Četvrtak, 23.08.2018.

19:25

Partizan se nadigravao sa Bešiktašem – u Istanbulu za Evropu

Fudbaleri Partizana odigrali su 1:1 sa Bešiktašem u prvom meču plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Izvor: PT

Partizan se nadigravao sa Bešiktašem – u Istanbulu za Evropu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

445 Komentari

Sortiraj po:

analiza

pre 5 godina

"Од кад је члан ЈУГОСЛАВЕНСКОГ СПОРТСКОГ ДРУШТВА ФК патлиџан шампињон српски тим? И на коју магију?"
(Alex)
Za neobavestene tj one rodjene posle 2000-te godine,evo objasnjenja.
Par je osnovan 4 oktobra 1945 godine.Tek 1960 dobija sadasnje ime tj JugoslOvensko sportsko drustvo-jer,zamislite,nastao je i postojao je u zemlji koja se zvala Jugoslavija.To je bila socijalisticka zemlja,u kojoj su svi klubovi imali crvenu zvezdu u grbu-a neki i u imenu.
To sto vredjate suparnicki klub,ne cini vas klub srpskijim ni vecim,vec ga samo unizavate-jer su oba kluba proizvod istog vremena.Zasto stubovi srpstva ne pokrenu peticiju da se umesto CRVENE ZVEZDE,tako srpskog,pravoslavnog simbola,u grbu,ne postavi beli dvoglavi orao ili veliki pravoslavni krst?
Ali,da ne zurim,mozda se to Terzi i kompaniji vec mota po glavi-da za CZ igraju samo Srbi,samo pravoslavci-kao za Atletik Bilbao samo Baskijci...A onda da za CZ mogu da navijaju samo Srbi pravoslavci,nikako agnostici i drugi.A onda i ime da se promeni u ,sta znam,Belog orla ili nesto tome podobno.Ali,sta onda sa titulom iz Barija,gde nisu samo Srbi i samo pravoslavci igrali?
Inace,koliko se secam,sampinjoni (i samponi )se ne povezuju sa Par vec sa timom iz komsiluka.

Vrach

pre 5 godina

Dobra utakmica. Partizan je odigrao dobro, u skladu sa svojim mogucnostima. Mislim da nije mogao bolje. Besiktas je ozbiljna ekipa koja je, po mom skromnom ubjedjenju, odigrala na nerijeseno. Cestitke Bati Mirkovicu i igracima. Tesko ce biti u revansu, taktika mora biti bazirana na usporavanju igre u pocetnih 20 minuta i trazenje sanse do kraja prvog poluvremena. Nema panike i srljanja. Gol mora da se da. Srecno!

Alex

pre 5 godina

Otkad ste vi srpski tim?
(JSD croatia, 23. avgust 2018 23:10)

A od kad je Zvezda IDEA srpski tim?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 24. avgust 2018 15:55)

Звезда Идеа? Где си чуо за тај тим?
Али ајд забаве ради:

Спонзор КК Црвена Звезда је компанија Мерцатор С Д.О.О., власник ланца малопродаја ИДЕА. Компанија Мерцатор С ДОО је компанија у власништву конзорцијума Агрокор који је у власништву компаније СБЕРБАНК АД. ИДЕА је била компанија у власништву Албанца из Београда док није продата хрватском Агрокору, који је купио словеначки Меркатор и тако добио српску компанију РОДА, након чега је угасио обе компаније као правна лица (ИДЕА и РОДА) а брендове ИДЕА и РОДА задржао и прикључио бренду Меркатор. Тако да ако бринеш о земљи порекла бренда који се рекламира на нашем дресу, бренд је 100% пореклом из Србије, тренутно у власништву руске банке....ето...

Иначе, твоја инсинуација је чак и теби смешна јер би значила да сте ви некад били немачки тим, обзиром на фауве знак који је био на дресовима кад су сви морали да буду у “пулу спонзора шампиона”...

Човек ти је поставио једноставно питање:

Од кад је члан ЈУГОСЛАВЕНСКОГ СПОРТСКОГ ДРУШТВА ФК патлиџан шампињон српски тим? И на коју магију?

Bodibond

pre 5 godina

Bešiktaš je imao 61% posed lopte, a partizan 39%... O čemu ti pričaš druže?
(deda, 24. avgust 2018 11:10)

Jeste bio toliki posed ali Partizan se NIJE branio odnosno povukao, pogledaj broj suteva koji su ostvarili i Partizan i Besiktas, Turci su imali sut manje.

Od P

pre 5 godina

@ odgovor za ove inteligente itelektualce, izvolte:

Internacionalni Centar za Sportske Studije (CIES) iz Švajcarske je uradio istraživanje o najboljim fudbalskim školama u Evropi. Kriterijum da se neki igrač smatra produktom jednog kluba je da je u tom klubu proveo makar tri sezone u periodu od svoje 15. do 21. godine. Potom se gleda koliko takvih igrača trenutno igra u inostranim šampionatima, odnosno u 31 profesionalnih liga Evrope. Među tim ligama se računa i matična, onodsno ako je igrač još u svom klubu.

Po toj računici Ajaks je najbolji jer trenutno ima 69 fudbalera iz svoje produkcije u sopstvenom ili u nekom od klubova iz te 31 lige. Od tih 69, njih 16 je trenutno u Ajaksu. Dovoljno je reći da su Ajaksovi produkti: De Jong (Milan), Ibrahimović (PSŽ), Vander Vart (HSV), Pienar (Everton), Snajder(Galatasaraj), Emanuelson (Fulam), Suarez(Liverpul), Stekelenburg (Roma), Fertongen(Totenhem) itd...

Iza Ajaks je naš Partizan sa 60 igrača, od kojih je 47 u inostranstvu. Iza je splitski Hajduk koji ima 40 igrača iz svopje škole u pečalbi. Tek tada na red dolazi Barselona. Potom peto mesto dele lisabonski Sporting i mađarski MTK. Uglavnom se na listi nalaze klubovi iz istočne, južne i centralne Evrope.

OFK Beograd deli 17. poziciju sa Mančester Junajtedom, a Crvena zvezda 20. sa Lionom, Levskim i PSV Ajndhovenom.

TOP 20 prema istraživanju CIES

1. Ajaks - 69 igrača ukupno u profesionalnim ligama
2. Partizan - 60 igrača ukupno u profesionalnim ligama
3. Hajduk - 55 igrača....
4. Barselona - 53 igrača ukupno u profesionalnim ligama....

Ova je statistika od pre 2-3 godine...mozda je danas malo izmenjena ali to je stvarnost komsije naše mile, voleli vi to ili ne!!!

Bodibond

pre 5 godina

(JelenaD, 23. avgust 2018 22:59) 

Kad smatras da smaraju sa fudbalom zasto si dosla na ovu vest? Idi citaj rubrike zena, biznis, kultura ili te mozda najvise zanimaju automobili.

pivke

pre 5 godina

(pivke, 23. avgust 2018 20:58) 
Većina golmana u poslednje vreme iz srpskih škola fudbala su nižeg rasta . Recimo Ivica Kralj nije bio linijaš zato što je imao visinu a recimo Stojković je nižeg rasta i ima taj neki rukometski stav golmana i razmišljanje učen je da jedan na jedan uvek izlazi kao pobednik. Treneri golmana se okreću radu sa golmanom gde vide da može da postigne zavidne rezultate e sada što jednom u 10 god. se desi Bufon mada to je Parmina škola golmana a oni su poznati po dobroj školi golmana to je retkost da budeš kompletan kao i fudbaler na bilo kojoj poziciji. Uzmimo recimo ovog malog miletića dečko je brz ,prodoran ali teške rupe ostavlja u odbrani kao i nedovoljno dobro se pozicionira tačnije malo je pogubljen na terenu razlog je očigledan želeo je da bude ili napadač ili krilo a završio na beka i čovek je totalno promašen za tu poziciju
(SchOne, 23. avgust 2018 23:46)

Stojkovic nizeg rasta??? Covek je visok 1,94-1,95. To je najbolja visina za golmana. Kralj je visok 1,97, za nijansu je visi od Stojkovica. Hvatanje/boksovanje lopti koje padaju u/prolaze kroz peterac za golmane tih visina ne sme da bude problem. Sve je u glavi, stvar psihe, kao da nemaju m..a da se pomere sa linije

deda

pre 5 godina

Igras protiv Besiktasa i igras da das gol ,igras fudbal..to je poenta,ako su bolji , ispasces...
A ne kao zvezda i Klark Kent , cim dodje iole jaci protivnik , to bunkercina,izbijanje lopte na centarfora , samo gol da se ne primi a u napadu sta bude...napravili od coveka Murinja a on sa preskupom ekipom igra ziheraski fudbal kao nekada Javor pod Curcicevom komandom...
(Ajmo crno beli, 23. avgust 2018 23:48)


Bešiktaš je imao 61% posed lopte, a partizan 39%... O čemu ti pričaš druže?

Smogovci

pre 5 godina

@proto ganci
koji Mijatović ? Čovek je već bio formiran igrač , član Čileanaca.
Imali su par prospekta za ove godine od kad im je čika Mirko dao sve i obezbedio monopol . Za pojedine je šteta što nisu više ostvarili .

Pedja

pre 5 godina

Udarna vest na sajtu b92!! Stvarno smarate sa tim fudbalom, to nikad nece biti nas (msm nacionalni u kom smo uspesni) sport zbog profila ljudi koji se odluce da treniraju fudbal, da ne budem eksplicitna. Tako da bi mogla diskusija da se svede na nivo karlinga u Srbiji, ali imamo basket, vaterpolo, tenis..
(JelenaD, 23. avgust 2018 22:59)
Lupas k'o otvoren prozor. Fudbal je najpopularniji sport u Srbiji bez obzira sto imamo vise uspeha u kosarci i vaterpolu. Samo fudbal moze da okupi 50000 gledalaca, a na pojedinim Zvezdinim utakmicama je bilo i preko 100000 dok nisu stolice postavljene. Nasi fudbalski klubovi su uspesniji od kosarkaskih klubova npr. Dakle, nemaj pojma o sportu.

Smogovci

pre 5 godina

@Od P
Pravi primer pismenosti malih smogovaca . Ipak je to tim Bore Drljače , Tijane Ajfon , Ere , raznih Tumbasa, Rada , Zorana ... kultura i obrazovanje , rijaliti družina . Funkcioneri nisu radili fizičko a pošto je vojni klub neki ni vojsku nisu služili ali imaju "školu" i "pokreću" rezultate . O Zemljo Indžijo .

zorge

pre 5 godina

turci su igrali onoliko koliko im je trebalo da ne izgube utakmicu za njih je ovo odlican rezultat cinimi se da su za kladu bolji

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Partizan ima najjaču školu posle Ajaxove i tu se radi...tu su sportski radnici koji pokreću rezultate a ne excel filovi, pretnje po raznim svlačionicu i kafićima pa čak i ulicama...jer nam niko ništa ne može u ovoj najDemokrtskoj Srbiji gde svima nama cveta cveće. 
(Od P, 24. avgust 2018 05:56) 

Mitomanija na delu. Najjacu skolu posle Ajaksove?! Pa kako vam mali cigani vec par godina urnisu tu "vrhunsku" skolu?!
Kapiram tvoje komplekse ali minimum realnosti nije na odmet

Zoran

pre 5 godina

Batica sa ovakvim sastavom odigra protiv ovakvog Bešiktaša 1:1. Ekipa pre njegovog dolaska totalno zapuštena, nespremna. Bez centarfora poput Klea ili Đurđevića, bez kreatora poput Moreire, bez krila poput Živkovića, Leonarda ili Oumarua, bez zadnjeg veznog poput Evertona, s verovatno najslabijim bekovskim parom u svojoj istoriji, s tinejdžerom na stoperu. Bez ijednog igrača koji pravi razliku.

Kako vas u upravi nije sramota?
(Uprava napolje, 24. avgust 2018 05:37

Na pogresnu adresu upucujes kritike. Sve to je posao sportskog direktora, Ivice La bombe. On je morao da leti napolje iz kluba zajedno sa kondicionim trenerom, uz Djukica. Taj trio je unakazio Partizan. Ovaj nesretnik pojacava Partizan igracima iz Spartaka i drugoligaskih ekipa Portugala..!!??
Sta onaj Nikolic izigrava..?? Decko ne zna gde se nalazi..? Sta tu trazi Ivanovic kome su se sinoc noge odsekle...? To su igraci ciji je plafon jad liga Srbije.

Milan

pre 5 godina

Jedva cekam revans utakmice i nadam se prolazu srpskih klubova u LS i LE. To bi bio izuzetan uspeh i kontinuitet odlicnih rezultata, posle izuzetne prosle sezone. Ovo je 4. kolo kvalifikacija, a mi i posle ove dve utakmice smo medju najboljima u Evropi po ostvarenom koeficijentu. Idemooo Partizan, Zvezda, Srbija!

miško

pre 5 godina

Miljanić je najuspešniji fudbalski radnik svih vremena u Srbiji baš kao što je Džajić fudbaler a Crvena Zvezda klub.Činjenica je to neoboriva.Degutantno je to osporavati.

Pedja

pre 5 godina

@Gile
"Samo da odgovorim NEKIM Zvezdašima ovde: Olimpija, Celtic???? O čemu vi ljudi pričate? Hvalite se kako ste izbacili neke timove koji sada pobeđuju timove koji su SLABIJI OD VAŠEG?!?! Kakav bre Celtic? Kad je Celtic uradio nešto u Evropi? Pobedio Barcelonu pre 10 godina i to je to! O Olimpiji je glupo i pričati"
E moj Gile, citajuci one nenapisane knjige preskocio si one napisane. A u tim napisanim si mogao da procitas da je Seltik osvojio KES 1967g, igrao jos jedno finale KESa, igrao finale Interkontinentalnog kupa, igrao finale kupa UEFA 2002/03, igrao LS... Pobedjivao najjace Evropske klubove za razliku od vas. Ako oni nisu uradili nista u Evropi sta ste onda tek vi? Oni su veci klub i od nas a od vas tek da ne govorim. Olimpija je daleko od Seltika ali ste ovde vi pricali kako ce da nas oduce od fudbala kada nas izbaci Trnava iz kvalifikacija za LS. A desilo se suprotno, mi izbacili Trnavu a oni demolirali Olimpiju u gostima. Srecno protiv Turaka u Istanbulu, mislim da ipak imate sanse za prolaz i ako sam prethodno mislio da ce vas dobiti ovde.

Dzagoev

pre 5 godina

A mi, mi cemo igrati neko drugo takmicenje...
(Igor Pg, 23. avgust 2018 23:37)

To takmičenje nije za male klubove kao što je zvezda.Zato vas i nema tamo više od četvrt veka.Izgubicete sada od Salzburga koji je bolji klub od zvezde i opet nećete u LS.Niste sposobni da date više od jednog gola na evropskoj utakmici.Nebitni ste.

Karaburac

pre 5 godina

Od kad ste vi Srpski tim?
JSD Croat

Cini mi se od 2011 kad je zvezda promenila ime u FMP.
Pre toga nije bilo tih prozivki.
Jel tako panteru?

P76-ers

pre 5 godina

Raduje povećanje broja normalnih komšija sa obe strane...

Ovi nenormalni ne popuštaju, ali polako gube bitku...

Ako nastavimo ovim tempom, nadam se da ćemo ih uskoro isterati i sa stadiona...

Napred Srbi

Red

pre 5 godina

1:1 je rezultat koji ide u prilog turcima ...
(C i n i k, 23. avgust 2018 22:43)
A 0:0 kući vama u prilog ...
(Koja, 24. avgust 2018 04:38

Ако бешикташ оствари исти резултат као Звезда у првој утакмици, пролази у ЛЕ. Ако Звезда оствари исти резултат као Бешикташ у првој утакмици, пролази у ЛШ.

Да...1:1 је лошији резултат од 0:0 код куће....

Што не значи да ће бити 1:1 у Аустрији или 0:0 у Турској. Али за сад резултати иду у прилог Звезди и Бешикташу....

Proto Ganci

pre 5 godina

Partizan ima najjaču školu posle Ajaxove i tu se radi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Od P, 24. avgust 2018 05:56)

Kakva bre skola, kakvi bakraci, zaobidji me sa tim spinovima iz perioda kad je Mirko Marjanovic sredio da dobijete Teleoptik za dzabe. Kojeg ste vi to fudbalera u poslednjih 40 godina napravili da je ostavio neki trag u evropskom fudbalu? Ja cu ti reci samo Mijatovica, i zato prestanite da drobite te gluposti o vasoj skoli .

P76-ers

pre 5 godina

Lopta mora da ide vise kroz sredinu. Ne moze 80% napada da se svodi na Miletica I levu stranu. To je boljka ostala od proslih sezona I trenera. Mirkovic mora pored voljnog momenta i morala da poradi I na taktici kod igraca sa svojim strucnim stabom.
(partizan, 23. avgust 2018 23:27)

Bravo, odlično zapažanje, ali...

...ali taj stil igre zahteva igrača sredine tipa Piksi, Zidan, Pirlo, Verati, Modrić...

Pošto su navedeni završili ili preskupi, u sredinu terena treba igrač koji je jak tehnički i još jači u glavi da poveže linije, deli pasove i ne gnjavi loptu, jer gubitak lopte na sredini terena uglavnom znači primljen gol.

Treneri koji nemaju poverenja u sredinu terena forsiraju igru uz aut liniju, jer smanjuju prostor za igru u slučaju gubitka lopte...

Tri tačna pasa na sredini terena u protivničkoj polovni, otvara mogućnost za ubacivanje bekova i povratnu loptu ili centaršut, a zatim...

Gooooool

P76-ers

pre 5 godina

Drage komšije, vama turski klubovi leže kao nama nemački.

Pre neku godinu jedan Fener ste zgazili koji je prošao zahvaljujući sudijama...

Uz pošteno suđenje vi idete dalje u LE...

Ajmo Srbi...

nista o nicemu

pre 5 godina

Partizan ima najjaču školu posle Ajaxove i tu se radi...tu su sportski radnici koji pokreću rezultate a ne excel filovi, pretnje po raznim svlačionicu i kafićima pa čak i ulicama...jer nam niko ništa ne može u ovoj najDemokrtskoj Srbiji gde svima nama cveta cveće.
(Od P, 24. avgust 2018 05:56)

Svaka cast druze na omladinskoj skoli. Jel vam i tu Vuletic drzi brucosima predavanja?

Kovalski

pre 5 godina

@London calling,ja sam samo jednom navijao za Partizan i to 92 godine kada ste igrali protiv Huventuda ono cuveno finale u kosarci...Bio sam u vojsci tada u Batajnici,i znas kako je tada bilo...Sankcije,rat,normalno je da se navija za nase.. Cudan osecaj ali mi nije smetalo...

Od P

pre 5 godina

Neverovatan izvestaj sa utakmice Partizana na Sportskom Dnevniku RTS1 , kao treca vest posle paraatleticara i veslaca posle tek zavrsene utakmice Partizan - Besiktas koju RTS nije prenosio:  
"mnogo jaca ekipa Besiktasa, kontrolisali su mec od pocetka, dodavali ili smanjivali pritisak kako je njima odgovaralo a igraci Partizana iako su dali sve od sebe ipak nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gostujuceg golmana , Besiktas se u Istambul vraca sa izuzetno povoljnim rezultatom". 
(sta reci, 23. avgust 2018 23:45) 

Šta ti tu nije jasno, potpuno ne pristrasan i realan komentar. Prošlo je vreme Miloševića i Tadića kad ste vi bili apsolutni vladari srpskog sporta uz pomoć države.
(Duka, 24. avgust 2018 00:00)

Ali zato vreme raznih Miljanića, Babarogica, Terzića, Čovića i Vučića nikada nije prošlo i na žalost ovog prelepog sporta, nikada neće ni proći.

Teško je razumeti ove fustrirane komšije gde čim osete da je neko bolji odmah paljba.

Partizan ima najjaču školu posle Ajaxove i tu se radi...tu su sportski radnici koji pokreću rezultate a ne excel filovi, pretnje po raznim svlačionicu i kafićima pa čak i ulicama...jer nam niko ništa ne može u ovoj najDemokrtskoj Srbiji gde svima nama cveta cveće.

Uprava napolje

pre 5 godina

Batica sa ovakvim sastavom odigra protiv ovakvog Bešiktaša 1:1. Ekipa pre njegovog dolaska totalno zapuštena, nespremna. Bez centarfora poput Klea ili Đurđevića, bez kreatora poput Moreire, bez krila poput Živkovića, Leonarda ili Oumarua, bez zadnjeg veznog poput Evertona, s verovatno najslabijim bekovskim parom u svojoj istoriji, s tinejdžerom na stoperu. Bez ijednog igrača koji pravi razliku.

Kako vas u upravi nije sramota?

Duka

pre 5 godina

Neverovatan izvestaj sa utakmice Partizana na Sportskom Dnevniku RTS1 , kao treca vest posle paraatleticara i veslaca posle tek zavrsene utakmice Partizan - Besiktas koju RTS nije prenosio: 
"mnogo jaca ekipa Besiktasa, kontrolisali su mec od pocetka, dodavali ili smanjivali pritisak kako je njima odgovaralo a igraci Partizana iako su dali sve od sebe ipak nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gostujuceg golmana , Besiktas se u Istambul vraca sa izuzetno povoljnim rezultatom".
(sta reci, 23. avgust 2018 23:45)

Šta ti tu nije jasno, potpuno ne pristrasan i realan komentar. Prošlo je vreme Miloševića i Tadića kad ste vi bili apsolutni vladari srpskog sporta uz pomoć države.

Andreja

pre 5 godina

Realno,nemamo dobar rezultat. Bešiktaš je dao gol u gostima,i ima dobar rezultat. U Istanbulu će biti pakao,a oni kod kuće nisu izgubili od marta kad ih je pobedio Bajern. Miletić i Marković su odigrali loše,a meni se ni partija Valijentea nije dopala,dosta je grešio,ali u suštinu cela odbrana je bila slaba. Zakarić je pun pogodak,pokazao je to i protiv ovih Danaca i evo večeras opet odlična igra i asistencija. Janković neće igrati u revanšu,to je problem,a neće igrati ni Kosović zbog kartona,voleo bih da počne Lola jer je u ovakvim utakmicama potrebno iskustvo. 1:1 nije loš rezultat,ali samo da se ne ponovi,kao protiv Plzena kada je isto bilo 1:1 u Beogradu,mada i sa Anderlehton 2010. bilo je 2:2 pa smo prošli. Lopta je okrugla,samo me brine ta atmosfera u Istanbulu,ali dobro,nama je potreban samo gol,ali trebaće nam mnogo i sreće.

Vladimir

pre 5 godina

@negativni
Ne znam koliko pratis fudbal, ali kao neko ko ovu igru prati vec 40 godina i ko je doziveo najvece uspehe Zvezde? mogu to reci da gresis. Poslednje dve godine nas klupski fudbal u Evropi napreduje. Prethodne godine smo imali dva kluba u grupnoj fazi. Ove godine je za sada Zvezda obezbedila barem LE. Radnicki je preskocio jednu prepreku, Spartak dve. Bilo je godina kada su ne racunajuci vecite, svi nasi klubovi ispadali na prvoj stepenici.

"metar moga sela Amerika cela"

pre 5 godina

S kim god da igraju Partizan i Zvezda, nadju se pacijenti koji takve utakmice okrecu na komparaciju izmedju PArtizana i Zvezde, ko je imao teze rivale, ko je ipak vise pruzio u utakmicama u kojima su oba kluba gubila i ispadala itd, kao da se na svijetu takmice samo Zvezda i Partizan i da je svaka utakmica PArtizana ( Zvezde) u stvari razlog da ograniceni umovi pokrenu prepirke oko uspjesnosti ta dva kluba.

SchOne

pre 5 godina

(pivke, 23. avgust 2018 20:58)
Većina golmana u poslednje vreme iz srpskih škola fudbala su nižeg rasta . Recimo Ivica Kralj nije bio linijaš zato što je imao visinu a recimo Stojković je nižeg rasta i ima taj neki rukometski stav golmana i razmišljanje učen je da jedan na jedan uvek izlazi kao pobednik. Treneri golmana se okreću radu sa golmanom gde vide da može da postigne zavidne rezultate e sada što jednom u 10 god. se desi Bufon mada to je Parmina škola golmana a oni su poznati po dobroj školi golmana to je retkost da budeš kompletan kao i fudbaler na bilo kojoj poziciji. Uzmimo recimo ovog malog miletića dečko je brz ,prodoran ali teške rupe ostavlja u odbrani kao i nedovoljno dobro se pozicionira tačnije malo je pogubljen na terenu razlog je očigledan želeo je da bude ili napadač ili krilo a završio na beka i čovek je totalno promašen za tu poziciju

mora bolje

pre 5 godina

Miletic levi bek nije za Partizan. 2 sezone igra po 90 min utakmice kvaliteta nema za to. Samo trcanje pored linije nije fudbal, aut ne zna da izvede. Sa druge strane Stojkovicu hvala za sve ali mora Partizan da ima mnogo boljeg golmana. Ima tu jos sto sta ali ova malopre pomenuta dva igraca su obelezila vecerasnju utakmicu.

shone

pre 5 godina

Ovo je najbolja utakmica koju je neki srpski tim odigrao ove sezone u evropi... 
(shone, 23. avgust 2018 22:25) 
Otkad ste vi srpski tim?
(JSD croatia, 23. avgust 2018 23:10)
Svaka čast majstore! Rado bih ti piće platio! Kladio sam se da pametnije nećete moći:):):):) Kralju!

o inteligenciji u niku!

pre 5 godina

@ Bolje je 1:1 nego 0:0 na domaćem terenu, je l' tako grobari ??!
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 22:33)

Prošle nedelje si tvrdio da je 1:1 kod kuće bolje od pobede 2:1 u gostima. Ti to onako bez razmišljanja. Što da zamaraš deficitarne organe.

Nikola MNE

pre 5 godina

Miletic sa kosom dibidus,ne vrijedi ga ni komentarisati.Valijente dobar.Markovic mali cini se da jos nije za ozbiljan fudbal.Celavi Miletic dobar,cvrst,muski igra.Kosovic,Zdjelar nisu ni za ispred zgrade.Pantic kako kad,nije dobar ali nije ni los.Steta za Jankovica jer se vidjelo sa mu se bas igralo a od Ivanovica sam daleko vise ocekivao.Zakaric i Rikardo najbolji.Sve u svemu fali nam lijevi bek,stoper i dva dobra vezna igraca jer nas je prosli derbi tu na sredinu CZ pomela.U Istanbulu ocekujem cudo kao npr da Suma da dva gola :)) Sportski pozdrav.

York

pre 5 godina

Velike Delije...ori se Sever "Kosovo je Srbija",a s druge strane bodre turski klub...i ko je ovde lud,a turci su vašeg navijaca,na veliki žalost usmrtili..i pitam se kolika to mržnja mora biti u vama da se sve to zaboravi..Ne navijam Bg klubove,ali ih bodrim jer su iz Srbije
(naravno, 23. avgust 2018 22:33)

Ahahahha boze boze kakvi ste vi licemeri ..pa to je neverovatno, vi uvek navijate proriv Zvezde a cim neko navija protiv partizana odma spinujete o nekom turskom klubu ,licemeri ste neverovatni...

Dundo Maroje

pre 5 godina

Otkad ste vi srpski tim?
(JSD croatia, 23. avgust 2018 23:10)

A sad fino da te pitam kao zvezdas zvezdasa, koji je razlog da ih prozivas na njihovim vestima?
Ne volis Partizan? Mislis da su Hrvati? Druze niko te ne tera da citas o njima.
Da li je moguce da ste (a mislim i na delije i na grobare) toliko isfrustrirani i iskompleksirani da ostavljate ovakve komentare ne shvatajuci koliko unizavate sebe time a ne protivnicki klub i navijace?!

JSD croatia

pre 5 godina

Ovo je najbolja utakmica koju je neki srpski tim odigrao ove sezone u evropi...
(shone, 23. avgust 2018 22:25)
Otkad ste vi srpski tim?

partizan

pre 5 godina

Ovo je najbolja utakmica koju je neki srpski tim odigrao ove sezone u evropi...
(shone, 23. avgust 2018 22:25)
realnost u grobara uvek jaca strana.mislim to su navijaci koji misle da im je klub bitan
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (eh, 23. avgust 2018 22:33)
A jos gore od toga su navijaci Zvezde koji jos misle da je im je klub veliki

Gile

pre 5 godina

Samo da odgovorim NEKIM Zvezdašima ovde: Olimpija, Celtic???? O čemu vi ljudi pričate? Hvalite se kako ste izbacili neke timove koji sada pobeđuju timove koji su SLABIJI OD VAŠEG?!?! Kakav bre Celtic? Kad je Celtic uradio nešto u Evropi? Pobedio Barcelonu pre 10 godina i to je to! O Olimpiji je glupo i pričati.

Salzburg je ozbiljna ekipa zbog organizacije kluba i zbog iskustva igrača. U Beogradu nisu pokazali NIŠTA što može da ukaže da će biti favoriti u revanšu. Pustite vi Partizan i Sudvu i koga već... ako vaša Zvezda bude igrala kako je ove sezone pokazala da može lagano ulazite u LŠ. Na to se fokusirajte.

Što se Beškiktaša tiče - pogledajte samo igrače koji igraju za njih, rezultat u LŠ prošle godine... Nema potrebe da poredimo vaš Salzburg i ovaj Bešiktaš. Više je nego jasno gde ima više kvaliteta, iskustva, igrača sa titulama prvaka Španije, Portugalije, Lige Šampiona, Copa America, vicešampiona sveta.... I nemojte da provocirate nego budite presrećni što vas je Bog pogledao što se tiče žreba ove sezone.

Ne verujem da mi možemo da prođemo Turke (mada ako bude isti sudija možda i imamo šanse ;) ), ali vi imate šansu decenije. Neće biti tragedija ako je propustite, ali će biti velika šteta.

miloovan

pre 5 godina

partizan iz godine u godinu ima srecu na zrebu, sve izvlace neke amaterske ekipe, sramota ako ne prodju ove turke.... Njihov napad je lopta na Kvarezmu, a onda centarsut x 1000000 mozda ali mozda se jednom desi da lopta ode na drugu stranu ali to greskom ili slucajno... stvarno smijesna ekipa... trnava je barsa za besiktas licno...

sta reci

pre 5 godina

Neverovatan izvestaj sa utakmice Partizana na Sportskom Dnevniku RTS1 , kao treca vest posle paraatleticara i veslaca posle tek zavrsene utakmice Partizan - Besiktas koju RTS nije prenosio:
"mnogo jaca ekipa Besiktasa, kontrolisali su mec od pocetka, dodavali ili smanjivali pritisak kako je njima odgovaralo a igraci Partizana iako su dali sve od sebe ipak nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gostujuceg golmana , Besiktas se u Istambul vraca sa izuzetno povoljnim rezultatom".

LondonCalling

pre 5 godina

Ajde vise ne folirajte se ni jedni ni drugi...
Otkako se Juga raspala, nema vise Dinama ni Hajduka, tako da su ostali samo Partizan i Zvezda kao rivali. Ako se pre toga Grobari i Cigani nisu voleli, od tada su poceli lagano da se mrze. To sada pomalo poprima zabrinjavajuci stepen kod jednog ekstremnog dela zaludjenika (citaj morona), pa im je ta mrznja poprilicno postala patoloska.
Tako da ta vasa prepucavanja tipa "kako mogu Cigani da navijaju za Turke, Hrvate ili Siptare kada igraju protiv Partizana" ili obrnuto "kako se Grobari usudjuju da navijaju za "vekovne srpske neprijatelje" kada igraju protiv Zvezde (stuba Srbstva - LOL)"..
Ja nikad necu navijati za cigane, cak sta vise, uvek mi je drago kada izgube (protiv koga god da igraju), ali nikad ne mogu da navijam za hrvate, turke...samo cu navijati da Zvezda "pukne"...bez da me zanima ko je sa druge strane :D
Iskreno, ja ne mrzim Zvezdu...samo je ne volim!
I ja mislim da je to sasvim OK

Ivan Veljković

pre 5 godina

Realan rezultat po svemu viđenom na ovoj utakmici. Po izuzetno teškom vremenu, sparnom, igrači obe ekipe su odigrali dobru utakmicu, postigli po jedan gol i imali još po nekoliko prilika. Rezultat realan, iznenadio me prijatno Partizan svojom borbom sa jakim rivalom, očito vidi se da Mirković dobro radi, uspeo je da trgne i podigne ekipu koja sa Đukićem nije nikako nalazila ritam i sada je to već sasvim druga slika Partizana naravno. Sa druge strane Bešiktaš je odigrao večeras remi i čini se da je sasvim zadovolajn tim rezultatom, zaista imaju izuzetno kvalitetan sastav, u 2. poluvremenu videlo se da drže stvari pod kontrolom, čuvaju remi i samo povremeno napadaju, i Partizan zaista nije mogao da u tom delu utakmice stvori ni jednu ozbiljniju priliku. U revanšu Bešiktaš je veliki favorit, zaista ima mnogo moćniji sastav od Partizana ali Partizan se neće i ne sme predati, neka hrabro odigra revanš pa šta bude, ionako iovako mora postići gol želi li da se uopšte nada nečemu. Ja jesam zvezdaš, navijam za Zvezdu svim srcem, ali zaista zbog našeg fudbala i zbog našeg koeficijenta u Evropi iskreno želim da moja Zvezda naravno uđe u LŠ a Partizan u LE i to bi zaista bio izuzetan uspeh našeg klupskog fudbala! Nadajmo se tom epilogu!

Papilon

pre 5 godina

Dobar vam onaj Scepanov mali, uklopio se, prvi put kada je zakoracio u sesnaesterac odmah je trazio penal, zna da je potpisao za Penaltizan ali je zaboravio da je ovo evropska utakmica.

marerakarera

pre 5 godina

Moli se Zoran Mirković da postavi čunj na poziciju levog odbrambenog igrača, bio bi daleko produktivniji od Miletića sa brojem 26. Hvala.

P.S igra skroz okej obe naše ekipe idu u Evropu

Ziva David

pre 5 godina

Partizan gubi u Istambulu bar 2 razlike a Zvezda gubi u Austriji nemojte da se palite bez veze....veceras Turci igrali sa 60% snage ......

DD

pre 5 godina

Sad vam.je valjda jasnije sto.Salcburg vredi duplo vise od Besiktassa, a zvezda od Partizana.To je tako sada, rezultat, forma.

Uostalom,, zna se ko igra kvalifikacije za LS a ko.za LE.

Ponadali ste se, veceras, znam....

I Trnava se nadala isto.

partizan

pre 5 godina

Lopta mora da ide vise kroz sredinu. Ne moze 80% napada da se svodi na Miletica I levu stranu. To je boljka ostala od proslih sezona I trenera. Mirkovic mora pored voljnog momenta i morala da poradi I na taktici kod igraca sa svojim strucnim stabom.

Ajmo crno beli

pre 5 godina

Igras protiv Besiktasa i igras da das gol ,igras fudbal..to je poenta,ako su bolji , ispasces...
A ne kao zvezda i Klark Kent , cim dodje iole jaci protivnik , to bunkercina,izbijanje lopte na centarfora , samo gol da se ne primi a u napadu sta bude...napravili od coveka Murinja a on sa preskupom ekipom igra ziheraski fudbal kao nekada Javor pod Curcicevom komandom...

Darko

pre 5 godina

Koliko god bio los rezultat kuci 1-1. Ja sam zadovoljan.Daleko manji budzet, a egal tekma. Imamo sanse samo da bude zelje i sve ce biti ok.

ultrasrbin

pre 5 godina

Umesto NG Miletica bilo ko, a umesto Markovica NR Miletic.
Na desnu stranu bilo ko, ali samo da ne igraju Markovic i NG Miletic, a bio bih srecan i Kosovic, jankovic da ne pocinju.
(ultrasrbin,23. avgust 2018 20:51) # Link komentara

Da mi je da znam zasto minusi. Zar nije NG Miletic zvani frizura ispao smesan i krivac je za gol. Markovic je mozda kriv za gol, a razlog da njega i grizuru ne zelim u timu je 100 kiks na isti nacin. Jankovic jeste popravio voljni momenat, ali je i dalje kao dete koje se igra. Ni jedna duel ne moze da dobije,a kamoli da napravi smislenu akciju. Kosovic je mek za DM i definitivno mogu da ga obidju kada im se svidi.

Negativni

pre 5 godina

@negativni
Ne znam koliko pratis fudbal, ali kao neko ko ovu igru prati vec 40 godina i ko je doziveo najvece uspehe Zvezde? mogu to reci da gresis. Poslednje dve godine nas klupski fudbal u Evropi napreduje. Prethodne godine smo imali dva kluba u grupnoj fazi. Ove godine je za sada Zvezda obezbedila barem LE. Radnicki je preskocio jednu prepreku, Spartak dve. Bilo je godina kada su ne racunajuci vecite, svi nasi klubovi ispadali na prvoj stepenici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir)

Dugo pratim fudbal. Prvi put sam bio na evropskoj utakmici Zvezde protiv Arsenala kada je još igrala generacija Pižona i Duleta Savića...
U pravu si za poslednje dve godine, ali to nije plod sistemskog rada već sticaja okolnosti. Šta će biti kada ode Milojević? On je definitivno trener modernih shvatanja i pokušava da uvede disciplinu i organizovanu igru. Da li je, posle njega, lako naći zamenu? Teško. Partizan je, u medjuvremenu, prodao sve što iole vredi još iz podmladka, i ima jako slab tim. Ostali problemi našeg fudbala nisu ni počeli da se rešavaju. Reprezentacija je sramota države. Manji klubovi kubure sa novcem i sa nepoštenim odnosom FSS prema njima. Nije problem jednom u deset godina igrati na proleće u Evropi, problem je napraviti kontinuitet takvog uspeha. A da se radi na tome, ne vidim. Ako Zvezda ispadne od Redbula, biće to samo zbog neadekvatne fizičke spreme i tehničkog neznanja igrača koje se uči još u juniorima.

спортски уметник

pre 5 godina

Navijaću za Bešiktaš jer za Partizan posle one lakrdije u finalu kupa pre par godina protiv moje Voše jednostavno ne mogu. Ne mogu da navijam za Partizan posle svih godina muljanja pod Tomislavom Karadžićem, posle svih otimačina, konstantne podrške države na štetu drugih klubova, poklanjanja Zemunela, uzimanja od penzionera da bi se platio bomba Suma... ne mogu da navijam zbog bahatosti, predsednika drugih klubovakoji sede u upravi JSD, osionosti, zakulisnih radnji, korišćenja države kao bankomata. Ni partizanove komšije nisu mnogo bolje ali u odnosu na Partizan su suvo zlato. 

Pozdrav iz Panonske ravnice.
(Slaninar, 23. avgust 2018 19:21)

Оне лакрдије која је каснила више од пола сата јер се некима тако дунуло? Или оне лакрдије где тим из Новог Сада даје гол након очигледног офсајда? А можда и оне лакрдије у којој Бата кан-кан и ћелавци са трибине одлучују о томе да ли ће се меч наставити или не? А знамо да су комшије ваше злато, па ћете због тога опет да их пустите, је ли?

