Petak, 31.08.2018.

17:15

Vazura: Eliminacija od Bešiktaša težak udarac, ali nema krize

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je da je eliminacija u baražu za Ligu Evropa veliki udarac, ali da taj fudbalski klub neće ući u krizu.

Izvor: LN

Vazura: Eliminacija od Bešiktaša težak udarac, ali nema krize IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Ima nade

pre 5 godina

Sta bre panicite? Koliko smo srece imali prosle godine toliko sada nemamo. Ni u zrebu, ni u igri. Ne moze svake godine. Problem je sto nam je ekipa totalno zapustena i pored silnih priprema. Ja ne znam sta je tamo sa njima radio prethodni trener ali je sa marsa vidljivo da su fizicki, takticki i motivaciono potpuno nespremni. Vidi se recimo da Suma strci jer mu se retko daje dobra lopta, retko mu se otvaraju saigraci kad je u problemu i ne pada im na pamet da isprave neku njegovu gresku. Tezak je, pretezak Baticin posao ali je on za ovih 15 dana vise uradio za ovu ekipu nego prethodnik za godinu. A sreca je prevrtljiva kategorija. Ima tu stofa i ja mislim da ce to Batica svojom energijom i poznavanjem fudbala dovesti u red.

Edo

pre 5 godina

Ovde ocigledno piskaraju mnogi koji nisu loptu ni sutnuli,u zivotu...Posebno ovo mislim kada procitam kritike na racun Miletica "celavog"!!!!??? Pa covek je trenutno najkonstantniji i najspremniji igrac Partizana...stoji cinjenica da je svakako korisniji i uotrebljiviji na mestu stopera,ali to je vec stvar "trenera",u ciju strucnost sam bas skeptican...ocigledno je da se "gura" Markovic zbog potencijalne prodaje ali,ocigledno je da on nije ni blizu kvalitetan igrac,tipa Milenkovica...za Miletica "levog" se slazem u potpunosti...pa nas od kad on igra skoro svaki tim,koji pravi iole bolji skauting urnise po toj levoj strani...ali kazem,opet problem "struke"...

Papilon

pre 5 godina

Hahaha pa on se sprda da vama.
(groBari Split, 31. avgust 2018 19:17)

Odavno se oni sprdaju sami sa sobom, a ovom Vazuri je toliko stalo do Partizana koliko i meni. A ne mogu da napisem koliko je meni stalo jer mi ne bi objavili komentar.

Kolubarac

pre 5 godina

General Dušan Simović u tv drami "Slom", u situaciji kada je nemačka vojska 1941 okupirala pola Jugoslavije, a ubrzo potom će i celu zemlju, ovako govori kao vrhovni komandant vojske: "Situacija doduše jeste teška, ali o kritičnosti nema ni govora".
Tako i Vazura laže sam sebe, a zna dobro da ovo kako igra Partizan i kakva je situacija u klubu, da je to dno dna.

očigledno

pre 5 godina

Vama nikad nije kriza. Žali bože onog Gomesa kako je dobar igrač, ali džaba kad su okolo njega panjevi tipa Ivanović.Kosati Miletić katastrofa od igrača, ćelavi Miletić nekad dobar nekad loš,Suma je promašaj ali ovi nmg. to da priznaju jer su ga papreno platili.
(Tui, 31. avgust 2018 18:49)

Celavi Miletic i nije toliko los igrac, ali ne znam sta radi na desnom beku? Decko je klasicni stoper, on krene napred i ako igrac samo stane ispred njega on ili ode u aut ili se okrene i vraca loptu nazad...

doci ce djavo po svoje

pre 5 godina

Mi smo raspadam sistema. Zadnja linija nam je kriminalna, sramota me je bilo u cetvrtak! Ja ne znam ko drzi ona dva Miletica, to je vredjanje inteligencije vise, sramota!!! Izgubljeni u vremenu i prostoru, ne znaju osnovne fudbalske korake, prosto receno glupi su za partizan! Na zalost igra ko hoce, zato nam se crno pise narednih pet godina, ubice nas cigani!

dex

pre 5 godina

Besiktas bolje organizovan nego Bilbao? Tim koji nikada nije ispao iz spanske lige, koji igra samo sa Baskijcima, i ima podosta para je losije organizovan od Besiktasa??? Boze dragi...

