Nedelja, 19.08.2018.

10:35

Ekip: Radonjić na putu za Marsej

Nemanja Radonjić će u plej-ofu za Ligu šampiona igrati protiv Salcburga poslednje utakmice u dresu Crvene zvezde. O transferu u Marsej piše i "Ekip" (L'Equipe).

Izvor: B92

Ekip: Radonjiæ na putu za Marsej IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Hmm

pre 5 godina

Hvala ali ajd' ti polako ka Marseju.
Odavno nisam video sebičnijeg igrača.U stvari takav je bio i Kanga ciji sam odlazak takodje slavio.
Odlican fudbaler,ali decko.spusti se na zemlju...
Koliko doneses dobro toliko ulropastis.
Ne doprinosis ekipi.
I krava da punu kofu mleka,ali dzabe kad se ritne i prospe je...

onako bez lupetanja

pre 5 godina

Dečko pravi razliku , nema mnogo igrača na tržištu njegovih karakteristika . Realno njegova cena je uslovljena i odakle dolazi, tj nije igrač iz EU za razliku od Mamicevih igrača. Nije to isto, ipak mogao je da bude prodat za duplo posle grupe LE ili LS .
Glupo je što ga zavidni ovde pljuju momak je na svakoj bitnoj utakmici dao gol i to na različite načine jedino je protiv CSKA 1 na 1 upropastio. Francuska je ok za njega , ako bude ovako igrao biće to odlična kupovina za Marsej .

Skorpion

pre 5 godina

kad citas nase sportske vesti o ovom momku pomislis ronaldinjo kad ono medjutim...
(pera kojot super genije, 19. avgust 2018 13:34)

Tako sam ja svojevremeno citao o Soumoumi i pomislih tri Messija u jednom, medjutim....

grobarčić

pre 5 godina

zašto spominjete sumu kao paralelu? kakve veze ima sa prodajom domaćeg igrača? kakva je tu sličnost za poređenje, nije mi jasno.
ili su to klasični sns spinovi zamene teza.
dobro je da se proda skuplje (za zvezdu) i da igra što više i da napreduje (za reprezentaciju). ali ako ćemo objektvivno on sem brzine i arogancije nema ništa. no vreme će pokazati pa se vidimo ovde za godinu dana pa da pričamo. samo što će zvezdaši tradicijonalno imati amneziju ili 'veliku zaveru' kao adut.

e moj... ti

pre 5 godina

ala se raspomamili panteri... eno im vest o grujari kao vodilja šta će biti sa 'vedetom' radonjom.
sećam se dobro šta su sve pričali o ljajiću, jovetiću, mitroviću...i kako su nerealno dizali svoje igrače pričama da partizanovi mogu samo u tole nameštenoj ligi da igraju. a te nihove sad ne mogu ni da se sete.
vazda nerealni.

SUPERMAN

pre 5 godina

Cuj ovoga, Dinamo prodao beka koji je rezerva, pa Druze ta rezerva je vas najvredniji igrac, reci koji na trzistu vredi vise od njega, i prodao ga je za 13 miliona plus 2 bonusa, isto kao i Radonjica 12+2 bonus, tako da ne valjaj gluposti, a videli smo svi vase Hnl klubove pre par dana.

Bane

pre 5 godina

Koji mehanizam mislite da Zvezda ili Partizan mogu da upotrebe da zadrže mladog igrača koji hoće i može da ide i nateraju ga da igra danas u 2018. godini?

zzbz

pre 5 godina

@Cubaka 
čemu ta frustracija? dečko sem trkačkih sposobnosti nema ništa. voleo bih da ga prodate i za 100m, što se mene tiče. 
te koje si 'spomenuo' iz partizana su neuporedivo kvalitetniji, što će se pokazati kad radonjić ostvari potpuno nezapaženu karijeru. pa mitrović je samo godinu dana stariji od radonjića...
(dalje, 19. avgust 2018 12:14)

Onaj prijem lopte i lagana egzekucija dok ima protivnickog igraca "na ledjima" protiv Trnave, pokazuje da ima daleko vise od "trkackih sposobnosti" koje takodje podeduje. Videcemo kako ce se snaci tamo, promena sredine za svakog igraca je teska, pa makar se zvao i Lionel. Zvezda je uradila dobar posao, trenutna situacija je takva, neko kaze da bi ga Mamic prodao za 20 milina, ali ne treba zaboraviti da je doticni prodavao igrace koji su Dinamo uvodili u LS i igrali istu, koja dize cenu za 30-50% svakom igracu.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

U ovo može da poveruje samo navijač režimske mezimice...pošto oni su navikli od 45-te da veruju u bajke!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Doktor Satrap, 19. avgust 2018 12:18)

Nema leka za komplekse od Zvezde

Leopold82

pre 5 godina

Dinamo Zagreb je beka, koji nije ni medju 20 najboljih igraca HNL, prodao komotno za 15 miliona evra i to uz popust...
Toliko o bilo kakvom poredjenju Superlige i HNL.

KaraDjordje

pre 5 godina

A sto uzimaju Radonjica, Ivica bi za tu sumu prodao Sumu i kompletan igracki kadar Partizana. Ah da zaboravio sam, oni nikom ne trebaju.

