak kursadzije!! Licno mislim da nije nastupati za reprezentaciju najteze, nego smisliti sve te izjave posle utakmice, ipak to zahteva veliku kreativnost individualca!

djofreza

pre 5 godina

Nisi ti za ovaj posao, proste nemaš kvalitete, da si iole ozbiljna i odgovorna osoba otišao bi sam, teško ćemo mi sa tobom kao selektorom na euro 2020, ali na žalost ti si samo jedan u moru ljudi koji obavlja posao za koji nema ama baš nikakve kvalifikacije, ali si kao i ti ostali podoban, tako da ne vidim nijedan razlog za što bi se nadao bilo kakvom boljitku kada je fudbalska reprezentacija u pitanju

sah 88

pre 5 godina

Mi navijači možemo da kažemo da je samo kod nas selektor čovek koji nema dana trenerskog rada i iskustva?! Svima nam je gorak ukus, ali šta ćemo takva nam država. Pa čekamo ostavku ili smenu do izbora pravog trenera za selektora.

ja

pre 5 godina

nerealna izjava.Mogao je reći da igramo dobro na momente,da smo lose organizovani u odbrani tj.lose postavljeni na prekidima,svašta je mogao reci sem toga da ovako zelimo da igramo.

floro flores

pre 5 godina

Vi cete gospodine dobiti otkaz kad postanete teret Kokezi i ekipi,kao i stranci... Sto se pre to desi,daj Boze u oktobru,to bolje. Nije problem sto ne znate,problem je sto nemate sposobnost iz svojih greska da nesto naucite. S novim selektorom u kvalifikacije,a Krstajic neka zavrsi u Ligi nacija.Postoji mogucnost da zavrsimo u grupi s Kosovom zbog njega!

navijac

pre 5 godina

Mi nismi igrali dobro, mozda je napad bio solidan ali odbrana katastrofa. Svaki put kad bi dosli sa loptom ispred naseg sesnaesterca vec bi mirisalo na gol! Realno Rukavina, Spajic i Veljkovic nisu za prvu postavu, bolje moli Nastasica da se vrati! Zovi Fejsu covece kad vec Milivojevic nece!

Bane

pre 5 godina

Loše reakcije igrača koje se nam ponavljaju iznova i iznova nemožemo tretirati kao posledica ne iskustva i ne uigranosti. Jer dobar deo njih ako ne i sve su greške indivdualog tipa. Kolarov glupi penal, Rukavina ne brani stativu. To znači jedno i tu treba da se stavi tačka, MI NEMAMO KVALITET. Mi smo tim trećeg ranga takmičenja i to je cela priča. Možemo se mi uigravati do prekosutra ali jednovatno mi nemamo kvalitet za nešto više. Jer greške prave i Kolarov i Matić i Rukavina, Tadić, Ljaljić igrači koji već 10+ godina igraju profesionalni fudbal u ozbiljnim ligama u Evropi.

Nas može da vodi i Murinjo nije to problem. Problem je naša liga koja sa sistemom koji vlada već 30+ godina ništa dobro ne pridnosi boljitku jer klupski interes stavljen ispred reprezentativnog.

japke

pre 5 godina

Koji je razlog sto je mesto desnog beka zacementirano za Rukavinu? Coveku svaka cast, ali on se nezvanicno preko izjave novinarima oprostio od reprezentacije odmah nakon utakmice protiv Brazila. Odavno nije u nekoj formi a na EP ce imati 36 godina.
Ne ulazim dublje u Krstajicevu (ne) strucnost, samo me zanima sta bi odgovorio pitanje

Radoje

pre 5 godina

Covek bez iskustva, koji bez imalo stida prihvati poziciju selektora. Sta reci o takvom, a puna ih nam je zemlja na svim pozicijama? Zato se sve i raspada.

DCHH

pre 5 godina

Postavke kod prekida su deo taktike. Taktički igramo kao trećaci svi trče za loptom, bez lopte niko. Mogli smo ovo pobediti, realno mogli su i oni dati u 90 min.

MAX

pre 5 godina

Evo pišem iz Hrvatske, gledao sam vas na tv jučer. Svi smo mi u istom košu, jadni i siromašni sa ovih prostora,ne vjerujemo onima koji nas vode, ali me stvarno neugodno iznenadila očajna podrška svojoj reprezentaciji. Pa sve je bilo ko u pozorištu, rekli bi vi Srbi.To se kod nas nebi nikad dogodilo. Volimo svoju državu i igrače koji igraju, ali ovo jučer stvarno ne mogu vjerovati, zar ste stvarno toliko potonuli?

mile

pre 5 godina

Bruka od taktike.Bruka od tima.Bruka od selektora.Bruka od igre.Sklanjajte se svi iz Saveza,nemojte da vas skljanjaju navijaci.
Mitre,svaka ti cast

Petar

pre 5 godina

Zelim ti Krstajicu da ostanes jos 100 godina na klupi, samo da bi se jelo 90 posto "poznavalaca" fudbala koji su terali Muslina koji nas je odveo na SP.

Fica

pre 5 godina

Ljudi, da se manemo mi sastava, formacije i taktike - sustina je da nam SVE propada i devalvira i to zbog bahatog i potpuno laickog pokusaja upravljanja SVIME iz jednog centra. A neznalice su i nista ne znaju, dok pametni i kompetentni nece da se brukaju ni da saradjuju sa njima. Ovom reprezentacijom gazduje isti onaj kojem se tri puta ruse zidovi na koridoru, helikopteri, kome se muzicka Slavija raspada, kome svakodnevno ginu ljudi, eksplodiraju i pale se vozila i obracunava se mafija na ulicama punim dece u sred bela dana. Pri svemu tome nas i vredjaju sa SVIH svojih televizija - pa pogledajte selektora, ponasanje identicno njegovom gazdi - prs'o na svom poslu, neznalica, sve mu se rusi i raspada, ali on osiono i bahato drzi predavanja!!! Osvestimo se vec jednom i makar sebi recimo istinu kad se pogledamo u ogledalu!

