Petak, 31.08.2018.

12:30

Zvezda pregovara sa Bojanom Krkićem?

Crvena zvezde pregovara sa bivšim reprezentativcem Španije srpskog porekla Bojanom Krkićem.

Izvor: AK

Zvezda pregovara sa Bojanom Krkiæem? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

167 Komentari

Sortiraj po:

Takenardi

pre 5 godina

@Tito-partija- crno bela armija

Pa?
Ja pricam na osnovu toga koji su igraci nekad igrali u Zvezdi i odlicno se pokazali. Ibrahim Gaj, Dauda, Borha, Molina, Parker, jedan od najboljih Kastiljo iz Ekvadora...itd Nisam bas pristalica Brazilaca. Vise volim igrace iz Afrike, iz Kolumbije, Ekvadora, Meksika jer su jako motivisani, borbeni i zeljni da dokazu da vrede, a najvaznije od svega fizicki su jaki, mnogo izdrzljivi. E to je potrebno za LS. Ako nisi znao da u fudbalu imas pravo na tri izmene, a sta ces sa cetvrtim ili petim kad se umori i eto ti jos 2 ili 3 gola od 80 do 90 minutu. Zamisli izdrzis celu utakmicu 0:0 i ostalo jos 5 minuta i nemaju snage vise i primis gol bezveze. A BOD vredan 900.000 evra, eeej 900.000!

nik

pre 5 godina

Ljudi treba nam bek, stoper i srednji vezni. I to vam ne treba igrac za prvu postavu, nego neko ko je kvalitetan a hoce da ulazi sa klupi. Nama ako se neko od igraca sa ovih pozicija povredi, mi izmenu nemamo. Brt ne moze Gobeljic doveka da krpi rupe.

Zlatan⚽️⚽️⚽️

pre 5 godina

moje misljenje je, da zvezdi nije potreban spic, jer ga ima, pavkov. zasto mislim pavkov, zato sto nam sada treba takav napadac, da moze iz prekida da ugrozi gol, jer cisto sumnjam da cemo se naigrati u ls, istina da je malo trom, ali zato bi trebalo iza njega da bude ben, a krila kafu(svi pricaji da je brz, ajde da verujemo) i drugo krilo neznam(jer je radonja otisao). e sada, igracemo uglavnom dugim loptama na pavkova, on neka gradi, spusta glavom, a iz drugog plana neka idu ovi brzanjci, ben, kafu i ?... zato mislim da pavkov mora da bude 1 izbor na ovim utakmicama.

želja

pre 5 godina

Nekima je uteha kolika će biti gol razlika? Pa tešite se, svaki od klubova sa kojima zvezda igra vredi min 500mil €, šta dalje reći....

C i n i k

pre 5 godina

Ne treba ovaj CZ,on nema pojma ako cete realno, gledao sam neke njegove "partije", moze pozajmica ali da mu Stouk placa platu jer on ne vredi ni 2 evra.
Boaci je takodje promasaj.Pola tribina bilo presrecno kad su uspeli da ga uvale kinezima.
CZ treba bar 3 kvalitetna pojacanja, a ne bilo sta. Bek,sredina i napad.

Jedva cekam te utakmice

pre 5 godina

Evo ja stavljam Miki po 50 evra na 7+ i u Parizu i u Liverpulu i u Napulju,u cemu je problem? Valjda ce mi dati kladionice bar 1.50 kvotu! U Beogradu kad se budu igrale utakmice igracu 4+,5+ ! Bice vas sramota posle tih utakmica da izadjete na ulicu,ne lupaj nego cuti bolje,ako pratis iole fudbal moras da znas da se sprema katastrofa Crvenoj zvezdi!

miki

pre 5 godina

Zar neko zaista misli da Zvezda moze i jedan bod da osvoji u ovoj grupi?Sluzice za popravljanje gol razlike i na kraju ce sramno zavrsiti kao jedan od najgorih ucesnika ikada u Ligi sampiona.
(bojke, 31. avgust 2018 16:31)

Smela izjava, deluje da si siguran u to što govoriš!
Smeš li neki novac da staviš, može neka opklada?

Potpisujem

pre 5 godina

@bojke
Znači prvo je bilo ispašćemo od ovih, pa onih, pa će nas red bull odučiti od fudbala, pa sad nećemo uzeti ni bod, pa jel kontaš da ništa ne bude onako kako ti misliš? Možeš da se kladiš na suprotno od svog mišljenja i sigurno dobijaš. Svašta je moguće u fudbalu, a sa koliko bodova je Partizan završio grupnu fazu 2010?

Sabre

pre 5 godina

Zar neko zaista misli da Zvezda moze i jedan bod da osvoji u ovoj grupi?Sluzice za popravljanje gol razlike i na kraju ce sramno zavrsiti kao jedan od najgorih ucesnika ikada u Ligi sampiona.
(bojke, 31. avgust 2018 16:31)

Sto je i dalje mnogo manja sramota nego biti razmontiran od nekog tamo Besiktasa u kvalifikacijama za drugorazredno evropsko fudbalsko takmicenje.

bojke

pre 5 godina

Zar neko zaista misli da Zvezda moze i jedan bod da osvoji u ovoj grupi?Sluzice za popravljanje gol razlike i na kraju ce sramno zavrsiti kao jedan od najgorih ucesnika ikada u Ligi sampiona.

Гиле

pre 5 godina

Све неки менађери овде. Кад знају кога би довели нек нађу те слободне играче на тржишту за мале паре. Нек и нас неуке обавесте о њиховим именима, па да сви знамо.

Guide

pre 5 godina

Nadam se da ovo nije tacno jer on je trenutno prosecan igrac i Zvezdi ne bi doneo kvalitet. Igrao bi ligu sampiona i sebi bi podigao cenu, nista osim toga

Walden

pre 5 godina

Krah na berzi odu i klubovi.Ne baca se novac tek tako.Fudbal je ozbiljan biznis a ne zabava za narod.Zasto se UEFA bori za finansijski fer plej. I ovde su sponzori izvor prihoda.U Zvezdi je to Gazprom kao najveci u Partizanu Mts.Takmucenje u Evropi je lutrija.Ne mogu svi u Evropu.Na zapadu je investiranje u klubove pranje novca.Eto sada gomila kineza, rusa, arapa
(NY, 31. avgust 2018 14:02)

Krah na berzi ne dozive svi, niti pogadja sve, cak i da se desi, kao sto si rekao, ukrupnjavanje kapitala dolazi sa istoka, a malo sta moze da poremeti kineze, arape, ruse. Zvezda ne moze da zivi od Gasproma, niti Partizan od mtsa. Ako za normalno funkcionisanje treba izmedju 10-12 mil EUR, od Gasproma Zvezda ima 5.5 mil, a ako se ne varam Partizan 2.5-3 mil od mtsa, sto nije dovoljno. I nije pitanje moze li neko u Evropu ili ne, nego mora.
Po strani sve ovo, Zvezda treba da se ocisti od dugova, bar u naredne dve sezone da proba da ih se resi, i naravno uz igranje Evrope, da pripremi teren za privatizaciju. Pa ko zna, uzeli su zelezaru, bor, mozda kinezi uzmu i Zvezdu :)

j

pre 5 godina

Kafu je bio totalno nepotreban. Možemo da budemo bolji od Partizana i bez njega. A kamoli još pojačanja. Zaustavite sve sada. Ne trošite novac koji nije naš. Mi smo u dugovima. Razmišljajte o dobrim pojačanjima na proleće, da se sledeće sezone ponovi ovaj uspeh. Nećemo se obrukati sa ovim timom u lš, a tek nam ne trebaju skupi grejači klupe

kuun

pre 5 godina

Zar neko zaista misli da Zvezda moze i jedan bod da osvoji u ovoj grupi?Sluzice za popravljanje gol razlike i na kraju ce sramno zavrsiti kao jedan od najgorih ucesnika ikada u Ligi sampiona.
(bojke, 31. avgust 2018 16:31)

Placi sine, isplaci se, bice ti lakse.

j

pre 5 godina

Ne razumem šta će nam pojačanja za ovu godinu. Koje god igrače da dovedemo, nismo još uvek konkurentni. Nama trebaju dobra pojačanja za sledeću sezonu da ponovimo ovaj uspeh. Što bacati sad milione, bolje vraćajte neke dugove

Car Dušan

pre 5 godina

Šta je, ovo? Ako ovaj lik može da bude, pojačanje NEKOM - mogu i ja...Stvara se nervoza, bez potrebe i unosi se nemir - medju same igrače, uoči dugo očekivanih utakmica! Bez obzira, što ovaj gorepomenuti momak, u zadnjih nekoliko godina, nije ljudski odigrao jedno poluvrijeme - ima svoju cijenu. A, ona nije naivna za naše prilike.

ja

pre 5 godina

@ (Tito-partija- crno bela armija, 31. avgust 2018 15:23)

"Kada budemo u poziciji..."

Toliko smo dugo u modu samoočuvanja i rešavanja gorućih finansijskih problema, da smo zastranili sa bilo kakvim drugačijim načinom razmišljanja. Eeeeeej, pa mi JESMO u poziciji da dovedemo ne jedno pojačanje koje vredi 2-4 miliona, već bar PET takvih.

A PET takvih bi nam osiguralo LŠ i sledeće godine. Pa bismo mogli da dovedemo PET pojačanja od 4-6 miliona... Ekipa i rezultati se GRADE - i to smo zaboravili, iako upravo tako nešto radi ova uprava evo već pune 4 godine...

Андрија

pre 5 godina

Ја стварно питам, без шале, после оваквог жреба, после добијања овакве групе, зашто ми јуримо појачања? Која је сврха? Зашто се троши новац? Је л' стварно неко мисли да можемо заузети било које место, а да не буде четврто? Кафу, Боаћи (ако дође), Кркић... То су све неке позајмице. Не разумем која им је сврха. Шта, домаћи куп, првенство...? Не капирам. Рецимо, мислим да је ово била идеална прилика за Јовељића (и још неке клинце). Сигурно ћемо бити четврти у групи, нема никаквог притиска, играће против највећих играча данашњице, може само да напредује, може само цена да му скочи... Не, ми ћемо да потрошимо кинту на позајмице и плате за Боаћија, Кркића и Кафуа, они ће после да оду (логично је да их нећемо купити) за џабе... Шта смо урадили? Ништааа. Мислим да је овакво "пословање" само доказ да се у нашим клубовима и даље раде ко зна какве ствари (ок, свестан сам да ништа ново нисам рекао), и да овај успех (пласман у ЛШ) не би требало од нас да направи слепце, па да се правимо да ништа живо не видимо.

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Ako Zvezda misli da uradi nesto vise u LŠ mora da dovede jos dva - tri ozbiljna pojacanja i to pod hitno !
(Isplatice se, 31. avgust 2018 15:01)

KOLIKO SMO KAO NAROD VAN KONTAKTA SA STVRNOSCU !!!
Do pre 3 god nismo mogli ni Evropu da igramo, rasle nam pecurke po terenu, a sada "da uradimo nesto vise"?!
Sta vise rodjace u ovij grupi?!
Pa da dovedemo i jos 7 igraca teko da bi prosli grupu.
Odkicna prlika da se sa tin prama i parama od Radonje za 1-2 dodje na "nulu" , pa onda mizemo da pricamo nesti. Dok budemo dovodili "slobodne igrce" ili igrace na pozajmicu ulazak u neku grupnu fazu je super. Kad budemo u mogucnosti da kupimo igraca za 2-4 mil e onda razmisljajte o "nesto vise"

... i ima mobilni

pre 5 godina

Neka šta fali da Krkić dođe.. I još par igrača da se dovede, da se polako ulaže u klub, i da se samo napreduje.. Kolko su ukrajinski i turski klubovi uspevali da doguraju daleko u LŠ, pa da se približimo takvom rangu.. Tako svake godine kad bi uspevala Zvezda da se plasira u Evropu i eto para.. Još samo da se ne nađe neko ko će tu lovu da mariše..

green mile

pre 5 godina

Ja nikoga ne bih dovodio.. Da bismo se nadali bilo cemu u grupnoj fazi potrebna bi nam bila 3-4 igraca koja bi morala biti papreno placena, a ni tada sanse ne bi bilo velike za prolazak, pa i u LE. Ako vec dovodimo nekoga, onda to treba da bude igrac za ugovor od najmanje 2 sezone (znaci ni Bocko nije resenje), i koji ce biti vazan i za naredne kvalifikacije. Sa sadasnjim kadrom treba produziti ugovore, a Pavkov je svojom igrom zasluzio pravu sansu!

ja

pre 5 godina

Trebalo bi napraviti bum dovođenjem igrača koji su suviše dobri za klubove u kojima igraju ili su dobri igrači koji ne dobijaju šansu. Sada kad smo dobili pare, treba da zacementiramo ekipu, da bismo imali kontinuitet u evropskim takmičenjima sledećih godina, a igrače možemo privući i evropskom perspektivom.

Svakako je perspektivan Lazar Marković, to samo neko zaslepljen klubaškim strastima neće da vidi. Krkić je OK za našu ligu, ne mislim da može da nam pomogne u Evropi.

Meni je npr. zanimljiv Koziello iz Kelna. Odličan igrač, kome je jako pala cena zbog ispadanja Kelna. Vredi 4 miliona, a dogodine bi mogao da dostigne 20 uz dobru predstavu u LŠ.

Takođe Smith iz QPR-a. Snažan napadač koji je prošle sezone dao 11 golova u Čempionšipu, a vredi svega 750.000 evra.

Pored toga, mogli bismo da skupimo gomilu dobrih, mladih igrača na pozajmicu. Engleski klubovi, pogotovo, imaju dobru saradnju sa holandskim ekipama kojima šalju mlade igrače da se kale u njihovoj ligi. Mislim da je perspektiva da ti igrači, pored minuta u JSL, odigraju i jake evropske utakmice, nešto što veliki klubovi ne bi propustili. Trebalo bi juriti Vidića, Stefanovića, Jokana i sve druge koji imaju veze sa Engleskom, da nas povežu sa takvim klubovima...

ja

pre 5 godina

@ (direktor, 31. avgust 2018 14:36)

FM nisam odigrao, brat-bratu, od 2012, mada bih sada mogao da počnem ponovo :) Šala na stranu, mnogo gledam 2. lige (najviše Čempionšip) i pratim transfermarkt. Da smo znali da ćemo u LŠ, pa da ostvarimo kontakte na vreme, jer u Čempionšipu je prošle sezone igralo na desetine fenomenalnih fudbalera koje su pokupili veći klubovi, što na pozajmicu, što na ugovor za male pare. Najgore od svega je što većina tih igrača završi u rezervnim timovima Premijerligaša, a u Zvezdi bi pravili ozbiljnu razliku...

ggg

pre 5 godina

Umesto Krkića ili bilo kog drugog, bolje dugove da vraćamo.
(vojkan85, 31. avgust 2018 12:50)

Ja uopste ne znam sta ste toliko navalili da se vracaju dugovi. Bitno je da se ne duguje bivsim i sadasnjim igracima i trenerima, a ako se bankama ne zuri da naplate svoja potrazivanja zasto onda ne bismo ulagali pare u nove igrace i u infrastrukturu. A ako se bankama zuri da naplate svoja potrazivanja imaju mehanizme kojima to mogu da urade. Ja licno mislim da je bezveze dovoditi skupe igrace na pozajmicu i da je pametnije da se produze ugovori sa najvaznijim igracima kao sto su Borjan i Krstičić, i da se u sledecem periodu poradi na skautungu pa da u zimskom prelaznom roku dopunimo tim pa da i dogodine pokusamo uci u Ligu sampiona, a to nece biti nimalo lako jer koeficijent koji imamo nije dovoljan ni da budemo nosioci u 2. kolu kvalifikacija.

ggg

pre 5 godina

По мом мишљењу звезда би направила грешку, боље неког африканца или јужноамериканца који је на почетку каријере и који игра фудбал због себе како би напредовао у каријеру. 
(Пирке, 31. avgust 2018 12:40) 


Apsolutno isto razmisljam i predlazem,pozdrav.
(nikako, 31. avgust 2018 12:57)

To bi imalo smisla kada bismo mi imali dobru skauting sluzbu pa da onda znamo sta dovodimo, a obzirom da je nemamo onda bismo mogli dobiti samo neku menadzersku kombinaciju.

mikica

pre 5 godina

nije plata problem. zna Bojan da je to Zvezda, a ne PSG. zna isto da će igrati protiv PSGa i Liverpula. da si malo pametan Terzicu već si trebao da dovedes barem tri vrhunska igraca!!

svako bi igrao za džabe od tih momaka za zvezdu a protiv ovih timova. tako se diže cena sebi. neka je pozajmica i do januara.

sef strucnog staba

pre 5 godina

@ja

Koliko god LS ove sezone bila primamljiva, to ne garantuje da ce je Zvezda igrati i naredne, a igraci koje si naveo iz cempionsipa i cvajte, sigurno nece doci ako tamo imaju odredjenu ulogu. Cempionsip je takozvana "najjaca druga liga sveta", a cvajta odmah iza nje. Veliki klubovi ih itekako posmatraju i pre ce se tu dokazati, nego za sest meceva u LS gde objektivno pitanje da li ce uci u jednu sansu. Plus sto su tamo mnogo placeniji. Ideja je ok, ali realizacija tesko ostvariva.

veljko

pre 5 godina

Mnogo negativnih komentara, a Bojan sigurno nije zaboravio fudbal. Gluposti, oko argumentovanja sa Ćavijem i Inijestom, ne piju vodu. Bojan je bio najbolji u mladim selekcijama, gde pomenutu dvojicu nije video. Nije često slučaj da igrač oporavi karijeru, ali nije ni nemoguće. Najbolji primer relativno kasnog proboja, koji je lako mogao da se nikad ne desi, je Milinko Pantić, koji bi završio karijeru u anonimnosti da nije bilo Antića. Vardi je sad reprezentativac Engleske. Vujadin Savić, iako ne nivo pomenutih, igra sad bolje nego ikad pre.

Mnogi igrači propadaju ili stagniraju u pogrešnom klubu, što zbog prejake konkurencije (Grujić), neuklapanja (Paulinjo u Totenhemu, Salah u Čelsiju, kao i De Brejne itd.), lošeg odnosa sa trenerom ili forsiranja pogrešne pozicije. Neki su žrtva pogrešne procene kvaliteta. Primera ima dovoljno. Za Zvezdu i naš nivo, Bojan bi bio jeftin eksperiment, sa velikim potencijalom. Sve da ga plate i milion.

