1. Ako ćemo o nedostatku predispozicija i putu do vrha uz žestok rad, Stiv Neš je bolji primer od Kobija. On je imao fantastičnu izjavu -Kada bi svi momci u Nba trenirali kao ja, ja ne bih imao posao
  (Memfis, 27. avgust 2018 23:13)

  # Link komentara

 2. (Jim Beam, 25. avgust 2018 22:07)

  Kobe je inteligentan čovek, vrhunski talenat. Super je sve to sa treninzima ali nije on isključivo treningom došao do vrha. Vrhunski intelekt, talenat, mentalni sklop, ljubav ka košarci, trening...
   (Boston 24, 26. avgust 2018 01:23)

  # Link komentara

 3. Istina je za Kobija da je strasan radnik, ali i on je imao zverske fizicke predispozicije. Mladji fanovi ga verovatno pamte iz drugog dela karijere kad je napadao sa niskog i visokog posta i surio poludistancu, ali je on u onom periodu sa Sekom bio uz Rej Alena, Kartera i jos par likova jedan od najvecih atleta u ligi.
  (cime, 26. avgust 2018 01:07)

  # Link komentara

 4. Jim Beam
  Svaka cast na komentaru. Bili su primeri kao Garnet i Pirs (njihova prica iz klinackih dana), ali jedino je Kobi forsirao istinu i naucio nas da MORAMO da treniramo i da nista ne dobijamo besplatno.
   (Jaran, 25. avgust 2018 23:32)

  # Link komentara

 5. Tejtum precenjen. Biće dobar igrač ali daleko od zvezda tipa Brajanta i sličnih.
   (Milan, 25. avgust 2018 22:14)

  # Link komentara

 6. Kobi je većini klinaca idol jer im je pokazao put kako postati NBA superstar i treneri su ukazivali na njega. Čak i kod nas. Treniraj, treniraj i samo treniraj. Uvek je bila priča (za ove nove generacije) Lebron se takav rađa i sa takvim fizikalijama stvara i takav teško da možeš da postaneš jednog dana (iako se svašta može naučiti), ali Kobi je dokaz da možeš da uspeš i postaneš najbolji. Nijedan drugi superstar nije toliko transparentno pričao o tome kako je uspeo. Ustajanje u 5h ujutru, ceo život posvećen tome i imaš šanse da dostigneš vrhove. Verujem da je postojalo još takvih igrača (Garnet i ostali), ali kod ovoga je sve bilo crno na belo. Još kada uzmeš u obzir psihu i kako se nosio sa pritiscima oko onog suđenja gde je par sati posle redovno postizao po 40 poena, idealan primer da klincima puniš glavu i zaraziš ih košarkom.
  (Jim Beam, 25. avgust 2018 22:07)

  # Link komentara