Ponedeljak, 20.08.2018.

20:13

Oko 2.000 "delija" na treningu Zvezde pred Salcburg FOTO/VIDEO

Oko 2.000 navijača Crvene zvezde došlo je na trening fudbalera na pomoćnom terenu da bi im pružili podršku uoči plej-ofa za Ligu šampiona protiv Salcburga.

Izvor: MLJ

Oko 2.000 "delija" na treningu Zvezde pred Salcburg FOTO/VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Делије Север

pre 5 godina

Дођите да подржите свој клуб и кад је лоше и кад је лош фудбал и кад играмо са лошиђ противницима. Лако је да причате о томе да су вам Делије криве што нећете гледсти Звезду, а ви бисте у ствари Салцбург да гледате. Лицемери, има једна порука за вас: Север је Звезда!

Cerski marš

pre 5 godina

Gde ste delije u nedelju u Tekerišu? Nisam vas primetio na cerskom maršu od Šapca do Tekeriša. A ovamo zbog vašeg patriotizma klub ispašta. Dalje od Zvezde lažne patriote, vi niste navijači, vi ste obični plaćenici.

Krejzi Nort

pre 5 godina

Svi vi koji se žalite na nas - gde ste na utakmicama domaće lige koje vam kroz titulu obezbeđuju ovakve Evropske mečeve?

Ako imate šta da kažete - napunite Marakanu 25.08. u malom gradskom derbiju protiv Čukaričkog.Svi na stadion!

viktor

pre 5 godina

Bas su se lepo izdvojili, treba ih sve poslati u zatvor ili barem da nikada vise ne udju na stadion , pa da mi pravi navijaci a ima nas na 100-ne hiljada civilizovano bodrimo nas klub

Mitar

pre 5 godina

Bojim se da će svi srpski mediji svoje stranice da zaviju u crno, a novinari budu u koroti, ako fudbaleri Partizana i ove godine izbore grupnu fazu Lige Evrope i naprave još jedan evropski iskorak u posljednjoj deceniji. Partizan i Crvena zvezda su i ove godine ostvarili dobre rezultate na evropskoj scenni, ali mediji imaju potpuno različite aršine za dva beogradska kluba koji drugu sezonu zaredom brane veoma uspješno čast srpskog fudbala.

I dok srpski mediji likuju, a novinari, samo što ne “svršavaju”, od oduševljenja kada je u pitanju Crvena zvezda, rezultati Partizana, ni malo slabiji od Zvezdinih, se u medijima prate kao neka vrsta nužnog zla i ne da ne postoje isti aršini već se kroz naslove i tekstove izvještača sa tih utakmica ne može osjetiti gotovo ni malo zadovoljstva ostvarenim rezultatskim učinkom.

Penal za Zvezdu

pre 5 godina

Mnogo licemerno i jadno od strane bagre koja je ostavili ekipu na cedilu kada je podrska najpotrebnija, a nas "obicne" navijace osudila na gledanje tuznog ambijenta umesto spektakla. Moze li neko ovim ljudima da zabrani prilaz sportskim dogadjajima? nije vam kriva uefa...

Od P

pre 5 godina

Delije uvek tako prave kako bi oni dobili veću pažnju medija od samih igrača i trenera koji su ovo zaslužili.
Ne, sada se piše na svim prvim stranicama u svim sportskim novinama i na svim sportskim sajtovima sve o njima u superlativu...i od sutra jovo na novo, sve zaboravljeno...
Trebalo bi sve naše medije da ih bojkotuje jer samo mi sami pišemo o njima.
Niko iz Engleske, Španije, Francuske, Nemačke, Italije i svih drugih fudbalskih zemalja ne interesuje ih da li su oni bili na treningu...svi će videti sutra samo prazne tribine.
Žalosno za Srpski fudbal.

Prki

pre 5 godina

BRAVO delije SVAKA CAST... SUTRA NAM ZVEZDA IGRA JEDNU OD NAJVAZNIJIH UTAKMICA U POSLEDNJIH 20 GODINA I ZBOG VAS UMESTO 55.000 GRLA DA JE VODE U LIGU SAMPIONA ONO .....

Родољуб

pre 5 godina

Ovi što će da kukaju što ne mogu da gledaju sutra, neka dodju sledeći vikend na prvenstvenu, ista Zvezda igra kao i sutra! I ja sam protiv politike u sportu, ali šta da se radi. Tako je kako je! Gazi lomi Zvezdo!

Objektivno

pre 5 godina

Da li je bio i brat koji je pogresio ali kasno je uvideo gresku, iako se pokajao? Koja glupost i nebuloze,prvo naprave s..nje na stadionu,Zvezdu kazne zbog njih i time klub izgubi minimalno 700-800 000e od ulaznica,za jednu utakmicu a onda dodju 2000 na trening,da daju podrsku igracima.Urazumite se jednom,ta podrska bi im mnogo vise znacila sutra uvece od 21h,na samom stadionu i ispostujte ono sto vam se kaze.Vidite da UEFA ne zeli da prasta i ako je zabranjeno da se pominju i da se peva odredjenim licnostima,nemojte da im pevate,ako je zabranjena pirotehnika,ne unosite je,moze atmosfera da bude prelepa i bez nje,okanite se politike jer ste na stadionu radi naseg kluba a politiku vodite na ulicama.Po ko zna koji put ste naskodili svom klubu i mucnite jednom glavom,za ubuduce,ako volite taj klub a ne prvom prilikom da ponovite svoje budalastine.