Igor Pg

pre 5 godina

Olimpija i raspali Seltik su merilo??? Ma mora da se salis. Mi smo nadigrali Besiktas, a vas je nadigrao Salzburg. Mi igramo sa Besiktasem 1:1 u BGDu, a vi sa Spartakom iz Trnave. Pa sada ti razmisli.
(Ja, 23. avgust 2018 22:41)

Komentar koji najbolje govori o tome koliko je pogresno i neobjektivno razmisljanje na zalost vecine navijaca Partizana.. Prvo naravno da vi niste nadigrali Besiktas vec odigrali kvalitetan “pata pata” mec sa istim. Drugo, naravno da nas nije nadigrao Salcburg vec da smo mi nadigrali isti, dakle ne igrali “pata pata” kao vi, vec ih nadigrali (ljudi nisu imali jedan sut na gol za 90 min, a nisu ni sami svjesni kako ga nisu primili). Jos jedna doktorska disertacija Milojevica, bez primljenog gola na mecu bez publike, sto mislim da nije se nije dogodilo u zadnjih 100 godina.. Obicno ljudi koji ne poznaju fudbal ili sport uopste najvise vole da komentarisu.. Ovdje se pokusava uporedjivati prosjecna ekipa Besiktasa sa ekipom kakva je Salcburg, odnosno sa ekipom koja je igrala poslednje polufinale kupa uefa i ispala u produzecima, koja je dakle bila na korak od osvajanja istog. Svakome ko bilo sta zna o fudbalu je jasno da je Salcburg trenutno mnogo renomiranija i ozbiljnija ekipa od besiktasa (iako bi nase neznalice rekle aloo Medel, Kvarezma, Pepe..) a to ce vam biti jasno kad za petnaestak dana izadju kvote na osvajaca lige evrope. Naravno da ce Salcburg biti zestoko favorizovan u odnosu na Besiktas. A mi, mi cemo igrati neko drugo takmicenje...

analiza

pre 5 godina

"Tosic je u tom klubu zaradio nekoliko miliona evra i logicno je da navija za one,koji su mu omogucili lagodan zivot do kraja zivota...To je jedna strana medalje i nema niceg spornog ali vise od polovine Srbije ce takodje navijati za Besiktas i to samo zahvaljujuci vecini navijaca partizana,tastatura grobarima ili svojim komsijama,koji su silno zeleli Zvezdine poraze i time iziritirali zvezdase,tako da ni tu nema niceg spornog.Ako ti navijas protiv naseg najveceg kluba,ne ocekuj da ce njegova vecina navijati za tebe protiv bilo koga."
(Najrealnije)
Da se ne zezamo,"bas" je to razlog zasto ce vecina navijaca CZ navijati za Turke.Ja se recimo,secam,utakmice Par -Barsa u kosarci,kada je Barsa tukla sve redom i kada je izgubila prvi mec u LS protiv Par te sezone- i covek se javlja u emisiju Tegija i sav besan,zajapuren,dokazuje da JESTE bio kos,tj da je Par trebao da izgubi.Takodje se secam pobede Par protv Fenera u Istambulu kada nas je "Zeljko pustio" i kada je Zoca zvao telefonom "visoki" predstavnik i navijac CZ da pita da li nas je pustio.
Tako da se ne lazemo,navijaci CZ ce navijati vecinom i za crnog djavola,samo neka Par izgubi(a vazi i obrnuto).Da,secam se i komentara pred mec sa Skendernegom,sa Skendrijom-vazda prijateljskim klubovima i narodima-gde se takodje navijalo protiv Par.I,niste ponizili Par time sto mu ime pisete malim slovom,vec sebe.Ja recimo ne navijam za CZ protiv Salc,ali mi nije ni zao ako CZ ispadne.

analiza

pre 5 godina

"Bolje je 1:1 nego 0:0 na domaćem terenu, je l' tako grobari ??!"
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!)
Moj odgovor je citat petla Sofronija:dva puta nista je nista,matematika je jasna,crva nije ni bilo:)))

aca

pre 5 godina

To sto Besiktas nije jos uvek u takmicarskoj formi(videlo se i protiv Lask-a) ne umanjuje uspeh komsija sa JNA.Svaki rezultat sem poraza je dobar i aktivan.Srecno komsijama u revansu.Za nas realno los fudbal svaki bod u UEFA takmicenjima, znaci.

оће то

pre 5 godina

@ Ricardo Kvarezma, da li si ikad napadao losijeg od Nemanje G.Miletica???(RQ7, 23. avgust 2018 21:03)Goreg*
(pak, 23. avgust 2018 22:55) Лош, лошији, најлошији. Зао, гори, најгори.

One night in May

pre 5 godina

Ovo je najbolja utakmica koju je neki srpski tim odigrao ove sezone u evropi...
(shone, 23. avgust 2018 22:25)

U kom sportu???

U fudbalu su i Radnicki i Spartak odigrali bar po dve bolje utakmice, o Zvezdi vec da ne pricamo, sa njom sto se kvaliteta tice uopste niste u istoj kategoriji...

qqlele

pre 5 godina

Ocajni, matori i umorni Besiktas kome je Lask odrzao cas fudbala, u Beogradu bez udarne cetvorke u napadu, s minimalno trcanja rutinirao hrvatskog uljeza

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Ne pisite gluposti.besiktas je za salcburg real..
(Ffm, 23. avgust 2018 22:09)

Pa koliko se ti ne razumes u fudbal... Besiktaas Real za Salcburg?! hahahahahahahahahahahahahahahahah

Igor Grobar

pre 5 godina

Crno beli su se veceras borili protiv ekipe Besihtasa maksimalno ali na igracima fali snage, bitno je da Partizan nije izgubijo veceras. Napred Partizan.

POPE

pre 5 godina

Cestitke komsijama na hrabroj igri.Ali mislim da je ovo kraj jer ce Besiktas u revansu biti puno jaci.A mislim da je kraj i za moju Zvezdu.Ali sportski je nadati se.Srecno i jednima i drugima.

Bane

pre 5 godina

@ Somika CZV
Pa ono , jaka je to ekipa onda ako mu u drugom timu igraju Kvarezma, Pepe, Adrijano, Medel.. A da, jaci je Salcburg sa nekim Daburom ili Arsenalov najjaci sastav u poslednjih par godina sto bi neki rekli u kome je kapiten Ivobi.. Ne lupaj leba ti, nego gledaj ti kako da uvaljate onim Austrijancima gol, za nas ne brini. Da su nam toliko para dali kao vama, veceras bi bila laganica, ovaj Partizan je bar igrao borbeno, ne kao neki..

Tor

pre 5 godina

Ovakav rezon imaju oni kojim podcenjuju Djokovica. On igra onoliko koliko mu treba da bi prosao dalje, a ne koliko moze. Kao i Besiktas.

Besiktas sa 2. timom i pola snage. Dali su gol i samim tim skoro pa je sve ovde gotovo.

Nikola

pre 5 godina

Salzburg prosle sezone igrao polufinale LE, a Besiktas ?
(Piksel, 23. avgust 2018 22:25)

Bešiktaš je u LŠ prošao grupnu fazu kao prvoplasirani i ispali su od Bayerna.

Kanidja PG

pre 5 godina

Turci otaljavali za revanš,došli po remi.
Sudava sa Seltikom 1-1 a izbačili Apoel koji sad dobija Astanu.
Loša Trnava bije Olimpiju 0-2 sa igračem manje od 29min.
Salcburg je za ovakav Bešiktaš nocas Barsa.
Svaticete sve u Turskoj Zvezda ima ovo za šta se Partizan muči več 10tak dana u dzepu.LŠ je samo veliki plus.
Lepršava baš igra za 1-1.Bez šuta u gol u 2pol.

severac

pre 5 godina

Da ti objasnim nesto kao neko ko voli da gleda fudbal i nije nsvijac blizanaca. Ljepse je ovo 1-1 hiljadu puta za vledati nego onaj antifudbal sto ste igrali prekjuce
(Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:39)

Bolje (rezultatski, cilj je proci dalje) i lepse su dva razlicita pojma.
Ja sam upotrebio izraz "bolje".
Bolje zbog para (a para uvek treba), zbog bodova za neke naredne kvalifikacije, zbog toga sto cemo docekati jake protivnike.

Lepo se mogu igrati manje bitne utakmice. Ili lepo mozemo da igramo ako izgubimo svaku nadu za prolazak.
Nadam se da ti je sad jasnije.

Ja

pre 5 godina

Ne pisite gluposti.besiktas je za salcburg real..
(Ffm, 23. avgust 2018 22:09)

Salzburg prosle sezone igrao polufinale LE, a Besiktas ?
(Piksel, 23. avgust 2018 22:25)

Salzburgu je od prosle sezone otislo pola tima, a Besiktasu?

Ljubisa livac

pre 5 godina

@muamua

Nas nigde nije bilo?! Pa ne igra se fudbal od 95-e i posebno 2000-ih, vi ste patentirali navijanje za Zvezdine rivale jos od 70-ih, obzirom da ste uvek bili u senci.

Ivan

pre 5 godina

Evo kao zvezdas da ocenim desavanja na utakmici sa neutralne strane. Partizan je vrlo dobro odradio ovih 75 minuta do sada. Mislim sam da ce imati velikih problema kada su odmah primili onaj izjednacujuci gol. Sa ovim besiktasem bi imali sanse i u revansu, ali nazalost, verovatno ce u drugom mecu igrati Negredo, Lens, i Babel, tako da ce sa njima ti biti skoro duplo boljih prvih 11 od ovih danasnjih.

Bela vrana

pre 5 godina

Salzburg prosle sezone igrao polufinale LE, a Besiktas ?
(Piksel, 23. avgust 2018 22:25) Bio prvi u grupi LS sa Portom, Monakom i Red Bull Lajpcigom. Ispao od Bajerna.

budziga

pre 5 godina

Olimpija i raspali Seltik su merilo??? Ma mora da se salis. Mi smo nadigrali Besiktas, a vas je nadigrao Salzburg. Mi igramo sa Besiktasem 1:1 u BGDu, a vi sa Spartakom iz Trnave. Pa sada ti razmisli.
(Ja, 23. avgust 2018 22:41)

A mi LE jos odavno imamo u dzepu, dok si vi i dalje borite za istu sa ovim amaterskim timovima

e

pre 5 godina

mozak i jednih i drugih razm8slja ovako...
ako nekoga zvezda i partizan pobede...ma oni su amateri,ako nekoga ne mogu da pobede...piii niste pobedili ove a nemaju pojma.
svi ti klubovi su sasvim pristojno jaki,a nismo mi manchester city i jedni i drugi.
znaci 00 i 11 puna kapa

muamua

pre 5 godina

@york ja mislim da je navijanje za tudje protivnike pocelo od strane zvezde.....vas nigde nije bilo u evropi ni u kosarci ni u fudbalu pa ste morali da navijate cak i za cska protiv partizana kad je igrao....

Ipak malo objektivnosti...

pre 5 godina

P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd...
(Danac, 23. avgust 2018 21:33)

Jeste, ali za LS od pre 5 godina, kad su Pepe i Kvarezma imali po 30, Adriano i Gonul po 28, Medel 26 - ovako u ovim godinama na Bosforu naplaćuju ime pred kraj karijere. A po imenima bi i Figo, Zamorano, Zidan, Del Piero, Stam takođe mogli da igraju LS, samo ih malo stisle godine.
A da im ove večeri nedostaju Negredo, Babel, Lens, onaj Meksikanac što su ga doveli skoro, a Vagner Lav sedi na klupi - i to je činjenica!

Janez

pre 5 godina

Delije navijaju za turke, nista cudno. P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd... 
(Danac, 23. avgust 2018 21:33) 
Koja bre LŠ ,ovo je dom penzionera.Možda pre 6,7 godina da ali sad jedva Liga Evrope.

ćiril stipsa

pre 5 godina

Ljepse je ovo 1-1 hiljadu puta za vledati nego onaj antifudbal sto ste igrali prekjuce
(Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:39)

Jos je ljepse gledati svoj klub u grupnoj fazi, a ti uzivaj u vasoj kremen-kamen ligi.

maltezanin

pre 5 godina

cz
Onaj gol Zvezde i ova situacija se nmg porediti,kvarezma zeleo da tu loptu doda ili vrati kako god,onaj igrac protiv Zvezde tu nameru nije imao

eh

pre 5 godina

Ovo je najbolja utakmica koju je neki srpski tim odigrao ove sezone u evropi...
(shone, 23. avgust 2018 22:25)
realnost u grobara uvek jaca strana.mislim to su navijaci koji misle da im je klub bitan

York

pre 5 godina

Koji su ovo Srbi što navijaju za Bešiktaš,pa Delije ko nam je ubio brata u Istanbulu,ajde Partizane pobedi.Pozdrav od Zvezdaša.
(Don Corleone, 23. avgust 2018 19:44)

Oni Srbi sto videse kako grobari zdusno i pakosno navijali za svakog Zvezdinog protivnika.

матори

pre 5 godina

Звездаш јесам али идемооооо Партизан. Гази Србијо! Ко може за Турке да навија и против Срба?!

York

pre 5 godina

Koliko se ja secam grobari onako otvoreno navijase za svaki turski tim u kosarci protiv Zvezde sve dalje price o nekom patriotizmu su smesne...Svako zna za koga navijaju ove "patriote"

maradona

pre 5 godina

nije bilo lose, aktivan rezultat. ne moze covek da ne primeti kako nas uprava minira, 3 poslednja prelazna roka mi dovodimo neke krseve od igraca ( cast izuzecima, malo ih je). odbrana suplja godinu i pol dana, i niko i ne pokusava da dovede krtenog stopera i bekove. a sto je neko u talu sa spartakom iz subotice, to je posebna prica....kakva su nam dva uvalili za ozbiljne pare. zar nije bolje bilo ostaviti malog jovanovica nego dovesti nikolica?!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Grobari su otvoreno navijali za Salzburg i Spartak a i za svaki tim prethodni, a sad spinuju o patriotizmu i slicno pa oni su za svaki turski tim navijali u kosarci protiv Zvezde...

JelenaD

pre 5 godina

Udarna vest na sajtu b92!! Stvarno smarate sa tim fudbalom, to nikad nece biti nas (msm nacionalni u kom smo uspesni) sport zbog profila ljudi koji se odluce da treniraju fudbal, da ne budem eksplicitna. Tako da bi mogla diskusija da se svede na nivo karlinga u Srbiji, ali imamo basket, vaterpolo, tenis..

kopaski

pre 5 godina

pozadi su Miletići 
-------------------------- 

ovo zvuči kao rečenica iz Maratonaca :))))))))))))
(eye of the beholder, 23. avgust 2018 19:28)

...u pitanju je Radovan Treci a ne Maratonci...ako si mislio na Vilotice...

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Cestitke komsijama na hrabroj igri.Ali mislim da je ovo kraj jer ce Besiktas u revansu biti puno jaci.A mislim da je kraj i za moju Zvezdu.Ali sportski je nadati se.Srecno i jednima i drugima.
(POPE, 23. avgust 2018 22:39)

Ti zvezdaš??? NEMA ŠANSE!!! A nisi ni partizanovac čim toliko hejtuješ i crno-bele vikajući da je "kraj" aljudi su igrali večeras sasvim solidno i nisu se obrukali! Koji "kraj" baticeZvezda i Partizan imaju aktivne rezultate pred revanše, i nisu nadigrani od svojih protivnika u prvim utakmicama! Imaju aktivne rezultate i realne šanse da se i u revanšima nadigravaju i bore za prolaz u LŠ i LE!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Koji su ovo Srbi što navijaju za Bešiktaš,pa Delije ko nam je ubio brata u Istanbulu,ajde Partizane pobedi.Pozdrav od Zvezdaša.
(Don Corleone, 23. avgust 2018 19:44

Ajde ne spinuj svako ima prava da navija za Besiktas kao sto vi grobari navijate za svaki tim protiv Zvezde u svakom sportu.

bachi

pre 5 godina

Koji su ovo Srbi što navijaju za Bešiktaš,pa Delije ko nam je ubio brata u Istanbulu,ajde Partizane pobedi.Pozdrav od Zvezdaša. 
(Don Corleone, 23. avgust 2018 19:44) 

Oni Srbi sto videse kako grobari zdusno i pakosno navijali za svakog Zvezdinog protivnika.
(York, 23. avgust 2018 22:16)
Imaš internet ma prelistaj malo vaše komentare na vesti o partizanovim utakmicama u evropi poslednjih petnaestak godina, isto važi i za košarku (to je onaj period kada su vam kvalifikacije bile krajnji domet), pa se onda javi!

analiza

pre 5 godina

Objektivno gledano,samo ako se gledaju imena,Besiktas ima igracki bolji kadar od Salcburga(Pepe,Kvarezma,Negredo,Vida,Babel...)-jer da mi zivot zavisi od toga,pre meca sa CZ ne bih umeo da nabrojim ni jednog igraca Salc a ni sada(dobro,golman Stankovic,jer je nas).
Naravno,ne igraju imena.Ali,ovi znaju s loptom,iskusni su ,premazani-kartone dobijali zbog neprestanog dijaloga sa sudijom a ne zbog startova(kao mi).Utakmica lepsa od one koju je CZ odigrala,ali rezultat nije lepsi.Svejedno,ni jedan normalan navijac Par nije ocekivao da nasa odbrana sa fantasticnim levim bekom Mileticem moze da izdrzi da ne popije gol.Jbt,pa on za malo da neodbranjivo da gol-nama!
Ako moze da se isklonira Zakaric bar jos dva puta tj jedan levo i jedan desno i jedan u sredini,pa da nakrivimo kapu.Celavi Miletic borben i fizicki spreman.Pantic borben.Jankovic uspeo da sam sebe povredi.
Stojke,uh,linijas,sta je trazio na prvoj stativi gde vec stoje dva igraca Par kod centarsuta Kvarezme,ne znam.I ona druga situacija kad lopta pada u peterac u drugom pol,a on opet uzjahao liniju i ne mrda.A,opet,retko ko bi odbranio onaj sut Miletica,pa smo na istom-autogol bi nas tek ubio u pojam.
Utisak prilicno dobar.Steta zbog rezultata.
Moze da se prodje,ali mora mnogo da se oznoje igraci-a i navijaci.

Negativni

pre 5 godina

Ne znam na osnovu čega ljudi misle da je Partizan igrao dobro? Pa Bešiktaš je, uz jedan lagani ritam, odigrao nerešeno i to sa golom u gostima. Imao je i bolje šanse. Partizan igra loše, naročito u odbrani i samo ih je borbenost izvukla večeras. Oba naša tima imaju male šanse u revanšu, možda Zvezdu posluži sreća jer igra organizovano i disciplinovano, a ima i bolji rezultat kući. Bešiktaš će igrati u punom sastavu na svom stadionu i mislim da će Partizan morati da da dva gola ako misli da prodje, jer jedan će primiti sigurno sa ovakvom odbranom. Sve u svemu, zaista nam je fudbal pao na niske grane, postali smo rutinski plen za evropske timove druge klase a kamoli za najbolje.

dejan

pre 5 godina

Nisam dugo gledao utakmicu Partizana. Inace Zvezdas sam. Naravno da navijam za nase klubove - sve drugo su sizofrenja cepanja u nasem drustvu.

Sta sam video:
Vredi onaj Gomes jedino!
Odbrana je cisti KRS! Ono lici na Zvezdu pre Milojevica.

Ja bih odmah promenio taktiku na 3-5-2. Onakve bekove ti netrebaju! popunis bolje sa igracima sredine i jednim spicom pa sta bude.

Zvezda ima tri puta bolje igrace i trenere od partizana trenutno.
Bez ljutnje!

Pedja

pre 5 godina

Druže, Turci su ubili našeg pre koju godinu u Istanbulu, možeš li još jednom molim te da ponoviš za koga navijaš? oprostićemo ti ovaj momenat ludila...
(šoki, 23. avgust 2018 21:33)
Ivkovica su ubili navijaci Galatasaraja a ne Besiktasa. Cak sta vise, Besiktas i njegovi navijaci su osudili javno taj zlocin. Kakva je to glupost da sve Turke nazivas ubicama zbog nekoliko idiota? Jesi i ti ucestvovao u ubistvu Tatona ili je to delo pojedinih navijaca Partizana koji su istovremeno na zalost Srbi?

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Ne pisite gluposti.besiktas je za salcburg real..ove godine imate srece aa zrebom..iskoristite to..ako ne onda ce te se nacekati ls
(Ffm, 23. avgust 2018 22:09)

I Lask isto ... ;-)

Don Corleone

pre 5 godina

Oni Srbi sto videse kako grobari zdusno i pakosno navijali za svakog Zvezdinog protivnika.
(York, 23. avgust 2018 22:16)

Ne sporim da ima,ali ti budi iznad toga,ne spuštaj se na njihov nivo.Barem zbog Marka.

XXX

pre 5 godina

Velike Delije...ori se Sever "Kosovo je Srbija",a s druge strane bodre turski klub...i ko je ovde lud,a turci su vašeg navijaca,na veliki žalost usmrtili..i pitam se kolika to mržnja mora biti u vama da se sve to zaboravi..Ne navijam Bg klubove,ali ih bodrim jer su iz Srbije
(naravno, 23. avgust 2018 22:33)

I vi ste Turci tako da ste nam isti...

SUPERMAN

pre 5 godina

Svaka cast Besiktasu na igri u ls prosle godine,ali ta ekipa nije ista kao ova sad, prosle sezone tu su bili Taliska i Cenk Tosun koji su bili nosioci igre a sada ih nema,to je jedna prekaljena ekipa koja i nema snage za vise od 60 minuta, pogledaj ovu odbranu, po cemu je to ona specijalna osim po imenima, kod gola ispali svi poput amatera, naravno da su jaci od Partizana i svaka cast Partizanu na hrabroj igri, ali reci da je ovaj Besiktas jaci od Red Bula koji je prepun mladih zvezda je krajnje glupo,Moram reci da je Zakaric dobar igrac i da imate sanse u revanšu, samo hrabro.

Ja

pre 5 godina

Za sve grobare koji omalovazavaju Zvezdine rezultate iz kvalifikacija za LS:
- Suduva-Seltik 1:1 FT
- Olimpija-Trnava 0:2 85. min.
Pratite svoj klub i ne lupajte.
Toliko.
(Southpaw, 23. avgust 2018 22:17)

Dodjes na vest o Partizanu da napises "Pratite svoj klub"?

Olimpija i raspali Seltik su merilo??? Ma mora da se salis. Mi smo nadigrali Besiktas, a vas je nadigrao Salzburg. Mi igramo sa Besiktasem 1:1 u BGDu, a vi sa Spartakom iz Trnave. Pa sada ti razmisli.

dedede

pre 5 godina

Čestitam momcima! odigrali su veoma hrabro protiv jakog protivnika. Kad je igra ovakva i 1:1 je dobar rezultat. šta vredi pobeda ako je igra očajna?

Marko

pre 5 godina

Sramota da rts ne prenosi utakmice ne mogu da verujem bruka jedna!!!!! Zar je Selo gori vaznije od ovoga? Zemljo otvori se da ne gledam ovu propast.

"Dijagnosticar" Nis

pre 5 godina

Videla se i veceras snaga Spartaka iz Trnave i koga je nasa Zvezda izbacila! Ispicemo Red Bull u sredu, koji ce nam dati krila za Ligu Sampiona!!! Jel vam krivo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kadinjaca ipak pala, 23. avgust 2018 22:31) Svaka Vama cast st ste izbacili velikana iz Trnave posle produzetaka, samo da nisi malo pozurio sa Red Bulom, da ne bi crno beli navijaci pili pivo u cast Zvezdine eliminacije.

Southpaw

pre 5 godina

@Ja
Da. Dosao sam na vasu vest da napisem PRATITE SVOJ KLUB. Da li sam komentarisao mozda igru Partizana???? Nisam. I NE ZANIMA ME! Puno imate u svojoj navijackoj "skupini" strucnjaka koji komenarisu i prate svaku Zvezdinu evro- utakmicu u fudbalu i u kosarci!
TOLIKO!

moje ime

pre 5 godina

Није смак света, али Партизан ће морати много боље у Истанбулу. Желим све најбоље и Партизану и Звезди следеће недеље.

Спортски поздрав.

Ivan

pre 5 godina

objektivni komentator sa Arene:

77 min, i da vidimo da li je bilo ofsajda, pa nisam baš siguran....a noga 1m u ofsajdu, bruka.Gadi mi se ova MTS državna TV Arena sport
(BMX, 23. avgust 2018 22:28)

TV Arenasport nije samo srpska televizija, a najmanje je onako kako si rekao "MTS državna televizija", pritom si mislio na državu Srbiju naravno, što apsolutno ne stoji, naprotiv TV Arenasport je regionalna televizija i svaka novinarska sekcija svake ex yu državice na toj televiziji naravno najviše prenosi utakmice timova iz svoje državice, to je logično jelte i onda naravno da su ti novinari malčice pristrasni i navijaju za ekipu iz svoje državice. U srpskoj sekciji TV Arenasport utakmice Partizana prenose komentatori koji su naravno osvedočeni partizanovci a utakmice Zvezde prenose zvezdaši naravno.

Samo čovek

pre 5 godina

Dobra utakmica, borili su se nema se sra zameriti, u revansu hrabro. Inace Negreda su prodali, neko rece da ce on igrati u revansu i da su sa njim opasniji, mozda i jesu ali mi necemo saznati.

Zeks

pre 5 godina

Djukicevo forsiranje Cirkovica prosle godine kostalo nas je Lige sampiona, a Batino forsiranje beka Miletica verovatno ove godine Lige Evrope.

Dzontra Volta

pre 5 godina

Bravo momci,bravo ! Jedan loš minut pokvari ostalih 93 odličnih.Odavno nisu bolje odigrali.Samo hrabro u Turskoj pokažite zube kao večeras i boli me briga pa makar 5-0 izgubili ! Volim Partizan !!!

kako da ne

pre 5 godina

Vise sada mislim da mozemo dalje nego da je drukciji rezultat. Gde je reseno sa Anderlehtom, gde sa Njukaslom, gde nekada sa QPR...Ajde da ne pricamo o davnoj istoriji, ali zadnjih 10 tak godina Partizan bolje odigra u gostima. Ne znam zasto, mozda zbog pritiska pa kad odu u gostima niko nista ne ocekuje pa odigraju bolje. Dosta cesto i Zvezda tako pa i sama reprezentacija. Mislim i dalje da moze iz ovog tima mnogo vise da se izvuce, nisu neki majstori ali moze se izvuci iako su pricali svi ‘nije do Djukica samo, pogledajte tim’. Pa Kosovic je leprsavo igrao kod Nikolica, Jankovic bio izuzetan kod njega, Pantic decko ne bi bio kupljen od Celzija da nije dobar igrac. Nije bitno sto nije igrao, sto nije uradio ni drugde nista, Celzi uopste ne bi davao pare za nekvalitet. I on decko zna fudbal. Sto da se ne pobedi u Turskoj, domaci ce biti pod pritiskom da pobede, nasi ce igrati lagano jer nema sta da izgube i moze biti svasta. Poz

BMX

pre 5 godina

objektivni komentator sa Arene:

77 min, i da vidimo da li je bilo ofsajda, pa nisam baš siguran....a noga 1m u ofsajdu, bruka.Gadi mi se ova MTS državna TV Arena sport

kadinjaca ipak pala

pre 5 godina

Videla se i veceras snaga Spartaka iz Trnave i koga je nasa Zvezda izbacila! Ispicemo Red Bull u sredu, koji ce nam dati krila za Ligu Sampiona!!! Jel vam krivo?

naravno

pre 5 godina

Velike Delije...ori se Sever "Kosovo je Srbija",a s druge strane bodre turski klub...i ko je ovde lud,a turci su vašeg navijaca,na veliki žalost usmrtili..i pitam se kolika to mržnja mora biti u vama da se sve to zaboravi..Ne navijam Bg klubove,ali ih bodrim jer su iz Srbije

Metropola

pre 5 godina

Koliko se ja secam grobari onako otvoreno navijase za svaki turski tim u kosarci protiv Zvezde sve dalje price o nekom patriotizmu su smesne...Svako zna za koga navijaju ove "patriote"
(York, 23. avgust 2018 22:14)... a ti se od njih razlikujes?

urosRuma

pre 5 godina

Southpaw
Olimpija velesila fudbala po tvom misljenju verovatno
Seltik unistio Suduvu kroz citavu utakmicu nisu imali srece da udju lopte u gol

Southpaw

pre 5 godina

Za sve grobare koji omalovazavaju Zvezdine rezultate iz kvalifikacija za LS:
- Suduva-Seltik 1:1 FT
- Olimpija-Trnava 0:2 85. min.
Pratite svoj klub i ne lupajte.
Toliko.

Miskec

pre 5 godina

"Uff da nam je zapala ova grupa penzica umjesto RB pa vec sbi slavili ulazak u ls.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Borky, 23. avgust 2018 21:52)"
Uff da vam je zapala pobeda umesto poraza od Reala u finalu Kupa sampiona pa slavili bi decenijama!

eh

pre 5 godina

Olimpija i raspali Seltik su merilo??? Ma mora da se salis. Mi smo nadigrali Besiktas, a vas je nadigrao Salzburg. Mi igramo sa Besiktasem 1:1 u BGDu, a vi sa Spartakom iz Trnave. Pa sada ti razmisli.
(Ja, 23. avgust 2018 22:41)
nadigrao nas seltic a vi nadigrali beši...posle.kukas kad te zezaju da nemas pojma o fudbalu a kako i da imas kad navijas za partizan

Podgoricanin

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Hhaahhahah Bešiktaš sa omladincima dominira. Pa i njima žao.
(Idemo, 23. avgust 2018 21:10)

Adriano, Pepe, Kvarezma, Medel omladinci?! Idi prati kriket posto se u fudbal razumes koliko i ja u hemiju.

Borky

pre 5 godina

Partizanu nedostaje par fudbalera,jedan defazivni vezni Zvezda igrala sa Salcburgom sa 3 ,Jovicic, Krsticic i Jovancic, Partizan ima samo Zdjelara.Mislio sam da ovaj Miletic sa kosom nema srece,lose mu se odbija lopta medjutim ipak dosta njih odavno pise da nema kvalitet jer prate njegovu igru, Kvarezma ga danas unistio,jos se dodatno i uplasio ,nije za Partizan za ovakve utakmice,
(zemunski kej, 23. avgust 2018 21:25)

Jovancic je usao zadnjih 15min a Krsticic je tip igraca kao Kosovic samo dosta bolji.

Rocker

pre 5 godina

Navijaci malog kluba uvek navijaju protiv velikog. To je uvek tako.

Navijaci velikog kluba ne obracaju toliko paznju na mali klub. Tako je i u drugim ligama Evrope a narocito Latino Amerike. Nisu grobari usamljeni u tome.

Al veliki klub ne bi bio veliki da ne postoji mali. Prirodan poredak stvari.

Delije ne navijaju za Besiktas, ne za taj klub !

Mito

pre 5 godina

Najzaslužniji za izjednačenje Bešiktaša je linijaš Stojković kojoi ne izlazi na loptu unutar 5 metara. posebno je impresivna njegova odbrana kod gola kada je skožio u vazduh na gol liniji i raširio ruke i noge, a lopta mu je prošla kroz noge. umetnički dojam odbrane je za deset, a učinak je nula. Partizan ako želi dalje neka nađe golmana koji vlada petercem, a ne zavaren za gol liniju, jer svaki centaršut sa strane biti će gol. U turskoj ako Bešiktaš bude centrirao sa strane bojim se debakla Partrizana, ako bude branio umetnik Stojković

Dag Kristi

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog.
(Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:11)

Jel to ona liga, na kojoj je prošle godine pao jedan gol za celo kolo?

Podgoricanin

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog. 
(Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:11) 

Jel to ona liga, na kojoj je prošle godine pao jedan gol za celo kolo?
(Dag Kristi, 23. avgust 2018 21:24)

Jeste, a bilo je i ove godine prvo kolo priblizno. E sad vidi koji je to antifudbal bio prekjuce

Aca

pre 5 godina

Delije navijaju za turke, nista cudno. P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd...
(Danac, 23. avgust 2018 21:33)
A zašto onda ne igradju u LŠ?

Sabre

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:11)

Hahahaha. Tebric, kad vec nisi mogao da dodjes u Beograd, ostaje ti da gledas fudbal na TV-u, a?! Cuj, Crnogorac nasao da proziva nas fudbal.. liche, vi ste rang Malte, o cemu ti pricas?!

Borky

pre 5 godina

@ Hhaahhahah Bešiktaš sa omladincima dominira. Pa i njima žao. 
(Idemo, 23. avgust 2018 21:10) 

Omladinci? Pa njihova odbrana ima 150 god,najmladji Vida sa 29! Kvarezma 35 god... Kako ste nerealni cudo kedno
(Admiral, 23. avgust 2018 21:24)

Ok sa penzionerima dominira.

očigledno

pre 5 godina

Ovaj Jankovic je fenomen, ocigledno je igrao sa povredom, ali ga to nije sprecilo da padne 15 puta bez kontakta. Da se razumemo, navijam za Partizan protiv turaka...

Mirko

pre 5 godina

Ako Markovic ostane u igri izgubicemo sa dva gola razlike sigurno, tj. nema sanse da izvucemo bar remi...jednostavno vidi se iz aviona...decko je preplasen i igrac manje na ovoj utakmici..Miletic levi bek isto preplasen...tako da imamo dva igraca manje ovaj Kvarezma se igra sa njime.
A ono sto se plasim je i crveni karton jer igramo kao muve bez glave.

Bodibond

pre 5 godina

Rikardo Gomes je najbolji napadač koji je igrao u Srbiji još od legendarni Darka Pančeva!
(Batko pamcenje mu kratko, 23. avgust 2018 20:46)

Znaci bolji je i od Penalacija? Pali bote, trolovanje ti ne prolazi.

Mare

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem da pred utakmicu zalivaju travu?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (banezi, 23. avgust 2018 20:18)

Partizanu bi bolje bilo da nije šišao travu dva meseca. Veće bi šanse imao.

Marko Nikolic

pre 5 godina

Želim vam sve ono što ste vi želeli Zvezdi u utorak pa puta 20 !! Srećno Bešiktašu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 19:25)

Posto komentarises svaku vest o Partizanu i posto ti je ime vezano za Partizanovu utakmicu, eto ti izgovora da stavis crno beli sal bar na 90 minuta i da napokon nosis boje koje volis.

marek hamšiković

pre 5 godina

Ja lepo rekao da cemo primiti 2 gola zbog Markovica I Miletica beka I eto,da se razumemo ne bih voleo da primimo drugi,dovoljan nam je I ovaj jedan...

šoki

pre 5 godina

Želim vam sve ono što ste vi želeli Zvezdi u utorak pa puta 20 !! Srećno Bešiktašu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 19:25)

Druže, Turci su ubili našeg pre koju godinu u Istanbulu, možeš li još jednom molim te da ponoviš za koga navijaš? oprostićemo ti ovaj momenat ludila...

Podgoricanin

pre 5 godina

I da, bilo bi dobro da ostane ovako, da ne primite jos neki, ali ne mozete da me ubedite da je 1:1 na svom terenu bolje od 0:0.
(severac, 23. avgust 2018 21:25)

Da ti objasnim nesto kao neko ko voli da gleda fudbal i nije nsvijac blizanaca. Ljepse je ovo 1-1 hiljadu puta za vledati nego onaj antifudbal sto ste igrali prekjuce

Podgoricanin

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:11) 

Hahahaha. Tebric, kad vec nisi mogao da dodjes u Beograd, ostaje ti da gledas fudbal na TV-u, a?! Cuj, Crnogorac nasao da proziva nas fudbal.. liche, vi ste rang Malte, o cemu ti pricas?!
(Sabre, 23. avgust 2018 21:20)

Brate, Malta je za nas atomski fudbal. Mi smo u nivou Farskih ostrva, cak su i oni u Evropi ove godine imali jednu pobjedu, mi nijednu.
Nego jeri se to ne smiju komentarisati blizanci, zakonom zabranjeno!?

bole

pre 5 godina

Učinak levog beka Miletića u prvom poluvremenu :
- nije zatvorio centaršut kod gola
- tuko glavom, Stojke jedva odbranio
- nabo glavom Pantića, intrvenisala lekarska ekipa

Bravo majstore!

doktor

pre 5 godina

Mozak mi ne dozvoljava da navijam za Zvezdu i Partizan. Na žalost, ne mogu.
(Srbin sa mozgom, 23. avgust 2018 21:0
Ali ti dozvoljava da komentarises. ? Niste u skladu.

Admiral

pre 5 godina

@ Hhaahhahah Bešiktaš sa omladincima dominira. Pa i njima žao.
(Idemo, 23. avgust 2018 21:10)

Omladinci? Pa njihova odbrana ima 150 god,najmladji Vida sa 29! Kvarezma 35 god... Kako ste nerealni cudo kedno

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Gde su Vagner Lav, Gokan Inler i td, zasto vas Besiktas podcenjuje pa igra sa rezervama? 
(Ljubisa livac, 23. avgust 2018 20:27) 

Sta kazes na to sto Spartaku protiv Zvezde nisu igrali golman Peric, pa onda Cecaric i Torbica? Ili na to sto Lalatovic nije vodio Nislije, gle cuda protiv Zvezde? Idi vidi da li su doputvali mlsde nade Faje, Regland i Perperoglu.

Гиле

pre 5 godina

Ma jel to delije navijaju za Besiktas? Navijaju za svog gradskog rivala, razumljivo. Njihova morbidnost ide toliko daleko sa se neki bot potpisao pod mojim nikom, ee mukice...
(Batko pamcenje mu kratko, 23. avgust 2018 21:29)
Ма јок само си ти заборавио шта си претходно писао. Ал нема везе, сутра је нови дан.

miško

pre 5 godina

Stojković rupa ,sviraju centaršutevi kroz petrac a on zakovan za liniju.Gol je primio glavom sa dva metra a on pored igrača.Bravo Krle,znaš i ti nešto.Uništio ga je mladjni Nemanja,od onda je teška rupa.Idi Stojke ili ostavi fudbal.

Папи

pre 5 godina

Да не гледам утакмице вечитих не би знао колико младих људи губи животе. Сваки други транспарент је посвећен неком преминулом навијачу.

Danac

pre 5 godina

Delije navijaju za turke, nista cudno. P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Pa gde su navijači, sve te silne frakcije. Kakav ste cirkus to je strašno.O igri da ne govorim.
(Marko, taj sam, 23. avgust 2018 21:11)

Nadam se da si sarkastican jer ako nisi imas ozbiljnih problema. Sine pogledaj kakva je poseta, vas delija je protiv Spartaks Jurmale doslo 5 hiljada. Hajde paljba.

NY

pre 5 godina

Delije navijaju za turke, nista cudno. P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd...
(Danac, 23. avgust 2018 21:33)

Decko ne igraju imena vec sta mogu
Turski timovi su puni ranijih zvezda
Pepe sada samo.u Turskoj.moze da igra, Vagner Love rezerva.A tri najbolja ne igraju

Kupac diplome

pre 5 godina

Gomeš, šta će on ovde? Dečko je odličan napadač, pravi prvoligaški igrač. Zakarić, isto solidan, sviđa mi se kako igra. Miletić, Marković, Zdjelar, ko je ove slagao da znaju igrati fudbal? Srećno u nastavku, komšije! :)

Miroljub

pre 5 godina

Bravo Grobari! Nadam se da ce nasi klubovi od ove sezone shvatiti da se moze igrati fudbal sa svakim ako se ima zelja. Sve je u glavi.

Srpski navijac

pre 5 godina

Veliki sam navijac Crvene Zvezda, ali kada Partizan igra Evropu naravno da mi je drago zbog srpskog fudbala kada prodje. Objektivno zelim reci da me nerviraju prepucavanja navijaca, kako sa jedne, tako i sa druge strane, naravno kada igramo Euro-Talmicenja. Derbi i prvenstvo ok, treba da postoji rivalitet. Zelim samo reci, evo, mnogi navijaci Partizana su omalovazavali pobede Zvezde u Europi, a evo veceras ih rezultati tih Timova demantuju. Suduva nereseno sa Seltic, A Spartak Trnava vodi 0:2 u Ljubljani. Toliko. Zelim Partizanu sve najbolje veceras!

Ljubisa livac

pre 5 godina

Ovi partizani tuku vise nego Spartak Trnava. To je ta filozofija - udri po nogama ako je protivnik kvalitetniji. Kvarezmu prebise.

SrbEUin

pre 5 godina

Mislim da bi za srpski fudbal najbolji ishod bio da i Cz i FKP prođu ovaj krug, i da prežive u Evropi do proleća, i po mogućstvu i dalje. I da to ponove dogodine, uz još neki uspeh Čarapana i možda Slaninara. Možda bi skupili dovoljno bodova da Srbija dobije još jedno mesto u kvalifikacijama za LŠ. Verujem da bi se u tom slučaju značajno smanjile tenzije između blizanaca, jer ne bi bilo toliko bitno ko je prvi a ko drugi u JSL. To takmičenje bi moglo postati regularno, i možda bi se u trku za (makar) drugo mesto uključili i ostali klubovi. Tako bi se kvalitet fudbala konačno mogao poboljšati.
Na žalost, za to su vrlo slabi izgledi. To može potvrditi svako ko je juče gledao kvaliikacione mečeve drugih klubova.

sibke

pre 5 godina

dobri grobari,al ko bi rekao da ovoliko pranje para zapadnih klubova i pumpanje cena igraca nece nama pomoci,ostali vise ne kupuju tako dobre igrace kao pre,sad smo egal sa vecinom klubova sa istoka i severa:D

Mc Hammer

pre 5 godina

Zaista sam verovao da je Besiktas podcenio partizan sa drugim timom i to u gostima... ali izgleda da su odlicno skenirali sa kim igraju. Raspade se partizan i odmah primi gol, nakrca zute kartone... jos kad padne sa snagom u 70.minutu....