Eto ! Bas hocu !!!

pre 5 godina

Ja da imam vlast u Partizanu,ja bih pustio ove mlade fudbalere sto su potukli zvezdu nedavno,sa Kokirem i ostalima,da se potpise sa njima ugovor na min 5 god,i daodmah udju u prvi tim,potpomognuti samo sa 3-4 igraca iz sadasnjeg prvog tima...ali odmah!!!Prve dve godine mozda necemo biti ni treci,ali nema veze,znam da ce biti po 10-15 000 na svakom mecu,to sigurno.Ali cemo vec za 2-3 god biti prvi,i igracemo Evropu po grupama.Ostale odmah na transfer listu...pa ko vise da.To je spas za Partizan,sa ovakvim strucnjacima za"pojacanja" mi nemamo perspektivu,imamo ih kod sebe.A,i ko zna...mozda rezultati dodju i ranije,momci su vrh.

milos

pre 5 godina

Pazite na slici taj stav i taj arogantni stil koji kaze: Ma nema veze,ON me je tu postavio i ne mozete mi nista,sve i da ispadnemo iz lige.NapreDNO.

Milan

pre 5 godina

....ali nema krize, sad krece nase elitno nadmetanje i gostovanja po Surdulici, Sapcu, Milanovcu....krece nasa svetska, pardon, seoska liga. Jaooo...partizane jadan li si....

323

pre 5 godina

Lako vi prodajete jer ste u tome maheri. Ali da kupite e tu nemate pojma. Na kakvim greskama treba da se radi?? Pa igraci nemaju kvalitet. Mogu da rade sa nima, ko ne zna, ne zna. A prvi je ovaj Vazura. Tragedija u Partizanu. Nema ovde rezultata dok se ne sklone. Ni prvenstva a o Evropi, to smo videli i ima sa ovim likovima tek da gledamo. Pa navijaci, to zelite da gledate?

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Nema krize, to je decenijama bilo potpuno normalno da ili ispadnu u prvom kolu ili da se uopšte ne plasiraju za evropu!
Znalo se, Zvezda, uglavnom prezimi u evropi a ostali metla do drugog kola..
Dakle partizai se vraća svom ritmu!

simke

pre 5 godina

Za koji derbi se vi spremate? Popiće te 3 komada minimalno jer ste očaj od tima. Ono juče je bilo bruka i sramota....
(alex, 31. avgust 2018 18:14)

Panteru, bruka je tvoj pravopis...

Mikii

pre 5 godina

Ovo je van teme, ali mi je privuklo paznju. Je l' on to rece da je Besiktas veci i jaci klub od Bilbaa?? Sine, u redu je sto pokusavas da nadjes opravdanje za onaj lagan poraz, ali nemoj da se sramotis. Bilbao je za Besiktas Real Madrid u svakom pogledu. Pa oni su nas pregazili kao plitak potok, mogli su 12 da nam daju da su hteli.

zamolio bih upravu da napusti Partizan

pre 5 godina

Gde su pojačanja koja prave razliku? Zašto ste od Partizana napravili prosečan tim? Naređenje ili nesposobnost?

limar nece doci.

pre 5 godina

Rekao Vazura da nema krize i nikom nista.
zasto kasni Partizanov vesnik?
Gde vam je saopstenje uprave kluba?
gde vam je Curkovic?
gde vam je Ilijev?
gde vam je pravnik?
gde vam je Zecevic?
gde vam je Vucelic?
bojkotujete upravu?
dajete podrsku upravi?
bojkotujete utakmice?
koliko frakcija ima Partizan?
Jednostavno receno, smesni ste kao bioskop ...

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

"za sada neće biti većih finansijskih problema".

"Nećemo nikoga sad da prodajemo. Ako bude dobra cifra, mislim da ćemo sutra imati transfer, dobili smo ponudu za jednog igrača, ali neću da pričam dok se posao ne završi", dodao je. Vazura je rekao da Partizan nije daleko od cifre koja je potrebna za sezonu."

Hehehe, pa kako ih pravi budalama i treba !
U prvoj recenici kaze da nece nikoga prodavati, a vec u sledecoj da misli kako ce sutra imati transfer !!!
A pre togaa kako nece biti fin.problema...

Kralj !!!