Beda

pre 5 godina

Krstajicu, nemas ti sta da kazes, pokrij se usima! Nisi za ovog posla, ali zinulo du.e! I nije tacno - kako mnogi misle - da Srbija nema igrace upravo na osetljivim pozicijama, narocito u odbrani. Dakle, dok se ne nametne neki novi golman, jos uvek je Stojkovic prvi izbor! Kolarov je nepouzdan, imamo odlicnog Mihaila Ristica na levom beku, ni u Zvezdi a ni sad niko nece da ga primeti! Na desnom beku vredi forsirati Milenkovica, mlad je i veliki borac. Pozadi vidim jos trojku Milivojevic, Nastasic i jedan od Nemanja, mozda pre Maksimovic nego Matic. Na krilima Gacinovic i Radonjic (ili Katai), u sredini Mitrovic (ili Prijovic - nekad i obojica), ofanzivni vezni SMS i Tadic.
Samo, ko da ih vodi? Mozda Krstajicev pomocnik Obradovic! Kao sto je Krstajic izdao Muslina, mogao bi i Obradovic Krstajica...

One night in May

pre 5 godina

Portugal i Italija igrali sa rezervama jedni protiv drugih a nama smeta sto mi to radimo. Liga nacija je, uglavnom je ekipe koriste za uigravanje. Opustite se malo...
(MOE32, 10. septembar 2018 23:50)

Bata Krstaja je i Svetsko prvenstvo koristio za uigravanje. Sad i Liga nacija za uigravanje...

Je l' ima neko takmicenje gde ce Srbija da igra takmicarski? Daj neku prijateljsku, mozda tad bude igrao prvi tim, pa da se onda opet uigravamo u kvalifikacijama... Jedini selektor na svetu koji ugirava tim da bi ih spremio za prijateljske!

Gosa

pre 5 godina

Nekad stvarno zamisljam da zivim u nekoj normalnoj zemlji gdje stvari malo drugacije funkcionisu.
Tamo bi vjerovatno selektor imao obavezu da odgovori na pitanja novinara, a novinari bi vjerovatno pitali ono sto interesuje javnost?
Pitali bi selektora, da li on stvarno zasluzuje tu poziciju i cime?
Pitali bi ga koje su njegove reference, i na osnovu kojih referenci smatra da je dobio taj posao?
Pitali bi ga da li uopste smatra da je potrebno bilo kakvo trenersko iskustvo za mjesto selektora?
Da li oni sto su ga doveli bi trebali na mjesto selektora dovesti trenera sa bilo kakvim ili nikakvim iskustvom, njegovo misljenje ?
Da li je on kada je radio u Partizanu i Radniku iz Bijeljine prilikom dovodjenja trenera se zalagao da ta osoba posjeduje nekakvo iskustvo u svome poslu?
Da li smatra da je prethodni selektor napravio uspjeh i da li je prethodnik zasluzio da vodi tu reprezentaciju na SP?
Da li je on smatra izdao prethodnika prethodnika, sa obzirom da je preuzeo njegov posao, sa pozicije clana strucnog staba na koju ga je doveo prethodnik, jer mu je vjerovao i postovao ga?
Da li je sada u kontaktu sa prethodnim selektorom, i ako nije , zasto nije?
Da li smatra da igra reprezentacije kod prethodnog selektora i izbor igraca nije bio dobar?
Ako jeste izbor igraca i igra bila dobra, zasto smo mijenjali selektora?
Ako nije igra bila dobra, sta je promijenio i da li smatra da je sada igra dobra i u cemu se ta promjena na
bolje najvise ogleda ?
Ako izbor igraca nije bio dobar, sta je promijenio i zasto su neki igraci otisli a drugi dosli?
Da li su njegove promjene donijele napredak reprezentaciji i u cemu se taj boljitak nabolje osjeti i vidi?

Da li bi u slucaju neuspjeha na SP i u kvalifikacijama podnio ostavku?

Sta nam je bio cilj na SP i da li smo stigli do njega?
P.S. Zaboravio sam da ovakva osoba sa ovim trenerskim pedigreom u normalnoj zemlji ne moze biti selektor, onda nista.

357

pre 5 godina

Evo pišem iz Hrvatske, gledao sam vas na tv jučer. Svi smo mi u istom košu, jadni i siromašni sa ovih prostora,ne vjerujemo onima koji nas vode, ali me stvarno neugodno iznenadila očajna podrška svojoj reprezentaciji. Pa sve je bilo ko u pozorištu, rekli bi vi Srbi.To se kod nas nebi nikad dogodilo. Volimo svoju državu i igrače koji igraju, ali ovo jučer stvarno ne mogu vjerovati, zar ste stvarno toliko potonuli?
(MAX, 11. septembar 2018 09:27)

Сусјед, боље и "позоришна" атмосфера, него да на стадион дођу неандерталци који ће звиждати, вређати и провоцирати наше фудбалере јер су играли за клуб који се њима не свиђа или, просто, до подне мрзе себе а од подне читав свет. Таквима треба забранити приступ стадиону, да нас не срамоте пред странцима.

dex

pre 5 godina

Naivno primljen gol protiv Svajcarske, Brazila, umalo protiv Litvanije, i sada dva naivna od Rumunije. I Krstajicu je i dalje sve ok... Svakakve trenere smo imali na klupi, ali nekog kao ovog poverenika jos nismo.