Istina

pre 5 godina

@Cubaka
čemu ta frustracija? dečko sem trkačkih sposobnosti nema ništa. voleo bih da ga prodate i za 100m, što se mene tiče.
te koje si 'spomenuo' iz partizana su neuporedivo kvalitetniji, što će se pokazati kad radonjić ostvari potpuno nezapaženu karijeru. pa mitrović je samo godinu dana stariji od radonjića...
(dalje, 19. avgust 2018 12:14)

Vidi sine,ovako,on je u trenucima dolaska u partizan,kao klinac,kad ste ga oteli iz Nisa,bio mnogo veci talenat od Zivkovica,ubedljivo najveci u tom godistu u Srbiji i jedan od najvecih u Evropi.Ima malo ludu glavu ali to su geni jer mu je pokojni deda bio poznati niski mangup i to sto nikad nije krio koliki je zvezdas a cesto je odlazio na sever,iako je igrao u partizanovim mladjim katgorijama.Nije kriva partizanova uprava,kako je neko ovde napisao,sto nije hteo da potpise prvi ugovor za vas jer jednostavno nije zeleo protiv srca, da igra u dresu koji ne voli.Lutao je par godina i sad se konacno,u svetom dresu,voljenih boja,vratio na put koji su mu predvidjali.Oni pomenuti igraci,koje i ti pominjes,nisu mu ni do kolena u ovom trenutku a on osim brzine ima i jako dobru tehniku i sve bolji sut,obema nogama,kao i zavrsnicu.Mozete da mu pljunete pod prozor svojim komentarima,gde ga omalovazavate,jer nemate pojma o fudbalu i pucate od zlobe.Njega samo svoja luda glava moze da ga sputa,posle ovog transfera a fudbal ima u malom prstu.

Papilon

pre 5 godina

Partizan puni kasu. (:
(Stefan, 19. avgust 2018 11:11)

Pa prodali ( poklonili ) su ga svojevremeno Romi za 100 hiljada evra, sada ce dobiti jos toliko, malo li je za klub koji vuce tako "uspesne" poslovne poteze.

Skorpion

pre 5 godina

sine, imaju li ti u Marseju skaute... pa za njega sve vise 2mil je mnogo
(stojan, 19. avgust 2018 11:58)

Sine, pod hitno da se javis u Marselj, ovako prefinjenog strucnjaka za fudbal sa osecanjem za posao sigurno nisu u Marselju nikada videli. Siguran sam da te cekaju rasirenih ruku sa miliona u Dzakovima samo da ih posavetujes kako i sta da rade.

Max

pre 5 godina

Prvo i ja bih voleo da Zvezda zadrzi Radonjica jos 5 god ali to nije realno.Drugo 10 mil je maximum sto ce neko izdvojiti za igraca sa nasih prostora pa makar on bio i sam Mesi jer smo jad i beda i nasi se talenti prodaju za 1-2 mil.Trece za one koji sumnjaju u njegov talenat ja vam garantujem da od malog A.Zivkovica kod nas nije bilo veceg talenta.Decko ima brzinu a i dribling sto je u nasem fudbal sad retkost a to se videlo i na SP.

Antidervis

pre 5 godina

krenula dnevna doza radonjizma.
a dečko trkač običan, često se saplete o loptu.
(panterizmi, 19. avgust 2018 11:36)

Suma sumarum.

dalje

pre 5 godina

@Cubaka
čemu ta frustracija? dečko sem trkačkih sposobnosti nema ništa. voleo bih da ga prodate i za 100m, što se mene tiče.
te koje si 'spomenuo' iz partizana su neuporedivo kvalitetniji, što će se pokazati kad radonjić ostvari potpuno nezapaženu karijeru. pa mitrović je samo godinu dana stariji od radonjića...

Cubaka

pre 5 godina

@(dalje, 19. avgust 2018 12:14)

Decko nema nikakve frustracije, samo sam naveo cinjenice, kada Zvezda proda nekog igraca stize lavina negativnih komentara od strane "grobara". U ovom slucaju on je bio vas, niste znali prepoznati kvalitet, kao i u mnogo slucajeva pre ovoga, prema tome korektno bi bilo da ne komentarisete, ali.... postoje kompleksi od kluba koji bolje radi i u svemu je uspesniji.

Šruder protiv Šredera

pre 5 godina

A da ne ide Romi malo više, a Zvezdi malo manje? Drugačiji je raspored procenata bio kad je dolazio (Romi 50%, menadžeri 25% i Zvezda 25%). Otkud sad odjednom Zvezdi 60%, kada su otkupili od Rome veći paket?

Toliko

pre 5 godina

Posao je zavrsen jos u petak a on samo ide da potpise.Transfer je 12 miliona,od kojih 25% ide igracu,5% bivsim klubovima a 8% menadzeru koji je doneo ponudu.Roma ce dobiti novac mimo ovog dogovora,posebnu uplatu,sto znaci da Zvezdi ide 62% od ove sume 7 440 000e.Postoji i dodatna stavka gde Zvezda moze da prihoduje jos 2 miliona,pod uslovom da on ostane sve cetiri godine u Marseju i uvek igraju grupnu fazu LS,za svaku godinu po 500 000e.

tomko

pre 5 godina

Decko je jos uvek malo brzi od lopte... ali ono sto volim kod njega je hrabrost da napada i kidise na gol. Ima potencijal i malo lucidnosti, sto se kod nas vec 20 god retko vidja...nije samo jednodimenzionalni trkac, to je recimo Markovic, vidi se razlika u klasi...Radonja zna da je skloni, promeni pravac, stvori poziciju za sut a podjednako je brz i ima duzi korak... pored Zivkovica je nas najperspektivniji ofanzivac iako kao sto rekoh treba mu dosta napretka u tehnici kontrole lopte ali i snaga u udarcu... No on to cini mi se moze da unapredi, nije prava linija decko ...

Zvezdas

pre 5 godina

Ne slazem se sa ovim transferom. Taman dmo nekako stali na noge i treba da krenemo napred jos jedan korak. Sacuvati Radonjica jos 6 meseci i onda uzeti 15m. ali da te pare odu bas klubu kao temelj zdrave buducnksti nase Zvezde! Jis kad bi se otarasili laznih navijaca sa severa.... Zvezda Zvezdasima! onim pravim i iskrenim.