Voleo bih da Bojan dođe, a ignorisao gluposti oko državljanstva, "iz principa/ inata ga ne bih doveo" i sl. Španija je lepa i vrlo privlačna zemlja, u kojoj je odrastao, od majke Španjolke (Katalonke). Da je i u Srbiji odrastao, ne bih mu ništa zamerio (nikad nije pljunuo po njoj ili biki šta ružno rekao), a kamoli ovako. Za Zvezdu bi bio pojačanje i to značajno.

sef strucnog staba

pre 5 godina

Iako nisam navijac Zvezde i kad je vec ispala ovakva grupa, bolje bi im bilo da dovedu neka pojacanja ne mnogo skupa, ali dovoljno dobra da prave razliku u JSL i u kvalifikacijama makar do LE. Sad da dovedu Mesija i Lukakua, isto im se pise...

Sprema se nevidjena bruka u C grupi LS

pre 5 godina

Da li je to onaj sto nije hteo da igra za reprezentaciju Srbije? Totalno je svejedno,sa njim ili bez njega bice isto!

NY

pre 5 godina

 

Istina, samo sto sve ima svoje druge strane. Sponzori nece dozvoliti propast Reala, ManUtd, Barse itd, za razliku od ovog od ovog dela Evrope, gde Sponzori nisu glavni izvori prihoda, vec ucesce u takmicenjima UEFA i prodaja igraca. A svaki klub sa ovih prostora, igranjem evropskih takmicenja, moze sasvim lepo da zivi, finansira, investira itd.
(Walden, 31. avgust 2018 13:34)

Krah na berzi odu i klubovi.Ne baca se novac tek tako.Fudbal je ozbiljan biznis a ne zabava za narod.Zasto se UEFA bori za finansijski fer plej. I ovde su sponzori izvor prihoda.U Zvezdi je to Gazprom kao najveci u Partizanu Mts.Takmucenje u Evropi je lutrija.Ne mogu svi u Evropu.Na zapadu je investiranje u klubove pranje novca.Eto sada gomila kineza, rusa, arapa

Totti

pre 5 godina

Malo mi je muka kad vidim ko sve ne ostavlja komentare o fudbalskoj igri. Stoji da je Krkić upropastio karijeru malo svojom a malo i voljom matičnog kluba barselone. Sa druge strane nemojte misliti da je on zaboravio da igra fudbal nego je dečko izgubio volju jer ga stalno seljakaju iz kluba u klub iz lige u ligu. U najboljim je godinama, 28, i kod pravog trenera uz pravu atmosferu on može lako da oživi svoju karijeru. Ako nisu velike pare u pitanju zašto ne pokušati. Mislim da bi uz Boaćija i Kafua mogao biti solidno pojačanje, pogotovo i još što ima naš pasoš pa se ne bi tretirao kao stranac.

raspali lavor

pre 5 godina

Ovo je odlična vest za nas Grobare, dovedite ga slobodno xD
(DPb, 31. avgust 2018 14:02)

crno dete cemu li se tek onda nadas....:)))

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

...u fudbalu se danas vrte ogromni novci, na stotine miliona evra, ali to je na svakom polju rudarski posao, naći u perspektivi dobrog Brazilca, koji trenutno nije skup, pa ne može to preko Interneta...Benfika i Porto imaju desteinu skauta u Brazilu, pa im se na 10 dovedenih 2 pokažu kao pojačanje, koje posle mogu da prodaju za neke pare...zato je benfika i digla ruke og brazilskog tržišta i okrenula se npr.srpskom...Marković, Matić, Sulejmani , Fejsa, Đuričić, Živković, Jović, Šaponjić

ja

pre 5 godina

@ (nele, 31. avgust 2018 14:22)

Super razmišljanje, nema šta. A šta ćemo sa time što su Kafu i Ebesilio došli u Zvezdu da ponovo pokrenu karijeru i što će najverovatnije otići na kraju sezone? Kafu posebno, pošto je na pozajmici. A koga bi izbacio da razigravaš Melega? Možda Krstičića, koji je motor ekipe?

Pavkov je slab igrač. Bez obzira na ovu poslednju utakmicu, čovek je drvo, realno. Nama treba ozbiljan napadač ili 2, i dugotrajnija rešenja na sredini terena. Bena teško da ćemo moći da zadržimo posle njegovih nastupa u kvalifikacijama. Možda ode već u januaru, a šta ćemo bez njega?

Voleo bih da vidim Markovića u Zvezdi. Eventualno i Krkića, ako ne uspemo nešto bolje da nađemo. Sredinu terena tražiti u Čempionšipu, Cvajti ili neke mlađe igrače koji nemaju mesta u velikim klubovima, pa da ih uzmemo na pozajmicu...

Mirko

pre 5 godina

Sve cestitke zvezdi, za kratko vreme postaju ozbiljan evropski klub. Mada, mora da se naglasi da uz prakticno neogranicen budzet, sponzore i bezpomucnu pomoc drzave i mogu da dovode skupe i kvalitetne igrace.
(el_kiddo, 31. avgust 2018 13:32)

Na stranu to što je ispušteno jednačenje suglasnika po zvučnosti, ali šta znači "bezpomučna" uopšte?

Botegga

pre 5 godina

Ja bi voleo da ste već objavili vest sa je Boaći na putu za Beograd ,koliko i dokle mislimo da pregovaramo.Verovatno dok kod njega ne umre i poslednja nada da će potpisati za neki klub za najmanje istu platu koju trenutno kinezi daju.Šta ako neko u minut do ponoć to i da.Nije problem zvezda vwć to što u Srbiji niko od boljih fudbalera neće da igra nema sa kim i nema gde jer pola stadiona su igrališta i livade.

Granota

pre 5 godina

Ja mislim da ako dođe Boaći, uz Bena i Pavkova, Zvezdi je to sasvim dovoljno. Mislim da treba tražiti ravnotežu između troškova i dobiti. Zvezda može da pojača dobit za nekih 3-4 miliona. Može eventualno da ljuljne nekoga kući (po principu sreće ili lošeg dana) plus 1, eventualno 2 remija. Ne bi trebalo te pare spiskati unapred na nekoga ko je sasvim izlišan za Superligu, jer sa tim parama može se na zimu ili sledeće leto, dobrim promišljanjem dovesti opet par odličnih i gladnih igrača.

nik

pre 5 godina

Zvezda treba da iskoristi sansu I dovede takve igrace Koji su se malo zaglavili u karijeri.Liga sampiona im je Sansa za povratak u ozbiljnije klubove

Biki

pre 5 godina

Ne igra novac u fudbalu uvek.Vec sadtav i hemija.Ima klubova u Evropi koji ulazu ali nista ne postizu.Cilj im je osvajanje nekog evro kupa.PSG moze jos stotine miliona da ulozi ali nikada nista nece osvojiti.MC takodje.Nemci su tek sada krenuli u investiranje a takodje i Juve ali im niko ne garantuje uspeh.U Rusiji se gruva lova ali nista.Prema tome prema svetcu i tropar.Zvezda za sada to pametno radi.Ne ulaze mnogo, dovodi uglavnom slobodne igrace i dobro zaradjuje na njima

ja

pre 5 godina

@ (sef strucnog staba, 31. avgust 2018 14:39)

Pa u tome je i poenta mog komentara. Mi ne treba da dovodimo igrače za ovu LŠ, jer, koga god da dovedemo, sigurno nećemo napraviti ništa. Mi treba da dovodimo igrače koji će nam osigurati plasman u LŠ sledeće sezone. To što sada igramo LŠ je samo dobar mamac za dovođenje igrača.

nepismeni

pre 5 godina

Pera Magic Mitić...ti jedini ako imaš dve godine pa ne kapiras neke stvari.Kakve veze ima sto Partizan i CZ prihoduju milione?misliš da od tih para ulazu u plate,transfere?pa što onda CZ i dalje ima dug od 40+miliona?Partizan već deceniju i dalje oko 10-ak miliona?vrate iz CZ banci pola miliona a banka otpiše 5 miliona duga?ko misliš da je to platio?penzioneri,oni sa kreditima u švajcarcima i slično.

fkcz

pre 5 godina

Boaći, Pavkov i Joveljić su napadači koji bi trebalo da igraju ove sezone. Ben može biti napadač, ali je daleko korisniji na krilu ili iza napadača. Milić je veoma borben, ali ne može biti napadač, ne snalazi se na toj poziciji, i onda se stiče pogrešan utisak da nema kvalitet. Onog Stojiljkovića treba momentalno vratiti svom klubu, užasan igrač. Krkić svakako ne bi imao mesta u Zvezdi, jer su svi pomenuti (osim možda Stojiljkovića), bolji igrači od njega. Ili dovesti odličnog napadača i platiti transfer ili ne menjati ništa.

player

pre 5 godina

@Paki zasto bi se pojacavali uopste? Usao si u ls,imas veoma zvucna imena koja ne mozes da dobijes,tako da nema potrebe rasipati novac.Ja bih se nadmudrivao sa svima i totalno rastereceno igrao svaki mec.Ovakve utakmice za Zvezdu treba da budu uzivanje

argvhuun

pre 5 godina

Treba da dovedu pojedinačno stabilno baratanje loptom. Da igrač zna da zagradi loptu i da zna da se okrene i dadne lagan igrajući pas. Ako je Bojan takav igrač onda će on i pomoći.

nele

pre 5 godina

pored Boacija nam vise niko ne treba. 1-2 igraca nam ne bi napravila razliku u ovoj grupi LS. Ostaviti prostor za Pavkova I Joveljica, Kafu je i doveden kao zamena za Radonju. Imamo 25podjednakih igraca, cemu vise gomilanje. Razigrajmo Pavkova, Kafua, Ebilisija, Melega..

nikola

pre 5 godina

(Walden, 31. avgust 2018 13:03)
Pusti dug i te price o njemu.Pa svi klubovi duguju u Evropi od Reala,Barse i Mancestera koji duguju po pola milijarde,pa bajern koji dugije 200mil.Poenta price je da ti dugovi nisu podlozni sankcionisanju od strane Uefe,jer ne duguju igracima,trenerima,sportskim licima... vec bankama i ostalim poverenicima.Zvezda kad je bila izbacena iz Evrope pre 4 sezone dugovala je upravo igracima,trenerima,sporskim licima...Sa tim je sad Zvezda zavrsila,zato sto sad nikome od njih ne duguje.Duguje kao i ovi ostali klubovi bankama i ostalim poveriocima.Zvezda i ljudi u Zvezdi ako zele,a po meni nema neke potrebe ove godine mogu da smanje dug za 20 mil evra.Jer racunica je prosta.Samo ove godine Zvezda je cisto zaradila kad se saberu dolasci i odlasci igraca 14.14 mil.evra.Kad se tu doda 15.25 mil evra za ulazak u LS i mnogi koji zaboravljaju i bonus od 2.216 mil evra koji od ove godine LS daje za desetogodisnji rang dodje se do cifre od 31.6 miliona evra ciste zarade do sad.A tu dodaj jos tv prava,ulaznice i ako se uzme koji bod u LS,plus sponzori dolazi se do neke realne cifre od 40 miliona evra,ako ne i vise i to samo za ovu sezonu.Ne treba bacati pare i sad dovodite koje kakve igrace koji mnogo kostaju.Po meni Zvezda ima tim kad se svi oporave dostojan da se ne obruka u grupi.Borjan,Stojkovic,Savic,Degenek,Rodic,Jovicic,Krsticic,Kafu,Ebisilio,Ben i Boaci koji dolazi sigurno.Mogao bise dovesti jedan kvalietan stoper i levo krilo i to je to

nex

pre 5 godina

Nepotrebno. Zasto su dovedeni Ebisilio i Kafu. Pre bih,bez razmisljanja,vratio Kangu nego ovog. Da je dobar,zadrzao bi se bar 2 sezone negde. Pa kad nece Stouk,ej....

Roman Empire

pre 5 godina

Ja kao navijač Rome ga dobro pamtim kao jedno od prvih i najbombastičnijih pojačanja Rome posle kupovine od novih američkih vlasnika pre 7 godina. Došao je tada pod reputacijem najperspektivnijeg mladog igrača tog vremena. Nije ništa pokazao, u glavi nije šampion, čak nije ni za sadašnju Zvezdu. Mislim da je Radonjić za njega trenutno klasa. Biće ovo pogrešan izbor, verujte mi.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Pa vama je najveca rupa kapiten. E, sad da li sme on da se menja, to je pitanje.
(Petar I, 31. avgust 2018 13:14)

Vama ceo tim u rupama, prosto kad ih gledaš pomisliš da su meteori padali po zelenom travnatom tepihu ...

NY

pre 5 godina

Zvezdq videti nece dinara od tih 20 mil. koliko treba da dobije. Ali ce pare stici na racun naravno
(Pes, 31. avgust 2018 13:38)

Bravo "pametni" Sve znas ko mator

Kosjan

pre 5 godina

Spin grobara je tako smesan i zalostan, zvezda dobija 15 miliona svake godine od drzave a onda kazu dug 50-60 miliona pa ako toliko dobijamo pa sto onda dug nije manji? Ili kao u kosarci imamo ogroman budzet a raduju se kada igraci ne primaju platu po 6 meseci.

4k4.Dex

pre 5 godina

Ma ne treba ni da se pojacavamo nista posebno ne mozemo nista da uradimo u svakom slucaju. Nije nam grupa za pojacanja. Da smo dobili bar jednu slabiju ekipu pa i da probaju. Ovako samo ce pare potrositi za dzabe. Bolje da igraju ovi sto su tu pa ako nekog uspeju da prodaju super, ako ne nema veze uzivamo u top fudbalu napokon.

dux

pre 5 godina

Dobar posao za obe strane...Krkiću šansa da oživi karijeru igrajući Lš, zvezdi šansa da dobije čudesnog igrača i nada se da će oživeti u njoj...naravno pod uslovom da to ne košta previše novca.

Zvezdas

pre 5 godina

Ne treba nam niko. Eventualno napadac ako dodje, ostalo je sve na mestu. Daj od ovih para sanirajte dugove, nagradite igrace, pa od zime da se vidi eventualno pojacanje za sl sezonu. Neka momci daju sve od sebe u LŠ, pa sta bude, a onda fokus na prvenstvo, gde smo bar za 3 koplja bolji od ostalih.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Walden, 31. avgust 2018 13:03)

Niko u Evropi nije na pozitivi.Rela i Barsa imaju deficit od 500 miliona evra.MU ima deficit 400 miliona funti.Od prosle sezone i Bayern ima deficit od 180 miliona evra. Sve lako proverljivo

Zeka

pre 5 godina

Samo ne njega.....lik je propao. Bio je opasan ali danas....Najveca greska je sto nije zaigrao za nasu reprezentaciju...lik je umislio da ce igrati za spance. Danas bi igrao za Srbiju i bio u boljem evropskom klubu i imao vise odigranih utakmica.

el_kiddo

pre 5 godina

Sve cestitke zvezdi, za kratko vreme postaju ozbiljan evropski klub. Mada, mora da se naglasi da uz prakticno neogranicen budzet, sponzore i bezpomucnu pomoc drzave i mogu da dovode skupe i kvalitetne igrace.

Marko

pre 5 godina

Ne! Sio ili Boaci su opcije. Boaci je bio gotova stvar ali kao sto rece Terzic sa Kinezima se nikad ne zna, pa se ne sedi skrstenih ruku pa ta opcija otpadne. Po meni treba iskoristiti situaciju sa Siom, ozbiljan je i iskusan napadac, a dovesti i Boacija kome sigurno nece trebati neko vreme za uklapanje, prilagodjavanje itd. Realno trebaju nam opcije za igru sa dva napadaca ili opcija za levo krilo sad kad je Radonja otisao. Ben, Kafu, Boaci i Sio ako bog da da se svi lepo uklope, dostignu optimalnu formu i igraju makar blizu svog maximuma, to bi bila ozbiljna ekipa koja bi uz malo srece mogla da otkine koji bod u LS. Titula zagarantovana pa sledece sezone u napad na ozbiljniji rezultat.

Hmm

pre 5 godina

Au koliko uvredjenih i ponosnih navijaca ima ovde...
Eej kazu oni,iz principa ga ne bi doveli.Iz kojih bre principa?
Treba nam svaki iskusan igrač sa dosta dobrih utakmica u nogama.
Kazu gde je bio do sada kad je tako dobar.A gde je bio Boaći?U kojoj italijanskoj ligi je igrao? B? C?
Ja bih ga doveo jer on nije mogao da zaboravi da igra,da postigne gol.Kod nas će ih se bar nadavati...

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

zvezdi treba.... I mozda jednog dobrog Argentinca za krilo na obe strane i dobar sut iz daleka.
(Takenardi)

...doveli smo jednog takvog pre 3 godine igrao lik za Boku Juniors, čak nastupao i za argentinu...beše,Mouče !!!
...Zvezda je tada dovodila igrače preko You tube-a, Boka Juniors, River Plejt, pa i ovi brazilski velikani Palmeiras, Korintijans, Sao Paolo, a imali smo i jednog štopera koji je igrao u Sao Paulu, svake sezone menjaju cele timove, jer čim jedan igrač sastavi celu sezonu npr. u Boki ili Palmeirasu njemu to piše u CV-ju i taj se proda negde u Evropi i ovi tada dovode i Kurtu i Murtu iz manjih argentinskih i brazilskih klubova i isprobavaju ih, kao što i reprezentacija Argentine igra neke prijateljske utakmice bez ovih igrača iz Evrope i isprobava svakog ko sastavi dve dobre partije u Boki i Riveru i tako i ovaj Mouče igrao u Boki i argentini i došao u Zvezdu, a lik pojma nije imao, kao i taj štoper iz Sao Paola Santos ili tako nešto...danas u Brazilu kad igra Parana kod kuće, koja je poslednja sa Sao Paolom koji je prvi, kvote na kladionicama za pobedu jednih ili drugih su iste, ne zato što Brazilci igraju "3 za 3" nego ova Parana iako zadnja kod kuće ima skor 5 2 2, tamo niko nikog ne može da pobedi u gostima, to su sve nove ekipe tih velikih brazilskih klubova npr. Sao Paola ili Internacionala, Korintijansa, ovi iz prošle godine svi otišli u Evropu, neuigrane, put do Parane dalek, a i Parani igraju neki Brazilci

Walden

pre 5 godina

Ne treba nam niko. Eventualno napadac ako dodje, ostalo je sve na mestu. Daj od ovih para sanirajte dugove, nagradite igrace, pa od zime da se vidi eventualno pojacanje za sl sezonu. Neka momci daju sve od sebe u LŠ, pa sta bude, a onda fokus na prvenstvo, gde smo bar za 3 koplja bolji od ostalih.

delija

pre 5 godina

Au, sve sami strucnjaci za fudbal.Bez problema bi mogli na klupu Zvezde ili da budu sportski direktori Zvezde.Mrkela i uprava sa Milojevicem su u ove dve godine napravili odlican posao.Ne razbacuju se parama i znaju sta im treba.Neko ovde predlaze afrikance ili argentince.Ono sto valja vec odavno je kaparisano.Zvezda nema skauting sluzbu u Africi. Da kupis macku u dzaku a da nije proveren i da menadzeri zaradjuju lovu to ne ide.Vojni klub se opekao sa Sumom

мрки

pre 5 godina

немојте људи,не треба нам,само ће се узалуд бацити велике паре,Боаћи је измислио фудбал за Бојана...