Smesan je partizan, po bokovima i jos vise supalj nego po sredini.

Rozenkranc

pre 5 godina

@Ica33 nije 500 nego 650 din, pet arena ne vrede više od 300 do 400 din mesečno... Nije u redu da 5 arena cene kao sve druge kanale zajedno... Plus nisu u HD formatu...

cz

pre 5 godina

Za grobare koji su se bunili za gol Zvezde, evo sada Kvarezma kaci loptu a Miletic stoji u ofsajdu, sudija nista .. Eto da naucite pravila na sopstvenom primeru, sta jeste, a sta nije ofsajd

Bela vrana

pre 5 godina

Nemanja Miletic bek. Koliko losih poteza u samo 45 minuta. Bato bolje ga izvedi napolje dok ne dobije 2. zuti ili povredi nekog naseg igraca jer su sanse za to enormne.

Гиле

pre 5 godina

Има Бешикташ имена. Али нико млађи од 32 године. Са Закарићем најзад Партизан потрефио куповину. Желим успех Партизану.

Andreja

pre 5 godina

Ovaj Nemanja Miletić (sa kosom) je operisan od fudbala,on je uplašen u svakom duelu sa Kvarežmom,i Marković,razumem,mlad,pa baš zato ne treba da igra ovakve utakmice. U nedelju igramo sa Mačvom,pa neka tu bude starter,a protiv Bešiktaša da igraju iskusniji.

realno

pre 5 godina

kakav sut levog miletica !!!
:)))))))))))))))))
nek se bavi karlingom ! alo !

pazarite jos 2 , 3 zakarica ako jos nije prosao prelazni rok.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ma jel to delije navijaju za Besiktas? Navijaju za svog gradskog rivala, razumljivo. Njihova morbidnost ide toliko daleko sa se neki bot potpisao pod mojim nikom, ee mukice...

NY

pre 5 godina

Opaaa!Gomesss!!Gde su panteri da ga prozivaju?? 

Ovaj Besiktas je 4x jaci od Red Bulla!! 

A kad pre izjednacise!!
(Grobar, 23. avgust 2018 20:47)

Batko, provaljen si
Da li je gol iz OPSAJDA?
I Ruadar, Skendija su jaci od Red Bula

ona stvar

pre 5 godina

Želim vam sve ono što ste vi želeli Zvezdi u utorak pa puta 20 !! Srećno Bešiktašu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 19:25)

Turska u krvi pa to ti je. Cek, bese Jagoda ubijen od strane navijaca Partizana ili...?

Zvezdaš

pre 5 godina

Navijam za partizan na ovoj utakmici uvek navijam za naše srpske klubove nebitno odakle iz srbije su kad igraju protiv nekog stranog kluba.. Vidim da je partizan dosta bolji nego prošle sezone zdjelar mnogo bolji nego u mojim sećanjima a i onaj goran zakarić je odličan jedino onaj miletić je loš kao i pre dok ne dovodite pojačanje u odbrani ćete uvek lako primiti gol i ako sredina terena i napad obavljaju dobar posao..

Mirko

pre 5 godina

Ovaj Markovic ..ko njega gura bre na centralnog beka pa on je decko potpuno izgubljen u prostoru i preplasen kao da igra protiv Barce na Kamp Nou.. sve sto su Turci napravili su plod njegovih gresaka i katastrofalnog postavljanja i gol smo primili zbog njega...za njega je Bojan Ostojic Maldini !!!!
Razumem Miletica kojeg Kvarezma vrti na petoparcu ali ovaj bre ne razumem.

Westbrook

pre 5 godina

Navijaću za Bešiktaš jer za Partizan posle one lakrdije u finalu kupa pre par godina protiv moje Voše jednostavno ne mogu. Ne mogu da navijam za Partizan posle svih godina muljanja pod Tomislavom Karadžićem, posle svih otimačina, konstantne podrške države na štetu drugih klubova, poklanjanja Zemunela, uzimanja od penzionera da bi se platio bomba Suma... ne mogu da navijam zbog bahatosti, predsednika drugih klubovakoji sede u upravi JSD, osionosti, zakulisnih radnji, korišćenja države kao bankomata. Ni partizanove komšije nisu mnogo bolje ali u odnosu na Partizan su suvo zlato.Pozdrav iz Panonske ravnice.
(Slaninar, 23. avgust 2018 19:21)
Normalno da su ti komsije bolje kad ste oduvek bili njihova filijala pa ti partizan kriv, to zna svaka lala da zvezdina ste filijala!

Uz vetar

pre 5 godina

Ako Mirković ne vidi od kog NAŠEG IGRAČA dolazi stalna opasnost, onda još uvek nemamo trenera, nastavlja se bruka i ponižavanje. Ako vidi, onda ništa!

est

pre 5 godina

suduva igrala 1 1 sa celticom.
toliko o tome da su svi amateri sa kojim god igra zvezda.i sacburg i svi.
KAO KAD BI JA SAD REKAO DA JE BEŠIKTAŠ BEZVEZE KAD JE 1 1.pa valjda i igraci zvezde i partizana doprinose tome da protivnik bude losiji.

todor

pre 5 godina

Ne stvarno ljudi od kad su dosli u Partizan, Miletici kad god su u ssastavu tu se neki kiksevi i porazi. Ja ne mogu da shvatim kako onaj levi bek Miletic igra pre rumuna.
Miletic je bukvalno gori od Lazevskog, nikad goreg beka nismo imali. I kako je moguce da Mirkovic to ne vidi ja ne razumem stvarno.
Lagano mozemo da igramo sa ovim Besiktasom samo da je odbrana za trunku bolja, makar toliko da Miletici ne igraju.
Stavi brate Vulicevica i rumuna, iskusniji su ako nista drugo.

Velja

pre 5 godina

Sta je dobro? Duva sa svih strana, na sredini rupa. Pored gola turci imali još 3-4 šanse. Partizan se potrošio mnogo a zna se da fizički ne mogu da izdrže posle 60 min

nenad

pre 5 godina

Има Бешикташ имена. Али нико млађи од 32 године. Са Закарићем најзад Партизан потрефио куповину. Желим успех Партизану.
(Гиле, 23. avgust 2018 21:47)
bas kao i Ronaldo i Mesi pa su najbolji na svetu ! Danas igrac nije star sa 32 nego u najboljim godinama

Objektivno

pre 5 godina

Delije navijaju za turke, nista cudno. P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd...
(Danac, 23. avgust 2018 21:33)

Kakva LS za ovaj tim,gde su vise od polovine igraca preslo 35 godina...ljudi dosli da se rekreiraju i maznu lovu na stare zasluge i ime koje su napravii.

zemunski kej

pre 5 godina

Partizanu nedostaje par fudbalera,jedan defazivni vezni Zvezda igrala sa Salcburgom sa 3 ,Jovicic, Krsticic i Jovancic, Partizan ima samo Zdjelara.Mislio sam da ovaj Miletic sa kosom nema srece,lose mu se odbija lopta medjutim ipak dosta njih odavno pise da nema kvalitet jer prate njegovu igru, Kvarezma ga danas unistio,jos se dodatno i uplasio ,nije za Partizan za ovakve utakmice,

sava444

pre 5 godina

Koji.parametri ulaze u " dobro poluvreme" , ovde nema ideje da se ide na kontre, da.se namesti tako ekipa, nego nema KVALITETA, jedino sto je dobro je 1:1, a.cekamo 70 min. I pad " koncentracije". pa ovi se sprdaju sa nama

Čak je i bezobrazan

pre 5 godina

Pantić je postao gori od Ožegovića. Čak je sumnjivo za koga ustvari on navija. Tolika sporost i nonšalancija nisu skoro viđeni od nekog ko živi od fudbala.

Krle

pre 5 godina

Najjace mi je kad mi i grobari pocnemo kao jedni drugima da pisemo nikad slabiji ovaj nikad slabiji onaj ovi protiv vas igraju sa trecim timom a ovi protiv vas sa 16 timom,a svi oni nas prizeljkuju na zrebu na nas tovare i jedne i druge zato sto smo smesni postali za iole ozbiljniji klub,ovaj Zakaric mi izgleda sasvim solidno kolko vidim,bolje ovako dovesti nekog lika za koga mozda i ne zna niko bar se bori nego neku nazovi zvezdu poput sume ili rikardinja za neku ogromnu kintu pa ih nigde nema,a baciki tolke pare.

Tor

pre 5 godina

(Bodibond, 23. avgust 2018 21:39)

Kakva steta sto nijedan klub nece da da te pare za njega, za razliku... za razliku od Radonje.

Da, a nijedan klub nece da ga angazuje ni za neke smesne pare. Samo pertizan. Zapitaj se sto je to tako.

Radonjic je prodat Marseju. Ne znam da li si cuo za tu vest :-)))

severac

pre 5 godina

Kakav sastav Bešiktaša, ovo je tim za Ligu Šampiona lagano. Ali, šta je tu je, samo jako momci, ostavite srce na teren i srećno vam bilo. 
Partizane nikad se ne predaj! 
(scarlxrd, 23. avgust 2018 19:23)

Ma da, vi kvalifikacije za LE igrate sa timovima koji su za LS, a Zvezda za LS igra sa timovima koji nisu ni za JSL.

Vazi.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog.
(Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:11)

e muke tvoje...

samo za naše!!!

pre 5 godina

Dragi navijači, kakvi su vam to kodeksi, pa zvezdaši i partizanovci treba da podržavaju i navijaju jedni za druge kada igraju u evropi.. Kako pojedini zvezdaši mogu da navijaju za Turke pored tima iz naše Srbije, kako ste takvi, pa nećete napredovati ni jedni ni drugi sa takvim stavom.. Delije bolje da ste se skupili pa svi u Humsku da podržite braću grobare, da se udvostruči navijanje i poplaši gostujući tim, kao što se navija za reprezentaciju Srbije.. pa šta.. Isto važi i za grobare.. Šta je tu toliki problem..

pola sata igre

pre 5 godina

Od 30 komentara 25 is komsiluka. Nadjute zivot! Nikad nisam ostavii komentar na vest o Zvezdi osim cestitke za pobedu u derbiju 
(Fin, 23. avgust 2018 20:13) 

Evo ja sam Zvezdas. Sta fali da komentarisem Partizan?
Nemate pojma, jedino uz srecu mozete proci Besiktas. Da vam se poklopi dan a njima ne. Isto tako i mi nemamo pojma al eto, upali smo u EL. Budi realan i prihvati da ti klub smesan kao sto je i Zvezda. Takodje i reprezentacija...

preterali su

pre 5 godina

stvarno su preterali,javni servis da ne prenosi ni zvezdu ni partizan,rade i protiv sebe samih jer svakako ove dve utakmice bi bile najgledanije,kako posluju oni je odraz kako inace posluje i drzava,sami procenite...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Od 30 komentara 25 is komsiluka. Nadjute zivot! Nikad nisam ostavii komentar na vest o Zvezdi osim cestitke za pobedu u derbiju
(Fin, 23. avgust 2018 20:13)

Slabo ti pratis rad svojih grobara...

#12

pre 5 godina

@the shining Odakle ti pravo da me optužuješ za tako nešto, imaš li bilo kakav dokaz za to?! Nisam primetio da iko ostavlja 5 komentara na jednu vest osim tebe, tvoji su komentari na svaku moguću vest koju uđem. Čudi me da kad si toliko stručan i upućen što ne radiš u nekoj redakciji, agenciji ili televiziji, kako ne izveštavaš za razne pisane medije i internet portale, to bi ti bilo mnogo pametnije nego da trošiš vreme ovde uzalud svakoga dana. Makar bi mogao da zaradiš nešto od tolike stručnosti.

Braindead

pre 5 godina

Ne može sa kosatim Miletićem i Markovićem da bude drugačiji ishod, dokle bre više da igraju? Šta se promenilo? Možda voljni momenat ali to je sve, raspad.

Mirko

pre 5 godina

Boze mili pa mi primimo gol kad god povedemo u roku od odmah !!!

Sacuvaj Boze izmedju dva igraca nam ovaj maleni skoci i da gol....strasno.
Markovic decko ne zna osnovno da se postavi.
Koji si ti centralni defanzivac ..uzas.

Mirko

pre 5 godina

Poluprazan stadion 20.minuta pred pocetak a hocemo bolje rezultate.
E moji grobari ja dok sam bio sposoban ja sam na svaku utakmicu isao i putovao 40 kilometara u jednom smeru svke nedelje ili srede a vas mrzi da sednete na bus i da za 10.minuta stignete do stadiona.
Ne zasluzujete da sebe zovete navijac Partizana !!!!

Rajko

pre 5 godina

“Navijacu za Besiktas”-Duško Tosic(kurir).Mislim,izjava Duško Tosic aka Stanija Dobrojevic 
(the shining, 23. avgust 2018 19:23) A ZBOG CEGA DA NAVIJA ZA VAS??STA MU JE TO PARTIZAN DAO A STA BESIKTAS???Evo i ja navijam za Besiktas jer ste najveci licemjeri na svijetu,cim niste prvi kriva vam drzava a uprava vam se zahvaljuje premijeru!Napred Besiktas!!!

Zoran

pre 5 godina

Odbrana Partizana je nivo beogradske zone na čelu sa rukometni golmanom Stojkovicem koji kada da je zalepljen za liniju.

Amaterizam na nivou...

severac

pre 5 godina

Gde su Vagner Lav, Gokan Inler i td, zasto vas Besiktas podcenjuje pa igra sa rezervama?
(Ljubisa livac, 23. avgust 2018 20:27)

Igraju sa trecim timom...

Gipsy

pre 5 godina

Navijaci Salzburga jel ste nervozni?
(Batko pamcenje mu kratko, 23. avgust 2018 19:40)

Opet nisi na stadionu.Tastatura navijac.Da li si ikada bio da gledas fudbal, kosarku Partizana.Nije valjda da te roditelji ne pustaju.Da gledas tvoje kako SUTAJU loptu a mozda neki gol padne iz OPSAJDA

zoks

pre 5 godina

Stojkovic ,kao i uvek, stoji na liniji gola i posmatra umesto da je svaka lopta u petercu njegova.O polozaju odbrane bez lopte bolje da ne komentarisem.

Pedja

pre 5 godina

Nije problem sto je Besiktas jak, nego sto je Partizan slab. Padali su na JNA mnogo veci timovi ali druga su to vremena bila.
(Denko, 23. avgust 2018 20:19)
Koji? Kada?

the shining

pre 5 godina

Moj Miletiću vraćaj se još večeras za Loznicu.Ima neki prevoz sigurno.Mozda “Banbus” vozi i noću.Sutra na posao vencanice da prodaješ.Dosta je bilo,...

STRUČNI KROMANJONAC

pre 5 godina

Ja mislim da je ova pesma kamion šestoton na RTS 1 u 20:28 u izvedbi glumaca pred zabezeknutom publikom neka provokacija.

Cxe

pre 5 godina

Hehe, UEFA smatra da je Ratko Mladić rasizam. A 'svaki Turčin zna, svaka bula zna da je Obilić, srpski sin, zaklao Murata' nije rasizam? :)

Mislim, hoću da kažem da je ovo za Ratka njihovo iživljavanje.

nadam se da username nije zauzet

pre 5 godina

Želim vam sve ono što ste vi želeli Zvezdi u utorak pa puta 20 !! Srećno Bešiktašu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 19:25)

Pih, Nolane, sad me razočara...
Ja sam iskreno navijao za vas, gde ću navijati protiv domaćeg kluba, ma koliki rivali bili? I verovao ili ne, mislim da je većina grobara delila moje mišljenje, druga stvar što su glasniji bili ovi ratnici za tastaturama. Nažalost, bojim se da i ti spadaš među te ratnike...

sremac

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem da pred utakmicu zalivaju travu?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (banezi, 23. avgust 2018 20:18)

Da malo bolje pratis fudbal znao bi da to npr radi jedna Barselona da bi lopta bolje klizala, e sad posto mi nismo Barselona a narocito ne tehnicari, ne vidim svrhu zalevanja pre tekme.

my way

pre 5 godina

Ајој, црни Стојковићу, па овакав лаган центаршут се на 2 метра од гол линије једе за доручак у сеоским лигама.

pivke

pre 5 godina

Da li ce ikada srpska skola golmana izbaciti golmana koji nije linijas. Nijedan nas golman ne ume da izleti, da se makne sa linije da uhvati/izboksuje loptu koja pada unutar peterca.
Stojkovicu vec nekoliko centarsuteva padaju u peterac, on se ne pomera sa linije. Takvi su nam I ostali golmani

Bela vrana

pre 5 godina

Bek Miletic. Decko ti si za Teleoptik u najboljem slucaju. Pa bre petlic da mi se onako brani od centarsuta izveo bih ga napolje odmah.

Rocker

pre 5 godina

Niti ce Besiktas da se naigra ovde niti se Salcburg naigrao na Marakani, i to se jedva spasao poraza na praznoj Mari.

Toliki respect dolazi samo od klinaca ja verujem... Cemu bre ?! Alo...ovde je nase !!!

Ajmo ! Izbacujte ovo !

ans

pre 5 godina

Kakav sastav Bešiktaša, ovo je tim za Ligu Šampiona lagano. Ali, šta je tu je, samo jako momci, ostavite srce na teren i srećno vam bilo.
Partizane nikad se ne predaj!
(scarlxrd, 23. avgust 2018 19:23)

Jos nije pocelo vi placete. Cuj tim za LS hahahah

Cubaka

pre 5 godina

Pozdrav iz Panonske ravnice.
(Slaninar, 23. avgust 2018 19:21)

Svaka cast na komentaru, svi znaju sta su radili sa Toletom ali malo njih to otvoreno kaze, jos jednom svaka cast.

nista o nicemu

pre 5 godina

Bato ti si trebao odavno da napustis ovaj sajt,ne secas se onog obecanja protiv Steaue 2015. kada si rekao da ako Partizan prodje dalje palis sa sajta,vidi se da si moralan
(xxx, 23. avgust 2018 19:36)

Jel? A ti nisi? Ista prica, aj paljba.

Kočo

pre 5 godina

@Tosic je u tom klubu zaradio nekoliko miliona evra i logicno je da navija za one,koji su mu omogucili lagodan zivot do kraja zivota...mada,koju zenu ima,ne bi me zacudilo da posle kraja karijere mora nesto da radi.To je jedna strana medalje i nema niceg spornog ali vise od polovine Srbije ce takodje navijati za Besiktas i to samo zahvaljujuci vecini navijaca partizana,tastatura grobarima ili svojim komsijama,koji su silno zeleli Zvezdine poraze i time iziritirali zvezdase,tako da ni tu nema niceg spornog.Ako ti navijas protiv naseg najveceg kluba,ne ocekuj da ce njegova vecina navijati za tebe protiv bilo koga.
(Najrealnije, 23. avgust 2018 20:01)

Jao, mice male jadne šašave... :(
Kad te čovjek ovako čita, pomislio bi da je navijanje za rivalovog protivnika ekskluzivni patent grobara. Vama, naravno, nikad nije palo na pamet, do prije par godina, da navijate za klub koji igra protiv partizana. Pa, vi stavljate svoj klub ispred reprezentacije, a da nećete navijati za partizanove protivnike, saberite se. Sjećam se, prije 20 godina, vaša legenda, a danas UEFA-ina, Dejan Stanković, nije se libio da se naruga navijačima partizana igrajući za Lacio. Nemojte samo vi o ostrašćenosti, kada jedan vaš "zvaničnik" poput Stankovića ne krije ostrašćenost, mogu misliti kakva ste nevinašca vi zvezdasrbi sa severa.

Gipsy

pre 5 godina

Jao, mice male jadne šašave... :( 
Kad te čovjek ovako čita, pomislio bi da je navijanje za rivalovog protivnika ekskluzivni patent grobara. Vama, naravno, nikad nije palo na pamet, do prije par godina, da navijate za klub koji igra protiv partizana. Pa, vi stavljate svoj klub ispred reprezentacije, a da nećete navijati za partizanove protivnike, saberite se. Sjećam se, prije 20 godina, vaša legenda, a danas UEFA-ina, Dejan Stanković, nije se libio da se naruga navijačima partizana igrajući za Lacio. Nemojte samo vi o ostrašćenosti, kada jedan vaš "zvaničnik" poput Stankovića ne krije ostrašćenost, mogu misliti kakva ste nevinašca vi zvezdasrbi sa severa.
(Kočo, 23. avgust 2018 20:20

A sta je trebalo da radi.Da se nebraduje posle podtignutog gola.Mozda nije trebalo da igra

ultrasrbin

pre 5 godina

Umesto NG Miletica bilo ko, a umesto Markovica NR Miletic.
Na desnu stranu bilo ko, ali samo da ne igraju Markovic i NG Miletic, a bio bih srecan i Kosovic, jankovic da ne pocinju.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Partizai prima jako glup gol. Naš doskorašnji reprezentativni golman prima smešan gol kroz noge. Toliko o tome da je Vlada naš najbolji golman...

sendvic

pre 5 godina

Navijaću za Bešiktaš jer za Partizan posle one lakrdije u finalu kupa pre par godina protiv moje Voše jednostavno ne mogu. Ne mogu da navijam za Partizan posle svih godina muljanja pod Tomislavom Karadžićem, posle svih otimačina, konstantne podrške države na štetu drugih klubova, poklanjanja Zemunela, uzimanja od penzionera da bi se platio bomba Suma... ne mogu da navijam zbog bahatosti, predsednika drugih klubovakoji sede u upravi JSD, osionosti, zakulisnih radnji, korišćenja države kao bankomata. Ni partizanove komšije nisu mnogo bolje ali u odnosu na Partizan su suvo zlato. 

Pozdrav iz Panonske ravnice.
(Slaninar, 23. avgust 2018 19:21)


PARTIZAN JE POKRADEN NA TOM MECU!!! VOJVODINA JE JEDINI GOL DALA GOL IZ OFSAJDA!!!!!!!!!!!!!!!
DOKLE VISE PROPAGANDA?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!?

Admiral

pre 5 godina

Auu Beogradjani sram vas bilo,sever sablasno prazan,jug polu prazan,istok i zapad solidno ali u odnosu na broj stanovnika poseta sramotna! Verovatno je i polovina ovih sto su dosli iz unutrasnjosti

Profesionalac

pre 5 godina

Nema prenosa na rts-u!!! A imaju obraza da kukaju za pretplatu mesecnu! U drzavi gde vecina radi za 25000 rsd mesecno I to jedan clan u domacinstvu je zaposlen, moras da platis kablovsku plus sport packet od 3500 rsd mesecno plus rts pretplatu od 150 rsd, da bi gledao domace klubove kada igraju evropska takmicenja?!?! Cak oni koji plate ne znaci da ce gledati jer se pojedini sportski kanali razlikuju od operatera do operatera! Sramota! Jos ce direktor rts-a da postane konsultant za sustinu praznine, razumac u sve I svasta, Dr demartologije...tad cemo verovatno gledati portrete ovih koji nas kao vode NAPRED 24 sata na Dan!

Najrealnije

pre 5 godina

“Navijacu za Besiktas”-Duško Tosic(kurir).Mislim,izjava Duško Tosic aka Stanija Dobrojevic
(the shining, 23. avgust 2018 19:23)

Tosic je u tom klubu zaradio nekoliko miliona evra i logicno je da navija za one,koji su mu omogucili lagodan zivot do kraja zivota...mada,koju zenu ima,ne bi me zacudilo da posle kraja karijere mora nesto da radi.To je jedna strana medalje i nema niceg spornog ali vise od polovine Srbije ce takodje navijati za Besiktas i to samo zahvaljujuci vecini navijaca partizana,tastatura grobarima ili svojim komsijama,koji su silno zeleli Zvezdine poraze i time iziritirali zvezdase,tako da ni tu nema niceg spornog.Ako ti navijas protiv naseg najveceg kluba,ne ocekuj da ce njegova vecina navijati za tebe protiv bilo koga.

Никола

pre 5 godina

Да ли ће црно бело државно мезимче (вечити љубимац свих режима) оправдати сву лову коју је добило из државног банкомата за разне Суме, отпремнине за Ђукића, томпусе за Вучелу...

Што се мене тиче био бих најсрећнији да изгубе и једни и други.

Slaninar

pre 5 godina

Navijaću za Bešiktaš jer za Partizan posle one lakrdije u finalu kupa pre par godina protiv moje Voše jednostavno ne mogu. Ne mogu da navijam za Partizan posle svih godina muljanja pod Tomislavom Karadžićem, posle svih otimačina, konstantne podrške države na štetu drugih klubova, poklanjanja Zemunela, uzimanja od penzionera da bi se platio bomba Suma... ne mogu da navijam zbog bahatosti, predsednika drugih klubovakoji sede u upravi JSD, osionosti, zakulisnih radnji, korišćenja države kao bankomata. Ni partizanove komšije nisu mnogo bolje ali u odnosu na Partizan su suvo zlato.

Pozdrav iz Panonske ravnice.

Dušan Duks

pre 5 godina

Želim vam sve ono što ste vi želeli Zvezdi u utorak pa puta 20 !! Srećno Bešiktašu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 19:25)


Bato ti si trebao odavno da napustis ovaj sajt,ne secas se onog obecanja protiv Steaue 2015. kada si rekao da ako Partizan prodje dalje palis sa sajta,vidi se da si moralan

anica

pre 5 godina

Secam se kad je Zvezda igrala protiv Fenera i Galatasaraja kako su zdusno navijali za Turke, ipak ima normalnih Partizanovca zbog njih a ne onih koji se cude Turskoj reci Delija a mlate baklavu i tulumbe zelim da pobedi tim iz moje zemlje. Kakav je to soj ljudi, kakav je to mentalni sklop sto tera na takvu mrznju i netrpeljivost.

scarlxrd

pre 5 godina

Kakav sastav Bešiktaša, ovo je tim za Ligu Šampiona lagano. Ali, šta je tu je, samo jako momci, ostavite srce na teren i srećno vam bilo.
Partizane nikad se ne predaj!

the shining

pre 5 godina

#12-Danas sam ostavio 3 komentara.Za Djokovica,Radonjica i sad za moj Partizan.Druga je stvar sto ti pišeš ceo dan komentare na moj nik.To je tvoj problem.I otkud samo moje komentare primes?Ostavljaju ovde ljudi po 5 komentara na jednu temu pa im ne ostavljaš svoju”kritiku”.Ja samo komentarisem velike teme,maksimalno 1,a Partizan jeste to,..

trn u oku

pre 5 godina

Šta god uradio, Partizanu je ovde imperativ da ne primi gol. Zato smatram da je odlična odluka Batice da krene bez Sume i Ožegovića.

scarlxrd

pre 5 godina

Kakav sastav Bešiktaša, ovo je tim za Ligu Šampiona lagano. Ali, šta je tu je, samo jako momci, ostavite srce na teren i srećno vam bilo.
Partizane nikad se ne predaj!

Slaninar

pre 5 godina

Navijaću za Bešiktaš jer za Partizan posle one lakrdije u finalu kupa pre par godina protiv moje Voše jednostavno ne mogu. Ne mogu da navijam za Partizan posle svih godina muljanja pod Tomislavom Karadžićem, posle svih otimačina, konstantne podrške države na štetu drugih klubova, poklanjanja Zemunela, uzimanja od penzionera da bi se platio bomba Suma... ne mogu da navijam zbog bahatosti, predsednika drugih klubovakoji sede u upravi JSD, osionosti, zakulisnih radnji, korišćenja države kao bankomata. Ni partizanove komšije nisu mnogo bolje ali u odnosu na Partizan su suvo zlato.

Pozdrav iz Panonske ravnice.

Profesionalac

pre 5 godina

Nema prenosa na rts-u!!! A imaju obraza da kukaju za pretplatu mesecnu! U drzavi gde vecina radi za 25000 rsd mesecno I to jedan clan u domacinstvu je zaposlen, moras da platis kablovsku plus sport packet od 3500 rsd mesecno plus rts pretplatu od 150 rsd, da bi gledao domace klubove kada igraju evropska takmicenja?!?! Cak oni koji plate ne znaci da ce gledati jer se pojedini sportski kanali razlikuju od operatera do operatera! Sramota! Jos ce direktor rts-a da postane konsultant za sustinu praznine, razumac u sve I svasta, Dr demartologije...tad cemo verovatno gledati portrete ovih koji nas kao vode NAPRED 24 sata na Dan!

Gile

pre 5 godina

Samo da odgovorim NEKIM Zvezdašima ovde: Olimpija, Celtic???? O čemu vi ljudi pričate? Hvalite se kako ste izbacili neke timove koji sada pobeđuju timove koji su SLABIJI OD VAŠEG?!?! Kakav bre Celtic? Kad je Celtic uradio nešto u Evropi? Pobedio Barcelonu pre 10 godina i to je to! O Olimpiji je glupo i pričati.

Salzburg je ozbiljna ekipa zbog organizacije kluba i zbog iskustva igrača. U Beogradu nisu pokazali NIŠTA što može da ukaže da će biti favoriti u revanšu. Pustite vi Partizan i Sudvu i koga već... ako vaša Zvezda bude igrala kako je ove sezone pokazala da može lagano ulazite u LŠ. Na to se fokusirajte.

Što se Beškiktaša tiče - pogledajte samo igrače koji igraju za njih, rezultat u LŠ prošle godine... Nema potrebe da poredimo vaš Salzburg i ovaj Bešiktaš. Više je nego jasno gde ima više kvaliteta, iskustva, igrača sa titulama prvaka Španije, Portugalije, Lige Šampiona, Copa America, vicešampiona sveta.... I nemojte da provocirate nego budite presrećni što vas je Bog pogledao što se tiče žreba ove sezone.

Ne verujem da mi možemo da prođemo Turke (mada ako bude isti sudija možda i imamo šanse ;) ), ali vi imate šansu decenije. Neće biti tragedija ako je propustite, ali će biti velika šteta.

Dundo Maroje

pre 5 godina

Otkad ste vi srpski tim?
(JSD croatia, 23. avgust 2018 23:10)

A sad fino da te pitam kao zvezdas zvezdasa, koji je razlog da ih prozivas na njihovim vestima?
Ne volis Partizan? Mislis da su Hrvati? Druze niko te ne tera da citas o njima.
Da li je moguce da ste (a mislim i na delije i na grobare) toliko isfrustrirani i iskompleksirani da ostavljate ovakve komentare ne shvatajuci koliko unizavate sebe time a ne protivnicki klub i navijace?!

Marko Nikolic

pre 5 godina

Želim vam sve ono što ste vi želeli Zvezdi u utorak pa puta 20 !! Srećno Bešiktašu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 19:25)

Posto komentarises svaku vest o Partizanu i posto ti je ime vezano za Partizanovu utakmicu, eto ti izgovora da stavis crno beli sal bar na 90 minuta i da napokon nosis boje koje volis.

the shining

pre 5 godina

Moj Miletiću vraćaj se još večeras za Loznicu.Ima neki prevoz sigurno.Mozda “Banbus” vozi i noću.Sutra na posao vencanice da prodaješ.Dosta je bilo,...

marerakarera

pre 5 godina

Moli se Zoran Mirković da postavi čunj na poziciju levog odbrambenog igrača, bio bi daleko produktivniji od Miletića sa brojem 26. Hvala.

P.S igra skroz okej obe naše ekipe idu u Evropu

Nikola

pre 5 godina

Salzburg prosle sezone igrao polufinale LE, a Besiktas ?
(Piksel, 23. avgust 2018 22:25)

Bešiktaš je u LŠ prošao grupnu fazu kao prvoplasirani i ispali su od Bayerna.

спортски уметник

pre 5 godina

Navijaću za Bešiktaš jer za Partizan posle one lakrdije u finalu kupa pre par godina protiv moje Voše jednostavno ne mogu. Ne mogu da navijam za Partizan posle svih godina muljanja pod Tomislavom Karadžićem, posle svih otimačina, konstantne podrške države na štetu drugih klubova, poklanjanja Zemunela, uzimanja od penzionera da bi se platio bomba Suma... ne mogu da navijam zbog bahatosti, predsednika drugih klubovakoji sede u upravi JSD, osionosti, zakulisnih radnji, korišćenja države kao bankomata. Ni partizanove komšije nisu mnogo bolje ali u odnosu na Partizan su suvo zlato. 

Pozdrav iz Panonske ravnice.
(Slaninar, 23. avgust 2018 19:21)

Оне лакрдије која је каснила више од пола сата јер се некима тако дунуло? Или оне лакрдије где тим из Новог Сада даје гол након очигледног офсајда? А можда и оне лакрдије у којој Бата кан-кан и ћелавци са трибине одлучују о томе да ли ће се меч наставити или не? А знамо да су комшије ваше злато, па ћете због тога опет да их пустите, је ли?

Duka

pre 5 godina

Neverovatan izvestaj sa utakmice Partizana na Sportskom Dnevniku RTS1 , kao treca vest posle paraatleticara i veslaca posle tek zavrsene utakmice Partizan - Besiktas koju RTS nije prenosio: 
"mnogo jaca ekipa Besiktasa, kontrolisali su mec od pocetka, dodavali ili smanjivali pritisak kako je njima odgovaralo a igraci Partizana iako su dali sve od sebe ipak nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gostujuceg golmana , Besiktas se u Istambul vraca sa izuzetno povoljnim rezultatom".
(sta reci, 23. avgust 2018 23:45)

Šta ti tu nije jasno, potpuno ne pristrasan i realan komentar. Prošlo je vreme Miloševića i Tadića kad ste vi bili apsolutni vladari srpskog sporta uz pomoć države.

pivke

pre 5 godina

Da li ce ikada srpska skola golmana izbaciti golmana koji nije linijas. Nijedan nas golman ne ume da izleti, da se makne sa linije da uhvati/izboksuje loptu koja pada unutar peterca.
Stojkovicu vec nekoliko centarsuteva padaju u peterac, on se ne pomera sa linije. Takvi su nam I ostali golmani

nadam se da username nije zauzet

pre 5 godina

Želim vam sve ono što ste vi želeli Zvezdi u utorak pa puta 20 !! Srećno Bešiktašu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 19:25)

Pih, Nolane, sad me razočara...
Ja sam iskreno navijao za vas, gde ću navijati protiv domaćeg kluba, ma koliki rivali bili? I verovao ili ne, mislim da je većina grobara delila moje mišljenje, druga stvar što su glasniji bili ovi ratnici za tastaturama. Nažalost, bojim se da i ti spadaš među te ratnike...

Southpaw

pre 5 godina

Za sve grobare koji omalovazavaju Zvezdine rezultate iz kvalifikacija za LS:
- Suduva-Seltik 1:1 FT
- Olimpija-Trnava 0:2 85. min.
Pratite svoj klub i ne lupajte.
Toliko.

aca

pre 5 godina

To sto Besiktas nije jos uvek u takmicarskoj formi(videlo se i protiv Lask-a) ne umanjuje uspeh komsija sa JNA.Svaki rezultat sem poraza je dobar i aktivan.Srecno komsijama u revansu.Za nas realno los fudbal svaki bod u UEFA takmicenjima, znaci.

Bela vrana

pre 5 godina

Salzburg prosle sezone igrao polufinale LE, a Besiktas ?
(Piksel, 23. avgust 2018 22:25) Bio prvi u grupi LS sa Portom, Monakom i Red Bull Lajpcigom. Ispao od Bajerna.

Ajmo crno beli

pre 5 godina

Igras protiv Besiktasa i igras da das gol ,igras fudbal..to je poenta,ako su bolji , ispasces...
A ne kao zvezda i Klark Kent , cim dodje iole jaci protivnik , to bunkercina,izbijanje lopte na centarfora , samo gol da se ne primi a u napadu sta bude...napravili od coveka Murinja a on sa preskupom ekipom igra ziheraski fudbal kao nekada Javor pod Curcicevom komandom...

LondonCalling

pre 5 godina

Ajde vise ne folirajte se ni jedni ni drugi...
Otkako se Juga raspala, nema vise Dinama ni Hajduka, tako da su ostali samo Partizan i Zvezda kao rivali. Ako se pre toga Grobari i Cigani nisu voleli, od tada su poceli lagano da se mrze. To sada pomalo poprima zabrinjavajuci stepen kod jednog ekstremnog dela zaludjenika (citaj morona), pa im je ta mrznja poprilicno postala patoloska.
Tako da ta vasa prepucavanja tipa "kako mogu Cigani da navijaju za Turke, Hrvate ili Siptare kada igraju protiv Partizana" ili obrnuto "kako se Grobari usudjuju da navijaju za "vekovne srpske neprijatelje" kada igraju protiv Zvezde (stuba Srbstva - LOL)"..
Ja nikad necu navijati za cigane, cak sta vise, uvek mi je drago kada izgube (protiv koga god da igraju), ali nikad ne mogu da navijam za hrvate, turke...samo cu navijati da Zvezda "pukne"...bez da me zanima ko je sa druge strane :D
Iskreno, ja ne mrzim Zvezdu...samo je ne volim!
I ja mislim da je to sasvim OK

Podgoricanin

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog.

sta reci

pre 5 godina

Neverovatan izvestaj sa utakmice Partizana na Sportskom Dnevniku RTS1 , kao treca vest posle paraatleticara i veslaca posle tek zavrsene utakmice Partizan - Besiktas koju RTS nije prenosio:
"mnogo jaca ekipa Besiktasa, kontrolisali su mec od pocetka, dodavali ili smanjivali pritisak kako je njima odgovaralo a igraci Partizana iako su dali sve od sebe ipak nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gostujuceg golmana , Besiktas se u Istambul vraca sa izuzetno povoljnim rezultatom".

One night in May

pre 5 godina

Ovo je najbolja utakmica koju je neki srpski tim odigrao ove sezone u evropi...
(shone, 23. avgust 2018 22:25)

U kom sportu???

U fudbalu su i Radnicki i Spartak odigrali bar po dve bolje utakmice, o Zvezdi vec da ne pricamo, sa njom sto se kvaliteta tice uopste niste u istoj kategoriji...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Od 30 komentara 25 is komsiluka. Nadjute zivot! Nikad nisam ostavii komentar na vest o Zvezdi osim cestitke za pobedu u derbiju
(Fin, 23. avgust 2018 20:13)

Slabo ti pratis rad svojih grobara...

ćiril stipsa

pre 5 godina

Ljepse je ovo 1-1 hiljadu puta za vledati nego onaj antifudbal sto ste igrali prekjuce
(Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:39)

Jos je ljepse gledati svoj klub u grupnoj fazi, a ti uzivaj u vasoj kremen-kamen ligi.

матори

pre 5 godina

Звездаш јесам али идемооооо Партизан. Гази Србијо! Ко може за Турке да навија и против Срба?!

Ivan Veljković

pre 5 godina

Realan rezultat po svemu viđenom na ovoj utakmici. Po izuzetno teškom vremenu, sparnom, igrači obe ekipe su odigrali dobru utakmicu, postigli po jedan gol i imali još po nekoliko prilika. Rezultat realan, iznenadio me prijatno Partizan svojom borbom sa jakim rivalom, očito vidi se da Mirković dobro radi, uspeo je da trgne i podigne ekipu koja sa Đukićem nije nikako nalazila ritam i sada je to već sasvim druga slika Partizana naravno. Sa druge strane Bešiktaš je odigrao večeras remi i čini se da je sasvim zadovolajn tim rezultatom, zaista imaju izuzetno kvalitetan sastav, u 2. poluvremenu videlo se da drže stvari pod kontrolom, čuvaju remi i samo povremeno napadaju, i Partizan zaista nije mogao da u tom delu utakmice stvori ni jednu ozbiljniju priliku. U revanšu Bešiktaš je veliki favorit, zaista ima mnogo moćniji sastav od Partizana ali Partizan se neće i ne sme predati, neka hrabro odigra revanš pa šta bude, ionako iovako mora postići gol želi li da se uopšte nada nečemu. Ja jesam zvezdaš, navijam za Zvezdu svim srcem, ali zaista zbog našeg fudbala i zbog našeg koeficijenta u Evropi iskreno želim da moja Zvezda naravno uđe u LŠ a Partizan u LE i to bi zaista bio izuzetan uspeh našeg klupskog fudbala! Nadajmo se tom epilogu!

shone

pre 5 godina

Ovo je najbolja utakmica koju je neki srpski tim odigrao ove sezone u evropi... 
(shone, 23. avgust 2018 22:25) 
Otkad ste vi srpski tim?
(JSD croatia, 23. avgust 2018 23:10)
Svaka čast majstore! Rado bih ti piće platio! Kladio sam se da pametnije nećete moći:):):):) Kralju!