Aleksa

pre 5 godina

večeras su mogli da skandiraju kome hoće, a ne na utakmici kad se ionako zna da se čeka i najmanja greška... utakmica kakva se retko viđa, a mi pred praznim tribinama... pravi navijač nikad ne radi na štetu kuba, bilo da se radi o pesmi, transparentu, zastavi, kovanicama, upaljačima i slično... pevaj (navijačke) pesme, tapši, urlaj, zviždi, skači ali ništa više od toga...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Vise ih na treningu nego na utakmicama Superlige. Protiv Vranja je bilo celih 500 navijaca, a protiv Spartaka jos manje.

Папи

pre 5 godina

Ултра Коп доо. момчине, треба им дати тендер за оне потпорне стубове на Коридору 10.
Зоки Бабић и Партија рачунају на вас.

analiza

pre 5 godina

Cekas godinama priliku da se tvom timu otvori zreb da konacno udje u tu LS.Tvrdis kako navijas i volis taj klub.I onda,po ko zna koji put,SVESNO napravis ispade zbog kojih te UEFA kazni.I ostavis klub bez podrske u neverovatno vaznom trenutku.Ili ti,kao pre nekoliko godina,u slucaju Par,zbog toga cak izbace klub iz daljeg takmicenja.
To za mene nije navijac.
Jer ja jos pamtim sezonu kada je Par sjajno igrao pod Djukicem,sa Moom,Diarom,Zukom-kada smo mogli daleko da doguramo-ali su nas izbacili posle POBEDE nad Zrinjskim.Zahvaljujuci "navijacima".
I secam se kada navijaci CZ nisu dosli na derbi koji je resavao prvenstvo iz "verskih pobuda",jer je poznato da su veci katolici od Pape pa su odabrali bas tad da ne podrze svoj klub.
Da ne pominjem gomilu kazni koje su popili i CZ i Par,kako u fudbalu,tako u kosarci,bas zbog "navijaca".
Tako da,da sam igrac CZ,nista mi ne bi znacila ova podrska PRE meca.Jer je nece biti kada je NAJPOTREBNIJA.

Dule

pre 5 godina

Zbog čega pišete, uopšte, o tome, kakav je to podvig, većina od te 2000 je direktan krivac što se igra pred praznim tribinama, da li će isti ti ljudi već jednom shvatiti koliko štete nanose voljenom nam klubu, koliko puta smo u poslednjih 10 godina zbog njih kažnjeni, koliko para su svojim bahatim ponašanjem izbili iz kase?! Da se razumemo, jesu preoštri prema nama ovi iz UEFA, ali mi konstantno provociramo kao majmuni, ako kažu da se ne meša fudbal i politika, onda nemojte da mešamo, ako kažu da se oslobode stepenice, sklonite se od njih, stvarno smo nedokazani, a ovo ne pričam jer sam video na TV-u, bio sam na svim tim utakmicama i video iste te ljude, a nije samo sever kriv, na zapadu su krajevi bili prazni, a stepenicama se nije moglo ni do wc-a! Zbog čega kupujemo sezonske karte i da li uopšte pomažemo klubu koji je godinama na ivici bankrota?!

plasticni hirurg

pre 5 godina

ovo sto se igra sutra bez publike je „veliki plus“, poznavajuci kako nasa publika moze negativno da utice na igrace. naravno, igraci izjavljuju da ce im faliti podrska itd itd, to je po default. i naravno uskraceni prihodi. ali, secam se u 80ih/90ih kako su igraci imali zbog publike olove u nogama. psihicki, pritisak itd. zvezda igra uvek bolje na strani.

dragan

pre 5 godina

kako vas nije sramota da se uopste okupljate??? Jesam zvezdas ali vi niste navijaci zvezde..vi ste jedno zlo koje prati nas koji vatreno navijamo bez huliganstva i tuca zbog kojih ja i mnogi drugi ne mozemo da dodjemo da
gledamo nasu zvezdu ..

Mrle

pre 5 godina

Nisu ovo delije ovo su dileje delije i zvezdasi su uskraceni gledanja jednog od najbitnijih meceva u ovoj deceniji zbog ovih "delija". Bolje pred svaki mece da izdivljaju na treningu da ne dolaze na mec, pa normalan svet na miru da gleda fudbal.

DJ

pre 5 godina

I sta, sada treba da se odusevljavam tome? Zasto ne daju PODRSKU na utakmici? S.R.A.M.O.T.A.
Ovo ne da igrace ne zanima, nego ni najmanje.
Da ti u najbitnijoj utakmici namerno ostavis tim na cedilu....

Alan Ford

pre 5 godina

Neka ih je sramota jer sutra Zvezda igra bez publike samo zbog njihove gluposti. Da imaju obraza ne bi se ni pojavljivali bar neko vreme ali njihov je obraz kao djon. Pametnom dosta.