Motorbreath

pre 5 godina

Zato on podmece izmisljotine o fantomskom "snimku" iz zvezdine svlacionice, nada se da ce o tome da se prica a ne o potpuno promasenoj sezoni.

očigledno

pre 5 godina

Koga vi to mozete da prodate za vise od milion? Jedini koji nesto znaju su Rikardo i Zakaric, od ostalih Pantic i Zdjelar po nesto znaju, ali ni to nije nista posebno. Kazem ovo potpuno iskreno, bez zezanja, vi nemate koga da prodate, a ako i prodate one sto znaju po nesto, kako mozete da uradite bilo sta u ligi? Uradicete nesto siguran sam, 2. mesto je sigurno vase, iako vam po kvalitetu ove sezone ne pripada...

the shining

pre 5 godina

Pa sto bi bilo krize?Oni koji mogu da vas promene”navijači”,su prvi plaćeni stipendijama.Posto ste nedodirljivi onda nema “krize”.Voleo bi da si kojim slučajem Nemac i na istoj funkciji u npr.Bajernu,da li bi onda bilo “krize”?

Bard Živa

pre 5 godina

Od kluba koji su trenirali Avram Grant, Lotar Mateus, Saša Stanojević, Slaviša Jokanović, Jirgen Reber, kluba za koji su igrali West, Tejgo, Ljajić, Nastasić, Jovetić, Kleo, Leonardo.... Do kluba gdd igraju neki amateri Miletić levi bek, Suma, Šćekić, Ivanović, da trener bude početnik Mirković, jer za trenera je potrebno još nešto se mu*a... Da sporCki direktor svakog igrača najavljuje, kao Zidana da je doveo, a ne ili penzosa ili amatera da popuni roster od 30 igrača...

Tui

pre 5 godina

Vama nikad nije kriza. Žali bože onog Gomesa kako je dobar igrač, ali džaba kad su okolo njega panjevi tipa Ivanović.Kosati Miletić katastrofa od igrača, ćelavi Miletić nekad dobar nekad loš,Suma je promašaj ali ovi nmg. to da priznaju jer su ga papreno platili.

Smogovci

pre 5 godina

Da li mogu ovde Napredni embrion i ovaj drugi koji ga zdušno podržava da objasne "nismo u krizi" a klub duguje minimum 15mil i ne igra Evropu . I koji je to plan ?
Prodaja , ok ali KOGA ?
Još važnije pitanje ZA KOLIKO?
Ajde molim Vas objasnite od čega i od koga se finasirate ako Vam "hvala AV" ili Država Srbija ne daju sredstva , kao i uvek.
Koji su to licemeri i paraziti i tako od prvog dana .

stoler

pre 5 godina

Naravno da nema,sve ide po vasem propalom planu o unistenju kluba. Bruko i sramoto nevidjena. Zbog vas je Partizan prosecna ekipa cak i za nase uslove. Zao mi je samo sto je Bata prihvatio da bude trener i saucesnik u ovoj propasti. Covek ce biti potrosen i kolateralna steta ovih stetocina vucelica,vazure,ilieva. U nekoj zdravijoj atmosferi,sa pravom upravom i ljudima koji se razumeju u fudbal Bata bi bio pun pogodak. Ovako,sa timom koji nije on pravio i selektirao samo ce ukanaliti samog sebe. Ne moramo uvek da budemo prvi ili da prolazimo u Evropi ali ovakva selekcija,ovaj tim je bruka i sramota i prava slika i prilika onih ljudi koji ga ovako neuspesno i sramotno vode. Nema krize?!?!? Bolje da se zaustavim da ne kazem jos nesto gore.

the shining

pre 5 godina

Pa sto bi bilo krize?Oni koji mogu da vas promene”navijači”,su prvi plaćeni stipendijama.Posto ste nedodirljivi onda nema “krize”.Voleo bi da si kojim slučajem Nemac i na istoj funkciji u npr.Bajernu,da li bi onda bilo “krize”?

Bard Živa

pre 5 godina

Od kluba koji su trenirali Avram Grant, Lotar Mateus, Saša Stanojević, Slaviša Jokanović, Jirgen Reber, kluba za koji su igrali West, Tejgo, Ljajić, Nastasić, Jovetić, Kleo, Leonardo.... Do kluba gdd igraju neki amateri Miletić levi bek, Suma, Šćekić, Ivanović, da trener bude početnik Mirković, jer za trenera je potrebno još nešto se mu*a... Da sporCki direktor svakog igrača najavljuje, kao Zidana da je doveo, a ne ili penzosa ili amatera da popuni roster od 30 igrača...

limar nece doci.

pre 5 godina

Rekao Vazura da nema krize i nikom nista.
zasto kasni Partizanov vesnik?
Gde vam je saopstenje uprave kluba?
gde vam je Curkovic?
gde vam je Ilijev?
gde vam je pravnik?
gde vam je Zecevic?
gde vam je Vucelic?
bojkotujete upravu?
dajete podrsku upravi?
bojkotujete utakmice?
koliko frakcija ima Partizan?
Jednostavno receno, smesni ste kao bioskop ...