C i n i k

pre 5 godina

Neverovatno je kakav je ovo covek?
Gde ti je obraz ?
El treba da cekas da ti pola ove ekipe otkaze sledeci mec?
Veceras ti je sef doveo botove na stadion da ti glume navijace,daje ti laznu nadu,nema coveka koji za tebe moze da kaze bilo sta pozitivno. Trebalo je da odes kad je Sns najurio Muslina jer Muslin te je i doveo,a ti sta si uradio? Nikad nisi vodio ekipu pa si preko noci umislio da je super prosto a jos se i lepo placa?!

tender

pre 5 godina

Reci mi jednog ali samo jednog igraca Rumunije kog bi pozeleo u svom timu?
Igras ligu C, a ponasas se kao da igras A. Lici mi taj spin na nekoga vec. Nekog tebi bliskog. Nekog ko te je postavio tu.

Mifo

pre 5 godina

Trebamo mu pruziti podrsku, ipak je nov u ovom poslu! Imajmo razumevanja!
(doktor, 10. septembar 2018 23:52)

Jesu to počeli da vam daju i rakiju uz sendviče?

Wllaxy

pre 5 godina

Ja od starta mislim da ti nisi ni trebao da dođeš na mesto selektora, ali to što ti ono bezidejno tumaranje po terenu vidiš kao dobru igru je potvrda mog mišljenja i dokaz da trebaš što pre da ideš pošto samo fudbalski analfabeta može ono da nazove dobrom igrom!

Milos Jovanovic

pre 5 godina

Htedoh reći personama koje su oterale Muslina i postavile Krstajica "SVAKA ČAST",na takav način se zahvaliti Muslinu koji nas je makar malo podigao i dao tračak nade da će se opet gledati dobar fudbal sa reprezentacijom. Prema mom skromnom viđenju stvari,Krstajić je jedino uspeo da otera reprezentativce koji su ginuli za tim (Tošić i Milivojević) i da napravi raskol među igračima.

slaviša šmigič

pre 5 godina

smučio mi se ovaj fss sve dok neodu nema ništa od srbije i draze mi je,da se ne kvalifikujemo nego,da igraju tatini sinovi i opet se pokazalo,da trener nepostoji a sergej milinkovič opet najgori igrač nije čudo zašto ga nije hteo nijedan selektor svaki put kad neigra ovaj baksuz srbija ima neke šanse a sa sergejom srbija nije dobila niti jednu utakmicu.jednostavno nije kalibar za reprezentaciju nama supersila ej rumunija na jna napuca 2.komada bez muke.nazalost lacio je več uplatio novac i sergej mora igrati a nezna.

sasha

pre 5 godina

ova omladina u publici sa podeljenim kartama za mene je najveci poraz. u ovoj zemlji sve moze da se kupi za male pare, a ne selektor saveza da se postavi da menadzeri zaradjuju velike. nebitni su selektor i kapiten, kad i obican svet cine sitne duse.

odlzite dunsteri

pre 5 godina

Nema pas igre sve se svodi na gadjanje Mitra, mnogo staromodan fudbal. Ovo moze da se igra bez selektora.
A SMS tek pa Muslin je bio u pravu, sve sto ima dobro je Kezmanova reklama u medijima. Njega trazio Ronaldo u Juventusu!? Ahahaha

мики

pre 5 godina

(Bane, 11. septembar 2018 00:02)

грдно се вараш. ова две комбиноване генерације фудбалера могу да буду прваци Европе, али не са имбецилом на клупи који не зна ни шта је добро ни шта је лоше у игри нити има наде да било када то научи. Крстајић се показао да је лош селектор, још гори тренер, а најгори човек. срамота да се упропасте још две генерације фудбалера. Милоје би да овим играчима прашио и у А лиги, а не Ц.

Malina NS

pre 5 godina

Video sam ga na prenosu a opet nisam siguran da je bio na utakmici kad tako priča. Odavno se zna šta znači reč TIM. Ovi naši su ličili na dečurliju na poljančetu. Bilo je tragikomično kad se njih 7-8 nadje u 10m2 na sredini terena...

Whitesnak

pre 5 godina

Mozda ja previse ocekujem od ovakvih fudbalera to stvarno ne znam. Ali meni je ova igra izgledala poprilicno haoticno, jesmo mi imali sansi i bili bolji ali realno po nekom renomeu fudbalera mi smo ovo trebali manje/vise rutinski da dobijemo... I da, vi vecito stvarate reprezentaciju, vec jedno 20 i kusur godina.

Jovan

pre 5 godina

Naravno da ne znas da objasnis kada uopste i nisi trener. Od tebe niko ne trazi objasnjenje, trazimo ostavku tebe i onih koji su te na to mesto postavili.