Igor Pg

pre 5 godina

Olimpija i raspali Seltik su merilo??? Ma mora da se salis. Mi smo nadigrali Besiktas, a vas je nadigrao Salzburg. Mi igramo sa Besiktasem 1:1 u BGDu, a vi sa Spartakom iz Trnave. Pa sada ti razmisli.
(Ja, 23. avgust 2018 22:41)

Komentar koji najbolje govori o tome koliko je pogresno i neobjektivno razmisljanje na zalost vecine navijaca Partizana.. Prvo naravno da vi niste nadigrali Besiktas vec odigrali kvalitetan “pata pata” mec sa istim. Drugo, naravno da nas nije nadigrao Salcburg vec da smo mi nadigrali isti, dakle ne igrali “pata pata” kao vi, vec ih nadigrali (ljudi nisu imali jedan sut na gol za 90 min, a nisu ni sami svjesni kako ga nisu primili). Jos jedna doktorska disertacija Milojevica, bez primljenog gola na mecu bez publike, sto mislim da nije se nije dogodilo u zadnjih 100 godina.. Obicno ljudi koji ne poznaju fudbal ili sport uopste najvise vole da komentarisu.. Ovdje se pokusava uporedjivati prosjecna ekipa Besiktasa sa ekipom kakva je Salcburg, odnosno sa ekipom koja je igrala poslednje polufinale kupa uefa i ispala u produzecima, koja je dakle bila na korak od osvajanja istog. Svakome ko bilo sta zna o fudbalu je jasno da je Salcburg trenutno mnogo renomiranija i ozbiljnija ekipa od besiktasa (iako bi nase neznalice rekle aloo Medel, Kvarezma, Pepe..) a to ce vam biti jasno kad za petnaestak dana izadju kvote na osvajaca lige evrope. Naravno da ce Salcburg biti zestoko favorizovan u odnosu na Besiktas. A mi, mi cemo igrati neko drugo takmicenje...

"metar moga sela Amerika cela"

pre 5 godina

S kim god da igraju Partizan i Zvezda, nadju se pacijenti koji takve utakmice okrecu na komparaciju izmedju PArtizana i Zvezde, ko je imao teze rivale, ko je ipak vise pruzio u utakmicama u kojima su oba kluba gubila i ispadala itd, kao da se na svijetu takmice samo Zvezda i Partizan i da je svaka utakmica PArtizana ( Zvezde) u stvari razlog da ograniceni umovi pokrenu prepirke oko uspjesnosti ta dva kluba.

Negativni

pre 5 godina

@negativni
Ne znam koliko pratis fudbal, ali kao neko ko ovu igru prati vec 40 godina i ko je doziveo najvece uspehe Zvezde? mogu to reci da gresis. Poslednje dve godine nas klupski fudbal u Evropi napreduje. Prethodne godine smo imali dva kluba u grupnoj fazi. Ove godine je za sada Zvezda obezbedila barem LE. Radnicki je preskocio jednu prepreku, Spartak dve. Bilo je godina kada su ne racunajuci vecite, svi nasi klubovi ispadali na prvoj stepenici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir)

Dugo pratim fudbal. Prvi put sam bio na evropskoj utakmici Zvezde protiv Arsenala kada je još igrala generacija Pižona i Duleta Savića...
U pravu si za poslednje dve godine, ali to nije plod sistemskog rada već sticaja okolnosti. Šta će biti kada ode Milojević? On je definitivno trener modernih shvatanja i pokušava da uvede disciplinu i organizovanu igru. Da li je, posle njega, lako naći zamenu? Teško. Partizan je, u medjuvremenu, prodao sve što iole vredi još iz podmladka, i ima jako slab tim. Ostali problemi našeg fudbala nisu ni počeli da se rešavaju. Reprezentacija je sramota države. Manji klubovi kubure sa novcem i sa nepoštenim odnosom FSS prema njima. Nije problem jednom u deset godina igrati na proleće u Evropi, problem je napraviti kontinuitet takvog uspeha. A da se radi na tome, ne vidim. Ako Zvezda ispadne od Redbula, biće to samo zbog neadekvatne fizičke spreme i tehničkog neznanja igrača koje se uči još u juniorima.

Papilon

pre 5 godina

Dobar vam onaj Scepanov mali, uklopio se, prvi put kada je zakoracio u sesnaesterac odmah je trazio penal, zna da je potpisao za Penaltizan ali je zaboravio da je ovo evropska utakmica.

York

pre 5 godina

Koji su ovo Srbi što navijaju za Bešiktaš,pa Delije ko nam je ubio brata u Istanbulu,ajde Partizane pobedi.Pozdrav od Zvezdaša.
(Don Corleone, 23. avgust 2018 19:44)

Oni Srbi sto videse kako grobari zdusno i pakosno navijali za svakog Zvezdinog protivnika.

Zeks

pre 5 godina

Djukicevo forsiranje Cirkovica prosle godine kostalo nas je Lige sampiona, a Batino forsiranje beka Miletica verovatno ove godine Lige Evrope.

SchOne

pre 5 godina

(pivke, 23. avgust 2018 20:58)
Većina golmana u poslednje vreme iz srpskih škola fudbala su nižeg rasta . Recimo Ivica Kralj nije bio linijaš zato što je imao visinu a recimo Stojković je nižeg rasta i ima taj neki rukometski stav golmana i razmišljanje učen je da jedan na jedan uvek izlazi kao pobednik. Treneri golmana se okreću radu sa golmanom gde vide da može da postigne zavidne rezultate e sada što jednom u 10 god. se desi Bufon mada to je Parmina škola golmana a oni su poznati po dobroj školi golmana to je retkost da budeš kompletan kao i fudbaler na bilo kojoj poziciji. Uzmimo recimo ovog malog miletića dečko je brz ,prodoran ali teške rupe ostavlja u odbrani kao i nedovoljno dobro se pozicionira tačnije malo je pogubljen na terenu razlog je očigledan želeo je da bude ili napadač ili krilo a završio na beka i čovek je totalno promašen za tu poziciju

DD

pre 5 godina

Sad vam.je valjda jasnije sto.Salcburg vredi duplo vise od Besiktassa, a zvezda od Partizana.To je tako sada, rezultat, forma.

Uostalom,, zna se ko igra kvalifikacije za LS a ko.za LE.

Ponadali ste se, veceras, znam....

I Trnava se nadala isto.

Ivan

pre 5 godina

Evo kao zvezdas da ocenim desavanja na utakmici sa neutralne strane. Partizan je vrlo dobro odradio ovih 75 minuta do sada. Mislim sam da ce imati velikih problema kada su odmah primili onaj izjednacujuci gol. Sa ovim besiktasem bi imali sanse i u revansu, ali nazalost, verovatno ce u drugom mecu igrati Negredo, Lens, i Babel, tako da ce sa njima ti biti skoro duplo boljih prvih 11 od ovih danasnjih.

dejan

pre 5 godina

Nisam dugo gledao utakmicu Partizana. Inace Zvezdas sam. Naravno da navijam za nase klubove - sve drugo su sizofrenja cepanja u nasem drustvu.

Sta sam video:
Vredi onaj Gomes jedino!
Odbrana je cisti KRS! Ono lici na Zvezdu pre Milojevica.

Ja bih odmah promenio taktiku na 3-5-2. Onakve bekove ti netrebaju! popunis bolje sa igracima sredine i jednim spicom pa sta bude.

Zvezda ima tri puta bolje igrace i trenere od partizana trenutno.
Bez ljutnje!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Grobari su otvoreno navijali za Salzburg i Spartak a i za svaki tim prethodni, a sad spinuju o patriotizmu i slicno pa oni su za svaki turski tim navijali u kosarci protiv Zvezde...

P76-ers

pre 5 godina

Raduje povećanje broja normalnih komšija sa obe strane...

Ovi nenormalni ne popuštaju, ali polako gube bitku...

Ako nastavimo ovim tempom, nadam se da ćemo ih uskoro isterati i sa stadiona...

Napred Srbi

my way

pre 5 godina

Ајој, црни Стојковићу, па овакав лаган центаршут се на 2 метра од гол линије једе за доручак у сеоским лигама.

Dag Kristi

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog.
(Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:11)

Jel to ona liga, na kojoj je prošle godine pao jedan gol za celo kolo?

York

pre 5 godina

Koliko se ja secam grobari onako otvoreno navijase za svaki turski tim u kosarci protiv Zvezde sve dalje price o nekom patriotizmu su smesne...Svako zna za koga navijaju ove "patriote"

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Ne pisite gluposti.besiktas je za salcburg real..ove godine imate srece aa zrebom..iskoristite to..ako ne onda ce te se nacekati ls
(Ffm, 23. avgust 2018 22:09)

I Lask isto ... ;-)

Admiral

pre 5 godina

Auu Beogradjani sram vas bilo,sever sablasno prazan,jug polu prazan,istok i zapad solidno ali u odnosu na broj stanovnika poseta sramotna! Verovatno je i polovina ovih sto su dosli iz unutrasnjosti

POPE

pre 5 godina

Cestitke komsijama na hrabroj igri.Ali mislim da je ovo kraj jer ce Besiktas u revansu biti puno jaci.A mislim da je kraj i za moju Zvezdu.Ali sportski je nadati se.Srecno i jednima i drugima.

Pedja

pre 5 godina

Druže, Turci su ubili našeg pre koju godinu u Istanbulu, možeš li još jednom molim te da ponoviš za koga navijaš? oprostićemo ti ovaj momenat ludila...
(šoki, 23. avgust 2018 21:33)
Ivkovica su ubili navijaci Galatasaraja a ne Besiktasa. Cak sta vise, Besiktas i njegovi navijaci su osudili javno taj zlocin. Kakva je to glupost da sve Turke nazivas ubicama zbog nekoliko idiota? Jesi i ti ucestvovao u ubistvu Tatona ili je to delo pojedinih navijaca Partizana koji su istovremeno na zalost Srbi?

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Koji su ovo Srbi što navijaju za Bešiktaš,pa Delije ko nam je ubio brata u Istanbulu,ajde Partizane pobedi.Pozdrav od Zvezdaša.
(Don Corleone, 23. avgust 2018 19:44

Ajde ne spinuj svako ima prava da navija za Besiktas kao sto vi grobari navijate za svaki tim protiv Zvezde u svakom sportu.

Zoran

pre 5 godina

Odbrana Partizana je nivo beogradske zone na čelu sa rukometni golmanom Stojkovicem koji kada da je zalepljen za liniju.

Amaterizam na nivou...

Bane

pre 5 godina

@ Somika CZV
Pa ono , jaka je to ekipa onda ako mu u drugom timu igraju Kvarezma, Pepe, Adrijano, Medel.. A da, jaci je Salcburg sa nekim Daburom ili Arsenalov najjaci sastav u poslednjih par godina sto bi neki rekli u kome je kapiten Ivobi.. Ne lupaj leba ti, nego gledaj ti kako da uvaljate onim Austrijancima gol, za nas ne brini. Da su nam toliko para dali kao vama, veceras bi bila laganica, ovaj Partizan je bar igrao borbeno, ne kao neki..

JSD croatia

pre 5 godina

Ovo je najbolja utakmica koju je neki srpski tim odigrao ove sezone u evropi...
(shone, 23. avgust 2018 22:25)
Otkad ste vi srpski tim?

Bela vrana

pre 5 godina

Bek Miletic. Decko ti si za Teleoptik u najboljem slucaju. Pa bre petlic da mi se onako brani od centarsuta izveo bih ga napolje odmah.

Uprava napolje

pre 5 godina

Batica sa ovakvim sastavom odigra protiv ovakvog Bešiktaša 1:1. Ekipa pre njegovog dolaska totalno zapuštena, nespremna. Bez centarfora poput Klea ili Đurđevića, bez kreatora poput Moreire, bez krila poput Živkovića, Leonarda ili Oumarua, bez zadnjeg veznog poput Evertona, s verovatno najslabijim bekovskim parom u svojoj istoriji, s tinejdžerom na stoperu. Bez ijednog igrača koji pravi razliku.

Kako vas u upravi nije sramota?

Nikola MNE

pre 5 godina

Miletic sa kosom dibidus,ne vrijedi ga ni komentarisati.Valijente dobar.Markovic mali cini se da jos nije za ozbiljan fudbal.Celavi Miletic dobar,cvrst,muski igra.Kosovic,Zdjelar nisu ni za ispred zgrade.Pantic kako kad,nije dobar ali nije ni los.Steta za Jankovica jer se vidjelo sa mu se bas igralo a od Ivanovica sam daleko vise ocekivao.Zakaric i Rikardo najbolji.Sve u svemu fali nam lijevi bek,stoper i dva dobra vezna igraca jer nas je prosli derbi tu na sredinu CZ pomela.U Istanbulu ocekujem cudo kao npr da Suma da dva gola :)) Sportski pozdrav.

očigledno

pre 5 godina

Ovaj Jankovic je fenomen, ocigledno je igrao sa povredom, ali ga to nije sprecilo da padne 15 puta bez kontakta. Da se razumemo, navijam za Partizan protiv turaka...

budziga

pre 5 godina

Olimpija i raspali Seltik su merilo??? Ma mora da se salis. Mi smo nadigrali Besiktas, a vas je nadigrao Salzburg. Mi igramo sa Besiktasem 1:1 u BGDu, a vi sa Spartakom iz Trnave. Pa sada ti razmisli.
(Ja, 23. avgust 2018 22:41)

A mi LE jos odavno imamo u dzepu, dok si vi i dalje borite za istu sa ovim amaterskim timovima

Dzontra Volta

pre 5 godina

Bravo momci,bravo ! Jedan loš minut pokvari ostalih 93 odličnih.Odavno nisu bolje odigrali.Samo hrabro u Turskoj pokažite zube kao večeras i boli me briga pa makar 5-0 izgubili ! Volim Partizan !!!

Vladimir

pre 5 godina

@negativni
Ne znam koliko pratis fudbal, ali kao neko ko ovu igru prati vec 40 godina i ko je doziveo najvece uspehe Zvezde? mogu to reci da gresis. Poslednje dve godine nas klupski fudbal u Evropi napreduje. Prethodne godine smo imali dva kluba u grupnoj fazi. Ove godine je za sada Zvezda obezbedila barem LE. Radnicki je preskocio jednu prepreku, Spartak dve. Bilo je godina kada su ne racunajuci vecite, svi nasi klubovi ispadali na prvoj stepenici.

Marko

pre 5 godina

Sramota da rts ne prenosi utakmice ne mogu da verujem bruka jedna!!!!! Zar je Selo gori vaznije od ovoga? Zemljo otvori se da ne gledam ovu propast.

o inteligenciji u niku!

pre 5 godina

@ Bolje je 1:1 nego 0:0 na domaćem terenu, je l' tako grobari ??!
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 22:33)

Prošle nedelje si tvrdio da je 1:1 kod kuće bolje od pobede 2:1 u gostima. Ti to onako bez razmišljanja. Što da zamaraš deficitarne organe.

Darko

pre 5 godina

Koliko god bio los rezultat kuci 1-1. Ja sam zadovoljan.Daleko manji budzet, a egal tekma. Imamo sanse samo da bude zelje i sve ce biti ok.

šoki

pre 5 godina

Želim vam sve ono što ste vi želeli Zvezdi u utorak pa puta 20 !! Srećno Bešiktašu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 19:25)

Druže, Turci su ubili našeg pre koju godinu u Istanbulu, možeš li još jednom molim te da ponoviš za koga navijaš? oprostićemo ti ovaj momenat ludila...

kadinjaca ipak pala

pre 5 godina

Videla se i veceras snaga Spartaka iz Trnave i koga je nasa Zvezda izbacila! Ispicemo Red Bull u sredu, koji ce nam dati krila za Ligu Sampiona!!! Jel vam krivo?

analiza

pre 5 godina

"Tosic je u tom klubu zaradio nekoliko miliona evra i logicno je da navija za one,koji su mu omogucili lagodan zivot do kraja zivota...To je jedna strana medalje i nema niceg spornog ali vise od polovine Srbije ce takodje navijati za Besiktas i to samo zahvaljujuci vecini navijaca partizana,tastatura grobarima ili svojim komsijama,koji su silno zeleli Zvezdine poraze i time iziritirali zvezdase,tako da ni tu nema niceg spornog.Ako ti navijas protiv naseg najveceg kluba,ne ocekuj da ce njegova vecina navijati za tebe protiv bilo koga."
(Najrealnije)
Da se ne zezamo,"bas" je to razlog zasto ce vecina navijaca CZ navijati za Turke.Ja se recimo,secam,utakmice Par -Barsa u kosarci,kada je Barsa tukla sve redom i kada je izgubila prvi mec u LS protiv Par te sezone- i covek se javlja u emisiju Tegija i sav besan,zajapuren,dokazuje da JESTE bio kos,tj da je Par trebao da izgubi.Takodje se secam pobede Par protv Fenera u Istambulu kada nas je "Zeljko pustio" i kada je Zoca zvao telefonom "visoki" predstavnik i navijac CZ da pita da li nas je pustio.
Tako da se ne lazemo,navijaci CZ ce navijati vecinom i za crnog djavola,samo neka Par izgubi(a vazi i obrnuto).Da,secam se i komentara pred mec sa Skendernegom,sa Skendrijom-vazda prijateljskim klubovima i narodima-gde se takodje navijalo protiv Par.I,niste ponizili Par time sto mu ime pisete malim slovom,vec sebe.Ja recimo ne navijam za CZ protiv Salc,ali mi nije ni zao ako CZ ispadne.

Гиле

pre 5 godina

Има Бешикташ имена. Али нико млађи од 32 године. Са Закарићем најзад Партизан потрефио куповину. Желим успех Партизану.

partizan

pre 5 godina

Ovo je najbolja utakmica koju je neki srpski tim odigrao ove sezone u evropi...
(shone, 23. avgust 2018 22:25)
realnost u grobara uvek jaca strana.mislim to su navijaci koji misle da im je klub bitan
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (eh, 23. avgust 2018 22:33)
A jos gore od toga su navijaci Zvezde koji jos misle da je im je klub veliki

Ipak malo objektivnosti...

pre 5 godina

P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd...
(Danac, 23. avgust 2018 21:33)

Jeste, ali za LS od pre 5 godina, kad su Pepe i Kvarezma imali po 30, Adriano i Gonul po 28, Medel 26 - ovako u ovim godinama na Bosforu naplaćuju ime pred kraj karijere. A po imenima bi i Figo, Zamorano, Zidan, Del Piero, Stam takođe mogli da igraju LS, samo ih malo stisle godine.
A da im ove večeri nedostaju Negredo, Babel, Lens, onaj Meksikanac što su ga doveli skoro, a Vagner Lav sedi na klupi - i to je činjenica!

moje ime

pre 5 godina

Није смак света, али Партизан ће морати много боље у Истанбулу. Желим све најбоље и Партизану и Звезди следеће недеље.

Спортски поздрав.

Igor Grobar

pre 5 godina

Crno beli su se veceras borili protiv ekipe Besihtasa maksimalno ali na igracima fali snage, bitno je da Partizan nije izgubijo veceras. Napred Partizan.

Ivan

pre 5 godina

objektivni komentator sa Arene:

77 min, i da vidimo da li je bilo ofsajda, pa nisam baš siguran....a noga 1m u ofsajdu, bruka.Gadi mi se ova MTS državna TV Arena sport
(BMX, 23. avgust 2018 22:28)

TV Arenasport nije samo srpska televizija, a najmanje je onako kako si rekao "MTS državna televizija", pritom si mislio na državu Srbiju naravno, što apsolutno ne stoji, naprotiv TV Arenasport je regionalna televizija i svaka novinarska sekcija svake ex yu državice na toj televiziji naravno najviše prenosi utakmice timova iz svoje državice, to je logično jelte i onda naravno da su ti novinari malčice pristrasni i navijaju za ekipu iz svoje državice. U srpskoj sekciji TV Arenasport utakmice Partizana prenose komentatori koji su naravno osvedočeni partizanovci a utakmice Zvezde prenose zvezdaši naravno.

P76-ers

pre 5 godina

Drage komšije, vama turski klubovi leže kao nama nemački.

Pre neku godinu jedan Fener ste zgazili koji je prošao zahvaljujući sudijama...

Uz pošteno suđenje vi idete dalje u LE...

Ajmo Srbi...

bole

pre 5 godina

Učinak levog beka Miletića u prvom poluvremenu :
- nije zatvorio centaršut kod gola
- tuko glavom, Stojke jedva odbranio
- nabo glavom Pantića, intrvenisala lekarska ekipa

Bravo majstore!

Ja

pre 5 godina

Za sve grobare koji omalovazavaju Zvezdine rezultate iz kvalifikacija za LS:
- Suduva-Seltik 1:1 FT
- Olimpija-Trnava 0:2 85. min.
Pratite svoj klub i ne lupajte.
Toliko.
(Southpaw, 23. avgust 2018 22:17)

Dodjes na vest o Partizanu da napises "Pratite svoj klub"?

Olimpija i raspali Seltik su merilo??? Ma mora da se salis. Mi smo nadigrali Besiktas, a vas je nadigrao Salzburg. Mi igramo sa Besiktasem 1:1 u BGDu, a vi sa Spartakom iz Trnave. Pa sada ti razmisli.

mora bolje

pre 5 godina

Miletic levi bek nije za Partizan. 2 sezone igra po 90 min utakmice kvaliteta nema za to. Samo trcanje pored linije nije fudbal, aut ne zna da izvede. Sa druge strane Stojkovicu hvala za sve ali mora Partizan da ima mnogo boljeg golmana. Ima tu jos sto sta ali ova malopre pomenuta dva igraca su obelezila vecerasnju utakmicu.

partizan

pre 5 godina

Lopta mora da ide vise kroz sredinu. Ne moze 80% napada da se svodi na Miletica I levu stranu. To je boljka ostala od proslih sezona I trenera. Mirkovic mora pored voljnog momenta i morala da poradi I na taktici kod igraca sa svojim strucnim stabom.

naravno

pre 5 godina

Velike Delije...ori se Sever "Kosovo je Srbija",a s druge strane bodre turski klub...i ko je ovde lud,a turci su vašeg navijaca,na veliki žalost usmrtili..i pitam se kolika to mržnja mora biti u vama da se sve to zaboravi..Ne navijam Bg klubove,ali ih bodrim jer su iz Srbije

SUPERMAN

pre 5 godina

Svaka cast Besiktasu na igri u ls prosle godine,ali ta ekipa nije ista kao ova sad, prosle sezone tu su bili Taliska i Cenk Tosun koji su bili nosioci igre a sada ih nema,to je jedna prekaljena ekipa koja i nema snage za vise od 60 minuta, pogledaj ovu odbranu, po cemu je to ona specijalna osim po imenima, kod gola ispali svi poput amatera, naravno da su jaci od Partizana i svaka cast Partizanu na hrabroj igri, ali reci da je ovaj Besiktas jaci od Red Bula koji je prepun mladih zvezda je krajnje glupo,Moram reci da je Zakaric dobar igrac i da imate sanse u revanšu, samo hrabro.

Ziva David

pre 5 godina

Partizan gubi u Istambulu bar 2 razlike a Zvezda gubi u Austriji nemojte da se palite bez veze....veceras Turci igrali sa 60% snage ......

muamua

pre 5 godina

@york ja mislim da je navijanje za tudje protivnike pocelo od strane zvezde.....vas nigde nije bilo u evropi ni u kosarci ni u fudbalu pa ste morali da navijate cak i za cska protiv partizana kad je igrao....

analiza

pre 5 godina

Objektivno gledano,samo ako se gledaju imena,Besiktas ima igracki bolji kadar od Salcburga(Pepe,Kvarezma,Negredo,Vida,Babel...)-jer da mi zivot zavisi od toga,pre meca sa CZ ne bih umeo da nabrojim ni jednog igraca Salc a ni sada(dobro,golman Stankovic,jer je nas).
Naravno,ne igraju imena.Ali,ovi znaju s loptom,iskusni su ,premazani-kartone dobijali zbog neprestanog dijaloga sa sudijom a ne zbog startova(kao mi).Utakmica lepsa od one koju je CZ odigrala,ali rezultat nije lepsi.Svejedno,ni jedan normalan navijac Par nije ocekivao da nasa odbrana sa fantasticnim levim bekom Mileticem moze da izdrzi da ne popije gol.Jbt,pa on za malo da neodbranjivo da gol-nama!
Ako moze da se isklonira Zakaric bar jos dva puta tj jedan levo i jedan desno i jedan u sredini,pa da nakrivimo kapu.Celavi Miletic borben i fizicki spreman.Pantic borben.Jankovic uspeo da sam sebe povredi.
Stojke,uh,linijas,sta je trazio na prvoj stativi gde vec stoje dva igraca Par kod centarsuta Kvarezme,ne znam.I ona druga situacija kad lopta pada u peterac u drugom pol,a on opet uzjahao liniju i ne mrda.A,opet,retko ko bi odbranio onaj sut Miletica,pa smo na istom-autogol bi nas tek ubio u pojam.
Utisak prilicno dobar.Steta zbog rezultata.
Moze da se prodje,ali mora mnogo da se oznoje igraci-a i navijaci.

Dušan Duks

pre 5 godina

Želim vam sve ono što ste vi želeli Zvezdi u utorak pa puta 20 !! Srećno Bešiktašu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 19:25)


Bato ti si trebao odavno da napustis ovaj sajt,ne secas se onog obecanja protiv Steaue 2015. kada si rekao da ako Partizan prodje dalje palis sa sajta,vidi se da si moralan

severac

pre 5 godina

Gde su Vagner Lav, Gokan Inler i td, zasto vas Besiktas podcenjuje pa igra sa rezervama?
(Ljubisa livac, 23. avgust 2018 20:27)

Igraju sa trecim timom...

Miroljub

pre 5 godina

Bravo Grobari! Nadam se da ce nasi klubovi od ove sezone shvatiti da se moze igrati fudbal sa svakim ako se ima zelja. Sve je u glavi.

Metropola

pre 5 godina

Koliko se ja secam grobari onako otvoreno navijase za svaki turski tim u kosarci protiv Zvezde sve dalje price o nekom patriotizmu su smesne...Svako zna za koga navijaju ove "patriote"
(York, 23. avgust 2018 22:14)... a ti se od njih razlikujes?

bachi

pre 5 godina

Koji su ovo Srbi što navijaju za Bešiktaš,pa Delije ko nam je ubio brata u Istanbulu,ajde Partizane pobedi.Pozdrav od Zvezdaša. 
(Don Corleone, 23. avgust 2018 19:44) 

Oni Srbi sto videse kako grobari zdusno i pakosno navijali za svakog Zvezdinog protivnika.
(York, 23. avgust 2018 22:16)
Imaš internet ma prelistaj malo vaše komentare na vesti o partizanovim utakmicama u evropi poslednjih petnaestak godina, isto važi i za košarku (to je onaj period kada su vam kvalifikacije bile krajnji domet), pa se onda javi!

York

pre 5 godina

Velike Delije...ori se Sever "Kosovo je Srbija",a s druge strane bodre turski klub...i ko je ovde lud,a turci su vašeg navijaca,na veliki žalost usmrtili..i pitam se kolika to mržnja mora biti u vama da se sve to zaboravi..Ne navijam Bg klubove,ali ih bodrim jer su iz Srbije
(naravno, 23. avgust 2018 22:33)

Ahahahha boze boze kakvi ste vi licemeri ..pa to je neverovatno, vi uvek navijate proriv Zvezde a cim neko navija protiv partizana odma spinujete o nekom turskom klubu ,licemeri ste neverovatni...

analiza

pre 5 godina

"Bolje je 1:1 nego 0:0 na domaćem terenu, je l' tako grobari ??!"
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!)
Moj odgovor je citat petla Sofronija:dva puta nista je nista,matematika je jasna,crva nije ni bilo:)))

Admiral

pre 5 godina

@ Hhaahhahah Bešiktaš sa omladincima dominira. Pa i njima žao.
(Idemo, 23. avgust 2018 21:10)

Omladinci? Pa njihova odbrana ima 150 god,najmladji Vida sa 29! Kvarezma 35 god... Kako ste nerealni cudo kedno

Krle

pre 5 godina

Najjace mi je kad mi i grobari pocnemo kao jedni drugima da pisemo nikad slabiji ovaj nikad slabiji onaj ovi protiv vas igraju sa trecim timom a ovi protiv vas sa 16 timom,a svi oni nas prizeljkuju na zrebu na nas tovare i jedne i druge zato sto smo smesni postali za iole ozbiljniji klub,ovaj Zakaric mi izgleda sasvim solidno kolko vidim,bolje ovako dovesti nekog lika za koga mozda i ne zna niko bar se bori nego neku nazovi zvezdu poput sume ili rikardinja za neku ogromnu kintu pa ih nigde nema,a baciki tolke pare.

qqlele

pre 5 godina

Ocajni, matori i umorni Besiktas kome je Lask odrzao cas fudbala, u Beogradu bez udarne cetvorke u napadu, s minimalno trcanja rutinirao hrvatskog uljeza

Negativni

pre 5 godina

Ne znam na osnovu čega ljudi misle da je Partizan igrao dobro? Pa Bešiktaš je, uz jedan lagani ritam, odigrao nerešeno i to sa golom u gostima. Imao je i bolje šanse. Partizan igra loše, naročito u odbrani i samo ih je borbenost izvukla večeras. Oba naša tima imaju male šanse u revanšu, možda Zvezdu posluži sreća jer igra organizovano i disciplinovano, a ima i bolji rezultat kući. Bešiktaš će igrati u punom sastavu na svom stadionu i mislim da će Partizan morati da da dva gola ako misli da prodje, jer jedan će primiti sigurno sa ovakvom odbranom. Sve u svemu, zaista nam je fudbal pao na niske grane, postali smo rutinski plen za evropske timove druge klase a kamoli za najbolje.

Andreja

pre 5 godina

Realno,nemamo dobar rezultat. Bešiktaš je dao gol u gostima,i ima dobar rezultat. U Istanbulu će biti pakao,a oni kod kuće nisu izgubili od marta kad ih je pobedio Bajern. Miletić i Marković su odigrali loše,a meni se ni partija Valijentea nije dopala,dosta je grešio,ali u suštinu cela odbrana je bila slaba. Zakarić je pun pogodak,pokazao je to i protiv ovih Danaca i evo večeras opet odlična igra i asistencija. Janković neće igrati u revanšu,to je problem,a neće igrati ni Kosović zbog kartona,voleo bih da počne Lola jer je u ovakvim utakmicama potrebno iskustvo. 1:1 nije loš rezultat,ali samo da se ne ponovi,kao protiv Plzena kada je isto bilo 1:1 u Beogradu,mada i sa Anderlehton 2010. bilo je 2:2 pa smo prošli. Lopta je okrugla,samo me brine ta atmosfera u Istanbulu,ali dobro,nama je potreban samo gol,ali trebaće nam mnogo i sreće.

maradona

pre 5 godina

nije bilo lose, aktivan rezultat. ne moze covek da ne primeti kako nas uprava minira, 3 poslednja prelazna roka mi dovodimo neke krseve od igraca ( cast izuzecima, malo ih je). odbrana suplja godinu i pol dana, i niko i ne pokusava da dovede krtenog stopera i bekove. a sto je neko u talu sa spartakom iz subotice, to je posebna prica....kakva su nam dva uvalili za ozbiljne pare. zar nije bolje bilo ostaviti malog jovanovica nego dovesti nikolica?!

kako da ne

pre 5 godina

Vise sada mislim da mozemo dalje nego da je drukciji rezultat. Gde je reseno sa Anderlehtom, gde sa Njukaslom, gde nekada sa QPR...Ajde da ne pricamo o davnoj istoriji, ali zadnjih 10 tak godina Partizan bolje odigra u gostima. Ne znam zasto, mozda zbog pritiska pa kad odu u gostima niko nista ne ocekuje pa odigraju bolje. Dosta cesto i Zvezda tako pa i sama reprezentacija. Mislim i dalje da moze iz ovog tima mnogo vise da se izvuce, nisu neki majstori ali moze se izvuci iako su pricali svi ‘nije do Djukica samo, pogledajte tim’. Pa Kosovic je leprsavo igrao kod Nikolica, Jankovic bio izuzetan kod njega, Pantic decko ne bi bio kupljen od Celzija da nije dobar igrac. Nije bitno sto nije igrao, sto nije uradio ni drugde nista, Celzi uopste ne bi davao pare za nekvalitet. I on decko zna fudbal. Sto da se ne pobedi u Turskoj, domaci ce biti pod pritiskom da pobede, nasi ce igrati lagano jer nema sta da izgube i moze biti svasta. Poz

Папи

pre 5 godina

Да не гледам утакмице вечитих не би знао колико младих људи губи животе. Сваки други транспарент је посвећен неком преминулом навијачу.

Don Corleone

pre 5 godina

Oni Srbi sto videse kako grobari zdusno i pakosno navijali za svakog Zvezdinog protivnika.
(York, 23. avgust 2018 22:16)

Ne sporim da ima,ali ti budi iznad toga,ne spuštaj se na njihov nivo.Barem zbog Marka.

Kanidja PG

pre 5 godina

Turci otaljavali za revanš,došli po remi.
Sudava sa Seltikom 1-1 a izbačili Apoel koji sad dobija Astanu.
Loša Trnava bije Olimpiju 0-2 sa igračem manje od 29min.
Salcburg je za ovakav Bešiktaš nocas Barsa.
Svaticete sve u Turskoj Zvezda ima ovo za šta se Partizan muči več 10tak dana u dzepu.LŠ je samo veliki plus.
Lepršava baš igra za 1-1.Bez šuta u gol u 2pol.

sremac

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem da pred utakmicu zalivaju travu?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (banezi, 23. avgust 2018 20:18)

Da malo bolje pratis fudbal znao bi da to npr radi jedna Barselona da bi lopta bolje klizala, e sad posto mi nismo Barselona a narocito ne tehnicari, ne vidim svrhu zalevanja pre tekme.

pola sata igre

pre 5 godina

Od 30 komentara 25 is komsiluka. Nadjute zivot! Nikad nisam ostavii komentar na vest o Zvezdi osim cestitke za pobedu u derbiju 
(Fin, 23. avgust 2018 20:13) 

Evo ja sam Zvezdas. Sta fali da komentarisem Partizan?
Nemate pojma, jedino uz srecu mozete proci Besiktas. Da vam se poklopi dan a njima ne. Isto tako i mi nemamo pojma al eto, upali smo u EL. Budi realan i prihvati da ti klub smesan kao sto je i Zvezda. Takodje i reprezentacija...

Borky

pre 5 godina

@ Hhaahhahah Bešiktaš sa omladincima dominira. Pa i njima žao. 
(Idemo, 23. avgust 2018 21:10) 

Omladinci? Pa njihova odbrana ima 150 god,najmladji Vida sa 29! Kvarezma 35 god... Kako ste nerealni cudo kedno
(Admiral, 23. avgust 2018 21:24)

Ok sa penzionerima dominira.

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Cestitke komsijama na hrabroj igri.Ali mislim da je ovo kraj jer ce Besiktas u revansu biti puno jaci.A mislim da je kraj i za moju Zvezdu.Ali sportski je nadati se.Srecno i jednima i drugima.
(POPE, 23. avgust 2018 22:39)

Ti zvezdaš??? NEMA ŠANSE!!! A nisi ni partizanovac čim toliko hejtuješ i crno-bele vikajući da je "kraj" aljudi su igrali večeras sasvim solidno i nisu se obrukali! Koji "kraj" baticeZvezda i Partizan imaju aktivne rezultate pred revanše, i nisu nadigrani od svojih protivnika u prvim utakmicama! Imaju aktivne rezultate i realne šanse da se i u revanšima nadigravaju i bore za prolaz u LŠ i LE!

Od P

pre 5 godina

Neverovatan izvestaj sa utakmice Partizana na Sportskom Dnevniku RTS1 , kao treca vest posle paraatleticara i veslaca posle tek zavrsene utakmice Partizan - Besiktas koju RTS nije prenosio:  
"mnogo jaca ekipa Besiktasa, kontrolisali su mec od pocetka, dodavali ili smanjivali pritisak kako je njima odgovaralo a igraci Partizana iako su dali sve od sebe ipak nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gostujuceg golmana , Besiktas se u Istambul vraca sa izuzetno povoljnim rezultatom". 
(sta reci, 23. avgust 2018 23:45) 

Šta ti tu nije jasno, potpuno ne pristrasan i realan komentar. Prošlo je vreme Miloševića i Tadića kad ste vi bili apsolutni vladari srpskog sporta uz pomoć države.
(Duka, 24. avgust 2018 00:00)

Ali zato vreme raznih Miljanića, Babarogica, Terzića, Čovića i Vučića nikada nije prošlo i na žalost ovog prelepog sporta, nikada neće ni proći.

Teško je razumeti ove fustrirane komšije gde čim osete da je neko bolji odmah paljba.

Partizan ima najjaču školu posle Ajaxove i tu se radi...tu su sportski radnici koji pokreću rezultate a ne excel filovi, pretnje po raznim svlačionicu i kafićima pa čak i ulicama...jer nam niko ništa ne može u ovoj najDemokrtskoj Srbiji gde svima nama cveta cveće.

Pedja

pre 5 godina

Nije problem sto je Besiktas jak, nego sto je Partizan slab. Padali su na JNA mnogo veci timovi ali druga su to vremena bila.
(Denko, 23. avgust 2018 20:19)
Koji? Kada?

"Dijagnosticar" Nis

pre 5 godina

Videla se i veceras snaga Spartaka iz Trnave i koga je nasa Zvezda izbacila! Ispicemo Red Bull u sredu, koji ce nam dati krila za Ligu Sampiona!!! Jel vam krivo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kadinjaca ipak pala, 23. avgust 2018 22:31) Svaka Vama cast st ste izbacili velikana iz Trnave posle produzetaka, samo da nisi malo pozurio sa Red Bulom, da ne bi crno beli navijaci pili pivo u cast Zvezdine eliminacije.

Rajko

pre 5 godina

“Navijacu za Besiktas”-Duško Tosic(kurir).Mislim,izjava Duško Tosic aka Stanija Dobrojevic 
(the shining, 23. avgust 2018 19:23) A ZBOG CEGA DA NAVIJA ZA VAS??STA MU JE TO PARTIZAN DAO A STA BESIKTAS???Evo i ja navijam za Besiktas jer ste najveci licemjeri na svijetu,cim niste prvi kriva vam drzava a uprava vam se zahvaljuje premijeru!Napred Besiktas!!!

NY

pre 5 godina

Opaaa!Gomesss!!Gde su panteri da ga prozivaju?? 

Ovaj Besiktas je 4x jaci od Red Bulla!! 

A kad pre izjednacise!!
(Grobar, 23. avgust 2018 20:47)

Batko, provaljen si
Da li je gol iz OPSAJDA?
I Ruadar, Skendija su jaci od Red Bula

Janez

pre 5 godina

Delije navijaju za turke, nista cudno. P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd... 
(Danac, 23. avgust 2018 21:33) 
Koja bre LŠ ,ovo je dom penzionera.Možda pre 6,7 godina da ali sad jedva Liga Evrope.

eh

pre 5 godina

Ovo je najbolja utakmica koju je neki srpski tim odigrao ove sezone u evropi...
(shone, 23. avgust 2018 22:25)
realnost u grobara uvek jaca strana.mislim to su navijaci koji misle da im je klub bitan

Ja

pre 5 godina

Ne pisite gluposti.besiktas je za salcburg real..
(Ffm, 23. avgust 2018 22:09)

Salzburg prosle sezone igrao polufinale LE, a Besiktas ?
(Piksel, 23. avgust 2018 22:25)

Salzburgu je od prosle sezone otislo pola tima, a Besiktasu?