Biznismen

pre 5 godina

Sad bi trebalo, po meni najbolje resenje, dovesti Franka Soldana koji je mlad i zabija golove mnogo skupljim timovima u argentinskoj ligi. Decko je mlad i bila bi mu velika sansa da se pokaze protiv najvecih timova tako da bi se ta investicija od 3 miliona sigurno mogla lako vratiti njegovom preprodajom. S druge strane veliki broj argentinaca i juznoamerikanaca bi bilo zainteresovano za Zvezdine utakmice sto bi pojacalo marketing i klub kao brend.

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Treba Zvezdi jak igrac zadnji vezni/sredina iz Kolumbije ili Gane/Obale Slonovace koji ima kondicuju za 100 minuta i da sece/prekida igru protivnike. I mozda jednog dobrog Argentinca za krilo na obe strane i dobar sut iz daleka.
(Takenardi, 31. avgust 2018 13:21)

ovaj "strucni" komentar podseca me na slicne komentare u kosarci, tipa "moramo da dovedemo crnca na mestu pleja"

NE Krkicu!

pre 5 godina

Jedva ste dosli do Lige Sampiona i kakvih takvih para i sada razmatrate da ih doslovno bacite u bunar bez dna na ovog Krkica kojega ne samo da niko nece, vec jedva cekaju da ga se otarase!? Sta vam je ljudi!!!

Pedja

pre 5 godina

Ne vidim stvarno sta bi igrao. Ben je sve bolji, Ebesilio se ceka posle povrede, Simic kao mlad igrac se sve vise namece, zaista bi Krkic bio nepotreban. Ne bi povecao sanse da se uzme neki bod u ligi sampiona. Bolje sad iskristalisati tim, pa na zimu videti ko jos fali.

Aston Martin

pre 5 godina

Zašto mislite da znate bolje od Miloja i ekipe? Sa 95% pojačanja su pogodili. Bojan Krkić je za Zvezdu i Partizan liga vasiona, nemojte olako potcenjivati..

Dejan CZ

pre 5 godina

Ovaj Kafu dosao ovde izgleda samo kafu da pije...Boaci znaci stize,to je vredna informacija jer takav profil igraca nam treba a po levoj strani umesto Radonjica ako se misli neko dovoditi,po meni je od Krkica daleko bolja opcija Marin,posebno sto bi se sa Benom brzo uklopio...Ovi sto kazu da nam niko ne treba jer nas vide na zadnjem mestu nemoj ni da dolaze da gledaju Zvezdu a jos manje da prate...U Beogradu su padali mnogi velikani,sa Marakane se bodovi tesko uzimaju...mozda PSZ jedino,sa dve min. neresene utakmice protiv Napolija i Liverpula sa pojacanim sastavom vrlo realna opcija donosi 2 puta po 900 000 1,8 mil.evra...pojacan sastav moze i do pobede u grotlu Marakane,to znaju i Real,Bajern,PSV,spaseni Milan...nismo mi grobari da gledamo koliko ce da nas napune,mi smo velika Zvezda...podrska upravi za pojacanjima...gvozdje se kuje dok je vruce...

mi smo sremci vise nam stomaci

pre 5 godina

po meni dovesti nekoga u odbrani,bocka i zamenu za radonju,nekog mladog igraca zeljnog dokazivanja i spremati se za sledecu sezonu,mora se igrati u evropi u kontinuitetu samo tako cemo za par godina moci parirati najjacima,sam plasman u ls je nam je puna kapa,koga god da dovedemo nece nam pomoci ove godine

Walden

pre 5 godina

@Zvezdas

Istina, samo sto sve ima svoje druge strane. Sponzori nece dozvoliti propast Reala, ManUtd, Barse itd, za razliku od ovog od ovog dela Evrope, gde Sponzori nisu glavni izvori prihoda, vec ucesce u takmicenjima UEFA i prodaja igraca. A svaki klub sa ovih prostora, igranjem evropskih takmicenja, moze sasvim lepo da zivi, finansira, investira itd.

my way

pre 5 godina

Nama duva promaja u odbrani. Savic je teska rupa. Primismo sijaset golova zbog njega
(Realan, 31. avgust 2018 12:55)

Da si to za Degeneka napisao, pa da ima smisla. Elem, ne znam zasto i pod kojim uslovima bi nam Krkic odgovarao. Ako ga Miloje zeli onda u redu, u suprotnom Terza i ekipa ne bi trebali da izmisljaju toplu vodu.

Takenardi

pre 5 godina

Treba Zvezdi jak igrac zadnji vezni/sredina iz Kolumbije ili Gane/Obale Slonovace koji ima kondicuju za 100 minuta i da sece/prekida igru protivnike. I mozda jednog dobrog Argentinca za krilo na obe strane i dobar sut iz daleka.

paki

pre 5 godina

i eto najveće glupost... umesto da pljunu lovu za nekog paklenih Brazila i daju mu par milkii oni su zainteresovani za igrača koji ne postoji nigde... Uzas

nikako

pre 5 godina

pa cak je i lazar markovic trenutno bolji igrac hah,apsolutno sam protiv dovodjenja krkica,niti igra u kontinuitetu,izgleda da je i njemu neka promaja u glavi poslednjih sezona,a od stare slave se ne zivi u trenutnom fudbalu,svakako necemo proci grupu i nema potreba da se trosi na prolapog igraca,pogresili bi sa njim kao partizan sa sumom,garant... bolje da se dovede neko ko je tek u usponu od 22-23 godine,pitajte Ramba za neku preporuku,nekoga ko neopravdano sedi na klupi od nekih brazilskih klubova,a ima ih,moze se desiti da ubodemo sa pojacanjem,sportski pozdrav.

Gargamel

pre 5 godina

Ako dolazi Boaci onda nema potrebe da dodje i Krkic. Potrebno je jako krilo kao zamena za Radonju, i neka jaka konkurencija Rodicu da se trgne i krene da igra kao prosle sezone. Ostalo nema smisla dovoditi kad su vec doveli dosta igraca ove godine, treba njima dati sansu da se pokazu.

Пирке

pre 5 godina

По мом мишљењу звезда би направила грешку, боље неког африканца или јужноамериканца који је на почетку каријере и који игра фудбал због себе како би напредовао у каријеру.

srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Alo, uprava...pa nemojte sad da trosite bez veze pare koje su teskom mukom zaradjene. U grupi ste sa fantasticno jakim ekipama i bilo bi vam malo i 20 igraca tipa Bojan Krkic da se izvuce bar neki neresen rezultat a kamoli plasman u narednu fazu. Dakle, izbegavajte bacanje para, tim je taj koji jeste. Zasto krnjiti 15 miliona na nesto sto sigurno nece doneti nikakav rezultat. A za domace prvenstvo vec ste jaki. Partizan je ocajan a za ostale timove ce se ionako pobrnuti sudije.

Đorđe

pre 5 godina

Komšije, ovaj vam je totalno nepotreban. Neko ko nije u prvom planu Stouka, nikako ne može biti pojačanje za LŠ. Ovaj dečko je samo dokaz da je Barselona sa Ćavijem i Injestom bila mašinerija, sposobna da lansira bilo kog napadača. Krkić, van Barselone ništa nije postigao. Njegova karijera je u strmoglavom padu i ne vidim kako on može nešto više uraditi protiv onakvih ekipa u LŠ. Što se domaćeg prvenstva tiče, mislim da ste ove godine mnogo jači od nas i da vam za titulu nije potreba Krkić.
Imate strahovito jaku grupu i vama treba pojačanje u odbrani i sredini, da bi ste mogli da pružite kakav takav otpor. Videćete sada kolika je Savić rupa. Milojević je iz njega izvukao više od maksimuma, ali ovde će biti u pitanju ozbiljne razlike u klasi. Iskusan zadnji vezni, koji je čvrst i zna da sačuva loptu i ozbiljan štoper su vam neophodni za aždaje od ekipa kakve vas čekaju. Ništa vam Krkić neće pomoći.

Andrija

pre 5 godina

Lupate gluposti kakvo trošenje para,kakvo bacanje para na skupe igrače,treba biti realan,ne bi nam ni Ronaldo pomogao u ligi šampiona, ne treba bolji od Bojana

Zlatko

pre 5 godina

Kako više nego kvalitetno pojačanje kad ne igra i niko ga neće?! Zadovoljavamo se otpacima koji nam se predstavljaju kao nešto posebno. Srbija danas.

ejjj

pre 5 godina

Penzioneri stisnite kais na zadnju rupu da pantalone ne osete prazan stomak.
(Milan, 31. avgust 2018 12:27)

Vise vam ne prolazi ti spinovi, dzaba vam sve...

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Penzioneri stisnite kais na zadnju rupu da pantalone ne osete prazan stomak.
(Milan, 31. avgust 2018 12:27)
Od juna 2017 prihodovali izmedju 55-60 mil.€ (UEFA, igraci, Gasprom, marketing, TV prava, bla, bla,bla)...Samo ove nedelje Radonjic+15.5m od UEFA. Partizan takodje prilicno dobro radio po tom planu, izuzev ove navedene cifre od prosle nedelje. O kakvim penzionerima pricas?!
Trolu jedan.

Against modern football

pre 5 godina

Penzioneri stisnite kais na zadnju rupu da pantalone ne osete prazan stomak.
(Milan, 31. avgust 2018 12:27)
Sto, Suma dobija vecu sumu u novom ugovoru ?

Mare Maronne

pre 5 godina

Sta ti je ucesce u Ligi Sampiona...odmah bi da dodje,a pre toga ni za Srbiju,a nekmoli Zvezdu i ako je bio pozivan i pre,a sada visak u Stouku i hoce da igratamo ge je zvezdana musema na centru,iz principa ga ne bih doveo.

Filip

pre 5 godina

(Mare Maronne, 31. avgust 2018 12:47)

Alo decko nigde ne pise da sigurno pregovaraju, u naslovu je znak pitanja, kako sve sto procitate odmah poverujete neverovatna stvar

Spale

pre 5 godina

Nama treba sidraš na kog će da idu lopte, jer ne vidim kako mi možemo protiv ovakvih protivnika, osim dubinskim loptama i iz nekog prekida, kornera. Uostalom tako smo dali oba gola Salzburgu, koji je ipak druga liga za ove sad protivnike.

the shining

pre 5 godina

Taj je sad prosek.Kad se setim samo kako je trcao pod Spansku zastavu.Ko zna kako bi mu se razvijala karijera da je prihvatio poziv Srbije.Odigrao 1 utakmicu za reprezentaciju Spanije i završio reprezentativnu karijeru.Realno nije igrač kvaliteta za LS.Razne pozajmice po egzotičnim klubovima.Zvezdi treba vece pojačanje za LS

danguba

pre 5 godina

Rano sagorio, potrosen, ali opet koristan za Zvezdu, sa mnogo jakih utakmica u nogama. Iako sam misljenja da Zvezda nema potrebe za pojacanjima, jer nema na trzistu tog igraca koji moze donijeti prevagu protiv onakvih protivnika.
Treba stisnuti zube i odigrati hrabro sa postojecim kadrom, a novac utrositi mudrije za sljedecu sezone...

Marcelo

pre 5 godina

Ако мисле да доведу Лекића онда ћу им рећи да немају појма о фудбалу. Кркића? Где је био досад?

nikako

pre 5 godina

По мом мишљењу звезда би направила грешку, боље неког африканца или јужноамериканца који је на почетку каријере и који игра фудбал због себе како би напредовао у каријеру.
(Пирке, 31. avgust 2018 12:40)

Apsolutno isto razmisljam i predlazem,pozdrav.

Ilija Dukić

pre 5 godina

..."ali bi novac IZ BUDŽETA REPUBLIKE SRBIJE mogao u tome da pomogne crveno-belima"...
(ZLOBEX, 31. avgust 2018 12:31)

Ili ipak 20 miliona od uefa i jos mnogo od prodaja igraca?

the shining

pre 5 godina

Taj je sad prosek.Kad se setim samo kako je trcao pod Spansku zastavu.Ko zna kako bi mu se razvijala karijera da je prihvatio poziv Srbije.Odigrao 1 utakmicu za reprezentaciju Spanije i završio reprezentativnu karijeru.Realno nije igrač kvaliteta za LS.Razne pozajmice po egzotičnim klubovima.Zvezdi treba vece pojačanje za LS

paki

pre 5 godina

i eto najveće glupost... umesto da pljunu lovu za nekog paklenih Brazila i daju mu par milkii oni su zainteresovani za igrača koji ne postoji nigde... Uzas

ejjj

pre 5 godina

Penzioneri stisnite kais na zadnju rupu da pantalone ne osete prazan stomak.
(Milan, 31. avgust 2018 12:27)

Vise vam ne prolazi ti spinovi, dzaba vam sve...

Against modern football

pre 5 godina

Penzioneri stisnite kais na zadnju rupu da pantalone ne osete prazan stomak.
(Milan, 31. avgust 2018 12:27)
Sto, Suma dobija vecu sumu u novom ugovoru ?

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Penzioneri stisnite kais na zadnju rupu da pantalone ne osete prazan stomak.
(Milan, 31. avgust 2018 12:27)
Od juna 2017 prihodovali izmedju 55-60 mil.€ (UEFA, igraci, Gasprom, marketing, TV prava, bla, bla,bla)...Samo ove nedelje Radonjic+15.5m od UEFA. Partizan takodje prilicno dobro radio po tom planu, izuzev ove navedene cifre od prosle nedelje. O kakvim penzionerima pricas?!
Trolu jedan.

Ilija Dukić

pre 5 godina

..."ali bi novac IZ BUDŽETA REPUBLIKE SRBIJE mogao u tome da pomogne crveno-belima"...
(ZLOBEX, 31. avgust 2018 12:31)

Ili ipak 20 miliona od uefa i jos mnogo od prodaja igraca?

Пирке

pre 5 godina

По мом мишљењу звезда би направила грешку, боље неког африканца или јужноамериканца који је на почетку каријере и који игра фудбал због себе како би напредовао у каријеру.

nikako

pre 5 godina

pa cak je i lazar markovic trenutno bolji igrac hah,apsolutno sam protiv dovodjenja krkica,niti igra u kontinuitetu,izgleda da je i njemu neka promaja u glavi poslednjih sezona,a od stare slave se ne zivi u trenutnom fudbalu,svakako necemo proci grupu i nema potreba da se trosi na prolapog igraca,pogresili bi sa njim kao partizan sa sumom,garant... bolje da se dovede neko ko je tek u usponu od 22-23 godine,pitajte Ramba za neku preporuku,nekoga ko neopravdano sedi na klupi od nekih brazilskih klubova,a ima ih,moze se desiti da ubodemo sa pojacanjem,sportski pozdrav.

Đorđe

pre 5 godina

Komšije, ovaj vam je totalno nepotreban. Neko ko nije u prvom planu Stouka, nikako ne može biti pojačanje za LŠ. Ovaj dečko je samo dokaz da je Barselona sa Ćavijem i Injestom bila mašinerija, sposobna da lansira bilo kog napadača. Krkić, van Barselone ništa nije postigao. Njegova karijera je u strmoglavom padu i ne vidim kako on može nešto više uraditi protiv onakvih ekipa u LŠ. Što se domaćeg prvenstva tiče, mislim da ste ove godine mnogo jači od nas i da vam za titulu nije potreba Krkić.
Imate strahovito jaku grupu i vama treba pojačanje u odbrani i sredini, da bi ste mogli da pružite kakav takav otpor. Videćete sada kolika je Savić rupa. Milojević je iz njega izvukao više od maksimuma, ali ovde će biti u pitanju ozbiljne razlike u klasi. Iskusan zadnji vezni, koji je čvrst i zna da sačuva loptu i ozbiljan štoper su vam neophodni za aždaje od ekipa kakve vas čekaju. Ništa vam Krkić neće pomoći.

nikako

pre 5 godina

По мом мишљењу звезда би направила грешку, боље неког африканца или јужноамериканца који је на почетку каријере и који игра фудбал због себе како би напредовао у каријеру.
(Пирке, 31. avgust 2018 12:40)

Apsolutno isto razmisljam i predlazem,pozdrav.

Mare Maronne

pre 5 godina

Sta ti je ucesce u Ligi Sampiona...odmah bi da dodje,a pre toga ni za Srbiju,a nekmoli Zvezdu i ako je bio pozivan i pre,a sada visak u Stouku i hoce da igratamo ge je zvezdana musema na centru,iz principa ga ne bih doveo.

srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Alo, uprava...pa nemojte sad da trosite bez veze pare koje su teskom mukom zaradjene. U grupi ste sa fantasticno jakim ekipama i bilo bi vam malo i 20 igraca tipa Bojan Krkic da se izvuce bar neki neresen rezultat a kamoli plasman u narednu fazu. Dakle, izbegavajte bacanje para, tim je taj koji jeste. Zasto krnjiti 15 miliona na nesto sto sigurno nece doneti nikakav rezultat. A za domace prvenstvo vec ste jaki. Partizan je ocajan a za ostale timove ce se ionako pobrnuti sudije.

Андрија

pre 5 godina

Ја стварно питам, без шале, после оваквог жреба, после добијања овакве групе, зашто ми јуримо појачања? Која је сврха? Зашто се троши новац? Је л' стварно неко мисли да можемо заузети било које место, а да не буде четврто? Кафу, Боаћи (ако дође), Кркић... То су све неке позајмице. Не разумем која им је сврха. Шта, домаћи куп, првенство...? Не капирам. Рецимо, мислим да је ово била идеална прилика за Јовељића (и још неке клинце). Сигурно ћемо бити четврти у групи, нема никаквог притиска, играће против највећих играча данашњице, може само да напредује, може само цена да му скочи... Не, ми ћемо да потрошимо кинту на позајмице и плате за Боаћија, Кркића и Кафуа, они ће после да оду (логично је да их нећемо купити) за џабе... Шта смо урадили? Ништааа. Мислим да је овакво "пословање" само доказ да се у нашим клубовима и даље раде ко зна какве ствари (ок, свестан сам да ништа ново нисам рекао), и да овај успех (пласман у ЛШ) не би требало од нас да направи слепце, па да се правимо да ништа живо не видимо.