Vlad the Great

pre 5 godina

Skupili se oni koji Zvezdu kostaju silne pare zbog izbacivanja. Plasim se, otici ce u Austriju i obezbediti izbacivanje iz daljeg takmicenja.

нико

pre 5 godina

"...jedan od najvećih mečeva za klub u skorijoj istoriji."

Најважнији меч за клуб још од 1992.године.

Aleksej

pre 5 godina

Delije i ostale navijacke grupe mogu da rade sta hoce jer drzava nema snage da se obracuna sa njima.Zvog Delija placenika obican covek ne moze da navija za svoj klub u utakmici decenije.Srbija je zemlja interesnih grupa ne ljudi.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Paradoksalno zvuči ali nije ni tako loše što ćemo igrati pred praznim. Momci će biti u meču 200% kao da su na nekom drugom mestu, fokusirani pre svega na protivnika i svoj gol. Svedok sam masu puta kada je pritisak na Rajku bio na 4k obrtaja, nikako zdrav naravno. Uvukao se neki defetizam u narodu, čeka se neki kiks, glup gol da bi se sasule psovke i masovno zakukalo. Ne dajem alibi glupostima Delija, sami znaju šta su napravili. Ali momci i struka su pobednici i bolji od nas svih navijača i verujem da mogu da iskoče iznad situacije. Hrabro sutra, i za svoju dušu. Nismo ni polusvesni kakav tim konačno imamo. Borba do fanatizma, za san svih cigana. Ako su bolji neka to i dokazu.
Zvezda!

Blacky

pre 5 godina

Ladno Milijas igra fudbal, pa on je igrao još dok sam ja pratio fudbal. Gledam neverujem, pomislih trener je ali ne on stvarno igra. Jadna si Srbijo kad Milijas i Sasa Ilic igraju u najjačim klubovima.

the shining

pre 5 godina

Umesto da bude naslov:”40000 navijača na meču Zvezda-Salzburg,ono ova vest.Ke daju podršku na treningu?Ekonomu,kondicionim treneru,treneru(da uigra dobro ekipu),Terzi?Nego jer neko osudio “navijače” zbog kazne?Terza?Trener?Kokeza?

miks

pre 5 godina

Mnogo zaludnih u ovoj Srbiji. Kako da niko od njih ne pozeli da ode u inostranstvo da nesto radi. A svi na utakmicama za koje se placa ulaz. Odgovor je.....

anica

pre 5 godina

Kazes da navijas iskreno za klub koji volis...odes na utakmicu da budes podrska, zbog tebe tvoj klub bude kaznjen bez prisustva publike na narednom mecu, i dodjes na trening kao podrska pred mec gde nemas pristup.
Bagre jedne!!!

Sale

pre 5 godina

I sta od toga ima 4 miliona Zvezdasa sto je 2000 profesionalnih '' navijaca'' doslo da se proveseli. Jel palo bar jedno IZVINI... nije i nece!

srle

pre 5 godina

Zbog ovih je Zvezda sada u teskoj situaciji, zbog ovih normalni navijaci ne mogu da prate svoj klub, zbog ovih musemu na centru Marakane ce gledati par novinara i redara. Nikad Delija, zauvek navijac Zvezde.

derion

pre 5 godina

Tribina je bila krcata,stajalo se i van tribine,sigurno izmedju 2500 i 3000 ljudi...sutra samo hrabro i sa samopouzdanjem,pa sta bude..mi smo Zvezda!

johnny b

pre 5 godina

Na trening Zvezde doslo je 2000 onih koji su krivi sto 50000 navijaca nece moci da gleda i da navija za Zvezdu protiv Salcburga u odluvujucoj utakmici za ulaz u LIGU SAMPIONA.

the shining

pre 5 godina

Umesto da bude naslov:”40000 navijača na meču Zvezda-Salzburg,ono ova vest.Ke daju podršku na treningu?Ekonomu,kondicionim treneru,treneru(da uigra dobro ekipu),Terzi?Nego jer neko osudio “navijače” zbog kazne?Terza?Trener?Kokeza?

anica

pre 5 godina

Kazes da navijas iskreno za klub koji volis...odes na utakmicu da budes podrska, zbog tebe tvoj klub bude kaznjen bez prisustva publike na narednom mecu, i dodjes na trening kao podrska pred mec gde nemas pristup.
Bagre jedne!!!

Penal za Zvezdu

pre 5 godina

Mnogo licemerno i jadno od strane bagre koja je ostavili ekipu na cedilu kada je podrska najpotrebnija, a nas "obicne" navijace osudila na gledanje tuznog ambijenta umesto spektakla. Moze li neko ovim ljudima da zabrani prilaz sportskim dogadjajima? nije vam kriva uefa...

Prki

pre 5 godina

BRAVO delije SVAKA CAST... SUTRA NAM ZVEZDA IGRA JEDNU OD NAJVAZNIJIH UTAKMICA U POSLEDNJIH 20 GODINA I ZBOG VAS UMESTO 55.000 GRLA DA JE VODE U LIGU SAMPIONA ONO .....