Smogovci

pre 5 godina

Da li mogu ovde Napredni embrion i ovaj drugi koji ga zdušno podržava da objasne "nismo u krizi" a klub duguje minimum 15mil i ne igra Evropu . I koji je to plan ?
Prodaja , ok ali KOGA ?
Još važnije pitanje ZA KOLIKO?
Ajde molim Vas objasnite od čega i od koga se finasirate ako Vam "hvala AV" ili Država Srbija ne daju sredstva , kao i uvek.
Koji su to licemeri i paraziti i tako od prvog dana .

stoler

pre 5 godina

Naravno da nema,sve ide po vasem propalom planu o unistenju kluba. Bruko i sramoto nevidjena. Zbog vas je Partizan prosecna ekipa cak i za nase uslove. Zao mi je samo sto je Bata prihvatio da bude trener i saucesnik u ovoj propasti. Covek ce biti potrosen i kolateralna steta ovih stetocina vucelica,vazure,ilieva. U nekoj zdravijoj atmosferi,sa pravom upravom i ljudima koji se razumeju u fudbal Bata bi bio pun pogodak. Ovako,sa timom koji nije on pravio i selektirao samo ce ukanaliti samog sebe. Ne moramo uvek da budemo prvi ili da prolazimo u Evropi ali ovakva selekcija,ovaj tim je bruka i sramota i prava slika i prilika onih ljudi koji ga ovako neuspesno i sramotno vode. Nema krize?!?!? Bolje da se zaustavim da ne kazem jos nesto gore.

Kolubarac

pre 5 godina

General Dušan Simović u tv drami "Slom", u situaciji kada je nemačka vojska 1941 okupirala pola Jugoslavije, a ubrzo potom će i celu zemlju, ovako govori kao vrhovni komandant vojske: "Situacija doduše jeste teška, ali o kritičnosti nema ni govora".
Tako i Vazura laže sam sebe, a zna dobro da ovo kako igra Partizan i kakva je situacija u klubu, da je to dno dna.

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Nema krize, to je decenijama bilo potpuno normalno da ili ispadnu u prvom kolu ili da se uopšte ne plasiraju za evropu!
Znalo se, Zvezda, uglavnom prezimi u evropi a ostali metla do drugog kola..
Dakle partizai se vraća svom ritmu!

doci ce djavo po svoje

pre 5 godina

Mi smo raspadam sistema. Zadnja linija nam je kriminalna, sramota me je bilo u cetvrtak! Ja ne znam ko drzi ona dva Miletica, to je vredjanje inteligencije vise, sramota!!! Izgubljeni u vremenu i prostoru, ne znaju osnovne fudbalske korake, prosto receno glupi su za partizan! Na zalost igra ko hoce, zato nam se crno pise narednih pet godina, ubice nas cigani!

milos

pre 5 godina

Pazite na slici taj stav i taj arogantni stil koji kaze: Ma nema veze,ON me je tu postavio i ne mozete mi nista,sve i da ispadnemo iz lige.NapreDNO.

zamolio bih upravu da napusti Partizan

pre 5 godina

Gde su pojačanja koja prave razliku? Zašto ste od Partizana napravili prosečan tim? Naređenje ili nesposobnost?

Motorbreath

pre 5 godina

Zato on podmece izmisljotine o fantomskom "snimku" iz zvezdine svlacionice, nada se da ce o tome da se prica a ne o potpuno promasenoj sezoni.

očigledno

pre 5 godina

Koga vi to mozete da prodate za vise od milion? Jedini koji nesto znaju su Rikardo i Zakaric, od ostalih Pantic i Zdjelar po nesto znaju, ali ni to nije nista posebno. Kazem ovo potpuno iskreno, bez zezanja, vi nemate koga da prodate, a ako i prodate one sto znaju po nesto, kako mozete da uradite bilo sta u ligi? Uradicete nesto siguran sam, 2. mesto je sigurno vase, iako vam po kvalitetu ove sezone ne pripada...

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

"za sada neće biti većih finansijskih problema".

"Nećemo nikoga sad da prodajemo. Ako bude dobra cifra, mislim da ćemo sutra imati transfer, dobili smo ponudu za jednog igrača, ali neću da pričam dok se posao ne završi", dodao je. Vazura je rekao da Partizan nije daleko od cifre koja je potrebna za sezonu."