делија нс

pre 5 godina

Није проблем Крстајић, проблем су они који су га поставили. Па овакву атмосферу и хаос у и око репрезентације смо имали непосредно послије смјене Антића. И 8 година смо чекали да се квалификујемо на неко такмичење.... И сада ћемо поново чекати 10 година да се квалификујемо на ЕП или СП гдје игра пола Европе (редовно страшни Ирци, Велшани, Аустријанци, Чеси, Шкоти.... чешће од нас Мађарска, Словенија, Бугарска.... чекају се Гибралтар, Фарска Острва).

marko15

pre 5 godina

krstajicu za karijeru svaka čast voleo sam te kao igrača a naročito kada si se vratio u partizan ali.ovo što radiš kao selektor je van svakog morala da mi je neko rekao da ces biti kokezin pijun nikada nebi poverovao prvo spisak bez konferencije kukavicki drugo veceras posle meča ne daješ izjavu za sportbklub već saljes pomoćnika skandal odmah otkaz momentalni treće milivojevica i ne cenim nešto ali verujem čoveku 100% još samo da se još jednom zahvalis predsedniku i da zacementiras svoju poziciju jer tvoja prva rečenica na prvoj konferenciji pred sp je bila divim.se A.V. sram te bilo za sta si se prodao posle takve karijere bez ijedne mrlje

ultra

pre 5 godina

Alo bre ljudi, dajte mu sansu...samo neke kritike...treba vremena, naucice on trenerski zanat u reprezentaciji, treba godina i godina da se kali trenerski zanat, ne moze preko noci

BojanNS

pre 5 godina

Sta napadate Krstajica, pa covek ima iskustva, ne moze se mnogo ekipa pohvaliti da imaju selektora koji je vodio neku reprezentaciju na SP.
Sada stvarno, Krstajicu, daj ostavku. Ne znam uopste kako si mogao prihvatiti da postanes selektor bez iskustva vodjenja nekog ozbiljnijeg tima i to nakon sto smo se kvalifikovali na SP. Muslin je trebao da ode, ali ti nisi taj koji je trebao da zauzme njegovo mesto.

Dag Kristi

pre 5 godina

........... Nas može da vodi i Murinjo nije to problem. Problem je naša liga koja sa sistemom koji vlada već 30+ godina ništa dobro ne pridnosi boljitku jer klupski interes stavljen ispred reprezentativnog.
(Bane, 11. septembar 2018 00:02)

Druže, nije nikakav problem u sistemu, već u činjeničnom stanju koje naš narod ne želi da prihvati-mi nismo fudbalska nacija, niti ćemo to ikada biti. Mi trebamo da slavimo svaki prolazak u nokaut fazu nekog velikog takmičenja.

Marko

pre 5 godina

Nas može da vodi i Murinjo nije to problem. Problem je naša liga koja sa sistemom koji vlada već 30+ godina ništa dobro ne pridnosi boljitku jer klupski interes stavljen ispred reprezentativnog.
(Bane, 11. septembar 2018 00:02)

Samo ću ti reći Hrvatska. Onda možda shvatiš kako lupetaš.

boban

pre 5 godina

pogotovo zadnja linija i veza.Nemas igraca sa stosom Ljajic i Matic to nisu pogotovo ovsj drugi.Tadic obicno cinculira,Maksimovic "poslovsn"i to je to.Stoperi "lutaju".Npr prvi gol Veljkovic kao stub,Spajic tanak.Spolja u ofanzivi korektno u defanzivi duva.

Zigzag

pre 5 godina

Mi smo sa TV-Serviserom prosli skupinu tukli spanjolce bez modrica i rakitica i nesretno ispali od Portugalaca....eto toliko smo jaci..

ATG

pre 5 godina

Meni nije jasno jasno sto ne igramo kao protiv Bolivije. To je bila najbolja postavka igre. Onda je svako bio na mestu gde treba da bude. Sad cete reci Bolivija je slaba. Pa sogurno nisu slabiji od Litvanije. Ljaljoc treba da igra u sredini ako igra, a ne na krilu. Sa krila on ne moze bas nista da uradi. Protov Bolivije je i Sergej nesto napravio. A onda su faktocki obojica bili u sredini. Ljaljic samo naprad okrenut, Segej i napred i nazad i Matic nazad. Pri cemu je kod svakog odlaska napred levog ili desnog beka, automatski Sergej ili Matic vracali nazad i uvek smo imali cetvoricu u liniji nazad.

dejan

pre 5 godina

Bilo ko da nam je selektor ovde bi mogli samo kritike da čitamo. Nisam ni ja zadovoljan rezultatom ali vidim nešto pozitivno a to je da ima novih imena i da se daje šansa svima. Voleo bih da vidim Vujadina Savića sledeći put, Krtičića i Jovičića

MDV

pre 5 godina

Dovesti Karlosa Dungu ! da budemo reprezentacija ko Portugal - kratak pâs, driblinzi, brze kontre, visok presing, sut iz svake pozicije...

Silvester

pre 5 godina

Pamet u glavu Mladene.. Za sledeće okupljanje Nastasić i Milivojević.. Od ovih bolje nemamo.. Stojke, Kolarov, Nastasić, Milenković, Rukavina, Matić, Milivojević, Tadić, SMS, Ljajić, Mitar.. Cg zdravo, ćao..

Bane

pre 5 godina

Loše reakcije igrača koje se nam ponavljaju iznova i iznova nemožemo tretirati kao posledica ne iskustva i ne uigranosti. Jer dobar deo njih ako ne i sve su greške indivdualog tipa. Kolarov glupi penal, Rukavina ne brani stativu. To znači jedno i tu treba da se stavi tačka, MI NEMAMO KVALITET. Mi smo tim trećeg ranga takmičenja i to je cela priča. Možemo se mi uigravati do prekosutra ali jednovatno mi nemamo kvalitet za nešto više. Jer greške prave i Kolarov i Matić i Rukavina, Tadić, Ljaljić igrači koji već 10+ godina igraju profesionalni fudbal u ozbiljnim ligama u Evropi.