Od P

pre 5 godina

Delije uvek tako prave kako bi oni dobili veću pažnju medija od samih igrača i trenera koji su ovo zaslužili.
Ne, sada se piše na svim prvim stranicama u svim sportskim novinama i na svim sportskim sajtovima sve o njima u superlativu...i od sutra jovo na novo, sve zaboravljeno...
Trebalo bi sve naše medije da ih bojkotuje jer samo mi sami pišemo o njima.
Niko iz Engleske, Španije, Francuske, Nemačke, Italije i svih drugih fudbalskih zemalja ne interesuje ih da li su oni bili na treningu...svi će videti sutra samo prazne tribine.
Žalosno za Srpski fudbal.

analiza

pre 5 godina

Cekas godinama priliku da se tvom timu otvori zreb da konacno udje u tu LS.Tvrdis kako navijas i volis taj klub.I onda,po ko zna koji put,SVESNO napravis ispade zbog kojih te UEFA kazni.I ostavis klub bez podrske u neverovatno vaznom trenutku.Ili ti,kao pre nekoliko godina,u slucaju Par,zbog toga cak izbace klub iz daljeg takmicenja.
To za mene nije navijac.
Jer ja jos pamtim sezonu kada je Par sjajno igrao pod Djukicem,sa Moom,Diarom,Zukom-kada smo mogli daleko da doguramo-ali su nas izbacili posle POBEDE nad Zrinjskim.Zahvaljujuci "navijacima".
I secam se kada navijaci CZ nisu dosli na derbi koji je resavao prvenstvo iz "verskih pobuda",jer je poznato da su veci katolici od Pape pa su odabrali bas tad da ne podrze svoj klub.
Da ne pominjem gomilu kazni koje su popili i CZ i Par,kako u fudbalu,tako u kosarci,bas zbog "navijaca".
Tako da,da sam igrac CZ,nista mi ne bi znacila ova podrska PRE meca.Jer je nece biti kada je NAJPOTREBNIJA.

Aleksej

pre 5 godina

Delije i ostale navijacke grupe mogu da rade sta hoce jer drzava nema snage da se obracuna sa njima.Zvog Delija placenika obican covek ne moze da navija za svoj klub u utakmici decenije.Srbija je zemlja interesnih grupa ne ljudi.

Папи

pre 5 godina

Ултра Коп доо. момчине, треба им дати тендер за оне потпорне стубове на Коридору 10.
Зоки Бабић и Партија рачунају на вас.

Objektivno

pre 5 godina

Da li je bio i brat koji je pogresio ali kasno je uvideo gresku, iako se pokajao? Koja glupost i nebuloze,prvo naprave s..nje na stadionu,Zvezdu kazne zbog njih i time klub izgubi minimalno 700-800 000e od ulaznica,za jednu utakmicu a onda dodju 2000 na trening,da daju podrsku igracima.Urazumite se jednom,ta podrska bi im mnogo vise znacila sutra uvece od 21h,na samom stadionu i ispostujte ono sto vam se kaze.Vidite da UEFA ne zeli da prasta i ako je zabranjeno da se pominju i da se peva odredjenim licnostima,nemojte da im pevate,ako je zabranjena pirotehnika,ne unosite je,moze atmosfera da bude prelepa i bez nje,okanite se politike jer ste na stadionu radi naseg kluba a politiku vodite na ulicama.Po ko zna koji put ste naskodili svom klubu i mucnite jednom glavom,za ubuduce,ako volite taj klub a ne prvom prilikom da ponovite svoje budalastine.

dragan

pre 5 godina

kako vas nije sramota da se uopste okupljate??? Jesam zvezdas ali vi niste navijaci zvezde..vi ste jedno zlo koje prati nas koji vatreno navijamo bez huliganstva i tuca zbog kojih ja i mnogi drugi ne mozemo da dodjemo da
gledamo nasu zvezdu ..

Dule

pre 5 godina

Zbog čega pišete, uopšte, o tome, kakav je to podvig, većina od te 2000 je direktan krivac što se igra pred praznim tribinama, da li će isti ti ljudi već jednom shvatiti koliko štete nanose voljenom nam klubu, koliko puta smo u poslednjih 10 godina zbog njih kažnjeni, koliko para su svojim bahatim ponašanjem izbili iz kase?! Da se razumemo, jesu preoštri prema nama ovi iz UEFA, ali mi konstantno provociramo kao majmuni, ako kažu da se ne meša fudbal i politika, onda nemojte da mešamo, ako kažu da se oslobode stepenice, sklonite se od njih, stvarno smo nedokazani, a ovo ne pričam jer sam video na TV-u, bio sam na svim tim utakmicama i video iste te ljude, a nije samo sever kriv, na zapadu su krajevi bili prazni, a stepenicama se nije moglo ni do wc-a! Zbog čega kupujemo sezonske karte i da li uopšte pomažemo klubu koji je godinama na ivici bankrota?!

johnny b

pre 5 godina

Na trening Zvezde doslo je 2000 onih koji su krivi sto 50000 navijaca nece moci da gleda i da navija za Zvezdu protiv Salcburga u odluvujucoj utakmici za ulaz u LIGU SAMPIONA.