MomaSRB

pre 5 godina

Vi niste normalni ako ga prodate za 10 mil. Ako se plasiramo u LŠ, može samo da mu skoči vrednost, ne treba odmah trčati za malo većim parama!

kum Žoržo

pre 5 godina

I da se jednog dana vratiš u Zvezdu, da dostojno predstavljaš srpski fudbal i najveću fudbalsku instituciju na Balkanu, a u Marseju ćeš i sam čuti kakva je Zvezda institucija. U slavu naše Crvene Zvezde...

018

pre 5 godina

znaci ja kao navijač Radničkog iz Niša treba da navijam za Marsej kalo bi veća suma novca stigla i u Niš prodajom Radonjića iz Zvezde... hm... ala su ga zakomplikovali ?

veliki strumf

pre 5 godina

Samo ako su ludi da ga daju za ovu sicu! Marsej bi mogao da ga preproda za 30 kroz mesec dana. Zamislite da igrač ove brzine i tehnike igra u Ligi petice - pa ispod 30-40 miliona niko ne bi ni pomislio da sedne za sto da pregovara. Mi bismo mogli bar upola da izvučemo.

Cubaka

pre 5 godina

Ajmo "grobarcici" krenite sa svojim nebuloznim komentarima i okrivite sve na ovom svetu zbog nesposobnosti vase uprave sto ga je prodala za Dz umesto da ga sacekaju da sazri, a ta ista uprava je poznata po maestralnim potezima, da pomenem samo odlazak Zivkovica pa dovodjenje Soume, a verovatno ce se i nedavna prodaja mladog napadaca koji je prodat u Belgiju ( zaboravio sam mu ime ) pokazati kao totalni promasaj. Ali naravno vama malim "grobarcicima" su uvek drugi krivi, Terzic, Vucic, Cia, Bia, itd.

Zoran

pre 5 godina

Godinu dana pozajmice po francuskim nizerazrednim klubovima, pa natrag u Zvezdu. Nesto kao njegov kolega i generacija Pantic.
Ocekujemo Gruju svaki cas da se vrati u crveno-beli stroj, dovoljno je uglancao klupu u Liverpulu.

Admiral

pre 5 godina

Lepo. 6 miliona plus jos 2 potencijalna,lepo. To je pravi nacin za funkcipnisanje nasih klubova,pre svih Zvezde i Partizana,kada bi uspevali svake godine da naprave bar po dva ovakva transfera stabilizovali bi finansije i mogli bi da budu redovni ucesnici u grupnoj fazi bar LE svake sezone

GrgaPitic

pre 5 godina

To bi bio posao decenije. Dobar je svakako, ali je jako nestabilan, to znaju svi koji prate malo vise kakav je zivot vodio i mozda vodi jos uvek. Pritegli su ga malo i vidi se da ima talenta, ali pitanje je kada ce opet pokazati tu svoju losu stranu. Zato treba iskoristiti situaciju i uzeti tih 6 miliona, lepa je to cifra za nase prilike.

tamoneko

pre 5 godina

25% Danilu V.
:)

posle otkud mu pare za putovanja na znacajne utakmice.. pa radi dete.. menadzerishe

a ne ko ostala borabija da kuka i trazi vezu za motanje kablova

moonwalker

pre 5 godina

odlicno svaka cast prodajte najboljeg igraca pred najvazniji mec godine nebitno je to sto ce on igrati ovo ce poljuljati i njega i ekipu ma bravo nemojte sacekati da se zavrse kvalifikacije liga evrope je osigurana mogli ste ga barem do januara drzat nije da para nema prodajte pavkova i mislim da bi srnic trebao biti prodat iako mi je veoma drag igrac. jednostavno imamo dosta krila i vreme je za njega da se skrasi negde drugde a da zvezda od njih dvojice dobije novac za funkconisanje do zime ali ne moraju odma da se ugrade neki u transfer

Zvezdas

pre 5 godina

Ne slazem se sa ovim transferom. Taman dmo nekako stali na noge i treba da krenemo napred jos jedan korak. Sacuvati Radonjica jos 6 meseci i onda uzeti 15m. ali da te pare odu bas klubu kao temelj zdrave buducnksti nase Zvezde! Jis kad bi se otarasili laznih navijaca sa severa.... Zvezda Zvezdasima! onim pravim i iskrenim.

MomaSRB

pre 5 godina

Vi niste normalni ako ga prodate za 10 mil. Ako se plasiramo u LŠ, može samo da mu skoči vrednost, ne treba odmah trčati za malo većim parama!

tamoneko

pre 5 godina

25% Danilu V.
:)

posle otkud mu pare za putovanja na znacajne utakmice.. pa radi dete.. menadzerishe

a ne ko ostala borabija da kuka i trazi vezu za motanje kablova

GrgaPitic

pre 5 godina

To bi bio posao decenije. Dobar je svakako, ali je jako nestabilan, to znaju svi koji prate malo vise kakav je zivot vodio i mozda vodi jos uvek. Pritegli su ga malo i vidi se da ima talenta, ali pitanje je kada ce opet pokazati tu svoju losu stranu. Zato treba iskoristiti situaciju i uzeti tih 6 miliona, lepa je to cifra za nase prilike.