Hehehe, pa kako ih pravi budalama i treba !
U prvoj recenici kaze da nece nikoga prodavati, a vec u sledecoj da misli kako ce sutra imati transfer !!!
A pre togaa kako nece biti fin.problema...

Kralj !!!

Tui

pre 5 godina

Vama nikad nije kriza. Žali bože onog Gomesa kako je dobar igrač, ali džaba kad su okolo njega panjevi tipa Ivanović.Kosati Miletić katastrofa od igrača, ćelavi Miletić nekad dobar nekad loš,Suma je promašaj ali ovi nmg. to da priznaju jer su ga papreno platili.

Mikii

pre 5 godina

Ovo je van teme, ali mi je privuklo paznju. Je l' on to rece da je Besiktas veci i jaci klub od Bilbaa?? Sine, u redu je sto pokusavas da nadjes opravdanje za onaj lagan poraz, ali nemoj da se sramotis. Bilbao je za Besiktas Real Madrid u svakom pogledu. Pa oni su nas pregazili kao plitak potok, mogli su 12 da nam daju da su hteli.

Milan

pre 5 godina

....ali nema krize, sad krece nase elitno nadmetanje i gostovanja po Surdulici, Sapcu, Milanovcu....krece nasa svetska, pardon, seoska liga. Jaooo...partizane jadan li si....

dex

pre 5 godina

Besiktas bolje organizovan nego Bilbao? Tim koji nikada nije ispao iz spanske lige, koji igra samo sa Baskijcima, i ima podosta para je losije organizovan od Besiktasa??? Boze dragi...

očigledno

pre 5 godina

Vama nikad nije kriza. Žali bože onog Gomesa kako je dobar igrač, ali džaba kad su okolo njega panjevi tipa Ivanović.Kosati Miletić katastrofa od igrača, ćelavi Miletić nekad dobar nekad loš,Suma je promašaj ali ovi nmg. to da priznaju jer su ga papreno platili.
(Tui, 31. avgust 2018 18:49)

Celavi Miletic i nije toliko los igrac, ali ne znam sta radi na desnom beku? Decko je klasicni stoper, on krene napred i ako igrac samo stane ispred njega on ili ode u aut ili se okrene i vraca loptu nazad...

Papilon

pre 5 godina

Hahaha pa on se sprda da vama.
(groBari Split, 31. avgust 2018 19:17)

Odavno se oni sprdaju sami sa sobom, a ovom Vazuri je toliko stalo do Partizana koliko i meni. A ne mogu da napisem koliko je meni stalo jer mi ne bi objavili komentar.

simke

pre 5 godina

Za koji derbi se vi spremate? Popiće te 3 komada minimalno jer ste očaj od tima. Ono juče je bilo bruka i sramota....
(alex, 31. avgust 2018 18:14)

Panteru, bruka je tvoj pravopis...

323

pre 5 godina

Lako vi prodajete jer ste u tome maheri. Ali da kupite e tu nemate pojma. Na kakvim greskama treba da se radi?? Pa igraci nemaju kvalitet. Mogu da rade sa nima, ko ne zna, ne zna. A prvi je ovaj Vazura. Tragedija u Partizanu. Nema ovde rezultata dok se ne sklone. Ni prvenstva a o Evropi, to smo videli i ima sa ovim likovima tek da gledamo. Pa navijaci, to zelite da gledate?

Edo

pre 5 godina

Ovde ocigledno piskaraju mnogi koji nisu loptu ni sutnuli,u zivotu...Posebno ovo mislim kada procitam kritike na racun Miletica "celavog"!!!!??? Pa covek je trenutno najkonstantniji i najspremniji igrac Partizana...stoji cinjenica da je svakako korisniji i uotrebljiviji na mestu stopera,ali to je vec stvar "trenera",u ciju strucnost sam bas skeptican...ocigledno je da se "gura" Markovic zbog potencijalne prodaje ali,ocigledno je da on nije ni blizu kvalitetan igrac,tipa Milenkovica...za Miletica "levog" se slazem u potpunosti...pa nas od kad on igra skoro svaki tim,koji pravi iole bolji skauting urnise po toj levoj strani...ali kazem,opet problem "struke"...