Nas može da vodi i Murinjo nije to problem. Problem je naša liga koja sa sistemom koji vlada već 30+ godina ništa dobro ne pridnosi boljitku jer klupski interes stavljen ispred reprezentativnog.

MAX

pre 5 godina

Evo pišem iz Hrvatske, gledao sam vas na tv jučer. Svi smo mi u istom košu, jadni i siromašni sa ovih prostora,ne vjerujemo onima koji nas vode, ali me stvarno neugodno iznenadila očajna podrška svojoj reprezentaciji. Pa sve je bilo ko u pozorištu, rekli bi vi Srbi.To se kod nas nebi nikad dogodilo. Volimo svoju državu i igrače koji igraju, ali ovo jučer stvarno ne mogu vjerovati, zar ste stvarno toliko potonuli?

it’s my life

pre 5 godina

Krstajicu,bio sam na severnoj tribini JNA.Imao sam 17 godina kada sam gledao duel Partizan-Lacio,..U 18 min.meca sam bio najsrecniji covek na svetu zbog tebe sto si dao fenomenalan gol.Mar malo nekih 25 min.napravio si me najsrecniji covekom na svetu.Sad sam jako sa tobom razočaran.Ovo večeras ne lici na ništa.Sta treba da se desi da odeš iz reprezentacije?Poslo ti je nešto za rukom sto nije ni jednom coveku.Ujedinio si i Partizanovce i Zvezdase.To nikad nikom nije u istorije ove zemlje pošlo za rukom.Molim te idi!!!

dejan

pre 5 godina

Bilo ko da nam je selektor ovde bi mogli samo kritike da čitamo. Nisam ni ja zadovoljan rezultatom ali vidim nešto pozitivno a to je da ima novih imena i da se daje šansa svima. Voleo bih da vidim Vujadina Savića sledeći put, Krtičića i Jovičića

djofreza

pre 5 godina

Nisi ti za ovaj posao, proste nemaš kvalitete, da si iole ozbiljna i odgovorna osoba otišao bi sam, teško ćemo mi sa tobom kao selektorom na euro 2020, ali na žalost ti si samo jedan u moru ljudi koji obavlja posao za koji nema ama baš nikakve kvalifikacije, ali si kao i ti ostali podoban, tako da ne vidim nijedan razlog za što bi se nadao bilo kakvom boljitku kada je fudbalska reprezentacija u pitanju

sah 88

pre 5 godina

Mi navijači možemo da kažemo da je samo kod nas selektor čovek koji nema dana trenerskog rada i iskustva?! Svima nam je gorak ukus, ali šta ćemo takva nam država. Pa čekamo ostavku ili smenu do izbora pravog trenera za selektora.

MyMoon

pre 5 godina

Kraljino bre!! Nastavak kursadzije!! Licno mislim da nije nastupati za reprezentaciju najteze, nego smisliti sve te izjave posle utakmice, ipak to zahteva veliku kreativnost individualca!

Silvester

pre 5 godina

Pamet u glavu Mladene.. Za sledeće okupljanje Nastasić i Milivojević.. Od ovih bolje nemamo.. Stojke, Kolarov, Nastasić, Milenković, Rukavina, Matić, Milivojević, Tadić, SMS, Ljajić, Mitar.. Cg zdravo, ćao..

Sale

pre 5 godina

Mogu da kazem da ti veze nemas sa zivotom. Postavka igre nula, Ljajic nije krilni igrac, SMS nije jedno dobro dodavanje imao, oba gola dali na Mitrovo znanje, nigde veze sa igrom. Izmene su ti tek genijalne, Rumunija bunkeraska ekipa, dakle fali neko ko je kreativan ili golgeter, da ume i nogom, glavom itd... Ti (ne)znajuci to, ubacujes samo brzog Kostica, koji nema gde da istrci jer su ovi stalno pozadi! Zasto Prijovica nisi ubacio ranije, bili smo dosta opasniji od tada ali sta moze covek za 10 minuta da uradi? Na srecu tvoju pa smo u ligi C, nedaj boze da smo u grupi sa Rusijom i Svedskom, razlupali bi nas kao srpske tablice u Hrvatskoj...

357

pre 5 godina

Evo pišem iz Hrvatske, gledao sam vas na tv jučer. Svi smo mi u istom košu, jadni i siromašni sa ovih prostora,ne vjerujemo onima koji nas vode, ali me stvarno neugodno iznenadila očajna podrška svojoj reprezentaciji. Pa sve je bilo ko u pozorištu, rekli bi vi Srbi.To se kod nas nebi nikad dogodilo. Volimo svoju državu i igrače koji igraju, ali ovo jučer stvarno ne mogu vjerovati, zar ste stvarno toliko potonuli?
(MAX, 11. septembar 2018 09:27)

Сусјед, боље и "позоришна" атмосфера, него да на стадион дођу неандерталци који ће звиждати, вређати и провоцирати наше фудбалере јер су играли за клуб који се њима не свиђа или, просто, до подне мрзе себе а од подне читав свет. Таквима треба забранити приступ стадиону, да нас не срамоте пред странцима.

navijac

pre 5 godina

Mi nismi igrali dobro, mozda je napad bio solidan ali odbrana katastrofa. Svaki put kad bi dosli sa loptom ispred naseg sesnaesterca vec bi mirisalo na gol! Realno Rukavina, Spajic i Veljkovic nisu za prvu postavu, bolje moli Nastasica da se vrati! Zovi Fejsu covece kad vec Milivojevic nece!

ja

pre 5 godina

nerealna izjava.Mogao je reći da igramo dobro na momente,da smo lose organizovani u odbrani tj.lose postavljeni na prekidima,svašta je mogao reci sem toga da ovako zelimo da igramo.