Papilon

pre 5 godina

Partizan puni kasu. (:
(Stefan, 19. avgust 2018 11:11)

Pa prodali ( poklonili ) su ga svojevremeno Romi za 100 hiljada evra, sada ce dobiti jos toliko, malo li je za klub koji vuce tako "uspesne" poslovne poteze.

veliki strumf

pre 5 godina

Samo ako su ludi da ga daju za ovu sicu! Marsej bi mogao da ga preproda za 30 kroz mesec dana. Zamislite da igrač ove brzine i tehnike igra u Ligi petice - pa ispod 30-40 miliona niko ne bi ni pomislio da sedne za sto da pregovara. Mi bismo mogli bar upola da izvučemo.

kum Žoržo

pre 5 godina

I da se jednog dana vratiš u Zvezdu, da dostojno predstavljaš srpski fudbal i najveću fudbalsku instituciju na Balkanu, a u Marseju ćeš i sam čuti kakva je Zvezda institucija. U slavu naše Crvene Zvezde...

Skorpion

pre 5 godina

sine, imaju li ti u Marseju skaute... pa za njega sve vise 2mil je mnogo
(stojan, 19. avgust 2018 11:58)

Sine, pod hitno da se javis u Marselj, ovako prefinjenog strucnjaka za fudbal sa osecanjem za posao sigurno nisu u Marselju nikada videli. Siguran sam da te cekaju rasirenih ruku sa miliona u Dzakovima samo da ih posavetujes kako i sta da rade.

Antidervis

pre 5 godina

krenula dnevna doza radonjizma.
a dečko trkač običan, često se saplete o loptu.
(panterizmi, 19. avgust 2018 11:36)

Suma sumarum.

Zoran

pre 5 godina

Godinu dana pozajmice po francuskim nizerazrednim klubovima, pa natrag u Zvezdu. Nesto kao njegov kolega i generacija Pantic.
Ocekujemo Gruju svaki cas da se vrati u crveno-beli stroj, dovoljno je uglancao klupu u Liverpulu.

KaraDjordje

pre 5 godina

A sto uzimaju Radonjica, Ivica bi za tu sumu prodao Sumu i kompletan igracki kadar Partizana. Ah da zaboravio sam, oni nikom ne trebaju.

Max

pre 5 godina

Prvo i ja bih voleo da Zvezda zadrzi Radonjica jos 5 god ali to nije realno.Drugo 10 mil je maximum sto ce neko izdvojiti za igraca sa nasih prostora pa makar on bio i sam Mesi jer smo jad i beda i nasi se talenti prodaju za 1-2 mil.Trece za one koji sumnjaju u njegov talenat ja vam garantujem da od malog A.Zivkovica kod nas nije bilo veceg talenta.Decko ima brzinu a i dribling sto je u nasem fudbal sad retkost a to se videlo i na SP.

moonwalker

pre 5 godina

odlicno svaka cast prodajte najboljeg igraca pred najvazniji mec godine nebitno je to sto ce on igrati ovo ce poljuljati i njega i ekipu ma bravo nemojte sacekati da se zavrse kvalifikacije liga evrope je osigurana mogli ste ga barem do januara drzat nije da para nema prodajte pavkova i mislim da bi srnic trebao biti prodat iako mi je veoma drag igrac. jednostavno imamo dosta krila i vreme je za njega da se skrasi negde drugde a da zvezda od njih dvojice dobije novac za funkconisanje do zime ali ne moraju odma da se ugrade neki u transfer

018

pre 5 godina

znaci ja kao navijač Radničkog iz Niša treba da navijam za Marsej kalo bi veća suma novca stigla i u Niš prodajom Radonjića iz Zvezde... hm... ala su ga zakomplikovali ?

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

U ovo može da poveruje samo navijač režimske mezimice...pošto oni su navikli od 45-te da veruju u bajke!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Doktor Satrap, 19. avgust 2018 12:18)

Nema leka za komplekse od Zvezde

Cubaka

pre 5 godina

Ajmo "grobarcici" krenite sa svojim nebuloznim komentarima i okrivite sve na ovom svetu zbog nesposobnosti vase uprave sto ga je prodala za Dz umesto da ga sacekaju da sazri, a ta ista uprava je poznata po maestralnim potezima, da pomenem samo odlazak Zivkovica pa dovodjenje Soume, a verovatno ce se i nedavna prodaja mladog napadaca koji je prodat u Belgiju ( zaboravio sam mu ime ) pokazati kao totalni promasaj. Ali naravno vama malim "grobarcicima" su uvek drugi krivi, Terzic, Vucic, Cia, Bia, itd.

Istina

pre 5 godina

@Cubaka
čemu ta frustracija? dečko sem trkačkih sposobnosti nema ništa. voleo bih da ga prodate i za 100m, što se mene tiče.
te koje si 'spomenuo' iz partizana su neuporedivo kvalitetniji, što će se pokazati kad radonjić ostvari potpuno nezapaženu karijeru. pa mitrović je samo godinu dana stariji od radonjića...
(dalje, 19. avgust 2018 12:14)

Vidi sine,ovako,on je u trenucima dolaska u partizan,kao klinac,kad ste ga oteli iz Nisa,bio mnogo veci talenat od Zivkovica,ubedljivo najveci u tom godistu u Srbiji i jedan od najvecih u Evropi.Ima malo ludu glavu ali to su geni jer mu je pokojni deda bio poznati niski mangup i to sto nikad nije krio koliki je zvezdas a cesto je odlazio na sever,iako je igrao u partizanovim mladjim katgorijama.Nije kriva partizanova uprava,kako je neko ovde napisao,sto nije hteo da potpise prvi ugovor za vas jer jednostavno nije zeleo protiv srca, da igra u dresu koji ne voli.Lutao je par godina i sad se konacno,u svetom dresu,voljenih boja,vratio na put koji su mu predvidjali.Oni pomenuti igraci,koje i ti pominjes,nisu mu ni do kolena u ovom trenutku a on osim brzine ima i jako dobru tehniku i sve bolji sut,obema nogama,kao i zavrsnicu.Mozete da mu pljunete pod prozor svojim komentarima,gde ga omalovazavate,jer nemate pojma o fudbalu i pucate od zlobe.Njega samo svoja luda glava moze da ga sputa,posle ovog transfera a fudbal ima u malom prstu.