Eto ! Bas hocu !!!

pre 5 godina

Ja da imam vlast u Partizanu,ja bih pustio ove mlade fudbalere sto su potukli zvezdu nedavno,sa Kokirem i ostalima,da se potpise sa njima ugovor na min 5 god,i daodmah udju u prvi tim,potpomognuti samo sa 3-4 igraca iz sadasnjeg prvog tima...ali odmah!!!Prve dve godine mozda necemo biti ni treci,ali nema veze,znam da ce biti po 10-15 000 na svakom mecu,to sigurno.Ali cemo vec za 2-3 god biti prvi,i igracemo Evropu po grupama.Ostale odmah na transfer listu...pa ko vise da.To je spas za Partizan,sa ovakvim strucnjacima za"pojacanja" mi nemamo perspektivu,imamo ih kod sebe.A,i ko zna...mozda rezultati dodju i ranije,momci su vrh.

Ima nade

pre 5 godina

Sta bre panicite? Koliko smo srece imali prosle godine toliko sada nemamo. Ni u zrebu, ni u igri. Ne moze svake godine. Problem je sto nam je ekipa totalno zapustena i pored silnih priprema. Ja ne znam sta je tamo sa njima radio prethodni trener ali je sa marsa vidljivo da su fizicki, takticki i motivaciono potpuno nespremni. Vidi se recimo da Suma strci jer mu se retko daje dobra lopta, retko mu se otvaraju saigraci kad je u problemu i ne pada im na pamet da isprave neku njegovu gresku. Tezak je, pretezak Baticin posao ali je on za ovih 15 dana vise uradio za ovu ekipu nego prethodnik za godinu. A sreca je prevrtljiva kategorija. Ima tu stofa i ja mislim da ce to Batica svojom energijom i poznavanjem fudbala dovesti u red.

simke

pre 5 godina

Za koji derbi se vi spremate? Popiće te 3 komada minimalno jer ste očaj od tima. Ono juče je bilo bruka i sramota....
(alex, 31. avgust 2018 18:14)

Panteru, bruka je tvoj pravopis...

Crvena Zvezda 1913

pre 5 godina

Nema krize, to je decenijama bilo potpuno normalno da ili ispadnu u prvom kolu ili da se uopšte ne plasiraju za evropu!
Znalo se, Zvezda, uglavnom prezimi u evropi a ostali metla do drugog kola..
Dakle partizai se vraća svom ritmu!

Eto ! Bas hocu !!!

pre 5 godina

Ja da imam vlast u Partizanu,ja bih pustio ove mlade fudbalere sto su potukli zvezdu nedavno,sa Kokirem i ostalima,da se potpise sa njima ugovor na min 5 god,i daodmah udju u prvi tim,potpomognuti samo sa 3-4 igraca iz sadasnjeg prvog tima...ali odmah!!!Prve dve godine mozda necemo biti ni treci,ali nema veze,znam da ce biti po 10-15 000 na svakom mecu,to sigurno.Ali cemo vec za 2-3 god biti prvi,i igracemo Evropu po grupama.Ostale odmah na transfer listu...pa ko vise da.To je spas za Partizan,sa ovakvim strucnjacima za"pojacanja" mi nemamo perspektivu,imamo ih kod sebe.A,i ko zna...mozda rezultati dodju i ranije,momci su vrh.

limar nece doci.

pre 5 godina

Rekao Vazura da nema krize i nikom nista.
zasto kasni Partizanov vesnik?
Gde vam je saopstenje uprave kluba?
gde vam je Curkovic?
gde vam je Ilijev?
gde vam je pravnik?
gde vam je Zecevic?
gde vam je Vucelic?
bojkotujete upravu?
dajete podrsku upravi?
bojkotujete utakmice?
koliko frakcija ima Partizan?
Jednostavno receno, smesni ste kao bioskop ...

Ima nade

pre 5 godina

Sta bre panicite? Koliko smo srece imali prosle godine toliko sada nemamo. Ni u zrebu, ni u igri. Ne moze svake godine. Problem je sto nam je ekipa totalno zapustena i pored silnih priprema. Ja ne znam sta je tamo sa njima radio prethodni trener ali je sa marsa vidljivo da su fizicki, takticki i motivaciono potpuno nespremni. Vidi se recimo da Suma strci jer mu se retko daje dobra lopta, retko mu se otvaraju saigraci kad je u problemu i ne pada im na pamet da isprave neku njegovu gresku. Tezak je, pretezak Baticin posao ali je on za ovih 15 dana vise uradio za ovu ekipu nego prethodnik za godinu. A sreca je prevrtljiva kategorija. Ima tu stofa i ja mislim da ce to Batica svojom energijom i poznavanjem fudbala dovesti u red.