Beda

pre 5 godina

Krstajicu, nemas ti sta da kazes, pokrij se usima! Nisi za ovog posla, ali zinulo du.e! I nije tacno - kako mnogi misle - da Srbija nema igrace upravo na osetljivim pozicijama, narocito u odbrani. Dakle, dok se ne nametne neki novi golman, jos uvek je Stojkovic prvi izbor! Kolarov je nepouzdan, imamo odlicnog Mihaila Ristica na levom beku, ni u Zvezdi a ni sad niko nece da ga primeti! Na desnom beku vredi forsirati Milenkovica, mlad je i veliki borac. Pozadi vidim jos trojku Milivojevic, Nastasic i jedan od Nemanja, mozda pre Maksimovic nego Matic. Na krilima Gacinovic i Radonjic (ili Katai), u sredini Mitrovic (ili Prijovic - nekad i obojica), ofanzivni vezni SMS i Tadic.
Samo, ko da ih vodi? Mozda Krstajicev pomocnik Obradovic! Kao sto je Krstajic izdao Muslina, mogao bi i Obradovic Krstajica...

floro flores

pre 5 godina

Vi cete gospodine dobiti otkaz kad postanete teret Kokezi i ekipi,kao i stranci... Sto se pre to desi,daj Boze u oktobru,to bolje. Nije problem sto ne znate,problem je sto nemate sposobnost iz svojih greska da nesto naucite. S novim selektorom u kvalifikacije,a Krstajic neka zavrsi u Ligi nacija.Postoji mogucnost da zavrsimo u grupi s Kosovom zbog njega!

ultra

pre 5 godina

Alo bre ljudi, dajte mu sansu...samo neke kritike...treba vremena, naucice on trenerski zanat u reprezentaciji, treba godina i godina da se kali trenerski zanat, ne moze preko noci

Dag Kristi

pre 5 godina

........... Nas može da vodi i Murinjo nije to problem. Problem je naša liga koja sa sistemom koji vlada već 30+ godina ništa dobro ne pridnosi boljitku jer klupski interes stavljen ispred reprezentativnog.
(Bane, 11. septembar 2018 00:02)

Druže, nije nikakav problem u sistemu, već u činjeničnom stanju koje naš narod ne želi da prihvati-mi nismo fudbalska nacija, niti ćemo to ikada biti. Mi trebamo da slavimo svaki prolazak u nokaut fazu nekog velikog takmičenja.

Milos Jovanovic

pre 5 godina

Htedoh reći personama koje su oterale Muslina i postavile Krstajica "SVAKA ČAST",na takav način se zahvaliti Muslinu koji nas je makar malo podigao i dao tračak nade da će se opet gledati dobar fudbal sa reprezentacijom. Prema mom skromnom viđenju stvari,Krstajić je jedino uspeo da otera reprezentativce koji su ginuli za tim (Tošić i Milivojević) i da napravi raskol među igračima.

japke

pre 5 godina

Koji je razlog sto je mesto desnog beka zacementirano za Rukavinu? Coveku svaka cast, ali on se nezvanicno preko izjave novinarima oprostio od reprezentacije odmah nakon utakmice protiv Brazila. Odavno nije u nekoj formi a na EP ce imati 36 godina.
Ne ulazim dublje u Krstajicevu (ne) strucnost, samo me zanima sta bi odgovorio pitanje

Marko

pre 5 godina

Nas može da vodi i Murinjo nije to problem. Problem je naša liga koja sa sistemom koji vlada već 30+ godina ništa dobro ne pridnosi boljitku jer klupski interes stavljen ispred reprezentativnog.
(Bane, 11. septembar 2018 00:02)

Samo ću ti reći Hrvatska. Onda možda shvatiš kako lupetaš.

Zigzag

pre 5 godina

Mi smo sa TV-Serviserom prosli skupinu tukli spanjolce bez modrica i rakitica i nesretno ispali od Portugalaca....eto toliko smo jaci..

Petar

pre 5 godina

Zelim ti Krstajicu da ostanes jos 100 godina na klupi, samo da bi se jelo 90 posto "poznavalaca" fudbala koji su terali Muslina koji nas je odveo na SP.

C i n i k

pre 5 godina

Neverovatno je kakav je ovo covek?
Gde ti je obraz ?
El treba da cekas da ti pola ove ekipe otkaze sledeci mec?
Veceras ti je sef doveo botove na stadion da ti glume navijace,daje ti laznu nadu,nema coveka koji za tebe moze da kaze bilo sta pozitivno. Trebalo je da odes kad je Sns najurio Muslina jer Muslin te je i doveo,a ti sta si uradio? Nikad nisi vodio ekipu pa si preko noci umislio da je super prosto a jos se i lepo placa?!

slaviša šmigič

pre 5 godina

smučio mi se ovaj fss sve dok neodu nema ništa od srbije i draze mi je,da se ne kvalifikujemo nego,da igraju tatini sinovi i opet se pokazalo,da trener nepostoji a sergej milinkovič opet najgori igrač nije čudo zašto ga nije hteo nijedan selektor svaki put kad neigra ovaj baksuz srbija ima neke šanse a sa sergejom srbija nije dobila niti jednu utakmicu.jednostavno nije kalibar za reprezentaciju nama supersila ej rumunija na jna napuca 2.komada bez muke.nazalost lacio je več uplatio novac i sergej mora igrati a nezna.