Skorpion

pre 5 godina

kad citas nase sportske vesti o ovom momku pomislis ronaldinjo kad ono medjutim...
(pera kojot super genije, 19. avgust 2018 13:34)

Tako sam ja svojevremeno citao o Soumoumi i pomislih tri Messija u jednom, medjutim....

Toliko

pre 5 godina

Posao je zavrsen jos u petak a on samo ide da potpise.Transfer je 12 miliona,od kojih 25% ide igracu,5% bivsim klubovima a 8% menadzeru koji je doneo ponudu.Roma ce dobiti novac mimo ovog dogovora,posebnu uplatu,sto znaci da Zvezdi ide 62% od ove sume 7 440 000e.Postoji i dodatna stavka gde Zvezda moze da prihoduje jos 2 miliona,pod uslovom da on ostane sve cetiri godine u Marseju i uvek igraju grupnu fazu LS,za svaku godinu po 500 000e.

tomko

pre 5 godina

Decko je jos uvek malo brzi od lopte... ali ono sto volim kod njega je hrabrost da napada i kidise na gol. Ima potencijal i malo lucidnosti, sto se kod nas vec 20 god retko vidja...nije samo jednodimenzionalni trkac, to je recimo Markovic, vidi se razlika u klasi...Radonja zna da je skloni, promeni pravac, stvori poziciju za sut a podjednako je brz i ima duzi korak... pored Zivkovica je nas najperspektivniji ofanzivac iako kao sto rekoh treba mu dosta napretka u tehnici kontrole lopte ali i snaga u udarcu... No on to cini mi se moze da unapredi, nije prava linija decko ...

Cubaka

pre 5 godina

@(dalje, 19. avgust 2018 12:14)

Decko nema nikakve frustracije, samo sam naveo cinjenice, kada Zvezda proda nekog igraca stize lavina negativnih komentara od strane "grobara". U ovom slucaju on je bio vas, niste znali prepoznati kvalitet, kao i u mnogo slucajeva pre ovoga, prema tome korektno bi bilo da ne komentarisete, ali.... postoje kompleksi od kluba koji bolje radi i u svemu je uspesniji.

zzbz

pre 5 godina

@Cubaka 
čemu ta frustracija? dečko sem trkačkih sposobnosti nema ništa. voleo bih da ga prodate i za 100m, što se mene tiče. 
te koje si 'spomenuo' iz partizana su neuporedivo kvalitetniji, što će se pokazati kad radonjić ostvari potpuno nezapaženu karijeru. pa mitrović je samo godinu dana stariji od radonjića...
(dalje, 19. avgust 2018 12:14)

Onaj prijem lopte i lagana egzekucija dok ima protivnickog igraca "na ledjima" protiv Trnave, pokazuje da ima daleko vise od "trkackih sposobnosti" koje takodje podeduje. Videcemo kako ce se snaci tamo, promena sredine za svakog igraca je teska, pa makar se zvao i Lionel. Zvezda je uradila dobar posao, trenutna situacija je takva, neko kaze da bi ga Mamic prodao za 20 milina, ali ne treba zaboraviti da je doticni prodavao igrace koji su Dinamo uvodili u LS i igrali istu, koja dize cenu za 30-50% svakom igracu.

Admiral

pre 5 godina

Lepo. 6 miliona plus jos 2 potencijalna,lepo. To je pravi nacin za funkcipnisanje nasih klubova,pre svih Zvezde i Partizana,kada bi uspevali svake godine da naprave bar po dva ovakva transfera stabilizovali bi finansije i mogli bi da budu redovni ucesnici u grupnoj fazi bar LE svake sezone

onako bez lupetanja

pre 5 godina

Dečko pravi razliku , nema mnogo igrača na tržištu njegovih karakteristika . Realno njegova cena je uslovljena i odakle dolazi, tj nije igrač iz EU za razliku od Mamicevih igrača. Nije to isto, ipak mogao je da bude prodat za duplo posle grupe LE ili LS .
Glupo je što ga zavidni ovde pljuju momak je na svakoj bitnoj utakmici dao gol i to na različite načine jedino je protiv CSKA 1 na 1 upropastio. Francuska je ok za njega , ako bude ovako igrao biće to odlična kupovina za Marsej .

Bane

pre 5 godina

Koji mehanizam mislite da Zvezda ili Partizan mogu da upotrebe da zadrže mladog igrača koji hoće i može da ide i nateraju ga da igra danas u 2018. godini?

SUPERMAN

pre 5 godina

Cuj ovoga, Dinamo prodao beka koji je rezerva, pa Druze ta rezerva je vas najvredniji igrac, reci koji na trzistu vredi vise od njega, i prodao ga je za 13 miliona plus 2 bonusa, isto kao i Radonjica 12+2 bonus, tako da ne valjaj gluposti, a videli smo svi vase Hnl klubove pre par dana.

Hmm

pre 5 godina

Hvala ali ajd' ti polako ka Marseju.
Odavno nisam video sebičnijeg igrača.U stvari takav je bio i Kanga ciji sam odlazak takodje slavio.
Odlican fudbaler,ali decko.spusti se na zemlju...
Koliko doneses dobro toliko ulropastis.
Ne doprinosis ekipi.
I krava da punu kofu mleka,ali dzabe kad se ritne i prospe je...