Spale

pre 5 godina

Nama treba sidraš na kog će da idu lopte, jer ne vidim kako mi možemo protiv ovakvih protivnika, osim dubinskim loptama i iz nekog prekida, kornera. Uostalom tako smo dali oba gola Salzburgu, koji je ipak druga liga za ove sad protivnike.

Dejan CZ

pre 5 godina

Ovaj Kafu dosao ovde izgleda samo kafu da pije...Boaci znaci stize,to je vredna informacija jer takav profil igraca nam treba a po levoj strani umesto Radonjica ako se misli neko dovoditi,po meni je od Krkica daleko bolja opcija Marin,posebno sto bi se sa Benom brzo uklopio...Ovi sto kazu da nam niko ne treba jer nas vide na zadnjem mestu nemoj ni da dolaze da gledaju Zvezdu a jos manje da prate...U Beogradu su padali mnogi velikani,sa Marakane se bodovi tesko uzimaju...mozda PSZ jedino,sa dve min. neresene utakmice protiv Napolija i Liverpula sa pojacanim sastavom vrlo realna opcija donosi 2 puta po 900 000 1,8 mil.evra...pojacan sastav moze i do pobede u grotlu Marakane,to znaju i Real,Bajern,PSV,spaseni Milan...nismo mi grobari da gledamo koliko ce da nas napune,mi smo velika Zvezda...podrska upravi za pojacanjima...gvozdje se kuje dok je vruce...

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Ako Zvezda misli da uradi nesto vise u LŠ mora da dovede jos dva - tri ozbiljna pojacanja i to pod hitno !
(Isplatice se, 31. avgust 2018 15:01)

KOLIKO SMO KAO NAROD VAN KONTAKTA SA STVRNOSCU !!!
Do pre 3 god nismo mogli ni Evropu da igramo, rasle nam pecurke po terenu, a sada "da uradimo nesto vise"?!
Sta vise rodjace u ovij grupi?!
Pa da dovedemo i jos 7 igraca teko da bi prosli grupu.
Odkicna prlika da se sa tin prama i parama od Radonje za 1-2 dodje na "nulu" , pa onda mizemo da pricamo nesti. Dok budemo dovodili "slobodne igrce" ili igrace na pozajmicu ulazak u neku grupnu fazu je super. Kad budemo u mogucnosti da kupimo igraca za 2-4 mil e onda razmisljajte o "nesto vise"

NE Krkicu!

pre 5 godina

Jedva ste dosli do Lige Sampiona i kakvih takvih para i sada razmatrate da ih doslovno bacite u bunar bez dna na ovog Krkica kojega ne samo da niko nece, vec jedva cekaju da ga se otarase!? Sta vam je ljudi!!!

Walden

pre 5 godina

Ne treba nam niko. Eventualno napadac ako dodje, ostalo je sve na mestu. Daj od ovih para sanirajte dugove, nagradite igrace, pa od zime da se vidi eventualno pojacanje za sl sezonu. Neka momci daju sve od sebe u LŠ, pa sta bude, a onda fokus na prvenstvo, gde smo bar za 3 koplja bolji od ostalih.

Andrija

pre 5 godina

Lupate gluposti kakvo trošenje para,kakvo bacanje para na skupe igrače,treba biti realan,ne bi nam ni Ronaldo pomogao u ligi šampiona, ne treba bolji od Bojana

nex

pre 5 godina

Nepotrebno. Zasto su dovedeni Ebisilio i Kafu. Pre bih,bez razmisljanja,vratio Kangu nego ovog. Da je dobar,zadrzao bi se bar 2 sezone negde. Pa kad nece Stouk,ej....

ja

pre 5 godina

@ (sef strucnog staba, 31. avgust 2018 14:39)

Pa u tome je i poenta mog komentara. Mi ne treba da dovodimo igrače za ovu LŠ, jer, koga god da dovedemo, sigurno nećemo napraviti ništa. Mi treba da dovodimo igrače koji će nam osigurati plasman u LŠ sledeće sezone. To što sada igramo LŠ je samo dobar mamac za dovođenje igrača.

Roman Empire

pre 5 godina

Ja kao navijač Rome ga dobro pamtim kao jedno od prvih i najbombastičnijih pojačanja Rome posle kupovine od novih američkih vlasnika pre 7 godina. Došao je tada pod reputacijem najperspektivnijeg mladog igrača tog vremena. Nije ništa pokazao, u glavi nije šampion, čak nije ni za sadašnju Zvezdu. Mislim da je Radonjić za njega trenutno klasa. Biće ovo pogrešan izbor, verujte mi.

Zlatko

pre 5 godina

Kako više nego kvalitetno pojačanje kad ne igra i niko ga neće?! Zadovoljavamo se otpacima koji nam se predstavljaju kao nešto posebno. Srbija danas.

delija

pre 5 godina

Au, sve sami strucnjaci za fudbal.Bez problema bi mogli na klupu Zvezde ili da budu sportski direktori Zvezde.Mrkela i uprava sa Milojevicem su u ove dve godine napravili odlican posao.Ne razbacuju se parama i znaju sta im treba.Neko ovde predlaze afrikance ili argentince.Ono sto valja vec odavno je kaparisano.Zvezda nema skauting sluzbu u Africi. Da kupis macku u dzaku a da nije proveren i da menadzeri zaradjuju lovu to ne ide.Vojni klub se opekao sa Sumom

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Pa vama je najveca rupa kapiten. E, sad da li sme on da se menja, to je pitanje.
(Petar I, 31. avgust 2018 13:14)

Vama ceo tim u rupama, prosto kad ih gledaš pomisliš da su meteori padali po zelenom travnatom tepihu ...

Kosjan

pre 5 godina

Spin grobara je tako smesan i zalostan, zvezda dobija 15 miliona svake godine od drzave a onda kazu dug 50-60 miliona pa ako toliko dobijamo pa sto onda dug nije manji? Ili kao u kosarci imamo ogroman budzet a raduju se kada igraci ne primaju platu po 6 meseci.

Zeka

pre 5 godina

Samo ne njega.....lik je propao. Bio je opasan ali danas....Najveca greska je sto nije zaigrao za nasu reprezentaciju...lik je umislio da ce igrati za spance. Danas bi igrao za Srbiju i bio u boljem evropskom klubu i imao vise odigranih utakmica.

danguba

pre 5 godina

Rano sagorio, potrosen, ali opet koristan za Zvezdu, sa mnogo jakih utakmica u nogama. Iako sam misljenja da Zvezda nema potrebe za pojacanjima, jer nema na trzistu tog igraca koji moze donijeti prevagu protiv onakvih protivnika.
Treba stisnuti zube i odigrati hrabro sa postojecim kadrom, a novac utrositi mudrije za sljedecu sezone...

nele

pre 5 godina

pored Boacija nam vise niko ne treba. 1-2 igraca nam ne bi napravila razliku u ovoj grupi LS. Ostaviti prostor za Pavkova I Joveljica, Kafu je i doveden kao zamena za Radonju. Imamo 25podjednakih igraca, cemu vise gomilanje. Razigrajmo Pavkova, Kafua, Ebilisija, Melega..

Aston Martin

pre 5 godina

Zašto mislite da znate bolje od Miloja i ekipe? Sa 95% pojačanja su pogodili. Bojan Krkić je za Zvezdu i Partizan liga vasiona, nemojte olako potcenjivati..

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Treba Zvezdi jak igrac zadnji vezni/sredina iz Kolumbije ili Gane/Obale Slonovace koji ima kondicuju za 100 minuta i da sece/prekida igru protivnike. I mozda jednog dobrog Argentinca za krilo na obe strane i dobar sut iz daleka.
(Takenardi, 31. avgust 2018 13:21)

ovaj "strucni" komentar podseca me na slicne komentare u kosarci, tipa "moramo da dovedemo crnca na mestu pleja"

Gargamel

pre 5 godina

Ako dolazi Boaci onda nema potrebe da dodje i Krkic. Potrebno je jako krilo kao zamena za Radonju, i neka jaka konkurencija Rodicu da se trgne i krene da igra kao prosle sezone. Ostalo nema smisla dovoditi kad su vec doveli dosta igraca ove godine, treba njima dati sansu da se pokazu.

kuun

pre 5 godina

Zar neko zaista misli da Zvezda moze i jedan bod da osvoji u ovoj grupi?Sluzice za popravljanje gol razlike i na kraju ce sramno zavrsiti kao jedan od najgorih ucesnika ikada u Ligi sampiona.
(bojke, 31. avgust 2018 16:31)

Placi sine, isplaci se, bice ti lakse.

NY

pre 5 godina

Zvezdq videti nece dinara od tih 20 mil. koliko treba da dobije. Ali ce pare stici na racun naravno
(Pes, 31. avgust 2018 13:38)

Bravo "pametni" Sve znas ko mator

Pedja

pre 5 godina

Ne vidim stvarno sta bi igrao. Ben je sve bolji, Ebesilio se ceka posle povrede, Simic kao mlad igrac se sve vise namece, zaista bi Krkic bio nepotreban. Ne bi povecao sanse da se uzme neki bod u ligi sampiona. Bolje sad iskristalisati tim, pa na zimu videti ko jos fali.

Zvezdas

pre 5 godina

Ne treba nam niko. Eventualno napadac ako dodje, ostalo je sve na mestu. Daj od ovih para sanirajte dugove, nagradite igrace, pa od zime da se vidi eventualno pojacanje za sl sezonu. Neka momci daju sve od sebe u LŠ, pa sta bude, a onda fokus na prvenstvo, gde smo bar za 3 koplja bolji od ostalih.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Walden, 31. avgust 2018 13:03)

Niko u Evropi nije na pozitivi.Rela i Barsa imaju deficit od 500 miliona evra.MU ima deficit 400 miliona funti.Od prosle sezone i Bayern ima deficit od 180 miliona evra. Sve lako proverljivo

green mile

pre 5 godina

Ja nikoga ne bih dovodio.. Da bismo se nadali bilo cemu u grupnoj fazi potrebna bi nam bila 3-4 igraca koja bi morala biti papreno placena, a ni tada sanse ne bi bilo velike za prolazak, pa i u LE. Ako vec dovodimo nekoga, onda to treba da bude igrac za ugovor od najmanje 2 sezone (znaci ni Bocko nije resenje), i koji ce biti vazan i za naredne kvalifikacije. Sa sadasnjim kadrom treba produziti ugovore, a Pavkov je svojom igrom zasluzio pravu sansu!

Biznismen

pre 5 godina

Sad bi trebalo, po meni najbolje resenje, dovesti Franka Soldana koji je mlad i zabija golove mnogo skupljim timovima u argentinskoj ligi. Decko je mlad i bila bi mu velika sansa da se pokaze protiv najvecih timova tako da bi se ta investicija od 3 miliona sigurno mogla lako vratiti njegovom preprodajom. S druge strane veliki broj argentinaca i juznoamerikanaca bi bilo zainteresovano za Zvezdine utakmice sto bi pojacalo marketing i klub kao brend.

miki

pre 5 godina

Zar neko zaista misli da Zvezda moze i jedan bod da osvoji u ovoj grupi?Sluzice za popravljanje gol razlike i na kraju ce sramno zavrsiti kao jedan od najgorih ucesnika ikada u Ligi sampiona.
(bojke, 31. avgust 2018 16:31)

Smela izjava, deluje da si siguran u to što govoriš!
Smeš li neki novac da staviš, može neka opklada?

raspali lavor

pre 5 godina

Ovo je odlična vest za nas Grobare, dovedite ga slobodno xD
(DPb, 31. avgust 2018 14:02)

crno dete cemu li se tek onda nadas....:)))

Marcelo

pre 5 godina

Ако мисле да доведу Лекића онда ћу им рећи да немају појма о фудбалу. Кркића? Где је био досад?

Sabre

pre 5 godina

Zar neko zaista misli da Zvezda moze i jedan bod da osvoji u ovoj grupi?Sluzice za popravljanje gol razlike i na kraju ce sramno zavrsiti kao jedan od najgorih ucesnika ikada u Ligi sampiona.
(bojke, 31. avgust 2018 16:31)

Sto je i dalje mnogo manja sramota nego biti razmontiran od nekog tamo Besiktasa u kvalifikacijama za drugorazredno evropsko fudbalsko takmicenje.

j

pre 5 godina

Ne razumem šta će nam pojačanja za ovu godinu. Koje god igrače da dovedemo, nismo još uvek konkurentni. Nama trebaju dobra pojačanja za sledeću sezonu da ponovimo ovaj uspeh. Što bacati sad milione, bolje vraćajte neke dugove

my way

pre 5 godina

Nama duva promaja u odbrani. Savic je teska rupa. Primismo sijaset golova zbog njega
(Realan, 31. avgust 2018 12:55)

Da si to za Degeneka napisao, pa da ima smisla. Elem, ne znam zasto i pod kojim uslovima bi nam Krkic odgovarao. Ako ga Miloje zeli onda u redu, u suprotnom Terza i ekipa ne bi trebali da izmisljaju toplu vodu.

Potpisujem

pre 5 godina

@bojke
Znači prvo je bilo ispašćemo od ovih, pa onih, pa će nas red bull odučiti od fudbala, pa sad nećemo uzeti ni bod, pa jel kontaš da ništa ne bude onako kako ti misliš? Možeš da se kladiš na suprotno od svog mišljenja i sigurno dobijaš. Svašta je moguće u fudbalu, a sa koliko bodova je Partizan završio grupnu fazu 2010?

j

pre 5 godina

Kafu je bio totalno nepotreban. Možemo da budemo bolji od Partizana i bez njega. A kamoli još pojačanja. Zaustavite sve sada. Ne trošite novac koji nije naš. Mi smo u dugovima. Razmišljajte o dobrim pojačanjima na proleće, da se sledeće sezone ponovi ovaj uspeh. Nećemo se obrukati sa ovim timom u lš, a tek nam ne trebaju skupi grejači klupe

4k4.Dex

pre 5 godina

Ma ne treba ni da se pojacavamo nista posebno ne mozemo nista da uradimo u svakom slucaju. Nije nam grupa za pojacanja. Da smo dobili bar jednu slabiju ekipu pa i da probaju. Ovako samo ce pare potrositi za dzabe. Bolje da igraju ovi sto su tu pa ako nekog uspeju da prodaju super, ako ne nema veze uzivamo u top fudbalu napokon.

dux

pre 5 godina

Dobar posao za obe strane...Krkiću šansa da oživi karijeru igrajući Lš, zvezdi šansa da dobije čudesnog igrača i nada se da će oživeti u njoj...naravno pod uslovom da to ne košta previše novca.

Biki

pre 5 godina

Ne igra novac u fudbalu uvek.Vec sadtav i hemija.Ima klubova u Evropi koji ulazu ali nista ne postizu.Cilj im je osvajanje nekog evro kupa.PSG moze jos stotine miliona da ulozi ali nikada nista nece osvojiti.MC takodje.Nemci su tek sada krenuli u investiranje a takodje i Juve ali im niko ne garantuje uspeh.U Rusiji se gruva lova ali nista.Prema tome prema svetcu i tropar.Zvezda za sada to pametno radi.Ne ulaze mnogo, dovodi uglavnom slobodne igrace i dobro zaradjuje na njima

Marko

pre 5 godina

Ne! Sio ili Boaci su opcije. Boaci je bio gotova stvar ali kao sto rece Terzic sa Kinezima se nikad ne zna, pa se ne sedi skrstenih ruku pa ta opcija otpadne. Po meni treba iskoristiti situaciju sa Siom, ozbiljan je i iskusan napadac, a dovesti i Boacija kome sigurno nece trebati neko vreme za uklapanje, prilagodjavanje itd. Realno trebaju nam opcije za igru sa dva napadaca ili opcija za levo krilo sad kad je Radonja otisao. Ben, Kafu, Boaci i Sio ako bog da da se svi lepo uklope, dostignu optimalnu formu i igraju makar blizu svog maximuma, to bi bila ozbiljna ekipa koja bi uz malo srece mogla da otkine koji bod u LS. Titula zagarantovana pa sledece sezone u napad na ozbiljniji rezultat.

мрки

pre 5 godina

немојте људи,не треба нам,само ће се узалуд бацити велике паре,Боаћи је измислио фудбал за Бојана...

Mirko

pre 5 godina

Sve cestitke zvezdi, za kratko vreme postaju ozbiljan evropski klub. Mada, mora da se naglasi da uz prakticno neogranicen budzet, sponzore i bezpomucnu pomoc drzave i mogu da dovode skupe i kvalitetne igrace.
(el_kiddo, 31. avgust 2018 13:32)

Na stranu to što je ispušteno jednačenje suglasnika po zvučnosti, ali šta znači "bezpomučna" uopšte?

ggg

pre 5 godina

Umesto Krkića ili bilo kog drugog, bolje dugove da vraćamo.
(vojkan85, 31. avgust 2018 12:50)

Ja uopste ne znam sta ste toliko navalili da se vracaju dugovi. Bitno je da se ne duguje bivsim i sadasnjim igracima i trenerima, a ako se bankama ne zuri da naplate svoja potrazivanja zasto onda ne bismo ulagali pare u nove igrace i u infrastrukturu. A ako se bankama zuri da naplate svoja potrazivanja imaju mehanizme kojima to mogu da urade. Ja licno mislim da je bezveze dovoditi skupe igrace na pozajmicu i da je pametnije da se produze ugovori sa najvaznijim igracima kao sto su Borjan i Krstičić, i da se u sledecem periodu poradi na skautungu pa da u zimskom prelaznom roku dopunimo tim pa da i dogodine pokusamo uci u Ligu sampiona, a to nece biti nimalo lako jer koeficijent koji imamo nije dovoljan ni da budemo nosioci u 2. kolu kvalifikacija.