Gosa

pre 5 godina

Nekad stvarno zamisljam da zivim u nekoj normalnoj zemlji gdje stvari malo drugacije funkcionisu.
Tamo bi vjerovatno selektor imao obavezu da odgovori na pitanja novinara, a novinari bi vjerovatno pitali ono sto interesuje javnost?
Pitali bi selektora, da li on stvarno zasluzuje tu poziciju i cime?
Pitali bi ga koje su njegove reference, i na osnovu kojih referenci smatra da je dobio taj posao?
Pitali bi ga da li uopste smatra da je potrebno bilo kakvo trenersko iskustvo za mjesto selektora?
Da li oni sto su ga doveli bi trebali na mjesto selektora dovesti trenera sa bilo kakvim ili nikakvim iskustvom, njegovo misljenje ?
Da li je on kada je radio u Partizanu i Radniku iz Bijeljine prilikom dovodjenja trenera se zalagao da ta osoba posjeduje nekakvo iskustvo u svome poslu?
Da li smatra da je prethodni selektor napravio uspjeh i da li je prethodnik zasluzio da vodi tu reprezentaciju na SP?
Da li je on smatra izdao prethodnika prethodnika, sa obzirom da je preuzeo njegov posao, sa pozicije clana strucnog staba na koju ga je doveo prethodnik, jer mu je vjerovao i postovao ga?
Da li je sada u kontaktu sa prethodnim selektorom, i ako nije , zasto nije?
Da li smatra da igra reprezentacije kod prethodnog selektora i izbor igraca nije bio dobar?
Ako jeste izbor igraca i igra bila dobra, zasto smo mijenjali selektora?
Ako nije igra bila dobra, sta je promijenio i da li smatra da je sada igra dobra i u cemu se ta promjena na
bolje najvise ogleda ?
Ako izbor igraca nije bio dobar, sta je promijenio i zasto su neki igraci otisli a drugi dosli?
Da li su njegove promjene donijele napredak reprezentaciji i u cemu se taj boljitak nabolje osjeti i vidi?

Da li bi u slucaju neuspjeha na SP i u kvalifikacijama podnio ostavku?

Sta nam je bio cilj na SP i da li smo stigli do njega?
P.S. Zaboravio sam da ovakva osoba sa ovim trenerskim pedigreom u normalnoj zemlji ne moze biti selektor, onda nista.

sasha

pre 5 godina

ova omladina u publici sa podeljenim kartama za mene je najveci poraz. u ovoj zemlji sve moze da se kupi za male pare, a ne selektor saveza da se postavi da menadzeri zaradjuju velike. nebitni su selektor i kapiten, kad i obican svet cine sitne duse.

One night in May

pre 5 godina

Portugal i Italija igrali sa rezervama jedni protiv drugih a nama smeta sto mi to radimo. Liga nacija je, uglavnom je ekipe koriste za uigravanje. Opustite se malo...
(MOE32, 10. septembar 2018 23:50)

Bata Krstaja je i Svetsko prvenstvo koristio za uigravanje. Sad i Liga nacija za uigravanje...

Je l' ima neko takmicenje gde ce Srbija da igra takmicarski? Daj neku prijateljsku, mozda tad bude igrao prvi tim, pa da se onda opet uigravamo u kvalifikacijama... Jedini selektor na svetu koji ugirava tim da bi ih spremio za prijateljske!

мики

pre 5 godina

(Bane, 11. septembar 2018 00:02)

грдно се вараш. ова две комбиноване генерације фудбалера могу да буду прваци Европе, али не са имбецилом на клупи који не зна ни шта је добро ни шта је лоше у игри нити има наде да било када то научи. Крстајић се показао да је лош селектор, још гори тренер, а најгори човек. срамота да се упропасте још две генерације фудбалера. Милоје би да овим играчима прашио и у А лиги, а не Ц.

odlzite dunsteri

pre 5 godina

Nema pas igre sve se svodi na gadjanje Mitra, mnogo staromodan fudbal. Ovo moze da se igra bez selektora.
A SMS tek pa Muslin je bio u pravu, sve sto ima dobro je Kezmanova reklama u medijima. Njega trazio Ronaldo u Juventusu!? Ahahaha

ATG

pre 5 godina

Meni nije jasno jasno sto ne igramo kao protiv Bolivije. To je bila najbolja postavka igre. Onda je svako bio na mestu gde treba da bude. Sad cete reci Bolivija je slaba. Pa sogurno nisu slabiji od Litvanije. Ljaljoc treba da igra u sredini ako igra, a ne na krilu. Sa krila on ne moze bas nista da uradi. Protov Bolivije je i Sergej nesto napravio. A onda su faktocki obojica bili u sredini. Ljaljic samo naprad okrenut, Segej i napred i nazad i Matic nazad. Pri cemu je kod svakog odlaska napred levog ili desnog beka, automatski Sergej ili Matic vracali nazad i uvek smo imali cetvoricu u liniji nazad.

Fica

pre 5 godina

Ljudi, da se manemo mi sastava, formacije i taktike - sustina je da nam SVE propada i devalvira i to zbog bahatog i potpuno laickog pokusaja upravljanja SVIME iz jednog centra. A neznalice su i nista ne znaju, dok pametni i kompetentni nece da se brukaju ni da saradjuju sa njima. Ovom reprezentacijom gazduje isti onaj kojem se tri puta ruse zidovi na koridoru, helikopteri, kome se muzicka Slavija raspada, kome svakodnevno ginu ljudi, eksplodiraju i pale se vozila i obracunava se mafija na ulicama punim dece u sred bela dana. Pri svemu tome nas i vredjaju sa SVIH svojih televizija - pa pogledajte selektora, ponasanje identicno njegovom gazdi - prs'o na svom poslu, neznalica, sve mu se rusi i raspada, ali on osiono i bahato drzi predavanja!!! Osvestimo se vec jednom i makar sebi recimo istinu kad se pogledamo u ogledalu!