Leopold82

pre 5 godina

Dinamo Zagreb je beka, koji nije ni medju 20 najboljih igraca HNL, prodao komotno za 15 miliona evra i to uz popust...
Toliko o bilo kakvom poredjenju Superlige i HNL.

e moj... ti

pre 5 godina

ala se raspomamili panteri... eno im vest o grujari kao vodilja šta će biti sa 'vedetom' radonjom.
sećam se dobro šta su sve pričali o ljajiću, jovetiću, mitroviću...i kako su nerealno dizali svoje igrače pričama da partizanovi mogu samo u tole nameštenoj ligi da igraju. a te nihove sad ne mogu ni da se sete.
vazda nerealni.

grobarčić

pre 5 godina

zašto spominjete sumu kao paralelu? kakve veze ima sa prodajom domaćeg igrača? kakva je tu sličnost za poređenje, nije mi jasno.
ili su to klasični sns spinovi zamene teza.
dobro je da se proda skuplje (za zvezdu) i da igra što više i da napreduje (za reprezentaciju). ali ako ćemo objektvivno on sem brzine i arogancije nema ništa. no vreme će pokazati pa se vidimo ovde za godinu dana pa da pričamo. samo što će zvezdaši tradicijonalno imati amneziju ili 'veliku zaveru' kao adut.

dalje

pre 5 godina

@Cubaka
čemu ta frustracija? dečko sem trkačkih sposobnosti nema ništa. voleo bih da ga prodate i za 100m, što se mene tiče.
te koje si 'spomenuo' iz partizana su neuporedivo kvalitetniji, što će se pokazati kad radonjić ostvari potpuno nezapaženu karijeru. pa mitrović je samo godinu dana stariji od radonjića...

Šruder protiv Šredera

pre 5 godina

A da ne ide Romi malo više, a Zvezdi malo manje? Drugačiji je raspored procenata bio kad je dolazio (Romi 50%, menadžeri 25% i Zvezda 25%). Otkud sad odjednom Zvezdi 60%, kada su otkupili od Rome veći paket?

Šruder protiv Šredera

pre 5 godina

A da ne ide Romi malo više, a Zvezdi malo manje? Drugačiji je raspored procenata bio kad je dolazio (Romi 50%, menadžeri 25% i Zvezda 25%). Otkud sad odjednom Zvezdi 60%, kada su otkupili od Rome veći paket?

dalje

pre 5 godina

@Cubaka
čemu ta frustracija? dečko sem trkačkih sposobnosti nema ništa. voleo bih da ga prodate i za 100m, što se mene tiče.
te koje si 'spomenuo' iz partizana su neuporedivo kvalitetniji, što će se pokazati kad radonjić ostvari potpuno nezapaženu karijeru. pa mitrović je samo godinu dana stariji od radonjića...

Zoran

pre 5 godina

Godinu dana pozajmice po francuskim nizerazrednim klubovima, pa natrag u Zvezdu. Nesto kao njegov kolega i generacija Pantic.
Ocekujemo Gruju svaki cas da se vrati u crveno-beli stroj, dovoljno je uglancao klupu u Liverpulu.

Leopold82

pre 5 godina

Dinamo Zagreb je beka, koji nije ni medju 20 najboljih igraca HNL, prodao komotno za 15 miliona evra i to uz popust...
Toliko o bilo kakvom poredjenju Superlige i HNL.

Zvezdas

pre 5 godina

Ne slazem se sa ovim transferom. Taman dmo nekako stali na noge i treba da krenemo napred jos jedan korak. Sacuvati Radonjica jos 6 meseci i onda uzeti 15m. ali da te pare odu bas klubu kao temelj zdrave buducnksti nase Zvezde! Jis kad bi se otarasili laznih navijaca sa severa.... Zvezda Zvezdasima! onim pravim i iskrenim.

e moj... ti

pre 5 godina

ala se raspomamili panteri... eno im vest o grujari kao vodilja šta će biti sa 'vedetom' radonjom.
sećam se dobro šta su sve pričali o ljajiću, jovetiću, mitroviću...i kako su nerealno dizali svoje igrače pričama da partizanovi mogu samo u tole nameštenoj ligi da igraju. a te nihove sad ne mogu ni da se sete.
vazda nerealni.

veliki strumf

pre 5 godina

Samo ako su ludi da ga daju za ovu sicu! Marsej bi mogao da ga preproda za 30 kroz mesec dana. Zamislite da igrač ove brzine i tehnike igra u Ligi petice - pa ispod 30-40 miliona niko ne bi ni pomislio da sedne za sto da pregovara. Mi bismo mogli bar upola da izvučemo.

Hmm

pre 5 godina

Hvala ali ajd' ti polako ka Marseju.
Odavno nisam video sebičnijeg igrača.U stvari takav je bio i Kanga ciji sam odlazak takodje slavio.
Odlican fudbaler,ali decko.spusti se na zemlju...
Koliko doneses dobro toliko ulropastis.
Ne doprinosis ekipi.
I krava da punu kofu mleka,ali dzabe kad se ritne i prospe je...

grobarčić

pre 5 godina

zašto spominjete sumu kao paralelu? kakve veze ima sa prodajom domaćeg igrača? kakva je tu sličnost za poređenje, nije mi jasno.
ili su to klasični sns spinovi zamene teza.
dobro je da se proda skuplje (za zvezdu) i da igra što više i da napreduje (za reprezentaciju). ali ako ćemo objektvivno on sem brzine i arogancije nema ništa. no vreme će pokazati pa se vidimo ovde za godinu dana pa da pričamo. samo što će zvezdaši tradicijonalno imati amneziju ili 'veliku zaveru' kao adut.