Hmm

pre 5 godina

Au koliko uvredjenih i ponosnih navijaca ima ovde...
Eej kazu oni,iz principa ga ne bi doveli.Iz kojih bre principa?
Treba nam svaki iskusan igrač sa dosta dobrih utakmica u nogama.
Kazu gde je bio do sada kad je tako dobar.A gde je bio Boaći?U kojoj italijanskoj ligi je igrao? B? C?
Ja bih ga doveo jer on nije mogao da zaboravi da igra,da postigne gol.Kod nas će ih se bar nadavati...

nikola

pre 5 godina

(Walden, 31. avgust 2018 13:03)
Pusti dug i te price o njemu.Pa svi klubovi duguju u Evropi od Reala,Barse i Mancestera koji duguju po pola milijarde,pa bajern koji dugije 200mil.Poenta price je da ti dugovi nisu podlozni sankcionisanju od strane Uefe,jer ne duguju igracima,trenerima,sportskim licima... vec bankama i ostalim poverenicima.Zvezda kad je bila izbacena iz Evrope pre 4 sezone dugovala je upravo igracima,trenerima,sporskim licima...Sa tim je sad Zvezda zavrsila,zato sto sad nikome od njih ne duguje.Duguje kao i ovi ostali klubovi bankama i ostalim poveriocima.Zvezda i ljudi u Zvezdi ako zele,a po meni nema neke potrebe ove godine mogu da smanje dug za 20 mil evra.Jer racunica je prosta.Samo ove godine Zvezda je cisto zaradila kad se saberu dolasci i odlasci igraca 14.14 mil.evra.Kad se tu doda 15.25 mil evra za ulazak u LS i mnogi koji zaboravljaju i bonus od 2.216 mil evra koji od ove godine LS daje za desetogodisnji rang dodje se do cifre od 31.6 miliona evra ciste zarade do sad.A tu dodaj jos tv prava,ulaznice i ako se uzme koji bod u LS,plus sponzori dolazi se do neke realne cifre od 40 miliona evra,ako ne i vise i to samo za ovu sezonu.Ne treba bacati pare i sad dovodite koje kakve igrace koji mnogo kostaju.Po meni Zvezda ima tim kad se svi oporave dostojan da se ne obruka u grupi.Borjan,Stojkovic,Savic,Degenek,Rodic,Jovicic,Krsticic,Kafu,Ebisilio,Ben i Boaci koji dolazi sigurno.Mogao bise dovesti jedan kvalietan stoper i levo krilo i to je to

fkcz

pre 5 godina

Boaći, Pavkov i Joveljić su napadači koji bi trebalo da igraju ove sezone. Ben može biti napadač, ali je daleko korisniji na krilu ili iza napadača. Milić je veoma borben, ali ne može biti napadač, ne snalazi se na toj poziciji, i onda se stiče pogrešan utisak da nema kvalitet. Onog Stojiljkovića treba momentalno vratiti svom klubu, užasan igrač. Krkić svakako ne bi imao mesta u Zvezdi, jer su svi pomenuti (osim možda Stojiljkovića), bolji igrači od njega. Ili dovesti odličnog napadača i platiti transfer ili ne menjati ništa.

Гиле

pre 5 godina

Све неки менађери овде. Кад знају кога би довели нек нађу те слободне играче на тржишту за мале паре. Нек и нас неуке обавесте о њиховим именима, па да сви знамо.

Filip

pre 5 godina

(Mare Maronne, 31. avgust 2018 12:47)

Alo decko nigde ne pise da sigurno pregovaraju, u naslovu je znak pitanja, kako sve sto procitate odmah poverujete neverovatna stvar

ja

pre 5 godina

@ (Tito-partija- crno bela armija, 31. avgust 2018 15:23)

"Kada budemo u poziciji..."

Toliko smo dugo u modu samoočuvanja i rešavanja gorućih finansijskih problema, da smo zastranili sa bilo kakvim drugačijim načinom razmišljanja. Eeeeeej, pa mi JESMO u poziciji da dovedemo ne jedno pojačanje koje vredi 2-4 miliona, već bar PET takvih.

A PET takvih bi nam osiguralo LŠ i sledeće godine. Pa bismo mogli da dovedemo PET pojačanja od 4-6 miliona... Ekipa i rezultati se GRADE - i to smo zaboravili, iako upravo tako nešto radi ova uprava evo već pune 4 godine...

mi smo sremci vise nam stomaci

pre 5 godina

po meni dovesti nekoga u odbrani,bocka i zamenu za radonju,nekog mladog igraca zeljnog dokazivanja i spremati se za sledecu sezonu,mora se igrati u evropi u kontinuitetu samo tako cemo za par godina moci parirati najjacima,sam plasman u ls je nam je puna kapa,koga god da dovedemo nece nam pomoci ove godine

Guide

pre 5 godina

Nadam se da ovo nije tacno jer on je trenutno prosecan igrac i Zvezdi ne bi doneo kvalitet. Igrao bi ligu sampiona i sebi bi podigao cenu, nista osim toga

Takenardi

pre 5 godina

Treba Zvezdi jak igrac zadnji vezni/sredina iz Kolumbije ili Gane/Obale Slonovace koji ima kondicuju za 100 minuta i da sece/prekida igru protivnike. I mozda jednog dobrog Argentinca za krilo na obe strane i dobar sut iz daleka.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

zvezdi treba.... I mozda jednog dobrog Argentinca za krilo na obe strane i dobar sut iz daleka.
(Takenardi)

...doveli smo jednog takvog pre 3 godine igrao lik za Boku Juniors, čak nastupao i za argentinu...beše,Mouče !!!
...Zvezda je tada dovodila igrače preko You tube-a, Boka Juniors, River Plejt, pa i ovi brazilski velikani Palmeiras, Korintijans, Sao Paolo, a imali smo i jednog štopera koji je igrao u Sao Paulu, svake sezone menjaju cele timove, jer čim jedan igrač sastavi celu sezonu npr. u Boki ili Palmeirasu njemu to piše u CV-ju i taj se proda negde u Evropi i ovi tada dovode i Kurtu i Murtu iz manjih argentinskih i brazilskih klubova i isprobavaju ih, kao što i reprezentacija Argentine igra neke prijateljske utakmice bez ovih igrača iz Evrope i isprobava svakog ko sastavi dve dobre partije u Boki i Riveru i tako i ovaj Mouče igrao u Boki i argentini i došao u Zvezdu, a lik pojma nije imao, kao i taj štoper iz Sao Paola Santos ili tako nešto...danas u Brazilu kad igra Parana kod kuće, koja je poslednja sa Sao Paolom koji je prvi, kvote na kladionicama za pobedu jednih ili drugih su iste, ne zato što Brazilci igraju "3 za 3" nego ova Parana iako zadnja kod kuće ima skor 5 2 2, tamo niko nikog ne može da pobedi u gostima, to su sve nove ekipe tih velikih brazilskih klubova npr. Sao Paola ili Internacionala, Korintijansa, ovi iz prošle godine svi otišli u Evropu, neuigrane, put do Parane dalek, a i Parani igraju neki Brazilci

bojke

pre 5 godina

Zar neko zaista misli da Zvezda moze i jedan bod da osvoji u ovoj grupi?Sluzice za popravljanje gol razlike i na kraju ce sramno zavrsiti kao jedan od najgorih ucesnika ikada u Ligi sampiona.

Totti

pre 5 godina

Malo mi je muka kad vidim ko sve ne ostavlja komentare o fudbalskoj igri. Stoji da je Krkić upropastio karijeru malo svojom a malo i voljom matičnog kluba barselone. Sa druge strane nemojte misliti da je on zaboravio da igra fudbal nego je dečko izgubio volju jer ga stalno seljakaju iz kluba u klub iz lige u ligu. U najboljim je godinama, 28, i kod pravog trenera uz pravu atmosferu on može lako da oživi svoju karijeru. Ako nisu velike pare u pitanju zašto ne pokušati. Mislim da bi uz Boaćija i Kafua mogao biti solidno pojačanje, pogotovo i još što ima naš pasoš pa se ne bi tretirao kao stranac.

veljko

pre 5 godina

Mnogo negativnih komentara, a Bojan sigurno nije zaboravio fudbal. Gluposti, oko argumentovanja sa Ćavijem i Inijestom, ne piju vodu. Bojan je bio najbolji u mladim selekcijama, gde pomenutu dvojicu nije video. Nije često slučaj da igrač oporavi karijeru, ali nije ni nemoguće. Najbolji primer relativno kasnog proboja, koji je lako mogao da se nikad ne desi, je Milinko Pantić, koji bi završio karijeru u anonimnosti da nije bilo Antića. Vardi je sad reprezentativac Engleske. Vujadin Savić, iako ne nivo pomenutih, igra sad bolje nego ikad pre.

Mnogi igrači propadaju ili stagniraju u pogrešnom klubu, što zbog prejake konkurencije (Grujić), neuklapanja (Paulinjo u Totenhemu, Salah u Čelsiju, kao i De Brejne itd.), lošeg odnosa sa trenerom ili forsiranja pogrešne pozicije. Neki su žrtva pogrešne procene kvaliteta. Primera ima dovoljno. Za Zvezdu i naš nivo, Bojan bi bio jeftin eksperiment, sa velikim potencijalom. Sve da ga plate i milion.

Voleo bih da Bojan dođe, a ignorisao gluposti oko državljanstva, "iz principa/ inata ga ne bih doveo" i sl. Španija je lepa i vrlo privlačna zemlja, u kojoj je odrastao, od majke Španjolke (Katalonke). Da je i u Srbiji odrastao, ne bih mu ništa zamerio (nikad nije pljunuo po njoj ili biki šta ružno rekao), a kamoli ovako. Za Zvezdu bi bio pojačanje i to značajno.

Car Dušan

pre 5 godina

Šta je, ovo? Ako ovaj lik može da bude, pojačanje NEKOM - mogu i ja...Stvara se nervoza, bez potrebe i unosi se nemir - medju same igrače, uoči dugo očekivanih utakmica! Bez obzira, što ovaj gorepomenuti momak, u zadnjih nekoliko godina, nije ljudski odigrao jedno poluvrijeme - ima svoju cijenu. A, ona nije naivna za naše prilike.

mikica

pre 5 godina

nije plata problem. zna Bojan da je to Zvezda, a ne PSG. zna isto da će igrati protiv PSGa i Liverpula. da si malo pametan Terzicu već si trebao da dovedes barem tri vrhunska igraca!!

svako bi igrao za džabe od tih momaka za zvezdu a protiv ovih timova. tako se diže cena sebi. neka je pozajmica i do januara.

player

pre 5 godina

@Paki zasto bi se pojacavali uopste? Usao si u ls,imas veoma zvucna imena koja ne mozes da dobijes,tako da nema potrebe rasipati novac.Ja bih se nadmudrivao sa svima i totalno rastereceno igrao svaki mec.Ovakve utakmice za Zvezdu treba da budu uzivanje

argvhuun

pre 5 godina

Treba da dovedu pojedinačno stabilno baratanje loptom. Da igrač zna da zagradi loptu i da zna da se okrene i dadne lagan igrajući pas. Ako je Bojan takav igrač onda će on i pomoći.

ggg

pre 5 godina

По мом мишљењу звезда би направила грешку, боље неког африканца или јужноамериканца који је на почетку каријере и који игра фудбал због себе како би напредовао у каријеру. 
(Пирке, 31. avgust 2018 12:40) 


Apsolutno isto razmisljam i predlazem,pozdrav.
(nikako, 31. avgust 2018 12:57)

To bi imalo smisla kada bismo mi imali dobru skauting sluzbu pa da onda znamo sta dovodimo, a obzirom da je nemamo onda bismo mogli dobiti samo neku menadzersku kombinaciju.

nik

pre 5 godina

Zvezda treba da iskoristi sansu I dovede takve igrace Koji su se malo zaglavili u karijeri.Liga sampiona im je Sansa za povratak u ozbiljnije klubove

NY

pre 5 godina

 

Istina, samo sto sve ima svoje druge strane. Sponzori nece dozvoliti propast Reala, ManUtd, Barse itd, za razliku od ovog od ovog dela Evrope, gde Sponzori nisu glavni izvori prihoda, vec ucesce u takmicenjima UEFA i prodaja igraca. A svaki klub sa ovih prostora, igranjem evropskih takmicenja, moze sasvim lepo da zivi, finansira, investira itd.
(Walden, 31. avgust 2018 13:34)

Krah na berzi odu i klubovi.Ne baca se novac tek tako.Fudbal je ozbiljan biznis a ne zabava za narod.Zasto se UEFA bori za finansijski fer plej. I ovde su sponzori izvor prihoda.U Zvezdi je to Gazprom kao najveci u Partizanu Mts.Takmucenje u Evropi je lutrija.Ne mogu svi u Evropu.Na zapadu je investiranje u klubove pranje novca.Eto sada gomila kineza, rusa, arapa

sef strucnog staba

pre 5 godina

Iako nisam navijac Zvezde i kad je vec ispala ovakva grupa, bolje bi im bilo da dovedu neka pojacanja ne mnogo skupa, ali dovoljno dobra da prave razliku u JSL i u kvalifikacijama makar do LE. Sad da dovedu Mesija i Lukakua, isto im se pise...

ja

pre 5 godina

@ (direktor, 31. avgust 2018 14:36)

FM nisam odigrao, brat-bratu, od 2012, mada bih sada mogao da počnem ponovo :) Šala na stranu, mnogo gledam 2. lige (najviše Čempionšip) i pratim transfermarkt. Da smo znali da ćemo u LŠ, pa da ostvarimo kontakte na vreme, jer u Čempionšipu je prošle sezone igralo na desetine fenomenalnih fudbalera koje su pokupili veći klubovi, što na pozajmicu, što na ugovor za male pare. Najgore od svega je što većina tih igrača završi u rezervnim timovima Premijerligaša, a u Zvezdi bi pravili ozbiljnu razliku...

Botegga

pre 5 godina

Ja bi voleo da ste već objavili vest sa je Boaći na putu za Beograd ,koliko i dokle mislimo da pregovaramo.Verovatno dok kod njega ne umre i poslednja nada da će potpisati za neki klub za najmanje istu platu koju trenutno kinezi daju.Šta ako neko u minut do ponoć to i da.Nije problem zvezda vwć to što u Srbiji niko od boljih fudbalera neće da igra nema sa kim i nema gde jer pola stadiona su igrališta i livade.

el_kiddo

pre 5 godina

Sve cestitke zvezdi, za kratko vreme postaju ozbiljan evropski klub. Mada, mora da se naglasi da uz prakticno neogranicen budzet, sponzore i bezpomucnu pomoc drzave i mogu da dovode skupe i kvalitetne igrace.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

...u fudbalu se danas vrte ogromni novci, na stotine miliona evra, ali to je na svakom polju rudarski posao, naći u perspektivi dobrog Brazilca, koji trenutno nije skup, pa ne može to preko Interneta...Benfika i Porto imaju desteinu skauta u Brazilu, pa im se na 10 dovedenih 2 pokažu kao pojačanje, koje posle mogu da prodaju za neke pare...zato je benfika i digla ruke og brazilskog tržišta i okrenula se npr.srpskom...Marković, Matić, Sulejmani , Fejsa, Đuričić, Živković, Jović, Šaponjić

Walden

pre 5 godina

@Zvezdas

Istina, samo sto sve ima svoje druge strane. Sponzori nece dozvoliti propast Reala, ManUtd, Barse itd, za razliku od ovog od ovog dela Evrope, gde Sponzori nisu glavni izvori prihoda, vec ucesce u takmicenjima UEFA i prodaja igraca. A svaki klub sa ovih prostora, igranjem evropskih takmicenja, moze sasvim lepo da zivi, finansira, investira itd.

Granota

pre 5 godina

Ja mislim da ako dođe Boaći, uz Bena i Pavkova, Zvezdi je to sasvim dovoljno. Mislim da treba tražiti ravnotežu između troškova i dobiti. Zvezda može da pojača dobit za nekih 3-4 miliona. Može eventualno da ljuljne nekoga kući (po principu sreće ili lošeg dana) plus 1, eventualno 2 remija. Ne bi trebalo te pare spiskati unapred na nekoga ko je sasvim izlišan za Superligu, jer sa tim parama može se na zimu ili sledeće leto, dobrim promišljanjem dovesti opet par odličnih i gladnih igrača.

Sprema se nevidjena bruka u C grupi LS

pre 5 godina

Da li je to onaj sto nije hteo da igra za reprezentaciju Srbije? Totalno je svejedno,sa njim ili bez njega bice isto!

Walden

pre 5 godina

Krah na berzi odu i klubovi.Ne baca se novac tek tako.Fudbal je ozbiljan biznis a ne zabava za narod.Zasto se UEFA bori za finansijski fer plej. I ovde su sponzori izvor prihoda.U Zvezdi je to Gazprom kao najveci u Partizanu Mts.Takmucenje u Evropi je lutrija.Ne mogu svi u Evropu.Na zapadu je investiranje u klubove pranje novca.Eto sada gomila kineza, rusa, arapa
(NY, 31. avgust 2018 14:02)

Krah na berzi ne dozive svi, niti pogadja sve, cak i da se desi, kao sto si rekao, ukrupnjavanje kapitala dolazi sa istoka, a malo sta moze da poremeti kineze, arape, ruse. Zvezda ne moze da zivi od Gasproma, niti Partizan od mtsa. Ako za normalno funkcionisanje treba izmedju 10-12 mil EUR, od Gasproma Zvezda ima 5.5 mil, a ako se ne varam Partizan 2.5-3 mil od mtsa, sto nije dovoljno. I nije pitanje moze li neko u Evropu ili ne, nego mora.
Po strani sve ovo, Zvezda treba da se ocisti od dugova, bar u naredne dve sezone da proba da ih se resi, i naravno uz igranje Evrope, da pripremi teren za privatizaciju. Pa ko zna, uzeli su zelezaru, bor, mozda kinezi uzmu i Zvezdu :)

ja

pre 5 godina

@ (nele, 31. avgust 2018 14:22)

Super razmišljanje, nema šta. A šta ćemo sa time što su Kafu i Ebesilio došli u Zvezdu da ponovo pokrenu karijeru i što će najverovatnije otići na kraju sezone? Kafu posebno, pošto je na pozajmici. A koga bi izbacio da razigravaš Melega? Možda Krstičića, koji je motor ekipe?

Pavkov je slab igrač. Bez obzira na ovu poslednju utakmicu, čovek je drvo, realno. Nama treba ozbiljan napadač ili 2, i dugotrajnija rešenja na sredini terena. Bena teško da ćemo moći da zadržimo posle njegovih nastupa u kvalifikacijama. Možda ode već u januaru, a šta ćemo bez njega?

Voleo bih da vidim Markovića u Zvezdi. Eventualno i Krkića, ako ne uspemo nešto bolje da nađemo. Sredinu terena tražiti u Čempionšipu, Cvajti ili neke mlađe igrače koji nemaju mesta u velikim klubovima, pa da ih uzmemo na pozajmicu...