Smogovci

pre 5 godina

Da li mogu ovde Napredni embrion i ovaj drugi koji ga zdušno podržava da objasne "nismo u krizi" a klub duguje minimum 15mil i ne igra Evropu . I koji je to plan ?
Prodaja , ok ali KOGA ?
Još važnije pitanje ZA KOLIKO?
Ajde molim Vas objasnite od čega i od koga se finasirate ako Vam "hvala AV" ili Država Srbija ne daju sredstva , kao i uvek.
Koji su to licemeri i paraziti i tako od prvog dana .

stoler

pre 5 godina

Naravno da nema,sve ide po vasem propalom planu o unistenju kluba. Bruko i sramoto nevidjena. Zbog vas je Partizan prosecna ekipa cak i za nase uslove. Zao mi je samo sto je Bata prihvatio da bude trener i saucesnik u ovoj propasti. Covek ce biti potrosen i kolateralna steta ovih stetocina vucelica,vazure,ilieva. U nekoj zdravijoj atmosferi,sa pravom upravom i ljudima koji se razumeju u fudbal Bata bi bio pun pogodak. Ovako,sa timom koji nije on pravio i selektirao samo ce ukanaliti samog sebe. Ne moramo uvek da budemo prvi ili da prolazimo u Evropi ali ovakva selekcija,ovaj tim je bruka i sramota i prava slika i prilika onih ljudi koji ga ovako neuspesno i sramotno vode. Nema krize?!?!? Bolje da se zaustavim da ne kazem jos nesto gore.

Bard Živa

pre 5 godina

Od kluba koji su trenirali Avram Grant, Lotar Mateus, Saša Stanojević, Slaviša Jokanović, Jirgen Reber, kluba za koji su igrali West, Tejgo, Ljajić, Nastasić, Jovetić, Kleo, Leonardo.... Do kluba gdd igraju neki amateri Miletić levi bek, Suma, Šćekić, Ivanović, da trener bude početnik Mirković, jer za trenera je potrebno još nešto se mu*a... Da sporCki direktor svakog igrača najavljuje, kao Zidana da je doveo, a ne ili penzosa ili amatera da popuni roster od 30 igrača...

očigledno

pre 5 godina

Koga vi to mozete da prodate za vise od milion? Jedini koji nesto znaju su Rikardo i Zakaric, od ostalih Pantic i Zdjelar po nesto znaju, ali ni to nije nista posebno. Kazem ovo potpuno iskreno, bez zezanja, vi nemate koga da prodate, a ako i prodate one sto znaju po nesto, kako mozete da uradite bilo sta u ligi? Uradicete nesto siguran sam, 2. mesto je sigurno vase, iako vam po kvalitetu ove sezone ne pripada...

Mikii

pre 5 godina

Ovo je van teme, ali mi je privuklo paznju. Je l' on to rece da je Besiktas veci i jaci klub od Bilbaa?? Sine, u redu je sto pokusavas da nadjes opravdanje za onaj lagan poraz, ali nemoj da se sramotis. Bilbao je za Besiktas Real Madrid u svakom pogledu. Pa oni su nas pregazili kao plitak potok, mogli su 12 da nam daju da su hteli.

dex

pre 5 godina

Besiktas bolje organizovan nego Bilbao? Tim koji nikada nije ispao iz spanske lige, koji igra samo sa Baskijcima, i ima podosta para je losije organizovan od Besiktasa??? Boze dragi...

Milan

pre 5 godina

....ali nema krize, sad krece nase elitno nadmetanje i gostovanja po Surdulici, Sapcu, Milanovcu....krece nasa svetska, pardon, seoska liga. Jaooo...partizane jadan li si....

milos

pre 5 godina

Pazite na slici taj stav i taj arogantni stil koji kaze: Ma nema veze,ON me je tu postavio i ne mozete mi nista,sve i da ispadnemo iz lige.NapreDNO.

Tui

pre 5 godina

Vama nikad nije kriza. Žali bože onog Gomesa kako je dobar igrač, ali džaba kad su okolo njega panjevi tipa Ivanović.Kosati Miletić katastrofa od igrača, ćelavi Miletić nekad dobar nekad loš,Suma je promašaj ali ovi nmg. to da priznaju jer su ga papreno platili.