Istina

pre 5 godina

@Cubaka
čemu ta frustracija? dečko sem trkačkih sposobnosti nema ništa. voleo bih da ga prodate i za 100m, što se mene tiče.
te koje si 'spomenuo' iz partizana su neuporedivo kvalitetniji, što će se pokazati kad radonjić ostvari potpuno nezapaženu karijeru. pa mitrović je samo godinu dana stariji od radonjića...
(dalje, 19. avgust 2018 12:14)

Vidi sine,ovako,on je u trenucima dolaska u partizan,kao klinac,kad ste ga oteli iz Nisa,bio mnogo veci talenat od Zivkovica,ubedljivo najveci u tom godistu u Srbiji i jedan od najvecih u Evropi.Ima malo ludu glavu ali to su geni jer mu je pokojni deda bio poznati niski mangup i to sto nikad nije krio koliki je zvezdas a cesto je odlazio na sever,iako je igrao u partizanovim mladjim katgorijama.Nije kriva partizanova uprava,kako je neko ovde napisao,sto nije hteo da potpise prvi ugovor za vas jer jednostavno nije zeleo protiv srca, da igra u dresu koji ne voli.Lutao je par godina i sad se konacno,u svetom dresu,voljenih boja,vratio na put koji su mu predvidjali.Oni pomenuti igraci,koje i ti pominjes,nisu mu ni do kolena u ovom trenutku a on osim brzine ima i jako dobru tehniku i sve bolji sut,obema nogama,kao i zavrsnicu.Mozete da mu pljunete pod prozor svojim komentarima,gde ga omalovazavate,jer nemate pojma o fudbalu i pucate od zlobe.Njega samo svoja luda glava moze da ga sputa,posle ovog transfera a fudbal ima u malom prstu.

MomaSRB

pre 5 godina

Vi niste normalni ako ga prodate za 10 mil. Ako se plasiramo u LŠ, može samo da mu skoči vrednost, ne treba odmah trčati za malo većim parama!

Cubaka

pre 5 godina

Ajmo "grobarcici" krenite sa svojim nebuloznim komentarima i okrivite sve na ovom svetu zbog nesposobnosti vase uprave sto ga je prodala za Dz umesto da ga sacekaju da sazri, a ta ista uprava je poznata po maestralnim potezima, da pomenem samo odlazak Zivkovica pa dovodjenje Soume, a verovatno ce se i nedavna prodaja mladog napadaca koji je prodat u Belgiju ( zaboravio sam mu ime ) pokazati kao totalni promasaj. Ali naravno vama malim "grobarcicima" su uvek drugi krivi, Terzic, Vucic, Cia, Bia, itd.

GrgaPitic

pre 5 godina

To bi bio posao decenije. Dobar je svakako, ali je jako nestabilan, to znaju svi koji prate malo vise kakav je zivot vodio i mozda vodi jos uvek. Pritegli su ga malo i vidi se da ima talenta, ali pitanje je kada ce opet pokazati tu svoju losu stranu. Zato treba iskoristiti situaciju i uzeti tih 6 miliona, lepa je to cifra za nase prilike.

kum Žoržo

pre 5 godina

I da se jednog dana vratiš u Zvezdu, da dostojno predstavljaš srpski fudbal i najveću fudbalsku instituciju na Balkanu, a u Marseju ćeš i sam čuti kakva je Zvezda institucija. U slavu naše Crvene Zvezde...

Skorpion

pre 5 godina

sine, imaju li ti u Marseju skaute... pa za njega sve vise 2mil je mnogo
(stojan, 19. avgust 2018 11:58)

Sine, pod hitno da se javis u Marselj, ovako prefinjenog strucnjaka za fudbal sa osecanjem za posao sigurno nisu u Marselju nikada videli. Siguran sam da te cekaju rasirenih ruku sa miliona u Dzakovima samo da ih posavetujes kako i sta da rade.

KaraDjordje

pre 5 godina

A sto uzimaju Radonjica, Ivica bi za tu sumu prodao Sumu i kompletan igracki kadar Partizana. Ah da zaboravio sam, oni nikom ne trebaju.

Toliko

pre 5 godina

Posao je zavrsen jos u petak a on samo ide da potpise.Transfer je 12 miliona,od kojih 25% ide igracu,5% bivsim klubovima a 8% menadzeru koji je doneo ponudu.Roma ce dobiti novac mimo ovog dogovora,posebnu uplatu,sto znaci da Zvezdi ide 62% od ove sume 7 440 000e.Postoji i dodatna stavka gde Zvezda moze da prihoduje jos 2 miliona,pod uslovom da on ostane sve cetiri godine u Marseju i uvek igraju grupnu fazu LS,za svaku godinu po 500 000e.

Cubaka

pre 5 godina

@(dalje, 19. avgust 2018 12:14)

Decko nema nikakve frustracije, samo sam naveo cinjenice, kada Zvezda proda nekog igraca stize lavina negativnih komentara od strane "grobara". U ovom slucaju on je bio vas, niste znali prepoznati kvalitet, kao i u mnogo slucajeva pre ovoga, prema tome korektno bi bilo da ne komentarisete, ali.... postoje kompleksi od kluba koji bolje radi i u svemu je uspesniji.

Papilon

pre 5 godina

Partizan puni kasu. (:
(Stefan, 19. avgust 2018 11:11)

Pa prodali ( poklonili ) su ga svojevremeno Romi za 100 hiljada evra, sada ce dobiti jos toliko, malo li je za klub koji vuce tako "uspesne" poslovne poteze.