... i ima mobilni

pre 5 godina

Neka šta fali da Krkić dođe.. I još par igrača da se dovede, da se polako ulaže u klub, i da se samo napreduje.. Kolko su ukrajinski i turski klubovi uspevali da doguraju daleko u LŠ, pa da se približimo takvom rangu.. Tako svake godine kad bi uspevala Zvezda da se plasira u Evropu i eto para.. Još samo da se ne nađe neko ko će tu lovu da mariše..

sef strucnog staba

pre 5 godina

@ja

Koliko god LS ove sezone bila primamljiva, to ne garantuje da ce je Zvezda igrati i naredne, a igraci koje si naveo iz cempionsipa i cvajte, sigurno nece doci ako tamo imaju odredjenu ulogu. Cempionsip je takozvana "najjaca druga liga sveta", a cvajta odmah iza nje. Veliki klubovi ih itekako posmatraju i pre ce se tu dokazati, nego za sest meceva u LS gde objektivno pitanje da li ce uci u jednu sansu. Plus sto su tamo mnogo placeniji. Ideja je ok, ali realizacija tesko ostvariva.

nepismeni

pre 5 godina

Pera Magic Mitić...ti jedini ako imaš dve godine pa ne kapiras neke stvari.Kakve veze ima sto Partizan i CZ prihoduju milione?misliš da od tih para ulazu u plate,transfere?pa što onda CZ i dalje ima dug od 40+miliona?Partizan već deceniju i dalje oko 10-ak miliona?vrate iz CZ banci pola miliona a banka otpiše 5 miliona duga?ko misliš da je to platio?penzioneri,oni sa kreditima u švajcarcima i slično.

Zlatan⚽️⚽️⚽️

pre 5 godina

moje misljenje je, da zvezdi nije potreban spic, jer ga ima, pavkov. zasto mislim pavkov, zato sto nam sada treba takav napadac, da moze iz prekida da ugrozi gol, jer cisto sumnjam da cemo se naigrati u ls, istina da je malo trom, ali zato bi trebalo iza njega da bude ben, a krila kafu(svi pricaji da je brz, ajde da verujemo) i drugo krilo neznam(jer je radonja otisao). e sada, igracemo uglavnom dugim loptama na pavkova, on neka gradi, spusta glavom, a iz drugog plana neka idu ovi brzanjci, ben, kafu i ?... zato mislim da pavkov mora da bude 1 izbor na ovim utakmicama.

želja

pre 5 godina

Nekima je uteha kolika će biti gol razlika? Pa tešite se, svaki od klubova sa kojima zvezda igra vredi min 500mil €, šta dalje reći....

ja

pre 5 godina

Trebalo bi napraviti bum dovođenjem igrača koji su suviše dobri za klubove u kojima igraju ili su dobri igrači koji ne dobijaju šansu. Sada kad smo dobili pare, treba da zacementiramo ekipu, da bismo imali kontinuitet u evropskim takmičenjima sledećih godina, a igrače možemo privući i evropskom perspektivom.

Svakako je perspektivan Lazar Marković, to samo neko zaslepljen klubaškim strastima neće da vidi. Krkić je OK za našu ligu, ne mislim da može da nam pomogne u Evropi.

Meni je npr. zanimljiv Koziello iz Kelna. Odličan igrač, kome je jako pala cena zbog ispadanja Kelna. Vredi 4 miliona, a dogodine bi mogao da dostigne 20 uz dobru predstavu u LŠ.

Takođe Smith iz QPR-a. Snažan napadač koji je prošle sezone dao 11 golova u Čempionšipu, a vredi svega 750.000 evra.

Pored toga, mogli bismo da skupimo gomilu dobrih, mladih igrača na pozajmicu. Engleski klubovi, pogotovo, imaju dobru saradnju sa holandskim ekipama kojima šalju mlade igrače da se kale u njihovoj ligi. Mislim da je perspektiva da ti igrači, pored minuta u JSL, odigraju i jake evropske utakmice, nešto što veliki klubovi ne bi propustili. Trebalo bi juriti Vidića, Stefanovića, Jokana i sve druge koji imaju veze sa Engleskom, da nas povežu sa takvim klubovima...

C i n i k

pre 5 godina

Ne treba ovaj CZ,on nema pojma ako cete realno, gledao sam neke njegove "partije", moze pozajmica ali da mu Stouk placa platu jer on ne vredi ni 2 evra.
Boaci je takodje promasaj.Pola tribina bilo presrecno kad su uspeli da ga uvale kinezima.
CZ treba bar 3 kvalitetna pojacanja, a ne bilo sta. Bek,sredina i napad.

Jedva cekam te utakmice

pre 5 godina

Evo ja stavljam Miki po 50 evra na 7+ i u Parizu i u Liverpulu i u Napulju,u cemu je problem? Valjda ce mi dati kladionice bar 1.50 kvotu! U Beogradu kad se budu igrale utakmice igracu 4+,5+ ! Bice vas sramota posle tih utakmica da izadjete na ulicu,ne lupaj nego cuti bolje,ako pratis iole fudbal moras da znas da se sprema katastrofa Crvenoj zvezdi!

nik

pre 5 godina

Ljudi treba nam bek, stoper i srednji vezni. I to vam ne treba igrac za prvu postavu, nego neko ko je kvalitetan a hoce da ulazi sa klupi. Nama ako se neko od igraca sa ovih pozicija povredi, mi izmenu nemamo. Brt ne moze Gobeljic doveka da krpi rupe.

Takenardi

pre 5 godina

@Tito-partija- crno bela armija

Pa?
Ja pricam na osnovu toga koji su igraci nekad igrali u Zvezdi i odlicno se pokazali. Ibrahim Gaj, Dauda, Borha, Molina, Parker, jedan od najboljih Kastiljo iz Ekvadora...itd Nisam bas pristalica Brazilaca. Vise volim igrace iz Afrike, iz Kolumbije, Ekvadora, Meksika jer su jako motivisani, borbeni i zeljni da dokazu da vrede, a najvaznije od svega fizicki su jaki, mnogo izdrzljivi. E to je potrebno za LS. Ako nisi znao da u fudbalu imas pravo na tri izmene, a sta ces sa cetvrtim ili petim kad se umori i eto ti jos 2 ili 3 gola od 80 do 90 minutu. Zamisli izdrzis celu utakmicu 0:0 i ostalo jos 5 minuta i nemaju snage vise i primis gol bezveze. A BOD vredan 900.000 evra, eeej 900.000!

ejjj

pre 5 godina

Penzioneri stisnite kais na zadnju rupu da pantalone ne osete prazan stomak.
(Milan, 31. avgust 2018 12:27)

Vise vam ne prolazi ti spinovi, dzaba vam sve...

bojke

pre 5 godina

Zar neko zaista misli da Zvezda moze i jedan bod da osvoji u ovoj grupi?Sluzice za popravljanje gol razlike i na kraju ce sramno zavrsiti kao jedan od najgorih ucesnika ikada u Ligi sampiona.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Penzioneri stisnite kais na zadnju rupu da pantalone ne osete prazan stomak.
(Milan, 31. avgust 2018 12:27)
Od juna 2017 prihodovali izmedju 55-60 mil.€ (UEFA, igraci, Gasprom, marketing, TV prava, bla, bla,bla)...Samo ove nedelje Radonjic+15.5m od UEFA. Partizan takodje prilicno dobro radio po tom planu, izuzev ove navedene cifre od prosle nedelje. O kakvim penzionerima pricas?!
Trolu jedan.

paki

pre 5 godina

i eto najveće glupost... umesto da pljunu lovu za nekog paklenih Brazila i daju mu par milkii oni su zainteresovani za igrača koji ne postoji nigde... Uzas

el_kiddo

pre 5 godina

Sve cestitke zvezdi, za kratko vreme postaju ozbiljan evropski klub. Mada, mora da se naglasi da uz prakticno neogranicen budzet, sponzore i bezpomucnu pomoc drzave i mogu da dovode skupe i kvalitetne igrace.

Against modern football

pre 5 godina

Penzioneri stisnite kais na zadnju rupu da pantalone ne osete prazan stomak.
(Milan, 31. avgust 2018 12:27)
Sto, Suma dobija vecu sumu u novom ugovoru ?

the shining

pre 5 godina

Taj je sad prosek.Kad se setim samo kako je trcao pod Spansku zastavu.Ko zna kako bi mu se razvijala karijera da je prihvatio poziv Srbije.Odigrao 1 utakmicu za reprezentaciju Spanije i završio reprezentativnu karijeru.Realno nije igrač kvaliteta za LS.Razne pozajmice po egzotičnim klubovima.Zvezdi treba vece pojačanje za LS

Jedva cekam te utakmice

pre 5 godina

Evo ja stavljam Miki po 50 evra na 7+ i u Parizu i u Liverpulu i u Napulju,u cemu je problem? Valjda ce mi dati kladionice bar 1.50 kvotu! U Beogradu kad se budu igrale utakmice igracu 4+,5+ ! Bice vas sramota posle tih utakmica da izadjete na ulicu,ne lupaj nego cuti bolje,ako pratis iole fudbal moras da znas da se sprema katastrofa Crvenoj zvezdi!

Ilija Dukić

pre 5 godina

..."ali bi novac IZ BUDŽETA REPUBLIKE SRBIJE mogao u tome da pomogne crveno-belima"...
(ZLOBEX, 31. avgust 2018 12:31)

Ili ipak 20 miliona od uefa i jos mnogo od prodaja igraca?

Dejan CZ

pre 5 godina

Ovaj Kafu dosao ovde izgleda samo kafu da pije...Boaci znaci stize,to je vredna informacija jer takav profil igraca nam treba a po levoj strani umesto Radonjica ako se misli neko dovoditi,po meni je od Krkica daleko bolja opcija Marin,posebno sto bi se sa Benom brzo uklopio...Ovi sto kazu da nam niko ne treba jer nas vide na zadnjem mestu nemoj ni da dolaze da gledaju Zvezdu a jos manje da prate...U Beogradu su padali mnogi velikani,sa Marakane se bodovi tesko uzimaju...mozda PSZ jedino,sa dve min. neresene utakmice protiv Napolija i Liverpula sa pojacanim sastavom vrlo realna opcija donosi 2 puta po 900 000 1,8 mil.evra...pojacan sastav moze i do pobede u grotlu Marakane,to znaju i Real,Bajern,PSV,spaseni Milan...nismo mi grobari da gledamo koliko ce da nas napune,mi smo velika Zvezda...podrska upravi za pojacanjima...gvozdje se kuje dok je vruce...

Андрија

pre 5 godina

Ја стварно питам, без шале, после оваквог жреба, после добијања овакве групе, зашто ми јуримо појачања? Која је сврха? Зашто се троши новац? Је л' стварно неко мисли да можемо заузети било које место, а да не буде четврто? Кафу, Боаћи (ако дође), Кркић... То су све неке позајмице. Не разумем која им је сврха. Шта, домаћи куп, првенство...? Не капирам. Рецимо, мислим да је ово била идеална прилика за Јовељића (и још неке клинце). Сигурно ћемо бити четврти у групи, нема никаквог притиска, играће против највећих играча данашњице, може само да напредује, може само цена да му скочи... Не, ми ћемо да потрошимо кинту на позајмице и плате за Боаћија, Кркића и Кафуа, они ће после да оду (логично је да их нећемо купити) за џабе... Шта смо урадили? Ништааа. Мислим да је овакво "пословање" само доказ да се у нашим клубовима и даље раде ко зна какве ствари (ок, свестан сам да ништа ново нисам рекао), и да овај успех (пласман у ЛШ) не би требало од нас да направи слепце, па да се правимо да ништа живо не видимо.

j

pre 5 godina

Kafu je bio totalno nepotreban. Možemo da budemo bolji od Partizana i bez njega. A kamoli još pojačanja. Zaustavite sve sada. Ne trošite novac koji nije naš. Mi smo u dugovima. Razmišljajte o dobrim pojačanjima na proleće, da se sledeće sezone ponovi ovaj uspeh. Nećemo se obrukati sa ovim timom u lš, a tek nam ne trebaju skupi grejači klupe

C i n i k

pre 5 godina

Ne treba ovaj CZ,on nema pojma ako cete realno, gledao sam neke njegove "partije", moze pozajmica ali da mu Stouk placa platu jer on ne vredi ni 2 evra.
Boaci je takodje promasaj.Pola tribina bilo presrecno kad su uspeli da ga uvale kinezima.
CZ treba bar 3 kvalitetna pojacanja, a ne bilo sta. Bek,sredina i napad.

Takenardi

pre 5 godina

Treba Zvezdi jak igrac zadnji vezni/sredina iz Kolumbije ili Gane/Obale Slonovace koji ima kondicuju za 100 minuta i da sece/prekida igru protivnike. I mozda jednog dobrog Argentinca za krilo na obe strane i dobar sut iz daleka.

Sprema se nevidjena bruka u C grupi LS

pre 5 godina

Da li je to onaj sto nije hteo da igra za reprezentaciju Srbije? Totalno je svejedno,sa njim ili bez njega bice isto!

nepismeni

pre 5 godina

Pera Magic Mitić...ti jedini ako imaš dve godine pa ne kapiras neke stvari.Kakve veze ima sto Partizan i CZ prihoduju milione?misliš da od tih para ulazu u plate,transfere?pa što onda CZ i dalje ima dug od 40+miliona?Partizan već deceniju i dalje oko 10-ak miliona?vrate iz CZ banci pola miliona a banka otpiše 5 miliona duga?ko misliš da je to platio?penzioneri,oni sa kreditima u švajcarcima i slično.

Пирке

pre 5 godina

По мом мишљењу звезда би направила грешку, боље неког африканца или јужноамериканца који је на почетку каријере и који игра фудбал због себе како би напредовао у каријеру.

srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Alo, uprava...pa nemojte sad da trosite bez veze pare koje su teskom mukom zaradjene. U grupi ste sa fantasticno jakim ekipama i bilo bi vam malo i 20 igraca tipa Bojan Krkic da se izvuce bar neki neresen rezultat a kamoli plasman u narednu fazu. Dakle, izbegavajte bacanje para, tim je taj koji jeste. Zasto krnjiti 15 miliona na nesto sto sigurno nece doneti nikakav rezultat. A za domace prvenstvo vec ste jaki. Partizan je ocajan a za ostale timove ce se ionako pobrnuti sudije.

NE Krkicu!

pre 5 godina

Jedva ste dosli do Lige Sampiona i kakvih takvih para i sada razmatrate da ih doslovno bacite u bunar bez dna na ovog Krkica kojega ne samo da niko nece, vec jedva cekaju da ga se otarase!? Sta vam je ljudi!!!

Andrija

pre 5 godina

Lupate gluposti kakvo trošenje para,kakvo bacanje para na skupe igrače,treba biti realan,ne bi nam ni Ronaldo pomogao u ligi šampiona, ne treba bolji od Bojana

NY

pre 5 godina

Zvezdq videti nece dinara od tih 20 mil. koliko treba da dobije. Ali ce pare stici na racun naravno
(Pes, 31. avgust 2018 13:38)

Bravo "pametni" Sve znas ko mator

Đorđe

pre 5 godina

Komšije, ovaj vam je totalno nepotreban. Neko ko nije u prvom planu Stouka, nikako ne može biti pojačanje za LŠ. Ovaj dečko je samo dokaz da je Barselona sa Ćavijem i Injestom bila mašinerija, sposobna da lansira bilo kog napadača. Krkić, van Barselone ništa nije postigao. Njegova karijera je u strmoglavom padu i ne vidim kako on može nešto više uraditi protiv onakvih ekipa u LŠ. Što se domaćeg prvenstva tiče, mislim da ste ove godine mnogo jači od nas i da vam za titulu nije potreba Krkić.
Imate strahovito jaku grupu i vama treba pojačanje u odbrani i sredini, da bi ste mogli da pružite kakav takav otpor. Videćete sada kolika je Savić rupa. Milojević je iz njega izvukao više od maksimuma, ali ovde će biti u pitanju ozbiljne razlike u klasi. Iskusan zadnji vezni, koji je čvrst i zna da sačuva loptu i ozbiljan štoper su vam neophodni za aždaje od ekipa kakve vas čekaju. Ništa vam Krkić neće pomoći.

dux

pre 5 godina

Dobar posao za obe strane...Krkiću šansa da oživi karijeru igrajući Lš, zvezdi šansa da dobije čudesnog igrača i nada se da će oživeti u njoj...naravno pod uslovom da to ne košta previše novca.

Aston Martin

pre 5 godina

Zašto mislite da znate bolje od Miloja i ekipe? Sa 95% pojačanja su pogodili. Bojan Krkić je za Zvezdu i Partizan liga vasiona, nemojte olako potcenjivati..

Sabre

pre 5 godina

Zar neko zaista misli da Zvezda moze i jedan bod da osvoji u ovoj grupi?Sluzice za popravljanje gol razlike i na kraju ce sramno zavrsiti kao jedan od najgorih ucesnika ikada u Ligi sampiona.
(bojke, 31. avgust 2018 16:31)

Sto je i dalje mnogo manja sramota nego biti razmontiran od nekog tamo Besiktasa u kvalifikacijama za drugorazredno evropsko fudbalsko takmicenje.

nikako

pre 5 godina

По мом мишљењу звезда би направила грешку, боље неког африканца или јужноамериканца који је на почетку каријере и који игра фудбал због себе како би напредовао у каријеру.
(Пирке, 31. avgust 2018 12:40)

Apsolutno isto razmisljam i predlazem,pozdrav.