Vlad the Great

pre 5 godina

Skupili se oni koji Zvezdu kostaju silne pare zbog izbacivanja. Plasim se, otici ce u Austriju i obezbediti izbacivanje iz daljeg takmicenja.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Vise ih na treningu nego na utakmicama Superlige. Protiv Vranja je bilo celih 500 navijaca, a protiv Spartaka jos manje.

Blacky

pre 5 godina

Ladno Milijas igra fudbal, pa on je igrao još dok sam ja pratio fudbal. Gledam neverujem, pomislih trener je ali ne on stvarno igra. Jadna si Srbijo kad Milijas i Sasa Ilic igraju u najjačim klubovima.

Sale

pre 5 godina

I sta od toga ima 4 miliona Zvezdasa sto je 2000 profesionalnih '' navijaca'' doslo da se proveseli. Jel palo bar jedno IZVINI... nije i nece!

Alan Ford

pre 5 godina

Neka ih je sramota jer sutra Zvezda igra bez publike samo zbog njihove gluposti. Da imaju obraza ne bi se ni pojavljivali bar neko vreme ali njihov je obraz kao djon. Pametnom dosta.

Mrle

pre 5 godina

Nisu ovo delije ovo su dileje delije i zvezdasi su uskraceni gledanja jednog od najbitnijih meceva u ovoj deceniji zbog ovih "delija". Bolje pred svaki mece da izdivljaju na treningu da ne dolaze na mec, pa normalan svet na miru da gleda fudbal.

srle

pre 5 godina

Zbog ovih je Zvezda sada u teskoj situaciji, zbog ovih normalni navijaci ne mogu da prate svoj klub, zbog ovih musemu na centru Marakane ce gledati par novinara i redara. Nikad Delija, zauvek navijac Zvezde.

DJ

pre 5 godina

I sta, sada treba da se odusevljavam tome? Zasto ne daju PODRSKU na utakmici? S.R.A.M.O.T.A.
Ovo ne da igrace ne zanima, nego ni najmanje.
Da ti u najbitnijoj utakmici namerno ostavis tim na cedilu....

Aleksa

pre 5 godina

večeras su mogli da skandiraju kome hoće, a ne na utakmici kad se ionako zna da se čeka i najmanja greška... utakmica kakva se retko viđa, a mi pred praznim tribinama... pravi navijač nikad ne radi na štetu kuba, bilo da se radi o pesmi, transparentu, zastavi, kovanicama, upaljačima i slično... pevaj (navijačke) pesme, tapši, urlaj, zviždi, skači ali ništa više od toga...

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Paradoksalno zvuči ali nije ni tako loše što ćemo igrati pred praznim. Momci će biti u meču 200% kao da su na nekom drugom mestu, fokusirani pre svega na protivnika i svoj gol. Svedok sam masu puta kada je pritisak na Rajku bio na 4k obrtaja, nikako zdrav naravno. Uvukao se neki defetizam u narodu, čeka se neki kiks, glup gol da bi se sasule psovke i masovno zakukalo. Ne dajem alibi glupostima Delija, sami znaju šta su napravili. Ali momci i struka su pobednici i bolji od nas svih navijača i verujem da mogu da iskoče iznad situacije. Hrabro sutra, i za svoju dušu. Nismo ni polusvesni kakav tim konačno imamo. Borba do fanatizma, za san svih cigana. Ako su bolji neka to i dokazu.
Zvezda!

Родољуб

pre 5 godina

Ovi što će da kukaju što ne mogu da gledaju sutra, neka dodju sledeći vikend na prvenstvenu, ista Zvezda igra kao i sutra! I ja sam protiv politike u sportu, ali šta da se radi. Tako je kako je! Gazi lomi Zvezdo!

Cerski marš

pre 5 godina

Gde ste delije u nedelju u Tekerišu? Nisam vas primetio na cerskom maršu od Šapca do Tekeriša. A ovamo zbog vašeg patriotizma klub ispašta. Dalje od Zvezde lažne patriote, vi niste navijači, vi ste obični plaćenici.

нико

pre 5 godina

"...jedan od najvećih mečeva za klub u skorijoj istoriji."

Најважнији меч за клуб још од 1992.године.

derion

pre 5 godina

Tribina je bila krcata,stajalo se i van tribine,sigurno izmedju 2500 i 3000 ljudi...sutra samo hrabro i sa samopouzdanjem,pa sta bude..mi smo Zvezda!

plasticni hirurg

pre 5 godina

ovo sto se igra sutra bez publike je „veliki plus“, poznavajuci kako nasa publika moze negativno da utice na igrace. naravno, igraci izjavljuju da ce im faliti podrska itd itd, to je po default. i naravno uskraceni prihodi. ali, secam se u 80ih/90ih kako su igraci imali zbog publike olove u nogama. psihicki, pritisak itd. zvezda igra uvek bolje na strani.

miks

pre 5 godina

Mnogo zaludnih u ovoj Srbiji. Kako da niko od njih ne pozeli da ode u inostranstvo da nesto radi. A svi na utakmicama za koje se placa ulaz. Odgovor je.....

viktor

pre 5 godina

Bas su se lepo izdvojili, treba ih sve poslati u zatvor ili barem da nikada vise ne udju na stadion , pa da mi pravi navijaci a ima nas na 100-ne hiljada civilizovano bodrimo nas klub

Mitar

pre 5 godina

Bojim se da će svi srpski mediji svoje stranice da zaviju u crno, a novinari budu u koroti, ako fudbaleri Partizana i ove godine izbore grupnu fazu Lige Evrope i naprave još jedan evropski iskorak u posljednjoj deceniji. Partizan i Crvena zvezda su i ove godine ostvarili dobre rezultate na evropskoj scenni, ali mediji imaju potpuno različite aršine za dva beogradska kluba koji drugu sezonu zaredom brane veoma uspješno čast srpskog fudbala.