Tito-partija-crno bela armija

pre 5 godina

U ovo može da poveruje samo navijač režimske mezimice...pošto oni su navikli od 45-te da veruju u bajke!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Doktor Satrap, 19. avgust 2018 12:18)

Nema leka za komplekse od Zvezde

tamoneko

pre 5 godina

25% Danilu V.
:)

posle otkud mu pare za putovanja na znacajne utakmice.. pa radi dete.. menadzerishe

a ne ko ostala borabija da kuka i trazi vezu za motanje kablova

Skorpion

pre 5 godina

kad citas nase sportske vesti o ovom momku pomislis ronaldinjo kad ono medjutim...
(pera kojot super genije, 19. avgust 2018 13:34)

Tako sam ja svojevremeno citao o Soumoumi i pomislih tri Messija u jednom, medjutim....

Admiral

pre 5 godina

Lepo. 6 miliona plus jos 2 potencijalna,lepo. To je pravi nacin za funkcipnisanje nasih klubova,pre svih Zvezde i Partizana,kada bi uspevali svake godine da naprave bar po dva ovakva transfera stabilizovali bi finansije i mogli bi da budu redovni ucesnici u grupnoj fazi bar LE svake sezone

moonwalker

pre 5 godina

odlicno svaka cast prodajte najboljeg igraca pred najvazniji mec godine nebitno je to sto ce on igrati ovo ce poljuljati i njega i ekipu ma bravo nemojte sacekati da se zavrse kvalifikacije liga evrope je osigurana mogli ste ga barem do januara drzat nije da para nema prodajte pavkova i mislim da bi srnic trebao biti prodat iako mi je veoma drag igrac. jednostavno imamo dosta krila i vreme je za njega da se skrasi negde drugde a da zvezda od njih dvojice dobije novac za funkconisanje do zime ali ne moraju odma da se ugrade neki u transfer

Antidervis

pre 5 godina

krenula dnevna doza radonjizma.
a dečko trkač običan, često se saplete o loptu.
(panterizmi, 19. avgust 2018 11:36)

Suma sumarum.

Max

pre 5 godina

Prvo i ja bih voleo da Zvezda zadrzi Radonjica jos 5 god ali to nije realno.Drugo 10 mil je maximum sto ce neko izdvojiti za igraca sa nasih prostora pa makar on bio i sam Mesi jer smo jad i beda i nasi se talenti prodaju za 1-2 mil.Trece za one koji sumnjaju u njegov talenat ja vam garantujem da od malog A.Zivkovica kod nas nije bilo veceg talenta.Decko ima brzinu a i dribling sto je u nasem fudbal sad retkost a to se videlo i na SP.

onako bez lupetanja

pre 5 godina

Dečko pravi razliku , nema mnogo igrača na tržištu njegovih karakteristika . Realno njegova cena je uslovljena i odakle dolazi, tj nije igrač iz EU za razliku od Mamicevih igrača. Nije to isto, ipak mogao je da bude prodat za duplo posle grupe LE ili LS .
Glupo je što ga zavidni ovde pljuju momak je na svakoj bitnoj utakmici dao gol i to na različite načine jedino je protiv CSKA 1 na 1 upropastio. Francuska je ok za njega , ako bude ovako igrao biće to odlična kupovina za Marsej .

zzbz

pre 5 godina

@Cubaka 
čemu ta frustracija? dečko sem trkačkih sposobnosti nema ništa. voleo bih da ga prodate i za 100m, što se mene tiče. 
te koje si 'spomenuo' iz partizana su neuporedivo kvalitetniji, što će se pokazati kad radonjić ostvari potpuno nezapaženu karijeru. pa mitrović je samo godinu dana stariji od radonjića...
(dalje, 19. avgust 2018 12:14)

Onaj prijem lopte i lagana egzekucija dok ima protivnickog igraca "na ledjima" protiv Trnave, pokazuje da ima daleko vise od "trkackih sposobnosti" koje takodje podeduje. Videcemo kako ce se snaci tamo, promena sredine za svakog igraca je teska, pa makar se zvao i Lionel. Zvezda je uradila dobar posao, trenutna situacija je takva, neko kaze da bi ga Mamic prodao za 20 milina, ali ne treba zaboraviti da je doticni prodavao igrace koji su Dinamo uvodili u LS i igrali istu, koja dize cenu za 30-50% svakom igracu.

SUPERMAN

pre 5 godina

Cuj ovoga, Dinamo prodao beka koji je rezerva, pa Druze ta rezerva je vas najvredniji igrac, reci koji na trzistu vredi vise od njega, i prodao ga je za 13 miliona plus 2 bonusa, isto kao i Radonjica 12+2 bonus, tako da ne valjaj gluposti, a videli smo svi vase Hnl klubove pre par dana.

tomko

pre 5 godina

Decko je jos uvek malo brzi od lopte... ali ono sto volim kod njega je hrabrost da napada i kidise na gol. Ima potencijal i malo lucidnosti, sto se kod nas vec 20 god retko vidja...nije samo jednodimenzionalni trkac, to je recimo Markovic, vidi se razlika u klasi...Radonja zna da je skloni, promeni pravac, stvori poziciju za sut a podjednako je brz i ima duzi korak... pored Zivkovica je nas najperspektivniji ofanzivac iako kao sto rekoh treba mu dosta napretka u tehnici kontrole lopte ali i snaga u udarcu... No on to cini mi se moze da unapredi, nije prava linija decko ...

Bane

pre 5 godina

Koji mehanizam mislite da Zvezda ili Partizan mogu da upotrebe da zadrže mladog igrača koji hoće i može da ide i nateraju ga da igra danas u 2018. godini?

018

pre 5 godina

znaci ja kao navijač Radničkog iz Niša treba da navijam za Marsej kalo bi veća suma novca stigla i u Niš prodajom Radonjića iz Zvezde... hm... ala su ga zakomplikovali ?