Kosjan

pre 5 godina

Spin grobara je tako smesan i zalostan, zvezda dobija 15 miliona svake godine od drzave a onda kazu dug 50-60 miliona pa ako toliko dobijamo pa sto onda dug nije manji? Ili kao u kosarci imamo ogroman budzet a raduju se kada igraci ne primaju platu po 6 meseci.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Pa vama je najveca rupa kapiten. E, sad da li sme on da se menja, to je pitanje.
(Petar I, 31. avgust 2018 13:14)

Vama ceo tim u rupama, prosto kad ih gledaš pomisliš da su meteori padali po zelenom travnatom tepihu ...

nik

pre 5 godina

Zvezda treba da iskoristi sansu I dovede takve igrace Koji su se malo zaglavili u karijeri.Liga sampiona im je Sansa za povratak u ozbiljnije klubove

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

zvezdi treba.... I mozda jednog dobrog Argentinca za krilo na obe strane i dobar sut iz daleka.
(Takenardi)

...doveli smo jednog takvog pre 3 godine igrao lik za Boku Juniors, čak nastupao i za argentinu...beše,Mouče !!!
...Zvezda je tada dovodila igrače preko You tube-a, Boka Juniors, River Plejt, pa i ovi brazilski velikani Palmeiras, Korintijans, Sao Paolo, a imali smo i jednog štopera koji je igrao u Sao Paulu, svake sezone menjaju cele timove, jer čim jedan igrač sastavi celu sezonu npr. u Boki ili Palmeirasu njemu to piše u CV-ju i taj se proda negde u Evropi i ovi tada dovode i Kurtu i Murtu iz manjih argentinskih i brazilskih klubova i isprobavaju ih, kao što i reprezentacija Argentine igra neke prijateljske utakmice bez ovih igrača iz Evrope i isprobava svakog ko sastavi dve dobre partije u Boki i Riveru i tako i ovaj Mouče igrao u Boki i argentini i došao u Zvezdu, a lik pojma nije imao, kao i taj štoper iz Sao Paola Santos ili tako nešto...danas u Brazilu kad igra Parana kod kuće, koja je poslednja sa Sao Paolom koji je prvi, kvote na kladionicama za pobedu jednih ili drugih su iste, ne zato što Brazilci igraju "3 za 3" nego ova Parana iako zadnja kod kuće ima skor 5 2 2, tamo niko nikog ne može da pobedi u gostima, to su sve nove ekipe tih velikih brazilskih klubova npr. Sao Paola ili Internacionala, Korintijansa, ovi iz prošle godine svi otišli u Evropu, neuigrane, put do Parane dalek, a i Parani igraju neki Brazilci

... i ima mobilni

pre 5 godina

Neka šta fali da Krkić dođe.. I još par igrača da se dovede, da se polako ulaže u klub, i da se samo napreduje.. Kolko su ukrajinski i turski klubovi uspevali da doguraju daleko u LŠ, pa da se približimo takvom rangu.. Tako svake godine kad bi uspevala Zvezda da se plasira u Evropu i eto para.. Još samo da se ne nađe neko ko će tu lovu da mariše..

nikako

pre 5 godina

pa cak je i lazar markovic trenutno bolji igrac hah,apsolutno sam protiv dovodjenja krkica,niti igra u kontinuitetu,izgleda da je i njemu neka promaja u glavi poslednjih sezona,a od stare slave se ne zivi u trenutnom fudbalu,svakako necemo proci grupu i nema potreba da se trosi na prolapog igraca,pogresili bi sa njim kao partizan sa sumom,garant... bolje da se dovede neko ko je tek u usponu od 22-23 godine,pitajte Ramba za neku preporuku,nekoga ko neopravdano sedi na klupi od nekih brazilskih klubova,a ima ih,moze se desiti da ubodemo sa pojacanjem,sportski pozdrav.

danguba

pre 5 godina

Rano sagorio, potrosen, ali opet koristan za Zvezdu, sa mnogo jakih utakmica u nogama. Iako sam misljenja da Zvezda nema potrebe za pojacanjima, jer nema na trzistu tog igraca koji moze donijeti prevagu protiv onakvih protivnika.
Treba stisnuti zube i odigrati hrabro sa postojecim kadrom, a novac utrositi mudrije za sljedecu sezone...

Gargamel

pre 5 godina

Ako dolazi Boaci onda nema potrebe da dodje i Krkic. Potrebno je jako krilo kao zamena za Radonju, i neka jaka konkurencija Rodicu da se trgne i krene da igra kao prosle sezone. Ostalo nema smisla dovoditi kad su vec doveli dosta igraca ove godine, treba njima dati sansu da se pokazu.

Marko

pre 5 godina

Ne! Sio ili Boaci su opcije. Boaci je bio gotova stvar ali kao sto rece Terzic sa Kinezima se nikad ne zna, pa se ne sedi skrstenih ruku pa ta opcija otpadne. Po meni treba iskoristiti situaciju sa Siom, ozbiljan je i iskusan napadac, a dovesti i Boacija kome sigurno nece trebati neko vreme za uklapanje, prilagodjavanje itd. Realno trebaju nam opcije za igru sa dva napadaca ili opcija za levo krilo sad kad je Radonja otisao. Ben, Kafu, Boaci i Sio ako bog da da se svi lepo uklope, dostignu optimalnu formu i igraju makar blizu svog maximuma, to bi bila ozbiljna ekipa koja bi uz malo srece mogla da otkine koji bod u LS. Titula zagarantovana pa sledece sezone u napad na ozbiljniji rezultat.

мрки

pre 5 godina

немојте људи,не треба нам,само ће се узалуд бацити велике паре,Боаћи је измислио фудбал за Бојана...

Zvezdas

pre 5 godina

Ne treba nam niko. Eventualno napadac ako dodje, ostalo je sve na mestu. Daj od ovih para sanirajte dugove, nagradite igrace, pa od zime da se vidi eventualno pojacanje za sl sezonu. Neka momci daju sve od sebe u LŠ, pa sta bude, a onda fokus na prvenstvo, gde smo bar za 3 koplja bolji od ostalih.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Walden, 31. avgust 2018 13:03)

Niko u Evropi nije na pozitivi.Rela i Barsa imaju deficit od 500 miliona evra.MU ima deficit 400 miliona funti.Od prosle sezone i Bayern ima deficit od 180 miliona evra. Sve lako proverljivo

4k4.Dex

pre 5 godina

Ma ne treba ni da se pojacavamo nista posebno ne mozemo nista da uradimo u svakom slucaju. Nije nam grupa za pojacanja. Da smo dobili bar jednu slabiju ekipu pa i da probaju. Ovako samo ce pare potrositi za dzabe. Bolje da igraju ovi sto su tu pa ako nekog uspeju da prodaju super, ako ne nema veze uzivamo u top fudbalu napokon.

Mare Maronne

pre 5 godina

Sta ti je ucesce u Ligi Sampiona...odmah bi da dodje,a pre toga ni za Srbiju,a nekmoli Zvezdu i ako je bio pozivan i pre,a sada visak u Stouku i hoce da igratamo ge je zvezdana musema na centru,iz principa ga ne bih doveo.

Marcelo

pre 5 godina

Ако мисле да доведу Лекића онда ћу им рећи да немају појма о фудбалу. Кркића? Где је био досад?

Walden

pre 5 godina

Ne treba nam niko. Eventualno napadac ako dodje, ostalo je sve na mestu. Daj od ovih para sanirajte dugove, nagradite igrace, pa od zime da se vidi eventualno pojacanje za sl sezonu. Neka momci daju sve od sebe u LŠ, pa sta bude, a onda fokus na prvenstvo, gde smo bar za 3 koplja bolji od ostalih.

Roman Empire

pre 5 godina

Ja kao navijač Rome ga dobro pamtim kao jedno od prvih i najbombastičnijih pojačanja Rome posle kupovine od novih američkih vlasnika pre 7 godina. Došao je tada pod reputacijem najperspektivnijeg mladog igrača tog vremena. Nije ništa pokazao, u glavi nije šampion, čak nije ni za sadašnju Zvezdu. Mislim da je Radonjić za njega trenutno klasa. Biće ovo pogrešan izbor, verujte mi.

nikola

pre 5 godina

(Walden, 31. avgust 2018 13:03)
Pusti dug i te price o njemu.Pa svi klubovi duguju u Evropi od Reala,Barse i Mancestera koji duguju po pola milijarde,pa bajern koji dugije 200mil.Poenta price je da ti dugovi nisu podlozni sankcionisanju od strane Uefe,jer ne duguju igracima,trenerima,sportskim licima... vec bankama i ostalim poverenicima.Zvezda kad je bila izbacena iz Evrope pre 4 sezone dugovala je upravo igracima,trenerima,sporskim licima...Sa tim je sad Zvezda zavrsila,zato sto sad nikome od njih ne duguje.Duguje kao i ovi ostali klubovi bankama i ostalim poveriocima.Zvezda i ljudi u Zvezdi ako zele,a po meni nema neke potrebe ove godine mogu da smanje dug za 20 mil evra.Jer racunica je prosta.Samo ove godine Zvezda je cisto zaradila kad se saberu dolasci i odlasci igraca 14.14 mil.evra.Kad se tu doda 15.25 mil evra za ulazak u LS i mnogi koji zaboravljaju i bonus od 2.216 mil evra koji od ove godine LS daje za desetogodisnji rang dodje se do cifre od 31.6 miliona evra ciste zarade do sad.A tu dodaj jos tv prava,ulaznice i ako se uzme koji bod u LS,plus sponzori dolazi se do neke realne cifre od 40 miliona evra,ako ne i vise i to samo za ovu sezonu.Ne treba bacati pare i sad dovodite koje kakve igrace koji mnogo kostaju.Po meni Zvezda ima tim kad se svi oporave dostojan da se ne obruka u grupi.Borjan,Stojkovic,Savic,Degenek,Rodic,Jovicic,Krsticic,Kafu,Ebisilio,Ben i Boaci koji dolazi sigurno.Mogao bise dovesti jedan kvalietan stoper i levo krilo i to je to

ja

pre 5 godina

Trebalo bi napraviti bum dovođenjem igrača koji su suviše dobri za klubove u kojima igraju ili su dobri igrači koji ne dobijaju šansu. Sada kad smo dobili pare, treba da zacementiramo ekipu, da bismo imali kontinuitet u evropskim takmičenjima sledećih godina, a igrače možemo privući i evropskom perspektivom.

Svakako je perspektivan Lazar Marković, to samo neko zaslepljen klubaškim strastima neće da vidi. Krkić je OK za našu ligu, ne mislim da može da nam pomogne u Evropi.

Meni je npr. zanimljiv Koziello iz Kelna. Odličan igrač, kome je jako pala cena zbog ispadanja Kelna. Vredi 4 miliona, a dogodine bi mogao da dostigne 20 uz dobru predstavu u LŠ.

Takođe Smith iz QPR-a. Snažan napadač koji je prošle sezone dao 11 golova u Čempionšipu, a vredi svega 750.000 evra.

Pored toga, mogli bismo da skupimo gomilu dobrih, mladih igrača na pozajmicu. Engleski klubovi, pogotovo, imaju dobru saradnju sa holandskim ekipama kojima šalju mlade igrače da se kale u njihovoj ligi. Mislim da je perspektiva da ti igrači, pored minuta u JSL, odigraju i jake evropske utakmice, nešto što veliki klubovi ne bi propustili. Trebalo bi juriti Vidića, Stefanovića, Jokana i sve druge koji imaju veze sa Engleskom, da nas povežu sa takvim klubovima...

veljko

pre 5 godina

Mnogo negativnih komentara, a Bojan sigurno nije zaboravio fudbal. Gluposti, oko argumentovanja sa Ćavijem i Inijestom, ne piju vodu. Bojan je bio najbolji u mladim selekcijama, gde pomenutu dvojicu nije video. Nije često slučaj da igrač oporavi karijeru, ali nije ni nemoguće. Najbolji primer relativno kasnog proboja, koji je lako mogao da se nikad ne desi, je Milinko Pantić, koji bi završio karijeru u anonimnosti da nije bilo Antića. Vardi je sad reprezentativac Engleske. Vujadin Savić, iako ne nivo pomenutih, igra sad bolje nego ikad pre.

Mnogi igrači propadaju ili stagniraju u pogrešnom klubu, što zbog prejake konkurencije (Grujić), neuklapanja (Paulinjo u Totenhemu, Salah u Čelsiju, kao i De Brejne itd.), lošeg odnosa sa trenerom ili forsiranja pogrešne pozicije. Neki su žrtva pogrešne procene kvaliteta. Primera ima dovoljno. Za Zvezdu i naš nivo, Bojan bi bio jeftin eksperiment, sa velikim potencijalom. Sve da ga plate i milion.

Voleo bih da Bojan dođe, a ignorisao gluposti oko državljanstva, "iz principa/ inata ga ne bih doveo" i sl. Španija je lepa i vrlo privlačna zemlja, u kojoj je odrastao, od majke Španjolke (Katalonke). Da je i u Srbiji odrastao, ne bih mu ništa zamerio (nikad nije pljunuo po njoj ili biki šta ružno rekao), a kamoli ovako. Za Zvezdu bi bio pojačanje i to značajno.

Car Dušan

pre 5 godina

Šta je, ovo? Ako ovaj lik može da bude, pojačanje NEKOM - mogu i ja...Stvara se nervoza, bez potrebe i unosi se nemir - medju same igrače, uoči dugo očekivanih utakmica! Bez obzira, što ovaj gorepomenuti momak, u zadnjih nekoliko godina, nije ljudski odigrao jedno poluvrijeme - ima svoju cijenu. A, ona nije naivna za naše prilike.

j

pre 5 godina

Ne razumem šta će nam pojačanja za ovu godinu. Koje god igrače da dovedemo, nismo još uvek konkurentni. Nama trebaju dobra pojačanja za sledeću sezonu da ponovimo ovaj uspeh. Što bacati sad milione, bolje vraćajte neke dugove

miki

pre 5 godina

Zar neko zaista misli da Zvezda moze i jedan bod da osvoji u ovoj grupi?Sluzice za popravljanje gol razlike i na kraju ce sramno zavrsiti kao jedan od najgorih ucesnika ikada u Ligi sampiona.
(bojke, 31. avgust 2018 16:31)

Smela izjava, deluje da si siguran u to što govoriš!
Smeš li neki novac da staviš, može neka opklada?

my way

pre 5 godina

Nama duva promaja u odbrani. Savic je teska rupa. Primismo sijaset golova zbog njega
(Realan, 31. avgust 2018 12:55)

Da si to za Degeneka napisao, pa da ima smisla. Elem, ne znam zasto i pod kojim uslovima bi nam Krkic odgovarao. Ako ga Miloje zeli onda u redu, u suprotnom Terza i ekipa ne bi trebali da izmisljaju toplu vodu.

Hmm

pre 5 godina

Au koliko uvredjenih i ponosnih navijaca ima ovde...
Eej kazu oni,iz principa ga ne bi doveli.Iz kojih bre principa?
Treba nam svaki iskusan igrač sa dosta dobrih utakmica u nogama.
Kazu gde je bio do sada kad je tako dobar.A gde je bio Boaći?U kojoj italijanskoj ligi je igrao? B? C?
Ja bih ga doveo jer on nije mogao da zaboravi da igra,da postigne gol.Kod nas će ih se bar nadavati...

delija

pre 5 godina

Au, sve sami strucnjaci za fudbal.Bez problema bi mogli na klupu Zvezde ili da budu sportski direktori Zvezde.Mrkela i uprava sa Milojevicem su u ove dve godine napravili odlican posao.Ne razbacuju se parama i znaju sta im treba.Neko ovde predlaze afrikance ili argentince.Ono sto valja vec odavno je kaparisano.Zvezda nema skauting sluzbu u Africi. Da kupis macku u dzaku a da nije proveren i da menadzeri zaradjuju lovu to ne ide.Vojni klub se opekao sa Sumom

mikica

pre 5 godina

nije plata problem. zna Bojan da je to Zvezda, a ne PSG. zna isto da će igrati protiv PSGa i Liverpula. da si malo pametan Terzicu već si trebao da dovedes barem tri vrhunska igraca!!

svako bi igrao za džabe od tih momaka za zvezdu a protiv ovih timova. tako se diže cena sebi. neka je pozajmica i do januara.

Biki

pre 5 godina

Ne igra novac u fudbalu uvek.Vec sadtav i hemija.Ima klubova u Evropi koji ulazu ali nista ne postizu.Cilj im je osvajanje nekog evro kupa.PSG moze jos stotine miliona da ulozi ali nikada nista nece osvojiti.MC takodje.Nemci su tek sada krenuli u investiranje a takodje i Juve ali im niko ne garantuje uspeh.U Rusiji se gruva lova ali nista.Prema tome prema svetcu i tropar.Zvezda za sada to pametno radi.Ne ulaze mnogo, dovodi uglavnom slobodne igrace i dobro zaradjuje na njima

nex

pre 5 godina

Nepotrebno. Zasto su dovedeni Ebisilio i Kafu. Pre bih,bez razmisljanja,vratio Kangu nego ovog. Da je dobar,zadrzao bi se bar 2 sezone negde. Pa kad nece Stouk,ej....

green mile

pre 5 godina

Ja nikoga ne bih dovodio.. Da bismo se nadali bilo cemu u grupnoj fazi potrebna bi nam bila 3-4 igraca koja bi morala biti papreno placena, a ni tada sanse ne bi bilo velike za prolazak, pa i u LE. Ako vec dovodimo nekoga, onda to treba da bude igrac za ugovor od najmanje 2 sezone (znaci ni Bocko nije resenje), i koji ce biti vazan i za naredne kvalifikacije. Sa sadasnjim kadrom treba produziti ugovore, a Pavkov je svojom igrom zasluzio pravu sansu!

kuun

pre 5 godina

Zar neko zaista misli da Zvezda moze i jedan bod da osvoji u ovoj grupi?Sluzice za popravljanje gol razlike i na kraju ce sramno zavrsiti kao jedan od najgorih ucesnika ikada u Ligi sampiona.
(bojke, 31. avgust 2018 16:31)

Placi sine, isplaci se, bice ti lakse.

Zlatan⚽️⚽️⚽️

pre 5 godina

moje misljenje je, da zvezdi nije potreban spic, jer ga ima, pavkov. zasto mislim pavkov, zato sto nam sada treba takav napadac, da moze iz prekida da ugrozi gol, jer cisto sumnjam da cemo se naigrati u ls, istina da je malo trom, ali zato bi trebalo iza njega da bude ben, a krila kafu(svi pricaji da je brz, ajde da verujemo) i drugo krilo neznam(jer je radonja otisao). e sada, igracemo uglavnom dugim loptama na pavkova, on neka gradi, spusta glavom, a iz drugog plana neka idu ovi brzanjci, ben, kafu i ?... zato mislim da pavkov mora da bude 1 izbor na ovim utakmicama.

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Treba Zvezdi jak igrac zadnji vezni/sredina iz Kolumbije ili Gane/Obale Slonovace koji ima kondicuju za 100 minuta i da sece/prekida igru protivnike. I mozda jednog dobrog Argentinca za krilo na obe strane i dobar sut iz daleka.
(Takenardi, 31. avgust 2018 13:21)

ovaj "strucni" komentar podseca me na slicne komentare u kosarci, tipa "moramo da dovedemo crnca na mestu pleja"

Zeka

pre 5 godina

Samo ne njega.....lik je propao. Bio je opasan ali danas....Najveca greska je sto nije zaigrao za nasu reprezentaciju...lik je umislio da ce igrati za spance. Danas bi igrao za Srbiju i bio u boljem evropskom klubu i imao vise odigranih utakmica.