Radoje

pre 5 godina

Covek bez iskustva, koji bez imalo stida prihvati poziciju selektora. Sta reci o takvom, a puna ih nam je zemlja na svim pozicijama? Zato se sve i raspada.

Wllaxy

pre 5 godina

Ja od starta mislim da ti nisi ni trebao da dođeš na mesto selektora, ali to što ti ono bezidejno tumaranje po terenu vidiš kao dobru igru je potvrda mog mišljenja i dokaz da trebaš što pre da ideš pošto samo fudbalski analfabeta može ono da nazove dobrom igrom!

Mifo

pre 5 godina

Trebamo mu pruziti podrsku, ipak je nov u ovom poslu! Imajmo razumevanja!
(doktor, 10. septembar 2018 23:52)

Jesu to počeli da vam daju i rakiju uz sendviče?

Whitesnak

pre 5 godina

Mozda ja previse ocekujem od ovakvih fudbalera to stvarno ne znam. Ali meni je ova igra izgledala poprilicno haoticno, jesmo mi imali sansi i bili bolji ali realno po nekom renomeu fudbalera mi smo ovo trebali manje/vise rutinski da dobijemo... I da, vi vecito stvarate reprezentaciju, vec jedno 20 i kusur godina.

Jovan

pre 5 godina

Naravno da ne znas da objasnis kada uopste i nisi trener. Od tebe niko ne trazi objasnjenje, trazimo ostavku tebe i onih koji su te na to mesto postavili.

делија нс

pre 5 godina

Није проблем Крстајић, проблем су они који су га поставили. Па овакву атмосферу и хаос у и око репрезентације смо имали непосредно послије смјене Антића. И 8 година смо чекали да се квалификујемо на неко такмичење.... И сада ћемо поново чекати 10 година да се квалификујемо на ЕП или СП гдје игра пола Европе (редовно страшни Ирци, Велшани, Аустријанци, Чеси, Шкоти.... чешће од нас Мађарска, Словенија, Бугарска.... чекају се Гибралтар, Фарска Острва).

marko15

pre 5 godina

krstajicu za karijeru svaka čast voleo sam te kao igrača a naročito kada si se vratio u partizan ali.ovo što radiš kao selektor je van svakog morala da mi je neko rekao da ces biti kokezin pijun nikada nebi poverovao prvo spisak bez konferencije kukavicki drugo veceras posle meča ne daješ izjavu za sportbklub već saljes pomoćnika skandal odmah otkaz momentalni treće milivojevica i ne cenim nešto ali verujem čoveku 100% još samo da se još jednom zahvalis predsedniku i da zacementiras svoju poziciju jer tvoja prva rečenica na prvoj konferenciji pred sp je bila divim.se A.V. sram te bilo za sta si se prodao posle takve karijere bez ijedne mrlje

BojanNS

pre 5 godina

Sta napadate Krstajica, pa covek ima iskustva, ne moze se mnogo ekipa pohvaliti da imaju selektora koji je vodio neku reprezentaciju na SP.
Sada stvarno, Krstajicu, daj ostavku. Ne znam uopste kako si mogao prihvatiti da postanes selektor bez iskustva vodjenja nekog ozbiljnijeg tima i to nakon sto smo se kvalifikovali na SP. Muslin je trebao da ode, ali ti nisi taj koji je trebao da zauzme njegovo mesto.

boban

pre 5 godina

pogotovo zadnja linija i veza.Nemas igraca sa stosom Ljajic i Matic to nisu pogotovo ovsj drugi.Tadic obicno cinculira,Maksimovic "poslovsn"i to je to.Stoperi "lutaju".Npr prvi gol Veljkovic kao stub,Spajic tanak.Spolja u ofanzivi korektno u defanzivi duva.

tender

pre 5 godina

Reci mi jednog ali samo jednog igraca Rumunije kog bi pozeleo u svom timu?
Igras ligu C, a ponasas se kao da igras A. Lici mi taj spin na nekoga vec. Nekog tebi bliskog. Nekog ko te je postavio tu.

Malina NS

pre 5 godina

Video sam ga na prenosu a opet nisam siguran da je bio na utakmici kad tako priča. Odavno se zna šta znači reč TIM. Ovi naši su ličili na dečurliju na poljančetu. Bilo je tragikomično kad se njih 7-8 nadje u 10m2 na sredini terena...

mile

pre 5 godina

Bruka od taktike.Bruka od tima.Bruka od selektora.Bruka od igre.Sklanjajte se svi iz Saveza,nemojte da vas skljanjaju navijaci.
Mitre,svaka ti cast

DCHH

pre 5 godina

Postavke kod prekida su deo taktike. Taktički igramo kao trećaci svi trče za loptom, bez lopte niko. Mogli smo ovo pobediti, realno mogli su i oni dati u 90 min.

dex

pre 5 godina

Naivno primljen gol protiv Svajcarske, Brazila, umalo protiv Litvanije, i sada dva naivna od Rumunije. I Krstajicu je i dalje sve ok... Svakakve trenere smo imali na klupi, ali nekog kao ovog poverenika jos nismo.

MDV

pre 5 godina

Dovesti Karlosa Dungu ! da budemo reprezentacija ko Portugal - kratak pâs, driblinzi, brze kontre, visok presing, sut iz svake pozicije...