I dok srpski mediji likuju, a novinari, samo što ne “svršavaju”, od oduševljenja kada je u pitanju Crvena zvezda, rezultati Partizana, ni malo slabiji od Zvezdinih, se u medijima prate kao neka vrsta nužnog zla i ne da ne postoje isti aršini već se kroz naslove i tekstove izvještača sa tih utakmica ne može osjetiti gotovo ni malo zadovoljstva ostvarenim rezultatskim učinkom.

Krejzi Nort

pre 5 godina

Svi vi koji se žalite na nas - gde ste na utakmicama domaće lige koje vam kroz titulu obezbeđuju ovakve Evropske mečeve?

Ako imate šta da kažete - napunite Marakanu 25.08. u malom gradskom derbiju protiv Čukaričkog.Svi na stadion!

Делије Север

pre 5 godina

Дођите да подржите свој клуб и кад је лоше и кад је лош фудбал и кад играмо са лошиђ противницима. Лако је да причате о томе да су вам Делије криве што нећете гледсти Звезду, а ви бисте у ствари Салцбург да гледате. Лицемери, има једна порука за вас: Север је Звезда!

derion

pre 5 godina

Tribina je bila krcata,stajalo se i van tribine,sigurno izmedju 2500 i 3000 ljudi...sutra samo hrabro i sa samopouzdanjem,pa sta bude..mi smo Zvezda!

Родољуб

pre 5 godina

Ovi što će da kukaju što ne mogu da gledaju sutra, neka dodju sledeći vikend na prvenstvenu, ista Zvezda igra kao i sutra! I ja sam protiv politike u sportu, ali šta da se radi. Tako je kako je! Gazi lomi Zvezdo!

the shining

pre 5 godina

Umesto da bude naslov:”40000 navijača na meču Zvezda-Salzburg,ono ova vest.Ke daju podršku na treningu?Ekonomu,kondicionim treneru,treneru(da uigra dobro ekipu),Terzi?Nego jer neko osudio “navijače” zbog kazne?Terza?Trener?Kokeza?

Penal za Zvezdu

pre 5 godina

Mnogo licemerno i jadno od strane bagre koja je ostavili ekipu na cedilu kada je podrska najpotrebnija, a nas "obicne" navijace osudila na gledanje tuznog ambijenta umesto spektakla. Moze li neko ovim ljudima da zabrani prilaz sportskim dogadjajima? nije vam kriva uefa...

anica

pre 5 godina

Kazes da navijas iskreno za klub koji volis...odes na utakmicu da budes podrska, zbog tebe tvoj klub bude kaznjen bez prisustva publike na narednom mecu, i dodjes na trening kao podrska pred mec gde nemas pristup.
Bagre jedne!!!

Prki

pre 5 godina

BRAVO delije SVAKA CAST... SUTRA NAM ZVEZDA IGRA JEDNU OD NAJVAZNIJIH UTAKMICA U POSLEDNJIH 20 GODINA I ZBOG VAS UMESTO 55.000 GRLA DA JE VODE U LIGU SAMPIONA ONO .....

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Vise ih na treningu nego na utakmicama Superlige. Protiv Vranja je bilo celih 500 navijaca, a protiv Spartaka jos manje.

Blacky

pre 5 godina

Ladno Milijas igra fudbal, pa on je igrao još dok sam ja pratio fudbal. Gledam neverujem, pomislih trener je ali ne on stvarno igra. Jadna si Srbijo kad Milijas i Sasa Ilic igraju u najjačim klubovima.

Mitar

pre 5 godina

Bojim se da će svi srpski mediji svoje stranice da zaviju u crno, a novinari budu u koroti, ako fudbaleri Partizana i ove godine izbore grupnu fazu Lige Evrope i naprave još jedan evropski iskorak u posljednjoj deceniji. Partizan i Crvena zvezda su i ove godine ostvarili dobre rezultate na evropskoj scenni, ali mediji imaju potpuno različite aršine za dva beogradska kluba koji drugu sezonu zaredom brane veoma uspješno čast srpskog fudbala.

I dok srpski mediji likuju, a novinari, samo što ne “svršavaju”, od oduševljenja kada je u pitanju Crvena zvezda, rezultati Partizana, ni malo slabiji od Zvezdinih, se u medijima prate kao neka vrsta nužnog zla i ne da ne postoje isti aršini već se kroz naslove i tekstove izvještača sa tih utakmica ne može osjetiti gotovo ni malo zadovoljstva ostvarenim rezultatskim učinkom.