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Ne pisite gluposti.besiktas je za salcburg real..
(Ffm, 23. avgust 2018 22:09)

Pa koliko se ti ne razumes u fudbal... Besiktaas Real za Salcburg?! hahahahahahahahahahahahahahahahah

miloovan

pre 5 godina

partizan iz godine u godinu ima srecu na zrebu, sve izvlace neke amaterske ekipe, sramota ako ne prodju ove turke.... Njihov napad je lopta na Kvarezmu, a onda centarsut x 1000000 mozda ali mozda se jednom desi da lopta ode na drugu stranu ali to greskom ili slucajno... stvarno smijesna ekipa... trnava je barsa za besiktas licno...

cz

pre 5 godina

Za grobare koji su se bunili za gol Zvezde, evo sada Kvarezma kaci loptu a Miletic stoji u ofsajdu, sudija nista .. Eto da naucite pravila na sopstvenom primeru, sta jeste, a sta nije ofsajd

e

pre 5 godina

mozak i jednih i drugih razm8slja ovako...
ako nekoga zvezda i partizan pobede...ma oni su amateri,ako nekoga ne mogu da pobede...piii niste pobedili ove a nemaju pojma.
svi ti klubovi su sasvim pristojno jaki,a nismo mi manchester city i jedni i drugi.
znaci 00 i 11 puna kapa

Никола

pre 5 godina

Да ли ће црно бело државно мезимче (вечити љубимац свих режима) оправдати сву лову коју је добило из државног банкомата за разне Суме, отпремнине за Ђукића, томпусе за Вучелу...

Што се мене тиче био бих најсрећнији да изгубе и једни и други.

the shining

pre 5 godina

#12-Danas sam ostavio 3 komentara.Za Djokovica,Radonjica i sad za moj Partizan.Druga je stvar sto ti pišeš ceo dan komentare na moj nik.To je tvoj problem.I otkud samo moje komentare primes?Ostavljaju ovde ljudi po 5 komentara na jednu temu pa im ne ostavljaš svoju”kritiku”.Ja samo komentarisem velike teme,maksimalno 1,a Partizan jeste to,..

Objektivno

pre 5 godina

Delije navijaju za turke, nista cudno. P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd...
(Danac, 23. avgust 2018 21:33)

Kakva LS za ovaj tim,gde su vise od polovine igraca preslo 35 godina...ljudi dosli da se rekreiraju i maznu lovu na stare zasluge i ime koje su napravii.

Ljubisa livac

pre 5 godina

@muamua

Nas nigde nije bilo?! Pa ne igra se fudbal od 95-e i posebno 2000-ih, vi ste patentirali navijanje za Zvezdine rivale jos od 70-ih, obzirom da ste uvek bili u senci.

ultrasrbin

pre 5 godina

Umesto NG Miletica bilo ko, a umesto Markovica NR Miletic.
Na desnu stranu bilo ko, ali samo da ne igraju Markovic i NG Miletic, a bio bih srecan i Kosovic, jankovic da ne pocinju.
(ultrasrbin,23. avgust 2018 20:51) # Link komentara

Da mi je da znam zasto minusi. Zar nije NG Miletic zvani frizura ispao smesan i krivac je za gol. Markovic je mozda kriv za gol, a razlog da njega i grizuru ne zelim u timu je 100 kiks na isti nacin. Jankovic jeste popravio voljni momenat, ali je i dalje kao dete koje se igra. Ni jedna duel ne moze da dobije,a kamoli da napravi smislenu akciju. Kosovic je mek za DM i definitivno mogu da ga obidju kada im se svidi.

Cxe

pre 5 godina

Hehe, UEFA smatra da je Ratko Mladić rasizam. A 'svaki Turčin zna, svaka bula zna da je Obilić, srpski sin, zaklao Murata' nije rasizam? :)

Mislim, hoću da kažem da je ovo za Ratka njihovo iživljavanje.

zemunski kej

pre 5 godina

Partizanu nedostaje par fudbalera,jedan defazivni vezni Zvezda igrala sa Salcburgom sa 3 ,Jovicic, Krsticic i Jovancic, Partizan ima samo Zdjelara.Mislio sam da ovaj Miletic sa kosom nema srece,lose mu se odbija lopta medjutim ipak dosta njih odavno pise da nema kvalitet jer prate njegovu igru, Kvarezma ga danas unistio,jos se dodatno i uplasio ,nije za Partizan za ovakve utakmice,

kopaski

pre 5 godina

pozadi su Miletići 
-------------------------- 

ovo zvuči kao rečenica iz Maratonaca :))))))))))))
(eye of the beholder, 23. avgust 2018 19:28)

...u pitanju je Radovan Treci a ne Maratonci...ako si mislio na Vilotice...

nista o nicemu

pre 5 godina

Partizan ima najjaču školu posle Ajaxove i tu se radi...tu su sportski radnici koji pokreću rezultate a ne excel filovi, pretnje po raznim svlačionicu i kafićima pa čak i ulicama...jer nam niko ništa ne može u ovoj najDemokrtskoj Srbiji gde svima nama cveta cveće.
(Od P, 24. avgust 2018 05:56)

Svaka cast druze na omladinskoj skoli. Jel vam i tu Vuletic drzi brucosima predavanja?

Najrealnije

pre 5 godina

“Navijacu za Besiktas”-Duško Tosic(kurir).Mislim,izjava Duško Tosic aka Stanija Dobrojevic
(the shining, 23. avgust 2018 19:23)

Tosic je u tom klubu zaradio nekoliko miliona evra i logicno je da navija za one,koji su mu omogucili lagodan zivot do kraja zivota...mada,koju zenu ima,ne bi me zacudilo da posle kraja karijere mora nesto da radi.To je jedna strana medalje i nema niceg spornog ali vise od polovine Srbije ce takodje navijati za Besiktas i to samo zahvaljujuci vecini navijaca partizana,tastatura grobarima ili svojim komsijama,koji su silno zeleli Zvezdine poraze i time iziritirali zvezdase,tako da ni tu nema niceg spornog.Ako ti navijas protiv naseg najveceg kluba,ne ocekuj da ce njegova vecina navijati za tebe protiv bilo koga.

zoks

pre 5 godina

Stojkovic ,kao i uvek, stoji na liniji gola i posmatra umesto da je svaka lopta u petercu njegova.O polozaju odbrane bez lopte bolje da ne komentarisem.

P76-ers

pre 5 godina

Lopta mora da ide vise kroz sredinu. Ne moze 80% napada da se svodi na Miletica I levu stranu. To je boljka ostala od proslih sezona I trenera. Mirkovic mora pored voljnog momenta i morala da poradi I na taktici kod igraca sa svojim strucnim stabom.
(partizan, 23. avgust 2018 23:27)

Bravo, odlično zapažanje, ali...

...ali taj stil igre zahteva igrača sredine tipa Piksi, Zidan, Pirlo, Verati, Modrić...

Pošto su navedeni završili ili preskupi, u sredinu terena treba igrač koji je jak tehnički i još jači u glavi da poveže linije, deli pasove i ne gnjavi loptu, jer gubitak lopte na sredini terena uglavnom znači primljen gol.

Treneri koji nemaju poverenja u sredinu terena forsiraju igru uz aut liniju, jer smanjuju prostor za igru u slučaju gubitka lopte...

Tri tačna pasa na sredini terena u protivničkoj polovni, otvara mogućnost za ubacivanje bekova i povratnu loptu ili centaršut, a zatim...

Gooooool

Kovalski

pre 5 godina

@London calling,ja sam samo jednom navijao za Partizan i to 92 godine kada ste igrali protiv Huventuda ono cuveno finale u kosarci...Bio sam u vojsci tada u Batajnici,i znas kako je tada bilo...Sankcije,rat,normalno je da se navija za nase.. Cudan osecaj ali mi nije smetalo...

Mirko

pre 5 godina

Boze mili pa mi primimo gol kad god povedemo u roku od odmah !!!

Sacuvaj Boze izmedju dva igraca nam ovaj maleni skoci i da gol....strasno.
Markovic decko ne zna osnovno da se postavi.
Koji si ti centralni defanzivac ..uzas.

Andreja

pre 5 godina

Ovaj Nemanja Miletić (sa kosom) je operisan od fudbala,on je uplašen u svakom duelu sa Kvarežmom,i Marković,razumem,mlad,pa baš zato ne treba da igra ovakve utakmice. U nedelju igramo sa Mačvom,pa neka tu bude starter,a protiv Bešiktaša da igraju iskusniji.

SrbEUin

pre 5 godina

Mislim da bi za srpski fudbal najbolji ishod bio da i Cz i FKP prođu ovaj krug, i da prežive u Evropi do proleća, i po mogućstvu i dalje. I da to ponove dogodine, uz još neki uspeh Čarapana i možda Slaninara. Možda bi skupili dovoljno bodova da Srbija dobije još jedno mesto u kvalifikacijama za LŠ. Verujem da bi se u tom slučaju značajno smanjile tenzije između blizanaca, jer ne bi bilo toliko bitno ko je prvi a ko drugi u JSL. To takmičenje bi moglo postati regularno, i možda bi se u trku za (makar) drugo mesto uključili i ostali klubovi. Tako bi se kvalitet fudbala konačno mogao poboljšati.
Na žalost, za to su vrlo slabi izgledi. To može potvrditi svako ko je juče gledao kvaliikacione mečeve drugih klubova.

severac

pre 5 godina

Da ti objasnim nesto kao neko ko voli da gleda fudbal i nije nsvijac blizanaca. Ljepse je ovo 1-1 hiljadu puta za vledati nego onaj antifudbal sto ste igrali prekjuce
(Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:39)

Bolje (rezultatski, cilj je proci dalje) i lepse su dva razlicita pojma.
Ja sam upotrebio izraz "bolje".
Bolje zbog para (a para uvek treba), zbog bodova za neke naredne kvalifikacije, zbog toga sto cemo docekati jake protivnike.

Lepo se mogu igrati manje bitne utakmice. Ili lepo mozemo da igramo ako izgubimo svaku nadu za prolazak.
Nadam se da ti je sad jasnije.

BMX

pre 5 godina

objektivni komentator sa Arene:

77 min, i da vidimo da li je bilo ofsajda, pa nisam baš siguran....a noga 1m u ofsajdu, bruka.Gadi mi se ova MTS državna TV Arena sport

eh

pre 5 godina

Olimpija i raspali Seltik su merilo??? Ma mora da se salis. Mi smo nadigrali Besiktas, a vas je nadigrao Salzburg. Mi igramo sa Besiktasem 1:1 u BGDu, a vi sa Spartakom iz Trnave. Pa sada ti razmisli.
(Ja, 23. avgust 2018 22:41)
nadigrao nas seltic a vi nadigrali beši...posle.kukas kad te zezaju da nemas pojma o fudbalu a kako i da imas kad navijas za partizan

Čak je i bezobrazan

pre 5 godina

Pantić je postao gori od Ožegovića. Čak je sumnjivo za koga ustvari on navija. Tolika sporost i nonšalancija nisu skoro viđeni od nekog ko živi od fudbala.

Samo čovek

pre 5 godina

Dobra utakmica, borili su se nema se sra zameriti, u revansu hrabro. Inace Negreda su prodali, neko rece da ce on igrati u revansu i da su sa njim opasniji, mozda i jesu ali mi necemo saznati.

JelenaD

pre 5 godina

Udarna vest na sajtu b92!! Stvarno smarate sa tim fudbalom, to nikad nece biti nas (msm nacionalni u kom smo uspesni) sport zbog profila ljudi koji se odluce da treniraju fudbal, da ne budem eksplicitna. Tako da bi mogla diskusija da se svede na nivo karlinga u Srbiji, ali imamo basket, vaterpolo, tenis..

оће то

pre 5 godina

@ Ricardo Kvarezma, da li si ikad napadao losijeg od Nemanje G.Miletica???(RQ7, 23. avgust 2018 21:03)Goreg*
(pak, 23. avgust 2018 22:55) Лош, лошији, најлошији. Зао, гори, најгори.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Hhaahhahah Bešiktaš sa omladincima dominira. Pa i njima žao.
(Idemo, 23. avgust 2018 21:10)

Adriano, Pepe, Kvarezma, Medel omladinci?! Idi prati kriket posto se u fudbal razumes koliko i ja u hemiju.

anica

pre 5 godina

Secam se kad je Zvezda igrala protiv Fenera i Galatasaraja kako su zdusno navijali za Turke, ipak ima normalnih Partizanovca zbog njih a ne onih koji se cude Turskoj reci Delija a mlate baklavu i tulumbe zelim da pobedi tim iz moje zemlje. Kakav je to soj ljudi, kakav je to mentalni sklop sto tera na takvu mrznju i netrpeljivost.

Kočo

pre 5 godina

@Tosic je u tom klubu zaradio nekoliko miliona evra i logicno je da navija za one,koji su mu omogucili lagodan zivot do kraja zivota...mada,koju zenu ima,ne bi me zacudilo da posle kraja karijere mora nesto da radi.To je jedna strana medalje i nema niceg spornog ali vise od polovine Srbije ce takodje navijati za Besiktas i to samo zahvaljujuci vecini navijaca partizana,tastatura grobarima ili svojim komsijama,koji su silno zeleli Zvezdine poraze i time iziritirali zvezdase,tako da ni tu nema niceg spornog.Ako ti navijas protiv naseg najveceg kluba,ne ocekuj da ce njegova vecina navijati za tebe protiv bilo koga.
(Najrealnije, 23. avgust 2018 20:01)

Jao, mice male jadne šašave... :(
Kad te čovjek ovako čita, pomislio bi da je navijanje za rivalovog protivnika ekskluzivni patent grobara. Vama, naravno, nikad nije palo na pamet, do prije par godina, da navijate za klub koji igra protiv partizana. Pa, vi stavljate svoj klub ispred reprezentacije, a da nećete navijati za partizanove protivnike, saberite se. Sjećam se, prije 20 godina, vaša legenda, a danas UEFA-ina, Dejan Stanković, nije se libio da se naruga navijačima partizana igrajući za Lacio. Nemojte samo vi o ostrašćenosti, kada jedan vaš "zvaničnik" poput Stankovića ne krije ostrašćenost, mogu misliti kakva ste nevinašca vi zvezdasrbi sa severa.

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Partizai prima jako glup gol. Naš doskorašnji reprezentativni golman prima smešan gol kroz noge. Toliko o tome da je Vlada naš najbolji golman...

Rozenkranc

pre 5 godina

@Ica33 nije 500 nego 650 din, pet arena ne vrede više od 300 do 400 din mesečno... Nije u redu da 5 arena cene kao sve druge kanale zajedno... Plus nisu u HD formatu...

doktor

pre 5 godina

Mozak mi ne dozvoljava da navijam za Zvezdu i Partizan. Na žalost, ne mogu.
(Srbin sa mozgom, 23. avgust 2018 21:0
Ali ti dozvoljava da komentarises. ? Niste u skladu.

sendvic

pre 5 godina

Navijaću za Bešiktaš jer za Partizan posle one lakrdije u finalu kupa pre par godina protiv moje Voše jednostavno ne mogu. Ne mogu da navijam za Partizan posle svih godina muljanja pod Tomislavom Karadžićem, posle svih otimačina, konstantne podrške države na štetu drugih klubova, poklanjanja Zemunela, uzimanja od penzionera da bi se platio bomba Suma... ne mogu da navijam zbog bahatosti, predsednika drugih klubovakoji sede u upravi JSD, osionosti, zakulisnih radnji, korišćenja države kao bankomata. Ni partizanove komšije nisu mnogo bolje ali u odnosu na Partizan su suvo zlato. 

Pozdrav iz Panonske ravnice.
(Slaninar, 23. avgust 2018 19:21)


PARTIZAN JE POKRADEN NA TOM MECU!!! VOJVODINA JE JEDINI GOL DALA GOL IZ OFSAJDA!!!!!!!!!!!!!!!
DOKLE VISE PROPAGANDA?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!?

Zvezdaš

pre 5 godina

Navijam za partizan na ovoj utakmici uvek navijam za naše srpske klubove nebitno odakle iz srbije su kad igraju protiv nekog stranog kluba.. Vidim da je partizan dosta bolji nego prošle sezone zdjelar mnogo bolji nego u mojim sećanjima a i onaj goran zakarić je odličan jedino onaj miletić je loš kao i pre dok ne dovodite pojačanje u odbrani ćete uvek lako primiti gol i ako sredina terena i napad obavljaju dobar posao..

dedede

pre 5 godina

Čestitam momcima! odigrali su veoma hrabro protiv jakog protivnika. Kad je igra ovakva i 1:1 je dobar rezultat. šta vredi pobeda ako je igra očajna?

nenad

pre 5 godina

Има Бешикташ имена. Али нико млађи од 32 године. Са Закарићем најзад Партизан потрефио куповину. Желим успех Партизану.
(Гиле, 23. avgust 2018 21:47)
bas kao i Ronaldo i Mesi pa su najbolji na svetu ! Danas igrac nije star sa 32 nego u najboljim godinama

Mirko

pre 5 godina

Poluprazan stadion 20.minuta pred pocetak a hocemo bolje rezultate.
E moji grobari ja dok sam bio sposoban ja sam na svaku utakmicu isao i putovao 40 kilometara u jednom smeru svke nedelje ili srede a vas mrzi da sednete na bus i da za 10.minuta stignete do stadiona.
Ne zasluzujete da sebe zovete navijac Partizana !!!!

Uz vetar

pre 5 godina

Ako Mirković ne vidi od kog NAŠEG IGRAČA dolazi stalna opasnost, onda još uvek nemamo trenera, nastavlja se bruka i ponižavanje. Ako vidi, onda ništa!

STRUČNI KROMANJONAC

pre 5 godina

Ja mislim da je ova pesma kamion šestoton na RTS 1 u 20:28 u izvedbi glumaca pred zabezeknutom publikom neka provokacija.

Podgoricanin

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:11) 

Hahahaha. Tebric, kad vec nisi mogao da dodjes u Beograd, ostaje ti da gledas fudbal na TV-u, a?! Cuj, Crnogorac nasao da proziva nas fudbal.. liche, vi ste rang Malte, o cemu ti pricas?!
(Sabre, 23. avgust 2018 21:20)

Brate, Malta je za nas atomski fudbal. Mi smo u nivou Farskih ostrva, cak su i oni u Evropi ove godine imali jednu pobjedu, mi nijednu.
Nego jeri se to ne smiju komentarisati blizanci, zakonom zabranjeno!?

Гиле

pre 5 godina

Ma jel to delije navijaju za Besiktas? Navijaju za svog gradskog rivala, razumljivo. Njihova morbidnost ide toliko daleko sa se neki bot potpisao pod mojim nikom, ee mukice...
(Batko pamcenje mu kratko, 23. avgust 2018 21:29)
Ма јок само си ти заборавио шта си претходно писао. Ал нема везе, сутра је нови дан.

Southpaw

pre 5 godina

@Ja
Da. Dosao sam na vasu vest da napisem PRATITE SVOJ KLUB. Da li sam komentarisao mozda igru Partizana???? Nisam. I NE ZANIMA ME! Puno imate u svojoj navijackoj "skupini" strucnjaka koji komenarisu i prate svaku Zvezdinu evro- utakmicu u fudbalu i u kosarci!
TOLIKO!

Cubaka

pre 5 godina

Pozdrav iz Panonske ravnice.
(Slaninar, 23. avgust 2018 19:21)

Svaka cast na komentaru, svi znaju sta su radili sa Toletom ali malo njih to otvoreno kaze, jos jednom svaka cast.

ans

pre 5 godina

Kakav sastav Bešiktaša, ovo je tim za Ligu Šampiona lagano. Ali, šta je tu je, samo jako momci, ostavite srce na teren i srećno vam bilo.
Partizane nikad se ne predaj!
(scarlxrd, 23. avgust 2018 19:23)

Jos nije pocelo vi placete. Cuj tim za LS hahahah

severac

pre 5 godina

Kakav sastav Bešiktaša, ovo je tim za Ligu Šampiona lagano. Ali, šta je tu je, samo jako momci, ostavite srce na teren i srećno vam bilo. 
Partizane nikad se ne predaj! 
(scarlxrd, 23. avgust 2018 19:23)

Ma da, vi kvalifikacije za LE igrate sa timovima koji su za LS, a Zvezda za LS igra sa timovima koji nisu ni za JSL.

Vazi.

Danac

pre 5 godina

Delije navijaju za turke, nista cudno. P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd...

Braindead

pre 5 godina

Ne može sa kosatim Miletićem i Markovićem da bude drugačiji ishod, dokle bre više da igraju? Šta se promenilo? Možda voljni momenat ali to je sve, raspad.

preterali su

pre 5 godina

stvarno su preterali,javni servis da ne prenosi ni zvezdu ni partizan,rade i protiv sebe samih jer svakako ove dve utakmice bi bile najgledanije,kako posluju oni je odraz kako inace posluje i drzava,sami procenite...

Westbrook

pre 5 godina

Navijaću za Bešiktaš jer za Partizan posle one lakrdije u finalu kupa pre par godina protiv moje Voše jednostavno ne mogu. Ne mogu da navijam za Partizan posle svih godina muljanja pod Tomislavom Karadžićem, posle svih otimačina, konstantne podrške države na štetu drugih klubova, poklanjanja Zemunela, uzimanja od penzionera da bi se platio bomba Suma... ne mogu da navijam zbog bahatosti, predsednika drugih klubovakoji sede u upravi JSD, osionosti, zakulisnih radnji, korišćenja države kao bankomata. Ni partizanove komšije nisu mnogo bolje ali u odnosu na Partizan su suvo zlato.Pozdrav iz Panonske ravnice.
(Slaninar, 23. avgust 2018 19:21)
Normalno da su ti komsije bolje kad ste oduvek bili njihova filijala pa ti partizan kriv, to zna svaka lala da zvezdina ste filijala!

Mirko

pre 5 godina

Ako Markovic ostane u igri izgubicemo sa dva gola razlike sigurno, tj. nema sanse da izvucemo bar remi...jednostavno vidi se iz aviona...decko je preplasen i igrac manje na ovoj utakmici..Miletic levi bek isto preplasen...tako da imamo dva igraca manje ovaj Kvarezma se igra sa njime.
A ono sto se plasim je i crveni karton jer igramo kao muve bez glave.

realno

pre 5 godina

kakav sut levog miletica !!!
:)))))))))))))))))
nek se bavi karlingom ! alo !

pazarite jos 2 , 3 zakarica ako jos nije prosao prelazni rok.

XXX

pre 5 godina

Velike Delije...ori se Sever "Kosovo je Srbija",a s druge strane bodre turski klub...i ko je ovde lud,a turci su vašeg navijaca,na veliki žalost usmrtili..i pitam se kolika to mržnja mora biti u vama da se sve to zaboravi..Ne navijam Bg klubove,ali ih bodrim jer su iz Srbije
(naravno, 23. avgust 2018 22:33)

I vi ste Turci tako da ste nam isti...

Mito

pre 5 godina

Najzaslužniji za izjednačenje Bešiktaša je linijaš Stojković kojoi ne izlazi na loptu unutar 5 metara. posebno je impresivna njegova odbrana kod gola kada je skožio u vazduh na gol liniji i raširio ruke i noge, a lopta mu je prošla kroz noge. umetnički dojam odbrane je za deset, a učinak je nula. Partizan ako želi dalje neka nađe golmana koji vlada petercem, a ne zavaren za gol liniju, jer svaki centaršut sa strane biti će gol. U turskoj ako Bešiktaš bude centrirao sa strane bojim se debakla Partrizana, ako bude branio umetnik Stojković

Aca

pre 5 godina

Delije navijaju za turke, nista cudno. P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd...
(Danac, 23. avgust 2018 21:33)
A zašto onda ne igradju u LŠ?

Gipsy

pre 5 godina

Navijaci Salzburga jel ste nervozni?
(Batko pamcenje mu kratko, 23. avgust 2018 19:40)

Opet nisi na stadionu.Tastatura navijac.Da li si ikada bio da gledas fudbal, kosarku Partizana.Nije valjda da te roditelji ne pustaju.Da gledas tvoje kako SUTAJU loptu a mozda neki gol padne iz OPSAJDA

Mirko

pre 5 godina

Ovaj Markovic ..ko njega gura bre na centralnog beka pa on je decko potpuno izgubljen u prostoru i preplasen kao da igra protiv Barce na Kamp Nou.. sve sto su Turci napravili su plod njegovih gresaka i katastrofalnog postavljanja i gol smo primili zbog njega...za njega je Bojan Ostojic Maldini !!!!
Razumem Miletica kojeg Kvarezma vrti na petoparcu ali ovaj bre ne razumem.

marek hamšiković

pre 5 godina

Ja lepo rekao da cemo primiti 2 gola zbog Markovica I Miletica beka I eto,da se razumemo ne bih voleo da primimo drugi,dovoljan nam je I ovaj jedan...

todor

pre 5 godina

Ne stvarno ljudi od kad su dosli u Partizan, Miletici kad god su u ssastavu tu se neki kiksevi i porazi. Ja ne mogu da shvatim kako onaj levi bek Miletic igra pre rumuna.
Miletic je bukvalno gori od Lazevskog, nikad goreg beka nismo imali. I kako je moguce da Mirkovic to ne vidi ja ne razumem stvarno.
Lagano mozemo da igramo sa ovim Besiktasom samo da je odbrana za trunku bolja, makar toliko da Miletici ne igraju.
Stavi brate Vulicevica i rumuna, iskusniji su ako nista drugo.

urosRuma

pre 5 godina

Southpaw
Olimpija velesila fudbala po tvom misljenju verovatno
Seltik unistio Suduvu kroz citavu utakmicu nisu imali srece da udju lopte u gol

Kupac diplome

pre 5 godina

Gomeš, šta će on ovde? Dečko je odličan napadač, pravi prvoligaški igrač. Zakarić, isto solidan, sviđa mi se kako igra. Miletić, Marković, Zdjelar, ko je ove slagao da znaju igrati fudbal? Srećno u nastavku, komšije! :)

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Gde su Vagner Lav, Gokan Inler i td, zasto vas Besiktas podcenjuje pa igra sa rezervama? 
(Ljubisa livac, 23. avgust 2018 20:27) 

Sta kazes na to sto Spartaku protiv Zvezde nisu igrali golman Peric, pa onda Cecaric i Torbica? Ili na to sto Lalatovic nije vodio Nislije, gle cuda protiv Zvezde? Idi vidi da li su doputvali mlsde nade Faje, Regland i Perperoglu.

Velja

pre 5 godina

Sta je dobro? Duva sa svih strana, na sredini rupa. Pored gola turci imali još 3-4 šanse. Partizan se potrošio mnogo a zna se da fizički ne mogu da izdrže posle 60 min

Borky

pre 5 godina

Partizanu nedostaje par fudbalera,jedan defazivni vezni Zvezda igrala sa Salcburgom sa 3 ,Jovicic, Krsticic i Jovancic, Partizan ima samo Zdjelara.Mislio sam da ovaj Miletic sa kosom nema srece,lose mu se odbija lopta medjutim ipak dosta njih odavno pise da nema kvalitet jer prate njegovu igru, Kvarezma ga danas unistio,jos se dodatno i uplasio ,nije za Partizan za ovakve utakmice,
(zemunski kej, 23. avgust 2018 21:25)

Jovancic je usao zadnjih 15min a Krsticic je tip igraca kao Kosovic samo dosta bolji.

Tor

pre 5 godina

(Bodibond, 23. avgust 2018 21:39)

Kakva steta sto nijedan klub nece da da te pare za njega, za razliku... za razliku od Radonje.

Da, a nijedan klub nece da ga angazuje ni za neke smesne pare. Samo pertizan. Zapitaj se sto je to tako.

Radonjic je prodat Marseju. Ne znam da li si cuo za tu vest :-)))

Tor

pre 5 godina

Ovakav rezon imaju oni kojim podcenjuju Djokovica. On igra onoliko koliko mu treba da bi prosao dalje, a ne koliko moze. Kao i Besiktas.

Besiktas sa 2. timom i pola snage. Dali su gol i samim tim skoro pa je sve ovde gotovo.

Bela vrana

pre 5 godina

Nemanja Miletic bek. Koliko losih poteza u samo 45 minuta. Bato bolje ga izvedi napolje dok ne dobije 2. zuti ili povredi nekog naseg igraca jer su sanse za to enormne.

Podgoricanin

pre 5 godina

I da, bilo bi dobro da ostane ovako, da ne primite jos neki, ali ne mozete da me ubedite da je 1:1 na svom terenu bolje od 0:0.
(severac, 23. avgust 2018 21:25)

Da ti objasnim nesto kao neko ko voli da gleda fudbal i nije nsvijac blizanaca. Ljepse je ovo 1-1 hiljadu puta za vledati nego onaj antifudbal sto ste igrali prekjuce

Karaburac

pre 5 godina

Od kad ste vi Srpski tim?
JSD Croat

Cini mi se od 2011 kad je zvezda promenila ime u FMP.
Pre toga nije bilo tih prozivki.
Jel tako panteru?

Gipsy

pre 5 godina

Jao, mice male jadne šašave... :( 
Kad te čovjek ovako čita, pomislio bi da je navijanje za rivalovog protivnika ekskluzivni patent grobara. Vama, naravno, nikad nije palo na pamet, do prije par godina, da navijate za klub koji igra protiv partizana. Pa, vi stavljate svoj klub ispred reprezentacije, a da nećete navijati za partizanove protivnike, saberite se. Sjećam se, prije 20 godina, vaša legenda, a danas UEFA-ina, Dejan Stanković, nije se libio da se naruga navijačima partizana igrajući za Lacio. Nemojte samo vi o ostrašćenosti, kada jedan vaš "zvaničnik" poput Stankovića ne krije ostrašćenost, mogu misliti kakva ste nevinašca vi zvezdasrbi sa severa.
(Kočo, 23. avgust 2018 20:20

A sta je trebalo da radi.Da se nebraduje posle podtignutog gola.Mozda nije trebalo da igra

Podgoricanin

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog. 
(Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:11) 

Jel to ona liga, na kojoj je prošle godine pao jedan gol za celo kolo?
(Dag Kristi, 23. avgust 2018 21:24)

Jeste, a bilo je i ove godine prvo kolo priblizno. E sad vidi koji je to antifudbal bio prekjuce

Miskec

pre 5 godina

"Uff da nam je zapala ova grupa penzica umjesto RB pa vec sbi slavili ulazak u ls.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Borky, 23. avgust 2018 21:52)"
Uff da vam je zapala pobeda umesto poraza od Reala u finalu Kupa sampiona pa slavili bi decenijama!

ultrasrbin

pre 5 godina

Umesto NG Miletica bilo ko, a umesto Markovica NR Miletic.
Na desnu stranu bilo ko, ali samo da ne igraju Markovic i NG Miletic, a bio bih srecan i Kosovic, jankovic da ne pocinju.

ona stvar

pre 5 godina

Želim vam sve ono što ste vi želeli Zvezdi u utorak pa puta 20 !! Srećno Bešiktašu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 19:25)

Turska u krvi pa to ti je. Cek, bese Jagoda ubijen od strane navijaca Partizana ili...?

Srpski navijac

pre 5 godina

Veliki sam navijac Crvene Zvezda, ali kada Partizan igra Evropu naravno da mi je drago zbog srpskog fudbala kada prodje. Objektivno zelim reci da me nerviraju prepucavanja navijaca, kako sa jedne, tako i sa druge strane, naravno kada igramo Euro-Talmicenja. Derbi i prvenstvo ok, treba da postoji rivalitet. Zelim samo reci, evo, mnogi navijaci Partizana su omalovazavali pobede Zvezde u Europi, a evo veceras ih rezultati tih Timova demantuju. Suduva nereseno sa Seltic, A Spartak Trnava vodi 0:2 u Ljubljani. Toliko. Zelim Partizanu sve najbolje veceras!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog.
(Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:11)

e muke tvoje...

pivke

pre 5 godina

(pivke, 23. avgust 2018 20:58) 
Većina golmana u poslednje vreme iz srpskih škola fudbala su nižeg rasta . Recimo Ivica Kralj nije bio linijaš zato što je imao visinu a recimo Stojković je nižeg rasta i ima taj neki rukometski stav golmana i razmišljanje učen je da jedan na jedan uvek izlazi kao pobednik. Treneri golmana se okreću radu sa golmanom gde vide da može da postigne zavidne rezultate e sada što jednom u 10 god. se desi Bufon mada to je Parmina škola golmana a oni su poznati po dobroj školi golmana to je retkost da budeš kompletan kao i fudbaler na bilo kojoj poziciji. Uzmimo recimo ovog malog miletića dečko je brz ,prodoran ali teške rupe ostavlja u odbrani kao i nedovoljno dobro se pozicionira tačnije malo je pogubljen na terenu razlog je očigledan želeo je da bude ili napadač ili krilo a završio na beka i čovek je totalno promašen za tu poziciju
(SchOne, 23. avgust 2018 23:46)

Stojkovic nizeg rasta??? Covek je visok 1,94-1,95. To je najbolja visina za golmana. Kralj je visok 1,97, za nijansu je visi od Stojkovica. Hvatanje/boksovanje lopti koje padaju u/prolaze kroz peterac za golmane tih visina ne sme da bude problem. Sve je u glavi, stvar psihe, kao da nemaju m..a da se pomere sa linije

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ma jel to delije navijaju za Besiktas? Navijaju za svog gradskog rivala, razumljivo. Njihova morbidnost ide toliko daleko sa se neki bot potpisao pod mojim nikom, ee mukice...

Bodibond

pre 5 godina

Rikardo Gomes je najbolji napadač koji je igrao u Srbiji još od legendarni Darka Pančeva!
(Batko pamcenje mu kratko, 23. avgust 2018 20:46)

Znaci bolji je i od Penalacija? Pali bote, trolovanje ti ne prolazi.

Proto Ganci

pre 5 godina

Partizan ima najjaču školu posle Ajaxove i tu se radi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Od P, 24. avgust 2018 05:56)

Kakva bre skola, kakvi bakraci, zaobidji me sa tim spinovima iz perioda kad je Mirko Marjanovic sredio da dobijete Teleoptik za dzabe. Kojeg ste vi to fudbalera u poslednjih 40 godina napravili da je ostavio neki trag u evropskom fudbalu? Ja cu ti reci samo Mijatovica, i zato prestanite da drobite te gluposti o vasoj skoli .

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Pa gde su navijači, sve te silne frakcije. Kakav ste cirkus to je strašno.O igri da ne govorim.
(Marko, taj sam, 23. avgust 2018 21:11)

Nadam se da si sarkastican jer ako nisi imas ozbiljnih problema. Sine pogledaj kakva je poseta, vas delija je protiv Spartaks Jurmale doslo 5 hiljada. Hajde paljba.

samo za naše!!!

pre 5 godina

Dragi navijači, kakvi su vam to kodeksi, pa zvezdaši i partizanovci treba da podržavaju i navijaju jedni za druge kada igraju u evropi.. Kako pojedini zvezdaši mogu da navijaju za Turke pored tima iz naše Srbije, kako ste takvi, pa nećete napredovati ni jedni ni drugi sa takvim stavom.. Delije bolje da ste se skupili pa svi u Humsku da podržite braću grobare, da se udvostruči navijanje i poplaši gostujući tim, kao što se navija za reprezentaciju Srbije.. pa šta.. Isto važi i za grobare.. Šta je tu toliki problem..

NY

pre 5 godina

Delije navijaju za turke, nista cudno. P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd...
(Danac, 23. avgust 2018 21:33)

Decko ne igraju imena vec sta mogu
Turski timovi su puni ranijih zvezda
Pepe sada samo.u Turskoj.moze da igra, Vagner Love rezerva.A tri najbolja ne igraju

Ljubisa livac

pre 5 godina

Ovi partizani tuku vise nego Spartak Trnava. To je ta filozofija - udri po nogama ako je protivnik kvalitetniji. Kvarezmu prebise.

Mc Hammer

pre 5 godina

Zaista sam verovao da je Besiktas podcenio partizan sa drugim timom i to u gostima... ali izgleda da su odlicno skenirali sa kim igraju. Raspade se partizan i odmah primi gol, nakrca zute kartone... jos kad padne sa snagom u 70.minutu....

Smesan je partizan, po bokovima i jos vise supalj nego po sredini.

miško

pre 5 godina

Miljanić je najuspešniji fudbalski radnik svih vremena u Srbiji baš kao što je Džajić fudbaler a Crvena Zvezda klub.Činjenica je to neoboriva.Degutantno je to osporavati.

Zoran

pre 5 godina

Batica sa ovakvim sastavom odigra protiv ovakvog Bešiktaša 1:1. Ekipa pre njegovog dolaska totalno zapuštena, nespremna. Bez centarfora poput Klea ili Đurđevića, bez kreatora poput Moreire, bez krila poput Živkovića, Leonarda ili Oumarua, bez zadnjeg veznog poput Evertona, s verovatno najslabijim bekovskim parom u svojoj istoriji, s tinejdžerom na stoperu. Bez ijednog igrača koji pravi razliku.

Kako vas u upravi nije sramota?
(Uprava napolje, 24. avgust 2018 05:37

Na pogresnu adresu upucujes kritike. Sve to je posao sportskog direktora, Ivice La bombe. On je morao da leti napolje iz kluba zajedno sa kondicionim trenerom, uz Djukica. Taj trio je unakazio Partizan. Ovaj nesretnik pojacava Partizan igracima iz Spartaka i drugoligaskih ekipa Portugala..!!??
Sta onaj Nikolic izigrava..?? Decko ne zna gde se nalazi..? Sta tu trazi Ivanovic kome su se sinoc noge odsekle...? To su igraci ciji je plafon jad liga Srbije.

#12

pre 5 godina

@the shining Odakle ti pravo da me optužuješ za tako nešto, imaš li bilo kakav dokaz za to?! Nisam primetio da iko ostavlja 5 komentara na jednu vest osim tebe, tvoji su komentari na svaku moguću vest koju uđem. Čudi me da kad si toliko stručan i upućen što ne radiš u nekoj redakciji, agenciji ili televiziji, kako ne izveštavaš za razne pisane medije i internet portale, to bi ti bilo mnogo pametnije nego da trošiš vreme ovde uzalud svakoga dana. Makar bi mogao da zaradiš nešto od tolike stručnosti.

maltezanin

pre 5 godina

cz
Onaj gol Zvezde i ova situacija se nmg porediti,kvarezma zeleo da tu loptu doda ili vrati kako god,onaj igrac protiv Zvezde tu nameru nije imao

Red

pre 5 godina

1:1 je rezultat koji ide u prilog turcima ...
(C i n i k, 23. avgust 2018 22:43)
A 0:0 kući vama u prilog ...
(Koja, 24. avgust 2018 04:38

Ако бешикташ оствари исти резултат као Звезда у првој утакмици, пролази у ЛЕ. Ако Звезда оствари исти резултат као Бешикташ у првој утакмици, пролази у ЛШ.

Да...1:1 је лошији резултат од 0:0 код куће....

Што не значи да ће бити 1:1 у Аустрији или 0:0 у Турској. Али за сад резултати иду у прилог Звезди и Бешикташу....

Pedja

pre 5 godina

Udarna vest na sajtu b92!! Stvarno smarate sa tim fudbalom, to nikad nece biti nas (msm nacionalni u kom smo uspesni) sport zbog profila ljudi koji se odluce da treniraju fudbal, da ne budem eksplicitna. Tako da bi mogla diskusija da se svede na nivo karlinga u Srbiji, ali imamo basket, vaterpolo, tenis..
(JelenaD, 23. avgust 2018 22:59)
Lupas k'o otvoren prozor. Fudbal je najpopularniji sport u Srbiji bez obzira sto imamo vise uspeha u kosarci i vaterpolu. Samo fudbal moze da okupi 50000 gledalaca, a na pojedinim Zvezdinim utakmicama je bilo i preko 100000 dok nisu stolice postavljene. Nasi fudbalski klubovi su uspesniji od kosarkaskih klubova npr. Dakle, nemaj pojma o sportu.

nista o nicemu

pre 5 godina

Bato ti si trebao odavno da napustis ovaj sajt,ne secas se onog obecanja protiv Steaue 2015. kada si rekao da ako Partizan prodje dalje palis sa sajta,vidi se da si moralan
(xxx, 23. avgust 2018 19:36)

Jel? A ti nisi? Ista prica, aj paljba.

sibke

pre 5 godina

dobri grobari,al ko bi rekao da ovoliko pranje para zapadnih klubova i pumpanje cena igraca nece nama pomoci,ostali vise ne kupuju tako dobre igrace kao pre,sad smo egal sa vecinom klubova sa istoka i severa:D

deda

pre 5 godina

Igras protiv Besiktasa i igras da das gol ,igras fudbal..to je poenta,ako su bolji , ispasces...
A ne kao zvezda i Klark Kent , cim dodje iole jaci protivnik , to bunkercina,izbijanje lopte na centarfora , samo gol da se ne primi a u napadu sta bude...napravili od coveka Murinja a on sa preskupom ekipom igra ziheraski fudbal kao nekada Javor pod Curcicevom komandom...
(Ajmo crno beli, 23. avgust 2018 23:48)


Bešiktaš je imao 61% posed lopte, a partizan 39%... O čemu ti pričaš druže?