323

pre 5 godina

Lako vi prodajete jer ste u tome maheri. Ali da kupite e tu nemate pojma. Na kakvim greskama treba da se radi?? Pa igraci nemaju kvalitet. Mogu da rade sa nima, ko ne zna, ne zna. A prvi je ovaj Vazura. Tragedija u Partizanu. Nema ovde rezultata dok se ne sklone. Ni prvenstva a o Evropi, to smo videli i ima sa ovim likovima tek da gledamo. Pa navijaci, to zelite da gledate?

Kolubarac

pre 5 godina

General Dušan Simović u tv drami "Slom", u situaciji kada je nemačka vojska 1941 okupirala pola Jugoslavije, a ubrzo potom će i celu zemlju, ovako govori kao vrhovni komandant vojske: "Situacija doduše jeste teška, ali o kritičnosti nema ni govora".
Tako i Vazura laže sam sebe, a zna dobro da ovo kako igra Partizan i kakva je situacija u klubu, da je to dno dna.

zamolio bih upravu da napusti Partizan

pre 5 godina

Gde su pojačanja koja prave razliku? Zašto ste od Partizana napravili prosečan tim? Naređenje ili nesposobnost?

Motorbreath

pre 5 godina

Zato on podmece izmisljotine o fantomskom "snimku" iz zvezdine svlacionice, nada se da ce o tome da se prica a ne o potpuno promasenoj sezoni.

the shining

pre 5 godina

Pa sto bi bilo krize?Oni koji mogu da vas promene”navijači”,su prvi plaćeni stipendijama.Posto ste nedodirljivi onda nema “krize”.Voleo bi da si kojim slučajem Nemac i na istoj funkciji u npr.Bajernu,da li bi onda bilo “krize”?

očigledno

pre 5 godina

Vama nikad nije kriza. Žali bože onog Gomesa kako je dobar igrač, ali džaba kad su okolo njega panjevi tipa Ivanović.Kosati Miletić katastrofa od igrača, ćelavi Miletić nekad dobar nekad loš,Suma je promašaj ali ovi nmg. to da priznaju jer su ga papreno platili.
(Tui, 31. avgust 2018 18:49)

Celavi Miletic i nije toliko los igrac, ali ne znam sta radi na desnom beku? Decko je klasicni stoper, on krene napred i ako igrac samo stane ispred njega on ili ode u aut ili se okrene i vraca loptu nazad...

doci ce djavo po svoje

pre 5 godina

Mi smo raspadam sistema. Zadnja linija nam je kriminalna, sramota me je bilo u cetvrtak! Ja ne znam ko drzi ona dva Miletica, to je vredjanje inteligencije vise, sramota!!! Izgubljeni u vremenu i prostoru, ne znaju osnovne fudbalske korake, prosto receno glupi su za partizan! Na zalost igra ko hoce, zato nam se crno pise narednih pet godina, ubice nas cigani!

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

"za sada neće biti većih finansijskih problema".

"Nećemo nikoga sad da prodajemo. Ako bude dobra cifra, mislim da ćemo sutra imati transfer, dobili smo ponudu za jednog igrača, ali neću da pričam dok se posao ne završi", dodao je. Vazura je rekao da Partizan nije daleko od cifre koja je potrebna za sezonu."

Hehehe, pa kako ih pravi budalama i treba !
U prvoj recenici kaze da nece nikoga prodavati, a vec u sledecoj da misli kako ce sutra imati transfer !!!
A pre togaa kako nece biti fin.problema...

Kralj !!!

Papilon

pre 5 godina

Hahaha pa on se sprda da vama.
(groBari Split, 31. avgust 2018 19:17)

Odavno se oni sprdaju sami sa sobom, a ovom Vazuri je toliko stalo do Partizana koliko i meni. A ne mogu da napisem koliko je meni stalo jer mi ne bi objavili komentar.

Edo

pre 5 godina

Ovde ocigledno piskaraju mnogi koji nisu loptu ni sutnuli,u zivotu...Posebno ovo mislim kada procitam kritike na racun Miletica "celavog"!!!!??? Pa covek je trenutno najkonstantniji i najspremniji igrac Partizana...stoji cinjenica da je svakako korisniji i uotrebljiviji na mestu stopera,ali to je vec stvar "trenera",u ciju strucnost sam bas skeptican...ocigledno je da se "gura" Markovic zbog potencijalne prodaje ali,ocigledno je da on nije ni blizu kvalitetan igrac,tipa Milenkovica...za Miletica "levog" se slazem u potpunosti...pa nas od kad on igra skoro svaki tim,koji pravi iole bolji skauting urnise po toj levoj strani...ali kazem,opet problem "struke"...