Krejzi Nort

pre 5 godina

Svi vi koji se žalite na nas - gde ste na utakmicama domaće lige koje vam kroz titulu obezbeđuju ovakve Evropske mečeve?

Ako imate šta da kažete - napunite Marakanu 25.08. u malom gradskom derbiju protiv Čukaričkog.Svi na stadion!

Папи

pre 5 godina

Ултра Коп доо. момчине, треба им дати тендер за оне потпорне стубове на Коридору 10.
Зоки Бабић и Партија рачунају на вас.

Делије Север

pre 5 godina

Дођите да подржите свој клуб и кад је лоше и кад је лош фудбал и кад играмо са лошиђ противницима. Лако је да причате о томе да су вам Делије криве што нећете гледсти Звезду, а ви бисте у ствари Салцбург да гледате. Лицемери, има једна порука за вас: Север је Звезда!

Od P

pre 5 godina

Delije uvek tako prave kako bi oni dobili veću pažnju medija od samih igrača i trenera koji su ovo zaslužili.
Ne, sada se piše na svim prvim stranicama u svim sportskim novinama i na svim sportskim sajtovima sve o njima u superlativu...i od sutra jovo na novo, sve zaboravljeno...
Trebalo bi sve naše medije da ih bojkotuje jer samo mi sami pišemo o njima.
Niko iz Engleske, Španije, Francuske, Nemačke, Italije i svih drugih fudbalskih zemalja ne interesuje ih da li su oni bili na treningu...svi će videti sutra samo prazne tribine.
Žalosno za Srpski fudbal.

Aleksej

pre 5 godina

Delije i ostale navijacke grupe mogu da rade sta hoce jer drzava nema snage da se obracuna sa njima.Zvog Delija placenika obican covek ne moze da navija za svoj klub u utakmici decenije.Srbija je zemlja interesnih grupa ne ljudi.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

Paradoksalno zvuči ali nije ni tako loše što ćemo igrati pred praznim. Momci će biti u meču 200% kao da su na nekom drugom mestu, fokusirani pre svega na protivnika i svoj gol. Svedok sam masu puta kada je pritisak na Rajku bio na 4k obrtaja, nikako zdrav naravno. Uvukao se neki defetizam u narodu, čeka se neki kiks, glup gol da bi se sasule psovke i masovno zakukalo. Ne dajem alibi glupostima Delija, sami znaju šta su napravili. Ali momci i struka su pobednici i bolji od nas svih navijača i verujem da mogu da iskoče iznad situacije. Hrabro sutra, i za svoju dušu. Nismo ni polusvesni kakav tim konačno imamo. Borba do fanatizma, za san svih cigana. Ako su bolji neka to i dokazu.
Zvezda!

srle

pre 5 godina

Zbog ovih je Zvezda sada u teskoj situaciji, zbog ovih normalni navijaci ne mogu da prate svoj klub, zbog ovih musemu na centru Marakane ce gledati par novinara i redara. Nikad Delija, zauvek navijac Zvezde.

analiza

pre 5 godina

Cekas godinama priliku da se tvom timu otvori zreb da konacno udje u tu LS.Tvrdis kako navijas i volis taj klub.I onda,po ko zna koji put,SVESNO napravis ispade zbog kojih te UEFA kazni.I ostavis klub bez podrske u neverovatno vaznom trenutku.Ili ti,kao pre nekoliko godina,u slucaju Par,zbog toga cak izbace klub iz daljeg takmicenja.
To za mene nije navijac.
Jer ja jos pamtim sezonu kada je Par sjajno igrao pod Djukicem,sa Moom,Diarom,Zukom-kada smo mogli daleko da doguramo-ali su nas izbacili posle POBEDE nad Zrinjskim.Zahvaljujuci "navijacima".
I secam se kada navijaci CZ nisu dosli na derbi koji je resavao prvenstvo iz "verskih pobuda",jer je poznato da su veci katolici od Pape pa su odabrali bas tad da ne podrze svoj klub.
Da ne pominjem gomilu kazni koje su popili i CZ i Par,kako u fudbalu,tako u kosarci,bas zbog "navijaca".
Tako da,da sam igrac CZ,nista mi ne bi znacila ova podrska PRE meca.Jer je nece biti kada je NAJPOTREBNIJA.

Sale

pre 5 godina

I sta od toga ima 4 miliona Zvezdasa sto je 2000 profesionalnih '' navijaca'' doslo da se proveseli. Jel palo bar jedno IZVINI... nije i nece!

johnny b

pre 5 godina

Na trening Zvezde doslo je 2000 onih koji su krivi sto 50000 navijaca nece moci da gleda i da navija za Zvezdu protiv Salcburga u odluvujucoj utakmici za ulaz u LIGU SAMPIONA.

Mrle

pre 5 godina

Nisu ovo delije ovo su dileje delije i zvezdasi su uskraceni gledanja jednog od najbitnijih meceva u ovoj deceniji zbog ovih "delija". Bolje pred svaki mece da izdivljaju na treningu da ne dolaze na mec, pa normalan svet na miru da gleda fudbal.