Od P

pre 5 godina

@ odgovor za ove inteligente itelektualce, izvolte:

Internacionalni Centar za Sportske Studije (CIES) iz Švajcarske je uradio istraživanje o najboljim fudbalskim školama u Evropi. Kriterijum da se neki igrač smatra produktom jednog kluba je da je u tom klubu proveo makar tri sezone u periodu od svoje 15. do 21. godine. Potom se gleda koliko takvih igrača trenutno igra u inostranim šampionatima, odnosno u 31 profesionalnih liga Evrope. Među tim ligama se računa i matična, onodsno ako je igrač još u svom klubu.

Po toj računici Ajaks je najbolji jer trenutno ima 69 fudbalera iz svoje produkcije u sopstvenom ili u nekom od klubova iz te 31 lige. Od tih 69, njih 16 je trenutno u Ajaksu. Dovoljno je reći da su Ajaksovi produkti: De Jong (Milan), Ibrahimović (PSŽ), Vander Vart (HSV), Pienar (Everton), Snajder(Galatasaraj), Emanuelson (Fulam), Suarez(Liverpul), Stekelenburg (Roma), Fertongen(Totenhem) itd...

Iza Ajaks je naš Partizan sa 60 igrača, od kojih je 47 u inostranstvu. Iza je splitski Hajduk koji ima 40 igrača iz svopje škole u pečalbi. Tek tada na red dolazi Barselona. Potom peto mesto dele lisabonski Sporting i mađarski MTK. Uglavnom se na listi nalaze klubovi iz istočne, južne i centralne Evrope.

OFK Beograd deli 17. poziciju sa Mančester Junajtedom, a Crvena zvezda 20. sa Lionom, Levskim i PSV Ajndhovenom.

TOP 20 prema istraživanju CIES

1. Ajaks - 69 igrača ukupno u profesionalnim ligama
2. Partizan - 60 igrača ukupno u profesionalnim ligama
3. Hajduk - 55 igrača....
4. Barselona - 53 igrača ukupno u profesionalnim ligama....

Ova je statistika od pre 2-3 godine...mozda je danas malo izmenjena ali to je stvarnost komsije naše mile, voleli vi to ili ne!!!

Bodibond

pre 5 godina

Bešiktaš je imao 61% posed lopte, a partizan 39%... O čemu ti pričaš druže?
(deda, 24. avgust 2018 11:10)

Jeste bio toliki posed ali Partizan se NIJE branio odnosno povukao, pogledaj broj suteva koji su ostvarili i Partizan i Besiktas, Turci su imali sut manje.

trn u oku

pre 5 godina

Šta god uradio, Partizanu je ovde imperativ da ne primi gol. Zato smatram da je odlična odluka Batice da krene bez Sume i Ožegovića.

Mare

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem da pred utakmicu zalivaju travu?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (banezi, 23. avgust 2018 20:18)

Partizanu bi bolje bilo da nije šišao travu dva meseca. Veće bi šanse imao.

Smogovci

pre 5 godina

@Od P
Pravi primer pismenosti malih smogovaca . Ipak je to tim Bore Drljače , Tijane Ajfon , Ere , raznih Tumbasa, Rada , Zorana ... kultura i obrazovanje , rijaliti družina . Funkcioneri nisu radili fizičko a pošto je vojni klub neki ni vojsku nisu služili ali imaju "školu" i "pokreću" rezultate . O Zemljo Indžijo .

est

pre 5 godina

suduva igrala 1 1 sa celticom.
toliko o tome da su svi amateri sa kojim god igra zvezda.i sacburg i svi.
KAO KAD BI JA SAD REKAO DA JE BEŠIKTAŠ BEZVEZE KAD JE 1 1.pa valjda i igraci zvezde i partizana doprinose tome da protivnik bude losiji.

Rocker

pre 5 godina

Navijaci malog kluba uvek navijaju protiv velikog. To je uvek tako.

Navijaci velikog kluba ne obracaju toliko paznju na mali klub. Tako je i u drugim ligama Evrope a narocito Latino Amerike. Nisu grobari usamljeni u tome.

Al veliki klub ne bi bio veliki da ne postoji mali. Prirodan poredak stvari.

Delije ne navijaju za Besiktas, ne za taj klub !

miško

pre 5 godina

Stojković rupa ,sviraju centaršutevi kroz petrac a on zakovan za liniju.Gol je primio glavom sa dva metra a on pored igrača.Bravo Krle,znaš i ti nešto.Uništio ga je mladjni Nemanja,od onda je teška rupa.Idi Stojke ili ostavi fudbal.

Milan

pre 5 godina

Jedva cekam revans utakmice i nadam se prolazu srpskih klubova u LS i LE. To bi bio izuzetan uspeh i kontinuitet odlicnih rezultata, posle izuzetne prosle sezone. Ovo je 4. kolo kvalifikacija, a mi i posle ove dve utakmice smo medju najboljima u Evropi po ostvarenom koeficijentu. Idemooo Partizan, Zvezda, Srbija!

Dzagoev

pre 5 godina

A mi, mi cemo igrati neko drugo takmicenje...
(Igor Pg, 23. avgust 2018 23:37)

To takmičenje nije za male klubove kao što je zvezda.Zato vas i nema tamo više od četvrt veka.Izgubicete sada od Salzburga koji je bolji klub od zvezde i opet nećete u LS.Niste sposobni da date više od jednog gola na evropskoj utakmici.Nebitni ste.

Rocker

pre 5 godina

Niti ce Besiktas da se naigra ovde niti se Salcburg naigrao na Marakani, i to se jedva spasao poraza na praznoj Mari.

Toliki respect dolazi samo od klinaca ja verujem... Cemu bre ?! Alo...ovde je nase !!!

Ajmo ! Izbacujte ovo !

Sabre

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:11)

Hahahaha. Tebric, kad vec nisi mogao da dodjes u Beograd, ostaje ti da gledas fudbal na TV-u, a?! Cuj, Crnogorac nasao da proziva nas fudbal.. liche, vi ste rang Malte, o cemu ti pricas?!

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Partizan ima najjaču školu posle Ajaxove i tu se radi...tu su sportski radnici koji pokreću rezultate a ne excel filovi, pretnje po raznim svlačionicu i kafićima pa čak i ulicama...jer nam niko ništa ne može u ovoj najDemokrtskoj Srbiji gde svima nama cveta cveće. 
(Od P, 24. avgust 2018 05:56) 

Mitomanija na delu. Najjacu skolu posle Ajaksove?! Pa kako vam mali cigani vec par godina urnisu tu "vrhunsku" skolu?!
Kapiram tvoje komplekse ali minimum realnosti nije na odmet

Pedja

pre 5 godina

@Gile
"Samo da odgovorim NEKIM Zvezdašima ovde: Olimpija, Celtic???? O čemu vi ljudi pričate? Hvalite se kako ste izbacili neke timove koji sada pobeđuju timove koji su SLABIJI OD VAŠEG?!?! Kakav bre Celtic? Kad je Celtic uradio nešto u Evropi? Pobedio Barcelonu pre 10 godina i to je to! O Olimpiji je glupo i pričati"
E moj Gile, citajuci one nenapisane knjige preskocio si one napisane. A u tim napisanim si mogao da procitas da je Seltik osvojio KES 1967g, igrao jos jedno finale KESa, igrao finale Interkontinentalnog kupa, igrao finale kupa UEFA 2002/03, igrao LS... Pobedjivao najjace Evropske klubove za razliku od vas. Ako oni nisu uradili nista u Evropi sta ste onda tek vi? Oni su veci klub i od nas a od vas tek da ne govorim. Olimpija je daleko od Seltika ali ste ovde vi pricali kako ce da nas oduce od fudbala kada nas izbaci Trnava iz kvalifikacija za LS. A desilo se suprotno, mi izbacili Trnavu a oni demolirali Olimpiju u gostima. Srecno protiv Turaka u Istanbulu, mislim da ipak imate sanse za prolaz i ako sam prethodno mislio da ce vas dobiti ovde.

Bodibond

pre 5 godina

(JelenaD, 23. avgust 2018 22:59) 

Kad smatras da smaraju sa fudbalom zasto si dosla na ovu vest? Idi citaj rubrike zena, biznis, kultura ili te mozda najvise zanimaju automobili.

sava444

pre 5 godina

Koji.parametri ulaze u " dobro poluvreme" , ovde nema ideje da se ide na kontre, da.se namesti tako ekipa, nego nema KVALITETA, jedino sto je dobro je 1:1, a.cekamo 70 min. I pad " koncentracije". pa ovi se sprdaju sa nama

Smogovci

pre 5 godina

@proto ganci
koji Mijatović ? Čovek je već bio formiran igrač , član Čileanaca.
Imali su par prospekta za ove godine od kad im je čika Mirko dao sve i obezbedio monopol . Za pojedine je šteta što nisu više ostvarili .

zorge

pre 5 godina

turci su igrali onoliko koliko im je trebalo da ne izgube utakmicu za njih je ovo odlican rezultat cinimi se da su za kladu bolji

Alex

pre 5 godina

Otkad ste vi srpski tim?
(JSD croatia, 23. avgust 2018 23:10)

A od kad je Zvezda IDEA srpski tim?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 24. avgust 2018 15:55)

Звезда Идеа? Где си чуо за тај тим?
Али ајд забаве ради:

Спонзор КК Црвена Звезда је компанија Мерцатор С Д.О.О., власник ланца малопродаја ИДЕА. Компанија Мерцатор С ДОО је компанија у власништву конзорцијума Агрокор који је у власништву компаније СБЕРБАНК АД. ИДЕА је била компанија у власништву Албанца из Београда док није продата хрватском Агрокору, који је купио словеначки Меркатор и тако добио српску компанију РОДА, након чега је угасио обе компаније као правна лица (ИДЕА и РОДА) а брендове ИДЕА и РОДА задржао и прикључио бренду Меркатор. Тако да ако бринеш о земљи порекла бренда који се рекламира на нашем дресу, бренд је 100% пореклом из Србије, тренутно у власништву руске банке....ето...

Иначе, твоја инсинуација је чак и теби смешна јер би значила да сте ви некад били немачки тим, обзиром на фауве знак који је био на дресовима кад су сви морали да буду у “пулу спонзора шампиона”...

Човек ти је поставио једноставно питање:

Од кад је члан ЈУГОСЛАВЕНСКОГ СПОРТСКОГ ДРУШТВА ФК патлиџан шампињон српски тим? И на коју магију?

Vrach

pre 5 godina

Dobra utakmica. Partizan je odigrao dobro, u skladu sa svojim mogucnostima. Mislim da nije mogao bolje. Besiktas je ozbiljna ekipa koja je, po mom skromnom ubjedjenju, odigrala na nerijeseno. Cestitke Bati Mirkovicu i igracima. Tesko ce biti u revansu, taktika mora biti bazirana na usporavanju igre u pocetnih 20 minuta i trazenje sanse do kraja prvog poluvremena. Nema panike i srljanja. Gol mora da se da. Srecno!

analiza

pre 5 godina

"Од кад је члан ЈУГОСЛАВЕНСКОГ СПОРТСКОГ ДРУШТВА ФК патлиџан шампињон српски тим? И на коју магију?"
(Alex)
Za neobavestene tj one rodjene posle 2000-te godine,evo objasnjenja.
Par je osnovan 4 oktobra 1945 godine.Tek 1960 dobija sadasnje ime tj JugoslOvensko sportsko drustvo-jer,zamislite,nastao je i postojao je u zemlji koja se zvala Jugoslavija.To je bila socijalisticka zemlja,u kojoj su svi klubovi imali crvenu zvezdu u grbu-a neki i u imenu.
To sto vredjate suparnicki klub,ne cini vas klub srpskijim ni vecim,vec ga samo unizavate-jer su oba kluba proizvod istog vremena.Zasto stubovi srpstva ne pokrenu peticiju da se umesto CRVENE ZVEZDE,tako srpskog,pravoslavnog simbola,u grbu,ne postavi beli dvoglavi orao ili veliki pravoslavni krst?
Ali,da ne zurim,mozda se to Terzi i kompaniji vec mota po glavi-da za CZ igraju samo Srbi,samo pravoslavci-kao za Atletik Bilbao samo Baskijci...A onda da za CZ mogu da navijaju samo Srbi pravoslavci,nikako agnostici i drugi.A onda i ime da se promeni u ,sta znam,Belog orla ili nesto tome podobno.Ali,sta onda sa titulom iz Barija,gde nisu samo Srbi i samo pravoslavci igrali?
Inace,koliko se secam,sampinjoni (i samponi )se ne povezuju sa Par vec sa timom iz komsiluka.

Slaninar

pre 5 godina

Navijaću za Bešiktaš jer za Partizan posle one lakrdije u finalu kupa pre par godina protiv moje Voše jednostavno ne mogu. Ne mogu da navijam za Partizan posle svih godina muljanja pod Tomislavom Karadžićem, posle svih otimačina, konstantne podrške države na štetu drugih klubova, poklanjanja Zemunela, uzimanja od penzionera da bi se platio bomba Suma... ne mogu da navijam zbog bahatosti, predsednika drugih klubovakoji sede u upravi JSD, osionosti, zakulisnih radnji, korišćenja države kao bankomata. Ni partizanove komšije nisu mnogo bolje ali u odnosu na Partizan su suvo zlato.

Pozdrav iz Panonske ravnice.

Duka

pre 5 godina

Neverovatan izvestaj sa utakmice Partizana na Sportskom Dnevniku RTS1 , kao treca vest posle paraatleticara i veslaca posle tek zavrsene utakmice Partizan - Besiktas koju RTS nije prenosio: 
"mnogo jaca ekipa Besiktasa, kontrolisali su mec od pocetka, dodavali ili smanjivali pritisak kako je njima odgovaralo a igraci Partizana iako su dali sve od sebe ipak nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gostujuceg golmana , Besiktas se u Istambul vraca sa izuzetno povoljnim rezultatom".
(sta reci, 23. avgust 2018 23:45)

Šta ti tu nije jasno, potpuno ne pristrasan i realan komentar. Prošlo je vreme Miloševića i Tadića kad ste vi bili apsolutni vladari srpskog sporta uz pomoć države.

DD

pre 5 godina

Sad vam.je valjda jasnije sto.Salcburg vredi duplo vise od Besiktassa, a zvezda od Partizana.To je tako sada, rezultat, forma.

Uostalom,, zna se ko igra kvalifikacije za LS a ko.za LE.

Ponadali ste se, veceras, znam....

I Trnava se nadala isto.

Ajmo crno beli

pre 5 godina

Igras protiv Besiktasa i igras da das gol ,igras fudbal..to je poenta,ako su bolji , ispasces...
A ne kao zvezda i Klark Kent , cim dodje iole jaci protivnik , to bunkercina,izbijanje lopte na centarfora , samo gol da se ne primi a u napadu sta bude...napravili od coveka Murinja a on sa preskupom ekipom igra ziheraski fudbal kao nekada Javor pod Curcicevom komandom...

Southpaw

pre 5 godina

Za sve grobare koji omalovazavaju Zvezdine rezultate iz kvalifikacija za LS:
- Suduva-Seltik 1:1 FT
- Olimpija-Trnava 0:2 85. min.
Pratite svoj klub i ne lupajte.
Toliko.

One night in May

pre 5 godina

Ovo je najbolja utakmica koju je neki srpski tim odigrao ove sezone u evropi...
(shone, 23. avgust 2018 22:25)

U kom sportu???

U fudbalu su i Radnicki i Spartak odigrali bar po dve bolje utakmice, o Zvezdi vec da ne pricamo, sa njom sto se kvaliteta tice uopste niste u istoj kategoriji...

LondonCalling

pre 5 godina

Ajde vise ne folirajte se ni jedni ni drugi...
Otkako se Juga raspala, nema vise Dinama ni Hajduka, tako da su ostali samo Partizan i Zvezda kao rivali. Ako se pre toga Grobari i Cigani nisu voleli, od tada su poceli lagano da se mrze. To sada pomalo poprima zabrinjavajuci stepen kod jednog ekstremnog dela zaludjenika (citaj morona), pa im je ta mrznja poprilicno postala patoloska.
Tako da ta vasa prepucavanja tipa "kako mogu Cigani da navijaju za Turke, Hrvate ili Siptare kada igraju protiv Partizana" ili obrnuto "kako se Grobari usudjuju da navijaju za "vekovne srpske neprijatelje" kada igraju protiv Zvezde (stuba Srbstva - LOL)"..
Ja nikad necu navijati za cigane, cak sta vise, uvek mi je drago kada izgube (protiv koga god da igraju), ali nikad ne mogu da navijam za hrvate, turke...samo cu navijati da Zvezda "pukne"...bez da me zanima ko je sa druge strane :D
Iskreno, ja ne mrzim Zvezdu...samo je ne volim!
I ja mislim da je to sasvim OK

Podgoricanin

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog.

miloovan

pre 5 godina

partizan iz godine u godinu ima srecu na zrebu, sve izvlace neke amaterske ekipe, sramota ako ne prodju ove turke.... Njihov napad je lopta na Kvarezmu, a onda centarsut x 1000000 mozda ali mozda se jednom desi da lopta ode na drugu stranu ali to greskom ili slucajno... stvarno smijesna ekipa... trnava je barsa za besiktas licno...

York

pre 5 godina

Koji su ovo Srbi što navijaju za Bešiktaš,pa Delije ko nam je ubio brata u Istanbulu,ajde Partizane pobedi.Pozdrav od Zvezdaša.
(Don Corleone, 23. avgust 2018 19:44)

Oni Srbi sto videse kako grobari zdusno i pakosno navijali za svakog Zvezdinog protivnika.

Papilon

pre 5 godina

Dobar vam onaj Scepanov mali, uklopio se, prvi put kada je zakoracio u sesnaesterac odmah je trazio penal, zna da je potpisao za Penaltizan ali je zaboravio da je ovo evropska utakmica.

ćiril stipsa

pre 5 godina

Ljepse je ovo 1-1 hiljadu puta za vledati nego onaj antifudbal sto ste igrali prekjuce
(Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:39)

Jos je ljepse gledati svoj klub u grupnoj fazi, a ti uzivaj u vasoj kremen-kamen ligi.

спортски уметник

pre 5 godina

Navijaću za Bešiktaš jer za Partizan posle one lakrdije u finalu kupa pre par godina protiv moje Voše jednostavno ne mogu. Ne mogu da navijam za Partizan posle svih godina muljanja pod Tomislavom Karadžićem, posle svih otimačina, konstantne podrške države na štetu drugih klubova, poklanjanja Zemunela, uzimanja od penzionera da bi se platio bomba Suma... ne mogu da navijam zbog bahatosti, predsednika drugih klubovakoji sede u upravi JSD, osionosti, zakulisnih radnji, korišćenja države kao bankomata. Ni partizanove komšije nisu mnogo bolje ali u odnosu na Partizan su suvo zlato. 

Pozdrav iz Panonske ravnice.
(Slaninar, 23. avgust 2018 19:21)

Оне лакрдије која је каснила више од пола сата јер се некима тако дунуло? Или оне лакрдије где тим из Новог Сада даје гол након очигледног офсајда? А можда и оне лакрдије у којој Бата кан-кан и ћелавци са трибине одлучују о томе да ли ће се меч наставити или не? А знамо да су комшије ваше злато, па ћете због тога опет да их пустите, је ли?

Ziva David

pre 5 godina

Partizan gubi u Istambulu bar 2 razlike a Zvezda gubi u Austriji nemojte da se palite bez veze....veceras Turci igrali sa 60% snage ......

JSD croatia

pre 5 godina

Ovo je najbolja utakmica koju je neki srpski tim odigrao ove sezone u evropi...
(shone, 23. avgust 2018 22:25)
Otkad ste vi srpski tim?

scarlxrd

pre 5 godina

Kakav sastav Bešiktaša, ovo je tim za Ligu Šampiona lagano. Ali, šta je tu je, samo jako momci, ostavite srce na teren i srećno vam bilo.
Partizane nikad se ne predaj!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Od 30 komentara 25 is komsiluka. Nadjute zivot! Nikad nisam ostavii komentar na vest o Zvezdi osim cestitke za pobedu u derbiju
(Fin, 23. avgust 2018 20:13)

Slabo ti pratis rad svojih grobara...

Igor Pg

pre 5 godina

Olimpija i raspali Seltik su merilo??? Ma mora da se salis. Mi smo nadigrali Besiktas, a vas je nadigrao Salzburg. Mi igramo sa Besiktasem 1:1 u BGDu, a vi sa Spartakom iz Trnave. Pa sada ti razmisli.
(Ja, 23. avgust 2018 22:41)

Komentar koji najbolje govori o tome koliko je pogresno i neobjektivno razmisljanje na zalost vecine navijaca Partizana.. Prvo naravno da vi niste nadigrali Besiktas vec odigrali kvalitetan “pata pata” mec sa istim. Drugo, naravno da nas nije nadigrao Salcburg vec da smo mi nadigrali isti, dakle ne igrali “pata pata” kao vi, vec ih nadigrali (ljudi nisu imali jedan sut na gol za 90 min, a nisu ni sami svjesni kako ga nisu primili). Jos jedna doktorska disertacija Milojevica, bez primljenog gola na mecu bez publike, sto mislim da nije se nije dogodilo u zadnjih 100 godina.. Obicno ljudi koji ne poznaju fudbal ili sport uopste najvise vole da komentarisu.. Ovdje se pokusava uporedjivati prosjecna ekipa Besiktasa sa ekipom kakva je Salcburg, odnosno sa ekipom koja je igrala poslednje polufinale kupa uefa i ispala u produzecima, koja je dakle bila na korak od osvajanja istog. Svakome ko bilo sta zna o fudbalu je jasno da je Salcburg trenutno mnogo renomiranija i ozbiljnija ekipa od besiktasa (iako bi nase neznalice rekle aloo Medel, Kvarezma, Pepe..) a to ce vam biti jasno kad za petnaestak dana izadju kvote na osvajaca lige evrope. Naravno da ce Salcburg biti zestoko favorizovan u odnosu na Besiktas. A mi, mi cemo igrati neko drugo takmicenje...

kadinjaca ipak pala

pre 5 godina

Videla se i veceras snaga Spartaka iz Trnave i koga je nasa Zvezda izbacila! Ispicemo Red Bull u sredu, koji ce nam dati krila za Ligu Sampiona!!! Jel vam krivo?

York

pre 5 godina

Koliko se ja secam grobari onako otvoreno navijase za svaki turski tim u kosarci protiv Zvezde sve dalje price o nekom patriotizmu su smesne...Svako zna za koga navijaju ove "patriote"

qqlele

pre 5 godina

Ocajni, matori i umorni Besiktas kome je Lask odrzao cas fudbala, u Beogradu bez udarne cetvorke u napadu, s minimalno trcanja rutinirao hrvatskog uljeza

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Koji su ovo Srbi što navijaju za Bešiktaš,pa Delije ko nam je ubio brata u Istanbulu,ajde Partizane pobedi.Pozdrav od Zvezdaša.
(Don Corleone, 23. avgust 2018 19:44

Ajde ne spinuj svako ima prava da navija za Besiktas kao sto vi grobari navijate za svaki tim protiv Zvezde u svakom sportu.

Marko Nikolic

pre 5 godina

Želim vam sve ono što ste vi želeli Zvezdi u utorak pa puta 20 !! Srećno Bešiktašu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 19:25)

Posto komentarises svaku vest o Partizanu i posto ti je ime vezano za Partizanovu utakmicu, eto ti izgovora da stavis crno beli sal bar na 90 minuta i da napokon nosis boje koje volis.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

Ne pisite gluposti.besiktas je za salcburg real..ove godine imate srece aa zrebom..iskoristite to..ako ne onda ce te se nacekati ls
(Ffm, 23. avgust 2018 22:09)

I Lask isto ... ;-)

Ja

pre 5 godina

Za sve grobare koji omalovazavaju Zvezdine rezultate iz kvalifikacija za LS:
- Suduva-Seltik 1:1 FT
- Olimpija-Trnava 0:2 85. min.
Pratite svoj klub i ne lupajte.
Toliko.
(Southpaw, 23. avgust 2018 22:17)

Dodjes na vest o Partizanu da napises "Pratite svoj klub"?

Olimpija i raspali Seltik su merilo??? Ma mora da se salis. Mi smo nadigrali Besiktas, a vas je nadigrao Salzburg. Mi igramo sa Besiktasem 1:1 u BGDu, a vi sa Spartakom iz Trnave. Pa sada ti razmisli.

Никола

pre 5 godina

Да ли ће црно бело државно мезимче (вечити љубимац свих режима) оправдати сву лову коју је добило из државног банкомата за разне Суме, отпремнине за Ђукића, томпусе за Вучелу...

Што се мене тиче био бих најсрећнији да изгубе и једни и други.

partizan

pre 5 godina

Ovo je najbolja utakmica koju je neki srpski tim odigrao ove sezone u evropi...
(shone, 23. avgust 2018 22:25)
realnost u grobara uvek jaca strana.mislim to su navijaci koji misle da im je klub bitan
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (eh, 23. avgust 2018 22:33)
A jos gore od toga su navijaci Zvezde koji jos misle da je im je klub veliki

Gile

pre 5 godina

Samo da odgovorim NEKIM Zvezdašima ovde: Olimpija, Celtic???? O čemu vi ljudi pričate? Hvalite se kako ste izbacili neke timove koji sada pobeđuju timove koji su SLABIJI OD VAŠEG?!?! Kakav bre Celtic? Kad je Celtic uradio nešto u Evropi? Pobedio Barcelonu pre 10 godina i to je to! O Olimpiji je glupo i pričati.

Salzburg je ozbiljna ekipa zbog organizacije kluba i zbog iskustva igrača. U Beogradu nisu pokazali NIŠTA što može da ukaže da će biti favoriti u revanšu. Pustite vi Partizan i Sudvu i koga već... ako vaša Zvezda bude igrala kako je ove sezone pokazala da može lagano ulazite u LŠ. Na to se fokusirajte.

Što se Beškiktaša tiče - pogledajte samo igrače koji igraju za njih, rezultat u LŠ prošle godine... Nema potrebe da poredimo vaš Salzburg i ovaj Bešiktaš. Više je nego jasno gde ima više kvaliteta, iskustva, igrača sa titulama prvaka Španije, Portugalije, Lige Šampiona, Copa America, vicešampiona sveta.... I nemojte da provocirate nego budite presrećni što vas je Bog pogledao što se tiče žreba ove sezone.

Ne verujem da mi možemo da prođemo Turke (mada ako bude isti sudija možda i imamo šanse ;) ), ali vi imate šansu decenije. Neće biti tragedija ako je propustite, ali će biti velika šteta.

York

pre 5 godina

Velike Delije...ori se Sever "Kosovo je Srbija",a s druge strane bodre turski klub...i ko je ovde lud,a turci su vašeg navijaca,na veliki žalost usmrtili..i pitam se kolika to mržnja mora biti u vama da se sve to zaboravi..Ne navijam Bg klubove,ali ih bodrim jer su iz Srbije
(naravno, 23. avgust 2018 22:33)

Ahahahha boze boze kakvi ste vi licemeri ..pa to je neverovatno, vi uvek navijate proriv Zvezde a cim neko navija protiv partizana odma spinujete o nekom turskom klubu ,licemeri ste neverovatni...

shone

pre 5 godina

Ovo je najbolja utakmica koju je neki srpski tim odigrao ove sezone u evropi... 
(shone, 23. avgust 2018 22:25) 
Otkad ste vi srpski tim?
(JSD croatia, 23. avgust 2018 23:10)
Svaka čast majstore! Rado bih ti piće platio! Kladio sam se da pametnije nećete moći:):):):) Kralju!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Grobari su otvoreno navijali za Salzburg i Spartak a i za svaki tim prethodni, a sad spinuju o patriotizmu i slicno pa oni su za svaki turski tim navijali u kosarci protiv Zvezde...

budziga

pre 5 godina

Olimpija i raspali Seltik su merilo??? Ma mora da se salis. Mi smo nadigrali Besiktas, a vas je nadigrao Salzburg. Mi igramo sa Besiktasem 1:1 u BGDu, a vi sa Spartakom iz Trnave. Pa sada ti razmisli.
(Ja, 23. avgust 2018 22:41)

A mi LE jos odavno imamo u dzepu, dok si vi i dalje borite za istu sa ovim amaterskim timovima

Kanidja PG

pre 5 godina

Turci otaljavali za revanš,došli po remi.
Sudava sa Seltikom 1-1 a izbačili Apoel koji sad dobija Astanu.
Loša Trnava bije Olimpiju 0-2 sa igračem manje od 29min.
Salcburg je za ovakav Bešiktaš nocas Barsa.
Svaticete sve u Turskoj Zvezda ima ovo za šta se Partizan muči več 10tak dana u dzepu.LŠ je samo veliki plus.
Lepršava baš igra za 1-1.Bez šuta u gol u 2pol.

sta reci

pre 5 godina

Neverovatan izvestaj sa utakmice Partizana na Sportskom Dnevniku RTS1 , kao treca vest posle paraatleticara i veslaca posle tek zavrsene utakmice Partizan - Besiktas koju RTS nije prenosio:
"mnogo jaca ekipa Besiktasa, kontrolisali su mec od pocetka, dodavali ili smanjivali pritisak kako je njima odgovaralo a igraci Partizana iako su dali sve od sebe ipak nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gostujuceg golmana , Besiktas se u Istambul vraca sa izuzetno povoljnim rezultatom".

Bane

pre 5 godina

@ Somika CZV
Pa ono , jaka je to ekipa onda ako mu u drugom timu igraju Kvarezma, Pepe, Adrijano, Medel.. A da, jaci je Salcburg sa nekim Daburom ili Arsenalov najjaci sastav u poslednjih par godina sto bi neki rekli u kome je kapiten Ivobi.. Ne lupaj leba ti, nego gledaj ti kako da uvaljate onim Austrijancima gol, za nas ne brini. Da su nam toliko para dali kao vama, veceras bi bila laganica, ovaj Partizan je bar igrao borbeno, ne kao neki..

Rajko

pre 5 godina

“Navijacu za Besiktas”-Duško Tosic(kurir).Mislim,izjava Duško Tosic aka Stanija Dobrojevic 
(the shining, 23. avgust 2018 19:23) A ZBOG CEGA DA NAVIJA ZA VAS??STA MU JE TO PARTIZAN DAO A STA BESIKTAS???Evo i ja navijam za Besiktas jer ste najveci licemjeri na svijetu,cim niste prvi kriva vam drzava a uprava vam se zahvaljuje premijeru!Napred Besiktas!!!

analiza

pre 5 godina

"Tosic je u tom klubu zaradio nekoliko miliona evra i logicno je da navija za one,koji su mu omogucili lagodan zivot do kraja zivota...To je jedna strana medalje i nema niceg spornog ali vise od polovine Srbije ce takodje navijati za Besiktas i to samo zahvaljujuci vecini navijaca partizana,tastatura grobarima ili svojim komsijama,koji su silno zeleli Zvezdine poraze i time iziritirali zvezdase,tako da ni tu nema niceg spornog.Ako ti navijas protiv naseg najveceg kluba,ne ocekuj da ce njegova vecina navijati za tebe protiv bilo koga."
(Najrealnije)
Da se ne zezamo,"bas" je to razlog zasto ce vecina navijaca CZ navijati za Turke.Ja se recimo,secam,utakmice Par -Barsa u kosarci,kada je Barsa tukla sve redom i kada je izgubila prvi mec u LS protiv Par te sezone- i covek se javlja u emisiju Tegija i sav besan,zajapuren,dokazuje da JESTE bio kos,tj da je Par trebao da izgubi.Takodje se secam pobede Par protv Fenera u Istambulu kada nas je "Zeljko pustio" i kada je Zoca zvao telefonom "visoki" predstavnik i navijac CZ da pita da li nas je pustio.
Tako da se ne lazemo,navijaci CZ ce navijati vecinom i za crnog djavola,samo neka Par izgubi(a vazi i obrnuto).Da,secam se i komentara pred mec sa Skendernegom,sa Skendrijom-vazda prijateljskim klubovima i narodima-gde se takodje navijalo protiv Par.I,niste ponizili Par time sto mu ime pisete malim slovom,vec sebe.Ja recimo ne navijam za CZ protiv Salc,ali mi nije ni zao ako CZ ispadne.

eh

pre 5 godina

Ovo je najbolja utakmica koju je neki srpski tim odigrao ove sezone u evropi...
(shone, 23. avgust 2018 22:25)
realnost u grobara uvek jaca strana.mislim to su navijaci koji misle da im je klub bitan

JelenaD

pre 5 godina

Udarna vest na sajtu b92!! Stvarno smarate sa tim fudbalom, to nikad nece biti nas (msm nacionalni u kom smo uspesni) sport zbog profila ljudi koji se odluce da treniraju fudbal, da ne budem eksplicitna. Tako da bi mogla diskusija da se svede na nivo karlinga u Srbiji, ali imamo basket, vaterpolo, tenis..

muamua

pre 5 godina

@york ja mislim da je navijanje za tudje protivnike pocelo od strane zvezde.....vas nigde nije bilo u evropi ni u kosarci ni u fudbalu pa ste morali da navijate cak i za cska protiv partizana kad je igrao....

Tor

pre 5 godina

Ovakav rezon imaju oni kojim podcenjuju Djokovica. On igra onoliko koliko mu treba da bi prosao dalje, a ne koliko moze. Kao i Besiktas.

Besiktas sa 2. timom i pola snage. Dali su gol i samim tim skoro pa je sve ovde gotovo.

Dundo Maroje

pre 5 godina

Otkad ste vi srpski tim?
(JSD croatia, 23. avgust 2018 23:10)

A sad fino da te pitam kao zvezdas zvezdasa, koji je razlog da ih prozivas na njihovim vestima?
Ne volis Partizan? Mislis da su Hrvati? Druze niko te ne tera da citas o njima.
Da li je moguce da ste (a mislim i na delije i na grobare) toliko isfrustrirani i iskompleksirani da ostavljate ovakve komentare ne shvatajuci koliko unizavate sebe time a ne protivnicki klub i navijace?!

Miskec

pre 5 godina

"Uff da nam je zapala ova grupa penzica umjesto RB pa vec sbi slavili ulazak u ls.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Borky, 23. avgust 2018 21:52)"
Uff da vam je zapala pobeda umesto poraza od Reala u finalu Kupa sampiona pa slavili bi decenijama!

sendvic

pre 5 godina

Navijaću za Bešiktaš jer za Partizan posle one lakrdije u finalu kupa pre par godina protiv moje Voše jednostavno ne mogu. Ne mogu da navijam za Partizan posle svih godina muljanja pod Tomislavom Karadžićem, posle svih otimačina, konstantne podrške države na štetu drugih klubova, poklanjanja Zemunela, uzimanja od penzionera da bi se platio bomba Suma... ne mogu da navijam zbog bahatosti, predsednika drugih klubovakoji sede u upravi JSD, osionosti, zakulisnih radnji, korišćenja države kao bankomata. Ni partizanove komšije nisu mnogo bolje ali u odnosu na Partizan su suvo zlato. 

Pozdrav iz Panonske ravnice.
(Slaninar, 23. avgust 2018 19:21)


PARTIZAN JE POKRADEN NA TOM MECU!!! VOJVODINA JE JEDINI GOL DALA GOL IZ OFSAJDA!!!!!!!!!!!!!!!
DOKLE VISE PROPAGANDA?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!?

"Dijagnosticar" Nis

pre 5 godina

Videla se i veceras snaga Spartaka iz Trnave i koga je nasa Zvezda izbacila! Ispicemo Red Bull u sredu, koji ce nam dati krila za Ligu Sampiona!!! Jel vam krivo?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kadinjaca ipak pala, 23. avgust 2018 22:31) Svaka Vama cast st ste izbacili velikana iz Trnave posle produzetaka, samo da nisi malo pozurio sa Red Bulom, da ne bi crno beli navijaci pili pivo u cast Zvezdine eliminacije.

Od P

pre 5 godina

Neverovatan izvestaj sa utakmice Partizana na Sportskom Dnevniku RTS1 , kao treca vest posle paraatleticara i veslaca posle tek zavrsene utakmice Partizan - Besiktas koju RTS nije prenosio:  
"mnogo jaca ekipa Besiktasa, kontrolisali su mec od pocetka, dodavali ili smanjivali pritisak kako je njima odgovaralo a igraci Partizana iako su dali sve od sebe ipak nisu uspeli ozbiljnije da ugroze gostujuceg golmana , Besiktas se u Istambul vraca sa izuzetno povoljnim rezultatom". 
(sta reci, 23. avgust 2018 23:45) 

Šta ti tu nije jasno, potpuno ne pristrasan i realan komentar. Prošlo je vreme Miloševića i Tadića kad ste vi bili apsolutni vladari srpskog sporta uz pomoć države.
(Duka, 24. avgust 2018 00:00)

Ali zato vreme raznih Miljanića, Babarogica, Terzića, Čovića i Vučića nikada nije prošlo i na žalost ovog prelepog sporta, nikada neće ni proći.

Teško je razumeti ove fustrirane komšije gde čim osete da je neko bolji odmah paljba.

Partizan ima najjaču školu posle Ajaxove i tu se radi...tu su sportski radnici koji pokreću rezultate a ne excel filovi, pretnje po raznim svlačionicu i kafićima pa čak i ulicama...jer nam niko ništa ne može u ovoj najDemokrtskoj Srbiji gde svima nama cveta cveće.

Janez

pre 5 godina

Delije navijaju za turke, nista cudno. P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd... 
(Danac, 23. avgust 2018 21:33) 
Koja bre LŠ ,ovo je dom penzionera.Možda pre 6,7 godina da ali sad jedva Liga Evrope.

bachi

pre 5 godina

Koji su ovo Srbi što navijaju za Bešiktaš,pa Delije ko nam je ubio brata u Istanbulu,ajde Partizane pobedi.Pozdrav od Zvezdaša. 
(Don Corleone, 23. avgust 2018 19:44) 

Oni Srbi sto videse kako grobari zdusno i pakosno navijali za svakog Zvezdinog protivnika.
(York, 23. avgust 2018 22:16)
Imaš internet ma prelistaj malo vaše komentare na vesti o partizanovim utakmicama u evropi poslednjih petnaestak godina, isto važi i za košarku (to je onaj period kada su vam kvalifikacije bile krajnji domet), pa se onda javi!

Negativni

pre 5 godina

Ne znam na osnovu čega ljudi misle da je Partizan igrao dobro? Pa Bešiktaš je, uz jedan lagani ritam, odigrao nerešeno i to sa golom u gostima. Imao je i bolje šanse. Partizan igra loše, naročito u odbrani i samo ih je borbenost izvukla večeras. Oba naša tima imaju male šanse u revanšu, možda Zvezdu posluži sreća jer igra organizovano i disciplinovano, a ima i bolji rezultat kući. Bešiktaš će igrati u punom sastavu na svom stadionu i mislim da će Partizan morati da da dva gola ako misli da prodje, jer jedan će primiti sigurno sa ovakvom odbranom. Sve u svemu, zaista nam je fudbal pao na niske grane, postali smo rutinski plen za evropske timove druge klase a kamoli za najbolje.

XXX

pre 5 godina

Velike Delije...ori se Sever "Kosovo je Srbija",a s druge strane bodre turski klub...i ko je ovde lud,a turci su vašeg navijaca,na veliki žalost usmrtili..i pitam se kolika to mržnja mora biti u vama da se sve to zaboravi..Ne navijam Bg klubove,ali ih bodrim jer su iz Srbije
(naravno, 23. avgust 2018 22:33)

I vi ste Turci tako da ste nam isti...