Mirko

pre 5 godina

Sve cestitke zvezdi, za kratko vreme postaju ozbiljan evropski klub. Mada, mora da se naglasi da uz prakticno neogranicen budzet, sponzore i bezpomucnu pomoc drzave i mogu da dovode skupe i kvalitetne igrace.
(el_kiddo, 31. avgust 2018 13:32)

Na stranu to što je ispušteno jednačenje suglasnika po zvučnosti, ali šta znači "bezpomučna" uopšte?

raspali lavor

pre 5 godina

Ovo je odlična vest za nas Grobare, dovedite ga slobodno xD
(DPb, 31. avgust 2018 14:02)

crno dete cemu li se tek onda nadas....:)))

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Ako Zvezda misli da uradi nesto vise u LŠ mora da dovede jos dva - tri ozbiljna pojacanja i to pod hitno !
(Isplatice se, 31. avgust 2018 15:01)

KOLIKO SMO KAO NAROD VAN KONTAKTA SA STVRNOSCU !!!
Do pre 3 god nismo mogli ni Evropu da igramo, rasle nam pecurke po terenu, a sada "da uradimo nesto vise"?!
Sta vise rodjace u ovij grupi?!
Pa da dovedemo i jos 7 igraca teko da bi prosli grupu.
Odkicna prlika da se sa tin prama i parama od Radonje za 1-2 dodje na "nulu" , pa onda mizemo da pricamo nesti. Dok budemo dovodili "slobodne igrce" ili igrace na pozajmicu ulazak u neku grupnu fazu je super. Kad budemo u mogucnosti da kupimo igraca za 2-4 mil e onda razmisljajte o "nesto vise"

Guide

pre 5 godina

Nadam se da ovo nije tacno jer on je trenutno prosecan igrac i Zvezdi ne bi doneo kvalitet. Igrao bi ligu sampiona i sebi bi podigao cenu, nista osim toga

Spale

pre 5 godina

Nama treba sidraš na kog će da idu lopte, jer ne vidim kako mi možemo protiv ovakvih protivnika, osim dubinskim loptama i iz nekog prekida, kornera. Uostalom tako smo dali oba gola Salzburgu, koji je ipak druga liga za ove sad protivnike.

Pedja

pre 5 godina

Ne vidim stvarno sta bi igrao. Ben je sve bolji, Ebesilio se ceka posle povrede, Simic kao mlad igrac se sve vise namece, zaista bi Krkic bio nepotreban. Ne bi povecao sanse da se uzme neki bod u ligi sampiona. Bolje sad iskristalisati tim, pa na zimu videti ko jos fali.

Walden

pre 5 godina

@Zvezdas

Istina, samo sto sve ima svoje druge strane. Sponzori nece dozvoliti propast Reala, ManUtd, Barse itd, za razliku od ovog od ovog dela Evrope, gde Sponzori nisu glavni izvori prihoda, vec ucesce u takmicenjima UEFA i prodaja igraca. A svaki klub sa ovih prostora, igranjem evropskih takmicenja, moze sasvim lepo da zivi, finansira, investira itd.

sef strucnog staba

pre 5 godina

@ja

Koliko god LS ove sezone bila primamljiva, to ne garantuje da ce je Zvezda igrati i naredne, a igraci koje si naveo iz cempionsipa i cvajte, sigurno nece doci ako tamo imaju odredjenu ulogu. Cempionsip je takozvana "najjaca druga liga sveta", a cvajta odmah iza nje. Veliki klubovi ih itekako posmatraju i pre ce se tu dokazati, nego za sest meceva u LS gde objektivno pitanje da li ce uci u jednu sansu. Plus sto su tamo mnogo placeniji. Ideja je ok, ali realizacija tesko ostvariva.

Zlatko

pre 5 godina

Kako više nego kvalitetno pojačanje kad ne igra i niko ga neće?! Zadovoljavamo se otpacima koji nam se predstavljaju kao nešto posebno. Srbija danas.

VelikoSrbin Katai - ex Pera Pisar

pre 5 godina

...u fudbalu se danas vrte ogromni novci, na stotine miliona evra, ali to je na svakom polju rudarski posao, naći u perspektivi dobrog Brazilca, koji trenutno nije skup, pa ne može to preko Interneta...Benfika i Porto imaju desteinu skauta u Brazilu, pa im se na 10 dovedenih 2 pokažu kao pojačanje, koje posle mogu da prodaju za neke pare...zato je benfika i digla ruke og brazilskog tržišta i okrenula se npr.srpskom...Marković, Matić, Sulejmani , Fejsa, Đuričić, Živković, Jović, Šaponjić

Botegga

pre 5 godina

Ja bi voleo da ste već objavili vest sa je Boaći na putu za Beograd ,koliko i dokle mislimo da pregovaramo.Verovatno dok kod njega ne umre i poslednja nada da će potpisati za neki klub za najmanje istu platu koju trenutno kinezi daju.Šta ako neko u minut do ponoć to i da.Nije problem zvezda vwć to što u Srbiji niko od boljih fudbalera neće da igra nema sa kim i nema gde jer pola stadiona su igrališta i livade.

nele

pre 5 godina

pored Boacija nam vise niko ne treba. 1-2 igraca nam ne bi napravila razliku u ovoj grupi LS. Ostaviti prostor za Pavkova I Joveljica, Kafu je i doveden kao zamena za Radonju. Imamo 25podjednakih igraca, cemu vise gomilanje. Razigrajmo Pavkova, Kafua, Ebilisija, Melega..

sef strucnog staba

pre 5 godina

Iako nisam navijac Zvezde i kad je vec ispala ovakva grupa, bolje bi im bilo da dovedu neka pojacanja ne mnogo skupa, ali dovoljno dobra da prave razliku u JSL i u kvalifikacijama makar do LE. Sad da dovedu Mesija i Lukakua, isto im se pise...

ggg

pre 5 godina

Umesto Krkića ili bilo kog drugog, bolje dugove da vraćamo.
(vojkan85, 31. avgust 2018 12:50)

Ja uopste ne znam sta ste toliko navalili da se vracaju dugovi. Bitno je da se ne duguje bivsim i sadasnjim igracima i trenerima, a ako se bankama ne zuri da naplate svoja potrazivanja zasto onda ne bismo ulagali pare u nove igrace i u infrastrukturu. A ako se bankama zuri da naplate svoja potrazivanja imaju mehanizme kojima to mogu da urade. Ja licno mislim da je bezveze dovoditi skupe igrace na pozajmicu i da je pametnije da se produze ugovori sa najvaznijim igracima kao sto su Borjan i Krstičić, i da se u sledecem periodu poradi na skautungu pa da u zimskom prelaznom roku dopunimo tim pa da i dogodine pokusamo uci u Ligu sampiona, a to nece biti nimalo lako jer koeficijent koji imamo nije dovoljan ni da budemo nosioci u 2. kolu kvalifikacija.

fkcz

pre 5 godina

Boaći, Pavkov i Joveljić su napadači koji bi trebalo da igraju ove sezone. Ben može biti napadač, ali je daleko korisniji na krilu ili iza napadača. Milić je veoma borben, ali ne može biti napadač, ne snalazi se na toj poziciji, i onda se stiče pogrešan utisak da nema kvalitet. Onog Stojiljkovića treba momentalno vratiti svom klubu, užasan igrač. Krkić svakako ne bi imao mesta u Zvezdi, jer su svi pomenuti (osim možda Stojiljkovića), bolji igrači od njega. Ili dovesti odličnog napadača i platiti transfer ili ne menjati ništa.

ja

pre 5 godina

@ (sef strucnog staba, 31. avgust 2018 14:39)

Pa u tome je i poenta mog komentara. Mi ne treba da dovodimo igrače za ovu LŠ, jer, koga god da dovedemo, sigurno nećemo napraviti ništa. Mi treba da dovodimo igrače koji će nam osigurati plasman u LŠ sledeće sezone. To što sada igramo LŠ je samo dobar mamac za dovođenje igrača.

Гиле

pre 5 godina

Све неки менађери овде. Кад знају кога би довели нек нађу те слободне играче на тржишту за мале паре. Нек и нас неуке обавесте о њиховим именима, па да сви знамо.

Biznismen

pre 5 godina

Sad bi trebalo, po meni najbolje resenje, dovesti Franka Soldana koji je mlad i zabija golove mnogo skupljim timovima u argentinskoj ligi. Decko je mlad i bila bi mu velika sansa da se pokaze protiv najvecih timova tako da bi se ta investicija od 3 miliona sigurno mogla lako vratiti njegovom preprodajom. S druge strane veliki broj argentinaca i juznoamerikanaca bi bilo zainteresovano za Zvezdine utakmice sto bi pojacalo marketing i klub kao brend.

Totti

pre 5 godina

Malo mi je muka kad vidim ko sve ne ostavlja komentare o fudbalskoj igri. Stoji da je Krkić upropastio karijeru malo svojom a malo i voljom matičnog kluba barselone. Sa druge strane nemojte misliti da je on zaboravio da igra fudbal nego je dečko izgubio volju jer ga stalno seljakaju iz kluba u klub iz lige u ligu. U najboljim je godinama, 28, i kod pravog trenera uz pravu atmosferu on može lako da oživi svoju karijeru. Ako nisu velike pare u pitanju zašto ne pokušati. Mislim da bi uz Boaćija i Kafua mogao biti solidno pojačanje, pogotovo i još što ima naš pasoš pa se ne bi tretirao kao stranac.

player

pre 5 godina

@Paki zasto bi se pojacavali uopste? Usao si u ls,imas veoma zvucna imena koja ne mozes da dobijes,tako da nema potrebe rasipati novac.Ja bih se nadmudrivao sa svima i totalno rastereceno igrao svaki mec.Ovakve utakmice za Zvezdu treba da budu uzivanje

ja

pre 5 godina

@ (Tito-partija- crno bela armija, 31. avgust 2018 15:23)

"Kada budemo u poziciji..."

Toliko smo dugo u modu samoočuvanja i rešavanja gorućih finansijskih problema, da smo zastranili sa bilo kakvim drugačijim načinom razmišljanja. Eeeeeej, pa mi JESMO u poziciji da dovedemo ne jedno pojačanje koje vredi 2-4 miliona, već bar PET takvih.

A PET takvih bi nam osiguralo LŠ i sledeće godine. Pa bismo mogli da dovedemo PET pojačanja od 4-6 miliona... Ekipa i rezultati se GRADE - i to smo zaboravili, iako upravo tako nešto radi ova uprava evo već pune 4 godine...

Walden

pre 5 godina

Krah na berzi odu i klubovi.Ne baca se novac tek tako.Fudbal je ozbiljan biznis a ne zabava za narod.Zasto se UEFA bori za finansijski fer plej. I ovde su sponzori izvor prihoda.U Zvezdi je to Gazprom kao najveci u Partizanu Mts.Takmucenje u Evropi je lutrija.Ne mogu svi u Evropu.Na zapadu je investiranje u klubove pranje novca.Eto sada gomila kineza, rusa, arapa
(NY, 31. avgust 2018 14:02)

Krah na berzi ne dozive svi, niti pogadja sve, cak i da se desi, kao sto si rekao, ukrupnjavanje kapitala dolazi sa istoka, a malo sta moze da poremeti kineze, arape, ruse. Zvezda ne moze da zivi od Gasproma, niti Partizan od mtsa. Ako za normalno funkcionisanje treba izmedju 10-12 mil EUR, od Gasproma Zvezda ima 5.5 mil, a ako se ne varam Partizan 2.5-3 mil od mtsa, sto nije dovoljno. I nije pitanje moze li neko u Evropu ili ne, nego mora.
Po strani sve ovo, Zvezda treba da se ocisti od dugova, bar u naredne dve sezone da proba da ih se resi, i naravno uz igranje Evrope, da pripremi teren za privatizaciju. Pa ko zna, uzeli su zelezaru, bor, mozda kinezi uzmu i Zvezdu :)

Filip

pre 5 godina

(Mare Maronne, 31. avgust 2018 12:47)

Alo decko nigde ne pise da sigurno pregovaraju, u naslovu je znak pitanja, kako sve sto procitate odmah poverujete neverovatna stvar

mi smo sremci vise nam stomaci

pre 5 godina

po meni dovesti nekoga u odbrani,bocka i zamenu za radonju,nekog mladog igraca zeljnog dokazivanja i spremati se za sledecu sezonu,mora se igrati u evropi u kontinuitetu samo tako cemo za par godina moci parirati najjacima,sam plasman u ls je nam je puna kapa,koga god da dovedemo nece nam pomoci ove godine

ggg

pre 5 godina

По мом мишљењу звезда би направила грешку, боље неког африканца или јужноамериканца који је на почетку каријере и који игра фудбал због себе како би напредовао у каријеру. 
(Пирке, 31. avgust 2018 12:40) 


Apsolutno isto razmisljam i predlazem,pozdrav.
(nikako, 31. avgust 2018 12:57)

To bi imalo smisla kada bismo mi imali dobru skauting sluzbu pa da onda znamo sta dovodimo, a obzirom da je nemamo onda bismo mogli dobiti samo neku menadzersku kombinaciju.

ja

pre 5 godina

@ (nele, 31. avgust 2018 14:22)

Super razmišljanje, nema šta. A šta ćemo sa time što su Kafu i Ebesilio došli u Zvezdu da ponovo pokrenu karijeru i što će najverovatnije otići na kraju sezone? Kafu posebno, pošto je na pozajmici. A koga bi izbacio da razigravaš Melega? Možda Krstičića, koji je motor ekipe?

Pavkov je slab igrač. Bez obzira na ovu poslednju utakmicu, čovek je drvo, realno. Nama treba ozbiljan napadač ili 2, i dugotrajnija rešenja na sredini terena. Bena teško da ćemo moći da zadržimo posle njegovih nastupa u kvalifikacijama. Možda ode već u januaru, a šta ćemo bez njega?

Voleo bih da vidim Markovića u Zvezdi. Eventualno i Krkića, ako ne uspemo nešto bolje da nađemo. Sredinu terena tražiti u Čempionšipu, Cvajti ili neke mlađe igrače koji nemaju mesta u velikim klubovima, pa da ih uzmemo na pozajmicu...

NY

pre 5 godina

 

Istina, samo sto sve ima svoje druge strane. Sponzori nece dozvoliti propast Reala, ManUtd, Barse itd, za razliku od ovog od ovog dela Evrope, gde Sponzori nisu glavni izvori prihoda, vec ucesce u takmicenjima UEFA i prodaja igraca. A svaki klub sa ovih prostora, igranjem evropskih takmicenja, moze sasvim lepo da zivi, finansira, investira itd.
(Walden, 31. avgust 2018 13:34)

Krah na berzi odu i klubovi.Ne baca se novac tek tako.Fudbal je ozbiljan biznis a ne zabava za narod.Zasto se UEFA bori za finansijski fer plej. I ovde su sponzori izvor prihoda.U Zvezdi je to Gazprom kao najveci u Partizanu Mts.Takmucenje u Evropi je lutrija.Ne mogu svi u Evropu.Na zapadu je investiranje u klubove pranje novca.Eto sada gomila kineza, rusa, arapa

Granota

pre 5 godina

Ja mislim da ako dođe Boaći, uz Bena i Pavkova, Zvezdi je to sasvim dovoljno. Mislim da treba tražiti ravnotežu između troškova i dobiti. Zvezda može da pojača dobit za nekih 3-4 miliona. Može eventualno da ljuljne nekoga kući (po principu sreće ili lošeg dana) plus 1, eventualno 2 remija. Ne bi trebalo te pare spiskati unapred na nekoga ko je sasvim izlišan za Superligu, jer sa tim parama može se na zimu ili sledeće leto, dobrim promišljanjem dovesti opet par odličnih i gladnih igrača.

ja

pre 5 godina

@ (direktor, 31. avgust 2018 14:36)

FM nisam odigrao, brat-bratu, od 2012, mada bih sada mogao da počnem ponovo :) Šala na stranu, mnogo gledam 2. lige (najviše Čempionšip) i pratim transfermarkt. Da smo znali da ćemo u LŠ, pa da ostvarimo kontakte na vreme, jer u Čempionšipu je prošle sezone igralo na desetine fenomenalnih fudbalera koje su pokupili veći klubovi, što na pozajmicu, što na ugovor za male pare. Najgore od svega je što većina tih igrača završi u rezervnim timovima Premijerligaša, a u Zvezdi bi pravili ozbiljnu razliku...

argvhuun

pre 5 godina

Treba da dovedu pojedinačno stabilno baratanje loptom. Da igrač zna da zagradi loptu i da zna da se okrene i dadne lagan igrajući pas. Ako je Bojan takav igrač onda će on i pomoći.

Potpisujem

pre 5 godina

@bojke
Znači prvo je bilo ispašćemo od ovih, pa onih, pa će nas red bull odučiti od fudbala, pa sad nećemo uzeti ni bod, pa jel kontaš da ništa ne bude onako kako ti misliš? Možeš da se kladiš na suprotno od svog mišljenja i sigurno dobijaš. Svašta je moguće u fudbalu, a sa koliko bodova je Partizan završio grupnu fazu 2010?

želja

pre 5 godina

Nekima je uteha kolika će biti gol razlika? Pa tešite se, svaki od klubova sa kojima zvezda igra vredi min 500mil €, šta dalje reći....

nik

pre 5 godina

Ljudi treba nam bek, stoper i srednji vezni. I to vam ne treba igrac za prvu postavu, nego neko ko je kvalitetan a hoce da ulazi sa klupi. Nama ako se neko od igraca sa ovih pozicija povredi, mi izmenu nemamo. Brt ne moze Gobeljic doveka da krpi rupe.

Takenardi

pre 5 godina

@Tito-partija- crno bela armija

Pa?
Ja pricam na osnovu toga koji su igraci nekad igrali u Zvezdi i odlicno se pokazali. Ibrahim Gaj, Dauda, Borha, Molina, Parker, jedan od najboljih Kastiljo iz Ekvadora...itd Nisam bas pristalica Brazilaca. Vise volim igrace iz Afrike, iz Kolumbije, Ekvadora, Meksika jer su jako motivisani, borbeni i zeljni da dokazu da vrede, a najvaznije od svega fizicki su jaki, mnogo izdrzljivi. E to je potrebno za LS. Ako nisi znao da u fudbalu imas pravo na tri izmene, a sta ces sa cetvrtim ili petim kad se umori i eto ti jos 2 ili 3 gola od 80 do 90 minutu. Zamisli izdrzis celu utakmicu 0:0 i ostalo jos 5 minuta i nemaju snage vise i primis gol bezveze. A BOD vredan 900.000 evra, eeej 900.000!