Vlad the Great

pre 5 godina

Skupili se oni koji Zvezdu kostaju silne pare zbog izbacivanja. Plasim se, otici ce u Austriju i obezbediti izbacivanje iz daljeg takmicenja.

DJ

pre 5 godina

I sta, sada treba da se odusevljavam tome? Zasto ne daju PODRSKU na utakmici? S.R.A.M.O.T.A.
Ovo ne da igrace ne zanima, nego ni najmanje.
Da ti u najbitnijoj utakmici namerno ostavis tim na cedilu....

dragan

pre 5 godina

kako vas nije sramota da se uopste okupljate??? Jesam zvezdas ali vi niste navijaci zvezde..vi ste jedno zlo koje prati nas koji vatreno navijamo bez huliganstva i tuca zbog kojih ja i mnogi drugi ne mozemo da dodjemo da
gledamo nasu zvezdu ..

miks

pre 5 godina

Mnogo zaludnih u ovoj Srbiji. Kako da niko od njih ne pozeli da ode u inostranstvo da nesto radi. A svi na utakmicama za koje se placa ulaz. Odgovor je.....

Dule

pre 5 godina

Zbog čega pišete, uopšte, o tome, kakav je to podvig, većina od te 2000 je direktan krivac što se igra pred praznim tribinama, da li će isti ti ljudi već jednom shvatiti koliko štete nanose voljenom nam klubu, koliko puta smo u poslednjih 10 godina zbog njih kažnjeni, koliko para su svojim bahatim ponašanjem izbili iz kase?! Da se razumemo, jesu preoštri prema nama ovi iz UEFA, ali mi konstantno provociramo kao majmuni, ako kažu da se ne meša fudbal i politika, onda nemojte da mešamo, ako kažu da se oslobode stepenice, sklonite se od njih, stvarno smo nedokazani, a ovo ne pričam jer sam video na TV-u, bio sam na svim tim utakmicama i video iste te ljude, a nije samo sever kriv, na zapadu su krajevi bili prazni, a stepenicama se nije moglo ni do wc-a! Zbog čega kupujemo sezonske karte i da li uopšte pomažemo klubu koji je godinama na ivici bankrota?!

Objektivno

pre 5 godina

Da li je bio i brat koji je pogresio ali kasno je uvideo gresku, iako se pokajao? Koja glupost i nebuloze,prvo naprave s..nje na stadionu,Zvezdu kazne zbog njih i time klub izgubi minimalno 700-800 000e od ulaznica,za jednu utakmicu a onda dodju 2000 na trening,da daju podrsku igracima.Urazumite se jednom,ta podrska bi im mnogo vise znacila sutra uvece od 21h,na samom stadionu i ispostujte ono sto vam se kaze.Vidite da UEFA ne zeli da prasta i ako je zabranjeno da se pominju i da se peva odredjenim licnostima,nemojte da im pevate,ako je zabranjena pirotehnika,ne unosite je,moze atmosfera da bude prelepa i bez nje,okanite se politike jer ste na stadionu radi naseg kluba a politiku vodite na ulicama.Po ko zna koji put ste naskodili svom klubu i mucnite jednom glavom,za ubuduce,ako volite taj klub a ne prvom prilikom da ponovite svoje budalastine.

Aleksa

pre 5 godina

večeras su mogli da skandiraju kome hoće, a ne na utakmici kad se ionako zna da se čeka i najmanja greška... utakmica kakva se retko viđa, a mi pred praznim tribinama... pravi navijač nikad ne radi na štetu kuba, bilo da se radi o pesmi, transparentu, zastavi, kovanicama, upaljačima i slično... pevaj (navijačke) pesme, tapši, urlaj, zviždi, skači ali ništa više od toga...

viktor

pre 5 godina

Bas su se lepo izdvojili, treba ih sve poslati u zatvor ili barem da nikada vise ne udju na stadion , pa da mi pravi navijaci a ima nas na 100-ne hiljada civilizovano bodrimo nas klub

нико

pre 5 godina

"...jedan od najvećih mečeva za klub u skorijoj istoriji."

Најважнији меч за клуб још од 1992.године.

Alan Ford

pre 5 godina

Neka ih je sramota jer sutra Zvezda igra bez publike samo zbog njihove gluposti. Da imaju obraza ne bi se ni pojavljivali bar neko vreme ali njihov je obraz kao djon. Pametnom dosta.

plasticni hirurg

pre 5 godina

ovo sto se igra sutra bez publike je „veliki plus“, poznavajuci kako nasa publika moze negativno da utice na igrace. naravno, igraci izjavljuju da ce im faliti podrska itd itd, to je po default. i naravno uskraceni prihodi. ali, secam se u 80ih/90ih kako su igraci imali zbog publike olove u nogama. psihicki, pritisak itd. zvezda igra uvek bolje na strani.

Cerski marš

pre 5 godina

Gde ste delije u nedelju u Tekerišu? Nisam vas primetio na cerskom maršu od Šapca do Tekeriša. A ovamo zbog vašeg patriotizma klub ispašta. Dalje od Zvezde lažne patriote, vi niste navijači, vi ste obični plaćenici.