BMX

pre 5 godina

objektivni komentator sa Arene:

77 min, i da vidimo da li je bilo ofsajda, pa nisam baš siguran....a noga 1m u ofsajdu, bruka.Gadi mi se ova MTS državna TV Arena sport

Kočo

pre 5 godina

@Tosic je u tom klubu zaradio nekoliko miliona evra i logicno je da navija za one,koji su mu omogucili lagodan zivot do kraja zivota...mada,koju zenu ima,ne bi me zacudilo da posle kraja karijere mora nesto da radi.To je jedna strana medalje i nema niceg spornog ali vise od polovine Srbije ce takodje navijati za Besiktas i to samo zahvaljujuci vecini navijaca partizana,tastatura grobarima ili svojim komsijama,koji su silno zeleli Zvezdine poraze i time iziritirali zvezdase,tako da ni tu nema niceg spornog.Ako ti navijas protiv naseg najveceg kluba,ne ocekuj da ce njegova vecina navijati za tebe protiv bilo koga.
(Najrealnije, 23. avgust 2018 20:01)

Jao, mice male jadne šašave... :(
Kad te čovjek ovako čita, pomislio bi da je navijanje za rivalovog protivnika ekskluzivni patent grobara. Vama, naravno, nikad nije palo na pamet, do prije par godina, da navijate za klub koji igra protiv partizana. Pa, vi stavljate svoj klub ispred reprezentacije, a da nećete navijati za partizanove protivnike, saberite se. Sjećam se, prije 20 godina, vaša legenda, a danas UEFA-ina, Dejan Stanković, nije se libio da se naruga navijačima partizana igrajući za Lacio. Nemojte samo vi o ostrašćenosti, kada jedan vaš "zvaničnik" poput Stankovića ne krije ostrašćenost, mogu misliti kakva ste nevinašca vi zvezdasrbi sa severa.

Dzontra Volta

pre 5 godina

Bravo momci,bravo ! Jedan loš minut pokvari ostalih 93 odličnih.Odavno nisu bolje odigrali.Samo hrabro u Turskoj pokažite zube kao večeras i boli me briga pa makar 5-0 izgubili ! Volim Partizan !!!

dejan

pre 5 godina

Nisam dugo gledao utakmicu Partizana. Inace Zvezdas sam. Naravno da navijam za nase klubove - sve drugo su sizofrenja cepanja u nasem drustvu.

Sta sam video:
Vredi onaj Gomes jedino!
Odbrana je cisti KRS! Ono lici na Zvezdu pre Milojevica.

Ja bih odmah promenio taktiku na 3-5-2. Onakve bekove ti netrebaju! popunis bolje sa igracima sredine i jednim spicom pa sta bude.

Zvezda ima tri puta bolje igrace i trenere od partizana trenutno.
Bez ljutnje!

o inteligenciji u niku!

pre 5 godina

@ Bolje je 1:1 nego 0:0 na domaćem terenu, je l' tako grobari ??!
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 22:33)

Prošle nedelje si tvrdio da je 1:1 kod kuće bolje od pobede 2:1 u gostima. Ti to onako bez razmišljanja. Što da zamaraš deficitarne organe.

marerakarera

pre 5 godina

Moli se Zoran Mirković da postavi čunj na poziciju levog odbrambenog igrača, bio bi daleko produktivniji od Miletića sa brojem 26. Hvala.

P.S igra skroz okej obe naše ekipe idu u Evropu

Najrealnije

pre 5 godina

“Navijacu za Besiktas”-Duško Tosic(kurir).Mislim,izjava Duško Tosic aka Stanija Dobrojevic
(the shining, 23. avgust 2018 19:23)

Tosic je u tom klubu zaradio nekoliko miliona evra i logicno je da navija za one,koji su mu omogucili lagodan zivot do kraja zivota...mada,koju zenu ima,ne bi me zacudilo da posle kraja karijere mora nesto da radi.To je jedna strana medalje i nema niceg spornog ali vise od polovine Srbije ce takodje navijati za Besiktas i to samo zahvaljujuci vecini navijaca partizana,tastatura grobarima ili svojim komsijama,koji su silno zeleli Zvezdine poraze i time iziritirali zvezdase,tako da ni tu nema niceg spornog.Ako ti navijas protiv naseg najveceg kluba,ne ocekuj da ce njegova vecina navijati za tebe protiv bilo koga.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

Ne pisite gluposti.besiktas je za salcburg real..
(Ffm, 23. avgust 2018 22:09)

Pa koliko se ti ne razumes u fudbal... Besiktaas Real za Salcburg?! hahahahahahahahahahahahahahahahah

Ipak malo objektivnosti...

pre 5 godina

P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd...
(Danac, 23. avgust 2018 21:33)

Jeste, ali za LS od pre 5 godina, kad su Pepe i Kvarezma imali po 30, Adriano i Gonul po 28, Medel 26 - ovako u ovim godinama na Bosforu naplaćuju ime pred kraj karijere. A po imenima bi i Figo, Zamorano, Zidan, Del Piero, Stam takođe mogli da igraju LS, samo ih malo stisle godine.
A da im ove večeri nedostaju Negredo, Babel, Lens, onaj Meksikanac što su ga doveli skoro, a Vagner Lav sedi na klupi - i to je činjenica!

SUPERMAN

pre 5 godina

Svaka cast Besiktasu na igri u ls prosle godine,ali ta ekipa nije ista kao ova sad, prosle sezone tu su bili Taliska i Cenk Tosun koji su bili nosioci igre a sada ih nema,to je jedna prekaljena ekipa koja i nema snage za vise od 60 minuta, pogledaj ovu odbranu, po cemu je to ona specijalna osim po imenima, kod gola ispali svi poput amatera, naravno da su jaci od Partizana i svaka cast Partizanu na hrabroj igri, ali reci da je ovaj Besiktas jaci od Red Bula koji je prepun mladih zvezda je krajnje glupo,Moram reci da je Zakaric dobar igrac i da imate sanse u revanšu, samo hrabro.

severac

pre 5 godina

Gde su Vagner Lav, Gokan Inler i td, zasto vas Besiktas podcenjuje pa igra sa rezervama?
(Ljubisa livac, 23. avgust 2018 20:27)

Igraju sa trecim timom...

Proto Ganci

pre 5 godina

Partizan ima najjaču školu posle Ajaxove i tu se radi...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Od P, 24. avgust 2018 05:56)

Kakva bre skola, kakvi bakraci, zaobidji me sa tim spinovima iz perioda kad je Mirko Marjanovic sredio da dobijete Teleoptik za dzabe. Kojeg ste vi to fudbalera u poslednjih 40 godina napravili da je ostavio neki trag u evropskom fudbalu? Ja cu ti reci samo Mijatovica, i zato prestanite da drobite te gluposti o vasoj skoli .

Pedja

pre 5 godina

Druže, Turci su ubili našeg pre koju godinu u Istanbulu, možeš li još jednom molim te da ponoviš za koga navijaš? oprostićemo ti ovaj momenat ludila...
(šoki, 23. avgust 2018 21:33)
Ivkovica su ubili navijaci Galatasaraja a ne Besiktasa. Cak sta vise, Besiktas i njegovi navijaci su osudili javno taj zlocin. Kakva je to glupost da sve Turke nazivas ubicama zbog nekoliko idiota? Jesi i ti ucestvovao u ubistvu Tatona ili je to delo pojedinih navijaca Partizana koji su istovremeno na zalost Srbi?

pola sata igre

pre 5 godina

Od 30 komentara 25 is komsiluka. Nadjute zivot! Nikad nisam ostavii komentar na vest o Zvezdi osim cestitke za pobedu u derbiju 
(Fin, 23. avgust 2018 20:13) 

Evo ja sam Zvezdas. Sta fali da komentarisem Partizan?
Nemate pojma, jedino uz srecu mozete proci Besiktas. Da vam se poklopi dan a njima ne. Isto tako i mi nemamo pojma al eto, upali smo u EL. Budi realan i prihvati da ti klub smesan kao sto je i Zvezda. Takodje i reprezentacija...

Profesionalac

pre 5 godina

Nema prenosa na rts-u!!! A imaju obraza da kukaju za pretplatu mesecnu! U drzavi gde vecina radi za 25000 rsd mesecno I to jedan clan u domacinstvu je zaposlen, moras da platis kablovsku plus sport packet od 3500 rsd mesecno plus rts pretplatu od 150 rsd, da bi gledao domace klubove kada igraju evropska takmicenja?!?! Cak oni koji plate ne znaci da ce gledati jer se pojedini sportski kanali razlikuju od operatera do operatera! Sramota! Jos ce direktor rts-a da postane konsultant za sustinu praznine, razumac u sve I svasta, Dr demartologije...tad cemo verovatno gledati portrete ovih koji nas kao vode NAPRED 24 sata na Dan!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Gde su Vagner Lav, Gokan Inler i td, zasto vas Besiktas podcenjuje pa igra sa rezervama? 
(Ljubisa livac, 23. avgust 2018 20:27) 

Sta kazes na to sto Spartaku protiv Zvezde nisu igrali golman Peric, pa onda Cecaric i Torbica? Ili na to sto Lalatovic nije vodio Nislije, gle cuda protiv Zvezde? Idi vidi da li su doputvali mlsde nade Faje, Regland i Perperoglu.

Danac

pre 5 godina

Delije navijaju za turke, nista cudno. P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd...

urosRuma

pre 5 godina

Southpaw
Olimpija velesila fudbala po tvom misljenju verovatno
Seltik unistio Suduvu kroz citavu utakmicu nisu imali srece da udju lopte u gol

Ljubisa livac

pre 5 godina

@muamua

Nas nigde nije bilo?! Pa ne igra se fudbal od 95-e i posebno 2000-ih, vi ste patentirali navijanje za Zvezdine rivale jos od 70-ih, obzirom da ste uvek bili u senci.

nadam se da username nije zauzet

pre 5 godina

Želim vam sve ono što ste vi želeli Zvezdi u utorak pa puta 20 !! Srećno Bešiktašu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 19:25)

Pih, Nolane, sad me razočara...
Ja sam iskreno navijao za vas, gde ću navijati protiv domaćeg kluba, ma koliki rivali bili? I verovao ili ne, mislim da je većina grobara delila moje mišljenje, druga stvar što su glasniji bili ovi ratnici za tastaturama. Nažalost, bojim se da i ti spadaš među te ratnike...

NY

pre 5 godina

Opaaa!Gomesss!!Gde su panteri da ga prozivaju?? 

Ovaj Besiktas je 4x jaci od Red Bulla!! 

A kad pre izjednacise!!
(Grobar, 23. avgust 2018 20:47)

Batko, provaljen si
Da li je gol iz OPSAJDA?
I Ruadar, Skendija su jaci od Red Bula

Podgoricanin

pre 5 godina

I da, bilo bi dobro da ostane ovako, da ne primite jos neki, ali ne mozete da me ubedite da je 1:1 na svom terenu bolje od 0:0.
(severac, 23. avgust 2018 21:25)

Da ti objasnim nesto kao neko ko voli da gleda fudbal i nije nsvijac blizanaca. Ljepse je ovo 1-1 hiljadu puta za vledati nego onaj antifudbal sto ste igrali prekjuce

SchOne

pre 5 godina

(pivke, 23. avgust 2018 20:58)
Većina golmana u poslednje vreme iz srpskih škola fudbala su nižeg rasta . Recimo Ivica Kralj nije bio linijaš zato što je imao visinu a recimo Stojković je nižeg rasta i ima taj neki rukometski stav golmana i razmišljanje učen je da jedan na jedan uvek izlazi kao pobednik. Treneri golmana se okreću radu sa golmanom gde vide da može da postigne zavidne rezultate e sada što jednom u 10 god. se desi Bufon mada to je Parmina škola golmana a oni su poznati po dobroj školi golmana to je retkost da budeš kompletan kao i fudbaler na bilo kojoj poziciji. Uzmimo recimo ovog malog miletića dečko je brz ,prodoran ali teške rupe ostavlja u odbrani kao i nedovoljno dobro se pozicionira tačnije malo je pogubljen na terenu razlog je očigledan želeo je da bude ili napadač ili krilo a završio na beka i čovek je totalno promašen za tu poziciju

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ma jel to delije navijaju za Besiktas? Navijaju za svog gradskog rivala, razumljivo. Njihova morbidnost ide toliko daleko sa se neki bot potpisao pod mojim nikom, ee mukice...

Pedja

pre 5 godina

Nije problem sto je Besiktas jak, nego sto je Partizan slab. Padali su na JNA mnogo veci timovi ali druga su to vremena bila.
(Denko, 23. avgust 2018 20:19)
Koji? Kada?

Southpaw

pre 5 godina

@Ja
Da. Dosao sam na vasu vest da napisem PRATITE SVOJ KLUB. Da li sam komentarisao mozda igru Partizana???? Nisam. I NE ZANIMA ME! Puno imate u svojoj navijackoj "skupini" strucnjaka koji komenarisu i prate svaku Zvezdinu evro- utakmicu u fudbalu i u kosarci!
TOLIKO!

Dušan Duks

pre 5 godina

Želim vam sve ono što ste vi želeli Zvezdi u utorak pa puta 20 !! Srećno Bešiktašu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 19:25)


Bato ti si trebao odavno da napustis ovaj sajt,ne secas se onog obecanja protiv Steaue 2015. kada si rekao da ako Partizan prodje dalje palis sa sajta,vidi se da si moralan

šoki

pre 5 godina

Želim vam sve ono što ste vi želeli Zvezdi u utorak pa puta 20 !! Srećno Bešiktašu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 19:25)

Druže, Turci su ubili našeg pre koju godinu u Istanbulu, možeš li još jednom molim te da ponoviš za koga navijaš? oprostićemo ti ovaj momenat ludila...

матори

pre 5 godina

Звездаш јесам али идемооооо Партизан. Гази Србијо! Ко може за Турке да навија и против Срба?!

eh

pre 5 godina

Olimpija i raspali Seltik su merilo??? Ma mora da se salis. Mi smo nadigrali Besiktas, a vas je nadigrao Salzburg. Mi igramo sa Besiktasem 1:1 u BGDu, a vi sa Spartakom iz Trnave. Pa sada ti razmisli.
(Ja, 23. avgust 2018 22:41)
nadigrao nas seltic a vi nadigrali beši...posle.kukas kad te zezaju da nemas pojma o fudbalu a kako i da imas kad navijas za partizan

Nikola

pre 5 godina

Salzburg prosle sezone igrao polufinale LE, a Besiktas ?
(Piksel, 23. avgust 2018 22:25)

Bešiktaš je u LŠ prošao grupnu fazu kao prvoplasirani i ispali su od Bayerna.

miško

pre 5 godina

Stojković rupa ,sviraju centaršutevi kroz petrac a on zakovan za liniju.Gol je primio glavom sa dva metra a on pored igrača.Bravo Krle,znaš i ti nešto.Uništio ga je mladjni Nemanja,od onda je teška rupa.Idi Stojke ili ostavi fudbal.

Ja

pre 5 godina

Ne pisite gluposti.besiktas je za salcburg real..
(Ffm, 23. avgust 2018 22:09)

Salzburg prosle sezone igrao polufinale LE, a Besiktas ?
(Piksel, 23. avgust 2018 22:25)

Salzburgu je od prosle sezone otislo pola tima, a Besiktasu?

Igor Grobar

pre 5 godina

Crno beli su se veceras borili protiv ekipe Besihtasa maksimalno ali na igracima fali snage, bitno je da Partizan nije izgubijo veceras. Napred Partizan.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Pa gde su navijači, sve te silne frakcije. Kakav ste cirkus to je strašno.O igri da ne govorim.
(Marko, taj sam, 23. avgust 2018 21:11)

Nadam se da si sarkastican jer ako nisi imas ozbiljnih problema. Sine pogledaj kakva je poseta, vas delija je protiv Spartaks Jurmale doslo 5 hiljada. Hajde paljba.

Bodibond

pre 5 godina

Rikardo Gomes je najbolji napadač koji je igrao u Srbiji još od legendarni Darka Pančeva!
(Batko pamcenje mu kratko, 23. avgust 2018 20:46)

Znaci bolji je i od Penalacija? Pali bote, trolovanje ti ne prolazi.

severac

pre 5 godina

Da ti objasnim nesto kao neko ko voli da gleda fudbal i nije nsvijac blizanaca. Ljepse je ovo 1-1 hiljadu puta za vledati nego onaj antifudbal sto ste igrali prekjuce
(Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:39)

Bolje (rezultatski, cilj je proci dalje) i lepse su dva razlicita pojma.
Ja sam upotrebio izraz "bolje".
Bolje zbog para (a para uvek treba), zbog bodova za neke naredne kvalifikacije, zbog toga sto cemo docekati jake protivnike.

Lepo se mogu igrati manje bitne utakmice. Ili lepo mozemo da igramo ako izgubimo svaku nadu za prolazak.
Nadam se da ti je sad jasnije.

Tatko na Martiana

pre 5 godina

Cestitke komsijama na hrabroj igri.Ali mislim da je ovo kraj jer ce Besiktas u revansu biti puno jaci.A mislim da je kraj i za moju Zvezdu.Ali sportski je nadati se.Srecno i jednima i drugima.
(POPE, 23. avgust 2018 22:39)

Ti zvezdaš??? NEMA ŠANSE!!! A nisi ni partizanovac čim toliko hejtuješ i crno-bele vikajući da je "kraj" aljudi su igrali večeras sasvim solidno i nisu se obrukali! Koji "kraj" baticeZvezda i Partizan imaju aktivne rezultate pred revanše, i nisu nadigrani od svojih protivnika u prvim utakmicama! Imaju aktivne rezultate i realne šanse da se i u revanšima nadigravaju i bore za prolaz u LŠ i LE!

NY

pre 5 godina

Delije navijaju za turke, nista cudno. P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd...
(Danac, 23. avgust 2018 21:33)

Decko ne igraju imena vec sta mogu
Turski timovi su puni ranijih zvezda
Pepe sada samo.u Turskoj.moze da igra, Vagner Love rezerva.A tri najbolja ne igraju

maltezanin

pre 5 godina

cz
Onaj gol Zvezde i ova situacija se nmg porediti,kvarezma zeleo da tu loptu doda ili vrati kako god,onaj igrac protiv Zvezde tu nameru nije imao

Шомика_ЦЗВ

pre 5 godina

Partizai prima jako glup gol. Naš doskorašnji reprezentativni golman prima smešan gol kroz noge. Toliko o tome da je Vlada naš najbolji golman...

Westbrook

pre 5 godina

Navijaću za Bešiktaš jer za Partizan posle one lakrdije u finalu kupa pre par godina protiv moje Voše jednostavno ne mogu. Ne mogu da navijam za Partizan posle svih godina muljanja pod Tomislavom Karadžićem, posle svih otimačina, konstantne podrške države na štetu drugih klubova, poklanjanja Zemunela, uzimanja od penzionera da bi se platio bomba Suma... ne mogu da navijam zbog bahatosti, predsednika drugih klubovakoji sede u upravi JSD, osionosti, zakulisnih radnji, korišćenja države kao bankomata. Ni partizanove komšije nisu mnogo bolje ali u odnosu na Partizan su suvo zlato.Pozdrav iz Panonske ravnice.
(Slaninar, 23. avgust 2018 19:21)
Normalno da su ti komsije bolje kad ste oduvek bili njihova filijala pa ti partizan kriv, to zna svaka lala da zvezdina ste filijala!

Podgoricanin

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog. 
(Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:11) 

Jel to ona liga, na kojoj je prošle godine pao jedan gol za celo kolo?
(Dag Kristi, 23. avgust 2018 21:24)

Jeste, a bilo je i ove godine prvo kolo priblizno. E sad vidi koji je to antifudbal bio prekjuce

mora bolje

pre 5 godina

Miletic levi bek nije za Partizan. 2 sezone igra po 90 min utakmice kvaliteta nema za to. Samo trcanje pored linije nije fudbal, aut ne zna da izvede. Sa druge strane Stojkovicu hvala za sve ali mora Partizan da ima mnogo boljeg golmana. Ima tu jos sto sta ali ova malopre pomenuta dva igraca su obelezila vecerasnju utakmicu.

naravno

pre 5 godina

Velike Delije...ori se Sever "Kosovo je Srbija",a s druge strane bodre turski klub...i ko je ovde lud,a turci su vašeg navijaca,na veliki žalost usmrtili..i pitam se kolika to mržnja mora biti u vama da se sve to zaboravi..Ne navijam Bg klubove,ali ih bodrim jer su iz Srbije

ans

pre 5 godina

Kakav sastav Bešiktaša, ovo je tim za Ligu Šampiona lagano. Ali, šta je tu je, samo jako momci, ostavite srce na teren i srećno vam bilo.
Partizane nikad se ne predaj!
(scarlxrd, 23. avgust 2018 19:23)

Jos nije pocelo vi placete. Cuj tim za LS hahahah

severac

pre 5 godina

Kakav sastav Bešiktaša, ovo je tim za Ligu Šampiona lagano. Ali, šta je tu je, samo jako momci, ostavite srce na teren i srećno vam bilo. 
Partizane nikad se ne predaj! 
(scarlxrd, 23. avgust 2018 19:23)

Ma da, vi kvalifikacije za LE igrate sa timovima koji su za LS, a Zvezda za LS igra sa timovima koji nisu ni za JSL.

Vazi.

Admiral

pre 5 godina

@ Hhaahhahah Bešiktaš sa omladincima dominira. Pa i njima žao.
(Idemo, 23. avgust 2018 21:10)

Omladinci? Pa njihova odbrana ima 150 god,najmladji Vida sa 29! Kvarezma 35 god... Kako ste nerealni cudo kedno

Metropola

pre 5 godina

Koliko se ja secam grobari onako otvoreno navijase za svaki turski tim u kosarci protiv Zvezde sve dalje price o nekom patriotizmu su smesne...Svako zna za koga navijaju ove "patriote"
(York, 23. avgust 2018 22:14)... a ti se od njih razlikujes?

samo za naše!!!

pre 5 godina

Dragi navijači, kakvi su vam to kodeksi, pa zvezdaši i partizanovci treba da podržavaju i navijaju jedni za druge kada igraju u evropi.. Kako pojedini zvezdaši mogu da navijaju za Turke pored tima iz naše Srbije, kako ste takvi, pa nećete napredovati ni jedni ni drugi sa takvim stavom.. Delije bolje da ste se skupili pa svi u Humsku da podržite braću grobare, da se udvostruči navijanje i poplaši gostujući tim, kao što se navija za reprezentaciju Srbije.. pa šta.. Isto važi i za grobare.. Šta je tu toliki problem..

Objektivno

pre 5 godina

Delije navijaju za turke, nista cudno. P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd...
(Danac, 23. avgust 2018 21:33)

Kakva LS za ovaj tim,gde su vise od polovine igraca preslo 35 godina...ljudi dosli da se rekreiraju i maznu lovu na stare zasluge i ime koje su napravii.

Tor

pre 5 godina

(Bodibond, 23. avgust 2018 21:39)

Kakva steta sto nijedan klub nece da da te pare za njega, za razliku... za razliku od Radonje.

Da, a nijedan klub nece da ga angazuje ni za neke smesne pare. Samo pertizan. Zapitaj se sto je to tako.

Radonjic je prodat Marseju. Ne znam da li si cuo za tu vest :-)))

Tito-partija- crno bela armija

pre 5 godina

Partizan ima najjaču školu posle Ajaxove i tu se radi...tu su sportski radnici koji pokreću rezultate a ne excel filovi, pretnje po raznim svlačionicu i kafićima pa čak i ulicama...jer nam niko ništa ne može u ovoj najDemokrtskoj Srbiji gde svima nama cveta cveće. 
(Od P, 24. avgust 2018 05:56) 

Mitomanija na delu. Najjacu skolu posle Ajaksove?! Pa kako vam mali cigani vec par godina urnisu tu "vrhunsku" skolu?!
Kapiram tvoje komplekse ali minimum realnosti nije na odmet

Ivan

pre 5 godina

Evo kao zvezdas da ocenim desavanja na utakmici sa neutralne strane. Partizan je vrlo dobro odradio ovih 75 minuta do sada. Mislim sam da ce imati velikih problema kada su odmah primili onaj izjednacujuci gol. Sa ovim besiktasem bi imali sanse i u revansu, ali nazalost, verovatno ce u drugom mecu igrati Negredo, Lens, i Babel, tako da ce sa njima ti biti skoro duplo boljih prvih 11 od ovih danasnjih.

Bela vrana

pre 5 godina

Salzburg prosle sezone igrao polufinale LE, a Besiktas ?
(Piksel, 23. avgust 2018 22:25) Bio prvi u grupi LS sa Portom, Monakom i Red Bull Lajpcigom. Ispao od Bajerna.

Darko

pre 5 godina

Koliko god bio los rezultat kuci 1-1. Ja sam zadovoljan.Daleko manji budzet, a egal tekma. Imamo sanse samo da bude zelje i sve ce biti ok.

Admiral

pre 5 godina

Auu Beogradjani sram vas bilo,sever sablasno prazan,jug polu prazan,istok i zapad solidno ali u odnosu na broj stanovnika poseta sramotna! Verovatno je i polovina ovih sto su dosli iz unutrasnjosti

Mc Hammer

pre 5 godina

Zaista sam verovao da je Besiktas podcenio partizan sa drugim timom i to u gostima... ali izgleda da su odlicno skenirali sa kim igraju. Raspade se partizan i odmah primi gol, nakrca zute kartone... jos kad padne sa snagom u 70.minutu....

Smesan je partizan, po bokovima i jos vise supalj nego po sredini.

nenad

pre 5 godina

Има Бешикташ имена. Али нико млађи од 32 године. Са Закарићем најзад Партизан потрефио куповину. Желим успех Партизану.
(Гиле, 23. avgust 2018 21:47)
bas kao i Ronaldo i Mesi pa su najbolji na svetu ! Danas igrac nije star sa 32 nego u najboljim godinama

analiza

pre 5 godina

"Bolje je 1:1 nego 0:0 na domaćem terenu, je l' tako grobari ??!"
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!)
Moj odgovor je citat petla Sofronija:dva puta nista je nista,matematika je jasna,crva nije ni bilo:)))

the shining

pre 5 godina

#12-Danas sam ostavio 3 komentara.Za Djokovica,Radonjica i sad za moj Partizan.Druga je stvar sto ti pišeš ceo dan komentare na moj nik.To je tvoj problem.I otkud samo moje komentare primes?Ostavljaju ovde ljudi po 5 komentara na jednu temu pa im ne ostavljaš svoju”kritiku”.Ja samo komentarisem velike teme,maksimalno 1,a Partizan jeste to,..

nista o nicemu

pre 5 godina

Bato ti si trebao odavno da napustis ovaj sajt,ne secas se onog obecanja protiv Steaue 2015. kada si rekao da ako Partizan prodje dalje palis sa sajta,vidi se da si moralan
(xxx, 23. avgust 2018 19:36)

Jel? A ti nisi? Ista prica, aj paljba.

Zvezdaš

pre 5 godina

Navijam za partizan na ovoj utakmici uvek navijam za naše srpske klubove nebitno odakle iz srbije su kad igraju protiv nekog stranog kluba.. Vidim da je partizan dosta bolji nego prošle sezone zdjelar mnogo bolji nego u mojim sećanjima a i onaj goran zakarić je odličan jedino onaj miletić je loš kao i pre dok ne dovodite pojačanje u odbrani ćete uvek lako primiti gol i ako sredina terena i napad obavljaju dobar posao..

POPE

pre 5 godina

Cestitke komsijama na hrabroj igri.Ali mislim da je ovo kraj jer ce Besiktas u revansu biti puno jaci.A mislim da je kraj i za moju Zvezdu.Ali sportski je nadati se.Srecno i jednima i drugima.

dedede

pre 5 godina

Čestitam momcima! odigrali su veoma hrabro protiv jakog protivnika. Kad je igra ovakva i 1:1 je dobar rezultat. šta vredi pobeda ako je igra očajna?

Marko

pre 5 godina

Sramota da rts ne prenosi utakmice ne mogu da verujem bruka jedna!!!!! Zar je Selo gori vaznije od ovoga? Zemljo otvori se da ne gledam ovu propast.

nista o nicemu

pre 5 godina

Partizan ima najjaču školu posle Ajaxove i tu se radi...tu su sportski radnici koji pokreću rezultate a ne excel filovi, pretnje po raznim svlačionicu i kafićima pa čak i ulicama...jer nam niko ništa ne može u ovoj najDemokrtskoj Srbiji gde svima nama cveta cveće.
(Od P, 24. avgust 2018 05:56)

Svaka cast druze na omladinskoj skoli. Jel vam i tu Vuletic drzi brucosima predavanja?

Dzagoev

pre 5 godina

A mi, mi cemo igrati neko drugo takmicenje...
(Igor Pg, 23. avgust 2018 23:37)

To takmičenje nije za male klubove kao što je zvezda.Zato vas i nema tamo više od četvrt veka.Izgubicete sada od Salzburga koji je bolji klub od zvezde i opet nećete u LS.Niste sposobni da date više od jednog gola na evropskoj utakmici.Nebitni ste.

pivke

pre 5 godina

Da li ce ikada srpska skola golmana izbaciti golmana koji nije linijas. Nijedan nas golman ne ume da izleti, da se makne sa linije da uhvati/izboksuje loptu koja pada unutar peterca.
Stojkovicu vec nekoliko centarsuteva padaju u peterac, on se ne pomera sa linije. Takvi su nam I ostali golmani

Rocker

pre 5 godina

Navijaci malog kluba uvek navijaju protiv velikog. To je uvek tako.

Navijaci velikog kluba ne obracaju toliko paznju na mali klub. Tako je i u drugim ligama Evrope a narocito Latino Amerike. Nisu grobari usamljeni u tome.

Al veliki klub ne bi bio veliki da ne postoji mali. Prirodan poredak stvari.

Delije ne navijaju za Besiktas, ne za taj klub !

Borky

pre 5 godina

@ Hhaahhahah Bešiktaš sa omladincima dominira. Pa i njima žao. 
(Idemo, 23. avgust 2018 21:10) 

Omladinci? Pa njihova odbrana ima 150 god,najmladji Vida sa 29! Kvarezma 35 god... Kako ste nerealni cudo kedno
(Admiral, 23. avgust 2018 21:24)

Ok sa penzionerima dominira.

cz

pre 5 godina

Za grobare koji su se bunili za gol Zvezde, evo sada Kvarezma kaci loptu a Miletic stoji u ofsajdu, sudija nista .. Eto da naucite pravila na sopstvenom primeru, sta jeste, a sta nije ofsajd

maradona

pre 5 godina

nije bilo lose, aktivan rezultat. ne moze covek da ne primeti kako nas uprava minira, 3 poslednja prelazna roka mi dovodimo neke krseve od igraca ( cast izuzecima, malo ih je). odbrana suplja godinu i pol dana, i niko i ne pokusava da dovede krtenog stopera i bekove. a sto je neko u talu sa spartakom iz subotice, to je posebna prica....kakva su nam dva uvalili za ozbiljne pare. zar nije bolje bilo ostaviti malog jovanovica nego dovesti nikolica?!

Zeks

pre 5 godina

Djukicevo forsiranje Cirkovica prosle godine kostalo nas je Lige sampiona, a Batino forsiranje beka Miletica verovatno ove godine Lige Evrope.

Ivan

pre 5 godina

objektivni komentator sa Arene:

77 min, i da vidimo da li je bilo ofsajda, pa nisam baš siguran....a noga 1m u ofsajdu, bruka.Gadi mi se ova MTS državna TV Arena sport
(BMX, 23. avgust 2018 22:28)

TV Arenasport nije samo srpska televizija, a najmanje je onako kako si rekao "MTS državna televizija", pritom si mislio na državu Srbiju naravno, što apsolutno ne stoji, naprotiv TV Arenasport je regionalna televizija i svaka novinarska sekcija svake ex yu državice na toj televiziji naravno najviše prenosi utakmice timova iz svoje državice, to je logično jelte i onda naravno da su ti novinari malčice pristrasni i navijaju za ekipu iz svoje državice. U srpskoj sekciji TV Arenasport utakmice Partizana prenose komentatori koji su naravno osvedočeni partizanovci a utakmice Zvezde prenose zvezdaši naravno.

miško

pre 5 godina

Miljanić je najuspešniji fudbalski radnik svih vremena u Srbiji baš kao što je Džajić fudbaler a Crvena Zvezda klub.Činjenica je to neoboriva.Degutantno je to osporavati.

Alex

pre 5 godina

Otkad ste vi srpski tim?
(JSD croatia, 23. avgust 2018 23:10)

A od kad je Zvezda IDEA srpski tim?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 24. avgust 2018 15:55)

Звезда Идеа? Где си чуо за тај тим?
Али ајд забаве ради:

Спонзор КК Црвена Звезда је компанија Мерцатор С Д.О.О., власник ланца малопродаја ИДЕА. Компанија Мерцатор С ДОО је компанија у власништву конзорцијума Агрокор који је у власништву компаније СБЕРБАНК АД. ИДЕА је била компанија у власништву Албанца из Београда док није продата хрватском Агрокору, који је купио словеначки Меркатор и тако добио српску компанију РОДА, након чега је угасио обе компаније као правна лица (ИДЕА и РОДА) а брендове ИДЕА и РОДА задржао и прикључио бренду Меркатор. Тако да ако бринеш о земљи порекла бренда који се рекламира на нашем дресу, бренд је 100% пореклом из Србије, тренутно у власништву руске банке....ето...

Иначе, твоја инсинуација је чак и теби смешна јер би значила да сте ви некад били немачки тим, обзиром на фауве знак који је био на дресовима кад су сви морали да буду у “пулу спонзора шампиона”...

Човек ти је поставио једноставно питање:

Од кад је члан ЈУГОСЛАВЕНСКОГ СПОРТСКОГ ДРУШТВА ФК патлиџан шампињон српски тим? И на коју магију?

Cubaka

pre 5 godina

Pozdrav iz Panonske ravnice.
(Slaninar, 23. avgust 2018 19:21)

Svaka cast na komentaru, svi znaju sta su radili sa Toletom ali malo njih to otvoreno kaze, jos jednom svaka cast.

Cxe

pre 5 godina

Hehe, UEFA smatra da je Ratko Mladić rasizam. A 'svaki Turčin zna, svaka bula zna da je Obilić, srpski sin, zaklao Murata' nije rasizam? :)

Mislim, hoću da kažem da je ovo za Ratka njihovo iživljavanje.

očigledno

pre 5 godina

Ovaj Jankovic je fenomen, ocigledno je igrao sa povredom, ali ga to nije sprecilo da padne 15 puta bez kontakta. Da se razumemo, navijam za Partizan protiv turaka...

Mito

pre 5 godina

Najzaslužniji za izjednačenje Bešiktaša je linijaš Stojković kojoi ne izlazi na loptu unutar 5 metara. posebno je impresivna njegova odbrana kod gola kada je skožio u vazduh na gol liniji i raširio ruke i noge, a lopta mu je prošla kroz noge. umetnički dojam odbrane je za deset, a učinak je nula. Partizan ako želi dalje neka nađe golmana koji vlada petercem, a ne zavaren za gol liniju, jer svaki centaršut sa strane biti će gol. U turskoj ako Bešiktaš bude centrirao sa strane bojim se debakla Partrizana, ako bude branio umetnik Stojković

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Hhaahhahah Bešiktaš sa omladincima dominira. Pa i njima žao.
(Idemo, 23. avgust 2018 21:10)

Adriano, Pepe, Kvarezma, Medel omladinci?! Idi prati kriket posto se u fudbal razumes koliko i ja u hemiju.

Čak je i bezobrazan

pre 5 godina

Pantić je postao gori od Ožegovića. Čak je sumnjivo za koga ustvari on navija. Tolika sporost i nonšalancija nisu skoro viđeni od nekog ko živi od fudbala.

kako da ne

pre 5 godina

Vise sada mislim da mozemo dalje nego da je drukciji rezultat. Gde je reseno sa Anderlehtom, gde sa Njukaslom, gde nekada sa QPR...Ajde da ne pricamo o davnoj istoriji, ali zadnjih 10 tak godina Partizan bolje odigra u gostima. Ne znam zasto, mozda zbog pritiska pa kad odu u gostima niko nista ne ocekuje pa odigraju bolje. Dosta cesto i Zvezda tako pa i sama reprezentacija. Mislim i dalje da moze iz ovog tima mnogo vise da se izvuce, nisu neki majstori ali moze se izvuci iako su pricali svi ‘nije do Djukica samo, pogledajte tim’. Pa Kosovic je leprsavo igrao kod Nikolica, Jankovic bio izuzetan kod njega, Pantic decko ne bi bio kupljen od Celzija da nije dobar igrac. Nije bitno sto nije igrao, sto nije uradio ni drugde nista, Celzi uopste ne bi davao pare za nekvalitet. I on decko zna fudbal. Sto da se ne pobedi u Turskoj, domaci ce biti pod pritiskom da pobede, nasi ce igrati lagano jer nema sta da izgube i moze biti svasta. Poz

Smogovci

pre 5 godina

@Od P
Pravi primer pismenosti malih smogovaca . Ipak je to tim Bore Drljače , Tijane Ajfon , Ere , raznih Tumbasa, Rada , Zorana ... kultura i obrazovanje , rijaliti družina . Funkcioneri nisu radili fizičko a pošto je vojni klub neki ni vojsku nisu služili ali imaju "školu" i "pokreću" rezultate . O Zemljo Indžijo .

Andreja

pre 5 godina

Realno,nemamo dobar rezultat. Bešiktaš je dao gol u gostima,i ima dobar rezultat. U Istanbulu će biti pakao,a oni kod kuće nisu izgubili od marta kad ih je pobedio Bajern. Miletić i Marković su odigrali loše,a meni se ni partija Valijentea nije dopala,dosta je grešio,ali u suštinu cela odbrana je bila slaba. Zakarić je pun pogodak,pokazao je to i protiv ovih Danaca i evo večeras opet odlična igra i asistencija. Janković neće igrati u revanšu,to je problem,a neće igrati ni Kosović zbog kartona,voleo bih da počne Lola jer je u ovakvim utakmicama potrebno iskustvo. 1:1 nije loš rezultat,ali samo da se ne ponovi,kao protiv Plzena kada je isto bilo 1:1 u Beogradu,mada i sa Anderlehton 2010. bilo je 2:2 pa smo prošli. Lopta je okrugla,samo me brine ta atmosfera u Istanbulu,ali dobro,nama je potreban samo gol,ali trebaće nam mnogo i sreće.

aca

pre 5 godina

To sto Besiktas nije jos uvek u takmicarskoj formi(videlo se i protiv Lask-a) ne umanjuje uspeh komsija sa JNA.Svaki rezultat sem poraza je dobar i aktivan.Srecno komsijama u revansu.Za nas realno los fudbal svaki bod u UEFA takmicenjima, znaci.

P76-ers

pre 5 godina

Drage komšije, vama turski klubovi leže kao nama nemački.

Pre neku godinu jedan Fener ste zgazili koji je prošao zahvaljujući sudijama...

Uz pošteno suđenje vi idete dalje u LE...

Ajmo Srbi...

Karaburac

pre 5 godina

Od kad ste vi Srpski tim?
JSD Croat

Cini mi se od 2011 kad je zvezda promenila ime u FMP.
Pre toga nije bilo tih prozivki.
Jel tako panteru?

deda

pre 5 godina

Igras protiv Besiktasa i igras da das gol ,igras fudbal..to je poenta,ako su bolji , ispasces...
A ne kao zvezda i Klark Kent , cim dodje iole jaci protivnik , to bunkercina,izbijanje lopte na centarfora , samo gol da se ne primi a u napadu sta bude...napravili od coveka Murinja a on sa preskupom ekipom igra ziheraski fudbal kao nekada Javor pod Curcicevom komandom...
(Ajmo crno beli, 23. avgust 2018 23:48)


Bešiktaš je imao 61% posed lopte, a partizan 39%... O čemu ti pričaš druže?

the shining

pre 5 godina

Moj Miletiću vraćaj se još večeras za Loznicu.Ima neki prevoz sigurno.Mozda “Banbus” vozi i noću.Sutra na posao vencanice da prodaješ.Dosta je bilo,...

ultrasrbin

pre 5 godina

Umesto NG Miletica bilo ko, a umesto Markovica NR Miletic.
Na desnu stranu bilo ko, ali samo da ne igraju Markovic i NG Miletic, a bio bih srecan i Kosovic, jankovic da ne pocinju.

Negativni

pre 5 godina

@negativni
Ne znam koliko pratis fudbal, ali kao neko ko ovu igru prati vec 40 godina i ko je doziveo najvece uspehe Zvezde? mogu to reci da gresis. Poslednje dve godine nas klupski fudbal u Evropi napreduje. Prethodne godine smo imali dva kluba u grupnoj fazi. Ove godine je za sada Zvezda obezbedila barem LE. Radnicki je preskocio jednu prepreku, Spartak dve. Bilo je godina kada su ne racunajuci vecite, svi nasi klubovi ispadali na prvoj stepenici.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir)

Dugo pratim fudbal. Prvi put sam bio na evropskoj utakmici Zvezde protiv Arsenala kada je još igrala generacija Pižona i Duleta Savića...
U pravu si za poslednje dve godine, ali to nije plod sistemskog rada već sticaja okolnosti. Šta će biti kada ode Milojević? On je definitivno trener modernih shvatanja i pokušava da uvede disciplinu i organizovanu igru. Da li je, posle njega, lako naći zamenu? Teško. Partizan je, u medjuvremenu, prodao sve što iole vredi još iz podmladka, i ima jako slab tim. Ostali problemi našeg fudbala nisu ni počeli da se rešavaju. Reprezentacija je sramota države. Manji klubovi kubure sa novcem i sa nepoštenim odnosom FSS prema njima. Nije problem jednom u deset godina igrati na proleće u Evropi, problem je napraviti kontinuitet takvog uspeha. A da se radi na tome, ne vidim. Ako Zvezda ispadne od Redbula, biće to samo zbog neadekvatne fizičke spreme i tehničkog neznanja igrača koje se uči još u juniorima.

partizan

pre 5 godina

Lopta mora da ide vise kroz sredinu. Ne moze 80% napada da se svodi na Miletica I levu stranu. To je boljka ostala od proslih sezona I trenera. Mirkovic mora pored voljnog momenta i morala da poradi I na taktici kod igraca sa svojim strucnim stabom.

Sabre

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:11)

Hahahaha. Tebric, kad vec nisi mogao da dodjes u Beograd, ostaje ti da gledas fudbal na TV-u, a?! Cuj, Crnogorac nasao da proziva nas fudbal.. liche, vi ste rang Malte, o cemu ti pricas?!

sava444

pre 5 godina

Koji.parametri ulaze u " dobro poluvreme" , ovde nema ideje da se ide na kontre, da.se namesti tako ekipa, nego nema KVALITETA, jedino sto je dobro je 1:1, a.cekamo 70 min. I pad " koncentracije". pa ovi se sprdaju sa nama

Podgoricanin

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog. 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:11) 

Hahahaha. Tebric, kad vec nisi mogao da dodjes u Beograd, ostaje ti da gledas fudbal na TV-u, a?! Cuj, Crnogorac nasao da proziva nas fudbal.. liche, vi ste rang Malte, o cemu ti pricas?!
(Sabre, 23. avgust 2018 21:20)

Brate, Malta je za nas atomski fudbal. Mi smo u nivou Farskih ostrva, cak su i oni u Evropi ove godine imali jednu pobjedu, mi nijednu.
Nego jeri se to ne smiju komentarisati blizanci, zakonom zabranjeno!?

analiza

pre 5 godina

Objektivno gledano,samo ako se gledaju imena,Besiktas ima igracki bolji kadar od Salcburga(Pepe,Kvarezma,Negredo,Vida,Babel...)-jer da mi zivot zavisi od toga,pre meca sa CZ ne bih umeo da nabrojim ni jednog igraca Salc a ni sada(dobro,golman Stankovic,jer je nas).
Naravno,ne igraju imena.Ali,ovi znaju s loptom,iskusni su ,premazani-kartone dobijali zbog neprestanog dijaloga sa sudijom a ne zbog startova(kao mi).Utakmica lepsa od one koju je CZ odigrala,ali rezultat nije lepsi.Svejedno,ni jedan normalan navijac Par nije ocekivao da nasa odbrana sa fantasticnim levim bekom Mileticem moze da izdrzi da ne popije gol.Jbt,pa on za malo da neodbranjivo da gol-nama!
Ako moze da se isklonira Zakaric bar jos dva puta tj jedan levo i jedan desno i jedan u sredini,pa da nakrivimo kapu.Celavi Miletic borben i fizicki spreman.Pantic borben.Jankovic uspeo da sam sebe povredi.
Stojke,uh,linijas,sta je trazio na prvoj stativi gde vec stoje dva igraca Par kod centarsuta Kvarezme,ne znam.I ona druga situacija kad lopta pada u peterac u drugom pol,a on opet uzjahao liniju i ne mrda.A,opet,retko ko bi odbranio onaj sut Miletica,pa smo na istom-autogol bi nas tek ubio u pojam.
Utisak prilicno dobar.Steta zbog rezultata.
Moze da se prodje,ali mora mnogo da se oznoje igraci-a i navijaci.

Nikola MNE

pre 5 godina

Miletic sa kosom dibidus,ne vrijedi ga ni komentarisati.Valijente dobar.Markovic mali cini se da jos nije za ozbiljan fudbal.Celavi Miletic dobar,cvrst,muski igra.Kosovic,Zdjelar nisu ni za ispred zgrade.Pantic kako kad,nije dobar ali nije ni los.Steta za Jankovica jer se vidjelo sa mu se bas igralo a od Ivanovica sam daleko vise ocekivao.Zakaric i Rikardo najbolji.Sve u svemu fali nam lijevi bek,stoper i dva dobra vezna igraca jer nas je prosli derbi tu na sredinu CZ pomela.U Istanbulu ocekujem cudo kao npr da Suma da dva gola :)) Sportski pozdrav.

anica

pre 5 godina

Secam se kad je Zvezda igrala protiv Fenera i Galatasaraja kako su zdusno navijali za Turke, ipak ima normalnih Partizanovca zbog njih a ne onih koji se cude Turskoj reci Delija a mlate baklavu i tulumbe zelim da pobedi tim iz moje zemlje. Kakav je to soj ljudi, kakav je to mentalni sklop sto tera na takvu mrznju i netrpeljivost.

Gipsy

pre 5 godina

Navijaci Salzburga jel ste nervozni?
(Batko pamcenje mu kratko, 23. avgust 2018 19:40)

Opet nisi na stadionu.Tastatura navijac.Da li si ikada bio da gledas fudbal, kosarku Partizana.Nije valjda da te roditelji ne pustaju.Da gledas tvoje kako SUTAJU loptu a mozda neki gol padne iz OPSAJDA

Mirko

pre 5 godina

Poluprazan stadion 20.minuta pred pocetak a hocemo bolje rezultate.
E moji grobari ja dok sam bio sposoban ja sam na svaku utakmicu isao i putovao 40 kilometara u jednom smeru svke nedelje ili srede a vas mrzi da sednete na bus i da za 10.minuta stignete do stadiona.
Ne zasluzujete da sebe zovete navijac Partizana !!!!

Ljubisa livac

pre 5 godina

Ovi partizani tuku vise nego Spartak Trnava. To je ta filozofija - udri po nogama ako je protivnik kvalitetniji. Kvarezmu prebise.

Mare

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem da pred utakmicu zalivaju travu?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (banezi, 23. avgust 2018 20:18)

Partizanu bi bolje bilo da nije šišao travu dva meseca. Veće bi šanse imao.

Гиле

pre 5 godina

Ma jel to delije navijaju za Besiktas? Navijaju za svog gradskog rivala, razumljivo. Njihova morbidnost ide toliko daleko sa se neki bot potpisao pod mojim nikom, ee mukice...
(Batko pamcenje mu kratko, 23. avgust 2018 21:29)
Ма јок само си ти заборавио шта си претходно писао. Ал нема везе, сутра је нови дан.

P76-ers

pre 5 godina

Raduje povećanje broja normalnih komšija sa obe strane...

Ovi nenormalni ne popuštaju, ali polako gube bitku...

Ako nastavimo ovim tempom, nadam se da ćemo ih uskoro isterati i sa stadiona...

Napred Srbi

Pedja

pre 5 godina

@Gile
"Samo da odgovorim NEKIM Zvezdašima ovde: Olimpija, Celtic???? O čemu vi ljudi pričate? Hvalite se kako ste izbacili neke timove koji sada pobeđuju timove koji su SLABIJI OD VAŠEG?!?! Kakav bre Celtic? Kad je Celtic uradio nešto u Evropi? Pobedio Barcelonu pre 10 godina i to je to! O Olimpiji je glupo i pričati"
E moj Gile, citajuci one nenapisane knjige preskocio si one napisane. A u tim napisanim si mogao da procitas da je Seltik osvojio KES 1967g, igrao jos jedno finale KESa, igrao finale Interkontinentalnog kupa, igrao finale kupa UEFA 2002/03, igrao LS... Pobedjivao najjace Evropske klubove za razliku od vas. Ako oni nisu uradili nista u Evropi sta ste onda tek vi? Oni su veci klub i od nas a od vas tek da ne govorim. Olimpija je daleko od Seltika ali ste ovde vi pricali kako ce da nas oduce od fudbala kada nas izbaci Trnava iz kvalifikacija za LS. A desilo se suprotno, mi izbacili Trnavu a oni demolirali Olimpiju u gostima. Srecno protiv Turaka u Istanbulu, mislim da ipak imate sanse za prolaz i ako sam prethodno mislio da ce vas dobiti ovde.

Smogovci

pre 5 godina

@proto ganci
koji Mijatović ? Čovek je već bio formiran igrač , član Čileanaca.
Imali su par prospekta za ove godine od kad im je čika Mirko dao sve i obezbedio monopol . Za pojedine je šteta što nisu više ostvarili .

Od P

pre 5 godina

@ odgovor za ove inteligente itelektualce, izvolte:

Internacionalni Centar za Sportske Studije (CIES) iz Švajcarske je uradio istraživanje o najboljim fudbalskim školama u Evropi. Kriterijum da se neki igrač smatra produktom jednog kluba je da je u tom klubu proveo makar tri sezone u periodu od svoje 15. do 21. godine. Potom se gleda koliko takvih igrača trenutno igra u inostranim šampionatima, odnosno u 31 profesionalnih liga Evrope. Među tim ligama se računa i matična, onodsno ako je igrač još u svom klubu.

Po toj računici Ajaks je najbolji jer trenutno ima 69 fudbalera iz svoje produkcije u sopstvenom ili u nekom od klubova iz te 31 lige. Od tih 69, njih 16 je trenutno u Ajaksu. Dovoljno je reći da su Ajaksovi produkti: De Jong (Milan), Ibrahimović (PSŽ), Vander Vart (HSV), Pienar (Everton), Snajder(Galatasaraj), Emanuelson (Fulam), Suarez(Liverpul), Stekelenburg (Roma), Fertongen(Totenhem) itd...

Iza Ajaks je naš Partizan sa 60 igrača, od kojih je 47 u inostranstvu. Iza je splitski Hajduk koji ima 40 igrača iz svopje škole u pečalbi. Tek tada na red dolazi Barselona. Potom peto mesto dele lisabonski Sporting i mađarski MTK. Uglavnom se na listi nalaze klubovi iz istočne, južne i centralne Evrope.

OFK Beograd deli 17. poziciju sa Mančester Junajtedom, a Crvena zvezda 20. sa Lionom, Levskim i PSV Ajndhovenom.

TOP 20 prema istraživanju CIES

1. Ajaks - 69 igrača ukupno u profesionalnim ligama
2. Partizan - 60 igrača ukupno u profesionalnim ligama
3. Hajduk - 55 igrača....
4. Barselona - 53 igrača ukupno u profesionalnim ligama....

Ova je statistika od pre 2-3 godine...mozda je danas malo izmenjena ali to je stvarnost komsije naše mile, voleli vi to ili ne!!!

STRUČNI KROMANJONAC

pre 5 godina

Ja mislim da je ova pesma kamion šestoton na RTS 1 u 20:28 u izvedbi glumaca pred zabezeknutom publikom neka provokacija.

Rocker

pre 5 godina

Niti ce Besiktas da se naigra ovde niti se Salcburg naigrao na Marakani, i to se jedva spasao poraza na praznoj Mari.

Toliki respect dolazi samo od klinaca ja verujem... Cemu bre ?! Alo...ovde je nase !!!

Ajmo ! Izbacujte ovo !

#12

pre 5 godina

@the shining Odakle ti pravo da me optužuješ za tako nešto, imaš li bilo kakav dokaz za to?! Nisam primetio da iko ostavlja 5 komentara na jednu vest osim tebe, tvoji su komentari na svaku moguću vest koju uđem. Čudi me da kad si toliko stručan i upućen što ne radiš u nekoj redakciji, agenciji ili televiziji, kako ne izveštavaš za razne pisane medije i internet portale, to bi ti bilo mnogo pametnije nego da trošiš vreme ovde uzalud svakoga dana. Makar bi mogao da zaradiš nešto od tolike stručnosti.

preterali su

pre 5 godina

stvarno su preterali,javni servis da ne prenosi ni zvezdu ni partizan,rade i protiv sebe samih jer svakako ove dve utakmice bi bile najgledanije,kako posluju oni je odraz kako inace posluje i drzava,sami procenite...

ona stvar

pre 5 godina

Želim vam sve ono što ste vi želeli Zvezdi u utorak pa puta 20 !! Srećno Bešiktašu ...
(Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!, 23. avgust 2018 19:25)

Turska u krvi pa to ti je. Cek, bese Jagoda ubijen od strane navijaca Partizana ili...?

Velja

pre 5 godina

Sta je dobro? Duva sa svih strana, na sredini rupa. Pored gola turci imali još 3-4 šanse. Partizan se potrošio mnogo a zna se da fizički ne mogu da izdrže posle 60 min

Гиле

pre 5 godina

Има Бешикташ имена. Али нико млађи од 32 године. Са Закарићем најзад Партизан потрефио куповину. Желим успех Партизану.

Samo čovek

pre 5 godina

Dobra utakmica, borili su se nema se sra zameriti, u revansu hrabro. Inace Negreda su prodali, neko rece da ce on igrati u revansu i da su sa njim opasniji, mozda i jesu ali mi necemo saznati.

ultrasrbin

pre 5 godina

Umesto NG Miletica bilo ko, a umesto Markovica NR Miletic.
Na desnu stranu bilo ko, ali samo da ne igraju Markovic i NG Miletic, a bio bih srecan i Kosovic, jankovic da ne pocinju.
(ultrasrbin,23. avgust 2018 20:51) # Link komentara

Da mi je da znam zasto minusi. Zar nije NG Miletic zvani frizura ispao smesan i krivac je za gol. Markovic je mozda kriv za gol, a razlog da njega i grizuru ne zelim u timu je 100 kiks na isti nacin. Jankovic jeste popravio voljni momenat, ali je i dalje kao dete koje se igra. Ni jedna duel ne moze da dobije,a kamoli da napravi smislenu akciju. Kosovic je mek za DM i definitivno mogu da ga obidju kada im se svidi.

оће то

pre 5 godina

@ Ricardo Kvarezma, da li si ikad napadao losijeg od Nemanje G.Miletica???(RQ7, 23. avgust 2018 21:03)Goreg*
(pak, 23. avgust 2018 22:55) Лош, лошији, најлошији. Зао, гори, најгори.

Uprava napolje

pre 5 godina

Batica sa ovakvim sastavom odigra protiv ovakvog Bešiktaša 1:1. Ekipa pre njegovog dolaska totalno zapuštena, nespremna. Bez centarfora poput Klea ili Đurđevića, bez kreatora poput Moreire, bez krila poput Živkovića, Leonarda ili Oumarua, bez zadnjeg veznog poput Evertona, s verovatno najslabijim bekovskim parom u svojoj istoriji, s tinejdžerom na stoperu. Bez ijednog igrača koji pravi razliku.

Kako vas u upravi nije sramota?

Red

pre 5 godina

1:1 je rezultat koji ide u prilog turcima ...
(C i n i k, 23. avgust 2018 22:43)
A 0:0 kući vama u prilog ...
(Koja, 24. avgust 2018 04:38

Ако бешикташ оствари исти резултат као Звезда у првој утакмици, пролази у ЛЕ. Ако Звезда оствари исти резултат као Бешикташ у првој утакмици, пролази у ЛШ.

Да...1:1 је лошији резултат од 0:0 код куће....

Што не значи да ће бити 1:1 у Аустрији или 0:0 у Турској. Али за сад резултати иду у прилог Звезди и Бешикташу....

trn u oku

pre 5 godina

Šta god uradio, Partizanu je ovde imperativ da ne primi gol. Zato smatram da je odlična odluka Batice da krene bez Sume i Ožegovića.

Dag Kristi

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog.
(Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:11)

Jel to ona liga, na kojoj je prošle godine pao jedan gol za celo kolo?

zemunski kej

pre 5 godina

Partizanu nedostaje par fudbalera,jedan defazivni vezni Zvezda igrala sa Salcburgom sa 3 ,Jovicic, Krsticic i Jovancic, Partizan ima samo Zdjelara.Mislio sam da ovaj Miletic sa kosom nema srece,lose mu se odbija lopta medjutim ipak dosta njih odavno pise da nema kvalitet jer prate njegovu igru, Kvarezma ga danas unistio,jos se dodatno i uplasio ,nije za Partizan za ovakve utakmice,

Mirko

pre 5 godina

Ako Markovic ostane u igri izgubicemo sa dva gola razlike sigurno, tj. nema sanse da izvucemo bar remi...jednostavno vidi se iz aviona...decko je preplasen i igrac manje na ovoj utakmici..Miletic levi bek isto preplasen...tako da imamo dva igraca manje ovaj Kvarezma se igra sa njime.
A ono sto se plasim je i crveni karton jer igramo kao muve bez glave.

Aca

pre 5 godina

Delije navijaju za turke, nista cudno. P.s najgore od svega je neobjektivnost, ovakav Besiktas je ekipa za LS po imenima, ne lozite se sa pricom da je ovo drugi tim itd...
(Danac, 23. avgust 2018 21:33)
A zašto onda ne igradju u LŠ?

"metar moga sela Amerika cela"

pre 5 godina

S kim god da igraju Partizan i Zvezda, nadju se pacijenti koji takve utakmice okrecu na komparaciju izmedju PArtizana i Zvezde, ko je imao teze rivale, ko je ipak vise pruzio u utakmicama u kojima su oba kluba gubila i ispadala itd, kao da se na svijetu takmice samo Zvezda i Partizan i da je svaka utakmica PArtizana ( Zvezde) u stvari razlog da ograniceni umovi pokrenu prepirke oko uspjesnosti ta dva kluba.

Ivan Veljković

pre 5 godina

Realan rezultat po svemu viđenom na ovoj utakmici. Po izuzetno teškom vremenu, sparnom, igrači obe ekipe su odigrali dobru utakmicu, postigli po jedan gol i imali još po nekoliko prilika. Rezultat realan, iznenadio me prijatno Partizan svojom borbom sa jakim rivalom, očito vidi se da Mirković dobro radi, uspeo je da trgne i podigne ekipu koja sa Đukićem nije nikako nalazila ritam i sada je to već sasvim druga slika Partizana naravno. Sa druge strane Bešiktaš je odigrao večeras remi i čini se da je sasvim zadovolajn tim rezultatom, zaista imaju izuzetno kvalitetan sastav, u 2. poluvremenu videlo se da drže stvari pod kontrolom, čuvaju remi i samo povremeno napadaju, i Partizan zaista nije mogao da u tom delu utakmice stvori ni jednu ozbiljniju priliku. U revanšu Bešiktaš je veliki favorit, zaista ima mnogo moćniji sastav od Partizana ali Partizan se neće i ne sme predati, neka hrabro odigra revanš pa šta bude, ionako iovako mora postići gol želi li da se uopšte nada nečemu. Ja jesam zvezdaš, navijam za Zvezdu svim srcem, ali zaista zbog našeg fudbala i zbog našeg koeficijenta u Evropi iskreno želim da moja Zvezda naravno uđe u LŠ a Partizan u LE i to bi zaista bio izuzetan uspeh našeg klupskog fudbala! Nadajmo se tom epilogu!

Kovalski

pre 5 godina

@London calling,ja sam samo jednom navijao za Partizan i to 92 godine kada ste igrali protiv Huventuda ono cuveno finale u kosarci...Bio sam u vojsci tada u Batajnici,i znas kako je tada bilo...Sankcije,rat,normalno je da se navija za nase.. Cudan osecaj ali mi nije smetalo...

Bodibond

pre 5 godina

Bešiktaš je imao 61% posed lopte, a partizan 39%... O čemu ti pričaš druže?
(deda, 24. avgust 2018 11:10)

Jeste bio toliki posed ali Partizan se NIJE branio odnosno povukao, pogledaj broj suteva koji su ostvarili i Partizan i Besiktas, Turci su imali sut manje.

Zoran

pre 5 godina

Odbrana Partizana je nivo beogradske zone na čelu sa rukometni golmanom Stojkovicem koji kada da je zalepljen za liniju.

Amaterizam na nivou...

est

pre 5 godina

suduva igrala 1 1 sa celticom.
toliko o tome da su svi amateri sa kojim god igra zvezda.i sacburg i svi.
KAO KAD BI JA SAD REKAO DA JE BEŠIKTAŠ BEZVEZE KAD JE 1 1.pa valjda i igraci zvezde i partizana doprinose tome da protivnik bude losiji.

Srpski navijac

pre 5 godina

Veliki sam navijac Crvene Zvezda, ali kada Partizan igra Evropu naravno da mi je drago zbog srpskog fudbala kada prodje. Objektivno zelim reci da me nerviraju prepucavanja navijaca, kako sa jedne, tako i sa druge strane, naravno kada igramo Euro-Talmicenja. Derbi i prvenstvo ok, treba da postoji rivalitet. Zelim samo reci, evo, mnogi navijaci Partizana su omalovazavali pobede Zvezde u Europi, a evo veceras ih rezultati tih Timova demantuju. Suduva nereseno sa Seltic, A Spartak Trnava vodi 0:2 u Ljubljani. Toliko. Zelim Partizanu sve najbolje veceras!

Borky

pre 5 godina

Partizanu nedostaje par fudbalera,jedan defazivni vezni Zvezda igrala sa Salcburgom sa 3 ,Jovicic, Krsticic i Jovancic, Partizan ima samo Zdjelara.Mislio sam da ovaj Miletic sa kosom nema srece,lose mu se odbija lopta medjutim ipak dosta njih odavno pise da nema kvalitet jer prate njegovu igru, Kvarezma ga danas unistio,jos se dodatno i uplasio ,nije za Partizan za ovakve utakmice,
(zemunski kej, 23. avgust 2018 21:25)

Jovancic je usao zadnjih 15min a Krsticic je tip igraca kao Kosovic samo dosta bolji.

SrbEUin

pre 5 godina

Mislim da bi za srpski fudbal najbolji ishod bio da i Cz i FKP prođu ovaj krug, i da prežive u Evropi do proleća, i po mogućstvu i dalje. I da to ponove dogodine, uz još neki uspeh Čarapana i možda Slaninara. Možda bi skupili dovoljno bodova da Srbija dobije još jedno mesto u kvalifikacijama za LŠ. Verujem da bi se u tom slučaju značajno smanjile tenzije između blizanaca, jer ne bi bilo toliko bitno ko je prvi a ko drugi u JSL. To takmičenje bi moglo postati regularno, i možda bi se u trku za (makar) drugo mesto uključili i ostali klubovi. Tako bi se kvalitet fudbala konačno mogao poboljšati.
Na žalost, za to su vrlo slabi izgledi. To može potvrditi svako ko je juče gledao kvaliikacione mečeve drugih klubova.

Krle

pre 5 godina

Najjace mi je kad mi i grobari pocnemo kao jedni drugima da pisemo nikad slabiji ovaj nikad slabiji onaj ovi protiv vas igraju sa trecim timom a ovi protiv vas sa 16 timom,a svi oni nas prizeljkuju na zrebu na nas tovare i jedne i druge zato sto smo smesni postali za iole ozbiljniji klub,ovaj Zakaric mi izgleda sasvim solidno kolko vidim,bolje ovako dovesti nekog lika za koga mozda i ne zna niko bar se bori nego neku nazovi zvezdu poput sume ili rikardinja za neku ogromnu kintu pa ih nigde nema,a baciki tolke pare.

moje ime

pre 5 godina

Није смак света, али Партизан ће морати много боље у Истанбулу. Желим све најбоље и Партизану и Звезди следеће недеље.

Спортски поздрав.

zorge

pre 5 godina

turci su igrali onoliko koliko im je trebalo da ne izgube utakmicu za njih je ovo odlican rezultat cinimi se da su za kladu bolji

Gipsy

pre 5 godina

Jao, mice male jadne šašave... :( 
Kad te čovjek ovako čita, pomislio bi da je navijanje za rivalovog protivnika ekskluzivni patent grobara. Vama, naravno, nikad nije palo na pamet, do prije par godina, da navijate za klub koji igra protiv partizana. Pa, vi stavljate svoj klub ispred reprezentacije, a da nećete navijati za partizanove protivnike, saberite se. Sjećam se, prije 20 godina, vaša legenda, a danas UEFA-ina, Dejan Stanković, nije se libio da se naruga navijačima partizana igrajući za Lacio. Nemojte samo vi o ostrašćenosti, kada jedan vaš "zvaničnik" poput Stankovića ne krije ostrašćenost, mogu misliti kakva ste nevinašca vi zvezdasrbi sa severa.
(Kočo, 23. avgust 2018 20:20

A sta je trebalo da radi.Da se nebraduje posle podtignutog gola.Mozda nije trebalo da igra

sremac

pre 5 godina

Ja ne mogu da verujem da pred utakmicu zalivaju travu?!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (banezi, 23. avgust 2018 20:18)

Da malo bolje pratis fudbal znao bi da to npr radi jedna Barselona da bi lopta bolje klizala, e sad posto mi nismo Barselona a narocito ne tehnicari, ne vidim svrhu zalevanja pre tekme.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Koja je rupa u odbrani ovaj Partizan. Umiju da daju gol ali su suplji kao svajcarski sir. Ali zanimljiva utakmica u odnosu na onaj antifudbal prekjuce. Bolja je crnogorska liga od onog.
(Podgoricanin, 23. avgust 2018 21:11)

e muke tvoje...

Kupac diplome

pre 5 godina

Gomeš, šta će on ovde? Dečko je odličan napadač, pravi prvoligaški igrač. Zakarić, isto solidan, sviđa mi se kako igra. Miletić, Marković, Zdjelar, ko je ove slagao da znaju igrati fudbal? Srećno u nastavku, komšije! :)

marek hamšiković

pre 5 godina

Ja lepo rekao da cemo primiti 2 gola zbog Markovica I Miletica beka I eto,da se razumemo ne bih voleo da primimo drugi,dovoljan nam je I ovaj jedan...

doktor

pre 5 godina

Mozak mi ne dozvoljava da navijam za Zvezdu i Partizan. Na žalost, ne mogu.
(Srbin sa mozgom, 23. avgust 2018 21:0
Ali ti dozvoljava da komentarises. ? Niste u skladu.

todor

pre 5 godina

Ne stvarno ljudi od kad su dosli u Partizan, Miletici kad god su u ssastavu tu se neki kiksevi i porazi. Ja ne mogu da shvatim kako onaj levi bek Miletic igra pre rumuna.
Miletic je bukvalno gori od Lazevskog, nikad goreg beka nismo imali. I kako je moguce da Mirkovic to ne vidi ja ne razumem stvarno.
Lagano mozemo da igramo sa ovim Besiktasom samo da je odbrana za trunku bolja, makar toliko da Miletici ne igraju.
Stavi brate Vulicevica i rumuna, iskusniji su ako nista drugo.

realno

pre 5 godina

kakav sut levog miletica !!!
:)))))))))))))))))
nek se bavi karlingom ! alo !

pazarite jos 2 , 3 zakarica ako jos nije prosao prelazni rok.

kopaski

pre 5 godina

pozadi su Miletići 
-------------------------- 

ovo zvuči kao rečenica iz Maratonaca :))))))))))))
(eye of the beholder, 23. avgust 2018 19:28)

...u pitanju je Radovan Treci a ne Maratonci...ako si mislio na Vilotice...

Vladimir

pre 5 godina

@negativni
Ne znam koliko pratis fudbal, ali kao neko ko ovu igru prati vec 40 godina i ko je doziveo najvece uspehe Zvezde? mogu to reci da gresis. Poslednje dve godine nas klupski fudbal u Evropi napreduje. Prethodne godine smo imali dva kluba u grupnoj fazi. Ove godine je za sada Zvezda obezbedila barem LE. Radnicki je preskocio jednu prepreku, Spartak dve. Bilo je godina kada su ne racunajuci vecite, svi nasi klubovi ispadali na prvoj stepenici.

zoks

pre 5 godina

Stojkovic ,kao i uvek, stoji na liniji gola i posmatra umesto da je svaka lopta u petercu njegova.O polozaju odbrane bez lopte bolje da ne komentarisem.

Bela vrana

pre 5 godina

Bek Miletic. Decko ti si za Teleoptik u najboljem slucaju. Pa bre petlic da mi se onako brani od centarsuta izveo bih ga napolje odmah.

Bela vrana

pre 5 godina

Nemanja Miletic bek. Koliko losih poteza u samo 45 minuta. Bato bolje ga izvedi napolje dok ne dobije 2. zuti ili povredi nekog naseg igraca jer su sanse za to enormne.

Mirko

pre 5 godina

Ovaj Markovic ..ko njega gura bre na centralnog beka pa on je decko potpuno izgubljen u prostoru i preplasen kao da igra protiv Barce na Kamp Nou.. sve sto su Turci napravili su plod njegovih gresaka i katastrofalnog postavljanja i gol smo primili zbog njega...za njega je Bojan Ostojic Maldini !!!!
Razumem Miletica kojeg Kvarezma vrti na petoparcu ali ovaj bre ne razumem.

Rozenkranc

pre 5 godina

@Ica33 nije 500 nego 650 din, pet arena ne vrede više od 300 do 400 din mesečno... Nije u redu da 5 arena cene kao sve druge kanale zajedno... Plus nisu u HD formatu...

sibke

pre 5 godina

dobri grobari,al ko bi rekao da ovoliko pranje para zapadnih klubova i pumpanje cena igraca nece nama pomoci,ostali vise ne kupuju tako dobre igrace kao pre,sad smo egal sa vecinom klubova sa istoka i severa:D

Miroljub

pre 5 godina

Bravo Grobari! Nadam se da ce nasi klubovi od ove sezone shvatiti da se moze igrati fudbal sa svakim ako se ima zelja. Sve je u glavi.

Don Corleone

pre 5 godina

Oni Srbi sto videse kako grobari zdusno i pakosno navijali za svakog Zvezdinog protivnika.
(York, 23. avgust 2018 22:16)

Ne sporim da ima,ali ti budi iznad toga,ne spuštaj se na njihov nivo.Barem zbog Marka.

e

pre 5 godina

mozak i jednih i drugih razm8slja ovako...
ako nekoga zvezda i partizan pobede...ma oni su amateri,ako nekoga ne mogu da pobede...piii niste pobedili ove a nemaju pojma.
svi ti klubovi su sasvim pristojno jaki,a nismo mi manchester city i jedni i drugi.
znaci 00 i 11 puna kapa

Zoran

pre 5 godina

Batica sa ovakvim sastavom odigra protiv ovakvog Bešiktaša 1:1. Ekipa pre njegovog dolaska totalno zapuštena, nespremna. Bez centarfora poput Klea ili Đurđevića, bez kreatora poput Moreire, bez krila poput Živkovića, Leonarda ili Oumarua, bez zadnjeg veznog poput Evertona, s verovatno najslabijim bekovskim parom u svojoj istoriji, s tinejdžerom na stoperu. Bez ijednog igrača koji pravi razliku.

Kako vas u upravi nije sramota?
(Uprava napolje, 24. avgust 2018 05:37

Na pogresnu adresu upucujes kritike. Sve to je posao sportskog direktora, Ivice La bombe. On je morao da leti napolje iz kluba zajedno sa kondicionim trenerom, uz Djukica. Taj trio je unakazio Partizan. Ovaj nesretnik pojacava Partizan igracima iz Spartaka i drugoligaskih ekipa Portugala..!!??
Sta onaj Nikolic izigrava..?? Decko ne zna gde se nalazi..? Sta tu trazi Ivanovic kome su se sinoc noge odsekle...? To su igraci ciji je plafon jad liga Srbije.

Braindead

pre 5 godina

Ne može sa kosatim Miletićem i Markovićem da bude drugačiji ishod, dokle bre više da igraju? Šta se promenilo? Možda voljni momenat ali to je sve, raspad.

Mirko

pre 5 godina

Boze mili pa mi primimo gol kad god povedemo u roku od odmah !!!

Sacuvaj Boze izmedju dva igraca nam ovaj maleni skoci i da gol....strasno.
Markovic decko ne zna osnovno da se postavi.
Koji si ti centralni defanzivac ..uzas.

my way

pre 5 godina

Ајој, црни Стојковићу, па овакав лаган центаршут се на 2 метра од гол линије једе за доручак у сеоским лигама.

P76-ers

pre 5 godina

Lopta mora da ide vise kroz sredinu. Ne moze 80% napada da se svodi na Miletica I levu stranu. To je boljka ostala od proslih sezona I trenera. Mirkovic mora pored voljnog momenta i morala da poradi I na taktici kod igraca sa svojim strucnim stabom.
(partizan, 23. avgust 2018 23:27)

Bravo, odlično zapažanje, ali...

...ali taj stil igre zahteva igrača sredine tipa Piksi, Zidan, Pirlo, Verati, Modrić...

Pošto su navedeni završili ili preskupi, u sredinu terena treba igrač koji je jak tehnički i još jači u glavi da poveže linije, deli pasove i ne gnjavi loptu, jer gubitak lopte na sredini terena uglavnom znači primljen gol.

Treneri koji nemaju poverenja u sredinu terena forsiraju igru uz aut liniju, jer smanjuju prostor za igru u slučaju gubitka lopte...

Tri tačna pasa na sredini terena u protivničkoj polovni, otvara mogućnost za ubacivanje bekova i povratnu loptu ili centaršut, a zatim...

Gooooool

Milan

pre 5 godina

Jedva cekam revans utakmice i nadam se prolazu srpskih klubova u LS i LE. To bi bio izuzetan uspeh i kontinuitet odlicnih rezultata, posle izuzetne prosle sezone. Ovo je 4. kolo kvalifikacija, a mi i posle ove dve utakmice smo medju najboljima u Evropi po ostvarenom koeficijentu. Idemooo Partizan, Zvezda, Srbija!

bole

pre 5 godina

Učinak levog beka Miletića u prvom poluvremenu :
- nije zatvorio centaršut kod gola
- tuko glavom, Stojke jedva odbranio
- nabo glavom Pantića, intrvenisala lekarska ekipa

Bravo majstore!

Uz vetar

pre 5 godina

Ako Mirković ne vidi od kog NAŠEG IGRAČA dolazi stalna opasnost, onda još uvek nemamo trenera, nastavlja se bruka i ponižavanje. Ako vidi, onda ništa!

Pedja

pre 5 godina

Udarna vest na sajtu b92!! Stvarno smarate sa tim fudbalom, to nikad nece biti nas (msm nacionalni u kom smo uspesni) sport zbog profila ljudi koji se odluce da treniraju fudbal, da ne budem eksplicitna. Tako da bi mogla diskusija da se svede na nivo karlinga u Srbiji, ali imamo basket, vaterpolo, tenis..
(JelenaD, 23. avgust 2018 22:59)
Lupas k'o otvoren prozor. Fudbal je najpopularniji sport u Srbiji bez obzira sto imamo vise uspeha u kosarci i vaterpolu. Samo fudbal moze da okupi 50000 gledalaca, a na pojedinim Zvezdinim utakmicama je bilo i preko 100000 dok nisu stolice postavljene. Nasi fudbalski klubovi su uspesniji od kosarkaskih klubova npr. Dakle, nemaj pojma o sportu.

Bodibond

pre 5 godina

(JelenaD, 23. avgust 2018 22:59) 

Kad smatras da smaraju sa fudbalom zasto si dosla na ovu vest? Idi citaj rubrike zena, biznis, kultura ili te mozda najvise zanimaju automobili.

Папи

pre 5 godina

Да не гледам утакмице вечитих не би знао колико младих људи губи животе. Сваки други транспарент је посвећен неком преминулом навијачу.

Andreja

pre 5 godina

Ovaj Nemanja Miletić (sa kosom) je operisan od fudbala,on je uplašen u svakom duelu sa Kvarežmom,i Marković,razumem,mlad,pa baš zato ne treba da igra ovakve utakmice. U nedelju igramo sa Mačvom,pa neka tu bude starter,a protiv Bešiktaša da igraju iskusniji.

pivke

pre 5 godina

(pivke, 23. avgust 2018 20:58) 
Većina golmana u poslednje vreme iz srpskih škola fudbala su nižeg rasta . Recimo Ivica Kralj nije bio linijaš zato što je imao visinu a recimo Stojković je nižeg rasta i ima taj neki rukometski stav golmana i razmišljanje učen je da jedan na jedan uvek izlazi kao pobednik. Treneri golmana se okreću radu sa golmanom gde vide da može da postigne zavidne rezultate e sada što jednom u 10 god. se desi Bufon mada to je Parmina škola golmana a oni su poznati po dobroj školi golmana to je retkost da budeš kompletan kao i fudbaler na bilo kojoj poziciji. Uzmimo recimo ovog malog miletića dečko je brz ,prodoran ali teške rupe ostavlja u odbrani kao i nedovoljno dobro se pozicionira tačnije malo je pogubljen na terenu razlog je očigledan želeo je da bude ili napadač ili krilo a završio na beka i čovek je totalno promašen za tu poziciju
(SchOne, 23. avgust 2018 23:46)

Stojkovic nizeg rasta??? Covek je visok 1,94-1,95. To je najbolja visina za golmana. Kralj je visok 1,97, za nijansu je visi od Stojkovica. Hvatanje/boksovanje lopti koje padaju u/prolaze kroz peterac za golmane tih visina ne sme da bude problem. Sve je u glavi, stvar psihe, kao da nemaju m..a da se pomere sa linije

Vrach

pre 5 godina

Dobra utakmica. Partizan je odigrao dobro, u skladu sa svojim mogucnostima. Mislim da nije mogao bolje. Besiktas je ozbiljna ekipa koja je, po mom skromnom ubjedjenju, odigrala na nerijeseno. Cestitke Bati Mirkovicu i igracima. Tesko ce biti u revansu, taktika mora biti bazirana na usporavanju igre u pocetnih 20 minuta i trazenje sanse do kraja prvog poluvremena. Nema panike i srljanja. Gol mora da se da. Srecno!

analiza

pre 5 godina

"Од кад је члан ЈУГОСЛАВЕНСКОГ СПОРТСКОГ ДРУШТВА ФК патлиџан шампињон српски тим? И на коју магију?"
(Alex)
Za neobavestene tj one rodjene posle 2000-te godine,evo objasnjenja.
Par je osnovan 4 oktobra 1945 godine.Tek 1960 dobija sadasnje ime tj JugoslOvensko sportsko drustvo-jer,zamislite,nastao je i postojao je u zemlji koja se zvala Jugoslavija.To je bila socijalisticka zemlja,u kojoj su svi klubovi imali crvenu zvezdu u grbu-a neki i u imenu.
To sto vredjate suparnicki klub,ne cini vas klub srpskijim ni vecim,vec ga samo unizavate-jer su oba kluba proizvod istog vremena.Zasto stubovi srpstva ne pokrenu peticiju da se umesto CRVENE ZVEZDE,tako srpskog,pravoslavnog simbola,u grbu,ne postavi beli dvoglavi orao ili veliki pravoslavni krst?
Ali,da ne zurim,mozda se to Terzi i kompaniji vec mota po glavi-da za CZ igraju samo Srbi,samo pravoslavci-kao za Atletik Bilbao samo Baskijci...A onda da za CZ mogu da navijaju samo Srbi pravoslavci,nikako agnostici i drugi.A onda i ime da se promeni u ,sta znam,Belog orla ili nesto tome podobno.Ali,sta onda sa titulom iz Barija,gde nisu samo Srbi i samo pravoslavci igrali?
Inace,koliko se secam,sampinjoni (i samponi )se ne povezuju sa Par vec sa timom iz komsiluka.